2014. december 8., hétfő

Információ foszlányok a fekete lyukból



Információ foszlányok a fekete lyukból


Elbocsátó levelek, fizetési kimutatások, precíz adatkezelés - "unortodox" dokumentumok Auschwitzból


Kiderül , hogy a fasiszta Németek jobban bántak a fogjokkal ,mint a zsidó fasiszta állam bánik a Palesztin néppel , de kár hogy csak mese a holokamu
csak egy kicsivel jobb munkát végezhettek volna azok a rohadt nácik , most nem tartanánk itt , hogy félő , hogy az egész emberiséget a fasiszta zsidók akarják gyarmatosítani . Ha kidugod a fejedet a homokból láthatod , hogy a körülötted élő nemzetek , családok az emberek már majdnem minden kamatrabszolgák . És még mindig nem akarnak semmit tenni a fasiszta zsidó uralom ellen , pedig ez az uralom nem is zsidó hanem Kazár . Csak ezeket a jülyéket lehetett rávenni a cionizmus mocskosságára , az igazi zsidók úgy utálják ezt a kazár cionizmust , mint mi utáljuk a cigányságot , pedig vannak azok között is becsületes szorgalmas emberek , de a rabló tolvaj cigány részük soha nem lesz a társadalom rendes tagja . Ők olyanok , mint a cionista kazárok ingyenélők , tartsátok el őket , vagy ki az országból velük tartsa el őket egy más nemzet , mondjuk Amerika , hisz a terrorista zsidó államot is ők tartsák el , egyesítsék a két fajt , hátha a cigányzsidó nem az emberiség kiirtására szövetkezik
és a vándorlásuk is India felé történik majd . Ott majd a tugok elintézik őket csendben .

Skorzeny 2013-07-19. 21:40 Kuruc.info

Auschwitzban - ahol a holomítosz hívei szerint minden a népirtásról szólt rögtön a táborba érkezést követően - a körülményekhez képest a lehető legprecízebb nyilvántartást vezették a foglyokról.
Ehhez személyi lapot (személyi kartont) készítettek róluk. Ezen szerepeltek a személyes adatok, a külső testi jegyek, a táborba kerülés oka és útja, az áthelyezések adatai, a táborbeli büntetések stb., mint ahogyan az itt látható - Kasimier Miechowicz lengyel fogolyra vonatkozó - karton alapján is ez megállapítható.
Azért volt fontos pl. a hozzátartozók elérhetőségének rögzítése, mert rendkívüli esetben így tudták őket értesíteni. Miként Jozef Sabanot is Hieronim nevű fiának haláláról egy Auschwitzban 1941. október 31-én kelt táviratban, tájékoztatva arról is a szülőt, hogy további információkért forduljon a varsói körzet biztonsági rendőrségének és biztonsági szolgálatának parancsnokához.






Fizetések Auschwitzban
Aki Auschwitzban dolgozott, annak bére is volt. Ezek a jóemberek ezen az 1944. augusztus 19-i jegyzéken mind zsidók, akik az auschwitzi halastavaknál (!) dolgoztak és kaptak érte prémiumjegyet. Vagyis nem a képzelet szülte gázkamrákban vagy valamelyik krematóriumban múlatták az időt. Az is látható, hogy a németek az elvégzett munkát és nem a beosztást fizették meg, ugyanis a legmagasabb bért egy segédmunkás kapta, többet, mint az előmunkások.








Büntetések Auschwitzban
Persze azokat, akik vétettek az elemi szabályok ellen, szigorúan megbüntették. Egy holland zsidó, Levis Leys azért kapott büntetésként tíz nap állózárkát, mert egy másik barakkba is átment ebédidőben, hogy fogolytársaitól ellopja azok élelemadagját.





Elbocsátó levelek Auschwitzból
Auschwitz-Birkenauból a 2. világháború során nemcsak a szovjet bevonulást követően távozott több ezer fogoly, hanem végig a tábor működése alatt is. Ez a tény persze nem összeegyeztethető a holomítosz "téziseivel", így nem is propagálják.
1942 végén lengyelül, majd 1944 márciusában angolul is megjelent a lengyel földalatti mozgalom kiadványa Auschwitzról "Oswiecim, Camp of Death" (Auschwitz a haláltábor) címmel.
Ennek 9. oldalán az szerepel, hogy "Ellenőrzött információk szerint 1942. júliusáig bezárólag 125.000 személy fordult meg a táborban, míg annak teljes eddigi működése alatt majd 7.000 személyt engedtek szabadon."





Tehát nem vitásan, tömegesen engedték haza a foglyokat Auschwitzból. Ez a gyakorlat a későbbiekben sem változott.
Nathan Stoltzfus, a Floridai Állami Egyetem zsidó történész professzora pl. az 1996-ban megjelent "Resistance of the Heart: Intermarriage and the Rosenstrasse Protest in Nazi Germany" (A szív ellenállása: Vegyes házasság és a Rózsa utcai tiltakozás a náci Németországban) című könyvében megemlíti, hogy az auschwitzi táborból Goebbels 1943. március 6-i parancsa alapján 36 vegyes házasságban élő zsidót engedtek szabadon.
De ugyanezekről a tényekről számol be a szintén zsidó történész professzor Walter Laqueur is az 1981-es "The Terrible Secret" (A szörnyű titok) c. munkájában: először is sok szökésről ír, majd így folytatja "Egyes auschwitzi foglyokat valójában a német hatóságok engedtek szabadon. 952 szabadon bocsátás volt 1942 első felében és 26 a rákövetkező hat hónapban. A szabadon bocsátások Auschwitzból 1943-ban folyamatosak voltak. 1944 elején jelentős számú zsidó nőt engedtek szabadon Oskar Schindler közbenjárásának köszönhetően."





És valóban, a tábor fennállása alatt folyamatos volt a foglyok kiáramlása a szabad életbe. Persze, ezt is dokumentálták a gonosz nácik.
Íme, két elbocsátó levél, amellyel a fogoly szabadon hagyhatta el a Karsai-féle "történészek" és agyhalott követőik fantáziájában csak végállomásként megjelenő "halálgyárat".
A berlini Heinz Krause 1943. áprilisától 1943. október 22-ig volt Auschwitzban, amikor is kedvezménnyel szabadult a 22 hónapos büntetéséből.




Anna Zwierzynska több mint három hónapot töltött a birkenaui munkatáborban nevelési célzattal, ahonnan 1944. július 21-én engedték szabadon. Éppen abban az időszakban, amikor a hololegenda szerint javában megsemmisítették arrafelé Magyarország vidéki zsidóságát.



Persze senki sem hallott ezekről a valódi auschwitzi foglyokról olyat, hogy jelentkeztek volna tanúsítani a gázkamrás kivégzéseket és hasonló legendáriumi történeteket. Elég nevetséges is lett volna, hogy a németek úgy engednek el csak Auschwitzból sok-sok ezer embert, hogy közben a táborban tömeggyilkosságok, sőt, egyenesen zsidó holokauszt folyik. De mivel ilyen "rémtettek" még mutatóban sem történtek, ezért nyugodt szívvel válhattak meg a foglyok nem is csekély részétől.





10 tény az ukrajnai éhínségről




1. A mezőgazdaság erőszakos kollektivizálása, a gabonabeszolgáltatási terhek drasztikus növekedése, valamint az erőltetett gabonaexport következtében 1932-33-ban több millióan haltak éhen a Szovjetunióban. Az éhínség Kazahsztánban, az Észak-Kaukázusban és a Volga vidékén is szedte áldozatait, de a legtöbben - több mint 3 millióan - Ukrajnában vesztették életüket.
2. 1933 márciusa és júliusa között Ukrajnában annyi ember halt meg, mint a megelőző öt év során összesen. Az éhínség során az ukrán falusi lakosság mintegy egyötöde halt meg.
3. Míg az ukrán történészek az éhínség kapcsán etnikai indíttatású genocídiumról beszélnek, az orosz kutatók ezt határozottan cáfolják, mivel - érvelnek - 1932-33-ban nemcsak az ukránok, hanem a Szovjetunió más etnikumú lakosai is tömegesen szenvedtek éhhalált.
4. Az ukrán Nemzeti Tudományos Akadémia Demográfiai és Szociális Kutatóintézete által közzétett adatok szerint a holodomor során 1,4 millió gyermek vesztette életét.
5. Az éhezés mellett sokan a legyengült szervezetet megtámadó vírusos megbetegedésekbe, főként maláriába vagy tífuszba haltak bele.
6. A szülők az éhezés elől sok esetben a legközelebbi város gyermekotthonába vitték gyerekeiket. Szemtanúk visszaemlékezései szerint az otthonok lépcsői reggelenként tele voltak kicsikkel.
7. A szovjet hatóságok rendkívül keményen megbüntették azokat, akik ellenálltak a kollektivizálásnak, megtagadták a terménybeszolgáltatást, esetleg elrejtették gabonájukat.
8. A sztálini rezsim évtizedekre teljes hírzárlatot rendelt el az éhínség kapcsán, és az elhallgatási stratégiai részeként egészen 1933-ig visszamenőleg titkosították a népességi statisztikákat.
9. A nélkülöző parasztok az éhínség alatt - ha nem volt más - a füvet, fakérget, kukoricacsutkát, rothadt krumplit, de még a macskát és kutyát is megették. A kilátástalan helyzetben felütötte fejét a kannibalizmus, amit a szovjet hatóságok „A gyereked megevése barbár cselekedet” feliratú plakátokon ítéltek el.
  1. Bár Walter Duranty, a The New York Times szovjet tudósítója tudott az éhínségről, mindvégig tagadta, hogy milliók haltak volna éhen. 



Kedves Ukrán állampolgárok egy kérdés tolul állandóan a nyelvemre , és azt most ki is akarom mondani .
Ha megengeditek a kérdés így hangzana : - hányszor kell nektek éhhalált szenvedni a kirajzott zsidók – bocs kazárok miatt . A Sztálini időkben komiszár képében jelentek meg e dögevők , de tudható volt , hogy kazár zsidó a lelkem , és ti csak szívtatok , és szívtatok míg meg nem haltatok . Most ők az oligarhák és a pénzükön , még a lelketeket is eladták . Mindjárt megszabadítottak benneteket az aranytartalékotoktól , hogy véletlenül se kerüljétek el a kamatrabszolga sorsot , de közben éhen lehet halni . Véletlenül sem gondoltatok arra , hogy mint Palesztinában Kést ragadnátok , és jártokban keltetekben , ha találkoztok velük , és még van annyi erőtök , egy nyisszantással elmetszhetitek a nyakukat . Így bizony előbb vagy utóbb megszabadultok tőlük mielőtt éhen haltok , vagy megfagytok , de elfogják vetni a nagy Kazár birodalom rémálmukat , és meg sem állnak a terrorista Izraelig .
Nem hiszem , hogy az volna a célotok , hogy kamatrabszolgaként akartok élni az Európai Unióban , vagy egy új Kazár birodalomba. Hát cselekedjetek , mert kilopják a szemeteket is , más szerveteket már nem is említeném , de drága hallotaitokból bizony így lopták ki a szerveket , kellet a pénz az oligarháknak , drága a hadsereg ellátása , és a villájukra is kell a pénz , hogy te megdöglesz az nem számít a szakosodott rablók majd értékesítik a szerveidet .
Azt látod , hogy megint a cionista zsidók akarnak a nyakatokba ülni , és kirabolni , megölni benneteket , mert sok az ember csak a kenyeret pusztítjátok
ez a meglátásuk . Tegyél róla . Hogy elhagyják hazádat , védd meg a családodat nemzetedet az unokáidat , ha kell oly korban éltek , hogy halni is kell .

Ne feled a végső cél Oroszország , hogy te ebbe belehalsz az egész családoddal , nemzeteddel az nekik csak járulékos veszteség , megszabadultál a kamatrabszolga sorstól , mert ez az életpálya van szánva mindnyájatoknak , ha tudatában vagytok e ténynek vagy el sem jutott az egész felismerés a tudatodig , de már ledaráltak benneteket .
Egyéni küzdelmek még lehetnek , ha felébredtetek , és egyként cselekedtek , és leszurkáljátok őket , mint nemzetidegen elemeket . Unokátok élete a tét szabad , vagy rabszolga lesz a kis jövevény . Tégy a szabadságra , őld a zsidó hóhéraid míg még van annyi erőd , hogy fel tudod emelni a karodat .
Ehhez kivánok nektek kitartást , és egy elviselhetőbb jövőt , melyet nektek kell megteremteni .







Remote Monitoring Neural Frekvenciák


Feladta január 21, 2014 által Skizit

REMOTE NEURAL monitoring gyakoriságát
az Skizit

Van egy magas hangot, búgó és cseng a bal füle? Nem, az nem Isten hív, mint néhány tájékozatlan prédikátorok állítják.Fegyvertelen polgárok az USA támadják a weaponized elektronikus nyomkövető, elme olvasás és frekvenciák okozhatja a bőrt, a szemet és a szervek vibrál. Megjegyzendő, hogy ez a technológia igényli antennák.Csakúgy, mint a mobiltelefon felveszi a jeleket sejt torony legközelebbi, így lehet az agy és a test. Sőt, van egy antenna és az agy képes arányos frekvenciákat, hogy üsse be és bocsát ki a modulált jel vissza egy antenna, amely azután feldolgozott számítógéppel.
Cell tornyok és antennák ami az Ön otthonában a felhasználó tudta nélkül, a szomszéd padláson vagy a járművek az utcán, célozhatja meg a frekvenciákat, különösen, ha kap a pontos frekvenciákat a testrészeket. Ha valaki mögötted egy iPhone, akkor valószínűleg az olvasás és a lezárást a saját személyes frekvenciákat. Gangstalkers ezt az éttermekben, színházakban és bevásárlóközpontokban. Publix az egyik szupermarket, amely saját alkalmazottait, hogy gangstalk meg az iPhone. Ez is történik a Costco. Óvakodj a bárki mutat egy iPhone rád. Ők is irányítja a frekvenciát a pontos helyét egy iPhone. Ne feledje, hogy nem minden alkalmazás lesz elérhető a nyilvánosság számára, mint néhány, amelyet használ jöttek létre a katonai fegyverként. Menj a iphone app oldalon. A mottója a következő:


A helyi rendőrség már az elektronika lezárni a testére nyomon követni az Ön jelek használata. A zsaruk, a tűzoltók és a mentősök mind részt vesznek gangstalking és elektronikus zaklatás. A kiépítés e technológia széles skálán folyik most. A rendőrállam van itt. Ön nincs jogokat, amelyekkel a helyi rendőrség nem kapsz. Látnak gangstalking magukat és szervezi a helyi gengszterek számára gangstalking.
Hogyan valaki olvasni a gondolatait, hallja, amit hall, amit te látsz? Hogyan valaki fel gondolatait, képek és hangok a fejedben, megkerülve a szemed és a füled, közvetlenül a hallóideg és vizuális kéreg? Frekvenciákon. A gyakorisági hordozza minden sejt a szervezetben, és a test minden részét saját jelentése.
Az első Remote Neural Monitoring Patent # 3951134 A, megadták Inventor RG Malech, április 20-án, 1976-ban az úgynevezett "berendezés és eljárás távolról megfigyelő és megváltoztatják az agyhullámok." Az engedményes volt Dorne & Margolin, Inc. of Bohemia , NY. A szabadalom által szerzett egy amerikai cég nevű Edo Corporation 1 , amely tervezett és gyártott termékek védelmi , hírszerzési , valamint a kereskedelmi piacokon , és feltéve kapcsolódó mérnöki és professzionális szolgáltatások. Edo eszközöket vásároltak az ITT Defense Electronics és szolgáltatások a 2007-ben a 2011. október ezek az eszközök már része ITT Exelis. 2 Ügyfelei közé tartozik jelenleg az amerikai hadsereg, amerikai haditengerészet US Air Force, US Marine Corp, Department of Homeland Security , Federal Aviation Administration és a NASA. Ezek a szervezetek támadják saját védtelen polgárok. http://en.wikipedia.org/wiki/EDO_Corporation http://en.wikipedia.org/wiki/ITT_Exelis          A lennie egy olyan technika segítségével a továbbítását 100 és 210 MHz jeleket az agynak, így a 110 MHz-es jel (heterodyning' 3 ) által modulált az agyhullámok és érzékelni lehet a vevő további feldolgozásra, és lehet küldeni az agynak, hogy a változások az elektromos aktivitást, amely lehet, hogy módosítja viselkedését, altatóként, serkentik az érzelmek vagy a szexuális izgalmat, memória törlése, vagy módosítása / tudathasadás, stb
 

 
heterodyning' egy rádiós jelfeldolgozás technikát találták fel 1901-ben a kanadai feltaláló-mérnök Reginald Fessenden , amelyben új frekvenciák által létrehozott kombinálásával vagy keverés két frekvencián. http://en.wikipedia.org/wiki/Heterodyne
Absztrakt a szabadalmi
Készülékek és módja érzékelő agyi hullámok olyan helyzetben, távoli egy alanyból, amelynek elektromágneses jeleket a különböző frekvenciák egyidejűleg továbbítják az agy, a tárgyat, amelyet a jeleket zavarják egymást, így olyan hullámforma által modulált a tárgy agyi hullámok . Az interferencia hullám, amely reprezentatív a agyhullámok aktivitását újraküldjük az agy egy vevőt, ahol demoduláljuk és felerősödik. A demoduiált hullám ezután megjelenik a vizuális megjelenítés és elvezetni, hogy a számítógépre további feldolgozása és elemzése. A demodulált hullámforma is lehet alkalmazni, hogy kompenzáló jelet, a szállított vissza, hogy az agy, hogy végezné a kívánt változást az elektromos aktivitás abban.
Itt van egy pár kapcsolatos korábbi szabadalmak:
 
 
 
 
 
Leírás
A találmány háttere
Az orvostudomány már megtalálható az agyhullámokat, hogy hasznos barométere szervek működésére. Mérések elektromos aktivitás az agyban jelentős szerepet töltött be a felderítést fizikai és pszichés zavar, mérési stressz, meghatározó alvási szokások, és ellenőrző szervezet anyagcseréjét.
A jelenlegi technika mérésére agyhullámok foglalkoztat Elektroenkefalográfok (EEG), beleértve a szonda érzékelő, ami csatlakozik a koponya a téma vizsgált pontokon megközelítőleg a régiók az agy megfigyelés alatt. Elektromos érintkezés a szenzorok és a készülék alkalmazott, hogy feldolgozza a érzékelt agy hullámok tartja fenn számos huzalból húzódó a szenzorokból a készülék. Annak szükségességét, hogy fizikailag csatolva a mérőberendezés, hogy a téma különböző korlátozások a mérési folyamatot. Az alany tapasztalhat kellemetlenséget, különösen akkor, ha a mérést kell tenni kiterjedhet hosszabb ideig. Testi mozgások korlátozottak, és ő általában korlátozódik a közvetlen közelében a mérőberendezés. Továbbá méréseket nem lehet elvégezni, amikor a téma tudatos nélkül tudata. Az átfogó a mérések is korlátozott, hiszen a véges számú szondák foglalkoztatottak ellenőrzése a helyi régiókban az agyhullámok aktivitását nem teszik lehetővé a megfigyelés teljes agyhullám profil egyetlen teszt.
A találmány összefoglalása
A jelen találmány tárgya berendezés és eljárás nyomon követésére agyi hullámok ahol az összes komponenst a berendezés alkalmazott távol a vizsgálat tárgyát. Pontosabban, a magas frekvenciájú távadó működik, hogy sugárzik elektromágneses energiát a különböző frekvenciák keresztül antennák, amelyek képesek beolvasni a teljes agy a vizsgálati tárgy vagy bármilyen kívánt régióját. A jelek különböző frekvenciájú behatolnak a koponya a téma, és hatással vannak az agy ahol összekeverednek, így interferencia hullám által modulált sugárzásával az agy természetes elektromos aktivitás. A modulált interferencia hullám újraküldjük az agy és kapott egy antenna egy távoli állomásra, ahol van demoduiált, és feldolgozva a profil az alany agyi hullámok. Amellett, hogy passzívan nyomon a agyhullámokat, az alany neurológiai folyamatok hatással lehet továbbítására az agyába, egy jeladó, kiegyenlítő jelek. Az utóbbi jelek származtatható a beérkezett és feldolgozott agyi hullámok.
A találmány tárgyát
Ezért egyik tárgya a találmány, hogy távolról nyomon elektromos aktivitás a teljes agy vagy a kiválasztott helyi azok régióinak egy mérés.
Másik célunk, a monitoring egy egyed agyhullámok aktivitását keresztül adás és vétel az elektromágneses hullámok [olvasd el az agyad].
Még egy másik célja, hogy figyelemmel kíséri az agyhullámok aktivitását olyan helyről távol a téma [így nem tudom, ki csinálja, vagy ahol].
A további célja az, hogy olyan eljárást és berendezést érintő agyhullámok aktivitását továbbításával elektromágneses jeleket hozzá [viselkedésben, fokozza az érzelmek, altatóként vagy tartsa alvásának, serkentik a szexuális aktivitást, vagy a gondolatok, memória törlése, a változás személyiség, stb].
Az ábrák ismertetése
Más és további, a találmány jelenik meg a következő leírásból és a mellékelt rajzok, amelyek részét képezik a jelen leírásban és amelyeket együtt kell olvasni, azzal, és ahol a hasonló hivatkozási számokat használtunk részek jelzésére a különböző kilátás;
Ábra. Az 1. ábra egy tömbvázlat, amely a összekapcsolása a komponenseinek a a találmány szerinti berendezés;
 
Ábra. A 2. ábra tömbvázlat, amely jel áramlás egyik kiviteli alakjában a berendezés.
Az előnyös kiviteli alak
Hivatkozva az ábrákra, különösen ábra. 1, a magas frekvenciás adó 2 gyárt és szállít két elektromágneses hullám jel keresztül megfelelő kapcsoló azt jelenti, 14 hogy egy antenna 4 A jeleket utasítása szerint a antenna 4, hogy a koponya 6 a tárgy 8 vizsgált. A két jelnek a antenna 4, amely önállóan utazni, behatolnak a koponya 6 és sérti a szövetet az agy a 10.
Belül a szövet az agy a 10, a jelek kombájn, sok módon egy hagyományos keverési folyamat technika, minden egyes szakasz az agy, amelynek eltérő a moduláló művelet. Az így kapott hullámformája a két jel van a legnagyobb amplitúdója amikor a két jel azonos fázisban vannak, és így egymást erősítő. Amikor a jeleket pontosan 180. szakasza a kombináció, az eredő hullám a minimális amplitúdó. Ha a amplitúdója a két érkező jeleket a témát tartják az azonos fejlettségi szintű, az ebből eredő interferencia hullám, hiányzik hatások a külső sugárzási, várható, hogy vállalja a nulla intenzitással maximum interferencia lép fel, hogy hány ilyen pont egyenlő a különbség A frekvenciák az incidens jeleket. Azonban interferenciát sugárzás elektromos aktivitását az agyban 10 hatására a hullám beavatkozás folytán a két átvitt jelek, hogy változik a várt eredmény, azaz az interferencia hullám tovább árnyalja 4 az agyhullámokat. Úgy tartják, hogy ennek oka az a tény, hogy az agyi hullámok termel elektromos töltések, amelyek mindegyike egy komponense elektromágneses sugárzás társul hozzá. Az elektromágneses sugárzás által termelt agy hullámok pedig reagál a továbbított jeleket, hogy az agy a külső forrásból.
4. A moduláció az a folyamat, a változó egy vagy több tulajdonságainak nagyfrekvenciás periodikus hullámforma.
A modulált interferencia hullám újraküldjük az agyból 10, vissza a koponyát 6. mennyiségű energiát újraküldjük elegendő ahhoz, hogy felvette az antennát 4. Ez lehet ellenőrizni, bizonyos határokon belül, beállításával az abszolút és relatív intenzitása a jelek, eredetileg továbbítják az agy. Természetesen a szint a továbbított energia alatt kell tartani azt, ami káros lehet a téma [ILYEN fegyverként].
Az antenna továbbítja a kapott jelet a vevő át a 12 antenna elektronika 14. belül a vevő a hullám erősíti a hagyományos RF erősítők 16 és detektálható hagyományos érzékelő és modulátor elektronikai 18. A demodulálva hullám, ami az intra-agyi elektromos tevékenység, erősíti erősítők 20, és a kapott adatokat elektronikus formában tárolják pufferben áramkör 22. A pufferek 22 az információt betáplálják egy megfelelő vizuális kijelző 24, például egy alkalmazásával katódsugárcső, fénykibocsátó diódák, folyékony kristályok, vagy egy mechanikus plotter. Az információ is csatornázni a számítógépet 26 további feldolgozása és elemzése a termelés a számítógép által megjelenített korábban említettük alkalmas eszközzel.
Amellett, hogy irányításával információ megjelenítésére egységek 24, a számítógép 26 is olyan jeleket ad, hogy ellenőrizzék egy kiegészítő adó 28 Adó 28 előállítására használják olyan kompenzáló jelet, amelyet eljuttat a agy 10 a tárgy 8 által a 4 antenna. egy előnyös megvalósítási módja szerint a találmány, a kompenzáló jel származik függvényében a vett agyi hullám jeleket, bár külön-külön állítható elő. A kompenzációs jelek hatással elektromos aktivitását az agyban 10.
Különböző konfigurációk A megfelelő berendezéseket és az elektronikus áramkör úgy is hasznosíthatjuk, hogy a rendszer általában ábrán látható. 1. és az egyik a sok lehetséges konfiguráció ábrán mutatjuk be. 2. A példában látható, a két jelet, egyik a 100 MHz-es és a többi a 210 MHz-es továbbítunk egyidejűleg, és összekapcsolják az agyban a 10 alkotnak eredő hullám frekvenciája nem kisebb a különbség frekvenciái a beeső jelhez, azaz, 110 MHz. Az összeget a két esemény frekvencián is rendelkezésre áll, de elveti a további szűrés. A 100 MHz-es jelet kapunk a kimeneten 37 egy rádiófrekvenciás teljesítmény osztó 34, amelybe egy 100 MHz-es jelet egy oszcillátor által generált 30 injekciót. A oszcillátor 30 a hagyományos típusú alkalmazó vagy kristályok a fix frekvencia áramkörök vagy egy hangolható áramkör beállított oszcillálni 100 MHz-en. Ez lehet egy impulzus generátor 5 , négyszög hullám generátor 6 vagy szinuszos hullám generátor 7 .
5. Az impulzus generátor vagy egy elektronikus áramkör vagy egy darab Vizsgálati elektronikus berendezések előállításához használt négyszög impulzusokkal.
6. A négyszög egy nem szinuszos periodikus hullám az amplitúdója váltakozik állandó jelentése között rögzített minimum és maximum értékek az azonos időtartamon keresztül a minimum és maximum.
7. A szinuszos vagy szinusz egy matematikai görbe, amely leírja a sima ismétlődő oszcilláció.
Az RF teljesítmény osztó bármilyen szokásos, VHF, UHF vagy SHF frekvenciatartományban eszközt épített arra, hogy, mindegyik három kimenettel, egy jel azonos frekvenciát, hogy alkalmas a bemenetére.
A 210 MHz-es jel származik a ugyanazt a 100 MHz-es oszcillátor a 30 és az RF teljesítmény osztó 34 mint a 100 MHz-es jel, működő összehangoltan gyakorisággal doubler 36 és 10 MHz-es oszcillátor frekvencia 32. Az doubler lehet bármilyen hagyományos eszközzel, amely biztosítja annak kimeneti jelet frekvencia kétszeresével egyenlő a frekvenciáját egy jel alkalmazott a bemenetén. A 10 MHz-es oszcillátor is lehet a hagyományos típusú hasonló a 100 MHz-es oszcillátor herebefore leírt. A 100 MHz-es jelet a kimenő 39 az RF teljesítmény osztó 34 keresztül táplálják frekvencia doubler 36, és a kapott 200 MHz-es jel kerül, egy keverő 40. A keverő 40 lehet bármilyen hagyományos VHF, UHF vagy SHF frekvencia tartomány eszközzel, amely képes Az elfogadó két bemeneti jel a különböző frekvenciák és amely két kimeneti jelek frekvencia összegével egyenlő, és a különbség a frekvenciák esetében a bemeneti jelet. Egy 10 MHz-es jelet a oszcillátor a 32 is alkalmazzák, hogy a keverő 40 200 MHz-es jel a Doubler 36 és a 10 MHz-es jelet a oszcillátor a 32 kombájn a keverőben 40 alkotnak egy jelet egy frekvenciája 210 MHz-es egyenlő az összeg a frekvenciák a 200 MHz és 10 MHz jeleket.
A 210 MHz-es jel az egyik a továbbított jeleket, hogy a 10 agy a tárgy megfigyelés alatt. Az ábrán látható elrendezésben. 2, egy antenna 41 továbbítására használjuk a 210 MHz-es jel és a másik antenna 43 továbbítására használjuk a 100 MHz-es jel. Természetesen, egyetlen antenna üzemelni képes 100 MHz-es és 210 MHz frekvencia használható továbbítására mindkét jel. Az olvasási szöge, irányát és mértékét szabályozni lehet mechanikusan, például a kétirányú motorral, vagy elektronikusan, például úgy, energetizáló elemek az antennát megfelelő összhang. Így, az antenna (ek) lehet akár fix vagy forgó hagyományos típusú.
A második 100 MHz-es jel származó kimeneti csatlakozó 37. háromutas teljesítmény osztó 34 alkalmazzák egy keringető 38 és kiderül azokból a kívánt fáziseltolódás. A keringetőszivattyú 38 lehet bármilyen hagyományos típusú, ahol jelet adni egy bemeneti portot kiemelkedik a kimeneti portot egy megfelelő fázis eltolódás. A 100 MHz-es jelet ezt követően, hogy a 10 agy alatt álló alany keresztül figyelik az antennát 43 mint a második komponense a kettős jelátvitel. Az antenna 43 lehet hagyományos típusú hasonló antenna 41 herebefore leírt. Mint korábban leírtuk, ezek a két antennát lehet kombinálni egyetlen egységben.
A továbbított 100 és 210 MHz-es jel összetevők keveréke a szöveten belül az agyban 10 és zavarják egymást így egy jel, amely az frekvenciája 110 MHz, a különbség a frekvenciák a két incidens komponens, modulált elektromágneses kibocsátása az agy, vagyis a Az agyhullámok aktivitását megfigyelés alatt. Ez a modulált 110 MHz-es jel sugárzott az űrbe.
A 110 MHz-es jel, modulált agyhullámok aktivitását, felvette egy antenna 45 és visszacsatornázták a keringető 38, ahol elvégzik a megfelelő fáziseltolódás. A keringetőszivattyú 38 elszigeteli az átvitt jelek a vett jelből. Bármilyen alkalmas diplexer vagy duplex is használható. Az antenna 45 lehet hagyományos típusú hasonló az antenna a 41. és 43. Meg kombinálható velük egyetlen egységben, vagy lehet különálló. A vett modulált 110 MHz-es jel azután egy sáváteresztő szűrő 42, hogy megszüntesse a nemkívánatos felharmonikusok és külső zaj, és a szűrt a 110 MHz-es jel be van dugva a keverőbe a 44, amelybe is bevezetésre került egy komponense a 100 MHz-es jel a forrás a 30 által forgalmazott a rádiófrekvenciás teljesítmény osztó 34. A szűrő 42 lehet bármilyen hagyományos sávszűrő. A keverő 44 is lehet a hagyományos típusú hasonló a keverő 40 herebefore leírt.
A 100 MHz-es és a 110 MHz-es jelek össze a mixer 44, így a jel frekvenciája megegyezik a különbség a frekvenciák a két komponens jelet, azaz a 10 MHz még tovább árnyalja a nyomon agyhullámok aktivitását. A 10 MHz-es jel felerősödik IF erősítő 46 és átvezették a demodulátor 48. A IF erősítő és demodulátor 48 lehet egyszerre hagyományos típusú. A típus a demodulátor kiválasztott függ a jellemzői a jelek továbbított és fogadott az agy, és a kívánt információ megszerzését. Az agy Megválaszthatják a amplitúdó, frekvencia és / vagy fázisában a interferencia hullámforma. Ezek közül bizonyos paraméterek érzékenyebb lesz a megfelelő agyi hullám jellemzőket, mint mások. Válogatás amplitúdó, frekvencia vagy fázis modulátort módon szabályozza a választott agyhullám jellemző lehet nyomon követni. Ha szükséges, több különböző típusú demodulátorok lehet biztosítani és használni felváltva vagy egyidejűleg.
A demodulált jel, amely reprezentatív a megfigyelt agyi hullám aktivitás vezetjük át, audio erősítők 50 a, b, c amely lehet hagyományos típusú, ahol az erősített és irányítva kijelzők 58 a, b, c és a számítógép 60. A kijelzők 58 a, b, c bemutatni a nyers agy hullám jeleket a erősítők 50 a, b, c. A számítógép 60 folyamatokat a felerősített agyhullám jelek, hogy ebből alkalmas információk megtekintésére, pl elnyomva, tömörítés, vagy bővülő azok elemei, illetve kombinálja azokat más információhordozó jelek, és bemutatja, hogy az információ a kijelzőn 62. A kijelzők lehet hagyományosak, mint a típusú herebefore említett foglalkoztató elektronikus vizuális kijelzőkkel vagy mechanikus plotter 58b. A számítógép is lehet a hagyományos típusú, akár analóg, akár digitális, vagy egy hibrid.
A profil a teljes agyhullám kibocsátási minta lehet ellenőrizni, vagy válassza a területeket az agyban is megfigyelhető egy mérés egyszerűen azáltal, hogy megváltoztatja a szkennelési szöget és irányt az antennák. Nincs fizikai kontaktus a téma és a készülékekben. A számítógép 60 is meghatározhatják, hogy a kompenzáló hullám, amely továbbítja azt az agy 10 megváltoztatni a természetes agyi hullámok a kívánt módon. A zárt kör kompenzáló rendszer lehetővé teszi a pillanatnyi és folyamatos módosítása agyhullám adott válaszát.
Teljesítése az agy hullám minta módosítása funkciót, a számítógép 60 tudnak felmutatni külső standarddal jel forrása 70 képviselője az agyhullámok aktivitását társított kívánt nuerological választ. A régió az agy felelős a reakcióit, és a vett jel, jelzi az agy hullám aktivitás abban, összehasonlítjuk a szabványos jel. A számítógép a 60 úgy van programozva, hogy meghatározza kompenzáló jel, fogékony a különbséget a szabványos jel és vett jelet. A kompenzáló jel, ha továbbítani a megfigyelt agyterület, szabályozza a természetes agyhullámok aktivitását abban felé reprodukciója a megszokott jel, ami megváltoztatja a neurológiai választ a téma.
A számítógép a 60 kezelőszervek egy kiegészítő adó a 64, amely továbbítja a kompenzáló jel, hogy az agy a 10 a téma antennán keresztül 66. A távadó 64 azon a magas frekvencia típust általánosan használt radar alkalmazásokban. Az antenna 66 hasonló lehet az antenna a 41., 43. és 45., és kombinálható velük. Ezekkel az eszközökkel agyhullámok aktivitását lehet változtatni, pontatlanság a kívánt norma lehet kompenzálni. Agyhullámokat lehet ellenőrizni és ellenőrző jelek továbbítják az agy egy távoli állomásra.
Meg kell jegyezni, hogy a bemutatott elrendezés csak egy a sok lehetőség, melyeknek összetétele eltérés nélkül a találmány szellemét én. Az adókat lehet monostratic vagy bistatic. Azt is lehet egy, két, vagy több jelentése eszközök. A továbbított jel lehet folytonos hullám, pulzus, FM, vagy ezek bármilyen kombinációja, valamint más átviteli formák.Tipikus működési frekvencia az adók 1-től MHz-től 40 GHz, de lehet változtatni, hogy megfeleljen az adott funkció nyomon követése és a jellemzői az adott kérdésben.
Az egyes komponensek a rendszer felügyeletére és irányítására az agyhullámok aktivitását lehet hagyományos típusú általánosan alkalmazott radar rendszerek.
Különböző részegységek az agyhullám felügyeleti és ellenőrző készülékek adható, helyette vagy kombinált. Így külön antennát, vagy egy multi-mode antenna felhasználható az adás és vétel. További kijelzők és számítógépek lehet adni, hogy bemutassa és elemezze válassza összetevői a megfigyelt agyi hullámok.
Modulációja a zavaró jel továbbadható az agy lehet amplitúdó, frekvencia és / vagy fázis.Megfelelő demodulátor lehet használni megfejteni az alany agyi aktivitást, és válassza ki összetevői a agyhullámokat lehet elemezni számítógép határozza meg a mentális állapotot, és figyelemmel kíséri a gondolkodási folyamatok.
Amint az várható, azok ismerik a szakterületen, berendezés és eljárás A találmány szerinti számos további alkalmazása. Személyek kritikus pozíciók, mint a vezetők és a pilóták is folyamatosan nyomon kell követni a rendelkezés aktiválása vészhelyzet eszköz esetén az emberi hiba. Görcsök, álmosság és álmodik lehet kimutatni. Testi funkciók, mint például a pulzus, szívdobogás reqularity és mások is nyomon lehet követni, és előfordulása hallucinációk is kimutatható. A rendszer azt is lehetővé teszi orvosi diagnózis a betegek, megközelíthetetlen orvosok, a távoli állomások.



Követelések (11)
Ami ugyanis szerinte a következő:
1. Brain hullám megfigyelő berendezés, amelynek előállítására bázis frekvencia jel, azt jelenti, továbbá az első melynek frekvenciája kapcsolatban, hogy az a frekvencia és az előre meghatározott fázis ehhez kapcsolódó, elküldő eszközt, mindkét említett bázis frekvencia és az említett első jeleket az agy, a téma lehet nyomon követni, fogadó eszközt, egy második jelet továbbítják az agy által a tárgy nyomon követése válaszul mind az említett bázis frekvencia és az első jelek, keverés eszközök előállítására az említett alap frekvencia jelet és az említett kapott második jel egy válasz melynek frekvenciája kapcsolatban, hogy a bázis frekvencia, és azt jelenti, értelmezési az említett válasz jel.
2. Berendezés az 1. igénypont szerinti, ahol az említett fogadó eszközt tartalmaz izolálására az átvitt jeleket a vett második jel.
3. igénypont szerinti berendezés, amely tartalmaz továbbá egy a 2. sávszűrő bemeneti kapcsolódik az említett leválasztó eszköz és egy kimenet csatlakozik az említett keverés eszköz.
4. igénypont szerinti berendezés 1. tartalmaz továbbá eszközt az említett erősítő válasz jel.
5. A berendezés, a 4. igénypont hogy tartalmaz továbbá eszközt az említett demoduláló felerősített választ jel.
6. igénypont szerinti berendezés, amely tartalmaz továbbá 5 értelmező eszközt kimenetére csatlakoztatott az említett demodulátor jelent.
7. Az igénypont szerinti berendezés 1. tartalmaz továbbá eszközt előállítására elektromágneses hullám vezérlőjel függ a nevezett válasz jel, továbbá eszközt vezérlő jelet, hogy az agy az alanynak.
8. igénypont szerinti berendezés azzal jellemezve, hogy A 7. átviteli eszköz tartalmaz irányítására szolgáló eszköz, a elektromágneses hullám vezérlő jelet egy előre meghatározott részét az agy.
9. Eljárás ellenőrzésére agyi hullám aktivitását olyan tárgy, amely az alábbi lépéseket továbbítására legalább két elektromágneses energia jelet különböző frekvenciájú, hogy az agy a tárgy megfigyelés alatt, amelyhez a elektromágneses energia jelet származó összekeverése említett két jelek a agy által modulált az agy hullám aktivitás és továbbadható az agy, válaszul említett továbbított energia jeleket, és, Tolmácsolás az említett vett jelet.
10. Eljárás a 9. igénypont szerinti, amely tartalmazza továbbá azt a lépést, átvitelekor további elektromágneses hullám jel, hogy az agy, hogy változik az agy hullám aktivitás.
11. Eljárás 10. igénypont szerinti azzal jellemezve, továbbítására a további jeleket, azzal jellemezve, megszerzése szabványos jel, összehasonlítva az említett kapott elektromágneses energia jeleket az említett szabványos jel, ami egy kompenzáló megfelelő jelet az összehasonlítására az említett kapott electrogagnetic energia jeleket, és a standard jel, andtransmitting a kompenzáló jeleket az agynak, a téma figyelésére.
************************************************** **************** 
Érdekes még, hogy a sugárzási energia felszívódott, élőlény is lehet mérni. Annak érdekében, hogy győzni másokat arra, hogy Ön célzott elektronikus fegyverek, a módszert kell találni az összeg EMF használják ellened, olyasmi, mint ez a készülék is szükség lehet:





Október 19, 1993
Szeptember 27, 1994
Brunda Daniel D
Mérési rendszer és eljárás összegének meghatározásakor az elektromágneses sugárzás energiáját elnyeli a élőlényt
Ezzel együtt az információt, akkor tisztában kell lenniük azzal, hogy ha azt állítják, hogy célirányos technológiai és hallasz állandó zümmögés a füle vagy érzés fájdalmas pontokat a fejedben, szükség van a bizonyíték arra, hogy ez a technológia létezik, és képes okozza ezeket a tüneteket, és meg kell, hogy képes legyen bemutatni a bizonyíték arra, hogy ez a technológiát használják az emberek, mint egy fegyver.
Célzott egyének kerülnek kikapta el otthonaikból és családok, és tegye a mentális intézmények és kap gyógyszereket, amikor beszámol ezek a tünetek a rendőrségnek. Ne feledje, a rendőrség nem a barátaid. Úgy nőttünk fel, azt gondolva, hogy a rendőrség itt, hogy megvédjen minket-nem így van. Ők nem köteles megvédeni, és hogy bebizonyosodott a bíróságon. Kérjen segítséget más TI vagy szervezetek, amelyek megtalálhatók az interneten. Háborúban állunk, mint a vádlottak, sem agresszorok és sok káros technológiákat használnak, szemben védtelen polgárok, még inkább, ha ők a legkiszolgáltatottabbak - amikor alszanak. Ez az, amikor változtatásokat személyiség, utasítások módosítása viselkedés és az új gondolatok, hogy ellenőrizzék az elme könnyen be via frekvenciákat. Azonban a gyáva emberek, aki elvégzi a rendszeres kínzásokat és néha bukása ártatlan polgárokat, nem a felső kéz, mert a kutatás és fejlesztés a háborús fegyverként használt ellenünk.
************************************************** ***************
CANCELLING FREKVENCIÁK
 Frekvenciák törölhető, ha egy másik frekvenciát zavarja.
Fáziskülönbség a különbség, kifejezett elektromos fokkal vagy idő, között két hullámok, amelyeknek azonos frekvenciájú és a hivatkozott, hogy az azonos időpontban. Két oszcillátor, hogy ugyanaz a frekvencia, és nincs fázis különbség azt mondják, hogy a fázisban . Két oszcillátorok, amelyek ugyanazt a frekvenciát és a különböző fázisokban a fáziskülönbség, és az oszcillátorok azt mondják, hogy ki fázisban egymással. Az a mennyiség, az ilyen oszcillátorok ki fázisban egymással lehet kifejezni fokban tól 0 ° és 360 ° -os, vagy a radiánban 0 és 2π. Ha a fázis különbség 180 fok (π radián), majd a két oszcillátorok azt mondják, hogy az ellentétes fázisú. Ha két kölcsönhatóhullámok találkozni olyan helyen, ahol azok az ellentétes fázisú, akkor destruktív interferencia lép fel. Gyakori, hogy a hullámok az elektromágneses (fény, RF), akusztikus (hang) vagy más energiát válnak egymásra az átviteli közeg. Amikor ez megtörténik, a fáziskülönbség határozza meg, hogy megerősítse vagy gyengíthetik egymást. Teljes lemondás lehetséges a hullámok azonos amplitúdóval.
90 fokos fázis:
100 Hz - 190 Hz
210 Hz - 300 Hz
10 Hz - 100 Hz
110 Hz - 200 Hz
 
180 fokos ellenfázisban:
100 Hz - 280 Hz.
210 Hz - 30 Hz.
10 Hz - 190 Hz.
110 Hz - 290 Hz.
Íme néhány további szabadalmak amelyeket fel lehet használni, mint az elektronikus zaklatás Fegyverek:
US Patent -6.470.214 - eljárást és eszközt VÉGREHAJTÁSI rádiófrekvenciás HEARING HATÁS - Eljárás kódoló bemeneti audio jelet egy (t), hogy készítsen egy két oldalsáv kimeneti jelekkel, melyek .omega..sub.c vivőfrekvencia, amelynek során továbbított a fejét A fogadó alá, majd a rádiófrekvenciás tárgyaláson hatást váltanak ki hő-hangjelzés a csont / szövet anyaga fejét, hogy megismétli a bemeneti audio jelet, és végzik a csont / szövet szerkezete a fejét, hogy a belső fül, ahol azt demoduláljuk a szokásos feldolgozás: a cochlea és alakul át idegi jelek kerülnek, amelyek küldenek az agyba, ily módon lehetővé téve érthető beszéd akkor veszi észre, a agy, mint bármely más, ideg jelet a cochlea, az eljárás magában foglalja: egy bemenő audiojelet A (t), hogy egy audio előre torzítás szűrőt egy AS (f) szűrő funkció, hogy készítsen egy első kimeneti jelet a (t) A (f); hozzá egy nagyon alacsony frekvenciájú torzítás Az, hogy az első kimeneti jel a második kimeneti jelet a (t) A (f) + A; alkalmazása a második kimenet egy négyzetgyök processzor így nyerjük a harmadik kimeneti jelet (a (t) A (f) + A) .sup.1 / 2; alkalmazása a harmadik kimenet egy kiegyensúlyozott modulátor, hogy készítsen egy két oldalsáv kimeneti jelet (a (t) A (f) + A) .sup.1 / 2 sin (.omega..sub.ct), ahol .omega .. sub.c a vivőfrekvencia; és továbbítása a két oldalsáv kimeneti jelet a fejét a fogadó témában.
US PATENT -6.506.148 - IDEGRENDSZERBEN manipuláció származó elektromágneses terek monitorok -Physiological hatást nem figyeltek meg a humán betegeknek stimuláció a bőr gyenge elektromágneses mezők pulzáló bizonyos gyakorisággal közelében 1/2 Hz és 2,4 Hz, mint hogy gerjeszti a szenzoros rezonancia. Sok számítógép-monitorok és TV csövek, megjelenítésekor pulzáló képek, bocsátanak ki elektromágneses erőtérrel elegendő amplitúdóval okozhat-e ilyen gerjesztő. Ezért lehetséges, hogy manipulálják az idegrendszer egy tárgy pulzáló megjelenített képek egy közeli számítógép-monitor vagy televízió. Az utóbbi, a kép lüktető beágyazható a műsor anyagát, vagy lehet eltakarja a modulációs egy video stream, akár egy RF jelet vagy videojelet. A megjelenített kép a számítógép monitorán is pulzál hatékonyan egy egyszerű számítógépes program. Egyes monitorok, pulzáló elektromágneses mezők képesek izgalmas érzékszervi rezonanciák a szomszédos területeket lehet kibocsátva, mint a megjelenített képek pulzáltunk tudatalatti intenzitással. (Jóvoltából  rense.com )
US PATENT -4.717.343 -módszert változó utas magatartása -A módszer kondicionáló egy személy tudatalatti, hogy ezzel a kívánt változást a személy magatartását, amely nem igényel a szolgáltatások egy képzett terapeuta. Ehelyett a kezelendő személy látja program video megjelenő kép a képernyőn. A program megtekinthető a személy tudatalatti működik kondicionálja a személy gondolati minták olyan módon, amely megváltoztatja az adott személy viselkedése pozitív módon. 
FORRÁS: Judy fal, Mike Coyle és Jan Wiesemann.   Paranoia Magazine   Issue 24 2000 őszén -Article - " technológia Your Mind "- By Judy fal
US Patent 5270800 -SUBLIMINAL üzenetgenerátor -A kombinált tudatalatti és supraliminal üzenetgenerátor használható a tévéhez engedélyek teljes irányítást a tudatalatti üzenetekre és bemutatási módja. A videó szinkron érzékelő lehetővé teszi a video megjelenítés generátor létrehoz egy videó üzenetet megfelelő jelet a fogadott alfanumerikus szöveges üzenetet szinkronban a kapott televíziós jel. A video mixer választja ki sem vett videojel vagy a videó üzenetet jel kimenet. Az üzenetek által termelt videó üzenetet generátor választhatók a felhasználó keresztül billentyűzet bemenet. Egy üzenet memória tárolja több alfanumerikus szöveges üzenetek felhasználó által megadott parancsok felhasználásra tudatalatti üzenetekre. Ez az üzenet memória előnyösen egy csak olvasható memória tárolja az előre meghatározott készlet alfanumerikus szöveges üzenetek irányítják különböző témákban. A készlet előre meghatározott alfanumerikus szöveges üzenetek lehetőleg között több pozitív megerősítések irányul, hogy a bal agyfélteke és azonos számú pozitív megerősítések irányul, hogy a jobb agyfélteke, hogy felváltva bemutatásra tudat alatt. A bal agyfélteke üzenetek jelennek meg egy lineáris szöveges módban, míg a jobb agyfélteke üzenetek jelennek meg egy háromdimenziós perspektivikus módban. A felhasználó képes a hossza és távolságát a tudatalatti előadások befogadására különböző tudatos küszöbök. Alternatív megvalósítási módok közé tartozik a kombinált kábeltelevíziós átalakító és tudatalatti üzenet generátor, egy kombájn televíziós vevőkészülék és a tudatalatti üzenet generátort és a számítógép képes bemutató tudatalatti üzenetekre. 
FORRÁS: Judy fal, Mike Coyle és Jan Wiesemann.   Paranoia Magazine   Issue 24 2000 őszén -Article - "Technológia Your Mind" - By Judy fal
US Patent 5123899 -módszert és rendszer megváltoztatására TUDATNAK -A rendszer megváltoztatásával államok az emberi tudat magában egyidejű alkalmazása több inger, előnyösebb hangok, amelyeknek különböző frekvenciák és a hullámok erejére. A kapcsolat a frekvenciákat a több ingerek által mutatott az egyenlet g = s.sup.n / 4 .multidot.f ahol: f = frekvencia egy stimulus; g = gyakorisága a más ingerekre inger; és n = a pozitív vagy negatív egész szám, amely különbözik minden más inger. Lásd még:  US PATENT -5.289.438 -módszert és rendszer megváltoztatására TUDATNAK 
FORRÁS: Judy fal, Mike Coyle és Jan Wiesemann.   Paranoia Magazine   Issue 24 2000 őszén -Article -'Technology a Your Mind "- By Judy fal
US Patent 4877027-hallókészüléket -Sound indukál a fejét egy személy sugárzó fej mikrohullámokkal tartományban 100 megahertz 10.000 megahertz modulált egy adott hulláma. A hullámforma áll frekvencia-modulált tör. Minden sorozatban alkotja tíz-húsz egyenlő távolságban impulzusok csoportosítva szorosan együtt. A tört szélessége 500 ns és 100 ezredmásodperc. Az impulzus szélesség van a tartományban 10 ns és 1 mikroszekundum. A kitörések frekvencia-modulált által audio bemenet, hogy hozzon létre az érzést tárgyaláson a személy, akinek a feje sugározzuk.
US Patent 6011991-kommunikációs rendszer és eljárás, köztük az agyban WAVE ELEMZÉS és / vagy felhasználását az agyi aktivitás -A rendszer és eljárás, amely lehetővé teszi az emberek kommunikálni útján való nyomon agyi aktivitást. Az agyi aktivitás az egyén figyelik és továbbítják egy távoli helyen (pl műholdas). A távoli helyen, a megfigyelt agyi aktivitás képest előre rögzített normalizált agyi aktivitás görbék, görbék, illetve minta alapján megállapítani, hogy egy meccs, vagy jelentős egyezést. Ha ilyet talál, akkor a számítógép a távoli helyen megállapítja, hogy az egyén megpróbál kommunikálni a szót, kifejezést, vagy feltehetően megfelel a kiegyenlített tárolt normalizált jel.
US Patent 4858612 - hallókészülék -A eljárást és berendezést szimulációs hallás emlősökben bevezetésével több mikrohullámok a régió hallókérgedet látható és leírt. Egy mikrofon transzformálására használjuk hang jeleket elektromos jelekké, amelyek viszont elemezni és feldolgozni, hogy a vezérlők generálásához több mikrohullámú jeleket különböző frekvenciákon. A multifrekvenciás mikrohullámok alkalmazunk ezután az agy a régióban a hallókéreg. Ezzel a módszerrel hangokat érzékeli az emlős, amely jellemző az eredeti hangot kapott a mikrofont.
US Patent 3951134 - berendezés és eljárás távolról megfigyelő és megváltoztatják az agyhullámok -Apparatus számára és alkalmazás érzékeli az agyhullámokat egy olyan helyen, távol a téma, amellyel elektromágneses jeleket különböző frekvenciákon egyszerre továbbítják az agy a téma, amelyben a jelek zavarják egymással, hogy így egy hullámforma által modulált az alany agy hullámok. Az interferencia hullám, amely reprezentatív a agyhullámok aktivitását újraküldjük az agy egy vevőt, ahol demoduláljuk és felerősödik. A demoduiált hullám ezután megjelenik a vizuális megjelenítés és elvezetni, hogy a számítógépre további feldolgozása és elemzése. A demodulált hullámforma is lehet alkalmazni, hogy kompenzáló jelet, a szállított vissza, hogy az agy, hogy végezné a kívánt változást az elektromos aktivitás abban.
US Patent 5159703 - CSENDES tudatküszöb alatti prezentációs rendszer -A néma kommunikációs rendszer, amelyben nonaural fuvarozók, a nagyon alacsony vagy nagyon magas audio frekvencia tartomány vagy a szomszédos ultrahangos frekvencia spektrum, amelyek amplitúdója vagy frekvencia modulált a kívánt intelligenciával és akusztikailag szaporított vagy rezgésileg , az ösztönzés az agyba, jellemzően segítségével a hangszóró, fülhallgató vagy piezoelektromos érzékelő.
US PATENT 5,507,291- Eljárás és megfelelő berendezés távolról MEGHATÁROZÁSÁNÁL tájékoztatást arról, hogy egy személy érzelmi állapot -A módszert távolról meghatározására vonatkozó információt az egyén érzelmi állapota, a hullám energia, amely előre meghatározott gyakorisággal és egy előre meghatározott intenzitású keletkezik és vezeték nélkül továbbított felé a távolabb elhelyezkedő témáról. Hullámforma kisugárzása tárgyat észlel, és automatikusan elemezni, hogy ebből kapcsolatos információkat az egyén érzelmi állapotát. Fiziológiai vagy fizikai paramétereit vérnyomás, pulzusszám, pupilla mérete, a légzésszám és az izzadságot szinten mérik és összehasonlítják a referenciaértékek tájékoztatási hasznosítható értékelésében interjúalany válaszait vagy esetleg bűnös szándék a biztonsági szempontból érzékeny területeken.
US PATENT: US5629678: BEÜLTETHETŐ TRANSCEIVER -Apparatus az követését és visszaszerzését emberek.
US PATENT Vonalkód Tattoo - Egyesült Államok Szabadalmi 5.878.155 -módszert ellenőrzésére emberi identitás során az elektronikus kereskedelmi tranzakcióinak. A módszer kerül bemutatásra elősegítő értékesítési tranzakciók elektronikus médiában. A vonalkód vagy a design tetovált egyén. Mielőtt az eladási tranzakció lehet hajtani, a tetoválás beolvasott szkennerrel (mint például a szimbólum LS4278 ). Jellemzői a beolvasott tetoválás van, mint a jellemzők a helyzet a többi tetoválás számítógépen tárolt adatbázis ellenőrzése érdekében a személyazonosságát a vevő. Miután ellenőrizte, az eladó engedélyezni lehet megterhelni a vevő elektronikus bankszámlát annak érdekében, hogy a nevezett tranzakció. Az eladó elektronikus bankszámla hasonló módon lehet frissíteni.
US Patent 5539705 - Ultrahangos BESZÉD műfordító és kommunikációs rendszer -A vezeték nélküli kommunikációs rendszer nem érzékelhető rádiófrekvenciás módszer konvertáló audio jeleket, beleértve az emberi hang, az elektronikus jeleket az ultrahangos frekvencia tartományban, továbbítása az ultrahangos jel útján akusztikai nyomás hullámok között a közegben, beleértve a gázok, folyadékok, vagy szilárd, és helyreállítsák az ultrahangos akusztikai nyomás hullámok vissza az eredeti audio jelet. Az ultrahangos beszéd fordító és kommunikációs rendszer (20) tartalmaz egy ultrahangos adó eszközök (100), és ultrahangos szerkezet (200). Az ultrahangos adó eszközök (100) elfogadja az input (115) az audio jelet, mint az emberi hang bemenet egy mikrofon (114) kazettás magnó.
US Patent 5629678 - személyi nyomkövető és hasznosítási rendszer -Apparatus nyomon követésére és beszedik az ember használ egy beültethető vevő beépített tápegységgel és működtető rendszert, amely lehetővé teszi a készülék továbbra is beültetett és funkcionális évek karbantartás nélkül. A beültetett jeladó lehet távolról működtetni, vagy működteti a implantee. Az áramellátás a távoli aktivált vevő keletkezik elektromechanikus mozgásán keresztül test izom. A készülék elég kicsi ahhoz, hogy lehet beültetni a gyermeket, megkönnyítve felhasználás elleni biztosítékként emberrablás, és a hatótávolságot, amely alkalmassá teszi a pusztában sport. Egy új biológiai monitoring funkció lehetővé teszi a készülék használatát, hogy megkönnyítse azonnali orvosi feladás esetén a szívroham vagy hasonló egészségkárosodást okozhat. Egy új érzés-feedback funkció lehetővé teszi a implantee, hogy ellenőrizzék és működtesse az eszközt teljes bizonyossággal.
Amerikai egyesült államokbeli szabadalmi 5760692 - intraorális követő eszköz -Egy intraorális nyomkövető eszköz felhasználásra átalakított társulás egy fogat, amelynek bukkális felülete és egy nyelvi felület, a berendezés tartalmaz egy fogak felállításához tagnak van egy belső felülete és egy külső felülete, a belső felületen, beleértve a ragasztó anyag.
US Patent 5905461 - globális helymeghatározó műholdas nyomkövető berendezést, -A globális helymeghatározó és nyomkövető rendszer helyüket az egyik egy személy, és az ingatlanok. A globális helymeghatározó és nyomkövető rendszer tartalmaz legalább egy nyomkövető eszköz csatlakoztatásához az egyetlen személy, és az ingatlanok beleértve a feldolgozást meghatározására szolgáló készülék helyét a nyomkövető eszköz, és így egy helyzet jel és a adóját mondta pozícióban jelet.
US Patent 5935054 - Mágneses gerjesztés szenzoros rezonanciák -A találmány tárgyát Az idegrendszer befolyásolása a tárgy a gyenge külső mágneses tér gyakorisággal közelében 1/2 Hz. Egy amplitúdó-, olyan területeken is gerjeszti a 1/2 érzékszervi rezonancia, ami élettani hatása részt vesz a "ringató a baba".
US Patent 5952600 -ENGINE LETILTÁSA WEAPON - A nem halálos fegyver kikapcsolni a motort, mint amilyen a menekülő autó segítségével a nagyfeszültségű kisülés, hogy megzavarja vagy elpusztítja az elektromos áramkörök.
US Patent 6014080 - testen viselve az aktív és passzív nyomkövető eszköz -Tamper ellenálló testen viselt nyomkövető eszköz viselését elkövetők vagy potenciális áldozatok használható a vezeték nélküli kommunikációs rendszer jeleket a globális helymeghatározó rendszer (GPS).
US Patent 6017302 - tudatküszöb alatti ACOUSTIC manipuláció idegrendszer -A embereken, érzékszervi rezonanciák is gerjeszti tudat alatti légköri akusztikus impulzusok, hogy vannak hangolva a rezonancia frekvencia. A 1/2 Hz érzékszervi rezonancia befolyásolja a vegetatív idegrendszer okozhat kikapcsolódást, álmosság vagy szexuális izgalom, attól függően, hogy a pontos frekvenciás közelében 1/2 Hz használt. A hatások a 2,5 Hz rezonancia közé lassulása egyes agykérgi folyamatok, álmosság, és eltévedés. Mert ezek a hatások fordulnak elő, az akusztikus intenzitását kell lennie egy bizonyos mély tudatalatti tartományban. Alkalmas a készülék egy hordozható, elemmel működő forrása a gyenge os infrahang akusztikus sugárzást. Az eljárás és berendezés használható a nagyközönség, mint a támogatás pihenés, alvás, vagy a szexuális izgalmat, és klinikailag ellenőrzésére és talán az álmatlanság kezelésére, remegés, epilepsziás rohamok, és szorongásos zavarok. Van további alkalmazását, mint a nem-halálos fegyver lehet használni bűnüldöző patthelyzet helyzetekben, ami álmosságot elveszettség és célzott témákról. Ez akkor előnyös, ha szellőztető akusztikus monopólusok a formájában, olyan eszköz, amely belélegzi és kifújja a levegőt levegőt os infrahang frekvencia.
Amerikai egyesült államokbeli szabadalmi 6051594 - eljárások és készítmények modulálására A nemi működés -A találmány a javított módszerek modulálására az emberi szexuális reakció által orálisan egy készítményt a értágító fentolamin, hogy a vérkeringést és ezáltal módosítsák a szexuális válasz igény.
US Patent 6052336 - berendezés és eljárás a műsorszórás és hallható hangot ultrahangos SOUND hordozójaként -Egy ultrahang forrás sugározza ultrahangos jelet, amely amplitúdó és / vagy a frekvencia modulált egy bemeneti jel származó információs bemeneti forrást.Ha a jelek amplitúdó modulált, a négyzetgyök függvénynek az információ bemeneti jel előtt gyártott moduláció. A modulált jel, amely lehet egészíteni, ezt követően sugározza a kivetítő egység, aminek az egyén vagy egyének csoportja található, a broadcast régió érzékeli a hallható hang.
Ez a bejegyzés a ELECTRONIC zaklatás és címkézett EMF Fegyverek , Mind Reading , Remote Monitoring Neural ,Vibrations . A Könyvjelző permalink .




 







John St Clair Akwei 
tól egy cikket a Nexus Magazine április / május 96
-tól MindControlForums Website 
 

A beperelte az amerikai National Security Agency mutat ijesztő tömb technológiák és programok célja, hogy tartani füleket magánszemélyek. .
John St Clair Akwei
vs
National Security Agency
George G. Meade Ft, MD, USA
(Civil Action 92-0449) .
Az alábbi dokumentum tartalmazza bizonyíték beperelte az amerikai törvényszék a Washington, DC, John St Clair Akwei ellen a Nemzetbiztonsági Hivatal, Ft George G. Meade, Maryland (Civil Action 92-0449) alkotja a tudását a NSA szerkezete, nemzetbiztonsági tevékenység védett technológiák és fedett műveleteket figyelemmel kíséri az egyes polgárok Ed.


 


1. Az NSA küldetése és HAZAI hírszerzési művelet

  • Communications Intelligence (COMINT)
    Blanket lefedettség minden elektronikus hírközlési az Egyesült Államokban és a világ, hogy biztosítsák a nemzeti biztonság. Az NSA at Ft Meade, Maryland volt a legfejlettebb számítógépek a világon, mivel a korai 1960-as években.

    NSA technológia kidolgozni és megvalósítani titokban magántársaságok, a tudományos élet és a nagyközönség számára.

     
  • Jelfelderítést (SICINT)
    A Signals Intelligence küldetése az 
    NSA nőtte ki magát a programot dekódolására EMF hullámok a környezetet vezeték megérinti számítógépek és személyek nyomon követésére az elektromos áramot a testükben. Jelfelderítést alapul, hogy mindent a környezetben egy elektromos áram van egy mágneses fluxus körül, amely ad le EMF hullámokat.

    Az NSA / DoD [Department of Defense] kifejlesztett szabadalmaztatott fejlett digitális eszközök, amelyek segítségével távolról elemezni minden tárgy legyen az ember által okozott vagy szerves, amelyek elektromos aktivitását.

     
  • Belföldi Intelligence (DOMINT)
    Az 
    NSA már nyilvántartást minden amerikai polgár. Az NSA információkat gyűjt amerikai állampolgár, aki érdekes lehet, hogy minden a több mint50.000 NSA ügynökök ( HUMINT ). Ezek a szerek engedélyének birtokában executive érdekében, hogy kémkedjen senkinek. Az NSA van egy állandó nemzetbiztonsági anti-terrorista megfigyelési hálózat létrehozása. A felügyeleti hálózati teljesen burkolt és rejtve a nyilvánosság számára.

    Követési egyének az Egyesült Államokban könnyen és költséghatékonyan megvalósítani NSA elektronikus megfigyelő hálózatot. Ez a hálózat (DOMINT ) lefedi a teljes amerikai, magában foglalja több tízezer NSA személyzet, és nyomon követi a több millió személy egyszerre.Költséghatékony a műveletek végrehajtásához garantálja NSA számítógépes technológia célja, hogy minimalizálják üzemeltetési költségei. NSA személyzet szolgálja a kvázi-állami pozíciókat azok a közösségek, és fuss fedelet a vállalkozások és a törvényesen működő vállalkozásoknak, amelyek tájékoztatják a hírszerző közösség személyek lennének szeretnék nyomon követni.

    NSA személyzet a közösségben általában fedelet identitások, mint a szociális munkások, ügyvédek és az üzleti tulajdonosok.

     
  • Egyes polgárok alkalmanként Célzott megfigyelése Az önállóan működő NSA Személyzeti NSA személyzet vezérelheti az életét több százezer egyének az Egyesült Államokban segítségével az NSA hazai titkosszolgálatok hálózat és borító vállalkozások.

    A műveletek önállóan működteti őket mehetnek túl a törvény. Hosszú távú szabályozás és szabotálása több tízezer gyanútlan polgárok által NSA szövetkezetek fog történni.

    NSA DOMINT képes meggyilkolni amerikai állampolgárok burkoltan vagy fuss rejtett pszichológiai kontroll műveletek okoz, hogy az érintetteket diagnosztizált beteg mentális egészség.
A fenti tünetek kiemelni egy töredéke a hatalmas tömb
Neuro-elektromágneses frekvenciák támadások állandósult a rendőrség és
a katonai hírszerző ügynökségek felé
Remote Mind Control kísérletek, Behavioral manipuláció és a gyilkosság.
 


2. NSA hazai elektronikus felügyeleti hálózat

Mivel a 1960-as a legkorszerűbb számítógépek a világ volt az 
NSA , Ft Meade. Kutatási áttörést ezen számítógépek tartották az NSA.


Jelenleg az NSA nanotechnológiát számítógépek, amelyek 15 évvel megelőzve a jelen számítástechnika. Az NSA szerez takaró lefedettsége információk az Egyesült Államokban, hogy modern számítógépek, amelyek használják a mesterséges intelligencia szűrésére minden kommunikáció, bármilyen adathordozón, a legfontosabb szavakat, hogy fel kell hívni a figyelmet a NSA ügynökök / cryptologists.

Ezek a számítógépek Az összes kommunikáció a küldő és fogadó végén.

Ez a takaró lefedettsége az USA eredményeként a NSA Signals Intelligence ( SIGINT ) küldetését. Az NSA elektronikus megfigyelő hálózat alapja a celluláris elrendezése eszköz, amely figyelemmel kíséri a teljes EMF (elektromágneses frekvencia) spektrum.

Ez a berendezés volt, és végrehajtásuk és titokban ugyanúgy, mint a többi elektronikus hadviselés programok.

  • Jelfelderítést Remote Computer manipulálásaAz NSA nyomon követi az összes PC-k és más számítógépek értékesített az Egyesült Államokban.

    Ez szerves része a hazai Intelligence hálózat. Az NSA EMF berendezések olyan zenéket RF (távoli frekvencia) kibocsátásának személyi számítógép áramköri lapok (közben kiszűri kibocsátásának monitorok és tápellátást rétegek).

    A rádiófrekvenciás sugárzás a PC áramköri lapok tartalmaz digitális információ a PC. Kódolt RF hullámok az NSA eszközök rezonál PC áramkörök és a változás az adatokat a PC-k. Így az NSA nyerhetnek vezeték nélküli modem-style léphet be a számítógépet az országban felügyeleti vagy anti-terrorista elektronikus hadviselés.

     
  • Kimutatására EMF emberek esetében SurveillanceA téma bioelektromos mező távolról is észlelhető, így témák nyomon követhető bárhol is vannak.

    Speciális EMF berendezések NSA cryptologists távolról olvasni kiváltott (a EEG). Ezek szerint lehet dekódolni egy ember agyának-államok és gondolatok. A téma ezután tökéletesen ellenőrizni a távolból. NSA személyzet dial up minden egyes országban a Signals Intelligence EMF szkennelés hálózat és az NSA számítógépek majd találnia és nyomon követni, hogy a személy a nap 24 órájában .

    Az NSA vedd ki, és nyomon bárki az USA-ban.



3. NSA jelfelderítést USE OF EMF agyi stimuláció
NSA Signals Intelligence használ EMF agyi stimuláció a Remote Neural Monitoring ( RNM ) és agy elektromos kapcsolat ( EBL ).

EMF agyi stimuláció már a fejlesztés, mivel a MKULTRA programot az 1950-es években, amely tartalmazza a neurológiai kutatások sugárzást (nem ionizáló EMF) és bioelektromos kutatás és fejlesztés.

Az így kapott titkos technológiának kategóriába tartozik a Nemzetbiztonsági Archívum a " Sugárzás Intelligence "szól, amely,
"Információkat véletlenül áradt elektromágneses hullámok a környezetben, ide nem értve a radioaktivitás, vagy nukleáris robbanást".
Jelfelderítést végre és tartott ez a technológia titkos ugyanúgy, mint a többi elektronikus hadviselés programok az amerikai kormány.

Az NSA figyeli rendelkezésre információ erről a technológia és visszatartja a tudományos kutatás a nyilvánosság előtt. Vannak is nemzetközi hírszerzési megállapodások tartani ezt a technológiát titok. Az NSA tulajdonos elektronikus berendezések, amelyek elemzik elektromos aktivitását emberben a távolból. NSA számítógép által generált agy feltérképezése folyamatosan figyelemmel kíséri az összes elektromos aktivitását az agyban folyamatosan. Az NSA nyilvántartások és dekódolni az egyes agyi térképek (a több százezer fő) a nemzeti biztonsági okokból. EMF az agyi stimuláció is titokban a katonai célra használt agyi-számítógép kapcsolat (katonai vadászgép, például). Az elektronikus megfigyelési célokra, elektromos aktivitás a beszéd központja az agyban lehet lefordítani az alany verbális gondolatokat. RNM küldhetnek kódolt jeleket az agy hallókérgedet, ami lehetővé teszi audio kommunikáció közvetlenül az agy (megkerülve a füle). NSA szövetkezetek használhatja ezt titokban, hogy aláássák a tantárgyak szimuláló hallási hallucinációk jellemző paranoid skizofrénia. bármiféle kapcsolat nélkül a téma, Remote Neural Monitoring tudja feltérképezni az elektromos aktivitás a látókéreg egy egyed agy és megmutatni a képeket az alany agy egy video monitor. NSA szövetkezetek mi a felügyeleti modell szeme látta. Vizuális memória is látható. RNM küldhet képeket közvetlenül a látókéreg, megkerülve a szemét, és látóidegeket.





NSA szövetkezetek használhatja ezt titokban tenni a képeket egy megfigyelő alany agyában, miközben ők a REM alvás az agy-programozási célokra.

  • Képességeit NSA szövetkezetek használata RNMVolt egy Signals Intelligence hálózata az Egyesült Államokban 1940 óta.

    Az NSA, Ft Meade van a helyén egy hatalmas kétirányú vezeték nélküli RNM rendszer, amely nyomon követésére használt tárgyak és non-invazív monitor audio-vizuális információkat az agyuk. Ezt mind a fizikai kontaktus a témát. RNM kivételes eljárással felügyeleti és hazai titkosszolgálatok .Beszéd, 3D-s hang és tudatalatti hang lehet küldeni a hallókérgedet az alany agy (megkerülve a füle), és a képek küldhetők be a vizuális kéreg. RNM megváltoztathatja a téma észlelését, a hangulatok és motorvezérlés. Speech cortex / hallókéregben linket vált a végső kommunikációs rendszer a hírszerző közösség. RNM lehetővé teszi a teljes audio-vizuális agy-to-agy kapcsolat vagy az agy-számítógép kapcsolat. 
A fenti egy egyszerű folyamatábra a Nuero-elektromágneses frekvenciák támadások
mutató módon lehet állandósult a rendőrség és a katonai hírszerző ügynökségek
felé Remote Mind Control kísérletek, Magatartástudományi manipuláció és a gyilkosság. 
 


4. Nemzetbiztonsági Hivatal jelfelderítést Az agy elektromos link technológia

NSA SIGINT távolról észlelni, azonosítani és nyomon egy személy bioelektromos területeken. Az NSA Signals Intelligence van a saját képességét, hogy figyelemmel kíséri a távolból, és non-invazív információt az emberi agy által digitálisan dekódolni a kiváltott válaszok a 30-50 Hz, 5 mW elektromágneses kibocsátások az agyból. neuronális aktivitás az agyban létrehoz egy változó elektromos minta, amely egy változó mágneses fluxust. Ez a mágneses fluxus kioltja állandó 30-50 Hz, 5 mW elektromágneses (EMF) hullám.



Szereplő elektromágneses sugárzást, az agy tüskék és minták az úgynevezett "kiváltott". Minden gondolat, reakció, motor parancsot, hallási esemény és vizuális kép az agyban van egy megfelelő "kiváltott", vagy állítsa a "kiváltott". Az EMF-kibocsátás az agy képes dekódolni az aktuális gondolatok, képek és hangok, hogy az alany agyát. NSA SIGINT használ EMF-továbbítani agyi stimuláció, mint egy kommunikációs rendszer az információ átadása (illetve idegrendszeri üzenetek) a hírszerzők és továbbítja az agy rejtett használat tantárgyak (egy nem érzékelhető szinten). EMF agyi stimuláció működik, hogy küld egy komplex módon kódolt és pulzáló elektromágneses jelet kiváltó kiváltott (események) az agyban, ezáltal hang és vizuális kép a agy neurális áramkörök. EMF agyi stimuláció is megváltoztathatja egy ember agyának-államok és befolyásolja a motor vezérlő. Kétirányú elektronikus Brain link végzi távolról megfigyelő neurális audio-vizuális információkat, miközben a hang átvitelére a hallókérgedet (megkerülve a füle) és sugárzó halvány képeket a látókéreg (megkerülve a látóidegeket és a szemek). A képek megjelennek az úszó 2D képernyők az agyban. Kétirányú elektronikus Brain link vált a végső kommunikációs rendszert CIA / NSA személyzetet. Távoli neurális felügyelet ( RNM , távolról megfigyelő bioelektromos információk az emberi agyban ) lett a végső felügyeleti rendszert.







Ezt alkalmazzák a korlátozott számú tagja az amerikai hírszerző közösség.
A fenti egy egyszerű folyamatábra a Nuero-elektromágneses frekvenciák támadások
mutató módon lehet állandósult a rendőrség és a katonai hírszerző ügynökségek felé
Remote Mind Control kísérletek, Behavioral manipuláció és gyilkosság.
 


5. [NO HEADING eredeti Dokumentum]
RNM igényel dekódolás rezonanciafrekvenciájának egyes specifikus agyi területen.

Ezen a frekvencián, majd modulált elrendelése érdekében információkat adott agyi terület. A frekvenciát, amelyre a különböző agyterületek válaszol változik 3 Hz-től 50 Hz-re. Csak NSA Signals Intelligence módosítja jelek ebben a frekvenciasávban. (Lásd az 1. táblázatot alább)

Ez a modulált információkat tudunk az agyba változó intenzitású a tudatalatti, hogy érzékelhető. Minden ember agyában van egy egyedülálló bioelektromos rezonancia / elválasztó frekvenciákat. Küldő audio információt egy személy agyának azon a frekvencián egy másik ember hallókéregben azt eredményezné, hogy a hang információ nem érzékelhető. A felperes tudomást szerzett RNM azáltal, hogy kétirányú RNM kapcsolatot a Kinnecome csoport a NSA, Ft Meade. Ők Használt RNM 3D hang közvetlenül az agy zaklatni a felperes 1990 októberétől 1991. május. Mivel a 5/91 vettek kétirányú RNM kommunikáció a felperes és használták RNM hogy megpróbálja ártalmatlanná a felperes és akadályozzák a felperesnek, megy a hatóságok a tevékenységükről ellen a felperesnek az elmúlt 12 évben. A Kinnecome csoport mintegy 100 fő dolgozik a nap 24 órájában a Ft Meade.





A rendszert továbbá agy-megérintette személyek a felperes érintkezik, hogy tartsa a felperes izolált.

Ez az első alkalom, hogy egy magánszemély már zaklatták a RNM, és már tudja, hogy a pert ellene NSA személyi visszaélnek e hírszerzési műveletek módszerrel.



6. NSA TECHNIKÁK ÉS FORRÁSOK 

Remote monitoring / tracking az egyének minden olyan helyen, belül minden épület, folyamatosan, bárhol az országban.

A rendszer, az olcsó végrehajtása ezeket a műveleteket lehetővé teszi a több ezer ember minden közösségben kell kémkedett folyamatosan a NSA .

  • Távoli RNM DevicesNSA RNM berendezések távolról beolvassa a kiváltott ( EEG ) az emberi agy nyomon követésére egyének, és üzenetet küldhetnek át a idegrendszer hatással van a teljesítményükre. RNM elektronikusan személyek azonosítására és nyomon követni őket, bárhol az Egyesült Államokban.

    Ez a berendezés a hálózati és használják a hazai operatív műveletek, a kormányzati biztonsági és katonai bázist biztonság, és ha a bioelektromos hadviselés.

     
  • Felderítői, Walk-Bys nagyvárosi térségekbenTöbb tízezer személy az egyes területeken működő felderítői, szomszédság / üzleti helyen kémek (néha akaratlanul) a következő, és ellenőrzi a beteg közül kerültek meghatározásra, rejtett ellenőrzés NSA személyzet. minőségben dolgoznak ki irodák lehet az állandó kommunikációt megfigyelők, akik figyelemmel kíséri az NSA több ezer beteget a nyilvánosság előtt. NSA ügynökök távoli irodákban azonnal azonosítani (a ~ RNM) minden egyes észrevett nyilvános aki kapcsolatba felügyeleti alá.

     
  • Vegyi anyagok és a kábítószereket a lakóépületek rejtett NSA telepített és karbantartott Műanyag Víz vonalak.Az NSA már szettek futó vonalak a lakossági vezetékes víz és légcsatornák alanyok a szállítási gyógyszerek (például a altatógázra vagy agymosás-segítő gyógyszerek).

    Ez egy kinövés a CIA pharmapsychology (psychopharmacology).

     
  • Rövid áttekintés a Saját amerikai hírszerző / Anti-Terrorist említett berendezésekFix különleges hálózata EMF berendezés, amely képes olvasni EEG, az emberi agyban, és azonosítani / track magánszemélyek segítségével a digitális számítógépek. ESB ( elektromos ingerlés a Brain ) keresztül EMF jelet a NSA Signals Intelligence vezérlésére használható témák. EMF berendezések gyűjt információkat PC áramköri lapokat megfejteni RF-kibocsátás, ezáltal egyre vezeték nélküli modem-style léphet be a személyi számítógép az országban. Minden berendezést rejtett, mind a technológia titkos, minden tudományos kutatás nem jelentenek be (például az elektronikus hadviselés kutatás).

    Nem ismert a nyilvánosság egyáltalán, de teljes és alapos végrehajtását ez a módszer a hazai titkosszolgálatok már a helyén, mivel a korai 1980-as években.

A szerkesztő megjegyzése :
Megpróbáltam csengő úr Akwei, hogy megtudja, mi volt a ki-jön, ha van ilyen, az ő bírósági ügy. Ő határozottan, de kedvesen azt mondta nekem, hogy ő nem lehetett beszélni semmi köze a helyzet a telefonban, és letette a kagylót. A későbbi beszélgetés, hasonló hosszúságú eredményezett az információt, hogy nem akart ő címét vagy telefonszámát közzé ezt a cikket.

Tehát, ha azt halljuk, az esetleges fejlemények, akkor tudd.
 

A Teljesen nyilvánvaló, hogy a fenti cikkben, hogy az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség nem más, mint egy burkolt futni terrorista szervezet. A kifinomult technológia, amely segítségével lehet ellenőrizni és manipulálni a fejében a több millió ártatlan ember naponta egy otromba kifejezés a domináns és a tekintélyelvű mentalitás létezik homlokzata mögött mi úgynevezett demokratikus társadalomban. George Orwell " Gondolatrendőrség "abszolút valóság a mai világban. Akár tudatában vagyunk, akár nem, minden egyes ember társadalmunk negatívan befolyásolja ez a diktatúra hozzáállás. Ez meg kell változnia - Ez meg fogja változtatni - Úgy kezdődik meg! George Farquhar 









Project Freedom

 


Egy példa EMF agyi stimuláció
1. táblázat


Agyterület
Bioelektromos rezonancia-frekvencia
Információk indították a moduláció révén
Motor Control Cortex
10 Hz
Motor Impulse koordináció
Hallókéregben
15 Hz
Hang, amely megkerüli a füle
Látókéreg
25 Hz
Képek az agyban megkerülve a szemét
Szomatoszenzoros
9 Hz
Phantom érintőképernyős értelemben
Gondolat Center
20 Hz
Kiszabott tudatalatti gondolatok




FORRÁSOK 

Ezek 
kiadványok csak fedeztek fel , mivel december 1991 után felperes már értesítette a hatóságokat (Tanszék Justice, stb) az állami korrupció által megnevezett NSA alkalmazottak .

Amikor nem hozott intézkedést ellen NSA alkalmazottak, kutattam a Hírszerző Közösség elektronikus megfigyelési technológiák részt, és felfedezte az alábbi kiadványokat.
  • The Body Electric: elektromágnesesség és az élet alapja, Robert Becker, MD Monitoring neuroelectric információt az agyban ESB. (O. 265313318)
  • Kereszt áramlatok, Robert Becker. Szimuláló hallási hallucinációk. Távoli számítógép illetéktelen használata RF-kibocsátása a logika fórumon. (O. 70,78,105,174,210,216,220,242,299,303)
  • Áramlatok of Death, Paul Brodeur. Vezetési agyi elektromos tevékenység külső EM; magnetophosphenes; Delgado. (P. 27,93)
  • A Zapping of America, Paul Brodeur. DoD EM ESB kutatás; szimuláló hallási hallucinációk.
  • Egerek, Men és molekulák, John H. Heller 1963 bioelektromosság; szondázás az agy EM hullámok. (P, 110)
  • A másfél kilós Universe, Judith Hooper. CIA EEG kutatás; EEG felügyeleti. (P.29,132,137)
  • A paloták Memory, George Johnson. EM-kibocsátása az agyban; az agy, mint egy nyitott áramkör elektromágneses.
  • The Puzzle Palace, James Bamford. Jelfelderítést; legfejlettebb számítógépeket a korai hatvanas.
  • Az amerikai hírszerző közösség. Szószedet a National Security Archives; Sugárzás Intelligence (információk véletlenül áradt elektromágneses energia, kivéve a radioaktív sugárforrások).
  • A keresés a "mandzsúriai jelölt " , John Marks. Elektromos és rádiófrekvenciás stimuláció az agy; CIA K + F bioelectrics. (P.227)
  • Titkos Agenda, Jim Hougan. Nemzetbiztonsági kultikus csoportok.
  • Crimes a Hírszerző Közösség, amelyet Morton Halperin. Burkolt bejegyzéseket; hírszerzők futó műveletek elleni kormányzati dolgozók.
  • Háború a Age of Intelligent Machines, NSA számítógép fölény, a teljes irányítást információk.
  • Alternatív Computers, a Time-Life Books. Molecule számítógépek.
  • Az elme, Richard Restak, MD EEG Systems Inc .; dekódolás agyi EM kisugárzását, nyomkövető gondolatok a számítógépen. (P. 258)
  • MedTech, Lawrence Galton. Kiváltó események az agyban, közvetlenül hallókérgedet jeleket.
  • Cyborg, a DS Halacy, Jr, 1965 Brain-számítógép kapcsolat kutatási szerződések által adott az amerikai kormány.
  • Pszichiátria és a CIA: Áldozatai Mind Control, Harvey Weinstein M. MD Dr. Cameron; pszichés vezetés; ultraconceptual kommunikáció.
  • Journey Into Madness: The True Story of Secret CIA Mind Control and Medical visszaélés, Gordon Thomas, Intelligence K + F;Delgado; pszichés vezetés rádiótelemetriás. (O. 127,276,116,168,169)
  • Mind manipulátorok, Alan Scheflin és Edward M. Opton. MKULTRA agykutatás számára információgyűjtő.
  • A Brain váltó, Maya Pines. Hallgat az agy EM-kibocsátás. (19.o.)
  • Modern bioelektromosság. Indukáló audio az agy EM hullámok; DoD fedezi fel; EM hullám ESB; távoli EEG
  • Mágneses ingerlés Klinikai Neurofiziológiai, a Sudhansu Chokroverty. Magnetophosphenes; képeket közvetlenül a vizuális kéreg.
  • Az emberi elme, Nigel Calder. Amerikai hírszerző agykutatás.
  • Neuroelectric Society konferenciáján, 1971. Audió közvetlenül az agy EM hullámok; 2-utas távirányító EEG.
  • Agykontroll, Elliot S. Valenstein. ESB., Kontroll egyének.
  • Felé Century 21, a CS Wallia nyugati gót király. Agyi stimuláció a direct-to-agy kommunikáció (p21)
  • Mind Wars, Ron McRae (munkatársa Jack Anderson). Kutatás a brain-to-agy elektronikus hírközlési., Távoli neurális EM érzékelés (PP. 62 106, 136).
  • Mind Tools, Rudy Rucker. Brain megérinti; kommunikáció különböző biomágneses mezőt (p82).
  • US News and World Report, január 2 1984 EM hullám agyi stimuláció; hírszerző közösség hi-tech (p38).
  • Fül Magazine. Cikk a rendkívül alacsony frekvenciájú rádió-kibocsátást a természeti környezet; rádió kibocsátása az emberi test.
  • Város Papír, Washington DC január 17-én 1992. cikk FCC és az NSA "teljes rádióspektrum" hallgat hozzászólások.
  • Frontiers in Science, Edward Hutchings Jr 1958 (P48).
  • Beyond Bio Visszajelzés, Elmer és Alyce Green, 1977 (P118)
  • The Body Quantum, Fred Alan Wolf
  • Klónozás; A biológus jelentések, Robert Gillmore McKinnell. Etikai vizsgálatot az ember klónozása.
  • Pórszívók "FBI, az egykori ügynök William Turner. Rutinok az elektronikus megfigyelés munkát. (P280).
  • 20 július 2019, Arthur C. Clarke LIDA; Neurophonics; Agy-számítógép kapcsolat.
  • MegaBrain, Michael Hutchison. Agyi stimuláció az EM hullámok; CIA kutatási és információs szabályozás. (Pp.107,108,117,120,123).
  • A Cult of Information, Theodore Rosnak, 1986 NSA irányelv # 145; személyes fájlokat számítógépek; Számítógépes automatizált telefonos megérinti.
  • The Body Shop, 1986 implantáció egy mikroelektródatömbön a látókéreg videó közvetlenül az agyba; másik 1960-as kutatása elektronikus kiváltó foszfének az agyban, ezáltal megkerülve a szemet.
  • Kiváltott, David Regan. Dekódolás neuroelectric információ az agyban.














http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_mindcon.htm#menu






Tartalom





 -  A Brain Implant áldozat beszél Out - Márkás a gondolat rendőrség





Español







Español
 -  Cuidado con El Neuromarketing - Programación Subliminal

Español

Español

 -  EMR - elektromágneses sugárzás fegyverek - olyan erős, mint az atombomba
Español


 -  Fritz Springmeier Interjú - a The Illuminati és Mind Control rabszolgaság


 -  Útmutató a legyőzése Mind Control Systems - The Gear szüksége van!

Español
 -  Habla Una Víctima de Implante Agyi - Marcado por la "Policía del Pensamiento"
Español




 -  Mikrohullámú Detection - Mind Remote Control Technology




 -  Mikrohullámú Mind Control - UK hírszerzést és mikrohullámú sütő Mind Control















 -  Mind-Control Via Vallás - kivont 'Blue Blood, True Blood, a konfliktusok és a Teremtés "

 -  MindWars










 -  nem halálos fegyverek - "pszichotronika" és a "Silent Sound" - Main fájl

Español








 -  PSYOPS használt Naponta manipulálni You - Covert Hipnózis, Mind Control Techniques - Wake Up and Protect Your Mind származó Bondage
Español
 - ¿ Quieres Saber Porque la Gente se Comporta como un Rebaño - El Experimento Solomon Asch





 -  Remote Mind Control - Érints meg valaki


 -  Titkos DARPA Mind Control Project Revealed - kiszivárgott dokumentum






 -  Néhány Major Mind-Control Programozás Sites - magyarázatokkal való programozás
Español

Español


 -  A Deadly ipar Pszichiátriai - Main fájl


 -  A sok gól a Mind Control - Időközi jelentés





Italiano



További információk



Español


 -  A működési Analízis Air Force 2025   - egy alkalmazás a Value-központú gondolkodás a jövő Air and Space képességek

 -  gondolsz a saját ? - Mass Mind Control Through Network Television









 -  DARPA - Defense Advanced Research Projects Agency





Español




 -  Elektronikus Zaklatás hatások - Az állam nem sorolt ​​és kereskedelmi technológia
Español
Español




Español
 -  Hackeando el Cerebró Humano - Investigadores Demuestran la Extracción de Información Confidencial por Medio de La interfaz ...

 -  Az emberi agy Hacking - Kutatók igazolni elszívása érzékeny adatokat Via Brain-Computer Interface



 -  Hacking the Mind - tolakodó Brain Reading Felügyeleti Technológiai











Español
Español
 -  Las Armas de La Guerra Silenciosa de Ayer y de Hoy - Silent Sound Spread Spectrum (SSSS)





 -  Nem Letalitás - John B. Alexander, A Pentagon Penguin pszichés hadviselés és nem halálos fegyverek


 -  nem-halálos fegyverek és képességek - 2004 Council on Foreign Relations-jelentés
 -  nem halálos technológiák - Eredmények és kilátások - 1999 Council on Foreign Relations-jelentés



Italiano

Español


 -  Project LUCID .

Español


 -  hazaszállítása náci tudósok / Technika és folyamatos náci Szponzorált Human Projects









 -  Érzékenység International - Network World vezérlés


 -  Sinister Forces - Audio Interjú Peter Levenda
















 -  Az 1950-es években titkos felfedezése kódex az agy - amerikai és szovjet tudósok fejlesztettek a ...









 -  Az első Föld Zászlóalj - Dare Szerintem az elképzelhetetlen, Ötletek és eszmények Soldiers Everywhere






 -  A rejtett oldala pszichiátria - Gary Null


 -  az ocsmány BAM Obama - Térkép az agyad "saját jó"










 -  This Is Your Brain on Neuroscience - Brain Activity Map - BAM


Español






 -  az Egyesült Nemzetek Halfogó Mental Disorders - felügyelete Világ Sanity Via "Népi Chartájában Mental Health?



 -  Wonder fegyverek - A Pentagon Quest For nonlethal Arms elképesztő - de azt Smart?


Könyvek és kézikönyvek


 -  mélyebb betekintést The Illuminati Formula - Fritz Springmeier és Cisco Wheeler
Español
 -  La Manipulacion de Candy Jones - por Donald Bain



 -  Mind Control Az Egyesült Államok - a Steven Jacobson



 -  Operation Mind Control - a Walter Bowart



 -  A projekt Superman - A "áldozata" az Illuminátusok Super Race-Projects & Montauk kísérletek Speaks Out - M. Andrew Pero


 -  A mandzsúriai jelölt - A CIA és a Mind Control - a John Marks


 -  The Music of Time - részlet - a Preston B. Nichols


 -  Trance-Formation of America - Cathy O'Brien és Mark Phillips



Multimédia



 -  Építészek Control - Michael Tsarion






 -  El Futuro de La Humanidad - Arquitectos del vezérlés









 -  Az emberi Version 2.0 - Neuroscience kísérletek









 -  Mind Control - ABC Hírek Akciók, 1979



 -  Mind Control - amerikai Secret War - The History Channel









 -  Prediktív programozás - elmélet és gyakorlat Alan Watt



 -  Programación Predictiva - Alan Watt - Angol-Español



 -  A vallás és a politika - Jesus Camp



 -  Religi y Política - Campamento Jézus


























Kapcsolódó jelentések








 -  Fuerzas del Universo - Main fájl


 -  pszichotronika - Main fájl


 -  A Revelations Ex-Illuminati - sátánizmus és Mind Control ... - Main fájl


 -  Tavistock Institute - Fő fájl


 -  A Tanács Nine - Main fájl


 -  A Global Elite - Main fájl


 -  Az emberi agy - Main fájl


 -  A Montauk Project - Main fájl


 -  Vision Remota - távoli - Main fájl





























Tartalom





 -  Born Into The Illuminati - A Friend félelmek Svali a biztonsági ahogy jött fel Hiányzó 

 -  Breaking the Chain - Breaking Free kultusz programozás

Español











         Svali 1. Series - Az Illuminátusok - Hogy a Cult Programok Emberek

         Svali 2. sorozat - Az Illuminátusok Amerikában


 -  Svali






További információk






 -  Fritz Springmeier Interjú - a The Illuminati és Mind Control rabszolgaság

Italiano



Español






 -  A kapja - Missing Children - A CIA Front alapított az 1960-as

Español
 -  Transcripción de una Conferencia dada por Mark Phillips y Cathy O'Brien - Involucrados en Proyectos de Ellenőrző Mental de la CIA

 -  átirata egy előadásról, melyet Mark Phillips és Cathy O'Brien - Korábban részt vesz CIA Mind Control Projektek

 -  amerikai szenátor New York, Hillary Clinton - Cathy O'Brien leírja ő szexuális zaklatás által elkövetett Hillary Clinton


Books-szerződések


 -  Deeper Insights Into The Illuminati Formula - Fritz Springmeier és Cisco Wheeler


 -  Trance-Formation of America - Cathy O'Brien és Mark Phillips




Multimédia

















 -  Revelations Anya istennő - David Icke 2006






Kapcsolódó jelentések


 -  Bohemian Grove - Main fájl


 -  Igazi Ciencia - Main fájl


 -  Ellenőrzési mentális - Main fájl


 -  A projekt Superman - A "áldozata" az Illuminátusok Super Race-Projects & Montauk kísérletek Speaks Out
























TheSenatorHillay Website
 
 Ez a büdös ribanc perverzebb , mint a férje , és ez akart az államok elnöke lenni.Ez a sátáni kurva, és a világnak ezekhez , és hasonlóakhoz kellene , hogy igazodjanak. A zsidó kurvája a sátán kurvája azokhelyet a gyerekek helyett akiket leölnek egy ilyen szeánszon ezeket kellene nyomorékká tenni , és magatehetetlenségben hagyni őket , hogy szenvedjék ezt a kurva rohadt életet.

Bill és 
Hillary Clinton mindig is a résztvevők a CIA MKULTRA programot (mai nevén MARATON ). A jelentés megállapítja, Hillary elkövetett bűncselekmények ellen egykori CIA agykontroll szolga Cathy O'Brien .
 
 
.
 
 
Cathy O'Brien leírja saját szexuális zaklatás által elkövetett Hillary Clinton könyvében, Trance Formation of America , a Swiss Villa-Lampe, Missouri, 1983.

megerősítő bizonyíték -, vegye figyelembe, majd kormányzó Bill Clinton 's beszélgetés a gyógyszeripar az első néhány bekezdésben, és nézni a videó messze elmarad, és vegye figyelembe a sátáni "Baphomet" és olvassa a bűnügyi jelentés alatt, szintén sátáni hivatkozások)
 
 
További információ "kattintson a" fent kép
 
 
 
 
 
Cathy O'Brien és Mark Phillips az agykontroll
 
 Cathy O'Brien and Mark Phillips on Mind Control


 
Bill Clinton hivatalos amerikai bocsánatkérése MK ULTRA
 
 President Clinton admits to mind control experiments


Elnöki tanácsadó bizottság Emberi sugárzás kísérletezés meghallgatás
Március, 1995
Mind Control túlélők
 
 Mind Control Survivors


Ex-CIA Tatum a Clinton Coke Lines keresztül Mena
 
 EX-CIA Tatum on the Clinton Coke Lines


Ted Gunderson , FBI különleges ügynök Senior-in-Charge , Los Angeles (ret.), interjút CIA disszidens Gene " Chip " Tatum 1998-ban a Clinton koksz vonalak Arkansas-egy hónap után ez az interjú-Tatum eltűnt a rosszul megkínzott testét mosni fel a Panama tengerparton 2007 elején teljes interjút a "black ops" linkre "közérdekű bejelentők szakasz-jobb felső sarokban.
 
 
Kattintson a fenti képre a nagyításhoz
 
 
Megjegyzés: a "sátáni" hivatkozások aláhúzott fenti szöveg "vér rituális", "kecske feje", "ruhát", és "oltár".
 
Ez a US Customs Service bűnügyi vizsgálati jelentést a csoport "keresők" 1987 megerősíti a "sátáni" utalás a folyosón, amikor Hillary Cathy ír a "Baphomet".
 
A "kapja" a CIA-csoport, akik elrabolják, és a forgalom a gyerekek világszerte titkos tevékenységekre . Ezeket vizsgáltuk 1987-ben, de amikor a CIA belekeveredett, a vizsgálat fedte fel alá a nemzetbiztonsági törvény 1947.
 
Miért van a "sátáni" téma?

Lásd a "keresők" jelentés alatt.
 
 
 
Töltse le és terjesztheti !!




 














                                        





Vatikán összeomlik ...
Kattintson az alábbi képre




Tartalom







 -  Cittá del Vaticano - a "Rejtély nagy Babilon"





Español
 -  El falso Pedro y Los Anuncios del Juicio Final - El Papa Francisco Insiste en Anunciar el Juicio Final
Español
Español

Español

Español
 -  El Papa de Hitler - Un Polemico Libro del Vaticano Revela Documentos Sobre el Antisemitismo de Pio XII
Español

Español

Español
 -  El Vaticano y Los Estados Pontificios - Estados del Obispo de Roma


 -  Gonosz és a korrupció mindenhol az egyház - Vatikán nyitottság Butler ügyben nem elég, a kritikusok szerint
Italiano

Español

Español
 -  Herencia Cristiana - Victimas de La Fe Cristiana - Lista de Víctimas en Nombre de La Iglesia Católica

 -  Hitler Pope - The Secret History of Pius XII


 -  Szent Crop! Vatikán megáldja GMO ... Bár "Nem hivatalosan"



Italiano
 -  Il falso Pietro e Gli Annunci del Giudizio Finale - Papa Francesco insiste con l'annuncio del Giudizio Finale
Italiano

Español

 -  judaizmus és a kereszténység - kétezer éve Lies - 60 éves az állami terrorizmus
Español
 - " La Prostituta de Babilonia "- El Vaticano - Ensayo Történelmi de Fernando Vallejo
Italiano

Español

Español



Español
 -  Los Jesuitas - Main fájl

Español
 -  Los Secretos de Wojtyla - La Trama Washington-CIA-Opus Dei-maffia Financiera En El Vaticano

Español

Italiano

Español
















Español

Español










 -  A Vatikán titkai - pillantások mögött Purple függöny

Español





 -  Az Anti-Krisztus - Main fájl


 -  A római egyház és a szabadkőművesség - ügyletek Quatuor Coronati Lodge N ° 2076





 -  A Deception The Century - Bizonyíték a REAL harmadik titok




 -  A Szent Inkvizíció - Main fájl


 -  A jezsuiták - Main fájl




















 -  Védőoltás - Vatikán Orvosi inkvizíció Revealed Végre - Oltási Érkezési a Vatikán keresztül Nagy-Britannia









 -  Volt Benedek pápa kirúgta a Máltai Lovagok - pápák ne Lemondás - tõlük

 -  Mi van a Vatikán ? - származó "titkos társaságok és a hatalom a 20. században" című Jan Van Helsing








További információk














 -  Cover-Up Elizabeth Windsor, a Queen Elizabeth II - vádol Bilderberger, BC főügyész, CFRO-FM
Español

Español
 -  El Masoquismo de Madre Teresa - ¿La Religi Demanda el Sufrimiento para Mantener pasiva a la Gente?
Español

Español



 -  Executive Order 13427 a 7 március 2007 - kiterjesztése kiváltságairól és mentességeiről az Állandó Megfigyelő Misszió ...



Español
 -  Historia de Cristo - Desde Damasco a Santiago de Compostela


 -  House of teozófia szeminárium - feltárja tervek utolsó szakaszában új világrend





Español

Español
 -  La Conquista Programada - A Le Alguien Interesa Que La Cruz Triunfe

Español

Español
 -  La Historia de La Mafia Oculta X - Jordan Maxwell Habla de La Ley del Almirantazgo y Los Illuminati
Español

Español

 -  az egyistenhit, Inc . - Chart


Español
 -  No Hay Una Crisis energetica - Lindsey Willians: "Tras Años de Colapso, Su intención Es Poseerlo Todo"
Español





 -  Pápai Trivia - Fun Tények a pápák - Treasures of Our katolikus örökség




 - " Project Vatikán "

Español

Español


 -  Szomorú a Pápa ?


 -  sátáni fekete tömegek Vatican - Bush Sr. és Kissinger Nyitott Gondozó szerint Illuminati Insider




Español
 -  Secretos Ocultos del Vaticano Acerca de la Creación del Profeta Mahoma - Alberto Rivera, Ex Sacerdote Jesuita

Italiano
 -  Segreti Occulti del Vaticano su La Creazione del Profeta Maometto - Alberto Rivera, ex Sacerdote Gesuita
Español
 -  Sexo y Erotismo en El Convento - El Sexo y El Erotismo en Los Monasterios Femeninos



 -  Fenntartható fejlődés - A Global Agenda strukturált népesség-szabályozás



 -  A Crooked Cross és a kereszt - a nácizmus és a kereszténység





 -  A Szentszék













 -  A vallási Conspiracy - a "Az atlantiszi Conspiracy - érje az Illuminátusok Atlantis a 2012-es"

 -  A Szuverén Máltai Lovagrend - Main fájl











 -  Vatikán Titokban OKS GMO - "Divinity" Megosztott No More







A földönkívüliek és az Egyház
Español
 -  Ajenjo

Italiano

Español



Español

Español

 -  ET és az Isten - Lehet földi vallások túlélni a Discovery Élet másutt az Univerzumban?
Español

 -  Exo-Vaticana - Petrus Romanus, Project Lucifer, és a Vatikán elképesztő Exo-Teológiai terv az érkezését An Alien "Megváltó"
Español
 -  Exo-Vaticana - Petrus Romanus, Proyecto Lucifer, y el Plan Exo-del Vaticano Teológico para la Llegada de un "Salvador" Extraterrestre




Italiano
Español
 -  Los extraterrestres y Dios - ¿Podrían las Religiones Terrestres Sobrevivir al Descubrimiento de la Vida en Otra Parte en ...
Español






 -  Secretum-Omega - Main fájl

Español
 -  Sitchin y Un Teólogo del Vaticano - Conversan de Ovnis, Extraterrestres, Ángeles, La Generación del Hombre

 -  Stairway to Heaven Are Zecharia Sitchin és a Vatikán hivatalos Monsignor Balducci valóban mászni a ...?





















 -  Üröm





Multimédia:









Az "Vatikán Assassins "






 -  Grand globális összefonódás minden fekete mágia Forces történt Pál pápa 1963-ban vált Pope
 -  Vatikán Assassins - ördögi története A Jézus Társasága - Eric Jon Phelps


Malachi Martin



 -  túsz a Az ördög - a birtoklás és Ördögűzés Five Kortárs amerikaiak

 -  Lucifer Lodge talált ! - A Vatikán álláspontja Malachi Martin









Könyvek:


 -  túsz a Az ördög - a birtoklás és Ördögűzés Five Kortárs amerikaiak - Malakiás Martin




Multimédia:



 -  A Vatikán Murders - Rádió Interjú a Malakiás Martin Art Bell megjelenítése 1996


 -  Vatikáni Conflict - Rádió Interjú a Malakiás Martin Art Bell megjelenítése 13 július 1998


Más keresztény egyházak




 -  Moriah és a Mormon vezetés - 13 Bloodlines The Illuminati







Multimédia:



 -  A mormonok - A vallás Amerikában



Pedofília és a Vatikán




 -  Child Abuse botrányok - DOKUMENTÁCIÓ - Ratzinger, XVI, a katolikus egyház
Español
 -  Fiestas Sexuales en El Vaticano - Secuestran Niñas para Sus Altos Cargos





 -  Joseph Ratzinger és a The Secret History - Miért a pápa az oka a szexuális botrányok
Español
Español

Español
 -  Muchachos de Compañía y Satanismo en El Vaticano - Afirmaciones Reveladas por El Sacerdote Pedófilo Don Patrizio Poggi


 -  a pedofilok és a pápák - avagy a Vatikán Shuffle, védelme az elkövetők



 -  pápa immunitás az Visszaélés Trials - Vatikán szerint ...



 -  Ratzinger aka Benedek pápa - Main fájl










 -  Vatikán Rentboy és sátánizmus - követelések által feltárt Paedophile Priest Don Patrizio Poggi




Multimédia:









 -  A Vatikán titkai - dokumentumfilm Frontline



A Vatikán pénzügyeinek



Español


 -  Németország és a Vatikán felé Pénzügyi New World Order - A Vatikán kihasználja a világ pénzügyi válság




 -  Én Banchieri di Dio - Isten bankárok - Kőműves, P2 és a Vatikán

Italiano

Italiano

 -  A kétségbeesés, a BIS és a Vatikáni Bank Order Gyilkosságok - De a Moszad, a CIA és a Yakuza Elutasítja a ...
Español
















 -  A Vatikán Pipeline - amerikai hírszerzési dokumentum linkek 170.000.000 $ a náci arany a Vatikán

 -  Vatikáni Bank Account zárva JP Morgan - fényképek sérülhetnek












Multimédia:






Könyvek és értekezések

Español
 -  No Biografia Autorizada Del Vaticano - Nazismo, Finanzas Secretas, Mafia, stb ...- por Santiago Camacho


 -  Caesar Messiás - A római Összeesküvés Invent Jézus - Joseph Atwill

Español
 -  Cincuenta Años de La Iglesia Romana - por Carlos Chiniquy

Español
 -  El Holocausto Canadiense - Ocultado de la Historia - por Kevin D. Annett




Español
 -  La Prostituta de Babilonia - por Fernando Vallejo

 -  Matrix of Power -, hogy a világ már ellenőrzött Erős emberek a felhasználó tudta nélkül - Jordan Maxwell
Español
 - ¿ Por Voluntad de Dios ? - por David Yallop


 -  Terror zárt ajtók mögött - A rejtett titkai Convent élet  - Maria Monk

 -  The Broken kereszt - A rejtett kéz a Vatikán - Piers Compton



 -  A kanadai holokauszt - rejtett története - Kevin D. Annett





 -  A Szent gomba és a kereszt - John Allegro





 -  A Vatikán milliárdjai - kétezer éve vagyonosodási Caesar a Space Age - a Avro Manhattan


 -  A Vatikán jezsuita Global Conspiracy - Dr. Ronald Cooke



 -  A Vatikán holokauszt - a Avro Manhattan


 -  A Vatikán Mafia - által Monsenor Dr. Rafael Rodriguez Guillen


 -  Az ismeretlen élete Jézus Krisztus - a Nicolas Notovitch

 -  Vatikán Assassins - ördögi története A Jézus Társasága - Eric Jon Phelps


Multimédia





















 -  Fabricando el Consenso - Noam Chomsky y Los Medios de COMUNICACION











 -  Los Illuminátusok - "y Demonios Angeles " - Documental Sociedad Secreta



 -  Gyártási Hozzájárulás - Noam Chomsky és a média


















 -  Petrus Romanus - The Final pápa Is Here - Steve Quayle, Tom Horn és Cris Putnam a Omegaman Radio


 -  Ferenc pápa és Erzsébet királyné - elfogatóparancsot - USA Bishop szakít Vatikán





 -  Ring of Power - The Empire "The City" - World szuperállam

















 - " A Sun Isten ? "



 -  A bűncselekmények Vallások - Kevin Annett és kanadai népirtásról



 -  négy lovasa






 -  A meztelen igazság - Dokumentumfilm Jordan Maxwell
























 -  Vatikán / jezsuita / Illuminati-Fekete Nemesség - Occults vezérlés The World



 -  Vatikán titkai Exposed ! - Jordan Maxwell









Kapcsolódó jelentések


 -  Igazi Ciencia  - Main fájl


 -  El Universo de Giordano Bruno  - Main fájl


 -  Fatima - The Prophecy







 -  A fekete nemesség  - Main fájl


 -  A katharok  - Main fájl


 -  A Lucis (Lucifer) Trust  - Főbb fájl


 -  Az Illuminátusok  - Main fájl


 -  A Kolbrin  - Main fájl


 -  A Robots 'Rebellion - The Story of a Spirituális reneszánsz - David Icke

 -  A Vatikán Bank Claims - Külső link




















































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése