2015. augusztus 4., kedd

A cionista rezsim 300 atomrakétájával fenyegeti az egész térséget, beleértve hazánkat is .



A cionista rezsim 300 atomrakétájával fenyegeti az egész térséget, beleértve hazánkat is .



Ahmadinezsád: "A cionizmus egy átültetett 
májhoz hasonlítható, melyet a szervezet kivet 
magából"
 
Nem úgy tűnik, mintha Mahmúd Ahmadinezsád iráni államfő különösebben meg lenne ijedve a cionista fenyegetőzések hallatán. Az egyiptomi al-Akhbar című lapnak nyilatkozva az elnök kijelentette: a cionista rezsim halálra van ítélve.
Izrael szétesése elkerülhetetlen, és a rezsim összeomlása a közeli jövőben fog bekövetkezni” – idézte az IRNA perzsa hírügynökség Ahmadinezsád szavait. Az iráni államfő szerint a zsidó állam és a nyugati hatalmak, kiváltképpen pedig az Egyesült Államok, félnek Irán erejétől, és háborúval akarják megállítani az iszlám köztársaság befolyásának növekedését; a támadás idejére pedig jelentős nemzetközi támogatást szeretnének maguk mögött tudni hangoztatta az iráni elnök. Azonban, mint mondta, az „agresszív hatalmaknak tisztában kell lenniük azzal, hogy Irán nem fogja megengedni nekik, hogy bármilyen erőszakos lépést foganatosítsanak”.
Simon Peresz izraeli államfő egy korábbi fenyegető megnyilatkozására válaszolva Ahmadinezsád a következőt mondta: 
Iránnak nincs nukleáris bombája, ezzel szemben a cionista rezsim 300 atomrakétájával fenyegeti az egész térséget.” Az államfő ismételten aláhúzta, hogy az iráni nukleáris program kizárólag békés célokat szolgál, és teljes mértékben összhangban van a nukleáris fegyverek korlátozásáról szóló nemzetközi egyezményekkel, melyeket Irán (Izraellel ellentétben) aláírt.
Ahmadinezsád rámutatott: az Egyesült Államok nem lesz képes megmenteni a cionizmust, amely, mint mondta, „egy átültetett májhoz hasonlítható, amit a test kivet magából, és ennek következtében szétmállik”.
Az interjúban Ahmadinezsád kitért arra az amerikaiak által fabrikált kémhistóriára, mely szerint Teheránnak köze lenne a Szaúd-Arábia washingtoni nagykövete elleni merényletkísérlethez. “Az USA ötlötte ki ezeket a hazugságokat azzal a céllal, hogy ellentétet szítson Irán és Szaúd-Arábia közt” – jelentette ki az iráni államfő, hozzátéve, hogy az „Egyesült Államok a világban a terrorizmus támogatója, melyet céljai érdekében használ föl”.
Teherán és Rijád kapcsolatairól szólva annyit mondott, hogy nincsen szakítás a két ország között, és Irán mindenkor készen áll a közvetlen tárgyalásokra a meglévő problémák megoldása céljából.
Ami pedig az USA és Izrael kardcsörtetését illeti, az államfő azt mondta, hogy nincs ok különösebb aggodalomra. Annál is kevésbé, mivel az „Irán elleni fenyegetőzés egyáltalán nem valami új keletű jelenség”.
Perge Ottó - Press TV

Hogy is van ez ,, a bolha ugat az elefántra,, - Az én békés 300 db. Atombombám nem fenyeget senkit, de akkor zsarollak meg amikor én akarom, és akkor vetem be amikor én akarom. Én azért lettem kitalálva, hogy bármikor feszültséget tudjak szítani köztetek, ezért tudom búbolni még mindig Amerikát, és ha nem tetszik nekik, hát eljátszunk nekik egy arab terrorista támadást 9/11 ismerős dátum, ötleteink vannak, a FEMA táborok készek, a törvények is elkészültek mindent csak be kell üzemelni, és ha egy ilyen nagy nemzettel elbántunk, kik csak úgy ugatnak, ahogy mi fütyülünk nekik.Nálunk is ott a nagy kényszermunkatábor a Gázai övezet, gondoljátok, hogy az Amerikai segítséggel belőletek nem tudunk egy nagy koncentrációs tábort csinálni, ha nem tudnátok mi az egész emberiséget le akarjuk igázni, mert a goj nem ember az állatnak koncentrációs táborban a helye.




 MEGHÜLYÜLT A VÉN CIONISTA


KISSINGER VILÁGHÁBORÚS ÁBRÁNDJAI  
 

Manhattani luxuslakásában a visszavonult államférfi, aki májusban lesz 89 éves, igen csak nyílt módon analizálta a világ jelenlegi helyzetét. Kép: angol szatírikus lap
Az Egyesült Államok visszaszorítja Kínát és Oroszországot, és az utolsó szög koporsójukba Irán lesz, amely természetesen Izrael fő céltáblája. Kínának eddig megengedtük, hogy növelje katonai erejét és Oroszországnak, hogy magához térjen a kommunizmusból. Ezt azért tettük, hogy elbizakodjanak, így aztán annál nagyobbat fognak huppanni. Olyanok vagyunk, mint egy mesterlövész, aki megengedi a pancsernek, hogy puskája után nyúljon, és ha próbálkozik, akkor aztán bumm bumm. Az eljövendő háború olyan súlyos lesz, hogy csak egy szuperhatalom nyerheti meg, és az mi vagyunk barátaim. Ezért van az EU is oly nagy sietségben, hogy egy szuper-államot létrehozzon, mert tudják mi lesz, és hogy túléljék azt. Európának egy nagy állammá kell válnia. Sietségükből úgy látom, hogy tisztában vannak azzal, hogy a végső harc az, ami előttünk áll. Ó, mennyire vágytam erre a gyönyörű pillanatra,” Ellenőrizd az olajat és ellenőrzöd az államokat; ellenőrizd az élelmiszert és ellenőrzöd a népeket.” Kissinger aztán hozzáfűzte: “Az átlagember úgy készülhet fel a háborúra, hogy vidékre költözik és létrehoz egy farmot. De vigyen magával puskát is, mert az éhezők hada fog kószálni mindenütt. Habár az elitnek meg lesznek a saját biztonságos kuckói és speciális menedékhelyei, nekik is vigyázniuk kell, mert a menedékhelyeik is veszélybe kerülhetnek.” Néhány perc szünet után, míg gondolkodott, Kissinger így folytatta:Megmondtuk a hadvezetésnek, hogy nyersanyagforrásaik miatt át kell vennünk hét Közel-Keleti országot, és már majdnem befejezték a munkát. Mindannyian tudjuk, hogy én mit gondolok a katonaságról, de meg kell mondanom, hogy ezúttal fölöslegesen engedelmeskedtek a parancsnak. Pont az utolsó akadály, Irán az, ami átbillenti a mérleget. Meddig nézheti Kína és Oroszország tétlenül az amerikai tisztogatást? A nagy orosz medve és a kínai kuli felébred félálmából, és akkor kell Izraelnek küzdenie minden erejével és fegyverével, hogy annyi arabot megöljön, amennyit csak tud. Remélhetőleg, ha minden jól megy, a fél Közel-Kelet Izraelé lesz. Katonáink az utolsó évtizedben remek kiképzést kaptak harci konzol játékokkal. Érdekes volt a Modern Hadviselés 3 nevű játék, amely pontosan tükrözi prognosztizáló programjával, hogy mi fog hamarosan bekövetkezni. Katonáink Amerikában és Nyugaton jól fel lettek készítve, mert jó katonáknak nevelték őket, ágyútölteléknek, és ha el kell indulniuk, hogy küzdjenek azokkal az őrült kínaiakkal és ruszkikkal, engedelmeskedni fognak a parancsnak. A hamuból egy új társadalmat fogunk felépíteni, s csak egy szuperhatalom marad, és aki nyer, az a globális kormány lesz. Ne felejtsük, hogy az Egyesült Államok rendelkezik a legjobb fegyverekkel, olyanokkal is, ami senki másnak nincs, és be fogjuk dobni azokat a fegyvereket, ha eljön a megfelelő idő.”Vége az interjúnak. Riporterünket Kissinger embere kitessékeli.Fordította: Vajta Dénes (nemenyinet)
Hahaha ... Szegény hülye amerikaiak ...! A játéknak vége. Mindig megpróbálják a legyőzhetetlent megjátszani, mint a hollywoodi filmekben a szupersztárok. De tényleg, mikor nyertek ezek méltó ellenfelekkel szemben? Vietnamban vesztettek, Koreában vesztettek, saját hazájukban meg bűncselekményeket követnek el. 
A bilibe lóg a keze a vén hülyének a cionista koncentrációs táborokat a jó katonáknak hozták létre , ha 800 db. nem lesz elég , hát ott van az a sok koporsó meg lehet tizedelni az elégedetlen népet, elvégre demokráciában éltek, egy kis forradalmi diktatúra majd átneveli a golyófogókat büszke Amerikaiakká, és ha nem , majd jön a batyus zsidó had a közel keletről, nekik úgy is távozniuk kell.


Világszerte fokozódnak a háborús előkészületek
|
Szinte naponta jönnek újabb és újabb hírek, amelyek egy-egy csepp olaj a tűzre. Most már letagadhatatlan, hogy az EU és az USA a túlélését a sorozatos háborúkkal akarja biztosítani. Miközben az európai népek csak a televízió előtt nézik a bombázásokat, a „hú de szép” robbanásokat, addig a cionista hatalomgyakorlás miatt milliók halnak meg, éheznek, szomjaznak, gyerekek válnak nyomorékká.

Politikai lépések

Ismételten lépések történtek annak érdekében, hogy újabb terület legyen a nyomor tanyája. Irán az országa elleni intézkedések miatt kiutasította a brit nagykövetet és munkatársait Iránból. Cserébe Nagy-Britannia - amely az ármánykodás egyik főszereplője - továbbra sem próbál békés úton haladni, és kiutasították az összes iráni diplomatát. Példáját gyorsan követte a zsidók leghűségesebb európai pincsikutyája, Németország.
A mai napon az EU külügyminisztereinek ülésén Brüsszelben arról tárgyalnak, hogyan sújtsák újabb intézkedésekkel Iránt. Ezekbe az intézkedésekbe már bele vették Szíriát is, valamint Fehéroroszországot. Bankszámlák zárolásáról, gazdasági szankciókról, és feketelistára tett személyekről akarnak döntést hozni. Ezek ellen az országok ellen egy „csomagot” akarnak készíteni, melynek visszautasítása életbe léptetné a szankciókat.
Az Egyesült Államokban Obama nyilatkozatot tett, amiben kifejtette: Amerika első számú és legfontosabb partnere Izrael. Semmi olyan törekvést nem tűrnek el, amely Izrael biztonságát a legminimálisabban is megingatja. Tegnapi hír, miszerint Obama számára új atombunkert építenek, amelyet föld alatti járatokkal kötnek össze a Fehér Házzal – bár eddig is létezett már hasonló létesítmény.

Újabb katonai lépések

Miközben Líbiában még messze nincs lezárva a polgárháború, a NATO támogatásával katonákat dobtak át Líbiából Szíriába. A NATO országai folyamatosan súlyosan megsértik ezen országok szuverenitását. A fegyverszállítási tilalom ellenére, melyet ráadásul saját maguk hoztak, nagy mennyiségű fegyvert szállítanak az adott országokba. Rendre beleszólnak a belügyekbe, sőt, fegyveres lázadásokat szítanak és támogatnak. Ennél súlyosabban nem lehet megsérteni országok szuverenitását.
Németország saját légvédelmi rendszereit „kölcsönadta” Izraelnek. A rendszerek leszállítása már el is kezdődött. A hírek szerint az izraeli védelmi rendszerek modernizálása miatt kérték kölcsön ezeket. Valójában inkább arról van szó, hogy félnek az iráni válaszcsapástól, és annyi elhárítórendszert szednek össze, amennyit csak lehet. Megint megfejik a németeket , jól működik a cionista hatalmi gépezet, tán német nincs is a döntési struktúrában. Jól be van fogva a pofájuk a maréknyi cionista százával öli a másként gondolkodót.

Válaszút

Ezek alapján látható, hogy az előremenekülés stratégiáját választják, és megpróbálják túlélni az összeomlást. A szabálytalan előzés több vonalon is halad. A belpolitikában megpróbálnak a hazafiasabb szervezetek élére állni vagy ilyeneket működtetni, esetleg a parlamentbe juttatni,politikai és gazdasági szakértői köröket felállítani, amelyek köré fokozatosan politikai erő csoportosulhat (polgári ellenállás, polgári körök, igazi demokráciát, stb.). Ezen szervezetek mögött azonban minden esetben megtalálhatóak a cionista-szabadkőműves körök.
A világ azonban válaszúthoz érkezett.
 Van egy pont, amit ha átlép a politika, akkor már nincs visszaút. A végkifejlet csak és kizárólag az újabb, vagymég nagyobb háború. Egy viszont biztos: a cionista azért akarja a háború útját választani (és persze szokása szerint nem a saját fajtájával, hanem másokkal megvívatni), hogy megőrizze maradék hatalmát Európa és Észak-Amerika felett. Csakhogy ezek a népek nincsenek felkészülve a háborúra. Ezek a népek a kényelemre vannak felkészülve. Amikor a válaszúton elindul a cionista bűnbanda, távolodni fog a többi nemzettől.
 Ezzel csökken a befektetés, a nyersanyag, robbannak a metrók, a buszok, az iskolák.
 Erre Európa nincs felkészülve.
Ez a válaszút pedig nagyon közel van. Talán ma, talán holnap elhangzik egy mondat, ami 
a végszó, az utolsó csepp a pohárban,
 és akkor a végkifejlet egyértelműen egy újabb háború lesz.




Működik a cionista vetítő
|
A Magyarországon is hegemóniára törekvő cionisták - liberálbolsevisták az elmúlt évek folyamán minden nemzeti jellegű tömörülést szétvertek, vagy megvásároltak. Ez közismert tény. Az általuk megtévesztő szándékkal létrehozott álnemzeti szervezetek lelepleződtek, hitelüket vesztették, így a hegemóniára törekvők számára egyetlen kellemetlen akadály maradt, a Magyar Nemzeti Arcvonal.
Ma sok hazafias gondolkodású magyar kíséri figyelemmel a belpolitikai eseményeket, de kivárnak. Sokakat viszont sikerült megtéveszteni, és álnemzeti tömörülésekhez csatlakoztak. Az erkölcsi válságba került, és gazdaságilag is rossz helyzetű országunkban a magyarság érdekeinek védelme helyett ezek a tömörülések hangzatos kijelentéseik dacára tökéletesen együttműködnek a magyarság ellenségeivel, kiszolgálják őket. Azokat, akik tönkre tették nemzetgazdaságunkat, eladósították az egész országot, háttérbe szorították a kultúránkat - idegen erők fegyvereire támaszkodva.
Az általános helyzetromlás következtében azok, akik eddig a kivárást választották, aktivizálódni fognak, és az álnemzeti tömörülések valódi lényegének megismerése után azok tagsága is tömegesen fog hátat fordítani az őket félrevezető szerveződéseknek, és keresni fogják a kapcsolatot a szemükben még hiteles közösségekkel. Ezt a cionisták is tudják és a közelmúlt eseményei arra utalnak, hogy megkezdődött az MNA elleni műveletük, egy valóban hiteles közösség felszámolásának céljából. A művelet első szakaszában azokkal számolnak le, akikkel jó volt a kapcsolatunk. Dabasi Tamást a Fehér Kéményseprők érdekvédelmi tömörülés elnökét csalással vádolva igyekeznek lejáratni. Ezt követte Szima Juditnak, a TMRSZ elnökének meggyanúsítása szintén csalással, és őrizetbe vétele. Eszes Tamás felkeresett minket és időszerű politikai kérdésekről tárgyaltunk. Ezt követően nemsokára megöngyilkolta magát. Igaz, előtte keményen kritizáltuk, de ez egy ilyen hétpróbás kalandornak (a szó jobbik értelmében) nem sokat számított, mint ahogy a nőügyek sem. A nemzeti oldal páriái (paxosok, hatvannégyesek, betyárok, és holmi pártocskák) annyira lényegtelenek és olyan erős befolyásolás alatt állnak, hogy velük már nem is foglalkozik senki. Meg ellenségeink is, minden ráhatás nélkül. Posta Imrét is támadják, de ahhoz, hogy ártani tudjanak neki, úgy fel kellene kötni a gatyájukat, ahogy soha nem fogják tudni, ugyanis nincs hová. Ezért olyanokkal veszik és vették körül, akik igyekeznek minden eszközzel akadályozni az általa képviselt szellemiség terjedését, lényegtelen mellékvágányokra terelve a sorskérdéseket. Ennek ellenére Posta Imre nyilvánosan kijelentette, hogy nem lesz öngyilkos. Véletlen? Az említett személyekben az a közös, hogy honlapjukon ott van a Jövőnk.info linkje is, vagy kölcsönösen vettünk át írásokat egymástól.
A gárdacsoportokról, kisebb tömörülésekről most nem teszünk említést, mert szinte kivétel nélkül mindenhol az ügynökeik befolyása érvényesül. A lényeget a fentiek is bemutatják. Még annyival azonban kiegészítjük, hogy ugyanez a gátlástalan ártani akarás folyik az élet más síkjain is, a gazdasági, munkahelyi, hatósági vonalakon. A lehetséges szövetségeseink kiiktatási műveletével egy időben megkezdődött az MNA elleni támadás előkészítése is. Nagyon körültekintően kell eljárniuk, mert kemény dió vagyunk számukra. Azt az örömöt nem fogjuk megszerezni nekik, hogy valamilyen közbűntényes váddal tudjanak ellenünk operálni, tehát politikai síkon kell valamit produkálniuk.
A művelet előörse az Athena Intézet, ahol a hangzatos "Institut" mögött két zsidó ruházza át a saját jelzőit másokra. Feladatuk, hogy mire a nagy művelet elkezdődik, rögzüljön a társadalmunk egy részében a "gyűlöletcsoport" fogalma. Így kevesebb lesz a gondjuk. Ezt követi, illetve ezzel együtt folyik az összemosási művelet. A magyarországi cigánygyilkosságoknak nevezett idegen titkosszolgálat által tervezett műveletet, és a napjainkban szintén a németországi "náci" gyilkosok ügyét, mely csoportot a német titkosszolgálat hozta létre és vezetője is egy ügynök volt, össze akarják mosni az Arcvonallal. Ködös célozgatásokkal, hazugságokkal, minden alap nélkül. A lényeg az, hogy az ilyen ügyekben mindig olvasható legyen a Magyar Nemzeti Arcvonal neve. Ezt a napokban a "náci könyvégetésnek" hazudott, az ország előtt lejáratni szándékozó propaganda követte, melyből a hetihetes zsidói is alaposan kivették a részüket. (Ezzel kapcsolatban csak annyit jegyzünk meg, hogy primitíveknek neveztek minket azok, akiknél még a kisujjunk körme alatti, a munka közben oda került piszok is kulturáltabb. Járt a pofájuk, de a saját fajtájukhoz tartozó, magyarországi származású Nobel-díjas kémikusról még nem is hallottak.)
 A katonai jellegű táborokról már ne is tegyünk említést, ahol német neonácikat képezünk ki. Ez az állandó neonácizás, és katonai kiképzés rémképe valami betegség lehet náluk, mert mindenről ez jut az eszükbe. Annak ellenére, hogy azok előtt, akiket ők neonáciknak neveznek, be vannak zárva az Arcvonal kapui. Semmi keresnivalójuk a mi világunkban. A vádaskodók sekélyes értelmét meghaladja az Arcvonal szellemisége, tudásszintjük pedig túl alacsony ahhoz, hogy felfogják szellemiségünk lényegét. De azt érzik, hogy veszélyt jelentünk a számukra. Mivel a hazugságra nézve legnagyobb veszély az igazság, úgy a hazugokra nézve a valódi tények, és az ezt megjelenítő igazmondó.
Igen siralmas a helyzetük, ha már csak az általuk létrehozott, ügynökeik irányította "neonáci" halálbrigádok tudnak olyan eseteket produkálni, amilyenekre a propaganda hadjáratukat alapozhatják. De valahogy mindig pofára esnek, mert az információ áramlás rendre keresztül húzza a számításaikat. Mire összefércelnek egy cikket az óriási náciveszélyről, gyilkosságokról és barbarizmusról, addigra már mindenki tudja a titkosszolgálati kötődéseket, a vezetők izraeli körútját, vagy az Alkotmányvédelmi Hivatal állományába való tartozását. Az öngyilkossági mese is hamar lelepleződött. Kizárt annak a valószínűsége, hogy egy radikális és fegyveres, több gyilkosságot elkövető társaság öngyilkos legyen még az előtt, hogy halomra lőtte volna az őket elfogni akarókat. Ez annyira nem jellemzi az ilyen embereket, hogy egyetlen példát sem találunk erre vonatkozót. Az ilyen csoportosulások számára ez a végső összecsapás valódi mennybe menetel, titokban mindig s erre vágynak, és akkor a kiteljesedés előtt megölik magukat? Még viccnek is rossz.
Ezt nevezzük cionista-liberálbolsevik vetítésnek. A saját gyártmányú nácikat saját tulajdonú vetítőkkel a nagy nyilvánosság elé varázsolják. Kontár módon, és idejétmúlt forgatóköny szerint készült dögunalnas műsor, nem is kiváncsi rá más, csak aki egy jót akar nevetni. Na meg a hivatásos rettegőknek is egy kis kutyatáp, hogy legyen energiájuk a további rettegéshez. Majd talán még azt is megérjük, hogy fellépnek vele a nagycirkuszban.
A NOL honlapon (november 27) tovább folyt a vetítés. Magyarországon gyakorolt a német neonáci halálbrigád? címmel egy fordítást közölt MTI szignóval. A Frankfurter Allgemeine Sonntagzeitung cikkét fordította le a szerző, de jobban illik erre a műveletre az eltorzítás, hamis adatközlés, mint a fordítás. Az MTI szignós írás arra hegyezte ki a mondanivalóját, hogy többek közt Magyarországon is tartottak lőgyakorlatokat a neonáci tettesek. Ilyesmi az eredeti cikkben nincs. Sőt, mi több, nem csak lőgyakorlatokat tartottak, hanem Kelet Európában készültek fel a gyilkosságokra. Az ottani elvbarátaik segítségével.
Valami nagy baj lehet a vetítők gépházában, mert ha ilyen könnyen leleplezhető csaláshoz folyamodnak, annak nem lehet más oka, mint a kétségbeesés. Nem mernek szervezeteket, személyeket megnevezni, hátha a bíróság előtt kellene bizonyítani állításaikat, és az egy óriási nyilvános leégés lenne, nem is beszélve a lehetséges pénzbüntetésről. Ezért sejtelmesen, alattomosan célozgatnak, holmi katonai kiképzéseket, lőgyakorlatokat, hasonszőrű neonácikat emlegetve. Tehát fosnak, mert érzik, lassan, de biztosan jön a felelősségre vonás ideje. Támadják azokat, akiktől a legjobban tartanak, igyekeznek a közvéleményt ellenük hangolni. Kár az energiáért, most már nem így mennek a dolgok, vége azoknak az aranyidőknek, amikor az ilyesmi még sikerrel járhatott. Akkor ugyanis nem volt ellenvélemény, most viszont nemcsak hogy van, hanem le is teríti az ilyen hazudozó vetítőket.
Ezrek, tízezrek olvassák naponta az igazságokat a mi honlapjainkon. Azt az igazságot, mely hangszórók és óriásplakátok nélkül is legyőzi a hazugságokat, mert az igazság ha megnyilvánulhat, önmagát viszi győzelemre.
Egy ügynök még álmában sem mer ilyen fajsúlyú ügyet a saját felelősségére megtervezni és végrehajtani.


Leszámolás az illúziókkal
|
Ahogy látjuk a gazdasági mélyrepülését a cionista világbirodalomnak, levonhatjuk a következtetéseket.
Adott egy birodalom, amit nem szabad a nevén nevezni. Nem lehet kimondani, hogy zsidó birodalom. De tilos minden értéknek a képviselete és megjelenítése, ami ezt a birodalmat veszélyeztetné – a hit és az erkölcs tiltott és üldözött dologgá vált. A rendszer bűnei leírhatatlanok, a magzatgyilkosságok százmillióitól kezdve a háborúnak nevezett civilek millióinak lemészárlásáig. A szervezett bűnözés, a kábítószerek, a prostítúció, a szervkereskedelem sosem látott méreteket öltött. Az önpusztítás, a természetpusztítás egyre nagyobb mértékű. És még ez a világrend merészelte magát végtelen önhittségében tökéletesnek képzelni. Ez a világrend a soha be nem tartott emberi jogok kitalálójaként és szószólójaként valójában az adósrabszolgák tömegeinek éhbérért végzett munkájából és véréből épült fel. Miközben az életfogytig tartó tanulást hangsúlyozták, mindent megtettek azért, hogy az emberek szellemi fogyatékosként tengessék életüket, az idiotizmus szintjére süllyesztették a közművelődést és a kultúrát, a zenét, a tömegtájékoztatást, a szórakoztatást.
Ez egy olyan rendszer, amit kizárólag korrupt és degenerált politikusok vezetnek. Elfajzottak, testileg-lelkileg beteg emberek, értéktelenek, hulladékok, bűnözők, akiknek egy egészséges világban semmi keresnivalója nincs. Ezeknek az embereknek már a megtűrése is súlyos hiba.
Ez a kapitalistának nevezett embertelen világrend felszámolt magánál jóval emberségesebb rendszereket, katonai diktatúrákat, királyságokat, valóban működőképes köztársaságokat. És nem hagyott helyettük semmit. Most bizonyosodik be, hogy még a szocializmus és a kommunizmus is – amelyek mintegy kiegészítői voltak a kapitalista világrendnek – gazdaságilag sokkal működőképesebbek voltak. A „rendszerváltást” nem az államkapitalizmus csődje hozta el, mert a mostanihoz viszonyítva nem volt ott semmiféle csőd. Fontos tudnunk, hogy összehasonlítva a mostani világgazdasági helyzettel, a szocialista világrendnek semmiféle gazdasági problémája nem volt! Az államadósság a mostaninak csak töredéke volt, azt is mondhatnánk, hogy szinte semmi. A mostanival ellentétben volt állami tulajdon is, és volt személyi tulajdon is (ma a széles tömegek csak hitelből vásárolhatnak). Kész röhej, de a szocializmusban, ahol elvileg minden közös, több volt a magántulajdon, mint ma a demokráciában. Minden közgazdasági elmélet rendkívül szigorú volt a szocializmussal szemben, és rendkívül elnéző a kapitalizmussal szemben. Valójában a szocialista rendszer minden hibájának megfelelőit ugyanúgy megtalálhatjuk a kapitalizmusban is. A nagy gazdasági „szakemberek” mind érdekeltek voltak a változásokban. A gazdasági zavarokat – utólag könnyen megállapítható – a szocialista gazdaságban kizárólag a rendszer megsemmisítésében érdekelt, bűnöző hajlamú tömegek hozták létre, akik a legfelsőbb szintekig épültek be a szocialista rendszerbe, és a cionista világrend végletekig hűséges kettős ügynökei voltak.
Röviden: a zsidók elárulták a szocialista világrendet, hogy kifoszthassák a keleti blokk államait. És rendkívül szervezetten, külső segítséggel meg is tették. Ez volt az utóbbi húsz év, a Nagy Rablás korszaka. Nagy részüknek szüksége volt egy ideológiára, ezért a szabadkőműves páholyok és a titkosszolgálatok részéről jól megfizetett filozófusok, közgazdászok igen kiváló propagandaanyagokkal és elméletekkel látták el őket. Semmi mást nem adtak el, csak a jólét illúzióit és a reményt egy jobb életre, amikből semmi sem teljesült. Mégis olyan jól végezték a dolgukat, hogy az emberek tízmilliói vakon elhitték, hogy a múlt felelős a romló életkörülményekért és a társadalmi problémákért. Átvitt értelemben fogalmazva: véresre verték, megnyúzták és kizsigerelték az embereket, de a kábítószer miatt azt hitték, hogy simogatás. Elhitették velük, hogy a fájdalom, amit éreznek, régtől a testükben van, de csak most veszik azokat észre. A hóhéraik (a pártok) mosolyogva öldösték őket, de az emberek elhitték, hogy a jótevőik.
Ma a legnagyobb kihívás és feladat az emberek számára az illúziókkal való leszámolás. Az emberek fejének először ki kell tisztulnia, hogy megkezdődhessen az újjáépítés.

Kovarcz Emil – Jövőnk.info


Hatalmas botrány a cionisták rendezvényét 

követően

|
 A Budapesten megrendezésre került úgynevezett transzatlanti héten, Tom Lantos tiszteletére konferenciát rendeztek a Külügyminisztérium támogatásával, a Tom Lantos Intézet és a Demokratikus Átalakulásért Intézet szervezésében a demokráciáról és emberi jogokról. Mindennek természetesen alig lenne hírértéke számunkra, mivel csak a szokásos cionista, egymást „körön belül” dicsérgető, semmitmondó eszmefuttatások hangzanak el a hasonló páholytalálkozókon.
Történt azonban, hogy a meghívottak között szereplő egyiptomi illetőségű – és ottani mércével - 'liberális és demokrata' pártvezető interjút adott egy amerikai újságnak. A beszélgetés soránelhangzottak, Magyarországon kimerítik a büntetőtörvénykönyv úgynevezett„holokauszttagadás” törvényi tényállását, és ezen kívül is több cionista dogmát kérdőjelezett meg Ahmed Ezz el-Arab, az egyiptomi Wafd párt alelnöke.
A botrány hatalmas. Egy hétig jegelték a témát, és azon tanakodtak, hogy hol is ronthatták el, a folyamatokat láthatóan már befolyásolni is alig tudó „kiválasztottak”, majd július 5-én végül megjelent a cikk a Washington Times újságban. A „kiválasztottak” és a „körön belül” meghatározásunk szándékos, tekintve, hogy a rendezvényt megrendezők egy jól körülhatárolható, mondhatni belterjes társasághoz tartoznak. Elég megnézni a Demokratikus Átalakulásért Intézet megalakításának körülményeit és céljait, valamint a személyi összefonódásait az Athena Intézettel, és máris minden érthetővé válik - de a terjedelem miatt erre most nem térünk ki.
Az esettel kapcsolatban Izrael is állást foglalt. Izrael amerikai nagykövete szerdán aggodalmát fejezte ki az egyiptomi történésekkel kapcsolatban, hivatkozván a Washington Times-ban megjelentetett interjúra egy egyiptomi politikussal, aki a kérdésekre elmondta, hogy holokauszt nem volt, és a szeptember 11-i támadást is az USA-ban tervelték ki. Az interjú a Demokratikus Átalakulásért Intézet (ICDT) és a Tom Lantos Intézet által szervezett rendezvényen készült. A cionisták látványos melléfogása amiatt történhetett, hogy azt gondolták, Egyiptomban a liberális párt ugyanolyan, mint a magyarországi és nyugati liberálisok. Nem jött össze nekik.
Az interjúban Mr. Ezz El-Arab, a "Wafd Párt" elnöke elmondta, ő "elfogadja, hogy több százezer zsidót megöltek. De hogy gázkamrák és élve megnyúzások is lettek volna? Ez a fantázia szüleménye, érdekes történet." Az interjúban azt is mondta, "A német kormányzat alatt élő zsidók összesen 2,4 millióan voltak. Ha kiirtották őket, honnan jött a másik 3,6 millió?" Az interjúban Anna Frank naplóját is hamisítványnak nevezte - "Isten nevére mondom, hamisítvány. A lány ott volt, de a leírt emlékek hamisak" - és azt mondta, Obama "egy fekete nyúl, amit az amerikai elit előrántott a kalapból, mikor szükség volt rá". Mr. Ezz El-Ahab azt is kiemelte, hogy amerikai-izraeli kettős állampolgár "amerikai" katonák régészeti leleteket loptak Irakból, majd azokat újra elásták Jeruzsálemben azzal a céllal, hogy így alapozzák meg Izrael igényét a városra (az izraeliek nagyon nagy hangsúlyt fektetnek erre a propagandára, ezért a zsidó index is népszerűsíti ezeket a "régészeti bizonyítékokat").
A nagykövet azt mondta, Izraelnek ugyanannyi lehetősége van az Arab Tavasz felkeléseiben, mint amennyi kockázat rejlik bennük - mint például a Mubarakot elűző egyiptomi forradalom februárban. "Senki nem tudja, mi fog történni Egyiptomban. Nagyon kaotikusnak tűnik a helyzet." Mondta Oren az Israel Project által szervezett konferencián a riportereknek. Megjegyezte, hogy a Muszlim Testvériség, a korábban betiltott iszlamista csoport várhatóan nagy politikai befolyásra tesz szert a demokratikus átmenet után. "De nem csak a Muszlim Testvériség" mondta. "A The Times-ban megjelenő politikus, az egyiptomi Wafd Párt vezetője - világi, demokratikus mozgalom - tagadta a holokausztot, és azt mondta, Oszama bin Laden az USA ügynöke volt, a 9/11 is az amerikai vezetők által előkészített volt, hogy így becsméreljék az arab világot.
"Ha ilyen állítások egy világi, demokratikus vezetőtől jönnek, mit várhatunk a radikálisoktól" mondta Mr. Oren.
A Muszlim Testvériség, a Wafd Párt és más egyiptomi demokratikus szervezetek is kifejezték, hogy közösen indulnának a választásokon, hogy az átmenet során megőrizzék a nemzeti egységet, bár Mr. Ezz el-Arab kijelentette, hogy a Testvériséget megbízhatatlannak tartják, és még a Muszlim Testvériség által befolyásolt kormányzat esetén sincs esély arra, hogy Egyiptom megtörje az Izraellel 1979 óta tartó békét mindaddig, ameddig az meg nem támadja.
Rátérve a regionális kérdésekre, Mr. Oren elmondta, a zsidó állam "üdvözölné" a szíriai rendszerváltást is, de aggódik amiatt, hogy a demokratikus átalakulásokra rátelepednek az "iszlám szélsőségesek" és az olyan államok mint Egyiptom, "terrorista erődítményekké" válhatnak. "Libanon és Gáza esetében ilyen terrorista erődítmények alakultak ki, ahonnan rakéták ezreit lőtték ki az izraeli civilekre, farmokra, városokra és falvakra, tehát személyes tapasztalataink okán is nagyon jól tudjuk, milyen, amikor a demokratikus átalakulást eltérítik." mondta a nagykövet.-- Én egy nagy koncentrációs tábort látok.---
Mi pedig Ahmed Ezz el-Arab véleményével kapcsolatban megállapíthatjuk, hogy nem minden liberális és demokrata az, aminek látszik - legalábbis a nyugati cionista terminológia szerint -, még ha a saját hazájában liberálisnak számít is a radikális iszlám irányzatokhoz képest. Elmondhatjuk, hogy ilyen liberálisokkal mi is megbékélnénk Magyarországon...-- És az inkvizíciós törvényt nem szavazták volna meg, a kommunista bűnöket viszont törvénybe foglalták volna.
A rendezvény megszervezői viszont akkora maflást kaptak ezzel, hogy egy hét is eltelt, amíg fölocsúdtak a KO-ból. El tudjuk képzelni, hogy erre az úgynevezett liberális erőre akarták fölépíteni Egyiptom jövőbeli vezetését a vakolók. Úgy gondolhatták, hogy „a név kötelez", és a liberális egyúttal cionista, vagy legalábbis tudomásul veszi a cionista dogmákat. De most aztán kitört a pánik - mert rajtuk kívül csak még radikálisabb erők vannak Egyiptomban, tehát zsidó barátság szóba sem jöhet. És nem lesz senki, akit elő tudnának húzni a kalapból az őszi választásokig. Nagy gondban lehetnek most, mert koránt sem urai már a zajló folyamatoknak - és mi e miatt nem nagyon szomorkodunk. Szegény vakolók, hogy vakuljatok meg.




Pánik és mellébeszélés - Mi folyik az arab 


országokban?
|
Tunézia, Egyiptom, és már Jemen, Omán, Jordánia, Algéria is... Csak kapkodjuk a fejünket, ahogy érkeznek a hírek, de senki nem tud semmi biztosat, senki nem érti mi történik pontosan, legalábbis az átlag újságolvasók és a híreket böngészők szintjén. A háttérmagyarázatok meglehetősen semmitmondóak és joggal gondolhatjuk, hogy a lényeg elkendőzése és a valódi okok megnevezésének elkerülése a célja a hazai és nyugati médiának. Ilyen esetekben nem is kell sokat találgatnunk: hát persze hogy a zsidó érdekeket találjuk meg a történések legfőbb mozgatórugói között.
Leegyszerűsítve miről is van szó?
Évtizedeken keresztül az Egyesült Államok által megvásárolt korrupt arab politikusok vezetik a térség arab országait (amelyiket nem, azokat lator államoknak, terrorizmust támogatónak, gonosz tengelyének stb. nevezték ki). Csak ezen a módon lehetett megvásárolni a zsidó állammal szembeni lojalitásukat, vagy legalábbis semlegességüket, vagyis az amerikai érdekek érvényesülését. A cionistáknak ez volt az egyetlen lehetőségük arra, hogy folyamatosan megosszák a régió országait annak elkerülése céljából, hogy teret nyerjen a radikálisabb iszlám irányzat és létrejöjjön egy Izrael-ellenes, egységes térség, amely az illegális zsidó állam végét jelentené.
Csakhogy, most baj van: fogy a pénz! Ehhez még hozzájárult a szélsőséges időjárás okozta rossz gabonatermés és ennyi elég is volt, hogy boruljon a bili. Mert tele hassal és viszonylagos kényelemben elhenyélgettek az arab népek, és elnézték a zsidóbarát vezetőik viselt dolgaikat is. Nem helyeselték, de nem is lázadtak ellene – amíg viszonylag tele volt a hasuk. Most ez megváltozott. Ami föl is adja a leckét cionistáéknak. Azonban ne gondoljuk azt, hogy ami most történik, kizárólag spontán, véletlenszerű események láncolata. Nem lennének a vakolók azok, akik, ha ez így lenne. Itt az általunk már oly jól megismert irányított rendszerváltás kísérlete folyik, vagy legalábbis a CIA és a Mossad gőzerővel dolgozik a folyamatok számukra kedvezőbb mederbe terelésén.
Egyiptom esetében elővették ElBaradeit (Nobel-díjas, ami olvasatunkban annyit jelent, zsidó, vagy szabadkőműves, ezért kizárásos alapon az utóbbiról lehet szó), aki nem tartozik ugyan az elfogult nyugatbarátok közé, és gondosan ügyeltek arra, hogy felépítsék személyét a muszlim népesség számára már elfogatható módon. Például nyilatkoztatták a minap Irán atomprogramjáról, ami szimpátiát keltett ezekben az országokban. Tehát ElBaradei személye az a köztes megoldás, ami még elfogatható Nyugaton és már a térség népeinek torkán is le lehet nyomni, elkerülve azt, hogy az iszlám szervezetek kerüljenek hatalmi helyzetbe, magával hozva Irán pozíciójának megerősödését és az Iszlám Forradalom térnyerését. Iránban a pénteki imán egy vallási vezető kijelentette, hogy ami most az arab országokban zajlik, az nem más, mint az iszlám forradalom utórengése. Egy egyiptomi elemző szerint, ami most történik, az nem más, mint egyfajta puccs Izrael ellen, és Egyiptom népe hadat üzent a liberális politikai emancipációnak – na ez az a hír, amit nem fognak megírni a nyugati hírügynökségek. Zárójelben megjegyezve, így már teljesen érthető, (na)kiknek állt érdekében a keresztények elleni merényletek és provokációk szítása. A legfrissebb hírek szerint a mai nap során megszüntették az internet- és telefonszolgáltatást is.
Tunézia még inkább a zsidókkal kollaboráló ország volt eddig, a vezetés teljes mértékben összefonódott az izraeli hírszerzéssel is. Sokat mondó esemény volt, és az előző kormány zsidó-terheltségét jelzi, hogy a események elfajulásával egy időben pánikszerűen húsz mossad-ügynököt vontak ki az országból. Jelenleg az ideiglenes kormány is bomlani látszik, a külügyminiszter most mondott le. Egy írás terjedelme nem teszi lehetővé, hogy teljesen átfogó módon kielemezzük a térség eseményeinek minden részletét, de azt mindenesetre megállapíthatjuk, hogy nagy jelentőségű változásoknak lehetünk tanúi, amely a régió geopolitikai helyzetének teljes átrajzolódásával is végződhet. Jó esetben... Azonban jelen állás szerint ez a kérés még nyitva van.
Újszászi István – Jövőnk.info



A cionista birodalom felemelkedése és bukása

 
Az emberiség történetének alapvető sorsfordulatai általában egy-egy nagy háborúval hozhatók összefüggésbe. Ilyen rendkívüli, tényleg eposzi méretű összecsapás lehetett a trójai háború (melynek okairól és lefolyásáról szinte alig tudunk valamit), de egészen biztosan ilyen volt a rómaiak és a punok háborúja, melynek nyomán eldőlt, hogy a Földközi-tenger térségét nem Karthágó, hanem Róma hajtja uralma alá.
De sorsfordító csata zajlott le 732-ben, a galliai Poitiers-nél, melynek nyomán a Frank Birodalomnak sikerült elhárítania az Európát fenyegető arab-iszlám veszélyt. Hasonlóképpen alapvetően meghatározta a történelem menetét a keresztes háborúk nem egy hadjárata, majd számos, a törökökkel vívott ütközet (többek között a nándorfehérvári), és főként az 1571-es lepantói tengeri csata, amikor is a keresztény erők diadala nyomán eldőlt, hogy a török birodalom nem tudja kiterjeszteni befolyását a Földközi–tenger egész térségére, sőt alighanem Európára sem.
Nem feledkezhetünk el továbbá az 1618–1648 között zajló harmincéves háborúról, amelynek eredményeképpen sikerült megakadályozni a Habsburg vezetésű európai, sőt világbirodalom létrejöttét, és egy időre Franciaország vált a kontinens vezető hatalmává. A XIX. század elején pedig Napóleon vereségével eldőlt, hogy Franciaország, még a forradalmi eszmék lángjától hevített hadseregével sem lesz képes teljes hegemóniát kivívni Európa felett.
A legutóbbi, az egész emberiség sorsát döntően meghatározó esemény pedig a második világháború valóban eposzi méreteket öltő, hatalmas összecsapása volt. Az egész világ alighanem másképpen nézne ki, amennyiben a németek szövetségeseikkel együtt diadalmaskodnak. Adolf Hitler – halálos ellenségeinek róla terjesztett hazugságaival ellentétben – világos fejű, sőt rendkívül okos ember volt, aki egyértelműen felismerte a lényeget. Nevezetesen azt a tényt, hogy miközben Európa népei között továbbra is számos súlyos ellentét húzódik, valójában egy új erő jelent meg a színen, mégpedig a nyugati világ (majd az egész Földgolyó) fölötti teljes uralom megteremtésére mohón törekvő zsidóság. Hitler megértette, hogy a zsidóság vezetése alatt álló nyugati (amerikai-európai) birodalom, illetve egy nagyhatalmi szerepet betöltő Németország léte teljességgel összeegyeztethetetlen. Németországot, mint a zsidó vezetés alatt álló birodalom egyik hatalmas, erős tartományát megtűrik, de csak akkor, ha a német érdekeket teljesen alárendelik az egész birodalom érdekeinek. (Napjainkban éppen ez a helyzet.) Ha pedig Németország erős európai hatalommá válik, akkor pedig a zsidóság képtelen lesz uralni az egész Nyugatot. Hogy lehetséges lett volna-e valamiféle kompromisszum a két roppant erős (és valljuk be, igen csak tehetséges, nagyra törő és elszánt) nép között, erősen kétséges. Németország ugyanis Európa közepén fekszik, vagyis aki nem képes befolyása alá vonni Németországot, az nem fogja tudni uralni Európát sem. Aki pedig nem ura Európának, nem tudja irányítani a nyugati világot. Márpedig a zsidóság a nyugati civilizáció fölötti teljes uralom megszerzését tűzték ki célul. Amerikában akkorra már a zsidóság jelentős hatalmat gyakorolt, ami azonban önmagában sérülékenynek tűnhetett a számukra. És persze jóval többre is vágytak, annál is inkább, mivel nemzettársaik nagyobbik része Európában élt.   
A második világháború előtt az volt a nagy kérdés, a zsidóság képes lesz-e az európai nemzetek közötti mélyen gyökerező ellentéteket a maga javára kamatoztatni? Teljesen egyértelmű volt például, hogy Franciaország ugyancsak ellenzi Németország felemelkedését, hiszen a két nép ezer éven keresztül küzdött az Európa feletti hegemónia megszerzéséért, de természetesen faji és kulturális természetű ellentétek is szembeállították egymással Európa két legnagyobb lélekszámú nemzetének fiait. Kulcskérdés volt viszont a Brit Birodalom állásfoglalása. Hatalmas küzdelem indult meg az angolok szívének és lelkének a megnyeréséért. Ne gondoljuk, hogy a zsidóságnak könnyű dolga volt, annak ellenére, hogy London már az első világháború idején szövetséget kötött a cionistákkal, melynek nyomán a britek támogatásukról biztosították Izrael megteremtését. (Balfour-deklaráció, 1917) Hiszen Nagy-Britanniában még a 30-as években is nagyon sok barátja volt Németországnak, és a politikusok között is sokan szerették volna, ha a két hatalom baráti viszonyt épít ki. A sokat kárhoztatott megbékítési politika tehát nem egyfajta „gyávaság” következménye – mint a máig dübörgő háborús propaganda sugallja –, hanem a brit közvéleményben széles körökben meggyökeresedett németbarát érzelmek, valamint a józan politikai számítások eredménye. Az angolok a franciákat sohasem kedvelték különösebben, ráadásul faji szempontból közelebb is állnak a németekhez, mint bárki máshoz, de ami a fő: a Brit Birodalom érdekeit Németország a nemzeti szocializmus hatalomra kerülését követően nem fenyegette. (Az első világháború előtt más volt a helyzet, de Hitler gyökeresen szakított a Német Császárság külpolitikájával.) Adolf Hitler számos erőfeszítést tett annak érdekében, hogy megértesse az angolokkal: a Harmadik Birodalom semmiképpen sem kíván Európán kívül terjeszkedni, sőt hajlandó lett volna még támogatni is a Brit Biodalom fennmaradását. A zsidóság azonban eredményesebb propagandát fejtett ki Angliában, és ha nem is éppen könnyen, de sikerült a Brit Birodalmat Németország ellen csatasorba állítani. Ebben a fordulatban kulcsszerep jutott Winston Churcillnek, aki ezzel hatalmas szolgálatot tett a nagy összecsapásra készülődő zsidóságnak. (Nem véletlenül van akkora kultusza manapság, noha háborús bűncselekmények sokaságát követte el.)
Ezek után már csak a Szovjetuniót kellett meggyőzni arról, hogy Németország nagyhatalmi sorba emelkedése rá nézve is végzetes lesz. Nos, ez nem volt nehéz feladat, és nem is elsősorban azért, mert a bolsevik rendszer vezető posztjain kiemelkedően sok zsidó származású kommunista ténykedett. Hanem főleg azért, mert való igaz: az erős Németország lehetetlenné tette volna a Szovjet Birodalom terjeszkedését Európa irányába. Ami természetesen fordítva is igaz: Németország csak úgy tudott jelentősen megerősödni, ha Oroszország hatalma viszont lehanyatlik. Két dudás nem fért meg egy csárdában, azaz, miképpen Adolf Hitler is világosan felismerte: huzamosabb ideig nem létezhet egymás mellett egy erős Németország és egy erős Oroszország. Ideig-óráig ugyan köthetnek taktikai jellegű szövetséget, (mint arra számos példát találunk a három császár szövetségétől kezdve a rapallói egyezményen át egészen az 1939-es német–orosz paktumig.) hosszabb távon azonban elkerülhetetlen közöttük az összecsapás.
Mármost joggal adódik a következtetés: a nemzetiszocialisták, illetve korábban azok a német nacionalisták, akik Németországot a világ sorsát intéző nagyhatalmak sorába kívánták illeszteni, valójában lehetetlen feladatra vállalkoztak, mivel túlságosan is sok ellenség tekintett félelemmel vegyes csodálattal a németekre. Vagyis túlságosan sok volt mindig is a halálos ellenségük. De hát végső soron az cselekszik helyesen és bölcsen, aki mindig beletörődik a „realitásokba”, és adott esetben hajlandó valamiféle „másodrangú szereppel” is beérni az élet nagy csatájában? (A zsidók talán beérik a másodrangú szereppel?) Nem azt jelenti éppen a napjainkban kigúnyolt és elfelejtésre ítélt hősiesség, hogy merünk nagyot álmodni, mi több, cselekedni is hajlandók vagyunk nagyra törő álmaink megvalósítása érdekében? (Nos, persze hősiesség ma is van, de csak azok a hősök, akik a Cionista Világbirodalom érdekeinek oltárán áldozzák fel az életüket. Aki velük szemben állt, vagy áll, az csak „náci”, vagy „terrorista” lehet. Mennyivel okosabbak és emberségesebbek voltak az ókori és középkori eposzok írói, ők ugyanis a heroikus küzdelemben életüket vesztett katonákat hősöknek tekintették, bármelyik oldalon álltak is.)
Semmi kétség: valóban a zsidók kovácsolták egybe a német nagyhatalom létrejöttétől rettegő nemzeteket, mi több, egy hatalmas (jórészt hazug) propaganda-hadjárat nyomán azokat is sikerült meggyőzniük a németek rendkívüli „veszélyességéről”, „kegyetlenségéről”, „embertelenségéről”, akiknek egyébként nem hogy félnivalójuk nem volt Németországtól, de érdekeik kifejezetten egybeestek a Reich érdekeivel. (A magyarok között is jócskán akadtak ellenségei Németországnak, ami még a hazai németség befolyásának növekedését tekintetbe véve sem logikus.) Azonban a Németország fölötti diadalt ünneplő britek és franciák azzal nem számoltak, hogy a zsidóság vezetői be fogják nyújtani a számlát: végtére is nem a semmiért dolgoztak annyit az „antifasiszta szövetség” összekovácsolásán. Hiába került ki Franciaország is, és Anglia is győztesen a heroikus küzdelemből, semmit sem értek vele, mert mindkét hatalom gyarmatbirodalma néhány évtized alatt szétesett. Amerika pedig semmit sem tett a Brit, illetve a Francia Birodalom megőrzése érdekében, sőt, inkább még gyorsítani is igyekezett a bomlási folyamatot, abban bízva, hogy a függetlenségüket kivívó országokat majd sikerül az amerikai birodalom befolyási övezetébe beterelni. És általában így is történt, igaz, nem mindenütt, ugyanis számos szabaddá váló afrikai és ázsiai ország a Szovjetunió karjaiba menekült.
1945 után a Szovjetunióban ugyanis nem egészen az történt, amire a háború legfőbb nyertesei, a cionista zsidók számítottak. Hiába, a diktátorok kiszámíthatatlanok, kiváltképpen akkor, ha egy nagy, büszke nép élén állnak. Sztálin nem volt hajlandó alávetni magát a nyugatiak akaratának, és önálló nagyhatalmi politizálásba kezdett. A szovjet diktátor pontosan tisztában volt azzal, hogy a bolsevik párton belül óriási befolyással rendelkező zsidóság Amerikával, illetve a Nyugattal akar szövetkezni, magyarán, ők egyáltalán nem szeretnének önálló szovjet-orosz nagyhatalmat, hanem sokkal inkább a kialakuló Nyugati Birodalom karámjába hajtanák be a hatalmas országot. Ezért már Sztálin megkezdte a zsidóság visszaszorítását ( már a 30-as években, majd a folyamat nagyobb lendületet vett a háború után, lásd pl. orvosper), utódai pedig folytatták a sztálini nagyorosz imperialista politikát, amelynek azonban a zsidóság teljes háttérbe szorítása volt a feltétele. (Ez az oka annak, hogy a zsidók végül tömegesen kezdték elhagyni a Szovjetuniót, miként egykor Hitler hatalomra jutása után tömegesen hagyták el Németországot. Érthető okokból sem Hitler, sem Sztálin nem akarta birodalmának vezetését a zsidóság kezébe adni.) A kommunista rendszer azonban életképtelennek bizonyult, és a Szovjetunió végül megadta magát a Nyugati Birodalom előtt, amely azonban olyan agresszív erővel kezdett terjeszkedni az egykori kommunista érdekszféra területén (lásd NATO-bővítés, ukrajnai, közép-ázsiai hódítás), illetve magában az országban (a külföldi befektetők, meg az IMF és a Világbank közbejöttével), hogy az oroszok pillanatokon belül magukhoz tértek, és – Vlagyimir Putyin vezérletével – ha óvatosan is, de megkezdték a birodalom újjáépítését. Amely azonban régi erejét és befolyását aligha nyeri vissza többé.
A „náci veszély újjáéledésével” kapcsolatos fülsüketítő propagandakampány célja, hogy eleve megakadályozza bármifajta belső ellenállás kialakulását a cionista zsidóság uralma alatt álló Világbirodalomban. Az elégedetlenek egy részét egyébként is sikerült a „globalizációellenes” „alternatív”, illetve „zöld” mozgalmak karámjába terelni, márpedig az ilyesfajta szélsőbalos, kommunista, „zöld”, meg egyéb alternatív bohóckodás a birodalom urai számára egyáltalán nem veszélyes. Nem véletlen, hogy nem a „globalizációellenes” szélsőbalos szervezetek ideológusai, illetve támogató kerülnek börtönbe, hanem a „holokauszttagadók” (vagyis akik szeretnék megismerni és bemutatni a történelmi igazságot, és tiltakoznak az ellen, hogy a nagy háború győztesi még mindig folytatják a háborús propagandát), illetve „nácik”, „fasiszták” és más „szélsőségesek”. A „náci veszély” állandó napirenden tartása szánalmas propagandafogás, még akkor is, ha a birodalom uralkodó köreinek szolgálatában álló média és oktatási rendszer segítségével hatalmas tömegeket sikerül továbbra is ily módon félrevezetniük. A „nácik” valóban követtek el bűnöket a háború alatt, de egyáltalán nem voltak kegyetlenebbek vagy gonoszabbak, mint ellenségeik, és még az sem igaz, hogy a háború kirobbanásáért a felelősség kizárólag Németországot terhelné. Sőt, véleményem szerint Németország éppenséggel kevésbé tehető felelőssé magáért a háborúért, hiszen a németek csak annyit akartak elérni, mint amennyi Nagy-Britanniának, Franciaországnak és az USA-nak megadatott: a németek is világ sorsát intéző nagyhatalommá kívánták tenni országukat. Miért kevésbé legitim a Német Birodalom létrehozására irányuló törekvés, mint az amerikai, brit, francia vagy orosz világuralmi szándékok? Miért elfogadható, sőt természetes sokak számára az Amerikai Világbirodalom mai léte, miközben Németország egykori hasonló, sőt sokkal szerényebb hatalmi törekvéseire oly vad, engesztelhetetlen dühvel tekintenek? Erre a kérdésre (már ha egyáltalán elhangzik ez a politikailag teljesen inkorrektnek számító kérdés), azt a választ szokták adni, hogy az amerikaiak (de részben még a britek, franciák is), „demokraták”, „humanisták”, míg a németek „rasszisták”, „antiszemiták”, „gyűlölködők”, sőt „őrültek”,akik iszonyatos vérengzést végeztek mindenféle kisebbség tagjai között birodalmuk építése közben. Mindez ostoba, hazug propaganda, ugyanis a németek semmivel sem voltak kegyetlenebb birodalomépítők, mint bárki más. Ha pedig az oroszokkal, illetve a spanyolokkal vetjük össze őket, akkor kifejezetten az oldalukra billen a mérleg nyelve.
Mindez azonban a múlt: a német nagyhatalomnak (sőt idővel magának a „régi” Németországnak, sőt vele együtt az egész hagyományos európai civilizációnak is) alighanem befellegzett. A Birodalom nem a belső „náci” ellenállás miatt fog megbukni, mivel a média elképesztő agymosó-hadjárata következtében ilyesfajta mozgalmak kifejlődni sem tudnak. A nyugati világot uraló  Cionista-Amerikai Birodalom osztozni fog más birodalmak sorsában: a vesztét a túlterjeszkedés okozza, aminek persze nem csak az az oka, hogy a szörnyállam újabb és újabb nyersanyagforrások és piacok után áhítozik. Könnyen elképzelhető, hogy miként a Római Birodalom pusztulásában is egy vallás, nevezetesen a kereszténység döntő szerepet játszott, úgy az Amerikai-Izraeli hatalom az iszlám szikláján fog hajótörést szenvedni. És nem csak azért, mert a példátlanul agresszív cionista-nyugati terjeszkedés a Közel-Keleten felingerelte az alvó oroszlánt: a muzulmán vallást. Amellyel összefüggésben a cionista oligarchia elkövetett egy immár jóvátehetetlen, stratégiai hibát: a bennszülött európai népek (és részben az antiszemitizmus egyik kútfejének tartott kereszténység) erejének meggyengítése céljából szélesre tárta a nyugati világba igyekvő bevándorlók előtt a kaput, csakhogy nem számoltak azzal, hogy a mai „modern”, „felvilágosult” korban az iszlám újjáéledhet. Márpedig, mint a korai kereszténység példája mutatja, még a legmodernebb fegyverekkel, töménytelen pénzzel, erőszakkal, agymosással sem lehet felvenni a harcot a mély vallásos hittel felvértezett, öntudatra ébredt, bátor emberekkel szemben. Róma majd háromszáz éven keresztül üldözte a keresztényeket, végül azonban a vallásos hit erősebbnek bizonyult mindenfajta világi hatalomnál. Vajon hasonló végkifejletre számíthatunk most is?
Perge Ottó - Kuruc.info




Magyarország zsidó megszállásának leleplezett terve


Magyarország zsidó megszállásának leleplezett terve Szorít az idő. Tegnap egyik barátom izgatottan hívott fel és elmondta, hogy egyik cionista zsidó beavatta Magyarország megszállásának tervébe. Gondoltam, elmondom nektek is, amit már úgy is tudtok! A zsidók mindenképpen fel akarják áldozni Izraelt és ETNIKAI ALAPON hoznának létre Magyarország területén egy másik államszervezetet. Az elszakított részek felvásárlását követően létre kívánták hozni a Nagy Magyarország Trianon előtti területi egységét. Ez azt is jelenti, hogy megszüntetnék Romániát, Szerbiát, Szlovéniát, Horvátországot, Szlovákiát és Csehországot is, de ide képzelték csatolni Lengyelországot és Ukrajnát. A cigányok szaporítása sem véletlen, mert őket nézték ki rabszolgának, s a magyarok végleges kiirtása előtt nekünk kellett volna megtanítani nekik a földművelést. Számukra a Nyírség és Hajdúság területeit, mint rezervátumot tartották volna fenn. Erről írt Spiró György is és sokat beszéltünk már mi is arról, hogy mindez nem csak fikció, hanem kész tervek vannak minderre az elmebeteg nemzetirtásra. Simon Peres által bevallott szándékuk is egybe esik ezzel az elképzeléssel. A cionista elmondta, hogy erről szól a népirtás is, amit ma Magyarországon a magyarok terhére követnek el minden eszközzel. Nincs ezen mit szépíteni, mert minden gondolkodó tudhatja, hogy tények bizonyítják a terv megvalósulási fázisba lépését. Magyarország a zsidók felvonulási területévé vált a NATO logisztikai központjaival, elbitorolt közigazgatási rendszerével, tönkre vert honvédelmével, fegyveres testületeivel, civilesítettnek tűnő militáns egységeivel…tönkre tett oktatási-képzési és egészségügyi rendszerével. Egy szuperhatalmat akartak megvalósítani ezen a számunkra isten adta földrajzi és természeti adottságokkal rendelkező területen, ahol egy békeszerető és a legrégibb történelem fonalát génjeiben tovább gombolyító nép, a magyar államalkotó nemzet vívta ki sok véráldozat árán a jelenleg létező nyugati civilizáció számára a méltatlan és meg nem becsült szabadságot. Nincs mit szépíteni tovább! Izrael és szövetségesei Magyarország nyílt ellenségei, s minden velük paktáló magyar, hazaáruló. El kell kezdjük a honvédő harcunkat és ki kell verjük a területről a zsidót s egyszer s mindenkorra le kell zárni ezt az ügyet. Írmagja sem maradhat a rasszista alapú megosztásnak, nemzetek kiirtási szándékának, amely mögött minduntalan a zsidó nagytőkét és a zsidó mentalitást, fajt, vallási felekezetet találjuk meg. Az értelmes világnak, de legalább Magyarország érintett szomszédainak össze kell fogni, mert különben elvesztek ők is, ugyanis a zsidó elszaporodása semelyik területén a világnak nem kívánatos, de leginkább itt nem, ahol a békesség és a szellem lakozott ősidőktől fogva. Már látható, hogy az EU-t is azért hozták létre, hogy ez a tervük a Világkormány megvalósításával éppen Magyarországon valósuljon meg, addig legyengítve, vagy éppen felszámolva Oroszország és Kína gazdasági és katonai potenciálját. Nem tudom, mit szólnak ehhez az érintett hatalmak? Oroszország vajon eltűri, hogy egy bűnöző, terrorista nagyhatalom jöhessen létre közvetlenül az orra előtt? Egy olyan állam, amelynek köztudomásúan több száz atomtöltet áll rendelkezésére, és a pénzpiaci globális maffiát mozgatva kockáztatja minden egyes ember életét a bolygón? Rossz üzlet lenne velük bárminemű üzletet kötni, mert az ilyen törekvéseket, ha már így nyilvánosságra kerültek, csírájában kell eltaposni, hogy még nyoma se maradhasson, s képviselőiket a világ minden szegletében elrettentő példaképpen végigvonszolni, mint megvetendő, emberi fajtól különböző genetikai hulladékokat. A magyar nemzet sorsát nem a zsidó fogja eldönteni, de itt már nem csak rólunk van szó, mert ha létre jönne az az Új Izrael, amelyt ezek a zsidó bűnözők megálmodtak, akkor az egész emberiség létkérdése nyilvánvalóvá válhat rövid idő alatt, ugyanis innen fenyegetve a a világot, onthatnák tovább a mérget minden nemzetet tovább gyilkolva, ellentéteket szítva és csapásokat mérve rájuk. A zsidókérdés megoldása nem várathat magára! A kollektív bűnösségben nem hiszek, de a kollektív felelősségvállalásban igen. Vigyék el a balhét, s aki túléli, majd indulhat tiszta lappal. Sajnos azt kell mondjam, hogy korábban már annyiszor emlegetett hadiállapotunk valós tény és aki a zsidóval paktál, annak kedvez, rejtegetni fogja, támogatja, hazaárulásáért felelni kell. Nemzetközi bíróságnak kell kimondani a végítéletet a zsidók felett és meghatározni büntetésüket, de addig itt Magyarországon el kell kezdjük a honvédelmi harcunkat. Meg kell tanulnunk felismeri az ellenséget és hathatósan semlegesíteni. Meghatározni lakhelyeiket, szállásaikat, titkos támaszpontjaikat és felkészülni annak felszámolására. A világban is zajlik a háború. Éppen most kaptam a hírt, hogy a lengyel államfőt, Lech Kaczynskit szállító repülőgép Oroszországban „balesetet” szenvedett. Mind a 132 ember (utas és a teljes legénység) meghalt. Az erős ködre hivatkozik az első híradás, a katasztrófa a leszálló pályától mintegy 500 méter távolságban következett be. Mivel a közös történelmünk folyamán a lengyelekkel sok tekintetben összeforrt a sorsunk és rájuk sokkal inkább tekinthetünk barátként, mint bármely más népre a környezetünkben, ezért is az MFNK nevében is részvétünket fejezzük ki az áldozatok hozzátartozóinak és az ugyanolyan zsidóbűnözés által befolyásolt lengyel népnek. A baleset okaira van elképzelésem, de nem hiszek a véletlenekben. Ez több, mint egy provokáció volt, éppen az oroszokkal történő megbékélési folyamatot megakasztani szándékozó aktusként értelmezhető. Később biztosan több részletet tudhatunk meg, de alapból feltételezhető, hogy a Mossad, vagy a CIA keze van a dologban. Nem kizárt, hogy a navigációba nyúltak bele, vagy a pilótáknak nem volt más lehetőségük, mint odavágni a gépet a földhöz! Lehet látni, hogy a tét mekkora, és a zsidók nem adják fel a háború árán a területszerzésre irányuló törekvéseiket. Mondottam: Izrael és minden vele szövetséges és baráti állam Magyarország ellensége, s így minden zsidó és nem zsidó, aki idehaza támogatja, élteti és fenntartja törekvéseit, szintén törvényi tényállást valósít meg, hazaárulás bűntettében. Felszólítom, a Honvédséget, a titkosszolgálatokat, rendvédelmi szerveket, hogy kezdjék meg a magyarországi zsidó telepek felszámolását és a betelepülési szándék tervezési-irányítási gócpontjainak (lásd: MAZSIHISZ) felszámolását! A honvédelem nem lehetőségünk, hanem törvénybe foglalt kötelességünk! postaimre - 2010, április 10. szombat-11:26'26" Hozzászólás: 93 ________________________________________
Kommentár: A FIDESZ hivatott biztosítani a kárpátmedencei új zsidó birodalom zökkenőmentes létrehozásának utolsó eligazítását. Kőműves Géza Sürgősen add tovább!

És a FIDESZ fellépett eme magaslatra , hogy elvégezze ezt a szégyenteljes feladatát , és közben úgy tündököljék , mint a nemzet megmentője, közben pedig csak a zsebeit tömte teli a megmaradt javakból , mert a harács azért folyt és a marakodás is , míg szép lassan megépítették a stadionnak álcázott koncentrációs táborainkat , na hülye magyar goj rájöttél már hogy az egész egy nagy maffia tábor . Hát ez lett a legvidámabb barakkból a vörös zsidók most szint váltottak és sárgák lettek , és tovább alakulnak hatszögű zsidó fasizmussá!!!
Mit képzelsz Putyin miért költi azt a rengeteg pénzt a legmodernebb fegyverekre ??? A halott legyőzött német fasizmusra , vagy az egyre agresszívebb zsidó cionista fasizmus megfékezésére szánja ezt az előkészítéseket , mert nem akar barom állatként a vágóhídra kerülni , mint mi , hülye gojok !!!!
Ébrdjetek !!!

Kilopták a szemünket is bűntetlenül , illő volna felgyujtani elrabolt értékeinket , és azok értékeit is , kik hagyták hogy elrabolják nemzeti vagyonunkat , mert ha másként nem így ez lenne a számonkérés a maffiózók honában !!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése