2015. augusztus 1., szombat

FEMA táborok




2012. Február 09. - Szerző : Száraz György

Szükségállapot

Az elt esetén az Egyesült Államok kormányának jogosítványait a Szövetségi Válságkezelési Ügynökség, rövidítve FEMA veszi át. Ezzel gyakorlatilag minden demokratikus szabadságjog megszűnik és ennek a szervezetnek a kezébe helyeződik át. Vajon ki és minek alapján ítéli meg, hogy éppen mi számít rendkívüli helyzetnek, s mi nem? Az antiglobalisták egy hatalomátvételi terv egyes mozzanatait vélik felfedezni a FEMA életében. Különösen annak fényében elgondolkodtató a feltevésük, hogy egyre több féltve őrzött, „koncentrációs tábort” hoznak létre az USA-ban 2009 óta, amelyekben hatalmas műanyag koporsókat látni.lenőrzött szétesés

Az Egyesült Államokban már az 1970-es években terveket dolgoztak ki a rendkívüli helyzetek kezelésére. A cél a válságkezelés és a rendkívüli készenlét lépéseinek kidolgozása volt. Mindezt azért kellett meglépniük a vezetőknek, mert az egyes szakértők előrevetítették a demokrácia válságát, egy olyan gazdasági hanyatlást, amely akár két évtizedig is eltarthat. A tervek a Külkapcsolatok Tanácsa és a Trilaterális Bizottság égisze alatt láttak napvilágot. Az „ellenőrzött szétesés” gazdaságpolitikáját Paul Volcker kezdte el végrehajtani. Ennek keretében hozták létre a „Federal Emergency Management Agency”-t, azaz a FEMA-t, ami magyarul annyit tesz, hogy Szövetségi Válságkezelési Ügynökség.

A 32. számú Elnöki Vizsgálati Jelentés (PRM 32.) nyomán megszületett meg a FEMA a kormányzás folyamatosságának szavatolása céljából kifejezetten krízisidőszakokra. Samuel Huntington fogalmazta meg az Elnöki Vizsgálati Jelentést.
A FEMA Carter elnök 12148. számú elnöki rendeletével hatályba lépett. A rendelet neve Szövetségi Válságkezelési Törvény lett. Ez a törvény rendkívüli jogokkal ruházza fel az USA elnökét. Sőt, kimondottan úgy szervezték meg, hogy egy az egyben át tudja venni a kormány feladatköreit. Nem mellékesen ebbe az elnöki hatalom átvétele is beletartozik. A FEMA központja a Maryland államban lévő Fort Meade-ben található a Nemzetbiztonsági Ügynökség egyik titkos támaszpontján.

Szükségállapot esetén


Amit világosan kell látnunk: a mindenkori amerikai elnök rendkívüli helyzet esetén élhet rendkívüli jogosítványaival, amely gyakorlatilag szinte korlátlan hatalom gyakorlását teszi lehetővé a számára. Vagyis rendkívüli helyzet esetén olyan utasításokat adhat, amelyeket senki nem bírálhat felül, senki sem ellenőrizhet és senkinek sem kell jóváhagynia.
Elven igen, de a gyakorlatban nem lehet pontosan meghatározni, hogy milyen esemény hatására vezethet be az elnök szükségállapotot. Ha azonban ez megtörténik, akkor például a következő rendelkezések lépnek életbe (az adatok Dr. Drábik János A globális válságkezelés c. írásából származnak):
  • EO 10995 feljogosítja az elnököt a szólásszabadság gyakorlásának felfüggesztésére, és a tömegtájékoztatási eszközök elnöki irányítására
  • EO 10997 feljogosítja a végrehajtó hatalmat az elektromos szolgáltató rendszer, valamint az üzemanyag források adminisztratív átvételére
  • EO 10998 lehetővé teszi a kormány számára, hogy ellenőrzése alá vonja az élelmiszerforrásokat, beleértve a farmgazdaságokat is
  • EO 10999 felhatalmazza a kormányt az országos szállítási eszközök, a tömegközlekedési és magánjárművek elkobzására és ellenőrzés alá vételére
  • Az EO 11002 engedélyezi a kormányzat számára az Egyesült Államok lakosságának országos nyilvántartásba vételét
  • EO 11003 felhatalmazza a kormányzatot valamennyi repülőgép és repülőtér lefoglalására
  • EO 11004 feljogosítja a kormányt, hogy az ország egyes régióinak lakosait az ország más térségeibe kényszer útján áttelepítse
  • EO 11005 felhatalmazza a kormányt, hogy ellenőrzés alá vegye a vasutakat, vízi utakat, valamint a közellátást szolgáló raktárberendezéseket
  • EO 12148 feljogosítja a Federal Emergency Management Agency-t (FEMA, azaz Szövetségi Válságkezelési Ügynökséget), hogy átvegye a hivatalos kormány teljes hatáskörét, és ténylegesen annak helyébe lépjen.

Mi valójában a FEMA?

A nagy kérdés az, hogy valójában mi a FEMA vagy mi mindenre lehetne alkalmazni? Az odáig rendben van, hogy természeti katasztrófák, háború és egyéb vészhelyzet esetén van egy olyan szervezet, amely menti a lakosságot. Azonban azok, akik belelátnak a FEMA működésébe és összetételébe, felhívták a figyelmet arra, hogy ha az iménti váratlan eseményeket vesszük alapul, akkor az alkalmazottaknak miért csak alig 10%-a foglalkozik katasztrófavédelemmel?

Nyilvánosságra került, hogy a FEMA amerikaiak millióiról gyűjt be adatokat külön számítógépes adatbázisába. Ezek voltaképpen olyan információk, melyeket szükség esetén a Válságkezelő Akcióprogramokhoz használnak fel. Ki dönti el, hogy mi számít akkora válságnak, hogy ezek az akcióprogramok megkezdődjenek? Ugye érezzük a helyzet átláthatatlanságát és a felelősök megfoghatatlanságát, s a diktatórikus elemeket?

Drábik Sándor egy példát említ a FEMA beavatkozására. Amikor 1989-ben idősebb George Bush Kolumbiába látogatott az illegális kábítószer-termelés és -kereskedelem elleni küzdelem kapcsán, felröppent a hír, hogy az elnök ellen egy merénylet készül. A FEMA azonnal programot dolgozott ki az eltárolt adatok alapján, hogy kb. tízezer amerikait – aktivistát, terrorizmussal szimpatizálót például – letartóztassanak és gyűjtőtáborokba helyezzenek. Ehhez hasonló eset történt az iraki háború alatt is. Azon pedig igazán nem szükséges meglepődni, hogy a FEMA számos olyan vállalattal fonódott össze, illetve szerződött le, amelyek a kommunikációs kontrollra szakosodtak. Így a demokratikus szabadságjogok őshazájában sokaknak megrendült a hite.

FEMA táborok

Többekben felmerült, hogy 21. századi koncentrációs táborokat hoz létre a FEMA. A totális hatalomátvétel FEMA-forgatókönyve tehát tény, nem dajkamese. Ne adj Isten, atomháború vagy valamilyen természeti katasztrófa esetén hasznosnak tűnik. Ámde, sok antiglobalistát elborzaszt, hogy a diktatórikus irányítás milyen könnyen realizálódhat egyik napról a másikra. A világunkban jelenleges is több háború folyik, s újabbak vannak kilátásban. (Lásd: Irán helyzetét) Bármelyik pillanatban meggyulladhat a levegőben kavargó puskapor, s akkor az jó ürügy vagy ok lehet a FEMA-nak!

A történelem előjelei vészjóslóak, mert a FEMA táborok kísértetiesen emlékeztetnek a II. világháborús internáló táborokra. A FEMA által felügyelt táborok katonai támaszpontokon történő építése 2009 januárja óta folyik a HR 645 számú törvény értelmében. Sokan ebben egy közelgő, új, globalista elit, a Bilderberg-csoport hatalom-átvételi aktusát látják előkészíteni az új világrend szellemiségében.

A hírek arról szóltak, hogy a FEMA több millió koporsót rendelt, amelyek az ország különböző pontjain lettek elhelyezve. Találunk olyan videókat is az Interneten, amelyek bemutatnak egy helyet, ahol 500 000 koporsó látható. Állítólag kb. 800 ilyen tábor található jelenleg az Egyesült Államokban, melyek hozzávetőlegesen 10-15 ezer ember befogadására alkalmasak. A többit mindenki gondolja tovább.
Boldog napot!


Amerika haláltáborai


Az Egyesült Államok Külügyminisztériuma évente ír egy jelentést Magyarországról. Hogy mennyire tartjuk tiszteletben az emberi jogokat, hogyan menetelünk a demokrácia útján, és általában jól viselkedünk-e. Bárki megnézheti a nagykövetség honlapján, épp ezt olvasgatom. És ahogy olvasgatom, szálldogál a fejembe a vér. Szégyenkeznem kéne tulajdonképpen, de valahogy mégis inkább azt mormogom, hogy anyádról jelentgess inkább, jenki paraszt. Amerikának ehhez ma nincs erkölcsi alapja.
Többnyire tiszteletben tartjuk az emberi jogokat, állapítja meg a jelentés, de azért adódnak problémák. Például néhány esetben a rendőrség túlzott erőszakot alkalmaz annak ellenére, hogy a törvény tiltja a kínzást: ütnek, rúgnak vagy akár gumibotoznak. Valamint a kirendelt állami ügyvédek gyakran színvonal alatti munkát végeznek. Meg a börtönviszonyok. És ezért ejnyebejnye, jól teszik a magyarok, ha összekapják magukat, és tisztességes eljárást biztosítanak mindenkinek, ártatlanság vélelmével, jóindulatú rendőrökkel, és kényelmes börtönökkel.



mi lehet a különbség a szovjet és az amerikai gulág között?
Hadd egészítsem ki ezt a jelentést. Nem mentegetem a rendőri túlkapást, csúnya dolog az, és a kirendelt védő is bizonyára rosszabb, mint a jól megfizetett. Vannak még hibák a népi demokrácia építésében. De ugyan tegyük már hozzá, hogy Magyarország nem tart fenn koncentrációs táborokat sem saját, sem más államok területén. Nem épít titkos kínzókamrákat, és nem hajigál beléjük embereket anélkül, hogy legalább valamiféle törvény bűnösnek minősítené őket. 


A koncentrációs tábor (hagyjuk ezt a buta műszót, hogy „titkos börtön”, pont azért titkos, mert igazából koncentrációs tábor) az állami elaljasulás netovábbja; ott aztán nemcsak ütnek-rúgnak-gumibotoznak, hanem azt tesz a szükségszerűen szadista személyzet, amit akar, és nemhogy színvonal alatti védelem nincsen, hanem semmilyen. Oda ítélet, vádemelés és egyáltalán mindenféle jogi procedúra nélkül be lehet zsuppolni akárkit, kifele pedig nem vezetnek lábnyomok. A táborlakó nem hadifogoly és nem elítélt, mert akkor vonatkozna rá a jog; a táborlakó nem is ember, hanem vágóállat vagy növény. Ártatlan nem lehet, mert akkor nem lenne ott, ha viszont már ott van, akkor addig verik, amíg bevallja, hogy kém, szabotőr és kulák.
Hetek óta gondolkodom azon, mi lehet a minőségi különbség a szovjet és az amerikai gulág között. Hogy miért kellene az amerikai haláltábort szeretni, vagy akár elfogadni, elnézni, megmagyarázni. Mert ott terroristákat tartanak? Honnan tudjuk, ki a terrorista, ha bárkiből kiverhetjük a beismerő vallomást? És még szinte be is tartottuk a törvényt, csak elvittük a delikvenst egy egyiptomi tanulmányútra.



ezek az állatok haláltáborokat építenek Európában!
A koncentrációs táborok Európába telepítése pedig olyan fokú pofátlanság, amire még a Szovjetunió sem vetemedett. A kihelyezett gulágok ügye vízválasztó lehet Európa és Amerika viszonyában: elnézzük-e az ilyesmit, mert mi láttunk már koncentrációs tábort, vagy megcsináljuk az elsőrangú anyagból a világbotrányt pont ezért. Kelet-Európa ingerküszöbét, úgy tűnik, a lágerek nem bolygatják meg, mint ahogy azelőtt se. Nem megkörnyékezett kormányfők jelentették Brüsszelnek, hogy baszki, ezek az állatok haláltáborokat építenek Európában! – nem, a Washington Post dobta fel az ügyet. A megkörnyékezettek megtiszteltetésnek vették, aztán vagy exkuzálták magukat, vagy boldogan széttették a lábukat a szörnynek. Ide valahogy mindig bekopog valamelyik szívesen látott terrorrendszer. Talán erősnek hangzik ez a meghatározás, de a történelmi tapasztalat az, hogy ha kiépül egyszer az intézményrendszer, amely indoklás nélkül megsemmisíthet bárkit, akire a hatalom rámutat, akkor a géppuska már a színpadon van, és el fog sülni. Aki nincs velünk, az terrorista. Ki mondta, hogy az amerikai demokrácia örök és törhetetlen? 


De akkor már hagyjuk békén egymást, legalább egyezzünk ki, rettegve tisztelt szuperhatalom. Legalább ne írogasson Amerika jelentéseket arról, hogy egyes országokban micsoda szörnyűségek esnek meg. Ha egyszer ők maguk csinálják. Odaszarunk a lábtörlőre, és becsöngetünk méltatlankodni, hogy szaros a lábtörlő?



A háttérhatalom nem teketóriázik – A H1N1 vírus elleni oltással az emberiség kétharmadának kiirtására törekszik, állítja egy ír-osztrák újságírónő


Posted on 2009/08/28 by Nifadmin

Készült a Zeit-Fragen, Globalresearch és a NaturalNews cikkei alapján Nemzeti InternetFigyelő
Jane Bürgermeister feljelentést tett az UNO, a WHO (Világ Egészségügyi Szervezet), US-elnök Barack Obama, a pénzoligarchia leghatalmasabb képviselői, mint David Rotschild, David Rockefeller, a mi George Sorosunk, Werner Faymann osztrák kancellár és még sok neves személyiség ellen, bioterrorizmus és tömeggyilkosság kísérlete miatt. Bürgermeister bizonyítja, hogy a Baxter International cég osztrák leányvállalata szándékosan küldött 72 kg halálos madárinfluenza vírust, amit a WHO-tól szerzett be, négy ország 16 laboratóriumába. A 69 oldalas, jól dokumentált perirat tartalmazza, hogy a vádlottak célja a pandémia elleni védőoltás kényszerű alkalmazása során még ártalmasabb vírusok elterjesztése volt, amelynek eredményeként meg akarták szerezni több milliárd áldozatuk vagyonát. Ha ez igaz, az emberiség történetének legsúlyosabb bűntényével állunk szemben.
A Baxter cég ausztriai leányvállalata, ahonnan a halálos 72 kg-os csomag elindult, a magyar határtól csupán 40 km-re fekvő Orth an der Donau-ban van. A cég 2008 decemberében a csomagot az aktuális H3N2 influenza vírusból és a halálos H5N1 vírusból keverte ki, ami az esetek 63 %-ában halált okoz. A környezetvédelmi és biológiai szakújságírónő, Jane Bürgermeister, áprilisi keresetében megállapítja, hogy a Baxter a legelemibb óvintézkedéseket figyelmen kívül hagyta, pedig a cég a világ egyik legbiztosabb laboratóriumával rendelkezik. Amikor februárban az egyik címzett, a BioTest cég Csehországban az oltóanyagként deklarált anyagot vadászgörényeken tesztelte, az állatok kimúltak. A vírusanyagot mégsem vizsgálta ki se a WHO, se az EU, se az osztrák egészségügyi hivatalok, mint ahogy az hasonló esetekben kötelező. Parlamenti kérdésekre az osztrák egészségügyi miniszter, Alois Stöger, az esetet lényegtelen botlásnak nevezte.
Bürgermeister aláhúzza, hogy az egész „disznóinfluenza” pandémia eset durva hazugságokon alapul és nincs olyan vírus, ami veszélyeztetné a lakosságot. Bizonyítékokkal igazolja, hogy a madárinfluenza és a disznóinfluenza vírust laboratóriumokban gyártották a WHO és bizonyos amerikai kormányhivatalok által finanszírozva. Az un. disznóinfluenza vírus egy keverék a disznó-, az emberi- és a madárinfluenza vírusból, ami – mint sok más tudós is hangoztatja – csak laboratóriumban jöhet létre.
A WHO állítása, hogy a „disznóinfluenza” terjed és deklarálni kell a pandémiát, nem veszi a tényeket figyelembe. Először is a szabadba jutott vírusokat a WHO kreálta és engedte szabadon, tehát a pandémiáért első sorban a WHO felelős. Különben is a disznóinfluenza tünetei nehezen különböztethetők meg egy normális influenzáéitól és nem is okoznak gyakrabban halált. A halálesetek dokumentációja – ha egyáltalán létezik – ellentmondásos. Nincs tehát pandémia, kivéve, ha tömeges oltásokra kerül sor. Bürgermeister szerint több világos ok miatt feltételezhető, hogy a kényszeroltások betegségekkel szennyezettek, amelyeket úgy fejlesztettek ki, hogy halált okozzanak. Megemlíti a Novartis cég esetét, amelynek oltóanyaga 2008 nyarán Lengyelországban 21 hajléktalan halálát okozta. Ez az amerikai kormány saját definíciója szerint is biofegyvernek minősül. Nemzetközi gyógyszeripari cégek és kormányzati hivatalok között olyan együttműködés jött létre, amely a pandémiát profitszerzésre használja fel. A pénzhatalom ellenőrzése alatt álló média hamis információkkal, félelemterjesztéssel az embereket a tömeges oltásokra akarja felkészíteni. A Bürgermeister keresetében megnevezett személyek 2008 óta az USA-ban új törvényeket és rendeleteket hoztak, amelyek büntethetővé teszik, ha valaki elutasítja az influenza elleni oltást. Aránytalanul súlyos további büntetésekkel is sújthatják az ellenállókat, mint pl. börtön vagy karanténbe juttatás internáló táborokban. Ez visszaélés a hivatali hatalommal és az alkotmány súlyos megsértése. Az amerikai egészségügyi miniszter, Kathleen Sibelius, nemrég aláírt egy rendeletet, amely szerint a disznóinfluenza elleni oltóanyagokat gyártó cégek teljes immunitást élveznek minden büntető eljárásban, amit károsultak esetleg ellenük indítanának. 1976-ban ugyanis már fellépett egy „disznóinfluenza” az USA-ban. Kb. 40 millió amerikait oltottak be a betegség ellen, habár pandémia nem keletkezett. Több ezren kértek akkoriban kártérítést az oltás mellékhatásai miatt.
Június 13-án a WHO – Bürgermeister szerint teljesen alaptalanul – a legmagasabb pandémia fokozatot (6) rendelte el. Ennek megítélésében a WHO-t a genfi székhelyű intézmény SAGE (Strategie Advisory Group of Experts – expertek stratégiai tanácsadó csoportja) segítette, amelynek az a Dr. David Salisbury az igazgatója, aki a nyolcvanas években mumpsz ellen gyerekek tömeges oltását rendelte el, holott az oltóanyagot káros tulajdonságai miatt akkor már több országban kivonták a forgalomból. Az is érdekes, hogy a Baxter konszern már egy évvel az első H1N1 disznóinfluenza-vírus megjelenése előtt szabadalmat nyújtott be H1N1 oltóanyagra.
Bürgermeister szerint az alperesek az erőszakos oltással tömeggyilkosságot terveznek. Hatalmas koncentrációs táborokat állíttattak fel tömegsírhelyekkel és a nemzetközi bűnöző csoport az USA-ban a hatalom átvételét tervezi. Baxter, Novartis és Sanofi Aventis részt vállaltak egy biofegyverprogramban, amely a világ népességét 5 milliárd emberrel akarja redukálni. Az áldozatok vagyonára nemzetközi bűnöző csoport tenné rá a kezét.
Bürgermeister főbb bizonyítékai
Tudományos bizonyíték, hogy a „disznóinfluenza” vírus egy mesterségesen gyártott vírus.
Tudományos bizonyíték, hogy a „disznóinfluenzát” az 1918-as spanyolnáthához hasonlónak gyártották.
Bizonyíték, hogy a „disznóinfluenzát” Mexikóban szándékosan engedték szabadon.
Bizonyíték, hogy Obama elnök mexikói utazása összefügg az üggyel.
Bizonyíték, hogy Baxter és WHO gyártották és engedték szabadon a pandémiát okozható vírust.
Bizonyíték, hogy Baxter egy titkos biofegyver-hálózat része.
Bizonyíték, hogy Novartis oltóanyagokat mint biofegyvereket használt.
Bizonyíték a WHO részvételére a biofegyver-programban.
Bizonyíték a Food and Drug Administration (az amerikai gyógyszerengedélyezési hivatal) a biofegyver-programban részt vett.
Bizonyíték, hogy az oltások az 1918-as spanyolnáthához hasonló betegséget okoznának.
Bizonyíték, hogy manipulálták az amerikai jogrendszert, hogy a tömeggyilkosság büntetlenül lehetővé váljon.
Bizonyíték, hogy létezik egy nemzetközi bűnszövetség.
Bizonyíték az illuminátusok/Bilderbergerek részvételére a mesterséges „disznóinfluenza” vírus és a tömeggyilkossági programban. A májusi athéni Bilderberg találkozón meg is tárgyalták a tömeggyilkosság-programot.
Jane Bürgermeister szerint a legsúlyosabb gond, hogy az uralkodó bűnöző elit a médiát szinte teljesen kezében tartja és így az átlagembernek fogalma sincs a világot fenyegető veszélyekről. Keresetével megpróbálja ezt a majdnem totális média ellenőrzést áttörni és az igazságot napvilágra segíteni.
Vajta Dénes
Nemzeti InternetFigyelő








Az igazság hangja megszólal – Jane Bürgermeister a H1N1 valóságáról (videó)



Posted on 2009/11/17 by Nifadmin

A Nemzeti InternetFigyelőben már több alkalommal is hírt adtunk a H1N1 vírussal, illetve a vírus elleni úgynevezett védőoltással kapcsolatban. Szó esett már Jane Bürgermeister-ről is, arról a szakújságírónőről, aki feljelentette mind Barack Obamát, mind George W. Bush-t, továbbá a Bilderberg-csoportlegveszélyesebb vezetőit, így az öreg Rotschild-ot és David Rockefeller-t is, mivel bizonyítékai vannak arról, hogy ezek az emberek jelentős szerepet játszanak egy világméretű járvány előidéztetésében.
A továbbiakban egy interjút tárunk Önök elé, mely az újságírónővel készült. Sokan csupán összeseküvés-elméletről beszélnek ebben a témában is, mint oly sok esetben. Mégis az emberekben jogosan vetődnek fel logikus kérdések, amelyek már túlmutatnak az elméleti síkon. Ahhoz, hogy tisztább képet kapjunk ebben az ügyben mindenképpen érdemes meghallgatnunk Jane Bürgermeister-t.

j_burgermeister
Nemzeti InternetFigyelő



  2009-06-02 13:19:12, kedd


"Szabadság, vagy halál!"

Az amerikai nép felébredt...
Itt az ideje, hogy a magyarok is tudjanak arról, amit a cionista média eddig elhallgatott!

AZ USA RENDŐRÁLLAM!

Ám...

JÖN A FORRADALOM ÉS A POLGÁRHÁBORÚ AMERIKÁBAN...
DE A TÖBB MILLIÓ HAZAFI SZÁMÁRA ELKÉSZÜLTEK MÁR A KONCENTRÁCIÓS TÁBOROK, SZERTE AZ ÁLLAMOKBAN.





Már évek óta szerveződik ott is a nemzeti ellenállás. A "Mi vagyunk a nép!" - jelszavával

Egyes elemzők 2010-re prognosztizálják a forradalom, majd a polgárháború kitörését, az Amerikai Egyesült Államokban.
*

Szinre lépett, az A.R.M. - American Resistance Movement - Az Amerikai Ellenállási Mozgalom.
És a civilek is fegyelmezett Milíciákat szerveznek, (REGULATED MILITIA). Harcra, forradalomra, háborúra készülnek - a cionista világbankár diktatúra ellen!

Nem kellenek nekik a titkos társaságok üzletemberei, az önző banki managerek, a népet kiszipolyozó bankok, a korrupt politikusok, - a diktatúra szolgálatában álló, s a népet terrorizáló rendőrök... Nem kell nekik a cionista háború a Közel-keleten.

Nem kell nekik az új világrend: "Fuck the new world order!"
Meg akarják védeni magukat, a családjukat, a hazájukat, az országukat elfoglalt cionista globalista diktatúra ellen!
video 1: http://www.youtube.com/watch?v=kNFZf8qn1Ww

***

Egy megrázó video arról, hogyan verik szét az amerikai civilek háború ellenes tüntetéseit, a kormány szolgálatában álló rendőrcsapatok. - (Ismerős képek... Budapestről) - És, hogy odavágja a háborús kitüntetéseit a veterán...!
ÉS MI LESZ AKKOR, HA A HÁBORÚ AMERIKAI FÖLDRE LÉP??
(Várd meg, míg letölt a video!)
video 2: http://www.youtube.com/watch?v=ogt8KjfRVEg

***

Nos, például ezért van szükségük az Amerikai Ellenállási Mozgalomra.
Ezen harmadik video, az első vonalasabb változata. Ez a követendő utat is megmutatja:
video 3: http://www.youtube.com/watch?v=ofotzbP3jJM

***

A LEGDURVÁBB VÁLTOZAT:

És a fenti két 1-es, 3-as video zenéjének szerzői; az amerikai Nemzeti Rap képviselői a TCM, a The Civilians Military, és Yeshua Paranoid.

Ez a nemzeti rap zenekar elkötelezett a saját nemzetének szabadsága iránt, (Akárcsak a Magyar Nemzeti Rap képviselője; Fanka Deli.)

A rendkívül sikeres zenekar feldolgozta dalaiban és videóiban az igazi 9.11.-et, a titkos társaságokat, ellenáll a diktatúrának, ostorozza az új cionista világrendet. És ezért rendkívül népszerű az amerikai hazafiak körében. Dalaikat feldolgozzák, és használják az amerikai hazafias videókon, akárcsak idehaza Kőházy Fanka Deli Ferenc műveit. - Sikerüket mi sem mutatja jobban, hogy a hatalom már régen felfigyelt rájuk, az állam és a rendszer ellenségeinek tartja, - s a CIA rendszeresen zaklatja őket.

Az alábbi video, a "Maszkos harcosok"-ról szól. - És ez "etalon" vagyis a hazafiak által készített videók, - eredeti változata.

Az amerikai lázadók harcmodora hasonló az európaiakéhoz. Ami nem csoda, hiszen az ellenség közös. És hasonló módszereket alkalmaz ott is, itt is.

Ha nem bánjátok hallgassátok meg ezt a számot még egyszer! - Nem beszélve arról, hogy ez a legdurvább változat! Új képekkel, a maszkos harcosokról, kiket láttunk már máshol, pl. Európában is. S itt már az eredeti előadókkal:
(Megjegyzés: Az amerikai hagyományok szerint, a fordított nemzeti zászló kitűzése, - a végveszélyt jelenti!)
video 4: http://www.youtube.com/watch?v=pb-4wgjGzos

***

És még egy idézet 3. számú videóból: "A Szabadság fáját, a sors időről időre, a hazafiak, és a zsarnokok vérével öntözi meg." - Thomas Jefferson

***

Függelék:

DE A TÖBB MILLIÓ HAZAFI SZÁMÁRA KÉSZÜLNEK MÁR A KONCENTRÁCIÓS TÁBOROK, SZERTE AZ ÁLLAMOKBAN.

Az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma által létrehozott ügynökség, a FEMA, (Federeal Emergency Management Agency) felügyelete alá tartozó táborok:

Utahban:
I: http://www.youtube.com/watch?v=M32HM6zW6Yc
Texasban ellenállók filmezik az elkészült koncentrációs tábort. Persze rájuk száll az őrség...
II: http://www.youtube.com/watch?v=TxYxTly-yo8
Californiában: (várd meg, míg letölt a video) - Fontos észrevétel: A kerítés szögesdrótja nem kifelé, hanem befelé görbül...
III: http://www.youtube.com/watch?v=gb3hS3Zip8o
Még mindig Californiában...
IV http://www.youtube.com/watch?v=W9UF3sTMNX0
Arizonában:
V: http://www.youtube.com/watch?v=hyxO-y56tdE
...És még sok száz más helyen!

***

A Szabad Riport kommentárja: Nagyon úgy néz ki, hogy a Sors, tényleg megöntözi vérrel, azt a bizonyos Szabadság Fáját. Nemcsak Amerikában, hanem szerte a világon. Lesz köztük zsarnokok vére, de bőven igaz hazafiak vére is. Csak az állhatatosság, a bátorság, a bajtársiasság, - és a szeretet az, amiben bízhatunk! - A Családunk, a Hazánk, és Istenünk szeretete...
***

Fordította és összeállította: Fort András - Szabad Riport Tudósító Iroda 



 66 KÉRDÉS ÉS VÁLASZ A HOLOKAUSZTRÓL 

Az Institute for Historical Review kiadásának magyar nyelvű változata az IHR engedélyével. (www.ihr.org)
1. Milyen bizonyítékok vannak arra, hogy a nácik megöltek hatmillió zsidót?
Semmilyen. Csak háború utáni vallomások vannak, többségében egyéni „túlélőktől”. Ezek a vallomások ellentmondóak, és csak nagyon kevesen állítják, hogy ténylegesen tanúi voltak bármilyen „elgázosításnak”. Nincsenek korabeli dokumentumok vagy szilárd tények: nincsenek hamuhegyek, nincsenek krematóriumok, melyek több millió holttestet képesek lennének elégetni, nincs „emberből készült szappan”, nincsenek emberbőrből készített lámpaernyők, és nincs hiteles demográfiai statisztika sem.
2. Milyen bizonyítékok vannak arra, hogy a nácik nem öltek meg hatmillió zsidót?
Széleskörű törvényszéki, demográfiai, elemzői és összehasonlításokon alapuló bizonyítékok alátámasztják ennek a nagyságrendnek a lehetetlenségét. A széles körben ismételt „hatmilliós” nagyságrend felelőtlen túlzás.
3. Kijelentette-e Simon Wiesenthal írásban, hogy „német földön nem voltak megsemmisítő táborok”?
Igen. A híres „nácivadász” ezt írta a Stars and Stripes-ban, 1993. január 24-én. Azt is állította, hogy a zsidók „elgázosítása” csak Lengyelországban történt.
4. Ha Dachau Németországban volt, és ha még Wiesenthal is azt mondja, hogy nem megsemmisítő-tábor volt, akkor miért mondja olyan sok amerikai veterán, hogy megsemmisítő-tábor volt?
Miután a szövetségesek elfoglalták Dachaut, sok amerikai katonát és másokat végigvezettek a táboron, és mutattak nekik egy épületet, amely állítólag „gázkamra” volt. A tömeghírközlés széles körben, de hamisan, továbbra is kiáll amellett, hogy Dachau „gázkamrás” tábor volt.
5. Szóljunk Auschwitzról is. Van valamilyen bizonyíték arra, hogy az ottani gázkamrákat emberek meggyilkolására használták?
Nincs. Auschwitzt a szovjetek foglalták el, és a háború után módosították. Egy termet úgy alakítottak ki, hogy nagy „gázkamrának” látszódjék. Miután az amerikai Fred Leuchter, a gázkamraépítés és –tervezés vezető szakértője megvizsgálta ezt és Auschwitz más állítólagos elgázosító helyiségeit, kijelentette, hogy „abszurditás” azt állítani, hogy ezeket kivégzésekre használták, vagy használhatták.
6. Ha Auschwitz nem „haláltábor” volt, akkor mi volt az igazi rendeltetése?
Internáló központ volt, és egy nagyméretű gyárkombinátnak volt a része. Szintetikus üzemanyagot állítottak ott elő, és a rabokat munkaerőként hasznosították.
7. Ki hozta létre az első koncentrációs táborokat?
A búr háború idején (1899-1902) a britek állítottak fel általuk „koncentrációs tábornak” nevezett táborokat Dél-Afrikában, hogy ott tartsák az afrikander nőket és gyermekeket. Hozzávetőlegesen 30 000-en haltak meg ezekben a poklokban, melyek ugyanolyan borzasztóak voltak, mint a II. világháborús német koncentrációstáborok.
8. Miben különböztek a német koncentrációs táborok az amerikai „visszatelepítő” táboroktól, amelyekben japán-amerikaiakat internáltak a II. világháború idején?
Az egyetlen jelentős különbség az volt, hogy a németek annak alapján internálták az embereket, hogy a német háborús erőfeszítések biztonságára tényleges vagy gyanítható veszélyt jelentettek, amíg a Roosevelt-kormány kizárólag faji alapon internálta az embereket.
9. A német kormány miért internálta a zsidókat táborokba?
Úgy tekintették, hogy a zsidók a nemzet biztonságára közvetlen veszélyt jelentenek (a kommunista felforgatók túlnyomórészt zsidók voltak). Bár mindenki, aki gyaníthatóan veszélyeztette a biztonságot – nem csak a zsidók –, ki volt téve az internálás veszélyének.
10. Milyen ellenséges intézkedéseket tett már 1933-ban a világzsidóság Németország ellen?
1933 márciusában a nemzetközi zsidó szervezetek nemzetközi bojkottot hirdettek a német árucikkek ellen.
11. A világ zsidósága „hadat üzent Németországnak”?
Igen. Az újságok erről szerte a világon beszámoltak. Például a London Daily Express (1933. március 24.) az első oldalon bejelentette, hogy „Júdea hadat üzen Németországnak”.
12. Ez a „haláltábor”-történetek kezdete előtt vagy után volt?
Évekkel a „haláltábor”-történetek kezdete előtt volt, melyek 1941-42-ben kezdtek feltűnni.
13. Melyik országnak tulajdonítják a polgári lakosság első tömeges bombázását?
Nagy-Britanniának – 1940. május 11-én.
14. Hány „gázkamra” volt Auschwitzban, amelyekben embereket gyilkoltak meg?
Egy sem.
15. Hány zsidó élt azokon a területeken, amelyek német megszállás alá kerültek a háború alatt?
Kevesebb, mint hatmillió.
16. Ha Európa zsidóságát nem semmisítették meg a nácik, akkor mi történt velük?
A háborút zsidók milliói élték túl Európában. Több százezer (talán másfélmillió) halt meg a háború alatt különféle okokból, a többi Palesztinába, az Egyesült Államokba és más országokba emigrált. A háború után még több zsidó hagyta el Európát.
17. Hány zsidó menekült el, és hányat evakuáltak mélyen a Szovjetunió belső területeire?
Több mint kétmilliónyian menekültek el vagy evakuálták őket az oroszok 1941-1942-ben. Tehát ezek a zsidók sohasem voltak német irányítás alatt.
18. A háborút megelőzően hány zsidó emigrált Európából, ami által kívül estek azon, hogy a németek elérhessék őket?
Talán egymillió (ezek között nem szerepelnek azok, akiket a Szovjetunió felszívott).
19. Ha Auschwitz nem megsemmisítő-tábor volt, akkor Rudolf Höss, a tábor akkori parancsnoka miért vallott úgy, hogy az volt?
Brit katonai rendészek kínozták, mint azt az egyik kínzója később beismerte.
20. Léteznek-e bizonyítékok azokra az amerikai, brit és szovjet intézkedésekre, hogy német foglyokat kínozzanak, és hogy csikarjanak ki belőlük „vallomásokat”, melyeket a nürnbergi és más perekben fel lehet használni?
Igen. A kínzást széles körben alkalmazták, hogy hamis „bizonyítékokhoz” juthassanak ezen a hírhedt nürnbergi bíróságon, és más, háború utáni „háborús bűnösök” tárgyalásain.
21. Hogyan válik ma a zsidók előnyére a holokauszt-történet?
Segíti a zsidót, mint csoportot, a kritikák ellen. Mint egyfajta szekuláris vallás, érzelmi köteléket biztosít a zsidók és vezetőik között. Hatalmas eszköz ez a zsidó pénzgyűjtő-kampányokon, és ezzel igazolják az USA Izraelnek küldött segélyeit.
22. Hogyan válik Izrael állam előnyére?
Igazolja a dollármilliárdokat, melyet Németország jóvátétel címén fizetett Izraelnek és sok más egyéni „túlélőnek”. A cionista/izraeli lobbi arra használja, hogy a Közel-Keleten Izrael-barát külpolitikát diktáljon Amerikának, és hogy az amerikai adófizetők pénzét Izraelbe irányítsa, mely évi több milliárd dollárra rúg.
23. Hogyan használja sok keresztény lelkész?
A holokauszt-történet felidézésével igazolják azt az ótestamentumi tézist, hogy a zsidó szent és örökké üldözött „kiválasztott nép”.
24. Hogyan vált a kommunisták előnyére?
Elterelte a figyelmet a szovjet háborús uszításról és atrocitásokról a második világháború előtt, alatt és után.
25. Hogyan válik Nagy-Britannia előnyére?
Nagyjából ugyanúgy, ahogy a Szovjetuniónak.
26. Van rá valamilyen bizonyíték, hogy Hitler elrendelte a zsidók tömeges megsemmisítését?
Nincs.
27. Milyen gázt használtak a német háborús koncentrációs táborokban?
Hidrocianid gázt – Zyklon-B-t –, a kereskedelmi forgalomban lévő rovarirtót, amit Európában széles körben használtak.
28. Milyen célból gyártották a Zyclon-B-t?
A Zyklon-B rovarirtó volt, melyet a ruhák és lakókörletek fertőtlenítésére használtak, hogy a tífuszhordozó tetveket és más rovarokat kiirtsák.
29. Alkalmas ez a termék a tömeges megsemmisítésre?
Nem. Ha a nácik mérges gázt szándékoztak volna használni az emberek kiirtására, sokkal hatékonyabb termékek álltak volna rendelkezésre. A Zyklon lassan ható fertőtlenítőszer.
30. Mennyi időbe kerül a terület kiszellőztetése, miután Zyklon-B-vel fertőtlenítettek?
Normális körülmények közt 20 órába. Az egész folyamat nagyon bonyolult és veszélyes. Gázálarcot kell használni, és csak szakképzett technikusokat alkalmaznak.
31. Höss, Auschwitz parancsnoka azt mondta, hogy emberei tíz perccel az után, hogy az áldozatok meghaltak, bementek a „gázkamrákba”, hogy a holttesteket eltávolítsák. Ez mivel magyarázható?
Nem magyarázható semmivel, mert ha úgy tettek volna, akkor ugyanarra a sorsra jutottak volna, mint „elgázosított” áldozataik.
32. Höss azt mondta „vallomásában”, hogy emberei cigarettáztak, miközben kivonszolták a holttesteket a gázkamrákból az „elgázosítás” után tíz perccel. A Zyklon-B nem robbanásveszélyes?
De igen. Höss vallomása nyilvánvalóan hamis.
33. Mi volt a pontos folyamata annak, amit a nácik állítólag használtak a zsidók megsemmisítésére?
A történetek gázzal töltött bádogdobozok a tetőn lévő lyukon keresztüli bedobásától a zuhanyzórózsán keresztül eljuttatott csővezetékes gázig mindenről szólnak; „gőzkamrákról”, áramütést mérő gépekről stb. Milliókról állítják, hogy így ölték meg őket.
34. Hogyan volt lehetséges egy tömeges megsemmisítési programot titokban tartani azoktól, akiknek meggyilkolását tervbe vették?
Nem lehetett volna titokban tartani. Tény az, hogy nem voltak tömeges elgázosítások. A megsemmisítés-történetek háborús atrocitáspropagandaként keletkeztek.
35. Ha a kivégzésre váró zsidók tudták, hogy mi vár rájuk, miért nem szálltak szembe a németekkel?
Azért nem szálltak szembe, mert nem hitték, hogy meg akarják ölni őket.
36. Körülbelül hány zsidó halt meg koncentrációs táborokban?
Szakértői becslések szerint 300 000 és 500 000 közé tehető.
37. Hogyan haltak meg?
Főleg a kiújuló tífuszjárványoktól, melyek a háborúsújtott Európában pusztítottak a háború alatt, valamint az éhínségtől és az orvosi ellátás hiányától a konfliktus utolsó hónapjaiban, amikor a szövetségesek bombázásai valójában minden köz- és vasúti szállítást megbénítottak.
38. Mi a tífusz?
Ez a betegség mindig akkor tűnik fel, amikor egészségtelen körülmények között sok ember van összezsúfolva. Haj- és ruhatetű terjeszti. Ironikus, de ha a németek több Zyklon-B-t használtak volna, több zsidó élhette volna túl a táborokat.
39. Mi a különbség, ha hatmillió vagy 300 000 zsidó halt meg a második világháború alatt?
5 700 000.
40. Egyes zsidó „haláltábor”-túlélők azt mondják, hogy látták, ahogy a holttesteket egy gödörbe dobják és elégetik. Mennyi tüzelőanyag lett volna szükséges ehhez?
Sokkal több, mint amennyihez a németek hozzáfértek, mivel jelentős tüzelőanyag-hiány volt a háború alatt.
41. El lehet-e égetni a holttesteket gödrökben?
Nem. Oxigénhiány miatt lehetetlen, hogy a lángok az emberi testet teljesen elemésszék ily módon.
42. Holokauszt-történészek azt állítják, hogy a nácik kb. tíz perc alatt el tudták égetni a hullákat. Mennyi időbe kerül egy holttestet elhamvasztani, hivatásos krematóriumi dolgozók szerint?
Kb. másfél órába, habár a nagyobb csontok további feldolgozást igényelnek.
43. Miért voltak a német koncentrációs táborokban krematóriumok?
Hogy az ott meghaltak testétől hatékonyan és egészséges módon váljanak meg.
44. Ha a német terület táboraiban lévő összes krematórium kapacitásának száz százalékát vesszük, legfeljebb mekkora nagyságrendű holttestet tudtak volna elhamvasztani az egész időszak alatt, amikor ezek a krematóriumok működésben voltak?
Kb. 430 600-at.
45. A krematóriumok kemencéit lehet-e mindenkor száz százalékosan működtetni?
Nem. Már a mindenkori ötven százalékos becslés is nagyvonalú (napi tizenkét óra). A krematóriumkemencéket alaposan és rendszeresen tisztítani kell, ha jelentős terhelés alatt vannak.
46. Egy elhamvasztott holttest után mennyi hamu marad?
Miután minden csontot ledaráltak, kb. egy cipős doboznyi.
47. Ha a nácik hatmillió zsidót elhamvasztottak, mi történt a hamuval?
Ez még „megválaszolásra” vár. Hatmillió holttest sok tonna hamut tett volna ki, és még sincs bizonyíték semmilyen nagy hamulerakóhelyre.
48. Mutatják-e megsemmisítés bizonyítékát Auschwitzról a szövetségesek háborús légi felderítő képei arról (akkor készültek, amikor a „gázkamrák” és krematóriumok teljes gőzzel dolgoztak)?
Nem. Valójában ezek a fényképek még csak nyomát sem mutatják az óriási mennyiségű füstnek, amely állítólag állandóan a tábor fölött lebegett, és a „nyílt gödröknek” sem mutatják bizonyítékát, amelyekben a hullákat állítólag elégették.
49. Mi volt a fő lényege az 1935-ös „nürnbergi törvényeknek”?
Megtiltotta a házasságot és a nemi kapcsolatot a németek és a zsidók között, hasonlóan azokhoz a törvényekhez, amik ma Izraelben vannak érvényben.
50. Voltak-e Amerikában a nürnbergi törvényekhez hasonló törvények?
Évekkel Hitler Harmadik Birodalma előtt az USA legtöbb állama hatályba léptetett olyan törvényeket, amelyek tiltották a házasságot a különböző fajok között.
51. Milyen jelentést küldött a Nemzetközi Vöröskereszt a „holokauszt”-kérdéssel kapcsolatban?
A Vöröskereszt 1944 szeptemberében tett auschwitzi látogatásakor készült hivatalos jelentésében rámutatott, hogy az internáltaknak engedélyezték, hogy csomagot kapjanak, és hogy a gázkamrákról szóló szóbeszédet nem tudják igazolni.
52. Mi volt a Vatikán szerepe akkor, amikor állítólag hatmillió zsidót megsemmisítettek?
Ha lett volna terv a megsemmisítésre, a Vatikán helyzeténél fogva minden bizonnyal tudott volna róla. De mivel nem volt, így a Vatikánnak semmi oka nem volt, hogy ellene szóljon, és nem is tette.
53. Milyen bizonyíték van arra, hogy Hitlernek tudomása volt egy folyamatban levő zsidókat megsemmisítő programról?
Semmilyen.
54. Együttműködtek-e a nácik a cionistákkal?
Hitler kormánya már 1933-ban aláírt egy egyezményt a cionistákkal, amely lehetővé tette, hogy a zsidók Németországból Palesztinába vándoroljanak, és nagymennyiségű tőkét vihessenek magukkal.
55. Hogyan halt meg Anna Frank?
Miután túlélte az auschwitzi internálást, a bergen-belseni táborban tífuszban halt meg néhány héttel a háború vége előtt.
56. Az Anna Frank naplója hiteles?
Nem. A francia dr. Robert Faurisson által összegyűjtött bizonyítékok megállapítják, hogy a híres napló irodalmi kacsa.
57. Mi a helyzet a felszabadított német táborokban készített jól ismert fényképekkel és filmekkel, melyeken lesoványodott hullahalmok láthatók. Ezek hamisak?
A fényképek hamisíthatók, de sokkal könnyebb egyszerűen félrevezető felirattal ellátni egy fényképet, vagy félrevezető kommentárral bemutatni egy filmet. A lesoványodott hullahalmok nem jelentik, hogy ezeket az embereket „elgázosították” vagy szándékosan halálra éheztették. Valójában a tomboló járvány vagy a háború vége felé jelentkező élelmiszerhiány miatti éhezés tragikus áldozatai voltak.
58. Kitől ered a „genocídium” kifejezés?
Rafael Lemkin lengyel zsidótól, egy 1944-ben kiadott könyv szerint.
59. Az olyan filmek, mint a „Schindler listája” vagy a „Háború szele” dokumentumfilmek?
Nem. Az ilyen filmek történelmileg gyengén megalapozott regényszerű megfilmesítések. Sajnos túlontúl sokan elfogadják ezeket, mint pontos történelmi bemutatást.
60. Hány könyvet adtak ki, melyek megcáfolják a szabványos „holokauszt”-történet egyes részeit?
Több tucatot. Még több van kiadás alatt.
61. Mi történt, amikor az Institute for Historical Review 50 000 dollárt ajánlott annak, aki be tudja bizonyítani, hogy a zsidókat elgázosították Auschwitzban?
Nem nyújtottak be bizonyítékot a jutalomért, de az intézmény ellen 17 millió dolláros kártérítési pert indított egy korábbi auschwitzi táborlakó, Mel Mermelstein, aki azt állította, hogy a jutalom felajánlása alvászavarokhoz vezette és az üzleti élete veszteséget szenvedett, valamint, hogy a felajánlás a „megállapított tények ártalmas tagadását” képviselte.
A 66 kérdés és válasz a holokausztról újabb változatában (2000. április) a 61. kérdés megváltozott (a fordító):
61. A holokauszt-történettel szembeni szkepticizmus csökkent-e vagy nőtt az utóbbi években?
Kétségtelenül nőtt. Egyre több „főáramlatú” történész ad hangot szkepticizmusának kulcsfontosságú holokauszt-állításokkal kapcsolatosan. A revizionisták is egyre több országban egyre több hivatalos és félhivatalos támogatásra lelnek.
62. Mi a helyzet azzal a váddal, hogy azok, akik megkérdőjelezik a holokauszt-történetet, egyszerűen antiszemiták vagy neonácik?
Ezt a rágalmazást arra tervezték, hogy eltereljék a figyelmet a tényekről és a becsületes vitákról. A tudósok, akik cáfolják a holokauszt-történet állításait, minden fajban és etnikai-vallási csoportban megtalálhatók (a zsidók között is). Nincs összefüggés a „holokauszt”-cáfolás és az antiszemitizmus vagy neonácizmus között. Növekvő számú zsidó tudós nyíltan elismeri a bizonyítékok hiányát a kulcsfontosságú holokauszt-állításokkal kapcsolatosan.
63. Mi történt azokkal a „revizionista” történészekkel, akik kétségbe vonták a holokauszt-történetet?
Rágalomhadjáratot indítottak ellenük, elvesztették akadémikus állásukat, nyugdíjukat, tulajdonaikat megrongálták, és fizikai erőszakot alkalmaztak velük szemben.
64. Hogyan vált az Institute for Historical Review áldozattá, mert olyan könyveket és cikkeket publikál, melyek vitatják a holokauszt-állításokat?
Az IHR-t – egy vezető revizionista történelmi kutató- és kiadóközpontot – háromszor ért bombatámadás. 1984. július 4-én felgyújtották és porig égett. Dolgozói számos halálos fenyegetést kaptak. Az IHR-rel és a holokauszt-revizionistákkal a média túlnyomórészt ellenségesen bánik.
65. Miért van oly kevéssé publikálva a revizionista nézet?
Mert politikai okokból az uralkodó osztály nem akar mélyebb tárgyalásokba bocsátkozni a holokauszt-történetet övező tényekről.
  1. Hol kaphatok több információt a holokauszt-történet „másik oldaláról”, valamint a második világháború történelmi revizionizmusának más területeit érintő tényekről?
    Az Institute for Historical Review, P. O. Box 2739, Newport Beach, CA 92659, széles választékban kínál könyveket, kazettákat, videókat fontos történelmi témákról. Látogassa meg weblapunkat: http://www.ihr.org/


Amerikai koncentrációs táborok ma 2011. - ben

Szerte Amerikában koncentrációs táborok épültek ki. Tessék mondani úgy az államcsőd magasságában, miért az állampolgárokat akarják e tábor lakójának, és miért nem a neoliberális zsidó bankár szférát akik kirobbantották a válságot, akik megvalósították a 9/11.- et, és akik miatt már több millió ember halt meg a terrorizmus oltárán. A különböző agymosási technikák is rájuk férne a Rockefellerékre és a 300 pénz dinasztriára ami úgy 6000 fő nem bocsájtanának ki több levegő pénzt aminek nincs fedezete. Kevesebb koporsó és kevesebb koncentrációs tábor kellene, és kevesebb személyzet. Ugyanakkor, ha a monetáris jogot visszavennék az uzsora kamatot megszüntetnék és a társadalom megmenekülne a széthullástól. Eddig minden nagy társadalmi alakulat az uzsora kamat miatt esett szét. Érdemes egy társadalmat szétverni 6000 fő kedvéért, döntsetek még nem késő. A Szovjetunió után Amerikára is rákerül a sor, ha az uzsorakamatos pénzrendszert működteti tovább. Ott a feltörekvő új hatalom kik már nem úgy működtetik a pénzt, hogy annak mégtöbb pénzt keljen termelni. A spekuláns tőkét kiütötték a hatalom közeléből, ha nem haladtok a korral mentek a sülyesztőbe, oda valók is vagytok . Akik világgazdasági válságot robbantottak ki a levegő pénzzel, és 9/11- et is megjátszották, hogy terrorizmus cimszó alatt milliókat öljenek meg , megérdemlik, hogy a világ ráébredve, mit is csináltak velük, levakarják a lekozmált pénzügyi hatalmat. Az emberiség jövője az áttérés a természetes gazdasági rendre remélem nélkületek . Nem várunk vissza benneteket mint mi az ÁVH – s zsidó keretlegényeket, és leszármazottjaikat. E Lenin fiuk kegyetlenül gyilkolták a magyart, néha a zsidót is, ha kellet nekik a lakásuk. Nem kíméltek senkit ledaráltak, savaskádba öltek, és a jó ég tudja a gyilkos módszerek sokaságát. A Budaházy félék a börtönben a Biszkuk kiemelt nyugdíjjal a Rózsadombi elkobzott villákban nyomorognak a tehetetlen politikai elitnek kikiáltott bűnözők jóvoltából. Ki is nevezte ki őket politikai elitnek kiktől lopták össze a vagyonukat, ÁVH-s zsidó unokák uralják még mindig a parlamentet, a törvényhozást, az igazságszolgáltatást, a szolgálatokra már nem is merek gondolni.

Új jelenség :a nemzetgyalázó ÁVH – mocskos zsidók újjabban Kanadába vándorolnak ki. Szeretném felvilágosítani őket , rosz volt az uti céljuk, Amerikában a demokrácia öshazájában, már készülnek a koncentrációs táborok a hazafiak ellen , most még időben indultak újhazát keresni, lett volna hely a táborok őrzésében komoly karriert futhatnánakbe , még táborparancsnokok is lehetnek, sőt ha megemlitik, hogy zsidó ősei hogyan működtették hazánkban a húsdarálót talán kiemelten kezelnék sorsukat, hogy száradjatok el mint karón varju, hollókosztosok.


Csalók és becsapottak világa ez.


2009. Szept. 29, kedd 18:16

Kategória:  Ne dőlj be mindennek


Két féle embertípus található jelenleg: az egyik a csaló a másik meg, akit átvernek. Akiket átvernek azok többen vannak és azok vagyunk mi, a csalók kevesebben vannak, ezért nem látni őket, vagyis hogy nem tudod, hogy kik azok, mert becsapnak még ennek meghatározásával kapcsolatban is ködösítenek. Értitek mire gondolok? A mostani világban nem tudod eldönteni, hogy ki a csaló, hát hogyan is lenne nyilvánvaló, hisz azért csaló valaki, hogy megtévesszen és olyanokra mutogasson, akik egyáltalán nem azok. Ez megy most -törvényszerűen, mert... csalók és becsapottak világa ez.
A terroristák közöttünk járnak. 
A G20 találkozó egy hatalmas hazugság-csalás konferencia: minél több hazugság a tömeg megtévesztésére s ennek bevezetője képpen Obama, máris az iráni elnökra fújolt és felszólította Ahmadinezsad-ot, hogy fejezze be "titkos" atomkísérleti szándékát, urándúsítás programját. Amerika nem nyugszik s csak háborúzni akar, háború Afganisztánban, háború itt, háború amott s mindezt a béke megteremtéséért, a demokrácia hirdetéséért ahhh, mí' megható. Vagy talán mégse? Háborúval ugyan hogyan lehet béke?! HOGY!!!!!!!!! MILYEN BAROMSÁG EZ? A HÁBORÚ AZ BÉKE? A BÉKE AZ HÁBORÚ? MI FOLYIK ITT KÉREM? és pontosan az az agresszor, aki mondja: USA és a báb államai. Ahmadinezsádnak igaza van amit az összeesküvésről mondott, Irán nem agresszor állam. Antiszemitának bélyegeznek mindenkit, akik kimondja az igazságot! Csalók és becsapottak világa ez! ......Ezt most halkan mondom pssszt : Izrael egy báb állam, ahol az igazi terroristák húzódhatnak meg; az egész történelem egy smafu. Igen az igazság egy nagyon, de nagyon veszélyes dolog, még le is csukhatnak érte, de ahogy George Orwell mondotta " Az egyetemes hazugság korszakában az igaz beszéd, egy forradalmi tett." ...............FORRADALOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amerika és minden olyan állam, aki szimpatizál vele, vagyis magával a DÉMONI ELIT bábjaival, --az EU ésatöbbi-- mind a pusztulásunkat fogják okozni. Magyarország vezetői is mind, ezt a gonosz oldalt szolgálja. Egyhangúlag tiltakoznak egy államfő ellen, hogy megnyerjék a közvéleményt, hogy igenis Irán titkos urándúsítója van és mind az amit mond az felháborító, majd amikor meggyőztek mindenkit és indokolt lesz az Irán elleni támadás, majd akkor indítanak csapást. Most még csak játszanak az egérrel, szankcionálnak, meg ilyenek --fff  ffff ff mint a macskák! Háborút akarnak! Csalók és becsapottak világa ez.
Németországban pontosan, ugyan az folyik mint a 9/11 alkalmával. A Cél: militarizálni az államokat, elvenni az emberektől a szabadságjogaikat, ellenőrizni minden mozdulatukat, megfigyelni, lehallgatni, s mindezt az állítólagos terroristák megfékezésére. Probléma teremtés, reakció, akció és végül megoldás, a kamerák, a chippek, és egy világhadsereg  stb. Ez vár a világ minden tájára: egy katonai rendőr állam, mint egy filmben s lassan kibontakozik az orwelli világ  - a filmvászon megelevenedik . Tönkre tesznek mindent, ami egységben van, szét zúzzák, szét szakítják az embereket, közösségeket, kultúrákat egymástól, hogy manipulálhatóvá váljunk, hisz elvesztettük az identitásunkat, lelki állapotunkat s nem tudjuk kik vagyunk, így össze zavarhatnak, sőt már össze is zavartak. 
Mindezek az arrogáns megnyilvánulások, összefüggésben vannak az Új Világrend bevezetésével, a világ újra felosztásának szándékával, úgy mint ahogyan a világháborúk során történt. Egységes világkormányt akarnak, ezért minden független államot meg akarnak szüntetni. Egy hatalmas terv ez, amit hamarosan látni fogunk . Látni fogjuk, hogyan válik a világ pokollá -a tüzek újból fellángolnak és ezután lesz a "nagy változás"...


Pánik fegyver
Csalók és becsapottak világa ez! Ijesztgetnek az influenzával, hogy 3,5 millióan fognak megbetegedni és több ezren fognak meghalni. Ugyan honnan veszik ezt, HONNAN HONNAN, amikor nincs is járvány, ....de majd lesz --mondják. "Két halott s lesz még ilyen és sok ilyen lesz". Ez  az ÁNTSZ-es olyan biztosra mondta, mint ha arról lenne szó, hogy ma esett és még fog esni sőt, sokkal több eső fog esni.  Talán egy fántásztikus jóstehetségekkel lenne dolgunk? Nem...nem. Ők pontosan tudják, hogy mi készül, pontosan tudják, hogy a vakcinázás után sok lesz a beteg. "Oltasd be magad s légy zombi!" 
Eddig az állam mindent elvett, egyre kevesebbet többért és most....és most ad ...segít, ingyen beoltja akit kell....hát ez önmagában gyanús . Folyamatosan bekajáljuk a mit mondanak --már 60 éve-- és nem tanulunk belőle s nem vesszük észre, hogy az orrunknál fogva vezetnek.  Ideje lenne felállni és nemet mondani ...."héééé engem végig átvertetek! A médiával vezetitek az életem: hogyan gondolkodj; mit vegyek magamra, mit vegyek be, de ennek most vége!" Nem engedelmeskedem!!!!
......Csalók és becsapottak világa ez, úgy bizony!
Ezek a dolgok nem negatív dolgok, hanem lehetőség arra, hogy felébredjünk és lássuk az igazságot -mind ezt a Legfelsőbb Személy rendezi így. 

Kategór Képtár


Éljen az Ellenállás bevásárló szatyor.



Ha egy kicsit összehajtogatod a 20 dollárost, láthatod 911-et!

Ugyszintén a 10 dollárossal....

 

Az 1 dolláros esetén is tapasztalhatunk furcsa dolgokat....


A H1N1 oltás veszélyei


2010.04.14
H1N1 influenza oltás veszélyei avagy a gyógyszeripar kereskedelme

Gyógyítja a betegséget, de megöli a beteget….
(Dr Mercola leleplező cikke alapján a H1N1 influenza oltás veszélyeiről)
Az oltások feladata, hogy immunitást építsen fel a szervezetre veszélyes, betegségokozó kórokozókkal szemben. De az az immunitás, amit az oltás vált ki, másként működik, mint a szervezet természetes IgA (immunglobulin) immunrendszere, amely ott nyújt védelmet, ahol a kórokozó behatol, a légzőszervek vagy az emésztőrendszer nyálkahártyaszöveteinek membránjánál. Ezzel szemben a vakcina, pláne ha immunfokozó anyagot is tartalmaz, megkerüli ezt a helyi immunrerndszert és az erősebb, központi rendszerben fejti ki a hatását. A vakcina a legyengített vagy megölt kórokozókon kívül tehát az egészséget veszélyeztető méreganyagokat tartalmazhat, mint amilyen az alumínium és a squalen (ezek az immunreakciót stimuláló adjuvánsok), de ezeken kívül tartalmazhatnak még veszélyes adalékanyagokat is, mint az etilénglikolt (fagyálló folyadék), formaldehidet, phenolt, sőt antibiotikumokat is.
Amennyiben az egészségügyi kormányzat célja az, hogy az oltást kevés oltóanyag felhasználásával oldja meg (mert így gyorsabban, olcsóbban és nagyobb tömegeket tudnak oltani), akkor ezt úgy tudják elérni, ha az oltóanyagba squalent tesznek, mert ez az anyag váltja ki az erős immunreakciót, ami által az immunhatás kevesebb oltóanyagmennyiséggel is elérhető. A squalen egy természetes anyag, amelyet például az olivaolaj is tartalmaz és a szervezet, ha az természetes úton kerül be, jól hasznosítja. De ha azonban a squalen egy olajos injekcióval, tehát nem a természetes „útvonalon” kerül be a testbe, akkor gyulladásokat és más súlyos tüneteket okozhat.. Súlyos kórképet okozó korábbi olajos, squlen tartalmú oltások egyike pl: ilyen volt a Golf Öböl szindróma, amelyben az Öböl háborúban résztvett amerikai katonák betegedtek meg annak következtében, hogy nekik beadott anthrax (lépfene) oltás squalene-t tartalmazott. Az Öböl betegség egy ausztrál orvos utólagos kutatása szerint a következő tünetekkel járt a katonáknál: artritis, fibromyalgia, fényérzékeny bőrkiütések, krónikus fáradtság, idült fejfájás, abnormális szőrkihullás, kezelhetetlen bőrléziók és fekélyes sebek, szédülés, rohamok, gyengeség, memóriazavarok, hangulatváltozások, neuropszichiátriai vérszegénység, lupus, sclerózis multiplex, krónikus hasmenés, éjjeli izzadás, vérszegénység, hőemelkedés és még sorolhatnám.
Az oltás mellékhatásait az alkalmazott kéthetes monitoring utóellenőrzés nem leplezi le, mert a súlyos hatások csak jóval később jönnek ki, amikor már nem lehet megállapítani a betegségek megjelenése és az oltás közötti összefüggést. Az oltás után rövid idővel megjelenő mellékhatások pedig nem feltűnőek és eléggé általánosak, melyeknek más okuk is lehet, tehát az oltással való összefüggés megintcsak nem állapítható meg egyértelműen.. (pl: gyengeség, kimerültség-érzés, fejfájás, fájdalmak.) 
Oltás Amerika módra
2009.09.04. 
(A sertésinfluenza oltással csempészik beléd a chippet!!! Eljött az Antikrisztus kora, vajon beteljesedik?)
Helmut Pilhar
2009. augusztus 27-én tartott Badenben Bécs mellett egy előadást az Új Medicináról. Az előadás után beszélgetés közben szóba került a sertésinfluenza.

A következők hangzottak el:

A hölgy elmondta hogy egy barátnője egy bécsi gyógyszergyártó cégnél dolgozik, aki azt mesélte neki, hogy a Tamiflu injekciókban valóban el van helyezve egy nano-részecske, mely szabad szemmel nem látható, de
12-szeres nagyítással már igencsak. A gyógyszergyár alkalmazottainak már elmagyarázták, hogy a nano-részecske a szervezetben a beültetés után úgy működik, mint egy számítógép merevlemeze és ezen minden lehetséges adatottárolni lehet. Ezáltal a későbbiekben nem lesz szükség személyi igazolványra és hitel- és egyébkártyákra. Állítólag ezzel az intézkedéssel akarják a pontos népszámlálást megkönnyíteni, ill. az újszülötteket akarják megvédeni. Azt gyanítják ugyanis, hogy sok anya a titokban szült újszülöttgyermekét egyszerűen „eldobja”.A hölgy továbbá elmesélte, hogy ő is az egészségügyben dolgozik. Van egy ügyvédje, aki az ő betege volt és megkérdezte tőle, hogyan lehet majd megszabadulni ettől a chiptől. Azt válaszolta, tud a tervezett chipről, mert ugyebár a társadalom felső rétege természetesen tud erről. Ebben az évben tervezik beoltani az embereket kényszer nélkül, saját akaratukból. Ha csak kevesen jelentkeznek ebben az évben, jövőre kötelező oltásként vezetik majd be. Kivételt képeznek majd bizonyos embercsoportok, mint pld. a rendőrség, kórházi személyzet, politikusok, stb. Ő mint ügyvéd el tudja majd intézni, hogy ne oltsák be, de a lakosság nagyobbik részének nem lesz menekvése az oltás elől.Ing. Helmut Pilhar Egy, a Baxter gyógyszergyártó cég munkatársának kijelentése alapján a legrosszabb félelmeink válnak valóra.
Igazság szerint nem egy nevetséges sertésinfluenzáról van szó, hanem egy általános chipbeültetésről, mely segítségével az egész emberiséget akarják kontroll alá helyezni. Kétféle injekciót gyártanak majd. Az egész szörnyen hangzik, de az egyik hegyében a chip, benne van a Tamifluméreg a széles tömeg számára, a másik üres lesz a kiválasztottak számára. Álmainkban nem tudtunk volna elképzelni egy ilyen aljas tervet. Dr. Hamer (GNM – Germanische Neue Medizin -
www.ujmedicina.hu (már 2007-ben figyelmeztetett bennünket bizonyos emberek terveiről. Ezér tnagyon legyetek résen és védjétek meg magatokat!
Dr. Geerd Hamer és Helmut Pilhar 2009. augusztus 26-i levele:
Amerikában kötelezővé teszik a sertésinfluenza elleni oltást. Aki ezt megtagadja, 1000 dolláros pénzbírságra és 30 napos elzárásra, vagy akár koncentrációs táborba deportálásra is számíthat. 
http://www.youtube.com/watch?v=2_oD55WvDmM&feature=related

Jól hallották, a haláloltást megtagadók állami bűnt követnek el és ezek az emberek nem egyegyszerű börtönbe kerülnek, hanem a már részükre előkészített speciális koncentrációs táborokba,melyekből több százat állítottak fel Amerikában országszerte.http://info.kopp-verlag.de/news/amerikanische-konzentrationslager-fertig-und-einsatzbereit.html 
Ezekből a táborokból csak úgy engedik ki őket, ha alávetik magukat az oltásnak, és hagyják beültetni magukba a chipet. Alighogy kikerülnek, a halálchip által szabad prédává válnak. A koncentrációs táborokból kikerült emberek „véletlenül” hullanak majd, mint a legyek.A világdiktatúrával ellenkező egyéneket a halálchip segítségével egy órán belül ki lehet majdkapcsolni. Az utóbbi 28 éve ezt teszik a kemóval és morfiummal, ezért bojkottálják az Új Medicinát. Így a Földön 2,5 milliárd embert sikerült már eltenni láb alól. A halálchippel ez természetesen sokkal egyszerűbb és gyorsabb lesz. Nem csak azért, mert feltűnés nélkül –betegséget imitálva(szívinfarktus, szélütés, hőguta) - lehet majd embereket meggyilkolni, hanem mesterséges járványokat tudnak színlelni, ahogy ezt már most tapasztalhattuk: Mexikóban (állítólag!) 3 disznóelpusztult és állítólag egy gyerek meghalt a sertésinfluenzában.Ebből hazudtak egy világméretű járványt. Ezt a chip-támadást nyilvánvalóan már évek óta tervezik. Ez a nevetséges sertésinfluenza, mely valójában nem is létezik, tulajdonképpen csak eszköz volt: ebből látszik, milyen szorosan megszervezett propaganda médiájuk működik a világon, bolhából elefántot tudnak csinálni.
Kezdték a hazugságokat az AIDS-szel. Majd következett a BSE. Szeptember 11-e után jött az Antrax-, majd a madárinfluenza-mese. Most a sertésinfluenza hazugság van porondon. Jövőre jön majd az egérinfluenza-mese??? Mindez csak egy végkifejletre vár. Majd ha már minden emberbe beültetik a chippet, eljön az abszolút rabszolgatartó uralom ideje, mert úgy mindenkit tetszés szerint manipulálhatnak és meggyilkolhatnak. Különben mire ez a hatalmas katonai és rendőrségi szigor bevezetése annak érdekében, hogy egy nevetséges nyári influenza ellen beoltsák az embereket? Ennek nincs értelme. Arról nem is beszélve, hogy ilyen oltás nincs is. Nem lehet októberben egy nyári influenza ellen oltani!
A Tamiflu-val (= kemó) éppen hogy 2-3 hétig lehet csak elnyomni a gyógyulási szakasz tüneteit (lsd. www.ujmedicina.hu).
Érdemes említést tenni arról is, hogy Amerikában már 100.000 műanyag koporsót gyártottak le és helyeztek készenlétbe.


Vajon miért? Módszeresen lefegyverzik az embereket, begyűjtik a fegyvereiket és a harci kutyáikat.Az igazság ott derül ki, hogy elhallgatják a valódi célt. A Tamiflu-ról szoktak vitatkozni, de soha senki nem nevezi nevén a chip-implantációt. Fölöttébb érdekes, pedig ennek a hatalmas állam intézkedésnek éppen a chip-oltás látszik a legkézenfekvőbbnek.
A Hitachi mikrochipje gond nélkül átfér az injekciós tűn és feltűnés nélkül bejuttatható az emberiszövetbe úgy, hogy előre behelyezik a tű hegyébe. Létezik már a halálchip, melyet a kínaiak évek óta birtokolnak. Miért akkor a nagy hallgatás? Ezt épeszű ember nem értheti meg. Mert óriási ellenállásba ütköznének. Kurdisztánban 2007-ben embereken oltási kísérleteket végeztek. Ezután nyilvánosságra hozták ezzel kapcsolatban a Tamiflu oltóanyagot, stb, de a chipről nem esett szó.
http://www.hitachi.com/New/cnews/030902.html

A Hitachi-chip működik és kombinálni lehet a halálchippel. A Tamiflu káros, mert színtiszta méreg.Nagyon veszélyes lehet a vagoton fázisban (lsd. www.ujmedicina.hu - megoldás utáni szakasz), a terhesség utolsó 2/3-adában. Biztosak lehetünk abban, hogy gondolkodás nélkül bevetik a halálchippet, mivelhogy a kemóval és morfiummal eddig is 98%-os elhalálozást értek el. Ezzel szemben az Új Medicinával a betegek 98%-a meggyógyulhatott volna. Gátlástalan módon az onkológusok zöme nagyon is jól tudja, hogy az Új Medicina természettudományos szempontból igaz.Első körben a gyermekeket és a terhes anyákat veszik célba. Őket akarják elsőként bechippelni és a Tamiflu-val beoltani. Többen közülük el fogják veszíteni gyermeküket a terhesség utolsó 2/3-ad részében, mert a Tamiflu egy színtiszta méreg. Köztudott, hogy a mély vagoton szakaszban egyetlenmorfium- vagy Tamiflu injekció halált okoz.Ha egy ilyen halálchippet hordozunk magunkban, emlékezetünkbe kell vésnünk azt a tényt, hogy bármelyik nap egy akármilyen központból pld. Tel Aviv-ból egyszerűen kikapcsolnak minket.Védtelenek leszünk és kiszolgáltatottak. Az utólagos jajgatás sem segít majd: Jaj, ha tudtam volna...Ezért fontos az uralkodó osztály számára, hogy előre senki ne tudjon róla.És ha majd a rabszolgákba behelyezték a halálchippet, utólag már nyugodtan megtudhatják. Akkor már csak idomított bábuk lesznek. Senki nem mer majd ellentmondani. Ez úgy működik majd, minta szabadkőműves-páholytestvéreknél. Mindenki tudja, hogy az első ellenkezés után a rangban felette álló páholymester belekeveri a mérget a kávéjába és nem éli meg a következő napot. Az egész világ egy egyetlen koncentrációs tábor lesz? kivéve egy bizonyos hitközösség tagjait.Milyen naiv is egy olyan követelés, hogy először követeljünk tiszta lapokat a Moszad-tól és forduljunk a CIA-hez. Nem fogják előre felfedni terveiket. Az egér nem hiszi el, hogy jön a macska.Egy több, mint száz fős cégnél, mely a Tamiflu-chippet gyártja, ill. tölti, elegendő egy vagy két“megbízható” alkalmazott, akik a végén a chippet behelyezik. Így a cég összes alkalmazottja legjobb tudomása szerint állíthatja majd, hogy nem tudtak semmiről. Ezt hívják “végső kontrollnak”.Igencsak furcsa az is, hogy minden egyes Tamiflu-chip-injekciót egy különleges kódszámmal látnak el, melyet aztán majd személyes kódszámként tartanak nyilván. (személyi igazolványszám…) Miért lenne szükséges egy nevetséges nyári influenza injekciós tűt bekódolni egyenként és miért lenne szükséges minden oltás mellé egy oltási könyvet adni? És miért nem akarják a chippel ellátott embereket Amerikából többé kiengedni?A “Római klub” a 70-es évekbeli egyik nyilatkozatában az olvasható, hogy az emberiség fennmaradása érdekében vagy csökkenteni kell a születések számát, vagy pedig emelni az elhalálozási rátát. A Max-Planck-Institut véleménye szerint el kellene érni, hogy a világ lakossága 2milliárdra csökkenjen. Amerikában létezik az ún. “Amerikai Stonehenge”
http://www.igeawagu.com/news/corruption/1199237261.html
egy 100 tonnás gránit tömb, melybe azt az üzenetet vésték bele, hogy a világ összlakosságát 500millióra kellene redukálni ahhoz, hogy elérjenek egy “Ésszerű kor”-ba.Ha az ún. “túlnépesedést” egyszer pontosabban megvizsgáljuk, megállapíthatjuk, hogy egyedül Texas állam állítólag az összes 6 milliárd embert el tudná látni elegendő élelmiszerrel.Nem hiszek az ún. “túlnépesedésben”! Már most is több embert intéznek el rákkezeléssel, mintamennyi születik! Attól tartok inkább, hogy ezeknek a globalizációs fanatikusoknak nincs szükségük 6 milliárd dolgozó rabszolgára és ezért akarják az emberiséget 1/10-re lecsökkenteni.”Kevesebb birkát könnyebb kontrollálni...”

Dr. Ryke Geerd HamerIng. Helmut Pilhar



Az iráni elnök hatalmas beszéde Palesztína kapcsán!









TÖRTÉNELEM ZAJLIK ÉPPEN MOST - THE HISTORY HAPPENS NOW


AZ ENSZ-ben most zajlik PALESZTÍNA és a Palesztínok jogának elismerése önálló államhoz! 
Izrael innentől valószínűleg akcióba lép majd! Lehet, hogy ennek még nagyobb köze van az előző cikkben írt riadókészültséghez az USA-ban!

BESZÉDET MONDOTT a "terrorista, a világ-ellenségének" kikiáltott iráni elnök, akit hallgatva kicsit elgondolkodunk, ki is itt a terrorista.

Mahmoud Ahmadinejad hatalmas beszéde az ENSZ-ben:

A teljes beszédet végigolvasva furcsa módon minden szavát igaznak érzed, amikor a világ kizsákmányolóiról, terroristákról, háborúkat indító, országokat elfoglaló hatalomról beszél, akik nyomorba döntik a világ lakosságának 80%-át és az egész világgazdaságot...
HIHETETLENÜL ÉRDEKES TÖRTÉNELMI JELENTŐSÉGŰ BESZÉD!(Full Speech Here)



Néhány részletet kiemelek, de érdemes az egész beszédet az átirattal együtt végighallgatni, mert teljesen érthető, világos és egyértelmű.
(Fordította: O. László)

MAHMOUD AHMADINEJAD: "Ma a jelenlegi nemzetközi fejleményeket tekintve, megpróbálom egy más szemszögből elemezni a jelenlegi helyzetet..."
"
Közel 3 milliárd ember él a világon kevesebb, mint napi 2,5 dollárból. Több mint 1milliárd ember él úgy, hogy elegendő minimális ételhez jutna. A szegény világ lakosságának 40%-a a teljes globális bevétel 5%-án osztozik. Közben a leggazdagabb emberek a teljes előállított érték 75%-át osztják szét! "

Szeretnék pár kérdést feltenni önöknek:

Kik kényszerítették emberek 10millióit Afrikában és a világ más részein otthonukból való elmenekülésre a rabszolgaság sötét időszakában?  Ezek az emberek az anyagi kapzsiság áldozatává váltak.
Kik kényszerítették gyarmatosításukat a világra 4 évszázadon keresztül?

Kik foglalták el más nemzetek földjeit, aknázták ki ásványkincseiket, Kik rombolták le a tehetségüket, idegenítették el a nyelvüket, kultúrájukat és identitásukat más nemzeteknek ?
Kik robbantották ki az első és második világháborút, ami 70 millió áldozatot és több százmillió sebesültet, otthontalant hagyott maga után?
Kik csinálták a háborút a Koreai-félszigeten és Vietnámban?
Kik kényszerítették, cselvetéseken és képmutatáson keresztül 60év háborúval, otthontalanság, terror és tömeggyilkosságok segítségével  a Cionizmust a palesztín emberekre és a régió országaira? Kik ?
Kik támogattak és hoztak létre évtizedeken keresztül katonai diktatúrákat és totalitárius rezsimeket Ázsiában, Afrikában és Latin Amerika országaiban?  
Ki használt nukleáris bombát védtelen emberek ellen és halmozott fel több ezer töltetet arzenáljában?
Kiknek a gazdasága támaszkodik hadviselésre és fegyvereladásra ?

Ki provokálta ki és bátorította Saddam Husseint, hogy támadja meg Iránt egy 8évig tartó háborúban? Ki járult hozzá és szerelte fel Őt vegyi fegyverekkel, amiket városaink és lakosságunk ellen vetett be?

Kik használták fel a titokzatos Szeptember 11 eseményeit ürügyként, hogy megtámadjákAfganisztánt és Irakot, megölve, megsebesítve, elkergetve milliókat két országban azzal a nyilvánvaló céllal, hogy dominanciájukat kiterjesszék a Közép-Keletre és olaj-kincseire?
Kik semmisítették meg a Breton Woods (aranytartalékon alapuló pénzkibocsátás) rendszert billió dollárokat nyomtatva anélkül, hogy lenne mögötte aranyfedezet? Ez az,ami elindította az inflációt világszerte és az a cél áll mögötte, hogy gazdasági előnyöket szerezzen más nemzeteken.


Melyik ország éves katonai költségvetése haladja meg a több ezer milliárd dollárt, mely több mint a világ összes országának együttesen?

Melyik kormánynak van a legnagyobb adóssága a világon?

Ki uralja a világgazdaság politikai döntéshozatalának rendszerét?
Kik felelősek a világgazdaság recessziójáért és terjesztik ki a következményeket egész Amerikára, Európára és a világra?
Mely kormányok állnak készen bármikor bombák ezreinek bevetésére más országok ellen, de gondolkodnak és haboznak, mikor éhínség sújtotta embereken kellene segíteni Szomáliában és más helyeken?
Kik uralják az ENSZ Biztonsági tanácsát, mely látszólag felelős lenne a védelemért és nemzetközi biztonságért?

Rengeteg ilyen kérdés létezik még.

A válasz természetesen egyértelmű.

A világ nemzetei többségének egyáltalán nem volt szerepe a jelenlegi globális válság kialakulásában és tulajdonképpen áldozatai az előbb említett intézkedéseknek.


Gazdag István: Izrael mint a Közel-Kelet „mintademokráciája



antidogma.hu, k, 2009/02/10 - 20:54 

Látlelet az izraeli demokrácia állapotáról az Izraeli Állampolgári Jogok Egyesületének (ACRI) legutóbbi jelentése, illetve izraeli prominens személyiségek korábbi megnyilatkozásai tükrében.
Az izraeli arabokkal, de a nőkkel, a keleti zsidókkal, az újonnan érkezett bevándorlókkal és a fogyatékossággal élőkkel szemben is az állami szervek részéről szisztematikus diszkrimináció tapasztalható. A megszállt területeken érvényesülő izraeli politika az egykori dél-afrikai fajüldöző rendszer által alkalmazott apartheid „reminiszcenciájának” tekinthető, a különbség csak annyi, hogy míg Dél-Afrikában faji alapon, addig Izraelben etnikai-nemzeti alapon érvényesül az elkülönülés.Mindent el kell követnünk, hogy biztosak lehessünk benne, a palesztinok sohasem jönnek vissza, az öregek meghalnak, a fiatalok felejtenek”, David Ben Gurion az emlékirataiban (157. old.), 1948. július 18-án.
Izrael Állam 1948-as megalakulása óta egyetlen arab települést sem hoztak létre, miközben 600 új zsidó telep létesült. Noha az izraeli arabok az ország lakosságának 20 százalékát képviselik, meg kell elégedniük a földterület 2, 5 százalékával. Az olyan intézmények, mint a Zsidó Nemzeti Alap (JNF) és a Keren Kajemet LeJiszrael hátrányos megkülönböztetésben részesítik az izraeli arabokat a föld- és ingatlantulajdonlás tekintetében.
Zsidó falvak épültek az arab falvak helyén. (…) Egyetlen olyan épített helység sincs ebben az országban, amelynek ne lett volna régi arab lakossága”, Móse Dajan hadügyminiszter a haifai Technion (Izraeli Technológiai Intézet) hallgatói előtt, Ha’aretz, 1969. április 4.
Ma legalább 90.000 arab él vegyes lakosságú településeken, és a zsidó és arab negyedek közötti különbségek egyszerűen ránézésre is jól láthatóak. A városi és állami intézmények nem invesztálnak azonos mérce szerint az egészségügy, az oktatás és a szociális ügyek tekintetében. Kelet-Jeruzsálemben több ezer palesztin gyermek nem jár iskolába, mert nincs a városrészben elegendő tanintézmény, és negyvenezerre tehető azoknak a palesztin fiataloknak a száma, akik helyhiány miatt legtöbbször igen költséges magániskolákba kényszerülnek. 1967 óta a kormány gyakorlatilag nem költ a városrész fejlesztésére, ily módon is az elvándorlásra ösztönözve arab lakóit.
Semmi olyan nincs, hogy palesztinok. Ők sohasem léteztek”, Golda Meir izraeli miniszterelnök 1969. június 15-én
Fokozódik az erőszak a zsidó telepesek és a biztonsági erők részéről a palesztin lakosság ellen. 2000. októbere óta (amikor az izraeli biztonsági erők megöltek 13 izraeli arabot) további 34 palesztin áldozatot követelt az izraeli rendőri erőszak. Ciszjordániában 2008. januárja és októbere között 430 palesztint öltek meg az izraeli biztonsági erők, a sebesültek száma 1150. Az áldozatok nagy többsége a fegyvertelen civilek közül került ki. Folytatódó trend az izraeli arabok politikai, gyülekezési és véleménynyilvánítási jogainak egyre fokozódó korlátozása, de általánosságban is tovább szűkült a szólásszabadság, mindenekelőtt az internet elleni intézményes támadások révén.
Az izraeli vezetők feladata, hogy világosan és bátran megmagyarázzanak a közvéleménynek bizonyos tényeket, amelyeket idővel elfelejtettek. Elsőként azt, hogy nincs cionizmus, gyarmatosítás és zsidó állam az arabok eltávolítása és földjeik kisajátítása nélkül”, Jorám Bár Porát, Yedioth Ahronoth, 1972. július 14.
Izraelben egyre több palesztint tartanak ún. adminisztratív fogságban (tehát bírósági eljárás mellőzésével). 2008. szeptember végén 599 volt a számuk. Velük szemben rutinszerűvé vált a megalázó bánásmód, sőt esetenként a kínzás.
Kimentünk, és Ben Gurion kikísért bennünket. Allon megismételte ezt a kérdést, hogy mit kell tennünk a palesztin lakossággal. Ben Gurion olyan mozdulatot tett kezével, ami azt jelentette: Tüntessétek el innen!”, Jichak Rabin emlékiratai, idézi a The New York Times, 1979. október 23.
A jelenlegi Izraelben gyakorlatilag egyetlen olyan állami intézmény sincs, amely ne diszkriminálná hátrányosan a keleti (mizrahim) és etiópiai (falasa) zsidókat, egyebek mellett a közoktatás területén is. Izrael rendkívüli, a nyugati világban gyakorlatilag példátlan szűkmarkúságot tanúsít a politikai menedékjog megadása tekintetében is. 1961 óta mindössze 170-en részesültek ebben a kegyben a zsidó állam részéről.
A palesztinok két lábon járó állatok”, Menahem Begin miniszterelnök beszéde a Knesszetben, idézi Amnon Kapeliouk, „Begin és az állatok”, New Statesman, 1982. június 25.
Különösen hátrányos az Izraelbe érkező új bevándorlók helyzete. Az egykori Szovjetunióból származó bevándorlók átlagosan 30 százalékkal alacsonyabb bért kapnak ugyanazért a munkáért, mint az Izraelben születettek. Az etiópiai zsidók 65 százaléka szociális segélyre szorul.
Miután gyarmatosítottuk az országot, az arabok csak arra lesznek képesek, hogy körbe-körbe szaladgáljanak, mint az elkábított csótányok egy palackban”, Rafael Ejtán izraeli vezérkari főnök, The New York Times, 1983. április 14.
Az izraeli zsidók sajátos demokrácia-felfogását mi sem illusztrálja jobban, mint hogy 50 százalékuk szerint az országban élő arabokat nem illetik meg ugyanazok az állampolgári jogok, mint őket, 55 százalékuk szerint pedig az államnak kivándorlásra kell „bátorítania” az arabokat. Jóval az átlagot meghaladó mértékű előítéletességet tanúsítanak a fiatalok: négy közül hárman a palesztinokat nemcsak kevésbé intelligenseknek, hanem koszosabbaknak is tartják önmaguknál. Már korábban kiderült, hogy korosztálytól függetlenül az izraeli zsidók 75 százaléka nem lakna egy házban arabokkal, 60 százalékuk az otthonába sem engedné belépni őket, minden másodikuk pedig egyenesen „nemzetárulásnak” tartja a vegyes házasságokat. Jellemző módon az arabellenes hangulatkeltésben prímszerepet játszik a helyi média, amely egyébként a keleti zsidókkal sem bánik túlzottan kesztyűs kézzel (a második legnagyobb példányszámú izraeli napilap, a Maariv volt főszerkesztője, Amnon Dankner például „az elfajzott francia kultúra kültelkéről származó babuin majmoknak” titulálta őket), és amely ugyanakkor nem mulaszt el egyetlen alkalmat sem az európai országokban tapasztalható „antiszemitizmus” kipellengérezésére.



Tűnődés a gójok természetéről.



A zsidók perspektívája.

 
Azt hiszik tán' hogy napjainkban Amerika vizsgázik? Dehogy! A talmudista zsidó gondolkodás vizsgázik - elégtelenre! Hogy ne siessük el? Nem sietjük el!

A zsidó gondolkodás a Talmud "szúráiba" fagyott. Ennek messzemenő következményei most világlanak ki. A talmud alapvető tanítása, ugyanis, hogy az "emberiséget" a zsidók alkotják (jelenleg cca. tizenötmilliónyian). A többi két lábon járó élőlény (jelenleg cca. hatmilliárd) csupán emberformájú 
állat. Akárhogy "mistmacholják" a Talmud "hiteles" szöve gének tartalmát, e formula létezését számtalan hiteles, ill. szakszerű Talmud fordítás igazolja. Jó régen morfondíroztam már ezen jómagam is. Lásd "Hamisítják a Talmudot?" (2003.11.17), ill. "Mégsem hamisítják a Talmu dot!" (2007.08.30) c. írásaimat.

Szerencse, hogy napjainkban is (bőven) akadnak olyan talmudzsidók, akik elszólják magukat. Egyikük 
Ovádjá Joszéfizraeli ex-főrabbi, akinek a gójokról alkotott nézeteit, pontosabban "hittételeit" bátorkodtam felemlegetni "A hangos Talmud" c. írásomban (2010.11.01). Mondanivalójának summázata, hogy "világ nem zsidó emberei csak azért jönnek a világra és élhetnek aránylag tisztes kort, hogy minél jobban kiszolgálhassák a zsidókat." Amikor a nyilakozat miatt világ méretü felháborodás lett, a normális zsidók mondhatták volna, hogy kissé már lökött az öreg. De nem mondták! Ebből az következik, nincsenek normális zsidók, vagy a "normálisoknak" is ugyanez a véleményük...

A (cári Ochrana ügynöke által hamisított) 
"Cion Bölcseinek Jegyzőkönyve" (oroszból fordítva) szerint a gój kifejezés tisztátalant jelent. A mű több helyen, a 15 jegyzőkönyv egy lapján kétszer is, emlegeti a gójok "teljesség gel baromi eszét", ill. a gójok "állati értelmét". L. itt . A "bölcsek" további fixa ideája, hogy a mesterségesen előidézett népnyomor a zsidók engedelmes eszközévé degradálja a gójokat. Ez az ocsmány tétel sok helyen, sok variációban szerepel. Itt csak egy idézet fér el, a 13. Jegyzőkönyvből. L. itt. Aztán a szegénység hatásairól a 3. Jegyzőkönyvben. L.itt .
A tézisek persze nem csupán a személyekre, a társadalmi osztályokra, de magukra a "gój államokra" is vonatkoznak, a Ezeket egyfelől a kölcsönök béklyójába kell (lehet) szorítani. Ha ez nem elég, világháború (!) kirobbantásával kell egy másra uszítani az államokat a zsidó szupremácia fenntartása érdekében. Lásd a 7. sz. Jegyzőkönyvben, itt . Remélem feltűnik valakiknek, hogy az 1901-ben tartott házkutatáskor megtalált műben olyan kifejezés szerepel, amelyet az embe riség akkor még nem ismert, nem használt: "világháború"!
A "bölcsek" szerették és bőven használták a jelképeket. Idézet a 3. sz. jegyzőkönyvből. "Már csak kis darabot kell megtennünk ahhoz, hogy a Jelképes Kígyó, amellyel népünket jelképezzük, befejezze az egész hosszú utat, amelyen végigmentünk. Ha bezárul az ő köre, Európa minden állama be lesz zárva gyűrűi közé, mint egy hatalmas satuba. Lásd
bővebben 
ott .

Még egy furcsaság. A "Jegyzőkönyvek" csak Európáról vizionál és egy szót sem szól Amerikáról, jóllehet ezt a földrészt akkora már felfedezték. (Ezt a cári Ochrana ügynöke is tudhatta...) Mi tehát Amerika elképzelt szerepe a zsidó világuralmi tervekben? Ezt nem tudjuk, de azt igen, hogy a gój Amerikát a zsidóság ugyanúgy tönkretette, mint Európa államait. Ez öngól volt. Ez mára vált világossá! A lerohasztás azért nem volt túlságosan nehéz, mert az átlag amerikai tényleg olyan marha, amilyennek a Talmud és a Jegyzőkönyvek a gójokat ábrázolják.

Igenám, de Amerika a cionista Izrael szolgálatában a világ csendőrévé, a zsidók "láncos kutyájává" vált. Ebben a minőségében, mint gój államot, tönkretenni nagy hiba volt! Miért? A válasz kézenfekvő. A közelkeleti martalóc állam - Izrael - puszta létezését is Amerika garantálja. Amerika finanszírozza a több évtizedes izraeli agresszió írdatlan költségeit. Amerika nyújt totális logisztikai segítséget ahhoz, hogy Izrael sorra megnyerje hódító háborúit a szomszéd államokkal szemben.
A jelképes kígyó tehát úgy rója bővitett körét, hogy önmaga farkába harapva felfalja Amerikát is. Az ott mára kialakult állapotokat kísérteties pontossággal előrajzolja a Jegyzőkönyvek néhány passzusa. Főleg a 20 sz. jegyzőkönyv érdekes, mert ezt az előadó is úgy jellemzi, hogy a végére hagyta, mert ez a tervek legnehezebb, egyben döntő része, megkoronázása az előbbi jegyzőkönyvekben foglaltaknak. Ez a "pénzügyi passzus", amely bizonyítja, minden a pénzen fordul meg.
Néhány épületes szövegrész következik, amelyek eredetiben, ill. részletesebben itt olvashatók."Gazdasági válságokat idéztünk elő a gójok számára egyszerűen azáltal, hogy pénzt vontunk ki a forgalomból. Óriási tőkéket stagnáltattunk s vontunk el így az államoktól, úgyhogy azok kénytelenek voltak ugyanezekhez a stagnáló tőkék hez folytatólagosan kölcsönökért folyamodni. Ezek a kölcsönök kamatfizetési terheket róttak az államokra és a tőke rabszolgáivá tették őket...
"Tehát mi is lényegében az államkölcsön, főleg az idegen államkölcsön? Az államkölcsön azt jelenti, hogy az állam kormányváltókat bocsát ki, amelyek a kölcsöntőke összegéhez mért kamatfizetési kötelezettséget tartalmaznak. Öt százalékos kamat esetén az állam húsz év elteltével hasztalanul fizet kamatokban az államkölcsönnel azonos összeget, negyven év alatt az eredeti kölcsön kétszeresét, hatvan év alatt annak háromszorosát és közben az adósság változat lanul megmarad - kifizetetlen adósságnak.
Ebből világos, hogy az állam mindenféle fejenkénti megadóztatással elveszi a szegény adófizetőktől az utolsó garasokat is csak azért, hogy kiegyenlítse gazdag idegeneknél fennálló számláját, akiktől pénzt vett kölcsön ahelyett, hogy ezeket a garasokat saját szükségleteire teremtette volna elő az államkölcsönt megtetőző kamatfizetési kötelezettség nélkül."
A cári Ochranának lehettek okos, széles látókörű ügynökei. A huszadik század elején azonban a rejtett pénzügyi folyamatokba ilyen mély és sokrétű betekintése egyiküknek sem lehetett. Ezt a beszédet csak olyan ember mondhatta el, ill. foglalhatta jegyzőkönyvbe, akinek öt évezredes felhalmozott tudása volt a "pénz alkímiáját" illetően.

Érdekes, hogy az egyetemes (általános) gazdasági válság fogalma is a Jegyzőkönyvekben, a 
3. sz. jegyzőkönyv ben,  jelenik meg először mint "közgazdasági fogalom".
"A számunkra hozzáférhető összes titkos földalatti eszközökkel és az arany segítségével, amely teljes egészében a mi kezünkben van, 'egyetemes gazdasági válságot' fogunk előidézni, s ennek során egész munkástömegeket fogunk kidobni az utcára egyidejűleg Európa valamennyi országában. Ezek a tömegek égni fognak a vágytól, hogy vérét ontsák azoknak, akikre tudatlanságuk együgyűségében kezdettől fogva irigykedtek s akiknek vagyonát akkor majd magukhoz tudják ragadni." 

Most Amerikáról megtudtuk, hányadán áll gazdaságilag és azt is tudjuk, mi következik ebből. Amerika a billiós vesztesé geket először is áthárítja az egész világra, annak minden népére. Ez azonban nem elég! Eddig sohasem látott megszo rításokat kell foganatosítania a hülye jenkikkel szemben is, akik állati elméjükkel lassan majd felfogják mennyire szorít a cipő.
Lázadások lesznek! Erre rég felkészült a zsidóság. Amerikában terjedelmesebb gulag rendszer épült ki, mint annakidején a Szovjetúnióban. A koncentrációs, ill. megsemmisítő táborok egyelőre, ill. jobbára üresek. De csak egy füttyjelre van szükség ahhoz, hogy a "terrorelhárítás" gépe zete direktbe kapcsoljon és meginduljon a népvándorlás a betonfalak, a szögesdrótok közé. Hogy erre hogy reagál majd a hamburgerzabáló yankee csorda - nem tudom, de nem is ez a lényeg. A lényeg az, hogy Amerika tartósan több pénzt pumpál önmagába és Izraelbe, mint amennyit megtermel. Efajta gazdálkodásba  bukott bele a Római Birodalom és sok más biroda lom is. Ez az ocsmány agónia persze még sokáig, akár évekig is, eltarthat.
Az égető probléma azonban nem itt van. A probléma egyrészt ott van, hogy egyszerűen nem lesz pénz az izraeli hadsereg abszolút fölényének fenntartására. Másrészt pedig ott, hogy az Izrael által, a megalakulása óta, gyílkolt népek az istennek se' akarnak úgy viselkedni, ahogy a "Nagykönyvben" elő van írva. Ezek a népek, mint teher alatt a pálmák, növekednek és erősödnek létszámban, hitben, akaratban és gyűlöletben. Ez utóbbi a lényeg! Minden egyénnek, minden népnek és minden államnak megvan a maga karmája. [A karma az indiai filozófia egyik alaptanítása, mely szerint cselekedeteink következményei kikerülhetetlen módon visszaszállnak fejünkre. Jó és rossz cselekedeteink következménye képen mindenki hordozza a maga karmáját, amely befolyásolja életeseményeit. Az indiai felfogás szerint az ember egyéni cselekedetei határozzák meg hogy milyen sors vár rá, és a karma törvénye biztosítja, hogy végső soron mindenki azt kapja amit megérdemel.] A zsidóság, mióta létezik, gyűlöletet vetett és gyűlöletet aratott. Ez a véres kölcsönösség felerősödött, mióta Izrael Állam létezik. Azazhogy a számla Izrael oldalán mutat jelentős "tartozik" egyenleget. Izrael számíthat rá, hogy a számlát rövidesen benyujtják. Izrael teljes joggal tarthat attól, hogy az első pofont Irántól fogja kapni. Mit tett eddig ennek elhárítására? Mindenekelőtt mozgósította a zsidócsahos európai politikusokat.Közülük az izgága kis jakhec (Sárközy) már csaknem befejezett tényként közölte Irán elpusztítását, nem beszélve az amerikai neoko(h)n lobby szájtépéséről. De ma már Iránnal nem merik, ill. nem tudják megtenni azt, amit Irakkal annakidején könnyen megtettek. ["1981. június 7-én az izraeli légierő meglepetésszerű és súlyos csapást mért az Irakban található osiraki atomreaktorra, melyről a hírszerzés azt feltételezte, hogy atomfegyverbe való plutóniumot állítanak elő. A csapásban az 1976 óta fejlesztett F-16-os vadászrepülőgépek vettek részt.] Immár nem kell semmit feltételezni! Irán atomhatalmi rangra törekszik és azt el is fogja érni! Iránnak nem koncentráltan telepített atomerőműve, hanem decentralizált atomipara van. Ezt nehezebb lenne...
Amerika és Izrael persze keménykednek. Amerika (CIA) megrendezte az "arab tavaszt". Hát ez nem "úgy" sikerült. A véres hajcihőkből az iszlám fundamentalizmus "kísértete" nőtt naggyá.
Az Al-Kaidára is "érzékeny" csapást mért a banditaállam elitkommandója, Oszama bin Laden lemészárlásával. És most mi van a Kaidával? Köszöni, jól van. Erősebb és veszélyesebb mint valaha! Ja! Jogilag szólván Barack Obamát csak ezért az állami bandita-akcióért ugyanúgy fel kell akasztani, mint a nácikat Nürnbergben.

És most a legújabb, a norvégiai kis "incidens". A kezdeti szarkeverés után [lásd a (zs)Index 
közleményét] egyre valószínűbbé válik, hogy Anders Behring Breivik úrban Izrael ügynökét, vagy eszközét "tisztelhetjük". A Metapediaszerint buzeráns - toleráns Breivik 2010-ben pl. "résztvett az USA-ban lakó cionista Michelle Bachmann agymosó tan folyamán, melynek lényeges tanítása az volt, hogy ha Amerika nem támogatja feltétel nélkül Izraelt, akkor tönkremegy. Szó van egyébről is, ugyanott. "Újságírók kiderítették, hogy Breivik szabadkőműves volt, méghozzá a Szent Olafról elnevezett oslói páholy tagja. Ezt – kihallgatása során – ő maga sem tagadta. Breivik azért hajtotta végre a mészárlást, mert bizonyítania akarta "odaadását", "hűségét" a szabadkőműveseknek, illetve sugárzott Breivikből az arab és az Izrael tömeggyilkos politikája ellen tüntetők gyűlölete. Könyörtelennek, de szüksé gesnek nevezte a gyilkosságokat a 32 éves oslói férfi. A norvég Halden börtönben, ahova Breivik kerülhet (ez az ország második legnagyobb, ugyanakkor legbiztonságosabb börtöne) a raboknak saját cellájuk van, laposképernyős televízióval, saját minifridzsiderrel és hatalmas ablakokkal felszerelve, hogy elegendő napfényt is kapjanak (természetesen rácsok nélkül). Ha mégsem kapnának eleget, szolárium is van. Ezekből kitűnik, hogy egy luxusbörtönről van szó. Nagy valószínűséggel a szabadkőművesek intézték el, hogy egy luxusbörtönbe kerüljön Breivik. Most folyik tárgyalása, elmebetegnek akarják beszámítani, elérik hogy ne lehessen megbüntetni elmbetegsége miatt. Ki fogják engedni a luxusbörtönből, és újra szabadkőműves lesz. A szabadkőműveseknek mindig szükségük van egy ennyire engedelmes tagra, aki elvégez bármit, ha megkérik rá." 

Ha mindez igaz; ha igazolódik a norvég biztonsági szervek gyanús tesze-toszasága; továbbá ha beigazolódik, hogy Breivik azért mészárolt le baloldali (keresztény) fiatalokat, hogy ezzel késztesse ki az alkonyi Európa erőteljesebb ellenállását az iszlám fundamentalizmussal szemben; erre nagyon - nagyon sok zsidó fog ráfizetni szerte a világon, személyileg ugyanolyan ártatlanul, mint a Utoya szigeti fesztiválozók.

De legelőször is a rohadt norvég liberalizmust kell felszámolni, hogy Breivik és támogatói ugyanolyan kezelésben (sonderbehandlung) részesüljenek, mint a III. Birodalom ellenségei a koncentrációs táborokban, a Szovjetúnió ellenségei a gulágokon és mint a "demokratikus" Amerika ellenségei a guantanamói és az abu graibi "intézmények ben".
A jelek szerint Amerika már képtelen lesz úgy táncolni, ahogy "Bibi" Netanjahu fütyül. Pedig egykor ezt tette! A WTC. affér kapcsán felvetődött bennem még 2001.09.16án (!) hogy Amerika esetleg előveszi Netanjahu könyvét, azaz forgatókönyvét a "terrorizmus" elleni háború módszertanára vonatkozólag. Nos, elővette!

Azóta nyilvánvalóvá lett, hogy Amerika minden "terrorellenes" háborúját elvesztette, forgatókönyv ide - forgatókönyv oda, Irakban, Afganisztánban és Pakisztánban is.

A történelem logikája most azt követeli, hogy az izraeli hadsereg is elszenvedje első elvitathatatlan vereségét. Ennek katona-politikai jelentősége nagy, néplélektani jelenősége óriási! Az arab gerincekben még mindíg benne bizsereg a rettenet az izraeli hadsereg területfoglaló ("önvédelmi") hadjáratai óta. A babonás rettegésnek előbb utóbb véget kell érnie.
[A dolog pikantériája, hogy a "jelképes" kígyó tulajdonképp lenyelte magát Izraelt is. Már az ottani zsidóknak sem tetszenek a megszorítások. Tüntetéseket imitálnak ott is. Pedig a fekete leves még hátra van a kiválasztott nép számára. Amerika elkerülhetetlenül bekövetkezendő csődje (fizetésképtelensége) őket nyilván legutoljára fogja érinteni, de nem úszhatják meg ők sem szárazon.]
Mi lesz hát? Semmitől sem írtózom annyira mint a miszticizmustól. Ezért ami most következik, nem az én hiedelmem, csupán egy játékos asszociáció. Az ősi maya naptár értelmezéséről van szó... Egy svéd tudós, aki biztos tud angolul is, mint az euro-zsidóink általában, egy furcsa elméletet alkotott. "John Calleman svéd tudós a The Mayan Calendar and the Transformation of Consciousness 'A maja kalendárium és a tudatosság változása' c. művében részletesen kifejti, hogy 2012. december 21. új fordulópontot fog jelenteni a földi tudatosságban: egy belső transzformáció zajlik le bolygónk lakóiban, ami egyben egy új világ eljövetelét is jelenti." Nos, hogy mit jósoltak annak idején a mayák a bolygó sorsáról, nem tudható. Hogy a naptárkorong tényleg azt akarja kifejezni, amit Calleman neki tulajdonít, szintén nem tudható. Tény viszont, hogy sokan - és egyre többen - rájöttek, rájöttünk arra, hogy a pénz hatalma legfőképp a gójok gondolkodásának megzavarása által uralkodik. A felszabadulás tehát tulajdonképp a gondolkodás felszabadulását jelenti. Hogy milyen béklyók alól, válaszolja meg az 5. sz. jegyzőkönyv. "Hogy kézben tartsuk a közvéleményt, azt össze kell zavarnunk oly módon, hogy addig és annyi egymásnak ellentmondó nézetnek adjunk hangot a legkülönbözőbb oldalakról, amíg a gójok el nem veszítik fejüket ebben a labirintusban és arra a meggyőződésre nem jutnak, hogy legjobb, ha az embernek egyáltalában nincs nézete politikai ügyekben, melyeket a közvélemény amúgy sem érthet meg, mert csak azok értik meg, akik irányítják a közvéleményt. Ez az első titok."  Persze senki se gondolja hogy a gondolkodás felszabadításáért vívott harcot pajeszes, sábeszdeklis zsidókkal kell megvívnunk. Mára az intézményes néphülyítést átvették az egyházak (elsősorban a Római Katolikus Egyház), az írók (és nemcsak a zsidó írók), valamint a történészek (ezek se mind zsidók). A sebészkést nem a  fekély látható határvonalain kell vezetni, hanem a fertőzött "nemzeti" testszövetben: az adyendrék, a bibóistvánok és a többi tudatrombolók közegében.

Nem új mánia ez nálam. 2008.03.02 napján vetettem "papírra" a következő sorokat. 
"Ma megint ott tartunk, hogy a cionista zsidó ortodoxia és a judeo-krisztianizmus „szent-szövetsége” akar bennünket, még csak nem is középiskolás fokon, „tani-tani”. Józan eszünk védelmében első dolgunk ezeket a tolakodó házalókat ajtónkon kívül tartani." Persze van ott más is. Lásd a cikket.
2012 csak a kezdés éve lehet. A gyomírtás tovább fog tartani!
2011.08.07
Sz. Gy.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése