2013. február 18., hétfő

Nézzünk egypár letölthető programot, hát ha valaki pont ezt keresi.



Nézzünk egypár letölthető programot, hát ha valaki pont ezt keresi.

Opera USB 12.14 update

Az Opera USB-nek az a verziója, amit régi Opera USB-re lehet rámásolni, hogy ne vesszen el semmi adatunk. Csak 11.00 vagy újabbról frissítve működik!

Opera USB 12.14

Olyan Opera, amit nem kell installálni, azaz egy USB-s pendrive-ról is használható. Mindent tud, amit a telepítős társa is.

Adobe Flash Player 11.5.502.149 FireFox, Opera

Adobe Flash plugin 32 és 64 bites Opera, Firefox, és egyéb Mozillás böngészők alá.

Adobe Flash Player 11.5.502.149 Internet Explorer

Adobe Flash 32 és 64 bites Internet Explorer-hez.

Adobe Flash Player Uninstaller 11.5.502.149

Segítségével eltávolítható az Adobe Flash Player összes verziója az összes böngészőből.

Calibre Portable 0.9.18

Segítségével konvertálhatjuk e-könyveinket másik formátumba, illetve szerkeszthetjük nekünk megfelelőre, nem mellesleg el is olvashatjuk azokat. A következő formátumokat tudja beolvasni: CBZ, CBR, CBC, CHM, DJVU, EPUB, FB2, HTML, HTMLZ, LIT, LRF, MOBI, ODT, PDF, PRC, PDB, PML, RB, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ. A következő formátumokba tud menteni: AZW3, EPUB, FB2, OEB, LIT, LRF, MOBI, HTMLZ, PDB, PML, RB, PDF, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ. A 64 bites változat letölthető a a hivatalos oldalról.

UTorrent 3.3.29082

A végleges uTorrent. Torrent kiterjesztésû file-okat és magnet linkeket tud letölteni, DHT támogatás, adatcsomag titkosítás és mindent tud, amit ma egy torrent kliensnek tudnia kell.

Daum PotPlayer 1.5.35491

KMPlayerhez hasonló média lejátszó, ami nem fura, hiszen az eredeti fejlesztõ is ezt csinálja most. 64 bites változat letölthetõ a a hivatalos oldalról.

USBDeview 2.21
USB-s eszközeinket tudja kilistázni, eltávolítani. Mindezt nem csak a saját, de egy másik hálózati gépen is meg tudja csinálni. Parancssorból is vezérelhető. Fel tudja küldeni az USB-nk sebességét a nirsoft oldalára, és ezáltal világosan látható lesz, hogy melyik pendrive milyen gyors.

OoVoo 3.5.6.45

Chat program, amiben beépített videókonferencia (maximum 6 ember) is megtalálható, a szokásos üzenet és file küldõ képességek mellett.

XMedia Recode 3.1.4.5

Mindenből mindenbe kódoló program, előre letárolt profilokkal, legyen szó mobiltelefonról, vagy táblapcről. Ismert formátumok: 3GP, 3GPP, 3GPP2, AAC, AC3, AMR, ASF, AVI, AVISynth, DVD, FLAC, FLV,H.261, H.263, H.264, M4A, M1V, M2V, M4V, Matroska(MKV), MMF, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, TS, TRP, MP2, MP3, MP4, MP4V, MOV,QT, OGG, PSP, (S)VCD, SWF, VOB, WAV, WebM, WMA és WMV. Tudja kezelni a DVD és BluRay lemezeket is.

Opera USB 12.13

Olyan Opera, amit nem kell installni, azaz egy USB-s pendrive-ról is használható. Mindent tud, amit a telepítõs társa is.

Orbit Downloader 4.1.1.16

Letöltő program, több szálas letöltéssel. Kezeli az ismertebb videómegosztó oldalakat is, lásd Youtube, stb. Be tud épülni majdnem az összes böngészőbe, képes léptető letöltést végrehajtani (ez az, amikor kell a 001-998.jpg-ig minden) és minden egyebet.

RipBot264 1.17.4

Egyszerüen tud átkódolni a dvd, avi, mpegx-et x264-be. Olyan, mint az AutoGK, csak x264 kódolással. Kell hozzá AviSynth, FFDSHow, Haali Media Splitter, és Java.

Oracle-Sun Java 1.7.0_13 64bit

A Sun java programozói környezete. Ez kell ahhoz, hogy Internet Explorer, Firefox, Opera böngészõk meg tudják tekinteni java-s oldalakat, vagy hogy java-s alkalmazásokat (pl. Azureus) tudjon futtatni. Ez a 64 bites verzió, 64 bites böngészõkhöz, programokhoz.

Oracle-Sun Java 1.7.0_13 web installer

Az Oracle-Sun Java webes telepítõje, azaz internetrõl szedi le a Java többi részét telepítéskor.

Media Coder 0.8.18.5360

Különböző fájlokat tud különböző fájlokba kódolni, kihasználva az nVidia CUDA vagy Intel procik erejét. Ismeri a többmagos processzorokat, egyszerű kezelés, konténerek, rippelés. A hivatalos oldalon 64 bites változat is letölthető.

XMedia Recode 3.1.4.4

Mindenből mindenbe kódoló program, előre letárolt profilokkal, legyen szó mobiltelefonról, vagy táblapcről. Ismert formátumok: 3GP, 3GPP, 3GPP2, AAC, AC3, AMR, ASF, AVI, AVISynth, DVD, FLAC, FLV,H.261, H.263, H.264, M4A, M1V, M2V, M4V, Matroska(MKV), MMF, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, TS, TRP, MP2, MP3, MP4, MP4V, MOV,QT, OGG, PSP, (S)VCD, SWF, VOB, WAV, WebM, WMA és WMV. Tudja kezelni a DVD és BluRay lemezeket is.

uTorrent 3.3 magyarítás

Az utorrent nyelvi fájlja, amiben többek között a magyar nyelv is megtalálható.

UTorrent 3.3.29038

A végleges uTorrent. Torrent kiterjesztésű file-okat és magnet linkeket tud letölteni, DHT támogatás, adatcsomag titkosítás és mindent tud, amit ma egy torrent kliensnek tudnia kell.

Microsoft Sysinternals Suite 2013.1.31

Az összes Sysinternals program egy csomagban. Részletesen: AccessChk, AccessEnum, AdExplorer, AdRestore, Autologon, Autoruns, BgInfo, CacheSet, ClockRes, Contig, Ctrl2Cap, DebugView, DiskExt, DiskMon, DiskView, Disk Usage (DU), EFSDump, FileMon, Handle, Hex2dec, Junction, LDMDump, ListDLLs, LiveKd, LoadOrder, LogonSessions, NewSid, NTFSInfo, PageDefrag, PendMoves, PortMon, ProcessExplorer, Process Monitor, ProcFeatures, PsExec, PsFile, PsGetSid, PsInfo, PsKill, PsList, PsLoggedOn, PsLogList, PsPasswd, PsService, PsShutdown, PsSuspend, RegDelNull, RegJump, RegMon, RootkitRevealer, SDelete, ShareEnum, ShellRunas, SigCheck, Streams, Strings, Sync, TCPView, VolumeID, WhoIs, WinObj, ZoomIt.

DVDStyler 2.4

AVI, MOV, MP4, MPEG, OGG, WMV fileok bedobálásával tud DVD-t készíteni saját menüvel, háttérrel.

ChrisTV Online 8.30

1800+ darab netes TV adást és 600+ darab netes rádió adást lehet nézni-hallgatni a program segítségével. Nem kell hozzá TV kártya sem. A program nem vírusos, csak a benne levõ toolbart a NOD annak észleli.

AVG Anti-Virus 2897.6066 64bit

Ingyenes vírusírtó, amit naponta frissítenek. Meg tudja vizsgálni az email-eket a leszedéskor, folyamatos office, windows, spy, és link védelem. Ha már fent van az AVG, akkor jobban jársz, ha a programból frissíted, mert az kevesebb letöltéssel jár. 64 bites.

AVG Anti-Virus 2897.6066

Ingyenes vírusírtó, amit naponta frissítenek. Meg tudja vizsgálni az email-eket a leszedéskor, folyamatos office, windows, spy, és link védelem. Ha már fent van az AVG, akkor jobban jársz, ha a programból frissíted, mert az kevesebb letöltéssel jár.

Trillian 5.3.0.14

Olyan chat program, ami egyszerre több hálozatra tud csatlakozni, így kiváltható vele a az MSN, Yahoo, Skype, ICQ, vagy egyéb programok használata. Videó és hang üzenetek továbbítására is képes, de persze a teljesen alap dolgokat, mint mondjuk a file küldés, offline üzenetküldés is tudja. Különbözõ felületekkel testreszabható, de ezen kívül is rengeteg mindent lehet beállítani benne.

Peazip 4.8.1 64bit

Be tud tömöríteni 7Z, ARC, BZ2, GZ, PAQ, PEA, QUAD, BALZ, TAR, UPX, ZIP formátumokba, és ki tud tömöríteni majdnem 130 különbözõ formátumból. Ez a 64 bites verzió.

Peazip 4.8.1

Be tud tömöríteni 7Z, ARC, BZ2, GZ, PAQ, PEA, QUAD, BALZ, TAR, UPX, ZIP formátumokba, és ki tud tömöríteni majdnem 130 különbözõ formátumból.

Free Download Manager 3.9.2.1294

Http, https, ftp, youtube letöltõ program, sok hasznos funkcióval, torrent kezeléssel, flash videó letöltéssel. Több szálas letöltés, elõre hely lefoglalás, jelszó megjegyzés, letöltés közbeni média file-ba betekintés. Portable-vá is meg tudja csinálni saját magát a File menübõl.
Microsoft AutoRuns 11.42

Windows startnál mik indulnak el? Ezeket listazza ki, és törölheti, ha akarod. Korábban Sysinternals, most már Microsoft program.

ISO to USB 1.1

Windows XP vagy Windows 7 ISO telepítőt tud pendrive-ra másolni úgy, hogy arról bootolni, majd telepíteni lehessen.

LibreOffice 3.6.5

Microsoft Office-hoz hasonló programcsalád, benne minden Microsoft Office program alternatíva, azaz word, excel, access, powerpoint, csak természetesen más néven. Tudja a legfontosabb dolgokat, csak kb. azokat nem, amit átlag felhasználó sosem használna, továbbá PDF-be tud menteni.

Wireshark 1.8.5 64bit

Megmutatja a hálózati forgalmadat, így ha egy gyanús programot futtatsz, láthatod, hogy igazából milyen forgalmat bonyolít le a neten. 64 bites verzió.

Wireshark 1.8.5

Megmutatja a hálózati forgalmadat, így ha egy gyanús programot futtatsz, láthatod, hogy igazából milyen forgalmat bonyolít le a neten.

Trillian 5.3.0.13

Olyan chat program, ami egyszerre több hálozatra tud csatlakozni, így kiváltható vele a az MSN, Yahoo, Skype, ICQ, vagy egyéb programok használata. Videó és hang üzenetek továbbítására is képes, de persze a teljesen alap dolgokat, mint mondjuk a file küldés, offline üzenetküldés is tudja. Különbözõ felületekkel testreszabható, de ezen kívül is rengeteg mindent lehet beállítani benne.

Sugar Sync 1.9.92

Alapból 5 gigabyte helyet adó, dropboxhoz hasonló, csak többet tudó szinkronizáló program. Fájlainkat tudja különbözõ eszközeink között szinkronban tartani, legyen szó android, iphone, blackberry, mac, vagy windows-os gépekrõl. Ha képeket töltünk fel, azokból galériát tud csinálni, a zenéket pedig akár streamben is tudja küldeni. Akinek nem lenne elég a hely, pénzért vagy ajánló haver segítségével növelheti.

Opera 12.13 magyarítás

Az Opera 12.xx magyarítása angol, vagy más nyelvű verzióhoz. Kell hozzá az Opera is! Angol opera magyarítása így lehetséges: CTRL+F12, General, alul Language, Details... gomb. A megjelenõ ablakon fent Choose gomb, megkeressük a letöltött hu.lng file-t, és OK, OK.

Opera 12.13 magyar 64bit

Az egyik legjobb böngésző, ami kis mérete ellenére tartalmazza:
- A világ legjobb e-mail kliensét, ami az összes protokolt támogatja, és még sok mást is.
- Chat klienst, ami ugyan nem mutat túl a mirc-en, de alap beszélgetésekre teljesen jó.
- RSS olvasót, ami természetesen támogatja az összes RSS verziót, típust.
- Torrent klienset!
- Ezen kívül böngészö, ami sokkal jobban támogatja a szabványokat, mint a konkurencia, a legbiztonságosabb, azaz nincs annyi hibája, mint a többinek. Beépített blokkolást bármilyen weboldalra, vagy annak részletére.
Ez a végleges, 64 bites magyar verzió.

Opera 12.13 magyar

A legjobb böngésző, ami kis mérete ellenére tartalmazza:
- A világ legjobb e-mail kliensét, ami az összes protokolt támogatja, és még sok mást is.
- Chat klienst, ami ugyan nem mutat túl a mirc-en, de alap beszélgetésekre teljesen jó.
- RSS olvasót, ami természetesen támogatja az összes RSS verziót, típust.
- Torrent klienset!
- Ezen kívül böngészöt, ami sokkal jobban támogatja a szabványokat, mint a konkurencia, a legbiztonságosabb, azaz nincs annyi hibája, mint a többinek. Beépített blokkolást bármilyen weboldalra, vagy annak részletére.
Ez a végleges, magyar nyelvet is tartalmazó verzió.

MultiMonitorTool 1.25

A program segítségével a kettõ vagy több monitorral rendelkezõk tudják kiválasztani az elsõdleges megjelenítõt, tudnak engedélyezni vagy letiltani monitort, és ablakokat átdobálni az egyik vagy másik monitorra. Mindez akár parancs-sorból is megoldható a MultiMonitorTool-al.

FastStone Image Viewer 4.7

Képnézõ, sok formátumot ismér, és pár alap kép javítást (pl. remek vörös-szem effekt javítást), módosítást is tud. Otthoni használatra ingyenes.

Win32diskimager 0.6

Képfájlokat tud felírni USB pendrive-okra vagy SD/CF kártyákra.

Foxit PDF Reader 5.4.5.0124

PDF olvasó, ami gyorsabb, kisebb, mint az Adobe Reader. A négyes verzió is fent marad az oldalon.

Extract Now 4.7.9 rar

Ez a program ki tudja tömöríteni a zip, rar, iso, bin, img, ima, imz, jar, gz, lzh, lha, sit formátumokat. Portable változat.

Extract Now 4.7.9 install

Ez a program ki tudja tömöríteni a zip, rar, iso, bin, img, ima, imz, jar, gz, lzh, lha, sit formátumokat.

MultiCommander 2.8.2.1291

Total Commander szerű, ingyenes fájlkezelő program. Tudja kezelni a különféle tömörített formátumokat, legyen szó Zip, 7-Zip, Rar , Tar , GZ , Bz2 , Jar kiterjesztésekről. Képes FTP kapcsolatot létrehozni, csoportosan átnevezni, széles körben testre szabaható és tudása kiegészítőkkel bővíthető. A hivatalos weboldalon 64 bites verzió is megtalálható.

Folytatása következik!!

PDF-XChange Viewer 2.5.209

Sokat tudó PDF olvasó, ami sokkal gyorsabb, sokkal kisebb, mint az Adobe Reader, és installálni se kell.

Miranda IM 0.10.10 install

A legjobb multi-kliens, ami alapból kezeli az icq, irc, msn, yabber, irc hálózatokat. Ez turbózható még 17 féle protokollal, de több száz plugint írtak már hozzá. Extrém módon testre szabható, én ennél több beállítást programban még nem láttam.

Miranda IM 0.10.10 rar

A legjobb multi-kliens, ami alapból kezeli az icq, irc, msn, yabber, irc hálózatokat. Ez turbózható még 17 féle protokollal, de több száz plugint írtak már hozzá. Extrém módon testre szabható, én ennél több beállítást programban még nem láttam.

OutlookAttachView 2.43
Outlook 2003, Microsoft Outlook 2007, vagy Microsoft Outlook 2010 programok fájlából tud kinyerni vagy csak kilistázni csatolmányokat. A 64 bites verzió csak az Outlook 2010-el működik.

Adobe Flash Player 11.6.602.168 FireFox, Opera

Adobe Flash plugin 32 és 64 bites Opera, Firefox, és egyéb Mozillás böngészők alá.

Adobe Flash Player 11.6.602.168 Internet Explorer

Adobe Flash 32 és 64 bites Internet Explorer-hez.

Adobe Shockwave Player 12.0.0.112

Adobe Shockwave plugin böngészõkhöz.

Aida64 2.80.2313

Rendszer információs program, azaz elmondja, hogy a számítógépünkben milyen hardware-ek találhatóak meg. Mindezt 64 bites verzióban, 64 bites tesztekkel is. 30 napig használható korlátozásokkal.

XMedia Recode 3.1.4.6

Mindenből mindenbe kódoló program, előre letárolt profilokkal, legyen szó mobiltelefonról, vagy táblapcről. Ismert formátumok: 3GP, 3GPP, 3GPP2, AAC, AC3, AMR, ASF, AVI, AVISynth, DVD, FLAC, FLV,H.261, H.263, H.264, M4A, M1V, M2V, M4V, Matroska(MKV), MMF, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, TS, TRP, MP2, MP3, MP4, MP4V, MOV,QT, OGG, PSP, (S)VCD, SWF, VOB, WAV, WebM, WMA és WMV. Tudja kezelni a DVD és BluRay lemezeket is

Adobe Flash Player Uninstaller 11.6.602.168

Segítségével eltávolítható az Adobe Flash Player összes verziója az összes böngészõbõl.

AVG Anti-Virus 2899.6087

Ingyenes vírusírtó, amit naponta frissítenek. Meg tudja vizsgálni az email-eket a leszedéskor, folyamatos office, windows, spy, és link védelem. Ha már fent van az AVG, akkor jobban jársz, ha a programból frissíted, mert az kevesebb letöltéssel jár.

AVG Anti-Virus 2899.6087 64bit

Ingyenes vírus írtó, amit naponta frissítenek. Meg tudja vizsgálni az email-eket a leszedéskor, folyamatos office, windows, spy, és link védelem. Ha már fent van az AVG, akkor jobban jársz, ha a programból frissíted, mert az kevesebb letöltéssel jár. 64 bites.

AVG LinkScanner 2899.6087

Az AVG víruskeresõbõl megismert linkscanner különálló változata. Böngészés közben kattintás elõtt ellenõrzi a linkeket, hogy arról nehogy valami spy-t vagy vírus-t kapjunk, Internet Explorer vagy Firefox böngészõkben.

CCEnhancer - CCleaner Enhancer 3.7

A közkedvelt CCleaner programot turbósítja fel további 500+ program ismeretével, hogy a CCleaner azok felesleges fájljait is tudja törölni. Mûködik a telepítõs és a portable változattal is. .NET Framework 3.5 kell hozzá!

Foobar 1.2.3 install

Zene lejátszó program, ami támogatja az összes ismert formátumot (MP1, MP2, MP3, MP4, MPC, AAC, Ogg Vorbis, FLAC / Ogg FLAC, WavPack, WAV, AIFF, AU, SND, CDDA) kicsi, tud tagelni, és még konvertálni is. Az installer képes saját magából portable változatot is csinálni.

Foobar 1.2.3 rar

Zene lejátszó program, ami támogatja az összes ismert formátumot (MP1, MP2, MP3, MP4, MPC, AAC, Ogg Vorbis, FLAC / Ogg FLAC, WavPack, WAV, AIFF, AU, SND, CDDA) kicsi, tud tagelni, és még konvertálni is.

Pidgin 2.10.7

Mindent egybe chat program, ami kezeli az AIM/ICQ, Bonjour, Gadu-gadu, Google Talk, Groupwise, IRC, MSN, MySpaceIM, QQ, Silc, Simple, Sametime, XMPP, Yahoo hálózatokat.

Skype 6.2.73.106

Internetes telefonáló/chat program, videótelefonálással. Nem kell hozzá más, csak maga a program, az internet, és egy haver, aki szintén használja a skype-ot. Egymást fel tudjátok hívni teljesen ingyen, bárhol is vagytok, a hívás pedig bármilyen hosszan lehetséges, akkor is ingyenes.

UTorrent 3.3.29111

A végleges uTorrent. Torrent kiterjesztésû file-okat és magnet linkeket tud letölteni, DHT támogatás, adatcsomag titkosítás és mindent tud, amit ma egy torrent kliensnek tudnia kell.

FlashFXP 4.3.0.1933 install

FTP kliens, ami kb. mindent tud, és millióan kértek, hogy legyen fent az USiTE.hu-n is.

FlashFXP 4.3.0.1933 rar

FTP kliens, ami kb. mindent tud, és millióan kértek, hogy legyen fent az USiTE.hu-n is. Ez a portable változat.

HDDlife 4.0.193

Méri a merevlemezeid hõmérsékletét, és ha túl magas lenne, szól róla.

NovaPDF 7.7.388

Virtuális nyomtatót hoz létre, és abba nyomtatva bármit megkaphatunk .pdf-ben, így bármely programból használhatod, ami nyomtatni tud. Az ingyenességért cserébe ráírja a létrehozott pdf lapjaira, hogy novapdf.

Sugar Sync 2.0.1

Alapból 5 gigabyte helyet adó, dropboxhoz hasonló, csak többet tudó szinkronizáló program. Fájlainkat tudja különböző eszközeink között szinkronban tartani, legyen szó android, iphone, blackberry, mac, vagy windows-os gépekről. Ha képeket töltünk fel, azokból galériát tud csinálni, a zenéket pedig akár streamben is tudja küldeni. Akinek nem lenne elég a hely, pénzért vagy ajánló haver segítségével növelheti.

Calibre Portable 0.9.19

Segítségével konvertálhatjuk e-könyveinket másik formátumba, illetve szerkeszthetjük nekünk megfelelõre, nem mellesleg el is olvashatjuk azokat. A következõ formátumokat tudja beolvasni: CBZ, CBR, CBC, CHM, DJVU, EPUB, FB2, HTML, HTMLZ, LIT, LRF, MOBI, ODT, PDF, PRC, PDB, PML, RB, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ. A következõ formátumokba tud menteni: AZW3, EPUB, FB2, OEB, LIT, LRF, MOBI, HTMLZ, PDB, PML, RB, PDF, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ. A 64 bites változat letölthetõ a a hivatalos oldalró

Dropbox 1.6.17

Dropbox szolgáltatás kliens programja. Egy rövid regisztráció után alapból 2 gigabyte tárhelyet lehet kapni, ami egy online szinkronizáló szolgáltatásra jó. Ami oda feltöltésre kerül, az összes, felhasználó által megadott helyre automatán szinkronizálódik, pl. otthoni, munkahelyi gépre, telefonra, stb. Sima fájl megosztásra is alkalmas, egyéni linkek megadásával.

Recuva 1.45.858 install

Letörölt file-okat tudsz vele visszaállítani, vagy, ha kilistázod õket, véglegesen letörölni biztonság törléssel. Installnál fel akarja tenni a Yahoo toolbar-t, de csak ki kell szedni elõle a pipát, és akkor nem rakja fel.

Recuva 1.45.858 rar

Letörölt file-okat tudsz vele visszaállítani, vagy, ha kilistázod õket, véglegesen letörölni biztonság törléssel.

DoPDF 7.3.388

A doPDF virtuális PDF nyomtatóként telepíti magát, így a sikeres installáció után megjelenik a Nyomtatók és faxok között. PDF készítéséhez egyszerűen csak ki kell nyomtatni a dokumentumot a doPDF nyomtatón keresztül. Nyisd meg a dokumentumot (Microsoft Word, WordPad, NotePad vagy bármilyen másik programmal) és nyomtatáskor válaszd ki a doPDF nyomtatót. A program megkérdezi, hogy hova szeretnéd elmenteni a PDF állományt és amikor az elkészült, az alapértelmezett PDF megjelenítő automatikusan megnyitja

uTorrent 3.3.29126

A végleges uTorrent. Torrent kiterjesztésû file-okat és magnet linkeket tud letölteni, DHT támogatás, adatcsomag titkosítás és mindent tud, amit ma egy torrent kliensnek tudnia kell.

Universal USB Installer 1.9.2.5

Különféle linux és Windows Vista/7/8 iso-kat tud pendrive-ra tenni pár kattintással.

LibreOffice 4.0.03 Portable

Olyan LibreOffice, amit nem kell telepíteni. Az utolsó pár százaléknál pár embernél azért áll meg a letöltés, mert a víruskeresőjük éppen ellenőrzi annak tartalmát. Ez egy kis türelemmel kivárható, vagy, a letöltés idejére ki kell kapcsolni a védelmet, és a lejövetel után ellenőrizni azt. A file mindenképp letölthető.

Internet Download Manager 6.15.2

Le tud tölteni a szokásos http, ftp protokollokon kívül a Youtube és egyéb videós oldalakról is videókat, vagy akár teljes weboldalakat. 30 napig lehet kipróbálni.

Azureus Vuze 4.9

Java alapú torrent kliens, ami extrém mértékben testreszabható. Viszont nagy, és a java meg pláne megdobja a memória kihasználást, ezért inkább uTorrent ajánlott, ami nagyjából ugyanezt tudja, csak java nélkül. 64 bites változat letölthetõ a hivatalos oldalról.

DVDStyler 2.4.1

AVI, MOV, MP4, MPEG, OGG, WMV fileok bedobálásával tud DVD-t készíteni saját menüvel, háttérrel.

CurrPorts 2.06

Megmutatja a használatban levõ TCP/IP és UDP portjaidat, hogy mi használja õket, melyik porton, hova kapcsolódik, stb.

Mousotron 8.2

Ez egy statisztikai program, ami megmutatja, hogy az egerünkkel mekkora távot tettünk meg, hogy a gombokkal hányszor kattintottunk, és hogy a billentyűzeten hány darab karaktert ütöttünk le. Az adatokat igény szerint el tudja küldeni a fejlesztőnek, így összehasonlíthatjuk azokat barátainkkal, munkatársainkkal.

SUMo - Software Updates Monitor 3.5.2.195

Megvizsgálja a telepített programok verziószámát, és neten néz utána, hogy van-e már elérhetõ frissítés vagy sem.

Unlocker 1.8.8

Ha valami fogja a file-odat, könyvtáradat, ez a program fel tudja
szabadítani azt, és így le tudod törölni. Hasznos lehet spyware-nél például. Az installkor fel akar tenni Ebay dolgokat, de egyszerüen ki kell szedni a pipát előlük, és akkor nem teszi fel.

AbiWord 2.8

Microsoft Word-höz hasonló szövegszerkesztõ, sok hasznos funkcióval.

CCleaner 2.25.1025 install

Sokoldalú program, ami a felesleges file-okat távolítja el, akár biztonságos törléssel (NSA, 7 pass, vagy Gutmann, 35) is. Ezen kívül regisztrációs adatbázis hibakeresést is tud, és kilistázni a Windows-al elinduló programokat. Yahoo eszköztár van az installban, ajánlott kiszedni elõle a pipát. (Nick küldte a képeket, köszönjük!)

CCleaner 2.25.1025 rar

Sokoldalú program, ami a felesleges file-okat távolítja el, akár biztonságos törléssel (NSA, 7 pass, vagy Gutmann, 35) is. Ezen kívül regisztrációs adatbázis hibakeresést is tud, és kilistázni a Windows-al elinduló programokat. (Nick küldte a képeket, köszönjük!)

Trillian 4.0.0.118

Olyan chat program, ami egyszerre több hálozatra tud csatlakozni, így kiváltható vele a az MSN, Yahoo, Skype, ICQ, vagy egyéb programok használata. Videó és hang üzenetek továbbítására is képes, de persze a teljesen alap dolgokat, mint mondjuk a file küldés, offline üzenetküldés is tudja. Különbözõ felületekkel testreszabható, de ezen kívül is rengeteg mindent lehet beállítani benne.

Mozilla SeaMonkey 2.0

Böngészõ (Firefox), chat program (ChatZilla), weboldal szerkesztõ együtt. Ha valaki emlékszik, akkor régen ez volt a Netscape Communicator, majd Mozilla cucc, és most ez a Seamonkey nevet kapta.

Mozilla SeaMonkey 2.0 magyar

Böngészõ (Firefox), chat program (ChatZilla), weboldal szerkesztõ együtt. Ha valaki emlékszik, akkor régen ez volt a Netscape Communicator, majd Mozilla cucc, és most ez a Seamonkey nevet kapta, magyarul.

Mozilla Firefox 3.5.4 magyar

Remek alternatív böngészõ szabványkövetéssel és kiegészítõk telepítési lehetõségével, magyarul

Opera 10.01 magyar

A legjobb böngészõ, ami kis mérete ellenére tartalmazza:
- A világ legjobb e-mail kliensét, ami az összes protokolt támogatja, és még sok mást is.
- Chat klienst, ami ugyan nem mutat túl a mirc-en, de alap beszélgetésekre teljesen jó.
- RSS olvasót, ami természetesen támogatja az összes RSS verziót, típust.
- Torrent klienset!
  • Ezen kívül böngészöt, ami sokkal jobban támogatja a szabványokat, mint a konkurencia, a legbiztonságosabb, azaz nincs annyi hibája, mint a többinek. Beépített blokkolást bármilyen weboldalra, vagy annak részletére. Ez a végleges verzió.
Express Burn 4.30

Kicsi CD, DVD és Blu-ray író program. Képes sima adat, zene-cd, mp3, és dvd-film megírására is.

Sun xVM VirtualBox 3.0.10.54047

Segítségével több operációs rendszert tudsz futtatni már felinstallált operációs rendszereden. Támogatja az Unix, Windows és még DOS rendszereket is.

Media Player Classic Home Cinema 1.5.2.3456 64bit

A legjobb media lejátszó program, amiben a codecek (igazából ds filterek) is megtalálhatók, ezért mindenféle codec pack-ok telepítése nélkül is lejátsza a mai ismertebb formátumokat. Ezekbe beletartozik az XviD, DivX, MP4 és egyéb Quicktime (beleértve x264-et is), DVD (azaz mpeg-2 videó) VCD, VC-1/AV/x264 képformátumok. MP2, MP3, AC-3, DTS, DTS-HD, LPCM, és minden egyéb. Ez a végleges, 64 bites verzió.

Media Coder 2011 R7 5172

Különbözõ fájlokat tud különbözõ fájlokba kódolni, kihasználva az nVidia CUDA vagy Intel procik erejét. Ismeri a többmagos processzorokat, egyszerü kezelés, konténerek, rippelés.

LAV Filters 0.30

Hang dekóder és splitter ds filter. Segítségével az új hangformátumokat is tudjuk bitstreamelni erõsítõre. Természetesen csak HDMI kábelen keresztül, a splitter pedig ismeri majdnem az összes konténer típust.

DoPDF 7.2.369

A doPDF virtuális PDF nyomtatóként telepíti magát, így a sikeres installáció után megjelenik a Nyomtatók és faxok között. PDF készítéséhez egyszerűen csak ki kell nyomtatni a dokumentumot a doPDF nyomtatón keresztül. Nyisd meg a dokumentumot (Microsoft Word, WordPad, NotePad vagy bármilyen másik programmal) és nyomtatáskor válaszd ki a doPDF nyomtatót. A program megkérdezi, hogy hova szeretnéd elmenteni a PDF állományt és amikor az elkészült, az alapértelmezett PDF megjelenítő automatikusan megnyitja.

LibreOffice 3.3.2

Microsoft Office-hoz hasonló programcsalád, benne minden Microsoft Office program alternatíva, azaz word, excel, access, powerpoint, csak természetesen más néven. Tudja a legfontosabb dolgokat, csak kb. azokat nem, amit átlag felhasználó sosem használna, továbbá PDF-be exportálást. Az OpenOffice helyett most ezt favorizáljuk, szintén az OpenOffice-on alapul, csak nem Oracle termék.

Memtest86 3.5b

Memória teszt, iso verzió. Azaz kiírod egy CD-re, arról boot-olsz, és máris teszteli a memóriáidat.

Duplicate Cleaner 2.0.5

Megkeresi az ugyanolyan file-okat, és kilistázás után le tudjuk törölni azokat. Jórészt mp3-akra specializálódott, hisz nem csak filenev, hanem számcím, album, stb alapján is tud keresni. Persze CRC, méret, vagy akár dátum szerint is.

WebBrowserPassView 1.00

Internet Explorer (4.0 - 8.0), Mozilla Firefox, Google Chrome és Opera böngészőkben tárolt jelszavakat tudja megjeleníteni.

Infra Recorder 0.52

CD/DVD író program, ami tud képfile-ból is írni, lemezt lemezre másolni, adat, zenei cd/dvd-t írni, korábbi írást folytatni.

TeamViewer 6.0.10344

A program segítségével egy másik teamvieweres gépet tudunk kezelni belsõ hálózaton vagy interneten keresztül.

FlashFXP 4.0.0.1535 rar

FTP kliens, ami kb. mindent tud, és millióan kértek, hogy legyen fent az USiTE.hu-n is. Ez a portable változat.

FlashFXP 4.0.0.1535 install

FTP kliens, ami kb. mindent tud, és millióan kértek, hogy legyen fent az USiTE.hu-n is.

Peazip 3.6.1

Be tud tömöríteni 7Z, ARC, BZ2, GZ, PAQ, PEA, QUAD, BALZ, TAR, UPX, ZIP formátumokba, és ki tud tömöríteni majdnem 130 különbözõ formátumból.

Process Hacker 2.11

Megmutatja a futó processzek tulajdonságait fa szerkezetben, mindezt úgy, hogy közben kevesebb erõforrást használ fel, mint a Process Explorer.

Dragon UnPACKer 5.6.0.239

Mindenféle file-t tud kibontani, ami látszólag nem is tömörített. A teljes lista a kisház ikonra kattintva érhetõ el.

Folytatása következik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése