2016. november 5., szombat

Zsidóbűnözés IX. b.








Zsidóbűnözés IX. b.



Dokumentumok: így lesz 20 millióból 85 - és így vándorol az egész a végrehajtók kamarájától MSZP-sek zsebébe
Szerkesztőségünk birtokába jutott néhány olyan belső információ, melyek érdekes kérdéseket vetnek fel. Például azt, hogy miképpen lesz 20 millió forintból 85 millió egy kamarától egyenesen az MSZP-érdekeltségek irányába…

Lévai Gábor (középen), aki új lendületet ígér Józsefvárosnak - ő markolta fel a pénz egy részét
Mint megtudtuk, 2011. óta a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara (MBVK) kommunikációjáért az Anderson Communications Kft. felelős. Bár az MBVK a 2011-es költségvetés-tervezete szerint "csupán" 20 milliós forint összeget szánt médiával kapcsolatos szolgáltatásokra, a tények másról árulkodnak. A kamara ugyanis több mint 85 millió forintot fizetett ki a fenti kft-nek.
Ilyen érdekes esetekben nem árt megnézni, ki áll a háttérben, ugyanis borítékolható, hogy így találjuk meg a magyarázatot a hirtelen kiadásnövekedésre. Nos, a kft. egyik tagja az MSZP-s Lévai Gábor. Sőt ezé az emberé még a Wattson Hungária Kft. is, amely az elmúlt években több nagy összegű "támogatást" nyert pályázat útján a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségtől. Nem is kellett hozzá nokiás doboz.
Az is érdekes kérdés, hogy honnan lehet a Kamarának ennyi pénze, de a bevételi forrásuk mintha furcsamód hiányos lenne. Szerepel ott egy általános költségátalány sor, miszerint a sikeres végrehajtások után 1%-ot utalnak a végrehajtók a kamarának. Ez az az összeg, amelyet a kisemmizett emberektől hajtanak be, és ilyen úton jut el a mocskos kommunistákhoz egészen a mai napig...
Dokumentumok:
























(Kuruc.info)




Csak nyugdíjas magyar családdal mer kekeckedni a zsidó végrehajtó - ha erőt lát, megfutamodik




Sem a bűnöző Schadl, sem a kispajtása nem mert ma ellátogatni a százhalombattai Római utcába.

Schadl magyarázza a bizonyítványát elsőrendű vádlottként kényszerítés ügyében 

Mi történt? Nyilvánosság előtt már nem olyan vagány bűncselekményeket elkövetni? Elég volt benézniük az utcába, és miután látták, hogy nem lesznek egyedül, már el is húzták a csíkot. Kár, pedig az autófényezési és szélvédőproblémáikat is tudtuk volna a helyszínen orvosolni. Innentől kezdve nem lesz elég csak ügyvédeket alkalmazni, mert mi ott leszünk a következő és az azt követő tárgyalásaidon is!
A Római utca 41. szám alatti ingatlant már huzamosabb ideje lakják az ott lakók, bár a tulajdoni lapon még nyaralóként szerepel. A lakóházzá nyilvánítás azonban már széljegyen van, így feltételezhető, hogy a lakhatási engedélyt is kiadták. Ha pedig így van, akkor a moratórium ideje alatt nem lehetséges kilakoltatni őket, főleg, hogy nincs más lakhatási lehetőségük.

Ott voltunk a Római utcai ingatlannál a kilakoltatás előtti napon 


A kilakoltatás kitűzött időpontja után egy órával már semmi nem árulkodott arról, hogy milyen zsidóbűnözők készültek itt „merényletre”, csupán egy friss széles keréknyom, ami feltehetően terepjáróé lehetett

Már nem is meglepő, hogy a sztoriban akad még egy budapesti egyetemleges adós is, azonban vele szemben valamilyen okból nem kezdeményeztek eljárást a dokumentumok szerint. A végrehajtást kérő cég a Mavit Kft., amely a MIH Zrt. (Magyar Ingatlan Hitel) partnere. Utóbbi egy másodlagos hitelfolyósító cég, amely jelen esetben a Raiffaisen Bank hitelét adta tovább minden bizonnyal uzsora szintű feltételekkel. A MIH gusztustalan szokása egyébként, hogy a végrahajtás alatt álló ingatlanokat felveszi saját portfóliójába, így keresve vevőt, nyilván magasabb haszonért, mint ami a végrehajtás során befolyna. Az iratokból joggal feltételezhetjük, hogy erre az ingatlanra is megvan a vevőjelölt.

Petris Csaba lakóháza (Szigetszentmiklós, Csépi út 80/B) tegnapi felvételen. Neki egy MAW‐171 rendszámú sötét színű, kerek hátsójú, talán Audi típusú autója van


Itt van Schadl lakása (Veresegyház, Bartók Béla utca 19/A, 2. emelet) egy tegnapi felvételen. Neki egy LYR‐001‐es rendszámú Mercedes terepjárója van, ami éppen nincs a ház előtt


Ez itt Schadl anyjáéknak kissé cigós háza (Veresegyház, Ráday utca 99.) 

(Olvasónktól)
Frissítés: A kilakoltatás dokumentumai:


























A bűnöző, aki húsz nappal a moratórium életbe lépése után is elrendelhet kilakoltatást

Bizony a pofátlanság és a gusztustalanság netovábbja, az emberi méltóság földbe tiprása, ami hamarosan meg fog történni, de talán még tehetünk ellene!

Frissítés: Így néz ki a maffiózó. A felvétel 2012 tavaszán készült egy érdi kilakoltatáson, amikor is egy botos öreg nénit dobott az utcára

Hiába a december 1‐jén életbe léptetett kilakoltatási moratórium, vannak olyanok, akik a jogszabályokra fittyet hányva hoznak meg sorsfordító döntéseket. Ilyen ember Schadl György is, aki egy 2012. 12. 20‐án kelt határozat szerint 2013. január 16‐ára rendeltetett el kilakoltatást. Mehetnek a  fagyos utcára az adósok, kit érdekel?




Ez az az ember, akit a Végrehajtói Kamara húzgál ki ilyen‐olyan bűnügyekből. A felmentő határozaton még talán meg sem száradhatott a tinta (még nem is jogerős), máris emberi sorsokról dönthet! Az adócsaló a mellékelt képen látható KN 175CX szlovák  rendszámú 20 milliós Mercivel lófrál.

Nem mellesleg az apja a veresegyházi éjszakai életben közismert verőlegény, anyja pedig Gyurcsány Feri titkárnője. Nincs vége a felsorolásnak, mert felesége (Baranyai Helga, telefonszáma:  70/546‐6767) a Végrehajtói Kamara panaszirodáján dolgozik. Talán ezért nincs ellenük panasz, mert mind a kukában köt ki? Ráadásul ez a Schadl, az embereket utcára pakoló véglény jelenleg is jogot tanít az Edutus Főiskolán (korábban MÜTF). Bejött az élet!
Schadl irodájának címe: 2040 Budaörs, Szabadság út 133. fsz. 5‐6. Telefonja: 23/414984, 23/789133.  Ügyfélfogadás: Kedd 8.00‐12.00, 13.00‐17.00. Lakcíme: Veresegyház, Bartók Béla u. 19. A. épület, II. em.  9. Az anyja Veresegyház, Ráday u. 99. szám alatt lakik, ha valakit érdekel…
Schadl helyettese a véresszájú Petris Csaba, telefonszáma: 70/3605010, címe: 2310  Szigetszentmiklós, Csépi út 80/B, email címe: drpcs@freemail.hu.

Ez a köcsög, amikor egy  szerencsétlenül járt adós megkérdezte tőle, hogy hova menjenek télvíz idején január közepén, csak annyit volt képes felköhögni, hogy „keressenek valami hajléktalanszállót”...
Frissítés: Újabb infók a címeres gazemberekről
Újabb infó, hogy önjelölt kamarai elnökjelölt barátunk a szlovák rendszámú autóját időközben lecserélte, de éber testvéreink ezt jelezték, így tudjuk, hogy mostantól a LYR-001 rendszámú vadonatúj fekete Mercedes terepjáróban feszít a lesötétített (golyó és rendőrálló?) ablakok mögött.
Jobbkezéről, a hernyófejű Petris Csabáról: mielőtt Schadl-üzlet samesza lett volna, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal osztályvezetője volt és 100-300 ezer forintos tarifáért intézett illegális letelepedési engedélyeket kínaiaknak, négereknek zsidóknak - elvéve a munkalehetőséget a becsületes magyar emberek elől és növelve a bűnözők számát kis hazánkban.
Lehet, hogy azt a két niggert is ő engedte be, akik megerőszakolták azt a szerencsétlen magyar lányt a VIII. kerületben. A sok adócsaló kínairól már ne is beszéljünk. Így aztán volt miből a szakadt Skodáját Audira cserélni - ilyen áron...
Miután "közös megegyezéssel" kirúgták az állampolgárságiaktól, hol kötött ki? Hát Schadl Gyurinál, ahol tovább irthatja a magyart, télvíz idején, a moratórium alatt hajléktalan szállóra toloncolva a szerencsétlen családokat!
(Kuruc.info, Schadl képéért köszönet a Szabad Riport Tudósítói Irodának)




Még mindig szedi áldozatait a végrehajtó hiéna - Lakásokat is feltört és kirabolt engedély nélkül Zoltán Ákos


Nem csillapodnak a kedélyek. Hiába indított el lavinát Lippai László (51) színművész ügye a balhés végrehajtóval, dr. Zoltán Ákos és brigádja ma is teszi dolgát, mintha mi sem történt volna. A máskor oly fürge és tettrekész nyomozó hatóságok ölbe tett kézzel ülnek.

Mint arról beszámoltunk, a színész többmilliós autóját dr. Zoltán Ákos végrehajtó hiéna mindössze 570 ezer forintért árverezte el egy 61 ezer forintos tartozás miatt. Nem csak a végrehajtót, a színész pénzét is elnyelte a föld, Lippai ugyanis azóta sem kapta meg a kocsija után járó 509 ezer forintos hátralékot. Egyre több károsult számol be megdöbbentő történeteiről, a végrehajtók áldozatai pedig továbbra is tehetetlenek. Közben a hírhedt végrehajtó szombaton újra akcióba lépett.
– Három évvel ezelőtt felejtettem el befizetni egy vízszámlát. Különös, hogy ezt csak most akarják behajtani rajtam, de az elmaradásomat természetesen rendezni szeretném – mesélte T. Lajos (50), akinek 25 ezer forintos tartozása a három év alatt több mint 78 ezer forintra hízott. – Ahogy megérkezett a levél, tárcsáztam a végrehajtó irodáját, és részletfizetést kértem. A hölggyel abban állapodtunk meg, hogy szerdán az irodában részletekben fizethetek, másnap mégis az ajtómon kopogtatott a végrehajtó, kezében a listával, hogy melyik értékeimnek inthetek búcsút.
Hiába fizetnek a panaszosok, a furfangos végrehajtók sokszor makacsul ragaszkodnak jussukhoz. B. Ildikót (42) majdnem egy évvel azután találta meg a végrehajtó, hogy már régen kifizette a 10 ezer forintos parkolási bírságát.




– A parkolási társaságot is felhívtam, hogy elutaltam a pénzt, szeretnének-e igazolást róla – mondta Ildikó, aki igazolni tudja, hogy rendezte tartozását. – Nem kértek. Kilenc hónappal ezután érkezett a levél: fizessek 43 ezer forintot a végrehajtónak! Két napra rá pedig rátette a kezét a két autónkra, a családi házunkra, de még a tiszai üdülőtelkünkre is.
– Csak a kamarának három levelet küldtünk, de a fülük botját sem mozgatták – panaszkodott Ildikó, aki csak kitartásának köszönhette, hogy másfél év után végül leszállt róla és családjáról a végrehajtó.
A csaló irodájának elérhetősége: 1043 Bp. Kemény G. utca 6, 2. em. 9. ajtó.
Zoltán Ákos telefonszáma: 06-1-272-0244, fax: 272-0245, 06-30-579-7606, 06-30-579-7611.
Céges autójának rendszáma: MBC 028.
A cégnyilvántartás szerint dr. Zoltán Ákos (an: Dénes Ilona) bejelentett lakcíme 2112 Veresegyház, Vásárhelyi Pál utca 65. A kisemmizett, bajba jutott emberek ingóságainak és otthonainak áron aluli átjátszása által szerzett milliókból vásárolt ház fotója:

(Kuruc.info - Blikk nyomán)
Kapcsolódó:



Kizárólag az autóra utazott a csaló végrehajtó


A Végrehajtói Kamara szerint dr. Zoltán Ákos több szabálytalanságot is elkövetett az ügyben. Egyre nyilvánvalóbb, hogy a végrehajtó kizárólag Lippai László (51) színművész autójára utazott. A Blikk információja szerint a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara már csütörtökön eljuttatta a neves színész botrányos ügyének iratait a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumhoz (KIM).

Lippai többmilliós Honda CR-V-jét dr. Zoltán Ákos mindössze 570 ezer forintért árverezte el ismerősének egy 61 ezer forintos tartozás miatt. A kamara egy csatolt levélben sorolta fel a végrehajtó által elkövetett szabálytalanságokat, így többek között azt is, hogy dr. Zoltánnak esze ágában sem volt a színművész jövedelméből letiltani a több tízezer forintos tartozást, de még csak azt sem kísérelte meg, hogy inkasszót helyezzen Lippai László bankszámlájára, vagy esetleg az adóssággal arányos értéket foglaljon le a színész tulajdonából. Miután a végrehajtó és a vele érkező "vásárlók" nyélbe ütötték az üzletet, a fennmaradó, 509 ezer forintos rész nem a színész zsebében landolt. Lippai Lászlónak ugyan azt mondták, hogy megkapja majd, de azóta sem látott ebből egyetlen fillért sem. Attól tart, ez már így is marad.
– Miután túladtak az autómon, ez a férfi azt mondta, hogy a különbözetet átvehetem másnap az irodájukban – mesélte Lippai, aki azonban üres kézzel távozott a végrehajtótól. – Csakhogy Zoltán Ákos kollégái semmilyen hátralékról nem tudtak, ráadásul annyi pénz sem volt az irodában, így elküldtek.
A színművész azóta sem látott egy fillért sem az összegből. A lap szerette volna megkérdezni a végrehajtót is az üggyel kapcsolatban, ám dr. Zoltán Ákos ismét felszívódott.
Állítólag a minisztérium is vizsgálódni kezdett, és bekérte a színész botrányos ügyének aktáit, napokon belül pedig kiderül, indul-e újabb eljárás a maffiamódszerekkel operáló végrehajtó ellen.
– Amennyiben a vizsgálat során fegyelmi vétség gyanúját állapítanánk meg, úgy a kamarának fegyelmi feljelentést kell tenni – jelentette ki a KIM sajtóosztálya.
A csaló irodájának elérhetősége: 1043 Bp. Kemény G. utca 6, 2. em. 9. ajtó.
Zoltán Ákos telefonszáma: 06-1-272-0244, fax: 272-0245, 06-30-579-7606, 06-30-579-7611.
Céges autójának rendszáma: MBC 028.
A cégnyilvántartás szerint dr. Zoltán Ákos (an: Dénes Ilona) bejelentett lakcíme 2112 Veresegyház, Vásárhelyi Pál utca 65. A kisemmizett, bajba jutott emberek ingóságainak és otthonainak áron aluli átjátszása által szerzett milliókból vásárolt ház fotója:

(Kuruc.info - Blikk nyomán)
Kapcsolódó:


Ötmilliós kocsi 30 ezres bírság miatt - néhány információ a Zoltán Ákos nevű, végrehajtóként "dolgozó" maffiózóról


Ötmilliós kocsiját vesztette el egy 30 ezer forintos parkolási bírság miatt Lippai László. Később kiderült, nem ő az egyetlen: egy végrehajtó több embert rabolt már így ki.
A népszerű színész hiába vitatta a büntetést, panaszával elkésett, közben a XVI. kerületi önkormányzat okmányirodája végrehajtást kért az addigra 61 635 forintra duzzadt adósság miatt. A színész súlyos beteg édesanyját vitte kétnaponta orvosi kezelésre, s annak rokkant kártyájával parkolt a kórház előtt. Ennek ellenére megbüntették, s az ügy - Lippai hiába próbálta utólag bizonyítani, hogy jogosan nem vett parkolójegyet - a végrehajtási szakaszig jutott. A színész állítja: nem tudott semmilyen bírósági döntésről, az árverezés is derült égből villámcsapásként érte.

- Ez botrány, nem hiszem el, hogy ezt ma Magyarországon meg lehet csinálni! - fakadt ki. - A végrehajtó kedden egy többfős csoporttal érkezett az árverésre, amelynek tárgya a négy éve vásárolt, 62 ezer kilométert futott Honda CR-V típusú autóm volt. Ez a kocsi újonnan 7 millióba kerül, most is ér legalább 4,5-5 millió forintot, de a végrehajtó a becsértékét 900 ezer forintban állapította meg. Végül 570 ezret ajánlott érte az egyik alak, zsebből tette ki a pénzt a házunk előtt álló kukára, amelyen a végrehajtó a jegyzőkönyvet is megírta. Aztán elkérték a kulcsot, a forgalmit, a szervizkönyvet, bevágták magukat a kocsiba, és már ott sem voltak.

Ráadásul az autón hitel is volt, még közel 3,5 millió forint. A vevő, aki a licitáláson elnyerte az autót, ugyan kijelentette, hogy majd ő fizeti a részleteket, de erről megállapodás írásban nem született, s a végrehajtó a jegyzőkönyvben sem tüntette fel. Így jelen állás szerint nyilván Lippainak kell törleszteni tovább a kocsit, ami már nincs is a birtokában. A papíron törvényes végrehajtási eljárás tehát a 61 ezer forintos adósság után többmilliós kárt okozott a színésznek, aki már nem sokat tehet.
Az árveréstől számított 15 napon belül kifogással élhet, és akár perújrafelvételt is kérhet.
- Fontos, hogy ha a becsértéket rosszul állapították meg, és egy többmilliós értéket árvereznek el pár tízezer forint adósság miatt, akkor méltánytalan hátrányt szenved az adós - mondta Kamarás Péter ügyvéd. - Ha a lakásban volt kisebb értékű, az adósság összegére fedezetet nyújtó ingóság, akkor azt kellett volna lefoglalni. Ha ráadásul a bírósági határozatról sem tudott, akkor perújítást kérhet, hiszen joga lett volna ott lenni a tárgyaláson, hogy megvédje álláspontját, a végrehajtást is felfüggeszthették volna.
Lippai László gyakorlatilag beleroppant az ügybe, s minden követ megmozgat, hogy bizonyítsa igazát.
Dr. Zoltán Ákos bírósági végrehajtó csütörtökön elérhetetlennek bizonyult.
Zoltán Ákos több embert rabolt már ki ily módon
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumtól a Blikk megtudta: felkeresik a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamarát, hogy kivizsgálják Lippai László ügyét, és elkérjék az iratokat.
A Lippai autóját elárvereztető végrehajtóval már többen is így jártak, házukat is elveszítették, ám a minisztérium csak a lap cikke után figyelt fel a jelenségre.
Közben pénteken áldozat jelentkezett náluk. K. Martin szinte ugyanazt a történetet mesélte el a Blikknek, mint pár nappal ezelőtt Lippai László, leszámítva, hogy Martin negyvenezer forinttal megúszta a látogatást.
– Egy reggel arra riadtam, hogy harminc ember verődött össze a házam előtt. Meglepetésemre arra az árverésre érkeztek, amelyen a kocsim került kalapács alá. Nem értettem, így az autó papírjait és a slusszkulcsot bent hagytam a házban, a rendőröket pedig kihívtam – kezdte történetét Martin.
Megjelent a végrehajtó is, dr. Zoltán Ákos. Dörömbölt a kapun, és azt üvöltözte, hogy Martin nyissa ki az ajtót. Az autó forgalmiját követelte, ám azt nem tudta megmondani, milyen tartozás miatt kívánja lefoglalni a körülbelül két és fél millió forintot érő Volkswagen Polót. Mivel a kezében végzést lobogtatott, a kiérkező rendőrök melléálltak, és felszólították Martint, hogy engedelmeskedjen a bírósági végrehajtónak.
– Eldöntöttem, hogy az életem árán sem viszi el senki az autót. Kiderült, egy húszezer forintos rendőrségi szabálysértés miatt akart megkopasztani, amit korábban befizettem. Erről az önkormányzat őt is értesítette, ez azonban nem érdekelte, tovább erőszakoskodott – mondta Martin. – A tömeg akkora cirkuszt csinált, hogy inkább kifizettem a 41 ezer forintos követelést – tette hozzá Martin, aki bírósághoz fordult.

Csak ezen a napon dr. Zoltán Ákos még öt helyre elment a XVI. kerületben, hogy pénzt sajtoljon ki áldozataiból. Az lap megtudta azt is, hogy az önkormányzat az elmúlt időben már egyre kevesebb munkát adott a férfinak, ugyanis a végrehajtásokról sosem tudott elszámolni a szükséges papírokkal.
A Magyar Bírósági Végrehajtói Kamarában már többen keresték rajtuk dr. Zoltán Ákost, de a kamara munkatársai sem érik el őt - olvasható a Blikkben.
Szerkesztőségünk ezért úgy döntött, segít azoknak, akik szeretnének néhány szót váltani a Zoltán Ákos nevű hiénával: kérjük olvasóinkat, hogy aki bármit tud róla, írjon nekünk. Küldje be a fényképét, privát telefonszámát, lakcímét, adatlapját stb. Tekintsük ezt közszolgálatnak.
(Kuruc.info)
Frissítés: Bujkál a bűnöző, de megtudtunk róla ezt-azt
Autóját már elvették, így Lippai László most a járművön lévő 3,5 millió forintos hitelét próbálja menteni, mielőtt a bank felmondja a szerződést, és egy összegben követeli tőle a pénzt. A színész, akinek egy 30 ezer forintos eljárási bírságból 61 ezer forintosra duzzadt adóssága miatt árverezték el az ötmilliót érő Honda CR-V-jét, hétfőn sokadszorra kereste fel a végrehajtó, dr. Zoltán Ákos irodáját, de vele személyesen ezúttal sem tudott találkozni. Azonban ezúttal legalább nem jött el üres kézzel.
– Nem volt bent, kérdeztem, hogy szerdán, amikor ügyfélfogadás lesz, tudok-e vele beszélni – mondta Lippai. – Azt mondták, nem tudnak mondani semmit, végrehajtáson van, sok a dolga. Megkaptam viszont a végrehajtási ügy teljes dokumentációját, amire szükségünk lesz, hogy kifogással éljünk az eljárással szemben. Gondolom, addig a pénzemet se látom, ami az autó árverezéséből megmaradt – tette hozzá lemondóan a színész.
Mint ismeretes, Lippai Lászlónál múlt hétfőn jelent meg a végrehajtó és az árverésre érkező licitálók. A szemtanúk szerint voltak olyanok is, akik „fizetett statisztaként", kétezer forintért vállalták, hogy szaporítják a tömeget, de nem licitálnak az autóra. A jelenlegi forgalmi értékén 4,5-5 millió forintot érő Honda becsértékét a végrehajtó a helyszínen mindössze 900 ezer forintban állapította meg, végül 570 ezerért vitte el az árverési vevő, akinek a jegyzőkönyvben a neve helyett csak egy cég hevenyészve odaírt neve állt.
Lippai a végrehajtótól azonnal a Budapest Autófinanszírozási Zrt.-hez rohant, mert innen vette fel a hitelt a kocsira. Azt akarta megtudni: kikérte-e már valaki az autó törzskönyvét, amit a bank a hitel lejártáig biztosíték gyanánt magánál tart.
– Kiderült, a banknak opciós, vagyis elővásárlási joga van a kocsin, de ha egy tőlük független ügyben árverezik azt el, akkor e jogról nekik le kell mondaniuk – mondta a színész. – A törzskönyvet még nem kérte senki, de azt is kiadják majd. Most arról kell megállapodnom velük, hogy fennmaradhasson a hitel, hiába nincs meg a fedezet, vagyis az autóm, törleszthessem tovább havi részletekben, és ne kelljen azt a 3,5 milliót egyben kifizetnem.
Lippait rendkívül megviselte ez az ügy, főként, hogy tisztában van vele: nem lett volna szabad hagynia, hogy idáig fajuljanak a dolgok. Ha az árveréstől számított nyolc napon belül, vagyis szerdáig kifogással él, akkor a végrehajtói kamara vizsgálhatja ki az ügyet, hogy megállapíthassák: jogos volt-e a tartozáshoz képest ilyen nagy értékű foglalás.
A kamara sem találja
A végrehajtói kamara sem találja dr. Zoltán Ákos végrehajtót, aki állításuk szerint „felszívódott”, sem telefonos, sem írásbeli megkeresésükre nem reagál. A Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara (MBVK) hétfői sajtótájékoztatóján elmondták: kivizsgálják Lippai László autójának végrehajtási ügyét, s ennek érdekében felszólították Zoltán Ákost, hogy nyolc napon belül nyújtsa be az ügy összes iratának eredeti példányát. Amennyiben ennek nem tesz eleget, akkor vagy újra felszólítják, vagy azonnal fegyelmi eljárást indítanak ellene.
Zoltán Ákos végrehajtó ellen már van egy fegyelmi eljárás folyamatban egy másik esettel kapcsolatban, amelynek tárgyalását tegnap délelőtt tartották Tatabányán. De ugyanez vonatkozik Zoltán testvérére, Hunorra is, akinek fegyelmi tárgyalása ma lesz, illetve volt sógornőjére, aki szintén állt már ilyen eljárás alatt. A Zoltán testvérek, Levente, Ákos és Hunor ugyanabban az újpesti végrehajtói irodában dolgoznak. Zoltán Ákos korábban a saját felügyeleti szervénél is próbálkozott, ahogy az MBVK sajtótájékoztatóján Schmidt Zoltán elnökségi titkár elismerte: 200 millió forintot próbált meg inkasszózni a kamara bankszámlájáról – okirat nélkül.
(Blikk nyomán)
Néhány adalék
Meg nem erősített információink szerint Zoltán Ákos bírósági végrehajtó élettársa Kállay Judit, aki szintén "szakmabeli": végrehajtó, a Galea Zrt. tulajdonosa (iwiwes adatlapja itt). Közös gyerekük Zalán Dániel, legutóbbi lakókörnyezetük Őrbottyán-Csömör környéke. Jogtalan árverésekkel kisemmiztek embereket otthonukból és vagyonukból. A gépkocsiparkjuk egyik kimagasló értékű gépjárműve egy 50 millió értékű fekete Bentley Gt Continental (Cook-szigeteki rendszámmal közlekedett pár évvel ezelőtt). A család milliárdos vagyonnal rendelkezik.

Középen Kállay, éppen "dolgozik" (kép: Fort András, Szabad Riport Tudósítói Iroda)

Zoltán Ákos testvérei szintén bírósági végrehajtók: Zoltán Levente, Zoltán Ágota, Zoltán Hunor. Munkatársaik: Kiss Balázs, Balogh Ágnes. A végrehajtó csapat elérhetősége: 1043 Bp. Kemény G. utca 6, 2. em/9.
Zoltán Ákos telefonszáma: 06-1-272-0244, fax: 272-0245, 06-30-579-7606, 06-30-579-7611.
Zoltán Levente: 06-1-370-1583.
Balogh Ágnes: tel/fax 06-1-370-3150.
Végrehajtások alkalmával 20-30 fős alvilági bandával járják végig hétköznap a végrehajtás alá vont személyeket, és fenyegetik az embereket, amennyiben nem adják át értéküket. A ház előtt kiabálva az adóst a szomszédok előtt lejáratják, ha fizet, ha nem. A végrehajtás pénzbeli kifizetése nem téríti őket jobb belátásra, mert az adós értékeit akarják elszedni kikiáltási ár alatt, egyharmad áron. Ha az adós fizet, idegesen elkullognak.
Zoltán Ákos céges autójának rendszáma: MBC 028.
Ez a fitnesszhálózat is az ő érdekeltségük: http://speedbody.hu/
További adatok: egy cégben van Kállay és Zoltán Ákos, tehát biztosan van közük egymáshoz, és valószínűleg ez a veresegyházi cím lesz Zoltáné:
1(09) A társaság tagjainak adatai
1(09)/1 [01 09 882126 ] OFFÉ Hungary Kft. 1225 Budapest, Tűzvirág utca 13.
A tagsági jogviszony kezdete: 2008.09.17.
Változás idopontja (törlés): 2010.06.25.
Törlés kelte: 2010.08.06.
Hatályos: 2008.09.17. - 2010.06.25.
1(09)/2 Békefi József (an: Boda Piroska) 2364 Ócsa, Kiss J utca 45.
A tagsági jogviszony kezdete: 2008.09.17.
Változás idopontja (törlés): 2009.01.06.
Törlés kelte: 2009.02.09.
Hatályos: 2008.09.17. - 2009.01.06.
1(09)/3 Beregszászi Csaba (an: Tóth Gabriella) 2360 Gyál, Venyige köz 10. 2. ép.
A tagsági jogviszony kezdete: 2008.11.12.
Változás idopontja: 2009.01.06.
Változás idopontja (törlés): 2010.06.25.
Bejegyzés kelte: 2009.02.09.
Törlés kelte: 2010.08.06.
Hatályos: 2009.01.06. - 2010.06.25.
1(09)/4 Farkas Attila (an: Gencs Gabriella) 1042 Budapest, Kemény Gusztáv utca 6.
A tagsági jogviszony kezdete: 2008.11.12.
Változás idopontja: 2009.01.06.
Bejegyzés kelte: 2009.02.09.
Hatályos: 2009.01.06. - ...
1(09)/5 Márkos Kincső (an: Réthly Sarolta) 1086 Budapest, Dankó utca 35. Fszt.
A tagsági jogviszony kezdete: 2008.11.12.
Változás idopontja: 2009.01.06.
Változás idopontja (törlés): 2010.06.25.
Bejegyzés kelte: 2009.02.09.
Törlés kelte: 2010.08.06.
Hatályos: 2009.01.06. - 2010.06.25.
1(09)/6 Zoltánné Edőcs Margit (an: Pázmándi Margit) 2151 Fót, Repkény utca 14.
A tagsági jogviszony kezdete: 2008.11.12.
Változás idopontja: 2009.01.06.
Változás idopontja (törlés): 2010.06.25.
Bejegyzés kelte: 2009.02.09.
Törlés kelte: 2010.08.06.
Hatályos: 2009.01.06. - 2010.06.25.
1(09)/7 Kis Csaba (an: Monoki Ibolya Ilona) 5310 Kisújszállás, József Attila utca 33.
Szavazati jog mértéke meghaladja 50%-ot.
A tagsági jogviszony kezdete: 2010.06.25.
Változás idopontja: 2010.06.25.
Változás idopontja (törlés): 2011.11.04.
Bejegyzés kelte: 2010.08.06.
Törlés kelte: 2011.11.07.
Hatályos: 2010.06.25. - 2011.11.04.
1(09)/8 dr. Zoltán Ákos (an: Dénes Ilona) 2112 Veresegyház, Vásárhelyi Pál utca 65.
A tagsági jogviszony kezdete: 2011.11.04.
Változás idopontja: 2011.11.04.
Bejegyzés kelte: 2011.11.07.
Hatályos: 2011.11.04. - ...
1(09)/9 dr. Kállay Judit (an: Kállai Mária) 1042 Budapest, Kemény Gusztáv utca 6.
A tagsági jogviszony kezdete: 2011.11.04.
Változás idopontja: 2011.11.04.
Bejegyzés kelte: 2011.11.07.
Hatályos: 2011.11.04. - ...
Zoltán Ákos és Kállay Judit további cégei:

Rákattintva nagyítható


És itt van maga Zoltán Ákos is - még ő fenyegetőzik jogi lépésekkel:


Itt a pofája a pofátlan végrehajtónak (2012-12-05)


(Kuruc.info)
Kapcsolódó:













26 milliós családi házat verne dobra ötért a több tucat embert tönkretevő végrehajtó

Megállás nélkül jelentkeznek a Blikknél azok a panaszosok, akiknek ügyében Zoltán Ákos járt el. Ő volt az, aki bagóért árverezte el Lippai László színművész autóját.

Nagy Mihály lánya, Bernadett az országot is elhagyta, hogy megszabaduljon a végrehajtótól. A család egy vállalkozás miatt vett fel több milliós hitelt, ám az üzlet bedőlt, és a 13 és fél milliós tartozás mára több mint 44 millióra hízott.
– A bank ezért két lakásunkra is rátette a kezét. A közel száz négyzetméteres ingatlanok összesen 60 millió forintot érnek, de a bank ezeket mindössze 26 millióért kaparintotta meg – háborgott Mihály.
– A siralmas gazdasági helyzet miatt kerültünk ebbe a helyzetbe. A tartozásunkat rendezni is szerettük volna, de a pofátlanságnak is van határa! A 26 milliós házat, amiben most is élek, nagyjából 5 millió forintért árverezné el a végrehajtó – dőlt a szó a férfiból, aki hozzátette: egy éve se telefonon se személyesen nem éri el Zoltánt, ezért panaszt tesz a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamaránál.
Mint megírtuk, dr. Zoltán Ákos Lippai több milliós autóját egy 61 ezer forintos tétel ellenében árverezte el töredékáron. A végrehajtóval kedden találkozott a Blikk munkatársa. Zoltán Ákos állítja: nem tűnt el, a Végrehajtói Kamara vezetőivel végig tartotta a kapcsolatot.
– A konkrét ügyről nem beszélhetek. De minden esetben többszöri felszólítás előzi meg az árverést. Az értékbecslés ellen az adós panasszal élhet. Még az utolsó pillanatban is lehetőséget adunk, hogy elkezdje rendezni tartozását – nyilatkozta. Ő úgy véli, minden ellene érkezett panasz lejáratás a kamara részéről.
Ivanics György, aki bagóért megvette a helyszíni árverésen Lippai autóját, szintén a végrehajtónak ad igazat. – Én értem az árverésre elsőként. Lippai úrnak jeleztem, az árverésen kívül is szívesen megvásárolnám autóját. Mire ő azt mondta: nem 60 ezer forint az adóssága, hanem közel 5 millió, így mindenképpen árverést akar – mesélte a vevő.
Lippai László azonban másképp emlékszik. – Soha nem állítottam, hogy ötmilliós adósságom van, mert nincs. Az egyik licitálásra érkező ismeretlen – talán épp az, aki megvette az autót – felajánlotta, hogy kifizeti a 61 ezer forintos tartozásomat, és már húzta is elő a pénzt.
Ezt nem lehet egy ilyen helyzetben komolyan venni, de ha igen, akkor sem fogadhattam el. Egyébként ez már nem csak az én ügyem, és hivatalos keretek között kell kivizsgálni. Az ügy miatt adtam hozzá a nevemet. Sokan kerestek meg, akik hasonló módon jártak, és ez nagyon elszomorít – mondta Lippai László.
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közölte: folytatják a vizsgálatot, bekérték az iratokat - írja a Blikk.
Megírtuk, hogy élettársa Kállay Judit, aki szintén "szakmabeli": végrehajtó, a Galea Zrt. tulajdonosa (iwiwes adatlapja itt). Közös gyerekük Zalán Dániel, legutóbbi lakókörnyezetük Őrbottyán-Csömör környéke.
Zoltán Ákos testvérei szintén bírósági végrehajtók: Zoltán Levente, Zoltán Ágota, Zoltán Hunor. Munkatársaik: Kiss Balázs, Balogh Ágnes. A végrehajtó csapat elérhetősége: 1043 Bp. Kemény G. utca 6, 2. em/9.
Zoltán Ákos telefonszáma: 06-1-272-0244, fax: 272-0245, 06-30-579-7606, 06-30-579-7611.
Zoltán Levente: 06-1-370-1583.
Balogh Ágnes: tel/fax 06-1-370-3150.
Zoltán Ákos céges autójának rendszáma: MBC 028.
Zoltán Ákos és Kállay Judit cégei:


(Kuruc.info)


Zoltán Ákos végrehajtó hiéna elérhetőségei, és fotó az egyik házáról


A végrehajtó irodájának elérhetősége: 1043 Bp. Kemény G. utca 6, 2. em. 9. ajtó.
Zoltán Ákos telefonszáma: 06-1-272-0244, fax: 272-0245, 06-30-579-7606, 06-30-579-7611.
Céges autójának rendszáma: MBC 028.
A cégnyilvántartás szerint dr. Zoltán Ákos (an: Dénes Ilona) bejelentett lakcíme 2112 Veresegyház, Vásárhelyi Pál utca 65. A kisemmizett, bajba jutott emberek ingóságainak és otthonainak áron aluli átjátszása által szerzett milliókból vásárolt ház fotója:

Élettársa, dr. Kállay Judit fényképe:

(Kuruc.info)
Kapcsolódó:

Ugye nem kell ecsetelnem ezt a maffiázót , és ha azt mondom megérdemelné a halált nem járok távol a közös állásponttól . Az ilyen férgeket patkányirtóval kell etetni , hogy fájdalmas halállal haljon meg . De hát tele van az igazság szolgáltatás ilyen patkányokkal , és még azt mondjuk rendszerváltás volt , az ÁVH -s zsidókat miért nem vágják ki a közéletből , csak keserítik a magyar nép életét , az apjuk még a húsdarálót kezelte , Ők meg most a bajba jutott családokat segítik át a másvilágra , mert , sokan bizony a halált választják . Piszkos ÁVH -s unokák , és ÁVH – s gyerekek , menjetek inkább az ígéret hazátokba , mert itt csak az elégedetlenséget szítjátok . A terrorista állam biztos befogad benneteket , mert csak ti hiányoztok a boldogsághoz , és ezt ti meg is tudjátok adni nekik. Csak ne csalódjanak bennetek , Rabló gyilkos van már ott elég , ti is beálltok a sorba , és ölhetitek a Palesztin rabszolgákat a legnagyobb koncentrációs táborban , lehettek börtönőrök e tábor körül , és kiélhetitek gyilkos hajlamaitokat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése