2020. január 13., hétfő

Hely a tetőn




















Hely a tetőn 

Már vagy úgy másfél hónapja valaki van a modememben . 

A Jobbikos Kovács Béla, - nem ő csak a kabátlopás ügybe keveredett, baleknak nézték , vagy Viktor MOSZAD - os 
villanypásztora lenne , üzenem Viktornak nincs mobilom , ne költsön újabb 20 milliót a nemlétező mobilomra . Vagy a Pintér gyilkosság BT - je vetette ki a hálót rám balek kategóriát osztva rám a polgárból terroristát csinálunk , kell az ellenségkép. Még emlékszünk Budaházy esetére , és Draskovics olajos keresztapa 
ténykedésére , és a cionista dalárda , hogyan akart terroristát varázsolni kis hazánk fiából, pedig a terroristák ők maguk voltak . Már a Kádár rendszerbe kéz a kézben jártak a terroristákkal , azóta a helyzet semmit sem változott . Budaházy , Táncos Gábor , cigány gyilkosságok , és a többi mindig csak azt látjuk , hogy a balekot lefogták az igazi bűnöző éli világát . És , hogy miért kellenek a balekok , hát a teknek fel kell mutatni valamit , hogy mire megy el az a sok - sok milliárd. Ha sánta , ha béna de kell az ellenségkép, az állam terrorszervezete meg lecsap a kijelölt balekra , de érdekes módon nem az olajos keresztapákra, keresztanyákra , nem a politikai elitnek titulált maffia képződmény az ami terrorizálja a népet . A Kádári vészkorszakban Biszku belügyért most meghurcolják , de a Pintér gyilkosság BT  embereit nem is jegyzik a fekete listán , pedig több embert gyilkoltak el a nagy magyar pusztán mint Biszkuék . Igaz , hogy a húsdaráló működését nem vontuk be a statisztikába , úgy hallgatólagosan azt mondjuk nem is volt az csupán kitaláció . De akkor mitől volt piros a Duna vize csak tán nem a vágóhidak szenyvizét eresztették  a Dunába . Nem az nem lehet attól , kölyökként nem lett volna késztetésem , hogy be kell ugranom a pirosló habokba , az bizony a ledarált magyarjaink cafatai voltak , - a halakat meg kellet etetni a zsidó ÁVH testvéreink meg igyekeztek minél több önálló életrevaló magyart ledarálni . 
    Hogy ez már a múlt , és nem lehet bizonyítani , az igaz de akik ezt látták azok tudják , hogy daráltak , csak a felelősök tagadják a népirtást . És , hogy aktualitása is legyen éledezik újból az ÁVH zsidó szárnya bontogatják szárnyaikat , míg a felelős vezetőink a magyarok önvédelmi erőit állandóan feloszlatják , de hál Istennek újból , és újból életre keltik e védekezésünk csiráit . A Pintérék csak a magyarokra allergiásak Csak a magyart nyírják Vakoló gazdáik parancsára bizony még közzé is lőttek a tiltakozó tömegnek , és a végén volt nagy becsületrend osztás . Pintérnek mondanám ő már nem kapja meg a Francia becsületrendet , csak az új vakolók számíthatnak rá , és ott is azok akik elég nagy bunkók , hogy egy szöget is belehet verni velük a falba , fába . És már nem is lesztek olyan sokáig hatalmon , hogy egy polgárháborút túléljetek . 

 No a lényeg nem az állampolgár lesz az aki lerabolja a nemzetet , látsd az olajmaffiát , ahol a rendőrség , határőrség , honvédség , titkosszolgálatok , ügyésség , biróságok , politikusok , és az alvilág együtt rabolta kis hazánkat , majd a pénz ofsor cégekbe vándorolt , hogy tisztára mosva befektethetővé váljék , és tették ezt a külföldi szolgálatok szeme láttára , és így időnként megzsarolva bizony hol ennek a szolgálatnak a szája íze szerint hozzák a törvényeket a mi maffia politikusaink , de ezt még árnyalja a szabadkőműves páholyuk kivánság listája is , és végül még magyarok is lesznek valahol ezek a díszmagyarban feszítő MOSZAD ügynökök . 

Tehát aki lerabol, és legyilkol téged , vagy közlekedési eszköz elé lök téged az nem én , és a magunkfajta állampolgár lesz , hanem azokból adódnak majd kiket még most sem tudtak elszámoltatni a magyar nemzeti vagyonnal . Tehát tudod hol keresd a terroristát , a rabló gyilkosainkat , a hazaárulóinkat 

a féltve őrzött köztisztviselőink azok akik minket is leraboltak . 
 
  Kövesd az eseményeket , és ne adj esélyt egy új ciklusra való rablás végrehajtására. Legyünk inkább mindnyájan terrorista jelöltek , de ne adjunk esélyt olajos keresztapáknak anyáknak , hogy a maradék vizünket , földjeinket kihúzzák a lábunk alól . 
A holdudvarnak megjött az étvágya , és egyre többet akar , már nincs mit ellopjanak , így kiforgatnak megélhetésedből , most trafik mutyi , most föld mutyi , most bank mutyi , a végén már a levegőt is pénzért mérik , és jön a négyes csapás az ötös csapás , de sohasem a maffia tagokra mérik a csapást , azt te szenveded el , mert a vakolók úgy akarják , hogy életbe lépjen újból az ÁVH zsidó tagozata , és húsdaráló helyett most halálchip beültetéssel ritkítanak bennünket , mert kell a hely a betelepülőknek . 


Na sodródjunk . 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése