2019. május 9., csütörtök

Sátán
















Sátán
























Dali a sátánista művész



































Mielőtt koporsóba raknák az emberiség zömét a titkos szolgálatok , és kormányok tudják , hogy kik repülnek keresztül az ország területe felett , nyilatkoztatni kell , hogy kik permetezik be az ország területét , és az adott ország nemzeti légi társaságának a gépeit leszállásmál lézeres eévakításban kell részesíteni , hogy a terrorista akciójukra megfelelő terror alá tudjuk venni az adot ország légi társaságát , mert ha 4- 5 gépük így lezuhan , az adott ország légi térsasága csődbe fog menni , mert senki nem akat velük utazni , hisz senki nem akar meghalni , csak ők akarnak meggyilkolni bennünket !!!! Hallani lehetett olyan hirt is hogy a permetezést a csarter járatok is végezték , úgy hogy ők is legyenek célpontok !!!! De , hogy ne degraláljanak bennünket terroristának , jelentsük be , hogy ezek a légi térsaságok a világ bármely táján lézeres vakításban kénytelenek lesznek fel és leszállásban részesülni !!! Az utazni vágyó közösséget értesítsék , hogy esetleg lézeres vakítás miatt földbe csapódhatnak , és ezért nagyobb biztosítási összegekért válalják a társaság szolgáltatésait igénybe vételét !!

Az hogy még nem vagyunk bio robotok , és még tudunk gondolkofni , és nem hagyjuk , hogy ők gondolkodjanak helyettünk , jelizi azt , hogy még csak a politikai elitt tagjait tudták csak bio robottá tenni !!!! És ne feledjék el , hogy a politikai elit , vagy helytartóink , és talpnyalóinak a bio robottá tételével a nemzetek még szabadok , és a nekünk meg építettett koncentrációs táborokba esetleg ti lesztek a lakói !!!!!
Tudjátok !
A kisebb létszámot könnyebb lakat alá terelni , mint a nagy többséget likvidálni , és ha kifinomultabban hozzáférünk a tudatmódosító szereitekhez , és mi kezdjük alkalmazni veletek szemben , akkor mi fogunk irányítani benneteket , és aktíváljuk bennetek az öngyilkossági parancsot, úgy hogy intézzetek el még közzületek legalább 4 – 5 főt !!!!!

Hát ez is belefér a sátánfajzatok irtásába , hisz ne feledjétek ők a fekete miséik alkalmával még ma is az elrabolt több százezer amerikai gyerekekből áldoznak fel a sátánnak mindig jópárat !!! Ha nem hiszitek kérdezzétek meg a Hillary Klintont , és a bandáját , hisz már csak erre tudnak élvezni !!! A szexuálisan kihasznált gyerekeket végül így távolítják el az élők sorából , és hogy az egész zökkenő menteden történhessen a holtestüket a hamburgerbe keverve terítik a világba , és akkor van pofájuk a kerge marha kórra fogni az agyvelő szivatyosságot !!!!

De ahogy a kutya ugatása sem hallik fel az égbe az én jajkiáltásom sem jut el a megfelelő fülekbe , mert a megfelelő füles is e sátánista szekta tagja , úgy , hogy te hald meg , és értesíts másokat , hogy a végén már mindenki tudja , és lekövethető legyen a sátáni gyilkosságaik történeteik , és az elszámoltatásban esetleg őket áldozhatnánk fel a sátánuknak az oltárán !!!!!!





A saját nemzetük ellen szerveztek terror támadást , és a kijelölt balekokat azóta is zárt osztályon tartják !!!





ő már a harmadik szívet koptatja e szerencsétlen áldozatok egyik , másik-ó jától el orozva !!!
És ha már műtét van feltérképezték , hogy milyen szerveket kell még kicserélni , így már az egész zsidó gojjá változott !!!!


A zsidó aki gojjá változott !!!




szeretném ha ti is alulról szagolnátok az ibolyát !!!!






ILLUMINATI CELEBRITIES EXPOSED The Fallen Angels (CENSORED VERSION RE-UPLOAD)



THE BEAST IS UPON US - HAVE YOU PASSED THROUGH THIS NIGHT?



A sátáni család !!!




































































Ki itt a gyilkos Hitler , vagy ti kirer rá erőltettétek a II. világháborút !!!!
Balek volt ő azokkal a 10 – 20 millió halott katonával kiket a halálba kergettetek !!!
Saját nemzetetek ellen háborúztok cionista érdekekért felforgatjátok a világot , és csak a hullák jelzik az utatokat , hogy merre jártok !!!
Koporsó , és koncentrációs tábor a ti szép új világotok , és a nép az istenadta nép rabszolga , és biorobot . A nemzetek helytartóit biorobottá változtazzátok a nemzeteket kifosztottátok , mint legutóbb Ukrajna aranytartalékait raboltátok el !!!
A hülye kabzsi kazárok a nagy Kazár birodalmat akarják létrehozni ,mig a nép fel nem fog lázadni !! És az előbb vagy utóbb bekövetkezik , mert a pénz egyesuralma megszünni látszik , már nem ti nyomjátok csak a bankókat , ha értéktelenné válik jön a polgárháború , és ti bebujhattok a földalatti odutokba , és mi be is falazunk benneteket , és a végén csak az marad meg közületek aki megeszi a másikat !!!Ő lesz a sátán gyermeke mélyen eltemetve a barlangjában bűz és mocsok közt fog haldokolni , és örülni fog , hogy végre eéjött hozzá a vég !!!!


Igen te mocsok ez vár reád , ha megéled a sorsod elrendeltetett !!!


Az utolsó gyilkos is különb nálad , te neutron bombát robantatál 9/ 11 – kor a saját népedre támadtál , nem érdemelsz kegyelmet , meg érdemled , hogy a kazárok az orodnál fogva vezessenek !!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése