2013. július 2., kedd

PROGRAMOZZUK ÁT AZ AGYUNKAT!


PROGRAMOZZUK ÁT AZ AGYUNKAT!



2012.12.01

PROGRAMOZZUK ÁT AZ AGYUNKAT!

-"NE CSAK HIDD, HANEM TUDD IS!"
-"PRÓBÁLOM FELSZABADÍTANI A TUDATOD, DE CSAK AZ AJTÓT MUTATOM MEG, AZTÁN NEKED KELL BELÉPNED!"
-"ÜRÍTS KI MAGADBÓL MINDENT, FÉLELMET, KÉTSÉGET, HITETLENSÉGET! SZABADÍTSD FEL A TUDATOD!"-MÁTRIX


SIKERES EMBEREK AGYMŰKÖDÉSÉRE VONATKOZÓ LEGÚJABB TUDOMÁNYOS FELFEDEZÉSEK

Emlékszel arra mi történt azt követően, hogy a legújabb autódat megvetted? Nem úgy tűnt, mintha hirtelen mindenkinek ugyanaz a színű, típusú és márkájú autója lenne, mint neked? Ez azért volt így, mert az autóvásárlás egy érzelmi tapasztalatszerzést jelentett számodra.

Az agyad arra lett kényszerítve, hogy az adott színű és típusú autóra összpontosítsd a figyelmedet. Így van „tekercselve”– és ezért így működik az agyunk. Ha megérted hogyan működik az agyad, képes leszel azt arra is rászoktatni, hogy bármire összpontosítsa a figyelmedet, amit csak el akarsz érni.
Az agy úgy viselkedik, mint egy internetes keresőmotor 

A kutatók az agyról szerzett összes ismereteik 98 %-ára 1996 utáni időszakban tettek szert. A modern tudomány végre bebizonyította azt, amit a sikeres atléták és vállalkozók már régóta tudnak:
Képesek vagyunk fizikailag megváltoztatni agyunk neuronjait és vezetékrendszereket létrehozni a tudatalattinkban, hogy egy távirányítható rakétához hasonló módon elérhessük az álmainkat és a céljainkat.

Ez azt jelenti, hogy bármennyire is sivár múlttal rendelkezel, ettől függetlenül dönthetsz úgy, hogy egy hihetetlenül sikeres jövőnek nézz elé: Ha megváltoztatod az agyad „tekercselését”, a jövődnek nem kell feltétlenül a múltaddal azonosnak lennie!

Az agyalap és a gerincvelő csatlakozásánál található egy terület, ami a Reticular Activation System (RAS) – Retikuláris Aktiváló Rendszer - nevet viseli. A RAS egy szűrő szerepét tölti be és meghatározza, hogy bármelyik pillanatban melyik gondolatunkra összpontosítsuk a figyelmünket.

Szükségünk van erre a szűrő rendszerre, hogy a zajt kiszűrhessük, ugyanis másodpercenként körülbelül nyolc millió bit információ halad keresztül az agyunkon. A RAS határozza meg, hogy melyik információ fog az agyunkba eljutni.

Mihelyt az inger keresztülhalad a RAS szűrőn,  és bejut a nagyagyba, ott egy gondolatot, egy érzelmet, vagy mindkettőt képes kiváltani. Még abban az esetben is, ha a nagyagy képezi a gondolat központját, az nem fog válaszolni az üzenetre, hacsak a RAS erre nem ad engedélyt.
A RAS olyan, mint a Google – honlapok milliói léteznek már, de mi egyszerűen egy kulcsszó beírásnak köszönhetően, képesek vagyunk kiszűrni azokat, amelyek nem érdekelnek bennünket.

A RAS-t olyannak tekinthetjük, mintha a tudatos gondolatainknak a kapuőre lenne.  A jövőnk szempontjából sorsdöntő jelentősége van annak, hogy a megfelelő üzeneteket hogyan tudjuk ezen a kapuőrön keresztül juttatni.

Kapustréning

Mi okozza azt, hogy egyes üzenetek keresztüljutnak a kapuőrön, míg mások fennakadnak rajta?
Bármi, amire a figyelmedet jelenleg összpontosítod, átbocsátást nyer.  Ha mondjuk, egy házat szeretnél magadnak venni a Mátrában a RAS-od automatikusan elkezdi kiszűrni azokat az ötleteket, amelyek segítenek neked megszerezni ezt a házat – olyan módon, hogy segítőkész személyekkel való megismerkedéseket, a házvételt elősegítő körülményeket és ahhoz szükséges erőforrásokat biztosít számodra.
Ez azt jelenti, hogy minél inkább „agyadba vésed” a célkitűzéseidet, a tudatalattid annál inkább dolgozni fog azon, hogy azokat sikerüljön elérned.

Céljaid naponkénti leírásával, a kívánt eredmény elérésének elképzelésével (vizualizálásával)  és a megerősítő mondataid rendszeres elismétlésével, segítséget nyújthatsz a tudatalattidnak a számodra fontos dologra odafigyelni.
Vizualizálással a tudatalattid kreatív erőforrásait hozhatod működésbe, melyek a hét minden napjának mind a 24 órájában segíteni fognak neked a céljaid elérésében. Ha nem vizualizálsz, akkor megfosztod magadat a rendelkezésre álló segítségforrásoktól.

Egyébként is, a gondolataink öt-hatoda a tudatalattinkban keletkezik. Ugye te sem szeretnél lemondani az erőforrásaid öt-hatodáról?
Ez azt is jelenti, hogy merned kell bízni az ösztönös megérzéseidben. Amikor váratlanul ráérzünk valamire, akkor nem történik más, mit hogy a tudatalattink egy olyan lehetőségre bukkant rá, amelynek kiaknázása érdekében cselekvésre kellene elszánnunk magunkat. A tudatalattink memóriája egy számunkra kedvező alkalmat fedezett fel. Ne hagyd figyelmen kívül a megérzéseidet!

Mihelyt megtanulod a tudatalattidat a szolgálataidba állítani, az életedben gyökeres változások fognak bekövetkezni. Reggelenként arra fogsz ébredni, hogy remek ötletek jutnak az eszedbe, amelyek a céljaid elérését segítik elő. Olyan személyekkel fogsz egyre gyakrabban összetalálkozni, akik segíteni fognak neked az álmaid megvalósításában. Olyan mágnessé válsz, ami magához fogja vonzani a kedvező feltételeket. Az emberek arról kezdenek majd el beszélni, hogy te mennyire szerencsés vagy!

Az érzelmek hatalma

Akárhány esetben, amikor szenvedéllyel és erős érzelmek kíséretében egy megerősítő mondatot ismételsz meg, vagy valamit elképzelsz, egy új idegpályát hozol létre az agyadban. Az erős érzelmi hatással kísért tapasztalatok az agyban lévő neuronok dendritjein újabb tüskés kiemelkedések kinövését eredményezik, amelyek az idegkapcsolatok számának a növekedését vonják maguk után.

Mindez emlékezetjavulásban és jobb memóriateljesítményben nyilvánul meg. Ezzel magyarázható az a jelenség is, hogy miért emlékeznek az emberek még ma is arra, hogy mit csináltak akkor, amikor J.F. Kennedy halálhírét meghallották, vagy a Challenger űrhajó katasztrófája idején, vagy akár 2000.09.11-én. Ezek az események annyira érzelmekben gazdag élményt jelentettek, hogy az agyban új idegpályák kiépülését idézték elő.

A legújabb agykutatási eredmények azt mutatják, hogy ugyannak a kijelentésnek szenvedélyes ISMÉTELGETÉSE eredményeként új idegpályák alakulnak ki az agyunkban, amelyeket „hiedelmeknek” tekinthetünk.
És amikor ez a “HIEDELEM” hatni kezd, akkor olyan cselekvésekre ösztönöz bennünket, amelyek az álmaink megvalósulását segítik elő.

Ez a magyarázata annak, hogy az önbeszédünknek és annak, hogy milyen személyek társaságában töltjük időnk nagy részét, kulcsfontosságú szerepe van a sikerünk elérése szempontjából. Attól függően, hogy mit mondasz önmagadnak, és kivel töltöd az időd nagy részét meghatározza, hogy milyen fajta idegpályákat hozol létre.

Jobban akarsz magadban hinni? 

A hiedelmek a tudatalattiban képződnek. Ha nem hiszed, hogy sikert fogsz valamiben elérni, akkor meg kell változtatnod ezt a hiedelmedet. Ezt a TUDATALATTID ÁTPROGRAMOZÁSÁVAL érheted el.
Jelenleg milyen fajta idegpályákat építesz magadnak?

Az, hogy ezeknek köszönhetően sikerrel fogsz-e járni, vagy elbuksz, csak rajtad múlik – kezdj rögtön hozzá! Szoríts időt arra, hogy:
•    leírd a célkitűzéseidet,
•    élénk fantáziával képzeld el, milyen érzés lesz, ha sikerrel jársz,
•    állj egy tükör elé és mondd el magadnak, hogy az ÁLMAID valóra fognak válni
… és azok tényleg meg fognak valósulni!

Ebben az anyagban Ruben Gonzalez – olimpikon – egyik cikkében olvasottak is felhasználásra kerültek:
“Éjszaka a tudatalattink hatszor gyakrabban idézi és dolgozza fel a késő este befogadott információkat, mint azt, ami napközben történik velünk. Ezért olyan hatékony a késő esti magolás, s ezért lesznek rémálmaink, ha lefekvés előtt krimit nézünk. És ezért olyan fontos, hogy megfelelő esti mesét olvassunk a gyerekeinknek! Amellett, hogy a kicsik így könnyebben elalszanak, a történet újra meg újra felbukkanó üzenetei és tanulságai beépülnek a tudatalattijukba.”

http://atudatosteremtesmuveszete.blogspot.hu/2012/11/programozzuk-at-az-agyunkat.html
http://tudatvaltas2012.blogspot.hu

DÖBBENETES INFÓK, AMIKET MÉG CSAK MOST FEDEZÜNK FEL – TUDATOSSÁG



2012.11.14
A világ megváltoztatásával kapcsolatban egyetlen üzenet van: 
Mindenki dolgozzon saját magán! Soha ne hibáztassunk senkit. Még a politikusokat és a papokat se. Induljunk el befelé és rövid időn belül, ha nem is a helyes válaszok, de a helyes kérdések elő fognak bukkanni.
A legfontosabb kérdésekre pedig több ezer éve megvannak a helyes válaszok. Csak élni kell velük.
Kb. 100 évvel ezelőtt Albert Einstein hosszú órákig tartó munka után hátra dőlt székében és teljesen magába roskadt:"Atyaúristen!!!! Hogyan fogom én ezt elmagyarázni az embereknek?"
A gondolatok lázasan rohangáltak a fejében, de sehogyan sem tudta megérteni, amire rájött. Olyasmire jött rá, amiről tudta, hogy igaz, de felfogni még neki is nehezére esett.
Visszaemlékezett gyermekkorára, amikor is a legnagyobb élménye az volt, amikor apja megmutatta neki, hogyan működik az iránytű. Azonnal elkápráztatta, hogy létezik egy ERŐ, ami láthatatlanul is képes hatni a tűre. Azóta nem hagyta nyugodni a gondolat, hogy a világ nem csak az, amit a szemünkkel látunk. 
Most pedig rájött valamire, amiről elképzelni sem tudta hogyan lehetséges, annyira viszont bízott a számításaiban, hogy igaznak fogadja el. 
Arra jött rá, hogy sem a tér, sem az idő nem létezik. Pusztán gondolati teremtmények. 

Egy hatalmas illúzió, ráadásul olyan tökéletesen megszerkesztve, mely illúzióban mindenki abban hihet, amiben csak akar, mindig igaza lesz. 
Ekkortájt hagyta el a száját az a mondat, amit azóta sokszor idéznek tőle:
"Csak két dologban hihetsz: vagy abban, hogy a világon minden csoda, vagy abban, hogy semmi sem." 

Mindez 100 évvel ezelőtt történt. Mi az, ami napjainkban történik?

Tudósok megállapították, hogy az emberi DNS-ben lévő információk mindössze 3-5%-a felelős azért, hogy a petesejt és a spermium találkozása után egy hús-vér emberke születhessen. 
95% pedig valami egészen másért felelős. Bár, sokat hallani, hogy az ember lelki lény, de azt sehol nem tanították, hogy 95%-ig az. 
Érted ezt? Amikor belenézel a tükörbe, azt aki igazán vagy, nem is látod. Annak aki vagy, és aki lehetnél, mindössze 5%-át látod. 

Amikor Szent-Györgyi Albert elkezdte erőltetni, hogy a tudomány kicsit nagyobb hangsúlyt fektessen a kvantummechanika tanulmányozására, mert úgy néz ki, hogy sokkal több dolog függ össze egymással, melyek működéséről pillanatnyilag elképzelésünk sincs, nem csak kortársai nevették ki, de a Magyar Tudományos Akadémia még arról is gondoskodott, hogy ezek a cikkek eltűnjenek az életművéből, nehogy a tudós egy nagy bohócnak tűnjön az utókor számára, akinek csak malaca volt, amiért felfedezte a C vitamint. 

Mostanában kezdték el kutatni, kutatgatni a levegőben, éterben, illetve ismeretlen dimenziókban lévő információs mezőket. 
Ma már tudjuk, ha egy csoport jó kedvű, vidám ember egy légtérben örül egymásnak, ezután pedig elhagyva a helyiséget, egy ismeretlen lép be ugyanide, ennek az embernek is megváltozik az érzelmi mutatója. Jobb kedve lesz, pedig nem is hallotta, nem is látta azokat, akik előtte bent voltak a teremben. 

Mit jelent az, hogy ma már tudjuk ????? Hiszen legtöbbünk még soha nem hallott erről! Ha ez igaz lenne, mindenhol erről beszélnének. 
Ha valami fontos és igaz, akkor annak vezércikknek kell lennie a médiában… Vagy mégsem? 

A válasz: vagy mégsem. 

A CIA és a KGB több, mint 50 éve kutatja azt, hogyan tudnának a távolból kutakodni mások agyában. Hogyan lehetne kiszedni titkos információkat több ezer kilométerre lévő emberek agyából. Ehhez nagyon összetett pszichológiai ismeretekre és az emberi lélek legmagasabb szinten történő tanulmányozására van szükség. 

A gyalázatos kutatások legnemesebb mellékterméke az, hogy rájöttek mi a módja annak, hogy egy ember kiteljesedett boldog életet élhessen. Kiteljesedhessen a kreativitása, elérhesse céljait, és kihozhasson magából mindent, ami fontos számára. De a legfontosabb amit felfedeztek: ha egy ember növeli személyes tudatosságát, az hatással van más, távolban lévő emberek tudatosságára is. 
Ez pedig nagyon veszélyezteti mindenféle hatalom fennmaradását. Magas tudatosságú, boldog, kiteljesedett életet élő embereket nem lehet irányítani, médiával, reklámokkal manipulálni. Nem lehet rajtuk élősködni, nem lehet rájuk értelmetlen adókat kivetni és legfőképp nem lehet rájuk parancsolni, hogy énekelve-dalolva, menetelve, mások zsoldos katonájaként embereket megöljenek. 

Az a lelkiállapot, ami ahhoz kell, hogy valaki az életét úgy irányíthassa, ahogyan szeretné, kizárólag a Szeretet, Hit, Hála, Ítélkezésmentesség állapotában tartható fenn. 

Így talán könnyebb megérteni, miért december 23-ára időzítik a különböző hatóságok a felszólító leveleiket. 
A különböző hatalmi praktikáknak hála, ma már azok se tudnak nagyon az óhajtott lelkiállapotba kerülni, akik ismerik ezt a titkot. 
 
Tudjátok miért fontos a tudatosság növelése? 
Azt mondják, Magyarországon kb.: 7-8 millió ember rendelkezik 80-as IQ-val. A 70-es szint pedig már az értelmi fogyatékosok kategóriáját jelenti. 
Ilyen felállásban már nem is hangzik olyan jól, hogy DEMOKRÁCIA választópolgárokkal, nem? 
A legtöbb ember éppen eltudja dönteni, hogy pisilni kell, fázom vagy melegem van vagy szüksége van egy teljesen szükségtelen reklámban mutatott vacakra....
Döntéseit pedig a legalacsonyabb rendű ösztönei szintjén hozza meg. Ha egy politikus ad neki egy puszit a választási kampány során, akkor azt jó embernek fogja tartani. 


Magasabb tudatosságú társadalomban nem fordulhatott volna elő, hogy akkor törjön ki a legnagyobb éhínség a Föld egyes országaiban, amikor a világon pont a legtöbb élelmiszert sikerült megtermelni. 
Amíg Bangladesben az emberek a saját halott gyermekeiket ették meg, addig Oroszországban a mozdonyokat búzával fűtötték. Annyi búza termett, hogy nem fért be a tározókba. 

Előfordult az is az indiai piacokon, hogy emberek saját haldokló, menthetetlen gyermeküket árulták másoknak eledelül. 
Leírom még egyszer, hátha valaki elsőre csak átfutott volna rajta: emberek a saját gyermekeiket ették meg és árulták másoknak eledelül. 

Magasabb tudatosságú társadalomban nem fordulhatna elő, hogy Ázsiában, több mint 40 millió, 10 év körüli gyermek dolgozzon reggeltől estig minden nap. Hidakat, autópályákat építenek, esténként meg vaskonténerekbe zsúfolva, bezárva várják a másnapot. Nem pénzért dolgoznak. A szüleik azért adják be őket ide, mert addig sem nekik kell etetniük a gyermeket. Arra ugyanis már képtelenek. 
De az sem fordulhatna elő, hogy este a fotelban ülve a befektetési tanácsadód távol-keleti részvényeket sózzon rád, mivel azok most extraprofittal kecsegtetnek. Tudnád jól, hogy mások kizsigerelése árán nem akarod Te magad sem biztosítani a saját gyermeked jövőjét. 

Magasabb tudatosságú társadalomban nem fordulhatna elő, ha tudjuk, hogy a Hit, Szeretet, Hála, és Ítélkezés mentesség, mint lelkiállapot, olyan kémiai folyamatokat képes elindítani az emberi agyakban és kvantum szinten a világban, amelyek nagyban befolyásolják az életben való boldogulásunkat, hogy ne ez legyen a legfontosabb elsajátítandó tantárgy az iskolában. 
És ez teljesen független a vallásoktól is. 

Indiában, amikor egy gyógyító mesterré válik, két utat választhat. Vagy elmegy az emberek közé és fizikailag gyógyítja őket, vagy felmegy a Himalájába egy barlangba és onnan gyógyítja a világot meditáción keresztül kvantum szinten. 

Ha valaki nagyjából követi az elmúlt 1-2 év változásait, biztosan észreveszi azt a folyamatot, amit nem tudok jobb szóval kifejezni, mint: Tudatosodás. Elindultunk egy úton a magasabb tudatosság felé. Mi egyszerre választjuk az utat a Himalájába és egyszerre az emberek felé is. 

Olyan út ez, amin csak lassan lehet haladni, ha valaki úgy, mint mi, csecsemőként kapcsolódik be, de nem a sebesség számít, hanem az, hogy az irány jó legyen.

A világ megváltoztatásával kapcsolatban egyetlen üzenetünk van: mindenki dolgozzon saját magán! Soha ne hibáztassunk senkit. Még a politikusokat és a papokat se. (Sokan dolgoznak közülük is egy jobb világon) 

Induljunk el befelé, és rövid időn belül, ha nem is a helyes válaszok, de a helyes kérdések elő fognak bukkanni. A legfontosabb kérdésekre pedig több ezer éve megvannak a helyes válaszok. Csak élni kell velük. 

Tudom, hogy a villanyszámla meg a lakástörlesztő előteremtése teljesen eltereli az ember figyelmét a nemesebb gondolatokról, és azok sokkal nagyobb gondnak tűnnek pillanatnyilag, de az anyagi világban való boldogulás is a magasabb tudatosságban keresendő. 

Ahogy Weöres Sándor írta, Az Élet bevásárlócsarnokának felirata: 
Mihelyt NEM KELL: mindenem a Tiéd. 
Ezt megérteni, sokkal magasabb tudatossági szintre van szükség. 

Ha van egy nagy álmod, higgy benne, higgy a Létezés bölcsességében a megvalósulás fontosságát illetően, kerülj a Szeretet, Hit, Hála állapotába, ne ítélkezz mások felett és az álmod a létező legnagyobb sebességgel indul el a megvalósulás útján.

Einsteintől átvéve: fogalmam sincs hogy ez az egész hogyan működik, csak azt tudom, hogy igaz.
Az Avatar-ból a képet szándékos utalásként tettem ki.....
 
 
Forrás: Tarnóczy Vilmos (kvantumklub.hu) http://vilaghelyzete.blogspot.hu/


A GYÓGYÍTÓ TIGRISSZEM



2012.11.04
A tigrisszem a kvarc ásvány egyik drágakőként használt változata. Színe többnyire sárgásbarna és aranybarna, amely az áttetszőtől az átlátszatlanig változik. Mint minden ásványnak, ennek is megvannak a maga spirituális titkai.
Az ezoterikus irodalom régóta ismeri és alkalmazza a tigrisszemet. Legfontosabb kapcsolatban a napfonat csakrával áll, ezáltal hatásai a tűz-erő központban érvényesülnek a legjobban.
Úgy tartják, hogy a tigrisszem energiái leginkább az Ikrek, az Oroszlán, a Szűz, a Skorpió és a Nyilas jegy szülötteivel harmonizálnak, de egyébként minden ember számára hasznosak.
Gyógyhatásai:
  • erősíti a légutakat és a tüdőt
  • meghűlés, megfázás, köhögés ellen jó
  • jótékonyan hat az ízületekre és a csontozatra
  • csökkenti az asztmatikus panaszokat
  • rugalmasabbá teszi az izomzatot
  • idegrendszeri problémákra kifejezetten ajánlott
Szellemi és lelki hatásai:
  • nyitottabbá tesz a külvilág irányába
  • kreatívabbá tesz
  • fejleszti a koncentrációs készséget
  • segít a belső látás kifejlesztésében
  • támogatja a belső korlátok ledöntését
  • segíti a döntéshozatalt azáltal, hogy fokozza a határozottságot
  • felpezsdíti az embert azáltal, hogy táplálja a belső tüzet
  • fokozza az ember bátorságát, hogy merje megmutatni magát
  • erősíti az emberek közötti kapcsolatokat a közös nevező megtalálása által
  • csökkenti a felesleges izgalmakat
  • erősíti az ember karizmáját és másokra gyakorolt hatását
  • jótékonyan hat az idegességre és az idegi problémákra
  • érzelmi blokkokat old
  • fejleszti a rendszerező képességet
  • spirituális védő szerepe miatt talizmánt is készítenek belőle
A napfonat csakránk spirituális fejlődésünk során jelentős szerepet vállal nemi identitásunk és a személyiségünk önállóságának, határozottságának és erejének kialakításában. Aki ezt rendszeresen karbantartja és erősíti, az felvértezi magát a túlzó kritikával és az igazságtalan bíráskodással szemben, továbbá kevésbé lesz kibillenthető.
Az erős napfonat csakrával rendelkező embert nem nyomasztják a körülmények és a külvilág befolyásoló hatásai.
Arra figyeljünk oda, hogy a frissen vásárolt tigrisszemet is tisztítsuk meg alaposan folyóvíz alatt, vagy tegyük néhány órára egy pohár vízbe, hogy megszabadítsuk a szennyező energiáktól. A használat gyakoriságától függően pedig rendszeresen ismételjük meg ezt a tisztító műveletet.
Használhatjuk marokkőként meditációhoz, vagy dekoratív testékszerként is.
 
boldognapot.hu

AMETISZT – AZ IBOLYASZÍNŰ CSODA



2012.11.04
Ismerkedjünk meg az egyik legsokoldalúbb hatásokkal rendelkező ásvánnyal, az ametiszttel. A fogyókúrától a józanságon át, az aura védelmén keresztül a lelki nyugalom erősítéséig bámulatosan sok előnyös tulajdonsággal rendelkezik.
Az ametiszt a kvarc ásvány ibolyaszínű változata. Mindig is az egyik legkedveltebb, ékszerként is használt kő volt, de nem csak igéző színe okán, hanem mert úgy tartották róla, hogy viselőjét megóvja a részegségtől. Azamethüsztosz szó jelentése: nem részegítő. A legértékesebbek a tiszta és sötétebb lila változatok.
Az ametiszt a tiszta gondolatok, az éberség, az értelem és a józan ítélőképesség köve. Asztrológiai megfeleltetései szerint a Kos, a Szűz, a Skorpió, a Nyilas a Vízöntő és a Halak köve, de az alábbiakban részletezett sokoldalúsága miatt szinte mindenkinek ajánlott.
Lássuk, hogyan hat az ametiszt a testre, a lélekre és a szellemre!
Fizikai hatásai
  • erősíti az immunrendszert
  • általánosságban elősegíti a gyógyulást
  • vitalizálja a szervezetet
  • harmonizálja az anyagcserét: mind az alultápláltságon, mind a zsírszövetek eltüntetésén segíthet
  • szabályozza a bélflórát
  • méregtelenít
  • csökkenti a fájdalomérzetet
  • jótékonyan hat:
    • a fejfájára
    • az agyalapi mirigyre
    • a gyomorfekélyre
    • a hasnyálmirigyre és a cukorbetegségre
    • a pajzsmirigyre
    • a légcsőre és a mandulákra
    • a termékenységre
    • az epilepsziára és migrénre
    • a görcsökre
    • a hormonháztartásra: összehangolja a belső elválasztású mirigyeket
    • az ödémára
    • a színvakságra és a farkasvakságra
    • a bőrproblémákra
    • a vérszegénységre
    • az alvászavar esetén
Spirituális szempontból a harmadik szem és a korona csakrához kapcsolódik, amiből kitűnik, hogy a spirituális fejlődés köve.
Spirituális-lelki hatásai
  • fokozza tisztánlátást
  • erősíti a koncentrációs képességet
  • semlegesíti a negatív földsugárzások egy részét
  • javítja a memóriát
  • erősíti az akaratot
  • csökkenti a bizonytalanság-érzetet
  • növeli az önállóságot
  • fokozza az intuíciós érzékenységet
  • támogatja az önbecsülést
  • segít a felesleges szenvedélyek leküzdésében
  • erősíti a szeretetet
  • támogat a félelmek és a szorongások leküzdésében
  • segít kiüríteni a felesleges és zavaró gondolatokat
  • véd a csábításokkal és a negatív energiákkal szemben
  • erősíti és védi az aurát
  • enyhíti a gyászt és a hiábavaló vágyakozást
  • erősíti a lélek nyugalmát
Használhatjuk (test)ékszerként, marokkőként vagy akár amulettként is. Ne felejtsük el rendszeresen megtisztítani és felenergetizálni (energiával tölteni)!
Az ametisztből készült kristálykoponyák további különleges tulajdonságokkal rendelkeznek.
 
boldognapot.hu

KIEMELT HÍR: KÖZELEG NOVEMBER 9, AZ ILLUMINÁTUS SZIMBOLIKA KULCSDÁTUMA



2012.10.16
masonic_symbol.gif.jpgA következő cikkünk gyenge idegzetűek számára nem ajánlott! Cikkünk célja nem a meggyőzés, hanem az ismeretterjesztés!
Egyre többen vannak akik kapcsolatban állnak egyfajta földön kívüli intelligenciával, ha lehet így nevezni. Most azonban nem azokról a kontaktokról van szó, akik pusztán ígérgetnek, vagy tologatják a dátumokat miközben napról napra nem történik semmi, a sok hívő pedig mindhiába várja a változást. 


Nem. Itt másról van szó. Valami sokkal többről. Kezdjük azzal, hogy egyes UFO kutató szerint a Föld jelenleg negatív ET-fajok kolóniája, melyek a földi háttérhatalom (a világ pénzügyi rendszerét uraló Rothschild-Rockefeller-Bush kartell) mögött is állnak. És igen, ezek az ET-k mi ránk (birkákra) úgy tekintenek, mint mi is az állatokra. Az ET-knek éppúgy feltehetőleg vannak formális
, csillagrendszerek közti szervezetei, mint ahogy nekünk is vannak nemzetközi szervezeteik. A második, kevésbé formális szövetséget a reptiloid fajok alkotják, s ide tartozik több más, a Földet is látogató negatív faj mint a szürke ET-k az Orion és Zeta Reticuli csillagrendszerekböl.

Vannak azonban pozitív fajok is. A plejádiak éppúgy néznek ki mint mi. Egy plejádi ET nyugodtan elmehet mellettünk az utcán, földi embernek fogjuk hinni. A hasonlóság nem véletlen. Ök a mi "teremtö atyáink", a Bibliában emlegetett "angyalok". Illetve egy másik elmélet szerint nem egészen... Miért nem vagyunk mi is olyan pozitív, jószívü lények mint ök, feltette már valaki a kérdést?

Ha igen, akkor a választ a másik elmélet adja meg: azért, mert az emberiséget a Földet jelenleg is uraló annunakik teremtették meg az ő képmásukra, hogy rabszolgaként tartsuk el őket egy olyan berendezett világban, mint amilyenben jelenleg is élünk. Ezeket a besorolásokat nem valamilyen félig flúgos UFO-kontakták, hanem maguk a titkosszolgálatok szivárogtatták ki, s jól ismertek a "fekete projekteken" (black-ops) dolgozók köreiben. Az amerikai NSA (müholdakat felügyelö kémszolgálat), a haditengerészet és az ún. US Space Command (az amerikai hadsereg "ürigazgatósága") több ET fajjal kapcsolatban van. Több ET faj - pozitív és negatív egyaránt - a kezdetektől fogva - figyeli a jelenlegi emberiség fejlödését és evolúcióját. Hasonlóan észrevétlenül képesek figyelni minket mint néha mi is figyeljük a vadállatokat.

Barlangfestmények és egyéb festmények tömege árulkodik az ET jelenlétről már a "történelem előtti" időkben is. Ez a Jézus megkereszteléséről szóló festmény a korai 18. századból pedig alighanem a legközelebb áll ahhoz, ahogy ez az esemény valójában történhetett! A festő vagy UFO-tanú lehetett, s magától is rájöhetett bizonyos dolgokra, vagy pedig kapcsolatban állhatott plejádiakkal.   És hogy hogyan jön mindehhez november 9-e? A 9/11 vagy 11/9 –re nagyon sok utalás van. A művészetektől kezdve a zenén át a filmekig és a reklámokig, szinte mindenhol megtalálható ez a szám. Hogy miért pontosan ez a dátum, azt nem tudni egyértelműen, de nagyon sok esemény matematikai kombinációi (pl. évszámok, dátumok) ezt a napot hozzák ki. Több kontakt szerint az eseményeket a kezdetektől fogva más dimenzióból is irányítják.

Állításuk szerint az elkövetkező hónapok nagyon sok tényezőtől függenek mert a közvetlen irányítás és a direkt kontroll mellett érvényesül a szabad akarat dinamikája is. A szabad akarat mindig is volt. Hogyan érvényesülhet a szabad akarat mindennapi életünkben? Tegyük fel, hogy kirúgnak az állásunkból vagy elválunk a párunktól vagy szegényen halunk meg, nem dobom le az atombombát, nem állok be a kivégzőosztagba, nem hajtok végre a lelkiismerettel ellentétes dolgokat.

Ebben az esetben – túlzás nélkül – akár egy hős is válhat belőlünk, de több ezer ilyen hős lehet, akik miatt még nem indult be az emberirtás amit ha nem tesznek meg szervezett módon majd megteszik egymással az emberek amikor eltünik a pénzük a számláról, mert például egy 10 éves megtakarítás egy doboz gyufát fog érni.- Sőt, a 20-30 milliós BMW X 6-osok vagy Audi Q7-esek kesztyűtartóiból hamarabb kerül majd ki a pisztoly a halántékhoz, minthogy benzin kerüljön a tankba.

Mert már nem lesz üzemanyag. Hogyan is lehetne, ha egyszer a pénz csupán tüzelőnek lesz jó? Mit tudunk az illuminátus jelképekről és hogyan függnek össze 2012 november 9-ével? Azt már tudjuk, hogy napjaink nyugat-európai illetve az amerikai szabadkőműves szervezeteknek valamiért nagyon fontos az ókori Istenségek tisztelete. Az ókori Istenek mint Vénusz, Apollón, Jupiter, Ozirisz, stb. számos helyen megtalálhatók Budapest, Bécs, New York, Washington, London, Peking, vagy akár Miskolc és Nyíregyháza  városában is.

Csak sétáljunk végig Budapesten az Andrássy úton vagy bármelyik belvárosi utcában. Ott lesznek az épületeken ezek a jelképek. Ne lepődjünk meg, ha sátáni fejeket is észre fogunk venni. Mindez arra utalhat, hogy abban az adott épületben, melynek a homlokzatán ilyen jelképek vannak, valaha szabadkőművesek élhettek vagy élhetnek. Ettől nem kell hanyatt esnünk: nincs ebben semmi különös, egyszerűen itt vannak körülöttünk.

Ám nem csak az épületek szimbolizálják az illuminátus társaságok imádott Istenségeit. Vegyük például a 2010-es FIFA logót. Fordítsuk el balra, a lapjára. Kétszer is fogjuk látni a csőrős "madárfejre" emlékeztető alakzatot. (lent és fent). Ez TOTH isten, aki egyébként feltehetőleg Hermész Triszmegisztosszal azonos: személy (az istenek írnoka volt) Hermész Triszmegisztosz az ezoterikus irodalom egyik legvitatottabb alakja, aki valószínűleg Thot, a bölcsesség egyiptomi istenének személyével azonos, aki az írás és a tudomány megalapozója, az istenek írnoka volt.

A legenda szerint az i.sz. 12. évezredben közeledő világkatasztrófa előtt személyesen készített feljegyzéseket az emberiség számára. Szent könyveit a templomok legtitkosabb szentélyeiben tartották, csak a magasrangu papok számára. Kötetei az istenek kinyilatkoztatásait tartalmazzák a világ keletkezéséről, a csillagászatról és asztrológiáról, az isteni himnuszokról, az uralkodói vezetésről, szertartásokról, filozófiáról, orvoslásról.

Róla énekel több ezer énekes és ugyanennyi költő az egész világon. Aztán emlékezünk –e a London 2012-es logóra? Ugye abban is mennyi furcsaság volt? A logókon kívül a filmek is árulkodnak róluk. Például A doboz című filmben (The Box) ha megfigyeljük a sebhelyes, kalapos ember szövegét, megállapíthatjuk, hogy azokról beszél, akik a jelen világunkat is irányítják. Az összeesküvés elméletekkel foglalkozók szerint a kalapos férfi szövegébe beleépítették a jelen világunk irányítóiról szóló információkat is.  Mindamellett a film A Donnie Darko rendezőjének munkája, illetve apja műve aki a Mars Viking programon dolgozott. A Sorsügynökség: figyeljük meg a legidősebb kalapos szövegét, illetve az egész film róluk szól. A szeretettel meg lehet változtatni dolgokat és újra lehet írni a tervet, halál esetén pedig vége a reinkarnáció végtelen ördögi körének.

Anyagi világunk – akárcsak az összes pszichológiai rendszer – többdimenziós. Ez azt jelenti, hogy minden egyes meg nem valósított gondolatnak meg van a saját valósága, amely nem tűnik el nyomtalanul, hanem egy párhuzamos, az eredeti dimenzióval megegyező valóságban megkezdi a materializációt és önnön megvalósítását. Jelen világunk is végtelen számú lehetséges Földekből, Univerzumokból áll. A kontaktok szerint ez az anyagi világ gonosz, ez a világ már többször indult, volt itt már nem egyszer atombomba is, a párhuzamos fizikai világokban és az emberiség ismert történelme előtt is egyaránt.

Mi lenne a magyarázat például a több tízezer éves sziklákban talált radioaktív izotópokkal? Számtalan ilyen elemet találtak már a Földön. A földönkívűliekre nem kell Istenként tekintenünk. A negatívakat el kell ítélni, a pozitívakat tisztelni kell, de Istenként a valódi Istent kell tisztelnünk. Erre most had ne térjünk ki. Tudni kell, hogy a negatívak folyton háborúznak egymással a nyersanyag és a területszerzés céljából. Ez nem jelenti azt, hogy minden annunaki és minden szürke gonosz. Eredendően lehetnek gonoszak, de számtalan tag lehet, akik átálltak a jó oldalra és azóta a Fény oltalma alatt áll. Az esély mindig megvan arra, hogy a rosszból jóvá váljunk.

”Ha az ember még el nem rontott gyermekként hal meg, akkor azonnal átjut a fény dimenziójába” – állítja egy kontakt. „Amennyiben felnőtt, mindig van szabad választás, aminek legfeljebb földi ára van, akár szélsőséges esetben háborúban kivégzőosztag, ha maga nem akar beállni a a parancs ellenére a puskások közé vagy gyengébb esetben nem veszek fel hitelt vagy nem veszek elvből 2000 Ft-os elektromos eszközt mert logikus, hogy azt rabszolgák esetleg ygerekek rakták össze napi 1 dollárért stb...”

Mindenkinek a cselekedete bevésődik a valóság rendszerébe. Ha a válság időszakában nagylelküek és segíytőkészek maradunk akkor át fogtok tudni lépni a kapun.

Mert ha a struktúrák összeomlanak akkor éppen az lesz az emberiség próbatétale, hogy megszünik a részvét, hiszen mindenki ugyanabba a helyzetbe kerül. Pánik, éhinség, kosz és szükség fog uralkodni. Az emberiség 350 ezer éves története a legszomorúbb história amit el lehet képzelni. Nagyon fontos jól a fejünkbe vésnünk, hogy a tudat, soha nem hal meg. A tudatnak mindig meg kell mutatnia önmagát. Nem képes nem létezni. Nem anyagi természetű, ezért aktivitását más módokon kell kifejtenie.

Azon igyekszünk, hogy a lelkünket beszorítsuk a létezésről kialakított felfogásunk szűk határai közé, hogy korlátolt hiteink követésére kényszerítsük. Pedig a lélekre nyíló ajtó nyitva áll, és mögötte ott a létezés minden dimenziója. Ha azonban abban hiszünk, hogy az általunk ismert ismert ego önmagunk teljessége, összege, akkor a mi felfogásunkban a lélek is behatárolt entitás, amelynek minden tevékenysége a jelenlegi egyetlen életre korlátozódik, és a halál után e néhány röpke év alatt nyújtott teljesítménye alapján ítéltetik meg. Ez sok szempontból kényelmes felfogás, bár egyesek számára fölöttébb ijesztő lehet, hiszen együtt jár vele az örök kárhozat lehetősége is. De ugyanakkor túlságosan is rendezett elképzelés - meg sem közelíti az isteni kreativitás lényegét képező, pazar változatosságot. A lélek benne is van az általunk ismert fizikai élet szövedékében és kívüle is. Bennünket az állatoktól és a többi létező dologtól nem az örökkévaló belső tudat különböztet meg. Ez a tudat jelen van minden eleven lényben és minden dologban.       

A halál után azonnal átkerül egy sokkal tágabb valóságba, ahol már maga teremt. Bár sokan félnek a haláltól, közvetlenül a pillanata után a lélek automatikusan ráébred tudatának sokkal nagyobb hatalmára. Ezért ne képzeljük azt, hogy egy korlátozott, börtönbe fogunk jutni. Vannak, akik ezt akarják – ők azok, akik az emberiséget továbbra is a reinkarnációs ciklusban akarják tartani – de kiléphetünk belőle, ha nem felejtjük el, hogy mindannyian teremtő Istenek vagyunk, akik képesek létrehozni új világokat. Ezt még nem tudjuk felfogni, mert az anyagi valóságban a teremtést a fizikai világ nyelvére fordítjuk le.

De odaát már mentálisan működnek a dolgok, tetszés szerint bármire használhatjuk a kreativitás végtelen energiáját. Mert odaát már a látom, ha hiszem – elv érvényesül.  Ahol a figyelem, ott az energia. Akik tehát hisznek a halál utáni életben, sokkal könnyebben hozzászoknak az új körülményekhez. Lehet, hogy közvetlenül a halál után barátok vagy rokonok fogadnak, de az is lehet, hogy nem. Ez, mint mindig, most is személyes ügy. Az is előfordulhat például, hogy sokkal jobban fognak érdekelni azok, akikkel korábbi életeidben voltál együtt, mint akik a jelenlegi életedben állnak közel hozzánk.

A halál előtti pillanat tehát az egyik legfontosabb dolog a világon. Egyáltalán nem mindegy, milyen tudat lelkiállapota, ha lehet így nevezni: nem mindegy, hogy szeretetben vagy gyűlöletben halunk meg. A gyűlölet negatív, lehúzóm energia, ezért valószínű, hogy alacsonyabb rezgésíkú tartományba esünk majd át. Azonban ha az utolsó pillanatban a szeretet ölel át minket, azaz a szeretetre koncentrálunk és ezt is érezzük, akkor nem lehet bajunk. Ott lesznek segítőink, meghalt rokonaink, barátaink, akik már az úgynevezett Fényben vannak.

Visszatérve a filmekhez, további érdekesség, hogy az Alice Csodaországban című filmben nézzük meg a kalapos karakter kártyáját a kalapjába fűzve. A 10-esnél meg van döntve az 1-es direkt...10/6 egy évszám = 1.666 20/12= 1.666Képzeljünk el továbbá egy embert akár egy fiatal lányt vagy egy gyermeket, aki túlélt mondjuk 8 hónapot egy kataklizma után és végignézett vagy átélt olyan dolgokat amit például a The Road című filmben. A családjukat elhagyó tizen- és huszonévesek bandákba verődve lesznek a legkegyetlenebbek. Ezek feletti irányítást majd átveszik az idősebb ezéregyéniségek és fegyveres kolóniák fognak létrejönni. Egy Mad Max szerű világot lehet elképzelni, ami persze reméljük soha nem fog bekövetkezni.

Az UFO kutatók szerint létezik  egy tervezetet, mely szerint időnként a föld alól előjövő felszámoló osztagok azonnal végezni fognak azokkal akik ellenállnak (nagyobb ellenálló területeket utólag is atomozni fognak) majd a kataklizma utáni begyűjtenek túlélőket akik chipeket kapnak, ezt a lenti maradék érdekében fogják tenni. Mert munkáskézre szükség lesz nagyon.

Ezen várható események miatt hozták létre az Ordo Ab Chao tervet és, feltehetőleg ezt a tervezetet nem ebben a dimenzióban dolgozták ki és nem innen irányítják.

Például képzeljük el, hogy egy begyűjtő felderítő egység 15 fő ilyen állapotba lévő tűlélőt begyűjt és mondjuk valamyilen közösségbe visszavinné őket egy akármilyen de szervezett létformába. Mit csinálnánk velük? Mit tudnánk tenni ezekkel a sokkolt, borzalmakat átélt és látott emberekkel (akik legjobb esetben még ne ettek embert.)?

Korábban betettem a régi és új alkotmány ide vonatkozó szövegét, pontosan látni fogjátok, hogy az emberkísérletek immár nem tiltottak hazánkban sem. Erről szól a Viharsziget című film is. Törölni az emlékeket és dolgozó békés embernek mondott lényt terelhetővé tenni.
Ez borzasztóan hangzik, de ez 1000x végig lett gondolva és nem lesz más választása az irányító és a túlélt kisebbségnek.

Persze ez a tervezet arra az esetre vonatkozik, ha bármi is maradna ebből a bolygóból ebben a dimenzióban.

A kontakták szerint tehát biztos, hogy anyagi világunkban soha nem látott nehéz idők jönnek.
Ebben a világban mind-mind akik lelkileg felkészültök most a legrosszabbra lelki vezetői lesztek a környezeteteknek, ez fog történni, ebben biztos vagyok.

A gonosz erők szándéka részben már meghiusult mert még nem kezdődött el a háború, késlekedik ami miatt nagyon, de nagyon idegesek.

Azért ne leggünk naívak, mert el fogják kezdeni, de a céljukat az 500-600 milliós limitet a katasztrófa előtt már nem tudják megvalósítani, mint írtam ezzel lekéstek, hiszen már nagyon kevés idejük van hátra, közeleg november 9-e.

A fény erőinek is vannak eszközeik és harcba fognak szállni (nem véletlenül van kard a varsói mermaid kezében - a pajzs : Atlantisz) azonban ezt a harcot rajtunk keresztül vívják meg, ezt soha ne feledjük.

Egyesek szerint vigyáznunk kell a Zeitgeist mozgalommal is. Ezt a mozgalmat a Rockefeller és a 12 vérvonal finanszírozza, saját maguk ellen. Hogy miért? Mindig gondolkodjunk el azokon a mozgalmakon melyek, hirtelen, komoly marketing és szervező és profi munkával 1-2 hét alatt világhírre tesz szert.

Az amerikaiak 150 év után elkezdték felfedezni, hogy piramis meg szem van a pénzen. Ezzel igencsak elkéstünk. Azt is elmondják, hogy a dollárnak nincs fedezete. Az USA államadóssága akkora mint a fél világé együtt. Annyi pénzt nyomtatnak 2001 óta amennyit akarnak.

Egy kontakt üzenete: „Jézust tagadják szisztematikusan, kitalált személyként ábrázolva bemutatva az eddig hamisított eredeti vallás tanainak általuk korábban kreált gyenge pontjait, hivatkozásait. Több ezer éves tudásról van szó, azonban ma már halljuk, olvassuk, hús vér Merkúrok és angyalok énekelnek nektek. Mindig is tudtátok, hogy ez a világ nincs rendben, a verseny egyszer felfalja önön gyermekét. Kiváltani nem tudjuk hirtelen az igények miatt. A természetünket és igényeinket kell megváltoztatni és a halálhoz való elfogadó viszonyunkat újra építeni, mert addig nem lesz helyünk az új világban, az új dimenzióban.”

November 9 további megjelenítése a kapu szimbolikájában a Harry Potterben:
 
A videóklippek is tartogatnak meglepetéseket. Például Rihanna – You Da One című számában.
A videó itt található.

Itt vadállatok felvonultatnak mindent amiről eddig beszéltünk, megvillantják tudásukat mint a Price tag című JJ videóban, azaz a szimbólumok:

-pentagon (az Ötödik elem - a szeretet)
ott a kártya jele (a Krokodilszív - rabszolgákkal ásatták ki az egyiptomi papok)
-lélek távozik a szájon át (cigifüst)
-sakktábla dimenziós felület
-gömbök (Dürer: Melankolia, Nostradamus: Lost book 35-dik tábla)
-szék: az Istenek jele -trón- lásd a sumér táblákat és pl. a Sorsügynökség c. filmet meg még sok helyen
-női nemi szerv: fekete lyuk- figyeljük meg a szöveget, amikor fogdossa magát (a szexualitás ábrázolása gyakran becsapó nekünk) - a száj ábrázolása is ez a szimbolikákban: amikor a mise után az ostyát a szánkba vesszük és rágás nélkülkell elolvadjon - az anyagi minőség megváltozik (de nem rágjuk meg!). Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ezek nem rossz dolgok.
-keménykalap

Viszont tévedés lenne mindenért a gonoszakat hibáztatni. Hiszen a sorsunkat bármikor megváltoztathattuk volna és meg tudjuk változtatni továbbra is. Az utolsó időszakban is meg lehet változni, a napi élet színterén pedig nem minden cégtulajdonos gonosz aki most kihúzza az alkalmazottak alol a talajt. Erről szól az Élet Fája című film is.

Rihanna további mondanivalókat tartogat a számunkra, ha megfigyeljük az End of the world című dalának szövegét:

It's time to abandon me for the night of the century
It against to insanity, let's dance until we're done
Escape ... can dance to the bathory,
Five, four, three, two, one, one x4

Ehez csupán pár információi: Bethlen Gábor fejedelem a tudósai között...már akkor erre az időszakra készültek (2000 Ft-os hátulján) mi legyen az emberiséggel utána, hogyan kezeljék a phüléket, a kókuszfejeket a saját dimenziójukban. Amerikában az úgynevezett lelkileg tudatosan élő, harcoló egyének, az Oroszlánok nagy becsben tartják munkásságát. Ugyanúgy Madách Imrét is elismerik, mert az ellenfeleiket is elismerik: múltkor a Financial Times idézett egy teljes színt tőle. Az közhely, hogy az amerikaiak hülyék és nem ismerik a világot.

Hétfővel kezdődik majd, eljön majd az a hétfő:
(Moon Day)
115-116-117-118-119

A szimbólumoknak tehát nagyon komoly jelentésük van. Nem csak a filmiparban, hanem a festészetben is jelen vannak. Az Isteni üzenetet festményekben, művészeti alkotásokban közölték, Jézus után szabadon:
pic28.jpg

A gyermek kezében ott van a kék gömb, amely a magasabb dimenzió, a menyország jele - ahonnan "kék" fényes gömbök érkeznek már most hozzánk.
Ezen mi is megdöbbentünk, persze lehet, hogy csak véletlen.
A következő képen a dimenziókapu keresése látható:
ivdali02.jpg

Érdemes tehát erősíteni magunkat lélekben és keressük a kapcsolatot az ősökkel, várakoznak a megszólításra, hogy felkészüljetek az utazásra és arra, hogy emelt fővel álljatok a viharban, mert közel van.

Soha meg nem termelt javakba és fel nem épített beruházások pénzügyi alapjaiba feltették az emberek 20-30 év alatt megtermelt nyugdíját. Több nyugati nagyhatalom már régóta fedezet nélkül bocsájt ki pénzt, hogy a fekete budget kiadásait elrejtse. Ez nem csak hazánkban van így. Azonban nem szabad szidni a kormányokat, sem a politikát, mivel csak az energia megy rá. Minden oldalon tudják, tudták mi fog bekövetkezni, vannak akik 15 vannak akik 20 éve tudták akik ma az elit tagjai. Maradjunk meg embernek, de más embernek mint eddig.

Mivel biztosra nem tudjuk állítani, hogy bármi is történni fog November 9-én, de nem árt összeállítanunk egy túlélőfelszerelést. Ki kell lépnünk a reinkarnáció ördögi köréből és a rabszolgaság kötelékéből, lélekben, ennek itt kell megtörténnie, itt váltjuk meg a jegyünket.

Az lehet a legbiztosabb, ha felekezetektől függetlenül bármilyen vallásban vagy vallás nélkül, Jézust vagy Allah-ot , vagy Buddha közvetítő intelmeit követjük és erősítjük a lelkünket.

Nincsen cionista zsidó nemzet, nincsen terrorista arab nemzet vagy ilyen olyan zászló meg kiemelt nemzet. Sokak szerint ez is csak az Új Világrend (NWO) csapdája is, minden uszítás mögött ugyanaz a fekete sereg van amely az emberiség butaságából és emócióiból építkezik, táplálkozik cserébe a magas szférákért és a reinkarnáció utáni magas "hivatalokért". Ez nagyon komoly titok és fontos tudás. Figyeljük meg a körülöttünk lévő világ apró változásait, legyünk nyitottak a változásokra és észre fogjuk venni a nekünk szóló személyreszabott jeleket.

És hogy mi várható november 9-én? A szimbolikus kutatásokban elmélyedt UFO kutatók és kontaktok szerint ezen a dátumon, illetve a az azt megelőző vagy követő napokban (az időzónák miat), elképzelhető, hogy az emberiség egy részét el kívánják vinni. A kutatók szerint ugyanez történt a majáknál és az aztékoknáll is. Feltehetőleg emiatt tűntek el a sumérok és haltak ki más ókori kultúrák is a távol-keleten. A cél pedig mindig ugyanaz: megtartani az emberioséget saját rabszolgájának, benn tartva őt a reinkarnáció örök körforgásában. A kérdés, hogyha mi következünk, ki tudunk-e ebből lépni?

És még egy mondat, amit most nem kívánunk kifejteni, de véssük az eszünkbe, mert később talán jól jöhet: "Óvakodjunk a háromszögektől!"

Cikkünk az alábbi források alapján készült:

Léteznek-e földönkívüliek - 4. rész
Seth könyve
Internetes fórumok
Egy anonim kontakt
, akinek köszönjük az eddigi munkásságát!
 
http://paranormal.hu





Ezotéria
2012. június 02. szombat, 18:39
S most jöjjenek a kemény dolgok. De viccesebb formában :)

Mottó: "Az igazság bármilyen fikciótól furább."

Hol volt, hol nem volt, már nagyon régen, sokmillió évvel ezelött volt, amikor egy Tejútrendszer nevezetü galaxisba, melyben addig jórészt humanoid fajok éltek, megérkezett egy teljesen más, az UFO irodalomban reptiloidnak v. drakóknak nevezett agresszív faj (én ezután csak mint "reptiket"  fogom nevezni öket), melyet a magyar mondavilág sárkányokként  emleget, s melyek mint a sáskák, sorra kezdték el elfoglalni, és magukévá tenni a galaxis csillagrendszereit, beleértve a Naprendszert, s ami által kezdetét vette egy galaktikus háború a különbözö humanoid fajok és a reptik közt, és amely valójában mind a mai napig tart.

A jelenlegi ember, mely mint beföttes üvegbe zárt hangya, egy mindössze pár kilométer magas  bioszférában éli le az életét a születésétöl a haláláig, felfogni se tudja, hogy milyen iszonyatosan nagy, gigantikus világ létezik "odakint": pusztán a Tejútrendszerben több millárd csillag található és még ettöl is több bolygó, s ha a bolygók közül csak egy az ezerböl hordoz a felszínén  magasabb rendü életet, a lakott bolygók száma még így is több tíz millióra tehetö.

Minél fejlettebb egy faj, annál tovább él. Ez lényegében már a földi ember esetében is érezhetö, a 21. század embere már átlag 20 évvel tovább él mint a 19. század embere. Az extrémül fejlett fajok képviselöi pedig - például a drakók és egyes humanoid civilizációk - lényegében addig élnek, ameddig meg nem unják. Egyes nagyon fejlett humanoid civilizációk ráadásul olyan "világokban" élnek (az UFO irodalom "5 dimenziós" realitásoknak nevezi ezeket), melyekben már nincs értelme lineáris idöröl beszélni. De mi egyelöre maradjunk a "három dimenziós" realitásoknál.

A magasan fejlett lényeknek annyit tesz ki utazgatni a galaxis csillagrendszerei közt, mint nekünk autóba ülni, és elutazni a világ valamelyik városába - ezt nem nehéz elképzelni. Aminek viszont sokan nincsenek teljesen tudatában - pedig teljesen logikus - az a fejlett lények háborúskodásainak jellege a mi szemszögünkböl nézve: mivel ezek a lények nagyon hosszú ideig élnek, így az ö életükben például 500 000 év csak annyit tesz ki, mint a miénkben ötven, s ami szintén érdekes, az a tüzszünetek hossza ilyen galaktikus háborúkban: ami az ET-knek mondjuk 5 hónapnyi tüzszünetet jelent, az a mi életünkben 5000 év is lehet! A Naprendszerben jó "pár hónapja" (ezer éve) ilyen tüzszünet van. Ez viszont épp most a 21. század elsö felében változhat meg könnyen abból kifolyólag, hogy az emberiség épp mostanra érte el azt a szintet, hogy utazni lesz képes a világüben, ami viszont különbözö ET fajok érdekeinek ütközését jelentheti már az elkövetkezendö évtizedekben. A helyzet a Föld esetében éppenséggel drámai az emberi faj alacsony morális-spirituális szintje miatt. De erröl majd késöbb.

A realitás, amelyben élünk, valójában egy gigantikus multi-univerzum. Úgy kell elképzelni, mint egy szivacsot, melyben egy univerzum (egy "világ") csak a szivacs habszerkezetének egy buborékocskája. Már most közismert, hogy a csillagok idövel kialszanak, "magukba roskadnak", és fekete lyukká változnak. Az viszont még nem annyira, hogy ami az egyik univerzumban (a "szivacs egyik buborékjában")  fekete lyuk, az a másik univerzumban csillag... és fordítva! A fekete lyukak és csillagok átmenetek más univerzumokba. Már a mostani tudomány is kezd erre rájönni:

Could black holes be portals to other universes?
(A fekete lyukak portálok lehetnek más univerzumokba?)

Érdekességként még megemlítem, hogy mivel az atomrobbanásokban egy pillanatig ugyanaz a láncreakció zajlik le mint a csillagok belsejében tartósan (ezért ugye az a nagy villanás az atomrobbanások elején), a nagyobb atomrobbanások egy pillanatra univerzumok közti kapukat is nyitnak (ez szintén titkolva van).

A mi univerzumunk ún. "szabad akaratú" univerzum (free will universe), amelyböl kifolyólag a benne élö ET-fajok a következöképp osztályozhatóak:

1. Pozitív ET-k, melyek teljes mértékben respektálják a többi faj egyedeinek szabad akaratát, a töle jóval fejletlenebbekét is, s nem avatkoznak azok fejlödésébe. Itt a Földön ennek legjobb analógiáját a vegetariánus emberek képezik, akik maximálisan tisztelik az állatok életét, s emiatt nem esznek húst se. A pozitív ET-k nem hierarchikus, szabad társadalmakban élnek.

2. Negatív ET-k, melyek nem tisztelik a tölük fejletlenebb fajok szabad akaratát (úgy tekintenek rájuk mint mi is az állatokra), s hierarchikus, sokszor diktatórikus társadalmakban élnek.
Hierarchia, hatalom = negativitás.


"Mindenfajta hatalom természetéböl adódóan gonosz."

A Föld jelenleg negatív ET-fajok kolóniája, melyek a földi háttérhatalom (a világ pénzügyi rendszerét uraló Rothschild-Rockefeller-Bush kartell) mögött is állnak. És igen, ezek az ET-k mi ránk (birkákra) úgy tekintenek, mint mi is az állatokra.

Az ET-knek éppúgy vannak formális, csillagrendszerek közti szervezetei, mint ahogy nekünk is vannak nemzetközi szervezeteik.

Ilyen ET szervezetek például a "Galaktikus Fényszövetség" és a "Világok(univerzumok) Konföderációja"- utóbbit a kanadai védelmi miniszter, Paul Hellyer is említi a könyvében a 205-ös oldalon (lásd: Kanada egykori védelmi minisztere kipakolt mindent c. írást).

A Galaktikus Fényszövetségnek a legfejlettebb, spirituális ET fajok a tagjai, mint például a „hét növér“csillaghalmazban ( http://hu.wikipedia.org/wiki/Messier_45 ) élö plejádiak, az Arcturus csillagrendszerben ( http://hu.wikipedia.org/wiki/Arcturus ) élö ET-k, az andromédaiak stb. Ezek többnyire mind humanoid ET-k.

A második, kevésbé formális szövetséget a reptiloid fajok alkotják, s ide tartozik több más, a Földet is látogató negatív faj mint a szürke ET-k az Orion és Zeta Reticuli csillagrendszerekböl.

Ezeket a besorolásokat nem valamilyen félig flúgos UFO-kontakták, hanem maguk a titkosszolgálatok szivárogtatták ki, s jól ismertek a "fekete projekteken" (black-ops) dolgozók köreiben. Az amerikai NSA (müholdakat felügyelö kémszolgálat), a haditengerészet és az ún. US Space Command (az amerikai hadsereg "ürigazgatósága") több ET fajjal kapcsolatban van.

Különösen ajánlanám az NSA egykori munkatársa, a Montauk Proketröl szóló híres könyv szerzöje,Preston Nichols által kiszivárogtatott információkat.

A plejádiak éppúgy néznek ki mint mi. Egy plejádi ET nyugodtan elmehet mellettünk az utcán, földi embernek fogjuk hinni. A hasonlóság nem véletlen. Ök a mi "teremtö atyáink", a Bibliiában emlegetett "angyalok". Illetve nem egészen... Miért nem vagyunk mi is olyan pozitív, jószívü lények mint ök, feltette már valaki a kérdést?

A válasz megtalálható Preston Nichols anyagaiban:


... and soldiers which comprise the third group: the Aldebaran Pleiadians. These are commonly called the negative Pleiadians ...“

Létezik a plejádiaknak egy militáns alfaja, mely nem tagja a Fényszövetségnek se, s a pozitív plejádi ET-k mellett kapcsolatban áll a reptiloid fajokkal is, úgy néznek ki mint mi, na és nagyon különleges viszonyuk van az emberiséghez... ezek az Aldebaran csillagrendszerben (http://hu.wikipedia.org/wiki/Aldebaran ) élö negatív plejádi ET-k.

Az UFO irodalom mint „Elohim“ földönkívülieket v. "északi ET-ket" is nevezi öket. Az ö kreatúráik vagyunk. Sajnos nem az "angyaloké". Az "angyalok" nem foglalkoznak genetikai kísérletezéssel alacsonyabb rendü fajok esetében, tiltja a tagságuk a Fényszövetségben. Nem úgy viszont ezek!

(De ez már a sorozat következö cikkének témája lesz!)

Több ET faj - pozitív és negatív egyaránt - a kezdetektöl fogva figyeli a jelenlegi emberiség fejlödését és evolúcióját. Hasonlóan észrevétlenül képesek figyelni minket mint néha mi is figyeljük a vadállatokat.

Barlangfestmények és egyéb festmények tömege árulkodik az ET jelenlétröl már a "történelem elötti" idökben is.

Például az ausztráliában felfedezett, több mint 5000 éves Wandjina petroglifák, melyeken nem baglyok (sic!) hanem szürke ET-k láthatóak:









Ez a Jézus megkereszteléséröl szóló festmény a korai 18. századból pedig alighanem a legközelebb áll ahhoz, ahogy ez az esemény valójában történhetett! A festö vagy UFO-tanú lehetett, s magától is rájöhetett bizonyos dolgokra, vagy pedig kapcsolatban állhatott plejádiakkal.


Krisztus megkeresztelése
További ajánlott:





 Lehet, hogy a fekete lyukak portálok más univerzumok?


A tárgyak tudósok szerint a fekete lyukak is inkább lehet féreglyukak vezető más univerzumok, egy új tanulmány szerint. Ha igen, ez segít megoldani a kvantum talány néven ismert fekete lyuk információs paradoxont, de a kritikusok azt mondják, azt is fel új problémákat, mint például, hogy a féreglyukak képezné az első helyen.
A fekete lyuk egy objektum egy ilyen erős gravitációs mező, hogy semmi, még a fény, sem kerülheti meg, ha kóbor egy határ ismert esemény horizonton. Einstein általános relativitáselmélete szerint a fekete lyukak képezze, amikor kérdést szorult egy elég kis hely.
Bár a fekete lyukak nem látható közvetlenül a csillagászok azonosították sok tárgyat, hogy úgy tűnik, hogy a fekete lyukak megfigyelésén alapul, hogy milyen anyag örvénylik körülöttük.
De a fizikusok Thibault Damour az Institut des Hautes Etudes Scientifiques in Bures-sur-Yvette, Franciaország és Sergey Solodukhin az International University Bremen Németországban most azt mondják, hogy ezek az objektumok lehetnek struktúrák nevű féreglyukak helyette.
Féreglyukak vontatókötél a szövet a tér-idő, hogy csatlakozik az egyik helyről a másikra. Ha tudod képzelni a világegyetemet, mint egy kétdimenziós lemez, akkor képet a féreglyuk, mint a "torok" csatlakozik a lap egy másik.Ebben az esetben a másik lapot lehet világegyetem saját, saját csillagok, galaxisok és bolygók.
Damour és Solodukhin tanult, amit egy ilyen féreglyuk nézhet ki, és meglepődve tapasztalta, hogy ez utánozza a fekete lyuk olyan jól, hogy gyakorlatilag lehetetlen lenne megmondani a különbséget.

Hawking sugárzás

Matter lenne örvény körül egy féreglyuk ugyanúgy, mint egy fekete lyuk, mivel mind tárgyakat torzítják a tér körül őket ugyanúgy.
Reménykedhetünk megkülönböztetni a két az úgynevezett Hawking sugárzás, a kibocsátott részecskék és a fény csak származó fekete lyukak, és van egy jellegzetes energia spektrum. De ez a sugárzás olyan gyenge, hogy nem lenne teljesen elárasztják a más forrásokból, például a háttér fény mikrohullámok maradt a nagy bumm, így megfigyelhető a gyakorlatban.
A másik különbség, reménykedhetünk, hogy kihasználják, hogy ellentétben a fekete lyukak, féreglyukak nincs esemény horizonton. Ez azt jelenti, hogy a dolgok mennek a féreglyuk, és gyere vissza újra. Sőt, teoretikusok mondjuk egy fajta féreglyuk pakolások vissza rá magát, hogy vezet, hogy nem egy másik univerzumban, de vissza a saját bejárattal.

Daring fejest

De ez nem ad egy üzembiztos teszt sem. Attól függően, hogy a részletes alakja a féreglyuk, hogy lehetne több milliárd éves, vagy több dolgot, hogy pop vissza esés után be A megfelelő forma, még a legrégebbi féreglyukak az univerzumban, nem volt ideje, hogy köpni valamit vissza még .
Úgy tűnik, az egyetlen módja annak, hogy döntsenek a kérdés biztos csillagászati ​​fekete lyukak az, hogy egy merész fejest belsejében. Ez lenne a veszélyes hazárdjáték, mert ha egy fekete lyuk, a hihetetlenül erős gravitációs mező belsejében lenne szétszakítani minden atom a szervezetben. Még ha kiderül, hogy a féreglyuk, az erők belső még mindig halálos lehet.
Feltéve, hogy képes túlélni, és a féreglyuk nem szimmetrikus, lehet, hogy találja magát egy másik univerzumban, a másik oldalon. További beavatkozás nélkül, a féreglyuk is inkább szopni vissza és viszlek vissza a nyitó a világegyetemben.

Yo-yo mozgás

"Az űrhajó is ezt yo-yo mozgás" Damour mondta a New Scientist . "[De] használata esetén az üzemanyag, akkor menekülni a vonzereje a féreglyuk, és fedezze fel a" helyet a másik oldalon, azt mondja.
De egy barátom sem univerzumban lehet, hogy várni évmilliárdok hallani vissza tőled, mert az átfutási idő lehet gyötrelmesen hosszú.
Ez a késedelem lenne érdemi kommunikáció bárkivel a másik oldalon lehetetlen. De a késés egyre kisebb és kisebb féreglyukak. Ha egy mikroszkopikus féreglyuk lehet találni, vagy építenek, a késedelem át lehet olyan rövid, mint egy pár másodperc, Solodukhin mondta, fennáll a lehetősége annak kétirányú kommunikációt.
Stephen Hsu, a University of Oregon Eugene, USA-ban, aki tanulmányozta a kialakulását a fekete lyukak és a tulajdonságait féreglyukak, azt mondja, hogy egyetért azzal, hogy különbséget tesz a két objektum megjegyzésekkel gyakorlatilag lehetetlen, legalábbis a jelenlegi technológiával.

Egzotikus számít

"A legfontosabb tulajdonsága a fekete lyuk -, hogy van egy" pontot, ahonnan nincs visszatérés "egy objektum tartozó - nem olyasmi, amit lehet próbálni abban a pillanatban," mondta a New Scientist .
Mégis, azt mondja, a tárgyak ott gyaníthatóan fekete lyukak valószínűleg tényleg fekete lyukak nem féreglyukak. Vannak hihető forgatókönyv kialakítására fekete lyukak, mondja, mint például az összeomlása egy hatalmas csillag, de az nem világos, hogyan fog alkotnak féreglyuk.


"Féreglyukak, hogy lehet összekeverni a makroszkopikus fekete lyuk szükséges valamilyen egzotikus anyagot stabilizálni őket, és nem ismert, hogy az egzotikus anyag létezik," mondja.
Solodukhin azt mondja, hogy a féreglyuk képezhetik, nagyjából ugyanúgy, ahogy a fekete lyukak formában, mint egy összeomló csillag. A fizikusok elvárható az ilyen helyzetekben, hogy egy fekete lyuk elő, de azt mondja, hogy Solodukhin kvantum hatások megáll összeomlása csak rövid termelő egy fekete lyuk, ami a féreglyuk helyette.

Mikroszkópos fekete lyukak

Azt mondja, ez a mechanizmus lehet elkerülhetetlen egy teljesebb képet a fizika, amely egyesíti gravitáció és a kvantummechanika - a régi cél a fizika.Ha igaza van, akkor bárhol szoktunk elvárni fekete lyukak formájában féreglyukak képezné helyette.
És ott lehet egy módja annak, hogy teszteljék a sejtés. Egyes fizikusok azt mondják, hogy a jövő részecskegyorsító kísérletek lehetne előállítani mikroszkopikus fekete lyukak (lásd Atom smasher adhat életet "Fekete Saturns" ).
Az ilyen apró fekete lyukak bocsát ki mérhető mennyiségű Hawking sugárzás, bizonyítva, hogy ezek a fekete lyukak nem féreglyukak. De ha Solodukhin igaza van, és a mikroszkopikus féreglyukak képződik helyette, ilyen sugárzás várható. "Ebben az esetben, akkor valóban látni, ha egy fekete lyuk, vagy egy féreglyuk," mondja.
Az előnye a féreglyukak az, hogy lehetne megoldani az úgynevezett fekete lyuk információs paradoxont. Az egyetlen módja, bármit ki lehet lépni a fekete lyuk formájában Hawking sugárzás, de nem világos, hogy a sugárzás hordoz információt az eredeti tárgy, amit lenyelt. Ez a kódolási hatás ütközik kvantummechanika, amely tiltja az ilyen információ törlését (lásd fekete lyukak: A végső kvantum számítógép? ).
"Elméletileg, féreglyukak sokkal jobb, mint a fekete lyuk, mert ezek a problémák adatvesztés nem léteznek ebben az esetben a" Solodukhin mondja. Mivel a féreglyukak nincs esemény horizontok, a dolgok szabadon hagyni anélkül, hogy először át Hawking sugárzás, így nincs gond elveszett adatokat.







Titkos társaságok
2012. április 28. szombat, 14:32
Jó egy évvel ezelött egy nem túl feltünö hír járta be a médiumokat, Magyarországon a 168ora.hu  hozta le UFO-észlelésről pakolt ki a volt hadügyminiszter címmel. Bár a hír tartalma ugyancsak tompított élü volt, kanada egykori védelmi minisztere, Paul Hellyer valójában az idáigi talán legjelentösebb tényfeltáró munkát végezte, és adta ki könyv formájában „Fény az alagút végén” címmel. Ö az elsö az angolszász világ csúcspolitikusai közül, aki nyíltan kimondta, valójában milyen (sötét) erö irányítja bolygónkat a háttérböl, s mintha ez „nem lett volna elég”, nyíltan kiteregetett mindent ennek az erönek a különbözö földönkívüli civilizációkkal való kapcsolatairól is.


Újságcikk Hellyerröl az angol Daily Mailben 2011-böl:

'I believe in UFOs... and I've seen them': Former Canadian defence minister accuses American government of cover-up

Ugyanezen hír rövidített formában magyarul:


Az Egyesült Államok kormányát kritizálta Paul Hellyer egykori kanadai védelmi miniszter, amiért az állítólag eltussolja az UFO-észleléseket. A 87 éves Hellyer a hadügyi tárca irányítójaként 1963-ban egy személyben volt felelős a kanadai hadsereg, haditengerészet és légierő egyetlen szervezetbe történő integrálásáért. Hellyer Kanada miniszterelnök-helyettese is volt és hosszú időn át szolgált a brit királynő tanácsadó testületében. A tekintélyes múlttal rendelkező politikus most az arizonai Scottsdale-ben rendezett Nemzetközi UFO Kongresszuson fejtette ki nézeteit és tapasztalatait a földönkívüli létformákról – számolt be az AOL News.”


Ami viszont nem volt benne a hírben, az az, hogy milyen iszonyatos mélységekig tárta fel Hellyer, miként zajlik a világ irányítása a háttérböl a tömegek által teljesen ismeretlen személyek és titkos társaságaik által , könyvének egyes részleteitöl leesett az állam még nekem is. Magyarország egykori csúcspolitikusai közül hasonló mértékü tényfeltáró munkát idáig Bogár László professzor, a Miniszterelnöki Hivatal volt politikai államtitkára és a néhai Csurka István (Isten nyugosztalja) végeztek.

Hellyer könyve sajnos idáig nem jelent meg magyarul. Az angol nyelvü kiadás legérdekesebb információkat tartalmazó oldalait (203-tól 207-ig)  viszont beszkenneltem, és csatoltam ehhez a cikkhez, lásd a legvégén.

S most kezdjük el elemezgetni a könyv tartalmát.




 203-as oldal:

A Kabbalisták”
 ...
 „A korábban említett Bilderberg csoport, Trilaterális Bizottság és Külügyi Kapcsolatok Tanácsa mellett létezik egy negyedik, a legtitkosabb (összeesküvö) világhatalmi csoport, az ún. (sötét) Kabbalisták, mely valójában az USA árnyékkormányát képezi, és bitorolja az Egyesült Államok Kongresszusának és elnökének hatalmát már nagyon régóta."

(megj: ezt már nem én állítom, hanem Kanada egykori védelmi minisztere)


Jelenlegi formájában körülbelül a második világháború vége óta létezik ez a szervezet, ez volt az az idöszak, amikor az USA fegyveres eröi elkezdtek szembesülni más bolygókról érkezö látogatókkal is.”

(megj: föként a ekkor feltalált radar technológiák által kisugárzott elektromágnesesség kezdte el nemcsak detektálni, hanem bezavarni is az UFO-kat)


204-es oldal:

Számomra ismeretlen okokból kifolyólag a földönkívüliek jelenléte még a hidrogénbombától is nagyobb titkosítási besorolást kapott, s az álcázás mértéke addig elképzelhetetlen méreteket öltött. „
...
Truman elnök létrehozott egy bizottságok az ET ügyek kezelésére, ez a bizottság mint az MJ-12-es vált ismertté abból kifolyólag, hogy eredetileg csak tizenkét taggal rendelkezett.”
...
Annyira titkos projektek keletkeztek, hogy ezek mikéntjéröl egyes védelmi miniszterek és elnökök sem lettek tájékoztatva. Ronald Reagan és idösebb George Bush például be voltak avatva, különösen Bush, lévén jó ideig ö volt a CIA igazgatója, Bill Clinton viszont már alig tudott valamiröl ... „


Clintonnak nem volt belépése az Area 51-be és S4-be se, azokra az ultra-titkos katonai támaszpontokra, ahol az ET-kel való együttmüködés zajlott. Hogy kinek volt ide belépése, azt az határozta meg, az adott személy milyen magasan volt a titkos szabadkömüves-illuminati hierarchiában. Clinton, elnök létére, meglepöen alacsonyan volt, állítólag még a feleségének, Hillarynak is jóval magasabb volt a besorolása...

Hellyer a könyvében egyébként nem meri megnevezni az illuminátus polip fejét, a Rothschild családot, elöször azt állítja (205-ös oldal), hogy a sötét Kabbalistákat föleg az ET jelenlét titkolásáért felelös magasrangú pentagonos tábornokok alkotják, ami nem egészen igaz. Ezek a tábornokok csak végrehajtók, még fölöttük is van hatalom. Arról nem is beszélve, hogy ezek közül a tábornokok közül többen az elit harmadik világháborút ellenzö táborába tartoznak, s már többször is megakadályoztak egy Irán elleni támadást. Az viszont valóban igaz, hogy a földönkívüliek eltitkolását illetöen továbbra is készségesen végrehajtják az illuminátus fönökeik utasításait.


Tovább a 206-os oldalon már Hellyer jóval öszintébben beszél, amikor a következöt állítja:

Nelson Rockefeller volt a felelös azért, hogy a titkos, ET-kel és UFO-kal foglalkozó dokumentumok át lettek ruházva az USA kormányáról nagy hadiipari vállalatokra (!)“

(megj: ... melyeknek ezek az illuminátus családok mint Rothschild, Rockefeller, Bush stb. a tulajdonosai mind a mai napig.)


A 205-ös oldalon Hellyer megnevez pár ET fajt is, melyek létezéséröl a földi háttérhatalom már nagyon régóta tud, ilyenek például a szürke ET-k a Zeta Reticuli és Orion csillagrendszerekböl, a plejádiak, stb.

A plejádiak egyébként kishíján úgy néznek ki, mint mi, ök voltak a bibliai angyalaink, talán az egyedüliek a közelebbi csillagrendszerekben honos földönkívüli fajok közül, melyek pozitívan viszonyultak hozzánk. Személy szerint hihetönek tartom azt az állítást, mely szerint Jézus is ember-plejádi hibrid volt, innen voltak a csodálatos (gyógyító és más) képességei. A Vatikán viszont már a kezdetek kezdetétöl fogvaa sötét (reptiloid, lásd: Léteznek-e földönkívüliek ) oldal találmánya volt az abban az idöben zajló plejádi beszivárgás féken tartása végett, az „amit nem tudsz teljesen megakadályozni, annak próbálj meg az élére állni“ stratégiát szolgálva. A kereszténység ellenpólusa, a sátánizmus is nem emberi, hanem reptiloid eredetü. A Vatikán legfelsöbb vezetése pedig a kezdetek kezdetétöl fogva sátánistákból tevödött össze, ez a durva igazság.

Az ET-k és UFO-k jelenlegi titkolásának fö oka pedig az, hogy ez a sötét, ET eredetü reptiloid hatalom, melynek az illuminátusok csak földi helytartói, nem akar minket kiengedni a világürbe (söt, nemhogy nem akar minket oda kiengedni, hanem egyes elemensei legszívesebben kiirtanák az emberiség jó részét!)

Kegyvesztésben vagyunk, ez az igazság. Emiatt vannak eltitkolva az antigravitációs, szabad energiás találmányok is, s még sorolhatnám, mi minden más technológia is. A TR-3B (katt!) megjelölésü antigravitációs kémrepülögépnek például a puszta létezése is titkolt, annak ellenére, hogy már vagy 30 éve használatban van. Az 1990-es évek közepétöl földi eredetü UFO-k repülnek más csillagrendszerekbe is az ún. „fekete projektek“ (black-ops) keretein belül. Ezeknek technológiáit mind az ET-ktöl kapták meg a földi illuminátusok. A NASA egy hatalmas átverés, föként parasztvakításra van használva annak az illúziónak a fenntartása érdekében, hogy sem ET-kkel nem vagyunk kapcsolatban, se az antigravitációs technológiák még nem ismertek, s nem léteznek olyan technológiák se, melyek segítségével a Holdtól messzebre lennénk képesek utazni. Ez mind hazugság.

Hellyer könyvének 243-as oldala:

... az USA találmányi hivatala 1942-1993 között 10 158 találmányt titkosított „nemzetbiztonsági okokra“ hivatkozva, melyekböl kb. 6000 máig titkosítva van, s nem hozzáférhetö a tudományos körök számára.“


Minden olyan találmány, mely komolyabban veszélyeztetné akár az illuminátusok köolajipari vállalatainak a hatalmát is, automatikusan titkosításra kerül.

Összesítve: az emberiség mesterségesen van visszatartva mindennemü fejlödésében. S ez így is fog maradni egészen addig, amíg rá nem ébred.


A "Fény az alagút végén" c. könyv 203-207-es oldalainak másolata:





További ajánlott:


Az "angyalokról", a földönkívüli humanoid teremtöinkröl:
Az emberiség származása - 1. rész






Messier 45


Messier 45 (M45) nyílthalmaz
Megfigyelési adatok
03h 47m 28s[1]
+24° 06′ 19″ [1]
Távolság
440 fényév 
1,2[2]
Más elnevezések
Plejádok, Fiastyúk
Messier 45 vagy M45 (egyéb közismert nevei: Plejádok, Fiastyúk vagy Hetes a legtöbb ember által szabad szemmellátható csillagok száma miatt) aBika csillagképben található, aFöldtől 380 fényévre lévőnyílthalmaz elnevezése.

Tartalomjegyzék

  [elrejtés

Felfedezése[szerkesztés]

mitológiai Plejádok
Az ókori kultúrák már ismerték ezt a halmazt. Az Ószövetség három helyen is megemlíti aPlejádokat: Jób,9,9; 38,31 és Ámós 5,8.Hésziodosznak a Munkák és napok címűkönyvébenHomérosznak pedig azOdüsszeia és az Iliasz című műveiben is található egy-egy részlet.
Messier 45

Mondavilága, szerepe a különböző kultúrákban[szerkesztés]

görög mitológia az M45 szabad szemmel is látható csillagait hét nővérnek, Atlasz és Pléionélányainak tartotta, ők voltak a Hyádokféltestvérei. A hét nővért Orión, a Vadász üldözte az égbolton, de Zeusz galambokká változtatta őket, hogy megmenekülhessenek. A nővérek:Celaeno, Electra, Taygeta, Maia, Asterope, Merope, Alcyone, a szüleik: Atlas és Pleione - ezeket a neveket viselik a halmaz legfényesebb csillagai.
maorik és az ausztrál őslakosok Matarikinek, a perzsák Parveennek hívták a Plejádokat, de a csillaghalmaz ismert volt a kínai, a maja, az azték, a sziú és a cserokikultúrában is. A Fiastyúk a magyar mondákban is szerepel, több történet is kapcsolódik hozzá. A japánoknál a csillagkép neve Subaru, így az autógyár jelvényében is a Plejádok csillagai láthatóak. Sok UFO-hívő szerint földönkívüli lények érkeznek rendszeresen hozzánk a csillagairól.

Bővebben: Csillagmonda

Megfigyelése[szerkesztés]

Szabad szemmel is látható, 7x50-es binokulárral már mintegy 20 csillag látható, 5 cm-es refraktorral (lencsés távcsővel) 15-szörös nagyítás mellett meglepően szép látvány.Galilei a maga készítette kezdetleges távcsöveivel már 36 csillagot talált a területen.Észlelésére az őszi és a téli hónapok a legmegfelelőbbek. A delelése szeptemberbenhajnali 4-5, októberben hajnali 2-3, novemberben valamivel éjfél után, decemberben23, januárban 20-21, februárban 18-19, márciusban pedig 16-17 óra környékére esik, ilyenkor Magyarország szélességéről alig 20°-ra található a zenittől.

Tudományos adatok[szerkesztés]

A Plejádok nyílthalmaz egyben mozgási halmaz is. Csillagainak közös jellemzője, hogy egy irányba tartanak, ez a hely a Naprendszer felől nézve az Orion csillagkép északi részére esik. Miközben a halmaz tagjai erre haladnak, egyben távolodnak is a Naprendszertől, tehát a mozgásuk látszólagos iránya összetartó. Természetesen a mozgás látszólag csekély, évtizedes távlatban is csak töredék ívmásodpercnyi. A halmaz csillagászati értelemben viszonylag fiatalnak számít, korát 115 millió évesnekbecsülik. Szabad szemmel is látható tagjai mind B6 - B8 színképtípusú fehéróriáscsillagok. A több száz, lényegesen halványabb halmaztag között feltűnően sok a hirtelen kifényesedést mutató, a csillagfejlődés egészen korai szakaszában járó flercsillag.
A teljes csillagcsoport több mint 500 tagból áll, és körülbelül 4 teleholdnyi területet foglal el az égbolton. A Pleiadok köde porfelhő, amelyet a visszavert csillagfény tesz kevésbé láthatóvá.
A Plejádok infravörös fényben, aSpitzer Telescope-pal fényképezve
Merope csillag

Az objektum részei az alábbi ködök[szerkesztés]

  • NGC 1435, (Merope-köd, más néven Tempel-köd) egydiffúz köd, esetleg szupernóva-maradvány aMerope csillag körül. A mintegy telehold méretű, 13 látszólagos magnitúdós ködöt 1859október 19-én Wilhelm Tempel fedezte fel. A köd koordinátáiRa: 03h 46mD: +23° 54'. Ez tartalmazza az IC 349katalógusszámú ködöt a Merope közelében.
  • IC 349 A Merope-ködöt Arizonában, a Merope csillagtól délre fedezte fel Edward Emerson Barnard (1857 –1923) amerikai csillagász. Egy homályos foltot látott meg egy 10 cm-es reflektor (tükrös távcső) látómezejében. A felfedezőjéről Barnard's Merope Nebula-nak (Barnard Merope ködének) nevezik.
    Koordinátái: 
    Ra: 03h 46m3, D: +23° 56'. A köd megpillantásához tiszta időben is legalább 150 mm-es nyílású távcső szükséges.
  • A fentieken kívül: az IC 336, az IC 354, az NGC 1432 és az NGC 1456.

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. a b NASA/IPAC Extragalactic Database. (Hozzáférés: 2009. október 3.)

Források[szerkesztés]

  • John H. Mallas–Evered Kreimer: A Messier-album, Gondolat, Budapest1985,ISBN 9632815726
  • Szécsényi–Nagy Gábor: M45, azaz a Fiastyúk, Gondolat Kiadó, Budapest, 1989, ISBN 963 282 248 (hibás ISBN)
  • Ez a szócikk részben vagy egészben a Pleiades (star cluster) című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel.

Külső hivatkozások[szerkesztés]

m • v • sz
Messier-katalógus mélyégobjektumai (ködök,csillaghalmazokgalaxisok)
1-20
M1  · M2 · M3 · M4 · M5 · M6 · M7 · M8 · M9 · M10 · M11  · M12  · M13  · M14 · M15  · M16  · M17  · M18  · M19  · M20
21-40
M21  · M22 · M23 · M24 · M25 · M26 · M27 · M28 · M29 · M30 · M31  · M32  ·M33  · M34  · M35  · M36  · M37  · M38  · M39  · M40
41-60
M41  · M42  · M43  · M44  · M45  · M46  · M47  · M48  · M49  · M50  · M51  ·M52  · M53  · M54  · M55  · M56  · M57  · M58  · M59  · M60
61-80
M61  · M62  · M63  · M64  · M65  · M66  · M67  · M68  · M69  · M70  · M71  ·M72  · M73  · M74  · M75  · M76  · M77  · M78  · M79  · M80
81-100
M81  · M82  · M83  · M84  · M85  · M86  · M87  · M88  · M89  · M90  · M91  ·M92  · M93  · M94  · M95  · M96  · M97  · M98  · M99  · M100
101-110
M101  · M102  · M103  · M104  · M105  · M106  · M107  · M108  · M109  ·M110  · NGC 5866 (?)


Csillagászat Csillagászatportál • összefoglaló, színes tartalomajánló lap










Figyelmeztetés: a cikksorozat gyengébb idegzetüeknél pszichés labilitást válthat ki.

A cikk a Léteznek-e földönkívüliek c. cikksorozat folytatása, melynek negyedik része azzal zárult, hogy az embert valójában egy humanoid földönkívüli faj, az elohim ET-k hozták létre pár százezer évvel ezelött hasonlóan ahhoz, ahogy már mi is képesek vagyunk bizonyos fokig genetikailag manipulálni, vagy klónozni az állatokat.

Mi tehát a baj az evolúció elméletével? Az evolúció messze nem olyan gyors, mint ami történt az emberrel az elmúlt pár százezer évben. Az evolúció elmélete szerint egy felegyenesedési és intelligenciaváltozási átmenetnek tízmillió évekig kellene eltartania. És ez így is van az összes többi faj esetében. Ha megnézzük például a kutyákat, azok most is ugyanazon az értelmi szinten vannak mint 4-5000 évvel ezelött, ami nagyon jól szemlélteti ezt a nagyon lassú evolúciós dinamikát. A Homo erectus is annak idején egy nagyon lassú folyamat terméke volt.

Utóbbi idöben viszont az ember ezer évenként változik annyit mint korábban egymillió alatt. Miért nincs ez így a többi faj, pl. a közeli fajrokon majmok esetében is, ezek miért nem követték ezt a „hiperbolikusan gyorsuló“ evolúciós dinamikát, és gyakorlatilag azon a szinten vannak most is, mint ahol évmilliókkal ezelött voltak, pedig ugyanazon érákon mentek keresztül mint az ember, beleértve a földi klímaváltozásokat is. A nagy kérdés tehát: mitöl gyorsult fel az ember - és csakis és kizárólag az ember – evolúciója ilyen hihetetlenül?

Nos, azért, mert egy külsö erö, a "teremtö atyáink", felgyorsították.

S most jöjjön egy kis száraz, unalmas, de a dolgok megértéséhez nélkülözhetetlen tudomány:

Az rH-negatív és az rH-pozitív vér közti meghökkentö összeférhetetlenség is éppenséggel arra utaló jel, hogy az ember nem a természetes evolúció terméke. Bár vércsoportok az állatoknál is léteznek, és ott is néha okoznak problémákat, de messze nem annyira  összeférhetetlenek, hogy már az állatok természetes szaporodásánál is problémákat okoznának. Az emlösfajok egyedei szabadon pározhatnak anélkül, hogy az utódlás emiatt megbonyolódna. Nagyságra, szörszínezetre való tekintet nélkül. A macskák 99 százalékának például kompatibilis a vércsoportja, az az 1 százalék már problémás, de nem annyira, hogy megölné a magzatot. Kutyákban többszöri mesterséges vérátömlesztés után (nem természetes körülmény) már termelödnek problémát okozó antitestek, ha összeférhetetlen a vércsoportjuk, viszont természetes körülmények közt soha nem termelödik a kiskutyát veszélyeztetö antitest a nöstény kutya vérében.

Általában elmondható, hogy genetikailag minél jobban különböznek egy adott faj egyedei egymástól, annál nagyobbak a problémák a vércsoportok közti összeférhetetlenség miatt. Az embernél a helyzet bonyolult. Közismert, hogy az rH-negatív vérü nök terhessége veszélyeztetettnek számít abban az esetben, ha a magzat vére rh-pozitív. Az emberi vért egy speciális protein jelenléte ill. annak hiánya teszi rh-pozitívvá ill. rh-negatívvá. Ezt a proteint kimutatták a rhesus makákó majom vérében, innen kapta a nevét is, és utal a származásunkra. Ha egy rh-pozitív magzat vére netán belekerül az rH-negatív nö szervezetébe a terhesség során, azt a nö szervezete a jelenlévö majom protein miatt idegen vérként értékeli ki, és elpusztítja a saját magzatát, ha az orvosok nem avatkoznak gyorsan közbe. Ilyen jelenség természetes körülmények közt kifejlödött fajoknál aligha fordul elö, annál jobban viszont hibrid fajoknál. Közismerten felléphet például szamár és ló mesterséges közösítésekor, amiböl ugye lesz az öszvér. Mintha az embert is hibridizálták volna a nagyon távoli múltban, ennek az egyik máig fennmaradó jele a probléma az rh-negativitás körül.


Az igazság alighanem az, hogy az ember is hibrid faj, az elohimok hozták létre, többszöri, egymás utáni hibridizációval. Egymástól távolabb álló fajok esetében a hibridizáció csak lépésekben lehetséges. Az elsö hibridizáció több százezer évvel ezelött történt, amikor a majmot felegyenesítették és inteligenssé tették azáltal, hogy kombinálták a DNS-ét a sajátjukkal. Ezt a világ különbözö pontjain több más genetikai beavatkozás is követte a távoli múltban. Az utolsó nagy genetikai projektjük a Közel-Keleten volt kb. 10 000 évvel ezelött, a Biblia mint az édenkertet, vagyis mint Ádám és Éva történetét emlegeti. Ebböl lettek a fehérbörü ös-zsidó törzsek, vagyis az ún. "kiválasztott faj". Az ezt megelözö nagy kísérletük az atlantiszi civilizáció volt, melyet kb. tízezer évvel ezelött megsemmisítettek. Ez szintén fehérbörü, fejlett civilizáció volt. A négerek valamivel közelebb állnak a majomhoz (ezt nem sértö szándékkal mondom), mivel a világ azon részén az "istenek" nem hoztak létre újabb civilizációkat a távoli múltban. A négerek közt alig találni rh-negatívakat. A legtöbb rh-negatív vérü ember (kb. 10 százalék) a fehérek közt van, belölük már hiányzik az rh-negativitást indikáló majom-protein is.

Minden egyes genetikai beavatkozása az elohimoknak lényegében újabb hibrid fajokat hozott létre a Föld különbözö részein, s ezek a hibridek egyre jobban hasonlítottak genetikailag magukra az elohimokra. A fehér emberek elödei mentek át a legtöbb hibridizáción az idök folyamán, s ezen belül azok, akiknek a családfájában elöfordul rH-negatív vércsoport. Mi hasonlítunk kinézetre is legjobban az elohimokra, lényegében már teljesen úgy nézünk ki, mint ök, föleg a kelta és skandináv népcsoportok. Az rh-negatív emberek vére hasonlít legjobban az "istenek" vérére. Állítólag a különleges látnoki ("isteni") képességekkel rendelkezö emberek is többnyire mind rh-negatívak.

A nem túl kellemes igazság valószínüleg az, hogy az elohimok (vagy annunakik v. aldebarani ET-k v. északi ET-k v. nevezd, ahogy alkarod öket) pár százezer évvel ezelött különbözö fémek bányászásába kezdtek a Földön, s ehhez primitív humanoid "robotokra" volt szükségük. Ez a korai projekt olyan jól sikerült, annyira engedelmes volt a "majomrobot", hogy egy további, intelligensebb változata mellett döntöttek abban a reményben, hogy ilyenekböl már harcoló hadsereget lesznek képesek létrehozni. Az ember mind a mai napig nagyon engedelmes mindenféle autoritással szemben, és nagyon brutális, harcias a vélt ellenségeivel szemben. Ez nem véletlen... hanem genetikailag programozott. Késöbb ezek az ET mester-genetikusok sokkal bonyolultabb feladatokba kezdtek. A fejlett ET fajok gyakran foglalkoznak a saját genetikájuk feljavításával. Egy még tölük is tökéletesebb fajt próbálnak létrehozni, ami egy hihetetlen bonyolult feladat. Úgy igyekeznek megtervezni egy adott élölény genetikai állományát, hogy annak egyedei olyan társadalmat alkossanak majd, mely megfelel az általuk megálmodott „paramétereknek“. Ez nem egyszerü, mivel az emberi DNS (öröklödö anyag) generációról generációról változik, rengeteg környezeti tényezö s maga az emberi tudat is befolyásolja. Olyan mint egy olvasható-felülírható DVD lemez. Ök megtervezik az elsö generáció DNS-ét, majd figyelik/befolyásolják az adott faj evolúcióját, generációról generációra, civilizációról civilizációra....

A jelenlegi emberiség tulajdonképpen egy ilyen genetikai kísérlet.

Két negatív ET faj uralja a Földet, egymással többé-kevésbé szövetségben: a reptiloidok, melyek a bolygót és a Naprendszert tekintik a magukénak, és az elohimok, melyek az emberiséget tekintik magukénak. Hasonlóan müködik ez, mint az erdö és a vadállatok esetében: a vadállatoknak fogalmuk sincs, hogy az erdész a tulajdonának tekinti az erdöt, s olyan zavartsággal és értetlenséggel tekintenek az erdöben néha felbukkanó erdészre, mint mi a reptiloidok szivar alakú v. az elohimok csészealjszerü UFO-ira...

Ez a két ET faj a fö mozgatója a földi háttérhatalomnak. David Icke szerintem kicsit túlhangsúlyozza a reptiloid szerepet, valószínüleg az uralkodói elitek közt tapasztalható "alakváltoztató jelenség" miatt, ami mögött valóban a drakók állnak, viszont a másik ET-faj, az elohimok hatása éppoly jelentös, hacsaknem jelentösebb az emberi civilizációra.

A jelenlegi emberi civilizáció már állítólag a hetedik a sorban. A hatodik az elpusztított Atlantisz volt, az azt megelözö pedig az egyiptomi piramisokat hagyta ránk, melyek közül több valójában már vagy 50 000 éves, s már az ókori egyiptomiak is úgy találtak rájuk a homokban. A még korábbi civilizációknak nem maradtak nyomai.

Még a görög filozófus Plató is megírta, hogy az atlantiszi társadalom azért lett felszámolva, mert elhatalmasodtak benne a belháborúk, s elkezdte saját magát pusztítani, amit az „Istenek“ megelégeltek, s végül ök maguk pusztították el az egészet mint életképtelennek ítélt társadalmat. Valószínüleg nem akarták kivárni, míg a defektes atlantiszi társadalom lassan felszámolja saját magát, hanem gyorsan megtették ök maguk, hogy ezután elkezdhessék az újabb kísérletet anélkül, hogy várniuk kellett volna mondjuk még 1500 évet. S attól is félhettek, hogyha idöközben tovább fejleszti ez a negatív társadalom a technológiáit, az veszélyes lehet örájuk is, hisz itt élnek tölünk nem messze, a "szomszédos" aldebarani csillagrendszerben.

A jelenlegi emberi civilizáció szintén egy katasztrófa, erre azt hiszem, nem is olyan nehéz rájönni... A végsö idöket éljük, s hacsak az elkövetkezö évtizedekben sem következik be változás az emberek tudatosságában és morális szintjében, mi is könnyen Atlantisz sorsára juthatunk. Az elkövetkezö évtizedek lesznek az utolsó esélyünk arra, hogy valamennyire megváltozzunk. 2008 óta már több kísérlet volt a háttérhatalom részéröl atomháború kirobbantására az emberiség nagy részének elpusztítására (személy szerint hatról tudok, több cikknek is ez a témája). Ez egy intö jel.. A szerencsénk az, hogy egyelöre maga a háttérhatalom se egységes abban, hogy mi is legyen velünk.

Az emberrel a legnagyobb baj az, hogy lényegében továbbra is "robot" maradt, mely engedelmeskedik mindenfajta negatív autoritásnak. Ez egy súlyos probléma, mely fajfenntartó szempontból fatális lehet. Nemrég már az emberi tudomány is bizonyította ennek a problémának a létezését. Milgram kísérletnek hívják:



A kísérlet célja a résztvevők hatalommal szembeni engedelmességének vizsgálata volt, amikor olyasmit kérnek tőlük, ami lelkiismeretükkel ellenkezik.


A kísérlet elvégzése előtt Milgram megkérdezett más pszichológusokat, mit gondolnak, mi lesz a kísérlet eredménye. Egyöntetűen azt felelték, hogy szerintük csupán néhány szadista személy lesz hajlandó elmenni a legnagyobb feszültségig. Milgram első kísérletsorozatában a kísérleti személyek 65%-a volt hajlandó kiadni a legnagyobb, 450 voltos áramütést, bár sokuk meglehetősen rossz érzéssel tette ezt meg. Egyetlen résztvevő sem állt meg 300 volt alatt.”


It is a mortal fault which seems to be natural in most people, and which, in the long run, leaves our species with only a mediocre chance of survival.”


Ez egy végzetesnek tünö hiba, mely természetesnek tünik a legtöbb emberben (benne van a genetikájukban), s amely viszont hosszabb távon azt jelentheti, hogy az emberi fajnak csak közepes nagyságú esélye van a túlélésre.

Így van...  de a baj az, hogy ezt tudják az "istenek" is.

A Milgram kísérlet eredménye mellesleg magyarázatot ad arra, miért irtottunk ki parancsszóra a saját fajtánkból kb. 100 milliót a második világháború során, miért vették a náci haláltáborok üzemeltetöi a módszeres gyilkolást "sima munkának", miért voltak hajlandók az amerikai pilóták probléma nélkül ledobni az atombombákat Japánra, miért lötték le "mindent túlteljesítve" a kiskatonák a vasfüggönyön a menekülteket, miért lakoltatnak ki jelen napjainkban a végrehajtók minden probléma nélkül 70-80 éves idös embereket és nagycsaládosokat, miért verték a rendörök 2006-ban a tömeget mint a szart, miért hajlandóak a médiumok munkatársai a nap 24 órájában betegesen az emberek szemébe hazudni mint intellektuális "csúcsprostituáltak", s még folytathatnám. Autoritás hatására, negatív autoritás elött való beteges engedelmességröl van szó az összes felsorolt esetben.

Ez egy súlyos genetikai defekt, melyet csak tudatosítás után vagyunk/leszünk (ha leszünk) képesek megváltoztatni. Személy szerint nem vagyok túl optimista.  Gyerekkorom óta az emberek úgy 70-80 százalékát mindenre kapható csürhének tartottam, s ezt késöbb a Milgram kísérlet is igazolta. De legyen ez az "Istenek" problémája.


További ajánlott:










Ezotéria
2012. június 27. szerda, 10:32

Mindkét negatív ET-faj, a reptiloidok és az elohimok felemlegetése egyaránt jelen van az emberiség mondáiban és történelmi írásaiban. A reptiloidokat mint sárkányokat emlegeti nemcsak a magyar (európai) mondavilág, de a kínaiak és a dél-amerikai indiánok kultúrája is. A mai ember sajnos ezt képes elignorálni mint "mitológiát". Az elohimok szintén jelen vannak a történelmi írásokban, mégpedig mintemberalakú istenek, melyekröl az emberalakú istenszobrokat is formázták az ókori civilizációk.


Lényegében kétféle vallás fejlödött ki a történelem folyamán. Az egyik egyfajta "absztrakt istent" vagy "teremtöt" imád, mint a kereszténység és az  iszlám, míg a másik emberalakú istenszobrokat, mint a buddhizmus, de az ókori görögök istenei is ebbe a kategóriába tartoznak. Nagyon sok pogány vallásban is ugyanez volt a helyzet a "történelem elötti" idökben.  A világ azon részein, ahol ez elohimok megjelentek ezekben az idökben, általában kifejlödött egy olyan mitológia, mely késöbb, ilyen-olyan torzulásokkal ugyan, de emberalakú istenimádathoz vezetett. A primitív földi ember egyszerüen így reagált a fejlett humanoid lények jelenlétére. Ezt a 20. század harmincas éveiben ausztrál kutatóknak is volt módjuk megtapasztalni olyan pápua új-guineai bennszülött, a fejlett világtól addig teljes izolációban élö törzseknél, melyek akkor láttak elöször repülöt és fejlett technikai eszközöket, s emiatt a kutatókat hirtelen "istenként" kezdték el imádni.

A következö sorok valószínüleg megbotránkoztatóan fognak hatni a témában járatlanok számára, épp ezért a félreértések elkerülése végett hadd tegyek egy rövidke nyilatkozatot:

---------------------------------------------------------------------------------
"E sorok írója határozottan elítéli a nácizmust mint önkényuralmi rendszert, mely semmivel sem magyarázható, emberiség elleni büntetteket követett el. A téma kutatása közben viszont elkerülhetetlenné vált, hogy foglalkozzak a világ egyik legösibb szimbólumával, a horogkereszttel, melyet késöbb a 20. században a nácik is magukévá tettek, s melynek valós eredete az ókori Görögországon, Indián és a bronzkori, "történelem elötti" idökön túl szó szerint a csillagokba, a plejádokba és az aldebarani csillagrendszerbe vezet."
-----------------------------------------------------------------------------------



Tessék megnézni a wikipédiát, aki nem hiszi:


Az ET-ken kívül az összes többi jelenlét felsorolása jelen van. A wikipédia szerint is a horogkeresztnek észak-indiai eredete van, és eredetileg a mai Kasmír és Tibet területén volt használva mint hinduista és föleg mint buddhista szimbólum.  A "történelem elötti" bronzkorban már szintén jelen volt. A horogkereszt jelenléte a kultúrákban tulajdonképpen hüen tükrözte az "istenekhez" genetikailag közelebb álló fajok vándorútját. A nácik ezeket a törzseket "árjáknak" nevezték, s valójában ez az elnevezés se földi eredetü, hanem a plejádokból ered. A kutatók máig nem nem nagyon értik, hogyan élhetnek ilyen "árja" törzsek olyan eldugott helyeken mint Kasmír vagy Észak-Irán:

Indo-Aryan migration

Pedig egyszerü: a Himalája mindig is az "istenek" egy kedvenc tartózkodási helye volt, s itt is valószínüleg hibridizáltak sok-sok ezer évvel ezelött.  S valószínüleg ezért imád emberalakú isteneket a buddhizmus is. Több észak-iráni és Kasmírban élö hegyvidéki törzs tagjai közt máig sok a szökés hajú és kék-szemü.

A nácikat is különösen érdekelte Tibet, ennek oka szintén mint "misztérium" van beállítva, pedig inkább teljesen egyértelmü.

Tessék csak beírni a google-ba, hogy "nazis Tibet".. s mennyi érdekes info jön elö. Például a híres 1938-as náci expedíció Tibetbe:


Az ókori görög kultúrában szintén ott volt a horogkereszt.. föleg a spártaiban. A mai görögök nagyobb része meditterán eredetü török-arab keverék. De vajon miért nem hasonlítanak ezekre a meditterán típusokra az ókori görög istenszobrok? Azért mert ezek még "árják" voltak... s az utódaik mind a mai napig megtalálhatóak a mai Görögország lakosai közt, a görögök közt máig vannak szökehajú-kékszemüek, amit a plebsz szintén mint "misztériumot" kezel. Pedig ök a spártaiak és makedóniai Nagy Sándor szintén "isteni" eredetü törzsének utódai, melyek eredetileg az ókori Izrael területéröl kerültek oda, s részét képezik az "elveszett" ös-zsidó törzseknek.

A mostani raeliánus mozgalom megbotránkoztató címere egy dávid csillagban levö horogkereszt (http://hu.rael.org/home ). Kezded már érteni, hogy miért?

S most, mindezen információk birtokában jött el az idö az európai uralkodócsaládok és az illuminátusok mélységi titkainak boncolgatására is. Egy kis beavatás az "angyalok" (a bukott elohimok..) titkaiba, ami egyben - bármilyen képtelenül is hangzik, magyarázatot ad még arra is, ami jelen világunkban zajlik.

Az egyik olyan hely a Közel-Keleten, ahol ezek a bukott "szent örök" megjelentek, miután az aldebarani kormányzó tanács felszámolta Lucifer genetikai projektjét az "édenben", az a mai Izrael területén található Hermon hegy volt, melynek lábánál folyik a Dán folyó. Lucifer ugye nem engedelmeskedett a parancsoknak, s a genetikai projekt "szent örei" közösültek is a létrehozott földi hibrid-emberrel, aminek nagy bonyodalmak, genetikai defektek lett az eredménye. Az egyik ilyen nem kívánt, létrehozott faj az óriások voltak, melyeket a Biblia mint nefilimeket emleget.



Izraelben hozták aztán létre ezek a "bukottak" a fehérbörü, ös-zsidó törzseket, melyeket a Biblia mint "elveszett törzseket" emleget. Különösen nagy jelentöséggel bír a már említett Hermon hegynél létrehozott "Dán törzs", melyek mint "fekete bárányok" vannak emlegetve. És igen, ezek a mai sátánista illuminátusok korai elödei! Ez a törzs valójában nem elveszett hanem eltitkolt törzs, mind a mai napig. Elöször Izraelböl az ókori Görögország területére vándoroltak, majd a vérvonal a mai Olaszország területén folytatódott, belölük alakult ki az itáliai fekete nemesség és a mai európai uralkodócsaládok zöme a franciaországi Meroving vérvonalon keresztül, beleértve a Habsburgokat is. Az európai uralkodócsaládok kizárólag egymást közt házasodtak, és megszállottjai voltak a vérvonalaknak. Kizárólag a nemesebb, az "istenihez" (elohimokhoz) közelebb álló "kék vért" keresték, ami - ha abban az idöben tudták volna, hogy mi az - valószínüleg az "rh-negatív" vércsoportnak felelt volna meg. Hogy az illuminátusok és az uralkodócsaládok annyira titkolják ezen rejtélyes vérvonal létezését,  annak egy korabeli prófécia az oka (más szóval látnoki jóslat, ez valós jelenség), miszerint az Antikrisztus ezek közül a "fekete bárányok" közül kerüll majd ki:

Dántól az Antikrisztusig

"Mióta 1800 évvel ezelőtt az egyik legismertebb egyházatya, Irenaeus azt írta egy művében, hogy a történelem végén fellépő Antikrisztus Dán nemzetségéből fog származni, ezt a törzset számos néppel próbálták már azonosítani. Az elveszett törzs nyomait újabban a hajdani spártaiak és a kelták leszármazottai között vélik felfedezni.
...
A 6-7. században legbefolyásosabb uralkodói család tagjai, a Merovingok azt állították magukról, hogy zsidó származásúak. Ma is vannak, akik azt gondolják, hogy ebből az ősi európai uralkodóházból – amelynek a tagjai a feltételezések szerint többek között a Habsburg és a Stewart-ház ősei közé is bekerültek – származhat majd egy nagy befolyásra szert tevő politikai vezető."

S ez így is van. Az európai uralkodócsaládok zöme valójában ös-zsidó, sátánista, "fekete bárány", s a Meroving vérvonalból származik, beleértve a Habsburgokat, a Windsorokat, a holland uralkodóházat, söt, még a Rothschild család egy részét is, akik szintén beházasodtak az uralkodócsaládokba az elmúlt kb. 300 évben (végülis mind zsidók voltak...). Habsburg Ottót pár éve még a Facebook-on is megtaláltam mind Evelyn Rothschild mind David Rockefeller kapcsolatai közt... kezded már érteni, hogy miért?


"A Meroving családfa gyökerei
Egyes kutatók szerint a kialakuló világállam legfőbb vezetői a "tizenharmadik vérvonalból" származók lesznek. Ez a "tizenharmadik vérvonal" az ókorba nyúlik vissza, egészen Dan törzséhez. A próféciák szerint ez a törzs az ókori Izrael úgynevezett "fekete báránya". Ennek a törzsnek a királysága az egyik leghatalmasabb vérvonalnak bizonyult a történelemben. .... A Meroving ház 448-ban került hatalomra, amikor Mérovée a frankok királya lett. A korai frank történelem kutatói szerint Mérovée és utódai ápolták az okkult hagyományokat, és beavatottként ismerték a mágiát."


Diana hercegnö felmenöi szintén ebböl az ösi Meroving vérvonalból származtak, ez volt a fö oka annak, hogy öt választották ki a Windsorok Károly herceg feleségének.

Ó igen, s ezek az uralkodócsaládok képezik a globalista elit ún. "messianisztikus" vonalát, az ún. anglo-cionista összeesküvést, mely az elmúlt kb. 300 évben elöre szervezte és tervezte a nagy világháborúkat, jelen pillanatban pedig a Bilderberg konferenciák mögött áll. S ez az összeesküvés áll a 2008-as pénzügyi válság mesterséges kirobbantása mögött is . Három világháborúnak kell lenni a mostani emberiség leáldozása (!!!!!!) céljából, a harmadik után lép trónra az Antikrisztus, hogy végsö rabigába taszítsa a túlélöket.  Ezt a három-háborús-összeesküvést nevezik Armagedon-összeesküvésnek, ez az, amit ezek a kedves jóemberek olyan odaadóan szervezgetnek már lassan 300 éve.

2008 óta már több kísérlet volt újabb nagy világháború kirobbantására, s jelen napjainkban valószínüleg már a trónján kellene ülnie az Antikrisztusnak a jeruzsálemi Templomhegyen. Ha nincs Barack Obama, a pentagon tábornokai és az illuminátusi gnosztikus vonal, ez már lehet megtörtént volna...

S hogy vajon ki lett volna az Antikrisztus? Szerintem Vilmos herceg.

Habként a tortára még egy érdekesség:

Mit gondolsz, miért pont 33 fokozata van a körülbelül a 16-17. században létrejött szabadkömüvességnek? Azért mert a Hermon hegy a 33.-ik földrajzi szélességi fokon fekszik :)


További ajánlott:









Ezotéria
2012. szeptember 05. szerda, 14:06
2012. október 3-i megj: további információk hozzáadva a kommentekben.
Figyelmeztetés: a sorozat 1. részének és 2. részének elolvasása nélkül az írás tartalma félreérthetö lehet.


Az emberiség valós származására utaló egyértelmü információk a Bibliában már csak elvétve találhatóak, mivel az egyház a kezdetektöl fogva eretnekségnek tartotta, és üldözte azt a nézetet, mely szerint a „teremtö atyáink“ (az angyalok) valójában éppoly hús-vér humanoidok voltak mint mi. Ennek a politikának sajnos számos ös-zsidó szöveg áldozatául esett, s mára végleg elveszett. De van egy kivétel is, az Énok könyve, mely soha nem került bele a bibliai kánonba, s csak mint apokrif szöveg van nyilvántartva, annak ellenére, hogy 1947 után a kutatók ezt is megtalálták Holt-tenger melletti barlangrendszerekben a többi ószövetségi irománnyal együtt.

A híres Holt-tengeri tekercsekröl van szó:


Wikipédia:

A bibliai kéziratokon kívül apokrif vallásos szövegek és pszeudepigrafikus (ál-szerzőségű) iratok is előkerültek, mint az Újszövetségben is idézett Énokh könyve ... "

James Biberkraut professzor a „genesis apocryphon“ nevü holt-tengeri tekercs tanulmányozása közben, mely tartalmazta Énok könyvét is.





Énok könyvét már korábban , a 18. században megtalálták a mai Etiópia területén, magyar nyelvre a híres misztikus író, Hamvas Béla fordította le, s adta ki „Henoch apokalipszise“ cimmel még 1945-ben ( e-könyv formájában letölthetö például innen: http://slidintune.uw.hu/ebook/index.php )

A Hamvas által írt bevezetö szöveg nagyon de nagyon közel áll bizonyos alapigazságokhoz, az olvasása közben az a benyomásom támadt, hogy Hamvas már az ö idejében tudott/rájött bizonyos dolgokra.

Hamvas Béla:

(s most tessék ezt az idézetet türelmesen végigolvasni, mert fontos infokat tartalmaz)

Akadtak azonban kutatók, akik Henóch könyvének keletkezését sokkal előbbre tették. Néhányan több ezer évről beszéltek, egyesek pedig azt mondták, hogy a művet közvetlenül az, özönvíz után írták. Ha ezeknek a kutatóknak igazuk van, akkor Henóch vagy Kr. e. 8000-ben, vagy Kr. e. 12.000-ben élt, mert az özönvizet újabban ehhez a két időponthoz szokták kötni. Hogy Atlantisz pusztulásával szoros kapcsolatban van, mint Mereskovszkij hiszi, lehetséges. Sokan azt mondják, hogy Henóch az emberiség legrégibb könyve, nála csak Hermés Trismegistos és a Véda régibb és tulajdonképpen nem is az özönvíz utáni időből, hanem még azelőttről származik. És soha senki sem vonta késégbe, hogy azt a művet, amelyet Henóch apokalypsise alatt ismerünk, az emberiség egyik örök könyvének kell tartani.
...
Az őskor nagy prófétáiról, apostolairól az emberiség tudta, hogy ők Seth fiai. Ezek a nagy bölcsek és nagy jótevők a kínai Laotse éppen úgy, mint a mexikói Quetzalcoatl, az egyiptomi Hermés Trismegistos, az iráni Zarathustra és a görög Orpheus.
...
Szólni kellene arról is, hogy az özönvíz-emlékek hogyan jelentkeznek az egyiptomi, az iráni, a kínai, a hindu, az indián hagyományban és Henóch Noéja miképen felel meg a hindu Manu-nak, a mexikói Quetzalcoatl-nak, a perui Manco-Ceapacnak, az egyiptomi Menesnek, az iráni Jiam-Shid-nak. Szólni kellene természetesen az álomlátásokban szereplő "fehér biká"-ról is, akit Iránban Kaimorts néven tiszteltek, de megtalálható Egyiptomban, Krétában, Görögországban, Indiában és Kínában is"

(idézet vége)


Az igazság az, hogy ezek az“ istenek“ – s erre Hamvas is rájött - valójában mind ugyanannak az erönek a képviselö voltak. Mi már azt is tudjuk, hogy mind aldebarani kötödésü, hús-vér humanoid földönkívüliek vagy hibridek voltak. Egytöl egyig. A lista még kiegészülhet a skandináv Odinnal, az inka Viracochával, a kolumbiai muszka indián Bochicával, s még folytathatnám. Nem hihetö? Nézzük meg a wikipédiában például Bochicát, a kolumbiai indián istent.

Ismétlem: indián istent, nem keresztényt.




Éppen úgy néz ki, mint a mi apostolaink! Pedig még jóval, de jóval azelöttröl származik, hogy Kolumbusz felfedezte volna Amerikát!


A wikipédia szerint:

Similarly to the Incan god Viracocha, the Aztec god Quetzalcoatl and several other deities from Central and South American pantheons, Bochica is described in legends as being bearded. The beard, once believed to be a mark of a prehistoric European influence“


Hasonlóan az inka Viracochához, az azték Quetzacoatlhoz és sok más közép és dél-amerikai „istenhez“,Bochica is mint (fehér) szakállas humanoid van ábrázolva. A szakáll a történelem elötti idökböl származó „európai“ befolyásnak vélhetö" – a wikipédia szerint.


Nos, nem európai, hanem igazából aldebarani humanoid ET befolyásnak.


He was the founding hero of their civilization, who according to legend brought morals and laws to the people and taught them agriculture and other crafts“


"Bochica a muszka indián civilizáció alapító atyja volt, aki a legenda szerint erkölcsösségre és a törvények betartására intette, s mezögazdaságra és más szakmákra tanította meg az indiánokat."



Vagyis éppúgy mint ahogy az ös- zsidókat is a mi bukott örangyalaink (a „felvigyázók“) tanították meg effélékre. Mint ahogy Hamvas is írja a „Henoch apokalipszise“ bevezetöjében:


Henóch elbeszéli, hogy amikor a Felvigyázók a föld leányaival tiltott szerelmi viszonyba léptek, nekik rejtett tudásukat elárulták. Megmutatták nekik a növények titkait, a gyökerek titkait, hogyan, miből, mit lehet főzni és készíteni. Az embereket megtanították a fémek kiolvasztására, arra, miképpen kell kardot, fegyvert, pajzsot, nyilat, eszközöket, ékszereket készíteni; megtanították őket a csillagos ég titkaira, a csillagjóslásra, az arc kifestésére, a bódítószerek készítésére“


S most nézzük meg Viracocha, az inkák istene körüli „ellentmondásokat“:


... but his first creation were brainless giants that displeased him. So he destroyed it with a flood and made a new, better one from smaller stones.[6] Viracocha eventually disappeared across the Pacific Ocean (by walking on the water).“


... az elsö teremtményei agyatlan óriások voltak, melyeket késöbb árvízzel pusztított el.... Viracocha késöbb eltünt a Csendes Óceánon (a vízen járva)“


Szóval Viracocha is a vizen járt, mint a mi Jézusunk, s óriásokat kreált, mint a mi bukott angyalaink, s özönvízzel pusztította el öket, mint a mi keresztény „teremtö istenünk“ is. Kételkedik még valaki afelöl, hogy az inka indiánok ösvallását ugyanaz az erö hozta létre mint a mi kereszténységünket is?

Vagy nézzük meg ezeket a perui Moche indián „istenszobrokat“, melyek jóval a spanyol hódítások elöttkészültek:




A hasonlóság a mi fehérszakállas, öszhajú arkangyalainkra feltünö. A négy figurából három fehér ruhát visel, mint a mi angyalaink... vagy akár a pápa is.


Wikipédia:

Spanish chroniclers from the 16th century claimed that when the conquistadors led by Francisco Pizarro first encountered the Incas they were greeted as Gods, "Viracochas", because their lighter skin resembled their God Viracocha"


16. századi spanyol krónikák szerint amikor a Francisco Pizarro által vezetett spanyol kolonizátorok elöször találkoztak az inka indiánokkal, az inkák mint „viracochákat“ (isteneket) fogadták öket a fehér(ebb) börszínük miatt.“


Erröl elöször Pedro Cieza de León krónikás számolt be 1553-ban, késöbb Pedro Sarmiento de Gamboa , majd a szintén krónikás Juan de Betanzos is mint „fehér istent“ emlegette Viracochát, akit sokszor fehér szakállal ábrázoltak az indiánok.

Mondani se kell, hasonló állítások terjengtek Quetzacoatl, az azték isten felöl is.


De nézzünk meg pár öskori „istent“ a világ többi tájáról is:

Balról: a Hamvas Béla által is említett taoista „filozófus isten“ Laotse (http://en.wikipedia.org/wiki/Laozi )

Jobbról: a skandináv Odin ( http://en.wikipedia.org/wiki/Odin )


Mi a fene, ezeknek is ösz fehér szakálla és haja van...

Mint a görög isteneknek is, a mi arkangyalainknak is, a dél- és közép-amerikai indián isteneknek is...

Bár Laotse kinézetét az idök folyamán már „kínaiasította“ a történetírás, még mindig felismerhetök rajta az árja (“ isteni“) jegyek.

Valójában egyik „isten“ sem volt földi ember, hanem aldebarani kötödésü, földönkívüli humanoid, akik mint (spirituális) tanítómesterek érkeztek a Földre, hogy segítsék az "új teremtésüket" új társadalmak létrehozásában, vagyis hogy folytatódhassék a nagy genetikai kísérlet, mint ahogy már azelsö részben írtam.

Az Énok könyvében találhatóak utalások korábbi, „öskori civilizációkra“ is, melyek még a mostani teremtés elött léteztek:

Láttad, hogy Azazel mit követett el, hogyan tanította földön az igazságtalanságot és az őskorok titkát, amelynek otthona az ég, hogyan árulta el. Hogyan fedte fel az embereknek a rejtélyeket, az az Azazel, akinek hatalmat adtál, hogy társai fölött uralkodjon.“

öskorok titkát, melyeknek otthona az ég“

Mint már említettem, ez a jelenlegi „teremtés“ (civilizáció), mely kb. 10 000 ével elött kezdödött, már a hetedik a sorban, a hatodik Atlantisz volt, az ötödik az egyiptomi Szfinxet és „nagy piramisokat“ hozta létre kb. 50 000 évvel ezelött, akárcsak a dél-amerikai és kínai piramisokat is, lévén globális volt. A még korábbi civilizációnak mára nem maradt nyoma.


Ezek a bukott (és nem bukott) angyalok, melyek a legutóbbi teremtésben részt vettek jó 10 000 évvel ezelöt, éppoly hús-vér fizikai humanoidok voltak, mint mi, például az elöbb említett Azazel szíriuszi humanoid ET volt, Lucifer aldebarani humanoid, Mihály arkangyal szintén aldebarani, Gábriel a Fomalhaut csillagrendszerböl ( http://hu.wikipedia.org/wiki/Fomalhaut ), Rafael a Regulusból (http://hu.wikipedia.org/wiki/Regulus_(csillag) ), Uriel arkangyal pedig az Antares csillagrendszerböl jött (http://hu.wikipedia.org/wiki/Antares ) - mindüknek viszont valamilyen plejádi/aldebarani kötödöttsége volt.

Ne feledjük, hogy amikor egy faj olyan fejlettségi szintre jut el, mint ezek a humanoidok, akkor a csillagrendszerek közti utazás csak annyit jelent számukra (lásd Se a tér, se az idö nem az, aminek a legtöbb ember hiszi“ c. írást ), mint mondjuk nekünk beülni egy autóba, s elmenni egy szomszédos városba. Sok ilyen humanoidok által lakott csillagrendszer között szövetség van, ami nagyjából a mi országainknak felel meg. A legnagyobb ilyen humanoid ET szövetség a Galaktikus Fényszövetség.

Ezek a fejlett humanoidok sok-sok ezer évig is elélnek (innen a „halhatatlanság“ motívuma a Bibliában), s néhányan közülük mind a mai napig látogatják a Földet inkognitóban, legtöbbet Mihály jár el megnézni a teremtését, bár kétlem, hogy nagyon büszke lenne rá.


Bár az „angyali“ szó a köznyelvben a „nagyon jó“ szinonimája, a valós jelentése ennek a szónak „hírnök“ v. „égi hírnök“, és inkább semleges kicsengése van.

Ergo:

Nem bukott angyal“ , „arkangyal“ NEM EGYENLÖ „nagyon jó angyallal“, hanem az aldebarani kormányzótanácshoz („istenhez“) engedelmes angyallal

Bukott angyal“ SEM EGYENLÖ „rendkívül gonosz angyallal“, hanem inkább lázadó angyallal, aki nem követte az aldebarani kormányzótanács fögenetikusának (Jahvénak) azon fö utasítását, hogy az új kreatúrát, a földi embert tartsa úgymond „szent ártatlanságban“.

Vagyis ne mondja el neki azt, hogy ök ott milyen társadalomban élnek, ne tanítsa meg öt semmire, se az ö tudásukra, se az ö szokásaikra, ez ugyanis éppoly beteges „náci“ társadalom (és degenerálódó DNS) kifejlödéséhez vezethetett volna majd a Földön, mint amilyen az övék ott Aldebaranban. S amint látjuk, vezetett is... A cél soha nem egy technológialilag tölük is fejlettebb faj létrehozása volt, hanem mindenekelött egy tölük morálisan és spirituálisan fejlettebb fajé, mely tölük sokkal több érzelmet képes produkálni. Egy „különb humanoid“, s az áhított új DNS csak úgy fejlödhet ki, ha az új kreatúra tökéletesen jól érzi magát, nincsenek gondjai, mindene megvan, tökéletesen gondoskodnak róla, magyarán paradicsomi körülmények között él.

Na most, ezt rontotta el Lucifer, Azazel és a többi bukott angyal azzal, hogy túlzottan megkedvelték az új kísérleti emberkét (föleg a nöket....), s elkezdtek nekik mesélni a szokásaikról (az ö „rossz szokásaikról“) , megtanították különbözö mesterségekre, amit nem lett volna szabad, mivel azzal a veszéllyel járt, hogy az új kreatúra is éppolyan társadalmat fog létrehozni mint az övék, és semmivel se lesz különb tölük, se morálisan, se spirituálisan, se sehogyan.

Lényegében erröl szól az Énok könyvének elsö része is, például:

Azazel pedig megtanította az embereket kardot és kést, pajzsot és vértet készíteni és megmutatta nekik az érceket és az ércből való munkát és karkötőt és ékszert és a mesterséget, hogyan kell a szemeket festeni, miképpen kell a szemöldököt kirajzolni és megmutatta a ritkábbnál ritkább és drágábbnál drágább köveket és festékeket és cserére alkalmas dolgokat. A földön pedig nagy és szörnyű istentelenség terjedt el és az emberek lealacsonyodtak és útjaikon, mint az eszeveszettek tévelyegtek"

S ugyanennek a burkoltabb, szimbolikus kifejezése az „Ádám és Éva“ története is a Bibliában:

Ádám és Éva megkísértettek és levették az almát a „tudás fájáról“ == Luciferék beavatták az új kreatúrát a bukott angyalok tudásába és (rossz) szokásaiba.


Miután Luciferék elrontották a kísérletet, tört ki ugye a háborúskodás az ET-k különbözö frakciói közt (melyet a Biblia luciferiánus háborúkként emleget) abból kifolyólag, hogy egyes frakciók már ellenezték a további kísérletezést, lévén a korábbi kísérletek mind csödöt mondtak, s annak ugye nincs értelme, hogy tízezer évenként létrehoznak egy újabb civilizációt („teremtést“) a Földön, melyet aztán el is pusztítanak, vagy az felszámolja saját magát.

S hogy mégis folytatják a kísérletet mind a mai napig, annak az az oka, hogy ez egy olyan technológiailag magasan fejlett humanoid ET faj ott Aldebaranban, melyet már erösen akadályoz az alacsony morális, spirituális és érzelmi szintje a további fejlödésében, így más lehetöség híján lényegében kénytelen folytatni ezeket a kísérleteket! A baj viszont az, hogy ez a mostani kísérlet is csúfosan félresikerült (már pár ezer évvel ezelött), s elöbb-utóbb döntést kell majd nekik hozni, hogy mi legyen velünk is. Hogy egyáltalán érdemes lesz-e megmenteni, s késöbb megpróbálni integrálni a saját civilizációjukkal a jelenlegi emberiséget (a Bibliába mint „Jézus második eljövetelét“ tették bele ezt a lehetöséget). Ez a folyamat most, a 21. század elsö felében fog kicsúcsosodni. S végzödhet nagyon jól, de nagyon rosszul is ránk nézve.

PS: kérem, az írást inkább ne juttassa el helyi plébánosához, püspökéhez, tartsa meg öket „szent ártatlanságukban“ , ha már én itt csúfosan meg is buktam.

(csak vicc )



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése