2016. január 26., kedd

A terror árnyéka





A terror árnyéka





Elsődleges terror

Ma olyan világban élünk - ezt neveztük el uzsoracivilizációnak -, amelyben már globálisan érvényesül a gazdasági-kereskedelmi-pénzügyi eszközökkel és módszerekkel fenntartott erőszak, a többség munkája eredményének kamat formájában történő elsajátítása egy szűk kisebbség által. A fennálló gazdasági világrend ökonómiai terrorja az emberiséget sújtó elsődleges erőszak. A világot irányító nemzetközi pénzügyi közösség azonban csak az igazságtalan status quo megváltoztatására törő, ezért csupán válaszoló - azaz másodlagos - erőszakot tekinti terrorizmusnak, mert az veszélyezteti a globális világgazdaság jelenlegi rendszerét és vele a pénzoligarchia hatalmát. A terrorizmus súlyos társadalmi baj tünete. Ez a betegség is - a többi erőszakhoz hasonlóan - elsősorban az ártatlanok közül szedi áldozatait. Ha meg akarunk szabadulni ettől a pusztító, halálos kórtól, akkor meg kell szüntetni az okait. Ezért, aki csak a másodlagos terrorizmus, és annak a tünetei ellen lép fel, mellőzve az elsődleges gazdasági-pénzügyi erőszak - az ökonómia terrorja - elleni küzdelmet, az valójában akadályozza ennek a súlyos társadalmi betegségnek a helyes diagnosztizálását, és az okokat megszüntető hatékony terápia megtalálását. 
Egyidejűleg keményen elítéljük azokat, akik megszegik az ártatlanok élete tiszteletben tartásának az alapelvét. Ártatlan emberek ezreinek a könyörtelen lemészárlására semmilyen mentség sem fogadható el. Az ökonómia terrorja ellen, ha ez mégoly nehéz is, elsősorban gazdasági, pénzügyi és politikai eszközökkel kell küzdeni, feltétlenül tiszteletben tartva ártatlan embertársaink élethez való jogát. Ezért a 2001. szeptember 11.-ki terrorista merényletek nem maradhatnak megfelelő és arányos válasz nélkül. De azon már el kell gondolkodnunk, hogy vajon a jelenlegi - az egész afgán népet sújtó - túlméretezett beavatkozás-e a megfelelő, arányos és célszerű válasz szeptember 11-re? Az ultramodern "War on Terror" egy egész népet, sőt - hirdetett szándéka ellenére - bizonyos fokig egy egész vallási-kulturális közösséget sújt. Ténylegesen a kollektív bűnösség meghaladott elvét érvényesíti. Óriási költséggel nagyszabású büntető-hadműveletek folynak, amelyek során már eddig is újabb ártatlanok veszítették életüket, és további áldozatokkal is számolni kell. Ugyanakkor eddig még egyetlen terroristát sem vontak felelősségre. Sőt arra sem láthatott eddig bizonyítékot a világ közvéleménye, az átlagember, hogy valóban Afganisztánban vannak a World Trade Center-t és a Pentagont sújtó merényletek értelmi szerzői, szervezői és finanszírozói. A tömegtájékoztatási közegek eddig csak arról adtak hírt, hogy néhány állam és nemzetközi szervezet egyes vezetői már megismerkedhettek a meggyőző bizonyítékokkal. Vajon miért nem lehet legalább részben közzétenni ezeket a bizonyítékokat a mindennapi, egyszerű emberek számára is? Hol van itt és miben áll a titkolódzást igazoló biztonsági kockázat? Miért nem lehetett teljesíteni legalább részben, pl. a talibán-vezetésnek azt a kérését, hogy megismerhessék Bin Laden és az Al-Kaida szervezet bűnrészességét alátámasztó bizonyítékokat?
Nem elég azonban harcolni a merénylők ellen, az elsődleges erőszakot, az ökonómiai terrort is meg kell fékezni. A pénzrendszerbe beépített kamat-automatizmus kettéhasította a világot egy mérhetetlenül gazdag - és automatikusan tovább gazdagodó - pénzvagyonos kisebbségre, és az eladósodottságtól fuldokló többségre. A pénz utáni kíméletlen hajsza, a gazdasági élet könyörtelensége, a fokozódó munkanélküliség, a növekvő létbizonytalanság félelmet és depressziót kelt az emberekben. Még a legfejlettebb országokban is milliók szenvednek az általa okozott súlyos szociális, lelki, testi és emocionális problémáktól. A másodlagos terrorizmus elleni most folyó háború pedig tovább fokozta a zavarodottságot és az aggodalmat. Az elbizonytalanodás mellett terjed a megkérgesedett érzéketlenség, a közömbös negatívizmus vagy destruktív cinizmus. Mindez átalakította az emberek értékrendszerét. Aki az uzsoracivilizáció játékszabályai szerint akar boldogulni, annak erkölcsileg el kell tompulnia, vagy el kell veszítenie erkölcsi érzékét, mert erkölcsi lényként csak vesztes lehet ebben a kíméletlen küzdelemben. 
Mélyreható változásokon mentek át a társadalom szövetét alkotó elsődleges közösségek, a család, az egyház, és a nagyobb család: a nemzet is. E közösségek meggyöngülésével megoldhatatlanok olyan alapvető problémák, mint a harmadik világot sújtó éhínség, aminek következtében több mint harminchatezer gyermek hal meg naponta. Világméretű pusztítást végez a leküzdhetetlennek bizonyuló kábítószer-kereskedelem, terjed az úgynevezett fehérgalléros bűnözésnek szinte minden változata. A korrupció elérte már az Európai Unió legfelsőbb intézményeit is. A legsúlyosabb probléma azonban a munkanélküliség, amely megoldhatatlan az uzsoracivilizáció keretei között. A magán-pénzmonopólium rendszerében ugyanis csak az a tevékenység megengedett, amely biztosítja a pénzmonopólium birtokosainak a kamatot, az államnak a magas adót úgy, hogy a termelést végző vállalkozónak még mindig maradjon világszinten versenyképes nyeresége a költségei viselésére és a munkabérre. Számos hasznos emberi tevékenység, így például az egészségügy, az oktatásügy, nem alkalmas arra, hogy megtermelje a kamatjövedelmet a pénzoligarchiának, a magas adót az államnak, magának pedig a versenyképes nyereséget és önköltséget. Ha pedig ez a helyzet, akkor az ezen a területen tevékenykedő polgárok zöme elveszíti munkáját, vagy pedig be kell érnie teljesítményével nem arányos ellenszolgáltatással. Az Európai Unióban is tartóssá vált a magas munkanélküliség, mert amióta - részben a szovjet birodalom felbomlásának az eredményeként - a korlátnélkülivé vált pénzmonopolista kamatkapitalizmus váltotta fel a jóléti államot, nem tudta a munkanélküliek számát tizennyolcmillió alá csökkenteni. 
Adódik a kérdés, mi az oka ennek a helyzetnek? Számos tekintélyes személyiség, államférfi és társadalomtudós állítja, sőt bizonyítja, hogy a világot egészen mások irányítják, mint ahogy az az első látásra tűnik. Egyre több ember ismeri fel, hogy a történelem formálásában háttér-erők is részt vesznek, és a pénzrendszer, a termelőgazdaság, a világkereskedelem globalizációja nyomán napjainkban egy központosított világállam bontakozik ki, élén olyan uralmi szisztémával, amely biztosítja a magánpénzmonopólium birtokosai számára a politikai hatalmat is. A globális uralom technikai eszközei közé tartozik a már ma is fejlett informatikai technológia, és az egyre nagyobb kapacitású és sebességű komputer-rendszerek terjedése. Mindez lehetővé teszi a kommunista mintájú, de már világszintű központi-tervezést, az ellenőrzést, a globális megfigyelést és hírszerzést, a hadseregek felügyeletét, a társadalom minden szegmensének ellenőrzését, egészen a családig, a gyermekek neveléséig. Ebbe a folyamatba illeszkedik a világvallások fragmentálása, relativizálása, és ha lehet egyetlen szinkretikus vallási egyvelegbe való összeolvasztása. Még a különféle konfliktusok mögött is koncepció rajzolódik ki. A számos feszültség, kiújuló osztályharc, a faji megkülönböztetés és helyi háborúk mögött kitapintható stratégia azt sugallja az emberiségnek, hogy ha meg akar szabadulni ezektől, akkor fogadja el az "egyetlen megoldást", az új világrendet, vagyis egy globális világkormányzat létrehozását a nemzetközi pénzügyi közösség által kiválasztott, és pozícióba helyezett integrált hatalmi elit irányításával.

A zsidó média a 2001. 09. 11. megemlékezése alkalmából már megint nyomul mindent elsöprő módon hazudik és szajkózza a hazugságokat. Ismétli mint a papagáj terrorizmus – terrorizmus , ez csak a másodlagos terror az elsődleges terror a pénzügyi terror. A 9/11 es terror kitalálói , végrehajtói a CIA , MOSZAD, és még kitudja hány titkosszolgálat egy háborúba kényszerítette az USA karvalytőkés rétegét. Az egyszerű állampolgárok meg a vérüket adják e hazugság áradat miatt.
Több millió ártatlan Iraki , Afganisztáni , arab , muzulmán halt már meg e rohadékok miatt, kik saját fajtájukra robbantották az épületeket. Az események háttere a térség ásványkincseinek megszerzése, az olajbirtoklás, vagy mint Líbiában, nem állt be a sorba az olaját nem dollárért értékesítette ezért most kirabolják Nátó segédlettel és az aranytartalékukat kisöprik a buta araboktól.
Minden pénzre szükség van a pémzoligarháknak , mert össze omlóban a rendszerük. És mi is szépen beáltunk a sorba nyaljuk a seggüket pedig tudjuk hogy már megbuktak csak a lendület viszi tovább a gépezetet. Ezeknek még nagyobb szükségük van az éljenzésre mint annak idején a november 7. e ünneplésére, vagy a zsidók hollókosztos megemlékezésre. Az ingyen élők gyülekeznek akik eddig kiraboltak bennünket ma holnap jelentkeznek , hogy el kell tartanunk őket is, mert dolgozni azt nem akarnak. A bankárrendszer uzsoracivilizációja eddig két világháborút robbantot ki a fasizmus és a kommunizmus halottai is az ők áldozatai a helyi háborúkról nem is akarok beszélni, de az ÁVO-s húsdarálóst is ők fizették meg a nyilas pribékeket is. És ha jól megnézed mindkét szervezet pribékjei zsidók voltak. Egy volt a lényeg ölni a magyart. A gyurcsán éra végére főpróbát tartottak, hogy mindenkit megtudnak ölni a kishazánkban. Emlékeztek még a kajakos fiúra, ő elég ismert figura volt, híres ember de bizonyítani kellet , hogy őt is el lehet tenni láb alól káliumos kólával szív megállást produkáltak és a fiu eltávozott. Nem felejtem a milliőt az én munkahelyem főmérnöke híres volt a beszállítók megfejéséről, aki munkát akart azt mindet tejeltette, vagy ha nem állt kötélnek nem kapott munkát. Mikor mondtam, hogy a biztonságiőrök főnöke fizette a Vöröstengeri buvárkodását a főmérnöknek , és hogy ez mennyire igaz csak az utlevelüket kell megnézni, és ott a bizonyiték. Mondtam a biztonsági őr mondta, akkor nem is tünt fel , de egy hónapon belül meghalt az a biztonsági őr akivel beszélgettem, de nem ő ujságolta el az eseményt. Majd amikor ezt a gyilkos zsidót megválasztották miniszterelnöknek, és én mondtam gyilkosnak nem dolgozok, és kiléptem, hallottam a kollegám feleségéről aki hirtelen meghalt, két lehetőség volt a halálára, a MOSZAD beépűlése, a másik a román szeku ténykedése, mindkettő jelenvolt a munkahelyemen. A szeku ténykedése : gyógyszereket csempésztek ki postazsákokban a határon . A kollegám testvére volt a sofőr a kisbuszon mely folyamatosan hozta vitte az embereket a lopotholmit és az információkat a határon át. A MOSZAD ténykedése, ahogy megölte azt a két embert , pedig nem is ők voltak a hír forrásai, de a szállakat elkellet varni , így áldozatul estek a takarításnak. Van még egy olyan gyanum is, hogy a MALÉV gépet melyet lelőttek, az infó tőlük ment, azelőtt itt arabokat gyógyítottak, és valamelyik elkotyogta az indulást, és Orbán likudos testvérei lelőték a gépet, csobbantak persze a palesztinok nem voltak a járaton.
Volna egy kérdésem – Mi mikor kezdjük ezeket a cionista hollókosztosokat irtani, eddig csak aszisztáltunk nekik és mint én megemlékeztem a kollegám feleségéről, ki útban volt a zsidó betelepülőknek és el kellet távolítani az élők sorából. A kollegám mikor fogja megelégelni a helyzetet, mikor kattan be és teremt igazságot vérért vért vérbosszú a cionista hollókosztosokon, kik nem is zsidók, hanem kazárok , csak zsidónak csúfolják őket , kik a b nai b rith soraiban harcolnak a magyarság ellen. Ez így meg is járja amint lerakják az esküt nyilatkozatban szembefordulnak választott hazájukkal és kigyót békát átkot vetnek kis hazánkra és fiaikra, lányaikra. De nekünk be kell fogadnunk 500- 800 ezer metszette derkovics hazátlant . A hollókosztosok pedig csak jönnek – és jönnek. Mivel ezek titkostársaságokba tömörülnek és úgy nyomulnak , nekünk is szerveződni kellene, mert kivernek a házainkból bankisegédlettel. Akkor még azt mondhatjuk jól is járunk , az USA – ban Németországban Angliában , Franciaországban, a b nai b rith zsidó diaszpóra mini atombőröndökkel zsarolja az országok vezetőit, most erre szavazzatok , most ezt kell csinálnotok, most ezt a tengerallatjárót potompénzért kell ideadni nekünk. Most az EU – ba fogok belépni és ti ezt megis szavazzátok,...... satöbi. Ti hogy látjátok, meg kell várni míg tényleg megbuknak és csak utána kel cselekedni, vagy cselekedni kell és hozzásegíteni őket a bukáshoz. Vagy el kell zsidósodnunk és úgy kivenni a kezükből a hatalmat, a zsidó háborúsbünös bankárokat meg biróság elé kell állítani, a hollókosztosoknak van is rá aparátusuk tessék cselekedni a rocsildok se úszák meg a háborús bűnüket a rokefelerek és vardburgok is odavalók.
Libia az állatorvosi ló , mivel nem dollárért adta az olajat el kellet taposni az ország pénzát amit a befektetők kezelésre átvették eltünt ellopták, a rablókat lasszóval fogták , hogy leszámoljanak a despotával, bár nekünk let volna ilyen despotánk a fejünk se fájna és nem volna adóságunk.
A II. világháború is elkerülhető lett volna mondta Csörcsil Bernben 1960 – ban. De Németország olyan gazdaságot működtetet amely kihagyta a pénzügyi rendszert és a bankárrendszert, ezért pusztulni kellet mondta csörcsil , ezért pusztult el annyi ártatlan ember , a rohadt bankárok miatt , megfelezték a földi lakosság számát.
Irakban is kiakarták hagyni a dollárt az olajforgalmazásból lógot is a vezetőjük a kötélen .
Irán is e problémával néz szemben, mert a dollárt kihagyták az olajforgalmazásból. A lényeg a dollár hamarabb bukik meg mint az atombombát létrehozza és amerikával együtt a pénzoligarchia is megbukik, Kina átveszi a vezető szerepet a gazdaságban és ő lesz a válág ura és mindenkit lerabol mint ezek, vagy áttérünk a természetes gazdaságra és tovább tudunk fejlődni, és nem pusztul ki az emberiség . A skalár háború erre képessé teszi az emberi fajt . Remélem az értelmes élet fenmarad a földön, vagy egy mesterséges élet képződik a földön, mely létrehozza az ő szülötteit kik majd istenként tisztelik a gépet mely megalkotta őket a nagy égés után. A dns rendszert használják ők is, hogy mi sül ki ebből majd elválik, de ha kell őket is kipusztitják, és jönnek a rovarok egy új evolució . Ha tényleg beavatkoztak a földi élet fejlődésébe földönkivüliek akkor itt az idő, hogy a bankárrendszert kiiktassák az emberiség életéből.



Világ- panoráma 9/11 – el kapcsolatban.


Háttér megvilágítás tökéletes összefoglalója, de nem a zsidó média szája íze szerint. Egy gondolkodó monológja, s ha gondolkodnánk mi is erre a megállapításra jutnánk, de mi posványban dagonyázunk , és a pocsojából nem akarjuk a fejünket kidugni, hitvány gerinctelenek vagyunk, erre neveltek az ÁVH – s zsidó kommunista bitangok, aki kidugta a fejét azt vitték a húsdarálóba a zsidó pribékek az ÁVH- n ledarálták őket. A botoxos 70 – es évekből kiborult divatlap, megvédte metszettfarkú hóhérait a buta magyar tömegektől, színházat csinált, és a nemzeti vagyont elraboltatta kóser hittestvéreikkel, de közben ügyelt arra is , hogy maradjon nekik is egy kis vagyon a kisemmizett emberek pedig csak ugatnak és nem harapnak.
De jó hogy nem kell ismételnem önmagamat a 9/11- es esemény egy államcsőd elfedése volt, és ezért már több millió iraki , afganisztáni muszlin halottja bánja, mennyi halottja lesz még e hazugságnak, és nekünk miért kell most ezt a segget nyalni, és kitartani a végsőkig, holott, már az én formátumú kaliberű egyéneknek is leesett, hogy ez egy nagy átverés, hiába ismétli a zsidó média nap nap után e hazugságokat, talán innen ered a kettős mérce alkalmazása, és ők hiszik is, mert az agymosóknak is átmosták az agyát, ez a sok metszett, metszet zsidó hátteret takar az a sok halott is a zsidó fasizmust reprezentálja. Na ezt kapd ki a mocskos metszett farkúak mindenben ott vannak ahol gyilkolni lehet, ez a hollókosztos mocskos gyilkos banda akarja uralni az emberiséget. Na gondolkozzatok ti is vigyétek tovább a gondolatmenetet és neféljetek levonni a következtetéseket , az még nem bűn ha gondolkodtok, ja és használjátok ki , hogy még tudtok gondolkodni, mert majd mikor a szátokba adják a gondolatokat melyeket magatokénak fogjátok gondolni akkor már nem ti lesztek, csak egy korcs emberi roncsok nagy jövőt álmodva hulltok az életnek nevezett folyamatba. A gondolatrendőrség már felkészült fogadásunkra és betörésünkre is, lesznek sokan kiket likvidálni kell mert nem férnek bele a rendszerbe, és ezt a nagy testvér ki foja szűrni, mert csak rabszolgák kellenek az új világrendbe. Kik nem kérdőjeleznek meg semmit, csak az a jó rabszolga. Úgy is sokan vagyunk a földön ez lesz a kiválasztás alapja. Ha csak a kis sárgák ki nem irtják őket mielőtt megvalósíthatnák tervüket. De már nincs sok időnk cselekvési idő van figyeljünk a történésekre, és jól rakjuk össze , és ha lehet ne a zsidó média hireire figyelj mert az hazug mint a hollókoszt.

Világ – panoráma
Cím:
2011-09-12
Adás dátuma:
2011-09-12
Leírás:
Vendég: Drábik János közíró. Téma: Az izlandi példa; Norvégiai rejtelmek. A mészárlás valódi mozgatórugói. „Vannak izraeli fasiszták is.” Kiterjedt összeesküvés. Műsorvezető: Szaniszló Ferenc.


Hát ezt sem szabad kihagyni mert a metszettek nyomúlását irja le. Az elfedés a zsidó média feladata , az agymosottak nem kérdeznek csak befogadják az információt. Na hogy érzed magad majdnem kiképzett biorobot.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése