2020. január 13., hétfő

Az elkövetők- tömegtéboly áldozatai vagy törzsi fasiszták?

























Az elkövetők- tömegtéboly áldozatai vagy törzsi fasiszták?


'Globális Üldöztetés,

és Gyilok Program' 

Na még mindig úgy gondolod, hogy fölösleges a Jobbik gárdista programja, és egyedül is megtudsz birkózni a szervezett gyilkos bandával, vagy jó hogy van ez az összefogás, és bizony ki kéne terjeszteni az ország minden területére, hogy megnehezítsük ezeknek a pszichopatáknak a dolgukat, esetleg mi is úgy vadászhatnánk rá mint ők, ez volna a megelőző csapás, és ha itthon már jól működne, eszmecserére a környező országok hasonló társadalmi szerveit meghívhatnánk és átadhatnánk a módszereket egymásnak. Amilyen könyörtelenek voltak velünk, nekünk is olyan könyörtelennek kell leni velük és a családjukkal is , hogy utánpótlást ne tudjanak nevelni. Gondold meg és szervezkedj és hírlánc kapcsolatot alakíts ki az első ténykedésedül, hogy feltérképezhesd a gócokat. A következő lépés a rendőrség titkosszolgálat leválasztása e kommunáci csoportról, ha nem akarnak leválni az interneten nagy kipakolás ellenük, nemzetközi térben , hogy a kormány kénytelen legyen feloszlatni egy terrorista állami csoportosulást, ezt névvel és konkrét eseménnyel kell tálalnunk, hogy ne tudják mondani ők a magyarságot védik. Végül ha eljutunk egy ilyen csoporthoz a zsidó vezetőig kell felgöngyölíteni a dolgot, és likvidálni családostul. Gondold meg és igyál.....
Mint látod elég jól fel vannak térképezve, csak konkretizálni kell őket.

Láttuk már a fajtájukat. Õk a 20. század gyilkos ideológiáinak örökösei. Feláldozva emberi életeket a radikális vizióik érdekében, megtagadva minden emberi értéket kizárólag a hatalom akaratának élve, a fasizmus, nácizmus és totalitárianizmus útját követik, és addig követik azt ameddig és ahol véget nem ér: a történelem eldobott életeinek jel néküli tömegsírjaiban. Minden embernek, minden nemzetnek, minden régiónak most döntenie kell: vagy velünk célszemélyekkel van vagy a fasisztoid terroristákkal. Hogy kik õk?! Lehet, hogy pont Te vagy az!

Az elkövetõk: tömegtéboly áldozatai vagy törzsi fasiszták?
Az alábbiakban felsorolok néhány elkövetõk által alkalmazott VALÓS élet taktikázást, hogy némi elképzelést adjak arról, hogy kikrõl is beszélünk itt:* 8. sz. elkövetõ: egy párnát gyömöszölt a polója alá, hogy így gúnyolódjon azon, hogy tudtom és beleegyezésem nélkül meddõvé tettek, illetve a gyermekek utáni vágyamon. A lelki szadista egy nõ!* 2. sz. elkövetõ: bosszúból összetörte az autónkat 2 nappal azután, hogy nem adtam azt neki kölcsön.* 10. sz. elkövetõ: a kapcsolatunk legintimebb részleteit számon tartotta és leadta a csoportnak, csakhogy TELJESEN IDEGENEK, ezeket az információkat zaklatásra és terrorizálásra használják.* 1. sz. elkövetõ: HAMIS ELJEGYZÉSI GYÛRÛVEL kérte meg a kezemet, majd állandósult megfélemlítésbe tartott ismétlõdõ életveszélyes és más atrocitásokkal való fenyegetésekkel, mint például sósavat önt az arcomba, kiszúrja a szemeimet, legszívesebben késsel szúrkálna össze, amikor sírni lát, levadásznak és meggyilkolnak, a testemet darabokra vágják és szétszórnak a hegyekben, elintézetet a torontói cigányokkal, rombadönti az egész életemet, stb. A 2. sz. elkövetõvel PTSD-be traumatizált, tönkretette az egészségemet és az anyagi helyzetemet, ellopta a készülõdõ kiadványomat, majd magamra hagyott, hogy ott pusztuljak, ahol vagyok. De mintha mindez nem lenne elég kõrözést adatott ki ellenem Ontárióban és egy roppant magas rangú kanadai politikus segítségével kitiltatott Kanadából.* 19. sz. elkövetõ: 2006. 05. 10-én rendõrségi határozatot állított ki, amiben írásban rögzítette, hogy a rendkívüli halálom ügyében lefolytatta a hatósági közigazgatási eljárást.* 25. sz. elkövetõ: hogy lejárasson EGY EGÉSZ ORSZÁG ELÕTT lefényképezett, átretusálta a fényképet egy 120 kilós transzvezitává majd leadta a képemet leadta a Mai Lap egy teljes oldalas cikkben, amiben engem egy "nemzeti radikálisnak" nevez és azt sugallja, hogy mivel a szükségleteimet a téren végeztem el az V. kerület polgármestere volt szíves hozni mobil WC-t.* 30. sz. elkövetõ: más elkövetõkkel egyetemben követett, majd a Blaha Lujza téren letolta a nadrágját, kakilt a nagyérdemû elõtt, és végül boldogan integetett felém a WC papírral. A csoport többi tagja boldogan tapsolta meg. (Ez a fent említett cikkel volt kapcsolatos.)* 32.+33.+34. sz. elkövetõk: valamiféle mérget tettek az italomba, amitõl 5 napon át rosszul voltam, vadul és láthatóan rángatóztak a szív izmaim és kétszer az elsõbbségire kellett mennem.

Mindez csupán egy ízelítő abból, amit az elkövetők művelnek a célszemélyekkel miközben azokat megõrjítik, lelkileg megnyomorítják, tönkreteszik az életüket és az öngyilkosságba kényszerítik õket. Nem kell pszichiátriai szakdiplomával rendelkeznie egy embernek, hogy átlássa miféle elmeállapotban vannak a terrorholokauszt elkövetõk és miféle csoportokról/közösségekrõl lehet itt szó. Az emberben minimum az ötlik fel, hogy itt súlyosan szellemileg visszamaradottakról vagy szadista pszichopatákról beszélhetünk.
 Tényszerûen meg lehet állapítani, hogy semmiféle olyan csoportban, ahol a józan ész uralkodik és pozitívak a törekvések, efféle aberráns, antiszociális és közízlést/közerkölcsöt sértõ magatartás nem fordul elõ. Azt is tényszerûen meg lehet állapítani azonban, hogy az emberi történelem legborzasztóbb atrocitásait nem egyéni elkövetõk, hanem nagylétszámú állati primitivitásba vonszolt és súlyosan megvezetett hordába verõdött emberek követték el. És ez most sincs máképp.

Vidító csoportosulásokról nem igazán beszélhetünk itt: tényérzésükben leszázalékoltak, empátiaképességükben rokkantak, szubjektív valóságtól megvakultak, erkölcsi személyiségükben nem létezõ, önálló gondolkozásban és felelősségvállalásban paralizáltak, náci és fasiszta nézetektől összezavarodottak és tömegtébolyban szenvedők nyomorult hadserege, akiket ráuszítanak az ép elméjű egészséges emberekre. Ezeket az embereket úgy beszippantotta a rögeszmék, előítéletek, szadista szexuális perverziók, rémes tévképzetek, félelmetes skizoid fóbiák, életveszélyes ideológiák, valamint az irigység és a gyűlölet sötét rémuralma, hogy már nem is képesek látni mi mást, mint magát a Nagy Sátáni Sötétséget. Sötétséglátásuk következtében és tévképzeteik/rögeszméik késztetéseinek kényszere alatt lankadatlanul keresik az elpusztítandó "veszélyforrásokat" (értsd az előítéleteik, gyűlületük, rögeszméik, téveszméik és irigységük célpontjait), azaz olyan embereket, akik nem épelmétlenek és sötétek, mint önmaguk, és, amikor végre rálelnek egyre, akkor tébolyult halál kacajjal, náci/fasiszta rögeszméktõl elborult aggyal, gyűlölettől vagy kéjes szadista szexuális perverzióból eltorzult pofázattal vetik rá magukat tömegesen, hogy elpusztítsák őket, mint a rák az egészséges sejteket. 
És itt van mindenkinek a vérfagyasztó igazság: A CSOPORT KOHÉZIÓS ERÕ MAGA AZ EMBERIRTÁS AKTUSA PONTOSAN ÚGY, MINT A SÁTÁNISTA RITUÁLIS EMBERÁLDOZAT SORÁN. Ezeket az elmebetegeket maga a szadista kínzás és gyilkolás perverziója köti és tartja össze, ez az az erõ, ami egyensúlyt ad a közösségeiknek. Pedig õk váltig állítják, hogy minden abnormis, perverz, aberráns, gyilkos, társadalomellens és õrült cselekedeteik ELLENÉRE õk normális épelméjû emberek és a saját áldozatuk az elmebeteg. (Pedig nekem úgy rmélik, mintha a pszichiátriában azt állítanák, hogy a SAJÁT cselekedeteink a MI SAJÁT belsõvilágunkat, elemállapotunkat és személyiségünket tükrözi! Amikor ezeket másra ruházzuk át, akkor azt "projektálásnak" vagy bûnbakolásnak nevezik a szakmában.)

Amit ezek a megvakult, sötétben tébolygó tébolyodottak nem képesek meglátni - amellett, hogy a probléma a saját fejükben van - az az, hogy minden emberben működik az optikus reflexív, ám nem teng annyira túl bennünk, hogy egy merő sátáni tébollyá változtassa az elméinket. Bizony a legtöbb embernek néha elsötétedik a látása az irigység, előítélet, harag, gyűlölet, és tévképzetek következtében, de MEGMARAD a normalitás és az erkölcsi/jogi kereteken belül. Egy NORMÁLIS ember, habár lehet, hogy nem tetszik neki valaki a vallása miatt, nem úgy nyílvánítja ki a nemtesztését, hogy megmérgezi az embertársát. Ez téboly lenne. A NORMÁLIS ember irigykedhet valaki sikerére vagy talentumára, de ettől még nem ötli ki a legképtelenebb rágalmat, terjeszti mindehol a városban, csábítja el a férjét, zúzza szét a családját, traumatizálja a gyermekeit és gyilkolja meg a háziállatait. Ez téboly lenne. Egy NORMÁLIS ember nem õrjíti és kínozza a másikat szadista módon, ameddig azt öngyilkosságba nem kényszeríti, mert ebbõl szexuális izgalmat nyer. Ez téboly lenne. 
Már pedig az elkövetõk pontosan EZT TESZIK csoportosan és szervezetten. 

Pedig emlékezzünk csak, hogy a csoportok/közösségek tagjai váltig állítják és hiszik, hogy minden épelmétlen, szadista, ferde, antiszociális és õrült cselekményeik ELLENÉRE nem a téboly tartja az uralma alatt az elméiket és õk teljesen normálisak. Sõt, hogy megõrizzék maguk és a tágabb társadalom felé az épelméjûség delúzióját az általuk elkövetett épelmétlen pszichopatikus rémségeket letagadják! Nem ördöngösség az érvelésem: ha meg tudom indokolni a saját szavaimat és tetteimet, és FELELÕSSÉGET TUDOK VÁLLALNI értük önmagam, a másik és a tágabb társadalom elõtt, akkor minek és kinek letagadni?! Én hallottam már terrorholokauszt elkövetõ indoklását arra, amit tesz. Az indoklás úgy szólt, hogy 
"minden beteg embert ki kell irtani, de mivel sajnálatos módon léteznek törvények ilyen módszereket kell alkalmazni". Ez csak EGY "náci érvelés" volt a sok közül, de MINDEN ELKÖVETÕ ÉRVELÉSE hasonló vonalban mozog. Van amelyik azért gondolja, hogy ki kell irtani egy célszemélyt, mert az orgiázó nemi betegségeket terjesztõ prostiuált, ANNAK ELENÉRE, hogy tudatában van, hogy az egy hosszútávú monogám kapcsolatban élõ gyermekes asszony. Vannak olyanok, akik azzal érvelnek, hogy 'BIZTOS, hogy VALAMIT tettél és megérdemled". Az igazság, az épelme, mások egyenlõ jogai és a BIZONYOSSÁG, hogy a másik valóban olyan borzasztó veszélyt jelent a társadalomra, vagy olyan elképesztõ bûnt követett el, hogy ezért nincs más választás, mint kiirtani õket, NEM bírnak semmiféle relevanciával a csoport/közösség tagjai számára. Az elkövetõk NEM TUDJÁK a valóságot teljes egészében érzékelni. Ergo, a racionális elméjük és a valóságérzékelésük PARALIZÁLVA van (legalábbis részlegesen). Ergo, tébolyodottak. Egy tébolyodott számára a valóság nem releváns, csak annak kiragadott részletei, amit beleilleszt a saját tébolyába.

No de lássuk csak ezeket a csoportokat/közösségeket és elkövetőket. Mindenek elõtt nyított progresszíven emelkedõ hierachiájú csoportokról beszélhetünk, amelyek kapcsolódnak egymáshoz és behálóznak MINDEN NATO és nem-NATO volt szocialista országot. A csoportoknak úgy tűnik több részlege van: az egyik bizonyosan a felvételi/beszervezési és betanítási/training részleg, a másiknak egy logisztikai részlegnek kell lennie, ami koordinálja a zaklatási módszereket és a részt vevőket, és a harmadik a titkosszolgálati részleg, akik biztosítják a megfigyeléshez sükséges hihg-tech-et, azaz, akik a lehallgatásokat, e-mail megfigyeléseket, megfigyeléseket és követéseket végzik. A konszisztes gyilkossági kísérletekről, betörésekről, életveszélyes fenyegetésekről, és 'feketetáska' taktikázásokról szóló célszemélybeszámolók, arra engednek következtetni, hogy egy kifejezetten gyilkosokból és bűnözőkből álló kivégzőosztag bújik meg a csoportok mögött, aminek létezéséről több mint valószínű, hogy a csoporttagság 90%-nak fogalma sincs. Csak gyanítani tudom, hogy egy részük terrorizmusra kiképzett katona, illetve, hogy sorozatgyilkosok és sátánista rituális gyilkolók is vannak közöttük, pontosan, mint az eredeti CIA kísérletekben és FBI COINTELPRO programban, amelyekre ezt a tevékenységet alapozták. Egyébiránt minden áldozatnak van egy "kezelõje", aki alá több célszemély is tartozik. Ennek a 'személynek' a feladata a célszemély elpusztításának levezénylése. Õ valószínûsítehetõen a logisztikai részleg részeként tevékenykedik, és háttérbõl õ koordinálja a taktikázásokat, õ állítja össze a kínzástechnikákat, hozzá futnak be az információk. (Bevallom én odaadnám a hátralévõ féléletemet csak azért, hogy megtudjam ki az a személy, aki az én kiirtásomat levezényli és ha megadatna vele fél óra négyszemközt egyedül, távol mindenkitõl.)

Maguk a civil elkövetők azonban az élet minden szférájából kerülnek beszervezésre. A létezõ spiclihálózatok fel vannak használva, akik igen vegyes képet mutatnak, mert ott vannak az élet minden területén. Hozzájuk csatlakoznak a szervezett bűnözés, szélsőséges szervezetek (ultra-nacionalista csoportok, fanatikus vallási csoportok, homofób csoportok, rasszista csoportok stb.), szomszédság figyelő csoportok tagságaiból kikerülõ emberek. Terrorszervezetek tagsága és a pszichopata populáció is részt vesz a tevékenységben. Egybehangzók a beszámolók a világ minden tájáról, hogy állami vállalatok alkalmazottai nagy számban részt vesznek a tevékenységben. Beszélünk itt Közterület Fenntartókról, elektromos mûvek és vízmûvek alkalmazottairól, postásokról, BKV alkalmazottakról, tûzoltókról, mentõsökrõl stb. Természetesen NEM MINDEN állami alkalmazott vesz részt benne. Telefonvállalatokat és internet szolgáltatókat beszerveznek az illegális megfigyelésbe. Végül, amikor egy áldozat ki lett pecázva megkeresik és megpróbálják beszervezni a családtagjait, rokonait, szomszédait, barátait és kollégáit. Ehhez lefizetést, zsarolást, életveszélyes fenyegetést, beszervezett szeretõt/kapcsolatot és felbujtó célú manipulációt alkalmaznak. Ezeket az embereket aztán sátánista fundamentumokra, NÁCI-FASISZTA NÉZETEKRE és teljesen pszichopatikus és õrült magatartásra indoktrinálják. .

Tehát így néz ki a dolog. De miként lehet rávenni látszólag épelméjû embereket, hogy ilyen elépesztõ és romboló tevékenységben vegyenek részt? Hogyan lehet rávenni egy normális családos értelmiségit, hogy mások családját szétzúzza, mások gyermekeit traumatizálja, mások egyenlõ jogaira lábbal tiporjon? Miként lehet rávenni egy gyógyításra felesküdött orovost, hogy egy fiatal nõt tudta és beleegyezése nélkül meddõvé tegyen? Miként lehet rávenni egy egyszerû építõ munkához szokott kék-gallérost, hogy ilyen szofisztikált és romboló cselekeményekben vegyen részt? Miként lehet rávenni egy istenhívõ vallásos embert, hogy a saját hite ellenében mások ördögi pusztítását lássa jónak és szükségesnek? Ezekre a kérdésekre az elmúlt idõk népirtásai, tömeggyilkosságai és holokausztjai azt a választ adják, hogy elegedõ gyûlöletet, irigységet és félelmet kelteni, adni egy ellenségképet, majd bemagyarázni a tömegeknek, hogy önvédelembõl követnek el atrocitásokat teljesen ártatan emberek ellen, mert azok ember alattiak, vadállatok, nemzetre veszélyes elemensek, perverzek és hasonlók. Az állati primitivitásba és félõrületbe manipulált emberek igy aztán felmentve és feljogosítva érzik magukat, és mivel az állam támogatja a mesterségesen keltett õrületüket, hát még attól sem kell félniük, hogy bebörtönzik vagy felakasztják õket. Így és ilyen állati primitivitásba és félõrületbe vonszolt tömegekkel tudták kiirtatni az örmény-holokauszt, az orosz-holokauszt, az ukrán-holokauszt, a zsidó-holokauszt, a magyar-holokauszt, a palesztin-holokauszt, sõt már a 9 és fél millió fõként nõ és gyermek életét (és vagyonát) követelõ 'szent inkvizíció' áldozatait is. Megteremtettek egy kritikus megõrjített és állati primitivitásba sülyesztett tömeget, ami aztán bevonzotta a többieket. Ám, de a Yale Egyetem-i dr. Stanley Milgram egyik tudományos kísérlete is kiváló magyarázattal szolgálhat ezekre a kérdésekre. Az ominózus kísérlet alanyai az élet minden szférájából lettek szelektálva - voltak közöttük kék gallérosok, fehér gallérosok, magasan képzett szakemberek, szegények és gazdagok. A részt vevőknek azt mondták, hogy egy tanulási kísérletben vesznek részt, amelynek során a másik szobában egy tanulót kell elektromos árammal sokkolni, ha az helytelen választ ad egy elhangzó kérdésre. A kísérlet valójában arról szólt, hogy az emberek hány százaléka követne el attrocitásokat és erőszakot az embertársai ellen, illetve, hogy milyen mennyiségű fájdalmat okoznának az embertársaiknak egy határozott, erőskezű vezető irányítása alatt. A kísérleti alanyokat tájékoztatták, hogy a tanuló, aki valójában egy színész volt, szívproblémákkal küzd. Bármennyire is hihetetlen, a kísérlet eredménye az lett, hogy az emberek 65%-a áramütésekkel kínozta a 'tanulót'. Csak 35% nem volt hajlandó egy szívproblémákkal küszködő ártatlan embert áramütésekkel kínozni, amivel, ha az illető nem színész lett volna meg is gyilkolhatták volna. A kísérleti eredményből sok következtetést le lehet vonni, beleértve azt, hogy határozott, erős vezetés alatt az emberek többsége feladja a saját énjét, lelkiismeretét és a személyes felelősségét a SAJÁT cselekedeteiért átruházza a vezetőre. Akár azt a következtetést is le lehet vonni, hogy akkora birkák, hogy nem csakhogy mások elpusztításába, hanem önmaguk elpusztításába is könnyen bele lehet őket vezetni megfelelő módszerekkel. (Arról nem beszélve, hogy némi fantáziával akár arra is lehet következtetni, hogy az emberek 2/3 tébolyodott szadista!) Tehát, ha veszünk túlnyomó többségében ilyen embereket és ezeket az embereket határozott vezetés és utasítások alatt egy szervezett csoportos terrorcsoportba tömörítjük, összehangoljuk őket egy bizonyos hullámhosszra, vagy frekvenciára, dezinformáljuk őket és kissé agymossuk őket valamiféle ideológiára, és különböző teljesítményösztönző módszerekkel és jutalmakkal ösztökéljük őket, akkor könnyen létre lehet hozni egy hadseregnyi pszichikai fasiszta elmebeteget, akik agytalanul embereket üldöznek, kínoznak és gyilkolnak hosszú éveken át.

A gyenge énnel rendelkező emberek biztonságban érzik magukat csoportokban, ahol támogatásra találnak. Az identitásukat úgy találják meg, hogy olyannal asszociálják magukat (a vezetővel), akiről úgy hiszik erős, tisztelt, idealizált. Az ilyen emberek jobbára túl gyávák, hogy a saját lelkiismeretükre hallgassanak és inkább megadják magukat valami önmaguknál "nagyobb" és erősebb kedvéért. Ez magában nem lenne probléma, ameddig a csoport célja tiszta, nemes és építõ. A probléma ezekkel az emberekkel, az erőt és hatalmat akaró gyenge énjükkel, a magadásukkal az erősebbnek és az alacsony önértékelésükből fakadó akaroklenniségükkel, akkor van, amikor a csoport célja perverz, eltorzult, önző és destruktív. És na most itt nem csak az alsó osztályba tartozókról beszélhetünk, hanem akár fehér gallérosokról is. Az ember úgy gondolná, hogy tanult embereket nem lehet effajta "csoportgondolkozásba" csábítani, vagy teljesen agytalan cselekmények véghezvitelébe manipulálni, de valójában a tanult emberek között is soknak igen törékeny belső támogatórendszere van. Ám ahelyett, hogy keresztül mennének egy "ego és személyiségerősítő folyamaton", amely néha igen kellemetlen lehet, a külvilágban, vagyis ilyen csoportokban, keresik a saját belső biztonságukat. Ezek az emberek az elismerésen és elfogadáson erősödnek és lelkesen azonosulnak a csoport céljaival, hogy ezen szükségleteik ki legyenek elégítve.

Ezt a csoport fenoménát egyébként "csordamentalitásnak" is nevezhetjük. Egy primitív rothadó mentalitás, egy õsi törzsi tömörülési szokás, ami még a történelem előtti időkből maradt ránk. Ideje lenne levetkőzni, mert semmi köze a felsőbbrendű hatalom vagy felsőbbrendű célok tiszteletéhez, vagy a pozitív csoportos törekvésben való részt vételéhez. Az effajta törzsi csordákban a személy gondokozási kapacitása leredukálódik egy pubertáns korban lévőjére és el kezd igen gyermeteg módon gondolkozni. A csoporttagok -legyen az bármilyen célú csoport- nem kategorizálhatók életkor, nem, foglalkozás, vallási hovatartozás, társadalmi hovatartozás szerint, ami azt a rettenetes valóságot vetíti ki elénk, hogy a gyenge én/belső személyiség, és a csoportokon át történő erősödés a társadalmi norma. És ez azért olyan rettenetesen félelmetes, mert ez azt jelenti, hogy rengeteg ilyen befolyásolható és egyszerű elméjű ember lehet, akik igazából nem képesek az önálló döntésre és felelősségvállalásra, illetve a csoporttól független működésre. Dr. Milgram kísérelte ezt kiválóan bizonyította is, mivel a kísérleti alanyok 65%-a agytalanul elektromos árammal zappelt egy szívbeteg embert, aki semmi veszélyt rájuk nem jelentett.

Kétség nem férhet hozzá, hogy a világot irányító pszichopata bûnkartell, akik kiötölték, kidolgoztatták és hátulról vezénylik ezt a terrorholokauszt programot, az egyszerű elméjű, gyenge jellemű, túlzottan másoktól függő, elmebeteg, kórosan hatalom sóvár és súlyosan dezinformált embereket használják fel, azoknak az üldöztetésére és elpusztítására, akik már ébren vagy az ébredés folyamatában vannak, és olyan pszichogenetikai jellemzõkkel bírnak, amelyektõl õk félnek. Kívülről úgy tűnik, hogy ezeknek az embereknek a részt vétele a programban teljesen működőképes és informált felnőttek óvatosan kiszámított és önálló döntéseinek következménye, olyan felnőttek önálló döntése, akik hazafiasságból, vagy a "tágabb társadalmi jó" szolgálatáért cselekednek. De alaposabb vizsgálat felfedi, hogy valójában gyávaság, túlzott "akaroklenni"-ség, a felelősségvállalás elutasítása és egy rettenetesen önző "keressünk bűnbakot mentalitás" rejtőzik a csoportban való részt vételük mögött. És akkor még ott vannak azok, akik egyszerűen irigységbõl, rasszizmusból, gyûlöletbõl, pénzért vagy szadista élvezetből vesznek részt ebben a programban.

A szervezett terrorholokauszt csoportok/közösségek kontextusában, nyilvánvaló, hogy mások megfigyelése, az e-mail levelezéseik és telefonhívásaik titkos megfigyelése, és a titkos tudásuk egy másik ember belső világról, személyiségéről, intimszférájáról, gondolatairól, és a lehetőségekkel való bűntetlen VISSZAÉLÉS, illetve ezekben a titkos, elég nagy háttérhatalommal rendelkező csoportokban való részt vételük egy lényeges és hatalmat/erőt adó része az életüknek. Ha viszont ezt elvesszük az emberirtóktól, akkor választásuk lenne. Az egyik lehetõség, hogy felhagynak ezekkel a perverz, személyiségtorzító, beteges, ön és másokat romboló cselekményekkel és akkor a személyiségük egy gyors növekedési fázison menne keresztül, amelynek végső stációja az, hogy valódi hatalmat és erőt tudnának maguknak kovácsolni, ami valójában az övék és nem a csoporté. Sajnos ezt a megközelítést nem tanítják, sőt ellenkezőleg, elutasítják. És az individualizmus nem véletlenül került le az asztalról, hiszen a globalizmus egyik célja az individualizmus megszüntetése és egy kommunitáriánus komformitással és "csordagondolkozással" való helyettesítése. A globalizmus, azaz a mögötte megbúvó univerzális liberalizmus, gyûlöli a másságot, a különbözõséget és õrülten arra törekszik, hogy mindenkit úgy kezeljen, mintha egyforma képességeink, talenmtumaink, gyengeségeink, magasságunk, súlyunk lenne. (Ezért is nevezik a liberalizmust "õrületnek" a pszichiáterek, de kommunitáriánus világnézet sincs túl távol ettõl az állapottól!) A világot irányító Pszichopata Bûnkartell legfélelmetesebb rémálma az önállóan gondolkozó és cselekvő intelligens individualista! Egyáltalán nem véletlen az sem, hogy Orbán Viktor nyíltan fõidõben a médiában azt a szókapcsolatot használta, hogy "önzõ individualizmus". Ennek a kettõ kifejezésnek SEMMI KÖZE egymáshoz, mivel az individualizmus egyáltalán NEM szinonim az önzõséggel a világ egyetlen értelmezõ szótárában sem, ám, de jelenleg az individualizmus értelmezésének eltorzítása és egy kommunitáriánus világnézet implementálása folyik és Orbán Viktor úgy tûnik erõsen szolgálja a globalista törekvéseket a tömegek kommunitáriánus tudatának kialakításában, ami valójában egy ÁLközösségi tudat és csordamentalitás. Szóval azok, akik el is hagyják ezeket a csoportokat, olyan tevékenységek vagy csoportok felé eveznek, amelyek kielégítik a szükségüket az ideiglenes hatalom/erő érzetre. Viszont ez valójában csak ideiglenes, és mint például egy droghasználó, újra és újra szükségük lesz az énerősítő "hatalom/erő adagjukra".

Akik egy bizonyos frekvencián működnek összhangba kerülnek azokkal a cselekményekkel és struktúrákkal, amelyek abból a frekvenciából születnek. A történelem legnagyobb attrocitásait nem individuális személyek, hanem csoportok, sokszor nagylétszámú csoportok követték el. Gondolhatunk erre, mint egy negatív energiamezőre (egy kollektív tudattalanra), ami állandóan növekszik és felhasználja az embereket, mint instrumentumokat, hogy kifejezze önmagát rajtuk keresztül. Majdnem mindig valami jónak vagy nemesnek maszkírozza önmagát, mint például "egy igazságos cél", és dezinformálást vagy manipulálást használ, hogy támogatókat szerezzen önmagának. Ám de az emberek, akik részt vettek ezekben a sokszor szörnyűséges és őrületes csoportosan elkövetett atrocitásokban, nem véletlenül találtak rá ezekre a csoportokra és nem véletlenül követték el az atrocitásokat. Ezeket az embereket azért vonzotta az a bizonyos negatív energiamező, mert ők maguk hasonló vagy azonos frekvencián működtek. A frekvencia, amelyről itt beszélek nem egy magas frekvencia, pontosan ellenkezőleg nagyon is primitív és alacsony frekvencia, de úgy tűnik, hogy ezek az alacsony frekvenciák nagyon is populárisak. Az alantas és destruktív célokkal működő csoportok energiamezői roppant primitívek, tudattalanok és nem ritkán őrültek. A sátánista szekták, bűnözőcsoportok, szélsőséges politikai csoportok ilyen rettenetesen alacsony és primitív frekvencián működnek és az emberekből félelemmel, bűntudattal és más manipulációkkal kimanipulált negatív energiákból tartják fenn önmagukat.

A valóság tehát az, hogy nem hogy lehetséges, de nagyon könnyű nagy csoportokban gonosz cselekedeteket végrehajtani minden érzelmi és/vagy erkölcsi leterheltség nélkül. Ez számtalanszor megtörtént már az emberi történelem során az inkvizíciótól kezdve a náci koncentrációs táborokig. Ma a koncentrációs táborok teljesen új definíciót kaptak, pszichoelektronikai fegyverek a táborok és a fizikai megsemmisítés helyett jobbára pszichikai megsemmisítést alkalmaznak. Azok, akik részt vesznek ezekben a szervezett csoportos zaklatásokban, talán neheztelnek a náci koncentrációs táborok analógiája miatt. Talán azt mondják, "te tiszta dilis vagy, mi nem kínzunk halálra senkit". A leghatározottabban állítom, hogy aki ezt állítja az TUDATOSAN hazudik, vagy TELJESEN delúziós önmagát és másokat illetően, vagy egyszerűen olyan mélységesen egyszerű és buta, hogy fel sem fogja, mit tesz az embertársai és a tágabb társadalom ellen. Amit művelnek az nem valamennyire, hanem teljesen azonos a náci koncentrációs táborokkal, csak ez annak egy megfoghatatlanabb formája. Nincsenek látható kínzókamrák és gázkamrák, de a kínzás és a gyilkolás ugyanaz. Sőt, mindkettő ugyanabból az anyagi érdekcsoportból volt és van is finanszírozva, amelyik a nácikat finanszírozta, vagyis, akik a holokausztot finanszírozták … aztán pedig hazudtak róla. És még a mai napig hazudnak róla.

Bárki, akinek van egy csepp józan esze és az értelme működőképes ugyanarra a következtetésre fog jutni, mint sokan közülünk: az emberek, akik ezt a pszichikai hadviselési programot kidolgozták és akik jelenleg alkalmazzák szörnyetegek vagy őrültek, és akik részt vesznek az embertársaik hosszú éveken át tartó csoportos pszichoszomatikus kínzásában, életük ellehetetlenítésében, a kapcsolataik szétzúzásában, a megélhetésük szabotálásában és az öngyilkosságba való kényszerítésükben vagy egyenesen a meggyilkolásukban, azok maguk is őrült cselekedeteket visznek véghez, akár tébolyultaknak kvalifikálhatók, akár nem. Mellékesen, amikor egy csoport úgy bántalmazhat és gyilkolhat embereket, hogy a cselekményeiknek nincsenek azonnali fogható társadalmi következményei, vagyis nincs társadalmi retorzió, akkor megindul a csoporttagokban a valóságérzet összeomlása, delúziókat kezdenek táplálni és irracionális gondolatok/nézeteket alakulnak ki bennük. Nem ritkán nem létező hatalommal, törvényfelettiséggel, sőt akár omnipoteciával ruházzák fel önmagukat a csoporttagok. Amikor emberek rálépnek ilyen irracionális terepre - már pedig a terrorholokausztban részt vevõk többsége ezen a talajon áll- akkor nagyon nehéz visszahozni a racionalitásukat és helyre állítani a valóságérzetüket. Ők maguk nem látják a gondolkozásukat és cselekedeteiket őrültnek, és nem is érzik úgy, hogy irracionálisak lennének. Ám, ha megkérdezünk egy ilyen zaklatót példának okáért arról, hogy pontosan mit gondolt, amikor felvette egy célpont legintimebb szexuális tevékenységét és azt szétosztotta ismeretlen emberek között, akik aztán a célpont szexuális zaklatásra alkalmazták a szerzett információt, illetve, hogy ez pontosan milyen társadalmi célt szolgált, nem tudja semmiféle racionális indoklással megindokolni. Mellékesen, nem is lehet megindokolni. Több alkalommal megtapasztaltam, hogy amikor effajta kérdésekkel szembesülnek, akkor a zaklatók EL KEZDENEK IDÉTLENÜL VIHOGNI vagy egyszerûen tagadni. Semmiféle magyarázatot nem tudnak adni arra, hogy mi megy végbe a fejükben, amikor betörnek egy gyermekes elvált asszony otthonába, oda kamerát helyeznek el, felveszik a szexuális tevékenységeit, és szétosszák egymás között, hogy azzal zaklassák ezt a szerencsétlen asszonyt. Szerintem nem is tudják megmagyarázni ezeket a teljesen őrületes cselekményeket és úgy vannak kondicionálva -IGEN ERŐSEN KONDICIONÁLVA-, hogy ezek a cselekmények örömteli események. Valószínűleg nagy ujjongás, ünneplés, öröm és jutalmazás övezi ezeket a cselekményeket, ami által azt kondicionálják a tagok agyába, hogy ezek örömteli, vidám tevékenységek és nem antiszociális, más emberek egyenlõ jogait és emberi méltóságát mélységesen sértő cselekmények. Amerikában híre ment, hogy némely áldozat öngyilkosságba kényszerítését csoportos orgiával ünnepelték meg. Mindenesetre maga a tény, hogy egy csoport tagjaiként hajtják eme ön és másokat romboló cselekményeket végre, illetve, hogy egy erős manipulatív, feltehetőleg pszichopata vezető utasításai alatt teszik, amit tesznek NEM MENTI FEL ŐKET sem a személyes felelősség alól, sem az erkölcsi felelősség alól, sem pedig a társadalmi felelősség alól.

A csoporttagokat egyébként ugyanolyan agymosó technikákkal agymossák, mint ahogy teszik azt ismert szektákban és bűnszervezetekben. Elöszőr is valamiféle nemes célnak a nevében szervezik be a zaklatókat, akinek az van beadva, hogy a csoportok "nem agresszív eszközökkel" harcolnak a terroristák, nemzetvédelemre veszélyes kémek, fanatikus rasszisták, megátalkodott bűnözők, erkölcstelen prostik, és ön és közveszélyes elmebetegek ellen. A beszervezett embereknek bizonyítékokat mutogatnak a célpontok "bűnösségére". Ezek a bizonyítékok lehetnek hamis rendőrségi akták, hang és videofelvételek a célpont érzelmi kiborulásáról (amit természetesen szándékosan idéztek elő durva zaklatásokkal, inzultusokkal és lelki bántalmazással), vagy akár összevágott hangfelvételek, amiből úgy tűnik a célpont valamiféle terrorista vagy megátalkodott rasszista. Maguk a csoporttagok aktívan és rendszeresen megpróbálják belemanipulálni a célpontokat bűncselekményekbe, vagy nemzetellenes tevékenységekbe, vagy más immorális cselekedetbe. Ezekről részletesebben írok az "Én történetem" részben, de itt is megemlítem, hogy például egy fickót azért állítottak rám, hogy sétálgasson velem és közben folyamatosan államellenes összeesküvéseket próbáljon velem tervezgetni. No már most én egy nő vagyok, akinek semmiféle politikai affiliációja nincs és nem is vagyok semmiféle szélsőséges csoport tagja, és nem pediglen egy terrorista vagy egy katona, de neki ettől függetlenül fantasztikus ötletei voltak az ORFK épületének megszállására és a rendőrök lefegyverzésére és velem akarta ezeket tervezgetni. Egy háziasszonnyal! Ebből is kitűnik, hogy milyen elkeseredetten próbálnak bizonyítékokat gyártani. Aztán példának okáért meg lettem hívva egy női ismerős által egy Németországból érkező ismerősével tartandó vacsorára. Később felmentünk a lakásukra, ahol ORGIÁBA AKARTAK belevonszolni. Eleve az egész meghívás arra ment ki, hogy engem effajta szexuális tevékenységbe csábítsanak bele. Én voltam a vacsora desszertje. Kék-lila ujjnyomokkal a karjaimon sikerült elmenekülnöm a lakásból. Nos, a csoportok maguk idézik elő és manipulálják ki ezeket a helyzeteket, hogy demoralizálják a célpontokat és, hogy a készült felvételekkel azt bizonyítgassák, hogy jogos a célpontok terrorizálása.

A dezinformálás után a következő lépés a tagok érzéktelenítése és korrumpálása, azaz kiviszik őket a terepre szoktatni, ahol ő maga tanúja lehet, hogy egy célpontot brutalizálnak és az kiborul vagy sírva fakad. Ez érzéktelenítés, amivel az empátiát és az emberséget érzéktelenítik az új csoporttagokban. A későbbiekben már ő maga is részt vesz ilyen akciókban. Ez pedig már a lélek és a személyiség korrumpálása. Az érzéktelenítés és korrumpálás taktikázások tipikusan alkalmazottak a szektákban és bűnöző szervezetekben. Gondoljunk olyan pszichopata szervezetekre, mint például titkos sátánista társaságok. Némelyik közülük elvárja, hogy a tagok gyilkosságot kövessenek el, hogy ezzel a csoport teljes értékű beavatott tagjaivá váljanak. A Koponya és Csont nevű Yale-egyetemi már-nem-is-olyan-titkos sátánista társaság, akik a náci-sátánista CIA-t drogfutárokkal, agy-erőszakolókkal, gyermekmolesztálókkal és profi gyilkosokkal látja el, azt követeli meg az újoncaitól, hogy egy koporsóban feküdve egy egész csoport előtt maszturbáljanak közben elmesélve a szexuális élményeiket. Ezt természetesen videóra veszik. Azzal, hogy egy embert ritualizált viselkedésbe kényszerítenek vagy manipulálnak a csoportbatartozás feltételeként -olyan viselkedésbe, ami egy normális embert mélységes szégyenérzettel töltene el- a pszichopata szervezet teljesen eltorzítja a tag személyiségét, ha volt egyáltalán neki ilyen, és önmaga egy korrupt, ledegradált árnyékává teszi. Egy amolyan mesterségesen előállított pszichopatává vagy "Sátán inassá". Ez történik a szervezett csoportos zaklatókkal is, amikor másokat olyan bánásmódnak tesznek ki, ami miatt egy normális ember lelkiismeretfurdalást, bűntudatot vagy szégyent érezne.

A szervezett csoportos zaklatók, úgy tűnik semmiféle szégyent vagy bűntudatot nem éreznek a célpontok bántalmazása miatt, amiből az válik nyilvánvalóvá, hogy azt is mondhatják nekik, hogy a célpontokra nem lehet hatni az értelem szavával, nem teljes értékű, hanem mondjuk 5/8 értékű személyek, vagy olyan borzalmas bűnöket követtek el, hogy nem is kell megkísérelni tárgyalni velük, és ezért szükségesek az ilyen képtelen terrorizálási és üldöztetési módszerek. Előítéleteket és stigmákat is használnak, amikkel megmagyarázzák a csoportos szervezett zaklatás okát. Ha valaki már eleve előítéletes bizonyos embertípusokra, vagy például a talmudista zsidók esetében, ha már eleve úgy van nevelve, hogy a nem-zsidók nem emberek, hanem állatok, akiknek a meggyilkolása nem számít istentelenségnek vagy bűnnek, akkor nagyon könnyű rájátszani ezekre az előítéletekre.

A csoporttagoktól a KGB-hez és a Stázihoz hasonlóan, titoktartást követelnek meg.
 Elvárják tõlük, hogy a legnagyobb titokban tartsák vagy letagadják a részt vételüket ezekben a szélsőséges tevékenységeket folytató csoportokban. Ennek a fő oka, az, hogy a vezetők tudják, hogy az egész program gigászi méretű hazugságokra van alapozva és nem tudnák a többségi társadalom előtt racionálisan megindokolni a tevékenységeiket. (De mivel a zaklatók fizettséget és előnyöket is kapnak a terrorholokauszt tevékenységeikért feltételezhető, hogy a titoktartásuk egyik oka a pénzkereseti forrásuk és más elõnyeik védelme is.) A csoportvezetők a beáramló információt is szűrik, hogy ezek ne ássák alá a program céljait. Majdnem bizonyos, hogy vigyáznak arra, hogy a tagok ne tudjanak párhuzamot vonni a KGB és a Stázi tevékenységei, a sátánizmus és a holokauszt, illetve a saját szélsőséges tevékenységeik között. Valószínűsíthető, hogy az olyan megnevezések, mint az "MK-Ultra", "COINTELPRO", "szekta", "zsarnokság", "genocídium/holokauszt", "csoportos kínzás és üldözés", "kényszer öngyilkosság", vagy akár "sátánizmus" nem szerepelnek a csoportok nap, mint nap alkalmazott szótárában. Az is valószínűsíthető, hogy valamiféle mentális gátat 'építettek bele' a tagok gondolkozásába, aminek az a szerepe, hogy ha kívülről bizonyos információval bombázzák őket, akkor azok az információk egyenesen egy mentális szemetes kosárba kerüljenek. Amikor a csoporttagok kínos kérdésekkel találkoznak, akkor egyszerűen elutasítják azokat, mint "összeesküvés teóriákat", elmebetegséget, üldözési mániát, hamis vádakat, képzelődéseket, hazudozást stb. Ez egy agymosó technika és a valóságban roppant jól működik. A mechanizmusa hasonlatos a belénk kondicionált előítéletek mechanizmusához. A mentálisgát tehát nem fizikai támadástól védelmezi meg a csoporttagokat, hanem az információtámadástól, és ezzel elérik, hogy a csoporttagok bizalma ne rendüljön meg a csoportok céljaiban és magukban a csoportvezetőkben.

Parallel vonható a mai szervezett csoportos zaklató csoportok, amik amellett, hogy terrorcsoportoknak minősülnek, lényegében sátánista politikai és részvénytársasági szekták is, és a náci csoportok között, amik végső soron szintén sátánista politikai szekták voltak. A náci szektatagoknak óriási hazugságokat adagoltak és ezek a hazugságokat a média segítségével és szűrt információkkal erősítették meg. Így tudták megszerezni a szellemi réteg nagy részének támogatását és elérni, hogy intelligens jóravaló emberek a saját embertársaik elnyomóikká és kivégzőikké váljanak. Pontosan ilyen manipuláció és agymosás történik ma is anélkül, hogy a többség tudatában lenne. Németországban, amikor az egész náci őrület elkezdődött, akkor belügyeseknek nevezték őket, akik nem hivatalosan az Állambiztonsági Hivatalnak dolgoztak, hogy megvédelmezzék az államot a veszélyes elemensektől. Oroszországban Vörös Brigádnak vagy Állampolgári Brigádnak nevezték őket, akinek a feladata a civil rend fenntartása volt. A mai szervezett zaklató csoportok úgy tűnik a terrorizmus, bűnözés, erkölcstelenség ellen harcolnak. Bizonyosan minden országban igen nemes nevet adnak maguknak és igen nemes célokat tűznek ki a csoporttagoknak. Amerikában például állampolgári szomszédfigyelő csoportok a frontok, akiknek a feladata a szomszédságok "biztonságának" ügyelete. A valóságban azonban ezek terrorista szervezetek, sátánista politikai és részvénytársasági szekták, és ők maguk bűnözők, sokszor elmebeteg bűnözők. Nem a célpontoktól kell megvédelmezni a társadalmainkat, hanem maguktól a csoportoktól kell megvédelmezni a célpontokat és a társadalmainkat. A célpontok jobbára az égvilágon semmit sem tettek.

Megemlíteném azt is, hogy ezeknek a szervezeteknek a tagsága igen vegyes képet mutat. A célpontok világszerte teljesen egyezően arról számolnak be, hogy mindenki, otthontalantól fehér gallérosokig részt vesz a szervezett csoportos zaklatásban. A beszámolókban szerepelnek szomszédok, barátok, munkatársak és a célpontok családtagjai is. A beszámolókban szerepelnek rendőrök, tűzoltók, közterületfenntartó alkalmazottak, taxisok, biztonsági őrök, üzletek és még éttermek/kocsmák is. A zaklatók között vannak teljesen tiszteletreméltónak TŰNŐ emberek, vannak köztük értelmiségiek, mint például ügyvédek, orvosok, hivatalnokok, de ugyanúgy vannak köztük csövesek, munkanélküliek, fiatalok, tanulók, elmebetegek, bûnözök és árvák is. Ezeket az embereket aztán betanítják a teljesen ártatlan célpontok követésére, zaklatására, lelki és fizikai kínzására. Az USA-ban némely ilyen szervezet közzétette, hogy olyan 'kémeket' keres, akik a munkájuk révén bejárhatnak mások otthonaiba, vállalkozásaiba és, akik jelen vannak a tömegközlekedésben. Postai alkalmazottakat, gáz és vízmű alkalmazottakat, kéményseprőket, buszvezetőket, metró biztonsági őröket és térmegfigyelősöket, kamionsofőröket, is beszerveznek. Ez tökéletesen meg is magyarázza azokat a célpont beszámolókat, amikben a célpontok állítják, hogy postások vagy közüzemi vállalatok alkalmazottai is részt vesznek a zaklatásukban. Ám a célpont beszámolók között nem ritkán előfordulnak olyan esetek, amikor érthetetlenül mindenféle közúti munkálatokat folytatnak a házuk és munkahelyük környékén, illetve, hogy bizonyos frekventált üzletek hirtelen rossz minőségű szolgáltatást nyújtanak nekik, vagy mindenféle hibákat csinálnának, mintha inkompetensek lennének holott addig minden rendben volt a szolgáltatásaikkal. Ebből sejteni lehet, hogy megkeresik a célpont által frekventált üzleteket is és a közúti munkásokat zajkeltés céljából vezénylik ki a célpontok otthonaihoz és munkahelyeihez.

Ami a spicli netwörköt illeti, állítások szerint olyan kiterjedt spiclirendszert építettek ki, hogy szinte már minden utcatömbben van egy emberük. Ez rengeteg spicli. 
Budapest lakósságának majd 8-10 százaléka gátlástalan, arcátlan spicli. Amit ezek a buta erkölcsileg lezüllött, lebutított és gátlástalan emberek nem tudnak vagy nem akarnak felfogni az az, hogy ilyen méretű és ilyen masszív állampolgári kémrendszer csak SZTÁLIN alatt volt, márpedig Sztálin rendszere egy totalitáriánus tömeggyilkos diktatúra volt.

A zaklató tagokat mindenesetre mindenféle szélsőséges történetekkel motiválják és jutalmakat kapnak az antiszociális, életellenes és néha teljesen őrült cselekedeteikért. A jutalmak lehetnek kisebb vagy nagyobb pénzjutalmak, mobilkártya feltöltések, biztos állás vagy egy jól fizető állás, a csoport hierarchiában való feljebb lépés, és különböző más előnyök. Ahogy említettem, Amerikából érkeztek beszámolók arról, hogy egy-egy célpont öngyilkosságba kényszerítését CSOPORTOS ORGIÁVAL ünnepelték meg. Ez már az őrület teteje, de ha tudjuk, hogy a sátánisták két fő jelképe a vér és a sperma (ami megjelenik a Szabadkőművesség hagyományos fehér alapon piros kereszt zászlajában is), akkor nem is olyan bizarr, hogy a halált és a spermaorgiákat összekötik. Számukra a halál/vérontás és orgiás spermafürdőzés egybe tartoznak. Az a híresztelés miszerint a csoporttagok nem kapnak semmiféle jutalmat és csak a csoportirányítók és működtetők profitálnak ebből a sátánista-terrorista tevékenységért NEM igaz. Az elkövetõk mindenféle elõnyöket élvezhetnek az emberirtásban való részt vételükért, ha mást nem érzelmi és erkölcsi elõnyöket.

A csoporton belül már-már egyfajta sportszellem is uralkodik, úgy ünneplik a célpontok ellen sikeresen végre hajtott szabotázsokat, bántalmazásokat, szadista lelki kínzásokat, mintha egy darts táblának a kellő közepébe találtak volna bele éppen. Sőt, néha nyilvántartják a pontokat is (célpont:szervezet 2:5), mintha csak a célpontok élő darts táblák lennének! (Ha valaki még nem látta a Schindler listájában azt a részt, ahol az őrült pszichopata SS tiszt, Amon, a koncentrációs tábor balkonjáról találomra lövöldözik a tábor foglyaira, akkor feltétlenül nézze meg, mert pontosan valami ilyesmi történik a szervezett zaklatás keretében! A fegyver a szervezett csoportos zaklatás, a golyók pedig a zaklatók, és aki meghúzza a ravaszt az egy sátánista-náci klinikai pszichopata.)

Azokban a csoportokban, ahol erős a sátánista befolyás a csoporttagokat sátánista szimbólumokkal is jutalmazzák és jelölik, amelyek Európában legalábbis, sárga, narancssárga vagy fekete színűek. Az újoncokat rózsaszínnel jelölik, míg a hierarchiában felül állók például sárga nyakkendőt viselnek sötét (jobbára fekete) öltönnyel. Még a nyakkendőbe beleszőtt sárga vagy narancssárga színek, vagy ing/poló színe is jelezhetik a tag fontosságát a szervezetben. Ezekre tehát érdemes odafigyelni.

A csoporttagok összeomlott valóságérzetére még egyszer külön ki kell, hogy térjek, mert véleményem szerint teljesen egyértelmű, hogy a szervezett csoportos zaklatók közül soknak összeomlott a normális valóságérzékelése, és ön és közveszélyes állapotban van. Képzeljük csak el, hogy egy ilyen zaklató fizikailag megtámadja a célpontját, a sérülésekről pedig látlelet készül. A zaklató úgy fogja ezt megmagyarázni, hogy a célpont HIPOCHONDER. Tehát a valós fizikai sérüléseket hipochondriának állítja be. Vagy a célpontot durván leverik, beáll a sokk, aztán jönnek a traumával kapcsolatos rémálmok, végül egy klinikán felállítják az Aktút Stressz Szindróma vagy Poszttraumás Stressz Szindróma diagnózist, a tapasztalt tünetek alapján, amik súlyosabb traumáknál adottak, és ember legyen a talpán, aki el tudja színészkedni őket. A támadó egyszerűen hazugnak állítja be a célpontot, vagy hipochondernek, vagy egyenesen megvádolja a világ egyik legkiválóbb nemzetközi intézményének 3 pszichiáterét azzal, hogy inkompetensek és nem tudják, mit csinálnak. A stressz, mint tudjuk mindenféle tüneteket produkál előbb utóbb. A súlyos hosszan tartó stressz esetében beállhat a központi idegrendszer sérülése, ami észlehető olyan tünetekből, mint a szemideg rángatózás, vagy a végtagok remegése, fájdalmak a nyak és a hát területein. Ezek tünetek tehát észlehető tünetek és a szakemberek jól tudják milyen körülmények idézhetik elő őket. A zaklatók, amikor szembesítve vannak ezzel ismét hipochondernek nevezik a célpontot. Ott áll a célpont előttük 10 évnyi zaklatás után, önmagától összevissza rángatózik a szemöldöke (amit nem is lehet elszínészkedni) és remeg a keze, márhogy majdnem egy rokkant, és ők azt állítják, hogy a célpont ezeket a tüneteket beképzeli és elszínészkedi. Képesek arra, hogy a TÉNYSZERÛ VALÓSÁGOT nem létzõ fantáziának állítsák be!

Mivel sok-sok éve vagyok ennek a tevékenységnek a célpontja és igen sok ilyen sátáni kommu-fasiszta emberirtóval volt dolgom, a legkategórikusabban állítom, hogy sokuknak teljesen összeomlott a valóságérzékelése és nem tudnak már különbséget tenni a valóság és az ő saját delúzió és hazugságviláguk, irracionális gondolataik és rögeszméik között. Van amelyik a fizikai valóságot megpróbálja semmisbe venni és beleigazítani az irracionális valóságába, ahol nincsenek következményei a saját cselekményeiknek. Van, amelyik már olyan szinten hazudozik, hogy NEM is tudja megkülönböztetni már a hazugságot az igazságtól. Van, aki egyre jobban belemélyed abba az ideációjába, hogy õ isteni és jogában áll kiirtani a másikat. Vanm, aki már olyan régóta vesz részt ebben a rituális emberirtásban, hogy a cselekmények átrelegálódtak a tudatalattijába és szinte már tudattalanul hajtja végre a taktikázásokat, mintegy reakcióként bizonyos embertípusra. Véleményem szerint ezek az emberek már ön és közveszélyesek. Amikor már egy ember nem tudja regisztrálni a valóságot, vagy annak egy lényeges részét, és önmagát teljesen disszociálja a saját cselekményeitől, nem ritkán ártó és kártékony cselekményektől, és azoknak a következményeitől másokra a valós világban, akkor ott már nagyon-nagy baj van. Az ilyen emberek egy lépésre vannak attól, hogy akár előre eltervezett gyilkosságokat kövessenek el csoportosan, majd azzal az őrülettel érveljenek, hogy "a fickó hasznot húzott abból, hogy meggyilkoltuk, mert legalább tanult egy jó kis leckét az életről és tapasztalatokat gyűjtött a meggyilkolásából". Vagy még rosszabb esetben azt állítsák, hogy a halott ember hipochonder és csak beképzeli azt, hogy meghalt.

NŐI ZAKLATÓK

A terrorholokausztban úgyanúgy vesznek részt nõk is, mint férfiak, és nem is különbek a férfi kommu-fasiszta emberirtó bûntársaiktól, sõt néha még kegyetlenebbek és gátlástalanabbak is. Ami nekem feltűnt ezekben a nőkben az az, hogy nem igen vannak nekik női belsőtulajdonságaik. És itt valóban nem a külsőségekről beszélek, hanem olyan belső tulajdonságokról, amik hagyományosan a nőkkel asszociálhatók. A külsőségeket illetően vannak közöttük kifejezetten nőies kinézetű szerevezett csoportos zaklató tagok is. A hagyományos női tulajdonságok, az érzelmesség, a szeretet, a gondoskodás, az erős intuíció, gyengédség és az eredendő intelligencia és bölcsesség. Viszont a terrorholokauszt elkövetõ nőknél inkább a hagyományos férfiakkal asszociált tulajdonságok figyelhetők meg: rámenősség, rivalizálás, hatalomsóvárság, pénz és pozíciómotiváltság, érzelemmentesség/keménység, az empátia hiánya, számítás stb. Ami még ennél is döbbenetesebb az az, hogy ezek a nők a saját gyermekeiket, lányaikat és fiaikat, effajta sátánista-fasiszta-terrorista gondolkodásra és magatartásra nevelik, holmi antiszociális, embergyilkos kommu-náci õrülteket nevelve a saját gyermekeikből. Ezek nem is nők, hanem lelkileg elferdült torzszülemények, akik az élet, család és társadalom alapjai ellen követnek el borzalmas bűnöket. Inkább használnák a női energiáikat a kollektív emberi tudat pozitivizálásához, mint ilyen negatív pusztító őrülethez!

GYERMEK ZAKLATÓK

Bármennyire is közízlést sértő és hihetetlen sokszor a zaklatók a saját gyermekeiket is felhasználják és megtanítják kémkedésre és ZAKLATÁSRA. A célszemélyekben a gyermekek felhasználása szervezett csoportos zaklatásra mélységes undort kelt. Hogy egy szülő a saját gyermekét emberek csoportos kínzására és kiirtására, családok rombadöntésére, kényszeröngyilkosságokra, zaklatásra használja fel az nem csak a célpontokat, de minden ép elméjű és normális érzelmi világgal felszerelt emberből borzalmat vált ki. A célszemélyek nem fordulnak ezzel az információval a közvéleményhez, mert attól félnek, hogy már amúgy is parnaojásak nézik őket, és ha felfedik a tényt, hogy gyermekeket is felhasználnak effajta tevékenységhez, akkor aztán végképp senki sem fog hinni nekik, mert egy normális ember nem hinné, hogy egy szülő képes lenne ilyen őrületes atrocitásra. Egyébként megjegyezendő, hogy azok a zaklatók, akik a gyermekeiket is beszervezeik és belenevelik a spicliskedésbe és mások zaklatásába, kínzásába nem térnek el a többi elmebajostól és nem igen tanusítanak szégyenérzetet. Ebből azt a következtetést lehet levonni, hogy vagy nem szeretik a saját gyermekeiket és azokat egyszerű használatitárgyaknak látják, akiket elõnykovácsolásra használhatják fel, vagy a legőszintébben abban az őrült hitben vannak, hogy ők a "jó fiúk", akik a "rossz emberek" ellen harcolnak erõszakossággal és gonoszsággal. Csakhogy itt az hijjázik, hogy a célpontok nem bűnözők, nem gátlástalan emberek, nem fanatikus rasszisták, nem terroristák és nem is ön és közveszélyes elmebetegek, és a taktikázások sokszor bűncselekmények. Mitöbb az az elképzelés, hogy a jó kieszközléséhez gonosz cslekedeteket kell véghez vinni egyszerûen DELÚZIÓ!

A GONOSZ INKOGNITÓBAN


A csordamentalitás gyenge énűjein, kis akaroklennijein, férfivá akarni váló nőjein, fanatikus rasszistáin és fasisztáin kívül, van egy másik kategóriája azoknak, akik részt vesznek ebben a leplezett globális holokausztban. Õket már többször említettem másütt. Ők azok, akik az őrület egy akut verziójában szenvednek és úgy nevezzük őket hogy "eredendően gonosz" vagy pszichopata. (Róluk részletesen a
'pszichopátia' oldalon írtam. Ezek az emberek azért vesznek részt ebben az üldöztetési, kínzási és gyilok programban, mert nemes egyszerűséggel szeretik kínozni az embertársaikat és élvezik, ha másoknak szadista módon szenvedéseket okozhatnak. A sátánisták közül sokan pszichopaták. Ám a legtöbb közülük fizeti az adóját, fizeti a számláit, ott vannak a közösségeinkben és bizonyosan kedvelik is őket. A fiaikat foci meccsre viszik, mint apukák, és a lányaikat csajszi zsúrra viszik, mint anyukák. Vannak közöttük olyanok, akik lényegében modell állampolgárok, amilyen mindenki szeretne lenni. Kívülről rendezett életet élnek. Ott élnek az utcáinkban, bármelyik utcában. Vannak közöttük tanulatlanok és tanultak, szegények és gazdagok. Látszólag nincs semmi különös bennük. Persze vannak közöttük látványos bűncselekményeket elkövetők is, valódi börtöntöltelékek is, de a legtöbbjük nem az. Az átlagos pszichopata olyan, mint mi magunk: tanítanak az iskoláinkban, rendőrök, bankárok, benzinkutaknál vagy biztosítási cégnél dolgoznak, vannak családjaik, és akár aktívak lehetnek különböző közösségi és társadalmi tevékenységekben.

Ezek az emberek valójában olyan bűnözők, akik maga az Élet és mások életképessége ellen követnek el bűncselekményeket. Ez sokkal súlyosabb bűncselekménynek minősül, mint a gazdasági bűncselekmények, hiszen lelki és pszichikai nyomorultakká tehet embereket, szétzúzhatja a kapcsolatainkat és a közösségeink jó atmoszféráját. De néhány kivételes esettől eltekintve, amikor is tömeggyilkosokról és látványos bűncselekményeket elkövető bűnözőkről beszélhetünk, az általuk elkövetett bűncselekmények olyan szofisztikáltan és titkos módon végre hajtottak, hogy nem lehet őket egyértelműen bűnözőknek nyilvánítani. Nem egy adott meghatározható és egyértelmű esetben nyilvánul meg a kártékony bűnöző mivoltuk, hanem inkább abban, hogy ők állandóan kártékonyan és bűnöző módon viselkednek. Az egész életük, arról szól, hogy másokat felhasználva, másokat manipulálva, másokat kihasználva, mások jogain, boldogságán, kapcsolatain, érdekein áttiporva, mások életenergián parazitáskodva, érvényesüljenek. Számukra ez a lét normális módja. Ezek az emberek nagyon szofisztikált és szubliminális módszerekkel dolgoznak, de a károk, szenvedések, veszteségek gigásziak, mind individuális személyek számára, mind közösségek, mind pedig intézmények és vállalatok számára, azaz az egész társadalom számára.

Ami nagyon érdekes az az, hogy ezek a társadalom felé normalitás álarcát viselő ál-jó, ál-igaz és ál-normális emberek sokszor olyan szerveződésekben, szervezetekben és cselekményekben vesznek részt, amelyek célja a gonosz megsemmisítése. Meggyőződéssel vetik bele magukat akármilyen gonosz megsemmisítésébe, és fura dolog, de néha úgy tűnik, hogy éppen azért olyan destruktívak, mert annyira vágynak a gonosz elpusztítására. Rettenetesen gyűlölni tudnak másokat, de ezt jobbára az "igazságosság" nevében teszik. Legalább is látszólag. A valóságban azonban a gonosz bennük lakozik és ezekkel látszólag nemes és jó cselekményekkel a saját szadista hajlamaikat élik ki, és ők kifejezetten élvezik mások kínzását, degradálását, bántalmazását, manipulálást. Ez az egyik oka annak, hogy részt vesznek a csoportos szervezett zaklatásban. A másik oka az, hogy úgy érzik, hogy a túlélésük múlik azon, hogy azokat az embereket, akik a hatalmukra veszélyt jelentenek kiirtsák. A harmadik oka a reészt vételüknek az, hogy hatalmat akarnak az embertársaik felett és minél brutálisabbak a módszereik, annál feljebb juthatnak a csoporthierarchiában. Ez pedig anyagi és csoportelismerést jelent, és ez a pszichopaták számára roppant fontossággal bír.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése