2019. május 9., csütörtök

Sátáni gondolatok














Sátáni gondolatok



Férfi volt Mona Lisa? – a csontok elárulják



2012.07.26. 15:34 :: Juhari Zsuzsanna

A Mona Lisa maradványainak vélt csontváz és koponya felfedezése választ adhat arra a kérdésre, ki volt valójában a portré modellje. Elkészítik ugyanis a koponya rekonstrukcióját.
mona_lisa_salai.jpg 
Nemrégiben források kerültek elő, amelyekből kiderült, Lisa Gherardinit, a firenzei selyemkereskedő, Francesco del Giocondo feleségét a firenzei Szent Orsolya-kolostorban temették el 1542-ben. Régészek Silvano Vinceti vezetésével ásatásokat kezdtek a még álló, de már romos egykori zárdában, ahol tavaly egy koponyát, most pedig egy csontvázat találtak. Először azt vizsgálják meg, hogy a csontmaradványok ugyanattól az embertől származnak-e, majd Lisa Gherardininek a zárdához közel eltemetett két gyermeke DNS-ével vetik egybe a csontmaradványokból nyert DNS-t, hogy azonosítani tudják a maradványokat. Amennyiben kiderül, hogy Lisa Gherardinit találták meg, elkészítik a koponyarekonstrukciót, amit egybevetnek a portréval. Ez pedig eldöntheti a kérdést, kit ábrázol a festmény.
inspired-burial-vincis-lisa.n.jpgVinceti ugyanis úgy véli, a portré valójában Leonardo da Vinci tanítványát és egyben szerelmét, a Salainak becézett Gian Giacomo Caprottit ábrázolja.
Salai 1490-től dolgozott Leonardo mellett több mint két évtizeden át. Vinceti a köztük lévő kapcsolatot homályosnak nevezte, de a legtöbb művészettörténész úgy véli, szeretők voltak. A Keresztelő Szent János és a kevésbé ismert Megtestesült angyal (Angel Incarnate) Salait ábrázolja. Vinceti az AP-nek elmondta, Salai Leonardo kedvenc modellje volt és feltűnő a hasonlóság a két modell szája és orra esetében. Elképzelhető, hogy a Mona Lisa Salai arcvonásait őrzi – nyilatkozta Vinceti. 


Silvano Vinceti azonban azt is hangsúlyozta, a portré elsősorban Leonardo tudományos, művészi és filozófiai gondolatainak összességét tükrözi. Mivel több éven át készült, többféle hatást, gondolatot tükröz, több az mona.jpgértelmezési szintje is. Mindenesetre az esetleges arcrekonstrukció sok kérdésre adhat választ.
Képek: középen a feltárt csontváz, lenn Vinceti a lelőhelyen. Forrás: AP
Karosszékben: A szakértők többsége vitatja Vinceti álláspontját a modell személyét illetően. Tény, hogy miközben Leonardótól számtalan feljegyzés maradt fenn, a portré modellje nem volt ismert. Leonardo halála után nem sokkal, Vasari vélte úgy, hogy Francesco del Giocondo felesége volt a modell.




Jézus 33. április 3-án halt meg



2012.05.25. 13:28 :: Juhari Zsuzsanna

A 33. év áprilisában, egy pénteki napon, pontosan 33. április 3-án halt meg Jézus – állítják földrajztudósok, aki egy földrengésből állapították meg a dátumot.
A kutatók érdeklődését Máté evangéliuma keltette fel, ahol a 27. fejezetben olvasható, hogy Jézus halálának pillanatában „a föld megrendült, sziklák repedtek meg…” (Máté, 27,51).
Miután Jézus halálának idejével kapcsolatos történeti forrásokat, földrajzi feljegyzéseket és csillagászati megfigyeléseket vizsgáltak át, Jefferson Williams geológus, valamint Achim Brauer és Markus Schwab, a Deutsches GeoForschungs Zentrum (GFZ) munkatársai a Jeruzsálemtől mindössze 21 kilométerre lévő holt-tengeri Ein Gedi Spa közelében talajmintákat vettek.
A minden évben „újraépülő” szalagos agyaglerakódások mélyebb rétegeiben két földrengés nyomait fedezték fel. Az egyik nagyobb földrengés 31-ben következett be, a másik - datálásuk szerint - 26 és 36 között történhetett, de Máté evangéliumát is figyelembe véve keltezhető a 33. évre.
Williams a Discovery Newsnak elmondta, Jézus keresztre feszítésének napja és hónapja az evangéliumok, a zsidó naptár és a csillagászati megfigyelések alapján datálható, az év számított bizonytalannak.
Elméletüket megerősíteni látszik három evangélium, amelyik arról számol be, hogy Jézus halálának másnapján dél és délután 3 között elsötétült az ég. Williams a Discovery Newsnak elmondta, a jelenséget okozhatta a földrengés keltette porfelhő. 
Képek: felül Geologic Research into the Earthquake of the Crucifixion
Karosszékben: A kutatást folytatják és most a talajmintákban ennek a valószínűsíthető porfelhőnek a nyomait keresik majd. A tanulmány az International Geology Review-ban jelent meg, itt tölthető le. A szalagos agyaglerakódást használják kormeghatározásra is, ez az úgynevezett varv-kronológia.






2012.05.11. 19:08 :: Juhari Zsuzsanna

A történelem egyik legnyugtalanítóbb bűnténye Hasfelmetsző Jack sorozatgyilkossága. 1888 óta keresik a tettest - mindhiába. Most egy nőben vélik megtalálni.
1888-ban egy sorozatgyilkos London Whitechapel negyedében 5 prostituáltat ölt meg brutális módon. A gyilkosságok sora hirtelen szakadt meg, a tettest sohasem kapták el. Gyanúsított azonban bőven akadt, mára több mint százra növekedett számuk, közéjük került még Viktória királynő egyik unokája is. A történelem nem tudja elfeledni a gyilkosságokat, a sok megfejtési kísérlet egész tudományággá, az úgynevezett Ripperologyvá, Hasfelmetszőlógiává nőtte ki magát mára. Most egy újabb könyv jelent meg egy újabb megfejtési kísérlettel. Eszerint Hasfelmetsző valójában egy nő volt.
John Morris, egy Írországban élő nyugalmazott jogász úgy véli, Lizzie Williams, Sir John Williams neves orvos felesége volt a sorozatgyilkos. A dolog külön érdekessége, hogy 2005-ben maga Sir Williams is felkerült a gyanúsítottak listájára. Morris szerint Lizzie elkeseredett, beteges haragjában gyilkolt, mert terméketlen volt. Tény, hogy a gyilkos valóban kimetszette három áldozatának a méhét.
Jack The Ripper: The Hand Of A Woman című könyvében Morris bizonyítékként említi, hogy egyik nőt sem zaklatták szexuálisan, és az egyik áldozat, Annie Chapman személyes tárgyait női aprólékossággal rendezték el a lábainál. Az egyik prostituált közelében három véres női csizmagombot találtak, a harmadik áldozat, Mary Kelly kályhájában pedig női ruha-, kalap-, szoknya- és köpenymaradványokat fedeztek fel, amelyek nem Kellyéi voltak. Ráadásul Morris bizonyítékokat sorolt fel arra, hogy Kellynek viszonya volt Lizzie férjével, aki abortuszokat is végzett egy whitechapeli kórházban. Morris arra is talált adatokat, hogy Lizzie idegösszeomlást kapott, méghozzá közvetlenül a gyilkosságok után. Morris szerint nyilvánvaló, hogy nő volt az elkövető, de mindenki férfit keresett, fel sem merült, hogy nő után nyomozzanak. 
Képek: Fenn Lizzie Williams, középen Sir Williams, Hufingtonpost
Karosszékben: Nemrégiben egy német férfiben találták meg a Hasfelmetszőt, sőt elkészítették arcrekonstrukcióját (Megvan a fantomkép Hasfelmetsző Jackről) is, most megérkezett a legfrissebb megfejtési kísérlet, ami nem annyira meghökkentő, hiszen már korábban is volt, aki nőben kereste a gyilkost. Gondolom, a megfejtések sora még nem zárult le, és előbb-utóbb megtalálják a gyilkost, annyira elszántan keresi az emberiség.



Messzire fuss, soká maradj!




2011.09.07. 07:25 :: Juhari Zsuzsanna

A Fekete Halál mindössze öt év alatt – 1348 és 1353 között – kiirtotta Európa lakosságának egyharmadát. Most kiderült, hogy a járványt okozó baktérium ma is jelen van.

Mind ez idáig nem volt bizonyított, hogy a ma pestisként ismert valaha volt leghalálosabb járvány kórokozója ugyanaz a Yersinia pestis baktérium volt-e, ami manapság is kiváltója a pestisnek. Most sikerült kétséget kizáróan azonosítani a középkori kórokozót.
Noha középkori csontmintákból már korábban kimutatták a Y. pestis jelenlétét, a méréseket sokan nem fogadták el, mert a minták szennyezettek voltak, ezért a DNS-analízis nem volt egyértelmű, de legfőképpen azért kételkedtek, mert manapság a Y. pestis okozta pestisjárvány jóval lassabban terjed, mint a középkori és sokkal kevésbé halálos.
A Johannes Krause, a Tübingeni Egyetem munkatársa által vezetett német-kanadai kutatócsoportnak a londoni pestistemető csontmaradványaiból nyert tiszta minták első mérésekkor már sikerült azonosítaniuk a pPCP1-plazmidot, amely a Y. pestis baktériumának genomjában nagy számban van jelen és a járvány fertőzőképességét befolyásolja. A kutatók a
Proceedings of the National Academy of Sciences-ben közzétett tanulmányokban igazolták, hogy a középkorban a Y. pestis fertőzött, aminek a genomja az elmúlt 600 évben alig változott. "Semmi kétség sem maradt afelől, hogy a ma Y. pestisként ismert baktérium okozta a középkorban a halálos járványt” – nyilatkozta Krause.Képek: Középkori pestisdoktorok maszkjai (nem tudták, miként terjed a fertőzés, gondoltak kigőzölgésekre stb, csak a patkányokon megélő bolhákra nem, márpedig ezek terjesztik a baktériumot (fenn), a Y. pestis baktérium (Science Photo Library)Karosszékben:Sokáig az egyetlen gyógymód a pestissel szemben egy jó tanács volt: Messzire fuss, soká maradj! Az emberiség történetét sok tekintetben megváltoztató járványt tehát egy ma is jelenlévő baktérium okozza. Számos oka lehet annak, hogy ma miért nem fertőz olyan halálosan, és nyilván több intézetben kutatják ezt a kérdést, de a válaszhoz mindenképpen az azonosítás volt az első lépés.Üzenet St Hieronymusnak: A madárcsőrős ruhát Charles Delorme talált ki a 17. században. Mivel nem tudták, miként terjed a járvány, leginkább fertőzött levegőre gyanakodtak, ezért igyekeztek megszűrni azt. Afféle mai gázálarcként használták és a hosszú csőrbe illatszereket, gyógynövényeket, tömítőanyagot tettek, hogy megszűrjék a levegőt. Amúgy állítólag elég hatékony volt, elterjedt egész Nyugat-Európában, és még a 18. században is viselték. Magyarországon nem használták. Ne menj a velencei karneválra, ha hajlamos vagy infarktust kapni tőlük, mert ott még manapság is nagy számban vannak jelen, amiként a képen is látszik.








2012.08.05. 08:55 :: Juhari Zsuzsanna

Raffaello Fiatalemberének 1945-ben veszett nyoma, most egy bank páncéltermében akadtak rá. Azt azonban nem árulják el, melyik országban van a bank.
Raphael_missing.jpg 
Lengyelországban őrizték Raffaello egyik mesterművét, amelyet a második világháborúban vittek el a nácik, 1945-ben nyoma veszett, sokan úgy vélték, elpusztult, most azonban előkerült, de nem tudni, melyik országban.
Raffaello a Fiatalembert 1513-1514 körül festette, és a nácik a krakkói Czartoryski-gyűjteményből vitték el 1939-ben, a háború legelején.
Lengyelország lerohanása után a németeknek szinte az első dolguk volt, a Lengyelországban őrzött műkincsek szisztematikus elrablása.
A műkincseket – miként Hitler-albumok kerültek elő című posztomban is írtam, gondosan katalogizálták, majd a jegyzékeket képekkel ellátva csinos bőrkötésű kötetekbe fűzették és átadták Hitlernek.
Ezekből válogatták ki, mely darabok kerüljenek Führernek a jövő birodalmi fővárosába, Linzbe tervezett Führermuseumába. A festmény azonban 1945-ben, röviddel a háború vége előtt eltűnt.
A Lengyel Külügyminisztérium Kulturális Javak Visszaszerzésével foglalkozó hivatalának szóvivője elmondta, az a legfontosabb, hogy a kép nem semmisült meg a háborúsNazi looting 1.jpgpusztításban. Biztonságban van a világ olyan részén, ahol jogukat a festményre elismerik, így bízni lehet abban, hogy a Fiatalember visszatér Lengyelországba. Azt azonban a szóvivő nem volt hajlandó elárulni, melyik országról van szó.
A Czartoryski-család rögtön a háború után kerestetni kezdte a festményt, ezt azonban – a közlemény szerint - gátolta a Vasfüggöny leeresztése a régióban. 1991-ben újult erővel kutattak a kép után, ami most vezetett eredményre. Képek: fenn a portré, középen Hitler egy elrabolt festményt szemlél, lenn amerikai katonák megtalálják Leonardo Hermelines hölgyét
Sok szakértő úgy véli, a festmény, amely Francesco Maria della Rovere portréjaként is ismert, valójában önarckép. Adam Jerzy Czartoryski herceg 1798-ban vásárolta meg Lephoto_01.jpgonardo da Vinci Hermelines Hölgyével együtt (ez utóbbit szintén elrabolták a nácik, ám a háború után visszakerült a gyűjteménybe).
Karosszékben: A sajtó többszöri megkeresésére, Wojciech Kowalski szóvivő azt nyilatkozta a The Art Newspapernek, annyit tudnak, hogy a festmény biztonságban van egy bank páncélteremében, de nem titkolódznak, hiszen valójában ők sem tudják, melyik országban. Kérdés már csak az, akkor honnan tudják, hogy biztosan visszakapják.




Még egy Mona Lisa?




2012.09.27. 15:41 :: Juhari Zsuzsanna

Anatolij Karpov sakknagymester, a Mona Lisa Alapítvány tagja különös portrét mutatott be. Azt állítja, szakértők igazolták, hogy az újabb Mona Lisa Leonardo műhelyében készült.
monais.jpg 
Az úgynevezett Isleworth Mona Lisa valamivel nagyobb festmény a Louvre-ban található eredetinél és Genfben őrzik egy bankban egy konzorcium tulajdonaként.
A tulajdonosok most bejelentették, ez Mona Lisa portréjának legeredetibb, első verziója.
Karpov az AP-nek elmondta, régóta vita folyik a mű eredetiségéről, éppen azért hozták létre a Mona Lisa Alapítványt, hogy szakértők bevonásával vizsgálják meg a képet és tegyenek pontot a vita végére.
Karpov szerint Az Isleworth Mona Lisa körülbelül 10 évvel a Louvre-ban látható festmény előtt, 1500 körül készült.
mon.jpgA képet Alessandro Vezzosi, a Leonardo szülőhelyén, Vinciben működő Museo Ideale igazgatója, és Carlo Pedretti, a California Egyetem munkatársa vizsgálta meg.
Az Isleworth Mona Lisát 1914-ben vásárolta meg a Somerset magángyűjteményből Hugh Blaker, aki a nyugat-londoni Isleworthben élt, innen kapta a festmény a nevét.
Szemben a Louvre-ban őrzött portréval, amelyet Leonardo fatáblára festett 1503-1519 között, ez a festmény vászonra készült, két oldalán oszlopok láthatók, a női alak mögött a táj pedig sematikusan ábrázolt. 1962-ben a portrét Henry Pulitzer műgyűjtő vásárolta meg, aki az arizonai Phoenixben rövid időre ki is állította egy galériában, majd barátnőjére hagyta. Az ő halála után vette meg mintegy 40 éve a konzorcium, aminek tagjai nem akarják nevüket felfedni.
Vezzosi és Pedretti azt vizsgálta, hogy a portré a mester műhelyében készült-e vagy egy későbbi másolat. Sokan ugyanis úgy vélik, hogy a 16. század végéről származó másolat. Miként Mona Lisa – Leonardo szerelmétől? című posztomban is beszámoltam arról, egy Pradóban találtható Mona Lisa-verzióról nemrégiben megállapították, hogy Leonardo műhelyében festették.
A mostani bejelentést azomona-lisa.jpgnban szakértők kétkedve fogadják, de Vezzosi és Pedretti még nem ismertette vizsgálati eredményeinek részleteit.
Képek. AP, lenn az eredeti festmény
Karosszékben: Martin Kemp, az Oxford Egyetem művészettörténész-professzora szerint valószínűtlen, hogy a festmény Leonardo műhelyében készült, egyszerűen azért, mert a professzor szerint annyira rossz a ruha, a haj, a háttér megfestése. Ráadásul Leonardo többnyire fára festett, vászonra szinte soha. Én úgy látom, szaporodnak a Mona Lisák.

2012. március 25., vasárnap




Sárközy javasolja a Gondolat-bűn bevezetését



A francia elnök egy gyökeresen új törvényjavaslattal állt elő Csütörtökön, melynek értelmében börtönbe lehetne zárni azokat, akik szélsőséges oldalakat látogatnak a neten - ez csak egyike annak az új szabályozási csomagnak, mely a lövöldözés sorozat alkonyán született meg.

(Nem szokásom idézni a 100% Rothschild tulajdonú Associated Press-t,
de most az egyszer kivételt teszek. - szerk.)

A javasolt új törvények, melyeket Nicolas Sarkozy hozott nyilvánosságra nem sokkal a fanatikus iszlamista halála után, akit a brutális kivégzés jellegű gyilkosságsorozat kapcsán kőröztek, aggasztja az újságírókat és a jogi szakértőket, akik azt mondják, ezzel a szólás szabadsága is veszélybe kerülhet.

Sarkozy azzal érvelt, hogy eljött az ideje, hogy akik szélsőséges weboldalakat látogatnak, ugyanolyan súlyú büntetésben részesüljenek, mint akik gyermek pornográfiát töltenek le.

 "Mindenki, aki rendszeresen látogat olyan internet oldalakat, melyek terrort, gyűlöletet vagy erőszakot promótálnak, börtönbüntetésre számíthat," mondotta kelet-franciaországi kampány körútján Strasbourg-ban. "Ha a pedofíliát büntethetjük, akkor azokat is büntethetjük, akik terroristának készülnek, és azokat is, akik ezeket az elemeket támogatják."

Hogy hogyan lehet mindezt kivitelezni, az nem tiszta. Mikor rákérdeztek, Sarkozy szóvivője továbbította a kérdést az Igazságügyi Minisztérium felé, ahol egyelőre még nem adtak rá választ.

Az újságírók és a jogászok erős agodalmukat fejezék ki.

"Bűncselekményként értékelni egy weboldal meglátogatását - pusztán azt, hogy valaki meglátogatja az oldalt - ez aránytalanul erősnek tűnik," mondta Lucie Morillon, aki a Reporters Without Borders újságíró szövetség vezetője.

 "Ami különösen aggaszt minket, az az, hogy hogyan fogják megállapítani, hogy ki látogatja az adott oldalt. Ezt a bejelentést úgy kell értenünk, hogy akkor most egy átfogó internet forgalom megfigyelő rendszert telepítenek fel Franciaországban?"

Christophe Bigot, média jogász szintén kétségeit fejezte ki, mondva, bármilyen ilyen törvény - ha beiktatásra kerül - súlyos csorbulását eredményezi egy olyan ország demokratikus inézményének, mely magát eddig az emberi jogok fontos bástyájaként tartotta számon.

"Nem látom, hogyan feltétlezhető valakiről, aki rákapcsolódik (egy szélsőges weboldalra), hogy nem csak hogy osztja az ott olvasható véleményeket, de még cselekedni is fog később azok tükrében," mondta Bigot "Nagyon veszélyes vizeken evezünk, az emberi szabadság szempontjából ez hatalmas visszalépés lenne."

 Bigot azt mondta, nem tiszta számára, hogy Sarkozy mindezt mennyire gondolta komolyan. Az elnök alig egy hónapra van a választásoktól, ahol szoros eredmény várható, és a francia szélsőjobboldal erősen szorongatja, úgyhogy keménynek kell tűnnie.

 A szoros elnökválasztási verseny még jobban kiéleződött a lövöldözés sorozat után, amellyel Mohamed Merah-t, a 23 éves algériai származású francia állampolgárt vádolták meg, aki állítólag megölt három francia ejtőernyőst, három zsidó kisiskolást és egy rabbit, majd meghalt egy heves összecsapásban a Touluse városi rendőrséggel szemben nem sokkal korábban, csütörökön.

(Biztosra mentek, hogy ne lehessen kihallgatni. Húsz golyót kapott. - szerk.)

Merah állítólag azt mondta a rendőröknek, hogy a terror cselekményeinek célja, "Franciaország térdre kényszerítése", és egy közvélemény kutatási eredmény azt mutatja, hogy Sarkozy politikai tőkét kovácsolhat abból, ha keményen lép fel a szélsőségekkel szemben.

 Morillon azt mondta, megérti az érzelmi oldalát, hogy egy határozott fellépés az online radikalizmussal szemben hasznos lehet egy ilyen attrocitás után.

De azt is mondta, "vigyázni kell, nehogy rossz célpontokat támadjanak vele".

"Ismét az internet a hibás, mintha az lenne minden gonoszság forrása."


forrás: Businessweek/AP

2012. március 16., péntek




Megvan az új mumus! Kiszélesedhet a háború?


Új aktivista videó terjed a neten, de mint a vírus, ami önmagában még nem lenne meglepő, hiszen minden héten megjelenik valamilyen új mozgalom valamilyen nemes céllal, legyen az a fehér óriásbálnák megmentése a kipusztulástól vagy a műanyagkupakok megfelelő újrahasznosítása. Ami azonban ennél a mozgalomnál azonnal meghökkenti az embert, az a nézettség-számláló a videójuk alatt.
 LINK

 Nyolcvanmillió néző alig 10 nap alatt ?!?! Ez azért nem rossz, nem igaz?
Akinek a szám nem mond sokat, annak összehasonlításképpen: a Zeitgeist film  (ami az elmúlt évek egyik legjobban terjesztett mozgalmi videója volt) az három év alatt ért el olyan 25-30 millió megtekintést. Justin Biber és Lady Gaga azok, akik 100 milliós nézettséget tudnak elérni ebben a mai világban, és ők sem 10 nap alatt, és nekik is kemény propaganda munkára van ilyenkor szükségük, tehát egy névtelen kis mozgalom ("Invisible Children") esetében ez azért elég meghökkentő!


Szóval látva a nézőszámot, enyhe döbbenettel de óriási érdeklődéssel ülök le a videó elé és kezdem el nézni... Alig telik el néhány perc és azon veszem észre magam, hogy könnycseppek gördülnek ki a szemem sarkából. Egy fiatal afrikai fiú életét látom, akinek az egész családját lemészárolták az afrikai kommunisták egy bizonyos KONY nevű fickó vezetésével. Ez a KONY azzal tölti a nap 24 óráját, hogy gyermekeket rabol el családjaiktól, hogy kiképezhesse őket érzéketlen gyilkológépekké, semmi más célból, mint hogy aztán azok újabb gyermekeket rabolhassanak el a szüleiktől és így tovább, folytatva az ördögi kört, amíg egész Afrika gyilkoló emberrobotokká nem válik. De hiszen ez borzalmas! Megcsonkított gyermekeket mutatnak, akiknek az arcából vágtak ki darabokat, orrukat, szájukat vágták le KONY gyilkos katonái, csak azért mert nem voltak hajlandóak szó nélkül csatlakozni ennek a gonosz gerilla vezérnek a seregéhez. A képek sokkolóak! Micsoda szörnyűség!

Hála a jó égnek a film készítői talpraesettek és tudják hogyan akadályozhatjuk meg, hogy ez az embertelenség tovább folytatódjon, és arra kérnek mindnyájunkat, hogy teljes gőzzel kezdjünk el kampányolni az ügy érdekében, kezdjünk el felragasztgatni plakátokat, matricákat a falakra, hirdetőoszlopokra, rendszámtáblákra, a vasúti kocsikra, osztogassunk szórólapokat, posztoljuk a sztorit a facebook-ra, a twitter-re és mindenki erről beszéljen a munkahelyén... Ha ugyanis felhívjuk minden egyes ember figyelmét ezekre a borzalmakra, akkor valakinek majd csak kell csinálnia valamit...
de vesztegetni időnk nincs egy perc se, úgyhogy ők már meg is tették a szükséges lépéseket és írtak is személyesen Obama elnöknek, hogy küldjön oda néhány katonát és füstöljék ki ezt a KONY nevű fickót a dzsungelből, mert ez tarthatatlan!! (valahol a huszonötödik percnél járunk a videóban)
Mi több, Obama elnök már válaszolt is, hogy enged a nagy számú kérésnek, és kiemelten fogja kezelni a problémát. Már küldi is az embereit, hogy mindent helyre tegyenek...


Uno momento! (Itt letörlöm a könnyeket az arcomról.) Azt mondta, enged a nagy számú kérésnek? Álljunk meg egy pillanatra. De hisz még el sem kezdtem plakátolni. Épp most akartam átvenni a plakátozós cipőmet... erre már meg is van oldva a dolog?
Tudom, hogy manapság nagyon felgyorsultak az események, de ennyire?

Amondó vagyok, tényleg álljunk itt meg egy pillanatra! Tudom, hogy a videó nagyon elragadja az érzelmeinket, és a kisfilm végére ellenállhatatlan vágyat érzünk, hogy feltegyük a saját blogunkra vagy facebook oldalunkra, de mielőtt ezt megtennénk várjunk egy pár percet, és gondolkodjunk el egy kicsit. Nem szükséges annyira sietni...

 Nem abszurd egy kicsit egy kicsit ez az egész helyzet? Lehet, hogy ma már így mennek a dolgok? De hisz 30 perccel ezelőtt még azt sem tudtuk volna megmutatni, hogy hol van Uganda a térképen, ez után a kis rövidfilm után pedig annyira átlátjuk az ottani helyzetet, hogy teljes szívünkből támogatunk egy esetleges katonai akciót, ami beleavatkozik egy több ezer kilométerre lévő ország belügyeibe? Senkinek nincs Probléma-Reakció-Megoldás fílingje?

De amit még mindig nem értek, hogy hogyan jutott el ez az egész 80 millió emberhez két hét alatt?
Én azt tudom, hogy ha mondjuk csinálok egy videót, és mindenki ezt terjeszti aki él és mozog, akkor 20-30 ezer emberhez tudok eljutni ennyi idő alatt... (nem mintha én lennék a mérvadó, csak összehasonlításképpen mondom)
No de nézzük csak, mint az a videóból kiderül, olyan nagy emberek támogatják ezt a nemes célt, mint George Clooney, Angelina Jolie, Zuckerberg (akinek van vagy százmillió követője a fecebook-on, tehát ha ő feltette az oldalára, akkor az sok mindent megmagyaráz...) és ott van Bill Gates!

No, itt azért már a dörzsöltebb olvasók számára kigyulladt a piros lámpa. Akik valamennyire ismerik már, hogy mennek a dolgok a színfalak között, azoknak feltűnt, hogy itt valami nagyon nincs rendben. Amikor valami turpisság zajlik a világban, hogyhogy nem mindig ugyanazok a nevek tűnnek fel...
Ha földrengés súlyt le, ők prédikálnak, mennek menteni és kampányolni, ha éhezés van, ők prédikálnak és mennek segélyt vinni, ha gonosz diktátor van, ők mennek megszabadítani tőle...
amikor pedig éppen nincs kit megmenteni, akkor egy CFR nevű szervezet ülésein vesznek részt, amiről viszont sokkal kevesebbet hallani a médiában...
(Igen Angelina Jolie is tagja a CFR-nek.)


Tudjátok, hogy nem azért vagyok itt, hogy véleményt rágjak az olvasó szájába, azt szeretném, hogy döntse el mindenki maga, mi a véleménye erről az egészről.
Én csak annyit mondok, hogy nem lennék meglepve, ha a Közel-Kelet után Afrikára is kiterjesztenék az arab tavaszt, vagy az uránnal dúsított demokrácia-hordozó rakétákat... úgy látszik minden feltétel adott.

Amitől pedig a legjobban kiborsózott a hátam a filmmel kapcsolatban, az az, hogy úgy látszik már olyan vastagságú bőr van az arcukon, hogy egy percig nem titkolják, hogy gyereknek tartanak minket.
Sőt, büszkén vállalják, hogy egy 6 éves gyerek színvonalán vagyunk kezelve, akinek csak mutatni kell egy képet, és megmondani, hogy na ez itt a főgonosz, és ennyi, onnantól tudja ki a főgonosz.
Nem viccelek, fogtak egy gyereket, és neki mesélik az egészet. Aki érti a gondolkodásukat, az látja, hogy minket a gyerekkel azonosítanak közben. Nem lettek mostanában arcátlanok egy kicsit?

Tudom, hogy Fulford-ék szerint Bill Gates már őrizetben van, de ezekből a cseleikből egyelőre ez még nem látszik. Persze lehet, hogy azért egyre pofátlanabbak, mert egyre inkább érzik vesztüket, és kétségbeesetten kapálóznak, de én azt mondom, várjuk ki a végét, és tartsuk nyitva a szemünket...
FRISS HÍREK (03.18):
- A film készítőjét tegnap letartóztatták, mert meztelenül rohangált egy parkban, maszturbált, és kocsikat zúzott be. (
link a hírre)
 Nem tudom... valahogy nem segíti a film hitelességét...
- A KONY videóról levették a hozzászólási lehetőséget.
A készítőt állítólag megviselték a hozzászólások.
- Egyre több ugandai tiltakozik a youtube-on, hogy Kony-t már 6 éve nem látták... Viszont az USA által pénzelt kormány írtja és sanyargatja a népet rendesen.
- Az USA közben már el is fogadta a katonai beavatkozás tervét.
Sőt, egész Afrikára kiterjesztették!
A nemzetközi helyzet fokozódik...

2011. június 15., szerda





Újabb mérföldkő a biológiai fegyverek történetében


A biológiai fegyverek használata valószínűleg olyan régre nyúlik vissza, mint maga a fegyverkezés. Az első jól dokumentált, széleskörű alkalmazását a középkorban találhatjuk meg, amikor is ismert, hogy a hódító hadjáratok során előszeretettel katapultálták  az ostrom alatt álló várba, pestisben elhunyt embereik holttesteit, arra játszva, hogy a járvány rövid idő alatt elpusztítja majd a bent lakókat és ezáltal a vár könnyen a kezükre kerül.
 A 20. századra a higiéniának, a C-vitaminnak és az antibiotikumoknak köszönhetően a kórokozók által terjesztett betegségek túlnyomó része kezelhetővé vált, és ezzel egy új korszaka kezdődött meg a biológiai hadviselésnek.

Több orvos, akivel beszéltem, úgy véli, hogy van egy "természetes folyamat", mely során a természet újfajta kórokozókat hoz létre, hogy a régi, legyőzött kórokozók helyébe újak, erősebbek lépnek. Hogy egyfajta fegyverkezési verseny ez a természet és az ember között. És bizony, könnyen lehet, hogy létezik egy ilyen folyamat. Ugyanakkor a természet általában ennél sokkal lassabban, nagyobb időléptékekben dolgozik. Az új fajok, fajták, mutációk kialakulása százezer, millió évek alatt zajlott le az eddigi földtörténetben, és semmi nem indokolja, hogy a 20. század folyamán a természet turbo fokozatra kapcsoljon, és gyakrabban jelenjen meg az újabbnál újabb gyilkos vírusokkal és bacilusokkal, mint Steve Jobs az új iPhone verzióival. Itt nyilván valami másról is szó lehet...
Hogy jobban megértsük, pontosan miről, érdemes belepillantaunk a kiszivárgott CIA jelentésekbe, melyek a 70-es évekből datálnak, és melyekben a CIA biológusai kijelentik, hogy kevesebb mint egy évtizedre van még szükségük ahhoz, hogy egy olyan mesterséges vírust tudjanak létrehozni, mely ellen nincsen természetes immunitás, vagyis az ember saját immunrendszere nem képes legyőzni azt.
Láss csodát, eltelik majdnem pontosan egy évtized, és a nyolcvanas évek elején felüti fejét egy teljesen új vírus-család, ami speciálisan az emberi immunrendszert támadja meg. Körülbelül úgy viselkedik, mint egy számítógépes vírus, ami első lépésben gondosan kiiktatja a rendszer vírusirtó szoftverét, és átadja a pályát az egyéb vírusoknak, melyek ezután, az immár védtelen rendszert boldogan szedhetik darabjaira.
Hogy a HIV vírus honnan származik, arra ugye ott van a hivatalos "maki-majom elmélet", mely szerint valaki vélhetően megkajált vagy megkettyintett egy kis maki-majmot, majd az így belé került vírus épp úgy mutálódott, hogy az innentől kezdve pont az emberi immunsejtek megfertőzésére lett kíválóan alkalmas. Ez ugye sok mindent megmagyaráz, de azt például nagyon nem, hogy hogyan kerülnek ebbe az új vírusba gén-szekvenciák az ismert, birka agyakat pusztító, 
VISNA nevű vírusból, és hogy mi a helyzet egy csokor egyébretrovírussal, amik azelőtt szintén nem voltak képesek embereket megfertőzni, de ezzel egy időben hirtelen mind megjelennek az emberi populációkban (lásd HIV-1 mellett HIV-2,HTLV I-II), vajon azok is ugyanattól a maki-majomtól származnak, esetleg egy másiktól? Lehet hogy az afrikaiak édes hármasban nyomják, egyszerre két maki-majommal, ahogy azt Alekosz is szereti?
Nos, aki egy kicsit jobban elmerül a HIV vírus szokatlanul hirtelen, gyors elterjedésének a kérdésében, az látni fogja, hogy az AIDS egy mérföldkő volt a vírusos fertőzések történetében. Megjelenésével megnyílt a lehetőség olyan vírusok létrehozására:
- melyeket az emberi immunrendszer nem képes legyőzni
- halálosak kimenetelűek
- lassú lefolyásúak, sokáig tünetmentesek
- és ezáltal nehezen kimutathatók.




Biztos van, akit mindez sokkol. Létezik az, hogy a CIA ilyesmire költse az amerikai adófizetőktől beszedett dollármilliárdokat?
A meglepettség jogos, de hamar elmúlik, amint utánanézünk, hogyan is jött létre maga a CIA szervezete a II. Világháború után, az úgynevezett 
"Gemkapocs" művelet keretében Amerikába exportált náci tudósokból. Amint látjuk, hogy a Mengele-féle (normál emberi léptékkel nézve teljesen elmebeteg) tudósok nem golyót kaptak a fejükbe, hanem egy zsíros állást a CIA-nál, ahol folytathatták addigi kutató munkájukat, akkor többé nem lepődünk meg azon, ha a szervezet struktúrája és eredményei is erősen emlékeztetnek a nácik "munkásságára".

Tekerjünk most előre újabb két évtizedet. A 21. századba lépve az új buzzword: az influenza! Van madaras, malacos, koalás, pandás, mindegyik hoz valami újdonságot, ami ellen új oltásokat szükséges beadni. Fontos! Oltatni kell, mert különben meghalsz! Sőt, másokat is megfertőzöl, és ők is mind meghalnak!
Persze itt is megoszlanak a vélemények, és sokaknak teljesen természetes az a folyamat, mely során évente új influenzavírusok jelennek meg. Én továbbra is csak annyit tudok tenni, hogy felhívom a figyelmet, hogy 
ezek az új influenza vírusok általában 3-4 teljesen különböző vírusból is tartalmaznak génszekvenciákat. A legutóbbi H1N1 például négy különböző vírus "összemutálódása" volt, ezek között van sertés, szárnyas és emberi influenza vírus, valamint az 1918-as, gyilkos spanyol nátha hírhedt vírusa. Ilyenkor nem is nagyon születik hivatalos magyarázat arra, hogy egy ilyen extrém mutáció mégis hogyan jöhetett létre természetes úton. Legtöbbször nem is próbálkoznak, hiszen bármilyen közös aktus amiben részt venne egy disznó, egy liba, egy ember, és egy 100 éve mumifikálódott holttest, az valószínűleg úgyis túl morbidnak hangzana.
Azoknak, akik valamelyest követték a gén-technológia utóbbi évtizedekben elért vívmányait, van azért ennél egy jóval egyszerűbb, és ésszerűbb magyarázat mindenre.
Gene-splicing eljárás (gén-vágcsálásos technika), definíció:
Kettő vagy több különböző egyed génjeinek felszeletése, majd a darabok oly sorrendben való összemixelése, hogy a kapott organizmus egyesítsen magában bizonyos kívánt tulajdonságokat az egyes kiindulási egyedekből. Alkalmazása nagyon sokoldalú, a hetvenes évek óta alkalmazzák például növények rezisztenssé tételére valamilyen vegyi anyaggal szemben, különböző növényfajták kedvező tulajdonságainak egyesítésére, és így tovább. Egyik újabb keletű, szélesebb körben is ismert állati alkalmazása a 
pókkecske, ami a pók és a kecske keresztezése. Külsőre egy szokványos kecske, amit azonban ha megfejnek, pókhálót ad tej helyett, ezt az anyagot azután rendkívül erős golyóálló mellények készítésére használják fel. (A dolog nem vicc, a fejlesztés teljesen publikus.) A komplex eljárás potenciálisan alkalmazható több különböző állati vírus illetve baktérium és emberi gének olyan összekombinálására, hogy a létrehozott új kórokozó meghatározott tulajdonságokkal rendelkezzen, és mindehhez olyan receptorokkal, amik az emberi sejtekbe való behatoláshoz szükségesek.

Ismétlem: POTENCIÁLISAN alkalmazható LENNE ilyesmire is! Természetesen ilyet senki nem csinál, és ilyennel senki nem kísérletezik, mert olyat csak csúnya, rossz emberek tennének, és ez egy szép világ, csupa kedves emberekkel, ahol a választott képviselők csakis az állampolgárok kívánságait lesik, a rendőrök azzal töltik egész napjukat, hogy a kisembereket oltalmazzák, és a csupa jóindulatú orvos azon dolgozik, hogy mindenki kétszáz évig éljen, makulátlan egészségben, hogy minél több nyugdíjat vehessen fel, és soha ne kelljen semmiféle méregdrága gyógyszert szednie!
No de inkább tekerjünk még egy kicsit előre! És ezzel meg is érkeztünk napjainkba, amikor arról szólnak a híradások, hogy éppen hány ezer ember halt meg egy újfajta bakteriális fertőzéstől, amit állítólag fertőzött uborkák és salátalevek terjesztenek.
Az újfajta kórokozóról egyelőre nagyon kevés információ áll rendelkezésre, az elmélet mégis, máris több sebből vérzik. Azt ugyanis már tudják, hogy 
az új baktérium két különböző E-coli baktériumból "kombinálódott össze", és e mellett szert tett olyan génekre is, melyek ahhoz szükségesek, hogy képes legyen áthatolni az emberi bélfalon és bejutni a véráramba.
Na mármost az
 E-coli baktériumokról fontos tudni, hogy sok különböző fajtája van, de mindegyik az állati bélrendszerekben élegyik sem uborkákban. Az egyetlen mód, ahogy egy ilyen rákerülhet az uborkára az, ha az állatok a mezőkön járnak, és ürülékükkel beszennyezik a növényeket, de ez esetben is, egy alapos mosás után a zöldség újból nyugodtan fogyasztható, semmi szükség látványosan megsemmisíteni egész országok zöldségexportjait. Ez az egész inkább vagy show, vagy része egy másik fajta fegyverkezésnek, amit gazdasági hadviselésnek hívunk.
Nyilván, ahogy telik az idő, egyre több információnk lesz erről az újfajta fertőzésről, de 
az orvosok már most jelentik, hogy azoknál, akiknél a baktérium nem okozott halált, egyre nagyobb számban (egyes becslések szerint a fertőzöttek felében) súlyos neurológiai tünetek lépnek fel. Úgyhogy kérem szépen, félreértés ne essék, itt nem egyfajta "jajj, elrontottam a hasam" szintű fertőzésről van szó, hanem egy valószínűleg életre szóló, lassú lefolyású betegségről. A neurológiai tünetek mindig olyan vírust jeleznek, ami lassú lefolyású, és szinte sosem kezelhető.
Mindezt nem azért mondom, hogy mostantól bárki rettegjen a zöldségektől, igazából elég ha megmossa azokat alaposan. Az én jelenlegi megérzésem viszont az, hogy ez az új fertőzés egyáltalán nem is a zöldségekkel terjed.
Ami pedig már most biztos, hogy újabb mérföldkövet jelent a biológiai fegyverkezés területén. Ez ugyanis az első olyan baktérium, amely valami úton-módon szert tett arra a képességre, hogy áthatoljon az egészséges emberi bélfalon, és ezzel lehetővé vált, hogy egy kórokozót a véráramba lehessen juttatni a táplálék útján.Eddig ilyesmi csak injekcióval volt lehetséges (amihez ugye rá kell venni valakit, hogy oltassa magába), vagy cseppfertőzéssel volt lehetséges (ami ugye azért nem a legjobb, mert a terjedés nehezen kontrollálható).
Ez a fejlesztés egészen új távlatokat nyithat meg, még az is lehet, hogy nem kell megvárni Bill Gates folyamatban lévő fejlesztését, mely a szúnyogokat hívná segítségül, hogy belénk oltassa az (általuk) szükségesnek nyilvánított anyagokat, hanem egyszerűen bele lehet kavarni a táplálékunkba azt, amit nekünk szánnak...

(A cikk szerzője nem orvos és nem mikrobiológus, viszont minden ami a cikkben elhangzott hivatalos orvosi jelentéseken és szakmai cikkeken alapult. Ahol más színű a szöveg, az ott, mint mindig, egy link, amire kattintva az olvasó részletesebben is utánajárhat az egyes információknak.)
FONTOS FEJLEMÉNY:
"Megérzésemet" a cikk írása után röviddel orvosok is megerősítették. Az alábbi írás valahogyan megjelenhetett az indexen, de másnap sürgősen le is szedték, úgyhogy már csak a google tárolt változatát lehet megtekinteni itt.


A vírusok és a GM Insect "Flying Vaccine" megoldás



Kép / Reuters
Brandon Turbeville aktivista Posta


Bár ez általában egyértelmű, még a viszonylag tájékozatlan, hogy a kormány és a vállalatok váltak egy és ugyanaz, hogy milyen mértékben ez a helyzet továbbra is nagymértékben ismeretlen a széles nyilvánosság körében. Hasonlóképpen, az hogy ez milyen mértékben összefonódás hatással van a közegészségügyre is széles körben nem ismertek. Az utóbbi években (eltekintve a többi szörnyű projektek) kormányzati szervek, nem kormányzati szervezetek (NGO-k), agytrösztök, és a vállalatok mind szövetkeztek, hogy összekapcsolják a két legnagyobb csapást a környezetre és az emberi egészségre - genetikai módosítás és vakcinák - egyetlen egység.

Míg a "tudósok" a genetikailag módosítja rovarok évek óta, csak az utolsó néhány már úgy kezdték, hogy nyíltan megvitassa elengedték őket a környezetbe. Mint mindig, az a tény, hogy a nyilvános vita csak most kezdődött kerül sor a kérdésben azt jelenti, hogy a projekt már kezdeményeztek. Ezt sok minden támasztja alá a tények, hogy a kibocsátás a rovarok már bejelentették.

Leple alatt a felszámolására Dengue láz, GM szúnyogok került a környezetbe a Kajmán-szigeteken2009-ben. Dengue láz a szúnyogok által terjesztett vírus-alapú betegség, amely nagyrészt nem létezik Észak-Amerikában több évtizede. Dengue láz Morph egy sokkal veszélyesebb formája a betegség ismert dengue vérzéses láz. Tünetei Dengue láz magas láz, fejfájás, fájdalom a szemek mögött, könnyen alakul ki véraláfutás, ízületi, izom, csont fájdalom, kiütés és vérzik az íny. Nincs ismert gyógymód vagy kezelés Dengue láz mellett elegendő pihenés és az ivóvíz sok vizet.


Általánosságban elmondható, hogy az egy bizonyos típusú szúnyog, Aedes aegypti, amely továbbítja a vírus.

A nyilvánosan megadott módszer ezekkel a GM szúnyogok a felszámolására Dengue láz volt, hogy a genetikailag módosított szúnyogok arra "tervezték, egy extra gént, vagy ki baktérium, vagy volt egy olyan gént úgy módosul, hogy vagy utódaikból steril és nem tud terjedni dengue, vagy egyszerűen meghal . "Pontosabban a hím GM szúnyogok kellene párosodna természetes nőivarú termelnek lárvák elhullott hacsak tetraciklin, egy antibiotikum, van jelen. Nélkül az antibiotikum, egy enzim halmozódik olyan szintre, amely elegendő, hogy megölje mérgező a lárvák.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a GM szúnyogok, az úgynevezett OX513A, feltétlenül kell a Aedis aegypti típusát annak érdekében, hogy a célok nyilvánosan kijelentette, a fejlesztők. Ezért a több millió hím szúnyogok, hogy került a szabadtéri környezet 2009-ben, majd ismét 2010 volt mind a dengue láz hordozó típusát.

A OX513A szúnyogok dolgozták ki egy brit biotechnológiai cég neve Oxitec és azok későbbi kibocsátás által felügyelt Mosquito Kutatási és Control Unit (MRCU), a Kajmán-szigeteken, a brit tengerentúli terület.

Bár Oxitec Limited volt a fejlesztő, aki részt vesz a legtöbb alapjait a GM rovarokat, a projekt nem az övék egyedül. A Bill és Melinda Gates Alapítvány , az Egészségügyi Világszervezet a Pew Charitable trösztök , valamint a kormányzati szervek , az Egyesült Államok, Anglia, Malajzia, és mások mind részt vesznek a fejlesztése és támogatása a GM szúnyogok.

Mi meglehetősen gyanús, azonban az a tény, hogy a dengue-láz, amely már nem létező Észak-Amerikában évtizedben nemrégiben felszínre Floridában. Kezdetben a láz találták 2009-ben, de 2010-re az esetek is jelentősen megnövekedett. 2010 júliusában, a CDC tanulmány adták, hogy nagyon kevés a média figyelmét, jelezve, hogy mintegy 10 százaléka a lakosság Key West már fertőzött Dengue láz. Ez már megduplázódott 2009-ben, ahol 5 százaléka volt fertőzött. Az egyik talán csoda, hogy mi okozta a vírus, hogy már szinte teljesen kipusztította a hirtelen újra ilyen erővel. Azaz, az egyik talán csoda, ha a válasz nem annyira nyilvánvalóan nyilvánvaló. Persze, a hivatalos jelentések nem foglalkozik-e vagy sem a dengue-láz van kötve a több millió szúnyogok hordozására képes a láz, amely kiadott mindössze mérföldre van a Kajmán-szigeteken.

Míg a Dengue láz volna felszámolni szempontjából természetesen előforduló kitörések az Egyesült Államokban, esetek voltak kutatással összefüggő és laboratóriumi generált történt az országban sok éven át. Ennek oka, hogy dengue-láz volt különösen fontos, hogy az Egyesült Államok kormánya, amerikai hadsereg, és a CIA mivel legalább középső részén a 20 th század. Van egy nagy bizonyíték arra utal, hogy a biokémiai kutatási létesítmények Fort Detrick arra végző vizsgálatok dengue-láz, mint a bio-fegyver visszamenőleg egészen 1942. Általánosan ismert, hogy az 1950-es években a CIA társult, Ft. Detrick tanulni dengue-láz és más egzotikus betegségek felhasználásra biológiai fegyverek. Érdemes azt is megjegyezni, hogy szerint a CIA dokumentumok, valamint egy 1975-ös kongresszusi bizottság, a három helyszín a Key West, Panama City, és az Avon Park (és két másik helyen közép Florida) került vizsgálati helyszínek Dengue láz kutatás.

Mivel általában ez a helyzet, a kísérletek Avon Park koncentrálódott az alacsony jövedelmű környékeken, azokon a területeken, amelyek túlnyomórészt fekete, újonnan épített lakótelepek.Szerint a HP Albarelli Jr. és Zoe Martell a Truthout , CIA kapcsolatos dokumentumok MK / NAOMI programot kiderült, hogy az ügynökség a Aegis aegypti típusú szúnyog Ezekben a kísérletekben is.Az egyik ilyen kísérletek 600.000 szúnyogok kiadott felett Avon Park, és egy másik 150.000 rovarokat megjelent speciálisan papírzacskó, hogy az volt a célja, hogy nyissa ki, amikor a földre.

Truthout megkérdezett rezidensek (vagy a vizsgálati alanyok) Avon Park még mindig él a környéken, aki elmondta, hogy még legalább 6 vagy 7 halálesetek származó kísérletek. Amint idézi Truthout, egy rezidens azt mondta: "Senki sem tudta, hogy mi ment itt évek óta, talán több mint 20 éve, de visszatekintve ez megmagyarázta, miért egy csomó egészséges ember megbetegedett, gyors és meghalt idején ilyen kísérletekben. "Truthout megy rámutatni arra, hogy nagyjából egy időben az Avon Park kísérletek" volt legalább két esetben a Dengue láz jelentett között a polgári kutatók Fort Detrick Maryland-ben. "

1978-ban, a Pentagon című dokumentum, "Biological Warfare: Secret Testing & Önkéntesek" kiderült, hogy hasonló kísérleteket végeztek Key West a hadsereg Chemical Corps és a különleges műveletek és projektek osztályok Fort Detrick.

Mint a jelenlegi helyzet, az Egyesült Államok kormányzati ügynökségek összeállt a nem kormányzati szervezetekkel, a tudományos és egyéb szervezetek, hogy végezzen szúnyogok kapcsolatos projektekre. Operation Bellweather, a 1959 kísérlet, amely több mint 50 helyszíni tesztek, zajlott több állam között Georgia, Maryland, Utah és Arizona és Florida. Operation Bellweather koordinálta a Rockefeller Institute New York-i, a létesítmény, amely ténylegesen tenyésztett a szúnyogok. Mi több, a kísérlet segítette az Armour Research Foundation, a Battelle Memorial Institute, Ben Venue Labs, Inc., a University of Florida, Florida Állami Egyetem, valamint a Lovell Chemical Company.

A katonai és CIA kapcsolatok dengue-láz kitörése nem ér véget ezeket a kísérleteket, de. Széles körben vélik, hogy az 1981-es járvány Kubában eredménye volt CIA és az amerikai hadsereg titkos biológiai támadások. Ez a kitörés történt, lényegében a semmiből, és vezetett több mint száz ezer esetben a fertőzés. Albarelli Martell és írd be:
Amerikai kutató William H. Schaap, szerkesztője Covert Action magazin állítása szerint a dengue-láz járvány Kuba eredménye volt CIA tevékenységét. Korábbi Fort Detrick kutatók, akik valamennyien megtagadták, hogy a nevüket felhasználhatja ezt a cikket, azt mondják, hogy végre "előrelépést" a Kuba kitörés, és hogy "az ember okozta."
1982-ben a CIA vádolta a szovjet média küldésére szövetkezetek a Pakisztán és Afganisztán a céllal, hogy megteremtsék a Dengue-láz járvány. Hasonlóképpen, 1985-ben és 1986-ban a hatóságok Nicaragua tett hasonló követelésekkel szemben a CIA is, ami arra utal, hogy ők beindítása a Dengue-láz járvány.

Míg a CIA jellemzően tagadta részvételét az összes ilyen esetben, a hadsereg kutató elismerte, hogy dolgozott intenzíven "ízeltlábú vektorok kellemetlen biológiai hadviselés célkitűzések", és hogy az ilyen munkát végezzük Fort Detrick az 1980-as években. Nem csak, hogy, de a kutatók azt is elismerte, hogy a nagy szúnyog telepeket, amelyek fertőzött mind a sárgaláz és a dengue-láz, arra, hogy tartjuk a Frederick, Maryland létesítmény.

Arra is van bizonyíték a kísérletezés szövetségi foglyok tudta nélkül. Mivel Truthout jelentések:
Számos szerkesztési Camp Detrick és Edgewood Arsenal azt jelzik, hogy kísérleteket végeztünk az állami és szövetségi foglyokat akik akaratlanul kitett a dengue-láz, valamint más vírusok, néhány esetleg halálos.
Az összes bizonyíték arra, hogy a CIA és a katonai teszteket végeztek kapcsolatos Dengue láz, bőven van ok arra, hogy az érintett, amikor az egyik lát a kapcsolat, mint a nemrégiben történt szabadon szúnyogok és az azt követő kitörése Dengue láz Floridában, a hagyományos vizsgálati helyszínen ezek a szervezetek. 

A válasz a Dengue-láz kitörése is megkérdőjelezhető, a légi permetezés kampányok intenzívebbé.Miközben ezek a permetezések Azt állították, hogy a felszámolására a Dengue-hordozó szúnyogok, az embereknek a száma, akik szerződött a betegség ténylegesen emelkedett.

A másik kérdéses incidens kapcsolatos szúnyogok által terjesztett dengue-láz és a hirtelen kitörés történt november 15-én, 2010. A University of South Florida molekuláris biológus látszólag öngyilkosságot követett el inni cianid egy Temple Terrace hotel. Dr. Chauhan, tanult szúnyogok és betegségek átvitelének a University of Notre Dame. Bár általában ez nem lenne ok az aggodalomra, ha figyelembe vesszük a kamatszint fenntartását szúnyogok által terjesztett betegségek mind a katonai és hírszerző ügynökségek, a halál Dr. Chauhan lehet abban valami, amit ki kell vizsgálni.

Amíg a halála, ő volt a posztdoktori kutató a Global Health osztály a College of Public Health.Azok, akik ismerték őt le őt, mint mind nagyon világos és nagyon lelkes. Lehet, hogy ez egy véletlen egybeesés, de függetlenül attól, hogy az egyik, hogy meg kell vizsgálni közelről.

Sajnos az a kérdés, GM rovarokat jutását a vad nem ér véget a növekvő dengue-láz és a malária.2009-ben, a Bill és Melinda Gates Alapítvány megítélt 100.000 $ az egyes kutatói 22 országban annak érdekében, hogy a szúnyogok, hogy működne, mint "repülő fecskendők." Lényegében a szúnyogok lenne genetikailag szállít vakcinák minden falatot. 

A pénzt kiosztják a számos felsőoktatási intézmények, non-profit szervezetek, kormányzati szervek, és a magánvállalatok. A támogatás része volt a mi úgynevezett egy AFP cikket "az első fordulóban a finanszírozás a Gates Alapítvány" Nagy kihívások Explorations "öt évre 100 millió dolláros kezdeményezést, hogy" ösztönözze az innovatív ötleteket a globális egészségügyben. "The alapvető előfeltétele mögött a repülő szúnyog vakcinák , hogy egy rovar kerül géntechnológiával módosított antitesteket termelni, egy bizonyos betegség a nyál, amely azután továbbítja az egyedi, ha a szúnyog megmarja őket.

Van egy sor probléma ezzel a módszerrel, hogy a tartomány az erkölcsi a tudományos. Először is, az antitestek jelenlétét, nem jelenti szükségszerűen azt mentességet, és a átadása őket sem semmilyen módon ad immunitást, és a tárgy beadják velük. A tudomány kapcsolódó antitestek és mentelmi jog továbbra is nagyrészt rendezett. Vakcinák magukat, teljesen hatástalan, és soha nem hatékonynak bizonyultak egy tanulmányt, amely nem függ össze a gyógyszer társaság vagy egy gyógyszergyártó cég. [1] Ezek lényegében hit-alapú gyógyszer .

Még ennél is ijesztőbb a potenciál felszabadítására genetikailag módosított szúnyogokat, amelyek tényleges betegségek rendszereik szándékosan okoznak az emberi világjárvány. Azok, akik legyengült immunrendszerű lenne a legnagyobb kockázat, de ez kétségtelenül magában mindenki mást is, hiszen azok is megfertőzte a vírus, amikor megharapta. Személy-to-person terjed venné át, ahol a szúnyogok abbahagyta. Add, hogy ez a lehetséges egyidejű járványok (ha különböző változatai a rovarokat használható egyszerre), és az egyik, a recept a népirtásért a tömeges.Sajnos, ez a forgatókönyv, hogy sokan elképzelt egy ideig.

Mindazonáltal, bár Gates fektetett annyi pénz, és sok szorgalmas egyének és rangos egyetemek fektetett oly sok időt és erőfeszítést, az általános konszenzus a média, hogy a repülő fecskendők soha elrepül. Ennek az az oka, mivel Science MOST Tára,

A koncepció a "repülő vaccinator" transzgénikus szúnyog nem valószínű, hogy egy gyakorlati módszer járványvédelmi, mert a "repülő vaccinator" az elfogadhatatlan módja a védőoltás nélkül kérdések adagolás és tájékozott beleegyezés elleni vakcina jelenlegi programokat. Ezek a nehézségek bonyolultabb a kérdésekben társadalmi elfogadottsága, hogy kiadja a transzgénikus szúnyogok.
Azonban elég nehéz elhinni, hogy a Gates Alapítvány elosztva egy ilyen hatalmas mennyiségű pénzt a kutatók anélkül, hogy előbb kihallgatásában-e vagy sem tett erőfeszítések megvalósítható későbbi használatra. Ez is nagyon nehéz elhinni, hogy egyszer ezeket a kérdéseket figyelembe vették, hogy a Gates Alapítvány egyszerűen kidobni a pénzt a projekt, hogy eleve kudarcra ítélt.Tény, hogy bárki, aki úgy véli, tulajdonképpen ez sajnos nagyon naiv. Egyértelmű, hogy mi van, hogy elfogadják, és ezek a szervezetek elvárják, hogy megjelent a nyilvánosság egy későbbi időpontban. Milyen összefüggésben lesz, azonban minden képzeletet.


Megjegyzések:

[1] Az influenza és influenza vakcinák: Mi jön át, hogy a tű. Dr. Sherri Tenpenny.
Brandon Turbeville egy szerző-ből Mullins, Dél-Karolinában. Van egy főiskolai diploma Francis Marion Egyetemen, ahol megkapta a Pee Dee Electric Tudós Díj, mint az alapképzésben. Ő volt, számos cikket publikált foglalkozik a legkülönbözőbb témákban, beleértve az egészségügyet, a gazdaság, és a polgári szabadságjogok. Ő is a szerző a  Codex Alimentarius - The End of Health Freedom 


Lassan eljön az idő, hogy az ilyen írások meg sem jelenhetnek majd és aki ilyen "lázító" ír ami az igazságot tartalmazza és Globalista rendszer ellenes, kikapcsolják az internetjét.Mert ugye nem lesznek a gépekben háttértárak és az összes adatunk egy Központi számítógépen lesz az operációs rendszerrel együtt.Obama pont ehhez hasonló törvényeket akar megszavaztatni a jövőben.Így hát visszatérünk a "mindent tudó varázsdobozhoz" az öleb médiához, végül is ez a valódi céljuk, mindenki nézze a TV-t, sőt már HD TV-t újabb agymosási és hipnotizálási technikákkal felvértezve.Orbán Viktor csak gratulálni tudok neked,maximálisan teljesítel, gazdáid nagyon elégedettek lehetnek veled.A Chipet már a öleb média is terjeszti és egyre gyakrabban jelennek meg efféle buzdítások:"A chip biztonságot ad és megkönnyíti az életünket"- szlogennel.Amerikában már sokan ezzel vásárolnak, vannak akiknek a vállába operálták és egyéb helyekre....Az oltásokat is naponta reklámozzák, valóságos reklám dömping indult.Szerencsétlen apuka még sem engedi hogy gyerekét beoltsák és ezért el akarja hagyni az országot, mert a Rendszer mindenképpen ragaszkodik az oltáshoz, a szülői beleegyezés ellenére is.Sajnos külföldön sem lesz ez másképpen, mivel valójában már egy Világkormány alatt élünk, ahol a határok megszűntek létezni.A ratifikáció létrejötte után ez papíron is érvénybe lép. 




Programozott Bérgyilkosok és Földrengés Rendelésre



Jesse Ventura, egykori kormányzó tavaly úgy döntött, elkezd utánajárni a különféle összeesküvés-elméleteknek, és nyomozómunkáját egy tv sorozat formájában osztja meg. Szerintem mikor belekezdett, ő maga sem gondolta milyen mélyre visz majd az útja a nyúl üregében.
Senkit ne tévesszen meg a filmek formátuma, a dramaturgiai eszközök, és hogy ezek mennyire hasonlítanak a bóvli CSI klónokhoz. Ettől még a sorozat teljesen komoly, minden megemlített információ valós, ellenőrizhető tény. A sorozat nem szórakoztatni készült, hanem felnyitni a szemeket. Meggyőződésem, hogy a kormányzó azért vette ilyenre a film stílusát, hogy ezáltal szélesebb körű nézettséghez jusson.
Figyelem! A filmjeit semmilyen tv társaság nem adja, kizárólag az interneten terjednek, és a legutóbbi epizódját még onnan is letiltották.
Kezdetnek két epizód feliratos változatát teszem itt közzé. Ha van rá igény, további epizódok is felkerülnek majd a 
külön erre a célra létrehozott csatornára.


Mind a két most feltöltött epizód igen aktuális a héten.
Programozott Bérgyilkosok című azt járja körül, hogyan készítik el a titkosszolgálatok a tökéletes fegyvert: a bérgyilkost, aki kulcsszavakkal távirányítható, és semmire sem emlékszik miután elkövette a gyilkosságot. Igen, ez már több mozifilm témájaként is szolgált. De csak azért, mert Leslie Nielsen a Csupasz Pisztolyban kiparodizálta a dolgot, ugye nem gondoljátok, hogy ebből az következne, hogy csak mese. Ha jobban megnézzük, kik is irányítják Hollywoodot, pont az ellenkezője lesz a valószínűbb (ha Hollywood valamit megpróbál elviccelni, akkor az általában igaz).
Számos ismert merényletre illik rá a Mandzsúriai jelölt forgatókönyve. Talán Robert Kennedy és John Lennon a legismertebbek. Mindkettő gyilkosáról azt állították a szakértők, hogy valamiféle hipnózisban követte el a tettet. John Lennon gyilkosa például, miután beleeresztett 5 golyót Lennon-ba, szépen nyugodtan leült és elkezdte olvasgatni a Zabhegyezőt. No komment.
A Tuscon-i lövöldöző
De ezeken kívül több ámokfutó lövöldözőre is pontosan illik a kép, ezek sokszor valamilyen nyilvános helyen kezdenek el sorra embereket ölni, majd legtöbbször a végén magukkal is végeznek. Milyen kényelmes, nem? Semmi nem marad az eset után, amit lehetne vizsgálni, csak a gyilkos myspace oldala, amin előtte gondosan elbúcsúzott mindenkitől.
De nem kell ilyen messzire mennünk az időben, hiszen a napokban történt egy nagyon hasonló eset Tuscon-ban. A dolog érdekessége, hogy a gyilkost sikerült lefegyverezni, és így nem volt ideje magával is végezni. Kíváncsian várhatjuk hát, ezúttal mi lesz az elmeszakértő véleménye...
másik epizód a HAARP-ról szól. Ennek aktualitását pedig az adja, hogy épp egy éve történt a tragikus Haiti földrengés. Tudjátok az, amelyiknek törésvonala egészen véletlenül épp a parlamentjük épületét szelte ketté. Mely után a Haiti kormányzat teljesen megsemmisült, és mely után szinte perceken belül ellepték az országot az amerikai katonák, hogy mindenféle "segítséget" hozzanak. Hogy kifelé menet mit vittek, azt persze nem lehet tudni pontosan. Volt némi felháborodás a körül, hogy a vöröskeresztes kocsikban árván maradt gyermekeket próbáltak kicsempészni, de persze a média ezt kevésbé kapta fel, mint Madonna és Bono segélykoncertjeit.
De nem ez volt a közelmúlt egyetlen furcsa katasztrófája. A pár évvel ezelőtti indonéziai cunami is egyedülálló volt a katasztrófa-történelemben azzal, hogy minden előzetes jel nélkül érkezett a több tíz méteres vízfal a partokra. A cunamit állítólag egy tenger alatti rengés okozta, és a környéken szokatlan elektromágneses aktivitás volt megfigyelhető az eset előtt.
Ha megnézitek ezt az epizódot, gondolkodjatok el, milyen hatalmas erőt jelenthet egy kormánynak egy olyan fegyver, mely bevethető anélkül, hogy háborút kellene hivatalosan deklarálnia. A legprofibb gyilkosság az, amelyik balesetnek van álcázva. A legprofibb háború nem az, amelyik katasztrófának van álcázva?


A két epizódhoz még annyi megjegyzést fűznék, hogy az uralkodók évezredek óta ugyanazzal a módszerrel uralkodnak a nép felett. Mindig valamilyen tudás az, mellyel ez a réteg rendelkezik és az emberiségtől persze gondosan el van zárva. Az egyiptomi főpapság ismerte az asztrológiát és tudta, mikor lesz napfogyatkozás. Ez magában elég volt ahhoz, hogy meggyőzze a népét, hogy isteni hatalma van. Napjainkban a tudás más, de a módszer nem sokat változott. Ma a technológia az, ami biztosítja az uralkodáshoz szükséges tudástöbbletet. Az átlagember meg van róla győződve, hogy a mai csúcstechnológia az, ami a legújabb okostelefonjába be van építve, és fogalma sincs arról, mire költik azokat a dollármilliárdokat, melyek fekete költségvetésű projektekre mennek el.
Mielőtt tehát úgy döntesz, hogy jót mulatsz az elme-programozott gyilkos, vagy a gombnyomásra működő földrengés gondolatán, gondold át a dolgokat újra, egy új szemszögből: mi van ha a médiának nem érdeke, hogy te tudjál a legfejlettebb technológiákról. Hát csak az, hogy nem fogsz tudni róla.



A Bilderberg-csoport és a Népesség-csökkentési terv oltásokkal


Ha csak egyetlen Jesse Ventura epizód megtekintésére van időd (45 perc),
akkor 
ez legyen az.
És persze küldd is tovább mindenkinek, akinek szeretnéd megmenteni az életét ettől a vakcinának hívott, védettséget nem, de súlyos betegségeket szép számmal biztosító szérumtól, amit megint elkezdtek teljes gőzzel reklámozni az összes tv csatorna összes híradóiban...

Első számú statisztikai tény:
Az influenza elleni oltások nem biztosítanak védettséget a betegséggel szemben. Ha vesznek 1000 embert, és abból 500-at beoltanak influenza ellen, a másik 500-at pedig nem, akkor a két csoporton belül ugyanolyan arányban kapják el az emberek az influenzát. Ilyen vizsgálatok készültek, az eredményeket soha nem fogják nyilvánosságra hozni, nyilvánvaló okokból... Ha valaki neked azt állítja, hogy ez az oltás megvéd valamitől, te nem akarnál látni legalább egy ilyen tanulmányt? Mert hivatalosan nincs ilyen. Mint mondtam, ami van, az nem hivatalos, és épp az ellenkezőjét mutatja.

Kettes számú statisztikai tény:
Az oltások szorosan összefüggésbe hozhatók számos "modern" betegséggel, amelyek az elmúlt 50 során terjedtek el nagy számban. Autizmus, asztma, allergiák, neurológiai betegségek, mint a Szklerózis Multiplex, az Alzheimer vagy a Guillain-Barre Szindróma, mind mind szoros statisztikai összefüggést mutatnak az oltottsággal. Értsd, aki beoltatja magát, annak statisztikailag 10-szer akkora esélye van, hogy ezeket megkapja. Nem feltétlenül azonnal, szépen idővel, évek, évtizedek múlva.

A javaslatom, hogy alaposan olvass utána mind a két ténynek,
és aztán jól gondold át, hogy beoltatod-e magad.






Az évszázad házassága



Állítólag 2 milliárd ember nézi világszerte Vilmos herceg esküvőjét. A teljes magyar média paletta a királyi családról szóló filmekkel és közvetítésekkel van tele. Többet volt a herceg a tévében a héten, mint a Fekete Pákó és a Tillatilla együttvéve. A tegnapi tv közvéleménykutatás alapján a magyarok közel fele nézi a mai esküvőt.
Én azonban sokkal kíváncsibb lennék egy másik közvéleménykutatási adatra. Kíváncsi lennék, a magyarok hány százaléka tudja, hogy miért fontos ez az esküvő. Hányan vannak tisztában vele, hogy a filmek, amik a hercegről vagy a királynőről készülnek, és állítólag valós eseményeken alapulnak, azok mind teljes mértékben fizetett propaganda, egyszerűen azért készülnek, hogy az emberek szeressék a királyi családot, ugyanazért, amiért a Mao plakátok, vagy a Sztálin szobrok annak idején. Csak a technológia változik, a propaganda menete sosem.
A filmek sugallatával ellentétben, ezeknek az embereknek az élete egyáltalán nem hasonlít a tiédhez, csak azért mutatják úgy be, hogy jobban azonosulj vele. A házasságukat valószínűleg már jó rég leszervezték a családok egymás között, érzelmeknek itt semmi helye. Az arisztokrata családok úgy házasodnak, ahogy annak idején a királyok, igyekezve egyesíteni a hatalmi pozíciókat. Azért nem hallod sosem a vezetéknevüket, csak azt, hogy Vilmos, vagy Károly, mert nem szeretnék ha megnéznéd a családfájukat, ugyanis akkor rábukkannál, hogy ezek az emberek egyenes leszármazottai az úgynevezett Fekete Nemességnek, a XVII. századi itáliai véres kezű családoknak, akik könyörtelenül végeztek mindenkivel a lehető legnagyobb vagyon és hatalom összegyűjtése érdekében.
A média mára sikeresen elhitette a világgal, hogy a királynő egy kedves öregasszony, aki azzal tölti napjait, hogy teát szürcsölget a palotában. Azonban a valóság ettől igencsak messze van. A királynő a világ leggazdagabb és legbefolyásosabb embere, a korona birodalom uralkodója. Bármikor feloszlathatja az angol parlamentet, minden politikus neki esküszik fel, és nem Angliának, bármikor menesztheti az ausztrál vagy kanadai elnököt, és így tovább...
Az alábbi képen az látható, hogyan is néz ki a világ hatalmi struktúrája valójában. Igen, te ott legalul vagy, a piramis alján, az adósrabszolga rétegben, és az egészből csak a közvetlenül magad felett lévő réteget látod, melyet a média, a politikusok és a vallási vezetők alkotnak, akik feladata, hogy gondoskodjanak róla, hogy ott is maradj. Amint láthatod a hatalmi piramisban ettől felfelé még sok szint van, és a legtetején a brit monarchia aktuális feje áll, aki nemsokára Vilmos herceg lesz.















Kannabisz olaj gyógyította meg annak a 33 éves férfinak a bélrákját, akinek 18 hónapot adtak



A 33 éves David Hibbitt esetében bélrákot diagnosztizáltak 2012. júliusában, és az orvosok mindössze másfél évet jósoltak neki. Kemoterápián, sugárkezelésen és műtéten esett át, hogy eltávolítsák a vastagbelét.

Az orvosok azt mondták neki, hogy a rák végső stádiumú, ezért úgy döntött, hogy utoljára még kipróbálja a kannabisz olajat, és egy helyi kereskedőtől 50 fontért vásárolt egy grammot.

Az egygyermekes apa azt mondja, hogy teljesen rákmentes egy 2015. januári vizsgálat óta, és hogy a kannabisz olaj volt az, ami meggyógyította.

Jelenleg a jövőbe tekint, miután társával Heather Martinnal hat évnyi ismeretség után eljegyezték egymást az anyakönyvi hivatalban.


"A barátaim meséltek a kannabisz olajról, amit kezdetben elutasítottam. De 2014. februárjában azt mondták nekem, hogy másfél-öt évem van hátra az életemből, ezért úgy éreztem, hogy meg kell próbálnom, amit lehet. Úgy éreztem, hogy a kemoterápia megöl, és nincs semmi vesztenivalóm. Nem tudtam elfogadni, hogy meghalok.

Miután az interneten kerestem a lehetőségeket, felfedeztem egy csomó információt a kannabisz olajról, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Körülbelül 50 fontot fizettem egy férfinak, akiről tudtam, hogy ilyet készít,
" - mondta. "Ez körülbelül egy hónapig tart ki általában. Eléggé feldobja az embert amikor hat, de közel sem olyan rossz, mint a kemoterápia. A fájdalom látszólag elmúlt és úgy tűnt, hogy megtette a hatását.

Csak azt szeretném, ha az emberek tudnák, hogy vannak más lehetőségek is.
"

Kapcsolódó cikkek: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/search/label/cannabis

David Hibbitt How I Cured my Cancer Trailer


Hibbitt esetében harmadik stádiumú bélrákot diagnosztizáltak, miután először azt mondták neki, hogy aranyértől szenved.
Miután kezelésen esett át a Christie Kórházban Manchesterben, a rák visszatért, majd következett egy újabb műtét 2013. júliusában, és több kemoterápia.
Abban az évben karácsonykor azt mondták neki, hogy minden rendben, de egy hónappal később egy csomót találtak nála és azt mondták, hogy a rák a nyirokcsomóiban van az ágyékában.
Hibbitt, aki a reklámszakmában dolgozik hozzátette: "Ez alkalommal azt mondták, hogy nem sok minden van, amit tehetnek."
"Júliusban egy csomó vizsgálat után kaptam meg a kannabisz olajat. Kemoterápián estem át és eljutottam arra a pontra, amikor már nem nagyon tudtam mit tenni, nem volt már energiám. Augusztusban úgy döntöttem elég volt, és abba akartam hagyni a kemoterápiát."
Októberben lett volna egy műtétje, hogy eltávolítsák az érintett nyirokcsomókat a Royal Stoke Egyetemi Kórházban. De ő úgy döntött, hogy tovább szedi a kannabisz olajat bármilyen további kezelés helyett, és a kemoterápia ellen döntött.
Egy 2015. januári vizsgálatot követően azt mondták neki, hogy minden rendben, megnyitva az utat előtte, hogy megszervezze az esküvőjét.
Hibbitt, akinek van egy ötéves kisfia Ashton azt mondta: "Soha nem gondoltam, hogy ez fog történni, ez nagyszerű. Most már drukkolok, hogy megöregedjek. Nagyon jól érzem magam, és remélem, hogy a történetem segít másoknak is."
A jegyese Heather aki ápolónő azt mondta: "Először nem akartam, hogy szedje a kannabiszt, mert ez illegális, de láttam nála a változást, és lassan megszoktam. Ő egy eltökélt ember, és sok kutatást végzett. Élni akart. Mindannyian meglepődtünk, hogy milyen jól tette. Nem tudom elképzelni az életemet nélküle. Túléltük a poklot."

A brit Cancer Research UK rákkutató intézet azt mondja, hogy tisztában vannak azzal, hogy vannak betegek, akik kannabisz olajjal kezelik magukat, de hangsúlyozták, hogy "nincs meggyőző bizonyíték", amely alátámasztaná a biztonságát és hatékonyságát. Jótékonysági szervezetként klinikai vizsgálatokat is támogatnak a szer használatával kapcsolatban, és egy a betegség kezelésére szolgáló szintetikus kannabiszt.

Dr. Kat Arney a szervezet tudományos információs munkatársa (2) azt mondta: "Tudjuk, hogy a kannabionidok - a kannabiszban található aktív vegyi anyagok - egy sor különböző hatással vannak a rákos sejtekre, melyeket laborban és állatokban növesztenek. De ebben a pillanatban nem állnak rendelkezésünkre klinikai kísérletek, melyek bizonyítják, hogy biztonságosan és hatékonyan tudják kezelni a rákos betegeket.

Ennek ellenére egyes betegek úgy döntenek, hogy magukat kezelik a kannabisz kivonattal.


A kutatók a betegek tapasztalatait gyűjtik, hogy képet kapjanak arról, hogy ezek a kezelések segítenek vagy sem, bár ez mégsem olyan bizonyíték, mint amelyeket megfelelő kézben tartott klinikai vizsgálatok során szereznek.


A szervezetünk támogatja a kannabionid alapú gyógyszerek klinikai vizsgálatait a rák kezelésében annak érdekében, hogy megbízható adatokat kapjunk arra vonatkozóan, hogy az emberek javát szolgálják a betegség kezelésében.
"


Chữa Khỏi Ung Thư Giai Đoạn Cuối Bằng Tinh Dầu Cần Sa







EMBERISÉG - EUGENIKA - ILLUMINATI 


Itt bújik meg a lényeg (Írta: SBG Buddha)
Most pedig visszatérnék a kiindulóponthoz. Biztosan emlékeztek még a nem olyan rég bemutatott Ridley Scott által rendezett nagyszabású filmhez, a Prometheushoz, ami próbált közelebb vinni az emberiség eredetéhez, de sajnos gagyi eszközökkel tette ezt. Viszont nem minden alapot nélkülöz.....
"Összefüggéseiben, ez egy film az emberiség eredetéről egy közel halhatatlan szuper-fajjal, genetikai 'mérnökökkel', akik azt fontolgatják, hogy genetikailag felülírják a Föld nevű bolygót, amit korábban az ősi történelemben ők népesítettek be velünk."
Miért fontos ez egyáltalán? Megmondom...
Mert ez nagyon sok nyugati titkos társaságnak alapja ma is. Ezernyi tárgyi bizonyítékot találunk arra, hogy a földönkívüli manipulátorok és az ősök együttesen voltak jelen a bolygón. Minden ősi kultúra hite, amit közvetítettek, az égből alá szálló istenekről szól (Ezékiel, aztékok, dogonok törzse, sumérok...stb), akik több ezer éven keresztül látogatták és manipulálták az emberiséget és kitermelték a mai uralkodó osztályt ezen a bolygón." 

Ezeket megvizsgálva mindig ugyanazokat a vérvonalakat fogjuk találni a merovingi dinasztiáktól, európai uralkodó családokig, az angol-szász vezető családokat a mai napig. Ezek mindig megvoltak, hatalmukat évezredeken át megtartották és jelenleg is itt vannak. Ezek tények. 
(Elég ha elkezded a kutatómunkát ezen kulcsszavakkal : "Illuminati Bloodlines" ... olyan dolgokat fogsz találni, amit el sem hinnél, ha Te magad nem látod...Én ennek csak a felszínét érintem most, de mindegyik eleméről órákig lehetne "mesélni"...SBG Buddha.)

"Minden nagy globalista, akit csak veszünk az elmúlt 160 évben, teljesen és minden mértékben megszállottja a tudásnak, hogy földönkívüli idegenek irányítják ezt a bolygót és adják át nekik a rejtett tudást" pl. Huxley és a Royal Society X-Clubhiszen az igazi tudósok sohasem hitték el az evolúció elméletét, hogy ez valami lassú véletlenszerű kiválasztódás lenne, hanem mindig is tudták, hogy világunkon túli alkotók műve. 


Még maga a DNS feltalálója Francis Crickis azt az elméletet terjeszti, hogy az életet "elültették" ezen a bolygón. Ehhez a Transzhumanizmus legnagyobb mítosza is kapcsolódik.
Darwin, Huxley és Dalton hozták ugyanis létre a létező legveszélyesebb és az emberiség kiirtását nyíltan lehetővé tevő elméletet:
 az EUGENIKÁT (eugenetika)"

Ezen vezetők, uralkodó családok meg vannak róla győződve, hogy ők azok, akik ezt a tudást az idegen fajoktól megkapták és ők, mint kiválasztottak joga, hogy ezt a tudást, hogyan adják tovább és mire használják fel. Még a sci-fi irodalom is H.G.Wells-től Jules Verne-ig is megszállottja volt ennek. (Az Eugenika története Bill és Ted videó)
Sir Julian Huxley: 1954 
"Hiszek a transzhumanizmusban, ha egyszer lesz elegendő ember majd, aki igazán elmondhatja ezt, akkor az emberi fajok egy újfajta létezés küszöbére értek."
Egy kis kitérő, hogy miért érdekes ez ? EZÉRT : 

"A szenátus külügyi bizottságának a meghallgatásán az ugyancsak CFR tag James Warburg (a FED létrehozásában kulcsszerepet játszó Paul Warburg fia) kijelentette: 
"Világkormányunk lesz akár akarják Önök, akár nem, vagy erőszakkal, vagy az Önök beleegyezésével." 

Az ENSZ létrehozását követően hamarosan létrejöttek az úgynevezett szakosított intézményei. 1945. novemberében már elkészült az UNESCO, az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális szervezetének az alapokmánya. Julian Huxley lett az első főigazgató, aki korábban Nagy-Britannia Eugenetikai Társaságának (Eugenics Society) volt az elnöke.
(Az eugenetika az ember öröklődő tulajdonságait a testi és szellemi képességek javításával igyekszik kihasználni. Szerepet játszik a fajelméletben is, a magasabb rendű emberi fajokra és ezek kitenyészthetőségére vonatkozó elképzeléseivel.) 
Anno láttátok az Ébresztőfilmben, hogyan alapozta meg az Eugenika kitalálása - amit büszkén tanítanak Darwinhoz kötve az iskolákban is - a fajelméletet és egy magasabb rendű faj igazolását. Az egész eugenista filozófia végül a nácizmus megjelenésében csúcsosodott ki, ahol megpróbáltak kísérletet tenni az Új Világrend felállítására... 


Az alábbi képen: Prescott Bush, a Koponya és Csontok titkos társaság jelképe és haditengerészet épületaz USA-ban.... 

Huxley ezt írta az UNESCO céljáról:
"Noha igaz, hogy bármely radikális fajnemesítési politika sok évig még nem lesz politikailag és pszichológiailag lehetséges, az UNESCO számára fontos látni, hogy az eugenetika problémáit a legnagyobb körültekintéssel kell kezelnie, hogy a közvélemény számára ezek a ma még elképzelhetetlen kérdések legalább elképzelhetővé váljanak."

Magában az UNESCO Alapokmányában ez olvasható:
"Minthogy a háborúk az emberek tudatában kezdődnek, ezért az emberek tudata az, ahol a béke védelmét létre kell hozni." 
Az UNESCO feladata volt olyan világszintű nevelési program elkészítése, amely a világszintű kormányzás céljait szolgálja. 

Bertrand Russel, aki az UNESCO egyik fő tanácsadója volt, ezt írta a szervezet lapjában: 
"Minden kormány, amely egy nemzedéken át kézben tartja az irányítást, képes lesz alattvalóinak a biztonságos ellenőrzésére hadseregek és rendőrök nélkül..."

Julian Huxley meg volt róla győződve, hogy a világnak egy központból irányított globális kormányra van szüksége. Az UNESCO-t e folyamat felgyorsítása és e cél elérése fontos eszközének tartotta. A globális tudományos-humanizmust tartotta az UNESCO értékrendszerét kifejező filozófiának. 

Hangsúlyozta, hogy a világkormányzat létrehozásához szükség van politikai integrációra, mert csak így tudja elérni az emberiség a társadalmi fejlődés következő fokozatát. 
Az UNESCO által készített nevelési programok arra törekedtek, hogy a gyerekeket már a legfiatalabb korban is bevonják a tudatosan irányított nevelési folyamatba.

Mi nem elsősorban eugenetikus hódítókkal nézünk farkasszemet, hanem azokkal a globalista technokratákkal, akik itt vannak ezen a bolygón és génmódosítással, vírusokkal, fajok és emberek hibridizálásával, generációk tervezett sterilizálásával, meddővé tételével játszadoznak.

Ilyen például a Rockefeller Alapítvány működése (mely olyan vakcinákat tervezett 1985-ben kifejleszteni, mellyel a termékenységet hosszú távon befolyásolni lehet), vagy a 
Bill Gates által létrehozott Rand Corporation génmódosított vetőmagvak és népességcsökkentő vakcinák előállítására..
Bármit is mondtok az Illuminatiról, egy biztos: hihetetlen elképzeléseik és rendkívüli türelmük van, hogy terveiket valóra váltsák. Azt már nem is mondom, hogy idejük sokkal több, mint nekünk halandóknak...... (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)


A Monsanto és Syngenta GMO-kutatói kapták a mezőgazdaság Nobel-díját! Értitek remélem az elképesztő irányt, amit erőltetnek!








Egy belga tudós és két, az Egyesült Államokban tevékenykedő kutató nyerte az idei Világélelmezési Díjata genetikailag módosított növények előállításában elért sikereik elismeréseként. Ez az első alkalom, hogy a World Food Prize elnevezésű elismerést, amelyet gyakran egy mezőgazdasági Nobel-díjjal felérő díjként emlegetnek, genetikailag módosított (GMO) növények előállítói kapták.

A világban 2 millióan tiltakoztak a MONSANTO génmanipulált mérgei ellen és a média hallgat !



A díjat odaítélő amerikai - iowai székhelyű - alapítvány szerint a gének növényi sejtekbe történő stabil átültetésével járó technológia növeli a terméshozamot, a növények kártevőkkel és betegségekkel szembeni ellenállóképességét és a szélsőséges időjárási viszonyokkal szembeni tűrőképességét. Az idei díjat a belga Marc Van Montagu, a belgiumi Genti Egyetem növénytechnológiai intézetének alapítója, Mary-Dell Chilton, a Syngenta nevű biotechnológiai vállalat alapítója és kutatója és Robert Fraley, a Monsanto cég vezető technológiai munkatársa kapta. 


Van Montagu és Chilton egymástól függetlenül fejlesztette ki a biotechnológiai eljárást az 1980-as években, míg Fraley az első mesterségesen előállított gyomirtószer-rezisztens szójabab megalkotója. Eredményeinek köszönhetően a gazdák anélkül használhatnak gyomirtót a földjükön, hogy kárt okoznánk a termésben.

A 250 ezer dollár (57 millió forint) pénzjutalommal járó Világélelmezési Díjat a Nobel-békedíjas Norman Baurlog agronómus, emberbarát, a zöld forradalom atyja alapította. Olyan magánszemélyeknek ítélik oda évről-évre, akik hozzájárultak az emberiség fejlődéséhez az élelmiszerek minőségének javítása, mennyiségének növelése, illetve hozzáférhetőségének elősegítése révén.



A belga kutató reményét fejezte ki, hogy az agrár Nobel-díj odaítélése a biotechnológiának 
elősegíti az Egyesült Államokban már széles körben termelt növények európai elfogadását is. 
A világon tavaly 170 millió hektáron termesztettek génmódosított növényeket - emlékeztet indoklásában a díjat odaítélő bizottság.

Forrás: Index.hu

Ugye nem kell részletezni mire megy ki a játék ?
Bár visszavonulót volt kénytelen fújni a Monsanto Európa tekintetében, de a terjeszkedési szándékát feladni aligha fogja. Így ez a mondat is értelmet nyer:
"
elősegíti az Egyesült Államokban már széles körben termelt növények európai elfogadását is. "
Reméljük, hogy SOHA ! 


Halálunk után még 49 napig élünk. Hogy miért? Nem hiszed el az okát



Halála pillanatában, amikor lelke elhagyja a testét, a legtöbb nem spirituális ember ekkor ébred rá, hogy valójában nem ő halt meg, Ő tovább él, csak a fizikai ruháját vetette le. Ekkor a léleknek lehetősége van még, itt maradni a földön, elbúcsúzhat a szeretteitől, megnézheti akár a temetését is.
Ekkor fogja megtudni igazából azt, hogy őt ki szerette és ki nem. Mármint nem a temetésen tudja meg, hanem halála utáni időszakban. Ekkor a lélek úgymond „szabadon” mászkálhat itt a földön, és szó szerint értsd olvashat a gondolataidban!
Ha egy társaságban vagy akár a gondolatodban az elhunytról gondolatok jelennek meg, beszéd téma lesz, akkor ő ott megjelenik, és próbálja a saját igazát a lélek elmondani. Pl: Én szerettelek téged mindig, még akkor is ha te nem úgy gondolod… vagy: én akkor azt az adott pillanatban nem úgy gondoltam mint Te, kérlek bocsáss meg nekem….stb.
De itt felsorolhatnék millió és millió példát. Szóval a lényeg az, hogy a lélek kap egy kis időt és még itt maradhat a földön, nem muszáj neki hazamenni a fényhazába.
Mennyi időt kap a lélek ?
49 napot! Igen jól látod Negyvenkilenc napot! De ebből is az utolsó 7 nap már elég kritikus, ezért inkább azt mondják, hogy 42 napja van a léleknek, hogy hazatérjen a fénybe, mert ezután bezárul a kapu, és megszűnik a lehetősége a „szabad távozásra”


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése