2016. január 26., kedd

IZRAEL ÜGYNÖKE VOLT A NORVÉG TERRORISTA




IZRAEL ÜGYNÖKE VOLT A NORVÉG TERRORISTA



Adrian Salbuchi (képen), július 26-i videóüzenetének a szövege (amerikai körlevélből)

A NORVÉG MÉSZÁROS IMÁDÁTA ÉS 

DICSŐÍTETTE AZ IZRAELI HADSEREGET


Adrian Salbuchi (képen): Szeretnék röviden foglalkozni a szörnyű robbantásos és gyilkolásos merénylettel, ami Norvégiában történt a múlt pénteken, július 22-én. Az ok, amiért szeretném ezt a témát bemutatni az az, amit mindannyian tudunk, hogy volt egy borzalmas kettős robbantás a kormányzati hivatalok ellen, Oslo központjában és  két órával később volt egy tömeges gyilkolás Utoya szigeten, az ifjúsági tábor résztvevői ellen. A hatóságok szerint ez egy magányos fegyveres tette volt, amit Anders Behring Breivik követett el a két robbantással és az Utoya szigeten végzett tömeggyilkossággal, aminek közel 80 fő áldozata volt.
 Szeretném fölhívni mindenkinek a figyelmét. A vezető nyugati média csinál minden hírt erről, hogy maximális erőfeszítéssel elterelje a figyelmet a lényegről, ami egészen más.

 Először azt mondták, hogy ​​valószínűleg egy iszlám támadás történt, mert nagyon jól tudják, hogy ez a pszichológiai hadviselés az "iszlám" a terroristák jelszavával nagyon hatásos és könnyű ezzel a kollektív tudatot befolyásolni, hogy mindennek az oka az iszlám fundamentalizmus és terrorizmus. De aztán ettől a magyarázattól visszaléptek, mert Breivik úr, ahelyett, hogy egy füstösképű, fekete szakállas muszlim lett volna, ehelyett egy szőke, kék szemű, nőies kinézetű árja, egy norvég került a nyilvánosság elé.
 Anders Breivik-et szabadkőműves köténnyel, a Sǿilene páholy tagjaként ábrázolták. Ez az egyik Szent János páholy Oslóban. Anders Breivik tehát tagja a szabadkőművesekenek, aki csodálja a tömeggyilkos Winston Churchillt és a cionista gyilkosokat Izraelben. Ő utálja Adolf Hitlert és a nemzeti szocializmust. Ő is a holokauszt hazugság mellett van. " Ő nem találja a holokauszt-ellenes bizonyítékokat hitelesnek, így nem lát okot arra, hogy miért kellene bárkinek is tagadni a zsidó holokausztot"


 ezt írja Breivik  az irományának 1366 -dik oldalán, az ő 1518 oldalas kiáltványában.
 Anders Breivik imádja Izraelt és az izraeli hadsereget.

Talán egypár PSZ- sel kellene össze zárni vagy a lemészároltak családtagjaival !!!!!
 Ő mély ellenszenvet érez a nemzetiszocializmus iránt. Ezt írta a kiáltványában »2083 - Európai Nyilatkozat függetlenség": "Ha van egy ember, akit nagyon utálok, az Adolf Hitler." Ő arról fantáziált, hogy visszatérjen a múltba, hogy megölje Adolf Hitlert. Ő megátkozta Adolf Hitlert, amiért nem értik meg, hogy

 "a zsidók a legnemesebb és legtisztább emberek a nyugati világban."

Azért olyan büdösek , és mocskosok !!!!

Ezért kellett nagyon gyorsan változtatni az egész dolgon a nemzetközi hírekben és most azt mondják, hogy egy jobboldali szélsőséges ideológusról van szó. Ő egy muszlim gyűlölő, ő szélsőjobboldali és hogy az egész világ legyen óvatos a szélsőjobboldaliakkal szemben – ezt hirdetik minden hírben és tévécsatornán. Lehet, hogy ebben van valami igazság, de biztosan nem az igazság.



A hülye Shabbes gój biorobotként

funkcionált , de még nem ültették belé 

az önmegsemmisítő programját , idő 

előtt hívták életre a biorobot voltát , 

valyon melyik vakolópáholynak volt 

ilyen fontos , hogy egy félkész 

terméket aktíváljon !!!!



Kép: a trükkös cionista bérgyilkos a templomos lovagok titkos szervezetében is benne volt

Az igazság az, hogy a norvég Munkáspárt ifjúsági találkozója az Utoya Island szigeten a múlt pénteken, július 22-én azért történt, hogy előmozdítsa a bojkottot Izrael népirtó politikája ellen.

 Izrael követ el minden erőszakot a legyőzött és megszállt palesztínok ellen, a palesztinok saját területén. (A palesztínok saját országában. A szerk.) Jonas Gahr Stoere külügyminiszter azt mondta többször, hogy Norvégia úgy véli, hogy teljesen jogos a palesztin elnöknek azon kérése, hogy kérje az ENSZ-t, hogy ismerjék el Palesztinát. És ő azt állította még, hogy " Az izraeli megszállásnak a palesztin területen véget kell vetni. Az Izrael által épített falat és kerítést pedig a palesztinok ellen, le kell bontani. Ez egy szégyenfal. Annál is inkább, mert olyan mint a Berlini-fal volt egykoron" A Munkáspárt képviselője, Anders Mathison már odáig ment, hogy megkérdőjelezte azokat a számokat, amit a zsidók üldözése kapcsán emlegetnek a II. világháború kapcsán, Németországban. Borzasztó ez a 6000000-ós szám, ami John Mearsheimer és Steven Walt szerint csak arra szolgál, hogy segítse az együttérzést Izrael állam iránt az Egyesült Államokban és más nyugati hatalmaknál. Még Norman Finkelstein a "The Holocaust Industry" (A holokuauszt ipar) odáig megy el, hogy kétségbe vonja a holokausztot, mivel ezt a fogalmat jogtalanul használják a cionisták, hogy ezzel erősítsék a szimpátiát és a feltétel nélküli támogatást adjanak Izrael állam számára. (N. Finkelstein egy amerikai zsidó, akinek a könyvét nálunk is kiadták magyarul, de a tévékben erről soha nem rendeztek vitát. Kairosz Kiadó, 2003. A szerk.) 
A norvég Munkáspárt ifjúsági vezetője, Eskil Pederson azt mondta, hogy "eljött az ideje, hogy szigorúbb intézkedéseket tegyünk Izrael ellen."
 Amint látjuk, itt egy teljes médiasötétséget látunk. Tekintettel arra, hogy a terrorista támadásnak szélsőjobboldali cionista gyökerei vannak, amit belülről kéne megnézni. A norvég kormány, legalábbis a munkáspárti kormány, nagyon-nagyon következetes ebben az értelemben.
 2006 januárjában a pénzügyminiszter, Kristin Halversen, támogatta azt az elképzelést, hogy bojkott, tőkekivonás és szankciók legyenek Izrael állam ellen.
 2010. augusztus 23-án A Norvégiai Olaj Alap visszavonta a beruházását egy izraeli építőipari cégtől, a Danya Cebus-tól, mert Izrael politikája a palesztinok ellen irányul. 2010 júniusában az oktatási miniszter is kérte a bojkottot Izrael ellen, mert az izraeli cégek fegyverei nagyon a politikát szolgálták. Tehát meg kell értenünk, hogy valószínűleg egy cionista gyökér van Anders Behring Breivik múlt pénteki támadásai mögött. És a cionizmus nagyon, nagyon kiterjedt, történelmi gyökerekkel rendelkezik. Ne felejtsük el, hogy Baruch Goldstein, aki egy ultra-ortodox cionista fundamentalista volt, aki az izraeli hadseregben szolgált. 1995. február 25-én imádkozó palesztínokat ölt meg az Ibrahim mecsetben, Hebronban. Őt most úgy állítják be, hogy mártírhalált halt. A sírja  zarándokhelye lett az ultra-jobboldali fundamentalista terrorista izraelieknek, mert megölte a palesztínokat. (A hazai hírekben akkor eltérő számokat mondtak, de valójában 29 embert ölt meg a zsidó fanatikus géppisztollyal, majd magával is végzett. A cikkben tévesen van, mert 1994-ben történt a tömeggyilkosság. A szerk.) Azt sem szabad elfelejteni, hogy a bombák robbantása középületek ellen nem az első eset a modern történelemben, mert 1946. július 22-én Irgun Zvai Leumi cionista terrorista csoport a King David Hotelt (Dávid-király szállodát) felrobbantotta, amikor még Palesztínában brit mandátum, angol megszállás alatt volt és akkor 91 embert öltek meg. Aki vezette ezt a támadást a fiatal Benachim Begin volt, aki később Izrael állam miniszterelnöke lett. (Eddig minden zsidó állami vezető terrorista volt, ilyen-olyan formában. A cikk nem említi, hogy 1995-ben egy zsidó terrorista megölte az akkori miniszterelnököt, Jitzak Rabint. A szerk.)
 Ezt a két példát azért idézem, hogy megtudjuk, hogy valóban létezik szélsőjobboldali cionista terrorizmus. Azzal az egyetlen különbséggel: ez a cionista terrorizmus, amely a világ média számára elfogadható.
 Ők voltak azok, akik Rupert Murdoch-ot minden módon támogatták és jó színben tüntették föl mindig. Mi úgy véljük, hogy Rupert Murdoch ezen emberek közül született, akik szisztematikusan hazugok. Ez egy nagyon nagy baj, mert a globális vezető média nem keresi a dolgok lényegét és hátterét, hogy kik is vannak ezen tulajdonnevek mögött. Meg kell mondani nagyon világosan, hogy valószínűleg
 a norvégiai szörnyű eset szorosan kapcsolódik ehhez az ultra-jobboldali cionista terrorizmushoz. 
Lehetséges, hogy aki ezek után úgy gondolja, hogy volt egy magányos gyilkos, de nyilván nagyon gondosan megtervezett mindent és logisztikailag támogatták mások a tetteit. Bár az is lehet, hogy Breiviknek vége lesz a börtönben. (Ebben a mondatban a szerző arra utal, hogy vagy öngyilkos lesz vagy megölik, hogy ne tudódjanak ki a valódi kapcsolatai. Ez a módszer is ismert a zsidó terroristáknál. A szerk.) Hogyan lehet felrobbantani kormányzati épületeket Oslóban úgy, hogy két óra múlva elfut egy szigetre, ami 90 km-re Oslótól és ott fegyverrel megöl közel 80 embert? Ez egy olyan fickó , amihez egy Rambo kellene. De elég furcsán néz ránk a képeiről. Lehet hogy tényleg nem úgy néz ki mint egy Rambo, de nekem úgy tünik. Maradjunk éberek. Köszönöm.


Megjegyzés: A szombati gój azt jelenti, hogy hivatalosan ez egy olyan magánszemély, aki rendszeresen segíti a zsidókat, olyan tetteket hajt végre bizonyos cselekményekkel, amit a zsidók a bibliai szombaton nem tehetnek meg, mert ilyen cselekedeteket megtiltották a zsidóknak a vallási törvényük. Szakértők azt állítják, hogy az izraeli Moszad gyakran használ "Shabbes gójokat" (szombati gojokat) cselekedni a maguk számukra. (amerikai körlevél teljes szövege és kép)

Kép: Baruch Goldstein zsidó csillaggal a mellén és géppisztollyal



Shabbes gój




Kép: a Magyar Rádió reklámján hamis színben tünteti föl a cionista terroristát

Az Izrael-barátok nem szoktak szélsőjobboldaliak lenni..!




Kép: rendőrruhában gyilkolt, a hullákon átgázolva egy órán át, nyíllal jelölve a terrorista

IRÁNBAN ÉLESEN TÁMADJÁK A NORVÉG 

TERRORISTÁT

Kép: a képen gyanúsnak állítják be Iránban a terroristát

 Az internetes hozzászólásában elmagyarázta, hogyan multikulturalizmus "szisztematikusan lerombolta a nyugati civilizációt." "Megtudnál nevezni egy országot, ahol a multikulturalizmus sikeres és az iszlámról van szó? Az egyetlen történelmi példa az ilyen társadalomról nem egy jóléti állam, ahol a muzulmánok kisebbségben vannak, az Egyesült Államok „ - írta egy hozzászólásban. Majd hozzáteszi, hogy "a többség a jobb oldalon, sajnos még nem találta ki, hogy le kell legyőzni multikulturalizmust annak érdekében, hogy legyőzze iszlamizálásást, mivel sokan még multikulturalistáknak tekintik magukat. " "Kétlem, hogy a jövőben hazafias rendszer ezt a hibát újra elköveti, ha sikerül megmenteni a Nyugatot, mielőtt még lesz túl késő" - folytatta egy másik beírásában. Breivik, aki szintén tagja a neonáci internetes fórumnak, a Nordisk-nak, azt állította, hogy nincs olyan ország a világon, ahol a muszlimok békésen együtt élnének a nem muzulmánokkal, mondván, hogy egy ilyen helyzet "katasztrofális" lenne a nem muszlimok számára. Az utolsó hozzászólása ezen a norvég fórumon 2010. október 29-én volt. Az Aftenposten megjegyezte, hogy ő ezt követően még írhatott a fórumokba, de egy másik felhasználónévvel. (presstv részlet és kép)Breivik azt mondta, hogy ő már fiatal kora óta politikailag aktív volt. 17 vagy 18 kora óta tagja volt a norvég nacionalista pártnak (Fremskrittspartiet), amely bírálta a multikulturalizmust Európában.
CSODÁLATOS MÓDON A TERRORISTA IZRAELRŐL ÉS A ZSIDÓKRÓL JÓ VÉLEMÉNNYEL VOLT! EZT EGYETLEN HÍRBEN SEM EMLÍTIK!




Nézd a kis hülye zsidó már megtanulta a sátán jelét mutatni , 
lendítsétek a kart lefelé , ezek meg hadd húzzanak kifelé a 

mi hazánkból . Az ígéret földjén mutogassa a 

hasonszőrűeknek , hátha valamelyik buzi kezelésbe veszi !!!



 Cionista terrorizmus

Megszületett az európai bin Laden. A demokrácia fő ellenségei már nem az iszlám terroristák, hanem a gyűlöletet keltő „szélsőséges” és „radikális” csoportok. Angela Merkel német kancellár a norvégiai merényletet követően új célpontot nevezett meg, a nemzetközi és hazai médiavilág pedig szolgalelkűen támad, szem elől tévesztve az irányt és a kiindulási pontot. A norvég merénylet után világszerte a szélsőjobboldali terrorizmus ellen hirdettek harcot, miközben Európa új ellensége a
 cionista terrorizmus 
képében öltött testet.





IZLAND IS AZ IZRAELI TERRORÁLLAMOT BÍRÁLTA
Kép: a norvég Munkáspárt ifjúsági szervezete Izrael ellen hirdetett bojkottot

2011. március 9-én a BBC arról számolt be, hogy a gazdag tulajdonost és utasát, Robert és Vincent Tchenguiz-t letartóztattak azután, hogy az izlandi Kaupthing bank csődbe jutott. Azt azonban nem említi a cikk, hogy a két testvér izraeli állampolgár volt és az apjuk, Victor Tchenguiz, iráni zsidó volt
 és királyi ékszerész Reza Pahlavi sah († 1979) alatt. A The Telegraph (2010. március 6.) szerint Vincent Tchenguiz egyszer egybekelt Dorrit Moussaieff-el, aki izraeli születésű zsidó és felesége Izland elnökének, Dr. Ólafur Ragnar Grímsson-nak. Most miért említjük meg azt, hogy a zsidó hatalom ebben a kis országban, a 320.000 lakosú Izlandon is van? Nos, a minap olvastam Manfred Gerstenfeldtől az izraeli Ynet lapon (2011.július 18., 2011) "Izland Izrael ellen". Dr. Manfred egy politikai aktivista és IT elnök, ösztöndíjas a jeruzsálemi Center for Public Affairs. (a külügyi ügyek központjában) Ő sérelmezte, hogy
 az izlandiak nem sokban különböznek  Izrael-ellenes tevékenységükben a norvégoktól ,
ami igazán megijeszt. Manfred listáján több okból is antiszemitának nevezte Izlandot, kiemelve az Izland-i kormányt, amely jelentős „arroganciát mutat Izrael felé”. Izlandból Össur Skarphedinsson meglátogatta a Hamász gázai területét, a múlt héten. Megígérte a palesztinoknak Izland támogatását, hogy a következő ENSZ közgyűlésen támogatni fogják a palesztín államiságot. Ő szorgalmasan elkerült minden diplomáciai kapcsolatot Izraellel, hogy nem utazott oda. De ellátogatott Jordániába és Egyiptomba. A hónap elején az izlandi Birgitta Jonsdottir volt az első parlamenti képviselő az országból, aki meglátogatta az izraeliek által szabotált gázai segélyflotillát. 2010-ben az ENSZ közgyűlésén Izland külügyminisztere felszólalt Izrael ellen. Amikor Lieberman izraeli külügyminiszter ezt megírta neki, akkor Skarphedinsson nem válaszolt. Még csak nem is vette át Lieberman levelét. Skarphedinsson elrendelte az izlandi diplomatáknak, hogy maradjanak a teremben, amíg az iráni Ahmadinedzsád elnök beszélt a durbani felülvizsgálati konferenciáról, ami Genfben volt 2009-ben. A diplomaták szinte minden más európai országból ottmaradtak az iráni elnököt meghallgatni. Az izlandi parlament elítélte Izraelt és néhány tagja azt javasolta, hogy vezessenek be szankciókat a cionisták ellen, sőt szakítsák meg a kapcsolatot Izraellel. Amikor az Olmert kormány elküldte miniszterét, Yuli Tamir-t, hogy Európában a gázai invázióról meséljen (2008-09), akkor Izland nem volt hajlandó fogadni őt. A XVII. században egy izlandi lelkész Hallgrimur Pétursson széles választékban írt himnuszokat. Ezekben a himnuszokban a zsidókat is említette több mint 50-szer, de mindig ezekkel a szavakkal jellemezte őket: "álnokság, hamisság, gonoszság és más rosszindulat." Izland nem volt hajlandó bíróság elé állítani Evald Mikson-t, aki állítólag megölt zsidókat a szülőhazájában, Észtországban 1993 körül. Mikson menedéket talált Izlandon, ahol Izland fiai játszottak a nemzeti labdarúgó válogatottal. 2005-ben, Izland állampolgárságot adott az egykori sakkvilágbajnoknak, az anticionista Bobby Fischernek, aki történetesen nem zsidó származású. És végül Manfred humora. Izland muzulmán párti, mert tagja szeretne lenni az ENSZ Biztonsági Tanácsának, amelyre szüksége van a muszlim szavazatokra az ENSZ közgyűlésben. Az izlandiak antiszemitizmusának az oka, hogy csak néhány zsidó él az országban. Izland muszlim lakosság kevesebb, mint 50. (rehmat blogából, részlet)

EGY HOZZÁSZÓLÁS A FENTI BLOGBÓL

A Moszad áll mesterien a hamis terrortámadások mögött, amelynek az a célja, hogy megváltoztassa az emberek felfogását és megbüntesse azokat, akik ellenfelei az izraeli politikának. Az újjlenyomatok az izraeli hírszerzéstől származnak az egész 9 / 11 támadásoknál, ami volt az Egyesült Államokban. A 2004-es Madrid-i vonatrobbantások, a 2005-ör tranzit robbantások Londonban, és most, a támadások Norvégiában ... Míg a izraeli befolyásolás alatt lévő média azt hazudja, hogy a veszély az iszlám terrorizmus, ma már nyilvánvaló, hogy a legnagyobb veszélyt a közbiztonságra az Izrael-i állam jelenti. Egy szélhámos nemzet, amely nem habozik megölni az ártatlan embereket, hogy elérje mocskos politikai célját.
Csak egyetlen hazai hírben sorolták azt, hogy munkanélküli volt és milyen költségekbe került a 6 tonna műtrágya a robbantáshoz és a jövedelmi viszonyait is olyan gyorsan elhadarták, hogy meg sem lehetett jegyezni, de a hír azt feszegette, hogy honnan lehetett ennyi pénze, amikor nem dolgozott. Jó egy hét után ott tartunk, hogy az 1500 oldalas firkálmányát idézgetik a tévék, de hogy
 kik pénzelték és kik készítették föl erre a merényletre, arról hallgatnak!
 Ennél már csak az volt undorítóbb, hogy vasárnap az evangélikus püspök azt nyivákolta a gyászmisén, hogy szeretettel kell harcolni a gyűlölet ellen. De, hogy kik gyűlölnek kiket, arról hallgatott. Pedig mondhatta volna, hogy kérem
itt egy cionista tömeggyilkossal állunk szemben, aki Izraelt imádta és dicsőítette.

A NORVÉG TERROR UTÁN JÖTT MAGYARORSZÁGRA NETANYAHU TANÁCSADÓJA


Először az ATV adott  hírt erről a látogatóról. Ez az egyik fontos tény, ami szoros összefüggésben van a norvég mészáros tetteivel. Az izraeli időzítés nem a véletlen műve volt. Tehát? A norvég gyilkos először megpuhította Norvégiát és az izraeli sugallmazó csak ez után jött Budapestre, a kellő időben, hogy a magyar vezetést meggyőzze arról, hogy szeptemberben ne szavazzák meg a palesztín államot az ENSZ-ben.

TARTHATATLAN A „MAGÁNYOS ŐRÜLT” MESÉJE
Kell-e nagyobb bizonyíték a norvég mászáros cionista kapcsolataira mint az, hogy a róla szóló híreket immár ők tematizálják a világsajtóban és Magyarországon is. Immár több hete a „neonáci” és a „szélsőjobboldali” maszlaggal tömik tele a hírfogyasztók fejét, de arról hallgatnak, hogy
 az egész gyilkossági, robbantási ügy mögött izraeli és amerikai érdekek állnak.
 Ugyanakkor az is látható, hogy a norvég kormány csak a demokrácia-maszlagot motyogja el, mint valami imamalmot és a rendőrség meg hallgat a mészáros vallomásairól. Pontosabban a mészáros kívánságlistáját közölgetik, de arról hallgatnak, hogy 
miért nem nyomoznak a szabadkőműves és templomos szervezeteknél? 
Miért nem közlik, hogy milyen európai szervezetek támogatták Breiviket, zsidó körökből? Ideje lenne most már a lényeget is közölni, főleg a hazai sajtóban.

Miért nem nyomoznak a szabadkőműves és templomos szervezeteknél?
Mert ők végezték a fickó agymosását, ők programozták a gyilkosságra, s ők tették meg őt baleknak, akinek el kell vinni a balhét. A háttérben a moszad lapul kinek meg kellet fricskázni a Norvég kormányt, amiért nyíltan kiált a palesztinok mellett. A palesztin állam létrehozása mellett. És ne feledjétek az EU – ba kiván belépni ez a tetves terrorista állam aki a világ legnagyobb koncentrációs táborát tartja fen . Vakon rá merném mondani, hogy a likudos fidesz igennel szavaz a belépésükre, a szálláscsinálók a nyalógépek csak így remélhetnek bizalmat a terrorista palántáktól.
Míg nyugaton az ilyen egyszerű embereket vetik alá agymosásnak, addig hazánkban a politikai elitnek nevezett képződményt tüntetik ki e folyamattal. A politikai elitnek kell eladni a hazát, nekik kell hazaárulóvá válni, és nekik kell úgy táncolni ahogy a szabadkőművesek, agykontrolosok fütyülnek. És ezek a zombi biorobotok hazaárulókká is válnak, ahogy elhangzik a jelszó a zsidó bérenc biorobotként szavaz , szólal fel a parlamentbe, és a kis buksijukat a vakolók megsimogatják ügyes kis szavazó gép voltál, elősegítetted az új világrend fejlődését, ha már nem lesz szükség rád te is egy gyilkosságot fogsz elkövetni, mert arra vagy programozva, s így kiszállsz a rendszerből, mi vakolók mosolygunk a bajuszunk alatt, mert csak azt csinálsz te amit mi akarunk. Na pá picim emészd meg amit most hallottál, és tudjadhogy hova állsz, és tartsd a szád. A túléléshez ez dukál. Csak annyi magyart ki az ágytálat kiviszi, a ganézáson felüliek fölöslegesek kiirtandók. Szálláscsinálók lázárok fideszesek fölöslegesek fölöslegesek vagytok ti is, ne tépjétek a szátokat, de akár be is nyalhattok a hittestvéreteknek, akkor is kegy vesztesek lesztek, kis hajbókoló seggnyaló senkik, kik azt hiszitek ti nem vagytok előkészítve biorobotnak. Dísz gojok vagytok, csak az alkalomra várunk, hogy eljöjjön a szereplésetek órája.
Na robotok értve vagyok, most húzzatok dolgozni, mert jönnek a hittestvéreim, és azokat is el kell tartanotok.
Ti rohadt fasiszták csak akkor mozdultok ha le antiszemitázlak benneteket, mit képzeltek így is életben fogunk tartani benneteket, ugyan olyan mocskosok vagytok mint a pórnép, még mocskosabbak, mert azok legalább gerincesebbek, azoktól nem tudtuk volna elvenni a nemzeti vagyont, de ti még korruptok is vagytok. Egyetlen nemzetnek sincs ennyire aljas korrupt hazaáruló elitje mint ti vagytok. Rákosi ÁVO -s zsidói jó munkát végeztek, csak gerinctelen korcsokat hagytak hátra, kik még nemzetté sem tudnak szerveződni, s mire rájönnétek, hogy ez a járható út, már késő lesz, benne lesztek a húsdarálóban. Hízni fognak a halak judapesten, na mit gondolsz még mindig Budapesten vagy. Te kis hülye szálláscsináló dolgozz jól, és akkor még holnap is élhetsz, és most arról azt hiszed, hogy én zsidó vagyok, egy frászt én kazár vagyok, de a cionista zsidók zsidóvá avattak, kell a létszám, mint a holokausztnál, így tudunk ingyenélőkké válni. Na mozogjatok, mozogjatok.


1 megjegyzés: