2015. augusztus 1., szombat

Zárd ki az életedből a zsidót , légy önálló, már fiatalon magadnak építs jövőt !!!


Zárd ki az életedből a zsidót , légy önálló, már fiatalon magadnak építs jövőt !!!

Ha a zsidó akadályoz ebben égesd fel összerabolt ingatlanjait, ha bankútján , vagy törvényileg tesz keresztbe , még mindig jó a Molotov koktél . Lényeges tedd lehetetlenné a vállalkozását az üzletét . Ha lehet aliázzon a bűnözője itt ne tudjon gyökeret ereszteni . Ne feledd 1956 – ig a zsidó ÁVH – s ledarálta az ilyen önálló kis gazdákat !!!!! Ne várd meg míg újból előveszik a módszert és megfosztanak mindenedtől . Ne feledd a politikai élet tele van ÁVH – s utódokkal , és arra várnak , hogy polgárháborút szítsanak cigány – magyar tábor között , és ők míg ti háborúztok a földjeiteket megakarják szerezni , és bármi áron ármánykodással , meg is szerzik . Gondolj arra , hogy a bajnai zsidó tudta hogy kirabolja a libatartókat , de még a végén is megrakta a zsidók asztalát libacombokkal . Nem gondoljátok , hogy azt a liba farmot ami a fasiszta zsidók asztalára termeli a libacombot talán le kéne égetni , hogy az ingyen vacsorát kiköhögjék a zsidó bűnözők !!!!
Vagy ahoz ragaszkodtok , hogy megint ledaráljanak benneteket a MOSZAD gyilkosok .????




Budapesti életképek: Drog, pia, menekült, csöves 

Varga Moncsi 2015. július 19. 17:21 
Hunhír.info


Ez a város tényleg megérett a pusztulásra. Deák térre menni agyhalál, de lassan már nem marad közterünk. Mocsok és fertő, ilyen vagy olyan. Drog vagy pia, menekült vagy csöves. Kómásan fekvő mellett isznak a fiatalok. Alvó csöves mellett csókolózik az ifjú pár. Részegen gubbasztó mellett leánybúcsú résztvevői bohóckodnak. 
A Jászain csöves cigányok vertek sátrat, ott élnek, hevernek, isznak, hánynak és a bokrokba szarnak. Zaklatják, akit érik. Tehetik, senki nem csapja őket nyakon. Két kicsi cica a játszótársuk, néha futtatják, majd elkapják őket és nagyokat röhögnek. 

Tíz méterre tőlük két rendőr őrzi a migránsokat. Egy csapat gyerek, tíz évestől tizenhatig. Nem ott vannak, ahol lenniük kellene. Honnan jöttek, senki nem tudja. A koruk is néha változik. A papír pedig csak egy fecni marad. 
A híd túloldalán nagydarab kopasz, mögötte libasorban hat hátizsákos. Üres a rendőrautó az úton, megy hát és vezeti a pénzesebb csapatot. Autóhoz, szállásra, vagy csak kifosztani? Kit érdekel? 
A csövessel senki nem törődik. Lejmol, kiabál, kötözködik. Mert neki ehhez is joga van. Neki csak joga van, kötelessége semmi. 
A csapnál három afgán fiú mosakszik. Szappan, dezodor, kézfertőtlenítő és hajvax. Tiszta ruha, tökéletes német tudás. Nem mennek a táborba. Bárhová, de oda nem. Mert ők nem akarnak verekedni. A táborokban, tudják, csak balhé van. Három évig tanultak a németeknél, mennek oda vissza dolgozni. Vagy csak mese, de akkor is szép. Szóval mennek, innen el. Mindegy, hogyan. De a táborba nem! 
Menekült család - valahonnan, a nagyvilág keleti feléből. Két kisgyerek. A papírok - elvesztek. Elvesztek? Ramadán vége van, hát ajándékot adnak a Nyugatiból loholva érkező segítőknek. Egy szatyor gyerekruha, ennyi az ajándék. Másuk nincs. De ramadánkor ajándékot kell adni. Aztán futnának tovább, el a rendőrök elől. Mert nincs papír, a fogdára pedig inkább nem mennének a kicsikkel. Nekik még az utca is jobb. 
A mellettünk álló hajléktalan a kezében forgatott banánt a kisebbik gyerek kezébe nyomja. Az utolsó étele mára. Ki tudja, még meddig. Ő pedig nem kap semmit a migránsokat segítőktől. Az afgán fiú kér neki. Mondja németül a menekült, amannak is adjanak. De nem jár, mert magyar. A magyarnak nem jut adomány. Hát meghívtam egy kávéra. És mesél. Mesél a hajléktalanokról, a csövesekről, a migránsokról. Az éjszakai verekedésekről, a késekről, amik gyorsan előkerülnek. Kifosztásokról és rablásokról, amiket az éjszakában, az utcán hall. 
És a Nyugati. Segítők csapata. Étel már nincs, és mindenki telefonkártyát akar szerezni az éjszakában. Öreg szudáni egyedül, a társai, a pénzesek odahagyták. Az unióban már nem kell az összetartás. Menne a táborba, de nem tudja, hogyan. Minden szót megköszön, mosolyog, és megint megköszön. A többinek csak telefonkártya kellene. Gyerek kókad a padon, anyja hallgat, apja csak telefonálni akar. Nem ér rá Debrecenig, most, azonnal, adjon valaki! 
Egy srác biciklivel arra teker. Mocskos hazaárulók - üvölti. A segítők pedig ugranának felé, de a többi lefogja a lázadókat. A többi pedig köhög. Szárazon, ugatva. És ugyanúgy köhög két segítő... Azt hiszem, én inkább hazamegyek. És imákat mormolok azért, hogy ne legyen igaz a hír: elfogyott a TBC elleni oltás. 
De a hír igaz, a tévé megint bemondja. Nem kap már a kisbaba oltást, egynek sem jut a magyar kicsik közül, mert ebben az évben egyáltalán nem kapott az ÁNTSZ. Ami volt, elfogyott, nem jut már. Nincs oltás, de van tébécés menekült számolhatatlan. Szabadon kószál, hozza és szórja a kórt. Tébécét, tán rühöt, atkát és még ki tudja, mennyi egzotikus csodát. És vannak kisbabák, akik rejtélyes módon örökre elalszanak. Magyarok. 
De vannak légvédelmi szirénák is, tavaly mindet letesztelték.. Működnek tökéletesen. Lehet majd visítattatni őket, ha minket is elér a fekete halál. 
Kapcsolódó: 
   A nap képe(i): özönlenek a bevándorlók 
   Soltész Miklós: Európa megszállása zajlik 
   Most már hivatalosan sem tudni, mi értelme van a kerítésnek 
   Több mint négyezer határsértőt fogtak el a hétvégén 
   Mióta gyúrnak a menekültek? Hiszen éheznek 
   "Az nem multikulturalizmus, hogy beözönlik egymillió bevándorló" 
   Kinek érdeke a több milliós menekültáradat és Európa gyengítése? 
   A "menekültek" 80-90 százaléka 18-35 év közötti, pénzzel és kommunikációs eszközökkel felszerelt fiatal 
   A hivatal utánajárt a menekültek titkos haditervének 
   Az ISIS új arcát mutatja? - Szétvert pótolhatatlan ókori kincsek 


Úgy tűnik, ismét Magyarország a cél, mint 907-ben, 1526-tól 1699-ig, 1918/20-ban (KJ)




Soltész Miklós: Európa megszállása zajlik

MTI2015.07.20. 06:39
Jól felépített üzletnek, tudatos betelepítésnek, Európa megszállásának nevezte a tömeges vándorlást a nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár.
Soltész Miklós a Napi Gazdaságnak adott, hétfőn megjelent interjúban úgy fogalmazott: a jelenlegi helyzet nem menekültkérdés, hanem népvándorlás,aminek súlyos következményei lesznek nemcsak Európára, hanem az egész világra nézve. Ebbe gazdaságilag még egy nagyhatalom is belerokkanhat - mondta. 

Soltész Miklós felszólal a Parlamentben
Forrás: MTI/Soós Lajos

Összefogásra van szükség

Úgy vélte: szükség lenne arra, hogy ne csak Magyarország és néhány másik tagállam, hanem az egész Európai Unió közösen, hatékonyan és gyorsan lépjen fel a helyzet rendezése érdekében. Mint mondta, ennek nyomait sem látni a brüsszeli bürokratikus gépezetben, ezért is fontos átmeneti jelleggel a határzár.

Fontos a civil szervezetek munkája

Az államtitkár szerint Európa iszlamizálódik, ám az iszlámot, mint vallást nem szabad bántani, azt azonban látni kell, hogy az európai kultúra a zsidó-keresztény kultúrkörre épül. Soltész Miklós beszélt arról is, hogy a kormány fontosnak tartja a hazai civil szervezetek munkáját, ezért kétmilliárd forinttal növelte támogatásukat. Hozzátette: a kormányzattal kialakult problémás viszonyban csupán két tucat civil szervezet érintett a hatvanezerből.

TÖBB MINT NÉGYEZER HATÁRSÉRTŐT FOGTAK EL A HÉTVÉGÉN



A korábbi hétvégéknél jóval több, összesen 4235 határsértőt fogtak el a rendőrök országszerte péntektől vasárnapig – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata hétfőn az MTI-t.
A rendőrség honlapján olvasható összesítés szerint pénteken 1424, szombaton 1333, vasárnap 1478 volt az elfogottak száma. Tíz gyanúsított ellen embercsempészés, négy esetben pedig közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.
   
A legtöbb határsértőt mindhárom nap Csongrád megye déli részén fogták el - közölte a megyei főkapitányság szóvivője.
AS
Fotó: Béli Balázs
   
Szenti Szabolcs elmondta, vasárnap 1318 embert, köztük 270 gyermeket tartóztattak föl, a legnagyobb csoport - 88 afgán és 20 szír állampolgár – dél körül Ásotthalomnál lépte át illegálisan a zöldhatárt. A határsértők ellen idegenrendészeti eljárás indult.

Holnap dönt a kormány a határzár végleges formájáról

Holnap dönt a kormány arról, hogy a szerb határra tervezett, 175 kilométeres kerítés milyen formában épülhet meg – mondta Tessely Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője hétfői sajtótájékoztatóján.
Mint ismeretes, eddig egy 175 méter hosszú próbaszakaszt húztak csupán fel. Ez négy technológiával épült meg, ezek közül választja ki majd a kormány a véglegeset.  
Bicske fideszes országgyűlési képviselője kitért továbbá arra is, hogy településükön 100-ból csupán 8 migránsának bírálják el pozitívan a menedékkérelmét. Hozzátette: a többség tehát olyan országból érkezett, ahol nem fenyegette veszély az életüket.
A fideszes politikus bizonyára meghallgathatta a Jobbik, a menekülttáborok lakott területen kívülre történő áthelyezésére vonatkozó javaslatát. A radikálisokhoz hasonlóan ugyanis most már Tessely Zoltán is úgy véli, hogy a táboroknak nincs helyük a városokban, álláspontja szerint így minimalizálni lehetne a helyi lakossággal történő konfliktusok lehetőségét.
Újságírói kérdésre a kormánypárti képviselő elmondta: a betegen érkező menekültek orvisi ellátását a magyar állam finanszírozza. Arról azonban nincsenek információi, hogy ez mennyibe került az országnak eddig.



Kinek érdeke a több milliós menekültáradat és Európa gyengítése?

2015. július 19. 18:30
Dr. Sebestyén István - Hunhír.info
bevandorlas-250.jpgA kérdés kapcsán a temérdek gondolat rajzott a fejemben, melyeket egyenként, és összességében is, meg kellene alaposan vizsgálni. A válasz nagyon komplex, tanulmányméretű.


1990-ben írta az amerikai jövőkutató intézet elnöke, egy vaskos könyvben “Megatrends 2000”, hogy a Föld bolygó gazdasági erőközpontja áttevődik Távol-Keletre; ahol a gazdasági erő odahúz a kultúra is. Nyugat elveszti az eddigi döntő befolyását a világra.

Feltehető tehát a kérdés: Ez ellen lépnének fel különböző erők!? Milyen formában léphetnek fel ezek az erők, miképpen fejtik ki politikai akaratukat? Tudjuk már Carl von Clausewitz katonai stratégia alapkönyvéből, hogy „A háború nem egyéb, mint a politika folytatása más eszközökkel!” Az első kérdés további kérdéseket szül: Háborúban vagyunk? Egy háború kellős közepén? Miféle háború lehet ez? Csak az EU a célpontja vagy Magyarország is? Mi az oka annak, hogy Magyarország messzemenően az első helyet foglalja el a menekült áradatban, mint hullámtörő? Lehet egyáltalán ezekre a kérdésekre megbízható válaszokat adni?
Hibrid háború A 21. század legújabb felfedezése: a hibrid háború. Videóajánló: http://www.kla.tv/3359 Klagemauer TV (Siratófal TV) oldaláról letölthető film, mely 5 percben közérthetően, animációval és kitűnő német dikcióval elmagyarázza a hadüzenet nélküli, modern háború működését.

Hibrid háborúnak nevezik azt a tárgyalásokon túli politikai játszmát, amit egy más ország területén felségjelek nélküli katonák hadüzenet nélkül, a belső, erőszakra hajlamos csoportok álcázott szervezésével és irányításával, viselnek. Ez a meghatározás egyértelmű célzás a Krím Félsziget annektálására, mikor orosz katonák felségjel nélküli egyenruhában, fegyverzettel, páncélosokkal, stb. garantálták a Krímen a félsziget hovatartozásáról szóló népszavazás „félelemmentes, demokratikus” jellegét és biztosították békés lebonyolítását. Ezeknek a katonáknak a jelenlétét nevezik a szakirodalomban „a nagyon udvarias emberek megjelenésének”. Ezek a „nagyon udvarias emberek” állig fel voltak fegyverezve! Ezen túl tényleg nagyon udvariasak voltak! Amennyire egy fegyveres udvarias lehet azokkal szemben, akiket büntetés terhe nélkül bármelyik pillanatban lelőhet.

1. Érkezik az Arab Tavasz, vagy inkább Gadhafi bosszúja? Indulás előtt kapható úszómellény is, darabja 200 dollár. Hajótörést szenvedsz, akkor az úszómellényeseknek nagyobb az esélyük: őket élve falják fel a cápák. A NATO-nak tulajdonítható meghatározás szerint a továbbiakban is hibridháborúnak számít az orosz katonák felségjel nélküli jelenléte Kelet-Ukrajnában és részvétele a „kivételesen” csak a szeparatisták által folytatott függetlenségi háborúban. Ily módon a hibridháború kitalálása kizárólagos orosz „dicsőségnek” számít. Céljuk Kelet-Ukrajna és Dél-Ukrajna területén Új-Oroszország megteremtése és annektálása Oroszországhoz. Hivatkozási alapjuk az orosz nyelvű többségi népesség jelenléte ebben a régióban. A hibrid háborút erőteljes dezinformációs kampány és informatikai (interneten és más telekommunikációs eszközökön keresztül lebonyolított) támadások kísérik. A hibridháború meghatározása körül még folyik a vita. Amerikai katonai teoretikusok, mint pl. Bill Nemeth alezredes meghatározása szerint a hibrid háború nem egyéb, mint a gerilla harci modor, a konvencionális fegyverek és a tömegpusztító fegyverek együttes bevetése. A különböző hadviselési módozatok és fegyvernemek bevetésének a kombinációjából meghatározások halmaza születik, illetve születhet. A hadüzenet nélküli modern háború első lépése, a rivális országban az erőszakra hajlamos, vagy csak militáns, ellenzéki csoportokkal való titkosszolgálati kapcsolatok kialakítása, ezek általános elégedetlenségének, függetlenségi vágyuknak a tudatos gerjesztése. Hibrid háborúnak hívják azt a háborút is, ami jelenleg kelet Ukrajnában folyik, de ehhez globálisan hozzátevődik a menekültáradat tudatos gerjesztése és irányítása is. A 21. századi hibrid háborút Putyin fejlesztésének tartják.

Ebben van egy kevés fegyverropogás, de benne van a szervezett alvilágnak álcázott hálózatok felépítése és működtetése (embercsempészet, drog- és fegyvercsempészet), melyek bizonyos állam(ok) ellen irányulnak és fedett titkosszolgálati tisztek irányítják. A Hibrid háborúhoz tartozik minden gerilla stratégia és taktika, atomfegyveres fenyegetések és elrettentések, bioterrorizmus és tömegpusztító vegyi fegyverek „házi” előállítása, -hadseregek határokon túl nyúló, szabadharcosoknak álcázott, hadüzenet nélküli, bevetése.

A hibrid háború legfontosabb kísérőjeként megemlítendő a kibernetikai háború: • 1. szövetséges államfők és kormánytagok lehallgatása • 2. médiumok fölötti teljes uralom megszerzése (főszerkesztők, újságírók lehallgatása, zsarolása, stb.) • 3. a valóságnak megfelelő tájékoztatás hiánya • 4. a valóságot helyettesítő stratégiai hazudozás szemérmetlen bevetése. • 5. a börzék manipulálása kibernetikai eszközökkel
És végül, de nem utolsó sorban országoknak: • a gazdasági tönkretétele, • adós rabszolgává tétele, • letérdepeltetése. • Az ÁLLAMHÁZTARTÁS CSŐDTÖMEGGÉ ALAKÍTÁSA, hogy az adósrabszolgává tett ország kormánya ne tudja kifizetni havi járadékát • a csendőröknek, rendőröknek • hadseregnek, • a tanároknak, • az orvosoknak, stb.

A már csírájában meglévő társadalmi, gazdasági feszültségekre ráépíteni minden típusú etnikai, faji, vallási feszültséget és ezeket adott pillanatban a robbanásig gerjeszteni. Majd forradalomnak kikiáltani és az egészet rákenni a népre!

A felvázoltak után csak egy következtetést vonhatunk le:

A) A Föld nevű bolygó gazdasági és kulturális súlypontjának keletre való áttevődése nem a keresztény világ érdeke! Tehát ezt a folyamatot mindenképpen meg szükséges akadályozni! B) Görögország átszippantása a BRICS-be, megakadályozandó! Azonban a zsidó oligarchák által uralt, önérdekű és rendkívüli módon önző, bankárkaszt ebbe nem akar belemenni: túl nagy lenne a veszteség! C) A BRICS központi bankjában nincs zsidó túlreprezentáltság! E miatt a Nyugati Zsidó Bankárkaszt szemében a BRICS központi bankjában lévő pénzhalmaz egy óriási „veszteség”. Ennek a banknak a megsemmisítése hatalmas kihívás számukra! D) Európa és Amerika tönkretétele, gazdasági megroggyantása a BRICS érdeke. Amerikai zászlók alatt szállítják a menekülteket - szólnak a jól értesült portálok (https://www.youtube.com/watch?v=0KVtJe5976g ). Ez lehet úgynevezett “False Flag” (Hamis Zászló) akció is. Senki sem igazodik ma már el a hivatalos hírek tömkelegében. A fentebb megadott youtube linken a Klagemauer TV híradása látható, melyben bejelentik, hogy: „Vajon ki tartja mozgásban mindezt, a menekülteket, az egész „iparágat”, azokat, akik hasznot húznak mindebből? Ki mozgatja a szálakat? A menekültek érdekes módon arról számolnak be, hogy az őket szállító hajók amerikai zászló alatt hajóznak. Ezt a népvándorlást tehát az amerikai kormányzat, illetve a mögötte álló pénzügyi oligarchia vezényli - fogalmaz az elemzés. Mi készteti az Egyesült Államokat arra, hogy lehetővé tegye a menekültek beszivárgását Európába? Vajon humanitárius okok miatt teszi ezt? Valószínűleg nem, hisz az Egyesült Államok könyörtelenül védi saját határait az illegális bevándorlóktól. Például az amerikai-mexikói határt 5 méter magas kerítés alkotja, amely több mint 3.100 kilométeres szakaszon húzódik. A kerítés körül 17.000 határőr járőrözik, mindehhez repülőgépeket és helikoptereket, drónokat és kamerákat vesznek igénybe, illetve olyan berendezéseket, amelyek a föld rezgéseit – például az alagútásást – érzékelik. Akit elkapnak, azt őrizetbe veszik és könyörtelenül visszaküldik őt az anyaországba. Európába viszont egyre érkeznek a menekülteket szállító amerikai hajók.

Vajon hogyan reagálna az amerikai kormány, ha olasz vagy francia hajók mexikói menekülteket szállítanának az Egyesült Államokba? Ez kulcsfontosságú kérdés, ha a menekültek problémáját akarjuk vizsgálni. Ez az amerikai stratégia ugyanis egzisztenciális gondokat okoz Európának, illetve Európában. Ugyanez lenne a helyzet az USAban is, ezért zárták le az amerikai határokat.

A mesterségesen megrendezett menekültkatasztrófa a háború modern módszere, amit az Amerikai Egyesült Államok a háttérben a pénzügyi oligarchia támogatásával folytat. Azt is mondhatnánk, elõször Líbiában hullottak a bombák, most pedig Európában – átvitt értelemben – bombák helyett menekültek hullanak. Ez viszont komoly problémákat eredményez. Ez egy kifinomult módszerekkel folytatott gazdasági és pénzügyi háború, amelyet Európa, konkrétan Németország ellen folytat az Egyesült Államok.

Ez ugyanakkor szociális háború is, amely ezzel a módszerrel beszivárog a családba, a munkahelyekre, a kultúrába és a műveltségbe. A háború célja Európának, a politikai, gazdasági és kulturális nagyhatalomnak a szétrombolása, destabilizálása. Az egyre nagyobb területen észlelhetõ káosz pedig megfelel az Új Világ globális pénzügyi oligarchái céljainak.” (forrás, és fordítás: http://www.tenyek.sk/)

4. Mehettek! “Je suis Charlie” tehetségtelen európai politikusok, szolidáris barátaitokkal, meg a képmutatókkal együtt a Noé bárkájában, amelyre a majmokat és szamarakat elfelejtette felpakolni (a kép a politically incorrect oldalról származik) E) Az egész ügyet sokkal zavarosabbá teszi a háttérhatalom önzősége, világot manipuláló pozíciójának elvesztése miatti halálfélelme. Ez a javarészt zsidó bankárcsaládokból álló, és más “kék vérvonalat követõ” befolyásos személyek kormányokon átnyúló akarata szinte követhetetlenné teszi, -a legnagyobb, legbefolyásosabb európai politikusok számára is-, az egész folyamatot. Jelszavuk: Vegyüljön a világ, de úgy, hogy minél könnyebben tudjunk fölötte uralkodni!

S jönnek, jönnek, a fű alól is özönlenek a menekültek. Egész Afrika a volt gyarmattartókhoz igyekszik! A volt gyarmatosítóik meg a hátukat mutogatják. Pedig ők is kapnak a menekült hullámból, annak függvényében, hogy az államfőik, és kormányaik lehallgatása után, amerikai szempontból, mennyire számítanak barátságosnak vagy ellenségesnek, unszimpatikusnak vagy „very lovely”-nak (nagyon kedves).






A "menekültek" 80-90 százaléka 18-35 év közötti, pénzzel és kommunikációs eszközökkel felszerelt fiatal 

Forrás: https://kuruc.info/r/2/145876/?honnan=Nemzeti_Hirhalo
Az "utazók" többsége, mintegy 80-90 százaléka 18-35 év közötti, pénzzel és kommunikációs eszközökkel felszerelt fiatal, aki nem kér és nem fogad el segítséget - számolt be a migrációval kapcsolatos tapasztalatairól a Baptista Szeretetszolgálat elnöke a Magyar Hírlap hétfői számában. Szenczy Sándor lelkész szerint a professzionális segélyszervezetek óvatosak, mivel nem szükséghelyzettel állnak szemben, hozzátette ugyanakkor, hogy természetesen segítenek a nehéz helyzetben lévőkön, elsősorban a gyerekeken, a nőkön, az idős embereken, ha szükséges. Valahol Mórahalomnál - senki nem állja útjukat Legutóbbi, kiskunhalasi látogatásának tapasztalatai alapján úgy nyilatkozott, hogy a hatóságok képesek kezelni a kialakult helyzetet. Kevés kiegészítő segítségre van csak szükségük, ezért feleslegesnek látják "pesztrálni" az eddig legalább három-öt országon keresztül Magyarországra érkezőket. Elmondta: az "igazi" menekültek közül száztízet látnak el naponta, a szeretetszolgálat több évtizede együttműködik a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatallal ilyen ügyekben. Eközben a Keletinél - olvasónk felvételei Ma egész kevesen vannak ahhoz képest, ahányan lenni szoktak, és most éppen legalább nem tarháltak - jegyzi meg olvasónk. 
Forrás: https://kuruc.info/r/2/145876/?honnan=Nemzeti_Hirhalo


A hivatal utánajárt a menekültek titkos haditervének



Ők még rajzoltak rá nyilaka

 2015. július 03. - Woland Azazello
Néhány héttel ezelőtt számolt be a Kettős Mérce arról, hogy sikerült a menekültek haditervét megszerezniük. A titkos haditervről készült képet a hazai sajtó változtatás nélkül átvette.
Az akkor nyilvánosságra hozott haditerv az alábbi volt:
oranfal.jpg
(Forrás: kettosmerce.blog.hu)
A haditerv felülvizsgálatának apropót ad a mai napon megjelent egy MTI közlemény, melyben a bevándorlásügyért felelős Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) legfrissebb adatairól ad számot. A BÁH a korábbi haditerv expanziójáról számolt be és sokkal több nyilacskát jelölt be, mint azt korábban remélni lehetett.
download.jpg
(Forrás: MTI/MTVA Sajtó- és Fotóarchivum, BÁH)
A bevándorlásügyért felelős hivatal szerint a menekültek már most sem "csak" Szegednél lépik át az országhatárt, és gyakorlatilag minden irányból léteznek már "bejáratott" útvonalak. Ennek fényében aligha jelent még ideiglenes megoldást sem a kerítés szerb (vagy azt kiterjesztve: déli) határszakaszon való kiépítése.


AZ ISIS ÚJ ARCÁT MUTATJA? – SZÉTVERT PÓTOLHATATLAN ÓKORI KINCSEK





TUDATOS KULTURÁLIS TISZTOGATÁS VAGY VAK BARBÁRSÁG?

Sajtójelentések szerint nemzetközi megdöbbenést keltett az ISIS, az Iszlám Állam nevű terrorista katonai szervezet legutóbbi barbársága, amit Irak északi részén, a pótolhatatlan ókori asszír emlékek szétverésével okoztak. Az etnikai tisztogatás mellé most belépett a „kulturális tisztogatás”, ahogyan akciójukat az angolszász sajtó titulálja.

Szemleíró: Dr. Békefy Lajos


Az asszíriai Ninive is áldozatul esik

Az asszír Ninive nevű város 2600 évvel ezelőtt az akkori hatalmas és fejlett kultúrájú asszír-babiloni 
birodalom fővárosa volt. Az akkori időkben létrehozott szobrok, reliefek és épületek eddig évezredeken keresztül épek és háborítatlanok maradtak. 2015. február végéig. A napokban elkövetett kulturális háborús támadásban végleg elvesztek olyan ókori emlékek, melyek az egész emberiség kultúrtörténetének becses részét és örökségét alkották. A barbár kultúraellenes baltázásról, szoborverésről internetvideót készítettek a fekete sereg kamerásai. A felvételek az észak-iraki Mosszul város múzeumában, illetve a ninivei ásatások területén készültek. A helyi tudósítások is beszámoltak az értelmetlen és érthetetlen pusztításról. A német hírügynökségnek, a dpa-nak, meg a brit Reutersnek és az amerikai CNN-nek is szakértők nyilatkoztak, s elmondták: a szétvert vagy súlyosan megrongált kincsek között sok eredeti, egyedi, ezért pótolhatatlan darab is van. 


Légkalapács-roham az ősi kultúra ellen



Azok a figurák, amelyek ajtónállókat ábrázolnak, az ókori képzőművészet ikonjai voltak, és több, mint 2600 éve készültek – nyilatkozza Markus Hilgert, a berlini Elő-Ázsiai Múzeum igazgatója. Ez olyan cselekmény, mintha valaki kalapáccsal, baltával esne neki az egyiptomi fáraó-szfinxeknek. Légkalapáccsal mentek neki a masszív alkotásnak, ami részben állatfigura, részben emberfigura összeillesztéséből alakult olyan formájúvá, ahogyan azt iskolai történelem órákról és könyvekből ismerjük. Ezt a kapuőr-figurát nem csak ajtóőrként, hanem védelmező istenségként is tisztelték az asszírok. A Negal-kapu a Krisztus előtti 7. századból származik, Ninive védelmi vonalának a része volt. 


Az iraki régészeti miniszter is elítéli az akciót 


A szétvert, összekalapált kulturális örökségben számos szobor is található, ember nagyságú vagy még nagyobb figurák. A mintegy ötperces film azt mutatja, amint az IS-terroristák behatolnak hatalmas kalapácsaikkal a múzeumba, ami ugyancsak szokatlan módja a látogatásnak. Reliefeknek is neki estek. Peter A. Miglus professzor, a heidelbergi egyetem régészeti professzora szerint olyan brutális volt az egyoldalú támadás, hogy az összetört darabokat szinte lehetetlen restaurálni. Adil Fahd Sarsab, iraki régészeti miniszter szerint ez volt a jelenkor legnagyobb méretű antikultúrális bűncselekménye. Az ISIS akciója nem csak Irak számára okozott óriási veszteséget, hanem az egész emberiségnek is.
A videó felvételen az ISIS egyik tagja elmondta: az asszírok és más környékbeli népek sokistenhívők voltak, márpedig Mohammed próféta is elítélte, mi több megsemmisítette a különféle bálványokat, illetve istenségábrázolásokat, amikor Mekkába ért. Közben az ENSZ megtiltotta a Szíriából és más területekről származó antikvitások megvételét. „Aki illegális kereskedelmet bonyolít ezekkel az kultúrjavakkal, az a terrorizmust támogatja” – fogalmazott egy UNESCO szakértő. 


Németországban, Finnországban a kulturális tisztogatás ellenpéldája: rádiós Korán-kurzus


Valóban szomorúan különös világot élünk. De mit lehet a barbársággal szemben tenni? Megtorolni semmi értelme, azzal az elpusztított kincseket nem lehet összerestaurálni, s további pusztítás következik, mégpedig élő emberekben, nem múzeumi tárgyakban. S ez azért más! De lehet másféle kulturális, valóban kulturált modellt felmutatni! Lehet, sokan ezzel sem értenek egyet, de a józan ész, és a vallások közötti még járható keskeny ösvény egyike az, ami e két európai országban elkezdődött. 
A Helsinkiben működő finn állami rádió YLE csatornája finnül sugározza a Korán fordítását, hogy megismertesse a lakosságot a muszlim kultúra kulcskönyvével. A 60 órás adásban a Finnországi Iszlám Társaság imámja, Anas Hajjar magyarázatokat fűz bizonyos szövegrészekhez. A szervezet elnöke, Mohammad Hussein Omar a felolvasást nagyon jó eszköznek tartja ahhoz, hogy a közvélemény jobban megismerje a vallásukat és a muszlim szokásokat. 


Nem muszlim hittérítés, hanem ismeretközlés – jégemberek, észemberek a szörnyű „libikóka” másik oldalán


Németországban a Deutschlandfunk szintén indított egy új sorozatot, Magyarázott Korán címmel. Minden péntek délelőtt 9:55-kor, a muszlimok „vasárnapján” egy iszlám tudós magyarázza a szent könyv egy-egy szúráját, versét. Az ötperces műsor nem muszlim hittérítő alkalom, hangsúlyozzák a szerkesztők, hanem ismereteket közlő adás. A frankfurti Goethe Egyetem Korán-magyarázója, Ömer Özsoy professzor elmondja: a Korán időben az isteni kijelentés záró láncszeme, feltételezhetőleg arra utalt, hogy a zsidó Tóra és a keresztyén Biblia után. 

Willi Steul, az adó intendánsa szerint történelmi, exegetikai ismeretek közléséről van szó, ebben állapodtak meg a németországi iszlám szervezetekkel. Persze az egy másik kérdés, s erről nem szólhat az intendáns, hogy a muszlimok ezt mekkora sikernek és eredménynek könyvelik el. Nyilván nem ugyanaz közöttük ennek a súlya, mint a kívülállóknál. Ez még nem baj addig, amíg valóban nem vezet a sorozat sem Finnországban, sem Németországban más hangsúlyokhoz és célokhoz. Nagy kár lenne a kitűnő kezdeményezést félre vinni.  Remélhetőleg a tudományosság és a korrekt tájékoztatás keretein belül marad mindkét helyen a mondandó. Annál is inkább fontos ez, mert a múzeumrombolás és a sokkoló kulturális tisztogatás láttán ez a legjobb józan és hidegfejű ellenlépés. S kik lennének erre leginkább alkalmasak, mint éppen a jégember finnek és az észember németek, s a köztük élő muszlim tudósok?


Nagy a baj, ha már csak a fegyverek tudnak „vitatkozni” egymással


Annál is inkább fontos ez a példaértékű kezdeményezés, mert a http://www.religionnews.com internetes honlap legfrissebb közlése szerint a nigériai szélsőséges iszlám félkatonai szervezet, a Boko Haram legutóbbi rádiós közleményében kinyilvánította teljes lojalitását az ISIS, az Iszlám Állam iránt. Az erők nyilvánosan is koncentrálódnak azon az oldalon, nem lehet várni sokáig az európai szellemi és mérsékelt erők koncentrálásával sem. Hiszen versenyfutás van az életért, a jövőért, bár teljesen más eszközökkel, Rég rossz lesz a világnak, ha már csak a fegyverek fognak tudni egymással recsegve-ropogva „tárgyalni”, vitatkozni, „beszélni”! Akkor soha többé nem fogunk szót érteni egymással. S kinek kell ez? A vak és tudatos kulturális és etnikai, hogy ne mondjam vallási tisztogatásnak nem lehet kizárólag a fegyverek párharca az egyetlen alternatívája. Ebben sok millió keresztyén és muszlim egyet is ért. Ámde - a politikusok is így gondolják? És azok is, akiknek van pénzük, sok milliárdjuk mindkettőre, a békére és a háborúra – ők hogy gondolják? Nem maradhat sokáig ez sem titokban…





Göteborgban egy svéd lányra támadt öt szomáliai néger - a verés után extra megalázásként le is köpdösték 

Szerdán a svédországi Göteborgban öt 25 év körüli szomáliai néger megtámadott egy 19 éves lányt a nyílt utcán. Az eset kapcsán a lány édesapja már tanúvallomást tett a rendőrségen. 

Julia ütéseket kapott mind a testén, mind az arcán. Amikor a lány már magatehetetlenül feküdt az utcán, az elkövetők továbbra sem hagytak fel a bántalmazással: lábon, majd a hasán rugdosták szerencsétlen áldozatukat. A négerbűnözők akkor támadtak a fiatal lányra, amikor készpénzt vett ki a bankautomatából. Zárásként - egy kis extra megalázás gyanánt - a sokkos állapotban földön fekvő lányt még le is köpdösték. 

A brutális támadás augusztus 7-en szerdán 14 óra körül történt az Arkaden Drottninggatan felőli bejáratánál. A göteborgi rendőrkapitányság keresi az elkövetőket. 
Svédül értők számára további források és lehetőség a téma nyílt és őszinte megvitatására:https://www.flashback.org/t2196411 
Kuruc.info (avpixlat.info - fordította: SzF) 


A Hamasz autóit robbantotta fel az Iszlám Állam 

július 19th, 2015 orientalista.hu 
A palesztin ellenállási szervezetek a Hamasz és az Iszlám Dzsihád Mozgalom autóiba rejtett pokolgépeket robbantottak fel az Iszlám Állam terroristái. - írta az almayadeen.com 



Négy pokolgépes robbantásban megsemmisültek a Hamasz és a Dzsihád Mozgalom tisztviselőinek a háza előtt parkoló személygépjárművek. A robbantások egy időben történtek a gázai Sejk Radvan negyedben. Az elszenesedett autók mellé az Iszlám Állam logóját fújták. 

A A Hamaszhoz tartozó Qassam Brigád és a Dzsihád Mozgalomhoz köthető Quds Brigád közös közleményben jegyezték meg, hogy ez a tett is egy bizonyíték arra, hogy az Iszlám Állam a megszálló cionisták érdekeit szolgálják. 

Egyes elemzők szerint az Iszlám Állam megtorlásként szánta a terrortámadásokat, mivel a Gáza felett kormányzó Hamasz üldözi az ISIS aktivistákat. 

Korábban Az Iszlám Államhoz köthető Jeruzsálem Partizánjai szervezet vállalta magára a Hamasz katonai szárnyának a Qaasam Brigádnak egyik támaszpontja elleni támadást. 

A gázai belügyminisztérium is elítélte a támadást, és aljas gyilkos cselekedetnek minősítette a robbantásokat, amiknek csak egy céljuk lehet a palesztin ellenállás megtörése. 

Az Iszlám Állam úgy véli, hogy a Hamasz nem tartatja be a sariát a Gázai övezetben ezért kell le kell őket váltani. Az ISIS szerint a palesztin ellenállási mozgalmak túl szekulárisak mivel használják a palesztin zászlót. 

Orientalista.hu Sinoda 


Rendszert bontana az Európai Unió Magyarországon 

2015.07.20. 05:07 hidfo.ru magyarifjusag 
Rendszerbontó népszavazás néven aláírásgyűjtési kampányt folytat az Új Magyar Köztársaság egyesület. A kampány célja, hogy populáris témák elővételével tömegbázissal lásson el Brüsszel érdekeit kiszolgáló szervezeteket. 

A szervezők négy kérdésben akarnak népszavazást kiírni: hogy a választók támogatják-e a tankötelezettség korhatárának 18 évre emelését, az ingyenes iskolai étkeztetést, a kötelező kamarai tagság eltörlését, és annak kapcsán, hogy országgyűlési képviselő ne kaphasson nyugdíjat a mandátuma betöltése alatt. A populáris kérdésfelvetések önmagában rendszerbontó erőt nem jelentenek, de a kezdeményezést mégis "rendszerbontó népszavazásnak" nevezik. 
Ennek hátteréről talán a szervezők által használt logó árul el legtöbbet. Az Új Magyar Köztársaság egyesület jelképe egy kokárda, mögötte az Európai Unió öt csillagával. A logó a francia forradalom mintájára kezdődő budapesti tüntetésekre való visszahivatkozás, mögötte az Európai Unió jelképével; összességében ez budapesti kormányellenes megmozdulásokra utal, ami mögött félig láthatóan Brüsszel áll. A logó elrendezése alapján azt mutatja, hogy az Európai Unió pajzsként tolja maga előtt a magyarországi kormányellenes megmozdulásokat. 
Az Új Magyar Köztársaság egyesület kampánya a Demokratikus Koalíció már ismert politikai stratégiája mentén működik: 
- külső hatalom érdekképviseletének felvállalása belpolitikai előnyhöz jutás érdekében, 
- a szervezet népszerűsítése az éppen aktuális belpolitikai témák felhasználásával, 
- külpolitikai céljaik elfogadtatása populáris belpolitikai célok megfogalmazásával. 
A kezdeményezést támogatásáról biztosította a Bajnai Gordon féle, jelenleg strómanokkal működtetett "Együtt", a Fodor Gábort jelentő "Magyar Liberális Párt", a Bokros Lajos féle "Modern Magyarországért Mozgalom", és a kis pártként is felbomlóban lévő LMP-ből kiszakadt "Párbeszéd Magyarországért". 
A Nézőpont Intézet múlt hónapban végzett közvélemény-kutatásaszerint Magyarországon az összes baloldali liberális párt támogatottsága együttvéve sem haladja meg a választókorú lakosság egyharmadát. Az egyesület részéről tehát egy marginális kisebbség legitimációs kísérletét láthatjuk, ami a népszavazás megtartása esetén bizonyos mértékű civil támogatást szerezne a Magyarországon Brüsszel érdekeit képviselő pártok kormányellenes megmozdulásaihoz. Amennyiben a népszavazás megtartására az OVB döntése miatt nem kerül sor, az némileg kevesebb civil résztvevővel ugyan, de szintén jó ürügyet biztosít számukra, hogy a kormány diktatórikus voltára hivatkozva Budapesten zavargásokat kezdjenek - mögöttük az Európai Unióval, ahogy az a logójukon is látható. 
Kapcsolódó: 
   Gyurcsány bejelentette: eltörölné Magyarországot a térképről 
   Bajnai egymilliárd forintot kapott, mert Koppenhágában a gittet rágta 
   Ausztria népszavazással léphet ki az Európai Unióból? 
   Széles Gábor rendre utasítja a liberálisokat 
   NOL: Jövőre már bonthatjuk Orbán rendszerét 


Csatlakozás az Országgyűléshez intézett felhíváshoz 

Kérünk mindenkit, aki még nem tette meg, most csatlakozzon! 
http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/csatlakozas-az-orszaggyuleshez-intezett-felhivashoz

Kapcsolódó: 
Világ-panoráma: Ez a kérdés, válasszatok!





Gyurcsány bejelentette; eltörölné Magyarországot a térképről

Dátum: 2014. April 15. Tuesday, 14:19
Rovat: 
HídfőHídfő
Vasárnap Budapesten megtartotta az EP-választásokra készülő kampány nyitó rendezvényét a Demokratikus Koalíció, amin Gyurcsány egyértelművé tette; a még megmaradt Magyarországot is letörölné a térképről. Gyurcsány az újságírók érdeklődésétől övezve elmondta, ő "történelmi távlatokban, Európai Egyesült Államokban" gondolkozik. A DK elnöke elmondta, szerinte ennek feladata az európai polgárok védelme, a szabad gondolkodás biztosítása, a műveltség és tudás biztosítása lenne, valamint annak megakadályozása, hogy bármelyik tagállam átlépje a "világnézeti semlegesség" határát és "belebeszéljen abba, amit gondolunk". Emellett tiltaná a kötelező erkölcs- és hitoktatást is.
Talán a mondottakat leközlő újságírók nincsenek tisztában azzal, hogy az elmondottak pontosan mit jelentenek, Gyurcsány ugyanis Magyarország megsemmisítése hivatalossá tételének igényét jelentette be. Az "európai polgárok védelme" azt jelenti, hogy a DK elnöke az Európai Unió kezébe adná az erőszak-monopóliumot. A magyar állam így nem rendelkezne karhatalommal, rendőri és katonai erők kizárólag az Európai Unió szolgálatában állnának. Az "európai polgárok védelme" fogalomba beletartozna a katasztrófavédelem is, a rengeteg esetben késve érkező tűzoltók nem magyar központból, hanem uniós központból kapnák az utasítást. Talán a mondottakat leközlő újságírók nincsenek tisztában azzal, hogy az elmondottak pontosan mit jelentenek, Gyurcsány ugyanis Magyarország megsemmisítése hivatalossá tételének igényét jelentette be.



Az "európai polgárok védelme" azt jelenti, hogy a DK elnöke az Európai Unió kezébe adná az erőszak-monopóliumot. A magyar állam így nem rendelkezne karhatalommal, rendőri és katonai erők kizárólag az Európai Unió szolgálatában állnának. Az "európai polgárok védelme" fogalomba beletartozna a katasztrófavédelem is, a rengeteg esetben késve érkező tűzoltók nem magyar központból, hanem uniós központból kapnák az utasítást.


Ennél aggasztóbb azonban a "szabad gondolkodás, műveltség és tudás biztosítása", amiben elsősorban nem azt kell néznünk, hogy milyen gondolkodást, tudást biztosít, hanem hogy ki és milyen felhatalmazással. Ha az Európai Egyesült Államok biztosítana valamiféle "gondolkodást" a magyar lakosságnak, az azt jelenti, hogy az oktatási rendszer és valamennyi média az EU kezében lenne. Mondjuk ki, Gyurcsány az EU kezébe akarja adni az oktatást és Brüsszelnek médiamonopóliumot adna. Brüsszel szabná meg, milyen nyelvet beszélünk és mit tanulunk az általános-, a középiskolában, a főiskolán és az egyetemeken. Brüsszel döntene arról, hogy milyen híreket szabad és mit nem szabad megírni, hogy azokat milyen kontextusban kell leközölni.
Az "állam világnézeti semlegessége" szintén ezt jelenti. Gyurcsány ezzel kijelentette, hogy az EU ideológiai kontrollt gyakorolna a tagállamok felett. Brüsszel mondaná meg, mit kell gondolnunk, és mit nem szabad gondolnunk a világról. Brüsszel mondaná meg, hogy gyermekeink nem tanulhatnak erkölcsöt és hittant. Brüsszel hitetlen, erkölcstelen alja söpredéket nevelne a fiatalokból, amihez minden jogi felhatalmazást megkapna.
A DK elnöke szóba hozta az ügyészséget is, a bírói hatalom terén is Brüsszelt helyezné a legfőbb bíró pozíciójába. Mindezt a korrupció elleni harcra hivatkozva, mintha nem az Európai Unió lenne a korrupció mintapéldánya.
Gyurcsány szerint minderre azért van szükség, mert a kontinensen egyre több olyan politikus jelenik meg, aki Putyinnal szimpatizál.
Ennek kapcsán két fontos dolgot kell megemlíteni: egyrészt, hogy Gyurcsány megint, még a távlati céljai kapcsán is hazudik. Nem Putyin miatt akar Európai Egyesült Államokat, az Európai Egyesült Államok egy olyan cél, amit ő és a hozzá hasonlók Putyintól függetlenül mindig is meg akartak valósítani. Évekkel ezelőtt jeleztük, hogy a NATO észak-afrikai háborúi milyen célt szolgálnak: a NATO protektorátusokat épített Észak-Afrikában, amire amiatt lett volna szükség, mert az Európai Egyesült Államok megalapítása után ezek lennének a szomszédos országok. Marokkó, Algéria, Líbia, Egyiptom, Szíria - mind szomszédos országok lennének, a NATO szisztematikusan felforgatta (volna) ezeket az országokat, hogy vezetésükbe mindenhol nyugatbarát kormány kerüljön. Az sem véletlen, hogy ez az "arab tavasz" visszafelé sült el, és Észak-Afrikán ellenforradalmi hullám söpört végig. A NATO mostanáig nem tudott protektorátusokat létrehozni, és a nyugati felforgatási folyamat visszájára fordult. Ebben más hatalmaknak kulcsszerepe volt, ennek ellenére az EU politikai analfabétái a korábbi terveknek megfelelően létrehoznák az Európai Egyesült Államokat.


Világos kékkel a föderális EU protektorátusai, ide helyeznének nyugati bábkormányokat 


Gyurcsány egyike ezeknek a politikai analfabétáknak, akik a nagyobb folyamatot át nem látják, csak időtávokra leosztott feladataik vannak, amiket el kel végezniük. Ha mostanra Észak-Afrikában nyugatbarát kormányok lennének, az atlantisták részéről logikus lépés lenne az Európai Egyesült Államok magyarországi propagálása. Ennek híján azonban Gyurcsány nem marad más, csak egy bohóc, aki annak ellenére, hogy homok jutott a gépezetbe, mondja amit a szájába adtak, a korábbi terveknek megfelelően.
Ennek ellenére nem mondhatjuk, hogy ez a bohóc veszélytelen. Ahogy Bajnai, Gyurcsány is komoly károkat tudna okozni, ha a DK képviseltetné magát az Európai parlamentben. Mint maga a DK elnöke is kinyilvánította, ottani tevékenysége a magyar bírói hatalom, oktatás és média felszámolására összpontosulna.
Egy ilyen Európai Egyesült Államok azt jelentené, hogy Magyarországot letörölnék a térképről. A magyar fiataloknak mikor kiosztják az Atlaszt az iskolában, abban nem lenne Magyarország-térkép, hanem egyetlen nagy Európai Egyesült Államok térkép lenne, határok nélkül, Brüsszel kénye-kedve szerint felosztott tartományokkal. Ha ez a szélhámos újra labdába rúghat, a következő generáció azt sem tudná, volt olyan, hogy Magyarország.
Másrészt: az európai politikusok azért "szimpatizálnak" Putyinnal, mert a politikusok akkor maradnak pozícióban, ha többé-kevésbé a nép akaratát jelenítik meg a választók felé, ha meg tudják szólítani az embereket. Vagyis nem a hatalmukat féltő politikusok szimpatizálnak Putyinnal, hanem az emberek, a szó szoros értelmében vett milliók. Miért? Mert Putyin olyan politikus, aki egy erős, független ország vezetője, aki saját népe érdekét képviseli, aki a tradicionális értékeket jeleníti meg, aki vallásos, erkölcsös nép számára olyan országot akar biztosítani, ahol rend van, és ahol a többségi társadalom érdeke érvényesül a társadalomromboló devianciákkal szemben. Európa minden országának polgárai egy ilyen vezetőt akarnak, és a dekadens nyugat bűne, hogy az európai országokban nem tudnak ilyen vezetők felemelkedni. Így a valaha jobb időket látott angoloknak, franciáknak, németeknek marad Putyin, az oroszbarátság és a keleti orientáció.
Ez egyben a Gyurcsány által vizionált nemzethalál sorsáról is döntött. Az európai népek nem akarnak atlantizmust. Radikális atlantizmust még annyira se. Ez a "Putyinnal szimpatizáló politikusok" megjelenéséből látható.
Molnár István

Forrás: Hídfő






Bajnai egymilliárd forintot kapott, mert Koppenhágában a gittet rágta


Tavaly negyedmilliárdos támogatást kapott Bajnai Gordon álcivil szervezete, a Haza és Haladás Egyesület, ami így közel egymilliárdos, tisztázatlan hátterű támogatással gyarapodott az utóbbi évek során.
Az Országos Bírósági Hivatal honlapján közzétett beszámolójuk alapján az egyesült 2013-ban 400 milliós, 2014-ben 250 milliós támogatást kapott, miután az alapító visszatért az Egyesült Államokból. A kormány-közeli média szerint a nyilvánvalóan külföldi eredetű pénzek Bajnai anyagi háttérbázisának részét képezték a 2014-es választások előtt.
A baloldali pártok látványos semmittevése miatt azonban már a választások előtt is valószínűsíthető volt, hogy az ellenzék egy egészen más stratégia mentén gondolkozik, és minimális támogatottságuk miatt nem a választás megnyerését, hanem egy anti-demokratikus utat választanak a hatalomra jutáshoz. Ennek a stratégiának részét képezte, hogy a vereséget követően a választási eredmények meghamisítására hivatkoznak, és civil látszatú kormányellenes megmozdulásokon keresztül, valamiféle választási csalásra és diktatúra ellenes harcra hivatkozva próbálnak kormányra jutni.
Bajnai támogatóinak személyazonossága a jelentős összegű támogatások ellenére nem ismert, vagyis az álcivil szervezet működése az általuk vallott elvekkel ellentétben teljesen átláthatatlan. Bár az egyesület korábban vállalást tett arra, hogy a választásokig nyilvánosságra hozza azoknak a névsorát, akik 2013-ban egymillió forint feletti összegű támogatást adtak, ezt máig nem tették meg. Így továbbra sem lehet tudni, kik pénzelik azoknak a pártoknak a holdudvarát, akik a választások óta kivétel nélkül minden civil látszatú megmozdulásra idővel megpróbálnak rátelepedni.
A Napi Gazdaság felhívta a figyelmet arra, hogy Bajnai 2013-as kampányát szinte kizárólag Soros Györgyhöz köthető szervezetek pénzelték. A lap szerint a Haza és Haladás Alapítvány anyagi támogatásainak nagy részét a Soros György nevéhez köthető Center for American Progress és azzal gazdasági kapcsolatban álló szervezetek adták.
Bajnai Gordon azonban nem csak anyai támogatásokban részesült, de a nyugati sajtó részéről is számottevő támogatást élvezett. A politikus részt vett a Bilderberg csoport 2014 május 29-én kezdődő találkozóján. Miután neve ténylegesen is szerepelt a meghívottak listáján, Bajnai a hazai sajtó célkeresztjébe került, a Koppenhágában tartott találkozóról hazaérkezvén azonban nem nyilatkozott arról, mivel kapcsolatban folytattak megbeszéléseket a találkozón, ahol saját bevallása szerint csak “a gittet rágta”.
A találkozóról kiszivárgott információk szerint Bajnai politikai ambícióit több nyugat-európai sajtóorgánum képviselője is támogatásáról biztosította. A kezdetben alaptalannak tekintett információ később valósnak bizonyult, számos nyugati sajtóorgánum ugyanis intenzív lejárató kampányt kezdett a kormány – és Magyarország – ellen, miközben Bajnai több alkalommal is nyilatkozott a Magyarországon zajló, szerinte diktatórikus folyamatokról. Egy a számos példa közül, amikor Bajnai – már 2015 januárjában – a Liberátionfrancia napilapnak arról nyilatkozott, hogy szerinte a kormány megzsarolta az RTL Group igazgatóját, aki “azóta kénytelen testőrrel járni”.
Bajnai Gordon pártja jelenleg 1%-os támogatottsággal bír. A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint a magyar lakosság abszolút többsége nem támogatja a baloldali liberális pártok törekvéseit, hanem egy radikális rendpárti kormányt akar hatalmon látni.


Széles Gábor rendre utasítja a liberálisokat

Széles Gábor, a Magyar Hírlap tulajdonosa ma reggel saját Facebook-profilján osztotta meg a Nemzetiarcvonal.net cikkét, kifejezvén egyetértését a tömeges bevándorlás azonnali leállításának szükségességével kapcsolatban.
Érdemes elgondolkodni azon, miből kelnek útra a primitív kannibálok egy olyan országból, ahol azt sem tudják, merre van Európa.”
A cikk szerzője, Balassa Viktor szerint cionista szervezetek szándékosan idézték elő az afrikaiak tömeges Európába vándorlását, hogy ezzel az európai fehér ember génállományát felhígíthassák.
“a nemzetközi zsidósághoz köthető, szélsőséges cionista szervezetek állnak a háttérben. Ők pénzelik a kannibálokat, a szaracén hordákat. […] Az európai országokat pedig lerohanják a vadállatok, akik alig várják, hogy fehér nőkkel és gyermekekkel közösüljenek és szétszaggassák a még meglévő társadalmi normákat.”
Liberális sajtóorgánumok körében általános felháborodást váltott ki a Facebook-poszt, a kritizált személy ugyanis nem illik bele a politikai ellenfeleikről szándékosan kialakított sztereotípiákba. Széles Gábor a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett diplomát, majd az Egyesült Államokban, a Harvard Egyetemen folytatta tanulmányait. Azt követően sikeres politikai és gazdasági karriert futott be. Médiabirodalma tekintélyes részt vállalt a Fidesz 2010-es választási kampányának támogatásából, ami a párt kormányra jutásához vezetett.
A Hír24 szerint “Talán most egy kicsit sikerült túltolni az igazodást a bevándorló-ellenes retorikához.” A 444.hu eközben úgy kommentálta az esetet, hogy “az egyik kormánypárti oligarcha a Nemzeti Arcvonal nevű totál náci honlap cikkét osztotta meg”.
A liberális ellenzék gyakran vádolja a kormányt azzal, hogy az rasszista, és emiatt folytat a korábbinál erőteljesebb retorikát a bevándorlással szemben. Széles Gábor Facebook-posztja most felhívja a politikai ellenfelek figyelmét arra, hogy miközben a kormányt vádolják rasszizmussal, van a Fidesztől jobbra is aktivitás, és ez alatt nem csak a Jobbikot kell érteniük.
Az említett liberális sajtóorgánumok – az Index.hu szerzőivel kiegészülve – korábban nyílt felhívásokat tettek közzé, és arra uszították az embereket, hogy rongálják meg a kormány által kihelyezett óriásplakátokat, melyek felszólítják a Magyarországra érkező bevándorlókat, hogy tartsák be országunk törvényeit, és tartsák tiszteletben a kultúránkat.
Napokkal később az általuk támogatott politikai szervezetek, az “Együtt” és a “Demokratikus Koalíció” aktivistái országos kampány keretében megrongálták az adófizetők pénzén kihelyezett plakátokat. Az akciókért se az “Együtt”, se a “Demokratikus Koalíció” nem vállalta a felelősséget, az elkövetők rendszerint arra hivatkoztak, hogy a szabálysértést magánemberként követték el. A történtek azonban újra felhívták a figyelmet arra, hogy a liberálisok számára problémát jelent, ha a hatóságok be akarják tartatni a törvényeket.
A liberalizmus képviselői általában hívei az úgynevezett “multikulturalizmusnak”. A multikulturalizmus egy a sok bukott ideológiaközül; azt hirdeti, hogy a különböző kultúrák képesek megélni egymás mellett, egyetlen társadalomban. Idén májusban a BBC arról számolt be, hogy emberfejeket találtak egy nigériai étterem konyhájában. Az amerikai lap beszámolója szerint az országban ma is előfordul, hogy az éttermekben emberhúst is felszolgálnak, ami a helyi “gazdasági elit” számára fenntartott “specialitás”. A térségi országokban ez még ma, 2015-ben is megtörténik. A BBC riportja szerint az emberfejeket gyakran visszatérő, gazdag vevők rendelésére “szerezték be”.
A liberálisok ennek ellenére továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy az afrikai országokból válogatás nélkül érkező személyek esetében nem merülhet fel, hogy problémát okoznak majd Európában, mert a két eltérő kultúra “békésen elférhet egymás mellett”.







Alkotmány vagy alaptörvény 


Az úgynevezett rendszerváltozás idején nem készült új alkotmány, a régi sztálinista alkotmányt toldozták-foltozták. Végül már a saját szülő atyja sem ismert rá, annyit változást vezettek keresztül benne. A Horn-kormány 1994-ben több mint kétharmados többséggel rendelkezett, de nem alkotmányoztak, hanem hoztak egy törvényt, hogy alkotmányozni csak négyötödös többséggel lehet. Ezt a törvényt lékelte meg legelőször a Fidesz, és azonnal elkezdett alkotmányozni! 

Az alkotmányt, vagy újabban alaptörvényt csak a Fidesz-KDNP szavazta meg, azt egyetlen ellenzéki képviselő sem szavazta meg. A magyar társadalom vajon miért nem érzi a magáénak ezt a bizonyos alaptörvényt? 
Azért, mert kihagyták belőle a számára legfontosabb négy tételt: 
- Nem helyezte a Fidesz alkotmányos védelem alá a termőföldet (azé az ország, akié a földje). Akár már a nyáron a narancs- és a vörös bárók tulajdonába kerülhet a magyar termőföld, vagyis a kisgazdák végképp föld nélkül maradnak. A hortobágyi legelőkről is kiszorultak már, de már szemet vetett a Fideszes csapat a nemzeti parkokra. Félő, hogy az is az övéké lesz!! 
- Nincs alkotmányos védelem alatt a vízbázis! A multik már fenik a fogukat a nagy lehetőségre, a magyar ivóvíz birtokba vételére. Víz nélkül nincs élet! 
- A társadalombiztosítás, vagyis az egészségügy alkotmányos levédése ugyancsak nem volt fontos a Fidesznek! A járulékokat adóként szedik már be, amit arra költenek, amire akarnak! Ha a kórházakra nem akarnak, hát akkor arra nem költenek. A magyar beteg a kórházakban átesik egy fogyókúrán is, azon túl, hogy előtte évekig várólistán volt. A kórházi étkezésre negyedannyi jut, mint a rabok, vagy a menedékesek etetésére! A járulékot és adót nem fizetők is előnyt élveznek a magyar egészségügyben a magyarokkal szemben. 
- Nyugdíjat fizetünk egy 1962(!)-es szociális szerződés értelmében Ukrajnába és Romániába úgy, hogy az érintettek soha egyetlen forint járulékot, vagy adót nem fizettek. Biztosítjuk nekik az ingyenes betegellátást is. Ukrajnából elsősorban a nyíregyházi kórházat veszik igénybe. A magyar beteg meg várólistán szenved. Ez a bizonyos szociális szerződés kétoldalú szerződés. Hány magyar ember vesz fel Ukrajnában vagy Romániában nyugdíjat? És miért nincs egyetlen magyarországi kormányban sem akarat arra, hogy véget vessen ennek az óriási kiadásnak? 

A magyaroknak jóval alacsonyabb nyugdíjat fizetnek, mint ezeknek a külhoniaknak. Akik közül sok a nem magyar! 
Mit helyezett alkotmányos védelem alá a Fidesz? Az egykulcsos személyi jövedelemadót. Ezzel elérte, hogy a hatalom és a minimálbéres magyar egyaránt 16 százalékkal adózzon. Így aztán a hatalom nem, vagy alig fizet adót! Jövőre egy százalékkal csökken ez a 16 százalék... Ezzel az egy százalékkal a hatalom és a magas jövedelműek havi átlag tízezer, az egymillió minimálbéres havi átlag egyezer forinttal jár jól! Ennél gyalázatosabb törvény is van persze, csak nem sok! 

Az adófizetési kötelezettséget is rátolta a hatalom a jövedelemhez alig jutókra! A maffiák és az offshore (adóparadicsomokban bejegyzett cégek!) nem fizetnek adót. A kieső bevételek pótlására bevezették a világ legmagasabb, 27 százalékos áfáját. 

A stadionok építésére, a sportklubok fenntartására elterelnek sok-sok milliárdot az adóalapból. Ezzel is jó nagy léket kap az eredetileg az ország működtetésére beszedett adó. Lesz temérdek új stadion, csak hát annak lesz ám rettenetes fenntartási költsége is. 

Magyarország a jelenlegi kormányzással a gödörbe fog hamarosan érkezni. 
A görögöknél és az ukránoknál sem fizetnek adót a milliárdosok. Ez is hozzájárult a jelenlegi állapotukhoz. Vajon a magyar hatalom, a magyar gazdagok miért nem veszik ki a részüket az egyenlő közteherviselésből? És miért ők kapják a legtöbb támogatási és pályázati pénzt a magyar adóforintokból? 
A magyar társadalom fele az út szélére került, de már onnan is kiszorítják őket a menedékesek. Nemzetinek mondott kormány idején idejutottunk. (F.I.) 



Egymás után vesznek görög szigetet a világsztárok 



2015. július 19. MTI - HVG 
Warren Buffett amerikai befektető, a Berkshire Hathaway vállalatcsoport vezetője és Johnny Depp amerikai színész is csatlakozott azon gazdag üzletemberek és világsztárok hosszú sorához, aki az elmúlt években szigeteket vásároltak Görögországban - közölte a londoni székhelyű Proto Organization ingatlancég. 

Buffett Alessandro Proto olasz milliomossal, a The New York Times amerikai napilap egyik részvényesével megvette az 1,2 négyzetkilométeres St. Thomas szigetét, amely a pireuszi kikötőt övező öbölben fekszik. A vásárlást a héten hozták tető alá, a sziget 15 millió euró értékben cserélt gazdát. Buffett és Proto ingatlanfejlesztési céllal vásárolta a szigetét. 

Johnny Depp az Égei-tengerben fekvő Strongylo szigetét vette meg 4,2 millió euróért. "Jelenleg Görögország préda, amelyet számos befektető mohón megkívánt. Az Európai Unió által biztosított újabb hitelt követően világos, hogy a mostani a legjobb alkalom arra, hogy befektessenek Görögországban" - hangsúlyozta Steven Taylor, a Proto Organization szóvivője. 

Manapság mintegy 40 magánsziget vár eladásra. Az elmúlt hónapokban több híresség, köztük Angelina Jolie és Brad Pitt is jelezte, hogy görög szigetvásárlás iránt érdeklődik. 

Olvasó: ERRE MEGY KI A JÁTÉK! 
Az adósrabszolgaság jármára fűzni az országokat, majd törlesztés fejében elbirtokolni területeiket. Az imperialista tőke ráébredt arra, hogy a háború sokba kerül és nagy rombolással jár. Ezért tanok helyett bankokkal hódít. 
Ez által lehetségessé válik a hatalom koncentrációja. Elzálogosítani, majd elbirtokolni a népek hazáját, életterét és ezeket központi hatalom alá rendelni. 
Ez alól a folyamat alól egyféleképpen lehet kibújni! 
Önálló bankrendszerrel, önálló monetáris politikával. 


Ukrán államcsődre készülnek a kínaiak 

2015. július 19. Kárpátinfo.net / MTI - Kitekintő 
A Dagong vezető kínai hitelminősítő Ukrajna adósbesorolását az eddigi "CCC"-ről "CC"-re gyengítette. Az új besorolás további leminősítést valószínűsítő negatív kilátást kapott. Az adósságosztályzatnak ez a szintje a hitelminősítőnél az államcsőd előtti helyzetet jelenti. 

A Dagong szerint "a konfliktus éleződése az ország keleti felében, a bankközi piacon tapasztalható egyre nagyobb likviditáshiány, valamint az ukrán gazdaság súlyos recessziója, minimalizálja annak a lehetőségét, hogy a kormány fizetni tudja adósságait. Az adósságállomány átalakításának a lehetősége minimális, az államcsőd bejelentésének a kockázata megnőtt". Az ukrán hazai össztermék (GDP) az idei első negyedévben 17,6 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest, de a kormány azzal számol, hogy az év második felében megáll a zuhanás és 2016-ban már 2 százalékkal nő a GDP. 




New word order - Percekre vagyunk tőle 



Munkatársunk elemzése 

Európa ellen pszichés, katonai és gazdasági háború folyik a kontinens legyengítésére, miközben az USA Oroszország ellen fordult. 

A szovjetológusként végzett Zbigniew Brzezinski politikai szemléletének lényege, hogy az Egyesült Államokból nézve nem lehet elkülöníteni egymástól Európát és Ázsiát, mivel az egy egybefüggő kontinenst, Eurázsiát alkotja. Ehhez képest Amerika egy szigetet jelent. A sziget biztonsága attól függ, hogy Eurázsiában egyetlen hatalom hegemón helyzetbe kerül-e vagy sem - az Egyesült Államok kormányának emiatt az a feladata, hogy kiálljon minden olyan hatalommal szemben, amely hegemóniára törekszik Eurázsiában. 
Amint Brzezinski megalkotta az "elnökjelölt" Obamát, a kampányát Soros György a "baloldal" több száz szervezete mögött álló multimilliárdos finanszírozta és támogatta. 
Közeledik a háború felénk délről és Keletről. 
Katonai hadviselés zajlik a Szíriából és Irakból toborzott, menekülteknek álcázott fegyveresekkel. Az USA által generált ISIS Afrikából a Földközi-tengeren át Olaszországba és tovább a nyugat-európai országokba özönlik. A szárazföldi invázió Magyarországon át történik. Macedóniai informátorok szerint kétmillióan tartanak a nem létező magyar határra. A német hírszerzés szerint idén még legalább négymillióan indulnak el Európa felé 
(Geörg Spöttle biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádió "180 perc" című műsorában, 2015. jún.22.) 
Az "Iszlám Állam" nevű terrorszervezet Európa megszállására vonatkozó forgatókönyvéről február végén számolt be a nemzetközi sajtó. Az ISIS egymillió dollárt profitál kábítószer-kereskedelemből évente a orosz jelentések szerint. A heroin előállításához szükséges mákot az ISIS által elfoglalt iraki területeken keresztül szállítják Európába. Tömeges kivégzések, emberrablás, kínzások, a nők rabszolgaságba kényszerítése az elfoglalt területeken. Minden közösség tagjaira fenyegetést jelentenek, a síitákra, szunnitákra, kurdokra és keresztényekre egyaránt. 
Európában 25 millió muszlim él. Az ISIS ezekből az európai állampolgárokból toboroz utánpótlást az Európa elleni háborús stratégiájában. Zsoldosaik elfoglalják az európai célpontokat, terrorista fenyegetettséget teremtve a kontinensen. A cél az, hogy a harmadik - hamarosan közeledő - fázisban az etnikai lázongásokban, támadásokban térdre kényszerített Európa maga kérje intézkedések bevezetését. Katonai kaszárnyákba, Magyarországon a szabaddemokraták által fölszámolt katonaság utáni elhagyott laktanyákba telepítik az eritreai, pakisztáni, afrikai, nigériai, ghánai, szíriai "menekülteket". 
Az európai dzsihádista sejt egyik főhadiszállása a koszovói Kaçaniku városkában van, a másik pedig Szerbiában. Szerb állampolgárságú, iszlámvallású alvó ügynökök szervezték meg a kiképzőtábort, ahol már közel ezer terrorista várja a parancsot, hogy Európa országaiban bevetésre küldjék őket. Többségük bosnyák és albán, de egyre több belgrádi, újvidéki és szabadkai roma is csatlakozik hozzájuk" 
(Délhír, belgrádi "Politika" belügyi források alapján) 
Az "Iszlám Állam" terrorista szervezet Szerbiát a Balkán központjaként és a szervezet első számú célpontjaként jelölte meg. 
Az internetre feltöltött bosnyák nyelvű felvétel szerint Szerbia után Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Albánia, Koszovó, Macedónia és Montenegró elfoglalását tűzte ki célul a dzsihadista szervezet. 
2012-ben a magyarok levélben kérdezték meg öt délvidéki község polgármesterét és rendőrfőnökét, hogy van-e tudomása a szerbiai belügynek arról, hogy az Európai Unió területéről jogerősen kitoloncolt, illetve korábban koszovói szerb roma/cigány állampolgárok az önkormányzat területére szervezett és irányított, támogatott betelepítése zajlik és nevezzék meg azokat a személyeket, szervezeteket vagy állami/tartományi/önkormányzati szerveket, akiknek anyagi és/vagy technikai támogatásával történik a folyamat. A kérdésükre azóta sem kaptak választ. 
Az eltartásra szánt, munkavégzésre képtelen menekültek óriási gazdasági terhet jelentenek a kontinensnek. A humanitárius katasztrófát akarja kihasználni az "Iszlám Államnak" nevezett terrorszervezet az uralom megszerzésére. A háttérhatalom korlátlan anyagi forrásokkal rendelkezik, a bábok kulcspozícióban ülnek. 
A gazdasági hadviselés az Európára kényszerített TTIP-egyezménnyel történt. Magánvállalatok nemzetállamok helyett, - a kormányok helyére óriáscégek kerülnek. Az "üzlet" mindenek felett áll. 
A gazdasági megtörés fő pontja, hogy az emberkereskedők által pénzelt "menekülteknek" szabad ki-bejárású táborokat kell nyitni, számukra a "befogadó" (befogadásra kényszerített) ország lakosainak erejükön felül biztosítaniuk kell napi több ezer forintos költőpénzt, napi háromszori étkezést, teljesen ingyenes orvosi ellátást, tanulmányokat, utazási költséget. 
A bevándorlók lázadásokat szítanak, rátámadtak a befogadó országok lakosaira, ami Svédországban rendszeressé vált. A minden éjjel újra megismétlődő rendbontás Stockholm után Svédország más nagyvárosára is kiterjedt. A bevándorlók kocsikat, iskolákat gyújtogatnak, köveket dobálnak a rendőrökre, tűzoltókra és a mentőkre is. Olaszországban tönkretették a tengerparti városokat, törve-zúzva. A rendőrség buszokkal szállítja a civil lakosság közé az idegen "kultúrájú" feketéket. A lakosság tiltakozását rohamrendőrökkel, gumibotokkal verték le Rómában. Százával költöztetik a feketéket az üresen álló európai lakásokba. 
"Államfők és funkcionáriusok közvetve jutnak ezúton jövedelemhez. Segélyeket kapnak az EU-tól, külön az egyes tagállamoktól, a nemzetközi segélyszervezetektől,- ha olyan politikát folytatnak, ami a hosszantartó elnyomást és a mérhetetlen szegénységet biztosítja és menekülésre kényszeríti az ott élő lakosságot vagy annak egy részét. 
Szíriában, Szomáliában háború van, az emberek menekülnek. Szervezett bűnbandák szednek be hatalmas összegeket,- fejenként 6-10 ezer dollárt a menekültek Európába szállításával. Ezenfelül is külön megfizettetik azokat a "szolgáltatásokat", amivel a megfelelő politikai státus elérését a célországban elősegítik a menekült részére. Megteremtik a menekült személyével kapcsolatos "legendát" az újságokban. 
Egy hajó 360 menekülttel, ahol fejenként csak 6000 dollár a "fuvardíj" - összesen egy úttal - 2 millió dollár a bevétel! Európa politikusai jelentős összegeket vehetnek fel azért, mert ők rendszeresen a menekültek felmerülő "problémáival" foglalkoznak,- ez pedig igencsak szerteágazó bevételi forrás. 
Politikusok és egyéb állami tisztviselők országuk adójából kapják a pénzt tevékenységükért, az adófizetők pénzén kényelmes életre rendezkedhetnek be, mert a probléma nem oldódik meg olyan gyorsan,- ilyen bevételi forrásokat nem lehet elapasztani. Ők csinálnak a menekültekből politikai tőkét - és megélnek belőle kényelmesen.
A nemzetközi konszernek és bankok pedig abban érdekeltek anyagilag, hogy ez az állapot állandósuljon, a menekültek származási országa és az általuk "megcélzott" ország mind gazdaságilag, mind pénzügyileg sok minden legyen, csak ne stabil. 
Mindez meghozza számukra az anyagi hasznot a hitelek megadásával. A konszernek könnyebben és olcsóbban jutnak nyersanyaghoz és olcsó munkaerőt kapnak. Ezen a területen olyan pénzek vándorolnak egyik helyről a másikra, amiről a józan embernek fogalma sincs. Hova folynak be az adók? Az államhoz. 
Ki készíti a költségvetést a befolyó pénzekből? A kormány tagjai. Kik hagyják jóvá? A képviselőtestületek. 
Magyarul: az országban működő segélynyújtó szervezeteket az állam támogatja anyagilag,- és miből? Az adókból! Azaz, minden adózó magyar állampolgár pénzéből- és hogy mire költik, ahhoz az adózónak az égvilágon semmi köze! Ezen túlmenően az adományozás is nagy divat. 
Németországban novemberben kezdődnek a nagy adománygyűjtő tv-adások,- egy-egy ilyen műsor kb. 8.-10 milliót hoz a konyhára. Még nem kezdődött meg Magyarországon a nagy mohamedán templomok építése? Kis türelem, - majd arra is rövidesen sor kerül. Nos ezek a szerencsétlen "menekültek" az adófizetők pénzén élnek, mint hal a vízben - csak az őslakosságnak nem jut semmi. Ők feleslegessé váltak Európában. 
Ők ugyanis fehérek, keresztények, nem bűnözéssel foglalkoznak, csak dolgozni akarnak a megélhetésükért és azért, hogy mennél több tribut-ot fizethessenek a moszlimoknak, akikből egyre több lesz Európában. 
A háttérben az is áll, hogy a nagy pártoknak szükségük van új választókra, - a törzsválasztóik már kiábrándultak a hazugságaikból, ígérgetéseikből és a kapzsiságukból. 
A moszlimok kaphatók arra, hogy belépjenek a pártokba,- és a saját érdekeiknek megfelelően alakítsák a törvényeket,- természetesen az adófizetők pénzéből. A kunyhóban élő menekültnek egy dolga van: elindulni Európa felé. 
Ha nincs meg a 6 000 dollárja az "útiköltségre",- akadnak bűnbandák mindenütt, akik kifizetik helyette,- viszont élete végéig nyöghet a visszafizetés miatt. Ezt meg tudja tenni a drogok eladásával, hogy a környezetéből újabbakat ajánl, akinek ugyancsak kifizetik az útiköltséget - és így mindig vannak újabbak, akik ezt vállalják." 
1945-től napjainkig az USA háborút folytatott, vagy katonai erőkkel beavatkozott Kína, Korea, Quetamala, Indonesia, Kuba, Kongó, Peru, Laos, Vietnam, Kambodzsa, Libanon (1983-84), Nicaragua (1980), Libya(1986), Irán (1987), Panama, Irak (1991), Szomália (1993), Szudán (1998), Afganisztán (1998), Jugoszlávia (1999), Afganisztán (2001-től), Irak (2003-tól),Libya (2011-től) 
Wester Tarpley amerikai történész szerint az Iszlám Állam nevű terrorszervezet az Egyesült Államok titkos hadserege, és Abu Bakr al-Bagdadi, a terrorszervezet vezetője John McCain amerikai szenátor közeli barátja. 
A történész az iráni IRNA hírügynökségnek nyilatkozva kijelentette, hogy "a globális terrorizmus pénzelését az amerikai kormány folytatja és magát a jelenséget is az USA kormánya hozta létre. Tarpley korábban a Press TV iráni hírcsatornának is nyilatkozott, akkor kijelentette, hogy az amerikai kormány hozta létre az ISIS terrorszervezetet, abból a célból, hogy az ellene folytatott harccal legalizálja a nyugati katonai beavatkozásokat a Közel-Keleten és később Észak-Afrikában. 
A történész emellett párhuzamot vont az al-Kaida 1980-as években történő megjelenése és Afganisztán amerikai megszállása, valamint az ISIS megjelenése és az amerikaiak szíriai beavatkozásai közt, ami szintén azt mutatja, hogy az amerikai kormány rutinszerűen támogatja a nemzetközi terrorizmust, hogy elérje térségi célkitűzéseit. Ennél fogva az amerikai kormány felelős azokért a tömeggyilkosságokért is, melyeket az általuk közvetett módon támogatott terrorszervezet elkövet." 
A cél a Közel-Kelet meghódítása volt az Egyesült Államok olajérdekeltségeinek és a nagyvállalatoknak kívánságára. 
A hamis információknak köszönhetően az Egyesült Államok az iszlám és a muszlimok ellen fordult, miközben Izrael hatalmasat profitált az Egyesült Államok iszlám elleni háborújából. 
ISIS? 
Az, hogy az USA kormánya felfegyverezte és finanszírozta a mudzsahidokat, válaszlépés volt az 1979. decemberi szovjet megszállásra. Az amerikai külügyminiszter beismerte, hogy 2002-ben Netanjahu kényszerítette arra az Amerikai Egyesült Államokat, hogy álljon az Irak elleni fegyveres invázió élére. 
Netanjahu győzte meg George W. Bush akkori amerikai elnököt és a kongresszust, hogy Washingtonnak meg kell támadnia Irakot és ki kell szorítani a hatalomból Szaddam Husszein iraki vezetőt. Bibi parancsának elhangzása után hat hónappal az amerikai hadsereg légiereje bombázni kezdte az országot. 
Mivel az ISIS fő bázisa Szíriában van, ez ürügyet adott az USA-nak arra, hogy Szíriába vonuljon. "Az USA világhatalma Ukrajnán keresztül vezet. Ha Amerika Oroszország hatalmát meg akarja törni, akkor Ukrajnát le kell szakítania az orosz befolyási szféráról, hogy megakadályozza az Eurázsiai nagyhatalom létrejöttét." - Zbigniew Brzezinski. 
Egy cseh alezredes ki merte jelenteni, hogy a NATO egy szervezett bűnözői csoport. Obrtel azzal vádolja az észak-atlanti szövetséget, hogy világháborút akar kirobbantani Oroszország ellen, mert a nyugati gazdaság válsága azzal fenyeget, hogy a NATO anyagi támogatásai is elapadhatnak. A NATO ebben a helyzetben konfliktusok gerjesztésével próbálja megindokolni saját létezését, és a háborús gócokban a fegyverértékesítésekkel akarja magas profithoz juttatni a nyugati országokat, melyek a NATO működésének közvetlen anyagi támogatói. 
Az Amerikai Egyesült Államok hadifelszerelései számára raktárbázisokat telepített Kelet-Európába, Észtországban, Lettországban, Litvániában, Lengyelországban, Romániában és Bulgáriában. Páncélosokat hoztak Európába, ezek egy része Németországba került, a többit szétosztják Lengyelország, Délkelet-Európa és a Baltikum között. 
Kihelyezik a nehézfegyvereket, NATO-hadgyakorlatokat tartanak. 
IsraelLeaks: Hírszerzési dokumentumok a Tel Aviv-ISIL kapcsolatról, és a szíriai terroristák izraeli támogatásáról
Teherán, FNA - "Hackerek által az izraeli miniszterelnök kabinetfőnökének számítógépe ellen intézett kibertámadás során napvilágra kerültek olyan titkos információk, miszerint az izraeli rezsim támogatja az ISIL takfiri terroristák működését Irakban és Szíriában, Szaúd-Arábiával és Katarral egyetemben. 
A takfiri rendszer által alkalmazott módszerek az ISIL-nél hasonlóak a cionisták módszereihez Izraeléhez a megszállt palesztin terülteken. 
Egy szíriai elemző kifejtette, hogy a talmudista rituálék és a globális cionista szabályok alapja, hogy Palesztina a zsidók számára "ígéret földjévé" válik, és Szíria, Irak, valamint az egész Közel-Kelet a takfiri kalifátus területe lesz, hogy megvédje Izraelt. Szintén júniusban, egy másik szíriai elemzője azt mondta, hogy az ISIL takfiri terroristák barbár cselekedetei Irakban és Szíriában azt jelzik, hogy az izraeli befolyás uralja a terrorista csoport parancsnoki központját. 
Az erősödő terror és megfélemlítés az ISIL által alkalmazott módszerekkel Szíriában bizonyítják, hogy azoknak, akik támogatják a terrorista csoportot, igyekeznek erőszakkal megszerezni céljaikat és szeretnének teljesen kitörölni bizonyos fajokat a régió lakosságának térképéről" mondta Hessam Shoaib az FNA-nak. Kifejtette, hogy az ISIL takfiri terrorista csoport által alkalmazott új kivégzési módszerek azt mutatják, hogy az Egyesült Államok közvetlenül támogatja ezt a terrorista szervezetet." (persianews) 
"Az sem véletlen, hogy a terrorista csoportok rombolják az ókori kelet építészeti emlékeit, műkincseit, műtárgyait. Olyanná teszik a világot, hogy abban csak a zsidók eredetére, származására utaló mesterséges történelmi nyomok maradjanak. 
Miért rombolná a saját tervezett kalifátusa területén évezredekkel korábban megépített, megalkotott kincseket az, aki azt a területet majd a saját hazájának fogja tekinteni? Ez a rombolás is parancsra történik." 
Közben az Európai Unió visszatoloncolja a romák tömegeit eredeti lakóhelyükre,- ezt úgy viszik véghez, hogy pénzbeli támogatást adnak a "felzárkózási programhoz". 
Ezzel elérik, hogy ne a nyugati országok, hanem eredeti lakhelyük földjét pusztítsák, lopják, és gyilkolják annak lakosait. A liberális törvények védik a cigányokat, kisebbségvédelmi előírásokat fogalmaznak meg és ezt alapjogként lengetve az EU-s jogot rákényszerítik a nemzetállamok lakosságára. Az emberikkel jól megszórt kereskedelmi televíziókban reggeltől-estig a rasszizmusról és az európai értékekről beszélnek. A romákat mindenhol áldozatnak állítják be, míg a többségi társadalom rasszista és kirekesztő. 
Magyarország NATO logisztikai terület 11 körzetre osztva, a törvényt 2008. áprilisában megszavazta a parlament területfejlesztési törvénybe bújtatva. 
Közben 40 km-re a magyar határtól Kárpátaljára bevonultak a "Jobb szektornak" nevezett kijevi puccsisták. 
Roman Sztojka és társai a a munkácsi rendőrőrsöt gránátvetőkkel támadták az elmúlt héten. A 32 éves Roman Sztojka a belügyi közlemény szerint korábban az ukrán belügyi erőknél szolgált rendőrként. 
Lembergben (Galíciában) is volt hasonló támadás. 
A "Jobb szektort" a nyugati titkosszolgálatok juttatták fegyverhez. 
A "majdan" alatt felfegyverzett szabadcsapatok kicsúsztak a kijevi kormány ellenőrzése alól. 
A fegyveres alakulatok a kormány ellen fordultak,- ezért végrehajtják követeléseiket. 
Az ukrán belügyminisztérium a hét elején közleményt adott ki, amely szerint a kárpátaljai merényletek az ország destabilizálására irányulnak. 
A német sajtó is államellenes szervezkedésről ír. 
A Der Spiegel szerint Ukrajna darabokra hullhat. 
A "Jobb szektorosoknak" a felfegyverzésükkel egyidejűleg hatalmat ígértek a kormány eltávolításának idején, - azonban a nyugati országok saját embereiket ismerték el legitim kormánynak. 
A bevonuló puccsistákat terroristaként tartják számon. 
Januárban Kárpátaljáról 3000 férfit mozgósítottak. 
A bevonulást megtagadók kettőtől öt évig terjedő szabadságvesztésre számíthatnak. Kárpátalján eddig több mint ötszáz esetben indult eljárás. 
A délkelet-ukrajnai háborúban meghalt 4800 ember, megsebesült több, mint tízezer. 
Egymillió ember hagyta el az otthonát. 
Az ottmaradottak közül majdnem másfél millióan szorulnak humanitárius segítségre. 
Jacenjuk gyakorlatilag felajánlotta megvételre az ukrán állami vagyont az amerikaiaknak. 
300 állami vállalatot akarnak eladni. 
A kormánylistán szerepel a teljes ukrán energiaszektor, többek között az Ukrtorf, a Centrenergo, több hőerőmű és a regionális energetikai cégek (pl. Dnyiproenergo, Zapadenergo) nagy része. 
Nem véletlenül Valzman lett "elnök" Ukrajnában Porosenko néven. 
Ukrajnában amerikai magán-testőrcégek működnek. 
A hivatkozás az amerikai tulajdonú cégek megvédése. 
A NATO irányítja az ukrán csapatok kiképzését, az irányítás az Egyesült Államok kijevi nagykövetségén keresztül folyik. 
Az ukrán tisztek már korábban amerikai kiképzésben részesültek. 
Az Egyesült Államok amerikai radarrendszereket szállított Ukrajnába, amit az amerikai hadsereg üzemeltet. 
Tavaly decemberben az amerikai zászlót is kitűzték az Ukrán Biztonsági Szolgálat kijevi központjára. 
Több száz amerikai zsoldos harcolt Kelet-Ukrajnában a kijevi kormány oldalán - írta a "Bild am Sonntag" című német lap hírszerzési értesülésekre hivatkozva. 
Az Academi - korábbi nevén Blackwater-400 zsoldosai gerillaakciókat szerveztek és hajtottak végre Szlavjanszk térségében. 
A lap felvilágosítást kért a Fehér Háztól és a BND-től, hogy kitől kapta a megbízást az Academi, de nem kaptak választ.. 
Az ENSZ nem hagyta jóvá békefenntartók küldését Ukrajnába 
A kijevi rezsim kelet-ukrajnai akciói során mégis ENSZ békefenntartók jelzéseit viselő helikopterek tűntek fel. 
Az Ukrajnának nyújtott Európai Uniós hitel az USA területszerzési háborúja utáni romok eltakarítására adatott a tagországok állampolgárainak adójából. 
Ha Európa összefogna, még lerázhatná magáról az USA igáját. 
De Németország nyakán ott van Merkel, aki a német adófizető állampolgárok pénzén küldött tengeralattjárókat Izraelnek. 
A nemzetek lezüllesztése hosszú folyamat. 
A nemzeteket tönkretették demográfiailag, etnikailag, gazdaságilag, vallásilag és erkölcsileg, lelki megtöréssel, befolyásolással, hülyítéssel, irányítással, liberális propagandával. 
Európa az utolsó stádiumban van. 
"A kulisszák mögött" - "A világfelforgató erők észrevétlenül tevékenykednek és erről a történetírás nem tud . 
Az emberek nem vetnek számot azzal a befolyással, amelynek engedelmeskednek, - a háborúk a tudattalanban játszódnak le. A mozgatóerők közvetett úton érik el, amit akarnak." (Evola) 
Kalergi az Európai Unió eszmei megalapítója első lépésben az európai nemzetek önrendelkezési joguktól való megfosztását hirdette, a későbbiekben ezen nemzetek kiirtását tűzte ki célul tömeges bevándorlás és etnikai szeparatista mozgalmak révén. 
Minden második évben kiosztják a Coudenhove-Kalergi Európa- díjat azoknak az európaiknak, akik élvonalában álltak ennek a tervnek végrehajtásában. A díjat többek közt olyan politikusoknak is megítélték, mint Angela Merkel és Herman van Rompuy.(utóbbit egy Bilderberg-vacsorán választották meg az Európai Bizottság elnökévé). 
Európa kormányainak élén szabadkőműves irányítók állnak. 
Egy részük nyíltan cionista. 
Egy ateista politikai csoport, ami a talmudista jogot követi. 
90 %-uk kazár, askenáziak. 
Egy ateista politikai csoport, ami a talmudista jogot követi. 
Kihasználják az országokat, hogy igazi uraikat szolgálják. 
Egész kontinenseket irányítanak. 
A Rothschildok könnyedén kinyújtják a kezüket Pétervárra, Londonba, Párizsba, Washingtonba, Bécsbe. 
Ők tartják a béke vagy a háború kulcsait. 
Európa királyai, Amerika elnökei. 
Lord Jacob de Rothschild, His son Nathaniel, Baron John de Rothschild. Sir Evelyn de Rothschild, David Rockefeller, Nathan Warburg, Henry Kissinger. George Soros.Paul Volcker. Larry Summers, Lloyd Blankfein ,Ben Bernanke. 
Ezek a családok uralják a bankrendszert, az olaj- és gázipart, a szállítást, a bányászatot. 
A "globális elit" működése: 
-a könyvek igazolják a nagyvállalatok céljait, 
-a politikusok segítségével az államok módosítják a törvényeket a vállalatok előnyére, 
-a szervezett vallással az egyház és az állam biztosítja a "rendet". 
G. Brock Chisholm az Egészségügyi Világszervezet egykori vezetője mesterien elsajátította a Kalergi-terv doktrínáját, ez teljesen egyértelmű a hangoztatott álláspontja alapján: 
"Amit fontos lenne megtenni az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a - rasszok közötti - vegyes házasságokat a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj, egy olyan világban, melyet egy központi kormány fog teljes egészében irányítani. 
Az ENSZ New York-i kirendeltségének egy 2000 év január havában közzétett jelentése szerint - címe: "Immigration replacement: A solution to declining and aging population" - Európának 2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége. 
A különböző deszegregációs, multikulturalista és "rasszizmus"- ellenes intézkedések egyedüli célja ez volt. 
A "demográfiai válságot" bőkezű családtámogatási rendszerrel, családbarát értékrend közvetítésével és a családromboló devianciák hirdetésének szankcionálásával könnyedén meg lehetett volna oldani. 
Legyengített bábkormányok, kifosztott nemzetgazdaságok 
Elindult a kilépni szándékozó EU-tagországok elleni gazdasági offenzíva az államkötvények kivásárlásával. A tagállamok kötelesek a közösbe fizetni a kimentéshez, az államcsőd-közeli helyzetbe került országokat tehát a saját pénzükön vásárolják föl. Magyarul de facto az Európai Unió a tulajdonos, vagyis az Európai Unió államosította Magyarország egy-egy stratégiai ágazatát. 
Ezt megtehetik valamennyi perifériaországgal, melynek lakossága ellenzi az EU-tagságot, hogy ezzel megakadályozzák a kilépést. 
Erre a gazdasági offenzívára akarják felépíteni az Európai Egyesült Államokat. 
Multikulturalizmus 
- az önfenntartó falusi közösségek szétrombolása 
- a családmodell lerombolása, a homoszexualitás propagálása, single életmód, 
Irányított gazdasági száműzetés 
Fiatalok millióinak nyugati országokba irányított gazdasági száműzetése 
Az életkörülmények ellehetetlenítésével (megélhetés és előrelépés lehetetlensége, eladósítás, etnikai bűnözés elszabadítása és fedése) a keleti országok fiataljait külföldre kényszerítették, ahol szívesebben fogadják a demográfia európaiakkal való kiegyensúlyozását a más kontinensekről érkező bevándorlókkal szemben), az itt maradókat felőrli a rabszolgasors és tizedeli az elszabaduló erőszak. 
Az ellenállást törvényileg letörik. 
Gazdaságilag, közvetett erőszakkal, és főként lelki-szellemi megtöréssel őrlik fel a lakosságot. Ez a receptje működik a nemzetirtásának, amit az elmúlt közel negyed évszázad már megmutatott. Lassú vergődésre ítéltek minket. 
A romák feltétel nélküli segélyezése a nemzetalapító lakosság terhére. 
Liberális törvények, kisebbségvédelmi előírások, közben bűntudat sulykolása a "rasszizmus" fogalmával, a "nemzet" szó "náci"-vá degradálása 
"Valóságshow'"-k, valódi híreket nélkülöző híradások. 
Gyakorlatilag Magyarország felszámolása zajlik politikai stratégiával. 
A DK az Európai Bizottsághoz fordul, mert "a szögesdrót sérüléseket okozhat a bevándorlóknak". 
A párt szerint elfogadhatatlan, hogy egy határon olyan kerítés épüljön, ami alkalmas az illegális határsértők távol tartására. 
A DK működésének lényege, hogy minden belpolitikai kérdésben olyan válaszokat fogalmaz meg, ami idegen hatóságok bevonásával jár, tehát a magyar állam jogkörének átadását akarják. 
Vagyis: idegen érdekek szolgálata. 
Ezt hívják hazaárulásnak. 
Amennyiben a Likud-testvérpárti kormány nem tesz határozott lépéseket ez ellen, akkor indirekt módon támogatja a magyar államiság felszámolását. 
A Magyar Nemzet szerint egy év alatt kereshettek 50 milliárd forintot a letelepedési kötvényt áruló, többségükben offshore társaságok, amelyeket csak a Rogán Antal vezette gazdasági bizottság jelölhet ki. 
A letelepedési konstrukció lényege, hogy az Európai Unión kívüli, úgynevezett harmadik országból érkező befektetők, akik legalább 300 ezer euró névértékű, erre a célra kibocsátott, ötéves futamidejű államkötvényt vásárolnak, a hazai törvények értelmében fél év után letelepedési engedélyt kapnak, amelynek birtokában szabadon mozoghatnak a schengeni övezetben. 
2013. áprilisában írta meg - szintén- a "Nemzet". hogy az Államadósság Kezelő Központ már le is szerződött a közvetítő céggel, a kiválasztott a Kajmán-szigeteken bejegyzett Hungary State Special Debt Fund nevű vállalkozás. 
Azt pedig a parlament gazdasági bizottságának kellett jóváhagynia,- ez meg is történt március 4-én: a bizottságot Rogán Antal vezette. 
A műsorokból ömlik a tömény liberális propaganda. 
Minden pártot ők kreáltak. Mindegy, hogy narancs vagy szegfű, mindegyikben ott vannak. 
Ők az ellenzék és a kormány is egyben. 
Közben Korond mellé egy év alatt 3600 izraelit szállítottak buszokkal hatvanasával, akik felmérték a földeket a vízhozamot, a víz minőségét és felvásárolták az ivóvízforrásokat. 
Munkács? Kárpátalja? - Galícia, Kazária 
Magyarország? NATO-logisztikai központ, operatív katonai terület 
Judapest 
Simon Peresz maga mondta ki, hogy felvásárolták Magyarországot. 
A befektetéseket meg kell védeni. 
A főváros körüli légvédelmi körgyűrűt teljesen lebontották az elmúlt két évtizedben. Mi volt a oka? Az oka az volt, hogy beléptünk a NATO-ba és "feleslegessé vált" 
Az In-Kal védte a magyarországi NATO radarokat, amiket néhány éve telepítettek. 
Az izraeli erők megalkották az expedíciós gyorsreagálású légierő által szállított erőiket, amelyek bevethetőek bárhol. Mostanában a kedvenc gyakorló területük Dél-Románia és a Kárpátok magas hegyei. 
Az útrendszer kérdése is megérne egy misét. Miért nem építették meg eddig a Budapestet elkerülő vasúthálózatot vagy autópálya hálózatot? Európában minden nagyobb várost megkerülnek utakkal. Az utak elkerülik az európai nagyvárosokat és nem torkolnak bele. 
Ez nálunk azért van másképpen, mert a megfelelő pillanatban kontroll alá vonják, pontosabban kivonják őket majd a közlekedési láncból. Magyarán a Budapest centrikus autópálya rendszert és útrendszert lehetetlen volna használni egy polgárháborús helyzetben. És milyen furcsa, hogy az egyetlen Budapestet elkerülő, vagy elkerülni akaró autópálya az M0-ás pont Ferihegy mellett halad el. 
Jól láthatóan a honvédség erőit visszahúzták azokról a vidékekről, ahol nagy számban élnek romák és szinte mindent (katonai raktárakat, komolyabb létesítményeket) eltüntettek onnan, ahol a magyarság már szinte kisebbségbe szorult, vagy a terület egy etnikai konfliktus gyújtópontja lehet. Ezeken a területeken még rendőrőrsök száma is kevés. A honvédség erőit kivonták teljesen az ország etnikailag kritikus területeiről, Borsodból, Hevesből, Nógrádból és Szabolcsból. A biztonság, pontosabban a bizonytalanság kedvéért. 
Egyszerűen az történik, hogy az állam lemondott a romák-lakta területekről és erőit visszahúzta. A célja Judapest és környékének maximális védelme. 
A kormányzat biztosítása a háttérhatalmi (izraeli) érdekekkel együtt. 
A stratégiai pozíciók elfoglalása után jelenleg az ország módszeres kiüresítése zajlik. 
Az életkörülmények ellehetetlenítésével (megélhetés és előrelépés lehetetlensége, eladósítás, etnikai bűnözés elszabadítása és fedése) ifjúságunk külföldre kényszerítik (ahol szívesebben fogadják a demográfia európaiakkal való kiegyensúlyozását a más kontinensekről érkező bevándorlókkal szemben), az itt maradókat pedig felőrli a rabszolgasors és tizedeli az elszabaduló erőszak. Az ellenállást törvényileg letörik. 
Gazdaságilag, közvetett erőszakkal, és főként lelki-szellemi megtöréssel őrlik fel a lakosságot. 
Ez a receptje működik a nemzetirtásának, amit az elmúlt közel negyed évszázad már megmutatott. Lassú vergődésre ítéltek minket. Ha beavatkozás nem történik, az elindult folyamatok már különösebb erőfeszítés nélkül elvégzik a dolgukat, és gyakorlatilag bekövetkezik a nemzethalál. 50-100 év, és nincs többé magyarság. 
Van bankároligarchia+pártkomplex elegy. A nemzeti vagyon 97 %-át eladták. Történelmünket, nyelvünket lerombolták. Iskolarendszer, egészségügy padlón. Az elmúlt 25 év alatt először a gyárakat, üzemeket vették át, majd megszüntették a termelést, széthordták a gépeket, berendezéseket. 
Szétrabolták a jól működő mezőgazdasági szövetkezeteket, állami gazdaságokat, végül pedig eladósították az államot és az állampolgárokat. Az olvasatlanul aláírt mediterrán szerződés ellen (annektálás) - ami példátlanul kiszolgáltatja az országot - csak molinó-tiltakozás volt. Magyarul: megszűnt a "Magyar Állam" azon joga, hogy iparát, mezőgazdaságát, szolgáltatási szektorát oltalmazza a karvalycégektől. Megszüntették a sorkatonai szolgálatot. 
Magyarországnak nincs légvédelme, amikor berepült egy izraeli felderítőgép a légtérbe, a honvédség tudta meg utoljára. 
A parlamentből eltüntették az ősi magyar zászlót. Izraeliek a pártok fő tanácsadói - és ez nem minősül nemzetbiztonsági kockázatnak. 
Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon és Orbán Viktor - két tábor egy zászló alatt. Kormányok jönnek és mennek, ám a háttérország változatlan. Agytrösztök Amerikából és Izraelből. 
Ron Werber, Dick Morris, Jeremy Rosner, Tal Silberstein, George E. Birnbaum és Arthur Finkelstein. Azt a szót, hogy "nemzet",- "náci"-vá degradálták és sulykolják a bűntudatot. 
Az iszlamizálódás miatt a zsidók veszélybe kerültek mindenhol, ahol nagy számban éltek,- ezek világpolitikai okok. 
Tökéletesen építették fel Magyarországon ehhez a társadalombiztosítást és a segélyezési rendszert, a szociálpolitikai juttatásokat is rájuk szabták ki. A cigányság nem tud országot működtetni, egy másik nép szükséges ahhoz, hogy előteremtse a megélhetéséhez szükséges javakat,- a gazdatest. Hamarosan a "néger", a "pakisztáni" és a többi megjelölés is rasszista lesz. 
"A jelek egyértelműek. A menekültek fele gyermekkorú, és életerős fiatal. Ezek hivatottak benépesíteni a szabadkőműves páholyokban megálmodott, új multikulturális Európát, ahol eltűnik a nemzet fogalma, elvész minden faji sajátosság. 
Az "európai" nevetség tárgyának bélyegezve lassan a megsemmisülés felé veszi az irányt. 
A menekültek tömegesen indultak kontinensünkre. 
A kormányok liberális politikájának köszönhetően azonnal belevetik magukat a számukra egyébként teljesen idegen kultúrkörbe, amit lényegüknél fogva csak rombolni tudnak. Antiszociális és szabados életvitelükből fakadóan fellazítják a még meglévő erkölcsi és társadalmi normákat, amelyek még megőrizték Európa rasszbéli kvalitását, konzerválták sajátosságait. Nem nehéz kitalálni, hogy eszelős mértékben elindul a faji keveredés, aminek következtében a fehér emberek csúsznak le a színesbőrűek szintjére. " 
Magyarország bábkormányai és ál-ellenzékei kiszolgálták a Nyugatot, Izraelt, az Európai Uniót, Oroszországot. 
Mindegyik tudja, ha megbízóik érdekei szerint jól intézik Magyarország sorsát, megmaradhatnak helytartóknak. 
A helyzetről tudomást sem venni akarók, hátuk mögött a média a megtévesztésekkel és a hazugságokkal. 
Pedig az emberek jól tudják, hogy kik ülnek a parlamentekben, szenátusokban, kormányokban ülnek végrehajtókként, és mögöttük ott sorjáznak a háttérhatalom bábmesterei. 
Bizonyos emberek naivitása határtalan, akik még hisznek az "ugyanazon az oldalon egymás ellen harcoló" feleknek, az USA és csatlósai és a kelet bábjainak "őszinte" egymás elleni harcában. 
"Győztes" csak egy lehet - és vesztes mindig a megvezetett és felhasznált ember, akitől elveszik örökségét, jövőjét, hitét, életét és életterét. A népirtásnak nemcsak egyetlen formája van. 
Az ENSZ-egyezmények a népirtás egyik formájaként jelölik meg az etnikai arányok erőszakos megváltoztatását, illetve egy közösség természetes létfeltételeinek tudatos lerombolását, erőszakos átalakítását. 
Az etnikai arányok megváltoztatását szigorúan tiltja a Helsinki Záróokmány. 
HOL VAN MÁR EURÓPA? 
Nem, a "shalom" nem egy régi magyar köszöntés. 
Leigázott tömegek kellenek a rabszolgamunkához, hogy a business jól jövedelmezzen. 
Viszlát magyarok egy rezervátumban, - azokkal, akik nem a felépített stadionokban kötnek ki, mert védeni akarták a hazájukat. 
Emlékezzetek, hogy a hódítók mindenhol rátelepítették templomaikat a meghódított népek szent helyeire. 
Ne felejtsétek, hogy kik vagytok. 
Peresz megkereste a pápát 2014 szeptemberében. Javaslata a vallások egyesítése. Francis had 'interest, encouragement' for idea, papal spokesman says. 
"A terroristák a hit nevében gyilkolnak embereket, az ENSZ szerepét a vallásoknak kell átvenniük." jelentette ki álságos módon a "kiválasztottak", a minden nép között élő, de azok fölött álló izraeliek elnöke, aki nevetve jelentette ki egy interjú során, hogy fölvásárolták Magyarországot, Romániát és Lengyelországot. 
jpost.com 
https://www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M 
Amikor majd bevezetik a mózesi alkotmányt, tudjátok a szívetekben, a lelketekben és a szellemetekben, hogy a Jézus elleni vád az volt, hogy nazarénus. 
A "nazarénus" szó az arám "nazar" szóból származik, amely azt jelenti: "figyel", "észrevesz" vagy "birtokol". A "nazar" India nyelveiben is megtalálható /"nas" szógyökér=azonosul valamivel, nasa=orr, a jógában az orr tövénél lévő pontra is használják nasaanta, azaz a szemöldökök között, ha valaki koncentrál. Hindusztánban a "nazar" szó belső vagy természetfölötti víziót jelent, "nazar cand" igézetet jelent. Egyben a hipnózisban és a mágiában használt kifejezés "nazaran" jelentése pedig "meglát" vagy "látomása van". 
Tudjátok, hogy a János-evangélium Istene a szeretet Istene. "Logosz", "Prana", - ősértelme a hérakleitoszi "légein" - maga a Lét. A platoni értelmezésben a létezők alapja, ősképe. Mint közlés, beszéd (kinyilatkoztatás) az elrejtett valóság láthatóvá tétele. Arisztotelésznél a kijelentés igazsága megegyezik a léttel - ("phűszisz"-Logosz") Az ősértelem, ami áthatja a világot. 
De ezek, - ahogy Liszt Ferenc írta: "más szellemi légkör, más temperamentum, más intellektuális alakzatok és más aspirációk." 
"Te gonosz, te gonosznak fia, az istentelen Nimród fiának fia...." (Pesachim 91. a., a talmudisták Nimród fia elnevezés alatt a názáreti Jézust értik.) 
Isa a "galileai". "Galil-hag-Gojim" - az "idegenek földje", a khusi szkíta nép Schytopolisa. A sumer arameus dialektusát beszélték, csakúgy, mint a tőlük délre lakó samariaiak. A Dávid családjából való származás csak a harmadik század végén került az evangéliumokba, kései betoldásként, a diaszpórában élő keresztény zsidóság képviselőinek nyomására. 451-ben Khalkedónban, Kis-Ázsiában a zsidók nyomására lett Jahve "Jézus atyja".A kopt, az örmény, a szír és a palesztin egyházak képviselői kivonultak a zsinatról ez Isten-káromlás miatt. A galileaiak (a nemzsidó "galil hag gojiim" népe) a magaslati helyeken épült templomaikban imádkoztak az Isten-Anyához és a papjaikat -ugyanúgy, mint a Pártus Birodalomban - "táltos", "mágus" néven ismerték. A zsidók Jézust is "mágusnak" nevezték,- de az "ördög, démon, mágus, Belzebub" a héberben azonos jellel íródik. Így Márk (3.22) írása szerint a zsidók Jézust is "mágusnak" nevezték. De Máténál (11.18.) ugyanezt találjuk meg Jánosra vonatko ztatva: "ördög van benne". Ez is ugyanúgy van írva, mint Márknál a Jézusra vonatkozó. 
Őseink letűzték a Kárpát-medencébe a bálványt vagy más néven Istenfa-botot, tetején a Nap aranygömbjével. Kitűzték a "megyer"-t a "magyar"-t, az életet adó Nap magerejének jelképét. Rátűzték a gyöngyvirágot, Tündér Ilona-Földistennő-Életanya-Boldogasszony jelképét. Piros-fehér zöld szalagokkal. Ebből lett a zászlónk. Mi erről a földről származunk, nekünk ez a Földi Paradicsom. A Trianonban elrabolt kétharmad után a vesztett ország megmarad talpalatnyi helye. 
Törökország és Irán átáll a nemzeti valuták használatára a két ország közti kereskedelemben, a dollár és euró használatát elhagyják. "Többé nem kívánunk a dollár vagy az euró nyomása alatt maradni, se az árfolyam-ingadozásaiknak kitéve lenni. Ezzel kölcsönösen fokozzuk országaink gazdasági erejét." - jelentette ki Recep Tayyip Erdogan török államfő és Hasszan Rohani iráni elnök a keddi sajtótájékoztatón. Ez egyben a ENSZ által állított kereskedelmi korlátokat is feloldja. 
2015. januárjában Oroszország és Irán állt át a nemzeti valuta használatára az élelmiszer-kereskedelemben. 
(források: hídfőnet, jövőnkinfo, hungarianrealnews, pi-klub, identitásblog, orientalista, pestisrácok, estiújság, valamint régebbi cikkekből, elmentett vagy megírt híreimből válogatások és saját gondolatok - Olvasónktól) 
Kapcsolódó: 
   A magyar ősnyelv és őstörténet, amiről hallgat a tudomány! 
   Agyonhallgatott világszenzáció: a Turini Lepel 
   Lajdi Péter: Néhány szó Jézus Urunk származásáról 


Felvásároljuk Magyarországot (felirattal)


A zsidó maffia működése gyakorlatban


Illuminati 2013 - A Sátán Zsinagógája


A háttérhatalom és a balesetnek álcázott merényletek - 2012.01.13.


A magyarok szabaduljanak meg a háttérhatalomtól az önellátás által! - MKH.VALOSAG.NET


Szupervályog ház építés - magyar felirattal


Simmer Sándor kistanya - A KALÁKA FÖLDHÁZ . Olcsó és jó.


Kaláka főldház, Simmer Sanyibácsinál.



Lékhalászat

Talviverkoilla Vanajan reitillä


Talviverkoilla Oulujärvellä, ice fishing lake oulujärvi


Talvikalastusta - winter net fishing


Fishing Nets under the Ice 1

https://www.youtube.com/watch?v=2AHSqoAw8_M

Fishing Nets under the Ice 2


Winter Fishing with Nets on Delaronde Lake, Saskatchewan


Setting a Net Under the Ice


Checking The Under Ice Net On The Yukon River With yukonjeff


Ice net fishing on Lac La Ronge


Trophy pike fishing through the ice! It's huge 26lbs!


Alberta Trophy Pike


Giant Tip-up Laker - iTrout (Part 2 of 3) - Uncut Angling - January 3, 2013


Установка сетей зимой на пруду


как надо забрасывать кастинговую сеть ЗИМОЙ


Подсекай Семёныч.Секреты зимней рыбалки. Часть 4

https://www.youtube.com/watch?v=CkKDO_QRN-8

Подсекай Семёныч.Секреты зимней рыбалки. Часть 3

https://www.youtube.com/watch?v=To3IqOLJV4c

Подсекай Семёныч.Секреты зимней рыбалки. Часть 2


Подсекай Семёныч.Секреты зимней рыбалки. Часть 1


DIY Simple Net


How to make a net using paracord or any other cordage (EASY)


How to Make a Sunbrella Fabric Hammock



Vályog-szalma építészetről.


Valós gázszámla csökkentő megoldás tapasztalatai



Fizess kevesebb gázszámlát!


Korszerű falfűtés rendszer Kivitelező Tóth Balogh Csaba Telefon: +36


Téglakő lerakás, másképp


Magyarország EGYETLEN passzívház lemezalapja a BAULAND-tól


IsoteQ Építkezés


IsoteQ MO. Kft. Referenciafilm


Ökológiai Intézet - A szalmabála ház


Simmer Sándor kistanya - A KALÁKA FÖLDHÁZ . Olcsó és jó.


Szupervályog ház építés


Kivitelezés - Kézivakolás


Utólagos vízszigetelés


A lamináltpadló lerakása


Laminált parketta lerakása 1. rész


Laminált parketta lerakása 2. rész


Trafótól a TV antennáig


Téglakályha építés


Mesterek:A téglás


Ártéri halászat



Dunai Halászat /Fajsz TV/


Gemenci halászok


Gemenci halászok 2


A mindszenti horgásztanya gondnoka.


Tiszai kuttyogatas


Horgászok a Tiszán


Az utolsó pákász (1977)


Az utólsó Pákász - Mike tanya


Az utolsó pákász


Halország - 01


Halország - 02


Halország - 03


Halország - 04


Halország - 05


Halország - 06


Halország - 07


A Tisza élni akar ...


A csuka - retro


Éjszakai süllőzés a Tisza-tavon - Horgász felszerelés_ horgászcikk_ 


Az eredményes horgászat titka


Halország - olajos hal (s1-04)


Halország - Füstölt hal (s1-01)


Pisztráng füstölés 1


Pisztráng füstölés 2.wmv


Halfüstölés, húsfüstölés mesterfokon!


Őszi (orv)halászat


cigány horgászat



A diófa metszése




Tüskevár 8. rész - Búcsú a berektől (Teljes film)


Tüskevár 7. rész - Tüskevár meghódítása (Teljes film)


Tüskevár 6. rész - Viharban (Teljes film)


Tüskevár 5. rész - Hárman a berekben (Teljes film)


Tüskevár 4. rész - A leskunyhóban (Teljes film)


Tüskevár 3. rész - A szökevény óriás (Teljes film)


Tüskevár 2. rész - A nádvilág (Teljes film)


Téli berek



Švejk, a derék katona I. CD1 (Teljes film)


Švejk, a derék katona I. CD2 (Teljes film)


Švejk, a derék katona II. CD1 (Teljes film)


Švejk, a derék katona II. CD2 (Teljes film)


Vuk (Teljes mese)



A hattyúk tava szinkronos



Üzemanyag megtakarítás - www.t




Gázfogyasztás csökkentés - www




Turbo Booster - gázfogyasztás csökkentés



Hogyan készül a titán


Hogyan készült? A mágnes.


Hogyan készült? Az aranylánc.


Hogyan készült? Az arany karikagyűrű.


Tyri és Tomi - Karikagyűrű készítés (making wedding rings)


Hogyan készült? A kötél.


Hogyan készült? A gránitkő.


Gránit sírkő - www.granitsirkodebrecen.hu


Z-MILAN 92 Kft. - Márvány és terazzo felújítás, beton polírozás 02.


"Terrazzo telepítés"


Terrazzo burkolat betét Griffin Canberra Map.mov


The Magic of Terrazzo Entrance foyer floor in Production


Javítás Terrazzo padlólapok


Terrazzo gép, Terrazzo Mozaik Making Machine


Tervező betoncserép Penész - beton padlólapok Mould


Dekoratív Beton Szimulált kőfaragás


How to Stamp Concrete


Az új Stepper a 3G Bikes


Momec meghajtó rendszer: az első prototípus


Bolygóműves sebességváltó


Mechanikai elvek (1930) Ralph Steiner [4 perc selection]


Hampstead Fletcher Capstan táblázat


Theodore Alexander Robert Jupe terjeszkedés asztal akció árverésre


Étkező asztal bővíthető belső levelek: Solid Walnut.MOV


Erőforrás Bútor


Egyedi számítógép asztal


1981 egykezes billentyűzet - CHI 2011


távirányító titkos ajtó / titkos ajtót a titkos szoba


Rejtett titkos átjárók a Creative Otthon Engineering


Hidden Room in The Safehouse - Germany


ZÁRT BUNKER felfedezések JERSEY CHANNEL SZIGETEK


Titkos Helyek a Google Föld!


Furcsa elhagyott katonai Complex


Exploring an Atlas Missile Silo


Hogyan indítson nukleáris rakéta.


The Day After (1983) American Nuclear Holocaust [full movie]


Hidegháborús nukleáris Gyárak [FULL VIDEO]


Ex-rakéta bunkerek lett élettér - Dreamspaces - BBC

http://www.youtube.com/watch?v=2Z4RbLyqMbQ 

Storm Shelters - Tour of an Installed Underground Huntsville Tornado 
http://www.youtube.com/watch?v=JJBFuwwYnDc 

Belül egy bomba menedéket Atlas Survival menhelyek által Equip 2 k


Atlas Survival Shelters: Corrugated 10'x50' Underground Home Virtual 


Doomsday Bunkerek Episode 1 Part 1/3


Doomsday Bunkerek Episode 1 Part 2/3


Doomsday Bunkers Episode 1 Part 3/3


Underground Menhelyek épült Shipping Container


Anderson Shelter Restoration Project


kleine lakókocsi video 3 X.flv


Bauer 3X uitschuifbare lakókocsi


Luxus yacht PROJEKT MAGNITUDE által Opalinski tervez


Csónakok Ön még soha nem látott


Future Trucks (big rigs)

Funny Építési munkák - Vicces.


Exkluzív felvételek hogyan Tank Armour a Challenger 2 Leopard 2 és



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése