2020. január 12., vasárnap

Csendes holokauszt











Csendes holokauszt





Szisztematikus, tervezett és tudatos "szelektálás" folyik a magyar népességben, a gyengéket, szegényeket, betegeket halálra ítéli az Orbán-kormány



 2019. december 22. - 06:33


Az Orbán-kormány új tb-törvénye legalizálja azt a helyzetet, hogy valakinek nincs társadalombiztosítása, ezért nem jár neki orvosi ellátás. Az általános “ingyenes” orvosi ellátás eddig sem volt ingyenes, viszont megőrizte azt a gyakorlatot, hogy a beteget el kell látni, az államnak ez kötelessége. 
A kép illusztráció! - Forrás: MTI
A beteg pedig majd rendezi utólag a tb felé fennálló tartozását. De csak a tb-t kell fizetni, nem a megfizethetetlen orvosi ellátást és gyógyszert. Az új tb-törvény ennek vet véget azzal a rendelkezéssel, hogy akik 3 hónapig nem fizetik be a havi 7500 forintos (amely 2020. január 1-től 7740 Ft - a szerk.) járulékot, elesnek az “ingyenes” egészségügyi ellátástól, illetve gyógyszertámogatástól.
Ez az embertelen rendelkezés a legrászorultabb embereket ítéli halálra. A rendelet nyilvánvaló célja az, hogy a tolvajbanda a tb kiadásain spóroljon, hogy még többet tudjanak lopni, másrészt egyszerűen halálra ítélik a szegény, elesett embereket, akiknek annyi pénzük sincs, hogy a minimális hozzájárulást befizessék. Ez azért is felháborító, mert a három havi 22 ezer 500 forint olyan nevetséges összeg, hogy ennek hiánya miatt nem lehetne megtagadni az orvosi ellátást. Hamis hivatkozás, hogy Amerikában és máshol sem lehet biztosítás nélkül igénybe venni az orvosi szolgáltatást, de Amerikában és ezeken a helyeken nem lökik az árok szélére a magatehetetlen beteg embert, mert a Medicaid és egyéb szociális hálók ilyenkor belépnek a rendszerbe. Magyarországon ilyen nincs.
Orbán Viktornak nincs szüksége beteg és szegény öreg emberekre, akiknek nem kell már élniük. Nem rájuk kívánja költeni az állam pénzét. Senki nem fog fellázadni azért, mert észrevétlenül elhullanak a gyengék, a szegények, az elesettek és az idős betegek. A Taigetoszra teszi ki Orbán “nemzeti kormánya” ezeket az embereket, egyszerűen halálra ítéli őket, és a rájuk fordítandó pénzt ellopja az Orbán-család. Egy ilyen intézkedést csak akkor lehet meghozni, ha a biztosításból kieső betegek megsegítésére létrehoznak olyan szociális hálót, amely életben tartja őket.
Ez az első lépés afelé, hogy Orbán bevezesse azt a gyakorlatot, hogy nem lesz mindenki biztosítva, mert ha ez törvényesített állapot, akkor a munkáltatók is arra törekszenek majd, hogy ne fizessenek tb-hozzájárulást, és feketén dolgoztassanak embereket, akik a kiszolgáltatott helyzetük miatt elvállalnak mindent tb nélkül is. A szegényeket, akiknek a tb befizetése és a napi étel közül kell választani törvényesen biztosítás nélkülivé teszik. Hiszen ez egy lehetséges forma: lehet nem fizetni, csak akkor nincs ellátás. Ez elmozdulás a hosszabb távú célok felé, hogy még az állami társadalombiztosítási rendszert is üzleti alapokra helyezzék, és lassanként megfizethetetlenné tegyék. Csak a fiatalok, erősek és gazdagok maradnak meg.
Amikor azon gondolkodnak sokan, honnan van ezeknek ennyi pénzük, amit ellophatnak, miközben más kormányoknak soha nem volt ennyi pénzük, akkor az uniós pénzek mellett ezekre a “megtakarított” összegekre kell gondolni, amelyeket egyszerűen elvettek a szociális ellátásból. Nemcsak a magánnyugdíj-pénztári százmilliárdokat lopták el, hanem mindenféle szociális és egyéb kedvezményt, amit pótol a lakosság, ahogy tud, viszont az államkassza terheit csökkentették, a megmaradt pénzből pedig stadionokat építenek és lopnak, mint a szarkák. A Nemzetközi Valutaalapot kirúgták, mert az eladósodás miatt “megszorításokat” követeltek, de Orbán ezeknél sokkal durvább “megszorításokat” hajtott végre a szociális és a közszférában, csak nem nevezték annak. Emellett átláthatatlanná tette az államot Orbán ezzel.
Tudatos, cinikus és embertelen népirtás, ami zajlik. Mi soha nem néztük jó szemmel ezeket a kijelentéseket, mert túlzónak találtuk azokat, de a mostani törvény megerősíti, hogy itt szisztematikus, tervezett és tudatos “szelektálás” folyik a magyar népességben. A gyengéket, szegényeket, rokkantakat, betegeket, hajléktalanokat kiirtják. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy ők is emberek, nekik is joguk van élni, meggyógyulni, élvezni a teremtett világot, szeretni, örülni. (nepszava.us)




300 ezres nyugdíjt szerezhetnek olyanok, akik nem is Magyarországon élnek

Hír TV Célpont című műsora utánament annak, hogy Magyarország keleti határán hogyan működik az úgynevezett nyugdíjmigráció. A riport szerint többen úgy jelentkeznek be Ukrajnából magyar nyugdíjra, hogy nem is itt élnek, csak vesznek egy ingatlant és átutaznak, amikor a nyugdíjat át kell venni.
Találtak olyan embert is, aki az ukrajnai átlagosan 20 ezer forintos nyugdíj helyett 300 ezer forintot kap Magyarországon.
A trükk az, hogy Ukrajnában kisebb összegekért megveszik a magas jövedelmet igazoló papírokat, amelyekért Magyarországon kiemelten magas nyugdíjat lehet kapni. A magyar állam egy 1963-as, szovjet- magyar szociális egyezményre hivatkozva fizet jóval az átlag fölötti nyugdíjat azoknak, akik egyetlen percet sem dolgoztak itt és egy fillért sem adóztak Magyarországon. Ehhez magyar lakcím is kell, amelyet már 40 ezer forintért kínálnak az interneten.

CÉLPONT: Pörög az ukrán nyugdíj- és szavazatbiznisz

https://www.youtube.com/watch?v=O1Hc6BXVdYw&feature=emb_title



A műsorban arról is szó esik, hogy drasztikusan nőtt Szabolcs- Szatmár – Beregben az ukrán határ közeli apró falvak lélekszáma, így drasztikusan nőtt a szavazásra jogosultak száma is.  Például az elmúlt hat évben Beregsurányban, Botpaládon és Lónyán megkétszereződött, Kispaládon megháromszorozódott a szavazásra jogosultak száma.








Csendes holokauszt a huszonegyedik században itt Európában !!! És ez nem behazudott számokra épül !!! Halál a fasiszta pártvezérekre !!! Halál a rabló bankárokra , Halál a levezénylő szabadkőműves páholyokra !!!! Halál a mindenkori helytartókra !!! Halál rájuk , hogy megújuljon ez az ország !!! Haslál minden betolakodó percemberre hazaárulóra . Több lámpavasat , és kötelet !!!!








4000 magyar lett öngyilkos a devizahitelük miatt







Tasnádi: megvezettem Gyárfás Tamást





Bíró Icának három barátja is öngyilkos lett a devizahitel miatt



A Metal Lady klubja feneketlen kúttá vált a devizahitel miatt, de neki még mindig vannak lehetőségei - nem úgy, mint annak a három ismerősének, akik két hónapon belül lettek öngyilkosok a kilátástalannak tűnő helyzetük miatt. Dopeman, bár megtehetné, nem panaszkodik, mint mondta, más embereknek sokkal nagyobb problémáik vannak a törlesztéssel, mint neki. Hajdú Péternek még 16-17 évig kell nyögni az építkezésre felvett kölcsön részleteit, emiatt napi 14 órákat dolgozik. "Én tartom el a családomat, és nagyon nehéz" - ezt mondta minden TV2-s műsor producere.


Nemrégiben Ganxsta Zolee mesélt a Velvetnek arról, hogy akár a hányást is elkapja füllel a kamerák előtt, csak törleszteni tudja devizahitelét, VV Lacinak pedig a házát is el kell adnia a svájci frank alakulása miatt. A bajban nincsenek egyedül, Bíró Ica, Dopeman és Hajdú Péter is hasonló cipőben jár – bár lehet, hogy már nem sokáig.

Bíró Ica a hitel miatt eladja vagy kiadja klubját

"Az én hitelem is – mint mindenki másnak – majdnem a duplájára nőtt, amit annak idején a klubom felújítására és felfuttatására vettem föl" – mesélte a Velvetnek Bíró Ica. "Tehát én egy munkahelyet teremtettem, ami az egészségről, a fittségről szól, az emberek testi-lelki harmóniáját segíti elő. A könyvem fizikai megvalósulása lett a klub, ami működött is négy évig. Nagyon sokan szerettek oda járni és én is nagyon szerettem ezt a helyet. A hitel miatt viszont elment a kedvem, így egy feneketlen kút lett az egészből, inkább kiadom vagy eladom. Mindettől függetlenül megoldom a dolgaimat, szerencsére vannak lehetőségek, amikkel megpróbálok élni" – magyarázta a Metal Lady, akinek két hónapon belül több ismerőse is öngyilkos lett a kilátástalan helyzet miatt.
"Egyikőjük ügyvédnő volt, a vállalkozásához vette fel a hitelt. Elveszítette mindenét, mert nem tudta fizetni a részleteket. Idegileg kikészült, egy családot hagyott maga után. Rövid időn belül egy másik barátnőm is öngyilkos lett, egy építkezési vállalkozó hölgy, aki ugyanilyen szituációba került. Két hónapon belül a harmadik öngyilkos ismerősöm pedig egy úr volt a baráti körből, aki újrahasznosítással foglalkozott. Ő is a vállalkozásába fektette a felvett összeget, de nem ment tovább a szekér, mindenét elvesztette, a gyerekei otthonát is. Felakasztotta magát."

19-debdukzim
Bíró szerint ők hárman mind olyan emberek voltak, akik egész életen át dolgoztak, összerakták a vagyonukat a gyerekeikre, a biztonságos jövőre gondolván, és nemhogy biztonságos jövő nem lett, hanem merő borzalommá vált az életük. "Megmondom őszintén, én is megbántam, hogy bíztam a bankok reklámhadjáratában, mert a tények azt bizonyítják, hogy a svájci frank alapú hitel hibás áru volt, anyagi csapdába ejtve az ügyfeleket, így sokaknak ellehetetlenítve az életét. Most úgy hallom, vannak alternatívák, és reménykedem abban, hogy állami vezetés szinten megoldás születik. Én mindent elkövetek majd azért, hogy az ismeretségemet kihasználva támogassam azokat, akik ebbe a helyzetbe kerültek, hogy ne történjen többé soha emiatt öngyilkosság. Úgy gondolom, hogy elfogadható eredményt csak összefogással  tudunk érni" - bizakodott a fitness-szakértő.

Dopeman panaszkodhatna, de nem teszi

Dopemannek egy devizahitele van, amit 2006-ban vett föl egy autóra, és ami négy hónap múlva lejár. "34-35 ezer forintot fizettem rá induláskor, amikor a kocsi viszonylag újnak számított (2003-as), most pedig már egy leharcolt autónak számít, és így fizetek 56 ezer forintot. Ha így nézzük, igen, megviseli a pénztárcámat" – magyarázta a zenész. "De mivel nem vagyok panaszkodós típus, azt gondolom, más embereknek sokkal nagyobb problémáik vannak, mint nekem. Fizetem, mert nincs más választásom. Remélem, hamarosan vége ennek az egésznek." A 37 éves rappernek nemrég hitelkönnyítést ajánlott a bank, ám ő – Kökény Attilával ellentétben – nem élt a lehetőséggel. "Szerették volna, ha rögzített árfolyamon két évre elnyújtom a négy hónapot. Megkérdeztem az ügyintézőt, hogy normálisnak gondolja-e, hogy még két évre eladósodjak a négy hónap miatt."

Hajdú Péter napi 14 órát dolgozik, hogy tudja fizetni a törlesztőrészletet


"Amikor építkeztünk, akkor vettük fel a devizahitelünket 20 évre, úgy 3-4 évvel ezelőtt" – nyilatkozta a Velvetnek Hajdú Péter, minden TV2-s műsor producere és bisztrótulajdonos. "Akkoriban 156 forint körül volt a svájci frank, így nyilván nagyon rosszul érint minket is, hogy azóta 230-250 forint körül mozog. Napi 14 órákat dolgozom, és abból finanszírozzuk. A feleségem gyesen van, én tartom el a családomat, és nagyon nehéz. Rengeteg embert érint ez a dolog. Van ugye a hitelminősítés, ami elbírálja először a jelzáloghitelek esetében a fedezet értékét, majd keresetigazolás alapján elbírálja, hogy ki mennyi hitelt képes fizetni. Ha valakinél megállapítják azt, hogy valaki 150 ezer forintot tud fizetni, az nem tud kifizetni 250 ezret, hiszen azóta sem történtek csodák. Egyelőre nincs szükségünk áthidaló kölcsönre, illetve a pénzügyi tanácsadónk nem javasolta ezt a megoldást, azt mondta, várjunk még egy kicsit" – tette hozzá






Magyarország kiürítése zajlik: pénzhatalmi körök szövetkeztek ellenünk!



Szivárog a nemzeti tőke, fogy a magyar föld, és a magyarok ingatlantulajdona. Kivásárolnak a saját hazánkból?!
Nagyon komoly veszélyben vagyunk.
Egy külső kör szövetkezett ellenünk, feltehetően még a rendszerváltás előtt.
Egy olyan titkos szövetség köttetett meg a magyarok ellen, melynek végcélja a magyar nép Kárpát-medencéből való végleges kitelepítése.
A 89 után rablóprivatizáció, a bankok hazánkba való betelepülése, a pénzügyi ismeretekkel alig rendelkező magyar társadalom tudatlanságának kihasználása nem véletlen történt.
Minden egy előre elrendelt sakkjátszma lépéseként értelmezhető.
Az EU-ba való belépésünk szintúgy! Látnotok kell az összefüggést!
Az EU-ba azét kellett belépnünk, hogy a magyar gazdaságot véglegesen le lehessen gyalulni.
Hogy a nyugati multik betelepülhessenek, és előnyt élvezve felszámolják a hazai őstermelőket, és hogy ne hagyjanak levegőt a magyar vállalkozásoknak.
Leépítették az ipart, a mezőgazdaságot, a nagy gyárainkat, különösen a cukorgyárakat.
A 2004-es EU csatlakozás emellett azt a célt is szolgálta, hogy a 2008-ban százezrével ellehetetlenített, eldevizásított emberek külföldre, nyugatra meneküljenek.
Eközben már ebben az időben is hihetetlen mértékben megszaporodtak a külföldi érdekeltségű vevők a magyar földekre, magyar ingatlanokra.
A magyarokat kvázi kivásárolták otthonaikból, miközben a magyar állam átjátszotta a külföldi oligarchák kezére az országot – írja a magyarokvagyunk.com
Az ország kiüresítése pedig jelenleg is zajlik a kedvezőtlen gazdasági, politikai és közéleti hangulat megteremtésével.
A pénzhatalom azt várja, hogy Magyarország munkaerejét, majd fiatal rétegét végleg elszívja a nyugati “piac”, így az ország lassan de biztosan kiürüljön.
A kiürítés egy több évtizede projekt, de már jól halad.
Ha tartják a nemzetünk ellensége ezt az ütemtervet, úgy 2050-re már gyakorlatilag csak a nyugdíjasaink egy része marad, közülük is rengetegen “kihalnak”.
Fogy tehát a magyar föld, fogy a magyar autonóm ország. Fogy a türelmünk nekünk is, hogy ezt meddig lehet még hagyni!


Kamat, hitel, uzsorás életvitel – a világ bankárai és az Európát fogva tartó titkos status quo


A pénzügyi elit gazdagodása és a szegény országok adósságban való vergődése a jelenlegi világrend status quojának lényege.
Nyílt titok, hogy egy szűk elit uralkodik a világ vagyonának 96%-án!
Jól meghatározható, hogy miféle pénzkörök mesterkednek a háttérben azon, hogy a világ le legyen uralva, és mind gazdasági, mind pedig pénzügyi értelemben monopolhelyzetben maradjanak.
Mindössze néhány világcég áll a több tucat óriásvállalat mögött.
Ezeket pedig szintén kevesek irányítják a háttérből.
Az a bizonyos felső tízezer, mely a belső információk szerint 300 szupergazdag családból áll, akik a világ uzsorahiénáiként is ismertek.


Minden ország adósságban fuldoklik mára a bolygón, és érdekes módon mind ugyanennek a körnek tartozik.
Látszólag persze úgy tűnik, mintha az egyes nagyhatalmak is egymásnak tartoznak “körbe”, de a helyzet a színfalak mögött jóval bonyolultabb.
A világ ÖSSZES pénzügyi intézménye,a bankok, hitel intézetek, kincstárak mind ugyanoda vannak “bekötve”.
Ez egy “kódeljárás” a világ még némileg független országainak és politikai erőinek leuralására, meghódítására.
A kutya ugat, a pénz beszél.
Az egyes országok politikai vezetői, de még az amerikai elnök is csak egy báb, egy játékszer a kezükben, akit dróton rángatnak.
Az igazi erőt, ami manipulálja az egészet sosem látod, hogyan működik az árnyékban.
Egy központi irányító politikát folytat, és ezért látod, hogy ugyanazok a dolgok történnek különböző országokban ugyanabban az időben.
Ez azért van, mert az utasítások egy központi helyről jönnek.
Mára a legfontosabb háttérhatalmi szervezetek “fényre kerültek” az árnyékból:
Ilyenek a Külkapcsolatok Tanácsa (CFR), a Trilaterális Bizottság, a Bilderberg csoport, az Atlanti Tanács, a szabadkőműves páholyok és különböző lovagrendek….stb.
A jelenlegi status quo fenntartása a céljuk minden körülmények között.
Vagyis a világ nemzeteinek nyomorban tartása, a szegények még szegényebbé tétele, és az összes embert adós-rabszolgaságba hajtani.



Az FBI látókörébe került Orbán – most már csak egy célja lehet, hogy elkerülje a börtönt

Írta Takezo -
2019-07-26
   
Tovább dagad a Microsoft botrány, és bár a cég az USA-ban peren kívül, jókora bírsággal (8,8 millió dollár azaz 2,6 milliárd forint) megúszta, Magyarországon tovább bonyolódik a helyzet, az kiszivárgott jegyzőkönyvek alapján.
Az most már teljesen tiszta, hogy a Microsoft Magyarország az amerikai hatóságoknak beismerte, hogy 2013-tól 2015-ig „egy vezető tisztviselője és több alkalmazottja részt vett” egy manipulált beszerzésekre és vesztegetésekre épülő ügyben, amely olyan mértékű csalás, hogy az amerikai tulajdonú leányvállalatnál  nemcsak a Microsoft belső ellenőrei vizsgálódtak, de
A MAGYAR CÉG DOLGOZÓIT AZ FBI IS KIKÉRDEZTE, MIT TUDNAK A KÖZBESZERZÉSEKRŐL.
A magyar viszonyokra jellemzően, olyan összegeket találtak a szerződésekben, hogy a revizorok fordítási hibára gyanakodtak, és többször kérdezték, hogy a “nettó” és “bruttó” kifejezések vajon ugyanazt takarja-e, mint az USA-ban. AZ ORFK például 30 százalékkal fizetett többet a szoftverekért, mint kellett volna, miközben a beszállító cég 30-40 százalékos kedvezményt kapott a Microsofttól. Így az adófizetők 60 százalékkal fizettek többet, mintha közvetlenül a Microsoft Magyarországtól vették volna meg a programokat.
A kormányzat azonban nem talál ebben semmi kivetnivalót. Sőt! Az eltávolított Microsoft vezetőknek meghálálta a tevékenységüket, a cég kormányzati üzletágát korábban vezető Sagyibó Viktor a Miniszterelnökségen kapott munkát, a Microsoft Magyarország korábbi vezérigazgatója, Papp István pedig a Nemzeti Befektetési Ügynökségnél lett elnökhelyettese.
De Polt Péter sem iparkodott a csalások felderítésével, a magyar ügyészség egyszer már gyanú (!) hiányában visszautasított egy feljelentést. Tehát Poltéknak nem volt gyanús, hogy egy Microsoft viszonteladó a kormányzati cégeknek a beszerzési árnál drasztikusan drágábban –akár háromszoros áron is-, eladja a szoftver csomagot, majd a HCS Experts nevű
A MINISZTERELNÖK VEJÉNEK, TIBORCZ ISTVÁNNAK A TULAJDONÁBAN ÁLLÓ CÉG RENDSZERESEN BESZÁMLÁZ ENNEK A CÉGNEK!
Ebben az időben a cég olyannyira megtáltosodott, hogy Tiborcz 389 millió forint osztalékot tudott kivenni belőle. A vizsgálat alá vont állami vállalatoknál az a pletyka járja, hogy nem csak Tiborcz Istvánnak, de a testvérének, Tiborcz Péternek is informális ráhatása volt arra, hogy melyik cég nyerjen egy-egy pályázaton.
Úgy tűnik, ezek az irányított és bőven túlárazott szoftverbeszerzések egészen Orbán Viktor közvetlen környezetéig érnek, és sokkal súlyosabb, mint azt eddig hitték. Már tíznél több magyar kormányzati intézménynél és állami cég körül vizsgálódnak, az eddig adóhatóság és rendőrség mellé felsorakozott  a honvédelmi tárcához tartozó HMEI Zrt., illetve az egészségügy beszerzéseiben érdekelt egykori GYEMSZI is célkeresztbe került.
A most napvilágot látott jegyzőkönyvekben mindzet bizonyítja egy mondat, amelyben az egyik alkalmazott a következőt írta a Microsoft központnak: „Még mindig dolgozunk az üzlet lezárásán. A pénzügyi vonzatokra koncentráltunk, és
BEGYŰJTÖTTÜNK MINDEN SZÜKSÉGES HOZZÁJÁRULÁST A KORMÁNYBAN A MINISZTERELNÖKIG BEZÁRÓLAG.”
Minderre Poltéknak az a válaszuk, hogy megígérték, megkérdezik az amerikai kollégákat, van-e releváns, kiadható információjuk, ha már ők olyan balfékek, hogy a szemük előtt talicskázzák ki az állami pénzeket a magáncégek.
Ha valakinek nem volt eddig tiszta, hogy miért ragaszkodik Orbán foggal-körömmel a hatalomhoz, akkor ez a kiszivárgott eset jól mutatja, hogy egy választási bukás után, egy tisztességes ügyészséggel élete végéig börtönben csücsülne.
És ez még csak a jéghegy csúcsa.




Megeshet, hogy Kárpátalja, a krími forgatókönyv alapján, kiválik Ukrajnából

Már régen megértek a feltételek arra, hogy Kárpátalja kiváljon Ukrajnából. És ahogy az ukrán államgépezet esik szét, megeshet, hogy a Nyugat "áldását" adja egy népszavazásra.
Megeshet, hogy Kárpátalja, a krími forgatókönyv alapján, kiválik Ukrajnából

Az ungvári magyar főkonzulátus épületénél fölavatták a magyar államiság egyik kulcsfontosságú jelképének, Szent István koronájának az emlékművét. Ez kiváltotta az ukrán sajtó és a helyi nacionál-soviniszták dühét. Akik ebben politikai provokációt láttak, mivel ezt a jelképet a főkonzulátus területét körbevevő kerítésen kívül - vagyis nem Magyarország diplomáciai szempontból területén, hanem ukrán területen - állították fel."

Jelenti-e ez azt, hogy a kárpátaljai magyarok jogot formálnak Kárpátaljára? Erről Szvetlana Volnova történész, szakértő nyilatkozott a tavasszal "Novorosszija" tájékoztató ügynökség tudósítójának.

"Azzal, hogy felállították a magyar államiság jelképének emlékművét, a kárpátaljai magyarok tudatni akarták, hogy ők egy nép.

Olyan nép, amelynek jogai sérülnek a mostani kijevi rezsim által. Ez válasz a magyarok asszimilálásának Kijev által folytatott politikájára. Válasz az ukrán nacionál-soviniszták által a magyar aktivistákra gyakorolt nyomásra. Válasz a magyar iskolák betiltására" - fejtegette a szakértő.

A szakértő hozzátette: Kijevnek a kárpátaljai magyarság asszimilálására irányuló politikája megengedhetetlen egy olyan régióban, ahol a magyarok a lakosság több mint 12 százalékát adják.

"Kárpátalján vannak olyan körzetek, ahol a helyi lakosság régóta egy tömbben él.

Voltam például Beregszászon. Ott mindenütt Magyarország és az Európai Unió zászlai vannak kitéve.

A helyi lakosság órái a budapesti idő szerint járnak, a helyi tömegtájékoztatás magyar nyelven folyik. Kárpátalján amellett, a kettős állampolgársággal kapcsolatos törvényi tiltás dacára, az embereknél legkevesebb 200 ezer magyar útlevél található.

A magyar útlevéllel rendelkező kárpátaljai magyar nyugdíjasok 1497 hrivnya helyett 1497 eurót kapnak. Mint láthatjuk, Magyarország érdekelt abban, hogy megőriződjön a kárpátaljai magyarok magyar identitástudata" - fejtegette Volnova.

A szakértő szerint a kárpátaljai magyarok számon tartják dicső történelmüket.

Így azt is, hogy a mostani Kárpátalja területe már a XI. században a Magyar Királyság része lett és maradt is, egészen 1918-ig.

"Az első világháború után a régió Csehszlovákia része lett, de 1939-ben Magyarország újra elfoglalta.

A második világháború befejezésekor Kárpátalja Szovjet-Ukrajna része lett. A magyarok azonban nem hagyták el ezt a vidéket" - tette hozzá a szakértő.

Volnova megjegyezte, hogy 1991-ben a magyarok (miként a szláv népesség többsége is) népszavazáson mondtak igent arra, hogy Kárpátalja kaphasson autonómiát.

Kijevben azonban mindmáig figyelmen kívül hagyják a vélemény-nyilvánítás eredményeit.

"Porosenkó terveiben nem szerepelt magyar autonómia létrehozása.

A kijevi rezsim az "egy és oszthatatlan Ukrajna" eszméjének bűvkörében él, és hajthatatlanul erőlteti mindenütt az ukrán nyelvet.

Lvovból mind gyakrabban kezdenek érkezni ukrán nacionál-soviniszták, hogy olyasfajta akciókat kezdeményezzenek, mint "bőrönd-pályaudvar-Budapest". Mindez a kárpátaljai magyarok éles ellenakcióiba ütközik.

Budapestről állandóak az olyan panaszok, mint hogy "aránytalanul nagy számban" mozgósítanak magyarokat a Donbasszban folyó hadműveletekbe.

Bízvást állíthatjuk: immár megértek a belső feltételek ahhoz, hogy Kárpátalja délnyugati része kiváljon Ukrajnából.

A probléma itt az, hogy egy ilyen forgatókönyv magával vonná a határok átszabását. Erre azonban az Európai Unió nem kész - és nem teszi majd lehetővé, hogy Magyarország egy ilyen lépést megtegyen, olvasható itt.

Ám ez nem mehet így a végtelenségig. És ahogy az ukrán államgépezet mindinkább esik szét, megeshet, hogy a Nyugat áldását adja egy olyasfajta népszavazás megtartására Beregszászon, mint amilyenre a Krímben is sor került" - foglalta össze a szakértő.
Címlap: Yandex






A hágai Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze szerint háborús bűnöket követnek el palesztin területeken, ezért vizsgálat elindítását jelentette be, amelyhez szerinte az összes törvényi kritérium teljesül. Ezt azonban vitatja az izraeli főügyész és Netanjahu miniszterelnök is. Fatou Bensouda, a hágai székhelyű Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) főügyésze bejelentette, hogy teljes körű vizsgálatot indít a palesztin területeken elkövetett esetleges háborús bűnök ügyében. "A hivatalom rendelkezésére álló összes megbízható információ alapos, független és objektív értékelését követően a palesztin helyzet előzetes vizsgálata azzal a megállapítással zárult le, hogy teljesül a Római Statútumban előírt összes törvényes kritérium a vizsgálat megindításához"











A Krisztus Légiója Kongregáció, latin nevén Legio Christi római katolikus szervezet 33 tagja nyolc évtized alatt 175 kiskorút molesztált szexuálisan - derült ki egy belső vizsgálat lefolytatása után. A mexikói alapítású rend közleménye szerint legalább 60 gyereket maga a rend alapítója, a 2008-ban meghalt Marcial Maciel Degollado zaklatott; a többi 32 pedofil pap közül öt másik sincs már életben, nyolcan felhagytak a papi hivatással, egy elhagyta a rendet; 18-an jelenleg is tagok, de négyen csak korlátozásokkal misézhetnek, és semmilyen kapcsolatba nem kerülhetnek kiskorúakkal, 14-en pedig nem gyakorolják a tevékenységüket. A katolikus szervezet azt mondta, azért hozzák nyilvánosságra a vizsgálat eredményeit, hogy minden taggal együtt közösen számolják fel a gyerekekkel szembeni szexuális visszaéléseket, és biztosítsák a gyerekek biztonságát.









A WHO - Egészségügyi Világszervezet - által rákkeltőnek osztályozott kémiai hatóanyagoktól hemzseg a kemoterápia. A teljes igazság a kemóról még a tapasztalt orvosokat is sokkolta. A legmagasabb szinteken zár össze a közösség, hogy eltitkolják: a legnagyobb fejőstehén nemhogy hatástalan, de elő is idézi a rákot?! Döbbenetes és kevesek által ismert tény, hogy a rák a második vezető halálok a fejlett világban, és mégis, még mindig a sötétben tapogatózunk a betegség kezelését és megértését illetően. Legalábbis próbálják elhitetni velünk azt, hogy nincs gyógymód, és soha nem is volt. (
hvg.hu)




Törvényt sértett a Belügyminisztérium - Rejtegetik a választási csalás bizonyítékait?

2019-12-19 fuggetlenhirek.info

A TASZ és a Political Capital még a tavalyi országgyűlési választások előtt kikérte a Belügyminisztériumtól a lakcímnyilvántartási adatokat, de az akkor nem adta ki. A két szervezet bírósághoz fordult, hogy az igényelt adatokat adják át nekik, mivel azt a Belügyminisztérium megtagadta.
VÉGÜL MÁSODFOKON A FŐVÁROSI ÍTÉLŐTÁBLA A TASZ-NAK ADOTT IGAZAT, ÍGY A MINISZTÉRIUMOT KÖTELEZTÉK AZ ADATOK ÁTADÁSÁRA.
Rejtegetik a választási csalás bizonyítékait?

Az erről szóló írásos döntést a Belügyminisztérium 2019. október 30-án kapta kézhez - közölték a Népszava kérdésére.

A lap azt közölte, hogy a nehezen kiperelt adatokat, a minisztériumnak 15 napon belül közzé kellett volna tennie, valamint november közepén még a Belügyminisztérium is azt közölte egy kérdésre reagálva, hogy a jogerős ítélet szerint fognak eljárni.

Azonban a Népszava úgy értesült, hogy az adatokat azóta se tették közzé, ami pedig azt jelenti, hogy

A "JOGSZABÁLYOK BETARTÁSÁÉRT, BETARTATÁSÁÉRT IS FELELŐS TÁRCA TÖBB MINT KÉT HETE TÖRVÉNYSÉRTŐ ÁLLAPOTOT TART FENN AZZAL, HOGY NEM TELJESÍTI AZ ÍTÉLETBEN FOGLALTAKAT".

A Belügyminisztérium szerint a másodfokú ítéletet a Kúrián támadják meg, ám a Kúria azt közölte, hogy hozzájuk "felülvizsgálati kérelem vagy ideiglenes intézkedés iránti kérelem még nem érkezett".

A TASZ szerint azért lenne fontos megismerni a kért adatokat, mivel ezekből lehetne következtetni arra, hogy történtek-e visszaélésszerű lakcímbejelentések a 2018-as országgyűlési választások előtt.


















A Hír Tv két nappal a zavargások előtt már szerződött a közvetítésre. Wikileaks sokat számára kellemetlen pillanatokat szerez, főképp annak, akinek van takargatni valója. Ez a hírcsatorna tisztességes, avagy maffiás úton hozzájut titkos dokumentumokhoz, és nyilvánosságra hozzák. Sok politikus szeretné eltüntetni a Wikileaks-et. A fentiekben bemutattam röviden a Wikileaks tevékenységét, melynek magyarországi anyaga is van. Egy elcsípett távirat 2006 októberi zavargások kapcsán. A táviratot Budapestről küldték Washingtonba, és bizony elég világosan kitűnik belőle, hogy a budapesti amerikai követség információja szerint a Fidesz kapcsolatot tart fent "az erőszakos tiltakozókkal". Sőt, a táviratból arra is lehet következtetni, hogy a Fidesz által szervezett demonstráció helyszínének kiválasztásában is látott a követség valamiféle kapcsolatot a molotovkoktélokat dobáló csőcselék és Orbán Viktor pártja között.












A kollektív szerződésben rögzített egyszeri 37 240 forint helyett mindössze néhány ezer forintot kaptak karácsony előtt sokan a mentőszolgálatnál. Egyikük, mikor meglátta, hogy csak 4500 forintot kapott, dühében vissza is utalta az összeget. Az utalásokkal azért volt probléma, mert a Kúria december 11-én hozott ítéletében hatályon kívül helyezte a mentősök kollektív szerződését is, ami garantálta a mentősök év végi 37 240 forintos költségtérítését. Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) főigazgatója azonban úgy döntött, így is kifizetik az összeget, de nem költségtérítésként, hanem munkabérként, így pedig sokkal többet visz el belőle az állam.




ázaléka nem vezető beosztású.
Majdnem 600 milliót osztott szét a Belügyminisztérium karácsonyi jutalomként
Bőkezűen bánt munkatársaival az év végén a Belügyminisztérium, ahol összesen 963 dolgozó kapott a havi fizetésének megfelelő karácsonyi jutalmat. A Pintér Sándor vezette minisztérium 585 millió forintot fordított év végi pluszjuttatásokra, ez átlagosan fejenként több mint 600 ezer forintos prémiumot jelent. Mint arról beszámoltunk, a belügyi tárcán kívül a külügyminisztériumban volt év végi jutalmazás, ott 686 dolgozó részesült "motivációs juttatásban". A Szijjártó Péter vezette tárca valamivel több mint 263 millió forintot osztott szét jutalomként, ami azt jelenti, hogy átlagosan 384 ezer forintot vihetett haza egy-egy munkatárs.
Év végére 4500 forintot kapott jutalomként a mentős, de dühében visszautalta
A kollektív szerződésben rögzített egyszeri 37 240 forint helyett mindössze néhány ezer forintot kaptak karácsony előtt sokan a mentőszolgálatnál. Egyikük, mikor meglátta, hogy csak 4500 forintot kapott, dühében vissza is utalta az összeget. Az utalásokkal azért volt probléma, mert a Kúria december 11-én hozott ítéletében hatályon kívül helyezte a mentősök kollektív szerződését is, ami garantálta a mentősök év végi 37 240 forintos költségtérítését. Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) főigazgatója azonban úgy döntött, így is kifizetik az összeget, de nem költségtérítésként, hanem munkabérként, így pedig sokkal többet visz el belőle az állam.
Bővül a készenléti rendőrség helikopterparkja - a mentősök kárára
A jövő év első napjától a Készenléti Rendőrség gyakorolja a tulajdonosi jogokat a Magyar Légimentő Nonprofit Kft. felett. Az Országos Mentőszolgálatnak csak az egészségügyi szakmai irányítás marad. A portál a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletet idézi: "A Mentőszolgálat légi mentési feladatait az általa alapított, a Készenléti Rendőrség tulajdonosi joggyakorlásában levő és a Mentőszolgálat egészségügyi szakmai irányítása alatt álló Magyar Légimentő Nonprofit Kft. útján látja el." Mellesleg ez azt is jelenti, hogy az Országos Mentőszolgálat hatásköréből teljesen kikerül a légi mentés technikai bázisa. Ez egyébként örömhír, mert így a kormánytagok még több helikoptert vehetnek majd igénybe, mint védett személyek...
9 milliárdot ad a ghánai oktatás fejlesztésére az Orbán-kormány
Fontos a migráció megelőzése, a nélkülöző emberek helybeni megsegítése - mondta Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán. A műsorban felidézték, hogy az államtitkár nemrégiben Ghánában tárgyalt az általa vezetett programról. Azbej Tristan azt közölte, elsősorban humanitárius küldetésként tekintettek az afrikai útra, a hivatalos kormányzati találkozókon túl ellátogattak keresztény missziókhoz, amelyek a helyieket próbálják segíteni.

Kövér

Köszönjük , hogy támogatjátok a csendes holokausztot , köszönjük , hogy hozzá segítitek , az országot a csendes pusztuláshoz !!!
Köszönjük a csendes hazaárúló cselekedeteiteket . Köszönjük , hogy felnevelt anyátok egy hazaáruló nemzedéknyi percembert !!!
De mit is várnánk egy besugók beszervezettek országában a lélek tisztaságától !!!
A pöcegödör aljáról a szabadkőműves lézer irányítású programvezényelt biorobotokkal végezteti el a piszkos munkát , és hogy a gojok ne tudják követni a szállakat , hát 366 páholyt alakítanak , hogy minden nap más legyen a megmondó , és számonkérő erő !!!A pöce gödörbe velük és ott folytsátok bele őket !!!


A Yinon-terv és a mögötte lévő tervek Nagy-Izrael megvalósítására - Igaz történelem rovat


alternativhirek.com

A Yinon-terv és az utána következő többi projekt, amelyeket a washingtoni neoliberális agytröszt dolgozott ki, nem kizárólag cionista stratégia. Ezek a tervek az Egyesült Államok külpolitikájának is szerves részét alkotják.
A Yinon-terv és a mögötte lévő tervek Nagy-Izrael megvalósítására

A Washingtont irányító államok feletti hatalom és az őt kiszolgáló neokon háborúpárti agytröszt törekszik a Közel-Kelet balkanizálására és a nagyobb államok kisebb politikai és vallási egységekre való feldarabolására.

Az Oded Yinon által és a washingtoni cionista neokonzervatív agytrösztök által elkészített mesterterv szoros kapcsolatban áll
- Irak 2003 évi inváziójával,
- a 2006-ban lezajlott libanoni háborúval,
- a 2011-es líbiai háborúval
- és a 2018-ban is folyamatban lévő szíriai, iraki és jemeni háborús akciókkal.

A Nagy-Izrael-terv szerves részét alkotja a szomszédos arab államok destabilizálása és lehetőség szerint több kisebb részre való feldarabolása.

Ezt az elképzelést támogatja az Egyesült Államok és azon belül is az AIPAC által irányított izraeli lobbi.
Nemzetközileg a NATO és Szaúd-Arábia is támogatja ezt az amerikai-izraeli expanzionista projektet. Netanyahu stratégiája szempontjából ez azt jelenti, hogy Izrael ki tudja bővíteni befolyási övezetét a Közel-Keleten és szembe tud szállni Iránnal.

Nagy-Izrael felöleli azt a területet, amely a Nílus völgyétől az Eufráteszig terjed. Száz évvel ezelőtt a cionista világszervezet stratégiai tervében a zsidó állam részét képezte a történelmi Palesztina, Dél-Libanon a Szidonig és Litáni folyóig, a szíriai Golán-magaslatok, a Hauran-síkság és Deraa, valamint a Hijaz vasútvonal Deraatól Ammanig, Jordánia fővárosáig, valamint az Akabai-öböl.

A Yinon-terv lényegében annak a cionista projektnek a megjelenési formája volt, amely támogatja a zsidó telepek telepek folyamatos kiterjesztését. Ez azt jelenti, hogy a palesztinokat folyamatosan ki kell szorítani Palesztinából, annektálva mind a Jordán nyugati partját, mind a Gázai övezetet Izrael állam területéhez.
Mahdi Darius Nazemroaya már 2011-ben megállapította, hogy a Yinon-terv valójában Nagy-Britannia gyarmatosító elgondolásainak folytatódását jelentette a Közel-Keleten. Ezt írja a Global Researchben publikált írásában:

"A Yinon-terv egy izraeli stratégiai terv Izrael regionális felsőbbrendűségének biztosítására.
Azt követeli és írja elő, hogy Izraelnek át kell alakítania geopolitikai környezetét az őt körülvevő arab államok balkanizálásával és kisebb gyengébb államokra való feldarabolásával. Az izraeli stratégák Irakot tekintették a legnagyobb stratégiai kihívásnak egy arab állam részéről. Ezért választották ki Irakot a Közel-Kelet és az arab világ balkanizációjának a központjául. A Yinon-terv koncepciója szerint Irakot az izraeli stratégák fel kívánták darabolni egy kurd és két arab államra, egy síita muszlimra és egy másik szunnita muszlim államra. Ennek a tervnek az első lépése volt a háború kirobbantása Irak és Irán között, amit a Yinon-terv is tartalmaz." (SBG Buddha - VilagHelyzete)


István Sebestyén: Izraelt nem szabad bírálni!!!
Izrael semmifele atomsorompó egyezményt nem irt alá.
Nem engednek be semmifele ellenőrző csoportot az országukba, hogy ezek ellenőrözhessék van-e atombombájuk. Nemrég látott, és az oldalamra kitett kimutatás szerint Izrael 800 atombombával rendelkezik (nuklear warhead).
Izraelre nem érvényes a Hagai Nemzetközi Bíróság ítélete. Itt nem lehet beperelni őket az emberi jogok drasztikus és mindennapi megsértése miatt.
Ez amit most teszek, kritizálom Izraelt, ez Amerikában antiszemitizmusnak számít Trump rendelete óta.
Szokás szerint az európai vazallus államok hamarosan követni fogjak az amerikai példát!
Az antiszemitizmus büntetendő!
A világhatalom, mint diktatórikus képződmény nem tűri a bírálatot!!!









"A cionisták nácik!" - Ilyen keményen nem mondták még ki ezt amerikai médiában
Amerikai médiában (még ha alternatív média is), ennyire nyíltan nem gyakran hallani kiállást és állásfoglalást az izraeli megszállás és a cionizmus bűncselekményeivel szemben.
Űrhaderő létrehozására készül az Egyesült Államok
Donald Trump amerikai elnök péntek este aláírta azt a rekord összegű védelmi költségvetési törvényt, amely a többi között anyagi keretet biztosít az űrhaderő létrehozására és szankcionálja az Európába irányuló két új gázvezeték építésében, az Északi Áramlat 2-ben és a Török Áramlatban résztvevőket. A 738 milliárd dolláros védelmi költségvetésről szóló törvényt az elnök a Washingtonhoz közeli Andrews légitámaszponton tartott rövid ünnepélyes ceremónia keretében írta alá. Az ünnepségen részt vett Mike Pence alelnök, Mark Esper védelmi miniszter, Mark Milley tábornok, a vezérkari főnökök egyesített bizottságának vezetője és Donald Trump családja is.














A 2019. évi WJC-gála néhány résztvevője: Michael Mirilashvili (3 milliárd dollár), Moshe Kantor (4 milliárd dollár), Henry Kissinger (180 millió dollár), Ron Lauder (4 milliárd dollár), Leonard Lauder (21 milliárd dollár), Boris Lozhkin (500 millió dollár), báró David de Rothschild és Lord Jacob Rothschild (a családi nettó vagyonbecslések milliárdoktól 700 billió dollárig terjednek.) (Fotókollázsa: Az amerikaiak tudták) milliárdosok, orosz oligarchák, ukrán nagykövetek, a Zsidó Világkongresszus 2019. évi gáláján összegyűltek a nemzetközi finanszírozók, a Rothschild-ok és a legkülönfélébb glitteraták, ahogy azt a Zsidó Hang és mások jelentették. Az összejövetel páratlan hatalmat és gazdagságot (és nem egy kis korrupciót) képviselt ... Izrael nevében harcolt ...







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése