2016. január 26., kedd

Nyugdíjas-társadalom




Nyugdíjas-társadalom







Ma még szabad, de már nagyon sasolják a net-et 

Ül Viktor a maga kis homokozójának képzelt Magyarország közepén, és ábrándos tekintettel babrálja a bomba gyújtószerkezetét.

A bomba idáig is ott hevert a homokozóban, csak homok fedte, a gyújtószerkezete megbízhatóan beágyazódott a földbe, mozdulatlan volt és mozdíthatatlannak tűnt.

Aztán jött a kis tréfacsináló, és elkezdte kapirgálni a homokot.

Miután szorgalmas is, ez egyéb adottságaival párosítva meglehetősen kártékony kombináció - ma már éppen ott tart, hogy a bombán azt az érdekes kis izét birizgálja.

Nem is eredménytelenül, mert a bombából újabban valami halk ketyegés hallik.

A bombát nyugdíjas-társadalomnak hívják és arról nevezetes fürge lábai és sasszemei mellett, melyek a patkány és a hajléktalan elé helyezik a táplálkozási láncban, hogy tagjai mindahányan választók.

Ezt a réteget nem könnyű felizgatni, látták ők már Horthyt, látták Szálasit a földön lépkedve és a bitón lengedezve, túlélték Rákosit, Rajk Lászlót, Nagy Imrét, túl a kádári megtorlásokat, szüleik, nagyszüleik megjárták Horthy börtöneit, az Andrássy út 60-at két rezsim alatt is, beléptették őket a tszcs-be, kiléptették belőle, aztán ismét beléptették, aztán vehettek egy kis levegőt. 

És már éppen azt képzelték, hogy a tiszta, friss levegő állandó juttatás lesz, hiszen a hatalom a gyermekeik kezébe került, és olyan szépen szavalt erről az a borostás kis fickó szegény Nagy Imre újratemetésén, aki eltemetettségéből kifolyólag sajnos nem vehetett részt az utolsó orosz cár és családja újratemetésén, jóllehet állítólag ismerte őket személyesen is...

Hát tévedtek, és ez egy ilyen sokat megélt társaságnál meglehetősen furcsa, hiszen a mi kis tűzszerészünk régi receptek alapján dolgozik, csak abban különbözik nagy elődeitől, hogy ő egy személyben Göbbels is - magad uram, ha neked csak egy Szijjártóra futja...

Ismer a történelem egy-két hálátlan gyermeket, ez a műfaj sem kell, hogy nóvum legyen, eggyel több, eggyel kevesebb, már nem igazán számít.

A nagymamák hajdani kedvence most éppen a bukszájukra hajt, és teszi ezt olyan elánnal, mintha ez lenne a megoldás arra a számtalan bajra, melyeket ádáz buzgalommal egy év alatt zömében ő idézett elő.

Nem voltak a nyugdíjasok ez idáig sem gazdagok, de úgy néz ki, ezentúl a nyugdíjas és a pária szinonimapárt fognak képezni.

Először is az előrehozott öregségi nyugdíjakat szüntetnék meg, utána elvennék a bányászok kedvezményes nyugdíját, ne dőzsöljenek a nép vérét szívva!

Nem kell hülyének érezniük magukat, hogy miután évtizedekig a föld alatt párszáz méterrel fejtették a szenet vagy az uránt, most egy olyan pojáca veszi el tőlük az egészségük méltatlanul kicsi csereértékét, aki még egyetlen napot sem dolgozott valódi munkahelyen, merthogy ő a miniszterelnökséghez ért.

Hát persze, hiszen ő a második már a magyar történelemben, aki kora gyermekkorától miniszterelnökösdit játszik, de meg is látszik rajta!

Aztán a szolgálati nyugdíjakat kurtítanák meg, és a járulék korkedvezményes élvezőiből járulékfizetésre kötelezetteket teremtene a trükkös kis tűzszerész, viszont a polgármesterek és a képviselők nyugdíj-kedvezményeihez bölcs előrelátással nem nyúlna hozzá - végtére is meg is kell szavazni valakinek a törvényt, nemde?

Az ember tényleg nem tudja, sírjon, vagy röhögjön - én az utóbbi mellett döntöttem, kényelmi okokból...

Persze ezzel nincs még vége a nyugdíjasok nagyüzemi szívatásának.

Számos nyugellátási formát megszüntetnek, helyette az állam jövedelempótló támogatást folyósít, de csak addig, míg ki nem derül, hogy áldozatának van egyéb jövedelme is, merthogy akkor az jut neki, ami a hetedik gyereknek...

De a legszebb terv, az özvegyi nyugdíjakhoz kapcsolódik, melyet újra kell állítólag gondolni.

Némi aggodalmat okozhat, hogy amit eddig Vezérünk újragondolt, az vagy kevesebb lett, vagy megszűnt - szerintem lassan itt lesz az ideje az ő kétharmadát újragondolni, és erre kevés alkalmasabb társaság van, mint a nyugdíjasok.

Nekik ugyanis már nincsenek aktuális félnivalóik, nincsenek elveszíteni való állásaik, ők olyanok, mint a proletár a Kommunista Kiáltványban, csak a hétvégi csirke farhátjukat veszthetik!

Most még el lehet szórakozgatni ezzel a pármilliós tömeggel, mert vannak sokan köztük, akik nem szedik következetesen a Cavintont és már elfelejtették, hogy a Fidesz azt ígérte, hogy megőrzik a nyugdíjakat.

Igaz, ha úgy vesszük, meg is őrzik, csak ez idáig nem volt arról szó, hogy a megőrzés helye a saját és a haverok zsebe lesz.

Ma még olyan a nyugdíjasok tömege, mint a libasereglet gúnár nélkül, de ha akad valaki, aki egy irányba tudja terelni ezt a társaságot, vagy rá tudja venni őket arra, hogy kövessék, az úgy lemossa a kis tűzszerészt a pályáról, hogy nyoma sem marad.

Az akkor valóságos kétharmad lesz, merthogy ha egy ilyen csapat felsorakozik, akkor vele tartanak a ma munkavállalói, a holnap nyugdíjasai is.

Nem az a baj, ha egy állam fenntartható, normális nyugdíjrendszert akar működtetni - a baj az, ha csak ötletelés folyik és mindenféle tapasztalatlan kis technokraták emberek százezreinek életével szórakozgatnak.

Persze lehet tovább babrálni azt az érdekes kis pilinckát, de azért mielőtt kezébe veszi a csípőfogót a mi kis tűzszerészünk, nem ártana emlékeznie arra, hogy melyek voltak az egyszeri tűzszerész utolsó szavai: Jó, akkor most elvágom a kéket...
(olvasónktól)

Itt az idő, hogy végre kimondjuk: izraeli honfoglalás zajlik hazánkban 
Mahgar, 2011, május 8 - 18:29 
hazateresradio.hu

Ehhez elmondom, hogy a Majálison felszólat egy csíki magyar ember, aki nem érti az egész cigány problémát.
"HA NÁLUNK OLYASMI TÖRTÉNNE, MINT PL. OLASZLISZKÁN, FÉL NAPON BELÜL EGYETLEN CIGÁNYT NEM TALÁLNÁNK 30 KM-ES KÖRZETBEN. HOL VANNAK, MIVÉ LETTEK A MAGYAR FÉRFIAK? IGAZ: A MAGYAROKNAK NEM MIN. ELNÖKE, HANEM VAJDÁJA VAN!"
(Dezső)

Egy abszurd tragikomédiában vagy egy hagymázas anti-utópiában is túlzásnak minősíthetnénk azt az ámokfutást, amit a kormányzat mostanában a cigánybűnözők rémtettei kapcsán végbe visz. Találgathatunk, fogadásokat köthetünk, vajon mi lesz a következő lépésük. Eddig csoportosan elkövetett garázdaság címén fogtak le aláírásgyűjtőket, majd kisvártatva megtiltják a járőrözést, azaz a települések utcáin történő sétálást, végül bűnözőknek nyílvánítják azokat, akik fegyvertelenül, közterületen nézelődni mernek - s mindezt csak azért, mert magyarnak születtek. Mi lesz a folytatás? Tán csak nem az, hogy ha esetleg gondolni merünk arra, hogy megvédjük otthonainkat, szeretteinket, vagy pusztán saját testi épségünket, már ezzel megvalósítjuk a "gondolat-bűn" súlyosan (cigány-) társadalomellenes tettét és ezért életfogytig tartó száműzetés lesz a sorsunk Borsod megye valamelyik etnikai zárványába?! Vagy inkább halálbüntetés, amelyet bármely cigánybűnöző végrehajthat, s utólag majd mentesíti őt a bíróság, mint ahogy tették ezt a hóhérok esetén egykor?!

Szükségképpen fölmerül ugyanakkor a kérdés: lehetséges, hogy ezen minden mértéket elvesztő kormányzati felelőtlenség alapja az, hogy csak egyszerűen dilettáns amatőrökkel van dolgunk, akik rettegnek a liberális sajtócsahosoktól? Vagy épp tudatos etnikai uszításnak engednek teret kormányzati szinten? Nem, annyira naivak nem lehetünk, hogy az első feltételezéssel akár csak egy pillanatig is foglalkozzunk. Fel kell tennünk a politika alapvető kérdését: Cui prodest? Azaz: kinek használ? Egészen pontosan kiknek az érdekében történik mindez?
Itt az idő, hogy végre kimondjuk: izraeli honfoglalás zajlik hazánkban. Ez tény,
bizonyítékul elég csak az izraeli tőkebefektetések, ingatlanfejlesztések gyakorlatilag kizárólagos magyarországi egyeduralmára gondolnunk. S ennek egyfajta biológiai fegyvere a cigányság. Eszközként használják őket a magyarság ellen, csakúgy - hogy egy kézenfekvő hasonlattal éljünk - mint a hókotró a homlok-tolólapátot. (Lásd: élet minden területén velük szemben alkalmazott pozitív diszkrimináció, a média egyoldalúsága, hazudozása, a segélyrendszer, stb.) Az izraeli honfoglalás magyarországi kiszolgálói - a kapott ukáznak megfelelően - nem engedhetik meg, hogy ezen fegyver ellen az őslakosság bármilyen módon is védekezzen, minden részletre kiterjedően megtiltva az önvédelem jogát fittyet hányva saját "forradalmi kétharmados" alkotmányukra. A nyilvánvaló cél végsősoron egy olyan polgárháború-közeli állapot fenntartása, amely szükség esetén rendkívüli állapot bevezetését is maga után vonhatja, felszámolva ezzel az őshonos államalkotó nemzet önszerveződő ellenállásának utolsó morzsáit is. Épp ezért létfontosságú, hogy egy pillanatra se tévesszük szemelől a valódi, háttérből irányító ellenség kilétét és azt, hogy a tét Magyarország földjének, víz- és más természeti kincseinek birtoklása, melyek szintén nem kaphattak - a menetrendszerű hangzatos-fanfáros népámító orbáni ígéretek ellenére - alkotmányos védelmet.

Más, nálunk elszántabb, életerősebb népek életrendjében természetes, hogy hazájuk védelmében, ha kell, életüket is áldozzák és ezért szent háborút (példának okáért: intifádát) hirdetnek meg. Népünk megmaradásáért nekünk, kik vérzivataros századok után megmaradtunk magyarnak, egyfajta "keresztes háború" keretében kellene már összefogni azért, hogy képesek legyünk a 24. órában az országhódítókkal szemben megvédeni azt, ami a mi Istentől nyert ősi jussunk. Félreértés ne essék: a fenti, valósággal szembesítő életigazságaink gondolatrendőrségi fogdájukból történő kiszabadítása már forradalmi lépés lenne önrendelkezési képességünk visszaszerzése érdekében, melyet a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata szemfényvesztő módon befejezett tényként kezel. Addig is, míg a magyar nem lesz teljességgel birtokában eme képességének, hirdessük a hatalom ezen szabadságharcunkban korlátokat állító önkénye közepette az izraeli apartheid honi térnyerésével szemben is:

De semmi kincsért s hírért a világon
El nem hagynám én szülőföldemet,
Mert szeretem, hőn szeretem, imádom
Gyalázatában is nemzetemet!
Hegedűs Lorántné

Kapcsolódó:
    
Netanjahu embere "elképesztő nyitottságot" tapasztalt Lázárék részéről - őket használhatják az EU meggyőzésére 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Második Trianon fenyegeti hazánkat 

barikad.hu 2011, június 2 - 14:27
A hazai földek megvédése már nemcsak társadalmi és gazdasági kérdés, hanem Magyarország megmaradásnak egyik sarkalatos pontja.

Bana Tibor a Jobbik országgyűlési képviselője sajtótájékozatóján elmondta: a Fidesz ismételten megmutatta az igaz arcát a magyar termőföld és ivóvízkincs védelmével kapcsolatban. Ugyanis a Vas Megyei Közgyűlésben az összes Fideszes képviselő egyhangúlag utasította el Rába Kálmán a Jobbik megyei képviselőjének azon indítványát, amelyben egy ideiglenes bizottság felállítását kezdeményezte. Azzal a céllal, hogy kivizsgálják a Vas megyei földek milyen arányban vannak zsebszerződések révén külföldiek kezében.

A politikus hozzátette, egyáltalán nem lepődött meg, hogy a Fidesz elutasított e javaslatukat. Hiszen még az alkotmányozás során a magyar termőföldek és ivóvíz védelmében benyújtott módosító indítványukat név szerint szavazáson az összes kormánypárti képviselő elutasította.

A képviselő felhívta a fegyelmet arra, hogy a magyar termőföld és ivóvízkincs magyar kézben tartása nemzetstratégiai kérdés, amely hosszú évtizedekre meghatározza hazánk és nemzetünk jövőjét. Ezért indítottak el nemrég egy földvédelmi razziát, melynek első állomása Vas megyei Őrségben volt. Azért itt, mert ebben megyében került a legtöbb termőföld elsősorban osztrák gazdák kezébe. A razzia alkalmával szomorúan tapasztalat, hogy a külföldi birtokába jutott termőföldeket szabályosan kizsigerelik.

Elsősorban energianövényeket termesztenek, de ezeket már nem itt dolgozzák fel, hanem kiviszik Ausztriába. Munkaerőt nem foglalkoztatnak, adót ás ÁFA-t nem fizetnek. Így sem az államnak sem a helyben élőknek semmilyen hasznuk nem származik a földekből. A razziájukat sikeresnek értékelte, mert azóta tömegesen kapják az információkat a megye földjeivel kapcsolatban.

A politikus kiemelte második Trianonról lehet már beszélni, ugyanis a magyar termőföldeknek országos szinten már több mint a harmada, a nyugati országrészben több mint a fele, Vas Megyében pedig 80-90 százaléka került külföldiek tulajdonába. Felszólította a kormányt, hogy a kétharmados többségével, akár Brüsszel akaratával szembe menve, azonnal tegye meg a szükséges lépéseket a magyar termőföld és ivóvízkincs védelmében. Hozzátette, mindaddig nyomást fognak gyakorolni a kormányra, amíg ez nem teljesül.

Bana Tibornak az a határozott véleménye, hogy a zsebszerződésekkel a külföldieknek kijátszott termőföldeket vissza kell venni állami tulajdonba, majd ezeket tartós bérletbe helyben lakó magyar gazdáknak kell átadni művelésre.

Rába Kálmán a Jobbik Vas megyei képviselője hozzátette: Nyugat-Magyarországon a földkérdés a huszonnegyedik órába ért, pedig a mezőgadaság és a feldolgozó ipar talpra állítása lehet a kulcsa az ország felemelkedésének. Ennek ellenére a nyugati megyék egyes területein a földeknek több mint 80 százaléka, az Alpok lábánál található földeknek pedig már 100 százaléka a külföldiek kezében van. Tőkeerős magánemberek, vállalkozók, bankok sok esetben spekulációs céllal felvásárolták Nyugat-Magyarországot. Ennek folytatódása újabb nemzeti tragédiával fenyeget. A külföldiek a jogi kiskapuk kihasználásával és magyar ügyvédi irodák asszisztálásával zsebszerződések útján szerzik meg a magyar földeket.

A politikus azért kezdeményezte a 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése