2014. január 20., hétfő

A hollókosztosok kiéneklik alólunk a földjeinket .


A hollókosztosok kiéneklik alólunk a földjeinket .


A Hit Gyülekezetének karmaiban



Posted on 2011/03/18 by Híradmin
Istentisztelet a Hit Gyülekezetben
Az alábbiak valószínűleg igazak, mert több – sikeresen kilépett – volt Hit Gyülekezetes kedves ismerősöm  hasonló dolgokról számolt be, s ma ők is nehezen élnek, mióta kiléptek onnan (NIF szerkesztő)
Az alábbiakban egy tengerentúli magyar nyelvű újságban megjelent interjút olvashatnak.
riporter: -Hány éves voltál, amikor kapcsolatba kerültél a Hit Gyülekezetével?
volt Hit Gyülekezete tag: – Huszonegy, és hat évet töltöttem a gyülekezetben.
riporter: -Egyáltalán hogyan kerül valaki kapcsolatba a Hit Gyülekezetével?
volt Hit Gyülekezete tag: – Barátok, ismerősök révén. De a szekta tagjai utcai evangelizációkat is tartanak. Engem barátok hívtak, mondták: gyere, jó zene van, sokan járnak. Megkapó a hangulat, az istentisztelet modernsége. Az Istent dicsérő dalok diszkó, country, rock vagy rap stílusban vannak előadva. És ez az újszerűség, fiatalos hangulat magával ragadja az embert. Az biztos, hogy a szekták tudnak a fiatalok nyelvén szólni. És a végén az ember úgy belegabalyodik a szektába, mint a macska a fonálba…Heti három alkalommal van összejövetele a gyülekezetnek, minden alkalommal 5-6 ezren jönnek össze. Sok a fiatal, de vannak idősek is, láttam rendőröket, dandártábornokokat, ügyvédeket, tanárokat, orvosokat. Sok prominens politikai személyiség tagja a Hit Gyülekezetének, például Hack Péter az SZDSZ-ből, aki presbiter a Hit Gyülekezetében. De meglátogatták a gyülekezetet milliomos amerikaiak is.
riporter: – Az ember elkezdi látogatni a gyülekezetet, mert megkapja őt a fiatalos légkör. Hogyan tovább?
volt Hit Gyülekezete tag: – Mikor látják, hogy gyakrabban van ott az ember, akkor ajánlatot tesznek, hogy járjon házi csoportba, házi tanulmányozásra. Egy-két kérdéssel finoman kiszimatolják az anyagi hátteredet is. Például alámerítkezéskor – mert az is van – felírják az egyén nevét, címét telefonszámát és a foglalkozását. Szóval időközben az ember szert tesz rengeteg új barátra, akik meg vannak fanatizálva, és rád szállnak. A szülők ellen is fordítják az embereket. Mert ugye ha az anyád nem “hites&”, akkor az ördögtől van, és akkor mi közöd hozzá? Nősülni, házasodni a “világiak” közül nem lehet, mert akkor engedetlen, lázadó vagy. Világival házasodni sötét pontot jelent. Amit a vezető lelkész mond, az az Úrtól van, és amit ő mond, azt el kell fogadni. A gyülekezet elöljárója Németh Sándor, és ha az ő beszédei ellen vagy, akkor a kenetes szolga ellen, vagy az Isten kiválasztott embere ellen vagy, aki fel van ruházva hatalommal. Arról lehet felismerni, hogy az Úr útján jársz-e, hogy hogyan viszonyulsz Németh Sándor személyéhez.
riporter: – Hallottam, hogy szoros összefonódás van az SZDSZ és a Hit Gyülekezete között. És a választások idején a gyülekezet imádkozott az SZDSZ ellenségeinek a vesztéért.
volt Hit Gyülekezete tag: – Amerikai karizmatikus hittérítőkkel is kapcsolatban van a Hit Gyülekezete. A Hit Gyülekezete tulajdonképpen amerikai modell. Az SZDSZ-szel tudvalevőleg szoros az összefonódás. Választások idején meg kellett átkozni azon politikai pártok tevékenységét, amelyek nem az SZDSZ-szel vannak. Például a Fidesz székházat az “imakommandó” órákon keresztül átkozza.
riporter: – Imakommandó?
volt Hit Gyülekezete tag: – Igen. Amikor például Németh Sándornak jelenése volt a tévében, ahol a Hit Gyülekezete kétes dolgairól kérdezték őt, akkor az imakommandónak előtte három napig Németh Sándor padlásán kellett űzni a tévéből jövő démonokat, amik majd rá akarnak telepedni, amikor elmegy a tévébe.
riporter: – A Fidesz-re mondott átok miről szól?
volt Hit Gyülekezete tag: – “A Fidesz-nek minden tevékenysége legyen átkozott, sikertelen, szerencsétlen, érje utol romlás, halál és pusztulás kezük minden munkáját.” És amikor egy személy ellen szól az átok, akkor a 109-es zsoltárt mondják ellene, behelyettesítve az átkozott nevét.
riporter: – Hány tagja van a Hit Gyülekezetének?
volt Hit Gyülekezete tag: – Hatvanezer. A fő bázis Budapesten van, de természetesen vannak vidéki gyülekezetek is. A Hit Gyülekezetének van óvodája, bölcsődéje, általános iskolája, gimnáziuma, és hittudományi akadémiát is működtet.
riporter: – Értem. Szóval a nyolcvanas évektől 2000-ig, a Hit Gyülekezete ezerről hatvanezerre nőtt lélekszámban, anyagi befolyása pedig óriási lett. Ez mivel magyarázható?
volt Hit Gyülekezete tag: – A fizetés 10 százalékát le kell adni. Mivel egyrészt a “nagykenetű testvér” mondta, a másik ok pedig, hogy az Ószövetségben meg van említve a tized. Ennek a mintájára. Ezen kívül állandóan hangsúlyozzák azt a gondolatot, hogy aki ad Isten munkájára, az gazdag lesz, aki nem ad, az szegénységben fog tengődni. Úgyhogy a hívők minden fizetés után beleteszik egy borítékba a fizetésük egy tizedét, és ráírnak a borítékra egy “T” betűt, ami a tized megfelelője. Azért jelölik meg, mert a tizeden kívül adományokat is illik adni a gyülekezet számára. Az adományt tartalmazó borítékot nem kell megjelölni, csak bedobnia ládába. Sokat emlegetett szabály az is, hogy ha két összeg van nálad, akkor a nagyobbikat kell adományoznod, mert az van az Úrtól. Szóval, ha egyik zsebedben van egy ötszázas, a másikban pedig egy ezres, akkor az ezrest adományozod, mert az van az Úrtól.
riporter: – Hová mennek ezek az összegek?
volt Hit Gyülekezete tag: – A Hit Gyülekezetének van egy bankszámlája. A tizedet azonnal nyomják rá a számlára, a vidéki gyülekezetek is, tehát az meg egyenesen Pestre érkezik, utána a pénz sorsa ismeretlen. Az adományok egy részét arra használja a gyülekezet, hogy fizesse a bérleményt, de mondjuk, azt sem kell mindenhol, mivel egyre több gyülekezetnek saját épülete van már, amelyeket a hívők pénzén építenek föl, de az épület a Hit Gyülekezetének a tulajdonát képezi. Így az adományok szintén mennek Pestre, a főbázisba. Aztán vannak húzások időről időre, mint például mikor az egyik gyülekezet pásztora azt mondta nekünk nagy lelkesedéssel: “Tudjátok mit, dobjunk össze a Németh Sándornak 150 ezer forintot!” És mi összedobtuk neki a 150 ezer forintot hat istentisztelet folyamán. Beletettük egy borítékba a pénzt, és a pásztor elvitte neki. Németh Sándortól néhány nap múlva kaptunk egy faxot, hogy köszöni szépen a -i gyülekezet kedvességét. Ennyi. Ezzel lehetett minket etetni.
riporter: – Van valami elszámolás a vezetőség részéről azzal kapcsolatban, hogy mire fordította a befolyt pénzösszeget? Vagy csak vakon kell bízni abban, hogy a felkentek Isten akarata szerint a gyülekezet érdekében költik el a pénzt?
volt Hit Gyülekezete tag: – Soha nem volt még olyasmi, hogy valaki kiállt volna a Hit Gyülekezetében, és beszámolt volna a gyülekezet anyagi helyzetéről. Sőt, azt mondták, hogyha kíváncsi vagy az anyagi dolgokra, akkor az már lázadás, akkor te a szívedben azt feltételezed, hogy a nagykenetű szolgáló sikkaszt. Tehát vizsgáld meg magad, és tarts bűnbánatot.
Azt is volt időm megfigyelni, hogyan viszonyulnak a szegényekhez, a szerencsétlenekhez a Hit Gyülekezetének pásztorai. A pénzt ugye piszkosul kérik, de ha valaki egy nevetséges összeget, mondjuk, 500 forintot kér a gyülekezetből ennivalóra, akkor az a válasz, hogy: “Imádkozzál, majd az Úr ad.”
riporter: – Mi van akkor, ha egy egyszerű kis “hites” meggondolja magát és azt mondja, hogy én ebből kiszállok?
volt Hit Gyülekezete tag: – Ha rövid ideje van ott, és nem jár a szája, tehát nem a gyülekezeten belül akar reformálni, és ha nincs jelentős anyagi bázisa, akkor szép csendben kiléphet, a kutya sem fogja keresni. De ha valaki régóta ott van, esetleg már valamilyen beosztása is van, tehát már belelát a dolgokba, vagy anyagilag befolyásos ember, akkor először szép szóval próbálják őt rávenni, hogy vissza kéne jönni. Ha az illető nem jön vissza, akkor a gyülekezet fel van szólítva, hogy átkozza meg ezeket az egyéneket. Az ott maradottaknak pedig átok terhe mellett el kell mondaniuk egy esküt, hogy ők maradnak a gyülekezettel. A hívőket abban a félelemben tartják, hogy az átkok fognak. Tudják, hogyha kilépnek, akkor az egész gyülekezet hónapokig átkozza majd őket. Voltak, akik évek után nem bírták tovább, gyomorfekélyt kaptak, idegileg tönkrementek, egy kedves ismerősöm gyomorrákban meghalt, többen öngyilkossági kísérletet hajtottak végre, valaki a Dunába ugrott. Egyik ismerősöm a pszichiátriára került, miután sikerült elszakadnia a gyülekezettől, de hónapokig kínzó fejfájás gyötörte, mert tudta, hogy őt most állandóan átkozzák.
riporter: – A te kálváriád hogyan kezdődött? Boldog, hívő ember voltál, eljártál a gyülekezetbe, sírtál, énekeltél a többiekkel, egyszer csak valami beárnyékolta ezt az állapotot. Mi volt az?
volt Hit Gyülekezete tag: – Én ferencesek között érettségiztem és katolikus papi hátterem is van. Amikor elkezdtem látogatni a Hit Gyülekezetét, a korombeli fiatalok úgy ösztönösen körém csoportosultak, gyülekezet után odajöttek hozzám beszélgetni. A pásztorok is látták, hogy hatással vagyok az emberekre, ráadásul komolyan veszem a dolgokat, így egy idő után csoportvezető lettem, és az otthonomban tanulmányozást folytattam a rám bízott “házi csoporttal”. Vagyis akkor már az otthonomban, mert időközben megnősültem, feleségül vettem egy lányt, aki szintén a Hit Gyülekezetébe járt. Minden szépnek és magasztosnak tűnt, rendszeresen jártunk a gyülekezetbe, ahol eufórikus hangulat uralkodott, az emberek nyelveken beszéltek, elájultak, amikor a nagykenetű testvér megérintette őket, és mi szentül hittük, hogy a szent szellem munkálkodik a gyülekezetben. Boldogok voltunk Én abban az időben egy kiadóvállalatnál dolgoztam, amelyet a Hit Gyülekezete működtetetett, és irodai munkám során észrevettem néhány húzást, pontosabban pénzzel való visszaélést. Egyszer bent maradtam az irodában, átnéztem a számlákat, kijött, hogy több millió forinttal nincs elszámolva.
riporter: – Ennek mi köze a Hit Gyülekezetéhez?
volt Hit Gyülekezete tag: – Csak annyi, hogy a kiadót működtető főnökeim presbiterek voltak a Hit Gyülekezetében. Akkor döbbentem rá, hogy mi kis naiv emberkék vagyunk, akiket az orrunknál fogva vezetnek, és azt hazudnak össze, amit csak akarnak. Felhívtam az egyik nagykenetű testvért, mert tanácsot akartam tőle kérni, és bizalmasan elmondtam neki, hogy mit vettem észre a pénzügyekben, de kértem őt, hogy ne mondja el senkinek. Azt mondta, nyugodjak meg, nem szól senkinek. A következő gyülekezeti összejövetelre azonban lejöttek hozzám Pestről a nagykenetű testvérek és a házi csoportom meg a feleségem előtt elkezdték felsorolni a “bűneimet”, amit szerintük a hat év alatt elkövettem ennyit a nagykenetű titoktartásáról. Ott helyben leváltottak, mint csoportvezetőt, és a munkahelyemről is azonnali hatállyal elbocsátottak. Aztán, mint akik jól végezték dolgukat, elmentek. Én csak azon gondolkoztam a “vádak” felolvasása alatt, hogy honnan van ez a rettenetes gonoszság bennük, hiszen semmi nem volt igaz a vádakból. Az egész olyan volt, mint egy koncepciós per. Nem tudtam, hogy még csak most kezdődik a hadjárat ellenem. A tetvek pletykákat, rágalmakat kezdtek terjeszteni rólam a pesti gyülekezetben is, így mindenki felvette ellenem a védekező állást, és kezdték rám mantrázni az átok-zsoltárt. A gyülekezet testvérnői pedig hívogatni kezdték a feleségemet először titokban, majd teljesen nyíltan azzal a sürgetéssel, hogy váljon el tőlem, mivel én az ördögtől vagyok, és ilyen emberrel nem lehet együtt élni, és a nagykenetű testvér ilyen esetben megengedi a válást. Néhány nap múlva betörtek hozzánk, testileg bántalmaztak, keresték a számlákat. Én fenyegettem őket, hogy feljelentést teszek a rendőrségen. és mindent kitálalok.
riporter: – Ez azért merész dolog, nyíltan meg fenyegetni valakit, akinek ráadásul takargatnivalója van.
volt Hit Gyülekezete tag: – Meg is tettem a feljelentést, be is vitték az érintetteket a fogdába. Csakhogy a rendőrségen ők is tettek ellenem feljelentést, méghozzá azt, hogy azért keresték nálam a számlákat, mert a sikkasztást én követtem el a cégnél, és azért meg akarták szerezni tőlem az iratokat. Akkor ott a rendőrségen még egyszer behúztak a csőbe, elkezdtek könyörögni és fenyegetőzni, hogy enyhítsek a feljelentésen, mondjam azt, hogy nyitva volt az ajtó, tehát nem betörés volt. Azt ígérték, hogy ha ezt megteszem, akkor ők visszavonják az ellenem tett feljelentést. Én megváltoztattam a feljelentést, így kiengedték őket, ők viszont nem vonták vissza az ellenem tett feljelentést. Itt nagyon ráfáztam. Nekem ekkor nem volt munkám, eléggé le voltam rongyolódva, gondoltam, új életet kezdek. Elhatároztam, hogy beállok rendőrnek és lesz belőlem egy becsületes rendőr. Mikor elmentem bejelentkezni a rendőrségen, akkor tudatták velem, hogy pszichológiai tesztnek is alá kell vetni magam, hogy lássák: megfelelek-e rendőrnek. Mondtam, semmi akadálya. A pszichológiai tesztet szakorvosnak kellett elvégeznie. Elmentem a szakorvoshoz, aki felajánlotta, hogy bead nekem egy nyugtató injekciót, egy idegerősítőt csak egy nagyon gyengét -, hogy megnyugodjak. Beleegyeztem, mert valóban eléggé megviseltek a történtek. Eszembe se jutott, hogy Haloperidolt kapok.
riporter: – Mi az a Haloperidol?
volt Hit Gyülekezete tag: – A Haloperidol injekción keresztül beadott elektrosokk. Szóval beadta. Mikor mentem haza a vonattal, már az úton éreztem, hogy valami nagyon nincs rendben. A nyelvem összecsavarodott, a végtagjaim kicsavarodtak, csurgott a nyálam, szóval nem voltam a magam ura. Mikor hazaértem, a feleségem látta, hogy baj van, kihívta az orvost, de az tanácstalan volt, mert nem tudta, hogy mit kaptam, mi ellen adja be az ellenszert Azt hittem, hogy egy-két nap alatt átmegy rajtam. Három hét múlva mikor már tovább nem bírtam, szóltam az egyik barátomnak, hogy vigyen vissza a pszichiáterhez. Egy vasárnapi napon történt. Odaálltam elé, csak annyit mondtam, hogy “Ez van”. Ő erre azt felelte, hogy ilyen apróságokkal ne zavarjam a hétvégi ügyeletét. Rendben, mondom azzal is megzavarhatom az ügyeletet, hogy elugrok a rendőrségre, és feljelentem. Erre aztán megnézte a kórlapomat, majd egyszerűen csak annyit mondott, hogy tévedésből mást adott be nekem a nyugtató helyett, de ebből ne csináljak nagy ügyet, ez bárkivel megeshet. Azután beadta az ellenszert, és én nem jelentettem fel. Mikor hazaértem a kórházból, a feleségem addigra összecsomagolta a holmiját, és kijelentette, hogy ezt ő tovább nem bírja, elválik tőlem. Beadta a válópert, meg sem kellett jelennem a tárgyaláson, elválasztottak. És ez sajnos így van Magyarországon, úgyhogy akaratom ellenére felbontották a házasságunkat.
riporter: – Jártál még ekkor a H it Gyülekezetébe?
volt Hit Gyülekezete tag: – Nem. Otthon olvasgattam a Bibliát, és töprengtem, hogyan legyen tovább. Elhatároztam, hogy felhívom a Magyar Fórum szerkesztőségét, hátha érdekli őket az esetem. Érdekelte őket, ki is jöttek hozzám a lakásomra felvenni a riportot, és ment volna nyomtatásba. Ők nyugtattak, hogy a nyilvánosság védelmet nyújt majd. Arról is szó volt, hogy a tévében is riport készülhetne velem. Ezt én jó ötletnek tartottam. Csakhogy a szekta tudomást szerzett a készülő riportról, és akkor jött az utolsó poén: biciklin tekertem hazafelé, amikor hirtelen megállt mellettem egy rendszámtábla nélküli furgon. Berántottak az autóba, megfenyegettek, hogy esténként ne merészkedjek az utcára és készüljek el mindenre, mert amit a gyülekezet ellen vétek, az már a legsúlyosabb bűn, majd meztelenül kidobtak a város egyik forgalmas utcájára, fényes nappal. (Ezek az emberek a Krisztus nevében a helyes dolgot cselekedték: Ez a fanatizmus hatalma.) A járókelők adtak rám ruhát, mert látták, hogy baj van. Azonnal elmentem a rendőrségre feljelentést tenni, de nem tudtam semmit bizonyítani, mert rendszámtábla nem volt a kocsin, a tetteseknek pedig lett volna alibijük, ha akarták volna, az egész gyülekezet egybehangzóan állította volna, hogy az adott időpontban csoport-tanuláson vettek részt, vagy hasonló. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy elmegyek az országból. Ennyi a történet.
riporter: – Magyarországon többen is lehetnek ebben a helyzetben, hogy bekapcsolódtak egy szektába és nem tudták otthagyni?
volt Hit Gyülekezete tag: – Ismerek embereket, akik kiléptek a gyülekezetből, és most nagyon rossz életük van. A rengeteg szekta, romboló, pusztító, destruktív hatással van az emberekre, a társadalomra.
riporter: – A Hit Gyülekezetét Nyugatról is támogatják?
volt Hit Gyülekezete tag: – Ez teljesen biztos. Amerikából mennek pénzek a Hit Gyülekezetébe és vissza. Minden istentiszteleten három zászló függ a színpad fölött. Nem találnád ki, melyek ezek: az amerikai, a magyar és az izraeli. Ráadásul, mivel a Hit Gyülekezete elismert, bejegyzett egyház, nem adózik a bevételei után, sőt állami támogatásban részesül.
riporter: – Tehát itt vagy most, valahol laksz és szeretnéd rendbe tenni az életedet.
volt Hit Gyülekezete tag: – Igen, újra szeretném kezdeni az életemet, hallgatom az Úr szavát, hogy irányítson.
*******
A Legfelsőbb Jóságos Isten nevében:
Könyörögve kérjük, hogy akit megkörnyékez a hit(ványak) gyülekezete nagy ívben kerülje el őket!
Önmagától álljon el a belépés gondolatától, aki esetleg ezen agyalt!
Akik meg jelenleg (még) benne vannak, kívánjuk nekik, hogy ébredjenek fel és hagyják ott!
Ehhez sok szeretet-erőt és jó egészséget kívánunk!
És imádkozzunk értük, mert a jó imának is formáló ereje van!
Terjesszük Bartus László – Fesz van (A Hit Gyülekezete másik arca) c. könyvét.
Nemzeti InternetFigyelő


A humoralista – a főfoglalkozású zsidó



csütörtök, január 16, 2014  #[ Freca ]Borsodi szemmelGondolatok és jegyzetek

Volt hajdan egy évfolyamtársam, aki elhatározta, hogy humorista lesz. Meglepő volt ez tőle, mert jó ember volt, ám abszolút humortalan. Ezt ő nem tudta magáról, így hát nekivágott. Úgy döntött, hogy Sándor Györgyöt fogja utánozni, mert az fekszik neki. Ha ő is ugyanazt csinálja, akkor ő is ugyanolyan sikeres lesz – gondolhatta. Elkezdett hát rezzenéstelen arccal lesújtó blődségeket mondani, és olyan negyedrangú szóvicceket fabrikált, amiket más restellne kiejteni a száján.

Hát igen, ilyeneken is lehet nevetni. Akkor, ha átjön, hogy az illető maga sem gondolta komolyan, és a humorforrás tulajdonképpen maga a lesújtó humortalanság. Vannak ilyenek a facbookon szép számmal, és mindenki nevetve összekarmolja magát a produkció antiszínvonalassága miatt.

Azonban ez a srác komolyan gondolta. Kétségkívül hasonlított vele Sándor Györgyhöz. De a siker elmaradt, sőt kerülni kezdtük az illetőt. Nem sikert hozott neki, hanem utálatot.

Az ugyanis nem jutott eszébe, hogy Sándortól eltérően ő nem zsidó.

Sándor György nagyon is az. Vegytiszta, echte, öntudatos és deklarált. Ha megnézzük az 
életrajzát, azt látjuk, hogy a pályafutásának minden mozzanata erről szól. Minden lépcsőfokon más zsidók lökdösték feljebb, és mindig és csakis zsidó közegben érvényesült. Olyannyira, hogy szinte már nem is ő mint személy a szereplő, hanem maga a zsidó közeg. Valahogy olyasféleképpen, mint amikor ha pl. Leo Messi rúg egy gólt, akkor az Messi gólja, nem pedig a labda rúgta be magát a kapuba.

Ha már a wikipédiás életrajznál tartunk, van benne egy magvas, bölcs és filozofikus mondat: „…
amióta katolizáltam, azóta vagyok öntudatos zsidó”. Törtem a nyakamat, de nem értem. Magyarázza meg valaki, mi benne a magvasság és a bölcsesség, egyáltalán mit akar jelenteni. Ugyancsak ebben az életrajzban viszont anomáliára bukkantam: „1958-ban vették föl a Színművészeti Akadémiára. Saját bevallása szerint onnan tehetségtelenségére hivatkozva rúgták ki.” Hopp, ez furcsa. Zsidót nem szoktak tehetségtelenség miatt kirúgni. De hát végül helyrezökkentek a fogaskerekek, mert előadóművész és állítólagos humorista lett.

Nem tudom, ki hogyan van vele, de Sándor Györgytől nekem mindig is felállt a szőr a hátamon, és ellenállhatatlan csatornaváltási kényszerem támadt tőle. Ízlésekről nem érdemes vitatkozni persze. De hát Sándor produkcióin annyira elemi erővel jön át a humortalanság és a sivár kényszeredettség, az ötlettelenség és sok egyéb fosztóképzőre végződő fogalom, hogy számomra egyértelmű az ábra. Ugyan nézzük már meg a youtube-on a videókat! Például
ezt, vagy ezt, vagy a híres-nevezetes ”nagy sikerű” szabásmintásat. Parányi, hangyafaszányi gyengus kis ötlet, amik erőltetése messze-messze túlnyúlik azon az időtartamon, amennyit az ötlet elbír, és kisvártatva kínos feszengésbe fullad. Ezek a kulcsszavak: a kínosság és a feszengés. Most sem bírtam végignézni egyiket sem...

Keserves!

Eszembe jutott róluk egy másik zsidó humor-ász, a nemzetközi hírnevű Efraim Kishon. Akármennyire világhírű, pontosan ugyanaz a kétségbeesés és kataton depresszió vesz rajtam erőt a humornak szánt blődségeitől, mint Sándor György esetében. Ők ketten ugyanaz a cég.

Tehát ez volna a zsidó humor? Nekik ez tetszik? Tényleg őszintén nevetnek rajta? Van bennük valami olyan emelkedettség, cizelláltság, mélyebb esztétikum és humor, amit a bunkó gój agyammal nem foghatok fel?

Jó, lehet. Bár ellentmond ennek Sándor György és Efraim Kishon „remek” produkcióinak vontatottsága és főleg egy kaptafára készültsége.

Az is ellentmond neki, hogy igenis vannak tehetséges zsidó nevettetők. Nem Sándor György, sem Woody Allen, sem az idegesítően és irritálóan humortalan, de szintén nagyképű Farkasházy Tivadar és a többi hasonló, hanem kettőt említenék, Rejtő Jenőt és Királyhegyi Pált. Igaz, ők tehetségesek voltak. Nem abból éltek, hogy papírjuk volt róla, hogy humorosak, és nem kaptak Kossuth-díjat a nagy semmire pusztán azért, mert a zsidóbrancs odapakolta őket a placcra.

Volt Hollywoodban hajdan egy mondás: nem elég magyarnak lenni, tehetség is kell hozzá. A ”magyar” persze zsidót jelentett, már akkor is azok öntötték el a filmipart. Itt és most nálunk még nem jutottunk el a felismerésig, és a zsidók és a judapesti sznobok bőven megelégszenek az ilyen lehervasztó kappanokkal, mert elég, ha zsidó.

4 KOMMENTEK:

Névtelen írta...
Azért voltak még jó zsidó humoristák, pl. Tabi László. Na és a humor királya, Karinthy Frigyes is zsidó volt (az apja Kohn-ról magyarosított Karinthyra).
2014. JANUÁR 16. 8:43
Anna írta...
Sándor Györggyel szemben Kishont Ferenc legalább jó külsővel rendelkezett, bár erről nem tehetett. Büszkén mesélte, hogy a németek kiválasztották egy propagadafilm főszereplőjére, de ő visszautasította... Sándort kivághatták a főiskoláról, mert ha jól tudom, akkoriban Major Tamás olt a teljhatalmú úr, és sokukkal bánt el ily módon.
Remek írás, gratulálok!
2014. JANUÁR 16. 11:36
Névtelen írta...
Ördögh Ottó amúgy jelenleg középiskolai tanár.
2014. JANUÁR 16. 23:10
Névtelen írta...
Ha szabad, megjegyezném... A szabásmintás trüváj még véletlenül sem Sándor Györgyé, valamikor a Szabad Európa Forgószínpada adta tudtul, hogy Stuttgartban ezzel (és hasonló beugratásokkal) hülyítik a népet, egy jópofa tag modell repülővel szállt egy park fölé, hogy pánikot okozzon, még bombákat is szórt, persze csoki rudakat... Onnann lopta a zsidraja, mert a saját kútfőből nem futotta ilyenekre, csak az ömlengés és a nyál, az echte übervicces mondókák... Sándor Györgyöt évekig fizette a MN!!! - egész oldalt foshatott tele az értéktelen, érdektelen zagyvaságaival... Esterházy is megveti, az ilyen dísz zsidó kinek kell?
2014. JANUÁR 16. 23:13

MEGJEGYZÉS KÜLDÉSE

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle


És a Kóka Janival mi lesz???

szerda, január 15, 2014  #[ gabeebee ]Hazai történetek

Megjöttek.

Itt vannak.

A korszakváltók.

A    k o r – s z a k – v á l – t ó k.

Tegnap délután végleg eldőlt, tegnap délután hivatalosan is bejelentették, hogy az elvtársak és a balliberáltak közösen indulnak a választásokon, közös képviselőjelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel. A választási lista első öt helyét Bajnai Gordon mutatta be az újságíróknak: „
Abban állapodtunk meg, hogy első helyen természetesen a Magyar Szocialista Párt listavezetője, Mesterházy Attila, a második helyen én, a harmadik helyen Gyurcsány Ferenc, a negyedik helyen Fodor Gábor, az ötödik helyen pedig Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért jelöltje áll…”

Ez már valami. Ez már tényleg korszakváltás.

Azt javaslom, ízlelgessük kicsit a szavakat:

1. Mesterházy Attila..., 2. Bajnai Gordon..., 3. Gyurcsány Ferenc..., 4. Fodor Gábor…

Nem kétséges, a magyar közélet hullámzó vize partra vetette a szemetet. Nem csak egyet-egyet. Nem. Az összeset. Egyszerre. És ha mindehhez még hozzávesszük azt is, hogy Kuncze Gábor a DK jelöltjeként egyéniben indul majd, akkor már-már felsejlik előttünk annak a képe, ahogy az elvtársak az ősszel visszahozzák Demszkyt is, csakhogy teljes legyen a politikai hullák listája.

De még előfordulhat ezek után az is, hogy a balliberált bejelentés hatására, ahhoz mintegy igazodva Áder János holnap, soron kívül bejelenti, hogy a választások időpontját függetlenül attól, hogy a jeles nap az idén keddre esik, április elsejére tűzi ki…

1. Mesterházy Attila, 2. Bajnai Gordon, 3. Gyurcsány Ferenc, 4. Fodor Gábor

Mintha valaki hiányozna....

...

Hát persze...

Elvtársak, hát a Kóka Janival mi lesz???

3 KOMMENTEK:

Anna írta...
Ezek a szél fújta, környezetre is káros, egyszer használatos nylonzacskók jobb lenne, ha a szeméttelep felé vennék az irányt, ahol szelektáltan, zsugorítva és elkülönítetten várnának ujra hasznosításukra...
2014. JANUÁR 15. 10:37
Névtelen írta...
A volt belügyér nevéhez füződik az, hogy Vass Alberttől megtagadta a magyar állampolgárságot, ezt senki soha ne felejtse el! A többi díszpinty sem tud semmi újat kitalálni. Az szdsz már megint az mszp hátán próbál bemászni a parlamentbe..Kóka Jani? Ő sem hiányozhat a jó üzletekből itt a haver a libás is,benn van a csapatban. megint együtt mutyizhatnak. Kóka még megpróbálhatja" átoperálni" a haverokat, etársakat "igazmondóra" ! Bár ez nagyon nehéz feladat lesz. Ezeket már mindenki ismeri. Kókának valahol van egy"orvosi diplomája",talán most keresi elő, fletóéval együtt. Ezek nem szégyenlenek semmit, még új embereket sem voltak képesek előkeríteni! Nagyon hiányozhat nekik a suska, ha ennyire nyomulnak! K.
2014. JANUÁR 15. 11:45
Névtelen írta...
Ez a patkány a legügyesebb: amit lopott, most abból fényesen megél. Szépen a háttérben marad és vidáman, nem mindennapi jólétben él, amig meg nem hal. Megcsinálta lopott pénzen magának az üzletet, biztos megélhetést - a többi le van szarva. Ez volt és ez a hitvallása.
2014. JANUÁR 15. 18:55

Hát össze jött a Mesterházy megalkottatta az új inkvizíciós törvényt a hollókosztosoknak , a li Bajnai ellopta a gazdáktól a libákat, és emiatt több gazda öngyilkos lett mert az utolsó filléreket húzta ki a zsebükből , és szerencsétlenek , még most is fizetik az ÁFÁT a rablott vagyon után . Ugye te sem gondolod , hogy más országban ezt megúszta volna valaki , itt miniszterelnökké buktatták a metszetfarkúak , máshol , még Izraelben is egy fejjel megrövidítették volna , de ami késik az nem múlik, a karón nem csak varjú ülhet . A másik két rabló tiszta magyar gyűlölő , és a cigány nagyanyjuk jóvoltából most újból nyeregbe szállnak , hogy lerabolják még azt a kis vidéki Magyarországot ahol a földek most kezdenek felértékelődni, csak meg kell várni , hogy a gazdák becsődöljenek a felvett hitelek miatt , mert két három aszájos év , és a termény elúszott , a bankkölcsön meg bevégzi a munkát , ez a jó öreg uzsorakamat , a mi zsebünkre hajtja a fuldokló gazdákat . Ha már a földjüktől megfosztottuk őket , nyugodtan mondhatjuk el lehet ballagni , mert itt már csak zsellér lehetsz , hisz a föld a miénk , és a sok nincstelentől csak megszerezzük a víz készletüket is . A maradék ásvány vagyon meg , még ha harcok árán is , de a miénk lesz , és a cigány fegyvert még nem is vetettük be úgy isten igazából , de azért őket is száműzzük a magyar rónaságból , menjenek csak vissza Indiába ez itt a mi csataterünk a Kazárból átvedlett zsidóké, csak a bankárkaszt is így tudja , és ne áldozzon fel bennünket a világhatalmi törekvésük oltárán . A titkos társaságok a hatalomért bizony többször dobtak oda nemzeteket az enyészetnek , csakhogy úgy alakuljanak az események ahogy azt eltervezték a háttér erők . A háborúk , és az emberi erő legyilkolása az nem számít , már végig vittek két világégést a hülye gojok , még mindig nem vették észre mire megy ki itt a játszma , és főleg , hogy az egészet bűntetlenül megúsztuk, de másokat emberiség ellenes vádakkal a bitó alá ültettük , pedig az igazi háborús bűnösök mi vagyunk . Háborús , és emberiségellenes bűntetteink sora végeláthatatlanok, egyért is likvidálni kellene bennünket , és mi mégis a XXI. században is a hatalom megragadásáért áldozunk hatalmas pénzvagyonokat , hogy aztán a befektetett tőkét kivehessük hatalomra kerülésünk után a hülye gojok meg megtévesztve hajlandóak lesznek miránk szavazni csak sokszor hireszteljük , hogy mi baloldaliak vagyunk ,- nem mi a bankárkaszt helyi helytartói vagyunk ,- de ez az információ csak a választások után szabad ,hogy kiszivárogjon . Csak így tudta a libás bajnai a libákat kicsalni, és csak így maradhatott a gazdáknak a libák helyett a libaszar amit ha megtrágyázta a maradék földjét talán hozott annyit a konyhára , hogy nem haltak éhen , de elnézve a Karácsonyi meleg ételosztás kígyózó sorait már nem sok tartaléka van a népnek , hisz fiatalja öregje egyaránt azért az egy tányér meleg kajáért állt sorba reggel óta . Szégyen gyalázat egy nemzetet így kifosztani , és értelmes munkával sem ellátni őket , ha nem kapcsolnak , hogy a kiút az önellátás , hát egy emberöltő , és kihalásra ítéltettük őket. És ha hatalomra kerülünk ezt a munkát el is végezzük mi a magyargyűlölők társasága, kik már egyszer kiloptuk a szemüket, hisz így tettünk szert vagyonunkra, és hatalmunkra , hát illő megalkotni a magyargyűlölők társasága klubbot ahova nem csak metszettfarkúakat várunk. Hogy mikor fognak elhajtani bennünket azt nem tudom , de a kis mocsóm össze van készítve , ha menni kel , hát csak fogom , és már megyek is , a lényege ennek , hogy minél nagyobb port kavarjunk , hogy a világ elítélje ezt a fasiszta népet. – Hát ezért tartottuk a keblünkön ezeket a hűllőket , hogy megmarjanak bennünket.Vagy azért etettük , hogy levágjuk őket, a vagyonukat elkobozzuk , és köd előttem köd utánam a rablókat eltüntetjük a sülyesztőben. Egy – egy benzines üveget még rájuk tudjuk dobni, hogy hódoljanak a tűz istenének.


Az „aljas és korrupt üzlet”



kedd, január 14, 2014  #[ gabeebee ]Hazai történetek

Miközben a két hülyegyereket, a Zattit meg a Libást eteti Gyurcsány a színfalak mögött, addig az elvtársak második vonala a kamerák kereszttűzében próbálja médiaügyben menteni a még menthetőt. Mert most már ott is gyengülnek a pozíciók, most már ott is kezd kicsúszni a talaj a lábuk alól. A Retek Klub még úgy ahogy megvan, de a TV2 végképp elúszni látszik. Ez pedig akárhogy is nézzük, elég nagy veszteség a számukra.

Amíg a csatorna az ő szekerüket tolta, addig természetesen nem volt probléma, de most, hogy a kanális valószínűleg átkerül a narancsosok kezébe, azonnal elindult az ajvékolás, azonnal felállt a sakálkórus, teleharsogva a még meglévő baráti médiát azzal, hogy milyen egy „
aljas és korrupt üzlet” van kibontakozóban.

Hogy a tét mennyire nem kicsi, azt mi sem jelzi jobban, mint hogy Braun Róbert, Gyurcsány egykori tanácsadója annak érdekében, hogy valamelyest belelásson a tévét jelenleg még birtokló és irányító ProSiebenSat.1-csoport lapjaiba, részvényt  vásárolt a cég papírjaiból. Ettől azt reméli, hogy részvényesként majd részt vehet és felszólalhat a ProSiebenSat.1 februári, a tavalyi évet értékelő részvényesi konferenciáján.

A célom az, hogy a többi részvényest rábeszéljem arra, hogy szavazzanak a menedzsment ellen ebben az ügyben. De előtte még, ha a ProSiebenSat.1 január 20-ig nem dönt úgy, hogy mégsem adják el Simon Zsolt vezérigazgatónak a TV2-t, akkor az MSZP és az Együtt-PM bírósághoz fordul az Egyesült Államokban. Amerikában egy olyan törvényre fogunk hivatkozni, ami azt mondja, hogy pénzügyi szervezetek nem üzletelhetnek állami hivatalnokokkal. Ez pedig vonatkozik a ProSiebenSat.1-re is, mert 8 százalékban amerikai a tulajdonosa. Az állami hivatalnok jelen esetben Simon Zsolt elnök, aki mögött valójában a Fideszhez köthető gazdasági csoportok állnak.” – ismertette a következő hetek programját Braun, majd átadta a szót Szigetvári Viktornak, az Együtt-PM társelnökének, aki így folytatta: „Az Európai Bizottságot is be kívánjuk vonni az eljárásba. Velük azt szeretnék vizsgáltatni, hogy a TV2 milyen tiltott állami támogatásokat kap. Szerintük már eddig is több állami hirdetés volt a TV2-n, mint amit a piaci részesedés indokolna. Ha pedig tavasszal átmegy az eladás, akkor valószínűleg még több lesz, mert Simon Zsoltéknak valahogyan vissza kell majd fizetniük az eladói hitelt, a TV2 pedig egyébként veszteséges. Az előző héten derült ki, hogy a TV2-t eladói hitel konstrukcióban adták el. Ez is azt bizonyítja, hogy Simon Zsolt vezérigazgatónak nincs pénze a TV2 megvásárlására. Szerintünk a Fideszhez kapcsolódó gazdasági csoportok segítenek majd neki kifizetni a vételárat, például úgy, hogy visznek egy csomó állami hirdetést a TV2-re.”

És ez még csak a jéghegy csúcsa. A háttérben valószínűleg egész durva küzdelem zajlik az agymosás legjobb eszközének megkaparintásáért.

Manapság úgy, ahogy a nyugati világban, úgy itthon is a mindenki számára elérhető, fősodratú csatornák döntik el, mi a hír és mi nem az. Ők a véleményfomálók, az ő híreik, az ő álláspontjuk jut el a legtöbb háztartásba. Az átlagpolgár innen szerezi az információkat, innen értesül a világ történéseiről. Ezért aztán nagyon nem mindegy, hogy kik és miként mutatják be nekik az eseményeket. Nem mindegy, hogy kik azok, akik a követendő magatartásmintákat, a követendő értékrendeteket meghatározzák és nagyon nem mindegy, hogy kik azok, akik az információkkal uralják a közbeszédet.

Az évtizedek során az embereket rászoktatták arra, hogy ne gondolkodjanak, hogy minden kétkedés nélkül fogadják el azt, ami kiömlik a médiából. Mind az elvtársak, mind a narancsosok tisztában vannak ezzel és pontosan tudják, hogy a kereskedelmi tévéknek milyen jelentős szerepe van a választásokban, az emberek befolyásolásában. Tudják, hogy mekkora hatalom ez.

A médiapiac újrafelosztása Magyarországon jól láthatóan elindult. Aki most ki tud hasítani egy szeletet, aki most befolyást tud szerezni, az ismét hosszú időre bebetonozza, bebetonozhatja magát. Persze ehhez pénz kell, rengeteg pénz, de a lehetőség most úgy néz ki, hogy újra itt van.

És ezt nekünk, radikálisoknak sem szabadna figyelmen kívül hagynunk.

2 KOMMENTEK:

Látó írta...
Ha a Simon Zsolt elég t_kös, akkor most ő is vesz egy 35 Eurós részvényt...
2014. JANUÁR 14. 5:46
Névtelen írta...
Közel sem akkora már a tévék jelentősége, mint akár 10 évvel ezelőtt. Egyrészt óriási a csatornakínálat, és a kanálisok jó részén nincsenek politikai meg hírműsorok, csak amcsi meg mexikói limonádé meg kardozós-baszós hálivúdi trágya. Másrészt a fiatalok ma már több időt töltenek a fészbok meg a youtube nézegetetésével mint tévénézéssel.
2014. JANUÁR 14. 8:12


Na, elkezdődött – villant át az agyamon –, a jó Isten legyen velünk!



hétfő, január 13, 2014  #[ gabeebee ]Gondolatok és jegyzetek

Az időjárás is az előző napéhoz hasonló volt: ragyogó tiszta, csípős levegő, bár mintha hidegebb lett volna. Az éjjel hó is esett. Szokásomhoz híven, a kora reggeli órában mentem ki a főellenállási vonalba a jobb oldali szakaszomhoz. Köszönetet akartam mondani mindenkinek a helytállásukért, néhány buzdító szó kíséretében. 
A futóárokban voltam, amikor meghallottam az ellenséges tüzérségi lövedékek suhogását. A becsapódások alapján a mögöttünk északra elterülő „Vakbélhát”-on a tartalékot, de inkább az ott figyelőállást foglaló tüzérségi figyelőinket lőtték. 
Valamivel később, úgy 8 óra körül, Uriv felett ellenséges repülők jelentek meg. Ezeket látva olyan érzésem támadt, hogy sürgősen vissza kell térnem a harcálláspontomra. Nem sokkal később, 9 óra 45 perckor rendkívül erős, szűnni nem akaró ellenséges tüzérségi és aknavető tűzcsapás zúdult a védelmi vonalunkra. 
Na, elkezdődött – villant át az agyamon –, a jó Isten legyen velünk!” 
[részlet Deák Gyula Ahogyan én láttam... című könyvéből]


Magyarország ezer esztendős története nem szűkölködik véráldozatokban. Mégis kevés olyan tragédiája van történelmünknek, mint az 1943. január 12-én kezdődő doni áttörés. A rideg számadatok ma már mindenki számára ismeretesek. A katasztrófa során százötvenezer magyar: katona, munkaszolgálatos, hadifogoly lelte halálát.

Ma azokra emlékezünk, akik ezt a poklot megjárták és azokra a családtagokra, akik évtizedekig várták vissza férjüket, apáikat, testvéreiket, akiknek hétköznapjait soha el nem múlóan átitatta e tragédia...

Az 1943. január 12-én kezdődő doni áttörés gyökerei 1942 elejéig nyúlnak vissza, amikor is fordulat következett be Magyarország második világháborús katonai részvételében. A Barbarossa-terv meghiúsulása, valamint az 1941-42-es téli szovjet ellentámadás során elszenvedett személyi és anyagi veszteség arra sarkallta Hitlert, hogy határozottan követelje szövetségeseitől hadseregeik nagyobb arányú bekapcsolódását a hadműveletekbe.

A magyar hadvezetés, a minisztertanács 1942. január 26-i határozata értelmében eleget tett a követelésnek és 207 ezer fős személyi állományt mozgósított. A határozat előírta, hogy a behívottak az ország területéről egyenlő arányban kerüljenek besorozásra figyelembe véve azt is, hogy az így mozgósítottak csak kis mértékben érintsék a honvédség legjobban kiképzett állományát.

A 2. hadsereg alakulatainak tényleges mozgósítására 1942. február 24-től került sor. A kiszállítást követően a hadsereg csapatai súlyos harcok árán 1942. július 24-én érték el a Don folyó vonalát, ahol német alárendeltségébe kerülve a hadsereg személyi állományához és felszereltségéhez képest széles, 200 kilométer hosszú arcvonalon foglaltak védőállást.

A Friedrich Paulus tábornok parancsnoksága alatt álló hadseregcsoportot ezt követően két részre bontották. Az egyik része a Kaukázus felé nyomult előre és augusztus végére elérte a hegyvonulat magaslatait, azonban a szovjet hadsereg erőit nem sikerült a hegységből kiszorítania. A sereg másik része, amely a 2. német, a 2. magyar és a 8. olasz hadseregből állt, Sztálingrád ostromára vonult fel.

Ők augusztus 8-án érték el a Volgát Sztálingrád térségében, majd megkezdődött a benyomulás az elővárosokba. Súlyos utcai csatákban a németek megszerezték a város feletti uralom egy részét, a városközpontot azonban nem sikerült elfoglalniuk. November 19-én aztán heves tüzérséggel és harckocsi támadásokkal megindult a Vörös Hadsereg ellentámadása, aminek következtében bezárult a gyűrű az ostromló német erők körül. A végül szovjet győzelemmel záruló csata - mint ma már jól látható - döntő fordulatot eredményezett a háború menetében.

1943. január 2-án a németek elkezdték a visszavonulást a Kaukázusból. Január 12-én Urivnál, majd 14-én Scsucsjénél a szovjet hadsereg nagy erejű támadást indított a Don-kanyarban védelmi állásokban lévő, mintegy 200 ezer főt számláló 2. magyar hadsereg ellen. A szinte elviselhetetlen, mínusz 35-40 fokos hideg ellenére a magyar honvédek hősiesen próbáltak ellenállni, de megfelelő elhárító fegyverek hiányában, a páncélosok elleni szinte puszta kézzel való küzdelem eleve kudarcra volt ítélve.

Az első napokban a magyar csapatok szívósan tartották magukat. Működött a vezetés és volt mivel harcolni. Január 15-én azonban a szovjet támadó egységek elvágták a hadsereg többi erőitől a III. hadtestet, melynek következtében a nap estéjére az áttörés szélessége 100 kilométerre növekedett. A vezetés cselekvésképtelen volt, a páncélelhárítás gyenge, és a tüzérség kiesett. Jány Gusztáv vezérezredes hadseregparancsnok január 16-án kiadta az előzetes intézkedést a VII. hadtest és az 1. páncéloshadosztály visszavonulására. A német B. hadseregcsoport azonban, amelynek alárendeltségébe a magyar hadsereg is tartozott, nem engedélyezte a visszavonulást, de támogatást sem adott a mieinknek.

Ma már tudjuk, hogy a menekülő német egységek fedezetnek, ágyútölteléknek használták a magyar katonákat. A megmaradt csapategységek súlyos utóvédharcokat vívtak, Kurszk térségéig vonultak, s átkeltek a Dnyeperen. A csatavesztés után, akik túlélték a szovjetek golyóit és a fagy poklától is megmenekültek, azokra a legkegyetlenebb hadifogság várt.

A Don-kanyarban vívott harcok a magyar hadtörténelem legszomorúbb fejezetei közé tartoznak. A megfelelő fegyverzet, felszerelés nélkül kiküldött, lehetetlen feladattal megbízott hős honvédek ezrei szenvedtek és vesztek oda a -40 fokos orosz télben.

A mintegy kétszázezres magyar haderőből csaknem 150 ezer katona soha nem tért haza.


Na ennyi Kárpátia zene után , ha meghallgatjátok biztos nem tudják kiénekelni a földet a lábatok alól a hollókosztosok . Kívánom , hogy hazánk , az elkövetkezőkben is a Magyarságé legyen , és hogy a magyarok ne váljanak Palesztinokká saját hazájukban , mert Budapest azért még mindig Budapest , bár néha úgy látszik , mintha Judapest lenne .

Kárpátia - Csendes a Don

http://www.youtube.com/watch?v=-nWR7iuWmR8

Kárpátia Száműzött (2013) Teljes album

Kárpátia-Így volt,így lesz!-2003-(teljes album)

Magyarnak Születtem - (Kárpátia válogatás By M.Zozy.)wmv

Ébredj Magyar Kárpátia válogatás 2 By M Zozy 2013

Kárpátia - Légió Teljes Album 2013

Kárpátia Száműzött Teljes Album 2013 ÚJ

kárpátia mix

KÁRPÁTIA B.SZENTGYÖRGY 2013 MÁJUS

Republic 2010. március 15. - Bódi László " Cipő " emlékére

15 Republic dal - 60 percben Cipő emlékére

Cipő utolsó nagykoncertjének összefoglalója - Cipő, remeljük haza talál

Republic: Az első koncert Cipő nélkül (05:42)

Kárpátia-Tűzzel vassal-2004-(teljes album)

Kárpátia - Justice For Hungary Album (2011)

kárpátia - Rendületlenül (Album)

kárpátia válogatás jaszimex.

Lilaszív2-Kárpátia koncert - Tenkesalja fesztivál 2006 Teljes koncert.

Kárpátia - a Jobbik majálison / Óbudai sziget

Kárpátia - Mennyei koncert



Kárpátia - Toborzó

KÁRPÁTIA-KELETI KÁRPÁTOK

Kárpátia: neveket akarok hallani ('56 emlékére)

Kárpátia - Kivándorlók dala

Kárpátia-Pálinka

Kárpátia - Fiumei ribillió

Bizalmam az ősi erényben

Kárpátia - Hegyek fölött

Kárpátia - Ha Kell!

Kárpátia - Halotti beszéd (részlet)

Kárpátia - Mesélj még nekem

Kárpátia - Ott, ahol zúg az a négy folyó

Kárpátia - Isten Veled

Kárpátia-Megállj, holló

Kárpátia-Három bika

Kárpátia - Szél Viszi Messze

Kárpátia - Barátom mondd merre vagy

Kárpátia - Veterán

Kárpátia: Magyar föld

Kárpátia - Hallom az idők szavát

Kárpátia - Akkor megyek

KÁRPÁTIA-LÁTOD,HAZÁM

Kárpátia:Toborzó

Kárpátia - Az én apám

Kárpátia - Erdély szabad

Kárpátia-Valahol tőled távol

Kárpátia - Ugye gondolsz néha rám

Kárpátia - Tábori posta

Kárpátia - Keleti Kárpátok

Kárpátia- Ébredj Magyar!

Kárpátia - Esküszünk, mi székelyek

Kárpátia - A világtól elzárva

Kárpátia - Rongyos gárda

Kárpátia - Pásztortüzek

Kárpátia-Nem engedünk 48'-ból!

Kárpátia - Székely Himnusz

Kárpátia - Neveket Akarok Hallani /1956 gyilkosaival/

Kárpátia: Hazám, hazám

Kárpátia - Vadász

Kárpátia - Doberdó

Kárpátia-Karácsony

Kárpátia - Szép Helyek

Kárpátia-Szeretlek

Kárpátia - Ne hagyd magad

Kárpátia-Az én Házam

http://www.youtube.com/watch?v=fLt07KqDDq4&list=RDpa2mH48pEZQ



Egy gyógyszergyári vezérigazgatónak elege lett és elmondta az igazat a gyógyszergyárakról



Posted on 2014/01/03 by Híradmin
halál2Orvosok lekenyerezése, hatalmas profit, méregdrágán kínált filléres hatóanyagok, gyógyszerek nem tudományos tesztelése, a hatóságok megvesztegetése, kitalált betegségek, hatalmas marketingkampányok, sötét titkok, rengeteg pénz, amivel mindent el lehet tusolni, seregnyi károsult és szenvedő ember, akinek fogalma sincs, hogy minek is esett áldozatául. Így lehetne legjobban leírni a mai gyógyszeripart néhány szóban.
John Virapen, aki 35 évig gyógyszeripari bennfentes volt, úgy döntött, hogy a nyilvánosság elé lép és leleplező vallomásával próbálja megállítani a lavinát, amit egykori gyógyszergyári vezérigazgatóként elindított. Ő volt ugyanis az egyik legnagyobb gyógyszeripari óriás, az Eli Lilly svédországi vezérigazgatója, aki végigjárta a ranglétrát egészen az üzletkötőtől a vezérigazgatóig és teljesen átlátta a rendszert…
gyógyszergyár
Idős korára azonban, amikor megállapodott és ő is apa lett, rádöbbent, hogy a gépezet, aminek építésében része volt, ami a betegségek futószalagjára teszi az egészségeseket, annak a saját fia is bármikor áldozatául eshet. Lelkiismerete által hajtva könyvet írt, pereskedett, felvállalta korábbi ocsmány tetteit és úgy döntött, hogy elmondja a világnak, minek volt tanúja és részese, mialatt a világ egyik legnagyobb cégének, az Eli Lilly-nek dolgozott.
Az Eli Lilly-ről annyit, hogy a Fortune 500 listája szerint (egy lista, ami bevétel alapján sorrendbe rakja Amerika 500 legnagyobb cégét) a 130. legnagyobb vállalat. Mellékesen megjegyezném, hogy 12 másik gyógyszergyár is benne van még a top 500-ban, van aki az előkelő 35. helyen. Az Eli Lilly 20 éve Magyarországon is jelen van.
A volt gyógyszergyári vezérigazgatót lelkiismerete nem hagyta nyugodni és kiterítette a kártyákat az asztalra.
John Virapen Mellékhatás: Halál című  könyvében leírja az egész folyamatot, hogyan veszik rá a gyógyszergyárak az orvosokat, hogy az ő termékeiket írják fel, hogyan vesztegetik meg drága utazásokkal és ajándékokkal a véleményvezéreket, elismert kutatókat és orvosokat, hogy pozitívan nyilatkozzanak gyógyszerekről, amik súlyos mellékhatásokkal járnak és valójában inkább be kellene tiltani őket. Arról ír, hogyan manipulálják a gyógyszerek forgalomba hozása előtti teszteket, hogy pozitív eredmények jöjjenek ki, annak ellenére, hogy a tesztelések alatt gyakran halálos áldozatok is voltak. Hogyan hamisítják és manipulálják a jelentéseket és a statisztikákat, hogy a mellékhatásokat és a haláleseteket eltusolják. Hogyan pénzelnek a gyógyszergyárak kutató orvosokat, egész intézményeket, hogy a saját oldalukra állítsák őket. Sőt a gyógyszeripar, ha fogy a piac, azaz fogy a beteg emberek száma, masszív marketing kampányokkal új betegségeket ültet el a köztudatba, hogy ezzel növelje a gyógyszerek forgalmát és már nem riadnak el attól sem, hogy a gyerekeket tekintsék értékesítési célpiacnak. Arról is beszámol, ha netán perbe keverednének a gyógyszerek okozta halálesetek miatt, egy armadányi ügyvédet küldenek rá az ügyre, akik szétszedik az esetet. Aztán peren kívüli egyezségeket kötnek az áldozatok családtagjaival, hogy néhány millió dollárért cserébe örökre hallgassanak, s így szépen eltusolják az ügyet a nyilvánosság elől.
Munkakörömhöz tartozott, hogy e veszélyes és széles körben használt gyógyszerek marketingkampányát kidolgozzam és lebonyolítsam. A marketing az orvosoknak szánt drága ajándékoktól a véleményvezérek utaztatásán, a tudományos folyóiratokba szánt fizetett cikkek megjelenésén, valamint tudományos konferenciák előkészítésén és megtartásán át a különösen fontos személyek borbélyház-látogatásáig mindenre kiterjedt.”
Írja Jonh Virapen a “Mellékhatás: Halál” című könyvében, ahonnan a többi idézet is származik.
A hatóságok nem képesek megvédeni az embert, így a kisfiamat sem a gyógyszeripai bűnözéstől. A hatóságok megvesztegethetők, miként a szakértők és az orvosok is.”
 „Minden okunk megvan az aggodalomra. Ezt azonban ne tartsuk magunkban, hanem igyekezzünk tenni ellene. Ezt melegen ajánlom olvasóimnak. A gyógyszeriparban mindenki szerepet játszik. Azokat, akiknek hozzám hasonló módon elege van a főnökeiből és azok hazugságaiból, kínozza a lelkiismeret.”
 „E könyv elolvasása után valószínűleg sokan nem fognak szeretni engem. Elítélnek és elátkoznak majd. Azonban nem ítélhetnek el annyira, amennyire én elítélem magam. Szerencsére azonban tájékozottabbak lesznek, amikor orvoshoz kell fordulniuk, figyelni fognak arra, hogy milyen gyógyszereket írnak fel nekik, tisztában lesznek a tudományos újdonságokkal, a kutatási eredményekkel, az orvosi folyóiratok álláspontjaival, valamint a kormányzati ajánlásokkal, és másképp fogják megítélni a gyógyszer-engedélyezési eljárásokat.”
Gondolom mindenkinek feltűnt már, hogy irreálisan sok gyógyszerreklám van a tévében. De elgondolkodtál-e már azon, hogy milyen etikátlan dolog egyáltalán, hogy a gyógyszerek reklámozhatóak? Onnantól kezdve, hogy reklám és marketing tevékenység történik a gyógyászat területén, már nem orvoslásról beszélünk többé, hanem üzletről, azaz egy iparágról. De ki ennek az iparágnak a célpiaca? Kinek lehet gyógyszert eladni? A válasz egyértelmű: a BETEG embereknek. De kérdem én, ha a gyógyászat egy iparág, és a célközönség a beteg, akkor hogyan állhat ez összhangban a gyógyászat valós céljával, azaz, hogy az emberek egészségesek legyenek? Mert ha ez egy üzlet, akkor logikus, hogy több vásárló kell, azaz több beteg, a több profit érdekében. Ha több beteg kell, akkor a gyógyszeriparnak már nem az az érdeke, hogy gyógyítson, hanem az, hogy betegeket, betegségtudatot gyártson, hiszen így tud növekedni. Nemde?
A gyógyszerek reklámozását be kellene tiltani. Ez etikátlan. De sajnos itt nem csak arról van szó, hogy gyógyszereket reklámoznak, hanem ál-betegségtudatot hoznak létre. Hiszen mindenki tudja, aki valamennyire is jártas a marketingben: ha növekedni akarsz, akkor növelned kell az igényt a portékádra.
 „A marketing már el is kezdődött, hiszen egy leendő sikergyógyszerről volt szó. Úgy kezdődött el, hogy még nem is volt biztos a gyógyszer forgalomba kerülése. Ha azonban a neve már bekerül a köztudatba, a hatóságnak elég nehéz nemet mondania. Miért tiltanák meg egy gyógyszer forgalmazását, amikor minden beteg úgy gondolja, hogy nagyon hasznos lenne?”
Írja könyvében John Virapen a Prozac® nevű antidepresszáns engedélyezési folyamatának procedúrájáról. A Prozac® sok öngyilkossági eset okozója volt és máig is az.
 „Szeretném újfent hangsúlyozni, hogy általánosságban nem az orvostudomány ellen vagyok. …Azt sem mondom, hogy a gyógyszeripari cégek a hibásak, ha egy emberek ezreit sikeresen gyógyító gyógyszernek mellékhatásai vannak. Felelőtlenség azonban olyan gyógyszert forgalmazni, amely nem gyógyít, csak a tüneteket enyhíti, ám a betegek felénél súlyos mellékhatásokat okoz. Ha viszont a betegtájékoztatóban nem szerepel a mellékhatásokra utaló figyelmeztetés, akkor bűncselekményről van szó.”
 „A politikusok megkérdezhetnék maguktól, hogy miért nem érdekli őket jobban a tisztességes gyógyszeripari piac. Fel kellene figyelniük arra, hogy milyen sok pénz áramlik az egészségügyi rendszerbe olyan csatornákon át, amelyekből a betegeknek semmi hasznuk sem származik. Ha az egészségügyi rendszert a korrupció megszüntetésével egyszerűen meg lehetne javítani, akkor miért nem tesz ezért senki semmit? Ez a politikusok dolga lenne.”
 „Minthogy én is részvevője voltam ennek a rendszernek, elhatároztam, hogy cselekedni fogok. Ez a könyv az első lépés. Egyedül azonban lehetetlen szembeszállni a gyógyszeriparral. Csak összefogva lehet valamin változtatni. Kérdéseket — köztük akár kínosakat — kell feltenni az orvosi rendelőkben, a gyógyszertárakban, az újságokban, szakítani kell azzal a hiedelemmel, hogy az orvosok félistenek, akik feltétel nélkül megérdemlik a bizalmat, és nem kell bedőlni az újonnan »felfedezett« betegségeknek, amelyeket a gyógyszeripar be akar beszélni az embereknek.”
Nem kell messzire mennünk, hazánkban is virágzik a gyógyszeripar, a tévéből dől a fájdalomcsillapítók és egyéb tüneteket kezelő gyógyszerek reklámja. A nyugdíjasoknak marékszámra írják fel a különböző gyógyszereket,  nem ritkán 10-20 fajta különböző tablettát egyidejűleg. Az egyik gyógyszer mellékhatásának tüneteit ugyanis gyakran egy másik gyógyszer felírásával kezelik.
Osszák meg ezt az információt másokkal, hogy minél több emberhez eljusson. Nyissuk fel az emberek szemét és ezzel is mérjünk csapást a gyógyszeripar pénzéhes gépezetére!
Forrás: Natura Hírek
Nemzeti InternetFigyelő


A rendőrség több településén keresi a Lehel úti robbantót



2014. január 18. - 15:01

Több településén keresik a Lehel úti robbantó nyomait a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozócsoportjának irányításával - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata szombaton a honlapján.

Azt írták, hogy a jelentős rendőri erők bevonásával indított akcióban tervszerű, összehangolt, széleskörű adat- és információgyűjtést végeznek a XIII. kerületi Lehel úti pénzintézetnél január 13-án történt robbantásos bűncselekmény elkövetőjének megtalálása érdekében.
A Nemzeti Nyomozó Iroda 272, más rendőri szervek 234 munkatársa folytat adat- és információgyűjtést, elemzést és tanúkutatást; ezeket egy nyomozócsoport fogja össze, a beérkező adatokat ők elemzik - közölték.
Emlékeztettek arra, hogy a rendőrség azt a fekete bukósisakot, sötét kezeslábast viselő, 180-185 centiméter magas ismeretlent keresi, aki a bűncselekmény helyszínéről egy cross enduro jellegű, forgalmi rendszám nélküli, 125 vagy 250 köbcentiméter hengerűrtartalmú motorkerékpárral hajtott el.
Megismételték korábbi felhívásukat is: az országos rendőrfőkapitány bruttó 10 millió forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek.
A rendőrség továbbra is kéri, hogy akinek a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban érdemleges információja van, jelentkezzen az ingyenesen hívható 06/80-620-107 zöld számon vagy a 107-es és 112-es központi segélyhívó számon.
A Nemzeti Nyomozó Iroda korábban azt közölte, hogy robbanóanyaggal vagy robbantószerrel visszaélés és közveszélyokozás gyanúja miatt folytatnak eljárást ismeretlen tettes ellen.


(MTI)

Esélytelen a baloldal, második erő lehet a Jobbik



2014. január 18. - 13:23



20%-on áll a Jobbik a biztos választók körében, a baloldali ellenzék jócskán le van maradva a Fidesz mögött, az LMP pedig nem jutna be a parlamentbe - mindez az Iránytű Intézet felméréséből derül ki. A szervezet még decemberben - tehát a baloldali összeborulás előtt - kérdezte a választókat pártpreferenciájukról és az ország helyzetéről.
A biztos szavazók az összes megkérdezett 62%-át teszik ki. Az összes megkérdezett 42%-a biztosan elmenne voksolni, tud pártot választani, és azt meg is nevezte a kutatás során.
Az Iránytű Intézet négy hónappal ezelőtti méréséhez képest lényegi átrendeződés nem figyelhető meg, mindössze hibahatáron belüli, legfeljebb egyszázalék pontos mozgásokat tapasztaltak.
Sokan nem kérnek Gyurcsányból
A Fidesz-KDNP masszívan vezet, második helyen a Jobbik áll. Egy széles, Demokratikus Koalícióval kiegészülő baloldali összefogás is elégtelen a Fidesz-KDNP megszorítására, mivel alig haladják meg a kormánypártok támogatottságának felét. Hozzátesszük: az azóta megvalósult baloldali összefogás ráadásul vélhetően sokakat eltántorít a szavazástól, hiszen akik Bajnai Gordonékat támogatták, nem biztos, hogy szívesen voksolnak egy Gyurcsány Ferenc nevével is fémjelzett formációra. Az Iránytű Intézet erre is előre kereste a választ: az MSZP, az Együtt-PM, illetve a DK szavazóinak külön kérdést tettek fel arról, szükségesnek tartják-e, hogy a kormányváltás érdekében az MSZP és az Együtt-PM megállapodjon a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval egy széleskörű választási összefogásról.  Az említett baloldali pártok szavazóinak 83%-a támogatta az összefogást, az Együtt-PM szimpatizánsai viszont az átlagosnál kritikusabbak Gyurcsány Ferenc pártjával szemben.
Egyre kevesebb a bizonytalan
A pártok támogatottsága az összes megkérdezett körében nagyjából a biztos szavazóknál mért arányokat követi.
Érezhető az országgyűlési választás időpontjának közeledése egyes adatokon, élesedik a kampány. A választásoktól teljesen elzárkózók aránya mindössze 12-13% (augusztusban 15%), a bizonytalanok aránya szintén csökkent, most 18%, korábban 20-21% volt.
A teljes népesség és a pártot választani tudó biztos szavazók adatainak összevetésével megállapítható, hogy a DK és a Fidesz-KDNP szavazói némileg aktívabbak az átlagosnál, hiszen magasabb arányban járulnának eme pártok szimpatizánsai az urnák elé. Az LMP-t jelölők aktivitása lényegesen alacsonyabb az átlagnál, ez igazodik a korábbi trendekhez.
Javul a helyzet, de többségben az elégedetlenek

Az ország helyzetének választói megítélése 2013 nyara óta javulást mutat. Az „Egyáltalán nemelégedett” választók aránya hibahatáron kívül, 4 százalékponttal csökkent, míg a semleges választ adók („Elégedett is, meg nem is”) részesedése ugyanennyivel növekedett. Összességében azonban a negatív válaszok maradtak jelentős túlsúlyban.

2013 augusztusában még a választók mintegy fele megélhetési körülményeinek romlásáról számolt be, ami meglehetősen rossz választói értékítéletet mutat. A 48%-os összesített elégedetlenség 41%-ra csökkent az év végére, úgy, hogy a javulást, illetve változatlanságot érzők aránya 4-4 százalékponttal növekedni tudott. A komfortérzet növekedése vélhetően a rezsicsökkentésnek, illetve az ahhoz kapcsolódó agresszív kormányzati kampánynak, a minimálisan javuló gazdasági helyzetnek és egyéb jóléti intézkedéseknek köszönhető. A nyári mélyponthoz viszont hozzájárulhattak a „Varga-csomag” választók számára még friss negatív hatásai.
A második Orbán-kormány megítélésében kisebb javulás tapasztalható az előző két kérdéshez képest. Az elégedetlen válaszadók aránya 2013 augusztusa és decembere között mindössze 3 százalékponttal csökkent, az elégedetteké ugyanennyivel nőtt. Itt is negatív válaszok vannak túlsúlyban, bár az olló ebben a kérdésben a legszűkebb a pozitív irányú válaszokkal összevetve. A javulás ellenére tehát még mindig negatívan ítélik meg a választók az ország és a kormány helyzetét.
 
alfahir.hu



Áder János kitűzte az országgyűlési választás időpontját



2014. január 18. - 18:05


Az alábbiakban szó szerint közöljük a Köztársasági Elnöki Hivatal közleményét.


Hazánk demokratikus és alkotmányos berendezkedésének fundamentumát a szabad választás joga és lehetősége jelenti.
Az általános választások időpontjának kitűzését az Alaptörvény a köztársasági elnök kizárólagos jogkörébe utalja, meghatározva annak alkotmányos feltételeit is. Alaptörvényünk kimondja: "az országgyűlési képviselők általános választását – az Országgyűlés feloszlása vagy feloszlatása miatti választás kivételével – az előző Országgyűlés megválasztását követő negyedik év április vagy május hónapjában kell megtartani". További törvényi megkötés az is, hogy a szavazást vasárnap kell tartani, és a választás napja nem eshet a munka törvénykönyve szerinti munkaszüneti napra, továbbá húsvét- és pünkösdvasárnapra.
Az utóbbi három országgyűlési választás alkalmával Magyarország polgárai minden egyes alkalommal április első felében juttathatták kifejezésre akaratukat. Amikor a 2014-es választások kiírásáról döntöttem – e hagyomány tisztelete mellett – az alábbi négy szempont vezérelt:
1. Magyarország polgárainak jogos elvárása, hogy a választási kampány időszaka ne nyúljon a szükségesnél és indokoltnál hosszabbra. Ezt a szempontot tiszteletreméltó elődeim is fontosnak tartották, amikor kiírták a választások időpontját.
2. Magyarország érdeke – demokráciánk közel két és fél évtizedes történetének közös tapasztalata alapján –, hogy politikai nemzetünk tagjaitól a 2014-ben felhatalmazást kapó új Országgyűlés mielőbb megalakulhasson, és az új kormány mielőbb munkához láthasson.
3. Magyarország pillanatai drágák, ezért hazánk polgárai szempontjából kiemelten fontosnak tartom, hogy az Európai Unió új költségvetésében rendelkezésünkre álló, több ezer milliárd forintnyi fejlesztési forrás felhasználását semmi se hátráltassa. Minél előbb lesz új felhatalmazással bíró kormány, a vállalkozások, intézmények, önkormányzatok és családok annál előbb juthatnak hozzá az ország gyarapodását és polgárainak jólétét szolgáló forrásokhoz.
4. Egy ország élete azonban nemcsak a pénzről, a gazdasági lehetőségekről szól, hanem az itt élők békéjéről és nyugalmáról is. Ezért a választások időpontját meghatározó döntésemmel azt is elő kívánom segíteni, hogy – túljutva a politikai pártok versengésével szükségszerűen együtt járó zajos kampányidőszakon – a húsvéti ünnepek lehetőleg már olyan békés és nyugodt keretek között telhessenek, ami mindannyiunk személyes és közös reménye, jogos óhajtása – bármi legyen is a hitünk.
Mindezt figyelembe véve, élve az Alaptörvényben a köztársasági elnökre ruházott jogokkal és kötelezettségekkel, a mai napon meghozott elnöki határozatommal az országgyűlési választás időpontját 2014. április 6. napjára tűzöm ki.
Áder János
Magyarország köztársasági elnöke


Készítettem egy kilátót negyvenmillióért



2009. október 10. - 15:18

Tisztelt Pályázati Pénzeket Odaítélő Központ!

Alulírott Szebb Jenő, műkedvelő építész, fafaragó és természetbarát azért fordulok önökhöz, mert sürgősen szükségem lenne negyvenmillió forintra. Ez idáig fogalmam sem volt, honnan szedjem össze ezt a nem túl szerény összeget, de amióta megismerkedtem az önök úgynevezett negyvencentis kilátó projektjével, már tudom, hogy maguk az én embereim, és viszont.
Nem kívánok beállni a sajtószerte megnyilvánuló örök elégedetlenkedők, fanyalgók és mindenen felháborodók sorába, így hát egyetlen szóval sem fogom bírálni a negyvencentis kilátót, amit önök negyvenmillió forinttal honoráltak.
Már Kovács László is megmondta, hogy merjünk kicsik lenni, tehát kis ország - kis kilátó, különben is, Trianon óta csupa síksággal van tele maradék hazánk, hát akkor mire fel nagyzolnának egyesek holmi égbe szökő tornyokkal, nem igaz? A gigantománia egy sztálinista csökevény, és akinek egy negyvencentis kilátó nem elég magas, az szerintem egyéb gazemberségre is képes.
Különben is, meg kell látni a praktikumot a projektben, hiszen ha egy negyvencentis kilátó pont negyvenmillió forintba kerül, akkor még azok az emeszpések is ki tudják számolni, hogy egymillióba kerül centimétere, akiknek nincs is diplomájuk, csak úgy beírták az életrajzukba.
Nos, az általam készített kilátó, amiről a mellékelt látványtervet is becsatoltam, az önök által meghonosított szabványt követve pontosan negyven centiméter magas. Felbecsülhetetlen praktikusságát az adja, hogy hordozható. Így a használója bárhova magával viheti, és ahonnan ki akar látni, ott egyszerűen lehelyezi a talajra, feláll rá, aztán pedig már csak rajta múlik, hogy milyen kilátásokkal szembesül. Ilyen egyszerű a működése, de ha önök egyéb műszaki vagy bármilyen más paraméter, illetve részletesebb használati útmutató iránt érdeklődnek, készséggel állok rendelkezésükre. Az átutalást a Szebb Jövőért Alapítvány számlaszámára várom, kérem, hogy a Közlemény rovatba szíveskedjenek beírni: "Hokedli".
Várom megtisztelő válaszukat:
Szebb Jenő
építészeti terepdizájner


Az ORFK nyomozó osztályának volt vezetője szerint bérgyilkosság történt Soroksáron

A rendőröknek minden jel szerint konkrét elképzelésük van arról, ki ölte vagy ölette meg Soroksáron Kardosné Gyurik Krisztinát. Ez lehet az oka, hogy nem tűznek ki vérdíjat.
A Borsonline információi szerint több tettest keres a rendőrség a szeptember 25-i soroksári gyilkossággal összefüggésben. Kardosné Gyurik Krisztinát futás közben kapták el, és durván bántalmazták, mielőtt megölték. Két kezét és két lábát külön-külön összekötözték. A bicikliúttól néhány méterre találták meg lemeztelenített holttestét, cipő viszont volt rajta.
Tegnap, miután a Lehel utcai robbantó fejére 10 milliós nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség, megkérdezték, mi indokolja, hogy a soroksári ügyben ezzel szemben nincs vérdíj. – A soroksári gyilkosság nyomozásának állása nem indokolja a díjkitűzést – nyilatkozta szűkszavúan Kovács Viktória, az ORFK szóvivője.

Egyéb forrásból a lap megtudta: a BRFK nyomozóinak pontos elképzelései vannak arról, hogyan történt a gyilkosság. – Azt gondolom, hogy a soroksári futónő ügyében megvannak a lehetséges gyanúsítottak, csak hosszadalmas, aprólékos munka leválogatni azokat az információkat, amelyek a bizonyításhoz szüksé­gesek.
A robbantásnál ezzel szemben nincs ok-okozati összefüggés a tettes és a helyszín között. Ezt egyébként a rendőrök pacekbalhénak nevezik – nyilatkozta Kátay Elek, az ORFK nyomozó osztályának volt vezetője.
Az egykori gyilkossági főzsaru elmondta: alapos oka van arra, hogy feltételezze, Soroksáron bérgyilkosság történt. A megölt asszony minden valószínűség szerint ismerte a gyilkosokat, a megbízót és az elkövetőt is. – Ha a nyomozók már közel vannak a megoldáshoz, szándékosan nem tűznek ki nyomravezetői díjat, mert attól tartanak, hogy a sok fals információ ellenőrzése éppen a tényleges tettesek leleplezésétől veszi el az időt, az erőt – tette hozzá.
(Borsonline nyomán)



294 megjegyzés:

  1. Helló ,
    Nehéz , hogy a hitel a megfelelő cég , és
    bizalom , és Sky pénzügyi információk itt ér véget minden
    a stressz és a rossz hitelek cég vagyunk, minősített és
    mint egy angyal befektető , aki már ebben a szakmában hitel
    mint egy angyal , és egy jó fej a rászorulóknak , ne lopj ,
    Mi szolgáltatás ügyfeleink vagyunk biztosító online hitelek
    2%-os aránya

    * Személyi kölcsönök ( Biztonságos és nem biztonságos )
    * Business Hitelek ( Biztonságos és nem biztonságos )
    * Home Improvement
    * Inventor hitelek

    Segítség mindenkinek munkahely és a jövedelem nem számít , kellene
    tiszta adós, vagy annak hiánya , és nincs igazi rekord
    bűnügyi segítségnyújtás a pénzeszközök megszerzésében a kapcsolatot e-mail :
    inforskyfinance@gmail.com

    Várjuk a válasz. bármilyen
    kérésére , nyugodtan kérdezz .

    VálaszTörlés
  2. Welcome To Richard Hitel Befektetési Korlátolt Felelősségű Társaság
    (A személyre szabott szolgáltatás az összes pénzügyi szükségletek )
    Mi, Richardloan Befektetési Korlátolt Felelősségű Társaság Providers nyújt hitelt egy nagyon alacsony kamatláb
    3%-os , kínálunk Személyi hitel , adósság konszolidációs hitelt , kockázati tőke , üzleti hitelek , oktatási
    Kölcsön, lakáshitel , és Hitel bármilyen okból, és sürgős szüksége ! . , a maximális futamidő 30 év.
    Voltál már elutasította a bank? Van rossz hitel ? Van kifizetetlen számlák ? vannak
    akkor az adósság ? Szüksége van , hogy hozzanak létre egy üzlet? Aggódj, nem többet , mint mi itt , hogy Önnek egy kis
    kamatozású kölcsön . A hitel tól $ 5000 USD ( ötezer dollár)
    50 $ 000,000.00 . ( Ötven millió amerikai dollár ) . Azt is kölcsönöznek az USA DOLLÁR EURO és ​​fontban !

    Ha érdekel, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk információt az alábbi e-mail :
    richardloan69@gmail.com

    1. . Ön teljes neve : _______
    2. . Levelezési cím : _______
    3. . Ország: ______
    4. . Hitel összege Szükséges : ________
    5. . Időtartam : _____
    6. . Gender : _____
    7. . Foglalkozás: ________
    8. . Havi jövedelem : _______
    9. . Születési idő : ________
    10.Telephone száma : __________

    Tisztelettel szolgáltatás,
    Mr.Richard Villa
    A műveleti igazgatója
    Richard Hitel Befektetési Korlátolt Felelősségű Társaság
    Richardloan69@gmail.com

    VálaszTörlés
  3. Tisztelt Ügyfelünk!

    Gyémánt lakáshitel (diamondloanhomes@yandex.com). Mi ofreciendo magán hitelek, vásárlás és személyes az éves kamat talaj muy minimum 2% volt 1 év és 40 év törlesztési futamidő a Cualquiera részét világnak. Adunk hitelek belül minimális hatótávolsága 3000 rúd sokkal 500,000,000,00. Nuestros kölcsönöket biztosított szolgáltatásokat a maximális biztonság es Nuestra prioritást.
    * Ön anyagilag szorult usted? * Ön usted törekszik alapok fizetni nekik azt állítja, deudas y usted * Ön keres finanszírozást létrehozni su saját vállalkozást? Usted * Van szüksége a magán hitelek a vállalkozások a különböző bírságok? * Ön usted igénybe hiteleket llevar ki proyectos nagy * ¿Es usted keres támogatást különböző otros folyamatokat?
    Quiero hogy a SEPA yo doy km hitelek mértéke 2%-os kamatot őt.

    E-mail: diamondloanhomes@yandex.com
    Diamond lakáshitelek
    Ferdinand Marcos

    VálaszTörlés
  4. Szorul sürgős hitel?
    * Nagyon gyors és sürgősen át a bankszámlájára
    * Törlesztés kezdődik nyolc hónappal azután, hogy a pénzt a bankszámláján
    * Alacsony kamatláb 2%
    * Hosszú távú visszafizetés (1-30 év) időtartamú
    * Rugalmas hitelfeltételek és a havi fizetés
    *. Hogyan tart sokáig finanszírozni? Benyújtását követően a hitel alkalmazás, akkor számíthat az előzetes ez a válasz kevesebb, mint 24 óra és a finanszírozás belül 72-96 órán belül megkapta küldje el az információt, amire szükségünk van, hogy.

    Kapcsolat törvényes és engedélyezett hitel cég authourised
    hogy a pénzügyi támogatás más országokba.
    További információ és a jelentkezési lap a kapcsolatot a hitel most via email: cashfirmarena@gmail.com

    SIR EVA DEMETER
    főigazgató
    CASHFIRMARENA társaság
    LONDON

    VálaszTörlés
  5. Szüksége van hitel a vállalkozások létrehozásához? Én vagyok az ügyvezetője Anderson cég, kínálunk mindenféle hitel, cég hitel, személyi hitel, diákhitel, és üzleti hitelek, Ha érdekel, hogy e kölcsön van, írjon nekünk e-mailben :: :(georgeanderson.loanfirm255@gmail.com).

    VálaszTörlés
  6. Helló,
      Ön a tartozás? Voltál már megtagadták a kölcsönt a bank? Vagy van szüksége a kölcsönt fizeti ki számláit? aggódj, nem több, a segítség most jön, VINCOLLINS hitel cég egy hitel cég kínál mindenféle kölcsön az embereknek, cégeknek, amelyek a kölcsön alacsony kamatláb 3% velünk a kapcsolatot emailben: customersdesiretrustfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  7. Helló,
    Szükséged van egy kölcsönre, amely az adósságaid megfizetésére, üzleti tevékenység indítására és bármilyen más dologra, amire szüksége van? A probléma megoldható, ha futsz hozzá. A nevem Mrs Judith, Magyarország két héttel ezelőtt, kölcsönt kerestem, hogy fizessem a fiam műtétét, így kezembe kerültem a különböző csalók és csalók kezében, akik úgy tettek, mintha hitelnyújtók lennének. A múlt héten hétfőn egy ápolónő a kórházban, ahol a fiamat bevették, bemutatta GINA MORGAN (elnök-vezérigazgató) Gina Morgan Loan Company-ot, így kapcsolatba léptem vele, és segített nekem egy 200 000 dolláros hitel nélkül.
    Tehát az én jó emberem Mexikóból, e-mailben is kapcsolatba léphet vele: {ginamorganloancompany@gmail.com} És ne felejtsd el elmondani neki, bemutatom önt a társaságának

    VálaszTörlés
  8. Kölcsönök mindenki számára! Te itt keresel valódi hitelforrást? Ön kölcsönt keresett, és még mindig nem tudja, hogyan szerezhet egyet? Ne aggódj többet, mivel a segítséged végre itt van, mindössze 2 százalékos hiteleket kínálunk. Lépjen kapcsolatba velünk a Finance.4all@aol.com címen, és kapja meg a mai problémáit. Szolgáltatásaink 100% -ban megbízhatóak, mivel ez egy olyan jogszerű vállalat, amelyre bízhat, hogy megoldja pénzügyi problémáit, mind a foglalkoztatottak, mind a munkanélküliek üdvözlendő.

    Kösz
    John Dyke
    FINANCE4ALL
    www.financeforall.webs.com
    E-mail: Finance.4all@aol.com vagy Johndykeoffice@gmail.com.

    VálaszTörlés
  9. VIZSGÁLATA, HOGY A KÖLCSÖNZÉSÉT EGYEN KÖZÖS KÖLCSÖNHATÓSÁGRÓL
    A nevem Victoria Mario, két héttel ezelőtt Magyarországról származott, kölcsönt kerestem, hogy fizessem a fiam műtétét, ezért kezeltem a különböző csalók és csalók kezében, akik úgy tettek, mintha hitelnyújtók lennének. Mindannyian megígérik, hogy kölcsön ad nekem, miután sok díjat fizettek, ami semmit sem hozott, és nem volt pozitív eredmény. Elvesztettem a kemény pénzt és ez összesen €4000 euró volt. A múlt héten hétfőn egy ápolónő a kórházban, ahol a fiamat beismerték, bemutatta a GINA MORGAN LOAN COMPANY-t (ginamorganloancompany@gmail.com) az interneten, soha nem hittem, ezért úgy döntöttem, hogy további kutatásokat végeznek a Társaságon, majd láttam Más emberek különböző országokból származó bizonysága arról, hogy ez a Hitel Zrt. Segített nekik hitelük megszerzésében, ezért kapcsolatba léptem a Társasággal és €82 000 eurót igényeltek, kevesebb mint 48 órában, stressz nélkül megkaptam a kölcsöntámlát.
    Szóval a magyarországi kedves embereim sürgős kölcsönt kaphatnak a céggel, és egyúttal tanúskodnak is, mint én, és ne felejtsd el elmondani neki, bemutatom önt a társaságának. Lépjen kapcsolatba az e-mail címével: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  10. VIZSGÁLATA, HOGY A KÖLCSÖNZÉSÉT EGYEN KÖZÖS KÖLCSÖNHATÓSÁGRÓL
    A nevem Victoria Mario, két héttel ezelott Magyarországról származott, kölcsönt kerestem, hogy fizessem a fiam mutétét, ezért kezeltem a különbözo csalók és csalók kezében, akik úgy tettek, mintha hitelnyújtók lennének. Mindannyian megígérik, hogy kölcsön ad nekem, miután sok díjat fizettek, ami semmit sem hozott, és nem volt pozitív eredmény. Elvesztettem a kemény pénzt és ez összesen €4000 euró volt. A múlt héten hétfon egy ápolóno a kórházban, ahol a fiamat beismerték, bemutatta a GINA MORGAN LOAN COMPANY-t (ginamorganloancompany@gmail.com) az interneten, soha nem hittem, ezért úgy döntöttem, hogy további kutatásokat végeznek a Társaságon, majd láttam Más emberek különbözo országokból származó bizonysága arról, hogy ez a Hitel Zrt. Segített nekik hitelük megszerzésében, ezért kapcsolatba léptem a Társasággal és €82 000 eurót igényeltek, kevesebb mint 48 órában, stressz nélkül megkaptam a kölcsöntámlát.
    Szóval a magyarországi kedves embereim sürgos kölcsönt kaphatnak a céggel, és egyúttal tanúskodnak is, mint én, és ne felejtsd el elmondani neki, bemutatom önt a társaságának. Lépjen kapcsolatba az e-mail címével: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  11. Hello, üzleti kölcsönt keres? Személyi kölcsön, lakáshitel, autóhitel, hallgatói hitel, adósságkonszolidációs hitel, nem biztosított hitelek, kockázati tőke stb. .. vagy valamilyen okból visszautasították hitelét bank vagy pénzügyi intézménytől. Thomas Spencer úr vagyok egy magánhitelező, amely a vállalkozások és a magánszemélyek számára alacsony, megfizethető kamatláb mellett 2% kamatozású. Ha érdekel? Lépjen kapcsolatba velünk a következő napon: thomasloanservice1@gmail.com

    VálaszTörlés
  12. Van szüksége bármilyen hitre? Ha igen, akkor vegye fel velem a kapcsolatot ma egy gyors hitel után 3% kamatlábon E-MAIL hobelmanfinance@gmail.com

    +14153602014
    hobelmanfinance@gmail.com
    http://hobelmanjaroen.wixsite.com/jaroenfinance
    Hobelman Jaroen úr

    VálaszTörlés
  13. Nehéz időkben megy keresztül a hitelfelvétel megszerzéséért, mert a MILAN Loan Lending Compania kínál mindenféle kölcsönt, és mi is kínálunk biztonságos kölcsön otthon, valamint a kölcsön befektetni az üzleti cpntact nekünk most: milanfinancialcompanies@gmail.com Vagy milanfinancialcompanies@yahoo.com

    VálaszTörlés
  14. Pénzt keres pénzt és tartozásokat fizetni? Találsz magadban egy kis bajban a kifizetetlen számlákkal, és nem tudod, hogy merre jársz, vagy hova fordulhatsz? Mi a helyzet egy jó hírű adósságkonszolidációs cég megtalálásával, amely segíthet csökkenteni a havi részleteket úgy, hogy megfizethető visszafizetési lehetőségei vannak, valamint hogy a hónap végén és a számlákon fizetni kell? E-mail (zenith.loanslimited8@gmail.com)

    VálaszTörlés
  15. Szia, én vagyok az djelbova, aki jelenleg Hungary városában él. Én vagyok az özvegy abban az időben négy gyermekeimmel, és én 2016 májusában pénzügyi helyzetbe kerültem, és szükségem volt a refinanszírozásra és a számlák kifizetésére. Megpróbáltam különböző magánvállalatoktól és vállalati hitelektől kölcsönöket keresni, de soha nem sikerült, és a legtöbb bank csökkentette a hitemet. De Isten azt akarta, amint beismertem egy Istennő asszonnyal egy hitelező magánhitelét, 85.000,00 dollár hitelt adtam, és ma tulajdonban vagyok, és a gyermekeim most is jól mennek, ha kapcsolatba kell lépnie bármelyik céggel, Nem hitelbiztosítást, hitelbiztosítást, mindössze 3% -os kamatozás nélkül, jobb fizetési tervek és ütemezés esetén kérjük, forduljon Mrs. Stella Rene-hez (mrsstellareneloanfirm1@gmail.com). Ő nem tudja, hogy ezt csinálom, de most boldog vagyok, és úgy döntöttem, hogy az emberek többet tudnak erről, és azt szeretném, ha Isten megáldja.

    djelbova

    VálaszTörlés
  16. Üdv mindenkinek
    A nevem Michael Ryan, azért vagyok itt, hogy bizonyságot tegyek arról, hogyan kaptam meg a jelzálogomat a Jorge Grace LOANS FIRM-től miután többször alkalmaztam különböző jelzálogkölcsönöket. Szükségem volt egy sürgős jelzálogra, hogy vállalkozást indítsak, és különböző jelzálog-hitelezők közül alkalmaztam, akik megígérték, hogy segítenek, de soha nem adtak nekem a jelzálogot. Amíg egy barátom nem mutatott be Jorge Grace asszonynak, aki megígérte nekem, Ahogyan minden késedelem nélkül megígérte. Soha nem gondoltam, hogy még mindig megbízható jelzáloghitelezõkkel találkozhatunk, amíg találkoztam Jorge Grace úrral, aki valóban segített a jelzáloggal és megváltoztatta a hite. Nem tudom, hogy valóban szükség van-e valódi és sürgős jelzálogra, kérjük, forduljon Jorge Grace MRS-hez az e-mail címükön keresztül: (jorgegraceloanfirm@gmail.com)


    Michael Ryan

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helló Mindenki készen áll ez a nagyszerű tanúvallomás arról,hogy Isten mosolygott az arcomon,gyorsan használni akarom ezt a médiumot,hogy bizonyságot nyerjen arról, hogy Isten irányított egy Legit-ra és valódi hitelnyújtóra,aki átalakította engem és a családom életét a fűből Kegyelem a szegénységtől a gazdag és sikeres nőig,aki most stressz vagy pénzügyi nehézségek nélkül büszkélkedhet egy egészséges és gazdag életre.Én vagyok az Ohio állambeli USA-ból származó üzletasszony,és nem volt többé pénzem az üzletért Mert nehézségekbe ütköztek az életben, és annyira sok hónapon keresztül kétségbeesetten kerestem a kölcsönt,hogy megpróbáltam hitelt szerezni az interneten,hogy újra finanszíroznám az üzletemet,és négy dollárból érkeztem meg $15.930.00 dollárért.Kétségbeesett abban,hogy hitelt szerezzek egy törvényes hitelnyújtóból,aki nem járul hozzá fájdalmaihoz,úgy döntöttem,hogy kapcsolatba léphetek egy barátommal,aki csak kölcsönzött az interneten, megvitattuk a kérdést, és a mi következtetésünkre elmondta,hogyan kapott hitelt Egy legit compa Ny tulajdonában van egy James penny nevű nő,aki a globális megbízást nyújtó vállalat vezérigazgatója,úgyhogy úgy döntöttem,hogy egy kis összegű 20 000,00 dolláros hitelre kérvényeztem,hogy 2% -os alacsony kamatlábbal kezdjem,és a kölcsönt könnyedén hagyta jóvá stressz nélkül,és minden A készítés előkészítése és a kölcsön,amely a számláján legalább 48 órán át átutalta a kölcsönt,és miután a hitel visszafizetését ismételten újabb 450 000,00 dolláros hitelösszegre fordítottam a befektetésem miatt,ez az ok,amiért ezt nyírja A bizonyság azokra vonatkozik, akiknek pénzre van szükségük, és kölcsönöket akarnak vásárolni egy valódi hitelezőtől,ha elég csaló elég,elég ez az idő,hogy örüljetek,kapcsolatba léphet az emailjével,a globalprovissioncompany@gmail.com címen.Tanácsot kell nyújtania mindenki számára, aki hitelt érdemel,hogy gyorsan kapcsolatba léphessen vele (globalprovissioncompany@gmail.com)

      Törlés
  17. Kell egy kölcsön? ha igen 2% -os alacsony kamatozású hitel, hitelbiztosítás nélkül, személyi kölcsönöket, adósságkonszolidációs kölcsönöket, kockázati tőkét, üzleti kölcsönöket, oktatási kölcsönöket, lakáshiteleket vagy kölcsönöket kínálunk bármilyen okból, lehetőséget ad arra, hogy megadja a szükséges hitel összegét, valamint a Ferdinandleofinance@gmail.com által megengedhető időt.

    Ez igazi esélyt ad arra, hogy megkapja a szükséges forrásokat! ha érdekli a kapcsolatot a Ferdinandleofinance@gmail.com címen

    Üdvözlettel
    Ferdinand Leo C.E.O
    Ferdinand Leo Finance
    E-mail: Ferdinandleofinance@gmail.com

    VálaszTörlés
  18. Jó nap,
    A nevem Janika Róbert, hazám Magyarország. Szeretnék bizonyságot tenni arról a jó kölcsönt nyújtóról, aki két különböző internetes nemzetközi hitelezővel csalóztatott, és mindannyian azt ígérte, hogy kölcsön ad nekem, miután sok díjat fizetett, ami nem eredményezett semmit, és nem jelentett pozitív eredményt. Elvesztettem a kemény pénzt és összességében (500.000 Ft). Egy nap az interneten keresztül bonyolódtam, zavartan és frusztráltan, aztán találkoztam egy bizonysággal egy olyan emberrel, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hitelintézettel, ahol végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazokkal a hitelcégekkel, majd elmondtam nekik a történetemet arról, hogy két különböző hitelezővel csaltak velem, akik nem tettek semmit, csak persze több fájdalmat. E-mailben elmagyarázom a cégnek. Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert én kapom a kölcsönt a társaságukban, és én is megtettem a megfelelő választást kapcsolatba lépve velük. Kitöltöttem a hitelkérelem formanyomtatványát, és mindent megtettem, amit tőlem kértem, és kaptam hitelt (20,000,000Ft) a nagyvállalattól. Itt vagyok ma boldog a családommal, mert a Gina Morgan Hitel Társaság kölcsönt adott nekem, ezért fogadást tettem magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy kaptam a kölcsönt. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek ugyanezen őszinte hitelezőn. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan lépjen kapcsolatba a céggel e-mailen keresztül: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  19. Jó napot mindenkinek,
    A nevem Julia Martins. Az én dolgom összeomlott a férjem halála után, majdnem kialudtam a házamról a földesúrom. Így hát frusztráltam és szükségem volt egy sürgős kölcsönt igénylőre, oly sokszor alkalmaztam a különböző hitelhitelezők közül, megtévesztettem, és elvittem a kicsi pénzt, amit kaptam, de soha nem adtam kölcsön. Két héttel ezelőtt a sógornő meglátogatott, és látta, hogy a nehézség magam és a fiam megy keresztül, ezért mesélt nekem az EVA ROLAND LOAN COMPANY MRS nevű valódi kölcsönvállalatról, aki segített családjának hitelt szerezni sikeresen. Soha nem hittem a múltbeli tapasztalataim miatt, de úgy döntöttem, hogy próbára teszem. E-mailben (evarolandloancompany@gmail.com) keresztül kapcsolatba léptem a céggel, és megígérte, hogy segíteni fog nekem a szükséges összeggel (63 000 euró), és tényleg azt tették, amit minden késedelem nélkül ígértek nekem. Soha nem gondoltam, hogy még mindig valódi és megbízható hitelt nyújtanak, amíg találkoztam az EVA ROLAND LOAN COMPANY céggel, aki tényleg segített nekem a hitelemben, és jobbá változtatta az életemet. Ha sürgős hitre van szüksége, lépjen kapcsolatba az e-mailen keresztül: evarolandloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  20. Jó nap,
    A nevem Laura Pablo, szeretnék bizonyságot tenni a jó hitel hitelezőről, aki fényt mutatott nekem, miután 2 különböző internetes hitelezőt csaltak. Elvesztettem a pénzemet, és ez összesen € 5.000 euró volt. Egy nap internetes böngészést kerestem nagyon frusztráltan, aztán találkoztam egy olyan emberrel, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hitelintézettel. végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazt a hitelminősítő céggel, majd elmondom nekik a történetemet Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert a megfelelő választást választottam. Kitöltöttem a hitelkérelem formanyomtatványát, és mindent megtettem, amit nekem kértem, és 32 ezer euró összegű hitelösszeget kaptam e nagy társaságtól. Így tettem egy fogadalmat magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy hogyan kaptam a kölcsönt. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a becsületes hitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan lépjen kapcsolatba a céggel e-mailen keresztül: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  21. A nevem Ádám Mária, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  22. Jó nap,
    A nevem Laura Pablo, szeretnék bizonyságot tenni a jó hitel hitelezőről, aki fényt mutatott nekem, miután 2 különböző internetes hitelezőt csaltak. Elvesztettem a pénzemet, és ez összesen € 5.000 euró volt. Egy nap internetes böngészést kerestem nagyon frusztráltan, aztán találkoztam egy olyan emberrel, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hitelintézettel. végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazt a hitelminősítő céggel, majd elmondom nekik a történetemet Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert a megfelelő választást választottam. Kitöltöttem a hitelkérelem formanyomtatványát, és mindent megtettem, amit nekem kértem, és 32 ezer euró összegű hitelösszeget kaptam e nagy társaságtól. Így tettem egy fogadalmat magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy hogyan kaptam a kölcsönt. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a becsületes hitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan lépjen kapcsolatba a céggel e-mailen keresztül: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  23. Köszönjük mindenkinek, hogy Mrs. Luz az Egyesült Államokból származik, amikor 3 év múlva kölcsönt költöttek igénybe, 14,500 dollárért csaltak el néhány hitelező Ghánában. De amikor ezt az istenfélő James Ben kölcsöntől való félelem miatt alkalmaztam, segítsen nekem a 150.000.000 dolláros hitelösszeggel, amelyre szükségem van a csalási tevékenységek nyomán, javasolom, hogy lépjen kapcsolatba e-mail címmel: jamesben614@gmail.com

    VálaszTörlés
  24. Jó nap,
    A nevem Laura Pablo, szeretnék bizonyságot tenni a jó hitel hitelezőről, aki fényt mutatott nekem, miután 2 különböző internetes hitelezőt csaltak. Elvesztettem a pénzemet, és ez összesen € 5.000 euró volt. Egy nap internetes böngészést kerestem nagyon frusztráltan, aztán találkoztam egy olyan bizonysággal, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hiteltársasággal, ahol végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazt a hitelminősítő céggel, majd elmondom nekik a történetemet Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert a megfelelő választást választottam. Kitöltöttem a hitelkérelem formanyomtatványát, és mindent megtettem, amit nekem kértem, és 32 ezer euró összegű hitelösszeget kaptam e nagy társaságtól. Így tettem egy fogadalmat magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy hogyan kaptam a kölcsönt. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a becsületes hitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan lépjen kapcsolatba a céggel e-mailen keresztül: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  25. Jó napot mindenkinek!!!
    A nevem Anela Belmiro, Magyarország 3 héttel ezelőtt, kölcsönt keresett a lányom műtéteért, a kétségbeesés miatt különböző csalók kezébe kerültek, akik úgy tettek, mintha hitelnyújtók lennének. Mindannyian megígérik, hogy kölcsön ad nekem, de soha nem tettek. Elvesztettem a családom utolsó megtakarításait, és ez összesen 5000 euró volt. A múlt héten a nővér a kórházban, ahol a lányomat beismerték, bevezettek a JOAN NORMA LOAN COMPANY-ra (joannormaloancompany@gmail.com) online, soha nem hittem, hogy valaha is valódi és jogi társaság volt bárhol a világon, ezért mentem online és láttam más emberek különböző országokban tett bizonyságait arról, hogy ez a Hitel Zrt. segített nekik hitelt szerezni, ezért kapcsolatba léptem a Társasággal, és 40 000 euróért folyamodtam, kevesebb, mint 24 órán belül megkaptam a hitelem összegét a számlámon. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan kapcsolatba lépni a céggel a sürgős kölcsönökért, és egyúttal tanúskodó is, mint én, lépjen kapcsolatba az e-mail címével: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  26. Jó napot mindenkinek!!!
    A nevem Anela Belmiro, Magyarország 3 héttel ezelőtt, kölcsönt keresett a lányom műtéteért, a kétségbeesés miatt különböző csalók kezébe kerültek, akik úgy tettek, mintha hitelnyújtók lennének. Mindannyian megígérik, hogy kölcsön ad nekem, de soha nem tettek. Elvesztettem a családom utolsó megtakarításait, és ez összesen 5000 euró volt. A múlt héten a nővér a kórházban, ahol a lányomat beismerték, bevezettek a JOAN NORMA LOAN COMPANY-ra (joannormaloancompany@gmail.com) online, soha nem hittem, hogy valaha is valódi és jogi társaság volt bárhol a világon, ezért mentem online és láttam más emberek különböző országokban tett bizonyságait arról, hogy ez a Hitel Zrt. segített nekik hitelt szerezni, ezért kapcsolatba léptem a Társasággal, és 40 000 euróért folyamodtam, kevesebb, mint 24 órán belül megkaptam a hitelem összegét a számlámon. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan kapcsolatba lépni a céggel a sürgős kölcsönökért, és egyúttal tanúskodó is, mint én, lépjen kapcsolatba az e-mail címével: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  27. köszönöm kedves magyar embereimnek a nevemet Laura silók és én innen jöttem Magyarországon, szeretnék bizonyságot tenni arról a jó dologról, amit Stella asszony tette velem és családommal Magyarországon élnek, és a múlt héten a házam lebomlik, úgyhogy sürgősen szükség lesz az épületem felújítására, hogy megkeressem a helyszínt, és láttam egy olyan bejegyzést, amelyet Barbra asszony küldött, hogy megkapta a 85.000.000 dolláros hitelét, így kapcsolatba léphettem a helyszínen Mrs. Stellával, és én kölcsönt kértem 60.000,00 eurót az épületem felújítására, és végül 60.000,00 euró összegű kölcsönt kaptam stressz nélkül, 40 perc alatt megkaptam a kölcsönt, és szeretném elmondani kedves emberemet a belföldieknek, hogy Stella asszony valódi, így bárki a pénzügyi a problémáknak kapcsolatba kell lépniük Stella asszonnyal az alábbi linken: mrsstellareneloanfirm1@gmail.com és biztosítom, hogy Stella asszony valóságos és kétségtelen, és most én és a családom nem kezdik el békés győzelemben és sikerekben élni, és kapcsolatba lépnek Stella asszonnyal és a saját problémád megoldható ingyenes és itt Stella asszonyom, hogy kedves magyar népem kapcsolatba kerüljön, és Isten áldja meg országunkat, mert ha van olyan jó ember, aki segít nekünk mindazoknak, akik Stella asszony leszünk, és mi a szegénységtől mentesek vagyunk és éhesek vagyunk a fáklya Stella asszonnyal Isten áldja meg és én itt tartom önnek a saját bizonyságait, ugyanúgy, mint az én és a sikered, minden kedves magyar néped Isten áldja meg mindazt, amire mindannyiót szeretlek.

    Laura Silos

    VálaszTörlés
  28. A nevem Lara Andrew. Néhány hónappal ezelőtt a cégem nagy veszteséget szenvedett. Vele voltam a cégem és a házam elvesztése miatt rossz hitelek és kifizetetlen adósságok miatt. Nagyon kétségbeesett voltam, nem tudtam, mit kell tennie a helyzet megmentése érdekében, nem tudtam hitelt kölcsönözni a bankoktól és más pénzügyi intézményektől a rossz hitelem miatt. Aztán elkezdtem keresni az online hiteleket, de elvitték a maradék kis pénzt (4 000 euró), és soha nem kaptam meg a kölcsönt a számlámon. Egy nap az én szomszédom elmondta a JOAN NORMA LOAN COMPANY nevű társaságról, és megadta nekem a cég e-mailjét (joannormaloancompany@gmail.com), de a korábbi csalásokkal kapcsolatos tapasztalataim miatt vonakodtam, de ismeretlen számomra, hogy a férjem alkalmazta a Társaság 120 000 eurós hitelért. 48 órán belül kaptam egy üzenetet, hogy a vállalat jóváírta a számlámat a hitel összegével. Ma már többet állítok a vállalatnál a termelésben, és az adósságokat fizetik. Ha megbízható hitelt nyújtó hitelre van szüksége, akkor a JOAN NORMA LOAN COMPANY e-mail címén keresztül küldjön kapcsolatot: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  29. A nevem Lara Andrew. Néhány hónappal ezelőtt a cégem nagy veszteséget szenvedett. Vele voltam a cégem és a házam elvesztése miatt rossz hitelek és kifizetetlen adósságok miatt. Nagyon kétségbeesett voltam, nem tudtam, mit kell tennie a helyzet megmentése érdekében, nem tudtam hitelt venni a bankoktól és más pénzügyi intézményektől a rossz hitelem miatt. Aztán elkezdtem keresni az online hiteleket, de elvitték a maradék kis pénzt (4 000 euró), és soha nem kaptam meg a kölcsönt a számlámon. Egy nap az én szomszédom elmondta a JOAN NORMA LOAN COMPANY nevű társaságról, és megadta nekem a cég e-mailjét (joannormaloancompany@gmail.com), de a korábbi csalásokkal kapcsolatos tapasztalataim miatt vonakodtam, de ismeretlen számomra, hogy a férjem alkalmazta a Társaság 120 000 eurós hitelért. 48 órán belül kaptam egy üzenetet arról, hogy a vállalat jóváírta a számlámat a hitel összegével. Ma már többet állítok a vállalatnál a termelésben, és az adósságokat fizetik. Ha megbízható hitelt nyújtó hitelre van szüksége, akkor a JOAN NORMA LOAN COMPANY e-mail címén keresztül küldjön kapcsolatot: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  30. Jó nap,
    A nevem Laura Pablo, szeretnék bizonyságot tenni a jó hitel hitelezőről, aki fényt mutatott nekem, miután 2 különböző internetes hitelezőt csaltak. Elvesztettem a pénzemet, és ez összesen € 5.000 euró volt. Egy nap internetes böngészést kerestem nagyon frusztráltan, aztán találkoztam egy olyan emberrel, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hiteltársasággal, ahol végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazt a hitelminősítő céggel, majd elmondom nekik a történetemet Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert a megfelelő választást választottam. Kitöltöttem a hitelkérelem formanyomtatványát, és mindent megtettem, amit nekem kértem, és 32 ezer euró összegű hitelösszeget kaptam e nagy társaságtól. Így tettem egy fogadalmat magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy hogyan kaptam a kölcsönt. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a becsületes hitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan lépjen kapcsolatba a céggel e-mailen keresztül: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  31. A nevem Patricia Martins, egyedülálló anyám, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkereszteltem az interneten, és találkoztam egy (Pedro Gonçalo) bizonyságával arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így a 85.000 euró összegű kölcsönt kértem a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre pályáztam, ígéretet tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, akkor hogy a világ tudta, mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  32. Jó napot mindenkinek!!!
    A nevem Anela Belmiro, 3 héttel ezelőtt, kölcsönt kerestem a lányom műtéteért fizetni, kétségbeesés miatt különböző csalók kezébe kerültem, akik úgy tettek, mintha hitelnyújtók lennének. Mindannyian megígérik, hogy kölcsön ad nekem, de soha nem tettek. Elvesztettem a családom utolsó megtakarításait, és ez összesen 5000 euró volt. A múlt héten a nővér a kórházban, ahol a lányomat beismerték, bevezettek a JOAN NORMA LOAN COMPANY-ra (joannormaloancompany@gmail.com) online, soha nem hittem, hogy valaha is valódi és jogi társaság volt bárhol a világon, ezért mentem online és láttam más emberek különböző országokban tett bizonyságait arról, hogy ez a Hitel Zrt. segített nekik hitelt szerezni, ezért kapcsolatba léptem a Társasággal, és 40 000 euróért folyamodtam, kevesebb mint 24 órán belül megkaptam a kölcsöntámlát a számlámon. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan kapcsolatba lépni a céggel a sürgős kölcsönökért, és egyúttal tanúskodó is, mint én, lépjen kapcsolatba az e-mail címével: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  33. James Roland vagyok. Néhány hónappal ezelőtt a cégem nagy veszteséget szenvedett. A rossz hitelek és a kifizetetlen adósságok miatt elveszítettem a házat és a vállalatot. Annyira kétségbeesett voltam. Nem tudtam hitelt venni a bankoktól a rossz hitel miatt, elkezdtem hitelt keresni a pénzügyi intézménytől, de az utolsó pénzem (6 000 euró) két (2) különböző hitelezőjét csaltam. Egyik nap, a feleségem annyit tanúskodott e nagy társaságról JOAN NORMA LOAN COMPANY LTD-ról (joannormaloancompany@gmail.com) online. Elmondta a társaságról, de a korábbi tapasztalataim miatt soha nem érdekeltem, de nem tudtam, hogy a feleségem 75.000 eurós hitelt jelentett be a Társaságtól. Kevesebb mint 48 órán belül üzenetet kaptam a banktól, hogy a vállalat jóváírta a számlán a hitel összegét. Most már visszaadom a Társaságot a termelésben, mint valaha, és az adósságait fizették. A Társaságot a következő e-mail címén is elérheti: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  34. A nevem Cleita Jason, egy egyedülálló anya, 2 gyerekével. Két hónapja pénzügyi helyzetbe kerültem, és nekem kellett refinanszírozni és megfizetni a számláimat, megpróbáltam kölcsönöket keresni különböző hitelintézetekről és bankokról, de soha nem sikerült, amíg egy hűséges nap, interneten keresztül böngészve megkerestem a Tanúvallomást (Beltro Anela) arról, hogy miként segíthet ez a hitelnyújtó társaság (JOAN NORMA LOAN COMPANY) e-mailben: a joannormaloancompany@gmail.com segített neki egy kölcsönnek, érdeklődni kezdtem, és ugyanabból a vállalatról kölcsönkérést is kértem. Ez a valódi és jogi társaság 50 000 euróval segített nekem, miután olyan sok pazarlott erőfeszítést tett, amely más vállalatoktól és bankoktól kölcsönöket keresett. Sürgős és megbízható kölcsönök nélkül, kamatozás és fedezet igénye nélkül, azt tanácsolom, hogy kapcsolatba lépjen vele e-mailben: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  35. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésem szerint kevesebb mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  36. A nevem Cleita Jason, egy egyedülálló anya, 2 gyerekével. Két hónapja pénzügyi helyzetbe kerültem, és nekem kellett refinanszírozni és megfizetni a számláimat, megpróbáltam kölcsönöket keresni különböző hitelintézetekről és bankokról, de soha nem sikerült, amíg egy hűséges nap, interneten keresztül böngészve megkerestem a Tanúvallomást (Beltro Anela) arról, hogy miként segíthet ez a hitelnyújtó társaság (JOAN NORMA LOAN COMPANY) e-mailben: a joannormaloancompany@gmail.com segített neki egy kölcsönnek, érdeklődni kezdtem, és ugyanabból a vállalatról kölcsönkérést is kértem. Ez a valódi és jogi társaság 50 000 euróval segített nekem, miután olyan sok pazarlott erőfeszítést tett, amely más vállalatoktól és bankoktól kölcsönöket keresett. Sürgős és megbízható kölcsönök nélkül, kamatozás és fedezet igénye nélkül, azt tanácsolom, hogy kapcsolatba lépjen vele e-mailben: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  37. Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  38. Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  39. Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  40. Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  41. A nevem Valeria Marco 6 hónappal ezelőtt az én dolgom összeomlott, nem reméltem, hogy újból elkezdtem az üzleti életemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönbe venni a bankból, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámon, és nem tartozék, mint garancia a kölcsönzéshez, aztán egy nagyon közeli barátom, Camila Diego, bevezettetett egy valódi hitelnyújtónak az interneten keresztül GINA MORGAN KERESKEDELMI KFT. Ez a női kölcsöncég 160.000 euró értékű kölcsönt tudna nekem nyújtani fedezetként vagy hitelkártyaként, de bizalommal adta nekem. Szóval a barátaim azt mondtam magamban, hogy miért önző, ezért úgy döntöttem, megosztom ezt az információt mindenkinek. Ha hitelre van szüksége egy megbízható hitelezőtől, akkor kapcsolatba léphet Gina Morgan e-mailjével: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  42. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  43. Eu tenho meu cartão ATM programado e em branco para
    retirar o máximo de US $ 5.000 por dia para um máximo de 30
    dias via (wesleymarkhackers@gmail.com).
    Estou muito feliz com isso porque recebi o meu na semana passada e o usei para ganhar US $ 150.000. Wesley marca Hackers está dando
    o cartão apenas para ajudar os pobres e necessitados que é ilegal, mas
    é algo legal. obtenha o seu da marca de wesley Hackers hoje! Basta enviar um email
    para (wesleymarkhackers@gmail.com)
    ou watsapp +16315383658

    VálaszTörlés
  44. Jelentkezzen a kölcsön gyors és kényelmes módjára a számlák megfizetése és a projekt finanszírozásának újrakezdése érdekében a legolcsóbb 3% -os kamatlábon, hogy kapcsolatba lépjen velünk ma a következő címen: worthamloanfim11@gmail.com. A kölcsönnek szüksége van egy hitelnyújtásra, melynek minimuma 1000.00. A pénz megvásárlásának lehetősége, hiteles regisztrációs és törvényes hitelező vagyok, ma kapcsolatba léphet velünk, ha érdekli., Hogy megkapja ezt a kölcsönt, lépjen velem kapcsolatba a kölcsön folyamatával kapcsolatos további információkért mivel a hitelek feltételei és a hitel összege átkerülnek Önnek. Sürgős válaszra van szükségem, ha érdekel.

    VálaszTörlés
  45. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  46. Christy Walton asszony vagyok pénzügyeim Vállalatoknak és magánszemélyeknek nyújtott kölcsönöket ésszerű kamatokkal csak azért, hogy segítsek azoknak, akik pénzügyi problémákkal küzdenek, stb. Ha érdekel, érdemes eljutnia hozzánk ezen az e-mailen: (christywalton355@gmail.com) próbált valamilyen kölcsönt kapni? akkor most alkalmazza Christy Walton Finance asszonynak

    VálaszTörlés
  47. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  48. Kedves hitelkeresők!

    Ön bármilyen pénzügyi nehézségekkel küzd? Szeretné kezdeni a saját vállalkozását? Ez a hitelminősítő cég világszerte létrehozott emberi jogi szervezeteket, azzal a kizárólagos céllal, hogy segítse a szegényeket és az embereknek pénzügyi nehézségekkel küzdő embereket. Ha hitelhez szeretne pályázni, lépjen vissza hozzánk az alábbi e-mail címre: elenanino0007@gmail.com

    Név:
    Hitelösszeg szükséges:
    Hitel időtartam:
    Mobil szám:

    Köszönöm és Isten áldja meg
    BIZALOM
    Elena

    VálaszTörlés
  49. Jó nap,
    A nevem Laura Pablo, szeretnék bizonyságot tenni a jó hitel hitelezőről, aki fényt mutatott nekem, miután 2 különböző internetes hitelezőt csaltak. Elvesztettem a pénzemet, és ez összesen € 5.000 euró volt. Egy nap internetes böngészést kerestem nagyon frusztráltan, aztán találkoztam egy olyan emberrel, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hiteltársasággal, ahol végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazt a hitelminősítő céggel, majd elmondom nekik a történetemet Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert a megfelelő választást választottam. Kitöltöttem a hitelkérelem formanyomtatványát, és mindent megtettem, amit nekem kértem, és 32 ezer euró összegű hitelösszeget kaptam e nagy társaságtól. Így tettem egy fogadalmat magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy hogyan kaptam a kölcsönt. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a becsületes hitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan lépjen kapcsolatba a céggel e-mailen keresztül: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  50. A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt az én dolgom összeomlott, nem reméltem, hogy újból elkezdtem az üzleti életemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönbe venni a bankból, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámon, és nem volt biztosíték, hogy hitelhez jussak, aztán egy nagyon közeli barátom, Camila Diego, bevezettetett egy valódi hitelhitelezőnek az interneten keresztül GINA MORGAN KERESKEDELMI KFT. Ez a női kölcsöncég 160.000 euró értékű kölcsönt tudna nekem nyújtani fedezetként vagy hitelkártyaként, de bizalommal adta nekem. Szóval a barátaim azt mondtam magamban, hogy miért önző, ezért úgy döntöttem, megosztom ezt az információt mindenkinek. Ha hitelre van szüksége egy megbízható hitelezőtől, akkor kapcsolatba léphet Gina Morgan e-mailjével: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  51. Helló,

    Keres üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, jelzálogokat, autóhiteleket, diákhiteleket, adósságkonszolidációs kölcsönöket, fedezetlen kölcsönöket, kockázati tőkét stb. Ön a megfelelő helyen van A hitel megoldásai! Magántulajdonosi hitelező vagyok, aki alacsonyabb kamatozású és megfizethető kamatlábon 2% -ot kölcsönöz magánszemélyeknek és üzleti vállalkozásoknak. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Őszinte és gyors hitelek

    VálaszTörlés
  52. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamattal járt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  53. Kijutni a pénzügyi válság.. Kap biztosított, megfizethető hitelek adott maximális időtartama 48months a 3,5%-os kamatot hozzá a fő hitel egyensúlyt... a megértés, a pénzügyi stabilitás a mi nagy aggodalomra ad okot..

    Adunk ki hitelek összegét úgy gondoljuk, ügyfelünk megérdemli.. 100%-os garancia hitelek Top üzleti hitelek helyettesítő személyi kölcsönök...

    További információért, kap keresztül-hoz creditfunding@outlook.com

    VálaszTörlés
  54. Hitelre van szüksége? ha igen, alkalmazza most a részleteket
    1.Teljes név: 2.Sex: 3.Age: 4.Phone: 5.Fax: 6.Country: 7.Megfelelő szükséges:
    8.Durációs idő:

    lépjen velünk kapcsolatba: (rogerskenservices@gmail.com) az alkalmazásával.
    Bízunk benne, hogy gyors választ kap.



    Sunrise pénzügyi szolgáltatások

    VálaszTörlés
  55. A nevem Cleita Jason, egy egyedülálló anya, 2 gyerekével. Két hónapja pénzügyi helyzetbe kerültem, és nekem kellett refinanszírozni és megfizetni a számláimat, megpróbáltam kölcsönöket keresni különböző hitelintézetekről és bankokról, de soha nem sikerült, amíg egy hűséges nap, interneten keresztül böngészve megkerestem a Tanúvallomást (Beltro Anela) arról, hogy miként segíthet ez a hitelnyújtó társaság (JOAN NORMA LOAN COMPANY) e-mailben: a joannormaloancompany@gmail.com segített neki egy kölcsönnek, érdeklődni kezdtem, és ugyanabból a vállalatról kölcsönkérést is kértem. Ez a valódi és jogi társaság 50 000 euróval segített nekem, miután olyan sok pazarlott erőfeszítést tett, amely más vállalatoktól és bankoktól kölcsönöket keresett. Sürgős és megbízható kölcsönök nélkül, kamatozás és fedezet igénye nélkül, azt tanácsolom, hogy kapcsolatba lépjen vele e-mailben: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  56. Keres üzleti kölcsönet? Személyi kölcsön, diákhitel, bármely ok, amihez hitelre, adósságkonszolidációs hitelre, fedezetlen hitelekre, kockázati tőkére stb. Szükség van. Igen, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ma: (regionsbank40@gmail.com).

    VálaszTörlés
  57. Szüksége van egy sürgős kölcsönre e-mailben egy gyors hitelre (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM)


    Szüksége van egy sürgős hitel Car Loan House hitel üzleti hitel stb adunk minden típusú hitel alacsony aránya 1%, és megkapja a kölcsönt a következő 12 óra e-mailt nekünk most bármilyen típusú kölcsön

    {REMY.CREDIT111@GMAIL.COM}

    =================================
    Teljes név:
    Ország / Állam:
    Hitelösszeg:
    Hitel időtartam:
    Foglalkozása:
    Telefonszám:
    Kor:


    forduljon hozzánk most, ha szükségünk van egy sürgős kölcsönre, küldje el nekünk e-mailt REMY.CREDIT111@GMAIL.COM

    A cég neve: MARY ANNE

    Küldjön e-mailt most [remy.credit111@gmail.com]

    VálaszTörlés
  58. A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt az én dolgom összeomlott, nem reméltem, hogy újból elkezdtem az üzleti életemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönbe venni a bankból, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámon, és nem tartozék, mint garancia a kölcsönzéshez, aztán egy nagyon közeli barátom, Camila Diego, bevezettetett egy valódi hitelnyújtónak az interneten keresztül GINA MORGAN KERESKEDELMI KFT. Ez a női kölcsöncég 160.000 euró értékű kölcsönt tudna nekem nyújtani fedezetként vagy hitelkártyaként, de bizalommal adta nekem. Szóval a barátaim azt mondtam magamban, hogy miért önző, ezért úgy döntöttem, megosztom ezt az információt mindenkinek. Ha hitelre van szüksége egy megbízható hitelezőtől, akkor kapcsolatba léphet Gina Morgan e-mailjével: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  59. A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt az én dolgom összeomlott, nem reméltem, hogy újból elkezdtem az üzleti életemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönbe venni a bankból, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámon, és nem tartozék, mint garancia a kölcsönzéshez, aztán egy nagyon közeli barátom, Camila Diego, bevezettetett egy valódi hitelnyújtónak az interneten keresztül GINA MORGAN KERESKEDELMI KFT. Ez a női kölcsöncég 160.000 euró értékű kölcsönt tudna nekem nyújtani fedezetként vagy hitelkártyaként, de bizalommal adta nekem. Szóval a barátaim azt mondtam magamban, hogy miért önző, ezért úgy döntöttem, megosztom ezt az információt mindenkinek. Ha hitelre van szüksége egy megbízható hitelezőtől, akkor kapcsolatba léphet Gina Morgan e-mailjével: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés

  60. Hello, Sürgős hitelre van szüksége? vagy pénzügyi segítségre van szüksége? lépjen kapcsolatba a 24 órás hiteltársasággal, és kölcsönöket biztosít az egyéneknek, cégeknek és a pénzügyi támogatásra szoruló együttműködő szerveknek az 1 000 eurótól 100 000 000 euróig, alacsony, megfizethető kamatlábon 2% évente. Az alkalmazások csak 18 éven felüli jelentkezők rendelkezésére állnak, lépjen velünk kapcsolatba, ha érdekli a gyors és könnyű kölcsön e-mailen keresztül: (24hourstloancompany1@gmail.com).

    E-mail: (24hourstloancompany1@gmail.com vagy info@24hoursloan.online).
    Tisztelettel, a szolgálatban.
    Mrs. Farida Stephen
    Reklámügynök.
    Mi vagyunk a 24Hours Financial Services, Inc.

    VálaszTörlés

  61. Hello, Sürgős hitelre van szüksége? vagy pénzügyi segítségre van szüksége? lépjen kapcsolatba a 24 órás hiteltársasággal, és kölcsönöket biztosít az egyéneknek, cégeknek és a pénzügyi támogatásra szoruló együttműködő szerveknek az 1 000 eurótól 100 000 000 euróig, alacsony, megfizethető kamatlábon 2% évente. Az alkalmazások csak 18 éven felüli jelentkezők rendelkezésére állnak, lépjen velünk kapcsolatba, ha érdekli a gyors és könnyű kölcsön e-mailen keresztül: (24hourstloancompany1@gmail.com).

    E-mail: (24hourstloancompany1@gmail.com vagy info@24hoursloan.online).
    Tisztelettel, a szolgálatban.
    Mrs. Farida Stephen
    Reklámügynök.
    Mi vagyunk a 24Hours Financial Services, Inc.

    VálaszTörlés
  62. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamattal járt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  63. Jó napot mindenkinek,
    A nevem Lisa Scott, azt szeretném használni ezt a médiumot, hogy megosszák ezt a vallomást arról, hogy megkaptam a hitelemet egy Legit Loan Company-től. Néhány hónappal ezelőtt pénzügyileg feszült voltam, sürgősen szükségem volt a hitelre, ezért kapcsolatba léptem olyan sok társasággal, és annyi erőfeszítés és kifizetés után nem adtam kölcsönet, összesen 3000 eurót becsaptam. csalódott és kétségbeesett egészen egy hűséges napig, úgy döntöttem, hogy kapcsolatba lépjek egy barátommal, aki a közelmúltban kölcsönzött hitelt, elmondtam neki a pénzügyi helyzetemet, majd elmondta nekem a SUSAN WEALTH LOAN COMPANY cégről (susanwealthloancompany @ gmail.com). Felvette a kapcsolatot a Társasággal, és megkapta a Társaság Általános Szerződési Feltételeit, amelyeket elfogadtam és legfeljebb 48 órán belül a legnagyobb meglepetésemre jóváhagyták a 40.000 euró összegű Hitelösszeget, és átutalták számlámra. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a tisztességes hitelhitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? kérjük, forduljon a Társasághoz e-mailben: susanwealthloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  64. Hozd le a kölcsönt ma alacsony áron alkalmazni most hitelek megadják a 2% -os arány vonatkozik most ez növelheti a vállalkozás egy nagyobb magasság. Hitelet kínálunk az üzleti és a személyes emberek számára, ha szükség van egy kölcsönre, hogy vállalkozást kezdeményezzenek, vagy kölcsönöket fizessenek, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) és kapjon hitelt a Társaságunktól. Én a legjobb hitelszolgáltatást nyújtom.

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  65. Helló,
    Van valamilyen pénzügyi nehézsége? Szüksége van egy kölcsönre, hogy tisztázza adósságát? szeretné növelni a pénzügyeit ?, Ön egy olyan üzletember vagy nő, aki bővíteni kívánja vállalatát / befektetését. Mindenféle kölcsönzést kínálunk a személyes kölcsönök (biztonságos és nem biztosított), az üzleti hitelek (biztonságos és nem biztosított), a főiskolai hitelek, az autóhitelek, az ETC-nek a magánszemélyek, a vállalatok, az egyesült szervek és a kormányhivatalok számára, évente. Javasoljuk, hogy e-mailben (ryankingfinancialservices1@gmail.com) forduljon hozzánk a legitim, megbízható és gyors hitel-jóváhagyáshoz.

    Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, ha érdekli az e-mailen keresztül: (ryankingfinancialservices1@gmail.com) egy gyors és törvényes hitelért.

    Meleg kívánságok.

    VálaszTörlés
  66. Szüksége van pénzügyi megoldásra az adósságok kifizetése érdekében, továbbá leküzdeni azokat a nehézségeket, amelyek a bankoktól / más helyi pénzügyi intézményektől származó kölcsönöket kapják? Vagy pénzre van szüksége, hogy elindítsa saját vállalkozását? Ne aggódj többé, 2% -nál alacsonyabb kamatlábbal adunk kölcsönet. Ezután lépjen velünk kapcsolatba: (tatianaandersonloanfirm@gmail.com).

    VálaszTörlés
  67. * HOGY A HITELEK BEFEKTETÉSÉRE MOST *
    CAPITAL CAPITAL FORM
    * Elvesztette az éjszakai alvást, hogy kapjon hitelt?
    Személyi kölcsönöket keres?
    * Kölcsönt keresel saját vállalkozásának megkezdéséhez?
    * Nagyprojektekhez kölcsönt keres?
    * Befektetési hitelet keres?
    Küldjön e-mailt ma: mvargaspuyo1@gmail.com

    VálaszTörlés
  68. A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt az én dolgom összeomlott, nem reméltem, hogy újból elkezdtem az üzleti életemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönbe venni a bankból, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámon, és nem tartozék, mint garancia a kölcsönzéshez, aztán egy nagyon közeli barátom, Camila Diego, bevezettetett egy valódi hitelnyújtónak az interneten keresztül GINA MORGAN KERESKEDELMI KFT. Ez a női kölcsöncég 160.000 euró értékű kölcsönt tudna nekem nyújtani fedezetként vagy hitelkártyaként, de bizalommal adta nekem. Szóval a barátaim azt mondtam magamban, hogy miért önző, ezért úgy döntöttem, megosztom ezt az információt mindenkinek. Ha hitelre van szüksége egy megbízható hitelezőtől, akkor kapcsolatba léphet Gina Morgan e-mailjével: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  69. Moien Jiddereen!
    Mir bréngen e Prêt vun all Typen sou kuerz a laang Begrëffer. Braucht Dir finanziell Hëllef fir Äert Geschäft oder perséinlech Saachen, kënnt Dir ganz einfach fir Haus Loan, Refinanzéierung, Investitiounsauto, Commercial Loans, Bauer & Land Pakete finanzéieren, finanzéieren mir och Projeten. Kuckt eis net mat an Email fir méi Informatiounen iwwer:

    kenabrighten@diplomats.com
    kennethabrighten@kabusinesshome.com
    Internetsäit: kabusinesshome.com

    Merci
    Madame Pilar Jérôme
    Public Announcer

    VálaszTörlés
  70. Sürgős hitelt igényel? Mindenfajta kölcsönt kínálunk a leendő egyéneknek, társaságoknak, testületeknek és szervezeteknek. Szüksége van a regisztrált és jóváhagyott hitelekre? Ha érdekel, érjen el minket ma. E-mail: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  71. Sürgős hitelt igényel? Mindenfajta kölcsönt kínálunk a leendő egyéneknek, társaságoknak, testületeknek és szervezeteknek. Szüksége van a regisztrált és jóváhagyott hitelekre? Ha érdekel, érjen el minket ma. E-mail: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  72. Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik az embereket, cégeknek, akiknek frissíteniük kell a pénzügyi helyzetüket a világ minden táján, nagyon minimális éves kamatlábakkal, mint egy év alatt 2% -kal, 30 évre visszafizetési időtartamra a világ bármely részére. Kölcsönöket adunk ki az 5.000 és 100.000.000 euró között. A hitelek jól vannak biztosítva, a maximális biztonság érdekében a mi elsőbbséget élvez. Az érdeklődő személynek e-mailben kérem lépjen velünk kapcsolatba: (24hourstloancompany1@gmail.com vagy info@24hoursloan.online)

    VálaszTörlés
  73. Sürgős valódi hitel felajánl, alkalmaz most:
    Keres egy üzleti hitel?, személyi kölcsön, ház hitel, autó hitel, diákhitel, adósság konszolidációs hitel, biztosított és fedezetlen hitelek, jelzálog, kockázati tőke, stb Vagy, voltál visszautasított egy kölcsön mellett egy part vagy akármi pénzügyi intézmény részére akármi okok. Mi a magán hitelezők, hitelezés hitelek üzleti férfiak/nők és magánszemélyek alacsony és megfizethető kamatláb 2% évente. Ha érdekli a kölcsön, lépjen kapcsolatba velünk most e-mailben: (pataibalint01@gmail.com), és kap-a hitel ma ASAP.

    Valódi hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  74. Helló, szüksége van egy kölcsön? Ha igen kapcsolat minket keresztül email: (stefanjonesloanfirm@gmail.com)

    VálaszTörlés
  75. Szüksége van egy sürgős kölcsönt indítani üzleti vagy kifizetni a tartozásokat? mindenfajta hitelt kínálunk megfizethető kamatlábon 2%
    Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: hobelmanfinance@gmail.com

    Webhely: https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/

    VálaszTörlés
  76. Jó napot mindenkinek,
    A nevem Lisa Scott, azt szeretném használni ezt a médiumot, hogy megosszák ezt a vallomást arról, hogy megkaptam a hitelemet egy Legit Loan Company-től. Néhány hónappal ezelőtt pénzügyileg feszült voltam, sürgősen szükségem volt a hitelre, ezért kapcsolatba léptem olyan sok társasággal, és annyi erőfeszítés és kifizetés után nem adtam kölcsönet, összesen 3000 eurót becsaptam. csalódott és kétségbeesett egészen egy hűséges napig, úgy döntöttem, hogy kapcsolatba lépjek egy barátommal, aki a közelmúltban kölcsönzött hitelt, elmondtam neki a pénzügyi helyzetemet, majd elmondta nekem a SUSAN WEALTH LOAN COMPANY cégről (susanwealthloancompany @ gmail.com). Felvette a kapcsolatot a Társasággal, és megkapta a Társaság Általános Szerződési Feltételeit, amelyeket elfogadtam és legfeljebb 48 órán belül a legnagyobb meglepetésemre jóváhagyták a 40.000 euró összegű Hitelösszeget, és átutalták számlámra. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a tisztességes hitelhitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? kérjük, forduljon a Társasághoz e-mailben: susanwealthloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  77. Ha szüksége van egy sürg?s kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  78. Ha szüksége van egy sürg?s kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  79. Ha szüksége van egy sürg?s kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  80. Szüksége van projekt, befektetési, személyi kölcsönökre, lakáshitelekre, diákhitelekre, konszolidációs kölcsönökre és különböző projektekhez nyújtott hitelekre? Szüksége van hitelre egy kis, közepes vagy nagy méretű vállalkozás elindításához? Szüksége van kölcsönre ház vagy autó hitel megépítésére? Szüksége van a kölcsönzésre, hogy gépi berendezéseket vásároljon? George Anderson Hitelszolgáltató az összes problémádra adott válasz, 2% kamatozású hiteleket adunk ki, tranzakcióink gyorsak, biztonságosak és kényelmesek. akik szeretnének hitelt kapni tőlünk, kérjük lépjen velünk kapcsolatba (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  81. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamattal járt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  82. Helló,

    Pénzügyi szabadságot keres? Ön az adósság, van szüksége a kölcsön, hogy indítson új üzletet? Vagy összeomlik pénzügyileg, szükség van kölcsönre, hogy egy autót vagy egy házat vásároljon? Elutasította bankját bármikor? Szeretné javítani pénzügyi helyzetét? Szüksége van egy olyan kölcsönre, amelyet a számlád fizet? Nem kívánjuk tovább, üdvözöljük a lehetőséget, hogy minden típusú kölcsönök kap egy nagyon kedvező áron 2% kamatok mások számára További információkért lépjen kapcsolatba velünk az alábbi e-mail címen: (natwestloancompany432@gmail.com)

    Szüksége van egy kereskedelmi kölcsönre?
    Szüksége van egy személyi kölcsönre?
    Szeretne vásárolni egy autót?
    Szeretne refinanszírozni?
    Jelzáloghitelre van szüksége?

    Szüksége van hatalmas tőkére, hogy elindítsa üzleti javaslatát vagy bővítését? Elvesztette a reményt, és úgy gondolta, hogy nincs kiút, és a pénzügyi terhei továbbra is fennállnak?

    Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (natwestloancompany432@gmail.com)

    Tisztelettel,

    VálaszTörlés
  83. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamattal járt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  84. Szeretnék egy sürgős kölcsönt egy üzleti üzenetet megjegyzést 2018Good Day Loan Seeker,

    Sürgős pénzügyi hitel szükséges? Nagyon gyors és közvetlen átutalás
    bankszámlájára
    A visszafizetés nyolc hónappal kezdődik, miután megkaptad a pénz bankszámláját *
    Alacsony kamatláb 3%
    * Hosszú távú visszafizetés (1-30 év) Magasság * Rugalmas * majd havi fizetés
    * Meddig finanszírozható? A kérelem benyújtását követően
    * Előzetes válasz esetén kevesebb, mint 24 órás finanszírozás várható
    72-96 órával a szükséges információk megszerzése után.

    Ha érdekelt, lépjen velünk kapcsolatba:
    Harrycarlosloanfirm@gmail.com

    : HITEL ALKALMAZÁSI FORMA:
    Teljes név:....................
    Ország:.....................
    Állapot:..............
    Város:..............
    Kor..............
    Szex:.........................
    Telefonszám:...........
    Hitelösszeg :...........
    Havi bevétel:..........
    Foglalkozása:................... ....
    Hitel időszak: ....................... ................
    A hitel célja: ..........................
    Email cím:...................... ................
    Ön már alkalmazta? ..................

    VálaszTörlés
  85. HOGY KÖVETÉSRE VAN SZÜKSÉGES IGÉNYRE? ( luiscarlosfinance@outlook.com )

    Mindenféle hiteleket és pénzügyi szolgáltatásokat kínálunk. Hitelünk az üzleti tevékenységtől a személyi kölcsönökig vagy a kedvező kamatozású (2%) hosszú vagy rövid távú feltételektől függ. A hitelezési folyamat nagyon gyors és megbízható garanciával. További információ a szolgáltatásainkról ( luiscarlosfinance@outlook.com ) kérjük, közölje velünk a szükséges kölcsön összegét, és kérje a kölcsön futamidejét. Reméljük, hogy hallottam tőled. Üzenetet küldhet az alábbi e-mail címre. luiscarlosfinance@outlook.com

    VálaszTörlés
  86. Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik az embereket, cégeknek, akiknek frissíteniük kell a pénzügyi helyzetüket a világ minden táján, nagyon minimális éves kamatlábakkal, mint egy év alatt 2% -kal, 30 évre visszafizetési időtartamra a világ bármely részére. Kölcsönöket adunk ki az 5.000 és 100.000.000 euró között. A hitelek jól vannak biztosítva, a maximális biztonság érdekében a mi elsőbbséget élvez. Az érdekelt személynek e-mailen keresztül kell lépnie velünk: (24hourstloancompany1@gmail.com vagy info@24hourloan.online)

    VálaszTörlés
  87. Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik az embereket, cégeknek, akiknek frissíteniük kell a pénzügyi helyzetüket a világ minden táján, nagyon minimális éves kamatlábakkal, mint egy év alatt 2% -kal, 30 évre visszafizetési időtartamra a világ bármely részére. Kölcsönöket adunk ki az 5.000 és 100.000.000 euró között. A hitelek jól vannak biztosítva, a maximális biztonság érdekében a mi elsőbbséget élvez. Az érdekelt személynek e-mailen keresztül kell lépnie velünk: (24hourstloancompany1@gmail.com vagy info@24hourloan.online)

    VálaszTörlés
  88. Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik az embereket, cégeknek, akiknek frissíteniük kell a pénzügyi helyzetüket a világ minden táján, nagyon minimális éves kamatlábakkal, mint egy év alatt 2% -kal, 30 évre visszafizetési időtartamra a világ bármely részére. Kölcsönöket adunk ki az 5.000 és 100.000.000 euró között. A hitelek jól vannak biztosítva, a maximális biztonság érdekében a mi elsőbbséget élvez. Az érdekelt személynek e-mailen keresztül kell lépnie velünk: (24hourstloancompany1@gmail.com vagy info@24hourloan.online)

    VálaszTörlés
  89. Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik az embereket, cégeknek, akiknek frissíteniük kell a pénzügyi helyzetüket a világ minden táján, nagyon minimális éves kamatlábakkal, mint egy év alatt 2% -kal, 30 évre visszafizetési időtartamra a világ bármely részére. Kölcsönöket adunk ki az 5.000 és 100.000.000 euró között. A hitelek jól vannak biztosítva, a maximális biztonság érdekében a mi elsőbbséget élvez. Az érdekelt személynek e-mailen keresztül kell lépnie velünk: (24hourstloancompany1@gmail.com vagy info@24hourloan.online)

    VálaszTörlés
  90. Hello, Sürgős hitelre van szüksége? vagy pénzügyi segítségre van szüksége? Kölcsönöket kínálunk az 5000 dollárról 100 000 000 dollárra a magánszemélyek, cégek és a pénzügyi támogatásra szoruló együttműködő szervek számára egy alacsony és megfizethető évi 2% -os kamatlábbal. Az alkalmazások csak 18 éves és annál idősebb jelentkezők rendelkezésére állnak, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, ha érdeklődik a gyors és könnyű kölcsön e-mail útján: (stefanjonesloanfirm@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  91. Helló
    Mi a helyzeted? Szüksége van 100% -os finanszírozásra? Belefáradt a keresési és a jelzálogpiacra, a bankok és az egyéb pénzügyi intézmények következetesen elutasították, Vállalatoknak, vállalkozásoknak, iparágaknak, személyeknek stb. Kölcsönöket adunk. Az érdeklődőknek, országuktól függetlenül, további információért forduljanak: collinsmark640@gmail.com

    VálaszTörlés
  92. Mind a biztosított, mind a nem garantált kölcsönöket kínáljuk {beruházási hitel, üzletkölcsön, lakáshitel, kölcsönhitel, személyi kölcsön, hallgatói kölcsön, hitelkonszolidáció stb.

    info.trustfirm2012@gmail.com


    Kösz.
    ELÉRHETŐSÉG MOST: info.trustfirm2012@gmail.com
    NÉV: Catherine Cole
     


    VálaszTörlés
  93. Helló, ez a PATRICIA BERTHA LOAN COMPANY. Ebben a Társaságban élethű esélyeket adunk kölcsönöknek. Szükségünk van egy sürgős kölcsönre, hogy tisztázzuk adósságainkat, vagy tőkehitelre van szükségünk, hogy javítsuk vállalkozását? Elutasították a bankok és más pénzügyi szervezetek? Szükség van egy konszolidációs hitelre vagy egy jelzálogra? Ma azt mondjuk, hogy álljunk le, és ne keressünk többet, mert itt vagyunk, hogy minden pénzügyi problémádat a múlté tegyük. Kölcsönpénzeket nyújtunk ki a pénzügyi támogatásra szoruló egyéneknek, akiknek rossz hitelük van, vagy pénzt igényelnek a számlák megfizetésére, 2% -os arányban fektessenek be üzleti tevékenységbe. Ezt a médiumot szeretnénk tájékoztatni mindazt, amit teszünk megbízható és kedvezményezett segítséget nyújtani, és hajlandó lesz kölcsönöket felkínálni. Hűség vagyunk, megtartjuk szavunkat és ígéretünket. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben:
    Patriiciaberthaloancompany1@gmail.com az alábbi hiteladatokkal
    HAJÓI DÁTUMOK
    1) Teljes név: ......................................................
    2) Ország: .........................................................
     3) Cím: .........................................................
     4) Állami: ............................................................
     5) Nem: ...............................................................
     6) Családi állapot: .............................................
     7) Foglalkozás: ...................................................
     8) Telefonszám: ................................................
     9) A jelenlegi helyzet a munkahelyen: ...................................................
     10) Havi jövedelem: .............................................
     11) A szükséges hitelösszeg: .................................
     12) Hitelezési időtartam: ................................................
     13) A kölcsön célja: ..........................................
     14) Vallás: ......................................................
     15) Előfordult-e korábban: ...................................................
     16) Kedvezményezett pénznem: ...................................................
    Kösz,
    Mrs. Bertha

    VálaszTörlés
  94. A nevem Valeria Marco 6 hónappal ezelőtt az én dolgom összeomlott, nem reméltem, hogy újból elkezdtem az üzleti életemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönbe venni a bankból, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámon, és nem volt biztosíték, hogy hitelhez jussak, aztán egy nagyon közeli barátom, Camila Diego, bevezettetett egy valódi hitelhitelezőnek az interneten keresztül GINA MORGAN KERESKEDELMI KFT. Ez a női kölcsöncég 160.000 euró értékű kölcsönt tudna nekem nyújtani fedezetként vagy hitelkártyaként, de bizalommal adta nekem. Szóval a barátaim azt mondtam magamban, hogy miért önző, ezért úgy döntöttem, megosztom ezt az információt mindenkinek. Ha hitelre van szüksége egy megbízható hitelezőtől, akkor kapcsolatba léphet Gina Morgan e-mailjével: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  95. Ön bármilyen pénzügyi nehézségben van? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Kvithyll Finance and Mortgages Limited céggel. Mindenféle hitelnyújtási szolgáltatást kínálunk, hogy megfeleljen a pénzügyi szükségleteinek, mint például a személyi hitel, az adósságkonszolidációs kölcsön, a kockázati tőke, az üzleti kölcsön, az oktatási kölcsön, az otthoni hitel 2% -os alacsony kamatlábon. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: kvithyllfinance@gmail.com Az elégedettség és a pénzügyi siker a mi célunk, és a velünk való együttélés jó tapasztalat lesz. Whatsapp: +17816567138 a hitel mindenki számára nyitva áll az állampolgárságtól függetlenül.

    E-mail: kvithyllfinance@gmail.com

    VálaszTörlés
  96. A nevem Mária Ádám egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésem szerint kevesebb mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  97. Szükség van-e sürgős hitelre? Hitelek az adósság törlésére vagy a pénz kölcsönzésére. Üzleti javítása érdekében bármely bank és más pénzügyi intézmény elutasította? Szüksége van kölcsönre vagy jelzálogra? Ez az a hely, ahol meg kell nézni, itt vagyunk, hogy megoldjuk minden pénzügyi problémádat. Pénzt adunk a nyilvánosságnak. Pénzügyi segítségre van szüksége egy rossz hitelezőnek, akinek pénzre van szüksége. Az üzleti befektetések 2% -os ésszerű arányban történő fizetéséhez hadd használjam ezt a médiumot, hogy tájékoztassam Önöket arról, hogy megbízható és hasznos segítséget nyújtunk, és hajlandóak vagyunk kölcsönöket nyújtani. Lépjen kapcsolatba velünk ma e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  98. Figyelem:

    Hiteleket kínálunk magán- és kereskedelmi testületeknek, nagyon alacsony éves kamatlábbal, 3%, 1 év és 25 év közötti visszafizetéssel. Hiteleket adunk 5000 és 500 000 000 között. Ennek célja, hogy megszüntesse a Bad Credit növekvő történetét, és stabil nyereséget nyújtson mind cégünk, mind ügyfeleink számára.

    Elvesztette az alvást éjszaka aggódva, hogy hogyan lehet hitelt szerezni? Kapcsolat: Paul Loan Agency most e-mailben: paulhelpfund@yahoo.com vagy WhatsApp: +91 733 787 3110

    Kínálunk alacsony kamatozású 3% -os hitelt és kínálunk.

    * Személyi kölcsönök
    * Adósság konszolidációs hitelek
    * Kockázati tőke
    * Üzleti hitelek
    * Oktatási hitelek
    * Lakáshitelek
    * Hitelek bármilyen okból

    Sürgősebb információért forduljon azonnal hozzánk. paulhelpfund@yahoo.com vagy WhatsApp: +91 733 787 3110
    Üdvözlettel
    Paul Moritz úr

    VálaszTörlés
  99. Jó napot mindenkinek,
    A nevem Lisa Scott, ezt a médiumot szeretném megosztani, hogy megosszam ezt a bizonyságot arról, hogyan kaptam meg kölcsönemet a Legit Loan Company-től. Néhány hónappal ezelőtt kétségbeesetten szükségem volt a kölcsönre, kapcsolatba léptem annyi céggel, de összességében 3000 eurót csalogattam, egyre csalódottabb és kétségbeesettebb lettem. Egy hűséges napig úgy döntöttem, hogy kapcsolatba lépek egy olyan barátommal, aki nemrégiben kapott kölcsön online, elmondtam neki a pénzügyi helyzetemről, elmondta nekem ezt a legit hitel kölcsönző céget, a SUSAN WEALTH LOAN COMPANY-t (susanwealthloancompany@gmail.com). Felkerestem a Társaságot, és megkaptam azokat a Társasági Feltételeket, amelyeket elfogadtam és legnagyobb meglepetésemre 48 órán belül megadtam és jóváírtam a 40 000 eurós kölcsönösszeget. Úgy gondolom, hogy más emberek is bizonyságot tesznek ugyanezen cégről. Szüksége van sürgősen kölcsönre? lépjen kapcsolatba a Társasággal e-mailben: susanwealthloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  100. A nevem Mária Ádám Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, annyi adóssággal hagyott minket, annyira zavart voltam és csalódott voltam, hogy hogyan kell fizetni a hatalmas adósságot. Egy nap az interneten mentem át, és egy Jörg Stephen tanúvallomását tapasztaltam arról, hogy GINA MORGAN segített neki kölcsönben. Tehát 15 000 000Ft hitelre jelentkeztem 5 éves időtartamra a Társaságtól e-mailben (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a kölcsönre jelentkeztem, fogadtam az Istenhez, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudja, mit tett számomra, a legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra múlva a kölcsönem 2% -os kamatlábat kapott. Most elszámoltam a férjem adósságát, és új életet és üzletet indítottam el. Most teljesítettem az én fogadalmat. Tehát, ha 2% -os hitelet szeretne, kérjük, forduljon a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD-hez e-mailen a ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  101. Joan Wilson vagyok, az internetes csalók áldozata voltam, amíg kapcsolatba nem léptem ezzel a jó hitelkel. Elvesztettem a teljes megtakarításomat. Néhány héttel ezelőtt böngészhettem az interneten, aztán egy nő tanúja voltam, aki szintén átkozott, és végül csatlakozott egy legitim és megbízható Susan Wealth Loan Company-hoz (susanwealthloancompany@gmail.com), ahol végül megkapta kölcsön, úgyhogy úgy döntöttem, hogy felveszi a kapcsolatot a kölcsön társaságával. Kitöltöttem a Kölcsönkérelmező űrlapot, és betartottam az összes utasítást, és ezt a valódi Társaság hitelesítette. Szóval tettem egy fogadalmat magamnak, hogy továbbra is bizonyságot teszek az interneten arról, hogyan kaptam meg a hitelt. A sürgős és megbízható hitelek nélkül, ahol nincs sok kamat és fedezet igénye, azt javaslom, hogy lépjen kapcsolatba vele e-mailben: susanwealthloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  102. A nevem Valeria Marco 6 hónappal ezelőtt az én üzleti összeomlásom volt, nem volt reményem, hogy újra elveszítem az üzletemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönözni a banktól, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámban, és nem volt biztosíték a hitelhez, majd egy nagyon közeli barátom, Camila Diego, bemutatott nekem egy hiteles hitelezőt az interneten keresztül. GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Ez a női hitelintézet 160 000 euró értékű kölcsönt tudott adni nekem, vagyontárgy vagy hitelkártya nélkül, de bizalommal adta át nekem. Szóval a barátaimnak azt mondtam magamnak, hogy miért önzők, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom ezt az információt mindenkinek. Ha egy hitelből hitelre van szüksége, a hitelező a Gina Morganhoz fordul az e-mail címén: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  103. A nevem Valeria Marco 6 hónappal ezelőtt az én üzleti összeomlásom volt, nem volt reményem, hogy újra elveszítem az üzletemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönözni a banktól, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámban, és nem volt biztosíték a hitelhez, majd egy nagyon közeli barátom, Camila Diego, bemutatott nekem egy hiteles hitelezőt az interneten keresztül. GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Ez a női hitelintézet 160 000 euró értékű kölcsönt tudott adni nekem, vagyontárgy vagy hitelkártya nélkül, de bizalommal adta át nekem. Szóval a barátaimnak azt mondtam magamnak, hogy miért önzők, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom ezt az információt mindenkinek. Ha egy hitelből hitelre van szüksége, a hitelező a Gina Morganhoz fordul az e-mail címén: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  104. Én Theresa Oliver vagyok. de USA-ban élek, Néhány hónappal ezelőtt pénzügyileg feszült voltam, és kétségbeesésem miatt több online hitelező is átverte. és szakmám miatt, mivel én egyedülálló anya vagyok, 2 gyerekkel és az egész világ úgy tűnt, mintha lógott rám, és panaszkodok és megdöbbentek egy közösségi barátommal, aki lakik (LENGYELORSZÁG), aki utalt engem egy nagyon megbízható hitelfelvevőnek (Antonia Rowan), a (CREDIT-SUISSE) hitelnyújtási szolgáltatásaiból, ő volt a megmentő Isten, akit a családom megmentésére küldött, 85.000,00 USD összegű hitelgel, 3% -os kamatláb nélkül, stressz nélkül, vegye fel a kapcsolatot hitelezővel: credit-suisse147@hotmail.com

    VálaszTörlés
  105. WhatsApp Igazgatótanács .. +447456405237

    E-mail: (aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com)

    Kövessen minket az instagram @

    Aasimahaadilaahmed.loanfirm

    Twitter; aasimhaloanfirm



    HÍREK! HÍREK! HÍREK HÍREK. A gyors és igazi online valós idejű hitelnyújtó cégek 2019-ben jelentősebb hitelcsomagot nyújtottak minden ügyfél számára.

    van szüksége kölcsönre, gyors kölcsönre van szüksége, gyors kölcsönre van szüksége, személyi kölcsönre van szüksége, nagy kölcsönre van szüksége, szüksége van-e üzleti kölcsönre, szükség van-e kölcsönre az előzetes befektetéshez, szüksége van-e hosszú távú kölcsönre , szükség van-e rövid lejáratú hitelre, van-e biztosíték nélküli kölcsön, fizetné ki a szükséges napidíjat, szükség van egy rossz hitelnapra, a teljes állami hitelre, amire szükségem van, autókölcsönzést szeretne, hitelt szeretne Morgage, Biztosított kölcsönt szeretne, lakáshitelt szeretne-e, aztán egy olyan hitelminősítő cég, amely egy 1% -os, kamatmentes kölcsönből álló csomagot hoz vissza, szabadon kaphat gyors kölcsönt, hogy megvalósítsa céljait ebben az új évben, Isten áldhat meg téged , inshaillah

    E-mail: (aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com)

    VálaszTörlés
  106. Kapjon hitelt ma alacsony áron, most már a kölcsönök 2% -os arányban alkalmazandók, ami most növelheti üzleti tevékenységét. Hiteleket kínálunk az üzleti és személyi embereknek, ha szüksége van egy hitelre, hogy elindítson egy vállalkozást, vagy ha kölcsönöket szeretne fizetni, forduljon hozzánk a (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) címen, és kapjon hitelt cégünktől. A legjobb hitelszolgáltatást nyújtom.

    Sürgős hitelkínálat.

    VálaszTörlés
  107. Are you an individual businessman or a business organisation that wishes to expand in business ??, we offer financial instrument such as BGs, SBLCs,MTNs, LCs, CDs and others on lease and sales at a rate of 4%+2% of the face value and reasonable conditionfrom a genuine provider. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signatory project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication and any other project(s) etc.

    Contact : Mr. Raymond Doison
    Contact Email: crusaderbroker.bgassurance@gmail.com
    skype:crusaderbroker.bgassurance
    Whatsapp : +380 50 922 4887

    With our financial/bank instrument you can establish line of credit with your bank and/or secure loan for your projects in which our bank instrument will serve collateral in your bank to fund your project.

    We deliver with time and precision as set forth in the agreement. Our terms and Conditions are reasonable and we work directly with issuing bank lease providers, this instrument can be monetized on your behalf for upto 100% funding. Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.

    All relevant business information will be provided upon request.

    BROKERS ARE WELCOME & 100% PROTECTED!!!

    If Interested kindly contact me via

    Email:~ crusaderbroker.bgassurance@gmail.com

    Skype ID:crusaderbroker.bgassurance

    serious enquiry only.

    Genuine Provider for BG/SBLC(Bank Guarantee/Standby Letter of Credit)
    I am Direct Provider's Mandate of BG & SBLC Lease 100% protected.

    VálaszTörlés
  108. Egy közvetlen pénzügyi befektetőtől 50.000-50.000.000 Czk-ig kínálom Önnek egy pénzügyi kölcsönt. Ez az ajánlat mindenki és minden polgár számára érvényes. Ennek a hitelnek a lejárata 240 hónapra állítható be, bármi áron és növekedés nélkül lehet előtörleszteni. Vegye ki az összes hitelt, és 24 órán belül fizesse meg pénzeszközeit. Kölcsönzésre írjon: Senec! WhatsApp: 421904987327, mail: traversojuancarlos06@gmail.com

    VálaszTörlés
  109. 5 000 eurós kölcsönöket biztosítok Önnek munkavállalók és nyugdíjasok számára. Legfeljebb 6 500 eurós kölcsönöket tudunk tárgyalni a SRO cégek és független kereskedők számára, amelyekben a számviteli költségekre kamatot alkalmazhat. A kölcsönt személyesen csak a Senec fiókjában lehet felszerelni! WhatsApp: 421904987327, mail: traversojuancarlos06@gmail.com

    VálaszTörlés
  110. Guys it no longer questionable when it comes to (HACKING). I am good in what I do Hacking

    *Facebook Hacking Tricks
    * Database Hacking
    * G-mail/AOL/Yahoomail/ Inbox Hacks
    *Control Device Remotely Hack
    *University Grade Upgraded
    *Wiping of Credit Cards/ Increase Credit Cards Hacks
    *Western Union & Money Gram Hacks
    *Loan Transfer
    *Hacking ATM Card
    *Recover your lost Btcoin password

    All you need do just Email:- pointekhack@gmail.com and your job shall be done with %100✓ guarantee

    VálaszTörlés
  111. A nevem Mária Ádám, Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, annyi adóssággal hagyott minket, annyira zavart voltam és csalódott voltam, hogy hogyan kell fizetni a hatalmas adósságot. Egy nap az interneten mentem át, és egy Jörg Stephen tanúvallomását tapasztaltam arról, hogy GINA MORGAN segített neki kölcsönben. Tehát 15 000 000Ft hitelre jelentkeztem 5 éves időtartamra a Társaságtól e-mailen keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a kölcsönre jelentkeztem, fogadtam a GOD-t, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudja, mit tett számomra, a legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 órán belül a kölcsönem 2% -os kamatlábat kapott. Most elszámoltam a férjem adósságát, és új életet és üzletet indítottam el. Most teljesítettem az én fogadalmat. Tehát, ha 2% -os hitelet szeretne, kérjük, forduljon a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD-hez e-mailen a ginamorganloancompany@gmail.com vagy a WhatsApp Number @ +19592022005

    VálaszTörlés
  112. Vállalkozásfinanszírozást, személyi pénzügyeket, ingatlanhiteleket, autóhiteleket, hallgatói készpénzt, adósságkonszolidációs alapokat, fedezetlen pénzeszközöket, kockázati tőkét stb. Keresel.

    Whataspp: +917204719376

    Email: creditmidland@gmail.com


    Ahmed Mohamed

    VálaszTörlés
  113. Vállalkozásfinanszírozást, személyi pénzügyeket, ingatlanhiteleket, autóhiteleket, hallgatói készpénzt, adósságkonszolidációs alapokat, fedezetlen pénzeszközöket, kockázati tőkét stb. Keresel.

    Whataspp: +917204719376

    Email: creditmidland@gmail.com


    Ahmed Mohamed

    VálaszTörlés
  114. Vállalkozásfinanszírozást, személyi pénzügyeket, ingatlanhiteleket, autóhiteleket, hallgatói készpénzt, adósságkonszolidációs alapokat, fedezetlen pénzeszközöket, kockázati tőkét stb. Keresel.

    Whataspp: +917204719376

    Email: creditmidland@gmail.com


    Ahmed Mohamed

    VálaszTörlés
  115. Vállalkozásfinanszírozást, személyi pénzügyeket, ingatlanhiteleket, autóhiteleket, hallgatói készpénzt, adósságkonszolidációs alapokat, fedezetlen pénzeszközöket, kockázati tőkét stb. Keresel.

    Whataspp: +917204719376

    Email: creditmidland@gmail.com


    Ahmed Mohamed

    VálaszTörlés
  116. A nevem Mária Ádám, Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, annyi adóssággal hagyott minket, annyira zavart voltam és csalódott voltam, hogy hogyan kell fizetni a hatalmas adósságot. Egy nap az interneten mentem át, és egy Jörg Stephen tanúvallomását tapasztaltam arról, hogy GINA MORGAN segített neki kölcsönben. Tehát 15 000 000Ft hitelre jelentkeztem 5 éves időtartamra a Társaságtól e-mailen keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a kölcsönre jelentkeztem, fogadtam a GOD-t, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudja, mit tett számomra, a legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 órán belül a kölcsönem 2% -os kamatlábat kapott. Most elszámoltam a férjem adósságát, és új életet és üzletet indítottam el. Most teljesítettem az én fogadalmat. Tehát, ha 2% -os hitelet szeretne, kérjük, forduljon a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD-hez e-mailen a ginamorganloancompany@gmail.com vagy a WhatsApp Number @ +19592022005

    VálaszTörlés
  117. A nevem Mária Ádám Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, annyi adóssággal hagyott minket, annyira zavart voltam és csalódott voltam, hogy hogyan kell fizetni a hatalmas adósságot. Egy nap az interneten mentem át, és egy Jörg Stephen tanúvallomását tapasztaltam arról, hogy GINA MORGAN segített neki kölcsönben. Tehát 15 000 000Ft hitelre jelentkeztem 5 éves időtartamra a Társaságtól e-mailen keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a kölcsönre jelentkeztem, fogadtam a GOD-t, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudja, mit tett számomra, a legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 órán belül a kölcsönem 2% -os kamatlábat kapott. Most elszámoltam a férjem adósságát, és új életet és üzletet indítottam el. Most teljesítettem az én fogadalmat. Tehát, ha 2% -os hitelet szeretne, kérjük, forduljon a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD-hez e-mailen a ginamorganloancompany@gmail.com vagy a WhatsApp Number @ +19592022005

    VálaszTörlés
  118. A nevem Mária Ádám, Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, annyi adóssággal hagyott minket, annyira zavart voltam és csalódott voltam, hogy hogyan kell fizetni a hatalmas adósságot. Egy nap az interneten mentem át, és egy Jörg Stephen tanúvallomását tapasztaltam arról, hogy GINA MORGAN segített neki kölcsönben. Tehát 15 000 000Ft hitelre jelentkeztem 5 éves időtartamra a Társaságtól e-mailen keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a kölcsönre jelentkeztem, fogadtam a GOD-t, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudja, mit tett számomra, a legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 órán belül a kölcsönem 2% -os kamatlábat kapott. Most elszámoltam a férjem adósságát, és új életet és üzletet indítottam el. Most teljesítettem az én fogadalmat. Tehát, ha 2% -os hitelet szeretne, kérjük, forduljon a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD-hez e-mailen a ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  119. Jó napot mindenkinek..
    Csak 3% -os kamatlábra vállalunk magánhitel-vállalatot, ha saját vállalkozást szeretnénk indítani, és sürgős pénzt akarunk adni, segítünk Önnek egy kölcsönben, egy olyan cég, amelyre bízhat, és soha nem fog megbánni velünk folytatott üzleti tevékenység, mindössze annyit kell tennünk, hogy őszinte legyek és őszinteek legyünk, lépjen kapcsolatba velünk ma, ha érdeklődni szeretne egy kölcsönszerzésről ezen az e-mailen keresztül: 24hoursloanonline@gmail.com

    VálaszTörlés
  120. A nevem Mária Ádám, Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, annyi adóssággal hagyott minket, annyira zavart voltam és csalódott voltam, hogy hogyan kell fizetni a hatalmas adósságot. Egy nap az interneten mentem át, és egy Jörg Stephen tanúvallomását tapasztaltam arról, hogy GINA MORGAN segített neki kölcsönben. Tehát 15 000 000Ft hitelre jelentkeztem 5 éves időtartamra a Társaságtól e-mailen keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a kölcsönre jelentkeztem, fogadtam a GOD-t, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudja, mit tett számomra, a legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 órán belül a kölcsönem 2% -os kamatlábat kapott. Most elszámoltam a férjem adósságát, és új életet és üzletet indítottam el. Most teljesítettem az én fogadalmat. Tehát, ha 2% -os hitelet szeretne, kérjük, forduljon a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD-hez e-mailen a ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  121. A nevem Mária Ádám, Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, annyi adóssággal hagyott minket, annyira zavart voltam és csalódott voltam, hogy hogyan kell fizetni a hatalmas adósságot. Egy nap az interneten mentem át, és egy Jörg Stephen tanúvallomását tapasztaltam arról, hogy GINA MORGAN segített neki kölcsönben. Tehát 15 000 000Ft hitelre jelentkeztem 5 éves időtartamra a Társaságtól e-mailen keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a kölcsönre jelentkeztem, fogadtam a GOD-t, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudja, mit tett számomra, a legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 órán belül a kölcsönem 2% -os kamatlábat kapott. Most elszámoltam a férjem adósságát, és új életet és üzletet indítottam el. Most teljesítettem az én fogadalmat. Tehát, ha 2% -os hitelet szeretne, kérjük, forduljon a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD-hez e-mailen a ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  122. A nevem Valeria Marco 6 hónappal ezelőtt az én üzleti összeomlásom volt, nem volt reményem, hogy újra elveszítem az üzletemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönözni a banktól, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámban, és nem volt biztosíték a hitelhez, majd egy nagyon közeli barátom, Camila Diego, egy igazi hitelezőhöz vezetett be az interneten keresztül. GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Ez a női hitelintézet 160.000 € értékű kölcsönt tudott adni nekem, biztosíték vagy hitelkártya nélkül, de bizalommal adta át nekem. Szóval a barátaimnak azt mondtam magamnak, hogy miért önzők, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom ezt az információt mindenkinek. Ha egy hitelből hitelre van szüksége, a hitelező a Gina Morganhoz fordul az e-mail címén: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  123. A nevem Mária Ádám, Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, annyi adóssággal hagyott minket, annyira zavart voltam és csalódott voltam, hogy hogyan kell fizetni a hatalmas adósságot. Egy nap az interneten mentem át, és egy Jörg Stephen tanúvallomását tapasztaltam arról, hogy GINA MORGAN segített neki kölcsönben. Tehát 15 000 000Ft hitelre jelentkeztem 5 éves időtartamra a Társaságtól e-mailen keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a kölcsönre jelentkeztem, fogadtam a GOD-t, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudja, mit tett számomra, a legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 órán belül a kölcsönem 2% -os kamatlábat kapott. Most elszámoltam a férjem adósságát, és új életet és üzletet indítottam el. Most teljesítettem az én fogadalmat. Tehát, ha 2% -os hitelet szeretne, kérjük, forduljon a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD-hez e-mailen a ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  124. Üdv mindenkinek!
    Nora vagyok, jelenleg Egerben élek. Jelenleg két gyerekkel özvegy vagyok, és májusban beragadtam egy pénzügyi helyzetben, és újra kell finanszíroznom és fizetnem a számlámat. Megpróbáltam hiteleket keresni a magán- és a vállalati hitelintézetektől, de soha nem sikerült, és a legtöbb bank visszautasította hitelemet. De ahogy Istennek lenne, az Isten MAN-ján egy kooperatív futamokra vezettem be, egy magánhitelező, aki 80 000 eurónyi kölcsönt adott nekem, és ma egy cég tulajdonosa vagyok, és a gyerekeim jól járnak abban az időben, ha kapcsolatba kell lépnie bármelyik vállalattal, biztosítva a fedezet nélküli kölcsön biztosítását, a nem hitelesítést, a társszerzőt nem mindössze 2% -os kamatlábbal és jobb visszafizetési tervekkel és ütemtervvel. Nem tudja, hogy ezt csinálom, de most nagyon boldog vagyok, és úgy döntöttem, hogy az emberek többet tudnak róla, és azt akarom, hogy Isten többet áldjon meg. Kapcsolatba léphet vele az e-mail címén: dantecooperativehelp@hotmail.com a gyors beszélgetéshez vagy a whatsapp / +35677926593

    Kösz
    Nora.

    VálaszTörlés
  125. A nevem Valeria Marco 6 hónappal ezelőtt az én üzleti összeomlásom volt, nem volt reményem, hogy újra elveszítem az üzletemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönözni a banktól, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámban, és nem volt biztosíték a hitelhez, majd egy nagyon közeli barátom, Camila Diego, egy igazi hitelezőhöz vezetett be az interneten keresztül. GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Ez a női hitelintézet 160.000 € értékű kölcsönt tudott adni nekem, biztosíték vagy hitelkártya nélkül, de bizalommal adta át nekem. Szóval a barátaimnak azt mondtam magamnak, hogy miért önzők, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom ezt az információt mindenkinek. Ha egy hitelből hitelre van szüksége, a hitelező a Gina Morganhoz fordul az e-mail címén: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  126. Er du forretningsmand eller kvinde? Er du i nogen økonomisk rod eller har du brug for midler til at starte din egen virksomhed? Har du brug for et lån til at betale gæld eller købe et hus eller en bil? 3% lånetilbud gælder, hvis du har brug for et lån, så vi kan fortsætte fremad: luthor2.corploanfirm@gmail.com , whatsapp nummer: +18635356458

    * Investorer Lån
    * Gældskonsolidering
    * Second Mortgage
    * Business lån
    * Personlige lån
    * Internationale lån

    3% lånetilbud gælder nu

    VálaszTörlés
  127. A nevem Luis Roland, kedves feleségem és 3 gyerekem van. egy héttel ezelőtt kétségbeesetten szükségem volt a pénzre, úgyhogy gondoltam, hogy van egy hitelem, és olyan sok csalóba kerültem, aki 2500 € -ot gyűjtött rám, és elutasítottam nekem e-mailt. Nagyon csalódott lettem és végül részeg voltam, egy hűséges nap, amikor egy klubhoz mentem egy itallal, ahol találkoztam egy régi barátommal, elmondtam neki mindent, ami velem történt, bemutatja GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD-nek, és megadta nekem az e-mailt cím (ginamorganloancompany@gmail.com), azt mondta nekem, hogy a társaság segített neki és családjának. Rögtön kapcsolatba léptem vele, hogy hazaértem, azt mondták a szabályoknak és szabályoknak, hogy a kölcsön feldolgozása után kevesebb, mint 24 óra múlva megkaptam a 80 000 eurós kölcsönt. Tehát ha érdekel egy kölcsön, akkor kapcsolatba léphet vele is e-mailben: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  128. A nevem Valeria Marco 6 hónappal ezelőtt az én üzleti összeomlásom volt, nem volt reményem, hogy újra elveszítem az üzletemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönözni a banktól, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámban, és nem volt biztosíték a hitelhez, majd egy nagyon közeli barátom, Camila Diego, egy igazi hitelezőhöz vezetett be az interneten keresztül. GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Ez a női hitelintézet 160.000 € értékű kölcsönt tudott adni nekem, biztosíték vagy hitelkártya nélkül, de bizalommal adta át nekem. Szóval a barátaimnak azt mondtam magamnak, hogy miért önzők, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom ezt az információt mindenkinek. Ha egy hitelből hitelre van szüksége, a hitelező a Gina Morganhoz fordul az e-mail címén: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  129. Hitelre van szüksége? Komoly hiteleket nyújtunk magánszemélyeknek, vállalatoknak és befektetőknek. Hiteleket kínálunk autóknak, autóhiteleknek, karácsonyi kölcsönöknek, személyi kölcsönöknek, jelzáloghiteleknek, 2000 és 100 000 000 euró közötti hitel, 2% -os kamatláb, nagyon kedvező kamatlábak. Lépjen kapcsolatba velünk: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  130. Szüksége van bármilyen sürgős hitelre? Hitelek az adósság törlésére vagy a pénz kölcsönzésére. Üzleti javítása érdekében bármely bank és más pénzügyi intézmény elutasította? Szüksége van kölcsönre vagy jelzálogra? Ez az a hely, ahol meg kell nézni, itt vagyunk, hogy megoldjuk minden pénzügyi problémádat. Pénzt adunk a nyilvánosságnak. Pénzügyi segítségre van szüksége egy rossz hitelezőnek, akinek pénzre van szüksége. Az üzleti befektetések 2% -os ésszerű arányban történő fizetéséhez hadd használjam ezt a médiumot, hogy tájékoztassam Önöket arról, hogy megbízható és hasznos segítséget nyújtunk, és hajlandóak vagyunk kölcsönöket nyújtani. Lépjen kapcsolatba velünk ma e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  131. A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt az üzletem összeomlott, nem volt reményem, hogy újra elveszítem az üzletemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönözni a banktól, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámban, és nem volt biztosíték a hitelhez, majd egy nagyon közeli barátom, Camila Diego, egy igazi hitelezőhöz vezetett be az interneten keresztül. GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Ez a női hitelintézet € 160.000 értékű kölcsönt tudott adni nekem, biztosíték vagy hitelkártya nélkül, de bizalommal adta át nekem. Szóval a barátaimnak azt mondtam magamnak, hogy miért önzők, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom ezt az információt mindenkinek. Ha egy hitelből hitelre van szüksége, a hitelező a Gina Morganhoz fordul az e-mail címén: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  132. A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra elkezdek vállalkozni. Megpróbáltam pénzt kölcsönvenni a bankból, de nem volt elegendő pénz a hitelkártyámban és nem volt biztosítékom a kölcsön megszerzéséhez, akkor egy nagyon közeli barátom, Camila Diego bemutatta nekem az interneten keresztül valódi hitelnyújtót, GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Ez a nő kölcsöncége 160,000 euró hitelt tudott adni nekem, bármilyen ingatlan nélkül, biztosítékként vagy hitelkártyaként, de bizalommal adta nekem. Tehát a barátaim azt mondtam magamnak, hogy miért önző, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom ezt az információt mindenkivel. Ha hitelre van szüksége egy megbízható hitelezőtől, vegye fel a kapcsolatot Gina Morgan-szel e-mailben: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  133. A nevem Patricia Martins, egyedülálló szülő, még mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott nekünk, annyira zavarodott és csalódott voltam, hogyan kell kifizetni a hatalmas adósságot. Egy napon az interneten keresztül találkoztam (Pedro Gonçalo) által tett tanúvallomással arról, hogy MORGAN GINA hogyan segített neki kölcsönben. Tehát 85 000 euró összegű kölcsönt kértem 5 éves időtartamra a Társaságtól a levélben (ginamorganloancompany@gmail.com). A hitel iránti kérelem során ígéretet tettem az Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, akkor a legnagyobb meglepetésemre, tudassa a világgal, mit tett értem, kevesebb, mint 48 órán belül 2% -os kamatlábbal kaptam hitelt. Most rendeztem a férjem adósságát, és új életet és vállalkozást indítottam. Csak teljesítettem a fogadalmat. Tehát ha bármilyen típusú hitelt igényel 2% -ra, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD Kft-vel e-mailben: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  134. Hölgyem / Uram,

    Arra törekszünk, hogy az Ön egyablakos forrásai legyenek a hitel / pénzügyi kérdésekben. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy segítsünk abban, hogy hitelképessége visszatérjen a helyes irányba, VAGY kérjen hitelt vagy készpénzt. Hitelkamatunk alacsony, évi 0,4% és 4,6%.

    Amit csinálunk, elég egyszerű. Sok éves kutatás és a kevéssé ismert hitelezőkkel folytatott alapos exkluzív kapcsolatok után hivatalos bankunk segítségével akár 10 millió USD-t garantálhatunk bárki számára. Talán hitelre van szüksége adósságkonszolidációhoz, lakásfelújításokhoz, új vagy használt autó vásárlás, új ház, befektetési / üzleti bővítési célok, vagy akár nyaralás. Kapcsolatban állunk egy jó pénzügyi intézménnyel, akik különösen a rossz vagy hiányos hitelképességű emberek számára készülnek. Örülnénk, ha finanszíroznánk.

    MEGJEGYZÉS: MINDEN VÁLASZT KÖNYVEN BETÖLNI (larrymaxwellfunds@gmail.com) VAGY (WhatsApp +18436059540) GYORS VÁLASZT

    Magret Anderson

    VálaszTörlés
  135. A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott nekünk, annyira zavarodott és csalódott voltam, hogy miként kell kifizetni a hatalmas adósságot. Egy napon az interneten keresztül találkoztam (Jörg Stephen) tanúvallomásával arról, hogy MORGAN GINA hogyan segített neki kölcsönben. Tehát 15 000 000FT kölcsön hitelt kértem 5 éves időtartamra a Társaságtól a levélben (ginamorganloancompany@gmail.com). A hitel iránti kérelem során ígéretet tettem az Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, akkor A legnagyobb meglepetésemre a világ tudja, mit tett értem, 48 órán belül kevesebb, mint 48 órán belül 2% -os kamatlábbal nyújtott hitelt. Most rendeztem a férjem adósságát, és új életet és vállalkozást indítottam. Csak teljesítettem a fogadalmat. Tehát ha bármilyen típusú hitelt igényel 2% -ra, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD vel e-mailben: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  136. Üdvözlet mindenkinek odakinn, remélem, hogy minden rendben vagy? A nevem Melissa Nicholas asszony, Kansasból származom, néhány hónappal ezelőtt rossz pénzügyi helyzetbe kerültem, és sürgős kölcsönre volt szükségem számlám befizetéséhez, és pénzügyi visszatérésemre a jelenlegi pénzügyi helyzet miatt a bankom elutasította hogy kölcsön adjon nekem, így nem maradt más lehetőségem, mint online nem fedezett kölcsönt keresni, kutatásom során csalás áldozata lettem, majdnem 750 dollárt vesztettem el, és még több bajban voltam, és szinte adtam a hitelszerzés reményét, amíg nem találtam online hozzászólást. A posta egy közös tanúvallomása volt a Charleston állambeli Frank úr részéről, amely tanúsítja, hogy 50 000 dollárt kapott a Kathy Finance Inc.-től a postai üzenet elolvasása után. Úgy döntöttem, hogy kapcsolatba lépök a Kathy Finance Inc.-vel e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) a levélben megosztott kapcsolattartó, a 350 000 dolláros fedezetlen hitelkérelmet 72 órán belül jóváhagyták, és a kölcsönt bármilyen mulasztás nélkül befizettem a bankszámlámra.

    Szeretném kifejezni mélységes hálámat, és azt is tanácsolnom, hogy az odakint lévő hitelkérelmezők legyenek nagyon éberek, mivel sok csaló van ott, amelynek kizárólagos célja az ártatlan hitelkeresők megtévesztése, tehát srácoknak óvatosnak és ébernek kell lenned .. akiknek szükségük van hitelre Ajánlom a Kathy Finance Inc-t, vegye fel a kapcsolatot a cégkel e-mailben: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

    Köszönöm, hogy elolvasta a bizonyságomat, sok szerencsét kívánok neked.

    A te,
    Melissa Nicholas.

    VálaszTörlés
  137. Szüksége van sürgős kölcsönre? Kínálunk 2000 eurót, de legfeljebb 500 000 000 eurót. Az érdekelt felekkel kapcsolatba léphet velünk további információkért: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    Are you looking for an urgent loan? if yes apply now at 2% interest rate. Contact us today via email:(georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Urgent loan offer.

    VálaszTörlés
  138. Helló
    Ön XMAS kölcsönt, személyi kölcsönöket, jelzálogokat, autóhiteleket, diákhiteleket, adósságkonszolidációs kölcsönöket, fedezetlen hiteleket, kockázati tőke stb. Keres. Ön a megfelelő helyen van. Magántulajdonos vagyok, aki alacsonyabb kamatozású és megfizethető kamatlábon 2% -ot kölcsönöz magánszemélyeknek és vállalkozásoknak. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: loancompany.leo@gmail.com
    HITELKÉRELMI NYOMTATVÁNY
    ************************
    A teljes neved:
    Ország / Állam:
    Hitelösszeg:
    tartam
    Telefon:
    Havi bevétel:
    Foglalkozása:
    Várakozás a gyors válaszra.
    Mr. Leo Morgan

    loancompany.leo@gmail.com

    VálaszTörlés
  139. Szép napot

    Richard Cosmos magánhitelező vagyok. Én 2% -os kamatlábú kölcsönt kínálok, 2000 euró összegben - 500 000 000,00 euró. 100% -ban tőkefinanszírozást nyújt fedezett és nem fedezett kölcsönökkel. Számos globális ügyfelünknek garantáljuk pénzügyi szolgáltatásainkat. Rugalmas hitelportfóliónk révén a hitelek a lehető legrövidebb időn belül feldolgozhatók és átadhatók a hitelfelvevőknek. Egyértelmű és érthető feltételek mellett működünk, és mindenféle hitelt nyújtunk az érdekelt ügyfeleknek, vállalatoknak, vállalatoknak és minden típusú vállalkozásnak. Vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgõs kölcsönöket kínál.

    VálaszTörlés
  140. Helló, hölgyeim és uraim! Üdvözöljük a Richard Cosmos hitelintézetben. Azonnali kölcsönt keres minden pénzügyi igényéhez? A Richard Cosmos hitelintézet megoldja az összes pénzügyi problémáját. Új otthont vagy autót vásárol, vagy új vállalkozást indít? Ó, igen, tudunk segíteni ebben. Most nem kell abbahagynia a terveit, mert kevés pénze van. mindent megtehetünk, amire szüksége van (richardcosmos5@gmail.com)

    VálaszTörlés
  141. Szia,
    Ön egy megbízható hitelezőt keres, fáradt a bankok és a jelzálog letiltásáról, fáradt-e alapokat keresni vállalkozása finanszírozására, vagy pénzügyi szempontból

    zavarban van, hogy nem tudja kifizetni adósságait és számláit? Gondolkozik pénzügyi segítségre? míg ne siess most, és ragadja meg a garantált és garantált kölcsönt ma,

    vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: annaloanfinance@gmail.com, a gyors csevegéshez vagy a WhatsApp-hoz / +35677926593.

    VálaszTörlés
  142. Szüksége van hitel / pénzügyi segítségre? Kínálunk finanszírozást nagyon alacsony, 2% -os kamatláb mellett. Minden érdeklődő jelentkezővel kapcsolatba léphet velünk e-mailben (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) további információkért.

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  143. Szüksége van hitelre hitel és adósság kifizetésére? Szüksége van pénzügyre a saját vállalkozás létrehozásához? Szüksége van hitelre nagy projektek végrehajtásához? Szüksége van egyetemi kölcsönre? Szüksége van-e finanszírozásra más különféle célokra? e-mail: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  144. Üdvözlet mindenkinek, Lili vagyok, magyarországi, és csak nagyon üdvözlettel szeretném köszönetet mondani a Dante Paola Szövetkezeti Súgónak az őszinteségéért, nyitottságáért, átláthatóságáért, őszinteségéért, szeretetéért és támogatásáért a kölcsönök finanszírozásának megszerzése során és után. Sokat áttérek ezeknek a csalók kezébe, és az idő nem engedi, hogy elmondjam mindazt, amit 2018-ban online voltam a vendégben, vagy kölcsönösszeget szereztem hazaértek itt Magyarországon, de Isten válaszolt imádságok az imádság és támogatás révén Dante Paola úr részéről, aki kezdeti kétségeim és szüntelenség ellenére ölel fel és velem megértett, jó szívével és szeretetével a 2% -os kamatú kölcsön alapjaiban most háztulajdonos vagyok, és megígértem, hogy terjessze ezeket a híreket, és azt is elmondja a világnak, hogy még mindig vannak valódi és kevés jó online hitelintézet, amelyek segíthetnek és újjáéleszthetnek egy száraz csontot, mint én 2018-ban voltam. Ne hallgassa meg és olvassa el ezt a bizonyságot, mert ez egy valódi életváltoztató tapasztalat, és bárki, akinek szüksége van ilyenfajta megfordulásra, ne habozzon vagy kételkedjen abban, mert bizonyítottam és esküszöm az ég Istenére, hogy ez a történet való a velük való tapasztalataim története is. Nézze meg őket e-mailben, ha pénzre van szüksége! e-mail: Dantecooperativehelp@hotmail.com, vagy kapcsolatba léphet vele e-mailben: dantecooperativehelp@hotmail.com a gyors csevegéshez vagy a WhatsApp-hoz / +35677926593

    Kösz
    Lili

    VálaszTörlés
  145. Üzleti kölcsönt keres? személyi kölcsön, lakáshitel, autó kölcsön, diákhitel, adósságkonszolidációs kölcsön, fedezetlen kölcsön, kockázati tőke kölcsön 2% -os kamatlábbal, az érdekelt pályázóknak e-mailben kell kapcsolatba lépniük (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  146. Szüksége van hitelre? Komoly kölcsönöket nyújtunk magánszemélyek, vállalatok és befektetők számára. Kínálunk autókölcsönöket, autóhiteleket, karácsonyi kölcsönöket, személyi kölcsönöket, jelzálogkölcsönöket, hiteleket 2000 és 100 000 000 euró között, 2% -os kamatlábat, nagyon kedvező kamatlábakat. Írjon nekünk: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  147. Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkozástól? Szüksége van-e pénzügyi segítségre? Szüksége van-e hitelre a számlák kifizetéséhez vagy a ház megvásárlásához, vagy konszolidálja adósságát, és adósságmentessé válik? Szeretné, ha saját vállalkozása lenne, és pénzügyi segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy gyors, megbízható hitelhez jutjon alacsony 2% -os kamatlábbal. Hajlandóak vagyunk segíteni az üzleti vagy a személyes kölcsönökben, megfizethető visszafizetési terv mellett jó hitelképességgel. kölcsönöket kínálunk elérhető áron. ha igen, forduljon a James Kong hitelintézethez további információkért e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  148. Pénz hitelező vagyok, egész nap kölcsönt kínálok, személyes és üzleti kölcsönöket is kínálok, rövid és hosszú lejáratú kölcsönt is kínálok, tehát ha érdekli, nincs probléma, azt szeretném, ha most velem kapcsolatba lépne velem az e-mail címemre. (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  149. Üzleti kölcsönt keres? személyi kölcsön, lakáshitel, autó kölcsön, diákhitel, adósságkonszolidációs kölcsön, fedezetlen kölcsön, kockázati tőke kölcsön 2% -os kamatlábbal, az érdekelt pályázóknak e-mailben kell kapcsolatba lépniük (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés

  150. Szüksége van hitelre? Komoly kölcsönöket nyújtunk magánszemélyek, vállalatok és befektetők számára. Kínálunk személygépjárműhiteleket, autóhiteleket, karácsonyi kölcsönöket, személyi kölcsönöket, jelzálogkölcsönöket, hiteleket 2000 és 100 000 000 euró között, 2% -os kamatlábat, nagyon kedvező kamatlábakat. Írjon nekünk: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  151. Pénz hitelező vagyok, egész nap kölcsönt kínálok, személyes és üzleti kölcsönöket is kínálok, rövid és hosszú lejáratú kölcsönt is kínálok, tehát ha érdekli, nincs probléma, azt szeretném, ha most velem kapcsolatba lépne velem az e-mail címemre. (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  152. Pénz hitelező vagyok, egész nap kölcsönt kínálok, személyes és üzleti kölcsönöket is kínálok, rövid és hosszú lejáratú kölcsönt is kínálok, tehát ha érdekli, nincs probléma, azt szeretném, ha most velem kapcsolatba lépne velem az e-mail címemre. (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  153. Helló embereim, Sajal vagyok és magyar állampolgár, már szenvedtem korábban a hitel szempontjából, de ma nagyon boldog vagyok, hogy a Stella Rene hitelintézet nevű cég ma segítsen nekem hitelt szerezni, és átadom, és utasítom, ahogy mondták. megtenném, és ma csak megkapom a 900 000 magyar hitelképességet, és nagyon boldog vagyok, és ha bármilyen hitelre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot az alábbi e-maillel:{mrsstellareneloanfirm1@gmail.com} Biztonságos és biztosított üzleti és egyéb hitelt nyújt a biztonságos élethez itt. a válasz minden hitelproblémánkra, ezért vegye fel a kapcsolatot ma az ügyvezető igazgatóval, és szerezze be saját hitelt, és itt leszek, és várom, hogy meghallgassam a jó tanúvallomásait, kérjük, kövesse az utasításokat, ahogyan irányítják, és biztosan megkapja a kölcsönt, mert átjutottak rajta, és a hit valódi, köszönöm és Isten áldja meg Stella Rene-t a segítségért, amiért nekem hitelt adtam.

    Sajal

    VálaszTörlés
  154. A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott nekünk, annyira zavarodott és csalódott voltam, hogy miként kell kifizetni a hatalmas adósságot. Egy napon az interneten keresztül találkoztam (Jörg Stephen) tanúvallomásával arról, hogy MORGAN GINA hogyan segített neki kölcsönben. Tehát 15 000 000FT kölcsön hitelt kértem 5 éves időtartamra a Társaságtól a levélben (ginamorganloancompany@gmail.com). A hitel iránti kérelem során fogadalmat tették az Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, akkor A legnagyobb meglepetésemre a világ tudja, mit tett értem, 48 órán belül kevesebb, mint 48 órán belül 2% -os kamatlábbal nyújtott hitelt. Most rendeztem a férjem adósságát, és új életet és vállalkozást indítottam. Csak teljesítettem a fogadalmat. Tehát ha bármilyen típusú hitelt igényel 2% -ra, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD -vel e-mailben: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  155. Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkozástól? Szüksége van-e pénzügyi segítségre? Szüksége van-e hitelre a számlák kifizetéséhez vagy a ház megvásárlásához, vagy konszolidálja adósságát, és adósságmentessé válik? Szeretné, ha saját vállalkozása lenne, és pénzügyi segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy gyors, megbízható hitelhez jutjon alacsony 2% -os kamatlábbal. Hajlandóak vagyunk segíteni az üzleti vagy a személyes kölcsönökben, megfizethető visszafizetési terv mellett jó hitelképességgel. kölcsönöket kínálunk elérhető áron. ha igen, forduljon a James Kong hitelintézethez további információkért e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  156. Pénz hitelező vagyok, egész nap kölcsönt kínálok, személyes és üzleti kölcsönöket is kínálok, rövid és hosszú lejáratú kölcsönt is kínálok, tehát ha érdekli, nincs probléma, azt szeretném, ha most velem kapcsolatba lépne velem az e-mail címemre. (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  157. A nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerek. egy héttel ezelőtt nagyon szükségem volt pénzre, így gondoltam kölcsön igénybevételére, és annyira csalókkal találkoztam, hogy 2500 eurót gyűjtöttek tőlem, és nem hajlandóak e-mailt küldeni. Nagyon csalódott lettem, és végül részeg, egy hűséges napon elmentem egy klubba inni, ahol találkoztam egy régi barátommal, elmondtam neki mindent, ami velem történt, bemutatja nekem a GINA MORGAN LOAN COMPANLTD, és elküldte nekem az e-mailt címre (ginamorganloancompany@gmail.com), elmondta nekem, hogy a társaság miként segített neki és családjának. Azonnal felvettem a kapcsolatot velem, hazaértem, megmondták nekem a szabályokat és előírásokat, miután a kölcsönt feldolgoztam, kevesebb, mint 24 órán belül megkaptam a 80,000 eurós kölcsönt. Tehát, ha érdekli a kölcsön, felveheti vele a kapcsolatot e-mailben: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  158. A nevem Mária Ádám magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott nekünk, annyira zavarodott és csalódott voltam, hogy hogyan kell fizetni a hatalmas adósságot. Egy napon az interneten keresztül találkoztam (Jörg Stephen) tanúvallomásával arról, hogy MORGAN GINA hogyan segített neki kölcsönben. Tehát 15,000,000 FT kölcsön hitelt kértem 5 éves időtartamra a Társaságtól a levélben (ginamorganloancompany@gmail.com). A hitel iránti kérelem során fogadalmat tették az Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, A legnagyobb meglepetésemre a világ tudja, mit tett értem, kevesebb, mint 48 órán belül 2% -os kamatlábbal nyújtott hitelt. Most rendeztem a férjem adósságait, és új életet és vállalkozást indítottam. Csak teljesítettem a fogadalmat. Tehát ha bármilyen típusú hitelt igényel 2% -ra, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD vel e-mailben: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  159. A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott nekünk, annyira zavarodott és csalódott voltam, hogy hogyan kell fizetni a hatalmas adósságot. Egy napon az interneten keresztül találkoztam (Jörg Stephen) tanúvallomásával arról, hogy MORGAN GINA hogyan segített neki kölcsönben. Tehát 15,000,000 FT kölcsön hitelt kértem 5 éves időtartamra a Társaságtól a levélben (ginamorganloancompany@gmail.com). A hitel iránti kérelem során fogadalmat tették az Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, A legnagyobb meglepetésemre a világ tudja, mit tett értem, kevesebb, mint 48 órán belül 2% -os kamatlábbal nyújtott hitelt. Most rendeztem a férjem adósságait, és új életet és vállalkozást indítottam. Csak teljesítettem a fogadalmat. Tehát ha bármilyen típusú hitelt igényel 2% -ra, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD vel e-mailben: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  160. A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra elkezdek vállalkozni. Megpróbáltam pénzt kölcsönvenni a bankból, de nem volt elegendő pénz a hitelkártyámban és nem volt biztosítékom a kölcsön megszerzéséhez, akkor egy nagyon közeli barátom, Camila Diego bemutatta nekem az interneten keresztül egy valódi hitelnyújtót, GORA MORGAN HITELTÁRSASÁG LTD. Ez a nő hitelvállalkozása 160 000 euró hitelt tudott adni nekem, bármilyen ingatlan nélkül, biztosítékként vagy hitelkártyaként, de bizalommal adta nekem. Tehát a barátaim azt mondtam magamnak, hogy miért önző, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom ezt az információt mindenkivel. Ha hitelre van szüksége megbízható hitelezőtől, vegye fel a kapcsolatot Gina Morgan-szel e-mailben: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  161. Üdvözlet mindenkinek, Luca vagyok, Hévízből, Magyarországon, és csak egy nagyon szívélyes köszönetet szeretnék mondani az Anna Hitel Pénzügynökségnek őszinteségéért, nyitottságáért, átláthatóságáért, őszinteségéért, szeretetéért és támogatásáért, hiteltörlesztésük során és után. Sokat éltem a csalók kezében, és az idő nem engedi, hogy elmondjam mindazt, amit az elmúlt hónapokban online voltam a vendégben, vagy hitelt szereztem, hogy itt otthon szerezzek otthont, de Isten válaszolt ima, támogatás és szeretet révén Anna Figo asszony, aki kezdeti kétségeim és szüntelenség ellenére ölel fel és velem megértett, jó szívével és szeretetével a 2% -os kamatú kölcsön alapjaiban most otthoni tulajdonos vagyok, és megígértem, hogy terjessze ezeket a híreket, és azt is elmondja a világnak, hogy még mindig vannak valódi és kevés jó online hitelcég, amelyek segítenek és újraéleszteni a száraz csontot, mint én korábban voltam. Ne hallgassa meg és olvassa el ezt a bizonyságot, mert ez egy valódi életváltoztató tapasztalat, és bárki, akinek szüksége van ilyenfajta megfordulásra, ne habozzon vagy kételkedjen abban, mert bizonyítottam, és esküszöm az ég Istenére, hogy ez a történet valós és a velük való tapasztalataim története is. Nézze meg őket e-mailben, ha pénzre van szüksége! e-mail: annaloanfinance@gmail.com, vagy kapcsolatba léphet vele az e-mailben: annaloanfinance@gmail.com a gyors csevegéshez vagy a WhatsApphoz / +35677926593

    Köszönöm
    Luca

    VálaszTörlés
  162. A nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerek. egy héttel ezelőtt nagyon szükségem volt pénzre, így gondoltam kölcsön igénybevételére, és annyira csalókkal találkoztam, hogy 2500 eurót gyűjtöttek tőlem, és nem hajlandóak e-mailt küldeni. Nagyon csalódott lettem, és végül részeg, egy hűséges napon elmentem egy klubba inni, ahol találkoztam egy régi barátommal, elmondtam neki mindent, ami velem történt, bemutatja nekem a GINA MORGAN HANYANYAG, és elküldte nekem az e-mailt címre (ginamorganloancompany@gmail.com), elmondta nekem, hogy a társaság miként segített neki és családjának. Azonnal felvettem a kapcsolatot velem, hazaértem, megmondták nekem a szabályokat és előírásokat, miután a kölcsönt feldolgoztam, kevesebb, mint 24 órán belül megkaptam a 80,000 eurós kölcsönt. Tehát, ha érdekli a kölcsön, felveheti vele a kapcsolatot e-mailben: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  163. A nevem Stella Thomas, tanúvallomást szeretnék tenni erről a jó hitelvállalatról, amely kölcsönt adott nekem, miután két különböző hamis hitelező átverte őket. Egy hónappal ezelőtt az interneten böngésztem, amikor olyan emberek vallomásait láttam, amelyek szintén áldozatok voltak, de végül kapcsolódtak egy legitim és megbízható kölcsönszolgáltató céghez, a SUSAN WEALTH LOAN COMPANY LTD-hez (susanwealthloancompany@gmail.com), így felvettem a kapcsolatot a hitelintézettel és elfogadta politikáját, és ez a valódi társaság hitelt kapott nekem. Csak teljesítettem azt a fogadalmat, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az internetről a társaságról. A sürgős és megbízható kölcsönökhöz, amelyek csak 3% -os kamatlábbal járnak, javaslom, vegye fel vele a kapcsolatot e-mailben: susanwealthloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  164. A nevem Stella Thomas, tanúvallomást szeretnék tenni erről a jó hitelvállalatról, amely kölcsönt adott nekem, miután két különböző hamis hitelező átverte őket. Egy hónappal ezelőtt az interneten böngésztem, amikor olyan emberek vallomásait láttam, amelyek szintén áldozatok voltak, de végül kapcsolódtak egy legitim és megbízható kölcsönszolgáltató céghez, a SUSAN WEALTH LOAN COMPANY LTD-hez (susanwealthloancompany@gmail.com), így felvettem a kapcsolatot a hitelintézettel és elfogadta politikáját, és ez a valódi társaság hitelt kapott nekem. Csak teljesítettem azt a fogadalmat, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az internetről a társaságról. A sürgős és megbízható kölcsönökhöz, amelyek csak 3% -os kamatlábbal járnak, javaslom, vegye fel vele a kapcsolatot e-mailben: susanwealthloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  165. A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra elkezdek vállalkozni. Megpróbáltam pénzt kölcsönvenni a bankból, de nem volt elegendő pénz a hitelkártyámban és nem volt biztosítékom a kölcsön megszerzéséhez, akkor egy nagyon közeli barátom, Camila Diego bemutatta nekem az interneten keresztül egy valódi hitelnyújtót, GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Ez a nő hitelvállalkozása 160 000 euró hitelt tudott adni nekem, bármilyen ingatlan nélkül, biztosítékként vagy hitelkártyaként, de bizalommal adta nekem. Tehát a barátaim azt mondtam magamnak, hogy miért önző, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom ezt az információt mindenkivel. Ha hitelre van szüksége megbízható hitelezőtől, vegye fel a kapcsolatot Gina Morgan-szel e-mailben: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  166. Adósságkonszolidációs, fedezetlen, üzleti, jelzálogkölcsön, autó-, diákhitel, személyi, kockázati tőke stb. Magánhitelező vagyok, alacsony és ésszerű, 2% -os kamatlábbal nyújt hitelt cégeknek és magánszemélyeknek. E-mail: christywalton355@gmail.com

    VálaszTörlés
  167. Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkozástól? Szüksége van-e pénzügyi segítségre? Szüksége van-e hitelre a számlák kifizetéséhez vagy a ház megvásárlásához, vagy konszolidálja adósságát, és adósságmentessé válik? Szeretné, ha saját vállalkozása lenne, és pénzügyi segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy gyors, megbízható hitelhez jutjon alacsony 2% -os kamatlábbal. Hajlandóak vagyunk segíteni az üzleti vagy a személyes kölcsönökben, megfizethető visszafizetési terv mellett jó hitelképességgel. kölcsönöket kínálunk elérhető áron. ha igen, forduljon a George Anderson hitelintézethez további információkért e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  168. MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁSOK / HÁZTARTÁS / VÁLLALAT / PROJEKT / SZEMÉLYES HITEL? MEGJELENÍTHETŐ HITEL ITT KAPCSOLATOS MEGNYITÁT Hívja / szöveges +1(209)643-7283 e-mailt brianloancapital@gmail.com

    Van egy kis bajban a ki nem fizetett számlákkal, és nem tudja, merre kell mennie, vagy hol kell fordulni? Mi lenne egy jó hírű adósságkonszolidációs cég megtalálásával, amely segíthet csökkenteni a havi részletfizetést, hogy megfizethető visszafizetési lehetőségekkel rendelkezzen, valamint mozgástérrel rendelkezzen a hónap vége felé, és a számláknak meg kell fizetniük? A BRIAN TŐKE-HITELEK a válasz. A kölcsönöket a legmagasabb szintű biztonság érdekében biztosítjuk, fő célunk, hogy segítsünk megszerezni a megérdemelt szolgáltatásokat. Programunk a leggyorsabb módja annak, hogy egy pillanat alatt megkapja a szükséges szolgáltatásokat. hogy megkönnyítse a havi költségek megterhelését. Hívás / Szöveg +1(209)643-7283 E-mail küldése: brianloancapital@gmail.com

    Tanúsítvánnyal rendelkezünk és itt vagyunk, hogy segítsünk a kevésbé pénzügyi privilégiumoknak megszerezni a kölcsönt, amelyre szükségük van, hogy visszatérjenek a lábukra, függetlenül a hitelképességétől. elbúcsúzni lehet minden pénzügyi válságától és nehézségeitől. Még több nyereséget szerezhet, ha kölcsönhöz jut ettől a társaságtól, a győzelme 100% -ban biztos és garantált
    brianloancapital@gmail.com

    VálaszTörlés
  169. Szüksége van bármilyen sürgős kölcsönre? Hitelek az adósság törlesztésére vagy a kölcsönzésre. A vállalkozásának javítása érdekében Önt bankok és más pénzintézetek elutasították? Kell kölcsön vagy jelzálog? Ez az a hely, ahol meg kell nézzük, itt vagyunk, hogy megoldja az összes pénzügyi problémáját. Pénzt veszünk a nyilvánosság elé. Pénzügyi segítségre van szüksége egy rossz hitelezővel, aki pénzre van szüksége. Az üzleti befektetés 2% -os ésszerű mértékű megfizetése érdekében hadd használjam ezt a médiát, hogy tájékoztassam öntől, hogy megbízható és segítőkész segítséget nyújtunk és hajlandóak leszünk kölcsönadni Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  170. Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkozástól? Szüksége van-e pénzügyi segítségre? Szüksége van-e hitelre a számlák kifizetéséhez vagy a ház megvásárlásához, vagy konszolidálja adósságát, és adósságmentessé válik? Szeretné, ha saját vállalkozása lenne, és pénzügyi segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy gyors, megbízható hitelhez jutjon alacsony 2% -os kamatlábbal. Hajlandóak vagyunk segíteni az üzleti vagy a személyes kölcsönökben, megfizethető visszafizetési terv mellett jó hitelképességgel. kölcsönöket kínálunk elérhető áron. ha igen, forduljon a James Kong hitelintézethez további információkért e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  171. Kínálunk alacsony kamatozású 2% -os kölcsönt. Szerezzen gyors és kényelmes kölcsönt a számlák kifizetéséhez, és indítson új üzletet, vagy finanszírozza a projektet olcsóbban 2% -kal. Van alacsony hitelminősítése és problémái vannak alárendelt kölcsön megszerzésével a helyi bankoktól és más pénzügyi intézményektől? Itt a lehetősége, hogy kölcsönhöz jutjon a szervezetünktől. Kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek a következő és még sok más célra. Személyi kölcsön, üzleti bővítés, üzleti alapítás, képzés, adósságkonszolidáció, készpénz kölcsönök. Vegye fel velünk a kapcsolatot ma e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  172. Szüksége van sürgős hitelekre? 2000 eurót kínálunk 500.000.000 euróért. Az érdeklődők további információért lépjen kapcsolatba velünk: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel javaslat.

    Are you looking for an urgent loan? if yes apply now at 2% interest rate. Contact us today via email:(georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Urgent loan offer.

    VálaszTörlés
  173. Szüksége van pénzügyre?
    Pénzügyet keres?
    Pénzt keres üzleti vállalkozásának bővítéséhez?
    Segítünk magánszemélyeknek és cégeknek üzleti hitelfelvételben
    bármilyen összegű üzleti vállalkozás kibővítése és új vállalkozás létrehozása. Kapjon kölcsönt megfizethető 3% -os kamatlábbal. Szüksége van-e erre a készpénzre / kölcsönt üzleti vállalkozásra és a számlák elszámolására? Ezután küldjön egy e-mailt, további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: inforamzanloan@gmail.com

    VálaszTörlés
  174. Jó nap

    Szüksége van hitelre minden célra? Ön pénzügyi problémában van? A Bridge Finance garantáltan kedvező kamatlábú pénzügyi szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Hiteleink egyszerű és gyors. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megkapja a szükséges kölcsönt. Bármely kölcsönt 2% -os kamatlábhoz köthetünk az Ön költségvetésével. Ha érdekli, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a következő címen: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  175. Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkozástól? Szüksége van-e pénzügyi segítségre? Szüksége van-e hitelre a számlák kifizetéséhez vagy a ház megvásárlásához, vagy konszolidálja adósságát, és adósságmentessé válik? Szeretné, ha saját vállalkozása lenne, és pénzügyi segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy gyors, megbízható hitelhez jutjon alacsony 2% -os kamatlábbal. Hajlandóak vagyunk segíteni az üzleti vagy a személyes kölcsönökben, megfizethető visszafizetési terv mellett jó hitelképességgel. kölcsönöket kínálunk elérhető áron. ha igen, forduljon a James Kong hitelintézethez további információkért e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  176. Üzleti kölcsönt keres? személyi kölcsön, lakáshitel, autó kölcsön, diákhitel, adósságkonszolidációs kölcsön, fedezetlen kölcsön, kockázati tőke kölcsön 2% -os kamatlábbal, az érdekelt pályázóknak e-mailben kell kapcsolatba lépniük (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  177. Név szerint Hanga vagyok, és Szegeden élek, annyira tele vagyok boldogsággal és örömmel, szeretnék beszélni Isten jóságáról az életemben, miután sok hónapos próbálkozásom volt az interneten kölcsönhöz jutni és átverés volt, tehát kétségbeesetten vágyam online hitelt egy legitim hitelezőtől, majd egy Zoe nevű barátom megjegyzését látom, amely arról tanúskodik, hogy ez a legális kölcsönadó cég gyorsan és egyszerűen, stressz nélkül megkapta kölcsönét, ezért bemutatta egy Dante Paola nevű ember, aki a Dante Cooperative Help céget ellenőrzi, ezért kértem kölcsönösszeget (66 000,00 euró) alacsony 2% -os kamatlábbal, tehát a kölcsönt jóváhagyták és letétbe helyezték a bankszámlámra, azaz hogyan sikerült hitelt szerezni az üzleti vállalkozásom indításához és a számlák kifizetéséhez, ezért azt tanácsolom mindenkinek, aki érdekli a hitel gyors és egyszerű megszerzése, kérjük, vegye fel velük a kapcsolatot e-mailben: dantecooperativehelp@hotmail.com , a gyors csevegéshez vagy a WhatsApphoz / +35677926593

    Köszönöm, mikor elolvastat életem legnagyobb bizonyságát.

    Hanga

    VálaszTörlés
  178. Ön üzleti férfi vagy nő? Pénzügyi zűrzavarban vagy, vagy pénzre van szükséged a saját vállalkozásod megalapításához? . Törvényes hitelt adunk olyan súlyos magánszemélyeknek vagy üzleti vállalkozásoknak, amelyeknek kölcsönre van szükségük. Bejegyzett hitelcég vagyunk, amely készen áll arra, hogy kielégítse azon személyek igényeit, akik nagyobbak kívánnak lenni a tőkefelhalmozás első sorában. Hiteleinket támogatott kamatlábbal kínálják, amely a világ minden táján és a különböző országokban minden állampolgár számára kedvező. . Készen állunk arra, hogy megbeszéljük Önnel, hogyan tudjuk kielégíteni pénzügyi szükségleteit. Ha ez a nagyszerű ajánlat felkeltette érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk még ma sürgős kölcsönért.

    Van üzleti ötlete, de nincs finanszírozása, van-e rossz hitelteljesítménye, jelentkezzen a problémájának megoldására. várja meg sürgős válaszát erre a reklámra, vagy küldjön e-mailt nekünk a következő címen: (midland.credit2@gmail.com)

    Személyi kölcsönök
    Pay Day kölcsönök
    Járműpénzügy
    Lakáskölcsönök
    Adósság tanácsadás
    Üzleti hitel
    Diákhitel
    Konszolidációs kölcsön
    Orvosi kölcsön
    Életbiztosítás / vagyon is rendelkezésre áll.

    Lépjen kapcsolatba velünk ma az e-mail címen: (midland.credit2@gmail.com) További információkért.

    VálaszTörlés
  179. Sürgős kölcsönt keres? Elutasították a kölcsönt a bankjától vagy más pénzügyi társaságtól? Szüksége van-e pénzügyi segítségre? Szüksége van-e hitelre a számlák fizetéséhez, ház megvásárlásához vagy tartozásainak konszolidációjához, és adósságmentesek? Meg akarja találni saját vállalkozását, és pénzügyi kölcsön segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  180. Tisztelt Hölgyem / Uram,

    Üdvözöljük a Midland Credit Management oldalán. Üzleti, vállalati vagy személyi kölcsönt keres? Pénzügyi szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek magukban foglalják: Üzleti tervezés, Kereskedelmi és Fejlesztési Pénzügy, Ingatlanok és Jelzálogkölcsönök, Adósságkonszolidációs Hitelek, Üzleti Hitelek, Magánkölcsönök, Lakás Refinanszírozás, Szállodai Hitelek, Diákhitelek stb. Kamatlábunk mindössze 3%.

    További részletek a kölcsön beszerzéséről: Kérjük, azonnal válaszoljon erre az e-mailre: midland.credit2@gmail.com

    Üdvözlettel.
    Midland Hitelkezelés
    Megnevezés: Hitelező / Befektető.

    Vállalati e-mail: midland.credit2@gmail.com
    A vállalat weboldala: midlandcreditonline.com

    VálaszTörlés
  181. A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt összeomlott az üzleti életem, nem volt reményem arra, hogy újra életre keltsem az üzletemet. Megpróbáltam kölcsönkérni pénzt a banktól, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámban, és nem volt ingatlanom fedezetként a hitel megszerzéséhez, majd Camila Diego nagyon közeli barátom az interneten keresztül bemutatott egy valódi hitelt nyújtónak, az úgynevezett interneten keresztül. GINA MORGAN HITELVÁLLALAT KFT. Ennek a nőnek a hitelcége 160,000 euró hitelt tudott nekem adni ingatlan nélkül fedezetként vagy hitelkártyaként, de bizalommal adta nekem. Szóval a barátaim azt mondtam magamban, hogy miért vagyok önző, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom ezeket az információkat mindenkivel. Ha hitelre van szüksége egy megbízható kölcsönadótól, lépjen kapcsolatba Gina Morgan-nal az e-mail címen: ginamorganloancompany@gmail.com WhatsApp: +393510840300

    VálaszTörlés
  182. Szüksége van hitelre? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? házkölcsön? jelzálogkölcsönök? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? mindenféle hitelt adunk 2% -os kamatlábbal! Kapcsolattartó e-mail; (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitelajánlat.

    VálaszTörlés
  183. A nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerekem. egy hete kétségbeesetten pénzre volt szükségem, ezért gondoltam kölcsönre, akkor olyan sok csalóba ütköztem, akik 2500 eurót gyűjtöttek tőlem, és nem voltak hajlandók e-mailt küldeni nekem. Nagyon elkeseredtem és végül részeg lettem. Egy hűséges napon elmentem egy klubba egy italért, ahol megismerkedtem egy régi barátommal, elmondtam neki mindent, ami velem történt, bemutatott a GINA MORGAN HITELTÁRSASÁG KFT-nek, és megadta az e-mailt címet (ginamorganloancompany@gmail.com), elmondta, hogy a Társaság hogyan segített neki és családjának. Azonnal felvettem a kapcsolatot vele, hazaértem, elmondták a szabályokat és szabályokat, miután a hitel feldolgozása után kevesebb mint 24 óra alatt megkaptam a 80,000 eurós hitelt. Tehát, ha érdekel egy kölcsön, akkor is felveheti vele a kapcsolatot ezen az e-mailen: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  184. A nevem Mária Ádám, magyarországi, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott ránk, annyira zavart és csalódott voltam, hogy hogyan kell kifizetni a hatalmas adósságot. Egy nap az interneten keresztül jártam (Jörg Stephen) egy bizonyságtételre arról, hogy GINA MORGAN hogyan segített neki kölcsönben. Tehát egy 15,000,000 FT összegű, 5 éves futamidejű hitelt kértem a Társaságtól az e-mail útján (ginamorganloancompany@gmail.com). A hiteligényléskor fogadalmat tettem ISTENNEL, hogy ha megkapom a hitelt, akkor engedem a világ tudja, mit tett értem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb mint 48 óra alatt 2% -os kamatlábbal adták kölcsön. Most kiegyenlítettem férjem adósságát, és új életet és saját vállalkozást indítottam. Most teljesítettem a fogadalmat. Tehát ha bármilyen típusú hitelt szeretne elérni 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD-vel a e-mail: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  185. A nevem Mária Ádám, magyarországi, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott ránk, annyira zavart és csalódott voltam, hogy hogyan kell kifizetni a hatalmas adósságot. Egy nap az interneten keresztül jártam (Jörg Stephen) egy bizonyságtételre arról, hogy GINA MORGAN hogyan segített neki kölcsönben. Tehát egy 15,000,000 FT összegű, 5 éves futamidejű hitelt kértem a Társaságtól az e-mail útján (ginamorganloancompany@gmail.com). A hiteligényléskor fogadalmat tettem ISTENNEL, hogy ha megkapom a hitelt, akkor engedem a világ tudja, mit tett értem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb mint 48 óra alatt 2% -os kamatlábbal adták meg a hitelt. Most kiegyenlítettem férjem adósságát, és új életet és saját vállalkozást indítottam. Most teljesítettem a fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú hitelt szeretne elérni 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD-vel a e-mail. ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  186. Szüksége van bármilyen pénzügyi segítségre? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzálogkölcsönök? Vállalati hitelek? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? 2% -os kamatlábbal adunk kölcsön! Kapcsolat: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitelajánlat.

    VálaszTörlés
  187. Szüksége van sürgősségi hitelre? 2% -os hiteleket kínálunk, adósságkonszolidációs kölcsönöket, üzleti kölcsönöket, magánhiteleket, autókölcsönöket, szállodai kölcsönöket, diákhiteleket, személyi kölcsönöket Lakás refinanszírozási kölcsönök, további részletekért E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitelajánlat.

    VálaszTörlés
  188. Foglalás nélkül javasolnám a Frank Loan Services-szel való együttműködést, ha otthoni jelzálogkölcsön piacán van. Számos brókerrel beszéltem, miközben online vásároltam jelzálogkölcsömet. Első kapcsolatfelvétel után elmondhattam, hogy ő az a típusú ember, akiben megbízhatok, hogy segítsen nekem és a családomnak a legjobb döntést hozni. kölcsönkölcsön 1-30 éven belül, kölcsön fedezettel vagy anélkül, de hitelellenőrzés nélkül, szolgáltatásaik gyorsak, megbízhatóak és megbízhatóak, mert más cégektől eltérően én teszteltem és bíztam benne. Szolgáltatásaik között szerepelnek refinanszírozási kölcsönök, teherautó-kölcsönök, oktatási kölcsönök, diákhitelek, személyi kölcsönök, autókölcsönök, adósságkonszolidációs kölcsönök, üzleti hitelek, fedezett és fedezetlen kölcsönök, jelzálogkölcsön, lakáshitelek és nagyon kedvező, 2% kamatozású hitelt kínálnak. Az érdeklődők% -ának kérem vegye fel vele a kapcsolatot e-mailben: k.frankloans@gmail.com A hitel állampolgárságtól függetlenül mindenki számára nyitott.

    E-mail: k.frankloans@gmail.com

    VálaszTörlés
  189. Szüksége van bármilyen pénzügyi segítségre? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzálogkölcsönök? Vállalati hitelek? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? 2% -os kamatlábbal adunk kölcsön! Kapcsolat: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitelajánlat.

    VálaszTörlés
  190. Sürgős hitelre van szüksége? Üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autókölcsönöket stb. Adunk ki. Ha érdekel, lépjen velünk kapcsolatba a következő címen: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitelajánlat sürgős.

    VálaszTörlés
  191. Sürgős hitelre van szüksége? Üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autókölcsönöket stb. Adunk ki. Ha érdekel, lépjen velünk kapcsolatba a következő címen: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitelajánlat sürgős.

    VálaszTörlés
  192. A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt összeomlott az üzleti életem, nem volt reményem arra, hogy újra életre keltsem az üzletemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönvenni a banktól, de nem volt elegendő pénz a hitelkártyámban, és nem volt ingatlanom fedezetként a hitel megszerzéséhez, majd egy nagyon közeli barátom, Camila Diego, az interneten keresztül bemutatott egy valódi hitelnyújtót GINA MORGAN HITELVÁLLALAT KFT. Ennek a nőnek a hitelcége 160 000 euró hitelt tudott nekem adni ingatlan nélkül fedezetként vagy hitelkártyaként, de bizalommal adta nekem. Szóval a barátaim, mondtam magamban, miért vagyok önző, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom ezt az információt mindenkivel. Ha hitelre van szüksége egy megbízható kölcsönadótól, lépjen kapcsolatba Gina Morgannal a WhatsApp-on keresztül: +393510840300 és e-mail: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  193. A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt összeomlott az üzleti életem, nem volt reményem arra, hogy újra életre keltsem az üzletemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönvenni a banktól, de nem volt elegendő pénz a hitelkártyámban, és nem volt ingatlanom fedezetként a hitel megszerzéséhez, majd egy nagyon közeli barátom, Camila Diego, az interneten keresztül bemutatott egy valódi hitelnyújtót GINA MORGAN HITELVÁLLALAT KFT. Ennek a nőnek a hitelcége 160 000 euró hitelt tudott nekem adni ingatlan nélkül fedezetként vagy hitelkártyaként, de bizalommal adta nekem. Szóval a barátaim, mondtam magamban, miért vagyok önző, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom ezt az információt mindenkivel. Ha hitelre van szüksége egy megbízható kölcsönadótól, lépjen kapcsolatba Gina Morgannal a WhatsApp-on keresztül: +393510840300 és e-mail: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  194. Szüksége van bármilyen pénzügyi segítségre? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzálogkölcsönök? Vállalati hitelek? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? 2% -os kamatlábbal adunk kölcsön! Kapcsolat: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitelajánlat.

    VálaszTörlés
  195. Sürgős hitelajánlat.
    Megfizethető hiteleket kínálunk magánszemélyeknek és vállalkozóknak, lépjen kapcsolatba
    nekünk: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com) további részletekért.

    VálaszTörlés
  196. A törvényes hitel megszerzése mindig is hatalmas problémát jelentett olyan sok ügyfél számára, akiknek pénzügyi szükségleteik vannak. A rossz hitelek és a biztosítékok kérdése az ügyfelek mindig aggódnak, amikor törvényes hitelezőtől kérnek hitelt. De a MIDLAND HITELVÁLLALAT. Ezt a különbséget a hiteliparban tette. A MIDLAND HITELVÁLLALATOT a hitelező szervezet tanácsa akkreditálta, hogy helyi és nemzetközi ügyfeleknek kölcsönöket adjon 3% -os kamattal. Kiváltságot kaptunk arra, hogy kielégítsük pénzügyi szükségleteit. A hitelkérdés nem akadályozhatja meg a szükséges hitel megszerzésében.

    Szolgáltatásaink a következőket tartalmazzák: -
    * Befektetői kölcsönök
    * Adósságkonszolidáció
    * Második jelzálog
    * Üzleti hitelek
    * Személyi kölcsönök
    * Nemzetközi kölcsönök

    Nincs társadalombiztosítás és hitelellenőrzés, 100% -os garancia. Csak annyit kell tennie, hogy tudassa velünk pontosan, mit szeretne, és mi biztosan megvalósítjuk álmát. A MIDLAND HITELVÁLLALAT IGEN-t mond, amikor a bankjai NEM-et mondanak. Végül kis összegű hitelcégeket, közvetítőket, kis pénzügyi intézményeket finanszírozunk, mivel korlátlan tőkénk van. További részletek a hitel beszerzéséről: Kérjük, azonnal válaszoljon erre az e-mailre: midland.credit2@gmail.com

    Vállalat neve: MIDLAND CREDIT HOME
    Vállalati e-mail: midland.credit2@gmail.com
    Vállalat NMLS azonosítója: 315276.
    A vállalat weboldala: midlandcreditonline.com
    Mottó: Beruházás generációk számára.

    VálaszTörlés
  197. Szüksége van egy kényelmes kölcsönre az Ön elégedettségéhez? 3% -os kamatozású hitelt kínálunk helyi és nemzetközi hitelfelvevőknek. Hitelesítettek, megbízhatóak, megbízhatóak, hatékonyak, gyorsak és dinamikusak vagyunk, és együttműködünk. legfeljebb 2-50 évre nyújtunk hosszú lejáratú hitelt.

    Szüksége van egy közvetlen, könnyű és megfizethető hitelre az adósságának megfizetéséhez, vállalkozás létrehozásához vagy más okból? Ha igen, kérjük, forduljon hozzánk kölcsönért.

    Ez az ajánlat komoly embereknek szól.

    Ha érdekli, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba: E-mail: bryanstefanloanfirm@gmail.com
    WhatsApp: +919654763221

    Minősítettek vagyunk,
    megbízható, hatékony, gyors és dinamikus.

    Tisztelettel,
    Bryan Stefan
    bryanstefanloanfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  198. Helló,

    Szüksége van sürgős kölcsönre ?, mindenféle hitelt kínálunk nagyon alacsony éves kamatlábbal, akár 2% -kal egy év és 30 év közötti visszafizetési időtartam alatt a világ bármely részébe. 1000 és 500 millió euró közötti kölcsönöket adunk ki. Hiteleink jól biztosítottak a maximális biztonság érdekében. Az érdeklődőknek e-mailben kell kapcsolatba lépni velünk: dakany.endre@gmail.com

    Sürgős hitelajánlat.

    VálaszTörlés
  199. Sürgős hitelajánlat.
    Megfizethető hiteleket kínálunk magánszemélyeknek és vállalkozóknak, lépjen kapcsolatba
    nekünk: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com) további részletekért.

    VálaszTörlés