2019. június 7., péntek

A világ gyarmatosítása







A világ gyarmatosítása




A cionisták világhódító útjában állnak az oroszok



Posted on 2014-06-05 Szerző: Admin 
Az amerikaiak nyomakodnak Kelet-Európába
Obama, illetve „tanácsadói” (értsd: a háttérvezetés, azaz az USA valódi irányítói) úgy gondolják, hogy az egyre növekvő belső gondokról úgy terelhetik el a figyelmet legjobban, ha ismét ráerősítenek a lakosság, vagy valamelyik „demokrácia” veszélyben van és „nekünk kell megvédeni” hagyományos dogmájára.
Ezt az amerikaiak többnyire mindig be is veszi, de ha ők nem is a „képviselőik” mindig. Így aztán mindig jut pénz is az efféle hadműveletekre, annak ellenére, hogy az USA egész belső rendszere recseg-ropog immár évek óta.



Jelenlegi fő célpontok a Szíria, Ukrajna, (óvatosan, szőrmentén Kína és Oroszország)
Ahogy a britek anno „pénzzel és pórázzal” tartották fenn hatalmukat a gyarmataikon – amíg tudták, úgy szeretné ezt megtenni az USA is.
Csakhogy az Egyesült Államok összes vezetője, erre teljesen alkalmatlan. Az volt régen is, az most is. E kérdésben mindig is az európai, főként a brit politikusokra volt utalva.
Az USA alkalmatlansága arra, hogy a világ vezető hatalma legyen, – bármennyire is szeretné, és hangoztatja amolyan önhipnózisként-, egyszerűen nem vált be a történelem során.
Noha próbálták ezt elhitetni nem csak magukkal, hanem a világgal is, ezzel együtt ez sosem működött a történelem során.
Az USA a cionista bankárkaszt és szervezeteik által irányított bábállam volt eddig is és most is az, ami egy-két ritka kivételtől eltekintve a rövid amerikai történelem során nem is változott. Ebből következően, pusztán a világ csendőre kétes címet sikerült kivívniuk. Ezen irányítók mentalitásából fakadóan az USA eszköztára a fizikai erőszakra, a katonai erőre, a zsarolásra, politikai és gazdasági gyilkosságokra, pénzügyi és gazdasági erőszakra korlátozódott mindig is.
A belső problémákról el kell terelni a figyelmet
Obama (akinek hozzáértése, szónoki képességében merül ki) illetve a jelenlegi amerikai vezetés ön- és világhipnózisa, miszerint „Amerika a világ vezető hatalma” nem csupán azért siralmas, mert nevetséges és nyilvánvaló hazugság, hanem azért is, mert a belső problémákat képtelenek kezelni, és az amerikai emberek elkezdtek gondolkodni – noha ennek megakadályozására is


elkövettnek mindent.

Márpedig ez földinduláshoz vezethet, NATO megszállás, Ukrajna, Szíria, Irak, stb. országokban történő katonai beavatkozás ide-vagy oda, az amerikaiak, főként a fehér emberek előbb-utóbb megindulnak, hogy rendet tegyenek saját sorsukban.
Az USA helyzete kívül se jobb, mint belül, jelenlegi szövetségesei elég kelletlenek, az alárendelt országok, csak a pillanatot várják, amikor megszabadulhatnak az USA-tól, az ellenlábasaik, mint pl. a BRICS, az Eurázsiai Unió, a Vámunió pedig egyre erősebbek, és ott tesznek keresztbe a cionista globalista terveknek, ahol csak tudnak. Márpedig sok területen tudnak.


A NATO mint univerzális megoldás


Annak ellenére, hogy az atlantisták mindent megtesznek a zavarkeltésre, pl Ázsiában, Dél-Amerikában, Közel-Keleten vagy Afrikában ez egyre kevésbé hozza meg az elvárt eredményt. Az ellenlábasaik összefogásában, együttműködésében nem igen sikerült zavart kelteni, vagy éket ütni közéjük. Tetejében az EU-ban váratlan irányba indultak el a dolgok, az eu-szkeptikusok, és a nemzeti érdekeket szem előtt tartók megerősödtek a cionisták által erőltetett globalizmust támogatókkal szemben. Már Kelet- Európa sem egységes a NATO megszállásuk engedélyezése tárgyában, ahogy az ukránoknak adandó gázellátásban, vagy az Oroszországgal szembeni szankciók alkalmazásában sem.
Most a csehek jelentették ki, hogy semmi szükség arra, hogy a NATO erősítse katonai jelenlétét Európában, ráadásul ez nem is indokolt.
Amúgy ennek célja nem Európa védelme, (az USA indoklása szerint) ugyanis Oroszország nem fenyegeti Európát – az USA-val ellentétben-, a NATO-megszállás célja nem más, mint Oroszország provokációja, illetve az európai, főként kelet-európai országok (kivéve Lengyelország) megfélemlítése, és erőszakos belekényszerítése egy oroszellenes együttműködésbe.
A bankárkaszt mindig hazudik, mindent letagad és mindenkit lefizet
Amikor a cionista pénzoligarchák Ukrajna megsegítéséről papolnak, valójában a civil lakosság elleni összehangolt terrorcselekményeket hajtatnak végre és finanszíroznak, illetve vesznek részt benne tevőlegesen is, – melybe ráadásul igyekeznek több európai országot is bevonni. Valójában Ukrajna totális kifosztásáról szól a történet, illetve az ukránok életfeltételeinek totális elvételéről, valamint az ott élő országnyi orosz ember módszeres kiirtásáról. No és persze ezzel Oroszország meggyengítéséről, illetve megtámadásának előkészítéséről. (erről korábban, több cikkünkben is részletesen írtunk)
Ezt a cionista forgatókönyvet támogatják a saját médiabirodalmaikkal is (BBC, NBC, CNN, Reuters, UP, Times, Al Jazeera stb).
A cionista lobbi vezette USA már korábban 5 milliárd dollárt (illetve értéktelenedő papírt) ölt bele a zsidó vezetésű terroristák segítségével végrehajtandó ukrán puccs előkészítésbe. További pénzeken kívül amerikai zsoldosokat küldött ezerszámra, valamint támogatta a fasiszta jobb szektorosok kiképzését és felkészítését.Arról ne feledkezzünk meg, hogy a NATO, bár elméletileg egy katonai szövetség, de ténylegesen az USA által irányított és vezetett szervezet. Vagyis az USA „katonai potenciáljának”kiterjesztése.



A szokásos sunyi módján, most az USA úgy tesz, mintha a NATO csak az európai országok védelmére érkezett volna Kelet-Európába, miközben arra próbálja felbujtani az egyes tagországokat, hogy ők maguk önállóan támogassák az ukrán terrort és keveredjenek emiatt konfliktusba az oroszokkal. Miért is? Nos, hogy ezt követően majd jöhessen a világ csendőre és atlantista „igazságot szolgáltasson”. Ügyes! Nemde?
Lengyel ország esetében sajnálatosan már a kezdetektől nyitott fülekre talált ez a cionista agyszülemény, hiszen a lengyelek évszázados orosz ellenességére apellált, – nem is eredménytelenül. Sajnálatosan a lengyelek (legalábbis politikusaik) józan esze és realitásérzéke behódolt a történelmi orosz ellenességüknek. Arról nem is beszélve, hogy titokban a lengyelek már korábban együttműködtek az ukrajnai puccs előkészítésében a cionistákkal, ugyanis a zsidó vezetésű terrorista jobb szektorosok jó részének, katonai és elméleti felkészítése zajlott náluk (is!).
Amúgy nálunk, magyaroknál is bepróbálkoztak ezzel a történelmi ellentétre alapozott módszerrel, amikor Kárpátalja visszaszerzését forszírozták. Ez utóbbihoz annyit, hogy a kárpátaljai magyarok remekül elvannak a mostani státuszukban, a magyar támogatásukkal és eszük ágában sincs az „anyaországhoz” és ezzel a kifosztó EU-hoz csatlakozni. Kár, hogy őket erről elfelejtették a hazai szószólók megkérdezni.
A rövid távú cél Oroszország térdre kényszerítése
Talán érthetetlennek, váratlannak tűnik ez a kiújult és felerősödött orosz ellenesség. Ám ez csak látszatra tűnik annak.
Az oroszok nagyon sok mindenben szálka, a globális új világrend létrehozásán munkálkodó bankárkaszt szemében. Sok-sok egyéb mellett abban az alapállásban keresendő ennek a kibékíthetetlen ellentétnek az egyik oka, hogy mára az oroszok maradtak a valódi keresztény értékrend egyetlen képviselői és következetes védelmezői. Vagyis a sátáni erő, a mammon megvesztegethetetlen ellenfelei.
Az oroszok értékeinek megszerzése ugyanilyen motiváló erő az atlantisták számára. A föld méhének kincsei a hatalmas érintetlen erdőségek a földek a tengerek gyümölcsei mind megszerzendő gazdagság, melyre a magukat a világurainak tartó bankárkaszt feni a fogát.
A hajdani Szovjetunió szétszabdalása is megtervezett atlantista művelet volt. Ehhez alkalmas ügynököket találtak az akkori szovjet vezetésben, a szovjet elnökkel az élen.
Majd a volt tagköztársaságok megszerzése, egyenkénti bekebelezése következett. Természetesen az USA hadserege és a fedőszervezet NATO, mint a cionisták pórázon tartott fegyveres erőszakszervezete ezekben a műveletekben is vitte a prímet. Ha csellel, korrupcióval, nem ment az őket kiszolgálók hatalomátvétele, akkor jött a harapós kutya. (USA, NATO)
Most, hogy Ukrajnára vetettek szemet, és nem működött – az amúgy a Jacenyuktól, Porosenkotól semmiben sem különböző bűnöző és gazember pénzoligarcha -, Janukovicsnak köszönhetően a bekebelezés, az atlantisták elővették a jól bevált láncos kutyát. A helyi és izraeli zsidók valamint az amerikaiak összebútoroztak az általuk irányított fasiszta Jobb Szektorral. Természetesen Amerika tudtával, beleegyezésével és támogatásával.
A végső cél a világ felzabálása, az atlantista világuralom szent nevében

Ha reményeik szerint sikerül Ukrajnát bekebelezni, akkor jön a következő húzódozó volt szovjet tagállam elleni támadás.
Az oroszok mellett pedig a még sok más nép leigázása, és gazdagságuk megszerzése következik. Hiszen a globális világhatalom megteremtése érdekében egyetlen nemzet élete sem elég drága ár nekik. Az egyetlen kemény dió, Kína marad, velük lehet, hogy egyezkedni próbálnak, ahogyan eddig is tették, hol sikerrel, hol sikertelenül. (Ámbár erre momentán egyre kisebbnek tűnik az esély.)
Mindenesetre a még nem cionista irányítású országok megszerzésért folyó küzdelem rengeteg áldozatot szed, mely az értelmi szerző bankárkasztnak nem számít semmit, hisz őket nem éri közvetlen fenyegetés. Nem támadja őket senki egyetlen szervezetükben, egyetlen találkozójukon sem. Holott mára teljesen nyíltan űzik más népek, országok életével, vagyonával való kereskedést és háborúságot.
Vajon miért nem?
Szász Gerda – Szabad Riport







ISIL – Mossad – CIA





Posted on 2014-08-20 Szerző: Admin 
A cionista Izrael és USA nyakig merül a terrorizmusban, kábítószer kerekesdelemben és mindenféle köztörvényes-, gazdasági-, háborús bűncselekményekben. Az al-Kaida után, most egy másik “gyermekük” az ISIL remeklésének vagyunk szemtanúi. De mivel túl  könnyedén kezelik az ügyet, a zsidók hallgatnak az amerikaiak meg tessék-lássék bombázgatnak, hogy eltereljék maguktól a figyelmet, már emiatt is eléggé gyanússá váltak. Annál is inkább, mert pl. míg az amerikaiak csak mímelik az ISIL elleni harcot, addig a szírek megmutatták, hogyan kell ezt komolyan csinálni. Már, ha komolyan is gondolja valaki a terror ellenességet.
Az alábbi videó láttán mi is is hajlunk arra a feltevésre, hogy túl profi munkát látunk.
A videóban miután Obama bejelenti az iraki légitámadásokat, az áldozat arról beszél, mennyire sajnálja, hogy meg fog halni, és azokat okolja saját halálért, akik megtámadták az ISIL-t, mert ők írták alá a halálos ítéletét. Befejezésül bemutatják a “lefejezett” áldozatot,  azzal a fenyegetéssel, hogy ha nem hagyják abba a bombázást mások is így járnak.




A videóban bemutatott állítólagos áldozatról aLiveLeak.com-on az alábbi infót tudjuk meg róla: szabadúszó (sic!) fotós, beszél “arabul” (nem folyékonyan). Egy bandának segített fordítóként a török-szír határon átjutni még 2012 novemberében. Hogy mit keresett Irakban arról síri csend van. Amúgy a nem jellemző nindzsa öltözetű ítélet-végrehajtó, meg az üres mindentől távol esőnek látszó táj se igen életszerű, mindenesetre a videóból gyakorlatilag alig derül ki valami konkrétum, mint helyszín, időpont sőt maga a kivégzés sem látható (nem mintha vérben akarnánk tocsogni, de az eddigi ISIL felvételeken ez volt a trend, mely az elrettentést, a félelemkeltést szolgálja. Egyszóval élünk a gyanúperrel, hogy ismét egy “boston-maraton-féle” statisztákkal, művérrel megrendezett jelentet próbálnak eladni nekünk A kérdés az, hogy miért?.
Mint tudjuk az iraki háború során is és az ISIL szinte a semmiből való erőszakos gyors hatalomra törése során is bevett szokás maradt a fejlevágás. Sőt épp elég brutális videót láttunk már ahhoz, hogy megállapítsuk, ez a szerintünk mű-videó nagyon nem illik bele ezek sorába. Íme egy eredeti “lefejezős” videó, de csak erős idegzetűeknek!! az ISIL repertoárból:
ISIL_fejlevágás


És ha bárki azt hinné, hogy csak a lefejezéseket  hajtják végre ilyen kegyetlen és elrettentő módon, akkor ez a videó mindenkit meggyőz arról, hogy ez nem így van. A golyó általi kivégzések se kevésbé brutálisak és horrorisztikusak
Ezt a videót is csak 
nagyon erős idegzetűek tekintsékmeg.

-------------------------------------






USA-CIA szálak
2013 május 27.-én az ISIL vezére Abu Bakr Al-Bagdadi is találkozott John McCain amerikai szenátorral, a Szíria elleni háború egyik amerikai főkolomposával Szíriában, a Szíriai Szabad Hadseregnek kezén lévő területen
.


Mint ismeretes bizonyíték hegyek vannak arra, hogy maga az Egyesült Államok kormánya támogatja az ISIL terrorszervezetet Szíriában különböző nevek és álcák mögött.



Az alábbi videóban a legfontosabb amerikai kulcsfigurák Szíriában, mindennapos kommunikáció fenntartása mellett együttműködtek a legkülönbözőbb terrorszervezetekkel, dzsihádista szélsőségesekkel, mint pl. a “Szabad Szíriai Hadsereg”-gel (FSA) az ISIL -el, és az al-Kaidával, különösen annak egyik szíriai ágával a Jabhat al-Nusra-val Szíriában. A videóban a riporter beszélget a szíriai hadsereg kiugrott ezredesével a lázadó Abdel Jabbar al-Okaidi-val, aki jelenleg is a nyugat nagy kedvence és támogatottja, s aki a fenti szervezetek “harcosaira” úgy utal, mint testvérekre. Az egyik felvételen, a Menagh katonai légi bázis elfoglalása után, ő is köztük állva beszélt illetve hallgatta egyik egyiptomi dzsihádistát és az ISIL, Abu Jandalt, miközben az köszöntet mondott az ő és csoportja a támogatásért. Az Egyesült Államokról köztudott, hogy egyebek mellett a CIA-n, vagy a NATO-n keresztül folyamatos katonai támogatást nyújt al-Kaidának és más terrorszervezeteknek pl. az ISIL-nek, az FSA-nak de az Európában működtett terrorszervezeteknek is az elmúlt év tizedekben.

US Key Man in Syria Worked Closely with ISIL and Jabhat al-Nusra






Zsidó Mossad szálak
Valamint az is nyílt titok, hogy az ISIL vezetője, Abu Bakr al-Baghdadi egy Mossad ügynök
Edward Snowden hozta nyilvánosságra, hogy a valódi neve: Elliot Simon és eredetileg színész, ám valójában egy igen jól képzett Mossad ügynök, aki zsidó apától és anyától született.


Iráni hírszerzés is felfedte az igazi és teljes identitását Emir Daash, vagy más ismert néven Abu Bakr Al Baghdadi; az igazi neve Elliot Shimon. Szerepe Mossad titkos ügynök, cionista kémkedés. A hamis név: Ibrahim ibn Awad ibn Ibrahim Al Al Badri Arradoui Hoseini.
A terv: bejutni azon országok katonai és polgári legbelsőbb szerveibe, melyek veszélyt jelenthetnek Izraelre, hogy e szervezetekben olyan pusztítást végezzen, mely megkönnyíti a 
cionista határ-projektvégrehajtását, a tervezett elkövetkező cionistahatalomátvételt a Közel-Kelet teljes területén acélból, hogy Nagy-Izraelt vagy “Eretz Israel”-t megalapíthassák.
Nos, ha másnak is, nemcsak David Icke-nak tűnt fel, hogy Izrael tőle szokatlan módon egyelőre tartja a száját az ügyben annak ez az oka. Javasoljuk a VT (Veterans Today) franciáktól átvett riportját és a cikk videóját, illetve Lévy más megnyilvánulásait is megnézni. A videóban az úgynevezett arab tavaszról beszél Bernard-Henri Lévy.
Líbia, Szíria, és Ukrajna is nagyon jól ismeri már Bernard-Henri Lévy-t, akit az “Arab tavasz” keresztapja néven is szokták emlegetni, akinek keze többek közt benne volt Kaddhafi meggyilkolásában is…
Audie – Szabad Riport
források: Valós Hírek Szíriából  – Facebook oldal/ Veterans Today / The Thelegraph



Szép új világ – totális kontroll a személyiség felett





Posted on 2013-03-08 Szerző: Admin

csipháboru_Akinek_nincs_csipje_az_soronljon_a_jobboldali_sávba
Csipháború Akinek nincs csipje az soronljon a jobboldali sávba


Egyre hangosabb az ellenkezők hangja, de még nem hallik az égig!
Az USA-ban már tízenéve elkezdődtek a tiltakozások, a csippelés ellen, amikor nálunk még szinte alig hallottak róla. Ám az események azóta szuperszonikus sebességre kapcsoltak, és az egész (cionista vezérelt) világot lerohanták.
Megtévesztő és alattomos reklámokkal szédítik a szűklátókörűeket. De ugyanakkor filmek, könyvek is megjelentek, melyek előre vetítik az árnyékát a cionista bankkartell várható szép új világának.

RFID Microchip Implant Advertisement



A csippelés élettani hatásaiban is káros az emberekre nézve, és igen aggályos – finoman szólva – az ember adatvédelmi, egyéni szabadságjogai szempontjából, nem is szólva a társadalom egészére leselkedő befolyásolás veszélyéről.
A kérdés hogy miért erőltetik az emberekre, állatokra „titkos” megfigyelésüket lehetővé tévő különböző módszereket, mára már elavult, hiszen ismerjük a válaszokat a miértre, sőt most már a hogyanra is a tudjuk a választ, melyet a mágneskártyás azonosítók, az RIFD implantátumok, okos telefonok, okos mérőórák, internetes böngészők és közösségi oldalak, stb. adták meg.
Élettani hatások
Ejtsünk pár szót a az élettani hatásokról. Sokféle kísérlet folyt és zajlik ma is e témában. A nyilvános eredmény nagymértékben függ attól, hogy kik végzik, kik és milyen céllal rendelik meg és finanszírozzák e kísérleteket, megfigyeléseket.
(
például, amerikai rákkutató intézetek a nagy telefontársaságokkal karöltve készítettek egy átfogó felmérést az átlagos mobilhasználatot illetően, melynek eredménye megnyugvásra adott volna okot, azonban egyes független szakértői csoportok „apró kis manipuláció” miatt megkérdőjelezték a felmérés hitelességét, mivel az egy a 90-es évekbeli régebbi adatra támaszkodott. A tanulmánynak mégis volt egy eredménye, kimutatták, hogy akik napi legalább 30 percig beszéltek mobiljukon az elmúlt 10 évben, azoknak 40%-al nőtt az agydaganat (glioma) kialakulásának esélye. Továbbá kimutatták, hogy a sugárzásnak kitett magzat, károsodást szenvedhet (főként az agy), ez pedig későbbiekben szellemi elmaradottságot vagy tanulási nehézséget okozhat. További adatok a cikk alján *, **, ***, ****-al jelölve találhatók, a hivatkozásokból csupán részleteket közöltünk)
Ezek az azonosító eszközök az „adó és vevő” elvén működnek, melyek különböző hullámhosszúságú, de jellemzően elektromágneses rádióhullámmal kommunikálnak. A jelenlegi civilizációs szinten, szinte mindannyian egy elektromágneses erőtérben élünk.
Azt azonban meg kell jegyezni, hogy az elektromágneses erőterek hatása – a szélsőségesen esetek kivételével – csak utólag, hosszú évek, akár 15-25 év múlva lesznek kimutathatóak, felmérhetőek. Ráadásul a szervezetben kifejlődött betegségeket, zavarokat kifejezetten ebben az összefüggésben is vizsgálni kell.
Mint ismeretes, szervezetünk sejtjei igen gyenge elektromos jelekkel kommunikálnak, sejtek közötti információcserében. Ezek a mesterséges elektromágneses jelek zavarokat okozhatnak ebben a sejtkommunikációban. Vagyis a probléma az, hogy a rádióhullámok mélyen a testbe hatolva zavart okozhatnak annak normál működésében, akár kárt tehetnek a DNS állományban is, ami kiindulópontja lehet a rákos elváltozásoknak.


A chipes nyomonkövetésről beszél Kathrine Albrecht




Ellenőrzés, befolyásolás
A másik nagy probléma, hogy engedélyünk nélkül akaratunk ellenére szoros megfigyelés és kontroll alatt tartanak, megsértve az magánszféránkat, mondhatni, a munkahelyünkre, lakásunkba, akár a hálószobánkba is bejutnak a kulcslukon. Arról nem beszélve, hogy összes személyes adatunkat összekapcsolják ellenőrizhetetlen saját felhasználású adatbázisukban. És innen már csak egy lépés az illegális, titkos beavatkozás! Mivel azt is tudjuk, hogy egy „adó” kis átalakítással „vevővé” változtatható.
Manapság a HAARP -, a kémiai és biotechnológia robbanásszerű fejlődése már lehetőséget ad arra, hogy illetéktelen kézben befolyás alá vegyenek személyeket nagy távolságból, akár a világ túlsó feléből.
S hogy ez nem csupán fantazmagória, azt konkrét példák is bizonyították az elmúlt pár évtized alatt, akár tömeges, akár egy-egy konkrét személy tekintetében. Bár a fősodor médiái ezeket az eseteket mindig igyekeznek elhallgatni.
Már az is elég ijesztőnek tűnik, hogy a nagy testvér figyelő szeme minden lépésünket figyeli és ellenőrzi, ennél azonban sokkal nagyobb aggodalomra adhat okot, ha már önmagunknak, tetteinek sem lehetünk urai. Ez a hatalom jelenleg cionista irányítás alatt működik, mely e nélkül is, a pénzügyi befolyásával, kézben tartja milliók életét és halálát. Az új módszerrel azonban lehetősége nyílt azonnali beavatkozásra, megtorlásra, akár egész tömegek felett.
Hazánkban sem ismeretlen a módszer, még ha egy kicsit alacsonyabb szintű technológiával működik is. Ha a hajdani OPNI, vagy egyéb hivatali szervezetek megdöbbentő adataiból szemezgetünk, magunk sem hisszük, hogy ebben az országban, már eddig is hogyan éltek vissza a rólunk különböző módon, legálisan vagy illegálisan megszerzett adatokkal, illetve használták fel ellenünk a hatalom birtokosai.
Amikor ezeknek az erkölcsi gátlások nélkül üzemelő képződményeknek ez a technológia is rendelkezésére áll, elképzelhetjük, micsoda aljasságokat fognak ezután is folytatni. Persze a legnagyobb titokban, bármi áron fenntartva a leplet, mellyel eltakarják ezeket a terrorcselekményeket, melyek immár nem korlátozódnak csupán a testi behatásokra, hiszen már az elménket is hatalmukban tartják és irányítják.
A témában az első lépés a (mostanra kötelezően bevezetett) kutyacsippelés volt, ezt követte az elektromágneses diákazonosítók kidolgozása, és a folyamat nem állt meg…
A regnáló kormányok mindegyike érdemtelen volt a bizalmunkra, visszaélt a kezébe kaparintott hatalommal. És mi hagyjuk és tűrjük. De meddig?
Vegyük már észre, hogy a sarokba szorultunk, lehetőségeinket egyre korlátozzák, a fejünk felett döntenek sorsunkról, – mindig a hátrányunkra. Egy csepp méz a madzagon, hogyan feledtetheti azt mérhetetlen károkozást, kifosztást és kiszolgáltatást, amit elkövettek ellenünk?
Féltérdre kényszerítettek minket, hazug, soha be nem váltott ígéretekkel, törvényekkel, adósságba kergetéssel és még ezer módon.
Nem az a legnagyobb szégyen, hogy letérdeltünk, hanem az, ha nem állunk talpra! Még nem adtuk meg magunkat teljesen, még mi vagyunk a nép, mely hatalmat adhat és elvehet. Mire várunk? Mit veszíthetünk? A jövőnket és gyermekein jövőjét eltaposták, de az unokáin jövőjéért még tehetünk!
Fehér Farkas, Szász Gerda – Szabad Riport Tudósító Iroda
* Ezeket a lappangó vezeték nélküli veszélyforrásokat komolyan kell venni, ugyanis gyakran olyan erősséggel sugároznak, mint a mobiltelefonok – állítja a kutató. A telefon dokkoló egysége olyan, mint egy mini adótorony, napi 24 órában sugároz és hatótávolsága elérheti a 100 métert is. Főleg a digitális változatai károsak, vaktesztek kimutatták, hogy egy ilyen telefon dokkoló egysége mellett ülve felléphet aritmia, szívritmuszavar, ami akár stroke-ot (szélütés), szívinfarktust okozhat.
A szomszédból jövő ingyen wifi net áldásnak tűnhet, de valójában az azt biztosító router folyamatosan ontja a nagy erejű rádióhullámokat, melyek az egész testet érik és akár 50m-ig is kihatnak. Bizonyított kapcsolat van az erős sugárzás és egyes halálos kimenetelű betegségek között, például leukémia kialakulásának fokozott veszélye. Ha az ölében tartja laptopját, mint ahogy általában szokás, akkor épp a medencéjét éri a sugárzás, tehát rák kialakulásának a veszélyével kockáztatja szerveit. Férfiaknál és nőknél egyaránt veszélyben vannak az ivarszervek, illetve terhes nők esetében a magzat vagy eleve a termékenység esélye.
Még kér sugárforrás, amire érdemes odafigyelni. Mikrohullámú sütő: az új és megfelelően üzemelő darabok gyárilag elég jól szigeteltek, azonban szinte észrevehetetlen a szigetelés épségének megállapítása – régebbi készülékek viszont nem megfelelően szigeteltek. Kompakt fénycsövek: a káros sugárzás, ami összegyűlhet, ezekben a fénycsövekben gyakran beárnyékolja e fényforrások gazdaságos mivoltát. Azon kívül higanyt tartalmaznak, ami igen erős mérgező hatású nehézfém és környezetszennyező faktor.
(
forrásWEBBeteg – N.L )
ályozását végzi. Tehát a LED fén** A LED lámpák összetett fehér fénye valójában nagyrészt kék színű, ami a szem retinájában lévő melanopszinok működésére hat, amik a melatonin nevű hormon termelését befolyásolják, a hormon pedig az alvás és ébrenlét szabye megzavarja az ember biológiai óráját, az úgynevezett cirkadián ritmust, emiatt megváltozik az anyagcsere, a testtömegindex, az oxigénfelvétel, és a hormontermelés.
LED készítéséhez alkalmazott összetevők 
(forrás: Wikipédia)
*** Az elektromágneses sugárzás legveszélyesebb forrása a villamos távvezeték és a transzformátorház. Az elektromágneses kifejezés elektromos és mágneses terek vagy mezők elektromos feszültségből és az elektromos áramból való kialakulását jelenti. Élettani szempontból a mágneses összetevő az, ami nagyságrendekkel nagyobb veszélyt jelent az élő szervezetre. A mágneses sugárzás keresztülhatol a lakóépületek szerkezetén (falakon, mennyezeten, padlózaton), és csak nagyobb távolságon csökken olyan értékre, ami már nem okoz biológiai hatása szempontjából aggodalmat.
Direkt kísérletek természetesen etikai okokból embereken nem végezhetők, ezért sok esetben csak utólag, évtizedek múlva, a már kialakult károsodások észlelésével, epidemiológiai vizsgálatok segítségével juthatunk fontos információkhoz. Az állatokon végzett kísérletek eredményei megerősítők lehetnek, vagy a részletekre nézve nyújthatnak információkat.
(forrás: Dr.Szente Magdolna: Magasfeszültségű távvezetékek elektromágneses kisugárzásának az ember egészségére kifejtett ártalmas hatásairól,Élhető környezetért )

**** A sugárzás energiaterjedés, amely hullámokban, energiacsomókban terjed. A sugárzás széles spektrumon fordulhat elő a, a káros gamma sugárzásoktól a látható tartományon át a mikrohullámok és a nagyfeszültségű elektromos vezetékek, illetve a mobil átjátszó-tornyok sugárzásán át. Azonban a jövőben nemzetközi szinten és itthon is az eddiginél jóval alacsonyabb értékeket fognak megállapítani, mert azok is ki vannak téve az egészségügyi kockázatnak pl: a gyermekek és az idősek nagy része, akik ezt a kockázatot nem választják, hiszen nem használnak mobiltelefont. – Hátrányt jelent-e a mobil-tornyok felállítása lakott területen? Igen. Nemcsak egészségügyi kockázata van, hanem lelki is. Adott esetben lehetséges, hogy lelki betegséghez vezet az egészségügyi kockázatoktól való félelem. Ráadásul lelki egészségünk építését szolgálja választott természeti környezetünk, ezzel szemben az ilyen torony rontja környezetünk természet adta szépségét. Ezért a lakosság felháborodása jogos ilyen torony telepítésekor, és érthető, hogy fellép annak érdekében, hogy a létesítmény lakóhelyüktől lehető legtávolabbra kerüljön. (forrás: dr. Néder Sarolta: Van-e élettani hatása az mobil-átjátszó toronynak? Helyi Hírek)







Ami a jelentésből kimaradt – Robbanás a tározóban



Posted on 2012-09-27 Szerző: Admin 



A MAL pénzügyi és személyi háttere


a tulajdonosok felelősségét a bíróságok nem firtatják azóta sem! Ez nem furcsa? … Megítélésünk szerint megbocsáthatatlan és súlyosbító tényező az mérhetetlen cinizmus, mellyel nem csak felelőtlenségüket, de erkölcstelenségüket is bizonyították a Mal vezetői és tulajdonosai,  a gátszakadást követően nem riasztották az érintett településeket, s nem segítették a kárelhárítást sem. A vádirat szerint mindössze ötven pár gumicsizmával járult hozzá a Mal Zrt. a vörösiszap-katasztrófa elhárításához az első napon.
Elhallgatott információk a kolontári vörösiszap-katasztrófa valódi okairól.
Úgy tűnik nem baleset okozta a gátszakadást Kolontáron.
A MAL per

Hétfőn kezdődött a MAL per a 2010-es kolontári vörösiszap-katasztrófa ügyében.
A vád halált okozó gondatlan közveszély okozás vétsége, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó közveszély okozás bűntette, gondatlanságból elkövetett környezetkárosítás és természetkárosítás vétsége, továbbá hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntette.
Megjegyezzük, hogy 2010-ben Kahler Frigyes, a Veszprém Megyei Bíróság büntetőkollégiumának vezetője ezt mondta: a főügyészség által csatolt dokumentumok alapján fölvethető “
a halálos tömegszerencsétlenséget okozó gondatlan veszélyeztetés vétségegyanúja. Azóta már a „tömegszerencsétlenség” kitétel eltűnt a vádakból.
Tavaly a környezetvédelmi hatóság a cégre 135 milliárd forintot meghaladó bírságot szabott ki, és Fővárosi Bíróság 2010-ben egy devecseri felperesnek ideiglenes intézkedésként első fokon 10 millió forint kártérítést is megítélt, amit cég megfellebbezett.
A vádlottak száma a kezdeti 14-ről 15-re bővült. A vádlottak a valamennyien az ajkai timföldgyár vezetői vagy alkalmazottai voltak abban az időben. Elsőrendű vádlott Bakonyi Zoltán vezérigazgató, de már 2010-ben Deák Józsefet, a Mal Zrt. műszaki szolgáltatási igazgatóját is meggyanúsította a rendőrség. A kilenced rendű vádlott a német anyanyelvű Martin R., aki a Mal korábbi üzemeltetési igazgatója volt.
Nem meglepő módon a vádlottak egyike sem járult hozzá képfelvételek készítéshez, csak a sértettek.
Azonban a tulajdonosok felelősségét a bíróságok nem firtatják azóta sem! Ez nem furcsa?
A vélt vagy valós okok

A rengeteg feltárt szabálytalanság mellett, mint a tározó gátjának állapota, anyaga, süllyedése, a túltöltés, technológiai fegyelemsértés, stb. a természeti katasztrófa kifejezés is felmerült.
Még 2010 októberében a Mal által felkért szakértő ideiglenes szakvéleménye alapján Illés Zoltán akkori környezetvédelmi államtitkár megpróbálta elhitetni, hogy talajtörés történt, s ez is okozhatta a katasztrófát. Bakonyi Zoltán pedig terrortámadást emlegetett ekkor, bár ennél többet nem mondott.
S mint megtudtuk, még egy valamire való katasztrófavédelmi tervet sem tudtak felmutatni.
Ahogy a katasztrófát vizsgáló parlamenti bizottság 2011 októberében nyilvánosságra hozott jelentéséből kiderült, a tározó egykori tervezői, kivitelezői, a működést engedélyező környezetvédelmi hatóság is felelős a katasztrófáért. Megállapításuk szerint a korábbi szakértői véleménnyel ellentétben, nem lehet természeti katasztrófáról beszélni, mivel számos technológiai, üzemeltetési hiányosságot tártak fel.
Megítélésünk szerint megbocsáthatatlan és súlyosbító tényező az mérhetetlen cinizmus, mellyel nem csak felelőtlenségüket, de erkölcstelenségüket is bizonyították a Mal vezetői és tulajdonosai, mivel a katasztrófa után nem segítették annak elhárítását. A gátszakadást követően nem riasztották az érintett településeket, s nem segítették a kárelhárítást sem. A vádirat szerint mindössze ötven pár gumicsizmával járult hozzá a Mal Zrt. a vörösiszap-katasztrófa elhárításához az első napon. Mindezek tetejében Bakonyi Zoltán félrevezette a hozzá nem értő lakosságot. Ugyanis közvetlenül a katasztrófa után Bakonyi egyik nyilatkozatában azt állította, hogy a vörös iszap nem annyira maró, hogy veszélyes legyen. Ahogyan a nehézfémek által okozott veszélyről is mélyen hallgatott.
Hétfőn megjelent a bíróságon egy önmagát sértettnek nevező férfi, aki szerint valójában nem ipari baleset, hanem szándékos tömeggyilkosság történt, vagyis felrobbantották a tározó gátját.
Nos, bármilyen hihetetlennek is tűnik ez a lehetőség, nem ő az egyetlen, aki robbantásról beszél.
Dr. Kozéki László fizikus, aki a parlamenti bizottság szakértőjeként, vett részt a vörös iszap katasztrófa kivizsgálásban, az Echo TV-nek küldött levelében nem kevesebbet állít, mint hogy az általa adott végső következtetése szerint a katasztrófát ugyan az észak-nyugati sarok törésénél kiömlött lúg okozta, de a sarok kiszakadásának oka az északi gátfal közepén bekövetkezett robbanás volt. Ezt a megállapítását, mely műszakilag megalapozott volt, a jelentésből egyszerűen kihagyták. Ennek okát csak találgathatjuk (a szerk.) Ráadásul nemcsak, hogy kimaradt a szakértői véleményének ez a része a jelentésből, de még a bizonyítékok és nyomok eltüntetésére is görcsös erőfeszítéseket tapasztalt.
Továbbá Kozéki úr azt a kevésbé közismert tényt is leírta, hogy EU parancsra NEM VESZÉLYES hulladéknak minősítették a vörös iszapot. Ezzel törvényesített módon mindjárt mentesítették az üzemeltetőt a gát állékonyságának ellenőrzése alól. (mint írja a konyhai moslék ezzel szemben veszélyes hulladéknak minősül az EU-ban) Kozéki úr a megindult bírósági perekben megerősítette, hogy számos más hiba mellett, fenntartja az idegenkezűség alapos gyanúját. Vagyis szakmai meggyőződése, hogy szándékos robbantás történt.


Tekintsünk kicsit vissza a Mal történetben

Egy 1999-es jelentés pedig a Mal Zrt. résztulajdonosává vált Bakonyi Árpád felelősségre vonását javasolta – amiért az állam képviselőjeként anno éppen ő adott túl az ajkai cégen.
Tolnay Lajos,(40%-os tulajdoni rész) a Mal Zrt. 2010-es elnöke már évtizedek óta az iparban forgolódott, tulajdonostársai is az iparágból érkeztek: a közvetett tulajdonos, a Bakonyi család feje, Bakonyi Árpád volt, az állami alumíniumipari cégeket tömörítő Hungalu igazgatósági elnöke. És ő már az 1997-es cégszerzéskor tisztában volt a cégcsoport 14 tagvállalatának auditjában szereplő tényekkel. A jelentésben az szerepelt, hogy 11 milliárd forintnyi kárt okoztak a környezetben, akkortájt ennyi volt a helyreállítás becsült összege, – a cégcsoport vagyonát ebben az időben 22 milliárdnyira becsülték.
A szokásos privatizációs ügyeskedés itt is tetten érhető volt. Az 1997-es privatizációs szerződés szerint az új tulajdonosok mindössze tízmillió forintot fizettek, azaz a becsült üzletrész 0,6 százalékát, s ezért 90 százalékos részesedést szereztek. Ráadásul az eladó, Bakonyi Árpád által elnökölt Hungalu elengedte nekik a meglévő közel 3 milliárdos hitelt valamint az ajkai cég 1,7 milliárdos tartozását is. Sőt még arra is ígéretet tett, hogy az állam az EU-előcsatlakozási alapból a környezeti károk helyreállítására mintegy 500milliót juttat majd.
A Mal számokban

A 2010-es katasztrófát megelőző év adatait böngészve nem épp szívderítő kép tárult elénk.
A cég 2009-ben jegyzett tőkéje hárommilliárd forint volt (saját tőkéje pedig 9 851 166 000Ft volt), részvényesei pedig az alábbiak voltak:
ALUG Kft. (Cg. 01-09-363015) Törzsrészvény: 1 200 000 000Ft
Feed-Back-2000 Kft. (Cg. 07-09-005666) Törzsrészvény: 900 000 000Ft
KP ZEUSZ Kft. (Cg. 01-09-687483) Törzsrészvény: 900 000 000Ft
A Mal-nak a következő leányvállalatai voltak:
Bauxit Bányavagyonkezelő Kft. 73 120 000Ft jegyzett tőkével és 100%-os részesedési aránnyal
Bakonyi Bauxitbánya Kft. 500 000 000Ft jegyzett tőkével és 18,03%-os részesedési aránnyal
Várpalotai Ipari Park Kft. 5 460 000Ft jegyzett tőkével és 78%-os részesedési aránnyal
Silkem D.o.o (szlovén) 2 999 968€ jegyzett tőkével és 64,66%-os részesedési aránnyal
MAL-Deutschland Alumínium GmbH (német) 117 105 000€ jegyzett tőkével és 100,00%-os részesedési aránnyal
Rudnici Boksita Jajce D.D. (horvát) 5 030 667KM jegyzett tőkével és 51,08%-os részesedési aránnyal
MAL-Product S.R.L. (román) 367 600Lej jegyzett tőkével és 100%-os részesedési aránnyal
MTMG Zrt. 20 000 000Ft jegyzett tőkével és 50,5%-os részesedési aránnyal
MALNegro D.o.o (montenegrói) 1€ jegyzett tőkével és 100%-os részesedési aránnyal
A MAL 2009 év végén fennálló banki tartozásai is érdekesen alakultak
CIB Bank Zrt-n ek 10 156 782,87€
MKB Bank Zrt. 17 245 370,93€
OTP Bank Nyrt. 12 484 378,95€
Raiffeisen Bank Zrt. 13 013 378,07€
ez összesen 52 899 910,82€, ami forintban kifejezve 14 327 411 846Ft-nak felel meg az akkori 270,84FT/€-os árfolyamon. (14milliárdos hitel egy 3milliárdos jegyzett tőkéjű cégnek)
Külső tagok (más tulajdonosok) részére 1 874 729 000Ft-ot fizettek ki, míg csupán 5 565 000Ft-ot adóztak
A 2009-es eredmény-kimutatásban végül, 128 195 000Ft-os veszteséget produkáltak. Ez az eredmény leányvállalatostól értendő, úgymint a SILKEM (melyben 64,66% a MAL tulajdona), és a Rudnici Boksita Jajce DD (melyben 51,08% a Mal és 16.55% az ATESZ Kft. tulajdona)
Így indult neki a 2010-es évnek, a katasztrófa évének a Mal.
Érdekesség még, hogy 2001-ben kiválással 6 jogutód cég is alakult, melyek mindegyike ingatlanhasznosító vállalkozás
Pet-Yba Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság
Hexatlon Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság
LAY-BACK Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság
HUNG-DUSTRY Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság
ALUPent Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság
CAPERE Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság
Az adatokat, valamint a Mal privatizáció körülményeit, a kapcsolódó személyi érdekeltségeket és összefonódásokat kutató, és közzétett cikkeket áttanulmányozva azt látjuk, hogy rengeteg ismert, politikus és pénzember, valamint hirtelen meggazdagodott főfontos nevével találkozunk.
Ezt figyelembe véve az Echo tévés Szaniszló László szónoki kérdésére, hogy vajon kinek, kiknek az érdeke, hogy az igazságot, a katasztrófa valódi kiváltó okát, és a bizonyítékokat ne ismerhesse meg a közvélemény, magunk is választ találunk. S ehhez még összeesküvés elméletre sincs szükség. Elég, ha megnézzük, mi folyik az országban az elmúlt jó néhány évtizedben, és mely nevek azok, melyek szinte minden lenyúlással, korrupcióval, politikai- és gazdasági bűncselekménnyel kapcsolatba kerülnek, visszaköszönnek.
Tartok tőle, hogy egyre többen vannak, akik azt mondják erre „Már meg sem lepődőm, itt bármi megtörténhet!”
Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda








FB: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek





Posted on 2013-03-24 Szerző: Admin 



Az alábbi bejegyzést a FB-on olvastuk, és mivel nem hiszünk a véletlenekben, ezért közreadjuk.
Az itt leírtak megtörtént esetek, hogy ki milyen következtetésekre jut az időrendben egymást követő egyes történések függőségéről, függetlenségéről, avagy bármi módon lévő összefüggéseiről, az egyebek mellett megítélés, józan logika, no meg érdek kérdése.
Barátaim!
A lentebb felrakott kommentben a link nem nyílik meg sokaknak.Ezért itt kiszerkesztett változatban olvashatjátok!
OLKT
Pintér Sándor és a furcsa véletlenek


Pinter_Sandor_Belugyminiszter_Fidesz_Stumpf_Istvan_alkotmánybiro
Pintér_Sándor, Stumpf_István
Hat történet a belügyminiszter életéből, amelyek azt bizonyítják, hogy nem szerencsés az altábornagy úrral bajuszt akasztani – mert furcsa, már-már a parajelenségek kategóriájába sorolható dolgok eshetnek meg a „kellemetlenkedőkkel”. Persze véletlenül…
Pintér Sándor karrierje az úgynevezett rendszerváltás után vett bődületes lendületet, amelynek első lépcsőjeként – szemet hunyva MSZMP-s múltja felett – 1990-ben a Pest megyei rendőrfőkapitány közbiztonsági helyettesévé léptették elő. 1990. október 25-én taxisok ezrei vették blokád alá az ország nagyobb városait és a határátkelőket. Ekkor jelentették be a 65 százalékos benzináremelést. Budapest akkori rendőrfőkapitánya, Barna Sándor kijelentette: amennyiben parancsot kap a tömegek elleni erőszakos fellépésre, lemond tisztségéről. Rendőri berkekben


lábra kapott legenda szerint Boross_péterPintér ez időtájt ajánlotta magát az MDF meghatározó személyiségeinek figyelmébe, azzal, hogy amennyiben ő lenne a főváros első számú rendőre, kemény kézzel, radikális eszközök igénybevételétől sem visszariadva lépne fel az elégedetlenkedőkkel szemben. Rendet ígért – bármi áron. Ami tény: 1991 márciusában már ő volt Budapest főrendőre. Fél évvel később, 1991 szeptemberében az akkori belügyminiszter kinevezte országos főkapitánnyá. Az MDF – és annak legbefolyásosabb alakja, Boross Péter – maximális, feltétel nélküli bizalmát élvezte.
Egy apró kiegészítés, tapasztalatunk szerint az MSZP-és múlt, le és felmenők esetében is, az új kormányok alatt nem jelentett hátrány, épp ellenkezőleg, politikusaink jó része ebből illetve ezen összeköttetésekből profitált igen jól (a szerk.)


A Juszt-ügy



Kuncze Gábor volt az, aki 1996-ban – a szinte teljes rendőri vezérkarral, köztük Valenta László az ORFK akkori gazdasági főigazga¬tójával együtt – felállította Pintért az országos főkapitányi székből. Az indokokat azóta is homály fedi, de akadtak, akik már a ’90-es évek közepén Pintér sajátos kapcsolatrendszeréről, és a tőle elválaszthatatlan Valenta megkérdőjelezhető gazdasági döntéseiről suttogtak. A Magyar Televízió Kriminális című bűnügyi magazinműsora 1996-ban foglalkozott a Teve utcai Rendőrségi Igazgatási Központ (RIK) építése körüli súlyos pénzügyi visszásságokkal. Nem sokkal később már nem Pintér Sándornak hívták az országos rendőrfőkapitányt… A műsor főszerkesztője Juszt László volt, aki így nyilatkozott az esetről a 168 órának: „Pintér Sándor meg volt győzõdve róla: én buktattam meg”.



Pintér 1998-ban belügyminiszterként tért vissza a közéletbe. 1999 tavaszán a Juszt által főszerkesztett Kriminális című hetilapban olyan dokumentumok láttak napvilágot, amelyek a rendőrség gyanúja szerint államtitoknak minősültek. Az ügy miatt a Magyar Televízió szerződést bontott Juszttal. A rendőrség házkutatást tartott a tévés irodájában, lakásában és vidéki birtokán. Az újságíró ellen büntetőeljárás indult. Néhány hónappal később az ORFK – a fővárosi főügyész utasítására – megszüntette az államtitoksértés bűntette elkövetésének alapos gyanúja miatt a Juszt László ellen indított nyomozást. A fővárosi főügyész megállapítása szerint ugyanis Juszt sem az államtitoksértés bűntettében, sem a szolgálati titok vétségében nem volt bűnös.
A két esetnek bizonyára nincs köze egymáshoz. Csupán a véletlen műve… Vagy nem?


A Clodo-ügy



1998 őszén súlyos vádak láttak napvilágot Pintérrel kapcsolatban. A Parlament nemzetbiztonsági bizottsága megnézte Boros Tamás, a májusi Aranykéz utcai robbantás áldozatául esett vállalkozó korábbi vallomását tartalmazó videófilmet. Továbbá Keleti György az említett bizottság elnöke is elkérte és megnézte az MTV Kriminális című műsorának egy – addig még le nem vetített – felvételét. A filmen Dietmar Clodo élettársa nyilatkozott, miszerint több alkalommal is járt Clodónál egy volt rendőri vezető, aki jelenleg is magas beosztásban dolgozik. Az eset alighanem úgy történhetett, hogy P. S. megvacsorázott Clodóval, elkortyolgattak egy-két pohár bort, aztán véletlenül itt-ott berobbant egy fideszes és egy kisgazda lakásajtó, persze mérnöki precizitással megtervezve, amelynek eredményeként senki nem sérült meg. A nép megsajnálta a két „üldözött” pártot és rájuk szavazott… Pintér eleinte tagadott, majd egyetlen találkozót ismert el, azzal a megjegyzéssel, hogy – az akkor résztulajdonában álló Preventív-Security Rt. vezérigazgatójaként – a Clodo cége által kínált biztonsági üveget nézte meg, de üzletet végül nem kötöttek. És egyébként is: nem gondolta volna, hogy ez a Clodo az a Clodo… Érthető, hiszen a Dietmar Eduard Clodo meglehetősen gyakori, mondhatni tucat név hazánkban, így könnyen keverhető más személyekkel… Csakhogy: Pintérnek legalábbis illett volna tudnia, kicsoda a nemzetközi bűnelkövetőként hírhedtté vált Clodo, hiszen egy ízben ő intézte a kiadatását is, amelyet Németország kért.



A szóbeszédek szerint Pintér azzal nyerte el Orbán Viktor szimpátiáját, hogy az 1998-as választások előtt megesküdött a Fidesz vezetőinek: ha ő lesz a belügyminiszter, véget vet a robbantásoknak. Ő lett. És valóban véget vetett. Dietmar Clodót 1998 júniusában vette őrizetbe a rendőrség. A német férfit bűnszervezet tagjaként elkövetett robbanóanyaggal és robbanószerrel való visszaéléssel, lőfegyverrel, illetve lőszerrel való visszaéléssel, illetve két rendbeli közokirat hamisítással vádolták. 2001-ben tíz év fegyházra ítélték Magyarországon, de kiadták hazájának.

Az áldatlan emlékű Kuncze belügyminisztersége idején naponta voltak robbantások, emberek haltak meg, utcán robbantak az autók. Ha jól emlékszem, még Orbán Viktor miniszterelnöki beiktatása napján is volt robbantás. Pintér Sándor lett a belügyminiszter, másnap megszűntek a robbantások. Hogy hogy csinálta, az az ő dolga” – ezt mondta 2010 tavaszán Pintérről Semjén Zsolt a Hír Tv egyik műsorában.

A két esetnek bizonyára nincs köze egymáshoz. Csupán a véletlen műve… Vagy nem?


A Lakatos Csaba-ügy



1998 őszén az említett Boros-kazetta nyomán szárnyra kapott információk szerint a Lakatos Csaba ügetőhajtó elleni 1996-os merénylet helyszínén Pintér kicserélte (más források szerint elvitte) az ott talált fegyvert. Pintér erre úgy reagált: az ominózus este Lusztig Péterrel, az Országgyűlés rendészeti bizottságának akkori, MSZP-s elnökével vacsorázott, s a termet csak egyszer hagyta el – telefonálni. T. Gábor alhadnagy, a helyszíni szemlét végző bizottság vezetője jelentésében azonban a merénylet helyszínelésén megjelentek között nevezte meg Pintért.
Egy volt rendőrtiszt így elevenítette fel a 15 évvel ezelőtti eseményeket: „A Salgótarjáni utcában a járőr feltartóztatta a Tanyi-ikreket, mert az alapos gyanú szerint meglőtték


Lakatos Csaba fogathajtót a lovi közelében…Tanyi-ikrek! A régi szép idők… Elkopott a cipőtalpunk egy hónap alatt, amikor utánuk kajtattunk! Ketten jártak egy személyivel… A priuszukat csak WC papírra lehetett volna kinyomtatni, olyan hosszú volt.. Amikor bevittük őket, azt beszélgették az előállítóban, hogy „de jó, hogy a Sanyi bácsi a főkapitány… addig semmi gondunk nem lesz!” Másnap jött a végzés: el kell engedni őket… Fütyörészve távoztak. Szóval az első jelentés szerint – ami már nincs meg!- az elkövetés eszköze a helyszínen előkerült, de az a kiérkező Sanyi magával vitte. Hazudik a járőr, állítják, mert Pintér együtt vacsorázott éppen akkor barátaival: Bodrácska, Túrós, Kacziba, Valenta… Madarat tolláról… Később tábornokék meg is erősítették, hogy Pintér Sanyi velük nyelte a pékné csülköt. A dolog szépséghibája én vagyok. Én is ott voltam. És tudom, hogy Pintérnek csöngött a 2110i Nokiája, felkapta a ballonját és lelépett. És csak sokkal később jött vissza – én a szakáccsal dumcsiztam, előtte egy barátnőmmel múlattam az időt a tetőtérben.”

T. Gábor, a szemlebizottság vezetője, az első jelentés készítője 1995-ben az „Év rendőre” volt. A helyszínelést követően kegyvesztett lett a rendőri vezetőknél. Mindenféle eljárásokat, vizsgálatokat indíttattak ellene. Kicsinálták. Ellehetetlenítették. Távoznia kellett a rendőrség kötelékéből.

A két esetnek bizonyára nincs köze egymáshoz. Csupán a véletlen műve… Vagy nem?


A Tasnádi-ügy



A kilencvenes évek közepén Tasnádi Péter biztonsági cége őrizte a józsefvárosi piacot, ám időközben megjelent a színen az akkoriban vállalkozóként tevékenykedő Pintér-érdekeltségű Preventív Kft. is. Tasnádi elmondta, hogy Pintér tárgyalást kezdeményezett vele a piac védelmének megszerzéséért, ám az nem járt sikerrel. Pintér Sándor azt nyilatkozta, hogy soha nem találkozott Tasnádival, utóbbi viszont kijelentette: az ominózus tárgyalásról „rendvédelmi feljegyzés” is készült. Tasnádi közölte: „több tanú is állította, hogy ott voltak olyan beszélgetéseken, amikor Pintér azt mondta, hogy el kell venni a Tasnáditól a piacot. Ezt Láposi Lőrinc volt rendőri vezető is megmondta.”


Tasnádit 1999 szeptemberében, a Ferihegyi repülőtéren őrizetbe vették, majd annak leteltét követően előzetes letartóztatásba helyezték. Önbíráskodással, súlyos testi sértéssel, adócsalással, sikkasztással, lőfegyverrel való visszaéléssel, valamint bűnszervezet létrehozásával gyanúsították. A Legfőbb Ügyészség 15 évi fegyházbüntetést kért Tasnádira, akit végül – jogerősen – 4 és fél évi börtönre ítéltek. Tasnádi Péter 1999 szeptemberétől (eddig) összesen mintegy 8 évet töltött rácsok mögött. Jelentős részét jogerős ítélet nélkül. Egy közeli ismerőse szerint: „amíg Pintér irányítja a rendőrséget, addig bérelt helye lesz a Venyige utcában”…
A két esetnek bizonyára nincs köze egymáshoz. Csupán a véletlen műve… Vagy nem?


A Sándor-ügy



Sándor István (Papa) az ORFK Központi Bűnüldözési Igazgatóságának (KBI) kiemelt főnyomozója volt. 1989-1990-ben a rendőrség szervezett bűnözés elleni szolgálatának operatív tisztjeként, később az Országos Rendőr-főkapitányság kábítószer-felderítési osztályának csoportvezetőjeként tevékenykedett.
1999-ben felajánlotta segítségét az olajügyeket vizsgáló, Pallag László által vezetett parlamenti bizottságnak. 2000. október 28-i meghallgatása előtt egy nappal őrizetbe vették hivatali visszaélés és vesztegetés alapos gyanújával.
Végül – amint akadályoztatása megszűnt – Sándor István megjelent a bizottság előtt, és szót ejtett Pintér Sándorról is. A volt operatív főnyomozó – egyebek mellett – arról tájékoztatta a képviselőket, hogy a bombagyáros Dietmar Clodo bűntársa, Leonid Kolcsinszki kihallgatásán egyszer azt mondta, valamit nem szeretne jegyzőkönyvbe mondani. A vallomást azonban videóra is rögzítették, így megörökítették, amikor a férfi kijelentette: „én Pintér tábornoknak több megbízást hajtottam végre”. Később azonban mindenki hallgatott erről a videófelvételről – mondta Sándor, aki beszélt Pintér jobbkezéről, Valentáról is. A nyugalmazott alezredes arról számolt be, hogy egy étteremben találkozott „Valenta tábornokkal”, aki arról érdeklődött tőle, mint jó kapcsolatokkal rendelkező bennfentestől, hogy a józsefvárosi kínai piacot hogyan lehetne megszerezni Tasnáditól. Sándor István az elnök kérdésére Valenta László rendőrségen belüli becenevéről is beszélt:
„Elnök: Valenta Lászlónak mi volt a beceneve a rendőrségen belül?
Sándor István (Nevetve): Hány százalék?
Elnök: Konkrétan.
Sándor István: Nem mondom.
Elnök: Én 12 százalékról tudok. (Közbeszólás.) Maradjunk a realitások talaján.
Sándor István: Ezért vagyok itt. És ha nem félteném a családomat, akkor még két napig is tudnék tényeket mondani. Egy olyan pozícióm volt akkor, hogy rajtam minden információ keresztülment, a manuális és a technikai információ is.”
Sándor István fél évet töltött előzetes letartóztatásban, majd 2002-ben vádat emeltek ellene vesztegetésért, hivatali visszaélésért és hamis tanúzásra való felbujtásért. 2004-ben minden vádpont alól felmentették. A Papa-ügyet 85 évre, 2086-ig titkosították, így a bírósági tárgyalásnak is csak az ítélethirdetése volt nyilvános, a per során a tárgyalásokat mindvégig zárt ajtók mögött tartották. 2008-ban pert nyert a állam ellen, mert jogtalanul ült fél évet előzetesben, de ezt a polgári eljárást is titkosították.
A két esetnek bizonyára nincs köze egymáshoz. Csupán a véletlen műve… Vagy nem?


A Szima-ügy



A rendvédelmi dolgozók a nyugdíjkedvezményeik csökkentése érdekében az elmúlt hónapokban többször tüntettek, miután a kormánnyal – többek között Pintér Sándor belügyminiszterrel és Orbán Viktor miniszterelnökkel – folytatott tárgyalásaik nem vezettek eredményre. A követelések mellett a Szima Judit nevével fémjelzett Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete állt ki a legeltökéltebben, a leghatározottabban. Az érdekvédelmi szervezet képviselőit ugyan meghívták, de a 3 fős delegációt végül nem engedték be az Országházba az Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatott, június 2-i egyeztetésre. A rendőrség legnagyobb létszámú szakszervezete tiltakozó demonstrációt hirdetett június 6-ára a Parlament és a Belügyminisztérium épülete elé. Az eseményen azonban Szima Judit nem lehetett ott, ugyanis június 3-án – hűtlen kezelés és más bűncselekmények gyanújával – őrizetbe vették. A főtitkár asszony ellen a Kaposvári Nyomozó Ügyészség indított eljárást. A vádhatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatására, ezt azonban a bíróság elutasította és lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el vele szemben. Szima Judit évekkel ezelőtt tragikus hirtelenséggel veszítette el 11 éves kisgyermeke édesapját, párját, támaszát, azóta csemetéjét egyedül neveli.
A jelenlegi kormányzat a jelek szerint az erőszak fegyverét is beveti. A kormányzat tudta nélkül erre a gyalázatos cselekedetre nem kerülhetett volna sor. A kormányzat retteg egy bátor nőtől, ügyészek hada szakít el egy félárva kislányt az édesanyjától. Ma, 2011-ben amikor a szemünk előtt valóban rablók, szélhámosok és tolvajok járkálnak szabadlábon a kaposvári ügyészek 10 fős csapata egy egész napot szánt arra, hogy valamilyen homályos koholmány alapján meghurcolják a Tettrekész főtitkárt” – olvasható a szakszervezet honlapján. Tettrekészes körökben egyébként azt kifogásolják, hogy a mostani eljárásban olyan feljelentésekre alapozva indítottak nyomozást, amelyet már másfél éve, bizonyítékok hiányában megszüntettek, most mégis 2010-es keltezésű ügyiratszámokra hivatkoznak.


A hvg.hu „Szima-ügy: van-e vaj a fején?” című riportjából idézzük a következő részletet:
„(…) Szima kivitte az anyagot! – mondta Pintér Sándornak az egyik rendvédelmis szakszervezető a Belügyminisztériumban tartott, múlt csütörtöki egyeztetés végén, utalva arra: bármit is kommunikálnak a sajtónak, számításba kell venni, hogy a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének (TMRSZ) vezetője, Szima Judit is részt vett a tárgyaláson, így megkapta azt a 25 pontból álló dokumentumot, amit a kormány alá akar íratni a szakszervezetekkel. Amikor ez a mondat elhangzott, akkor Szima már nem volt a teremben, ő ugyanis még a tárgyalás első félideje előtt lelépett. Egy másik szakszervezeti vezető pedig arra hívta fel a miniszter figyelmét, hogy amíg Szima jelen volt, hangfelvételt készített arról, ami a teremben elhangzott. 
Pintér Sándor ekkor megnyugtatta a jelen lévő szakszervezetiseket.Azt mondta, a TMRSZ-vezér hiába viszi ki és teszi fel az internetre a tárgyalás elején kiosztott papírt, az csak egy munkaanyag, ami időközben bővítve lett, részinformációkat tartalmaz és ezért „egyikünk sem vállalja érte a felelősséget”. Pintér egyik kijelentése pedig arra utalt, a belügyminiszter csütörtökön már tudta, mi vár másnap a Tettrekész vezérére. (…)”
A két esetnek bizonyára nincs köze egymáshoz. Csupán a véletlen műve… Vagy nem?
Pintér Sándor nyugdíjas belügyminiszter bevallott vagyona:
Bp. VII. 155 nm társasház – 1994
Bp. II. 61 nm lakórész társasházból – 1994
Bp. II. 400 nm ház + 2.246 nm telek – 2008
Csömör 809 nm zárt kert – 1982
Sarud 2.158 nm ingatlan – 1987
Sarud 7.264 nm szántó – 2005
Siófok 224 nm ház + 1.100 nm telek – 2004
Bp. IV. 20 nm garázs – 1993
Bp. VII. garázs – 1995
Bp. II. 18 nm garázs – 2004
Bp. II. 160 nm lakás – 2006
Bp. II. 160 nm lakás – 2003
Bp. II. 106 nm lakás – 2005
Bp. II. 17 nm garázs – 2005
Szihalom 150 nm nyaraló
Szihalom 70 nm nyaraló
Szihalom telek
Pásztó 3.701 nm kert – 1990
Pásztó 2.350 nm szántó – 2001
Pásztó 7.322 nm szántó – 2001
Szigetmonostor 18 nm nyaraló + 574 nm telek – 1995 öröklés
Bernecebaráti 1.517 nm kert – 1990
Wartburg 1 db – 1994 öröklés
OTP részvény: 10.700.000.-
OTP befektetés jegy: 42.019.-
Állami Nyomda részvény: 584.048.-
OTP zárolt részvény: 1.500.000.-
Magyar Államkötvény: 630.000.-
MOL Nyrt részvény: 43.000.-
Állami Nyomda: 170.815.-
Folyószámla lekötött: 278.500.000.-
Folyószámla látra szóló: 38.708.631.-
Feleség nevén (összesen): 479.785.028.-
Követelések összesen: 1.500.000.000.-
Lássuk be, nincs könnyű élete Magyarországon egy tisztességes, nyugdíjas zsarunak!

szerkesztette: Szabad Riport Tudósító Iroda
forrás: Facebook – Orbán lapjáról kitiltottak társasága.









Halál a nyugdíjellátásra és a nyugdíjasokra (is!)



Posted on 2014-01-20 Szerző: Admin 


Fideszesített tákolmány – se nyugdíj, se tébé
Az alábbi videóban taglalják, hogy hogyan verte át a népet a Fidesz az új tákolmányban a nyugdíj és a tb ügyében.



Úgy volt, hogy 6 hónap alatt kidolgozzák a azokat az intézkedéseket, intézményeket melyekkel helyettesítik az eddigi állalmilag kötelező társadalombiztosítási szolgáltatásokat; fókuszban nyugdíjjal és egészségügyi ellátásokkal, ennek ellenére az alkotmány módosításáig még hozzá sem fogtak.
2012 áprilisa óta négyszer is módosította a Fidesz az Alaptörvényt. (
Az iromány adatai 2010-) A megelőző 120 éven át működő társadalom biztosítást elsőként törölte belőle (egyebek mellett).
Deklarálta, hogy a képzeletbeli fizetésünk (ezt nevezték szuperbruttósításnak) alapján nyugdíj-, egészségügyi-, és szociális ellátás címén összesen kötelezően elvont, 53%-nyi bevételünkért nem köteles az állam cserében semmit sem nyújtani, tehát, ha kapunk valamit, azt köszönjük meg, mert azt csak az állam nagylelkűségéből kapjuk, nem azért mert jár nekünk.
Ahogyan a (további 16%-os jövedelem adónkért, a 27%-nyi ÁFA-ért és egyéb adófajtákért sem igen kapunk semmit sem cserében.
Ha jól összeszámoljuk a bevételeink mintegy 85%-át veszi el tőlünk az állam, valamilyen kiagyalt jogcímen, és a maradékból lehet tengődni, vagy éhen dögleni. (a fenti adatok a 2013. évi százalékok.)
Az akkor hatályos nyugdíjtörvények szerint 2013.01.01-től már új nyugdíj törvénynek kellett volna életbe lépnie, viszont a beszélgetés idején, 2012 áprilisában még hozzá sem fogtak.

Mihályi Péter: A TB és a nyugdíj már nem jár!!!




Jelenleg is üres, sőt egyre üresebb a nyugdíj kassza, sőt, az emberek elrevolverezett nyugdíj-megtakarításainak, további 3 ezer milliárd forintnak (3.000.000.000.000HUF) is csak alig 5%-a maradt meg a kasszában 2013 őszére.
A nyugdíj törvény is áldozatul esett a gengszterváltásnak


2013-ban már Csak az kaphat nyugdíjat, aki betölti a számára előírt öregségi nyugdíjkorhatárt. melyet 55 évben határoztak meg anno, aztán folyamatosan el kezdték emeltgetni. Ez az, amit bátran emelnek most is, méghozzá a születéskor várható élettartam olyan figyelembevételével, mely annak legvégső határáig is mehet, azaz a jelenlegi 65-ről, akár 70 éves korig is kitolható majd. Ez a gyakorlatban lényegében azt teszi lehetővé az állam számára, hogy az ellátásokat, különböző jogcímen megadott nyugdíjat visszavegye.



2014-ben még megmarad, hogy a nők hogy kortól függetlenül teljes értékű öregkori nyugdíjba mehessenek, amennyiben rendelkeznek 40 év szolgálati viszonnyal, amiből minimum 32 év valóban ledolgozott biztosított időszak.
Öregségi nyugdíjban csak az a személy részesülhet, aki legalább 20 év biztosítottjarulekfizetok_nyugdíjasok_20505időszakkal rendelkezik, résznyugdíjat pedig az a személy, aki legalább 15 év jogviszonnyal rendelkezik, és amennyiben elérte a nyugdíjkorhatárt.
A nyugdíjakat új számítási mód alapján lecsökkentik 2013-tól.Ez a százalék 40 éves jogviszony esetén 2008 előtt még 80% volt, de 2013-tól már csak 66%.
A korhatár előtti nyugdíjakat pedig megszüntették.
A kormány tervei szerint 2013-tól az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóságnál kezelik majd az egyéni nyugdíjszámlákat.
A tervezet szerint “a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvény végrehajtásáról szóló 168/1997. (X. 6.) Korm. rendelet „Nyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettség” alcíme a következő 89/A. §-sal egészül ki:
89/A. § A társadalombiztosítási egyéni számlát [Tny. 96/A. §] 2013. január 1-jétől a Központi Nyugdíjnyilvántartó és Informatikai Igazgatóság vezeti.”
Hogyan számítják ki a nyugdíjat?
A nyugdíj alapjául 2014. január 1-jétől is a kereset nettó értéke szolgál
A nyugdíjmérték skála
– 15 év szolgálati időtől indul, amelyhez a havi átlagkereset 43 százaléka tartozik,
– 25 év szolgálati időig (63 százalék) évi 2-2 százalékkal, majd
– 26 év szolgálati időtől (64 százalék)
– 36 év szolgálati időig (74 százalék) évi 1-1 százalékkal,
– 37 év szolgálati időtől (75,5 százalék)
– 40 év szolgálati időig (80 százalék) évi 1,5-1,5 százalékkal,


Lenni vagy nem lenni – játék a számokkal
A létminimum a háztartás minimális jövedelemszükségletét jelenti, az az összeg, melyből egy ember szerény körülmények között még biztosítani tudja a folyamatos életvitelét.
A nyugdíjminimum összege 28.500FT 2009.1.1-től 4. éve változatlan, csak a kormány döntése az emelés vagy csökkentés. A Fidesz kormány nem tartotta szükségesnek emelni egészen most a választásokig, amikor is hatalmas, 2,4%-os emelést ígértek. ez 684Ft-os emelést jelent vagyis a nyugdíj minimum 29.184Ft-ra emelkedik az idén. Ehhez képest a KSH szerint a létminimum 2012-ben 86.000Ft volt, és 2013-ban 93.000Ft; a minimálbér pedig 2012-ben 96.000Ft, 2013-ban pedig 98.000Ft (az összegek bruttó összegek, és 40 órás munkahétre vonatkoznak)
A tervezett 2,8%-os inflációt 2,4%-ra módosították. Ezzel szemben az alapvető élelmiszerek árának növekedése két számjegyű.


A fenti tények elég egyértelművé teszik, hogy a most 65 év felettieket, illetve ha majd 70 évre emelik a nyugdíjkorhatárt akkor a 70 év feletti embereket a gengszterváltás rezsimjei  halálra ítélték közös erővel. Méghozzá éhhalálra, fagyhalálra, és ellátatlan betegségekre. Persze mindezért a felelősök még őket hibáztatják, mert nem gondoskodtak magukról, miközben egyik napról a másikra éltek és gyermekeiket unokáikat támogatták. Ráadásul megtakarításaikat is erre herdálták el, már amit az állam nem vett el tőlük. Ha vegetálhatnak, legyenek hát hálásak a dőzsölő kormányok könyöradományáért! A rokkantaknak és mozgássérülteknek is van miért hálálkodniuk, hiszen egy tollvonással “meggyógyították” őket – bár őket még e könyöradománytól is megfosztották.
Sajátos módon az egészségügyi ellátás is legalább ennyire katasztrofális állapotban van. Így eme gazdasági ág állapota is pontosan belepasszol a gengszterváltó trendbe, ahogy még sok más ágazat.

Szabad Riport – Audie

forrás: blogolog.com/parlament.hu/nyugdij.adohirek.hu/hvg.hu


Mint látod a polip karjai a nemzetállamok keretein belül is működnek , és bontják lefelé a nemzetállamot , a helytartók gonoszabbak mint a bankárkaszt képviselői , mert minél nagyobb részt akarnak kiszakítani a tortából , és így rabolgatnak bennünket , ha észre vetted már eltűnt a nemzeti vagyonunk , és felelős a mai napig nincs , a maffia tolvajbanda , még gyilkol is , hogy minél többet tudjon kilopni a goj társadalom pénztárcájából .
De egyet se aggódj már mi is gyarmatok vagyunk , nem csak Amerika .

A világ titkos urai – A Rothschildok története



Posted on 2013-03-31 Szerző: Admin

Lord Jacob Rothschild_
Lord Jacob Rothschild – Fotó: BBC


- Megszokták a győzelmet -
A  Rothschildok címere
A Rothschildok címere


Nem fogok összerogyni gazdagságom morális, vagy pszichikai terhe alatt… Bárhol a világon születik egy Rothschild gyerek, – 150 millió dollár a baba-kötvénye…”
Ebből a filmből megtudhatjuk, hogy: “A Rothschildok milyen szorgalmas, kedves, rendes és jóravaló emberek.” : )
És azt is, hogy valójában kik állnak Izrael mögött.
Több mint egy évre, és sok sok tárgyalásra volt szükség ahhoz, hogy Jacob Rothschild a kamera elé álljon. Ime:


A világ titkos urai - A Rothschildok (teljes) (hungarian)


Izraelben a Legfelsőbb Bíróság és a Knesszet (Izraeli parlament) épületét is, a Rothschildok ajándékozták az izraelieknek.
Többször látjuk ebben a Rothschildokról szóló filmben Izrael államelnökét Simon Perezt. Megtudhatjuk tőle a Rothschildok szerepét Izrael állam történelmében. És ezek alapján logikusan következtetni is kezdhetünk. Különösképpen akkor, ha megnézzük az alábbi kis videót, melyben ugyanez a Simon Perez, Izrael állam elnöke szerepel.


Felvásároljuk Magyarországot (felirattal)



No és akkor kukkantsunk csak be egy pillanatra a valóságban is, a Háttérhatalom valódi kulisszái mögé:
Hagyjátok, hogy kibocsássam és irányítsam egy nemzet pénzét, és nem érdekel, hogy ki hozza a törvényeit.” – Mayer Amschel Rothschild
- Azaz: egy ország közpénzrendszerét meg kell szereznie a nemzetközi vagyonokra épülő magánpénzrendszernek, más néven a Háttérhatalomnak, – melyet  most már akár nevesíthetünk is; Rothschild, Rockefeller… stb. A kiválasztottak kiválasztottjai. A nagy bankárcsaládok. A nagyon, nagyon gazdagok…
És, hogyan gazdagodtak így meg? – A Föld népeinek pénzügyi kifosztásával.
Magánbankjaik, – a hitel – kamat és pénz- rafináltan kidolgozott mechanizmusa formájában, (mely csakis a bank számra jövedelmező), – olyan uzsorajövedelmeket biztosítanak számukra, amellyel adósságfüggésbe taszítanak egész népeket, azok gazdaságát, ellenőrzés alá helyezik a kormányaikat, –  látszatdemokráciájukat és azok bábként mozgatott intézményeit, valamint tömegtájékoztatási eszközeit…
Szabad Riport Tudósító Iroda






A terrorizmus arcai – A terrorizmus, mint államforma



Posted on 2012-12-09 Szerző: Admin 



Régen kik voltak az antiszemiták? válasz: Akik utálták a zsidókat. És ma kik? válasz: Akiket a zsidók utálnak – szól a hajdani vicc. Ami azért, nem is olyan vicces, és nem is teljesen igaz.
Manapság így kellene fogalmazni, kik az antiszemiták, fasiszták, kommunisták, stb., stb.? válasz: Akiket a cionisták gyűlölnek.
Egyszer Joe Binden elszólta magát, és ezt találta mondani: „Nem kell zsidónak lenni ahhoz, hogy cionista legyél”.
Nos, ez így igaz.
A cionizmus a világban mindenütt jelen van. Sőt még saját tolvajállama is van, ezt a kreatúrát úgy hívják, Izrael. Ami nemcsak a cionista állam, hanem a világon egyedülállóan, a terrorállam jelzővel is felruházta önmagát.
Íme, néhány tény, mely alátámasztani látszik ezt.

Megdöbbentő tények Izraelről


Megdöbbentő tények Izraelről!





Persze mindennek voltak előzményei is, ezek egyike az úgynevezett 6 napos háború.
Miko Peled (1961. Jeruzsálem) egy cionista család sarja, apja Matti Peled tábornok volt.
Miko Peled a „Tábornok fia” című könyvében beszélt arról, hogy apja egyebek mellett a 6 napos háborúban is vezető szerepet játszott.
Izraelt 1948. májusában hozták létre kényszerre a cionisták a palesztinok földjén.
1948-ban azzal kábították önmagukat és a világot, hogy a kiszemelt országot, Palesztinát nem lakja egyetlen nép sem, mert akik ott éltek, már önként (sic) távoztak, meséli M. Peled.
(Ekkor a zsidók alig félmillióan alkották a kisebbséget.)
De ki hisz el egy ilyen mesét? – kérdezhetnénk álnaivitással. Az, aki el akarja hitetni másokkal, és áltatni akarja önmagát, hogy erkölcsileg nem marasztalható el. Mint M. Peled mondja, így aztán, mielőtt Palesztina hivatalosan is állammá válhatott volna, gyors ütemben elpusztították a jól működő palesztin rendszert, és tömegesen űzték el őket otthonaikból.
Megtehették, mert a palesztinoknak nem volt katonasága, nem volt felfegyverezve. Fegyvertelen népet, pedig erőszakkal, jól felfegyverzett hadsereggel, könnyűszerrel el lehet üldözni és pusztítani.
A palesztinok 1948 májusától eltelt 7 hónap alatt négy nagyobb hullámban hagyták el Palesztinát 1948 novemberéig. Legnagyobb számban a környező arab országokba menekültek, főleg Jordániába (1800000) Libanonba (300000) Szíriába (414 000).
Miko Peled így ír erről: „
A tények azt igazolják, hogy Izrael létrehozása nem egy ötletszerű harc eredménye volt, amelyben az arabok saját vezetőik utasításainak megfelelően menekültek el otthonaikból, hanem egy indokolatlan, szisztematikus etnikai tisztogatás volt a zsidó milícia részéről, amelyet mészárlások, terrorizmus és egy egész nemzet tömeges kifosztása kísért.”
Elmondja azt is, hogy anyja elmesélte, amikor a zsidó katonai erők betörtek a palesztin otthonokban a kávé még meleg volt az asztalon, s ezt követte a fosztogatás.
A 48-as hazugság megdőlését követően jött egy új önigazolás.
1967-ben az volt a sláger hazugság Miko szerint, hogy Izrael egzisztenciáját fenyegetik az ott élő arab népek.
Azért az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy Izrael a ’67-ig eltelt éveket is folyamatos háborúzással és további területszerző harcokkal töltötte, szinte mindegyik szomszédos arab országgal konfliktusba keveredett. Noha területszerzései jelentősek voltak, ennek ellenére a cionista aknamunka és hazugsághadjárat nem ért véget, ahogy a mohóságuk és erőszakosságuk sem apadt. Hisz a cionista terrorgépezet tervében elengedhetetlen volt az arab országok közé éket verni, és katonai erejüket fitogtatva, gazdasági- és politikai tőkéjüket gyarapítani ebben a stratégiai fontosságú térségben.
A ’67-es világ- és önámítás jegyében az akkoriban igen gyengén felfegyverzett három szomszédos arab országtól való egzisztenciális fenyegetettségükben hatalmas földterületeket szereztek meg. Valamint az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy miközben állítólag a korábbi években „hermetikusan” elzárva tartották a zsidókat az arab országok a külvilágtól, mégis sikerült valahonnan szert tenniük kiváló és modern fegyverrendszerekre, melyekkel rommá verték őket, a 6 napos háborúban, ez volt egyéként a III. arab-izraeli háború. (és még 20 év sem telt el az izraeli terrorállam bejegyzése óta! – a szerk.)
Miko Peled elmondta, hogy miközben adatokat gyűjtött könyvéhez, az izraeli hadsereg levéltárában érdekes tényekre bukkant, a védelmi erők felső parancsnoksága megbeszéléseinek jegyzőkönyveiben. Erről a könyvében így számol be: „Az izraeli védelmi erők (IDF), a felső parancsnokság és az izraeli kabinet viharos megbeszélésén, melyre 1967. június 2.-án került sor, apám, Matti Peled tábornok azt mondta a kabinetnek, hogy az egyiptomiaknak legalább másfél évre van szükségük, hogy felkészüljenek egy teljes háborúra. Arra gondolt, hogy nem ezért jött el az ideje annak, hogy megsemmisítő csapást mérjenek az egyiptomi hadseregre, mert egzisztenciális veszély fenyegette Izraelt, hanem azért, mert az egyiptomi hadsereg nem készült fel, így újra alkalom nyílt a lerombolásukra. … Ugyanazon a megbeszélésen az apám azt mondta a miniszterelnöknek, Nasser elnök egy rosszul felkészített hadsereggel tör előre, mivel arra számít, hogy nem fogunk lecsapni.
e terület tulajdonlása ma is vitatott.
Az ön tétovázása nekik ad lépéselőnyt. Ez után azzal vádolta a miniszterelnököt, hogy sérti azt a hadsereget, mely még sosem veszített csatát, ha nem engedi őket azonnal támadni.”
Nos, ennyit a zsidó állam egzisztenciális fenyegetettségéről.
 „A meglepetésszerű csapás napokon belül az egyiptomi légierő teljes megsemmisítéséhez, az egyiptomi hadsereg megtizedeléséhez, a Gázai övezet és a Sínai-félsziget visszafoglalásához vezetett.”
Mivel sem a szír, sem a jordán hadsereg nem rendelkezett számottevő katonai erővel, ezért ez után további két területre összpontosítottak, melyekre a cionista Izrael rég fente a fogát, a Jordán nyugati partjára (West Bank) és a Golán-fennsíkra.
Ezek megszerzése is létfontosságú volt Izraelnek, hiszen mindkettő stratégiai vízkészlettel és Izrael felé néző hegyekkel rendelkezik. Ráadásul itt található Jeruzsálem óvárosa is, melyet Izrael bibliai hátországaként kezel – mondta Miko, majd folytatta.
A 6 nap alatt arab részről mintegy 15.000ember vesztette életét, míg Izrael 700 főt veszített, viszont a megszerzett területekkel csaknem megháromszorozta „saját” területét. Mindezen földterületek, és erőforrások megszerzésén túl rátette kezét az Oroszországon kívüli legnagyobb oroszgyártású fegyverkészletre is.
Bizonyítva ezzel is, és az azóta eltelt évek fegyveres terror akcióival is, hogy a Közel-Keleten egyetlen valódi terrorfenyegetés létezik, méghozzá 1948 óta, s ez nem más, mint maga a cionista terrorállam, mely maga mögött tudhatja az őt nagy vehemenciával támogató, pénzelő cionista gépezet irányította USA-t és európai államokat is.
Ugyanakkor elbizakodottságukban a cionisták az izraeli terrorállam vezetésével nem vesznek tudomást arról, hogy az általuk létrehozott állapotot, az arab országokra és palesztinokra kényszerített folyamatos megalázást, népirtást és fenyegetettséget nem fogják tétlenül nézni, ahogy világ többi országa sem. A cionisták rendszeresen leleplezik magukat, s ez előbb-utóbb a vesztüket okozza. A népirtásban jeleskedő cionista terroristákra épp úgy, mint a Guinness rekordokat döntött izraeli terrorállamra visszaszállnak bűneik.
Szász Gerda – Szabad Riport Tudósító Iroda


Háború a bolygó ellen



Posted on 2012-01-15 Szerző: Admin 





Éghajlat módosítás, mesterséges „véletlen” katasztrófák,
(mert véletlenek nincsenek.)
Legjobb védekezés a támadás – tartja a mondás. Nos, ez a hétköznapi életben éppúgy igaz, mint a hadviselésben. És Montecuccoli óta azt is tudjuk, hogy a háborúhoz pedig három dolog szükségeltetik pénz, pénz és pénz.
Ezért azt mondhatjuk, hogy azok fejleszthetnek ki egyre hatékonyabb fegyverrendszereket, akik ehhez kellően tőkeerősek, vagy ilyen támogatókkal rendelkeznek.
Bár az USA, egyike legeladósodottabb országoknak, azonban a haditechnikai eszközök kutatására, fejlesztésére mindig futotta eddig, – hogy hogyan és miből az egy külön fejezet.



Noha más országok is, mint például Kína vagy Oroszország sem maradtak el ebben, sőt!
E cikk témája mégis egy amerikai felügyeletű és „tulajdonú” fegyverrendszerrel foglalkozik. E fegyverrendszert joggal nevezhetjük a jövő egyik legalattomosabb, legkártékonyabb, s egyben legszélesebb körben felhasználható tömegpusztító fegyverének. Ez nem más, mint az ártalmatlan névvel illetett HAARP.
Amit tudhatunk róla, eredetileg jó célokra, és védelemre használható felfedezésként indult útjára, amíg ez is, mint oly sokmás felfedezés, és találmány nem jutott lelkiismeretlen kezekbe. És azok sorsára jutva fejlesztették azzá, ami ma.
Nem meglepő módon óriási titkolózás veszi körül.
Elhallgatással igyekeznek a széles nyilvánosság előtt titokban tartani – eddig elég nagy sikerrel.



Ártalmatlan tudományos kísérletnek álcázva, próbálják megtéveszteni azokat, akik gyanút fogtak és szeretnék az igazságot kideríteni.
Dezinformációkkal, elbagatelizálással, operálva akarják kisebbíteni, vagy nevetségessé tenni a napvilágot látott tények, információk, netán informátorok hitelességét.
Gyanút keltő, kiemelten magas fokú biztonsági intézkedésekkel védik a HAARP kutatásokat, a kapcsolódó információkat épp úgy, mint magát az objektumot.
Mi az a HAARP?
HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) Mely a XX. század elején Nikola Tesla, szerb feltaláló, (700 találmánya volt) felfedezéseinek, kísérletei erédeményeinek felhasználásával, ötletein alapulva indult.


A HAARP egy hatalmas antennaként üzemel, mellyel rádió frekvenciás energia sugarat küldenek a felső légkörbe, az ionoszférába.http://hu.wikipedia.org/wiki/Ionoszf%C3%A9ra
A köznyelv ezt nevezi halálsugárnak. S nem alaptalanul, mint azt a videóban is láthatjuk.
Az elektromosan pozitív ionoszféra az összességében negatív töltésű földfelszín ellenpólusa, így a két réteg között folyamatos az elektromos feszültség. Ez a feszültség rendszeresen kisül, amikor valahol a Földön kitör egy vihar.
Az ionoszféra fizikai tulajdonságait használja a technika a drótnélküli információátvitelhez. A földi adók által kisugárzott rádióhullámok számára az ionoszféra olyan, mint egy hatalmas homorú tükör. Visszaveri a rádióhullámokat, amelyek így nagy távolságokat is képesek áthidalni.
Az ún. dipólusos antennákból jelenleg 48 van, a végleges kiépítettséghez 180 antenna felállítását tervezik. A kereszt alakú antenna egyik karja a 2,8-7 MHz-es tartományért, a másik a 7-10 MHz-es frekvenciasávért felelős. Az antennák úgy vannak kapcsolva, hogy az ionoszféra szűk tartományát is képesek pontszerűen magas frekvenciás rádióhullámokkal bombázni. Az ionoszféra megcélzott tartományában ez elektromágneses folyamatokat gerjeszt, ami rádióhullámok kisugárzását eredményezi.
Alaszkában, Gakona település közelében található a bázis. Az út mellett több kilométeren át szögesdrótkerítés húzódik. A kerítés mellett tábla figyelmeztet arra, hogy itt katonai terület kezdődik, egy szigorúan őrzött katonai bázison üzemel a kutatóállomás, a legnagyobb titoktartással övezve.
Katonai és kormány felügyelet alatt. Közreműködői az US Navy (haditengerészet), a US Air Force (légierő), valamit néhány egyetem és beszállító cég. A terület tulajdonosa az USA Védelmi Minisztériuma.
De mint tudjuk, minden kiderül, csak idő kérdése. Nos, az itt folyó kísérletekről is lassan lehull a lepel. Nemcsak a kiszivárogtatás és állandó megfigyelések következtében.
A HAARP mára a legkülönbözőbb tudományos területeken zajló kísérleteket összehangolt rendszere. Ahogy eddig megtudhattuk, a meteorológia-, az elme-, a pszichológiai, és mentális kutatásokat, olvasztja egybe a haditechnikai-, a csillagászati, rádiótechnikai- fizikai- és kémiai területeken folyó tudományos elméletek és kísérletekkel. Ha úgy tűnne sokaknak, hogy a túl sok területet nem lehet egy rendszerbe foglalni, mert az csak káoszt eredményezne, azokat emlékeztetnénk arra, hogy a világban minden mindennel összefügg. Nem lehet úgy belepiszkálni az anyatermészet stabilitásába, hogy valahol más területen ne okozna instabilitást, káros változásokat. Még akkor is, ha ez első pillantásra nem szembeszökő! Ezt ma már sokan tudják és tapasztalják. Gondoljunk csak arra, hogy micsoda gyors ütemben halnak ki fajok a földön.
Időjárás befolyásolás,
A HAARP,mint a „természeti” katasztrófa eszköze
Véletlenek nincsenek, semmi sem történik ok nélkül.
A HAARP „belepiszkálása” a természet rendjébe, igen sok területet ölel fel. De sehol sem ártalmatlan!
Ráadásul a tervezett következményeket túl, a nem tervezett következményekkel is terhelt.
Bizton állíthatjuk, nemcsak okok, de politikai, katonai és üzleti ÉRDEKEK is meghúzódnak a beavatkozások mögött.
Előzetesen egy tény; az alábbi linken szereplő cikket néhány hónapja töltöttem a HM honlapjáról, meglepő módon ezen a linken mára már nem érhető el az alábbi cikk!http://www.hm.gov.hu/hirek/kiadvanyok/uj_honvedsesegi_szemle/a_meteorologiai_hadviselesrol1
Stefancsik Ferenc cikkét megtekinthették erre a linkre kattintva: A meteorológiai hadviselésről1
Az elmúlt évek hazai és külföldi érthetetlen „természeti” katasztrófái kapcsán, tudományos magyarázat híján bennünk is felvetődött sok kérdés és laikus találgatás.
Gondolunk itt az egyre gyakoribb eseményekre, mint a megmagyarázhatatlannak tűnő tömeges madár- és hal pusztulásokra, hegyomlásokra, földrengésekre az e tekintetben általában stabilnak mutatkozó helyeken, hihetetlen erősségű, szinte a semmiből hirtelen keletkezett tornádókra, cunamikra, özönvizekre, áradásokra, a kiugróan sokáig tartó szárazságra, elsivatagosodásra, a szokatlanul forró és hosszan tartó kánikulákra, furcsa villámjelenségekkel kísért vulkánkitörésekre.
Vagy álljon itt a Stefancsik által említett példa: „Egyesült Államokban egy sivatagos területet öntött el pár perc alatt egy felhőszakadás. Európában a kánikula több tízezer áldozatot szedett. A szakemberek szerint a helyzet évről évre rosszabbodik.”
Bár nem kétséges, hogy az iszonyú méreteket öltött ipari környezetszennyezés és túlhalászat, s egyéb ipari profitnyerő vállalkozások mérgei nem kis mértékben okolhatóak a bolygónk, a természet immár egyre gyorsabb pusztításáért, hosszas szenvedésekkel teli haldoklásáért, s nem utolsó sorban az emberek egészségének és életminőségének romlásáért. Valószínűleg a hadi- és űrtechnológiák, környezet- és űrszennyezésben épp ennyire felelősek. Ráadásul ezen technikák káros következményeit nem is igen kísérik figyelemmel, nem mérik, hatásait kutatják és publikálják a széles nyilvánosság számára.
Nézzük mire is használható, mi mindenre képes a HAARP technológia az időjárás, az éghajlat és a természeti erők befolyásolásában.
Stefancsik ezt írja: „Kezdetben a program nyilvánosságra hozott célja a kommunikációs kutatás volt. Ám születtek olyan vélemények is, hogy a rendszer módot nyújt a légkör, azon keresztül pedig az időjárás befolyásolására. A HAARP célja mára már nem titkoltan a ballisztikus rakéták megsemmisítése, valamint az időjárás kontrollálásának lehetősége.
A technikai eljárások közül néhányat már kísérleti úton is sikerült szemléltetni. Ezek közé tartozik a vertikális, az átlós HF (nagyfrekvencia), valamint a mikrohullámú felmelegítés és a magnetoszféra12 modifikáció. E műveletek fontos katonai felhasználási területei közé tartozik az LF (alacsony frekvencia) kommunikációs, a HF vezetékes kommunikáció, valamint a mesterséges ionoszféra létrehozása. A mesterséges ionoszféra-tükör (AIM) adott frekvenciájú vagy frekvenciatartományú elektromágneses sugárzás tükreként szolgálna, aminek következtében alkalmazható lenne a baráti kommunikációk, illetve az ellenséges információtovábbítás kiindulási pontjának


meghatározására.
A létrehozott antennarendszerrel lehetőség nyílik az ionoszféra13 melegítésére. 
Kezdetben csupán rendkívül erős rádióhullám-nyaláb teszteket végeztek vele az ionoszférába juttatott fókuszált energianyalábok révén, felfűtve az adott területeket. Az energianyalábok azonban szabályosan visszapattantak és mindent megsemmisítettek a felszínen, élőt és élettelent egyaránt.
A legnagyobb ionoszféra-melegítő képes arra, hogy 1200 km2-es kiterjedésben 27 000 °C-ra hevítse fel az ionoszférát. Az antennarendszer irányított (irányhatású), vagyis az elektromágneses hullámok tetszőleges irányba sugározhatók vele. A felmelegített ionoszféra mintegy 50 km-es körzetben megemelkedik (9. ábra). Ez a légköri nyomásviszonyokra, sőt a magas légköri, nagy sebességű áramlásokra is visszahathat. A baj az, hogy nem ismertek a beavatkozás hosszútávon jelentkező következményei, ugyanis az időjárásra gyakorolt hatása katasztrofális is lehet.”
A HAARP keretében fejlesztették ki a „Stratégiai Védelmi Kezdeményezés”-t (SDI), mely a csillagháborús technológiák szerves része.
Tudósok, kutatók igazolták, hogy a HAARP teljes kapacitással működik és képes hatalmas áradásokat, szárazságokat, hurrikánokat és földrengéseket előidézni.
Dr. Nicholas Begich – aki tevékenyen részt vesznek a HAARP ellen folytatott nyilvános kampányban – szerint: „Hihetetlenül nagy energiájú, rádióhullám


-sugárzó technológia, képes megemelni az ionoszféra bizonyos részeit, az adott térségbe juttatott koncentrált sugárzás révén. Az elektromágneses hullámok ezután visszaverődnek a Földre és mindenbe belehatolnak – élő és élettelen dologba egyaránt. Nehéz lenne nem összekapcsolni a HAARP-pal az USA által tervezett űrlaboratóriumokat. A HAARP egyben a katonai űrkutatással és űrfejlesztésekkel foglalkozó kutatások fontos része is. E program katonai alkalmazásainak következménye riasztó. A HAARP lehetőségei egybekapcsolva egy űrállomással, hatalmas energiák felszabadítására képes, akár egy nukleáris robbanás erejével is, a Föld bármely pontján, lézer- és részecskesugarak bevetésével – mindez rendkívül rémisztő.
Az időjárás befolyásolása mellett a HAARP sok egyéb célra is alkalmazható: „Klímaváltozást képez a légkör folyamatos, nagyfrekvenciás sugarak általi bombázása révén. A légkör felső részéről visszaverődő nagyenergiájú alacsony-frekvenciás hullámok hatást gyakorolnak az emberi agyműködésre és a tektonikus törésvonalak mozgására. Általánosabban fogalmazva, a HAARP képes megváltoztatni a Föld elektromágneses mezejét. Így része azoknak az „elektromagnetikus fegyvereknek”, melyeket az amerikai kutatók „gyengédnek és kedvesnek” neveznek…”
Dr. Rosalie Bertel a HAARP-ról: „Gigantikus fűtőberendezés, hatalmas károkat képes okozni az ionoszférában, nemcsak egyszerűen lyukakat üthet bele, hanem, annak felhasítása révén, a Föld egyes területeit hosszú időn át is képes kitenni a bolygónkat bombázó halálos erejű kozmikus sugárzásnak.”
Szerkezeti felépítésének köszönhetően képes teljes régiók mezőgazdasági és gazdasági rendszerének teljes tönkretételére.
Továbbá képes a viharok erejének megnövelésre, a magas légkörben kiszórt anyagok (ezüst-jodid, szárazjég, stb.) révén pedig aszályok és áradások kiváltására a megcélzott területen.
Továbbá ki tudnak váltani légköri zavarokat extrém alacsony frekvenciájú radarjelek használata révén (ELF) és hirtelen klímaváltozásokat kelteni.
Ez pedig azt jelenti, hogy a HAARP képes az amerikai katonai körök szolgálatában szelektíven megváltoztatni a „barátságtalan nemzetek” éghajlatát, vagy „megrendítő helyzetbe” hozni őket gazdasági destabilizálásukkal.
A filmben is hivatkozott „Két korszak között” című könyvében a korábbi nemzetbiztonsági tanácsadó, Zbigniew Brezinszki, így írt: „Ám ezeket a felhőket szét is oszlathatjuk általa…”
”A technológiai háttér lehetővé teszi a gazdagabb nemzetek vezetői számára,


hogy olyan titkos fegyvereket fejlesszenek ki, melyekről a biztonsági erők tagjai közül is csak igen kevesen tudnak… Az időjárás befolyásolása alkalmas arra, hogy időszakosan szárazságokat vagy viharokat keltsünk.”
Katonai értelmezés szerint a HAARP tömegpusztító fegyver, melynek célja nem más, mint
birtokolni az időjárást, ehhez kifejleszteni az összes szükséges technológiai megoldást, mindeközben azokra a fejlesztésekre koncentrálva, melyek katonai alkalmazhatósággal bírnak.
A baráti hadműveletek támogatása, az ellenfél tevékenységének megakadályozása a környezeti-időjárási paraméterek kis területeken való megváltoztatásával teljessé teheti a globális kommunikáció és a közeli világűr feletti ellenőrzést, az időjárás-befolyásolás olyan lehetőséget kínál a hadban álló félnek, ami biztosítja számára a széleskörű csapásmérést az ellenfélre vagy annak leigázását.
Nos, az természet, az időjárás befolyásolásán túl, – mint a bevezető filmből is kiderül – a HAARP egyéb téren is beavatkozik. Ez a másik terület az elme kontroll. Melynek épp ilyen káros a hatása, s melynek a céljai és érdekei azonosak. Vagyis épp úgy felhasználhatók, s fel is használják! katonai, politikai, és gazdasági célok elérésére.
SZRTI – Fehér Farkas
2010.02.08.






Összeesküvés elmélet” vs. valóság – Vegyi csíkok



Posted on 2012-11-24 Szerző: Admin 





Bár több esetben is foglalkoztunk már ezzel a kérdéssel. Leggyakrabban a chemtrail – vegyi csíkok – a vegyi anyagok nagy magaságban való kipermetezése, elsősorban mint az egyik időjárást befolyásoló tényező kerül megemlítésre a nyilvánosság előtt.
Azonban ismerve multinacionális cégek igen sürgető és támogató hozzáállását a genocídiumhoz, fel kell vetni a kérdést ebből a nézőpontból is.
Már vannak konkrét bizonyítékok, felvételek a vegyi permetezésre, mint az alábbi videóban is látható, azonban a kipermetezett anyagok igen változatosak lehetnek.



A kémiai csíkok keletkezésével, hatásával foglalkozó szakirodalom igen változatos. Pro és kontra jelennek meg állítások. Azonban magát a kémiai permetezés tényét ma már senki sem tagadja mint az korábban bevett szokás volt.
Ritkán kerültek napvilágra az erre vonatkozó korrekt, független és megalapozott vizsgálatok, melyek pontosan megállapították volna, a lehullott vegyszerek fajtáját, pontos összetételét, élettani és környezeti hatását.
Leggyakrabban ezeket az anyagokat tartalmazzák a permetezett vegyszerek: bárium és az alumínium -sók , polimer szálak, tórium, szilícium-karbid, cink, stroncium, kalcium, melyek több nap alatt érik el a földfelszínt.
Lássunk ezekből néhányat
A kalcium, kálium és magnézium. Ezek a kationok ionizálhatók. Amerikai mérések és kutatások mutatták ki, hogy a kalcium 5, a kálium pedig akár 15-szörös sűrűségben fordult elő, jelenlétük a levegőben szintén káros élettani hatást gyakorol a szervezetre a keringési zavaroktól, az allergiás reakciók kiváltásán át, a légzőszervi betegségekig kiváltásában van szerepük.
Alumínium, cink, stroncium, bárium rákot okoz a gyengébb immunrendszerű emberek esetében akár fél év alatt!
A nehézfém elraktározódik, felhalmozódik a szervezetben.
A fémek lerakódnak szerveinkben, a gerincben, valamint az agyban. A nehézfémek a szervezetbe jutáskor vegyületeket hoznak létre.
Legtöbbször nem belégzéssel jut be szervezetünkbe a legtöbb nehézfém, hanem az étellel (zöldségek, gyümölcsök, stb.)
A vegyi csíkokból ismert bárium-vegyületek bárium oxid (BaO), bárium-hidroxid (Ba(OH)2), bárium-hidrát (BaH2O2), és bárium karbonát (BaCO3), bárium titanát (BaTiO3). Jellemzőjük hogy ionos kötésűek, vízben pedig áramvezetőként viselkednek, bizonyos fajta vízmegkötő képességgel is rendelkeznek (anélkül, hogy reakcióba lépnének vele).
A bárium minden formájában káros az egészségre, noha a károkozás a dózistól függ. Kis mennyiségben az izomzatra fejt ki hatást, nagyobb adagban már az idegrendszerre is. Rendszeresen „adagolva” hányást, hasmenést, a pulzusszám leesését és magas vérnyomást okoz. Még nagyobb mennyiségben szívelégtelenségeket, szorongást, de ennél is nagyobb mennyiségben a bárium-karbonát (kb. 5g) a bárium-klorid (kb. 1g) adagban akár halált is okozhat egy átlagos ember számára, mivel a sejtek véráteresztő képességét megváltoztatja (a bárium-klorid a patkányméreg egyik összetevője)
Az alumínium-oxid (10-100mikron), kanadai mérések szerint a vegyi csíkok által érintett területeken akár 1247 mg/m3 értéket is mértek talajmintákból, ami már a mérgező tartományba esik. Elsősorban az idegrendszert károsítja, a mérgezés tünetei: emésztési zavarok, fejfájás, feledékenység, beszédzavarok, emlékezetkiesés, petyhüdt izomzat, rosszullét, koordinációs- és egyensúlyzavarok, erőtlenség, veseelégtelenség, fejlődési rendellenességek, és pszichés deformációk.
Több tanulmány szerint, elsősorban az alumíniumnak való hosszú távú kitettség a felelős az Alzheimer-kór növekvő terjedéséért.
***
Mivel ahhoz már hozzászoktak az emberek, szerte a világban, hogy a kormányok, a politikusok, a multi cégek kivétel nélkül tagadnak majd hazudoznak, végül pedig maszatolnak amikor valódi céljaikat leplezni próbálják, ezért már akkor sem hinnének nekik, ha az igazat, és a teljes igazat mondanák -bár ez még nem fordult elő. Legjobb esetben is csak részigazságokat kevernek a hazugságaikban, amitől azt remélik, hogy hihetőbb lesz állításuk. Ehhez gyakorta kapnak segítséget az általuk támogatott “szakmától” – pl a tudóstársadalom különböző intézeteitől, vagy tagjaitól – és médiáktól is.
Ezért az általuk “összeesküvés elméletnek” titulált események halmaza mindig is tartani fogja magát. Nincs ez másként a vegyi csíkokkal sem.
Az összeesküvés elméletekkel az a legnagyobb baj, hogy mindig van alapjuk, és idővel kiderül róluk, hogy nem is elméletek, hanem létező tények. Ám az ezeket körülvevő hazugságok és megtévesztések hálójának köszönhetően, időt nyernek vele azok akik eltitkolják, netán titkosítják, vagy csak egyszerűen tagadják létezésüket.
Nem véletlen, hogy egyik jelmondatunk éppen ez: “Minden kiderül, csak idő kérdése!”
Fehér Farkas, Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda




GLOBÁLIS NÉPIRTÁS FELSŐFOKON! + videóval frissítve



Posted on 2012-11-07 Szerző: Admin 
2009.04.09. 19:17

Betegségeink zöme annak köszönhető, hogy egy vagy több tápanyag huzamosabb hiánya elindít egy degenerációs folyamatot, gyengévé válik az immunrendszer és zavar keletkezik a szervek közti kommunikációban és a szervek működésében. És mivel ez egy általános civilizációs állapot, ennek köszönhetően virágoznak a civilizációs betegségek (szív és érrendszeri problémák, cukorbetegség, rák, emésztési és gyomorproblémák, allergia, ekcéma, demenciális zavarok, stb.), és ennek köszönhetően virágzik a világ legnagyobb biznisze: a gyógyszeripar.” Biztosak lehetünk hát abban, hogy a gyógyszergyártóknak nem érdeke, hogy egészséges emberek éljenek a földön. Számukra a fenntartható betegség a legkifizetődőbb. A gyógyszergyártók kezében ezért sokkal nagyobb hatalom is van, mint a puszta ideig-óráig fenntartott egészségünk. Hisz azt könnyedén el tudják titkolni az emberek előtt, hogy egy ártalmatlannak tűnő aszpirin beszedésekor, milyen egyéb hatóanyagokat juttatnak tudtunkon kívül a szervezetünkbe. Így nagyon ideális állapot hozható létre, szépen megszabadulnak a feleslegessé vált ember milliárdoktól, a maradékot pedig kezesbáránnyá teszik, öntudat nélküli ragszolgává süllyesztik. Lássuk be! Előre megfontolt szándékkal csoportosan elkövetett tudatos népirtás folyik hazánkban és a világon szinte mindenütt.

GLOBÁLIS NÉPIRTÁS FELSŐFOKON!


Codex Alimentarius






A gyógyszergyártó lobby és a politika összefonódása
Amikor annak idején azt hallottam, hogy valaki táplálék-kiegészítőkrők beszél, azonnal sztereotip módon jutott eszembe a testépítő kondi termekben nyakló nélkül forgalmazott és szedett csoda termékek sora, melyek jó részének még a forgalmazását sem engedélyezték Magyarországon, bizonyított ártalmasságuk miatt.
Ez persze nagyon régen volt, amikor még nem volt ennyi konditerem hazánkban. Mindenesetre ez a két dolog egymás szinonimájaként jelent meg a fejemben. Talán van, aki ismeri ezt az érzést. Aztán, mint aggódó anya, vettem a fáradtságot és magam is utánanéztem ennek a dolognak.
Azóta persze sokat változtak a dolgok ezen a téren, és a konditermek, jó része sem ajánl ártalmas szereket.
Mint megtudtam, az intenzív mozgás és izommunka, annyi energiát igényel, amennyit csak nagyon sok élelmiszer elfogyasztásával lehetne megadni testünknek, ez viszont erősen megterhelné a gyomrot, és az emésztő szerveket.
Aztán meg úton-útfélen lehet hallani ma is, hogy mennyire fontos a vitaminbevitel.
A “jó” gyógyszergyártók menten a „segítségünkre” siettek, hogy mesterséges készítményeikkel „egészségesebbé” tegyenek minket és szemünk fényét: gyermekünket.
Nem is értettem, miért nem elegendő, ha rendszeresen fogyasztunk, zöldséget, gyümölcsöt, tejtermékeket. Mi szükség van a plusz vitaminokra? Közben egyre többet lehetett arról hallani, hogy a távolról érkező gyümölcsöket különböző egészségre káros vegyszerrel permetezik, hogy a hosszú úton ne rohadjanak meg. Ráadásul ezek jó részét már azelőtt leszedik, hogy az érési csúcsot elérnék. (ez az az állapota a gyümölcsnek, amikor olyan érettségi fokot ért el, amikor a legtöbb benne a vitamin és ásványi anyag).
Aztán a génmanipulált élelmiszerek is piacra kerültek.
A növényvédőszereket meg sorra tiltották be, mert időközben kiderült, hogy károsak az emberi szervezetre is és lemosással nem távolíthatóak el. Ezenkívül, a gyógyszerlobbik hatására rendre jelentek meg olyan cikkek, tanulmányok, hogy ne fogyasszunk, zsírt, tojást, vajat, stb, stb, mert bizonyos, hogy ezek is ártalmasak. És még sorolhatnám, a számtalan befolyásolási kísérletet, amivel a mesterséges készítmények felé orientálják az embereket.
Magyarán, kiderült, hogy a szervezetünknek szükséges tápanyagokat kénytelenek vagyunk egyéb forrásból is pótolni. Pl. gyógyszer és gyógyhatású és természetes készítmények formájában. Ezek káros hatásáról vagy hatékonytalanságáról azonban csak elvétve cikkeztek!
Így ír erről egy hozzáértő: „De a környezetünk ily mértékű tudatos elszennyezésének a következményeként a talaj energiái kimerültek, és a tápláléknövényeink már töredékét sem tartalmazzák azoknak a tápanyagoknak, amelyeket tartalmazniuk kéne ahhoz, hogy az emberi szervezet számára valódi táplálékok lehessenek.
Nézzük meg a Gödöllői Agrártudományi Egyetem ezzel kapcsolatos elemzését:”



Ezek után beigazolódott korábbi sejtésem, hogy az élelmiszerek manapság már nem olyanok mint régen. Valahogy hiányoztak a gyermekkoromból ismert ízek, illatok. Mostanság a paradicsomnak, paprikának, gyümölcsöknek sem az íze, sem a zamata nem olyan, mint régen volt.
Az adatok elszomorítóak, és azóta újra eltelt közel húsz év …
Mivel a szervezetbe már képtelenség csak táplálékkal bejuttatni a zavartalan működéshez kellő mennyiségű “üzemanyagot”, ezért nagyon fontos, hogy saját egészségünk érdekében pótoljuk azokat étrend-kiegészítők formájában.”
Betegségeink zöme annak köszönhető, hogy egy vagy több tápanyag huzamosabb hiánya elindít egy degenerációs folyamatot, gyengévé válik az immunrendszer és zavar keletkezik a szervek közti kommunikációban és a szervek működésében. És mivel ez egy általános civilizációs állapot, ennek köszönhetően virágoznak a civilizációs betegségek (szív és érrendszeri problémák, cukorbetegség, rák, emésztési és gyomorproblémák, allergia, ekcéma, demenciális zavarok, stb.), és ennek köszönhetően virágzik a világ legnagyobb biznisze: a gyógyszeripar.”
A gyógyszeriparnak nem érdeke, hogy ne legyenek beteg emberek, hisz akkor megszűnik a profit. A gyógyszeripar mögött álló kartell érzékenyen ügyel arra, hogy a hatékony és a megelőzést támogató módszereket – bármi áron is, de – a földbe tiporja. Nem véletlen, hogy itt az oldalon is egyre több az olyan hozzászólás, amelyben kétkedve kérdezik, hogy:
· igaz, hogy a lycium mérgező?
· azt hallottam, hogy a fokhagyma hatástalan a keringést illetően …
· A B17 vitamin tényleg halálosan mérgező, azért tiltották be?
· azt írták az újságban, hogy a feketenadálytő és a kakukkfű súlyosan toxikus …
· a sárgarépától tényleg megmérgeződünk, ha sokat eszünk belőle?
A média pedig jó pénzért hű csatlósa a kartellnek – az emberek “biztos forrásból származó” riogatásának.”
Aztán utána néztem annak is, hogy vajon van-e hatékonyabb felszívódású, egészséges, természetes úton készült nem kémiai alapú táplálék-kiegészítő és vitamin. Szerencsére ezekből is bő kínálat van még! Akár kivonatos, aszalt, préselt, stb. formában. Különféle teák, gyógynövények, és más természetes készítmények. Melyek magán a növényen kívül – amelyből készültek – semmi más káros, vagy mellékhatással bíró anyagot nem tartalmaznak. Mondom: MÉG!
Mivel egyre többen vagyunk, akik nem dőlnek be ezeknek az áltudományos híreknek – amelyek több ezer éve hatékonyan és mellékhatás mentesen alkalmazott gyógynövények hitelességét próbálják aláásni -, a kartell új módszerhez folyamodott, hogy a betegséggyár működési mechanizmusa nehogy összeomoljon: elveszi tőlünk a vitaminjainkat és az étrend-kiegészítőinket!”
Biztosak lehetünk hát abban, hogy a gyógyszergyártóknak nem érdeke, hogy egészséges emberek éljenek a földön. Számukra a fenntartható betegség a legkifizetődőbb. Ezért aztán, a politikához (hová máshová?) fordul támogatásért!
Mint korábbi cikkeinkben is írtuk, a pénzoligarchia több milliárddal kevesebb embert tart kívánatosnak itt a földön.


A Codex Alimentarius eltitkolt, valódi célja

https://www.youtube.com/watch?v=bLUTVqesauE








Ha továbbgondoljuk, és logikusan összerakjuk a rendelkezésünkre álló más irányú ismereteinket is, akkor nagyon könnyen eljutunk oda, hogy a dolgokat összefüggéseiben is meglássuk.
Az emberek befolyásolása nemcsak a fizetett médiák által lehetséges, hanem tudatmódosító szerek alkalmazásával is megoldható.
A gyógyszergyártók kezében ezért sokkal nagyobb hatalom is van, mint a puszta ideig-óráig fenntartott egészségünk. Hisz azt könnyedén el tudják titkolni az emberek előtt, hogy egy ártalmatlannak tűnő aszpirin beszedésekor, milyen egyéb hatóanyagokat, vagy bármi mást juttatnak tudtunkon kívül a szervezetünkbe. Így nagyon ideális állapot hozható létre, szépen megszabadulnak a feleslegessé vált ember milliárdoktol, a maradékot pedig kezesbáránnyá teszik, öntudat nélküli ragszolgává süllyesztik.
Tehát, mind a hatalomnak, mind pedig a gyógyszergyártóknak kifizető a szoros kapcsolat és egymás támogatása!
A népirtásnak rengeteg formáját ismerjük már ma is. Az egyik leggyorsabb módszer a háborúk kirobbantása.
Egy másik módszer, az élelmiszerek, ivóvíz, manipulálásával, a stresszes élet kikényszerítésével a meddővé tétel – ez ma már lassan népbetegség egy bizonyos körben.
A gyermekvállalás anyagi eszközökkel való visszaszorítása.
A hagyományos erkölcsök lerombolása, a szexuális szabadosság, és a nemiség szabad megválasztásának elterjesztése szintén a családi modell, a gyermekvállalás ellen hat.
Egy kevésbé látványos, ámde legalább ilyen hatékony módszer a gazdasági -, törvényi túlszabályozás is!
Nincs is értelme sorolni az eszközök tárházát.
Lássuk be! Előre megfontolt szándékkal csoportosan elkövetett tudatos népirtás folyik hazánkban és a világon szinte mindenütt.
Audie






A halál neve – GMO

Posted on 2014-04-21 Szerző: Admin 
Az vagy, amit megeszel



A GreenProfit „A halál neve – szója” címmel cikket közöl egy érdekes tudományos kutatásról, melyet dr. Csáky István, a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kar szójakutatója kezdett. A kutatót a sportolók hitelen szívhalálának rejtélye foglalkoztatta. Ezek a sorozatos esetek főként a nyugati országokban élő férfi portolók estében fordulnak elő.
Végül arra a megállapításra jutott, hogy a bűnös a szója. Dr. Csáky István szerint a szójafehérje, a hibás gén és a nagy terhelés szerencsétlen együtthatása okozza a tragédiákat
Ezt a feltételezését egy amerikai tanulmány nyomán alátámasztottnak véli, ugyanis a coloradói egyetem orvoskutatóinak kísérlete, amelyben génkezelt egerekkel modellezték az agyonhajszolt sportolókat, meggyőzte arról, hogy jó irányban keresgél.
Minthogy a szójás és a tejfehérjés hímek szívizomzatának szövettani vizsgálatánál is jelentős különbséget találtak, mégpedig a szójások kárára. Sokkal rosszabb volt a leletük, mint a tejfehérjéseké. A nőstényeknél viszont nem volt különbség.





Dr. Csáky, mint mondta, úgy látja, az egyik bűnös mindenképpen a szója. A felvágottaktól kezdve, több mint húszezer termékben található szója. Például a kenyérben, az olajban, a tejszínben, a tejfölben, a fagylaltban. Csak ezekben az élelmiszerekben nem koncentrált formában van jelen. Viszont a csecsemők szervezetébe a napi tápszeradagjukkal öt-hat fogamzásgátló tablettának megfelelő mennyiségű hormon kerül. Ráadásul, mint egészséges fehérjeforrást reklámozzák őket, igaz, az egereknek erről más a véleményük.
A kutató az javasolja, hogy a sportolókat DNS-vizsgálatnak kell alávetni, mivel az apró genetikai elváltozások a szokásos orvosi mérésekkel nem szűrhetőek ki. És valószínűleg érdemes kerülni a szójafehérjét, még akkor is, ha nincs hibás gén.
Azonban Csáky dr. egy másik – számunkra nem meglepő – felfedezést is tett. Elmondta, hogy a szójáról adott nyilatkozatai alig találtak visszhangra, s eddig akárhova fordult elképzeléseivel, mindenütt elutasításra talált. De nem csodálkozik ezen, mert tudja, a szója bűneinek kimondása jelentős üzleti érdekeket sért, a szójabiznisz még a kábítószerüzletnél is sokkalta nagyobb.




Tűzzel-vassal” népirtás
Mi azonban arra gondolunk, hogy nem a szójával van itt az igazi gond, hiszen a világ más részein (a nyugati GMO invázió által nem fertőzött részein) ahol szóját a különböző módon elkészítve rendszeresen fogyasztják, nem tapasztalják a sportolók ilyen „járványos” hirtelen szívhalálát.
Mi inkább a GMO hatására tippelünk.
A GMO világra erőszakolása pedig, mint tudjuk olyan óriás cégek üzleti érdeke, mint a Monsanto és társai. A GMO hatásvizsgálatai már kimutatták, hogy rengeteg kártékony hatása között, negatívan befolyásolja a szaporodóképességet is emberben, állatban egyaránt.
Sajnálatosan a nyugati féltekén Európában (beleértve Magyarországot is) egészen Oroszországig a GMO technológia, mint a vírus terjed a mai napig. Sőt már India sem mentes tőle. (Aki kutyával hál, bolhával kél elv alapján)
S ennek nem csupán üzleti oka van, hanem politikai is. Mivel a cionista világrend ismert támogatói hivatalos nyilatkozataiból tudjuk, a cél az, hogy az emberiség létszámát drasztikusan lecsökkentsék, akkor nyilvánvaló, hogy a GMO is egy jól beillesztett fegyver ebben a háborúban.

Szegedi Bori – Szabad Riport





Kút mellett szomjazók



Posted on 2013-02-10 Szerző: Admin 



Ha nem vigyázunk, kilopják a lábunk alól a földet, s egy pohár vízért is könyörögnünk kell majd.”
Szerte a világban egyre inkább felértékelődik a víz, különösen az ivóvíz jelentősége, szerepe, és persze az ára is.
Sok írásunkban figyelmeztettünk, már az egyre riasztóbb világ jelenségre, azon belül pedig a minket közvetlenül is érintő veszélyre.
Ez a vízháború.
Cochabamba
Dél-Amerikában, Bolíviában a vizet, Cochabamba vízhálózatát privatizálták, ami azt jelentette, hogy az emberek csak akkor juthattak vízhez BÁRMILYEN vízhez, ha fizettek érte a multinak. Nemcsak a tisztított ivóvíztől, hanem a földből feltörő források, és más természetes vizektől, de még az esővíztől is „elzárták” az embereket.
Magyarán a cionista, magántulajdonú multik lepaktálva a korrupt bolíviai politikusokkal, törvényesítve saját tulajdonukba vontak mindenfajta víz hozzáférési lehetőséget, megfosztottván az embereket egyik alavető joguktól a vízhez való szabad hozzájutáshoz.
Ennek előzménye, – mennyire típusos! – hogy a Világbank betette a lábát, és kierőszakolta a privatizációkat, majd 20 éven át kényszerítette hiteleit és annak embertelen feltételeit, a gazdaságilag amúgy is kétségbeejtő állapotban
lévő országra. WaterWarA Világbank privatizáltatta a vasutat, a telefonrendszert, a nemzeti légitársaságot, a szénhidrogénipart, és a vízhálózatot.
Az akkori kormányzat átjátszotta a Cochabamba teljes vízfelügyeletét az Aguas del Tunari cégnek, mint egyetlen jelentkezőnek (sic) – amely nem más volt, mint a San Francisco-i székhelyű Bechtel egyik leányvállalata. (A Bechtel a legnagyobb építőipari és mérnöki cég az Egyesült Államokban, ám a világon mindenütt jelen van, még Erdélyben is, de részt vesz Irak újjáépítésében is, és nem mellékesen a CFR-t is pénzeli még jó néhány multival egyetemben, no meg felvásárolja a Chevron’s Waste Water Treatment Technology-t is)
Mi lett a vége ennek a cochobambai üzletnek? Természetesen a Bechtel árat emelt, nem is kicsit, és gondosan ügyeltek arra, hogy senki se juthasson vízhez ingyen, aminek következtében kitört a vízháború. Szükségállapotot vezettek be, katonaságot rendeltek ki. Vagyis minden megérett Bolíviába a változásra, Evo Morales, pedig visszaállamosított mindent.
Aszály, vizhiány, drágaság
Azonban nem Bolívia az egyetlen vízproblémákkal küzdő ország, az USA-ban például vannak helyek, ahol fizetnek azért az embereknek, ha nem füvesítik be, hanem lebetonozzák, lekövezik udvarukat, kertjüket, hisz a gyep ápolásához víz kell. Legutóbb például egy oregoni eset kapott nagy nyilvánosságot és borzolta a kedélyeket, ugyanis bizonyos Gary Harrington földtulajdonost 30 nap börtönbüntetésre ítélték, amiért esővizet gyűjtött három, saját telkén található víztározóban.




Mint tudjuk Kínában sem állnak sokkal jobban víz dolgában, ott is sok területen takarékoskodniuk kell az embereknek, – erről is írtunk korábban.
A kifejezetten aszályos országokról, vagy a rosszminőségű vízzel rendelkező területekről már nem is beszélve.
Tudjuk azt is, hogy sok országba már importálni kell az ivóvizet, ilyen ország például Izrael is, ahová Törökországból és Magyaroszágról is szállítanak ivóvizet. Bár igen érdekes, hogy miközben vízhiánnyal küzdenek, és például erősen korlátozzák a palesztinok vízhez jutását azonközben az elfoglalt legtermékenyebb területeket szorgosan öntözik, és fürdő medencéiket is folyamatosan feltöltik.
Kútjaink mellett fogunk szomjazni?
Hazánk azonban víznagyhatalomnak számít. Mielőtt agyonmérgeztük volna földjeinket, szinte bármely természetes vizünk iható volt. Szerencsére az ivóvíz még ma sem probléma számunkra, sőt, gyógy-, és termálvizeink szinte mindenütt könnyen hozzáférhetőek, bár kutjaink egy része már idegen kézre került, magántulajdonú multik kezére, ahogyan vezetékes ivóvízhálózatunk is. Hova-tovább nem győzzük fizetni a saját vizünket.



Az azonban igen szemet szúró, hogy szinte minden fontosabb vízlétesítményünk közelében, izraeli tulajdonú őrző-védő cégek lebzselnek, s épp ilyen feltűnő az is, hogy a jórészt izraeli bevándorlók, meg a magukat „minőségi ember”-nek titulálók számára épült lakóparkok szinte mindegyike, valamilyen mesterséges, vagy természetes víz közelében található. Lehetőleg yacht kikötővel és más vízi élményt kínáló létesítménnyel.




A cionista tulajdonú multik, nagybirtokra vágyók, külföldiek, és betolakodók, alattomosan, lépésről-lépésre kaparintják meg vízkincsünket, értékes földjeinkkel, termőföldjeinkkel együtt. Van ahonnan már az évtizedek óta ott horgászókat is kitiltották, az egész területet magánosították.Ha nem vigyázunk, kilopják a lábunk alól a földet, s egy pohár vízért is könyörögnünk kell majd. Ez a sötét, ám de valószínű jövő, mivel kormányaink egyike sem mutatta jelét annak, hogy a nép vagyonát megtartsa, s a már privatizáltakat visszaszerezze.
Láthatólag Bolívia sorsára jutunk, de reménykedünk abban, hogy a magyarság a sok ellentéte után végre összefog, és visszavesszük hazánkat, otthonainkat.
Szász Gerda – Szabad Riport Tudósító Iroda


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése