2016. január 26., kedd

Tudatmódosítás




Tudatmódosítás




A teljes népesség tudat kontrolja a cél, hogy birka módú rabszolgát faragjanak belőlünk, ennek az eseménynek vagyunk most szemtanúi, a politikai elit statisztál a mi földönfutó rabszolgaságunkhoz, de a szálláscsinálók is erre a sorsra jutnak, ha a megfelelő betelepedők megérkeznek, és átveszik az irányítást a tudatmódosításnál is, és mint fölösleget megölik őket, mint a kisebbik Kenedit a biorobot pilótája. Na most már csak arra volnék kíváncsi, hogy a rühes politikai elitnek nevezett moslékokból, szavazógépekből, mennyi a biológiai robot, és hogy kire vannak programozva, - ( kit kell nekik megölniük a kulcs elhangzása után). Az Ő kulcsszavuk is a zabhegyezőből való. Kérem a Tv és rádió adókat tűzzék műsorukra a zabhegyezőt, hogy a biorobotokat kiszűrjük a politikai elit soraiból, és az adás olyankor hangozzék el amikor e robotok biztosan hallgatják a műsort. Ezért kérem az adás többszöri ismétlését, hogy a célzott személyek, foghassák az adást. No ehhez kívánok én sok sikert, és biorobot irtást, hogy a zsidó szabadkőműves gyilkosoknak áthúzzuk a számításaikat, és ha kérhetném e gyilkos szándékúakra biorobotot állítani, hogy a munkát bevégezzék.



Tudatmódosítás 2.rész...







Dr. Drábik János: Tudatmódosítás 60:05 perc



Egy újabb Haarp videó …



Tudatmódosítás és a 3G

andrelowoa 
Svédország jelenleg a legerősebb, legnagyobb és legfélelmetesebb fegyver a világon”, 
a kísérletek nyáron indultak. A
 Lois rendszer 
kiépítése jelentős szerepet játszik a földön, az emberiség jövőjének alakulásában. A rendszer kombinált. Nem csak a HAARP technológiáról van szó, de fokozódik az
 EM 
(tudatmódosító) technológia fejlesztése és kiépítése is. Svédország, Norvégia és Finnország után, most Németország és Hollandia következik az intelligens EnergyBox-ok telepítésében, de mi épült Svédország déli részén?
Az NWO projektjei alakot kezdenek ölteni A
 LOIS HAARP-Marlow/D/MV Svédország
déli részén van, és csatlakozik a Rostock-i erőmű rendszeréhez, 30 cm vastag réz kábelekkel.
2010.04.08-án,
 Rostock
 közelében este az égen sarki-fényhez hasonló (Aurora) jelenséget figyeltek meg. A szakértők azt mondták, hogy ezt napkitörés váltotta ki. A részecskevihar gerjeszti a levegő molekulákat, és bizonyos feltételek mellett a fény, különböző színárnyalatokat, általában zöldes színt öltött. Ezt Rostock földrajzi helyzete alapján nehéz elhinni, még “szakértőknek” is!



A globális rendszert és az elme ellenőrzést tovább bővítik. Két évvel ezelőtt a globális politika
 Ettlingen-i konferenciáján 
(Németország délnyugati részén, volt egy kör alakú terület, ahol bizonyíthatóan ellenőrizték a gondolati frekvenciákat. A
 PG osztrák mérnöki társaság 
megtalálta ezeket a frekvenciákat, és az eredményeket publikálta is!
Egy kis emlékeztető az
 EM 
vagy

 ELF 
rendszerek működéséről, és hatásairól: Az un. Internet-áramhoz kell egy PLC-rendszer (hasonló a jelenlegi központi hangra kapcsoló éjszakai áram mérőkhöz, tehát a jeltovábbító eszköz az elektromos hálózat), amely megváltoztatja az adott terület, ill. lakás vezetékrendszerében folyó áramot, hogy azon “Információs Jelet” lehessen küldeni.
Az
 Energia-Doboz”
 egy
 GPRS-adó,
saját
 PLC-
rendszerrel, és a frekvenciája a
 GSM
és a
 3G
 Internet ötvözete. Olyan, mint a
 SzélesSáv és MINDIG 
üzemben van (nemcsak azokban az időszakokban, amikor az Áramszolgáltató használja).
A Doboz egy kettős rendszer, nemcsak közvetlenül tesz ki bennünket 3G sugárzásnak, hanem rácsatlakozik a hálózatra az egész házban/lakásban, a lakás elektromos vezetékrendszerére, így egy
 3G-s pulzáló, magas frekvenciájú elektromagnetikus Kommunikációs Rendszer 
lesz belőle, amely a PLC -rendszer által az Internethez van kapcsolva (és sajnos sokakat halálra is sugározhat…)
A Doboz nem az Áramszolgáltatónak ad le információkat, hanem az Internetnek, ezáltal az egész áramrendszer kommunikációs rendszerré válik.
Miért Internet, miért olyan titkos, és miért épül be csendben a házba/lakásba, miért cserélik ki az áramrendszert ilyen kommunikációs rendszerre? Egyszerű!
Már a 3G is egy tisztán hadászati rendszer és a telefon csak egy mellékhatás. Az egész probléma az oszlopokkal, póznákkal, antennákkal és sugárzással stb. csak egy elterelő hadmozdulat és az igazi cél az volt hogy a kis adó bejusson a házba/lakásba.
Most már nemcsak hogy az egész ház/lakás, pulzáló magas frekvencián sugároz, hanem már az Internetre is rá van kapcsolva (az első Internet-ház/lakás a világon).
Semmit nem segít, ha elutasítják a “Dobozt” mert a szomszédoknak, aki ugyanattól a trafótól függenek, már megvan, és küldi a 3G impulzusokat a be nem kapcsolt otthonokba is az elektromos hálózaton át.
(áramszűrőre van szükség)



A LOIS HAARP-Marlow/D/MV Svédország
Svédország, Norvégia és Finnország után Németország következik, de nézzünk meg néhány HAARP létesítményt is, mielőtt a tudatmódosítás legújabb “vívmányaival” ismerkednénk meg:



A kiépülő rendszer a legnagyobb a világon! Korábban ezzel a címmel az 
USA Garkona-i (Alaszka)
 bázisa dicsekedhetett, de nyár elején működésbe lépet az új rendszer. Néhány HAARP bázis a teljesség igénye nélkül:



A MU radar, 1 megawattos üzem Japánban (34 ° 51′14 .80 “N 136 ° 6′19 .45″ E). (34 ° 51’14 .80 “N 136 ° 6’19 0,45″ E)



Arecibo – 2 MW létesítmény Puerto Rico (18 ° 20’38 .97 “N 66 ° 45’9 0,77 “W)



Hippasus (USA) – 70 MW-os létesítmény Fairbanks, Alaska



Sura (orosz) – 190 megawattos létesítmény Közép-Oroszországban (56 ° 7′10 .32 “N 46 ° 2′4 .41″ E). (56 ° 7’10 0,32 “N 46 ° 2’4 0,41″ E)



EISCAT (Európa, Norvégia, Svédország, Finnország, Franciaország, Egyesült Királyság és Németország) – 1 gigawattos létesítmény, Tromso, Észak-Norvégiában (69 ° 35′1 .06 “N 19 ° 12′57 .11″ E). (69 ° 35’1 .06 “N 19 ° 12’57 0,11″ E)
Itt kell megemlíteni a
 Haiti és szecsuáni földrengéseket:
Az orosz haditengerészet közlése szerint a U. S. hozta létre a földrengést Haitin:
Az orosz 
Északi Flotta
 jelezte, hogy földrengés pusztított Haitin. A vizsgálat egyértelmű eredménye, hogy az
 USNavy
 használt földrengés fegyvert. A mért értékek szerint, egy lineárisan kimutatható, a földrengések egymás utáni kapcsolata. A jelentések szerint, nem véletlenül történt, hogy a rengések azonos mélységben következtek be
Venezuelában és Hondurasban.
Az északi flotta 2008 óta fokozott figyelemmel kíséri az amerikai Tengerészgyalogság Karib-térségben történő mozgásait és tevékenységét, de már korábban is folyt ez a tevékenység, válaszul arra, amikor az amerikaiak bejelentették szándékukat, hogy helyreállítsák a negyedik flottát, amely 1950-ben feloszlott. Oroszország válaszolt egy évvel később, a Flotta által vezetett nukleáris meghajtású Nagy Péter cirkáló “kezdte az első gyakorlatokat ebben a régióban, a hidegháború végén”.
A 70-es évek végére, az USA-ban “sokat haladtak” a fegyverek és földrengések területén, ezek a jelentések tartalmazzák, hogy most már használhatók az impulzus és plazma fegyverek,
 Tesla
 elektromágneses felfedezései, a Sonic technológia, továbbá a
Shockwave bomba.”
A jelentés összeveti a két földrengés fegyvereinek tapasztalatait. Az USA-ban Haditengerészet által a közelmúltban, a Csendes-óceánban okozott földrengés nagysága 6,5-es volt. A sztrájkok körüli területen Eureka városban okozott károkat, Kaliforniában. De a vizsgálat kimutatta, hogy a karibi térségben 140.000 ártatlan ember halálát okozta.
A jelentés szerint, “több mint valószínű”, hogy az USA-ban a Haditengerészet “teljes tudomással bírt” a katasztrofális kárról. A földrengést Haitin, a már előre beállított forgatókönyv szerint tálalta a Déli parancsnokság helyettese.
A vizsgálatok végső eredményéről készült jelentések e fegyverekről, figyelmeztet arra, hogy az USA tervezi, hogy megsemmisíti Iránt egy sor földrengéssel. 
Célja, hogy megdöntse a jelenlegi iszlám rezsimet. Továbbá, a jelentés szerint, a rendszert “teszteli” az Egyesült Államok (HAARP Project).
Így hoznak létre anomáliák az éghajlatban, okoznak árvizeket, aszályokat és hurrikánokat.
Egy másik jelentést tényként megállapítja, hogy a szecsuáni földrengést (Kína 2008. május 12-én, nagyságrendje 8,7 a Richter-skála szerint), HAARP rádiófrekvenciák okozták. Meg lehet állapítani, hogy van összefüggés szeizmikus aktivitás és az ionoszféra között. A romboló rádiófrekvenciák által kiváltott erőterekről, amelyek a HAARP jellemzői, az alábbi következtetések vonhatók le:
1 .- A földrengések azonos mélysége lineárisan ugyanaz a hiba által okozott indukált frekvencia lineáris vetülete.
2 .- A koordinált műholdas konfiguráció koncentrált gyakorisága előrejelzi a specifikus pontok (erőterek) létét.
3. – A diagram azt mutatja, hogy a földrengések mesterségesen keletkeztek lineárisan azonos mélységben.
Venezuela, január 8-án, 2010. Mélység: 10 km.
Honduras, január 11-én 2010. Mélység: 10 km.
Haiti, január 12-én 2010. Mélység: 10 km.
Minden esetben a mélység közel 10 km. 
A földrengések után közvetlenül, a
 Pentagon
 azt mondta, hogy a Baltimore-ban dokkoló
USS Comfort
 kórházhajó elhajózott Haitibe, annak ellenére, hogy néhány napnak kellett eltelnie Haitira érkezése előtt. Mindazonáltal, haditengerészetnél 
Mike Mullen
 admirális, a közös vezérkar főnöke, azt állította, az Egyesült Államok fegyveres erői felkészültek vészhelyzetre, amelyet a katasztrófa okozott.
Douglas Fraser,
általános parancsnok, azt állította, hogy parti őrség és az USA, tengerjáró hajókat küldtek a térségbe segítséget nyújtani, akkor is, ha csak korlátozott források és helikopterek állnak rendelkezésre.
A repülőgép-hordozó
 USS Carl Vinson
 küldték a Norfolk-i haditengerészeti támaszpontról, Virginiából, kiegészítve a szállítmányt repülőgépekkel és helikopterekkel. Haitire január 14-én, kora délután érkeztek meg.
Az U. S. Nemzetközi Fejlesztési Ügynökség
(USAID), Haitin működött a földrengés előtt.
Az orosz Külügyminisztérium jelentése szerint, az USAID és az USA Déli-parancsnokság megkezdte munkáját a “humanitárius invázió” megküldésével. Legalább 10.000 katona és vállalkozó ellenőrzésre, a haiti területre,
 ENSZ
 rendelésre, miután pusztított a “kísérleti földrengés.” /Lisa Karpova/
Bizonyítékok állnak rendelkezésre a HAAPR felhasználására földrengések előállítására. Az alábbi kép a kínai, szecsuáni földrengésről készült 2008 májusában 1 órával a katasztrófa előtt.



Azóta Svédország országos agykontroll kísérlet színhelyévé vált. 
Az ország északi területeit a NATO ACT használja kísérleti terepként, a svédeken pedig, több szinten csattan az ostor! A betelepített muzulmánok, és az országot megszálló zsidók eltartásán kívül a tudatbefolyásolással is meg kell küzdeniük, miközben a betelepülők harcának színterévé vált az ország.
A svéd kormány szerint villanyszámla csak a valós értéket mutathatja. A 2009-es törvény kimondja, hogy nincs több pénzkövetelési lehetőség, csak az elhasznált energiát szabad megfizettetni (milyen szép tőlük)! Közvetlenül az áramszolgáltatóktól küldik a levelet, hogy szeretnének telepíteni minden házban egy kis számítógépes digitális adót.






Mindenhol van, de senki nem tudja mi ez, vagy mit csinál az “EnergyBox”. Ez a Villamosenergia “Internet” (nem az El internet, amely megállította a szélessávú vállalatokat. Különösen 3G menne csődbe). Az EnergyBox egy 
GPRS-adó és a GSM frekvencia keveréke,
GSM és 3G
(UMTS).
A rendszer széles sávú, a sugárzása nagyon hasonló a radaréhoz (!). Az információkat nem nyilvános közigazgatási felületen nyújtják be, hanem az Interneten (?) .
A EnergyBox egy bináris rendszert is tartalmaz, ami egy “Eshelon mérő
(nem Echelon), a PLC rendszer gazdája a
 Televent Company.
A PLC rendszer, megváltoztatja az aktuális netet, így könnyebb információt küldeni. A radar-szerű mikrohullámok az egész házat egy pulzáló rádiófrekvenciás elektromágneses mezővé változtatják. A 3G mindig egy tiszta fegyver-rendszer volt, és a 3G-s telefonok csak mellékhatásai. 3G, Amerikából jött, és került Európába, az amerikai hadsereggel (mint az összes többi mobil rendszerek is).
A
totalitárius ellenőrzés
most már az El-hálózathoz is kapcsolódik egy másik törvényen keresztül. Ez a hírközlési törvény. Ez a jog biztosítja az Alapjogi Ügynökségi jogot, hogy nyomon követhető legyen az összes kommunikációt. Értelmezni kell az e-maileket, lehallgatni a telefonokat, ellenőrizni faxokat és minden mást, aminek köze van a kommunikációhoz. A EU vezetése ezért ruházta fel szinte korlátlan jogokkal az Europolt!
Benne vagyunk a legnagyobb, az emberi agyhullámokra irányuló kísérletben, amelyet a világ valaha látott. Svédország és Finnország mindig kísérleti országok voltak a mikrohullámú kísérletek tekintetében, és ezért kapta meg ugyancsak ez a két ország a rendszert először, de Norvégia sem kivétel, ahogy rendszer németországi és hollandiai állomásához ért mára.
Természetesen a NATO sok kísérletet fog végrehajtani a lakosságon. Bizonyos fegyvereket csak “élőben” lehet az embereken letesztelni. A LOIS készen van, és a kísérlet széles skálán folyik. ( Egész Dél-Sv.o.-t lefedi és valószínűleg összekapcsolódik az EnergiaDobozzal, de a 
V.R.A,, Echelon, NSA, Lofar-rendszerrel is Közép-Európában, valamint az Eiscat-tal északon.



A németországi tervezetek már elkészültek. Egy kis ízelítő:



Azok, akik ismerik mikrohullámú sütőt és mikrohullámokat, képzeljék el a többi ellenőrzési lehetőségeket. A módosított ELF, ULF, stb.-vel jól látható minden szoba 3D-ben, hallani minden beszélgetést, és még befolyásolhatja az agy hullámait az embereknél.
(Egyetlen távirányítóval kapcsolható az összes besugárzott területen élő?) Aki semmit sem tudnak chemtrails tevékenységekről, annyit azért tudnak, hogy báriumot tartalmaznak a vegyi csíkok. A hosszantartó báriumszórással, például a jelentős sporteseményeken, nem csak az emberek láthatók a radaron, hanem még az is, hogy mi van a zsebükben.
Az esőcseppel mikroszkopikus méretű cseppképzésén kívül kontrasztanyagként is szolgál, hasonló módon, mint ahogy egy CT vizsgálat esetében kontrasztanyagot használnak érfestésre.
Sokan megkérdezhetik, milyen módszerrel befolyásolható az emberek tudati állapota, és itt ne hazai politikusaink beszédeire, nyilatkozataira gondoljunk (a heveny idegbajhoz ez is elegendő!)?
Az
 EEG 
(elektroenkefalográfiai) vizsgálat a legtöbbek számára ismerős gyógyászatban alkalmazott módszer, az agyhullám mintázatok megjelenítésére, normálistól eltérő hullámformák észlelésére, vizsgálatára. Szinte egyidőben az elektromágnes jelrögzítéssel, megkezdődött az alacsonyfrekvenciás (0,1-40Hz közötti) agyi bioárammintázatok rögzítése is. Nem kellett sok idő, hogy a gyorsan fejlődő technika lehetővé tegye, a felvett, de szándékosan kiváltott hullámformák (félelem, apátia, fájdalom stb.) egyre nagyobb teljesítményű lesugárzását. A szokványos adósugárzások esetében szinuszos (transzverzális) hullámokat alkalmaznak, melyek a távolság négyzetével arányosan veszítenek energiájukból, de a skaláris, vagy más néven longitudinális lökéshullám jellegű sugárzás, lineárisan (egyenes arányosan) veszít csak az energiájából. Sokkal nagyobb távolságokra is eljuttatható a kívánt jel, kevesebb energiával. A mesterségesen létrehozott lökéshullámokkal, a HAARP és az ionoszféra tulajdonságainak kihasználásával földrengéseket, a légkör, és ezek alapján, az időjárás befolyásolását is megoldották. Kulcsszó: Interferencia!
Németországban, egy részletes és nagy tömeget vizsgáló tanulmány kimutatta, hogy csaknem az összes 3G-sugárzásnak kitett “alanynál” elváltozások mutatkoznak a gerincvelőben. A kezdet: leukémia!
Konzekvencia: ha az orosz haditengerészet tesz hivatalosan közzé ilyen jelentést, majd hagyjuk a “hitetlen Tamásoknak”, hogy a saját agymosott, manipulált gondolataikkal tompítsák a kérdés élét, megadjuk magunkat. Nyugaton ezt az elképzelést, hatalmas média-manipuláció végzi, és vezeti az emberek széles tömegét tévútra. Több politikus részéről a világpolitikában egyenesen az a feltételezést ment, hogy a földrengés úgy állították elő Haitin, az amerikai HAARP létesítményekkel. De az orosz haditengerészet is elemezte a mérést … , és szintén arra a következtetésre jutott, hogy a bűncselekmény elkövetésében a mi amerikai “barátaink” (népirtási céllal) jártak el. Az amerikai tömeggyilkos, a Hágai Nemzetközi Bíróság előtt kellene, hogy feleljen bűncselekményeiért, de, a Hágai Nemzetközi Bíróság sajnos, az ENSZ kutyája, ahogy az ENSZ is az amerikaiak által vezetett cionista törekvés a világhatalom megszerzésére. NWO.
A HAARP, a chamtrail, az alacsony, agyhullám frekvenciájú elektromágneses sugárzások tudatmódosító hatásai, a háborúk szítása, öbölkatasztrófa, biológiai hadviselés, kényszeroltások és az emberi jogok semmibe vétele mögött mindig ugyanazok állnak, hiába hívják, mutatják magukat ENSZ-nek, WHO-nak, EU-nak, vagy más, magát humanitárius szervezetnek feltüntetve, ezek az
 NWO
 “álruhái”!



(Nem utolsó sorban meg kell jegyezni, hogy a kolontári gátszakadást előtt nem csak a gyanús körülmények szaporodtak meg, de a kisebb, 2-2,6-os Richter-skála szerinti magyarországi földrengések is! Az ilyen “mozgatás” nem tesz jót egy iszapgátnak! Az EM technológia viszont várhatóan nem veszélyezteti Magyarországot, mivel bevezetésekor már alig lesz olyan magyar állampolgár, akinél nem kapcsolták még ki a villanyt!)
Tulok

Teljes népesség kontroll

Áttekintés az 
ELF, Gwen tornyok,
és
 HAARP
 közötti kapcsolatokról, használatukról, kifejlesztésük céljairól.
A Föld be van csomagolva egy forgó, gyűrű alakú mágneses mezőbe. Az ionoszféra, egy elektromágneses hullámtér, amely pajzsként elhárítja a napszél elektromosan töltött részecskéit. Föld rezonanciafrekvenciája hatására természetes hullámok jönnek létre, amelyek következtében az elektromos aktivitás jelenik meg a légkörben. Együttesen ezek a hullámok alkotják "a
 Schumann rezonanciát",
aminek a legerősebb jelenlegi mért értéke
 7,83 Hz-nél van.
Ezek a kvázi-állandó (skalár), rendkívül alacsony frekvenciájú (ELF) hullámok, amelyek természetesen léteznek a Föld elektromágneses üregében, amely a földfelszín és az ionoszféra között jön létre. Ezek a "földi agyhullámok" azonosak frekvenciatartomány viszonylatában az emberi alfa agyhullámok tartományával. 
Az élőlények fejlődése harmonikusan rezonál a természetes Schumann-rezonancia frekvencia lüktetésével.
 Ezt a frekvenciát manipulálják a HAARP technológia felhasználásával.
Összefüggés van a vér és a geomágneses hullámok között, mintahogy ez kiderül a
"A világ legnagyobb biológiai kísérlete (Rádióhullámok)"
című Balu által most küldött cikkből is ( http://orgridea.org/index.php?option=com_content&view=article&id=72:a-vilag-legnagyobb-biologiai-kiserlete-radiohullamok&catid=41:irasok&Itemid=117 ).
 A különbözőség a Schumann és geomágneses hullámok között, zavarja a bioritmust.
Egyes területeken a geomágneses-térerősség változtatásával lehetővé teszi bizonyos frekvenciákon az emberi beavatkozást. Az adások LF 150 és 175 kHz és a VHF felső, az UHF alsó tartományban 225-400 MHz-es frekvenciákon történnek. A Gwen állomások továbbítanak 360 fokos, akár 300-500 km-es körben is jeleket.
Mindegyik torony 100-150 m magas. Ilyen tornyokat láthatunk Szlovákia területén, a határtól nem nagy távolságban Rimaszombat környékén is. A Gwen adók számos különböző funkciók töltenek be, többek között: ellenőrzik az időjárást, az elmét, viselkedést és hangulatot. Szintetikus telepatikus hullámokat állítanak elő infrahang tartományban. 
A Gwen együtt működik a HAARP rendszerrel.
Hatalmas, láthatatlan nedves légtömegek vándorolnak GWEN tornyok irányában a sarkok felé. A nedves légtömegek "megcsapolására" szolgál a vegyi-permetezés. A mintegy 3 km-es magasságban kiszórt nanorészecskék felületén megindul a cseppképződés. A GWEN tornyok és HAARP együttesen létrehoz egy villamosenergia áramlást.
GWEN tornyok találhatók a törésvonalak mentén, és a vulkanikus tevékenységű területeken, többek közt a Csendes-óceán észak-keleti részein is. A korábbi,
"HAARP, vagy hidrogénbomba? Esetleg mindkettő?" című cikkemben említett
 X-Band Radar (SBX) platform
 is ennek a rendszernek a része. 1963-ban, Dr. Robert Beck feltárta a külső mágneses mezők, és az agyhullámok között mutatkozó hatások kapcsolatát. Pszichiátriai felvételekkel igazolta, a napkitörések, és mágneses viharok hatásait. Önkénteseket tett ki pulzáló mágneses mezőknek, és hasonló válaszokat talált. Az USA 60 Hz-es, és az európai 50 Hz-es hálózatok az ELF hullámokkal rezegnek azonos frekvencián, mit ahogy az emberi agy is. A villamos energia elektromágneses térereje közvetlen hatást gyakorol a pajzsmirigyre, ami miatt az USA-ban hatalmas port kavaró persorozat után betiltották a nagyfeszültségű hálózatok alatti építkezést.
Dr. Andrija Puharich 
1956-ban megállapította, hogy a bizonyos látnoki képességű indiai jógik szándékosan változtatják tudatállapotukat, a 8 Hz-es frekvencia környékén, amivel szívpanaszokat gyógyítanak betegeknél. Agyunk rendkívül
érzékeny minden ELF hullámra, mert azonnal elkezd rezonálni a külső jel hatására, hasonlóan egy hangvillához.
Puharich-al kísérletezve felfedezte hogy a 7,83 Hz-en (föld pulzusszám), a célszemély jól érzi magát, a 10,8 Hz lázadó magatartást eredményez, amíg a 6,6 Hz depressziót okoz.
Puharich-al készült ELF hullámoknál változás észlelt az
 RNS és DNS-, hidrogén-kötések töréseiben,
ahogy egy személy magasabb vibrációs rátát ért el.
1976. július 4-én hoztak létre hipnotikus állapotot Moszkvában 10 Hz-es frekvencia segítségével. Már ekkor felhasználták ezeket az elme-automatákat vallomások tételének "megkönnyítésére", de amerikai templomban is fedeztek fel ilyen berendezést, vélhetően "a hívők hitét erősítendő"! Az orosz "harkály" jele az egész világon keresztül "utazott", egy Kijev melletti adóról, amit az US Air Force azonosított 5 különböző frekvencián.
Nikola Tesla 
1901-ben fedezte fel, hogy az ELF hullámokat semmi sem tudja megállítni. Tesla hazatért Jugoszláviába, és halála után az oroszok hozzájutottak leírásaihoz.
Puharich-al továbbra is figyelemmel kísérték az orosz ELF hullám jeleit, míg Mexikóban a magasabb harmónikusokat állítottak elő a MHz-es tartományban (5,340 MHz). Dr. Robert Beck tervezett berendezéseket, a
 CIA
 megbízására, ezeknek a hullámoknak a mérésére, vizsgálatához Puharich-al , és azok az emberi agyra gyakorolt hatásaihoz. Ő hozta létre a fogászati fogba ültetést, amit elme-kontroll áldozatoknál titokban helyeztek el a szájban, irányított fogorvosok által, ezzel előidézve, hogy hangokat halljanak a fejükben.
Jelenleg az implantátumok vékonyabbak a hajszálnál, és nanobot, vagy nanorobot névre hallgatnak. Ezek a biochipek bekerülnek a keringésbe, és akár az "idegenek" általt elraboltak satisztikáit is erősíthetik, mert a célszemély fejében nem csak hangok, de hologram űrhajók is megjelenhetnek. Az USA szinte valamennyi egyetemén állítanak elő nanorobotokat, de igen nagy mennyiségben Németországban, és még Magyarországon is.
Felhasználási területük nem csak a gyógyászatot forradalmasíthatja, de jelentős "segítség" lehet a politikusok szerencsétlen áldozatainak megcsúfolásában, kémkedésben, katonai alkalmazásokban is. Kiváló lehetőséget biztosítanak az ELF és
chamtrails
 tevékenységekkel kiegészítve, Kissinger megfogalmazása szerinti "haszontalan evőktől" való "megszabadulás, elktrokémiai mágnesesen okozta rák előidézésével. Chemtrails permetezést jelenleg is naponta hajtanak végre. Ezek tartalmaznak betegségeket okozó vírusokat, baktériumokat, vegyi anyagokat, amelyek befolyásolják a tudatállapotot (vas, alumínium, bárium-szilikát, nehézfémek stb. nanorészecskéi). Itthon még kihasználják a 60-as évek elejétől tartó
 kálium-korid mérgezés okozta közönyt
 is, de fluorizált víz okozta külföldi hatások sem jobbak, mert veszélybe sodorják az
 agy occipitalis lebenyét,
letiltva az akaraterőt. Fluorid és a szelén "képessé" teszi az embereket arra, hogy "hangokat halljanak". Az ELF hullámai zavarokat okoznak a test biológiai folyamataiban, és ezeket aktiválni lehet a lakosságban, ha a betegség már bejuttatták a testbe chemtrails felhasználásával. A vegyi szórások mintáit többször elemezték, és kimutatták, hogyan hoz létre törésvonalakat térbeli felfogásban, megakadályozva az interakciót a különböző aminosavak között, amelyek kapcsolódnak a magasabb tudatossághoz, és növeli az agyban a dopamin termelődést egy kedvetlen, egymástól eltávolodó alacsonyabb reaktív állapotba hozva az elmét. Alapvetően, az a cél, hogy ködös legyen a különbség a valóság és irreális között. Néhány ilyen esetet kapcsolatba lehet hozni a sok UFO emberrablásos esettel. A cél, a tömegek kikapcsolása olyan pontra, hogy még csak ne is harcoljanak. Annak érdekében, hogy az elkövetők azt csinálhassanak, amit akarnak, szükségük van egy globális "gyakoriságra" minden áldozat funkció eléréséhez. Ez egy konkrét mértéke a küszöbérték alatti tudatosságnak.
Az egész, része lehet egy nagyobb elme-kontroll tervnek, és az adók, amelyek az egész USA-ban, Angliában, és Európában ügyesen álcázott mobiltelefon tornyoknak és a fáknak álcázottak?
A dél-svédországi 
LOIS
 és a Holland partok közelébe telepített
 LOFAR 
rendszerek már kevés gondot fordítanak az álcázásra. Rostock felett gyakran láthatók sarki fény (Auróra) jelenségek, pedig ezek csak az Északi-sark közelében jöhetnének létre.
Egy agy működését a béta-szintű (13 Hz felett), rezgetik. Ez növelheti a test villamos energiáját, irányíthatóvá téve a pszichikus hatalmat. Ez kapcsolódik az
 New-Agemozgalom
állításához, az emelkedő 12-14 Hz-es Schumann rezonancia, felé araszolás vonatkozásában. Stimulánsokkal elfogyasztott globális a "koffein", és genetikailag módosított növények.
A korai 1970-es években kísérleti telepnek használták az
 Utah Állami Börtönt,
valamin az Állami Kórházat. Tesla hullámokkal manipulálták az elmét, kényszerítő beültető gondolatokkal, de az áldozatok, sikertelenül próbálták felvenni a harcot a bíróság előtt az University of Utah (Utah Egyetem) által kutatott szem-implantátumok vonatkozásában. Az üzenetek továbbításának módja széleskörű. A nyomkövető implantátum tartja a kapcsolatot a személyzettel", és a műholdas rendszer, tájékoztatatást ad néhány percenként, hogy pontosan hova kell küldeni az üzenetet. Az AT & T is együttműködik ebben a projektben, több más bevont céggel együtt, beleértve számos kormányzati szervet.
Gyakori, hogy az áldozatokat, akik hangokat hallanak a fejükben, őrültnek titulálják, de az akusztikus adatokat továbbító mikrohullámú rendszerek használata már bevett gyakorlat.
Sydney Morning Herald 
1983. március 21-i számában megjelent egy cikk
 dr Nassim Abd El-Aziz Neweigy,
adjunktus a Mezőgazdaságtudományi Kar, Moshtohor Tukh-Kalubia, Egyiptom részéről, amiben kifejtette:

"Az orosz műholdak által vezérelt fejlett számítógépek, küldhetnek hangokat a célszemélyek saját nyelvén. Kémiailag és a villamos energetikailag, az emberi agyat manipulálni lehet, és műholdasan még öngyilkosságot is indukálhatnak. Szélsőséges csoportok ellen lehet legyártani, a problémákat, és a véres zavargásokat lehet előidézni fejlett tele-eszközök segítségével számos földrészen, országban, Ázsia, Afrika, Európa és Latin-Amerika területein is."
Természetesen Neweigy adjunktus akkor azt, és úgy látta, ahogy a veszélyforrást észlelték, ami azt mutatja, hogy a "fejlesztések" mindenhol folynak. A probléma csak az, hogy ki issza meg ennek a levét? A válasz nem kérdéses! Mi, a gyanútlan kisemberek! 

Az oroszok feltörték az emberi agy genetikai kódját. 

Kidolgoztak egy 23 EEG-sávos, 11 hullámhosszú teljesen független rendszert, amivel manipulálni lehet az agyműködést.
 
Az NSA Cray számítógépek távolról tudják nyomon követni az embereket, a 30-50Hz-es EMF hullámokkal (már 5 milliwattos teljesítmény tartományban is) egy személy bioelektromos mezőjére vonatkozóan. Minden személy kibocsátása egyedi, és távolról is követhető. A neten mostanában keringő mobil lehallgatásról készített svájci tanulmány csak egy részért fedi le a lehetőségeknek!
1873-ban 
Maxvell, 
rejtett éterikus komponensnek nevezte felfedezését, miszerint az elektromágneses hullámok három részből állnak. Felfedezte a hullámformákat, amelyek bizonyos számú derékszögű forgatások eredményeként léteznek távol az elektromágneses mezőtől. Azt állította, hogy az elektromágneses sugárzás hullámai viszik az éterben, és az éter nem zavarta a mágneses erővonalakat. A rejtett összetevő neve csak "lehetséges", kivéve a hyperdimenzionális fizikát.
Hozzávetőleg
 3000 emberből egy érzékeny erre a mágnese hullám komponensre,
Ők az un. "telepatikus típusok", de minden ember képes rá korlátozott mértékben!
Mellékelek néhány fotót is, Magyarország különböző pontjain készült "chamtrails" felvételekből. A képeken jól látszik, a vegyi szórás eredményeként jelentkező felhőrendszerek kialakulása. Ahogy 2009-ben, idén is tönkre fogják tenni, a még használható, vízzel el nem árasztott területek növény -és állatvilágát, miközben média-módszerekkel, kormányzati látszatdöntésekkel, tudatos együttműködéssel segítik nem csak 
Magyarország, de Európa teljes egészének tönkretételét!



Dél-alföldi felvételek





Közép-magyarországi felvételek









Kelet-magyarországi felvételek,
az utóbbi három kép esetében egészen egyedi, a középkorú korosztály számára is egyértelműen, korábban nem tapasztalható felhőalakzatokkal.
Nyíltan beszélnek az alaszkai HAARP-állomás ((62°23′30″N 145°09′03″W) alkalmazásáról is, melyet 1997-ben helyeztek üzembe és innen kezdődik a különleges felsorolás is:

http://www.google.com/images?q=norway+spiral&hl=hu&newwindow=1&&prmd=ivnfd&source=lnms&tbs=isch:1&ei=yghtTJHwNo3uOYef8LAL&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&ved=0CBIQ_AU&biw=1280&bih=837

-1997 - 1998- as években az El-Nino, amely számos városban okozott mintegy 20 milliárd dollárnyi kárt;
- 1999 –ban a törökországi földrengés, amelynek mintegy 20 ezer áldozata volt (7,6-os);
- 2003 –ben az eddig legerősebb, legpusztítóbb „Izabel” ciklon, amely több ezer áldozatot követelt;
- 2004- ben a 9-es erejű szumátrai földrengés, amelynek mintegy 300 ezer áldozata volt;
- 2005 –ben a pakisztáni 7.6-os földrengés, amely a legerősebb volt, amit Dél-Ázsiában eddig mértek. Áldozatok száma több mint 100 ezer fő;
- 2008 –ban a sok száz éve alvó chilei vulkán „ébredt fel”;
- 2010 –ben az izlandi vulkán-kitörés.
Az eddig soha nem tapasztalt hőség oka egy a Közép-Európa fölött kavargó ciklon volt (ami minket öntött kis és erről sokat cikkeztünk, hisz ez bizonyítottan HAARP és Chemtrail tevékenység eredménye). Ilyen ciklonokat itt még soha nem figyeltek meg.


??? Gronland
Hosszúság: -50.91480788736155
Szélesség: 66.98348501076323

Millstone Hill (USA)
Hosszúság: -71.49229166776443
Szélesség: 42.6210093710848

Név: Delano,Calif.(USA)
Hosszúság: -119.2804827227653
Szélesség: 35.75504242872713

Név: HiScat/Teracom(Sweden)
Hosszúság: 13.73221612319561
Szélesség: 55.81353318711075

Név: SURA, Niznyj Novgorod(Russia)
Hosszúság: 46.03435000064389
Szélesség: 56.119361110716

Név: EISCAT,Tromso(Norway)
Hosszúság: 19.21787734386206
Szélesség: 69.58444737594118

Név: National MST Radar Facility NMRF AndraPradesh(India)
Hosszúság: 79.17616114829762
Szélesség: 13.45757251077071

Név: HAARPGakona,Alaska(USA)
Hosszúság: -145.1456319408194
Szélesség: 62.39345343551396

Név: JicamarcaRadioObservatory,Lima(Peru)
Hosszúság: -76.87671754209644
Szélesség: -11.95348154818564

Név: Leonora(Australia)
Hosszúság: 122.8451432643239
Szélesség: -28.31326850743788

Név: Laverton(Australia)
Hosszúság: 122.0109732287233
Szélesség: -28.32657284114092

Név: ?(Australia)
Hosszúság: 144.1440668959943
Szélesség: -23.6581391271136

Név: AliceSprings(Australia)
Hosszúság: 134.4479370101717
Szélesség: -22.96756100054082

Név: Fairbanks,Alaska(USA)
Hosszúság: -146.8454285749904
Szélesség: 64.87274615533512

Név: MU Radar, Shigaraki(Japan)
Hosszúság: 136.1054027776353
Szélesség: 34.8541111114992

Név: SãoLuizSpaceObservatory,SantaBarbara(Brasil)
Hosszúság: -44.209690131924
Szélesség: -2.59436999048371

Név: Arecibo(PortoRico)
Hosszúság: -66.75277778136831
Szélesség: 18.34416666860185

Név: DUGA-3/abandoned/(Russia)
Hosszúság: 30.06494220457538
Szélesség: 51.30467962507355


Többek közt az 
infowars.com-on
is, japánok írnak felhívásokat, vádakat a 2011. március 11-i földrengés és szökőár előidézésével kapcsolatban. Több ponton robbantott hidrogénbombákról, és most már
 HAARP-ról
is beszélnek.
Az 
Egyesült Államok légiereje és a haditengerészet 
vizuális betekintést nyújtott, mi okozta a földrengés 9,0-es nagyságát Japánban, 2011. március 11-én 05:46:23-kor. Az alábbi kép került elő a 
High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP)honlapjáról.
(A HAARP szerver letiltvaLink )

Ez egy idő-frekvencia spectrogram, ami megmutatja, a jelek frekvencia tartalmát és a rögzített
 HAARP indukciós mágneses térét.
Ez az eszköz mutatja az időbeli eltéréseket a geomágneses mezőben (Föld magnetoszféra) a
 ULF
 (ultra-alacsony frekvencia) 0-5 Hz-es tartományban. Megmutatja, mi történt 2011. március 11-én.
Meg kell nézi a kísérő HAARP spektrumot a fenti ábrán, amikor a 9,0 magnitúdójú földrengés bekövetkezett - piros vonal függőlegesen -, és mi történt a földrengés előtt és után. Mi is látható a magnetométer által rögzített ULF, 2,5 Hz-es frekvencián. Az 2,5 Hz frekvenciájú ULF hullám a bizonyíték az indukált földrengésre.
2,5 Hz frekvenciájú ULF hullámok kibocsátása 00:00-tól kb. 10:00-ig tartott,
vagyis 10 órát. Tudjuk, hogy a japán földrengés csak néhány percig tartott, de akkor miért jelezte a magnetométer a jel megszűntét 2011 március 11-én 10 órakor?
Mivel a HAARP többfázisú antennarendszer (adó), elindította a Japán földrengést és az azt követő szökőárat. Ha elmegyünk a HAARP hivatalos honlapjára láthatjuk a saját szemünkkel, hogy az adó, 2,5 Hz frekvenciájú ULF hullámot nem csak 10 órán keresztül, adott, de
 2 nappal a földrengés előtt elkezdődött az adás,
vagyis március 8-án kezdődött, nem sokkal éjfél előtt Link Kattints a Next Day linkre, látni hogy a földrengést kiváltó 2,5 Hz frekvenciájú ULF hullámot sugározták március 9 és 10-én egész nap. Mi a jelentősége a 2,5 Hz ULF adásnak? 
A földrengések természetes rezonanciája 2,5 Hz.
Az Egyesült Államok katonai tudósai fedezték fel ezt a kapcsolatot, a többfázisú HAARP antennák alaszkai kísérletei alapján. A HAARP magnetométer adatok bizonyítják, hogy a japán földrengés nem természetben előforduló rengés volt. A sugárzást a legvalószínűbben, továbbították az úszó HAARP rendszerre, ami egy tengeri platformú X-Band Radar, amit bárhová lehet mozgatni a Csendes-vagy az Atlanti-óceánon, a légi csapásmérő csoport védelme alatt, mint pl. a
 USS Ronald Regan repülőgéphordozó.
Hol volt a USS Ronald Reagan március 11 reggel? A Stars & Stripes szerint 2011. március 9-én a Reagan hordozó csoport a dél-koreai hadgyakorlathoz csatlakozott.

A fenti kép a HAARP-tenger-alapú X-Band Radar (SBX) platform, amely "nem létezik" - és nem egy összeesküvés-elmélet.


HAARP nem létezik! (?) A HAARP program nem titok! Saját honlapja elmondja, hogy: A HAARP program elkötelezett a világszínvonalú ionoszféra kutatásban. A létesítmény áll egy ionoszféra kutatási Eszközből (IRI), és egy nagyteljesítményű adólétesítményből, ami Nagyfrekvenciás (HF) tartományban működk. Az
 IRI-t
fogják használni, ideiglenes gerjesztésére az ionoszféra egy korlátozott területére tudományos tanulmányozás céljából. Még a világhírű Stanford Egyetem is a tevékenységéről szóló beszámolókat tesz közzé, a HAARP berendezésekkel folytatott kísérletekről, melyekben a HAARP általi ionoszféra fűtést tanulmányozzák. Link
Az alaszkai HAARP létesítmény
 Gakonában
 található, a 62,39 ° N, 145,15 º W koordinátákon, közel 11 mérföldre a Tok tvgs Highway-től. Az adó tömb 15 × 12 kereszt-dipólantennából áll, amelyekkel együttesen lehet továbbítani összesen 3600kW teljesítményt ad le az RF frekvencián, a 2,8-10 MHz (HF, magas frekvenciájú tartományban). Ezt a teljesítményt részben elnyeli az ionoszféra. A VLF csoport munkájának felhasználásával,
 a HAARP generál ELF és a VLF hullámokat,
amit a folyamat révén nevezünk modulált fűtésnek. Ilyen kísérleteket végeznek 1999 óta.

A Rakétavédelmi Ügynökség 2005 tavaszán befejezte a beintegrálását a SBX platform -és radar rendszernek, amelynek költsége körülbelül 900.000.000 $. A SBX 240 láb széles és 390 méter hosszú. Vízkiszorítása közel 50.000 tonna.
A SBX kombinációja a világ legnagyobb szakaszos-tömb X-band radarjánk, amit a fedélzetén szállít egy mobil, óceánjáró félig merülő olaj platform. Ez biztosítja az USA legfejlettebb ballisztikus rakéták elleni felderítését és képes arra, hogy különbséget tegyen egy ellenséges robbanófej vagy csali között az ellenintézkedésekhez. A japán eseményeknél trigger (fegyver ravasz, kapcsoló) szerepe lehetett.

A sugárzási szint az Fukushima Daiichi atomerőműben elért egy újabb magas értéket, ami
 100 ezer szerese a normál sugárzási szintnek.
Vasárnap, a munkavállalók állítása szerint, sötét, párás körülmények között arra tettek erőfeszítéseket, hogy megjavítsák a létesítmény hűtési rendszerét, és elhárítsanak egy teljes értékű nukleáris összeomlást.
Miután a radioaktivitási szinteket pontosan lehet mérni levegőben, a 2. blokki turbina épület értéke még így is magas maradt - 1000 millisieverts óránként -, a munkavállalóknál nem szabadna elérni az éves foglalkozási expozíciós határértéket 15 perc alatt. A dózis 4,000 - 5,000 millisievert, viszonylag gyorsan felszívódik, és előbb-utóbb megöli a sugárzásnak kitett dolgozókat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése