2013. augusztus 17., szombat

magasfrekvencián manipulálnak

magasfrekvencián manipulálnak


HAARP projekt – magasfrekvencián manipulálnakEgyik előző cikkemben a chemtrails (vegyi csíkok) jelenséggel foglalkoztam. Hasonlóan felkavaró és magyarázatra szoruló téma a HAARP projekt, amely szintén temérdek, megválaszolatlan kérdést szegez a nagyhatalmak felé, de hivatalos – elfogadható – választ természetesen nem kaptunk még a HAARP működésével, céljával kapcsolatban.
A vegyi permetezés, és a HAARP tevékenység óriási károkat okoz hazánkban is. Gondoljunk az utóbbi évek árvizeire; a mezőgazdasági termények tönkrementek, az élővilág pusztul, ökológiai katasztrófák sújtják hazánkat. A népes madárcsapatok eltűntek, még az oly gyakori Colorado bogár, vagy ismertebb nevén Krumplibogár is ritka már manapság.
Ezen destruktív folyamatok szorosan köthetők a korrupt, nemzetellenes politikusainkhoz, és a hazánkat felvásárló, az országot gyarmatosító idegen hatalmakhoz. Az őket maximálisan támogató, az ő kezükben lévő médiák ködösítenek, hallgatnak ezen tevékenységekről. A népet módszeresen butítják, irányítanak bennünket, mint egy marionett bábut. Az országot kifosztják, kiárusítják, munkahelyeket számolnak fel, etnikai feszültségeket szítanak, az oktatást, egészségügyet lerombolják, banki csalásokat követnek el a fiktív államadósság után, és most az életterünkre, életünkre törnek.
Nem kizárólag a globális felmelegedés, hanem a globális cion-terrorizmus eredményei a GMO (Genetically Modified Organisms), genetikailag módosított szervezetek; állatok és növények egyaránt. Ezek fogyasztása egyenes út a halálba; magas káros vegyi anyag tartalmuk hosszútávon beláthatatlan következményekkel járhat.
Mérgeznek bennünket, befolyásolják az időjárást, hogy élelmiszerhiányt tudjanak előidézni, majd azokra a bajokra hivatkozva, melyeket ők okoztak, a végletekig sarcolják, pusztítják a lakosságot.
A HAARP projekt
A HAARP rövidítés (High Frequency Active Auroral Research Program), azaz Aktív Magasfrekvenciás Sarki Fény-kutató Programot jelenti. A projekt hátterében a washingtoni védelmi minisztérium (Légierő és a Haditengerészet kutatólaboratóriumai), és több neves amerikai egyetem, többek között a UCLA,  Stanford,  MIT és a Cornell állnak. A létesítmény Alaszka délkeleti részén, Gakonaban található, amely kapcsolatban áll a föld egyik legnagyobb teljesítményű számítógépparkjával, ami a University of Alaska Anchorage-i központjában működik, ennek is egy elzárt, fegyveresek által őrzött részén, a Butrovich Building-ben. Voltaképpen egy antennaerdőről van szó, mely tizenhárom hektár területen fekszik, 180 darab, 21 méter magas dipólus antennából áll, melyek összteljesítménye 3,6 MW. Hivatalosan a sarki fény aktivitását, valamint az ionoszférában és magnetoszférában lejátszódó folyamatokat hivatott figyelni.
A gakonai antennaerdő Alaszkában.
Néhány fogalom
Sarki fény:
A sarki fény a Föld északi és déli sarkánál a légkörbe behatoló töltött részecskék (elsősorban protonok és elektronok) által keltett időleges fényjelenség.
Ionoszféra:
A Föld magaslégkörének része, 50-800 kilométeres magasságban a földfelszíntől. Különösen gazdag ionokban (elektromos töltéssel rendelkező részecskékben), és magas hatásfokkal veri vissza a rádióhullámokat.
Antenna:
Olyan műszaki eszköz, amely elektromágneses hullámokat (közelebbről: rádióhullámokat) képes venni és/vagy sugározni.
Működése
A HAARP működését tekintve lényegében arról van szó, hogy magasfrekvenciás rádiójeleket továbbítanak az ionoszféra egy meghatározott területére, ahol elektromágneses folyamatokat generálnak, amelyek további, felerősödött rádióhullámok születését eredményezik. Ezeket a rádióhullámokat elemzik, és az ionoszféra állapotát tanulmányozzák segítségükkel.
A HAARP alapjaiul szolgáló fizikai jelenséget Nicola Tesla horvát származású fizikus, villamosmérnök is tanulmányozta. Felfedezését a sajtó nemes egyszerűséggel csak „halálsugárnak” nevezte. Ezen technológia képes lett volna arra, hogy 500-600 km távolságból az ellenséges repülőgépek fedélzeti műszereit befolyásolja. Ugyanakkor, a békésebb felhasználását tekintve lehetővé tette volna jelentős energiamennyiség azonnali, célzott és drótnélküli átvitelét sok száz kilométerre. Ennek megvalósítására Teslának nem volt elegendő pénze, így a technológia – abban az időben – csak papíron maradt meg.
A projektet továbbfejlesztették, és 2007 közepe óta folyamatos üzem alatt áll. A HAARP energiaigénye megfelel egy körülbelül 55000 fős városéval, működtetéséhez naponta 150-200 tonna gázolaj elégetése szükséges. Az Egyesült Államok évi 50 millió dollárt áldoz a HAARP kutatásokra. Ugye senki nem hiszi el, hogy ilyen nagyságrendű összeget áldozna a nagyhatalom kizárólag a sarki fények kutatására?! Még a feltételezés is nonszensz…
Halálsugár
Egyes teóriák szerint a HAARP egy amerikai szuperfegyver, ami az SDI (Strategic Defense Initiative), vagyis csillagháborús kezdeményezés földi megfejelője, amit Tesla munkássága nyomán egy texasi fizikus Bernard Eastlund dolgozott ki. Ez az eszköz képes arra, hogy olyan erősségű sugárzást bocsásson a levegőbe, amely (az ionoszféra és/vagy a magnetoszféra visszaverő képességét felhasználva) képes akár a föld másik felén található katonai (vagy polgári) objektumok megsemmisítésére, illetve működésének akadályozására. Emellett az élő szervezeteket sem kíméli a sugárzás.
Az antennaerdő madártávlatból.
Az időjárás befolyásolása
Kezdetben a HAARP célja a kommunikációs kutatás volt. Legalábbis a nyilvánosság felé ezt kommunikálták a projectben részt vevők. Azonban a rendszer módot nyújt a légkör, azon keresztül pedig az időjárás befolyásolására. A HAARP célja mára már nem titkoltan a ballisztikus rakéták megsemmisítése, valamint az időjárás kontrollálásának lehetősége.
Dr. Rosalie Bertel (a Nemzetközi Közegészségügy Intézet elnöke) a HAARP-ról: „Gigantikus fűtőberendezés, hatalmas károkat képes okozni az ionoszférában, nemcsak egyszerűen lyukakat üthet bele, hanem, annak felhasítása révén, a Föld egyes területeit hosszú időn át is képes kitenni a bolygónkat bombázó halálos erejű kozmikus sugárzásnak.”
Az ELF (Extremely Low Frequency) extrém alacsony radarjelek segítségével légköri zavarokat képesek kiváltani, ami hirtelen klímaváltozáshoz vezethet. Ez pedig azt jelenti, hogy a HAARP képes az amerikai katonai körök szolgálatában szelektíven megváltoztatni a „barátságtalan nemzetek” éghajlatát, vagy „megrendítő helyzetbe” hozni őket gazdasági destabilizálásukkal.
Szerkezeti felépítésének köszönhetően képes teljes régiók mezőgazdasági és gazdasági rendszerének teljes tönkretételére.  Továbbá képes a viharok erejének megnövelésre, a magas légkörben kiszórt anyagok (ezüst-jodid, szárazjég, stb.) révén pedig aszályok és áradások kiváltására a megcélzott területen.
Az elmúlt években szembetűnően megnövekedtek a megmagyarázhatatlan „természeti” katasztrófák, amelyek tudományos magyarázat híján sok kérdést vetnek fel a laikus hátköznapi emberekben. Gondolok itt a tömeges madár –és halpusztulásokra, földrengésekre, tornádókra, özönvizekre, cunamikra, áradásokra, hosszan tartó szárazságokra, elsivatagosodásra, a szokatlanul hosszú ideig tartó kánikulára, furcsa légköri –és villámjelenségekre, vagy vulkánkitörésekre.
russia
Sokan az utóbbi évek hatalmas katasztrófáit, mint például a 2004. december 26-i Karácsonyi szökőár Délkelet-Ázsiában, a 2008-as szecsuani földrengés, a Katrina hurrikán, a 2011-es Japán földrengés, mind-mind a HAARP, és a chemtrails„mellékhatásainak” titulálják.
terkep (2)
Élettani hatások
Az elektromágneses impulzusokkal befolyásolni tudják az emberi viselkedést.  Betegséget, hisztériát, tehetetlenséget, depresszív magatartást lehet kiváltani a lakosságban. Háborús fegyverként használva el tudjuk képzelni, mekkora pusztításra lehet képes ily módon a HAARP technológia.
A rendkívül kis frekvenciák azért hatnak ránk, mert agyunkban ugyanilyen ritmusú hullámok működnek. Amikor ezek a környezetünkben előfordulnak, agyunk próbálja ezeket utánozni, másolni. Ha ezen jelek károsak a magatartásunkra, akár személyiségünk is változhat, széteshet. Van, aki beteg lesz, van, aki feszültnek, ingerültnek érzi magát, és nem tudja megmagyarázni, hogy miért. Ha a sugárzás hosszabb ideig fennáll, a depressziós tünetek, a kilátástalanság akár öngyilkossághoz is vezethetnek.
Az elektromágneses rezgések kutatása során a következő tüneteket jegyezték fel tudósok, orvos csoportok a kísérleti alanyokon: aggódás, depresszió, hasmenés, szédülés, ólmos fáradtság, fejfájás, szórakozottság, hangulati ingadozás, hányinger, gyakori vizeletürítés, vérnyomás emelkedés, légszomj, viszketés, orrvérzés, remegés. Rákos megbetegedést is okozhat. Szervezetünk genetikai szerkezetét módosíthatja. Hosszú távon, nemzedékeken át súlyos genetikai módosulásokat idézhet elő. Rövidtávon „szétrázhatja” valakinek a sejtjeit, és az illető agyvérzésben hal meg.
Mit tehetünk, van-e megoldás?
A fent leírtak alapján beláthatjuk, hogy igencsak komoly dologról van szó. Az életünkkel, jövőnkkel „játszanak” a nagyhatalmak. Hogy mit tehetünk? A legfontosabb a tájékozottság. Olvasni, kutatni, tanulni a HAARP, chemtrails, és egyéb pusztító tevékenységekről. Nem bedőlni a manipulatív médiának. Minden szokatlan, megmagyarázhatatlan jelenséget, eseményt, rögzíteni, közzétenni a nyilvánosság számára. Több európai országban már nyilvánosan foglalkoznak az üggyel, rengeteg hatósági bejelentés, feljelentés történt. Nekünk is be kell állni a sorba, és elejét kell venni annak, hogy kiirtsanak bennünket, annak, hogy véghezvigyék a nagy tervüket, amelyet ők új világrendnek neveznek.
Bok Péter
magyartudat.com

HAARP összeesküvés-elmélet

HAARP  összeesküvés-elmélet, USA technológia, tudat módosítás, Irakban mi volt, stb. annak, aki tudni akarja mit terveznek-
A rense.com-ról már törölték
Digital TV: 
Mind Control by the Sound of Silence

Röviden arról van benne szó, hogy a digitális tv-adás amit oly szenvedélyesen sürgetnek (az USA-ban 2009 febr. 17-töl) arra lesz jó, hogy egy bizonyos hangfrekvenciával a 
HAARP segítségével a tömeget manipulálják. 
Nos, erről Drábik már a Tudatmódosítás könyvében is ír, csak más formában. A cikkben felvetik azt ami az Öböl háborúban történt. Vagyis, hogy 75,000 azután másik 125,000 (vagy több) Iraki csapat jött ki a mély sivatagi bunkerjeikből, fehér zászlót lengetve és térdre borulva mielőtt az amerikai csapatok megközelítették őket megcsókolna a fogva tartóik csizmáit vagy a kezeiket szó szerint. A viselkedésük egyszerü okkal magyarázható. Egy olyan technológiának tették ki őket, amitől egyszerre csak engedelmes gyerekek szintjévé gyengültek le.
Ezt a technológiát készülnek használni, bár egy finomabb verzióban, az amerikai állampolgárok és 
késöbb mi ellenünk is egy titkolt operációban: kezeld az egész lakosság elméjét és irányítsd őket az ÚJ VILÁG hűbérurai szolgálatának teljesítésébe. Ehhez, mint a cikk is írja egyvevőkészülék kell majd.

A technológia a HAARP adók egy kombinációját fogja hasznosítani. GWEN tornyok, a mikrohullámú mobiltelefon tornyok, és hamarosan --jön-- az elrendelt High Definition Digital TV ami be fog lépni az otthonodba:
a) kábel, b) műhold, c) HD TV-k, vagy d) a digitális átalakító dobozok
amit mi fogunk kérni. A kormány annyira rendes, hogy segít nekünk aláírni a költség legnagyobb részének finanszírozását.

A kormány mire fel ennyire nyugtalan, hogy az amerikai és a többi állampolgárnak segít létrehozni egy tisztább és jobban - meghatározott - televízióképet?

Az USA-ban a kormány törvényileg február 17-éig úgy alakítatja át a rendszert, hogy később a költségek 90%-áról lemond. Ha van 200 millió rendszeres HD televízió Amerikában, ezek után az összeg 40 dollár kormánytámogatásban TV × 200,000,000 = 8 milliárd dollár. A kormány miért törekszik 8 milliárd dollárt költeni az állampolgáraira, hogy javítsa egy tévékép tisztaságát főleg egy válság kellős közepén?

Új frissebb cikk a fordítás óta: 
sg.hu
The Sound of Silence a hadsereg-intelligencia kód szó amit az elme-irányításra használnak. Az 1950-es évek közepén tesztelték, a 70-es évek folyamán tökéletesítették, és a modern amerikai hadsereg által használták a 90-es évek elején az ellenkezések és figyelmeztetések ellenére, amiket olyan emberek bocsátottak ki, mint például Dwight David Eisenhower. Ezt az elme-változtató titkolt fegyvert valami alapján a tudatküszöb alatti hordozó technológiának, vagy a Silent Sound Spread Spectrumnak nevezik (SSSS). Dr. Oliver Lowery által katonai használatra fejlesztették ki a Georgiai Norcrossban és leírják az US Patentben # 5,159,703 -- "Silent Subliminal Presentation System" 1992-es kereskedelmi használatra. A nyilvánvaló kivonat olvasható is a cikkben. "Egy csöndes kommunikációs rendszer amiben nonaural szállítók, a nagyon alacsony (ELF) vagy nagyon magas audio-frekvencia (VHF) tartomány vagy a szomszédos ultrahangos frekvencia spektrumban, vagy amplitúdó-, vagy frekvencia-modulálódott a kívánt intelligenciával és akusztikailag vagy rezgésileg szándékosan az agyba terjedt, tipikusan a hangszórók, fülhallgató, vagy piezoelektromos jelátalakítók használatán keresztül. A modulált szállítókat közvetlenül, valós időben közvetíthetik, vagy kényelmesen felvehetik mechanikusan, mágnesesen vagy optikai médiákon a hallgatónak.

Ez az eszköz a csend hangja egyszerűen számításba veszi a speciális gondolatok szavatolatlan beültetését, érzelmeket, ráadásul a gyanútlan emberi lényekbe testi tetteket ír elő. Röviden itt a meglévő technológia, az igazi képesség, hogy merő bábukká váljunk bizonyos vezérlők kezeiben, vagy másképp bábukká változtassanak emberi lényeket. Itt a technológia amivel egyetlen golyó nélkül az összeesküvő emberek átvehetik az egész Föld fölött az uralmat. 1991. március 23-án egy hírkivonatot bocsátottak ki az ITV News Bureau Ltd.-n (London) szolgáltató közleményben 
"High-Tech Psychological Warfare Arrives in the Middle East."

Ez a sivatagi vihar hadművelet alatt volt George Bush adminisztrációja alatt, és leír figyelemre méltó részletességgel egy US pszichológiai hadviselést egy (psy-ops) titkolt operációt, amit sikeresen az iraki csapatok ellen vetettek be Kuvaitban. Azt, ami történt, hogy egyetlen lövés nélkül megadták magukat az iraki erők az amerikaiak cenzúrázták. Csak a brit sajtóban jelent meg:

"egy hihetetlen és nagyon osztályozott psy-ops programot, ami a Silent Sound technikákat hasznosítják, sikeresen bevetettek. A lehetőség, hogy használják ezt a módszert akkor történt, amikor Saddam Hussein hadseregeinek a parancsnoki és ellenőrző rendszereit megsemmisítették. Az iraki csapatokat akkor arra kényszerítették, hogy arra használják a kereskedelmi FM rádióállomásokat, hogy folytassák a kódolt parancsokat, amiket a 100 MHz-es frekvencián sugároztak. Az US spy-ops csapat felállította a saját hordozható FM adóját, miközben ugyanazt a frekvenciát használta Al Khafji elhagyott városában. Ez az amerikai adó legyőzte a helyi iraki állomást. Hazafias és vallásos zenével egyetemben psy-ops "homályos" megtévesztő és ellentmondó katonai rendet és információt közvetített. Egy sokkal erőteljesebb technológia mindazonáltal dolgozott. Ez a kifinomult elektronikus rendszer arra lett tervezve, hogy közvetlenül a hallgató elméjének beszéljen; belépve az agyhullámokba, kezelve az agy elektro-enkefalogrammikus (EEG) mintáit. Így beültetve mesterségesen a negatív érzelmeket - élénk félelem, aggodalom, kétségbeesés és reménytelenség érzéseit hozták létre az iraki csapatokban."

Az első Öböl háború alatt az ember aki a legvalószínűbben rendezte a Silence Sound bevetését Albert Major (Bert) Stubblebine tábornok volt, aki az US Army csapatok tábornoka volt, úgy mint a hadsereg Elektronikus kutatási és Fejlesztési parancsnoka (ERADCOM), úgy mint a hadsereg Intelligence and Security parancsnoka(INSCOM). Röviden Albert Stubblebine volt a hadsereg viszonya a CIA-val és a Naval Intelligence kéme (ONI), és ERADCOM feje. Ő volt az US Army legfelső kém-főnöke, és természetesen hozzáférése volt a titkok közül mindegyikhez. Most visszavonult aktív szolgálatból 32 éves karriert követően a feleségével Rima Laibow-val egyesülve egy csapatba, amit a Natural Solutions Foundation-nak nevezett el, ami állítólag azért lett létrehozva, hogy harcoljon minden egészségügyi szabadságra veszélyt jelentő fenyegetéssel köztük Codex Alimentarius, oltások, és természetesen a FDA Gestapo. A
honlapjukon, olvasható Albert N Stubblebine-ról: Az sok újítás közül amit kifejlesztett segített az USA-nak, hogy egy nagyon alacsony sérülési aránnyal vezesse az első öböl háborút.

Ezt a technológiát azóta már eladták a Wall Street embereinek.

Képzeljük el, hogy hasznosítják a Silence Soundját egy nagy Wal-Mart boltban, miközben háttérzenével keverik az ELF hullámokat, hogy a tisztességtelen vásárlókat átneveljék, hogy ne bonyolódjanak bele a bolti lopásokba? Egy ilyen eszköz minden egyes évben az elveszett jövedelemben megmentene Sam Waltonnak sok millió dollárt.

Bőséges bizonyíték létezik, hogy a bizonyos elitisták Amerikában és Izraelben azt tervezik, hogy határozottan kiterjesztik ennek a technológiának a kapacitását annyira, hogy körülfogjanak minden embert minden kontinensen. Ennek az egyik kulcsa az a HAARP projekt, amivel az ELF és VHF frekvenciákat tudnak sugározni a Föld ionoszférájából szét, különféle 
GWEN tornyokba világszerte.

Természetesen az US kormány hivatalosan tagadja mindezt, miközben azt hajtogatja az irányított hírmédiák beállított hírolvasói által, hogy a GWEN tornyok titkolt napirend nélkül csupán privát cellatelefon-tornyok, és azért bárki, aki másképp gondolkodik, egy elmebeteg összeesküvés elmélet hirdető. A bizonyíték az ellentét számára, mindazonáltal tiszta és egyértelmű. Dr. Michael Persinger a pszichológia és neurológia professzora a Laurentian Egyetemnél, Ontario, Kanada. Ezzel a témával kapcsolatban dr. Persinger ezt írja:

"A halántéklebeny-serkentés felidézheti egy jelenlét érzését, tájékozódási zavart, és perceptuális szabálytalanságokat. Ez képeket aktiválhat, amik elraktározódtak a szubjektív memóriában, köztük azokból a rémálmokból és szörnyekről, amiket általában elnyomnak. A kortárs neurológia javasolja olyan alapvető algoritmusoknak a létezését, amik minden idegrendszeri transzdukciót lefordítanak, egy belső agy-specifikus kódra. Direkt stimulálása ezeknek a kódoknak az emberen belül temporális vagy limbikus kérgekre alkalmazott elektromágneses minták által olyan energiaszinteket igényelhetnek, amik mind a földmágneses tevékenységnek és a kortárs kommunikációs hálózatoknak is a tartományán belül vannak. Ez az eljárás, amit összekapcsoltak a csapatnak az agyi hőmérsékletével, megengedte minden normális embernek az agyát hatni egy olyan szubharmonikus frekvencia által, akié a 10 Hz-es tartomány körül csak 0.1 Hz által változik."

Dr. Persinger befejezi a cikk írását:

"Ezen technológiáknak az alkalmatlan alkalmazását, kockázatának a csökkentését igényli az állandó és nyitott vita a tudományos és nyilvános tartományon belüli valószerű megvalósíthatóságukról és célzásaikról." HAARP2008.04.10
KépHadrendbe állították az első csillagháborús fegyvert – avagy mit takar a HAARP Project?
 
 
Kutatási anyag 2002-ből
A Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszférakutató Program elnevezés egész békésen hangzik, s azt hihetnénk, hátterében esetleg az ozonoszféra megmentésének, vagy a globális felmelegedés megakadályozásának kikísérletezése áll. Tudományos szakértők és katonai elemzők azonban rámutatnak, hogy minderről szó sincs. Sokkal inkább egy – már Tesla által megsejtett módszer alapján megvalósított – rendkívül sokoldalú fegyvert takar az elnevezést, olyan jellegű fegyvert, mellyel a Star Wars sorozatban találkozhattunk. Eddig legalábbis.
Az Egyesült Államok Haditengerészete és Légiereje az alaszkai székhelyű Fairbanks Egyetemmel közösen, földi telepítésű csillagháborús fegyverrendszert épített, Alaszka távoli, bokros vidékén. Ma már szerte a világon találkozhatunk olyanokkal, akik határozott választ szeretnének kapni a HAARP project természetét illetően, köztük alaszkai bozótlakos, finnországi fizikus, holland tudós, anti-nukleáris tüntető Ausztráliából, vagy akár egy kanadai nagymama.
Kép
1. ábra. A HAARP rendszer antennaerdeje.
Az 1960-as években megismert tüntetési módszerekkel ellentétben a HAARP Project elleni fellépés az 1990-es évek technikáját tükrözi: Internet-üzenetek, faxok, rádióműsorok, valamint számos média a világ legkülönbözőbb pontjain igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy az Egyesült Államok fanatikus kormánya milyen új eszközzel kíván befolyást és hatalmat gyakorolni más nemzetek felett.
Kutatócsoportok alakultak szerte a világon, s több könyv is megjelent a HAARP Project-tel kapcsolatban. A csoportok nem alkottak szervezett közösségeket, tagjaiknak egy cél lebegett a szeme előtt: a széles nyilvánosság elé tárni mindazt, amit sikerült felderíteniük. Munkájuknak köszönhetően ma már sokkal többet tudhatunk a HAARP Project hátteréről és politikai szövevényéről.
Az egyik legismertebb munka az Angyalok Nem Játszanak HAARP-on – Tesla Továbbfejlesztett Technológiája – címet kapta, s szerzői közt megtaláljuk Dr Nick Begichet és Jeane Manninget is.
 
A HAARP felépítése és működése
A HAARP rendkívül hirtelen és erős hatást gyakorol az ionoszférára fókuszált, irányítható elektromágneses sugár alkalmazásával. (Az ionoszféra a Föld körül 60-100 km magasságban található, elektromosan töltött részecskéket tartalmazó felsőlégköri réteg.)
A HAARP lényegében egy megfordított rádióteleszkóp: az antennák jeleket küldenek ki, ahelyett, hogy vennének. Kezdetben csupán rendkívül erős rádióhullám nyaláb teszteket végeztek vele, az ionoszférába juttatott fókuszált energianyalábok juttatása révén, felfűtve az adott területeket. Az energianyalábok azonban szabályosan visszapattantak és minden megsemmisítettek a felszínen, élőt és élettelent egyaránt.
A HAARP Project úgy van beállítva a nyilvánosság felé, mint Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszférakutató Program, s azt a benyomást igyekszenek kelteni, hogy itt valami, tudományos akadémiák által támogatott, tevékenységről van szó, az ionoszféra állapotának megváltoztatására irányuló céllal, a kommunikációs rendszerek tökéletesebb felhasználhatóságáról - valamennyiünk érdekében. Azonban amerikai katonai források egyértelművé teszik: a HAARP segítségével megtudhatjuk „miként használható fel az ionoszféra a Védelmi Minisztérium céljaira.” A tengeralattjárókkal való kommunikáció csak az egyik lehetséges felhasználási terület.
A sajtóban s más forrásokban megjelent információk a HAARP képességeit messze alatta tüntetik fel a valóságosnak. A nyilvánosságra került hírek olyan fényben próbálják beállítani a tervezetet, mintha az semmiben sem különbözne más, az ionoszféra felfűtését célzó kísérletektől, melyeket a világ különböző jól ismert helyszínein folyamatosan végrehajtanak, ezek közül néhány: Arecibo, Puerto Rico, Tromso, valamint Norvégia és Oroszország nagyobb obszervatóriumai. Az amerikai kormány egyik, 1990-ből származó jelentése azonban leszögezi, hogy az ionoszféra hirtelen és erős rádiófrekvenciás besugárzása annak szokatlan működését váltja ki.
Kép
Kép
2. ábra. Nagyfrekvenciás, véletlenszerű vertikális-események érzékelő antennarendszere.
 3. ábra. A mesterségesen leadott jelek által kiváltott események egyik detektora
 
„…a nyugati államokban jelenleg elérhető nagyfrekvenciás energiák alkalmazásával tanulmányozzák a fellépő instabilitásokat, a legerősebb tartományok eloszlását, melyeken túl plazmamegszaladások várhatók, mielőtt a következő energiaszint faktorát elérnénk.”
Ha a honvédségnek és a vele együttműködő Fairbanks egyetemnek sikerül bebizonyítania, hogy a földi bázisú csillagháborús technológia működőképes és megbízható, azzal mindketten nyernek. A honvédség egy viszonylag olcsó védelmi ernyőt, az egyetem pedig kísérletezhet a legdrámaibb energiájú geofizikai terekkel, amire a légköri robbantások betiltása óta senkinek sem állt módjában. A sikeres teszteket követően megkaphatják az elkövetkezendő idők katonai megaprojeteit, miáltal hatalmas piac nyílik az Alaszka északi vidéken lévő gázterületek kiaknázása előtt.
Áttekintve Bernard Eastund texasi fizikus különböző szabadalmait, teljesen egyértelművé válik, hogy a honvédségnek feltett szándéka a HAARP állomás használata. Mindezekből az is kiderül, hogy az amerikai kormány egyre kevésbé szavahihető. A honvédség pontosan tudja miként alkalmazza ezt a technológiát, ezt nyilvánvalóvá is tette az eddig nyilvánosságra hozott dokumentumaiban. A honvédség természetesen igyekszik szándékosan félrevezetni a közvéleményt, hiszen a kifinomult politikai játékokban a csalás és a dezinformálás megszokott gyakorlat.
Katonai szakértők szerint a HAARP rendszer az alábbiakra képes:
 - Olyan eszközt ad a honvédség kezébe mely segítségével képes kiváltani az elektromágneses lökéshullám-keltést anélkül, hogy ehhez termonukleáris bombákat kellene alkalmaznia.
 - Felváltható a jó néhány extrém alacsony frekvenciákat alkalmazó tengeralatjárók számára kommunikációs rendszer Michigan és Wisconsin államban egy jóval korszerűbb és egyszerűbb technológia alkalmazásával.
 - Kiváltható a horizonton túllátó radarrendszer, melyet korábban éppen a HAARP rendszer közelében telepítettek, egy sokkal rugalmasabb és megbízhatóbb berendezéssel.
 - Általa lehetőség nyílik arra, hogy földrésznyi területek teljes kommunikációs rendszerét megbénítsák, miközben a katonai adatközlő rendszerek továbbra is működőképesek maradnak.
 - Kiterjedt területek átvilágítására képes, s ha ezt az adottságát kiegészítik szuperszámítógépek támogatásával, mint például a Cray computerek, akkor lehetővé válik az atomsorompó-egyezmény és más békeszerződések betartásának ellenőrzése.
 - Felhasználható geofizikai képességei révén olaj, gáz és ásványi anyagok lelőhelyeinek felderítésére kiterjedt térségekben
 - Alacsonyan szálló repülőgépek és cirkálórakéták felderítésére is alkalmas, feleslegessé téve más technikák alkalmazását.
A fentebb felsorolt adottságok egészen jól hangzanak, akik hisznek a nemzetbiztonságiak becsületességében, és elkötelezettjei a költségvetés-csökkentési törekvéseknek. Azonban a HAARP rendszer azon felhasználási területei, melyekről a nyilvános beszámolókban nem találhatók magyarázatok, csak a Légierő, a Szárazföldi Erő, a Haditengerészet, és más állami szervezetek belső információs rendszerén, már egyenesen riasztóak. Továbbá, azok a hatások, melyek az ionoszférában, a természetes védőpajzsunkban kialakulhatnak az igen magas energiaszintek felelőtlen alkalmazása következtében, egyenesen katasztrófához vezethetnek.
Kép
Kép
4. ábra. Nagyfrekvenciás vevő.
5. ábra. Az ionoszféra állapotának detektálását végző riométer.
 
A NO HAARP mozgalom egyik alapítója, Clare Zickuhr szerint: „A honvédség gigászi energiákat pumpál rendkívüli sebességgel az ionoszférába, s megfigyeli, mi történik.” Nem igazán akarják azt sem bevallani, hogy fogalmuk sincs, egészen pontosan fog bekövetkezni. A Pennsylvániai Állami Tudoányos Intézet egyik cikke pedig kifejezetten henceg az eredményekkel: A HAARP Project a valaha létezett legmagasabb energiaszinteken dolgozik. Ahogy a cikk szerzője Begich és Manning megjegyzi: „…a nagyfiúk új játékszerükkel játszogatnak.” A HAARP segít megtapasztalni a felső légkör működését, általa megtudhatunk olyan dolgokat, melyek még nem ismertek. Független szakértők azonban úgy reagálnak a Begich és Manning által leírt „égi játékra”, mely előre nem látható hatásokat keltve része a globális vandalizmusnak.
 
HAARP Program technikai részletei
A HAARP ionoszféra-kutató létesítmény a sarkvidéki térség legnagyobb beruházása a magaslégkör vezetőképességének vizsgálatára. Két fő részből áll:
 - Nagyenergiájú, nagyfrekvenciájú adóberendezés és antenna. az adó teljesítménye hivatalos források szerint 3.6 millió watt, nem hivatalos források szerint – volt kormánytisztviselők - elérheti 100 gigawattot is. Az antennamezőn 180 darab kereszt alakú dipól-szerkezet van felállítva, derékszög alakban.
 - Komplett tudományos bázis, teljes felszereléssel, az ionoszféra saját tevékenységének, valamint a mesterségesen keltett változások megfigyelésére. A megfigyelési eredmények egy részét valós időben lehet követni az Interneten.
 
Az aktív ionoszféra kutatások során a generált jeleket az adóberendezésekkel kisugározzák nagyjából függőleges irányban. A jeleket az ionoszféra 100 és 350 km-es magasságban elnyeli, a használt frekvencia függvényében. A nyalábok átmérője mindössze néhány száz méter, a magas légkörbe érve a nyaláb néhány tucat kilométer átmérőjűre terjed szét. A hivatalos források az energiasűrűségre 3 mikrowatt/cmadnak meg, nem hivatalos források ennek milliószorosát.
 
A HAARP története
Az alább ismertetendő szabadalmak megvalósítását eredetileg az ARCO Power Technologies Incorporated (APTI) felügyelte, az Atlantic Richfield Company leányvállalata, mely egyben a világ egyik legnagyobb olajcége is. Az APTI kapta a megbízást a HAARP megvalósítására. Az ARCO azonban eladta a megbízását, így a szabadalmak, s a második fázis építési megbízása az E-systems kezébe került 1994. júniusában.
Az E-systems a világ egyik legnagyobb hírszerző cége – dolgozik a CIA-nek, védelmi hírszerző szervezeteknek és másoknak. 1.8 milliárd dollár az éves eladásuk az említett szervezetek részére, beleértve 800 millió dollárt a Fekete Projektekből, olyan tervezetekből, amelyek annyira titkosak, hogy még az Amerikai Kongresszus tagjai sem ismerhetik meg a pontos tételeket, melyekre a pénzt elköltik. 
Kép
Kép
6. ábra. Az ionoszféra állapotának térbeli elrendezését feltérképező riométer.
 
 7. ábra. Jelszóródást vevő antenna.
 
Az E-systems a Raytheon vállalat birtokába került, tényezője a védelmi kiadások vonatkozásában. 1994-ben a Raytheon a 42. helyet foglalta el a világ leggazdagabb 500 cégének listáján. Szabadalmi leírások ezreit birtokolja, többek közt olyanokat is, melyek igen értékesek lehetnek a HAARP Project megvalósítása során. A tervezet gerincét 12 szabadalom adja, melyek természetesen mélyen el vannak süllyesztve a Raytheon páncélszekrényeiben. Az egyik meglehetősen figyelemfelkeltő: Bernard J. Estlund, #4,686,605 jelű szabadalma a következő címet viseli: „Eljárások és berendezések a Föld légkörének, az ionoszférának és/vagy a magnetoszférának megváltoztatására”, volt az, melyet titkos kormányintézkedés nyomán zároltak a nyilvánosság elől.
Az Eastlund-féle ionoszféra-fűtő berendezés különbözött a korábbiaktól, a kibocsátott rádiósugárzást az ionoszféra egy fókuszpontjára lehet koncentrálni. Az eltérés következtében elképesztő mennyiségű energiát lehet az ionoszférába juttatni, egy wattot köbcentiméterenként, míg a korábbi készülékek elméleti energiaszintje ennek egymilliomod része volt.
Az említett energiaszint az ionoszférát olyan állapotba képes juttatni, ami szükséges ahhoz, hogy a szabadalomban leírt futurisztikus tulajdonságokra szert tegyen. A szabadalmi leírás arról is említést tesz, hogy elméleti alapjait Nikola Tesla 1900-as évek elején végzett kutatásaira alapozza.
Mit hoz ez az új technológia az ARCO vállalatnak, a szabadalmi leírás eredeti tulajdonosának? Rendkívüli profitszerzési lehetőséget, ami a vezetéknélküli energiatovábbításban, az erőműtől a gázmezőkig, rejlik.
Egy ideig semmi hír sem érkezett arról, hogy a HAARP rendszernek ilyen jellegű felhasználásán kísérleteznének. 1995. áprilisában azonban Begich rátalált néhány további szabadalmi leírásra, melyeknek szerzője egy „kulcsszemélyiség”, az APTI alkalmazottja. Ezek között a leírások között valóban szerepel a drótnélküli energiatovábbítás lehetősége.
Eastlund szabadalma előre jelzi, hogy az alkalmazandó technológia megzavarhatja, sőt egyenesen lehetetlenné teheti a repülőgépek és a különböző rakéták igen bonyolult irányítórendszereinek működését. Továbbá, a berendezés azon tulajdonsága, hogy nagy területeket képes a legkülönbözőbb frekvenciájú elektromágneses sugarakkal beszórni, oly módon, hogy ezeket a frekvenciákat végig ellenőrzés alatt lehet tartani, lehetővé teszi, hogy tökéletesen blokkolják a kommunikációt úgy a szárazföldek, mind a tengerek felett és a légkörben.
A szabadalmi leírás a következőket tartalmazza:
 - Ez a találmány lehetővé teszi, hogy példa nélkül álló energiamennyiséget pumpáljunk a Föld atmoszférájába stratégiai megfontolásokból, és hogy ezt az energiaszintet fenn is tartsuk meghatározott energiaimpulzusok alkalmazásával, miáltal a légkör viselkedése sokkal pontosabban és jobban irányítható mint amit ez idáig sikerült megvalósítani mindenekelőtt nukleáris bombák felrobbantásával különböző magasságokban.
 -  …lehetséges lesz, interferenciát kelteni más kommunikációs rendszerekben, miközben a légköri állapotok megváltoztatásával más jellegű kommunikációs rendszer építhető ki, annak ellenére, hogy akár az egész bolygó kommunikációs rendszere le van bénítva. Másképpen mondva, miközben egy sugárzásfajta alkalmazásával alkalmatlanná tesszük más kommunikációs rendszerek működését, egy újabb kommunikációs rendszert hozunk létre.
 - …a légkör nagy területeit lehet elképzelhetetlen magasságokba emelni, miáltal a beérkező ellenséges rakétákat megjósolhatatlan és előre betervezhetetlen durva hatások érik, ami a pusztulásukhoz vezet.
 - Lehetségessé válik az időjárás befolyásolása, például oly módon, hogy megváltoztatjuk a magaslégköri szélviszonyokat, oly módon, hogy egy vagy több mesterséges turbulenciát keltünk, melyek akár lencseként és képesek működni.
 - …a légkör molekuláris összetétele is megváltoztatható, miáltal pozitív környezeti hatások érhetők el. Lehetőség nyílik arra, hogy a légkör bizonyos molekuláinak mennyiségét mesterségesen megnöveljük, például az ózonét, vagy a nitrogénét.
 
Begich rábukkant további 11 APTI szabadalmi leírásra, ezek arról szólnak, hogyan állítsunk elő atombomba erejű robbantásokat, a drótnélküli energiatovábbításról, a horizonton túl érzékelni képes radarról, a nukleáris robbanófejeket szállító rakéták detektálásáról, termonukleáris bombák által keltett elektromágneses lökéshullámokról, s egyéb csillagháborús trükkökről. Mindezeket a szabadalmi ötleteket a HAARP rendszer képes ellátni.
Kép
Kép
8. ábra. A HAARP rendszer működtetését ebből az épületkomplexumból irányítják.
 9. ábra. Szcintillációs érzékelő az UHF tartományra.
 
Begich és Manning nemrégiben nyilvánosságra hozott kutatási eredményei meglehetősen bizarr képet festenek. Például, a Légierő publikussá vált dokumentumai egyértelművé teszik, hogy a fejlesztés alatt álló rendszer képes befolyásolni és megzavarni az emberi tudatállapotot rádiófrekvenciás jelek kisugárzásával, igen nagy földrajzi területeken. A legbeszédesebb beszámolót a technológia leírásáról Zbigniew Brzezinski, Carter elnök nemzetbiztonsági tanácsadója és J.F. Macdonald, Johnson elnök tudományos tanácsadója, az UCLA-i geofizika professzor adta, leírták, hogy az energiaátviteli rendszerek miként használhatók geofizikai és környezet-átalakító fegyverekként. Beszámolójuk rámutat arra, hogy ezek az effektusok milyen következményekkel járnak, és milyen negatív hatásokat váltanak ki az emberi egészség és agyműködés terén.
A HAARP rendszer mentális működés befolyásolási képessége a legaggasztóbb. Harvardi professzorok, katonai stratégák, tudósok, a Nemzetközi Vöröskereszt genovai munkatársai készítették el közösen az elektromágneses hullámok idegi működést befolyásoló hatásairól szóló negyven oldalas tanulmányt. Ebben a munkában többek közt arról is olvashatunk, hogy pontosan melyek azok a frekvenciák, amelyek kiváltanak ilyen hatást. Ezek a sugárzási tartományok pontosan megegyeznek a HAARP rendszer sugárzási képességével.
Az alábbi kijelentések Brzezinski 25 évvel ezelőtt megjelent munkájából idézzük, ő akkoriban a Columbia Egyetem professzoraként dolgozott:
Politikai stratégákat csábítja az a lehetőség, hogy kiaknázzák az emberi agyműködésben és a viselkedésben rejlő lehetőségeket. Gordon J.F. MacDonald geofizikus, aki egyben a speciális fegyverek szakértője kijelentette, hogy jól időzített, elektromos energia-felszabadítás bizonyos típusú oszcillációkat válthat ki, minek következtében a Föld bizonyos területein rendkívül nagy energia szabadul fel.
ezen ismeretek felhasználásával ki tudunk fejleszteni egy olyan rendszert, mely képes súlyosan károsítani az agyműködését az emberek akár tíz vagy százmillióinak is a választott célterületen, akár hossz időn át is.
nem számít, hogy a természetes környezetet megfelelően manipulálva milyen mértékben képes a rendszer megváltoztatni a viselkedést, hiszen nemzeti érdekekről van szó. A technológia, mely lehetővé eszi a vázolt működést, néhány évtizeden belül kifejleszthető.”
1966-ban MacDonald tagja volt az Elnöki Tudományos Tanácsadó Testületnek, később pedig az Elnöki Környezetminőségi Tanácsnak. Számos cikket jelentetett meg az irányított természetes környezeti technológiák katonai alkalmazhatóságának vonatkozásában. A legjelentősebb kijelentése, melyet geofizikusként tett, a következő: „a geofizikai hadviselés kulcsa a természetes környezeti instabilitások felismerése, minek következtében kis energia felhasználásával jóval energiamennyiségeket nyerhetünk.” Az egykori geofizikus tehát olyasmit sejtett meg, amit most a HAARP Project keretében meg is valósítottak.
A geofizikusok felismerték tehát, hogy energiát juttatva a természetes környezetbe, jelentős hatások lehet kiváltani. Az emberiség jelenleg is hatalmas elektromágneses energiákat juttat a környezetbe anélkül, hogy bárki is pontosan tudná mi lehet a kritikus érték. Begich és Manning könyve néhány igen fontos kérdés is felvet:
 - Ezek az energiasugárzások mindenféle hatás nélküliek, vagy éppenséggel hatásuk összegződik, mely egy bizonyos érték elérésekor visszafordíthatatlan károsodást okoz?
 -  A HAARP Project egy lépés csak az úton, melyről nincs visszafordulás?
 - Újabb olyan energia-kísérletbe fogunk, mely által kiszabadítjuk a démonokat Pandora szelencéjéből?
 
Az 1970-es évek elején Zbigniew Brzezinski megjósolta egy „jobban ellenőrzött és irányított társadalom” létét, köszönhetően a technológiának. Ezt a társadalmat egy elit réteg irányíthatná, nyomást gyakorolva a választókra, hogy állítólag „önként” válasszák a tudományos korszakot. Idézzük tovább Brzezinskit: „Leplezetlenül háttérbe lehet szorítani a hagyományos liberális eszméket; ez az elit nem habozna a legkorszerűbb tudományos technikák alkalmazásával befolyásolni a társadalom viselkedését, és szoros szociális ellenőrzés és felügyelet alatt tartva őket, gyakorolni immár korlátlan hatalmát. A technikai és a tudományos háttér az, ami tálcán kínálja a lehetőségek ilyetén kiaknázását."
Kép
10. ábra. Optikai érzékelő.
 
Brzezinski jóslatai igen pontosan beteljesültek. Mára már számos eszköz áll az „elit” rendelkezésére saját felemelkedésére, és a kísértés ezek alkalmazására folyamatosan növekszik. A politikai háttér már megteremtődött ezen eszközök alkalmazhatóságára. Hogyan fog az Egyesült Államok lépésről-lépésre átalakulni a megjósolt magasan ellenőrzött techno-társadalommá? A folyamat „mérföldkövei” közt Brzezinski megemlíti a folyamatos társadalmi válságokat és a tömegtájékoztatás rendkívül erős felhasználását bizalmának megnyerésére.
Idézzünk most meg egy további, a Légierő által készített kormánydokumentumot: „A mesterséges elektromágneses terek alkalmazhatósága igen széleskörű, beleértve a katonai és a kvázi-katonai helyzeteket. Néhány ezek magába foglalhatja a terrorista csoportokkal való tárgyalást, tömegek befolyásolását és irányítását, katonai titkok birtokosai viselkedésének megváltoztatását, és antiszociális viselkedések kiváltását a taktikai hadviselés során. A felsorolt esetek mindegyikében elektromágneses rendszereket alkalmaznának az enyhétől a rendkívül súlyos pszichológiai zavarok kiváltásáig, legyenek azok akár érzékelési zavarok, viselkedési zavarok, akár orientációs zavarok. Mindebből következik, hogy azok az egyének, akiknek a testi-lelki működési hatékonyságát súlyosan degradálták, képtelenek bármiféle összehangolt harci cselekmény kivitelezésére. A másik előnye az elektromágneses rendszerek alkalmazásának az, hogy igen nagy terület lefedésére képesek egészen egyszerű rendszerek felhasználása mellett. Csendesek, és igen nehéz lehet ellenük bármiféle ellenrendszert kifejleszteni… Az utolsó területe az elektromágneses sugárzás felhasználhatóságának a következő: növelhető általa az egyének paranormális képessége.”
Arra utalnak ezek a kommentárok, hogy valamiféle berendezés már létezik? A kormányzati jelentések szerzője rávilágít arra, hogy a Légierő dokumentumai szerint már korábban is sor került rádió frekvenciás sugárzások ostromhelyzetekben történt alkalmazására. Ezek között természetesen a HAARP a legsokoldalúbb és legnagyobb rendszer a világon.
Az Egyesült Államok kongresszusi jelentései között is találunk feljegyzéseket, melyek arra utalnak, hogy a HAARP rendszer segítségével a felszín nagyenergiájú rádióhullámokkal bombázható az ionoszféra felhasználásával. Ezeket a jeleket korábban arra használták, hogy több kilométeres mélységben átvilágítsák a földet felszín alatti katonai raktárak, alagutak és ásványkincsek felderítése végett. A Szenátus csak 1996-ban 15 millió dollárt szavazott meg a földátvilágítási-képesség kifejlesztésére. A probléma az volt, hogy az a fajta sugárzás, mely a legalkalmasabb a föld átvilágítására, egyben a legerősebb pusztító hatást váltja ki az emberi mentális működésben. Emellett jelentős hatást gyakorolhat a különböző vándorló állatokra, halakra és vadakra egyaránt, melyek zavartalan elektromágneses viszonyok mellett képesek csak követni szokásos vándorlási útvonalukat.
Kép
11. ábra. Optikai érzékelő-berendezésekkel telezsúfolt műszaki épület.
 
Mintha az égből érkező, tudatrombolást végző elektromágneses hullámok önmagukban még nem lennének elegek, T. Eastlund még azzal is eldicsekszik, hogy a rendkívül magas energiákra gerjesztett ionoszféra segítségével az időjárási is befolyásolni lehet.
Begich és Manning rávilágított arra, hogy egyes kormánydokumentumokból az derül ki, hogy a honvédség rendelkezik időjárás-befolyásoló technológiával. Amikor végül is a HAARP megépült a maga teljes kapacitásával, sikeresen keltett különböző időjárási hatásokat az egész Földön, mindkét féltekén. Ha egy kormány képes arra, hogy az egész bolygón befolyásolja az időjárást, vajon milyen hatást gyakorol ez a világ népeinek mindennapi életére és gondolkozására? Az Angyalok nem játszanak HAARP-on című könyv jó néhány elemét bemutatja azoknak a elsődleges elképzeléseknek, melyek mögött Nikola Tesla bolygóformálásra képes felfedezései állnak.
 
Miként kapcsolódik az ionoszféra lüktetése az agyműködéshez?
A Föld ionoszférája nagyjából 100 km-es magasságban kezdődik. Befogja a napszél által szállított töltött részecskéket, így megóvja a felszíni életet a káros sugárzások roncsoló hatásától. Az ionoszféra folyamatos rezgésben van – Schumann rezonancia -, ennek csúcspontja jelenleg 7,8 Hz. Ezek a hullámok folyamatosan áramlanak a felszín és az ionoszféra között. A „Föld szívverésének” ritmusa pontosan az agyműködés rezgéstartományába esik.
A naptevékenység és az időjárás kapcsolata egyértelmű, fokozott Nap-aktivitás idején sokkal gyakoribbak a viharok, megváltozik a „Föld szívverési” frekvenciája, ezáltal agyműködésünk. Tudjuk, hogy az alfa állapotban az emberi tudat befolyásolható. Ha valaki befolyást tud gyakorolni az ionoszféra frekvenciájára, képes tömegek gondolkodását, érzelmi állapotát is befolyásolni, anélkül, hogy az érintettek ebből bármit és érzékelnének. Az emberek bioritmusa is tökéletesen felborítható.
A parafenomén gyógyítók és clairvoyantok agyműködése pontosan ezen a 8 herzes frekvencián dolgozik tevékenységük közben. Puharich professzor kimutatta, hogy ha egy személyt 6.6 Hz-es frekvenciának teszünk ki, akkor depresszióba esik, míg 10.8 Hz-es agresszív tombolási hajlam uralkodik el rajta. A normális 8 Hz körüli frekvenciától való tartós besugárzás esetén roncsolódnak a DNS-molekulák is. Aki uralja tehát ezeket a frekvenciáka, az képes a Föld teljes lakosságát depresszióba süllyeszteni, vagy őrjöngő vadálattá változtatni.
 
Elektromos részecske buborékok
Az Angyalok nem játszanak HAARP-on számos interjút is közöl, többek közt Elisabeth Rauscherrel, a fizikai tudományok doktorával, aki hosszú és látványos karriert futott be a nagyenergiájú fizika terén, számos tekintélyes presztízsű tudományos lapban publikált, s több könyve jelent meg. Rauscher kommentálta a HAARP Projectet is. „Hihetetlen mennyiségű energiát pumpálnak egy rendkívül kényes molekuláris rendszerbe. Az ionoszférában ezáltal katalitikus folyamatok gerjesztődnek. Kicsiny beavatkozás következtében hatalmas kiterjedésű változások következhetnek be.” Az ionoszféra viselkedését leírván Dr. Rauscher megosztja aggodalmait: „A földi ionoszférát úgy kell elképzelni, mint egy, a bolygónkat körülvevő szappanbuborékot. A buborék felszíne szüntelenül kavarog. Ha egy megfelelően nagy lyukat ütünk rajta, a buborék egész egyszerűen kipukkad.
 
Az ionoszféra szétesése
Daniel Winter, a fizikai tudományok doktora, Waynesville-ben, Észak-Karolinában fizikus. Őt idézzük: „A HAARP nagyfrekvenciás energiakibocsátása csatolódhat a Föld bolygó által keltett extrém nagy hullámhosszúságú sugárzásokkal. Ez utóbbiakat maga a Föld bolygó kelti, az egész bolygóra kiterjedő hálózatot alkot, és egyértelműen meghatározza a bioszféra lényeinek viselkedését és életműködését. A HAARP geomágneses hatásai beavatkoznak a Föld lüktetésébe, a kétfajta sugárzás interferenciája pedig akár az egész ionoszféra szétesését okozhatja.”
Kép
12. ábra. Az irányítóközpont számítógépes termináljai.
 
David Yarrow Albanyban dolgozó, elektronikával foglalkozó kutató. Ő is a HAARP az ionoszférára, és a földi mágneses tér szerkezetéra gyakorolt hatásárol nyiklatkozott: „A HAARP nem éget lyukakat az ionoszférába. Ez az egyik legsúlyosabb félreértés azzal kapcsolatban amit a HAARP rendszer gigawatt teljesítményű sugárzása kapcsán gondolnak. A Föld viszonylag vékony, többrétegű elektromos burkolattal rendelkezik, mely elnyeli a Nap intenzív sugárzását, beleértve a napszél által szállított, napviharok-keltette nagyenergiájú részecskéket, így, mintegy pajzs óvja bolygónk felszínén az életet. A Föld tengelyforgása miatt, a HAARP rendszer, ha az általa kibocsátott sugárnyaláb néhány percnél tovább bombázza az ionoszférát, akkor hasonlóan fog működni, mint egy mikrohullámú kés. Nem csak egy közönséges lyukat éget bele, hanem egyenesen felhasítja.”
 
Drasztikus beavatkozás a mágneses erővonalrendszerbe
Mivel a Föld forog, a HAARP durván beavatkozik a mágneses tér erővonalrendszerébe, nemcsak egyszerűen „elvágja” ezeket a vonalakat, hanem gerjesztve őket kizökkenti az erővonalakat megszokott rezgési állapotukból. A kibocsátott erős impulzusok megrázzák az elektromágneses erővonalakat, miáltal magát a mágneses teret is erős vibrációnak teszik ki.
Hasonló mindez a pókhálóhoz. Egy eltévedt rovar beleszáll a hálóba, s amint megrázza a hálót, az rezgésbe jön, s ez a rezgés jelez a póknak. A HAARP olyan ember-alkotta szerkezet, mely mikrohullámú rezgéseket keltve rázza meg a Föld ionoszféra-hálóját. S mint ahogy a pók esetében is, ha ez a rezgés elég erős, az ionoszféra szétszakad. A HAARP által keltett rezgések pontos mikéntje mindmáig ismeretlen, azonban a Gaia ionoszférarezgéseinek harmóniájához képest biztosan valami szörnyű kavalkádot fogunk kapni.” – vezette le Paul Schaefer Kansas City-i kutató, aki elektrotechnikai mérnök, s négy évet töltött nukleáris fegyverek építésével. Majd így folytatja: „Az atomkor és az ipari tevékenység különösen a technikai jellegű sugárzások, már rendkívüli módon megbolygatták a környezetünk kényes egyensúlyát. Tudjuk azt, hogy az ionoszféra molekuláris folyamatai, az ionok áramlási rendszere döntő befolyást gyakorol időjárásunkra. Ha mi ezt a már megbomlott egyensúlyú rendszert gigászi energiájú mikrohullámú sugarakkal kezdjük el bombázni, akkor nem csak az ionoszféra és a mágneses tér omolhat össze, de igen komoly vulkáni aktivitásra és földrengésekre is számíthatunk."
 
A lázas Föld
Egy másik lehetséges összehasonlítása a nagy energiákkal feltöltött Földnek összevethető egy autó akkumulátorával, melyet túltöltünk a normális állapotához képest, minek következtében abban forró pontok alakulnak ki, elektromos ívek, fizikai károsodások és általános vezetési problémák, amit a fölös energiamennyiség megpróbál utat keresni magának.” – magyarázza Schafer, majd folytatja: „Itt állunk és nézzük, hogyan pusztul a Föld, és ahelyett, hogy azonnal radikálisan csökkentenénk a szennyezés mértékét, hatalmas energiájú, megjósolhatatlan viselkedésű változásokat keltünk az ionoszférában, szándékosan lázassá tesszük bolygónkat. Mindenek felett kellene állnia annak a törekvésnek, hogy megakadályozzuk a kísérleti atomrobbantásokat, és leállítsuk a csillagháborús kísérleteket, ehelyett, az amerikai honvédség a valaha volt legnagyobb teljesítményű ionoszféra-fűtő berendezést fejlesztette ki, hogy az amúgy is bizonytalan légköri állapotokat szándékosan tovább rombolja. Erre nincs mit mondani.”
 
Elektromos eső az égből
Különböző cikkek jelentek meg a magnetoszférából származó elektron-esőről az ember által gerjesztett igen alacsony frekvenciájú elektromágneses hullámok következményeként. Ezek a töltött récsecskék másodlagos ionizáció váltanak ki, röntgensugárzást gerjesztenek, s rombolják az ionoszféra alsóbb rétegeit.”
A Stanford Egyetem két tudósa igyekszik pontosan megmagyarázni, miként jönnek létre ezek a hatások. Rámutatnak, hogy az alacsony hullámhosszú rádiósugarak rezgésbe hozzák a magnetoszférát és rendkívül erős, a Föld felszíne felé irányuló részecskehullám áramlást váltanak ki. A rádiósugarak ki és bekapcsolásával ezek a romboló részecskezáporok is be és kikapcsolhatók.
 
Időjárás szabályozás
A rádiósugárzás által kiváltott részecskelavina igen kemény hatással van ránk. Begich és Manning a könyvében rámutat arra, hogy már igen kis energiákkal befolyást lehet gyakorolni az időjárásra, ha megfelelő „jeleket” küldünk a Van Allen övekbe, a Föld sugárzási övezeteibe. Tesla pontosan ugyanezt csinálta, kis energiák felhasználásával hatalmas energiákat volt képes irányítani. Kézenfekvő mindezen ismeret katonai felhasználásnak veszélye.
A honvédség már legalább húsz éve foglalkozik időjárás fegyver kifejlesztésével. Például, számos esőkeltő tesztet végeztek el Vietnámban. Az egyesült államok Védelmi Minisztériuma a Skyfire Project és a Stormfury Project keretében mesterséges villámláskeltéssel és hurrikánkeltéssel kísérletezett. Néhány igencsak komplikált technológiát is áttekintettek hatalmas energiák uralása terén. Az Angyalok nem játszanak HAARP-on című könyv szakértői elbeszélik, hogy a honvédség lézerek és kémiai anyagok felhasználásával olyan fegyverek megvalósítását tűzték ki célul, mely az ellenfél feje fölött egyszerűen megsemmisíti az ózonréteget. Vizsgálták a földrengések mesterséges kiválthatóságának lehetőségét is a Prime Argus program keretében évtizedekkel ezelőtt. A pénzt ezekhez a kísérletekhez a DARPA folyósította. 1994-ben a Légierő nyilvánosságra hozta a Spacecast 2020 nevet viselő tervezetét, melyben az időjárás feletti ellenőrzés megszerzését tűzi ki célul. A tudósok már 1940. óta végezenek időjárás-szabályozási kísérleteket, a Spacecast 2020 azonban környezetmódosító technikákat alkalmaznak, az ellenfélnek károkozásra, épületeinek, gazdasági területeinek elpusztítására. A légierp egyes szakértői máris sürgetik a „meglehetősen érzékeny és kockázatos technikának” a felülvizsgálatát.
 
Negyven éve ismert időjárás-befolyásoló technikák?
1958-ban, Howar T. Orville kapitány, a Fehér Ház tudományos főtanácsadója, beszámolt róla, hogy az USA Védelmi Minisztériuma tanulmányoz „olyan eljárásokat, melyek segítségével a föld és a légkör töltése megváltoztatható, minek következtében különböző változások kelthetők az időjárásban”, elektromágneses sugárzásokat használva az adott terület feletti ionizációs vagy deionizációs változásokat okozva.
1966-ban Gordon J.F. MacDonald professzor, Los Angelesi Egyetem Geofizikai és Bolygófizikai Intézetének társigazgatója, az Elnöki Tudományos Tanácsadó Testület tagja, később a Elnöki tanácsadó Testület Környezetvédelmi részlegének a tagja, számos cikket jelentetett meg a környezet-befolyásolási technológiák katonai alkalmazhatóságáról. Egyik beszámolójában meglepő nyilatkozatot tett:
A kulcsa a geofizikai hadviselésnek a következő: fel kell ismerni a környezetben előforduló instabilitásokat, ezeket kis energiával besugarazni, minek következtében hatalmas mennyiségű energia szabadítható fel.” A világszerte ismert tudós, MacDonald, számos elképzelést dolgozott ki a természetes környezet fegyverként való felhasználhatóságáról, azonban akkoriban minderről azt gondolta, hogy csupán a jövő zenéje. Amikor könyvének „Hogyan pusztítsuk a környezetet?” című fejezetét megírta, az Amíg a béke el nem érkezik című könyvében, egyáltalán nem tréfált. Leírja az időjárás befolyásolási technikát, az éghajlat, megváltoztatását, a sarkvidéki jégpáncél elolvasztását vagy destabilizálását, ózon megsemmisítési technikákat, földrengések kiváltását, az óceánok hullámainak irányítását, és az agyműködés manipulálását, s mindezt a bolygó energiamezőinek felhasználásával. 
Kép
Kép
 13. ábra. Nagyfrekvenciás antenna.
 14. ábra. Az antennaerdő közelebbről.
 
Azt is elmondta, hogy mindezek a fegyverek egyszer kifejleszthetők lesznek, s amikor üzembe helyezik őket, szinte detektálhatatlanok lesznek az áldozatai számára. A HAARP tehát ez a bizonyos fegyver? A honvédság időjárás befolyásolási törekvése jól dokumentált. Az Egyesült Államok Kongresszusának albizottsága az Óceánok és a Nemzetközi környezetvédelmi Év keretében, a korai 70-es években megvizsgálta az időjárás és az éghajlat megváltoztathatóságának katonai felhasználási lehetőségeit. Az Angyalok nem Játszanak HAARP-on című könyvben a szerzők felteszik a kérdést: „Vajon mi volt az a sürgős tényező, ami miatt a Védelmi Minisztérium úgy ítélte meg, hogy ki kell kutatnia és ki kell fejlesztenie az időjárásfegyvert?”
Az akkoriban nyilvánosságra került információk még a törvényhozókat is meglepték. Vajon ha a mai törvényhozókat kérdeznénk az elektromágneses manipulációs technikákról, ők is meglepődnének? Valószínűleg ők is felismernék, hogy a technológiai fejlesztéseknek köszönhetően megszületett HAARP kísérleti eszköz Alaszkában igazából Gordon MacDonald látomásának beteljesülése, már csak azéer is, mert a világ vezető tudósainak az a véleménye, hogy az időjárás nemcsak légkörzésekből és hőátadásból áll, hanem elektromos rendszerből is.
 
Kis energia-bevitel – erős ellenhatás
A HAARP akkor bombázza sugaraival az ionoszférát, amikor az viszonylag instabil. Fontos emlékeztetni arra, hogy az ionoszféra aktív elektromos pajzsként védi bolygónkat a világűrből folyamatosan érkező nagyenergiájú részekék károsító hatásával szemben. „A Föld mágneses erővonalai mentén áramló plazma csapdába ejti a világűrből érkező részecskéket, ezáltal visszatartja őket attól, hogy közvetlenül elérjék a felszínt.” – magyarázza Charles Yost, a Leiceseri, aki a dinamikus rendszerek kutatója. Majd így folytatja: „Ha az ionoszférát valamilyen zavaró behatás éri, akkor szükségképpen ez a zavaró hatás az alatta lévő atmoszférára is átterjed.”
Nemrég óta ismert, hogy rendkívül erős elektromos kapcsolat van az ionoszféra és a légkör az alacsony atmoszféra között, ahol az időjárási jelenségek végbemennek.
Mesterséges elektromos hatások keltése révén a töltött részecskék kiléphetnek a Föld sugárzási övezeteiből, azok jégkristályok kialakulását hozhatják magukkal, majd esőt. A HAARP rendszer sok ezerszer akkora energiát képes az ionoszférába pumpálni, ami ehhez szükséges. Ezek a hatások – lefutásukat tekintve pedig már – nemlineárisak, azaz eredményük megjósolhatatlan. Relatíve kis energia-befektetéssel rendkívül erős hatások válthatók ki. Adam Trombly asztrofizikus a könnyebb érthetőség kedvéért az akupunktura technikát hozza fel példának. Sok-sok gigawattos elektromos sugarakkal bombázva az ionoszféra bizonyos pontjait, a HAARP előre nem látható reakciókat kelthet.
Az Areciboban használt ionoszféra-hevítő szerkezet sokkal alacsonyabb energiákon működik, mint a HAARP, s jóval jelentéktelenebb a hatása, mint a mágneses pólus közelében található HAARP, mely a földnrk azon a pontján található, ahol az ionoszféra lüktetése a legélénkebb.
A HAARP-al kísérletezőknek talán fogalmuk sincs, mivel játszanak. Ahogy azt egy Alaszkai kutató, Barbara Zickuhr elmondja: „Olyasmi ez, mint amikor a kisgyerekek egy hegyes bottal játszadozva egy alvó medvét piszkálnak, s várják, mi fog történni.”
 
Csapások a HAARP rendszer felhasználásával
A HAARP – a GWEN toronnyal végzett kísérletek tapasztalatai lapján – képes a nagy folyók teljes vízmennyiségét feltölteni elektromossággal, s ezáltal a légkörbe emelni, majd a Föld egy tetszőleges pontján lezúdítani. Az egyik előkísérlet 12-15 milliárd dolláros kárt okozott a Missisipi-Missouri felső vidékén kiváltott áradás következtében, ahol a GWEN torony is található. Számolt be minderről Mitch Battross az Earth Changes Televízió producere.
A másik ismerté vált esetről Alfred Webre, a  EcoNews Service munkatársa derítette fel. 2001. július 6-án, 22.45-kor ugyanis elektronikus harci eszközök felhasználásával romboltak le egy rádióadót Hartsvillben, Tennesse államban. A támadás előtt fekete ruhás katonai egységek bukkantak fel a környéken, s háromszög alakú repülőgépek az égen. Mindent elkövettek a média távoltartására. A pusztítás okát természetesen a hivatalos források igyekeztek mindenféle magyarázattal megindokolni, azonban az egyik rádió munkatársa – Ted Randall fotókat készített a helyszínről, s azonnal publikálta is az Interneten. Beszámolt arról is, hogy egyre több emberen jelentkezik az általa fibromyalgiának nevezett betegség, mely hirtelen jelentkező és az egész testre kiterjedő intenzív fájdalom; drasztikusan megnövekedett a fejfájós és migrénes esetek száma is. Randalnak sikerült dokumentumokat beszerezni arról is, hogy a nevezett napon a térséget 2.4 erősségű földrengés rázta meg. A földrengés és a torony megsemmisülése egyidőbe esett, s rendívüli energiájú elektromos zavarok fémjelezték. Különös mód, a HAARP is éppen ekkor bocsátott ki egy meglehetősen erős jelet. A lerombolt torony a WJKM és CMR rádió központi adója volt. Az ég kristálykék volt, egyetlen felhő sem jelentkezett, villámot sehol sem észleltek az elektronikus támadás idején. Természetesen az összes környékbeli rádióadó, telefon és faxkészülék kiment. Az antenna jelentős körzetében szénné égett élőlények és növények mutatták a támadás „hatékonyságát”, a kiégett berendezésekről nem beszélve.
Ismert tény, hogy mind az Öböl-háborúban, mind a Balkáni háborúban az USA elektronikus fegyvereket vetett be civil lakosság ellen.
 
Rövidre zárják a Földet?
A Föld, mint szférikus elektromos rendszer, igen találó modell. Azonban a kísérletezők, akik természetellenesen nagy energiákkal dolgoznak, talán abszolút nincsenek tisztában a lehetséges következményekkel. A villanymotorok és az elektromos generátorok gyakran zárlatosak lesznek, ha ingadozás lép fel az áramerősségben. Vajon az emberi tevékenység képes ehhez hasonló hatást kiváltani a Föld elektromos terében? A Science cikket közölt a radioaktív anyagok ionizációs hatásairól, azonban ezt a vizsgálati eredményt a HAARP-ra is kiterjeszthetjük.
Miközben a napszél által keltett ionoszférikus változások csak jelentéktelen időjárási hatással bírnak, addig a mesterségesen kiváltott hatások sokkal erősebbek lehetnek.” A meteorológusok természetszerűleg a légkört és az időjárást tanulmányozzák, keveset foglalkoznak a magaslégköri ionizációs állapotokkal. „A napjainkban megfigyelhető időjárási változások azonban azt bizonyítják, hogy igen komoly problémák vannak. Ha pedig a már létező instabilitásokat a HAARP segítségével tovább fokozzuk, visszafordíthatatlan dolgokat fogunk kiváltani. ” figyelmeztet Paul Schaefer a HAARP kapcsán.
Az Angyalok nem Játszanak HAARP-on – Tesla tofábbfejlesztett technológiája – című könyv arra figyelmeztet minket, hogy az Egyesült Államok kormányának arroganciája példátlan mértékben fenyegeti a világot. Amerikai katonai körök az ionoszférát manipulálják, Földünk azon részét, mely mindannyiunké és mindannyiunkat egyformán véd. A légköri atomrobbantások ugyanezt a célt szolgálták. Kína és Franciaország jelentős összegeket költ földalatti kísérleti atomrobbantásokra. Nemrég látott napvilágpot az adat, hogy az Egyesült államok kormánya 3.000 milliárd dollárt költött atomfegyverkezési programjaira 1940 óta. Milyen jelentőségű áttörés szükséges az élet kutatásához, hogy ilyen hihetetlen mennyiségű kiadással versenyezhessen, amit egyértelműen a halálra fordítottak?…
Begich, Manning és mások úgy vallják, hogy a demokráciáknak sokkal inkább a nyitottságra kellene alapozódniuk, mint mindazokra a titkolódzásokra, melyek a katonai tevékenységeket övezik. A mind erősebb és erősebb gyilkológépezetekre költött elképesztő mennyiségű összegeket sokkal inkább lehetne gyógyításra és az egész emberiség jólétére fordítani. Mivel az új felfedezéseket katonai célokra használják, az egész emberiséget megfosztják a technika áldásaitól. Amikor egy-egy kutató átkerül a civil szférába igyekszik felhívni a veszélyre a figyelmet, miközben egykori társai a katonai laborokban újabb és újabb területeit kutatják a pusztításnak.
 
Begich és Manning könyve leleplezi a katonai tudományos akadémiák törekvéseit, s ezzel megteszik az első lépést afelé, hogy széles nyilvánosság szerezzen tudomást a háttérben zajló eseményekről. Ez pedig az első lépés lehet a világ megmentése felé.
 

HAARP - JESSE VENTURA ELŐADÁSÁBAN - MAGYAR FELIRA

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9r7dHrtdP8E

HAARP projekt - Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszférakutató Program

http://www.youtube.com/watch?v=Mnv4p9BIi7ANem elég hatékony a HAARP, a Kárpát-medence szívébe kell jönni?"Valakik" már megint jelentkeztették Hazánkat egy olyan "versenybe", amiről előre lehet tudni, hogy megnyerjük...
Épp eléggé tönkre van téve a Mátra vidéke már eddig is erőművel, miegyébbel, most már csak ez hiányzik....
És ahogy "beadják" a népnek....hátborzongatóak a módszerei a médiának.
A (soha) "kivalásztottak".
Most kiválasztották a Mátrát.
Nézzétek a képeket.....
(olvasónktól) 

Nem elég hatékony a HAARP, a Kárpát-medence szívébe kell jönni? A Mátra bejutott az elődöntőbe az óriásműszerért zajló versenyben
Kereszturi Ákos - 
[origo] 2010. 11. 24., 10:02
Forrás: [origo]Lehetséges, hogy a Mátra hegységben épül meg az a hatalmas felszín alatti műszer, amely az Einstein által előrejelzett gravitációs hullámokat fogja minden korábbinál részletesebben vizsgálni. A gravitációs hullámok a Világegyetem eddig ismeretlen, viharos arcát mutatnák meg nekünk.

A LIGO gravitációshullám-detektor egyik alagútja az USA-ban. Ebben haladnak azok a lézersugarak, amelyekkel a tér rövidülését próbálják kimutatni
November 24. (szerda), 9.55

A legfrissebb hírek szerint Magyarország versenyben maradt az Einstein Teleszkóp megépítéséért, mert a szóba jöhető tizenegy országból "bejutott az elődöntőbe". Ennek alapján a Mátra hegység a három legesélyesebb jelölt között van az óriásműszer helyszínéért. Ezt Rácz István, az MTA KFKI RMI Gravitációs Osztályának vezetője, az Einstein Teleszkóp magyar koordinátora mondta el lapunknak.

Újabb részletes beszámolóval rövidesen jelentkezünk rovatunkban a helyszínről, az építés környezeti hatásairól és az európai gravitációshullám-kutatásról, a VIRGO-rendszerről.
Korábbi információk

Albert Einstein 1916-ban jósolta meg a téridő görbületének hullámszerűen terjedő megváltozását, de eddig még nem sikerült kimutatni a gravitációs hullámokat. Pedig ha léteznek, másodpercenként számtalan haladhat át a testünkön.

Az elméletek szerint a gravitációs hullámok nagy tömegű égitestek mozgásakor keletkeznek, és energiát szállítanak el a forrástól. Gravitációs hullámokat bocsáthatnak ki a szupernóva-robbanások, miközben egy csillag magja neutroncsillaggá vagy fekete lyukká omlik össze. Fehér törpék, neutroncsillagok és fekete lyukak ütközése és összeolvadása is keltheti őket, sőt az Ősrobbanás utáni percekből származó gravitációs hullámok is létezhetnek.

Közvetett jelenlétüket a PSR 1913+16 jelű pulzár viselkedése alapján sikerült is kimutatni, az igazi áttörés azonban egy gravitációs hullám közvetlen megfigyelése lenne egy földi detektorral. A gravitációs hullámok felfedezése és vizsgálata az Univerzumban lezajlott kataklizmákról, extrém viszonyokról adna információt, köztük a Világegyetem keletkezése utáni pillanatokról is.
A láthatatlan hullámok kimutatása

A szakemberek szerint a gravitációs hullámok felfedezésére 10-20 éven belül kerül sor. A jelenleg is működő gravitációshullám-detektorok mellett már az erre szolgáló műszerek új generációját is tervezik. Ezek egyike lesz az Einstein Teleszkóp. A műszer európai együttműködés keretében épül meg, és több nemzetközi konferencia során készítik elő a megvalósítását. Ezen a héten budapesten zajlik egy ilyen találkozó, amelynek legfontosabb célja, hogy az eddig felmerült 11 helyszín körül kiválasszák a négy legjobb jelöltet. Erre a legnagyobb esélye Olaszországnak, Németországnak, Spanyolországnak és Magyarországnak van. 
Forrás: NASA 
Fantáziarajz két fehér törpe egymás felé történő spirális mozgásakor keletkező gravitációs hullámokról (NASA)

"A Világegyetemnek egy teljesen új oldalát pillanthatjuk meg, akár közvetlenül az Ősrobbanás utáni pillanatokat is vizsgálhatjuk majd" - mondta Jacques Colas, az Európai Gravitációs Obszervatórium igazgatója a Magyar Tudományos Akadémián kedden tartott sajtótájékoztatón. Pálinkás József, az MTA elnöke elmondta: eddig az elektromágneses sugárzás különböző tartományait (optikai, infravörös, rádió, ultraibolya, röntgen stb.) vizsgálták a kutatók. Az Einstein Teleszkóp révén teljesen új típusú megfigyelésekre nyílna lehetőség, a távoli objektumok eddig ismeretlen oldalai vizsgálhatók a gravitációs hullámokkal.

Jelenleg is működnek már a gravitációs hullámokat kereső műszerek (interferomérterek) az USA-ban, Olaszországban, Németországban és Japánban. Ezek folyamatos fejlesztés alatt állnak, és valószínűleg a következő évtizedben felfedezik segítségükkel a gravitációs hullámokat. Az Einstein Teleszkóp építése körülbelül ekkor indul majd meg, és a műszer 2025-ben kezdheti meg munkáját. Az Einstein Teleszkóp a 2004 óta működő európai VIRGO utódja lenne.

LIGO - négy kilométer hosszú távcső a sivatagban

A gravitációs hullámok megfigyelésére készült, jelenleg működő legnagyobb berendezés a LIGO (Laser Interferometer Gravitational-Wave Observatory, azaz Lézer-Interferometriás Gravitációshullám Obszervatórium) az Egyesült Államokban. Az USA kormányától az MIT és a CalTech egyetemeknek juttatott félmilliárd dollárnyi támogatásából épül, és magyar kutatók is közreműködnek az itt zajló munkában, Közép-Kelet-Európából egyedül. 
Forrás: LIGO 
A LIGO egyik állomása

A LIGO két, egyenként négy kilométer hosszú csőből áll. A két berendezés egymástól 3000 kilométerre fekszik, belsejükben úgynevezett interferométerekkel. A mérés elve az, hogy amikor gravitációs hullám halad át a rendszeren, a téridő torzulása révén a csövek hossza enyhén megváltozik, ez pedig a bennük vezetett fényhullámok interferenciája, tehát az egyik fényhullámnak a másikra kifejtett gyengítő vagy erősítő hatása megváltozásaként mérhető.

A számítások szerint a két cső végein rögzített tükröknél a tipikus gravitációs hullámok 10-18 méter nagyságrendű elmozdulást okozhatnak, ami a proton átmérőjének mindössze ezredrésze - ezért nehéz a megfigyelés. A LIGO egyik legnagyobb technikai kihívása az, hogy a műszer elszigetelt legyen a külső hatásoktól, vagy azokat pontosan monitorozni lehessen - ezek ugyanis olyan rezgéseket keltenek benne, amelyek hamis jeleket eredményezhetnek. A méréseket zavaró tényezők annál gyengébbek, minél mélyebben van a távcső - amit tehát érdemes a felszín alatt felépíteni.
Távcső elásott és lehűtött vákuumcsövekkel - talán Mátra gyomrában

A gravitációs hullámok hatására tehát a téridő enyhén zsugorodik vagy tágul, aminek megfigyeléséhez a távolságokat kell extrém pontosan mérni. Ehhez tükröket és róluk visszavert lézersugarakat használnak - a két tükör között a távolság megváltozását kell azonosítani. Az Einstein Teleszkóp esetében egy 10x10x10 kilométeres háromszög lenne 100-200 méterrel a felszín alatt, és azt vizsgálná, hogy az egyes oldalainak hossza miként változik a rajta áthaladó gravitációs hullámok következtében.
Animáció egy galaxis centrumában lévő szupernagytömegű és egy körülötte keringő kisebb fekete lyukról. Az objektumok egymáshoz közel mozogva gravitációs hullámokat bocsátanak ki, majd végül összeolvadnak

Jelenleg négy nagy esélyes ország van Európában, ahol az Einstein Teleszkópot megépíthetik - ezek egyike Magyarország. A tervek szerint a Mátrában lenne a műszer.

Az európai uniós kutatás-fejlesztési keretprogramban közel 4 milliárd eurót terveznek az Einstein Teleszkóp megvalósítására. Ennek keretében tíz év alatt egy olyan új kutatási központ épülhet fel hazánkban, amely mintegy 50 évig működne. Ha Magyarország nyeri el a megvalósítás lehetőségét, a közeljövő fejlesztései során minden egyes itthon befektetett magyar forint négy forint külföldi megrendelést hozhat. Az Einstein Teleszkóp létrehozásával hazánk olyan technológiai előnyre tenne szert szomszédjaihoz és sok európai államhoz képest, amely több évtizeden keresztül biztosítana anyagi hasznot az országnak - hangott el a sajtótájékoztatón.
(...)

Ajánlat
    * Budapesten vannak a gravitációshullám-vadászok
    * A térségből csak mi vadászunk a rejtélyes gravitációs hullámokra
    * Ötcsillagos gravitációs lencse - a hét asztrofotója
    * Kezdődik a gravitáció-vadászat
    * Ötlet a láthatatlan tömeg megfigyelésére
    * Térkép a láthatatlan anyagról Április 5-én földrengés rázta meg Észak-Koreát. Az epicentrum ugyan orosz területre esett, de mégiscsak Koreát érte. Minő véletlen ez éppen akkor, amikor ez az ország javában háborúval, sőt atomcsapással kezdte fenyegetni az USA-t és környékbeli szövetségeseit. Pár napra rá április 9-én újabb földrengés következett be, ezúttal hol másutt, mint Iránban. Alig 90 kilométerre a busheri atomipari létesítménytől. Erre már azok is felkapták a fejüket, akik addig csak legyintettek a HAARP-ról szóló mindenféle mendemondákra.

Mi a HAARP?
High Frequency Active Auroral Research Program, vagyis Magasfrekvenciás Aktív Sarkifény-kutató Program. 2007 óta működik. Az USA-ban van, Alaszkában. Nevezhetjük bázisnak vagy intézetnek, amelyet titokzatosság burkol, és az építményeken kívül rengeteg antennából áll. Valóságos antennaerdő. Ezek rádióhullámokat bocsátanak ki az ionoszférába, vagyis a Földet körülvevő burok 50 – 800 kilométeres magasságban lévő részébe. Persze nem ám a sarki fényt kutatják vele a rá költött irgalmatlan pénzekért. Hanem ki tudja...

Annyit lehet olvasni róla, hogy ezek a célzott rádióhullámok odafent más rádióhullámokat vagy sugarakat vagy micsodákat gerjesztenek, amelyek visszaverődnek a Földre, de erősebben és talán koncentráltabban. Beavatkozhatnak vele a telekommunikációba bárhol a világon, továbbá ELF-hullámokat (extremely low frequency, rendkívül alacsony hullámhosszú hullámokat) is generálhatnak, amelyek be tudnak hatolni bárhová – hm, akár a talaj mélyébe is...
De szóba jöhet elvileg, a találgatások szintjén az időjárás befolyásolása, az elektromosság manipulálása, sőt némelyek szerint valamiféle agykontroll is.

Igazából semmit sem tudunk. Csak azt, hogy van, sőt nagyon van.

Hogy a HAARP-ról sokfelé lehet olvasni, az nem jelenti, hogy nincs nekik másik, amelyről bezzeg nem tudhatunk. Ahol egy van, ott több is lehet ugye. Említik néhol, hogy Norvégiában, Japánban, sőt Ukrajnában is vannak vagy készülnek valami hasonló létesítmények.

Ne merüljünk el a technikai részében – akit az is érdekel, bőven talál anyagot hozzá az interneten. 

Akár van köze az Egyesült Államoknak (és mögötte a zsidóknak) a mostani két földrengéshez, akár nincs, mindenki élénken gyanakszik a HAARP-ra. Nemcsak nálunk, hanem a világ olyan részein is, akik nem kényszerülnek bénultan figyelni az amerikai és zsidó nyomulást. Rontja a bizalmat az USA iránt. Nem teljesen mindegy, hogy például az oroszok vagy a kínaiak mennyire idegesek. Főleg visszaemlékezve arra, hogy már Reagan elnök idején is az USA hasonló dolgokat helyezett kilátásba a csillagháborúval, az SDI-vel. De még az USA-val valamivel kiegyensúlyozottabb, az egyenrangúságra legalább halványan emlékeztető szövetségben lévő országokban – pl. Japán, Nagy-Britannia, stb. – szintén elgondolkodnak a közemberek is, a döntéshozók is.
Már pusztán a bizonyítatlan, esetleg megalapozatlan gyanúra.
Hát még akkor, ha valóban a HAARP-pal vagy más ilyesmivel idézték elő ezt a két mostani földrengést.

Ha szándékos volt, vagyis a célpont-országok figyelmeztetése és megfenyegetése, akkor az első gondolat az, hogy átléptek vele egy küszöböt. Biztos, hogy szükséges volt ezt a küszöböt átlépni? Tudhatják, hogy ha ők megteszik, akkor a kínaiak és az oroszok is rákapcsolnak, és csakhamar nekik is lesz ilyen. Már persze ha máris nincs. 

Eszünkbe jutnak az elmúlt évtized természeti katasztrófái. Pusztító földrengések Kínában, vagy nem is olyan régen Japánban. Vagy a csendes-óceáni cunami. Honnan tudhatjuk, és főleg az érintett népek honnan tudhatják, hogy azoknak nem volt közük az amerikaiakhoz, és nem katonai kísérletek voltak-e. Nincs kizárva egyáltalán. 

Ha - Isten ne adja – a következő hónapokban bekövetkezik egy természetes és embertől független földrengés bárhol, akkor az amerikaiak hogyan mossák le magukról a gyanút, hogy megint az ő lelkükön szárad? Jót fog tenni ez a feszültség a világ biztonságának? 

Azt sem szabad elfelejteni, hogy ha az ember művi eszközökkel beavatkozik a természet rendjébe, most már végképp bolygó-szinten, abból hosszabb távon sülhet-e ki bármi jó. Nem valószínű. Ki tudja, milyen természeti következményekkel szembesülünk egyszer majd.

Jó, ismerjük el, hogy egy ilyen szuperfegyver – már amennyiben valóban létezik, és már amennyiben csakugyan ahhoz nyúltak most az amerikaiak – valamilyen szinten mégiscsak a béke, a Pax Americana fenntartását szolgálja, és ha az USA a világ csendőre, annak előnyei is vannak, hiszen a kisebb-nagyobb országok nem tudnak egymás torkának ugrani, és megspórolható több millió katona és civil halála a frontokon vagy a bombázott városokban. Valamiféle rendet biztosít.

Ezt tényleg el kell ismernünk, és valamennyire meg kell becsülnünk.

De még ez is kétélű dolog. Mert ha az USA egyeduralkodó világhatalmát előbb-utóbb már csak az ilyen Istentől-embertől elrugaszkodott szuperfegyverek biztosítják, miközben a velük védelmezett gazdasági – társadalmi - politikai rendszer egyre inkább rohad és bukni készül, az ellen semmilyen fegyver sem védi meg őket, és a baj csak annál nagyobb lehet, mert az agónia csak még szörnyűbb lesz velük.

Haarp és Echelon - amiről az egész világ tud, csak a magyarok nem értik...


Bizonyára vannak akik talántúl merésznek gondolják, a cím kijelentését, azonban sokkal sokkal merészebbek azok, akik igyekeznek tudomást sem venni róla! Nemhogy tíz emberből kilenc, hanem százból kilencvenkilenc teljesen immunis a témára, annak ellenére, hogy a téma főszereplője valójában százból száz emberre van  hatással! 

Ugyan nem vagyunk vele beljebb a végeredmény tekintetében, de még mindigjobb immunisnak vagy süketnek lenni rá mint szembeszállni vele, mert sajnos ez is előfordul, de még az előbbieknél lehet némi remény, az utóbbinál egészen biztos a pusztulás! A süketséget természetesen ugyanaz amesterséges ráhatás okozza, mint azokat a támadásokat amelyeket különböző egyének, csoportok, stb. indítanak a feltárások és feltárók ellen! Az aktivitás kiváltásához elég számukra kiejteni, vagy leírni azEchelon szót.. és azonnal bezár az elme, vagy elindul az őrjöngés...

Több mint ötszáz ismerős a facebook-on, közel 100 cikk megjelenésére több mint 20.000 oldal letöltésre itt a Leleplezőn, mára közel 150 videó tizen-párezer megtekintése a YOUTUBE-os megosztómonalig néhány véleményt csalt ki az emberekből. De nagyobb léptéket szemlélve, a HÍRHÁTTÉR Multimédia több milliós oldalletöltése, szinte a létező összes  videómegosztón regisztrált több száz feltöltött filmjének több millió megtekintése ellenére, a négy év alatt több ezer bűnügyi feljelentés, esetenként több száz hivatalos helyre való szétküldése ellenére isakkora csend, mint egy temetőben.. (és nem halloween-kor).

Magyarország úgymond közjogi méltóságai, legfőbbpolitikusai, a média és más területek milliárdosai, bírói, ügyészei, rendőrei és még sokan mások, akik egységszándékban vesznek részt az ország kirablásában, lealjasításában és tönkretételében, éveken keresztül történő sokszor nyomdafestéket nem tűrő (de valójában még így is szerény) kifejezésekkel való illetése, bűneik nyilvános felemlegetése - tehát mindezen személyek vagy szervezetek nyilvános megvádolásával kapcsolatban, SEMMILYEN LÁTHATÓ ELLENINTÉZKEDÉST,(a titkos hatósági üldözéseken és fenyegetéseken kívül) SEMMILYEN ELJÁRÁST, SZEMÉLYISÉGI VAGY BECSÜLETSÉRTÉSI PERT NEM FOLYTATTAK LE!


Nos  ez egy intelligens, vagy inkább egy objektív embernél már több kell legyen mint gyanús, de a mátrix felfogásához szükségesfogékonyság - mint ahogy egyébként minden - fentről adatik! Hiába szeretném, hogy az emberek megértsék ha még arra sincs szándékuk, hogy elolvassanak cikkeket vagy megnézzenek filmeket, videókat. Én csak annyit tehetek, hogy minél több információt próbálok átadni, a rendelkezésre álló egyre kevesebb időben, hogy aki akar.. dönthessen!Mielőtt mindenki megtudja, hogy mi a helyzet, és miután már nem lesz visszaút...


mivel odavannak a kultuszokért... de ez sem furcsa senkinek
Ez a csendtermészetellenes.. mesterséges... hiszen avilágunk legnagyobb titkát rejti, amit nem csak miszándékozunk felfedni, de még aháttérhatalom is bejelenteni készül, amivelmindenki számára nyilvánvalóvá válik a már kicsit több mint húsz éve(egészen pontosan 1991 szeptember 11.-én) idősebb George Bush által hivatalosan is bejelentett NEW WORLD ORDER... és egy új korszak köszönt az emberiségre...

Az alábbi cikk szerzője Soós József "Titán" (obama és CIA-bűnbandája, valamint orbán által 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Oknyomozó és Tényfeltáró, Újságíró, a bolygó egyik Legfőbb Echelon-Tanúja) aHírháttér Multimédia első keresztyén  munkatársai közül való, és így évek óta a világ egyik legnagyobb Echelon és HAARP leleplezője... eredeti címe: Amiről az egész világ tud, csak a magyarok nem értik… Olvassátok figyelmesen!


HÍRHÁTTÉR keresztény emberjogvédői évek óta TÉNYFELTÁRJÁK azokat a technológiákat, melyeknek alkalmazásba vételével az EGÉSZ LAKOTT FÖLDET TOTÁLIS MEGFIGYELÉS, ILLETVE IRÁNYÍTÁS ALATT TARTJÁK.

Az ECHELON RENDSZEREK alkalmazásba vételével lehetőség nyílt arra, hogy egy olyan GLOBÁLIS IRÁNYÍTÁSI RENDSZERT HOZZANAK LÉTRE,melynek neve VILÁGKORMÁNY. Ez már nem titok, mindenki tudja, hogy a FÖLD BOLYGÓ ÖSSZES ORSZÁGA MEGSZŰNT LÉTEZNI, csupán "papírforma" szerint létezik... Minden NEMZET, ORSZÁG, NÉP felett TOTÁLIS IRÁNYÍTÁST GYAKOROL, TOTÁLIS HATALOMMAL BÍR!

Csupán a MAGYAROK NEM ÉRTIK, NEM TUDJÁK, NEM AKARJÁK FELFOGNI AZ ECHELON TECHNOLÓGIÁVAL AGYONVERT, LEURALT ÉRTELMÜK MIATT, hogy nincs független állam, NINCS FÜGGETLEN ORSZÁGUK, nincs semmi sem, ami ne a VILÁGKORMÁNY IRÁNYÍTÁSA ALÁ LENNE RENDELVE. Mivel magyarok, ezért rekord mértékben BUTÁK, OSTOBÁK, és rekordokat megszégyenítően ROSSZINDULATÚAK, RASSZISTÁK, FAJGYŰLÖLŐK, ÖNZŐEK, IRIGYEK, KAPZSIK.

Az előbbiekben felsorolt negatív jellemvonások megfigyelhetők a magyarok ÁLLAMVEZETŐIN, "honatyáin"… a VONA GÁBORHOZ, ORBÁN PATKÁNY VIKTORHOZ, szegénygyűlölő-LÁZÁR JÁNOSHOZ hasonló TÖMEGGYILKOSOK AZOK, AKIK ENNEK A HITVÁNY NÉPNEK A VEZETŐI. 

De amilyen a mosdó, olyan a törölköző, a hitvány népnek hitvány vezetők járnak. Éppen olyanok, amilyenek ők maguk. Magyaroknak MAGYAR JELLEMMEL BÍRÓ vezetőkre van szükségük. A magyar jellem pedig a BUTASÁG, ROSSZINDULAT, ÖNZŐSÉG, IRIGYSÉG, JELLEMTELENSÉG, RASSZISTA VILÁGNÉZET, FAJGYŰLÖLET, mely más köztük élő nemzetiségek utálatában jelenik meg, és ahogy a NÁCIK a második világháború alatt mindenért a ZSIDÓKAT OKOLTÁK, úgy a MAGYAROK is ehhez hasonlatosan viselkednek, és mindenért a CIGÁNYSÁGOT okolják.

Mikor pedig megkérdezi tőlük valaki, hogy ki adósította el az országukat, a CIGÁNYOK, vagy a fehér-faj-magyar tömeggyilkos államvezetők, őrjöngésben törnek ki, mert ugye a VILÁGBANKTÓL NEM A CIGÁNYOK VETTÉK FEL A VISSZAFIZETHETETLEN HITELEKET, ÉS A LAKOSSÁG HÁTRÁNYÁRA SEM A CIGÁNYSÁG SZÖVETKEZETT A NEMZETKÖZI BANKMAFFIA KARTELLEKKEL.

Továbbiakban pedig nem a CIGÁNYSÁG államtitkosította, és POLITIKAI GYILKOSSÁGOK KERETÉBEN TOVÁBBRA IS GYILKOLJA AZOKAT, AKIK A VILÁGOT IRÁNYÍTÓ ERŐKRŐL, KATONAI ECHELON RENDSZEREKRŐL MEGSZÓLALNI MERNEK.
Vagyis nem a cigányság TITKOLJA A KATONAI TECHNOLÓGIÁKAT SEM, MELYEK ALKALMAZÁSBA VÉTELÉVEL TÖBBEK KÖZÖTT A MAGYARSÁGOT IS TELJESEN TÖNKRETETTÉK, ÉS LEURALTÁK…

Ezért, mert ilyenek voltak a magyarok, ISTEN ELŐTT A LEGNAGYOBB SZIGORRAL KELL FELELNIÜK, FELELNIÜK KELL A VEZETŐIKKEL EGYÜTT, kik mindvégig a lakosság orra előtt eltitkolva tartották az ECHELON RENDSZEREKET, a HÁLÓZATOT, a SKY-net rendszert, melyet az USA kormánya már 1984-ben NYILVÁNOSSÁGRA HOZOTT.

Felelniük kell azért, mert ÜLDÖZTÉK AZOKAT, akik az emberiség védelme céljából életüket nem  kímélve, nem félve, ezeket a szörnyű fegyvereket leleplezték, köztük elsőként Európában kizárólagosan a HÍRHÁTTÉR intézménye tette ezt meg, a HÁROM LEGFŐBB SZEMÉLY által, köztük az ELSŐ MOLNÁR FERENC ÁRPÁD keresztyén testvérünk, DOMJÁN TIBOR úr keresztyén Echelon leleplező, emberjogvédő, illetve TITÁN SOÓS JÓZSEF keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró.

Ők hárman azok a legfőbb személyek, akik jelen pillanatban az ORBÁN-PINTÉR HALÁLKORMÁNY által a leginkább kívánatosak a POLITIKAI GYILKOSSÁGRA. Az, hogy ezt a három KERESZTYÉN EMBERT a magyarok, és HITVÁNY MAGYAR-SZAR MAGYAR VEZETŐIK NEM ÖLTÉK MEG, az minden esetben egy FELSŐBB HATALMI ERŐ AKARATA, és egy felsőbb DÖNTÉS OKA, hogy NEM VOLT A MAGYAROKNAK MÓDJUK MEGÖLNI ŐKET.

De a JÚDÁSFAJ minden rosszindulata KÉTÉLŰ KARDKÉNT rájuk nézve veszedelmes fegyver, saját maguknak ártanak. Ahogy JÉZUS KRISZTUS TANÍTOTTA, hogy a disznó visszatér a mocsokba, fertőbe, ahonnan jött, ahova való, hiába mosdatják le, pucolják le a disznót, az visszatér a MOCSOKBA, FERTŐBE.

Így van ez a MAGYAROKKAL is: hiába volt előttük a lehetőség, hogy a legnagyobbakká legyenek, ők nem tudtak ezzel élni, nem értették ezt meg, nem is látták ezt, mert elvétetett tőlük annak lehetősége, hogy ezt az ISTEN ÁLTALI lehetőséget magukhoz ragadják, ezzel elsők legyenek minden népek között, és így az ISTENNEK SZOLGÁLVA, az emberiség hasznára fordítsák a kiváltságot, mely ingyen eléjük letétetett.

De voltak országok, és voltak nemzetek, akik sokkal jobban értették, ki ki a maga szintjén tett hozzá a VILÁG NÉPEINEK JAVÁT SZOLGÁLVA az ügyhöz.

Az AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN többen voltak azok, akik OKNYOMOZÓ, TÉNYFELTÁRÓ CSOPORTOKAT LÉTREHOZVA, "saját maguk" nekifogtak annak a munkának, hogy leleplezzék a rendszert, és leleplezzék a rendszer SÖTÉT TITKAIT.

Kézzelfogható példát említve a HAARP TECHNOLÓGIA leleplezésében úttörő szerepet vállalt egy AMERIKAI KORMÁNYZÓ, aki hivatásos katona volt, JESSE VENTURA.

Ez a HŐS önmagában többet tett le az asztalra, a világ népeit szolgálva, mint a TELJES MAGYARSÁG LÉTEZÉSE KEZDETE ÓTA. JESSE VENTURA egy tényfeltáró nyomozó csoportot felállítva OKNYOMOZÁSBA kezdett, és BIZONYÍTÉKOKAT GYŰJTÖTT, melyeket bemutatott, megismertetett a világ népeivel, köztük az USA lakosságával arról a szörnyű technológiáról, melyet ALASZKA TERÜLETÉN, GAKONA városka mellett létesített az USA kormánya, melynek neve HAARP TECHNOLÓGIA.Bizonyította, kutatók, tudósok által LABORATÓRIUMI KÍSÉRLETEKBEN IGAZOLTA, TUDOMÁNYOS MÓDON SZEMLÉLTETTE azt a technológiát, fizikai folyamatokat, melyek nagyban a légkörben zajlanak le a HAARP TECHNOLÓGIA alkalmazásba vétele által.

FIZIKAI KÍSÉRLETEKBEN MODELLEZTE, hogyan, milyen módon VÁLTOZTATJÁK MEG A LÉGKÖR ÖSSZETÉTELÉT ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOK, KÜLÖNFÉLE HULLÁMHOSSZÚSÁGÚ ELEKTROMÁGNESES FREKVENCIÁK ÁLTAL. Milyen módon változtatják meg mesterségesen a légkör összetételét, vastagságát, elektromos töltését…

ÍGY LÉTREHOZVA SOHA NEM LÁTOTT IDŐJÁRÁSI VISZONYOKAT, PUSZTÍTÓ VIHAROKAT, SZELEKET, FELHŐSZAKADÁSOKAT, SZÉLSŐSÉGES CSAPADÉK ÉS HŐMÉRSÉKLETVISZONYOKAT…

Illetve az ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOK FELLÖVÉSE AZ IONOSZFÉRÁRA, ÉS A SZÁMÍTÓGÉPES RENDSZEREKKEL TÖRTÉNŐ SZERKESZTETT VISSZATÜKRÖZTETÉSE HOGYAN KÉPES LÉTREHOZNI FÖLDRENGÉSEKET, PUSZTÍTÓ SZÖKŐÁRAKAT…

Illetve a HAARP TECHNOLÓGIA "mellékterméke" olyan alacsony frekvenciás rádióhullámok, melyek a HAARP működése során keletkeznek, így mellékjelenség egy olyan MESTERSÉGES ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOKKAL TÖRTÉNŐ BESUGÁRZÁS, mely az ÉLŐLÉNYEK AGYÁRA, AGYMŰKÖDÉSÉRE A KÍVÁNT HATÁST GYAKOROLJA.

A HAARP TECHNOLÓGIA az ECHELON RENDSZEREK egy szegmense, egy al-projektje a sok közül, de ez is képes a legfőbb katonai feladatra, mely’ célja az EMBERI TUDAT, GONDOLKODÁS IRÁNYÍTÁSA.

A megfelelő elektromágneses hullámokkal történő besugárzás lehetővé teszi, hogy a lakosság a megfelelő ÁLLAMI, VILÁGÁLLAMI IGÉNYEKNEK MEGFELELŐ VISELKEDÉST "PRODUKÁLJON"…

Így lehet indokolatlanul HOSSZÚ TŰRÉSRE HANGOLNI BÁRMELY NEMZETET, vagy ha kell, akkor "csettintésre" AGRESSZÍV DÜHROHAMOT KIVÁLTANI LAKOSSÁGI SZINTEN,  mely FORRADALOMHOZ, SZABADSÁGHARCHOZ VEZET, így lehet MEGDÖNTENI EGY EGY ORSZÁG ÁLLAMI RENDSZERÉT, külsős KATONAI TITKOSSZOLGÁLATI BEAVATKOZÁS KERETÉBEN.

Így lehet MAGYARORSZÁGON "üzemeltetni" az ORBÁN-PINTÉR-LÁZÁR halálkormány rendszerét, így lehet azt elérni, hogy NE LÁZADJON A LAKOSSÁG, NE LEGYEN AGRESSZÍV TÜNTETÉS. Így lehetséges az, hogy "KARNEVÁLI, BÁLI" hangulatban zajlik le minden demonstráció, és akkor arról még nem is szóltunk, hogy minden alulról jövő kezdeményezésben, mely a NÉP, a LAKOSSÁG soraiból indul, a TITKOSSZOLGÁLATOK minden esetben ott vannak, és "szervezkednek", így biztosítva az ÁLLAM RENDSZERÉNEK hatalmát. Továbbiakban FOLYAMATOSAN megfigyelés alatt tartani a lakosságot, így a TITKOSSZOLGÁLATOKNAK minden INFORMÁCIÓ RENDELKEZÉSÉRE ÁLL az összes lakosról. Csupán POLITIKAI DÖNTÉS SZÜKSÉGES AHHOZ, hogy ki ellen, mikor indítsanak bármilyen BÜNTETŐ PERT, vagy negatív kampányt...
A MAGYAROKNAK A RÁJUK IRÁNYÍTOTT ECHELON PROGRAM MIATT NINCS KÉPESSÉGÜK MEGÉRTENI A RENDSZERT, ÉS TUDATOSULNI BENNÜK A TECNOLÓGIÁKNAK.  Olyan szinten nem értik meg, mint ha egy KUTYÁNAK akarná valaki a szorzótáblát megtanítani. A kutya értelmi képessége nem éri el azt a szintet, hogy a szorzótáblát megtanulja, ehhez hasonlatos a MAGYAROK esete is, akiknek nincs képességük megérteni a technológiákat, echelon rendszereket mindaddig, amíg a felettük álló hatalom a rájuk irányított PROGRAMOT FEL NEM OLDJA, vagy a Legfelsőbb Hatalom felül nem írja. Addig nincs rá képességük, mert a MAGYAR FAJ nem éri el azt az értelmi szintet, amely elegendő intelligenciával párosul ahhoz, hogy ez tudatos, számukra érthető információval bírjon.

A keresztyének, és a választottak szerte a világban értik! Ennek a legfőbb oka az, hogy a TEREMTŐ ISTEN A VILÁGMINDENSÉG URA. Ő alkotta meg a VILÁGOT az összes tulajdonságával, így a FIZIKA TÖRVÉNYEIT is ő hozta létre, az ANYAGOT Ő teremtette. Így aki a LÉTET, A VAN-T TEREMTETTE, AZ RENDELKEZIK IS FELETTE. A FIZIKA TÖRVÉNYEIT Ő HOZTA LÉTRE, így ő rendelkezik is felette. Az ECHELON RENDSZEREK a meglévő FIZIKAI TÖRVÉNYEK SZABTA LEHETŐSÉGEKET HASZNÁLJA, ami azt jelenti, hogy egy MEGLÉVŐ KONSTRUKCIÓT ALKALMAZ, melyet nem ő alkotott, csak használ.

Így FELÜLÍRHATÓ AZON A HATALMI SZINTEN, ahol a FIZIKA TÖRVÉNYEI MEGALKOTÁSRA KERÜLTEK. Az ISTEN, A MINDENHATÓ SZENT ATYA képes arra, hogy felül írja azokat a fegyvereket, melyek azokat a FIZIKAI TÖRVÉNYEKET HASZNÁLJÁK, melyeket Ő alkotott meg.

Így nyilván NEM NYÍLIK LEHETŐSÉGE A HÁTTÉRHATALOMNAK ARRA, HOGY AZOKAT A SZEMÉLYEKET LIKVIDÁLJA, VAGY AGYPROGRAMOZZA, AKIKET AZ ATYA VÉD, és VÉDŐ SÁTRÁBAN ÓV.

A VILÁGMINDENSÉG URA ALKOTTA MEG A VILÁGMINDENSÉGET MINDEN ALKOTÓ ELEMÉVEL EGYÜTT; EBBE A FIZIKA TÖRVÉNYEI IS BELETARTOZNAK.

A HÁTTÉRHATALOM, melyet a SZENT BIBLIA, ISTEN KÖNYVE TITOKZATOS NAGY BABILONNAK NEVEZ, ÍGY DEFINIÁLJA.

BABILON ELESETT, BABILON LEMÁSOLTA ISTEN CSODÁIT, lemásolta, és alkalmazza azokat addig a pontig, ameddig az Isten felül nem írja azokat. Erre JÉZUS KRISZTUS azt mondta, hogy ISTENNÉL MINDEN LEHETSÉGES!!!
Aki a VILÁGMINDENSÉGET MEGALKOTTA, AZ HATALOMMAL IS BÍR FELETTE!

Ez a magyarázata annak, hogy bennünket még nem sikerült megölniük, és ezért nem fértek hozzá még a legfejlettebb KATONAI TECHNOLÓGIÁKKAL sem az agyunkhoz, mert a legfejlettebb katonai rendszerek is messze alulmaradnak ISTEN HATALMÁVAL SZEMBEN!

Egyre közelebb kerül az a nap, és az az óra, mikor NYILVÁNOSSÁG ELÉ KERÜL A RENDSZER, és mindenki számára megértetik, és NYÍLT ALKALMAZÁSBA KERÜL. Ekkor egy másik állapotba kerül át a föld lakossága. A VILÁGKORMÁNY már nyíltan beismert intézmény, mely működik, és minden népek felett uralkodik, hatalommal bír.

Az elmúlt időszak, mely 1984-től NYILVÁNOSAN BESZÉL AZ ECHELON RENDSZEREKRŐL, mely 1989-ben VILÁG ÁTRENDEZŐDÉSI FOLYAMATOKAT INDÍTOTT EL, legjelentősebben látható módon éppen itt EURÓPÁBAN csupán állomásai voltak a VILÁGKORMÁNY TELJES FELÉPÍTÉSÉNEK, hatalmi struktúrájának.

Ez úgy ment végbe, hogy a MAGYAROK SEMMIT SEM VETTEK ÉSZRE AZ EGÉSZBŐL. Nem értették, hogy miért kell "csődbe vinni" a teljes magyar ipart, és mezőgazdaságot… miért kellett ide KÜLFÖLDI úgynevezett "VILÁGCÉGEKNEK" bejönni, mikor volt magyar ipar…

NEM ÉRTETTÉK MEG 2007 eseményeit sem... mikor elkezdődött ÁLTALUNK a RENDSZER LELEPLEZÉSE A LEGNAGYOBBAK ÁLTAL, A LEGÁTFOGÓBB MÓDON, EGÉSZÉBEN,  IRODALMI SZINTEN.

Melyet legjobban a MAGYAROK ÜLDÖZTEK, és a MAGYAR ÁLLAMVEZETŐK, köztük ORBÁN-PINTÉR-LÁZÁR-JOBBIK ikerszarás volt, aki leginkább kívánatosnak tartotta a POLITIKAI GYILKOSSÁGOT a keresztyének sérelmére, akik MINDVÉGIG IGAZAT MONDTAK. A TITÁN SOÓS JÓZSEF esetében a VILÁGKORMÁNY még a ROMÁN ÁLLAMOT, és ÁLLAMVEZETÉST is felhasználta a MAGYARRAL SZOROSAN EGYSÉGSZÁNDÉKBAN, BŰNSZERVEZETBEN EGYÜTTMŰKÖDVE, hogy ez legyen a későbbiek folyamán időrendben nézve a BEHÁROMSZÖGEZETT BUKÁSUKRA, Istennek pedig a DICSŐSÉGÉRE!

A VÁLSÁG elkezdődött… ez a válság több, mint GAZDASÁGI VÁLSÁG… Ez a VÁLSÁG a rendszer bukását okozta, mely előre mértani precízséggel megterveztetett, és végrehajtásra került. Minderről MÚLT IDŐBEN írva, mert amit emberfia jelennek, vagy jövőnek él meg életélményeiben, az ISTENBEN MÁR A MÚLT. Előre eltervezett, lefolytatott múlt, mátrixi folyamat…

2007… a "VÁLSÁG" >>>  mely évtől elkezdődött ÁLTALUNK A VILÁGRENDSZER SÖTÉT TITKAINAK NYILVÁNOSSÁGRA HOZÁSA, soha nem látott nyitottsággal, soha nem látott mértékben… mely' előzményei BEHÁROMSZÖGEZVE a bukást előre elkészítve, a BŰNÖSÖKKEL BŰNEIKET ELKÖVETTETVE, hogy aztán a BŰN SZÁMON KÉRESSÉK RAJTUK, VESZTÜKRE!

Ahogy MONDTA, hogy BŰN ZSOLDJA A HALÁL!

Előbb el kellett követniük szörnyűségeiket, hogy BŰNÜK legyen nekik, így számon kérhető legyen rajtuk a HATALOM által minden cselekedetük. Ez előre megszerkesztve, úgy, ahogy az ISTEN RENDELTE EL A KEZDETEKTŐL FOGVA!

2007. év nagy dolog volt, mert ettől kezdve amit egykor a sötét szobákban suttogtak, NYILVÁNOSAN A HÁZTETŐKRŐL, FÉNYES NAPPAL, A NÉPEKNEK KIABÁLJÁK KI. Mert NINCS OLYAN TITOK, MELY KI NE TUDÓDNA, NINCS OLYAN BŰN, MELY SZÁMON NE KÉRETNE!

Az ISTEN A VILÁGOSSÁG, és nincs Őbenne semmi sötétség!!!

Felelős szerkesztő: TITÁN SOÓS JÓZSEF        06 20 298 95 46

A Haarp a Nap ellen?


Fordítás a megadott források alapján - Aranyi László, 2007.

A HAARP-pal kapcsolatban olykor a legkülönlegesebb hírek rebbennek fel. Hasonló történt mostanában is. Kent Steadman kutató évek óta tanulmányozza a Napot. Megdöbbenéssel tapasztalta – erről fotókat is készített, illetve a SOHO napfizikai műhold képeit használta fel -, életadó csillagunkba különös, általa „lézertorpedőknak” nevezett „rendellenességek” csapódnak. A kutatását elmélyítve arra a megállapításra jutott, ezek a „rendellenességek” sem nem kisbolygók, sem nem eltévedt üstökösök, sokkal inkább az amerikai HAARP (Nagyfrekvenciás Aktív Magaslégkör-Kutató Program) által bevetett technika megnyilvánulásai, a cél pedig a Föld pólusváltásának felgyorsítása lehet. Ehhez drasztikus módon felfokozzák a naptevékenységet, a már amúgy is melegedő Földbolygónkat további klímakatasztrófával sújtják. Pedig, ugyanezzel a technikával Földünket akár meg is óvhatnák…


A HAARP tudósai – állításuk szerint - a felsőlégkört „bombázzák”. A jelek azonban nem erre utalnak. Úgy tűnik, éppenséggel a Napot magát „vették célba”. Aki rendszeresen követi az „űridőjárást” a különböző honlapokon, tapasztalhatja, központi égitestünk viselkedése egyre inkább eltér a megszokott ciklusától, korántsem olyan „nyugodt” csillag, ahogy azt elvárnánk tőle, egyre gyakoribb és mind erősebb kitöréseket produkál. Ezek a kitörések amellett, hogy teljességgel tönkretehetik a finom elektronikát alkalmazó berendezéseinket, lebéníthatják a teljes légi közlekedést, valamennyi mesterséges holdat, elnémíthatják telefonjainkat, de tévékészülékeinket is használhatatlanná tehetik, súlyos kárt okozhatnak magában a földi légkörben is, hiszen annak bizonyos rétegei éppen a napsugárzás ellen védenek bennünket, az erős napkitörések pedig éppen ezt a védőréteget tehetik átmenetileg teljes mértékben átjárhatóvá, súlyos sugárkárosodást okozva valamennyi magasabb rendű élőlénynek a felszínen.

Hatalmas kitörés a Napon. De vajon mi az a rendellenes fény felül, a SOHO napkutató űrszonda felvételén?


A felsorolásnak itt még koránt sincs vége, a folyamatos napkitörések ugyanis drasztikusan megemelhetik légkörünk hőmérsékletét is, lényegesen felgyorsíthatják a jégpajzsok, gleccserek elolvadását, minek köszönhetően nemcsak a pusztító viharok száma és ereje növekszik meg rendkívüli mértékben, hanem a gyors olvadás miatt a világtengerek szintje is, legrosszabb esetben akár száz méterrel(!) is. Ami az egészben a legdurvább, az az, hogy a Föld összlakosságát kitevő 6.5 milliárd ember közül nagyjából 80% él olyan területen, amelyet vagy közvetlen fenyeget az elöntés, vagy pedig az őket ellátó termőföldeket. S mint tudjuk, a Római Klub már megalakulása idején, 1968. után, jelezte, a Föld képtelen biztosítani megfelelően magas technikai színvonalat nagyjából másfél milliárd embernél többnek.

Újabb összeesküvés elmélettel állunk tehát szemben, vagy valami másról, sokkal kegyetlenebb valóságról van szó?

Ismeretlen eredetű "valami" (lézertorpedó?) közelít a Nap felé, hogy később hatalmas robbanást okozzon.


A naptevékenységnek a legutóbbi maximumot követően csökkenni kellett volna. Nem ez történt. A helyzet mind rosszabbá vált, ennek eredményeként a földi időjárás is teljes mértékben ellenőrizhetetlen lett. Nemcsak a napfoltok számának alakulásával mutatkoznak gondok, hanem ami ehhez szorosan kötődik, a napkitörésekkel is. Napkitörések ugyanis napfoltok közelében keletkeznek. Több a napfolt, több a napkitörés. A napfoltok számának alakulásába pedig mostanában mintha „földi kezek” nyúlnának bele – állítja Kent Steadman.

A Napkitörések nemcsak szép „északi fényt” keltenek, hanem megváltoztatják Földünk felsőlégkörének tulajdonságait, ami közvetett hatást gyakorol mágneses terünkre. Tudjuk, a Föld mágneses térereje egyre gyorsuló mértékben csökken, pólusváltásra számíthatunk az elkövetkezendő évszázadokban, évezredekben. Egyes kutatók szerint a dolog sokkal gyorsabban is végbemehet, hiszen Afrika partjainál, Madagaszkár térségében a föld mélyében a mágneses irány már felcserélődött.

A póluscsere kísérőjeként növekszik a vulkáni aktivitás, a földrengések száma és ereje. Érdekességképpen megemlítem, a tudósok nemrégiben ismerték fel, Köln közelében drasztikus vulkánkitörés készül, de emellett Szibéria közepén is hatalmas „forró folt” terebélyesedik, de ugyanígy Afrika alatt is (a „Fekete kontinens” éppen szétszakadóban van), emellett a Yellowstone Park szupervulkánja is éledezik. A Földünk, mintha belülről (is) melegedne. Talán mindez szintén a pólusváltással függ össze.

És mindez még csak a kezdet.

A Föld belső magja is kibillent egyensúlyi állapotából. Egyes kutatók szerint valamennyi vulkáni ív akár összes tűzhányója is kitörhet pólusváltás idején. Sőt, amint azt láttuk, olyan helyeken is lávafolyamok indulhatnak, ahol korábban, az elmúlt évszázmilliók alatt, sohasem. Nem lesz egyetlen talpalatnyi biztonságos terület sem. Ahol nem közvetlen okoznak kárt a vulkánok, oda eljutnak a hamufelhők, beárnyékolva a Napot lehetetlenné téve a növényi, majd az állati életet is. Igen nagy felelőtlenség ezt a folyamatot felgyorsítani, lehetetlenné téve a lakosságnak még a felkészülést is.A klímaváltozás ügye már régóta vitatéma az ENSZ keretein belül is, különböző elemzések születnek a lehetséges forgatókönyvekre vonatkozóan; ideértve az üvegházhatású gázok romboló hatását is az ózonrétegre, ám egyre erősebb azok hangja is, akik e kiterjedt hatások mögött újgenerációs, kifinomult „nem hagyományos” fegyverek alkalmazását látják. Mind az Egyesült Államok, mind a Szovjetunió kifejlesztette a maga technikai megoldásait a világ klímájának befolyásolására. Az USA-ban az említett eljárást a Nagyfrekvenciás Aktív Légkörkutató Program, azaz a HAARP keretében fejlesztették tökélyre, a „Csillagháborús” törekvések részeként, a hivatalosan „Stratégiai Védelmi Kezdeményezés” (SDI) nevet viselő tervezet keretében. Kutatók a világ minden részéről igazolták, a HAARP teljes kapacitással működik, képes hatalmas áradásokat, szárazságokat, hurrikánokat és földrengéseket előidézni. Katonai értelmezés szerint a HAARP tömegpusztító fegyver. Szerkezeti felépítésének köszönhetően képes teljes régiók mezőgazdasági és gazdasági rendszerének teljes tönkretételére. Habár konkrét bizonyíték igen kevés van arra nézve, hogy egyes pusztításokat megelőzően valóban e fegyver bevetésére került volna sor, az ENSZ-nek sürgősen napirendre kellene tűzni a „természeti környezet fegyverként való használatának” témáját. Bár tudjuk, éppen azok fogják bármiféle határozat megszületését megakadályozni ez ügyben, akik ilyen fegyverekkel már rendelkeznek… Ahogy az lenni szokott.Amikor a HAARP működésbe lép a természetes folyamatoktól teljesen eltérő felhőmintázatokat kelt.


A rendelkezésre álló hatalmas mennyiségű tudományos ismeret birtokában, a klímaváltozás hátterében esetleg megtalálható katonai alkalmazások, soha nem merültek eddig fel az ENSZ keretében. Sem a hivatalos képviselők, sem a különböző környezetvédő csoportok részéről, még a közelmúltban sem, a Hágai Klímakonferencián, 2000. novemberében. Az USA továbbra is mereven elzárkózik a széndioxid kibocsátásának 1997-es szintre való csökkentéséről, vagyis az 1997-es Kiotói Egyezmény teljesítéséről; sem erről, sem más – a kialakult helyzet miatti felelősségét taglaló felvetésekről – hallani sem akar. A katonai alkalmazások klimatikus hatása szóba sem kerülhet, „ellentétes Washington stratégiai és védelmi céljaival”…. Pedig, ha az ózonlyuk keletkezési idejét összevetnénk bizonyos, a felsőlégkörben észlelt ionoszférikus jelekkel – érdekes eredményekre juthatnánk…


Időjárásfegyverek

Dr. Rosali Bertell, a világszerte ismert tudós, az alábbiakat jelentette ki teljes határozottsággal: „Az USA katona tudósai … fegyverként használható, az időjárással összefüggő rendszerekkel dolgoznak. Az elképzelés a viharok erejének megnövelését, a magaslégkörben kiszúrt anyagok révén pedig aszályok és áradások kiváltását foglalja magában a megcélzott területen.” Már az 1970-as években a korábbi nemzetbiztonsági tanácsadó, Zbigniew Brezinszki mindezt előre látta, a „Két korszak között” című könyvében így ír:

Ám ezeket a felhőket szét is oszlathatjuk általa...

”A technológiai háttér lehetővé teszi a gazdagabb nemzetek vezetői számára, hogy olyan titkos fegyvereket fejlesszenek ki, melyekről a biztonsági erők tagjai közül is csak igen kevesen tudnak… Az időjárás befolyásolása alkalmas arra, hogy időszakosan szárazságokat vagy viharokat keltsünk.”

Marc Filterman, egykori francia katonatiszt, különböző típusú „nem-konvencionális”, rádióhullámokat alkalmazó fegyverről tesz említést. Utal rá, az USA és a Szovjetunió „mestereié váltak a hirtelen klímaváltozások keltésének (hurrikánok, szárazságok) már az 1980-as évek elejére.” Ezek a technológiák képesek kiváltani légköri zavarokat extrém alacsony frekvenciájú radarjelek használata révén (ELF). Szimulációkat hajtottak végre jövőbeni védekezési „módszerekkel” kapcsolatban is, az USA Légierejének parancsnoksága alatt, a cél a következő:

„Az USA világűri erői szándékában áll „birtokolni az időjárást”, ehhez kifejleszteni az összes szükséges technológiai megoldást, mindeközben azokra a fejlesztésekre koncentrálva, melyek katonai alkalmazhatósággal bírnak… A baráti hadműveletek támogatása, illetőleg az ellenfél tevékenységének megakadályozása a környezeti-időjárási paraméterek kis területeken való megváltoztatásával teljessé teheti a globális kommunikáció és a közeli világűr feletti ellenőrzést, az időjárás-befolyásolás olyan lehetőséget kínál a hadban álló félnek, ami biztosítja számára a széleskörű csapásmérést az ellenfélre vagy  annak leigázását… az USA-ban az időjárás-befolyásolás valószínűség szerint a nemzetbiztonsági politika része, mind hazai mind nemzetközi alkalmazások terén. A kormányzat különböző szintű bevetéseken gondolkozik.


Nagyfrekvenciás Aktív Magaslégkör-Kutató Program (HAARP)

A HAARP központi rendszere Gokonában, Alaszka államban található - az USA Légiereje és Haditengerészete egyesült felügyelete alatt -, mint a Stratégiai Védelmi Kezdeményezés keretében megvalósított újgenerációs, kifinomult fegyverrendszer. A Légierő Kutató Laboratóriumának Űrszerkezetek Osztálya működteti. A HAARP rendszer nagyteljesítményű antennák alkotta rendszerből áll, „irányított helyi változásokat hoz létre az ionoszférában”. Tudósok, mint pl. Dr. Nicholas Begich – tevékenyen részt vesznek a HAARP ellen folytatott nyilvános kampányban – szerinte:

„Hihetetlenül nagy energiájú, rádióhullám-sugárzó technológia, képes megemelni az ionoszféra bizonyos részeit, az adott térségbe juttatott koncentrált sugárzás révén. Az elektromágneses hullámok ezután visszaverődnek a Földre és mindenbe belehatolnak – élő és élettelen dologba egyaránt.”

Dr. Rosalie Bertel a következőképpen írja le a HAARP-ot: „Gigantikus fűtőberendezés, hatalmas károkat képes okozni az ionoszférában, nemcsak egyszerűen lyukakat üthet bele, hanem, annak felhasítása révén, a Föld egyes területeit hosszú időn át is képes kitenni a bolygónkat bombázó halálos erejű kozmikus sugárzásnak.”


A nyilvánosság félrevezetése

A HAARP a nagyközönség számára úgy van feltüntetve, mint tudományos és akadémikus kutatás. Az USA katonai dokumentumaiba tekintve azonban egyértelműnek tűnik, a fő cél „kiaknázni az ionoszférát a védelmi minisztérium céljaira.” A HAARP programra való egyértelmű utalás nélkül, az USA Légierejének tanulmánya rámutat az „ionoszféra módosítások hatásaira”, az időjárási viszonyok megváltoztatásával kapcsolatban, illetőleg az ellenfél kommunikációs radarjainak tönkretételével. Dr. Rosalie Bertell szerint a HAARP egy, az alábbi területeken alkalmazható fegyverrendszer része:


...vagy akár újra létre is hozhatjuk.

„Fél évszázada folytatják nagy erők bevonásával és mind rombolóbb technikák bevetésével a felső légkör működésének kutatását. Nehéz lenne nem összekapcsolni a HAARP-pal az USA által tervezett űrlaboratóriumokat. A HAARP egyben a katonai űrkutatással és űrfejlesztésekkel foglalkozó kutatások fontos része is. E program katonai alkalmazásainak következményei több, mint riasztóak… A HAARP lehetőségei egybekapcsolva egy űrállomással hatalmas energiák felszabadítására képesek, akár egy nukleáris robbanás erejével is, bármely pontján a Földnek, lézer- és részecskesugarak bevetésével – mindez rendkívül rémisztő. A programot úgy „adják el” a nyilvánosság felé, mint valamiféle űrvédőpajzs a bejövő fegyverek ellen, vagy ami még vonzóbbnak hangzik, eszköz, az ózonlyuk befoltozására.

Az időjárás befolyásolása mellett a HAARP sok egyéb célra is alkalmazható: „Klímaváltozást képez a légkör folyamatos, nagyfrekvenciás sugarak általi bombázása révén… A légkör felső részéről visszaverődő nagyenergiájú alacsony-frekvenciás hullámok hatást gyakorolnak az emberi agyműködésre és a tektonikus törésvonalak mozgására. Általánosabban fogalmazva, a HAARP képes megváltoztatni a Föld elektromágneses mezejét. Így része azoknak az „elektromagnetikus fegyvereknek”, melyeket az amerikai kutatók „gyengédnek és kedvesnek” neveznek…


Az Új Világrend fegyverei

A HAARP a Stratégiai Védelmi Kezdeményezés, az  „Új Világrend” megteremtését célzó fegyverrendszerének része. USA katonai elemzők szerint teljes nemzetek gazdasági rendszere destabilizálható klímájuk megváltoztatása révén. Ami még ennél is fontosabb, mindez úgy hajtható végre, hogy az semmiféle ellenségről nem szerez tudomást, ráadásul minimális a költsége, nem szükséges hozzá katonai szakemberek hada, technikai arzenál tömege, amiként a hagyományos hadviselés során. A HAARP emellett az egész Föld klímáját is képes gyökeresen megváltoztatni. Ami az USA gazdasági és stratégiai céljait illeti, a HAARP bevethető a világ legkülönbözőbb részein, tönkretéve az adott terület mezőgazdaságát és ezáltal a teljes gazdasági életet.  Azt is fontos megjegyezni, az USA védelmi minisztériuma további alrendszereket fejlesztett ki és állított rendszerbe az időjárás befolyásolására. A NASA és a Védelmi Minisztérium alá tartozó Nemzeti Fotófeldolgozó és Térképészeti Ügynökség „tanulmányokat folytat az áradások, az erózió, a földcsuszamlások kockázata, földrengések, gazdasági területek, időjárás előrejelzés és klímaváltozások” jelezhetőségéről műholdas felvételek alapján.


Az ENSZ politikai függetlensége

A klímaváltozásról 1992-ben Rio De Janeiróban kötött Keretmegállapodás (UNFCCC) szerint:

„Az egyes államoknak… megfelelve az Egyesült Nemzetek Kartájának és a nemzetközi jog alapelvárásainak, a (…) felelőssége, hogy biztosítsa, tevékenységük ezen jogrendszeren belül marad, illetve irányításuk alatt; nem okoznak kárt más nemzetek környezeti életében, nem lépik túl nemzeti törvénykezésük hatáskörét.”

A HAARP antennarendszere Alaszkában

Szintén érdemes megemlíteni, létezik egy nemzetközi Konvenció, az ENSZ Főtitkára által ratifikálva, 1997-ből, mely egyértelműen megtiltja „katonai vagy egyéb veszélyes környezetmódosító technikák alkalmazását, széleskörű elterjedését, hosszantartó, illetőleg súlyos következményei” miatt. Mind az USA, mind Oroszország aláírta a Konvenciót. A konvenció meghatározása „környezetmódosító technikák” mindenféle olyan megoldására vonatkozik, mely változást okoz – a természeti környezet megváltoztatása révén – ideértve a Föld dinamikáját és összetételét, az előforduló fajokat, felszíni kőzeteket, felszíni vizeket, a légkört, de a távoli világűrt is.” Miért felejtkezik el tehát az ENSZ a saját Kartájáról, amikor ő maga határozta meg, hogy katonai tevékenység eredményeként klímaváltozás következhet be?


Az Európai Parlament a HAARP hatásairól

1998. februárjában, Mrs. Maj Britt Theorin, svéd parlamenti tag és régi békeharcos jelentésére válaszul, az Európai Parlament Külügyi Bizottsága, a Biztonsági és Védelmi Politikai Bizottság nyilvános meghallgatást tartott Brüsszelben a HAARP programmal kapcsolatban. Az egyesített bizottság a „Lépés a döntés felé” címmel jelezte az Európai Parlament felé:

„A HAARP-pal összefüggésben… hosszú távú hatása a környezetre globális kihatásokkal bírhat és felveti a törvényesség kérdését, gazdasági és etnikai problémákat is, melyeket nemzetközi és független testületnek kellene kivizsgálnia…; [a Bizottság] sajnálkozását fejezi ki az Egyesült Államok Kormányzatának folyamatos elutasító álláspontja miatt,… hogy eloszlassa a nyilvánosan keringő híreket… a HAARP program környezeti és társadalmi veszélyességére vonatkozóan.”
A Bizottság javaslata egy „Zöld Lap” létrehozására vonatkozóan, „a katonai tevékenység környezeti hatásairól” azonban támogatás nélkül maradt az Európai Bizottság érdektelensége miatt, állításuk szerint, „nincs joguk meghatározni a kapcsolatot a környezet és a védelem között”. Brüsszel mindent elkövet a kérdés elkerülésére, nem mer ujjat húzni Washingtonnal…A HAARP működését bizonyító rádiójelek


Teljes kapacitással

Habár nincs egyértelmű bizonyíték a HAARP működésére, a kutatók számos részeredménnyel rendelkeznek, miszerint a rendszer teljes kapacitással működik. Ez pedig azt jelenti, a HAARP képes az amerikai katonai körök szolgálatában szelektíven megváltoztatni a „barátságtalan nemzetek” éghajlatát, vagy „megrendítő helyzetbe” hozni őket gazdasági destabilizálásukkal. A fejlett és a fejlődő országok mezőgazdasága egyaránt krízishelyzetben van, köszönhetően az Új Világrend politikának, a piaci szabályozások megszűntetésének, árúdömpingnek, stb. Bőségesen állnak dokumentumok rendelkezésre az IMF-nél és a Világbanknál a Harmadik Világ és a korábbi szovjet blokk államainak folyamatosan katasztrofális helyzetéről saját mezőgazdaságukat illetően. Ezzel párhuzamosan a Világkereskedelmi Szervezet lelkesen ajánlja a maga nyugati mezőgazdasági-biogazdálkodási telepeit a génkezelt (GMO) és olykor az emberi és állati életre egyértelműen végzetes termékeivel… Ezekkel akarják jóllakatni a világot…

Fontos a kapcsolatok megértése a gazdaság, a stratégia és a katonai tevékenység között, hogy megismerhetjük az Új Világrendet a maga valójában. Amint azt fentebb láttuk, a klíma megváltoztatása a HAARP égisze alatt nagyszerűen megfelel ezeknek a célkitűzéseknek, egyértelműen gyengíti számos nemzet gazdaságát, lerombolva infrastruktúráját, megrázza pénzügyi rendszerüket, tönkretéve a mezőgazdaságból élőket és családjukat hatalmas területeken. Az egyes nemzetek kormányainak és az ENSZ-nek mindent meg kellene tenni ezek megakadályozására, örökre el kellene tiltani a HAARP és egyéb „nem-konvencionális” fegyverek alkalmazását.

Addig is, amíg valamiféle tiltó rendelkezés nem születik, legalábbis rá kellene venni az ilyen fegyverekkel rendelkező országokat, hogy berendezéseik „ellentétes üzemű” használatával, hozzák helyre azokat a károkat, melyeket az emberiség egészének okoztak. Hiszen nekik is tisztában kell lenniük az ősi indián bölcsességgel: „Ha az ember minden fát kivág, ha az utolsó halat is kifogja, akkor döbben majd rá, hogy az aranyat nem lehet megenni…”


Források:
http://www.greatdreams.com/haarp-sun.htm http://www.mykmu.net/modules.php?name=News&file=comments&sid=5728&tid=18538&mode=thread&order=0&thold=0
http://www.cyberspaceorbit.com/text/newz18x.htm
http://spaceweather.com/

 
7

Tőke Péter: Az USA a HAARP-pal forró kánikulát bocsát az orosz nagyvárosokra?Tőke Péter: Az USA a HAARP-pal forró kánikulát bocsát az orosz nagyvárosokra?

Kínában esőt csinálnak, nálunk tornádókat

Korábban már több alkalommal is foglalkoztunk az időjárás-manipulációkkal. Most megint kénytelenek vagyunk elővenni ezt az egyre aktuálisabb témát, mert az idei tavasz ,,megzavarodott”.

Az, hogy tovább tartotta a tél, még nem csoda, a téli évszakok szinte ciklikusan máskor is meghosszabbodtak. Ám az igencsak furcsa, hogy néhány napja még havazott, aztán berobbant egy szinte nyárias kánikula. Harminc fokok. Utána, május vége felé Nagy-Magyarország keleti felében, Székelyföldön például havazott. Június küszöbe előtt pedig előfordul, hogy éjszaka fagy? Mindez persze országunk sok évszázados történelmében ha ritkán is, de máskor is előfordulhatott, ám az, hogy amerikai típusú tornádók romboljanak, úgynevezett tubák alakuljanak, az már szinte képtelenség. Nemcsak nálunk, Európa más országaiban is. Például Milánón is hatalmas forgószél söpört végig, vagy nálunk június elején Cegléden, Jászberényben és Kunmadarason
Az üvegház hatás, csökken a Föld bolygót védő ózonréteg – indokolják sokan. Olvadnak a sarki jégtakarók, lassan felmelegszik a golygónk – érvelnek a tudományokban jártasabbak, amíg mások tudálékosan mosolyognak és odavetik: HAARP. Az utóbbi öt betű annak a kísérletsorozatnak a rövidítése, amelyet az amerikaiak évekkel ezelőtt kezdtek el. A RIA Novosztyi hírügynökség információi szerint több orosz katonai szakértő is annak adott hangot, hogy a HAARP egy geofizikai fegyver. Ha nem így lenne, az USA nem áldozott volna rá két évtizedet, és nem fektetett volna 250 millió dollárt pusztán a magas frekvenciájú rádióhullámok kutatásába.
Georgij Vasziljev, a moszkvai Lomonoszov Egyetem fizika tanszékének professzora a Komszomolszkaja Pravda újságnak adott interjújában kifejtette: érdekes összefüggés, hogy a természeti katasztrófák száma ugrásszerűen növekedik, amióta 1997-ben az Egyesült Államok a HAARP rendszereit működésbe helyezte. A fölöttébb furcsa tavasz megint felveti: valami nincs a rendjén a természettel, a rendkívüli időjárásnak valamilyen oka lehet. Igen. Az oka pedig az, hogy beavatkoznak és változásokat kényszerítenek ki.
Az idősebbek talán még emlékeznek arra, hogy a pártállam idején a dél-dunántúli gyakori jégesők megfékezésére kipróbáltak, majd bevezettek egy új technológiát. Rakétákat lőttek fel, amelyek a felhőkben felrobbanva ezüstjodid szemcsékkel permetezték be a sűrűsödő fagyos részeket, és megzavarták a jég kialakulásának a folyamatát. Sok esetben sikerült is elhárítani így a termésre veszélyes jégzáport. Ez volt a múlt, és most idézzünk valamit a jövőből is! Képzeljék csak el, alig egy évtized múlva nyár közepén egy Adrián hajózó milliomos jachttulajdonos csettinthet az ujjaival és azt mondhatja: Főúr, húsz centis hó rendel! Vicces, ugye? Pedig a jacht tulajdonosa átöltözhet a vendégeivel a légkoncicionált kajütben, s mire az odarendelt helikopter felviszi őket az Alpok leközelebbi lejtőjére, ott akkor már frissen hullott hó várja őket. Azt hiszik, sci-fi? Már majdnem valóság. Csupán pénzkérdés. Csakhogy jelenleg néhány nagyhatalom rendelkezik a technológia egyik vagy másik ágával. Ezek természetesen titkosak, és a fejlesztéseket nem adják magánkézbe.
Az ,,esőcsinálásban” a kínaiak járnak az élen. Nyilván más kutatásokban is, amit nem kötnek az orrunkra, de ők legalább nem titkolják, hogy állami hivatalt hoztak létre az időjárás manipulálására. Sőt, a Pekingi Időjárás-módosító Hivatal az országos meteorológiai szolgálat alá tartozik, és a Peking körüli területek időjárás-kontrolljáért felelős. A Pekingi Időjárás-módosító Hivatal egy 37.000 embert foglalkoztató állami szerv, amely az állami statisztikák szerint 1995 és 2003 között 7,4 billió köbméter esőt hozott létre az egyébként szárazság által sújtott területeken, nagyban növelve így az élelmiszeripar termelékenységét. A hivatal főként felhőképzéssel és a pusztító viharok elhárításával foglalkozik, de ellensúlyozták már több olyan homokvihar hatásait is, ami egyébként 300.000 tonna homokot hagyna maga után a nagyvárosban. A hivatalnak a nyári hőség enyhítése is feladata a nagyobb városokban, hogy így országos szinten csökkentsék az áramfogyasztást, ami a kínai gazdaságnak közvetlen megtakarítást jelent.
Míg a pekingi kormány és 1356 millió kínai büszke lehet az időjárás-módosító hivatal létére és tevékenységére, aminek polgári feladatkörei általánosan ismertek, nyugaton az időjárás manipulálása önmagában is összeesküvés-elméletnek számít, és a nyugati kormányok nem is hozzák nyilvánosságra az ezen a téren elért eredményeket
Hogy az amerikaiak milyen eredményeket értek el, azt nem teszik közzé, ám megtudhatjuk azoktól, akik ellen kipróbálták, vagy bevetették. A téma kutatása során hamar rájöttem, hogy Oroszországot kell választanom, mert ellenük szinte klímaháború folyik. A jövőnk.info és a RIA Novosztyi hírügynökség szerint Nyikolaj Karavajev, korábban a hadsereg alkalmazásában lévő meteorológus nyilatkozata szerint az Egyesült Államok olyan, a klímát manipuláló eszközök kifejlesztésén dolgozik, amit fel tud használni az orosz gazdaság meggyengítésére. Karajev szerint az Egyesült Államok által felbocsátott X-37B egy olyan katonai eszköz, ami alkalmas nagy-kapacitású lézerfegyverek hordozására. Ez az ,,időjárás-módosító fegyver” képes a nagyvárosokon belüli, valamint az adott ország egyes térségeiben kijelölt célpontokon szinte szaharai, gyilkos hőséget előidézni. Ezzel összefüggésben a meteorológus azt is megemlítette, hogy a szakmabeliek semmivel sem tudják magyarázni a Moszkvában és több európai nagyvárosban tapasztalható nagy hőséget. A témában élénk vita bontakozott ki, az interjú megjelenését követően Vlagyimir Lapsin, az Alkalmazott Geofizika Intézet igazgatója ésszerűtlennek nevezte ezeket az elméleteket, mondván, hogy az Egyesült Államok nagyvárosaiban is elviselhetetlen hőség van, de az elmélet támogatói arra hivatkoznak, hogy a jelenséget ő sem tudja érdemben megmagyarázni.
A szíriai konfliktus kezdetét követően a RIA Novosztyi hírt adott azokról az orosz szakértőkről, akik szerint az idei (tavalyi) feltűnően kegyetlen szárazság Oroszországban annak köszönhető, hogy az Egyesült Államok Oroszországon teszteli az időjárás manipulálására létrehozott katonai fejlesztéseit. Georgij Vasziljev, a moszkvai Lomonoszov Egyetem fizika tanszékének professzora szerint a HAARP működésbe helyezése óta ugrásszerűen növekszik a természeti katasztrófák száma,
Tény, hogy az orosz gazdaság hatalmas veszteségeket szenved el az ország központi részén egyre gyakrabban bekövetkező szárazság miatt. Amikor a téma berobbant a köztudatba, országos szinten a termés 20%-a elpusztult, ami az élelmiszerárak ugrásszerű növekedéséhez vezetett. Alekszej Kokorin, a Klíma és Gazdaság az Energiaszektorban program vezetője is kijelentette, hogy „nem véletlenszerű természeti jelenségekről van szó, és a helyzet csak rosszabbodni fog”. Ő Brezinszki egyik könyvére hivatkozott (Két korszak közt), ami többek közt azt is említi, hogy az időjárás nem csak a társadalmi, hanem a gazdasági rendszerekre is erőteljes hatást gyakorol – bár Brezinszki főként a globális felmelegedésre hivatkozott. Több szakértő is Kokorin mellé állt ebben a vitában, a University of Ottawa (Kanada) gazdaságtudományi professzora, Michel Chossu-dovsky is azt hangoztatta, hogy a klímaváltozás nem ipari tevékenység eredménye, hanem részben új típusú „nem-halálos” fegyverek kifejlesztésének köszönhető. Az Egyesült Államok régóta kutatja az időjárás manipulálásának lehetséges módszereit, így nehezen lehet véletlennek nevezni, hogy a HAARP aktivitásának kezdete óta világszerte hatványozódik a természeti katasztrófák száma. Chossudovsky értekezésében a HAARP-ot olyan eszközként írja le, ami képes aszályok, szárazságok, hurrikánok, szökőárak előidézésére, de használata még nem kifinomult, és valószínűsíti, hogy a természeti katasztrófák növekvő száma az eszköz „finomhangolásának” tudható be.
Védekezni gyakorlatilag lehetetlen. A jövőnk.info szerint az ENSZ egyik határozata tiltja az időjárás-módosító technológiák katonai alkalmazását, ami arra utal, hogy a nyugati kormányok nagyon is tisztában vannak azzal, hogy vannak időjárás-módosító technológiák, és ismerik azok katonai felhasználási lehetőségeit is. 1975-ben az Egyesült Államok és Kanada egyezményt kötött arról, hogy bármilyen jellegű időjárás-módosító tevékenység esetén értesítik és információval látják el a másik felet. Az Egyesült Államok már a hetvenes években áttörést érhetett el az időjárás módosító technológiák katonai alkalmazása terén, mert 1977. május 18-án Genfben az ENSZ közgyűlés határozott az időjárás-módosító technológiák katonai alkalmazásának és bármilyen ellenséges felhasználásának tiltásáról. A határozat 1978 októberében lépett érvénybe, az Egyesült Államok elnöke 1979. december 13-án ratifikálta. Miközben a nyugati lakosság azt hiszi, hogy az időjárás módosítása összeesküvés-elmélet, nyugaton külön intézményrendszer alakult ki ezen a téren, kezdve a lehetséges módszerek kutatásait folytató szervezetektől a tevékenységet ellenőrző Észak-Amerikai Államközi Időjárás-módosító Tanácsig. Ez a titkolózás érthető, mivel a nyugati országok láthatóan nem az emberek életét akarják megkönnyíteni a legújabb fejlesztésekkel, hanem sokkal inkább a katonai felhasználás terén érdekeltek.
Térjünk vissza a kevésbé titkolózó kínaikhoz, ahol egyre többet manipulálják az időjárást! Nézzük az MTI és az Index egy korábbi híradását:
Tovább erősítené Peking az időjárást befolyásoló technológiák alkalmazását az országot sújtó aszály miatt – tudósít a China Daily című napilap. Kínában már évtizedek óta használnak ilyen technológiákat a csapadékképződés elősegítésére, elsősorban az ország száraz északi részén, ahonnan a kínai búzatermés nagy része származik. Emellett fontos sport-, politikai és más események idején is alkalmazzák ezeket a módszereket, hogy biztosítsák a napsütést – ez történt például a 2008-as pekingi olimpia megnyitó-ünnepségén is.
Az időjárást a felhőmagvasítás (cloud seeding) elnevezésű módszerrel befolyásolják. Ennek során földi ágyúk vagy repülőgépek ezüst-jodiddal, folyékony nitrogénnel vagy fagyasztott szén-dioxiddal bombázzák az eget. Az anyagok cseppképző hatással bírnak; a felhőkben szétszóródott részecskék körül kicsapódik a nedvesség, és elég nagy tömegű vízcseppek keletkeznek ahhoz, hogy a gravitáció miatt lehulljanak. Az eljárással manipulálni lehet, hogy hol ürüljön ki a felhő, illetve hogy hol ne legyen eső.
Kínában erősen növekszik az ilyen technológiák iránti igény, elsősorban az aszály és jégeső okozta mezőgazdasági károk enyhítésére. A szakemberek ugyanakkor elismerik, hogy a technológia nem tökéletes, még mindig kutatási-használati fázisban van. Kínai kutatók korábban beismerték, hogy nem tudják pontosan mérni a felhőkbe lőtt ezüst-jodid hatását.
A gazdasági érdek azonban, úgy tűnik, háttérbe szorítja a tudományos aggályokat. Kína a világ lakosságának több mint 20, megművelhető földterületének ugyanakkor kevesebb mint 7 százalékával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a meglévő földekből ki kell hoznia a maximumot. Közelmúltbeli példák is igazolják az aszályok súlyos hatásait. Az országot 2007-ben az évtized legkomolyabb aszálya sújtotta, a mintegy 500 millió tonnás éves gabonatermés 37,4 millió tonnával csökkent.
A hatóságok 2009-ben 840 alkalommal küldtek fel repülőgépeket, hogy próbáljanak esőt csiholni. Emellett 116 ezer speciális rakétát és 890 ezer ágyúlövedéket is kilőttek az év folyamán ilyen céllal.
Hogy az amerikaiak hol tarthatnak most, azt csak becsülni lehet. Mindenesetre az időjárási nyavalyáik egy részét már átadták már más földrészeknek. Néhány éve hobbiból egy speciális program segítségével figyeltem a hurrikánokat. Az egyik ilyen elkapott és foglyul ejtett Floridában, három napig kuksoltam egy biztonságos vasbeton-épületben. Akkoriban fordult elő, hogy előbb egy, aztán később még egy trópusi vihar született valahol Afrika középnyugati partjai mentén, fokozatosan erősödve elindult északnyugatra az Atlanti-óceánon felfelé. Csakhogy a megszokott útvonal, a karibi térség, az USA keleti partvidéke helyett a másik irányba, Európa felé fordult. Hármas erősségű lehetett, de egyre gyengült. Mire Portugáliánál belépett a kontinensünkre, már 1-es fokozatúra mérséklődött, aztán már csak trópusi viharként söpört át Spanyolországba. Lehet, hogy véletlen volt? Akkor miért ismétlődött meg? Azt is különösnek találtam, hogy az Atlanti-óceán közepén irányt váltott, méghozzá elég éles szögben, hogy ne Miamira zúduljon, hanem mondjuk Lisszabonra. Valakit fel is hívtam, de az illető statisztikai átlagokról mesélt, és szerinte belefért abba a hibaszázalékba, amivel ő számolt. Azt persze akkoriban el sem tudtam volna képzelni, hogy egy hurrikánt, főleg hatalmasat el lehessen terelni az útjáról. Pedig ezt akkoriban már meg tudták csinálni. Ezt erősítette meg az alábbi tallózott írás is, amelyik végre többet is kifecsegett az amerikaiak időjárás-manipulációjáról:
A veterán Ben Livingstone az időjárás módosításának szakértője, az amerikai tengerészet fizikusa. Annak idején tájékoztatást adott Lyndon B. Johnsonnak arról, hogy mennyire volt hatásos az időjárás írányítás a vietnami háború idején az 1960-as években. Akkoriban feladata volt, hogy felhőket gyártson (és esőt – cloud seeding program), amellyel lelassíthatták a vietnami és koreai katonák felfejlődését. Living-stone kijelentette, hogy már több mint 40 évvel ezelőtt a kormányzat számára elsődleges nemzeti programnak számított a hurrikán irányítása (hurrican control), és a technológia tökéletesen működött az időjárás kontrollálására.
Ebben a Prison Planet TV számára készített interjúban elmondja, hogy az amerikai kormányzat évtizedek óta rendelkezik hatalommal az időjárás manipulációjára, hogy csökkentse vagy növelje a szélsőséges időjárás komolyságát a saját céljai szerint.
Dr. Livingstone-t 1966-ban a Tengerészeti Fegyverek Kutató Laboratóriuma (Naval Weapons Research Laboratory) sorozta be egy tengerész gyalogos századba Vietnamban. A fegyverforgatás helyett repülőgépre került, amit – az ő irányításával – felszereltek egy felhőnövelő (cloud seeding equippment) eszközzel. „Az volt a feladatom, hogy felhőket találjak és növeljem azokat a maximális csapadékmennyiség eléréséig” – állítja.
Dr. Livingstone bizonyítékokat mutat meg a Stanford Kutatóintézettől, amely harmadik félként lett bevonva a Project Storm Fury (Őrült Vihar Projekt – időjárás manipuláció program) a kései 60-as évekből. A bizonyíték dokumentuma meggyőzően kijelenti, hogy a hurrikán megállításának tudománya felderített és közvetlenül alkalmas hurrikán előidézésére is, amely komoly károkat, veszteségeket okoz és halált. Livingstone elmondja, hogy a 4 évtizeddel későbbi Katrina-hurrikán pusztítása teljesen minimálisra csökkenthető lett volna, de politikai okokból hagyták, hogy végigpusztítsa az öbölmenti államokat.
Mivel személyesen repült bele 256 bevetésen hurrikánok „szemébe”, ezért megjegyzi, hogy felháborítónak tartja a Katrina-hurrikán meg nem fékezését, pusztító hatásainak nem-csökkentését.
Livingstone tényeket feltáró beszámolója az időjárás manipulációjában mélyen bevont amerikai kormányzat részvételéről évtizedek óta riasztó. A rengeteg bizonyíték a műfelhők hatásairól (chemtrails) és ezek használatáról az időjárásunk és országok éghajlatának módosítására – amely milliók életére és egészségére van hatással –, tettekre szólít fel!
Az előbbi, Prison Planet TV anyaghoz hozzá szóló szakember szerint a közelmúlt időjárási szélsőségei Magyarországon szintén az időjárás-manipuláció következményei. A HAARP technológiájához köthető manipulációs technika megrendelhető. Természetesen ennek csak kormányok és a pénzoligarchia tudja állni a költségeit. Ébresztő, kedves magyarok! Legalább 70 (vagy 100) évvel le vagyunk maradva a csúcstechnológiáktól, és információink hiányosak. Tudomásul kell venni, hogy a mindenkori demokratikus kormányzatok az államok polgárainak ma ellenségei. Be kell rendezkednünk önmagunk védelmére a saját kormányzatunk ellen. Ellenség bárki, aki odakerül. Aki nem az, azt pedig meg kell védenünk – az életét kockáztatja ugyanis. A harmadik világháború zajlik, a csataterek: a gazdaság, az emberi agy (a pszichénk, gondolataink, érzéseink), az időjárás. A fegyverek pedig a vállalatok tudatos leépítése, tönkretétele, az élelmiszerek mérgezése, az árvizek, az elektronikus manipuláció, a tudatküszöb alatti hipnotikus üzenetek sugárzása a televízióban, bevásárlóközpontokban, multinacionális vállalatok irodáiban, bankokban, a parlamentben és köztereken, otthonainkban. (tőke)

Fegyverük az időjárás


Kaposújlak 2013. március
Hóvihar – Vegyszerszagú eső – Brutális időjárási anomáliák…
,,Amióta világ a világ, az ember mindig is szeretett volna Istent játszani…”

Ilyen kemény tavaszban még nem volt részünk, amióta az eszemet tudom. Pedig megértem már egy pár évtizedet. Március vége van, és odakinn megint sistereg a hóvihar. Pesten valamivel jobb lehet a helyzet, ám a vidék útjai ismét nagyon veszélyesek lettek.
Sorra jönnek a jelentések a balesetekről. Sokan tartanak attól, hogy megismétlődik a március 14-15-i hókatasztrófa.
Szinte hihetetlennek tűnik, hogy március 12-én, még a hóvirágokban gyönyörködtünk, és ragyogóan sütött a nap, –16 fok volt.
Hogy aztán két nappal később, lecsapjon az országra, a kortársaink által soha nem látott hóvihar. És tomboljon majd két napig, hihetetlen károkat okozva.
Utána pedig, néhány nap múlva elkezdett terjengeni a furcsa vegyszer-szagfelhő, amelynek megjelenéséről Közép-Magyarország térségében több visszajelzés is érkezett. Ezen sorok írója, azokban a napokban többször is lokalizálta a vegyszer-szagfelhő jelenlétét, a legjobban a március 21-ei özönvízszerű eső ideje alatt.
Az erős nyugati szélben, majdnem vízszintesen esett, és magának az esőnek olyan szaga volt, hogy az embernek köpni kellett tőle. Nyálkahártyáit izgatta a vegyszer szaga. Persze felmerült bennünk a kérdés: nem lehetséges, hogy csak a mezőgazdasági területeken történt tavaszi permetezések szagát hozza el idáig a szél? Aztán pedig azonnal jött is a válasz: ki az a hülye, aki ilyen esőben permetezi a földjét? Hiszen az egészet lemosná az eső.
Nem gondolhattunk másra, mint hogy az esőnek magának volt ilyen szaga. Szúrós, nyálkahártyát irritáló, keserű, köpésre ingerlő. Az eső elálltával még egy napig maradt a szag, s csak amikor kiderült az ég, akkor illant el.
Persze lehet hitetlenkedni. Lehet az időjárás befolyásolásában nem hinni, a tények akkor is tények maradnak, s ezek tudvalevőleg makacs dolgok. Még akkor is, ha olykor szinte hihetetlenül alakulnak az események.
Mert sokan hangoztatják egybehangzóan, hogy ami most az időjárással történik, az nem normális dolog! Ilyen anomáliákat nemcsak hogy globális szinten nem tapasztaltunk még, de helyi, országos szinten sem.
Az utóbbi két napban megfordult a szél, és ismét meghozta ezt a nagyon kellemetlen tavaszi hóvihart az országra. Csak nem a 15-i hóvihar tért vissza? Mert az nyugatról jött és keletre távozott. Ez pedig keletről, Ukrajnából érkezett hozzánk, az erős keleti széllel. Értesüléseink szerint Kijevben rendkívüli állapotot hirdettek ki a hóhelyzet miatt.
Nos, nagyon furcsa dolgok történnek az időjárásban. Mi erre nem tudjuk konkrétan a választ. De sejtjük. A tények azért magukért beszélnek. És ezek bizony makacs dolgok. De mégis mi történhet? Erre keressük a választ az alábbi filmben. Ahol ezekben a témákban nálunk képzettebb, jártasabb emberek szólalnak meg, s keresnek válaszokat, az olykor hihetetlennek tűnő, mégis valós időjárási anomáliákra. Címe hasonlít a cikk címére is, csak az egyes és többes számot változtattuk meg. Nem véletlenül.
Az időjárási hadviselést egyre kevésbé tudják már titkolni. Először Vietnamban alkalmazta az amerikai légierő. Ezüst-jodid permetezésével a szokásosnál nagyobb monszunesőket okoztak a Vietkong utánpótlását biztosító Ho-Si-Minh útvonal mentén.
,,Az időjárás manipulálása olyan hatalmat ad a hadvezetés kezébe, olyan módon megsokszorozza a hadsereg erejét, ami a hadviselés teljes vertikumában jól felhasználható és minden helyzetben komoly előnyt jelent” – áll az Amerikai Légierő számára készített hivatalos jelentésben.
A sötét jövő: műholdról üzemeltethető időjárási fegyverekkel fel lehet forgatni a föld egész klímáját.
Aki a jövőben uralni tudja az időjárást, az fogja uralni az egész földet.
A film ezekkel a szavakkal indul: ,,Amióta világ a világ, az ember mindig is szeretett volna Istent játszani…”
Szabad Riport Tudósító Iroda
http://index.hu/tudomany/

Mi a fenét permeteznek ezek?
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése