2012. szeptember 27., csütörtök

Alternatív rákkezelések




Alternatív rákkezelések

A RÁK AZ EGY GOMBA

Véleményem szerint a rák nem re
Bevezető 
A jelenlegi munka több évi megfigyelésen, összehasonlításon és tapasztalaton alapul. Ezek alapján azt állíthatom, hogy a daganatok kiváltó oka a gomba. Sokszor megpróbáltam elmagyarázni ezt a rák gyógyításában szerepet vállaló intézményeknek és orvosoknak, demindvégig félresöpörtek. Így nem tudtam és tudok a hivatalos terápiával szembeszállni.  
A napjainkban létező orvosi felfogások között különbség tehető. Létezik egy olyan nézet, amely a betegséget egy vele ellentétes betegséggel gyógyít és létezik a hippokratészi módszer. Az első hátránya, hogy képtelen az embert, mint egészet kezelni, az utóbbi nagyon általános, egyáltalán nem tudományos.
Én olyan álláspontot képviselek, amely ezeket finomítja és értékessé teszi őket, miközben hangsúlyozom ezen két megközelítésmód a hagyományos terápiák áldozatai. Én úgy gondolom, hogy a különböző kórtanok a szervek, a szövetek és a sejtek állapota szerint összehasonlíthatók, de minden kórtörténet természetesen az egyes személy sajátos jellemzőin alapszik. Kétségtelenül kapcsolat van a beteg morálja és maga a betegség között. Az egészségi állapot javítása érdekébennem választható el az emberi lélek és a test 
Candida: a rák szükséges és elegendő oka 
Még mindig nem tudni a rák valódi okát, mind a hagyományos, mind az alternatív kezelési módokban ismeretlen a kialakulásának folyamata.
A hagyományos terápiák igen elvontan igyekeznek megközelíteni a rák kérdését. Kritizálják is korlátozott hatása miatt, ezért szükséges lenne egy új terápiás módszer.
Egyetértek azon véleményekkel, amelyek a hagyományos terápiákat elutasítják és nem fogadják el, hogy a rák a sejtek újraképződése rendellenességének következménye. Tehátnem helyes az a felfogás, hogy az autó-immun folyamat, amely során a szervezet védőképessége a test belső részei ellen fordul és a genetikai struktúra rendellenessége okozzák e betegséget. Vannak teóriák, amelyek a rák végtelen okait vélik felfedezni, amelyek között többé-kevésbé kapcsolatot is találnak. Ez oda vezet, hogy valójában nincs igazi oka a ráknak. Ezek összevisszaságot és rejtélyt okoznak egy olyan betegség kapcsán, amely egyszerűbb lehet annál, mint ahogy bemutatják.
Meg kell említeni, hogy a rák kialakulásában szerepet játszó genetikai hatást olyan tudósok igyekeznek bizonyítani, akik soha nem láttak beteget. Sajnos a jelenlegi orvosi módszerek ezekre támaszkodnak. Úgy tartják, hogy mind a génen belüli, mind az azon kívüli sejtalkotók felelősek a daganat kialakulásáért. Ezt jelenleg senki nem kérdőjelezi meg, csak azt ismétlik az orvostudományban, hogy a sejt reprodukciós anomáliája okozza a rákot. Itt az ideje, hogy az összetett és a rejtélyes genetikai tényezők helyett új és termékeny ötlettel álljunk elő. Gyakorlatilag az adatokban és a pozitív tényekben nem lehet bízni, a hagyományos terápiák csak kezdetleges feltételezések alapján dolgoznak.
 Mi a gyógyulás, az egészségi állapot javulásának lehetőségét kínáljuk, amelyet a hivatalos nézetek nem támogatnak. Mi egy olyan helyzetben találjuk magunkat, ahol mindenkinek joga van, hogy elterjessze a nézetét anélkül, hogy tisztában lenne a sikere okával.
Amikor eltávolodtunk a hivatalos onkológiától, újra megfigyeltük és átgondoltuk a fertőzéses betegségeket. Megnéztük a kialakulási és az epidemiológiai természetüket. 
A biológusok az élőlények 3 csoportját határozták meg, de a gombák azoktól elkülönülő kategóriát alkotnak több okból is:


  • nincs foto szintetizáló pigmentjük
  • lehetnek egy- vagy többsejtűek
  • a magjuk elhelyezkedése
  • lehet mikroszkopikus nagyságú vagy akár hatalmas kiterjedésű
  • képes alkalmazkodni környezetéhez
  • képes bármilyen nagyságban újraképződni
  • a gombák alakját soha nem lehet meghatározni, az mindig a kialakulási helyüktől függ.

E fel kell erősíteni a beteg szervezetezért nehéz meghatározni a gombákban lejátszódó biológiai folyamatokat. A gombák élősködő állapotban behatolnak a szervekbe és nagyon ellenállók a külső beavatkozással szemben, ezért több évig képesek fennmaradni. 
A gombákra ugyanakkor szüksége van a szervezetnek, mert egyes anyagok előtermékei.  
A gombák nagy figyelmet érdemelnek, mert a legerősebb és a legszervezettebb mikroanyagokamelyek a rák különösen jelentős okai, köztük is a candida az egyedüli kiváltó tényező.
Mindenhol jelen van, a különböző szövetekbe közvetlenül is be tud hatolni, nem reagál terápiákra, az egyszerűbből is krónikus lehet. A candida egészen a fedőhám alatti részig terjedhet és onnan az egész szervezetbe eljuthat. Ezt nem lehet klinikailag eltávolítani. Feltételezésünk szerint a candida gombaellenes gyógyszerrel vagy a védekezőrendszer segítségével támadható meg, de a hagyományos kezelés nem vezet eredményre. Ha fedőhám alatti megoldásokat alkalmazzuk és a spórák mélyebbre kerülnek, akkor visszafordíthatatlan.
legfontosabb kezelés során a candida figyelembe vétele nemcsak statikus, hanemdinamikus állapotban is, ahogy az újraképződik. A candidának hatalmas ereje van, amely a megtámadott szövettől függ. Csak a kötőszövetben vagy annak területén találhat magának olyan kedvező feltételeket, amelyek a korlátlan elszaporodásához vezet. Ezért a kötőszövetek fő funkcióját kell megállítani, ami az, hogy táplálja a szervezet összes sejtjét. Valójában nem csak az a kérdés, hogy hogyan lehet megakadályozni, hogy a kötőszövet ne táplálja a gombát, hanem az is, hogy a védekező rendszer miként vegye fel a harcot egy nagyon terjeszkedő anyaggal szemben, amely ugyanakkor a mélyebb szövetekben sebezhetővé válik.
Ami az első pontot illeti, nehéz elképzelni, hogy van egy olyan mikroszervezet, amely annyira alkalmazkodni tud a környezetéhez, hogy ne lehessen találni olyan anyagot, amely legyőzné, illetve más szóval, kockázatos azt feltételezni, hogy az emberi védekezőképesség minden pillanatban hatékonyan működik. Végül a gombák sebezhetőségének elképzelése igen komolytalan. Emiatt sürgős a gombák természetét megismerni.
A rák rosszindulatú vagy jóindulatú típusa attól függ, hogy a megtámadott szövet milyen reakciót fejt ki annak érdekében, hogy a gombák ne terjedjenek el. Akkor beszélhetünk csak jóindulatú daganatról, ha a kötőszövet át tud alakulni megnövekedett sejtű gáttá a parazitákkal szemben. Meg kell ugyanakkor az is említeni, hogy nem minden gombásodás jelent rákot.
Visszatérve a terápiákhoz, kérdéses, hogy melyik utat kövessük? A hagyományos onkológiát vagy a gombaelleni kezelést. A gombák esetén a sebészet nem hatásos a hatalmas micélium tömeg miatt. A sebészet akkor tudja a problémát kezelni, ha az egész daganatot el kell távolítani.
kemo- és a sugárterápiának ugyancsak negatív hatásai vannak, mérgezőek a szövetekre


Egy gombaellenes kezelés látszik szükségesnek a gombák összetettsége miatt. Csak az lehet az emberi szervezet számára előnyös, ha a gombákat minden spektrumukon keresztül, a legsebezhetőbb ponttól kezdve a táplálkozási pontig megtámadjuk. Ehhez viszont első lépcsőként fel kell erősíteni a beteg szervezetet.
Olyan anyagot kell találni a candida ellen, amely a savas környezetetmegszűnteti, amelyben nagyon gyorsan elterjed. Ez a szódabikarbonát. Elméletileg,ha a gombák evvel közvetlen kapcsolatba kerülnek, akkor a tumor visszafejlődése elérhető.
Evvel szemben a hagyományos módszert alkalmazva csak néhány betegnél volt tapasztalható a tünetek teljes megszűnése és az egészségi állapot normalizálódása. Csak néhányan voltak, akik tíz évvel is tovább éltek a kezelés után. A hagyományos terápiák esetén hiányoznak azok a bizonyítékok, amelyek alapján ezeket támogatni lehetne. Véleményem szerint ahhoz, hogy a beteg meggyógyuljon és a terápia után is sokáig éljen, a hagyományos kezelési módok sötét barlangjaiból ki kell törni és fel kell ismerni a gombákat. Manapság nekem nehéz rákos betegekkel találkozni, mert őket a hagyományos terápiák felé ösztönzik akkor is, ha azok hatékonyatlansága bizonyított.




 Ezeket megemlítve fontosnak tartom a következőket leírni:
1.      eset: egy 70 éves betegnél gyomorrákot találtak. A műtét előtt elhagyta a kórházat és egy hónapig szódabikarbonátot szedett. Két hónappal később rendeződött az emésztőrendszere és a tünetei is megszűntek. A terápiám megkezdése után egy évvel az endoszkópiás kezelés a daganat teljes megszűnését mutatta. A beteg 15 évvel a kezelés után még mindig él.
2.      eset: egy 67 éves betegnél gyomorfekélyt és gyomorrákot találtak. Ő is a terápiámat választotta és néhány hónap után a tünetei megszűntek. A gyomor funkciók stabilizálódtak.
3.      eset: 1983-ban egy 71 éves beteg kórházi kivizsgáláson esett át, mert rövid időn belül 15 kg-ot fogyott. Gyomorrákot találtak nála. A rokonai tisztában voltak avval, hogy egy ilyen korú betegnél ez mit jelent. A felesége elhozta hozzám. Én alacsony dózisú oldattal kezeltem. A beteg visszanyerte étvágyát, az emésztőrendszere rendbe jött, így a súlya is gyarapodott. A beteg általános közérzete is jelentősen javult.
 Kritikai megállapítások
 Ha megfigyeljük az általam javasolt módszert függetlenül a hatékonyságától látható az értéke, hogy innovatív teória. Ez ,,kihívja” a jelenlegi módszereket. Továbbá konkrét, pontos javaslat és módszer a találgatásokkal szemben.
Egy, nem hagyományos terápia több szempontból is előnyös lehet a betegeknek, és az elért eredmények további kutatásokra ösztönöznek minket.
Kérdéses lehet, hogy valóban a szódabikarbonát miatt gyógyulnak a betegek, vagy az is, hogy a betegek szenvedés nélkül a nem hagyományos terápiákat követve is visszanyerhetik az egészségüket. Tapasztalataink alapján egyértelműen kritizálhatjuk a hagyományos módszereket, amelyek kétségkívül csak szenvedést garantálnak. Nem fogadhatjuk el, hogy a betegeket bántalmazzák anélkül, hogy szolidárisak lennének velük szemben.
Ezért mi másként kívánunk a daganatra tekinteni, még ha a hagyományos orvoslás támad is minket. Valójában az ő terápiáiknál helyesebb lenne a hatástalanságot és a károsságot közölni szabad utat hagyva az alternatív módszereknek, mert a hagyományos terápiák esetén nem kimutatható a daganat visszafejlődése. Tényként szögezhető le az is, hogy a mai modern orvoslás nem rendelkezik megfelelő ismérvekkel, sőt még veszélyes módszereket is használ, amelyeknek negatív hatásaik vannakEzért kell a humánus és az egyértelmű alternatívákat keresni, mialatt óvatosan, körültekintően megfontolunk minden megoldást, amely alkalmas lehet a daganatot legyőzésére.
Tehát a daganat maga a candida albicans. Ennek felismerésével és ezáltal az orvosi gondolkodásmód megváltoztatásával a várható élettartam meghosszabbítható és az életminőség is javítható.

MIÉRT HAL MEG ILYEN SOK EMBER RÁKBAN?
A kérdés, amelyet sok ember feltesz magának, miért? Hogy lehet ennyi év kutatás és tanulmány után még mindig legyőzhetetlen a rák?  
A probléma valóban tudományos, de véleményem szerint inkább kulturális és társadalmi természetű. A tudás az egész világban nagyon strukturált és megszerkesztett, ami nem engedi elterjedni azokat a gondolatokat, és nem enged szabadságot annak a kreativitásnak, amelyek segítségével a megfelelő megoldás megtalálható lenne.
Az egyetemek politikailag áthatott szervezete és a mintaként felállított hivatalos szabályok az intézmények finanszírozásával és az információk monopolizálásával, megakadályozzák, hogy a termékeny és kreatív ötletek segítségével újabb megoldások terjedjenek el.  
A megkövesedett társadalmi attitűdnek egy olyan társadalomban kell érvényesülnie, amely a félelem és a szenvedés állapotában él a rák miatt, amelyet sikeresen le lehet győzni.
Nem olyan rég egy rákos beteg kérte a segítségem. Amint elmondtam neki a gombákról kialakult teóriám, azt mondta: ez a megközelítés legalább méltóságot ad nekem a betegségemben. A fertőzés értelmet ad.

RÁK FENYEGETI AZ EGÉSZSÉGET
Az 1990-es évek elején 100 emberből 1 halt meg rák miatt, ma 3-ból 1.
Azt jósoljuk, hogy néhány éven belül 2 emberből 1 ember halálát fogja okozni ez a betegség.
A halálozási arány 90%, ami azt jelenti, hogy 2 millió regisztrált esetből 1,8 millió ember hal meg minden évben a világon. Ez az emésztőrendszeri daganatok nagy részében figyelhető meg (máj, gyomor, hasnyálmirigy esetén), amely a diagnosztikai félreérthetőségnek, homályosságnak köszönhető. Tüdőrák esetén ugyanez tapasztalható, ezen esetekben ugyancsak 90%-os a halálozási ráta, és így tovább minden rák esetén. Rák esetén félrevezetésnek, megtévesztésnek és az adatok manipulálásának nem lehet helye. 
A rák a legnagyobb probléma az orvostudományban, nemcsak a mérete, hanem elsősorban a vele járó tünetek miatt, főleg, amelyek már előrehaladottabb állapotban jelentkeznek. Ezen kívül a lelki szenvedés, mind a betegnek, mind a rokonainak komoly terhet jelent.
Nem véletlen, hogy a messze 1971-ben az amerikai Richard Nixon háborút kiáltott a század betegsége elleni. Azóta ez a harc elmélyült világszerte, a gazdasági, a tudományos és az emberi források mennyisége minden képzeletet túlszárnyal, de az eredmények hiábavalók. Eltekintve az újra és újra felbukkanó kötelezettségektől, az ismételt ígéretektől és a természetfeletti találmányoktól, nagyon kevés a konkrét tény, ami csupán annyi, hogy a rák oka ismeretlen. 
A probléma a megoldatlan. Minden évben emberek milliói halnak meg a rák miatt, akiket beszippant a halál és a fájdalom spirálja, amelyet lehetetlen legyőzni. A rák Damaszkusz hatalmas kardja, Isten bosszúja a társadalmon, ahol a védtelen embereknek el kell fogadniuk, az egészségük képtelen ennek legyőzésére. 

A CANDIDA FELELŐS A RÁKÉRT
Megfigyelve a gombák világát, csak néhányat lehet említeni, amely az emberi szervezetre káros. A gombásodás, mint betegség megtalálható a test felszínén, mint a hajon, a körmökön vagy a testszőrzeten és a testen belül is, mint a csontokban, a tüdőben vagy más belső szervekben.
A gombákat a következőképpen lehet csoportosítani:  
  1. Dermatorphytes, amely a bőrt támadja meg
  2. Sporotrichum schenckii, amely szinte kizárólag a bőrön található meg
  3. Criptocuccus neoformans, amely a tüdőben kialakuló fertőzésért és a krónikus agyhártya gyulladásért felelős
  4. Histoplasma capsulatum, amely a tüdőt, a bőrt támadja meg
  5. Actinomycetes, amely a felhámon, a belekben vagy a tüdőben okoz betegséget
  6. Chrysosporium parvum, amely a légutakban okoznak csak és kizárólag fertőzést
  7. Aspergillus fumigatus, amely az aspergillosis okozója. A gomba a tüdőben szaporodik el először, majd később megtalálható lesz a vesében és az agyvelőben is.
  8. Paracocci dioides brasiliensis, amely a tüdőben okoz fertőzést a meggyengült immunrendszerű betegekben
  9. napjainkban a Pheoiphomycosis ialiphmycosis, a pennicilionosis zigomicosis és más ritka gombás fertőzések egyre nagyobb figyelmet követelnek, mert ezek a legyengült immunrendszerű betegek állapota komoly tüneteket okozhatnak
  10. Candida, az Albicans és más formája, amelyek megtámadják a felhámot, a körmöket, a belső nyálkás membránokat (a szájüreget, a hüvelyt, a húgycsövet) a tüdőt és a hörgőket
 A Candida az oka a jelentős vérmérgezés általános formáinak is.
Az emberiség legnagyobb betegsége ezen gombák között bújik meg. További vizsgálatok könnyebbé teszik majd az ok meghatározását.
Dermatorphytes és a sporotrichum a felelős a betegségért, amely nagyon különleges. Az Actinomycetes, a Criptocuccus, a Histoplasm, a Chrysosporiumés más kórokozók a tapasztalatok szerint csak ritkán fordulnak elő a kórtörténetekben. Az Aspergillust a Candida egyik típusa. A fent bemutatott gombák közül csak egyetlen egy a rák kiváltó oka: a Candida.

A CANDIDA ÉS A RÁK MINDIG EGYIDŐBEN VANNAK JELEN
Nagyon sok olyan dokumentum létezik, amely azt bizonyítja, hogy a rákos betegek szöveteiben gombásodás van jelen, főleg, ha előrehaladott állapotban van a beteg.
Az elmúlt évek legnagyobb problémája a gombásodás, amely a legfontosabb és a legsürgetőbb megoldásra váró jelenség az onkológiában.
A következő adatok a Candida és a rák kapcsolatáról, az együttes megjelenésük előfordulási arányával kapcsolatban különböző szerzőktől származnak: 
  • R.L. Hopfer: 79%
  • U. Kaben: 80%
  • W.T. Hughes: 91%
  • T.E. Kiehn: 97%
A látható értékek igazán magukért beszélnek, kifejezetten arra gondolva, amikor a Candida nehezen érzékelhető a vizsgált szervekben.
A pozitív eredmények alapján bizton állítható, hogy a rákos betegek szöveteiben a Candida mindig jelen van. A Candida gombfajták napjainkban az elsődleges okai azon emberek betegségeinek és halálának is, akiknek a vérrendszerükben található a daganat. 
O. Uzon 1974 és 1999 között vizsgálta a Candida jelenlétét a betegekben, illetve a halál okainak előrelátható tényezőit, és arra a következtetésre jutott, hogy a rákos betegek halálozási aránya 33% és 75% közötti, amely érték attól függ, hogy a Candida mely fajtája okozza a fertőzést.
A jelenséget rendszerint a daganat miatt legyengült és kimerült szervezettel magyarázzák. Úgy véljük, hogy a Candida először a felszínen jelenik meg - amely tipikus esete a felhámon megjelenő gombásodás - , majd különböző szintek szerint terjed: 
a)      a kötőszövetbe gyökerezve különböző szervekbe
b)      a gomba elterjedése, miközben a szervezetet olyan reakcióra készteti, hogy a gombát engedje betokosodni hozzájárulva evvel a daganat kialakulásához
c)      a daganat növekedése a szövet körül és attól távol
d)     a szervezet folyamatos kimerülése a gombák elterjedése következtében (ez az a szint, amely a legtöbb esetben megfigyelhető)
e)      halál
 
Összefoglalva, a Candida a daganat megelőző oka.  

MEGTALÁLTUK A MEGOLDÁST
Tapasztalataim során megértettem, hogy a hagyományos orvoslás képtelen megoldani a betegek problémáit, akik így egyre nagyobb haszonra tesznek szert abból a terápiából, amely megbecsüli és egész emberként kezeli őket, illetve nem csak ,,félig-meddig” gyógykezelést biztosít.
Amikor elkezdtem építeni a karrieremet, az a gondolatom volt, hogy a rákot gomba okozza. Ahogyegy pikkelysömörös beteget kezeltem maró sóvalrájöttem, hogy a só hatásos, mert lerombolja a gombákat. 
Ezt a felismerést egy hosszú út követte, ami elhozta nekem a megoldást, amire olyan sokat vártam: ha a pikkelysömört, mint gyógyíthatatlan betegséget, gomba okozza, akkor arákot, mint egy másik gyógyíthatatlan kórt is a gomba okozhatja. Ez a kapcsolatvolt az, amely kezdetét adta minden tapasztalatnak és elvárásnak, bizonyítéknak és eredménynek, amelyek egy könyörtelen munka során keletkeztek. Ez a munka ugyanakkormeghozta hatalmas szakmai elégedettséget számomra, és lehetővé tette, hogy tökéletesre fejlesszem a terápiámat, amely nagyon hatásos a rákkal, a gombákkal szemben. 
A gombák szaporodásával kapcsolatos probléma az volt, hogy hogyan lehetne megtámadni őket a szöveteken belül, miután ott nem lehet alkalmazni a sót annak erőssége miatt. Ezután eszembe jutott, hogy a szájüregi daganatos kisgyermekek esetén a szódabikarbonát gyors és erős fegyvernek minősül, amely 3-4 nap alatt megszünteti a betegséget. Úgy gondoltam, ha ezt nagy mennyiségben lehet alkalmazni szájon vagy vénán keresztül, én is hasonló eredményeket érhetek el. Szóval elkezdtem a saját vizsgálataimat, amelyek kézzelfogható eredménnyel szolgáltak.

AZ ELSŐ KEZELT BETEGEM
Az első kezelt betegeim között volt egy 11 éves gyermek, akinek az esete megerősített abban, hogy úton járok. A leukémiás gyermek kómában érkezett a gyermekhematológiái osztályra 11:30 körül. A betegség miatt a gyermeket egy kis Szicíliai kisvárosból hozták Rómába Palermón és Nápolyon keresztül, ahol kemoterápiás kezeléseket kapott. Az édesanyja azt mondta, hogy nem tudott a gyermekével beszélni 15 napja, mióta elindultak. Azt mondta, hogy még egyszer szeretné hallani a gyermekek hangját, mielőtt meghal. A gyermek azért volt kómában, mert az agyában is keletkezett áttét, illetve a kezelések mérgező hatása miattÚgy gondoltam, ha le tudom pusztítani a kolóniákat szódabikarbonáttal, és egy időben táplálni és méregteleníteni tudom az agyat glükózzal vénán keresztül, akkor reménykedhetünk a tünetek megszűnésében.  
És így volt. A folyamatos infúzió után, a gyermeket az édesanyjával beszélgetve találtam, aki sírt. Mindez este hét óra környékén történt.

RÁKKUTATÁSOM FERTŐZÉSES TEÓRIÁJA
Az Egészségügyi Minisztérium, az olasz és a külföldi onkológiai intézmények és társaságok ismerik a tanulmányaimat és az eredményeimet, de nem ismerik el ezeket. Csak olyan kollégákat találtam, akik többé-kevésbé képzettek, de leereszkedők és csak arra hajlandóak, hogy kimondják a mágikus szót: genetika
,,Mi soha nem fogunk ilyen mennyországra élni”, tűnődtem. Egy olyan helyzetben találtam magam, ahonnan nincs kiút. Nagyon sok nagyszerű ötletem és pozitív eredményem volt, de nem volt esélyem arra, hogy ezeket daganatos betegeken kipróbáljam az irányadó és tekintélyes tudomány kontextusában.
Gyűjtöttem tovább az eredményeket, betegeket kezelve betegek után. Mindezek alatt próbáltam az eredményeket megismertetni mindazokkal, akikkel csak lehetett, elsősorban olyan közegekben, ahol alternatív kezeléseket használnak. Itt legalább nyitott és olyan emberekre találtam, akikkel kapcsolatot lehetett kialakítani. Ezek az emberek is kritikusan szemlélik a hivatalos orvoslást. Ez volt az a pont, miután nem volt más lehetőség, hogy az Interneten kezdjek el keresgélni. Ott hamarosan barátokra, kapcsolatokra találtam, akik és amelyek segítségével elterjeszthettem a teóriáimat, de ami még fontosabb, olyan lelki nyomást gyakoroltak rám, amely révén folytatnom kellett a saját harcomat az önmagát bizonygató hivatalos orvoslással szemben. 
Jól éreztem magam abban a tudatban, hogy az ötletem, a pici hírnevem nem fog eltűnni, hanem valahol gyökeret ereszt. Elkezdtem újból reménykedni, hogy hamarabb vagy később, de egyszer az emberek egyre nagyobb hányada fogja elfogadni az ötletem. Hamarosan a rákkutatásomban kikristályosodott fertőzéses elképzelésemről konferenciákon, interjúkon és gyűléseken beszéltem. Ez mind szélesítette a tevékenységem hatókörét és lehetőséget adott, hogy jelentős számú tapasztalatot és klinikai eredményt gyűjtsek össze. 
A barátaim megértették, hogy annak ellenére, hogy a szódabikarbonátos kezelésem hatásos, szükségem van módszertani fejlesztésre, mert néhány ráktípus nem érhető el vagy nem megfelelő módon érhető el.
szájon át történő, az aeroszolos vagy az intravénás szódabikarbonátos kezelés pozitíveredménnyel szolgálhat néhány daganat esetében, de néhány más esetben, mint az agydaganat vagy a csontrák esetén hatástalan. Emiatt kapcsolatba léptem számos kollégámmal, elsősorbanradiológusokkal. Az ő segítségükkel képes lettem olyan területeket is elérni, amelyek korábban megközelíthetetlenek voltak. Erre megfelelő katéter elhelyezésével kerülhetett sor, amelyet a hasüregbe vagy a mellhártya üregébe vagy az artériákba helyeztünk, hogy a szerveket elérjük.

PORT-A-CATH
terápiám során nagy mennyiségű szódabikarbonát oldatot juttatunk el közvetlenül a daganatos sejtekhez, amelyek így visszafejlődnek a gombák elpusztulása következtében.
minél hatásosabb technikák iránti folyamatos kutatások révén a lehetséges legközelebb jutottam a szövetekhez. Ez az artériák technológiai eszközzel végzettvizsgálatával lehetséges.Az artériás poth-a-cath segítségével végezzük a vizsgálatot, amely egy kis kádszerű eszköz, amely a katéterhez van csatlakoztatva. Evvel a módszerrel lehetséges a katétert közvetlenül az artériában elhelyezni, amely táplálja a rákos sejteket. Ennek segítségével nagy mennyiségű szódabikarbonátot lehet a szervezet mélyebb rétegeibe eljuttatni. 
Régebben, amikor lehetőségem volt agydaganatot kezelni, habár a betegem állapota javult, nem tudtam a sejttömeg mélyében hatást elérni. Sokáig, de hiába könyörögtem neurológusoknak és idegsebészeknek, hogy műtét segítségével helyezzenek el egy katétert, hogy helyi kezelést tudjak végezni. 
Ma az artériák vizsgálatával lehetséges elérni minden agyi artériát sebészi beavatkozás nélkül és teljesen fájdalommentesen. Minden szerv kezelhető és minden szerv esetén hatásos a kezelés, amely teljesen veszélytelen, gyors és hatékony. Csak néhány csontos terület, mint a csigolya és a bordák esetén nem használható, mert nem lehet az ott lévő artériák segítségével a megfelelő adagot eljuttatni a cél érdekében. 
Az artériák vizsgálata erős fegyver a gombákkal szemben, amely a daganat ellen mindig használható, mert fájdalommentes, nincs utóhatása és kevés kockázattal jár.



MELLÉKHATÁSOK
Nagyon kevés mellékhatása van a szódabikarbonátnak. Néhány ember kisebb szomjúságot érezvagy átmeneti fáradságtól szenved.
Úgy gondolom, nem adható teljes adag szódabikarbonát azon betegeknek, akik komoly szív, vese vagy máj problémáktól szenvednek. Más esetekben ugyanakkor a legnagyobb, még elviselhető adagot kell alkalmaznimert az alacsonyabb vagy hiányos adag nem hatásos egy idő után a mélyebb rétegekben. 
Néhány daganatos beteg esetén, akiknél sok rákos sejttömeg van vagy a sejttömegek nagy kiterjedésűek, jelentős testhőmérséklet-növekedést figyelhetünk meg 39 fokra emelkedve a kezelés első napjaiban. Ezt a kolóniák oldódása okozza, amely néhány esetben magas amylaceous szintet vagy veseelégtelenséget idéz elő vizelési nehézségekkel együtt, amelyetkatéter segítségével lehet kezelni. A magas vagy az alacsony vérnyomás mellett erős fejfájás jelentkezhet mellékhatásként. Ugyanakkor hangsúlyozni kell, hogy ezen mellékhatások ritkák és rövid ideig tartanak, és nincsen utóhatásuk. 
A terápia, amely figyelemmel van a fent leírt példákat, gyors, vénán keresztül adagolt 5%-os glüköz és káliumklorid alkalmazásával és fiziológiai oldatokkal teljes gyógyulást eredményezanélkül, hogy gyógyszereket kellene alkalmazni, hogy a keringés normalizálódjon.

VÁLTOZTATÁSRA VALÓ HAJLANDÓSÁG
A jövőben - remélem hamarosan - meg vagyok arról győződve, hogy lehetséges lesz minden daganatot 15-30 nap alatt kezelni és meggyógyítani reggel és este alkalmazott gyógyszerrel vagy injekcióval. Ez a gyógyszerészeti kutatások célja. De még most avval kell dolgoznunk, ami a rendelkezésünkre áll. 
Mióta a szódabikarbonát egyszerű alkalmazása lehetséges, a lehető leggyorsabban kell cselekednünk annak érdekében, hogy a szervezet védekezőképességét megerősítsük és kihasználjunk minden előremozdító elemet
Elmélkedhetünk a tudásról és az előnyökről, amelyet ez az egyszerű módszer hoz majd a jövőben. Hatalmas lehetőség nyílik meg az orvoslás előtt, ahol a mostani kezelési módszereknek és felfogásoknak szilárd és logikus racionalitásuk lesz ennek következtében.

A KEZELÉS ÖSSZEFOGLALÁSA

40, 30, de még 20 évvel ezelőtt is lehetséges volt az embereket valahogy meggyőzni a hivatalos onkológia hatékonyságáról és eredményeiről, de ma már ez nem lehetséges. Az emberek nem fogadják el a kiüresedett szavakat, amelyek csak feltételezésen alapulnak.
Nekünk 
be kell bizonyítanunk, hogy a klinikai onkológia képtelen választ adni nekünk és a rákos betegeknek, ezért a mi feladatunk megtalálni a megfelelő megoldást a napjaink legnagyobb és legfájdalmasabb betegségével szemben.

A rák egy gomba

Mintegy 100 éve a rák okának a gének nem megfelelő működését tartják, Így a rákot egy sejten belüli betegségnek tekintik. 
Az én véleményem az, hogy a rák gombás fertőzés, tehát sejten kívüli jelenség. 
Candida
A növényvilágban a rákot gombák okozzák, tehát 
elképzelhető, hogy az emberi világban is. A gombák mindig jelen vannak a rák esetén.
A tudósok úgy gondolják, hogy 
a gombák a betegség után fejlődnek ki. Az én véleményem az, hogy a betegség előttEz okozza a rákot, legyengíti az immunrendszert és behatol az egész szervezetbe. 
A rák minden típusának az oka a Candida, amely a szövetek velük szemben kifejtett védekező reakciójának köszönhető. A szövetek csak el nem különült sejteket tudnak kibocsátani és így a rák egy tályogos formában jelenik meg, ahol a gombák a középponttól körben helyezkednek el. 
A szódabikarbonát
A hagyományos  


A rák és a gomba, a személyes kutatásom folyamata
Gyakran eszembe jutnak az okok és a lehetőségek, amelyek arra vezettek, hogy eltávolodjak a hivatalos onkológiától, amelyek arra vezettek, hogy a kezdetek kezdetén, hogy a rák egy gomba, amikor érvelek az új terápia mellett.
Minden a szövettani bevezető órákon kezdődött, amikor a professzor egy szörnyű, rejtélyes betegségnek írta le a daganatot, amelyik egy gőgös, büszke betegségként jelenik meg, amely ellen senki nem tud semmit tenni, mert nem tudunk róla semmit.
Abban a pillanatban elkezdtem a háborút, a saját háborúmat a rákkal szemben, azt gondolva, hogy legyőzhetem ha sikerül minden forrásomat, energiámat a megfelelő irányba összpontosítani, amely csak a hivatalos állásponttal szemben kritikus, amely sokakra támaszkodik, de kevésbé biztos.
A legnagyobb erő ahhoz kellett, hogy megszerezzem a szükséges ismereteket a tanulmányokhoz, egyidejűleg avval, hogy kritikus analíziseket végezzek avval szemben, amit tanulok, jól megjegyezzem azt, hogy minden hamis lehet.
Így teltek az évek, mialatt erősödött a meggyőződésem, különösen miután beléptek a kórházi ágyak közé, rájöttem, hogy az orvostudomány nemcsak nem képes meggyógyítani a rákot, de a betegségek legnagyobb részét sem (diabétesz, hipertónia, allergia, asztma), a speciális tünetek kezelésében nem elég hatékony, nem képes hatásos kezelésre.
Az orvostudomány hatástalanságán túl, az idő és a klinikai tapasztalatok arra késztettek, hogy új megoldást találjak.
Lassan lassan az ügyelet alatti elhúzódó órákban elkezdett az agyam feloldódni és elmélyedni. Végül hogy nem láttam több beteget, szülőt, orvost, kollégát, teljesen kívül éreztem magam egy olyan szervezeten, amit abszolút hibásnak véltem.
De megkérdeztem magamtól hogy az orvoslással, a karrierrel és a társadalmi megbecsüléssel mi lesz végül,
Valójában nehezebb a saját elgondolásaid szerint élni, különösen egy olyan egészségügyi világba, ahol a tér napról napra összeszűkül és végül néhány méltóságos munka marad csak.
Másrészt az egyetemi környezet nem vonz, olyan mint egy visszataszító és megfejthetetlen tömeg, amely megakadályozza bármilyen tudományos cél elérését, ahol az intellektuális és a személyes források a tudomány miatt eltérítettek, és felületes tematika felé irányítottak.
Az út ki volt jelölve: ott hagytam az orvosi szakot és beiratkoztam fizika szakra, ahová néhány évig jártam avval a szándékkal, hogy tudományosabb gondolkodásmódra tegyek szert és a tanulás alacsonyabb szintjére lépjek, amit nagyobb részletességben kell kutatni.
Közben körbe néztem magam körül és elkezdtem kapcsolatokat építeni más orvosokkal, illetve azok másodlagos kezeléseit megismerni, amelyeket a hivatalos eszme, felfogás kigúnyol, de amelyeket néhány ember által dicsőít, mert nem szeretik a nagyon agresszív orvosi kezeléseket.
A sok tapasztalat után megértettem, hogy az alternatív módszerek melletti érv az, hogy a hagyományos gyógyászat nem képes megoldani a betegek problémáit, akiknek ezért előnyösebb az alternatív módszer, amely tekintetbe veszi és meg is gyógyítja őket, nem csak enyhíti a tüneteiket.


A rákot kiváltó ok
A genetika, a modern onkológia csodafegyvere, már éppen készül feladni végtelen magyarázkodások közepette az enzimatikus és receptorfolyamatokkal kapcsolatban. Igazából már kiderült róla, hogy megbukott – csak az a probléma, hogy senki sem tud másra gondolni, ami átvehetné a helyét. A következménye annak, hogy az onkológiai szaktekintélyek nem tudták beismerni ennek a jelenleg tudományosan védhetetlen kutatási irányvonalnak a bukását az, hogy folyamatosan rengeteg gazdasági, tudományos és emberi erőforrás pazarlódik.
Milyen úton érdemes elindulni? Hol kell keresni azokat a minimális logikai elemeket, amelyek fényt deríthetnek az érdektelenségre, amely áthatolja az onkológiát?
Sok gondolkodó – különösen a biológusok – azt gondolják, hogy a darwini teóriát alkalmazva az élőlények evolúciójára, lehetséges lehet végighaladni egy új ösvényen, amikor az úgynevezett degeneratív betegségekről van szó, mint például a rák, szívbetegségek, és mentális betegségek. Az új gondolatmenet szerint ezek a betegségek nem környezeti vagy genetikai tényezőkre vezethetők vissza, ahogy jelenleg gondolják, hanem fertőzésekre.
Ennél fogva a válasz arra a kérdésre, hogy mi okozza a degeneratítv betegségeket, abban a tudományágban található meg, ami sokkal több fényt hozott az orvoslásba mint bármi más, és ami az orvoslást a puszta gyakorlásból tudománnyá emelte, vagyis a mikrobiológiában.
Gyakorlatilag világos, hogy a bakteriológián kívül, a jelenlegi tudás ezen a kutatási területen még mindig elég korlátozott, különösen, amikor a vírusokról, szub-vírusokról és gombákról van szó, amelyek együttes kórokozó képessége sajnos kevéssé ismert.
Igaz, hogy a kutatók több figyelmet szenteltek ezeknek a biológiai entitásoknak mostanában, és tényleg határozottabban megkérdőjeleződött az „ártalmatlan együttélés” koncepciója, amellyel a test sok parazitájáról vélekedünk. Több határozottságra van szükség azonban a mikrobiológia revíziójának folyamatában, hogy a szoros kapcsolatot a mikroorganizmusok és a degeneratív betegségek között tisztázni lehessen.
Hiszem, hogy csak azzal, hogy jobban fókuszálunk egyre ezen homályos területek közül – vagyis a mikrobiológiára, a gombák birodalmára – lehetővé válik, hogy megtaláljuk a helyes válaszokat a daganatokkal kapcsolatos kérdésekre.
Sok bizonyíték jelzi, hogy ebben az irányban kell tovább haladni. Az analógia a pikkelysömör és a daganatok között, ahol előbbi egy gyógyíthatatlan bőrbetegség, amelyet sokan gombaként kezelnek és utóbbi szintén egy gyógyíthatatlan betegsége a szervezetnek, a tünettani átfedései a szervezet candida fertőzésének és a ráknak, valamint a szoros genetikai kapcsolat a mikóták és a neoplasztikus tömegek között ezt egyértelműen tisztázzák. Ezek mind olyan elemek, amelyek alátámasztják és megerősítik azt a nézetet, hogy a rák összes típusát, ahogy az a növények világában is előfordul, egy gomba okozza.
Egy gombafertőzés – a Candida fajtól – adhatja meg a magyarázatot arra, hogy miért jelenik meg egy adott tumor, és ebben az irányban kellene haladnia a kutatásnak, hogy egyszer ’s mindenkorra megoldja a rák problémáját.
Aktuális az a felvetés, ami a rák gombaszövetének okáról jutott az eszembe. Miközben egy pikkelysömörös beteget gyógyítottam maró hatású sóval, megértettem, hogy ezek hatásosak, mert megsemmisítik a gombákat.
Ezen felismerés után megszületett a megoldás, amire olyan rég vártam: a pikkelysömör, amely gyógyíthatatlan betegség és gombák okozzák, a rák is gyógyíthatatlan és a gombáknak köszönhető.
Ettől a pillanattól kezdve minden tapasztalat, kísérlet és eredmény egy kitartó munkában, amely nekem hatalmas szakmai megelégedettséget hozott, megengedte, hogy a kóros szövetekkel szemben, így a gombaállományokkal szemben hatásos kezelést alkalmazzak.
A kóros szövetekben a gombák elszaporodása felveti a problémát, hogy hogyan lehet a szöveteket megközelíteni, ha ott nem használhatóak erős sók.
Ugyanakkor eszembe jutott, hogy az újszülött szájgaratjában a bikarbonát gyors és hatásos fegyvernek minősül, képes elpusztítani a betegséget 3 vagy 4 nap alatt.
Vénán belüli vagy szájon keresztüli kezeléssel ugyanolyan eredményt lehet elérni. És így elkezdtem a saját kísérleteimet, amelyek biztos eredményeket hoztak.
Az egyik általam kezelt beteg egy 11 éves kisfiú volt, aki megerősített benne, hogy helyes úton vagyok.
A leukémiás kisfiú kómában érkezett Rómába, a kórházba délelőtt 11:30 körül Szicíliából, de útközben kemoterápiát kapott Palermóban és Nápolyban.
Az aggódó anyukája azt mondta nekem, hogy 15 napja nem beszélt már a fiával, azaz mióta elindultak a kórházba és szeretné még egyszer hallani a hangját mielőtt meghalna.
A kisfiú kómában volt. Azt gondoltam, hogy ha a rákos állományokat el lehetne pusztítani a nátrium-bikarbonát sóival és evvel egyidejűleg táplálni és méregteleníteni lehetne az agyat, akkor a tünetek javulhatnának, enyhülhetnének.
És így volt. A folyamatos szőlőcukros és bikarbonátos vénás infúzió után kb. 19:00 fele, amikor visszamentem a kórházba, a kisfiú az anyukájával beszélgetett. 
Azóta folytattam a saját utamat még egy darabig, mialatt sikerült meggyógyítanom különböző embereket, különösen abban a három évben, amikor önkéntes voltam a római kórházban.
1990-ben eldöntöttem, hogy a tanulmányaimat és a kutatásaimat fokozom a rák megismerése érdekében, amely mindig az első helyen marad számomra.
Mielőtt elkezdtem egy újabb filozófiai tanfolyamot, szükséges volt jobban kutatni az orvosság tartalmát, hogy megismerjem a racionális eszközöket, a kritikákat, hogy megértsem, hogy milyen hibák fordulhatnak esetleg elő.
1996-ban befejeztem a filozófiai tanulmányaimat. Abban az évben felvettem újból az onkológiával a kapcsolatot, hogy megismertessem a teóriámat és a gyógyítási módszeremet, elsősorban az akkreditált központokban.
Így az Egészségügyi Minisztérium, az olasz és külföldi onkológiai intézmények és az onkológiai társaságok ismerték meg a tanulmányaimat, az eredményeimet. Néhány többé-kevésbé ismert kollégát találtam, akik mindent másképpen láttak és képesek voltak kimondani a mágikus szót: a genetika.
Reménytelen helyzetben találtam magam sok pozitív ötlettel és eredménnyel, de ezeket nem alkalmazhattam a rákos betegeknél.
Türelemmel voltam és betegeket gyógyítottam betegek után, és közben törekedtem arra, hogy minél több ember ismerjen meg, főleg olyan emberek, akik az alternatív gyógyászatban dolgoznak és kritikusak a hivatalos gyógyászattal szemben.
Először az interneten kezdtem el keresgélni, ahol találtam barátokat, és kapcsolatokat építettem, amelyek révén a teóriámat elterjeszthettem, de ami fontosabb, megadta a szükséges lökést, hogy folytassam a harcot a hivatalos felfogással szemben.
Reménykedtem, hogy előbb vagy utóbb az én utamat is egyre több ember elfogadja és osztoznak majd benne.
Lassan lassan sikerült megismertetni a teóriámat az onkológián is és nyilvánosságra hozni konferenciákon, interjúkon, kongresszusokon, amelyek révén újabb tapasztalatokat és klinikai ellenvéleményeket gyűjthettem.
Azt is megértettem, hogy módszertani fejlődésre van szükség, mert néhány daganattípusban nem lehet hatásos a kezelés.
A bikarbonát szájon keresztül vagy vénán belüli alkalmazásával sikerül pozitív eredményt elérni néhány kóros szövetben, miközben más esetekben, mint az agy vagy a csont nem lehet hatásos és tartós egy időben.
Ezen okokból felvettem a kapcsolatot a kollégáimmal, főleg radiológusokkal és végül sikerült elérnem oda, ami először lehetetlen volt, a megfelelő katétereken keresztül üregeken belül vagy a vénán belül is el lehet érni a szerveket.

AZ ORVOSOK 75% - A ELUTASÍTJA A KEMOTERÁPIÁT
A nagyfokú bizalmatlanság érthető az orvosok között. A közvélemény-kutatások és a kérdőívek azt mutatják, hogy négy orvosból három visszautasítja a kemoterápiát, mert hatástalan a betegséggel szemben és a szervezetre pusztító hatása van. Ez az oka annak, hogy sok orvos és tudós ezt mondja a kemoterápiáról:

,,A rákos betegek nagy része ebben az országban a kemoterápia miatt hal meg, amely nem gyógyítja a mell-, a vastagbél- és a tüdőrákot. Ezt  több mint egy évtizede rögzítették, de az orvosok azóta is használják a kemoterápiát a daganat legyőzése érdekében.” 
(Allen Levin, MD, UCSF, “The Healing of Cancer”, Marcus Books, 1990) 
,,Ha én rákos beteg lennék, soha nem vennék igénybe egy bizonyos kezelést a betegség kezelése érdekében. A rákos betegek, akik távol maradnak ezektől a központoktól, amelyek ezt végezhetik.” (Prof. Gorge Mathe, “Scientific Medicine Stymied”, Medicines Nouvelles, Paris, 1989) 
,,Dr. Hardin Jones a Kaliforniai Egyetem tanára sok évtized rákos betegeinek túlélési arányát vizsgálva arra a következtetésre jutott, hogy …”ha a beteget nem kezelik, akkor nem lesz rosszabbul vagy jobban lesz”. Ezt a doktor úr soha nem cáfolta meg.”(Walter Last, “The Ecologist”, Vol. 28, no. 2, March-April 1998) 
,,Sok onkológus töretlen bizalommal és hűséggel ajánlja a kemoterápiát majdnem minden ráktípus esetén a hibák ellenére.”(Albert Braverman, MD, “Medical Oncology in the 90s”, Lancet, 1991, Vol. 337, p. 901) 
,,A mi eredményes kezelésünk teli van kockázattal, mellékhatással és gyakorlati problémával, mindezek után a kezelt betegünknek meg kell fizetni a kárát, csak a betegek nagyon kis részénél vélik be és a tumor egy kis időre visszafejlődik.” (Edward G. Griffin “World Without Cancer”, American Media Publications, 1996) 
,,Az esetek nagy részében nem bizonyítható, hogy a kemoterápia meghosszabbítaná az élettartamot. Tehát az a nagy hazugság a kemoterápiával kapcsolatban, hogy kapcsolat van a daganat csökkenése és az élettartam meghosszabbodása között.” ( Philip Day, “Cancer: Why we’re still dying to know the truth”, Credence Publications, 2000) 
,,A McGill Rákközpont180y, tüdődaganatra specializálódott orvosát egy kérdőíves felmérésre, amellyel az alkalmazott terápiákkal szembeni bizalmat kívánták felmérni. Arra kérték őket, hogy képzeljék azt, hogy ők maguk a rákos betegek, és ebben az esetben a jelenlegi hat kezelés közül melyiket választanák. 79 orvos válaszolt, 64 azt mondta, hogy nem vetnék alá magukat olyan kezelésnek, amelyben cis-platinumot használnak – egyike a kemoterápiás gyógyszereknek – miközben a 79 orvosból 58 azt mondta, hogy minden terápiát elutasítanának, mert hatástalanok és a kemoterápiának magas a mérgező hatása. (Philip Day, “Cancer: Why we’re still dying to know the truth”, Credence Publications, 2000) 
,,Dr. Ulrich Able a Heidelberg Mannheim Rákklinika járvány szakértője minden fontos kemoterápiáról szóló tanulmányt és klinikai tapasztalatot megvizsgált. … Képes volt felfedezni, hogy sehol nem található olyan tudományos bizonyíték, amely azt mutatná, hogy a kemoterápia képes lenne meghosszabbítani a rák leggyakoribb típusától megbetegedett embereket. Hangsúlyozza, hogy nagyon ritkán képes a kemoterápia javítani az életminőséget. Egy tudományos szennynek tartja, amely az esetek legalább 80%-ban hatástalan. Annak ellenére, hogy nincs tudományos bizonyíték, sem az orvosok, sem a betegek nem hagynak fel vele.(Lancet, Aug. 10, 1991 Ezt a tanulmányt soha nem említi a média, teljesen el van rejtve. (Tim O’Shea, “Chemotherapy – An Unproven Procedure”) 
,,Orvosi szervezetek szerint a gyógyszerek közismert és veszélyes mellékhatásai a halál negyedik okai az infarktus, a rák és a szélütés után. ( Journal of the American Medical Association, April 15, 1998) 


 
A KEMOTERÁPIA PUSZTÍTÁSA

A kemoterápiás gyógyszerek lerombolják az agysejteket. 


A rákos sejtek elpusztítására használt gyógyszerek károsabb lehetnek az egészséges agysejtekre a kutatás szerint.
A New York-i rochesteri egyetem csoportja több olyan agysejt típust fedezett fel, amelyek megtámadhatóak és sebezhetőek voltak a gyógyszerek által.
Ők azt mondták, hogy ez segíthet megmagyarázni olyan mellékhatásokat, mint a rohamok és a memória-kiesés, amelyek kapcsolatban vannak a kemoterápiával - ,,kemo” agynak nevezték ezt. Az egereken végzett kutatás a Journal of Biology-ban olvasható. 
A rákkal szemben alkalmazott gyógyszeres kezelés sok ideggyógyászati mellékhatást okoz, például elmezavaros rohamot. De ezek nem közvetlen következményei a gyógyszeres kezelésnek. Néhány orvos ezt a beteg sebezhető pszichikai állapotának tudja be.
A legutóbbi tanulmány szerint, ha a kezelt beteg rákos sejtjeinek 40-80%-át elpusztítják, akkor elpusztul az agysejtek 70-100%-a is. Néhány egészséges agysejt pusztulása legalább hat hétig tart. 


Gyógyszertesztek:


A vezető Dr Mark Noble azt mondta: ,,ez az első tanulmány, amely tudományos alapra helyezi a ,,kemo agyat” idegbiológiai és sejtbiológiai értelemben. A Rochester csoport a rák kezelésére használt három gyógyszerrel végzett teszteket: carmustine, cisplatin és cytostine arabinoside. 
Mindhárom gyógyszer mérgezőnek bizonyult számos agysejt vonatkozásában, amelyeknek az a feladata egyebekben, hogy más agysejtek javulását eredményezzék – csak nagyon alacsony koncentrációban. Ugyancsak elpusztították az oligodenrocyte sejteket is, amelyek kulcsfontosságúak az idegrendszerben történő üzenetátvitelben.
A kutatók rámutattak arra is, hogy a nagyagy azon részét is károsítják, amely a memóriáért és a tanulásért felelős, ami megmagyarázza a ,,kemo agy” tüneteit. Professzor John Toy azt mondta: ,,az alkalmazott terápiás adagok szükségesek a rák kezelése érdekében, de a test sejtjeit annyira károsítják, amennyire csak lehetséges. 
A céljuk a lehető legtöbb előny elérése és a legkevesebb károsodás. Sajnos a mellékhatások mérgezőek az agyra.
Az egereken végzett kutatás reményteljes a kutatás új utjait nyitja meg annak meghatározásra, hogy hogyan lehetne ezt a mérgező hatást kezelni. 
Fontos szem előtt tartani, hogy a jelenlegi rák elleni terápiákat klinikai kezelések során alkalmazzák, hogy az előnyeik ellensúlyozzák a mellékhatásaikat. Az embereknek nem kellene felhagyniuk a kezelésekkel ezen kutatás következtében.
A kutatók azt mondták, hogy védelmező, immunizáló anyagokat lehetne a kemoterápiával együtt alkalmazni. Továbbá újabb kutatásokra ösztönöznek, hogy a legveszélyeztetett sejteket meghatározzák.


AZ ONKOLÓGIAI STATISZTIKÁK DICSEKVÉSE
Az egyik legellentmondásosabb tény az onkológiát illetően kétségkívül a rákos betegek túlélési statisztikája. Ezen statisztikák szerint hivatalosan két emberből egy meggyógyul. Ez bizonyos mértékben reményt ad mind a tudósoknak, mind a betegeknek. A tudósok számára annyit jelent, hogy folytassák az elkezdett kutatásaikat, mert eredménnyel járnak, ne keressenek alternatív megoldásokat, és ne foglalkozzanak avval, hogy a nap mint nap halnak meg betegek. A betegek számára egyrészt figyelmeztetés, hogy 50% esélyük van a túlélésre, másrészt kövessék hagyományos terápiás javaslatokat más alternatív kipróbálása nélkül. 
De a gyakorlatban, a statisztikai adatok mögött sok minden elhallgatott és, akik érzik a hivatalos onkológia bukását, mindörökre meg akarnak tőle szabadulni a következő okok miatt: 
  1. A statisztikákon túl, a személyes ismerőseinkre emlékezve egy kézen megszámlálható azok száma, akik meggyógyultak.
  2. A hivatalos onkológiának olyan hatásai vannak, amelyek pusztítóak és gyakran halálosak.
  3. Sok ember, aki a hivatalos onkológiától eltért, tovább és jobban élt.
  4. A rák okának felfedezése legalább tíz év múlva lehetséges.
Egy részt, bizonyítékunk és tapasztalatunk alapján azt mondhatjuk, hogy szabaduljunk meg a hivatalos onkológiai terápiáktól, másrészt az 50%-os túlélési esélyt mutatnak, mintha ez lenne a siker garanciája.
Világos, hogy ha ez az információ csak részlegesen is megcáfolható, akkor az onkológia várának össze kell dőlnie. Vizsgálhatjuk mélyebben is ezt az 50%-os statisztikai arányt, hogy mennyi érthetetlenség és csalás lakozik mögötte.


A jövőben - remélem hamarosan - meg vagyok arról győződve, hogy lehetséges lesz minden daganatot 15-30 nap alatt kezelni és meggyógyítani reggel és este alkalmazott gyógyszerrel vagy injekcióval. Ez a gyógyszerészeti kutatások célja. De még most avval kell dolgoznunk, ami a rendelkezésünkre áll.
Mióta a szódabikarbonát egyszerű alkalmazása lehetséges, a lehető leggyorsabban kell cselekednünk annak érdekében, hogy a szervezet védekezőképességét megerősítsük és kihasználjunk minden előremozdító elemet. 
Elmélkedhetünk a tudásról és az előnyökről, amelyet ez az egyszerű módszer hoz majd a jövőben. Hatalmas lehetőség nyílik meg az orvoslás előtt, ahol a mostani kezelési módszereknek és felfogásoknak szilárd és logikus racionalitásuk lesz ennek következtében.


A szódabikarbóna biztonságossága és használata más estekben is
 Legyen tudatában, hogy azokban az esetekben, amikor a terápia mindössze csepegtetést, lemosást, az oldat szájon át való fogyasztását javasolja, így pikkelysömör és bőrrák esetében, szükséges orvosi felügyelet és ellenőrzés. Más ráktípusok esetében orvos jelenléte kötelező. 
-360 fokban történő terápia
Amikor a szódabikarbonátos oldatot valamelyik testnyílásunkon keresztül adjuk be
Feküdön le egy ágyra a medence alá helyezzen 2 db párnát, és negyedóránként forduljon 90 fokot
Pozíciók: hanyatt, jobb, ball oldal és hason


 Végtag daganat 
Be kell helyezni egy katétert a végtagba, úgy, hogy a tumorhoz vezető artériát elérje.
Ezen keresztül kell beadni 400-500ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot 6 napon keresztül, majd 6 napot szüneteltetve és ezt a teljes ciklust négyszer megismételni. Utána ultrahangos vizsgálat.
10 nap szünet majd az egészet megismételni, 6 nap kezelés és 10 nap szünet.
Mellékhatások: zúzódás, gyulladás a karban, fáradtság, szomjúság 
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék-kiegészítő ami javasolt (K,Mg, etc.) 

 Nyelőcsőrák 
1 teáskanál szódabikarbonátot tegyen ½ l langyos vízbe. Kóstolja meg, hogy sós-e. Feküdjön le az ágyra és lassan igya meg naponta kétszer. Étkezés előtt 20 perccel fogyassza reggel és este 1 hónapon keresztül majd 1 hét szünet. Közben készítsen TAT-ot. A teljes ciklust 2szer ismételje meg
Intravénásan 500ml 5%-os szódabikarbonát adható 6 napon keresztül majd 6 nap pihenő. 
Mellékhatások: Szomjúság és fáradtság (az infúzió miatt)
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K,Mg, etc.)
  
Szájrák
1 teáskanál szódabikarbonátot tegyen ½ l langyos vízbe. Kóstolja meg, hogy sós-e. Feküdjön le az ágyra és öblögesse a száját. Közben készítsen TAT-ot. 6 napon keresztül naponta 2szer öblögetni, majd 3 nap szünet és ezt a ciklust négyszer ismételni.
Figyelmeztetés: Minden étkezés előtt öblítse ki a száját. Intravénásan 500ml 5%-os szódabikarbonát adható 6 napon keresztül majd 6 nap pihenő. 
Elsődleges mellékhatás: fájdalom és irritáció. Ebben az esetben hagyjon ki 1 napot és sós vízzel öblögessen naponta kétszer.
Másodlagos és harmadlagos mellékhatások: Szomjúság és fáradtság (az infúzió miatt)
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K, Mg, etc.) 

Tüdőrák 
Intravénásan 500ml 5%-os szódabikarbonátos oldat 6 napon keresztül, majd 6 nap szünet az egészet négyszer ismételni.
14 nap szünet, majd az egészet ismételni. Amennyiben  bronchiális adenokarcinoma van, rakjon 1 evőkanálnyi szódabikarbonátot ½ liter vízbe, és gyors termál inhaláló készülékkel inhaláljon fél órán keresztül 6 napig, majd 6 nap szünet. A szünet alatt intravénásan adható. Vannak esetek, amikor 1-2-3 nap szünetet kell tartani.
Mellékhatások: fáradtság, szomjúság
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék-kiegészítő, ami javasolt (K,Mg, etc.)

Szemdaganat
1 pohár langyos vízbe tegyen 1 teáskanálnyi szódabikarbonátot, az ujjunkkal kóstoljuk meg, hogy sós-e. Feküdjön le az ágyra és egy csepegtetővel 10 percen keresztül minden 3-ik percben csepegtessen 1 cseppet. Naponta 1-szer 6 napon keresztül. Utána 3 nap szünet. Mindezt ismételje meg 4-szer.
Mellékhatások: Amennyiben fájdalmat vagy irritációt érez, 1 napot hagyjon ki és azon a napon  2-szer sós vizet csöpögtessen bele.

Nyaki daganat 
A tumor körül képzeljen el egy félkört. Az óra számlapját felhasználva keresse meg a 11 órát és az 1 órát, a kettő között van a tumor. 6 napon keresztül fecskendezzen be a közepébe 30-50ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot négyszer ismételve. Intravénásan 500ml 5%-os szódabikarbonátos oldat, 6 nap kezelés és 6 nap pihenés. Várjon legalább 3 hetet, majd ismételje meg újra, ha még nem tűnt el teljesen. Amennyiben zúzódást vagy irritációt érez, hagyjon ki 1-2 napot.
Mellékhatások: fájdalom és duzzanat
A fájdalom pár percig tart, de a duzzanat napokig
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K, Mg, etc.)

Mellrák
Képzeljen el egy félkört a mellben található daganat körül. Az óra számlapját felhasználva keresse meg a 11 órát és az 1 órát, a kettő között van a tumor. 6 napon keresztül fecskendezzen be a közepébe 70-100ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot négyszer ismételve a teljes ciklust. Intravénásan 500ml oldatot adjon be 6 napon keresztül, majd 6 nap szünet, ezt négyszer ismételni. Ezután várjon legalább 1-2 hónapot, amennyiben a tumor nem tűnt el teljesen, ismételje meg a terápiát. Ha irritáció vagy zúzódás lép fel, akkor 1-2 napig szüneteltesse az injekciózást. Ha kézzel tapintható nyirokcsomót érez a hónaljban, az a terápia végén visszafejlődhet. A szívósság érdekében az egyik köré fecskendezzen 5 %-os oldatot 70-100ml napi 1x 6 napon keresztül.
Mellékhatások: fájdalom és a mell megdagadása. A fájdalom percekig tart, de bedagadás napokig, sőt 1-2 hónapig.
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K, Mg, etc.) 

Melanóma 
Az epithileomas, basalióma és melanóma terápiájához 7%-os jód oldatra van szükségünk. Ez a szer képes leszívni a gomba fehérjéét és rövid idő alatt teljesen elpusztítani. Amennyiben a sérülés egész kicsi, akkor naponta 10-20-30 alkalommal kell beecsetelni 5 napon keresztül minden nap, majd naponta egyszer az elkövetkező 10 napban, hogy egész sötétté váljanak. Amikor a seb kezd leszáradni és elválik a bőrtől, akkor a már leváló seb alá is kell jódot ecsetelni, még akkor is, ha ez igen éles fájdalommal jár.

Májdaganat 
Be kell helyezni egy katétert, ami a máj artériájába vezet. Ezen keresztül kell beadni 400-500ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot 6 napon keresztül, majd 6 napot szüneteltetve és ezt a teljes ciklust 4-szer megismételni. Utána ultrahangos vizsgálat vagy MRI.
10 nap szünet majd az egészet megismételni, 6 nap kezelés és10 nap szünet.
Mellékhatások: zúzódás, gyulladás a karban, láz, fáradtság, szomjúság 
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék-kiegészítő ami javasolt (K,Mg, etc.)

Larinx daganat
½ L langyos vízbe tegyen ½ evőkanál szódabikarbonátot. Kóstolja meg, hogy sós-e. Tegye az oldatot egy gyors inhaláló készülékbe és fél órát inhaláljon vele. 6 napon keresztül majd 6 napot kihagyva, ezt ismételje meg négyszer. Kezdje el a intravénás  infúziót, amikor az első inhalálós szünetet tartja. A két terápia váltja egymást.
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K,Mg, etc.)

Kötőhártya rák 
1 pohár langyos vízbe tegyen 1 teáskanálnyi szódabikarbonátot, az ujjunkkal kóstoljuk meg, hogy sós-e. Feküdjön le az ágyra és egy csepegtetővel 10 percen keresztül minden 3-ik percben 1 cseppet. Naponta 1-szer 6 napon keresztül. Utána 3 nap szünet. Mindezt ismételje meg négyszer.
Mellékhatások: Amennyiben fájdalmat vagy irritációt érez, 1 napot hagyjon ki és azon a napon  2-szer sós vizet csöpögtessen bele.

Húgyhólyag daganat
Egy ápoló segítségével egy katétert kell a húgyhólyagba felhelyezni. Ezen keresztül befecskendezni 150-200ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot.6 napon keresztül minden nap, majd 2 hétig minden másnap, utána 4-5 nap pihenőt tartani. Az egész ciklust ismételje meg összesen négyszer. A második ciklustól napi 500ml oldatot kell beadni intravénásan 6 napig folyamatosan napi egyszer, majd 6 nap szünetet tartva.
Mellékhatások: irritáció és kevés vérzés, ebben az esetben tartson 1-2 nap szünetet és ezalatt 1 L vízbe oldjon fel 1 evőkanál asztali sót (2 napig) és ezzel csináljon naponta 2 szer átmosást.
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K,Mg, etc.)



Hasnyálmirigyrák 
Katéter behelyezése szükséges a hasnyálmirigyhez vezető artériába. Ezen keresztül adagolható be a 400-500ml 5%-os szódabikarbonátos oldat 6 napon keresztül majd 6 nap szünet 4 cikluson át. Majd ellenőrző ultrahang felvétel szükséges.
10 nap szünet, majd megismételni a terápiát, 6 nap átmosás 10 nap szünettel. 
Mellékhatások: duzzanat és gyulladás a karban, láz, fáradtság, szomjúság, fájdalom
Igyon sok vizet, sok cukor és sósabb ételek.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K,Mg, etc.)

Csontrák 
Vegyen fel sugárkezelést az adott területre.Közben adagoljon be napi 400-500ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot 6 napon keresztül majd 6 nap pihenőt tartva négyszer ismételve az egész ciklust.
Utána MRI vagy Ultrahang vizsgálat
Mellékhatások: szomjúság, fáradtság
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K,Mg, etc.)
Biofoszfátok
 
Choroidis melanóma
1 pohár langyos vízbe tegyen 1 teáskanálnyi szódabikarbonátot, az ujjával kóstolja meg, hogy sós-e. Feküdjön le az ágyra és egy csepegtetővel 10 percen keresztül minden 3-ik percben 1 cseppet csepegtessen a szemébe. Naponta 1-szer 6 napon keresztül. Utána 3 nap szünet. Mindezt ismételje meg 4-szer.
Mellékhatások: Amennyiben fájdalmat vagy irritációt érez, 1 napot hagyjon ki és azon a napon  2-szer sós vizet csöpögtessen bele.

Basalióma
A Basalióma terápiájához 7%-os jód oldatra van szükségünk. Ez a szer képes leszívni a gomba és a szervezet fehérjéét és rövid idő alatt teljesen elpusztítani. Amennyiben a sérülés egész kicsi, akkor naponta 10-20-30 alkalommal kell beecsetelni 5napon keresztül minden nap, majd naponta egyszer az elkövetkező 10 napban, hogy egész sötétté váljon. Amikor a seb kezd leszáradni és elválik a bőrtől, akkor a már leváló seb alá is kell jódot ecsetelni, még akkor is, ha ez igen éles fájdalommal jár.
 
Agydaganat
Intravénásan napi 400-500ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot 6 napon keresztül majd 6 nap pihenőt tartva 4szer ismételve az egész ciklust.
Utána MRI vagy Ultrahang vizsgálat. 14 nap pihenés, majd az egészet megismételni. Későbbiekben az állapottól függően az intravénás adagot el lehet hagyni.
Mellékhatások: szomjúság, fáradtság, álmosság, fejfájás
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K,Mg, etc.)


Mi a biopsia?

A biopsia kifejezés hallatán valami kicsi és pontos dologra asszociálunk.

Ezzel ellentétben a biopsia egy brutális, agresszív és nagyon veszélyes beavatkozás: roncsolódnak a szövetek és a vér elkezd szivárogni.

A gombák kihasználva ezt a traumát nagyobb erővel terjednek el a szervezetben; nem túl gyakori esetekben a biopsiát követően, erősödnek a fájdalmak és a kellemetlen tünetek.

A videó azon túl, hogy vizuálisan bemutatja a biopsia durvaságát, nem mást, mint együttérzést válthat ki az iránt, aki ezt a beavatkozást elszenvedi.
 


A KEZELÉS ÖSSZEFOGLALÁSA
40, 30, de még 20 évvel ezelőtt is lehetséges volt az embereket valahogy meggyőzni a hivatalos onkológia hatékonyságáról és eredményeiről, de ma már ez nem lehetséges. Az emberek nem fogadják el a kiüresedett szavakat, amelyek csak feltételezésen alapulnak.

Nekünk be kell bizonyítanunk, hogy a klinikai onkológia képtelen választ adni nekünk és a rákos betegeknek, ezért a mi feladatunk megtalálni a megfelelő megoldást a napjaink legnagyobb és legfájdalmasabb betegségével szemben. 
A rák egy gomba
Mintegy 100 éve a rák okának a gének nem megfelelő működését tartják, Így a rákot egy sejten belüli betegségnek tekintik. Az én véleményem az, hogy a rák gombás fertőzés, tehát sejten kívüli jelenség. 
Candida
A növényvilágban a rákot gombák okozzák, tehát elképzelhető, hogy az emberi világban is. A gombák mindig jelen vannak a rák esetén.
A tudósok úgy gondolják, hogy a gombák a betegség után fejlődnek ki. Az én véleményem az, hogy a betegség előtt. Ez okozza a rákot, legyengíti az immunrendszert és behatol az egész szervezetbe.
A rák minden típusának az oka a Candida, amely a szövetek velük szemben kifejtett védekező reakciójának köszönhető. A szövetek csak el nem különült sejteket tudnak kibocsátani és így a rák egy tályogos formában jelenik meg, ahol a gombák a középponttól körben helyezkednek el.

A szódabikarbonát
A hagyományos gombaellenes készítmények nem eredményesek a daganat kezelésében, mert a kolóniákat csak olyan szer képes legyőzni, amelyek ugyanolyan volumenűek, így a hagyományos készítményekkel szemben a gombák ellenállóak.
A daganat esetén fennálló gombás fertőzés sokkal erősebb, mint egy bakteriális. Ezért egy egyszerű gombásodás teljesen megszüntethető.
Én egy olyan készítményt azonosítottam, amely áthatol ezeken a gombákon: a belső szervek rákosodása esetén ez a szódabikarbonát. A bőrrák esetén pedig a jódos készítmény, főleg, ha az megnövekedve terjed. Sok publikáció szól a szódabikarbonát hatékonyságáról, de ezek tévesek, mert a sejten belüli, és nem a gombaellenes hatását hangsúlyozzák.

A kezelés
A módszerrel már 20 éve gyógyítok. Sok betegem teljesen meggyógyult, még olyan esetekben is, amikor a hivatalos orvoslás feladta.
A legjobb módszer a daganat megszűntetése érdekében, ha közvetlen kapcsolatba kerül a rákos terület és a szódabikarbonát: szájon át történő alkalmazás gyomorbajok esetén, végbélbe történő beöntés vagy hüvelyöblögetés. A mell, a nyirokedények helyileg kezelhetők. A belső szervek kezelése egy katéter segítségével történik, amit az artériába vagy a szervek üregébe kell elhelyezni. Fontos, hogy minden daganatot a megfelelő dózisú készítménnyel kezeljünk. Néhány esetben érdemes mással is kombinálni. Minden kezelés alkalmával fejben kell tartani, hogy a daganat a 3. és a 4. naptól kezdve fejlődik vissza és a 4., 5. naptól szűnik meg, tehát 6 napos kezelés szükséges.
A teljes, hatékony kezelés 6 napos kezelésből és 6 napos szünetből áll és mindezt négyszer kell megismételni. A mellékhatás szomjúság vagy gyengeség lehet.
Bőrrák esetén 7%-os jódoldatot kell a beteg területen alkalmazni, 20-30-szor egy nap. Ezután a rák megszűnik és nem alakul ki újra.

Gyermek-onkológia
Ezt a módszert a gyermekek esetén is lehet alkalmazni szabályozott adagokkal figyelemmel a beteg korára és súlyára, valamint a daganat típusára.

Klinikai esetek 
Néhány dokumentált klinikai eset a szódabikarbonátos kezelés előtt és után megtalálható a 
www.cancerfungus.com oldalon.
Írtam egy könyvet 
A rák és a gombák címmel, amely olaszul, németül és angolul került kiadásra. Köszönet ezért a családomnak és a barátaimnak. Videók a betegek tapasztalatairól ugyancsak hozzáférhetőek az Interneten. Az a célom, hogy ezt a terápiát mindenki számára elérhetővé tegyem. Ezért folytatnom kell a kutatásaimat. Ezeket egyedül végzem, mivel nem kaptam választ a hivatalos intézményektől annak ellenére, hogy sikeres eredményeket tudok felmutatni. Azt remélem, hogy hamarosan felismerik, hogy a rák oka a gomba, így majd megtalálható lesz az a gombaellenes készítmény és az a kezelés, amely gyorsan, szenvedés nélkül alkalmas lesz a betegség leküzdésére.



Húgyhólyag daganat
A terápia a daganat elterjedésétől függ, tehát attól, hogy a tumor a medencecsonton belül vagy azon kívül is megtalálható. Ha a daganat csak a felszínen van vagy részlegesen található meg a szerven belül, akkor elegendő beadni a bikarbonát oldatot a hólyagba katéteren keresztül és szájon át bevenni éhgyomorra egy teáskanállal feloldva egy pohár vízben, hogy jó eredményt lehessen elérni. Általában 2-3 nap után és nagy káros sejttömeg esetén megfigyelhető a fájdalmas tünetek enyhülése.
Adag: 150-300 cm3 katéteren keresztül 4 egymást követő napig, aztán minden más nap két hétig, majd egyszer vagy kétszer a következő két hétben, amit fel lehet függeszteni fájdalom esetén.
A hólyag, amelyet korábban betegség vagy endoszkópiás vizsgálat, gyógyszer megviselt, különös figyelmet és vigyázatot igényel.
Mind az artériás, mind a hasüregi katéter javasolt, amivel el lehet érni a sejteket. Néha húgycső irritáció léphet fel, amelyet így nehéz ellátni folyadékkal a katéteren keresztül.
Az irritált húgycsőben a bőrön keresztül elhelyezett katéter lehetővé teszi, hogy a sejttömeget el lehessen érni és megsemmisíteni.
A hólyag daganat nagyon érzékeny a szódabikarbonátra, amely minden esetben a sejttömeg feloszlását vonja maga után.

Agydaganat
Minden agydaganat típus visszafejlődik vagy nem nő tovább az 5%-os szódabikarbonát oldat alkalmazása után. A terápiát 6-8 napig kell folytatni az első körben, mert a betegség újra kialakulhat rövid időn belül és gyakran visszafordíthatatlan, ha 6 napnál kevesebb ideig kezelik. A folyadékot egymást követő katétereken keresztül juttatják el az agyvelőig. A folyadék beáramoltatását mennyiségileg csökkenteni kell a legnagyobb sejttömeg helyénél.
Például, ha egy sejttömeg van a jobb elülső oldalon, akkor 250 cm3 oldatot kell az üregbe juttatni, míg 250 cm3-t fel kell osztani a két véredénybe. A beteg eszméleténél van az infúzió alatt, ő diktálja a kezelés gyorsaságát.
A terápia terve a rosszindulatú sejttömeg kiterjedésétől függ, a nagyobbak további artériás kezelést igényelnek. A kiterjedési korlát 3-3,5 cm, amelyen belül a sejttömeg gyors csökkenése várható.
Evvel szemben, ha a sejttömeg nagyobb, mint 4-5 cm vagy ha minden félkörön belül többszörösen helyezkedik el, ekkor emelni kell  a mennyiséget és a terápia gyakoriságát. 
Lehetséges mellékhatásként szomjúság jelentkezhet. Az általános, de pillanatnyi fájdalom ugyanúgy, mint a gyors szívverés gyakori tünetek.
Abban az esetben, ha a sejttömeg nagyon nagy, a mentális jelenlétét elvesztheti a beteg az első kezelés során, amely heveny és néhány órán keresztül ismétlődő lehet, de a kezelés után megszűnik.

Agydaganat-Brain tumor
Minden agydaganat típus visszafejlődik vagy nem nő tovább az 5%-os szódabikarbonát oldat alkalmazása után. A terápiát 6-8 napig kell folytatni az első körben, mert a betegség újra kialakulhat rövid időn belül és gyakran visszafordíthatatlan, ha 6 napnál kevesebb ideig kezelik. A folyadékot egymást követő katétereken keresztül juttatják el az agyvelőig. A folyadék beáramoltatását mennyiségileg csökkenteni kell a legnagyobb sejttömeg helyénél.  
Például, ha egy sejttömeg van a jobb elülső oldalon, akkor 250 cm3 oldatot kell az üregbe juttatni, míg 250 cm3-t fel kell osztani a két véredénybe. A beteg eszméleténél van az infúzió alatt, ő diktálja a kezelés gyorsaságát.  
A terápia terve a rosszindulatú sejttömeg kiterjedésétől függ, a nagyobbak további artériás kezelést igényelnek. A kiterjedési korlát 3-3,5 cm, amelyen belül a sejttömeg gyors csökkenése várható. 
Evvel szemben, ha a sejttömeg nagyobb, mint 4-5 cm vagy ha minden félkörön belül többszörösen helyezkedik el, ekkor emelni kell  a mennyiséget és a terápia gyakoriságát. 
Lehetséges mellékhatásként szomjúság jelentkezhet. Az általános, de pillanatnyi fájdalom ugyanúgy, mint a gyors szívverés gyakori tünetek.
Abban az esetben, ha a sejttömeg nagyon nagy, a mentális jelenlétét elvesztheti a beteg az első kezelés során, amely heveny és néhány órán keresztül ismétlődő lehet, de a kezelés után megszűnik.

Mellrák
Amennyiben a daganat kis kiterjedésű, hatásos lehet a folyadék beszivárogtatása helyi érzéstelenítés után. Másnaponként egy hónapon keresztül 4-500 cm3 oldatot kell intravénásan a szervezetbe juttatni. Ha a daganat nagyobb, akkor alkalmazni kell katétert a belső emlőartériához, amelyen keresztül bejut az 5%-os szódabikarbonát közvetlenül a káros sejtekhez 6-7 napon keresztül. 
Az enyhe érzékenységtől eltekintve nincsen jelentős mellékhatása a kezelésnek, amely nem káros és gyors hatású módszernek tekinthető, amely alkalmas arra, hogy a műtéti beavatkozás elkerülhető legyen. Ezt ezért minden esetben meg kell kísérelni, még ha kétséges is a végső eredmény, mert rövid időn belül pozitív eredményeket hozhat anélkül, hogy más terápiákat veszélyeztetne. 
A helyzet akkor válik komplikálttá és összetetté, ha más kezelést is alkalmaztak, ami a lehetséges jövőbeli pozitív eredményt megnehezíti, de minden esetben, még ha a daganat nagy kiterjedésű is, a bikarbonátos terápia enyhíti a fájdalmas tüneteket, így növeli a beteg életminőségét.
Amennyiben a beteg bizonytalan abban, hogy mit tegyen, alávesse-e magát műtétnek, akkor az a szódabikarbonátos kezelés  után is alkalmazható vénán vagy szájon keresztül, amely megakadályozza más szervekre való áttételét, amely e daganat esetében gyakori.

Lépdaganat
A lép artériájának megfigyelése az egyetlen hatékony módszer, amellyel kiváló eredményeket lehet elérni és nincsenek kellemetlen mellékhatásai.
A hagyományos kezeléssel összehasonlítva, amely nem kíméli a szervet, ez a kezelés megakadályozza a sejtek tovább szaporodását. Minden esetben, ha a műtéti beavatkozást választották, a megelőző szódabikarbonátos kezelés hatásos lehet a káros sejtek visszatérése elkerülése érdekében.

Béldaganat
A kezelés alkalmazása a daganat méretéről és a bélfalba történő behatolás mélységétől függ.
Abban az esetben, ha a kóros szövet, tekintet nélkül annak alakjára, az egész bélben megtalálható, akkor a leghatásosabb módszer, ha 150-200 gramm szódabikarbonátot 2 liter langyos vízben feloldva juttatunk a szervbe.
Ha a sejttömeg csökken néhány napon belül, akkor a legjobb, ha 7-9 alkalommal alkalmazzuk egy 3-4 hetes időszak során. Ez alatt szem előtt kell tartani, hogy az első alkalmak közel legyenek egymáshoz az azonnali hatás érdekében, illetve azt is, hogy az utolsó is a cél érdekében.  
A bélfalon túli továbbterjedés vagy egyidejű májáttét esetén a szervekre speciális terápiát is alkalmazni kell.
Időszakos hasmenés fordulhat elő minden alkalom alatt vagy után, de ez nem ok arra, hogy a kezelést meg kellene szakítani, csak néhány napos szünetet lehet tartani.
Egy bizonyos méret alatt, amely akkor fordul elő, ha a tumor még nem hatolt be teljesen a bélbe, nem zárta azt el, akkor az endoszkópiás kezelés nagyon hatásos a sejttömeg csökkentése érdekében. 
Ahol szélsőséges a helyzet vagy egyidejűleg más tumor is jelen van a szervezetben, például ha a bél más szakaszai is betegek, és ahol nagyon nehéz elérni a beteg sejteket, a műtéti beavatkozás javasolt, amely megvédi a bélcsatornát a végbélnyílásig.
A műtét után lehetőség van helyi és a szerv környéki szódabikarbonátos kezelésre, amely képes megakadályozni, hogy a szervek állapota rosszabbodjon.
Amikor a szövetek érzékenyek a hegesedés területén, ahol a reakcióképesség nulla, vagy a máj környékén az érzéstelenítés miatt, a bikarbonátos kezelés megakadályozza, hogy a gombák elszaporodjanak, amely a betegség újbóli kialakulásához vezet a legtöbb esetben, amit gyógyíthatatlan.


Májdaganat
Minden szervi szövetet el lehet érni az artériák vizsgálata során, amely a máj artériájába helyezett katéteren keresztül történhet. Ez 500 cm3 oldat szállítására képes naponta, amit szájon át történő kezeléssel is lehet együtt alkalmazni.
A sejtek visszafejlődése minden esetben észlelhető, ha a máj legalább 30%-ban működik, még hepatitis vírus esetén is. A várható élettartam a kóros sejttömeg nagyságától függ, ami folyamatosan nőhet, ahogy a kezelés ismétlődik, amíg a normális életfeltételek visszaállnak. 
A terápia tervezete általában tartalmazza a 6-7 napos artérián keresztüli kezelést, amely minden 3-4 hétben megismételendő és egy teáskanálnyi bikarbonát vízben feloldva éhgyomorra a fennmaradó napokon a közbenső időszakban ugyancsak kiegészíti a kezelést.
Habár mellékhatások ritkán fordulnak elő, a kezelés során jelentkezhet:
  • 38, néhány esetben 39 fokos láz
  • magas vagy alacsony vérnyomás
  • fájdalom a máj területén, amit vérzés esetén a bikarbonát okozhat
  • vizelet visszatartás
 Minden fent leírt tünetet a bikarbonát okoz, amely azonnal felbomlasztja a sejttömegeket, amelyek visszafejlődnek rövid időn belül. A vénán keresztül beadott oldat 10%-os glükoz oldatot tartalmaz káliumkloriddal és a fiziológiai oldattal.
Továbbá néhány esetben hasznos lehet elhelyezni egy kis katétert közvetlenül a kóros sejttömegbe, amelyen keresztül bikarbonát juttatható a sejttömegbe, amely egyébként nem bomlik fel nagyon gyorsan. Megfelelő kezelés esetén a májdaganat az esetek nagy részében visszafejlődik és a gyógyulási arány is 70-80%.


Tüdőrák
Általában a kóros sejtek nagyon jól reagálnak az 5%-os szódabikarbonátos kezelésre, amely a tüdőartériában elhelyezett katéteren keresztül jut a szervezetbe. Ez által megfelelő dózis jut a sejttömegbe, sejttömegekbe.
8-9 napos kezelés szükséges, hogy a betegség visszafejlődjön. Abban az esetben, ha a kóros sejtek a hörgőben is jelen vannak, akkor oda is juttatni kell 30-50 cm3 bikarbonátos oldatot. 
Eltekintve a lehetséges tünetektől, amit az oldat okozhat, a kezelés jól viselhető és csak a nagyon lúgos környezetben jelentkezhet probléma, ahol a baktériumok elterjedése azonnali antibiotikumos kezelést igényel.
A daganatot megelőző terápiák, amelyek speciálisak minden anatómiai terület esetén, alkalmazhatóak, ha a mellhártyára vagy más szervre is kiterjed a betegség.


Garat tumor
Az  anatómiai elhelyezkedés, hogy a szervnek külső kapcsolata van, nagyon egyszerű kezelést tesz lehetővé a szájban és a nyelven, a szájpadláson vagy a garatban lévő daganat esetében. A 1,5 teáskanálnyi szódabikarbonát oldatot vízben feloldva, kétszer egy nap kell bevenni  10 napig. A kezelés megismételhető 10 napig, de ilyenkor naponta egyszer kell meginni az oldatot.
A kezelés egy hét kimaradása után megismételhető, ha valamennyi visszamaradt a kóros szövetből.
Ha irritáció lép fel, a szódabikarbonátos oldatot egy pihenőnap erejéig nátriumkloridra lehet cserélni, ami egyszerűen só vízben. Ha az orrüreg is irritált, az inhalálás is hatásos lehet. 
Tehát a kezelés nagyon gyors. Akkor válik bonyolulttá, ha mélyebben van a kóros szövet, amikor az gyarapszik a szervezetben. Lehetetlen elérni őket kívülről, ezért helyi kezelést is alkalmazni kell.


Itt a humbuk kezelés kik sosem láttak beteget, de osztják az észt, a gyógyszer lobbi meg lefölözi a betegségre adott mérgekkel kicsikart milliárdokat az emberiségről. Vajon ez nem egy zsidó maffia lobbi , az utolsó garast is kiénekelni a megszorult családok pénztárcájából, hogy a végén még koporsóra se teljen nekik és csak úgy földelhetik el hozzátartozójuk földi maradványát ha pénzt vesznek fel hitelre és eladósodik a család úgy, hogy a fedelet is kihúzzák a lábuk alól. Hol van a dikics? És miért nem ezeknek az uraknak a hasában?
Néztem más alternatívákat is a netten , de mind olyan volt, hogy csak a hiszékenyek zsebét volt hivatva megkönnyíteni, de nem a betegség kezelése volt a nagy atrakció lényege.

Rákgyógyítás a sejten belül

Dán kutatók jelentették, hogy nagy lépést tettek meg egyes betegségek, köztük a rák gyógyítására szolgáló gyógyszerek új generációjának kikísérletezése felé. A kutatók „elhallgattatták” a sejtek RNS-ét, mely a rák keletkezésében kulcsfontosságú genetikai anyag.
Majmokkal végzett kísérletek során sikerült levinniük az álatok koleszterinszintjét, mert elhallgattatták a koleszterin-anyagcseréért felelős májsejtekben az RNS egyes elemeit. Ezt eddig csak vagy rágcsálókon, vagy laboratóriumi kultúrában sikerült elérni.

A koppenhágai kutatócsoport a hepatitis C kezelését tűzte ki célul, nem a koleszterincsökkentést, de azt állítják, hogy ezt a technikát számos betegség esetében is lehet alkalmazni, ideértve egyes rákfajtákat, szívbetegségeket és a diabéteszhez hasonló anyagcsere-zavarokat.
Miután azonosították a betegséggel kapcsolatos RNS-t, annak kikapcsolásával meg tudták változtatni a sejt szabályzó funkcióját.

Bizonyíték van arra, például, hogy az RNS egyik alakjának vérszintje nagymértékben megemelkedik a limfómáknál, és bizonyított, hogy ez nem csupán tünet, hanem a betegség okozója. Ebből következik, hogy az RNS elhallgattatása hatékony kezelés lehetne, akár a teljes gyógyulást is el lehet érni.

Az RNS-be történő beavatkozásnak még nem ismertek a mellékhatásai, ezért csak óvatosan lehet előre haladni a kutatásokkal, öt éven belül még nem várható gyógyszer, mondják a dán tudósok. Mégis, jók a kilátások, és ezen a téren Európa felzárkózhat az Egyesült Államokhoz.

BBC News
 
Forrás - InforMed.hu


Rák ellen


Ez legalább egy sejten kívüli megfigyelést , és terápiát javal, és nem hókuszpókuszol a genetikával.


Magyarországon a leggyakoribb rákos daganatok közé tartozik a bőrrák, a mellrák, a tüdőrák  és a prosztatarák.  

rak 208x157 Rák ellenA daganatos betegségek hatásos gyógyításához korai diagnózis kell!

rosszindulatú rákos daganat (tumor) kifejlődésében az oxidációt előidéző szabad gyökök játszanak alapvető szerepet, és ezt az antioxidáns anyagok gátolják. Az emberek életmódjuk révén sokat tehetnek a tumoros megbetegedések  elodázásáért. A megfelelő táplálkozásnak és a helyes életvitelnek lényeges szerepe van a betegség megelőzésében. Persze elkerülhetetlen a kipufogógázok belélegzése, az UV sugarak teljes kiküszöbölése, a stressz elkerülése. Ezért is fontos a megfelelő mennyiségű likopin fogyasztása, ami az egyik legerősebb antioxidáns. A legnagyobb menynyiségben a paradicsomban fordul elő ez az antioxidáns. A paradicsom nem csak likopint, hanem sokféle más vitamint, szervezetünk számára létfontosságú elemeket tartalmaz.
A rák terápia eredménye annál hatékonyabb, minél kisebb az elpusztítandó daganat tömege, azaz minél korábbi stádiumban kerül a betegség felismerésre. Ezért is fontos, hogy mindenki időben kezdje el a rák elleni küzdelmet. 
Hét figyelmeztető jel a rákos daganat kialakulására :
  1. Székelési vagy vizelési szokások megváltozása
  2. Nem gyógyuló seb
  3. Szokatlan vérzés vagy gennyszivárgás, váladékozás
  4. Tapintható duzzanatok az emlőben a test más részén
  5. Állandósuló nyelési nehézség
  6. Szemölcs vagy anyajegy szemmel látható elváltozása
  7. Kínzó, makacs köhögés, rekedtség
 Hogyan lehet megakadályozni a rák kialakulását?

10 módszer a rákos daganat ellen:

    • Hallott már valaki a B17 vitamin-ról, mint a rákbetegség fantasztikus gyógyítójáról?
    • Graviola – 10 000x hatékonyabb mint a kemoterápia Graviola – 100 capsules Rák ellen
    • A C.O.D. tea szintén ismert mint a rákos sejtek lebontójaként és a nyirokrendszer méregtelenítőjeként.
    • Lothar Hirneise állítja, számos olyan volt rákos beteggel találkozott, akik pusztán táplálkozásuk megváltoztatásával győzték le a kórt
    • John Hopkins rák ellenes táplálkozási tanácsai és a John Hopkins egyetem kutatási eredményei rámutatnak, hogyan kell kiéheztetni a rákos sejteket
    • Gerzson-diéta enzimek, vitaminok, ásványi anyagok bevitelével, óránként fogyasztott frissen préselt növényi levekkel helyrehozza a megzavart szervezetet, és méregtelenítéssel összekapcsolva kihúzza a talajt a rák lába alól
    • Celadam cseppek a rosszindulatú daganatok hatékony ellenszere
    • Immunterápia - Az immunterápia mesterséges beavatkozással próbálja befolyásolni a betegség lefolyását, miután a betegség már bekerült a szervezetbe
    • VG 1000 az emberi méhlepény véréből kivont VG 1000 immunanyag képessé teszi az immunrendszert arra, hogy elpusztítsa a rákos sejteket
    • A daganatos megbetegedések megelőzésre feltétlenül javasoljuk a paradicsomot, ami leggazdagabb likopin forrásunk.
    • A zsurlófű mindenfajta tumor fejlődését meggátolja és még a rosszindulatú daganatokat is meggyógyítja, illetve lassanként eloszlatja
Megfigyeléseim révén felismertem, hogy a zsurlófüves dunsztkötések igen hatásosak mindenféle tumor esetén. Jó maréknyi zsurlót szitába helyezünk és zubogó forró vízzel teltfazék fölé tartjuk (megfelel burgonya-, vagy zöldségpároló is). A megpuhult, párolt zsurlót vászonkendőbe rakjuk és oda helyezzük, ahol a tumor, a daganat, a ciszta, az adenoma, a melanoma, apapilloma, vagya hematoma található. Az egészen súlyos megbetegedéseknél már reggel az ágyban felrakjuk a kötést és két óra hosszat hagyjuk a beteg testrészén. Délután ezt megismételjük, és a borogatást éjszakára is feltesszük. Fontos, hogy a dunsztkötés forró legyen és melegen tartsuk! Ugyanazt a zsurló mennyiséget három-négyszer is felhasználhatjuk. Délben svédkeserűs borogatást rakunk fel. A bőrre előzőleg sertészsírt, vagy körömvirág-kenőcsöt kelltenni, erre kerül a svédkeserűvel megnedvesített vatta, majd hőszigetelésként egy száraz vattacsomó, ezt letakarjuk egy műanyag fóliával és kendővel lekötjük. Az ilyen borogatással a beteg otthon járkálhat, vagy üldögélhet is. A borogatás levétele után a bőrt be kell hintőporozni, hogy ne viszkessen.
Tumoroknál, daganatoknál, vagy a bőr felületén elhelyezkedő fekélyeknél a lándzsás-, vagyszéleslevelű útifűből és termetes medvetalpból készített levélpépet friss állapotban rakjuk fel. ( Lásd rosszindulatú nyirokmirigy-megbetegedés.) Folyamatos és rendszeres alkalmazás esetén már az ötödik napon javulást, két hét múlva pedig határozott gyógyulást észlelhetünk. Sikerrel kecsegtet a beteg területeknek a madársóska megmosott, nedvesen átturmixolt leveleinek levével való ecsetelése is. Reggel fél órával a reggeli előtt és este fél órával a vacsora előtt egy-egy csésze zsurlóteát kell meginni, napközben pedig 300 g körömvirág, 100 g cickafark és 100 gcsalán keverékéből készült teát kell másfél-két liter mennyiségben elfogyasztani. Ebbe a teába alehetőség szerint napközben hatszor (egy-egy óra időközzel) csészénként 3-5 csepp madársóskalevet cseppentünk.” (Maria Treben: Egészség Isten patikájából)


Ez itt mellébeszél és csúsztat is.



  • Szódabikarbóna a rák ellen?

Számtalan elmélet létezik az alternatív rákgyógyítás témakörében, legnagyobb részüket azonban sajnos semmilyen evidencia nem támasztja alá. Az internet tele van azokkal a „csodaszerekkel”, melyekről forgalmazóik azt állítják, hogy a „rák ellenszerei”, de nem szabad bedőlni ezeknek a hamis állításoknak. Túlnyomó részük csak arra alkalmas, hogy pénzt csaljon ki egy olyan fogyasztói csoporttól, a rákbetegektől, akik nagyon sok mindent megtennének azért, hogy legyőzzék rettegett betegségüket.
Így, amikor azt olvassa, hogy „garantált gyógyulás a rákból”, „100%-os felépülés a rákbetegségből” vagy „mi ismerjük a rák ellenszerét” – ne dőljön be ezeknek az állításoknak! Természetesen jó érzés azt hinni, hogy valaki ismeri a „tutit” és pár 10 ezer forintért garantálja a gyógyulásunkat, azonban ezzel csak áltatjuk magunkat és eltereljük gondolatainkat a valódi tevékenységről, a küzdelemről.

Sajnos ma még nem ismerjük a rák valódi ellenszerét, ha egyáltalán szabad ilyen pongyolán fogalmaznom, hiszen a rák egy gyűjtő fogalom, ás az egyes betegségeket, ráktípusokat nem is lehet mindig egymással összehasonlítani. Ma már pl. létezik olyan rákbetegség, melynek gyógyulási esélye megfelelő készítmények, gyógyszerek alkalmazásával gyakorlatilag 100%, ez mégsem jelenti azt, hogy ismernénk minden rákbetegség gyógymódját.

Aki arra vár, hogy megjelenik majd egyszer egy olyan pirula, mely minden daganatos betegséget gyógyítani fog, valószínűleg csalódni fog. Az egyes készítmények értelemszerűen másként hatnak az egyes betegségekben és ez igaz az alternatív gyógymódokra is.

Amikor tehát valaki egy bizonyos terméket árul úgy cuzammen a rákbetegségek biztos gyógymódjaként, igen valószínű, hogy nem mond igazat.
Ettől függetlenül vannak eljárások, készítmények, gyógynövények, amik mögött erős evidenciák állnak és amelyek kiállták az évezredek próbáit. 

Ezek a termékek nem a rák ellenszerei, azonban nagyban elősegíthetik a betegek gyógyulását és javíthatják fizikai, valamint mentális állapotukat. Sok olyan termék létezik, melyek in vitro (laboratóriumi) és in vivo körülmények között is pozitív eredményeket produkáltak.

És most kanyarodjunk is vissza a címben szereplő mondatra: szódabikarbóna a rák ellen.

A kérdést több oldalról is meg lehet közelíteni. Az egyik megközelítés szerint, mely dr. Tullio Simoncini római onkológus nevéhez fűződik, a rákos megbetegedések rendkívül legyengítik a szervezetet, melynek következtében elszaporodhatnak benne bizonyos gombák, pl. a candida albicans. dr. Tullio azt vette észre, hogy a daganatok belseje az esetek többségében fehér, vizsgálatai pedig azt mutatták, hogy ezt az elfehéredést ezek a gombák okozzák, amik elősegítik a betegség terjedését és gátolják az immunrendszer működését.

dr. Tullio maga sem tartja a szódabikarbonát a rák ellenszerének, azonban véleménye szerint fontos kiegészítője lehet a terápiának. dr. Tullio a rák legfontosabb okaként a gombákat jelöli meg, erről könyvet is írt: A rák egy gomba címmel.
Ezeket a mikroszkopikus gombákat azonban nem szabad összekeverni a nagyméretű gyógygombákkal, hiszen semmi közük nincs egymáshoz. 

A másik megközelítés dr. Robert Young nevéhez fűződik, aki szintén jótékony hatást tulajdonít a szódabikarbónának, lúgosító hatása révén. dr. Robert Young szerint minden betegség, így a rák oka is az, hogy szervezetünk az évek során elsavasodik, a káros savak megbénítják a szervezet normális működését, öngyógyító mechanizmusait, így alakulhatnak ki olyan degeneratív elfajulások, mint a rák. dr. Young szerint, ha testünket folyamatosan savakkal bombázzuk, szervezetünknek egyre nagyobb energiát kell arra fordítania, hogy fenntartsa vérünk enyhén lúgos állapotát, s így nem jut energia más fontos feladatok ellátására, pl. az immunrendszer megfelelő működésére.

dr. Young szerint, ha sikerül visszaállítanunk a szerveztünk számára ideális környezetet, a szervezet öngyógyító mechanizmusai beindulnak, s így képesek lehetünk legyőzni a legrettegettebb betegségeket is. dr. Young szerint a lúgosítás azonban egy összetett folyamat, melynek csak egy része, töredéke a szódabikarbóna fogyasztása.

Összességében tehát azt mondhatjuk, hogy a szódabikarbóna alkalmazása önmagában nagyon kevés, de szóba jöhet, mint egyes terápiák kiegészítője.

A rákos betegek táplálkozásának fontos szerepe lehet a betegség lefolyása tekintetében, ezért pl. a lúgosító étkezés, melynek sok közös vonása van a mediterrán diétával, mindenképpen előnyös lehet.

Eddigi ismereteim, tapasztalataim összhangban vannak a tudományos publikációkkal, mely szerint a rákbetegek kiegészítő terápiáját leginkább a gyógygombákkal és flavonoidokkal érdemes folytatni. Ezek vonatkozásában ugyanis számos bíztató eredmény látott már napvilágot, amely arra enged következtetni, hogy használatuk kifejezetten jótékony lehet bizonyos daganatos betegségekben. 

Rákgyógyítás C-vitaminnal


"MAGYARORSZÁGON IS LEGÁLISAN VÁLASZTHATÓ:
AZ IMMUNRENDSZERT ROMBOLÓ KEMOTERÁPIA
ÉS AZ ESETLEGES SUGÁRKEZELÉS HELYETT
(törvényi szabályozás: A gyakorlati útmutató Magyarországon c. menüpontban)

RÉSZLETEK AZ AMERIKAI ÉS SZÖULI KLINIKAI EREDMÉNYEKET KÖZLŐ PUBLIKÁCIÓKBÓL

Az embergyógyászatban alkalmazható magas aszkorbát szint elég ahhoz, hogy megölje a daganat sejteket

Hetente kétszer intravénásan 30 gramm aszkorbinsav kezelést alkalmaztak, és megállapították, hogy a tüdőben és a májban, az áttétes elváltozások egy hét alatt eltűntek

Azok a rákos betegek, akik nagydózisú aszkorbát kezelést kaptak hosszú távú túlélése 20x nagyobb, mint a kontroll csoport pácienseinek túlélési ideje

Az aszkorbát rákkal szembeni hatásosságát át kell értékelni, a klinikai vizsgálatok fantasztikus eredményei érvekkel támasztják alá, hogy az aszkorbát potenciális rákellenes anyag.

A beteg nem kezelhető besugárzással vagy kemoterápiával

Cikkek százai jelentek meg, melyekben in vitro, in vivó és sejtkultúrában végzett kutatások, állatkísérletek és emberrel kapcsolatos tanulmányok eredményei jelentek meg ebben a témakörben. Az eredmények szerint az az általános nézet, hogy a C vitamin antitumor hatású

A szájon át történő alkalmazás gátolja a ráksejtek kiszabadulását az immunrendszer hatása alól. Ez a hatás az IL-18 termelődés gátlásán alapul.

Azt tanácsolják a pácienseknek, hogy naponta 4g aszkorbátot egyenek

Az aszkorbát nem citotoxikus a normál sejtekre

A tüdőben található csomók teljesen eltűntek, jelenleg nincs bizonyíték tüdő áttétre, máj áttétre, nyirokcsomó áttétre vagy bármire. 1986-ban a páciens 7 hónapig, 2x egy héten 30g aszkorbinsav infúziót kapott. Ezt követően 6 hónapig hetenként 15g aszkorbinsav infúziót kapott. A kezelés során és utána nem tapasztaltak toxicitást, a vér kémiai vizsgálata és a vizeletvizsgálat eredménye normális volt. A páciens továbbra is jól volt, rendszeres klinikai ellenőrzésekre járt mindaddig, amíg 1997-ben, 82 évesen, 12 évvel a diagnózis után rákmentesen halt meg.

Az egészséges emberekhez hasonlítva, a rákos betegek C-vitamin szintje a vérben szignifikánsan csökken, mert a rákos pácienseknek több C-vitaminra van szükségük

39 súlyos rákbeteget vizsgáltunk. Minden beteg 3 napon belül 2x 10g C vitamint kapott intravénásan és egy hétig naponta 4g-t szájon át. A kezelés után vizsgáltuk a demográfiai adatokat és felbecsültük a változásokat a páciensek életminőségében. Az életminőség értékelése EORTC QLQ-C30 módszerrel történt. A C vitamin adása után, a teljes életminőség/egészség skálán kapott pontok 36±18 értékről 55±16-ra javultak (p=0.001). A kezelt betegeknek, fizikai, lelki és szellemi tevékenységük értékelésekor a működési skálán szignifikánsan magasabb pontszámuk volt (p0.05). A tüneti skálán, a kezelt páciensek, a kimerültség, hányinger/hányás, fájdalom, étvágyvesztés tünetekkel kapcsolatosan szignifikánsan alacsonyabb pontszámot értek el ... a C vitamin használata úgy tekinthető, mint, egy biztos és hatásos terápia a végső állapotú rákos betegek életminőségének javítására"

Két ismerősöm is kapja a C-vitamin terápiát, rendkívül jó eredményekkel.

Ha szeretnétek , szívesen írok Róluk.

Illetve ,ha valakinek segítség, megadhatom elérhetőségeiket is.

Ők ezt teljesen hivatalosan kapják, szervezett ill. állami keretek között.

Igaz, a C-vitamint (egyelőre legalábbis) nekik kell beszerezni.

Ha utánanéztek, az elmúlt években többször volt REUTERS hír is, hogy a C-vitamin megöli a rákos sejteket !

Köszönjük Szent-Györgyi Albertnek !


AZ ÚJ ORVOSTUDOMÁNY GNM..

Ki az a Hamer doktor?

 Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer 
(belgyógyász szakorvos, fizikus és a teológia magisztere)


 



















Hamer doktor idén 75 éves, minden túlzás nélkül korunk Galileije.
Galilei esetében nem sok vizet zavart a hétköznapi ember számára a naprendszerünk keringési elmélete. Azonban a megbetegedések kialakulásának ismerete ÉLET-HALÁL KÉRDÉS minden épeszű és józan gondolkodású ember számára. Galilei felismerése az Egyház világnézetére és mindentudóságának látszatára volt hiteltelenítő hatással. A jóságos, szerető Istent képviselő, teljhatalmú Egyház hajszál híján máglyára küldte. Az élve elégetést Galilei úgy úszta meg, hogy "esküvel letagadtatták vele" korszakalkotó felfedezését. Ez az inkvizíciós motívum visszaköszön 1986-ban, amikor a Hamer doktor ellen indított Bírósági Eljárás végén megfosztották őt orvosi hivatásának gyakorlása jogától, szó szerint az ítélet:
 "Nem tagadja le esküvel a Rák Vastörvényét, és nem tér meg az                               akadémikus orvostudományhoz."
 Hátborzongató megélni a való világunkban, hogy a lelketlen Pénzérdek hogyan próbálta meg Hamer doktort elhallgattatni. Az Életnek, az Igazságnak azonban nem lehet gátat vetni.Mert az igazság megismételhető.

Korszakalkotó felfedezése szükségtelenné tesz számos költséges és haszontalan, fél-megoldás jellegű gyógykezelést. A korunkban Istent és Igazságot képviselő Hatóságok eljárás alá vonták. Szervezett lejárató kampányt indítottak ellene, és az addig nagyra becsült és nemzetközileg elismert feltalálót és újítót hirtelen sarlatánnak titulálták. Az igazán szembetűnő, hogy a németországi újságok és televízióadók kórusban és szinkronban szajkózták a mocskolódást. Szó sem esett a hihetetlen gyógyulási eredményekről! (A Burgaui GNM-klinikán 6500 "menthetetlennek" nyilvánított rákos beteget láttak el, melyből 5 év múlva bizonyítottan 5900-an éltek, sőt élnek is!) Hamer doktort idős kora ellenére két alkalommal börtönbe zárták. Tessenek ebbe belegondolni.

Egyetlen bűne az, hogy nem tartotta titokban a felfedezését. Többször megpróbálták megmérgezni, a rendőrség terrorizálta, és több, mint 60 alkalommal próbálták meg kényszer-elmegyógykezelni. Mivel Hamer doktort így sem sikerült elhallgattatni, az óriási mennyiségű hitelesített, egyértelmű bizonyíték birtokában nem sikerült lejáratni és meghazudtolni, így "demokratikus eszközökkel" száműzték Ausztriából, Németországból, Franciaországból, Spanyolországból, ahol orvosokat képzett és kórházakat alapított. Jelenleg Norvégiában él, kutatásokat végez, szakmai anyagokat és publikációkat készít.
 Hamer doktor életrajza

Ryke Geerd Hamer 1935-ben a Rajna-vidéken született. Az édesapja protestáns lelkész, édesanyja firenzei családból való, egy optimális keverék állhatatosságból és kemény-fejűségből, egyrészről fantázia, másrészről szív. Teológiai, fizikai és orvosi egyetemi végzettségeket szerez. Ezután pszichiátriára, neurológiára és belgyógyászatra szakosodik. Doktori disszertációját az agyi tumorokról írja. Tizenöt éves gyakorlati tapasztalattal a háta mögött, feleségül vesz egy orvostanhallgató lányt, majd négy gyermekük születik.
 

Ami őt ebben az életszakaszában leginkább lefoglalja, az a pszichózisok (elmebajok) eredetének kutatása. A lökést a pszichiátriai zártosztályok pácienseinek embertelen helyzetével való megütközés adja. Mégis, az események - amelyeket az élet állított elébe - vezetnek el ahhoz, hogy tanulmányait félbeszakítja. Aztán tíz évvel később megoldást talál és visszatér az elmebajokra is, a betegségnek egy új megértésével gazdagodva, amelyekhez a rákkutatás területén folytatott vizsgálatai által jutott.

1978. augusztus 18-án a tizenkilenc éves fiát, Dirk-et, aki éppen Korzika Cavallo szigeténél, egy lehorgonyzott csónakban aludt, lőfegyverrel súlyosan megsebesítik. Száztizenegy nap haláltusa után Dirk az apja karjaiban hal meg - micsoda sokk ez egy édesapának!

A rákövetkezendő hetekben, Hamer hererákban betegedik meg, de a hagyományos orvostudományból tanultak alapján még nem látja meg a közvetlen összefüggést az elszenvedett trauma* és a betegség között. A saját onkológusai szembesítik a brutális diagnózissal: "Dr. Hamer, Önnek rákja van, és körülbelül 1 százalék esélye a túlélésre?..."

Betegsége ellenére Hamer tovább dolgozik egy, a Müncheni Egyetemhez tartozó klinika nőgyógyászati osztályán, ahol kb. kétszáz rákos beteget kezelnek. Mély tapintattal egymás után kérdezi meg a pácienseket a betegségükről, és rájön arra, hogy ők mindannyian - ahogy ő maga is - a tumor megjelenésének hónapjaiban egy súlyos traumát (érzelmi megrázkódtatást) szenvedtek el. Mivel Hamer felfedezéséről beszélni merészel a bajor televízióban, a kórháztól megkapja a felmondását. Eddig az időpontig Hamer már összeállított egy dossziét kétszáz anamnézissel (kórtörténettel) és folytatja a kutatást egy másik klinikán Kölnben, ahol főleg tüdőrákos betegeket kezelnek. Ott megállapítja, hogy a tüdőrákot sem a dohány okozza, ugyanis a betegek felénél nemdohányzókról van szó! Ezen túl felfedezi ugyanazt az "Ok-Következmény" kapcsolatot, a sokkélmény valamint a betegségek kitörése (megjelenése) között, mint ahogy azt már Münchenben megfigyelhette. Csakhogy itt ezúttal a traumának egy más fajtájáról van szó, mint amit a nőgyógyászaton megfigyeltek.

1981 őszén, a Tübingeni Egyetem Orvostudományi Karán - ahol ő maga is orvosi diplomáját szerezte - nyújtja be habilitációs beadványát Hamer, amelyhez kétszáz beteglapot mellékel, és hetven eset részletes leírását, amelyet a különböző illetékes osztályok orvosai az ő felfedezéseinek felülvizsgálata után hitelesítettek.

Tréfásan így szólt erre az ő egykori professzora: "Hamer doktor, ez túl szép, hogy igaz legyen... De ha még úgy is volna, közel lehetetlennek tűnik, hogy pont maga fedezte fel ezt. De félre a tréfával, mihamarabb meg kell vizsgálnunk, itt az én intézményemben."

Mégis anélkül, hogy az Orvostudományi Kar bármilyen okot megnevezett volna, nem engedélyezi az adatok ellenőrzését, és 1982-ben az összes beteglap hirtelen eltűnik.

Ennek következtében a Tübingeni Egyetem százötven orvosa nem tudta ellenőrizni Dr. Hamer felfedezéseit, és ezzel azok továbbra sem voltak tudományosan igazoltak, elismertek, alkalmazhatóak.

Ettől a pillanattól kezdve Dr. Hamer számára egyfajta vesszőfutás kezdődik, ami végül 1986-ban éri el csúcspontját, amikor elveszik tőle az orvosi praktizálás jogát, szó szerint az ítélet: "Nem tagadja le esküvel a Rák Vastörvényét és nem tér meg a hagyományos orvostudományhoz." Az inkvizíciós fogalmazás utal a döntés beállítottságára.

(A "Rák Vastörvénye": Hamer így nevezte el az általa felfedezett Ok-Következmény kapcsolatot. Miután Hamer saját magán is alkalmazta felfedezését, ma kitűnő egészségnek örvend.) Ezt az ítéletet a bíróság "feltehetően demencia" (szellemi elbutulás) miatt megerősíti. Egészen 1989. december 9-ig várnia kell, amikor felfedezéseit egy Prof. Birkmayer által aláírt jegyzőkönyvben végre hivatalosan is elismerik. Prof. Birkmayer az orvostudományok és a vegytan doktora, a Bécsi Egyetem rákkutatási tanszékének vezetője.

De még ez sem elég, hogy helyt adjanak az újból és újból benyújtott orvosi visszahelyezési kérelmének, sem hogy az egészségügyi rendszer és a média kitartó bojkottját megtörjék. Hamar világossá válik, Dr. Hamer nemkívánatos, mert túl sok érdek forog kockán: gazdasági, pénzügyi, ideológiai és hatalmi érdekek. Az egészségben nincs üzlet.

Ez odáig vezet, hogy 1997-ben elítélik, mert a korábbi praxiseltiltás ellenére, három beteg emberrel, azok egészségéről beszélgetett (bármi ellenszolgáltatás nélkül!). A bíróság a beszélgetéseket kezelésnek nyilvánította és ezzel őt börtönbüntetésre ítélte, mert hivatás-gyakorlási tilalmát megszegte. Hamer több mint egy évet tölt el börtönben, és ebből a tapasztalatából erősebben kerül ki, mint addig valaha.

Hamer doktor minden szervezett támadás és lejáratókampány ellenére kitartott, és 1998. szeptember 8-án és 9-én a szlovákiai Trnava Egyetem végrehajtja és hatóságilag igazolja a Új Orvostudomány maradéktalan helytállóságát.
 

Miután az illetékes Tübingeni Egyetem 28 éve megtagadja Hamer doktor
 felfedezéseinek felülvizsgálatát - holott már több Bírósági Végzés is kötelezi rá, - a nagyszombati Trnava Egyetem végrehajtotta az Új Medicina tudományos felülvizsgálatát, és hatóságilag igazolta annak helytállóságát.
Az Új Orvostudomány IGAZ. Hiszünk a szemünknek?









Mi az Új Orvostudomány?


 "Mindennek van értelme, nem létezik okozat, ok nélkül"
A Germán Új Medicina = az Új Orvostudomány = a Gyógyásztudomány

Hamer doktor legjelentősebb felfedezése az Germán Új Medicina, mely egy mérnöki pontosságú, átfogó, és megismételhető orvostudományi rendszer. Tér-kép a szó valódi értelmében. Természettudományos összefüggéseiben írja le az élő szervezetek élettani, bio-logikus (élet-értelmes) működését, melybe beletartoznak a megbetegedések is. Ez az ELSŐ orvostudomány, mely összefüggéseiben vizsgálja az az emberi lényt. A tudományos precizitás miatt Lélek-Agy-Szerv szintekre bont, ugyanakkor Egyben, összességében értelmezi a folyamatokat.
Hogy az akadémikus orvostudományban mennyire eltávolodtunk a valóságtól, mi sem tükrözi jobban, mint a tény, hogy külön orvos foglalkozhat a szervekkel, és megint külön másik a lélekkel (személyiséggel, viselkedéssel). Lehet persze egybeesés vagy kiterjesztett személyes érdeklődés, de általánosságban a szervekkel foglalkozók nem vizsgálják a lelki vetületet, a lélekkel foglalkozók pedig nem vizsgálják a szervi összefüggéseket. Te jó ég! Hova jutottunk? Nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal?
Hiszen a Lélek, az Agy és a Szerv három szintje voltaképpen csak PAPÍRON vagy GONDOLATBAN három, a valóságban egy. Sem a szerveinket, sem az agyunkat nem hagyjuk otthon, ha dolgozni megyünk. Ez a három dolog (vagy szint), az élő szervezeteknél egymástól elválaszthatatlan! És mint tudjuk, a különválasztás, figyelmen kívül hagyás, végzetes, ha nem okulunk belőle. Amikor egy önmagától kialakuló (ÉBK) megbetegedésnél valaki kijelenti, "nem ismert a megbetegedés oka" tulajdonképpen azt mondja, ő nem tudja az okozat okát. Az Új Orvostudományban ilyen már nincsen, a pontatlan vagy téves diagnózis KI VAN ZÁRVA. Az Új Orvostudomány felfedezéséhez, napfényre kerüléséhez sok-sok hihetetlen, véletlenszerű egybeesésre volt szükség. Sokan úgy vélekednek, ezt így meg se lehetett volna szervezni. Ha mégis, azt már senki sem tudja, vajon ki vállalta volna be azokat a drámai megrázkódtatásokat, és nehézségeket, amivel Dr. Hamernek és családjának szembesülni kellett. Dr. Hamer kitartásának köszönhetően most Önhöz is eljutott ez a sorsdöntő információ.
Ha eddig valótlannak hitte volna, ismerje meg Ön is, hogyan válhat egészségessé, egy térképpel melyet eddig több, mint HARMINCEZER páciensen igazoltak be. Minden túlzás nélkül kijelenthetjük, ez a Használati Útmutató Az Emberi Lény Fizikai Testéhez - orvostudományi értelemben. Vegye hasznát!
A felismerés, megértés és a gyógyulás matematikailag kiszámítható lehetőségei a Rák Vastörvényének, és az ún. DHS (a megbetegedést elindító különleges sokkélmény) megfigyeléséből és megértéséből erednek.
A felfedezett természettörvények azért ún. vastörvények, mert itt kérlelhetetlen biológiai törvényszerűségekről van szó. Ilyen biológiai törvényszerűség, hogy egy kisbabának mindig van apja és anyja; tehát ketten kellenek ahhoz, hogy egy gyermek létrejöhessen. (Még a lombikban is.) Vagy mint a gravitáció. Nem kell hinnem benne, ahhoz, hogy rám hasson, hogy működjön. Tudomásulvehetem, vagy hihetek valami másban... )
Vajon van értelme statisztikát készíteni arról, hány ember született egyetlen ivarsejtből? Vagy hogy adott légköri nyomáson százból hány alkalommal forrt a víz 100 Celsius fokon? Nincs, ezek az állítások megismételhetők. Ezért nem képezi vita tárgyát az Új Orvostudomány, hiszen PONT ILYEN természettörvényeken alapul, bármikor, bárhol, bármilyen megbetegedésen reprodukálható. Érvényes minden "önmagától" kialakult megbetegedésre, mely nem baleset, sugárzás, vagy fejlődési rendellenességek következtében jön létre.  Ez élettan, ami magába foglalja a orvostudományi adatokat, tényeket is...
Az Germán Új Medicinában csak 5 biológiai természettörvény van, és egyetlen tudományos feltételezés sincsen.
1. A Rák Vastörvénye (később Megbetegedések Vastörvénye), "a konfliktus, mint kiváltó ok"
2. A kétszakaszúság törvénye, mely szerint minden Értelmes Biológiai Különprogram (ÉBK) két szakaszból áll,
ha sor kerül a konfliktus feloldására. (konfliktushoz alkalmazkodási és helyreállítási szakasz).
3. Az Értelmes Biológiai Különprogramok (a rák és rákkal egyenértékű megbetegedések)
ontogenetikus (csíralemez-függő) rendszere.
4. A mikróbák ontogenetikus (csíralemez-függő) rendszere.
5. A törvény, mely szerint az egyes ún. betegségek a természetben csupán egy normál esetben
két szakaszból álló (és fejlődéstörténeti szempontból indokolt)
Értelmes Biológiai Különprogram részei (ÉBK).

Akárcsak az első, a többi is kérlelhetetlen vastörvény, és mindegyik reprodukálható szigorúan természettudományos értelemben. Ez azt jelenti, ellenőrizhető (megismételhető!!!) bármely soron következő első eseten. Ha az embernek egy biológiai törvényszerűséggel van dolga, ez csak azt jelenti, hogy van valamilyen szabály, ami szerint valami lezajlik. Ez a matematikában azt jelenti, UGYANAZON logikai szabályok szerint számítjuk ki az ADÓSSÁGOT és BEVÉTELT is. Az a döntő, amit a lény (a megfigyelő) "betáplál" az organizmusba (szervezetbe). Ha a konfliktus feloldását programozza bele, azaz megoldja a konfliktust a valóságos életben (és már nincs kiváltó ok, hogy rosszul érezze magát), akkor a gyógyulás óramű pontossággal kiszámítható, a terápia kvázi automatikus (belülről vezérelt) lefutású = nem kell kívülről beavatkozni. (A fájdalmak enyhítése más kérdés.)
A lényeg, hogy tudjuk, most már NEM AZ A KÉRDÉS, hogy hogyan gyógyulunk meg. Erről az Anyatermészet már gondoskodott, génjeinkbe van kódolva a gyógyulási program. Az igazán nagy kérdés az, hogy vajon hajlandók vagyunk-e megszüntetni a KIVÁLTÓ OKOT? Vagy inkább materialista szélmalom-harcot vívunk a tünetekkel, az okozattal, és embertelenül csonkítunk, mérgezünk, égetünk?
A legfontosabb kérdéshez jutunk:
"Mit választok? OK-megszüntetést vagy TÜNET-eltüntetést?"
Ez az információ azoknak szól, akik nem "hisznek abban",
hogy meg kell mérgezni, csonkítani magunkat ahhoz, hogy EGÉSZségesek legyünk...

Germán új medicina kétnapos szemináriuma


Az Új Orvostudomány, az Új Germán Medicina ismertetője




Új medicina (GNM, Biologika) ismeretterjesztő előadás Debrecenben 2008

A látás - Biologika Szabadegyetem - beszélgetés Barnai Robertoval

Gerincsérv, isiász, lumbágó, gerinc-idegbecsípődés (ujmedicina, GNM)

Elhízás, túlsúly, túlzott evési vágy lehetséges okairól (ujmedicina, GNM)

A pajzsmirigy túlműködés és alulműködés (ujmedicina, GNM)

Mandulagyulladás (ujmedicina, GNM)

Ekcéma, bőrkiütések, bőr fekélyesedés, repedezés, érzéketlenség (ujmedicina, GNM)

Bőr, köröm és lábgombásodás (ujmedicina, GNM)

A pánikbetegség, pánikroham - Biologika Szabadegyetem - beszélgetés Barnai Robertoval

Pánikbetegség, pánikroham, a non-hodgkin, és a kissejtes hörgőkarcinóma (ujmedicina, GNM)

Megzavarodottság, demencia, elbutulás, Alzheimer-kór, tájékozódászavar (ujmedicina, GNM)

Látásromlás, életlen látás, rövidlátás, távollátás, retina-leválás (ujmedicina, GNM)

Szívinfarktus: hogyan (nem) lehet belehalni (ujmedicina, GNM)

Rheuma, ízületi gyulladás, porckopás, rheumatoid arthritis (ujmedicina, GNM)

A koleszterin problémák, érszűkület - Biologika Szabadegyetem - beszélgetés Barnai Robertoval

A cukorbetegségről nagyon röviden (ujmedicina, GNM)

A herpesz - Biologika Szabadegyetem - beszélgetés Barnai Robertoval

Magas vérnyomás, és a vese elváltozásai, ciszták és daganatok (ujmedicina, GNM)

A mellrákról - Biologika Szabadegyetem - beszélgetés Barnai Robertoval

Légúti, és bőr felhám allergiák, ödémásodás, viszketés háttere (ujmedicina, GNM)

A reflux - Biologika Szabadegyetem - beszélgetés Barnai Robertoval

Hányás, hasmenés, rossz közérzet, rosszullétek (ujmedicina, GNM)

A megfázás - Biologika Szabadegyetem - beszélgetés Barnai Robertoval

Hogyan lesz valakinek aranyere? (ujmedicina, GNM)

A fejfájás, migrén, agydaganat, agyvérzés biológiai háttere

Az agyvérzés csalhatatlan előjelei

A fogak kétféle elváltozásáról (ujmedicina, GNM)

Végbél - a lehetséges elváltozások (ujmedicina, GNM)

Prosztatarák, prosztata gyulladás (ujmedicina, GNM)

Melanóma, bőrrák (ujmedicina, GNM)

Beszélgetés az Új Orvostudományról Farkas Józseffel 1. (ujmedicina, GNM)

Beszélgetés az Új Orvostudományról Farkas Józseffel 2. (ujmedicina, GNM)

A csontritkulás - Biologika Szabadegyetem - beszélgetés Barnai Robertoval

Gennyes és savós középfülgyulladás, fülfájdalmak, halláskárosodás (ujmedicina, GNM)

Parkinson, rángatódzás, vonaglás (ujmedicina, GNM)

Epilepszia, motorikus rohamok, parkinson, és ezek lelki, agyi háttere (ujmedicina, GNM)

A fehér folyásról - Biologika Szabadegyetem - beszélgetés Vajai M. Vadvirággal

Menstruációs zavarok és a meddőség lehetséges okairól (ujmedicina, GNM)

Barnai Roberto - a meddőség, fogamzóképtelenség lehetséges okairól (ujmedicina, GNM)

Petefészekciszta, petefészekrák (ujmedicina, GNM)

A tüdő leggyakoribb betegségei: a tüdő alveolák, és a hörgő-laphám elváltozásai

Az asztma - Biologika Szabadegyetem - beszélgetés Barnai Robertoval

Allergiákról - Biologika Szabadegyetem - beszélgetés Barnai Robertoval

Mi a Szerv Atlasz és mire jó? (ujmedicina, GNM)

Vérszegénység, vérrák, leukémia, erythrocitémia (ujmedicina, GNM)

Nyirokcsomó, nyirokér elváltozás, nyirokrák, limfóma (ujmedicina, GNM)

Levertség, láz, gyulladások, fertőző betegségek (ujmedicina, GNM)

A legfájdalmasabb elváltozás a csontrák (ujmedicina, GNM)

Csontritkulás, csont sorvadás, oszteolízis, oszteoporózis (ujmedicina, GNM)

Csontritkulás 1. rész

Csontritkulás II.

Gyomorrák, gyomor adenokarcinóma (ujmedicina, GNM)

A vastagbélrák, vastagbéldaganat (ujmedicina, GNM)

Rák gyógyítása három perc alatt. A gondolat és a szív hatalma

70 éves asszony 30-nak néz ki!

Az örök téma: Mi köze az anyának a gyermeke betegségeihez? (ujmedicina, GNM)

Méhmióma, méhizom-daganat (ujmedicina, GNM)

Petefészekciszta, petefészekrák (ujmedicina, GNM)

Barnai Roberto - a meddőség, fogamzóképtelenség lehetséges okairól (ujmedicina, GNM)

A petefészek betegségei - Biologika Szabadegyetem - beszélgetés Barnai Robertoval

Az epilepszia - Biologika Szabadegyetem - beszélgetés Barnai Robertoval

A tüdő mirigyszövet, és a hörgő-laphám elváltozásai, összefüggések (ujmedicina, GNM)

A hörgő és gége asztma, a köhögőroham, és az elváltozások mechanizmusa (ujmedicina, GNM)

Mellrák típusok - tejvezeték-sorvadás, duktális karcinóma, adenoid emlőrák (ujmedicina, GNM)

Dr. Molnár György - a mellrákról és az áttétekről, metasztázisokról (ujmedicina, GNM)

Az autizmus biológiai háttere (ujmedicina, GNM) - The biological background of autism 2011

Autizmus kialakulása, kezelése

Az autizmus lehetséges okai és gyógyíthatósága 1.

Az autizmus lehetséges okai és gyógyíthatósága 2.

AZ autizmus lehetséges okai és gyógyíthatósága 3.

AZ autizmus lehetséges okai és gyógyíthatósága 4.

Szerv Atlasz (Betegség Atlasz) az Új Orvostudomány ismeretei

Csákvári Eszter GNM esettörténeti könyve, az Ébredjetek, Anyukák!

Barnai Roberto: a rákról, megbetegedésekről (ujmedicina, GNM)

Névjegy másképp - Kondor Katalin beszélget Barnai Robertóval (ujmedicina, GNM)

Daganatterápia új fegyvere 2011

A depresszív hangulat (depresszió) kiváltó konfliktusai (bk nő, jk férfi) - ujmedicina, GNM

Érelváltozások, visszér, érszűkület, és a koleszterin (ujmedicina, GNM)



Az Új medicina lényege



Hamer doktor legjelentősebb felfedezése az Germán Új Medicina, mely egy mérnöki pontosságú, átfogó, és megismételhető orvostudományi rendszer.

Tér-kép a szó valódi értelmében. Természettudományos összefüggéseiben írja le az élő szervezetek élettani, bio-logikus (élet-értelmes) működését, melybe beletartoznak a megbetegedések is.

Ez az ELSŐ orvostudomány, mely összefüggéseiben vizsgálja az az emberi lényt. A tudományos precizitás miatt Lélek-Agy-Szerv szintekre bont, ugyanakkor Egyben, összességében értelmezi a folyamatokat.

Hogy az akadémikus orvostudományban mennyire eltávolodtunk a valóságtól, mi sem tükrözi jobban, mint a tény, hogy külön orvos foglalkozhat a szervekkel, és megint külön másik a lélekkel (személyiséggel, viselkedéssel).

Lehet persze egybeesés vagy kiterjesztett személyes érdeklődés, de általánosságban a szervekkel foglalkozók nem vizsgálják a lelki vetületet, a lélekkel foglalkozók pedig nem vizsgálják a szervi összefüggéseket. Te jó ég! Hova jutottunk? Nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal?

Hiszen a Lélek, az Agy és a Szerv három szintje voltaképpen csak PAPÍRON vagy GONDOLATBAN három, a valóságban egy. Sem a szerveinket, sem az agyunkat nem hagyjuk otthon, ha dolgozni megyünk.

Ez a három dolog (vagy szint), az élő szervezeteknél egymástól elválaszthatatlan! És mint tudjuk, a különválasztás, figyelmen kívül hagyás, végzetes, ha nem okulunk belőle.

Dr. Molnár György véleménye az új medicináról (ujmedicina, GNM)




Amikor egy önmagától kialakuló (ÉBK) megbetegedésnél valaki kijelenti, "nem ismert a megbetegedés oka" tulajdonképpen azt mondja, ő nem tudja az okozat okát. Az Új Orvostudományban ilyen már nincsen, a pontatlan vagy téves diagnózis KI VAN ZÁRVA.

Az Új Orvostudomány felfedezéséhez, napfényre kerüléséhez sok-sok hihetetlen, véletlenszerű egybeesésre volt szükség. Sokan úgy vélekednek, ezt így meg se lehetett volna szervezni.

Ha mégis, azt már senki sem tudja, vajon ki vállalta volna be azokat a drámai megrázkódtatásokat, és nehézségeket, amivel Dr. Hamernek és családjának szembesülni kellett. Dr. Hamer kitartásának köszönhetően most Önhöz is eljutott ez a sorsdöntő információ.


Ha eddig valótlannak hitte volna, ismerje meg Ön is, hogyan válhat egészségessé, egy térképpel melyet eddig több, mint HARMINCEZER páciensen igazoltak be. Minden túlzás nélkül kijelenthetjük, ez a Használati Útmutató Az Emberi Lény Fizikai Testéhez - orvostudományi értelemben. Vegye hasznát!


Az Új Germán Medicina az élő szervezet
orvos-biológiai összefüggéseit úgy írja le,
mint lélek, agy és szerv egységét.
A lélek és szerv minden folyamata az agy által kapcsolódik össze és minden vezérlés és szabályozás onnan történik. Az agy szervezetünk kapcsolóközpontja, bioszámítógépe és a lélek a programozó.

A bioszámítógép közös „hatáskifejtési” területe a test és a lélek egyaránt, úgy az optimális programozásnál, mint a program valamilyen zavaránál. 


Ugyanis nem csak arról van szó, hogy a lélek agyat és szervet programoz, hanem arról is, hogy a szerv is képes sérülések esetén az agy és a lélek mintegy automatikus, gyakran nem is tudatosuló (!) programozását elindítani. 


Ebben különbözik az Új Germán Orvostudomány alapvetően minden korábbi orvosi irányzattól, különösen az ún. akadémiai orvoslástól....."


"Az Új Germán Medicina egy megtapasztaláson alapuló természettudomány. Öt biológiai természettörvénye van, amelyek mindig léteztek és mindig is létezni fognak – csupán általam lettek újra felfedezve. 


Érvényes az emberre, állatra, növényre, még az egysejtű élőlényre is – tulajdonképpen az egész világegyetemre.

Beleértve az összes ún. betegséget, mert ezek minden esetben csak a természet egy kétszakaszú Értelmes Biológiai Külön programjának részei (ÉBK). .....
BŐVEBBEN>>> NGM oldalonkon

Mi, és miért a BIOLOGIKA?




Ez egy nagyon összetett kérdés. Ez a hosszú videóbetét rávilágít arra hogy amit teszünk, kérünk, várunk, teremtünk ebben a blogban miért, és miért most.


Az emberek egy jelentős részének kinyílt a szeme! Sok dologra rájöttünk! Hogy mire is, hát erről szól ez a videó! Türelemmel nézd végig!!
Előadás
A nálunk uralkodó akadémiai orvoslás, vagy akár az alternatív orvoslás terén is, az ún. betegségek a természet „hibáinak” számítanak, az ún. immunrendszer összeomlásának, egy valamiféle „rosszindulatú” dolognak, ami megpróbálja a szervezetet tönkretenni, és ezért minden rendelkezésre álló eszközzel, egy orvosi-katonai stratégia szerint meg kell támadni és ki kell irtani. Nos, ettől az elképzeléstől a témával való intenzív nézeteltérés 24 éve alatt fényévnyi távolságra kerültem.
Természetesen nem egyszerű, rögtön az első próbálkozás alkalmával megtenni az ugrást a biológiai orvoslási gondolkodás új dimenziójába. Megpróbálok Önöknek, e rövid ismertetőben áttekintő képet adni.
Az Új Germán Medicina (ahogy most nevezik), amit 1981-ben fedeztem fel, egy szigorú természettudomány, amelynek csupán 5 biológiai természettörvénye van (és semmi tudományosfeltételezése), melyekkel immár bármely tetszőleges kórtani eset szigorúan természet-tudományosan reprodukálható. Ezt egyébként 1998. szeptember 8-án és 9-én a szlovákiai Trnava egyetemén demonstrálták és hivatalosan is megerősítették. (http://www.ujmedicina.info/letoltes/TrnavaEgyetem.pdf)
Az Új Germán Medicina az élő szervezet orvos-biológiai összefüggéseit úgy írja le, mint lélek, agy és szerv egységét. A lélek és szerv minden folyamata az agy által kapcsolódik össze és minden vezérlés és szabályozás onnan történik. Az agy szervezetünk kapcsolóközpontja, bioszámítógépe és a lélek a programozó. A bioszámítógép közös „hatáskifejtési” területe a test és a lélek egyaránt, úgy az optimális programozásnál, mint a program valamilyen zavaránál. Ugyanis nem csak arról van szó, hogy a lélek agyat és szervet programoz, hanem arról is, hogy a szerv is képes sérülések esetén az agy és a lélek mintegy automatikus, gyakran nem is tudatosuló (!) programozását elindítani.
Ebben különbözik az Új Germán Orvostudomány alapvetően minden korábbi orvosi irányzattól,különösen az ún. akadémiai orvoslástól.
Az Új Germán Medicina egy megtapasztaláson alapuló természettudomány. Öt biológiai természettörvénye van, amelyek mindig léteztek és mindig is létezni fognak – csupán általam lettek újra felfedezve. Érvényes az emberre, állatra, növényre, még az egysejtű előlényre is – tulajdonképpen az egész világegyetemre. Beleértve az összes ún. betegséget, mert ezek minden esetben csak a természet egy kétszakaszú Értelmes Biológiai Különprogramjának részei (ÉBK).
Eme 5 biológiai természettörvény ismeretének hiánya orvos-klinikai értelemben megakadályozott
bennünket abban, hogy az orvoslást helyesen értelmezzük vagy akár csak egyetlen megbetegedést is helyesen lássunk vagy értelmezzünk, ill. meg tudjuk azt ítélni. Sem a rákot, sem a vele kapcsolatos összefüggéseket nem tudtuk felismerni, mert eleve gyógyíthatatlannak tartottuk, és arra adtuk a fejünket, hogy a rákos megbetegedés tüneteit a szervek szintjén megszüntessük.
Az ún. fertőző betegségek megértésére sem volt egyáltalán lehetőségünk, mivel ezeket nem
gyógyulási szakaszoknak tartottuk, hanem agresszív betegségi szakaszoknak, amelyek során a mikróbák meg akartak benünnket semmisíteni. Figyelmen kívül maradt a törvényszerűség is, miszerint a megbetegedések két szakaszból állnak, mint ahogyan figyelmen kívül maradt a lelki sík, az agyi sík valamint a jobb- és balkezesség jelentősége is. Az epileptikus/epileptoid krízisről, ami az ún. szindrómával együtt a leggyakoribb halálok, már nem is beszélve.
© Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer
____________________________________________________________________________________
Amici di Dirk, Ediciones de la Nueva Medicina S.L.
Camino Urique 69, Apartado de Correos 209, E-29120 Alhaurin el Grande 4

A felismerés és a gyógyítani tudás ezen új lehetőségei a Rák Vastörvényének megértéséből erednek.
Az első természettörvény, és az ún. DHS = Dirk Hamer Szindrómá megértéséből, amelyet akkor neveztem el így, amikor a fiam halála után magam súlyos sokkot szenvedtem el és megbetegedtem hererákban.
Azért Vastörvény a neve, mert ez egy biológiai törvényszerűség. Mint ahogy biológiai törvényszerűség, hogy egy kisbabához kell egy anya meg egy apa; tehát ketten részesek abban, hogy egy új gyermek létrejöhessen. Így az Új Germán Medicinában 5 biológiai természettörvény van, amelyek tulajdonképpen vastörvények.

Az 1. természettörvény
A RÁK VASTÖRVÉNYE, amelynek három kritériuma (ismérve) van:
1. kritérium: Minden Értelmes Biológiai Különprogram (ÉBK) egy DHS-sel (Dirk Hamer Szindrómával) indul el, azaz egy váratlan, nagyon súlyos, mélyen lehengerlő és elszigetelődést okozó konfliktusélmény-sokkal, - egyidejűleg három szinten:
1. lelki síkon
2. agyi síkon és a
3. szerv szintjén.
Ez a sportfelvétel azt mutatja, hogy a kapust épp a „rossz lábán” találták el, döbbenten néz a berúgott labda után, amit ő a másik sarokba várt. Hirtelen nem tud leszállni a „rossz lábáról”, nem tud kilépni helytelen reakciójából!
Ez a jellegzetes helyzet a DHS-nél (Dirk Hamer Szindróma).
A DHS egy súlyos, mélyen megrázó, drámai és elszigetelődést okozó konfliktus-sokk, ami a személyt a „rossz lábán” találja el. Ha a személy megoldhatatlannak érzi az eseményt, az agy cselekszik, hogy lehetőségeihez mérten kiegyenlítse a megrázó eseményt. Mindent megtesz annak érdekében, hogy a váratlan szituációval az egyén egyáltalán meg tudjon birkózni. Ebben a pillanatban bekapcsol egy speciális különprogram, gyakorlatilag szinkronban mindhárom szinten: lelkileg, az agyban és a szervben, és minden megállapítható, látható és mérhető! Ez minden esetben egy megütközés, egy konfliktusélmény, nem éppen sorscsapás vagy elháríthatatlan esemény, amelyen az illető úgysem tudott volna változtatni. Pontosan a DHS után a páciens tartós stresszes állapotban van, azaz hidegek a kezei és lábai, éjjel-nappal a konfliktusán jár az esze és megpróbálkozik megoldani. Éjjelente nem alszik, vagy ha mégis, csak az éjszaka első felében, félórákat. Nincs étvágya, fogy. Ez a megbetegedés első, konfliktus-aktív szakasza.
Tehát a normális konfliktusokkal és problémákkal ellentétben, ezeknél a biológiai konfliktusoknál
azt látjuk, hogy a páciens egy tartós stresszes állapotba kerül, amely egészen konkrét tüneteket okoz, amelyeket nem lehet nem észrevenni.
Ez az állapot akkor változik csak ismét, amikor a páciens a konfliktust megoldotta. Ekkor mélymegnyugvás vesz erőt rajta. Fellélegzik. A léleknek ki kell pihennie magát. A páciens levertnek és fáradtnak érzi magát, de mint aki megmenekült jó étvágya van, a teste forró, gyakran lázas, gyakori a fejfájás is. Újra jól alszik, főként hajnali három után. Ez a második, konfliktusmegoldás utáni szakasz.
Mi emberek képesek vagyunk rengeteg konfliktust elviselni anélkül, hogy ezektől fizikailagmegbetegednénk, de csak akkor, ha van előtte némi időnk felkészülni rájuk.

© Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer
____________________________________________________________________________________
Amici di Dirk, Ediciones de la Nueva Medicina S.L.
Camino Urique 69, Apartado de Correos 209, E-29120 Alhaurin el Grande 5

A DHS (Dirk Hamer Szindróma) pillanatában még több minden történhet! Ugyanis ebben a pillanatban kerülnek lefektetésre azok a „sínek", amelyeken a betegség az elkövetkezendőkben tovább gördül. Síneknek nevezzük a DHS-sel összefüggő konfliktust kiegészítő tényezőket, azokat a körülményeket, amelyek abban a pillanatban a DHS-sel társításba kerülnek.
Ugyanis az ember és az állatok is, nemcsak hogy a megjegyezzük legkisebb részleteket is a DHS pillanatában, hanem az ezeket kísérő körülményeket is rögzítjük, akárcsak egy pillanatfelvételnél. Legtöbbször anélkül, hogy ennek tudatában lennénk, beleértve a hangokat, zajokat, szagokat, ízérzeteket,mindeféle érzetet! Ezt a lenyomatot, "mintát" gyakorlatilag egész életünkben megőrizzük. Ha a páciens később újra rákerül egy ilyen "sínre", az a konfliktusba való visszaesést eredményezheti:
De a fő DHS-sínen kívül lehetnek még ún. melléksínek is, tehát olyan kísérő körülmények,
amelyek a személy emlékezetében a DHS pillanatában lényeges dologként rögzültek. Akár 5-6 melléksín is előfordulhat egyidejűleg. Fontos azt is tudni, hogy az ember egy-egy ilyen melléksínről mindig a fő vágányra jut vissza, ezt is szemlélteti a sín elnevezés.

© Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer
____________________________________________________________________________________
Amici di Dirk, Ediciones de la Nueva Medicina S.L.
Camino Urique 69, Apartado de Correos 209, E-29120 Alhaurin el Grande 6

Mi ezeket a síneket „betegesnek” érezzük, így aztán beszélünk allergiáról, amivel meg kell
harcolni. Szénanáthát emlegetünk, asztmát, neurodermitiszt, (idegrendszeri zavar következtében kialakuló bőrelváltozás), stb. Ezzel válogatás nélkül teljesen különböző fázisokban lévő konfliktusokat jelölünk meg, a testi és agyi tüneteikkel együtt.
Ha megtaláltuk a DHS-t, minden, a DHS pillanatában rögzült összes sínnel együtt, mosolyogva
nézhetünk rájuk a jövőt illetően. De azt is tudni kell, hogy a tulajdonképpeni konfliktus ezzel még nincs teljesen megoldva.
Példa: Egy fiatal nő az apasági vizsgálat miatt elszenved egy anya-gyermek-gondozási-konfliktust egy terjmirigyrák kíséretében. A beavatkozás során megrémült attól, hogy a gyermeknek ezáltal baja eshetett.
Ezután az egész apasági per e bejáratott sínen fut, jóllehet a gyermek már meg is született, egészségesen.
Minden alkalommal, amikor levél jön az ügyvédtől vagy a bíróságtól, (érzelmileg) újra és újra rákerült erre a sínre, ami serkentette a tejmirigydaganatot.
A DHS tehát nemcsak a mélyen megrázó drámai konfliktus-sokkot foglalja magába, amelyik „a
rossz lábunkat” érte, hanem a konfliktus tartalmát is, ami végül meghatározza Hameri-góc helyét az agyban, és a rákos daganat, a sejtelhalás, vagy a szervi működés kihagyásának a helyét a testben.
De mint ahogy látjuk, a DHS pillanatában még más is történhet! Ugyanis ebben a másodpercben
kerülnek lefektetésre azok a sínek, amelyek azután párhuzamosan „életvonatunk mellett” futnak, vagy amelyen éppen a saját vonatunk fut tovább.
2. kritérium
A biológiai konfliktus a DHS pillanatában meghatározza az Értelmes Biológiai Különprogram(ÉBK) elhelyezkedését az agyban (ez az ún. Hameri-góc), és a szervi elváltozás helyét is, amely a rákos, vagy rákkal egyenértékű megbetegedésben érintett.
Ez azt jelenti: a DHS pillanatában bekapcsol a különprogram (ÉBK) gyakorlatilag mindhárom síkon egyidejűleg: lelki síkon, az agyban és a szervben. Ezt a három szintet azonban csak a megértés kedvéért említjük külön. Azért, hogy tudományos vizsgálódások és kezelés szempontjából dolgozni tudjunk velük.Valójában ezek összefüggő egységet képeznek, amelyet mind a három szinten egyszerre észlelhetünk, ill. jegyezhetünk fel.Viszont minden konfliktusnak van egy pontosan meghatározott tartalma is, amely a DHS másodpercében kerül meghatározásra. A konfliktus tartalma asszociációk, érzet-társítások révén jön létre, ez azt jelenti, akaratlan gondolat-hozzárendelés révén, és legtöbbször az értelmünk szűrőjét megkerülve.
Csak hisszük, hogy gondolkodunk, a valóságban a konfliktus már be is csapódott villámsebesen, mielőtt még egyáltalán gondolkodni kezdenénk.
Ez a váratlan sokk nyomokat hagy az agyban, amelyeket az agyi komputertomográfiás vizsgálat segítségével (CT-felvétellel) fényképezni, dokumentálni tudunk. Ezt a relét (összekapcsolódási pontot) nevezzük Hameri-gócnak. Ez az elnevezés éppen ellenlábasaimtól származik, akikezeket az általam felfedezett jelenséget „fura hámeri gócnak” titulálták.Ezek a Hameri-gócok hasonlóan néznek ki, mint egy céltábla koncentrikus körei, vagy mint a sima víztükörre dobott kő hullámai. Ez azt jelenti, hogy minden konfliktushoz tartozik egy pontosan meghatározott szervi esemény, és egy pontosan meghatározott relé az agyban. Ezeket az elváltozásokat már a DHS pillanatában látni lehet.
Ábra: Jellegzetes céltábla formájú Hameri-góc konfliktus-aktív szakaszban.
© Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer
____________________________________________________________________________________
Amici di Dirk, Ediciones de la Nueva Medicina S.L.
Camino Urique 69, Apartado de Correos 209, E-29120 Alhaurin el Grande 7

Minél nagyobb kiterjedésű a Hameri-góc, annál nagyobb kiterjedésű a tumor vagy a sejtelhalás is a szervben, ill. a sejtek elváltozása. Minél intenzívebb a konfliktus, annál gyorsabban nő a daganat, annál nagyobb lesz a sejtelhalás vagy pl. a csontfelszívódás mértéke a szervben. Annál nagyobb lesz a sejtek elváltozása azoknál a rákfajtáknál, ahol a sejtek osztódásakor a kromoszómák nem kettőződnek meg (ún.nem mitotikus sejtosztódáskor). Ebben a szakaszban keletkezik egy átmeneti agyvelőduzzanat, amely problémákat is okozhat, ha például a konfliktus sokáig tartott, vagy az agyi ödéma (vizenyő) kedvezőtlen helyen van, illetve ha a Hamerigócnak belső, vagy a gócot körülvevő ödémája van. Az ödéma különösen kiterjedhet a szerven, és a vele összeköttetésben lévő Hameri-gócon az agyban, egyidejű vesevezeték folyadékvisszatartási-konfliktussal, amit aztán „a szindrómának” nevezünk. A Hameri-góc az agyban egy ún. térkövetelő folyamat, és azáltal nyer magának teret, hogy megpróbálja a környezetét félrenyomni vagy éppen a környező agyszövetetre nyomást gyakorol. Az agyban mind a két szakasznak (konfliktus-aktív és konfliktus-megoldási szakasznak) természetesen ugyanazon a ponton van a Hameri-góca, mindenesetre különböző állapotokban: A konfliktus-aktív fázisban mindig élesen megjelenő körökkel, valamint a konfliktus megoldási fázisában a Hameri-góc felduzzad, ödémás és sötét árnyalatú. A gyógyulási fázis végén ún. gliaszövet, tehát ártatlan agyi kötőszövet kerül a helyére, a Hameri-góc helyreállítása céljából. Ezek a világos, gliasejtekkel kitöltött Hameri-gócok, amelyek a CT felvételhez jód-kontrasztanyaggal jól megfesthetők, valójában a szervezet helyreállítási folyamata a Hameri-gócnál, vagyis semmi ok az ijedtségre.
Elvben ezek a Hameri-gócok a gyógyulás után ártatlan sebhely, egy lefutott, ún. glia-beágyazódás az ún. glia-gyűrűkkel, amelyeket viszont sajnálatos módon, máig tévesen „agydaganatnak” tartanak, (mint pl. glikóma, astrocitóma, oligodentroglióma, glioblastoma, stb.) - és a páciens legnagyobb kárára – egyszerűen kioperálnak. De mivel az agysejtek a születés után már nem tudnak szaporodni, így igazi agytumorok egyáltalán nem is létezhetnek.
Ábra: Jobb oldali nyíl: Hameri-góc a halántéklebenyben. Szívinfarktus utáni állapot (terület- vagy birtokkonfliktus) Bal oldali nyíl: Herekarcinóma, (veszteségi konfliktus), a jobb oldali herével kapcsolatban már a megoldási fázisban.
A páciens egy földműves, aki fél évvel a felvétel előtt elszenvedett egy DHS -t, amikor az egyetlen fiát súlyos motorbaleset érte. A fiú sokáig feküdt az intenzív osztályon, és a páciens azt hitte, hogy a fia nyomorék lesz. A fiú később felépült. Négy héttel azután, hogy a fiú a gazdaságban újra dolgozni kezdett, az apa szívinfarktust kapott. Szédüléssel, fejfájással, egyensúlyi zavarokkal. Tehát a konfliktus megoldása után kapta az infarktust. A szarvas is elszenved egy biológiai konfliktust, egy terület- v. birtokkonfliktust, szívkoszorúér görccsel (angina pectoris) a konfliktus-aktív szakaszban, amikor egy vetélytársa kiszorítja, vagy elüldözi őt (élet)területéről. Ezzel egyidejűleg szervileg a szív koszorúereinek a fekélyesedése keletkezik, azaz a koszorúerek a fekélyesedés következtében jelentősen kitágulnak, ezáltal képessé válnak a megszokott vérmennyiség akár két- vagy háromszorosát is átpumpálni. A szarvas teljesen bekattant és keresi a megfelelő pillanatot, hogy fiatalabb vetélytársát a területéről ismét kiűzze. Erre a hatalmas (3-4-szeres) teljesítményre azáltal tesz szert, hogy egy biológiai különprogram fut testében. Máskülönben erre nem is lenne képes! Ha a szarvasba nyugtatókat nyomnánk, soha nem tudná visszahódítani a területét, birtokát. Férfiaknál a terület (birtok) megfelel egy saját cégnek, barátnőnek, családnak vagy a munkahelyének. Az embernél több rész-birtokról is szó lehet, tekinthetünk akár egy autót is birtoknak. Az embernél a szívinfarktust csak akkor lehet észrevenni, ha a konfliktus már legalább 3-4 hónapig tartott és ez általánosságban. Azonban halálos kimenetelű, ha a konfliktus már több mint 9 hónapig tartott, és a helyreállítási folyamat kezdetét nem vesszük észre.

© Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer
____________________________________________________________________________________
Amici di Dirk, Ediciones de la Nueva Medicina S.L.
Camino Urique 69, Apartado de Correos 209, E-29120 Alhaurin el Grande 8

Egy szívizominfarktus során ez másképpen zajlik (a nagyagy velőállománya). A konfliktus
tartalma: a túlterheltség érzése, ami a konfliktus-akítv szakaszban szívizomelhalással jár együtt, és a gyógyulási fázisban, ill. az epileptoid krízisben, ami a helyreállítási szakaszba való áttérést jelenti, bekövetkezik az epileptikus szívroham, az ún. szívizominfarktus.
3. kritérium
Az Értelmes Biológiai Különprogram (ÉBK) lefutása mind a három szinten tökéletes
szinkronban történik, a DHS-t(l a konfliktus megoldásáig az epieptikus/epileptoid krízissel a gyógyulási szakasz közepén, egészen az egyensúlyi állapotba való visszatérésig!
Ez azt jelenti, hogy e különprogramok lefutása mind a 3 szinten egyidejűleg történik. Ha a konfliktus erősebb, akkor a szerven képződő rák is nagyobb. Ha enyhül a konfliktus, akkor ez mind a három szinten megtörténik. Ha a konfliktus megoldódik, azaz áttérünk a helyreállítási szakaszba, akkor mind a három szinten megoldódott a konfliktus. Ha visszaesés történik, akkor mind a három szinten újra visszaesés történik. A konfliktusmegoldás egy jelentős pont, mivel minden megbetegedésnek megvannak a konkrét gyógyulási tünetei, amelyek csak a konfliktus megoldásával kezdődnek meg. Fantasztikus dolog ez. Ha kikérdezzük a beteget a konfliktusával kapcsolatban, akkor a lelki sík tárul elénk. Ha készíttetünk egy CT-felvételt az agyról, akkor az agyi szintet (vetületet) látjuk. Szervi szinten is egyértelműen megállapítható az elváltozás, mint pl. gyomorfekély, cukorbetegség, bénulás, idegi alapon képződő bőrelváltozások, stb.
A legelbűvölőbb az Új Germán Medicinában az, hogy az agyi CT-felvételről nemcsak a konfliktusbiológiai jellegét ill. tartalmát tudjuk azonnal megállapítani, vagy hogy melyik az érintett szerv, vagy hogy sejtburjánzásról ill. sejtelhalásról van-e szó, hanem azt is ki tudjuk deríteni, hogy a páciens a konfliktusaktív, vagy már a második, konfliktusmegoldás utáni, gyógyulási szakaszban van.
A második természettörvény
A törvény, mely szerint minden Értelmes Biológiai Különprogram (ÉBK) két szakaszból áll, már amennyiben sor kerül a konfliktus megoldására.
Ez a természettörvény az összes eddigi vélt tudásunkat teljesen a feje tetejére állítja, mert az egészorvostudomány által leírt minden megbetegedés valójában két szakaszban zajlik le. Eme összefüggés ismeretének hiánya következtében az orvosi tankönyvekben leírtunk néhány száz „hideg” betegséget és ugyanannyi ún. „meleg” betegséget). A „hideg betegségek” voltak azok, amelyeknél a páciensnek hideg volt a bőre, hidegek voltak a végtagjai, tartós stresszes állapotban voltak, fogytak, alvászavarokkal küszködtek. A „meleg betegségek” voltak azok, amelyeknél a páciens végtagjai melegek, vagy forrók voltak, legtöbbször lázuk volt, jó étvággyal ettek, mégis nagyon fáradékonyak voltak.
A hideg betegségek után következő gyógyulási fázist egyáltalán nem vettük észre, vagy mint
különálló betegséget, félreértelmeztük. Az ún. „meleg betegségeknél” amelyek a konfliktus-aktív fázist követő gyógyulási szakaszt mutatják, ugyanúgy nem vettük észre az azt megelőző hideg fázist, ha mégis, akkor megint külön, félreértelmeztük. Most már tudjuk, hogy kettő így nevezett betegség képez egy külön programot, tehát mindig párosával járnak. Felmerülhet a kérdés, hogy az orvosok miért nem fedezték fel már régen ezeket a törvényszerűségeket, ha ez a kétszakaszú lefolyás olyannyira rendszeres. Ennek egyszerűen az az oka, hogy a konfliktusoknak csak egy része oldódik meg. Amennyiben a konfliktus megoldása nem lehetséges, a megbetegedés egyszakaszú marad, azaz, a személy konfliktusa megoldatlan, egyre jobban lesoványodik, végül elgyengülésben vagy sorvadásban meghal. Ha becsülettel visszatekintünk, a hagyományos orvostudományban egyetlen „betegséget” sem ismertünk fel helyesen.

© Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer
____________________________________________________________________________________
Amici di Dirk, Ediciones de la Nueva Medicina S.L.
Camino Urique 69, Apartado de Correos 209, E-29120 Alhaurin el Grande 9
A rajz megmutatja, hogyan válik a normális éjjel/nappal-ritmus a DHS következtében egy huzamosabb szimpatikotóniává, ami addig tart, míg a konfliktus megoldásával a test áttér a vagotóniába, a gyógyulási,helyre állítási szakaszba. Ez a folyamatos vagotónia éppen a mélypontján szakad félbe, az ún. epileptikus v. epileptoid krízis (ún. szimpatikotónus-csúcs) által, ami a második, vagotónia szakaszból való kiutat jelenti. (Szimpatikotónia: a szimpatikus idegrendszer túlműködése, a stressz tüneteivel. Vagotónia: a paraszimpatikus v. vágusz idegrendszer túlsúlya, másfajta, szintén igen jellegzetes tünetekkel.)
Mert minden megbetegedés, amelynél a konfliktus megoldódik, rendelkezik egy konfliktus-aktív szakasszal és egy konfliktusmegoldás utáni, gyógyulási szakasszal. Minden gyógyulási fázis rendelkezik egy ún. epileptoid vagy epileptikus krízissel – amennyiben nem szakítja meg azt egy konfliktusba való visszaesés – amely a teljes gyógyuláshoz vezet út fordulópontja, a gyógyulási szakasz (a vagotónia) közepén. Ez az epileptikus ill. epileptoid krízis egy olyan folyamat, amit az Anyatermészet évmilliók alatt dolgozott ki. Ez is mindhárom szinten egyszerre fut le. Ez a krízis a gyógyulási fázis legmélyebb pontján lép fel, a célja és értelme: átkapcsolni a normál üzemmódba. Az, amit mi általában egy izomgörcsökkel járó epilepsziás rohamnak nevezünk, az az epileptikus krízisnek csak egy speciális formája, kimondottan egy motorikus (mozgással kapcsolatos) konfliktus megoldása után.
Epilepsziához hasonló, vagyis epileptoid krízist találunk minden ún. betegségnél, csupán mindegyiknél valamelyest különbözően. Ez nem vezet mindig feszült rázógörcsös rohamokig (mint a motorikus konfliktusoknál), hanem minden biológiai konfliktusfajta és megbetegedés típus rendelkezik az epileptoid krízisnek egy sajátos, egészen specifikus fajtájával.
Az anyatermészet e jelentős eljárás érdekében egy trükkhöz folyamodott: A páciens a gyógyulási fázis kellős közepén ismét átél egy fiziológiai (élettani) visszaesést a konfliktusba; ez azt jelenti, hogy ebben a krízisben még egyszer felgyorsítva megéli a konfliktus a teljes lefolyását, következményképpen a páciens rövid időre ismét belekerül a stressz-szakaszba (testileg és érzelmileg). Hidegek lesznek a kezei, figyelme valamire összpontosul, kiveri a hideg veríték, és rövid időre átéli még egyszer az aktív konfliktus tüneteit.
Innen származik a szívinfarktusnál a szúró mellkasi fájdalom, az angina pectoris is. (koszorúérgörcs).
Így az epileptoid krízis gyakran egy még nagyobb klinikai feladat elé állít bennünket, például a lízis a tüdőgyulladásnál; a szívinfarktus egy terület-v. birtokkonfliktus után; a jobb oldali szívinfarktus tüdőembóliával; vagy az absence egy elválasztási konfliktus után; a cukorbetegség (magas vércukorszint) ill. a hipoglikémia (alacsony vércukorszint). (lysis: sejtelhalás, sejtfeloldódás; ábszansz: rövid ideig tartó öntudatlanság)
Koszorúér-szívinfarktus esetében például, egy 9 hónapnál tovább fennálló konfliktus a túlélés lehetőségét erősen csökkenti, az akadémiai orvoslás kezelési lehetőségeinek mai állása szerint. Egyetlen beteg sem maradt életben, akinek 9 hónapnál tovább tartó terület ill. birtokkonfliktusa volt, – ezt mutatta a bécsi szívinfarktus tanulmányunk. Ennek mindenesetre előfeltétele a „normális” konfliktus-aktivitás.
© Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer
____________________________________________________________________________________
Amici di Dirk, Ediciones de la Nueva Medicina S.L.
Camino Urique 69, Apartado de Correos 209, E-29120 Alhaurin el Grande 10
Az ún. szindrómánál viszont már minden egészen más. Ám ezt manapság már jelentősen csökkenteni lehet, ha a kezelést már előre, a helyreállítási szakasz 3-6 hetében elkezdjük, mielőtt az epileptoid krízis ill. a szívinfrarktus fellépne.
Egy nagyon fontos ismérv az Új Germán Medicinában a páciens jobb- ill. balkezessége. Mert a jobb- ill. balkezesség megállapítása nélkül az Új Germán Medicinával egyáltalán nem tudjuk hasznát venni. Ahogyan tudni kell azt is, mennyi idős a páciens, milyen nemű, vagy milyen hormonális különlegességgel vagy beavatkozással kell számolni, pl. fogamzásgátló tabletta szedése, petefészek-eltávolítás, vagy petefészek-besugárzás, kemo, hormonkezelés, változókor stb. ugyanúgy kell azt is tudni, hogy a páciens jobbkezes vagy balkezes. Ezt mindenki megállapíthatja saját magának:
Ha az ember tapsol, mint pl. a színházban, akkor a felül lévő kéz a mérvadó, az határozza meg az ún. „kezűséget”. Ha a jobb kéz van felül, akkor az illető jobbkezes, fordított esetben, ha a bal kéz van felül, akkor agyműködése szerint a személy balkezes. Ez a teszt nagyon fontos annak megállapításához, hogy kiderítsük a személynek melyik agyféltekéjéből kell kiindulni. Van ugyanis nagyon gyakorlott balkezes, aki saját magát jobbkezesnek tartja.
A jobb- és balkezesség az agyból, pontosabban a kisagyból indul, míg ez az agytörzsben
gyakorlatilag nem játszik szerepet. Ez azt jelenti: a legelső sejtosztódáskor már elkezdődik a „kisagy” nevű számítógéprész fejlődése, ezzel a jobb-és balkezesség elkülönülése. A balkezesség áthelyezi a konfliktust az agy átellenes oldalára a szokványos jobbkezességgel összehasonlítva. A balkezesek tulajdonképpen a lelküktől az agyukig másként vannak „polarizálva”. Az Új Germán Medicinában elmulasztani a páciens jobb- ill. balkezességének megállapítását durva hibának számít, mert a legfontosabb dolog a konfliktusok Hameri-gócokhoz, és a szerv rákos daganatához (vagy sejtelhalásához) való hozzárendeléséhez. Mert nem csak a konfliktus- és az agyi utat dönti el, hanem azt is, hogy egy páciens melyik konfliktusnál milyen „betegséget”, illetve ÉBK-t (értelmes biológiai külön programot) szenvedhet el egyáltalán.
A kisagyban például a konfliktusok szigorúan a konfliktus szervvel kapcsolatos tartalma szerint csapódnak be, azaz a kisagy különböző oldalai mindig a konfliktus témájához kötődnek.
Egy anya/gyermek –gondozási -konfliktus egy jobbkezes nőnél mindig a kisagy jobb oldalsó részében jelenik meg, ami a bal mell tejmirigyeit érinti. Akkor is, ha egy további, másik gyerekkel kapcsolatos konfliktusról is szó van, vagy kiegészítőleg egy, a nő saját anyjával szembeni lány/anyagondozási-konfliktus lép fel. Ekkor mind a két konfliktus ugyanannál a kisagyi relénél jelentkezik Hameri-góc formájában. Itt mindenesetre különbséget kell tennünk, arra az esetre, ha egy anya a felnőtt gyermekét esetleg már nem, vagy már csak részben érzi „gyermekének” és talán mostanára inkább társának, partnerének tartja. Akkor a konfliktus az ellenkező oldalon csapódna be a kisagyban, mert a kisagy bal fele a test jobb oldaláért felelős, a „társ”-oldalért. Ide nemcsak a férj, a barát, édesapa vagy fiútestvér tartozik, hanem a lánytestvér, anyós, szomszédok is.
© Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer
____________________________________________________________________________________
Amici di Dirk, Ediciones de la Nueva Medicina S.L.
Camino Urique 69, Apartado de Correos 209, E-29120 Alhaurin el Grande 11

Ábra: CT-felvétel a jobb oldali kisagyról bal oldali adenoid (mirigyszerű) mellrákkal, Anya/gyermek- vagy gyermek/anyagondozási-konfliktus egy jobbkezes nőnél.
Példa: Egy anya anya/gyermek-gondozási-konfliktust él meg, mert egyetlen gyermekét elütötte egy autó és látszólag nagyon megsérült. Az anya szemrehányásokat tesz magának: „Bárcsakszorosabban fogtam volna a kezét!” Ettől a pillanattól kezdve a páciensnek hidegek a végtagjai, nem tud aludni, étvágytalan, fogy és éjjelnappal csak a drámai eseményen, a konfliktusán jár az esze, amiről igazából még beszélni sem tud. Ezalatt (a konfliktus-aktív szakaszban) míg az anyuka állandóan az eseményen örlődik, (ha jobbkezesről van szó) a bal mellen a tejmirigysejtek elszaporodását tapasztaljuk, amit mellráknak nevezünk. A rák növekedésén kívül a kisagyban ezzel egyidejűleg, a bal mellhez tartozó agyi relé helyén egy céltábla alakzatot látunk, ami az aktív konfliktus jele, beindult az ÉBK. Amíg a konfliktus tart, növekszik az ún. tejmirigytumor. Csak abban a pillanatban, amikor a gyermek teljesen meggyógyult, következik be a konfliktus megoldása, és leáll a tejmirigy növekedése, tehát a rák nem növekszik tovább.
Ábra: Páciens adenoid (mirigyszerű) mellrákkal

a) Anya/Gyermek konfliktus
b) Gyermek/Anya konfliktus
Egyébként: Az ún. tejvezeték karcinómánál, amelyik reléje a nagyagyckéregállományában helyezkedik el, a konfliktus tartalma egy elválasztási konfliktus - a konfliktus-aktív szakaszban a tejvezetékekben fekély képződik, a gyógyulási fázisban pedig a mell duzzanata, megpirosodása.
Ha két konfliktus a kisagy két különböző féltekéjén csapódott be, (tehát egyidejűleg a jobb és bal mell is érintett), akkor egy „kisagy-skizofréniás-konstellációról” beszélünk. Ezzel kapcsolatos az érzelmi élet súlyos zavara, paranoid-őrült módon, anélkül, hogy ezáltal a formális-logikai gondolkodás csorbulna; pl. „ki vagyok égve, teljesen üresnek érzem magam, nincsenek már bennem érzések”. Ez az ún. aszociális (társadalomtól elzárkózó) paranoia. Az ún. skizofrénia gyakorlatilag a „szervezet vészreakciója, amikor a személy nem lát lehetőséget a konfliktus feldolgozására. Azt már néhányan sejtették, hogy a skizofrénia, a „tudat-hasadás” talán abból származik, hogy az agyféltekék nem ugyan abban a ritmusban működnek. De arra, hogy ez két különböző biológiai konfliktus következtében is felléphet, ez idáig még senki nem jött rá, ámbár annyira kézenfekvőnek tűnik.
Ma már majdnem minden pszichiátriai klinikán van CT (komputertomográf), de ez még senkinek sem tűnt fel, mert a pszichiáterek szokás szerint semmit sem értenek az agyi CT-hez, és az ideg-röntgen specialistákat nem érdeklik a (biológiai) konfliktusok.
Ábra, 12. oldal: Tipikus kisagyi-skizofrén konstelláció.

© Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer
____________________________________________________________________________________
Amici di Dirk, Ediciones de la Nueva Medicina S.L.
Camino Urique 69, Apartado de Correos 209, E-29120 Alhaurin el Grande 12

A harmadik természettörvény

A rák és a rákkal egyenértékű megbetegedések Értelmes Biológiai Különprogrammjainak (ÉBK) egyedfejlődéstől függő rendszere

Az ember méhen belüli fejlődésével foglalkozó szakemberek (embriológusok) az embrió fejlődését általában három, ún. csíralemezre tagolják: az entoderma (belső csíralemez), a mezoderma (középső csíralemez) és az ektoderma (külső csíralemez). Ezek már az embrió fejlődése kezdetén kialakulnak, és ezekből származik később minden szervünk. A szervezet bármely sejtjét ill. szervét e csíralemezek egyikéhez hozzá lehet rendelni. Az Új Germán Medicina harmadik természettörvénye ebből kifolyólag az összes ún. betegséget csíralemezhez kötődés szerint rendszerezi. Nevezetesen, ha ezeket a különböző daganatokat, duzzanatokat, fekélyeket e fejlődéstörténet, és a különböző csíralemez-származás szerint rendszerezzük, akkor megállapíthatjuk, hogy az ugyanazon csíralemezhez tartozó „betegségek” még más tulajdonságokra és különlegességekre is rámutatnak.
(A középső csíralemeznél még különbséget tesz az is, hogy a szabályozás a kisaggyal vagy a nagyagy velőállományával történik.)
Ugyanis mindegyik csíralemezhez hozzátartozik – fejlődéstörténettől függően –
- az agynak egy speciális része,
- a konfliktus tartalmának egy bizonyos fajtája,
- egy meghatározott lokalizáció (elhelyezkedés) az agyban,
egy pontosan meghatározott szövettan,
specifikus csíralemezhez kötődő mikróbák, és ezen felül minden ún. betegségnek (ÉsszerD Biológiai Különporgramnak) van még egy fejlődéstörténeti szempontból érthető biológiai értelme.

© Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer
____________________________________________________________________________________
Amici di Dirk, Ediciones de la Nueva Medicina S.L.
Camino Urique 69, Apartado de Correos 209, E-29120 Alhaurin el Grande 13

A sejtek, ill. szervek, amelyek a belső csíralemezből fejlődtek ki, rendelkeznek a saját reléikkel,(vezérlőközponttal), amelyek irányítják őket. Ez pedig az agytörzsben, az agy legősibb részében található. Itt is rendezett elhelyezkedést találunk, mivel jobb oldalon kezdődnek a száj, az orrüreg,megbetegedésével, és az óramutató járásával ellenkezően, és a gyomor-bél traktusnak megfelelően sorakoznak, hogy azután a vastagbél S-kanyarulatán és a hólyagnál végződjenek. Szövettanilag minden karcinóma mirigydaganat mégpedig kivétel nélkül. Ezek, az ehhez a csíralemezhez tartozó szervek rákos esetben sejtburjánzást produkálnak, kompakt daganatokkal, pl. a májban, a bélben, a tüdőben – ún. körgócokat.Minden sejt ill. szerv, amely a külső csíralemezből fejlődött ki, saját vezérlőközponttal (relékkel, „távkapcsolókkal”) rendelkezik a nagyagy kéregállományában, agyunk legfiatalabb részében.Ezek rák esetén, a konfliktus-aktív szakaszban mind sejtpusztulást okoznak, fekélyek, sejtelhalás formájában, vagy pedig biológiai szempontból értelmes funkcióváltozásokat, részben a funkciók megerősödését, részben a funkciók csökkenését, mint pl. motorikus (mozgás) bénulást, cukorbetegséget, stb. A gyógyulási fázisban aztán végbemegy a fekély felépítése (gyógyulása), mint ahogyan a szervi funkciók helyreállítása, ill. részleges helyreállítása. Agykéreg-Szerv-vonatkozás ábra:
© Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer
____________________________________________________________________________________
Amici di Dirk, Ediciones de la Nueva Medicina S.L.
Camino Urique 69, Apartado de Correos 209, E-29120 Alhaurin el Grande 14

A középső csíralemeznél megkülönböztetünk kettő, egy idősebb és egy fiatalabb csoportot. Azok a sejtek ill. szervek, amelyek a középső csíralemez idősebb csoportjához tartoznak, a reléjük a kisagyban van, ezért rákos esetben kompakt tumorokat képeznek a konfliktus-aktív szakaszban, méghozzá adenoid (mirigyszerű) sejttípusokat, pl. mell-melanoma (melanin tartalmú festékes anyajegy-daganat), mezotelióma (savósburok-daganat), szívburok-, mellhártya-, és hashártya-daganat, a konfliktus tartalmától függően.
A középső csíralemez fiatalabb csoportjához tartozó sejtek, ill. szervek vezérlőközpontja a nagyagy velőállományában van. Ezek a sejtek, ill. szervek rák esetén a konfliktus-aktív szakaszban a sejtelhalásokat, vagy szövethiányos lyukakat, tehát a sejtfeloldódást produkálnak, pl. mint a lyukak a csontokban, a lépben, a vesében és a petefészeken.

© Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer
____________________________________________________________________________________
Amici di Dirk, Ediciones de la Nueva Medicina S.L.
Camino Urique 69, Apartado de Correos 209, E-29120 Alhaurin el Grande 15

A nagyagy által vezérelt, középső csíralemezhez tartozó szervek a konfliktus-aktív szakaszban asejtelhalásokat (nekrózisokat, líziseket produkálnak, pl. a csontsejtek feloldódása) a gyógyulásiszakaszban pedig az elhalt szövetek újraépítését és (szövet-)keményedéseket.
Ezen is egyértelműen látható, a rák nem „véletlenül” megbolondult sejtek értelmetlenmegnyilvánulása, hanem egy jól megérthető, és előrelátható folyamat, amely nagyon pontosan az egyedfejlődés adottságaihoz igazodik. Tulajdonképpen ez oka annak, hogy a rák teljes keletkezését nem lehetett egyetlen eddigi rendszerbe sem beilleszteni, mivel ilyen rendszer egyáltalán nem létezett. Azután, hogy kiderült a Rák Vastörvénye és a törvény, hogy minden megbetegedés két szakaszból áll, ez a összes orvostudomány első szisztematikus rendszere.
A sárga agytörzs-csoport a konfliktus-aktív fázisban sejtszaporulattal járó tumorokat produkál, majd a gyógyulási fázisban mikobaktériumok (TBC) által leépíti a tumort, amennyiben ezek a DHS (Dirk Hamer Szindróma) kezdetén már rendelkezésre álltak.
A piros nagyagy-csoport a konfliktus-aktív szakaszban a sejtelhalást produkál majd a gyógyulási szakaszban újra felépíti az elhalást és a fekélyt, duzzanatok és ciszták képződése által.Az ontogenetikus (egyedfejlődéstől függő) rendszer az orvostudományban, főleg ami a daganatokat illeti, a természettudományban az elemek periódusos rendszerének jelentőségével hasonlítható össze.Átfogóan leírja az összes mai orvostudomány összefüggését.(Az alsó görbe azonos a 2. biológiai természettörvény ábrájának görbéjével)
A negyedik biológiai természettörvény

Na itt elég sok filmet kell megnézni, de minden szónál többet ér ha látvány is 
társul a mondanivalóhoz.  Nem meggyőzni akarlak csak elgondolkodtatni a 
dolgokon, hogy így is lehetne, ha hagynák , és kevesebbet szenvednénk. A 
kemo terápia, és a sugárkezelés jó üzlet valakinek a goj had szenvedjen.

A szerv atlasz linkje a következő:


A gondolkodó elme megalkotja a rendszert , megtalálja a kiutat, ha az elmélet összeáll, gondolnánk jön a gyakorlati alkalmazás, és a megoldás széleskörű elterjesztése. De nem a gyógyszermaffia, az egészségügyi maffia lesöpör a pályáról, hisz akkora pénzek forognak a háttérben , hogy ha kell több 100000 több millió embert is megölnek érte. Ha jobban utána nézel kik állnak e projektek mögött, hát bizony a zsidó maffia húzza innen is a sápot, azért kell évente millióknak meghalni, hogy e maffia nyugodtan bezsebelhesse a maga milliárdjait. Nem gondoljátok , hogy ezeket a cionista zsidókat elevenen meg kellene nyúzni, és a bőrük alá be kellene varrnunk egy pár ezer dollárt, és úgy elevenen koporsóba rakni őket, és elföldelni. Negyven nap után kihirdetni , hogy kitömtük és elföldeltük aki kiássa az oda nem temetheti vissza őket, így senki nem tudná meg hol van a földi maradványuk . Csak a nyúzást kitömést és eltemetést ne hogy zsidóra bízzátok , mert az mindent ellop, és a hallottból is pénzt csinálna. Magyar honban a sírhelyért is a zsidó hollókosztos komoly pénzeket szed be a sorstársaitól, ha nem fizetsz , nincs pénzed kettős temetésben lesz részed , rád temetnek , mert a hollókosztosnak kell a pénz . A síron túli társbérletben a páciensek csak nem vesznek össze , így fut a hollókosztos biznisze, ha nem hiszed járj utána , kérdezd meg miért nyugdíjazták oly hirtelen az ipsét. Szóval az a jó zsidó aki a hallottból is pénzt csinál – fúj , ha itt volna szembe köpném. .  

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    De kiderült hogy működik a rák, csak nem mondják a médiában, okkal: http://www.youtube.com/watch?v=1ND3v-mduV4

    VálaszTörlés
  2. Név szerint Hanga vagyok, és Szegeden élek, annyira tele vagyok boldogsággal és örömmel, szeretnék beszélni Isten jóságáról az életemben, miután sok hónapos próbálkozásom volt az interneten kölcsönhöz jutni és átverés volt, tehát kétségbeesetten vágyam online hitelt egy legitim hitelezőtől, majd egy Zoe nevű barátom megjegyzését látom, amely arról tanúskodik, hogy ez a legális kölcsönadó cég gyorsan és egyszerűen, stressz nélkül megkapta kölcsönét, ezért bemutatta egy Dante Paola nevű ember, aki a Dante Cooperative Help céget ellenőrzi, ezért kértem kölcsönösszeget (66 000,00 euró) alacsony 2% -os kamatlábbal, tehát a kölcsönt jóváhagyták és letétbe helyezték a bankszámlámra, azaz hogyan sikerült hitelt szerezni az üzleti vállalkozásom indításához és a számlák kifizetéséhez, ezért azt tanácsolom mindenkinek, aki érdekli a hitel gyors és egyszerű megszerzése, kérjük, vegye fel velük a kapcsolatot e-mailben: dantecooperativehelp@hotmail.com , a gyors csevegéshez vagy a WhatsApphoz / +35677926593

    Köszönöm, mikor elolvastat életem legnagyobb bizonyságát.

    Hanga

    VálaszTörlés