2014. december 9., kedd

Skalár fegyverek III. rész



Skalár fegyverek III. rész


Hivatkozások








Tartalom






 -  szövetséget kötött Halál - Szemelvények



Deutsch


 -  Alternatív 3 - William Cooper - jelentését

EspaĂąol
 -  Armas Silenciosas Para Guerras Secretas - Un Manual Introductorio de ProgramaciĂłn
EspaĂąol
 -  Armas Silenciosas Para Guerras Tranquilas - Kézi TĂŠcnico Para Investigaciones Operativas TM-SW7905.1


EspaĂąol








 -  Silent Weapons for Quiet Wars Operations Research segédlet TM-SW7905.1

 -  Silent Weapons for Quiet Wars - Szemelvények és bemutatása











 -  William Cooper és a három medve - a "Meroving-dinasztia"





További információ

 -  Big Brother eljövetelének ! - Revealed Secret terv a Tag minden férfi, nő és gyermeke




EspaĂąol
 -  La CivilizaciĂłn Bajo Ellenőrzési Oculto - El Secreto de Las Estrellas Oscuras - Las CrĂłnicas del Girku






Könyvek-értekezések


 -  Íme, egy fakó ló - Milton William Cooper





Multimédia

Hang-








Kapcsolódó Jelentések


 -  Körülbelül Branton - főfájl


 -  John Lear és UFO coverup - főfájl




 -  Az Illuminátusok - főfájl




 -  A New World Order - főfájl

























Robert E. McElwaine 
BS, a fizika és a csillagászat, UW-EK
TheWatcherFiles Website 
 



Ez a jelentés megerősíti az igazság Part01 keresztül Part30 a
"Space Shuttle coverup & True Story"
("Fire in the Sky") jelentés


Oroszország OPERATÍV STAR WARS védekező rendszere

1992 februárjában, az orosz elnök, Borisz Jelcin javasolta, hogy az Egyesült Államok és az ENSZ globális védelmi pajzs (a "Star Wars" típusú fegyverek) alapján OROSZ TECHNOLOGY.


Vannak, akik talán csoda, amit a "hátra" oroszok esetleg van, hogy hasznos volna a SDI kutatási és fejlesztési program. A kevéssé ismert igazság az, hogy az oroszok kezdtek telepíteni egy operatív "Star Wars" védelmi rendszert 1977 szeptemberében, és ez jelentősen nőtt, és javult azóta.

Ez egy olyan hely, triászának épül Töltéscsatolt részecskesugárzó és NEUTRON részecskesugárzó WEAPONS .

Ebben a cikkben fogom leírni az orosz rendszer fejlődött 1977-1983, és jó pár példát arra, hogyan is használták az említett időszakban. De előbb megpróbálja meggyőzni olvasóit hitelét legfontosabb információforrást róla.


A fő forrása a megjelent cikkek heti jogalkotási újság, WISCONSIN JELENTÉS ( WR ), a Brookfield, Wisconsin, (PO Box 45, zip 53005), írta a néhai Dr. Peter David Beter, egy jól tartani Washington, DC ügyvédje doktora Jogtudomány, és szakértői és tanácsadói a nemzetközi jog, pénzügy, és a hírszerzés, akik sokat az ő információkat kollégáival a CIA és más hírszerző csoportok más országok, akik helytelenítették sok olyan dolog történik, illetve tervezés a színfalak mögött .


Úgy vélték, hogy legalább korlátozott lakosságot érő késedelmet okozhat, és végül megakadályozza a legrosszabb azokat a dolgokat, mint például a nukleáris háború és a nemzeti diktatúra akadályozzák. Dr. Beter kezdtek megjelenni a helyi rádió és televíziós talk show-k, de hamarosan azon kapta magát, hogy betiltották tőlük, ennek eredményeként a kormányzati fenyegetések Körözvény engedélyek.

Így aztán elkezdett havi egyórás kazettákra küldhette el egyre több előfizetőt. Tól 1975. június 21-ig november 3, 1982-ben elkészítette nyolcvan "Dr. Beter Audió Letters "plusz nyolc" Audio Books "és három különleges téma szalagok. On szeptember 1, 1977 Wisconsin Report kezdte el közzétenni átiratát a szalagokat.

Származó információk alapján a forrásai, Dr. Beter megjósolta a bombázás a tengerészgyalogosok Bejrútban egy teljes évre mielőtt megtörtént, figyelmeztetve arra, hogy az amerikai Pentagon és az izraeli Moszad összeesküdtek, hogy szándékosan intézkedik, hogy annak érdekében, hogy meg kell kérni az amerikaiak dühösek az arabok és a közvélemény támogatásának tervezett katonai fellépés ellenük. Ő számolt be a közelgő meggyilkolása Anwar Saddat Egyiptom hat nappal azelőtt történt.


És Dr. Beter jósolta, amit az úgynevezett "nyugdíjas" Leonyid Brezsnyev előtt egy héttel Brezsnyev hivatalosan "meghalt" (megjegyzendő, hogy a "nyugdíj" használták megszűnését replikánsok az 1982-es film "Blade Runner"), és az ő Gyors csere Andropov ami történt csak három nap után a "halál" Brezsnyev, hogy meglepetésként kormány és a média elemzők.

Előfizetés bejelentés és megújítás űrlapok Dr. Beter a szalagok is szoktam mondani, "Feliratkozás a Dr. Beter Audió Letter és nézem a híreket indul értelme."

 



Oroszország SPACE triász STAR WARS WEAPONS


1977 szeptemberében az oroszok kezdtek indít emberes gyilkos műholdak, az úgynevezett " COSMOS elfogó ", felfegyverkezve Töltéscsatolt részecskesugárzó fegyverek, Föld körüli pályára, (12-15-77 WR). Által április 1978-ben mintegy három tucat őket, és ők már befejezte elpusztítása minden amerikai kém és korai előrejelző műholdak, (5-18-78 WR).


Szeptember 27-én 1977-ben, amit Dr. Beter úgynevezett "Battle of the Harvest Moon", a Cosmos Interceptor Föld körüli pályán használt neutron-részecskesugárzó, hogy törölje el a titkos amerikai lézersugaras alapja közeledik működési állapotát Kopernikusz-kráter a a Hold , (11-3-77 WR). Azoroszok gyorsan kiépítették saját katonai bázisok a Holdon , a második szakasza a tér hármas, kezdve október 4-én, 1977, hét rendkívül erőteljes felszámolásra-részecskesugár fegyverek alapozza a közeli oldalán a Hold és a három tartóalapzatok a túloldalt (2-9-78 WR).


Az első teszt a Hold bázis fegyverek történt november 19-én, 1977, ironikusan körülbelül ugyanabban az időben, mint a kiadás az első " Star Wars "film a maga" Halálcsillag "fegyver.


Az oroszok célzó szeme egy ciklon India közelében. De elszámította magát az elhajlás a gerendát a Föld mágneses tere, és a gerenda ütött az óceán túl közel a parthoz okozó szökőárat, hogy sok embert ölt meg, (2-9-78 WR). A robbanás a töltött részecske gerendák, két vagy több, az Orosz Hold bázisok lőttek gyors egymásutánban hozna létre romboló hatását a hidrogén bombát a cél.

A harmadik láb az orosz hármas tér fegyverek a " COSMOSPHERES ".


Az első generációs Cosmospheres voltak fegyvertalapzatokra, hogy voltak ELECTRO-gravitációs (lehet lebeg a gravitációval szemben), ATOMIC Motoros, vízszintesen a rakéta hajtóművet, valahogy láthatatlanok a radar túl mintegy 40 mérföldre (talán egy radar-elnyelő bevonattal), felfegyverkezve töltésŰ -PARTICLE sugárfegyverek (legalább százszor kisebb teljesítményű, mint a Hold bázisok), felszerelt " pszicho-ENERGETIC távolságmérés "( PRF ) hangoló be a tényleges ATOMIC aláírása célt vagy tárgy, és nem lehet elakadt , és néhány közülük is felfegyverkezve mikrohullámú agy rejtjelező eszközök.

1977 végén és 1978 elején, volt valami furcsa kiütések óriás AIR BOOMS keleti partja mentén az Egyesült Államokban és másutt. Ezek a levegő gémek soha nem kielégítően megmagyarázni, sem a kormány, a tudományos intézménye, illetve a média. Nem tudták egyértelműen nem igazolható semmilyen konkrét Super Sonic Transport sík ( SST ) vagy más légi járművek, valamint valóban voltak sokkal hangosabb, mint a repülőgépek hangrobbanást.


Az óriás airbooms ténylegesen okozott orosz Cosmospheres égetés CHARGED- részecskenyalábok le a hangulatot egy indiszponált MODE (szét) abból a célból, bejelentette a jelenlétük a WAR üzenem az Egyesült Államokban Pentagon , (2-9-78 WR).

A legfontosabb célja a "Star Wars" védelmi rendszer, hogy megvédje az ország ellen, nukleáris támadás. A hétvégén a január 20, 1980, orosz Cosmospheres elérni egy ilyen küldetést. A NUKLEÁRIS First Strike Oroszország ellen az akkori bolsevik CONTROLLED Egyesült Államok volt, hogy elkezdett, összesen 82 különleges titkos repülőgép, amely lopakodni, hogy egy ország partvonal víz alatt, felszíni, beállítások megváltoztatása, vegye le, és repülni treetop szinten céljaikat.


Dr. Beter írja része a cselekvés az ő Audió Letter # 53 , rögzített január 21, 1980:
"Ezen a ponton az igazi akció van folyamatban, a Kaszpi-tenger és off Észak-Norvégiában. A Subcraft, az izraeli pilóták, már úton voltak.Utaztak a víz alatt az első lábát a támadást küldetések ....

"Szombaton késő este, Washington időt, a kódolt jel villant a Subcraft, hogy továbbra is a tervek szerint. Addigra az északi kontingens Subcraft volt a Fehér-tengeren. A dél-függő elérte az északi végén a Kaszpi-tenger. Ez már nappal, vasárnap reggel, a 20 -én , a Subcraft kontingensek.
 
A parancsot kapta, hogy várja ki a nap a víz alatt, a szeme elől; Ezután, alkonyat után, ők voltak, hogy továbbra is folyamatos megközelítését, hogy közelebb kerüljön a céljaikat. A Subcraft voltak fenntartva a szigorú rádió hallgatás. Ők is elég mély a víz alatt, hogy láthatatlan a levegőből vagy a szem vagy a radar, de ők is átölelve a part mentén a víz túl sekély az orosz szonár értük.
 
És infravörös elhanyagolható volt, mint az intenzív fejlesztési. Röviden, a szabványok a nyugati technológia, ők észrevehetetlen. De AUDIO LEVÉL No. 42 tártam Oroszország mester titkos fegyvere. Ez az úgynevezett " Psycho-energetikai távolságmérés "vagy PRF . Ez nem olyan, mint a szonár és hasonló technikák. PRF dallamait a tényleges atomi aláírása a cél , és nincs olyan módszer ismert, amelyek PRF elakadhat.

"A telepítésével a haditengerészet az Arab-tenger, az oroszok úgy tesz, mintha tévesszen meg a bolsevik figyelemelterelés a repülőgép-hordozók. Ily módon ösztönözni a bolsevikok, hogy elindítja a Subcraft felé céljaikat. Vártak, amíg a Subcraft voltak távol a bázisok, és szem elől a bolsevikok, akik irányítják az amerikai első csapás működését. De az egész eset, hogy nyomon követi a Cosmospheres overhead segítségével PRF , és röviddel azután 01:00 tegnap reggel keleti idő a Cosmospheres tüzelni kezdett a töltött részecske sugár fegyvert.
 
Voltak 10 Subcraft a Fehér-tengeren. Minden eltűnt a vakító kék-fehér víz kifolyó gőz, füst és tűz. Az északi végén a Kaszpi-ben 19 Subcraft-ők is találkozott ugyanez a sors. "
(2-7-80 WR).
A 3 rd generációs orosz JUMBO COSMOSPHERES először vezényeltek 1981. április párhuzamosan az első amerikai űrsikló küldetését. Ezek jelentősen zavarja, hogy katonai misszió, olyan módon, amely sikeresen fedezett fel a NASA technikák alkalmazásával hasonló látható a film " Bak I ", (5-7-81, 5-14-81, 5-21-81 és WR).

Jumbo Cosmospheres sokkal nagyobb, mint a 1 st - generációs modell, és használja elektromagnetikus PROPULSION helyett rakéta hajtóművet mozoghat.


Körülbelül két év után Dr. Beter állt le a rögzítés a 
Audió Letters . 1982 novemberében (mert szívpanaszai), a forgalmazó, hangoskönyvek, Inc., megjelent néhány hírlevelek címe: "NewsALERT" információk felhasználásával át kell nekik Dr. Beter vagy közvetlenül kapott forrásai.

A különleges kiegészítő kérdést, március 26-i, 1984, leírja, hogy az orosz Jumbo Cosmospheres elfogott két kommunikációs műholdak jobb start után a US Space Shuttle Mission # 10, találtak anti-műholdas (ASAT) rakéták szerelt egyikük, és bedobta a két műholdról haszontalan kering. NASA volt szórakoztató próbál elmagyarázni két-in-a-row kudarcait egy rendkívül megbízható PAM-D műholdas booster.

Oroszország felajánlotta, hogy megosszák "Star Wars" védelmi rendszert a világ többi része azt is kiterjed TUDOMÁNYOS űrkutatás. Például az Egyesült Államok azt tervezi, hogy küldjön két pilóta nélküli flyby és a minta-visszatérő űrmissziók, hogy egy üstökös. Ezek a missziók költsége több milliárd dollárt, hogy tizenöt év múlva fejezik be, és azzal a veszéllyel járnak a tucatnyi módon.


Egy orosz Jumbo Cosmosphere tudta befejezni a személyzettel ellátott változata, s misszió hónapok kérdése, amennyiben még nem tette meg, mivel ezek Cosmospheres felgyorsíthatja folyamatosan.

Ne feledje, hogy az Egyesült Államok bejelentette üzletet vásárolni legalább egy szóközt reaktor Oroszország. Most már tudom, mi az oroszok eredetileg a fejlett és használták őket.
 




Hiperdimenziók

által Michio Kaku 
MichioKaku Website



Mi van azon túl mi 4 méretei?

Amikor gyerek voltam, én is látogasson el a japán Tea Garden San Francisco.

Én órákat töltöttünk lenyűgözte a ponty, aki élt egy nagyon sekély tóban csak hüvelyk alatti liliom párna, csak alatta az ujjaim, teljesen megfeledkeztek a világegyetem felettük. Azt kérdezem magamtól, a kérdés csak egy gyerek csak kívánhat: mi lenne ez olyan, mint hogy a ponty? Milyen különös világ lenne!Elképzeltem, hogy a tó lenne egy egész univerzumot, az egyik, hogy a kétdimenziós térben. A ponty csak akkor lenne képes úszni előre és hátra, és a bal és jobb.

De úgy képzeltem, hogy a "felfelé", túl a liliom párna, lenne teljesen idegen számukra.

Bármilyen ponty tudós merte beszélni "hyperspace", azaz a harmadik dimenzió "felülről" a tó, akkor azonnal kell címkézni a hajtókar. Kíváncsi voltam, mi történne, ha elérem le, és fogd a ponty tudós és emelje fel a hipertérbe. Azt gondoltam, milyen csodálatos történet a tudós azt mondja a többieknek!

A ponty lenne gügyög, mintegy hihetetlen új fizika törvényei: lények, akik tudott mozogni, bordák nélkül. Lények, akik tudott lélegezni anélkül, kopoltyúk.Lények, akik tudott kelteni hangok buborékok nélkül.

Aztán azon tűnődött: hogyan ponty tudós tudni létünket?

Egy nap esett az eső, és láttam az eső esik alkotó szelíd hullámai a felszínen a tó. Aztán megértettem.

A ponty látta fodrozódó árnyékok a felület a tó. A harmadik dimenzió lenne láthatatlan őket, de rezgések a harmadik méretek lenne jól látható. Ezek a hullámok talán még érezhető a ponty, aki kitalálta a buta koncepció leírni ezt, az úgynevezett "erő."

Lehet, hogy még így ezek a "erők" aranyos nevek, mint a fény és a gravitáció. Azt is nevetek rajtuk, mert persze tudjuk, hogy nincs "erő" egyáltalán, csak a fodrozódó víz. Ma, sok fizikus úgy vélik, hogy mi vagyunk a ponty úszás mi kis tó, boldog tudatlanságban leledzik láthatatlan, láthatatlan univerzumok éppen csak a fejünk felett a hipertérben. Azzal töltjük az életünket három térbeli dimenzióban, bízik abban, hogy mit láthatunk a mi teleszkópok minden van, ismeri a lehetőségét 10 dimenziós hipertérben.

Bár ezek a magasabb dimenziók láthatatlan, a "hullámai" világosan látható és érezhető.

Nevezzük ezeket hullámai a gravitáció és a fény . Az elmélet a hyperspace azonban sorvadt sok évtizeden hiányára fizikai bizonyíték vagy alkalmazás. De az elmélet, egykor a tartomány különcök és a misztikusok, éppen újjáéledt egy egyszerű oknál fogva: ez lehet a kulcs a legnagyobb elmélet minden alkalommal, a "minden elmélete." Einstein töltötte az elmúlt 30 évet az életéből hiába üldözi után ez az elmélet, a Szent Grál a fizika. 

Azt akarta, hogy egy elmélet, amely megmagyarázza a négy alapvető erő, hogy a világmindenségnek: gravitáció, elektromágnesesség, és a két nukleáris erők (gyenge és erős). Azt hittem, hogy megkoronázásaként az elmúlt 2000 év a tudomány, amióta a görögök megkérdezte, mi a világ készült.

Kutatta egy egyenletet, talán nem több, mint egy hüvelyk hosszú, hogy fel lehetett vinni a T-shirt, de volt olyan erős, hogy megmagyarázza mindenütt dolog a Big Bang, felrobbanó csillagok, hogy az atomok és molekulák, hogy A liliomok a területen. Azt akarta, hogy olvassa el az elme Isten . Végül, Einstein megbukott küldetését. 

Sőt, ő elkerült sok a fiatal honfitársai, akik kigúnyolják a dalocska,
"Mi Isten tépte szét, senki sem állíthatja össze. "
De talán Einstein most miután bosszút.

Az elmúlt évtizedben nem volt dühös kutatás összevonása a négy alapvető erők egyetlen elmélet, különösen olyat, amely képes ötvözni az általános relativitáselmélet (ami megmagyarázza a gravitáció) a kvantumelmélet (amely magyarázza a két nukleáris erők és elektro- mágnesesség) . A probléma az, hogy a relativitás és a kvantumelmélet pontosak ellentétek. Az általános relativitáselmélet egy elmélet a nagyon nagy: galaxisok, kvazárok, fekete lyukak, és még a Big Bang. Ez alapján a hajlító gyönyörű négydimenziós szövet a tér és idő. 

A kvantumelmélet, ezzel szemben egy olyan elmélet, a nagyon kicsi, vagyis a világ szubatomi részecskék. Ennek alapja a diszkrét, kis csomagokat az energia nevű Quanta .

Az elmúlt 50 évben, számos kísérlet megpróbálta egyesíteni ezeket a poláris ellentétek, de nem sikerül.

Az út a Egyesített Elmélet , a Theory of Everything , tele van a holttestét sikertelen próbálkozás. A legfontosabb, hogy a puzzle lehet hyperspace. 1915-ben, amikor Einstein mondta tér-idő volt, négydimenziós volt bezárkózott és hullámzott, s megmutatta, hogy ez a hajlítási készített egy "erő" nevezett gravitáció.

1921-ben, Theodr Kaluza írta, hogy hullámai az ötödik dimenzióba lehet tekinteni, mint a fény.

Mint a hal látta a hullámok a hipertérben mozog a világban, sok fizikus úgy vélik, hogy a fény által létrehozott hullámok öt dimenziós tér-idő.
 



De mi a helyzet méretek magasabb, mint 5?

Elvileg, ha folyamatosan újabb és több dimenzióban tudjuk lüktet, és hajlítsa őket különböző módon, ezzel pedig több erő. 10 méretek, sőt, tudunk szállást biztosítani mind a négy alapvető erő!

Igazából ez nem ilyen egyszerű.

By naivan fog 10 méretek, mi is be számos ezoterikus matematikai ellentmondások (pl végtelenek és anomáliák), amelyek megölt minden korábbi elméletek. Az egyetlen elmélet, amely túlélte minden kihívásra, hogy ez az úgynevezett superstring elméletet, amelyben ez a 10 dimenziós univerzumban által lakott apró szálakat. Sőt, egy csapásra, ez a 10 dimenziós húrelmélet ad nekünk egy egyszerű, meggyőző egyesítése minden erő . Mint egy hegedű húr, ezek az apró húrok rezeg és rezgéseket keltsenek, vagy "notes". Ez megmagyarázza, miért van olyan sok al- atomi részecskék: ők csak megjegyzi a superstring.

(Ez olyan egyszerűnek tűnik, de az 1950-es, fizikusok fulladás egy lavina a szubatomi részecskék. JR Oppenheimer , aki segített az atombomba, még azt is mondta, a puszta frusztráció, hogy a Nobel-díjat kell menni a fizikus Ki ne fedezze fel az új részecske, amely évente!)

Hasonlóképpen, ha a húr mozog a térben és időben, a vontatókötél a körülötte ahogy Einstein jósolta. Így egy rendkívül egyszerű kép, tudjuk egyesíteni a gravitáció -as hajlítása tér okozta mozgó strings- a többi kvantum erők (tekintünk, mint rezgések a string). Természetesen bármelyik elmélet ez a hatalom és fenség van a probléma. Ez az elmélet, mert ez egy minden elmélete, tényleg egy elmélet létrehozása. Így a teljes teszt az elmélet megköveteli újra létre Creation! Ez elsőre tűnhet reménytelenül lehetetlen. Mi is alig hagyja el a Föld gravitációs csenevész, nemhogy létre univerzumok a laboratóriumban.

De van kiút, hogy ez a látszólag megoldhatatlan probléma. A minden elmélete is egy elmélet, a mindennapi. Így, ez az elmélet, amikor teljesen kitöltött, képes lesz megmagyarázni a létezését protonok, atomok, molekulák, még DNS-t. Így a legfontosabb, hogy teljesen megoldja az elmélet és az elmélet ellenőrzéséhez elleni ismert tulajdonságai az univerzumban.

Jelenleg senki a földön elég okos ahhoz, hogy teljes az elmélet. Az elmélet teljesen jól definiált, de látod, superstring elmélet 21. századi fizika esett véletlenül még a 20. században.

Kiderült, pusztán véletlenül, amikor két fiatal fizikusok thumbing egy matematikai könyvet. Az elmélet olyan elegáns és erős, mi soha nem "rendeltetése", hogy ez a 20 th században.

A probléma az, hogy a 21. st századi matematika még nem találták fel. De mivel a fizikusok genetikailag hajlamosak lehetnek optimisták, biztos vagyok benne, hogy meg fogja oldani az elmélet egy napon.

Lehet, hogy egy fiatal ember elolvassa ezt a cikket lesz annyira inspirálta ezt a történetet, hogy ő befejezi az elmélet.

Nem tudok várni!
 






HAARP projekt








Menü




 -  alaszkai "Fireball egy véletlen esemény vagy egy Rendező "figyelmeztető lövés"?







Espańol



Espańol

 -  disszonáns HAARP - Nagyfrekvenciás Aktív Auroral Research Program

Espańol


Espańol
Espańol
 -  El Programa Americano HAARP - Una Amenaza para el Clima y el Medio Ambiente Vibracional del Planeta
Espańol

Espańol

Espańol
 - Z Es el HAARP una Conspiración Para Controlar el Tiempo ? Zo es Algo Other Siniestro?









 -  földi "Star Wars " - katasztrófa vagy "tiszta" kutatás?





 -  HAARP megerősítette a Időjárás-manipuláció eszköze - Összeesküvés-elmélet Vindicated



Espańol

Espańol

















 -  Nem a ragyogó ...? - A Blanket - globális Időjárás módosítása információ





Espańol

Espańol






 -  Az orosz harkály - HAARP technológia


















További információ




 -  9/11, irányított energiát fegyverek és HAARP - ???? hivatkozás nélkül Dr. Judy Wood ??

 -  Advanced Modular Inkoherens Scatter Radar (AMISR) - történelmi tudnivalók

Espańol



 -  ANZUS Szerződés - Új-Zéland ismerteti UFO amerikai elrejti Lehetséges ET / UFO Base at Pine Gap, Ausztrália
Espańol

















Espańol
 -  El Clima - Nueva Arma de Destrucción Masiva - Su Manipulación Con Bírság Militares



Espańol
 -  Guerra Climática - Las Armas del Gobierno Mundial

Espańol
 -  Guerra del Clima - Atención a los Experimentos Militares de EE.UU.



Espańol

Espańol








 -  Japán ?? s kormány fenyegeti Több HAARP támadások - Pays 60 ezer milliárd jen a szövetségiek






 -  A Climate - Dead or Alive - Schumann ?? s rezonanciát és Vision 2020




 -  SARS és Chemtrails - betegségek kitörésének használva Vizsgálatok a jövő Engineered Epidemic, metafizikai elvek ...

 -  Néhány gondolat a Időjárás módosítása - Chemtrail Bejelentésbe


 -  Sunstorms




 -  a manipuláció Climate katonai felhasználásra - Kizárt, hogy a Koppenhágai Agenda

 -  The Ultimate Weapon of Mass Destruction - "birtoklása a Weather" katonai felhasználásra



 -  Időjárás Warfare - Óvakodj az amerikai hadsereg ?? s kísérletezik Éghajlati Warfare



Könyvek-Szerződések


 -  Angels Ne játssz a HAARP   - Az előleget a Tesla Technology - Dr. Nick Begich és Jeane Manning

 -  DevilVision - a világ Új Wireless Rács - William J.Gallagher



Multimédia 








 -  Chemtrails és HAARP időjárás Warfare - Megerősítette a History Channel

 -  Guerra Climática - Programa "ESO ES Imposible" del Canal története


 -  HAARP és Chemtrails - The Coming Broadcast










 -  HAARPing Az amerikai kontinens - kihasználva Global tektonikus Mineral övek











 -  Holes In Heaven - HAARP és előleget a Telsa Technology








 -  Időjárás Warfare - Program "Ez lehetetlen" History Channel



Kapcsolódó Jelentések


 -  Légköri "jelenségek "? - főfájl


 -  Chemtrails - főfájl


 -  Climate Change - főfájl


 -  Földi Változások - főfájl


 -  ECHELON - főfájl




 -  Las Ondas Shumann - főfájl


 -  Nikola Tesla - főfájl


 -  a nem halálos fegyverek - "pszichotronika" és a "Silent Sound" - főfájl


 -  A New Energy - főfájl

























A tunguszkai robbanás





                                       






Tartalom




 -  1908-Szibéria Explosion - rekonstrukciója egy aszteroida becsapódása a szemtanúk beszámolói









Español

















 -  A Tunguz meteorit - A Dead-Lock vagy a kezdete egy új szakasza közlése?













További információ

Español

Español




 -  Tesla halálos sugarak - a "The Fantastic találmánya Nikola Tesla"


 -  Tesla Wireless teljesítményű adó és a Tunguz Robbanás 1908







Tunguz News









Multimédia  





Kapcsolódó Jelentések


 -  El Genio de Nikola Tesla - főfájl























Pine Gap
Ausztráliai 51- es bázis







Tartalom






 -  ANZUS Szerződés - Új-Zéland ismerteti UFO amerikai elrejti Lehetséges ET / UFO Base at Pine Gap, Ausztrália



 -  Fortress Australia - Hidden Agenda




 -  térkép


 -  Mind The Gap ... Pine Gap - jelentős földalatti létesítmények








 -  Pine Gap - Ausztrália - a rejtett és rejtett titkai















További információ









Multimédia





Kapcsolódó Jelentések


 -  Area 51 - főfájl


 -  Dulce-i bázis - főfájl


 -  Echelon - főfájl


 -  HAARP - főfájl


 -  Nikola Tesla - főfájl















Az USA titkos árnyék kormánya




Richard J. Boylan Ph.D.
2001 nyara
TrueDemocracy Website

 
 
A titkos "árnyék" kormány a nagy szervezeti hálózat, amely mellett működő hivatalosan megválasztott és kinevezett kormány, az Egyesült Államok.Csakúgy, mint a hivatalos kormányzati, a titkos kormányzati funkcionális ágakat.

Csakúgy, mint a hivatalos kormányzati, az árnyékkormány funkcionális ágakat.


Azonban, ellentétben a hivatalos kormányzati, a célja nem a végrehajtó hatalmi ágak az árnyékkormány egyszerűen terjeszteni a különböző funkciók, de nem elérni a rendszer a fékek és ellensúlyok, mint kellett volna történnie alkotmányosan a végrehajtó, törvényhozó és a bírói ágai az amerikai kormány.

Ennek oka, hogy az árnyék kormány teremtménye a nagyhatalmú elit, akik nem kell félnünk uralja eszköze a saját maguk alkotta.

Az árnyékkormány öt ága lehet azonosítani.


Ezek az ágazatok a következők:
  • A végrehajtó hatalom,
  • A Intelligence Branch,
  • A hadügyminisztérium,
  • A fegyverek Ipari Branch, és
  • A Pénzügyi Osztály.
A jelentési útvonalak a Intelligence Branch és a hadügyminisztérium, hogy a végrehajtó hatalom egyszerű és nyilvánvaló.

Intelligencia létezik, hogy a végrehajtó hatalom elegendő szükséges információkat megfelelő tájékoztatást politikai döntéseket. A hadügyminisztérium van lehetőségük a kényszerítő erő, hogy végezzen Executive politikai döntésekről, amelyek megfelelnek a társadalmi ellenállás. A különleges műveleti egységek belül Intelligence Branch és hadügyminisztérium léteznek elvégzésére politikai irányelvek igénylő titkos akció és a hivatalos deniability.

A fegyverek Ipari Branch beszámol a végrehajtó hatalom leggyakrabban közvetett módon, a hadügyminisztérium és / vagy a Hírszerző Branch (a Fekete költségvetés fegyverrendszerek).


A Pénzügyi Osztály elméletileg számol, hogy a végrehajtó hatalom a fiskális politika végrehajtása, hanem de facto is beszámol, közvetlenül a nemzetközi hatalom brókerek, akik megteremtették a árnyékkormány . A Pénzügyi Osztály szolgál időnként közvetlenül a műszer a költségvetési politika végrehajtását.


Elemzését a teljes alkalmazásában ezen öt ága azt sugallja, hogy az általános célja az árnyék kormány, hogy gyakorolja a rejtett ellenőrzés:
  • Gyűjtés átfogó intézményi és személyi adatok
  • Létrehozásával a nemzeti és nemzetközi politikai függetlenül alakult kormány
  • Fejlesztésével high-tech fegyverekkel és felszerelésekkel, és ezekkel létrehozásáról kicsi, speciális, rendkívül mozgékony, elit katonai egységek végrehajtani, ezeket a rejtett politika, ha szükségessé válik, anélkül, hogy támaszkodnak a hivatalos (és a "megbízhatatlan") fegyveres szolgálatok (akinek behódolás az árnyékkormány meglehetősen gyanús)
  • Kifejlesztve egy fegyveres képes visszaverni bármilyen veszélyt a status quo, (beleértve a bizonytalan ontológiai, társadalmi és gazdasági kihatásait kinyilatkoztatása a valóság UFO és földönkívüli jelenlét ) fejlesztése révén a Star Wars / BMDO földre, és tér- alapú felügyelet és SDI fegyverek hálózati
  • Tagadásával információk kompromittáló árnyék kormány minden kívüliek "need-to-know" politikai döntéshozatali szinten
  • Által ellenőrzés gyakorlása a pénzkínálat, a hitelek elérhetőségét, valamint az ér a pénz, a politikai döntések kívül készült hivatalos kormány.


Végrehajtó hatalom
(CFR) tartalmazza George Bush, Bill Clinton, az összes modern CIA igazgatói, legmodernebb közös vezérkar, a legmodernebb kabinet és a felső végrehajtó hatalom nevezi tisztségviselők, stb
David Rockefeller , Henry Kissinger , John D. Rockefeller, Alan Greenspan, Zbignew Brzezinski , Anthony Lake, John Glenn, David Packard, David Gergen, Diane Feinstein, Jimmy Carter, admirális. William Crowe, stb
Prince Hans-Adam Liechtenstein, Prince Bernhard holland, Bill Clinton, Lloyd Bentsen, stb
Nemzetbiztonsági tanács
(NSC), a katonai és hírszerzési politikai döntéshozatal és a kontroll csoport a nemzeti és a nemzetközi biztonságot, amely közvetlenül jelent az elnök, a saját titkos 5412 bizottság (amely irányítja fekete [rejtett] műveletek), és annak PI-40 albizottság (aka MJ -12 : gyakorló politikai irányítása és ellenőrzése az UFO Cover-Up).
Vezérkari
(JCS) 's Special Operations rekesz, a műveleti igazgatóság, amely végrehajtja a megrendelések az NSC 5412 bizottság, kihasználva az amerikai különleges erők Command.
Nemzeti Program Iroda
(NPO), amely működik a folyamatos kormányzati projekt (COG), egy folyamatban lévő titkos projekt fenntartása vezetés, irányítás, kommunikáció és hírszerzés vezetői központok során egy extrém Országos Katasztrófavédelmi operációs titkos, biztonságos, földalatti várost látni olyan pénzhelyettesítő föld feletti, nemzeti vezetők.
FEMA fekete projektek rekesz, amely működik szövetségi megelőző-táborokba [gyakran található katonai bázisokat és Federal Bureau of Land Management földeket], biztonságos földalatti bunkereket az elit során kataklizmák, stb










INTELLIGENCIA BRANCH
(NSA), monitorok és képernyők minden telefon, távíró, számítógép modem, rádió, televízió, mobil, mikrohullámú sütő, és a műholdas kommunikáció, és az elektromágneses mezők "érdekes" az egész világon, és egyezteti információk ellenőrzésére, valamint elpalástolására kapcsolatos tevékenységek UFO titok és felügyelete földöntúli műveletek, Fort Meade, MD.
Nemzeti Felderítő
Hivatal
(NMH), az ellenőrzések és információkat gyűjt a globális kém műholdak, figyeli UFO forgalmi belépés és az onnan a Föld légköre, koordinálja tüzelési energia sugárfegyverek körpályán mozgó Star Wars műholdak kiválasztott emberi földi és a légi célokat, és szelektíven földöntúli kézműves, Pentagon alagsorban és Dulles Airport területén, VA.
Nemzeti Felderítő
Szervezet
(NMH) (aka MJ-TF), a katonai / hírszerzési műveletek karját a PI-40 albizottság folytat felügyeleti, tiltással, befogása és elkobzása UFO-k és a földöntúli lakók az intelligenciát és a "nemzetközi biztonság" célokra;surveilles és "kölcsönösen hatnak egymásra" a közeli találkozás tapasztaló, beleértve az alkalmi fizikai és szexuális bántalmazás agykontroll emberrablások álcázott "idegen emberrablások" pszichológiai hadviselés és a betegség tájékoztatási célokat, székhelye ismeretlen, valószínűleg compartmented és szórvány különböző elit Delta Force Special Operations egységek, mint például az USAF Kék Fény Hurlburt Field, Mary Esther, FL és Beale Air Force Base, Marysville, CA
(CIA), parancsokat, gyakran ellenőrzi, és néha koordinálja, a gyűlés titkos tengerentúli által gyűjtött információk kémek (HUMINT), az elektronikus megfigyelést (SIGINT), és más eszközökkel; elvégzi rejtett alkotmányellenes félkatonai felkelőellenes műveletek és megelőző politikai megbékélését projektek a nemzetközi jog megsértésével, valamint a kémelhárítás csípése elleni műveleteket külföldi ügynökök;folytat a hazai felügyeleti és a manipuláció az amerikai politikai folyamat, "a nemzeti érdek" közvetlenül sérti a kongresszusi charter; működtet saját "hamis front" vállalat nyeresége; folytat egy jelentős részét a nemzetközi átrakodás illegális kábítószerek használata Nemzetbiztonsági fedelét és a mentelmi jog; és együttműködik NSA UFO cover-up műveletek, Langley, VA, és világszerte ágak.
Federal Bureau of Investigation,
Counter Intelligence Division
(FBI) A fióktelep, amely azt vizsgálja, surveilles és semlegesíti a külföldi hírszerzők belül működő amerikai, és együttműködik a Nemzeti Felderítő Szervezet a felügyeleti érintettek közeli találkozás UFO-k és földönkívüliek.
Department of Energy Intelligence
(DOE-INTEL), amely folytatja a belső biztonsági ellenőrzés és külső biztonsági fenyegetést ellenintézkedéseket, gyakran a szerződését polgári megbízottját, a Wackenhut Corporation .
NSA Központi Biztonsági Szolgálat
és a
CIA különleges biztonsági Hivatal
Amelyek rendre kém a kémek, és végezzen speciális műveletek, amelyeket nem lehet bízni, hogy sorban hírszerző tisztek, Ft. Meade, MD és Langley, VA.
US Army Intelligence
és a Security Command
(INSCOM), akinek feladatok közé tartozik a pszichológiai és a pszichés hadviselés (PSYOPS), para-lelki intelligencia (PSYINT), és az elektromágneses intelligencia (ELMINT), Ft. Meade, MD.
US Navy Office of Naval Intelligence
(ONI), amely gyűjti intelligencia érintő haditengerészeti műveletek, és egy rekeszekre osztott résztvevő egység UFO és USO [Azonosítatlan Fedett Objects] információgyűjtéssel.
US Air Force Hivatal különleges vizsgálatok
(AFOSI), amely gyűjti intelligencia érintő űrhajózási műveletek, és egy rekeszekre osztott egység a kivizsgálásra UFO észlelések, földöntúli contact jelentések, valamint a IAC [azonosított Alien Craft] felügyeletet és koordinációt NMH lefogó művelet, Bolling Air Force Base , MD.
Védelmi Hírszerző Ügynökség
(DIA), amely koordinálja a hírszerzési adatokat gyűjtött a különböző fegyveres szolgálatok intelligencia ágak (hadsereg, haditengerészet, tengerészgyalogság, Air Force, parti őrség és a Special Forces), és biztosítja counter-veszély intézkedések, (amely magában foglalja a biztonság biztosítása a ultra-besorolt létesítmények által a telepítési és amerikai "Gondolatrendőrség", aki magatartásának felügyelete, a távérzékelés és egyéb para-pszichológiai intézkedések ellen átvezetések és szkennelési külföldi vagy polgári távérzékelő [tisztánlátó / out-of-body látnokok], Pentagon, VA, Fort Meade, MD, és az egész asztrális síkra.
NASA Intelligence
Melyik gyűjti intelligencia vonatkozó adatok űrutazások, szabotázs fenyegetések, űrhajós és felderítő műhold találkozás UFO-k és földönkívüliek, és koordinálja az átadás idegen technológia az Egyesült Államok és szövetségesei "űrhajózási műveletek.
Air Force különleges biztonsági szolgálat
Amely NSA / USAF közös hírszerzési műveletek foglalkozó egység, esetleges veszélyekkel űrhajózási műveletek külföldi hatalmak, földi vagy más módon.
Defense Industry Security Command
(DISCO), amely folytatja hírszerzési műveletek és nevében a polgári védelmi vállalkozó foglalkozó vállalatok minősített kutatás, fejlesztés és gyártás.
Védelmi Nyomozó Szolgálat
(DIS), amely folytatja kivizsgálását az embereket és helyzeteket ítélt mértékű fenyegetést jelentenek semmilyen működését a Department of Defense.
Naval Nyomozó Szolgálat
(NIS), amely folytat vizsgálatokat fenyegető veszélyek ellen Naval műveletek.
Air Force Electronic Security Command
Folytató felügyelet és a tilalmat a biztonságát fenyegető veszélyek az Air Force elektronikus adatátvitel és a telemetria, és a integritását elektronikus ellentevékenységi (ECM) hadviselés berendezések.
Drogellenes Ügynökség
(DEA) Intelligence
Folytató felügyelet és a tilalmat a kábítószer csempészet, kivéve ha mentességet élvez a "nemzetbiztonság" felmentés .
Szövetségi Rendőrség Ügynökség Intelligence
Amely koordinálja az intelligencia kapcsolatos fenyegetések elleni szövetségi tulajdon és a személyzet.
Defense Electronic Security Command
Amely koordinálja hírszerzési megfigyelési és ellenintézkedések fenyegető veszélyek ellen integritásának katonai elektronikai berendezések és az elektronikus csatatéren műveletek, Fort Worth, TX.
Projekt Deep Water
A folyamatban lévő hatásait a fertőzött személyzet, források és módszerek származó titkos behozatala Hitler saját náci hírszerzés főnöke, Gen. Reinhard Gehlen, hogy újratervezés az amerikai hírszerző apparátus.
A folyamatban lévő eredményeit a titkos behozatala náci fegyverek és űrhajózási / UFO kutatók a US titkos katonai kutatási és fejlesztési bázisok.
 



Hadügyminisztérium
CIA Igazgatósága
Tudományos és Technológiai
Melyik gyűjti az információkat ígéret tudományos és technológiai fejlesztések, amelyek bemutatják a fölénye előnyt, vagy fenyegetés ellen, a Nemzetbiztonsági, [szintén tartalmazza a "Weird Desk", amely központilag dolgozza fel, elárulják UFO-k és földönkívüliek, valamint azok kölcsönhatását Earth], jelenlegi igazgatóhelyettese Központi Hírszerző for Science and Technology Ron Pandolfi.
Stratégiai Védelmi Kezdeményezés Hivatala
(SDIO)
Ballisztikus rakétavédelmi Org.
(BMDO)
Amely koordinálja a kutatási, fejlesztési és telepítési a Star Wars elektromágneses impulzus, gyilkos lézer, részecskesugár, plazmoid, és egyéb fejlett technológia repülőgépipar fegyvereket.
Department of Energy
(DOE), amely mellett a címlapján kutatása tisztábban égő szén és a benzin és több napenergia, elsősorban a kutatás és fejlesztés az: több speciális nukleáris fegyverek;Kompakt, önfenntartó, fúziós meghajtású, részecske és hullám fegyverek, ideértve az elektromágneses impulzus, gravitációs / anti-gravitációs, lézer, részecskesugár és plazmoid alkalmazott fegyverek kutatás; nagy energiájú láthatatlanság "álcázó" technológiát, stb
Lawrence Livermore
National Laboratories
Sandia National
Laboratories-West
(SNL-W)
Amelyek részt vesznek a nukleáris robbanófejet "finomításokat", az új transzurán elemek fegyverek és energia alkalmazásokat, fejlesztése antianyag fegyverek (a Teller Bomb: 10000 alkalommal az erő a hidrogénbomba), lézer / maser technológiai alkalmazások, valamint, Állítólag sikeres a teleportálás kísérletek egyéb projektek, ebben Orosz becenevén "City of Death", Livermore, CA
Idaho National Engineering Laboratories
(INEL), amely otthont ad számos földalatti létesítmények egy hatalmas sivatagi létesítmények komplex nagyobb, mint Rhode Island, biztonsági, biztosítja a saját titkos Navy Base, részt vesz a nukleáris, nagy energiájú elektromágneses, és egyéb kutatásokat, és magában foglalja Argonne National Laboratory, West ), Arco, ID
Sandia National Laboratories (SNL)
Phillips Air Force Laboratory
Amelyek elkülönítik a Kirtland Air Force Base / Sandia Katonai Eger, és végezze el a fordítást elméleti és kísérleti nukleáris és Star Wars fegyverek kutatási kelt Los Alamos és Lawrence Livermore National Laboratories gyakorlati, munka fegyverek, Albuquerque, NM.
Tonopah Test Range
SNL a DOE fegyverek tesztelési lehetőség, az operatív tesztelésére Star Wars fegyverek reális cél helyzeteket, és a szomszédos minősített lopakodó és álcázott űrhajózási kézműves és Egyesült Államok-UFO bázisok a Groom Lake [USAF / DOE / CIA] Base [Area 51 ] és a Papoose Lake Base [S-4], Nevada Test Honlap / Nellis AFB Range, Tonopah, NV.
Szénakazalban (Buttes) USAF Laboratory,
Edwards AFB, CA
A 30 szint mélységig, extrém biztonsági eszköz állítólag foglalkozó idegen technológia retro-engineering.
Los Alamos National Laboratories
A premier kutatási labor nukleáris, szubatomi részecskét, nagy mágneses mező, exometallurgical, exobiological és más egzotikus technológiák kutatási, Los Alamos megyében, NM.
Area 51 / Groom Lake
(USAF / DOE / CIA) Base)
és S-4 (Papoose Lake Base) 
Ultra-biztos "nem létező" telepítési bázisok, ahol rendkívül minősített légi járművek tesztelése és működési repült, beleértve az Aurora hiperszonikus spyplane, a Fekete Manta [TR-3A] lopakodó vadászgép anyatej-a F-117A, a Pumpkinseed hiper- gyorsítsák pilóta nélküli felderítő jármű repülőgépipar, és több változata is anti-gravitációs kézműves (US-UFO-k).
US Special Forces Command
Hurlburt Field, Mary Esther, Fl, valamint a nyugat-amerikai központjában, Special Forces Command, Beale AFB, Marysville, CA, koordináló:
  • US Army Delta Forces (zöldsapkások)
  • US Navy SEAL (Fekete sapkát), Coronado, CA
  • USAF Blue Light (Red sapkát) Strike Force
(DARPA), amely koordinálja a kérelmet a legújabb tudományos eredmények az új generációjának fejlesztését fegyverek.
Elite fegyverek alkalmazását a tudósok, a fejlődő élvonalbeli tudományos fegyvereket DARPA, és működik leple alatt a Mitre Corporation.
Aquarius Group
UFO technológia alkalmazásával a tudósok, állítólag dolgozik irányítása alatt a Dolphin Society, egy elit csoport tudós tudomása, hogy rendkívül minősített tudományos és technológiai eredmények.
Védelmi Tudományos Testület
Amely arra szolgál, mint a Védelmi Minisztérium között közvetítő fegyverek igények és a fizikai tudományok.
Defense Nuclear Agency
Jelenleg koncentráló fúziós meghajtású, nagy energiájú részecske-sugár, X-ray lézer, és EM erőteret fegyverek fejlesztését és telepítését.
Space háború főkapitányság működik "a következő háború, amely ellen küzdeni kell, és megnyerte az űrben", Falcon AFB, CO.
Észak-amerikai Aerospace
Defense Command
(NORAD), működő nukleáris túlélőképességű űrfelügyeleti és háborús irányító központ mélyen Cheyenne Mountain, Colorado Springs, CO.
Air Force Hivatal Space Systems
Amely koordinálja a jövőbeli technológia üzemeltetési és harci térben.
Nemzeti Légügyi
és Űrhajózási Igazgatóság
(NASA), amely működik a rejtett helyet a védelem, ET kutatás, és a tér fegyverek rekeszek, amellett, hogy emberes transzfer és pilóta nélküli tudományos műholdas indít.
A NASA Ames Research Center
Amely folytatja a SETI (Search a földönkívüli intelligencia) Project, Exobiology (idegen életformák) Division, és "emberi tényező" (PSY-Warfare) Division, Sunnyvale, CA
Project Cold Birodalom
SDI fegyverek kutatás - Classified
Pszeudo-UFO használt félretájékoztatás.
UFO kutatás - Classified
Project MILSTAR
Fejlesztése és alkalmazása WW III [tér háború] vezetés, irányítás, kommunikáció és hírszerzés műholdak.
Project hallgatólagos Rainbow
Stealth herék / ál-UFO.
Project Timberwind
Nukleáris meghajtású űrhajók.
Project Code EVA
Űrséta alapú technológia.
Project Cobra Mist
SDI energia -beam (plazmoid?) Fegyver kutatás.
Project Cold Witness
SDI fegyverek - Classified
 



Fegyverágazat BRANCH
Intelligencia vállalkozó részt vesz a pszichés, para-pszichológiai és PSY-WAR kutatás.
AT & T
Sandia Labs, Bell Labs, stb Star Wars fegyverek kutatás és NSA telefon / műholdas kommunikáció lehallgatása megkönnyítése.
(Kutatás-fejlesztés) CIA-front részt Intelligence projektek, fegyverek fejlesztését, és a földalatti bázisok fejlesztése.
Edgerton, Germhausen & Greer
Corporation
NSA / DOE vállalkozó részt vesz a Star Wars fegyverek fejlesztését, a fúziós alkalmazásokat, és a biztonság Area 51 és a nukleáris létesítmények, stb
(NSA / CIA / DOE cut-out vállalkozó), amelyek a szerződés biztonsági műveleteket a Top Secret Ultra és a Fekete Költségvetés felszíni és földalatti katonai szállásfoglalás, mint a térség S-4 (US UFO bázis), NV és a Sandia National Labs, (Star Wars fegyverek bázis), NM, és a jelentések szerint "piszkos munkát" a CIA és a Védelmi Hírszerző ügynökségek.
Bechtel Corporation
CIA fővállalkozó számára titkos projekteken és kísérleti földalatti bázisok.
United Nuclear Corporation
Katonai nukleáris alkalmazások.
Walsh Construction Company
Úgy tűnik, hogy vállalják CIA projektek szerződések.
Aerojet (Genstar Corp.)
Teszi DSP-1 Star Wars csata műholdak az NMH.
Reynolds Electronics Engineering
Úgy tűnik, hogy vállalják CIA és a DoD projektek.
Lear Aircraft Company
Fekete költségvetési technológia.
Northrop Corporation
Tesz minket anti-gravitációs kézműves, back-tervezéssel készült idegen technológia, közel Lancaster, CA.
Hughes Aircraft
Minősített projektek rekeszbe.
Lockheed-Martin Corporation
Fekete Költségvetés űrhajózási projektek.
McDonnell-Douglas Corporation
Fekete Költségvetés űrhajózási projektek.
BDM Corporation
CIA vállalkozó, részt vesz UFO back-engineering és a pszichés projektek, stb
General Electric Corporation
Elektronikus hadviselés és fegyverzeti rendszerek.
PSI-TECH Corporation
Részt vett a katonai / Intelligence alkalmazások kutatása pszichotronika , parapszichológia , távoli betekintés , és kapcsolatot földöntúli tudat.
Science Applications International Corp.
(SAIC) - "fekete projektek" vállalkozó, állítólag ideértve a pszichikai hadviselés.




Pénzügyi Osztály
(FED) Cartel magánbankok által felügyelt elit szuper gazdagok finanszírozók, mint a Rockefellerek , Mellons, DuPonts , Rothschildok , stb, ami azt diktálja, hogy a kormány a pénzáramlás, megéri a pénzt, és a kamatláb.
CIA önfinanszírozó
Az üzemeltetés és / vagy az ország nagy részét a nemzetközi kábítószer-kereskedelem heroin, a kokain és a marihuána, valamint a "front" üzleti vállalkozások, mint a forrás cash for off-the-könyvek titkos műveletek, és a vásárlás egzotikus lőszerek és stratégiai megvesztegetni alapokat.
Department of Justice
önfinanszírozó
használata elkobzott pénz és értéktárgyak "célpontjai vizsgálat" finanszírozására "speciális projektek".
Különleges Erők önfinanszírozó
A saját célú elkobzott pénzt rejtett katonai műveletek finanszírozására egyéb titkos műveletek.

Ez a birodalmi ügyek Amerikai titkos kormányzati működése, így sikkad el a nemzetállamok jogosultsága, így igázta le a zsidóság az USA- t gyakorlatilag egy gyarmat lett, kamatrabszolgák hadával , és a kis gojok mindenkor feláldozhatók a zsidó világbirodalom oltárán . Ennyit az Amerikai demokráciáról , és a nagy szabadságjogokról , mondanánk emberi jogokat is de ahhoz a nemzetállam Amerika kellene.






A dimenzió utazások csillagkapuja






Stargate
(Mesterséges vagy természetes altér Wormhole)
a portál eszköz, amely lehetővé teszi, praktikus, gyors utazás a dimenziók között, vagy két távoli helyeken az Univerzumban.




Tartalom



Español



Español
 -  Agujeros Negros  - főfájl

Español

 -  Bermuda-háromszög Stargate - Egy kapcsolatnak Atlantisz?


 -  Black Holes - főfájl


 -  Kék Apples - A keresés az elveszett Stargate Technológia és szellemi tanítások Jézus és Mária M ...
Español


 -  földönkívüliek / EDS-Stargates - oda-vissza!


 -  Exopolitical perspektíva a Preemptive Irak elleni háború - Stargates közvetlenül befolyásolja az iraki háború
Español
 -  Extraterrestres, Tecnología de Portales Estelares y Dan Burisch - ¿Revelación Publica o Desinformación?

 -  földönkívüliek, Stargate Műszaki és Dan Burisch - nyilvános közzététel vagy dezinformáció?


Español
 -  Diranna - Puertas Estelares - de "Las Crónicas del Gírkù"


 -  Diranna - Stargates - a "The Chronicles of The Gírkù"

Español
 -  La keresztre feszítés de La Puerta Estelar - de "El Manto de Los Iluminati"

Español
Español







Español
 - ¿ Puerta Estelar en El Triángulo de Las Bermudas - ¿Una Conexión a La Atlántida?
Español
 -  Puertas Estelares - Agujeros De gusano Y Los Főegyházmegyei Serpiente Barbados De Todas Las Principales ...
Español
 -  Puertas Estelares földönkívüliek-EDS - ¡De Ida y Vuelta Otra Vez!

Español
 -  Redescubierta en Perú una Puerta Estelar Puerta de Hayu Marca / Entrada de Aramu Muru


 -  Szaddám vagy Stargate Mi Task Force 20 fő célja?













 -  Stargates - Féregjáratok és a szakállas Serpent Gods minden nagy vallás


 -  A Exopolitical Factor - Van egy nyugtalanító Hidden Agenda a globális események?



 -  A Montauk Projekt - főfájl


 -  A Stargate Talány - Az amerikai kormány titkos Pursuit of The Psychic Drug

 -  A Stargate keresztre feszítés - a köpenyt, az Illuminátusok






 -  A sumer Thread - A Stargates - Mint fent, úgy lent

Español
 -  Una Perspectiva Exopolitica en La Guerra Preventiva Contra Irak - Puertas Estelares estan Directamente Involucradas Con La ...
Español
 -  Un Nuevo Enfoque de los Misterios del Antiguo Egipto - Portal de Acceso a los Főegyházmegyei


További információ




Español
 -  De Cómo Se Producirán Los Grandes cambios de Gaia y La Humanidad - El "No-Tiempo" en La Puerta Estelar 11.11.11

Español



Español
 -  El Arca de la Alianza - ¿La Tecnología Other Fantastica en el Universo?

Español

Español

Español
 -  El Verdadero Significado de "Puerta Estelar" y su Vinculación con el CERN - ¿Creación de un Agujero Negro? y = mc2 E


Italiano

Español

Español




 -  alól Majestic - Dan Burisch Uncensored - A videó interjú Dan Burisch
Español



Español


 -  Ritual of The Cathedral Portal - Chartres Katedrális és a templomos lovagok


 -  Stargate titkai - Dan Burisch Revisited - A videó interjú Dan Burisch





 -  Az Arc a szövetség - a legfantasztikusabb Technology in the Universe?




 -  Az Endgame Series - Speciális jelentések







Español


 -  William Henry  - főfájl


 -  Worm Holes, és a Time Machines - alagutak térben és időben



 -  Zikkurat az UR - Az Ősök



Ádeni-öböl Stargate


 -  Andromeda Tanács Sonic Beam Elpusztítja hüllő Base - nagysága 5,0 Ádeni-öbölben Quake
Español
 -  Armas de Rayos Sonic del Consejo de Andromeda Destruye Base Reptiliana - földrengés de Magnitud 5.0 en El Golfo de Aden
Español


 -  Ádeni-öbölben Project Seagate - Aaron McCollum


Español





Multimédia:


 -  Golfo de Aden - Project Camelot - Aaron McCollum




 -  Jemen Stargate Opening 2010/01/05 - World erőltetése UFO Disclosure



Részletek és észrevételek "A Stargate Conspiracy "

Español

Español

Español
 -  Un Nuevo Enfoque de los Misterios del Antiguo Egipto - Portal de Acceso a los Főegyházmegyei

 -  A Stargate Conspiracy A Review, elemzése, és a könyv részletes által Picknett és Prince

 -  A Stargate Conspiracy - feltárja az igazságot mögött földönkívüli kapcsolat, Military Intelligence ...


Könyvek-értekezések

Español
 -  ERK - Mundo Interno - por Trigueirinho


 -  Oracle az Illuminátusok - William Henry


 -  A Stargate Conspiracy - The Truth About földönkívüli élet és a Mysteries of Ancient Egypt - Lynn Picknett és Clive Prince


Multimédia




 -  Stargate - Egyiptom Gods - 1994




 - " UFO méretezve Earth "a Sun 2011 - Nassim Haramein


 -  mi jön a Földre ? bejárataink megkezdték a nyitást 2011-ben?



Kapcsolódó Jelentések






 -  Ciencia Ingatlan - főfájl




 -  Föld okkult térkép - főfájl


 -  Egyiptom - a föld Kem - főfájl






 -  Multiverse - főfájl


 -  Sirio - főfájl


 -  A Bermuda-háromszög - főfájl




 -  Vida en El Universo - élet az univerzumban - főfájl


 -  Vision Remota - főfájl













A harkály projekt




Cal 
január 2005
Rense Website 
 



A Tulsa World (1-11-94), volt egy kis cikk címe: " Fegyverek tervezők Win Secret Award ".

Azt mondta, hogy ez:
"A Lawrence Livermore National Laboratory díjat nyert. A személyzet nagyon büszkék. A díj a kijelzőn. De, nem tudják megmondani, hogy mi az a megtiszteltetés volt számára. Ez egy titok. A 21 tag" Project harkály "csapat sem említettek. Elnyerte a Hírszerző Közösség Seal Medallion.
 
Ez egy díjat a CIA és a Nemzetbiztonsági Hivatal. Az idézet mondja A díjat az összetett problémák megoldására. "



PROJEKT WOODPECKER

Ez vonatkozik a "Electron ciklotronrezonanciás fűtési mód" jelenleg használt változtatja meg a Föld mágneses tere --- annak érdekében, hogy:
  • módosítani időjárás
  • hozzon létre, vagy megszólaltatja a földrengések és vulkánok
  • vírusok terjesztésére
  • hozzon létre a jelenség az úgynevezett "elektromágneses impulzus"
  • módosítsa a magatartás-kontroll között népes
HAARP (azaz HAARP ) adó oldalon, hogy található ÉK Gakona, AK, elég nagy ahhoz, hogy fedezze a legtöbb az északi féltekén. Ez azonban csak egy más ilyen oldalak (amelyek közül néhány ismert "Ionoszferikus Research Instruments") volt szerte a világon.

És sokan közülük itt az USA képes lekötni a sokkal kisebb GWEN (Ground Hullám Emergency Network) távirányítású adó helyszínek, amelyeket építettek az egész USA-ban méretháló azok antennák egymástól körülbelül minden 200 mérföld vagy így van. Az eredeti kutatási érintő "Electron ciklotronrezonanciás fűtési mód" végezte Nikola Tesla , majd tovább vinni azzal, hogy nem csak a szovjet tudósok, hanem az amerikai tudósok, mint például Bernard J. Eastland - egy tudós, aki közreműködött ARCO (Atlantic Richfield Oil Co.). 

ARCO hagyományosan vezérli tagjai a CFR (azaz Council on Foreign Relations ).

Eastland, aki "az első ember", most lakik TX.
  • Ő át a szabadalmi jogokat APTI, Inc. (azaz ARCO Power Technologies Ipari, Inc.) az 1980-as, ami egy Los Angeles, CA leányvállalata ARCO
  • APTI, Inc. majd elfogyott "E-Systems" június 10-én, 1994, amely cég nagyon sok, az évek során, már ellenőrzése alatt és befolyása a CIA
  • Április 3-án, 1995, "E-Systems" elfogyott a még nagyobb Raytheon Corp
Nem tudom, mi történt, útján "transzferek" mivel abban az időben. Az Egyesült Államok és a Szovjetunió kezdett titkos együttműködés világban időjárás mérnöki mintegy 1971 Július 4-én, 1976, a szovjetek elkezdték generáló erős elektromágneses adások , hogy emlegették " Az orosz harkály "a nyugati rádióamatőr üzemeltetői.

Június 18-án 1977-ben az amerikai kormány hivatalosan is rejtett partnerek a szovjetekkel ezeket a műveleteket, megküldve nekik a kifinomult tudományos anyagok és berendezések további kutatást és fejlesztést.





Orosz Harkály jel

.

A titkos kód neve, amerikai műveletek volt Project harkály .

Lawrence Livermore National Laboratory található Livermore, CA volt, és ez a fő kutatási központ US fejlesztési projekt. Covert a projekt finanszírozásának volt kezelniük a CIA és a Nemzetbiztonsági Hivatal. A DOD és a NASA, persze, már együttműködik a projektet a kezdeti stádiumában. A január 10, 1985 van hivatalosan benyújtotta a rekordot a Patent No. 4686605 joga van a "Eljárás és berendezés megváltoztatása a régió a Föld légkör, ionoszféra, és / vagy a magnetoszféra ". A szabadalmi jóváhagyta az augusztus 11-1987 Ez a szabadalmi magyarázza, és ismerteti az "Electron ciklotronrezonanciás fűtés" módszer, amely jelenleg is burkoltan és kooperatív által használt két szuperhatalmak hogy elősegítse a hőn áhított új világrend , amely a "One World kormány". 1993-ban, a kutatók bejelentették, hogy felfedezték (vissza, már talán 1985) egy soha nem látott hálózatot a folyók, amelyek közül néhány folyni több ezer mérföldre, föld felszínén, hogy a közlekedés annyi vizet a gőz formájában, mint az Amazonas folyó. Úgy látszik, ezek a keskeny patakok légköri folyók átmeneti, de az adott pillanatban, még legalább néhány közülük a légkörben, jellemzően körülbelül öt minden féltekén.



A leghosszabb közülük fut mintegy 4800 mérföld. Ezek általában mintegy 150 mérföld széles (a legnagyobb pedig közel 500 mérföld széles), és körülbelül egy mérföld mély, néhány 364.000.000 £ gőz áramlik már egy adott helyszínen másodpercenként --- ami összehasonlítható egy átlagos vízhozam Amazon River. Ezek az atmoszférikus folyók folynak a tengerszint feletti magasság legfeljebb 1,9 mérföld magasságban a Föld felszínét, ami számukra könnyen megközelíthető alacsony nyomású időjárási sejtek.

Általában a légköri folyók irány a lengyelek, de az úton, akkor kap eltérítette a Föld Jet Stream. A flow származik az egyenlítő mentén. Ezek a gőz folyók néha mindent elsöprő alacsony nyomású rendszerek, valamint a fő forrásai a hatalmas hullámok a víz, hogy esik az eső ki a viharok és az ég felé folyó társaik a szárazföldön.

Amerikai és szovjet tudósok most együttműködve "nyomon követése" Ezek az atmoszférikus folyók használható rejtett tevékenységét Project harkály.







Annak érdekében, hogy megértsük, hogyan az összeesküvők tudják használni nagy teljesítményű rádiófrekvenciás kiváltó földrengés és / vagy vulkánok, meg kell néznünk bizonyos ismeretekkel a,
"Elve szimpatikus vibrációs rezonancia".
Von Nostrand által végzett tudományos ENCYCLOPEDIA (Seventh Edition) meghatározott RESONANCE:
"Minden fizikai rendszer (vagyis az összes szervek, szerkezetek, médiumok, stb) van egy vagy több természetes (vagy alapvető) VIBRATION FREKVENCIÁK, jellemző a rendszer maga, és határozza meg állandók rendszer érintő. Ha egy ilyen rendszert adott impulzusokat Néhány tetszőleges frekvenciájú, akkor szükségszerűen rezeg a frekvencián, még akkor is, ha nem egy ilyen természetes, hogy azt. "
Ezek a "kényszerített rezgések" lehet, hogy nagyon gyenge, de ha a benyomást gyakorisága változatos, a válasz válik gyorsan élénkebb, ha valaki a természetes (vagyis az alapvető vagy a harmonikus, hogy alapvető) frekvenciák megközelíteni.

Amplitúdója gyakran növekvő többszörösére egy pontos szinkronban (vagyis akár egy harmonikus természetes) frekvenciát el nem éri. Ez a hatás már a rezonancia. A legnagyobb vibrációs indukál a rendszerben a természetes vagy alapfrekvencia (vagy a harmonikus annak). A Föld természeti (vagy alapvető)jelentése (is nevezik a Schumann rezonancia ) mintegy 10 Hz. 

Úgy tűnik, ez a rezonancia frekvencia a Tejútrendszer, igen, valamennyi szerv, szerkezetek, médiumok, stb a mi különösen Galaxy lesz találták REZONANCIAFREKVENCIÁJÁNAK bármelyik Ez a természetes frekvencia vagy 10 Hz körüli, vagy egy harmonikus képezik. A kiváltó Földrengések és vulkánok, a trükk meghatározásában egyedülálló rezonancia frekvenciája a Föld köpenye Abban a SPOT (vagy a cél!) a Földön. 

Miután az összeesküvők meghatározni ezt, akkor szabadítsa fel az ELF vivőfrekvencia a földet, majd felülíró harmonikus frekvenciája "célterület" egy második adók készlete.

Ez lehetne nevezni: "szelektív célba". Természetesen, az összeesküvők is, hogy előre meghatározott, hogy a cél zóna építettünk ki elegendő stressz belül a zónát, hogy "érett" az aktiválásra. Ez a rendszer a használó ELF rádióhullámok, mint egy technika sok más alkalmazás. 

Nem csak ez használ:
  • mesterségesen kiváltó földrengés, vulkánok
  • ahhoz, hogy magas és alacsony nyomású időjárási sejtek, amelyek a kormányozzák a jet stream
  • a közlekedés és a letétbe mikroszkopikus szervezetek, mint a vírusok és vegyi anyagok
  • hogy hozzon létre egy jelenséget mint egy földi kárt okozó "elektromágneses impulzus" (EMP)
Ahhoz, hogy megértsük, hogyan csinálja, meg kell néznünk, legalább némi ismerete a Föld mágneses tere.

A Föld mágneses tere áll atomok, amelyek pörgő egy mágneses mező vonal Vezérelvei központ. Az atomok álló negatív töltésű elektronok és pozitív töltésű protonok. Ha megnézitek, a keresztmetszete földön az Egyenlítő környékén, akkor megjelenik egy tömör közepén, körülvett, folyékony rétegen olvadt vas, amely viszont körül a szilárd köpeny és a héja.

A folyékony réteg több folyamatosan keringetett vas úgynevezett konvekciós cellák, amelyek úgy működnek, mint ovális szállítószalagok.

Hajtott a hőt a mag, az anyag ezekben a sejtekben felé emelkedik a köpeny, ahol lehűl és süllyed vissza, amíg a meleg miatt fel újra. A geológusok úgy vélik, hogy miután ezek a sejtek alakult, már a Föld történetében, a gyenge mágneses mező, amely áthatja a galaxist keletkezett bennük az elektromos áram, ami viszont keletkezett a Föld "mágneses teret". Nos, ahhoz, hogy megértsék, hogyan a mágneses erővonalak Földünk munkát, meg kell érteni az alapvető elve, hogy egy egyszerű "mágnes" működik. És az is, hogy a legtöbben megtanulták vissza korábbi iskolai évek, tévedtem Helytelen Helytelen!Van egy "régi fogalom", és egy "új koncepció" a törvények a mágnesesség.

Az "új koncepció", akkor láthatod, hogy van egy "negatív töltésű ÉSZAK mágneses pólus, és a pozitív töltésű déli mágneses pólus." (Draw ki egy darab papírt).

Az atom elhagyja a déli mágneses pólus fonás jobbra (vagy az óramutató járásával megegyező). Ezután mártogatós a felszínre a föld (saját Equator), és megváltoztatja annak spin (vagy fázisviszonyai) 180 fokkal. Amikor elhagyja a mágneses egyenlítő a Föld, ez utazik a bal (vagy azzal ellentétesen) centrifugálás, hogy újra be a földet az Északi mágneses pólus.

A negatív töltésű elektronok és pozitív töltésű protonok mind kövesse spirális pályák körül a téren vonalat, de forgatni egy bizonyos giromágneses vagy "CYCLOTRON gyakorisága" ellentétes irányban. Ezért egyenes vonalú mozgás mentén a Föld mágneses erővonalak.

Így láthatjuk, hogy ez a változás fázis közötti kapcsolat elektronok és protonok létrehoz egy másik potenciális mágneses energia az északi, mint a déli féltekén.

Analógia útján, a szél alacsony nyomású időjárási sejtek keringenek az óramutató járásával ellentétes az északi féltekén, de keringenek óramutató járásával megegyező irányban, a déli féltekén. Amikor side-by-side föld mágneses mező vonalak "megváltozott" gyorsításával egy sort a flow negatív töltésű elektronok, a mágneses térerő össze, hogy egy nagyobb és erősebb a területen. Ha az elektron áramlás körül egy sort fordítva vagy lelassult, a mágneses térerősség bármely két vonal lehet, hogy egymással szemben, és hajlamosak lemondani, vagy csökkenti a mágneses térerősség.

A "gravitációs erő" az adott helyi tehát tenni, hogy növelje vagy csökkentse. A légköri médiának keresztezi a Föld mágneses erővonalak maga is áll a különböző molekulák, amelyek elemei különböző energia szintet, és amely pörög a különböző frekvenciákon .

Viszonylag új felfedezések megállapították, hogy a természetben is előforduló sugárzási övek (nevezik a Van Allen öv) a befogott részecskék ionizált, amelyekben a részecskék ugrál, illetve oszcilláló oda-vissza egy adott ciklotronban jelentése között az úgynevezett mágneses mirrowed határok mentén A Föld mágneses erővonalak.

A tudományos összeesküvők azt is felfedezték, hogy ezek mesterségesen növelik a sűrűsége a töltött részecskék belül ezeket sugárzási övek, és még hozzon létre egy sugárzási öv, ahol korábban egyik sem létezett, injektálunk nagy felhők a gázok - mint például a lítium, bárium, hidrogén , stb - a keringő műholdak vagy a földön indított rakétákat. Ezek a befecskendezett gáz lett ionizálja az ultraibolya fény, a nap, és az intravénás őket egy bizonyos kritikus sebesség.

Az eljárás továbbfejlesztett injektált időszakok alatt, úgynevezett "nagy árapály erők" -, mint például a New vagy Full Moon. És, amikor a Hold a "földközelben" és / vagy ha vége van a "Egyenlítő". Továbbá, amikor a Nap a rendezője nagy napkitörés és / vagy koronális kilövellt a Föld felé. Segítségével rendkívül nagy teljesítményű rádió adó továbbítja a "hangolt" körpolarizációval ELF rádióhullám mentén, vagy párhuzamosan kiválasztott föld mágneses erővonalak, a töltésű elektronok ezen belül a sugárzási öv lesz "izgatott", vagy "fűtött". Ez okozza a töltött részecskék hogy kifelé haladva a "szilva" ki a tükrözött határokat. A csóva fűtött emelkedő plazma helyébe új plazma a sugárzási öv. 

Az említett US kimondja, hogy a hőmérséklet a cél sugárzási öv lehet emelni a több száz fokos, ami egyébként elegendő ahhoz, hogy egy légi fény, vagy a jelenséget glóriával boralis. Ez lehet az egyetlen módja, hogy lehet tudni, hogy az ilyen titkos műveletek zajlanak.

Ott is egy hangrobbanás vagy zajt , ami előfordulhat a hivatkozott bombázás.

A folytatáshoz: A mozgási energia a mozgó részecskék így kifejlesztett ugyanazon nagyságrendű, mint az összes mozgási energia a sztratoszférikus szelek ismert létezik. Ezek a változások a hőmérséklet és a szél magasba ad okot, hogy a korszerű, magas és / vagy alacsony nyomású időjárási sejtek, amelyek módosítják a a Föld jet stream.

Segítségével több adó, ezek az időjárási sejtek lehet mozgatni, vagy álljon rá a szelektív helyeken a földön, így okozva a szakadó káros nedvesség fordul elő bizonyos területeken, míg a pusztító aszály készülnek előfordulnak más területeken.

Amikor az elektromágneses energia hirtelen megjelent (csökkentésével a Föld mágneses térerősség mellett az adott föld mágneses mező vonal), az alacsony nyomású sejt, emelkedő csóva levegő lehet az összeomlás - így dömping a nagy szél és a nedvesség, ami jelen volt az adott cellában.

Ez neveznének microburst az időjárás srácok jelentés a helyi televíziók. Ezek károsítják a hurrikán ereje szél lenne "egyenes szél". Amikor az említett bombázása a cél sugárzási öv rendkívül erős, a negatív töltésű elektronok és a pozitív töltésű protonok lehet erőszakkal tette, hogy külön. Ennek hatására egy földön károsítja elektromágneses impulzus fordul elő, hogy hasonló a villám.

Ez EMP akarat pár felszíni antennák és távvezetékek, amely elpusztítja az érzékeny elektronikai berendezések. Így áramkimaradások is így indukált a szelektív célokat. Ez alapvetően, mint a legjobb, hogy meg tudom magyarázni, hogy neked, képes ezt a technikát a világ meghódítása. Sajnálom, hogy olyan sokáig tartott, hogy olvassa el.

De, mint látod, ez nem könnyű ...

 





 




Schumann rezonancia







                                                     






A Schumann rezonancia (SR) egy sorozat spektrumcsúcsai a rendkívül alacsony frekvenciájú (ELF) része a Föld elektromágneses tér spektruma.
Schumann rezonanciák globális elektromágneses rezonancia, izgatott villámlás az üreg képződik a Föld felszínén
és az ionoszféra.





Menü



Espańol
Espańol
 -  La Cavidad de Schumann - Cómo se Relaciona con la Tierra, La Humanidad y Los Cuerpos Individuales del Sistema Solar
Espańol


 -  A Climate - Dead or Alive ? - Schumann ?? s rezonanciát és Vision 2020
Espańol





 -  A Schumann Cavity - hogyan kapcsolódik a Föld, az emberiség és az egyéni Solar System Bodies

 -  A Schumann rezonanciát és Emberi Psychobiology - kiterjesztett változata

 -  Átmenet a The Age frekvenciák - Schumann hullámok, időjárás és Mind Control


További információ



Espańol
Espańol

Espańol
 -  El Programa Americano HAARP - Una Amenaza para el Clima y el Medio Ambiente Vibracional del Planeta
Espańol


 -  Az emberi intelligencia - Az agy, egy elektromágneses rendszer szinkronizálja a Schumann rezonancia jel

Espańol

Espańol
 -  Los Biorritmos - főfájl






 -  Schumann rezonancia - Egy eszköz vizsgálata Planetary légköri elektromosság és eredete és fejlődése a Naprendszerben

 -  Schumann-rezonanciák - A kézenfekvő biofizikai mechanizmust a Human Health Effects of Solar / geomágneses tevékenység

 -  A bioritmus - főfájl









Multimédia


 -  Resonance - Lényeivel gyakorisága - Schumann rezonancia



Kapcsolódó Jelentések




 -  a genetikai változások - főfájl


 -  HAARP Project - főfájl

































A Philadelphiai kísérlet










                                                                    
 
 


 


Menü




Philadelphia kísérlet

Espańol

Espańol

Espańol


 -  New Philadelphia Experiment - Revelations

Espańol
 -  Nuevo Experimento Filadelfia - Revelaciones






 -  A Philadelphia kísérlet - a "Antigravitációs és a világ Rács"


 -  A Philadelphia kísérlet Murder - a párhuzamos univerzumok és a fizika őrület - Könyv részletek



További információ






 - " Elektromos Flying Machines "- Thomas Townsend Brown - a "Lost Science" Gerry Vassilatos

 -  Négy amerikai Black Ops in 9/11 - Antigravitációs UFO - Tesla Időutazás - Irányított energiát kibocsátó fegyverrendszerek - Mini-fejeket










Montauk Project


 -  Montauk Project -  főfájl





Könyvek-értekezések

Espańol
 -  Encuentro en Las Pleyades - por Preston B. Nichols és Peter Moon

Espańol
 -  Experimentos en El Tiempo - El Proyecto Montauk - por Preston B. Nichols és Peter Moon

 -  Kísérletek In Time - A Montauk Project - a Preston B. Nichols és Peter Moon

 -  A helyzet az UFO - azonosítatlan repülő tárgy - a Morris K. Jessup


 - " A Music of Time " - Szemelvények



Multimédia




 -  Fekete projektek és így tovább - William Pawelec Interjú


 -  Inside Secret kormány raktárok - 2010 Shocking Revelations











Kapcsolódó Jelentések






 -  Project gemkapocs - főfájl




 -  Időutazás - főfájl




























Időutazás









Tartalom





Español

Español
 -  En el Borde del Tiempo - El Misterio de Las 'Equivocaciones "del Tiempo

Español




 -  Hakan Nordkvist felkereste a Future - Az ő története






 -  John Titor története - Időutazás - főfájl

Español

Español






Español





 -  Stargate - főfájl






















 -  Időutazás - Van időutazás lehetséges?





Español

Español

Español

Español

Español
 -  Viajeros del Tiempo - a náci Jehovitas - Una Historia Corta


 -  Worm Holes, és a Time Machines - alagutak térben és időben



További információ

Español
 -  Agujeros Negros - főfájl


 -  ALTA Process - aszimmetrikus nyelvi Trend Analysis







 -  Black Holes - főfájl




 -  DARPA - Defense Advanced Research Projects Agency - főfájl



Español

Español

Español

Español

Español
Español



Español
 -  Los Ingenieros de la Línea de Tiempo de Montauk - Alemanes Crearon una Grieta Espacio / időbeli en 1931



Español






 -  Parallel Universe Proof Fokozza Időutazás reméli - Science Fiction Úgy néz ki, közelebb lesz Science Fact




Español








 -  Beszélgetés Bill Ryan és Kerry Cassidy - Paranexus Rádió Interjú Transcript

 -  teleportálás - főfájl


 -  A 33 Arks Soul Resonance - Befektetési Futures


 -  The Complete WebBot ALTA 1309 Report 2009 - ide értve a részben 6


 -  A Montauk Projekt - főfájl


 -  A Montauk Idő-Line Engineers - Németek alkották a idő / tér Rift 1931



 -  A Quantum


 -  A Self-Aware Universe - A Áttekintés Amit Goswami Theory of Physics & lelki jelenségek





 -  Idő-visszaírt Human Experience - kísérleti bizonyítékok következményei






Español


 -  Vortex Kinesis - újra elképzelni Idő és térgörbületekkel



 -  Kilép a jelenben vagyunk - Tudta Project "lite" Már jeleket kapnak a jövőben?


Könyvek-értekezések

Español
 -  Experimentos en El Tiempo - El Proyecto Montauk - por Preston B. Nichols és Peter Moon

 -  Kísérletek In Time - A Montauk Project - a Preston B. Nichols és Peter Moon
Español
 -  El Universo En Una Cascara de Nuez - por Stephen Hawking



Multimédia




 -  Obsessed & Scientific - itt az ideje Travel lehetséges?


 -  elméletei Minden építése - a Time Machine - Professor Paul Davies Conversation

 -  Idő Technológia és kutatás - Art Bell Interjúk Dr. David Lewis Anderson a Coast to Coast AM

 -  Időutazás és teleportálás - Andrew D. Basiago



 -  Időutazás titkai - Összeesküvés-elmélet S03E03




 -  US Space Idő Program és a teleportálás - Coast 2 Coast PROJEKT PEGASUS


Kapcsolódó Jelentések


 -  Carlo Dorofatti - A Free Kutató - főfájl






 -  teleportálás - főfájl


 -  A Psychic Universe - főfájl




 -  A Singularity - főfájl


 -  A WingMakers - főfájl


 -  Idő - főfájl





















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése