2015. augusztus 2., vasárnap

Az arcvonalak felálltak , már csak a titkos szolgálatok provokációja hiányzik !!!!




Az arcvonalak felálltak , már csak a titkos szolgálatok provokációja hiányzik !!!!




Eltűri a kormány, hogy fegyverkeznek a nácik és a zsidók ? 

Azt már megszoktuk , hogy fasisztáznak saját hazánkban a jött mentek , de hogy nap mint nap kirabolnak büntetlenül az még most sem természetes rohadt gyilkos zsidó bűnözők ...
Már csak a cigányoknak , és a bevándorlóknak kell csatasorba állni , és a magyarságot elűzik !!!!
A földönfutó földnélküli Jánosok még mindig nem hisznek a szemüknek a zsidók kiűzték otthonaikból, és azon gondolkodnak , hogy helyes - e kenyérrel vissza dobni !!!
De akik felébredtek már készítik a molotov koktélokat !!!!


2015. július 27 gepnarancs.hu civilhetes.net 

A Magyar Nemzeti Arcvonal nevű nyilas szervezet pár napja közzétette a menekültek levadászására készülő, géppisztolyokat tartó álarcos "harcosok" fotóját. 


Pintér Sanyi, b..meg, a rendőrségnek még mindig a menekülteket kell vegzálnia és a plakátokat védenie, vagy esetlen akadna más dolga is? - írja a gépnarancs. 

Az árulkodó kép - bár a nyilasok azóta valószínűleg levették a saját oldalukról, mert ott most nem találtam - bejárta a Facebookot, szóval ha én is láttam, pedig biz' isten nem vagyok a Nemzeti Arcvonal weboldalának követője, akkor talán még a hatóságoknak is feltűnhetett volna. És? Történt valami? 

Nem gondolom, hogy azok a géppisztolyok játékok lennének vagy színházi kellékek. Nem olyan nehéz ma Magyarországon ilyen fegyverekhez hozzájutni, csak pénzkérdés. Ukrajnából vagy a volt Jugoszlávia területéről, vagyis a háborúk sújtotta országokból könnyen beszerezhetők. Csak jelezném, hogy a hatályos magyar törvények szerint (ma még, bár ezt módosítani fogják) nem az illegális határátlépés a bűncselekmény, hanem a fegyvercsempészés. Na és? Történt valami? 

A talán még ma is érvényes párizsi békeszerződés, illetve a magyar törvények, sőt az alkotmányalaptörvény szerint nem is működhetne olyan szervezet, mint a Magyar Nemzeti Arcvonal, és nem folytathatná gusztustalan náci propagandáját a weboldalán. Tudtommal a két hét régen lejárt... Pintér Sanyi, történt valami? 

Naná, hogy nem, a kormány inkább megpróbálja a saját szavazótáborába olvasztani ezeket a vadbarmokat, meg a hozzájuk hasonlókat. Tusványoson még a Kedves Vezető is a bevándorlók elleni harcot nevezte a legfontosabbnak, a szerinte végveszélybe sodort Európa megmentése érdekében. És a ma már szokásosnak nevezhető módon kitagadta a nemzetből azokat, akik nem értenek vele egyet. A nyilasokat nem tagadta ki... 

u.i.: Mint írtam, a túlságosan árulkodó képet már levették, én legalábbis nem találom, pedig pár napja még ott volt, viszont az alábbi kép még most is ott van, ezen is látszik egy géppisztoly: 

A hivatalos rettegőknek és a beilleszkedni képtelen antiszociális elemeknek üzenjük: Túrkevén is megalakult a Betyársereg. Folyamatosan terjeszkedünk, hiszen ez is kell ahhoz, hogy felébredjen a magyarság természetes önvédelmi ösztöne. Nemzetünk megmaradásunk a tét! 
Kapcsolódó: 
   Betyársereg vs. Cigány Fővajda 
   A Betyársereg a trianoni tragédiára emlékezett szerte az országban 
   Betyársereg: Akcióink 





Betyársereg vs. Cigány Fővajda

A Nemzeti Televízió K.O című műsorában a magyarországi cigányság Fővajdája és a Betyársereg vezetője “csapott össze”. Egy érdekes eszmecserének lehetünk tanúi. Kizárva a politikát és a liberális jogvédőket!
Lesz-e együttműködés a Betyársereg és a vajdák közt? A liberálisok tényleg szándékosan mérgezik a cigány-magyar együttélést? Van cigánybűnözés? Mi legyen a bevándorlókkal, amikor nekünk sincs munkánk?

K.O. - Főbetyár VS Fővajda "Sem a Jobbik, sem a Betyársereg nem ellensége a roma társadalomnak."





A Betyársereg a trianoni tragédiára emlékezett szerte az országban

Kunszentmárton, Nagykanizsa, Esztergom és persze Budapest. Mozgalmunk az ország minden részén megemlékezett nemzeti tragédiánkról. A megemlékezés mellett emlékeztetni is szerettünk volna, hiszen Mi nem felejtünk! Nem, Nem, Soha! Képes beszámolónk alább olvasható.
 Trianomegemlékezés 2015 Betyársereg
A fővárosban hosszú évek óta rendezi meg testvérszervezetünk a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nagyszabású felvonulását, amelyhez minden évben számos nemzeti szervezet csatlakozik. Az elmúlt évektől eltérően a rendezvény 19 órakor kezdődött, ami egy újításnak volt köszönhető, a felvonulást ugyanis több száz fáklya fénye tette még hangulatosabbá. Az eseményen, az előző évekhez hasonlóan, a Betyársereg is képviseltette magát.
image-d2522a7dce65edb94c4e57d315aad2a960e6eebbf5b059884f416fb61d577fca-V
image-eca2ae610ddd1eecfbeca8c49f3359e049c63496b1649bf13b461cbdc3600187-V
received_536590983147898
Helyi harcosaink Nagykanizsán a Jobbik megemlékezésén koszorúzták meg a Nagy-Magyarország Emlékművet:
11119779_1446851378943269_442987185_n
11356244_1447319835563090_1195119942_n
Trianon megemlékezés Észak-Komárom és Dél-Komárom az Esztergomi és a Tatai klán egy részének részvételével:
11416322_840910209311582_4445135448664687749_o
Trianon megemlékezés Kunszentmártonban:
11401163_821839281203818_6776209944017008023_n
(Betyársereg)


A Betyársereg ismét lecsapott egy bűnöző bandára

A Betyársereg tovább folytatja a rend védelmét, természetesen a törvények betartásával. Most a főváros és környéki klánok sikeres akciójáról olvashatnak egy beszámolót. Arrafelé egy ideig biztosan rend lesz, egészen addig, amíg meg nem értik, hogy  “NE BÁNTSD A MAGYART, MERT PÓRUL JÁRSZ!”
Történetünk két héttel ezelőtt kezdődött, amikor is szombat reggel 6-kor két drogos rejtett erőforrás betört egy házba, pontosabban annak padlására, úgy, hogy egy anyuka és két kicsi gyermeke a házban aludt. Ezen akciójuk során egy televíziót zsákmányoltak. Az édesanya felriadt a zajra, de mire kiment már nem talált senkit. Sokat nem vártak a bűnözők, mert következő hét csütörtökén, hajnal fél egykor, ismét zajra ébredtek, ám most nem volt szerencséjük a betörőknek.
IMG_20150424_195018

Az anyuka rendőrt hívott, és elfogták a betörőket. Itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy őszinte elismerésünket fejezzük ki a rendőröknek, akik 4 perc alatt a helyszínen voltak és elfogták a két varangyot. A két drogosunk olyan magasan járt a fellegekben, hogy a lopott holmival (ezúttal számítógép, és cipők) a kapu és a ház előtt parkoló rendőrautók közt próbáltak meg elsétálni.
A rendőrök korrekten és maximális megértéssel kezelték a helyzetet, tehát NAGY PIROS PONT NEKIK! Az, hogy másnap délután már ki is engedték őket, az nem rajtuk, hanem a jogi szabályozás hiányosságain múlott. Na, de itt jön a csavar, ugyanis a ház, amelybe betörtek a Betyársereg egy tagjának otthona volt! A történethez hozzá tartozik még, hogy amikor elszállították őket elég keményen megfenyegették a családot, és a szomszédokat. Visszajönnek, mert mindenki “vamzer” és meg lesz b@szva mindenki, és valami torokvágást is említettek. No, nekünk sem kellett több, a budapesti, a csepeli klánnal karöltve egy baráti beszélgetésre indult bajtársunkhoz.
Ezek a férgek húzogatták az oroszlán bajszát, de “pórul jártak!” A bűnöző életmódot folytató személy házához sétáltunk, aki szerencsénkre éppen akkor érkezett haza – valószínűleg újabb portyáról – és, aki ismét úgy be volt állva, mint a gerely. Nehéz volt a felfogása, de nem adtuk fel, megértettük vele, hogy amit csinál az nem jó. Az ész érvekkel nem tudott vitatkozni, így megígérte, hogy elköltözik. Azóta nem láttuk. Lehet, hogy valóban elment. Jobban jár, a saját érdekében.
dani

A liberálisok folyton rasszistáznak, ha rólunk van szó, de döntse el mindenki maga, hogy az elkövető melyik rasszhoz tartozhat. A fénykép a bűnöző Facebook oldaláról való.
Sem ide, sem a környék egyetlen házába nem fognak betörni úgy, hogy ne tudjunk róla, és ne üljünk le velük egy újabb „kerekasztal beszélgetésre”, és ez addig fog így menni, amíg kifogynak a szavakból és minden másból.
NE BÁNTSD A MAGYART, MERT PÓRUL JÁRSZ!”





Liberális “fenyegetés” Érpatak ellen – a Betyársereg ott lesz, ha jön a csőcselék







Stumpf András, amolyan demokrata módon, a Facebook-on kezdte el fenyegetni Érpatak polgármesterét. A Mandiner munkatársa kicsit túllőtt a célon. Annyit üzennénk, hogy “Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!”
IMG_7661 (3)
VELED VAGYUNK ZOLI!
Az Érpataki Modell gyakorlati bemutatására létrehozott videósorozat egyik részén háborodott fel bőszen, a liberális “gondolkodó” Stumpf András. Azonban talán most kevésbé volt ura gondolatainak, vagy csak betolhatott pár felest, hiszen “szanyi tibori” szintekre vitte a mocskolódást. Kifakadt a normális értékrend bemutatásán, csak éppen rossz célpontot választott.


A bejegyzésben konkrétan szabad csapatok toborzásában gondolkodik, amelynek célja Orosz Mihály Zoltán megalázása lenne. Természetesen, ha ilyen elindulna Érpatak felé, a Betyársereg sem tétlenkedne. Várjuk őket, aztán az ütközet végén meglátjuk, ki kinek a csizmáját nyalogatja majd.
bocsanatkeres_stumpf_kep
Orosz Mihály Zoltán persze kérdőre vonta Stumpf Andrást, aki ugyan abban a pökhendi stílusban válaszolt, mint a bejegyzésében. Nem tudjuk kinek képzeli magát, de sürgősen vegye be a gyógyszerét, mert valami nagyon elgurulhatott nála.
11052527_10153141641604210_5029539846845555967_n
Facebook borítóképén is látszik, hogy kicsit sokat gondol magáról…
Nekem nem vagy polgármesterem. Nem alázhatsz meg, mint a szerencsétlen alkoholistát a faludban. Véleményem szerint te egy elmebeteg állat vagy, aki sürgős kezelésre szorul. A te fejedben egy bocsánatkérés mióta nyilvános? Hogy vehetsz ilyet videóra, döbrögikém?Állítsd le magad nagyon gyorsan. Magyarország nem Érpatak.” 
10338744_10152905391764210_665863365391516645_n
A képen ki a Süsü?
Ez lenne a liberális demokrácia? Ha a Betyársereg oldalán írnánk ki olyanokat, hogy szabad csapatok toborzásába kezdenénk, hogy megalázzunk valakit, annak olyan visszhangja lenne, hogy Brüsszeltől Tel-Aviv-ig minden ettől zengene, de nekik szabad. Reméljük Orosz Mihály Zoltán sikeresen tereli jogi útra ezt az egészet. Megnéznénk egy bocsánatkérő videót, ahol Stumpf az esdeklő fél…





Óriási siker a legutóbbi nemzeti konzultáció! 



A kormányszóvivő szerint a siker óriási (Kossuth Rádió kedd reggeli műsora). A nemzeti konzultáció kérdőívében feltettek 12 kérdést, és válaszborítékkal elküldték minden nagykorú magyar állampolgárnak. A kiküldött nyolcmillió kérdőívből valamivel több mint egymillió érkezett vissza. A válaszadók elsöprő többsége igennel válaszolt a feltett kérdésekre. A kérdések úgy voltak föltéve, hogy azokra nem igazán lehetett nemmel válaszolni. 

Elképesztő csúsztatás sikernek értékelni azt, hogy több mint hatmillió ember nem méltatta válaszra a nemzeti konzultáció kérdőívét. Egy-egy ilyen válaszborítékos kérdőív egymilliárd forintba kerül + a kiértékelők munkabére. 2010 óta kaptunk már néhány ilyen nagy hatású, semmire se jó válaszborítékos levelet, és miniszterelnöki körleveleket is. Ezek költsége meghaladja már a 10 milliárd forintot. Az óriásplakátokkal is nagyot kaszál valamelyik kebelbarát, a legutóbbin Rogán Antal szomszédja volt a nyerő. 

A nagy sikerre való tekintettel szeptemberben újabb miniszterelnöki körlevél fog érkezni, ezúttal állítólag kérdőív nélkül. Pontosan miről is fog szólni, még nem lehet tudni, csak előzetesen annyit, hogy a kormány eddig elért sikereiről fog szólni. A közmédia pont eleget zaklat a sikerekkel, amelyeket a saját életünkön nem tapasztalunk. Ideje lenne kapni egy őszinteségi rohamot, és felsorolni a mutyikat, beszélni arról, hogy miért vonja ki magát a hatalom és egyre népesebb holdudvara az adófizetési kötelezettség alól, miért tűri el az offshore (adóelkerülő) lovagok ténykedését és a maffiák munkálkodását, miért ad a külföldi multiknak adókedvezményeket, támogatási pénzeket? Nálunk még az is megtörtént, hogy a kaszinókat is megilleti ez a kedvezmény! 

Az ukránok és a görögök arra fáztak rá, hogy alig van adóbevételük a gazdagok kedvezményei miatt. Más kárán tanul az okos! Amiatt jutunk mi is végképp csődbe, hogy adót itt már csak a jövedelemhez alig jutóknak kell fizetni. 
A kerítésépítés beharangozása, az egyre keményebb miniszterelnöki felszólalások óta megduplázódott a menekültáradat. 

Állítólag őszre lesz valami szerényebb kormányátalakítás. A kormány jelenlegi létszáma és jövedelme valóban óriási, csak éppen nincs eredménye! A jelenlegi teljesítményt egyetlen sajtómunkással is el lehetne érni! 
SVPSZ 

Illegális bevándorlók - ITT NAGY BAJ VAN! 
2015. július 27., 20:00 magyartudat.com 
NE ITT LENGESSÉK A ZÁSZLÓT, A TRANSZPARENSEIKET, NE ITT HADONÁSSZANAK A KÉSEKKEL, BOTOKKAL, MACSÉTÁKKAL, NE ITT DOBÁLJÁK KŐVEL A RENDŐRÖKET, A KIRAKATOKAT, HANEM OTT, AHOL AZ IGAZI ELLENSÉG VAN!!! 
EMBEREK, HONFITÁRSAK, MAGYAROK!!!!! KÉREM GONDOLKOZZATOK! KÉREM OLVASSÁTOK EL! 
1. KÉRDEZNÉM, KIK EZEK A ZÖMÉBEN 16, 18-40 ÉV KÖZÖTTI, 90%-BAN FÉRFIAK, AKIK "VÉGIGGYALOGOLTÁK, ÉHEN, SZOMJAN" A FÉL VILÁGOT ÉS ITT VANNAK??? 
HOL A CSALÁDJUK??? HOL VANNAK A FELESÉGEIK, HOL VANNAK A GYERMEKEIK, HOL VAN AZ ÉDESANYJUK, AZ ÉDESAPJUK, HOL VAN A ROKONSÁGUK??? 
HA OTT HÁBORÚ VAN, AKKOR AZOKAT GOND NÉLKÜL OTTHAGYTÁK??? 
MIÉRT, HOGYAN? 
2. MIBŐL VAN PÉNZÜK IDÁIG ELJÖNNI? MEGSPÓROLTÁK? 
ERRE GYŰJTÖTTEK ÉVEK ÓTA OTT, AHOL ENNI SINCS MIT... ÁLLÍTÓLAG...? 
3. HA HÁBORÚ VAN, AKKOR EZEK AZ "ÉLETERŐS" FÉRFIAK MIÉRT NEM HARCOLNAK??????? ELVILEG VAN KI ELLEN, MERT MENEKÜLNEK VALAKIK ELŐL??? NEMDE??? 
EZ A HAZA-SZERETET, EZ A FELELŐSSÉG? 
4. HAZAFIAK EZEK? 
NEM ÉRDEKEL, HOGY POLGÁRHÁBORÚ VAGY TÖRZSI KONFLIKTUS VAN A HAZÁJÁBAN, MENJEN HAZA ÉS HARCOLJON A CSALÁDJÁÉRT, A BECSÜLETÉÉRT... AZÉRT NEM SZÉGYEN VAGY IGEN??? 
5. HOL A "HAZA BECSÜLETE..." VAGY "DRÁGÁBB A RONGY ÉLETE", HOGY A NEMZETI DAL TÖBBI RÉSZLETÉT NE IS IDÉZZEM! 
6. NE ITT LENGESSÉK A ZÁSZLÓT, A TRANSZPARENSEIKET, NE ITT HADONÁSSZANAK A KÉSEKKEL, BOTOKKAL, MACSÉTÁKKAL, NE ITT DOBÁLJÁK KŐVEL A RENDŐRÖKET, A KIRAKATOKAT, HANEM OTT, AHOL AZ IGAZI ELLENSÉG VAN!!! 
7. NEM ÉN VAGYOK AZ ELLENSÉG, NEM TE, MAGYAR HONFITÁRSAM - NEM ÉRDEKEL, HOGY MI A PÁRTÁLLÁSOD - HANEM MINDENKI KÜZDJÖN MEG AZ IGAZÁÉRT, DE JÓ HELYEN, AHOL ELSZENVEDTE A SÉRELMEKET. NEM ÉN, VAGY TE GYÚJTOTTAM FEL A HÁZÁT!!! 
8. ÉS NE NYÚLJANAK AZ ÉN ORSZÁGOMHOZ, AZ ÉN CSALÁDOMHOZ, AZ ÉN JAVAIMHOZ, MINT AHOGY EZ MÁR SOK HELYEN MEGTÖRTÉNT! EZEK NEMSOKÁRA SZERVEZKEDNI FOGNAK, SZEREZNEK FEGYVERT ÉS... 
9. KEDVES EURÓPA, KEDVES EU, KEDVES MAGYARORSZÁG, KEDVES HONFITÁRSAK ... 
ÉBRESZTŐ!!! 
ITT NAGY BAJ VAN!!! 
EZT MOST DRASZTIKUSAN MEG KELL ÁLLÍTANI. DRASZTIKUSAN, AZTÁN LEHET TÖKÖLNI, HOGY HOGYAN TOVÁBB, DE MOST DRASZTIKUS, AZONNALI LÉPÉSEK KELLENEK, MÍG VÉR NEM FOLYIK ITTHON... 
Cathaleya Ithakavia 
Kapcsolódó: 
   Magánvállalkozások teherautóit sorozná be a Honvédség, a déli határszakaszra tervezett kerítés építéséhez 





Soros György szerint ha Európa nem segít a menekülteken, maga is elbukik 



2015.07.27. 444.hu 
A világ egyik legismertebb befektetője a Financial Timesban megjelent véleménycikkében aggódik a kontinens jövője miatt. Soros cikkének megírását annak a négyszázezer embernek a sorsa motiválta, akik idén elhagyják polgárháború és diktatúra sújtotta hazájukat, hogy Európa felé meneküljenek. Ők azok, akik mire megérkeznek, már kétszer is kockáztatták életüket: egyszer, amikor elhagyták hazájukat, és egyszer, amikor beléptek a miénkbe. 

Soros ezután felidézi a korábbi konfliktusok szerencsésebb áldozatait, akik könnyebben találtak új hazát. A 200 ezer magyart, akik 1956 után szóródtak szét, az 1,3 millió indokínai embert, akiknek segített a világ, vagy a közel négymillió embert, akiknek a balkáni háború miatt kellett elmenekülniük otthonról, és akik szintén kaptak segítséget. 
De a jelenlegi menekültválság során az EU nem volt képes közösen cselekedni, hagyta, hogy az országok maguk vegyék kézbe a kérdés megoldását. Ennek lett eredménye, hogy Magyarország kerítést épít a szerb határra, Franciaország és Ausztria ideiglenesen visszaállította az útlevél-ellenőrzést a határaikon, és más országok is más megoldásokat keresnek. 
Pedig Soros szerint az EU-államok polgárainak többsége pozitívan tekint a legális bevándorlásra, de a határokon tapasztalható káosz megteremti a lehetőségét, hogy a témát a populista politikai pártok karolják fel. Ezután felidézi az Európai Bizottság menekültválság megoldására kitalált ötleteit, melyekből mindeddig kevés valósult meg. 
Ilyen volt például a negyvenezer menekült szétszórása a leginkább terhelt tagállamokból a többiekhez. De a kötelezőnek elgondolt kvótából végül önkéntes vállalás lett csak több kormány ellenállása miatt, és így végül csak 32 ezer embert sikerült elhelyezni. Pedig épp egy ilyen program lehetne az EU-s felelősségmegosztás elvének alapja, de ha ez nem lesz egy állandó és kötelező eleme a közös uniós menekültügyi rendszernek, az egész össze fog omlani. 
Fontos még emellett, hogy minden menedékkérő biztonságban lehessen addig, amíg elbírálják kérelmét. Ehhez megoldás lehetne az is, ha már külföldről is lehetne kérelmezni a menekültstátuszt. Jordániai és libanoni menekülttáborokban több ezer olyan képzettségű ember van, mint például orvosok, ápolók vagy építőiparban dolgozók, akikre Európának szüksége lenne. 
Ha pedig a 28 párhuzamos menekültügyi rendszer nem képes megoldást kínálni, akkor egy egységes EU-s ügynökség kéne, ami kezeli a helyzetet, például a menedékkérelmeket az egész EU területén. Ugyanígy közös határrendészet is kéne szerinte. 
Olvasó: Soros (Schwartz) György miután idepakolja a haverjaival az úgynevezett menedékeseket Európára nyakára, még meg is fenyeget bennünket, ha nem segítünk az általuk háborúba hajszolt országok túlélőin, akkor elbukunk! A világ élhető lenne soros györgyök nélkül. 
Kapcsolódó: 
   Nemzeti kormány: egy Habsburgot küldenek a Vatikánba nagykövetnek 
   Az oroszok betiltják és szétverik a homoszexuális tüntetéseket, nálunk lezárják miattuk fél Budapestet Videó 
   Videó: A zsidógyűlölet eredete. 1. rész 



Orbánék döntöttek: egy Habsburgot küldenek a Vatikánba nagykövetnek



Na – na , hogy egy zsidót , a magyar nem megbízható !!!!
Bécsben él, osztrák állampolgár, apósa Ausztria vatikáni nagykövete; ősztől Habsburg Eduárd képviseli hazánkat a Szentszéknél – értesült a Válasz.hu.
Habsburg-Lotharingiai Eduard Karl Joseph Michael Marcus Antonius Koloman Volkhold Maria, rövidebb nevén Habsburg Eduárd lesz ősztől Magyarország vatikáni nagykövete – tudta meg a Válasz.hu. A Münchenben született, jelenleg Bécsben osztrák állampolgárként élő médiaszakember Győriványi Gábort (Győriványi Sándor egykori kisgazda politikus fiát) váltja a poszton. Az ő édesapja sem akárki: a mélyen hívő katolikus Habsburg-Lothringiai Mihály, a Mindszenty Alapítvány elnöke, Magyarország elkötelezett barátja. Habsburg Eduárd családjában egyébként van már egy nagykövet: apósa, Alfons M. Kloss Ausztriát képviseli a Szentszéknél.
A leendő diplomata dolgozott a Sankt Pölten-i püspökség kommunikációs vezetőjeként, osztrák és német televíziók romantikus komédiáinak és krimisorozatainak, a Mary Queen of Scots című film forgatókönyvírójaként, művészeti és történelmi témájú írásokat publikált, a luganói egyetem vendégprofesszora; felesége Maria Theresia von Gudenus bárónő, öt gyermekük van. Habsburg Eduárd tavalyig magyarul messze nem beszélt olyan jól, mint az édesapja, de közel egy év óta intenzív tanfolyamra jár, és ma már meggyőző módon bírja Petőfi, Táncsics és Kossuth nyelvét.




BETILTOTTÁK A HOMOSZEXUÁLIS FELVONULÁST SZENTPÉTERVÁRON

Betiltották a Szentpéterváron vasárnapra tervezett homoszexuális felvonulást a helyi hatóságok - közölték orosz "melegjogi aktivisták" hétfőn.
"A hatóságok a homoszexuális propagandát tiltó (a kiskorúak védelmére hivatkozva hozott) törvényt használták ürügyként, amelyet (az indoklás szerint) ez a tüntetés megsérthet" - tudatta közleményében a GayRussia nevű civil szervezet.
 
A szervezők először július 25-re próbálták meg bejelenteni a felvonulást, de a városi hatóságok "többé-kevésbé hasonló indoklással" akkor is elutasították a kérelmüket.
Májusban Moszkvában próbáltak tüntetni, nem sok sikerrel
Az orosz törvényhozás 2013-ban fogadta el azt a jogszabályt, amely pénzbüntetéssel vagy börtönnel sújtja a kiskorúak jelenlétében folytatott homoszexuális propagandát. A törvény - elsősorban a nyugati országokban - heves bírálatokat váltott ki.
 
Oroszországban, ahol a homoszexualitást 1993-ig bűncselekménynek, 1999-ig pedig mentális betegségnek minősítették, rendszeresen betiltják a homoszexuális felvonulásokat.
 
A Human Rights Watch nevű nemzetközi emberjogi szervezet decemberben bírálta, hogy Oroszországban egyre gyakoribb a homoszexuálisok ellen elkövetett, szerintük a hatóságok által eltűrt, sőt "bátorított" erőszak.


A zsidógyűlölet eredete. 1. rész

A zsidógyűlölet eredete. 2. rész

A zsidógyűlölet eredete. 3. rész

A zsidógyűlölet eredete. 4. rész

Ha titeket is úgy gyilkolnak majd mint az arab palesztinokat a saját hazájukban talán felébredtek !!!!!

Migránsok: a cionista nagy terv megvalósítása folyamatban! 

2015-07-25 magaspart.hu 
Az Európai Unió tudatosan olyan béna kacsa állapotába került, ami ugyan hangosan hápogni még tud, főleg ha valami nem tetszik neki, de egyéb cselekvésre képtelen. Különösen igaz ez utóbbi, az Európát megszálló menekültek vonatkozásában! 

Azt, hogy az EU vezetése tulajdonképpen egy vízfej a ma még többé-kevésbé szuverén országok felett, eddig is tudtuk, de hogy a liberalizmus oltárán feláldozzák a fehér emberek hazáját: Európát - magával a fehér emberrel együtt - ráadásul a multikulturalizmus jegyében, az vagy közveszélyes (ön)gyilkos hajlamnak, vagy valami "magasabb rendű célnak" tudható be. Úgy gondolom, egyértelműen az utóbbiról van szó, a liberalizmus mindössze egy törékeny álarc, ami most még tökéletesen megfelel a valódi szándék elkendőzésére, igaz itt-ott már repedezik! 

Azt mindannyian látjuk, hogy Hazánk irányába egyre inkább felerősödik a menekültáradat. A migránsok túlnyomó többsége a 17-40 éves - ereje teljében lévő - férfiakból kerül ki, akik csak kizárólag biodíszlet gyanánt, esetenként magukkal hozzák családjuk egy részét is. Ezek a férfiak jó kondícióban, nemegyszer márkás ruhában teszik meg a több száz-, esetleg több ezer kilométeres utat - mobil kommunikációs eszközökkel a zsebükben - miközben anyagiakban sem szűkölködnek. A fősodratú média hamis állítása szerint ők a szülőhazájukban eladtak mindent, hogy Európában új, boldogabb életet kezdjenek. Azt már nem közli a média, hogy akkor az elhagyott otthonukban oly nagy a használt lakásra, bútorra, stb. a fizetőképes kereslet, hogy a kapott pénzből ki tudják fizetni a csempészeket, meg is tudnak élni az út alatt, sőt olyan anyagi tartalékokkal bírnak, amiről egy naponta 8-12 órát robotoló magyar dolgozó legfeljebb csak álmodozhat?! És ha el is tudják adni mindenüket, hátramaradt - népes családjuk - hol él lakásuk értékesítése után? Az őserdőben, sziklákon? Talán erről is írniuk kellene! De nem teszik, mert így is kilóg már a lóláb! Nem is lehet mást gondolni, mint azt: Európát sújtó modern népvándorlást idegen hatalmak szervezik és anyagilag bőségesen finanszírozzák! Vajon milyen célból? 

Idővel a migránsok száma el fogja érni a kritikus tömeget, felélik az EU tartalékait, a közép európai országokban előbb, a gazdaságilag erősebbekben valamivel később, de közben ugrásszerűen nőni fog az egész kontinensen a bevándorló ellenesség. 


Növelni fogják a feszültséget a különböző helyeken történő merényletek, terrortámadások, melyek a megfélemlítés eszközei. Kitervelőikről, szervezőikről sohasem tudjuk meg valódi kilétüket, de a háttérhatalom gondoskodni fog arról, hogy a terrort az iszlámmal hozzuk összefüggésbe! Végül ki fog robbanni a fegyveres harc az őslakók és bevándorlók egésze között, ami a katonai irányítás bevezetése követ! A demokratikus jogokat, mint pl. gyülekezési jog, szólásszabadság, stb. felfüggesztik és a NATO (amerikai) katonák elkezdik a rendteremtést, melynek keretében először a nemzeti erőkkel számolnak le, majd sor kerül a bevándorlókra is! Mindezek után megalakul az Európai Egyesült Államok, és a nemzetállamok eltűnnek! A helyzet stabilizálása után, cionista uralkodó veszi át a hatalmat a nemzetek felett, és nem csak Európában! Azaz megalakul a cionista világkormány! Szerintem ez a cél! A migráns áradat ugyanolyan áldozat lesz, mint mi magunk, hiszen kevesebbet jelentünk így velük együttvéve is, mint egy parasztfigura a sakktáblán! A NATO fellépéséig viszont legyilkoljuk/legyengítjük egymást. Ha belegondolunk, talán már érthető, hogy a NATO vezetése miért "bontakoztatta szét", elsősorban az amerikai katonaságot szerte Közép-Európában, nem létező orosz veszélyre hivatkozva? A végső céljukra a "veszélyt" mi magunk jelentjük, és nem az oroszok, akikre feltehetően élethalál harcunkban sem számíthatunk! 

Európa népei és a migránsok is, olyan helyzetbe kerültek, ami csapda a javából! Az utóbbiak még maguk sem tudják, hogy magát mindenek felettinek tartó erő, már akkor kimondta róluk a halálos ítéletet, mikor elindultak hazájukból! Kiutat egyelőre nem látok: ha majd tűrünk: meghalunk, ha fellázadunk: meghalunk. Mindössze választhatunk: birkaként vágnak le bennünket, vagy felemelt fejjel küzdünk - ha eljön az ideje - Hazánkért, családunkért, unokáinkért a végsőkig, esetleg összefogva a Szent Korona országának népeivel?! Ez utóbbi adhatna némi reményt... 

A cion bölcseinek jegyzőkönyvéből idézek, mely magáért beszél: 

"Kényurunk elismerésére sor kerülhet már az alkotmány lerombolása elott is; ez akkor fog bekövetkezni, amikor a nép, miután a végsokig kifárasztotta uralkodóinak - általunk eloidézett - szabálytalankodása és tehetetlensége, így fog felkiáltani: "Távolítsátok el oket és adjatok nekünk egyetlen világuralkodót, aki egyesít minket és megszünteti a viszályok okait - a határokat, a népi hovatartozást, a vallásokat, az államadósságokat -, ki békét és nyugalmat ad nekünk, melyet nem találhatunk meg mostani uralkodóink és képviseloink alatt: Mint önök azonban nagyon jól tudják azt, hogy az összes nemzet kifejezést adjon ilyen kívánságoknak, csak úgy érhetjük el, ha minden országban megzavarjuk a nép és kormány közti viszonyt, annyira összetörve az emberiséget egyenetlenséggel, gyulölettel, veszekedéssel, irigységgel, sot még sanyargatások alkalmazásával, éhínséggel, betegségek beoltásával, nyomorral is, hogy a gójok ne lássanak más kivezeto utat, mint azt, hogy menedéket keresnek a mi teljes pénzbeli és minden egyéb vonatkozású fohatalmunknál." 

A migráns áradat, továbbá az európai államok kormányainak-, és főleg Brüsszelnek az árulása, kifejezetten alkalmas a cion bölcsei fenti tervének megvalósítására, mely szerintem az orrunk előtt folyik!Ezt a célt szolgálják egyes magukat baloldalinak tartó politikusaink is, akik a menekült táborok felállítását szorgalmazzák, a kerítésépítés és határzár helyett. (Támogatom a liberális elképzelést én is, sőt, ha kell szűkös keretemből anyagilag is hozzájárulok a táborok létesítéséhez, ha azok Budapest belvárosában a Síp és Dob utca környékén, valamint a Rózsadombon épülnek fel!) Ha Önök figyelemmel kísérik a politikai eseményeket, olvashatták, hogy Juncker - az Európai Bizottság elnöke - az Európai Egyesült Államok megalakítását szorgalmazta, majd ugyanezt megismételte a francia elnök és Merkel asszony is! A háttérhatalom szekértolóin - mondhatnám: árulókon - kívül, ugyanezt minden nemzet állampolgárainak többsége ellenzi! Ezért a cionisták és hazaáruló kiszolgálóik e lképzelése csak úgy valósítható meg, ha egyszer és mindenkorra leszámolnak a nemzeti oldalakkal, és a gondolkodó értelmiséggel! Csak a rabszolgák maradhatnak, persze ha egyáltalán életben maradnak! 

A magát Istennek képzelő háttérhatalom olyan országokból importálja hozzánk is az úgynevezett menekülteket melyekben, "hála" az USA ""demokrácia"" exportjának, az emberi élet mára már semmit nem ér! Szíriából, Irakból, Afganisztánból, Szudánból, Líbiából, stb. Ezen országok lakói, az amerikai érdekek miatt, szinte modern kori barbárokká váltak, hiszen annyi értelmetlen halált láttak már, hogy immúnissá lettek az emberi érzésekkel szemben, ugyanakkor gyűlölhetik azt a fehér fajt, aki milliónyi kínt, szenvedést és halált hozott népükre a történelem folyamán, és mostanság ismét! A szándékosan félremagyarázott iszlám hit még jobban fel fogja tüzelni, fanatizálni őket ellenünk, amit persze ellenségeink kihasználnak! Ha egyszer itt Európában beindulnak, nem fognak kíméletet tanúsítani, sem nővel, sem kisdeddel szemben. Ha tudnak, kiirtanak bennünket. És erről mégsem ők tehetnek, a korábbi- és mai gyarmatosítók hozták, hozzák ellenünk őket, a háttérhatalommal kéz a kézben! De n ekünk, Közép - Európa lakóinak, mi közünk van a nyugat korábbi, és mai gyarmatosításaihoz? Nekünk miért kell pusztulni? 

A fősodratú médiában hallható, hogy csak a magyar - szerb határon át kb. 200 ezer migráns fog hazánk területére érkezni összesen ebben az évben. Pontosabban ez a szám csak azokról szól, akikről tudunk. És akikről nem? Ebből a kb. 70-80%, azaz úgy 150 ezer fő a fiatal, életerőtől duzzadó férfi. Létszámukat tekintve egy hadsereg! Európába más szárazföldi és tengeri útvonalakon is érkeznek. Felszerelve kommunikációs eszközökkel, melyen majd alkalomadtán megjön a parancs... 


Amiről fentebb írtam, "csak" egy lehetőség, ha úgy tetszik: vízió, de a migránsok Hazánkba történő beengedése, hatalmas nemzetbiztonsági kockázat, akkor is, ha bárki bármit mond! 

Tudom, hogy a liberális beállítottságúak, továbbá azok, akik még nem olvasták az 1901.-ben kézre került cion bölcseinek jegyzőkönyvét, azt mondják az általam elmondottak mindössze: egy rosszul sikerült "összeesküvés elmélet"! Nagyon remélem nekik lesz igazuk! Amíg ez kiderül, kérem, számoljunk együtt! A magyar kormány a 2015 esztendőben kétszáz-ezer migránssal számol. (Ebben nincsenek benne azok, akiket a határon, vagy az ország más pontjain nem "kaptak el", vagyis nem kerültek nyilvántartásba.) Ha azt feltételezzük, hogy egyetlen menekült számára - alaphangon számolva - legalább öt-ezer eurót kellett biztosítani a vándorlás alatti megélhetésre, az embercsempészek kifizetésére, és sok egyéb (telefonhasználat, orvos, gyógyszer, ruha, mosószer, stb.) költségére, akkor a végösszeg 1.000.000.000.- euró! De érkeznek migránsok Olasz- és Spanyolországon keresztül is! Egyes nyugati hírforrások két millió, Európába tartó menekültről beszélnek. Irdatlan összegről lehet szó. Aki az Európába induló migráns áradatot dotálja, az tulajdonképpen befektet azért, hogy az általa beinvesztált pénzt valamilyen módon visszakapja, reményei szerint kamatostól, vagy az a pénz más, pl. politikai célt szolgál, mint jelen esetben. Nos, ha az általam fentebb vázoltak összeesküvés elméletnek minősülnek, mégis miként nyeri vissza pénzét, vagy valójában mi mást akar elérni a befektető? Ha ezt az összeget csak a helyben maradásért áldozza be, ebből a mai migráns saját hazájában legalább 10-15 hónapig vidáman megél akkor is, ha nem dolgozik! 

Súlyosbítja gondjainkat, hogy Európa nyugati feléből Hazánkba fogják visszaküldeni azokat a menekülteket, akiket itt vettek nyilvántartásba! Tehát úgy tűnik, Magyarországot jelölte ki nyugat egy nagy menekülttáborrá. Ha élethalál harcra kerül sor, az sajnos nagy valószínűség szerint Hazánkban fog elkezdődni, és innen terjedhet el szerte a kontinensen. 

Végül a migránsügy kapcsán gróf Széchenyi István, a főrendiházban 1841.10.01. -én elmondott beszédéből idézek a liberálisok kedvéért. Igaz, a legnagyobb Magyar a felszólalásában a kazár zsidókra célzott, de szavai a "szerencsétlen menekültek" beáramlására ugyanúgy érvényes: 

"Ha egy bárkában ülök és abban van gyermekem és más gyermeke, és ha a bárkába bejő a víz, s előttem apodictice áll, hogy ezen két gyermeket benn nem tarthatom, az igaz, ha a magamét lököm ki és a másikat benn tartom, azt az újságban fogják hirdetni, de bizén inkább a magam gyermekét conserválom és a másikat kilököm. E tekintetben tehát a liberalismus egyenesen a nemzetiség rovására történik, és ez nem vélekedés, mert apodictice szám szerint be lehet bizonyítani, hogy minden ilyféle kedvezés csorba a nemzetiségre nézve." 

A kormányunk figyelmébe ajánlom gróf Széchenyi István szavait! Fogadják azt meg, amíg nem késő! (Ha egyáltalán az un. "magyar kormány" bármilyen lépést meg tud még tenni saját elhatározásából!) 
A fenti véleményemben nagyon remélem tévedek, és nem úgy alakul mint írtam, de anyagi képességed szerint készülj fel, hiszen azzal semmit sem veszthetsz, mert őket már akár fel is készíthették! 
Madarász László 
Kapcsolódó: 
   Cion bölcseinek jegyzőkönyvei 
   A dzsihád Európába is követi a menekülteket 




A DZSIHÁD EURÓPÁBA IS KÖVETI A MENEKÜLTEKET



A migránsokról szóló vitában visszatérő érv, hogy nagy részük az Iszlám Állam ellen menekül Európába, és már csak ezért is kötelességünk mindannyiukat beengedni. Arról azonban ritkában hallani, hogy egy részük maga is szélsőséges iszlamista elveket vall. Svédország a napokban szembesült ezzel. 

A svéd hatóságok hivatalosan is nyomozást indítottak azoknak az atrocitásoknak a kivizsgálására, amelyek egy menekülttábor keresztény lakóit érték - adja hírül egy közel-keleti keresztény portálra hivatkozva az Orientalista. Nem szélsőjobbosok, vagy szkinhedek támadtak rájuk - hanem saját társaik. Akik szélsőséges muzulmánok voltak. 
A táborban dolgozók vallomása szerint mindennapos a keresztény menekültek zaklatása. Aki keresztet visel a nyakában, szinte biztosan számíthat arra, hogy valamelyik muzulmán társa kipécézi magának. Az iszlamista menekültek saját szokásaikat kérik számon a más vallásúakon is. Arra kényszerítik a keresztény nőket, hogy hidzsábot, vagyis hajukat és fejüket elfedő kendőt viseljenek. Előfordult az is, hogy aki erre nem volt hajlandó, azt halálosan megfenyegették.
 
Az atrocitások odáig fajultak, hogy a keresztény menekültek állandó rendvédelmi felügyeletet kértek a táborokban, illetve sokan a bevándorlási hivatalhoz fordultak, hogy a számukra egy külön menekülttábort állítsanak fel. 

Jihadi John is épp menekül

Arról már számos cikk jelent meg, hogy az Iszlám Állam akár menekültnek álcázva is juttathat be terroristákat Európába, nemrégiben az olasz titkosszolgálat figyelmeztetett erre a veszélyre. Ezúttal azonban valószínűleg nem erről van szó. A helyzet valójában ennél is rosszabb. A keresztényeket zaklatók nagy részét ugyanis minden bizonnyal a háború űzte el otthonából Ám 
attól, hogy valaki Szíriából menekült, még közel sem biztos, hogy nem dzsihádista. 
Az országban számtalan kisebb-nagyobb szélsőséges iszlamista milícia működik. Ezeknek a többsége egyszerre harcol a Aszad kormányzata, a világi ellenzéki erők, és a még általuk is barbároknak tartott IÁ ellen. De
az, hogy valaki nem akar a legeslegszélsőségesebb iszlamisták rémuralma alatt élni, még nem jelenti azt, hogy az alapelveikkel nem szimpatizál. 
Épp tegnapi hír, hogy a kegyetlen hóhér, Jihadi John is lelépett már a terroristák uralta területekről. Neki elég reménytelen lenne visszatérnie Európába . De vajon hány olyan társa lehet, akiknek valamiért forró lett a lába alatt a talaj Szíriában, vagy Irakban, de azért alapvetően ugyanolyan elborult elméjű állatok maradtak, mint, amikor csatlakoztak az Iszlám Államhoz?

Az utazó pokol

Amikor nyakló nélkül fogadunk be mindenféle migránst, akkor vállaljuk azt is, hogy azt a poklot, ami elől elmenekülnek, akarva-akaratlanul is, elhozzák magukkal ide. Az évszázados ellenségeskedéseket, és az elmúlt évek rettenetes eseményeit nem lehet egy csapásra kitörölni a lelkekből. Akinek a házát az alaviták és keresztények támogatását élvező Aszad kormánycsapatai bombázták le, az sokszor kivétel nélkül minden keresztényt az ellenségének tekint. Akinek az agyát átmosta a dzsihádista propaganda, de végül valamiért mégis elege lett a háborúból, az nem lesz a vándorlás pár hónapja alatt liberális emberjogi aktivista. Aki keresztényként,  átélte az IÁ terroruralmát, az könnyen meggyűlölhette az összes muszlimot. Aki alavitaként, vagy siítaként szenvedte ugyanezt végig, az a szunnitákat, aki kurdként, az az arabokat fogja talán egy életen át gyanakvással szemlélni. 
Nem az ebola, a tbc, vagy a malária a legveszélyesebb vírus, amit behurcolnak ezek a szerencsétlen emberek - hanem a gyűlölet. 
Az utcai zavargásokba, betondarabok hajigálásába torkolló, debreceni menekülttábor körüli balhé kiindulópontja is az volt, hogy az egyik menekült vallási vitába keveredett egy másikkal. Az incidenst követően kibontakozó vitában ezt hamar elfelejtettük és jóízűen rágcsáltuk a "minden menekült bűnöző" vs. "mindenkin kötelességünk segíteni" hamis dilemmájának gumicsontját. Pedig jó eséllyel ez lesz (sőt, igazából már most az) a legsúlyosabb probléma a tömeges migrációval. 
 
A közel-keleti poklot minél hamarabb fel kell számolni, és akkor nem költözik be újabb és újabb százezrek lelkébe, amit aztán visznek magukkal, bárhová is mennek. Törökország, ha kényszerből is, de éppen most tett egy komoly, vagy legalábbis annak látszó lépést efelé. Isten adja, hogy ne torpanjanak meg ezen az úton! 
 





Az azbeszt után most ciánnal, higannyal és arzénnal mérgeznék a várpalotaiakat 


Alig néhány hónapja hiúsította meg a helyi lakosság példamutató összefogása a tervezett azbesztbeszállítást, most pedig arról értesülhettünk, hogy az állami tulajdonú MAL Zrt. kívánja a város határában lévő hulladéklerakóját bővíteni, oda 30 ezer tonna veszélyes anyagot, egyebek mellett higanyt, arzént és ciánt lerakni. Az engedélyezési eljárás megindításáról a Fejér Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya értesítette az önkormányzatot, mely a jövő héten rendkívüli testületi ülést tart az ügyben, és egyben kéri, hogy ügyfélként részt vehessen az eljárásban. 

Azon, hogy az előzetes egyeztetés ismét elmaradt, már meg sem lepődünk, ugyanakkor felszólítjuk a kormányhivatalt, hogy a városban élők beleegyezése nélkül az engedélyt ne adják ki, az önkormányzat pedig írjon ki helyi népszavazást ebben a súlyos ügyben. 
A Jobbik értetlenül áll az újabb elképesztő terv előtt, és elutasítja a lerakás tervét, mely álláspontot a testületi ülésen is képviselni fogjuk. Az itt élő embereknek ugyanis joguk van az egészséges élethez és környezethez, továbbá a várost szennyezésektől mentesen szeretnénk az unokáinknak örökíteni. Ha a fideszes városvezetés ismét a helyiek beleegyezése nélkül dönt, újra lakossági tiltakozásokra lesz szükség, melyhez a Jobbik minden segítséget meg fog adni. 
Kepli Lajos országgyűlési képviselő, Galambos István várpalotai önkormányzati képviselő 
Kapcsolódó: 
   Bill Gates will Technik für ferngesteuerte Sterilisierung von Frauen 

A nők számára egy távírányítós sterilizálást akar. Ez egy mikroimplantát lenne, amit központilag lehet irányítani, hogy a születéseket kontrollálni lehessen.



10 éve: ATOMRAKTÁR NAGYVÁZSONYBAN 

Élő Anita 2005.07.28. válasz.hu 
A rendszerváltozás óta tudjuk, hogy a szovjet hadsereg atomtölteteket is tárolt Magyarországon - de vajon hol? A Honvédelmi Minisztérium engedélyével a Heti Válasz léphetett be először az egykori szupertitkos nagyvázsonyi atomfejraktárba. 

Kis-Moszkva - így nevezték a helybeliek a Nagyvázsony melletti, máig szigorúan őrzött objektumot. A bázis iskolával, óvodával, színházzal, bolttal, étteremmel, uszodával rendelkezett, hogy a családtagoknak is csak a legszükségesebb külső mozgásra legyen szükségük. A katonák a bejárat körüli panelházakban laktak, ezek közül az utolsó 1985-ben épült. Hozzá a Veszprémi Állami Építőipari Vállalat szállította az elemeket, de csak a kapuig - ott a magyar sofőr helyére szovjet katona ült. 

SZUPERTITKOS BUNKER 

Tizenöt éve folyik a találgatás, hol tárolhatták a szovjetek a Magyarországra telepített rakétákhoz az atomtölteteket. Régóta sejthető volt, hogy a raktárt a Bakonyban, de mindenképpen az Észak-Dunántúl erdővel borított hegyes részein kell keresnünk. Sajtos Sándor nyugalmazott alezredessel, a hadtudományok kandidátusával végigjártuk az "atomgyanús" helyeket, ám Császár és Baj község egykori szovjet laktanyáiban nyomát sem találtuk az atomfejraktárnak. 

A harmadik lehetséges helyszín Nagyvázsony, amelynek Németh Miklós volt miniszterelnök visszaemlékezései alapján is kulcsfontosságú szerep jutott. A kormányfő, miután 1988 decemberében aláírta az elsőként Kádár János által szignált magyar-szovjet atomszerződést, szovjetunióbeli tárgyalásain kérte Gorbacsovot, vonja ki hazánkból az atomfegyvereket. Kérésének teljesítéséről 1989 szeptemberében értesítette őt Rizskov miniszterelnök - nyilatkozta a korabeli kormányfő Tőkés Rudolf Kialkudott forradalom című könyvében. Németh Miklós az atomfegyverek kivonásáról folytatott tárgyalásról jegyzeteket készített, s ezekben is szerepel Nagyvázsony neve és katonai kódja. Az objektumot ma is szigorúan őrzik, lapunk több mint egy hónapig várt engedélyre, hogy a területre bejussunk. A magyar sajtó munkatársai közül elsőként léphettünk be a szupertitkos objektum belső, zárt részébe. 

Az amúgy is szigorúan őrzött külső laktanyán belül egy másik körzetet is kiépítettek külön őrséggel, szögesdróttal, nyomsávval, hatalmas reflektorokkal. Erdős környezet rejtette el a műholdak elől a föld alatti két, egymással összeköttetésben nem álló atomrakétafej-raktárt. A bunkerszerű építmények tökéletes tükörképei egymásnak, ám az egyiket fémtolvajok kirabolták. 

A máig sértetlen, kívülről konténernek álcázott másik atomraktár meredek lépcsőjén két szintet haladunk lefelé a szűk személyi lejáraton. Kézi reflektorral és elemlámpával keressük az utat, pedig csak a földön heverő gumikesztyűt kellene felvenni, felállni a műanyag dobogóra, meghúzni egy kart, és újraindulna az elektromos rendszer. Ezt mégsem tesszük, mert Sajtos Sándor szerint a raktárt levágták az energiaellátását békeidőben biztosító földkábelről. A pótenergiát egy hatalmas, a bunker folyékony üzemanyagtartályaiból táplált, hajókon használt aggregátor biztosította. Beindításával nappali fényhez juthatnánk, de a Honvédelmi Minisztérium által kirendelt vezetőnk közli, erre nincs engedélyünk. 

Pedig a raktár ma is működőképes. Ha magunkra zárnánk a személyi bejáró és az atomfejek számára biztosított másik két kijárat zsiliprendszerű kapuzatait, bekapcsolnánk a légtelenítő berendezést, ma is kiszippanthatnánk a levegőt az úgynevezett vákuumszobákból. Ekkor pedig a föld alatti objektum oxigénfejlesztő, víz- és szennyvíztároló rendszere, egykoron feltöltött élelmiszerraktára jóvoltából átvészelhetnénk egy atomtámadás első halálos tűzviharait is, és addig maradnánk, amíg a parancs - ha még lesz kitől - megérkezik. 

FÖLD ALATTI FÉNYŰZÉS 

Atombiztosságra persze nem a bent lévő nukleáris töltetű fejek sugárzása miatt volt szükség. A hazánkba telepített fegyverarzenál nem atomhatalommá, hanem lehetséges célponttá tette Magyarországot. Nagyvázsony elsőként kerülhetett volna a célkeresztbe, ettől kellett a föld mélyébe rejtett atomfejeket és persze a különlegesen képzett személyzetet megvédeni. A raktárban 20-30 fő válthatta egymást - erre következtethetünk a nyílt és a zárt helyiségek arányából. (A termek egy részébe még az ott szolgálatot teljesítők sem léphettek be. Az ajtókat falakatokkal zárták, ezekre gyurmaszerű anyagba nyomott, személyre szóló egyedi pecsét került. Az ajtót nem lehetett annak megsértése nélkül kinyitni.) 

Már a bejáratnál rájöhettünk, hogy kint kell hagynunk azokat az előítéleteket, amelyeket a szovjet csapatok magyarországi állomásozása során szereztünk elavult haditechnikájukról. A másfél évtizede üresen álló bázis tonnányi tömegű kapui könnyedén nyithatók, az egyébként dermesztően hideg helyiségek hőmérsékletét máig modernnek ható légkondicionáló berendezésekkel állították be. A személyzetet szokatlan fényűzés fogadta, a közös helyiségekben angol WC, az atomtámadás idején szállást nyújtó egyik teremben tükör, a székek kárpitozottak; s bár a tükröt összetörték, más vandalizmusnak nincs nyoma, minden lámpa, berendezés ép. 

Egy hatalmas, kétszintes átrakodócsarnokba érkezünk. Az alsó szinten lévő négy teremben tárolták az atomfejeket. "Beszélő objektum" - értékel Sajtos alezredes. Az atomtöltetraktárak padlózatán két sorban helyezték el azokat a görgős dobozokat, amelyekben a fejeket tárolták, a ládákat pedig fémkampókkal rögzítették a bunker padlózatához. 

Nem nehéz rekonstruálni a kocsi méreteit, az emeléshez ugyanis mindig ugyanoda kellett állítani őket a csigasor alá, ezért a padlózatra felfestették a körvonalait. A konténerek 1,5 méter szélesek és 2,5 méter hosszúak lehettek. Soronként hét, tárolóhelyiségenként 14, raktáranként 56 darabot, a két bunkerben tehát 112 ilyen gördíthető atomfejtárolót helyeztek el. (Ez persze nem jelenti azt, hogy csak ennyi atomtöltet lehetett Nagyvázsonyban. A raktárból a magyar és a szovjet hadseregnek biztosítottak volna rakétafejeket, s mint látni fogjuk, a mieink számára is többet tárolhattak 112 fejnél.) 

MEGSEMMISÍTETT RAKÉTÁK 

A ládákat a padlózaton felfestett gördítőpályákon gurították az átrakócsarnokba. A jelekre azért volt szükség, hogy riadó esetén egyszerre több fejtárolót tudjanak az összeütközés veszélye nélkül a csigasor alá tolni. A sötét, néma objektum az alezredes nyomfejtése közben egészen megelevenedik. Egyszer talán "élő múzeum" lesz belőle, ahol, mint egykoron, katonai egyenruhás férfiak - a szovjet hivatásos állomány elitje dolgozott itt - feszülnek majd a súlyos ládáknak, ügyelve, hogy a földre festett vonalak között gurítsák őket a mennyezeten végigfutó csigasor alá (ezt a szovjetek távozásukkor lángvágóval levágták). Nappali a világosság és patikai a tisztaság, a katonák nyakán kidagadnak az erek, ahogy az emeléshez rögzítik a halálos tartalmú konténereket. A feszültség tapintható, hiszen sosem közölték velük, hogy csak gyakorlatoznak-e, avagy éles a bevetés. A terem másik végében ugyanilyen csigán további csoportok dolgoznak. Az emelőszerkezet imbolygás nélkül továbbítja te rhét, hogy a galérián álló társaik leválaszthassák a daruról a ládát, és továbbgördítsék a tárva-nyitva álló hatalmas kapuzatokon. Most már a felszínen vannak, felülről ócska palatető, oldalról álcaháló fedi az átrakót. Négy fejszállító gépjármű áll ott járó motorral, a rámpáról döccenő nélkül tolják át a raktérbe a konténereket. Egy fejtárolóból egyszerre két teherautót tudtak megrakni, a négy tárolóból nyolcat. 

A magyar hadsereg kétféle tüzérségi rakétarendszert tartott szolgálatban. A Luna-M elnevezésű 10-30 kilotonna hatóerejű atomtöltet célba juttatására volt alkalmas. Ebből a magyar honvédségnek 18 indítóberendezése és 107 darab hordozórakétája volt. Az ennél jóval nagyobb, akár száz kilotonna hatóerejű - amerikai nevén Scud-B - rakétarendszerből a Magyar Néphadsereg kilenc indítóberendezéssel és 24 hordozórakétával rendelkezett. Tehát a magyar rakétásoknak 131 atomképességű tüzérségi ballisztikus rakétájuk volt. Ebből következően tudhatjuk, hogy a nagyvázsonyi gördíthető konténerekben biztosan nem egy atomtöltetet tároltak. A kisebb rakétából négy, a nagyobból egy fért el a ládában, a magyar rakétáknak szánt fejek pedig a raktár harmadát foglalhatták el. A milliárdos költségen vásárolt rakéták dicstelen véget értek. Mint ahogy az NDK-ból, Csehszlovákiából és Lengyelországból, a szovjetek tőlünk is elvitték az atomfejeket. A fej nélküli rakéta viszont nem rakéta, így a tüzér ségi rendszerek elemeit, beleértve a hordozórakétákat is, megsemmisítették. 

A szovjet csapatok magyarországi atomarzenáljának mennyiségéről viszont csak elképzeléseink vannak - de legalább kétszerese lehetett a Magyar Néphadseregének. Szentesi György mérnök ezredes, a hadtudományok kandidátusa 50-60-ra becsüli az indítóberendezések számát s 160-180 darabra a hozzájuk tartozó hordozórakéták mennyiségét. 

A nagyvázsonyi objektumban tapasztaltak alapján joggal feltételezhetjük, hogy a szovjetek 1983 körül lecserélték korábbi rakétáik egy részét. Erre utal, hogy ebben az évben készült el új oktatóközpontjuk. Sajtos Sándor szerint Marx, Engels és Lenin minden bizonnyal egy újonnan telepített komplett rakétarendszerre tekintett le az óriási csarnok falán elhelyezett képről. Az időpontból Szentesi György arra következtet, hogy a több varsói szerződésbeli ország hadseregében is rendszerbe állított Tocska (SS-21) rendszerekből hozhattak hazánkba is. 
 
 


Putyin: Amerika miatt van káosz a világban +VIDEÓ 



Az orosz elnök a Washington által elkövetett geopolitikai hibákat sorolta Szocsiban 
2014.10.24. 19:32 TASZSZ, MTI - MH 
Az Egyesült Államokat és a szövetségeseit okolta Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken Szocsiban a Valdaj nemzetközi vitaklub tanácskozásán a stabilitás hiányáért a világ egyes térségeiben. Putyin azzal vádolta meg az Egyesült Államokat, hogy "a hidegháború győzteseként" a saját érdekeinek megfelelően akarta átszabni az egész világot. 


Az orosz elnök szerint Washington a felelős azért, hogy a nemzetközi jog elvesztette fontos szerepét, és a politikai célszerűség áldozatává vált. Az Egyesült Államok és szövetségeseinek dominanciája mellett a "globális megoldások" keresése a saját megoldások másokra erőszakolásává vált - mondta az orosz elnök. 
"Minél erősebb a világ egyetlen befolyásolási központja iránti hűség, annál nagyobb egyik vagy másik kormányzó rezsim legitimitása" - idézte Putyint a TASZSZ orosz állami hírügynökség. 
Az orosz elnök a Washington által elkövetett geopolitikai hibák közé sorolta egyebek mellett az észak-afrikai országot "a szétesés szélére sodró" líbiai beavatkozást, illetve a szíriai lázadók felfegyverzését, amely az Iszlám Állam radikális csoport megerősödéséhez vezetett. 
A szankciók aláássák a globalizáció liberális modelljét 
Az Oroszország elleni nemzetközi szankciókat illetően Putyin kijelentette: ellentétes lesz a hatásuk. Szerinte a nemzetközi szankciók aláássák a nemzetközi kereskedelem alapjait, a Kereskedelmi Világszervezet szabályait, a magántulajdon sérthetetlenségének jogát és a globalizáció liberális modelljét, amelynek építésére a nyugati országok törekszenek. Hangsúlyozta, hogy Oroszország erős ország. 
"A kialakult külgazdasági feltételek között fogunk dolgozni, határozottabbak leszünk az átszervezésekben. Ez csak konszolidálja a társadalmat (...) arra kényszerít bennünket, hogy az alapvető fejlődési irányokra összpontosítsunk." 
Az Egyesült Államok és az Európai Unió egy sor büntetőintézkedéssel sújtotta Oroszországot a Krím félsziget bekebelezése és a kelet-ukrajnai szakadárok támogatása miatt. Putyin szerint a szankciók nem szigetelik el Oroszországot, Moszkva sem kíván elzárkózni a külvilágtól. Az orosz politika aktivizálódó ázsiai irányvonala nem jelenti azt, hogy Moszkva elfordulna Európától, csupán annak megértését, hogy Ázsia mind nagyobb helyet foglal el a világpolitikában és a világgazdaságban - fogalmazott. 
Oroszország nem akar visszatérni a múltba 
Putyin kijelentette: Oroszország nem akarja feltámasztani a "birodalmat" a szomszédos országok szuverenitása árán, és "nem kíván visszatérni a totalitárius múltba", mert az zsákutcába vezetne. 
"Minket nem akartak meghallani, azt mondták, ehhez semmi közünk. Nehéz, de civilizált párbeszéd helyett államcsínyig vitték a dolgokat. Az országot káoszba, a gazdasági és szociális összeomlásba, hatalmas áldozatokat követelő polgárháborúba taszították" - mondta Putyin. 
Az orosz elnök arra figyelmeztetett, hogy napjainkra erősen megnőtt a nagyhatalmak részvételével kialakuló konfliktusok veszélye. Ebben - mint mondta - nemcsak a hagyományos nemzetközi nézetkülönbségek, hanem egyes, a nagyhatalmak geopolitikai érdekeinek metszéspontjában található államok belső bizonytalansága is szerepet játszik. Példaként Ukrajnát idézte. Hangoztatta: figyelmeztetett arra, hogy Ukrajna elsietett, kulisszák mögött nyélbeütött EU-társulása komoly kockázatokkal jár, többek között Oroszország, Ukrajna legnagyobb kereskedelmi partnere számára. 
Az elnök beismerte, hogy Oroszország segített Viktor Janukovics megbuktatott elnöknek az akkor még ukrán fennhatóság alatt lévő Krímbe menekülni, hogy megvédjék az ellenzék megtorlásától. Szavai szerint Janukovics kérte, hogy Oroszországba utazhasson, és ebben a segítségére voltak. 
Videó: https://youtu.be/9F9pQcqPdKo 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése