2020. február 8., szombat

Népirtás



















Népirtás


Az 5G veszélyei hatalmasak és felmérhetetlenek


Írta:  ujvilagtudat

    Megkongatta a vészharangot az egyik technikus, aki 5G berendezéseket telepít
    Szinte semmi sem demonstrálja egyértelműbben a kormányok és a vállalatok önhittségét, mint az 5G bevezetése. Az amerikai elnök például olyan versenynek nevezte, "amelyet meg kell nyernünk".
    Az 5G veszélyei hatalmasak és felmérhetetlenek, mivel magánéletünket, egészségünket és szabadságunkat is veszélyezteti a technológia. Miközben a kormányok igyekeznek kihasználni gazdasági előnyeit, az orvosok, tudósok, sőt már a meteorológusok is felemelték a hangjukat a technológia következményeit illetően szerte a világon.
    Nemrég egy telefontorony szerelő, vagy "toronymászó," ahogy magát nevezi, szólalt meg arról azon veszéllyel kapcsolatban, amelyet az 5G jelent az egészségünkre.
    A videóját viszonylag sokan látták, mióta június közepén közzétette, és azóta néhány másik ember is követte a példáját. Saját szavaival magyarázza el, hogy milyen veszélyes volt a 4G technológia telepítése.
    "Ha közelről kapja az ember a rádiófrekvenciát, akkor az túlmelegíti az agy, a szem és a herék vízmolekuláit. Akár sterilizálhatja is az embert, vagy napokon át hasogató fejfájást okozhat, amitől használhatatlanná válik az illető a nap hátralevő részében."
    Ez történhet a 4G esetén. A 4G azonban a hosszú hullámhossza miatt az egyetlen valódi károsodást nagyon rövid távolságról okozza csupán néhány méterre a torony szórási pontjától.
    Ne feledjük, hogy a 4G technológia körülbelül 1,5-2,8 megahertz tartományban működik. Az 5G viszont gigahertz frekvencián sugároz, ami körülbelül 1500-szor intenzívebb, mint a 4G esetében.
    Ugyanakkor az 5G adókat nem fogják magasan egy hegyre telepíteni, hogy kellően távol legyenek, mint a 4G tornyok. Ezek irodákban, utcasarkokon, autókban és otthonokban fognak működni. A 4G hosszú távú hatásai még ma sem ismertek, de az 5G az egészségünkre nézve egy teljesen új szinten jelent közvetlen fenyegetést.
    A tudósok szintén megszólaltak az 5G egészségügyi veszélyeivel kapcsolatban, és állításaikat alá is támasztották. Júniusban egy csoport meteorológus írt egy levelet az FCC-nek (Szövetségi Kommunikációs Bizottság), amelyben részletezték azt a hatást, amit az 5G gyakorol az NOAA (Nemzeti Óceán- és Légkörkutatási Hivatal) információs rendszereire. (1)
    Azt állítják, hogy a rádióspektrum megosztása a mobilszolgáltatókkal késlelteti a természeti katasztrófákkal kapcsolatos fontos életmentő információkat, amelyek veszélyhelyzetben sok ember életét követelhetik.
    Frank Clegg, a Microsoft Canada volt elnöke szintén figyelmeztetett az 5G veszélyeire egy műsorban, amelyet a kanadai televízió nézői számára készítettek.
    "Az 5G egy teljesen új infrastruktúrát igényel, több ezer kis antenna telepítését az összes városban, ahol alkalmazni fogják," - Frank Clegg. (2)
    Sok tudós és orvos egyetért abban, hogy az 5G nagy kockázatot jelenthet az egészségünkre.
    "A leggyakoribb tünetek a fejfájás, fáradtság, csökkent koncentrációs képesség, fülzúgás, ingerlékenység és álmatlanság. A szívre és az idegrendszerre gyakorolt hatások szintén komoly aggodalomra adnak okot," - Dr. Riina Bray, vegyészmérnök orvos.
    "Alacsonyabb frekvenciák esetében a tudósok előre jelzik a szemkárosodást, a már csökkenő rovarpopulációk elvesztését, az antibiotikumokkal szemben rezisztens baktériumokat és az ideg- illetve és az immunrendszerre gyakorolt fiziológiai hatásokat," - Dr. Magda Havas, professzor és kutató.
    Ha az 5G-t egy egész országban bevezetik, ez drasztikusan növeli az erős milliméteres hullámok közelségét az emberekhez, különösen a városokban és a városokhoz közeli területeken élők esetében.
    Mint mindannyian tudjuk, a kormányok és azok szabályozó ügynökségei nem az emberek érdekében dolgoznak. Ebben nincs semmi új, viszont azt mutatja, hogy nem támaszkodhatunk a kormányokra az életünkkel kapcsolatos fontos döntések meghozatalában, vagy az igazság elmondásában a nagy iparágakról, például a telekommunikációról. (3)
    (1) - https://regmedia.co.uk/2019/06/25/fcc-weather-orgs.pdf
    (2) - https://vitalitymagazine.com/article/invisible-threat/
    (3) - https://www.wakingtimes.com/2019/08/13/cell-tower


Az emberiség ellen indított vegyi támadásról


Írta:  Dr. R. Swinburne Clymer


    Dr. R. Swinburne Clymer időben előre láthatott, amikor 1917-ben megírta az étrend és betegség, valamint mentális egészség közti kapcsolatról szóló könyvét, amely kísértetiesen illik a mai helyzetre. Dr. Clymer orvosi diplomáját 1902-ben a chicagoi "College of Medicine- and Surgery" intézményben szerezte.
    Az árulás kora: egy 1958-as könyv az emberiség ellen indított vegyi támadásról
    Elég sok ellentmondás veszi őt körül, vannak akik azt hiszik, sosem doktorált le. Ennek az akkor terjesztett hírnek hátterében valójában az orvos kitagadása állhat, illetve az az 1923-as "Journal of the American Medical Association" kiadvány, amely azt állítja, hogy "Adataink azt mutatják, hogy ez az ember sosem végzett semmilyen neves orvosi egyetemet."
    Bár Dr. Clymer személye körül lehet vita, 1958-ban írt: "Your Health and Sanity in the Age of Treason" -az "árulás" korára utal, amelyben az embereket különféle mérgező élelmiszer-adalékanyagoknak és fluorid hatásainak teszik ki. Könyvének legtöbb érvét, mai fő tudományos kutatásokkal ellenőrizni is lehet. Ami ezt a könyvet egyedülállóvá teszi, az az a tény, hogy Dr. Clymer egyike volt az első emberek közül, aki rámutatott arra, hogy "ezeket a toxinokat szándékosan adagolják a népnek "... a tömegek szellemi és erkölcsi romlásának előidézése érdekében."
    A könyv megfelelő alcíme: "Élelmiszer és folyadékok: a gonosz emberek szándékosan és gondosan megtervezett és kidolgozott módszere az emberiség szellemi hanyatlásának és erkölcsi lealacsonyodásának eléréséhez, a rabszolgává való leigázás eszközeként."
    Dr. Clymer élesen figyelmezteti olvasóit a jövőre nézve: "Képzeld el magad, ha tudod, hogy fokozatosan elveszíted emberséged, az elméd gyorsan romlik, így már nem leszel képes tisztán gondolkodni és megtervezni jövőbeni cselekedeteid." Ellenállásod annyira legyengült, hogy már nem vagy ura önmagadnak. Röviden: gyorsan idiótává, robottá, zombivá válsz, könnyen mások parancsainak alanyává."
    Bertrand Russell: " The Impact of Science on Society" ( A tudomány hatása a társadalomra) 1953-ban megírt könyvéből Dr Clymer idézi azt a részt, amiben a globális elit azon szándékát nyilvánítja ki, hogy uralja a tömegeket. Russell megállapította, hogy a tudományos zsarnokság "Táplálkozás, oltások és bizonyos intézkedések együttesen már nagyon fiatal korban felkészítik az embereket egyfajta karakter létrehozására amit a hatóságok kívánatosnak tartanak. Ily módon a hatalom minden komoly kritizálása pszichológiailag lehetetlenné válik. "
    Dietil – endokrin zavarok
    Dr. Clymer azonosította a szintetikus ösztrogén dietilstilbesztrolt – amit 1938-ban hoztak létre- az elit céljainak elérése érdekében. Clymer kifejti, hogy a könyvben tárgyalt mérgező adalékanyagok az elit kifejezett céljait szolgálták, mégpedig csodálatosan ...
    "A laikusok egyáltalán nem ismerik a sztilbösztrollal kezelt hús hatásait az emberi szervezetre. Ez gyakorlatilag a tömegek engedély nélküli gyógyszerezésének minősül, meghamisított élelmiszereken keresztül, amely egyetemes katasztrofális eredményeket fog hozni. Ez különösen igaz főleg gyermekekre, fiatalokra, fiatal nőkre és férfiakra, mert főleg náluk fog sterilizálni vagy rákot okozni – egyszóval különféle betegségeket okoz, amelyeket az emberiség ellenségei buzgón remélnek. "
    Mivel a sztilbesztrol egy szintetikus kémiai anyag, "... a test természetes védekező mechanizmusai hatástalanok a káros eredmények kivédésében. A természetes ösztrogén viszont lebomlik, és annak esetleges káros hatásai nem lesznek többé" -írja Dr. Clymer. A sztilbesztrolt különböző típusú rákos megbetegedések gyógyításához és a menopauza tüneteinek enyhítésére használták, de Dr. Clymer kijelenti: "a sztilbesztrol veszélyes gyógyszer, kivéve ha hozzáértő, tapasztalt kéz alkalmazza azt."
    Dr. Clymer arra figyelmeztet, hogy az ilyen vegyi anyagok a férfiak nőiessé tételének az eszközei.
    "Minden emberi lénynek rá kell ébrednie arra, hogy vannak bizonyos módszerek és eszközök, amelyekkel meg lehet változtatni az ember tulajdonságait, olyan könnyedén, mint az állatokét. Az ember egy harcos természet, családjának, saját jogainak és kiváltságainak védelmezője. Az egyén egy szabad ember ... A lény, aki nagy dolgokat vitt végbe, és ha nem avatkoznak be cselekedeteibe, még nagyobb dolgokat képes véghezvinni. Ezt a lényt fogják átalakítani egy olyan lénnyé, aki nem is lesz arra hajlandó, hogy megvédje magát, nemhogy a családját vagy országát a rabszolgaságtól ... "
    Dr. Clymer aggodalmait a sztilbesztrollal kapcsolatban igazolta az idő, mint növekedési hormont, a 1970-es években rák okozó tulajdonságai miatt kivonták a forgalomból. Emellett 1971-ben az FDA felhívta az orvosok figyelmét arra, hogy ne írják fel a sztilbesztrolt terhes nőknek a rák magas kockázata miatt. A gyógyszert 1997 óta nem gyártják.
    Egy furcsa egybeesés- Biszfenol A
    A mai nyugati világ tudósai folyamatosan problémáznak azon, hogy jelentős szintű biszfenol A (BPA) szennyezést találnak az italokban és az ételekben. A BPA pedig egy szintetikus ösztrogén. A BPA talán egy sokkal nagyobb veszélyt jelent, mint a korábbi sztilbesztrol, annak a ténynek köszönhetően, hogy ez nem csupán a húsokban van jelen, hanem megtalálható számos háztartási termékben és táplálékban.
    Egy nemrégiben készült kanadai tanulmány felmérése szerint, a BPA a kanadaiak több mint 90%-ának vizeletében nagy koncentrációkban mutatható ki.
    Az elvégzett vizsgálatok szerint, a BPA a felnőttek 95%-ának vizeletében megtalálható, az 1988-1994 között gyűjtött mintákat elemezve, a 2003-04 közt tesztelt gyermekek és felnőttek vizeletének 93%-ában volt azonosítható. Más kutatások kimutatták, hogy a biszfenol-A lehet oka a férfiak elnőiesedésének és csökkent spermaszámának.
    Ahogy Dr. Frederick vom Saal fejti ki egy helyi Fox News adásban, a BPA egy gramm trillionod részének mennyisége már megváltoztatja a sejtek működését és növekedésüket. Emellett azt találták, hogy a BPA táplálja a rákos sejtek növekedését és hatással van a patkányok reproduktív rendszerére.
    fluorid1Fluorid
    Egy másik veszélyt az emberi egészség jólétjére, Dr. Clymer nátrium-fluoridként azonosított. A fluoridról azt állítják, a vízhez és fogkrémekhez adják azért, hogy megvédje a fogakat a fogszuvasodástól.
    Dr. Charles E. Perkins, akit Dr. Clymer személyesen is ismert, az Egyesült Államok kormánya Németországba küldött, hogy segítsen átvenni az IG Farben vegyi üzemet, a második világháború végén. A következőkben abból a levélből idézünk, amelyet Mr. Perkins írt a Lee Alapítvány Táplálkozási Kutató Intézetébe, Milwaukeeba, Wisconsin államba 1954 októberében."
    Mr. Perkins levelében kijelenti:

     "A német vegyészek egy nagyon ötletes és távlati tervet dolgoztak ki a tömegek szabályozására, amelyet el is fogadott a német vezérkar. A terv az volt, hogy irányításuk alá vegyék a lakosságot egy adott területen azzal, hogy gyógyszerezik annak ivóvíz ellátását. Ezzel a módszerrel irányítani tudták egész területek lakosságát, a víz gyógyszerezésével és a nők sterilizálásával csökkenteni tudták a népességet. Ebben a rendszerben a nátrium-fluorid kiemelt helyet kapott."
    Azonban – szeretném nagyon határozottan és nagy nyomatékkal kijelenteni, hogy az ivóvíz fluoridozásának valódi oka nem a fogak állagának javítása. Ha ez lenne az igazi ok, számos módja lenne annak, ahogy ezt meg lehetne tenni, mégpedig sokkal egyszerűbben, olcsóbban és hatékonyabban. Az igazi cél a víz fluoridálásában az, hogy csökkentse a tömegek ellenállását, ellenőrizhetővé tegye őket és megtörje szabadságukhoz való ragaszkodásukat…
    Dr. Clymer emellett egy 1956-ban íródott levelet is idéz, amit az akkori new yorki “víz biztos”: Arthur C. Ford írt. A levélben, Ford nyíltan nevezi a fluoridot “… nagyon mérgező anyag …”-nak.
    Tudjuk, hogy a fluoridok rendkívül mérgező anyagok, és bizonyítékok vannak arra nézve, hogy még a javasolt szinten: egy rész vízhez milliomod rész fluoridot adva az ivóvízhez, a fluoridált közösségeket kár érte. - írja Ford.
    A fluorid, amellett, hogy mérgező anyag, nem választódik ki teljesen a szervezetből, és jelentős hányada halmozottan a szervezetben marad. Az ivóvízhez való bármilyen koncentrációban való fluorid adása káros az emberi szervezetre nézve.”
    Vigyáznunk kell a fogkrémek és a fluoridot tartalmazó palackozott vizek vásárlásával. Az utóbbiak esetében a BPA veszély is fenn áll.
    Az emberiség nyíltan zajló kémiai módosítása folyik, amit csak azzal lehet kikerülni, ha figyelmeztetjük egymást a veszélyekről. Ezek sajnos olyan kihívások, amelyekkel nem csupán mi, de a jövő generáció is szembe fog nézni.
    Közzétette: www.fenyorveny.hu
    Beküldte 
    Antal Miklós




A garéi mérgek a levegőbe, talajba és a talajvízbe szivárogtak



Írta:  vilagfigyelo.com
    Kiperelték a sokkoló adatokat: a határértékek több tízezerszeresét mérték mérgekből hazánkban!
    Magyarország egyik legsúlyosabb vegyi szennyezését tárták fel...
    A Greenpeace Magyarország végre sikeresen kiperelte az adatokat az államtól, és olyan megrázó statisztikára derült fény, ami akár egy magyar Csernobilként is értelmezhető...
    A Baranya megyei Garén a volt Budapesti Vegyiművek egykori telephelyén ugyanis brutális mértékű szennyezés van.
    Egyes becslések és adatok szerint a határértéket több tízszeresét lehetett érzékelni különféle mérgekből a területen.
    Greenpeace Magyarország leleplezéseA hordókat már elszállították, de ott maradt 3000 tonnányi szennyezett talaj.
    Erről bezzeg alig beszélnek a tévében, a média hallgat, mint az a bizonyos a fűben.
    2017-ben a Greenpeace Magyarország beperelte a Baranya Megyei Kormányhivatalt, miután a hivatal kétszer is megtagadta a Budapesti Vegyiművek hidasi és garéi volt telephelyéről a közérdekű adatok kiadását.
    A hatósági vizsgálatok dokumentumaiért a szervezetnek hosszan kellett pereskednie, míg végül kiderült, hogy a határértékek 28 ezerszeresét mérték mérgező anyagokból.
    A kiperelt adatok szerint 2015-ben a mérés során a határérték több mint 28 ezerszeresét találták a talajban halogénezett aromás szénhidrogénekből.
    A garéi telephelyről származó mérgek a levegőbe, talajba és a talajvízbe szivárogtak, veszélyeztetve a környezetet és a környéken élők egészségét.
    Az 1980-as években a BVM egykori hidasi gyártelepéről Garéra szállítottak mérgező vegyi anyagokat. Körülbelül 62 ezer darab 200 literes tetraklórbenzol-származékot tartalmazó vashordót helyeztek el a Garétól kb. 2 km-re fekvő lerakóban.
    A lerakó azonban eredetileg nem vegyipari hulladékoknak készült, hanem egy húsfeldolgozó vállalat és a pécsi bőrgyár hulladékának befogadására, így nem is volt alkalmas a Hidasról érkező vegyi anyagok tárolására.
    A sérült vashordókból a tetraklórbenzol a levegőbe, a talajba és a talajvízbe szivárgott, veszélyeztetve a veszélyeshulladék-tárolótól 200 méterre folyó Bosta-patakot.
    Bár a hordókat azóta elszállították, a Garé melletti helyszínen ott maradt 3000 tonnányi szennyezett talaj.
    A Greenpeace nézete szerint mindenkinek joga van tudni, hogy milyen szennyezés található a környezetében, ezért az adatokat nyilvánosságra hozták.



Milliókat kezelnek félre 'rákkal'


Írta:  Sayer Ji / Fordította:Czárán Judit


    Megdöbbentő beszámolót tett közzé az Amerikai Rákellenes Intézet. Kiderült, hogy a rák ellen vívott küzdelmünkben 40 éve félreértett 'ellenséggel' harcolunk, amely sokszor nem is fenyegeti az egészségünket.
    Aki nyomon követte korábbi, rákkal kapcsolatos kampánytevékenységünket, különös tekintettel arra, amit a mellrák ellenes hónap árnyoldalairól írtunk, az tudja, hogy már régóta szorgalmazzuk a 'mellrák' bizonyos típusainak, nevezetesen a nem invazív emlődaganatoknak (ductal carninoma in situ, DCIS) az átsorolását a jóindulatú elváltozások kategóriájába. Ahogy arra is felhívtuk a figyelmet, hogy a röntgen-sugárral végzett mellrák szűrésről nemcsak az derült ki, hogy kifejezetten rákkeltő hatású, hanem az is, hogy veszélyes túldiagnosztizálás-, illetve túlkezelés-járványt indított el Amerikában, amelynek csak az elmúlt 30 évben becslések szerint 1,3 millió nő esett áldozatául.
    A héten az Amerikai Rákellenes Intézet az Amerikai Orvosok Szövetségének Lapja (JAMA) webszájtján publikált egy beszámolót, amelyben immár ők is óva intenek mindenkit - szakmabelieket és laikusokat egyaránt -, hogy 'ráknak' nevezzenek olyan alacsony kockázatú elváltozásokat, mint a Ductal Carcinoma In Situ (DCIS, azaz tejcsatornában kialakuló, nem terjedő sejtburjánzás) vagy a High Grade Prostatic Intraepithelial Neoplasia (HGPIN, azaz a prosztata nem rákos, hanem rákot megelőző állapota). A DCIS vagy a HGPIN ugyanis nem rák, hanem rákmegelőző állapot- amiből vagy lesz, vagy soha nem lesz rák. Azaz nem "kezelni", hanem megfigyelni kéne, és akkor beavatkozni, ha romlik a helyzet.
    Amerikában nők és férfiak millióit diagnosztizálják, majd kezelik (félre) DCIS-szel illetve HGPIN-nel. Vajon ők tekinthetők-e ezek után orvosi műhiba áldozatainak, annak összes jogkövetkezményével együtt? (pl. visszamenőleges kárpótlási igény)
    Azoknak, akik rákszűréseket végeznek, mostantól mérlegre kell tenniük az ilyen 'megelőző' stratégiák lehetséges hasznát és kárát, nem megfeledkezve a tényről, hogy 50% annak a valószínűsége, hogy egy nő 10 éves rendszeres, évenkénti mellrákszűrés során hamis pozitív diagnózist fog kapni.
    A rózsaszín szalagos 'mellrák ellenes mozgalomra' ráépült virágzó iparágnak is újra kellene fogalmaznia az üzeneteit, tekintettel arra, hogy ők is ludasak amerikai nők millióinak túldiagnosztizálásában és túlkezelésében, hiszen aktív szerepet vállaltak a 'mellrákkal' kapcsolatos hamis nézetek terjesztésében.
    Ahogy a Medscape írja:
    Az Amerikai Rákellenes Intézet munkacsoportja szerint az Egyesült Államok onkológiai gyakorlatában sürgős reformokra lenne szükség annak érdekében, hogy csökkenjen a túldiagnosztizált és túlkezelt 'rákos' esetek száma.
    A legsürgetőbb feladat szerintük az lenne, hogy ne hívjunk többé "ráknak" olyan nem kifejezetten rosszindulatú elváltozásokat, mint a DCIS vagy a HGPIN.
    Helyette a munkacsoport szerint valami találóbb elnevezést kellene választani, amilyen például a 'hámszövet eredetű, nyugvó állapotban levő kóros sejtelváltozás' (IDLE).
    A túldiagnosztizálás alapvetően abból fakad, hogy a képalkotó eljárásokkal kimutatható 'rákok' roppant lassan nőnek, kevés vagy semmi tünettel nem járnak, és ha nem diagnosztizálják illetve kezelik őket, akkor nagy valószínűséggel soha nem fejlődnek akkorára, hogy problémát okozzanak.
    diagram
    Amint ez a fenti grafikonon látható, éppen a gyorsan növekvő tumorok azok, amiket nehezebb 'időben felfedezni', és amelyek elég gyorsan nőnek ahhoz, hogy agresszív kezelés híján tüneteket vagy akár halált is okozzanak. De még ha időben észre is veszik a daganatot ahhoz, hogy sebészeti úton, illetve kemoterápiával és/vagy sugárkezeléssel küzdeni lehessen ellene, köztudott, hogy a hagyományos kezelések hatására a tumornak már egészen kis számú rákos őssejtje is képes feldúsulni, és még rosszindulatúbbá válni. Azt például csak nemrég derítette ki az UCLA Jonsson Rákkutató Központ, hogy a sugárkezeléseknél használt sugarak hullámhossza a mellrák-sejteket különösen rosszindulatú rák-őssejtekké alakítja át, amelyek 30-szor rosszindulatúbbak, mint az eredeti rákos sejtek.
    Ez nemcsak azt jelenti, hogy több millió mammográfiás vizsgálattal felfedezett 'rák' igazából nem is rák, hanem azt is, hogy a gyors növekedésre hajlamos tumorok is rosszindulatúbbá válnak a hagyományos műtéti eljárások, kemoterápia, illetve sugárkezelés hatására.
    A rákbetegséggel kapcsolatban igazság szerint az egész szemléletünket meg kellene változtatnunk, és ahelyett, hogy kizárólag gonosz, legyőzendő 'ellenséget' látnánk benne, inkább a testünk próbálkozásának kellene tekintenünk, hogy túléljen egy egyre zordabb, egyre tápanyag-hiányosabb és egyre több rákkeltő és sugárzó anyaggal szennyezett környezetet. Ebben a felfogásban a rák egyszerűen egy ősi túlélési mechanizmus manifesztálódása.
    Ha a rákra félelemmel tekintünk, és csak úgy tudunk gondolni rá, mint egy végtelenségig növekedni képes, kaotikus sejthalmazra, akkor hajlamosak leszünk irracionális döntéseket hozni. A félelem fiziológiai állapota pedig már eleve aktiválja a ráksejtekben a többszörösen gyógyszerrezisztens fehérjéket, ami megmagyarázza, hogyan befolyásolja illetve határozza meg a rákkal kapcsolatos szemléletünk a rákbetegség fiziológiáját és/vagy lefolyását.
    Az NCI beszámolóban ezt olvashatjuk:
    "A 'rák' a legtöbb ember számára egy feltartóztathatatlan halálos folyamat szinonimája, holott nagyon sokféle és nagyon különböző lefolyású rákfajták léteznek, amelyeknek egy része nem szükségszerűen képez áttéteket és nem is feltétlenül halálos. Sőt, némelyik olyan lassú lefolyású, hogy a beteg egész életében nem okoz panaszt."
    Tisztában kell lennünk vele, hogy a rák javasolt újradefiniálása nem egyszerű elméleti kérdés, hanem olyasmi, ami nők millióinak az életét befolyásolhatja. Már csak azért is, mert csak az Egyesült Államokban évente kb. 60 ezer nőt diagnosztizálnak DCIS betegséggel, amely diagnózis sokukra olyan traumatikus hatással van, hogy három éven belül még azok közül is rengetegen lesznek súlyosan depressziósok, akiknél utóbb hamisnak bizonyul a diagnózis. Az elmúlt harminc évben egy milliónál is több szerencsétlen nőnek mondták alaptalanul, hogy 'rákos', és ezért műtétnek, kemoterápiának, sugárkezelésnek és/vagy melleltávolító műtétnek kell alávetnie magát. Nos, nekik az Amerikai Rákellenes Intézet is csak azt tudja javasolni, hogy nyeljék le a keserű pirulát, hiszen a károkozás immár visszafordíthatatlanul megtörtént.
    De akkor mi a megoldás? Létezik egy mozgalom, amely a termográfia szélesebb körű bevezetését próbálja elérni. Ez egy olyan elsődleges diagnosztikai eljárás, amelynek segítségével ionizáló sugarak használata nélkül is detektálhatók bizonyos fiziológiai folyamatok, amelyek gyulladásra, véredényképződésre, rák-specifikus metabolikus elváltozásokra, stb. utalnak még évekkel azelőtt, hogy a mammográfia röntgensugarai kimutatnák a meszes csomót. De a leghatékonyabb rákmegelőzés mégis az egészséges táplálkozás, a megfelelő testmozgás és a káros vegyületek és sugarak kerülése - csupa olyan dolog, amire mindenki maga is odafigyelhet, aki felelősséget érez az egészségéért.
    Forrás: tények-tévhitek
    Ajánlotta: Antal Miklós




Szervezett nemzetpusztítás zajlik


Írta:  Papp Lajos

    A lakosság csökkentésének titkos módszerei, amit már évtizedek óta "mívelnek" a felső körök... Elgondolkodtató, ha ennek csak a fele igaz!
    Szervezett nemzetpusztítás zajlik: itthon és az egész világban
    A lakosság csökkentésére bevezetett néhány módszer példaként: Védőoltások alkalmazása már kicsi, csecsemőkortól kezdve.
    Ma már több tanulmány foglalkozik azzal, hogy az oltások milyen mértékben károsítják a kisgyermek immunrendszerét és csökkentik saját védekező rendszerének energiaszintjét.
    Olyan betegségek ellen adják, melyek ma már nem léteznek, vagy előfordulásuk a világ távoli helyein is igen ritka.
    Vagyis a népesség túlnyomó többsége soha életében nem lesz veszélyeztetett, de szervezetét
    már életének kezdeti szakaszán legyengítik.
    Elterjesztették az ingyenes védőoltásokat a megfázásos megbetegedések ellen. Ezeket ingyen adják a gyermekek és a nyugdíjasok részére.
    A lakosság nincs tudatában annak, hogy a szervezetet ezek az anyagok is nagymértékben mérgezik és gyengítik.
    Ha kevesebben élik meg egészségesen a felnőttkort, az kedvező a világuralmi helyzetben lévőknek , az egészségügyi maffiát működtetőknek.
    A Magyar orvosokat naponta tömegével induló repülőgépeken viszik tréningekre, ahol idegen nyelvű apró betűs kötelezvényeket iratnak alá velük, a gyógyszerek alkalmazására, majd az orvos látogatók keresik fel az akció folytatásaként az alul finanszírozott orvosokat.
    Ezt tudja a kormány, mégsem tesz ellene, hiszen a gyógyszer gyárak tulajdonosai éppen az általuk szolgált pénzvilág.
    Ezek kezükben tartják hirdetésekkel, a médiát, aki rendszeresen szárnyai alá vesz 1-2 megfázásos esetet, és erre a néhány példára hivatkozva, rémhírként ijesztget azzal, hogy az influenza valamelyik vírusa rövid időn belül megtámadja a teljes ország népességét. Hosszú évekre visszamenően bizonyított, hogy nagy, esetleg néhány áldozattal járó járványok kb. 37 évenként fordulnak elő.
    De ebben az esetben sem a lakosság kihalásáról van szó!
    A lábon kihordott, kezeletlen megfázásnak lehetnek szövődményei.
    Ezek az előfordulások mégis, csak töredékei azoknak a tragikus eseteknek, melyek az oltások mellékhatásai miatt rendszeresen előfordulnak.
    Lebénulás, egyéb idegrendszeri, vagy más megbetegedés több esetben is előfordult.
    Azt is világosan lehet látni, hogy a beadott injekciók ellenére minden évben vannak járványos időszakok és megbetegedések.
    Dr.Papp Lajos
    szívsebész professzor és spirituális író / magyarság kutató/
    OSZD MEG másokkal is!
    Forrás: avilagtitkai.com
    Beküldte: Antal Miklós


    #2 ZSIDÓK HALÁLTÁBORRÁ TESZIK HAZÁNKAT — S. Tejfalussy Andráa 2019-02-04 16:12
    Kód: ajbh-190204
    T. ÁLLAMPOLGÁRI JOGOK BIZTOSA! Nyilvános közérdekű bejelentés
    ZSIDÓK HALÁLTÁBORRÁ TESZIK HAZÁNKAT a patkányméreg kálisót magyar nyelven „Star kosher BONSALT” étkezési sóként interneten reklámozással is azt a hamis látszatot keltve, hogy a konyhasó helyett kálisóval „sózás” általánosan egészségjavító, egészségvédő hatású, „A sós ízek szabadságát nyújtja”!

    Kálisóval szájon át, éhgyomorra, egy órán belül bejuttatva a vérbe, a „REDI SÓ” elnevezésű kálisóval (az OÉTI által végeztetett klinikai kísérletekben) 1 vagy 2 gramm kálium is jól mérhetően mérgezte az addig egészséges fenőttek veséjét és szívét. Orvosi tankönyvek szerint is szívmérgező az ennél több kálium 1 órán belül vérbejutatása. Tehát nyilvánvaló tudatos csalás, hogy a hazai kormányok napi 4,7 - 70 gramm közötti kálium pótlást írtak elő egészségjavítóként, egészségvédőként a magyarok étkezéséhez. (Nemzeti Stop Só, Menzareform, Chips adó). Közben a szívre veszélyes „kálium hiánnyal” rémisztgetik az embereket, pl. a „Panangin forte” reklámmal is. Miközben egy felnőttnek csak napi kb. 0,4 gramm káliumot kell pótolnia.
    A napi víz, konyhasó és kálium pótlás, étkezés esetén is akkor optimális, ha a Ringer infúziós oldat szerinti dózisoknak felel meg. (3 liter desztillált vízhez 27 gramm konyhasó és 0,36 gramm kálium az optimális).

    Próbáltam a Magyarországi Zsidók Hitközségét rávenni, hogy hagyassa abba a kálisóval fajirtást. Az ezért velük szemben lefolytatott peremben a Fővárosi Bíróság másodfokon is úgy ítélkezett, hogy a zsidóknak joguk van fenntartani azt a talmudi előírást, hogy csak zsidó ihat tiszta (desztillált) vizet és ehet hozzá jól sózott kenyeret. Ma is fenntarthatják azokat a vallási előírásaikat és viselkedési mintáikat, hogy a vallásos zsidók mindenhonnan kíméletlenül irtsák ki a „bálványimádó” zsidókat és nem zsidókat, a „Jézus után tévelygő” népeket is. (2 Mózes 23./20-33, 5 Mózes 7./1-26., Sámuel 2, Rabba bevétele). Nyilvánvaló, hogy minden vallási szövegből hatályon kívül kell helyezni az emberi jogot sértő előírásokat és mintákat! Ez a megállapításom valamennyi vallásra vonatkozik. Továbbítanák a lelkészek ezt a javaslatot Ferenc Pápához?

    A konyhasó és kálium dózisarány felcserélés szívmérgező és ivartalanító. Nobel-díjat kaptak 1950-ben (mellékvesekéreg kutatók), akik mérésekkel bebizonyították. A „Fekete Angyalként” elhíresült hazai ápolónő és egy poznani ápoló is kálium túladagolásával sorozatgyilkolt. A tömeggyilkosságot a WHO indította be, a konyhasó kálisóra cserélését ajánló kiadványával. Azért irtják a magyarokat, hogy Izraelből és Ukrajnából idetelepülő zsidóké lehessen a „magyaroktól kiürített” Magyarország. A konkrét bizonyítékok közzé vannak téve a honlapomon. Lásd 58., 101. és 103. email könyvek, Videó 8., 10., 18., 61., és GTS-Antirandom rovat.

    A kálium túladagolással népirtást megbízott országgyűlési szakértőként derítettem ki. Bosszúból az illetékes miniszterek, ügyészségi és rendőrségi vezetők, egy verőcei jegyző, s egy váci bíró, megszervezték, hogy a rendőrök, hamis idézést felmutatva, 1997. szeptember 10-én hajnalban betörtek a lakásirodámba, ott majd a rendőrségen, félmeztelenül, megbilincselve odahurcolva, agyrázkódásosra rugdostak, vertek, majd véresre bilincselve tovább hurcoltak a Váci Városi Bíróságra. Ott a „tárgyaláson” a bíró letagadta a belügyminiszter, mezőgazdasági- és élelmezésügyi miniszter és az ügyészek titkos levelezését. Miután ezt rábizonyítottam, s feljelentettem őt okirat hamisítási váddal, nem sikerült gondnokság alá helyeznie. A fenti bűncselekmények szervezőit és elkövetőit Göncz Árpád köztársasági elnök és utódai személyesen fedezik, egy X-398/1998. ikt. számú levelükkel mindenhol azzal rágalmazva, hogy „rendszerváltás előtt óta gondnokság alá vagyok helyezve”. Az ügyészek azóta is elmebeteggé nyilvánítással kísérleteznek, ismétlődően rágalmazva. Sosem voltam gondnokság alá helyezett! A folytonos választójogom bizonyítja. Közben Nobel díjakra pályáznak, a nemzetközi szabadalmaimat a saját találmányaiknak feltüntető tolvajok. A fenti bűnözéssel ezeket is fedezik!

    Kérem Önt, nyilatkozzék az emberi jogok biztosításáért felelős szervezet képviseletében, mi a véleményük a fenti ügyekről, s a Ferenc Pápának is javasolt, „vallásbéke-párti” megoldásról, s hogy miben tudnak segíteni!

    Magyarország, 2019. február 4.

    (nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc (1-420415-0215, an. Bartha Edit) megbízás nélküli kárelhárító (Ptk.) korábban országgyűlési megbízott méréstudományi szakértő. Néhai Bartha Béla rendőrfőkapitány és néhai Dr. Tejfalussy Béla táblabíró unokája. Magyarország 2621 Verőce Lugosi u. 71. Levelezési címek: 1036 Bp. Lajos u. 115., 
    tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.comwww.tejfalussy.com, Tel.: +36 20 218 1408

    Jéga Szabó Ferenc
    #1 Szervezett nemzetpusztítás — Jéga Szabó Ferenc 2019-02-03 15:52
    Ennek kiváló példája lehet a "humán-papilloma vírus"-sal folytatott hisztéria. Tudomásom szerint - korábban olvastam valahol - hogy Németországban ilyen oltást kapott serdülő lányok nagy hányada lett meddő.(Ha valamit félreértettem, elnézést az érintettektől.) Most ott tartunk, hogy a serdülő lányok mellett már a fiúkat is oltani kezdik.


A "vakcinák keresztapja” beismerte …



Írta:  ujvilagtudat.blogspot.com

    Dr. Stanley Plotkin egy jól ismert orvos, aki nagyon fontos szerepet játszott több vakcina gyártásában. Széles körben ismert úgy, mint az oltóanyagok egyik "keresztapja", azon "gyógyszereké," melyekről azt állítják, hogy milliók életét mentik meg, és erősen támogatottak, mint az egyik legsikeresebb orvosi fejlesztés a történelem során.
    A "vakcinák keresztapja" elismerte, hogy árvákat, fogyatékos gyermekeket és másokat is felhasznált az oltási kísérletekhez
    Bárkit, aki megkérdőjelezi ezt a narratívát és a vakcinák biztonságát, gyakran nevetség tárgyává teszik annak ellenére, hogy több ezer tudományos tanulmányt tett közzé olyan szakértői folyóiratokban, amelyek erőteljesen ellentétesek a hagyományos, a kormányok által működtetett egészségügyi szabályozó ügynökségek, például az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) vagy a Betegségellenőrzési és Megelőzés Központ (CDC) által hirdetett tudással a vakcinákkal kapcsolatban.
    Mielőtt eljutnánk Plotkin tanúvallomásához, néhány dologra szükséges rámutatni.
    Valami nem stimmel. Amikor az információk és bizonyítékok azt mutatják, hogy a vakcinák nem feltétlenül olyan biztonságosak, mint amilyennek gondoljuk, hajlamosak vagyunk gúnnyal vagy hallgatással reagálni.
    Vegyük például az alumíniumot. A vakcinákhoz hozzávetőlegesen 100 éve adják hozzá biztonsági vizsgálatok nélkül. Nincsenek megfelelő tanulmányok, amelyek azt mutatják, hogy az alumíniumot biztonságosan be lehet injektálni a gyermekekbe, de több tanulmány is azt mutatja, hogy az alumínium nem ürül ki a testből, hanem a szervezetben marad, eljut a legtávolabbi szervekig és végül az agyba kerül.
    Ez az egyik olyan példa, amely szerint a vakcinák nem olyan biztonságosak, mint ahogyan hivatalosan állítják róluk, de ezekre a vizsgálatokra gyakran a teljes csend vagy a nevetségessé tétel az egyetlen válasz.
    Miután a tudósok felfedezték, hogy az oltóanyagokból származó alumíniumot a makrofágok (fehérvérsejtek) szállítják az agyba, tavaly egy tanulmányt tettek közzé, amely több autista ember agyának tanulmányozásával foglalkozik. Miután belülről vizsgálták az emberek agyát, az agyszövetben mérték a legmagasabb alumíniumtartalmat, az Alzheimer betegek esetében pedig még nagyobb mennyiséget. A tanulmányról az alábbi cikkből lehet többet megtudni:
    Kapcsolódó cikk: Kutatók kimutatták, hová kerül a szervezetben az alumínium és hol marad meg az oltások után
    Az elképzelés, miszerint a vakcinák nem teljesen biztonságosak, nagy figyelmet kapott, amikor egy 2004-es tanulmány egyik vezető szerzője nyilvánosság elé lépett. A neve Dr. William Thompson, a CDC vezető kutatója, aki az egyik legszélesebb körben említett tanulmányt készítette az MMR vakcina és az autizmus közötti összefüggésről. A tanulmány állítólag a következő megállapításra jutott:
    "A bizonyítékok most már meggyőzőek azzal kapcsolatban, hogy a kanyaró-mumpsz-rubeola (MMR) vakcina nem okoz autizmust vagy az autizmus spektrum zavarainak bármely altípusát.(1)
    10 évvel később azonban ellentmondott az eredeti tanulmánynak, azzal érvelve:
    "A CDC társszerzői egy találkozót szerveztek, hogy megsemmisítsék az MMR vakcina tanulmánnyal kapcsolatos dokumentumokat. A megmaradt négy társszerző találkozott, és egy nagy szemétkosarat hoztunk a tárgyalóterembe, és áttekintettük az összes olyan papíralapú dokumentumot, amelyekről úgy gondoltuk, hogy ki kell dobnunk."
    Létezik egy ismert kapcsolat az MMR vakcina és az autizmus között, és a bizonyítékokat megsemmisítették.
    Két évvel később több tucat CDC tudós gyűlt össze, hogy levelet küldjenek a nyilvánosságnak arról, hogy aggodalmaik vannak a gyógyszeripari vállalatokkal és több olyan céggel kapcsolatban, mint például a Coca-Cola, valamint a CDC által készített és közzétett tudományos megállapításokkal. (2)
    Nem ez az első alkalom, hogy a CDC-t ilyen típusú kötelességszegéssel vádolják. Nem olyan régen volt, amikor a médiumok Brenda Fitzgerald hirtelen lemondásáról számoltak be, akit 2017. júliusában neveztek a CDC vezetőjének. A lemondását a Politico által közzétett cikk követte, amely feltárta a Fitzgerald kétes befektetési döntéseivel kapcsolatos összeférhetetlenségeket, miután a nemzet legfőbb közegészségügyi tisztviselőjévé vált, beleértve a több ezer dollárnyi dohány, gyógyszerészeti és egészségügyi részvény megvásárlását. (3)
    A vakcina tudományhoz kapcsolódó csalárd tevékenység számos példája mellett több tanulmány és tudományos tény áll, amelyek egyértelműen arra utalnak, hogy a vakcinázás nem teljesen biztonságos. Amint azt korábban említettük, számos tanulmány bizonyította, hogy az alumínium, a vakcinák egyik gyakori összetevője nem feltétlenül biztonságos. Az EbioMedicine folyóiratban közzétett tanulmány szerint:
    "Az elmúlt két évtizedben számos országban - köztük Franciaországban - számos vita merült fel a vakcinákkal kapcsolatban, ami aggodalmat keltett a súlyosan káros mellékhatások és az egészségügyi hatóságok, szakértők és tudomány iránti bizalom csökkenése miatt." (4)
    A vakcinák továbbá tartalmaznak MSG-t, formaldehidet, abortált humán magzati sejteket és még sok mást.
    Az a tény, hogy a Nemzeti Gyermekkori Vakcina Sérülésről szóló törvény keretében több milliárd dollárt fizettek ki a vakcinák miatt sérült gyermekek családjainak, tökéletes példa erre. Ez a statisztika csak az összes vakcina sérült gyermek 1 százalékát teszi ki. Gondolkozzunk el ezen! (5)
    Itt valami komoly baj van, és a szülőknek joguk van ahhoz, hogy döntsenek arról, hogy gyermekeiket beoltatják-e vagy sem. Az az elképzelés, hogy a be nem oltott gyermekek veszélyeztetik a beoltott gyermekeket és az időseket, teljesen hamis. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, az oltóanyagoknak 100%-ig hatékonynak kell lenniük egész életre, teljes immunitást biztosítva nekünk, ami nem így van.
    Például vannak történetek olyan kanyaró járványokról, amelyek erősen beoltott populációkban jelentek meg. A nyájimmunitás egy olyan elmélet, amely matematikailag modellezhető, de tudományosan nem bizonyított, mégis arra használják, hogy az embereket a gyermekeik beoltatására kényszerítsék és megtévesszék. Továbbá, ha kanyaró járvány tör ki, gyakran a beoltatlan gyermekeket hibáztatjuk anélkül, hogy megemlítenénk az összes olyan felnőttet, akik nem kaptak emlékeztető oltást.
    Az egyetlen dolog, amiben a gyógyszeripari cégek látszólag érdekeltek, az a nyereség, és gyakran büntetlenül maradnak, ha kárt okoznak a lakosság számára, mert a vakcina sérülésről szóló törvény valójában a gyógyszergyártókat védi, ha rosszat tesznek. Ez azt jelenti, hogy teljesen gondatlanok lehetnek a termékükkel kapcsolatban, és akkor sem tehetők felelőssé.
    "A gyógyszeripar megvásárolja az orvosi szakmát, nem csak az orvostudomány gyakorlatában, hanem az oktatás és a kutatás területén is. Ennek az országnak a tudományos intézményei lehetővé teszik maguk számára, hogy a gyógyszeripar fizetett ügynökei legyenek. Azt hiszem, hogy ez szégyenletes." - Arnold Seymour Relman (1923-2014), a Harvard orvostudományi professzora és a New England Medical Journal főszerkesztője. (6)
    A vallomás
    A vakcináink kifejlesztése egyértelműen kérdéses, amit az alábbiakban részletesen ismertetünk. A következő mondatok Dr. Stanley Plotkin eskü alatt tett vallomásában hangzottak el. Ebben elismeri, hogy árvákat, mentálisan fogyatékos gyerekeket, csecsemőket, és egész populációkat használtak a vakcinák teszteléséhez.
    Ügyvéd: Használt valaha árvákat kísérleti vakcina tanulmányozására?
    Dr. Plotkin: Igen.
    Ügyvéd: Használt valaha is szellemi fogyatékkal élőket kísérleti vakcina tanulmányozására?
    Dr. Plotkin: Nem emlékszem arra, hogy szellemi fogyatékkal élő egyéneket tanulmányoztam. Abban az időben, az 1960-as években nem volt szokatlan gyakorlat.
    Ügyvéd: Szóval azt mondja - nem tud egyértelmű választ adni. Elnézést. Használt valaha szellemi fogyatékkal élőket kísérleti vakcina tanulmányozására?
    Dr. Plotkin: Ahogy mondtam, nem emlékszem kifejezetten arra, hogy ezt megtettem, de az 1960-as években ez nem volt szokatlan. És nem is tagadhatnám, hogy megtettem volna.
    Ügyvéd: Nos, van egy cikk, melynek címe: "RA 27/3 rubeola vírus gyengülése a WI38 humán diploid sejtekben." Ismeri ezt a cikket?
    Dr. Plotkin: Igen.
    Ügyvéd: Ebben a cikkben az egyik dolog, amit mond, hogy 13 szeronegatív mentálisan retardált gyermek kapott RA 27/3 vakcinát?
    Dr. Plotkin: Oké. Nos, ebben az esetben megtettem.
    Ügyvéd: Kifejezte-e valaha azt, hogy jobb, ha olyanokon végeznek kísérleteket, akik kevésbé valószínű, hogy képesek hozzájárulni a társadalomhoz, mint például a hátrányos helyzetű gyermekek, mint azok a gyermekek vagy felnőttek, akik nincsenek hátrányos helyzetben?
    Dr. Plotkin: Nem emlékszem kifejezetten, de lehetséges.

    Ügyvéd:
     Emlékszik arra, hogy írt valaha az "Emberi Kísérletezés Etikája" szerkesztőjének?
    Dr. Plotkin: Nem emlékszem kifejezetten, de lehet, hogy így volt.
    Ügyvéd: Át fogom adni önnek a 43-as számú dokumentumot. Felismeri ezt a levelet, amelyet a szerkesztőnek írt?
    Dr. Plotkin: Igen.
    Ügyvéd: Ön írta ezt a levelet?
    Dr. Plotkin: Igen.
    Ügyvéd: Az egyik dolog, amit leírt: "A kérdés az, hogy teljesen működőképes felnőtteken és gyerekeken kell-e kísérleteket végezni, akik potenciálisan hozzájárulnak a társadalomhoz, vagy olyan gyermekek és felnőttek körében, akik nem rendelkeznek társadalmi potenciállal?"
    Dr. Plotkin: Igen.
    Ügyvéd: Használta-e valaha börtönben lévő anyák csecsemőit kísérleti vakcina tanulmányozására?
    Dr. Plotkin: Igen.
    Ügyvéd: Használt-e valaha gyarmati szabály alatt álló személyeket kísérleti vakcina tanulmányozására?
    Dr. Plotkin: Igen.
    Alább a teljes tanúvallomást lehet megtekinteni, ez az első videó a 9 részből álló sorozatban. (7)




Bioterrorizmus !



Írta:  Weixl Várhegyi László
    Pártállástól függetlenül érdemes elolvasni az alábbi írást, mert olyanokról szól a szerző, amiket nem igen gondoltunk még át...
    Bioterrorizmus - A MIGRÁCIÓ  ÉS A SOROS-TERV ELLENI ÉRVEK
    Tudta ezt a migráns áradatról? Nem mindenki terrorista közülük, de mind bioterrorista!
    Már több millió közülük itt él Európában, de Soros, és a migrációt itthon támogatók Magyarországra is több tízezer bioterroristát szeretnének betelepíteni, hogy ne legyen senki biztonságban országunkban.
    Ha valaki Magyarországból Afrikába vagy Ázsiába utazik, akkor fel kell keresnie az orvosát, és meg kell tőle kérdeznie, hogy milyen védőoltást célszerű kapnia, ha például azokba az országokba utazik, ahonnan a migránsok tömegei özönlenek Európába. Az ott élő emberek szervezete már alkalmazkodott az ottani helyi kórokozókhoz, és nem terheli meg úgy a szervezetüket egy-egy fertőzés, mint azokét, akik nem ott születtek, nem ott élnek. Ha ezek az emberek Európába jönnek, ahol a lakosság immunrendszere még nem alakított ki megfelelő védelmet a migránsok által behurcolt kórokozókkal szemben, akkor megfertőzik az európaiakat.
    A napokban ütötte fel a fejét a kanyaró járvány Románia, Ukrajna és Szerbia felől, mert újabban ezeken az országokon keresztül próbálkoznak Magyarországra és azon keresztül Nyugat Európába jutni. Sajnos ukrajnai magyar területen, már magyar származású gyermek áldozatot is követelt a kanyaró!
    De nem csak a kanyaró, hanem Európában ismeretlen TBC kórokozó (pl.: az atípusos tüdőgyulladásé) is megjelent, amellyel szemben az európaiak szervezete nem védett.
    Ugyanígy Svédországban több mint 300 %-al nőtt az AIDS-es megbetegedettek száma, de az egyéb nemi betegségek száma még ettől is jóval nagyobb arányban nőtt. Malmőből például pánikszerűen költöznek el svédek, mert a migránsok bandákba szerveződve veszélyeztetik az ott lakók életét és biztonságát. A nők és a lánygyermekek sehol sincsenek Európában biztonságban, ahol migránsokat telepítettek le! Nem lenne jó, ha lányainknak és asszonyainknak a migránsok erőszakos nemi cselekményei miatt állandó félelemben kellene élniük országunkban, hogy a migránsok meg ne erőszakolják őket, mivel a szélsőséges iszlám-vallási irányzatok szerint az ilyen erőszak nem bűncselekmény, hanem dicsőség!
    Köztudott, hogy a migránsok legtöbbje, ahol megfordul, hatalmas szeméthegyeket hátra hagyva, nem éppen megfelelő higiéniával él…
    Nem használnak WC-papírt(!), és ha egy ilyen kezű migráns megfog bármit a közlekedési eszközökön, vagy közforgalmú helyeken, mosdókban, WC-kben, stb, akkor megfertőzi a gyanútlan és megfelelő védelemmel nem felkészült szervezetű embereket.
    Tehát véleményem szerint ezzel egy bioterrorizmust hoztak Európára és sajnos ránk, magyarokra is, mivel nagyon sokan megbetegedtek már eddig is közülünk. Az általuk behozott vírusokat és baktériumokat és az azok által előidézett betegségeket megfelelő tapasztalat hiányában nem ismerik fel elsőre az egészségügyben, s emiatt már történtek halálesetek és súlyos megbetegedések is Európában és nálunk is.
    Ez amolyan rejtett bioterrorizmus Európa népe ellen, ugyanis az ázsiai, afrikai kórokozókat még azok is behozzák Európába, akik  higiénikusabban élnek, mint a migránsok tízezrei. Lehet, hogy Sorosék azt akarják, hogy ez által is gyérüljön a magyar és az európai lakosság?
    Itt van például Szegeden az Ahmed-féle migráns per, ahol egy volt szocialista igazságügyi miniszter védi a terrorista migránsot egy szocialista vezetésű megyei városban, ahol maga a vezető kijelentette, hogy ha tehetné, akkor első intézkedése lenne lebontani az országot és az országhatárt védő kerítést. Szerencsére a bíróságot nem fogja tudni befolyásolni még így választások előtt sem, hogy az MSZP politikai nyomásának hatására felmentse Ahmedet, aki bizonyítottan terrorista, mivel több útlevéllel is rendelkezett az elfogásakor, mégsem a hivatalos úton lépett az országba, vagy Európába, hanem illegálisan, hogy ne kerüljön a biztonsági erők látókörébe! Ő tehát nem csak bioterrorista, hanem valódi terrorista, és ha nem fogták volna le a magyar hatóságok, akkor ki tudja, hogy már hány ember élete száradna a lelkén Európában, vagy itthon is. Ilyen embert és ehhez hasonló embereket szeretnének a magyar ellenzéki pártok országunkra szabadítani?
    A migrációt szervező Sorosék egy világ-lakossággyérítést szeretnének elérni a migrációval nem csak a magyarok és az európaiak, hanem magukkal migránsokkal szemben is, csak azok annyira tudatlanok az ilyenekben, hogy nem veszik észre a rájuk leselkedő veszélyeket, melyek az alábbiak:
    -A migránsok immunrendszere sincs felkészülve az Európában jelenlévő kórokozókkal (vírusok, baktériumok, paraziták, stb) szembeni védelemre. Tehát az ő immunrendszerüket pedig a mi kórokozóink támadják meg, melyekkel szemben mi védettek vagyunk, és okoznak náluk betegségeket és elhalálozásokat is. A 2015-ös migrációs-hullám óta napjainkig több mint 300 ezer migráns tűnt el (az élők sorából?), és hozzátartozóik is eredménytelenül keresik őket, és a hatóságok sem tudják, hogy hova tűntek!? Érdekes, hogy egyes nyugati országokban megszűnt a szerv-donorok toborzása. Ez már tömeggyilkosság velük szemben is, és akik a migrációt támogatják semmivel sem különbek az auschwitzi hóhéroktól!!!
    Ha egy fehérbőrű európai Ázsiába, vagy Afrikába megy, akkor ott a jóval több napsütéses óraszám miatt lebarnul, hogy a szervezete így védekezzen a napsütés káros hatásaival szemben, valamint azzal szemben, hogy a szervezetében ne termelődjön a szükségesnél több D3 vitamin. Ha viszont egy fekete, vagy sötét bőrű (a továbbiakban színesbőrű) jön Európába és különösen Észak-Európába, akkor az ő bőrük nem fehéredik ki az általuk megszokottól jóval kevesebb napsütés miatt. A Nap sugarai sokkal hegyesebb beesési szögben érik a színesbőrűek testfelületeit, ráadásul a hidegebb időjárás miatt a ruházataik jóval kevesebb szabad bőrfelületet adnak a Nap sugarai számára. Emiatt szervezetükben nem termelődik megfelelő D3 vitamin, és nagyon kevesen vannak közöttük, akik ezt a veszélyt felismerve (nagyon alacsony tudás- és intelligencia szinttel rendelkeznek, ezért is tudják őket beszervezni a szélsőséges iszlám szervezetek!), megfelelő dózisban, táplálék-kiegészítőkkel pótolják a szervezetük számára a hiányzó D3 vitamint (még egy ezrelékük sem szed D3 vitamint!).
    A D3 vitamin hiány miatt csontozataik meggyengülnek, elkezdődik náluk a csontritkulás valamint a vörös csontvelőik gyengülése miatt vérképző szerveik sem termelnek elegendő mennyiségű és megfelelő minőségű vért. Svédországban dolgozó orvos ismerőseim elmondták, hogy a színesbőrűek között a 30 év felettieknél már elkezdődik a csontritkulás és a vérképző szervek zavarai miatti megbetegedés. Ez túl nagy terhet ró az adott ország egészségügyi ellátó rendszerére, valamint a munkaképességük csökkenése miatt fiatalon leszázalékolásra kerülnek, és segélyezni kell őket, amíg élnek. A migráns segélyesek nagy száma miatt az adott ország állampolgárainak segélyre szorultjai is hátrányba kerülnek!! Érdekes még az is, hogy a bőrszín miatti D3 vitaminhiányban megbetegedettek között kevesen érik meg az 50. életévüket. Akik pedig idősebb korban kerültek migránsként Észak-Európa, Nyugat-Európa országaiba, azok pedig átlagosan, az említett okok miatt, 10 éven belül elhaláloznak.
    Sorosék lakossággyérítő programja ezen országokban már jól működik ma is. Ha valaki nem is keresztény, de függetlenül attól, hogy milyen pártállású, és jobb érzésű ember, akkor nem támogatja ezt a bennünket is és a migránsokat is gyérítő hóhérok programjait. Kérek mindenkit, hogy gondolkozzon el azon, hogy milyen veszélyeket zúdíthatnak népünkre és Európára azok, akik a migrációt és az országunk határait védő kerítést lebontását támogatják. Jómagam több diplomával rendelkezem (mérnöki, rendvédelmi, valláselméleti, pedagógusi, egészségügyi). 71 évem alatt atlétaként éltem, (1963 óta dobálom a kalapácsot) s jelenleg az Alba Regia Atlétikai Klub szenior atlétájaként. Minden földrészen, összesen 50 országban jártam (nyertem veterán olimpiát és többszörös világ- Európa- és magyar bajnok vagyok) és szereztem tapasztalatot, mint alternatív-, természet- és népi gyógyító az ottaniak életéről, betegségeikről és azoknak okairól. Ezért megfelelő tapasztalatokat szerezve átlátom Sorosék mesterkedéseinek következményeit, melyre ezúton szeretném felhívni honfitársaim figyelmét a közelgő választások előtt, hogy menjenek el szavazni és szavazataikkal akadályozzák meg, hogy a bioterroristák migráns- és magyar gyérítő programjai valósuljanak meg Magyarországon.
    Ha sikerül Sorosék terveit keresztülhúzni, akkor egyre több nép és ország fog fellépni a Soros-tervet támogatókkal szemben, ezért fontos, hogy szavazatainkkal védjük meg Európa és országunk keresztény értékeit,  biztonságát és egészségét!
    Dr.Weixl-Várhegyi László
    nyugdíjas rendőr alezredes,
    az International Police Association, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének és az AMORC Rózsakeresztes Rend tagja
    Forrás: szegedem.hu
    Beküldte 
    Pencz István



Világméretű vegyi háború az emberiség ellen



Írta:  pi 


    Nyílt levél az Országházban ülőknek / Én mindig úgy tudtam, hogy a Parlamentben ülésezők az ország, a nép, a lakosság érdekeit képviselik. Azt is tanították, hogy eme elfoglaltság nem más, mint szolgálat, ami kötelez.
    Nem egyéni érdekek, hanem a közösség érdekeit figyelembe véve mindig a többségért hozunk döntést.
    Az ország nevét meg lehet megváltoztatni, de ettől még a lelkiség nem változik meg. Sajnos azt tapasztaljuk, hogy nem a nemzet életkörülményeinek javításán fáradoznak. Minden mélyrepülésben van. A világ számtalan országa tiltakozik a bolygóméretű tevékenység - geoengineering, közismert nevén chemtrail - által rendkívül módszeresen kémiai anyagot szóró repülőgépek ellen.
    Okos tudósok és politikusok révén tudjuk, hogy ez nem más, mint világméretű vegyi háború az emberiség ellen.
    Az állandó vegyi permetezés létezése már régóta nyilvánvaló, és a világ számos kormánya által is elismert tény. A "chemtrail" kulcsszóra olyan elképesztő mennyiségű és sokrétű bizonyító anyag található az interneten is, aminek hamisítása képtelenség volna. A "geoengineering" kulcsszóra - hasonlóan nagy mennyiségeben - hivatalos magyarázatok is megtalálhatók a "nem létező" jelenségre.Röviden úgy lehetne jellemezni a helyzetet, hogy kizárólag a magyar Parlamentben ülők nem tudnak róla.
    Ha egyszer a Parlament büféjéből kijövet felnéznének az égre, talán látnák az órákig tartó és fokozatosan felhővé váló csíkokat.
    Nem furcsa, hogy az Uniós szabályok szerint bizonyos anyagokat tilos mérni a levegőben?
    Azt is "tudjuk", hogy "Magyarországon nincsenek jelen" a MONSANTO génmanipulált vetőmagjai és halálos permetszerei, a MONSANTO mégis kitüntetésben is részesült, olyan nagyon magas adót fizetett az országunknak. GMO vetőmag és "növényvédő szer" előállító és forgalmazó 66 országban tevékenykedik - 700 különböző néven Kínában 800 000 tonna glifozátot termelnek évente Az USA-ban a takarmány 88%-a, a szója pedig 93%-gén kezelt!
    Észak- és Dél-Amerikában 85 millió hektáron termelnek "Roundup ready" glifozát-rezisztens szóját, amit Kínába és Európába exportálnak az intenzív állattenyésztéshez. A haszonállatokban hatalmas mennyiségű a glifozát maradvány. Magyarországra évente 550-600 ezer tonna takarmányszója érkezik dél Amerikából, ennek 95%-a GMO. A MONSANTO 1997 óta tevékenykedik Magyarországon. 14 milliárd forintot ruházott be Nagyigmándon. A Monsanto Hungaria Kft. növényvédő szerek forgalmazásával és vetőmag termesztéssel foglalkozik. 6500 hektáron 1,3 millió zsák vetőmagot állít elő. 2012-ben 35 milliárd forintos bevétele volt.
    Mikola mégis elárulta, hogy "persze most is vannak génmódosított termékek Magyarországon, például az állatok takarmányában, de ezeket nem itt állítják elő, hanem importáljuk". Tehát a nagyban reklámozott és "alkotmányos szintre emelt" úgynevezett "GMO-mentességünk" tehát pusztán csak arra vonatkozik, hogy ilyen termékeket nem szabad előállítani az országban. Import GMO-s táppal szabad etetni az állatokat - amelyeket aztán levágunk és megeszünk. - A Parlament büféjében nem?
    Egy 2013-as felmérés alapján 18 EU nagyvárosban a vizeletpróbák 44%-ában glifozátot találtak. Magyarországon a minták 30%-a volt pozitív. Az USA-ban 8x magasabb értéket találtak - ez a követendő minta?
    Arra emlékeztetném Önöket, Kedves Parlamentben Ülők, hogy Önök esküt tettek a szolgálatra, az országunkra, s ha valaki ezt nem teljesíti, azt esküszegőnek nevezik. Lehet, hogy Önök arra számítanak, hogy a káosz idején családtagjaikkal elvonulnak a jól kiépített, sokszintes alagútrendszerekbe, s ha majd tiszta lesz a levegő, a felszínre jönnek? Egy kietlen világba érkeznének.
    Nem árt, ha tudják,bankszámláikat nem viszik magukkal, amikor meghalnak, maradnak a villák, a földterületek, és a kimenekített offshore-pénzek is. Odaát "önerőből" kell rendezni a számlájukat.
    Minden tettnek nyoma van! Talán még nem késő...  "Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús lesz, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van...... A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!... Mert most ők jönnek...A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. És leöntik vitriollal a szépet. Bemázolják szurokkal és rágalommal a tehetséget. Szíven döfik azt, akinek jelleme van."  - ezt teszik önök most.
    Egy ember, aki emberhez méltó életet szeretne élni.  "-magyarán a földterületünk a fedezet a hitelhez 2023-ig. Ami a BNP, Goldman Sachs stb kezében van addig, ameddig ki nincs fizetve a hitel. 825%-os kamat, - ennyire adta az IMF a "kölcsönt".
    Tehát 2 milliárd dollár fedezete a magyar föld. Tulajdonképpen IMF- hitel államkötvénybe csomagolva, mert azt mondta Orbán, hogy nem áll szóba az IMF-fel, ezért közbeiktatták a Citigroup-ot, a Deutsche-bankot és a Goldman Sachs-ot.  2018-ig 1 250 000 000 Dollárt kell vissza fizetnünk 4.125% kamattal. 2023-ig 2 000 000 000 dollárt 5.375% kamattal. Ezeknek a fedezete a magyar földterület. Ha nem tud fizetni az ország, akkor jönnek a megszorítások szokás szerint, mert nem fizetés esetén beleszólási joguk van az ország irányításába. Kiknek van beleszólási joguk az ország irányításába? (persze itt most csak a kibocsátott dollárkötvények vonatkozásában kérdezem, mert egyébként gyakorlatilag már mindenkinek)
    Ez az IMF kölcsönre volt jellemző (a beleszólás), amit állítólag mostanság visszafizettek. A kötvény egy finanszírozási forma, amire a kibocsátója a megkapott pénz ellenében kamatot fizet. A BNP Paribas, Citigroup, Deutsche Bank, Goldman Sachs az elsődleges kötvénypiacon az államkötvény értékesítői, erre írtak alá megállapodást (Pricing Agreement), a másodlagos kötvénypiacon bárki megveheti a kötvényeket. "A kötvény tulajdonosa a kibocsátó cég üzletvitelébe beleszólási joggal nem rendelkezik." Államkötvény esetén a cég=állam.  http://penzugy.in...k/kotveny/
    Már nagyon régóta azért veszünk fel hiteleket, hogy az államadósság kamatait (!) ki tudjuk fizetni. Ezért (is) visszafizethetetlen az adósság. 1990 óta 16-szorosára nőtt a központi költségvetés adóssága. Talán azért is engedték visszafizetni az IMF hitelt, mert már minden követelésüket teljesítette az ország vezetése. Már semmink nincs. Gondoljunk csak bele, a földtörvényt sem olyan régen írták alá."
    pi
    Beküldte: Kunavar / A kiemelések; MM szerkesztőtől 



Az egészségügyi központokat építgető izraeliekről!



Írta:  Dr. Nagy Levente:


    Állami népirtás formái a XXI.században - a liberális egészségügy és az izraeli érdekek egybeesése Magyarországon! Az Állami szinten működő NÉPIRTÁSRÓL készítek egy írást,csatolom pár videómat is hozzá,pár napon belül remélhetőleg készen lesz. Addig szeretnék néhány dolgot közölni egy rövidebb írásban e témában.
    A globális éghajlatváltozás miatt - a világon,így Európában is egyre kevesebb az élelmiszer és az ivóvíz. MAGYARORSZÁG geopolitikai szerepe emiatt felértékelődött,bár mi erről nem tudunk idehaza. Csak mi nem tudjuk magunkról,de minden külföldi befektető tisztában van ezzel a ténnyel - és ezt TITKOLJÁK előlünk! Az ásványvizeink aranyérmesek a világbajnokságokon,gyógyvizben lubickolunk,mialatt Görögországban és Spanyolországban tankerhajókkal importálják az ivóvizet. Nem gyógyvizet,közönséges ivóvizet. Tankerokkal - akár az olajat! Érdekes nem? Olaj helyett van ezer alternatív energiaforrás - de IVÓVÍZ nélkül nincs se emberi,se más ÉLET a FÖLD nevű bolygón...
    Trianon után - HAZÁNK teljesen agrárországgá vált, ez sajnálatos tény. Vessük össze a két dolgot! Egy agrárország TERMÉKEIT egy globális éghajlati változás közepette nem akarják megvásárolni - vagy ha megveszik,önköltségi ár alatt teszik meg?! Nem logikus,ugye? DEHOGYNEM. Ebben az évben ez kezdődött a meggyel, folytatódott a gabonákkal,most folyik az almával!
    Szép lassan mindenki rájön,hogy az ÉLET minden területén a MAGYAR NEMZET megsemmisítése zajlik! Nem tíz, húsz vagy száz év múlva: hanem napjainkban! A folyamat egy előre megírt forgatókönyv alapján zajlik ... és kik a végrehajtók? A mostani "kormány" már nem primitív kubikosokból, esztergályosokból áll - hanem főiskolát, egyetemet végzett janicsárokból.
    Mi egyre többször, egyre többen ellenállunk, mire ők hangosan méltatlankodnak, gyaláznak BENNÜNKET! "ŐK" már jönnének - DE a Kárpát-medence lakott!!! Nekik sürgős a kiirtásunk, belaknák már végre az üresen tátongó lakóparkokat,kellene a MAGYAROK élettere! Miért írok ebben a témában? Az ÉLET minden terén - folyik a "NEMZETELLENES hidegháború" - illetve állami népirtás! A gazdák csodálkozva mennek tönkre - azt hiszik,csak velük történik mindez! TÉVEDNEK! Tehát írnák néhány TÉNYT!!!
    A MAGYAR ORVOSI KAMARA néhány éve élesen tiltakozott az újfajta receptek bevezetése ellen. Azért voltak újak a receptek,mert BNO-kódot fel kell rajtuk tüntetni. A BNO-kód nem más,mint a Betegségek Nemzetközi Osztályozásának jelölése, ami az Orvosi Kamara szerint stratégiai fontosságú NEMZETBIZTONSÁGI adat - mondták ők! ÍGY VAN. Azóta pár év eltelt, gyakorlatilag Magyarország EGÉSZSÉGÜGYI állapota feltérképezésre és feldolgozásra került, valakik PONTOSAN tudják a MAGYAR NÉPESSÉGRE jellemző betegségeket. Többször emelték a gáz, az élelmiszer és általában a MEGÉLHETÉS feltételeit. Borzasztóan elgondolkodtató az is, hogy FOLYAMATOSAN emelik a gáz árát - és azon töpreng a "kormány", melyik vezetéken jöjjön a drága gáz: a Nabuccón vagy a Kék Áramlaton! KÖZBEN: csak a Makói árokban több mint SZÁZ ÉVRE elég gázt termelnek ki a lábunk alól - kanadai befektetők! DE nem csak ezek drágultak.
    A tipikusan magyar betegségek gyógyszereit: több alkalommal 2-3 szorosára emelték! TÖBB alkalommal 2-3 szorosára! Ezen gyógyszerek hiánya - veszélyezteti az ÉLETET, mivel a MAGYAR populáció tipikus betegségeiről van szó, ezért - logikusan a MAGYAROK életeit veszélyeztetik...! Csak egy dolog - a magas koleszterinszint,vagyis a CSENDES halál gyógyszere igen érdekes dráguláson esett át többször,a TÁMOGATÁSUK lecsökkent...! Furcsa? Minden recept közepén rajta van a BNO-kód helye, kötelező kitölteni - és az adat feldolgozásra kerül...! Aki nem hiszi - NÉZZEN meg! Szóval - most teszik tönkre a gazdákat végleg, de van egy ördögi csel nálunk, az egészségügyben is! EGYRE több munkáért egyre kevesebb PÉNZT kapunk! Kesztyűs kézzel teszik mindezt! .. és hogyan??? A rendelőben - az alapellátásban teljesítményfinanszírozás van. Több munka, több beavatkozás - egy PONTRENDSZER alapján - több pénzt jelent. Elvileg. Logikus. MÉGIS - egyre több orvos megy külföldre dolgozni,elegük van. Aki marad, túlterhelt, fásulttá válik. DE MIÉRT??? A magyarázat egyszerű! Meg van határozva,hogy egy rendelés alatt: hány beteget láthatunk el! Kevés orvos - sok beteget kell ellátnunk! De a finanszírozó meghatározza: egy beteg emberre mennyi IDŐT kell fordítanunk! Jó sok időt -természetesen! Tehát - hiába lát el az ember 25-30 beteget egy nap alatt, a finanszírozó nem veszi figyelembe: csak töredékét! És természetesen NEM fizeti ki a kezelést ..! Teljesítményfinanszírozás van, de csak néhány beteg ellátását fizetik ki, ami nem fedezi a fenntartási költségeit! DÖBBENETES?
    A rákbetegek várólistán várnak a szívbetegekkel és a többi halálraítélttel. Olyan ez - mintha a vízben fuldoklóhoz odavezetnének, és rászólnának,hogy: majd holnap kimentünk a vízből,addig maradj csendben!!!
    Ez az állami NÉPIRTÁS egyik formája! Csak egy módja a SOK alkalmazott közül! A súlyos betegek BELEPUSZTULNAK a liberális reformba, mi - alapellátók: "csak" tönkremegyünk....! DE - a csőd szélén álló alapellátást végző településeket: befektetők járják!!! Rendkívül kedvező az "ajánlatuk"! Egészségügyi központot építenének minden nagyobb településen, a költségeket ők állják! Micsoda tőkeerősek lehetnek ezek a "befektetők" - ugye? Semmi mást nem kérnek, csak azt - hogy egy patikát működtethessenek a "központ" mellett és az orvosi praxisjog ne lehessen az orvosé, hanem a befektetőé! Az orvosok - így egyszerű alkalmazottak! Mi ebben az érdekes?
    A "tőkeerős" befektető egy izraeli cég természetesen! Viszont van egy apróság!!! Az egészségügyi központok létesítését az Állam támogatja! Az Állam ad 90 % tőkét - a MI pénzünkből, a befektetőnek csupán 10 % önerőt kell biztosítani.. ! Az egészségügyi "központok" építéséhez szükséges 90 %-ot ÁLLAMI támogatást: csak EGY pályázó nyerheti meg Olyan,mintha a pályázatot TESTRE szabták volna ...! Ugye nem kell elmondanom,kire van szabva az egész...? Itt a kirakós játék utolsó mozaikja is összeáll!
    Ez a GÉPEZET - ami ellenünk működik: janicsárokat alkalmaz! Ha egy janicsár tudatosan épített hamis varázsa megkopott - teletömik a zsebét a MI pénzünkkel, és röhögve félreáll!!! Jön a következő végrehajtó janicsár - az újabb hamis illúziókkal!!! Nem a janicsárt kell KIÜTNI, mert azok sohasem fogynak el, hanem azt,aki a küldetéstudattal ellátja és ellenünk beveti!!! Mivel - a másik fél szervezetten működik, MI is csak SZERVEZETTEN, egymással ÖSSZEFOGVA vehetjük fel a HARCOT!!! NINCS más megoldás!!! A tönkretétel szép lassan MINDENKIT elér, társadalmi,gazdasági helyzettől függetlenül - KIVÉVE a politikusokat és azokat: akik végrehajtják a NÉPÜNK IRTÁSÁT!!! Mert EGY HARCHOZ két fél kell: a támadó és a VÉDŐ!!! A harc kimenetelét valamelyik fél gyengesége dönti el! A MAGYAR sohasem állt : a gyenge hírében!!! Akkor MI a gond???
    Beküldte: Gallery Gaal


A kálium mint hatékony patkányméreg



Írta:  Aldobolyi E Judit



    MILYEN KORMÁNY AZ OLYAN, AMELYIK MEGENGEDI, HOGY A ZSIDÓ TISZTA DESZTILLÁLT VIZET IGYON, MIKÖZBEN AZT A MÉDIA A NEMZSIDÓK FELÉ MÉRGEZŐNEK HAZUDJA, HOGY ŐK CSAK A SZENNYEZETT IGYÁK?
    Csodálkozom azon, hogy mennyire megváltozott a világ. Olvasom, hallom, hogy óriási botrányokat helyeznek kilátásba az oktatók Magyarországon, mert nem olyan az oktatás mint ahogy ők elképzelik. Hogy tulajdonképpen mit képzelnek el, arról halvány fogalmam sincs, mert most a reformokat követelve a legfontosabb dolgokat még se hallottam. Csak általánosságokat, aminek a magja a magyar mentalitástól nagyon eltérő központi irányításra vezethető vissza. Ennek a megváltoztatását követeljék! A többi jön magától.
    Nem hallottam, olvastam dolgokról, hogy követelnék, ami az oktatás szempontjából kimondottan hiányosság, hogy csak egyet említsek. Az emberi szervezet működésével kapcsolatosan pl. olyan dolgok is kerüljenek be a tantervbe, történelemből, biológiából, amit most még csak meg se említenek az iskolákban. Sőt, olyan dolgokat tanítanak, ami történelmi szempontból magyarság, és biológiailag kimondottan emberiség ellenes. Ma már szinte senki nem tud arról, hogy a kálium a legveszedelmesebb mérgek egyike. Ennek ellenére, úgy tanítják, hogy az emberi szervezet legfontosabb összetevője. Természetesen a szervezetnek sok mindenre szüksége van, de ahogy el volt az emberiség évszázezredekig túladagolt kálium nélkül úgy arra most sincs szüksége.
    Pontosan az a kálium, amit az én gyermekkoromban még patkányméregként használtak, vagy öngyilkosok ittak. Faluhelyen igaz, ott voltak a kutyák és macskák az egerek, patkányok elpusztítására, - mert ezek a nyomorult állatok nem arra valók, hogy a gazda napi mozgás igényét a sétáltatással kielégítsék. Nem arra teremtette őket a jó Isten, de a természet egyensúlyban tartására igen. Összeszedni a kárt okozó, de ennek ellenére igen fontos funkciót is betöltő élőlényeket, a túlszaporodás ellen! Ennek ellenére bizony voltak évek, amikor annyira elszaporodtak ezek a rágcsálók, hogy komolyan kellett fellépni ellenük. Olyankor káliumos vízben áztatott kukoricát raktak a patkánylyuk elé, - ahol nem érhették el a többi állatok, kamrában, padláson, pincében stb. ahol azok leginkább mozogtak az élelmiszer közelében, amit azok felzabálva, nagyon rövid idő alatt elpusztultak. Városokban olyan dobozokba rakták ki a kukoricát az utcákra, - már a középkorban is, - aminek a kivágott lyukain csak azok fértek bele. Elképzelhetően néha galambok is áldozatul eshettek, szerencsére AKKOR MÉG NEM VOLTAK ÁLLATVÉDŐK EMBERVÉDŐK HELYETT, - de a patkányok eltűntek a környékről! Erről soha nem hallott senki?
    No lám, ezt kellene tanitani, nem az ellenkezőjét! Ha majd azt hallom, hogy azt követelik legyen ez is benne a tananyagban, ne csak a tanári adminisztráció és egyebek csökkentése, akkor el fogom hinni, hogy komolyan változást akarnak az oktatásban! Ami meg a gyerekek kisebb mértékű leterhelésének követelését illeti, azt jelenleg otthon  mindenki figyelmen kivül hagyja, hogy az egész nyugati tipusú oktatási rendszer fentartás nélküli átvétele eleve agyament ötlet Magyarországon! Más az életritmus, más a mentalitás, más az alapvető mindennapi szellemi követelmény és igy tovább! Arra a szintere akarják levinni a magyart is a nyugati áltsluk elfuserált térsadalmakból hazánkba települt uj okosok, - ami látszólag sikerül is.
    Csak egyetlen szerény kérdés. Hány NOBEL  dijas tudóst nevelt a nem is olyan régen még gyakorlatban lévő általános magyar oktatási rendszer, beleértve a tanárok megbecsülését és igényeinek messzemenő emberi kielégitését, - s hányat a többi állam oktatási rendszere???? A tanárok legalapvetőbb megbecsülése, hogy a nyári szünet nekik is nyári szünet legyen! Év közben a tanári leterhelés természetesen esetenként megkivánhat napi nyolc óránál több elfoglaltságot is mindent egybevetve, de erre ott voltak ellensúlyozásként a tanároknak is kijáró FIZETETT szünetek. Amikor nekik nem, hogy nem kellett, nem volt szabad dolgozni semmilyen minőségben, hanem pihenni kellett!!!!!
    Mert a tanári hivatás igen is nagyon komoly feladat. A következő generációk felkészitése tudásban, lélekben, minőségi szinten - nem szájtépő kommunista tüntetéseken kormányt szapulva, - a legcsodálatosabb feladat kell legyen. Ezzel lehet megbecsülést adni ennek a hivatásnak, hogy a pihenést fizetik nekik! Nem kényszeritik a pihenő idejüket a kieső hetek, hónapok jövedelmének kétségbe esett bármilyen pótlására! Hol megbecsülése ez a következő generációért felelős embereknek? SEHOL. SŐT! MEGALÁZÓ. 
    Ha majd a tanárok, tanitók, általános oktatók a megérdemelt fizetett szüneteik visszakapásáért tüntetnek, ezzel téritve meg nekik az év közbeni valóban megterhelő munkákat, akkor nem fognak tüntetni a hatalmas adminisztrációs és év közbeni órákra való felkészülés, dolgozat javitás stb. egyéb iskolai elfoglaltságok adta munkák miatt. A panasz a sok munkáról részükről jogos, de akkor is szükséges, de csak bizonyos hónapokban, hetekben. Jogos lesz a tüntetés, ha majd azért tüntetnek, hogy olyan dolgok is bekerüljenek a tantervbe, mint a kálium veszélyessége. Amit ma még csak meg se  emlitenek az iskolákban, sőt olyan dolgokat tanitanak mint, hogy a nagy mennyiségű kálium a szervezet legfontosabb összetevője,  ami kimondottan emberiség ellenes, tömeggyilkossághoz  vezet, akkor el lehet hinni nekik, hogy valóban változást akarnak. Ma már szinte senki nem tud arról az illetékes emberiség gyilkosokon kivül, hogy a kálium  a puszta életre a legveszedelmesebb ideg mérgek egyike.
    Ha már tüntetnek, ezt vetessék bele a tananyagba a tanárok, a  szabadságuk alatti állami juttatásuk természetessé tétele mellett. Ahogy még akkor volt, amikor NOBEL dijas tudósokat neveltek az akkor igen nagy tiszteletnek örvendő magyar oktatók, és tanárok. Nem is tüntettek nagy szájjal soha! De nem is oktatták a káliumot feltétel nélküli nagy mennyiségű élelmiszer kiegészitőként.
    Isten óvja az Emberiséget.
    Beküldte: Kunavar



Citotoxikus szerekkel tömegesen gyilkolják a tájékozatlan embereket



Írta:  Susanne Sauerland

    Előszó - Gyógyszerésztechnikusi alkalmazottként évek óta foglalkoztat engem ez a téma, de valójában nyomja a lelkemet, mert olyannyira komplex és döbbenetes, hogy röviden nem is tudom leírni. Ezért néhány általános gondolat az ügyre vonatkoztatva talán nem is teljesen elfogadható, mert iszonyú sok embert érint, és sajnos az érintettek száma egyre nő.
    Az alábbi információk nem csak szakmai lapokból, könyvekből vagy különböző internetes oldalakról származnak. Nemcsak magánemberként, de a munkámból kifolyólag közvetlenül a frontvonalról is szereztem tapasztalatokat.
    Az aktuális agymosó médiák a rákkal kapcsolatban mostanában azt sulykolják belénk, hogy az utóbbi években a rákos megbetegedések száma drámaian emelkedett és jelenleg mind Németországban, mind Amerikában a teljes lakosság 25%-a rákban hal meg.
    Ez a hír beprogramozza az emberi agyba, hogy: „Rákos diagnózis, meghalok”, és ezzel a félelemkeltéssel óriási hatást ér el. Mivel az ember semmi mással nem támadhatóbb és manipulálhatóbb, mint a félelemmel, ez a hír már önmagában berántja őt a gyógyszeripar zsivány spiráljába.
    Ha tehát utolér minket az összes lehetséges diagnózis legborzasztóbbika, halálfélelemmel bénultan és megzavarodva fordulunk az onkológushoz, hogy meghozzuk magunkról amegfelelő döntést. Végül is manapság már elfogadott, hogy a rák egyenlő a halálos ítélettel, ezért alávetjük magunkat a szenvedésnek.
    Tapasztalataimat és az ebben a beszámolóban leírt tényeket azoknak az érintett embereknek ajánlom, akik segítségre szorulnak a döntés meghozatalában annak érdekében, hogy a diagnózis első sokkja és a jövőjüktől való páni félelmükben ne hagyják, hogy bármit megtegyenek velük. 
    Az olcsó vagy az ingyenes és a nem szabadalmaztatható rákos kezeléseknek politikailag a legcsekélyebb esélye sincs az engedélyeztetésre. Agyonhallgatják, elnyomják, nevetségessé teszik és hiteltelenné teszik őket. Rákos betegek millióitól és százmillióitól szándékosan megvonják a szükséges terápiát és a gyógyszerlobbi alantas profitéhsége miatt gyötrelmes kínok között kell meghalniuk.
    Ez egy állami jóváhagyással történő tömeggyilkosság. A sugár- és kemoterápia rombolja az egészséges sejteket, károsítja az immunrendszert, önmagukban pedig fokozottan rákkeltők!!! Ez az orvostudományi eljárás az oka a rákos elhalálozások számának rohamos növekedésének. Mert a betegek nem a rákos betegségbe halnak bele, hanem a kemoterápia következményeibe. Gyakran azért, mert a szervek felmondják a szolgálatot.
    A cinikus módon orvostudománynak nevezett értelmetlen csonkítás (műtétek), égetés (sugarazás) és mérgezés (kemoterápia) „tudomány” fedőnév alatt, legálisan elkövetett kínzás és gyilkosság annak érdekében, hogy a hatalmas és globális gyógyszeripar, valamint a bűnöző gyógyszerlobbi garantálja magának a milliárdokra rúgó profitot és hogy elérje a maximumot.
    Egy kemoterápiás „blokk” kb. 40.000 Euróba kerül. Már egyedül itt fel kell hogy vetődjön a kérdés, vajon miért kerül majdnem kivétel nélkül minden kemoterápiás szer ennyire aránytalanul sokba, amikor pl. a fájdalomcsillapító szerek vagy a pajzsmirigyhormonok ára 10 Euro alatt van. A betegeknek – ha túlélik – 10 blokkot kell átszenvedniük. Évente 400.000 a rákos betegek száma Németországban. A gyógyszeriparnak ez minden évben 16 milliárd Eurós bevételt jelent – csak a kemoterápia!
    Ezt az egészségbiztosító fizeti. Vagy mondjuk úgy, hogy a sínylődő áldozatok?
    A háború végétől kezdve a gyógyszeripar forgalma évről évre egyre növekszik, mely 2002-ben közel 320 milliárd Euró volt – ez a német bruttó szociális termék 12,5%-a!
    Csakis emiatt a Német Szövetségi Köztársaság „egészségügyi” kiadása 1950 óta több százszorosára nőtt. Ez fordított arányban áll a népesség katasztrofális egészségügyi állapotával.

      Milyen „gyógyszerek” kerülnek bevetésre a kemoterápia során?

    Amikor az onkológusok a kemoterápiáról beszélnek, akkor egy gyógyszeres kezelésre gondolnak, amelyet citosztatikumnak vagy citotoxikumnak is neveznek (jelentése: sejtekre mérgező hatású szer).
    A citosztatikumok erősen mérgező anyagok, melyek elsősorban minden gyorsan osztódó sejtet elpusztítanak, például a vérsejteket, a csontvelőt, a nyálkahártyasejteket és a hajsejteket. Emiatt a terápia ideje alatt a betegeken olyan tipikus tünetek lépnek fel, mint a gyengeség, a nyálkahártya-sérülés, a hányás és a hajhullás, a szörnyűséges mellékhatásokból csak néhányat említve.
    Az egész szervezet, vagyis maga az emberi test könyörtelen mérgezését megalapozottnak tartják ahhoz, hogy citotoxikus szerekkel a gyorsan osztódó rákos sejteket elpusztítsák.

      A kemoterápiás kezelésnek alávetett betegek elhalálozási aránya 98%.

    Haláluk oka hivatalosan a rák. Aki nem közvetlenül a kemókezelés következményeibe hal bele, annál 100%-os valószínűséggel az elkövetkezendő 5 évben újabb rák keletkezik a lehető legrákkeltőbb anyagok, a kemoterápiás szerek miatt.

      Pontosan mik azok a citosztatikumok?

    A citosztatikum olyan folyékony vagy poralakú tiszta anyag, melyeket konyhasó-keverékinfúziós szabványpalackban oldanak fel, olyanban, mint amit a kórházakból ismerünk (csepegtető).
    A rák fajtájától függően számos különféle citosztatikumot alkalmaznak. Néhány gyakori hatóanyag közé tartozik pl. az Epirubicin, a Paclitaxel, a Cisplatin, a Gencitabin stb.
    Aki pontos információt szeretne róluk kapni, keressen rá az interneten a citotoxikus hatóanyagokra.
    A folyékony anyagot felszívják egy injekciós tűvel az ampullából, a poralakúakat először általában steril vízben feloldják, majd utána beinjektálják a hordozó infúziós oldatba, amit utána rákötnek a betegre és akár négy óráig is eltarthat, míg az „lefolyik”.

      Ki gyárthat citosztatikus infúziókat?

    Citosztatikus infúziókat csak szakismeretekkel rendelkező egyén gyárthat. Az illető egy ezirányú, speciális kiképzést kap és egy bizonyos orvosi munkavégzést megelőző, az ún. G40-es vizsgálatnak kell alávetnie magát:
    Általános rákkeltő, veszélyes anyagok”. Amennyiben itt egészségügyi rendellenességet állapítanak meg nála, pl. májfoltot a bőrén, vagy ha fennállhat a veszélye annak, hogy azok a májfoltok rosszindulatúvá válnak, nem kapja meg az engedélyt.
    Adott esetben az sem gyárthat citosztatikumokat, akinek a családjában gyakran történt előzőleg rákos megbetegedés. Minden lehetséges „rendellenesség” nyilvántartásba kerül, melyek alapján valakit a rizikós csoportba sorolhatnak.
    Pontosan tehát ez azt jelenti, hogy: Ha egy leendő munkaerő családjában régebben valaki rákos volt, úgy ő valószínűleg nem gyárthatja ezt a „Rák-Ellenes-Szert”, azaz nem érintkezhet vele.

      Biztonsági intézkedések a citosztatikumokkal való érintkezés során

    A citosztatikumok összetevőinek erős mérgező hatása miatt a feldolgozás során kőkemény előírások vannak érvényben. A citosztatikus szereket nagyrészt infúzió formájában adják be, melyet röviddel azelőtt szakavatott személyzet szigorú biztonsági intézkedések szerint állít elő.
    Az előállítás egy szellőzőnyílással ellátott speciális biztonsági fülkében történik. A gyártó személynek kötelező a zubbony, a szájmaszk és egy különleges, extrém vastag kesztyű viselése. A fotókon úgy látszik, mintha életveszélyes vírusmutációk utáni kutatás folyna egy legfelsőbb biztonsági szintű részlegen.
    A legyártott citosztatikus infúziókat gyártói tanúsítvánnyal rendelkező, szúrás- és törésálló, tömören záró tartályokban kell szállítani. Mielőtt elindul a szállítmány az orvosi rendelőkbe, kötelező lemosni a tartályt kívülről és el kell látni speciális figyelmeztető jelzésekkel. Ez gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy fokozottan veszélyes hulladékot szállító Castor-tartály.
    A munkaterületen kötelező törlésmintákat venni, ami azt jelenti, hogy a gyártórészlegben a munkafelületeket megvizsgálják, maradt-e rajtuk olyan anyag, melynek tilos ott lennie, nehogy veszélyt jelentsen a személyzet számára.
    Ha a gyártás során baleset történik, pl. eltörik egy ampulla és kifolyik belőle a szer, kötelező az esetet jegyzőkönyvben rögzíteni. Ezután kötelező a vér- és vizeletvétel, hogy megvizsgálják, bekerült-e a szervezetbe ez az anyag, amikor érintkezett vele a dolgozó. A térbeli veszélyzónák biztosítása érdekében figyelmeztető táblák állnak felállításra készen:
    Vigyázat, citosztatikai baleset, belépni tilos!”
    Az a dolgozó, aki érintkezik a szerrel, jogosult a balesetet követő tíz éven keresztül kártérítést követelni a gyógyszergyártó cégtől, amennyiben rosszindulatú megbetegedés alakul ki nála.
    Az onkológiai intézetekben az infúziót beadó nővérek saját védelmük érdekében mindig kesztyűt hordanak.

        Részlet az orvosi rendelők egészségügyi személyzete számára írt kézikönyvből: 

    • A citosztatikumok önmagukban rákkeltők, mutagenitású (öröklődő genetikai károsodással járó) és reprodukció toxicitású (magzatot veszélyeztető) tulajdonságuk van.
    • A citosztatikumok csak biztonsági fülkékben állíthatók elő. A méreganyagok áthatolásának megakadályozása érdekében a speciális kesztyűket minimum 30 percenként cserélni kell.
    • Fő szabály a gyártó helyiségek takarításánál: Csak eldobható termékeket szabad használni, vízálló védőzubbony, megfelelő védőkesztyű, oldalfallal ellátott védőszemüveg, speciális szájmaszk (a műtőmaszk nem elegendő!) viselése kötelező.
    • A betegek test- és kiválasztott nedvei veszélyes anyagokként kezelendők, mert azok 0,1% citosztatikumot tartalmazhatnak!
    (Emlékezzünk rá hogy citosztatikumos infúziókkal olyan embereket kezelnek, akiknek gyenge immunrendszerük miatt saját sejtvédekezése felmondta a szolgálatot és daganatos elváltozásaik vannak a szervezetükben.)

      A kontaminált (szennyezett, fertőző) anyagokra vonatkozó hulladékgyűjtési előírások

    A gyártás során keletkezett szemetet, az injekciós tűket, az infúziós üvegeket és az infúziós eszközöket speciális, ugyancsak jelzéssel ellátott konténerekben kell elhelyezni. A szemetet egy különleges hulladékgyűjtő cég viszi el és égeti el (l. az egészségügyi intézményekből származó hulladékok és berendezések előírásszerű kezelésére vonatkozó LAGA-irányelv (Szövetségi hulladékgazdálkodási törvény.)
    Az törvény összefoglalása:
    A citosztatikus gyógyszermaradványok (nem teljesen kiürített eredeti edényzetek, felbomlott MR-gyógyszerek, az infúziós tartozékokban maradt oldatok (>20ml)) a fokozott felügyelet alá tartozó AS 180108 (EAK), korábbi D csoport (LAGA)  hulladékainak csoportjába tartoznak, külön kell gyűjteni gyártói tanúsítvánnyal rendelkező, szúrás- és törésálló, tömören záró, egyszer használatos konténerekben és egy – a megfelelő, megsemmisítési tevékenységre vonatkozó engedéllyel rendelkező – hulladékégetőbe kell szállítani, mely során a hulladékszállítás és a KRESZ szabályai kötelezően betartandók.
    A citosztatikumokkal csekély módon kontaminált anyagok (kiürült tartályok és alkalmazási rendszerek, egyszer használatos védőruhák stb.) az AS 180104-es kódszámú kategóriába tartozó hulladékokhoz sorolhatók (hulladékok éles tárgyak nélküli, korábbi B csoportba tartozó, nem fertőzésveszélyes hulladékok), melyeket a keletkezési helyükön nagy szilárdságú, nedvességálló és tömören záró konténerekben, a településen keletkező, kevert hulladékoktól elkülönítetten kell gyűjteni és elszállításukig áttöltés és osztályozás nélkül a konténerben kell tartani. Ezeket a hulladékokat munkavédelmi okokból előzetes kezelés nélkül az arra kijelölt létesítménybe kell szállítani és ott elégetni.

      A kemoterápiás beteg hozzátartozói veszélynek vannak kitéve

    Ha a beteg ambuláns kezelést kap az onkológusnál, akkor ott ül a kezelő osztályon és helyben megkapja az infúziót. Ez idő alatt olvashat. Majd hazamegy. A legtöbb beteg örül neki, hogy nem kell napokig a kórházban feküdnie.
    Tájékoztatják a hozzátartozókat a citosztatikus gyógyszerek veszélyeiről?!? Bizony alig! A verejték, a vizelet, a nyál és a hányadék akut kontaminációveszély forrása! A beteg szoros kapcsolatot ápol az őt ellátó hozzátartozóival. Senki nem világosítja fel őket a szükséges biztonsági intézkedésekről, hogy saját magukat megvédjék a mérgezéstől.
    És egyáltalán: A „kontamináció” csak a nagyon mérgező és veszélyes anyagokkal kapcsolatban használatos szó.
    Ha évente csak százezer ember kap többször ilyen kezelést, mekkora terhelést jelent ez akkor a talajvizünkre és általában a környezetünkre? Minden ilyen ember a normális WC-ket használja és mind a klinikán, mind pedig otthon súlyos mérgeket választanak ki. Semmit sem gyűjtenek! Tulajdonképpen mindent különleges hulladékként kellene kezelni.

      Van-e értelme a rákmegelőző vizsgálatoknak?

    Az ún. korai diagnosztika egyre bővül és egyre pontosabb, ezért egyre több rákos esetet regisztrálnak. Így már nagyon sok embert lehet kemóval kezelni és egyre jobban lehet a társadalombiztosítót szipolyozni akkor is, ha az érintetteknek még semmilyen panaszuk nincs. Miért nem tájékoztatják az embereket arról, hogy – reálisan nézve – folyamatosan képződnek kis rákos daganatok a szervezetünkben, és hogy azokat a daganatokat az immunrendszerünk a legtöbb esetben felismeri és így a sejtcsomó elhalását a test maga oldja meg? A legritkább esetben olyan legyengült a sejtvédekezési mechanizmus, hogy elfajul a sejtszaporulat és tényleg rosszindulatú rákos daganatok keletkeznek. Ez azt jelenti, hogy már mindannyian többször rákosak voltunk, de magunktól meggyógyultunk. De most még ezeket az embereket is levadásszák, még őket is meg akarják mérgezni.

      Ki vonja kétségbe a kemoterápiát?

    A rákot kemóval és sugárral kezelik, és senki sem kételkedik benne!!! Fel kell ébrednünk és fel kell ismernünk, hogy a tüneteinknek okuk van. Arra neveltek minket, hogy ha fáj a fejünk, beszedjünk egy tablettát és utána egy másikat… Senkit sem érdekel, hogy miért? Még az orvost sem, mert őt azért nem fizetik. Nem, neki szerződései vannak a gyógyszergyártó cégekkel. Az egészségügyben nem az a cél, hogy meggyógyítsanak, hanem az, hogy függővé tegyenek minket.
    Egy terápia nem azt jelenti, hogy eltüntetjük a tüneteket, hanem azt, hogy feltárjuk és megszüntetjük az okokat. A rák azt jelzi, hogy van az immunrendszerünknek egy gyenge pontja. A józan emberi ésszel rá kell jönni arra, hogy ha egy gyenge szervezetet megmérgeznek, annak ezt követően teljesen össze kell omlania.
    Ahelyett, hogy meggyógyulnánk, kap az immunrendszerünk egy halálos döfést. És ha a gyógyszeriparnak szerencséje van, a legyengített beteg halálát mesterséges táplálással hetekig meg tudják akadályozni. Ez képezi a további vastag bevétel forrását.

      A lakosság megtévesztésének másik hajmeresztő módja a rákstatisztika

    A gyógyulást, vagyis a rákmentességet a következőképpen értelmezték át:
    A beteg a diagnózis után még mindig él 5 évet”. Ez azt jelenti, hogy a beteg ez alatt az öt év alatt végig lehet rákos, de majd ha csak az  5. év után hal meg, akkor már gyógyultként kerül be a statisztikába.
    Emberek bizonyos csoportjait fel sem veszik a statisztikákba. Ugyanez vonatkozik egyes rákfajtákra is: Azokról vezetnek statisztikákat, melyek nem életveszélyesek és könnyen gyógyíthatók. A korán elhalálozó betegeket a rákos kezelések tanulmányaiból egyszerűen törlik.
    A kétszeres Nobel-díjas Pauling Linus véleménye szerint a rákkutatás nagy része szélhámosságra épül és a rákos megbetegedések kutatását végző legfontosabb szervezetek a részükre anyagi támogatást nyújtók elkötelezettjei.

      Kényszer-kemoterápia

    Egy anya a 9 éves fiával elmenekült az Amerikai Egyesült Államokból. Kereste őt az állami rendőrség, hogy gyámság alá helyezhessék és elszakíthassák tőle a fiát, hogy az anya által elutasított kemoterápiás kezelést rákényszerítsék a fiúra. Kijelentették, hogy az anya felelőtlenül cselekszik, és hivatalból el kell venni tőle a gyermeket. Borzongunk, ha belegondolunk, hogy az állítólagos modern országokban nincs választási lehetőségünk arra, hogy ezt a halálos terápiát elutasítsuk. Az ilyen eseteket nem hagyhatjuk szó nélkül!!!

      A rák lehetséges okai

    A rákos megbetegedések száma egyre nő a nagyiparilag feldolgozott, az értékes tápanyagot nem tartalmazó élelmiszerek, a dohányzás, a mobiltelefonok sugárzásai és az egyre újabb frekvenciasávú elektroszmog stb. által előidézett rákkeltő hatások miatt. Feltételezni kell, hogy mindez szándékos, hisz ellenkező esetben egy ilyen dolog egyszerűen tilos lenne vagy ritkán fordulna elő. Ennek ellenére újra és újra megvetetik velünk a legújabb mobiltelefonokat. A reklámokból folynak a szervezetünktől és a természettől teljesen idegen egészségtelen édességek, mélyhűtött pizzák, alkoholos italok és egyéb ilyen termékek reklámjai. A háztartási lágyító és az öblítő szer szilikont tartalmaz. A teflonbevonatú serpenyők mérgezők, és a sort a végtelenségig folytathatnánk.
    Gyermekeinknek az iskolában nem azt tanítják meg, hogy milyen fontos az egészséges és természetes táplálkozás. Nem, – táplálkozástan az nincs. Pedig az egész szellemi és egészségi közérzetünk ezen múlik.
    Gyermekeink betegek, 13 évesen már gerincproblémáik és gyomorbántalmaik vannak. A rák egyre fiatalabb embereket érint. A függőséget okozó játékoknak és az évezred Istene, a TV miatt az outdoor-aktivitás egyre népszerűtlenebb. Ez az újabb rákot előidéző tényező, hiányzik a természetes fény és így könnyebben megbetegszünk.
    Hogyhogy nem tudja senki, hogy egy rendes adag D-vitamin, amit csak a nap termel a bőrünkben, megvéd minket a ráktól?
    Hogy sokan alternatív módszerrel, nagy adag vitaminnal, oxigénterápiával, lúgosítással és egyéb természetes módon sorra meggyógyulnak?
    Ezeket az eseteket mind elnyomás alatt tartják azért, hogy minket függőségben tartsanak. Minden nap újabb ezer áldozat akad fenn a kemópokol hálójában, ahol már mohón várják őket.
    Bizonyított tény, hogy azoknak az embereknek, akik nem vetik alá magukat a kemoterápiának, folyamatosan nő a túlélési esélyük. Ezzel párhuzamosan csökken azoknak a túlélési esélye, akik alávetették magukat egy kemoterápiának és/vagy egy sugárkezelésnek.
    Fel kell ismernünk, hogy megbetegítenek és betegen tartanak minket, a rákos megbetegedések esetében pedig mérgeznek minket. Ha valóban az emberek egészsége lenne a cél, egészen más lenne minden. Folyamatosan ízesítik nekünk a függőséget okozó anyagokat, mint pl. a nikotint, az alkoholt, a cukrot és a zsírt, melyek nagyon beteggé tesznek minket. Vagy netán reklámozzák a TV-ben a céklát vagy a brokkolit???
    Fel kell ébrednünk, utána kell járnunk a dolgoknak. Kezünkben van az egészségünk. Nevezzük nevén a gyereket és mondjuk ki nyíltan, hogy naponta emberek ezreit mérgezik meg és végzik ki, amiért ráadásul még drágán meg is fizetünk. A saját életünkről van szó, a túlélésünkről.

      Egy másik példa

    Az ipari országok lakosainak 90 százaléka az elégtelen táplálkozás miatt szelén- és krómhiányban szenved (krómhiány miatti diabetes). Saját magam végeztettem egy tesztet és mindez beigazolódott, mert én is érintett voltam. A fontos szelén-nyomelem nélkül sejtjeink nem tudnak eléggé védekezni a szabad gyökök és az elfajzás ellen. Rengeteg különféle tápanyag bizonyul hiánycikknek az ételeink közül, melyek szükségesek ahhoz, hogy testünk rendőrei zökkenőmentesen működhessenek.
    De hol vannak ezek a polgárok számára igen fontos információk???
    Nem akarják, hogy egészségesek legyünk!
    Ezért a rákbeteg nem vitamint, szelént és táplálkozási tanácsadást, hanem mérgeket kap. A diabetikus drága inzulint kap króm és magnézium helyett.





A globális élelmiszerellátást népirtásra tervezték



Írta:  NaturaHirek.com

    A globális élelmiszerellátást arra tervezték, hogy kioltsa az életet és ne táplálja azt. Több mint 1000 élelmiszert, szuperételt, vitamint, junk food-ot és legnépszerűbb italokat elemeztek ki nemrég Amerikában, az atomok szintjén. A nehézfémek és egyéb adalékanyagok olyan döbbenetes mennyiségére bukkantak, hogy a következtetés már meg is érkezett az étel elemző laborból.
    mérgezett ételekA felhívás igen riasztó és sürgős. Annak alapján, amit atomspektroszkópiai elemzések mutatnak, majdnem minden tápanyagot, amelyet naponta emberi fogyasztásra szánnak, úgy terveztek meg- mégpedig szándékosan- hogy véget vessen az emberi életnek, és nem arra, hogy táplálja azt.
    Az élet-pusztító toxinok az élelmiszerellátásban
    A labor olyan tudományos bizonyítékokat is feltárt, amelyek azt támasztják alá, hogy az ételbe adott anyagok hatással vannak az emberek mentális egészségére, a mára már gyakori meddőség és szervi károsodások okozására, közben pedig befolyásolják a racionális, tudatos gondolkodást. Ezek a mérgező anyagok az egész élelmiszer-láncban megtalálhatók, beleértve a hagyományos élelmiszereket, bio élelmiszereket, a "természetes" termékeket és étrend-kiegészítőket. Mindez messze túlmutat az élelmiszerek "puszta" nehézfémek általi szennyeződésén.
    Ez a tömegélelmezésben inkább a mérgező anyagok szándékos forgalmazásának bizonyul. Az eredmény az, amit kibontakozni látsz magad körül a világban: a tömeges őrület, hihetetlen bűnözés, politikai és utcai szinten, a klinikai őrület határán lévő főfolyású média írók és újságírók, széleskörű meddőség a fiatal párok körében, a veseelégtelenség és a dializált betegek számának növekedése, lassuló reflexek, a rákos betegek számának megugrása, valamint a racionális gondolkodás teljes elvesztése. Ennek hatása teljesen pusztító lesz az emberi civilizációkra: a munkaerő összeomlása, a tömegek kormányzatoktól való függése a túlélésért, a szabad demokráciák teljes összeomlása, szellemi visszamaradottság, a növekvő börtön rendszerek, az emberek racionális gondolkodásának és kognitív képességeinek teljes hanyatlása fog bekövetkezni.
    A széles körű élelmiszer -mérgezés jelenség lesz a modern emberi civilizáció számos okból történő bukásának alapja: a gazdasági fel nem tarthatóság, a környezeti pusztulás és a politikai diktatúrák megjelenése és globális emelkedése. Az emberiség nem éli túl a tömeges megtervezett élelmiszer-ellátás mérgezést, hacsak nem leszünk végre ennek tudatában és cselekszünk, teszünk ellene. Persze a legtöbb ember figyelmét nagyon szépen elterelték erről a jelenségről: a bulvárlapok, bulvármédia, a mindennapi tv hírek és a sportközvetítések segítségével.
    Mi van az élelmiszerekben, vitaminokban és kiegészítőkben?
    Itt egy áttekintés néhány hihetetlenül sokkoló megállapításról:

    Az élet-pusztító toxinok az élelmiszerellátásban A labor olyan tudományos bizonyítékokat is feltárt, amelyek azt támasztják alá, hogy az ételbe adott anyagok hatással vannak az emberek mentális egészségére, a mára már gyakori meddőség és szervi károsodások okozására, közben pedig befolyásolják a racionális, tudatos gondolkodást. Ezek a mérgező anyagok az egész élelmiszer-láncban megtalálhatók, beleértve a hagyományos élelmiszereket, bio élelmiszereket, a “természetes” termékeket és étrend-kiegészítőket. Mindez messze túlmutat az élelmiszerek “puszta” nehézfémek általi szennyeződésén. Ez a tömegélelmezésben inkább a mérgező anyagok szándékos forgalmazásának bizonyul. Az eredmény az, amit kibontakozni látsz magad körül a világban: a tömeges őrület, hihetetlen bűnözés, politikai és utcai szinten, a klinikai őrület határán lévő főfolyású média írók és újságírók, széleskörű meddőség a fiatal párok körében, a veseelégtelenség és a dializált betegek számának növekedése, lassuló reflexek, a rákos betegek számának megugrása, valamint a racionális gondolkodás teljes elvesztése. Ennek hatása teljesen pusztító lesz az emberi civilizációkra: a munkaerő összeomlása, a tömegek kormányzatoktól való függése a túlélésért, a szabad demokráciák teljes összeomlása, szellemi visszamaradottság, a növekvő börtön rendszerek, az emberek racionális gondolkodásának és kognitív képességeinek teljes hanyatlása fog bekövetkezni. A széles körű élelmiszer -mérgezés jelenség lesz a modern emberi civilizáció számos okból történő bukásának alapja: a gazdasági fel nem tarthatóság, a környezeti pusztulás és a politikai diktatúrák megjelenése és globális emelkedése. Az emberiség nem éli túl a tömeges megtervezett élelmiszer-ellátás mérgezést, hacsak nem leszünk végre ennek tudatában és cselekszünk, teszünk ellene. Persze a legtöbb ember figyelmét nagyon szépen elterelték erről a jelenségről: a bulvárlapok, bulvármédia, a mindennapi tv hírek és a sportközvetítések segítségével. Mi van az élelmiszerekben, vitaminokban és kiegészítőkben? Itt egy áttekintés néhány hihetetlenül sokkoló megállapításról: • A hírhedt “jógázó szőnyeg kemikália” és a habosodást gátló vegyi ágensek a gyorsétterem-iparban. McDonalds, Chik-fil-A, Wendy, Arby és sok más étterem is használja az azodikarbonamid nevű vegyületet, amely erősen rákokozó. Fontos megjegyezni, hogy ez nem egy szennyező anyag. Ez egy olyan összetevő, amelyet szándékosan adnak hozzá a receptekhez. • Nincs logikus oka annak, hogy az olyan vegyi anyagok, mint az azodikarbonamid miért kerül bele a gyorséttermi kenyérbe és zsemlébe. A vegyület nem szolgál funkcionális okot és nem szolgáltat tápértéket sem. • Sok népszerű vitamin márkákban szándékosan olyan magas a réz tartalom, hogy ha azt valaki napi rendszerességgel fogyasztja, akkor az mentális őrületet és pszichózist okoz. Néhány ilyen vitamin márkát rendszeresen reklámoznak is a televízióban, támogatva ezzel a gyógyszeripar érdekeit. • Egy népszerű mentális egészséget elősegítő gyógynövény, amelynek célja, hogy javítsa az agy teljesítményét, valójában Kínából származik, és annyi ólmot tartalmaz, hogy az Alzheimer kórt vagy korai demenciát éppen hogy elősegíti és nem gátolja. Amerikai elemzőknek igen irónikus volt azt felfedezniük, hogy az a gyógynövény, amely valójában az agy egészségét hivatott védelmezni, pont az ellenkezőjét teszi. Az ólom egy mérgező nehézfém, ami károsítja az agy működését. Ez valóban sokkoló volt számomra, hogy “az agy működését elősegítő gyógynövények” éppen hogy hozzájárulnak a agykárosodás kialakulásához. És sokan nyíltan fel is teszik a kérdést: “Titkos kínai nehézfém háború dúl a világ ellen? Bizonyított tény, hogy a kínai ruhák bolygónkon mindenütt bőrön át felszívódó nehézfémeket tartalmaznak. Elvégre a lakosság nehézfémek általi mérgezése nagyon hatékony módja annak, hogy egy nemzetet összeomlasszanak, ahol elpusztul a józanság és az egészség. Gondoljunk Rómára. A Római Birodalom pusztulását mára már bizonyítottan az ivóvíz megmérgezése okozta. Az emberek elvesztették józan ítélőképességüket és racionalitásukat. A történelmi példákat bővebben később folytatom…



    Hozzászólások  


    S.Tejfalussy András
    #6 2621 Verőce, Lugosi u. 71, — S.Tejfalussy András 2018-01-01 13:45
    Azonosító: Egyhazi-regiszralasi-20-XV-201 7
    Cselovszky Ferenc igazgató lelkész
    Pesti Evangélikus Egyház, Deák Téri Egyházközség Közzétett válasz
    1052 Budapest, Deák F. tér 4.
    Tárgy: Egyházközségi regisztrálás kérdése

    Kedves Igazgató Lelkész úr!

    Nemrég, egy izraeli tudós 2050-re valószínűsíti a nyugati férfiak 2050-re nemzőképtelenné válását, de eltitkolta az (étkezési) okát: A kálium műtrágyával növelt káliumtartalmú élelmiszerek okozzák. A Stop só program keretében átállították hozzá az optimálisként előírt étkezési víz, konyhasó és kálium dózisokat. Az átállított dózisok: akármennyi víz mellé, akármilyen gyorsan egy napon belül legalább 4,7 gramm kálium és legfeljebb 5 gramm NaCl konyhasó evése ivása. Közben az infúzióhoz alkalmazott tiszta desztillált víz ivóvízként életveszélyes mérgezőségét is bebeszélik.

    Ez egy tudatos népirtás. Ugyanis 1950-ben kaptak Nobel díjat biológus (mellékvesekéreg) kutatók, akik konkrét biológiai hatás mérésekkel bebizonyították a káliumtúladagolás vagy hiányos konyhasópótlás nemi jelleg torzító, életrövidítő, ivartalanító hatását. Mások állatkísérletei szerint, a mérgező káliumtól a mérgezettek negyedik nemzedéknél következnek be a végzetes genetikai torzulás. Vagyis ez az embereknél 4x25 év múlva, tehát 2050-re esedékes. (A ”keleti férfiak” azért képesek továbbra is gyermeket nemzeni, mert Kína, és az iszlám országok, ill. Izrael korábban nem, ill. csak elhanyagolható mennyiségben használtak mérgező kálium műtrágyát és „étkezési kálisót”.)

    Az orvosi tankönyvek szerint a vérbe 1 óra alatt bejutó több mint 0,8-1,6 gramm kálium, de a 24 óra alatt bejuttatott 2,2-3,5 gramm kálium is, rontja a szívműködést. EKG torzulás bizonyítja!

    A vérbe juttatandó, élettanilag optimális napi dózis étkezésnél is annyi, mint amennyit a Ringer infúziós oldattal bejuttatnak. Pl. 3 liter desztillált vízzel 27 gramm nátrium-klorid konyhasó + 0,36 gramm kálium. Védekezni ennek megfelelő víz, konyhasó és kálium pótló étkezéssel lehet!

    A sajnálatos fajirtás biológiai hatás mérési és egyéb bizonyítékait közzétettem az interneten, lásd HIHETŐMAGAZIN, 
    www.tejfalussy.com (Videó 10, Email-könyv 1. és 101. és MEHNAM).

    A mérgező kálium problémájára korábban is felhívtam az Egyházközség figyelmét, de egy „szakértőjük” hamis indokokkal elutasította a tagság önvédelméhez előterjesztett felvilágosításokat.

    Tisztelt Igazgató Lelkész Úr!

    Önnek mi a véleménye? Jogos lehet elhallgatni az evangélikus gyülekezet tagjai előtt ezt, a 2 Mózes 23/20-33, 5 Mózes 6/1-26.-ban és a Talmud Taanith 10 a. lap és Talmud Baba kamma 93 b. lapon a keresztények ellen is előírt módszerekkel folytatott, ország leigázási célú, faji terrorizmust?

    Erős Vár a mi Istenünk! (?)

    Budapest, 2017. december 31.


    Tejfalussy András
    hatásméréstudományi szakértő
    1036 Budapest, Lajos u. 115. III. 18.
    tejfalussy.andras@gmail.com
    +36 20 218 1408

    S. Tejfalussy András
    #5 2621 Verőce, Lugosi u. 71. — S. Tejfalussy András 2014-07-12 13:00
    Sydo Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök (személyi szám: 1-420415-0215) AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG gmk va. (1036 Lajos u. 115.), Cégbíróság által kijelölt végelszámoló, Ptk. Megbízás nélküli ügyvitel keretében közérdekű feljelentéseivel, bejelentéseivel, javaslataival kárelhárító méréstani szakértő feltaláló (tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com, +36 202181408, www.tejfalussy.com)
    MEHNAM-info / Hozzászólások

    Szakértői segítésre nyílt levélként megküldve az Európai Unió-beli „Stop Só programos” bűnözés elleni fellépéshez Dr. Gaudi Nagy Tamás úr európai uniós szakértőnek is!

    SEGÍTS, HOGY TÉGED IS SEGÍTSENEK!
    Amit a víz, konyhasó és a kálium optimális étkezési arányairól mindenkinek tudnia kell(ene): Egészséges ember testnedveiben 110 a víz/konyhasó arány, és 30 a nátrium/kálium arány. A Ringer fiziológiás infúziós oldattal is ilyen arányban juttatják be a VÉRBE a vizet, a konyhasót és a káliumot. Pl. 1 nap alatt, 3 liter desztillált vizet + 27 gramm konyhasót + 0,4 gramm káliumot pótolnak. Étkezésnél is ez az optimális víz- és sópótlási dózisarány. Kerülni kell 0,6 gramm/óra-, ill. 2,6 gramm/nap-nál több kálium étkezési bejuttatását és kellő mennyiségű vízzel a víz/konyhasó=110 arányban kell a konyhasót (nátrium-kloridot) bejuttatni, SALSOL infúziós oldat dózisok szerint. Ehhez képest a konyhasó dózis csökkentése és vagy a kálium-dózis növelése is betegítő hatású, 1950-ben Nobel-díjat kapott kutatók állatokon és embereken végzett sópótlás-variációs kísérletei mérési eredményei bizonyítják, hogy vese- szív- és keringésrontó, magasvérnyomás-okozó, életrövidítő, idegmérgező, daganatokozó és ivartalanító hatásuk is van. Mindezt tudva, a Nemzeti Sócsökkentési, Stop Só Program megalkotói napi 5 gramm konyhasó és 4,7 gramm kálium pótlást, vagyis az élettanilag optimális nátrium/kálium=30-tól több ezer %-kal különböző nátrium/kálium pótlást, 0,43-as dózisarányt írtak elő. A bizonyítékokat lásd a 
    www.tejfalussy.com és www.tisztaso.hu honlapokon. Ezekről is célszerű beszélgetni a magyarok összejövetelein, felkérve mindenkit a fentiek közvetlen- és email-terjesztésére.

    Ajánlott irodalom: Tejfalussy András: Email könyv 94., 
    www.tejfalussy.com

    Melléklet: 1./ Fenti felhívás 1 oldalon 4 pld. másolata, közvetlen terjesztésre,
    (iratjele: segitshogytegedissegitsenekmozgalom140711-4x),
    2./ „k-na-cl-viz-etkezesi-potlasi- tudnivalok-sum” iratjelű bűnügyi bizonyítékok.

    Mellékleteket is lásd a 
    www.tejfalussy.com honlapon!

    Verőce. 2014-07-11. Tejfalussy András


Az egészségügyi maffia



Írta:  Ghislaine Lanct


    Az egészségügyi maffia - Hogyan ússzuk meg élve, s hogyan szerezzük vissza egészségünket és jólétünket / Szenzációs könyvének, „Az egészségügyi maffiá"-nak magyarországi megjelenése után egy évvel Budapesten járt Ghislaine Lanctôt orvosnő – azaz, helyesebben, exorvosnő.
    egeszsmaffia2Doktori címétől ugyanis a könyv megjelenése után megfosztották, s a bíróság örök életére eltiltotta a praktizálástól. De Ghislaine (ejtsd: gilén) – szereti, ha lánynevén szólítják – ma már több jót tesz az emberiséggel, mint annak idején orvosként. Előadásain, szemináriumain s két könyvén keresztül emberek százezreinek üzeni: igenis van kiút! Arra tanítja hallgatóit, hogyan indulhatnak el a határtalan egészség, a szuverén emberi élet megteremtése felé vezető úton. Ghislaine-nel Budapesten beszélgettünk.

      Ghislaine, hogy lehet, hogy még életben van?

    G: Úgy, hogy már nem félek. Ha félek, alacsonyabb frekvenciára süllyed a rezgésem, s akkor magamhoz vonzom a bajt. A könyv megjelenése után tudtam, hogy mindent el fogok veszteni: férjemet (akivel együtt vezettük a rendelőimet), a pácienseimet, a pénzemet, a megélhetésemet, a jóhíremet, kollégáim elismerését. Számoltam azzal is, hogy majd meg akarnak ölni, engem, vagy a gyerekeimet. Készen álltam mindenre – de nem féltem. Egy félelmem volt: a gyerekeim; nehogy őnekik is bajuk essen! Magamhoz hívtam mind a négyüket, s közöltem velük: veszélyes anyát választottatok! S most ennek a döntésnek a következményeivel szembe kell néznetek, mert semmit sem vonok vissza amit leírtam, bármi történjék is! S ahogy ezt kimondtam, a félelem el is szállt.
    G: Nem vitatkoztak. Egyszerűen csak el akartak hallgattatni. Nem vette be a gyomruk az Orvosi Kamaránál mint testületnél, hogy egy rendes tagjuk nem követi vakon az irányvonalat. Azt kegyesen felajánlották, hogy megbocsátanak, ha nyilvánosan visszavonom mindazt, amit leírtam. De nem tettem.
    Sok emberhez eljutott a könyv üzenete?
    G: A könyv nagy szenzáció volt, a megjelenés után újságok címoldalán, tévéműsorokban beszéltem nézeteimről. Aztán pontosan 3 hónappal később egycsapásra leállítottak minden médiát. A montreali közkönyvtárakat utasították, hogy tüntessék el a könyvet. Ezután jöttek a lejáratások, a fenyegetések. A könyv azonban máig hat: a 7 millió lakosú Quebec tartományban több, mint 60 ezer példányt adtunk el, összesen több mint 125 ezer eladott példánynál tartunk, s nagyon sokan köszönték meg, hogy le mertem írni olyasmit, amit ők is régen éreznek vagy sejtenek. Persze, vannak, akik lassabban értik meg, amiről szó van.

      Miről van szó?

    G: Az emberek el akarják hinni, hogy a hatóságok, a kormányok, a nagy szervezetek őértük vannak. Hiszen az emberek tartják el őket, adóikból. De ez csak illúzió. Az úgynevezett „nyugati demokrácia" a diktatúra álcázása, a kisebbség többsége. Az egészségügyben a kormányok akarata érvényesül, de őnekik a háttérből a tőke diktál: a gyógyszeripar, diagnosztikai, technológiai és kórházcégek, illetve ezek befektetői és a biztosítótársaságok. S a maffia egyre gátlástalanabb, csak a pénz számít és a hatalom. A rendszer – menjünk akármelyik országba is – recseg-ropog. Elégedetlen a páciens, mert nem gyógyul; panaszkodik az orvos, mert kényszerpályán van; kínlódik a kormány, mert az egész színjáték elképesztő költségvetési pénzekbe kerül. Miért nem változtatunk? Mert a fennálló rendszer hasznot hoz: a maffiának. Befizetett adóink és betegbiztosítási járulékaink a multikhoz kerülnek. A rendszer fenntartásáról gondoskodik az ENSZ, a világkormány, amelynek saját egészségügyi minisztériuma van (WHO), saját gyerekügyi (UNICEF), kulturális (UNESCO), saját mezőgazdasági (FAO) minisztériuma; saját hadserege, saját egyeteme, saját bankja (Világbank, IMF). Ma ők diktálnak a kormányoknak. Nekik pedig a pénzemberek diktálnak.

      Tehetünk ez ellen bármit is, mi egyének? Ilyen erővel szemben?

    G: Azért jöttem ide, Budapestre is, hogy megosszam az emberekkel a jó hírt: van egy másik út is! De erre az útra nekünk, egyéneknek kell rátérnünk. Ezt nem várhatjuk a hatóságoktól – sőt, ha ők azt tanácsolják nekem, menjek jobbra, én biztos balra fordulok, s nem hibázom. Onnan tudom, hogy egy törekvés az emberek érdekei ellen való, hogy azt a kormány támogatja. Hiszen nem tehet mást, ő a jó pásztor, és az a dolga, hogy megnyírja a birkákat, és amikor már nincs több gyapjuk, elvezesse őket a vágóhídra. A tudati fejlődés, a tudatosság magasabb szintjére kell lépnünk.

      Ez így egy kicsit túl spirituális... Mi az Ön konkrét tanácsa?

    G: Senkit nem akarok semmiről meggyőzni. Csak elmondom, amire húsz évnyi kutatás után rájöttem. Túl sokáig éltünk állati tudatban – a testünk emberré fejlődött, de a gondolkodásunk a majomé maradt. Létünket a félelem határozza meg. Félünk a haláltól. Ha ránk támadnak, elmenekülünk, vagy visszavágunk. Mint az állatok. Szegény, védtelen fehér bárányoknak tartjuk magunkat, áldozatnak, akiket a gonosz farkas fenyeget. Nyájat kell alkotnunk, s szükségünk van egy jó pásztorra is. Aki fellázad a rend ellen, abból lesz a fekete bárány, aki küzd, harcol, háborúzik – de a végén ő is belepusztul. A gonosz farkas, az áldozat és a megmentő alkotta sötét háromszögben vergődünk évezredek óta. De ez csak illúzió. Ideje felismerni, hogy olyanok vagyunk, mint a hal az akváriumban: van vizünk is, van egy kis élelmünk is, de eszünkbe nem jut, hogy létezik egy korlátlan, szabad világ az üvegfalon túl is. A vízben előbb-utóbb biztosan elpusztulunk – ideje tehát nekirugaszkodni, s kiugrani! Lehet, hogy így is meghalunk – de az is lehet, hogy a lehetőségek, az egészség, a határok nélküli egyéni szuverenitás végtelen óceánjában találjuk majd magunkat.

      Szép gondolat... De mit tehet az, aki dolgozik, mert meg kell élnie, s közben jó anyának, jó apának kell lennie, amibe belefárad, megbetegszik, s kénytelen orvoshoz menni...

    G: Igen, ma még ez a bevett minta. De eddig akárhány sírgödörbe néztem is bele, a koporsó mellett egyetlen szülőt, gyereket, házat, autót sem láttam... Ideje ráeszmélnünk, hogy nem csak teremtmények vagyunk, hanem egyben teremtők is. Isteni lények. Mi teremtünk mindent magunk körül, mindent, ami velünk történik. Az örömeinket is, a családunkat is, a főnökünket is, a daganatunkat is. S hogyan haragudhatunk arra, amit mi teremtettünk? Át kell ölelnünk, szeretnünk, hálásnak lenni mindenért, ami velünk történik, mert magasabb felismerésekhez vezet. Mindig dönthetünk másképpen is! Csak egy, egyetlenegy szabály van: azt tedd, amit a lelkiismereted diktál. Azt tedd, amit a belső hang üzen. Ami neked és a lelkiismeretednek a legjobb. Nem kell jó anyának lenni – mit kezd a gyerek egy jó anyával, aki beteg, frusztrált és fáradt? Nem kell megtenned, amit a környezet, az egészségügy, a hatóságok, az egyház, a család, a kormány vár el tőled – csak ha a lelkiismereted is azt diktálja. Nem kell orvoshoz rohanni, ha beteg vagy – nincs szükséged rá, hogy más mondja meg, hogyan érzed magad. Önmagad iránti szeretetből tégy meg – vagy ne tegyél meg – olyan dolgokat, amikkel nem rezegsz egy hullámhosszon.

      Kezdem érteni, miért nem kedvelik Önt a hatóságok...

    G: Az emberiség hatalmas változás elején áll. Hatalmasabb lesz ez a változás, mint amikor a majomból ember lett. Ahogy egyre többen és többen fedezik fel saját legfelső hatalmukat, s az áldozati bárányból szuverén, szárnyas paripává fejlődnek, úgy lép a háború helyébe a szeretet, úgy váltja fel a félelmet az öröm, a nevetés, a korlátlan lelki és testi egészség. Akkor összeomlanak majd a rendszerek, a kormányok, az elnyomó szervezetek. Az egészségügyi maffia nem rossz dolog, ami ellen küzdenünk kellene – különben sincs „jó" dolog és „rossz" dolog -, hanem áldás, mert módot adott nekünk arra, hogy felismerjük a rendszer igazi arcát. Öleljük át az egészségügyi maffiát, hiszen őt is mi teremtettük. Legyünk hálásak, hogy a felismerés hatalmat adott kezünkbe ahhoz, hogy túllépjünk rajta, önálló döntéseket hozzunk saját egészségünk dolgában is, s közelebb jussunk a kérdés megválaszolásához: mi a fenét keresek én itt tulajdonképpen?

      ...ha jól tudom, éppen ezzel a címmel jelent meg második könyve.

    G: Igen, „Az egészségügyi maffia" megírása után hat évvel, sokkal érettebb fejjel és szívvel írtam meg második könyvemet „Mi a fenét keresek én itt tulajdonképpen...?" címmel. A könyv már Magyarországon is megjelent.

    Beküldte: Laporzó




Állami népirtás formái a XXI. században



Írta:  Nagy Levente


    Meg van határozva, hogy egy adott rendelés alatt hány beteget láthatunk el! Kevés az orvos, sok beteget kell ellátnunk, de a finanszírozó meghatározza, egy emberre mennyi időt KELL fordítanunk!
     Állami népirtás formái a XXI. században
    Nem riogatás csak sajnálatos tény...
    Talán, ha többen tudunk róla, még lehet esélyünk a kivédésére. - Tehát küldjük tovább!
    Gondolatok az egészségügyi központokat építgető izraeliekről
    Állami népirtás formái a XXI. században – a liberális egészségügy és az Izraeli érdekek véletlen egybeesése Magyarországon

    A globális éghajlatváltozás miatt a világon, így Európában is egyre kevesebb az élelmiszer és az ivóvíz. Magyarország geopolitikai szerepe emiatt felértékelődött, bár mi erről nem tudunk idehaza. Csak mi nem tudjuk magunkról, de minden külföldi befektető tisztában van ezzel a ténnyel, és ezt titkolják előlünk!

    Az ásványvizeink aranyérmesek a világbajnokságokon, a gyógyvízben lubickolunk, mialatt Görögországban, Spanyolországban és Izraelben (!) tanker hajókkal importálják az ivóvizet!
    Nem gyógyvizet, közönséges ivóvizet, tankerokkal, akár az olajat! Érdekes, nem? Olaj helyett van ezer alternatív energiaforrás, de ivóvíz nélkül nincs se emberi, sem más élet a Föld nevű bolygón...

    Trianon után hazánk teljesen agrár országgá vált, ez sajnálatos tény.

    Vessük össze a két dolgot! Egy agrár ország termékeit egy globális éghajlati változás közepette nem akarják megvásárolni, vagy, ha megveszik, önköltségi ár alatt teszik meg?! Nem logikus, ugye? Dehogynem... Ebben az évben ez kezdődött a meggyel, folytatódott a gabonákkal, most folyik az almával! Szép lassan mindenki rájön, hogy az élet minden területén a magyar nemzet megsemmisítése zajlik. Nem tíz, húsz, vagy száz év múlva, hanem napjainkban.
    A folyamat egy előre megírt forgatókönyv alapján zajlik. ...és kik a végrehajtók? A mostani kormány már nem primitív kubikosokból, esztergályosokból áll, hanem főiskolát, egyetemet végzett janicsárokból. Mi egyre többször, egyre többen ellenállunk, mire ők hangosan méltatlankodnak, gyaláznak bennünket!

    Ők már nagyon jönnének, de a Kárpát-medence lakott!
    Nekik sürgős a kiirtásunk, belaknák már végre az üresen tátongó lakóparkokat, kellene a magyarok élettere!
    Miért írok ebben a témában?
    Az élet minden terén folyik ez a "nemzetellenes hidegháború, illetve állami népirtás. A gazdák csodálkozva mennek tönkre, azt hiszik, csak velük történik mindez!
    Tévednek.
    Vegyünk sorra néhány közismert tényt.

    A Magyar Orvosi Kamara néhány éve élesen tiltakozott az újfajta receptek bevezetése ellen. Azért voltak újak a receptek, mert a BNO-kódot fel kell rajtuk tüntetni.
    A BNO- kód nem más, mint a Betegségek Nemzetközi Osztályozásának jelölése, ami az Orvosi Kamara szerint stratégiai fontosságú nemzetbiztonsági adat - mondták ők - !
    Így van. Azóta pár év eltelt, gyakorlatilag
    Magyarország egészségügyi állapota feltérképezésre és feldolgozásra került, valakik pontosan tudják a magyar népességre jellemző betegségeket.

    Többször emelték a gáz , az élelmiszer és általában a megélhetés feltételeit.
    Borzasztóan elgondolkodtató az is, hogy folyamatosan emelik a gáz árát, és azon töpreng a kormány, melyik vezetéken jöjjön a drága gáz: a Nabuccón, vagy a Kék Áramlaton.
    Közben csak a makói árokban, több mint száz évre elég gázt termelnek ki a lábunk alól - a kanadai befektetők!

    De, nem csak ezek drágultak.
    A tipikusan magyar betegségek gyógyszereit több alkalommal 2-3x-ra emelték!
    Ezen gyógyszerek hiánya veszélyezteti az életet, mivel a magyar populáció tipikus betegségeiről van szó, ezért logikusan
    a magyarok életeit veszélyeztetik...
    Csak egy dolog, a magas koleszterinszint, vagyis a csendes halál gyógyszere igen érdekes dráguláson esett át többször, a támogatásuk lecsökkent. Furcsa? Minden recept közepén rajta van a BNO-kód helye, kötelező kitölteni, és az adat feldolgozásra kerül...
    (Aki nem hiszi, nézze meg!)

    Most teszik tönkre a gazdákat végleg, de van egy ördögi csel nálunk, az egészségügyben is.
    Egyre több munkáért egyre kevesebb pénzt kapunk. Kesztyűs kézzel teszik mindezt! ...és hogyan? A rendelőben, az alapellátásban teljesítményfinanszírozás van. Több munka, több beavatkozás - egy pontrendszer alapján - több pénzt jelent. Logikus. Mégis egyre több orvos megy külföldre dolgozni, elegük van. Aki marad, az túlterhelt, fásulttá válik!De miért? A magyarázat egyszerű!

    Meg van határozva, hogy egy adott rendelés alatt hány beteget láthatunk el! Kevés az orvos, sok beteget kell ellátnunk, de a finanszírozó meghatározza, egy emberre mennyi időt KELL fordítanunk! Jó sok időt, természetesen! Tehát hiába lát el az ember 25-30 beteget egy nap alatt, a finanszírozó nem veszi figyelembe, csak a töredékét, és természetesen NEM fizeti ki a kezelést. Teljesítményfinanszírozás van, de csak néhány beteg ellátását fizetik ki, ami nem fedezi a rendelő fenntartási költségeit!
    Döbbenetes?
    A rákbetegek várólistán várnak, a szívbetegekkel és a többi halálraítélttel. (Olyan ez, mintha a vízben fuldoklóhoz odaeveznének és rászólnának, hogy majd holnap kimentünk a vízből, addig maradj csendben!)
    Ez az állami népirtás egyik formája. Csak egy módja a sok alkalmazott közül!
    A súlyos betegek belepusztulnak a liberális reformba, mi, alapellátók „csak” tönkremegyünk.

    De! A csőd szélén álló alapellátást végző településeket befektetők járják. Rendkívül kedvező az ajánlatuk. Egészségügyi központot építenének minden nagyobb településen, a költségeket ők állják! Micsoda tőkeerősek lehetnek ezek a befektetők, ugye? Semmi mást nem kérnek, csak azt, hogy egy patikát is működtethessenek a központ mellett és az orvosi praxis jog ne lehessen az orvosé, hanem a befektetőé.
    Az orvosok így egyszerű alkalmazottakká válnak.

    Mi ebben az érdekes? A „tőkeerős” befektető egy izraeli cég, természetesen.
    Viszont van egy apróság. Az egészségügyi központok létesítését az állam támogatja!!
    Az állam ad 90% tőkét a MI pénzünkből, a befektetőnek csupán 10% önerőt kell biztosítani. Az egészségügyi központok építéséhez szükséges 90%-os állami támogatást csak egy pályázó nyerheti meg. Olyan, mintha a pályázatot testre szabták volna…!

    Ugye nem kell elmondanom, kire van szabva az egész. Itt a kirakós játék utolsó mozaikja is összeáll!
    Ez a gépezet, ami ellenünk működik, janicsárokat alkalmaz. Ha egy janicsár tudatosan épített hamis varázsa megkopott, teletömik a zsebét a MI pénzünkkel, és az röhögve félreáll. Jön a következő végrehajtó janicsár, az újabb hamis illúziókkal. Nem a janicsárt kell kiütni, mert azok sohasem fogynak el, hanem azt, aki küldetéstudattal ellátja és ellenünk beveti azokat!Mivel a másik fél szervezetten működik, mi is csak szervezetten, egymással összefogva vehetjük fel a harcot, nincs más megoldás.
    A tönkretétel szép lassan mindenkit elér, társadalmi, gazdasági helyzettől függetlenül - kivéve a politikusokat és azokat, akik végrehajtják a népirtást!!

    Mert egy harchoz két fél kell: a támadó és a védő! A harc kimenetelét valamelyik fél gyengesége dönti el!
    A magyar sohasem állt gyenge hírében.
    Akkor mi a gond??!

    Dr. Nagy Levente
    Kunhegyes

    Egy visszajelzés
    A szervezett népirtással kapcsolatban: ma felhívott az egyik ismerősöm, aki öt gyerekét próbálja védeni, és a következőket mondta el.
    sóval kapcsolatos problémákról hallott, olvasott, és felhívta az egyik sót forgalmazó céget, mit jelent a 'természetes só' felirat a termékükön. Az illetékes elmondta, hogy minden Magyarországon forgalomba kerülő sóhoz káliumot kevernek. Egyedül a gyógyszertári natrium-clorid mentes ettől.
    Azaz ehetünk mi vegyszermentes zöldséget, szabadon tartott állatok husát, úgy is megmérgeznek bennünket.
    Még nem volt időm végiggondolni, mit kellene tenni, kérlek Benneteket, gondolkodjunk együtt







"Temetni jöttem, nem dicsérni"



Írta:  Dr. Egely György

     :
    (Ítélet Horváth professzor koleszterin perében.) - Amikor Shakespeare ezt a mondatot adta Antonius szájába a ravatalnál. Ennél találóbb címet nem találtam, mikor Horváth István professzor koncepciós peréről írok. Ilyen jelentőségű per még nem volt, s aligha lesz nemhogy a magyar, de az egyetemes jogtörténetben sem. Ennyire egyértelműen koncepciós per mostanában talán csak Észak-Koreában történhet.
    Horváth professzor hosszú munkával és nem akármilyen zsenialitással kidolgozott eljárása az érfalakra rakódott plakkokat távolítja el, ezáltal visszaállítja az eredeti, fiatalos érfalat. Ez fáj a gyógyszeriparnak.
    Számoljunk! Két világháború évente?
    Ma az emberiség körülbelül kétharmada hal meg szív- és érrendszeri betegségekben a rossz keringés, az elzáródott erek miatt. Ahogy idősödünk, egyre erőteljesebb az érfalak merevedése, s beszűkülése koleszterin lerakódások miatt. A mintegy 7 milliárd ember körülbelül 1/70-e hal meg évente, azaz 100 millióan. Ennek harmada szív- és érrendszeri betegségekben, és ennek sokféle következményeként, pl. cukorbetegségben. Ez kb. 30 millió halál/év.
    Ez nagyjából az első és második világháború katonai áldozatainak összege. Évente. Azaz minden egyes évben megmenthető lenne két világháborúnyi áldozat élete. Ez (is) a per tétje.
    Jogászkodjunk!
    Nem csak golyóval, gázzal, méreggel, vagy késsel lehet ölni. A holokauszt során meghaltak azok a cukorbetegek is, akiktől elvették az inzulin ampulláikat, vagy halálra éheztették őket. Ezek nem véletlen esetek voltak, hanem tudatos, előre megfontolt szándék. Ahogy most is az.
    Formálisan a per tárgya az „engedély nélküli, embereken elvégzett kísérlet" tényállása lett. Amint a vádlottak ügyvédei erre rámutattak, ez biztosan nem történt meg. A kísérleteken (az állatkísérleteken is) már rég túljutott az eljárás. Valójában csak egyetlen illegális kísérlet valósult meg: Horváth professzor saját magának adta be a szérumot. Ez valóban kimerítette a vád tárgyát. Fel is készült a halálra Horváth professzor. Csakhogy a kísérlet sikerrel végződött!
    Innentől kezdve nem kellett több „illegális" kísérlet, minden ép immunrendszerű embernél ugyanúgy hat a szer – az erek kéményseprője.
    Ahogy a vád tanúi is elismerték: senkinek sem lett rosszabb az állapota, viszont sokak számára csodálatos gyógyulás következett – de ez a tisztelt bíróságot a legkevésbé sem érdekelte. Sőt. A védelem egyetlen szakértőt, egyetlen tanút sem hozhatott. (Mint ahogy azt a koncepciós pereknél már megszoktuk, megismertük a történelemben.) Ez annyira arcátlanul történt, hogy elképedtem. Legalább a látszatra kellett volna ügyelni. De nem; már a látszat se számít. Határozott lehetett a parancs a háttérben, amire ez az ítélet megszületett.
    Nem ez az egyetlen ilyen ítélet – sorozatban születnek. Most éppen nem a vádlottak padján, hanem a hallgatóság között ült Seffer István kutató orvos, sebész és őssejtkutató. Tőle a sikeres klinikáját vette el ugyanez az ügyész/bíró páros. Ezek a koncepciós perek ugyanis azonos módon készülnek, csak a neveket kell kicserélni a szövegszerkesztőben. (Ha már jogászkodunk: Milyen törvénysértés valósul itt meg? Szerény jogi ismereteim mellett: Emberiesség elleni bűntett, hamis vád, jó hírnév megsértése ...)
    A hallgatóság között páran megjegyezték, hogy az a baj, hogy a professzor úrnak nincs felcsúti lakcíme és focicsapata. Nagyon tévednek. Ebben az esetben már az se segítene. Ezt a játékot nem hazai pályáról irányítják. Akkor honnan?
    Mielőtt meghaltam
    Ez annak a filmnek a címe, amiből egyértelmű választ kaphatunk a kérdésre.
    A „tömeges halál mint üzleti modell" működése jól látszott egy AIDS-es férfi küzdelméről szóló filmen. A halál torkában vergődő villanyszerelő mindent megmozgatott, hogy immunerősítőkhöz jusson, hogy élve maradhasson. Tanult, külföldről szerezte be nagy tételben az elhallgatott szereket, előadásokat szervezett, egyfajta fogyasztói klubot is, hogy az ismereteit terjeszthesse – hasonlóan Horváth professzorhoz. Mindenütt a sarkában volt az FDA, a szövetségi gyógyszerhivatal, hogy mindent tönkretegyen, betiltassa azokat a gyógynövényeket, amik hatásosnak bizonyultak. Nehogy az olcsó, hatásos gyógynövények elvegyék a gyógyszergyárak, s a mögöttük levő befektetői körök, bankárok profitját. Igen, jól látják. Erről van szó, ez a lényeg.
    Ezért nem támogatják a betegségmegelőzést. Ezért kap brutális pénzbírságot számos vitamin és gyógynövény forgalmazó (Lenkei, VivaNatura, a csökkentett deutériumos vizet gyártó Hyd Kft., Somlyai Gábor cége).
    Az egészségügy, vagy ahogy találóan nevezik a betegségügy területén nincs piacgazdaság. Az a golyóstollakra, a fogkrémekre és WC papírra korlátozódik. A betegségipar rendkívül erősen szabályozott „piac". Csak a legnagyobb multik tudnak piacra lépni, olyan magas a „belépési díj". Ezt épp a legnagyobb gyógyszergyártók járták ki, hogy a Horváth professzor-féle esetek véletlenül se fordulhassanak elő. Sőt, ha valamilyen csoda folytán egy magyar (valójában francia) cég, pl. EGIS vagy Richter (valójában amerikai) szeretne a Horváth professzor szérumával piacra lépni, nem tudná megtenni – a szándékosan égig emelt vizsgálati költségek miatt. A gyógyszergyárak üzleti modelljében nincs helye olcsó, széles hatókörű, végleges gyógyulást kínáló eljárásoknak. Ezért szerintem soha se lesz „engedélye" ennek a szernek, ahogyan Kovács Ádám Celladamjának, vagy Dr. Dávid Tamás daganatellenes gyógyteájának sem. Ha nem lenne hatásos, nem támadnák.
    A hivatalos medicina üzleti modellje: szintetikus szerekkel tartsuk életben a pácienst, de meg ne gyógyuljon, mert akkor nem fizet. A mellékhatások pedig jók, mert azok miatt újabb szereket kell venni.
    Az államgépezet modellje pedig a „tervezett elévülés". Azaz, ahogy a kiégett villanykörtét eldobjuk, úgy az embereket is, mert a nyugdíjas már nem növeli a „GDP"-t. Az, hogy a nagypapa olvasni tanítja az unokát, vagy a nagymama megfőzi a vacsorát. A „londoni elemzők" (a kölcsönt adó uzsorások) ezt nem nézik jó szemmel. Sem itt, de még Svájcban, vagy Finnországban sem! Ott sem lehet a „hivatalos" orvosi protokoll része pl. a Horváth professzor értisztító szere.
    Ezért (is) kellett Wells Tamásnak olyan látványosan gyorsan meghalnia. Addig, amíg politikusok lopott pénzét mosta tisztára Afrikában, mindenhol nyitott ajtókat talált. De amint milliókkal támogatta Horváth professzor találmányát, kihúzta a gyufát. Állítólag gyorsan ható, nyom nélkül felszívódó pókméreggel ölték meg magas rangú rendőrök. Nyugodtan megtehették. Tudták, hogy büntetlenül tehetik. Azonnal előléptetést és pénzjutalmat kaptak, mert bezártak egy olyan ajtót, mely a gyógyszeriparra veszélyes. Annyira nyíltan és nyugodtan tették, hogy ugyanazon nevet hallottam vissza több helyen. Részegen dicsekedtek vele – megbízóikat is veszélyeztetve.
    A nagy gyógyszeripari cégek politikai hatalma korlátlan. Nálunk például a rendszerváltás egyik első lépése a magyar szabadalmi törvény megváltoztatása lett. Korábban a magyar szabadalmi törvény nem a gyógyszert, hanem a gyártási eljárást védte. Azaz, ha ugyanazt a terméket egy másik cég más módon tudta gyártani, akár drágábban is, az már legális lett. (Pl. Bayer Aspirin – magyar Kalmopyrin.) Horváth professzornak akkor talán lett volna hajszálnyi esélye a szabadalmaztatásra. Ez persze még mindig nem járna forgalmazási engedéllyel. Ott olyan „magasra rakták a lécet", hogy ez a sokszor kifosztott ország belerokkanna.
    Az éjjeliőr állam
    Sokan azt mondják, hogy az nem lehet, hogy ez a szervezett mészárlás állami segédlettel történjen, hogy ezt a nyílt arcátlanságot nem lehetne tenni.
    Az Auschwitz felé tartó vagonokban is ezt mantrázták az oda bezárt szerencsétlenek... „Azért ekkora vérlázító gazemberséget csak nem követnek el ellenünk!" Ismerős mondat? Naivak voltak, akár a devizahitelesek. Az „állam" igenis megteszi. Nemcsak nálunk, bárhol, bármikor, bárkivel.
    Az akkori német zsidó pusztító modell lényege az volt, hogy a tömeggyilkosságot az elkobzott javakból fizették, a zsidók terelték a gázkamrába a zsidókat, velük égetették el az elpusztított embereket. Kis, pillanatnyi előnyökért saját magukat pusztították, aztán a Sonderkommandót is lapátra tették. (Mindezt élethűen, megrázóan, reálisan mutatja be a Saul fia c. film.) Az „állam" semmiféle védelmet nem nyújtott – se a zsidóknak, se a magyaroknak. Ők másként, máshol, máskor haltak meg, de ugyanúgy értelmetlenül és kifosztva.
    A mi mostani államunk is ilyen – kormányoktól, jelszavaktól függetlenül. Mindig.
    Az óriáscégek felé az állam vegytisztán liberális. Szállítja az olcsó, lebutított munkaerőt a futószalag mellé, kiszívja a pénzt az oktatásból, a betegség-megelőzésből, a tömegsportból, az innovációból – s a kis cégektől. A magas jövedelműeknek pedig alacsony az adójuk, a nagy cégek alig adóznak, sőt állami támogatást is kapnak. A szabályokat ugyanis ők diktálják.
    A kisember felől nézve az állam pedig pénzszivattyú (például a magas áfával). Ha netán élni szeretne – akkor pedig rendőrállam. Ilyenkor menetrendszerűen jön a közérdeket képviselő feltalálók, kutatók meghurcolása; vagyonelkobzás, bírósági eljárás, összehangolt, előre gyártott elemekből készült lejáratókampány, TV-ben (Kékfény), sajtóban (főleg a Magyar Nemzet).
    Míg a milliókat lopó K&H bankárait (Kulcsár Attila ügy) futni hagyják, s míg évekig nyugodtan lophattak a Questoros, Buda Cash és egyéb tolvajok, addig Horváth professzor ügyében szokatlanul fürge lett a bíróság. Míg a vörösiszap perben, vagy Hagyó Miklós, Biszku Béla, vagy Hunvald György ügyében igencsak lassan született meg az ítélet: az ejnye-bejnye, addig a dr. Horváth vagy dr. Seres ügyben fél év alatt megszületett az elmarasztaló ítélet. Koncepciós per? Á, dehogy. Az is pusztán véletlen, hogy Mikó Gergely bíró nem engedélyezett egyetlen tanút sem a védelem indítványaiból. S az is véletlen, hogy a vád egyetlen formális állítása sem volt igaz a perekben. Mert itt például nem történtek emberkísérletek. De ez a T. bíróságot nem zavarta.
    Végig egy szakállas vicc járt az eszemben, míg ez a bírósági paródia tartott:
    Ítélethirdetéskor felkiált a vádlott:
    Hát ez az igazság?
    Nem, ez az ítélet – válaszolja a bíró.
    Nos, itt is ítélet született, de nem ez az igazság. Erről az elhanyagolható apróságról feledkezett meg a T. bíróság. Egy 10-12 fős átlagemberből álló esküdtszéken biztos, hogy nem ment volna át ez az arcpirító ítélet. Ott esélye lett volna a társadalmi érdeknek – ami a tízparancsolatban csak két szó: ne ölj! (Egyet se, nemhogy tízmillió számra!)
    Az is jellemző a gyógyszeripari reklámoktól függő médiára, ahogy tálalták az ügyet, ahogy igyekeztek bizonygatni, hogy kell az engedély. Mikó Gergely bíró még azt is hangoztatta, hogy Horváth professzor pénzt kért az eljárásért. (Érdekes. Nekem nem tűnt fel idáig, hogy a patikákban ingyenesek lennének a gyógyszerek. Vagy lemaradtam valamiről?)
    Dr. Mikó Gergely bírónak, s ügyész kollégájának talán eszébe jutott, hogy közvetve hány millió ember halálához járultak hozzá. Ezek szerint a lelkiismeretet elnyomták magukban. Így – szerintem – kiiratkoztak az emberek soraiból, s beálltak Pol-Pot, Haynau, dr. Mengele, Berija, stb. sorába.
    Ezért jöttem temetni, s nem dicsérni. Jellemző (úgy általában) a magyarországi „mértékadó" értelmiségre, ahogy lapítanak. Ők is beálltak dr. Mikó bíró sorába. Mert bűnösök közt cinkos, aki néma.
    Hol van például Vágó István, Farkasházi Tivadar, Eszterházy Péter vagy Bayer Zsolt? Hol vannak a „véleményvezérek", amikor a lényegről van szó? Hallgatnak. Mint 44-ben, amikor a zsidókat vitték vágóhídra. De ma mi mind zsidók lettünk. Csak a vagonban most van lapos TV is, benne Győzikékkel meg izékékkel, mindenféle nímandokkal. Hiszen ez a dolguk: elterelni a figyelmet, miközben a fosztogatás és mészárlás folyik. Hiszen ők is a Sonderkommandó részei.
    Ezért jöttem temetni és nem dicsérni. Mert az utóbbi csupán a vádlottak padján ülő Horváth professzort, és a mellette ülő orvosokat illeti.
    A világ veszélyes hely. De nemcsak a gonoszság miatt. Hanem azok miatt, akik ezt közönyösen nézik.




Géntechnológiával az emberiség ellen



Írta:  Jövőnk.info



    A Föld tudatos mérgezése - A világ legnagyobb vegyipari vállalatai, akik a múlt század során dioxinokkal és egyéb vegyszerekkel mérgezték meg az élővilágot, földjeinket, vizeinket, a levegőt, most az élelmiszereinkre akarják rátenni a kezüket. Géntechnológiai úton olyan növényeket állítottak elő, amelyek minden sejtje rovarölő hatású mérget termel, vagy pedig ellenállóvá vált valamilyen - általában a vállalat által előállított - totális gyomirtó-szerrel szemben.

      monsatoAz Agent orange: Vietnám mérge

    Az amerikai hadsereg a vietnami háborúban lombtalanítószerként vetette be az Agent Orange nevű gyomirtószer-keveréket, amelynek egyik fő gyártója a Monsanto volt. Az esőerdőkre kiszórt lombtalanító, amelynek gyártása során mérgező dioxinok keletkeznek, több tízezer Vietnamban harcoló amerikai katona rákos megbetegedését eredményezte, de a helyi lakosság körében is súlyos születési rendellenességeket okozott. 
    A Monsanto ebben az esetben is megtett mindent, hogy eltitkolja a dioxinok egészségkárosító hatásait, s elkerülje a felelősségre vonást. A vietnami veteránok által indított perek során derült ki, hogy a Monsanto tudatosan meghamisította a dioxinok egészségügyi kockázatait vizsgáló jelentéseket, és a cég összefonódott a legmagasabb döntéshozói körökkel.

      Fehérgalléros bűnözés

    A kormányzati szervekkel, hatóságokkal való szoros együttműködés szinte végig jellemzője a történetnek. A Monsanto mindig is megtett mindent, hogy emberei ott legyenek a kormányban, az engedélyekért felelős intézményekben. Gyakori volt az átjárás a cég vezetéséből a kormányszervekhez és visszafelé (vállalati forgóajtók).
    A tudományos kutatási eredményeket nemcsak a PCB-k és a dioxinok esetében hamisították meg, de ezt a módszert vetették be a génmódosított szarvasmarha növekedési hormon (rGBH) esetében, továbbá a génmódosított szója és kukorica egészségügyi hatásainak, valamint a cég által gyártott totális gyomirtószer, a glüfozát káros hatásainak eltitkolása érdekében is. Lényegében ezt nevezik fehérgalléros bűnözésnek.
    Azok ellen pedig, akik megpróbálták felhívni a figyelmet a cég termékeivel vagy a génmódosított növényekkel kapcsolatos problémákra, mint például Pusztai Árpád professzor (Rowett Intézet, Skócia) vagy Ignacio Chapela (Berkeley Egyetem), lejárató hadjáratot indítottak, megpróbálták őket elhallgattatni.
    Ahogy későbbiekben belső levelezésükben is megfogalmazták: egyetlen dollár haszonról sem mondhatnak le. Így történhetett, hogy csaknem egy egész kisváros lakossága lett rákos az alabamai üzemük folyószennyezése miatt. Ebben az ügyben a bíróság a Greenpeace által gyűjtött adatokat is felhasználva, példátlan, 700 millió dolláros kártérítés megfizetésére kötelezte a konszernt. A megbetegedéseket a PCB-k okozták, az anyag káros hatásáról már a múlt század '40-es évei óta tudott a Monsanto. Ennek ellenére egészen 1977-ig, a teljes betiltásig gyártották azt.
    "Volt idő, amikor a tudomány és az egyetemek büszkék voltak arra, hogy függetlenek a kormányszervektől, a katonáktól és az ipartól. De ennek már vége, nemcsak azért, mert a kutatók az ipar által nyújtott finanszírozásból élnek, hanem azért is, mert maguk is részei az iparnak. Ezért mondom, hogy totalitárius társadalomban élünk, amelyet a multinacionális cégek érdekei igazgatnak, amelyek pedig csak és kizárólag a részvényeseknek tartoznak felelősséggel" - fejtette ki Ignacio Chapela.

      Monsanto szerint a világ - film (2007)

      A vegyszereik betiltása után sem adták fel

    Miután az általa gyártott vegyi anyagokat sorra betiltották, a Monsanto úgy döntött, hogy belevág a génmanipulált organizmusok (GMO) üzletébe. Így amellett, hogy az éhezés elleni harc úttörőiként tetszeleghetett, hatalmas piacot hozott létre saját vegyszerei számára. Bár az éhezés ügyében semmilyen eredményt nem produkáltak, a haszon nem maradt el. Részben maguk a magok biztosították azt, amiket tilos újra elvetni, ezért a gazdáknak minden évben meg kell vásárolniuk azokat. Részben pedig az a kitétel, hogy csak Monsanto vegyszerekkel permetezhetik a terményeket.
    De szóljunk pár szót arról mit is hoztak létre a vállalat kutatói. Egy új, minden eddiginél szárazságtűrőbb növényt? Nem, erről megfeledkeztek. Egy bőven termő fajtát, ami reményt adhat az fejlődő világ szegényeinek? Úgy tűnik rájöttek, hogy az éhezők nem elég fizetőképesek, így lemondtak róluk. Végül olyat kísérleteztek ki, amely korlátlanul ellenáll saját vegyszerüknek, így bármennyit is permeteznek ki a gazdák – minél többet annál jobb – nem befolyásolja azt, miközben minden más életet elpusztít.

      Gyilkol a "környezetkímélő" gyomirtó

    A Monsanto a hetvenes években fejlesztette ki a glüfozát hatóanyagú Roundup totális gyomirtószert, amelyet úgy reklámoz, mint biológiailag lebomló, környezetkímélő szert. Ehhez képest a könyvben ismételten fény derül a kutatási adatok meghamisítására - valahogy el kellett kendőzni a kísérleti egerek és patkányok pusztulását. 
    Megrázó történeteket olvashatunk arról, hogy Argentínában és Paraguayban a génmódosított
    szójaültetvények környékén a repülőgépekből kipermetezett Roundup miatt több gyermek is meghalt, vagy súlyosan megbetegedett.

      Titkos rendőrökkel a gazdák ellen

    A génmódosított (Roundup Ready) szója kifejlesztésének egyik fő oka volt, hogy a Monsantonak a glüfozátra vonatkozó húsz éves szabadalmi védelme az ezredfordulón lejárt, s azóta elvileg bárki gyárthatja ezt a totális gyomirtószert. Ezért a cég szabadalmaztatta a Roundupra tűrőképességgel rendelkező génmódosított növényeket, s ma már egy csomagban árusítja a vetőmagot és a gyomirtót. Hogy a bevételeit biztosítsa, a gazdáktól megköveteli, hogy minden évben vegyék meg tőle a vetőmagot. Nem adhatnak belőle a szomszédnak, s ellentétben a több ezer éves gyakorlattal, nem vethetik el újra a következő évben. 
    Aki ezt nem tartja be, vagy akár a szomszéd földjéről a szél útján történő beporzással a mag átkerül a gazda földjére, és ott kikel, az ellen a Monsanto pert indít. Sok esetben a vállalat hírhedt magánnyomozó céget is felbérel, hogy így szerezzen (vagy gyártson) bizonyítékot egyes gazdák ellen. A Monsanto évente több száz gazda ellen indít eljárást az Egyesült Államokban, s csak ebből évente több mint 15 millió dollár bevételre tesznek szert. A gazdák a perek költsége miatti félelmükben a legtöbbször peren kívül megegyeznek a vállalattal, de csak 2005-ben 90 ilyen per volt, s átlagosan 412 ezer dollár kártérítést kapott a Monsanto. A kártérítési perek miatt csődbe ment gazdák egyre nagyobb részben kényszerülnek arra, hogy eladják földjüket, s ezáltal még inkább növekszik a birtokkoncentráció.

      A génpiszkált gyapot öngyilkossági hullámhoz vezetett

    Indiában a Monsanto agresszív reklámkampányban hitette el a gazdákkal, hogy a génmódosított gyapot sokkal többet terem, mint a hagyományos. A gazdák a jó termés reményében négyszeres áron megvették a génmódosított gyapotot, majd amikor kiderült, hogy a helyi éghajlati viszonyok között a génmódosított gyapot kudarcot vallott, a gyenge termés következtében nem tudták visszafizetni a kölcsönöket, és csődbe mentek. Emiatt csak Maharastra államban több mint ezer génmódosított gyapotot termesztő gazda lett öngyilkos. 
    E néhány példa is világosan mutatja, hogy milyen világ vár ránk, ha a Monsanto tervei megvalósulhatnak. Hogy ezt megakadályozzuk, nagyon fontos, hogy minél több ember megtudja, valójában miféle céggel is állunk szemben.
    Beküldte: Kunavar






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése