2016. január 22., péntek

Liberalizmus és terrorelhárítás



Liberalizmus és terrorelhárítás

  • •   NOVEMBER 30, 2015
    A világ társadalmi és politikai folyamatainak felgyorsulása igen összetett – és egyben beszédes – helyzetet teremtett a higgadt megfigyelő számára. Meghatározóvá vált fokozatonként a terrorizmus fogalmának használata, valamint magának a terrorizmusnak a „gyakorlása”. Noha terrorisztikus jelenségek végigkísérték az emberiség történetét, a terrorizmus a mai, véresen komoly színházi formáját csak az Amerikai Egyesült Államok birodalmi perverzióinak kiteljesedésekor nyerte el.
    Pearl Harbor és 2001. szeptember 11-e két nyilvánvaló önmerénylet volt, melyeket az USA egyik „vonala” követett el a másik ellen – oly módon, hogy mindkét esetben hírszerzési információk voltak az akciókra való készülődésről –, és amelyek folyományaként az Egyesült Államok beindíthatta háborús gépezetét. A „nemzet”, amely születése óta hadban áll, nem tud meglenni anélkül, hogy ne terjessze a „demokráciát”, az „emberi jogokat”, anélkül hogy „méltóságot” adjon a kiszemelt térségnek; hogy aztán véres káosszá züllessze – megbuktassa – a célkeresztben lévő államokat. (Rogue state -> failed state, lator államból bukott állam.)
    Ezek az önmerényletek – bizonyos síkon – voltaképpen a liberalizmussal állnak nagyon szoros összefüggésben. Úgy gondoljuk, hogy a liberalizmus – a „megengedő szabadság” ideológiája – nem más, mint a „farkas beengedése a bárányok közé”, az elvetemült és otrombán aljas gyilkológépek ráeresztése a modern világ megmaradt értékeire. Az 1789-es forradalmi jelszavak, a „szabadság, egyenlőség, testvériség” extrém változatát jelenti a ma liberalizmusa, melynek társadalmi-politikai alkalmazása a terrorizmus előszobáját és nappaliját, valamint – egy brutális népirtás következményeként – a hullaházát jelenti.
    Soros György, a világ egyik legfőbb, pénzügyi vonalon dolgozó terroristája, akit a minap tüntettek ki az ukrajnai népirtáshoz való hozzájárulásáért
    Egyenlőségjelet kell tennünk a liberalizmus és a terrorizmus közé. Az, hogy egy politikai kör vagy politikai csoportosulások körei – aberrált és brutális jogpolitikai elképzelés mentén – minden embert egyenlőnek nyilvánítsanak – tekintet nélkül azok egyéniségére, sajátos karakterére –, hogy aztán az ember fogalmát is szétzúzzák, méghozzá úgy, hogy egy mentálisan roncsolódott konzumidiótát állítsanak be ideálnak: az maga a terrorizmus. Ebben a társadalomban aztán nagyon könnyen elő lehet adni egy véres színdarabot, külső fenyegetésnek beállítva azt. (Korábbi írásunkban már utaltunk arra, hogyan „épül fel” a terrorizmus, ezért itt nem elemezzük tovább.)
    Egy kiterjesztett – érdemi –, magyar érdekű terrorelhárításnak tehát ezt az ideológiai dimenziót is figyelembe kell vennie. 15-20-25 éves távlatban gondolkozva a liberalizmus brutális fenyegetés, valami olyasmi, amit maga a kockázatos kifejezés nem ír le a maga teljes rettenetességében. Érdemes lenne felfrissíteni az Alkotmányvédelmi Hivatal néhány dolgozójának fogalmi készletét is, mert sajnálatos módon még mindig a „nyilas” és a „fasiszta” fogalmakkal – hamisan – leírt csoportosulások jelentik számukra a nemzetbiztonsági veszélyességi fokozat non plus ultráját. Akik így vélekednek, azoknak sem a nemzettel, sem annak biztonságával nincsenek még érintőleges viszonyban sem. Noha vannak még olyan fanatikus csoportok Magyarországon, akik magukat így írják le, de ezek csak magukra veszélyesek; azonban, mivel az 1930-as évek elmúltak, igazán szégyenteljesnek tartjuk, hogy 2015-ben hivatalos felderítési, lehallgatási, megfigyelési anyagokban fasisztanácinyilas jelzőkkel illessenek egy olyan személyt vagy egy csoportot, aki/amely a leghatározottabban meghaladta ezt a panoptikum jellegű önmeghatározást. Úgy gondoljuk, hogy a fasisztázó, nyilasozó titkosszolgálati dolgozó csapnivaló munkát végez, tulajdonképpen nem is érdemelne érte javadalmazást.
    survEgy titkosszolgálati dolgozó az NSZK-ban, 1982-ben, az akkor korszerű technikával; mikor lépnek túl a régi beidegződéseken egyes magyarországi titkosszolgák? 
    A mindenhova beférkőző liberalizmus lassan teljesen tönkreteszi Magyarországot. Nyugat-Európát már lezüllesztette, hiszen maguk a felelősnek hazudott Európai Uniós vezetők jelentik ki, hogy nincs összefüggés a migráció és a terrorizmus között. Ebben a dementált, lelkileg és szellemileg teljesen eltorzult politikai garnitúrában már-már üdítőnek hat a magyarországi miniszterelnök gondolata, miszerint „minden terrorista migráns”.
    A magyar közéletből likvidálni kell a liberalizmust, el kell lehetetleníteni anyagi bázisait, a bomlasztó, agyrohasztó gondolatok terjesztését pedig állam elleni bűncselekménynek kell nyilvánítani. A liberális média — annak megalakulása óta — nem véletlenül próbál gúnyt űzni a Terrorelhárítási Központból, hiszen a TEK elmozdulást jelent a rend irányába a jelenlegi liberális káoszból.
    A jövőre nézve fontos, hogy mind a magyargyűlöletet, mind pedig a túlfűtött őrült-magyarkodást fel kell számolni, a felbomlóban lévő, és a pusztulást jelentő államszövetségek helyett meg kell tölteni tartalommal a Visegrádi Együttműködés rendszerének kereteit. Úgy véljük, hogy a dicstelen múltat nem eltörölni, hanem feltárni kell, rámutatva a hibákra és a bűnösökre. Ez az igazi, érdemi és kiterjesztett terrorelhárítás.
    Egerszegi Gyula – NemzetiArcvonal.net


Veszélyes "háborúba" kezdett az USA Kína és Oroszország ellen, hogy megmentse gazdaságát az összeomlástól



Az Egyesült Államok egy lehetséges háborúra készül Kína és Oroszország ellen, hogy megmentse a nyugati bankrendszert az összeomlástól - véli több elemző is, köztük Michael Billington, aki az Executive Intelligence Review ázsiai szerkesztője, a Reflections of an American Political Prisoner és számos könyv szerzője. Csütörtökön adott telefonos interjút a Press TV-nek.


"A Háború elkerülhetetlen, amennyiben az USA nem hagy fel,hogy beleavatkozzon Kína mesterséges szigeteinek építésébe !"
 


Veszélyes hazárdjátékba kezdett az Egyesült Államok a Dél-kínai-tengeren, amikor agresszív beavatkozásával nyomást akar gyakorolni Kínára ! 

  • vélte szerkesztőségi cikkében a Global Times című, angol nyelvű pekingi napilap pénteken.

A cikk szerzője az amerikai védelmi miniszter legutóbbi, szokatlanul határozott megnyilatkozására utalt, amelyben Ash Carter a “félreértések elkerülése végett” leszögezte:
Carter arra is utalt, hogy Kína szigetfeltöltései egységbe fogják boronálni a térség többi országát, amelyek – mint jelezte – mind jobban “igénylik” Washington bekapcsolódását a vita rendezésébe.


"A lényeg, amit le kell szögezni, hogy mind a kínaiak, mind az oroszok kristálytisztán látják, hogy az USA és a NATO szövetségesek háborús mozgásokat, előkészületeket hajtanak végre, háborúra készülnek Oroszország és Kína ellen egyaránt" - állítja Billington.
"Kína nagyon is jól tudja, hogy minden katonai offenzíva ellenük már a brit ópium-háború óta a Dél-Kínai-tengeren keresztül érkezett - szóval ezzel most is tisztában vannak." - tette hozzá. 

"A kínaiak számtalanszor felajánlották a dél-kelet-ázsiai térség nemzeteinek, hogy közösen működjenek együtt a források felhasználásán és kiaknázásán, amit a Fülöp-szigetek, mint az Egyesült Államok bábja, rendszeresen elutasít és Obama háborús terveinek bábjaként működnek és lényegében szigeteiket kőkeményen amerikai katonai bázisokként működtetik. " 

"Nincs egyéb oka ennek a konfrontációnak az USA és Kína között, mint az, hogy Obama háborút akar, ahogy az őt irányítók Londonban és a Wall Street-en is háborút akarnak és Obama meg is fogja lépni, vagy / ha(csak) nem eltávolítják hivatalából.



A Spratly-szigetcsoport a Dél-Kínai-tengeren, Palawan-tól nyugatra

A Global Times ugyanakkor felhívja a figyelmet arra, hogy a szabad hajózás és a nemzetközi légtér használata a Dél-kínai-tengeren nem jelenti azt, hogy “amerikai katonai repülők és hadihajók nyíltan felléphetnek Kína törvényes építkezéseivel szemben”. A nemzetközi joggal összhangban Kína nem fogja hagyni, hogy bárki hátráltassa a szuverenitása alá tartozó területen zajló szigetépítési munkálatokat, és be fogja fejezni, amit elkezdett – fogalmaz az írás.

Lehet, hogy az Egyesült Államok nem számít arra, hogy Peking kompromisszumot köt a kérdésben, de reméli, hogy pszichológiai nyomásnak vetheti alá – véli a szerző. Egyúttal 
szakértőket idéz, akik azt feltételezik, azzal, hogy az amerikaiak felderítő repülőgéppel repültek be a szóban forgó kínai fennhatóság alá tartozó mesterséges szigetek fölé, csupán azt tesztelték, Kína miként reagál a provokációra, mennyire eltökélt.

A dél-kínai tengeri flotta kínai hadihajói

A Global Times szerint egyértelmű, hogy Washington a határozott fellépés látszatát kívánja kelteni, mintha attól tartana, hogy a szigetek katonai bázissá alakításával Kína az Egyesült Államok hegemóniáját támadná. A cikk szerint azonban e “képzelgések” nem lehetnek elegendőek arra, hogy az amerikaiak – a nemzetközi jogot súlyosan megsértve – megakadályozzák, hogy Kína saját területén építkezzen. A nacionalista hangvételű írásairól ismert napilap írása szerint az amerikai lépés nem bölcs, hanem felelőtlen. S bár veszélyes provokációjával szeretné Pekinget konfrontációba sodorni, 

Kína nem fog úgy táncolni, ahogy Washingtonban fütyülnek”.


Kína a saját partjaitól távolabb, más országok partjaihoz közelebb eső zátonyokat nyilvánított sajátjának, és azokat – a térség más országaihoz hasonlóan – igyekszik szigetméretűvé nagyobbítani, hogy joggal terjeszthesse ki felségvizei területét, kizárólagos jogokat szerezve ezzel a tengerrészek gazdasági hasznosítására, a halászattól kezdve az ásványkincsek és energiahordozók kitermeléséig.


<<< Gazdasági összehasonlítás: 

Rekord méretű adósság Vs. Rekord méretű megtakarítások
Növekedési ráta
Adósság - Devizatartalékok
Külkereskedelmi mérleg



A britek is beszálltak az egyenlőre még csak közel-keleti háborúba.



Megkezdte szombaton a brit királyi légierő (RAF) a harci bevetéseket az Iszlám Állam nevű szélsőséges dzsihadista milícia iraki állásai ellen.

A brit védelmi minisztérium szombat délután Londonban bejelentette, hogy az RAF ciprusi támaszpontjáról két Tornado GR4 típusú harci repülőgép szállt fel, lézervezérlésű bombákkal és rakétákkal felszerelve.

A brit parlament előző esti rendkívüli ülésén adta nagy többséggel hozzájárulását Nagy-Britannia bekapcsolódásához az Iszlám Állam ellen amerikai vezetéssel már folyó légi hadműveletekbe. A RAF hat Tornado repülőgépből álló kontingenst vezényelt Ciprusra.

A londoni alsóház, amely a parlamenti pártok ilyenkor esedékes éves kongresszusai miatt jelenleg szünetét tölti, a kormány kérésére tartott rendkívüli ülést pénteken, hogy megvitassa a brit légierő bekapcsolódását az Iszlám Állam elleni támadásokba.

Az alsóház péntek esti szavazásán 524 képviselő voksolt a brit részvétel mellett; 43-an elvetették a konzervatív-liberális kormánykoalíció indítványát. A kormányzati beterjesztést hivatalosan az ellenzéki Munkáspárt is támogatta, bár kéttucatnyi Labour-képviselő az indítvány ellen szavazott.

Nagy-Britannia nem egészen negyedszázadon belül - az 1991-es, illetve a 2003-as iraki invázió után - most harmadszor kapcsolódik be iraki hadműveletekbe nemzetközi koalíció tagjaként. 

A koalícióban aktív szerepet vállalt az Egyesült Államok és Nagy-Britannia mellett Franciaország, Dánia, Belgium, Ausztrália, illetve az arab országok közül Szaúd-Arábia, az Egyesült Arab Emírségek, Bahrein, Jordánia és Katar

A brit légierő hadműveleti felhatalmazása ugyanakkor nem terjed ki az Iszlám Állam szíriai állásai elleni támadásokra, de ez gyorsan meg fog változni, mert a cél az Asszad hatalmának megdöntése –ez vitathatatlan. Ha Cameron ugyan azzal állt volna elő, mint tavaly, hogy Szíriát bombázni kéne, akkor ma is vesztett volna.

Cameronék rendkívül gyenge kormányzatot alkotnak és nagyon óvatosak, amikor egy újabb háborúról van szó. Kicsivel indulnak, mert erre könnyebben megszerzik a támogatást, de ez a háború majd eszkalálódik és akkor még több harci gépre lesz szükség, sőt szárazföldi csapatokra is –monda a Pentagon főember.

Azt mondják, hogy évekig is elhúzódhat ez a háború. Nos igen. A Nyugat megőrült és megállíthatatlanul nyitja meg a pokol kapuit egyelőre a Közel-Keleten.

Egyenlőre Szíria északi részeit bombázzák és Irakot, de a célpontok szépen átterjednek más kormányzati célpontokra.


Irán jelezte, hogy ő is támad nyugat felé, ha dolgok elmérgesednek és már Iránt is fenyegeti a háború. Véleményem szerint ez is a célja a Nyugatnak. Nagyon csúnya háború vette kezdetét odaát és ez nem marad a térségbe. 

Ez egy A10-es, amikkel az amik készülnek bevetésre

Bejegyezte: Hegedűs Ákos


A III. világháború geopolitikája


A világot most irányító emberek őrültek, a köznép pedig alvajáróként halad a tragédia felé. A jelentősebb politikai események a dollár és az olaj körül zajlanak. Az USA-ból fedezet nélküli dollár áramlik ki, cserébe valós termékeket és szolgáltatásokat kapnak. Fenyegetést jelent számukra minden olyan ország, amely elszakad a dollárelszámolástól.





A III. világháború geopolitikája



ISIS és a III. világháború - David Icke



Elkerülhető-e a harmadik világháború? - Drábik János, Jakab István



Az Illuminati és az annunakik titkos egyezsége



Miért mérgezték meg Sztalint









Szíria és a Közel-Kelet. Miért bombáznak valójában a szövetségesek?


A tegnapi napon egy történelmi pillanatnak lehettünk tanúi, mert a Nyugat Illuminati hordája egy újabb közel-keleti országban bombázott, ráadásul a legújabb fegyverekkel és gépekkel.

Sokan azt hiszik, hogy a mostani szövetségesek terroristákat vannak hajkurászni, ami lehet igaz, de szerintem csak mellékesen, hiszen már jó ideje megvan a tervük arról, hogy melyek azok az országok, amiket bizonyos időn belül ki kell iktatni. A listán szerepelő és most aktuális: Szíria.


Asszad kormányát már három éve próbálják megdönteni fizettet terroristákkal, akiket mérsékelteknek hívnék és akiknek most már hivatalosan is szállítanak fegyvereket. Ez az állítás korábban még csak blogtéma volt, de ma már mainstream.


Állítom, hogy az Egyesült Államok és a többi csatlós ország gyakorlatilag újra akarja rendezni a közel-keletet, olyan káoszt teremtve, amivel aztán bekebelezheti a térséget végleg.


 A terroristák lehet, hogy -miután évekig támogatva voltak - valóban fenyegetést jelentenek, hiszen ki tudná irányítani ezt a tömeget, minden egyes muzulmánt, s hogyan tudnák befolyásolni  a feldühödött muzulmánokat Washington vagy London, hogy nekik dolgozzanak? Az elején lehet, hogy működött, de most kötve hiszem.

Tehát, egyrészt végül is jól jött nekik azért ez a kis kalamajka és ezt tudja Moszkva is és Peking is. Tudják, hogy a Nyugat a Közel-Keleten a saját céljait kergeti és szarik a nemzetközi egyezményekre. Obama pl. nem vette figyelembe a kongresszus jóváhagyását és cézár módjára vezeti már a háborúkat. Oda fönt már nem szarakodnak.


Még egyenlőre nem tiszta, hogy hogyan szeretnék kibontakoztatni céljaikat, amibe Irán is beletartozik, hiszen Szíria után az lesz a következő. Az a szövetségesek légicsapása eszkalálni fogja a helyzetet. Megoldani, nem tudják, s főleg ha nem is akarják. Ezt is tudják a keleti tengely tagjai és ezért is nézik az eseményeket távolról.


Oroszország tavaly Szíria elleni bombázást meggátolta, de idén feketelistázták az ukrajnai válságon keresztül. Szóval, amikor bedobod a dolgot, hogy hát az oroszoknak nem tetszik ez a bombázás, a tömeg úgy reagál, hogy hát .."jaj az oroszok csak ne dumáljanak, mert betörtek Ukrajnába"... ezt a gondolkodás módot is akarták elérni.


Ami ellen tavaly az utcára mentünk, ugyanazért most esedezve könyörgünk...Bombázni!


A média tökéletesen működik. A célját eléri töretlenül. és ez így is marad. Annak ellenére írok ezekről a dolgokról, mert érdekel a világ alakulása.


Egyébként érdekes, hogy Ukrajnát mintha félrerakták volna, talán mert most máshová koncentrálnak. Most Afrikában telepítenek több ezer katonát, Afrika bekebelezése érdekébe. Az ürügy megint csak egy fenyegetés, ami nagyon is valóságos és ez az Ebola, amivel annyira nem bírnak, ahogy olvasom: januárra 1 millió esetre is felkészültek lélekben. 


A válságok mindig valósak, valóban veszélyesek, csak ahogy megoldani készülnek és amit ezáltal kiakarnak hozni végeredményként az mindig más. Ez törvényszerű. Jelen pillanatban Oroszországot és Kínát akarják meggyengíteni. A teljes Közel-Kelet megszerzése nagyon fontos stratégiailag.
Brzezinskinek még volt olyan terve is, hogy Kína erőforrásait úgy elzárják, hogy azok kétségbe esetten, kényszerből meginduljanak Oroszország ellen.

A mások, hogy az ukrajnai válság végül elérte célját: a NATO előrenyomult, létrehozták az egyességeket, a különleges alakulatokat, s beindultak az új bázisok létesítése, fejlesztések, katonai készülődés zajlik itthon is. Szóval ezt is megkapták. Habár Krímet elvesztették és ez nagyon fájhat nekik. 


Oroszország és az Egyesült Államok szinte egy napon beszélt arról, hogy a nukleáris fegyvereiket teljesen felújítják (az oroszok hatéves tervről írtak), amire lehet az is a válasz, hogy egy időben kezdenek rozsdásodni és már ideje a renoválásnak...leszerelésről szó sem lehet, de mindez egy időben...az kérdéseket vet fel bennem.


Majd még jelentkezem.




Bejegyezte: Hegedűs Ákos 


Az Iszlám Állam bemutatta "A háború lángja" c. hollywoodi propagandavideóját

Csak erős idegzetűeknek:
A videót már törölték

Tegnap este az ISIS miután a Amerikában megvitatták, hogy az ISIS ellen vonul a fél világ, felrakták ezt a kis filmet, amiben hirdeti, hogy a háború tüze hamarosan fellángol, amelyben amerikai katonák fognak elégni, ez látható a filmen is. A végén alcímként az áll, hogy 
"a harc csak most kezdődik"és a legvégén: "Hamarosan". Mint valami mozi trailer lenne, amit ma már könnyen elkészíthet bárki.

Tegnap arról is volt szó, hogy lehet, hogy mennek katonák Irakba, ha a légicsapások nem járnak sikerrel. Kerry pedig nagyon hosszú háborúról beszélt. De hogy ez a hosszú háború a térségben marad és nem eszkalálódik, nos azt nem tudni.

Aztán a Ház engedélyezte a szír fegyveresek katonai támogatását, ugyanis Asszad még mindig talpon és őt is el kellene távolítaniuk a terveik szerint.

Az al-Kaida terroristahálózat magrebi és jemeni szárnya felszólította kedden az Irakban vagy Szíriában harcoló összes dzsihadista csoportot, hogy egyesítsék erőiket azon országok ellen, amelyek közös hadjáratot terveznek az muzulmán világ ellen ellen.

Egymás öldöklése helyett egyesüljetek Amerika és ördögi koalíciója ellen, amely lecsapni készül mindannyiunkra, mert Ők az igazi ellenségünk” - olvasható a két csoport közös internetes felhívásában, amely elsősorban az IÁ-nak és az al-Kaida szíriai szárnyának, az an-Nuszra Frontnak az ellentétére utal.

A felhívás a Bassár el-Aszad szíriai elnök hatalmát szintén megdönteni akaró mérsékelt szíriai ellenzéknek is szól, amelyet viszont támogatnak az Egyesült Államok és arab szövetségesei. A két al-Kaida-szárny figyelmezteti ezeket a mérsékelteket, hogy „ne hagyják magukat rászedni Amerika által, ne legyenek a bábjai”.

Végül az AQMI és az AQPA arra kéri az iraki és a szíriai szunnita törzseket, hogy „ne felejtsék el az Egyesült Államok bűneit, és ne csatlakozzanak a koalíciójához”.

Tegnap volt Amerikában a kongresszusi meghallgatás, ahol háborúért kiáltottak. A Pentagon főnöke szárazföldi csapatok bevonását sem zárta ki.

Nagyon sok az álhír a IÁ-val kapcsolatban is és mivel nagyon kusza az érdekek a bizonyos szervezetek között, s nagyon nehéz véleményt mondani. Sokan úgy gondolják, hogy pl. az IÁ alatt harcoló fegyvereseket a Nyugat pénzeli, és lehet, hogy ez így van, de maga az irányítás már nem biztos. Kicsúszhatott a dolog a kezükből és a muzulmán világ valóban egyesül és a Nyugat valóba be van szarva tőlük. Elharapódzhattak a dolgok.

Oroszország és Irán attól fél, hogy a szövetségesek az Egyesült Államokkal az élén sikereket érnek el és megsemmisítik az IÁ-t, ami után a nyugat hadereje megerősödik majd e két ország körül. A NATO több bázist hoz létre, rakétákat telepít. Oroszország még inkább körbe lesz zárva.

Oroszország erre számít és ezért megy a rakétarendszerek kiépítése az ország minden katonai régiójában. A Krímre is több katonát küldenek a NATO miatt.
Bejegyezte: Hegedűs Ákos




Iszlám Állam - Egységbe szólít minden harcos csoportot a szövetségesek ellen az al-Kaida



Az al-Kaida terroristahálózat magrebi és jemeni szárnya felszólította kedden az Irakban vagy Szíriában harcoló összes dzsihadista csoportot, hogy egyesítsék erőiket azon országok ellen, amelyek közös hadjáratot terveznek az muzulmán világ ellen ellen.

Egymás öldöklése helyett egyesüljetek Amerika és ördögi koalíciója ellen, amely lecsapni készül mindannyiunkra, mert Ők az igazi ellenségünk” - olvasható a két csoport közös internetes felhívásában, amely elsősorban az IÁ-nak és az al-Kaida szíriai szárnyának, az an-Nuszra Frontnak az ellentétére utal.

A felhívás a Bassár el-Aszad szíriai elnök hatalmát szintén megdönteni akaró mérsékelt szíriai ellenzéknek is szól, amelyet viszont támogatnak az Egyesült Államok és arab szövetségesei. A két al-Kaida-szárny figyelmezteti ezeket a mérsékelteket, hogy „ne hagyják magukat rászedni Amerika által, ne legyenek a bábjai”.

Végül az AQMI és az AQPA arra kéri az iraki és a szíriai szunnita törzseket, hogy „ne felejtsék el az Egyesült Államok bűneit, és ne csatlakozzanak a koalíciójához”.

Tegnap volt Amerikában a kongresszusi meghallgatás, ahol háborúért kiáltottak. A Pentagon főnöke szárazföldi csapatok bevonását sem zárta ki.

Nagyon sok az álhír a IÁ-val kapcsolatban is és mivel nagyon kusza az érdekek a bizonyos szervezetek között, s nagyon nehéz véleményt mondani. Sokan úgy gondolják, hogy pl. az IÁ alatt harcoló fegyvereseket a Nyugat pénzeli, és lehet, hogy ez így van, de maga az irányítás már nem biztos. Kicsúszhatott a dolog a kezükből és a muzulmán világ valóban egyesül és a Nyugat valóba be van szarva tőlük. Elharapódzhattak a dolgok.

Oroszország és Irán attól fél, hogy a szövetségesek az Egyesült Államokkal az élén sikereket érnek el és megsemmisítik az IÁ-t, ami után a nyugat hadereje megerősödik majd e két ország körül. A NATO több bázist hoz létre, rakétákat telepít. Oroszország még inkább körbe lesz zárva.

Oroszország erre számít és ezért megy a rakétarendszerek kiépítése az ország minden katonai régiójában. A Krímre is több katonát küldenek a NATO miatt.

Bejegyezte: Hegedűs Ákos 










Obama megmondta, ha Szíria lelő egy gépet, akkor Asszadnak annyi.



Több ország szárazföldi csapatokat ajánlott fel az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet elleni katonai műveletekhez – jelentette ki az amerikai CBS televízió által vasárnap közvetített interjújában John Kerry amerikai külügyminiszter. Néhány napja 10 arab ország, köztük Egyiptom, Irak, Jordánia, Libanon és hat öbölmenti állam – köztük a rivális Szaúd-Arábia és Omán – ajánlotta fel támogatását az Egyesült Államoknak.

Az amerikai diplomácia vezetője „nagyon bátorítónak” nevezte, hogy több közel-keleti és térségen kívüli ország katonai segítséget ajánlott fel az IÁ elleni harchoz. (Néhány napja 10 arab ország, köztük Egyiptom, Irak, Jordánia, Libanon és hat öbölmenti állam – köztük a rivális Szaúd-Arábia és Omán – ajánlotta fel támogatását az Egyesült Államoknak.) Kerry megismételte, hogy amerikai csapatok nem vesznek majd rész a szárazföldi harcokban… még nem.

Kerry egy korábbi kijelentésének ellentmondva úgy nyilatkozott, hogy az Egyesült Államok ugyanúgy hadban áll az IÁ-val. Ismételten megerősítette, hogy Washington nem kíván Damaszkusszal egyeztetni a szíriai területen az IÁ ellen végrehajtandó légicsapásokkal kapcsolatban…még jó hogy nem. Ugyan így állnak Iránnal, amit szintén szétbombáznának már.

Vasárnap Obama elrendelte a légerőnek, hogy amint a szír légierő lelő egy vadászgépüket Asszadot katonai erővel el kell távolítani és a légvédelmi rendszereiket le kell bombázni. Ez elég kemény. Ugye tudjuk, hogy Asszad hatalmát három éve próbálják megdönteni, eddig sikertelenül, de egy ilyen gép lelövéssel meg lenne rá az indok is.

McDonough elmondta, hogy Barack Obama elnök kedden fogadja majd új különmegbízottját, John Allen tábornokot, akinek feladata az IÁ elleni koalíció kiépítése. John Kerryt a kongresszus a jövő héten meg fogja hallgatni a témában. A kabinetfőnök a Fox News csatornának úgy nyilatkozott, elégedett azzal a haladással, amelyet a szíriai felkelők felfegyverzése (!) és kiképzése (!) kongresszusi jóváhagyásának ügyében sikerült elérni (vagyis Washington a terroristákat segíti). A törvényhozás a jövő héten szavaz a kérdésről.

Tegnap hallgattam a rádiót, hogy Magyarország gyakorlatilag elkezd készülni a háborúra. Az év végére konkrét haditervet fognak kidolgozni a NATO-val; fejlesztik a pápai bázist, úgy fegyvereket hoznak; hadgyakorlatokat is fognak tartani a NATO-val. S nagy hangsúlyt tesznek az ötös kiegészítésre, vagyis, amint megtámadnak egy NATO tagországot az mindegyik elleni támadásnak minősül. Ez a lényeg az egészben.

Itt Európában már nincs olyan, hogy Magyarország. EU van és NATO. Én így látom. Egymással szemben felsorakozó hadseregeket, tengelyeket, tömböket látok, akiket hadvezérek, hadurak irányítanak.
A világ ismét csatára készül. Mindig elmondják, hogy „soha többet háború”, aztán már tervezik a következőt. Így megy ez sajnos.


A franciák is csatlakoznak az Iszlám Állam elleni amerikai légicsapásokhoz




Bejegyezte: Hegedűs Áko

Bármilyen rakétavédelmi pajzson áthatolnának Putyin új fegyverei









Honnan ered az Oroszország elleni gyűlöletkeltés?



Az USA és az EU vezetői újabb szankciókkal sújtják Oroszországot és még tovább fenyegetőznek, s azzal szédítik a tömeget, hogy ők ugyan leemelnék a tiltásokat, de csakis akkor, ha a hónap végére Moszkva mutat valamit, ami a béke irányába vezet. Csak az a baj, hogy maga a Nyugat nem akarja folytani ezt a konstruktív politikát.

Ezt a Kremlben is látják és szomorúan tudomásul veszik, hogy az ukrajnai válságot kezelő határozatokat a Nyugat valamiért félredobja és mindenáron embargózni akar, mintha ez is lenne a cél. És sajnos igen.

Moszkva közölte, hogy ők viszonozni fogják ezt a lépést, nem hagyják annyiban. Ennek a levét Európa népei fogja meginni és már isszák is. 

Andrej Boriszov, Vlagyimir Putyin államfő gazdasági főtanácsadója elmondta, hogy már előkészítették az EU-ellenes választ, amely kiegészíti az élelmiszerek bevitelének egy évre szóló tilalmát. Vannak olyan kapcsolatok, amelyek esetén az európai államok jobban függenek Oroszországtól mint fordítva - fejtegette. Ezek közé tartozik az autók, mindenekelőtt a használt autók, illetve bizonyos ruhaneműk exportja. Az autók bevitelének tilalma szakértők szerint súlyosan érintheti a magyarországi autógyártó üzemeket.
A tanácsadó - még az EU-s lépések élesítése előtt - azt is elárulta, hogy a gazdasági minisztérium már összeállította az importtilalom alá eső termékek listáját. Dmitrij Medvegyev miniszterelnök korábban kilátásba helyezte az európai légitársaságok tranzitjáratainak kitiltását az orosz légtérből, amivel súlyos költségtöbblettel járó kerülőre kényszeríthetik a repülőgépeket. http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/kiuthetik_magyarorszagot_is_az_oroszok.586606.html
Tegnap Barroso a békéről, boldog jövőről, közösségről hablatyolt, de gyakorlatilag Brüsszel az ellenkező útra vezet minket, aminek a végén egy nagy szakadék tátong. Sajnos az irányítás a lehető legrosszabb kezekbe került és nem látok kiutat ebből csak a felkészülést.

Hatalmas az oroszellenség, de miből fakadhat? Honnan ered az Oroszország elleni gyűlöletkeltés?

Csak egy név és mindenre fény derül:  Zbignew Brzezinski az Új Világrend stratégája. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy ennek az embernek mekkora befolyással bír a nyugati elit körében. Olyannyira, hogy pl. Obama gyakran szóról szóra mondja ugyan azokat a gondolatmeneteket, amit korábban Brzezinski mondott egy interjú során.

Brzezinski hivatalosan már nem dolgozik Washingtonnak, de a háttérben még mindig ír és beszél a totális és megszállott oroszellenes gondolatairól, terveiről. Néha meginterjúvolják és ömlik belőle az orosz gyűlölet.

 Zbignew Brzezinski fiai szintén aktívan űzik a hidegháborús ügyleteket. Mark Svédországban nagykövet és a NATO csatlakozást egyengeti. Ennek eredménye, hogy a svédek is együttműködnek a hadgyakorlatokban és segítik a Nyugat terveit, habár nem tagok. A tavasszal, majd júniusban is volt több ezres létszámú hadgyakorlat a svédekkel és a norvégekkel. A másik fia, pedig a NATO-ban dolgozik.

Brzezinski apja is oroszellenes volt, de pontosan, hogy mi fűti őket ez a hangulat azt nem tudni, de nagyon erős, és Ő mint az Elit első stratégája a geopolitikájukat ennek rendelik alá és gyakorolják, s látjuk napjaink eseményeiből, hogy óriási mozgató ereje van ennek.

Bizonyára emlékeznek a Szíriát majdnem lebombázó tavalyi ügyre, aminek végül is Moszkva vetett gátat. Ma ugyan itt állunk, de már más a felállás, mert Moszkvát sikerült feketelistára tenni, névleg hiteltelenné tenni, izolálni, s így már nehezebben köp az Elit levesébe. Van egy olyan érzésem, hogy erről is van szó.

Most az USA és szövetségesei, ha minden igaz, elkezdik bombázni Szíria területét is, ami ugye Szíriának, Oroszországnak és Iránnak nem igazán tetszik és ha eldurvulnak a dolgok és ténylegesen ezek az országok úgy reagálnak, ahogy korábban ígérték, akkor nagy gáz lesz.
A káosz garantált. 

Csak képzeljük el: mindenki az érdekeiért fog harcolni, abból mi sül majd ki? Ugye nem hisszük, hogy a szövetségesek csak a terroristákat hajkurásszák. Lefognak csapni az Asszad állásaira is és Iránt is belerángatják. Iránt akarják valójában kiugrasztani, mert nagyon nem akartak az elmúlt évek során, pedig Izraelnek nagyon viszketett.

Itt egy előre megírt forgatókönyv szerint halad a dolog, amit néha kiigazítanak, de a fővonal az marad: mindenki behódoltatni az Új Világrendnek.

Oroszországot-Kínát is majd kiakarják ugrasztani valahogy. Már a feketelistázás folyamat beindult. A Nyugat sosem fog nyíltan agresszorként feltűnni. Mindig kitalál valamit tetteire. Ebből is látszik, milyen fontos a tömeg megvezetése, mert ha a tömeg nincs mögöttük, nem támogatjuk őket, akkor végük.

Én nem hiszek az emberiség magától való felébredésében. Az internet nem fogja elhozni a megváltást. Az emberek ugyan olyan zombik, mint régen. A média ugyan olyan hatalommal bír felettünk, s továbbra is meghatározza a történelmi tudatunkat.  

Bejegyezte: Hegedűs Ákos 


Az Egyesült Államok és szövetségesei hamarosan új háborút indít Szíriában és Irakban és még ki tudja hol




A cél valóban az ISIS megsemmisítése lenne? Miért beszélnek ismét Szíriáról? 
Barack Obama a ma esti 9/11-es beszédében a nemzethez fog szólni, hogy eladja neki és a világnak a következő közel-keleti háborúját, amit hivatalosan az ISIS iszlám állam ellen indítanak hamarosan.


 Tegnap Obama közölte a kongresszussal, hogy neki nem kell engedélyt kérnie a kongresszustól a katonai támadáshoz, mert a háború kérdésében saját maga dönthet, amihez -idézve tőle- "elég hatalommal rendelkezem"

Ezzel gyakorlatilag felrúgják az alkotmányuk idevonatkozó kikötéseit. Obamának immár cári hatalmat biztosított a háttérhatalom. Tavaly is megpróbálták ezt, de nem sikerült.


Az amerikai nép véleménye 180 fokot fordult.


 Tavaly a Szíria elleni támadást teljesen ellenezték és alig volt támogatója ennek a kampánynak, de az ISIS szörnyűségeinek mutogatásával egy év után ugyanazt a katonai lépést sokkal jobb színben tüntették fel. 

Most már jöhet a Szíria elleni támadás az ISIS bunkereinek bombázása, ami lehet, hogy Asszad katonai bázisainak bombázását jelenti majd. Szerintem ez az ISIS elleni akció csak ürügy.


Az egész Közel-Keletet maguknak akarja az Elit, hogy támaszpontokat létesítsenek az orosz-Kína elleni háborúra és ami nagyon fontos még és még mindig függőben ez pedig IRÁN meggyengítse, amivel Kínát szorongatnák meg és most már az oroszokat is.


Alig van kétségem afelől, hogy a mostani Szíria elleni  bombázó kampány a tavalyi frissített változata. 


Megdöntik Damaszkuszt, majd eztán Teheránt és így tovább.


A következő háború komolyabban eszkalálódhat a térségben és az oroszok is aggódnak, mert tudják, hogy miről is van szó, erről az orosz külügy is beszélt és elég nyíltan kimondták, hogy a Nyugat proxy háborút fog indítani.



Új stratégiai az Iszlám Állam ellen




OrientPress Hírügynökség (OPH):

Az elnök felhívja a figyelmet az akció szükségességére és egy dzsihádista ellenes koalíció felállítását kezdeményezi. Az amerikai közvéleményt felvillanyozták a közelmúlt eseményei, így a lakosság 76 szálaléka támogatja a katonai beavatkozásokat - áll a Telegraph mai cikkében.

Barack Obama amerikai elnök ma este nagy bejelentést tesz, ahol egy elhúzódó légi csapássorozat részleteit ismerteti Amerika és a világ polgáraival. A tervek szerint Irakban és Szíriában is beavatkozások várhatók.

Obama a Fehér Házból beszél majd, főműsoridős televíziós adásban azért, hogy a lehető legnagyobb közönség előtt jelentse be: újra aktív háborúba kezdenek a Közel-Keleten.

A szeptember 11-i megemlékezések előestéjén várhatóan elmondja, hogy az Iszlám Állam által uralt Szíria a terroristák melegágya, akik a jövőben komoly fenyegetést jelentenének az Egyesült Államokra.

Obama republikánus és demokrata vezetők előtt tegnap úgy nyilatkozott 'meg van a kellő felhatalmazása ahhoz, hogy megtegye a szükséges lépéseket'. Szenátusi források úgy nyilatkoztak, nem várják a Fehér Háztól, hogy a Kongresszussal szavaztassa meg a szíriai beavatkozás engedélyezését.
Az amerikai közvélemény helyesli a beavatkozást

Közvéleménykutatások azt mutatják, hogy a két amerikai újságíró lefejezése felvillanyozta a közvélekedést, és az amerikaiak 76 százaléka támogatja a további légi csapások indítását a dzsihádisták ellen.

Beszédében Obama várhatóan megismétli azon ígéretét is, hogy nem küld szárazföldi csapatokat sem Szíriába, sem Irakba. Szakértők arra hívták fel a figyelmet, hogy az IS elleni küzdelem évekig tarthat, s még akkor is folyhat, ha már Obama nem ül az elnöki székben (2017).

Új iraki vezetést sürget

Amerika új iraki vezetés alakítását szorgalmazza, a megosztó Nouri al-Maliki rezsim helyett, mely jelentős szunnita csoportokat idegenített el. A Fehér Ház részéről az új kormány alakítása egyfajta előkövetelés az Iszlám Állam elleni harc kiterjesztéséhez.

Az Egyesült Államok ugyanakkor továbbra is szövetségeseket keres a dzsihádista csoportok ellen. John Kerry külügyminiszter és Chuck Hagel, védelmi miniszter mindketten a Közel-Keleten tárgyalnak az Iszlám Állam elleni küzdelemről.

Törökország ugyanis aggodalommal figyeli a kurdok felfegyverzését, miközben Szaúd-Arábia attól nyugtalankodik, hogy nem vezet-e a szunnita dzsihádisták elleni harc ahhoz, hogy a saját területén élő szunniták is fegyvert fogjanak. Az is tisztázatlan marad, hogy a nyugati szövetségesek – Anglia, Ausztrália és Franciaország – felkérést kapnak-e a harchoz való csatlakozásra.

A mai beszéd épp egy évre követi a szíriai Assad-rezsim elleni beszédet, mikor 1400 ember lett kémiai fegyverek áldozata Damaszkusz környékén. Obama visszavonta a tervezett katonai csapásokat, mikor Assad beleegyezett az orosz közvetítéssel megkötött alkuba, miszerint megsemmisíti vegyi fegyvereit.

Egy évre rá Assad és Obama közös ellenséggel kerültek szembe az Iszlám Állam térnyerése kapcsán, mely már Anglia nagyságú területet és nyolc millió embert tart hatalmában. Az USA kizárta az Assaddal való együttműködést, csak a mérsékelt szíriai ellenzékkel lépne szövetségre a szárazföldi akciók során.

A kritikusok úgy vélik, Obama lépései megkéstek, azzal ugyanis, hogy Obama nem fegyverezte fel a szíriai felkelőket már korábban lehetővé tette az Iszlám Állam megerősödését, a hatalom megszerzését s hogy szinte ellenállás nélkül kaparintott meg óriási területeket.

OrientPress Hírügynökség (OPH)
Bejegyezte: Hegedűs Ákos




Tombol az ebola: egy nap, kétszáz halott Nyugat-Afrikában











Két orosz stratégiai bombázó ismét egy nukleáris rakétacsapást gyakorolt az Egyesült Államok ellen.



Az érdekesség az, hogy ez a cím a Putyinék RT oldalán is így található, habár nem erősítették meg a történteket, de nem is tagadták, hanem egy eredeti oldalon olvasottakra hivatkozva magyaráznak, ami itt található: http://freebeacon.com/national-security/russian-strategic-bombers-near-canada-practice-cruise-missile-strikes-on-us/.

Korábbi bizonyított eseteket is felhoznak, amik szintén idén történtek és erről írtam is korábban. Úgy körülbelül 16 incidensre van példa, s mindegyik esetben az amerikai gépek a betolakodókat kikísérték a területről.

A múltheti legutóbbit nagyon nem említik meg az amerikai hivatalok, mert végül a bombázók nem repültek be Amerika fölé, csak a Grönland körül repkedtek, de ez az elemzőknek szemet szúrt, mert a Tu-95 Medve indító dobozzal volt felszerelve.

A bombázók az elemzők szerint a Labrador-tenger felett kilőttek hat AS-15 nukleárisan felszerelhető rakétát, amiknek a hatótávolsága 1800 mérföld. Innen könnyen elérhető lenne Ottawa, New York, Washington, de Georgiában található bázis már nem.
A cikkben pár esetet hoznak fel példaként.

Az Egyesült Államok tábornokai aggodalmuknak adnak hangot a növekvő és egyre gyakoribb nukleáris hadgyakorlat miatt, amire most szeptember közepén is sor fog kerülni Oroszország déli részein.

Az oroszok jelenleg is hadgyakorlatoznak a NATO-val szemközt a balti-tengernél. Aztán most a NATO Ukrajnába is készül az éves hadgyakorlatra, ami szintén mostanában kezdődik.

Amit még fontos megemlíteni, hogy az orosz védelmi miniszter bejelentette nemrég, hogy a katonai doktrínát át fogják írni, amibe majd benne foglaltatik a „megelőző nukleáris csapás” jelszava. A 2010-es változatban csak arról van szó, hogy bevethetnek nukleáris fegyvereket a pl. NATO bázisok ellen.

Szóval ezek elég komoly fejlemények gyermekeim.












Magyarország is részt vesz az Oroszország elleni offenzív lépésekben



Mi a faszt keresünk mi e terrorista hálózatban , ha a cionista félzsidó vezetőinket küldenénk e háborúba , még meg is érteném , had pusztúljanak hazánk kirablói !!!
De homokért cionista terror értékekért miért harcol a magyar katona talán kurva a hadügyminiszter anyukája , és elrendelték a katonáknak , hogy nap szíta homokot szerezzenek be , mert csak erre gerjed az öreg kurva !!!!





Az alábbiakat a neten találtam, pár dologgal kiegészítettem: 


A mostani NATO csúcstalálkozón elfogadott ultimátummal gyakorlatilag hadat üzentek Oroszországnak és sajnos Hazánk szintén érintett ebben a háborús készülődésben.

A médiacsenden időnként átjutó hírekből tudni lehet, hogy az Orbán-kormány aktívan részt vesz nem csak az illegitim ukrán kormány fegyverzésében, de az Oroszország elleni háborús készülődésben is.

 Az ukrán válságra válaszként létrehozandó gyorsreagálású NATO-erő parancsnokságán biztosan lesznek magyar katonák - mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter szeptember 7-én, hétfő reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában...

A NATO walesi csúcsértekezletén egy új gyorsreagálású alakulat létrehozásáról született megállapodás... Hende Csaba a rádióban elmondta: "a több ezer fős többnemzeti összhaderőnemi alakulat a döntéstől 2-5 napon belül mozgósítható lesz... A lengyelországi parancsnokságon biztosan lesznek magyar katonák, a többit meglátjuk” - mondta a tárcavezető...

Hende Csaba: "A múlt heti NATO-csúcson Magyarország a pápai bázisrepülőtér fejlesztését is vállalta... Erre mintegy 20 milliárd forintot fordítanak majd... Számos hadgyakorlaton vesznek részt a magyar katonák, a Baltikumba két-két és fél hónapra küldenek egy lövészszázadot..."

Egyértelműen nem szokványos hadgyakorlatokról van szó, hanem háborús készülődésről, amit a NATO-vezetők által kiadott ultimátum, és az Oroszország elleni újabb szankciók bevezetése csak alátámaszt...

Tegnap hivatalosan jóváhagyták az Oroszország elleni újabb embargót, habár még annak életbeléptetésével várnak egy kicsit!

Az EU a Rosznyefty, a Gazprom Nyefty és a Transznyefty vállaltot veszi fel a szankciós listára... A hírt a Reuters jelenti, hivatkozva az EU-forrásra... Azt is közli, hogy az EU-szankciók nagy orosz állami tulajdonú vállalatokat is érintik... Korábban az Európai Bizottság (EB) megerősítette, hogy ma kerülhet jóváhagyásra a bővített szankciós lista... Ezek érinthetik az energetikai vállalatokat, valamint további 20 orosz és ukrán tisztviselőt, akik nem léphetnek be az Európai Unióba, és akiknek eszközeit is be kell fagyasztani.

Közben a NATO térségünkben folytatott provokációjára és háborús készülődésére válaszként az orosz Balti Flotta egységei hadgyakorlatot kezdtek a Kalinyingrád enklávé területén!

 Russia: See Baltic Fleet storm beach in massive military drills


 A Balti Flotta partraszálló gyakorlatában a flotta 10 hajója, a haditengerészet légierőihez tartozó vadászgépek és helikopterek, a parti őrség több mint 70 egysége, műszaki támogató alakulatok és mintegy 700 katona vesz részt...

A gyakorlat fő eleme a Balti-tengerről végrehajtott partraszállás a Kalinyingrád régióban... A haditengerészet alakulatai partraszállító hajókon érkeznek a területre, amihez a flotta egy taktikai csoportja tűztámogatást biztosít... A partraszálló alakulatok mintegy 20 páncélozott csapatszállító járművel haladnak tovább, amihez Mi-24 helikopterek is támogatást adnak.

Ez meg itt már Németország Bavaria területe a napokban. A NATO fenyegeti az oroszokat.



Szeptember 5-én a Walesben tartott csúcstalálkozót követően pedig a NATO 
területi követelésekkel lépett fel Oroszországgal szemben... A NATO-csúcs előtt több NATO tagállam is csapatokat küldött Ukrajnába, köztük hazánk is...
Forrás: ITT

A NATO értekezlet határozata szerint Oroszországnak vissza kell adni a Krím-félszigetet, miközben jól tudják, hogy ez a felhívás  TELJESÍTHETETLEN!

 A NATO csúcs közös nyilatkozata többek közt a következőt tartalmazza: 
Oroszország semmisítse meg a Krím önhatalmú elcsatolását, hagyjon fel a kelet-ukrajnai szakadárok támogatásával, az Ukrajna területén végrehajtott mindenfajta egyoldalú katonai akció, vagy felforgató cselekmény a nemzetközi jog kirívó megsértésének tekintendő…”

Ez az ultimátum gyakorlatilag teljesíthetetlen!

Oroszország nyilvánvalóan nem fogja visszacsatolni a Krímet Ukrajnához... és persze, az sem várható el, hogy a dél- kelet-ukrajnai oroszokat magára hagyja. Nem kell nagy észlénynek lenni ahhoz - és már csak a vak nem látja -  hogy az USA össze akarja ugrasztani Európát Oroszországgal.
Ez egy sokszorosan esztelen cél!

- Esztelen, mert a NATO charta 5. cikkelye szerint a tagoknak megtámadás esetén fegyveresen be kell lépni a háborúba… 

- Esztelen, mert egy ilyen háború semmi időn belül nukleárissá változhat, amit nem csak nem lehet megnyerni, de az emberiség kipusztulásához vezethet…

- Esztelen, mert ezt Washington is tudja, de valami megmagyarázhatatlan és egyelőre kifürkészhetetlen okból kifolyólag mégis ezt akarja…

- És a legesztelenebb dolog, hogy az európai vezetők ezzel szorosan együttműködnek...

Már most súlyos háború zajlik a szomszédos országban, és a Magyar közvélemény számára a helyzetet szokás szerint politikai elfogultságok szájíze szerint tálalják. Nagyon kevés ember lehet, aki valóban tudja, hogy mi és miért történik. Sok jövendölésben és jóslatban is benne van, hogy jön egy nagy háború, amibe belerángatnak minket.

Idézet a nyirkai jóslatból:
Magyar Magyart gyilkol, de a bika hátáról is ide lőnek a hét teve miatt… A nép fele elpusztul…”



A nagyhatalmak már rég háborúban állnak, gazdasági kényszert alkalmaznak, zajlik az informális hadviselés, politikailag és retorikában is. Putyin láthatóan sodródik az eseményekkel. A nyugat által alkotott problémákra próbál minél visszafogottabban reagálni, de természetesen az Orosz érdekek figyelembevételével. Sajnos akkor is, ha ez majd háborút jelen... És miközben a világ egyre közelebb kerül az utolsó (nukleáris) világháborúhoz… 
Bejegyezte: Hegedűs Ákos




Oroszország stratégiai nukleáris hadereje hadgyakorlatot jelentett be egy nappal a NATO csúcs megkezdte előtt.




Az orosz stratégiai nukleáris fegyverekért felelős haderő 4000 katonát magába foglaló kiterjedt hadgyakorlatot fog tartani ebben a hónapban Oroszország dél-közép Altai katonai körzetében, miközben a NATO tagok szövik a háborús terveket.


Az orosz védelmi miniszer szerdán elmondta, hogy a hadgyakorlaton soha nem látott módon mozgósítják a légierőt.


A belejtés egy nappal a NATO-csúcs előtt történt.


Read more: http://voiceofrussia.com/uk/news/2014_09_03/Russia-announces-major-strategic-nuclear-arsenal-defence-exercise-8847/ (VOR, Reuters) 

Russia announces major exercises ahead of NATO summit


Bejegyezte: Hegedűs Ákos 


Oroszország megváltoztatja katonai doktrínáját a NATO-val szemben.



Popov Mihail, a Kreml tanácsadója hétfőn elmondta, hogy a romló kapcsolat az Egyesült Államokkal és a nyugati szövetségesekkel jól tükrözi a most zajló kelet-európai helyzet és az odavezényelt friss katonai jelenlét, így Oroszország célja megváltoztatni a katonai doktrínát.


A NATO a héten bejelentette, hogy több ezer főből álló gyorsreagálású hadtestet küldenek Lengyelországba és a BALTIKUMBA, s habár hivatalosan nem nevezték meg, hogy Oroszország ellen készülődnek, a lépés egyértelmű.

Ukrán csapatok közben harcolnak a lázadókkal.

Az ukrán védelmi miniszter nagy háborúról beszélt és hogy az oroszok megindultak Európa ellen.

Az orosz Nemzetbiztonság Tanács embere a RIA orosz hírügynökségének elmondta, hogy a NATO csak súlyosbítja a feszültséget Oroszországgal.

A NATO tagországok katonai infrastruktúrája egyre közelebb helyezkednek az orosz határhoz és azok bűvölnek.” Ez Oroszország számára a legfontosabb külső fenyegetés –mondta Popov.


Részleteket nem árult el a katonai magatartásuk megváltoztatásáról, ami majd az év végén lesz olvasható, ami majd magába foglalja a sarkvidékek körüli problémát is.

 A sarkkörön hatalmas nyersanyaglelőhelyek találhatóak, de vajon kié lesz, mert a területek felosztásában nem nagyon tudnak megegyezni. Az emberiség történelemben az ilyen megegyezések sosem jártak sikerrel. A háború garantált, s főleg, hogy Kali-yuga van.
Bejegyezte: Hegedűs Ákos 






USA, Nyugat, Kína, Oroszország egy kutya.....





Amit most nézünk az egy mozi, aminek a címe "A harmadik világháború".
Gyakorlatilag felsorakoznak a harc résztvevői a következő jelenethez. Minden résztvevőnek megvan adva, hogy mit hogyan játszon le, mire mit reagáljon.
Nem osztom azt a véleményt, hogy Putyin illetve az Ő világa lenne az igazság, habár most úgy tűnik fel mint az igazság harcosa; a tökéletes stratéga; az erős és okos vezető, s nekem is szimpatikus ez a kép, de világszeméletem azt diktálja, hogy tartsak távolságot a képtől, nézzem távolabbról az egészet. Ön is tegyen így, kedves olvasó!
Hitem szerint a világot egy démonikus entitás uralja és a kormányok, politikusok valahogyan Ezt az entitást szolgálja tudatosan, vagy tudatlanul.

Ha Oroszországot nézem, oké, nagyon rendesek, hogy az igazságot hirdetik és jól megmondják a magukét a Nyugatnak, de bizonyos kérdésekben bosszantóan nagy a hallgatás. Csak egy példát említsek: a holdra szállásos dolog, ill. a holdra való utazás témája, ami hitem szerint nem lehetséges.

A minap is bejelentették ugyan olyan hazugságot, amit a nyugat szajkózott korábban, hogy 2020-ra, vagy mikorra, embert küldenek a holdra. S tudom, hogy ez hazugság, tudják, hogy a jenkik sem voltak fent az űrben olyan messze, s mégsem piszkálják meg ezt a témát a Putyin TV-ben. Azt lehetne gondolni, hogy azért nem pedzegetik a témát, mert ezzel magukat is kompromittálnák, de szerintem nem erről van szó.

Szóval számomra az új orosz világ is a tudatlanság őrzője egy szinten IGAZSÁG felirattal. Ez így viszont sokkal mocskosabb ügy....

Sokat hallunk az Illuminati hatalomról, de tudjuk-e, hogy a keleti tengelynek is ugyanúgy van saját Illuminati sátánista rendszere? Van az oroszoknak, kínaiaknak és van külön a japánoknak is egy. 

Habár ezek külön-külön működnek, néhol tudatosan vagy tudatlanul átfedik egymást a nyugati Illuminatival, de valahol magasabb szinten, legfelül a kettő teljesen egy. Arról a lehetőségről se feledkezzünk meg, hogy az oldalak megkülönbözhetnek egymással, annak ellenére, hogy egy ügyön dolgoznak.

Oroszországot is ugyan az a háttérhatalom irányítja, csak más feladattal, azzal a látszattal, hogy a Nyugat és Kelet ellenpólusuk, ami csak annyira igaz és csak addig, amíg a kettő ki nem oltja egymás egy pusztító háborúban.

Mert ez a terv.

Utána jöhet a káoszból a Rend végre.

A Háttérerő akarja, hogy az oroszok legyenek a jófiúk, hogy a világ mögéjük állva támogassák az oroszok háborúját, s istenként éltessék rakétáit. A legfőbb Elit számára teljesen mindegy, hogyan és ki az eszköz, ki a jó és ki a rossz, mert a végeredmény a lényeg: az Új Világrend

Hiszem, hogy rend lesz és tényleg lesz rend a káosz után, de persze nem úgy ahogyan az Elit gondolja, mert nem lesz Lucifer világa. Aranykor lesz utána....ez pedig a legfőbb terv annak az entitásnak, ami a gonosz felett áll, mert a gonosz entitás/Illuminati csoportok is csak eszközök.

Kiábrándító lehet, de sajnos a keleti rendszer az orosz-világ is és a sárga világ is démonikus rendszert működtet: halomra ölik az ártatlan állatokat, akik gyakorlatilag a lakosságot képezik, csak a testüket több szőr ill. toll díszíti. Sok különbség nincs. Az állatok is ugyanolyan lelkek, élőlények, akiket védelmezni kellene, s nem lemészárolni.

Sokan nem értik, s valami trükkös választ akarnak arra, hogy miért vannak háborúk, s a válasz ez: mert az anyatermészet így vág vissza az állatmészárlásért. Az állatmészárlás a legnagyobb bűn, amiért az emberiségnek csúnyán meg kell fizetnie, ha nem hagy fel vele és nem teszi jóvá!!!!

A világ hamis és képmutató módon akar gondoskodni bolygónk jólétéről, de hogyan tudna jót tenni a Bolygó világával, létével, ha nem tudja egyáltalán, hogy mi a jó és egyáltalán mi a rossz, mert ha nem tudja, hogy az első és legrosszabb az állatmészárlás, akkor hogyan is tudna jót tenni. Tehát gond van az alapokkal. S ha gond van az alapokkal? Mi lesz az apróságokkal.

Az emberiség nagy része, politikusok, még az Illuminati sem érti, hogy milyen erők mozgatják. Miért gonoszak és stb.

Szóval nem hiszek az emberiség lassú, megértés útján történő változásába. Gyorsat remélek, ami nem feltétlenül lesz élvezetes.

A politikus, az Elit tagjai és egyéb befolyásos ember döntései, gondolatai, reakciói mind a Legfelsőbb akaratát teljesíti. Az emberi akarat, döntések...mind eszközök. Nem valódi tényezők, tehát az emberi akarat úgy teljesülhet be csak, ha azt a Legfelsőbb úgy akarja és ha úgy akarja, hogy azok a bizonyos gombok meglegyenek nyomva, akkor azt semmilyen emberi tényező nem tudja megakadályozni és ez fordítva is igaz.

Gondban van a világ. Senkiben sem lehet bízni. Főleg nem a politikusodban...mind játszanak, mind eszköz, és renkívöl bűnös személyekről van szó. Bűnösebb, mint én vagy Ön. Fenntartásokkal kell járni ebben a világban. A gonosz oda is beférkőzött, ahová nem is gondolnád.
Bejegyezte: Hegedűs Ákos




Minket is megfenyegetett a Nyugat kreálta ISIS az új hollywoodi videóban. + a 4 perces videó



Az alábbiakat az MTI hozta le, s én csak annyit fűznék a témához, hogy vegyük figyelembe azt, hogy a nemrégiben történt terrortámadás egy hamis zászlós akció volt, azaz megvolt rendezve. Erre elég sok a bizonyíték, amik nevetségesen hasonlítanak a korábbi terrortámadások alakalmával is megfigyelt jelenségekre, mint az ott felejtett útlevél és az egy időben zajlott anti-terrorista hadgyakorlat. 
Aki benne van a témában az bizonyára értesült a körülményekről. Az, amit a legújabb terrortámadás is szolgált az pedig nem más egyes kutatók szerint is, mint az Új VilágRend, amit a káoszból hoznának létre. Érdemes Devid Icke videóját is megnézni.

Nekem van egy másik elképzelésem, hogy elsőként mire volt jó az Illuminatinak a párizsi akciója, mire jó hogy a kis kerületeinkben hazafelé ott látjuk a fegyveres katonákat. A Nyugat Illuminati a káosz ura. Káoszt akarnak és félelmet, ezáltal meggyengítik az embert és ebből a kiszabadult félelemenergiából táplálkozik ez a háttérhatalom, ebből merít erőt!!!!! A Félelemnek van energiája, amit a gonosz ki tud nyerni a térből. 

Gyakorlatilag a háttérhatalom indított háborút Európa lakossága ellen, amit az ISIS proxy harcosaival teljesít ki majd. 


"A Nyugat Illuminati által létrehozott Iszlám Állam legújabb, négyperces videóját hollywoodi stílusban narrálják. Fenyegetik a terroristák elleni nemzetközi koalícióban részt vevő államokat, gúnyolják az amerikai hadsereget, és felszólítják a világ muzulmánjai, hogy egyesüljenek a fekete zászló alatt.

Az Iszlám Állam által közzétett felvételen Magyarországot is fenyegeti a terrorszervezet, amely a "ördögi koalíció" tagjaként az iszlám ellen harcol. A videó kigúnyolja Amerikát, amiért az Afganisztánban és Irakban végrehajtott katonai műveletekben résztvevő alakulataik "demoralizáltak" a közel-keleti kudarcaik miatt. A videó rengeteg adatot is közöl arról, hogy 6500 katona lesz éves szinten öngyilkos az Egyesült Államokban.

"Amerika, azt állítod, hogy a tiéd a történelem legnagyobb hadserege. Ugyan van elég embered és fegyvered, de a katonáidnak nincs elég akaratereje és nem elég elszántak, mióta vereséget szenvedtek Afganisztánban és Irakban"- hangzik el a videóban.

A propaganda videóban megpróbálják megfélemlíteni az Iszlám Állam ellen harcoló koalíció katonáit.

A propaganda-videó azt is részletezi, hogy milyen elképesztő mértékű pénzébe kerül Amerikának az iszlám elleni harc.

A négy perces videóklippet tegnap tették közzé. A képeken 60 nemzet zászlaja látható, köztük Magyarországé is, amely az Iszlám Állam elleni globális koalíciót alkotja. Külön kiemelik a Szíriában aktívan tevékenykedő orosz-iráni-török koalíciót. 

"A hitetlenek miatt ismét egyesülünk, hogy harcoljuk az igazságért. A számbeli fölényetek csak a hitet növelik bennünk" - fogalmaznak.

"Számoljuk a zászlóitokat, amely ha eléri a 80-at, akkor - ahogyan a próféta is megmondta - a háború lángjai végül elégetnek benneteket a halál dobjain"
- vallják meg hitüket a terroristák.

A rendkívül jól animált és professzionális módon elkészített videó alatt egy Hollywood-stílusú hang azt üzeni: "A legfrissebb híreket, képeket és videókat közöljük a legaktuálisabb eseményekről".


A propaganda célokra, toborzásra és a szövetségesek keresését célul kitűző videó a kalifátus történetét, megalakulását és terjeszkedését magasztalja. Megemlítik, hogy a kalifátus területe már meghaladja Nagy-Britanniáét, és mintegy nyolcszorosa Belgiuménak."






Washingtonban készülnének a harmadik világháborúra?



Az amerikai katonai hírszerzési komplexum belevetette magát a harmadik világháborúra való szisztematikus felkészülésébe. 
A Pentagon aggodalmában, látva, hogy egy katonai konfliktus Kínával és/vagy Oroszországgal lassan elkerülhetetlen, taktikai és stratégiai terveket sző.
A csütörtöki három kongresszusi meghallgatás pontosan ezt tanúsítja. A fegyveres erők tanácsa hosszan beszélt a cyber hadviselésről, azután a fegyveres erők főtanácsa megvitatta a jelenlegi haderejük méretét és ütőképességét, aztán áttértek az amerikai nukleáris fegyverek modernizálására.
A megalgatás alatt nem beszélt senki a konkrét háborúról, hogy ki ellen készülnének és arról sem, hogy egy ilyen katonai konfliktus mit jelentene a Föld lakosságára nézve, tehát gyakorlatilag a harmadik világháborút vitatták meg rutinszerűen.
Az Egyesült Államok háborúja Kínával és/vagy Oroszországgal már természetesen adott dolognak látszott és a jelenlévők, a szenátorok és képviselők mindkét oldala csak azon volt, hogy a legjobb módon szerepelhessenek egy ilyen konfliktusban, megtartva főlényes helyzetüket. 
Mindegyik megalgatás azt sugalmazta a szemtanúk számára, hogy az Egyesült Államok egy nagy háborúba kerülhet egy másik nagyhatalommal (nem volt megnevezve semelyik ország) viszonylag rövid időn belül, tehát nem évtizedben gondolkodtak hanem pár éves időintervallumon belüli megvalósításokat latolgattak.

Kijelentették, hogy a legnagyobb veszélyt ma nem a terrorizmus jelenti, hanem bizonyos nemzetállamok.

Az egyik jelenlévő Dr. Peter Singer Washington stratégája reprezentációjának címe nem volt más, mint „A harmadik világháború leckéje”. Ebben lehetségesnek írta le egy olyan háborút, amit csak a filmeken láthattunk eddig.
Arról nem esett szó, hogy meg is kellene nyerni ezt a háborút. Csak arról beszéltek, hogy milyen technológiák állnak rendelkezésre, milyen emberi erőforrások állnak készen, hogy fölénybe kerüljön az amerikai hadsereg.
Az is érdekes volt, hogy a pártok általában különböző véleményt képviselnek, de ezen az eseményen alapvetően mindenki egyetértett azzal, hogy fel kell készülni a következő világháborúra.

Az eredeti cikket az egyik jelenlévő Patrick Martin írta a www.wsws.org oldalon, én csak a lényeget emeltem ki abból.
Bejegyezte: Hegedűs Ákos




Az amerikai rakétarendszerek kiépítésére válaszolva Oroszország is fejleszti csapásmérő fegyvereit, amikkel majd bármiféle pajzson keresztülhatolhatnak



Az Egyesült Államok megpróbálja „hatástalanítani Oroszország nukleáris erejét” azzal, hogy továbbra is folytatja a rakétarendszerek kiépítését Európában. 

Irán és Észak-Korea fenyegetésével való riogatás csak fedősztori”

Putyin megígérte, hogy Oroszország is fejleszti a csapásmérő fegyvereket, amikkel „áthatolhatnak bármilyen rakétavédelmi rendszeren”. Ezeket a szavakat Putyin mondta Sociban egy katonai konferencián. 

Keményhang ez. Putyin már tudja, hogy az összecsapás elkerülhetetlen.

Egyéretlműen romlik az USA és a Kelet közötti hangulat. nem csak Oroszországgal, de Kínával is megromlott a kapcsolat a nemrégiben lezajlott incidens miatt, amikor is egy amerikai hadihalyó kínai vizekre "tévedt". egyéretlműen provokációról van szó és egyben üzenetről is. Kína is megüzente, hogy ha úgy áll a dolog, ők nem félnek a háborútól. 

Washingtonban egyre hangosabb az a vélemény, hogy Oroszország rettenetes veszélyt jelent és lépni kell, mert az orosz rakéták elfogják pusztítani az államokat. Nagyon hangosan ötik a harci dobot és egyre nő az orosz-fóbia és ennek nem lesz jó vége, drágaságaim.

Az is kemény tény, hogy Szíruiába egyre több harci eszköz áramlik külömböző helyekről, gondolok itt oroszországra és az USA-ra. Mindkét fél más ellen harcol, gyakorlatiilag pont az folyik, amit nagyon nem akarnak beismrni, hogy proxy-háború zajlik, ami persze meg fog változni közvetlen háborúra, legalábbis az esély ehhez napról-napra nő.

A Pentagon amerikai katonákat küldött Szírába, nade még többet akarnak az ötvenen kívül. Ezt Carter mondta a minap. Putyin nemrég még 4000 katonát rendelt Szíriába, hogy jól segbe rúgja a CIA/ISIS-t.

Ez már háború és szélesedni fog.

Nem UFO, hanem az amerikai haditengerészet tökéletesen időzített ballisztikus rakétája világította be Kalifornia egét, hogy mindnki tanúja legyen ezen látványosságnak. Azóta sok a találgatás, hogy miért és kinek. Mit jelent? Mi az üzenet? Egyesek szerinnt Kína felé küldték az üzenetet, hogy ők is készen állnak a háborúra. Az biztos: úgy akarták, hogy a rakéta fellövés nagy látványosság legyen és beszéljenek róla az emberek.


Bejegyezte: Hegedűs Ákos






A Pentagon szárazföldi csapatokat akar küldeni Szíriába. Kína ellen vonult egy amerikai romboló. Hadüzenet és provokálás.




Úgy néz ki, hogy amerikai szárazföldi csapatokat küldenek a közel-keleti háborús arénába, mert az orosz légicsapások túlságosan is hatékonyak voltak, s lassan az ISIS/CIA terroristáknak befellegzett, szóval el kell nekik a segítség...

 Itt a cikk
:http://www.nbcnews.com/news/us-news/sec-carter-direct-u-s-action-ground-iraq-syria-n452131

Azt mondják, hogy az ISIS terroristák ellen vonulnak, de mi ezt tudjuk, hogy kamu, hiszen azok a saját katonáik. Fojtatni akarják azt, amit az oroszok most épp szétvernek. Ha a Közel-Keletet elvesztik a kelet javára, azzal bukik az ÚjVilágrendes baromságuk. Gyorsan akarnak cselekedni, s nem jószándékból...


 Mérsékelt iszlamisták megsegítéséről beszélnek, de ez csak játék a szavakkal.Ezzel csak a hülyéket verhetik át, akik bedőlnek a nyugati maszlagnak.

Ha katonák valóban ott lesznek, akkor elkerülhetetlen, hogy összeütközzenek a külön véleményt képviselő -szintén nagy haderőt magáénak tudó- nagyhatalommal...


Oroszországgal nem akarnak békét, amíg külön úton jár, s nem akarnak békét Kínával sem. 


Tegnap egy amerikai rombolót küldtek be kínai felségterületre. Ez a lépés egyértelmű hadüzenet és Peking vette és meg is mondta, hogy nem fél ha háborúba kell lépni az Egyesült Államok ellen.


A helyzet sokkal súlyosabb mint azt gondoljuk, vagy mutatják nekünk.



Kína és az Egyesült Államok között elkerülhetetlen a háború, ha Washington továbbra is korlátozni próbálja Peking területi ambícióit a Dél-kínai tengeren. Erre figyelmeztetett egy kínai lap.
"Kínának bele kell törődnie, hogy konfliktus törhet ki közte és az Egyesült Államok között" - írta a pekingi vezetés szócsövének számító Global Times című lap.
A kínai fegyveres és légierők első ízben támadó és nem csak védelmi feladatokat is kaphatnak, amelynek nyomán megnőhet egy véletlen konfliktus lehetősége.

Erre utal a kínai állami tanács egyik dokumentuma, amely szerint az ország "súlyos és összetett biztonsági fenyegetésekkel néz szembe".

Az USS Lassen átlépte azt a 12 tengeri mérföldes határt, amelyen belül Kína saját felségvizeinek tekinti a területet. 


Peking határozott tiltakozását és “nagyfokú elégedetlenségét” fejezi ki, amiért az Egyesült Államok haditengerészete járőrtevékenységét kiterjesztve megközelítette “a kínai Nansa-szigetek Csubi zátonyát a Dél-kínai-tengeren” – hangoztatta a külügyminisztérium szóvivője keddi közleményében.
“Azt tanácsoljuk az amerikai félnek, hogy kétszer is gondolja meg, mielőtt cselekszik” – fogalmazott.
“Washington lépése fenyegeti Kína szuverenitását és biztonsági érdekeit, veszélyezteti a zátonyon tartózkodó kínai személyek és az ott található létesítmények biztonságát, valamint sérti a régió békéjét és biztonságát” – állapította meg a külügyi szóvivő.
A Hszinhua hírügynökség friss kommentárjában “otrombán provokatív” lépésnek nevezte az akciót, amellyel megsértette Hszi Csin-ping kínai államelnök és Barack Obama amerikai elnök a közelmúltban Washingtonban megerősített elkötelezettségét az egymás kölcsönös tiszteletére alapuló, konfrontáció- és konfliktusmentes együttműködésre.
Ezek után a térségi feszültségek súlyosbodására lehet számítani, írja Trebitsch Péter Pekingből.


Vang Ji külügyminiszter pedig a történtekre reagálva arra figyelmeztette Washingtont, hogy ne cselekedjen meggondolatlanul és “a semmiből ne idézzen elő bajt” a Dél-Kínai-tengeren. 
Nemzetközi sajtójelentések szerint az Egyesült Államok haditengerészete a Fehér Ház jóváhagyásával irányított rakétákkal felszerelt rombolót vezényelt vitatott hovatartozású szigetekhez (közismertebb nevükön Spratly-szigetekhez) tartozó, mesterségesen feltöltött zátonyok közelébe.
Washington nem fogadja el Kína szuverenitását e területek felett, és nem ismeri el azt a kínai álláspontot, hogy a zátonyok mesterséges feltöltésével a szárazföld “sziget” státust nyert.
A közleményben egyúttal kormánya nevében felszólítja az Egyesült Államokat, hogy “azonnal tegye jóvá hibás cselekedetét”.
Forrás: VS.hu / Magyartudat.com
Kína nem akar lövöldözésbe keveredni a Nyugattal, mert Ő pénzügyi háborút vívna inkább, amit már el is kezdett Oroszország oldalán, de én úgy látom, hogy a Nyugat nem fog tudni megülni a seggén...

Mindeközben a NATO erősít a Pireneusi-félszigeten 


NATO's Show of Force







Ez lenne az armageddoni csata előestéje?


Az oroszok vezette terror elleni háború, amely során elpusztítanák az Iszlám Államot egyszer és mindenkorra, igen hatékonynak bizonyul. Ez onnan látszik, hogy a Nyugat és szövetséges kormányok egyre csak szapulják Putyin közbelépését. 

A Telegraph.uk oldalán olvastam, hogy Törökország Katar és Szaúd-Arábia teljesen kivannak akadva, mert most al-Asszad megbuktatásának terve csehül áll és nagy valószínűséggel ezt nem fogják hagyni és már tervezik, hogy az Asszad-ellenes erőknek még több katonai segítséget küldenek.


Riad annak sem örül, hogy az ősi ellensége Irán is belép ebbe az arénába. De igazából Londonban főleg és Washingtonban nem örülnek Putyin bombáink.


Hatalmas infó. háború folyik a médiában, hogy ki mennyire hatékony és béna. Én magam csak figyelem az eseményeket, de az a meglátásom, hogy az orosz-kínai-perzsa-iraki koalíció tényleg az, aminek mondják és tényleg felakarják számolni az ISIS-t, s nem csak azt, hanem az egész NWO rendszert ki akarják iktatni. 


Az orosz közbeavatkozás valós, nem olyan, amilyet a Nyugat csinált, hogy vagy sehol nem csinált semmit vagy ha csinált, akkor Asszad erőit bombázták, vagy kórházakat és egyéb szír infrastruktúrát zúztak porig.


Nem hiszem, hogy nagyot tévednék ha azt mondanám, hogy kitört a harmadik világháború. Jó lenne ha tévednék.


Az Illuminat totál ki van akadva, azt elhiszem. A keleti tengely erősnek érzi magát. A keleti tengelyt is úgy gondolom, hogy az Illuminati irányítja, csak a másik oldalról, más színben, más jelzésben, de a cél ugyan az...


A Nato nagyon belelendül




Oroszország megkezdte a háborút a London/Washington által létrehozott terrorszervezetek ellen.



Oroszország a jelek szerint légicsapásokat kezdett Szíriában - jelentette az AP és a Reuters hírügynökség.
Az orosz hadsereg a nyugat-szíriai Homsz város közelében lévő célpontokat támadott - közölte szerdán egy neve elhallgatását kérve nyilatkozó amerikai illetékes a Reuters szerint.
A tisztségviselő arról számolt be, hogy Moszkva egy órával a légitámadás megindítása előtt értesítette Washingtont, további részleteket azonban nem árult el. Az AP is azt írta egy amerikai védelmi tisztségviselőre hivatkozva, hogy Moszkva légicsapásokat indított Szíriában.   
A közel-keleti és a közép-ázsiai térségért felelős amerikai Középső Parancsnokság (CENTCOM) egyelőre nem kommentálta az orosz légicsapásokról szóló hírt,de minden bizonnyal mostanra szívják a fogukat.
Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán arra kérte a törvényhozás felsőházát, hogy járuljon hozzá a hadsereg külföldön történő bevetéséhez, aminek a Szövetségi Tanács eleget is tett. Az indítványt a 168 tagú felsőházban 162 szenátor támogatta. 
A hírügynökségi jelentésekből nem derül ki, hogy melyik országra vonatkozik a döntés, de feltehetőleg Szíriáról van szó, ahol Oroszország éppen katonai jelenlétének bővítésén fáradozik. 
Hétfőn az orosz elnök az ENSZ-közgyűlésről tudósító újságíróknak azt mondta, nem zárja ki, hogy orosz harci gépek légicsapásokat hajtsanak végre Szíriában, támogatást nyújtva a Bassár el-Aszad elnökkel szövetséges hadseregnek az Iszlám Állam szervezetével szemben, amit jól tudunk, hogy a Nyugat pénzeli és fegyverzi fel. A Nyugat nem is igazán az ISIS ellen van, hanem Szíria lebombázása a cél és Asszad elnök elzavarása, továbbá rezsimváltás.

"Gondolkozunk ezen. Semmit nem zárunk ki. De ha cselekednünk kell, azt csakis a nemzetközi normák teljes betartásával fogjuk megtenni" – jelentette ki Putyin, miután másfél órán át tárgyalt Barack Obama amerikai elnökkel.
Washington/London rocsild bagázs Illuminati tervének most ezzel a hadművelettel rendesen keresztbe tettek és nem csak az oroszok, de a kínai haderő is ott állomásozik, mint szövetséges és érdekelt abban, hogy Asszad elnök maradjon a posztján. 

Szíria után Irán lenne a soron, amit Kína már végképpen nem hagyhat annyiban.

Gyakorlatilag itt Oroszország háborút indított a Nyugat ellen és ez még csak eszkalálódni fog, ugyanis most két nagy tengely néz szembe egymással, akiknek különbözőek az érdekeik. Más nem is kel egy nagy globális háborúhoz. 

Most még csak proxy háború folyik itt, de szerintem ez meg fog változni. 

Jelen pillanatban elmondható, hogy Szíria az utolsó bástyája az ó világnak. 

A Nyugat Illuminatinak volt egy terve, hogy melyek azok az országok, amiket meg kell dönteni, ami után jöhet az Új Világrend és a mikrocsippes világ. Úgy mint Líbia, Szudán, Szomália, valamennyire egyszerű volt, de Szíriánál meg állt az előrehaladás és még Iránt el se kezdték igazán bántani. 


Putyinék ha nem is a Nyugat ellen, de az illuminati terveket tartóztatja fel, azokat bombázza most Szíriában.


Nagy bajban van ez az illuminati csoport, akinek a kezében van Washington, a NATO és az egész hadsereg és szerintem most egyenlőre nem tudják mit lépjenek, de amikor tudni fogják, azt mi is fogjuk érezni azt hiszem.
Bejegyezte: Hegedűs Ákos 






Az ISIS terroristáit a Nyugat látja el fegyverekkel és a keleti tengely ezt nem nézi jó szemmel.



Nagyon sok kutató együttes véleménye az, hogy az Isis az Iszlám Állam terroristáit valahogyan Washington pénzeli, támogatja, hogy a Nyugat, a transzatlanti Birodalom bekebelezhesse az egész Közel-Keletet, aminek a sokadik lépése az Asszad-kormány megdöntése és Szíria feldarabolása lenne, aztán továbbá Irán feldarabolása, aztán Oroszország feldarabolása…

Nem is régen virginiai kormányzója Dick Black elmondta az RTorosz híroldalnak, hogy szerinte, ha az USA leállna a dzsihadisták támogatásával, felfegyverzésével, akkor vége lenne a háborúnak, hiszen egyből összeomlana az Iszlám Állam.

Virginia szenátorúr bizony nincs egyedül ezzel a véleménnyel. Alább hagyok jó pár összegyűjtött cikket a témáról. Ezekkel teljesen tisztában van Moszkva és Peking is. Tudják, hogy az Isis elleni katonai csapások nem is valósak, csak propaganda az egész, mert ha nagyon megakarnák állítani a szörnyűségeket, akkor elpusztíthatnák az ISIS-t, hiszen a Pentagon tudja hol vannak a támaszpontjaik -ezt Lavrov fejtette ki ...lásd lejjebb.

Szóval a keleti tömb most azon vannak, hogy megakadályozzák Asszad elnök megbuktatását, és az anglo-amerikai horda térnyerését. 


Obama és Putyin a szíriai válságról tárgyal




Kína is állomásoztatja hadihajóit Szíria kikötőjében Latakiába az oroszoké mellet. Kína fontosnak tartja azt, hogy Szíria biztonságban legyen és stabil –ezt egy Biztonsági Tanács konferencián elmondták 2014. május 14.-én.

Hamarosan Irán is csatlakozik a hajóhadhoz –jelentette be Igor Morozov orosz politikus.

Az egyesült Államok most kemény helyzet előtt áll: a Közel-Keleten szembe kell nézni most már az orosz haderővel, a kínai haderővel és lassan az Iránéval is, plusz, Irak elfordul a Nyugattól és át áll a keleti tömbhöz, ez igen nagy veszteség lesz. 

Az Egyesült Államok vezette koalíció Szíria kormánypárti erőit bombázza, s nem pedig a dzsihadista iszlám állam fegyvereseit, akik a Nyugat régiós stratégiáját szolgálják.

Ezek a fejlemények összefüggnek az európai menekültáradattal és úgy érzem nagyon komoly események lesznek még itt. Nagyon csúnyának látom a jövőt, legalábbis a közel jövőt és ezért is foglalkozom a témával, mert tudom, hogy mindezek a dolgok mindenki életét lassan felforgatják. 

Nostradamus pofeciak, haboru es beke



Ne feledd vésd jól az eszedbe mind e mögött ott a bankár kaszt kik nem győznek elég háborút ki provokálni , hogy a csődöt elkerüljék , hát milliárdok életével játszanak , hisz eszt tették már régóta , így sóztak az emberiség nyakába két világháborút , és úgy tudták megúszni az egészet , hogy a hajuk szála sem görbült eddig .
Ideje lenne , hogy e bankárkaszt családjait fizikálisan megsemmisítené a világ , hogy ne tudjanak több szenvedést az emberiség nyakába akasztani !!!!


Oroszország és Kína szembemegy a Nyugattal. Csak sejteni lehet mi lesz ebből.



Bámulatos, ahogyan megváltozott és változik a felállás Szíriában, ill. a Közel-Keleten, ugyanis korábban azt hallottuk, hogy az amerikaiak által vezetett ISIS elleni légicsapások nagyon gyengének bizonyultak és akkor most jönnek az oroszok és Kína is, hogy felvegyék a harcot a dzsihadista terror ellen, ami egyes vélemények szerint Washington bábja, amivel proxy háborút fojtat a megdönteni kívánt országok ellen, úgy mint Szíria és Irán ellen.

Olvashatjuk, hogy Oroszország, Szíria és Irán közös bázist létesítenek Bagdadban és ez is egy komoly fejlemény hiszen a nyugati koalíció ellen lépnek. Miért?

A Nyugat megakarja dönteni az Asszad-kormányt és aztán Irán alatt is ki akarják húzni a szőnyeget.

Az Egyesült Államok nyíltan, kényelmetlen módon, de támogatják az al-kaidát az Assad ellenes dzsihadista terroristákat és nem csak ezeket, de nagy valószínűséggel és erre egyre több bizonyíték van, hogy az ISIS-nek elkeresztelt terroristákat is a Nyugat táplálja.

 Ha így nézzük, valamennyire érthető, hogy miért is olyan impotensek az amerikai vadászgépek.

Szóval most összeállt két nagyhatalmi tömb. Oroszország és Kína kiáll Asszad mellet, védve a katonai stratégiai helyzetét; a másik oldalon meg ott van a Nyugat Washington/City of London, a transzatlanti Rocsild bagázs és az arab csatlósaik, aminek a célja a Közel-Kelet teljes átrendezése saját célnak megfelelően, majd az Új VilágRend bevezetése.

Donald Trump elnökségért induló üzletember a minap megmondta, hogy a "régi nagy párt" kiakarja robbantani Szíriában a harmadik világháborút.
http://www.washingtontimes.com/news/2015/sep/26/trump-gop-rivals-want-start-wwiii-over-syria-shoul/
A feltételek egyre szebbek egy ilyen csetepatéhoz. 
Egymásnak feszítik a két oldalt, kezdetben proxy háborút fognak vívni, sőt ez már el is kezdődött, de várhatóan ezek közvetlenül is megmérkőznek egymással. Igazából nagyon fontos a két oldal számára, hogy kit milyen képben őriz meg a történelem. Nem mindegy, hogy kit okolnak majd a harmadik nagy háború kirobbantásáért. Egy háborút elkezdeni a béke világában nem könnyű, de meg fogják tenni!

Szóval gyermekeim az Úrban. Nem tudom, hogy mi elsz pontosan, de a helyzet egyre kaotikusabb és befog durvulni az is biztos.

A NATO egyre több harci eszközt szállít az oroszok küszöbéhez: legutóbb arról volt szó, hogy 20 nukleáris fegyvert hoznak be Németországba. Támadó harci-gépeket küldenek a Baltikumba...lehetne sorolni. Orosz oldalon hasonló a katonai készültség. 

Putyin illegálisnak nevezte azt, hogy az amerikaiak támogatják és fegyverekkel látják el a Szíria ellen vonuló terroristákat. Gyakorlatilag az ISIS-t fegyverzik fel -mondta Putyin.

Ne lankadjatok!. Figyeljétek az eseményeket!
Bejegyezte: Hegedűs Ákos






Vajon Nostradamus az Iszlám Államról beszélt jóslataiban? Ez lenne majd a harmadik Antikrisztus tombolása?



A jóslatok Fekete Pál harminc éve írt könyvéből vannak és nagyon érdekes dolgokat tár elénk, amik ma több értelmet nyernek, hiszen az arab világ egy része valóban "nekilódult". 

Nem tiszta az, hogy mi hogy van a sorrenddel -háború - béke - háború, de elképzelhető, hogy sajna ezek a fázisok ismétlik egymást, váltják egymást, amíg a világ világ. 


Ezek ellenére úgy vélem, a nagy globális háború után egy aranykor következik, egy jó hosszú boldog világ....de egyszer mindennek vége. Főleg itt a Kali-korszakban a béke nagyon ritka dolog.

Amikor írtam és készítettem a videót 2013 nyarán, még szó se volt az Iszlám Államról, terveiről, s nem volt ismert az a térkép sem, amit az Iszlám Állam térhódítását ábrázolja. 


Az is biztosra kivehető a jóslatokból, s ezt már pár éve megállapítottam magamnak is, hogy az iszlám Európát is elborítja majd...de végül kiűzik őket e földről egy másik háborúban.
 

 
Egy dolgot tisztázzunk, hogy a jóslatban "Perzsia táján" szerepel, ahonnan megindulnak, tehát nem feltétlenül Iránra kell gondolni, habár akkor más "ugrásra készen álló" népet nem tudtam elképzelni és ezért is mutogattam Iránnal kapcsolatos képeket.   

Páran biztosan észrevették a hasonló folyamatokat és írtak róla, itt van egy cikk angol nyelven...a képek a jóslatokból vannak és annak idején én is rajzoltam egyet, ami a videóban is szerepel. 
http://nostradamusinvasion.blogspot.hu/


Don't blame me -- but a future Arab/Muslim invasion of Europe, albeit undated, is the pre-eminent theme of Nostradamus’s Prophecies (largely unknown though this may be to the public at large). That is why I said so in print in 1993, 1997, 1998 and 2006, in the last three cases even including versions of the maps that you can see below.
Being unable to predict future events directly, Nostradamus based his disturbing scenario on the then-common conviction that history repeats itself. He therefore took his details from the ancient invasions of the Roman Empire by 'barbarians' ranging from the Goths to Attila’s Huns; from the sweeping conquests by Muhammad and his followers; from the campaigns of the Holy Roman Emperor Charles V; and from the then-quite-recent invasions by the Muslim Ottomans from Turkey, which had actually succeeded in reaching Vienna during his lifetime as per the illustration above (Nostradamus didn't distinguish between Turks and Arabs), and would do so again in 1683.
The following map (dating from my 
Nostradamus:The Final Reckoning of 1993) gives a general idea of the largely undated campaign that he envisaged up to the point where it crossed the Straits of Gibraltar. As my translation of quatrain VI.80 puts it:         From Fez shall rulership to Europe spread,         Burning their cities, slashing with the sword.         By land and sea shall Asia’s mighty horde,         Blue-coiffed, hound Christians till they drop down dead.


While this map features some actual quatrain-numbers, the detailed predictions for the campaigns in Spain, Italy and France will be shown on the more local maps that follow.


Compare the invasion map produced by the Islamic State, or on its behalf, during late 2014 (below).
The campaign now spreads across southern Spain towards France:

At about the same time, Italy, too is invaded from the south:


And so France, too, is duly attacked from both directions:

Indeed, France seems to be the principal target of the invaders – but the proposed invasion seems not to cross the Channel to England (see VI.43).
As my translation of quatrain V.68 puts it:
        He’ll come to drink by Rhine’s and Danube’s shore –
        The mighty Camel no remorse shall show.
        The folk of Rhône shall quake, of Loire e’en more.
        Yet near the Alps the Cock shall lay him low.
        The mighty Camel no remorse shall show.        The folk of Rhône shall quake, of Loire e’en more.        Yet near the Alps the Cock shall lay him low.
The general context, then, is quite clear. There is to be an invasion of Europe from the south and south-east by Arab/Muslim forces -- whether massed military ones (which is what Nostradamus clearly envisaged) or simply groups of terrorists. Yet the precise details are speculative – both on Nostradamus’s part and on mine. Given Nostradamus’s characteristic refusal to be precise, most of the quatrains indicated (and a rash of others besides) could quite conceivably apply to other contexts entirely -- though probably not to the quite recent Muslim influx into Europe of modern times, which, though vast, has been almost entirely peaceful and benevolently devout.
The result, however, is a sobering one, as quatrain VII.34 confirms:
        In grief the folk of France shall mope and pine,
        Light-heartedness be foolishness decreed
        No bread, salt, water, beer, nor drugs, nor wine:
        Their noblest captive, hunger, cold and need.    
        Light-heartedness be foolishness decreed        No bread, salt, water, beer, nor drugs, nor wine:        Their noblest captive, hunger, cold and need.    
And, in particular, the French language will be mingled with Arabic. But then, of course, it might not happen at all. Nostradamus never actually ‘saw’ these events. He was merely projecting selected past events into the future. The 
history that repeats itself rarely does so exactly. And his evident Islamophobia was merely typical of his time (for perfectly understandable reasons -- see above!) in a way that it does not need to be of ours.
As for 'ISIS' (one of the current Muslim movements in Iraq), Nostradamus doesn’t use the name in his 
Prophecies, but only in his speculative work on Egyptian hieroglyphs entitled Orus Apollo, where it is of course the name of the pre-eminent ancient Egyptian goddess, who was entirely innocent of any designs on Europe!
Nevertheless, compare the movement's proposed invasion map published in July 2014:



...and its planned conquests for 2019:



Bejegyezte: Hegedűs Ákos










Hibrid háborúra készül az USA az oroszok ellen

  • •   OKTÓBER 4, 2015
    Az orosz beavatkozás Szíriában még a kezdeti intenzitással folyik. Nagyjából ötven repülőgép, váltott pilótákkal folyamatos bevetésen van. Leszállnak, tankolnak, repülnek. Az ISIS a mérsékelt terroristákon keresztül már a legújabb légvédelmi fegyverekért házal az USA-ban. Mi sem mutatja jobban a bombázások sikerét, mint az, hogy csak Daraa városában 700 felkelő adta meg magát, és tette le a fegyvert, illetve adta át a rendelkezésükre bocsátott nyugati technikát egyetlen nap alatt. Jelenleg még kihasználhatják az életben levő amnesztiát. A nyugat nem tudja eldönteni, hogy mi legyen a légvédelmi eszközökkel, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon könnyen visszafelé sülhetnek el azok a fegyverek.
    Eközben, válaszul az orosz beavatkozásra, az USA szenátusából olyan információ szivárgott ki, hogy az Egyesült Államok hibrid háborút készít elő az oroszok ellen a balti államok felől. A háború folyamatát úgy képzeli el az USA, hogy terroristákat, bérgyilkosokat, és lázítókat dobnak át nagy számban orosz területre. Ezek közösségi oldalakon, civil szervezeteken keresztül tüntetéseket szerveznek. A tüntetések persze lövöldözésbe torkollnak (lásd: Szíria, Líbia, Ukrajna). A hatalom fellépésének idejére az amerikai hackerek lebénítják az orosz számítógépes rendszereket, mobilhálózatokat, és megbénítják a rendőrség kommunikációs eszközeit. Mire rend lenne a káoszban, addigra zsoldosok, és fegyverszállítmányok lepik el a balti területeket.
    Pusztán a tehetetlenek fenyegetőzése lenne ez? 40 ezer amerikai katonát csoportosítottak át Németországba, több száz tankot, és több ezer különböző szállító járművet, a balti államokat szinte megszállta az USA hadserege. Csupán fenyegetőzésből? Egy Oroszország elleni nyílt háborúhoz ez azonban édeskevés. Nagyon rövid időn belül elválik, hogy Putyin rendszere van-e olyan erős, hogy kiálljon egy belülről kezdeményezett, lázításra épülő bomlasztással szemben. A hibrid háborúhoz ugyanis elengedhetetlen, hogy fogadóképes közegre leljen a lakosság körében. Ha az emberek elvetik a lázítást, akkor a terv rövid úton megbukott, a szervezőket letartóztatják, az átdobott zsoldosokat kézre kerítik és likvidálják. Bő egy hónapja írtunk arról, hogy komoly orosz-belarusz-szerb együttműködést hoztak tető alá atlantista puccsok elhárítására. A különleges egységek már javában gyakorlatoznak.




    Ez a videó tavaly novemberi, az orosz ejtőernyősök szerbiai gyakorlatait mutatja. Készülnek!
    Arról is hír érkezett egy izraeli titkosszolgálati értesülések alapján dolgozó híroldalon, hogy Kína bekapcsolódik az orosz légicsapásokba, valamint arról, hogy az oroszok használni akarnak egy iraki légibázist, melyen jelenleg 5000 amerikai teljesít szolgálatot. Véleményünk szerint ez csak összemosása a dolgoknak. Minél nagyobb katyvaszt keverni, valamint igyekeznek összemosni az oroszokat az amerikaiakkal. Más vonalon egyre többen adnak hangot annak a nézetnek, hogy voltaképpen az amerikaiak és az oroszok immáron nyílt háborút folytatnak egymás ellen Szíriában, hiszen az USA tanácsadói, fegyverszállítmányai, kiképzői már ott vannak Szíriában a terroristák oldalán. Sokan teszik fel a kérdést, mikor fog megtörténni az első konfrontáció az orosz és amerikai repülők, vagy katonák között. Kínával kapcsolatban az azonban bizonyos, hogy a katonai megfigyelőik szintén tanácsadói minőségben már ott vannak, valamint az őket kísérő különleges egységeik. Ezek után már csak valóban idő kérdése, hogy Kína mikor avatkozik be.
    Vári Roland – NemzetiArcvonal.net










Így csal a zsidó CNN

  • •   OKTÓBER 4, 2015
    Egyszerűen már a pofátlanság határát súrolja, amit a liberális zsidó média művel. Ilyen szintű csalás és hazugság után komoly büntetéseket kellene fizetni, de persze nekik mindent lehet, ha a fehérek lejáratásáról van szó. Két zsidó származású gyerekmészáros után itt egy néger. A szintén néger USA elnök üvölt, hogy be kell tiltani a fegyvereket, persze csak a fehéreknek, mivel hivatalosan ők fegyverkeznek csak. A négerek megteszik a hivatal megkerülésével. De a törvényt betartó és tisztelő fehérektől persze el kell venni. Melléfogott az elnök az idióta magyarázatával, miszerint ahol sok a fegyver sok a gyilkosság, ugyanis éppen ott a legtöbb a gyilkosság, ahol a legkeményebb fegyvertörvények vannak az USA-ban. Ahol laza a fegyvertartási törvény, ott sokkal kisebb a fegyveres bűnözés.
    mercer-parents1
    A gyilkos szülei, gyönyörű vegyes páros…
    Hogy mennyire a fehérek ellen szól ez az egész hisztéria és propaganda? Nézzük csak meg a CNN gyilkosról közölt fényképét. Szó szerint kifehérítették a négert. Az orrát is elvékonyították egy kicsit, hogy ne látszódjék a széles néger orr, a bőrét pedig teljesen kifehérítették. És ezek után mondja azt valaki, hogy nem a fehérek ellen megy ez az egész mocskolódás. Aki nem látja a valóságot az hülye.
    Kovács Ferenc – NemzetiArcvonal.net
    Kapcsolódó:




Magyar terroristák Szíriában?

  • •   DECEMBER 11, 2015
    A belügyminiszter tegnap arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy a terrorelhárításnaknincsenek információi arról, hogy magyar állampolgárok fegyveres konfliktusokkal érintett területeken teljesítenének szolgálatot.”
    Pintér Sándor ezt egy kriminológus felvetésére mondta, aki szerint több magyar is az „Iszlám Állam” nevű takfirista terrorszervezet alkalmazásában áll Szíriában. Nincsenek sejtéseink azt illetően, hogy Póczik Szilveszter szakértő mi alapján gondolja, hogy magyarok is vannak az ISIS kötelékeiben.
    Valóban létezik egy olyan furcsa jelenség, hogy nyugati fiatalok – változatos okokból kifolyólag – csatlakoznak a közel-keleti terrorszervezethez. Kiábrándultság, elszigeteltség, kirekesztettség, szerelmi bánat – hogy csak néhányat soroljunk a süllyedő nyugat fiataljainak motivációi közül.
    A nyugati jólétből, onnan, ahol semmiért sem kell megküzdeniük a fiataloknak, mindent „készen kapnak” az esetek egy részében egyenes az út a terrorizmushoz. Az ISIS hatékony propagandája – gyógyulást ígérve a lelki sebekre – a vallást hívja segítségül, illetve annak hiányát vázolja fel a válságba jutott életek indokaként.
    És itt válik démonivá az egész. Mikor az ISIS megtagadtatja a nyugati fiatalokkal a nyugati – valóban torz és degenerált – a világot, erkölcsi érveket hozva fel „a hitetlenek földje” ellen. A terrorszervezet az igazság köntösébe csavarja a vaskos hazugságokat és a szektás idiotizmust; és ez az, ami igazán veszélyes. Hiszen a vak is látja, hogy milyen mélyen van a Nyugat erkölcsileg, csak a buzeráns liberális csürhe próbálja elhitetni, hogy ami a nyugati világban megvalósult, az a tökéletes jólét.
    Angela Merkel, a politikai terrorista kéjes vigyorral mészároltatja le Németországot és egész Európát
    Az ISIS – és a hasonló csapatok – küldetése abban áll, hogy brutális agymosással tárják tagjelöltjeik elé a Nyugat salak-voltát, egy pillanatnyi józan gondolkozási időt sem hagyva a fiatalok számára. Ezt követően egy nevetséges és szánalmas Korán-értelmezést adnak a tagoknak, akik ezen egyszerű válaszokat követően készek meghalni a CIA és a Mosszad által kiképzett „kalifáért”, Abu Bakr al-Bagdadiért. Tudni kell, hogy az „Iszlám Állam” egy takfirista csoport. Ez abban áll, hogy mindenkit, még a más nézetekkel bíró muszlimokat is az iszlám ellenségeinek, hitehagyóknak és/vagy hitetleneknek nyilvánítják. (Emlékeztet minket ez néhány neofita keresztényre, akik sajátos „megtérésüket” követően lépten-nyomon Jézus Krisztusra hivatkoztak – agyalágyultságuk ékes bizonyítékaként; ám ez egy másik történet.) Szerintük például Irán vagy Szíria nem muszlim országok. Az ISIS-nek annyi köze van a valós iszlámhoz, mint Szaddám Husszeinnek az emberséges bánásmódhoz, vagy az Egyesült Államoknak a világbéke megteremtéséhez. Nevetséges, hogy ezeket valakik beveszik.
    isisazovAz „Iszlám Állam” sivatagi patkányai Ukrajna söpredékével, az Azov Battalion agyhalott cionzsoldosaival szövetkeznek
    Az ezt megelőző három bekezdést azért írtuk le, hogy érzékeltessük a különbséget a magyar és a nyugati fiatalok mozgathatósága között. Egy átlagos magyar fiatal, amennyiben bajokkal és gondokkal szembesül az életében, inkább Nyugatra megy, hogy fogyasztását és jólétét maximalizálja. Esze ágában sincs elmenni a Közel-Keletre meghalni egy olyan kultúráért, amiről a leghalványabb fogalmai sincsenek. Voltaképpen ez így rendben is lenne, viszont magyarként nem tehetjük meg, hogy ne tudjunk semmit a minket körülvevő világról. Tehát főként ezért tartjuk igen csekély valószínűségűnek azt, hogy magyarok fegyvert ragadjanak az „Iszlám Államért”. Jóval elképzelhetőbb, hogy utcára vonuljanak egy szórakozóhely bezárása ellen, mint ahogy tette ezt 40 ezer tüntető 2011 őszén, a budapesti Zöld Pardon nevű drogelosztó bezárásakor.
    zpLiberalizált magyar fiatalok lázadnak egy drogelosztó szórakozóhely bezárása ellen
    A fegyveres erőszaknak ugyanakkor vannak hívei Magyarországon. Egy azóta elhunyt magyarul beszélő, bolíviai-horvát zsidó polihisztor a Magyar Iszlám Közösség egyik vezetője volt, bár ő inkább a keresztény világ terroristája volt, mint az iszlámé. Nem utalt nála túl sok jel arra vonatkozóan, hogy „Allah katonája” lenne. Annak idején, miután a Magyar Nemzeti Arcvonal elküldte melegebb éghajlatra, halálosan megfenyegette a mozgalmunk vezetőjét, de ígéretét nem váltotta be, jobbnak látta, hogy inkább az amerikai cionista imperializmus ellen harcoló bolíviai elnököt likvidálja. Rossz lóra tett, de velünk még csúnyábban járt volna. Halála után kiderült, hogy kapcsolatban állt a CIA-vel. Tehát valamilyen formában minden terrorizmus atyja az USA államapparátusa.
    rfe
    A bolíviai zsidó polihisztor, aki muszlim horvát lett, és magyar szélsőjobboldali, de nemzetközi felforgató is
    Zárásként leszögezzük, nagyon kicsi a valószínűsége annak, hogy magyar terroristák működjenek Szíriában. Terrorizmusról a magyarság kapcsán csak úgy beszélhetünk, hogy a magyarságra, mint szenvedő félre tekintünk. Hitelesebb egy magyarul beszélő, de a legelvetemültebben magyargyűlölő társaságról beszélni. Ezek nem mások, mint a liberálisok, és az általuk képviselt agyament, beteges, szennyes és hányingerkeltő szemét ideológia. Mindig ezekre – és a báránybőrbe bújt farkasokra – kell fókuszálnunk, amidőn a magyarság ellenségeit meg kell jelölnünk.
    Egerszegi Gyula – NemzetiArcvonal.net






Liberalizmus és terrorelhárítás

    A világ társadalmi és politikai folyamatainak felgyorsulása igen összetett – és egyben beszédes – helyzetet teremtett a higgadt megfigyelő számára. Meghatározóvá vált fokozatonként a terrorizmus fogalmának használata, valamint magának a terrorizmusnak a „gyakorlása”. Noha terrorisztikus jelenségek végigkísérték az emberiség történetét, a terrorizmus a mai, véresen komoly színházi formáját csak az Amerikai Egyesült Államok birodalmi perverzióinak kiteljesedésekor nyerte el.
    Pearl Harbor és 2001. szeptember 11-e két nyilvánvaló önmerénylet volt, melyeket az USA egyik „vonala” követett el a másik ellen – oly módon, hogy mindkét esetben hírszerzési információk voltak az akciókra való készülődésről –, és amelyek folyományaként az Egyesült Államok beindíthatta háborús gépezetét. A „nemzet”, amely születése óta hadban áll, nem tud meglenni anélkül, hogy ne terjessze a „demokráciát”, az „emberi jogokat”, anélkül hogy „méltóságot” adjon a kiszemelt térségnek; hogy aztán véres káosszá züllessze – megbuktassa – a célkeresztben lévő államokat. (Rogue state -> failed state, lator államból bukott állam.)
    Ezek az önmerényletek – bizonyos síkon – voltaképpen a liberalizmussal állnak nagyon szoros összefüggésben. Úgy gondoljuk, hogy a liberalizmus – a „megengedő szabadság” ideológiája – nem más, mint a „farkas beengedése a bárányok közé”, az elvetemült és otrombán aljas gyilkológépek ráeresztése a modern világ megmaradt értékeire. Az 1789-es forradalmi jelszavak, a „szabadság, egyenlőség, testvériség” extrém változatát jelenti a ma liberalizmusa, melynek társadalmi-politikai alkalmazása a terrorizmus előszobáját és nappaliját, valamint – egy brutális népirtás következményeként – a hullaházát jelenti.
    Soros György, a világ egyik legfőbb, pénzügyi vonalon dolgozó terroristája, akit a minap tüntettek ki az ukrajnai népirtáshoz való hozzájárulásáért
    Egyenlőségjelet kell tennünk a liberalizmus és a terrorizmus közé. Az, hogy egy politikai kör vagy politikai csoportosulások körei – aberrált és brutális jogpolitikai elképzelés mentén – minden embert egyenlőnek nyilvánítsanak – tekintet nélkül azok egyéniségére, sajátos karakterére –, hogy aztán az ember fogalmát is szétzúzzák, méghozzá úgy, hogy egy mentálisan roncsolódott konzumidiótát állítsanak be ideálnak: az maga a terrorizmus. Ebben a társadalomban aztán nagyon könnyen elő lehet adni egy véres színdarabot, külső fenyegetésnek beállítva azt. (Korábbi írásunkban már utaltunk arra, hogyan „épül fel” a terrorizmus, ezért itt nem elemezzük tovább.)
    Egy kiterjesztett – érdemi –, magyar érdekű terrorelhárításnak tehát ezt az ideológiai dimenziót is figyelembe kell vennie. 15-20-25 éves távlatban gondolkozva a liberalizmus brutális fenyegetés, valami olyasmi, amit maga a kockázatos kifejezés nem ír le a maga teljes rettenetességében. Érdemes lenne felfrissíteni az Alkotmányvédelmi Hivatal néhány dolgozójának fogalmi készletét is, mert sajnálatos módon még mindig a „nyilas” és a „fasiszta” fogalmakkal – hamisan – leírt csoportosulások jelentik számukra a nemzetbiztonsági veszélyességi fokozat non plus ultráját. Akik így vélekednek, azoknak sem a nemzettel, sem annak biztonságával nincsenek még érintőleges viszonyban sem. Noha vannak még olyan fanatikus csoportok Magyarországon, akik magukat így írják le, de ezek csak magukra veszélyesek; azonban, mivel az 1930-as évek elmúltak, igazán szégyenteljesnek tartjuk, hogy 2015-ben hivatalos felderítési, lehallgatási, megfigyelési anyagokban fasisztanácinyilas jelzőkkel illessenek egy olyan személyt vagy egy csoportot, aki/amely a leghatározottabban meghaladta ezt a panoptikum jellegű önmeghatározást. Úgy gondoljuk, hogy a fasisztázó, nyilasozó titkosszolgálati dolgozó csapnivaló munkát végez, tulajdonképpen nem is érdemelne érte javadalmazást.
    survEgy titkosszolgálati dolgozó az NSZK-ban, 1982-ben, az akkor korszerű technikával; mikor lépnek túl a régi beidegződéseken egyes magyarországi titkosszolgák? 
    A mindenhova beférkőző liberalizmus lassan teljesen tönkreteszi Magyarországot. Nyugat-Európát már lezüllesztette, hiszen maguk a felelősnek hazudott Európai Uniós vezetők jelentik ki, hogy nincs összefüggés a migráció és a terrorizmus között. Ebben a dementált, lelkileg és szellemileg teljesen eltorzult politikai garnitúrában már-már üdítőnek hat a magyarországi miniszterelnök gondolata, miszerint „minden terrorista migráns”.
    A magyar közéletből likvidálni kell a liberalizmust, el kell lehetetleníteni anyagi bázisait, a bomlasztó, agyrohasztó gondolatok terjesztését pedig állam elleni bűncselekménynek kell nyilvánítani. A liberális média — annak megalakulása óta — nem véletlenül próbál gúnyt űzni a Terrorelhárítási Központból, hiszen a TEK elmozdulást jelent a rend irányába a jelenlegi liberális káoszból.
    A jövőre nézve fontos, hogy mind a magyargyűlöletet, mind pedig a túlfűtött őrült-magyarkodást fel kell számolni, a felbomlóban lévő, és a pusztulást jelentő államszövetségek helyett meg kell tölteni tartalommal a Visegrádi Együttműködés rendszerének kereteit. Úgy véljük, hogy a dicstelen múltat nem eltörölni, hanem feltárni kell, rámutatva a hibákra és a bűnösökre. Ez az igazi, érdemi és kiterjesztett terrorelhárítás.
    Egerszegi Gyula – NemzetiArcvonal.net





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése