2013. február 6., szerda

Hitler leánya megvalósítja Rothschild Negyedik Birodalmi álmátHitler leánya megvalósítja Rothschild Negyedik Birodalmi álmát


Kísértet járja be Európát a rabló zsidó horda kísértete, van ahol ezt kommunizmusnak csúfolják a gojok. 
2012. okt. 11-i megj.: úgy tünik, az információ terjed az interneten (index.hu):
"Ezrek vonultak utcára hétfő este Athénban     ...
Egyes tüntetők plakátjain "Ki az országunkból, te cafat!", "Hitler lánya, ki Görögországból, nem akarunk negyedik birodalmat!" feliratok szerepeltek"
 


Sajnos ez nem egy áprilisi tréfa. A szemmel látható hasonlóság nem véletlen... A képek hitelesek, a bal felsö Angela Merkel kép például a Time magazin egyik 2006-os számában jelent megA bal alsó kép pedig Eva Braunt, Adolf Hitler élettársát ábrázolja. Merkel a háttérhatalom egyik legtitkosabb fegyvere (volt), s egy ideig nagyon úgy tünt, hogy ami annak idején nem sikerült az édesapjának durva eröszakkal, az most öneki - kifinomult átverés alkalmazásával- sikerülni fog: teljesen egybeolvasztani Európát egy Negyedik Birodalomba. De szerencsére a dolgok egy picit megbonyolódtak. A cikk nagyvonalakban felvázolja, hogy mely, az illuminati felsöbb körökben régóta lappangó belsö ellentétek miatt .
 
Kezdjük Angela Merkellel, kinek már a wikipédiában szereplö „hivatalos“ életrajza is fura. A wikipédia szerint:
 
 
Az apja, aki luteránus pap volt, képes volt Angelával együtt ki-be járni a vasfüggönyön, és a családnak már azokban az idökben két autója volt, amikor mindenki másnak egyre is sokat kellett várni. A papok abban az idöben "osztályellenségek" voltak, sokszor börtönben ültek, Angela apja viszont élt mint hal a vízben. A hivatalos életrajz ezt azzal magyarázza, hogy behódolt a rezsimnek. Nos, aki élt a kommunizmus alatt, az tudja, ilyesfajta életstílus folytatásához azokban az idökben (ki-be járni a vasfüggönyön + két autó) nemhogy a behódolt egyszerü papoknak, de még a párttagok közül is csak a felsöbb vezetésböl valóknak volt lehetöségük!
 
További érdekes epizód a wikipédiás Merkel életrajzból:
 
Egyetemi évei alatt Angela a fejébe vette, hogy egy történelmi várbástyában (!) diákklubot és üdülöt alakít ki a diáktársaival együtt. A leipzigi egyetem vezetése csípöböl elutasította, de aztán "leszólt" nekik a párt, hogy Angelának az is megengedett . A wikipédia még megjegyzi, a néhai NDKban ez teljesen precedens nélküli volt abban az idöben. Az apja pedig még a felsöbb pártvezetésnek se volt tagja, csak egy sima luteránus pap volt.
 
Aztán jött a "rendszerváltás", gondolnánk, hogy az ilyen komcsibébik nem viszik semmire. De nem!
 
Merkel azonnal Helmut Kohl kancellár kormányának lett a tagja, rögvest az újraegyesítés után!Érted nem! Egy ismeretlen, állítólag kommunista kollaboráns lutheránus pap mindössze 34 éves, szintúgy ismeretlen „komcsibébije“ azonnal Helmut Kohl kormányába került. 1990-ben Kohl ifjúságügyi miniszternek nevezi ki, pár hónapra rá 1991-ben már a német kormánypártjának, a CDU-nak az elnökhelyettese!
 
S most!
 
Nézzük meg az ONI egyik még 2007-es kiszivárogtató írását, melyböl már a kukac.sk-n én is fordítottam, és tartalmaz néhány igazságot...
 
 
 
A történet az egykori kommunista Kelet-Németország egyik náci háborús bünösöket fogva tartó börtönében kezdödik, amikor is a szovjet KGB rájön arra, hogy az ott fogva tartott egyik, Mengeléhez hasonló "halálangyal", bizonyos Dr. Carl Clauberg, jóval több annál, mint ahogy eredetileg gondolták. Valójában a náci Németország mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó kutatásának az atyja:
 
 
Cserébe a szabadságáért és hogy Nyugat-Németországba költözhessen, Clauberg felkínálja a szovjeteknek, hogy elárulja, hová lett rejtve Adolf Hitler lefagyasztott állapotban levö spermája, melyet még a nácik rejtettek el a háború vége felé, abban bízva, hogy valamikor még képesek lesznek létrehozni szeretett Führerüknek egy utódát. A KGB, miután megtalálta a spermát (az egykori NDK területén, elrejtve valakinél), és rájött, hogy életképes spermiumokról van szó, elindította egyik talán legbizarrabb titkos projektjét: létrehozni Adolf Hitler egy utódát. Az ügyröl tákékoztatták a nyugati illuminatikat is (mint tudjuk, hidegháború ide-oda, legfelsöbb szinten a szovjet vezetés és a Rothschildek/Rockefellerek közt bizonyos mértékig együttmüködés volt..) , és megegyezezés született, hogy Gretl Braun, Eva Braun fiatalabb, életben maradt leánytestvére lesz megtermékenyítve mesterségesen Hitler spermájával.
 
Mivel a szovjetek nem voltak hajlandóak kiengedni Kelet-Németországból (az egykori NDK-ból) Clauberg doktort, míg nem születik meg a bébi, így Gretl Braun ment titokban az NDK-ba. Megegyezés született, hogy a Hitler bébi a lehetö legnormálisabb családi környezetben fog felnöni a nyugatnémet luteránus egyház gondozásában az NDK-ban. A hivatalos Merkel életrajz is említi, hogy az "édesapja" 1954-ben költözött Nyugatról a kommunista NDK-ba.
...
Az egyezség szerint aztán Angelát ez a pap házaspár nevelte fel, és szintén a nagyhatalmi egyezség szerint ki-be járhattak vele a "szülei" a vasfüggönyön (ez utóbbi el van ismerve a hivatalos Merkel életrajzban is). Angela sohasem volt politikailag aktív az egykori NDK-ban, se kommunista, se kommunista-ellenes mozgalomban. S lám, ennek ellenére a német újraegyesítés után, 1990-ben, rögvest Helmut Kohl kormányában találta magát mint miniszter, minden tapasztalat nélkül, gyakorlatilag ismeretlenül és mindössze 34 évesen.
 
Amikor 2011 februárjában az alábbi sorokat írtam a kukac.sk-ra, még lényegében igaznak voltak tekinthetöek:
 
Amikor 1990-ben Németország újraegyesült, azt nemcsak a németek kedvéért engedték meg az Illuminatik, hanem azért is, mert tudták, ezzel az országgal még komoly terveik lesznek. A következö lépés az illuminatik stratégiájában olyan lesz, amit csak kevesen várnak: a következö világbirodalom az USA ´leáldozása´ után úgy néz ki, hogy Németország lesz. Amennyiben nem lesznek képesek totálisan leuralni a világot, és beléptetni azt az "új világrendbe", az illuminatik célja (legalább) egy Európai Egyesült Államok kiépítése lesz, melyben a föszerep Németországé lesz.
S ha szemügyre vesszük a helyzetet, látjuk, hogy pontosan errefele tartanak a történések. Az Egyesült Államok a totális csöd szélén áll, nagyjából ott, ahol a Szovjetunió volt 1989ben, míg Németország, euro krízis ide vagy oda, gyakorlatilag virágzik, s nincsen eladósodva. Az euro-krízis, és a dél-európai államok emiatti versenyképtelensége gyakorlatilag hasznára van a németeknek. Annak ellenére, hogy a német lakosság létszáma mindössze töredéke a kínainak, az ország exportja vetekszik Kínáéval. A német export továbbra is rekordokat döntöget, és a német az egyedüli olyan gazdaság, mely méltó ellenpólusa (lesz) Kínának. Kína nem lesz szuperhatalom, soha!
 
Az illuminati-vatikáni-német tengely célja átvenni az Európai Egyesült Államok irányítását, és eliminálni az angolszász befolyást. Az USAnak harmadik világbeni szerep van szánva, az sem kizárt, hogy fel lesz darabolva. Ebben a "bizniszben" nyakig benne van (volt?) a jelenlegi német nemzetiségü "szentatya" is, akit fura (vagy nem annyira?) módon április 20-án, vagyis Adolf Hitler születésének napján szentelték pápává. Az "euró mentésére" hivatkozva egyre viharosabb sebességgel igyekeznek az illuminatik föderális állammá kovácsolni legalább az Európai Uniót."
 
Hogy az Európai Egyesült Államokról, vagyis a készülö Negyedik Birodalomról, íródott sorok mennyire igaznak bizonyultak, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az elmúlt hetek történései, amikoris már teljesen nyíltan elkezdtek az Európai Unió vezetöi is beszélni az Európai Egyesült Államokról a fösodratú médiumokban.
 
Egyes angol médiumok, mint a Daily Mail - aggódva az egyre nagyobb német befolyás miatt - pedig váratlanul messzire is elmentek:
 
Rise of the Fourth Reich, how Germany is using the financial crisis to conquer Europe
(A Negyedik Birodalom felemelkedése, avagy Németország Európa leigázására használja a pénzügyi válságot)
 
 
Valójában persze nem(csak) Németország, hanem föként a Rothschild dinasztia.
 
A Negyedik Birodalom építése mára nem halad a tervezett ütemben, az egyik fö probléma ugyanis maga a Hitler-lány!
 
Tudni kell, hogy Angela Merkel egyik fö protézséje az illuminatik köreiben mindig is a Bush-család volt.Már az édesapjának, Adolf Hitlernek is a legföbb pénzügyi támogatója George Bush nagyapja, Prescott Bush volt (a Rothschild/Windsor vonal nagybankjai mellett). Nem is csoda, hogy Merkel hatalomra jutása után ilyen és ehhez hasonló cikkek jelentek meg sajtóban:
 
German leader emerges as key Bush ally in EU
(Merkel Bush leghüebb támogatójának bizonyult)
 
 
Merkel - akkor még csak mint ellenzéki vezér - támogatta Bushék 2003-as iraki invázióját is, ami nagyon nem volt jellemzö a többi nyugat-európai vezetöre abban az idöben.
 
Késöbb viszont jöttek a 2008-as események, amikoris az illuminatik „békésebb szárnya“ megakadályozta Bushékat abban, hogy atomkonfliktust robbantsanak ki. (lásd a Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család c. írást).
 
Az illuminatiknak tudnillik két fö szárnya van manapság: a háborúpárti és a békésebbnek vélt, az új világrendbe „pusztán“ pénzügyi összeomlás által belejutni óhajtó szárny (például Barack Obama is ide sorolható). Merkel viszont mindig is a Bush vonal embere volt. Egyfajta „harmadik pólusként“ bejön a képbe még a Vatikán is, mely egészen 2008 nyaráig szintén benne volt Bushék minden mocsokságában. Ezért hallgat mellesleg a Vatikán máig olyan makacsul szeptember 11 felöl, mert Bushékkal együtt nyakig benne volt. Igen, a jezsuiták, a „roszikruszik“ (a rózsakeresztes banda) valamint maga a „szentatya“ is nyakig benne volt szept 11-ben.
 
Az elöbb említett „békés illuminati vonal“ kiéheztetés árán akarja az emberiség egy részét elpusztítani, míg a Bush-vonal atomfegyverekkel próbálta... az egyik tényleg jobb mint a másik.
 
2008-ban a Vatikán szembekerült mind a két másik illuminati vonallal, a 2008-as atomháborús tervekben már nem volt benne. Ennek külön története van, még majd említem.
 
A 2008/09-as események kapcsán jön be a képbe még egy érdekes alak, Benjamin Fulford is, akinek a blogjából korábban már többször is idéztem. Fulford egyáltalán nem „ellenálló“, mint aminek feltünteti magát, hanem a Rothschild család „békésebbnek“ számító szárnyának a megmondóembere. A blogbejegyzései info/dezinfo keverékek, ennek ellenére mégis ajánlom az olvasásukat, mert annak tudatában, hogy ki Fulford valójában, bizonyos mértékig könnyen „dekódolhatók“, kiszürhetök belölük a dezinfok, és az ember a végén értékes bennfentes infokhoz juthat a hatalom legcsúcsáról, melyek a 100 százalékban kontrolált globális médiumokban garantáltan nem jelenhetnének meg.
 
Az „Arab Tavasz“ mögött is a „békésebb“ európai illuminati szárny áll, melyhez Obama is sorolható. A líbiai invázió nem volt tervezett, eredetileg azt hitték, hogy Kadhafi ellen sikerül majd fellázítani a líbiai lakosságot. Amikor viszont nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem fog menni, és hogy Líbiát bombázni kell, az európai vonalhoz nem túl hüséges Merkel bejelentette, hogy Németország ebben nem vesz részt. „Érdekes“ dolgok történnek ezután.
 
Fulford március 21-i bejegyzésében például szintén leleplezi, hogy kicsoda Merkel valójában:
 
Fulford, 2011. március 21:
 
 
"Chinese and Russian intelligence now report that Germany’s Angela Merkel is the daughter of Adolf Hitler thanks to the use of frozen sperm and the expertise of a Nazi doctor captured by the Soviets. That means she is almost certainly one of the ringleaders of the Nazi faction still hoping for a fascist world totalitarian government."
Ez mindössze egy nappal azután történt, hogy Merkel helikoptere kishíján lezuhan a CIA merényletkísérlete miatt...
 
2011. március 20:
Ezer méteres zuhanás: Merkel szerencsés balesete
 
 
Késöbb pedig ez a „békésebb“ illuminati szárny biológiai vegyifegyvertámadást hajt végre Németország ellen... (lásd: A német e.coli "járvány" bio-terror támadás volt c. írást)
 
Ezeknek a mai napig dúló ellentéteknek köszönhetjük, hogy a Rothschild féle „európai integráció“ Merkel nem mindig engedelmeskedö magatartása, és a német politikusok kifejezett ellenállása miatt zötykölödve halad.
 
Az e.coli támadás nemcsak a líbiai invázióban elutasított részvétel miatt volt bosszú, hanem azért is, mert a németek nem voltak hajlandóak „menteni“ Görögországot a Rothschild elvárások szerint. Amennyiben Görögország idö elött csödbe megy, úgy könnyen bukhat akár az áhított Negyedik Birodalom is.
 
A terv ugyanis az, hogy a válságra hivatkozva belekényszerítsék az európai államokat a szuverenitásuk feladásába, mondván a válságot csakis teljesen egybeolvasztott pénz- és gazdaságpolitikával lehet leküzdeni (ami hazugság). Amennyiben viszont a szuverenitások feladása ELÖTT beindulnak az európai csödsorozatok, úgy az Európai Egyesült Államok (a Negyedik Birodalom) terve is füstbe mehet. Ne tévesszem meg senkit: az EURO mindenképpen bukni fog, viszont nem mindegy, hogy még az elött, mielött az európai országok feladják a függetlenségüket, vagy pedig azután. Az EURO-t felváltani hivatott globális pénzt ugyanis csakis egy olyan Európában lehet majd könnyen bevezetni, ahol az európai országok már le vannak fokozva egyszerü régiókká. Máskülönben ezek az országok újból a saját nemzeti pénznemeiket vezethetik be! Ez az amitöl a Rothschild család irtózatosan retteg.
 
Mivel egyre jobban úgy tünik, a görög csöd elkerülhetetlen, a Rothschild család által uralt központi bankok a napokban bejelentették, hogy az ÖSSZES emiatt bajba került bankot a világban megpróbálják majd megmenteni! Az EUROT és az európai bankrendszert ugyanis bármi áron életben akarják tartani addig, míg az európai államok nem adják fel a szuverenitásukat.
 
Minden tehát a németektöl és a Hitler-leánytól függ majd a jövöben. Reményt ad, hogy újabban már a Vatikán és a hozzá mindig is erösen kötödö Berlusconi se teljesen partnerük ebben. Ami Olaszországban fog történni az EURO kapcsán, kulcsfontosságú lesz. A Hitler-leány jelenleg sajnos mintha ingadozna, a napokban például Sárközyvel közösen bejelentette, hogy Görögországot mégse hagyják csödbe menni. S hogy még bonyolultabb legyen a kép, a korábban „békepárti“ illuminati szárny egyes elemensei kezdenek háborúpártivá válni ...
 
De nem akarok ezekbe a heti rendszerességgel változó „szappanopera“ részletekbe belemenni, a helyzet képlékeny, tessék követni a Médiafigyelöt.
 
Hogy szétesik avagy teljesen összeolvad az EU a legvégén, továbbra is marad mint „millió dolláros kérdés“.
 
Egy késöbbi cikkben – „A 2009-es harc a pénzügyi rendszerért“ lesz a címe - , kitérek még pár nagyon érdekes dologra, melyekröl a mediális elhallgatás miatt máig vészesen keveset tudni, s én se tudok majd a teljes „nagy képpel“ szolgálni. Viszont itt az ideje ezeket elkezdeni.
 
A Vatikánról lesz szó, mely minden jel szerint kishíján fatális hibát követett el azzal, hogy támogatta a sátánista illuminati Bush vonalat az új világrend kialakításában. 2008 augusztusában ugyanis egy felettébb érdekes per kezdödött a pápa ellen: a Templomos Lovagok kései „jogutódai“ beperelték a katolikus egyházat az öket még az 1300-as években ért sérelmekért, s követelték emiatt maguknak a Vatikán vagyonának jelentös részét! Hasonló ez ahhoz, mintha Magyarország jelenleg beperelné Mongóliát az 1200-as évekbeni tatárjárás miatt.
 
De nem, nem viccelek, a dolog a szabadkömüvesség „elödének“ számító Templomos Lovagok részéröl komoly volt, még a Daily Telegraph is írt róla:
 
 
Talán ezért van az, hogy a Vatikán már mintha nem lenne túl lelkes az „európai integrációért“, mivel 2009-ben szembe találta magát a „békésebb“ európai illuminatusi vonallal is, mely az eseményeket jelenleg is uralja. Na de ezekröl a dolgokról, melyekben Fulford szintén benne volt/van, majd még késöbb.


Merkel: "Németország mindig Izrael mellett fog állni"

Az első nő, akiből kormányfő lett Németországban. S milyen sikeres: az előjelek szerint az első négy után további évekre irányíthatja majd a magyar szempontból legfontosabb európai ország ügyeit. „Nagyon értelmes, hihetetlenül energikus és nagyon becsvágyó”, mondta róla első férje, Ulrich Merkel, akinek nevét máig viseli.
Angela Dorothea Kasner 1954 július 17-én született Hamburgban. Tehát „nyugat-német”, bár egyhónapos korától a Fal ledőltéig „Keleten” él. Az apa evangélikus lelkész, akit NDK-béli gyülekezetbe küldenek szolgálni. Beilleszkedik, nem is rosszul, a rendszer a hozzá lojálisak közé sorolja –bár a Hamburgból hozott latin-angol tanár feleség nem taníthat.
Az elsőszülött lány (utóbb két testvére születik) tiszta kitűnő az általános –és a középiskolában. Egyébként úttörő, majd az FDJ (a helyi KISZ) tevékeny tagja, még ifjú kutatóként is a helyi szervezet agit.-prop. titkára.

De nem marad el a konfirmáció, sem az egyházi esküvő, amikor – még a lipcsei egyetem fizikus hallgatójaként - három éves kapcsolat és hosszabb együtt-élés után hozzámegy ugyancsak fizikus diáktársához. Tíz négyzetméteres szobában laknak, diáktársaikkal lakó-közösségben. A jelek szerint elégedetten. Angela az egyetemen is kitűnő, így utána (1978) az Akadémia Fizikai Kémiai Kutató Intézetébe vezet az ifjú tudós útja.

Három évvel később egyszerre csak összecsomagol és elköltözik Merkeltől. Az elhagyott férfit váratlanul éri a fordulat: úgy érezte, a hozzá hasonlóan természet -, szinház- és zenekedvelő, „barátságos, nyílt, természetes” asszonnyal hét éven át jól megértették egymást. Úgy látszik, mégsem. Azóta sem találkoztak, a fizikus régen újra nős és Drezdában él.

Angela 1986-ban doktorál és négy évvel később, 1990-ben, a nagy fordulat évében kezd politizálni. A Demokratischer Aufbruch -nak (tán demokratikus kezdetnek, áttörésnek lehetne fordítani az új pártot) lesz februárban szóvivője, az NDK első – és egyetlen – szabad választása után pedig Lothar de Maiziére kormányának helyettes szóvivője.
Zöldek helyett a kereszténydemokraták között

Bár a papa egyáltalán nem rokonszenvezett a kereszténydemokratákkal, a mama pedig a szocdemek felé orientálódott és Angelát barátai a zöldek közé várták, ő meglepetésre a CDU-hoz csatlakozik. Amely már októberben egyesül nagy nyugati testvérpártjával – s a fizikusból született ifjú politikusnő pályája innen kezdve ível felfelé, mégpedig meredeken.
Decemberben, az első össz-német választáson egyéni választókerületben szerez mandátumot. Helmut Kohl, aki már korábban felfigyelt az új arcra „keletről” nem igazán fontos, de látványos tárcát ad neki kormányában: a 34 éves Angela a nő- és az ifjúsági ügyek minisztere lesz. Majd még 1991 végén a CDU elnökhelyettese.
Az 1990-es és 1994-es választási sikert a CDU/CSU (immár koalícióban az FDP-vel) 1998-ban nem tudja megismételni. Merkel ezúttal is brandenburgi választókerületéből kerül be a Bundestagba. Fontos év ez számára: novemberben a CDU főtitkárává választják – decemberben pedig hozzámegy az ugyancsak „keleti” Joachim Sauerhez.

Kollégáját az akadémiai kutató-intézetben még akkor ismerte meg, amikor külön vált Merkeltől, de házasságot (időközben a kétgyerekes Sauer is elvált) csak hosszú évek után kötöttek. A tíz évvel idősebb férj ma a berlini Humboldt Egyetem tanszékvezető tanára, fiatalos, kitűnő megjelenésű – és minden jel szerint igen kényelmetlenül érzi magát a politikusnő házastársának szerepében. Legfeljebb a salzburgi és a bayreuthi fesztiválon jelennek meg látványosan együtt, Sauer igen ritkán kíséri el feleségét külföldi utakra, fontos hazai nemzetközi összejövetelekre. 

Kohl védence támogatója helyére lép


Egy évvel a főtitkári poszt elnyerése után felgyorsulnak az események. Kiderül, hogy az oly tekintélyes Helmut Kohl, „a német egység atyja” márka-milliókat vett át titokban a CDU számára a párt támogatóitól – s e törvénysértés ellenére sem hajlandó megnevezni az adakozókat. 1999 decemberében egykori pártfogoltja, Angela Merkel az, aki – ezúttal is kitűnő politikai érzékkel – nyílt levélben szólítja fel pártját: határolódjék el kínos ügybe keveredett tiszteletbeli elnökétől. Kohl sértetten és végérvényesen lelép – és 2000 áprilisában Merkel lesz a CDU elnöke.

Ám miniszterelnök – még – nem lehet. A hiú és becsvágyó vetélytárs, Edmund Stoiber, a bajor testvérpárt, az oly sikeres CSU elnöke kikényszeríti, hogy a pártszövetség őt jelölje kormányfőnek a szeptemberi választásra. Alul is maradnak. Szerény többséggel ugyan, de a Gerhard Schröder vezette SPD és a Zöldek koalíciója alakíthat kormányt. Stoiber aztán meghálálja Merkel visszalépését: a politikusnő a CDU/CSU frakcióvezetője lesz a Bundestagban.
A konzervatív ellenzék vezetője markánsan politizál. Sok párt-társával ellentétben az Irak-elleni háború ügyében Washington mellé áll. S ami még fontosabb: partnere a szociáldemokratáknak a fájdalmas, de elkerülhetetlen szociális reformok kidolgozásában.

Ezek azonban megingatják a Schröder-kormány helyzetét s 2005 tavaszán a kancellár előrehozott választásokba menekül. A CDU/CSU kancellár-jelöltje immár Angela Merkel. Az eredmény szoros: 226 mandátum a konzervatívoké, 222 a szociáldemokratáké. S a győztes párt vezetője, látva egy ingatag koalíció veszélyeit a szabad-demokratákkal – de még inkább a kényszerű reformok miatt növekvő szociális feszültségeket – évtizedek óta nem gyakorolt megoldást választ: a két nagy párt koalícióra lép.
Milyen ember Angela Merkel?

A döntés bölcsességét a gazdasági válság hozta kényszerek csak aláhúzzák. Aminthogy azt is, hogy a megváltozott világgazdasági feltételek közepette bal és jobb reálpolitikai együttműködése sem mindig és mindenre megoldás. Angela Merkel célja ezen a választáson a meggyőző többség: erős CDU/CSU és egy megerősödött FPD koalíciója.

A felmérések ezt a megoldást valószínűsítik. Biztosak csak a szeptember 27-i választások után lehetünk. Nagy meglepetés lenne, ha nem újra ez a meglepő utat bejárt „kelet-német” politikai őstehetség lenne újra a német kormányfő. Aki jelentős diplomáciai készségről is tett tanúságot. Jóllehet támogatta az idősebb Bush elnököt és tartózkodóan fogadta Obamát, az utóbbi sietett dicsérni berlini partnere intelligenciáját és megbízhatóságát. Kezdeti súrlódások után simán működik együtt Sárközy francia elnökkel s az oroszul is jól beszélő kancellár szívesen látott vendége Putyin orosz elnöknek. A protestáns kormányfő merte bírálni a (német) pápát – majd telefonon kért tőle elnézést, amikor kritikája miatt sok CSU-szavazó tiltakozott.

A luteránus lelkész lánya hívő ember, de hogy mit jelent számára a vallás, erről semmit nem tudunk. Aminthogy állandó nyilvános szereplése ellenére általában kevés fogalmunk van arról, milyen ember valójában 
Angela Merkel.

 • és miért tartja így a kezét, kedves angela?
  - merkell

A Kaufman - terv 
Theodore Nathan Kaufman amerikai üzletember a szerzője annak a könyvecskének, amely a Germany Must Perish! (Németországnak pusztulnia kell!) címmel 1940 végén vagy 1941 elején jelent meg Newarkban. Kaufman New York Manhattan nevű városrészében született, zsidó üzletember volt és ő töltötte be az American Federation for Peace (Amerikai Békeszövetség) nevű szervezet elnöki tisztét. A 96 oldalnyi könyvecske 25 centbe került és New Jerseyben működő Argyle Press jelentette meg. Hamarosan megjelent a könyv második kiadása is és a posta útján széles körben terjesztették. A megjelenési időpontból tudjuk, hogy ekkor az Egyesült Államok még hivatalosan semleges magatartást tanúsított, tehát nem vett részt a világháborúban. Erre csak az 1941. december 7-i Pearl Harbour elleni japán támadás után került sor. Németország és Japán megállapodása szerint, ha bármelyik felet támadás éri, akkor a másik szerződő fél is harcban álló félnek tekinti magát.
Kaufman azt javasolja, hogy Németország teljes lakosságát szisztematikusan sterilizálni kell. Ennek a javaslatnak az amerikai sajtó széleskörű nyilvánosságot adott. A Time magazin 1941. március 24-i számában Kaufman tervét szenzációs elképzelésnek nevezte. A Washington Post azt írta róla, hogy egy provokatív elmélet, amit rendkívül érdekesen tálaltak. A New York Times fennkölt humanizmussal írta róla: „Az állandó béke terve a civilizált népek körében.” A Phildelphia Record című lap úgy kommentálta, hogy őszintén mutatja be a náci lélek sötét mélységeit.

Németország propaganda-minisztere, Joseph Göbbels, örömmel vette kezébe a könyvet. Elmondta magánbeszélgetés során, hogy „Ez a zsidó (Kaufman) rossz szolgálatot tett az ellenségnek. Ha az én kérésemre állította volna össze ezt a brosúrát, akkor sem végezhetett volna jobb munkát."
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/35/Bundesarchiv_Bild_146-1968-101-20A%2C_Joseph_Goebbels.jpgGöbbels utasítására a német sajtó erősen feljátszotta Kaufman javaslatát a német nép sterilizációval történő elpusztítására. A Berlinben megjelenő Der Angriff nevű napilap címlapján foglalkozott a könyvvel1941. július 23-án. Azt a címet viselte, hogy Ördögi terv a német nép megsemmisítésére. Egy másik címfelirat pedig úgy szólt, hogy az Ótestamentumi gyűlölet. A Das Reich című hetilap 1941. augusztus 3-i száma hosszabb részleteket közölt a brosúrából.

Szemléltessük néhány idézettel, hogy is látja Németország, a német nép történelmi szerepét a Kaufman-terv szerzője. „A jelenlegi háború nem Adolf Hitler elleni háború. Nem is a nácik elleni háború. Ez népek háborúja népek ellen; civilizált népek, melyek látják a fényt, háborúja civilizálatlan barbárok ellen (németek), akik a sötétséget tartják becsben. Ez a német nemzet és az emberiség közötti küzdelem. Hitlert nem lehet jobban felelőssé tenni ezért a német háborúért, mint a császárt az utolsó háborúért, sem Bismarckot a császár előtt. Nem ezek az emberek kezdeményezték, vagy indították meg Németország háborúit a világ ellen. Ők egyszerűen visszatükrözték a német nemzetbe beléoltott vágyat a hódítás és 
a tömeggyilkosság iránt. Ezt a háborút a német nép indította. Ők a felelősek érte. Ezért őnekik kell megfizetniük a háborúért. Máskülönben mindig lesz német háború a világ ellen. És amíg ez a kard függ a világ civilizált nemzeteinek a feje felett, nem számít, hogy milyen reményeket táplálnak, mennyire kitartóak az erőfeszítéseik, soha nem sikerül nekik megteremteni annak a tartós békének az erős és szilárd alapjait, amelyet először létre kell hozniuk, ha valaha is el akarják kezdeni egy jobb világ építését.

Nemcsak azt kell elérni, hogy ne legyenek többé német háborúk; nem szabad a legcsekélyebb lehetőségnek sem megmaradnia ahhoz, hogy egy újabb előfordulhasson. A jelenlegi küzdelem célja a német agresszió végleges leállítása kell, hogy legyen, ne pedig csak átmeneti engedményre kerüljön sor. Ez nem Németország feletti katonai uralmat vagy politikai és területi engedményekkel elért békét, vagy a legyőzött nemzet bűnbánatán alapuló reményt jelenti. Az ilyen megoldások nem nyújtanak elegendő garanciát arra, hogy nem lesz többé német agresszió. Ezúttal Németország totális háborút kényszerített a világra. Ennek eredményeként késznek kell lennie, hogy totális büntetést fizessen érte. Egy és csakis egy ilyen totális büntetés létezik.
Németországnak örökre el kell pusztulnia! Nemcsak képzeletben, hanem valóságosan.” (Germany Must Perish 5. oldal)

A könyv 10. oldalán ez olvasható: „Miért szüljünk gyermekeket, miközben Németország háborúkat robbant ki?” A következő oldalon: „Tegyük fel, hogy ismét arra kényszerülünk, hogy öljünk. A háborúkat csak ilyen öléssel lehet megnyerni, nem pedig hősi halállal.” Két oldallal később ezt olvashatjuk: „Amikor eljön a Németországgal való leszámolás napja és ez el fog jönni, egyetlen nyilvánvaló válasz lesz. Egyetlen államférfinak, politikusnak vagy vezetőnek, aki felelős a háború utáni rendezésekért, sincs joga ahhoz, hogy hamis személyi érzésektől vagy különleges álszenteskedésből vagy arra hivatkozva, hogy  vezetői megtévesztették, azt állítsa, Németország méltó arra, hogy újjászülethessen. Ismét egy oldallal tovább lapozva, ezt olvashatjuk: „Sőt mi több, nem engedhető meg, hogy figyelmen kívül hagyja az egyszerű emberek önzetlen áldozatát azért, hogy az a fenevad, amely Németország, soha többé ne pusztíthasson végig a Földön. Nincs többé alternatíva: Németországnak el kell pusztulnia.” A könyvecske 33. oldalán Kaufman ezt a megállapítást teszi: „Az ismétlés kedvéért, Németország világuralmi elképzelése, a népek rabszolgasorsba taszítása nem politikai hit. Ez a gyűlölet és a türelmetlenség, a gyilkolás és a rombolás és a szabadjára engedett szadista vérontás erőszakos és égő evangéliuma…”

Kaufman ezt megelőzően a 28. oldalon megállapítja: „A németek veresége semmi esetre se fogja megszüntetni a hódítás és a világuralom megszerzése iránti vágyukat. Csak egyetlen mód van e vágyuk végleges megsemmisítésére: lehetetlenné kell tenni a világuralom elérhetőségét a németek számára, és ezt csak egy módon lehet elérni, ha Németországot eltávolítjuk a világból.”

Kaufman ezután leírja e megsemmisítés forgatókönyvét. Németország elveszítette a háborút, békét kér. A győztes nép erkölcsi imperatívusza, hogy Németország örökre megsemmisüljön, ezért
 a háború utáni döntéshozóknak el kell rendelniük a németek tömeges sterilizálását, mert az a legjobb eszköz a végleges eltávolításukra. E célból

1.      Azonnal és teljesen le kell fegyverezni a német hadsereget és valamennyi fegyverzetet el kell távolítani Németországból.

2.      Valamennyi német nehézipari és közszolgáltató üzemet erős őrizettel kell ellátni és az üzemek dolgozóit ki kell cserélni a győztes szövetséges államok munkásaival.

3.      
A német hadsereget csoportokra kell felosztani és erősen őrzött területekre kell szállítani, ahol rövid úton végrehajtják rajtuk a sterilizációt.

4.      
A polgári lakosságot, mind a férfiakat, mind a nőket, úgy kell elosztani területi szektorokként, hogy végre lehessen rajtuk hajtani a sterilizációt.

5.      Miután végrehajtották a sterilizációt a német hadsereg tagjain, a katonákat munkaosztagokba kell átcsoportosítani, és velük kell felépíttetni azokat a városokat, amelyeket ők romboltak le.

6.      
Németországot fel kell darabolni, és területét szét kell osztani. A mellékelt térkép eligazít a lehetséges területi kiigazításokról, amelyekre Németország teljes eltüntetésével kapcsolatban szükség van.

7.      Korlátozni kell a német polgári személyek utazását egészen addig, amíg valamennyin végre nem hajtják a sterilizációt.

8.      A német lakosságot kényszeríteni kell, hogy a számára kijelölt területeken megtanulja a helyi nyelvet és egy éven belül valamennyi könyv, újság és más sajtótermék 
német nyelvű kiadását meg kell szüntetni.Ugyancsak korlátozni kell a német nyelvű rádióadásokat, és fel kell számolni a német nyelvű iskolákat.

9.      Egyetlen kivételként az általános sterilizáció szigorú végrehajtása alól a Kaufman-terv lehetővé teszi, hogy azok a németek elkerüljék a sterilizációt, akiknek valamelyik győztes országban rokonai élnek, akikhez kivándorolhatnak, és akik pénzügyi felelősséget vállalnak eltartásukért és erkölcsi magatartásukért.

Theodore N. Kaufman a Newark-ban megjelenő Jewish Chronicle munkatársa volt. Kaufman úgy gondolta, hogy normális halálozási számot figyelembe véve
 a német nép létszámát évente fél millióval lehet csökkenteni. Ha a sterilizációs terve megvalósul, akkor két nemzedék után már lényegében befejezett ténnyé válhat a német lakosság felszámolása. A könyv tartalmaz egy térképet is, amelyben már Németország területe szét van osztva a szomszédos államok között.

A Német Szövetségi Köztársaságban 1985-ben tette közzé a Kaufman-terv szövegét Erich Kern a „Verheimlichte Dokumente” című kötetében. Wolfgang Benz történész azonban már 1981-ben azt hangsúlyozta, hogy a Kaufman-tervnek egyáltalán nem volt akkora jelentősége, mint ahogy azt a náci propaganda állította. 
A könyvnek ezt a bagatellizálását azonban nem támasztja alá az, hogy széleskörű sajtónyilvánosságot kapott és befolyásos hírügynökségek és lapok nem tiltakoztak ellene, hanem elemző írásokat közöltek róla.

Alfred Schickel történész a Zeitgeschichtliche Forschungsstelle (Kortörténeti kutatások) keretében Ingolstadtban 1994-ben kimutatta, hogy Kaufman a második világháború során egy második Németországra vonatkozó tervet is közzétett „No more German Wars” (Soha többé német háborúkat) címmel. Kaufman itt arról értekezik, hogy a németséget úgy is meg lehetne semmisíteni, ha Németország külföldi hatalmak állandó megszállása alá kerülne, és 
ha a német fiatalság nevelését radikális agymosással lehetne egybekötni. Benz szerint Kaufman ebben az 1942-ben publikált írásában már többé nem említi a tömeges sterilizálást a németség felszámolása eszközeként.„The City of Man”A Kaufman-terv nem az egyedüli említésre méltó dokumentum ebből az időszakból. 1940 végén az Egyesült Államokban és Kanadában egy másik könyvecske is kapható volt. A 113 oldalas könyv ezt a címet viselte: „The City of Man – Declaration on World Democracy” (Az ember városa – Nyilatkozat a világdemokráciáról). A könyvecskét kézbe vevő hiába keresi, ki a szerző. Ehelyett 17 kiadó neve is fel van tüntetve, köztük neves közéleti személyiségek és magas rangú szabadkőművesek nevei, így például Herbert Agar, Frank Aydelotte, G. A. Borgese, William Yandell Elliot, 
Oscar Jaszi (Jászi Oszkár), Alvin Johnson, Hans Kohn, Thomas Mann, Reinhold, Niebuhr.
 A The City of Man című kötetet háromszor is kiadta a The Viking Press New Yorkban három hónap alatt. Az első kiadás 1940 novemberében volt, a harmadik pedig 1941 januárjában.  Ez a tény arra utal, hogy a kiadók és akik mögöttük álltak, fontosnak tartották a könyv elterjedését. Már a fordítások is megkezdődtek a különböző világnyelvekre. Hirtelen azonban eltűnt a könyv és többé sehol nem lehetett megkapni. De nemcsak az üzletekben nem volt beszerezhető, de a könyvtárakból is eltűnt. Ha valaki tudakozódott iránta, akkor azt a választ kapta, hogy nincs meg nekik ez a könyv és a katalógusukban sincsen nyilvántartva. Johannes Rothkranz-nak azonban sikerült az 1990-es években nagy nehézségek árán egy eredeti kötethez hozzájutnia. Innen tudható meg, hogy mi is volt a könyv kiadóinak az üzenete az emberiség számára.

Ez röviden annak a bejelentése, hogy eljött az emberiség számára az a lehetőség és szükségszerűség, hogy létrehozza a világállamot,
 ha ugyanis csak egyetlen állam létezne a Földön, akkor többé nem kerülhetne sor háborúra a különböző államok között. Ezért arra ösztönzik az emberiséget, hogy ragadják meg ezt a kedvező alkalmat. Mivel a könyv hirtelen eltűnt, arra kell következtetnünk, hogy a világpolitika nem látható terében működő döntéshozók idő előttinek találták ennek a tervüknek a nyilvánosságra hozatalát. A könyv megjelenése mellett döntők valószínűleg tévesen mérték fel a helyzetet, és ezért vallották meg nyíltan hosszú távú világstratégiájukat. Az idő azonban mégsem volt a legkedvezőbb a második világháború kezdetén. Felismerték a hibát, és ezért a könyvet azonnal visszavonták. A tizenhét kiadóként megjelölt személy nyilván nem egyedül döntött arról, hogy bejelentsék: eljött a világállam létrehozásának az ideje! Nyilvánvalóan valamelyik háttérben meghúzódó titkos szervezet megbízásából vagy jóváhagyásával jártak el. Abból lehet következtetni e háttér-szervezet természetére, hogy célja a nemzetállamok felszámolása és az egy központból irányított új világrend, a világdemokrácia globális uniójának a létrehozása. Aki tanulmányozta a szabadkőműves irányzatok, köztük az Adam Weishaupt nevével fémjelzett Illuminátus-szövetség dokumentumait, az tudja, hogy itt az általuk kidolgozott hosszú távú világstratégiáról van szó.
 
 
 A „tenyésztési háború” - Ernest Hooton professzor elképzeléseiA második világháború során Ernest Hooton neves amerikai antropológus is közreadott egy a Kaufman-tervhez hasonló javaslatot. 1943. január 4-én jelent meg a New York-i P. M. című napilapban a „Breed War Strain Out of Germans” (Tenyészési háborúval megszűrni a németeket) című írása, amelyben kifejti azt a „kitenyésztésre” vonatkozó tervét,
 amelynek az alkalmazásával el lehetne pusztítani a német nacionalizmust és agresszív ideológiát egyidejűleg megtartva és továbbfejlesztve a németek kívánatos biológiai és szociológiai tulajdonságait.

A Harvard Egyetem professzora genetikailag akarta átalakítani a német nemzetet, 
bátorítva a német nőket, hogy ne német férfiakkal házasodjanak, akiket nagy számban költöztetnének át Németországba. A német férfiakat pedig arra kényszerítenék, hogy távozzanak Németországból és ne német asszonyokkal lépjenek életközösségre. 10-12 millió németet a szövetségesek ellenőrzése alatt áttelepítenének más országokba Németországból, és kényszermunkára fognák őket. Hooton professzor szerint ez jelentősen csökkentené a „tiszta” németeknek a születési rátáját, a társadalmi összetétel megváltozása pedig csökkentené a németek agresszivitását, mivel a nemzeti önazonosságuktól megfosztott és agymosáson átment egyének létszámbeli fölénybe kerülnének a németországi lakosságon belül. Hooton szerint 20 év alatt ezt a programot sikerrel végre lehetne hajtani. Ez alatt az időszak alatt bátorítani kellene a tömeges bevándorlást Németországba, elsősorban nem német nemzetiségűeket kellene betelepíteni.

E sorok írójának alkalma volt megtapasztalni, hogy 
a Német Szövetségi Köztársaság vonatkozásában részben végre is hajtották ezt a programot például török, jugoszláv, olasz és más országokból történő tömeges betelepítéssel. 1945 óta folyamatosan csökken a németek születési arányszáma és helyükbe fajilag és kulturálisan más származású külföldi betelepülők léptek. A transznacionális szervezett magánhatalom számára egy ilyen fejlemény többszörösen is előnyös. Egyrészt gyengíti az adott nemzetállamot és annak kulturális kohézióját, másrészt sokkal olcsóbb a betelepülő munkaerő, mint az adott ország lakossága fertilitásának a szinten tartása és növelése szociális intézményei magas szinten tartásával.

(Zárójelben utalunk arra, hogy ehhez hasonló  probléma 
2007 tavaszán Magyarországon is felmerült. Kiderült, hogy a kormányzat a csökkenő magyar lakosságot nem a szükséges szociális támogatással kívánja utódok felnevelésére ösztönözni, hanem e helyett tervbe vette olcsó ázsiai munkaerő tömeges, milliós nagyságrendű betelepítését középtávon.)Merkel elszólta magát! Menetelünk a világkormányba, hisz az euró feladata az volt, hogy elbukjon!Az EU-ból egyre bizarrabb hírek érkeznek. Múlt héten szerdán, londoni látogatása előtt, aminek célja David Cameron meggyőzése volt, hogy az EU-nak szüksége van Nagy-Britanniára, Angela Merkel a következőket mondta az Európai Parlamentben: 

Természetesen az Európai Bizottság egy napon kormánnyá alakul majd, aminek az Európa Tanács lesz a második kamarája, több hatalmat biztosítva az Európai Parlament számára, de jelenleg az euróra kell koncentrálnunk és időt kell adnunk az embereknek, hogy elfogadják az irányt.” 
Más szóval az EU továbbra is jó úton halad egy „Európai kormány” felállítása felé, amit Jacques Delors már 1989-ben büszkén hirdetett, és amire Margaret Thatcher „Nem, nem, nem!” felkiáltással reagált. – UK Telegraph
A Telegraph cikke néhány nagyon fontos megállapítást tartalmaz. Először is rámutat az EU egyik legfontosabb célkitűzésére. Angela Merkel, egy vélt őszinteségi rohamban kimondta, ami az EU politikáját figyelemmel kísérők számára eddig is egyértelmű volt: az EU-t azért hozták létre, hogy majdan egy birodalommá alakuljon.

A Daily Bell néhány nappal ezelőtt is hasonlókról írt:
Az EU „jóindulatú válsága” irányíthatatlanná vált. Európa azt remélte, hogy a vészhelyzetek megerősítik az egységet, de ez a mostani inkább darabokra szakítja. Jean Monnet, az egységes „Európa” fokozatos felépítése mögött álló szervezőzseni, már 1957-ben megmondta, hogy a „végcélként szolgáló politikai egységet” csakis monetáris és gazdasági egységen keresztül lehet kialakítani. „Nincsenek előre felvázolt elképzelések,” írta, „csupán lehetőségek, amiket meg kell várnunk.”
1970-ben a Werner jelentés leírta, hogy a politikai egységhez monetáris unió kell. 78-ban azonban egy másik, az Európai Bizottság számára Sir Donald McDougall által írt jelentés arra figyelmeztetett, hogy az egységes valutát meggondolatlanság lenne létrehozni egy komoly hatalommal bíró európai kormány felállítása előtt, ami jogosult adókat kivetni és a forrásokat a gazdagabb államoktól a szegényebbekhez átcsoportosítani.
A 80-as években Jacques Delors úgy döntött, figyelmen kívül hagyja a McDougall jelentés figyelmeztetését az egységes valuta előfeltételeit illetően. Tudta, hogy a fiskális egység még korai lenne, de arra gondolt, hogy az egységes valuta létrehozása megteremtené azt a nyomást, amiből végül csak a fiskális egység tűnne az egyedüli kiútnak.
Akkoriban az EU kísérletet, különösen az eurót, „a cinizmus gyakorlatának” neveztük. Az volt az elképzelés, hogy bevezetünk egy valutauniót, ami, magyaráztuk, „összeomlana, és ezáltal elhozná a teljes politikai egységet. Először jön a gazdasági baj, majd a politikai megváltás. … 
Százmilliók váltották nemzeti valutájukat a bukásra tervezett euróra. Az Eurónak az volt a feladata, hogy elbukjon.
A fentiek ismét megerősítik a történelem és a jelenlegi „szuverén” válság – amit egyes EU képviselők egymás között nyilván „lehetőségként” emlegetnek – irányított természetét. 
Miért pont egy szuverén válság lett ez a lehetőség? Mert ezt a legkönnyebb irányítani. Így működik a világ. A Világbank milliárdokat ad kölcsön a korrupt kormányoknak,majd jön az IMF a „megszorításaival”, magasabb adókkal, a szolgáltatások, támogatások csökkentésével és a privatizációval.
A nyugati uralomnak ezt a dupla ágyúlövését megtapasztalta a fejlődő világ is. Ami szokatlan, hogy most ugyanezt a taktikát egy első világbeli kontinensre, Európára alkalmazzák.
Ezen nem kell meglepődni, hiszen a cél az volt, hogy először kipróbálják és finomra hangolják a receptet a fejlődő országokon, ahol reményeik szerint senki sem veszi észre, hogy mi történik, mielőtt bevetnék a nyugat ellen. Nem lehet elégszer ismételni: a bankárok nem idióták. A banki döntéshozók nem vártak azonnali megtérülést.

Érdemes elgondolkozni Merkel megfogalmazásán. Minden jel szerint úgy gondolja, hogy már nincs rejtegetni valója. Nyíltan kimondja, hogy mindezt régóta tervezik. A folyamat megállíthatatlanul halad előre és valószínűleg ez a hirtelen őszinteség oka.
A Portugáliának, Spanyolországnak, Görögországnak, stb. adott milliárdok csupán gyengén álcázott kenőpénzek. Görögországban például jelenleg is folyik egy per egy neves riporter és a görög „hatalom” között. A riporter bűne, hogy nyilvánosságra hozta azoknak a görög politikusoknak a nevét, akik svájci bankszámlával rendelkeznek. Ez sem meglepő. Amikor egy európai politikus kísértést érez, hogy beszóljon az eurokratáknak, két variáció lehetséges: vagy szürkeöltönyös látogatói érkeznek egy svájci bankszámla nyitásához szükséges papírokkal vagy lejárató kampány áldozatává válik. A nevezett újságíró 2000 görög bankszámla tulajdonos nevét hozta nyilvánosságra. 
Természetesen David Cameront sem kell félteni. Angela Merkelhez hasonlóan, ő is pontosan tudja, hogy mi folyik, hiszen mindketten a banki elitnek dolgoznak, ami a társadalom legfelsőbb rétegeit immár teljesen behálózva, egy világkormány felállítását tűzte ki céljául.
Az oktatás, a politika, a katonaság, az agytrösztök, a főáramú média, a modern civilizáció minden területe az irányításuk alatt áll és egyetlen célt szolgál. A kivitelezési mechanizmus maga az irányított történelem, a finanszírozást a központi banki monopólium szolgáltatja, a stratégia pedig a merkantilizmus.
Szeretnénk, ha mindenki értené, semmi misztikus nincs jelenlegi paradigmánkban, hiszen az elit tetteit is lehet elemezni. El kell fogadni, hogy létezik egy hatalmi elit, ami a világkormány felé tereli a világot, miközben aprólékos gonddal ügyel az egyes „katasztrófák” részleteire. Nem kristálygömbből olvassuk ki a jövőt, csupán eltökélt szándékunk, hogy önámítás nélkül szemléljük az előttünk folyó eseményeket és az Internet erre egyelőre kiváló lehetőséget biztosít. 
Forrás: Idők Jelei

Mi a fenét keres "mindenki" Maliban ? Kína vs. USA, avagy a világ újrafelosztása Afrikában kezdődik ?


Afrikában a befolyási övezeteket osztják fel

A francia katonaság sikeres terrorellenes akciót folytat Maliban. Csütörtökön az iszlámiszáktól visszavették Kona várost. Az ellenség jelentős veszteséget szenvedett – jelenti a franciák. Közben háttérbe szorul a kérdés, hogy mit keresnek a francia fegyveres erők idegen földön.


Párizs még az ENSZ Biztonsági Tanácsa vonatkozó szankciója előtt döntött a Maliban megvalósítandó katonai akcióról. Utólag megkapta a BT jóváhagyását, de akkorára a franciák már több napja légicsapásokat mértek a fegyveres felkelők állásaira. Nehéz lezárni az anyaország és gyarmata között a régmúltban kialakult viszonyt – véli Leonyid Geveling, a moszkvai székhelyű Ázsia- és Afrika-kutató Intézet szakértője.

Franciaország az afrikai gyarmatok függetlenségének kikiáltása után megőrizte velük a szoros kapcsolatot. Ez kihatott a katonai-politikai helyzetre is. A francia gyorsreagálású erők ott maradtak több afrikai országban és aktív befolyást gyakoroltak ezen országok belpolitikájára.”

Függetlenséget adva gyarmatainak, Párizs ott maradt a francia képzettséget kapott állami tisztségviselők és értelmiség személyében. Párizs mindig is hajlandó volt segíteni a „maga embereinek”.

Franciaország aktívan beavatkozott az elefántcsontparti konfliktusba: a mostani elnököt tulajdonképpen ott a francia kommandósok juttatták hatalomra. A franciák megmentették „az ő” rezsimjüket Csádban, Líbiában pedig megbuktatták Kadhafit. Az intervencióban való legélénkebb részvételével Franciaország felbőszítette a tuaregeket. Most kénytelen fizetni ezért – mondja Jevgenyij Korengyajev, az Afrika Intézet szakértője.

„Kadhafi rezsimjének kegyetlen szétzúzása, Kadhafi megbuktatása és meggyilkolása serkentették az extrémista hangulatot. A tuaregek, akik a líbiai nemzeti hadsereg kötelékében szolgáltak és hűséget őriztek Kadhafi iránt, a Szaharába menekültek, rengeteg fegyvert, autót, lőszert vittek magukkal. Most Maliban a dzsihád harcosainak törzsét alkotják.”

A helyzetet bonyolítja, hogy Afrikában, úgy látszik, megkezdődött a hatalmi szférák újabb felosztása – mondja Leonyid Fitunyi, az Afrika Intézet szakértője.

„Az egész afrikai kontinensen látható a katonai-politikai helyzet kiéleződése. Különböző régiókban a beavatkozás formái és okai eltérőek. Utalhatunk a líbiai példára, vagy a ”puha beavatkozásra” azokban az országokban, ahol tulajdonképpen a katonai erők beavatkozása felesleges volt. Azonban szemmel látható, hogy az Afrikáért folyó újabb csata kiéleződött. Bizonyára, az egész kontinens mozgásba jön, méghozzá negatív irányú mozgásba, és ez csak fokozódni fog. Afrika különböző országok versengésének tárgyává válik a globális érdekek átrendeződésében. Abból ítélve, hogy miként alakul ott a helyzet, Párizs nem kíván lemondani saját szerepéről.”

Forrás: http://hungarian.ruvr.ru

Kína vs. USA Afrikában 

A pénzügyi világelit izomzatát képező nyugati haderő katonai hadműveleteket hajt végre Maliban az iszlamista „terroristák” ellen...., azok ellen, akiket Szíriában pénzelnek, s fegyverekkel támogatnak, hogy megdöntsék a szíriai kormányt.
A helyzet elég komikus… véresen komikus.

A háttérhatalom líbiai missziója után zavargások törtek ki Maliban, persze nem véletlenül ugyanis a már szükségtelenné vált, NATO által finanszírozott terroristákat exportálták a világ más pontjaira, ahol újabb zavargást keltő feladatokat kaptak, ami után a demokratikus világ és a terrorizmus elleni háború címen, „felmentő” csapatokat lehet bevetni a megdönteni kívánt országba. Így működik a szándékos geopolitikai átrendezés, amely felforgatta Líbiát, most Szíriát és Malit és előre láthatóan következik Algéria.

Állítólag az iszlamista szélsőségesek egyike az Al-kaida az Iszlam Maghreb (AQIM), ami szorosan összefügg a Líbiai Iszlám Harcoló Csoportal (LIFG), amit Franciaország támogatott többek közt fegyverekkel, különleges erőkkel, repülőgépekkel a 2011-es Líbia invázió alatt. Most ugyanez a csoport, Szabad Szíria Harcosok (FSA) néven döntögeti Szíria falait.

Miről is van szó? Gyakorlatilag arról, hogy a Nyugat vissza akarja szerezni Afrikát. Afrika egyre fontosabb Kína számára, aki egyre több vagyont invesztál a fekete kontinensbe. Tavaly Kína 20 milliárd dollárt ígért Afrikának és ilyen hasonló beruházásokkal most már szépen lassan kiszorította USA-t Afrika partnerlistájáról.
Clinton az egyik útja során figyelmeztette Afrikát, hogy ne paktáljon le az ördög kínaiakkal, akiknek csak az afrikai energiaforrásokra fáj a foguk. Kína nem más mint egy új gyarmatosító, akik megvetik a demokráciát és az egyetemes emberi jogokat.
Nem minden partner cselekszik ezek alapján, de mi igen.” – mondta.
Erre Kína jól visszavágott, mondván az ilyen kijelentések olcsó durrogások, és az USA és Kína közötti viszályt szélesíti, hiszen látják azt, hogy Amerika vesztésre áll.

Lehetne azzal folytatni, hogy Afrikának melyik lenne jó, Amerika, Kína, vagy saját maga, hogyan vélekedik a lakosság, de mit sem változtat azon a tényen, hogy a Nyugat a fegyverek útján oldja meg a problémát, a fentebb felvázolt módon.

Egyelőre szünetel az a módi, amikor két állam direktben harcol egymással. Most inkább a rejtett háborút alkalmazzák a közember megtévesztése érdekében, hiszen egy demokratikus, emberközpontú politikai tömb nem mutatkozhat agresszorként. Amerika nem teheti meg azt, hogy lerohanja Szíriát, vagy most Malit, hogy befészkelje magát a térségbe, de megteszi ezt a média segítségével, mert ami nem szerepel a médiában az nincs is, és nem úgy van. A média vezeti a világot, a gondolataikat, mindent. A médiának világot irányító hatalma van, és tőle függ a rendszer fennmaradása. Az Új Világrend alapja a média és először ezt kell lerombolni!!!

Kíváncsi vagyok hogyan járnak el Irán esetében, mert még mindig célkeresztben van. Valóban nem úgy mennek a dolgok, ahogyan korábban azt eltervezték.


Michael Chossudovsky beszél arról, hogy az egész "terror elleni háború" mesterségesen létrehozott és működtetett hazugság, érdekek háborúja Afganisztában, Szíriában, Irán ellen és az egész közel-keleti térségben.
Mozgatórugója IZRAEL és eszköze az USA
: A CIA és a Mosad által koreografált, szándékosan létrehozott és fenntartott konfliktusok....

"The war on terror is fabricated"

Michael Chossudovsky: "A terror elleni háborúban a koholt" P-2A tudatlanság kősziklájára épült globális birodalom


Mottóm: Az információ korában a tudatlanság, választás !
Hogy miért mondom ezt?
Olvasd el az alábbi alapvető tudást és megérted.....

"A Global Empire olyan birodalom, amely a tudatlanság kősziklájára épült. Ennek a kősziklának az összetartó ereje az, hogy a világ népei nem értik a magánpénz-monopólium, a hitelpénz-rendszer és a kamat kombinált erejét. A magánpénz-monopólium uralmát csak úgy lehet leküzdeni, ha valamilyen formában felszámoljuk a pénz körül fenntartott mesterséges tudatlanságot. Csak a pénz-rendszer működésének és pusztító hatásának a széles körű megismertetésével lehet szétporlasztani azt a kősziklát, amelyre a nemzetközi beruházó bankárok felépítették a Global Empire-t, a világtörténelem legnagyobb és legpusztítóbb birodalmát. Ha a tudatlanság, mint alap, meginog – bármennyire hihetetlen is – szétporlik, cserepeire hullik szét ez a birodalom. Mert a Global Empire – hasonlóan a hitelpénz-rendszerhez – agyaglábakon nyugszik.
A Global Empire-t is, mint annyi minden mást, a következményeiről lehet megítélni. Azaz a fát a gyümölcséről. Az előzőekben már részleteztük, hogy a szabadjára engedett és teljesen gátlástalanná vált korporációs hatalom egész népeket taszít függőségbe, amely alig különbözik az ókori rabszolgaságtól. Az eladósítás révén kialakult függőség az emberi nyomorúság legváltozatosabb formáit hozta létre. Az adósságteher, amelytől bolygónk lakói egyre inkább képtelenek kivonni magukat, mindent elnyelő ingoványnak bizonyult. Az eladósodott népek hiába tesznek emberfeletti erőfeszítéseket, nem képesek ettől a tehertől megszabadulni és elmerülnek az adósságfüggőség mocsarában.
Nemcsak az egyes személyek, de a gazdasági szereplők is úsznak az adósságban. Gyakran még jó nevű vállalatok is csak annyit képesek profitként előállítani, amivel éppen esedékes adósságszolgálati terheiket fizetni tudják. Kijelenthetjük, hogy a világcégek többsége is csak könyvelési trükkökkel tudja fenntartani fizetőképességét, többségük olcsón kényszerül elkótyavetyélni értékeit, csakhogy teljesíteni tudja adósságszolgálati kötelezettségeit. De nemcsak az egyes emberek és a vállalatok, hanem az egyes országok is el vannak adósodva. Minél nagyobb és gazdaságilag teljesítőképesebb egy állam, annál inkább el van adósítva. Az Egyesült Államok ma a világ legeladósodottabb országa és összesített állami, állampolgári és kereskedelmi adóssága a nemzetközi beruházó-bankárok felé elérte a 22 trillió dollárt, ami sokszorosa annak a dollármennyiségnek, amely az ország gazdaságában még megtalálható. A világ többi országa is hasonló helyzetben van és Földünk államainak összesített adóssága a sokszorosa annak, mint amennyi pénzzel ezek az országok együttesen rendelkeznek. Ezt az adósságot soha nem lehet kiegyenlíteni.
argentina2-shoutin_2248795bHa lenne olyan ország, amely elhatározná, hogy megfizeti adósságát, akkor a gazdaságának a működését biztosító valamennyi pénzt a hitelező beruházó bankárok pénzintézeteinek a számláira kellene átutalnia. Ez azt jelentené, hogy az adott ország gazdasága leállna és lakossága katasztrofális nyomorba süllyedne. De még ebben az esetben sem tudna megszabadulni az adott ország már meglévő adósságterheitől. Ha közelebbről szemügyre vesszük azokat az országokat, amelyek ilyen kísérletet tettek adósságaik rendezésére, akkor láthatjuk, hogy pontosan ez történt. Argentínában, Peruban, Brazíliában, Mexikóban és más országokban eltűnt a pénz és átkerült a nemzetközi bankkartell számláira. A súlyos belső pénzhiány pedig folyamatosan nyomta lefelé az életszínvonalat, pusztította az infrastruktúrát és megbénította a gazdasági tevékenységet.
Az eladósítás célja nem az adósság visszafizetése, hanem a világ népeinek az alárendelése a korporációk és a korporációkat tulajdonló nemzetközi bankárok akaratának. Egy olyan világgazdaságban, ahol a hitelező bankárok és intézményeik gyakorolják a hatalmat, az igazi cél ennek a hatalomnak a fenntartása, és ha lehetséges, a további növelése. A nemzetközi pénzkartell és korporációi folyamatosan veszik át egész országok gazdasági életét. Az egyes nemzetek kormányai egyre szervilisebben megalázkodnak a nemzetközi bankkartell és korporációi előtt. Tevékenységük egyre inkább az általuk diktált politika megvalósítására szorítkozik.
A hitelező és adós kapcsolatában a hitelező a meghatározó szereplő. A nemzetközi pénzkartell a saját magán-monopóliumává tette a pénz levegőből történő előállítását és így korlátlan mennyiségű hitelpénz felett rendelkezik. Ezzel a fedezet nélküli hitelpénzzel azonban igényt formál tényleges értéket képező vagyontárgyak tulajdonára. Levegőből előállított pénzét csak úgy adja kölcsön, ha az értéktermelő reálgazdaság szereplői hagyják jelzáloggal megterhelni ingatlanaikat és biztosítékul felkínálni más, valódi értéket jelentő vagyontárgyaikat. A reálgazdaságban mindig kevesebb pénz forog közvetítő közegként, mint amennyinek onnan ki kell áramlania. A visszafizetendő hitel automatikusan megnövekszik a kamattal. Ezért nagyobb az összege, mint a felvett hitelnek. Az ily módon előálló pénzcsökkenés a reálgazdaságban kikényszeríti egy sor gazdasági szereplőnek a fizetésképtelenségét. Ezeknek a csődbe jutott adósoknak aztán a bankok elveszik a jelzáloggal megterhelt vagy biztosítékként átadott tényleges értéket jelentő tulajdonát. Ha tehát egy adós nem akarja vagyonát elveszíteni, akkor kénytelen még jobban eladósodni és még több kamatfizetési kötelezettséget magára vállalni. Ily módon egyre inkább alárendelődik a pénzkölcsönzőknek, akiknek a felette gyakorolt hatalma egészen addig növekszik, amíg abszolúttá nem válik.
A nemzetközi pénzkartell már jelenleg is szinte abszolút hatalmat gyakorol a reménytelenül eladósított kormányok, a fizetésképtelen iparvállalatok és minden jelzáloggal megterhelt gazdasági szereplő felett.
Az eladósítás elpusztítja a demokráciát
Amikor a demokratikus technikákkal nem ellenőrizhető szervezett magánhatalom írja elő a kormányoknak, hogy mit tegyenek, az a rendszer nem nevezhető többé demokratikusnak. A közhatalmi szférában még fellelhető demokratikus folyamatok és technikák csak kulisszául szolgálnak a rejtőzködő valódi hatalom számára. A társadalom erről a helyzetről csak úgy szerezhetne tudomást, ha tájékoztatnák róla a tömegtájékoztatási intézmények. Az elektronikus és nyomtatott sajtó azonban teljesen a pénz szervezett magánhatalmától függ: vagy úgy, hogy a pénzkartell a tulajdonosa, vagy úgy, hogy teljesen el van neki adósodva. Ilyen körülmények között valódi szólás és sajtószabadságról nem beszélhetünk.
Ameddig a nemzetközi pénzkartell és a beruházó bankárok egy kis csoportja a gazdasági élet közvetítő közegének a magánmonopóliuma révén meg tudja határozni népek és kormányok sorsát a hitelek nyújtásával vagy megtagadásával, nem beszélhetünk sem szabadságról, sem nemzeti önrendelkezésről. A mesterséges ködösítés, félretájékoztatás, a tudatosan előidézett káosz eredményeként az emberek többsége ma még nem képes a bonyolult pénzviszonyokban kiismerni magát. A hatalmat kézben tartó és felelősségre nem vonható pénzügyi elit szinte észrevétlenül szerezte meg ezt az abszolút hatalmat. Onnan lehet tudni, hogy mennyire kártékony ez a hatalom, hogy nyomában soha nem látott mértékűvé nőtt a nyomor és a szegénység megjelent a világgazdaság centrum-országaiban is.
A hitelpénzt a levegőből állítják elő
fedds_deesEz a cím semmi újat nem tartalmaz, mégis megismételjük, mert jelentése még mindig nem ment át a köztudatba. Kevesen teszik fel a kérdést, hogy ha az egész világ a feje búbjáig adósa a beruházó bankároknak, és ha az adósság nagyobb, mint a világ összes pénze, akkor ezek a hitelezők honnan vették ezt a sok pénzt, és miképpen tudták azt kikölcsönözni? Erre a kérdésre valójában egyszerű a válasz, de az emberek többsége nem akarja, nem meri elhinni: A világtörténelem legnagyobb csalásáról van szó. Olyan csalásról, amely számtalan háborút okozott, sok millió ember életébe került és egész népeket pusztított el.
Csak fontossága miatt ismételjük el néhány szóval, hogy amikor ebben a magánpénz-monopóliumon alapuló pénzuralmi rendszerben valaki – egy személy, egy vállalat vagy kormány – kölcsönvesz, mondjuk, egymillió dollárt, akkor az illető bank ezt úgy teremti elő a levegőből, hogy a hitelfelvevőnek számlát nyit és ráírja a hitelezett összeget. Semmi másról nincs szó, minthogy a bank főkönyvében megjelent egy tétel és megváltoznak a könyvelési számok. Valódi értéket jelentő áruk, vagy árukat jelző pénzek mozgására nem került sor. A levegőből állította elő a bank a kikölcsönzött hitelt. E nem létező pénznek a kikölcsönzéséért a hitelező aztán nemcsak kamatot, hanem munkadíjat és jutalékot is felszámít, továbbá valódi értéket is követel biztosítékul, hamis pénze fedezetéül.

Felmerül a kérdés, hogy ha a szervezett magánhatalom, a nemzetközi pénzkartell megteheti ezt a varázslatot, akkor a közhatalom, az állam, a kormányok miért nem bocsátanak ki pénzt? Ha ez hitelpénzteremtés lehetséges a szervezett magánhatalom számára, akkor miért nem lehetséges a szervezett közhatalom számára? Ez nemcsak az adott államok, és kormányok joga lenne, de egyben kötelessége is, amit azonban nem teljesítenek. Ehelyett a működésükhöz szükséges pénzt kölcsönveszik a szervezett magánhatalomtól azzal, hogy a beszedett adóból majd kamatostul visszafizetik. Ha az adóbevételeik fedezetére nem hitelpénzből finanszíroznák a kormányok közkiadásaikat, hanem a saját maguk által kibocsátott pénzből, akkor hatalmas adósságterheik utánnem kellene kamatot fizetniük. A népszuverenitás demokratikus elvéből következik, hogy az annak részét képező monetáris szuverenitás is társadalom egészét képviselő közhatalmat illeti meg. Ezért az egyes államoknak és kormányzatoknak nem is szabadna monetáris szuverenitásukról lemondani és azt átengedni a szervezett magánhatalmat képviselő nemzetközi pénzkartellnek.
Az eladósítás – a hatalom átvétele
wall_deesNem nehéz belátni, hogy ez a pénzuralmi rendszer, amelyet Arisztotelész a társadalom szükségleteire termelő ökonómiával(közgazdasággal) szemben krematisztikának (pénzgazdaságnak) nevezett, fenntarthatatlan rendszer. Lehetővé teszi a világot uraló nemzetközi pénzkartell számára, hogy magánpénz-monopóliumára támaszkodva tetszése szerint szabályozza a forgalomban lévő pénz mennyiségét, ezáltal a saját ellenőrzése alatt centralizálja a világ termelővagyonát és erőforrásait. Ennek a felmérhetetlen hatalomnak az egyedüli forrása az, hogy tudatlan, illetve megvásárolt politikusokkal legalizáltatni tudta a pénzhamisítás monopóliumát a maga számára.
A nemzetközi pénzkartell semmiféle értéket nem állít elő, és az általuk létrehozott nemzetközi rendszer részeként létrehozott magyarországi bankrendszer sem állít elő semmilyen értéket. Ugyanakkor köztudomású, hogy a pénzintézetek és a bankok minden képzeletet felülmúló hatalmas profitot tesznek zsebre évről évre, és cserébe nem adnak semmit a társadalomnak. Magyarországon a bankok, amelyek 82%-ban külföldi tulajdonban vannak, a betétesektől, illetve külső forrásokból szerzett pénznek a tizenkilencszeresét kölcsönözhetik ki, természetesen kamatra és fedezet megkövetelésével.
Valójában az úr és a szolga viszonyának posztmodern változatával állunk szemben, amikor is a pénzteremtés lehetőségével rendelkező bankárok gyakorolják a hatalmat a gazdasági szereplők, a mezőgazdasági gazdálkodók és értékelőállító dolgozók, de a kormányok felett is. Ez a rejtett uralom a hatalmas vagyoni egyenlőtlenségek okozója. Felmerül a kérdés, hogy miért és meddig kell még elviselnie az emberiségnek ezt a rendszert? Ez annál inkább jogos kérdés, mivel viszonylag egyszerű lenne az emberiség nyomorúságát okozó uzsoracivilizációt megváltoztatni. A népszuverenitás révén legitimált kormányoknak, a közhatalom gyakorlóinak egyszerűen vissza kellene venniük az úgynevezett monetáris felségjogokat a nemzetközi pénzkartelltől. Azaz kizárólag a közhatalom, az állam bocsáthatna csak ki pénzt és osztaná szét kamatmentes használatra az értékelőállító és termelő gazdaság szereplői között. A közhatalom a közpénzrendszer segítségével megfelelően tudna gondoskodni arról, hogy kellő mennyiségű közvetítő közeg – pénznek nevezett jel – álljon a termelőgazdaság rendelkezésére azért, hogy az megfelelően tudjon működni. Bármely kormány az adott ország választópolgárainak a támogatásával visszavonhatná a nemzetközi pénzkartelltől azokat az előjogokat, amelyekkel ezt a romboló hatású hatalmát gyakorolja. Ehhez természetesen politikai akaratra lenne szükség, amelyet a kormányzatok csak hatalmas népi nyomásra kényszerülnének tanúsítani.
foxwash_deesAzért rendkívül fontos a nemzetközi pénzkartell szempontjából a lakosság tájékozatlanul tartása, mert a tájékozatlan, és az eladósítás révén nyomás alá helyezett, megzavarodott, gyakran munkanélküli és kétségbeesett tömegek egyszerűen képtelenek megfelelően informálódni arról, hogy mi az igazság a pénzrendszer vonatkozásában, és mi is az igazi oka nyomorúságuknak. A pénzrendszerre vonatkozó alapvető ismereteket kihagyták az iskolai oktatásból, hiányosan és egyoldalúan találhatók meg az egyetemi képzésben is. A pénzkartell által tulajdonolt, illetve ellenőrzött tömegtájékoztatásból a pénzügyi összefüggések valódi elemzése ki van tiltva. Amit mégis megtudhatnak az emberek, nem más, mint zavaros és megtévesztő félretájékoztatás. Valóságos művészetté fejlesztette a félrevezetést a nemzetközi pénzkartell a pénzügyekre vonatkozóan. Ennek az eredménye az, hogy a nemzetközi pénzügyi közösség zavartalanul építheti a Global Empire-t, és a világ népei nem értve a bajok okait, nem a tényleges okozókat teszik felelőssé.
További gondot jelent, hogy azok a csoportok is, amelyek már felismerték ennek a pénzuralmi rendszernek egyik vagy másik összefüggését, nem rendelkeznek egységes diagnózissal és a hatékony terápiát szolgáló stratégiával. Ezért átütő eredményt nem sikerült elérniük. A szegénység terjed és fokozódik az igazságtalanság. Elszegényedve egyre többen veszítik el önrendelkezésüket, s a természeti környezet feltartóztathatatlanul pusztul tovább.
Ha kellő létszámú kortársunk értené a kamatszedő hitelpénzrendszer működését, hogy az milyen módszerekkel, mennyire aránytalanul gazdagít egy kis létszámú bankárkasztot, miközben egész népeket taszít adósságfüggésbe, továbbá hogy a pénzkartell nemcsak pénzügyeiket, gazdaságukat, de tömegtájékoztatási rendszerüket is ellenőrzi, akkor már hatékonyan lehetne fellépni a közpénzrendszer visszaállítása érdekében.
Ha valaki azt is megérti, hogy a föléje nőtt pénzhatalom viszonylag egyszerűen megdönthető, hogy nincs másra szükség, mint a pénz kibocsátásának és forgalomba hozatalának a közösség – a társadalom egészét képviselő demokratikus állam, az Országgyűlés és a kormány – ellenőrzése alá való visszahelyezésére, a pénzkibocsátás magánmonopóliumának a megszüntetésére, akkor megreped a tudatlanság kősziklája, az az alap, amelyre ez a pénzhatalom épült. Bármennyire hihetetlennek tűnik, de ily módon fel lehet számolni a pénzkartell világuralmát." 


Celente jelentés figyelmeztetése + Kína 4-szeresére növelte készleteit! Háborúra vagy összeomlásra készül ?


Kína jelenleg nemhogy élelmiszerhiánnyal nem küszködik, hanem éppen ellenkezőleg: hatalmas készleteket halmoz fel.
A tavalyi 2012-es évben titokzatos módon 
több, mint 4-szeresére növelte rizsből behozatalát , az előző évihez képest. Ez a fejlemény még az ENSZ mezőgazdasági szakértőit is meglepte és kicsit összezavarta, mert a a számok azt mutatják, hogy a 2012-ben behozott 2,6 millió tonna hatalmas - több, mint négyszeres- ugrás az előző 2011-es 575.000 tonnához képest.
A zavart az okozza, hogy nincs nyilvánvaló ok a hatalmas behozatalra, hiszen nincs hiány rizsből Kínában. 
A spekulációk egy része arra utal, hogy az importőrök esetleg kihasználják az alacsony nemzetközi árakat. De emellett felteszik a kérdést sokan, hogy vajon mit tud Kína, ami miatt (látszólagos ok nélkül) több millió tonna rizs felhalmozásával felkészül....
Talán kapcsolódik agresszív fegyverkezési fejlesztéseihez és háború előkészületekhez a csendes-óceáni és közép-ázsiai térségben ? 


A jelentések megemlítik, hogy Kína az egész országot behálózó raktárakban hatalmas árukészletet halmozott fel. Például tavalyi évben a Reuters számolt be róla, hogy Qingdao Port, mely Kína egyik legnagyobb vasérc-termináljának ad otthont úgy néz ki, hogy ameddig a szem el lát több száz vasérc-halom található, melyek mindegyike akkora, mint egy háromemeletes épület. Majd ezt követően hatalmas "mag raktárak" következnek...legalábbis a feliratok szerint.


Délebbre néhány vámszabad raktár Sanghajbantele rézzel -  újabb szokatlan jelenség, ami esetleg arra szolgál, hogy a globális fémárakat visszatartsa és felvet bizonyos kérdéseket Kína azon képességével kapcsolatban, hogy fenntartsa gazdasági fejlődését, miközben a világ többi része hanyatlik...

A készletek felhalmozására legésszerűbb magyarázat, hogy a világ - USA-val az élen - egy szuverén adósságválságból fakadó jelentős infláció és gazdasági összeomlás felé tart. Kína pedig felkészül...még időben....

Forrás: Joe Miller
Celente:"The 2013 Financial Collapse Will Be One For The Ages" 

Eközben az egyik legnevesebb Trend-szakértő, Gerard Celente, a Trends Research alapítója is hasonló folyamatokra (és nyugodtan mondhatjuk) jövőre figyelmeztet legújabb tanulmányában.
Jelenleg a központi bankok, az EKB és a FED is nyomtatja az értéktelen papírpénzt a rendszerbe, az államok különböző praktikákkal (pl. valutájuk értékének alacsony szinten tartásával) próbálják az exportot ösztönözni, ami lényegében már valuták közötti háború.
Ezt szokta követni kereskedelmi, majd tényleges fegyveres háború. 

A 2013-as pénzügyi összeomlás minden idők legnagyobbika lehet - mondta Celente a KWN-nek (King World News)

"2013 lehet az az év, amikor a nyugati világ gazdasága, mely adósságra és fiat valuták, papírpénz nyomtatására alapozta gazdaságát - egyszer s mindenkorra a végéhez ér."

A derivatívák kereskedésével létrehozott nem létező pénz jelenleg $ 227000000000000(227 trillió dollár) Ha ezen fiktív tétek elegendő mennyisége dől be egy pillanatban a kaszinóban, akkor teljes bankok rendszere csődölhet be és borul az egész gazdaság, hiszen kiderül, hogy a pénz nem létezik és soha nem is létezett.

Az USA és az Európai Unió által médiában promótált"euró-válság" jelenleg még táncol a szakadék szélén, mivel a FED kisegíti az Eurót mindaddig, amíg tudja finanszírozni az USA deficitjét papírpénz nyomtatásával és tud vásárolni a bankok fiktív euró-csomagjaiból. 
Mindez addig tart, amíg a dollárba vetett bizalom össze nem omlik.

Ha ez bekövetkezik, a 
dollár elveszti tartalékvaluta-szerepét, a behozatal rendkívüli módon megdrágul. Az USA teljes mértékben behozatal-függő ország így ez igen erőteljes megrázkódtatás lesz. A mostani legfrissebb kereskedelmi adatok erre utalnak.


Az óra ketyeg és láttunk már ilyet az 1929-es összeomláskor, a nagy gazdasági válság idején...valutaháború, kereskedelmi háború, világháború....
Benjamin Fulford-Letartóztatások-Március

Több mint 200 bankár lett letartóztatva nemrég,mialatt az új pénzügyi rendszer indításra készen áll.....Összességében jól állnak a dolgok!

Fulford megerősítette,hogy a Háttérhatalom teljes megdöntése folytatódik a bankárok letartóztatásával és lemondásával,ugyanakkor az új pénzügyi rendszer startra kész!
Szintén érdemes megemlíteni a sötétek legutóbbi húzását,amely kapcsolatba hozható a Március 20-i 7.4-es erősségű mexikói földrengéssel!
Az új pénzügyi rendszer bevetésre készen áll és a bőséges szétosztás hamarosan kezdetét veszi a Dragon Family képviselője szerint!
Az összeesküvők végső ledöntése komolyan beindult,több mint 200 magasabb pozíciójú bankár letartóztatásával és több mint 450 lemondással!
Japán szintén azon van,hogy befejezze a végső papírmunkát,segítvén egy Gazdasági Tervező Ügynökség felállítását egy kezdeti alaptőkével,mely nem kevesebb,mint 10! trillió dollár!

A Háttérhatalom szerkezetének főbb elemei és a csúcsvezetők pozíciója nagymértékben fel lett térképezve!
Például a Rotschild-család vezetőit teljes mértékben beazonosították:
 • A Svájci ágat Genfben David de Rotschild vezeti
 • A Francia ágat Guy de Rotschild igazgatja
 • A Német ágat-MMM ez a "legfinomabb,legszaftosabb" részlet-Angela Merkel Rotschild családtag ÉÉÉS HITLER LÁNYA vezeti!!!!!!
 • A Brit ág feje pedig Evelyn de Rotschild 

Az Egyesült Államokban a JP Morgan Rotschild-irányítás alatt áll.
A Rockefeller családi szindikátus birtokolja a Goldman Sachs-ot és a Citybankot,mint jelentős pénzügyi frontot. 
A Bank of America az Olasz fekete nemesség fő intézménye a Vatikán és a maffia mögött,melyet Hans Peter Kovenbach,a korábbi fekete pápa irányít.
A Náci frakció élén id. George Bush és Ben Bernanke,mint megbízott Fuhrer tetszelegnek.Az ő tömeggyilkos vegy-és gyógyszeripari részlegüket a Du Pont vállalat vezeti.
A Bill-és Melinda Gates Alapítvány most Afrikában fenyegeti fegyverrel a családokat,hogy vakcinával sterilizáltassák lányaikat!Észak-Amerikában,Japánban és más országokban vakcinával történő tömeges sterilizáció történik arra hivatkozván,hogy csak a méhnyakrák kialakulásától szeretnék óvni a nőket! 
Bill Gates "barátunk" nem csak "oltani" szeret,hanem "permetezni" is,de nem a kertben kis házi szerkentyűkkel,hanem ipari méretekben!Azt pedig úgy hívják,hogy Chemtrails!Bizony,aktívan rész vesz egészségünk rontásában és az aszályok-pusztító viharok kialakulásában!
Az USA kormánya megalkudott ezekkel a szervezetekkel és más háttérhatalmi családokkal,szervezetekkel!Elektronikusan manipulálta a választásokat,és egyesített propagandával biztosította a hamis demokráciát,lenémította és bedrogozta az Amerikaiakat!
A Pentagon idei költségvetése azt mutatja,hogy bőséges pénzügyi erőforrások állnak rendelkezésre,hogy katonai egységeket finanszírozzanak az USA-n belül,melyek fel vannak készülve háttérhatalmi ügynökök és egyéb konspiratív elemek begyűjtésére!Persze a FEMA-táborok sem az utca emberétől lesznek hangosak,sokkal inkább ilyen bunkerekben és kastélyokban szöszmékelő jómadaraktól lesz vidám,csicsergő a hangulat :-) !
7.4-es erősségű földrengés volt Oaxaca-ban Mexikóban,pont mikor Obama lánya ott volt a szünidejében......egyesek szerint a kis gonosz manók keze által,a HAARP segítségével!
A Kínai kormány híroldala a Xinhua bejelentette,hogy Észak-Korea nem volt napirenden az 50 nemzet által rendezett csúcstalálkozón,melyet Szőulban tartottak.A háttérhatalmi propaganda-média hamis híreket terjeszt Észak-Korea nukleáris fenyegetéséről,holott ők már régen megszűntették ilyen típusú fegyvereik fejlesztését!
A titkos szövetkezés az 50 nemzetet tömörítő csúcstalálkozó alatt megkísérelt elemelni 200 tonna aranyat Dél-Koreai raktárakból!Ez a bűntény nem lesz megengedve,így a Háttérhatalomnak üres kézzel kell elhagynia a a csúcstalálkozó helyszínét!!!
Kínában zajlanak "rendesen" a dolgok!Annyi történt,hogy a Maoista háttérhatalmi ügynököt Bo Xilai-t kigolyózták a rendszerből,miután egyik bérence az USA konzulátusától kapott utasításokat-egy MI-6 ügynök szerint!
Kína természetesen azon van,hogy egy problémamentes rezsimváltás folyjon le még az idén-White Dragon Family források szerint!
Érdekes sztori ez a "White Hat" csoport,amely a neten kering.Még érdekesebbek a tagjai,köztük a Bush-ügynök Mike Cotrell és a hawaii-i jómadár Danny Gammage,akik azzal a nevetséges rágalommal illetik Fulfordot,hogy ő egy klón!Ja bagoly mondja verébnek,mi?
A City of London a pénzügyi megtisztulás útján halad és a szóbeszéd szerint Lord Sassoon (korpás hajú? :-) ) nagyot fog bukni!
A vizsgálatok valószínűleg ki lesznek terjesztve az Angol Királyi családra is!
Nem lesz több rácsos süti,mert állítólag Harry herceg készül begyűjteni a Nagyit! :-)-a ford. megj.
Eközben Japánban a stus quo marad a Március 31-ig tartó pénzügyi év végéig,a bürokráciában és a parlamentben lévő,mindent elborító hatalmas munkamennyiség miatt!Március 31-e után konkrét tárgyalások lesznek,érintve a pénzügyminisztérium,a Bank of Japan,a miniszterelnök irodáját,és a Royal Household Agency-t,megkísérelvén felépíteni egy új Nemzetközi Gazdasági Tervezőügynökséget.
A Japán önvédelmi erők és a bürokrácia szintén terveznek egy alapos tisztogatást a parlamentben a háttérhatalmi bábuk esetében,mint ahogy a bankoknál,a multicégeknél és persze a médiában is!

Összességében jól állnak a dolgok!Habár amíg nem látjuk a fő háttérhatalmi játékosokat bűneiket töredelmesen bevallani,addig legyünk óvatosak!
Amíg véget nem ér ez a pénzügyi háború,tartsátok szárazon a puskaport és legyetek éberek!

Fordította és bejegyezte:Magellán


Úgy gondolom ehhez a cikkhez tökéletesen passzol a Földimennyországon lévő fordítás,hiszen a Galaktikus Föderáció is beszél letartóztatásokról és lemondásokról!
http://www.foldimennyorszag.hu/B0FEFCE9-5605-4A51-9F1A-67DD0647C973.html 

A Hamasz irányította Gázai övezetet az onnan indított rakétatámadások és egyebek miatt Izrael ellenséges entitásnak tekinti, és blokád alá vonta. Ezért szokás szerint Izraelt egyből emberiség elleni bűntettekkel vádolták, mivel így egyesek szerint az alapvető élelmiszerek sem jutnak el Gázába.
"Ezt" látva 44 "békeaktivista" jelképesen megtörte Izrael blokádját, amikor is partra szálltak Gázában a "Szabadság" és a "Szabad Palesztina" nevű hajókon.
A "békeaktivisták" között van Lauren Booth is, Tony Blair sógornője.
Alább idézünk tőle:
"A Gázai övezet a világ legnagyobb koncentrációs tábora"
Egy izraeli riporternek pedig a következőket mondta:
"Önök voltak a koncentrációs táborokban, nem tudom megérteni, hogy hogyan engedhetik, hogy maguk is ilyen táborokat építsenek"
"Ez egy Darfúr szintű humanitáriánus katasztrófa."
Darfúrban 400,000 embert öltek meg 2003-óta.
Lauren Booth Gázában ragadt az izraeli blokád miatt, és itt kénytelen volt a világ legnagyobb koncentrációs táborában, a darfúri szinten szenvedő palesztinok sorsán osztozni…

károk befolyása alatt álÖsszesen kb. 180 titkos földalatti bázis és koncentrációs tábor található Észak Amerika területe alatt, de továbbiak épültek Svédország, Ausztrália és több más „demokratikus“ ország területe alatt is. Lézeres „sziklaporhanyító“ technológiákkal egész földalatti kisvárosokar lehet kivájni rövid idö alatt, s ezeket sokszázkilométeres földalatti alagútrendszerekkel keresztül-kasul összekötni. A lézert használó gépek energiaigénye hatalmas, ezért nukleáris meghajtásúak. Az egész földalatti birodalmat az amerikai hadsereg „fekete projektjei“ keretein belül hozták létre kisebbrészt adófizetöi, nagyobbrészt pedig CIAs és MI6-os kábítószerpénzekböl. Igen, kábítószerpénzekböl. Mint tudjuk, nagyrészt a nyugati titkosszolgálatok uralják a világ kábítószerkereskedelmét, s évi hasznuk ebböl kb. 500 milliárd dollárra van becsülve.Többek között azért lettek ezek a titkos táborok létrehozva, hogy a világ szeme elöl lehessen majd hova dugni a kialakulóban levö diktatorikus „új világrend“ politikai foglyait.
 
 
A következö információk Phil Schneidertöl, az amerikai hadsereg titkos „fekete projektjein“ dolgozó egykori geológusától és bizonyos James Casbolttól, az MI6 egyik rebellis ügynökétöl származnak. Schneidert 1996. január 7-én „megöngyilkolták“, nem sokkal azután a 1995 novemberi elöadása után, melynek tartalmára alapozva született ez a cikk is. Megtalálható itt.
 
James Casboltról nem tudni sokat, az írásai 2006 közepe tájékán jelentek meg az interneten (pl. itt:http://www.thewatcherfiles.com/future.htm ), melyekben arra hivatkozott, hogy a publicitásuk segítségével próbálta magát védeni a „megöngyilkolása“ ellen. Casbolt írása a földalatti bázisokon elrejtett ET-kröl is szól. A két egymástól független ember a titkos földalatti bázisok hollétét, számát és kialakítási módszereit illetöen ugyanarról beszél.
 
 Miután véget ért a hidegháború, azt gondoltuk volna, hogy ezeknek a titkos katonai földalatti bázisoknak a száma le lesz csökkentve. Sajnos épp az ellenkezöje történt. A diktatorikus „új világrend“ háttéreröi tudták, hogy ezekre még nagy szükség lesz, így a régiek mellett újak építésébe kezdtek. Különösen a földalatti koncentrációs táborok építése lendült fel a kilencvenes években!Valódi kilétük még a titkosszolgálati dezinformátorok által gyakran uralt „alternatív médiákban“ is ködösítve van. Az „új világrend“ koncentrációs táborai nem a náci koncentrációs táborok mintájára épültek, mint ahogy például az Alex Jones nevü „alternatív ügynökféreg“ ragozza a weboldalán, és gyakran midenféle körbekerített, gizes-gazos területeket mutogat tudatos megtévesztésként, hanem mélyen a föld alatt vannak!
 
Egy ilyen helyröl gyakorlatilag lehetetlenség a szökés! A táborrendszer még valamikor 2005 tájékán elkészült, és már csak a használatra vár! Aktívvá azután válnak majd, miután színre lépett a világkormány.
 
 Az amerikai hadsereg szakterminológiájában a „DUMB“ szónak külön jelentése van: a „Deep Underground Military Base“ kifejezés rövidítése, ami magyarul Mélységi Földalatti Katonai Bázist jelent.
 
Schneider beszámolója szerint már 1995-ben kb. 3 titkos földalatti bázis volt több amerikai szövetségi állam alatt, s a háromból egy a nyilvánosság elöl jól elrejtett földalatti koncentrációs tábor volt. A legnagyobb és legstratégiaibb földalatti bázisok Colorado állam alatt épültek, az egyik legnagyobb ilyen bázis a denveri reptér alatt található. Schneider szerint a legnagyobb titkos börtöntábor Dél-Kalifornia alatt van, 3 kilométer hosszúságú, és mintegy 2700 zárka található benne. A földalatti táborok és bázisok finanszírozása évi kb. 500 milliárd dollárba került, és az évente megépített földalatti létesítményekböl kb. 4 koncentrációs tábor volt. A pénz kisebb részét az amerikai hadsereg „fekete projektjeire“ kiszabott pénz, nagyobb részét pedig kábítószerpénzek tették ki. Mint tudjuk, a világ kábítószerkereskedelmének kb. 90 százalékát a nyugati titkosszolgálatok uralják, különösen a CIA és az angol MI6. Az afgán heroin és a kolumbiai kokain terjesztését egyaránt. Aki erröl még nem hallott, annak ajánlott a Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család“ c. terjedelmes írás elolvasása, különösen az írás második fele.
 
A létesítményeket sokszáz, esetenként ezer kilométeres földalatti alagutak kötik össze. Naponta (egy helyen) kb. 7 kilométer hosszú alagutat tudtak „kiolvasztani“ lézeres technológiákkal, a többinek könnyen utána lehet számolni. Az alagutakban a normál kétsávos utakhoz hasonló szélességü földalatti utak lettek kialakítva. A legnagyobb bázisokat és koncentrációs táborokat pedig földalatti gyorsvasút (!) köti össze.
 
A táborok és az alagútrendszer kb. 2-3 kilométer mélyen találhatóak. Egy komplett földalatti világ. Vagy inkább alvilág.
 
James Casbolt 2006-os írása Schneiderétöl is sötétebb képet fest. Casbolt szerint ilyen „új világrend“-es táborok és bázisok találhatóak még Svédország alatt is (az egyik Narvik-hoz közel, a másik a Gottland sziget alatt), Svájc alatt is (az egyik közel a Mont Blanchoz), Egyiptom alatt is (nem messze a líbiai határhoz), Ausztrália alatt is (pl. a pine gap-i bázis alatt, ahonnét az Echelon müholdrendszert is müködtetik), Mexikó, Kanada és még sorolhatnám hány „demokratikus“ ország alatt. Az Észak-Amerikán kívüli táborokat jórészt egy titkos, az ENSZ-hez tartozó „kéksapkás“ katonai szervezet müködteti. Igen, az ENSZ-röl van szó, mely valójában mindig is a nemzetközi bankárok befolyása alatt álÖsszesen kb. 180 titkos földalatti bázis és koncentrációs tábor található Észak Amerika területe alatt, de továbbiak épültek Svédország, Ausztrália és több más „demokratikus“ ország területe alatt is. Lézeres „sziklaporhanyító“ technológiákkal egész földalatti kisvárosokar lehet kivájni rövid idö alatt, s ezeket sokszázkilométeres földalatti alagútrendszerekkel keresztül-kasul összekötni. A lézert használó gépek energiaigénye hatalmas, ezért nukleáris meghajtásúak. Az egész földalatti birodalmat az amerikai hadsereg „fekete projektjei“ keretein belül hozták létre kisebbrészt adófizetöi, nagyobbrészt pedig CIAs és MI6-os kábítószerpénzekböl. Igen, kábítószerpénzekböl. Mint tudjuk, nagyrészt a nyugati titkosszolgálatok uralják a világ kábítószerkereskedelmét, s évi hasznuk ebböl kb. 500 milliárd dollárra van becsülve.Többek között azért lettek ezek a titkos táborok létrehozva, hogy a világ szeme elöl lehessen majd hova dugni a kialakulóban levö diktatorikus „új világrend“ politikai foglyait.
A zavargások, melyek az arab világból egyre jobban átterjedöben vannak Dél-Európa egyes államaira is, nem egészen spontánok, hanem gerjesztettek. Késöbb várhatóan átalakulnak ún. „káoszteremtö forradalmakká“. A gerjesztöik marketingszlogenjével élve: jönni fog a „világforradalom“! A globális elit hosszabb távú célja káoszba („forradalomba“) taszítani az egész nyugati világot, hogy aztán a sok gyötrelem és szenvedés után – mert ugye a „java“ még hátra van, elöbb még lesz egy pénzügyi összeomlás is – a lakosság elfogadja a diktatorikus „új világrendet“. A folyamat lassú, többéves is lehet, ennyi kell ahhoz, hogy a lakosság eléggé kiszenvedjen ahhoz, hogy a végén hajlandó legyen elfogadni bármit, a globális diktatúrát is.
 
  A zavargások az arab világból kezdenek átterjedni Spanyolországra és Görögországra is. Csak azon országokban lehet életre hívni ilyeket, ahol már most nagy az elégedetlenség, s ez egyelöre Dél-Európát jelenti. De a pénzügyi helyzet súlyosbodásával, és Dél-Európa várható „fellángolásával“ késöbb gerjeszthetök lesznek olyan országokban is mint Nagy-Britannia, Írország, Franciaország stb.
 
 A káoszteremtés motorja sok helyen az ifjúság lesz. A legtöbb országban a huszonéves korosztály helyzete rossz, soraikban nagyon magas a munkanélküliség. És ez a korosztály az, mely még van elég naiv és tapasztalatlan ahhoz, hogy a Facebookot és Twittert használva megvezethetö legyen. Nem véletlen, hogy a spanyol kormány sem csinál semmit a spanyol ifjúság helyzetének javítása érdekében, holott 40 százalékos soraikban a munkanélküliség. Kellenek a forradalmárok..
 
És már „keletkeznek“ is...
 
 Spanyolország nagyvárosaiban a múlt héten „egyiptomi stílusú“ térfoglaló demonstrációk voltak. A rendörség helyenként meglehetösen durván lépett fel, tovább gerjesztve ezzel az indulatokat.
 

 A spanyol tüntetéseknek volt egy feltünö vonása: a koordináltságuk. Vajon milyen láthatatlan kéz volt képes tüntetéseket szervezni mintegy „vesszöcsapásra“ nemcsak szerte a spanyol nagyvárosokban, hanem még az európai spanyol nagykövetségek elé is?
 
 A mi médiumaink elhallgatták, de attól még tény marad, hogy Európában is kisebb tüntetések voltak a spanyol követségek elött, "csíráztatva" ezzel a "forradalmi hangulatot" szerte Európában.
 
 
 "There were demonstrations in other European cities, with 300 protesters participating in London, 500 in Amsterdam,600 in Brussels and 200 in Lisbon. Minor demonstrations occurred in Athens, Milan, Budapest, Tangiers, Paris, Berlin, Vienna and Rome."
 
"Londonban 300-an, Amszterdamban 500-an, Brüsszelben 600-an, Lisszabonban 200-an tüntettek többnyire a spanyol követségek elött. De kis megmozdulások voltak még olyan helyeken is mint Milánó, Budapest, Tanger, Párizs, Berlin, Róma, Bécs, vagy mint Graz Ausztriában:"
 
 
Vajon milyen erö szervezi ezeket? A Facebook-on megjelentek a „világforradalomra“ buzdító oldalak is:
 
Revolución global
 
 Forradalmak esetében a normális az, hogy miután a tömeg kivonul az utcára, és idövel megdönti a hatalmat, a forradalom vezetöi átveszik az irányítást. Na de ezeknek nincsenek vezetöi... Ezeket szürke emberkék (ügynökök) szervezik a Facebook-on és a Twitteren, ügyelve közben arra, hogy ne bukkanjanak fel vezéregyéniségek. Mert céljuk nem valódi változások kieszközlése, hanem a káoszteremtés, vagy mint az arab „forradalmak“ esetében (szintúgy nem voltak/vannak vezetöik), az elit által elöre kiszemelt új bábkormányok hatalomra juttatása. Az arab forradalmak mellesleg szintén nem nyugodtak le, a tüntetések tovább zajlanak Egyiptomban és több más arab államban is, növelve a káoszt.
 
 Görögországban szintén forrósodik a helyzet, és az ország várhatóan szintén táptalaja lesz a „világforradalomnak“. Ennek jelenlegi motora a provokatív, még drasztikusabb megszorításokat ígérö „második mentöcsomag“. A görög parlament elötti téren a napokban egy akasztófa jelent meg:
 
 
 
  Az államcsöd bekövetkezte után vélhetöen káoszba, anarchiába fog süllyedni az ország. Azért van némi halvány remény arra, hogy a hadsereg - megelégelve a helyzetet - puccsot hajt végre. Ez egy nagyon szerencsés végkifejlet lenne a görögök számára! 
 
A Moody´s hitelminösítö intézet szerint a görög államcsöd jelenlegi valószínüsége 50%.
 
 
  "The cost of insuring Greek government bonds rose on Thursday after ratings agency Moody's said there was now a 50% chance of the country defaulting on its debts."
 
 Szerintem meg 100%, és a bekövetkezte már csak idö kérdése. Valamikor 2012-ben (vagy még hamarabb) a görögök nyakán lesz.
 
 Az USA lejtmenete szintén borítékolható. Ez késöbb szintén táptalajává fog válni a vezérek nélküli „világforradalomnak“. Az USA felett - mintegy demoklészi kardként - szintén ott kezd lebegni az államcsöd réme. Mint ahogy a The Wall Street Journal május 16-i száma is írta:
 
As Debt Limit Reached, Agreement Still Far Off
 
 "The U.S. government is expected to hit the $14.294 trillion debt ceiling Monday, setting in motion an uncertain, 11-week political scramble to avoid a default."
 
 „A 14 billiós hitelfelvevési határ (május 16-án) hétfön elérve, egyezség a hogyantovábbról sehol. Egy 11 hetes, bizonytalan, politikai csatározásokkal teli periódus várható az államcsöd elkerülésére tett eröfeszítésekkel.“
 
A lehetséges végkifejletek:
 
1. Felemelik a hitelhatárt még tovább, brutális megszorítások alkalmazása nélkül, amivel viszont dolláreladási pánikot, és (hiper) inflációt válthatnak ki.
 
2. Felemelik a hitelhatárt, drasztikus megszorítások mellett, amivel viszont nagyon súlyos recesszióba taszíthatják az országot.
 
3. Egyáltalán nem emelik fel, ekkor viszont az USAnak augusztusban államcsödöt kell jelentenie.
 
Még mindig nem vergödtek a végére.
 
A CNN május 31-i híre szerint a Kongresszus elutasította a hitelhatár megemelését, de lesznek további szavazások is:
 
 
 Augusztus elejéig van idejük tovább szavazgatni, ekkor fogy ki ugyanis a szövetségi kormány a pénzéböl. Függetlenül attól, hogy végülis hogyan sül el ez az egész, egy dolog biztosra vehetö: az amerikaiak többségére is mérhetetlen szenvedés vár.
 
 Valószínüleg a CNN tudósítója kedvelhette a fekete humort, mivel olyan fényképet csatolt a fenti internetes cikkhez, amin John Boehner, az amerikai Kongresszust elnöke, épp egy „3+3“ sátánista kézjelzést mutat - az okkult szimbolikát ismerök számára a képnek rejtett értelme van.
 
 
 Az ebben az írásban vázolt, várható események ráadásul a "jobbik esetnek" számítanak. Rosszabb esetben a helyzet fokozódásával globális háború is kitörhet a Közel-Keleten vagy Ázsiában. De ez már egy másik téma..2012. okt. 11-i megj.: úgy tünik, az információ terjed az interneten (index.hu):
"Ezrek vonultak utcára hétfő este Athénban     ...
Egyes tüntetők plakátjain "Ki az országunkból, te cafat!", "Hitler lánya, ki Görögországból, nem akarunk negyedik birodalmat!" feliratok szerepeltek"


Itt egy jó pár Merkel fotó és Hitler fotója látható és a hasonlóság megdöbbentő, úgy látszik igazat állítanak a tüntetők azért is tiltott a fotó , de hasonlitsd össze te magad a két fotót, és döntsd el igazat beszéltek e.
Sajnos ez nem egy áprilisi tréfa. A szemmel látható hasonlóság nem véletlen... A képek hitelesek, a bal felsö Angela Merkel kép például a Time magazin egyik 2006-os számában jelent megA bal alsó kép pedig Eva Braunt, Adolf Hitler élettársát ábrázolja. Merkel a háttérhatalom egyik legtitkosabb fegyvere (volt), s egy ideig nagyon úgy tünt, hogy ami annak idején nem sikerült az édesapjának durva eröszakkal, az most öneki - kifinomult átverés alkalmazásával- sikerülni fog: teljesen egybeolvasztani Európát egy Negyedik Birodalomba. De szerencsére a dolgok egy picit megbonyolódtak. A cikk nagyvonalakban felvázolja, hogy mely, az illuminati felsöbb körökben régóta lappangó belsö ellentétek miatt .
 
Kezdjük Angela Merkellel, kinek már a wikipédiában szereplö „hivatalos“ életrajza is fura. A wikipédia szerint:
 
 
Az apja, aki luteránus pap volt, képes volt Angelával együtt ki-be járni a vasfüggönyön, és a családnak már azokban az idökben két autója volt, amikor mindenki másnak egyre is sokat kellett várni. A papok abban az idöben "osztályellenségek" voltak, sokszor börtönben ültek, Angela apja viszont élt mint hal a vízben. A hivatalos életrajz ezt azzal magyarázza, hogy behódolt a rezsimnek. Nos, aki élt a kommunizmus alatt, az tudja, ilyesfajta életstílus folytatásához azokban az idökben (ki-be járni a vasfüggönyön + két autó) nemhogy a behódolt egyszerü papoknak, de még a párttagok közül is csak a felsöbb vezetésböl valóknak volt lehetöségük!
 
További érdekes epizód a wikipédiás Merkel életrajzból:
 
Egyetemi évei alatt Angela a fejébe vette, hogy egy történelmi várbástyában (!) diákklubot és üdülöt alakít ki a diáktársaival együtt. A leipzigi egyetem vezetése csípöböl elutasította, de aztán "leszólt" nekik a párt, hogy Angelának az is megengedett . A wikipédia még megjegyzi, a néhai NDKban ez teljesen precedens nélküli volt abban az idöben. Az apja pedig még a felsöbb pártvezetésnek se volt tagja, csak egy sima luteránus pap volt.
 
Aztán jött a "rendszerváltás", gondolnánk, hogy az ilyen komcsibébik nem viszik semmire. De nem!
 
Merkel azonnal Helmut Kohl kancellár kormányának lett a tagja, rögvest az újraegyesítés után!Érted nem! Egy ismeretlen, állítólag kommunista kollaboráns lutheránus pap mindössze 34 éves, szintúgy ismeretlen „komcsibébije“ azonnal Helmut Kohl kormányába került. 1990-ben Kohl ifjúságügyi miniszternek nevezi ki, pár hónapra rá 1991-ben már a német kormánypártjának, a CDU-nak az elnökhelyettese!
 
S most!
 
Nézzük meg az ONI egyik még 2007-es kiszivárogtató írását, melyböl már a kukac.sk-n én is fordítottam, és tartalmaz néhány igazságot...
 
 
 
A történet az egykori kommunista Kelet-Németország egyik náci háborús bünösöket fogva tartó börtönében kezdödik, amikor is a szovjet KGB rájön arra, hogy az ott fogva tartott egyik, Mengeléhez hasonló "halálangyal", bizonyos Dr. Carl Clauberg, jóval több annál, mint ahogy eredetileg gondolták. Valójában a náci Németország mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó kutatásának az atyja:
 
 
Cserébe a szabadságáért és hogy Nyugat-Németországba költözhessen, Clauberg felkínálja a szovjeteknek, hogy elárulja, hová lett rejtve Adolf Hitler lefagyasztott állapotban levö spermája, melyet még a nácik rejtettek el a háború vége felé, abban bízva, hogy valamikor még képesek lesznek létrehozni szeretett Führerüknek egy utódát. A KGB, miután megtalálta a spermát (az egykori NDK területén, elrejtve valakinél), és rájött, hogy életképes spermiumokról van szó, elindította egyik talán legbizarrabb titkos projektjét: létrehozni Adolf Hitler egy utódát. Az ügyröl tákékoztatták a nyugati illuminatikat is (mint tudjuk, hidegháború ide-oda, legfelsöbb szinten a szovjet vezetés és a Rothschildek/Rockefellerek közt bizonyos mértékig együttmüködés volt..) , és megegyezezés született, hogy Gretl Braun, Eva Braun fiatalabb, életben maradt leánytestvére lesz megtermékenyítve mesterségesen Hitler spermájával.
 
Mivel a szovjetek nem voltak hajlandóak kiengedni Kelet-Németországból (az egykori NDK-ból) Clauberg doktort, míg nem születik meg a bébi, így Gretl Braun ment titokban az NDK-ba. Megegyezés született, hogy a Hitler bébi a lehetö legnormálisabb családi környezetben fog felnöni a nyugatnémet luteránus egyház gondozásában az NDK-ban. A hivatalos Merkel életrajz is említi, hogy az "édesapja" 1954-ben költözött Nyugatról a kommunista NDK-ba.
...
Az egyezség szerint aztán Angelát ez a pap házaspár nevelte fel, és szintén a nagyhatalmi egyezség szerint ki-be járhattak vele a "szülei" a vasfüggönyön (ez utóbbi el van ismerve a hivatalos Merkel életrajzban is). Angela sohasem volt politikailag aktív az egykori NDK-ban, se kommunista, se kommunista-ellenes mozgalomban. S lám, ennek ellenére a német újraegyesítés után, 1990-ben, rögvest Helmut Kohl kormányában találta magát mint miniszter, minden tapasztalat nélkül, gyakorlatilag ismeretlenül és mindössze 34 évesen.
 
Amikor 2011 februárjában az alábbi sorokat írtam a kukac.sk-ra, még lényegében igaznak voltak tekinthetöek:
 
Amikor 1990-ben Németország újraegyesült, azt nemcsak a németek kedvéért engedték meg az Illuminatik, hanem azért is, mert tudták, ezzel az országgal még komoly terveik lesznek. A következö lépés az illuminatik stratégiájában olyan lesz, amit csak kevesen várnak: a következö világbirodalom az USA ´leáldozása´ után úgy néz ki, hogy Németország lesz. Amennyiben nem lesznek képesek totálisan leuralni a világot, és beléptetni azt az "új világrendbe", az illuminatik célja (legalább) egy Európai Egyesült Államok kiépítése lesz, melyben a föszerep Németországé lesz.
S ha szemügyre vesszük a helyzetet, látjuk, hogy pontosan errefele tartanak a történések. Az Egyesült Államok a totális csöd szélén áll, nagyjából ott, ahol a Szovjetunió volt 1989ben, míg Németország, euro krízis ide vagy oda, gyakorlatilag virágzik, s nincsen eladósodva. Az euro-krízis, és a dél-európai államok emiatti versenyképtelensége gyakorlatilag hasznára van a németeknek. Annak ellenére, hogy a német lakosság létszáma mindössze töredéke a kínainak, az ország exportja vetekszik Kínáéval. A német export továbbra is rekordokat döntöget, és a német az egyedüli olyan gazdaság, mely méltó ellenpólusa (lesz) Kínának. Kína nem lesz szuperhatalom, soha!
 
Az illuminati-vatikáni-német tengely célja átvenni az Európai Egyesült Államok irányítását, és eliminálni az angolszász befolyást. Az USAnak harmadik világbeni szerep van szánva, az sem kizárt, hogy fel lesz darabolva. Ebben a "bizniszben" nyakig benne van (volt?) a jelenlegi német nemzetiségü "szentatya" is, akit fura (vagy nem annyira?) módon április 20-án, vagyis Adolf Hitler születésének napján szentelték pápává. Az "euró mentésére" hivatkozva egyre viharosabb sebességgel igyekeznek az illuminatik föderális állammá kovácsolni legalább az Európai Uniót."
 
Hogy az Európai Egyesült Államokról, vagyis a készülö Negyedik Birodalomról, íródott sorok mennyire igaznak bizonyultak, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az elmúlt hetek történései, amikoris már teljesen nyíltan elkezdtek az Európai Unió vezetöi is beszélni az Európai Egyesült Államokról a fösodratú médiumokban.
 
Egyes angol médiumok, mint a Daily Mail - aggódva az egyre nagyobb német befolyás miatt - pedig váratlanul messzire is elmentek:
 
Rise of the Fourth Reich, how Germany is using the financial crisis to conquer Europe
(A Negyedik Birodalom felemelkedése, avagy Németország Európa leigázására használja a pénzügyi válságot)
 
 
Valójában persze nem(csak) Németország, hanem föként a Rothschild dinasztia.
 
A Negyedik Birodalom építése mára nem halad a tervezett ütemben, az egyik fö probléma ugyanis maga a Hitler-lány!
 
Tudni kell, hogy Angela Merkel egyik fö protézséje az illuminatik köreiben mindig is a Bush-család volt.Már az édesapjának, Adolf Hitlernek is a legföbb pénzügyi támogatója George Bush nagyapja, Prescott Bush volt (a Rothschild/Windsor vonal nagybankjai mellett). Nem is csoda, hogy Merkel hatalomra jutása után ilyen és ehhez hasonló cikkek jelentek meg sajtóban:
 
German leader emerges as key Bush ally in EU
(Merkel Bush leghüebb támogatójának bizonyult)
 
 
Merkel - akkor még csak mint ellenzéki vezér - támogatta Bushék 2003-as iraki invázióját is, ami nagyon nem volt jellemzö a többi nyugat-európai vezetöre abban az idöben.
 
Késöbb viszont jöttek a 2008-as események, amikoris az illuminatik „békésebb szárnya“ megakadályozta Bushékat abban, hogy atomkonfliktust robbantsanak ki. (lásd a Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család c. írást).
 
Az illuminatiknak tudnillik két fö szárnya van manapság: a háborúpárti és a békésebbnek vélt, az új világrendbe „pusztán“ pénzügyi összeomlás által belejutni óhajtó szárny (például Barack Obama is ide sorolható). Merkel viszont mindig is a Bush vonal embere volt. Egyfajta „harmadik pólusként“ bejön a képbe még a Vatikán is, mely egészen 2008 nyaráig szintén benne volt Bushék minden mocsokságában. Ezért hallgat mellesleg a Vatikán máig olyan makacsul szeptember 11 felöl, mert Bushékkal együtt nyakig benne volt. Igen, a jezsuiták, a „roszikruszik“ (a rózsakeresztes banda) valamint maga a „szentatya“ is nyakig benne volt szept 11-ben.
 
Az elöbb említett „békés illuminati vonal“ kiéheztetés árán akarja az emberiség egy részét elpusztítani, míg a Bush-vonal atomfegyverekkel próbálta... az egyik tényleg jobb mint a másik.
 
2008-ban a Vatikán szembekerült mind a két másik illuminati vonallal, a 2008-as atomháborús tervekben már nem volt benne. Ennek külön története van, még majd említem.
 
A 2008/09-as események kapcsán jön be a képbe még egy érdekes alak, Benjamin Fulford is, akinek a blogjából korábban már többször is idéztem. Fulford egyáltalán nem „ellenálló“, mint aminek feltünteti magát, hanem a Rothschild család „békésebbnek“ számító szárnyának a megmondóembere. A blogbejegyzései info/dezinfo keverékek, ennek ellenére mégis ajánlom az olvasásukat, mert annak tudatában, hogy ki Fulford valójában, bizonyos mértékig könnyen „dekódolhatók“, kiszürhetök belölük a dezinfok, és az ember a végén értékes bennfentes infokhoz juthat a hatalom legcsúcsáról, melyek a 100 százalékban kontrolált globális médiumokban garantáltan nem jelenhetnének meg.
 
Az „Arab Tavasz“ mögött is a „békésebb“ európai illuminati szárny áll, melyhez Obama is sorolható. A líbiai invázió nem volt tervezett, eredetileg azt hitték, hogy Kadhafi ellen sikerül majd fellázítani a líbiai lakosságot. Amikor viszont nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem fog menni, és hogy Líbiát bombázni kell, az európai vonalhoz nem túl hüséges Merkel bejelentette, hogy Németország ebben nem vesz részt. „Érdekes“ dolgok történnek ezután.
 
Fulford március 21-i bejegyzésében például szintén leleplezi, hogy kicsoda Merkel valójában:
 
Fulford, 2011. március 21:
 
 
"Chinese and Russian intelligence now report that Germany’s Angela Merkel is the daughter of Adolf Hitler thanks to the use of frozen sperm and the expertise of a Nazi doctor captured by the Soviets. That means she is almost certainly one of the ringleaders of the Nazi faction still hoping for a fascist world totalitarian government."
Ez mindössze egy nappal azután történt, hogy Merkel helikoptere kishíján lezuhan a CIA merényletkísérlete miatt...
 
2011. március 20:
Ezer méteres zuhanás: Merkel szerencsés balesete
 
 
Késöbb pedig ez a „békésebb“ illuminati szárny biológiai vegyifegyvertámadást hajt végre Németország ellen... (lásd: A német e.coli "járvány" bio-terror támadás volt c. írást)
 
Ezeknek a mai napig dúló ellentéteknek köszönhetjük, hogy a Rothschild féle „európai integráció“ Merkel nem mindig engedelmeskedö magatartása, és a német politikusok kifejezett ellenállása miatt zötykölödve halad.
 
Az e.coli támadás nemcsak a líbiai invázióban elutasított részvétel miatt volt bosszú, hanem azért is, mert a németek nem voltak hajlandóak „menteni“ Görögországot a Rothschild elvárások szerint. Amennyiben Görögország idö elött csödbe megy, úgy könnyen bukhat akár az áhított Negyedik Birodalom is.
 
A terv ugyanis az, hogy a válságra hivatkozva belekényszerítsék az európai államokat a szuverenitásuk feladásába, mondván a válságot csakis teljesen egybeolvasztott pénz- és gazdaságpolitikával lehet leküzdeni (ami hazugság). Amennyiben viszont a szuverenitások feladása ELÖTT beindulnak az európai csödsorozatok, úgy az Európai Egyesült Államok (a Negyedik Birodalom) terve is füstbe mehet. Ne tévesszem meg senkit: az EURO mindenképpen bukni fog, viszont nem mindegy, hogy még az elött, mielött az európai országok feladják a függetlenségüket, vagy pedig azután. Az EURO-t felváltani hivatott globális pénzt ugyanis csakis egy olyan Európában lehet majd könnyen bevezetni, ahol az európai országok már le vannak fokozva egyszerü régiókká. Máskülönben ezek az országok újból a saját nemzeti pénznemeiket vezethetik be! Ez az amitöl a Rothschild család irtózatosan retteg.
 
Mivel egyre jobban úgy tünik, a görög csöd elkerülhetetlen, a Rothschild család által uralt központi bankok a napokban bejelentették, hogy az ÖSSZES emiatt bajba került bankot a világban megpróbálják majd megmenteni! Az EUROT és az európai bankrendszert ugyanis bármi áron életben akarják tartani addig, míg az európai államok nem adják fel a szuverenitásukat.
 
Minden tehát a németektöl és a Hitler-leánytól függ majd a jövöben. Reményt ad, hogy újabban már a Vatikán és a hozzá mindig is erösen kötödö Berlusconi se teljesen partnerük ebben. Ami Olaszországban fog történni az EURO kapcsán, kulcsfontosságú lesz. A Hitler-leány jelenleg sajnos mintha ingadozna, a napokban például Sárközyvel közösen bejelentette, hogy Görögországot mégse hagyják csödbe menni. S hogy még bonyolultabb legyen a kép, a korábban „békepárti“ illuminati szárny egyes elemensei kezdenek háborúpártivá válni ...
 
De nem akarok ezekbe a heti rendszerességgel változó „szappanopera“ részletekbe belemenni, a helyzet képlékeny, tessék követni a Médiafigyelöt.
 
Hogy szétesik avagy teljesen összeolvad az EU a legvégén, továbbra is marad mint „millió dolláros kérdés“.
 
Egy késöbbi cikkben – A 2009-es harc a pénzügyi rendszerért“ lesz a címe - , kitérek még pár nagyon érdekes dologra, melyekröl a mediális elhallgatás miatt máig vészesen keveset tudni, s én se tudok majd a teljes „nagy képpel“ szolgálni. Viszont itt az ideje ezeket elkezdeni.
 
A Vatikánról lesz szó, mely minden jel szerint kishíján fatális hibát követett el azzal, hogy támogatta a sátánista illuminati Bush vonalat az új világrend kialakításában. 2008 augusztusában ugyanis egy felettébb érdekes per kezdödött a pápa ellen: a Templomos Lovagok kései „jogutódai“ beperelték a katolikus egyházat az öket még az 1300-as években ért sérelmekért, s követelték emiatt maguknak a Vatikán vagyonának jelentös részét! Hasonló ez ahhoz, mintha Magyarország jelenleg beperelné Mongóliát az 1200-as évekbeni tatárjárás miatt.
 
De nem, nem viccelek, a dolog a szabadkömüvesség „elödének“ számító Templomos Lovagok részéröl komoly volt, még a Daily Telegraph is írt róla:
 
 
Talán ezért van az, hogy a Vatikán már mintha nem lenne túl lelkes az „európai integrációért“, mivel 2009-ben szembe találta magát a „békésebb“ európai illuminatusi vonallal is, mely az eseményeket jelenleg is uralja. Na de ezekröl a dolgokról, melyekben Fulford szintén benne volt/van, majd még késöbb.
Lipusz Zsolt: Jegyzetek az orwelli tébolydából

Az orwelli tébolyda a 21. század ún. euroatlanti világa a maga totalitásában és mindennapi, apró-cseprő részleteiben. Egyfajta kafkai kastély. Az irracionalizmus és az abnormalitás szellemi roncsgépezete csúcsra járatva. A soha nem volt értelemnélküliség világa. S ebben a tébolydában külön szekcióként, egyfajta zárt osztályként ott van a nagy mai magyar valóság a maga testet öltött mivoltában.

A saját hülye és hiábavaló törvényeivel, vegzálásaival, túlszabályozottságával, eleve halálra ítéltségével. Azokkal a döntéshozókkal, akik istencsapásaként a nyakunkon ülnek, s a legvégső határon túl is kizsigerelnek minket és ellehetetlenítették, tönkretették az életünket. Elvették a hitünket, önazonosságtudatunkat, megfosztottak emberi méltóságunktól. Vegetatív biorobottá-ronccsá fokoztak le, akikkel bármilyen parancs végrehajtható. Bekamerázták életünket, biztonsági őröket ültettek napunk minden másodpercére és négyzetcentiméterére, élhetetlenné tették az életünket. Elvették szabadidőnket és olyan rabszolgasorba taszítottak minket, amilyenről Dickens vagy Balzac legvadabb lázálmában sem merészelt volna vizionálni. Ma már ott tartunk, hogy az alkalmazott munkahelyi tevékenységét videokamera rögzíti talán akkor is, amikor a mellékhelyiségben épp a szükségét végzi. Már amennyiben van még munkája és hajlék a feje fölött. Ilyen mélyre még soha nem süllyedt történelme során az emberiség. S az infernális Mariana-árok még alattunk tátong a maga pokoli mélységében.
A kór neve, amely civilizációnkat ide züllesztette: materializmus és a vele jegyben járó uzsorakapitalizmus, ezek „szelleme” pedig a neoliberalizmus mint posztmodern ideológia. Amelyről bízvást állíthatjuk, hogy olyan pusztító szellemi lepra, globális rákos sejtburjánzás, amely minden emberit kiöl világunkból, mindent tönkretesz, amortizál és szétroncsol, s ilyen pusztító gondolati dögvészes pestis még soha sem sújtotta bolygónkat. Az említett világjárvány szükségszerű tünete, afféle lázas állapotú velejárója a hazugságbeszéd, s egy teljesen tartalom és mondanivaló nélküli világnyelv és értelmezési keret kialakulása, melynek lényege vice versa ebben a mondatban foglalható össze: tudom, hogy tudod, hogy tudom, hogy hazudok. S mégis úgy teszünk valamifajta szemérmes és hallgatólagos közmegegyezéssel, mintha elhinnénk, hogy mindez másként van. Pedig dehogy van másként, s e hazugságnyelv oszlopos divatszavai sem jelentenek voltaképpen semmit, esetleg épp az ellenkezőjüket eredeti értelmüknek. Reform, költséghatékonyság, vállalkozói kedv, tőzsdeindex, humánerőforrás-gazdálkodás, a „szent” piac és annak még „szentebb” befektetői határozottan értelem nélküli ostobaságokká váltak mára. Üres, tartalom nélküli világunk valós mivoltát megjelenítő, jelentés nélküli közhelyekké.
Olvasom, hogy a tegnapi nap folyamán a rossz oldala, azaz a baloldal a keresztény örmények melletti tüntetést szervezett a Kossuth téren. (Arról nem szól a fáma, hogy a legendás szavahihetőségéről elhíresült, s így éhségsztrájkját azóta már nyilván elkezdő, múmiává aszott Gyurcsány ex-kormányfő aktivizálta-e magát.) A rossz oldalát írtam, hiszen a „bal” szavunk eredeti jelentése ez. Erről tanúskodnak a balsors, baleset, balítélet kifejezéseink, miként közismert az a bibliai példázat is, hogy az utolsó ítéletkor a kárhozottak, a pokolra valók a Mindenható baljára kerülnek majd. A tüntetésen elhangzott – freudi elszólásként – egy sokat sejtető mondat: „A napnál is világosabb, hogy Magyarország becsületét olyan pénzekért adták el, amikről nem kell elszámolni.” Bizony, bizony… Harsogják ezt a baloldaliak, miként a tolvaj szokott leghangosabban „fogják meg!”-et kiabálni a tömegben. Hiszen aki nem szenved történelmi emlékezetkiesésben, nagyon is jól tudja, hogy miféle pénzekért adták el kárhozatra való erők az ország becsületét, amikor aljas indítéktól vezettetve belevittek minket 1973-tól az adósságcsapda vermébe, majd az ún. „rendszerváltoztatás” első szennyes aktusaként csatlakoztatták hazánkat 1982-ben a két internacionalista pénzügyi terrorszervezethez, az IMF-hez és a Világbankhoz. Azóta pedig szabadesésben zuhanunk a nemzeti, demográfiai és egzisztenciális megsemmisülés nihiljének szakadékába.
Történelemoktatásunkban beszélnek rabszolgatartó társadalmakról, népirtásokról, világháborúkról, totalitárius politikai rezsimekről. Tessék, egy tálcán valamennyi egy extrém koktélként a 21. század kezdetén! Talán úgy nevezhetnénk, perfekt totalitarizmus. Orwell mester pedig túlságosan optimista volt hajdan…
Lipusz Zsolt – Kuruc.info

Lipusz Zsolt: Jegyzetek az orwelli tébolydából (2. rész)
A neoliberális Bábel és Szodoma legfőbb sajátossága, hogy az abnormalitás minden tekintetben polgárjogot nyert a normális gondolkodásmód felett. Lovas István Egy paradigmaváltó dokumentumkönyv című írásában (Magyar Nemzet, 2012. szeptember 7.) egy ez év tavaszán az Egyesült Államokban megjelent könyvet mutat be. A szerző Blaine Harden, aki egy haláltáborból megszökött észak-koreai fiatalember, Shin Dong-hyuk visszaemlékezéseit beszéli el. A szörnyűségek élményáradatából kiemelendő, hogy a koreai férfinak gyermekként, 13 éves korában végig kellett néznie édesanyja és testvére kivégzését, akiknek a bűnük az volt, hogy az észak-koreai kommunista párt – az MSZP jogelőd szervezetének testvérpártja – koncentrációs táborából az életösztöntől hajtva meg akartak szökni. Majd hét hónapon keresztül fogva tartották a börtönláger titkos, földalatti cellájában, miközben kínozták, hogy vallja be, miként készítette elő szökésüket.

Az amerikai szerző felhívja a figyelmet arra, hogy e táborok kétszer annyi ideje működnek, mint Sztálin szovjet gulágrendszere és tizenkétszer olyan hosszú ideje, mint Hitler koncentrációs lágerei léteztek egykoron. Vajon a világ és az ún. véleményformálók miért nem hajlandók tudomást venni az észak-koreai táborok létezéséről, noha nagy felbontású műholdfelvételeken láthatók az Észak-Korea vad hegyei között kerítéssel körbevett telepek. Amerikai és európai diákok unos-untalan a holokausztról hallanak, s arról folytatnak vitákat, vajon az angolszászok miért nem bombázták a Reich koncentrációs táboraihoz vezető vasútvonalakat, ám azt a problémát nem vetik fel, hogy mi az oka annak, hogy a Nyugat szemérmesen tudomást sem vesz a kommunista Észak-Koreában történő borzalmakról, noha ezek nagyon is aktuálisak s nem a történelem részét alkotják. Tegyük fel az eretnek kérdést: ezek alapján az emberi és nemzeti egyenrangúságról és diszkriminációmentességről elmélkedő széplelkek szerint vannak az egyenlők között egyenlőbbek is?
Ismételten zajlik a mesterségesen kreált cirkusz hírportálunk körül. Egy internetes lap „megtalálta” Amerikában a Kuruc.info vélt tulajdonosát. A Magyar Hírlap múlt hétvégi számában pedig interjút közölt Pintér Sándor belügyminiszterrel. Pintérnek az állítólagos tulajdonosra és a legolvasottabb jobboldali honlapra vonatkozó szavait szó szerint idézzük: „Ám ne felejtsék el, hogy egy amerikai állampolgárról van szó, és mint tudják, a Kuruc.info terhére rótt visszaélések az Amerikai Egyesült Államokban nem számítanak bűncselekménynek, hanem a szólásszabadság részét képezik”. Nos, figyelembe véve a kormány egyik erős emberének e nyilatkozatát, nem is értjük, mi a probléma. Az oly sok esetben a liberalizmus mintaállamaként feltüntetett amerikai modell a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás tekintetében már nem minősül lakájhűséggel követendő példaképnek? S amennyiben nem, úgy mi ennek az oka? Bolgár György rádiós műsorában ennek apropóján mazochisztikus szörnyülködésbe kezdett a „leleplezést” követően. Arról a „drága jó – néhai SZDSZ és szocialista-közeli – Bolgár úrról” van szó, aki 2003-ban egy pornókönyvet jelentetett meg, s abban ilyesféle nyelvi és retorikai „gyöngyszemekre” – csak a legszalonképesebbeket idézve – bukkanunk már előre olvasóink elnézését kérve: „néhány centiméterrel a mellei fölött ütemesen verem a farkam, és elfog a kísértés, hogy verjem is ki, hogy ráfröccsentsem a felgyülemlett ondót a mellére, a nyakára, a szájára, hadd ejtsem őt kétségbe azzal, hogy bármennyire készült is, nem fog történni semmi, kielégítetlen marad, és ennél nagyobb kínzás számára el sem képzelhető". Aztán így folytatja a pornóvirtuóz rádiós: „Háttal az ajtónak feszítettem a feleségemet, az egyik combját magasra fölemeltem, a farkamat az így megnyíló alagútba csúsztattam, és folyamatosan vertem, döngöltem, hogy zengett a folyosó". Ez tehát Bolgár neoliberális, nagyon szalonképes, abszolút polkorrekt és felettébb választékos stílusú nyelvi ízlés- és érzelemvilága.
Az elmúlt hét aranyérmes, nagy karriert befutó híre azonban kétségkívül a TEK újabb látványos felsülése volt. Mondhatnánk úgy is, újratöltötték a Brad Pitt történetet, sőt ez alkalommal a szóban forgó és a kommandósok által lefoglalt bűnelkövetésre alkalmas fegyver egy közönséges játék pisztoly volt. Déja vu érzésünk támad. Úgy tűnik, ismét kezdődik az idétlen, paranoid komédia, amelyet mintegy tíz esztendeje megélhettünk már anthrax-cirkusz címszó alatt. Amikor akár egy kávéskanálnyi mennyiségű búzadara, liszt vagy Completa felbukkanása maga volt az apokalipszissel fenyegető terrorcselekmény előhírnöke és kétségbevonhatatlan bűnjele. Nos, egyetemista fiatalok a Csillagok háborúja című film 6. részét kívánták újraforgatni, az egyik szervező elmondása szerint olyan szemszögből, amelyben a birodalom a jó, a lázadók pedig a rossz oldalt képviselik. Ám a reménybeli űrháborúból nem lett semmi, mert lecsapott az éber TEK, s elvitte a hallgatóvá lett Luke Skywalkert a maga műanyag játék fegyverével. Azt már végképp nem érti a gyanútlan kívülálló, hogy vajon miért nem Darth Vaderre csaptak le a derék kommandósok, hiszen emlékeink alapján a Star Warsban ő a gonosz galaktikus megtestesítője. A történet pikantériája az, hogy egy másik diák elmondása szerint a ruhák és tankönyvek takarásában még hat-tíz játékfegyver volt abban az egyetemi tanteremben, ahol szerdán a Terrorelhárítási Központ emberei letepertek és elvittek egy hallgatót, miután arról kaptak bejelentést: fegyver van nála.
Nos, 1990 táján aligha gondoltuk, hogy a kommunista rémuralom után csaknem negyed századdal egy olyan világuralmi rendszer részeseivé válunk, amely nem elsősorban a fegyverek birtoklásán, hanem az emberi tudat átprogramozásán és deformálásán nyugszik. S úgy tűnik, az új világrend fő konstruktőrei még tartogatnak számunkra meglepetéseket.
Lipusz Zsolt – Kuruc.info
2011.07.02. 10:42 Szűcskoppány

Elevenítsük fel az egy évvel ezelőtti írást. Úgy hiszem, ma többen megértik mint akkor.
 
Titkok és összefüggések (amit minden magyarnak ismerni kell)


Dr. Papp Lajos, szivsebész.


Magyarság története meghamisításának kizárólag egy célja volt - jelentette
ki egy német történész csoport:
Megszerezni, és elvenni a Magyaroktól a Kárpát medencét !!!!???
Magyarország a földi paradicsom!


A Kárpát-medence földrajzi elhelyezkedése pontosan Európa közepe. Az
égtájakat figyelembe véve teljesen mindegy, hogy egy átutazó milyen
irányból jön és milyen irányba folytatja útját. Ezt a területet központi
helyzetéből adódóan mindenképpen érintenie kell.
Vagyis mi jelentjük Európa közepét. A múlt és a jelenkori történelem azt
bizonyítja, hogy mindig idegen népeknek volt és van szüksége erre a
területre, az itt lévő tudásra és nem fordítva !


Az energiaközpont: A NASA kiadásában megjelent Gaia elmélet című munka azt
írja, hogy Földünk szívcsakrája (föld szíve) a Kárpát-medencében, a
Pilisben (Pólus) található. Központja Dobogókő, mely a szakrális beavatás
központja. A középkorban a Pilis olyan védett és zárt területi rendszert
alkotott, melybe idegen be nem hatolhatott, a bejárás tiltott volt. (jól
ismert Gertrudis királyné sorsa, aki a tiltás ellenére betette a lábát a
tiltott területre. Az életével fizetett ezért.) A dalai Láma 22 évvel
ezelőtt kinyilatkozta, hogy a Földön a magyaroknak energiaközpontot védő
szerepük van. Brezsinszki nemzetbiztonsági tanácsadó a 70-es években
leírta: "Aki a világ fölötti uralmat meg akarja szerezni, annak el kell
foglalnia a Föld szívét. Aki elfoglalta a Föld szívét, az birtokba vette
Európát. Aki birtokba vette Európát, az ura az egész világnak." Murád
szultán kijelentette, hogy aki elfoglalja Magyarországot, az ura az egész
világnak. Vagyis, akié az energetikai központ, az a világ ura. Bonfini,
Galeotto és IV. Béla leírják, hogy Európa népei mind irigylik a
magyaroktól a Kárpát-medence területét, az itt lévő gazdagságot, ezért
gyűlölet veszi őket körbe.


A középkorban úgy emlegették Magyarországot, hogy itt a leggazdagabb a
föld, bő a hal-áldás, nagymennyiségű a kenyérgabona, a bor pedig kiváló .
A hazánkat örök idők óta jellemző gazdagság ma is fenn áll. A bőséget
jelenleg nem mi, hanem egy megszálló, idegen csoport élvezi. 2006 tavaszán
a médiában bejelentették, hogy Magyarország a Föld 25 leggazdagabb országa
közé tartozik!


Ezt a hatalmas mértékű jövedelmet mi nem az olaj kitermelésének busás
hasznából értük el. Ez az előkelő hely a magyarság kemény munkájának
eredménye. A hazánkra jellemző kedvező adottságok miatt nem véletlen, hogy
a történelem során folyamatosan a Kárpát-medence volt mások számára a
megszerzendő és vonzó földterület. Nagy Sándor hódító hadjáratának célja
valószínűleg a Kárpát-medence és ezen belül a Pilis elfoglalása volt. A
Pilisben akarta felépíteni a Nap palotáját. Tudta, hogy a Kárpát-medence
megszerzésével a világ legnagyobb uralkodójává válhat. Szerencsénkre nem
ért célba, útközben meghalt.


A tatárok, a törökök, a Habsburgok, a németek, az oroszok mind ugyanezzel
az irigységgel és sokszor gyűlölettel gondolkodtak és cselekedtek földünk
megszerzése érdekében. És ez ma sincs másképp, a helyzet semmit nem
változott. Trianon átkaként megszüntették a királyságot, az ősi földeket a
nemességtől elkobozták, majd államosították. A parasztság földön futóvá
vált. Az egy kézbe került állami földeket ezt követően könnyű volt (az
elaltatott és elvakított néptől) privatizálni, kiárulni. Privatizálás: A
jelenlegi kiárusítással végleg ki akarják húzni lábunk alól a talajt, a
magyar anyaföldet. Az idegenek folyamatosan megkaparintják földjeinket és
minden fontos, központi intézményünk irányítását. Ma a magyar föld
megszerzése, kiárusítása idegen népek számára potom áron történik. Ami nem
kerül a privatizáció kalapácsa alá, azt az idegen tulajdonban lévő bankok
szerzik meg a föld jelzálog terhelésével.


Olyan helyzetet teremtenek, melyben minél többen kényszerülnek
hitelfelvételre, földművelő gazdáknak több tízmilliós hiteleket adnak
gépvásárlásra, majd manipulálják a jövedelmezőségüket a mezőgazdaságból,
mindezt az EU kézi vezérlésével, aminek eredményeként az elszegényedés
miatt egyre többen kénytelenek megválni földjüktől és azt az idegenek
kezébe átadni. A gazdák fizetésképtelenségük esetén elveszítik földjeiket,
melyet őseink vérükkel védtek és arról soha, semmilyen körülmények között
nem mondtak volna le. 2006 őszén a gazdákkal megkötött szerződések
ellenére nem vették át a megtermelt kiváló minőségű gabonát.
Feltételezhető, hogy szándékosan történt szerződésszegés. A 2007 évi kevés
termést látva, a magyar gazdák abban bíztak, hogy a maradék 2006 -os
termést ( amit az állam és az EU 2500 Ft-ért vásárolt fel és tárolt be)
feletetik az állataikkal, a kevés megtermettet pedig 5-7 ezer forintért el
tudják adni, amivel fellélegezhettek volna az EU megsemmisítő nyomása
alól. Ehelyett az illetékesek azonnal utasítást adtak a 2500 Ft-os gabona
erőművekben történő elégetésére, tették mindezt akkor, amikor tudták, hogy
néhány hónap múlva ugyanezt dupla áron eladhatta volna a paraszt!Bizonyára abban gondolkodtak, hogy a hús árának meghagyása mellett a
paraszt ember képtelen a háromszoros áron adott gabonából egy disznót is
megtartani! De ez azt okozta, hogy a termelők elestek az éves
árbevételtől és csN'dbe, vagy csőd szélére jutottak. Csődhelyzetben pedig
a jelzálogterhelés miatt az idegen kézben lévő bankok kaparintják meg
földjeiket, házaikat, autóikat. A szőlősgazdákat arra buzdítják, illetve
kapnak EU támogatást, hogy vágják ki ősi szőlőültetvényeiket és adják el
földjeiket. A termelőket olyan megélhetési nehézségek gyötrik, hogy végső
kétségbe esésükben a pénzt választhatják. Ha így döntenek, ezek a
földterületek is idegen kezekbe kerülnek. A gazdálkodók tudatos
ellehetetlenítésére az őszi szüret idején, folyamatosan helikopterek
köröztek az ültetvények fölött. A gazdát és a segítő rokonságot, a
barátokat azzal a felkiáltással büntetik meg, hogy ők munkavállalóknak
minősülnek és ezért kötelesek adót fizetni . Ez egy újabb olyan trauma a
földtulajdonosoknak, mely a földtől való megváláshoz vezethet.


A parlagfűről elterjesztették, hogy minden allergiás megbetegedés fő
okozója, holott valójában "teljesen ártatlan". Helyette bármelyik más
mezei növényt is kikiálthatták volna főbűnösnek. Aki földdel rendelkezik,
az tudja, hogy bármelyik nap bármikor és bárhol kidughatja fejét a növény
a föld alól. Képtelenség egy nagyobb területen folyamatosan ellenőrizni
feltűnésüket. Akinél parlagfüvet találnak, az akár több milliós
pénzbírságra is számíthat.


Ezzel újra elérték céljukat: a gazdák nem bírják a büntetést kifizetni,
nem érdemes a földet a nevükön tartani, így megválnak tőle. Nem, vagy
keveset beszélnek az allergia valódi okairól: pl. a vegyszerezett
élelmiszerekről (70 % -ban felelős az emberi szervezetben lerakódott
mérgekért, ami az allergiás megbetegedések fő oka!). A génkezelt szójáról,
a rákkeltő levegőjű városokról, arról a hatalmas mennyiségű kemikáliáról,
melyet naponta használ és kozmetikumként magára ken az emberiség, ideértve
a bőrön keresztül felszívódó ruhaöblítőket, a vegyi parfümöket,
dezodorokat, különféle kozmetikai szereket, stb. Ez utóbbi mérgeket
naponta, folyamatosan, - hatalmas összegeket áldozva - reklámozzák,
kínálják a kereskedő hálózatok. Becslések szerint, amennyiben a
kiárusítás, a földtől történő el-és megválás, a kényszerűségből történő
eladások üteme a közeljövőben a jelenlegi tempóban folytatódik, ill. nő,
abban az esetben a megmaradt magyarországi földek többsége rövid időn
belül, akár néhány év alatt idegen kézbe kerülhet! A felvásárlások
gőzerővel történnek. A magyar lakosság túlnyomó része még ma sem gondolta
végig ennek katasztrofális következményeit! Holnap-holnapután a térképek
idegen földtulajdont jelezhetnek. Somogyban már van olyan terület, ahol
falustól együtt külföldi tulajdonban vannak még az utak is! A térképeken a
Magyarország feliratot szándékoznak eltörölni! Ne adjuk oda őseink
földjét! Hatalmas árat kell fizetnünk érte!


Mi a baj velünk, miért fél tőlünk a világ? Könnyen megkapjuk a választ.


A montreali McGill Egyetem kiváló professzora, Wilder Penfield, évekkel
ezelőtt (1960-65 között) megbízatást kapott a Rockefeller alapítványtól,
hogy kutassa ki és bizonyítsa be melyik a földünk alapvető génje. A ki nem
mondott valódi célja a kutatási feladat-adásnak az volt, hogy a szemita
(felsőbbrendű) gént találják meg.


Egy egész munkacsoport dolgozott rajta. Hosszú évek után meg is találták a
keresett gént, de nem egyet! Kettőt!


Penfield professzor azt rögzítette le jelentésében, hogy az egyik az
amerikai Indián vidékeken, a másik tisztább vérvonal a Kárpát-medencében
élő, magukat magyarnak nevező népcsoport, de hozzátette végső
jelentésében, hogy ez a vérvonal Japántól Kínán át Afrika felső részéig,
majd Közép Európa és az Uralon inneni terület egészen Skóciáig
megtalálható! Ez - a szemita barát - Rockefeller Alapítvány reményét
tönkretevő eredmény következménye volt, hogy az alapítvány azonnal törölte
a támogatását. Megvonta a szubvencióját, 40 évre pedig megtiltotta a
jelentés közzétételét és annak kinyomtatását.


Érdekesek a közelmúltban napvilágot látott történelemhamisítások is,
melyeknek elsőrendű célja a Magyarságtudat megsemmisítése! A
történelemtudósok azt tanítják, hogy a Magyar nép pusztai vándorló
műveletlen faj és a kárpát medencébe 896-ban érkezett. Ennek ellenére az
1961-ben talált Tatárlaki leleteken, melyek már bizonyítottan legalább
6000 évesek, és az ősi Magyar rovásírással írottak! Ne felejtsük, ekkor
még a piramisok sem léteztek!


De máris 15000 éves Magyarságnál tartunk, ha a glozeli köveket tekintjük
induló pontnak, melyek kora 15000 év! Amivel nem tud mit kezdeni a világ
tudományos köre, mert azt nem szeretnék elismerni, hogy a Magyaroké az
első írástudás, hiszen abban az időben még nem létezett írás!

Ezért csak egy kis múzeumban porosodik az egyébként érdekes
lelet........de meddig?


Talán fél a világ a Magyarok dominanciájától, fél a magyarság alapvető
képességeitől, nehogy azokkal más népek fölé kerekedjen. Gondoljunk csak
arra, hogy a Magyar találmányok érvényesülését éppen a mindenkori
kollaboráns magyar vezető réteg akadályozza meg! Gondoljunk csak bele, a
sok Nóbel díjasunk közül hányan érvényesültek Magyarországon! Ott van a
világ szenzációnak számító mű-vér, Dr. Horváth István professzor
találmánya, vagy a szintén világ szenzációnak számító antigén, mely a
vérerekből 5 hét alatt eltávolítja a koleszterint, ami az érszűkület ,
magas vérnyomás, azaz a halálozás 67%-os okozója! E kettő találmányból
Magyarország annyit profitálhatna, hogy a teljes adósságát pár év alatt
képes lenne visszafizetni! Ez viszont ellentétes lenne a globalizmus
szándékával, ugyanis a Magyarság elnyomására megkezdődött a betelepítés: A
közelmúltban hazánkban nyilvánosságra hozott betelepítési terv és a
milliós-több milliós nagyságrend valós információ. A keletről érkezőkre
való hivatkozás miatt sokan, túlnyomóan csak a kínaiakra gondolnak és ez
eltereli a figyelmet arról a fajról, melynek betelepítése már
megkezdődött. Az 500.000 zsidó betelepítésére vonatkozó megállapodást
Medgyessy Péter, Mádl Ferenc, Hiller IstvánDávid Ibolya, és Kovács
László Izraellel 2004. április 14-én aláírta. Jelenleg ennek a számnak
többszörözése a tényleges terv. A milliós nagyságrend erről szól. Szó
nincs arról, hogy itt bárki is a magyarság 50 év múlva esedékes
nyugdíjellátását akarná megoldani az újonnan betelepítettek munkájából. A
2007-es betelepülési törvény szabad utat biztosít ezeknek a
bevándorlóknak. Az erdélyi magyarság mégis ki van zárva, számukra
különböző előírásokkal gátolják és nehezítik a betelepedést.. Népirtás:
Ahhoz, hogy ma idegen népek letelepedéséhez alkalmassá váljon ez a
terület, az őslakosság számát különböző megszorító intézkedésekkel,
konvergencia programmal, a gazdaság, az egészségügy teljes romba
döntésével csökkenteni kell .. A hiányt a betelepítendő idegenek fiatal
generációjával szándékoznak feltölteni. Már Horn Gyula és a jelenlegi
kormány is nyilvánosan kijelentette, hogy a Kárpát-medencében túl sok a 10
millió magyar.. Senki ne ringassa magát abban a tévhitben, hogy az Unió
majd megvéd minket. "Olyan szekeret tolunk, mely minket akar elgázolni!"
Simon Peresz: Izraeli miniszterelnök 2007. október 10-én a Telavivi Hilton
szállóban egy kereskedelmi összejövetelen kijelentette: Mára az izraeli
gazdaság olyan hatalmas eredményeket ért el, hogy az izraeliek többek
között fölvásárolják Magyarországot. Tervek: Az elkövetkező 15-20 évben
több millió zsidó betelepítését tervezik. Vagyis a tervek szerint 15-20 év
múlva az országban izraeliek, kínaiak és a romák tömegei lesznek. Az
izraeliek megkapják a magyar állampolgárságot (az erdélyi magyarok pedig
nem!), a letelepedési engedélyt és ideérkezésükkor az Izraeli kormány
támogatásával ingyen kész lakásokba költöznek. A maradék magyarság pedig
az izraeliek kiszolgálásához és eltartásához szükséges. A hazai lakosság
még ma sincs tudatában annak, hogy attól, hogy valaki magyarul beszél, még
koránt sem biztos, hogy gondolkodása és szíve is magyar. A korábbi
betelepülések miatt az új zsidó generációk már itt születtek, tudják,
ismerik és beszélik nyelvünket. Egyetem után azonnal pozicióba kerültek és
ma már jórészt ők irányítják a bankokat, a külföldi cégek mögé bújva a
maradékokat privatizálják, vidéken vásárolják fel TV készülék kíséretében
a földek tömegét! Bőrük színe is fehér és többnyire nem hangoztatják
származásukat. Ezzel tévesztik meg a naiv magyarokat.


Természetesen senki nem ítéli el a becsületes munkából élő és nem elnyomó
szándékú zsidó közösséget! Milyen jövő vár ránk, ha a fentieket továbbra
is közönnyel nézzük és beletörődve elfogadjuk? Valószínű az erőszak és a
bűnözés elterjedése. A munkahelyek hiányának fokozódása, tömeges
kizsákmányolás, az egészségügyben a még fennmaradt kórházakban az
izraeliek védelme mellett a magyarságnak alig jut majd ellátás, ezért már
1-2 évet is kell várni egy műtétre! Számukra nem munkalehetőséget
kínálnak, hanem a saját kiszolgálásukra alkalmaznak bennünket, gondoljunk
a kíméletlen és zsarnokként viselkedő cégvezetőkre, irányítókra. Az
életben maradó és nem disszidáló magyarságnak a szolganép szerepét
szánják. A már agyongyötört magyar lakosságot ez alapjaiban rendíteni meg,
minden tekintetben. És: "Ha valakinek ez nem tetszik, annak el lehet menni
ebből a k. országból! " Mondta ezt az őslakosságnak egy olyan valaki,
akinek nem volt elég a rabolt vagyona, vezér is akart lenni, és mindegy
hogy jobb-, vagy baloldalról beszélünk. Egy kalap alá tartoznak és egy
tányérból esznek mindannyian. A kormány tagjainak zsidó származására a
Kossuth téri események során hosszú, percekig tartó névsor felsorolásával
próbálták a jelenlévők figyelmét felhívni. Ez a médiában botrányos
visszhangot váltott ki. Itt nem antiszemitizmusról van szó, hanem a
valóság és a tények nyilvánosságra hozásáról. Az igazsághoz minden
embernek alanyi joga van. Magyarország ma a külföldiek számára még mindig
a legjobb befektetési lehetőség. A Kárpát-medencében más államokban
befektetett tőkéikhez viszonyítva, szinte minden ágazatban a legnagyobb
hasznot, bevételt, jövedelmet termeljük mi, a legtöbbet dolgozó és a
legtöbb adót fizető magyarok. A privatizálás eredményeként a külföldiek
zsebét "tömjük zsírosra" szorgalmas munkával, az EU bérezés 10 %-ért,
mialatt az árakat már sok helyen magasabbra emelték mint magában a régi EU
országokban van! Nyugaton 800.000 - ból fizetik a 40 ezres gáz számlát,
míg Magyarországon 80 ezerből! Még ekkor van képe sokaknak kiállni a nép
elé és azt mondani, hogy még sok mindenben nem értünk el az EU áraihoz! A
keresetekről aljasul hallgatnak, miközben ők és a kiszolgáló udvarház népe
jóval meghaladja az EU felsővezetőinek átlagát!


Kereskedelmi, pénzügyi központtá váltunk, mely intézmények többsége
izraeli kézben van. Több bank van ma Magyarországon, mint a lakosság
létszámához viszonyítva bárhol a világon. Nálunk a legmagasabbak a hitel
kamatok. Ezzel nem a jobb kiszolgálást teszik a részünkre elérhetővé,
hanem a maguk számára, saját hasznukra a hatalmas mértékű uzsora kamattal
a minél nagyobb "népnyúzást" valósítják meg. Már autóra, vásárláshoz nincs
önrész, a pénz kölcsönöket pedig minden mérlegelés nélkül ömlesztik a
lakosságra jelzálog terhe mellett. Kiépítették ezért a behajtó rendszert,
amihez már az állami hatóságokat is igénybe veszik. Vehetik, hiszen ők
éppen ebből a körből kerülnek ki, és ezt a kört hívatottak szolgálni! Egy
utunk lehet , mely előre visz. Ez a jobb-, vagy baloldal teljes
kizárásával, kizárólag a magyarság érdekeinek szem előtt tartásával
történhet. Magyarellenesség: Tisztában kell lennünk azzal, hogy a
lecsatolt területeken folyó és az utóbbi időben felerősödő
magyarellenesség nem a véletlen, hanem szándékos uszítás eredménye. A
jelenlegi kormánnyal rokonlelkű osztrák vezetés még mindig nem mondott le
a magyar területekről, már lassan felvásárolták zsebszerződések és
különböző kiskapuk által a fél Dunántúlt! A szlovákok maguknak követelik
csonka hazánk északi, hegyvidéki tájait. 2006-ban szlovák vezető nyíltan
hangoztatta, hogy tankokkal kell bemenni Budapestre, és porig kell azt
rombolni.. A magyarverések rendszeresek. Az EU pedig alattomosan hallgat,
hiszen érdeke, hogy a magyar földeket megszerezzék.


Nemzetgyilkosság és népirtás:


A lakosság csökkentésére bevezetett néhány módszer példaként:
"Védő"oltások alkalmazása már kicsi, csecsemőkortól kezdve. Ma már több
tanulmány foglalkozik azzal, hogy az oltások milyen mértékben károsítják a
kisgyermek immunrendszerét és csökkentik saját védekező rendszerének
energiaszintjét. Olyan betegségek ellen adják, melyek ma már nem léteznek,
vagy előfordulásuk a világ távoli helyein is igen ritka. Vagyis a népesség
túlnyomó többsége soha életében nem lesz veszélyeztetett, de szervezetét
már életének kezdeti szakaszán legyengítik.


Elterjesztették az ingyenes védőoltásokat a megfázásos megbetegedések
ellen. Ezeket ingyen adják a gyermekek és a nyugdíjasok részére. A
lakosság nincs tudatában annak, hogy a szervezetet ezek az anyagok is
nagymértékben mérgezik és gyengítik. Ha kevesebben élik meg egészségesen a
felnőttkort, az kedvező a világuralmi helyzetben lévőknek , az
egészségügyi maffiát működtetőknek. A Magyar orvosokat naponta tömegével
induló repülőgépeken viszik tréningekre, ahol idegen nyelvű apró betűs
kötelezvényeket iratnak alá velük, a gyógyszerek alkalmazására, majd az
orvos látogatók keresik fel az akció folytatásaként az alul finanszírozott
orvosokat. Ezt tudja a kormány, mégsem tesz ellene, hiszen a gyógyszer
gyárak tulajdonosai éppen az általuk szolgált pénzvilág. Ezek kezükben
tartják hirdetésekkel, a médiát, aki rendszeresen "szárnyai alá vesz" 1-2
megfázásos esetet, és erre a néhány példára hivatkozva, rémhírként
ijesztget azzal, hogy az influenza valamelyik vírusa rövid időn belül
megtámadja a teljes ország népességét. Hosszú évekre visszamenően
bizonyított, hogy nagy, esetleg néhány áldozattal járó járványok kb. 37
évenként fordulnak elő. De ebben az esetben sem a lakosság kihalásáról van
szó! A lábon kihordott, kezeletlen megfázásnak lehetnek szövődményei. Ezek
az előfordulások mégis, csak töredékei azoknak a tragikus eseteknek,
melyek az oltások mellékhatásai miatt rendszeresen előfordulnak.
Lebénulás, egyéb idegrendszeri, vagy más megbetegedés több esetben is
előfordult. Azt is világosan lehet látni, hogy a beadott injekciók
ellenére minden évben vannak járványos időszakok és megbetegedések.
 
Forrás : mommo.hu

Amit Adolf Hitler származásáról tudni kell

Klara Hitler /leánykori nevén Pölzl/ 1860. augusztus 12-én született a Waldviertel vidékén található Spital településen. Apja, Johann Baptist Pölzl, egyszerű parasztember volt. Édesanyját leánykori nevén Johanna Hüttlernek hívták. /A Hitler nevet, amelyet Adolf apja használt először, különböző dokumentumokban Hiedlernek sőt Hüttlernek is írták./ Az ő édesapja pedig Johann Nepomuk Hiedler volt, akinek testvére, Johann Georg Hiedler Döllersheim település anyakönyvének tanúsága szerint Adolf nagypapája volt apai ágon. Vagyis Klara Pölzl férjének másodfokú unokatestvére volt. Alois Hitler gyakran unokanővérének nevezte.
Klara Pölz meglehetős szegénységben élt sok testvérével együtt a szülői házban. 1875-ben, 15 esztendős korában, egyik rokonuk, Alois Schicklgruber, Branauban élő vámtisztviselő, meghívta őt, hogy segítsen feleségének a háztartási teendők ellátásában. Alois Schicklgruber, aki majd csak a következő esztendőben változtatja Hiedlerre a nevét /később pedig Hitlerre/, akkoriban házas ember volt. Neje, Anna Glasl-Hörer, 14 esztendővel idősebb volt nála. Később kapcsolatuk megromlott, és külön éltek. Az asszony 1883-ban halt meg. Ezután Alois Hitler feleségül vett egy 24 éves lányt, Franziska Matzelsbergert, és ebből a házasságból születtek Adolf féltestvérei: Angela és Alois. Amikor Alois Hitler külön élt első feleségétől, Klara továbbra is nála lakott, de most, hogy új asszony érkezett a házhoz, felkerekedett, és Bécsbe költözött. Csakhogy Franziska, a második feleség, súlyosan megbetegedett, miután megszülte második gyermekét. Ekkor Alois Hitler visszahívta unokanővérét Branauba. Franziska két évvel házasságkötése után, 1884. augusztus 10-én meghalt. /Első gyermekük, Alois, valójában még a házasság megkötése előtt született./ 1885. január 7-én, hat hónappal második feleségének halála után Alois Hitler elvette unokanővérét, Klarát, aki akkor már áldott állapotban volt, Gustavval. A kisfiú 1885. május 17-én született meg, 1887. december 9-én azonban el is hunyt.
Noha Klara Pölzl jövendőbelijének másodfokú unokatestvére volt, a párnak külön beleegyezést kellett kérnie a házassághoz az egyházi hatóságoktól. A folyamodvány az osztrák-magyar hivatalnokok jellegzetes gyöngybetűs kézírásával ma is megtalálható a linzi egyházmegyei levéltárban 6911/11/2/1884. szám alatt.
A linzi püspökség azonban nem volt illetékes az engedély megadásában, így a kérelmet továbbította a Szentszék felé, amely külön pápai dekrétum keretében megadta a hozzájárulását.
Alois Hitler és Klara Pölzl házasságát ismerőseik nagyon boldognak tartották. Harmonikus kapcsolatuk elsősorban a feleség lemondó és alkalmazkodó természetének volt köszönhető. Egyszer Klara a következőt mondta Adolf barátjának, Kubizeknek: "Amiről fiatal lány koromban álmodoztam, házasságomban nem valósult meg". Azonban, tette hozzá melankolikusan, "előfordul egyáltalán, hogy valakinek beteljesednek az álmai?"
Komoly lelki és testi megterhelést jelentett a törékeny asszony számára a sok gyerek születése.1885-ben látta meg a napvilágot Gustav, 1886-ban a lánya, Ida, aki két esztendős korában meghalt. 1887-ben újabb fiú született, Otto, aki azonban csak három napot élt, majd 1889. április 20-án ismét egy fiút hozott a világra: Adolfot. Amikor Adolf megszületett, már három másik gyermeke meghalt. A sok megpróbáltatást átélt anya a legnagyobb gondoskodással vette körül negyedik gyermekét. Egyszer elmondta Kubizeknek, hogy Adolf nagyon gyenge kisbaba volt, és ő állandóan rettegett az elvesztésétől.
Klara szenvedései azonban nem értek véget Adolf születésével. Öt évvel később, 1894. március 24-én világra jött az ötödik gyermek, Edmund, aki 1900. június 28-án halt meg Leondingban. Adolfnak természetesen az első három elhunyt testvéréről nem maradhattak emlékei, és nem is beszélt róluk sohasem, Edmundra jól emlékezett, hiszen halálakor már 11 éves volt. Edmund diftériában halt meg. A legfiatalabb testvére, Paula, 1896. január 21-én született. Ő életben maradt.
Klara Hitler hat gyermeke közül négyet veszített el. Valójában soha nem heverte ki teljesen ezeket a szörnyű csapásokat. Semmi más nem maradt a számára, mint hogy gondot viseljen két élő gyermekére. Férjének halála után pedig ez a hatalmas feladat kizárólag őreá hárult. Paula csöndes, szófogadó gyerek volt, aki viszonylag kevés fejfájást okozott az édesanyjának. Annál többet aggódott egyetlen fia miatt – egészen élete utolsó percéig.
Adolf imádta az édesanyját. Számos esetben egyértelműen kifejezésre is juttatta ragaszkodását és szeretetét. Adolf legjobb barátja, Kubizek szerint megható volt látni, ahogyan édesanyja súlyos betegsége idején viselkedett. Mindig csakis a legmélyebb, legőszintébb érzelmek hangján szólt az anyjáról. Adolf valójában engedelmes, jó fiú volt. Arról nem tehetett, hogy nem tudott eleget tenni édesanyja elvárásainak, aki így nem láthatta, amint fia megteszi az első lépéseket valamilyen biztos megélhetést biztosító pályán. Amikor együtt laktunk Bécsben, megfigyeltem, hogy édesanyja arcképét mindig magánál hordta – emlékezett vissza később Kubizek.
Ami édesapját, Alois Hitlert illeti, ő egy szegény szolgálólány törvénytelen gyermekekéből küzdötte föl magát, és lett belőle tiszteletnek, megbecsülésnek örvendő állami hivatalnok. Felemelkedését pedig az államnak köszönhette. Kollégái a vámhivatalban pontos, kötelességtudó, fegyelmezett embernek ismerték, akinek ugyanakkor megvoltak a maga gyengeségei. Azonban mint főnök nem volt éppen népszerű a beosztottjai körében. A mindennapi életben viszont liberális gondolkodásúnak tartották, aki nem is rejtette véka alá a nézeteit. Igencsak büszke volt a hivatali rangjára. Minden reggel kínos pontossággal megjelent a kedvenc kocsmájában, ahol is az ivócimborái élvezték a társaságát, noha időnként csekélységeken is fölhúzta magát. Ilyenkor aztán dühbe gurult, és kiütközött a benne rejtőző keménység és szigorúság, amely hivatali munkájában is megmutatkozott.
Törvénytelen származása a stroni egyházközség hivatalos anyakönyvei alapján minden kétséget kizáróan bizonyítható. A dokumentum szerint a 42 esztendős cseléd, Anna Maria Schicklgruber 1837. július 7-én fiúgyermeknek adott életet, akit Alois névre kereszteltek. A keresztapa egy stroni földműves, bizonyos Johann Trummelschlager volt. Úgy tűnik, Alois volt Anna első és egyetlen gyermeke. Az apa személyét az édesanya nem árulta el. 1842-ben, amikor gyermeke betöltötte ötödik esztendejét, Anna hozzáment egy Johann Georg Hiedler nevű emberhez, aki egy malomban dolgozott. A döllersheimi egyházi anyakönyvben a következő bejegyzést találjuk az eseményről: "Az alulírottak megerősítik, hogy Johann Georg Hiedler, akit a tanúk jól ismernek, Anna Maria Schicklgruber gyermekét, Alois-t a fiának ismeri el, és kéri nevének bejegyzését az anyakönyvbe." Az iraton a helyi pap és négy tanú aláírása szerepel. Johann Georg Hiedler azután azután 1876-ban is elismerte fiának Aloist egy örökséggel kapcsolatos hivatalos eljárás során, a weitrai törvényszék előtt. Akkor már 84 esztendős volt, és a gyermek édesanyja jó harminc esztendeje nem élt már. Alois Schicklgruber akkoriban már évek óta vámtisztviselőként dolgozott Branauban. Azonban mivel a gyermeket nem azonnal a házasságkötés után fogadták örökbe, továbbra is a Schicklgruber nevet viselte. Alighanem egész életén keresztül Schicklgruber maradt volna, ha Johann Nepomuk Hiedler, Johann Georg öccse végrendeletében nem hagyott volna egy jelentősebb összeget bátyja törvénytelen gyermeke számára. Azonban feltételül szabta, hogy Alois vegye fel a Hiedler nevet. 1876. június 4-i keltezésű a döllersheimi egyházi anyakönyv bejegyzése, amely szerint Alois Schicklgruber nevét Alois Hiedlerre változtatta. Ő azonban Hitlernek nevezte magát, ami persze éppen úgy nem jelentett semmit, mint a Hiedler.
Perge Ottó

5 megjegyzés:

 1. Te kibaszott agymosott pszichopata! Sem Merkelnek, sem a zsidóknak nincsen köze a nácikhoz!
  Ez egy aljas zsidó hazugság!
  Most az értelmes, normális MAGYAR emberekhez szólok:
  Figyeljétek meg, hogy most a zsidókat "leleplező" írások azzal vannak tele, hogy a zsidók és nácik összetartoznak, hogy Hitler zsidó volt, hogy Merkel Hitler lánya lenne...EZT A SOK BETEG HAZUGSÁGOT SZÁNDÉKOSAN TERJESZTIK! A zsidók mindig hozzáadják magukat ahhoz, amit be akarnak feketíteni. És mindig megjátszák a két oldalt a közép ellen...

  Itt az igazság Hitlerről:

  http://eternaljew.weebly.com/debunking-jewish-lies-about-hitler--the-nsdap.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindent terjesztenek,fele sem igaz.Ami viszont igaz,hogy Hitler családja tele volt látnokokkal,spirituálisan töltött emberekkel lásd(Jaque Bergier)és "a németek egy okkult birodalmat teremtettek a XX.század közepén Európában.".....és ez mindent elárul,arról,hogy egy okkult háború folyt..később.....,amiről már éppen eleget,hazudoztak,vélekedtek hamisan,ferdítettek olyanok ,akik vagy nem ismerték,tudták a történteket,vagy tudatosan elferdítették az igazságot.....a mai napig is.....jóidőbe fog telni ,hogy a világ elfogulatlanul tekintsen az első és II.sőt az itt elkezdődött III.Világháborúra....,ahhoz ugyanis elfogulatlan tiszta tudatú és a témát mélyen ismerő személy kell,akinek nem érdeke sem pro sem kontra....állást foglalni.Addig is mindenki csak propagandistaként,vagyis az igazságtól messze eltérő hazug álláspontot tud foglalni.....

   Törlés
 2. Mi a picsa ez a regény méretű kreténségözön? Kérlek, legközelebb írj arról, milyen érzés szellemi sérültnek lenni.

  VálaszTörlés