2013. július 2., kedd

Para jelenségek



Para jelenségek

Ébred már fajunk.

A REPÜLŐ SZERZETES



2012.08.01
Számomra mindig megkapó, amikor a vallás emberei művelnek természetfeletti csodákat, amikor egyszerű szerzetesek használnak olyan képességeket, melyek csak a szentek sajátjai, ellenben az egyház főméltóságai – ki tudja, miért – ezeket a varázslatos adottságokat, égi adományokat „nem kapják meg”. Ismerkedjünk meg egy levitáló szerzetes történetével és magával a levitáció tanulhatóságával!
A levitáció gyakorlatilag a szellem ereje általi levegőbe emelkedést takarja. Egyetlen nemzethez sem kötődik a mágikus repülés, mivel ez egy egyetemes csoda. A feljegyzések szerint Cupertinói (vagy Copertinói) József több mint 70 alkalommal repült ily módon.
A történet ott kezdődik, hogy a későbbi barát Giuseppe Desa néven látta meg a napvilágot. Gyermekként is furcsa volt, mert gyakorta előfordult, hogy pajtásai a tanórák alatt megmosolyogták. Ennek oka minden bizonnyal az lehetett, hogy sokszor esett révületbe, s olyankor csak tátott szájjal, előre, a semmibe meredve ült mozdulatlanul. Osztálytársai éppen ezért a „tátott szájú” gúnynevet ragasztották rá.
Mivel meglehetősen hanyag volt, így a kapucinus rendből csakhamar kizárták. Ezután Ferences-rendi szerzetes lett. Az önsanyargatás megszállottja volt, aminek meg is lett a következménye: spirituális képességei olyannyira felerősödtek, hogy szerzetestársai már azt is megtiltották neki, hogy az istentiszteleteken részt vegyen. Tudniillik, sokszor esett önkívületi állapotba.
Cupertinói József először 1638-ban emelkedett a levegőbe a Szent Gergely-templomban imádkozás közben. Nem csoda hát, hogy Rómába küldték. VIII. Orbán pápa már nagyon várta a találkozást, s nem is maradt el a jutalma, mert az első alkalommal a szeme láttára emelkedett a levegőbe a szerzetes.
Sokan isteni csodát láttak József ténykedéseiben, nevezetesen abban, hogy hol székegyházakban, hol kisebb templomokban, hol a szabad ég alatt képes volt a levegőbe emelkedni. A protestáns J. F. Brunswick herceg József levitálását látva döntött úgy, hogy áttér a katolikus hitre. József földi pályafutása 1663-ban ért végett. Érdemeiért, és mert megkérdőjelezhetetlenek voltak a csodái, 1767-ben szentté avatták. Azon pedig már nem lepődünk meg, hogy később a pilóták, az űrhajósok és az utazók védőszentje lett.
A levitáció egyébiránt minden korban jellemző volt a szentekre. A felemelkedésnek ez a megjelenési formája egyfajta üzenetnek is beillik: a földtől való elszakadást és a menny felé emelkedést szimbolizálja. Cupertinói Józsefen kívül több száz, nem csak katolikus szentet tisztelnek azért, mert képes volt a repülésre: az iszlám kultúrkörben, az európai boszorkány, a sámáni és a keleti hagyományokban egyaránt szép számmal találunk hasonló képességű vallásos vagy spirituálisan fejlett személyeket.
De még mielőtt irigyelni kezdenénk e jópofának tűnő adományért őket, gyorsan elmondom, hogy sok szent nem tudta szabályozni ezt a képességét és sokszor maguk a csodatevők is megijedtek a saját csodájuktól.
Az pedig kifejezetten furcsa, hogy az elmúlt uszkve 200 évben egyetlen katolikus szent sem hajtott végre levitációs csodát, míg a jelen korban Indiában találunk ilyeneket.
Az ősi misztériumiskolákban, de egyes helyeken még ma is tanítják azokat a légző és egyéb transz-technikákat, amelyekkel megszerezhető a test feletti uralom. A titok persze titok, a levitáció gyakorlói csak annyit árulnak el, hogy nagyon erősen kell akarni. A jóga egyes ágazatainak művelői azonban nem zárják el a tudást a valódi keresők elől. Pszicho-fiziológiailag pedig annyit már sikerült kideríteniük a kutatóknak, hogy a levitáló személy nagymértékben lecsökkenti az agyfrekvenciáit, minekután olyan energiaáramlások jönnek létre benne és körülötte, amelyek szemmel láthatóan legyőzik a gravitációt. Úgy tűnik, hogy a levitáció egy tanulható technika és nem feltétlenül csak a szentek sajátja. Másfelől, kétségtelenül komoly belső fejlődési utat kell bejárnia annak, aki nem csak a szellemével, hanem a testével is a levegőbe szeretne emelkedni.
 
 
http://www.boldognapot.hu

BEFOGADNI A MÚLTAT



2012.07.03

CSALÁDUNK MEGÉRTÉSE, BEFOGADÁSA

család
Az anyám mindenbe beleszólt, tönkre tette az életemet. Az apám elvárásainak képtelen vagyok megfelelni. A testvéremet mindig jobban szerették, mint engem.- Életünk vezérmotívumaként vissza-visszatér a szülői házban átélt minden esemény, amely mélyen beleivódik, elraktározódik tudatunkban. Egész életünkön át hordozzuk az otthon nagyon erős érzelmekkel átitatott és nagyon mélyre bevésődött kapcsolatrendszerét, szeretetét vagy szeretetlenségét, elvárásait. Ne is csodálkozzunk ezen, hiszen életünk alapjait a családban rakjuk le, legyen bármilyen érzelmekkel áthatott közeg. Valójában minden örömünk és minden mély gyötrelmünk onnan ered. Ragaszkodunk hozzá tíz körömmel vagy éppen ellökjük magunktól, mert nem akarunk olyanok lenni, mint az apánk vagy az anyánk.
Felnőhetünk a legideálisabb családban, egy idő után rádöbbenünk, hogy valami mégsem stimmel.
A nem stimmelések segítenek abban, hogy igazából megértsük a szüleink a testvéreink viselkedésén keresztül magunkat. A szüleink reakcióiból rálátunk az ő múltjukra, a nagyszülők, a dédszülők életére és a saját életünkre is. A beszélgetésekből megérthetjük, hogy bennünket miért tereltek abba az irányba, amely nem is biztos, hogy örömmel tölti el a mi életünket.
Természetes jelenség, hogy egy tinédzser lázad a szülei ellen, de mi van akkor, ha még 30-40 évesen is küzd a családja ellen. Vagy éppen nem talál párt magának, nem képes feloldódni egy társaságban vagy a munkájában nem tud kiteljesedni, nem találja a hivatását, és így tovább.
A probléma gyökerét az a tény hordozza, hogy nem ismerjük és nem értjük, így nem is tudjuk befogadni a múltunkat. Nem értjük, mi miért történt velünk. Aki boldognak érezte magát a szülői házban, annak nincs ezzel dolga, de aki szűnni nem akaró sérelmeket hordoz magában, ő oldja fel ezeket. Hogyan? Hát szembe kell nézni velük.
Ne akarjunk az elutasító érzésektől megszabadulni, hanem igen is éljük át őket, nagyon mélyen, nagyon tragikusan. Sajnáljuk magunkat! Sírjunk is, ha bírunk, majd álljunk meg! Emelkedjünk a jól megfogalmazott, alaposan megélt érzés fölé és nézzünk rá. Kezdjük el feldolgozni az érzelmet, a bennragadt évtizedes fájdalmakat. Ne vádoljunk és ne bíráljunk senkit. Képzeljük magunkat egy angyal helyébe, aki nagy szeretettel figyeli a környezetét és mindig azon van, hogy segítsen másokon.
Vizsgáljuk meg, honnan, kitől erednek a sérelmek? A fájdalmas érzelmeket valóban a mi lényegünkből erednek? Vagy lehetséges, hogy valamelyik szülőnktől vettük át azokat?
Ha rádöbbenünk, hogy az édesanyánk vagy az édesapánk adta át tudattalanul a kisebbségi érzését, vagy az „engem senki nem ért meg” anyai gyötrelmét, vagy az „én vállamon van az egész világ terhe, sérelme”, akkor se kezdjük el őket szapulni, hanem nagy szeretettel gondolatban adjuk vissza ezen érzelmeket nekik, lássuk, ahogyan visszaveszik, majd vágjuk el a kötődés szálait. Végül küldjük el őket a fénybe gyógyulni.
Hihetetlenül hangzik talán, hogy ez a procedúra működik, de így van. Fogadjuk be a múltunkat, mártózzunk meg benne, hogy megértsük, majd engedjük el. Mondjunk egy áldást is a szüleinkre és fogadjuk be őket a szívünkbe, ahogyan ők is befogadtak bennünket.
Illés Sarolta
Fotó forrása: "Happy Family Having Fun" by photostock -www.freedigitalphotos.net
http://goldspirit.hu

SZERELEM BEFOGADÁSA



2012.07.03

A MÁMOR ELÉGETÉSE

kissing
Figyelte, hogyan játszik a férje a gyerekekkel. A vasárnapi ebéd illata elvegyült a kertből beáramló virágok és a kertben zöldellő fenyők, tuják nedves illataival. A függöny meg-meglebbent a tikkasztó melegben. Elgondolkodva szeletelte a salátához az uborkát. Értetlenül állt a lelkében dúló vihar forgatagában. Mi történt? Tudta magáról, hogy nagyon gyorsan kialakul benne vonzalom a szimpatikus férfiak iránt annak ellenére, hogy határozottan boldogan élt a férjével, de most mégis valami történt, amire nem talált magyarázatot.
Megtámadta egy olyan érzés, ami a gyomra tájékából indult és felkúszott a szívébe. Először azt hitte, ez is majd átlényegül egyszerű szimpátiává, mint a többi hirtelen fellángoló vonzódások, de nem így történt. A munkahelyén nap, mint nap találkozott a férfival. Beszélgettek. Mély dolgokat érintettek és észrevették, hogy alapvetően nagyon hasonlítanak egymásra. Lehet, hogy egy évezredekkel ezelőtti szerelem vagy barátság vagy testvéri kapcsolat kötötte össze őket. Kezdetben elhessegette az összes erőteljes, a férfihez fűtődő vonzalmát, mégis tudni akarta, hogy a férfi is érzi-e ezt. Hát persze, hogy így volt. Csak hogy amikor ő már nem akart tovább játszani és átlépett volna a barátság kedves légkörébe, észre vette, hogy a férfi titkon vonzalommal átfűtve, sokszor lopva méregeti. Nem barátként, viccelődve, hanem komolyan. És a nőben újra elindult a vonzalom – fájdalmasan, gyötrően. Annyira beleszédült a férfitől áramló érzésbe, és az érzés abszurditásába – azt érezte, addig soha át nem élt lángolással szerelmes –, hogy belefájdult a szíve. A tagadás, az érzés legyőzése akkora energiával járt, hogy a keze remegni kezdett. Mi történt vele? Nem szereti már a férjét?
Lefuttatott egy programot magában. Elképzelte, milyen lehet a férfivel, és egyszerre látta a mindennapokban a szerelmüket. Engedte repülni a szerelmet. Engedte, hogy átélje az összes gyönyörét. Majd módszeresen elégette a gondolatban átélt minden egyes mámoros pillanatot. Az felszabaduló energia pedig fantasztikus erőt adott neki.
A szívverése visszaállt eredeti ritmusában. Az ebéd elkészült, az asztalt körbeülte a család. Az asztalfőn a férje foglalt helyet. Szerelemesen egymásra néztek, megcsókolták egymást, a gyerekek szüleik szerelmében megfürödve békében fogtak hozzá a vasárnapi ebédhez.
Illés Sarolta
Fotó forrása: www.freedigitalphotos.net "Kissing" by pat138241
http://goldspirit.hu

BEFOGADNI A TUDÁST



2012.07.03

A MESTER ÉS A TANÍTVÁNY

buddha szoborAz ember úgy indul el a világban, hogy tanulni akar. Megismerni mindent, ami érdekes, felkutatni olyan dolgokat, amiket más még nem talált meg. Úgy belemerülni egy munkába, hogy az átlényegüljön. A lelkünk megismeréséhez mestereket keresünk. Előadásokat hallgatva csüngünk a tanító minden egyes szaván, meditációs kurzusokon vakon követjük azt az utat, amerre terelget. Sokszor nem kérdezünk, pontosabban fel sem merül bennünk, hogy megkérdőjelezzük a mester módszerét, mert attól rettegünk, hogy a mester elutasít bennünket.
Tudni akarunk, ismeretet szerezni egy olyan dologról, ami bennünk van, mégis képesek vagyunk kérdés nélkül belevetni magunkat az ismeretlenbe.
Valóban az ismeretlent kell kutatnunk, de az az érzésem, ha túl sok mestert keresünk fel, túl sok mestertől tanulunk, akkor egy idő után nem is mi magunk, ha pusztán a tudás megszerzése lesz a célunk. Minden mester ismer olyan mutatványt, amely káprázatosan igaznak tűnik, hiszen a mester mélyen hisz a saját módszerében, amelyhez tíz körömmel ragaszkodik is. Emiatt egészen biztosan azt érezzük majd, hogy tényleg, ez a miénk. Ám legtöbb esetben pótcselekvésünk. Ahelyett, hogy félve ugyan, de bekukkantanánk saját világunkba, a legtöbb mester abban segít, hogy kerülgessük önmagunkat. Ez nem lenne baj, mert minden belépést megelőz egyfajta megközelítés, csak amikor már egy nagyon jól megszokott keringési pályát alakítunk ki magunk körül, és egyszerűen azt hisszük, hogy mi már biztosan megtaláltunk a lelkünk legmélyebb pontját, no az már annyira nem jó. Ugyanis ez az állapot a káprázat.
Honnan tudjuk, hogy valami nem stimmel? Tegyünk fel kérdéseket és maradjunk nyugtalanok. A kérdések azért kellenek, hogy a mester válaszolhasson rájuk, a nyugtalanság pedig azért, hogy a mester megnyugtasson.
Így fogadjuk be a tudást.
Illés Sarolta
Fotó forrása: www.freedigitalphotos.net „Buddhism Statue” by tungphoto
http://goldspirit.hu

PAKSI ZOLTÁN ÉGI UTAK CSILLAGÜZENETEI

2012. 07. 02-08.

2012.07.03

A TELIHOLD HETE


Csillagüzenetek 2012.07.02-08.

Paksi Zoltán - Ősi magyar csillagbölcselet 20070227

Tóth Zoltán József Dr. - A Szent Korona-tan mai hatásai.wmv

Tóth Zoltán József: A Szent Korona Tan időszerűsége



A Rák kardinális jelében van a Nap, vele szemben a Bak kardinális jelében a Plútó, valamint az Uránusz a kardinális Kosban, a Szaturnusz és a Mérlegbe lépő Mars szintén a kardinalitás üzenetét hordozza. Röviden ez azt jelenti, hogy ezen a héten is teljesebben látjuk sorsunk összefüggéseit és az előttünk álló új irányokat, új lehetőségeket is. Az Oroszlánban vándorló Merkúr uralja az Ikrekben vándorló Jupitert és Vénuszt, így természetesen a kapcsolatainkban rejlő tanításokat, bölcsességeket, üzeneteket értjük meg teljesebben és ez a hét kedvez a könnyed, vidám beszélgetéseknek, de az elmélyült filozofálásnak is.
Július 2. hétfő, Ottó és Ottokár névnapja
E napon hagyja el a Nap a Tejutat az Ikrek csillagképében. Ez azt jelenti, hogy a megszerzett spirituális tudást az álmokban és a meditációban kapott üzeneteket innentől kezdve életünk poláris világában jobban tudjuk használni, jobban tudjuk működtetni. Életünk kettősségeire, polaritásaira, külső és belső összefüggéseire is jobban és tökéletesebben látunk rá ezen a napon, de nyugodtan mondhatjuk, hogy az egész héten is, hiszen a Nap a polaritásokat is szimbolizáló Ikrek csillagzatán vándorol keresztül. A Merkúr a Rák csillagképében eléri a Jászol csillaghalmazt. A Merkúr július 2-án (hétfőn), 3-án (kedden), 4-én (szerdán) vándorol el a Jászol csillagainál. Így ebben a jelentéstartalomban benne van az, hogy egészen ragyogó, egészen fényes gondolataink születnek ezekben a napokban, hiszen maga a Jászol csillaghalmaz a Megváltó égi születési helyét szimbolizálja. Ugyancsak e napon a Hold már a Kígyótartó csillagképében a Tejúton folytatja az útját és mivel a Kígyótartó a beavatás, a regenerálódás és a gyógyítás égi szimbóluma is, ezért e hétfőn jobban és intenzívebben működnek a bennünk lakozó gyógyító, regeneráló energiák, ámde a gyógyítás műveletében is sikeresebbek és eredményesebbek vagyunk.
Július 3. kedd, Kornél és Soma névnapja
Ezen a napon telik ki a Hold, ez a nap a Telihold napja. Ekkor kerül pontosan szembe központi csillagunk a Nap és a Hold. Ez azt jelenti, hogy a bennünk lakozó férfi és női minőségeket jobban tudjuk együtt működtetni. Igazából e minőségek egymást inspirálják, így július 3-án kedden nagyobb erőkkel, nagyobb energiákkal rendelkezünk. Mivel a Hold ekkor telik ki, ezért ezen a napon intenzívebben törekszünk a maximalizmusra és a teljességre is. Első sorban persze önmagunkkal szemben. Ezen a napon a Mars, az erők és az energiák princípiuma a Mérleg zodiákusi jelébe lép, így nagyobb erőkkel és energiákkal tudunk békíteni és harmonizálni, valamint az emberi kapcsolataink is ettől a naptól kezdve nagyobb jelentőséggel bírnak, hiszen az erők és az energiák princípiuma, a Mars mellett a Mérleg zodiákusában látjuk a Szaturnuszt is. Így gyakorlatilag ettől a naptól kezdődően jobban rá tudunk koncentrálni a kapcsolatainkra és a kapcsolatokban lévő üzeneteket is teljesebben értjük
Július 4. szerda, Ulrik és Babett névnapja
Az emberi kapcsolatokat szimbolizáló Vénusz és Merkúr is az Uránusszal kerül kapcsolatba ezen a napon. E kapcsolat szimbolizálja annak a lehetőségét, hogy mind a művészetben mind a kommunikációban mind pedig az emberi kapcsolatainkban meg tudunk újulni. Teljesebben, jobban értjük az előző naphoz hasonlóan ezen a napon is az emberi kapcsolatainkat. Ámde itt az emberi kapcsolatainkban meglévő lehetőségeket, szintemelkedési minőségeket értjük meg jobban, hiszen az Uránuszhoz a magasabb szintű értelem tartozik, így az emberi kapcsolatokban lévő tanításokat előremutató módon tudjuk értelmezni, az emberi kapcsolatokban lévő bölcsességek jövőre vonatkozó üzeneteit értjük pontosabban, hiszen a Vénusz a bölcsesség bolygójával, a Jupiterrel áll együtt a Bika csillagkép előre, a jövőbe tekintő fejénél. Hozzá kell tennünk ugyanakkor azt, hogy ezen a napon érdemes odafigyelnünk az új ötletekre, az új gondolatokra és új megoldásokra is, hiszen mindezeket a Pegazus égi cikkelyében tartózkodó Uránusz jeleníti meg.
Július 5. csütörtök, Emese és Sarolta névnapja
Ezen a napon a Hold eléri a Bak csillagkép múltba tekintő fejét. Ennek segítségével jobban megértjük e szép napon életünk múltbéli eseményeit. E csütörtök az emlékezés napja is, hiszen a Tejútra tekintő Bak szimbolizálja annak a lehetőségét, hogy az emberi lélek is visszatekint, visszaidézi azokat az időket, amelyekben még az Istenek minőségével volt egyenrangú. És az Istenek útjáról, a Tejútról érkező emberi lélek akkor, amikor bármely égitest, így ezen a napon a Hold a Bak múltba tekintő fejét éri el, ezeket a múltbéli minőségeket, múltbéli üzeneteket, tehát az isteni eredetet jobban és tisztábban tudja érzékelni. Ugyanezen a napon a Hold inspirációs aspektust alkot a Merkúrral. Látjuk, hogy a Merkúr a Rák csillagkép hármasánál tartózkodik ezen a napon és azáltal, hogy a Hold kapcsolatba kerül a Merkúrral, az érzelmi, lelki beszélgetésnek és kommunikációnak is eljön az ideje, ugyanakkor jobban és tisztábban értjük ezen a napon azt, hogy életünkben melyek azok a dolgok, amelyeket be kellene, hogy fogadjunk. Melyek azok a dolgok, amelyeket meg kell tartanunk, amelyeket úgymond táplálnunk, védenünk kell. És jobban értjük azt is, hogy melyek azok a minőségek, melyek azok a dolgok az életünkben, amelyek elengedésének – úgymond levágásának – eljött az ideje.
Július 6. péntek, Csaba névnapja
A Hold inspirációs kapcsolatot alkot a Szaturnusszal. Ma a Szaturnusz és a Hold égi kapcsolódása miatt nyugodtan mondhatjuk azt, hogy megfontoltabban és koncentráltabban viselkedünk. Megfontoltabban és koncentráltabban végezzük hétköznapi munkáinkat. Ebben az időszakban az érzelmi és a lelki minőségeknek nagyobb a jelentőségük, így a lelkünkben lakozó, nyugodtan mondhatjuk úgy is, hogy időkön túlról származó bölcsességeket tisztábban, világosabban látjuk és érzékeljük. Mivel ma a Vízöntő tisztító inspirációi is érvényesülnek, hiszen a Hold a Vízöntő csillagzatán vándorol keresztül, ezért ezen a napon érdemes böjtölni, vagy gyümölcsnapot tartani.
Július 7. szombat, Apolka és Apollónia névnapja
A Hold a Vízöntő csillagképében éri el a spiritualitás, a mélylélek és a meditáció ősi princípiumát, a Neptunuszt. Érzelmi, mély lelki dolgainkat tudjuk ezen a napon felszabadítani, megérteni és ezáltal, amennyire szükséges, a mély lelki minőségeket megtisztítani. A Hold és a Neptunusz konjunkciója, találkozása segíti a belső figyelmet és segíti a meditációt is.
Július 8. vasárnap, Ellák és Edgár névnapján
A Hold a Vízöntő csillagzat jövőbe kiömlő vizét éri el, így ezen a szép vasárnapi napon a jövőnkkel kapcsolatos dolgainkban tudunk hatékonyabban és termékenyebben működni. Maga a Hold egy inspirációs, emelő, egy úgynevezett trigonális kapcsolatot alkot központi csillagunkkal, a Nappal. Így elmondhatjuk azt, hogy az Ikrek kettősében vándorló Nap az életünk és az egyéniségünk polaritásaira, kettősségeire és kapcsolataira is segít rálátni, hiszen az Ikrek szimbolizálja a polaritást, ámde tegyük hozzá azt is, hogy a Nap ezen a napon már az Ikrek csillagkép úgynevezett Pollux oldalánál tartózkodik. A Pollux oldal már az örök, időkön túli minőségek fontosságára hívja fel a figyelmünket. Tulajdonképpen elmondhatjuk azt is, hogy ezen a napon énünk halhatatlan részével, halhatatlan oldalával, mondjuk így, a felettes énnel jobban, tisztábban és világosabban tudunk kapcsolatban kerülni.
Áldás kísér mindannyiunkat földi utunkon. Egy hét múlva újra találkozunk. Kérem, ne feledjük, semmi sem fontosabb a szeretetnél.
Paksi Zoltán
Lejegyezte: Illés Sarolta

PAKSI ZOLTÁN 2012. JÚLIUS 1-ÉN KELT HÍRLEVELE:

Elkészült a jövő hét égi lehetőségeit bemutató filmünk, amelyet a www.asztrozofia.hu –ra, vagy awww.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézhet!
We have now prepared the latest ”Message from the Stars”, which reveal the messages from the planets and stars from next week.
To gain access, 
CLICK HERE!
Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek. A napokban, amikor Balla Ede Zsolt „Szent földünk rajza” című könyvét olvastam, újra a szemembe ötlött a már régről ismerős tanmese, ami a könyv nyitógondolata is egyben:
„Egy nap Buddhát halálosan megfenyegette Angulimal, a bandita.
- Akkor légy olyan kedves, és teljesítsd utolsó kívánságomat – kérte Buddha. – Vágd le azt az ágat.
A bandita kardjának egyetlen suhintásával levágta, majd azt azt kérdezte:
- És most?
- Tedd vissza! – kérte Buddha.
A bandita felnevetett:
- Ha azt hiszed, hogy ezt bárki is meg tudná tenni, akkor bolond vagy.
- Ellenkezőleg. Te vagy a bolond, amiért azt hiszed, hogy hatalmas vagy, mert sebesíteni és rombolni tudsz. Pedig az gyerekjáték. Aki igazán hatalmas, teremtésre és gyógyításra is képes.”
Igen, ez a lényeg. A teremtés, a gyógyítás képessége. De vajon tudjuk-e, mi is a teremtés lényege, az „ember” szintjén? Vajon tudjuk-e, mi is a gyógyítás ősi üzenete? A civilizációban nevelkedő, szocializálódó ember az iskolaévek alatt megannyi információt, néha hasznos, gyakorta azonban felesleges ismerethalmazzal tömi tele a tudatát, de az igazán lényeges, az élethez valóban fontos ismereteket nem tanítják meg. Hogyan kell odafigyelni a jelekre? Egyáltalán mik is a jelek? Hogyan érdemes tanulni az állatoktól, a macskára feszülten figyelő, kirobbanásra kész kutyától? És hogyan kell odafigyelni a másik emberre? Hogyan kell fogadni a családba érkezőt, s hogyan kell elengedni az onnan eltávozót? Hogyan ismerem fel a dolgomat, a küldetésemet az életben, és hogyan tudom megtanulni, megismerni önmagamat? Milyen alkotó, teremtő energiáim vannak, és azok hogyan működnek? Melyek azok a tanítások, bölcseletek, amelyek kiállták az idők próbáját?
Nos, ezeknek a kérdéseknek a fontosságára már a „nagybetűs életben” döbbenünk rá! A „természeti népeknél” az Univerzummal való egység tana teljesen természetes. Tudják, hogy a bolygók, és a csillagok, a vizek, a Föld, és a fák lényegében a különböző formában megjelenő testvéreik.
Az ausztrál őslakosok mitikus világában van egy történet, melyben a bölcs törzsfőnök, a halála előtt végigjárja az összes törzset. Elmeséli nekik az életét, a tapasztalatait, s végül átadja a titkot: Minden egy.
A kurzusokon mi is felfedezzük a külső Nap belső valóságát a világosságra, és rálátásra való törekvéseinkben. A lelkünkben lakozó változtatási vágyakat, mágikus átalakítási képességeinket a Hold jeleníti meg. Az ősi férfi, és az ősi női minőség energiái alakítják talán legerőteljesebben az egyéniségünket, az életünket, ahogyan gyermekkorban a legmeghatározóbb az apa, és az anya szerepe volt, bár az ő mintáik végigkísérik utunkat. Már ennek a két égi csodának a belső felfedezése is katarktikus élménnyel jár. A cselekedeteinket átható érzelmek tetteinkkel való összefüggéseit ismerjük így fel. Megtanuljuk, megértjük önmagunkat hétköznapi, és kozmikus vonatkozásban is. Megismerjük testünk, lelkünk, szellemünk, szöveteit, törvényszerűségeit, működéseit. Olyan ez, mint amikor az autós ismeri autója motorját. Mikor a jármű elromlik, nincs másra szorulva, hiszen ő is képes annak megjavítására. Az ismerettel azonban nem csak a megjavítására, hanem megújítására, nagyobb teljesítmény elérésére, de biztonságosabbá tételére is képes. Szeptemberben induló „csillagkurzusunkon” az asztrozófia, az asztrológia mellett olyan titkokat, s technikákat is megismernek a résztvevők, amelyekkel az életünk szintje megemelkedik, alkotóbbá, teljesebbé, tudatosabbá és egészségesebbé válunk. Így aztán mi magunk is már hatékonyabban tudunk segíteni szeretteinknek, barátainknak, ismerősöknek, és ismeretleneknek egyaránt. És lehet, hogy ez a fontosabb…
Az új, asztrozófiai – asztrológiai kurzus 2012. szeptember 18-án kedden, 17.00 órakor indul a Soter klubban. Az órák kéthetente keddenként, 17.00 – 20.45-ig tartanak. Helyszín: Soter ezoterikus klub. VI. Budapest, Dessewffy u. 53. (Az Oktogon és a Nyugati pu. között) Előzetesen jelentkezni személyesen, vagy telefonon a Soter klubban lehet. Tel.: 06 70 384 2544, vagy 06 1 331 8186.www.soterklub.hu
Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!
Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán
Az elmúlt hetekben is sokan iratkoztak fel hírlevelünkre. Köszönjük az érdeklődést, és a bizalmat! A jövőben is azon munkálkodik kis csapatunk, hogy az ember élete méltó legyen az EMBERHEZ. Új társaink kedvéért mondjuk el, hogy a www.asztrozofia.hu –ról két meditációs hanganyag is INGYENESEN letölthető és szabadon másolható!
1. A reflaxációs meditáció teljeskörű pihenést, feltöltődést biztosít úgy, hogy a belső öngyógyító energiákat aktivizálja.
2. Az allergia – kioltó meditáció pedig elsődlegesen az allergia, a cukorbetegség, és a depresszió esetén nyújt intenzív segítséget.
 
Ezeken kívül a www.asztrozofia.hu nyitóoldalán, a „Heti csillagüzenetek” című kisfilmjeinkben az aktuális égi események bemutatásával szeretnénk hozzájárulni az élet teljesebbé, egészségesebbé, és boldogabbá tételéhez, de a „rádiós beszélgetésekre” kattintva is sok információt, mágikus titkot és asztrozófiai, asztrológiai tanítást hallgathatnak meg az érdeklődők, természetesen díjmentesen! www.asztrozofia.hu, www.csillagtv.com

VALÓBAN ANNYIRA FONTOS A TUDATOSSÁG AZ EMBERI FEJLŐDÉSBEN?



2012.06.29
GHV Klub meghív Téged a következők alapos megfontolására



Döbbenetes a felismerés, hogy egy 2009-es ENSZ jelentés értelmében a világ lakosságának 1%-a birtokolja a világ vagyonának 99%-át. 

Ez a sokkoló adat világosan tükrözi a tényt, hogy valahol homokszem került a gépezetbe. Méghozzá a gyönyörű, bőséget árasztó világunk rendszerébe, amelyről ma már tudjuk, hogy léteznek benne bizonyos, az ember által –legalább is a nagy többség által – még alig ismert törvényszerűségek. A Föld őstörvényei kimondják, hogy mindenkinek jár a végtelen bőség, az egészség, a siker, az elismerés, a szeretet.
Ne hidd, hogy ezek utópisztikus gondolatok, sokkal inkább bizonyos természeti erők, jelenségek hatásaiként tekintendők, amelyeket bár nem a horizonton, vagy az időjárásunkban ismerhetünk föl, mégis relevánsan és ékesen működtethetőek. 
A ragyogó természetük folytán soha nem mások és a Föld kincseinek a kizsákmányolása árán juttatnak javakhoz. E jelenségek működtetéséhez alapfeltétel az embertársaink szabad akaratának tiszteletben tartása. Ezen kívül újgenerációs energiahordozókat bocsátanak a rendelkezésünkre, újfajta kommunikációs eszközökkel operálnak, helyreállítják az emberi test öngyógyító képességét, hozzáférést biztosítanak egy olyan tudásbázishoz, amelyről csak a mesékben hallottunk eddig… és mindez csak ízelítő a választékból.



Hol és hogyan lelhetünk akkor hát rájuk? – hangzik az azonnali logikus kérdés. A válasz erre egyértelmű és kategorikus: Az emberben, önmagában létezik a képesség e természeti erőket megismerni, befogadni, elsajátítani és működtetni. A honlap számos eszközt ad hozzá segítségül.

Ha a fenti állítás igaz, akkor miért van az, hogy eddig nem ismertük fel, nem használtuk a saját javunkra ezeket az erőket és hagytuk, hogy ilyen mérvű diszharmónia uralkodjék el a világon? – kérdezhetnénk erre sokan.


Nos, erre a válasz már összetettebb. 

Noha a törvényszerűségek használatára való képesség mindvégig megvolt az ember természetében, sajnálatos módon ez idáig túlnyomó részt rejtve maradtak. Ennek egyik oka az, hogy a megszerzett tudást az emberiség egy maroknyi csapata titkosította, és saját önző, jól kiszámított érdeke szerint használta föl. Ugyanakkor a tudás által meghívott képességeik erejével és a megszerzett hatalmuknál fogva a társadalom többi rétegét a homályba száműzte.

Kezükbe vették az oktatást, és az ellenkezőjét nevelték a társadalomba, mint ami az igazság. Kezükbe vették a vagyont, a Föld aranykészletét, a Föld már ismert energiahordozóit és a jól ’lebutított’ tömegekkel elhitették, hogy a javak egyetlen helyes elosztási módja az, amit ők diktálnak. Félelmet hintenek szét, hogy sajnos egyre csak fogy a készlet, ugyanis a félelemmel telt tömeg jobban irányítható. Kezükbe vették a betegségek vezérlését a gyógyszeripar és az élelmiszeripar uralásával, hogy függővé tegyék a már térdre kényszerített embert. Folytassam?

Csak egy fontos dologgal nem számoltak, méghozzá azzal, hogy a természeti törvényeknek mindig két pólusuk van. Lehet élni velük és akkor az ember barátaivá szegődnek, valamint lehet visszaélni velük, viszont akkor igencsak megkeserítik az életet.



A Teremtő szabad akaratot adott az embernek. Rendelkezésére, használatára bocsátotta, megteremtette a világunkat alkotó, mozgató erőket. De abban a pillanatban, ahogy az erőkkel tudatos visszaélés történik – felrúgva az Egyességet, ami nem más, mint a Szeretet Törvénye – számolni kell a következményekkel. A Világegyetem, ugyanis a Rend, a Szabad akarat és az Egyetemes Szeretet elvén keresztül működik, nem lehet büntetlenül megszegni azokat.

Nem gondolom hogy az a bizonyos 1% figyelembe vette volna e fontos tézist.
.
Tapasztaljuk, hogy lassan elérkezik az idő, amikor – a fagyi visszanyal. Saját hálójukba gabalyodva omlik össze alattuk a saját rendszerük. Ennek szemtanúi vagyunk manapság a gazdasági, a banki, az oktatási, az egészségügyi szférában is, hiszen eresztékeiben recseg-ropog a rendszer.

Nyílván nem veszélytelen ez a helyzet az ártatlanokra nézve sem. Az omladozó szisztémák sokukat maguk alá temethetnek.

De! Ha ébredezünk a homályban, és a keresésnek szenteljük akár csak egy kevéske időnket is, busásan megtérül az idő és energia befektetés. Rádöbbenünk arra, hogy nem kell mást tennünk, csak keresnünk és találunk, kérnünk és kapunk, kopogtatnunk és kinyílnak az ajtók. Ennyire fantasztikusan egyszerű.

A tudatosodás nem más, mint tudni akarás, a megszerzett tudás használatba állítása és működtetése.



Miért rendkívül sürgős a magasabb tudatosság elterjedése?

A világ egyensúlytalanságát kirobbantó erők rendkívül alacsony frekvencián fejtik ki hatásaikat. Ezen az alacsony frekvenciájú csatornán programozottak, hiszen a tömegek is ehhez a csatornához igazodnak. Minél hamarabb váltasz csatornát, annál előbb kerülsz ki az alulkalibrált adósávból. Minél nagyobb a száma az emelkedettebb tudatossággal bíró embereknek a társadalomban, annál hatékonyabban lehet kiemelni akár egy országot is a kártékony elemek közül, a békéért, az egészségért, a bőségért, a sikerekért, a jóért síkra szállva.



Néhány kérdés

- Tudtad, hogy alacsony frekvencia sugárzásával az éteren és a műszaki cikkeken keresztül az ember egy éber halott állapotában tartható, aki akaratok nélkül bambul egy TV vagy számítógép képernyőjére? Tudtad, hogy ez ma már általános hadviselés és a lakosság ellen vethető be?

- Tudtad, hogy ugyanilyen módon befolyásolni lehet az időjárást, és a beavatkozással károkat lehet okozni a Föld különböző pontjain?

- Tudtad, hogy egyszerűen sávot lehet váltani ezekről az alacsony frekvenciákról a tested, a lelked, a szellemiséged, a gondolataid frekvencia növelésével?

- Tudtad, hogy a hasonló gondolkodású emberek társaságát keresve a tudatosság hatványozottan fejti ki hatását?

- Te milyen célokat tűznél ki, ha tudnád, hogy a társadalmak egyetlen problémája az alacsony szintre kényszerített emberekben gyökerezik?

- Milyen szavakat használnál, ha tudnád, hogy a nyelv ereje a legélesebb fegyver, és mély sebeket okoz, de ugyanakkor a szavakkal gyógyítani is lehet?

- Te mire gondolnál, ha egy szép napon kiderülne, hogy a gondolataid nem csak rád, de másokra is hatással vannak?


Nagyon jól tudjuk, hogy az elmúlt háromezer évben kb. ötvenezer háború volt. Az emberi viaskodás nem új keletű probléma. És minden évszázadnak megvoltak a saját prófétái, akik a másokkal való nagyobb együttérzésről, a békéről, és a toleranciáról prédikáltak. És nagyon jól tudjuk azt is, hogy a legtöbbször nem jártak sikerrel. 



Egyetlen eszköz viszont nem állt a rendelkezésükre. Egy olyan eszköz, ami most mindenkinek a rendelkezésére áll. Ez pedig a tudatosság emelésének a módja.

Ez a honlap azért jött létre, hogy segítsen a tudatosodás felé vezető úton, méghozzá több szinten. A test, a lélek, a szellem szintjén. Segít a ragyogó kapcsolatok kialakításában, a bőség és sikerek megélésében, az egészség megőrzésében, a gyógyulásban, a tisztulásban, az újfajta energiák, képességek kifejlesztésében. Ha úgy döntesz, hogy velünk tartasz, vegye hát kezdetét egy csodálatos utazás, amelyből csakis nyertesen távozhatsz! 


Sok szeretettel:


Holló-Szabó Julianna és a GHV Csapata
http://atitoksikerkulcs.shp.hu

TABU #1 - MIÉRT VAN OKKULT SZATURNÁLIA KULTUSZ NYÍLTAN ÉS BURKOLTAN ? A MÁGIA LÉTEZIK!



2012.06.28
 
Gondolkodjunk közösen! Tabukat tegyétek félre! Szimbólumkutatók, Coronita Classics nézők viszont ne kíméljetek! A Mágia és Okkultizmus mindig is fontos szerepet játszott az emberiség történelmében. Nem is gondoljuk, de játszik ma is! 
Alapelve örök és így szól: 
"Amit itt teszek, az ott is megtörténik."
Létezik jóra használható fehér mágia (pl. gyógyító sámánok, táltosok), de rossz, sötét fekete mágia is! Nem szeretnék most belemenni, de lényege az energetika! Mindig is energiák mozgatásával hatnak erők valamilyen irányba. 
Ez régen is így volt. Ma sincs másképp! Annyi a különbség, hogy ezt az erőteret kibővítették és kb. 50éve már hatalmas mesterséges elektromágneses hullámok is körülvesznek minket, és ezek egy részét céllal helyezték el életünkben.
Sok mindent nem is sejtünk, hogy kapcsolatban vannak egymással, de itt az ideje a pöttyöket összekötni !
Sátánista rituálék a médiában milliók számára, okkult szimbólumok a dolláron, 
Moloch előtt áldozatot bemutató amerikai elnökök és vezetők a Bohém erdő titkos okkult szertartásán.....sorolhatnánk...  Sok szimbólumukról van kép a FB-oldalunkon...

A következő Madonna koncertet úgy nézzétek, hogy az Arab Emirátusokban, Abu Dhabi-ban, full iszlám országban(!) zajló mega-performance... 

Madonna - MDNA Tour Live Abu dhabi - Open Part + Girl Gone Wil

Madonna - MDNA Tour Full Show HD Live In Tel Aviv, Israel



A mai feladatunk ez lenne! Tegyük végre tisztába ezt a Szaturnália kultuszt ! (Saturn/Satan) 
Tudjuk, hogy pogány kultuszról van szó még jóval a kereszténység előtti időkből,.... 
Tudjuk, hogy az Ő istenük a sátán és annak imádata, az áldozathozatal és negatív energiák nagyon fontosak nekik. 
Egy alacsony frekvenciájú állapotban tartják az emberiséget félelem és bizonytalanság keltésével, háborúkkal, folyamatos áldozatokkal. 
David Icke szerint egy ún. vibrációs börtönben, melynek falát csak mi törhetjük át, mert ők soha nem fogják feladni, (hiszen ez a kulcs), mivel a rabszolgák nem tudják, hogy rabok + szolgák egyszerre és a manipuláció (politika, vallás, média) eszközeinek hatása alatt tévesen még szabadnak is hiszik magukat! 
És mint tudjuk... "nincs annál nagyobb rabszolga, mint az, aki tévesen szabadnak hiszi magát"

De nem vagyok egyedül, gondolom, ha azt mondom, érteni nem értem. Ezért húzós lesz a kérdés: 
- Kik ezek ?, mióta vannak jelen mindenben?  és mi a céljuk ? 

- Igaz, hogy Róma elbukott, de a Római Császárság a mai napig tovább él egy érinthetetlen állam formájában? 

- Okkult szimbólumok szent köntösbe ágyazva? - Vatican ??? Vati = isteni, cain= kígyó... Innen származik az elnevezés. 

 
- Kit és kiket képvisel az isteni kígyó és az igazi okkult szimbólumok, melyet a mai napig  álcáznak előttünk. A szemünk elé rakták és pont ezért mégsem látjuk...

Tanulmányokat, linkeket, véleményeket, igazi szakértőket várok és végre tisztuljon a kép!

A történelmi tények is érdekesek (forrás) : A következő részt a katolikus lexikonból idézem innen: 
A neveket külön figyeljétek és keressetek rá, mennyire meghatározóak a mai napig! 
A képen: szabadkőművesek Baphomet szobra előtt...
Az okkultizmus az ősi babiloni és egyiptomi tudásban gyökerezik.  Hermész Triszmegisztosz mitikus alakja köré rendeződik a középkorban az ókori anyag.  A középkori Európában a zsidóság miszticizmusa, a kabala tovább erősítette az okkult gyakorlatokat.  Az okkult tudás további állomásai a titkos lovagrendek, a 17. sz. titkos bölcsességet ápoló testvériségek, melyek egyike később megkapta a rózsakeresztesek nevet.   A 19. sz. okkult divat egyik legfontosabb személye Eliphas Lévi álnéven írt.   az ~ erőteljes elterjedtsége elképzelhetetlen a Teozófiai Társaság szerepe nélkül, amelyet 1875: alapított Helena Blavatszkij, aki követőivel (Annie Besant, Alice Ann Bailey, stb.) együtt az eu. gnosztikus eszméket az indiai hagyományokkal ötvözte. Egyben elősegítették a keleti vallások nyugati misszióját, s megkezdték egy leendő egységes világvallás igényének terjesztését s annak szervezését, mely a 20. sz. második felében a New Age mozgalomban realizálódott. 
A teozófusokhoz csatlakozik jelentőségében Dion Fortune és Aliester Crowley (1875-1947) munkássága a modern mágia terjesztésében. Crowleyt egyben a mai sátánizmus egyik megalapozójának is tekintik.  
Ez a grafika őt ábrázoljaamint 33.fokú szabadkőművesként egy gonosz démont idéz meg !

A mindenki által ismert és hatalmas nyílt Illuminati Rituálé : a 2012-es MADONNA Super Bowl Half Time Show például egyértelmű státáni szertartás volt volt111 millió néző vett részt közvetve vagy közvetlenül benne ! El tudjátok képzelni, mekkora energetikai jelentősége van ennek az ő számukra ???!!! Erről rengeteg cikk és elemzés született, a dolog teljesen egyértelmű! Pentagrammák, vörös, arany és fekete színek, kürtök, a hatalmas "M" betű....és maguk a képek-szimbólumok...(Részletes angol nyelvű elemzést olvashattok róla itt)
Ennél nagyobb okkult rituáléra (szerintem) legközelebb a 2012-es Londoni Olimpia megnyitóján számíthatunk!


Madonna - Super Bowl Medley 2012 (HD)

Madonna -The Confessions Tour

Madonna - Who's That Girl Tour Ciao Italia

Lady Gaga - The Born This Way Ball Montreal

Madonna -The Confessions Tour



Az alábbi videóban próbálják elemezni a legnyilvánvalóbb szimbólumokat, amiket már egy "halandó" is észrevesz, de azt nem is gondoljuk ezeknek mekkora óriási ereje és befolyásoló hatása is van!
A tény maga érdekes, hogy állandóan 
Baphomet, a sátán megfelelője jön elő (Eliphas Levi 1854-ben formálta meg, ő az okkult mágia legnagyobb szakértője volt). A szárnyas kecske-ember ördögi szarvval, fején a fáklyával (Lucifer a fényhozó szimbóluma), rajta a pentagrammával, karjaival mely mutatja "amint fent,úgy lent" okkult jelszavát.
 


Várom a segítségeteket ! 
 

Az Ezo – világ is nagyon jól látja és térképezi fel a világ viszásságát ahol a világ termelő vagyona 1% ember kezébe öszpontosúl , és a maradék 99 % - k vegetálni kényszerül. De eljön az idő mikor ébredünk , és elsöpörjük azt az 1 % - nyi zsidó bankárkasztot, és soha többé nem engedjük a bankok közelébe ezt a rabló bandát. Elterjesztjük az Iszlám bankrendszert, ahol együtt sir és nevet a bankár és a befektető . A kamat soha nem lesz az emberiség sírásója, az uzsorát mint fogalmat elfeledjük , mint a zsidó világhatalmi törekvést is , és minden zsidót a világon vissza toloncolunk Izraelbe , hogy ott egymást rabolják le. Két emberöltőnyi időre összezárjuk őket , és amit termelnek abból fognak élni . Minden nemű kereskedelmet megszüntetünk velük , hogy a megvesztegetésükkel , ne tudjanak kikerülni az ígéret földjéről. Ha felszabadul az emberiség a zsidó megszállásból kiteljesedhet a békés élet jövője , és még az is kiderülhet , hogy adókkal nem kell nyomorgatni a lakosságot , mert amit adóba eddig beszedtek tőlünk az bizony a zsidók vámszedésébe került , mert a zsidók megloptak minden népet , a bankárok által háborúkat indítottak és gyilkolták a különböző fajtájú népeket , és ők mondták meg , hogy mi a jó minekünk, kirablottaknak . Nézzétek , hogy mutatják mindnyájan a sátán jelét , ez a külső csillogás a felszín közben sátáni orgiákra járnak ahol nem ritka a gyermek áldozás a hatalom érdekében több százezer gyermeket rabolnak el , és áldoznak fel a sátán oltárán , és ezek indítják a háborúkat a bankárkaszt kívánságaira. Mert ők csak a báb figurák akik eljátszák a műsort a politika színpadán , ahogy a bankárkaszt akarja. Ha nem jól rángatóznak a kötél végén úgy járnak mint Kenedi , egy balekkal lelövetik , ill, a balek elviszi a balhét , a biorobot meg elvégzi a munkát . És természetesen ő is meghall. Hogy örök homály borítsa be e fertő minden mozzanatát. Jól nézzétek meg őket , ők csak a másodlagos célpontok, az elsődlegesek a bankárkaszt képviselői 300 család kb 6000 emberrel , ezt kell semlegesíteni , hogy ránk víradjon a békés hétköznapok csodálatos tavasza. És most nézzétek ezeket a pofátlan alakokat a sátán jelével a kezükön. A hatalomhoz szokott orgiázó elit , ha egy pár ázsiai bérgyilkos parancsba kapná likvidálásukat egy sem uszná meg élve és az emberiség azt is elfeledné, hogy valamikor éltek e férgek e földön. Mindnyájuk kezéhez vér tapad több háború kirobbantói , törvényes hatalmak vezetőit legyilkoltatók, most éppen a terrorizmus oltárán gyilkolják az arab világot , közben ők az elsődleges terroristák az uzsora kamatra működtetett pénzrendszerükkel. A kis jel érdemtelen emberek millióinak legyilkolására, mégis , már a harmadik világháborút vivjuk gazdasági vonalon , hogy a politika mikor csap át a más eszközök oldalára – a háborúra az kiszámíthatatlan , de mostanra újból fel állt a kétpólusu világ , és én remélem ez a rabló bankárkaszt az utolsó lehetőségét sütögeti a parázson , és utána mind a három világháborúért , háborúsbűnösökként fognak a törvényszék elé állni , és remélem családostul kiirtják őket. Amit az emberiség ellen elkövettek arra nincs bocsánat , és nincs elévűlés sem , úgy , hogy zsidók szedjétek a batyutokat és tünjetek el míg lehet , utána a másságotokkal a rablásotokkal, és a gyilkosságaitokkal , szervkereskedelmetekkel , ki lesztek belezve, a bőrötök alá aprópénzt rakunk és úgy lesztek elföldelve. ÁVH -s húsdarálósok , azok gyermekei , unokái , kik a közéletből még mindig kiszorítjátok a magyart , tünjetek el , Orbánék számonkérése , nem történt meg , de a nép kieszközli ettől a 80 % - os zsidó bagázstól . Figyeltél! Zsidó a zsidótól nem kérheti számon , hogy mit lopott a gojtól, és hogy hány gojt ölt meg évente , mert utba voltak a hatalom gyakorlásában . Most már kapizsgálod miért nincs itt számonkérés . Majd Olsten fogja számonkérni , hová lett a nemzeti vagyon , mikor ő is lopta ahol tudta . A Pintér nem győzte gyilkolni a tanúkat , hogy nehogy kiderüljön , hogy szerezték a vagyonukat, persze ő is belemarkot , mint Bajnai a libaszarba , Gyurcsányt már az apja beavatta , mielőtt a zsidó házba zsidóvá , és cigánnyá lett , kár , hogy a polgárháborút nem tudta kirobbantani , így szegény szóvivőjének kellet megöngyilkoltatni magát , nehogy elérjenek a szálak egy miniszterelnökig. A Hagyó jobban járt mint a Gyurcsány riblingje , úgyan ő is ült , de a szabadkőművesek kárpótlásaként az EU birósága a vakolók hada kárpótlást adott neki, mert a Mesterházy helyett leülte a büntetést .Na nem az MSZP – s kis szarkeverőért , a vakolós bandavezérért. Egy szabadkőműves mester mégsem mehet a börtönbe . Ők ugyan nem mutatták még a sátán jelét , de éppen úgy cselekedtek, mint ezek itt. Az emeletes pincéjében atom töltetrek hevernek szebb napokra tartogatják a MOSZAD- os leventék . Na ezt kapdki meg a kábítószert , és a szervkereskedelmet . Miniszter úrak mennyire falaznak , már indul is a következő adag a különjárattal , a fő rendőrök nem köptek a levesetekbe , szedjétek ki a szerveket a tökös magyarokból , a nyeszlet zsidók jól fizetnek , hogy a torkotokat vágja el az ébredő nemzet.

      

Egy valamit ne felejtsünk el! Az irányítók ereje abban van, hogy ők összetartoznak, tudják és vigyázzák a vérvonalakat Babilon óta! Közös jeleik, szimbólumaik átszövik a történelmet és vigyázzák a piramis csúcsát.
A rejtett kéz, mely a háttérből irányít mindig jelen van. Közös jeleik, kézfogásaik mindig erősítik, hogy ők az Illuminati Vérvonal (Illuminati Bloodline) és a hatalom birtokosai.

De itt az idő, hogy a felébredt emberiség is EGY-ként ön MAG-ára ébredjen !
És tudja hogy ki-CSODA és mi-CSODA az EMBER ! 
 

(Igaz milyen csodálatos a magyar nyelv, hogy bele van kódolva az ősi tudás ?!
Jaj de sok mindent nem tudunk még Istenem.... !
"Nem fizikai testek vagyunk, hanem Végtelen Tudatosság, mely soha nem hal meg"
We Are Not Physical Bodies, We Are Infinite Consciousness That Never Dies (David Icke)


Folytatása következik... (ha Ti is úgy akarjátok) 
http://vilaghelyzete.blogspot.hu/

BOOMOK, FÉNYEK, JELEK...

2012.06.28
2012. márc. 30. - Furcsa hang és fényjelenségek hetek óta az USA-ban. Olyan erős zivatar és akkora hangrobbanások rázták meg a Pennsylvaniában levő Poconos városát március 30-án, péntek este 10 óra után, amilyet a helyiek soha nem láttak illetve hallottak még http://vilaghelyzete.blogspot.com/2012/04/furcsa-hang-es-fenyjelensegek-hetek-ota.html
Jill Nobles szerint a hang olyan volt, mint egy robbanás, vagy egy tehervonat a hálószobában.
Milfordban, a hegy tetején élő Jennifer Knarr szerint, a morajló zaj, amit TV nézés közben hallottak, hosszabb ideig tartott, mint egy mennydörgés.
Poconos a 41-42. északi szélességi foknál található ( 41°42′55″N 75°33′38″W )
A michigani Ferndale városban számos helyi lakos bejelentése alapján a rendőrség nyomozásba kezdett, hogy mik lehettek azok a hangos BOOMok és villanások március 31-én, szombat éjjel, amelyek után egy alkalommal helikopter rotorjának zaját is hallani vélték. A rendőrségi diszpécser szerint nem találták meg a forrást, de tűzijátékra gyanakodnak.
Helyszíni levelezésben az eseményről azt nyilatkozták, hogy a házakat úgy rázta meg, mint egy robbanás, és szó sincs tűzijátékról. A robbanások az égben 21:30-22:00 közt történtek és úgy nézett ki, mintha kétszer kivilágosodna.
Ferndale a 42. északi szélességi foknál található ( 42°27′38″N 83°8′5″W )
 
 
Ézsaiás 24/17-20: Rettegés, verem és tőr vár rád földnek lakója! És lesz, hogy a ki fut a rettegésnek szavától, verembe esik, és a ki kijő a veremből, megfogatik a tőrben, mert az egek csatornái megnyílnak, és megrendülnek a föld oszlopai. Romlással megromol a föld, töréssel összetörik a föld, rengéssel megrendül a föld; Inogva meging a föld, miként a részeg, és meglódul, mint a kaliba, és reá nehezedik bűne és elesik; és nem kél fel többé!
Robert Vicino és az amerikaszerte épített 20 bunker egy esetleges világkatasztrófa miatt, a furcsa zajok zónájában is.
 
 
Az UTOLSÓ VACSORA 2 cikkbe behelyeztem egy “csinálj bunkert” tartalmú filmet.
A szeizmikus tevékenységek erejének növekedése világszerte:
2012. ápr. - Földrengés Indonéziában, a Kaliforniai-öbölben , Mexikóvárosban...
Magyarország kincsei - Jásdi Kiss Imre előadása
Idézetek Jásdi Kiss Imrétől:
Komoly városnyi területeket jártam be lent. Olyan világ van alattunk, ahol most ülünk ... Három város van. Nem alagútakról beszélek, az Budapesthez tartozik. Az alatt van még három város. A legalsó akkora, hogy innen a Tátráig nyúlik. Rettenetes mennyiségű anyag van lent bekészítve. Egy olyan túlélési lehetőség, hogyha átfordul a Föld, a világ jelentős részét, az emberállományt képes átmenekíteni azon a korszakon, amíg fönt élhetetlen a világ. Ma már olyan berendezések vannak levíve, mint atomreaktorok, stb. Ezek a mi költségünkön mentek ugyan le, de erről nem nagyon tudunk.”
Azokat a szentgáli barlanglejárókat, amik 47 km-es területről szólnak, jelenleg az IN-KAL Security (izraeli cég) őrzi. Magyar ember nem fog lemenni. Azokat az atomreaktorokar, áramfejlesztő berendezéseket, amelyeket a Bakony tetejéről, a lokátorállomások alól kivettek, azokat oda vitték le. Magyar embernek biztos nem fog áramot termelni, bár a mi embereink vitték le.”
Mivel Jásdi Kiss Imre a szentgáli barlangokról beszélt, érdekességként érdemes megfigyelni a KŐLIK barlang hosszát és mélységét, az ugyanis hosszban 420 méter, mélységben pedig 42 méter.
Nem árt tisztában lenni azzal a szemponttal, hogy Magyarország a Szűzanya, Mária országa. Boldogságos Szűz Mária pedig a kegyelmek anyja, a bűnösök oltalmazója és megmentője. A zsidóság feláramolva Mária országához, az évszázadok alatt azt körbevette, tönkretette és szétdaraboltatta. Jézus korában Pilátus mosta kezeit, miszerint a zsidóság volt a Fény Fia keresztre szegezésének kiváltója, míg napjainkban a Szkíták, a Fény/Nap fiai örököseinek, utódainak országát ugyanúgy keresztre szegezték a zsidók, vagy éppen a zsidó népcsoportot is felhasználó egyének. Ha most jelenne meg Jézus nem ugyanaz történne e, mint annak idején? A lényeg, hogy akkor Jézus az Atya bocsánatát kérte bűneikért, és kaptak egy esélyt.
2010. július 30-án két kör alakú gabonaábra jelent meg Anglia délkeleti régiójában, Hungerfordnál.
A két ábrát egymásra helyezve, egy arcot kapunk a körben, melyre azt állítják, hogy a Torinói lepel képmása, magyarán Jézus Urunk feltámadásának kódolása.
 

Az ábrát 101 napra helyezték el a mexikói öbölben történt katasztrófa után, melyet az angol BP idézett elő 777 napra a Vénusz-tranzittól.
A GYÓGYEGÉR VACSORÁRA (Dinner for Smucks) filmet, melybe belekerült az UTOLSÓ VACSORA is, szintén 2010. júli. 30-án kezdték vetíteni, melyet azEsemény/Metamorfózis 1 cikkbe helyeztem.
2008. szept. 28-án az angliai Wiltshireben megjelent egy 21 körből álló kereszt.
 
A kereszt mellé pedig elhelyeztek egy VONALKÓDOT.

 
A vonalkódba annyit fektettek le, hogy BEWARE, vagyis VIGYÁZZATOK/ÓVAKODJATOK.
2005. aug. 14-én rögzítette ezt a 7 UFO-ból álló keresztformációt Steven Burns, a floridai Pensacolában.
 
 
 
10 nappal rá, elérte a Katrina hurrikán Floridát.
2008. aug. 15. – 11 kör és egy nagy kör a keresztben az Etchilhampton dombnál, Wiltshireben megjelent ábrában. A keresztet Krisztus, vagy Quetzalcoatl keresztjeként is említik.
Furcsa ábra jelent meg 2012. febr. 27-én TULA-ban (HIDALGO). A képződmény megjelenése előtt azonosítatlan objektumokat/furcsa fényeket láttak a légtérben és furcsa zajt lehetett hallani.
A legenda szerint TULA volt az a hely, ahol a kisebb istenek a nagyobb istenekkel kapcsolatba léptek. És ekkor a kisebb istenek villámokat fogadtak az égből.
Végül a kisebb isteneket szétlőtték, hogy megbüntessék az embereket.
Napjainkban az ősi Tollan-t, amit Teotihuacan után építettek, de sosem érte el a méretét, a Tlahuizcalpantecuhtli piramisról, vagy a Hajnalcsillag piramisról ismerni fel, a rajt álló 4 tulai Atlasról, melyek a mennyezetet tartották eredetileg. Quetzalcoatl/Tollaskígyó kormányozta Tulát, a mai Hidalgo 84 önkormányzata közül az egyik várost. A tulai Atlasok kezében és fülén valamilyen technológiai eszköz látható.
 
 
Jaime Maussanék szerint, a Föld légterében dimenzióportálok láthatóak. A 2012. január 23-ai szívárványszínűről már írtam a KORONÁRA KÉSZÜLJ 1 cikkben.
Az ábra 333 napra jelent meg 2012. dec. 21-től.
 
 
2012. április 07-én, a Santa Fe (SZENT HIT) provinciájába tartozó PUJATO-ban, a 62 éves Raúl Marelli 32 hektáros kukoricaföldjén, valami lelapította a kukoricát.
A helyi lakosok azt mondják, hogy egy azonosítatlan repülő tárgy (UFO) szombat reggel landolt a kukoricásban és az hagyta az 1900 láb hosszú és 7 láb széles nyomot maga után.
PUJATO A 33. DÉLI SZÉLESSÉGI FOKON TALÁLHATÓ, 42 km-re ROSARIO-tól, a 33-as útnál!
 
Máté 25.:
  31. Mikor pedig eljő az embernek Fia az ő dicsőségében, és ő vele mind a szent angyalok, akkor beül majd az ő dicsőségének királyiszékébe.
  32. És elébe gyűjtetnek mind a népek, és elválasztja őket egymástól, miként a pásztor elválasztja a juhokat a kecskéktől.
  33. És a juhokat jobb keze felől, a kecskéket pedig bal keze felől állítja.
  34. Akkor ezt mondja a király a jobb keze felől állóknak: Jertek, én Atyámnak áldottai, örököljétek ez országot, a mely számotokra készíttetett a világ megalapítása óta.
  35. Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam, és innom adtatok; jövevény voltam, és befogadtatok engem;
  36. Mezítelen voltam, és megruháztatok; beteg voltam, és meglátogattatok; fogoly voltam, és eljöttetek hozzám.
  37. Akkor felelnek majd néki az igazak, mondván: Uram, mikor láttuk, hogy éheztél, és tápláltunk volna? vagy szomjúhoztál, és innod adtunk volna?
 38. És mikor láttuk, hogy jövevény voltál, és befogadtunk volna? vagy mezítelen voltál, és felruháztunk volna?
  39. Mikor láttuk, hogy beteg vagy fogoly voltál, és hozzád mentünk volna?
  40. És felelvén a király, azt mondja majd nékik: Bizony mondom néktek, a mennyiben megcselekedtétek egygyel az én legkisebb atyámfiai közül, én velem cselekedtétek meg.
  41. Akkor szól majd az ő bal keze felől állókhoz is: Távozzatok tőlem, ti átkozottak, az örök tűzre, a mely az ördögöknek és az ő angyalainak készíttetett.
  42. Mert éheztem, és nem adtatok ennem; szomjúhoztam, és nem adtatok innom;
  43. Jövevény voltam, és nem fogadtatok be engem; mezítelen voltam, és nem ruháztatok meg engem; beteg és fogoly voltam, és nem látogattatok meg engem.
  44. Akkor ezek is felelnek majd néki, mondván: Uram, mikor láttuk, hogy éheztél, vagy szomjúhoztál, vagy hogy jövevény, vagy mezítelen, vagy beteg, vagy fogoly voltál, és nem szolgáltunk volna néked?
  45. Akkor felel majd nékik, mondván: Bizony mondom néktek, a mennyiben nem cselekedtétek meg egygyel eme legkisebbek közül, én velem sem cselekedtétek meg.
  46. És ezek elmennek majd az örök gyötrelemre; az igazak pedig az örök életre.
 
 
http://tudatvaltas2012.blogspot.hu

A "FÖLD ÉRETTSÉGIZETTEK"

2012.06.28
 
A Föld az idegenek nézőpontjából RÉSZLET
 
197408_1838242869792_1052114669_32135534_4030106_n.jpg"A Föld-iskola 
 
A fény Tudás, és elegendő adottsága van kilépési sebességre gyorsulni, hogy felnőjön és elhagyja a Földet. Hallottad valaha a mondást:  „… és az Igazság felszabadít?” Az igazság ismerete sokat számít a Másik Oldalon, akárcsak a Szeretet. 
 
Tamás Evangéliuma mondja (70. versszak):  
Ha magatokban azt hozzátok létre, amitek van, meg fog menteni titeket. Ha az nincs bennetek, az, ami nincs bennetek, meg fog ölni titeket.” 
 
Titokzatos, de az őszinteség felszínre hozására utal, amelyet mint az Igazságot ismertél meg, és használtad is. Egy ezoterikusabb szinten azt is mondhatjuk, hogy az Igazság a repülőjegyed a kijutásra. Így a földönkívüli nézőpont tudomásul veszi, hogy a lélek fejlődik – ahogy  ők maguk is fejlődnek. Ez az a rész, amit ők igazából szeretnének, ha mindnyájan tudnánk és elfogadnánk.
 
E kiadvány mondanivalója az, hogy akiknek nincs lelkük (az elnyomók), azokat elbűvölik a szellemek és azok félelmetes ereje/potenciálja. Akiknek nincs lelkük (más írásra van szükségük), nem szeretnék a szellemeket fejlődni látni, és nem akarnak azzá válni, amire képesek lennének – és uralják a magasabb világokat. Ez az, amiért az Embert bezárják, hazudnak neki, manipulálják és elhallgatatják a Földön. A céljuk mindig az volt, hogy visszatartsák a lelkeket a fejlődéstől, az Emberről és a földi tapasztalatokról szóló Igazságot a nyilvánosság előtt mindig eltagadták. Miért? Gondolkodj egy picit egy lélekre, amely meghal és átmegy. Aki nem tanult eleget az élete során, az csupán egy  üres lap, és a legrosszabb esetben eléggé hasznavehetetlen a túloldalon. Ha a cél az volt, hogy tanuljon, azt a szellem éppen elbukta – mivel a lelketlenek hedonista  fecsegéseire hallgatott: „Az élet célja a boldognak lenni… Ne törődj semmivel, csak légy boldog… Szex, drogok, háború, státuszszimbólumok és videojátékok a fontosak, ezek azok, amire figyelned kell… élvezd!” Téves. Rendben van, hogy élvezd – de nem ez a cél! 
 
Másfelől, amikor egy szellem kiszabadul innen, nagy tiszteletben lesz része! És ez egy teljes fejezetet tesz ki az első könyvemben, így tehát rövidebb leszek itt. 
 
A Föld-iskola főbb lépcsőfokai: 
 
Az ember lánya/fia felkutatja az Igazságot,  és így több fényt hordoz, mint egy átlagos személy, mivel folyamatosan kutat, növelve a Tudását
 
Rájön a más emberhez, helyhez vagy dolgokhoz  való kötöttség jelentéktelenségére; az elkülönülés és az elengedés operatív jellegzetességek; El kell távolodnia a földi félelmektől, így azok elvesztik az energiájukat. Az elengedés elvágja a másokhoz kapcsolódó energiaszálakat.  
 
Tiszteletben tartja önmagát, a többieket és a bolygót; a tisztelet egy fontos dolog. 
 
Miért tisztelnének minket, ha mi nem tiszteljük saját magunkat vagy a bolygónkat?
 
Aztán nyilvánvalóvá válik a fényben, hogy az alázatosság, a könyörület  és a türelem olyan tulajdonságok, amiben fejlődnünk kell; amikor az alázatosságot, a könyörületet és a türelmet gyakoroljuk, az a társlények szolgálásához vezet. 
 
Röviden, több Fénnyel (Tudással) és kevesebb egóval könnyebben átmegyünk a Földvizsgán, és elérhetjük a kijutáshoz szükséges szabadulási sebességet. Vagy megfelelőbben mondva: elszabadulhatunk, hogy elérjük a  magasabb Birodalmakat, ahonnan jövünk, amelyeket most készen állunk szolgálni, vagy további tanulásra van szükségünk. 
 
Három alapdolgot kell elsajátítanunk, hogy levizsgázottként elhagyjuk a Földet:  
 
(1) Látod a „megerőltető dolgok jelentik az utat számodra” értelmetlenségét,   
 
(2) megtanulod, elsajátítod az alázatosság tudományát, 
 
(3) megtapasztalod és rájössz, hogy képes vagy bármit kezelni, ami eléd kerül. 
 
Az életben elég sok negativitás van, ami katalizátorként működik – kezeld, és menj tovább. Ha a negatívra figyelsz, az feltöltődik, és emlékeztet arra, aminek ellenállsz, amihez ragaszkodsz – tehát egyiket se utasítsd vissza.  Csak nézz szembe vele, kezeld, és menj tovább! 
 
És ez nem jelenti azt, hogy ne tisztítsd meg a Földet, és ne állítsd meg a légszennyeződést, vagy ne kötözd be a Föld sebeit, ha látod azokat – egyszerűen azt jelenti, hogy megpróbálni megváltoztatni az „Iskolát” földi mennyországgá, nem időszerű már. Az Iskolának egy célja van, hogy bemenj, és aztán elhagyd azt.  A Föld nem a mi otthonunk. Tanulásra és szolgálatra teremtett halhatatlan lelkek vagyunk. 
 
Egy emberi lélek potenciálja, még akkor is, ha részleges, egy igazán félelmetes létezővé teszi – olyan dolgokat cselekedvén, mint Jézus, és még többet. Jézus mondá (magyarázva): Aki hisz énbennem, az is cselekszi majd azokat a cselekedeteket, amelyeket én cselekszem; és nagyobbakat is cselekszik azoknál… János 14:12
 
Becsüld magadat, gyakorolj könyörületet, tanulj, és élj türelemmel, engedd el az elvárásokat, dolgokat és embereket… a megtanulandó dolgoknak hosszú a listája, de az ok amiért megtanulni mégis érdemes: 
Felemelkedni az emberi tapasztalatokról nagy megbecsülést jelent máshol. 
1unity.jpgÉs könnyű látni az okát: ha egy lélek képes túlélni ezt zűrzavarossá vált bolygót, a mindennel és mindenkivel szembeni tiszteletlenségével együtt, képes túlélni a szennyeződést és halálos betegségeket, ellenáll a csábításnak, hogy hazudjon, a csalásnak és lopásnak, nem követve a sokaságot, nem válva korrupttá, és mindezek ellenére a tisztességét nem érintetve kerül ki innen, akkor ez egy tiszteletre méltó szellem lehet. Egy lélek, aki nemcsak beszél, hanem tesz is. Egy lélek, aki kívülre helyezi magát a PTB által a médián keresztül létrehozott korlátokon, melynek célja, hogy mindenben higgyünk, amit mondanak, és az ő forgatókönyvük szerint éljünk. 
 
Ezt  önuralomnak hívják. Aztán megszabadulhatunk, hogy visszatérjünk a magasabb Birodalmakba, ahonnan jöttünk, és a szándék a kulcs ehhez – az elvisz oda. 
 
Újból: Senkinek sem kell tökéletesnek lennie, hogy kiszabaduljon innen!
 
És eléggé kihangsúlyozza, hogy a Föld-iskolában érettségizettnek lenni értékes dolog, mert ha többet tudsz, többre vagy képes. Ironikusan fogalmazva, ha bárki magasabb hatalmi pozícióba kerülvén képes alázatot és könyörületet gyakorolni a többiek felé, akkor átmegy a (Föld-érettségi) vizsgán. Kevesebb ego, több elérhető valós képesség. Amikor nincs szükséged erőre, hogy bebizonyíts valamit, akkor az erő megadatik. És ez a Magasabb Lények szemében minden képzeletet felülmúl. 
 
Kiemelkedően a legnagyobb motiváció: mindenki más fölé emelkedni – ez az eredmény. 
 
Néhány Földönkívüli, akivel az emberek találkoznak, Föld-érettségizettek – ezért érdekeltek a mai Ember támogatásában. Ha találkoznál egy  ember formájú földönkívüli érettségizettel, azonnal a jelenléte hatása alá kerülnél. És ha azt mondják neked: olyan lehetsz, mint  ők, a figyelmed egy repedt fa kérgéről az erdő méretére, alakjára és céljára irányul, és soha többé nem leszel ugyanaz a személy. Tudni fogod,  hogy ott több van. Amikor meglátsz egy érettségizettet, és találkozol vele, az egyedüli célod az lesz, hogy te is olyan légy, mert ráébredsz, hogy mindez lehetséges a számodra is.
 
És ez az. Miért érnéd be kevesebbel?
 
Hogyan tégy különbséget 
 
Amíg a kijutáson dolgozol, van valami, amit tehetsz a Föld érdekében: segítsd a társaidat, és gyorsítsd fel átalakulást az Új Földre. 
 
1.  Ismerd fel a problémákat (hurrikánok, szennyeződés, állatokkal való durva bánásmód, árvizek, törvénytelen droghasználat, munkanélküliség stb.); ne hagyd figyelmen kívül ezeket. 
 
2. Imádkozz/kérd, hogy a problémák megoldódjanak vagy eltűnjenek; térj ki mindenre, ha lehetséges. 
 
3.  Engedd el a problémákat és higgyél  a meghallgattatásodban; remélve, hogy az imád/kérésed elfogadtatik és választ kap. Ne aggódj, fogadd el, hogy minden jó kérésed tiszteletben lesz tartva… Ennyi. A gond az, hogy az emberek zúgolódnak a dolgok miatt, de nem kérik elegen a dolgok helyrehozását/változtatását/megállítását. 
 
Próbáld ki." 

A fordítás forrása és az eredeti szöveg ismeretlen eredetű(a fordító sem tudja már az elérehtőséget)
Fordította: Laci (Gorillabácsi) 

A FÁTYOL 2

2012.06.26
Elérkezett az idő, hogy több információt tegyek közzé az Arkhónokról, mivel egy olyan időszakhoz érkeztünk, amikor is a bolygó sorsa eldől és az embereknek tisztában kell lenni bizonyos dolgokkal, annak érdekében, hogy minél jobb döntéseket hozzanak.

Körülbelül 25000 évvel ezelőtt az Arkhónok kijelentették, hogy a Föld az ő tulajdonukat képezi és a rajta lévő emberek pedig  a foglyaik és rabszolgáik. Egy karantént helyeztek a bolygó köré és minden égi járműnek különleges engedély szükségeltetett a belépéshez. Ez az oka a „be nem avatkozásnak” amiről olyan sokat hallottunk. Az emberi faj túszként volt tartva  mindezen évezredek alatt és miután egy zárt hurkú rendszert hoztak létre, ahol állandóan ugyanarra a helyre inkarnálódtak a lelkek, egy idő után letargia és elkeseredettség lett úrrá az embereken. Az emlékezetvesztésnek hamarosan vége. Június 21-e után a különböző felmentő akciók a galaktikus rokonaink koordinációja alatt intenzívebbé válnak.
A múltban, az egyetlen módszer, hogy egy emberi lény elhagyhassa a karantént a felemelkedés volt, amikor is minden fizikai, éterikus, asztrális és szellemi kötődését el kellet engednie az egyénnek. A közeljövőben egyébként meg fog nyílni az emberiség számára a lehetőség, hogy csillagközi utazásokat hajtsunk végre.
Veil.jpg
Közel a kezdet(The beginning is near) helyett: "Most van a kezdet"
Az Arkhónok a kontrolljukat egy speciális technológián keresztül tartják fenn, amelyet Fátyolnak neveznek. Ez egy elektromágneses frekvenciazár az alacsonyabb asztrális és különösen az éterikus síkokon, maximum 8,6 mérföld(14 km) kiterjedéssel a Föld felszínétől felfelé és lefelé, ami jelentősen megnehezíti a Fény számára, hogy a karantén alá vont Földre megérkezhessen. A Fátyolt a nem-fizikai Arkhónok tartják fenn. A technológiát legegyszerűbben egyfajta éterikus HAARP-ként lehetne definiálni. (HAARP-ról bővebben: http://konteo.blogrepublik.eu/2011/03/14/a-haarp-osszeeskuves/)
A technológia eltorzítja az idő-tér struktúrát(nem téridő,  kettő nem ugyanaz! szerk. megj.) kvantumszinten és megnehezíti a közlekedést a pozitív földönkívüliek számára(?).  A múltban ez jelentősen hátráltatta a pozitív fajoknak a Földdel való együttműködését.

Amellett, hogy távol tartotta  a pozitív fajokat, a Fátyolnak van egy olyan funkciója, hogy programozza/reporgramozza az embereket és benntartsa őket a reinkarnációs ciklusban. Most bemutatok néhányat a legfőbb asztrális és éterikus programok közül, amelyekkel az inkarnálódott embereket manipulálják:

(Szeretném kiemelni, hogy a rendszer egyrészt jelentősen legyengült, illetve hiszek abban, hogy rajtunk múlik, hogy elveszítse a hatását, emellett mindenkire különböző mértékben tudnak hatni ezek a programok.. Ezekkel az információkkal kutatásom szerint egyedül a teozófiai kiadványokban lehet találkozni és megmondom őszintén ezt nem értem. Miért nem szerezhettünk tudomást ezekről korábban, miért nem volt szó a Lelkünk útja sorozatban, Kryon közvetítésekben, a Beszélgetések Istennel sorozatban, más spirtuális témájú könyvekben ezekről??. Amennyiben volt akkor az én figyelmemet elkerülte. Talán azért, mert anélkül, hogy tudnánk, hogy a rendszer közelít a végleges felbomláshoz, jelentősen megnehezítette volna az életünk és félelemben tartott volna minket. Nem tudom. Kíváncsi vagyok ki mit tud/gondol erről. szerk megj.)

Tehát a programok:

1, A tudatosság csökkentése és a fénytest/Mer-Ka-Ba deaktiválása. Ezt a programot éterikus ún. állohullám(
http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81ll%C3%B3hull%C3%A1m_(hang))  rezonancia technológiával tartják fenn.
2, A szabad akarat és a pozitív kezdeményező erő blokkolása. Ezt a programot éterikus infrahang(http://hu.wikipedia.org/wiki/Infrahang) technológiával tartják fenn. Ennek a hangnak egy része lecsapódik a fizikai síkon is és néhány ember hallja mint egy ilyen  nagyon alacsony frekvenciájú zümmögést.  Ez volt a forrása a rejtélyes hangoknak, amelyek a világ minden táján lehetett hallani 2012 elején és nem a mélyen földalatti bázisok felrobbantása, ahogyan néhányan hibásan állították.  Az infrahang bizonyos központokat blokkol a fizikai agyban és akadályozza a pozitív kezdeményező erőt. Ez a hang az oka annak a szokatlan fáradtságnak, amelyet sokan tapasztalnak bármiféle érthető magyarázat nélkül. 
3, Az intelligencia csökkentése. Ezt erős mágneses terek előidézésével  érik el az éterikus agyban illetve az éterikus és a fizikai agy közötti membránban és ez megzavarja a gondolkodási folyamatot. Ennek a programnak eredménye  ködös emlékezet, feledékenység és konectrációhiány.
4, Diszharmónia előidézése a kapcsolatokban. Ezt az éterikus test csakráinak a befolyásával érik el illetve disszonáns vibrációs frekvenciák előidézésével az “aurikus burok”(spirutális egyéniség) felé, ismételten infrahangok által. Ennek a programnak az eredménye a szexualitás és a szeretet mesterséges elválasztódása, a szív bezárulása, az elme túlműködése és a férfiak és nők közötti egyensúly megbomlása.
5,  Szegénység növelése. Ezt hologramok/képek az éterikus agyba történő vetítésével érik el.
6,  Mohóságra, elhízásra hajlamosítás. Ezt bizonyos képeknek az éterikus agyba történő vetítésével érik el.
7, A mindent-látó szem.  Ez egy kémprogram ami az éterikus síkról működik és a fizikai lények aktivitását megfigyelés alatt tartja és beszámol róla az Arkhónoknak.
8, Implantátumok. Ezek éterikus/asztrál kristályok, amelyeket  a leszületés előtt helyeztek el minden embernek az aurájába, mivel mindenkinek keresztül kell menni a fizikai leszületéshez a magasabb asztrális/ szellemi síkokról  kezdve az alacsonyabb asztrális és éterikus síkokon át a fizikai világba történő érkezésig. Ezek az implantátumok eltávolítják az emlékét a korábbi inkarnációknak és ez jelenti a fő okát annak, hogy nem emlékszünk az elmúlt életeinkre, illetve az Arkhónokra, akik uralják a bolygót. ( Hát ezt nem egyszerű feldolgozni, legalábbis nekem nem, én mindig azt gondoltam, hogy a fejlődésünk érdekében nem emlékszünk az elmúlt életekre, de mondjuk azt furcsálltam, hogy más entitások pl: a Plejádiak emlékeznek ezekre. szerk. megj.) Az implantátumokat némiképp költőien a “felejtés fátyolának” nevezik.
Emellett voltak fizikai implantátumok is, az atlantiszi idők egy részében nagyon “népszerűek” voltak, de aztán Atlantisz eleste után, ezeknek a telepítése abbamaradt.  A második világháború után volt egy próbálkozás, hogy újra megjelenjenek a fizikai implantátumok biochipek formájában, amelyeket aztán az emberiség döntő többségébe sikeresen el is helyeztek( ne felejtsétek, az hogy hivatalosan chipek nem léteztek azokban az időkben, nem jelenti azt, hogy valójában ne léteztek volna szerk. megj.). Ez a fő oka annak, hogy a WHO(Egészségügyi Világszervezet) kötelezővé tette az oltásokat.  A fizikai biochipek felerősítették bizonyos programozások hatását, de körülbelül két évvel ezelőtt sikeresen el lettek távolítva a teljes népességből egy speciális technológiának köszönhetően, amelyet a távolból is lehet alkalmazni és amelyet az Ellenállási Mozgalom fejlesztett ki. Tehát a félelmek, hogy az Új Világrend keretében a lakosságot mikrocsipekkel látnák el, nem a valóságon alapulnak, mivel ez már korábban megtörtént és ugyanakkor el is lettek távolítva anélkül, hogy bárki is észrevette volna.
Az Arkhónok reaktiválták és megújították a fátyolt 1996 elején miután megtörtént a tömeges ébredés a 90’-es évek kezdtetétől, ami a pozitív fajok közbeavatkozását realitássá tette( Az Arkhónokról bővebben, aki még nem olvasta volna:http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/26/frissites_helyzetjelentes_a_jelenlegi_arkhon_szituaciorol_helyzetrol. Ezt körülbelül 200, az asztrális és éterikus síkokon történt nukleáris robbantással érték el. Ezek a nem-fizikai nukleáris robbanások egy hasadást idéztek elő a tér-idő szerkezetében, ami aztán sötét féreglyukakat megnyílását tette lehetővé, amin keresztül rengeteg reptoid árasztotta el az asztrális és éterikus síkokat a világűrből érkezve. A Fátylat ismét meg kellett újítaniuk 2004 decemberében, miután a 2004 júniusi Vénusz átvonulást( ugye ezek 8 éves ciklusokban történnek évszázadonként egyszer szerk. megj.) követően tömegesen ébredtek rá az emberek az Istennői jelenlétre illetve a Plejádiak is végeztek néhány sikeres akciót a bolygó felszabadításának érdekében. Jelenleg, a 2012 júniusi Vénusz tranzit után már nem tudják megerősíteni a Fátylat, mivel nincsen több negatív fizikai vagy nem-fizikai lény a világűrben, akik megszállhatnák a bolygót. Így nagyon-nagyon közel vagyunk a győzelemhez.
A tömeges meditációinknak akkora sikere volt, hogy a Fátyol 70%-a az asztrális síkon és 35%-a az éterikus síkon el lett távolítva. Tehát nagyon fontos, hogy folytassuk a tömeges meditációinkat, amíg a munka nincsen teljesen elvégezve és a Fátyol hiánytalanul eltávolítva. Ez a május 20/21-i háló újrahangolástól számítva 7 hónapon belül, azaz december 21-ig mindenképpen megtörténik.
A fizikai Arkhónokokat és a háttérhatalmat sokkal a Fátyol teljes megsemmisülése előtt el lehet távolítani.
A fizikai és nem-fizikai Arkhónoknak van egy terve „Doom33(Végzet33)” kódnév alatt annak érdekében, hogy megakadályozzák a tömeges letartóztatásokat. A terv szerint, amikor a tömeges letartóztatások megkezdődnének, a nem-fizikai Arkhónok okkult rituálékon keresztül megadnák a jelet a Máltai Lovagrenden(teljes nevén Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend,SMOM) és a 33 fokozatú szabadkőműveseken belül található legfontosabb Arkhónoknak. Ők  aztán a katonaságnál és a különféle titkosszolgálatoknál,kormányszervezeteknél található embereiken keresztül kiadnák a a parancsot, hogy akkora káoszt és felfordulást idézzenek elő, amekkorát csak lehet. Ez összhangban van az Armageddon próféciákkal, amelyeket a fizikai Arkhónok nagyon tisztelnek. Mindent megtennének annak érdekében, hogy lássák a bekövetkeztüket. Nem kell félni ezektől az elképzelésektől, mivel a Fény Erőinek részletes tervük van ezeknek a megakadályozására. 
A jezsuiták között lévő fizikai Arkhónok még mindig irányításuk alatt tartják azt a homályos logikájú mesterséges intelligencián alapuló pénzügyi computer programot, amelyről Benjamin Fulford ír legutóbbi cikkében. Az Ellenállás elhelyezett egy vírust a Háló Újrahangolásakor május 20/21-én ebbe rendszerbe és amennyiben a helyzet úgy kívánja, a Fény Erői újratudják indítani a rendszert bármikor.

(Részletek Fulford cikkéből, ha nincs összefüggés egyes mondatok között az azért van, mert kihagytam közülük bizonyos részeket. szerk megj.: „Ahogy a régi mondás tartja, a valóság néha furcsább mint a fikció. Tárgyi bizonyítékok vannak rá, hogy a jelenlegi pénzügyi krízist egy mesterséges intelligencia okozza. Ez a mesterséges intelligencia egy olyan pénzügyi rendszerből született, amely nem a valóságon alapul, hanem lényegében parazita.

Ez az oka annak, hogy a kereskedés nagy része a pénzpiacokon manapság számítógépek által történik. Ezért próbálnak minden emberi kereskedőt eltávolítani a Chicago-i Árutőzsdéről. Ezért van az, hogy egy szűk elit amely még mindig elképzelhetetlenül gazdag életet él, a drónok bevetését szorgalmazza a katonák helyett, akik már nem teljesítik a parancsokat. Ez az oka, hogy az elit által rabszolgasorba és lélekölő munkába taszított fiatalok sokasága a virtuális világban keres menedéket.

A valóság visszavágott és egy végzetes csapást mért erre a sátáni rendszerre.

Ahogy említettem korábbi cikkeimben, az intenzív közvetítése a médiának a pénzügyi krízisről teljességgel figyelmen kívül hagyja „az elefántot a nappali közepén”. A helyzet az, hogy a Föld bolygó lakói akik valós értékeket állítanak elő a valós világban nem hódolnak tovább a pénzügyi szörnynek amelyet a Wall Street és a City of London karöltve a Vatikáni agymosókkal és a Washingtoni keményfiúkkal létrehozott.

Néhányan azt állítják, hogy a harc az ördögi erőkkel évezredek óta tart.

Évezredek óta tartja magát a mondás, hogy valaki „eladja a lelkét az ördögnek” és aztán hirtelen mesés gazdagságra tesz szert.
Azonban ezt a csaló mesterséges intelligenciát könnyedén vissza lehet vezetni a FED, a Nemzetközi Fizetések Bankja(BIS) és más pénzügyi szervezetek számítógépeihez, akik fiat pénzt állítanak elő a semmiből.
Mindenestre a valóság győzedelmeskedni fog, mivel a virtuális valóság nem tud túlélni fizikai alap nélkül. „ Fulford cikk vége.)
A jezsuita fizikai Arkhónok hatalmuk nagy részét elvesztették az emberek fölött az 1848/49-es szabadságharcok folyamán. (Jó volt ezt magyarként olvasni. :) szerk. megj.) A legtöbbjük visszavonult az alsóbb asztrális és éterikus síkokra. Azok akik itt maradtak a fizikai síkon még mindig közvetetten uralmat gyakorolnak az emberiség felett a Rothschildokon keresztül. A Rothschildok nem önállóan cselekszenek, hanem a jezsuita Arkhón uraiktól kapják az utasításokat. 
A 2012-es nyári napforduló(június 21) egy váltópont amikor is rengeteg minden az Arkhónokról és a bolygó helyzetéről el lett döntve. A Sheliak időhullám grafikon egy drasztikus csökkenést mutat az entrópiában június 21-ig, amely egy váltópontra utal. Bővebben a témáról:http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/07/a_feny_gyozelme

2012 Sheliak.jpg
Magyarázatok Miczótól, általam feltett kérdésekre:
Kérdéseim:
1, Az Arkhónok beléptetési engedélyére 
2, csillagközi utazásra
3, az éterikus és asztrális testre
4, a biochipekre
5, éterikus nukleáris robbanásokra
vonatkozott.

Miczo:
1, Már részben ismertem a dolgot, mert már olvastam a föld körüli frekvenciazárról, azonban Cobra nagyon pontosan elmagyarázza ezt.
Cobra írásait  nagyon igaznak éreztem eddig is, de most már tudom is hogy az! Teljesen precízen és pontosan ír ezekről a dolgokról, csak sok embernek ez nagyon új még.Azt eddig tudtam, hogy a frekvenciazár a 4.dimenzió 7.-8. oktávja között van, és egy lénycsoport felügyeli a ki és bejutást.
Ez egyfajta biznisz az Ő részükről, negatív entitások tudtak az Ő engedélyükkel a bolygó éteri/fizikai terébe lépni, de ez egy felügyelt beléptetés, pl az annunakik és hibridjeik is így léptek be.Ezek alárendelt fajok, az annunakik pl a drakonidák felügyelete alatt vannak (ezt Cobra is említette), így azok céljait viszik végbe.Cserébe a bolygó teljes energia transzfere felett élősködnek. A bolygó élőlényei által transzformált forrásenergiát eddig kb 95%-ban el tudták rabolni.A multidimenzionális (pozitív) lényeknek a fátyol átjárható lenne, vagyis nekik ez nem gát az 5D felől, de ha megjelennek itt, azonnal támadásra számíthatnak, ezért ez korlátozva volt.
2,Nem tudunk úgy kiszabadulni a karanténból, hogy elutazunk pl egy másik csillagrendszerbe, mert a sötét erők elemi (atomi) szinten kódolták a sötét befolyást az emberbe.Amíg a negatív entitások hálórendszere fennáll, addig nem lehet teljesen szabad ide inkarnálódott lény, mert a hálórendszerbe be vagyunk fűzve.
Ezt nekünk kell feloldani, ez a személyes belső harc a saját sötétségeddel, a fénymeditációk is részben erre hivatottak.
3,Az éterikus test szorosan kapcsolódik a fizikai testhez, tulajdonképp az étertest látja el életenergiával a fizikai testet. Az éterikus sík közvetlen a fizikai sűrűség után következik, valahogy frekvenciában így: szilárd anyag – folyékony – gáz – plazma – kémiai éter – életéter – visszatükröző éter – fény éter – alsó asztrális – asztrálsík – felső asztrális – 5D formai birodalmai – forma nélküli 5D ....
De ez egy elég durva felosztás, óriási frekvenciát fog át ez a skála. A legtöbb ember életlehetőségei, frekvenciája jelenleg az asztrálsíkig ér fel, a viszonylag tiszta életűek belenyúlnak a felső asztrálisba.A felső asztrálisban van pl a Naprendszerben a vénuszi civilizáció.
Az éterikus agy a fizikai agyhoz kapcsolódó energiaháló, amit ha módosítanak akkor közvetlen férnek hozzá az agyhoz. Az éterikus síkról sokkal könnyebb megoldani dolgokat mint fizikai síkon sugárzással vagy mérgezéssel.
4,nagyon valószínű, hogy igen, kaptunk biochipet. De ezt ne úgy képzeld el, mint egy kis elektronikus chippet. Olyan kémiai anyagok bejuttatásáról van szó, ami éterikus frekvenciákkal programozhatók. Pl a higanytartalmú oltások. Az anyag azért lényeges, mert minden anyagnak van egy éterikus rezonanciája is, bizonyos frekvenciákra fogékonyabbak ezek a vegyületek. Éteri szinten létrehozott biochipeket a mostani technikánk és tudományunk nem fog tudni felismerni, ez jóval afölött van. Ahogy Cobra írta globális sugárzással programozzák ezeket.
5, Az éteri szintű nukleáris robbantásokról még nem hallottam, azt viszont tudom, hogy amikor atomot hasítunk (reaktorban vagy bombában az mindegy) akkor az éteri síkon is hasadás keletkezik.A kísérleti nukleáris robbanások megbontják a 3D-s téridőszövetet (erről fotók is vannak a neten) és ezeket a kapukon jönnek be dolgok ahogy Cobra is írja. A negatív fajok nem tudnak a 4D fölé jutni és technikailag jóval alatta vannak az 5D-s fényerők tudásának (akik tetszőlegesen utaznak dimenziók között.) A 4D-s negatív fajok szerintem ezért használnak ilyen durva módszereket dimenziókapuk nyitására, mert korlátozottak ezek a képességeik.

Remélem hasznos információkat kaptatok.
Kellemes hétvégét mindenkinek!

A FEKETE SZEMŰ EMBEREK



2012.06.24
Az emberi szemnek háromfajta színe lehet: kék, zöld, barna. A keleti népeknél a szemszínt ugyan feketének szoktuk nevezni, de ez sem fedi teljesen a valóságot, mivel ott is csak nagyon sötét barnáról beszélhetünk. A pupilla mindenképpen látható.
A szemnek három része van (nagyjából, most orvosilag ebbe ne menjünk bele): a szemfehérje, ami - értelemszerűen -, fehér, az írisz- vagy szivárványhártya, ami tulajdonképpen a szemünk színét adja, valamint a pupilla.
A szivárványhártya tehát háromféle színű lehet. De akármilyen színű is (zöld, barna, kék, illetve lehet még szürkének, borostyánszínűnek, stb. nevezni, ez már lelkület kérdése), a fehérje MINDIG látható.
Akadnak azonban lények, akiknél a szivárványhártya olyannyira fekete, hogy a pupillát nem lehet elkülöníteni. Ezeknél a lényeknél a szemfehérje sem fehér. Egész szemük egybefüggően fekete.
Ember alakban mutatkoznak, emberi ruhákat viselnek, emberi módon viselkednek. Mégis, akik eddig találkoztak velük, egyöntetűen állítják, hogy 'nem emberiek, nem emberek' A szemtanúkon minden alkalommal a pánik és fenyegetettség érzése lesz úrrá.
A beszámolók:
Chris és férje Michiganben utaztak, amikor egy pihenőhelynél Chris betért a női mosdóba. Amikor kijött, szemtől szembe találta magát egy fekete szemű asszonnyal.
'Valami iszonyatos félelmet éreztem, mintha valami természetellenes lenne körülötte. A szeme... teljesen fekete volt. Nem láttam színt vagy ilyesmit, még a pupilláit sem. Hihetetlen késztetést éreztem, hogy mielőbb elkerüljek a közeléből. Mintha valami fenyegető lett volna benne... Semmi érzelem nem volt a tekintetében. Inkább hideg volt. Végig az volt az érzésem, hogy nem emberrel állok szemben. Volt benne valami ragadozószerű, mintha csak zsákmányra várna. Valami figyelmeztetett, hogy maradjak annyira természetes, amennyire csak tudok... Nagyon megkönnyebbültem, amikor a kocsiban ültem, és elmentünk onnan!'
Ten, 47 éves, lakáskiadással foglalkozik. Munkájából adódóan sokféle emberrel találkozott már, mindenféle bőrszínnel, életkorral, férfiakkal, nőkkel, de még őt is meglepte az a fiatalember aki egy nap felbukkant nála.
'Tizenhét-tizennyolc éves lehetett. Kiadó lakás felől érdeklődött. Emlékszem, mennyire megrázott a látványa.Nem volt rajta semmi különös, a ruhája rendben volt, mégis, a szőr felállt a hátamon. A szeme volt az. Rettegtem, ahogy a szemébe próbáltam nézni, de nem ment. Azt hittem, meghalok. Talán azt gondolják néhányan, hogy túlreagálom a dolgot, de a szemei teljesen feketék voltak. Rendesen beszélt velem, mégis rávágtam az ajtót. Meg kellett tennem. Végig úgy éreztem, hogy iszonyatos veszélyben vagyok.
Adele Fletcher a hálószobájában volt, olvasott. Este 11 körül kopogást hallott az ablakán. Nem rendes kopogás volt, inkább lassú, megfontolt koppantások sorozata. Amikor kinyitotta az ablakot, nagyon meglepődött. Két 10 év körüli gyermeket látott. Megkérdezte tőlük, mit akarnak ilyen késő éjjel, mire a válasz ez volt 'Engedj be minket'
Adele nemet mondott. Megkérdezte, miért akarnak a gyermekek bemenni. Azt válaszolták 'A mosdót szeretnénk használni'
Adele végképp meglepődött. Már az sem fért a fejébe, két ekkora gyermek hogy kóborolhat egyedül ilyen későn, azt meg főleg nem értette, mit akarnának egy idegen mosdójában. Becsukta az ablakot, és az üvegen keresztül még látta a két gyermek szemét. A két, teljesen fekete szempárt.
Ami közös a fekete szeműekben, hogy félelemmel, iszonyattal töltik el a velük találkozókat - és ami a legkülönösebb, hogy engedély nélkül nem léphetnek be a magánterületedre - a házadba, vagy az autódba. Nézzük csak!
Egy újságíró az autójában üldögélt késő este, amikor két fiatal kopogtatott a kocsi ablakán. Azt szerették volna kérni tőle, hogy vigye őket haza, hogy anyjuktól pénzt kérhessenek egy film megtekintéséhez a közeli moziban. Az újságíró csodálkozott ezen, hiszen a legkésőbbi filmet is már félig lejátszották a mozik.
A két fiatal közül csak az egyik beszélt, a 'szóvivő'. Amikor az újságíró vonakodott teljesíteni a kérésüket, ezt mondta.
'Ugyan már, engedjen be minket a kocsiba. Nem mehetünk be, amíg nem enged be minket, érti? Csak engedjen be minket, eltűnünk, mielőtt észrevenné. Elmegyünk anyánk házához.'
Ezen a ponton az újságíró feltekintett, és végre belenézett a 'szóvivő' szemébe.
'Teljesen fekete volt a szemük. Szénfekete. Nem volt írisz. Nem volt pupilla. Csak a feketeség, ami a környező fényeket tükrözte vissza. Az arckifejezésem elárulhatta, mit érzek, mert a hallgatag fiatal arcán mintha azt láttam volna 'Rájött, kik vagyunk!' A 'szóvivő' azonban elkomorult, és immár parancsolóan folytatta:
'Gyerünk, uram. Nem bántjuk. BE KELL ENGEDNIE minket. NINCS fegyverünk'
'Az utolsó mondata nagyjából úgy hangzott, mintha azt mondta volna 'nincs szükségünk fegyverre' Nagynehezen a sebváltóra fektettem a kezem. Amikor a 'szóvivő' észrevette, a hangja még inkább parancsolóvá vált, és talán pánik is volt benne:
'NEM MEHETÜNK BE, AMÍG AZT NEM MONDJA, HOGY BEENGED!'
'Sebességbe tettem a kocsit, és ész nélkül - hála istennek, hogy nem volt mögöttem másik autó! - kitolattam a parkolóból. Soha többé nem láttam őket...'
Egy fiatal lány és a barátja egy boltban jégkrémet vásároltak. A lány kiment a bolt elé, megenni a jégkrémet, míg a barátja még válogatott néhány dolgot. Miközben ette a jégkrémet, egy autóra lett figyelmes, amelyből egy arc meredt kifelé. A lány előbb farsangi maszknak nézte, majd amikor közelebbről is megnézte, olyan rémület lett úrrá rajta, hogy majdnem sikoltozni kezdett. Az arc egy élő ember (?) arca volt, de a szeme teljesen fekete volt. Se pupillája nem volt, se írisze.
'Csak nézett engem, mozdulatlanul és meredten. Moccanni sem mertem. Nem mozdult. Egész végig nem mozdult. Odatapadt az ablakhoz, és engem figyelt. Iszonyatos volt.'
Amikor a lány barátja kijött az üzletből, észrevette barátnője megdermedt, rémült alakját. Amikor megkérdezte, mi baj van, a lány szótlanul az autóra mutatott, amelyből továbbra is bámult kifelé a titokzatos arc.
'A barátom is meghökkent. Nyugtalan lett, majd kézenfogott, és azt mondta, azonnal tűnjünk el. Amikor hátranéztem, az arc még mindig a kocsi ablakában volt, és bennünket figyelt... Nagyon gyorsan eltűntünk onnan'
Videofelvételeken, fényképeken nem tűnnek fel. Egy idős úr a liftben találkozott egy fekete szemű lénnyel. Beszélgettek, de az úr végig kellemetlenül érezte magát. A lény megkérdezte őt, hova tart. Az úr azt felelte: haza. A lény erre azt mormolta 'Jó dolog lehet egy otthon'
Az idős úr kedélyeskedni próbált, ő is megkérdezte, társa hova tart. A válasz egy rövid és erélyes 'Sehova!!' volt.
A légkör egyre feszültebbé vált. Amint a lift megérkezett, az időr úr szinte kirohant belőle, de amikor visszanézett - immár az autója mellől, az alagsori parkolóban - a lift üres volt.
Amikor másnap visszanézte a videofelvételeket a liftből, senkit nem mutatott mellette a kamera...
A liftbeli fekete szemű lény még egyszer megjelent az idős úr előtt, aki éppen hazafelé vezetett.
'Egy utcai lámpa sem égett! Egy nagyvárosban ez több mint furcsa. Bekanyarodtam egy elágazónál, és kit láttam magam előtt? A fekete szemű embert a liftből! Ott gyalogolt előttem... Mondanom semkell, beletapostam a gázba. Legalább öt közlekedési szabályt hágtam át, de nem érdekelt. Hogy kerülhetett elém, amikor otthagytam a liftben? Pláne gyalog?'
Ezt a különös 'pop-up' tulajdonságot más szemtanú is észlelte. Egy fiatal nő, aki szociális tanácsadóként dolgozik Kalifornia egyik városában, a következőket mesélte:
'A kocsiban ültem, szabaddá tettem az ülést magam mellett a barátom számára. Amint ez a gyerek felbukkant, egyből tudtuk, hogy valami baj van A barátom beugrott a hátsó ülésre, és azonnal lezártunk minden ajtót. Mielőtt azonban észbekaptam volna, valamiért letetekertem az ablakot, és elképedtem, milyen fiatal gyerekről van szó. Talán hét-tíz éves lehetett. Világosszőke, átlagos külsejű gyerek volt, de valami iszonyatosan rossz áramlott körülötte. Azt akarta, hogy engedjem be a kocsiba. Közel volta hozzá, hogy kinyissam az ajtót, de a barátom visszatartott, mialatt azt ismételgette, 'Nincs több hely' A gyerek ettől valahogy feldühödött, és ismételgetni kezdte: 'NINCS TÖBB HELY, NINCS TÖBB HELY, NINCS TÖBB HELY' A szemébe néztem, és megdöbbentem, amikor láttam, hogy egyáltalán nincs fehérje! Elkapta a karomat. Hideg volt az érintése. Ellöktem magamtól, ráordítottam 'NINCS TÖBB HELY!', majd a gázra tapostam, és rettenetes lendülettel kikanyarodtunk a parkolóból. Mialatt hazafelé tartottunk, kétszer is láttuk ugyanazt a gyereket. Először egy gyümölcsösstandnál, majd egy piros lámpánál. '
A szemtanú még egyszer találkozott egy fekete szemű lénnyel.
'Filmet néztünk a barátommal, amikor kopogtak. Nem a normális, egy-két koppantásos kopogás volt, hanem mint amikor a filmekben a kormány emberei berontanak a házadba. Ajtót nyitottam. Egy fiatal fiú állt ott, sápadt volt, fekete hajú. Megkérdeztem, miben segíthetek neki. Azt felelte, telefonálni szeretne. Nem éreztem körülötte semmi rosszat, úgy nézett ki, mint akiben bízni lehet, de ebben a pillanatban sikerült elkapnom a tekintetét. Fekete volt a szeme. Azonnal rávágtam az ajtót. Amikor kinéztem a kukucskálón, nem láttam senkit.'
Katie, egy fiatal lány, talán a legszörnyűbb élményt élte át a fekete szeműekkel kapcsolatban.
'A munkatársam hazavitt, ahogy szokott. Kiszálltam a kocsiból, és akkor vettem észre ezt a két fiút, nem messze tőlem, az út túloldalán. Tizenöt-tizenhat évesek lehettek. Az egyiküknek hosszú haja volt, a másik csuklyás pulóvert viselt, a csuklya takarta a fejét. Nem éreztem jól magam. Hónapok óta láttam őket a szomszéd házaknál, de ez volt az első eset, hogy ilyen közel jöttek a házamhoz. Nagynehezen rávettem magam hogy áthaladjak az úton. Futni lett volna kedvem, de annyira felbosszantott a merészségük, hogy megálltam, és megkérdeztem, mit akarnak. Azt felelték, telefonálni szeretnének, de a szomszédaim nem engedték be őket a házukba. Ekkor vettem észe a szemüket - szénfekete volt.
Halálra rémültem, de amennyire nyugodtan csak tudtam, azt feleltem, nincs telefonom. Kinyitottam az ajtót, hogy bemenjek, de ekkor a csuklyás fiú szólalt meg. Azt kérdezte, egy pohár vízért bejöhetne-e, mert szomjas. Néztem őket, hátha az imént tévedtem, de nem, jól láttam, fekete volt a szemük. Egyre inkább úgy éreztem, el kell menekülnöm előlük.'
Katie megfordult, hogy bemenjen, és ekkor a csuklyás fiú valami olyat mondott, amitől megfagyott benne a vér.
'Nem mehetünk be, amíg nem hív be bennünket. Reméljük, hogy megteszi, mert szomjasak vagyunk'
Katie berohant a házba, és becsapta maga mögött az ajtót. Reszketve ült le a földre, remélve, hogy a fiúk elmennek. Ekkor azonban halk kopogást hallott a háta mögül. A fiúk az ablaknál álltak, és ismét a csuklyás beszélt:
'Engedjen be minket. Nem akarjuk bántani magát, nincs nálunk semmi'
Katie-n eluralkodott a pánik. Nem volt benne biztos, hogy ezek a lények valóban csak akkor jöhetnek be a házba ha ő beengedi őket, nem is akarta kipróbálni. Minden nyílászárót alaposan megvizsgált, mindent ellenőrzött, hogy nem maradt-e véletlenül valahol valami nyitva.
Amikor kicsivel később hazaért a barátja, a fiúk még mindig ott voltak. A férfi megkérdezte, tudja-e, kik ezek a fiúk, mire Katie nemmel válaszolt. A barátja erre elmesélte, hogy amikor hazajött, a fiúk ott álltak, és nem mozdulnak.
Másnap Katie körbekérdezte a szomszédokat, hogy valóban akartak-e telefonálni náluk a fiúk, de a szomszédok egyike sem látta a fiúkat.
Katie időnként most is látja őket.
'Néha felbukkannak az út túloldalán. Néznek. De nem jönnek olyan közel, mint akkor.'
Akármik is ezek a lények, nem emberek. Minden bizonnyal nem mókás kedvű tinédzserek, akik fekete kontaktlencsével szórakoznak. A videofelvételeken nem látszanak, hirtelen bukkannak fel egymástól távoli helyeken, és minden alkalommal negatív érzésekkel töltik el a szemtanúkat. Egy nyugalmazott katonatiszt szerint ők a Földre látogató 63 faj közül az egyik képviselői.
A ruhájukkal minden rendben - lenne, ha valami kirívó nem lenne vagy a ruhák összeállításában, vagy ha nem volna valami eltérő színű rajtuk. Néha a ruhák évtizedekkel korábbi divatból valóak. Mintha nem tudnának öltözködni.
Nyilvános helyeken elkerülik őket az emberek, nem tudatosan, inkább tudat alatt. Egy szemtanú szerint 'mindenhol zsúfolva volt a kávézó, kivéve MELLETTE. És ő mintha még élvezte is volna...'
Olyan, mintha nem lenne otthonuk, mintha nem tartoznának sehova. Erre utal, hogy a Földön mindenhol felbukkantak már eddig. Ezt jelentheti az idős úrnak adott 'Sehova!!' dühös válasz is.
Az 'Engedj be!' szabály rájuk is érvényesnek tűnik. Mi elsősorban vámpírokkal kapcsolatban ismerjük ezt a szabályt. A vámpír nem léphet be a házba, csak ha hívják. Ugyanez érvényes a túlvilági lényekre (démonokra, stb.) is. Hívás nélkül nem léphetnek be a házunkba. (Többek között ezért nem szabad ész nélkül szeánszozni, holtakat idézgetni. Olyasmit idézhetünk meg akaratlanul, amivel bajt zúdítunk magunkra.)
Nem testetlenek. Szilárdak, átláthatatlanok, minden szempontból emberi testűnek tűnnek.
Mindig éjszaka, kora este tűnnek fel, vagy napfénytől elzárt helyen, épületek belsejében.
Mindig sötét, vagy fekete ruhát hordanak.
Van, akik szerint ők az MIB 'Men In Black' utódai. Viszont a fekete szeműek nem figyelmeztetnek. Tulajdonképpen semmi mást nem akarnak, csak bejutni a személyi szférádba.
Ne engedd be őket...
 
/legendaknyomaban.blog.hu/ http://rejtelyekszigete.blogger.hu

COBRA RÁDIÓ INTERJÚ ÖSSZEFOGLALÓ 2. RÉSZ



2012.06.19
Kedves Olvasók,
sok minden történik egyszerre, igyekszem gőzerővel fordítani, de nem tudok egész nap a gép előtt ülni és dolgozni. Nem szeretek időpontokat megadni, mert csalódást keltő amikor vársz valamire és nem történik semmi, de jelenleg számos forrás arra enged következtetni, hogy június 21-i nyári napforduló körül nagy változások várhatóak, illetve ez a dátum lett megadva a háttérhatalomnak mint határidő a visszavonulásra, ha nem teszik meg, akkor a tömeges letartóztatások terve lép életbe, és Cobra szavaival élve, "Ha nem adják meg magukat június 21-ig, akkor az Ellenállásnak és a Plejádiaknak vannak tervei, amelyek végrehajtása azonnal megkezdődik. A pontos kivitelezése ezeknek a terveknek a Pozitív Katonaságnak a következő napokban történő cselekedeteitől függ".
Néhány másik forrást idézve:
1, "Figyelj a napforduló környékén, meglepetések lehetnek. Minden a helyére kerül."
2, "A napforduló kezdetével olyan intenzív, fékezhetetlen, csodálatos energiabeáramlás várható, hogy a 'versengő' erőknek nem lesz más lehetőségük, mint lerakni a fegyvereiket és békésen megadni magukat. Nincs hatalmasabb fegyver a szeretetnél"
3, Kódolt üzenet{szerk megj.}. "Csillaglátók, hajtsátok végre a második lépést. Legyetek összhangban a beérkező energiákkal. Csillagjáró fázis indul."
4, "A legjobb amit mondhatok: Mostantól bármelyik pillanatban beindulhatnak az események." 
Személy szerint sosem éreztem ilyen intenzíven azt, hogy 'valami van a levegőben'. Reméljük a következő 1-2 hét folyamán tényleg történik valami mindenki számára érzékelhető esemény. Mivel sok negatív energiának kell távoznia belőlünk, ezért ezek átmeneti stresszt, depressziót, rosszkedvet, fizikai problémákat okozhatnak, én azt javaslom próbáljatok meg egyensúlyban maradni, kimenni a természetbe ha már ilyen jó idő van, mezítláb sétálni kicsit Földanyán, úszni egyet. Én kiszoktam ülni minden reggel a nappal szembe, hallgatom a madarak csicsergését, behunyom a szemem és figyelem a légzésem, figyelmemet a Mostra irányítom és hálát adok, hogy létezhetek ezekben a csodálatos időkben, meditálok egy kicsit majd mászkálok a fűben mezítláb, ezzel 'leföldelve' magamat.

Rádióinterjú összefoglalója első rész: 
http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/17/cobra_radio_interju_osszefoglalo_1_reszYoutube link: http://www.youtube.com/watch?v=uy6lfllufCQ 

Fontos frissítést rakott ki ma Cobra, holnapra lefordítom.

FehérVándor
551240_224854854298233_424072402_n.jpg
Cobra rádióinterjú 2. rész
Fordította: FehérVándor
....
S: Mit gondolsz, szükség lesz rájuk?


C: Előfordulhat, még nem tudjuk. Én azt gondolom, hogy 50-50 % az esély arra, hogy a háttérhatalom megadja magát vagy sem. Meglátjuk mi fog történni. Jelenleg több lehetséges jövő létezik, mindent megteszünk a békés átmenet érdekében, de semmit sem lehet garantálni. A Plejádiak készítettek  terveket, amelyek néhány nappal ezelőtt jutottak el hozzám, még nincsenek véglegesítve, ha véglegesednek, akkor írni fogok róluk és ezek a tervek potenciálisan nagyon sokat javíthatnak a helyzeten.

S: Nos amikor a háttérhatalomról beszélünk szóba kerül a félelem és szenvedés amit a társadalom miattuk kénytelen elszenvedni. Az ok amiért szükség van a hangtorzításra és az identitásod védelmére az az, ha jól tudom, hogy fizikai bántalmaztak korábban a tevékenységeid miatt?!

C: Igen, így van. És olyan emberek akik nagyon közel állnak hozzám, sokkal,sokkal,sokkal drasztikusabban lettek támadva és ez soha többé nem szeretném, hogy megtörténjen, soha.
S: Szóval ez azt jelenti, hogy az életed egy bizonyos szakaszában félelemben éltél?C: Az életemnek volt egy bizonyos szakasza amikor rettegtem tőlük, de aztán felismertem, hogy harcolnom kell. És aztán kapcsolatokat alakítottam ki, kiépítettem egy kapcsolati hálót magam körül és most itt vagyok.
S: De  akkor állandóan azt kell figyelned, hogy mikor támad meg valaki?

C: Nem, egyáltalán nem. Egy védelmi mechanizmust építettem ki magam körül, ami nagyon megbízható és jelenleg biztonságban vagyok. Bizonyos dolgokkal óvatosnak kell lennem. Tudom, hogy dolgoznak.
S:  Oké. Szóval ami a mindennapi életedet illeti, nem kell egy burokban élned és állandóan azt lesned mikor érhet baj?
C: Nem, nem. Normális életet élek mint bárki más, az egyetlen különbség az az, hogy olyan dolgokról is tudomásom van, amelyekről nagyon keveseknek és ez egy előidéz egy bizonyos helyzetet.

S: Amikor nagyon új, sokak számára sokkoló információkat tettél közzé, előfordult, hogy negatív kommentek érkeztek és meggyanúsítottak néhányan mindenfélével. Befolyásol ez téged, felmerül benned, hogy „Ó, Istenem miért csinálom ezt az egészet” vagy inkább motivál arra, hogy még többet tegyél ?
C:  Nem befolyásolják a döntéseimet. Nagyon régen eldöntöttem mit kell csinálnom. Réges-régen fogadalmat tettem, hogy segítem a bolygó felszabadítását , bármi is történjék, és ehhez tartom magam.

S: Rendben. Tudnánk beszélni kicsit a nukleáris fegyverekről? Mivel, gondolom te is hallottad, hogy galaktikus forrásaink mint pl: Salusa vagy Matthew Ward a közvetítőiken keresztül arról biztosítottak, hogy egy nukleáris háborút mindenféleképpen megakadályoznának a galaktikus rokonaink és ettől nem kell tartanunk. Viszont egy bejegyzésedben te azt állítottad, hogy a Rothschild és Rockefeller frakcióknak 2011 decemberéig hozzáférésük volt ilyen fegyverekhez!?
C: A helyzet az, hogy Hiroshima óta hozzáférésük volt. Ami a csatornázásokat illeti ezt nem tudom kommentálni, mivel vannak megbízható források, de a probléma az, hogy ezek az üzenetek az emberi elme szűrőin mennek keresztül és míg sok mindenben igazuk lehet és tisztán adják át az információkat, az üzenetek egy része ellenben torzítva jön át.
Amikor nagyon régen találkoztam a plejádiakkal, akkoriban tartottak attól, hogy a Földön nukleáris háború pattanhat ki, de azt mondták a többi fajjal karöltve mindent megtesznek annak érdekében, hogy ezt megakadályozzák és ehhez meg is vannak az eszközeik, de bizonyos protokollt követniük kell.
Például ha most tömeges leszállnának az űrhajóikkal, akkor az a háttérhatalom teljes fegyverarzenáljának az aktiválódását eredményezné. Szóval óvatosnak kell lenni.
S: Pontosan milyen akciók történtek, hogy az említett Rotschild és Rockefeller frakciók el lettek vágva a nukleáris fegyverektől? 
C:  Egy nagyon sikeres művelet keretében, amelyben részt vettek a Plejádiak, más fajok és az Ellenállási Mozgalom, el lettek vágva a hozzáférésüktől.  Ennek köszönhetően kerülhetett napvilágra  információ a tömeges letartóztatásokról és  egyéb érzékeny területekről. Az említett művelet nélkül mindez túl veszélyes lett volna. Mivel december óta számos meghatározó információ került napvilágra, a terv kivitelezése sokkal könnyebb.

S:  Ühüm. És pontosan hogyan volt hozzáférésük a fegyverekhez?
C:  A katonaságban lévő embereiken keresztül. Az akció keretében meg lettek változtatva a nukleáris kódok, így az övéik nem működnek a továbbiakban.  Az elmúlt két évtizedben egyébként a plejádiak és más fajok számtalan alkalommal akadályozták meg egy nukleáris háború kipattanását. A helyzet jelenleg sokkalta jobb mint az elmúlt 50 évben bármikor és ez az oka annak, hogy a csatornázott üzenetek arról számolnak be, hogy ilyen veszély nem fenyeget.
S: Térjünk át a megadásra. Az egyik kritikus fontosságú része ennek állításod szerint az az, hogy feladják a kontrolljukat a média felett. De ugye itt nem  csak az angol nyelvű hanem a világ minden táján lévő médiumokról is beszélünk. Szóval pontosan miképp történne ez, hogyan képzeled el?
C:  Amennyiben megadják magukat, a kontroll eltűnik, a cenzúra megszűnik és az újságírók elkezdhetnének a valóban fontos ügyekben nyomozni. Emellett olyan emberek akik a Fény erőihez tartoznak, nyilvánosság elé állhatnának és a TV-ben elkezdhetnék felvilágosítani a szélesebb rétegeket a valóságról. Számtalan dokumentáció, bizonyíték létezik. Ha a háttérhatalom tagjai lelépnek és feladják hatalmukat, az egy kritikus áttörési pont lenne. Ha ez nem történik meg akkor tovább fog tartani a folyamat és nem lesz olyan könnyű.
S: Kicsit nehezen tudom elképzelni, hogy az óriási hatalommal a kezükben, csak úgy egyszerűen lelépnének.?
C: Ez nem ilyen egyszerű. 2 választási lehetőségük van. Vagy békés keretek között megadják magukat június 21-ig vagy ha ezt nem teszik meg elég nehéz jövő elé néznek. A saját érdekük, hogy megtegyék. Ellenkező esetben olyan protokollok lépnek életbe, amelyek biztosítják a legyőzésüket és elég kényelmetlenek lesznek számukra. Ami azt illeti nincs választási lehetőségük. Meg kell adják magukat.
S: Értem. A másik fontos terület amiről beszéltél a pénzügyi rendszer, ahol fel kell adniuk a hatalmukat. Ez pontosan mit jelentene a gyakorlatban?
C: Oké, itt megint csak két opcióval nézünk szembe. Ha megadják magukat akkor az átmenet nagyon sima lehet, különösebb stressz nélkül, a bankoknak nem is feltétlenül kell bezárniuk. Olyasmi lenne, mint ami az internettel történik jelenleg, a régi IP-protokollok cseréjével, mivel a rendszer teljesen elektronikus, csak ki kell cserélni a programot.
Amennyiben nem adják meg magukat, újra kell indítani a rendszert. Ez egy kiigazítást jelentene, amelynek keretében a bankok zárva tartanának. Ha elvágod őket minden pénzüktől,  egyszerűen megbénulnak. A tömeges letartóztatások esetén ez várható. Szóval két lehetőséggel állunk szemben és egyelőre nem tudjuk melyik fog bekövetkezni.

S: Van arra vonatkozó információd, hogy az európai válsággal kapcsolatban mi folyik a háttérben?
C: Van, de a helyzet komplex és még nem dönt el mi lesz. Kétféle jövő áll előttünk. Szabadon dönthetnek a háttérhatalom tagjai, hogy melyiket választják. Senki sem tudja mi fog történni, június 21 után okosabbak leszünk.
S: Hallottál bármit arról, hogy az olasz BNI bank arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy egy ideig nem fognak tudni hozzáférni a pénzükhöz, igaz ez?C: Igen. Ez része a pénzügyi rendszer szétesésének, amely az elmúlt 4 év során fokozatosan megy végbe, az ún. válság keretében. Ez mesterségesen lett előidézve, de egyben magasabb célokat is szolgál. Meglágyítja a rendszert és azt eredményezi, hogy adott esetben könnyebben lelehessen állítani, nagyobb problémák nélkül. A Fény erőinek megvannak erre az eszközei a leállításra, ha  a szükség úgy hozza. De a BNI bank pénzforgalmának felfüggesztése, nem része ennek a kikapcsolásnak, egyszerűen természetes velejárója a Rothschild banki kaszinó felbomlásának.
S: Szóval igaz a sztori?
C: Igen.

S:  Mi a helyzet a görögökkel?
C: Bármi megtörténhet. Ha kilépnének az eurózónából akkor az egy láncreakciót indítana be.  Sok minden történik egyszerre. Nem csak a háttérhatalom megadásáról van szó. A helyzet jelenleg a Földön az, hogy a pénzügyi rendszer, a beérkező energiák, minden csúcspontjához érkezik. A Vénusz tranzit óta az események nagyon felgyorsultak, és rengeteg minden történik nap mint nap. 
S: Szóval ez a napfogyatkozások, teliholdak, Vénusz tranzit tényleg nagy hatással voltak az eseményekre?
C:  Oh nagyon is. Rendkívül fontos hatással voltak a helyzetre. A háttérhatalom nem kezdett volna tárgyalásokba a megadásról a Vénusz tranzit, a meditációk, az egyre többek által tudott információk, a tömeges ébredés nélkül.  Nem lett volna lehetséges.
S:  Oké. Tudnánk kicsit beszélni az Arkhónokról, kicsit össze vagyok zavarodva ezen a területen, pontosan kik ők és milyen szerepet játszanak az eseményekben?C:  Az Arkhón egy görög szó ami az uralkodót jelöli és valóban ők azok akik a karantén alá zárt Földet uralják. Vannak közöttük fizikai - belőlük igen kevés van már csak itt - és nem-fizikai testben lévők. Az egész műsort az éterikus és asztrális síkokról irányítják.  A legtöbbjük ott is található( Cobra oldalán sokan számolnak be a velük való találkozásról asztrális kivetülés közben a hozzászólások között. szerk.megj.) és lényegében befolyásolják az emberek gondolkozási és érzelmi folyamatait. Birtokukban van olyan technológia( erről többet a holnapi cikkben. szerk megj.) amellyel befolyásolják sok ember gondolkozásmódját, érzelmeit és nagy hatással vannak a tömegek viselkedésére és emellett a háttérhatalom tagjaira, valamint sajnos a Fénymunkásokra is. Szóval rájuk nagyon kell figyelni. Az egyik alapvető célja ezeknek a tömeges meditációknak, hogy legyőzzük ezeket a lényeket és Fényt hozzunk a Földre.

S: Pontosan hogyan?
C: Ez ami jelenleg zajlik egyfajta mágikus háború, akárcsak Atlantisz idejében. A Fény erői terjesztik és szétárasztják a Fényt a bolygón és ha ez elér egy kritikus szintet az éterikus és asztrális síkokon,egy fényhálót hoz létre, egy bolygószintű rácsot, amely megteremti a lehetőséget a magasabb dimenziókban lévő Fényharcosoknak, hogy eltávolítsák ezeket az Arkhónokat az éterikus és asztrális síkokról.
És ami azt illeti óriási sikereket értünk el az elmúlt hetekben ezen a téren. A sötét rács nem lett teljesen eltávolítva, de folyamatban van a végső szétbomlása. És ez az oka annak, hogy képesek vagyunk továbblépni a folyamatokban.

S: Mos említettél valamit ami kicsit összezavart. A Háló Újrahangolása azt mondtad sikeres volt. 
C: Igen.

S:  Ezt honnan tudod?
C: Jelentéseket kaptam róla. Vannak bizonyos dolgok amelyekről még nem beszélhetek, de olyan események történtek, amelyek a sikerességünket mutatták. Egyébként egy törés keletkezett a sötét rácson az asztrális és éterikus síkokon és ez a törés folyamatosan tágul és terjeszkedik és végül a sötét rács teljes felbomlásához vezet majd.

S:  Valahogy úgy ahogy az ózonlyuk nőtt nem?
C: Igen,pontosan.

S:  Amikor azt írtad a Háló Újrahangolása sikeres volt, egyben azt is állítottad az Arkhónok eltávolításra kerültek..C. Nem, nem mindegyik..

S: Rendben, ezt nem értettem.
C:  Néhányuk még jelen van a jezsuita frakció köreiben. Nem sokan, de akik igen, nagyon erősek, mivel a piramis csúcsán voltak mindig is.

S:  Amikor a jezsuita frakcióról beszélsz ez azonos a cionista frakcióval?

C:  Nem azonosak, a cionista frakció tagjai alárendeltjei a jezsuiták legfelső vezetésének.

S: Tudnál kicsit többet mondani a jezsuitákról?
C: Ami azt illeti ez egy vallási-katonai szervezet és az elmúlt legalább 400 év folyamán jelentős befolyással volt a világban történő eseményekre. (Cobra egy korábbi bejegyzésben a jezsuiták között 10% körül tette a sötét frakcióhoz tartozók számát, beleértve néhány bíborost, a fehér pápát{Joseph Ratzinger}, a sötét pápát{Adolfo Nicolas} és Olaszország fekete nemességének tagjait. Magyarul a jezsuiták döntő többségének semmi köze ezekhez a negatív emberekhez. szerk megj. )
A Rothschildok igazából csak a bankárjaik, a rabszolgáik. Jezsuita parancsnak engedelmeskednek. És ezek az emberek nagyon jártasak az okkult praktikákban., technológiákban. Pontosan tudják miképp működik az emberi agy. Tudják miképp működik a tömeges programozás. Az inkvizíció idején sok tapasztalatot szereztek ezen a téren.. Itt az ideje az eltávolításuknak a hatalomból.

S: Szóval amikor azt mondtad katonaság köreiben vannak..C:  Nem a katonaság köreiben, hanem egy katonai csoport amely beszivárgott a Vatikán legfelsőbb köreibe. A legtöbbjük Olaszországban található. Nem mindegyikük, de a többség, illetve a legfontosabb  belső mag Olaszországban.
S: Ja igen, akartam is kérdezni ez a Vatileaks ügy és a mindenféle kiszivárogtatás a katolikus egyházban, hogyan kapcsolódik hozzájuk?
C: Ez csak a legfelső látható réteg. Ami valójában történik nem kerül a hírekbe. Meg kell értened a háttérben történő események többsége még az internetre sem kerül fel.  Sehol nem számolnak be róluk.
S: És akkor te fogsz információt közölni erről ha tudsz?
C:  Tudod, amikor tájékoztatást kapok, van amiről beszélhetek és van amiről nem. Ha engedélyt kapok, közzéteszem amit tudok.
S: Az ’email interjúnkban’ említetted, hogy egy plejádi vagy emberi testben inkarnálódva illetve, hogy korábban találkoztál velük.  Tudsz erről többet mondani? 
C: A normális inkarnációs folyamaton mentem keresztül, rendes szülőkkel, a szokásos módon.
S: Igen,értem.
C: De soha nem vesztettem el a tudásomat arról ki is vagyok valójában.

S: Gyerekként sem?C: Gyerekként sem. Nem szakadt meg a kapcsolatom a Forrással.

S:  És hogyan vették fel veled a kapcsolatot a plejádiak?C:  Az életem egy bizonyos pontján kapcsoltba léptek velem, fizikailag. Éjszaka volt és egyszer csak egy űrhajóra teleportáltak. Körbevittek a Naprendszerben, elmagyaráztak dolgokat, és sokat beszéltünk a nukleáris háború veszélyéről. Nagyon aggódtak emiatt és nem is akartam visszajönni, de azt mondták: „Vissza kell jönnöd, mert a nukleáris veszélyt el kell hárítani”
És akkor instrukciókat kaptam ezzel kapcsoltban, de erről nem beszélhetek, és azóta is együttműködöm velük. 
S: Értem. Ugye azt mondtad egy normális családba születtél. A szüleidnek van/volt tudomása a különleges eredetedről? Tudsz ilyenekről beszélni velük? Segítenek neked?C: Nem. Nem értenék ezt az egészet. Majd akkor hiszik el ha látják, nem beszélek velük ilyen témákról.

S. Az űrhajón milyen volt lenni?
C:  Ó, az energia nagyon kellemes, szerető volt. Otthon éreztem magam. Nem nagyon lehet leírni emberi szavakkal. A hajó amire kerültem, nem volt túl nagy, kb. 10 méter átmérőjű. 7 plejádi tartózkodott rajta és egy nagyon családias élmény volt ott lenni – egy igazi család, egy igazi lelki kapocs volt közöttünk.

S: Wow.
C:  És annak ellenére, hogy szavakkal beszéltem hozzájuk, képesek voltak telepatikusan kommunikálni velem.  Aztán körbevittek a Naprendszerben, a Hold közelébe, a bolygókhoz. Elmagyarázták mi történik és beszélgettünk az emberi faj jövőjéről.

S:  Wow, irigy vagyok! Azt hiszem ezen a túrán én is szívesen részt vettem volna. (nevet).
C: Oh, igen. Tudod ez egy csodálatos élmény, de amikor visszajöttem nagyon nehéz volt újra alkalmazkodni az itteni helyzethez. Olyan különbség van a rezgésben, hihetetlen.

S: Emlékszel pontosan hogyan történt? Azt mondtad este történt, teljesen tudatában voltál mi történik vagy inkább egy élénk álom volt?C: Teljesen tudatos voltam, mivel a fizikai testemmel együtt kerültem a hajóra. Nem álom volt, hanem fizikai élmény.

S: És hogyan- emlékszel, beszélhetsz arról miképp kerültél az űrhajóra?C: Teleportáltak.

S: Értem.

C.: Egyszerűen elvittek onnan ahol voltam, megérkeztem az űrhajóra, elindultunk fel a légkörbe és aztán ki a nyílt űrbe.

S: Tudtad, hogy meg fog ez történni? Féltél amikor megtörtént?
C: Reméltem, hogy meg fog történni , de amikor tényleg lezajlott- az egy nagyon szép ajándék volt,mint egy kedves szülinapi ajándék.

S: Mázlista! (nevet) Azt is mondtad, hogy a plejádiak és más fajok tömegesen meg fognak jelenni  közvetlenül a háttérhatalom megadása vagy a tömeges letartóztatások után, de nem azelőtt…És..
C: Nem közvetlenül azután, hanem a szükséges feltétele a megjelenésüknek a háttérhatalom eltávolítása és amikor ez megtörténik, elkezdődik az Első Kapcsolatfelvételhez vezető folyamat. Ehhez kaptam instrukciókat jómagam is, és ha megtörténik az áttörés, akkor be is fogok számolni az Első Kapcsolatfelvétel részleteiről.
 
http://2012felemelkedes.blog.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése