2013. augusztus 3., szombat

Szellemgyógyászat előtt




Szellemgyógyászat előtt


Szellemgyógyászat-szellemsebészet (Pszichotronika)



Közzétéve: 2012. január 27. péntek Szerző: Aranyosi Ervin
A súlyos betegségek minden esetben lélekből vagy szellemből fakadnak, a  megtapasztalás azonban a fizikai testen keresztül történik, ez a fajta jelzés a tünet.  Ahhoz, hogy a 3 testünk – szellemtest, lélektest és fizikai test – harmóniában legyen egymással, nem elegendő a fizikai test tüneteit kezelni. A fizikai test csak a tünet hordozójaként van jelen, ebből kifolyólag a tüneteket kezelni oktalanság, mert ha a tünetet, a betegséget létrehozó okot nem szüntetjük meg, akkor nem jöhet létre valódi gyógyulás.
A szellem és a lélektestünkben, finomabb energiák formájában ugyanúgy megtalálhatóak a szervek és a szervrendszerek:  az idegrendszer, az érrendszer, az emésztőrendszer, a kiválasztórendszer, a nyirokrendszer, légzőrendszer, a mozgásrendszer (csont-, és izomrendszer) és az energiarendszer is (meridiánok és a csakrák, vagy csokrok).

A szervezetünk a szellemtestben nagyon finom rezgésként van jelen, a lélektestben kevésbé finom rezgésként, a fizikai testben lematerializált rezgésként, fizikai anyagként található meg.
A lélek is test, a szellem is test, de a fizikai szem számára láthatatlan. Mivel a fizikai világunkban az 5 érzékszervünkre igyekszünk támaszkodni, nem vagyunk képesek közvetlenül felfogni a lélekből és a szellemből érkező jelzéseket, így azok a fizikai testünket, mintegy jelzőrendszerként használva küldik nekünk az üzenetet, hogy valamit nem helyesen teszünk, bizonyos helyzeteket rosszul kezelünk, életfeladatainkat rosszul hajtjuk végre.
Ezért van az, hogy a betegségeket csak a gyökerüknél lehet gyógyítani, azaz ahonnan fakadnak: lélekben és szellemben. A súlyos és kevésbé súlyos betegségeket szellemszinten és lélekszinten tudjuk gyógyítani, megváltozott tudatállapotban, mély alvási szinten, nem pedig hipnózisban!
A “tudjuk” kifejezésben a többesszám nem tévedés esetünkben, mert a gyógyító és a páciens szelleme közös, összehangolt munkát végez. A folyamat során előbb ellazult, relaxált állapotba kerülünk, majd az agyfrekvenciáinkat visszük le 0 és 4 hertz közé. Ebben a fázisban ki van kapcsolva a tudatos elme és képesek vagyunk kapcsolatot teremteni a szellemünkkel. Szellemsebészettel, szellemgyógyászattal a betegség okaira derítünk fényt. A gyógyítást a szellemtestben, illetve a lélektestben végezzük el, ahonnan a gyógyulás aztán átíródik a fizikai testbe is. Ez a gyógyítás a beteg aktív közreműködésével történik, így részese lesz saját gyógyulásának. A gyógyítás  fizikai eszközök és gyógyszerek nélkül történik, a műtét, illetve a kezelés során nincs vérzés és nem jár fájdalommal sem. A gyógyulás alapvetően függ a gyógyulni vágyó, gyógyulásba vetett hitétől.
A szellemgyógyászat egyetlen mellékhatása a gyógyulás!

Hamarosan bűncselekmény lesz a kemó alkalmazása!


Nyereségvágyból elkövetett gyilkosság?
Orvosok több mint hetven százaléka nem alkalmazná magán!
A kemó orvosi esküszegés?
Egy tanulmány véletlenül fedi fel, a kemoterápia a rákra csak rásegít! 




Miközben egy kutatócsoport azt vizsgálta, hogy a rákos sejtek miért olyan ellenállóak, végül rábukkant egy sokkal fontosabb felfedezésre. Kutatás közben a csapat felfedezte, hogy miközben a kemoterápia erősen károsítja az egészséges sejteket, azokat egyben arra is ösztönzi, hogy egy olyan fehérjét termeljenek, amely tulajdonképpen üzemanyagot ad a tumor növekedéséhez. Ezen túlmenően, a daganatot még ellenállóbbá teszi a jövőbeni kezelésre is.
A Nature Medicine cimü folyóiratban a kutatók arról számolnak be, hogy a kutatás eredményei “teljesen váratlanul” érték őket. A kemoterápia hatásait vizsgálva a bizonyítékok jelentős DNS károsodást figyeltek meg prosztatarákban szenvedő férfiaknál. Ez egy jó nagy pofon a legtöbb olyan orvosi szervezetnek, akik szerint a kemoterápia az egyetlen lehetőség arra, hogy a rákos betegek még évekig éljenek.
Kemó előtt – Kemó után
 
A Peter Nelson a seattle-i Fred Hutchinson Rákkutató Központ tudományos munkatársa magyarázza:

“A WNT16B, kölcsönhatásba lép a hozzá közeli tumorsejtekkel és növekedésre késztetihírt a korábban hasonló kutatások is alátámasztják, miszerint a kemo és a vele járó drága gyógyszerek a daganatok kezelésére alkalmatlanok, sőt rengeteget rontanak a helyzeten. A rák elleni gyógyszerekről azt találták, hogy a daganatot “áttétessé teszik” és masszívan megnövelik méretüket is fogyasztásuk után. Ennek eredményeként, a ” terápia” gyorsabban megöli a beteget, mint maga a betegség.

A kemoterápia során keletkező fehérje az ún. WNT16B, fokozza a rákos sejtek túlélését, és ez az oka annak, hogy a beteg élete gyorsabban véget ér. Ahogy a társszerző, őket. Ezáltal még ellenállóbbá válnak majd a további terápiának.”

A csapat ezután nyilatkozatott tett, összefoglalva talált eredményeiket:

“Eredményeink azt mutatják, hogy a károsodott egészséges sejtek válaszai közvetlenül hozzájárulhatnak a tumor fokozott növekedési kinetikájához.”
Források: fusz.hu
 
Autizmus - glutén - tejtermékek



A globális autizmus aránya egyre csak nő, és sokan kezdik feltenni kérdéseiket…
A legtöbb embert persze az érdekli, hogyan lehet ezt a legjobban kezelni, hogyan lehet a tüneteket orvosolni, milyen lehetőségek vannak az élet minőségének növelésére.
 
Az egyik esetben, egy fiatal fiú: név szerint Ethan Fox, az autizmusból való felépülés erős jeleit kezdte mutani, amikor étrendje megváltozott. Továbbra egyáltalán nem fogyasztott már glutént éstejtermékeketA szülei Dr. Kenneth Bock tanácsára cselekedtek, aki egy autizmus szakértő és a “Healing The New Childhood Epidemics” Autism, ADHD, Asthma and Allergies (Az új gyermek járványok meggyógyítása. Autizmus, ADHD, asztma és allergiák) című könyv szerzője. Mára a tudósok már úgy tartják, hogy egy autista gyermek étrendjének megváltoztatása- a glutén és tejtermékek kiiktatása, az autista gyermekek 60%-án segít.
 
Az alábbi magyar feliratos videó részletesen bemutatja a történetet, további információkkal ellátva a kedves olvasót. Kérjük, nyomja meg a Képaláírások, vagy a CC gombot a video alsó sávjában, amennyiben nem jelenik meg automatikusan a felirat.
 

Egy fiú felépül az autizmusból, miután étrendjéből eltávolításra kerül a t


 
Sokan azért aggódnak, hogy az autista esetek előfordulása közvetlenül korrelál az 1990-es évektől elkezdődött védőoltási rend megváltozásával. Noha ezt az elméletet már több alkalommal diszkreditálta a média, sok független vizsgálat erősíti már meg a kapcsolatot a védőoltások és a különböző betegségek között. Sok kutató erősen meg van győződve arról, hogy a jelenlegi oltásrend nem biztonságos és az egészségügyi szakemberek elnézik a valós és tényszerű eredményeket. A legtöbb érv ami a médiában elhangzik az oltásokat támadók ellen az az, hogy a tanulmányok nem megfelelően voltak tesztelve, ezért felelőtlen következtetések levonására került sor.
 
Az autizmus csak az Egyesült Államokban 1991 óta több mint 2700 százalékkal nőtt. Ez volt az a pont, hogy a gyermekek oltóanyag mennyisége megduplázódott, és még ma is egyre csak növelik az oltások számát. 1991 előtt, 2500 gyermek közül 1-et diagnosztizáltak autistaként, míg most 91 gyerekből 1 biztosan autista. Bár Tom Verstraeten epidemiológus és Dr. Richard Johnston immunológus és gyermekgyógyász, a University of Colorado-n, mindketten egymástól függetlenül megállapították, hogy a thimerosal volt felelős az autizmus hirtelen emelkedéséért. A CDC ( a betegség kontroll központ) viszont gyorsan elutasította a tényeket.
 
Az alábbi grafikon az MMR-oltás bevezetése és az autizmus növekedése közötti kapcsolatot mutatja:
 
AUTIZMUS GLUTÉN VÉDŐOLTÁSOK
 
További kutatások a gluténmentes diéta és annak autizmusra kifejtett pozitív hatásait vizsgálva a tanulmány középpontjába kizárólag étrendi terápiát állítottak. A tanulmány linkje a forrásokban található. Az alábbi, egy részlet a tanulmány kivonatából:
 
Egy autista, epilepsziás gyermek kórtörténetét mutatjuk be, aki miután csak korlátozott mértékben reagált az egyéb orvosi beavatkozásra, glutén és kazein-mentes étrendre átállva jelentős javulást mutatott, az autista és egyéb tünetekben. Ezt követően, miután pubertás korban nem sikerült a teljes rohamokat gyógyszerekkel megfékezni, ketogén diétára fogták, vagyis arra, hogy folytassa a gluténmentes, kazein-mentes protokollt.”
 
Forrás (magyar): naturahirek.hu
Forrás (angol): collective-evolution.com
 


Kilenc olyan élelmiszer, amit soha nem lenne szabad újra elfogyasztanunk



Sok a félretájékoztatás az élelmiszerekre nézve, hogy mi milyen hatással van az emberi egészségre, mi hasznos és mi káros. Az egészséges ételek kiválasztása így igen nehézzé válhat. Ebből kiindulva összegyűjtöttünk 9 olyan konkrét élelmiszert, amelyek fogyasztását kerülni érdemes, mert szinte gyakorlatilag semmi tápértékük nincs, egészségügyi előnyöket nem hordoznak, sőt mi több, fogyasztásuk egészségromboló és kockázatos. Íme itt az a 9 étel, amelyek fogyasztása nem ajánlatos abban az esetben, ha valaki  hosszú távú egészségmegőrzésben gondolkodik.
1) Fehér kenyér, finomított liszt. Definíció szerint, a fehér kenyér és a finomított liszt általában mérgezőek a test számára. Minden vitamin, ásványi anyag-, rost-, és más fontos tápanyagoktól megfosztott állapotukban a test számára értéktelennek minősülnek. Emiatt a szervezet nem tudja, hogyan kell helyesen megemészteni és asszimilálni ezeket az úgynevezett élelmiszereket, ami egészségügyi problémákhoz vezethet. A finomított fehér lisztet klórral fehérítik és bromiddal brómozzák. Ez két mérgező vegyi anyag pajzsmirigy és más szervi károsodásokat okozhat.
2) Hagyományos fagyasztott ételek. A legtöbb hagyományosan elkészült fagyasztott étel tele van tartósítószerekkel, feldolgozott sóval, hidrogénezett olajokkal és egyéb mesterséges összetevőkkel. Nem is beszélve arról, hogy legtöbbjük már erősen előfőzött, így tápanyagtartalmuk egyébként is minimálisra csökken. Az pedig, hogy otthon a mikrohullámú sütőben újra felmelegítjük az ételt, annak még a maradék tápértékét is megöli. 10 sokkoló ok arra, hogy elhajitsuk mikrosütőnket
3) Fehér rizs. Úgy mint a fehér kenyérből, a fehér rizsből is eltávolították már a legtöbb tápanyagot. A barna rizs azért barna, mert a hántolás után nem koptatják le róla a pelyvás héj alatti úgynevezett „ezüsthártyát” (korpa és csíra), emiatt nagyobb a tápértéke. A fehér rizsből a korpa és a csíra, e két természetes komponens hiányzik. Még az úgynevezett “dúsított” fehér rizs is hiányos tápanyagokban, a test még mindig másképp dolgozza fel, mint a barna rizst, amely lassabban szívódik fel és nem emeli meg hirtelen a vércukorszintet sem.
4) A mikrózható pattogatott kukorica. Egyaránt kedvelt rendszeres mozibajárók és nassolók körében, azonban egyike a legkevésbé egészséges élelmiszereknek. Gyakorlatilag a kukoricamagon kívül minden összetevője: a feldolgozott só és tartósítószerek, ízfokozók, egészségtelenek és betegségeket generálnak. Ezen felül, a mikrohullámozható popcorn egy diacetil nevű kémiai anyagot is tartalmazhat, amely ténylegesen pusztítja a tüdőt. Ha szereted a pattogatott kukoricát, próbálj bio kukoricát venni amit egy edényben magad is kipattogtathatsz kókuszolajban, vagy fűvel táplált állat tejéből készült vajban. Hintsd meg rózsaszínű himalája sóval.
5) Pácolt húskészítmények, nitrátok, nitritek. Felvágottak, kolbászok, virslik, bacon szalonna és sok más boltban fellelhető feldolgozott hús tele van nátrium-nitrittel és más vegyi tartósítószerrel, amelyek összefüggésbe hozhatók a szívbetegségek és a rák kialakulásával. Ha húst szeretnél enni, maradj a kezeletlen, nitrit és nitrát-mentes fajtáknál és lehetőleg azokat válaszd, amelyek házi, fűvel és nem hormonokkal táplált állatokból származnak.
6) A legtöbb hagyományos fehérje-, és energia- szeletek. Mellesleg gyakran úgy forgalmazzák őket, hogy úgy tűnhet ezek a kis “csokik” rettenetesen egészségesek. De gyakrabban, mint nem, az étkezést helyettesítő szeletek feldolgozott szójafehérjét, finomított cukrot, hidrogénezett zsírt, és egyéb káros adalékanyagokat tartalmaznak, amelyek hozzájárulnak a krónikus betegségek kialakulásához. Nem minden fehérje-és energia-szelet rossz, persze el kell olvasnunk a címkét a hátoldalon és értelmeznünk kell, hogy mit vásárolunk.
7) Margarin. Rejtetten mindenféle feldolgozott ételben benne van. A margarin, egy hidrogénezett transz-zsír-olaj minden áron kerülendő. A közhiedelemmel ellentétben, a vaj és telített zsírok általában nem egészségtelenek, különösen, ha azok kukorica és szója takarmány helyett füvön legeltett állatoktól származnak. Azonban  ha az  állati eredetű zsírok nem a kedvenceid, a legjobb alternatíva az extra szűz kókuszolaj vagy olívaolaj használata lenne. Felejtse el a margarint! 10 egészséges érv a vajfogyasztás mellett
8) Szójatej és a szója alapú hús helyettesítők. A modern idők egyik legnagyobb egészségügyi csalása a szója őrület. Ne dőljünk be ennek a hóbortnak. A legtöbb szója adalékanyagot egy hexán nevű mérgező vegyület felhasználásával dolgozzák fel, amely szoros kapcsolatban áll születési rendellenességek, szaporodási problémák és a rák kialakulásával. A meg nem erjesztett szója ösztrogéntartalma igen magas, amely felboríthatja a test természetes hormon egyensúlyát.
9) Semmi diétásat. A sok úgynevezett “diétás” termék a piacon mesterséges édesítőszereket, aszpartámot, szukralózt, szacharózt stb. tartalmaz. Ezeket az édesítőszereket neurológiai károsodás, emésztőrendszeri problémák és endokrin zavarok megjelenésével hozták összefüggésbe. Sok diétás termék hozzáadott vegyi ízesítőanyagokat is tartalmazhat, amelyek a zsír és más természetes összetevők eltávolítása miatt kerültek beléjük, hogy mesterségesen csökkentsék kalóriatartalmukat. Ehelyett maradj az egészértékű élelmiszereknél, amelyek előállítása olyan közel van a természethez, amennyire csak lehetséges, beleértve a magas zsírtartalmú ételeket is. Tested meglepően jól fog reagálni rájuk. Édesítőszer, egy új fajta betegségokozó
Forrásanyag:




Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli?







(NaturaHirek.hu) Az emberi lakosság “nagy selejtezése” csendben elkezdődött. Rejtetten, alattomosan és könyörtelenül. Igen, egy globális emberírtási napirend életbe lépéséről van szó. És ahogy ez a szemünk előtt lejátszódik, az emberi faj túlnyomó többsége eltűnik majd a génállományból. Genetikailag megsemmisül. Vajon Ön és létező vagy leendő utódai túlélik? Amit ez a cikk bemutat az az, hogy mi az igazi fenyegetés ebben a világban, és hogy lehet megőrizni utódaink genetikai integritását. Hogyan védekezhetünk? MIÉRT van napirenden a globális elnéptelenítés? Minél jobban megérti ezeket a válaszokat, annál nagyobb az esélye a túlélésre a nagy emberírtásban. Először is, hadd utasítsak el minden olyan elképzelést, hogy a nagy selejtezésre valami fantáziadús összeesküvés-elmélet lenne. Ebben a világban Bill Gates és Ted Turner nyíltan megvitathatják hogyan csökkenthetik a világ népességét 90%-al. Bill Gates, különösen boldogan finanszíroz meddőségi technológiákat, és GMO vakcinákat melyek mindegyikét szándékosan úgy tervezték, hogy meddőséget okozzanak, vagyis megakadályozzák az új babák születését. A Bill és Melinda Gates Alapítvány például jelentős támogatást biztosított a University of North Carolina meddőséget okozó ultrahang technológia kifejlesztésére, amely az emberi spermiumokat életképtelenné tenné legalább hat hónapig. Már a BBC is bemutatta, ez a technológia hatékonynak bizonyult patkányok esetén, és ez csak egyike a 78 különböző kutatási projektnek, amelyet a Gates Alapítvány finanszíroz “Globális Egészségügyi Programok” égisze alatt. Ahogy Bill Gates 2010-ben kifejtette, a népirtást oltások használata révén idézné elő. “A világon ma 6.8 milliárd ember él, ami nemsokára 9 milliárdra változik. Viszont ha igazán nagyszerű munkát végzünk új oltóanyagok, és deproduktív egészségügyi szolgáltatások által, ezt a számot 10 vagy talán 15 százalékkal is csökkenteni tudjuk.”

A gyengék eliminálása”

A globális vezetők ilyen vágyait nem is titkolják. Vagyis a vezetők szerint “az állomány selejtezése” az emberiség szempontjából valójában csak egy jó tett. Lehetővé teszi azt, hogy az emberiség erősebb legyen, ugyanúgy, ahogy a gyengék természetes szelekciója zajlik egy csorda vadállat esetében, ami javítja a megcélzott faj összesített génállományát. A globalisták azzal érvelnek, hogy a mai emberi génállomány leállt. A gyenge és a buta emberek ugyanúgy képesek szaporodni, mint mindenki más – ha nem még inkább. Az emberi génállomány valójában hanyatló tendenciákat mutat- mondják, és az egyetlen módja annak, hogy azt visszahozzák arra a pontra, ahol egy faj fejlődni képes az az, hogy eliminálják azokat, akik nem elég okosak ahhoz, hogy helyet érdemeljenek az emberi génállományban. Ez persze, eugenika: az emberi faj javítása népírtás útján.

A modern eugenika

A mai modern eugenikusok ettől azért finomabb módon manipulálják a lakosságot. Rájöttek tapasztalat útján, hogy a nyílt hadviselés gyakran a visszájára fordul. Tehát müködnek a háttérben szépen kidolgozott módszerekkel és megvalósítják ádáz terveiket. Ezen módszerek közé tartozik az emberek meggyőzése, hogy genetikailag módosított élelmiszereket fogyasszanak -, amelyek terméketlenséghez vezetnek – fluoridos vizet igyanak, oltóanyagokat, szintetikus vegyszereket használjanak, amely növeli a vetélések számát és egyébként is drasztikusan csökkenti a szaporodási rátát. Tény, hogy a  mai eugenika áldozatai saját akaratukból állnak sorba orvosuknál az influenza elleni oltóanyagért.

A nagy intelligencia teszt

Úgy tünik, hogy a népírtó vakcinák, a génmanipulált élelmiszerek, élelmiszer-adalékanyagok, gyógyszerek és egyéb szintetikus vegyszerek egyfajta intelligencia tesztként működnek a lakosság számára. Azok, akik rendszeresen oltatják magukat, nem vinnék el a pálmát ezen a teszten. Az ostoba emberek – a “haszontalanok” – eltávolítása a génállományból lenne a globális vezetők egyik célja. Így a vakcinák tökéletes szűrőként müködnek és eltávolítják a “hülye gének”-et az emberi génállományból. Az oltóanyagok rejtett rákot okozó vírusokat tartalmaznak és több emberi generációban is jelen lesznek. Az SV40 vírus bevezetésre a polio oltással került sor az 1950-es években. A beoltottak unokáiban ma is fellelhető ez a virus. Ezt olyan vezető tudósok vallották be nyíltan, akik ezeket a vakcinákat létrehozták. Eközben az oltóanyagok hatékonyságáról szóló jelentések tökéletesen fabrikáltak, ahogy két tudós le is leplezte a tudományos csalásokat. Mellesleg sok gyógyszer közvetlenül okozhat meddőséget. A Propecia nevü kopaszodásra felirt gyógyszer terméketlenséggel és ejakulációs zavarokkal függ össze.

A játék megy: ki éli túl?

Ön csak egy versenyző egy “reality show” “Túlélő” nevü játékában. Ha nyer, túlél, génjei tovább öröklődnek és a jövőbeli emberi fajt fogják képviselni. Ha veszít, ennek ellenkezője történik. A NaturaHirek intelligens olvasóinak szeretném megmutatni hogyan lehetséges kijátszani a globális elit terveit. Bill Gates-et akarom megverni saját játékában. És a túlélés, nyerés.

A túlélést és termékenységet fenyegető 7 tényező

  1. A génmanipulált ételek fogyasztása – reproduktív zavarokat eredményez bármely emlős fogyasztja azokat.
  2. Az oltóanyagok – Tele vannak rejtett rák virusokkal és vegyi segédanyagokkal. Az oltóanyagok a fő okai a mai megnövekedett számú meddőségi eseteknek, születési rendellenességeknek, spontán vetéléseknek.
  3. Chemtrail-ek: a repülőgépek húzta fehér vegyi csíkok, amelyek még véletlenül sem kondenzcsíkok. A következőket tartalmazzák: alumínium, bárium és más nehézfémek… A chemtrail-ek mérgező fémekkel telítik meg atmoszféránkat, amelyek hátrányosan befolyásolják az agy működését és az idegrendszer funkciót. Légzőszervi megbetegedéseket és asztmát is okozhatnak. Hozzájárulhatnak születési rendellenességek és deformitások kialakulásához, de a részleteket tovább kellene vizsgálni.
  4. Vényköteles gyógyszerek – vényre kapható gyógyszerek és a kemoterápia DNS károsodást okozhatnak, elősegítik az impotencia kialakulását és csökkentik a spermiumok és a petesejt minőségét.
  5. Élelmiszer-adalékanyagok – ezek a vegyi anyagok károsítják a DNS-t, a petesejt minőségére is hatással vannak és meddőséget okozhatnak.  Az élelmiszerekben lévő mérgek mint a nátrium-nitrit (szinte minden feldolgozott húsban van), ízfokozó anyagok, aszpartám és kémiai tartósítószerek a felelősek ezért.
  6. A biológiai fegyverek – egy lehetséges “gyorsan ölő módszer”.  A világ kormányainak végül is kényelmes lenne ezt a népírtó formát választani, miközben majd találnak valami fiktív terrorista csoportot, akire rákenhetik az egészet.
  7. Az élelmiszer-fasizmus – vállalatok, mint a Monsanto teljes globális uralomra törekszenek az egész élelmiszer-ellátásban. Ez a koncepció az úgynevezett “élelmiszer-fasizmus”, és lehetővé tenné azt, hogy a vállalatok és kormányok eldöntsék, ki eszik és ki éhezik. Ami ezután következik, az az, hogy hogyan lehet mindezzel felvenni a harcot.

10 stratégia túlélési esélyeink növeléséhez

  1. Kerüljön minden mérget – Ez azt jelenti, hogy ki kell küszöbölnie minden génmanipulált, fluoridot, aszpartámot tartalmazó terméket, mesterséges illatanyagokat, mesterséges gyógyszereket, kémiai élelmiszer-adalékanyagokat és egyéb szintetikus vegyszereket. A legtöbb családnak ez azt jelenti, hogy teljesen ki kell beleznie a kamrát, fürdőszobát és garázst a vegyi anyagok és vegyszerek eltávolítása érdekében. Ne feledje: a globalisták nem fogyasztanak génmanipulált termékeket és kizárólag organikus ételeken élnek. Azon csodálkozik miért?
  2. A megfelelő táplálkozás védi a DNS-t- és létfontosságú. A helyes táplálkozással (szuperételek, magas ásványianyag, antioxidáns tartalom, növényi koncentrátumok, stb) lehet megakadályozni a DNS-károsodást. Fontos az alacsony szintű sugárzásra való odafigyelés, valamint a mérgező vegyszerek kerülése. Mindenekelőtt, a helyes táplálkozás növeli a reproduktív egészséget, a sperma minőségét, a petesejt minőségét és még az agy működését is.
  3. Kerülje az oltásokat. Gyermekeknél lenne ez a legfontosabb – ez egy kulcsfontosságú védekezés a nagy selejtezés ellen.
  4. Termeljen meg mindent saját magának. Az egyetlen étel, amiben bízhatunk az az, amit mi magunk termelünk. A “családi ereklye” magvak használatával táplálja testét és agyát. Tegye el a magokat és minden évben ültesse el őket.
  5. Tanuljon önvédelmet. Legyen felkészülve arra, hogy fizikailag is megvédje életét, otthonát és vagyonát fosztogatók, bűnözők, betörők elől.
  6. Utasítsa el a többségi propagandát – ne figyeljen oda az agyzsibbasztó propaganda áradatra. TV és rádió helyett váltson megbízható, igazságkereső weboldalak tanulmányozására.
  7. Ne próbáljon “megmenteni” mindenkit. Felesleges idővesztegetés lenne. Sokan teljesen reménytelenek ,mert abszolút elutasításban élnek.  Inkább szövetkezzen más, tudatos és tájékozott túlélővel. Készségek és ismeretek megosztásával növelheti erejét.  Van erő a számokban.
  8. Emlékezzen az alapvető szükségletekre.  Élelmiszer, víz, hő, menedék, sürgősségi ellátás, önvédelem, kommunikáció lehetősége. Gondoskodjon utánpótlásról.
  9. Képezze magát mentális alkalmazkodóképességre. A túlélés érdekében, nem engedheti meg magának, hogy valaha is “csőlátás”-ra korlátozódjon. A túléléshez tudni kell alkalmazkodni, megoldani a problémákat, és erőforrásokat innovatív módon használni. Szüksége lesz rá, hogy rugalmas legyen.
  10. Kerülje a sugárzásnak való kitettséget. Semmi sem okoz DNS károsodást gyorsabban, mint a sugárzás és a körülöttünk lévő sugárforrások.  Kerülje a mobiltelefonok, intelligens mérőórák és még a wi-fi használatát is ha lehetséges.  A sugárzás károsodás összegződő, vagyis felhalmozódik a szervezetben, így egyre rosszabb lesz az idő múlásával, ahogy ismételt adag sugárzásnak van az ember kitéve.

Ne legyen áldozat. Legyen túlélő.

Talán ezért is olvassa a NaturaHireket. Most itt lesz az ideje, hogy alkalmazza tudását és tudatosságát ennek megvalósításához.

Miért nem bomlik le a McDonalds-os Happy Meal hamburger – az igazi magyarázat



(NaturaHirek.hu) Tény az, hogy a McDonalds Happy Meal hamburger és sültkrumpli nem bomlik le. Akkor sem, ha a szabad levegőn hagyjuk őket fél évig. Ezt a történetet már felvetette a CNN, a Washington Post és még sok más hir csatorna.
Emlékeznek a Len Foley Burger videóra a youtube-on?  Len Foley már 2007-ben feltöltötte videóját ami végül is óriási nézettségre tett szert, 2000000 körüli látogatóval. (http://www.youtube.com/watch?v=mYyDXH1amic). Ez a videó bemutatja hogy egy srác hamburgere amit 1989-ben vásárolt a McDonaldsban mind a mai napig nem bomlott le!
Mostanra a pincéjében már van egy egész hamburger múzeum.
Nézze meg a videót a fenti linken. Egy Big Mac hamburger múzeumot fog látni, mint emlitettem az évek során egyik sem bomlott le közülük.
Ez különösen érdekes, mert az újabb “Happy Meal Project”, amely nyomon követi egy hamburger életét hat hónapig, elég sok kritikát kapott. Néhány kritika szerint a hamburgerek le fognak bomlani, ha adunk nekik elég időt. Ők nyilván nem ismerik a mumifikált burger múzeumot 1989-ből. Ezek a burgerek úgy tűnik, soha nem bomlanak!

Miért nem bomlanak le a McDonalds-os hamburgerek?

És ha már itt tartunk, miért nem bomlik le semmilyen gyorséttermi hamburger és krumpli? Csipőből jöhet a válasz, azért mert olyan sok tartósitószer és vegyi anyag van benne, hogy még a penész sem eszi meg azt. Bár ez is része a válasznak, nem ez az egész történet.
Az igazság az, hogy sok feldolgozott élelmiszer nem bomlik le és nem eszi meg sem a penész, sem bármilyen rovar vagy rágcsáló. Próbáljon egy kis csipet margarint kint hagyni az udvarban, és látni fogja ha valamilyen állat egyáltalán megkóstolná azt. Megtudja majd, hogy a margarin halhatatlannak tűnik!
Burgonyaszirmok évtizedekig tarthatnak. A fagyasztott pizza feltűnően ellenálló. És ismeri azokat a feldolgozott húsokat és kolbászokat amelyeket karácsonykor értékesítenek szerte a boltokban? Azokat is évekig lehet eltartani és sosem nem fognak megrohadni.
A húsok esetében, ennek elsődleges oka magas nátrium-tartalmuk. A só nagy tartósítószer, mint ahogy az ókori emberek már több ezer éve rájöttek erre. McDonalds-os hús pogácsa dugig tele van nátriummal – olyannyira, hogy azok már “tartósított” húsnak minősülnek, nem is számítva az egyéb vegyi anyagokat a húsban.
Számomra nem sok rejtély maradt a nem lebomló húsban. Az igazi kérdés a fejemben az az, hogy miért nem eszi meg a penész a zsemlét? Ez az igazán ijesztő része a dolognak, hiszen az egészséges kenyéren napokon belül elkezdődik a penészesedés folyamata. Mi lehet a McDonalds-os hamburger zsemlében, amely a mikroszkopikus élet számára sem biztosit táptalajt több mint két évtizedig?
Mint kiderült, ha Ön nem kémikusként végzett az egyetemen, akkor valószínűleg nem is tudja elolvasni az összetevők listáját. Itt van az, amit a McDonalds saját honlapján mutat a saját zsemléjükről:
[box type="note"]Dúsított liszt (fehérített búzaliszt, maláta liszt, niacin, csökkentett mennyiségü vas, tiamin mononitrát, riboflavin, folsav, enzimek), víz, fruktóz- glükóz kukorica szirup, cukor, élesztő, szójabab olaj és / vagy részlegesen hidrogénezett szójabab olaj, tartalmaz 2 %-ot vagy kevesebbet a következők közül: só, kalcium-szulfát, kalcium-karbonát, búzasikér, ammónium-szulfát, ammónium-klorid, tészta kondicionálók (nátrium-sztearoil laktilát, datem, aszkorbinsav, azodikarbonamid, mono-és digliceridek, etoxilált monogliceridek, monokalcium foszfát, enzimek , guar gumi, kalcium-peroxid, szójaliszt), kalcium és nátrium-propionát (tartósítószer), szója lecitin.[/box]
Jó mi? Különösen szeretem emlegetni a benne lévő szirupot (ki akar cukorbetegséget?) és a részben hidrogénezett szójaolajat (szeretne bárki szívbeteg lenni?) A hosszú vegyi anyagok jegyzékét nézve, pl az ammónium-szulfátot vagy a nátrium proprionatot, igazán megjön az étvágya az embernek nem? Fincsi ugye?
Az igazán sokkoló része a történetnek az az, hogy megítélésem szerint azért nem eszi meg egyetlen állat sem a McDonalds hamburger zsemléjét (kivéve az ember) mert az egyszerüen nem élelmiszer!
Egyik normális állat sem érzékeli a McDonalds hamburger zsemléjét élelmiszernek, és mint kiderül, nem lesz a baktériumok vagy gombák tápláléka sem. Az ő érzékszerveiket sem lehet becsapni. Ez az oka annak, hogy ezek a bionikus burger zsemlék egyszerűen nem bomlanak le sohasem.
Mely elvezet az én végsõ kérdésemhez. Hogy van az, hogy csak egy faj van a Föld nevü bolygón, ami ill. aki, a McDonalds-os hamburgert is ételnek gondolja. Ez a faj szenved égbeszökő mértékü cukorbetegségtől, ráktól, szívbetegségtől, elhízástól és demenciától. Ez a faj azt állítja, hogy ő a legintelligensebb faj a bolygón, és mégis a saját gyermekeit és saját magát mérgező vegyi anyagokkal táplálja. Olyanokkal, amelyeket a gombák sem esznek meg (a gombák tehén trágyán nőnek, csak hamburgeren nem).
Ez az igazi történet itt. A McDonalds-os hamburger nem bomlik el, tény. Na de hogy lehet az, hogy az emberek ennyire elvesztették érzékszerveiket? Azonban gyanitom, hogy a CNN illetve bármely más hircsatorna a közeljövőben megint nem fog ezzel foglalkozni.




A szódabikarbóna 47 féle felhasználása





Nem akarok lázítónak hangzani itt, de van egy lázadó tervem a sok vegyi tisztitószereket forgalmazó cég ellen. Az emberiség egyik fő dobása a környezeti szennyezőanyagok, a tisztító-és testápoló termékek csatornákba mosása és vízrendszereink vegyi anyagokkal való elárasztása. Nem csoda hát, ha a halakban nehézfémek, a delfinekben pedig triclosan van (rovarirtószer).
Egyszerű és nagyszerű tervem tehát, hogy mindenkit bíztassak arra, hogy használja a szódabikarbónát az alábbi 47 féle módon.
Tehát pontosan hogyan működik a szódabikarbóna? Szódabikarbóna, alias nátrium-hidrogén-karbonát, segít szabályozni környezetünk pH-ját. Amikor a szódabikarbóna egy savas vagy lúgos anyaggal érintkezik, arra törekszik, hogy semlegesítse a pH-t. Ezen túl, a szódabikarbóna képes pH változások lassítására, vagyis pufferolásra. Ez a kettős képesség, a semlegesítő és pufferoló hatás teszi lehetővé azt, hogy például a hűtőben savanyú szagokat semlegesítsen, valamint hogy tisztítószerek erejét növelje. Egyszerű kémiai reakció, messzemenő hatásokkal tisztítás és szagtalanítás terén. És így minden további nélkül, ennyit a tudományról. Nézzük, hogy felvéve a lázadó házvezetőnő kesztyűit, mennyi mindenre tudjuk népi bölcsességünkben már régóta szereplő szódabikarbónánkat használni…

Testápolás

1.  Csináljunk fluor mentes fogkrémet
Szódabikarbónát keverjünk össze 3 százalékos hidrogén-peroxid oldattal. Ime egy alternatíva a kereskedelmi fluoridos fogkrémek helyett. És még a fogfehéritést is elvégzi, nemcsak a tisztitást.
2.  Szájfrissités
Tegyen egy teáskanál szódabikarbónát egy fél pohár vizbe és öblíögesse vele ki a száját. Semlegesíti a szagokat, nem csupán elfedi azokat.
3.  Szájápoláshoz használt eszközök tisztitására
Áztassuk be szájápolási eszközeinket a következő oldatba: 2 teáskanál szódabikarbónát oldjunk fel egy pohár vagy kis tál meleg vízben. A szódabikarbóna fellazítja az élelmiszer-részecskéket és semlegesíti a szagokat.
4.  Bőr-és testradir
Elkészitése: 3 rész szódabikarbóna, 1 rész víz. Dörzsölje át körkörös mozdulatokkal finoman bőrét. Öblitse le tiszta vizzel. Mindennapos használatra is ajánlott.
5.  Természetes dezodor
Kenjük rá a hónaljunkra, és semlegesíti a testszagot.
6.  Használjuk savlekötőként
A szódabikarbóna biztonságos és hatékony antacid enyhíti a gyomorégést és / vagy a savas gyomorrontást.
7. Rovarcsípésekre és viszkető bőr esetén
Rovarcsípések esetén, kavarjon össze egy kis szódabikarbónát és vizet, és kenje az érintett bőrfelületre. A viszketés enyhitésére, tegyen egy kis szódabikarbónát a kezébe és dörzsölje be a nedves bőrbe fürdés vagy zuhanyozás után.
8. Készítsünk kéztisztítót
3 rész szódabikarbóna, 1 rész víz, vagy 3 rész szódabikarbónából és 1 rész folyékony szappanból készitünk oldatot, ami jó kézmosásra, tisztitásra. Ezután öblítsük le tiszta vizzel.
9.  Segítség a hajnak
Az ecet csodálatos a hajra , de a szódabikarbónának megvan a maga helye a zuhany alatt is. Tegyünk egy kevés szódabikarbónát a tenyerünkbe együtt a kedvenc samponunkkal. Samponozzuk be a hajat és jól öblítsük le. A szódabikarbóna segít eltávolítani a maradék piszkot, így a haj tisztább és kezelhetőbb lesz.
10. Tiszta hajkefék és fésűk
A fényes hajhoz fontos a kefék és fésűk tisztán tartása is. Áztatássa a fésűket és keféket 1 teáskanál szódabikarbóna egy kis langyos víz keverékében.
11. Készítsen fürdősót
1/2 csésze szódabikarbónát adjon a fürdővizbe, hogy semlegesítse a savakat bőrén, és segítsen lemosni az olajat és az izzadságot. Egyben pedig a bőrt nagyon puhává is varázsolja.
12.  Megnyugtatja a lábakat
Oldjon fel 3 evőkanál szódabikarbónát egy edény meleg vízben, és áztassa benne lábfejét, meg fogja nyugtatni lábait.

Takarítás

13.  Súrolószer készitése
A biztonságos, hatékony fürdőszoba kád, csempe-és mosogató, fényes fali csempe tisztitásához- szórjon szódabikarbónát egy tiszta nedves szivacsra és dörzsölje vele a felületeket a szokásos módon. Majd mossa le vizzel és törölje szárazra a tisztitott feluleteket.
14. Kézi edény és evőeszköz mosó
2 púpozott evőkanál szódabikarbónát adjunk hozzá mosószerünkhöz, és az edényekről könnyebben fog leoldódni a zsir. A ráégett ételeket a szódabikarbóna és vizes mosószer keverékében áztassa, majd szivacsra szórt szódabikarbónával súrolja le.
15. Szivacsok felfrissitéséhez
Áztassuk az áporodott szagú szivacsot egy erős szódabikarbónás oldatba (4 evőkanál szódabikarbónát feloldunk 1 liter meleg vízben).
16 Tisztítsa meg a mikrohullámú sütőjét
Szódabikarbónát szórjunk egy tiszta nedves szivacsra. Kiváló módja a gyengéd tisztításnak és a mikroban soha nem hagy durva vegyi szagot. Alaposan öblítse le vízzel.
17.  Ezüst evőeszközök tisztitására
Használjon szódabikarbóna pasztát 3 rész szódabikarbóna, 1 rész vízből. Dörzsölje át az ezüstöt tiszta ruhával vagy szivaccsal. Alaposan öblítse le, és szárítsa meg őket mig csillogóvá nem válnak.
18. Tiszta kávé és tea edények
Kávé és tea foltokhoz oldjon fel 1/4 csésze szódabikarbónát 1 liter meleg vízben. A makacs foltokhoz egy éjszakán át való áztatást javaslunk.
19.  Tisztítsa meg a sütőt
Szórjuk szódabikarbónát a sütő aljára. Sprézzünk rá vizet, hogy a szódabikarbóna benedvesedjen. Hagyjuk igy a sütőt éjszakára. Reggelre a szódabikarbóna feloldja a szennyt, amit aztán szivaccsal kitörölhetünk.
20. A padló tisztitása
A szennyeződést és piszkot el tudja távolitani a padlóról oly módon, hogy 1/2 csésze szódabikarbónát egy vödör meleg vízzel összekever és az így felmosott padló tiszta csillogó lesz. A papucs jelek használja szódabikarbóna egy tiszta nedves szivaccsal, majd öblítse le.
21.  Tiszta Bútorok
Tudta, hogy a falakról és festett bútorokról szódabikarbónás nedves szivaccsal dörzsölés nélkül, könnyedén tudja eltávolitani még a zsirkréta nyomait is? Törölje át tiszta, száraz ruhával a felületeket.
22.  Tiszta Zuhanyfüggönyök
Tisztítsa és szagtalanítsa vinil zuhanyfüggönyeit úgy, hogy szódabikarbónát tesz közvetlenül egy tiszta, nedves szivacsra vagy kefére, és azzal áttörli függönyét. Majd öblítse le tiszta vizzel azt.
23. Folyékony mosószere hatásfokát növelheti
½ csésze szódabikarbónával a folyékony mosószer is keményebben dolgozik. A jobb pH egyensúly a ruhákat tisztábbá, frissebbé, és fényesebbé teszi.
24. Finoman Tiszta Babaruha
A babák bőre igényli a gyengéd tisztítószerek használatát, és jó tudni, hogy a szag és foltok elleni harcban a szódabikarbóna az első helyen áll. A makacs foltokhoz adjunk hozzá folyékony mosószerünkhöz 1/2 csésze szódabikarbónát.
25. Tiszta anyagpelenka
Oldjunk fel ½ csésze szódabikarbónát, 2 liter vizben, és alaposan áztassuk benne a pelenkákat egy éjszakán át. Folyt. köv. Tags szódabikarbóna; tisztítás, dezodorálás, fogmosás
26.  Tiszta sport felszerelés
Használjon szódabikarbóna oldatot (4 evőkanál szódabikarbóna, 1 liter meleg víz) a tiszta és szagtalanított sportfelszerelésekért. Szórjuk bele a szódabikarbónát és a tornaterem golftáska táskák szagtalanítás, tiszta golf vasaló (karcolás nélkül őket!)
27.  Távolítsa el az olaj és zsírfoltokat
A garázsból vagy a kocsibejáróról könnyen eltisztíthatja az olajfoltokat úgy, hogy szódabikarbónát szór rájuk, aztán nedves kefével megdörzsöli a felületet.
28.  Tiszta Elemek
A szódabikarbónát arra is lehet használni, hogy semlegesítse az akkumulátorsav okozta korróziókat az autókon, fűnyírókon, stb.  3 rész szódabikarbóna és 1 rész víz alkalmazásával egy nedves ruhával dörzsölje át a korrodálódott akkumulátor pólusait. A tisztítás után lehet újra csatlakoztatni a terminálokat, amiket érdemes áttörölni vazelinnel ,hogy a jövőben ne érje őket korrózió.
29.  Tiszta autók
Az autó, a lámpák, króm, ablakok, gumiabroncsok, vinil ülések és a szőnyegek tisztításakor nem kell aggódni a nem kívánt karcolásokért. Használjon szódabikarbóna oldatot, oldjon fel 1/4 csésze szódabikarbónát 1 liter meleg vízben.  A makacs foltok eltávolítására használjon szódabikarbónát nedves szivacsra szórva.

Dezodorálás

30.  Szagtalanítás a hűtőben
Egy nyitott doboz szódabikarbónát helyezzünk a hűtőszekrény polcára hogy semlegesítse a szagokat.
31. A vágódeszka szagtalanítása
Megszórjuk a vágódeszkát szódabikarbónával, dörzsölés, öblítés.
32. Kuka, bármilyen szeméttartó szagtalanítása
Szórjunk szódabikarbónát szeméttartónk aljára, hogy a szemét szagát sakkban tartsuk.
33. Újrahasznosítható tartály szagtalanítása
Időszakonként szódabikarbónás nedves szivaccsal törölje át a tartályt.
34.  Vízlefolyók szagtalanítása
A mosogató és a kád lefolyóba öntsünk 1/2 csésze szódabikarbónát és meleg csapvízzel mossuk le azt. Ez semlegesíti a lefolyóban lévő szagokat. (Ez egy jó módja annak, hogy kidobja a hűtőből visszavonult szódabikarbónát.) Vagy öntse le azt a csatornába.
35. Szagtalanítsa és tisztítsa meg mosogatógépét.
Szagtalanításra a mosogatógépet gyengéd tisztító mosási cikluson futtassa át, tisztításra pedig használja a mosogatóanyaggal együtt.
36. Vegye szagát szőnyegeinek
Bőségesen megszórjuk a szőnyeget szódabikarbónával. Egész nap vagy egész este hagyja rajta a szőnyegen a szódabikarbónát, Következő nap ki kell porszívózni a szőnyeget.
37. Vegye szagát porszívóinak
A fenti módszert használva a szőnyeg, maga a porszívó is szagtalanodik.
38. Ruhásszekrények felfrissítésére is ajánlott
Tegyen egy nyitott doboz szódabikarbónát a szekrénybe és az dezodorálja ruháit.
39. Autók szagtalanítására
A szagok általában beleülnek az autó kárpitjába, szőnyegébe.   Várjunk 15 percet (vagy ennél hosszabb ideig erős szagok esetén), és szívjuk fel porszívóval a szódabikarbónát.
40. Macskadobozok szagtalanítására
Tegyünk a doboz aljára szódabikarbónát, majd töltse ki a szokásos módon az almot.
41. Háziállatok ágyának tisztántartására
Bőkezűen szórjuk a szódabikarbónát az ágyra, 15 percet kell várni (vagy ennél hosszabb ideig erősebb szagok esetén), majd porszívózzuk ki.
42. Edzőcipők szagtalanítására
Szódabikarbónát a cipőkbe szórva a szagok semlegesítődnek. Rázza ki cipőiből azt mielőtt használná őket.
43. Ágynemű frissítésre
1/2 csésze szódabikarbónát adjunk a mosóporhoz, frissebb, tisztább lepedőket és a törülközőket kapunk.
44. A plüssállatok tisztítására is kiváló
Tartsa a kedvenc játékokat tisztán, száraz szódabikarbónával bedörzsölve azokat majd 15 perc után rázza ki őket.
45. Kempingezésnél elengedhetetlen kísérőtárs  Csodaszer mosogatásnál, kéztisztításnál, dezodor, fogkrém, tüzoltó és sok más.
46. Tűzoltásra is alkalmazható.
A szódabikarbóna segíthet a kezdeti kisebb konyhai tüzek megfékezésében, mert felhevítve szén-dioxidot bocsát ki amely segít elfojtani a lángokat.
47. Gyümölcs és zöldség tisztító
Bármilyen koszt jól leradíroz a friss gyümölcsökről és zöldségekről. Egy tiszta nedves szódabikarbónás törlőruhával, dörzsölje át és öblítse le azokat.
OK, itt van hát az én 47 féle javaslatom, ha valakinek van más ötlete, kommentálja.

14 olyan dolog, amit nem reklámoz az élelmiszeripar





1. A görög joghurt gyártása több millió font (mérgező) savós hulladékot termel minden évben és senki sem tudja mi történik a sok savóval

görög joghurt
A “Modern Farmer ‘s fascinating story” lenyűgöző történetéből idézünk. Arról, hogy hogyan kell kezelni a “savó problémát” ezt írják:
Minden három-négy uncia tejből, a Chobani és más cégek, kizárólag egy uncia krémes görög joghurtot tudnak előállítani. A maradék: savó. Ez egy vékony, nyúlós salakanyag, amit nem lehet egyszerűen csak kiönteni a természetbe. Nem csak, hogy illegális lenne, de a bomló savó mérgező a természeti környezet számára, kirabolja az oxigént a patakokból és a folyókból. Szakértők szerint a savó jelenléte minden vízi életközösséget “Holt-tengerré” alakítana át, elpusztítva a vízi életet, méghozzá potenciálisan egész nagy területeken. Csak a sajtsavó, a joghurt tejsavó “rokona”, az elmúlt években több tízezer halat ölt meg Görögországban.
Forrás: seriouseats.com

2. A “nem koncentrátumból” készült 100 %-os narancslét felmelegítik, kivonják belőlük az oxigént, ennek eredményeképp elveszíti ízét, majd legalább egy évig légtelenített tartályokban tárolják és mielőtt bedobozolnák, visszaoldják beléjük az ízt előre gyártott ízesitőkkel, amik tele vannak kemikáliákkal.

Tehát, ha valaha is elgondolkozott már azon, miért olyan finom az íze a narancslének és hogy vajon hogy lehet az, hogy egyöntetően minden doboz vagy palack narancslének ugyanolyan az íze függetlenül a narancsszezontól, hát akkor itt a titok kulcsa.

narancslé iz

Mivel a hozzáadott íz technikailag narancsolajból és kivonatból származik, a gyártóknak nem kell külön felsorolniuk az ​​összetevők közt. Bővebben itt olvashat erről:
Forrás: 
naturalnews.com

3. Így keverik össze a mirelit, zöldségből készült vega burger hozzávalóit:

zöldség burger
Egy hatalmas “talicskában”, lapáttal. Ez a kedvencem!  A teljes Science Channel videó alább látható.
Forrás: 
youtube.com

4. A legtöbb kereskedelmi tej több száz tehén tejéből melegítés, homogenizálás, ultrapasztőrözés és újracsomagolás után érkezik a vevők polcára

tej gyár
A tejet hatalmas ipari centrifugákban elemeire választják (zsír-, fehérje-, és más szilárd anyagok, folyadékok). Aztán a részeket különböző arányokban rekombinálják, hogy tökéletesen egységes egész, zsírszegény vagy épp sovány tej legyen a végeredmény.
Tudjon meg többet a folyamatról – és azt ahogy a nyers tej (más néven az a fajta, ami egyenesen a tehéntől származik) már a múlté. (LA Times)

5. A Maraschino cseresznyét, előállítói kifehérítik vegyszerekkel, majd hatalmas kád kukorica szirupban és festékben pácolják, hogy a cseresznye újra piros legyen.

Sajnálattal kell leírnunk, nem úgy szedik le őket a fáról, mint ahogy az üvegben vannak.
Forrás: 
youtube.com

6. Sok konzerv leves MSG-vel ízesített, még akkor is, amikor azt állítják róla, hogy nem

konzervgyár
Az adalék hús aromát kölcsönöz a leveseknek, amely segít a konzerválás által okozott ízvesztés és sóhiány kiegyensúlyozásában.
Az MSG nem feltétlenül rossz, de a leves készítői mégis megkerülik az ízfokozó anyag feltüntetését az összetevők listáján. A cimkére nemes egyszerűséggel csak azt írják, hogy “természetesen előforduló” (mert finomított növényi és élesztő fehérjéket tartalmaz) “élesztő-kivonat” vagy “hidrolizált fehérje”.

7. A levesek konzerválási eljárása annyira roncsoló hatású, hogy a vállalatok óriási sárgarépát termesztenek csak abból a célból, hogy az ne hulljon darabokra a levesben

óriási répa
Egy élelmiszer szakértő az ipari nagyságú és erősségű sárgarépát úgy írja le, hogy azok akkorák mint “a faágak – vagy olyanok, mint egy baseball ütő.”
Forrás: www.slate.com

8. Sok fagylaltot és jégkrémet karragénnel stabilizálnak, ami valójában egy hínár kivonat.

karragén
Forrás: 
www.rodale.com
Karragén vagy E-407. Nem rossz, csak … furcsa nem?

9.  A virsli tele van húscafatokkal, zsírral, keményítővel vagy “gabona töltőanyag” keverékével

virsli
Gabona töltőanyag = zsemlemorzsa, zabpehely vagy liszt, mert ki nem akarna zabot a virslijébe ?! És ez még nem is említi az ízfokozókat, színezékeket és a hozzáadott tartósítószereket. Nézze meg a videót a gyártási folyamatról alább.
Forrás: youtube.com

10. Sok importált (és drága) “extra szűz” olívaolaj ténylegesen olcsóbb mag és csonthéjas termésből sajtolt olaj

olivaolaj gyár
Olvassa el Tom Mueller 2007 -ben íródott lenyűgöző (és vidám) expozéját az olasz olaj- csalásról, ami végül az “Extra Virginity: The Sublime and scandalous World of Olive Oil” c. könyv megírásához vezetett.
Forrás: 
naturahirek.hu

11. A vörös, piros és rózsaszín színű termékeket gyakran kármin-kivonattal színezik, más néven pici rovarok összezúzott szerveinek és testének felhasználásával

kosnilkivonat
Kosnilkivonat is szerepel néha kárminsav vagy Carmine helyett. Ha többet szeretne tudni a folyamatról itt olvashat róla.
Forrás: livescience.com

12. A kávétejszín kukorica szirupból és hidrogénezett növényi transz-zsírsavakból áll

kávétejszin
Nincs abban semmi tejszin:.)…egy csepp sem.
Az ​​összetevők listája itt olvasható:
Víz
Kukorica szirup szilárd anyag
Részben hidrogénezett szójabab és / VAGY gyapotmagolaj
Kevesebb mint 2% szódium-kazeinát (tejszármazék)
Dikálium- foszfát
Mono-és digliceridjek
Nátrium-alumínium-szilikát
Mesterséges ízesítő
Karragén

13. És még egy ok arra, hogy ne tegyünk kávétejszínt reggeli kávénkba. Ezt a szuper-vidám textúrát kapjuk, ha minden összetevő összeáll!

kávétejszin
Forrás: youtube.com

13. A szalonna készítéshez a sertésdagadót ebben a furcsa autómosó típusú szekrényben “folyékony füsttel” zuhanyozzák le

szalonna
A hátborzongató színű piros eső, festékeket is tartalmaz, hogy a sertéshúst szebb szalonna színűre fessék.
Forrás: 
youtube.com

14. A reszelt, csomagolt sajt tele van finomított cellulózzal, ami a sajt összetapadását akadályozza meg.

reszelt sajt
Forrás: youtube.com
faforgács
A cellulóz: növényi sejtfal rostokból áll, ami gyakori, emészthetetlen élelmiszer-adalékanyag. Tőle a fagylalt krémesebb, a salátaöntet sűrűbb lesz. Kalóriák hozzáadása nélkül. És mivel ez természetes eredetű, még a csomagolt élelmiszereken sem tüntetik fel.
Fűrészpor! Ki gondolta volna?
Források:

10 sokkoló ok arra, hogy elhajítsuk mikrosütőnket



(NaturaHirek.hu) A világ legkényelmesebb készülékei -a mikrohullámú sütők feltétlenül szükségesnek tünnek a mai rohanó világban. Jelenleg a nyugati háztartások legalább 80%-ában vannak jelen a mikrosütők. A legtöbb ember kérdés nélkül használja ezt a konyhai berendezést és gyakran azt hiszik, hogy ez igen ésszerű alternatívája a hagyományos sütő használatának melegítés vagy főzés céljából. Azonban érdemes kétszer is meggondolni használatát, mert talán ez a legrosszabb dolog, amit étellel tehet az ember.

Nézzük hogyan működik a mikrohullámú sütő és milyen egészséget befolyásoló hatásai vannak

A mikrohullámok elektromágneses sugárzások és az energia spektrum alacsony energia szintjén állnak, közel a rádióhullámokhoz. A hullámokat egy úgynevezett magnetron generálja – ez minden mikrohullámú sütőben megtalálható.
A magnetronok elektromágneses mezőt hoznak létre 2,4 Gigahertzes (GHz) mikrohullámú frekvenciával.
Ahhoz, hogy valami felmelegedjen egy mikrohullámú sütőben, viz jelenlétére van szükség. Ha víz nincs az ételben, a felmelegedés nem jön létre. Ennek az az oka, hogy a mikrohullámok hatására a vízmolekulák az élelmiszerben hihetetlen sebességgel kezdenek el rezegni és ez molekuláris súrlódást okoz, amely végül is elvezet az étel felmelegedéséhez. A víz molekulák szerkezete eközben szétszakad és erőteljesen deformált lesz. Ez a módszer egészen más, mint bármilyen főzési mód.
Ahogy Hans Hertel, egy svájci tudós elmondja:
Nincs olyan atom, molekula és sejt bármely szerves anyagból álló rendszeren belül, amely képes ellenállni egy ilyen erőszakos, pusztító erővel biró sugárzásnak.” A molekulák szerkezete szétszakitódik, erőteljesen deformáltak lesznek (ún. szerkezeti izoméria jön létre)”

Ki ne használjon mikrohullámú sütőt, és miért?

Senkinek nem szabadna mikrohullámú sütőt használnia. Ez különösen igaz a csecsemők, gyermekek, terhes és szoptatós anyák és bármilyen betegségben szenvedők körére. Az átlagembert már igy is rengeteg más sugárzással bombázza környezete.

Lehet, hogy “Mikrohullámú Betegség”-ben szenved?

Magas szintű mikrohullámú sugárzásnak kitett emberekben az alábbi tünetek léphetnek fel.
  1. Csökkent kognició
  2. Hányinger
  3. Látási problémák
  4. Depresszió és ingerlékenység
  5. Legyengült immunrendszer
  6. Fejfájás
  7. Szédülés
  8. Álmatlanság és
  9. Alvási zavarok
  10. Gyakori vizelés és extrém szomjúság jelenségei
 
A mikrohullámú betegség első jele az alacsony vérnyomás és lassú szívverés. A későbbi és a leggyakoribb megnyilvánulásai a szimpatikus idegrendszer krónikus ingerléséből eredő stressz szindróma és a magas vérnyomás.
Ez a szakasz gyakran magában foglalja a fejfájás, szédülés, szemfájdalom, álmatlanság, ingerlékenység, szorongás, hasi fájdalom, idegi feszültség, koncentrálóképesség zavara, hajhullás, valamint vakbélgyulladás, szürkehályog, reprodukciós problémák, és a rák előfordulását. A krónikus tünetek között végül a mellékvese kimerültség és az ischaemiás szívbetegség [a koszorúerek elzáródása és a szívinfarktus] lesznek a vezető szindrómák.
Dr. Lita Lee a Health Effects of Microwave Radiation A mikrohullámok egészségre gyakorolt hatásai cimü könyvében kifejezte aggodalmát a mikrohullámok használatával kapcsolatban.
  • Szerinte nyirokrendszeri betegségek és tünetek hozhatók összefüggésbe a mikró használatával, ami annak köszönhető, hogy a szervezetnek lecsökken az a képessége, hogy megakadályozza bizonyos típusú rákos megbetegedések kialakulását.
  • A vérben rákos sejtek kialakulását figyelték meg
  • Megnőtt a gyomor-és bélrendszeri daganatok száma
  • Emésztési rendellenességek és az emésztőrendszer hanyatlása volt megfigyelhető

Az életenergia kimerülése

A nem feldolgozott vagy főzött élelmiszerek természetesen tartalmaznak a napból átadódó élet energiát. A biofotonok a fény legkisebb fizikai egységei, amelyek az élet minden formájában elraktározódnak. A legfőbb biofoton források a természetesen termelt zöldségek és főleg napsütötte, érett gyümölcsök.
A mikrohullámozott élelmiszer gyakorlatilag potenciálisan elpusztítja és kiüríti az ételben lévő életenergiát, és teszi a termékeket teljesen halott és élettelen biológiai masszává. Ezen túlmenően, az étel tápértéke elvész és szinte használhatatlan lesz tápérték szempontjából.

Tény: Teljes körü vizsgálatok után az oroszok betiltották a mikrohullámú sütő használatát

A mikrohullámok használatát először a nácik találták fel annak érdekében, hogy csapataikat a második világháború idején gyors meleg étellel lássák el. Látván, hogy ezek a mikrohullámú sütők új találmányok, az amerikai hadügyminisztérium röviddel a háború után elrendelte, hogy végezzenek kutatásokat az új eszköz megbizhatóságát illetőleg.
A Szovjetunióban miután levezették ezeket a kellő mélyreható kutatásokat, a folyamat végén betiltották a mikrók használatát. A tilalmat azonban később feloldották a Peresztrojka idején.
Vizsgálati eredményeik a következők voltak:
  • Rákkeltő anyagok keletkeztek szinte minden étel mikrózása után
  • A tejben és a gabonában mikrohullámok hatására rákkeltő anyagok alakultak ki az aminosavak transzformálódása által
  • Mikrohullámú sütőben elkészített húsokban rákot okozó vegyületek képződtek, mint pl a d-Nitrosodienthanolaminok
  • Mikrohullámon a gyümölcsök kiolvasztásakor a glükozidok galaktozidokká alakultak, amelyek rákkeltő anyagok
  • Rendkívül rövid mikrohullám expozíció is a nyers, főtt, vagy fagyasztott zöldségekben a növényi alkaloidokat rákkeltő vegyületekké alakította át
  • Rákkeltő szabad gyökök alakultak ki mikrózott növényekben, zöldségekben
  • Biodegradáció következtében jelentősen csökkent a B- vitaminok, a C és E vitaminok, az ásványi anyagok és lipotropikumok fellelhetősége.
Az oroszok vezette kutatás végül is nemzetközi figyelmeztetésbe torkollott, miszerint a mikrohullámú sütők igen káros biológiai és környezeti hatásokkal rendelkeznek. A figyelmeztetésben más, hasonló frekvenciájú elektronikus eszköz is szerepel és szó esik a mobiltelefonok káros hatásáról is.

Elbúcsúzhat az étel tápértékétől

A legtöbb tanulmány egyetért egy dologban: a mikrohullámozott étel tápértéke jelentősen kevesebb mint a melegítés előtt.
Íme néhány tanulmány amelyek szemléltetik a mikrohullámú sütő káros hatásait.
  • A mikróból kivett brokkoli elveszti jótékony antioxidáns hatásának 97%-át. A párolt brokkolinál ez a veszteség csak 11%-ban nyilvánul meg. Pár fenolos vegyület és glükozinolátok is elvesztek. A tanulmány 2003 novemberében jelent meg a ‘Journal of the Science of Food and Agriculture’ folyóiratban.
  • A spárga C-vitamin tartalma lebomlott, egy 1999-es skandináv tanulmány szerint.
  • Egy másik tanulmány megállapította, hogy a fokhangymában 60 másodperces mikrózás után alig lehetett allinázt találni, amely a fokhagyma elsődleges rákellenes összetevője.
  • Egy japán tanulmány szerint mindössze 6 perces mikrohullámú melegítés a tej B12 vitamin tartalmát a szervezet által felvehetetlen állapotba alakitja át.
  • Egy 1992-es tanulmány megállapította, hogy az anyatej elvesztette lizozim aktivitását, antitestjeit és sokkal megfelelőbb környezetté vált a potenciálisan patogén baktériumok növekedéséhez.

A mikrohullámozott élelmiszer negatív hatást gyakorol a szívre és az egész szervezetre

Hans Hertel, egy svájci élelmiszer tudós vizsgálta először az első mikrózott élelmiszer és emberi fiziológia kapcsolatát. Tanulmányozása során Hertel megállapította, hogy a mikrohullámú sütőben az élelmiszer olyan degeneráción megy keresztül, ami egészségügyi problémákat okozhat.
Ezek a problémák a következők:
  • Emelkedett koleszterinszint
  • Leukociták (fehérvérsejtek) számának csökkenése figyelhető meg, amely mérgezésre utal
  • Csökkent vörösvérsejt-szint
  • Radiolytikus vegyületek keletkezése
  • Csökkent hemoglobin szint, ami vérszegénységre vezethető vissza
Egy másik tanulmány azt találta, hogy a 2,4 GHz-es frekvenciás sugárzás
emelkedett vércukorszintet is okozhat bizonyos emberek esetében. Ez rámutat arra a lehetőségre, hogy a 3. típusú cukorbetegséget többek között elektromos kisugárzás is generálhatja.
Forrásanyag:
Magyarországnak szüksége van a legújabb kutatási információkra. Kérjük, ossza meg a cikket barátaival, ismerőseivel!

10 ok arra, hogy újabban miért nevezik “szuperételnek” a kígyóuborkát


(NaturaHirek.hu) Az uborka a negyedik leggyakoribb termesztett zöldség a világon, és az is ismert, hogy az emberi szervezet számára az egyik legjótékonyabb élelmiszer, ezért “szuperételnek” is nevezik.  Az uborkát gyakran permetezik, így fontos, hogy bio uborkát vegyünk, vagy ha van rá lehetőségünk, termesszük meg magunk.
Íme az uborka 10 hatása:
1.”Gyors falatkák” – Az uborka B-vitaminok jó forrása. Felejtsük el az üdtőt vagy a kávét, együnk egy szelet uborkát inkább!
2. Hidratálja a testet és visszapótolja a napi vitaminszükségletet. Az uborka 95 százaléka víz, miközben a szervezetet hidratált állapotban tartja, segíti a test méregtelenítő folyamatait. Az uborkában a legtöbb vitamin megtalálható, amire a szervezetnek szüksége van egy nap. Ne felejtsük el azt sem, hogy csak magában a sötétzöld héjban annyi C-vitamin van, ami a szervezet napi C-vitamin szükségletének 10 százalékát tartalmazza.
3. Bőr-és hajápolás. Ha nem szered az uborka héját, akkor érdemes tudni, hogy leégett ill. irritált bőrre is kiváló, csakúgy mint az aloe vera. Tegyünk egy szeletet feldagadt szemeinkre és hagyjuk, hogy gyulladásgátló tulajdonságai csökkentsék a duzzanatokat. Az uborka szilícium és kén tartalma ösztönzi a haj növekedését.
4. Rákellenes – A kígyóuborkáról megintcsak ismert, hogy lariciresinol, pinoresinol és secoisolariciresinol tartalma rákölő. Erről a három lignánról kutatások kapcsán kiderült, hogy csökkenti számos ráktípus, beleértve a mellrák, petefészekrák, méhrák és a prosztata rák előfordulását.
5. Otthoni tisztítás – Kiváló a fürdőszobai tükör tisztításához. A zuhanyzást, fürdést megelőzően, dörzsölje be egy uborkaszelettel a tükröt, és meg fog szűnni a tükör ködösödése. Ha nyikorog az ajtó, akkor az azt tartó zsanérokat át kell kenni egy szelet uborkával. Az uborkában lévő hatóanyagok segítik a zsanérok mozgását.
6. Rossz lehelet ellen- Egy szelet uborkát nyelvvel a szájpadhoz nyomva 30 másodpercig, a kiáramló fitokemikáliák megölik a rossz leheletért felelős baktériumokat.
7. Másnaposság ellen- A reggeli másnaposság, vagy fejfájás ellen néhány szelet uborkát kell lefekvés előtt elfogyasztani. Az uborka elég cukrot-, B-vitamint és elektrolitokat tartalmaz ahhoz, hogy számos alapvető tápanyaggal töltse fel szervezetünket, csökkentve a másnaposság érzetét és a fejfájás intenzitását.
8. Fogyás és emésztés elősegítő – Az alacsony kalória-és magas víztartalmú uborka ideális étel fogyni és méregteleníteni vágyó emberek számára. A magas víztartalmú élelmi rost különösen hatékony abban, hogy megszabadítsa a testet a toxinoktól az emésztőrendszerben, ezzel is segítve az emésztést. Az uborka napi fogyasztása krónikus székrekedésre is gyógyír lehet.
9. Meggyógyítja a cukorbetegséget, csökkenti a koleszterin-szintet és a vérnyomást. Az uborka leve egy olyan hormont tartalmaz, amely a hasnyálmirigy sejtjeit inzulin előállítására serkenti. Ez pedig, kutatások alapján előnyös lehet diabéteszes betegek számára. A kutatók azt találták, hogy az uborka szteroljai csökkentik a koleszterinszintet. Az uborka rengeteg káliumot, magnéziumot és rostot tartalmaz. Ezek az ásványi anyagok együttesen és hatékonyan szabályozzák a vérnyomást. Ettől lesz az uborka jó mind az alacsony és a magas vérnyomás kezelésére.
10. Segít köszvényben és ízületi fájdalomban szenvedőkön. Az uborka a szilícium-dioxid kiváló forrása, amely arról ismert, hogy erősíti a kötőszövetet. Az uborkában lévő B1-, B6-, C & D vitaminok, a folsav, kalcium, magnézium és kálium,  sárgarépalével keverve enyhíti a köszvényes és ízületi fájdalmakat: a szövetekben lévő húgysav szint csökkentésével.
Források:




Tragikus tévedés vagy szándékos terv? 30 millió embert oltottak be SV40 rák vírussal





(NaturaHirek.hu) Az emberek szeretik rosszalló pillantásokkal illetni azt, akiről kiderül, hogy ő maga és családja kerülik az oltóanyagokat. Egy nemrég megjelent dokumentum viszont épp arról számolt be, hogy nem alaptalan az oltáskerülők gondolkodása. Vagyis: a ” Nem tudod, mi van abban a fiolában!” felkiáltást valójában egyáltalán nem szabadna félvállról vennünk.
Az a polio védőoltás injekció, amit1955-1963 közt adtak be az embereknek, élő rák vírust tartalmazott. Itt egy olyan CDC ( Center for Disease Control) dokumentumpéldány, ami csak a böngésző emlékezetében maradt meg, eltávolítása után.

Rák, Simian vírus 40 (SV40), és a gyermekbénulás elleni védőoltás tényei:

  • Az SV40 vírus megtalálható néhány majomfajban.
  • Az SV40-et 1960-ban fedezték fel. Nem sokkal később, a vírust megtalálták a polio vakcinában.
  • Több mint 98 millió amerikai kapott egy vagy több adagot ebből az oltóanyagból 1955-1963 között, abban az időben pedig az oltóanyag nagy része SV40 szennyezett volt. Úgy becsülték, hogy 10-30.000.000 amerikai kapott SV40 szennyezett oltóanyagot.
  • Az SV40 vírust bizonyos típusú rákos megbetegedésekben megtalálták az emberben, de azt még nem határozták meg, hogy ezeket a rákos megbetegedéseket az SV40 okozza-e.
  • A legtöbb tudományos bizonyíték arra utal, hogy az SV40-nel szennyezett vakcina nem okoz rákot, de bizonyos kutatási eredmények ellentmondásosak és további vizsgálatok lennének szükségesek.
  • A ma használatos polio oltóanyag nem tartalmaz SV40 vírust. Az összes jelenlegi adat azt mutatja, hogy a gyermekbénulás elleni védőoltások 1963 óta nem tartalmazzák a vírust.

További tények

polio-1
  • Az 1950-es években, az SV40 vírussal megfertőzött rhesus majom vese sejteket használták gyermekbénulás elleni védőoltások készítéséhez. Mivel az SV40-et nem fedezték fel 1960-ig, az 1950-es években senki sem volt tudatában annak, hogy a gyermekbénulás elleni oltóanyag szennyezett lehet.
  • Az SV40 vírust a befecskendezendő formában találták, nem a szájon át beadandóban.
  • Nem minden adag volt szennyezett. Úgy becsülik, hogy 10-30000000 ember kapott SV40-et tartalmazó védőoltást.
  • Egyes bizonyítékok arra utalnak, hogy az SV40-nel szennyezett polio vakcina növelheti a rák kockázatát.
 
Tehát …. több mint 50 évvel az eset után, a CDC csendben elismeri, hogy ez az oltóanyag rákot okozó vírust tartalmazott???????
A Cardinal Bernardin Cancer Center egy lektorált tanulmányában megerősíti ezt a tényt. A kutatás szerint, a vírus inaktiválására az alkalmazott eljárás nem volt hatásos.
A MgCl2 és hő jelenlétébeni inaktiválási kísérlet nem működött teljesen. Az SV40-szennyezett vakcinákat az 1960-as évektől egészen 1978-ig használták szerte a világon.
Ez a történet viszont nem új – sokan, akik alaposan beleásták már magukat az oltások körüli kérdésekbe, ezt a tényt már évekkel ezelőtt felfedezték.
Ami új az egészben, hogy a CDC végül bevallotta a dolgot.
Mi tartott ilyen sokáig? Mára már sokan, akik a fertőzött polio állományból kaptak védőoltást,meghaltak rákban és minden nap új és új eseteket diagnosztizálnak azok közül, akik a szennyezett oltóanyagból kaptak.
Hasonlóan a mostani időkhöz, a szülőket akkor is megrémítették és belekergették abba, hogy gyermeküknek beadassák a polio vakcinát.  Gondoljunk csak bele, 30 millió ember volt érintett abban, ahogy ezt a vakcinát rájuk kényszerítette kormányuk. Tényleg mindenkinek vakon meg kell bíznia a “Nagy Gyógyszeriparban” és a kormányokban?
A legfélelmetesebb az egészben az, hogy a világ nagy részén ez az oltóanyag kötelező volt, beleértve Magyarországot is.
Manapság Amerikában az  emberek arra kényszerülnek, hogy az  influenza elleni védőoltást beadassák maguknak, csak azért, hogy meg tudják tartani munkahelyüket!
Gyermekeket és szüleiket kényszerítik manapság egy sor “védőoltás” beadására, miközben pontosan senkinek semmi fogalma arról, hogy mi van a kis fiolákban. Halálos vírusok, higany, alumínium, formaldehid,… több millió gyerek kapja szerte a világon, akár akarja, akár nem. Legyen ez egy lecke mindenkinek arról, mennyire nem megbízhatóak ezek az oltóanyagok, beleértve a  HPV-t, a gyermekkori immunizáció sorozatot és az éves influenza elleni védőoltást.  Tragikus laboratóriumi hiba, szándékos elnéptelenítési manőver , vagy akár egy kicsavart emberi kísérlet?
És kit lehet felelősségre vonni, ha gyermekünk megbetegszik az oltásoktól? Ki ment börtönbe az SV40 vírussal elkövetett tömeges gyilkosságért? Kit vádoltak hanyagsággal?
Oh, majd elfelejtettem:……. senkit.
Források:




A nyers, szűretlen almaecet mindenek felett! (Recepttel!)



A nyers organikus almaecet tápláló, organikusan termesztett almából készül és sok hasznos összetevőből áll, mert a nyers almaecetet nem pasztőrözik. Az almaecet két erjedési folyamaton megy át, ahol enzimeket és életet adó tápanyagokat erjeszt, amelyek az almaecetet az “élet erőművévé” teszik.

 A nyers almaecet egészségügyi előnyei

  • 1 evőkanál nyers almaecet 4 dl tisztított vízzel elkeverve étkezés után már régóta használt, természetes gyógyír gyomorégésre a mérgező gyógyszerek helyett.
  • A nyers almaecet segíthet a bélműködés szabályozásában, így gyorsabb ütemben eltávolítja a méreganyagokat a szervezetből.
  • Segít a bőrbetegségek és pattanások gyógyításában is, sima textúrát és megjelenést adva a bőrnek.
  • A nyers, szűretlen almaecet segíthet ízületi fájdalom és merevség esetén.
  • Az almaecet lebontja a zsírokat, így a szervezet képes felhasználni őket, azok nem tárolódnak tovább.
  • Az arizonai Állami Egyetemen elvégzett és a “Diabetes Care” című folyóiratban megjelent tanulmány szerint, az almaecet csökkentette a vércukorszintet.
A nyers bio almaecet még háziállatok számára is jó. Bolhák irtására lehet használni, valamint egy vízzel higított almaecetes lemosás egészséges, fényes szőrzetet eredményez.

Miért jó nekem a nyers almaecet?

Az almaecet jótékony összetevői miatt jobban fogjuk érezni magunkat, általában jobban fogunk kinézni, és több energiánk is lesz. Nézzünk meg néhányat az összetevők közül.
  • Kálium – harcol a törékeny fogak, hajhullás és orrfolyás ellen.
  • Pektin- szabályozza a vérnyomást és csökkenti a rossz koleszterin szintjét.
  • Almasav – ez a sav adja az almaecet vírusok, baktériumok és gombák elleni rezisztenciáját.
  • Kalcium – erős csontokat és fogakat eredményez.
  • Az almaecet alkalizáló összetevőivel segíti a szervezet megfelelő pH szintjének fenntartását.
  • Ecetsav – Úgy tűnik, hogy ez a sav lassítja a keményítő emésztését, ami azt eredményezi, hogy a vérbeni glükóz-szint lassabban emelkedik mint általában fő étkezések után.

A szűrt almaecet és a nyers, szűretlen almaecet közti különbségek

A szűrt almaecet egyáltalán nem hordozza a nyers bio almaecet előnyeit. A feldolgozás és desztilláció során megfosztják minden hasznos alkotórészétől, és végül egy élettelen anyag lesz az eredmény.
A nyers, szűretlen bio almaecet- ami opálos, felhős, lebegő kis alkotórészekkel teli és pasztőrözetlen, ú.n. “anya ecet” hasznos a szervezet számára. Az “anyát” élő tápanyagok és baktériumok alkotják. Valójában látni is lehet azt leülepedve a palack vagy üveg alján.

Hogyan fogyasszam a nyers almaecetet?

Termelői mézzel összekeverve, az almaecet ízletes kezelést ígér. Nagyszerű és gyors energiaital. Ne feledje, hogy az “anya” idővel leülepszik az üveg aljára, így ha azt szeretné, hogy az ital a legegészségesebb összetevőket tartalmazza, ne feledje mindig felrázni az üveget. Egy nagy korsóban keverjen össze:
  • 2 evőkanál organikus és nyers, szűretlen almaecetet
  • 4 liter tisztított vizet
  • és adjon hozzá nyers termelői mézet, amíg elég édes nem lesz a keverék.
A Nyers méz ízletes adalék, de egyben növeli energiaszintünket és erősíti  immunrendszerünket.
Nem ajánlom az almaecetet tabletta vagy kapszula formájában. Szárított, élettelen anyag megvásárolása csak pénzpocséklás.
Nyers almaecet nagyon erős, így ajánlott mindig vízzel hígítva fogyasztani.
A legjobb az egészben, hogy saját magunk is elkészíthetjük az almaecetet, nagyon gyorsan és nagyon olcsón.

Házi almaecet készítése

házi almaecet
Szeretek szemétből kincset készíteni.  Amikor ráakadtam erre az egyszerű receptre, rögtön tudtam, hogy ki kell próbálnom.
Kipróbáltam már arra, hogy a tejből írót, vagy a hajamból selymes és könnyen kezelhető hajkoronát varázsoljak magamnak. Sokan esküsznek emésztés segítő tulajdonságaira is.
Szinte nulla költség mellett, minimális ráfordított munkával el lehet készíteni, kb. egy perc alatt! Na ez már valami!
Hozzávalók:
  • 6-8 (lehetőleg organikus) alma csutkái és héja
  • 2 ek. termelői méz
  • Szűrt, klórmentes víz, hogy ellepje a darabokat
Almadarabok mézes vízben
Almadarabok mézes vízben
Miután a almák egészét felhasználtuk valami finomság (almás pite, fahéjas almás kenyér vagy almaszósz) készítésére, helyezzük a fennmaradó csutkákat és héjakat egy széles szájú üvegbe.
Öntsük fel vízzel, és keverjük bele a mézet.
Helyezzünk egy papírtörlőt az üveg tetejére és rögzítsik azt befőttes gumival.
Hagyjuk a keveréket ázni 2 hétig, majd szűrjük le a folyadékot.
Öntsük vissza a folyadékot az üvegbe és ismét takarjuk le a papírtörlővel.  Hagyjuk erjedni további 4 hétig, naponta kevergetve.
Az almaecet buborékjai az erjedési folyamatban az első héten
Az almaecet buborékjai az erjedési folyamatban az első héten
Megkóstolva döntsük el, hogy megfelően savas-e.  Ha igen, öntsük bele egy másik üvegbe, tárolásra.  Ha nem, hagyjuk még erjedni. Pár forintból kijön és nagyon egészséges!
szűretlen kész almaecet
Kész is a szűretlen, bio almaecet!




3 olyan ételadalék, amit főként gyerekeknek nem szabad adnunk



1 Fruktóz-glükóz (kukorica)szirup

Fruktóz-glükóz
Nehéz olyan feldolgozott élelmiszert találni, amiben nincs fruktóz-glükóz kukoricaszirup.
Az üdítőital és konzervgyártó érdekcsoportok, amelyek közvetlenül részesednek a cukor helyett használt fruktóz-glükóz kukoricaszirup használatából, szinte már minden üditőitalba, szörpbe, gyümölcslébe és konzervbe ezt teszik édesítőszer gyanánt. A probléma csak az, hogy ez nem édesítőszer.
Részben azért annyira egészségtelen a fruktóz-glükóz kukoricaszirup, mert zsírként metabolizálódik a szervezetben. Ezt pedig sokkal gyorsabban teszi, mint bármilyen más cukor, mert a legtöbb fruktózt folyadék formájában fogyasztjuk el- jelentősen felnagyítva annak negatív metabolikus hatásait.
A szirupot összefüggésbe hozták cukorbetegség, elhízás és metabolikus szindróma kialakulásával.
A szirup egészségügyi hatásairól itt olvashat tovább:
 

2 Aszpartám

Aszpartám
Az aszpartám (NutraSweet) 180-szor édesebb a cukornál. Három fő összetevőből áll – fenilalanin (50 százalék), aszparaginsav (40 százalék), és metanol (faszesz – 10 százalék). Véletlenül fedezték fel, amikor egy GD Searle vegyész egy fekély elleni szert tesztelve megnyalta az ujját, miután véletlenül kiöntötte egyik vegyszerét.
A probléma nem annyira az aminosavak jelenléte az aszpartámban, hanem az arányok és kémiai manipuláció. E kettő kombinációja azt eredményezi, hogy a szervezet szabad aminosavakká bontja le őket. A szervezet számára felismerhetetlen állapotban ebben a formában, a központi idegrendszert szószerint “elársztják” a szabad aminosavak, az agyi neuronok (idegsejtek) pedig túlságosan sokszor tüzelnek emiatt. Ez az állapot, az úgynevezett “excitotoxicitás,” ami egy egész sereg fizikai és idegrendszeri problémát okozhat. Továbbá, az aszpartám metanolja, amelyeknek az aszpartámban nincs természetes kötőanyaga (a természetben a metanol pektinhez kötődik), átalakul rákot okozó formaldehiddé a szervezetben.
Az aszpartámmal kapcsolatban itt olvashat tovább:
 

3 Nátrium-glutamát

Nátrium-glutamát
Nátrium-glutamát (MSG), egy másik excitotoxin, amit a “nagy-élelmiszer”-gyártók “íz-fokozó” céljából adnak hozzá az ételhez, hogy elfedje a “valódi” összetevők hiányát a feldolgozott élelmiszerekben. Az MSG-t összefüggésbe hozták már agykárosodással, migrénnel, ADD-vel ( figyelemhiányos betegséggel) és ADHD-vel ( figyelemhiányos hiperaktivitással párosuló betegséggel), elhízással és más egészségügyi problémákkal. Az MSG jól ismerten a kínai élelmiszerekben fordul elő, de megtalálható még egyes feldolgozott levesekben, junk foodban, snackben, sőt bébitápszerben és bébiételben is! Az MSG elkerülését nehezíti, hogy mint összetevő, a címkéken nem mindig szerepel. egyértelműen.

Felejtsd el a mérgező fényvédőket, használj helyettük kókuszolajat!





Itt a nyár, a strandidő, vagy legalábbis napozóidő. Ha szeretnél valamennyi napfényvédelmet adni a bőrödnek, egy dolog biztos: nem éri meg mindig a mérgező fényvédőkért nyúlni. Ehelyett a a nyári vászontáskába inkább extra szűz kókuszolaj kerüljön a  törölközővel és a napernyővel együtt.
Ez így van, ugyanarról az extra szűz kókuszolajról van szó, amit talán fellelhetsz otthon a kamrában is. Ugyanúgy védi a bőrt, de nem mérgező.  A kókuszolajat régóta használják hatékony fényvédőként a csendes óceáni bennszülött szigetlakók. Miért kenjünk mérgező vegyi anyagokat a testünkre, ha lehetséges kókuszolajat is használni azok helyett?
A kétféle UV sugárzás (ultraibolya A és B sugárzás) közül, az UVA sugarak felelősek elsősorban a bőr károsodásáért. A túlzott napozás bőrrákhoz és bőr öregedéséhez vezethet. Annak ellenére azonban, hogy az UVB sugarak is okozhatnak kárt és napégést, szükség van rájuk ahhoz, hogy a szervezet megtermelje saját “rákvédő” D-vitaminját a bőrön keresztül.
A napfény messze a legjobb módja annak, hogy az emberi szervezetet D vitamin termelésére ösztönözze. Azzal, hogy az UVB sugarakat gátoljuk, D- vitamin sem képződik szervezetünkben. A D-vitamin hiányát a rák kialakulásával hozták összefüggésbe. Tegyük még ehhez hozzá azt, hogy maga a fényvédő is rákot okoz- rákkeltő összetevőivel.

Kerülje a mérgező fényvédőket

Az “Environmental Working Group” szerint a kereskedelmi fényszűrők 75%-a mérgező vegyi anyagokat tartalmaz, amelyeket a rák kialakulásával és hormonzavarok előidézésével hoztak összefüggésbe.
A boltban vásárolt napvédők összetevői általában az alábbiakat tartalmazzák:
  • Retynil palmitát: ismert bőrrák okozó.
  • Oxybenzon: megzavarja a hormonháztartást, ami sejtkárosodáshoz és rákhoz vezet.
  • Cink és titán nanorészecskék: a színtelen fényvédőkrémek alkotói.
Ezek és más vegyi anyagok a bőrből könnyen felszívódnak a véráramba, és ugyanolyan egészségtelenek és mérgezőek tudnak lennni, mintha szájon át vittük volna be őket.

A napfényvédő faktor (SPF) becsapás:

Részlet egy 2012-es CNN cikkből:
A környezetvédő EWG csoport arra figyelmeztette a fogyasztókat, hogy ne vásároljanak 50 SPF-nél nagyobb faktorú fényvédőt. Az SPF napfényvédő faktor úgy működik, hogy elnyeli, visszaveri vagy szétszórja a nap sugarait a bőrön. Nagyon félrevezetőek a magas SPF számok a címkéken, mert ez a fogyasztók számára a biztonság hamis érzetét kelti, miközben azok nem nyújtanak sokkal nagyobb védelmet. “
Míg az SPF 85 jól hangzik, mert úgy gondolnánk, hogy sokkal nagyobb védelmet nyújt, mint például az SPF 30. A nagyobb a szám viszont nem mindig jelent magas hozamot. Tanulmányok azt mutatják, hogy egy 15 faktorú napfényvédő az UVB sugarak mintegy 93%-át blokkolja. Az SPF 30 faktor 97%-os védelmet ad. Az SPF 50 blokkoló hatásfoka 98%-os. Ez után a blokkoló hatásfok stagnáló tendenciát mutat, azaz innen feljebb számottevően már nem kúszik.
Egy SPF 100-as fényvédő a napsugarak mintegy 99,1 százalékát blokkolja. A különbség már nem egy meghatározó szám. Drágák és nem nyújtanak sokkal nagyobb védelmet, mint egy SPF 50-es fényvédő. Tartsuk szem előtt, hogy a napfényvédők csak az UVB sugarak ellen védenek. “
A kókusz olaj SPF 10, ami az UVB sugarak 90%-át blokkolja. Hányan tudják azt, hogy az SPF értékelés nem nyújt semmilyen védelmet a rendkívül káros UVA sugarak ellen?
Mégis, az “American Cancer Society” azt javasolja, hogy bőséges mennyiségű mérgező kereskedelmi fényvédőt tegyünk bőrünkre 30 perccel napozás előtt és minimálisan minden fürdőzés, vagy csupán két óra eltelte után.

Használj kókuszolajat fényvédő helyett

A napi napozás elengedhetetlen a teljes egészséghez, a túlzott napozás viszont problémákat okozhat. A napfény expozíció a legjobb módja annak, hogy a szervezet létrehozhassa egészségvédő D- vitaminját, ami véd a leégés ellen. A kókuszolaj nem blokkolja teljesen a D-vitamin szintézishez szükséges UVB sugarakat, e mellett egy teljesen biztonságos fényvédő, olyan amely nem tartalmaz egészséget kompromittáló összetevőket.
Leégés helyett a bőr barna színű lesz tőle, attól függően, hogy valaki milyen hosszú időt tölt a napon.
A kókuszolaj egyben erősíti is a bőrt, rugalmasabbá és leégésre kevésbé hajlamossá teszi. Hidrolizált, vagy feldolgozott olaj helyett tiszta, nem feldolgozott, szűz kókuszolajat vegyünk!
Kellemes napozást kívánunk!
Források:

Hogyan legyen rekord nagy paradicsomunk



(NaturaHirek.hu) Szeretnétek egy nagy paradicsom ültetvényt? Egyetlen növény is elegendő lehet egy család szükségleteinek ellátására, a lényeg az, hogyan neveljük fel a palántát. Sok különböző módszert próbáltunk már ki… kezdve azzal, hogy egyszerűen csak ledugtuk a növényt a földbe. Kedvenc módszerünk viszont az, ami tényleg vizet is szállít a gyökerekhez. Ez egy olyan módszer, amelyet igényeinknek megfelelően alakítottunk ki, tippeket használva fel a “How to Grow World Record Tomatoes” c. könyvből. Ily módon, könnyedén 1.8 m- 3,4 m magas paradicsom növényünk lehet minden évben… szervesen, természetesen!
Először vettem egy pár méter vízelvezető csövet (pl. egy PVC csövet) és lyukakat fúrtam bele, 15 cm-es távolságra. Miután az ágyat felszántottuk, ásunk egy lyukat mindkét oldalon ahol a paradicsom növényt ültetnénk.
tomato1
Tegyünk egy hosszú csövet a lyukba.
 
Töltsük tele a lyukat földdel, de ne menjen a csőbe!
Töltsük tele a lyukat földdel, de ne menjen a csőbe!
 
 
Tegyünk paradicsom ketreceket a cső mellé mindkét oldalra. Van pár olyan ketrecünk, amely kétszer olyan magas mint a legnagyobb 3 méteres növényünk.
Tegyünk paradicsom ketreceket a cső mellé mindkét oldalra. Van pár olyan ketrecünk, amelyek kétszer olyan magasak mint a legnagyobb növényünk.
 

Próbáld ki ezt a módszert a nyáron. Nem fogod elhinni, hogy milyen mélyre megy majd a víz a gyökerekhez, és hogy milyen hihetetlenül befolyásolja majd a paradicsom fejlődését. Kicsi, boltban vásárolt ketreceink voltak eddig a paradicsom növényeinkhez. De most, miután ezt a módszert alkalmazzuk, feltétlenül szükségünk van izmos, egyedi ketreceinkre.
Mostmár csak annyit kell tennünk, hogy a csövek tetjére tölcsért illesztve esővízzel meglocsoljuk növényeinket, vagy hagyjuk hadd végezze el a munkát maga az eső.
summer2011 004


A rák elleni természetes harc négyesfogata (amygdalin vagy B17-vitamin, kurkuma, gyömbér, alkáli só) hatékonyabb mint a kemoterápia

Figyelmet parancsoló a B17 vitamin ( laetril, amygdalin) azon tulajdonsága, hogy a rákos sejteket úgy pusztítja el, hogy az egészséges sejteket érintetlenül hagyja. Ez pedig nincs mese, a kemoterápiát jóformán teljesen megszégyeníti. Egyébiránt teljes képtelenség még az is, hogy a kemoterápia szóban egyáltalán még szerepel a “terápia” elnevezés. Nincs semmi terapeutikus abban, (leginkább a barbarikus elnevezés illene rá) ahogy az embereket  mérgekkel fecskendezik tele. Ezek aztán válogatás nélkül megölnek minden sejtet, tekintet nélkül arra, hogy a sejt egészséges vagy rákos.
A B17 vitamin 4 részből áll, melyek közül kettő a glükóz, a harmadik a benzaldehid és a negyedik a cianid. A “cianid” puszta említése általában enyhe sokkot okoz az emberekben, mert egy jól ismert méreg. Ugyanakkor a cianid és benzaldehid nem szabad molekulák. Természetesen kötött állapotban vannak más molekuláris képződmények kötéseiben. Valójában sok élelmiszer- beleértve a B12-vitamint- tartalmaz cianidot, de fogyasztása biztonságos, mert a cianid egy másik molekula részeként van jelen.
És most jön a zseniális rész: a rákos sejtek egy olyan enzimet tartalmaznak, amely az egészséges sejtekben nincs meg. Ez a béta-glükozidáz, az úgynevezett “felszabadító enzim”. Ez az enzim szabadítja fel a benzaldehidot és a cianidot, így pusztítva el a rákos sejteket. És itt a még hihetetlenebb része a történetnek. Az egészséges sejtekben van egy ú.n. rodanáz enzim, ami “elkapja” a szabad cianid molekulákat és ártalmatlanná teszi őket oly módon, hogy kénnel kapcsolja össze őket. Azáltal, hogy a cianid rodanázhoz kötődik, cianát lesz belőle, amely egy semleges anyag. A rákos sejtek nem tartalmaznak elegendő ként ehhez!
Egy másik szempont, ami fenomenális természetes megoldás a rák gyógyítására az, hogy a laetril vagy B17 vitamin, 2 rész glükózt tartalmaz. A ráksejteket nem oxigén élteti  mint a normális sejteket, amelyek (aerob) környezetben élnek, hanem a cukor erjesztése által növekednek,(anaerob) környezetben. Mivel az amigdalin 2 glükóz molekulát tartalmaz, a ráksejtek ” örömmel” metabolizálják azt. Ez pontosan ugyanaz az elv, amely alapján a bőrön át felszívódó B12 vitamin is működik: http://www.b17hu.info/b17-kurak.html
Legjobb természetes forrása a sárgabarack magja. Az alma magja is tartalmazza, de koncentrációja a sárgabarackmagban a legmagasabb.
A laetril viszont nem csupán az egyedüli és legkülönlegesebb természeti forrásunk a rák gyógyítására.
A kínai és ajurvédikus orvoslás a gyömbért évszázadok óta használja.

A gyömbér egy csodálatos széles spektrumú gyógyító növény

A gyömbér előnyei:gyömbér
A gyömbért évek óta eredményesen használják gyomor-bélrendszeri problémák kezelésére. Serkenti a jó emésztést.
Tengeribeteg a tengerész? Adjunk neki gyömbért! Egy dániai kisérlet során 40 tengerészkadét kapott naponta 1 g gyömbérport, aminek hatására jóval kevesebbszer tört ki rajtuk a hideg verejtékezés, hányinger- a tengeribetegség klasszikus tünetei, mint a 39 placebót szedő társukon.
Segít orrduguláskor, minimálisra csökkenti a nyák képződését, segítve ezzel asztmásoknak is. Különböző gyömbér kivonatok bizonyítottan javítják a szív-és érrendszeri egészséget és jótékonyan hatnak a vérkeringésre.
A gyömbér elpusztítja az 5-LO enzimet, amely nélkül a prosztata rákos sejtek pár órán belül meghalnak. Egyik komponense bebizonyítottan képes lelassítani vagy megállítani többféle rák metasztázisát (rákos sejtek áttevődését).
Néhány onkológus gyömbér kivonattal egészíti ki saját mérgező terápiáját, lerövidítve a betegek kemotól vagy sugárzástól való szenvedését.
Kiváló természetes gyulladáscsökkentő, ízületi fájdalom, valamint egyéb krónikus fájdalmak esetében. Néha még az agyi gyulladás is enyhíthető gyömbérrel.
Egyik fő orvosi jelentés azt állította, hogy a gyömbér nem volt jobb, mint az ibuprofen az ízületi gyulladás enyhítésére. Az ibuprofen viszont (nem-szteroid gyulladáscsökkentő hatóanyag) sok káros hosszú távú mellékhatással rendelkezik, ami befolyásolja a vesék, májak, belek és az immunrendszer működését.
A csernobili és fukushimai nukleáris katasztrófák után azt is jó tudni, hogy a gyömbér jelentős sugárvédelmet nyújt sejt szinten. Naponta fogyasztva
gyulladáscsökkentő, rákölő, immunrendszer erősítő és krónikus fájdalom enyhítő és
komoly figyelmet kap a rák gyógyításában is.

A kurkumin már keletkezésükkor lemészárolja a rákos sejteket

Dióhéjban: a kurkumin antioxidáms, gyulladáscsökkentő, epekiválasztást elősegítő, májvédő és rákölő.tumeric-2
2011 április 21-én, a University of Texas MD Anderson Cancer Center kutatói, a nyugati orvostudomány által preferált toxikus kemoterápiás szerek kutatása helyett egy igen meglepő tanulmányt tett közzé.
A kutatók teljesen rácsodálkoztak a kurkumin azon képességére, hogy képes megkülönböztetni a rákos és a normál sejteket és apoptózist (sejthalált előidézni) a rákos sejtekben, közben valójában elősegítve az egészséges sejtek  jobb sejtszintű metabolizmusát. Itt egy hivatkozási tanulmány lista a kurkumin rák ellenes hatására:
További érdekes információk lelhetők fel a kurkumin, gyömbér és egy további érdekes vegyület, az alkáli só rákellenes hatásáról ezen a magyar oldalon:http://www.b17hu.info/kurkuma.html
A kurkumára visszatérve, még egy adalék:
amikor a testet káros környezeti hatások, szennyezőanyagoknak való kitettség, vagy szabadgyökök áltak okozott károsodás éri, a DNS-károsodás gyorsabban megy végbe a testben, mint ahogy a szervezet önjavítási, ú.n. epigenetikus modulációja menne végbe.
A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a kurkumin (diferuloylmethane) biológiai hatását pont ezen az epigenetikus moduláción keresztül fejti ki!
A közelmúltban egy, a Zheijian tartomány népi Kórházában Zheijiangban, Kínában készült tanulmány azt jelzi, hogy a kurkumin apoptózist képes indukálni tripla negatív mellrákos sejtekben. A tripla negatív mellrák (TNBC) egy olyan típusú rák, ami hagyományos terápiával gyógyíthatatlan.
Persze milyen rák gyógyítható kemoterápiával???…
Tehát, ha ismersz valakit aki rákos, hajlamos a rákra vagy csak egészségesen szeretne élni, oszd meg vele a cikket!
Forrásanyag:


Egy orvos feljegyzései, aki feleségét kannabisszal gyógyította meg



(NaturaHirek.hu) A nyers kannabisz fogyasztása fitokannabinoid savtartalma miatt nagyon sok betegséget gyógyít és késlelteti az öregedést. A kannabinoidok nagy koncentrációban érhetők el a nyers kannabisz levében, bimbójában és hajtásaiban, azaz meglepően, a csírában is.

Kannabisz étrendkiegészítőként

Sok beteg számára a nyers kannabisz új, elviselhetőbb életminőséget jelent. A kannabisz régóta szinte minden betegséget kezel.
A Regina Nelsonnak, a kender fogyasztása fájdalmas kórházi tartózkodást vetett véget. Egy olyan eljárás után, amely kapcsán beléből egy 6 láb hosszúságú szakaszt távolítottak el, hasi fájdalmai elviselhetetlenek voltak. Egy negyed liter kannabisz levet kapott valakitől 2012 májusában, azzal az utasítással, hogy az egészet a következő nap reggeléig fogyassza el. Arra ébredt fel, hogy a fájdalom, ami évekig gyötörte, eltűnt. A műtét után nagyon sokat fogyott, és az azt követő hónapokban súlyos hányingerrel küszködött. Meglepő volt számára hát, hogy aznap reggel szilárd ételt tudott magához venni. Vérszegénysége már-már klinikai kockázati tényezővé vált. Regina elmondta orvosának, hogy azt kívánta, bárcsak a nyers kannabisz visszafordítaná a folyamatot és ne kelljen kórházba járnia transzfúzióra. A vérvizsgálatok közt májustól júniusig Regina néhány kannabisz levelet jéggel és spenóttal turmixolt össze nap mint nap. Az orvos, Regina korábbi vérszegénységét alapul véve még sosem látott ilyen gyors javulást. A nyers kannabisz az anémiát normalizálta, kialakítva a páciens egy egészséges vas szintjét. “Majdnem meghalt”- mondta élettársa: Mark Pedersen.
Dr. William L. Courtney feleségét, Kristent, a kannabisz mentette meg a haláltól. Személyes krízishelyzete miatt, az orvos minden erejét és idejét a növény tanulmányozásának szentelte és érdekes adatokra bukkant. Szerinte : “A kannabinoidok 66%-kal csökkentik a szívrohamok előfordulását ,  58%-kal az inzulinfüggő diabétesz előfordulását és megakadályozzák a rák kialakulását”.
Dr. William L. Courtney kiterjedt orvosi- mikrobiológiai kutatásokat végez a michigani egyetemen. Törvényszéki orvostanra szakosodott, orvosi továbbképzéseket tart a klinikai kannabisz hatásairól. Dr. Courtney alelnöke a Luxembourgeoise des Methodes Preventives egyesületnek Luxemburgban, ahol felmelegítetlen kannabiszt használnak fel, valamint azon is dolgozik, hogy létrehozzon egy analitikus / orvosi laboratóriumot Mendocino és Humboldt megyékben, Kaliforniában.

kendermag csira

Fogyasztása 40 felett elengedhetetlen

Megítélése szerint a kannabisz étkezési felhasználása ( napi 250-500 mg kannabinoid sav fogyasztása) 40 éven felül elengedhetetlen lenne mindenki számára. A nagy dózisú, nem pszichoaktív kannabisz étkezési célokra való felhasználására vonatkoztatva előadásokat tartott a “Cannabis Therapeutics” konferencián Rhode Island-on 2010 áprilisában, a bonni egyetemen 2010 júniusában, a Hebrew University of Jerusalem-en 2010 novemberében, és a  nemzetközi kannabinoid kutatói konferencián Chicagóban 2011 júliusában.
Courtney azt vallja, hogy: “Ha a növényt felmelegítjük, akkor a THC sav karboxilezésének eredményeképp tudatmódosító hatás fog bekövetkezni. Ha nem melegítjük fel azt, akkor akár öt-hatszáz milligrammot lehet fogyasztani belőle az anti-oxidáns és neuroprotektív szinten akár tehát több száz milligrammig is felmehetünk. 500 mg – 1000 mg nem pszichoaktív THCA, CBDA és CBGA fogyasztása a különbség a kb 10 mg felhevített pszichoaktív THC-vel szemben.
Jó érzéssel tölt el, amikor valaki azt jelzi vissza, hogy abbahagyta a fájdalomcsillapítók szedését, vagy valami más gyógyszerét, ami tápcsatorna vérzést vagy májkárosodást okozott. ( Például fájdalomcsillapító tabletták és gyulladáscsökkentő gyógyszerek.)
Miért fosztanánk meg bárkit is, főleg gyermekeket annak lehetőségétől, hogy ne legyenek daganatosak vagy cukorbetegek?
Mint korábban említésre került, Dr. Courtney legsikeresebb betege: felesége, Kristen.
kender
Az ő vallomásából idézve: “Amikor megiszom a levelet, úgy érzem, figyelmesebb, éberebb leszek. Jobban tudok lélegezni. Nem érzem a gyomorégést vagy gyomorfájdalmat, izomgyengeséget, hátam alsó részének vagy kismedencei tájékomnak fájdalmát. Azt hiszem a gombaellenes [és antibakteriális] komponensek, amelyek a CBN … és a THCA-ban vannak, (csak a hevítetlen növényi anyagra vonatkozóan) és a kannabidiolok mind hasznosak. De azt hiszem, még ennél is fontosabb, hogy az összes komponens kölcsönhatása hozza a legtöbb hasznot. Azt gondoltam: hogy lehet, hogy nem tud erről senki? Úgy éreztem, akkor és ott, a hangsúly az életben a másokon való segítés kell, hogy legyen. Az, hogy ezt az információt más is tudja használni. ”
Amikor Kristen Peskuski beteg lett, férje tanácsára betegségei kezelésére használta fel a friss kannabisz levét. Sokáig szenvedett szisztémiás lupusban, reumatikus izületi gyulladásban és endometriózisban, de csak addig, amíg elkezdte a lé fogyasztását. Kísérleti kutatás- tervezésben és statisztikában eltöltött évei segítettek neki a betegek és az orvosok közti szakadék áthidalásában.
Kristen érdemei közé tartozik az, hogy Svédországban és Németországban múlt nyáron nagy sikerű előadásokat tartott a kannabisz levéléből kinyert lé használatáról. Idén nyáron előadásokat fog tartani a terhesség alatti kannabisz hatásáról Illinois-ban a nemzetközi “Kannabisz mint gyógyszer” szimpóziumon.
Kristen társ-alapítója a “Cannabis International”-nek, amely azon dolgozik, hogy az ENSZ végre visszavonja a kannabisz használatáról szóló egyezményét, vagyis gyógyászati szempontból világszerte biztosítsa a növényhez való hozzáférést.
Az endogén kannabinoid rendszer a testben zajló folyamatokat a sejtek szintjén szabályozza. A sejtekben enkanninok képződnek arachidonsavból omega-6 EFA zsírsavakban. Az enkanninok endokannabinoidok, vagy zsíros molekulák, amelyek feladata az információ átadása a sejtek között.
Ahogy Courtney magyarázza: “A szervezet is termel endogén kannabinoidokat. Az endorfinok endogén morfin molekulák. Nos, hasonló módon, a szervezet endogén kannabinoidokat is termel. ”
Naponta többmillió alkalommal megtörténik az, hogy a sejtek osztódni kezdenek és olyan sejtekké válnak, amelyekre nem lenne szükségünk . Ekkor az immunrendszer azt mondja a sejteknek: Hahó, ott ti nagyon megbokrosodtatok, vissza kell kicsit nyírbálni benneteket! Van elég vese sejtünk. Van elég csont vagy izomsejtünk, nem kell több. Az immunrendszer fel van készülve erre, de segíthetjük munkáját. Pontosan ez az, amit a kannabinoidok tesznek… mindegy, hogy milyen kannabinoidról beszélünk. Lehetnek azok endogén kannabinoidok (szervezeten belüli), vagy növényből származóak, növényi kannabinoidok (exogén kannabinoidok- kivülről származók). ”
A növényi, exogén kannabinoidok elnevezés azokra a húsz szén molekulára vonatkozik, amelyek a testen kívül keletkeznek, de fehérje receptorokhoz kötődnek a szervezetben, így segítve szabályozni azt. Akár a test kémiájáról, akár a növény kémiájáról beszélünk, szerepük ugyanaz Ez a szerep mégpedig az, hogy befolyásolják az immunrendszer működését.
Tehát”, az orvos hozzáteszi, “a kannabinoid egy modulátor, amely helyreállítja a test optimális működését. Ez az, amit a a növény tesz. Az növény lehetővé teszi a test normális működését. ”
A kannabisz olyan esszenciális anyagokat tartalmaz, amelyeket mi nem tudunk előállítani: esszenciális kannabinoid savak, esszenciális zsírsavak, esszenciális aminosavak és rostanyag. Dr. Courtney megerősíti: “…a növény nyers fogyasztása az egyetlen módja annak, hogy a legtöbbet kinyerhessük a növényből.”
Legyen az akár Sativa, Indica, Ruderalis, him, női jellegű, hermafrodita, őshonos, vad, tenyésztett növény, a benne lévő rostanyag, magvak, a D9THC, D8THC, CBD, CBG, CBC, D9THC- a, CBD-a, CBN és terpének, vagy a gyógyászati ​​gyanta, a kannabisz a legjobb forrása a daganatellenes tevékenység megakadályozásának.
A him és a női kannabisz növény hasonló kannabinoid potenciállal rendelkezik egész fejlődési szakaszában. (Marijuana Chemistry, Mike Starks)
Különösképp fontos tudnunk, hogy a CBD-A vagy kannabidiol sav, egy antibiotikum. Amint teába tesszük, megfőzzük vagy pároljuk, elveszíti az antibiotikum funkcióját és a benne lévő CBD átalakul. További hő hatására pedig megnő a növény THC tartalma.

40 éven felül minden nap szükségünk van kannabiszra

hemp.d6.leaf.cu3
Magas vérnyomásban szenvedők, fogamzásgátlót szedők, epilepszia, anti-pszichotikus vagy szív gyógyszert szedő embereknek több kannabiszt kell fogyasztaniuk azért, hogy testük telítődjön enkanninokkal.
A betegek azt találták, hogy a kender-lé a vérnyomást átlagosan 10 ponttal csökkentette 2 órán belül.
Az izületi gyulladásban szenvedő betegek már egy éjszaka múlva érezhették a gyulladáscsökkentő borogatás jótékony hatásait.
A kannabisz élelmiszerként-, gyógyszerként vagy entogénként való használata a legjobb friss állapotában. Betegeknek minden nap legalább egy bimbót kellene elfogyasztaniuk nyersen, mellé pedig 6-8 zöld levelet.
David Wolfe szupertáplálék szakértő szerint: “a kender levele nagy százalékban tartalmaz szilícium-dioxidot … és rostos anyagot. Az egyik oldalon a levél lágy, a másik oldalon érdesebb, így az elfogyasztott levél áthaladva a tápcsatornán kitisztítja a beleket, kisebb fajta súroló hatással.
Mivel a lé savas kémhatású, sokan hígítják azt bio gyümölcs-vagy zöldséglével, mint pl. répalével.
“A nyers kannabisz nem pszichoaktív, de telíti a szervezetet, és megkönnyíti a szervezet szabályozását. Ezért azt javaslom minden kedves betegnek: a legfontosabb dolog lenne ezt a növényt napi rendszerességgel fogyasztanunk. “- William L.Courtney, MD


Májtisztítás 5 mindennapos élelmiszerrel



(NaturaHirek.hu) A máj a test nagytakarítója, megtisztítja azt a méreganyagoktól, íly módon biztosítva a belső rendszerek sima működését.
A modern táplálkozás, a környezeti szennyező anyagok, valamint a sok mérgező testápolási termék használata májunkat megfeszített munkára kényszeríti. Emiatt fontos hogy tudjuk, hogyan lehet májunkat alaposan és eredményesen megtisztítani.
A máj megtisztítja a vért és eltávolítja a mérgező anyagokat a testből, legyen az elfogyasztott, belélegzett, vagy bőrön át felszívódott méreganyag. Ha túlhajszolt és jelentős mennyiségű fizikai vagy mentális stressz alatt áll, a máj küzd azzal, hogy lépést tartson a fokozott életritmussal.
Több ezer enzimrendszer, amely felelős szinte minden testi tevékenység életben tartásáért, a májban eredeztethető,” – magyarázza Dr. Karl Maret, MD “”A szem, a szív, az agy, az ivarmirigyek, az ízületek és a vesék megfelelő működése mind-mind függ a jó májfunkciótól.” ”Ha a máj a több ezer enzimrendszerből csak egy enzim előállításában is károsodik, a teljes szervezet összehangolt működése csökken és mindez nagyobb metabolikus stresszhez vezet az egyén számára.”

Szóval, mit tehetünk?  Májtisztítás 5 mindennapos élelmiszerrel.

  1. Meleg citromos víz – ez egy nagyszerű módja annak, hogy a májat minden reggel megtisztitsuk. Ez nem limonádé, ezért ne adjunk hozzá cukrot, vagy bármi mást. Csak tisztított vizet és egy egészséges adag friss citromlevet használjunk. Egyes szakértők, mint pl. AF Beddoe szerint, aki a “Biological Ionization as Applied to Human Nutrition” könyvet írta a biológiai ionizáció emberi táplálkozásban való alkalmazásáról- úgy véli, hogy a máj citromos vízre válaszként több enzimet termel, mint bármely más étel fogyasztásakor.
  2. Fokhagyma – Főzzünk sokszor fokhagymával, vagy tegyük rá a következő tál salátánkra. A fokhagyma kén-vegyületeket tartalmaz, amelyek segíthetnek enzimeket aktiválni a májban. Az allicin és a szelén jó májvédők.
  3. Avokádó – Még egy ok, amiért érdemes avokádót fogyasztanunk. Egy japán tanulmány úgy találta, hogy az avokádó olyan vegyületeket tartalmaz, amelyek védik a májat a károsodástól. Amikor 21 más gyümölccsel összehasonlították, az avokádó ígérte a legnagyobb májvédelmet a galaktózamin: egy “erős” toxin ellen, amelyről kimutatták, hogy sokkal nagyobb májkárosodást okozhat, mint az emberi vírusos hepatitisz.
  4. Koriander- Ezt a sokoldalú gyógynövényt szinte bármilyen ételhez hozzá lehet adni, többek között salátákhoz és turmixokhoz. Ez a gyógynövény segít eltávolítani a nehézfémeket a szervezetből, amivel a máj csak küszködne.
  5. Kurkuma – Egy másik nagyon jó fűszer, rengeteg pozitív hatással. A kurkuma állítólag nem csak védi a májat a károsodástól, hanem ösztönzi a májsejtek regenerálódását is. Ezen túlmenően, növeli a természetes epe termelést és segít a testet toxin-mentes állapotban tartani.
A máj megtisztítása elengedhetetlen, ezeket a máj-tisztító megoldásokat pedig akár minden nap lehet gyakorolni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése