2020. január 13., hétfő

Az 5G hálózat antennái vagyunk !!














Az 5G hálózat antennái vagyunk !!




Gyilkos sugárzást szórnak Európára?

150 helyen kapcsolták be az

5G hálózat antennáit




Sokak szerint ebből óriási közegészségügyi járvány lehet…
Az 5G hálózatok által kibocsátott sugárzások kapcsán egyre több olyan információ lát napvilágot, mely azt állítja, hogy rendkívül káros lehet az egészségünkre nézve.
Nemrégiben egy szenátor is azt nyilatkozta egy nyilvános meghallgatáson, hogy az 5G sugárzás képes áthatolni a sejtek falán és roncsolni azokat.
Richard Blumenthal szenátor ezért sürgősen arra szólította fel a világot, hogy hagyják abba az 5G használatát, mert komoly veszélye lehet a jövőben.
Ennek ellenére a tech cégeket ez nem érdekelte, közel 150 helyné kezdték el bevezetni már az európai kontinensen is.
Az egészségügyi hatásukat soha nem vizsgálták alaposan, a hosszútávú hatásait pedig pláne.
Pontosabba végeztek bizonyos kutatásokat, azonban ezek aggasztó eredményekkel zárultak, nem véletlen tusolták el őket…
Az 5G hálózatról már az előzetes tesztelési fázisok során is rengeteg riasztó dolgot lehetett hallani.
Rengeteg hír szólt arról, hogy egyes helyeken, ahol előzetesen már tesztelték a hálózatot, tömegével pusztultak e rajtuk l a levegőben repülő madárrajok.
A vizsgálatokat titokban folytatták le, az eredményekről pedig be sem számoltak, de annyit tudni, hogy a madarakkal nem mérgezés végzett, külsérelmi nyom sem volt.
És most ezt a sugárzást indítják el világszerte…
Sokak szerint ez lesz az emberiséget elpusztító néma és csöndes apokalipszis, a vész, ami úgy leselkedik a fajunkra nézve, hogy bennünk ez szinte nem is tudatosul…
Ez lesz a világ népeire mért csendes holokauszt
Úgy lárszik megtalálták az alternatívát a Magyar országon alkalmazott polgári kilakoltatás banki fegyvere mellé , hisz itt ha össze fogtak volna az öngyilkosságba kényszerített családfőkkel , és ha csak egy – egy bankárt , politikust , vakolót , és végrehahtót likvidáltak volna , már rég felszámolták volna e maffiát !!! Nem lett volna elég kilakoltató maffiózó a kazárok kétszer is meggondolták volna , hogy elfoglalják hazánkat !! A befogadott muszlimokkal , pedig ki űzhettük volna a betolakodó askenáziakat !!! Talán így a félzsidó helytartóink is elszámoltatás után kereket oldanának .
És persze az 5G sugárzást betíltanák az országba !!





Az 5G egy fegyver, ez egy katonai technológia, amit tömegoszlatásra használtak, hiszen a bőr rétegeiben okoz égető érzést a magas frekvencia.


A DNS a tudomány mai állása szerint és mára bizonyítottan frekvenciákat fogad és továbbít. De a mi szervezetünk is egy elektromágneses frekvencián működő egység, benne az agyunk és a szívünk is.

Vajon milyen hatással van rá, ha ezt az egységet és frekvenciát megbontjuk és folyamatos zavarnak tesszük ki.
Igen a válasz: mentális, fizikai rendellenesség, betegség...

Az 5G eredetéről, hatásairól és következményeiről minden összefüggéssel együtt részletesen beszél David Icke ebben a videóban. Magyar felirattal, melynek elkészítését nem tudom pontosan ki vállalta fel, de köszönet érte!
 (SBG Buddha – VilagHelyzete)

David Icke az 5G katonai eredetéről, hatásairól és veszélyeiről tárja fel az igazságot





Mi az igazság? Az 5G káros hatásairól és veszélyeiről tartott szenátusi meghallgatás magyarul



Hogyan tudunk védekezni az 5G technológia vélt és valós káros hatásai ellen?







Az 5G sugárzás és technológia rendkívül veszélyes egészségügyi hatásaira hívja fel a figyelmet a Microsoft Kanada igazgatója


Igazából miközben ezen videó lefordításához és feliratozásához szerettem volna segítséget kérni tőletek, eközben azt vettem észre, hogy már a videó 4. percénél járok és fordítom, jegyzetelem nektek, (mert annyira érdekes és fontos), amiről beszél a Microsoft Kanada egykori igazgatója, aki szeretné mindenki figyelmét nyomatékosan felhívni az 5G technológia és a radiofrekvenciás sugárzás elképesztő veszélyeire és hatásaira.

Mivel kezdettől fogva számos cikkben és posztban felhívtam már a figyelmet az 5G, a vezeték nélküli hálózatok és az elektromágneses sugárzás káros hatásaira, így nem akartam várni egy perccel sem tovább, amikor Frank Glegga Microsoft Kanada korábbi igazgatójának videóját elkezdtem nézni.
Hiszen ha valaki, akkor ő mindenképp hiteles személy a technológia világában.

Ez a legfontosabb rész szerintem, de az első 4 perc utáni részt ha bárki lefordítja még nekünk, azt megköszönöm és elkészítem a videó magyar feliratos változatát égetett felirattal, hogy minél több magyarhoz juthasson el az igazság és a tudásanyag az 5G hatásairól. (SBG Buddha - VilagHelyzete)

A Microsoft Canada volt elnöke, Frank Clegg: A biztonságról és az 5G / vezeték nélküli technológiákról




A nevem Frank Glegg és 40 évig dolgoztam a technológia-szektorban. Utolsó pozíciómban a Microsoft Kanada igazgatója voltam. Karrierem során találkoztam a technológia rengeteg előnyével, de láttam azt is, milyen potenciális veszélyt jelent, amikor nem megfelelően alkalmazzák azt.

Ezért ki merem jelenteni, hogy 
a vezeték nélküli technológia jelenlegi alkalmazása nem biztonságos. Ezért hoztam létre a 'kanadaiak a biztonságos technológiáért' szervezetet.
Külön aggodalommal figyelem az 5G technológia jelenlegi bevezetését és minél több kutatást végzek, minél több szakértővel beszélek, annál inkább aggódom, mert bár vannak olyan előnyök, mint az önvezető járművek vagy a gyors letöltés, de ugyanakkor ott van egy jelentős potenciális veszély is.

Fontos megértenünk, hogy 
az 5G nem szimplán egy szám, ami megjelenik a telefonunk kijelzőjén!
Több, mint 230 kutató, 41 országból felhívást írt és tett közzé az ENSZ és a WHO (Világ Egészségügyi Szervezet) felé is, melyben kifejezik súlyos aggodalmukat az 5G bevezetése és egészségre gyakorolt hatásai miatt!

Ez különösen érinti a várandós nőket, gyermeket és a környezeti hatásokra érzékeny személyeket.




Eddig egyetlen olyan kutatással és tanulmánnyal sem találkoztam a munkám során, mely pontosan vizsgálta volna ezen sugárzás és a vezeték nélküli technológia egészségre gyakorolt hatásait.

1. A legfontosabb és elsődlegesen legaggasztóbb tényező, hogy az 5G technológiát nem tesztelték! Nincs egyetlen olyan tudományos kutatás, mely ki merné jelenteni, hogy az 5G technológia biztonságos.

2. Az 5G radiofrekvenciás sugárzás olyan sugárzás, mely bejut és elnyelődik az emberi szervezetben és szervekben!

Az 5G sugárzás bizonyos szegmensében a sugárzás milliméteres hullámokat jelent! A milliméteres sugárzást az amerikai és az izraeli kormányzat használja tömegoszlatásra és a hadseregben, mivel a bőr rétegeiben rendkívül fájdalmas és égető érzést okoz.

Fogalmunk sincs, hogy mit okoz és milyen hatásal van az egészségünkre, amikor ezek a milliméteres frekvenciájú hullámok majd a nap 24 órájában érik a testünket és a hét minden napján ki vagyunk téve ennek.





Ezzel szemben bizonyított káros hatásai vannak a vezeték nélküli technológia sugárzásának! Ezek a következők:
  • Álmatlanság, fejfájás, fáradtság, szívproblémák.

    Mindez a vezeték nélküli sugárzásnak való kitettség miatt.

    Az ennél súlyosabb egészségügyi hatások viszont még aggasztóbbak:

    - Szívritmus-zavar, sterilitás és terméketlenség, fülzúgás, zsibbadás, cukorbetegség, rákos elváltozások és folyamatos DNS-károsodás.

    De mentális egészségre gyakorolt káros hatásai is vannak:

    - Nyugtalanság, depresszió, ADD és ADHD (figyelemzavar), autizmus, hangulatingadozások és érzelmi instabilitás.

    Ezen betegségek száma exponenciálisan növekedett az elmúlt 30 évben és több száz tanulmány igazolta a vezeték nélküli technológia sugárzásának egészségre veszélyt jelentő hatásait!

    2018-ban a National Toxicology Program 14 év kutatásának ezen irányú bizonyítékait nyilvánosságra is hozta és publikálta, melyben kristálytiszta bizonyítékokat mutattak be a súlyos ártalmakra, melykből a rák és a folyamatos DNS-károsodás előfordulása kiemelkedő.
    Ezen kutatásokat néhány hónappal később a Rama Zini Intézet Olaszországban is igazoltnak találta és ugyanilyen eredményre jutottak."

(Nos eddig jutottam a gyors fordításban, de ezt minél hamarabb szerettem volna megosztani veletek. Már csak azért is, mert az elmúlt hetekben Győrben 5G-s teszthálózatot kapcsolt be a Telenor, a Vodafone pedig bejelentette, hogy hamarosan bekapcsolja az éles 5G szolgáltatást, Magyarországon elsőként.

Eközben Brüsszel nem kér belőle: Céline Fremault, Belgium környezetvédelmi miniszterének aggályai miatt leállították az 5G technológia telepítését mindaddig, amíg a távközlési ipar teljességgel bizonyítani nem tudja, hogy az 5G technológiának nincsenek káros egészségi hatásai.

A héten osztottam meg a 
VilagHelyzete Facebook-oldalán magyarul
Az USA Szenátusának Kereskedelmi, Tudományos és Közlekedési Bizottsága meghallgatást tartott az 5G technológia bevezetéséről és veszélyeiről.
 (SBG Buddha – VilagHelyzete)

Mi az igazság? Az 5G káros hatásairól és veszélyeiről tartott szenátusi meghallgatás magyarul




(Fordította: SBG Buddha - 
VilagHelyzete.com)
Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:


Házi készítésű MAGNETRON GUN mikrohullámú és kábító fegyver:


A mikrohullám nem játék!

Wi-Fi és a Mikrohullámok Hatásai az Egészségünkre - Barrie Trower

X

A radikális veszedelem korszaka- A bűnöző liberalizmus világuralma



Dr Drábik János: Kié Magyarország? 2012.04.20.



EU go home - mi lesz azon a napon, amikor kilépünk az EU-ból? - Dr. Drábik János, Jakab István



Megsemmisítő FEMA táborok Magyarországon? - Dr. Drábik János, Jakab István



Akikről nem beszélhetünk II. rész - Dr. Drábik János, Jakab István



Amit az orvosok elhallgattak a refluxról





Az 5G-tornyok környezetében gyakorlatilag elhullanak a méhek. 


Ezt örökítette meg és dokumentálta Kaliforniában egy férfi két ilyen átjátszó-torony között Sierra Madre-ben, ahol elpusztult méhecskék tucatjait látni a földön.
dead-bee23545

Ráadásul ezek a tornyok konkrétan még "csak" 4G tornyok, de már 5G kapacitással és lehetőséggel. Már több százezer tiltakozó szerint ekkora mennyiségű elektromágneses sugárzás emberre és állatra egyaránt veszélyes!



Bees dying under 5G poles



Ráadásul a világ legnagyobb ellenőrizetlen emberkísérlete zajlik, hiszen az 5G bevezetése előtt nem készültek hatástanulmányok az emberi egészségkárosító következményekről. (VilagHelyzete megj.)
Arthur Firstenberg szerző, kutató és a környezetből érkező rádiófrekvenciás kitettség korlátozásának szószólója már 2002-ben elmagyarázta az 5G sugárzás mibenlétét.

id%25C3%25A9z%25C5%2591jel3
Amikor egy normál elektromágneses mező belép a testbe, a töltések és az áram mozgását okozzák.
De amikor rendkívül rövid elektromágneses impulzusok lépnek be a testbe (5G), valami más történik: a mozgó töltések önmagukban kis antennákká válnak, amelyek az elektromágneses mezőt újra kisugározzák és mélyebben behatolnak a testbe. Ezeket a sugárzott hullámokat Brillouin prekurzoroknak nevezik.

Akkor válnak jelentőssé, ha a hullámok teljesítménye vagy fázisa elég gyorsan változik.

Az 5G valószínűleg mindkét követelményt kielégíti. Ez azt jelenti, hogy az az indok, hogy ezek a milliméteres hullámok túl rövidek ahhoz, hogy túlságosan behatoljanak a testbe, nem igaz." 

Forrás: Infowars
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)





Az 5G technológiáért folyik a háború, de a káros hatásokról senki nem beszél! A Huawei-féle vagy a nyugati típusú kémprogramokat szeretné telefonján hazavinni?



Az 5G technológiáért folyik a háború, de a káros hatásokról senki nem beszél! A Huawei-féle vagy a nyugati típusú kémprogramokat szeretné telefonján hazavinni?

Az egyre nagyobb propagandává szélesedő vádak, amiket a kínai tech-óriás Huawei ellen felhoznak már a felhasználókat nem azon dilemma elé állítják, hogy milyen előnyöket tud nyújtani egy-egy telefon, hanem, hogy melyik kémkedéssel "jönnek ki" vagy békéltek meg jobban....

Ha valaki lemaradt volna róla (és bár nem mondják ki nyíltan), de
- egyrészt a küszöbön álló 5G technológia elterjedéséért folyik a háború ezen a fronton,
- másrészt pedig megszűnt a nyugati dominancia azzal, hogy az Apple elvesztette vezető helyét és jelenleg már a Huawei több telefont ad el a világban, mint az 'almás cég'....

A Huawei pedig a legjelentősebb új technológiák bevezetésére készül az 5G területén is...
Itt mindenképp meg kell jegyeznem, hogy az 5G technológia veszélyeiről és a világméretű emberkísérlet részleteiről a főáramú médiában szándékosan teljes csend és hallgatás uralkodik, gyakorlatilag meg van tiltva, hogy erről társadalmi vita folyhasson le. (SBG Buddha - VilagHelyzete megj).
Ugyanis már a 3G és 4G technológia elektromágnes sugárzása is bizonyíthatóan károsodást okoz a szervezetben:

5G Wireless: A Dangerous ‘Experiment on Humanity’



Sok szakértő és tudós szerint nem szimplán az agyban okoz elváltozásokat, ha valaki mobiltelefonját fejéhez tartva telefonál, de az elektromágneses felhő, az állandó átjátszótornyokkal való kommunikáció sugárzása és a WiFi-felhő, amiben élünk súlyos hatással van az idegrendszer mellett szervezetünk sejtjeire, de akár a DNS-re is.... 
Hiszen az egész testünk egy frekvencia és rezgés-halmaz a szívünktől az agyunkon át a legkisebb sejtünkig... - részleteznem sem kell...
Mire odáig eljutnak, hogy rákos elváltozásokat okoz, már régen késő lesz, akár elismerik, akár nem!

Miért veszélyesebb az 5G?
A vezeték nélküli rák: 5G

ancer risk? 5G wireless speeds could be dangerous


Az 5G esetében viszont csak a pozitív előnyöket hangsúlyozzák, annak ellenére, hogy a sugárzás és az emberekre gyakorolt káros hatás sok százszorosát jelentik az eddigieknek...
Szóval a hivatalos promóció szerint az 5G lesz az, amikor majd 3 másodperc alatt tölthetünk le filmeket; ez az, ami majd lehetővé teszi, hogy a fürdőszobamérleg kommunikál a hűtőszekrénnyel, a Google okoslakás minden kamerája és érzékelője beszél a garázsban álló autóval...stb... 
Szóval pestiesen szólva (szerintük), az 5G technológia az egyik 'legpengébb' menő dolog...

Kérdés nem fér hozzá, hogy dollármilliárdok vannak már az 5G elterjesztésébe öntve és kőkemény kereskedelmi / gazdasági háború részét képezi....



Ennek a háborúnak a célkeresztjébe került most a Huawei, hiszen piacvezetővé vált!
Kémkedik és kémprogram van (vagy lehet) rajta...... ? LOL
Mert az Intel chipek, az Apple computerek, Microsoft, IPhone telefonok nem kémkednek?

Évtizedek óta teszik és nyitott backdor van beépítve mindegyikbe kötelezően, másképp nem is engedi forgalomba hozni őket az amerikai kormányzat!
Ez nem csak kémjátszma, hanem háború azért, hogy ki fogja dominálni és uralni nemcsak az 5G, de akár a mesterséges intelligencia és megfigyelt orwelli társadalom piacát is! 

A Huawei természetesen tagadja a vádakat, ahogy az Apple és a Microsoft is tagadta. Bizonyíték természetesen most sincs az ellenük szóló vádakra.

Viszont vagyon komoly válaszlépésekkel fenyegetett Kína, ha az USA nyomására Kanada, 
Németország vagy az Európai Unió is büntetőintézkedésekkel támadja meg a vezető kínai céget. (VilagHelyzete)
✔ Az USA már januártól betilthatja a Huawei és ZTE cégektől való ásárlásokat! -

Huawei may be banned from German 5G network tender amid espionage allegations



WiFi a világűrből
20 ezer 5G-s műholdat akarnak az űrbe küldeni, amelyek intenzív mikrohullámú sugárzással bombázzák majd az egész Földet


Összességében mintegy 20 ezer műholdat fognak alacsony és magas Föld körüli pályára állítani.

Ezek a műholdak ugyanolyan típusú fázisvezérelt antennákat fognak használni, mint a földi 5G rendszerek. Ez azt jelenti, hogy minden egyes berendezés a Földön található 5G eszközökre fókuszált intenzív mikrohullámú sugárzást fog majd küldeni, és minden eszköz sugárzást küld vissza a műholdakra.

A rádiófrekvenciás kommunikációs átjátszó tornyok korábbi generációi nagy antennákat használtak arra, hogy minden irányban sugározzanak. Az általuk használt alacsonyabb frekvenciák és a mikrohullámok széles körű eloszlása korlátozta azoknak az egyéni mobileszközöknak a számát, amelyek az egyes átjátszó tornyokhoz csatlakozhattak.

Az 5G-hez használt sokkal rövidebb hosszúságú mikrohullámok lehetővé teszik kis fázisú antennák használatát jelek küldésére és fogadására.
A többfázisú antennák több száz apró antennából állnak, amelyek együtt dolgozva sugározzák az energiát egy célpontra, mint egy lövedék. Ezek az apró antennák 10-szer 10 centiméteres mátrixban helyezhetők el.


Az általuk lérehozott mikrohullámú sugarak elég erősek lesznek ahhoz, hogy áthatoljanak a falakon és az emberi testen. Ha nem lennének elég erősek, akkor az 5G okostelefon tulajdonosoknak épületen kívül kellene tartózkodniuk, amikor az eszközeiket használják.
Az összes 5G terméknek szintén többfázisú antennája van, amelyeket egy erős sugárnyaláb létrehozására használnak fel, hogy visszasugározzák a jeleket az 5G-s berendezésekhez, amelyeket villanyoszlopokra szereltek fel, vagy egy adott műholdra. Ezeknek a sugaraknak is elég erősnek kell lenniük ahhoz, hogy áthaladjanak a falakon és az emberi testen, például a kézen vagy a fejen, hogy elérjék a kívánt célállomást.
Ez azt jelenti, hogy ha zsúfolt helyen tartózkodunk, például egy repülőtéren vagy egy vonaton, akkor több száz, ha nem több ezer láthatatlan sugár cikázik át a környezetünkben fénysebességgel.
Ahogy az emberek ebben a környezetben mozognak, testüket számos sugárzás éri el, miközben sétálnak, vagy ahogy más emberek járnak körülöttük az 5G-s okostelefonjaikkal.


Az 5G többfázisú antennák effektív sugárzási teljesítménye a telefonokban 10-szer nagyobb lesz, mint a 4G-s telefonok esetében.
Senki sem tudja majd kivonni magát a hatásuk alól.
Ezen kívül 5G mikrohullámú sugárzás érkezik és kerül továbbításra az új számítógépes berendezések, háztartási készülékek és autók között.

Az olyan helyhez kötött berendezések, mint például a lakásokban és irodákban található Wi-Fi-k esetében megengedhetik az 5G telefonoknál 15-ször erősebb mikrohullámokat (300 watt), ami 150-szer erősebb, mint a 4G-s telefonok.

Miért sokkal veszélyesebb az 5G, mint a korábbi mikrohullámú kommunikációs rendszerek?

Amikor egy normál elektromágneses mező belép a testbe, a töltések és az áram mozgását okozzák.
De amikor rendkívül rövid elektromágneses impulzusok lépnek be a testbe (5G), valami más történik: a mozgó töltések önmagukban kis antennákká válnak, amelyek az elektromágneses mezőt újra kisugározzák és mélyebben behatolnak a testbe. Ezeket a sugárzott hullámokat Brillouin prekurzoroknak nevezik.

Akkor válnak jelentőssé, ha a hullámok teljesítménye vagy fázisa elég gyorsan változik.

Az 5G valószínűleg mindkét követelményt kielégíti. Ez azt jelenti, hogy az az indok, hogy ezek a milliméteres hullámok túl rövidek ahhoz, hogy túlságosan behatoljanak a testbe, nem igaz." 

Veteran MD Drops Bombshell About 5G Technology Dangers At 5G Hearing


5G műholdakkal lesz tele az égbolt

Ezek azok a vállalatok, amelyek a legnagyobb számban tervezik műholdak telepítését:
SpaceX: 12000 műhold
OneWeb: 4560 műhold
Boeing: 2956 műhold
Spire Global: 972 műhold

Arthur Firstenberg leírja az 5G technológiát használó vállalatok terveit. A következőket állítja:
A Honeywell már aláírt egy egyetértési nyilatkozatot a OneWeb első nagy ügyfelei számára - nagy sebességű Wi-Fi-t kíván biztosítani az üzleti, kereskedelmi és katonai repülőgépeken a világ minden táján.
A SpaceX 5G-t szeretne biztosítani minden ember számára a bolygón."

Földi 5G berendezések
A földi 5G rendszerek jelenleg már több tucat nagyvárosban már megvalósultak. A terveket már több száz város elfogadta, ami 2019-ben és azon túl teszi lehetővé a végrehajtást.

A városoknak azonban nincs joguk az 5G-re "nemet mondani". Az FCC előírások megakadályozzák a városok számára, hogy egészségügyi szempontok alapján kifogást emeljenek - csak az esztétikai kérdésekkel és a berendezések elhelyezésének gyakorlati kérdéseivel foglalkozhatnak.

Megkövetelik tőlük, hogy "igent mondjanak," és jobb, ha gyorsan csinálják, vagy különben a távközlési vállalatok jogi lépésekkel fenyegetik őket, ha akadályozzák a terveiket.

Műholdas 5G berendezések
Az első két 5G-s műholdat a SpaceX 2018 februárjában indította el. 2019-ben várhatóan több száz műholdat indítanak. A 20000 műhold teljes körű pályára állítása a következő két évben fog megvalósulni.

Ahhoz, hogy érzékeljük ennek a léptékét tudni kell, hogy 2017 szeptemberében 1738 működő műhold volt Föld körüli pályán. Ez azt jelenti, hogy a műholdak száma 11-szer nagyobb lesz, mint az aktuális szám. 
(erről szóló cikk)


A távközlési vállalatok világméretű katasztrófát okoznak a technológiai fejlődés nevében

5G Danger Radiation Is Coming - You need to watch this altermedicine.org



Az 5G-t úgy reklámozzák, mint ami a következő nagyszerű csoda lesz a Föld történetében, melynek eredményeként létrejöhetnek az intelligens városok, ahol mindent és mindenkit valós időben, késés vagy elveszett jelek nélkül kapcsolunk össze.

Természetesen ennek meglesz az ára. 
Mindenkit milliméteres, nem ionizáló sugárzás fogja érni a nap 24 órájában, ami teljesen ismeretlen egészségügyi hatásokkal járhat. Az 5G által okozott károk kivizsgálására irányuló tanulmányokat sok év múltán fejezik csak be, miután az 5G rendszerek a Földön és az űrben teljesen megvalósultak.

Ezen a ponton nagyon valószínűtlen, hogy a távközlési vállalatok akkor is lebontják a rendszereiket, ha bizonyítottá válik, hogy technológiájuk rákot és más betegségeket okoz. Csak tagadni fogják a kockázatokat.

Elmondják majd nekünk, hogy a tudomány ezt már évtizedekkel ezelőtt rendezte. Elmondják nekünk, hogy az 5G-t a rákkal és más betegségekkel összekötő bizonyítékok csak összeesküvés-elméletek, amelyeket csak néhány őrült hisz el.

Emberek milliói fognak szenvedni a sugárterhelésnek köszönhetően olyan tünetektől, mint a fejfájás, a gyengeség, lelassult agyi reakció, csökkent tanulási képesség és értelem, mellkasi fájdalom, és számos más tünet, amelyek előtt a legtöbb hagyományos orvos értetlenül fog állni. 
(erről szóló cikk)


A rádiófrekvenciás és elektromágneses sugárzás hatása az emberi szervezetre - Kutatások eredménye attól függően, hogy az ipar korporációi finanszírozták a vizsgálatokat vagy független vizsgálatok készültek.

(Írta és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)








Digitális TV elme-kontroll és manipuláció HD-minőségben ! A titkos SSS technológia


Néhány gondolat tőlem, aztán egy cikk....
Gondolkodtál már rajta milyen könnyű dolga lehetne egy adott társadalom, civilizáció vagy netán egész bolygót irányító erőknek, ha sikerülne elérni, hogy az adott közösség lehetőleg azt gondolja, higgye, tegye, amit kell..., ami az Irányítók érdekében leginkább áll.

Sőt az a legjobb, ha nem is gondolkodik semmin azon kívül, ami a maga és családja életben maradásához kell.

Lehetőleg ne kérdőjelezze meg a fennálló gazdasági-társadalmi rendet, ne szervezzen ellenálló mozgalmakat, sőt maradjon nyugton, fogyasszon és szó nélkül járjon a Hatalom által működtetett, a rendszert életben tartó "munkahelynek nevezett" tartópillér bármelyikébe gondolkodás nélkül dolgozni. Természetesen csak éppen annyiért, amennyi a létfenntartáshoz kell és a mindennapi túlélésért folytatott harc lekösse minden energiáját...

Akik ezt meg tudnák tenni, igazán profi munkát végeznének és milyen jó lenne nekik, ha találnának olyan átprogramozó eszközt, ami ezt elérné az embereknél és az egész világot be lehetne kapcsolni ebbe ! Sőt ha senkire nem kellene ráerőszakolni ezt, hanem önként boldogan vinnék haza otthonaikba, állítanák ki a "fő helyre" és naponta csatlakoznának elméjükkel, hogy befogadják a küldött "agyhullámokat".... 

Ennél jobbat a Piramis Csúcsa el sem képzelhetne !
Még szerencse, hogy ilyen nem létezik, igaz? 
Pedig  Neked is van a lakásodban !

2 héttel ezelőtt 
több milliárd ember nézte az Olimpia eseményeit, de különösen a nyitó és záró ceremóniákat.Sokan azt sem tudják, mi okozza, hogy levertség, depresszió, tompultság, vagy ingerültség, netán agresszió lett úrrá rajtuk az azt követő napokban, esetleg nehezen jutnak eszükbe szavak....stb.
Tudom, ez már a többségnek összeesküvés-elmélet, ezért akik levélben írtak ezzel kapcsolatos tünetek és tanácsok miatt, nekik válaszoltam..... De a legfontosabbakat mindenkinek tudni kell(ene)....

A mellékhatások egyénenként változnak, de a közös pont az AGYami egy szuperszámítógép és ha Te TV-néző  vagy/voltál,akkor jelképesen úgy képzelheted el, mintha rá(d)töltenének egy igen erős "vírust" mely a gondolkodásodat blokkolja, amíg le nem tisztul....

A többség magától nem is hagyja, hogy helyreálljon a természetes állapot, mert újra csatlakozni kell rá, így a folyamat nem jobb, csak egyre rosszabb lesz.
Módosítja gondolataidat és cselekedeteidet is úgy, hogy erről fogalmad sincs. Ez nem sci-fi, hanem kőkemény valóság. 
        
De pár dolgot itt is elmondok még, hátha segít : 
A TV-vel kapcsolatban legjobb amit tehet az ember, hogy minimálisra szűkíti a "vele" töltött időt !
Nem csak azért, mert semmi értelmes nincs már benne, csak szándékos terelés, hazugságok és egy mű-világ.... hanem 
a fenti veszélyek miatt.
Az Elit gondoskodott róla, hogy ne legyen ez egyszerű és mindenhol bele fogsz botlaniáruházaktól, bárokon, teraszokon keresztül már éttermekben is töltik be a hullámokat, ha nem vagy tudatában ennek.....
A GONDOLKODÁSODAT VESZIK EL!
Az átlagemberek nem ismerik az elme és az agy működését (de katonai programok a II.világháború óta kikutatták már régen, (sőt az Illuminati évezredek óta ismeri .......de ez egy hosszú történet...).
A későbbiekben (kételkedők számára) vázolt technológiával jobb, ha tudod:  

- igenis tudják blokkolni a gondolkodást (sőt az agynak azt a részét, ami az "Ébredéshez" is kell) és
- egyszerűen ráhangolódni attól függően, hogy agresszívvá, depresszióssá, vagy birkává akarnak tenni......
- Használták az Olimpia alatt és rendszeresen előtte és ma is....
- Ahogy a Chemtrail, ez is nemzetek felett álló globális program..... Tudom, rossz felébredni, de NEO-nak sem volt egyszerű, emlékeztek.....


Ezek tökélyre vannak fejlesztve. Te viszont nem teheted meg, hogy ennek áldozatává válj, mint sokan a környezetedben ! Látod rajtuk, megkísérelheted megmagyarázni nekik, de próbáld csak elvenni a távirányítót tőlük, vagy nem engedni bekapcsolni 3 napig.....meglátod, miről beszélek.....

Tanácsok: 
A szabadba érdemes gyakran kimenni és a hegyekbe !!!! azért mert a HAARP, ami odakint éri az embereket nem működik folyamatosan, pulzálva kapcsolják be....és a magas helyekre, nem ér fel az a tartomány, ami lent érvényesül.... (maradjunk annyiban, hogy tudom)...Érdemes utánanézni mindezeknek (bár ott sem lesz minden leírva), de aki magát és a családját meg akarja védeni, hogy ne legyenek olyanok, mint a környezetünkben lévő zombi-társadalom.....akkor meg kell tenni néhány lépést......  

De mindenkire rábízom, mit kezd a tudással. Én csak elmondtam..... (SBG Buddha)

Nézzünk akkor egy cikket és beszéljünk a háttérről ! 
Egy RÉGI CIKK korábbi "összeesküvés-elmélet" jóval a digitális adások megjelenése előtti időkből:

Digital TV: Mind Control by the Sound of Silence

Röviden arról van benne szó, hogy a digitális tv-adás, amit oly szenvedélyesen sürgetnek, arra lesz jó, hogy egy bizonyos hangfrekvenciával a HAARP segítségével a tömeget manipulálják. 
A cikkben felvetik azt, ami az Öböl háborúban történt. Vagyis, hogy 75.000 azután másik 125.000 (vagy több) iraki csapat jött ki a mély sivatagi bunkerjeikből, fehér zászlót lengetve és térdre borulva, mielőtt az amerikai csapatok megközelítették őket megcsókolva a fogva tartóik csizmáit vagy a kezeiket, szó szerint. A viselkedésük egyszerü okkal magyarázható: egy olyan technológiának tették ki őket, amitől egyszerre csak engedelmes gyerekek szintjére gyengültek le.

Standard Issue Mind Control - DARPA wants ultrasound-enhanced helmets that allow soldiers to stimulate certain regions of their brains / 
A DARPA is fejleszt olyan sisakokat, melyek a katonák agyi területeit stimulálják és gondolatátvitelt is elősegíthetik nagyobb távolságból........

"Ezt a technológiát készülnek használni, bár egy finomabb verzióban, ehhez, mint a cikk is írja, egy vevőkészülék kell majd. A technológia a HAARP adók egy kombinációját fogja hasznosítani. GWEN tornyoka mikrohullámú mobiltelefon tornyok segítségével, és hamarosan – JÖN !!! – az elrendelt High Definition Digital TV, ami be fog lépni az otthonodba:..................................
AZÓTA MEG IS ÉRKEZETT A TECHNOLÓGIA ÉS EL IS TERJEDT AZ ÁTALAKÍTÁS

a) kábel, b) műhold, c) HD TV-k, vagy d) a digitális átalakító dobozok, amit mi magunk fogunk kérni és megvásárolni. 

Silent Sound Spread Spectrum a technológia neve (SSS)
The Sound of Silence a hadsereg-hírszerzési kód-szó, amit az elme irányításra használnak. Az 1950-es évek közepén tesztelték, a 70-es évek folyamán tökéletesítették, és a modern amerikai hadsereg által használták a 90-es évek elején, az ellenkezések és figyelmeztetések ellenére, amiket olyan emberek bocsátottak ki, mint például Dwight David Eisenhower.
Ezt az elme-változtató titkolt fegyvert valami alapján a tudatküszöb alatti hordozó technológiának, vagy a Silent Sound Spread Spectrumnak nevezik (SSS). Dr. Oliver Lowery által katonai használatra fejlesztették ki a Georgiai Norcrossban és leírják az US Patentben # 5,159,703 — “Silent Subliminal Presentation System” 1992-es kereskedelmi használatra is szánják.
Egy csöndes kommunikációs rendszer, amiben a nem hallható tartományba eső (nonaural) szállítókat használnak, a nagyon alacsony (ELF) vagy nagyon magas audio-frekvencia (VHF) tartományban vagy a szomszédos ultrahangos frekvencia spektrumban, a kívánt üzenettel / hatással akusztikailag vagy rezgésileg szándékosan az agyba juttatják, tipikusan a hangszórók, fülhallgató, vagy piezoelektromos jelátalakítók használatán keresztül. A modulált szállítókat közvetlenül, valós időben közvetíthetik, vagy kényelmesen felvehetik mechanikusan, mágnesesen vagy optikai médiákon a hallgatónak.

Ez az eszköz a csend hangja egyszerűen számításba veszi a speciális gondolatok beültetését, érzelmeket, ráadásul a gyanútlan emberi lényekben testi hatásokat is okoz. 1991. március 23-án egy hírkivonatot bocsátottak ki az ITV News Bureau Ltd.-n (London) szolgáltató közleményben „High-Tech Psychological Warfare Arrives in the Middle East.” címmel...
Csak a brit sajtóban jelent meg:
Sikeresen bevetettek egy hihetetlen és nagyon titkos Psy-Ops programot, ami a Silent Sound technikákat hasznosítja. A lehetőség, hogy használják ezt a módszert, akkor történt, amikor Saddam Hussein hadseregeinek a parancsnoki és ellenőrző rendszereit megsemmisítették. Az iraki csapatokat akkor arra kényszerítették, hogy arra használják a kereskedelmi FM rádióállomásokat, hogy folytassák a kódolt parancsokat, amiket a 100 MHz-es frekvencián sugároztak. Az US spy-ops csapat felállította a saját hordozható FM adóját, miközben ugyanazt a frekvenciát használta Al Khafji elhagyott városában.
Ez az amerikai adó legyőzte a helyi iraki állomást. Hazafias és vallásos zenével egyetemben psy-ops „homályos” , megtévesztő és ellentmondó katonai parancsokat és információt közvetített. Egy sokkal erőteljesebb technológia is dolgozott a háttérben. 

Ez a kifinomult elektronikus rendszer arra lett tervezve, hogy közvetlenül a hallgató elméjének beszéljen, belépve az agyhullámokba, kezelve az agy elektro-enkefalogrammikus (EEG) mintáit. Így beültetve mesterségesen a negatív érzelmeket – élénk félelem, aggodalom, kétségbeesés és reménytelenség érzéseit hozták létre az iraki csapatokban.”Bőséges bizonyíték létezik, hogy a bizonyos héttérhatalmi erők azt tervezik, hogy határozottan kiterjesztik ennek a technológiának a kapacitását annyira, hogy körülfogjanak minden embert, minden kontinensen.

Ennek az egyik kulcsa az a HAARP projekt, amivel az ELF és VHF frekvenciákat tudnak sugározni a Föld ionoszférájából szét, különféle GWEN tornyokba, világszerte.

Természetesen hivatalosan tagadják mindezt, miközben azt hajtogatja az irányított hírmédiák beállított hírolvasói által, hogy a GWEN tornyok titkolt napirend nélkül csupán privát cellatelefon-tornyok, és azért bárki, aki másképp gondolkodik, egy elmebeteg összeesküvés elmélet hirdető. A bizonyíték mindazonáltal tiszta és egyértelmű.
Dr. Michael Persinger a pszichológia és neurológia professzora a Laurentian Egyetemnél, Ontario, Kanada.......... Ezzel a témával kapcsolatban dr. Persinger ezt írja:
A halántéklebeny-serkentés felidézheti egy jelenlét érzését, tájékozódási zavart, és perceptuális szabálytalanságokat. Ez képeket aktiválhat, amik elraktározódtak a szubjektív memóriában, köztük azokból a rémálmokból és szörnyekről, amiket általában elnyomnak.

A kortárs neurológia feltételezi olyan alapvető algoritmusoknak a létezését, amik minden idegrendszeri transzdukciót lefordítanak, egy belső agy-specifikus kódra. Direkt stimulálása ezeknek a kódoknak, az emberen belül temporális vagy limbikus kérgekre alkalmazott elektromágneses minták által, olyan energiaszinteket igényelhetnek, amik mind a föld mágneses tevékenységnek és a kortárs kommunikációs hálózatoknak is a tartományán belül vannak."
Kapcsolódó VilagHelyzete Cikkek:

(SBG Buddha - 
VilagHelyzete.com)
BLOG: VilagHelyzete.com 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: 
https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com
Bejegyezte: SBG Buddha




Tudatmódosítás és a 3G - avagy "kapjuk a nyakunkba rendesen"...





Svédország jelenleg a legerősebb, legnagyobb és legfélelmetesebb fegyver a világon”, a kísérletek nyáron indultak. A Lois rendszer kiépítése jelentős szerepet játszik a földön, az emberiség jövőjének alakulásában. A rendszer kombinált. Nem csak a HAARP technológiáról van szó, de fokozódik az EM (tudatmódosító) technológia fejlesztése és kiépítése is. Svédország, Norvégia és Finnország után, most Németország és Hollandia következik az intelligens EnergyBox-ok telepítésében, de mi épült Svédország déli részén?

Az NWO projektjei alakot kezdenek ölteni A 
LOIS HAARP-Marlow/D/MV Svédország déli részén van, és csatlakozik a Rostock-i erőmű rendszeréhez, 30 cm vastag réz kábelekkel.
2010.04.08-án, Rostock közelében este az égen sarki-fényhez hasonló (Aurora) jelenséget figyeltek meg. A szakértők azt mondták, hogy ezt napkitörés váltotta ki. A részecskevihar gerjeszti a levegő molekulákat, és bizonyos feltételek mellett a fény, különböző színárnyalatokat, általában zöldes színt öltött. Ezt Rostock földrajzi helyzete alapján nehéz elhinni, még “szakértőknek” is!
Kapcsolódó : Hogyan lehet védekezni a HAARP sugárzása ellen ? Egy nagyon bennfentes interjú....

A globális rendszert és az elme ellenőrzést tovább bővítik. Két évvel ezelőtt a globális politika Ettlingen-i konferenciáján(Németország délnyugati részén, volt egy kör alakú terület, ahol bizonyíthatóan ellenőrizték a gondolati frekvenciákat. A PG osztrák mérnöki társaság megtalálta ezeket a frekvenciákat, és az eredményeket publikálta is!
Egy kis emlékeztető az EM vagy ELF rendszerek működéséről, és hatásairól: Az un. Internet-áramhoz kell egy PLC-rendszer (hasonló a jelenlegi központi hangra kapcsoló éjszakai áram mérőkhöz, tehát a jeltovábbító eszköz az elektromos hálózat), amely megváltoztatja az adott terület, ill. lakás vezetékrendszerében folyó áramot, hogy azon “Információs Jelet” lehessen küldeni.
Az “Energia-Doboz” egy GPRS-adó, saját PLC-rendszerrel, és a frekvenciája a GSM és a 3G Internet ötvözete. Olyan, mint aSzélesSáv és MINDIG üzemben van (nemcsak azokban az időszakokban, amikor az Áramszolgáltató használja).
A Doboz egy kettős rendszer, nemcsak közvetlenül tesz ki bennünket 3G sugárzásnak, hanem rácsatlakozik a hálózatra az egész házban/lakásban, a lakás elektromos vezetékrendszerére, így egy 
3G-s pulzáló, magas frekvenciájú elektromagnetikus Kommunikációs Rendszer lesz belőle, amely a PLC -rendszer által az Internethez van kapcsolva (és sajnos sokakat halálra is sugározhat…)
A Doboz nem az Áramszolgáltatónak ad le információkat, hanem az Internetnek, ezáltal az egész áramrendszer kommunikációs rendszerré válik.
Miért Internet, miért olyan titkos, és miért épül be csendben a házba/lakásba, miért cserélik ki az áramrendszert ilyen kommunikációs rendszerre? Egyszerű!
Már a 3G is egy tisztán hadászati rendszer és a telefon csak egy mellékhatás. Az egész probléma az oszlopokkal, póznákkal, antennákkal és sugárzással stb. csak egy elterelő hadmozdulat és az igazi cél az volt hogy a kis adó bejusson a házba/lakásba.
Most már nemcsak hogy az egész ház/lakás, pulzáló magas frekvencián sugároz, hanem már az Internetre is rá van kapcsolva (az első Internet-ház/lakás a világon).
Semmit nem segít, ha elutasítják a “Dobozt” mert a szomszédoknak, aki ugyanattól a trafótól függenek, már megvan, és küldi a 3G impulzusokat a be nem kapcsolt otthonokba is az elektromos hálózaton át. (
áramszűrőre van szükség…)
A LOIS HAARP-Marlow/D/MV Svédország
Svédország, Norvégia és Finnország után Németország következik, de nézzünk meg néhány HAARP létesítményt is, mielőtt a tudatmódosítás legújabb “vívmányaival” ismerkednénk meg:
A kiépülő rendszer a legnagyobb a világon! Korábban ezzel a címmel az USA Garkona-i (Alaszka) bázisa dicsekedhetett, de nyár elején működésbe lépet az új rendszer. Néhány HAARP bázis a teljesség igénye nélkül:
A MU radar, 1 megawattos üzem Japánban (34 ° 51′14 .80 “N 136 ° 6′19 .45″ E). (34 ° 51’14 .80 “N 136 ° 6’19 0,45″ E)
Arecibo – 2 MW létesítmény Puerto Rico (18 ° 20’38 .97 “N 66 ° 45’9 0,77 “W)
Hippasus (USA) – 70 MW-os létesítmény Fairbanks, Alaska
Sura (orosz) – 190 megawattos létesítmény Közép-Oroszországban (56 ° 7′10 .32 “N 46 ° 2′4 .41″ E). (56 ° 7’10 0,32 “N 46 ° 2’4 0,41″ E)
EISCAT (Európa, Norvégia, Svédország, Finnország, Franciaország, Egyesült Királyság és Németország) – 1 gigawattos létesítmény, Tromso, Észak-Norvégiában (69 ° 35′1 .06 “N 19 ° 12′57 .11″ E). (69 ° 35’1 .06 “N 19 ° 12’57 0,11″ E)

Itt kell megemlíteni a 
Haiti és szecsuáni földrengéseket:
Az orosz haditengerészet közlése szerint a U. S. hozta létre a földrengést Haitin:
Az orosz Északi Flotta jelezte, hogy földrengés pusztított Haitin. A vizsgálat egyértelmű eredménye, hogy az USNavy használt földrengés fegyvert. A mért értékek szerint, egy lineárisan kimutatható, a földrengések egymás utáni kapcsolata. A jelentések szerint, nem véletlenül történt, hogy a rengések azonos mélységben következtek be Venezuelában és Hondurasban.
Az északi flotta 2008 óta fokozott figyelemmel kíséri az amerikai Tengerészgyalogság Karib-térségben történő mozgásait és tevékenységét, de már korábban is folyt ez a tevékenység, válaszul arra, amikor az amerikaiak bejelentették szándékukat, hogy helyreállítsák a negyedik flottát, amely 1950-ben feloszlott. Oroszország válaszolt egy évvel később, a Flotta által vezetett nukleáris meghajtású Nagy Péter cirkáló “kezdte az első gyakorlatokat ebben a régióban, a hidegháború végén”.
A 70-es évek végére, az USA-ban “sokat haladtak” a fegyverek és földrengések területén, ezek a jelentések tartalmazzák, hogy most már használhatók az impulzus és plazma fegyverek, Teslaelektromágneses felfedezései, a Sonic technológia, továbbá a “Shockwave bomba.”
A jelentés összeveti a két földrengés fegyvereinek tapasztalatait. Az USA-ban Haditengerészet által a közelmúltban, a Csendes-óceánban okozott földrengés nagysága 6,5-es volt. A sztrájkok körüli területen Eureka városban okozott károkat, Kaliforniában. De a vizsgálat kimutatta, hogy a karibi térségben 140.000 ártatlan ember halálát okozta.
A jelentés szerint, “több mint valószínű”, hogy az USA-ban a Haditengerészet “teljes tudomással bírt” a katasztrofális kárról. A földrengést Haitin, a már előre beállított forgatókönyv szerint tálalta a Déli parancsnokság helyettese.
A vizsgálatok végső eredményéről készült jelentések e fegyverekről, figyelmeztet arra, hogy az USA tervezi, hogy megsemmisíti Iránt egy sor földrengéssel. Célja, hogy megdöntse a jelenlegi iszlám rezsimet. Továbbá, a jelentés szerint, a rendszert “teszteli” az Egyesült Államok (HAARP Project). Így hoznak létre anomáliák az éghajlatban, okoznak árvizeket, aszályokat és hurrikánokat.
Egy másik jelentést tényként megállapítja, hogy a szecsuáni földrengést (Kína 2008. május 12-én, nagyságrendje 8,7 a Richter-skála szerint), HAARP rádiófrekvenciák okozták. Meg lehet állapítani, hogy van összefüggés szeizmikus aktivitás és az ionoszféra között. A romboló rádiófrekvenciák által kiváltott erőterekről, amelyek a HAARP jellemzői, az alábbi következtetések vonhatók le:
1 .- A földrengések azonos mélysége lineárisan ugyanaz a hiba által okozott indukált frekvencia lineáris vetülete.
2 .- A koordinált műholdas konfiguráció koncentrált gyakorisága előrejelzi a specifikus pontok (erőterek) létét.
3. – A diagram azt mutatja, hogy a földrengések mesterségesen keletkeztek lineárisan azonos mélységben.
Venezuela, január 8-án, 2010. Mélység: 10 km.
Honduras, január 11-én 2010. Mélység: 10 km.
Haiti, január 12-én 2010. Mélység: 10 km.
Minden esetben a mélység közel 10 km.

A földrengések után közvetlenül, a 
Pentagon azt mondta, hogy a Baltimore-ban dokkoló USS Comfort kórházhajó elhajózott Haitibe, annak ellenére, hogy néhány napnak kellett eltelnie Haitira érkezése előtt. Mindazonáltal, haditengerészetnél Mike Mullen admirális, a közös vezérkar főnöke, azt állította, az Egyesült Államok fegyveres erői felkészültek vészhelyzetre, amelyet a katasztrófa okozott.Douglas Fraser, általános parancsnok, azt állította, hogy parti őrség és az USA, tengerjáró hajókat küldtek a térségbe segítséget nyújtani, akkor is, ha csak korlátozott források és helikopterek állnak rendelkezésre.
A repülőgép-hordozó 
USS Carl Vinson küldték a Norfolk-i haditengerészeti támaszpontról, Virginiából, kiegészítve a szállítmányt repülőgépekkel és helikopterekkel. Haitire január 14-én, kora délután érkeztek meg.
Az U. S. Nemzetközi Fejlesztési Ügynökség (
USAID), Haitin működött a földrengés előtt.
Az orosz Külügyminisztérium jelentése szerint, az USAID és az USA Déli-parancsnokság megkezdte munkáját a “humanitárius invázió” megküldésével. Legalább 10.000 katona és vállalkozó ellenőrzésre, a haiti területre, ENSZ rendelésre, miután pusztított a “kísérleti földrengés.” /Lisa Karpova/
Bizonyítékok állnak rendelkezésre a HAAPR felhasználására földrengések előállítására. Az alábbi kép a kínai, szecsuáni földrengésről készült 2008 májusában 1 órával a katasztrófa előtt:
Azóta Svédország országos agykontroll kísérlet színhelyévé vált. Az ország északi területeit a NATO ACT használja kísérleti terepként, a svédeken pedig, több szinten csattan az ostor! A betelepített muzulmánok, és az országot megszálló zsidók eltartásán kívül a tudatbefolyásolással is meg kell küzdeniük, miközben a betelepülők harcának színterévé vált az ország.
A svéd kormány szerint villanyszámla csak a valós értéket mutathatja. A 2009-es törvény kimondja, hogy nincs több pénzkövetelési lehetőség, csak az elhasznált energiát szabad megfizettetni (milyen szép tőlük)! Közvetlenül az áramszolgáltatóktól küldik a levelet, hogy szeretnének telepíteni minden házban egy kis számítógépes digitális adót.
Mindenhol van, de senki nem tudja mi ez, vagy mit csinál az “EnergyBox”. Ez a Villamosenergia “Internet” (nem az El internet, amely megállította a szélessávú vállalatokat. Különösen 3G menne csődbe). Az EnergyBox egy GPRS-adó és a GSM frekvencia keveréke, GSM és 3G (UMTS). A rendszer széles sávú, a sugárzása nagyon hasonló a radaréhoz (!). Az információkat nem nyilvános közigazgatási felületen nyújtják be, hanem az Interneten (?) .

A EnergyBox egy bináris rendszert is tartalmaz, ami egy “
Eshelon mérő” (nem Echelon), a PLC rendszer gazdája a Televent Company. A PLC rendszer, megváltoztatja az aktuális netet, így könnyebb információt küldeni. A radar-szerű mikrohullámok az egész házat egy pulzáló rádiófrekvenciás elektromágneses mezővé változtatják. A 3G mindig egy tiszta fegyver-rendszer volt, és a 3G-s telefonok csak mellékhatásai. 3G, Amerikából jött, és került Európába, az amerikai hadsereggel (mint az összes többi mobil rendszerek is).
A “
totalitárius ellenőrzés” most már az El-hálózathoz is kapcsolódik egy másik törvényen keresztül. Ez a hírközlési törvény. Ez a jog biztosítja az Alapjogi Ügynökségi jogot, hogy nyomon követhető legyen az összes kommunikációt. Értelmezni kell az e-maileket, lehallgatni a telefonokat, ellenőrizni faxokat és minden mást, aminek köze van a kommunikációhoz. A EU vezetése ezért ruházta fel szinte korlátlan jogokkal az Europolt!
Benne vagyunk a legnagyobb, az emberi agyhullámokra irányuló kísérletben, amelyet a világ valaha látott. Svédország és Finnország mindig kísérleti országok voltak a mikrohullámú kísérletek tekintetében, és ezért kapta meg ugyancsak ez a két ország a rendszert először, de Norvégia sem kivétel, ahogy rendszer németországi és hollandiai állomásához ért mára.
Természetesen a NATO sok kísérletet fog végrehajtani a lakosságon. Bizonyos fegyvereket csak “élőben” lehet az embereken letesztelni. A LOIS készen van, és a kísérlet széles skálán folyik. ( Egész Dél-Sv.o.-t lefedi és valószínűleg összekapcsolódik az EnergiaDobozzal, de a 
V.R.A,, Echelon, NSA, Lofar-rendszerrel is Közép-Európában, valamint az Eiscat-tal északon.
A németországi tervezetek már elkészültek. Egy kis ízelítő:
Azok, akik ismerik mikrohullámú sütőt és mikrohullámokat, képzeljék el a többi ellenőrzési lehetőségeket. A módosított ELF, ULF, stb.-vel jól látható minden szoba 3D-ben, hallani minden beszélgetést, és még befolyásolhatja az agy hullámait az embereknél.
(Egyetlen távirányítóval kapcsolható az összes besugárzott területen élő?) Aki semmit sem tudnak chemtrails tevékenységekről, annyit azért tudnak, hogy báriumot tartalmaznak a vegyi csíkok. A hosszantartó báriumszórással, például a jelentős sporteseményeken, nem csak az emberek láthatók a radaron, hanem még az is, hogy mi van a zsebükben.
Az esőcseppel mikroszkopikus méretű cseppképzésén kívül kontrasztanyagként is szolgál, hasonló módon, mint ahogy egy CT vizsgálat esetében kontrasztanyagot használnak érfestésre.
Sokan megkérdezhetik, milyen módszerrel befolyásolható az emberek tudati állapota, és itt ne hazai politikusaink beszédeire, nyilatkozataira gondoljunk (a heveny idegbajhoz ez is elegendő!)?
Az 
EEG (elektroenkefalográfiai) vizsgálat a legtöbbek számára ismerős gyógyászatban alkalmazott módszer, az agyhullám mintázatok megjelenítésére, normálistól eltérő hullámformák észlelésére, vizsgálatára. Szinte egyidőben az elektromágnes jelrögzítéssel, megkezdődött az alacsonyfrekvenciás (0,1-40Hz közötti) agyi bioárammintázatok rögzítése is. Nem kellett sok idő, hogy a gyorsan fejlődő technika lehetővé tegye, a felvett, de szándékosan kiváltott hullámformák (félelem, apátia, fájdalom stb.) egyre nagyobb teljesítményű lesugárzását. A szokványos adósugárzások esetében szinuszos (transzverzális) hullámokat alkalmaznak, melyek a távolság négyzetével arányosan veszítenek energiájukból, de a skaláris, vagy más néven longitudinális lökéshullám jellegű sugárzás, lineárisan (egyenes arányosan) veszít csak az energiájából. Sokkal nagyobb távolságokra is eljuttatható a kívánt jel, kevesebb energiával. A mesterségesen létrehozott lökéshullámokkal, a HAARP és az ionoszféra tulajdonságainak kihasználásával földrengéseket, a légkör, és ezek alapján, az időjárás befolyásolását is megoldották. Kulcsszó: Interferencia!
Németországban, egy részletes és nagy tömeget vizsgáló tanulmány kimutatta, hogy csaknem az összes 3G-sugárzásnak kitett “alanynál” elváltozások mutatkoznak a gerincvelőben. A kezdet: leukémia!
Konzekvencia: ha az orosz haditengerészet tesz hivatalosan közzé ilyen jelentést, majd hagyjuk a “hitetlen Tamásoknak”, hogy a saját agymosott, manipulált gondolataikkal tompítsák a kérdés élét, megadjuk magunkat. Nyugaton ezt az elképzelést, hatalmas média-manipuláció végzi, és vezeti az emberek széles tömegét tévútra. Több politikus részéről a világpolitikában egyenesen az a feltételezést ment, hogy a földrengés úgy állították elő Haitin, az amerikai HAARP létesítményekkel. De az orosz haditengerészet is elemezte a mérést … , és szintén arra a következtetésre jutott, hogy a bűncselekmény elkövetésében a mi amerikai “barátaink” (népirtási céllal) jártak el. Az amerikai tömeggyilkos, a Hágai Nemzetközi Bíróság előtt kellene, hogy feleljen bűncselekményeiért, de, a Hágai Nemzetközi Bíróság sajnos, az ENSZ kutyája, ahogy az ENSZ is az amerikaiak által vezetett cionista törekvés a világhatalom megszerzésére. NWO.
A HAARP, a chamtrail, az alacsony, agyhullám frekvenciájú elektromágneses sugárzások tudatmódosító hatásai, a háborúk szítása, öbölkatasztrófa, biológiai hadviselés, kényszeroltások és az emberi jogok semmibe vétele mögött mindig ugyanazok állnak, hiába hívják, mutatják magukat ENSZ-nek, WHO-nak, EU-nak, vagy más, magát humanitárius szervezetnek feltüntetve, ezek az 
NWO“álruhái”!

(Nem utolsó sorban meg kell jegyezni, hogy a kolontári gátszakadást előtt nem csak a gyanús körülmények szaporodtak meg, de a kisebb, 2-2,6-os Richter-skála szerinti magyarországi földrengések is! Az ilyen “mozgatás” nem tesz jót egy iszapgátnak! Az EM technológia viszont várhatóan nem veszélyezteti Magyarországot, mivel bevezetésekor már alig lesz olyan magyar állampolgár, akinél nem kapcsolták még ki a villanyt!)
Forrás: Tulok

Bejegyezte: SBG Buddha




Svédország jelenleg a legerősebb, legnagyobb és legfélelmetesebb fegyver a világon”, a kísérletek nyáron indultak. A Lois rendszer kiépítése jelentős szerepet játszik a földön, az emberiség jövőjének alakulásában. A rendszer kombinált. Nem csak a HAARP technológiáról van szó, de fokozódik az EM (tudatmódosító) technológia fejlesztése és kiépítése is. Svédország, Norvégia és Finnország után, most Németország és Hollandia következik az intelligens EnergyBox-ok telepítésében, de mi épült Svédország déli részén?

Az NWO projektjei alakot kezdenek ölteni A 
LOIS HAARP-Marlow/D/MV Svédország déli részén van, és csatlakozik a Rostock-i erőmű rendszeréhez, 30 cm vastag réz kábelekkel.
2010.04.08-án, Rostock közelében este az égen sarki-fényhez hasonló (Aurora) jelenséget figyeltek meg. A szakértők azt mondták, hogy ezt napkitörés váltotta ki. A részecskevihar gerjeszti a levegő molekulákat, és bizonyos feltételek mellett a fény, különböző színárnyalatokat, általában zöldes színt öltött. Ezt Rostock földrajzi helyzete alapján nehéz elhinni, még “szakértőknek” is!
Kapcsolódó : Hogyan lehet védekezni a HAARP sugárzása ellen ? Egy nagyon bennfentes interjú....

A globális rendszert és az elme ellenőrzést tovább bővítik. Két évvel ezelőtt a globális politika Ettlingen-i konferenciáján(Németország délnyugati részén, volt egy kör alakú terület, ahol bizonyíthatóan ellenőrizték a gondolati frekvenciákat. A PG osztrák mérnöki társaság megtalálta ezeket a frekvenciákat, és az eredményeket publikálta is!
Egy kis emlékeztető az EM vagy ELF rendszerek működéséről, és hatásairól: Az un. Internet-áramhoz kell egy PLC-rendszer (hasonló a jelenlegi központi hangra kapcsoló éjszakai áram mérőkhöz, tehát a jeltovábbító eszköz az elektromos hálózat), amely megváltoztatja az adott terület, ill. lakás vezetékrendszerében folyó áramot, hogy azon “Információs Jelet” lehessen küldeni.
Az “Energia-Doboz” egy GPRS-adó, saját PLC-rendszerrel, és a frekvenciája a GSM és a 3G Internet ötvözete. Olyan, mint aSzélesSáv és MINDIG üzemben van (nemcsak azokban az időszakokban, amikor az Áramszolgáltató használja).
A Doboz egy kettős rendszer, nemcsak közvetlenül tesz ki bennünket 3G sugárzásnak, hanem rácsatlakozik a hálózatra az egész házban/lakásban, a lakás elektromos vezetékrendszerére, így egy 
3G-s pulzáló, magas frekvenciájú elektromagnetikus Kommunikációs Rendszer lesz belőle, amely a PLC -rendszer által az Internethez van kapcsolva (és sajnos sokakat halálra is sugározhat…)
A Doboz nem az Áramszolgáltatónak ad le információkat, hanem az Internetnek, ezáltal az egész áramrendszer kommunikációs rendszerré válik.
Miért Internet, miért olyan titkos, és miért épül be csendben a házba/lakásba, miért cserélik ki az áramrendszert ilyen kommunikációs rendszerre? Egyszerű!
Már a 3G is egy tisztán hadászati rendszer és a telefon csak egy mellékhatás. Az egész probléma az oszlopokkal, póznákkal, antennákkal és sugárzással stb. csak egy elterelő hadmozdulat és az igazi cél az volt hogy a kis adó bejusson a házba/lakásba.
Most már nemcsak hogy az egész ház/lakás, pulzáló magas frekvencián sugároz, hanem már az Internetre is rá van kapcsolva (az első Internet-ház/lakás a világon).
Semmit nem segít, ha elutasítják a “Dobozt” mert a szomszédoknak, aki ugyanattól a trafótól függenek, már megvan, és küldi a 3G impulzusokat a be nem kapcsolt otthonokba is az elektromos hálózaton át. (
áramszűrőre van szükség…)
A LOIS HAARP-Marlow/D/MV Svédország
Svédország, Norvégia és Finnország után Németország következik, de nézzünk meg néhány HAARP létesítményt is, mielőtt a tudatmódosítás legújabb “vívmányaival” ismerkednénk meg:
A kiépülő rendszer a legnagyobb a világon! Korábban ezzel a címmel az USA Garkona-i (Alaszka) bázisa dicsekedhetett, de nyár elején működésbe lépet az új rendszer. Néhány HAARP bázis a teljesség igénye nélkül:
A MU radar, 1 megawattos üzem Japánban (34 ° 51′14 .80 “N 136 ° 6′19 .45″ E). (34 ° 51’14 .80 “N 136 ° 6’19 0,45″ E)
Arecibo – 2 MW létesítmény Puerto Rico (18 ° 20’38 .97 “N 66 ° 45’9 0,77 “W)
Hippasus (USA) – 70 MW-os létesítmény Fairbanks, Alaska
Sura (orosz) – 190 megawattos létesítmény Közép-Oroszországban (56 ° 7′10 .32 “N 46 ° 2′4 .41″ E). (56 ° 7’10 0,32 “N 46 ° 2’4 0,41″ E)
EISCAT (Európa, Norvégia, Svédország, Finnország, Franciaország, Egyesült Királyság és Németország) – 1 gigawattos létesítmény, Tromso, Észak-Norvégiában (69 ° 35′1 .06 “N 19 ° 12′57 .11″ E). (69 ° 35’1 .06 “N 19 ° 12’57 0,11″ E)

Itt kell megemlíteni a 
Haiti és szecsuáni földrengéseket:
Az orosz haditengerészet közlése szerint a U. S. hozta létre a földrengést Haitin:
Az orosz Északi Flotta jelezte, hogy földrengés pusztított Haitin. A vizsgálat egyértelmű eredménye, hogy az USNavy használt földrengés fegyvert. A mért értékek szerint, egy lineárisan kimutatható, a földrengések egymás utáni kapcsolata. A jelentések szerint, nem véletlenül történt, hogy a rengések azonos mélységben következtek be Venezuelában és Hondurasban.
Az északi flotta 2008 óta fokozott figyelemmel kíséri az amerikai Tengerészgyalogság Karib-térségben történő mozgásait és tevékenységét, de már korábban is folyt ez a tevékenység, válaszul arra, amikor az amerikaiak bejelentették szándékukat, hogy helyreállítsák a negyedik flottát, amely 1950-ben feloszlott. Oroszország válaszolt egy évvel később, a Flotta által vezetett nukleáris meghajtású Nagy Péter cirkáló “kezdte az első gyakorlatokat ebben a régióban, a hidegháború végén”.
A 70-es évek végére, az USA-ban “sokat haladtak” a fegyverek és földrengések területén, ezek a jelentések tartalmazzák, hogy most már használhatók az impulzus és plazma fegyverek, Teslaelektromágneses felfedezései, a Sonic technológia, továbbá a “Shockwave bomba.”
A jelentés összeveti a két földrengés fegyvereinek tapasztalatait. Az USA-ban Haditengerészet által a közelmúltban, a Csendes-óceánban okozott földrengés nagysága 6,5-es volt. A sztrájkok körüli területen Eureka városban okozott károkat, Kaliforniában. De a vizsgálat kimutatta, hogy a karibi térségben 140.000 ártatlan ember halálát okozta.
A jelentés szerint, “több mint valószínű”, hogy az USA-ban a Haditengerészet “teljes tudomással bírt” a katasztrofális kárról. A földrengést Haitin, a már előre beállított forgatókönyv szerint tálalta a Déli parancsnokság helyettese.
A vizsgálatok végső eredményéről készült jelentések e fegyverekről, figyelmeztet arra, hogy az USA tervezi, hogy megsemmisíti Iránt egy sor földrengéssel. Célja, hogy megdöntse a jelenlegi iszlám rezsimet. Továbbá, a jelentés szerint, a rendszert “teszteli” az Egyesült Államok (HAARP Project). Így hoznak létre anomáliák az éghajlatban, okoznak árvizeket, aszályokat és hurrikánokat.
Egy másik jelentést tényként megállapítja, hogy a szecsuáni földrengést (Kína 2008. május 12-én, nagyságrendje 8,7 a Richter-skála szerint), HAARP rádiófrekvenciák okozták. Meg lehet állapítani, hogy van összefüggés szeizmikus aktivitás és az ionoszféra között. A romboló rádiófrekvenciák által kiváltott erőterekről, amelyek a HAARP jellemzői, az alábbi következtetések vonhatók le:
1 .- A földrengések azonos mélysége lineárisan ugyanaz a hiba által okozott indukált frekvencia lineáris vetülete.
2 .- A koordinált műholdas konfiguráció koncentrált gyakorisága előrejelzi a specifikus pontok (erőterek) létét.
3. – A diagram azt mutatja, hogy a földrengések mesterségesen keletkeztek lineárisan azonos mélységben.
Venezuela, január 8-án, 2010. Mélység: 10 km.
Honduras, január 11-én 2010. Mélység: 10 km.
Haiti, január 12-én 2010. Mélység: 10 km.
Minden esetben a mélység közel 10 km.

A földrengések után közvetlenül, a 
Pentagon azt mondta, hogy a Baltimore-ban dokkoló USS Comfort kórházhajó elhajózott Haitibe, annak ellenére, hogy néhány napnak kellett eltelnie Haitira érkezése előtt. Mindazonáltal, haditengerészetnél Mike Mullen admirális, a közös vezérkar főnöke, azt állította, az Egyesült Államok fegyveres erői felkészültek vészhelyzetre, amelyet a katasztrófa okozott.Douglas Fraser, általános parancsnok, azt állította, hogy parti őrség és az USA, tengerjáró hajókat küldtek a térségbe segítséget nyújtani, akkor is, ha csak korlátozott források és helikopterek állnak rendelkezésre.
A repülőgép-hordozó 
USS Carl Vinson küldték a Norfolk-i haditengerészeti támaszpontról, Virginiából, kiegészítve a szállítmányt repülőgépekkel és helikopterekkel. Haitire január 14-én, kora délután érkeztek meg.
Az U. S. Nemzetközi Fejlesztési Ügynökség (
USAID), Haitin működött a földrengés előtt.
Az orosz Külügyminisztérium jelentése szerint, az USAID és az USA Déli-parancsnokság megkezdte munkáját a “humanitárius invázió” megküldésével. Legalább 10.000 katona és vállalkozó ellenőrzésre, a haiti területre, ENSZ rendelésre, miután pusztított a “kísérleti földrengés.” /Lisa Karpova/
Bizonyítékok állnak rendelkezésre a HAAPR felhasználására földrengések előállítására. Az alábbi kép a kínai, szecsuáni földrengésről készült 2008 májusában 1 órával a katasztrófa előtt:
Azóta Svédország országos agykontroll kísérlet színhelyévé vált. Az ország északi területeit a NATO ACT használja kísérleti terepként, a svédeken pedig, több szinten csattan az ostor! A betelepített muzulmánok, és az országot megszálló zsidók eltartásán kívül a tudatbefolyásolással is meg kell küzdeniük, miközben a betelepülők harcának színterévé vált az ország.
A svéd kormány szerint villanyszámla csak a valós értéket mutathatja. A 2009-es törvény kimondja, hogy nincs több pénzkövetelési lehetőség, csak az elhasznált energiát szabad megfizettetni (milyen szép tőlük)! Közvetlenül az áramszolgáltatóktól küldik a levelet, hogy szeretnének telepíteni minden házban egy kis számítógépes digitális adót.
Mindenhol van, de senki nem tudja mi ez, vagy mit csinál az “EnergyBox”. Ez a Villamosenergia “Internet” (nem az El internet, amely megállította a szélessávú vállalatokat. Különösen 3G menne csődbe). Az EnergyBox egy GPRS-adó és a GSM frekvencia keveréke, GSM és 3G (UMTS). A rendszer széles sávú, a sugárzása nagyon hasonló a radaréhoz (!). Az információkat nem nyilvános közigazgatási felületen nyújtják be, hanem az Interneten (?) .

A EnergyBox egy bináris rendszert is tartalmaz, ami egy “
Eshelon mérő” (nem Echelon), a PLC rendszer gazdája a Televent Company. A PLC rendszer, megváltoztatja az aktuális netet, így könnyebb információt küldeni. A radar-szerű mikrohullámok az egész házat egy pulzáló rádiófrekvenciás elektromágneses mezővé változtatják. A 3G mindig egy tiszta fegyver-rendszer volt, és a 3G-s telefonok csak mellékhatásai. 3G, Amerikából jött, és került Európába, az amerikai hadsereggel (mint az összes többi mobil rendszerek is).
A “
totalitárius ellenőrzés” most már az El-hálózathoz is kapcsolódik egy másik törvényen keresztül. Ez a hírközlési törvény. Ez a jog biztosítja az Alapjogi Ügynökségi jogot, hogy nyomon követhető legyen az összes kommunikációt. Értelmezni kell az e-maileket, lehallgatni a telefonokat, ellenőrizni faxokat és minden mást, aminek köze van a kommunikációhoz. A EU vezetése ezért ruházta fel szinte korlátlan jogokkal az Europolt!
Benne vagyunk a legnagyobb, az emberi agyhullámokra irányuló kísérletben, amelyet a világ valaha látott. Svédország és Finnország mindig kísérleti országok voltak a mikrohullámú kísérletek tekintetében, és ezért kapta meg ugyancsak ez a két ország a rendszert először, de Norvégia sem kivétel, ahogy rendszer németországi és hollandiai állomásához ért mára.
Természetesen a NATO sok kísérletet fog végrehajtani a lakosságon. Bizonyos fegyvereket csak “élőben” lehet az embereken letesztelni. A LOIS készen van, és a kísérlet széles skálán folyik. ( Egész Dél-Sv.o.-t lefedi és valószínűleg összekapcsolódik az EnergiaDobozzal, de a 
V.R.A,, Echelon, NSA, Lofar-rendszerrel is Közép-Európában, valamint az Eiscat-tal északon.
A németországi tervezetek már elkészültek. Egy kis ízelítő:
Azok, akik ismerik mikrohullámú sütőt és mikrohullámokat, képzeljék el a többi ellenőrzési lehetőségeket. A módosított ELF, ULF, stb.-vel jól látható minden szoba 3D-ben, hallani minden beszélgetést, és még befolyásolhatja az agy hullámait az embereknél.
(Egyetlen távirányítóval kapcsolható az összes besugárzott területen élő?) Aki semmit sem tudnak chemtrails tevékenységekről, annyit azért tudnak, hogy báriumot tartalmaznak a vegyi csíkok. A hosszantartó báriumszórással, például a jelentős sporteseményeken, nem csak az emberek láthatók a radaron, hanem még az is, hogy mi van a zsebükben.
Az esőcseppel mikroszkopikus méretű cseppképzésén kívül kontrasztanyagként is szolgál, hasonló módon, mint ahogy egy CT vizsgálat esetében kontrasztanyagot használnak érfestésre.
Sokan megkérdezhetik, milyen módszerrel befolyásolható az emberek tudati állapota, és itt ne hazai politikusaink beszédeire, nyilatkozataira gondoljunk (a heveny idegbajhoz ez is elegendő!)?
Az 
EEG (elektroenkefalográfiai) vizsgálat a legtöbbek számára ismerős gyógyászatban alkalmazott módszer, az agyhullám mintázatok megjelenítésére, normálistól eltérő hullámformák észlelésére, vizsgálatára. Szinte egyidőben az elektromágnes jelrögzítéssel, megkezdődött az alacsonyfrekvenciás (0,1-40Hz közötti) agyi bioárammintázatok rögzítése is. Nem kellett sok idő, hogy a gyorsan fejlődő technika lehetővé tegye, a felvett, de szándékosan kiváltott hullámformák (félelem, apátia, fájdalom stb.) egyre nagyobb teljesítményű lesugárzását. A szokványos adósugárzások esetében szinuszos (transzverzális) hullámokat alkalmaznak, melyek a távolság négyzetével arányosan veszítenek energiájukból, de a skaláris, vagy más néven longitudinális lökéshullám jellegű sugárzás, lineárisan (egyenes arányosan) veszít csak az energiájából. Sokkal nagyobb távolságokra is eljuttatható a kívánt jel, kevesebb energiával. A mesterségesen létrehozott lökéshullámokkal, a HAARP és az ionoszféra tulajdonságainak kihasználásával földrengéseket, a légkör, és ezek alapján, az időjárás befolyásolását is megoldották. Kulcsszó: Interferencia!
Németországban, egy részletes és nagy tömeget vizsgáló tanulmány kimutatta, hogy csaknem az összes 3G-sugárzásnak kitett “alanynál” elváltozások mutatkoznak a gerincvelőben. A kezdet: leukémia!
Konzekvencia: ha az orosz haditengerészet tesz hivatalosan közzé ilyen jelentést, majd hagyjuk a “hitetlen Tamásoknak”, hogy a saját agymosott, manipulált gondolataikkal tompítsák a kérdés élét, megadjuk magunkat. Nyugaton ezt az elképzelést, hatalmas média-manipuláció végzi, és vezeti az emberek széles tömegét tévútra. Több politikus részéről a világpolitikában egyenesen az a feltételezést ment, hogy a földrengés úgy állították elő Haitin, az amerikai HAARP létesítményekkel. De az orosz haditengerészet is elemezte a mérést … , és szintén arra a következtetésre jutott, hogy a bűncselekmény elkövetésében a mi amerikai “barátaink” (népirtási céllal) jártak el. Az amerikai tömeggyilkos, a Hágai Nemzetközi Bíróság előtt kellene, hogy feleljen bűncselekményeiért, de, a Hágai Nemzetközi Bíróság sajnos, az ENSZ kutyája, ahogy az ENSZ is az amerikaiak által vezetett cionista törekvés a világhatalom megszerzésére. NWO.
A HAARP, a chamtrail, az alacsony, agyhullám frekvenciájú elektromágneses sugárzások tudatmódosító hatásai, a háborúk szítása, öbölkatasztrófa, biológiai hadviselés, kényszeroltások és az emberi jogok semmibe vétele mögött mindig ugyanazok állnak, hiába hívják, mutatják magukat ENSZ-nek, WHO-nak, EU-nak, vagy más, magát humanitárius szervezetnek feltüntetve, ezek az 
NWO“álruhái”!

(Nem utolsó sorban meg kell jegyezni, hogy a kolontári gátszakadást előtt nem csak a gyanús körülmények szaporodtak meg, de a kisebb, 2-2,6-os Richter-skála szerinti magyarországi földrengések is! Az ilyen “mozgatás” nem tesz jót egy iszapgátnak! Az EM technológia viszont várhatóan nem veszélyezteti Magyarországot, mivel bevezetésekor már alig lesz olyan magyar állampolgár, akinél nem kapcsolták még ki a villanyt!)
Forrás: Tulok

Bejegyezte: SBG Buddha


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése