2012. május 2., szerda

DNS-rombolás és a TSA


DNS-rombolás és a TSA

Dr. Boian Alexandrov, a Center for Nonlinear Studies at Los Alamos National Laboratory in New Mexico kutatója szerint, a terahertzes (THz) hullámok elpusztítják az emberi DNS-t. A hullámok szó szerint szétcsomagolják a kettős spirál molekulaterületeit. Most egy csapat a szakember az UT Dallas-tól a műsorszórásba tervez bevezetni a THz chip-eket és beágyazni őket a mobiltelefonok használatába, mint képalkotó rendszert a fogyasztók számára. Elsősorban, a bűnüldöző és az orvosi személyzet részére. Ez egy potenciálisan halálos technológia, ami végül megöli, vagy megbetegíti emberek millióit.

Az ellentmondásos, 
THz szkennerek által alkalmazott technológia a TSA, sok nemzetközi repülőtéren alkalmazásra került, de alkalmas mobiltelefonos használata is. Szakértői tanulmányok a terahertzes sugárzás által okozott riasztó eredményeket alapul véve megállapították, hogy jelentősen emeli az egészségügyi kockázatot. A közelmúltban média legnagyobb "képviselői" kihirdették, hogy az új chip, amely lehetővé teszi az adaptációt egy THz előállító berendezés formájában, szükséges és be kell ágyazni mobiltelefonokba.
Látni már a falakon keresztül a szörnyű halált?

A sajtó izgatott festette le képeivel, hogy ilyen technológiát használva a fogyasztók átláthatnak a falakon, láthatóvá téve a tárgyakat, miközben az egészségügyi szakemberek abban látják a fantáziát, hogy bele tudnak pillantani egy daganat belsejébe.


THz hullám a mikrohullámú sáv és az infravörös elektromágneses spektrum közé esik. Azért esett erre a választás a biztonsági berendezésekben, mert behatol a ruházatba vagy olyan porózus anyagokba, mint a fa, papír és más nem vezető anyagok. Korábban a szakértők véleménye szerint ez a fajta sugárzás ártalmatlannak lett nyílvánítva.
Nem volt igazuk.
Ebből ... Hogy ...?
THz sugárzás széttőri, szétszagatja a DNS-molekulát Dr. Boian Alexandrov átütő tanulmánya, és a Center for Nonlinear Studies at Los Alamos National Laboratory in New Mexicofizikus csapata, felfedezték rémítő bizonyítékokat, hogy a THzsugárzásnak való kitettség befolyásolja az emberi és állati szövetek Elősorba a DNS-t károsítják. Különösen a repülőtéri szkennereken áthaladókat, és minden TSA berendezéssel dolgozó munkavállalót. A rezonancia hatásai, a THzhullámok bombázta emberi DNS kettőspriráljának sérülései zavarhatják az élet folyamatát, és magát normális DNS-replikációt is, ami a kritikus gén expressziója miatt rákot okozhat.
Hasonló véleményt fogalmazott meg D
avid J. Brenner, a Columbia Egyetem orvosi szakértője a TSA berendezések sugárzási hatásairól.Brenner, akinek a Columbia Center Radiológiáján, a kutatómunkája középpontjában a sugárzás hatásai a biológiai folyamatokra, az alacsony expozíciós kockázatértékelés és a rádió-izotópos kezelések áll, a legyengült immunrendszerű embereknél, például AIDS-betegeknél, lupusban szenvedőkél, vagy más immunhiányos betegségekben szenvedőknél végez vizsgálatokat. Csecsemőket, gyermekeket 5-6 éves korig, terhes nőket, vagy szoptatós rákbetegeket távol kell tartani ezektől a gépektől.


THz-vel bombázott DNS
THz biztonsági szkennerek carcinómákhoz, ismételt expozíció vagy alacsony szintű vizsgálatok sugárzása szürkehályoghoz, bőrrákhoz (beleértve a halálos melanomát) vezethet.

THz hasznosítja a CMOS chip-et. Ez a félvezető technológia, vagy másnéven CMOS-technológia jelen van, és beépített olyan eszközökbe, mint a HD TV-k, okostelefonok és a személyi számítógépek. Alkalmazása ma már nem jelent problémát.


Dr. Kenneth O, villamosmérnök professzor (University of Texas, Dallas), a projekt vezetője, kifejtette, hogy az életmentő orvosi alkalmazások megnyitnák az elektromágneses spektrum "kihasználatlan részét.
A CMOS megfizethető, és a mobiltelefonokba is beépíthető olcsón. A csapat tagjai 2012-ben, az International 
Solid-State Circuits Conference érdeklődői előtt, San Francisco-ban mutatták be a lekes közönségnek a Dr. O. kombinációs átalakított készüléket, amellyel átlátnak a tárgyakon. .
Mielőtt tovább haladnának a projekttel, a "jó doktor" és csapata fontolóra vehetné a kapcsolatot 
Dr. Boian Alexandrovval, és az ő csapatával Los Alamos-ban, összehasonlítva a jegyzeteiket. Nem lenne szégyen részükről, mivel ez egy halálos technológia, ami végül megöl, vagy megbetegíti emberek millióit szerte a világon.


Biohekkerek és egyéb állatok

Mondhatni, feltalálták, hogy a tyúkkaki nem robban... "Biohekkerek" befolyásolhatják az emberi agyat. "Az amerikai tudósok meg vannak győződve, hogy nincs messze az az idő, amikor az agyat ugyanúgy „fel lehet törni”, mint a számítógépet, azaz irányítani lehet majd az embert."
Ha belegondolunk, a sok hülye politikus mit csinál? Megvezetett embereket befolyásol. Agyógyszergyártók hogyan manipulálják gyógyszerfüggésbe hajszolt, általuk megmérgezett embereket? A PepsiCola gyártói miért kevernek halott embriókból származó "ízreceptorokat a népszerű üdítőbe"? A Monsanto meddig fogja rongálni a bioszféránkat? A HAARP állomások, vagy NATO radarok miért sugároznak tudatmódosító hullámokat, és miért változtatják meg a légkör elektromos töltöttségét?

"Vírusként speciális mikroorganizmusok szerepelhetnek, amelyeket a génsebészet új irányával, a szintetikus biológiával foglalkozó kutatók hozhatnak létre. A sejtek, mint élő mini komputerek, a DNS, mint a programozás nyelve: íme a futurológusok üzenete. Ugyanakkor a szakemberek szerint az ilyen összehasonlítás csakis metafora."
A feltett kérdés nem "metafora", hanem már jó ideje valóság! Az agyból lehet olvasni, könnyebben, mint sokan gondolnák. A globális megfigyelés, minden egyed nyomkövetése, már a jelen. Akár technikailag, akár biológiai letapogatással, mindkettő működik, de semmi nem elég...
Az USA minden államának egyetemei nanorobotokat gyártanak, de Európában is a legtöbb helyen. A félelemkeltés egyik alternatívája, hogy beültetett chippekkel uniformizált társadalom rémképe mellett belélegzett, megevett, vagy oltásokkal szervezetbe juttatott nanorobotok tömege lepi el a szervezetünket. Attól a jövőtől kell tartanunk, amikor az idióta, megvásárolt kormányzatok elrendelik az "általános ellenőrzést", hogy a "Fenevad" ránk tehesse bélyegét, mert a globális ellenőrzés maga a "Fenevad"!

A figyelem elterelése nagyüzemi szintre emelkedett. A kommunizmus rémképe helyett már a hazájukat, népüket védő "terroristák" jelentik az ellenségképet a média mindenre kapható kufárjai számára, mert akik saját -és népe érdekeit védi, sugallatuk szerint TERRORISTA. Nekünk ezek az emberek még mindig "hazafiak", és szerencsére, (még) mi vagyunk többen! Sok a terelhető, átverhető ember, de semmi sem tart örökké, így a hülyeség sem...

A spanyolok véleménye alapján az USA jelenti a legnagyobb veszélyt a globális biztonságra. Jelenleg már a világ népeinek túlnyomó része is ezen a véleményen van.Spanyolország eladósodását, vagy "leépítését" az amerikai, rájuk erőszakolt szélerőművek vásárlása okozta, amin az USA "befektetői" gazdagodtak meg, és hogy az Európai-Londoni Ingatlanalap kifosztásából is amerikai bankárok tollasodtak meg, miközben Európa csődbe ment sem a véletlen műve. Ez a "vélemény" helytálló.

A művi úton kitermelt "amerikai ingatlanválság" vágta haza a korrumpálódott és bűnrészes európai bankrendszert, megszabadítva Európát a felhalmozott tartalékaitól, és a nemzetáruló kormányok tevékeny segítségével leépítették a gazdaságokat. A spanyol, lesújtó vélemény az USA-ban elburjánzó zsidó pénzuralmi rendszer társadalmi minősítése, de ilyen minősítést gyakran adnak ki mások is, többekközt mi is.

A globális pénzuralmi rendszer terroristái már mindent megmérgeznek. Emberek halnak meg a halott ételektől, amelyeket mikrohullámú sütőkkel, rádióaktív izotópokkal tesznek tartóssá, és emberi szervezettől idegenné. Az ember az egyetlen állat földön, aki elpusztítja a tápértéket az élelmiszereiben étkezés előtt. Minden más élőlény természetes, feldolgozatlan állapotban veszi magához szükségleteit. Oroszországban a mikrohullámú sütőket 1976-ban betiltották, mert a negatív egészségügyi következményeket annyi vizsgálat igazolta, hogy a használatukat felfüggesztették. A tilalmat feloldották peresztrojka után, a korai 90-es években. Számos dokumentum megtalálható online a témával kapcsolatban.
Az így kezelt ételek fogyasztói folyamatos alultáplált állapotban kerülnek. A mérgező vegyi-anyagok (plusz az egyéb tényezők, mint az érzelmi trauma, a testmozgás hiánya stb.) együttesen okozzák a betegségeket. Ehhez még hozzá tehetjük a szándékos szerves és szervetlen mérgezéseket.

Az "angolszász misszió" mindenkit provokál. Előrevetítene pl. egy India és Pakisztán közötti nukleáris vagy biológiai háborút, egy kínai terjeszkedést, vagy ide tartozik az arabok kiirtási terve is. Ehrlich, 1970-es években felvetett borúlátó kilátásai, valamint a Royal Society jelentése, amely szerint az emberiség élelmiszer-fogyasztási indexe, ami hatalmas eltéréseket mutat a gazdag és túl szegény népesség között, szörnyű értékeket mutat, mert a forrásokhoz való hozzáférés nem csak gazdagok lehetősége kellene hogy legyen, főleg, ha azokhoz tisztességtelen úton jutottak hozzá. Márpedig kevés gazdag nem használta ki a judeodemokrácia csalási, lopási, és korrupciós lehetőségeit.

John Guillebaud, az University College nyugalmazott professzora, a népességi ügyekről szólva egy gépfegyver és egy kórházi ágy között állva, egy vértől csöpögő kés demonstrációja mellet beszélt a népesség-szabályozásról.


A prof, egyik kezében fogamzásgátlót tartva propagált 2010. októberében a humánus megoldásról, de Forrest Mimsakadémikus az ebola vírus 90%-os "hatékonyságát" 2006-ban ecsetelő, "másik véleményt" képviselő Eric Plankaprofesszorról állította azt, hogy szociopata. A népességcsökkentés, a népesség-szabályozás, és az illuminátusok összelopott vagyonai birtokában, az általuk elképzelt, biorobotnak "meghagyandó" népesség illúziója nem fog valóra válni. A tudatmódosítási kísérletek pedig már most visszaütnek... mert amit szabad Jupiternek, az ökörnek is lehetőségében áll, és kezd élni is vele. Persze némi fáziskéséssel, mert az ébredéshez ébresztő kell.


Magyar Nemzetért tevő Szakembereket, nem magyarság ellen tevő HAZUGSÁGGYÁR alkalmazottakat! 

Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen” 

Gróf Széchenyi István



O

"Szándékos elszegényítés folyik... Mindenki ingatlanát el fogják venni..."

Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők elnökének tanulságos beszéde, - a Magyar Nemzeti Gárda, bankok elleni tiltakozó megmozdulásán.

2011. november 12. Budapest, József Nádor tér.

Érdemes meghallgatni ennek a videónak mind a 4 részét, - mert szembesülhetünk a kemény valósággal, s azzal a sötét jövővel, mely minden számla és devizaadóst utolér a közeljövőben, ha a magyarság nem fog össze, s nem cselekszik tevékenyen, a saját védelme érdekében.

Ha nem tudjuk megvédeni otthonainkat, nem tudjuk megvédeni termőföldjeinket sem!

Tatár József beszéde 2012. április 23-án a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara székháza előtt az "Állítsátok meg a kilakoltatásokat!" - címmel rendezett tüntetésen.
"Megvédjük magunkat, - tűzön vízen keresztül... Nem az a célunk, hogy politikai platformokat alakítsunk ki, most társadalmi összefogásra van szükség, a nemzeti katasztrófa megakadályozására!"
Ha nem tudjuk megvédeni otthonainkat, nem tudjuk megvédeni termőföldjeinket sem!
Védjük meg otthonainkat, mert ha a saját házunkat, lakásunkat nem tudjuk megvédeni, nem tudjuk megvédeni hazánkat, termőföldjeinket, közösségi tulajdonainkat sem!
Az elmúlt napok kilakoltatásairól és annak hátteréről.
A kilakoltatási moratórium megszűnte után drámai mértékben megnőtt a veszélyeztetett családok száma. A kilakoltatási fenyegetettségnek, jól érzékelhetően három iránya mutatkozik:
1. A beomló devizahitelek áldozatait: - a hitelező bank – adósság kezelő - bíróság – végrehajtó – lakásmaffia rendszer - fojtogatja, hozza kilátástalan helyzetbe.
2. Az önkormányzati bérlakásban élő, jövedelmüket elvesztett családokat a Polgármesteri Hivatal kezdeményezésére lakoltatják ki.
3. Továbbá veszélyeztetettek azok a személyek, akik valamilyen tartozásukat (legyen az 10.000 Ft-os telefonszámla) nem rendezték. Az ismert menetrend szerint a kérdéses követelés – a követelő cégtől - előbb bíróságra, majd végrehajtásra kerül, a végrehajtó cég illetékei miatt megtöbbszöröződik, végül a felháborító módon óriásira duzzadt, józan ésszel ki nem fizethető összeg az ingatlanra terhelődik, amelyet végül elárvereznek.
Vegyünk egy példát:
A hitelező pénzintézet, a már kifizetett részletek miatt elégedett, mert az adós - az esetek többségében - az ingatlan valós értékét már kifizette kamatok formájában. Az adós a részletfizetés megkezdése után hosszú évekig a kamatokat fizeti, amely kamat a pénzromlás miatt folyamatosan növekedik, a törzstőke érintetlen marad. Ha az adós fizetésképtelenné válik, akkor a hitelező a követelést potom összegért továbbadja egy követeléskezelőnek, amely a tartozást egy újabb részlettel terheli meg.
A Fizetési sorrend ekkor a következő képen alakul: követeléskezelő – kamat - törzstőke.
Így például egy10 millió forintra értékelt panel ára a futamidő lejártára akár 30 millió, forintra is ugorhat, miközben az ingatlan értéke folyamatosan csökken. Az ingatlan valós értékét jól mutatja, hogy az árverezendő lakások, a piaci ár 15-20% ért már megszerezhetők, elrabolhatók a - bank – adósság kezelő – bíróság – végrehajtó - lakásmaffia - rendszerben.
Összefoglalva: Az a lakótelepi lakás, amelyre 10 millió Ft hitelt vett fel valaki, 20 év alatt a fenti körülmények alakulása miatt végül 30 millió Ft-ba kerül, árverezéskor mégis 2-3 millió Ft-ért is meghirdethetik.
Bár a fenti példa egy banki károsultra vonatkozik, az alapprobléma, - vagyis a kilakoltatás veszélye – ott lebeg minden hiteles, önkormányzati bérlakásban élő, valamint valamilyen tartozást felhalmozó feje felett, a gazdasági helyzet romlásával még több ember kerülhet az utcára önhibáján kívül.
Magyarországon a problémában érintettek köre hozzávetőleg 6.000.000 ember, vagyis a társadalom meghatározó hányada.
Úgy tűnik, hogy a magyar társadalom eljutott az állapotba, hogy az egészséges táplálkozás, az emberhez méltó lakhatás és a mindennapos alkotó munka megteremtése és fenntartása hétköznapi ember számára egyszerűen kivitelezhetetlen. Bizonyítja a fenti állítást az országot elhagyó reményüket vesztett gazdasági emigránsok tízezrei, lényegében a tenni akaró fiatalok színe java.
A MAREVOSZ, és a Rendszerváltó Fórum, ezért csatlakozott a Fehér Kéményseprők Egyesülete, valamint a Koppány Csoport felhívására szervezett tüntetéshez. amelynek összefoglalóját meg lehet tekinteni a következő oldalon: www.hungariatv.hu
A demonstráción a következő követelések hangzottak el:
KÖVETELÉSEINK:
1. Követeljük, a kilakoltatások, árverések azonnali felfüggesztését, moratórium visszaállítását!
2. Követeljük, a már kilakoltatott családok azonnali visszahelyezését a saját tulajdonukba!
3. Követeljük, hogy a Kormány iktassa törvénybe, azon családok rehabilitálását, akik Önhibájukon kívül kerültek a kilakoltatásra, törvényben is tekintsék jogtalannak, az eljárást!
4. Követeljük, hogy a családok kifosztására szakosodott faktoring cégeket, pénzbehajtásra szakosodott kft-t, adósságkezelő, követeléskezelő, és ezen cégek kiszolgálói ellen a kormány hatékony lépéseket tegyen; Első körben, azonnal vonják vissza a működési engedélyüket, a vizsgálat idejére is!
5. KÖVETELJÜK, hogy végrehajtók által elkövetett jogtalanságok, és törvénytelen kilakoltatások megakadályozása érdekében, azonnali hatállyal vonják meg az önálló bírósági végrehajtóktól a Köztársasági Elnök és a Belügyminiszternél is nagyobb hatáskört, mert a korrupt végrehajtók azt képzelik magukról, hogy minden törvény felett állnak.
6. Teljes eltörlését kérjük a zálogtárgyak bírósági végrehajtáson kívüli értékesítésének szabályairól szóló 12/2003. (I. 30.) Korm. Rendeletnek. Ezzel egyértelműen fel lehet számolni a csaló lakásmaffiás cégek bűnözését.
7. Követeljük, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a törvényes keretek közt, járjon el azon pénzintézetekkel szemben, melyek a devizahitelesek, bizonyítottan csak erre a célra (jogtalan ingatlan szerzés) csak Magyarországon engedélyezett jelzálog és „OPCIÓS” szerződések megkötésére szakosodott;
8. Követeljük, hogy szüntessék meg és számolják fel annak lehetőségét, hogy bank cégre, vállalkozásra vagy magánszemélyre engedményezzen tartozást vagy ingatlant! Az összes faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező, kilakoltató cégeknél azonnali hatállyal kezdeményezzék tevékenységük, működésük felfüggesztését, és vezetőik ellen teljes vagyonosodási vizsgálatot elrendelni szíveskedjenek, kiemelt figyelmet fordítva az OTP Faktoringra!
9. Követeljük, hogy azon negatív szereplők, akik részt vettek a kilakoltatásokban, kiszolgálóikat, csalókat, behajtókat, ügyvédeket, banki embereket, 5 évig, ill. a pozíciójuk ismeretében 10 évig tiltsák el a közügyek gyakorlásától, a kilakoltatott családoknak az elszenvedett sérelmeikért vagyoni kártérítésben (családonként 15 millió forint) erejéig kártalanítsák!! Követeljük ezen személyek teljes vagyoni felelősségre vonását.
10. Kérjük a Földhivatalokra is kivetni, hogy azonnali hatállyal függesszenek fel az 1997. évi CXLI. Törvény 47. §. (1) bekezdése alapján minden „Ingatlanra vonatkozó jogok bejegyzése iránti kérelmeket, eljárást.” Kérjük felhívni minden munkatársuk és az illetékesek figyelmét, hogy kiemelt gondot fordítsanak a csalások megakadályozására.
Kommentár nélkül néhány felvétel:
Van remény a kilakoltatások megakadályozására, de csak kellő összefogással megalapozott hatékony fellépéssel! A kilakoltatások megakadályozásában az legfontosabb, hogy a nehéz helyzetbe kerülő károsult időben jelezze a problémát az otthonvédők felé. Ebben komoly feladatunk, hogy ne csak várjuk a jelentkezőket, hanem keressük, biztassuk azokat a végletekig elkeseredett honfitársainkat, akik valószínűleg szégyellik önhibájukon kívül kialakult drámai helyzetüket. Figyeljünk a rászorulókra, életeket menthetünk meg!
Április 23-án, hétfőn az országban több kilakoltatási végzést is igyekeztek érvényesíteni, amelyek egy részét ügyvédek, jogvédők, civil csoportok próbáltak megakadályozni, többnyire sikerrel. Az emberi tragédiákra érzéketlen hivatalok, végrehajtó hibájából sajnos majdnem megtörtént a tragédia, mert a 3. számú felvételen látható hölgy, akit családjával együtt ki akartak lakoltatni, önkezével akart véget vetni az életének, amikor az utolsó szalmaszál is veszni látszott. Az ott lévő családtagok, otthonvédők akadályozták meg a tragédiát, és harcolták ki, hogy ne történjen meg a kilakoltatás. A példa is mutatja, hogy nem szabad eddig a pontig eljutni, időben, hatékonyan kell cselekedni.
Az elmúlt egy hét eseményei kommentár nélkül. A múlt hét csütörtöki kilakoltatás itt tekinthető meg:
A történtek rögzítését köszönöm Kőszegi Lászlónak (Hungária Tv) SoDI-nak, és az ULTIMÁTUM multimédiának, és mindazon médiáknak, akik hitelesen közvetítve az eseményeket segítettek a rászorultaknak!
Fontos, hogy országos szintű legyen a lakás és otthonvédelem megszervezése, szükség van minél szélesebb körű összefogásra.
Kérek mindenkit, hogy tájékoztassa a kialakult helyzetről környezetét, próbáljunk együtt, közösen összefogva segíteni a rászorultaknak!
Kapcsolat: rendszervalto.forum.06@gmail.com
Tisztelettel:
Tatár József

Az OTP bankot nem érdekli a bírósági ítélet

De Csányi Sándor már nem sokáig lesz ilyen jókedvű... 
"Milliárdokat vettek el jogalap nélkül, illetve jogszerűtlenül az adósoktól. Felmerül a kérdés: mi történik abban az esetben, ha egy adós azért került az utcára, mert egy bank nyerészkedésének az áldozatává vált? Hiszen elindultak a kilakoltatások, és az ilyen, vagy hasonlóan törvényszegő banki gyakorlattal mesterségesen felgenerált pénzintézeti követelések nyomán indultak meg a végrehajtások, ezzel együtt a kilakoltatások, és dőltek romba életek..."
A bank nem akar visszafizetni
Több százmilliárd forintot kellene visszafizetnie az OTP Bank Zrt.-nek a Szegedi Ítélőtábla precedens döntése után az általa megkárosított ügyfelek számára, ám ezt – Csányi Sándor bejelentése szerint – ők nem akarják megtenni.
Mint ismeretes, Kásler Árpád, a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének (BAÉSZ) elnöke másodfokon is pert nyert az OTP Bank Zrt-vel szemben, április 26-án. Jogerősen is kimondták: tisztességtelen az a banki elszámolási mód, amellyel a havonta fizetendő törlesztő részletek kiszámolásánál deviza eladási árfolyamon számolt akkor, akkor magát a hitelt deviza vételi árfolyamon számította. Az ily módon keletkező árfolyam különbségekkel pedig a bank a saját nyereségét növelte az adós kárára.
A Szegedi Ítélőtábla kötelezte a bankot arra, hogy a hitelek és kölcsönök tekintetében egységesítse a deviza átszámításának gyakorlatát, mely szerint: amennyiben deviza vételi árfolyamot alkalmaz a hitel folyósításakor, abban az esetben a törlesztő részleteket is kötelezően deviza vételi árfolyamon kell számítaniuk. Precedens ítéletről beszélünk, mert, bár az OTP Bankkal szemben mondták ki, az összes, hasonló elszámolási gyakorlatot alkalmazó bankra érvényes és kötelező erejű, tekintettel arra, hogy ez a gyakorlat kizárólag a tőzsde-ügyleteknél szabályos, hiteltermékek vonatkozásában tiltja a törvény. A hiteltermékek vonatkozásában kizárólag egységes, tehát vagy eladási, vagy vételi, vagy pedig középárfolyamon számolhatnak a termék teljes futamideje alatt.
Csányi Sándor az OTP Bank elnöke nem sokáig lesz jókedvű
A bíróság véleménye alapján 240-320 milliárd forint az az összeg, amellyel a fentiek alapján túlfizetésben vannak az ügyfelek. Az ország területén belül kiadott, teljes hitelállományra vetítve pedig ez az összeg elérheti a 800-900 milliárd forintot.
A bíróság véleményével szemben a Bankszövetség 20-30 milliárd forintra becsüli ugyanezt az összeget, míg Barabás Gyula, a Széchenyi Hitelszövetség elnöke 100-150 milliárd forintról beszél. Bár az összegek a különféle szervezetek meglátása szerint nem egyeznek meg, a lényeg az: milliárdokat vettek el jogalap nélkül, illetve jogszerűtlenül az adósoktól. Felmerül a kérdés: mi történik abban az esetben, ha egy adós azért került az utcára, mert egy bank nyerészkedésének az áldozatává vált? Hiszen elindultak a kilakoltatások, és az ilyen, vagy hasonlóan törvényszegő banki gyakorlattal mesterségesen felgenerált pénzintézeti követelések nyomán indultak meg a végrehajtások, ezzel együtt a kilakoltatások, és dőltek romba életek…
Mindenesetre a bankoknak két lehetőségük maradt a precedens ítélet meghozatala után: vagy jóváírják a tőketartozásra a jogalap nélkül felszámított összegeket, vagy pedig visszafizetik azt, késedelmi kamattal együtt.
Bár Csányi Sándor azt közölte a Népszavával, hogy a folyamatban lévő ügyet nem kommentálnak, viszont a jogerős ítélettel szemben fellebbezést nyújtanak be a Kúriánál. Kilátásba helyezte azt is: amennyiben a Kúria mégis a banknak adna igazat, abban az esetben büntető- és polgári eljárásokat fog indítani a bankot feljelentőkkel szemben.
K.T.A.
hevesmegyei-hirhatar. hu - SzRTI


Pert vesztett az OTP a devizahitelessel szemben - Precedens?

 

Részben megváltoztatta a Szegedi Ítélőtábla másodfokú tanácsa a Békés Megyei Bíróság első fokú ítéletét abban az ügyben, amelyben a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének elnöke és felesége indított pert az OTP Bankkal szemben. A bíróság szerint a devizahitelek folyósításánál és törlesztésénél ugyanazt a típusú árfolyamot kell alkalmazni - számolt be az MTI.
A felperesek egyrészt azt kifogásolták, hogy devizahitelüknél az OTP a kezelési költséget devizában állapította meg, és terhelte rájuk. Másrészt azt, hogy amikor a hitelt törlesztik, akkor a törlesztőrészlet forint összegét az OTP az általa alkalmazott devizaeladási árfolyamán határozza meg, miközben a kölcsön folyósításakor a bank a vételi árfolyamon állapította meg a kölcsön összegét.
A táblabíróság jogerős döntése az első kifogás kapcsán az elsőfokú bíróság semmisséget kimondó ítéletét mellőzte, míg a második esetében azt helyben hagyta. Így jogerőre emelkedett az első fokon eljáró Békés Megyei Bíróság korábbi ítélete, amely az eladási árfolyam helyett a vételi árfolyam alkalmazását rendelte el a törlesztésnél is, visszamenőleges hatállyal.
Kásler Árpád, a BAÉSZ elnöke és felesége az OTP-vel szemben indított perükben a 2008. május 29-én létrejött deviza alapú kölcsönszerződésük két kikötését támadták meg. A Békés Megyei Bíróság 2011. december 8-án az említett két szerződési kikötés semmisségét állapította meg, vagyis mellőzte a kezelési költség devizában történő megállapítását, és az eladási árfolyam helyett a vételi árfolyam alkalmazását rendelte el a törlesztésnél is, visszamenőleges hatállyal.
Az ítélet ellen az OTP fellebbezéssel élt, azzal érvelve, hogy a kikötéseket a bíróság érdemben nem is vizsgálhatja, mert ezek a szolgáltatás és ellenszolgáltatás összemérése szempontjából releváns tényezők, és a Ptk. szerint a kikötés ilyen esetben nem támadható meg. Érdemi vizsgálat esetén pedig a két kikötés nem tisztességtelen, megfelelnek a jóhiszeműség és a tisztesség elvárásainak.
A deviza alapú kölcsön ügyleti kamata a forint alapú hitelekhez képest alacsonyabb, az adósok kedvező kondíciók mellett vették fel a kölcsönt, és tisztában voltak az árfolyamkockázat hatásaival, amely akár kedvező is lehetett volna. A felperesek ezzel szemben az első fokú ítéletnek megfelelően kiemelték: a kölcsönszerződésnek nem volt célja a devizaértékesítés, a bank így olyan haszonhoz jutott, amelyre a felek szándéka nem terjedt ki.
A másodfokú ítélet indoklása szerint a kezelési költség vizsgálatára a polgári bíróság jogköre nem terjed ki. A kezelési költség a banki szolgáltatás ellenszolgáltatása, ezért a bíróság a tisztességtelen kikötés körében a kezelési költség ilyen meghatározását nem vizsgálhatja. Ez azonban nem azt jelenti, hogy más fórumokon nem vitatható.
A vételi és eladási árfolyam alkalmazását azonban tisztességtelennek mondta ki a Szegedi Ítélőtábla. Eszerint ugyanis csak akkor lenne jogos az árfolyamok közötti különbség felszámítása, ha devizavásárlás történt volna az ügyfél számára. Azonban ebben az esetben a bank nem vett és nem adott el devizát az ügyfél részére, kölcsönszerződés jött létre a pénz használatáról, melynek fejében a kölcsönvevő kamatot köteles fizetni. Ezért ezt a kikötést a másodfokú bíróság is tisztességtelennek ítélte meg. Tisztességtelen, hogy amikor a bank folyósít, vételi árfolyamon számol, amikor pedig a törlesztés történik, eladási árfolyamon. Így eleve többet kell az adósnak törlesztenie, vagyis olyan szolgáltatásért fizet az ügyfél, amit nem vesz igénybe, hiszen deviza eladás-vétel nem történt. Ezért egyneműsíteni kell a folyósítást és a törlesztést, amit az első fokú bíróság is kimondott. A döntés jogerős.
A döntés az MTI beszámolója alapján precedens értékűnek tűnik, mely más OTP-s és más banki devizahitelek elszámolását visszamenőlegesen is érintheti. Hogy ez így van-e, az egyelőre a tudósításból nem derül ki.
Mit mond a törvény?
Ahogy arról a Portfolio.hu beszámolt, tavaly szeptember óta törvény korlátozza a fogyasztóval kötött devizaalapú hitel- és kölcsönszerződések esetében devizában felszámítható költségeket, díjakat. Így kizárólag azokat a költségeket és díjakat lehet felszámítani devizában, amelyek az adott szerződés teljesítésének és fenntartásának érdekében a devizaforrás megszerzésével közvetlenül kapcsolatban állnak, ideértve a kamatjellegű kezelési költséget. A törvény azonban nem visszamenőleges hatályú.
Egy 2010. novemberi törvénymódosítás értelmében pedig a lakáshitelek esetében a bankoknak kötelező a deviza középárfolyam vagy a Magyar Nemzeti Bank hivatalos devizaárfolyamának alkalmazása. Ez a jogszabály sem visszamenőleges hatályú.
Terjed a bank-maffia járvány! Ahogy az Occupy Wall Streetmozgalom szereplői ellen is megindult a bankok és a "rendőrség"(?) által közösen megszervezett, megtervezett levadászási akció, úgy ilyen eszközöket Magyarországon is alkalmaznak, pedig csak az érvényes törvények szerinti igazunkat követeljük, és amit nem akarnak megérteni a csalásokat kiagyaló bankok, az azt támogató kormányok, bíróságok és ügyészségek. Kásler Árpi megfenyegetése, és megfélemlítésének kísérlete rossz ómenOrbán számára, de Navracsics helyében is elsüllyednék a szégyentől. Egyik hazáját kifosztó és a kifosztásban segédkező bábkormány sem hiheti, hogy "megbízása" örökérvényű, és korlátlan hatalmat biztosít, mert "hosszú az út a pohártól az ajkadig"!
Tudom, hogy bíznak abban, hogy a lefegyverzett ország maradék hadserege is csak arra elég, hogy a 
NATO afganisztáni kábítószer termelését védje.
Ez utóbbi NATO tevékenység miatt már a 
Nemzetközi Bíróságon van az orosz feljelentés, mert a "termelés" 40-szeresére növekedett, ami a tálib-uralom alatti kb. 100 tonnáról növekedett meg, de "zsoldosokkal" itthon sem lehet megvédetni az emberek jogait, ahogy nagyrészben mindenre kapható rendőrökkel, és köztisztviselőkkel sem!

Napi Gazdaság idézi az OTP kifogását, miszerint "azzal érvelve, hogy a kikötéseket a bíróság érdemben nem is vizsgálhatja, mert ezek a szolgáltatás és ellenszolgáltatás összemérése szempontjából releváns tényezők, és a Ptk. szerint a kikötés ilyen esetben nem támadható meg. Érdemi vizsgálat esetén pedig a két kikötés nem tisztességtelen, megfelelnek a jóhiszeműség és a tisztesség elvárásainak.Link
Az 
OTP, de más pénzügyi szervezet deviza-hiteleiről már tavaly készítettem egy összefoglalót, végig vizsgálva, hogy törvényellenes jogszabályokra, belső szabályzatokra hivatkozva, a PTK és a BTK hány és milyen előírásokat tartalmazó paragrafusát szegték meg. Ebből a legenyhébb, hogy a "jóhiszeműséget" is megsértették, pofátlanul kifosztva a hitelfelvevőket.
Napi Gazdaság is jelezte, ahogy neves svájci és amerikai gazdasági szakemberek is, hogy "Nem történt devizavásárlás"!Csak akkor lenne jogos az árfolyamok közötti különbség felszámítása, ha devizavásárlás történt volna az ügyfél számára. Azonban ebben az esetben a bank nem vett és nem adott el devizát az ügyfél részére.

A csalás többszörös, és teljesen jogellenes, mert a 
vérszemet kapott bankárok és "politikusok" nem csak az árfolyamnövekedés különbségét verték rá a saját adónkból ellopott milliárdokra, és a többi értéktelen virtuális pénzre, nem csak a százalékosan meghatározott kezelési költséggel követtek el törvénytelenséget, devizacsalást, de még adót sem fizettek a "többletbevételek" után. Ha az állam részesedne a "befektetéséből", és ezt esetleg nem lopnák el a politikusok, még érthető lenne azok hozzáállása, akik tudatlanul azt mondják, megérdemlik a deviza-hitelt felvevők, hogy elveszítsék mindenüket, de egyrészt ezektől a most "nem érintettektől" is loptak, méghozzá több ezer milliárdot, másrészt a deviza-hitellel kifosztottak után ők fognak következni, mert ez a tolvajbanda addig nem nyugszik, amíg mindenkit ki nem foszt! Utánuk a "kicsit", majd utána a gazdagabbak, és végül már milliárdosok következnek, mert a Bilderberg Group szerint "túl sokan vannak, nincs szükség ennyi élősködőre".

Árpival már jóideje végigvizsgáltuk, hány sebből véreznek ezek a szerződések, milyen jogsértéseket bújtat a kormány, és milyen helyrehozhatatlan károkat okoztak eddig is az összefonódó banki -és politikai érdekek.
"
Olyan szolgáltatásért fizet az ügyfél, amit nem vesz igénybe, hiszen deviza eladás-vétel nem történt. Ezért egyneműsíteni kell a folyósítást és a törlesztést, amit az első fokú bíróság is kimondott. A döntés jogerős." - írja a Napi Gazdaság.
Az utolsó előtti mondat magáért beszél, de ettől kiterjedtebb a csalás, mert ha a pénzintézet az 
MNB-től a befektetői pénzéből vásárolt volna valutát, még azt lehetne mondani, hogy jogos némi követelés. 2008-ban a bankoknak 5% fedezetet kellett 100% hitel folyósításához felmutatni. Ez a fedezet 2009-re 2%-ra csökkent, viszont forintvásárlás nem volt, csak évi 8 milliárd dollár adókból történő kifizetése a pénzkiadásért.
A hitelekből gyakorlatilag hozzávetőleg 
3000 milliárd forintot az adófizetők pénzéből aMNB állt, amiről mélyen hallgatnak. A fennmaradó 4600 milliárd pedig virtuális, fedezet nélküli pénz volt, értéktelen papír, mert értéket csak az adózott jövedelemből befizetett törlesztéseken keresztül kaphat. A kb. 7600 milliárd forintos hitelállomány 2-5%-át adták csak a bankok (ha adták).

kormány, ahogy a PÁSZF is, úgy tesz, mintha nem tudná, hogy mitörtént, közben a bíróságok működését felülről vezérli. Politikai érdekek mentén dob csontot a becsapott, és jogérvényesítési lehetőségétől megfosztott embereknek, és a "gesztusnak" is örülni kellene, bár az elért "eredmények" még csak a kezdetet jelentik!
Idézve Árpitól a hitelekről: "
És mindebben az a szerencse, hogy nem azért nem tartalmazhat más haszonelemet, mert Kásler Árpád mondja, vagy a Bíróság mondja, hanem azért, mert a törvény így rendelkezik. Tehát aki mást ítél, az a törvény ellenében ítél!Link
Csányi fenyegetése már eljutott a fél országhoz, mert az ilyen bíróságokra való "nyomásgyakorlás" csak annyit fog eredményezni, hogy törvényellenes ítéleteket meghozni hajlandó bírók is gyűjthetnek, ugyanúgy, mint a milliárdosok... no nem igazán mondom mire, majd eldöntik, hogy megvesztegetésre, magánhadseregre, vagy temetésre...

Minden állampolgár köteles lesz nyomkövetőt magánál hordani

Kedden adták át a Nemzeti Egységes Kártyarendszer első darabjait. A jelenleg érvényes diákigazolványok helyett mostantól aki újabb diákigazolványt igényel, már csippel ellátott igazolványt kap, és a jövőben már csak RFID-csippel ellátott igazolványokat fognak előállítani. Első körben a diákigazolványok esetében lép életbe az új rendszer, és bevezetik az oktatói, illetve kormánytisztviselő igazolványt.
A kormány tervei szerint a későbbiekben valamennyi személyazonossági okmányt RFID-csippel látnak el, majd az összes okmányt fel fogja váltani egyetlen kártya. Aki eddig homokba dugta a fejét és azt hangoztatta, hogy a társadalom feletti teljes ellenőrzés nem lehetséges - mi több, összeesküvés-elmélet - annak ideje elgondolkozni egy-két dolgon.
Az RFID a "Radio Frequency Identification" rövidítése, vagyis rádióhullámok segítségével drót nélküli adatátvitelt lehetővé tevő technológia. A lényege egy elektronikus kóddal beprogramozott mikrocsip, az ún. transzponder, amely egy miniáramkört és egy antennát tartalmaz, hogy egy azonosító jelet sugározzon ki. A kibocsátott kódot számítógéphez csatlakoztatott speciális olvasó berendezések, szkennerek segítségével lehet fogni.
Az RFID-csip feladatából adódóan kis mennyiségű adat tárolására alkalmas, egy újabb változata pedig lehetővé teszi a tárolt adatok felülírását. Mint azt az új diákigazolvány példája is mutatja, így a csip alkalmassá válik arra, hogy az iskolákban átvegye az ellenőrzők és a napló helyét. Az RFID-csipet régóta használják (leginkább nyugaton) az áruforgalomban, illetve beléptető rendszerekhez is, és a kormány tervei szerint az iskolákban, valamint a BKV járatain kötelezővé teszik majd az ilyen beléptető rendszerek bevezetését. A kormány szerint a közeljövőben a BKV rendszereit úgy alakítják át, hogy az RFID csip átvehesse a jegyek és bérletek helyét is.
Amit ez a hétköznapokban jelent: Első körben - valamennyi, iskolába járó diák ilyen diákigazolvánnyal fog rendelkezni. Mivel a BKV-t és az iskolákat bevonják az átalakításokba, ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a diáknak magával kell hordania az RFID csipet. Mindig magánál kell majd tartania, mert a BKV ellenőrnek ezt nyújtja majd oda jegy/bérlet helyett, iskolába érkezéskor ezzel tud bemenni a kapun, a tanórák után ezzel tud kimenni, majd hazafelé a BKV járatain megintcsak nála kell legyen. Az eszköz hatékonyságához nem fér kétség, így várhatóan a tömegközlekedés ennek megfelelően alakul majd minden városban. A tanároknak maguknál kell hordaniuk az RFID-csippel ellátott oktatói igazolványt, mert ezzel tudnak bemenni az iskola épületébe, és ezzel tudnak kimenni. A köztisztviselőknek, a kormányhivatalok alkalmazottainak már nem idegen ez a fajta beléptető rendszer, mert évtizedek óta ezt használják. Minisztériumokban általánosan használt eszköz a beléptető kártya, az új intézkedés csak egy újabb kártyát jelent, aminek már többféle felhasználása lehetséges. Olyan intézményekben, mint például az ország szétrablását lebonyolító vállalat utódszervezete, az MNV ZRt., az alkalmazottak minden egyes folyosó ajtaján csak úgy haladhatnak tovább, ha odatartják a beléptető kártyát, így a személyek mozgása ellenőrizhető. Ha valaki túl sokat tartózkodik a büfében, túl sokat van az épületen kívül, az mind regisztrált távollét, de bizalmas adatok kiszivárogtatásakor is egyszerűen visszavezethető a tárolás helye alapján, hogy melyik az a pár alkalmazott, akinek hozzáférése lehetett.
Első körben az intézmények alkalmazottai, tanulói - második körben a teljes társadalom. A Fidesz nyilatkozatai szerint ugyanis a későbbiekben a személyigazolványok és a vezetői engedélyek is RFID-csippel lesznek ellátva. Ha az első sorozat elkészül, már csak hónapok kérdése az új típusú személyigazolvány.
Mivel az RFID-csip egy adott kódot sugároz és minden állampolgár egyedi azonosító kóddal bír, ezért a magunknál hordott diákigazolvánnyal, személyigazolvánnyal és vezetői engedéllyel egyben visszakövethető a tartózkodási helyünk is. Ezek olyan dokumentumok, amit minden állampolgár köteles magánál tartani, így minden állampolgár köteles magánál tartani az RFID-csipet.
Az RFID-csip érzékelése a hétköznapokban nem lehetséges egy adott távolságon kívül, köszönhetően a beléptető rendszerekben használt alacsony érzékenységű készülékeknek. Ez lehetővé teszi, hogy a csipet csak egy adott helységben, ajtó előtt, stb. használjuk. Ha ezeknek a készülékeknek nem lenne gyengére állítva az érzékelése, abban az esetben pl. egyetlen BKV-jegy nyitva tartaná a közeljövőben Budapestre telepített összes BKV-s beléptetőt, vagy egyetlen diák beléptetője az összes diáknak nyitva tartaná az iskola kapuját. Vagyis az RFID-technológia rövidtávú volta nem azt jelenti, hogy csak egy adott távon belül érzékelhető csipet tesznek az igazolványokba, hanem logikus oknál fogva vannak/lesznek gyenge érzékenységű készülékek használatban.
Mivel az RFID-csip gyenge jelet bocsát ki, csak a vevő készülék érzékenysége fokozásának kérdése, hogy a jel távolabbról is érzékelhető legyen. Akár az összes egyszerre. Egy telefonközpont technikai háttere elegendő ahhoz, hogy kis átalakításokkal monitorozható és regisztrálható legyen a tízmillió állampolgár mozgása a nap 24 órájában. Nyilván nem véletlen egybeesés, hogy a kormány az új RFID-csipek bevezetésével párhuzamosan új állami telefonszolgáltatót hoz létre...
Nem nehéz mindebből észrevenni, hogy a Fidesznek köze nincsen a magyar érdekképviselethez (döbbenetes, de rengeteg embert még mindig megtéveszt), helyette szolgalelkűen a csak "New World Order" néven elterjedt szabadkőműves terror-rendszer lokális végrehajtója. Akinek még ez az intézkedés sem árulkodó, az várja csak meg, ameddig a gyerekének nem a diákigazolványába, hanem kötelezően a bőre alá ültetik az RFID-csipet, akár egy állatnak. Mi nem kérünk belőle.
Molnár István


Az utóbbi hetekben fény derült egy-két érdekes dologra a legújabb okos-telefonokkal kapcsolatban. Kiderült, hogy nem csak borzasztóan okosak, de mérhetetlenül kiváncsiak is. Az Apple iPhone-járól szivárgott ki először, hogy nem csak hogy folyamatosan figyeli, hogy éppen hol és merre jár tulajdonosa, de ezekből az adatokból utána adatbázist épít, amit később sem töröl le, ráadásul minden egyes másik gépre is átmásol, amivel a kütyüt később szinkronizálják. (cikket lásd itt)
Most biztosan azt mormolod magadban, hogy már megint teljesen megőrültem, hisz mindenki tudja, hogy a mobiltelefonok arra készültek, hogy a trolin ülve fel lehessen hívni az asszonyt, hogy lebbencslevest főzzön vacsorára, meg azért, hogy lehessen szavazni, hogy a héten melyik bohóc essen ki a villából.
Nos. Kedves barátaim, sajnálom, ha ki kell ábrándítsalak titeket, de ezek a készülékek nem ezért készülnek! Mint ahogy a kukac sem azért kerül a horogra, hogy egy kellemes eledellel ajándékozza meg a balatoni keszeget, és hogy merő jó szándékból csillapítsa éhségét. A gyártók persze igyekeznek ezeket a kütyüket érdekes (és néha egyébként egész hasznos) alkalmazásokkal ellátni, mert mégis csak kell valami, amivel rá lehet venni téged, hogy állandóan magaddal hordj egy személyi nyomkövető készüléket. Ha azt mondanák: Itt ez a nyomkövető készülék, lennél kedves mindenhová magaddal cipelni, hogy hallhassuk mit beszélsz, és tudjuk merre jársz? Akkor valószínűleg kevesebben kérnének belőle, mint így, hogy mindenféle hiper-szuper alkalmazásokkal próbálják eladni őket. (És tudja, és tudja!)
Úgyhogy csak annyit tudok mondani, hogy használjátok őket egészséggel, de egy pillanatra ne feledjétek, hogy a hatalmi elit szempontjából azért hordjátok ezeket magatokkal, hogy minden pillanatban lehessen tudni, hogy éppen mit csináltok!

A bankárok legfőbb vágya, hogy előbb vagy utóbb (de lehetőleg előbb) egy mikrochip-et ültethessenek be mindenkinek a bőre alá, ami persze a személyes nyomkövetés legkifinomultabb változata lenne, és egyúttal arra is jó, hogy a készpénzt felváltó digitális, virtuális pénzüket mindenki azon tárolhassa.
Mielőtt azonban erre sor kerülne - vagy akár ezzel párhuzamosan - az egyre okosabb telefonok egy csomó funkciót megvalósíthatnak mindebből. Ha például sikerülne elérni, hogy mindenkinél legyen állandó jelleggel egy mobiltelefon, akkor a chip-re végeredményben nem is lenne szükség. Az csak annyiban lenne jobb megoldás, hogy azt nem lehet "véletlenül" otthon felejteni, mindig garantáltan nálad lenne, hiszen teljesen beléd lenne operálva.
Ha nyitott szemmel jársz, egészen jól látszanak a törekvések arra, hogy minél kevésbé lehessen megkerülni, hogy legyen nálad mobiltelefon, és próbálnak rászoktatni arra is, hogy a pénzügyi tranzakcióidat is lehetőleg a mobiltelefonod segítségével végezd (parkolás, autópálya matrica, adakozás SMS-sel, stb). Mostanság a Google Youtube fiókom is egyre gyakrabban cseszeget, hogy adjam meg neki a mobiltelefonszámomat, amit természetesen nagyon nem szeretnék neki megadni, de már szinte látom magam előtt a napot, amikor nem fog többé engedni belépnem, ha nem kötöm az orrára a mobiltelefonszámomat. No, persze azt állítja, hogy ez igazából nekem lesz marha jó dolog, mert így ha netán nem tudnám fejben tartani a nyolcbetűs jelszómat, akkor azt el fogja majd tudni küldeni nekem akár SMS-ben is, de persze ez megint csak "bikaürülék", ahogy az angolszász fogalmaz, mert valójában azért kell neki, hogy megtudhassa a személyi azonosságomat és onnantól kezdve, bármikor, akár a pontos helyemet is meghatározhassa. A google mindent és mindenkit látni akar!
 
 
Minden bizonnyal vannak, akik még most is erősen kételkednek a szavaimban. Nekik a következő elmetornát javasolnám. Adjanak nekem választ a következő, igencsak egyszerűnek tűnő kérdésemre: Miért van minden mobiltelefonban kamera? Akinek van rá értelmes magyarázata, az kérem feltétlenül írja meg nekem, mondjuk ide, a megjegyzés rovatba. Figyelem! A válaszban azt kérem megindokolni, hogy miért van MINDEN telefonban kamera. Az nem helyes válasz, hogy: az egy nagyon hasznos dolog, mert ha van, akkor lehet a telefonnal MMS-t küldeni, mert az csak arra ad választ, hogy miért jó dolog az, ha egyes telefonokba raknak kamerát. Az én kérdésem inkább arra irányul, miért nem tudok olyan telefont venni, amiben nincs kamera? Olyat tudok venni, amiben nincs GPS, de olyat nem, amiben nincs kamera. Hiába mondanám, hogy nincs rá semmi szükségem, és adjanak egy olyat, ami mondjuk kétezer forinttal olcsóbb, de nincs benne kamera, meg hogy nem akarok olyasmiért fizetni, amire nincs szükségem.
Nos, amíg nem ad nekem erre valaki egy elfogadható választ, kénytelen vagyok feltételezni, hogy arra a kamerára sem elsősorban nekem van szükségem. Persze én is használhatom erre-arra, de elsősorban nem azért van ott, hogy az én számomra biztosítson funkciókat. Ha így lenne, akkor opcionális lenne, nem pedig kötelező.
Ezek után, ha eddig még nem tetted volna meg, mindenképpen töprengj el egy kicsit azon is, hogy mennyire érdekes egybeesés, hogy ha az iPhone szót kimondod angolul, az azt jelenti szem-telefon! Nem kezd egész érdekes lenni a dolog?
 
De nem ez az egyetlen "különös egybeesés". Ezen a képen a 2001: Űrodüsszeia című film két főszereplője látható: Dave, a legénység egyik tagja és HAL 9000, a szuper-intelligens számítógép, egy függőleges, téglalap alakú dolog a műszerfaluk közepén. A HAL 9000, Stanley Kubrick korszakalkotó sci-fi-jében, egy szuper-komputer, amelynek az az egyik dolga, hogy folyamatosan figyelje a legénység minden mozdulatát. Az a vörösesen világító lencse lenne a "szeme" neki. Amikor a film során rájön, hogy az asztronauták gyanakszanak rá, végül úgy dönt, hogy mindenkit elpusztít a fedélzeten. Hogy sikerül-e neki, azt most nem lövöm le, hátha megnézitek. (link)
Csak én látok erős hasonlatosságot a mobiltelefonom hátlapja, és a között, ahogyan Kubrick ábrázolja azt technológiai vívmányt, amely nyomon követi a fedélzeten tartózkodó emberek minden mozdulatát?
Szóval ez egy kis gondolkodni való nektek, amíg a legújabb SzeNyoK megjelenésére vártok (majd elfelejtettem, SzeNyoK = Személyi Nyomkövető Készülék, saját rövödítés). Aki átlát Kubrick metaforáin (mint pl. itt az űrutazás, ami természetesen egy metafora az emberiség "útjára") az nagyon mély dolgokat érthet meg a filmjeiből. Olyannyira, hogyutolsó filmje egyenesen az életébe került.
forrás: 





Az európai válságnak koránt sincs vége
Európában javulás helyett igazi gazdasági rémálom kezd kibontakozni. A kormányok fenntarthatatlan adósságokat halmoztak fel, a megszorítások és kiadáscsökkentések azonban minden esetben további lassulást eredményeztek. A politikusok tulajdonképpen két rossz „megoldás” közül kénytelenek választani. Az adósságokat nem halmozhatják tovább, a kiadások csökkentésével viszont a válság elmélyülését okozzák és még a lakosság is fellázad ellenük.
Görögország tökéletes példa erre. Évek óta haladnak a megszorítások útján és gazdaságuk szó szerint a szakadék szélén táncol. A tüntetések lassan az ország életének részévé válnak. Az Egyesült Államok is jól tenné, ha figyelné ezeket az események, hogy lássa hogyan ér véget az adósság-buli. A legtöbb európai országban még csak a megszorító intézkedések bevezetésének kezdeti szakaszánál járnak, mégis a munkanélküliségi adatok az euró bevezetése óta eltelt időszak legmagasabb értékeit mutatják. A munkanélküliségi ráta 10 hónapja folyamatosan emelkedik, jelenleg 10,8%-nál tart és sajnos tovább emelkedik.
A globális elit prominens tagja, Soros György éppen a napokban nyilatkozott az európai helyzetről egy dán lapnak:
Az euró válság tovább fog mélyülni, így akár még az Európai Uniót is lerombolhatja. Hozzátette: a válságnak még koránt sincs vége, a fiskális paktum, a megszorító politika pedig rossz irányba tereli az uniós gazdaságokat, amikor a gazdaság élénkítésére már csak monetáris politikai eszközök állnak majd a kormányok rendelkezésére.
Ahogy egyik gazdaság a másik után süllyed válságba, az európai pénzügyi rendszerre nehezedő nyomás egyre erősödik. Az európai bankrendszer majdnem négyszer nagyobb, mint az amerikai. Amennyiben az európai bankrendszer összeomlik (és erre komoly esély van), az az egész világot megrengeti. A következő pénzügyi válság epicentruma minden jel szerint Európa lesz.
A következő 27 statisztikai adat mindenesetre efelé mutat:
Görögország
1. A görög gazdaság 6%-kal csökkent 2011-ben és öt éve folyamatosan zsugorodik.
2. 2010-ben Görögországban a munkanélküliségi ráta 12,5%, 2011-ben 17,3% volt, jelenleg pedig 21,8%-on áll.
3. A munkanélküliek aránya a fiatalok körében több mint 50%.
4. Konkrét példaként érdemes megemlíteni Perema kikötővárost, ahol a munkanélküliség jelenleg 60%.
5. Görögországban a kiskereskedelmi boltok 20%-a zárt be a válság elindulása óta.
6. Az ország GDP-hez viszonyított adóssága jelenleg körülbelül 160%.
7. Egyes megszorító intézkedések hihetetlenül szigorúak. 2010-ben például a köztisztviselők fizetését 40%-kal csökkentették.
8. A megszorító intézkedések ellenére a görög költségvetési hiány 2012-ben még mindig aGDP 7%-a körül lesz.
9. Görögország jövőbeli fedezetnélküli kötelezettségei a GDP körülbelül 800%-ára rúgnak.
10. Nem mellékes, hogy a nagy gazdasági nehézségek közepette néhány komoly betegség ismét felütötte a fejét. A Guardian a következőket írta:
Athén központi kerületeiben az intravénás kábítószer használók körében az HIV/AIDS fertőzöttek száma 1250%-kal nőtt 2011 első tíz hónapjában az előző év hasonló időszakához képest, az Orvosok határok nélkül adatai szerint, miközben a malária lassan járvánnyá fajul a déli vidékeken, amire 1970 óta nem volt példa.
Spanyolország
11. A munkanélküliségi ráta jelenleg 23,6% Spanyolországban.
12. Ugyanez a fiatalok körétben itt is 50% felett áll.
13. A veszélyes kölcsönök teljes értéke a spanyol GDP hozzávetőlegesen 13 százaléka.
14. Spanyolország GDP-je körülbelül 1400 milliárd dollár. A három legnagyobb, az összeomlás szélén álló spanyol bank eszközállománya körülbelül 2700 milliárd dollárt tesz ki.
15. 2011-ben a lakásárak 11,2 százalékkal estek.
16. 2011-ben az ingatlan lefoglalások száma 32 százalékkal emelkedett.
17. 2012-ben a kormány GDP arányos adóssága körülbelül 11 százalékkal fog emelkedni.
18. Mindezek mellé Spanyolország az elmúlt 70 év legsúlyosabb aszályával küzd.
Portugália
19. Portugáliában a munkanélküliségi ráta jelenleg 15%.
20. Ugyanez a fiatalok körében több mint 35%.
21. Márciusban a portugál bankok 56,3 milliárd eurós kölcsönt vettek fel az Európai Központi Banktól.
22. Az előrejelzések szerint a portugál gazdaságra 5,7 százalékos zsugorodás vár 2012 során.
23. Az adósság minden formáját számba véve Portugáliában (kormány, üzleti és fogyasztói), összértékük a GDP 360 százalékát teszi ki.
Olaszország
24. A munkanélküliségi ráta a fiatalok körében 31,9 százalékra emelkedett, ami mindenkori rekordnak számít.
25. Olaszország nemzeti adóssága a görög, ír és portugál adósság összértékének körülbelül2,7-szerese.
26. Csak a 2012-ben esedékessé váló adósságok összege, amelyeket az olasz kormány kénytelen lesz tovább görgetni, a GDP körülbelül 23,1 százalékát teszi ki.
27. Olaszország GDP-hez viszonyított adóssága jelenleg 120%.
Ezeket az adatokat látva vajon miért nem omlott még össze Európa? A hatalmon lévők minden eszközt bevetettek. Az Európai Központi Bank például úgy döntött, hogy hihetetlen pénzhegyeket ad kölcsön az európai bankoknak, ami két dolgot eredményezett:
1. Egyrészt megakadályozta, hogy a veszélyben lévő európai bankok összeomoljanak,
2. ezek a bankok pedig a kapott pénzt arra használták, hogy szuverén állampapírokat vásároljanak, ami alacsonyan tartotta a kamatokat.
Ez a játék azonban nagyon sebezhetővé tette az Európai Központi Bankot. Az EKB mérleg szerinti eszközállománya több mint 1000 milliárd dollárral nőtt az elmúlt kilenc hónap során. Az EKB mérlege jelenleg nagyobb, mint Németország GDP-je, tőkeáttétele pedig 36:1.
Meddig lehet nyújtani ezt a befőttes gumit? Lehet, hogy hamarosan megtudjuk.
Az európai pénzügyi rendszer hihetetlen arányú tőkeáttéttel működik, és ez a stabilnak gondolt országok bankrendszerére éppen úgy igaz.
A nagy német bankokra jellemző tőkeáttét arány például 32:1, és ezek a bankok óriási szuverén adósságok birtokosai.
Összeomlása előtt közvetlenül a Lehman Brothers 30:1 arányú tőkeáttéttel rendelkezett.
Egy adósságválságot nem lehet még több adóssággal megoldani. Az új adósságokkal az Európai Központi Bank csak néhány hónapnyi haladékot tudott vásárolni. Mint minden pénzügyi lufi, a szuverén adósságlufi is kidurran egyszer.
A világ vezető ipari országainak összadóssága jelenleg körülbelül 55.000 milliárd dollárra rúg.
Jó volt a buli, de a kockázatra, adósságra és tőkeáttétre épült piramis most már bármikor ránk omolhat. Csupán idő kérdése. A repedések a falon egyre nagyobbak. Remélhetőleg van még néhány hónapunk addig, de manapság semmi sem garantált. Egy dolog látszik csak biztosnak: a globális pénzrendszer összeomlása.
Amikor ez megtörténik vajon milyen „megoldást” erőltetnek ránk vezetőink?
Ezen addig is érdemes elgondolkozni. 





Az EU nyomására privatizálják a görög áramtermelést

Az Európai Unió a görög gazdaság tönkretételével hozzálátott a maradék állami vagyon felszámolásához. A mára már létfontosságúvá váló hitelek mellé azt a feltételt szabták, hogy el kell adni a maradék állami tulajdonokat, különösen az olyan stratégiai ágazatok terén, mint az energetika.
Görögország legnagyobb elektromosság-termelő vállalata bejelentette, még ebben az évben eladja saját létesítményeit, hogy ezzel hozzásegítse az országot az új hitelcsomag mellé szabott feltételek teljesüléséhez. A privatizációs folyamatot gyorsított eljárásban végzik, így az 2013 végére utóellenőrzésével együtt lezárulhat. Arthourosz Zervos, a DEI vezérigazgatója mindezt a Dániában tartott nemzetközi szélenergia-konferencián jelentette be. Zervos azt mondta, a cég négy erőművet fog eladni, de az értékesítéstől a jelenlegi áraknál fél milliárd euróval több bevételt várnak.
A Görögország számára megszabott feltételek alapján az állam csak az erőművek eladását követően csökkentheti részesedését, viszont azt 51-ről 34%-ra kell csökkentenie. Zervos elmondása szerint a vállalat már nem akar részvényeket kiadni.
Hogy milyen kényszert alkalmaztak a háttérben, azt nem tudni, de az egyértelmű, hogy a vállalat a múlt év végén pénzügyi manipulációk áldozatává vált. Akik most hitelt adnak a görög kormánynak, tettek róla, hogy a cég veszteséges legyen, a részvények értéke zuhanjon, és a saját embereiket, illetve a beszabályozott államon kívül minden befektetőt elzavarjanak a vállalat környékéről. A DEI 2011 utolsó negyedévében 240 millió euró veszteséget könyvelt el, részvényeinek értéke pedig 20%-ot zuhant.
Zervos szerint most azokat az erőműveket adják el, amiket lignittel üzemeltetnek (a görög áramtermelés közel felét lignitből fedezik), és a cég az erőművekkel együtt nem adja fel piaci részesedését az áramtermelésből. Az Európai Bizottság nyomására a görög kormánynak csökkentenie kell részesedését és minimalizálni kell a lignit felhasználását a DEI létesítményeiben. Zervos elmondása szerint tárgyalások kezdődtek a hidroelektromos energiára való áttérésről, de döntést még nem hoztak az ügyben. Feltehetőleg ezt is jókora hitelekkel akarják megvalósítani, mivel a hiteladók sikeresen felszámolták a cég tartalékait.
A görögök pedig jobb ha felkészülnek rá, hogy a privatizációt követően minden villanyszámlánál egyre mélyebbre kell majd a pénztárcájukba nyúlniuk...
Molnár István

Kiszivárgott a Barosso-diktátum - A görög pártok máris mentik ami menthető

 

Görögország öt legnagyobb pártja újabb 10 millió eurót fog kapni a választások előtti "megmérettetésekre", ezzel már 47 millió euróra emelkedett az összeg, amit ebben a hónapban (!) elosztottak egymás közt.
Szerda éjjel ugyanis összeült egy bizottság, amelyben minden politikai pártnak küldötte jelen volt, és miután kijelentették, hogy ez a gyűlés ötpárti volta miatt a nemzet egészét képviseli, kiosztottak a saját pártjaik közt újabb 10 millió eurót.
Mindezt az után, hogy március közepén szintén összeültek, és szétosztottak egymás közt 7,78 milliót "kutatási és oktatási célokra", majd pár nappal később újabb 28,9 millió eurót, azt már csak úgy cím nélkül.
Nem kérdés, hogy a gyors pénzosztás összefüggésben van a tegnap előtt kiszivárgott Barosso-jelentéssel, ami többek között újabb kiadáscsökkentéseket tartalmaz, beleértve a pártok támogatását is. Mivel a dokumentum már az előtt a nyilvánosság elé került, hogy Barosso az Európai Bizottság elé terjesztette volna, a görög politikusok gyorsan meglépték az összes, jelenleg pártok által lehívható támogatás kiosztását.
Mivel a dokumentum egy sor diktátumot tartalmaz arra vonatkozóan, hogy a görög kormánynak a választásokat követően milyen lépéseket és milyen határidővel kell megtennie, ezért a görög politikusok felkészülhetnek a legrosszabbra. Ugyanis a Barosso-jelentés nemcsak a teljes állami vagyon kiárusítását (határidőre) írja elő, hanem azt is kijelenti, hogy minden görög lakosnak 33600 euró adóssága van, ezért bármilyen, a görög lakosok által megválasztott képviselőnek az az elsődleges feladata, hogy ezt az adósságot törlessze az unió felé.
A kiszivárgott jelentés abból a szempontból is diktátum, hogy meghatározza a kapott kölcsön teljes összegének felhasználását - ugyanis amit Görögországnak fizetnek, azt nem a görög gazdaság beindítására fizetik, hanem Barosso diktátuma szerint az összeg nagy részét 2012 szeptemberéig a bankok feltőkésítésére kell felhasználni.
Ezt a tőkét a bankoknak pedig hitelezésre kell fordítani. A diktátum leírja azt a műveletet, amivel a görög állam a lakosságot rákényszerítheti az államadósság törlesztésére. Barosso szerint ennek úgy kell zajlania, hogy a kormány tegye lehetővé, hogy az átlag állampolgár a lehető legegyszerűbb módon és kezdőtőke nélkül tudjon önfoglalkoztató vállalkozást alapítani, és ehhez a bankok a felvett kölcsönből hitelezzenek az állampolgároknak. Ez úgy teszi lehetővé az államadósság törlesztéséhez szükséges összeg learatását, hogy az újonnan alapított vállalkozásokra jövőre már jóval nagyobb adóterheket vetnek ki, és a törlesztő részletek is növekedni fognak. (feltehetőleg erről majd az EB piaci manipulációval gondoskodik).
A vállalkozás-alapítás megkönnyítését Barosso szerint különösen a fiatalok körében kell propagálni.
A diktátum kimondja, hogy Görögországnak privatizálnia kell az ország valamennyi légitársaságát, a városi tömegközlekedést több vállalatra kell felosztania majd azt is privatizálnia kell, valamint magántulajdonba kell adnia az energiaszektorban érvényesülő állami monopóliumokat is.
A Barosso-diktátum politikai vonatkozásokat is tartalmazott, többek között az elnök jogkörének kiszélesítését, és a pártok támogatásainak csökkentését. Az elnök jogkörének kiszélesítése amiatt szükséges, hogy amit a gazdasági téren vétójoggal operáló EU költségvetési biztos nem tehet meg, azt az EKB embere az elnöki pozícióból megtehesse. Diktatúra lesz ez a javából, és a pártok azonnal értették az üzenetet, és mielőtt a törvényt meg kell hozniuk, szétlopják ami még lopható. A fent említett támogatás-kiosztások csak a kezdet.
Fenyvesi Áron

334 megjegyzés:

  1. Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk a (excelservices.managementonline@gmail.com) további információért.

    HITEL AJÁNLAT ÉRVÉNYES.

    VálaszTörlés
  2. Szüksége van egy hitel, ha igen lépjen kapcsolatba velünk e-mailben masonclarkloanfirm@outlook.com is vegye fel velünk a honlapunkon www.masonclarkloanfirm.gnbo.com.ng

    VálaszTörlés
  3. Kívánjuk, hogy ki hitelt, akinek valaha is, hogy szüksége van egy kölcsön alacsony kamat a kamatláb 2% adunk ki hitelt minimum 3,000.00 USD a legfeljebb 10000 millió dollár, font, euró. Ha érdekelt, lépjen kapcsolatba velünk
    email: worldbestloans@gmail.com

    Érdekelt pályázó hitelfelvevő, töltse ki az alábbi űrlapot
    A hitelfelvevők INFORMÁCIÓK *
    * Teljes név: ...................... *
    * SEX ............................. *
    * Age ............................. *
    * Cím .................. *
    * Kapcsolattartó: ................ *
    * Ország ......................... *
    * Telefon: * .......................... *
    * Szükséges összeg a Kölcsön: .......... *
    * Hitel Időtartam: .................. *
    * Az éves bevétel: .................. *
    * Foglalkozás: ..................... *
    * Garancia: ..................... *
    * Fizetés: havonta vagy évente

    Köszönet és Isten áldja meg

    TEKINTETTEL
    LARRY BUKNOR

    VálaszTörlés
  4. Szüksége van egy gyors és egyszerű hitel? Én vagyok Mr. Jonna, a vezérigazgatója Jonna pénzügy hitel cég vagyok, hogy tudd, hogy ez a hitelezési cég ad kölcsönt, a kamat 2% az emberek / üzleti szervezetek, akik a szükséges pénzt. Azt akarom, hogy tudja, hogy a hitel összegét megadják Önnek. Kínálunk minden típusú hitelek komoly gondolkodású személyek, akik a szükséges pénzügyi támogatást. Ahhoz, hogy a hitel indított eljárás, küldje el nekünk a következő adatokat:, E-mail: jonnafinance@outlook.com

    VálaszTörlés
  5. Helló,

    Ön bármilyen pénzügyi nehézségek? Szüksége van egy kölcsönt, hogy tisztázzuk
    az adósságait? Vagy te egy férfi vagy nő, akik szeretnék bővíteni saját
    üzlet. Kínálunk hitelek mindenféle megfizethető kamatláb
    2%, lépjen kapcsolatba velünk ma egy igazi hitel e-mailen keresztül:
    markmorrisonloanhome@outlook.com

    Hitelkérelmi / INFORMÁCIÓ (hogyan kell alkalmazni)

    név:
    Egyéb:
    ország:
    Szükséges mennyiség:
    Hitel időtartama:
    Célja hitel:
    foglalkozás:
    Havi jövedelem:
    Születési dátum (év-hó-nap):
    mobil:
    Neme:
    Családi állapot:

    Köszönet és Isten áldja

    VálaszTörlés
  6. hitel ajánlat

    Szüksége van egy hitel? ha igen, alkalmazni a kölcsön alacsony kamatláb 3% lépjen vissza most via E-mail: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com).

    VálaszTörlés
  7. Kedves Hitel Seeker.

    Felvételére volt szükség Önnek bármilyen pénzügyi nehézségek? Mit szeretnék elindítani egy
    üzlet? Ez a hitel cég hozta létre az emberi jog szervezet
    világszerte azzal a kizárólagos céllal, hogy segítse a szegény és emberek
    pénzügyi nehézségek az élet. Szüksége van egy kölcsönt, hogy megtisztítsa az adósság
    vagy nem akarod, hogy a saját üzleti vagy talán már van
    üzleti és szükségünk van egy feszítő. Kínálunk hitelek
    mindenféle megfizethető kamatláb 2% gyorsan siess most
    és lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: rahpmoore@gmail.com


    Tisztelettel.

    Dr. Rahp Moore

    VálaszTörlés
  8. Hello all,

    Én vagyok egy privát hitelező, ajánlom kölcsön 3% ez egy legitim cég becsülettel, és a különbség készek vagyunk, hogy segítsen ki bármilyen pénzügyi probléma, hogy te kínálunk minden típusú hitel, így ha érdekel ez a kölcsön ajánlatát kérjük vegye fel velünk a mi e-mail: wagner_firm1@blumail.org

    Is biztosítja a nyomon részleteket, hogy mi folytathatja a hitel azonnal.

    név:
    Szükséges összeg:
    Időtartam:
    ország:
    Cél lejárta:
    Havi jövedelem:
    Telefonszám:

    Fel velünk a kapcsolatot a fenti részleteket e-mail: wagner_firm1@blumail.org

    Üdvözlettel mindenkinek.

    VálaszTörlés
  9. Szüksége van hitel a vállalkozások létrehozásához? Én vagyok az ügyvezetője Anderson cég, kínálunk mindenféle hitel, cég hitel, személyi hitel, diákhitel, és üzleti hitelek, Ha érdekel, hogy e kölcsön van, írjon nekünk e-mailben :: :(georgeanderson.loanfirm255@gmail.com).

    VálaszTörlés
  10. Helló
    Én Jennifer Dawson ügyvezető igazgatója (MD) Jennifer Dawson vagyunk bejegyzett cég, hitelezés pénzt az embereknek, akiknek szükségük sürgős pénzügyi támogatást, és azok, akik megtagadták hitelt a bankoktól, mert az alacsony hitel-pontszámok, üzleti hitelek, az oktatás hitelek, autó hitelek, lakáshitelek, a tulajdonosi hiteleket kaphatnak, vagy nem akar fizetni a tartozás vagy a díjat, vagy ha már csalás, mielőtt a hamis pénz hitelezők? Gratulálunk akkor most jó helyen, Jennifer Dawson hitel cég, megbízható hitel cég, amely hitelek nagyon alacsony kamatláb 2%, azért jöttek, hogy vessen véget az összes problémát. mi ezzel a közép tájékoztatni arról, hogy mi biztosítja a bizalmas segítséget és hajlandó lenne kínálnak hiteleket. Tehát lépjen kapcsolatba velünk ma e-mail címen: jenniferdawsonloanfirm@gmail.com
    sok szeretettel
    Mrs. Jennifer

    VálaszTörlés
  11. Szia kedves kérelmező

    Én vagyok Mr. Fred Peterson név, és én vagyok a tulajdonosa Fred Peterson világ Hitel világszerte. Tiszteletére az én nagy tetteit, én szeretném, ha tudjuk, hogy adom ki az összes típusú hitel, amit valaha is gondolni, mindössze egy alacsony kamatláb 3%.

    Siess már, és alkalmazza a sürgős kölcsönt, hogy mi lesz a kölcsönt fut.

    Írjon nekünk ma címen: fredloans2@hotmail.com vagy a honlapon: http://petersonfred.wix.com/fredloansinc.

    Alkalmazza a kölcsönt még ma, és amilyen gyorsan csak akarod.

    Fred.

    VálaszTörlés

  12. Szüksége van hitel a vállalkozások létrehozásához? Én vagyok az ügyvezetője Anderson cég, kínálunk mindenféle hitel, cég hitel, személyi hitel, diákhitel, és üzleti hitelek, Ha érdekel, hogy e kölcsön van, írjon nekünk e-mailben :: :(georgeanderson.loanfirm255@gmail.com).

    Hitel ajánlat sürgős.

    VálaszTörlés
  13. Szüksége van egy sürgős kölcsön?
    * Nagyon gyors és azonnali átutalás a bankszámlájára
    * Visszafizetése kezdődik nyolc hónap után kap a pénzt
    bankszámla
    * Alacsony kamatláb 2%
    * Hosszú távú törlesztési (1-30 év) hossza
    * Rugalmas hitelfeltételek és a havi fizetés
    *. Mennyi ideig tart, hogy finanszírozni? Benyújtása után a hitelkérelem
    Akkor számíthat egy előzetes választ kevesebb, mint 24 óra
    finanszírozás 72-96 óra, miután megkapta a szükséges információkat
    tőled.

    Lépjen kapcsolatba törvényes és engedélyezett Trust Company engedélyezett
    hogy a pénzügyi támogatás más országokban.
    További információk és hitelkérelmi nyomtatvány közös üzleti keresztül

    e-mail: cashfirmarena@gmail.com

    SIR EVA DEMETER
    Főigazgató
    CASHFIRM

    VálaszTörlés
  14. Szüksége van egy sürgős pénzügyi hitel kölcsön?
    * Nagyon gyors és azonnali átutalás a bankszámlájára
    * Visszafizetése kezdődik nyolc hónap után kap a pénzt
    bankszámla
    * Alacsony kamatláb 2%
    * Hosszú távú törlesztési (1-30 év) hossza
    * Rugalmas hitelfeltételek és a havi fizetés
    *. Mennyi ideig tart, hogy finanszírozni? Benyújtása után a hitelkérelem
    Akkor számíthat egy előzetes választ kevesebb, mint 24 óra
    finanszírozás 72-96 óra, miután megkapta a szükséges információkat
    tőled.

    Lépjen kapcsolatba törvényes és engedélyezett Trust Company engedélyezett
    hogy a pénzügyi támogatás más országokban.
    További információk és hitelkérelmi nyomtatvány közös üzleti keresztül

    e-mail: cashfirmarena@gmail.com

    SIR EVA DEMETER
    Főigazgató
    CASHFIRM

    VálaszTörlés
  15. Helló

    Hitelkérelemhez gyors és kényelmes módja annak, hogy fizetni számláit, a kamat 3% -kal olcsóbb, és elkezd egy új projekt finanszírozását. Írjon nekünk ma: klayfirm11@blumail.org a hitel összege Szükséges, hogy a minimális hitelösszeg ajánlat 1,000.00 bármely választott a hitel összegét. Én hitelesített, regisztrált és legit hitelező. Akkor forduljon hozzám ma, ha érdekelt abban, hogy egy kölcsön tőlünk ...

    Az adatok a hitel kérelmező

    (1) Név:
    (2) szükséges kölcsön összegének:
    (3) Időtartam lejárta:
    (4) Telefon:
    (5) Ország:
    (6) Állam / tartomány:

    Megjegyzés: klayfirm11@blumail.org gyors feldolgozás: Minden válasz kell küldeni.
    köszönöm

    Mr. Klay Thompson

    VálaszTörlés
  16. Hogy a hitel ma alacsony aránya jelentkezz most kölcsönöket adni a 3% -os jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég ... Azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  17. Szüksége van hitel a vállalkozások létrehozásához? Én ügyvezetoje Anderson cég, kínálunk mindenféle hitel, cég hitel, személyi hitel, diákhitel, és az üzleti hitel, Ha érdekli a kölcsön van, hogy írjon nekünk e-mailben :: :(georgeanderson.loanfirm255@gmail.com).

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  18. Szüksége van egy hitel? Voltál már keres, ahol kap hitelt? Voltál már próbálok bármilyen hitelt? akkor jelentkezz most itt? (carlosellisonfinance@outlook.com), ha azt akarjuk, hogy megfizethető kölcsön. Hitel ajánlat itt egy nagyon alacsony kamatláb 2%. Írjon nekünk most, ha érdekel.

    VálaszTörlés
  19. Hogy a hitel ma alacsony aránya jelentkezz most kölcsönöket adni a 3% -os jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég ... Azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  20. Azt hogy az Ön észre megbízható hitel ajánlatot.
    Kínálunk minden típusú hitelek 3% -os kamat kedvezménnyel két hónapos Részletfizetési. Ha érdekelt, kérjük olvassa el velünk
    E-mail: (customersdesiretrustfirm@gmail.com)

    Köszönöm a megtekintésére is hirdetéshez.

    Üdvözlettel
    VINCOLLINS Trust Fund
    On-line hirdető

    VálaszTörlés
  21. Van szüksége sürgős hitelt megoldani a pénzügyi problémákat kezdeni, és saját vállalkozást, vagy növeli a helyszínen? Ha igen, kérjük, forduljon email: barclaysnationwideloancompany@gmail.com barclaysnationwideloan@hotmail.com

    VálaszTörlés
  22. hívjuk fel az Ön felmondási megbízható hitel ajánlatot.
    Kínálunk minden típusú hitelek 3% -os kamattal.
    Kínálunk személyi kölcsönök, autó, lakáshitelek, diákhitel, Business Hitelek, beruházási hitel, Adósság konszolidációs hitelek stb
      Ha érdekelt, kérjük olvassa el velünk
    E-mail: (customersdesiretrustfirm@gmail.com)

    Köszönöm a megtekintésére is hirdetéshez.

    Üdvözlettel
    VINS COLLINS
    On-line hirdető

    VálaszTörlés
  23. Hogy a hitel ma alacsony aránya jelentkezz most kölcsönöket adni a 3% -os jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég ... Azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  24. Értesítjük Önöket, hogy VINCOLLINS hitel cég kínál hiteleket az emberek, akiknek szükségük van egy kölcsön; Kínálunk hitelek alacsony kamatláb 3%. VINCOLLINS hitel cég akkreditált nyújt hitelt a helyi és nemzetközi ügyfelek számára. Mi már évek óta megadatott a kiváltság, hogy megfeleljen a pénzügyi igényeit. A probléma a rossz hitel nem állhat vissza attól, hogy a hitel van szüksége. Adunk hitelt kezdve € 1,000.00 maximum € 10,000.000.00 az egyének és együttműködnek szervek szüksége pénzügyi támogatásra.

    lépjen kapcsolatba velünk ma e-mailben: (customersdesiretrustfirm@gmail.com)

    VálaszTörlés
  25. Figyelem,
    Jelentkezés a gyors és kényelmes kölcsönt fizeti ki számláit, Xmas hitel, jelzáloghitel, konszolidációs hitelt, és az új vállalkozás indítására vagy újra finanszírozás a projektek a legolcsóbb kamatláb 3%. Ne lépjen kapcsolatba velünk ma via: Henryclark003@gmail.com a hitelösszeg szükséges.
    Mi hitelesített, regisztrált és legitim hitelező.
    Akkor lépjen kapcsolatba velünk ma, ha érdekelt abban, hogy ez a kölcsön, forduljon hozzánk további tájékoztatás a hitel folyamat, folyamat, mint a hitelfeltételek között, és hogyan a hitel kerül át neked. Szükségünk van a sürgős választ ha érdekel.

    Először információkat kell ismerni: You:

    Teljes nevek: ............
    Ország: ............ ...
    Állam / tartomány: ...............
    Telefonszám: ............
    Időtartam: ............
    Szükséges összeg a Hitel: ......... ..
    House Cím / Iroda címe: ..........
    Foglalkozás: ............
    Havi Bevétel: ..........
    Családi Állapot: ......... ..
    Életkor / nem: ............ ..
    A kölcsön célja: ............ ..
    Kért-kölcsön előtt? (Igen) vagy (NO): ...


    Megjegyzés: Minden válasz kell továbbítani:
    HENRYCLARK003@GMAIL.COM
    gyors
    feldolgozás.
    Köszönöm.

    C.E.O / Henry Clark.

    VálaszTörlés

  26. üdvözlet mindenkinek, mit kell a kölcsön? vagy pénzügyi támogatás bármilyen, kérjük, forduljon hozzám e-mailben a johnlutherloanfirm1@outlook.com és én is ajánlani egy kölcsön rendben.
    Üdvözlet

    VálaszTörlés
  27. Helló,
    Ön a tartozás? Voltál már megtagadták a kölcsönt a bank? Vagy van szüksége a kölcsönt fizeti ki számláit? aggódj, nem több, a segítség most jön. VINCOLLINS hitel cég egy hitel cég kínál mindenféle kölcsön az egyéni, cégeknek, amelyek a kölcsön alacsony kamatláb 3% velünk a kapcsolatot emailben: (customersdesiretrustfirm@gmail.com)

    VálaszTörlés
  28. Helló,
    Az arca pénzügyi nehézségek? Van szüksége a hitel? vagy ők elutasították a helyi bankok? Szüksége van egy kölcsön bármely okból? Az Ön segítségével végre itt van, mint Maurice pénzügyek hiteleket kínál minden a foglalkoztatottak és a munkanélküliek, az egyének és a vállalatok, kínálunk hitelek alacsony kamatláb 2%. Érdekel hitelfelvevők fel velünk a kapcsolatot e-mailben, hogy mauricefinance@hotmail.com és megkapják a hitelek ma. Szolgáltatásaink gyors és megbízható, ezért kérjük, írjon nekünk (mauricefinance@hotmail.com), és élvezze a pénzügyi szolgáltatásokat kínálnak.
    E-mail: mauricefinance@hotmail.com
    Maurice pénzügyek

    VálaszTörlés
  29. Helló,
    Az arca pénzügyi nehézségek? Van szüksége a hitel? vagy ők elutasították a helyi bankok? Szüksége van egy kölcsön bármely okból? Az Ön segítségével végre itt van, mint Maurice pénzügyek hiteleket kínál minden a foglalkoztatottak és a munkanélküliek, az egyének és a vállalatok, kínálunk hitelek alacsony kamatláb 2%. Érdekel hitelfelvevők fel velünk a kapcsolatot e-mailben, hogy mauricefinance@hotmail.com és megkapják a hitelek ma. Szolgáltatásaink gyors és megbízható, ezért kérjük, írjon nekünk (mauricefinance@hotmail.com), és élvezze a pénzügyi szolgáltatásokat kínálnak.
    E-mail: mauricefinance@hotmail.com
    Maurice pénzügyek

    VálaszTörlés
  30. vissza hozzánk e-mailen keresztül, mint davidpetersonloanfirm1@outlook.com ha szüksége van egy kölcsön, és mi szívesen segítünk.

    VálaszTörlés
  31. Helló,
    Ön a tartozás? Voltál már megtagadták a kölcsönt a bank? Vagy van szüksége a kölcsönt fizeti ki számláit? aggódj, nem több, a segítség most jön, VINCOLLINS hitel cég egy hitel cég kínál mindenféle kölcsön az embereknek, cégeknek, amelyek a kölcsön alacsony kamatláb 3% velünk a kapcsolatot emailben: customersdesiretrustfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  32. Jó nap
    Írok mondani, hogy én kerestem a hitel, de minden alkalommal, amikor esik a becstelen. Később egy barátnőm Kanadában élő mesélt egy úriember, akit igénybe kellett vennie. Végül találtam egy kölcsönt 60000 ?? annak érdekében, hogy fizetem a tartozások és kezdjük újra, mert én vagyok CDI. Meg kell vigyázz, néhány hirdetés a neten. Ha azt szeretnénk, hogy keressék fel ezt a férfit, levelet: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    VálaszTörlés
  33. Szüksége van egy gyors és sürgős hitelt? Egy megbízható és megbízható hitel cég? Itt a lehetőség, hogy egy kölcsön, forduljon hozzánk e-mailben a kölcsönt most e-mailben:(georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés

  34. Gold Star Loan Company ..
    Mi volt eddig, a legjobb internetes hitel hitelező, 2013-ban és 2014-ben.
    kap a gyors hitelek ma mindössze 2% -os kamatláb csak.
    Itt cégünknél adunk ki személyi kölcsönök, Business Hitelek, oktatás hitelek, Autó hitelek és sok más.
    E-mail: goldstarmortgagefinancialgroup@gmail.com

    VálaszTörlés
  35. Hogy a hitel ma alacsony aránya jelentkezz most kölcsönöket adni a 3% -os jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég ... Azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  36. SÜRGŐS Hitel ajánlat Jelentkezzen most.
    Helló,
     A nevem Mrs. Morgan Robert, én vagyok a Texas, USA, nős vagyok, nekem van
    már keres egy igazi hitel cég az elmúlt 5 hónap és
    Minden kaptam csomó csalások ki tett engem bízott bennük, és a végén
    A nap, elvitték a pénzt anélkül, hogy bármit cserébe, minden
    én veszett reménysége, kaptam zavaros és frusztrált, én meg nagyon
    nehéz a takarmány családom, én soha nem akartam, hogy bármi köze
    A hitel cégek az interneten, úgyhogy elmentem a kölcsön pénzt egy
    barátom, én elmondtam neki, ami történt, és ő azt mondta, tud nekem segíteni, hogy
    tudja hitelt vállalat, amely segít nekem bármilyen hitelösszeg
    szükség általam nagyon alacsony kamatláb 2%, hogy ő csak kapott egy
    kölcsön tőlük, ő rendezte nekem, hogyan kell alkalmazni a hitel, tettem
    ahogy ő mondta nekem, kértem velük E-mail: (williamsloans14@gmail.com), soha nem hittem, de próbáltam, és én
    Legnagyobb meglepetésemre kaptam kölcsön 24 órán belül, nem tudtam elhinni,
    Boldog vagyok újra gazdagok, és én hálát adott Istennek, hogy ilyen kölcsön
    cégek, mint ez még mindig léteznek erre a csalások egész hely,
    Kérjük Azt tanácsolom mindenkinek, akik ott van szükségük lejárta menni
    (williamsloans14@gmail.com) soha nem fogják cserben, és
    Életed változtatni, mint az enyém volt.

    VálaszTörlés
  37. Helló,
    Ön a tartozás? Voltál már megtagadták a kölcsönt a bank? Vagy van szüksége a kölcsönt fizeti ki számláit? aggódj, nem több, a segítség most jön. nemzetközi internetes hitel cég egy hitel cég kínál mindenféle kölcsön az egyéni, cégeknek, amelyek a kölcsön alacsony kamatláb 3% velünk a kapcsolatot emailben: (customersdesiretrustfirm@gmail.com)

    VálaszTörlés
  38. Szüksége lenne egy sürgős pénzügyi segítséget? Adjuk ki kölcsön 5000 € Toa maximum 500.000 € velünk a kapcsolatot e-mailben: leolobitohelpfunds@hotmail.com a lenti info ..

    név:
    Ország:
    Mennyiség:
    Időtartam:
    Telefonszám:

    VálaszTörlés
  39. Helló

    Első jogos kölcsönt mindig is nagy problémát az ügyfelek, akik olyan pénzügyi igényeit. A kérdés a hitel és a fedezet is valami, hogy az ügyfelek mindig aggódik, ha keres egy kölcsön, egy legitim hitelező. De az alapokat HOME. tette, hogy különbséget a hitelezési industry.THE ALAP HOME akkreditálása megtörtént a hitelező Tanácsot, hogy hitelt a helyi és nemzetközi ügyfelek 2% -os. Mi már évek óta megadatott a kiváltság, hogy megfeleljen a pénzügyi igényeit. A kérdés a hitel nem állhat vissza attól, hogy a hitel, hogy szükség van, ha tényleg szükség van e hitel vissza hozzánk ezen keresztül email..thefundshome@gmail.com

    VálaszTörlés
  40. Szüksége van egy személyes vagy üzleti hitel stressz nélkül és gyorsan jóváhagyása? Szüksége van egy sürgős hitel ma? Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    VálaszTörlés
  41. SÜRGŐS Hitel ajánlat Jelentkezzen most.

    Jó nap,

    Kedves Hitel Keresők, Üdvözlet Patrick hitelek társaság.
    Mi hitelesített hitel hitelező kínáló hitelt az emberek, akik a
    szükség van a hitelek. Mi ad hitelt a projekt, üzleti, adók, számlák,
    és sokan mások reasons.We üzemelnek 2% -os kamat rate.There van
    Több nyerhetnek kapok kölcsön ettől a társaságtól, ezért van szüksége egy
    hitel? Ön a tartozás? Szeretné indítani egy vállalkozást, és szükség
    főváros? Szüksége van hitel vagy finanszírozási bármilyen okból? A segítségedre van
    Végre itt, mint mi adja ki hitelek mindenkinek egy olcsó és
    megfizethető kamatláb mindössze 2%, ha az érdekelt kérjük vegye fel velünk
    ma
    : (Patrickloans15@gmail.com)
    és kap a hitelek today.For több információt a szolgáltatásokat, kérjük ossza meg velünk
    tudni, hogy a hitelösszeg van szüksége, és a hitel futamideje.

    adunk ki a következő;


    * Személyi kölcsönök (Secure és a fedezetlen)
    * Business Hitelek (biztonságos és nem biztonságos)
    * Konszolidáció Hitel és még sok más.

    Mi hitelesített, megbízható, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus.
    Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük lépjen kapcsolatba velünk:
    patrickloans15@gmail.com
    Sok szerencsét,
    Vevő ellátás.
    Patrick hitel cég.

    VálaszTörlés
  42. Hitel ajánlat MINDEN (JELENTKEZZEN MOST)

    Ön üzletember vagy nő? Ön bármely pénzügyi stressz? ugye pénz kell kezdeni a saját vállalkozás? Van egy alacsony jövedelmű és nehezen kap hitelt a helyi bankok és más pénzügyi intézmények? A válasz itt van, Angela Davids hitel cég a válasz. Ajánlunk;

    a) a személyi kölcsönök, az üzleti terjeszkedés.
    b) vállalkozás indítása és az oktatás.
    c) az adósság konszolidáció.
    d) a kemény pénzt kölcsön.

    Azonban a módszer lehetőséget nyújt, hogy jelezze a hitelösszeg szükséges és időtartamát is megengedheti magának, hogy töltse ki a hitel visszafizetése a kamatláb 2% -os. Ez ad egy igazi esélyt, hogy pénzt amire szüksége van. Az érdekelt pályázók fel a kapcsolatot velünk
    E-mail; angeladavidsloan@gmail.com
    Office line; +447031903867

    VálaszTörlés
  43. Szüksége van egy hitel ma zavarja többé, mint mi vagyunk itt, hogy segítsen szerezni a pénzügyi egyensúly. kínálunk kölcsön 3% -os kamatláb és a kölcsön időtartama idő 1 héten belül, a szolgáltatásaink hatékony, garantált, tesztelt és megbízható. Jelentkezzen még ma, és akkor lehetett volna, hogy kölcsönt már régóta keresik belül csak 4 munkanapon belül.

    Ha érdekel, akkor kérjük írja meg nekünk a lenti e-mail, vagy hívja az alábbi információkat.

    Ön teljes neve:
    Kor:
    Állampolgárság:
    Hitel összege:
    A kölcsön időtartamát:
    Mobil szám:

    E-mail: oceania.financialaids@hotmail.com

    Megjegyzés: Feltételek érvényesek.

    VálaszTörlés
  44. Hogy a hitel ma alacsony aránya jelentkezz most kölcsönöket kapnak, amelynek mértéke a 3% Jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég ... Azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  45. Hitel ajánlat stressz nélkül

    Szüksége van egy sürgos kölcsönt fizetni a számlákat, és elkezd egy új üzleti ??? Vagy ha már keres egy kölcsön, és még mindig csalás a kölcsön vagy bank? Itt van egy esélyt, hogy életed vissza, és kap az alapok meg kell befektetni.
    hitel cég e-mail: customersdesiretrustfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  46. Hitel ajánlat stressz nélkül

    Szüksége van egy sürgos kölcsönt fizetni a számlákat, és elkezd egy új üzleti ??? Vagy ha már keres egy kölcsön, és még mindig csalás a kölcsön vagy bank? Itt van egy esélyt, hogy életed vissza, és kap az alapok meg kell befektetni.
    hitel cég e-mail: customersdesiretrustfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  47. Van hitelek a nyilvánosság számára. (Személyi kölcsön), és együttműködnek szervek 3% -os mértékű annul.This segít követni a pénzügyi kötelezettségeit, különösen a pénzügyi válság a világban. Lehet kölcsönözni között 1000-50000000 (font Euró vagy dollár) További részletekért kérjük, forduljon hozzánk e-mailben. (clifordrichardservice@gmail.com) a kölcsönt feldolgozást az alábbi űrlap kitöltésével

    A teljes neved:
    Országod:
    Szükséges összeg:
    Időtartam:
    Nem:
    Kor:
    száma:
    telefonszám:


    hitel

    VálaszTörlés
  48. Ön még szüksége sürgős hitelt? Szüksége van bármilyen kölcsön indítani egy vállalkozást? Szüksége van egy kölcsönt, hogy vesz egy házat vagy egy autót? Vagy van szüksége a kölcsönt fizetni a számlákat, illetve hogy vigyázzon a saját? Ha igen, írjon nekünk ma (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és kap a hitel ..

    VálaszTörlés

  49. Kedves Mr. és Mrs. hajlandó arra, hogy hitelt,
    Mi egy magánbefektető csoport, egy nagy
    tőke szán is hitelt saját rövid és hosszú távú
    kezdve a 500 000 EUR-ról 100 000 € 000 minden komoly emberek,
    megbízható és őszinte kíván végezné a kölcsönt. A kamatok
    változik 2,18% -ról 5% évente szerint a hitel összege és időtartama
    visszatérése alapok, mert nem vagyunk, hogy különösen a hegedűk
    uzsora törvényt. Ön tudja visszafizetni a 5-20 éves maximális függően
    A kölcsön összege. Be kell, hogy a hitel: Finanszírozás Hitelek
    Ingatlan beruházási hitelek Auto Loan második
    Jelzálog Személyi kölcsönök
    Ragadtunk tiltja bank és akkor nem kell a javára
    bankok, vagy jobb, ha van egy projekt, és szükség van finanszírozás,
    rossz hitel, vagy kell a pénz a számlák befizetése,
    finanszíroznak a vállalkozásokat. Szervezetünk nem
    bank és mi nem nécessitons sok dokumentumot.
    Tisztességes és becsületes és megbízható hitel. Tehát, ha kell hitelt
    Kérjük, válaszoljon nekünk, hogy többet tudjon meg a feltételeknek.

    Minden banki dokumentumokat az Ön rendelkezésére után
    áttételt. Bank letéti igazolás igazolás alapok
    Biztosítási igazolás stb ..........
    PS: Ne feledje, hogy a tranzakció elvégezhető az Ön jelenlétében Franciaországban, Belgiumban és Angliában, Londonban, hogy aláírja a dokumentumokat a

    saját kezét.
    ha esetleg sürgős beoin kérjük lépjen kapcsolatba velünk

    e-mail: irreraconcetta83@gmail.com

    Üdvözlettel

    VálaszTörlés
  50. Szüksége van egy sürgős hitel? indítani egy jó üzleti vagy hogy kifizessék a tartozást? Érdekel kérelmezőnek fel a kapcsolatot velünk most (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) további információkért.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  51. Hitel ajánlat! cégem ad ki hitelt, hogy az egyes, hogy bovítsék a vállalkozások, hitelt vesz egy autót, hitel felújítani a lakást, kölcsön orvosi számlák és mindenféle hitel. További információ arról, hogyan lehet megszerezni a kölcsönt a cégem, kérjük vegye fel velem a cégem e-mail további információk kapcsolattartó e-mail: customersdesiretrustfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  52. Kínálunk különböző hitelek magánszemélyek (személyi kölcsön), és együttműködnek szervek, a kamat 3% -os annul.This van, hogy segítsen megfeleljen a pénzügyi kötelezettségeit, különösen a folyamatban lévő globális pénzügyi válság. Lehet kölcsönözni közötti 1.000,000 - 500,000,000 (font, euró vagy dollár) A további vizsgálatok, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) Üdvözlettel.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  53. Kínálunk különböző hitelek magánszemélyek (személyi kölcsön), és együttműködnek szervek, a kamat 3% -os annul.This van, hogy segítsen megfeleljen a pénzügyi kötelezettségeit, különösen a folyamatban lévő globális pénzügyi válság. Lehet kölcsönözni közötti 1.000,000 - 500,000,000 (font, euró vagy dollár) A további vizsgálatok, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) Üdvözlettel.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  54. Szüksége van hitelt a vállalkozások létrehozásához? Én ügyvezetője Anderson cég, kínálunk mindenféle hitel, cég hitel, személyi hitel, diákhitel, és az üzleti hitel, Ha érdekli, hogy e kölcsön van, hogy írjon nekünk e-mailben :: :(georgeanderson.loanfirm255@gmail.com).

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  55. Szüksége van hitelt a vállalkozások létrehozásához? Én ügyvezetője Anderson cég, kínálunk mindenféle hitel, cég hitel, személyi hitel, diákhitel, és az üzleti hitel, Ha érdekli, hogy e kölcsön van, hogy írjon nekünk e-mailben :: :(georgeanderson.loanfirm255@gmail.com).

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  56. Szüksége van egy kölcsönt, hogy bővítse üzleti megy? Lakásfelújítás? Ön a bankok azt mondta, hogy nem minősítette, hogy egy hitel? Ha igen, forduljon hozzánk további részletekért. PÁLYÁZAT ilyen e-mail: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  57. Ön még szüksége sürgős hitelt? Szüksége van bármilyen kölcsön indítani egy vállalkozást? Szüksége van egy kölcsönt, hogy vesz egy házat vagy egy autót? Vagy van szüksége a kölcsönt fizetni a számlákat, illetve hogy vigyázzon a saját? Ha igen, írjon nekünk ma (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és kap a hitel ..

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  58. Szüksége van egy személyes vagy üzleti hitel stressz nélkül és gyorsan jóváhagyása? Szüksége van egy sürgős hitel ma? Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: richardcosmos5@gmail.com

    VálaszTörlés

  59. Szüksége van egy gyors és sürgős hitelt? Egy megbízható és megbízható hitel cég? Itt a lehetőség, hogy egy kölcsön, forduljon hozzánk e-mailben a kölcsönt most e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  60. Hogy a hitel ma alacsony aránya jelentkezz most kölcsönöket kapnak, amelynek mértéke a 3% Jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (dakany.endre@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég ... Azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

    VálaszTörlés
  61. Hogy a hitel ma alacsony aránya jelentkezz most kölcsönöket kapnak, amelynek mértéke a 3% Jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (dakany.endre@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég ... Azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

    VálaszTörlés
  62. Hogy a hitel ma alacsony aránya jelentkezz most kölcsönöket kapnak, amelynek mértéke a 3% Jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (dakany.endre@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég ... Azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

    VálaszTörlés
  63. Hogy a hitel ma alacsony aránya jelentkezz most kölcsönöket kapnak, amelynek mértéke a 3% Jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég ... Azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  64. Hogy a hitel ma alacsony aránya jelentkezz most kölcsönöket kapnak, amelynek mértéke a 3% Jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég ... Azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  65. Jó napot, Én vagyok a regisztrált saját pénzt hitelező. Adunk hitelt az segítse az embereket, cégeket, hogy frissíteni kell az anyagi helyzetük a világ minden tájáról, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 2% egy éven belül a 30 év törlesztési futamidő bármely részén a világnak. Adunk kölcsönt tartományon belül 5000 euró 100.000.000 €. A hitelek jól biztosított, a maximális biztonság a legfontosabb. Érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (24hourstloancompany1@gmail.com)

    Voltál már elutasították a sok bankok
    Mit kell finanszírozni bővítése üzlet,
    Mit kell egy személyi kölcsön

    Alkalmazni a kölcsön, küldje le az alábbi részleteket:
    1. Teljes név
    2. Cím
    3. Összeg
    4. futamidő
    5.Phone száma
    6. Foglalkozás

    Mrs Farida István

    VálaszTörlés
  66. Jó napot, Én vagyok a regisztrált saját pénzt hitelező. Adunk hitelt az segítse az embereket, cégeket, hogy frissíteni kell az anyagi helyzetük a világ minden tájáról, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 2% egy éven belül a 30 év törlesztési futamidő bármely részén a világnak. Adunk kölcsönt tartományon belül 5000 euró 100.000.000 €. A hitelek jól biztosított, a maximális biztonság a legfontosabb. Érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (24hourstloancompany1@gmail.com)

    Voltál már elutasították a sok bankok
    Mit kell finanszírozni bővítése üzlet,
    Mit kell egy személyi kölcsön

    Alkalmazni a kölcsön, küldje le az alábbi részleteket:
    1. Teljes név
    2. Cím
    3. Összeg
    4. futamidő
    5.Phone száma
    6. Foglalkozás

    Mrs Farida István

    VálaszTörlés
  67. Szüksége van egy hitel segítségével? Ha igen akkor lépjen kapcsolatba velünk : dakany.endre@gmail.com

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  68. Szüksége van egy személyes vagy üzleti hitel stressz nélkül és gyorsan jóváhagyása? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk ma, mint mi jelenleg kínál kölcsönöket kiváló kamatláb. A hitel biztosítékául és biztonságos, További információ és jelentkezés, kérjük, válaszoljon erre Email:(georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  69. Szüksége van egy személyes vagy üzleti hitel stressz nélkül és gyorsan jóváhagyása? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk ma, mint mi jelenleg kínál kölcsönöket kiváló kamatláb. A hitel biztosítékául és biztonságos, További információ és jelentkezés, kérjük, válaszoljon erre Email:(georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  70. Van szüksége a hitel az üzlet? Szüksége van egy kölcsönt fizeti ki a számlákat? Szüksége van egy kölcsön bármely okból? lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) További információk.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  71. Van szüksége a hitel az üzlet? Szüksége van egy kölcsönt fizeti ki a számlákat? Szüksége van egy kölcsön bármely okból? lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) További információk.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  72. Van szüksége a hitel az üzlet? Szüksége van egy kölcsönt fizeti ki a számlákat? Szüksége van egy kölcsön bármely okból? lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) További információk.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  73. Ön még szüksége sürgős hitelt? Szüksége van bármilyen kölcsön indítani egy vállalkozást? Szüksége van egy kölcsönt, hogy vesz egy házat vagy egy autót? Vagy van szüksége a kölcsönt fizetni a számlákat, illetve hogy vigyázzon a saját? Ha igen, írjon nekünk ma (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és kap a hitel ..

    Gyors Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  74. Ön még szüksége sürgős hitelt? Szüksége van bármilyen kölcsön indítani egy vállalkozást? Szüksége van egy kölcsönt, hogy vesz egy házat vagy egy autót? Vagy van szüksége a kölcsönt fizetni a számlákat, illetve hogy vigyázzon a saját? Ha igen, írjon nekünk ma (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és kap a hitel ..

    Gyors Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  75. Van szüksége a hitel, hogy vesz egy házat, egy autót? Ön bármely pénzügyi rendetlenség, és szeretné rendezni a válságot? Szüksége van egy hitel a vállalkozások létrehozásához? Szüksége van egy kölcsönt, hogy megfeleljen az igényeknek a családtagok vagy a pénzügyileg élénk? Ha ez az eset áll fenn, akkor aggódj, nem több, mert mi egy privát kölcsön társaság, amelynek célja, hogy segítsen a rászorulóknak anyagilag, hogy így élni, mint amire vágynak. Az alábbi űrlap kitöltésével, és kap vissza nekünk e-mailben a davidpetersonloanfirm1@outlook.com és mi szívesen segítünk.

    név:
    Ország:
    állam:
    Nem:
    Telefonszám:

    Töltse ki ezt, és visszatér hozzánk e-mailen keresztül, mint davidpetersonloanfirm1@outlook.com így a hitelügylet megkezdődhet az OK gombra.

    Név: David Peterson
    E-mail: davidpetersonloanfirm1@outlook.com

    VálaszTörlés
  76. Kínálunk garantált hitel szolgáltatásokat bármely összeg és az egyének, vállalatok, ingatlanügynök és vállalati szervezetek Fantasztikus kamatláb 3% THM Tipikus változó. Kap egy személyi kölcsön most ház fejlesztések, kereskedelmi / üzleti hitel, autó hitel, lízing / berendezés finanszírozás, az adósság konszolidáció, befektetési célú ingatlan / pénzügy.

    cégeknek E-mail: customersdesiretrustfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  77. Am a pénzt hitelező, ajánlom kölcsönt egész nap, i-hez mind a személyi kölcsön és üzleti hitelek, és én kínálnak rövid távú és Lond lejáratú kölcsönt, ha érdekel, nem probléma, azt akarom, hogy csak forduljon hozzám keresztül e-mail címem (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com).

    Hitel ajánlat sürgős.

    VálaszTörlés
  78. Helló.
    Ez Kendrick Finance. Azért vagyunk itt, hogy hozzon létre egy figyelemfelkelto az egész közvéleményt a tény, hogy kínálunk kölcsön a magán és az állami szektor a gazdaság. Van szüksége egy hosszú távú vagy rövid lejáratú hitel? Egyén, a család, vállalat, szervezet, amely a rászoruló kölcsön, hogy megoldja a pénzügyi nehézségek kell alkalmazni a kölcsön. Kínálunk hitelek, a kamat olyan alacsony, mint 2%. Ön is kap rendkívüli hitelt, hogy lehet feldolgozni egy pár órát. Írjon nekünk most VIA

    E-MAIL:
    kendrickfinance@outlook.com

    KENDRICK FINANCE

    VálaszTörlés
  79. SAFEGATE globális pénzügyi otthon van itt, hogy felajánlja mindenféle kölcsön megfizethető arány 3%. ha szüksége van egy hiteltípus kérjük keresse hitel cég segítségével a vállalati e-mail, így a vágy hitel összegét.

    kapcsolati keresztül vállalati e-mail: safegateglobalfinancehome@gmail.com

    VálaszTörlés
  80. Szüksége van egy személyes vagy üzleti hitel stressz nélkül és gyorsan jóváhagyása? Szüksége van egy sürgős hitel ma? Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben :(georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat sürgős.

    VálaszTörlés
  81. Szüksége van egy személyes vagy üzleti hitel stressz nélkül és gyorsan jóváhagyása? Szüksége van egy sürgős hitel ma? Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben :(georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat sürgős.

    VálaszTörlés
  82. Szüksége van egy kölcsön bármely okból? Kapcsolatba velünk most egy megfizethető

    Hitel ajánlat 3% -os kamatláb minimum $ 1000, de legfeljebb

    A $ 50,000,000,00 és ha érdeklődők kérjük, írjon nekünk:

    james.ben002@hotmail.com bővebben.



    Akkor van szükség, hogy töltse ki és küldje el nekünk az alábbi adatokat, hogy

    tudjuk folytatni a hitel

    tranzakció.



    A neved:

    Cím:

    Állami:

    Ország:

    Szex:

    Kor:

    Hitel mértéke:

    időtartam:

    havi bevétel:

    Telefonszám:

    A hitelcél:



    james.ben002@hotmail.com



    Köszönöm, Üdvözlettel, mint várjuk a sürgős választ.



    Mr. James. Ben

    VálaszTörlés

  83. Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, forduljon hozzánk további részleteket Email: dakany.endre@gmail.com

    VálaszTörlés
  84. Jó napot Hitel keresők

    Azért vagyok itt, hogy tudd, hogy adok hitelt 500 dollárt és 45 millió dollárt, és alacsony kamatláb 3%.

    Én jól viselkedett ember, így csak a súlyos pályázók kell alkalmazni erre a kölcsönt.

    A hitel, adom ki az összes hiteltípus lehet valaha is szeretnénk, ezért alkalmazzák ma, és ízlés szerint a jó élet. Továbbá, nincs időnk, hogy átverés az ügyfelek, mert mi vagyunk a jól képzett emberek, és bánja üzleti nagyon jól.

    Alkalmazni nekünk ma a mi e-mail, hogy mi is részt vegyen gyorsan.
    Írjon nekünk most a philloanfirm2@yahoo.com sokkal jobb felbontást a hitel.

    Remélem, a gyors reagálás
    Phil Howardson

    VálaszTörlés
  85. Van szüksége a hitel az üzlet? Szüksége van egy kölcsönt fizeti ki a számlákat? Szüksége van egy kölcsön bármely okból? lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) További információk.

    VálaszTörlés
  86. Jó napot, szüksége van egy kölcsönt fizeti ki a számlákat, vagy megoldani bármilyen pénzügyi probléma, kérjük, forduljon hozzám e-mailben: johnlutherloanfirm1@outlook.com
    Én kínál mindenféle kölcsön.
    Kösz

    VálaszTörlés
  87. Mi keresztény szervezet alakult, hogy segítsen az embereknek szükségük van a segítségre,
    mint például a pénzügyi help.So ha megy keresztül, a pénzügyi nehézségek vagy
    Ön bármely pénzügyi rendetlenség, és meg kell pénzt kezdeni a saját üzleti,
    vagy ha szüksége van hitel hogy rendezze a tartozást, vagy fizeti ki a számlákat, elkezd egy szép üzlet,
    vagy ha úgy találja, hogy nehéz beszerezni a tőke kölcsön a helyi bankok, lépjen kapcsolatba velünk ma via
    e-mail: pravexfinancialservice@gmail.com
    Szóval ne hagyd ezt a lehetőséget adja át Önnek.
    Kérjük, ez komoly gondolkodású és istenfélő ember.

    JELENTKEZÉSI LAP
    Név: -----------------------
    Cím: --------------------
    Ország: --------------------
    Foglalkozás: -----------------
    Hitel mértéke: ----------------
    Cél lejárta: ------------
    Hitel Időtartam: --------------
    Havi bevétel: -------------
    Telefon :: --------------
    IDŐTARTAMA: -------------------

    Kérjük, hogy újra velünk az e-mail
    E-mail: pravexfinancialservice@gmail.com
    KÖSZ

    VálaszTörlés
  88. i Köszöntünk mindenkit, ha szüksége sürgős hitelt karácsonyi vagy üzleti, bármilyen kölcsön van szüksége, csak forduljon hozzám e-mailben destinyfavourloanfirm@gmail.com kínálunk kölcsönt bárki, aki szükséget, és mi Önnek türelmi idő 5 hónap, mielőtt elkezdi visszafizetni a kölcsönt havonta.
    kínálunk hitel akkor nem számít a jövedelem, lépjen velünk kapcsolatba most destinyfavourloanfirm@gmail.com és kap a hitel késedelem nélkül.
    legjobb hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  89. Ha szüksége van a könnyű kvalifikációs Üzleti vagy személyi hitelek? Kínálunk mindenféle hitel, mint a vállalkozás elindítása hitel, személyi kölcsön, hitel stb Befektetési További információkért forduljon hozzánk e-mail címen: lewis_rreders@hotmail.com
    1) teljes neve:
    2) Ország:
    3) Telefonszám:
    4) Hitel összege Szükséges:
    )Havi bevétel
    Foglalkozás:
    5) Hitel Időtartam:
    fel velünk a kapcsolatot most: lewis_rreders@hotmail.com
    Üdvözlettel,
    Mr Lewis Reeder

    VálaszTörlés

  90. Ha szüksége van a könnyű kvalifikációs Üzleti vagy személyi hitelek? Kínálunk mindenféle hitel, mint a vállalkozás elindítása hitel, személyi kölcsön, hitel stb Befektetési További információkért forduljon hozzánk e-mail címen: greghagan687@gmail.com
    1) teljes neve:
    2) Ország:
    3) Telefonszám:
    4) Hitel összege Szükséges:
    )Havi bevétel
    Foglalkozás:
    5) Hitel Időtartam:
    fel velünk a kapcsolatot most: greghagan687@gmail.com
    Üdvözlettel,
    Mr Gregory Hagan

    VálaszTörlés

  91. Fejezze be a pénzügyi gondokat most: tudok mosolyogni, hogy istenfélő ember, aki biztosította 76.000 € és két kollégám is hitelt vett fel ezt a férfit, minden nehézség nélkül. Azt tanácsolom, hogy ne válassza a rossz ember, akkor biztosan alkalmazni a készpénz kölcsön a projekt és egymást. Azért írtam ezt a hozzászólást, mert Mr. Pendelis gazdagság, éreztem magam boldognak hiteleiket. Ez egy barátom, hogy találkoztam ezzel a becsületes és nagylelkű istenfélő ember, aki segített nekem, hogy ez az alap fizetni a kölcsönt az életed, meg kell a pénzügyi segítségre, ragadtunk, nem férnek hozzá banki hitel, vagy nem a Bank javára finanszírozására az építkezés, ingatlanfejlesztés, a fejlesztés az üzleti saját üzletét, akkor látnia kellett, és pénzt keresni, a rossz hitel, vagy kell a pénz a számlák befizetése vagy adóssággal. Ezért azt javasoljuk, hogy menjen oda, vegye fel a kapcsolatot, és találkozzanak veled, hogy a nyújtott kérni kell. Elérhetőség: pwloancompany484@gmail.com

    Fejezze be a pénzügyi gondok

    VálaszTörlés
  92. Szüksége van egy hitel? Szeretné, hogy pénzügyileg stabil? Vagy nem akarod, hogy növekszik a vállalkozások? Kínálunk vállalati hitelek autó hitel, üzleti hitelek és személyi hitelek egy kamatláb, amely jelentősen lecsökkent 3 % egy kényelmes időtartama, hogy tárgyalásos úton kell megegyezni. Ez felajánl nyitva áll minden, ki lesz képes-hoz fizet vissza időben. Kérjük, látogasson vissza hozzánk ha érdekli az e-mailt; ingridkloetloanfirm@gmail.com

    TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT

    Teljes név...
    Kapcsolat cím...
    Kora...
    A telefon száma...
    Családi állapota...
    A szex...
    Munka...
    pozíciók...
    havi jövedelem az...
    A kölcsön összege...
    A hitel célja...
    Időtartama alatt a...
    Ország:...

    Köszönöm és Isten áldjon minket
    ingrid kloet loanfirm
    ingridkloetloanfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  93. Jó napot, én vagyok regisztrált magán pénzt hitelező. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 2% egy éven belül a 30 év törlesztési futamidő bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 5000 euró 100.000.000 €. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (24hourstloancompany1@gmail.com)

    Voltál már elutasították a sok bank
    van szüksége finanszírozáshoz való bővítése üzlet,
    van szükség a személyi kölcsön

    Alkalmazni a kölcsön, küldje le az alábbi részleteket:
    1. Teljes név
    2. Cím
    3. Összeg
    4. futamidő
    5.Phone száma
    6. foglalkozás

    Mrs Farida Stephen

    VálaszTörlés
  94. Szüksége van egy hitel? Voltál már keres, hogy hol kap hitelt? Voltál már megpróbál bármilyen hitel? majd alkalmazza most? (carlosellisonfinance@outlook.com) ha azt akarjuk, hogy egy megfizethető kölcsön. Hitel ajánlat itt egy nagyon alacsony kamatláb 2%. Írjon nekünk most, ha érdekel.

    VálaszTörlés
  95. Szüksége van egy hitel egyének közötti megbirkózni a pénzügyi nehézségek és végül ki a zsákutcából okozta bankok elutasításáról hitelkereslet bejegyzések? Kínálunk eredeti kölcsön kezdve 1000-100.000.000 nem bankgarancia és megfizethető kamatláb 2%. Tudok segíteni, hogy egy adott hitel összegét, amit akar. Lépjen kapcsolatba velem, ha érdekel... EMAIL: mauricefinance@hotmail.com

    VálaszTörlés
  96. Jó hírek!

    Szüksége van egy hitel sürgősen rendezni bármilyen tartozás? Ha szüksége van bármilyen sürgős kölcsön kérjük lépjen kapcsolatba velünk még ma. Adunk hitelt kezdve 2000 € a 1,000.000.00 euro, minden érdekelt individaual, vállalatok, iskolák, templomok, legalább kamatláb 2% évente. kapcsolatba kölcsön tiszt útján történő feldolgozása a vállalati e-mail: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) Isten áldja meg

    VálaszTörlés
  97. Helló, én egy privát kölcsön hitelező adom ki kölcsön azoknak, hogy szükségünk van a hitel, és az, hogy szeretnénk, hogy egy új business.I adja ki személyi kölcsönök, Business Hitelek, Diákhitel, Company kölcsönök és mindenféle hitel , az érdekelt mértéke 2% érintkezés ma: michealdonaldloanfrim@hotmail.com

    VálaszTörlés
  98. Jó napot, én vagyok regisztrált magán pénzt hitelező. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 2% egy éven belül a 30 év törlesztési futamidő bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 5000 euró 100.000.000 €. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (24hourstloancompany1@gmail.com)

    Voltál már elutasították a sok bank
    van szüksége finanszírozáshoz való bővítése üzlet,
    van szükség a személyi kölcsön

    Alkalmazni a kölcsön, küldje le az alábbi részleteket:
    1. Teljes név
    2. Cím
    3. Összeg
    4. futamidő
    5.Phone száma
    6. foglalkozás

    Mrs Farida Stephen

    VálaszTörlés
  99. Üdvözöljük asszony emelkedett a zeniten bizalom hitel befektetési társaság (egy személyre szabott szolgáltatást valamennyi Ön pénzügyi igényeinek) Mi, liberális Investment Company szolgáltatók kínál hitelt egy nagyon alacsony kamatláb 2%, kínálunk Személyi hitel, adósság konszolidációs hitelt, kockázati tőke , Business Loan, Oktatási kölcsön, lakáshitel, és Hitel bármilyen okból és sürgős szüksége !. a maximális futamidő 30 év. Voltál már elutasították a bank által? Van rossz hitel? Van kifizetetlen számlák? Ön a tartozás? Szüksége van, hogy hozzanak létre egy üzlet? Aggódj, nem több, mint mi vagyunk itt, hogy Önnek egy alacsony kamatozású kölcsön. A kölcsön tól $ 1,000-Ft (0ne ezer dollár), hogy
    50 $ 000,000.00. (Ötven millió dollárt). Mi is kölcsönöznek az USA-ban DOLLÁR EURO és fontban !!
    Továbbított e-mailhez: jrose7685@gmail.com

    VálaszTörlés
  100. Én úr Wayne Matthew .I am annyira boldog segíti az embereket, akik szükséget. Tájékoztatni kell, hogy én őszintén szívesen segít a kért és a kölcsön i kínálnak az embereknek egy alacsony kamatláb 3% -os, ami nagyon affordable.My célja az, hogy segítsen az igényelt hitel, hogy segítsen megoldani a helyzetet. a visszafizetés feltételei lesznek kitalálta a hitel visszafizetését, és azt akarom, hogy tudd, mielőtt adható ez a kölcsön, van, hogy a 18 év feletti életkor és azt is meg kell őszinte és együttműködő. És számos olyan pénzügyi támogatási programok a kisvállalkozások, beleértve a személyes jelzáloghitelek, lakáshitelek, autó hitel, cég hitel, induló üzleti hitelek. Kapcsolat a cég e-mailben: wayne.matthewloanhome@outlook.com

    VálaszTörlés
  101. Figyelem,
    Alkalmazni a gyors és kényelmes hitel fizeti ki számláit, Xmas kölcsön,
    Jelzáloghitel, konszolidációs hitelt, és elkezd egy új vállalkozás, vagy
    újra finanszírozás a projektek egy legolcsóbb kamatláb 3%.
    Ne lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül :( Rosesmithloancompany@gmail.com) a hitel
    szükséges összeget. Mi hitelesített, regisztrált és legitim hitelező.
    Akkor lépjen kapcsolatba velünk még ma, ha érdekelt abban, hogy ez a kölcsön, lépjen kapcsolatba velünk
    További információ a hitel folyamat, folyamat, mint a hitelfeltételek
    feltételekkel és hogyan a hitel kerül át az Ön számára. Szükségünk van a sürgős
    válasz, ha érdekel.
    Először információkat kell ismerni

    Teljes nevek: ............
    Szükséges összeg a Hitel: ......... ..
    Telefonszám:…………
    Időtartam: ............
    Ország:………….
    Állam / tartomány: ...............
    Havi bevétel:……….
    Családi állapot:………..
    Kor / Nem: ............ ..
    Hitel Cél: ............ ..

    Megjegyzés: Az összes válasz kell továbbítani:
    ROSESMITHLOANCOMPANY@GMAIL.COM
    a gyors feldolgozást.
    Köszönöm.

    C.E.O / Rose Smith.

    VálaszTörlés
  102. Keres egy kölcsön? Ön a megfelelő helyen a hitel megoldások itt! Global Finance Limited ad hitelt a cégek és magánszemélyek egy alacsony és megfizethető kamatláb 2%. kérjük, forduljon hozzánk e-mailen oliviadaniel93@gmail.com


    ALKALMAZÁSI ADATOK

    1) Teljes név:
    2) Ország:
    3) Az a cím:
    4) Állami:
    5) Nem:
    6) Családi állapot:
    7) Foglalkozás:
    8) Telefonszám:
    9) A jelenlegi helyzet a munkahelyén:
    10) Havi jövedelem:
    11) A hitel összege szükség:
    12) Hitel időtartama:
    13) célja hitel:
    14) Vallás:
    15) már alkalmazott előtt:
    16) Születési idő:
    Kösz,

    VálaszTörlés
  103. Van szüksége a hitel? Szeretné, hogy pénzügyileg stabil? Vagy szeretné bővíteni az üzlet? ez egy valódi cég, amely ajánlatot kölcsön, auto hitel, üzleti hitel, személyi kölcsön és, Karácsony kölcsön egy nagyon kedvezményes kamatláb 2%, kényelmes időtartam, amely forgatható. Ez az ajánlat minden, hogy képes lesz visszafizetni vissza kellő időben. Kérjük vegye fel, ha érdekel az e-mail: mauricefinance@hotmail.com
    E-mail: mauricefinance@hotmail.com

    VálaszTörlés
  104. Kap egy hitel ma alacsony sebesség az most kölcsönöket adni a 3% -os jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég ... azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés

  105. Kap egy hitel ma alacsony sebesség az most kölcsönöket adni a 3% -os jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég ... azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  106. Kap egy hitel ma alacsony sebesség az most kölcsönöket adni a 3% -os jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég ... azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  107. Kap egy hitel ma alacsony sebesség az most kölcsönöket adni a 3% -os jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég ... azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  108. CashNetCity hitel cég kínál személyi kölcsön és üzleti hitelek megfizethető kamatláb per semmisítse meg. ez az, hogy segítsen megfeleljen a pénzügyi kötelezettségeit, különösen most, hogy a bankok már nem nyújtanak hitelt az alacsony jövedelműek. A további vizsgálatok, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben (cashnetcity@gmail.com)

    VálaszTörlés
  109. CashNetCity hitel cég kínál személyi kölcsön és üzleti hitelek megfizethető kamatláb per semmisítse meg. ez az, hogy segítsen megfeleljen a pénzügyi kötelezettségeit, különösen most, hogy a bankok már nem nyújtanak hitelt az alacsony jövedelműek. A további vizsgálatok, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben (cashnetcity@gmail.com)

    VálaszTörlés
  110. Keres egy befektetési és személyi hitelek? ne keressen tovább, mert akkor a megfelelő helyen van a hitel megoldások itt! Global Finance Limited ad hitelt a cégek és magánszemélyek egy alacsony és megfizethető kamatláb kérjük, forduljon hozzánk e-mail útján: (mariajorgeglobalfinance@gmail.com)

    ALKALMAZÁSI ADATOK

    1) Teljes név:
    2) Ország:
    3) Az a cím:
    4) Állami:
    5) Nem:
    6) Családi állapot:
    7) Foglalkozás:
    8) Telefonszám:
    9) A jelenlegi helyzet a munkahelyén:
    10) Havi jövedelem:
    11) A hitel összege szükség:
    12) Hitel időtartama:
    13) célja hitel:
    14) Vallás:
    15) már alkalmazott előtt:
    16) Születési idő:
    Kösz,

    VálaszTörlés
  111. Szüksége van egy gyors és sürgős hitel? Egy megbízható és megbízható hitel cég? Itt a lehetőség, hogy a hitel, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben a hitel most e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    VálaszTörlés

  112. Szüksége van egy sürgősségi hitelt? Adunk ki az üzleti hitel, személyi kölcsön, diákhitel, autó hitel, stb, ha érdekli lépjen kapcsolatba velünk: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  113. Van egy rossz hitel pontszám? Ön anyagilag le? Adunk hitelt
    alacsony kamatláb 3%. A vállalati hitelek, személyi kölcsönök és üzleti hitelek
    vagy bármilyen kapcsolatba al_kamarfunds@outlook.com bővebben.


    Minden válasz kell irányítani al_kamarfunds@outlook.com

    VálaszTörlés
  114. Szia
    Vagyok Korejs Fillip, marketing menedzser, Global Trade Int.
    Kínálunk pénzügyi hitel szolgáltatásokat foreverybody szoruló kölcsön egy nagyon alacsony kamatláb 2%

    E-mail: cashfirmarena@gmail.com
    Köszönettel és üdvözlettel,
    Korejs Fillip

    +60183723787
    Business Marketing Manager.

    VálaszTörlés
  115. Adunk ki pénzügyi támogatást az egyének, testületek, és a vállalatok cégek a világ minden tájáról, akiknek szükségük van, hogy frissítsék a pénzügyi helyzet egy megfizethető kamatláb olyan alacsony, mint 2%. akkor lépjen kapcsolatba velünk további információért keresztül irodánkban minimum szükséges dokumentumok egyszerű eljárások, gyors feldolgozást és folyósított kölcsön, de a valódi ügyfelek esetén, e-mail; (excelservices.managementonline@gmail.com )

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  116. Tisztelt Hölgyem / Uram

    HITEL lehető leggyorsabban BELÜL 2days. Jose Micro pénzügyi alap Plc kereskedelmi és személyes, X-mas Loan, House Hitel 2% kamatot rate.Interested személyeknek fel a kapcsolatot Hitelezési via E-mail az alábbi információkat:
    Utónév: ..... LAST NAME: ...... ORSZÁG: ....... telefonszám: ..... fő: ...... AGE: ...... ....... SEX: ...... Családi állapot: ...... HITEL szükséges összeg: ...... havi jövedelem ...... kölcsön időtartama: ..... .Officer Név: Loan beruházási ajánlat E-mail: josedennisonloans007@googlemail.com
    Köszönet és Isten áldja
    Üdvözlettel,

    José

    VálaszTörlés
  117. Helló, ez PATRICIA BERTHA hitel cég. Ebben Company adunk ki élettartam lehetőséget hitelek.
    Van szüksége sürgős hitelt, hogy törölje az adósságait, vagy szüksége van egy tőkehitel.
    hogy javítsa az üzleti?
    Voltál már elutasította a bankok és más pénzügyi intézmények?
    Szüksége van egy konszolidációs hitelt vagy jelzálog?
    Ma azt mondjuk, megáll, és ne keressen tovább, mint mi vagyunk itt, hogy minden pénzügyi problémák a múlté. Mi kölcsönalapok az egyénekre
    a szükséges pénzügyi támogatást, hogy van egy rossz hitel, vagy szükségük van a pénz
    számlák fizetésére, hogy fektessenek be az üzleti ütemben 2% .Mi szeretné használni ezt a
    a médiumot tájékoztatni arról, hogy mi teszi az összes megbízható és a kedvezményezett támogatás és
    lesz hajlandó, hogy Önnek egy kölcsön. Mi a hűség, tartjuk a szavunkat, és ígéri. Így kapcsolatba velünk még ma e-mailen keresztül:
    Patriciaberthaloancompany@gmail.com
     Hitelfelvevő ADATOK
     1) Teljes név: ......................................................
     2) Ország: .........................................................
     3) Az a cím: .........................................................
     4) Állami: ............................................................
     5) Nem: ...............................................................
     6) Családi állapot: .............................................
     7) Foglalkozás: ...................................................
     8) Telefonszám: ................................................
     9) Jelenleg pozícióját munkahelye: ...................................................
     10) Havi jövedelem: .............................................
     11) A hitel összege Szükséges: .................................
     12) Hitel Időtartam: ................................................
     13) célja hitel: ..........................................
     14) Vallás: ......................................................
     15) Már előtt alkalmazott: ...................................................
     16) Előnyben pénznem: ...................................................
     Kösz,
     Mrs. Bertha

    VálaszTörlés
  118. Szia
    Vagyok Korejs Fillip, marketing menedzser, Global Trade Int.
    Kínálunk pénzügyi kölcsön szolgáltatások minden ember az egész világon egy nagyon alacsony kamatláb 2%

    E-mail: cashfirmarena@gmail.com
    Köszönettel és üdvözlettel,
    Korejs Fillip

    +60183723787
    Business Marketing Manager.

    VálaszTörlés
  119. Én Rev Allen, egy megbízható hitel hitelező, Van rossz hitel, vagy ha szükségük van a pénz a számlák befizetése? Szeretném használni ezt a médiumot tájékoztatni arról, hogy én használ megbízható kedvezményezett segítséget fogok örülni, hogy Önnek egy kölcsön 3% -os kamat rate.so kapcsolatba velünk E-mail: allenfinancial@dr.com vagy allenfinancia@gmail.com

    VálaszTörlés
  120. Szüksége van egy személyes vagy üzleti hitel stressz nélkül és gyorsan jóváhagyása? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk még ma, mint mi jelenleg kínál kölcsönöket remek kamatláb. A hitel biztosítékául és biztonságos, További információ és alkalmazást, kérjük, válaszoljon erre Email.(georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  121. Szüksége van egy sürgős pénzügyi hitel kölcsön?
    * Nagyon gyors és azonnali átutalás a bankszámlájára
    * A visszafizetés kezdődik nyolc hónap után a pénzt
    bankszámla
    * Alacsony kamatláb 2%
    * Hosszú távú törlesztési (1-30 év) Hossza
    * Rugalmas hitelfeltételek és a havi fizetés
    *. Meddig tart finanszírozni? És elküldése után a hitelkérelem
    Akkor számíthat egy előzetes választ kevesebb, mint 24 óra
    finanszírozás 72-96 óra, miután megkapta a szükséges információkat
    tőled.

    Kapcsolat e jogszerű és engedélyezett társaság, engedélyezett
    hogy pénzügyi segítséget mindenkinek
    További információ és hitelkérelmi nyomtatvány

    e-mail: cashfirmarena@gmail.com


    Üdvözlettel
    Sir Joel Williams
    CASH társaság hitel cég
    vezérigazgató
    Tel: +60182913326
    E-mail: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    VálaszTörlés
  122. Helló,
    Én asszony Bella Albert, a privát kölcsön hitelező, aki életet ad időt lehetőséget hitelek. Szüksége van egy hitel sürgősen ki fizeti az adósságait, vagy szüksége van egy kölcsön, hogy fokozza az üzleti? Meg kellett volna utasítani a bankok és más pénzügyi intézmények? Szüksége van egy konszolidációs hitelt vagy jelzálog? keres többet, mert azért vagyunk itt, hogy minden pénzügyi problémák a múlté. Mi pénzt adnak kölcsön az rászoruló személyek pénzügyi támogatás, hogy van egy rossz hitel, vagy szükségük van a pénz a számlák befizetése, hogy fektessenek be az üzleti egy 2% -os. Szeretném használni ezt a médiumot tájékoztatni arról, hogy mi az a megbízható és a kedvezményezett segítséget, és lesz hajlandó felajánlani a hitel. Így kapcsolatba velünk még ma e-mail címen:
    (Bellaalbert6@gmail.com)

    VálaszTörlés
  123. Keres egy kölcsön? Vagy megtagadják a kölcsönt a bank vagy pénzügyi intézmény egy vagy több okból? Megvan a megfelelő hely a hitel megoldások itt! HelenaRobeson kölcsön üzleti vagyunk valamilyen adja kölcsön a vállalkozások és magánszemélyek alacsony és megfizethető kamatláb 2%. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk még ma keresztül HelenaRobeson63@gmail.com e-mail:
    A bejelentő adatai:
    1) Teljes név:
    2) Ország:
    3) Az a cím:
    4) A feltétel:
    5) Nem
    6) Családi állapot:
    7) Foglalkozás:
    8) Telefon:
    9) Ebben a helyzetben a munkahelyen:
    10) Havi jövedelem:
    11) Hitelek:
    12) A hitel futamideje:
    13) A cél a hitel:
    14) Vallás:
    15) Előfordult már aláírt;
    16.) születési idő;
    Kösz,
    Ms. Helena Robeson

    VálaszTörlés
  124. fogadtatás
    Szüksége van egy üzleti hitel, hogy megbirkózzon a pénzügyi nehézségekkel, és folyamatosan
    elutasította a pénzügyi intézmények nem. Kínálunk hitel bármilyen formában
    természetes és jogi személyek az összeg 2%. A hitel összege változik 1000-től 100.000.000 $.
    Ez az ajánlat az ajtódon lépést.
    Kérjük privide nekünk ezt az információt

    Teljes nevek:
    Ország:
    Szükséges mennyiség:
    Hitel Időtartam:
    kor:
    Nem:
    telefon:
    Fel velünk a kapcsolatot e-mail: guaranteefundings@gmail.com

    VálaszTörlés
  125. Helló, Szüksége van egy üzleti hitel, hogy megbirkózzon a pénzügyi nehézségekkel, és végül megtörni a patthelyzet
    okozta a bankok elutasításának a hitelkereslet bejegyzések? Kínálunk egy igazi hitel tartományban 1000
    100 millió, illetve bankgaranciát megfizethető kamatláb. Mi segítünk, hogy egy bizonyos mennyiségű
    A kölcsön akar. Lépjen velünk a mi mail: Guaranteefundings@gmail.com

    VálaszTörlés
  126. Szüksége van egy sürgős hitelt fizetni a számlákat, és elkezd egy új üzlet? Vagy ha már keres egy kölcsön, és még mindig csalás kölcsön vagy bankok? Itt van egy esélyt, hogy életed vissza, és kap az alapok meg kell befektetni! Alkalmazás most Mária Köllő hitel cég e-mailben: maria.kolloincorp@gmail.com

    VálaszTörlés
  127. Szüksége van egy gyors és egyszerű hitel? Egyaránt kínálunk a személyes és üzleti hitelek minden érdeklődő egyén vagy vállalat kezdve 300,000Ft hogy 30,000.000.00Ft megfizethető kamatláb.
    Ha érdekelt, várjuk jelentkezését.
    Alkalmazni a kölcsön ma. A könnyen és gyorsan elérhető.
    vállalati e-mail: maria.kolloincorp@gmail.com

    VálaszTörlés
  128. Szüksége van egy gyors és egyszerű hitel? Egyaránt kínálunk a személyes és üzleti hitelek minden érdeklődő egyén vagy vállalat kezdve 300,000Ft hogy 30,000.000.00Ft megfizethető kamatláb.
    Ha érdekelt, várjuk jelentkezését.
    Alkalmazni a kölcsön ma. A könnyen és gyorsan elérhető.
    vállalati e-mail: maria.kolloincorp@gmail.com

    VálaszTörlés
  129. helló
    Kell egy üzleti hitelek, hogy megbirkózzanak a pénzügyi nehézségek, és folyamatosan
    elutasította a pénzügyi intézmények do. Kínálunk hitel bármilyen formában természetes
    és a jogi személy összegének 2 %-át. A hitel összege-tól 1000 $ 100 millió. Ez felajánl
    an az ajtaja. Kérjük, adja meg nekünk ezeket az információkat

    Teljes neve:
    Egy ország:
    Szükséges mennyiség:
    Kölcsön időtartama:
    Életkor:
    Emelet:
    Telefon:
    Lépjen kapcsolatba velünk e-mail címünkre: guaranteefundings@gmail.com

    VálaszTörlés
  130. helló
    Kell egy üzleti hitelek, hogy megbirkózzanak a pénzügyi nehézségek, és folyamatosan
    elutasította a pénzügyi intézmények do. Kínálunk hitel bármilyen formában természetes
    és a jogi személy összegének 2 %-át. A hitel összege-tól 1000 $ 100 millió. Ez felajánl
    an az ajtaja. Kérjük, adja meg nekünk ezeket az információkat

    Teljes neve:
    Egy ország:
    Szükséges mennyiség:
    Kölcsön időtartama:
    Életkor:
    Emelet:
    Telefon:
    Lépjen kapcsolatba velünk e-mail címünkre: guaranteefundings@gmail.com

    VálaszTörlés
  131. Hello, I am Mr. Jonathan Albert Mak, egy privát kölcsön hitelező, aki életet ad időt lehetőséget hitelek. Szükség van egy sürgős kölcsön, hogy törölje az adósságait, vagy szüksége van egy tőkehitel az Ön vállalkozása? Meg kellett volna utasítani a bankok és más pénzügyi intézmények? Szüksége van egy konszolidációs hitelt vagy jelzálog? Ne keressen tovább, mint mi vagyunk itt, hogy az összes pénzügyi bajok a múlté. Mi kölcsön alapok rászoruló személyek pénzügyi támogatás, hogy van egy rossz hitel, vagy kell a pénz a számlák befizetése, hogy fektessenek be az üzleti az összeg 2%. Szeretném használni ezt a médiumot tájékoztatni arról, hogy mi teszi a megbízható és a kedvezményezett segítségnyújtás formájában és hitel. köszönöm, kérjük lépjen kapcsolatba velünk ma: jonathanalbertmak@gmail.com
    jonathanalbert88@outlook.com

    VálaszTörlés
  132. Én KEVIN AGUERO Soldado név szerint, és azt akarjuk, hogy mindenki tudja, hogy én kölcsönöket nyújtani az arra rászorulóknak nélkül előleget. I kínál mindenféle kölcsön egy nagyon alacsony kamatláb 3%. Minden érdekelt kérelmezők ne habozzon, mert ez az ajánlat valódi. Írjon nekünk ma keresztül WhatsApp számot +2347059073801 vagy szöveg + 1-918-771-4875 és keresztül közvetlen e-mail címen kevinloans2@outlook.com.

    kevinloans2@outlook.com
    KEVIN AGUERO SOLDADO

    VálaszTörlés
  133. Helló

    Voltál már megtagadták a bank által vagy bármely más pénzintézetnél?, Aggódj, nem több, mert ez a cég itt, hogy segítsen
    ki a pénzügyi nehézségek adunk hitelt 3% ügyfeleink számára, akik hajlandóak többet fizetni az elkövetkező években .. Ön
    érdekel alkalmazása bármilyen kölcsön, az alább felsorolt, kérjük küldjön e-mailt: Barrybushloanfirm@gmail.com

    Ajánlatunk a következő típusú hitelek:

    * Hitel ..
    * Személyi kölcsönök ..
    * Üzleti hitelek ..
    * Beruházási hitelek ..
    * Fejlesztési hitelek ..
    * Vásárlás Hitelek ..
    * Építési hitel ..
    * Hitelek vásárol egy autót ..
    * Adósság konszolidációs hitelek ..
    * Nemzetközi hitelek ..
    * Diákhitel és még sok más, késedelem nélkül.

    Alkalmazza és megkapja a hitel 48 órán belül .. Ne hagyja ki !!
    Várjuk a leveleket.

    Megjegyzés összes válasz: Barrybushloanfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  134. Szüksége van egy hitelt fizetni a számlákat? van szüksége
    személyes vagy üzleti hitel? Szüksége van egy hitel több
    más célra? Ha igen, kérjük, forduljon hozzánk ma
    (AustineDan413@gmail.com) hitelek.
    Kínálunk a legnagyobb kölcsön $ 5,000.000.00. ajánlat
    @ Hitel fix kamatozású idejére 3%
    1-20 év. Adunk két hónapos türelmi idő előtt
    havi fizetés kezdődik. Tehát, ha érdekel,
    Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és visszatér hozzánk,
    a lehető leghamarabb feldolgozásra.
    Teljes név: ...................
    Nem: ...................
    Kor: .....................
    Cím: ................
    város: .......................
    ország: ..................
    hitelösszeg: ..............
    A hosszú lejáratú hitel: .............
    Telefonszám: ................
    Foglalkozás: ...................
    havi jövedelem: ..............
    A cél a hitel: .................
    Előfordult kérte kölcsön előtt? .............

    VálaszTörlés
  135. HITEL AJÁNLAT BANK Adams Ruben cég
    JELENTKEZZ MOST:

    Szüksége van pénzügyi támogatást? Szeretnénk segíteni, ha nagyon súlyos, és ha szükség van rájuk. Mi regisztrált banki társaság, és a hiteleket a személyes pénzügyek és vállalkozások világszerte.
    World at éves kamatláb 2%, a tartományban $ 10,000 A tartományban 10 000 000,00 $ és így tovább. Felhívjuk figyelmét, hogy hétfőtől szombatig rendes munkaidőben 09:00 Ana 05:45 (UTC / GMT + 8 óra) a pénzéért. Kínálunk személyi kölcsönök és Pénzügyi alapok és pénzügyi ingatlanok és pénzügyi javítása, valamint a bemutatás ki kell töltenie egy hitelkérelmi nyomtatvány
    Alul és visszatérés most adamsruben320@gmail.com

    Teljes név: ...................
    Telefon: ...................
    Cím és város: ...................
    Ország: ........................
    Foglalkozása:.......................
    Születési dátum: .......................
    Már előtt alkalmazott ?: ..................
    Havi jövedelem összege: .......................
    A hitel futamideje: ......................
    Hitel Cél: .......................

    Miután töltse ki a hitel kérelmet, akkor küldje el a hitel
    Felhasználási feltételek.

    Jel,
    Adams Ruben
    managerment

    Adams Ruben

    VálaszTörlés
  136. Szüksége van egy hitelt fizetni a számlákat? Van szüksége
    személyes vagy üzleti hitel? Szüksége van egy hitel különféle
    más célra? Ha igen, kérjük lépjen kapcsolatba velünk ma
    (AustineDan413@gmail.com) a hitel.
    Kínálunk a legnagyobb kölcsön $ 5,000.000.00. Ajánlunk
    hitel @ 3% fix kamatozású idejére
    1-20 év. Adunk két hónapos türelmi idő előtt
    havi fizetés kezdődik. Tehát, ha érdekel,
    kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és visszatér hozzánk,
    a lehető leghamarabb feldolgozásra.
    Teljes név: ...................
    Nem: ...................
    Kor: .....................
    Cím: ................
    város: .......................
    ország: ..................
    Hitelösszeg: ..............
    A hitel futamideje: .............
    Telefonszám: ................
    Foglalkozása: ...................
    havi bevétel: ..............
    A cél a hitel: .................
    Előfordult kérte kölcsön előtt? .............

    VálaszTörlés
  137. Szüksége van egy hitelt fizetni a számlákat? Van szüksége
    személyes vagy üzleti hitel? Szüksége van egy hitel különféle
    más célra? Ha igen, kérjük lépjen kapcsolatba velünk ma
    (AustineDan413@gmail.com) a hitel.
    Kínálunk a legnagyobb kölcsön $ 5,000.000.00. Ajánlunk
    hitel @ 3% fix kamatozású idejére
    1-20 év. Adunk két hónapos türelmi idő előtt
    havi fizetés kezdődik. Tehát, ha érdekel,
    kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és visszatér hozzánk,
    a lehető leghamarabb feldolgozásra.
    Teljes név: ...................
    Nem: ...................
    Kor: .....................
    Cím: ................
    város: .......................
    ország: ..................
    Hitelösszeg: ..............
    A hitel futamideje: .............
    Telefonszám: ................
    Foglalkozása: ...................
    havi bevétel: ..............
    A cél a hitel: .................
    Előfordult kérte kölcsön előtt? .............

    VálaszTörlés
  138. Tisztelt Hölgyem / Uram, kínálunk Hitelek minden célra. Jelentkezzen még ma, és kap finanszírozott 3 munkanapon belül. - Minimális hitelösszeg: $ 5,000.00 - Maximális hitelösszeg: $ 500,000,000.00 - Kamat: az évi 2% A hitel feltételek egyszerű és barátságos. További info, forduljon hozzánk e-mailben: (tuerkiyefinansbank@linuxmail.org)

    VálaszTörlés
  139. Ön anyagilag depressziós, és amit keres, hogyan jut be a hitel? Szüksége van pénzügyi támogatást indítani, vagy bővítse az üzlet? voltál már keresi, hogyan lehet acceess egy privát hitelező? aggódj, nem több, mert ez egy privát cég, amely kínál olcsó hitel 3% -ot. A hitelezési szolgáltatások gyors és megbízható. A transzfer biztosított, és a siker biztos. Mindenféle kölcsönöket kínálnak itt. Látogasson el hozzánk további információkért (bankofamericaloan36@gmail.com)

    VálaszTörlés
  140. Szüksége van egy hitel bármilyen okból? fel velünk a kapcsolatot most
    megfizethető kölcsön ajánlat 3% kamat minimum 1000 $ és maximális
    a $ 50,000,000,00 és ha érdekel, kérem ne habozzon,
    fel velünk a kapcsolatot:

    orlandoloanfirm@gmail.com


    töltse ki és küldje el az alábbi információkat, hogy folytatni tudjuk kölcsönügylet.

    A neved:
    Cím:
    ország:
    szex:
    kor:
    Hitelösszeg:
    időtartama:
    Havi bevétel:
    Telefonszám:
    A kölcsön célja:

    orlandoloanfirm@gmail.com

    Köszönöm, minden jót kíván, és azt várjuk a sürgős választ.

    Mr. William Smith

    VálaszTörlés
  141. Alkalmazni sürgős kölcsönök és jelzáloghitelek, Voltál már elutasították folyamatosan az Ön bankok és más pénzügyi intézmények, Mi a COVENTRYLETON HITELEK cég kínál hitelt 1000-től 100,000.000.000 van, hogy 18years felett alkalmazható, válaszoljon most e-mailben coventryletonloancoperation@gmail.com további info.

    Ajánljuk a következő típusú hitel összege:
    * Adósság konszolidációs hitelt
    * Business Loan
    *Személyi kölcsön
    * Lakáshitel
    * Autófinanszírozás
    * Kereskedelmi hitelek
    * Beruházások Hitelek
    Megjegyzés: Adunk hitelt alacsony kamatláb 3% és a kölcsön időtartama 1-25 év, hogy fizesse vissza a kölcsönt. kapcsolattartó e-mail:
    coventryletonloancoperation@gmail.com Ha a fentiek közül bármelyik probléma, lépjen kapcsolatba velünk most segítségért

    VálaszTörlés
  142. Projektjeik finanszírozásához és az álmok (Queenethloans@gmail.com) adunk ki kölcsönt alacsony kamatláb 2% A döntés, hogy csatlakozzanak egy projekt 2, egy dolog; Keresse finanszírozás lehetővé teszi számukra, hogy észre, hogy egy másik. Annak érdekében, hogy a kkv és aggodalmak kiterjesztheti program megerősítése vásárlóerejének Az állampolgárok, személyek csoportja keretében ülésező egy pprivate klub és a regisztrált mondta hívei hozzáférhet jobb életkörülményeket. Adunk hitelt minden ember erkölcsi jól kutatott és az átlagemberek számára feltételekkel. A szolgáltatás minőségét az irodánk segít eldönteni, személyi kölcsön, amely megfelel az Ön által kínált bármilyen: * Credit Finanszírozás * üzleti hitel * A befektetési alapok * Adósság konszolidációs hitelek * A hitelkeret * Egyes jelzálog * beszerzése hitel * Személyi kölcsönök Te vagy az egyetlen parancs, és eldönti, hogy mennyi van elégedve. Kell felelősségre kiadásaikat. Veszünk érdekel nyújt Önnek a szükséges összeget, hogy végezzen a projektek. queeneth hitelek egy legit és minősített hitel cég, jól bevált és megbízható pénz hitelezés cég. alkalmazzák ma több érdeklődni (QUEENETHLOANS@GMAIL.COM) WhatsApp: +2348062209818 Köszönöm

    VálaszTörlés
  143. Projektjeik finanszírozásához és az álmok (Queenethloans@gmail.com) adunk ki kölcsönt alacsony kamatláb 2% A döntés, hogy csatlakozzanak egy projekt 2, egy dolog; Keresse finanszírozás lehetővé teszi számukra, hogy észre, hogy egy másik. Annak érdekében, hogy a kkv és aggodalmak kiterjesztheti program megerősítése vásárlóerejének Az állampolgárok, személyek csoportja keretében ülésező egy pprivate klub és a regisztrált mondta hívei hozzáférhet jobb életkörülményeket. Adunk hitelt minden ember erkölcsi jól kutatott és az átlagemberek számára feltételekkel. A szolgáltatás minőségét az irodánk segít eldönteni, személyi kölcsön, amely megfelel az Ön által kínált bármilyen: * Credit Finanszírozás * üzleti hitel * A befektetési alapok * Adósság konszolidációs hitelek * A hitelkeret * Egyes jelzálog * beszerzése hitel * Személyi kölcsönök Te vagy az egyetlen parancs, és eldönti, hogy mennyi van elégedve. Kell felelősségre kiadásaikat. Veszünk érdekel nyújt Önnek a szükséges összeget, hogy végezzen a projektek. queeneth hitelek egy legit és minősített hitel cég, jól bevált és megbízható pénz hitelezés cég. alkalmazzák ma több érdeklődni (QUEENETHLOANS@GMAIL.COM) WhatsApp: +2348062209818 Köszönöm

    VálaszTörlés
  144. Bizonyság arról, hogy kaptam kölcsön (Queenethloans@gmail.com) Helló, A nevem Thomas Spencer és én összeházasodtunk, én innen: Egyesült Államok Az elmúlt két hétben, és egy igazi hitel cég kért Én teljes bizalmat nekik, és végül volt egy csomó csalók nap, elvitték a pénzt, anélkül, hogy bármit cserébe Remélem már zavaros és frusztrált, megölték, úgy tűnik, nagyon Nehéz a családom, én akarok semmit hitel vállalatok az interneten keresztül, így elmentek kölcsön Egy kis pénz barát, és azt mondta neki, hogy ő képes lesz segíteni bármely kölcsön összege, ami segíthet tudni hitel a cég Épp, hogy van egy nagyon alacsony kamatláb 2% -os hitel, ő vezetett engem, hogyan kell alkalmazni a hitel Küldj nekem, azt mondtam: mint például: (queenethloans@gmail.com), én soha nem hitt de megpróbáltam, és én A legnagyobb meglepetés kölcsön 24 órán belül, nem hiszem, Gazdag és újra boldog, és ad hitelt az Isten Vagyok elismerését Ez a terület még e vállalatok, mint a csalás, Kérjük, tanácsot és minden amire szüksége van egy kölcsön, hogy menjen (Queenethloans@gmail.com) nem, és soha megváltoztatni az életed, és az enyém volt

    VálaszTörlés
  145. Helló

    Voltál már megtagadták a bank által vagy bármely más pénzügyi
    intézmény?, aggódj, nem több, mert ez a cég itt, hogy segítsen
    ki a pénzügyi nehézségek adunk hitelt 3% a mi
    fogyasztók, akik hajlandóak többet fizetni az elkövetkező években .. Szívesen kérő bármely kölcsön, az alább felsorolt, kedvesen Levél
    e-mail: Barrybushloanfirm@gmail.com

    Ajánlatunk a következő típusú hitelek:

    * Hitel ..
    * Személyi kölcsönök ..
    * Üzleti hitelek ..
    * Beruházási hitelek ..
    * Fejlesztési hitelek ..
    * Vásárlás Hitelek ..
    * Építési hitel ..
    * Hitelek vásárol egy autót ..
    * Adósság konszolidációs hitelek ..
    * Nemzetközi hitelek ..
    * Diákhitel és sokkal késedelem nélkül ....

    Alkalmazza és megkapja a hitel 48 órán belül .. Ne hagyja ki !!
    Várjuk a leveleket.

    Megjegyzés összes válasz: Barrybushloanfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  146. Helló,

    Keres egy üzleti hitel, személyi kölcsön, lakáshitel
    Auto hitel, adósság konszolidációs hitelek,
    fedezetlen hitel törlesztését
    Kockázat, stb, vagy ha már megtagadták a kölcsönt a bank vagy pénzügyi intézmény
    Állítsa be az egyik vagy több megoldás, nem okok.
    Vagyok egy privát hitelező, kölcsön cégek és magánszemélyek alacsony szinten
    Kamatláb 2% és megfizethető. Érdekelt? Vegye fel velünk a
    Transzfer hitel ma belül 28 óra. KAPCSOLATBA LÉPNI:
    juanadelgado797@gmail.com

    VálaszTörlés
  147. Hello we offer Loan, International Project Finance, Bank Guarantee and SBLC to both individuals and companies worldwide. Our interest rate is 3% per year. We also sponsor and finance all kinds of Projects locally and internationally.

    So if you have any good project and you need an investor just inform us immediately so that we can discuss, sign agreement and then sponsor or fund the project for you.


    Kindly contact us today for all your financial needs.

    Best Regards,
    Mr. Erik Olson
    E-mail: Erik.olsonfinancialgroup@gmail.com

    VálaszTörlés
  148. Kínálunk a fenti típusú hitelek minden 3% -os kamattal, ami az egyik legolcsóbb a világ körül. Ezért vagyunk büszkék, hogy mondjuk a legjobb és az egyetlen társaság, amely képes és segít. Remélem és hiszem, hogy meg fogja találni minket, és cégünk és a munkánk az Ön megelégedésére. Előfordult, hogy csökkent, mert a rossz hitel történelem kapcsolatba velünk ma a gyors hitel jóváhagyása és átadása, akkor lehet alkalmazni Ma függetlenül a hely vagy faj eddig megfelel a feltételeknek, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (allenfinancial@dr.com vagy allenfinancia@gmail.com)

    VálaszTörlés
  149. Szüksége van egy hitel? voltál már keresi, hogyan lehet hozzáférni egy privát hitelező? Ha igen, itt az esély, hogy egy olcsó hitel. Kínálunk kölcsön alacsony mértéke 2%, ha az érdekelt kapcsolati; e-mail: thomasloanservice1@outlook.com

    VálaszTörlés
  150. én egy privát kölcsön hitelező, i kínálnak mindenféle kölcsön a leginkább megfizethető kamatláb az egész világon. ha szüksége van egy sürgős kölcsön kérjük vegye fel a cégem, és megszerezni a vágy hitelösszeg 24 órán belül. vállalati e-mail: margareta.edvardy@gmail.com

    VálaszTörlés
  151. Helló

    én Hitel cég kínál mindenféle kölcsön
    i kínálnak üzleti hitel, privát kölcsön, autó hitel, lakásvásárlási hitel, ház felújítás hitel, belföldi kölcsön, egy nagyon minimális kamatláb.
    ha szüksége van egy sürgős kölcsön kapcsolati mi kölcsön vállalati e-mail: margareta.edvardy@gmail.com

    VálaszTörlés
  152. Jó nap, A nevem Shelly én egy állampolgár az Egyesült Állam-Amerika i akar tanúskodni a jó hitel hitelező, aki megmutatta könnyű nekem, miután már csalás 4 különböző internet nemzetközi hitelező, mind ígéretet adj kölcsön után ami nekem fizetni egy csomó díjat, amelyet így semmi, és elérte a nem pozitív eredményt. én elvesztettem a nehéz pénzt keresni, és ez volt összesen 12,000USD. Egy nap, amikor böngészve az interneten keres forsterated amikor rábukkantam bizonysága, aki szintén csalás és végül is kapcsolódik egy legit hitel cég, a vagyonkezelői alapok Credit Union vezérigazgatója John Thormas (trustfundscreditunion@hotmail.com), ahol végül kapta kölcsön, ezért úgy döntöttem, hogy ugyanaz a hitel cég, majd azt mondta nekik a történetet, hogy hogyan én már csalás 4 különböző hitelezők, akik nem tett semmit, hanem természetesen nekem több fájdalmat. Azt magyarázza, hogy a cég e-mail és az összes azt mondták, az volt, hogy sírni többé, mert én is megkapom a hitelt a cég, és azt is tettem a megfelelő választás a kapcsolatot velük. i megtöltötte a kölcsön jelentkezési lapot, és folytatta mindazt, amit kért tőlem, és kaptam kölcsön összege $ 700,000.00 dollárt ez a nagy cég (vagyonkezelői alapok Credit Union} által kezelt John Thormas és most itt vagyok ma boldog a család, mert John Thormas alaphoz Credit Union adott nekem kölcsön tehát én megfogadtam, hogy inkább magam, hogy én folyamatosan tanúsítja az interneten, hogy hogyan én kaptam kölcsön. szüksége van egy hitel sürgősen? kedvesen és gyorsan kapcsolatba John Thormas Trust alapok Credit Union most a hitel-mailben: (trustfundscreditunion@hotmail.com) Hívjon via: +14195182281 úgy gondolom, más emberek is tanúvallomást ugyanezen a becsületes hitelező

    VálaszTörlés
  153. Van szüksége hitelek projekt beruházási hitel, személyi hitel, üzlet, lakáshitelek, diákhitel, konszolidációs hitelek és kölcsönök különböző projekt? azok számára, akik szeretnék, hogy egy kölcsön a cég a kapcsolatot velünk ma (ericfinancee@gmail.com vagy ericfinancee@outlook.com), és kap a hitel még ma.

    VálaszTörlés
  154. Hello te vagy a pénzügyi helyzetben? És szüksége van egy hitelre, hogy vállalkozást indítson, fizesse meg adósságát vagy gyógyszereit? Ha igen, lépjen kapcsolatba Stella Rene asszonnyal, a Stella Rene Loan Firm elnök-vezérigazgatójával, ugyanakkor a cég biztonságos, biztonságos és megbízható, mert ez az a cég, ahol csak 120.000,00 eurós kölcsönt költöttem, és sikeres volt, sőt Az álmom ma már átjött, ezért szeretném használni ezt a médiát, hogy bárkinek, aki kölcsönt igényel az e-mailhez való csatlakozáshoz a {mrsstellareneloanfirm1@gmail.com} alatt

    Tesztelt és megbízható.

    Flip Oliveira

    VálaszTörlés
  155. Jó hírek!

    Sürgősen igényel hitelt az adósság rendezésére? Ha bármilyen sürgős kölcsönre van szüksége, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. Készítünk kölcsönöket 2000 és 100 000 000 euró között minden érdeklődő egyénre, vállalatra, iskolára, egyházra, évente legalább 3% -os kamatlábbal. A vállalati e-mail feldolgozásával vegye fel a kapcsolatot egy hitelügyintézővel: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) Isten áldjon meg.

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  156. Sürgős hitelt igényel? Mindenfajta kölcsönt kínálunk a leendő egyéneknek, cégnek, vállalati szerveknek és szervezeteknek. Szüksége van a regisztrált és jóváhagyott hitelekre? Ha érdekel, érjen el minket ma. E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitelajánlat sürgős.

    VálaszTörlés
  157. Sürgős hitelt igényel? Mindenfajta kölcsönt kínálunk a leendő egyéneknek, cégnek, vállalati szerveknek és szervezeteknek. Szüksége van a regisztrált és jóváhagyott hitelekre? Ha érdekel, érjen el minket ma. E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitelajánlat sürgős.

    VálaszTörlés

  158. Potenciális kölcsönhitelező vagyok, és kölcsönt adok a szegényeknek és a rászorulóknak, ha sürgős kölcsönre van szükséged, forduljon hozzám most az e-mail címemre cloudloancenter@gmail.com
    Az a feladatom, hogy segítsek a szegényeknek és a rászorulóknak, hogy most lépjenek kapcsolatba velem

    Szeretlek

    VálaszTörlés
  159. Jó nap,
    A nevem JANIKA ROBERT, Carolus, magyar vagyok, szeretnék bizonyságot tenni arról a jó kölcsöntőke hitelezőről, aki két különböző internetes nemzetközi hitelezővel csalott, miután megvilágította nekem, mindannyian megígérik, hogy kölcsön után ad Sok olyan díj, amely semmit sem hozott, és nem volt pozitív eredmény. Elvesztettem a kemény pénzt, és ez összesen 5000 euró volt. Egy nap bonyolítottam az interneten, zavarodottan és frusztrálva, aztán találkoztam egy bizonysággal egy olyan emberrel, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hitelintézettel, ahol Végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazokkal a hitelcégekkel, majd elmondtam nekik a történetemet arról, hogy két különböző hitelezővel csaltak velem, akik nem tettek semmit, csak persze több fájdalmat. E-mailben elmagyarázom a cégnek. Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert én kapom a kölcsönt a társaságukban, és én is megtettem a megfelelő választást kapcsolatba lépve velük. Kitöltöttem a hitelkérelem formanyomtatványát, és mindent megtettem, amit tőlem kérdezett, és 15 000 euró értékű hitelt kaptam e nagy cég (Andrew Lincoln Loan Company). Itt vagyok ma boldog a családommal, mert a Gina Morgan Hitel Társaság kölcsönt adott nekem, ezért fogadást tettem magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy megkaptam a kölcsönt.
    Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? Szívesen és gyorsan kapcsolatba léphet a GINA MORGAN LOAN COMPANY-val, az e-mail címére a kölcsönökért: (ginamorganloancompany@gmail.com).
    Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek ugyanezen őszinte hitelezőn.

    VálaszTörlés
  160. My name is Eszter Ádám, from Hungary, a single parent, before my husband
    died he left us with so much debt, i was so confused and frustrated on how
    to pay the huge debt. One day I was going through the internet I came
    across a Testimony by Jörg Stephen about how GINA MORGAN helped him with a loan. So I applied for a loan of 15,000,000FT with a duration of 6
    years from the Company through her mail (ginamorganloancompany@gmail.com) When I was applying for the loan I made a vow to GOD that if I get the loan I will let the world know what he did for me, to my greatest surprise, in less than 48 hours my loan was granted with an interest rate of 2%. Now i have settled my husband's debt and start up a new life and business of my own. I just fulfilled my vow.
    So if you want any type of loan for as low as 2% please contact GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD on her e-mail ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  161. A nevem Mr. Carter Collins, magánnyilvántulajdonos vagyok, aki ad ki
    Magán és vállalati magánszemélyeknek nyújtott kölcsönöket. Elutasították
    Ilyen sok bank? Finanszírozásra van szüksége a vállalkozás létrehozásához? csinál
    Finanszírozásra van szüksége a vállalkozás bővítéséhez? Vagy szükséged van egy
    személyi kölcsön?. Vegye fel velünk a kapcsolatot most :: cartercreditunionoffer.link@gmail.com

    HITELES ADATOK FORMÁJA

    1) A NÉV:
    2) Nem:
    3) AZ ORSZÁG:
    4) AZ OKTATÁS:
    5) A MARITÁLIS ÁLLAPOT:
    6) TE

    VálaszTörlés


  162. Üdvözöljük a Moris Loan Company-nál. Ebben a cégben megtalálja a megoldásokat minden olyan pénzügyi depresszióhoz, amely már mérlegelt. Kapsz az álom kölcsön. Csak győződjön meg arról, hogy velünk dolgozik kétség nélkül és az égbolt lesz a határa. Jó irodáink vannak szerte a világon (USA, SPANYOLORSZÁG, KANADA és minden más hely). Lépjen velünk kapcsolatba még ma:
    Morisloancompany1@gmail.com

    VálaszTörlés
  163. A nehéz időkben megy át a hitelfelvételhez, mert aggodalomra ad okot, mert a Lucas Loan Lending Compania mindenféle hitelet kínál, és biztonságos kölcsönöket is kínálunk, valamint kölcsönöket biztosítunk, hogy befektetni tudjunk az üzleti életben. CPntact: LUCASLOANLENDINGCOMPANIA@YAHOO.COM VAGY LUCASLOANLENDINGCOMPANIA@GMAIL.COM Mobil telefon: +16026337400

    Webhely: lucasloanlendingcompania.webs.com

    VálaszTörlés
  164. Damat Pénzügyi Társaság, Inc.
     
    Mi vagyunk a nemzetközi magánhitelezők. Különböző hiteleket kínálunk egy nagyon alacsony kamatlábon három évente. Alapjaink kizárólag a közvetlen joghatóság alatt álló magán- és vállalati befektetési portfoliókból származnak.
     
    A KÖLCSÖNÖK KÖVETELMÉNYEINEK NÉLKÜL 3% KAMATFELHASZNÁLÁSRA KÍVÜLI
    * Személyi kölcsönök * Üzleti hitelek * Befektetési hitelek * Autó kölcsön
    * Diákhitel * Támogatói hitel * Ház kölcsön
     
    Ha ajánlatunkat érdekli, kérjük, írja le röviden az alábbi információkat a menedzsmentnek e-mailen keresztül: collinsjames420@hotmail.com
     
    * Név:
    * Ország:
    * Telefon:
    * Szükséges összeg:
    * Hitelkeret:
    * Nem:
    *Családi állapot:

    VálaszTörlés
  165. Hello, én vagyok az áldozat Anita Több hitel csalások, néhány hónappal ezelőtt volt becsapott $ 26.000 usd acerca a hamis hitelezők, mert én szükséges a kölcsön összege $ 150,000.00 usd az orvosi költségek lányom rák kezelésére. nem nagyon volt hely, hogy menjen, és eladtam szinte minden az én ingatlan a folyamatban. ez nem vicc barátok sokat szenvedett, amíg én vezették be, hogy a hitel cég megnevezés Westland befektetési szolgáltatásokat végül biztosította a hitel lányaim kezelés csak a múlt héten, így szeretném használni ezt a lehetőséget, hogy tájékoztassa többi hitel kérők vigyázz csalók ott többféle azt állítva, hogy hitelt nyújtók, akkor megy minden hossza csak neked ki a pénzt. Ha érdekelt abban, hogy a biztonságos és gyors hitel én csak tetszik nekem, Akkor hogy vegye fel a kapcsolatot sürgeti WESTLAND INVESTMENT SERVICES keresztül esta email: (westlandinvestment@gmail.com) Ezek nagyon megbízható és biztonságos, hidd el, akkor kap hitelt őket sikeresen. Köszönjük! (Westlandinvestment@gmail.com)

    VálaszTörlés
  166. Megbízható hitel ajánlat !!!

    Itt van egy lehetőség a pénzügyi problémákkal küszködők és azok számára, akik
    Pénzügyi felemelkedésüket szeretnék élni, nagyon hitelt adunk
    Ésszerű kamatláb 2%, adunk ki mindenféle kölcsönt, hogy segítsen
    A nemzet a pénzügyi stressz miatt. Sokan szenvednek és segítségre van szükségük
    Életminőségük javítása, sokan munkanélküliek, és pénzügyi segítségre van szükségük
    Üzletet indítanak, sokannak pénzügyi segítségre van szükségük a számlák egyértelművé tételéhez és
    adósság. Itt van egy bölcs döntés. A hitel ajánlatunk nem biztonságos
    Hitel, ami azt jelenti, hogy nincs fedezet.

    Hitelkeresőként kölcsönt igényelhet az alábbiak szerint
    Lépjen kapcsolatba lent.

    Név: Milan Chris
    E-mail: milanfinancialcompanies@gmail.com vagy milanfinancialcompanies@yahoo.com

    Üdvözlettel,
    Milánó Chris Hitelező

    VálaszTörlés
  167. Jó nap,
    A nevem Róbert Janika, hazám Magyarország. Szeretnék bizonyságot tenni arról a jó kölcsönt nyújtóról, aki két különböző internetes nemzetközi kölcsönadó által becsapott csalás után számolt be nekem, mindannyian megígérik, hogy kölcsön ad nekem, miután sok díjat fizettek, ami nem eredményezett semmit, és nem jelentett pozitív eredményt. Elvesztettem a kemény pénzt és összességében (500.000 Ft). Egy nap bonyolítottam az interneten, zavartan és frusztrálva, aztán találkoztam egy bizonysággal egy olyan emberrel, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hitelintézettel, ahol Végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba lépjek ugyanazt a hiteltársasággal, majd elmondtam nekik a történetemet arról, hogy két különböző hitelező vett részt velem, akik nem csináltak semmit, csak persze több fájdalmat okoztak nekem. E-mailben elmagyarázom a cégnek. Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert kapom a kölcsönt a társaságukban, és én is megtettem a megfelelő választást, ha kapcsolatba lépnék velük. Kitöltöttem a hiteligénylési formanyomtatványt, és mindent megtettem, amit tőlem kérdezett tőlem, és megkaptam a nagy összegű (20.000.000 Ft) hitelösszeget. Itt vagyok ma boldog a családom miatt, mert a Gina Morgan Hitel Társaság kölcsönt adott nekem, ezért fogadást tettem magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy megkaptam a kölcsönt. Úgy vélem, mások is bizonyságot tesznek ezen a becsületes hitelezőn. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? Szívesen és gyorsan kapcsolatba léphet a céggel e-mailben: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  168. A nevem Julia Martins, Magyarország. Én vagyok özvegy fiúval. Szeretnék bizonyságot tenni arról, hogy a hitelem egy valódi és megbízható hitelnyújtótól származott. Az én dolgom összeomlott férjem temetése után, majdnem kialudtam a házamról a földesúrom. Így csalódott voltam, és sürgős hitre volt szükségem, ezért oly sokszor alkalmaztam a különböző hitelnyújtók közül, akik megtévesztettek és elvitték a kicsi pénzt, csak akkor kellett eladnom a kései férjüket, csak azért, hogy kölcsönöket szerezzek Soha nem adott nekem a kölcsönt. Két héttel ezelőtt a sógornő meglátogatott, és látta, hogy a nehézség magam és a fiam megy keresztül, ezért mesélt nekem egy valódi kölcsön kölcsönadóról, az EVS MRS-nek, Eva Roland Loan Company elnökének, aki segített családjának hitelt nyújtani sikeres volt. Soha nem hittem a múltbeli tapasztalataim miatt, de úgy döntöttem, hogy próbára teszem. E-mailben (evarolandloancompany@gmail.com) keresztül kapcsolatba léptem a céggel, és megígérte, hogy segíteni fog nekem a szükséges hitelösszeggel (£ 150,000), és tényleg tette, ahogy minden késedelem nélkül megígérte. Soha nem gondoltam, hogy valódi és megbízható kölcsönhitelesek maradnak, amíg találkozom az EVA ROLAND LOAN COMPANY céggel, aki tényleg segített nekem a hitelemben, és jobbá változtatta az életemet.
    Nem tudom, hogy szükség van-e sürgős kölcsönre, lépjen kapcsolatba vele az e-mailen keresztül: evarolandloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  169. Sürgős hitre van szüksége? Adunk üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, diákhitelt, autókölcsönöket stb. Ha érdekel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  170. Sürgős hitelre van szüksége, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit. Ajánlunk kölcsönöket az 5.000 - 100.000.000,00 eurótól. Max, megbízhatóak, hatékonyak, gyorsak és dinamikusak, 100% -os garantált. Kölcsönt is adunk (euró, font és dollár .) Az összes hitelre érvényes kamatláb 3%, ha érdekel, kérjük, térjen vissza hozzánk (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitelajánlat sürgős.

    VálaszTörlés
  171. Van-e bármilyen pénzügyi problémája? Van szüksége hitelre, hogy kiegyenlítse az adósságait? Pénzügyi válságban vagy? Bízz bennünket abban, hogy kezeljük az összes típusú kölcsönöket, lásd alább. Regisztráltunk és
    Az engedélyezett cég 2% -os hitelkötelezettséget nyújt, legalább 6 hónapos, legfeljebb 30 éves időtartamra.
    2000-ben minimumra, maximum 100 millióra adunk hiteleket.
    Különböző szolgáltatásokat kínál BELOW *
    Személyi kölcsönök (biztonságos és nem biztonságos)
    * Üzleti hitelek (biztonságos és nem biztonságos)
    * Lakásfelújítás
    Inventor kölcsönök
    * Auto kölcsönök
    * Házassági jelzálog
    * Hitelegészségügy stb
    Tehát .. ha érdekel, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a Loveloanfirm@hotmail.com e-mailünkön keresztül
    Istennel minden lehetséges

    VálaszTörlés
  172. Helló,
    James Loan Funds vagyok a gyors és felelősségteljes kölcsön jogi tulajdonosa
    Mind a rövid, mind a hosszú lejáratú hiteleket ki kell adni minden magánszemélynek
    És az üzletemberek / nők, akiket érdekel, érdemes többet kapcsolatba lépni
    Részletek: jamesloanfirm72@gmail.com

    Kérem, bocsáss meg, hogy zavarja a becsült időt.

    Ez egy Pénzügyi Kredit Szervezet; Szakosodott a finanszírozás
    És a kölcsönök @ 3% -os kínálata az érdekelt egyéneknek és a vállalatoknak
    Akik pénzügyi támogatást és üzleti növekedést keresnek vagy üzletet keresnek
    Bővítési alap. Hiteleket kínálunk megbízható garanciával mindannyiunk számára
    Minősített pályázók: jamesloanfirm72@gmail.com

    VálaszTörlés
  173. Nehéz időkben megy keresztül a kölcsönszerzésben, most már többé nem aggódsz, mert a MILAN Hitel Kibocsátó mindenféle kölcsönt kínál, és mi is kínálunk megbízható kölcsönöket, valamint kölcsönöket, hogy befektetni tudjunk az üzleti életben, lépjen velünk kapcsolatba: milanfinancialcompanies @ gmail. Com vagy milanfinancialcompanies@yahoo.com

    VálaszTörlés
  174. Hello, Te vagy az USA-ból, Dubaiból, Kanadából, Ausztráliából vagy az Egyesült Királyságból egy nagyon valódi hitelt keresve megfizethető kamatláb mellett? Feldolgozott 3-4 munkanapon belül. Ön folyamatosan visszautasította a bankjait és más pénzintézeteit? Feketelistára vagy alacsony hitelkamatlábbal rendelkezik? A STANDARD LOAN PLC Service itt könnyíti meg a kölcsönt. Sürgősen lépjen kapcsolatba velünk: standard.financial.institute@gmail.com

    VálaszTörlés
  175. Hyvä päivä, olen rekisteröity yksityinen raha lainanantaja. Annamme lainoja avuksi ihmisille, yrityksille, jotka tarvitsevat päivittää taloudellisen asemansa kaikkialla maailmassa. Hyvin vähäiset vuotuiset korot ovat alle 2% vuodessa 30 vuoden takaisinmaksuaikaan missä tahansa maailmassa. Annamme lainoja 5 000 eurosta 100 000 000 euroon. Lainamme on hyvin vakuutettu, sillä suurin turvallisuus on meidän etusija. Kiinnostuneen henkilön on otettava yhteyttä sähköpostitse: (24hourstloancompany1@gmail.com)

    Oletko hylännyt monet pankit
    Tarvitset rahoitusta liiketoiminnan laajentamiseksi,
    Tarvitsetko henkilökohtaista lainaa?

    Hae lainaa, lähetä alla olevat tiedot:
    1. Täysi nimi
    2. Osoite
    3. Määrä
    4. Kestoaika
    5. Puhelinnumero
    6. Ammatti

    Rouva Farida Stephen

    VálaszTörlés
  176. Hyvä päivä, olen rekisteröity yksityinen raha lainanantaja. Annamme lainoja avuksi ihmisille, yrityksille, jotka tarvitsevat päivittää taloudellisen asemansa kaikkialla maailmassa. Hyvin vähäiset vuotuiset korot ovat alle 2% vuodessa 30 vuoden takaisinmaksuaikaan missä tahansa maailmassa. Annamme lainoja 5 000 eurosta 100 000 000 euroon. Lainamme on hyvin vakuutettu, sillä suurin turvallisuus on meidän etusija. Kiinnostuneen henkilön on otettava yhteyttä sähköpostitse: (24hourstloancompany1@gmail.com)

    Oletko hylännyt monet pankit
    Tarvitset rahoitusta liiketoiminnan laajentamiseksi,
    Tarvitsetko henkilökohtaista lainaa?

    Hae lainaa, lähetä alla olevat tiedot:
    1. Täysi nimi
    2. Osoite
    3. Määrä
    4. Kestoaika
    5. Puhelinnumero
    6. Ammatti

    Rouva Farida Stephen

    VálaszTörlés


  177. Szeretnék köszönetet mondani Mrs. Abigail Adamsnek, aki megadta nekem a kölcsönt. Megtalálták a vallomást arról, hogy a barátja kölcsönzött egy kölcsönt a Milánói Társaságtól, és kértem kölcsön és kölcsön. Ha ma szüksége van sürgős kölcsönre az internetes bűnözők elkerülése érdekében, most e-mailen tekinthető jogos hitelnek: abigailadams779@gmail.com vagy milanfinancialcompanies@yahoo.com

    VálaszTörlés
  178. Sürgős és hiteles kölcsönre van szüksége? Ha nem vagyunk pénzügyileg stabilak és szükségünk van az élet pénzügyi szempontjaira, akkor lépjen velünk kapcsolatba a gyors, hatékony és stresszmentes kölcsön miatt, mivel finanszírozzuk a komoly gondolkodású egyéneknek, a 2 százalékos verhetetlen arányú vállalatok finanszírozását. És a vállalat garantálja a biztonságos pénzátutalást. Ha finanszírozásra van szüksége, egyszerűen csak a következő e-mailen keresztül: patriiciaberthaloancompany1@gmail.com vagy látogasson el a hivatalos honlapunkra: http://berthaloancompany.com és örülsz, ha igen.

    BELEÉRTVE A HITEL ALKALMAZÁSI RÉSZLETEIT:
    BORROWER DATAS
     1) Teljes név: ......................................................
     2) Ország: .........................................................
     3) Országcím: .........................................................
     4) Állami: ............................................................
     5) Nem: ...............................................................
     6) Családi állapot: .............................................
     7) Foglalkozás: ...................................................
     8) Telefon / telefonszám: ................................................
     9) helyzete a munkahelyen: ...................................................
     10) Havi jövedelem: .............................................
     11) A szükséges hitelösszeg: .................................
     12) Hitelezési időszak / időtartam: ................................................
     13) A kölcsön célja: ..........................................
     14) Vallás: ......................................................
     15) Előfordult-e korábban: ...................................................
     16) Kedvezményezett pénznem: ...................................................

     Meleg üdvözlettel,
    Patricia Bertha asszony

    VálaszTörlés
  179. figyelmébe:

    Ön bármilyen pénzügyi nehézségben van? Szüksége van egy kölcsönre, hogy törölje az adósságait? Szándékozik-e növelni a pénzét? Olyan üzletember vagy, aki bővíteni szeretné cégét. Ön itt van, hogy értesítse a valódi, megbízható és hatékony hitelnyújtó céget a hatékony hitelekről, amelyet mind a magánszemélyek, mind a kormányzat elismert nagy hatékonyságunkért. A Uncle Buck Financialnél 3% További információért forduljon hozzánk e-mailen: unclebuckfinancelltd@gmail.com

    A SZOLGÁLTATÁSOK TARTALMAZZA:
    *Lakásfelújítás
    * Befektetői hitelek
    * Auto kölcsönök
    * Adósság-konszolidáció
    * Ház kölcsön
    *Felvehető hitel határa
    * Második jelzálog
    * Üzleti hitelek
    * Személyi kölcsönök
    * Nemzetközi kölcsönök

    VálaszTörlés
  180. Szüksége van egy kölcsönre, hogy vállalkozást indítson, vagy fizesse meg a számláit és vállalati pénzügyeit ingatlanokra és bármilyen típusú üzleti finanszírozásra. Hiteleket nyújtunk magánszemélyeknek, cégeknek és vállalati testületeknek 3% -os kamatlábon. Kölcsönzéseket adunk a hitelt érdeklő, komoly gondolkodású emberek számára, ha érdekli az e-mailt: Creditplusfinance11@gmail.com

    VálaszTörlés
  181. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap az interneten keresztül jöttem egy bizonyságot (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft hosszú lejáratú hitelre jelentkeztem, 6 évig a társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre pályáztam, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, A világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb mint 48 órában a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az ígéretemet. Tehát ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD-val az e-mail címén ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  182. Projektjeik finanszírozásához és álmok (queenethloans@gmail.com) Adunk hitelek alacsony kamatláb 2% A döntés, hogy csatlakozzanak egy projekt 2, egy dolog; Keressen finanszírozást, hogy felismerhesse, hogy ez egy másik. Annak érdekében, hogy a kkv és aggodalmak bővíti program megerősítése a vásárlóerőt a polgárok, ők egy csoportja, akik regisztrált csapat A pprivate és azt mondta, támogatja hozzáférhet jobb életkörülményeket. Köszönjük minden kedves embernek, hogy jól megvizsgált és elérhető legyen a hétköznapi emberek körülményei között. A szolgáltatás minőségét az irodánk segít eldönteni, személyi kölcsön, amely megfelel Önnek: * Credit finanszírozás * Kereskedelmi Loan * A befektetési alapok * Hitelek adósság konszolidáció * Hitelkeret * Egyes jelzálog * beszerzése hitel * Személyi kölcsönök Te vagy az egyetlen parancs, és eldönti, mennyire elégedett vagy. Fel kell vállalnia a költségét. Ügyeljünk arra, hogy a szükséges összegeket biztosítsuk a projektek végrehajtásához. A Queeneth Loans hiteles és hiteles hitelintézet, megbízható és megbízható pénzhitelező cég. További információ kérése ma (QUEENETHLOANS@GMAIL.COM) WhatsApp: +2348062209818 Köszönjük

    VálaszTörlés
  183. Sürgős és hiteles kölcsönre van szüksége? Ha nem vagyunk pénzügyileg stabilak és szükségünk van az élet pénzügyi szempontjaira, akkor lépjen velünk kapcsolatba velünk egy gyors, hatékony és stresszmentes kölcsön formájában, mivel finanszírozunk finanszírozást a komoly gondolkodású egyéneknek, akik verhetetlen aránya 2%. És a vállalat garantálja a biztonságos pénzátutalást. Ha finanszírozásra van szüksége, egyszerűen csak a következő e-mailen keresztül küldjön el: patriiciaberthaloancompany1@gmail.com vagy látogasson el hivatalos weboldalunkra a http://berthaloancompany.com címen.
    BELEÉRTVE A HITEL ALKALMAZÁSI RÉSZLETEIT:
    BORROWER DATAS
     1) Teljes név: ......................................................
     2) Ország: .........................................................
     3) Országcím: .........................................................
     4) Állami: ............................................................
     5) Nem: ...............................................................
     6) Családi állapot: .............................................
     7) Foglalkozás: ...................................................
     8) Telefon / telefonszám: ................................................
     9) helyzete a munkahelyen: ...................................................
     10) Havi jövedelem: .............................................
     11) A szükséges hitelösszeg: .................................
     12) Hitelezési időszak / időtartam: ................................................
     13) A kölcsön célja: ..........................................
     14) Vallás: ......................................................
     15) Előfordult-e korábban: ...................................................
     16) Kedvezményezett pénznem: ...................................................
     Meleg üdvözlettel,
    Patricia Bertha asszony

    VálaszTörlés
  184. A nevem Ádám Mária, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap az interneten keresztül jöttem egy bizonyságot (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft hosszú lejáratú hitelre jelentkeztem, 6 évig a társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre pályáztam, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, A világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az ígéretemet. Tehát ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD-val az e-mail címén ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  185. Üdvözöljük a JOHNSON LOAN COMPANY-ban. Nincs más módja a kapcsolatfelvételre
    Ezért elküldöm ezt az e-mailt abban a reményben, hogy ez lesz az egyik
    Üzleti kapcsolat vezet. Ugyanakkor bocsánatot kérek érte
    Nemkívánatos, hogy ez a levél okozhat Önnek. Szeretném felhívni a figyelmet
    Az a tény, hogy külön kölcsönt kapok tőle:
    5000 dollár Akár 1 000 000 dollár visszafizetése 10 év alatt (meg kell vitatni) 2%
    Évenkénti kamatláb, a kölcsönünk 3 munkanapot vehet igénybe mindenkinek
    elismert
    Ügyfelek világszerte.
    Kölcsönt kell fizetnie, figyeljen arra a területekre, ahol segíthetek:
    * Finanszírozás
    * Ingatlanhitelek
    * Befektetési hitelek
    * Auto kész
    * Adósság konszolidáció
    * Hitelkeret
    Második jelzálog
    * Hitelszerzés
    * Személyi kölcsönök
    Ragaszkodtok a bankhoz, és nincsenek előnyei a bankoktól vagy
    Jobb, te
    Van projekt, és finanszírozásra, rossz hitelre vagy pénzre van szüksége
    Számlák fizetéséhez, pénzt befektetni az üzleti életben.
    Tehát ha kölcsönre van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni velem
    További információ a kifejezésekről. Vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a
    Írjon nekünk a johnsonwilliamsloanfirm788@gmail.com címre

    VálaszTörlés
  186. Mi a Loan Arranger Limited-nél 3% kamatozású kölcsönöket kínálunk ügyfeleinknek, 100% -os garantált kölcsönvállalat vagyunk, amely képes nyújtani ügyfeleinknek azt, amit ígérünk. A számunkra elért eredmények alapján megbizonyosodhatunk arról, hogy segítünk több százezer embernek, akik nem tudnak segíteni bárhol az országban, büszkén mondhatjuk, hogy kibővítettük üzleti tevékenységünk és ez a következő:
    Gyors jóváhagyott hitelek, rossz hitelek Welcome .. Offer akár 780,000,00
    Jelentkezzen 500, 000,00 feletti kölcsönre. A következő lehetőségek közül választhatunk:
    Személyi kölcsönök - akár 1000, 000,00
    Fekete listázott hitelek - akár 500 000,00
    Fizetésnapi hitelek - akár 5000 000,00
    Üzleti hitelek: 100.000.00 és R20.000.000 között
    Adósság konszolidációs hitelek - fordítsa az összes havi részleteket egy kis fizetés Konszolidációs hitelek: 100.000,00 és 5.000.000,00
    Járműfinanszírozás - 24 órán belül vezethet az álmot
    Diákhitelek - tovább az oktatásod és eljutsz a te lehetőségeidhez
    Minden hitel jó elismert pénzügyi szolgáltatótól származik
    a feketelistára és a rossz hitelezőkkel rendelkezők is szívesen alkalmazzák.
    Get Approved Now!
    További információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: vegye fel velünk a kapcsolatot
    info (willamschurchill@gmail.com vagy willamsgoodwill@gmail.com és hívja
    +27843074577 vagy whatsapp szám +27629443297)

    VálaszTörlés
  187. We are Ireland based major/Direct providers of Fresh Cut BG, SBLC, POF, MTN, Bonds and CDs and this financial instruments are specifically for lease and sale.We are one of the leading Financial instrument providers with offices all over Europe.
    we always deliver on time and precision as Set forth in the agreement. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs, project financing, Credit line enhancement, Corporate Loans (Business Start-up Loans or Business Expansion Loans), Equipment Procurement Loans (Industrial Equipment, Air crafts, Ships, etc.) as well as other financial instruments issued from AAA Rated bank such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank London, Deutsche Bank AG Frankfurt, Barclays Bank , Standard Chartered Bank and others on lease at the lowest available rates depending on the face value of the instrument needed, Our Terms and Conditions are reasonable.
    DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:
    1. Instrument: Bank Guarantee (BG)/SBLC (Appendix A)
    2. Total Face Value: 10M MIN to 50B MAX USD or Euro
    3. Issuing Bank: HSBC, Deutsche Bank Frankfurt, UBS or any Top 25 .
    4. Age: One Year, One Day
    5. Leasing Price: 4+ 1%
    6. Sale Price: 32+2%
    7. Delivery by SWIFT .
    8. Payment: MT103-23
    9. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.
    If you have need for Corporate loans, International project funding, etc. or if you have a client that requires funding for his project or business, We are also affiliated with lenders who specialize on funding against financial instruments, such as BG, SBLC, POF or MTN, we fund 100% of the face value of the financial instrument.
    Inquiries from agents/ brokers/ intermediaries are also welcomed; do get back to us if you are interested in any of our services and for quality service.
    Name : Abban Kangan
    E-mail : abbankangan@gmail.com
    Skype id :abbankangan@gmail.com

    VálaszTörlés
  188. hitel! hitel!! hitel!!!
    Olyan jóhírű és akkreditált magánhitel-társaságot keres, amely hiteleket biztosít élethosszig. Nagyon gyorsan és könnyedén kínálunk mindenféle hitelt, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, jelzáloghiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, befektetési hiteleket, adósságkonszolidációt és még sok mást. Elutasították a bankok és más pénzügyi intézmények? Szükség van egy konszolidációs hitelre vagy egy jelzálogra? Ne nézz többet, mint itt vagyunk, hogy minden pénzügyi problémádat a múlté tedd. Adományokat nyújtunk olyan magánszemélyeknek és vállalatoknak, amelyek pénzügyi támogatásra szorulnak 2% -os arányban. Nincs szükség társadalombiztosítási számra, és nem szükséges hitelellenőrzés, 100% garantált. Szeretném használni ezt a médiát, hogy tájékoztassuk Önt arról, hogy megbízható és támogató segítséget nyújtunk, és örömmel nyújtunk hitelt.
    Ezután küldjön nekünk egy e-mailt a következő címre: (amandaafredoloan42@gmail.com), hogy kölcsönt kérjen.

    VálaszTörlés
  189. üdvözlet
    A nevem CSELÓCZKI ANDREA.
    Csak ossza meg ezt a mulatságot veled.
    Most kaptam 13 000 000 forintos hitelt egy nagy francia gazdasági szereplőtől.
    Veled elégedettségem volt.
    jelenleg,
    Én vagyok a legboldogabb nő a földön.
    És ez, köszönhetően egy embernek.
    Isten volt, aki az ösvényemen tette.
    És azért járok, hogy megosszák veletek ezt a bizonyságot.
    A nevét jelentése CHARLY KERKIR.
    Ő mindig olyan ember, aki mindig betartja kötelezettségeit.
    Ő az ő szavának embere.
    Ez egyedülálló.
    Ha pénzre van szükséged,
    Arra kérem, hogy forduljon hozzá.
    Ez egy nagyon hatékony ember megbízható hiteles dokumentumokkal.
    További információ a nagyszerű emberről,
    vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen: andreacseloczki132@gmail.com
    vagy
    lépjen kapcsolatba a kölcsönadóval: charlyikerkir@gmail.com

    köszönöm

    VálaszTörlés
  190. üdvözlet
    A nevem CSELÓCZKI ANDREA.
    Csak ossza meg ezt a mulatságot veled.
    Most kaptam 13 000 000 forintos hitelt egy nagy francia gazdasági szereplőtől.
    Veled elégedettségem volt.
    jelenleg,
    Én vagyok a legboldogabb nő a földön.
    És ez, köszönhetően egy embernek.
    Isten volt, aki az ösvényemen tette.
    És azért járok, hogy megosszák veletek ezt a bizonyságot.
    A nevét jelentése CHARLY KERKIR.
    Ő mindig olyan ember, aki mindig betartja kötelezettségeit.
    Ő az ő szavának embere.
    Ez egyedülálló.
    Ha pénzre van szükséged,
    Arra kérem, hogy forduljon hozzá.
    Ez egy nagyon hatékony ember megbízható hiteles dokumentumokkal.
    További információ a nagyszerű emberről,
    vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen: andreacseloczki132@gmail.com
    vagy
    lépjen kapcsolatba a kölcsönadóval: charlyikerkir@gmail.com

    köszönöm

    VálaszTörlés
  191. üdvözlet
    A nevem CSELÓCZKI ANDREA.
    Csak ossza meg ezt a mulatságot veled.
    Most kaptam 13 000 000 forintos hitelt egy nagy francia gazdasági szereplőtől.
    Veled elégedettségem volt.
    jelenleg,
    Én vagyok a legboldogabb nő a földön.
    És ez, köszönhetően egy embernek.
    Isten volt, aki az ösvényemen tette.
    És azért járok, hogy megosszák veletek ezt a bizonyságot.
    A nevét jelentése CHARLY KERKIR.
    Ő mindig olyan ember, aki mindig betartja kötelezettségeit.
    Ő az ő szavának embere.
    Ez egyedülálló.
    Ha pénzre van szükséged,
    Arra kérem, hogy forduljon hozzá.
    Ez egy nagyon hatékony ember megbízható hiteles dokumentumokkal.
    További információ a nagyszerű emberről,
    vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen: andreacseloczki132@gmail.com
    vagy
    lépjen kapcsolatba a kölcsönadóval: charlyikerkir@gmail.com

    köszönöm

    VálaszTörlés
  192. üdvözlet
    A nevem CSELÓCZKI ANDREA.
    Csak ossza meg ezt a mulatságot veled.
    Most kaptam 13 000 000 forintos hitelt egy nagy francia gazdasági szereplőtől.
    Veled elégedettségem volt.
    jelenleg,
    Én vagyok a legboldogabb nő a földön.
    És ez, köszönhetően egy embernek.
    Isten volt, aki az ösvényemen tette.
    És azért járok, hogy megosszák veletek ezt a bizonyságot.
    A nevét jelentése CHARLY KERKIR.
    Ő mindig olyan ember, aki mindig betartja kötelezettségeit.
    Ő az ő szavának embere.
    Ez egyedülálló.
    Ha pénzre van szükséged,
    Arra kérem, hogy forduljon hozzá.
    Ez egy nagyon hatékony ember megbízható hiteles dokumentumokkal.
    További információ a nagyszerű emberről,
    vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen: andreacseloczki132@gmail.com
    vagy
    lépjen kapcsolatba a kölcsönadóval: charlyikerkir@gmail.com

    köszönöm

    VálaszTörlés
  193. üdvözlet
    A nevem CSELÓCZKI ANDREA.
    Csak ossza meg ezt a mulatságot veled.
    Most kaptam 13 000 000 forintos hitelt egy nagy francia gazdasági szereplőtől.
    Veled elégedettségem volt.
    jelenleg,
    Én vagyok a legboldogabb nő a földön.
    És ez, köszönhetően egy embernek.
    Isten volt, aki az ösvényemen tette.
    És azért járok, hogy megosszák veletek ezt a bizonyságot.
    A nevét jelentése CHARLY KERKIR.
    Ő mindig olyan ember, aki mindig betartja kötelezettségeit.
    Ő az ő szavának embere.
    Ez egyedülálló.
    Ha pénzre van szükséged,
    Arra kérem, hogy forduljon hozzá.
    Ez egy nagyon hatékony ember megbízható hiteles dokumentumokkal.
    További információ a nagyszerű emberről,
    vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen: andreacseloczki132@gmail.com
    vagy
    lépjen kapcsolatba a kölcsönadóval: charlyikerkir@gmail.com

    köszönöm

    VálaszTörlés
  194. üdvözlet
    A nevem CSELÓCZKI ANDREA.
    Csak ossza meg ezt a mulatságot veled.
    Most kaptam 13 000 000 forintos hitelt egy nagy francia gazdasági szereplőtől.
    Veled elégedettségem volt.
    jelenleg,
    Én vagyok a legboldogabb nő a földön.
    És ez, köszönhetően egy embernek.
    Isten volt, aki az ösvényemen tette.
    És azért járok, hogy megosszák veletek ezt a bizonyságot.
    A nevét jelentése CHARLY KERKIR.
    Ő mindig olyan ember, aki mindig betartja kötelezettségeit.
    Ő az ő szavának embere.
    Ez egyedülálló.
    Ha pénzre van szükséged,
    Arra kérem, hogy forduljon hozzá.
    Ez egy nagyon hatékony ember megbízható hiteles dokumentumokkal.
    További információ a nagyszerű emberről,
    vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen: andreacseloczki132@gmail.com
    vagy
    lépjen kapcsolatba a kölcsönadóval: charlyikerkir@gmail.com

    köszönöm

    VálaszTörlés
  195. Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik az embereket, cégeknek, akiknek frissíteniük kell a pénzügyi helyzetüket a világ minden táján, nagyon minimális éves kamatlábakkal, mint egy év alatt 2% -kal, 30 évre visszafizetési időtartamra a világ bármely részére. Kölcsönöket adunk ki az 5.000 és 100.000.000 euró között. A hitelek jól vannak biztosítva, a maximális biztonság érdekében a mi elsőbbségünk. Az érdeklődő személynek e-mailben kérem lépjen velünk kapcsolatba: (24hourstloancompany1@gmail.com vagy info@24hoursloan.online)

    Sok bank elutasítottad
    finanszírozásra van szüksége a vállalkozás bővítéséhez,
    Szüksége van egy személyes kölcsönre

    Készítsen kölcsönt, küldje el az alábbi részleteket:
    1. Teljes név
    2. Cím
    3. Összeg
    4. Időtartam
    5. Telefonszám
    6. Foglalkozás

    Webhely: http://24hoursloan.online/Home
    Egyéb e-mail: info@24hoursloan.online

    Mrs. Farida Stephen

    VálaszTörlés
  196. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor
    3000 és 80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani. Max,
    megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.
    Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük, forduljon hozzánk
    e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  197. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor
    3000 és 80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani. Max,
    megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.
    Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük, forduljon hozzánk
    e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  198. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor
    3000 és 80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani. Max,
    megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.
    Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük, forduljon hozzánk
    e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  199. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor
    3000 és 80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani. Max,
    megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.
    Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük, forduljon hozzánk
    e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  200. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor
    3000 és 80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani. Max,
    megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.
    Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük, forduljon hozzánk
    e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés