2020. május 8., péntek

Esetleírásaink























Esetleírásaink






236  A gyermekem beteg?

Egy aggódó anya keresett fel minket. Azokban az esetekben ahol az anya olyan gyermeke iránt aggódik, aki felett már nem gyakorolja a szülői nevelést (pl. a gyermek már 25 éves)… kevésbé vagyunk sikeresek, ha azt amit teszünk a gyermek ellenzi. Azonban egy kisgyermek esetében a szülő teljes felelősséggel tartozik a gyermek felé…. döntéseket helyette hoz meg.
Ez esetben is így történt.
Az elmondás szerint a család az ingatlanban feszülten érzi magát, és ha valóban pihentető alvásra vágynak, akkor az éjjelt egy rokonnál kell tölteni.
A gyermek furcsa kirohanásokkal „kezelte” dackorszakát, mely már a szülő szerint sem fért bele a „normális” jelzőbe.
Kirohanásai alatt a gyermek tekintete megváltozik, ránézésre is érezhető látható, hogy mint ha nem is az Ő gyermekük lenne.
Internetes keresgélés során találtak ránk és kérték a segítségünket.
Több szertartást végeztünk el melynek eredményéről az anya 1 hét múlva számolt be. Volt egy furcsa ragaszkodás a családon belül egy nem olyan rég elhunyt szerettük felé is mely sikeresen oldásra került, és a lélek haza találhatott a fénybe. A lényeg a házban tartózkodni kellemes a kirohanások megszűntek. A szituációk kezelése normál kezelhető mederbe tért vissza.

235 A szertartás csak áttételesen segít

Ezúttal egy fiatalembernek volt szerencséje a szerencsétlenséghez. Úgy az egész utóbbi pár évét árnyékként mindig fedte a dolgok általános rossz kimenetele.
A történetben volt cigányasszony ki átkozódott, és volt jósnő is aki a fiatalember szemében hitetlennek tűnt, ki próbált segíteni az életén.
A fiatalember hozzánk fordult és végeztünk el rajta szertartásokat. Az, ahogy eltudtuk mondani lelkének jelenlegi állapotát és megakadásainak okát a fiatalember hite felénk megnőtt és amit mondtunk valódi megértéssé alakult és sok mindent sikeresen le tudott tenni a múltjából.
A szertartások is segítettek, de a külső lélekszemlélő hozzáállás ez esetben többet segített a kézifék kioldásában.

234 Minden tönkremegy

Ez igaz fizikai dolgokra és a mentális világra. Elektromos dolgok mennek tönkre, vízvezeték törik odahaza, elfolyik az életkedv, befelé fordultság, depresszió. Ezt a rövid jellemzést kaptuk, aminket felkeresőtől. Egy pár éve semmi nem jön össze sem üzletileg, sem párkapcsolatilag. Volt sejtés hogy egy régebbi párkapcsolat képes akár sötét dolgokhoz is nyúlni.
A fentiekben soroltaktól kívánt megszabadulni a minket felkereső fiatalember és kért, hogy próbáljunk meg Neki segíteni.
Szertartásokat végeztünk távolról melynek eredménye a depresszióból való „kiemelés”. Furcsának tűnő összefüggés, de tudom, ha az ember belsője,valós énje változik akkor változik a világ. Szóval a hangulati változás eredményeképpen egy üzleti lehetőség is körvonalazódott.

233 Szellemek az új ingatlanban-S.O.S.

Egy pár egy új helyre költözött, és költözésük utáni 3. napon elkezdtek furcsa dolgok történni az ingatlanban.
Már a beköltözéskor is érezhető volt egy figyelnek érzés, amire addig nem is figyeltek annyira, míg nem egyik este a fürdőben való tartózkodás során a fogasra felakasztott törölköző elkezdett magától himbálózni.
Az ijedtség ekkor már egy kellemetlen érzetet adott az új ingatlannak, amit egy papucsos csoszogás szerű hang és ajtócsapkodás tett egyértelművé, hogy lakásuk, bizony szellemjárta hely.
Személyes beavatkozásra kértek fel Minket a feladatra, amit S.O.S. jelleggel kértek, minek eleget is tettünk azonnali több száz kilométeres utazással.
A szertartásunk utáni tesztidőszak a pár nagy megelégedettségére sikeresen zárult.

232 Űrlény szerű lény

Egy kisgyermek pszichiátriai gondozásra szorult éjszakai hiszti rohamai miatt. A kiváltó ok a gyermek szerint egy furcsa alak, akit el is nevezett bobó-nak. Űrlényszerű bácsi ül esetenként az ágyánál és mondja a kisgyermeknek, hogy el akarja vinni a testvérét.
A gyermek emiatt éjszakánként nem is aludt riadva rohant át a szülőkhöz, akik ezt megelégelték és kérték az orvostudomány segítségét.
Az intézeti kezelés alatt a gyermek megnyugodott, gyógyszeres kezelést kapott. A jelenségek viszont visszatértek, ahogy a gyermek ismét a családi házban aludt.
Keresgettek megoldást az interneten és így találtak ránk.
Személyes találkozásunk alkalmával a házban és a személyeken tisztító szertartásokat végeztünk el, melynek eredményérő
l az anya pozitívan számolt be….a bobó már nem jelentkezett többet!

231 Sérült gyermek

Több esetünk volt már sérült gyermekkel. Sajnálatos módon a kísértet világ előszeretettel „lebzsel” a sérült gyermekek körül.
Ez esetben is így volt, a gyermek kirohanásai, agresszivitása még a betegség tudatában is nagyon furcsa volt. Kívántak tenni velünk egy kockázatmentes próbát hátha már valamitől jobban lesz a gyermek. Eddig a pszichológus és a természetgyógyász sem tudott tenni semmit sem.
A szertartásokat távolról végeztük, melynek hatása a visszajelzés alapján a gyermek lenyugodása, kommunikációjának javulása volt. A gyermekkel voltak megszállók melyek hazasegítése is hozzájárul hogy a tanulmányi dolgok jobban menjenek.

230 Az 50 éves házban ott maradt a volt tulaj

Egy család keresett fel megelégelvén a pár áve vásárolt ingatlanban folyó „dolgokat”. A bejárati ajtó leesett (eddig talán a legnehezebb tárgy, aminek mozgásáról tudomásunk van), a csap magától megnyílik és ömlik a víz, magától bekapcsoló és kiégő mikrohullámú sütő…. előre megálmodott szerencsétlenség, ami be is következett (ezek közül leginkább kakukktojás számunkra a legutolsó).
Mindemellett odahaza érezhető egy befelé fordultság a pár minkét tagja részéről. Többször keltek már ziháltan levegő után kapkodva.
A nagy távolság miatt költséghatékony és számukra kockázatmentes megoldás volt a távoli segítségadás.
A távoli szertartásokat elvégeztük melynek eredményéről pár nap múlva számoltak be pozitívan. A hangulatuk pozitív irányban változott, és az ingatlanban tartózkodás kellemessé vált.

229 Megnyitnak a szellemek!

A minket felkereső hölgy ezt halotta…. valaki a semmiből a fülébe súgta. A hölgy többször riadt már rémálomból kelvén, és többször érzett már az ágyban egy lefelé irányuló húzást.
A hallottakat megelégelve keresett minket a hölgy és kért segítséget. A személyes találkozó nem volt megoldható mivel egy szomszédos országban dolgozik a hölgy.
A szertartásokat távolról elvégeztük, minek eredményeit most „teszteli” a hölgy… eddig elégedetten. Mi tudjuk, hogy a fentiekben említett dolgok a szertartások által orvosolva lettek!

228 Valaki kilökik a kávét a kezemből!

Egy hölgy uszító gondolatokat hall az üres házban.  Agresszívvé vált, kifordult Önmagából és mindenütt csak a hibákat keresi, holott nemrégiben nem ilyen volt.
A hölgynek volt dolga a megbocsátással és megértéssel, amit pótolva a szertartásunk sikeres. Több halott hozzátartozó volt a hölgy aurájában, akik így kívántak „segíteni” a hölgynek!

227 Gyermek látja ismét a szellemet

Egy fizikailag Tőlünk nagyon távol lévő ház tisztítására kértek fel minket. A ház már régebb óta üresen állt, mikor nemrégiben a tulajdonos ismerősek számára adta oda ott lakás céljára. Az új család nagyon fiatal gyermeke lát elsuhanó „bácsit” és az érzet is a lakásban nagyon rideg.
Távolról végeztük el a szertartást és kértük keressenek, ha probléma lenne a továbbiakban. Azóta nem hívtak Minket:)
226 Eltűnnek dolgok.

Egy hölgy keresett fel, hogy idősebb édesanyjánál furcsa dolgok történnek. A mama odahaza folyamatosan érez egy büdös szagot, ami semmiféle takarítás, szellőztetés hatására nem múlik, eredete ismeretlen.
Villanykapcsolgatás van, és ami a legfurcsább dolgok tűnnek el úgy, hogy nem is lesznek meg. Tűnt már el kulcscsomó, 500gramm paprika, és kisebb tárgyak eszközök főleg a kamrából, szinte naponta.
Rövid nyomozásunkkal kiderült mely halott hozzátartozó is okozza a fenti történéseket. A szertartások hatására és ebben az esetben is egy hosszasabb beszélgetés hatására a dolgok hála Istennek megszűntek.

225 Zsibogás a testemen.

Egy új ingatlanba költözés után 1-2 hétre jelentkeztek egy Úrnál a következők: Zsibogás a testen ami körbe futkos, érzi hogy annak ellenére hogy egyedül él, valaki mellé fekszik az ágyba és nem hagyja aludni.
Az Úr sokszor kiabál is a lénnyel/lényekkel, akik közül valaki szót fogad valaki nem.
Sajnálatos módon az ingatlan temetőhöz is közel fekszik.
Távolról végeztük el a szertartást melynek eredménye érezhető volt, de akadt a holt lelkek közt valaki, aki a mutatott szép dolgok ellenére is inkább maradni akart az Úr közelében!
Ezekben az esetekben tüzetesen meg kell vizsgálni milyen volt a kapcsolat az elhunyt és élő közt, volt e olyan ügy ami nem zárult úgy ahogy szerették volna (harag, meg nem bocsátás, vagy ragaszkodás, amin nem engednek). Ezen esetekben egy mély beszélgetés és megértések átadása ami szükséges még a szertartásaink mellé, melyek csak személyesen lehetségesek.
A helyzet nagyban javult de a tökéletes megoldáshoz ez esetben személyes találkozás szükségeltetik.

224 Most már el tudom engedni a halottaimat.

Egy hölgy keresett fel minket…említette, hogy már beszélt velünk egy pár hónapja és ennyi idő kellett Neki hogy eltudja engedni a szüleit aki megállapításunk szerint Vele vannak…aurájából energiát vesznek el.
A hölgy befelé fordult depis volt a megszállás miatt.
Ahogy kijelentette, hogy Ő kész elengedni szeretett szüleit a szertartásokat távolról el is  végeztük.
Tudjuk így könnyebb a hölgynek is és a holt lelkek is megnyugvásra leltek.

223 Sok a benzinpénz!

Egy család keresett fel hogy a férj, még altatók hatására sem tud pihenni éjjelente. Holott más ingatlanban tökéletes és pihentető az éjszakai alvás.
Amit még megfigyeltek párjával, hogy mihelyst belépnek a lakásba szinte egyből egymásnak esnek, ingerültek. Ez főleg a férfire volt igaz, aki odahaza állandóan érzett egy megmagyarázhatatlan szorongást, izgalmat, elégedetlenséget.
A sorolt tények alapján elvállaltuk, hogy csak akkor várunk el köszönetet ha ez a dolog a férfivel normalizálódik.
Elmondás alapján ebben az ingatlanban, ami albérlet, a lakók nagyon sűrűn váltották egymást. Járt már itt a minket felkereső család meghívására jósnő, aki gyertya égetéssel próbált segíteni hasztalanul, volt már ott természetgyógyász, aki szimbólumok felragasztásával igyekezett segíteni, de sajnos mind sikertelen volt.
A távoli szertartásunk sajnos nem hozta meg nálunk sem a sikert, ami nagyon makacs megszállók esetén szokott csak előfordulni. Hála Istennek ezen esetek száma 2-3%.
Elmondtuk, hogy személyesen kell elmennünk és fizikailag rátenni a kezünket az ingatlanra, hogy a probléma orvosolódjon.
Nem kértünk semmiféle adományt vagy köszönetet csak a benzinpénzt kértük, hogy támogassák, azonban Ők erre nem voltak hajlandóak.
Az egész napom mindenféle köszönet vagy plusz költség nélkül ajánlottam fel, hogy ellátogatok hozzájuk, és kocsikázással töltöm fél napomat, cserébe csak a benzinköltségért…….de erre nem voltak hajlandóak „költeni”
A benzinpénzre és az utazásra fordított költséget nem állhattam én, és inkább a családomra fordítottam.
Tudom, hogy makacs megszállás okozza a fiatalember problémáit, de valószínűbb, hogy Ők az elköltözéssel orvosolják inkább a problémát.

222 Sok a veszekedés 

Egy hozzánk közeli ismerős tudta mivel is foglalkozunk és olvasgatták a weboldalunkat. A családi házukban a gyermek már régebb óta mondogatta, hogy néha néha megjelenik egy sötét alak és szeretné, ha Ő vele menne. Ennek a jelzésnek mivel viszonylag ritkább volt nem tulajdonítottak jelentőséget. Ezzel párhuzamosan az is tapasztalható volt, hogy a házban megszaporodtak a viták. Sokszor bolhákból elefántok kreálódtak.
Valahogy elkezdtek rólunk beszélgetni munkásságunktól teljesen függetlenül, és akkor állt össze a kép, hogy hátha náluk is szellem vagy kísértet okozza a dolgokat a házban.
Felkérésüknek eleget téve végeztük el a személyeken és az ingatlanon a megtisztításokat és pozitív visszajelzés érkezett a munkánkat illetően.

221 Fekete ruhás hölgy.

Egy aggódó anya keresett fel kiben a weboldalunk olvasgatás után összeállt a kép.
Az indok, ami miatt egyáltalán elkezdett keresgélni szellem és szellemjárás témában az a következő volt: A hölgy kislánya egy fekete ruhás hölgyet lát éjszakánként. A hölgy ok nélkül sír és kiborul, valamint elutasító a hozzá közelítőkkel, holott nemrégiben nem ilyen volt.
Azt is észrevette, hogy nagymamája sírját már neki is feltűnően sokszor látogatja, valamint a meghalt nagymamával többször álmodik.
Az oldalunkat olvasgatva összeállt a hölgynek hogy a nagymama halála után itt ragadhatott.
A szellemelengedés szertartásra felkért minket a hölgy, melynek során az ingatlant és aurájuk is „tisztításon” esett át!
A hölgy megkönnyebbülve keresett minket a pozitív beszámolóval, a kislánya sem lát már semmit/senkit a szobában.

220 -10 év sanax

Egy hölgy keresett fel minket telefonon. Elmondta, hogy már sok sok évvel ezelőtt az egyik nap azt tapasztalta, hogy valami belészáll... nem tudta mi az de érezte a testében van valami, ami addig nem volt része.
A történés után letargikus, befelé fordult depressziós lett…kívánt eltávozni az élők sorából, mely gondolat megfékezésében csak nyugtatók tudtak segíteni.
Éjjel felébredve félálom határon furcsaságokat vél látni a szobában.
A szertartásokat kockázat mentesen távolról kérte. A következő napon indokolatlan sírással tudott elengedni plusz dolgokat, mely után nagymértékű megnyugvás uralkodott el rajta.
A szertartásokat egy kis léleklátással toldottuk meg. Kívántuk odaadni, hogy értse meg a drága lélek hogy miért is legyen fontos magának…..és ez legyen a prioritási sorrend…és igen mindenki előtt.
Hogy a nyugtatót le tudja-e tenni végérvényesen az tudom a saját magán végzett munkán is múlik.

219 Skizoid?Nem kell elfogadni amit más mond, az 

embernek belülről kell erősnek lenni.
Egy stressz állapot váltott ki mentális problémákat a minket felkeresőnél. Szerencsére Ő tudta, hogy nincs minden rendben, nincs összefüggés az Ő által és a többiek (világ többi része) által tapasztalt világ közt minden esetben.
A gyógyulásban a családtagok kiemelkedő támogatására is számíthat, és ezért is kerestek fel közösen, hogy amin tudok segítsek.
Ott jártunkkor szertartásokat végeztünk el ami belső mentális és érzelmi „zajokat” tüntetett el a minket felkereső aurájából, melyek holt lelkek formájában voltak az energiamezőben.
Az természetesen nem biztos és nem is bizonyítható, hogy a megszállás nélkül, a fizikai világban bekövetkezett stressz helyzet akár ekkora mentális sérülés nélkül kezelhető lett volna.
A megszállás nélkül, és a család segítségével a teljes gyógyulás természetes lesz.
Ami szerintünk nagyobb hatással volt  a minket felkeresőre az a hosszas beszélgetés volt, ami alatt megtudtuk értetni azokat az eddig hibás elképzelések helytelenségét, amik a stressz kezelhetetlenségét is okozták.
Ha ezzel a tudattal tud tovább menni útján, akkor hiszem hosszabb távon ez a balszerencse még valóban szó szerint köszönhető lesz a sorsnak.

218 A nagypapa  is italozott

A szenvedélybetegség sajnálatos módon a megszállással is „örökölhető”. Így volt ez ebben az esetben is. Mindemellett a nagypapa utálata egyes rokonok felé is sajnos „öröklődött”. Hangok voltak a fejben, egy megmagyarázhatatlan nem saját bűntudat érzés vezetett el hozzánk egy fiatalembert.
Személyes szertartásunk alatt sikerült is beszélni az elhunyt rokonnal és az élő család jelenléte is segített a közös megbocsátási procedúrában.
A lélek megnyugodva kelhetett át a fénybe. A szertartás után teszteltük az ital utáni ingerenciát és úgy tűnik ez is eltávozott. Hála Istennek.

217 Kiszállok a testemből.

Egy hölgy panaszolja: Alvásból ébredvén olyannyira rémült, hogy nem tud levegőt venni, nem tud mozogni és érzi vannak körülötte olyanok akik az energiáját szívják el.
A lakásban egy büdös szag terjeng egy bizonyos helyről (takarítás/szellőztetésre sem múló), a szobák közt sétálgatva hidegrázás szaladgál a testén.
Mentális lenyomata is van az energia elszívásnak mely miatt a hölgy depis, befelé fordult, őrlődő.
Jártas volt ezotériás tanokban, és keresett az interneten megoldást a holt lelkek hazasegítésére…és talált Minket.
A tisztító szertartások után a legnagyobb elégedettségére ecsetelte, hogy fog ajánlani pár ismerősnek, mert tudja Náluk is az ott maradt lelkek szellem/kísértet formájában okoz problémát az élőknek.

216 Temető mellett

Egy hölgy már 5 éve lakik egy ingatlanban, ami elég közel van a temetőhöz. A problémákkal már a beköltözés után szembesült.
A hölgy eleve érzékenyebb a szellemvilágra és kísértetek jelenlétét megérzi. Egy szkeptikus számára is ijesztő jelek lettek volna az ajtócsapkodás, megmagyarázhatatlan légáramlatok, benntartózkodáskor az ok nélküli idegesség és feszült érzés is. Mindeme lett ha valaki még érzékeli is a 5 érzékszervén kívüli módon a holt lelkeket akkor annak a képlet egyből összeáll.
Már hamarabb kívánt tenni a hölgy a szellemjárás ellen, de eddig nem tudott senki sem segíteni Neki.
Távolról kockázat nélkül kérte próbáljunk meg rajta segíteni. A szertartásokat még aznap elvégeztük és 2 nap múlva keres minket a Hölgy….idézem „ CSEND VAN”.
Olyan csendet érzett és tapasztalt, ami csak az előző ingatlanában volt már több mint 5 éve.
A tiszta környezetet Hála Istennek sikerült megtartani.

215 Könnyen mérhető eredmény

Egy hölgy keresett fel minket, aki közölte hisz a szellemek létezésében, és hiszi, hogy az odahaza tapasztalható ajtócsapkodás is ezen megrekedt lelkeknek köszönhető. Kérte segítsünk a lelkeknek eltávozni.
Távolról végeztük el a szertartást melynek eredményessége lemérhető volt az ajtócsapkodás megszűnésén.

214 Amikor nem tudunk sajnos segíteni.

Egy aggódó ”gyermek” keresett fel kétségbe esetten, hogy nem tudja mitévő legyen. 80 év feletti anyukája egy kislánnyal beszélget a betegszobájában… akit senki más nem lát és nem érzékel.
Az eset körülményei alapján nem volt számunkra biztos, hogy a látomás valós vagy csak képzelet szülöttje.
A szertartást elvégeztük távolról és vártuk a beszámolót.
Sajnálatos módon a dolog jottányit sem változott. Szomorú módon ez időseknél már többször előfordult „praxisunk” alatt. (természetesen nem minden idős beszámolója látomás …kérem, emiatt ne gondolják, hogy a lehetőségek közt nem keresendő a holt lelkek, kísértetek ténykedése!)
Viszont ebben az esetben cselekedetünk hiábavaló volt, de megpróbáltuk.

213 Bútortologatás

Sokkal könnyebb dolga van tudati oldalról annak, akinek vannak falszomszédjai. Minden egyes zajról, neszről feltételezheti, hogy  a szomszédból jön…így az esetleges furcsa hangok miatt nem fog gyanakodni efféle dolgokra. Viszont amikor olyan padlástérből jön a hang, amit nem használ az ikerház egyik tulaja sem akkor már gyanakvó kezd lenni az ember és az ismeretlentől elkezd félni.
Emiatt kerestek fel minket mivel a padlásról bútor tologatás hangja hallatszódik éjjelente, mindemellett a tulaj iszonyatos enerváltságról számol be.
A tisztító szertartásainkat elvégeztük és befelé fordult energiátlan állapot átváltott rendet akarok tenni fázisba. A minket felkereső hangulata nagyban változott és a hangok is megszűntek.

212 Motiválatlanság

Egy fiatalember keresett fel minket, aki arról számolt be, hogy nevelő anyukája halála óta teljesen motiválatlan, energiátlan az élethez.
A kapcsolat sajnos nem volt felhőtlen.
Az éjszakák nem adnak pihentető alvást sem az Ő sem a párja részére.
A szertartásokat távolról végeztük el melyről pozitív visszajelzés érkezett pár napon belül. A fiatalember nagyon köszönte, hogy „kéziféket” segítettünk kiengedni és haladhat tovább. Hangulata megváltozott és erőt és ami a legfontosabb vágyat érez a folytatáshoz.

211  11 év szenvedés vége…Lehet? Talán!

Egy bizonyos eseményig emlékszik vissza egy hölgy mikortól élete kudarc. Elfeledettnek tűnő párkapcsolati előzmények kerültek ismét fókuszba…keresendő a sikertelenségek, boldogtalanság okát.
A lakásban förtelmes szagok terjengnek, melynek eredete nem ismert, mindemellett egy furcsa követnek engem érzés is társult a hölgyhöz a lakásban járkálva.
Elmondtuk, hogy szertartásainkkal a lakásban érezhető dolgok 100% elmúlnak, viszont az hogy az élete egy hatalmas fordulatot vesz a siker és boldogság felé…..nos azt sajnos nem tudjuk garantálni.
Annyit tudtunk ígérni, hogy ha érzi hogy fizikailag is jobban van, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lesz szertartásink után, akkor már tudhatja bármiféle átok is volt ennek előtte az már nem hat rá.
A család tagok is jobban lettek, innentől  ha az eltérítést akár egy átok is okozta, az elme tudhatja azt hogy az már nem hat rá…de ugye ott vannak Isten kifürkészhetetlen útjai.

210 Sokat gondolok a mamára

Egy hölgy keresett fel, hogy egy tragikus eset óta kissé befelé fordult, és a dolgok az életében nem úgy sikerültek, ahogy szerette volna. Kért, hogy ha tudunk akkor segítsünk, nézzük meg hogy holt lélek nem-e okozza ezt a nyomott hangulatát.
Leírást tudtunk adni arról a lélekről, aki folyamatosan a hölggyel van, és ezután álltak össze a dolgok. A hölgy elmondta, hogy valóban sokat jár a fejében már több tíz éve elhunyt nagymamája.
A hol lelket átengedtük a fénybe és a hölgyet elláttuk pár olyan tanáccsal, amit saját lelke súgott nekünk, amiben elakadása, vagy meg nem értése volt.

209 Házeladás

Egy tisztítási szertartást kellet elvégeznünk egy hölgyön, mivel beszélgetésünk alatt kiderült leírásunkból, hogy a már 20 éve meghalt nagymama ott van a hölggyel!
A tisztítási szertartásokba bevontuk az ingatlant is mely eladó sorban volt és igazából nem volt rá jelentkező.
A szertartást követő napon „véletlen” de ugye ilyen nincs  J….. egy érdeklődő kopogott az ingatlanba és olyannyira megtetszett az ingatlan a nézelődőnek, hogy a foglalóval jött vissza.
Az eladásban hisszük szerepet játszott hogy az ingatlan jó energiákat árasztott, és nem hatott a tulajdonos hölgyre más tudati befolyása, valamint beszélgetésünkkel blokkokat oldottunk.
Tehát találkozásunk több szempontból is szerencsés volt.

208 Energia hiány/ fejfájás

A minket felkereső már végigfésülte az internetet alternatív módszert keresve arra, hogy mi miatt fáradt és fáj a feje az utóbb időkben… és így talált hozzánk.
Egy érdekességről számolt be a hölgy: egy állapot van, amikor jobban van, mégpedig akkor, ha a kutyája közelében tartózkodik. Mintha a kutya átvenne valamit, vagy adna valamit.
A tisztító és aura töltő cselekedeteink elvégzésre kerültek, és a hölgy tartós jobbulásról számolt be.
Az állatok efféle dolgairól több dokumentumban lehet olvasni. Lovak és kutyák a barátság által lelki dolgok megoldásában, macska pedig betegségek daganatok gyógyításában vesznek részt a tapasztalatok szerint.

207 Hegy elátkozva?

Egy Úr keresett fel minket, hogy régebben vásárolt gyümölcsös birtokán furcsa balesetek történnek Vele. Szinte ahányszor kimegy nincs olyan, hogy valami kellemetlen dolog ne történne. Hol a létráról esik le, hol egy gally csapja ki majdnem a szemét, szerszámok törtek.
Az Úr már maga is átkozz a hegyet, hogy mi miatt is kellett megvenni!
Tudomásunk van arról is, hogy az előző tulaj öngyilkos lett.
Mindent összevetve arra kért minket, hogy egy nagy tisztítást csináljunk a telken és saját magán is, hogy efféle „bolondságok” már ne hassanak rá többet.
A szertartásokat távolról végeztük el, reménykedve várjuk a visszajelzést, hogy egy kellemes tavaszon vannak túl! Amit mi tudtunk megtettük!
206 Szabályszerűen fúj a szél

Egy Hölgy keresett minket, hogy éjszakánként lefekvéskor az ágyban való elhelyezkedés után furcsa légáramlatok és hideg érzet terebélyesedik el az egész ágy felett. Mindemellett furcsa nyögés szerű hangokat is hall, és érzi mintha egy láthatatlan erő az ágynak szegezné.
Más ingatlanban történő alvás esetén ezek a jelenségek nem kísérik a hölgyet.
A nagy távolság miatt, ami hatalmas benzinpénzt követelt volna meg inkább a távoli szertartást választotta melyről tudtuk, hogy hatékonysága nem kérdéses.
A szertartások után hagytunk 1 hét próbaidőszakot a hölgynek mely alatt az adott ingatlan több szobájában történő alvást is kipróbálta, és hála Istennek a jelenség megszűnt.

205 Egyszerű diagnózis!

Vannak olyan eseteink ahol a látott dolog egyértelmű. Ebben az esetben egy 8 éves kisfiú hála Isten elmerte mondani édesanyjának az általa látottakat és így kerestek minket megoldásért.
A kisfiút minden este egy bácsi látogatta meg szellem formában és minden éjjel mondogatta neki a bácsi, hogy Ő elszeretne már innen szabadulni.
Az anya mikor ezt megtudta egyből keresett megoldást az interneten és talált ránk.
A szertartást távolról végeztük el és a gyermek is visszajelzett, hogy a bácsi már nem látogatja.

204 Éveken át álmomban kommunikálok édesanyámmal.

Egy Úr keresett fel minket, hogy segítsünk Neki. Nem igazán mert eddig beszélni senkinek sem a történetéről, de már elért egy olyan fokot azon nyavaják összessége ahol tudja nyitnia kell a segítségadók felé.
Elhunyt édesanyja lelkével szinte a halála óta kommunikál álmában. Álmai annyira tudatosak, hogy éber állapotokban pontosan emlékszik a beszéltekre. Ez elmondása szerint nem annyira zavaró, de mindemellett a haláleset óta megszaporodtak a furcsa balesetek, és az elromló elektronikai eszközök száma is.
Szertartással segítettünk az itt ragadt anyukájának és még néhány az illető aurájában és az ingatlanban ragadt holt léleknek hazatalálni a fénybe.
Az álmok megszűntek az Úr kiegyensúlyozottabb békésebb nyugodtabb lett. Tapasztalataink szerint tudjuk a furcsa történések is szűnnek.
203 Külföldön dolgozó Magyar fiatal keresett fel minket a következőkkel:

Több éve járt kineziológushoz, energiagyógyítást is elsajátított, sok dolog oldásra került, de mindemellett szorongó befelé fordult és megmagyarázhatatlan félelmei vannak.
Egy ismerőse aki jártasabb volt Nála ezen dolgokban, érzése alapján közölte a fiatallal, hogy ezen érzések nem a sajátjai, keressen olyat aki akár távolról is tud a megszállás ténye ellen tenni.
A szertartást még aznap elvégeztük és pozitív visszajelzést kaptunk napokon belül. A megnyílt fiatal ezután számunkra még jobban „láthatóvá” érezhetővé vált. Voltak olyan elakadásai, amiken amiatt nem tudott átlépni, mert nem értette meg a miértjeit. Amíg nincs egy megértés addig csak ismételgetett szavak, csak amit az élet feladat megoldása érdekében tesz. Ha megvan az ok, hogy valamit miért tegyek, megvan a megértés akkor onnantól ez a belső igazság és nem kellenek ismétlődő kijelentések ... úgymond automatikus lesz a lényem a feladatmegoldásra.
A szellemelengedéssel együttes léleklátás tudjuk sokban segít a boldogulásában.

202 Egy Kisfiú minden éjjel felriad, hogy bántja egy néni!
A minket felkeresők a szándék meghozatala előtt már régebben is halottak furcsa azonosítatlan neszeket zörejeket éjszaka. Mindig is bennük volt, hogy valaki még rajtuk kívül ott van a lakásban és figyeli őket.
A döntés meghozatalában a kisgyermek szokatlan ismétlődő viselkedése játszott döntő szerepet. A kisfiú minden hajnalban felriadt, hogy Őt bántja egy néni és nem hagyja békén. A visszaaltatás 1-2 órát vett igénybe, mely megviselte a szülőket is. Helyesen hitték, hogy ezt nem lehet hosszabb távon fenntartani…és elkezdtek keresgélni az interneten.
Elmondásuk alapján ismertettük Velük mi a teendő és szartartásainkat távolról elvégeztük.
Pár napon belül köszönő levelükkel találkoztunk. Mi is köszönjük, hogy segíthettünk.

201 Minden megy tönkre

Egy hölgy keresett minket hogy segítsünk rajta. A párkapcsolat, az anyagiak mind lefelé haladnak életükben. Van egy sejtés is, hogy ha átokkal állunk szemben, hogy akkor azt ki okozza.
A beszámolója alapján megszállás is állt a háttérben ezért egy összetett szertartással segítettünk.
Azt ígértük, hogy ha eljut az energiánk hozzá és jobban érzik magukat, akkor megbizonyosodhatnak hogy átok már nem hat rájuk. Azt persze hogy minden egy csapással megoldódik arra fogadalmat nem tudtunk tenni.
A közérzetükben a javulást, élet affinitásukban a pozitivitást megtapasztalták szinte azonnal.
Elméjük és lényük tudhatja, hogy ami ezután történik abban most nincs benne más keze.

200 Az ingatlan halott tulajdonosa „bejelentkezik”

Egy spirituális témákban magasan jártas család keresett fel, egy számunkra már megszokott témával.
A lakás egy bizonyos szobájában förtelmes szag van folyamatosan, fittyet hányva bármiféle takarításnak, szellőztetésnek. A számítógép magától bekapcsol, holott senki és semmilyen program ezt nem váltotta ki.
A bent lakók esténként éreznek idegen jelenlétet, valamint érzik, hogy aurájukból energiát vesznek nem 3.dimenzióban lévő entitások.
A családapa megkérdezte ki vagy Te…s jött is a pontos válasz, melyből kiderült egy kis nyomozás után, hogy a ház egy régebbi tulajdonosának a neve hallatszódott.
A szertartások elvégzését távolról kérték, melynek eredménye hogy a zavaró jelenségek megszűntek, az alvás és éjszakai létezés könnyebb lett az ingatlanban.

199 Strumma

Egy közeli ismerős kérte lélekszinten a segítségem.  Beszélgetésbe elegyedtünk és elkezdtem megérzéseim alapján az anyukájáról kérdezni. Kiderült szinte minden nap álmodik vele, és a nyavalyás betegség, ami az anyukáját kísérte haláláig az most már nála is jelen van. Érdekes módon éppen az anyukájának halála óta.
Elmondtam mivel foglalkozom és az anyukájáról is meséltem neki „érzéseim” alapján…mire megállt a levegő a számára megmagyarázhatatlanak tűnő információ eredet hallatán.
A szertartásokat elvégeztük, ahol az édesanyát hazaengedtük a fénybe, mely cselekedet után vigyorgósan, tiszta szemmel nézett ránk a hölgy.

198  -75 évesen nagy levegő

Egy idős néni kért segítséget. Elmondása alapján a fő probléma az egészségével kapcsolatos. Nehézkes a járás, szüntelen elbotlik, és nagyon hamar kifárad.
Az idős kor ellenére ajánlottuk szertartásaink távolról történő elvégzését, mivel tudtuk állapotán csak javíthatnak cselekedetink. Tudtuk és mondtuk, hogy átütő sikerre ne számítson.
A szertartások után a néni könnyebbnek találta magát, könnyebben tud levegőt venni a mellkas feszítő nyomás megszűnt. Tudjuk, hogy ez javított a néni állapotán, közérzetén, de az 50 évvel ezelőtti fizikumát sajnos nem lehet visszaadni….de köszöni könnyebb a létezése.
Szertartásinkkal az aurájából engedtünk el holt lelkeket.

197 A 7 éves pánikbetegség

Egy minket levélben felkereső hölgynek összeállt a kép, hogy tünetei mögött keressen spirituális magyarázatot (mivel a materialista világ megoldással nem szolgált)
Sötétedéskor rossz kellemetlen félelem érzet, hideg légáramlatok, hőségben is testen végigfutkosó hidegrázás. Olyan érzés mintha a nyakában cipelne valakit, furcsa figyelnek érzés.
Kérték, hogy nézzük meg, hogy valóban lehetséges e szellem jelenlét …. erre mi azt ajánlottuk fel, hogy nem a megnézés és a feltétel alátámasztása a cél, hanem a jelenség megszüntetése. Távolról sikerdíjazással végeztük a feladatot. Köszönjük az adományt, a zavaró jelenségek megszűntek a tér és a személy tisztításának hatására.

196 Sok furcsaság

Levélben kerestek külföldről. Csak néhány megemlített történés: rázkódik az ágy, előre látott halál esetek és jövőbeni történések látomás és álomként. Öngyilkosságig hajszolt személyes megszállás. Beszélgetés szellemekkel, a szobán átvándorló tárgyak, repkedő holmik, fojtogató érzés.
Megkeresőink külföldön élnek több ideje, de nem találtak odakint erre megfelelő segítséget. Távolról kérték a segítségünket, melynek keretében a házat tisztítottuk mindenféle megszállástól és negatív energiáktól.
A szertartás eredménye, hogy a vándorló tárgyak mozgása abba maradt, kellemes és meleg érzetté vált az ingatlanban a tartózkodás. Mindemellett a minket felkereső mellkasi nyomása még nem szűnt meg. Szertartást csak ezután végeztünk el rajta minek eredménye, hogy idézek „fantasztikusan érzi magát”.
Ő már fentebbi nézőpontból látja a család problémáit és azonosította a család többi tagján is azon dolgokat, amiktől Ő már megszabadult. A következő lépés a család többi tagjának a megtisztítása.

195 Szellem üzen!

Egy szellemidézésben és velük folytatott kommunikációban jártas hölgyet kértek meg, hogy egy bizonyos személy lelkének a „tartózkodási” helyéről beszámoljon.
A felkérőnek érzései voltak, amire bizonyítékot szeretett volna. (érezte, hogy körülötte van a halott hozzátartozója, érzések, gondolatok jöttek át a lélektől)
A szeánsz alkalmával az tökéletes azonosítás megtörtént. A megidézett holt lelke valódi és helyes válaszokat adott tesztkérdésekre és kérte az élő hozzátartozók segítségét, hogy segítsék Őt ki abból a létközből, ahol jelenleg megvan akadva.
A szertartást megtervezve távolról végeztünk, és az ismételt szeánszon köszönet érkezett az átsegítésért

194  A 2300 éves szellem

Ez a szellemelengedés szertartás csúcstartó, mivel ilyen öreg holt lelket még nem engedtünk el.
Egy fiatalember „produkálta” a megszállás legocsmányabb jeleit sajnálatos módon.
Személyes szertartások keretében segítettünk a földközelben maradt holt léleknek és elmondott néhány információt koráról és életének korából.
Elmondása szerint volt már olyan személy körülötte az elmúl 2300 évben, aki haza tudta volna segíteni, de akkor nem ment el….mindenkinek a szerencséjére ezúttal máshogy döntött, ami a fiatalember arcán is egyértelműsíthető volt.

193 Rákos beteg- Angyali segítség

Az orvostudomány is egyre jobban rájön, hogy minden betegség oka között keresendő lelki ok….másképpen pszichoszomatikus eredet.
A lelki hozzáállás, életmód változtatás segíti hozzá a beteget a javuláshoz szinte minden egyes olyan esetben amikor a daganat visszafordítását úgymond a csodának köszönnek!
Ugye felmerül a kérdés, hogy akkor mi betegíti meg a testet? Ugyanezen változás, de akkor az irány nem kifelé mutat a hibás felfogásból hanem befelé.
A szertartásinkat kérte egy daganatos beteg, akinek mindemellett kívántuk odaadni saját megérzésünk a betegség fenntartásával kapcsolatosan és angyali üzenet által lett kiegészítve az a terápia amit a betegnek a saját lelkén kell gyakorolnia. A kulcsszó az aggodalom volt.
Legjobb tapasztalatunk szerint segítettünk ezen súlyos kő lerakásában, mely valósan a beteg saját maga tud megtenni, belső elszántságból, ami tényleg a legbelsőbb énjéből származik.

192 Rázkódott a testem

Egy hölgy mesélte bizonytalanul a vele történteket. Eddig akinek említette történéseit az bolondnak nézte emiatt, és így egy tabuként kellett mindezidáig élni történéseivel.
A hölgy teste adott esetekben megrázkódott, furcsa befelé fordult hangulatingadozásai voltak, melyek akár az öngyilkossági gondolatig is eljutottak. Mindemellett járkálások zaja hallatszik az üres lakásban, elektronikai berendezések mennek tönkre.
A hölgy nagy örömére szolgált a weboldalunk is ahol láthatta problémájával nincs egyedül és attól, hogy még a tudomány ezen igazat nem támogatja, az attól még lehet valós.
Ott jártunkkor a szertartások elvégzése után egy mosolygós tekintet sikerült visszavarázsolnunk,  a depis hangulat helyére, és tudjuk a zavaró hangok is megszünnek.
191 Alvási probléma

Egy fiatalember kisgyermekének mondata szolgált indító szikraként ……..
A fiatalember több éve borzalmasan alszik, vagyis inkább nem alszik. Éjszakai hidegrázás, izzadás furcsa energiavesztett állapot „ébredésnél”.
A fiatalember kisgyermeke mondta az apukájának, hogy valaki volt este a szobában, majd eltűnt.
Ekkor gondolt a fiatalember arra, hogy szellemjárás okozhatja esetlegesen is az Ő problémáját.
Ott jártunkkor a tisztító szertartásokat elvégeztük és eddig nem azonosítható ismeretlen holt lelkek távoztak a fénybe (amiatt írom, hogy „eddig”, mivel többször keresnek fel a szertartások után 1-2 héttel, hogy mégis rájöttek hogy ki volt az az elhunyt akit mi leírtunk nekik)

A szertartások után egy megkönnyebbült állapot uralkodott el a személyeken és az ingatlanon is.

190 Szociális fóbia

Foglalkozási körünkkel határos dolog miatt találkoztunk egy fiatalemberrel ki elmondta, hogy adott szituációkban előjön egy tömegiszony a lényében.
Ekkor menekülne, kijáratokat keresgél, és a helyiségben való tartózkodás iszonyatos. Elmondtuk, hogy miben szoktunk még segédkezni az embereknek és kértük engedje meg, hogy megtisztítsuk.
A szertartás alatt egy volt ismerőst segítettünk a fénybe, aki balesetben hunyt el. A szertartás után a fiatalember jól érezte magát, érezte hogy megkönnyebbült, viszont a tömegiszonyt nem tudtuk ketten reprodukálni, annak a tesztje még hátra van.
Ha meg is marad, akkor már tudhatja nem megszállás az oka a fóbiájának…de a statisztikánkat elemezve hisszük hogy a probléma már a múltéJ

189 Sikertelenség - Depresszió

Egy hölgy rejtélyes tünetei azután kezdődtek miután egy családi házba költöztek családjával.
Folyamatos veszekedések, hideg hangulat, hálóingen keresztül történő éjszakai rejtélyes érintések, szekrény kopogás, szenzoros vízkapcsoló ki be kapcsolódása, ajtócsapkodás, energiátlanság jellemezte ottlétüket.
Az adott ingatlanból elköltöztek, de az események az új helyen is folytatódtak. Válás, majd egy gyógyszerekkel kezelhetetlen depressziós állapot következett a hölgynél, amit csak tetézett a külvilágban mutatkozó mindennemű sikertelenség.
A hölgy szkeptikus volt a szellemeket illetően, de már a logikai is azt diktálta elméjének, hogy adjon legalább 1% esélyt arra hogy valóban létezik egy olyan világ, amit nem látni.
Személyes találkozásunk alkalmával ismét kifogtunk egy olyan megszálló szellemet, aki már eddig számos embertársunk életét tette tönkre.
A hölgy legnagyobb meglepetésére Ő saját maga közvetítette a megszálló lélek mondandóját.
A hölgy az elengedő szertartások után mosolygós lett és köszönő levelében is jelezte háláját, hogy 6 éve tartó depressziós létét, így maga mögött hagyhatta.

188 Gyermek szobájában esténként egy idegen bácsi van

Szerencsére ezen történés olyan szülök gyermekénél történt, akik nyitott szemmel járnak az életben.
A fiatal gyermek elmondta, hogy a szobában meg meg jelenik egy bácsi. Pontos leírást adott róla, valamint elmondta hogy sok esetben segít neki visszatalálni a WC-ről az ágyhoz. Azt is elmondta, hogy volt olyan, hogy amikor visszakísérte és lefeküdt, az a bácsi ráugrott és átesett a testén.
Az anya szerencsére hitt a gyermekének és kért fel minket a távoli segítségadásra.
A szertartásokat elvégeztük távolról melynek eredményét még a szülők is érezték, a lakásban történő tartózkodás kellemes lett és a gyermek nem számolt be továbbiakban bizarr történésekről.

187 Panzió hol hozzámértek szellemek.

Egy panzióban töltött éjszakám alkalmával, éjjel elkezdtem produkálni a térmegszállás tüneteit: verejtékezés, kellemetlen hideg érzet, rossz érzés lenni a szobában…
A szobát szertartásommal megtisztítottam, de az átjárás az egész ingatlanban ettől még nem szűnt meg.
Ajánlottam a vezetőségnek a panzió ez irányú megtisztítását, melyet részben a helyszínen, részben távolról végeztem el.
Tipikus jellemzője egy egy megszállt szálláshelynek, hogy az éjszakák az ott alvók számára nem kellemesek és nem pihentetőek.
Ez sok esetben a szálláshely forgalmában is megmutatkozik.
A szertartások után és kellő feltöltést követően a panzió magasabb dimenziókban megfrissülve várja a pihenni vágyókat, mely tudom a forgalomban is jelentkezni fog.

186 Amikor az adományról nagyon szívesen lemondunk.

Ez a második eset, hogy adománnyal nem tisztelnek meg minket, munkánkat nem veszik komolyan, a hozzáállás fordított…. no de ilyennek is kellett lennie.
Egy aggódó anya keresett fel minket a lányával történtekkel kapcsolatosan. A lánynak képzetei vannak vélt dolgokról. Diagnosztizált Skizofrén-gyógyszerek nem hatnak.
Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy sokszor ezen tévképzetek eredője nem a „test tulajdonosa” hanem egy megszálló lélek „vetítései”. Ezekben az esetekben nagyon óvatosan kell eljárni, mivel a dolgok valódiságáról a meggyőződés 100%-os.
Nem volt lehetőség személyes találkozóra, a benzinköltséget nem kívánták fedezni/befektetni, a telefon hívásoknál is kértek Minket, hogy mi hívjuk őket vissza….már ekkor furcsa volt a hozzáállás.
A mentalitást tükrözi, az idézem „szabad a pálya” hogy úgymond csodát tegyek.
Természetesen kívántunk segíteni, távolról amit tudtunk elvégeztünk, melynek a hatását érezte a lány, de az a lény aki Vele van kívánt a szertartások alól kibújni. A lánnyal történt beszélgetésünk alkalmával a lány viselkedése is ellenséges lett velünk szembe (nem hiába, mivel a megszálló lénynek a szertartásaink nem tetszettek) Kívántunk tovább lépni, hogy a megszabadulás végleges legyen, de ezt már nem kérték Tőlünk.
Sokszor mondom a minket felkereső szülőknek, hogy ne féljenek a gyermeküknek adandó „pofon”-tól, mivel hosszabb távon az adhat megoldást. Ám azon szülők, akik nem tudnak pillanatnyi fájdalmat és szenvedést végignézni gyermekükön, azok kérik, hogy inkább ne folytassuk.
Ilyen szempontból jobban örülünk, ha apák keresnek fel minket, mivel Ők objektívebben és hosszabb távra tudnak és kívánnak gondolni és cselekedni.

185 Szokásosnál tovább tartó „materializálódás”

„Belső szorongás, idegesség, amire semmi sincs hatással” keresett minket egy fiatal fiú. Érzelmi kapcsolataiban nem tud kiteljesedni az élet valós benyomásai nem hagynak nyomot a fiatalemberen.
Kérésére szertartásokat végeztünk el távolról, melynek eredménye a szokásosnál hosszabb idő múlva 2-3 napra volt csak érezhető.
Ezen idő alatt rengeteg belső dolog ment át a fiatalemberen, amit Ő maga sem értett, hogy mi és miért zakatol úgy belsőjében.
Ahogy a belső elme/érzelem harc lecsitult/kimerült az általam küldött segítség megtudott jelenni, úgymond testet tudott ölteni.
Megkönnyebbülve fogadtuk az elismerő megkeresését, melyben részletezte idegességének és belső szorító érzésének múlását.

184 Szellemet láttunk

Viszonylag egyszerűbb dolgunk volt mikor hívtak minket hogy egy család kepeségekkel rendelkező hölgy tagja minden bizonnyal szellemet látott.
A hölgy számára ez a tény nem volt meglepő, többször látott már, de most odahaza történt mindez az otthonukban.
Ez esetben egyszerű lemérni a munkánk sikerességét. Ha a szellem eltűnik akkor ügyesek voltunkJ
Hát így is történt……távoli szertartásinknak köszönhetően….. köszönjük a megtisztelő adományt.

183 Beavatás utáni rémálmok

Egy spirituális úton járó Hölgy azzal a panasszal keresett fel hogy egy tanfolyami avatás óta minden este óránként felébred, mindemellett rémálmok gyötrik.
A lakásnak egy bizonyos pontján nagyon hideg van és kirázza a félelem érzés amikor azon a ponton keresztül megy.
Távolról igyekeztünk segíteni minek hatására fentiekben említett kellemetlen jelenségek megszűntek, az éjszakát azóta átalussza.
Hogy mit szedhetett össze, vagy mi miatt lett érzékenyebb ezen dolgokra nem tudni pontosan. A beavatás csak közvetetten szerepelhet Ok ként. Egyébként több beavatás utáni megkeresésünk is volt. Én tudom az ezoterikus tanulások és beavatások hasznosak, de hogy egyelőre mit változtat meg a szellemvilág érzékelésében, vagy a szellemvilág tagjai mi miatt vonzódnak jobban frissen avatott személyekhez…egyelőre rejtély. Talán érzik, hogy Ők majd fognak tudni segíteni a holtlelkeknek az átkelésben.

182 Fizikai fájdalom

A minket felkereső Urat erős fizikai fájdalmak gyötrik, melynek eredtét az orvos tudomány nem tudta megfejteni. Hátfájdalom, kar és láb fájdalom.
A fiatalember próbált már mindenen változtatni, de eredmény sajnos nem volt.
Volt már egy természetgyógyásznál aki egy pár órára tudta megszüntetni a fájdalmakat, de már ebből is tudhatta hogy ezen irányban kell keresgélnie tovább.
Távolról sikerdíjazással vállaltuk a feladatot melynek során Őt és az ingatlant is megtisztítottuk szertartásainkkal.
A visszajelzés pár nap múlva kedvező volt, fájdalmai elmúltak és jobban alszanak a párjával az ingatlanban. Kértem, hogy hosszabb távon is próbáljuk meg és csak 1 hónap teszt időszak után zárjuk le sikeresnek nyilvánítva cselekedetünket.

181 Hölgy a halott nagymama szokásaival.

Sok esetben nem is maga a megszállt személy veszi észre saját változását, hanem a környezetében élő rokonok ismerősök vélik a személyiség változás szokatlan jeleit felfedezni szeretteiken.
Ez esetben is így volt s kerestek minket. Feltételezésüket miszerint a nagymama nem távozott a halállal után a földközelből alátámasztotta, hogy az unoka olyan szokásokat viselkedési formákat, sajnálatos szenvedélyeket vett fel, amikről lerítt, hogy a „nagymama volt ilyen míg élt”.
A szertartást távolról végeztük el melynek során a nagymamának sikerült jó döntést hoznia, mivel belátta magának és az unokának sem tesz jót ha mindenáron marad és nem tér haza az ott reá váró ismerősökhöz.

180 Újraélesztés

Egy család keresett fel, hol az egyik családtagjuknak furcsa agresszív viselkedése, és kirohanásai lettek egy balesetet követő újraélesztés után.
Tipikusak a megszállások altatás és ájulás után is.
A szertartást távolról végeztük el mely visszajelzés alapján sikeres lett. A családtag nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lett. Kirohanásai nincsenek. A hangok a fejben is a szellemeknek voltak köszönhetőek.

179 Feleségem nem ment el.

Egy ezotériában kiemelkedően jártas Úr keresett fel minket megszállással kapcsolatosan.
Nemrégiben halt meg a felsége és Ő érzékeinek köszönhetően a felesége jelenlétét érzi. Hol fizikai szurkálódás, hol negatív gondolatok, hol letörtség és fáradtság megjelenésében is felfedezte elhunyt párjának a szellemi jelenlétét.
Az elengedési szertartás a köztük lévő nézeteltérés miatt hosszabbra nyúlt, de a fény győzedelmeskedett és hölgy lelke megengedte a fénylényeknek, hogy elkísérjék Őt a fénybe.
A szertartások alatt további megszállókat azonosítottunk és Ők is távoztak a fénybe.
A megszabadult testvérünk cikázó gondolatoktól mentesen és nyugodtan tért vissza a szertartások után a jelenbe.

178 Ajtócsapkodás - Befelé fordulás

Egy családi ház hölgy tagjai furcsa eseménysorozatban találták magukat: a nagy semmiből, huzat nélkül egy láthatatlan valami vagy valaki csapkodja az ajtót, ködös formában látni valakit, aki a mosogatónál áll. A hölgyek folyamatosan érzik valakinek a jelenlétét a házban, és fürdés közben is van egy szégyellős most figyelnek érzés.
A történések akkor kezdődtek, amikor a legfiatalabb családtag vidéki szállásáról visszaköltözött a szülői házba. A fiatal hölgy előző lakhelyén a furcsa jelenségek ugyanúgy megvoltak, rémisztő álmokkal, és titokzatos fényben úszó alak látásokkal.
Az érzés egyértelmű volt, hogy az a valami vagy valaki követte Őt.
A hölgy személyisége megváltozott, befelé fordult és bánatos, pesszimista lett, mely személyiségben az édesanya nem ismert leányára.
Felkérésre távolról elvégeztünk szertartásokat, melynek eredménye a fiatal hölgy mosolygó telefonhívása volt, melyben beszámolt  a nyugodt félelem mentes házban történő létezésről.
Az anya is keresett minket köszönetével melyet kellemesen fogadtunk, és köszönünk.
A bonyodalom okozója egy menni akaró, de nem tudó holt lélek volt.

177 Ismeretlen eredetű mozgások

Egy ezotériában jártas pár keresett fel Minket.  A lakásban furcsa légáramlatok vannak, a virág levele zárt ablak ajtó mellett is meg meg lebben. Van egy pont  a gyermek szobában ahol érezhetően sokkal hidegebb van, és több alkalommal, ha ott tartózkodnak fel áll a szőr az ember testén. Éjszakáik átaludhatatlanok, több alkalommal volt, hogy felakartak kelni, de le voltak bénulva és mintha valaki ült volna a mellkasukon.
A keresőben  úgy találtak ránk, hogy égett bakelitszag és lábszag volt érezhető a helyiségekben és  a google keresőbe ezt írták be…
A szertatásokat távolról végeztük el és örömmel értesítettek, hogy most már köszönik túl vannak folyamatosan több kellemes éjszakán.

176 Ausztria távolról

Egy hölggyel a bizonyos külföldre utazás után,vagyis annak kezdetétől folyamatos rossz dolgok történnek. Folyamatos átverések áldozata, furcsa balesetek, mintha a világ összeszövetkezett volna ellene (furcsának tűnhet olvasni, de van olyan, hogy semmi de semmi nem jön össze, és összeesküvés elméletet látsz az egész mögött, az égész világ szövetkezett volna ellened)
Nem feltétlen gyanakszok egyből az átokra vagy rontásra, de kiderült hogy egy közeli volt ismerős édesanyja bizony otthon van a fekete mágiában, és többször találkoztam már ort…x-vallási kúltúra híveinek köréből kiváló „boszorkányokkal”.
Az átok rontás levételt és az aurájának a tisztítását elvégeztük távolról, melyet a hölgy egy hatalmas megkönnyebbüléssel, felszabadulás érzéssel érzett.
Remélhetőleg a nem előnyös dolgok áradata is abba marad, hacsak nem a sors írja elő azt.
175 666. Vér a padlón.

Egy család keresett fel minket végső elkeseredésében.
10 éves kívülállók által meg nem értett eseménysort próbáltak végső elkeseredésükben alternatív módon megközelíteni.
Ismert, hogy a tudomány a gyógyszereken keresztül próbál megoldást adni pszichés problémákra. Esetünkben is a fiatal lány frontin szedő volt már sok sok éve, azonban a gyógyszert letette mivel a mellékhatások nagyon károsak voltak.
A felkeresés okai: stressz kiváltotta állapotokban a lány szemei feketévé válnak, rúgkapál, emberfeletti erővel megy neki férfiaknak, gyakorta négykézláb halad a lakásban, és már több alkalommal kellett a padlóról a vért feltörölni, melybe a lány már a saját kezével beleírta „666”.
A vér folyást az orrában történő ér elpattanása okozta, melynek kiváltója szintén a megmagyarázhatatlan dühroham.
A lány beszélt is a benne élő lénnyel, de elhagyni Őt semmiképpen sem akarta.
Személyesen kerestük fel a családot és bármennyire is ördöginek vagy démoninak tűntek a körülmények (a lány gyermekkorában egyébként szellemidézések alakalmával kérte hogy szállja meg az ördög) a megszállás nem démon általi volt.
Egy közeli elhunyt rokont engedtünk szertartásokkal a fénybe aki elmondta nem rossz szándékkal jöttek fel benne ezek az indulatok, amik a lány testén személyiségén keresztül csatlakoztak a külvilághoz.
A lány felszabadult és tudta objektív szemmel vizsgálni életét és köszönte a segítségünket. Az Ő fellélegzésével az egész család letehetett egy nagy súlyt.

174 Xanax


Megmagyarázhatatlan idegesség és mókuskerékként az elmében tekeredő megállíthatatlan gondolatok ösztökéltek egy hölgyet hogy felkeressen minket.
A munkájának elvégzése, civil élete már csak nyugtatók használata mellett volt „élvezhető”
Állandó külső harcokat élt meg, miket a belső gondolat áradat csak tüzelt és egy elszenvedő álláspontban találta magát a külső és belső harcok közepette.
Szertartásokat végeztünk el személyes találkozónkkor ahol elhunyt rokonok távoztak a fénybe, kik saját „gondolataikkal” érzésükkel csak ráncigálták a kedves hölgy belsőjét.
Ez a belső, harcra buzdító áradat már nem hat a hölgyre, és ahhoz, hogy körülményei megnyugodjanak szükség van olyan AHA élményekre amiket logikusan saját maga is le tud vezetni és ezzel normál mederbe tudja terelni cselekedeteit és a legfontosabb annak miértjeit.
173 Struccpolitika és fogyás.

Esetleírásaink bátorítottak egy fiatalembert hogy felkeressen minket.
Nem vett mindezidáig tudomást a szellem világról. Hitte is meg nem is a létezésüket. De a személyével történtek buzdították arra, hogy tegyen egy kísérletet velünk.
Tetemes súlyt vesztett fogyókúra nélkül, átalhatatlanok az éjszakái, ok nélkül ingerült.
Ezelőtt nyugodt és kiegyensúlyozott személy volt és viselkedésében nem ismert magára.
Szkeptikus hozzáállásának is kedvezve ajánlottuk fel a sikerdíjazásos távoli segítségadást. A szertartásokat elvégeztük távolról és a várva várt megkönnyebbülés… súlyletétel szerű érzés megtörtént. Köszönjük az adományt.

172 Valami blokkolja a sikeres párkapcsolatom.

Sokszor az ember, és ember lánya csak ennyit tud….valami nincs rendben és ez már nem véletlen. Hogyan keressen erre megoldást ki segíthet, hisz eddig sem jós, sem SVT, sem látó nem tudott áttörést hozni a problémára.
Hogy mire is keressen? Átoklevétel? Szerelmi kötés? Megszállás? Olyan bizonytalan, hogy ki foglalkozhat ezzel. Talán pszichológus…ha már ott nem járt volna csalódottan.
Keresgélt e minket felkereső fiatal hölgy az interneten és talált rá eset leírásainkra, és hitte érdemes tenni egy próbát.
Ott jártunkkor az elme számára is „kötelező” szertartásokat elvégeztük, és azon energiák távoztak, amik, és akik mindezidáig segítettek „furcsa” gondolatainak megteremtésében.
Mivel semmi sem véletlen, egy átok sem egy megszállás sem, meg kellett keresni azt az alap ideát aminek a kibontásában ezen energiák csak segítettek (ugye eddig rossz irányban) Ezen téves alapgondolat megtalálása szinte mindig sajnos tudattalan az alany részéről. Számtalanszor a sors részéről megismételt iskolapéldák, visszatérő problémák jelzik, hogy a vizsgán még az adott illető nem ment át. Ezt tudatosan megfogni és megfogalmazni és legfőbbképp megértetni nem egyszerű feladat.
A sors tanítanivalóját nehezen és kevesen tudják értelmezni és odaadni „gyógyszerestől”.
A visszaigazolások melyben minket felkeresők ecsetelik valóságuk változását bíztatnak minket, hogy az ami felém mi „kutakodunk” az bizony a valós ok forrása, és köszönik és legfőbbképpen próbálják megérteni a sors tanítási modelljét ami bizony kicsit kicsavart de sikerült már pár helyen megérteni.
Az alapgondolat változtatása és a szertartások együttesen billenthetnek a vizsgapéldán.
A mi részünk odaadtuk, most a hölgy 50% a következik.

171 Elhagytak. Válás, ami megmagyarázhatatlan

Természetesen mindenre nem tud adni spirituális cselekedetünk választ és megoldást.
Csak megközelíteni lehetett a probléma forrását, ami egy 180 fokos fordulatot váltott ki egy családanyából.
A férj keresett fel minket, hogy hitte elég jól látja és uralja életét, a család életét, azonban most olyan dolog történt ami semmilyen módon nem illeszkedik élete eddig tökéletesen működő képletébe.
A felesége egy pillanat alatt megváltozott, elhagyta Őt és a gyermekét és egy másik életet visz tovább.
Az elválást nem tudtunk holt lelkekre vagy átkokra „kenni”
A hatalmas változás a feleségben egy belső átváltozás eredménye, amit Mi nem tudunk „orvosolni” a férj számára. Ez az Ő feladata lesz, hogy ezt megértse, elfogadja, vele változzon, vagy külön menjen tovább.
A tisztító szertartásokat azért kérésre elvégeztük a férjen. A szertartás után tudta felülről vizsgálni az adott szituációt, sorsát könnyebben elfogadta és érezte az élet útján menni kell tovább.
Ez esetben ezzel tudtunk segíteni.
170 Álmomban beszélnek hozzám a halottak. Szellemjárás.

Egy idősebb hölgy kérte a lánya segítségét aki minket talált meg az interneten. A hölgy problémái melyet a rokonok is éreztek tapasztaltak:  szellem formában férfi alak jelenik meg a bejárati ajtónál, kulcszörgés éjjel (mintha valaki matatna az ajtózárral belülről), hatalmas ütések az asztalon. Mindemellett a hölgy éjszaka beszélgetéseket hall félálom szerű állapotban. Többet álmodik és jelenik meg neki ezen állapotokban a nemrégiben elhunyt férje. Sok mindent közölnek a holt lelkek ebben a félig éber félig alvó állapotban, de ezekre emlékezni nagyon nehéz felébredvén, csak egy egy szó amit megtud emlékként tartani a néni.
Ezek a jelenségek a párja halála után kezdődtek 3-4 hónappal.
A tisztító szertartásokat mind az ingatlanon, mind a nénin távolról végeztük. Pár nappal a szertartások után hívott minket a hölgy és elmondta, hogy kellemes hangulati változáson ment keresztül, könnyebb a létezés és az éjszaka is zavarmentes volt.

169 Szellemek jelenléte  /mentális képzelet?

Egy fiatalember szülei kerestek fel Minket. Fiuk egy erős vallási irányzat (nem kereszténység) tanulója. Tanáraival a kapcsolat megromlott és egyes életből eltávozott tanítók „szellemei” itt maradtak, és elmondása alapján zaklatják Őt.
A szülők részére ez kívülről csak a fiuk elmondása alapján ismert, Ők zavaró jelenséget a házban nem vettel észre, egyetlen aggódó jel a fiuk furcsa viselkedése.
A fiatalember szentül megvolt győződve elmélete valósságáról….melyet fájdalmasan, de alapjainál ingattunk meg.
A szellemjárás megszüntetését és szellemlevétel szertartást elvégeztük melynek során ismét logikai gubancokba akadtunk melynek vége a mentálisan felépített világ kipukkasztása volt.
Lehet ez az írás olyan személynek, aki nem tudja mi az, hogy mentális betegség …. kicsit furcsán hangzik, de akinek közelebbről volt „szerencséje” találkozni ezen „betegséggel” az tudja, hogy mit is jelent ez, amikor egy világot a teremtője kellő bátorsággal és erővel lebont.

168 Démon, ami az elmében él.

Azzal kerestek minket, hogy egy családtagnak a szülői házban ördögűzésre van szüksége. Első hallásra valóban ilyen erős megszállásra utaló tüneteket is soroltak, de volt már több hasonló esetünk ahol ördög démon, Lucifer, sátán nevek „hangzatosságát” is egy holt lélek és nem a gonosz nyomatékosította…. ezért reménykedve, hogy nem ördögűzésre lesz szükség, kerestük fel személyesen a családot.
Ebben az esetben a gonosz, mint eltökélt idea uralkodott az elmében. A fizikai környezet számos alkalommal alátámasztást adott a démoni megszállottság tényéhez, azonban a sötét erőhöz ragaszkodást egy belső nagyon erős hit váltotta ki/tette lehetővé.
Szertartásokat ugyanúgy elvégeztük személyes találkozásunk alkalmával, de a bűntudat és a meg nem bocsátható múltban tett történés ostorozta az elmét mely szerint mindez a gonosz műve volt és nincs mit tenni, innentől Ő a gonoszé.
A nagyon hosszúra nyúlt beszélgetés alatt több oldalról, a hölgy részéről beton stabilnak mondható elképzelést lazítottuk meg és tettük egy fény oldalról is megközelíthetővé.
Az elme belátta azt hogy az általunk mondott megközelítés ugyanúgy valós és kívánja ezen pozitív fény ol

167 Pánikroham és furcsa dolgok

Ismét elég sok szenvedéssel eltöltött év után kerestek fel minket. Egy fiatal hölgynek már 14 éve vannak pánikrohamai, ami az idő múlásával gyengültek, de jelen vannak. A „betegségre” kapott gyógyszerek segítettek ugyan de a sok mellékhatás miatt inkább a letételük mellett döntött a hölgy.
A tömegiszony, és kívánt egyedüllét még besorolható pszichikai kivetülésnek, de a házban, Vele és rokonaival történtek már egy egész más megvilágítást adnak a történetnek.
Öngyilkosság a portán. Családtagok halála után a halottak visszajöttek jelezni. A kutya ugat a levegőbe fél adott helyiségekben lenni. Folyamatos álmodás halott rokonokkal. Füstös árnyak mászkálása az udvaron és a házban. Rejtelmes kopogások éjszakánként. Tönkremenő elektronikai eszközök. Testi panaszok melyekre orvosilag nincs magyarázat.
A ház lakói többször kerültek olyan emberek mellé kórházakban és odahaza is, akik ottlétükkor a kezükben haltak meg. Ez mind ismerősökre igaz a házban, mind pedig betegtársakra  kórházban.
Javaslatunkra személyesen elvégeztük a holt lélek elengedés szertartást mind a térben, mind a bentlakók aurájával.
Az energetizálás után a bentlakók érezték hogy egy nagy követ tettek le…ki a nyakáról…ki a szívéről. Fellélegeztek és az eddig nyomasztó szobában tartózkodás is egy friss életet sugárzó érzéssé alakult át.
A szertartások után érzelmi felfrissülést hozott a dolgok elengedése, melyek egy kellemes sírással tudtak távozni.

166 Neuroleptikum, szellemek.
Üldözési mánia több mentális beteg „kórképében” megtalálható, ezek minden esetben nagyon változatosak, de tapasztalataink szerint minden egyes ilyen megteremtett valóság elem egy célnak szolgál.
CIA, FBI, UFO, titkos találkozások és feladatok sok minket felkereső testvérünk beszámolójában szerepel.
Tudom, hogy természetesen nem minden kitaláció beszámolójukban és nem minden  szó hamis, még ha közös ismereti halmazba nem is esik a többi „normális” ember tapasztalataival.
Ha mindehhez szellem látások is társulnak, furcsa fejben történő hangok hallása, akkor mindenképpen alternatív megoldáshoz érdemes nyúlni.
Így volt ez most is egy középkorú hölgy esetében. Ismétlődő cselekvések és másoknak furcsa mozzanatok (tarkófogás, hogy ne tudjanak elméjéhez külső idegenek(nem emberek) hozzáférni) tették különccé a többi emberhez képest.
Tisztító szertartásokat végeztünk személyesen és sokat beszélgettünk a valóság és képzelet vékony határmezsgyéjéről.  Tudom, hogy az aura és a tér megszállása hozzájárult nagyban ezen „valóság” kialakulásához.
Ezen külső zavaró dolgok megszüntetése után a valóság valós mindenki által elfogadott elemei szolgálnak majd talajként a megélendő élethez.
165 Sírok, mert szellem van a lakásban és megőrjít!

Egy fiatal hölgy keresett fel, hogy megmagyarázhatatlanul depressziós, érzi, hogy valaki figyeli, és egy olyan szorongás van bensőjében ami szétfeszíti tönkre teszi Őt is és kapcsolatát is párjával.
Kísértetiesen az eset is hasonlít ugyanabban a házban történt, párjának előző kapcsolatával megesett dolgokra.
Az előző hölgy lakó idegi kimerültség áldozata lett sajnálatos módon. A minket felkereső Kedves fiatal hölgy pedig elkezdte észrevenni magán is azokat a jeleket, amiket „elődje” produkált…. mindezt a párja adta tudtára.
A tisztító szertartásokat helyben végeztük minek során holt lelkek kerültek elengedésre a lakásból, valamint nagyon közeli hozzátartozók a test aurájából.
Ott tartózkodásunkkal mélyebb megoldatlan lelki dolgok elemzésébe is bele tudtunk menni, ezzel adva egy felsőbb nézőpontot az életének folyására.
164  Eddig hatástalannak tűnt: Pszichológus, Homeopátia, 

EFT, SVT

Egy búskomorságban szenvedő hölgy keresett fel minket. Depresszív befelé fordultsága már élvezhetetlenné tette életét. A napok csak arra voltak jók, hogy elmúljanak. Beszélgetései közben tudta, hogy szólnak hozzá, de a mondanivaló nem ért el szívéhez. Ugyanígy volt a könyveknél és filmeknél, olvasott és látott, de ezen érzékelések nem okoztak érzelmeket.
Bizalmatlanul keresett minket, de kockázatmentes segítségünket látva ugyan ódzkodva, de kérte a segítségünket.
Távoli szertartással Őt és környezetét is megtisztítottuk, valamint beszélgetéseink alkalmával oldottuk elengedhetetlennek tűnő kapcsolatait az elment szülök felé.
Szartartásunknak ez alkalommal hosszabb időre volt szüksége, mire meghozta az általunk elvárt eredményt.
A hölgy saját maga is meglepődve hívott minket, hogy Ő nem hitte, hogy ekkora változás jöhet világába, felfogásába.
Elkezdte érezni és élvezni a beszélgetéseket, az élet ízét és a ténykedést a fizikai világban.
Hálásan köszönte segítségünk, mert ez idáig senki nem tudott neki segíteni problémájában.
163 Gyermek szellem fekete ruhában.

Egy hölgy nemrégiben spontán vetélésen esett át sajnálatos módon. Az esetet követő pár hónapon belül furcsa dolgok kezdtek el történni a lakásban. Tárgyak borultak, és mentek tönkre, mindezek fejébe egy fekete ruhás kisgyermek árnyalakját látták meg a lakásban. Mindemellett a tartózkodás az ingatlanban is nagyon nyomasztó volt.
Ezután kerestek fel minket hogy mi a teendő.
Véleményünk szerint egy meg nem született gyermek tud kellemetlen tüneteket okozni, ha földközeli dimenzióban marad, de hogy fizikailag ilyen behatással legyen a dimenziónkra, az már kérdéses.
Hisszük hogy a félelem, a sajnálat volt az a negatív vonzerő ami a történések kiváltó lényeit odavonzották.
A távoli szertartásink után az ingatlan és a benne élők megnyugodtak. Érzelmileg is érezhető volt a megszabadulásuk.
162 Nem én vagyok!

Egy középkorú Úr keresett fel, azután, hogy mélyen magába nézett.
Az Úriember Hála Istennek elkezdte kívülről vizsgálni Önmagát és megvizsgálta magát és a környezetét egy olyan módon, ahol neki nem tetszőnek látta meg Önmagát.

Hadakozás a párjával, szeretet egyensúly felborulása a családon belül, ingerültség, hirtelen meggondolatlanság tulajdonságokat vett észre magán.
Ő nem akar ilyen lenni, de sokszor csak a kimondott szavak és cselekedetek után tudott a szerepből kibújni, és vette észre a neki nem tetsző „színész szöveget”, amit tudott azonosítani, hogy nem Ő.
Távolról letisztítottuk, és a szertartás alkalmával nagyszülők távoztak a fénybe. Eltávolítottunk minden egyes átkot, önátkot, és akaraton kívüli „szerződést” ami foghatta az életútját az Úriembernek, illetve feltöltöttük fénnyel.
Közöltük, hogy ha a nem tetsző színész szerep így is megmarad akkor vagy a színész vagy a néző nem adja saját magát, elválik egymástól…ekkor a megoldás a továbbiakban már az önkontroll és logikus gondolkodás a tettek és cselekedetek előtt…és a továbbiakban ezen legyen a fókusz és nem efféle nyavalyákon (mert ez már nem kiváltó ok a továbbiakban)

161 Inga jelez: Szellem van veled

Egy fiatalember elsajátította az inga használatának tudományát.
Visszajelzések alapján, amiket kérdez arra jó válaszok érkeznek az ingától.
Egy alkalommal az Úriember rákérdezett kedves ismerősére, hogy van e Vele holt lélek.
A válasz egyértelműen megjött, még darabszámra vonatkozóan is kapott választ.
A kedves ismerőst kérte keressen fel Minket, csak előnyösen jöhet ki, ha megtisztítjuk távolról.
Az Úr ismerősében volt egy bizonytalanság a tisztítást illetően, de mivel nem volt vesztenivalója kérte a távoli tisztítást Tőlünk.
A várt javulás ugyan megérkezett, de csak pár percig maradt. Kisebb nyomozás után kiderült, hogy elhunyt nagymama az aki nagyon ragaszkodik a földközeli léthez, és nem mert elmenni a szertartások alatt nyitott átjárón keresztül.
Beszélgettünk a nagymamához, s majd megkértük, hogy távozzon, elmagyaráztuk miért előnyös a távozás, és miért hátrányos a maradás, nem csak Neki hanem az unokájának is.
A megismételt szertartás után a pár perces felszabadulás érzés tartós maradt.

160 Generált lény

Egy távolban dolgozó Magyar lány keresett minket, hogy bajára egyelőre nem talált orvosságot. A tudomány skizofrénnek állította be és szedeti vele a gyógyszert.
A tünet, hogy élő ember hangját hallja a fejében aki kommentezi tetteit és gondolatait.
Minden egyes plusz zavaró tünet megszállásra utalt, de hogy valamelyik holt lélek élőnek a személyiségét felvéve kommunikálna az nagyon nagyon nagyon ritka.
Van olyan hogy kiakarják adni magukat valakinek, de élő közeli ismerősnek nagyon ritkán vagy egyáltalán nem.
A szertartást a hatalmas távolság miatt távolról végeztük el, melynek eredményeképpen a hang gyakorisága csökkent de nem múlt el.
Hosszas beszélgetés után rájöttünk a lelki okára a hangnak, mely ha megoldódik, megértődik, a hang azonnal elmúlik.
Ebben az esetben így tudtunk segíteni de tudjuk ez is hatalmas áttörés egy sok sok éve ebben szenvedőnek.

159 EZO TV

Egy házaspár keresett fel minket mivel történéseik után egy televíziós műsorba betelefonálván kaptak megerősítést, hogy szellem van a házukban.
A párnak volt egy (ilyen dolgokat) érző ismerőse, aki szintén csak megerősíteni tudta a kapott állítást.
Az ingatlanon belül a felső szinten szinte képtelenek voltak lenni, éjszakára a szint elviselhetetlenül nyomasztó volt, a család az alvást meg sem kísérelte az emeleten.
Mindemellett minden reggel fáradtan ébredtek, szinte állandóan rémülve és leizzadtan keltek éjjelente. A viták a családtagok közt megsokasodtak.
Ahogy sejtésük több oldalról alátámasztódott, döntöttek úgy hogy segítséget kérnek szellem elengedés területén.
A szertartásokat távolról elvégeztük és pár nap múlva kaptuk a pozitív visszajelzést a felső szint élhetőségéről és a nyugodt éjszakákról.

158 Egy párkapcsolat váratlan fordulatot vett 

-mikor a hölgy eddig rejtett vagy nem létező plusz személyiségei a felszínre törtek.
A plusz személyiségeket elkezdte megélni a világ elemeit felhasználva, a párjától érzelmileg egyre messzebb.
A férfi egyre jobban nem tudott azonosulni a hölgy belső világával, viszont segítő szándéka megvolt, megvan. A hölgy nem ismeri el „betegségét” és zaklatásnak veszi, ha volt párja közeledik hozzá segítő szándékkal.
A férfi elkeseredve, pszichiátriát mellőzendő keresett alternatív megoldást, és hívott minket.
Abban az esetben, ha az alany nem kéri a segítségünket, sajnos mi is szinte teljesen hatástalanok vagyunk. Ha a meghasadt állapotot megszállás is okozza, a felhatalmazásunk a test tulajdonosától nincs meg, akkor szertartásaink sikerszázaléka drasztikusan csökken.
A hölgy jól érzi magát jelen világában/ világaiban és elutasít nagyon tudatosan mindenféle segítséget.
Segítő szándékunk kimenetelét figyeljük a közeljövőben, de sikerességünk sajnos lehet elmarad.

157 Sors vagy átok

Egy külföldön élő magyar család keresett fel, hogy vállalkozásuk érthetetlenül és piacelemzés szempontból megmagyarázhatatlanul sikertelen az utóbbi időben.
Keresgélve találtunk egy olyan személyt, aki úgymond haragos a céggel, és akarhatott rosszat a tulajdonosainak és magának az egész vállalkozásnak.
A minket felkeresőknek szoktuk mondani igen jó jó, lehet átkozódás eredménye, ami Vele történik, de az hogy ötöse lesz a lottón a szertartások után azt sajnos ugye nem tudjuk garantálni. Mondhatnánk Isten útjai kifürkészhetetlenek, ami maga a sors.
Hogy a történő rossz dolgok vajon a sors vagy egy rossza karó teremtése vagy mindkettőé nem lehet látni 100% -osan. De az tudható, hogy ha ezek ellenére a pech szériából „marad” akkor ott egy belső elgondolkodás kell,hogy vajon ez az az út amit járni kell?
Innentől biztosak, hogy efféle nyavalyák nem sújtják életüket, és elméjük is megnyugszik, hogy nem látható félelem forrással nem kell számolni, csupán a nagy tanító kívánhat minket rávezetni valamire

156 Rám köszönt egy szellem.

Egy hölgy keresett fel azzal, hogy nem tudja mire vélje azt, hogy a fürdőszobában „valaki” a semmiből ráköszönt, hogy Helló!
Ez a tetőfoka volt az eddig tapasztaltaknak: cica játszik a semmivel a sarokban, folyamatosan elromló elektronikai eszközök, már a második DVD, a második TV, ás telefonok mentek tönkre. Mindemellett iszonyatosan fáradtan kel reggel. Hasonló történései nem voltak csak az új ingatlanban, amiben 1 éve lakik.
Telefonon beszélgettünk, és azonosítottuk kérdés válaszokkal, hogy a dolgokat valóban megszállás okozza.
Szertartásokat végeztünk el távolról, melynek eredménye egy olyan lelki béke megtalálása volt, mellyel egy nagy löketként feltöltődve látott rá életére, elakadásaira. Mindemellett affinitása lett az élet helyzetek megoldására. Többé nem menekült a helyzetek elől, hanem elkezdte azok megoldását élvezni.
A cicák viszont keresik a semmit, de már nem találják.
155 Megszállás is és mentális probléma is

Amikor annyira szélsőségesek egy illetővel történtek, hogy a logikai szálak maximálisan megnyúlnak, munkák tudjuk csak részben tud segíteni.
Pl: ufo üldözések, világvége történések, menekülés a család tagjai elől mert ők az ördögök, hangok a fejben, beszélgetés halottakkal.
Távolról kértek fel a tisztításra, minek eredménye volt egy lehiggadás, és jelezték, hogy szertartást az illető érezte, tudta hogy kiszállnak lelkek a testéből és elbúcsúzott tőlük.
Higgadtan átgondolta a vele történteket és normalizálódott és áttevődött megértés oldaliba a személyes történet. A baj sajnos úgy folytatódott, hogy a helyes meglátások közé ismét befészkelték magukat olyan felismerésnek vélt dolgok melyeknek nincs és nem volt logikai magyarázata.
Kérdés, az hogy ha sokkal hamarabb kérik egy hozzánk hasonló embertől a segítséget vajon a személyiség ugyanennyire torzult lenne-e?
154 Távolról segítsünk máson, beszámíthatóság hiánya 

miatt.

Egy szomorú elmebeli fordulat bekövetkezte után az addig családcentrikus, szerető családapa átváltozott idegenné és támadóvá.
Tettei miatt el lett választva a családtól biztonsági okokból.
Párjának kérésére tisztítottuk távolról minek a hatásossága kevesebb, ha az illető nem kéri a segítségünket.
A szertartás alatt megérzett információkat átadtuk, de ezen „kattanást” nem sikerült visszabillenteni, de az okokhoz közelebb kerültünk, és már tudhatja a családanya hogy sajnos máshol a fizikai szervezetben orvosolandó a probléma.
153 Elvesztettem azt, aki vagyok

Egy fiatal lány keresett fel minket, hogy össze van zavarodva, nem találja meg saját magát. Nincs affinitása az élethez, nem tudja mit kellene egyáltalán kezdeni. Szeretteivel civakodik és meg nem értés vette át a hatalmat elméjében minden és mindenki irányába, saját magát is beleértve.
Céltalanságának akár erővel is véget vetett volna egy szomorú befejezéssel.
Ott jártunkkor halott hozzátartozókat engedtünk a fénybe az auráról és az ingatlanból egyaránt.
A szertartások után beszélgettünk is nem csak Vele hanem az egész családdal és kicsit úgymond lelket is öntöttünk a lányba.
A szertartások után a lány nem értette magát hogy azelőtt miért is viselkedett így hisz minden rendben van….hála Istennek hogy sikerült innen látni.
Azóta köszönő levelet is kaptunk és ecseteli a pozitív változásokat.
Mi is köszönjük.

152 A világ ellenem

Sok alkalommal a probléma „megfogása” aminket felkérők felől nem is olyan egyszerű. Az hogy, nincs rendben valami azt minden egyes minket felkereső tudja …de hogy mi sokszor Ő maga sem tudja…csak azt látja a világ összeszövetkezet ellene.
Megmagyarázhatatlan balesetek, törések, egymással összefüggést sejtető (egyébként a világban 2 vagy több, nagyon távol lévő valóságelem szinkronicitása) kellemetlenségek, és befelé fordultság maga a probléma.
Sokan ezt a világ szintű összeesküvést el sem merik mondani még egy pszichológusnak sem…viszont Mi tudjuk, hogy igen ezek valósak, és megtörténtek és bizony bizony  nem véletlenek.
Hogy tiszta legyen a kép minden esetben a tisztító szertartásokat (átok/rontás, holt lélek, aura tisztítás, töltés, rezgés szint emelés) elvégezzük, ami segít az elmének, vagyis inkább az Énnek megérteni, elfogadni valamit, ami ellen mindezidáig ágált, eltolt.
A sors addig teszi oda a megoldásra váró feladványt, míg a helyes belső megértést tükröző felfogás, magunkévá tett idea segítségével nincs meg a végeredmény.
Mivel lehetséges, hogy ezen téves megértés úton egy holt lélek vagy külső kötés tartja ott a testvérünket, indokolt a tisztítások elvégzése. Sok esetben az előbb sorolt és ráadásként saját tévképzetek okozzák a problémát.
Tehát ezen tévképzet több oldalról történő aláaknázása és felrobbantása, valamint a valós és logikailag felépített általunk megmutatott alternatív út (mely mindig fény, szeretet központú) segíthet hogy a világ ugyanúgy összeszövetkezzen, de már nem ellenünk, hanem értünk.

151  A világ összeszövetkezett ellenem.

Furcsa, de talán Neked is aki olvassa ezt az írást már megfordult a fejedben, hogy hogy lehetsz ennyire „elátkozott” hogy a világod minden eleme szinkronban tesz ellened/alád.
Összeesküvés elmélet szintjén álltak össze ellened az elemek, a világod szereplői.
És erre csak azt tudom mondani, hogy igaz így van!  …de ennek a megértetése, hogy hogyan is van és miért az már elmetekerő tevékenység és éveket vehet igénybe.
A minket segítségadásra felkérő személy anyagilag, mentálisan, fizikálisan a szakadék szélére lett tolva, egy „ külső” hosszú-hosszú ideje elhúzódó peres ellenségeskedés kimeneteleként.
Ahogy az a bizonyos dolog gyújtó szikrát kapott, a világ látszólag elfordult az illetőtől és ahol éri üti.
Természetesen az átoklevételt és tisztító szertartásokat elvégeztük, de itt is a legfőbb dolog az okok megtalálása volt.
Egy átoklevétel önmagában semmit sem ér ha nincs hozzá megértés, a rossz dolgokat ugyanúgy bevonzza az illető a közeljövőben, ha gondolkodásmódjából kilépni képtelen, vagy nem akar.
Kényelmesebb hinni abban, hogy akkora erők vannak a háttérben, amik ellen az illető tehetetlen, mintsem hogy elismerje, vagy meglássa, hogy Ő mit tesz rosszul.
A mi 50% részünk tökéletesen úgymond leszállításra került a probléma megoldásban… hogy mit tesz vele az illető az az Ő döntése. De ha hozzá állásán nem akar változtatni akkor tudom a sors ismét és ismét odarakja a példát…..ugye milyen ismerős?

150 Maximumról minimum alá!

Egy régen 100 főnél több főt alkalmazó cég szellemi üzemeltetői kerestek fel minket. Kibírhatatlanul a szikla szélére szorító történéseik már elviselhetetlenek.
Több milliós adósságot halmoztak fel, házukat viszi a bank.
A gyermekük nem létező medvével küzd a szobában, az anya hatalmas kutya szellemével találja magát szembe a folyosón.  Tárgyak vándorolnak, csörög az egész lakás…érzik figyelik őket, és furcsa kivehető alakzatok égnek az ablakokba.
Találkoztunk régebben is olyan esettel, ahol valós elhunyt állatok szelleme volt látható, és volt olyan eset is ahol egy holt lélek vette fel egy egy állat kinézetét.
A csörgő zörgő ingatlan is jól ismert, a megmagyarázhatatlan érzelmekkel együtt. Rejtély maradt viszont az ablak üvegekben megfigyelhető formák…amiknek megjelenési időpontja összefügg felmenők halálának időpontjaival.
A szellemjárásokat szertartásokkal megszüntettük, viszont a sikertelenség megoldása hosszabb folyamat.
Nem találtunk átkot amire eredeztethető  az anyagi csőd (ettől függetlenül az átoklevételeket elvégeztük) Fejtegettük a világukat ami magyarázatként szolgálhat a sorsukra.
149 Cigány áldás?

Egy fiatal ember keresett fel minket, hogy egy furcsa dolog történt Vele és azóta nem érzi magát jól, és nyugtalan.
Egy séta közben jött hozzá egy hölgy aki a tenyerébe nézett és azt mondta átok van rajta és csinál vele egy mágiát, aminek hatására majd munkahely keresés is könnyebb lesz.
Szükség volt hajszálra nyálra…amiből el is tett az asszony a retiküljébe.
Csinált még valami mozdulatokat a fiatalember teste körül, illetve mormolt is valamit.
Az egész dolog nem kevés pénzbe is került, amiről a „szertartások” végéig szó sem esett.
Nem is sajnálta volna a fiatalember az összeget, csak nem érezte magát jól.
Felkeresett minket és bennünk jobban megbízott ( Ő keresett minket, nem pedig mi mentünk hozzá az utcánJ)
Megnyugtatásként megtisztítottuk, lelke és elméje is megnyugodott.
148 Házeladás

Most anyagi oldala is van a szellemjárásnak. Egy hölgy keresett fel minket hogy a TV ki be kapcsolgatás, tárgyak leesése, árnyak suhanása mindennapos történés a lakásban élőknek.
A dolgokat már megszokták, viszont a ház eladó sorban van, és a számtalan megtekintő közül, már többen a pénzzel akartak visszajönni, de a lefoglalózás minden alkalommal elmaradt.
Megmagyarázhatatlan egy külső szkeptikusnak, így az ingatlanközvetítőknek is, hogy ilyen adottságokkal rendelkező, mélyen kedvezményes árú ingatlan hogy nem kel el pillanatok alatt.
A bentlakók felkértek az ingatlan tisztítására, amit távolról elvégeztünk.
Visszajelzésként azt kaptuk, hogy az alvás egészen megváltozott a lakásban, ott tartózkodni már nem nyugtalanító, hanem kellemes.
Az új nézegetők már ez a friss energia dús kisugárzású ingatlannal fognak találkozni.

147 Furcsa hangok

Egy fiatal ember keresett fel, hogy éjszakákat tölt az álom és ébrenlét határán, viszont elaludni nem tud, egy az egész lényét betöltő mély hang miatt.
Próbálta már az éjszakát máshol tölteni, de a hang oda is kísérte, igaz nem akkora intenzitással.
Gondolatok nem hallatszódnak, de már a sok kutatás után adott lehetőséget annak, hogy egy megszállás okozza a hangokat.
Kérte tegyünk egy próbát.
Szertartásokat végeztünk el, melytől a fiatalember megkönnyebbült, felszabadultabb lett, de a hang megmaradt.
Ebben az esetben a fő bajt nem sikerült orvosolni, csak kellemes mellékhatást értünk el.
A hang forrása keresendő külső fizikai világban. Hogy a hang mi miatt követte otthonról, az betudható a kimerültségnek.
146 Iszony viszony

Egy fiatal lány keresett fel, hogy az életének a párja felé van egy megmagyarázhatatlan iszonya, pedig mindemellett nagyon szereti Őt.
Sok a vita kettőjük között kis apróságokból csinál hatalmas perpatvart.
A szexuális kapcsolatra is kihat az iszony…olyan igazi„i love to hate you”.
A fiatal lányon elvégeztünk szertartásokat ittjártakor és az egyik régebbi barátjának a holt lelke volt vele, aki öngyilkos lett.
Mi tudjuk az eseteink visszaigazolásaiból is, hogy az iszonyt ebben az esetben a harmadik jelenlévő fél váltja ki.
A szertartás után már a párra való gondolás is csupa szeretet élményt generált. Utálat érzése nem maradt meg.

145 A hitetlenség vagy ragaszkodás

Egy Úr keresett fel minket hogy fura dolgok történnek a párjával: Minden este hajnal 1 és 2 között felébred a párja és megakar fulladni, szakad róla a víz. Álmaiban meghalt rokonokkal találkozik.
A pár gyermeke mindemellett érez szellem jelenlétet a házban, olykor árnyakat is lát, de maga az érzés, hogy valaki van még a házban rajtuk kívül az állandó.
Mocorgások a padláson, magától megmozduló edények jellemzik még az esetet. A hölgy depressziós és befelé forduló.
Elmondtam, hogy megoldás felé úgy léphetünk, ha a házat és a hölgy auráját megtisztíthatom.
A férj hitt és bízott bennünk, viszont a hölgy nem. Elmondta annyi mindenki nyúlt már hozzá, rengeteg gyógyszert szed és szerinte mindenki csak ki akarta használni. Hiába ajánlottuk, hogy távolról is eltudjuk a szertartásokat végezni és csak siker esetén fogadunk el ellenszolgáltatás…de valami miatt még így sem kértek belőlünk.

144  USA feladat

Egy Egyesült Államokban élő Magyar származású hölgy keresett fel Minket egy megszálláshoz rémisztően hasonlító esetleírással.
Huhogás a fülbe (este erősebb, de érezhető nappal is) mellkasi nyomás lefekvéskor (könnyebbülés Biblia tartásakor és Ima közben) villódzások a szobában.
Kérésre elvégeztünk tisztító szertartásokat távolról, minek eredménye a történések csökkenése volt, viszont még mindig érezhetőek.
A történés mély lelki okokra vezettük vissza, melynek megszüntetéséhez a hölgy tudatosságát erősítettük hosszas telefonos beszélgetésekkel. Az elfogadás és megértés a kulcs ahhoz, hogy a jelenség ne kapjon tovább energiát, és a teremtője vagyis a hölgy értelmetlenné tegye ezen nyomasztó világrészletének létezését.
143 Külföldi elveszettség.

Ha külföldön éri utol az embert túlvilági nyavalya vagy átok akkor az ember duplán érezheti magát bajban.
Egy hölgy, aki minket felkeresett külföldi eddig szépen jövedelmező munkáját és munka környezetét egy pech széria alatt elvesztette.
Megélhetése forog kockán, és furcsa testi tünetek is elkezdett tapasztalni magán.
Az átkot amit ajándékként kapott több személy is azonosította azonban érzésre sem tudta senki leszedni róla.
Mi több szertartást javasoltunk a hölgynek, amiket távolról el is végeztünk.
A szertartások hatására a hölgy fellélegzett és tudta más szemszögből is vizsgálni élethelyzetét.
Egyértelműen megállapította, hogy igen megszabadítottuk és azóta történtek pozitív dolgok és ígéretes lehetőségeket lát.
Természetesen senkinek sem garantálható a lottó 5 ös a szertartások után, de azt lehet garantálni, hogy ezután az illető kezében van a gyeplő.

142 Széttöredezőben a világom.

Egy idegességében szinte teljesen felőrlődő hölgy keresett minket. Elmondásai alapján nem azonosítottunk megszállást sem átkot történetében.
A világ körülötte szó szerint elkezdett összetörni. Akit szeret maga körül, azzal furcsa módon baleset történik, mégpedig törés.
Akár „véletlen” is lehetne, de a darabszáma az eseteknek már túllép ésszerűségi határokat.
A szertartásainkat ettől függetlenül elvégeztük, és a magasabb szintű érintkezésünk a hölgy belső világával elég volt ahhoz, hogy megtudjuk a történések okát.
A külső világban megjelenő dolgok hatalmas jelek voltak, amit a sors írójának iróniája szült, első ránézésre „bántó” szándékkal.

Szóval nagyon oda kell figyelni a sors irányító tábláira.
Elmondtuk mit tudtunk meg, az okokról, elmondtuk, hogy mit kell a hölgynek megértenie, elfogadnia, hogy ezen események ne történjenek meg a jövőben.

141 Szellemek a vállalkozásban

Egy hölgy cég tulaj keresett fel. Furcsa történések vannak a vállalkozásának székhelyén.
A pohár Nála akkor telt be, amikor egy fekete kakassal álmodott…. álmának utánanézett egy álmoskönyvben, és a jelentése „szellem a házban”.
Ekkor váltott át a dolog a „tenni kell valamit” kategóriába.
A jelenségek: valaki húzza a függönyt, gyertya eloltódik teljes szélcsendben, árnyak látszódnak a tükörben, és valaki figyel érzés.
A szertartásokat távolról végeztük el. Az ingatlanban található holt lelkeket haza vezettük a fénybe.
A hölgy azt mondta, hogy abban a helyiségben ahol eddig mindig érezte, hogy valaki nézi… most nagyon egyedül érzi magát… am jó, és köszöniJ
140-Ördögi 4év+21 éves megszállás és szenvedés vége, 

búcsú Belzebúb-tól


Egy elkeseredett édesapa keresett fel Minket. 21 Éves fiával nagyon nincsenek rendbe a dolgok.
A fő történések 4 éve kezdődtek mióta rángatózások vannak és egy idegen „lény” vette át akár naponta a gyermek testének irányítását.
Emlékezet kiesések vannak ezekre az időkre, szinte az egészre. Meg nem gyógyítható hátfájdalmak, valamint egy érdekes seb melyet az egyik csakra feletti mirigygyulladás okoz.
Gyakori dühkitörései vannak hol saját testét nem kímélve tör ablakot és megy neki a falnak. A házban folyamatosan elromlanak az eszközök (főleg elektronikai eszközök). Mindemellett furcsa balesetek történnek a családtagokkal.
A bajaikkal, amit sajnálatos módon a modern világ nem ismer el és úgymond dilisnek nézik Őket már több „gyógyítót” kerestek fel. Neves szellemgyógyászt, boszorkány papnőt, látót, jós asszonyt, külföldi ördögűzőt, de mind sikertelen volt.
Egy egy ilyen történést a családok nem is mernek elmondani orvosnak… lehet, beteggé minősítené az egész családot.
Milyen ugye a szülő, keres és keres, míg baj van a gyermekével, és így talált ránk és eseteinkre.
Szertartásaink és beszélgetéseink alatt sikerült eloldozni a kapcsolatot, ami a démoni lényt ott tartotta, majd vártunk a sikerre.
Azonban nem minden maradt ezzel abba.
További beszélgetések alkalmával és megérzések, látomások segítségével azonosítottuk, hogy nagypapa is ott van a fiúval már a születése óta.
A család hosszasan beszélgetett a nagypapával mivel majd egy órára átvette szinte 100%-ban a fiú testének irányítását.
A beszélgetésekben mi is benne voltunk és sikerült megmutatni a nagypapának, hogy mi az a fény ahová kerülhet, és sikerült megértetni, hogy miért jó mindenkinek, ha Ő átmegy oda.
Hosszú beszélgetés után a nagypapa a távozás mellett döntött, miután a fiú, és az egész család megnyugodott.
Az eset után kaptunk Hála Istennek pozitív visszajelzést. A család örül, nyugi van most a prioritást egy földi dolog vette át szerencsére, és a seb is szépen gyógyul, reméljük a műtétre sem lesz így szükség.

139-„szokásos” panaszok

„szokásos” panaszok
Háton felálló szőrszálak, kisgyermek hangokat hall, valamint nem létező barátjáról mesél. Ok nélküli ellenségeskedés a családon belül. Furcsa testi érintések a semmiből fürdés közben. Folyamatos fizikai és idegi fáradtság.
Ezen panaszokkal kerestek fel Minket, melyre kérték „garanciális” cselekedetünket.
Több szertartást és tisztítást végeztünk el távolról, mind a családtagokon, mind az ingatlanon.
Az eredmény magáért beszélt, egyértelműen le nem tagadható munkánk, a nyugodtság és béke érzete vette át a főszerepet odahaza. Köszönjük az adományt.

138-Baba áldás - talanság!
Baba áldás - talanság!
Egy fiatal hölgy mindent elkövetett, hogy gyermek lehessen. Az életének számos gondolata forgott a sikertelenség körül.
A mindennapi önostorozás hozzá járult ahhoz, hogy sajnálatos módon fiatal korára elveszítse nemzőképességét.
Mindemellett állandó fáradtság, levertség, depresszió, és fizikai fájdalom követte életüket.
Átfutott elméjükben, hogy a sok rosszat megpróbálják ezoterikus oldalról megfogni… így jutottak el hozzánk.
Elvégeztünk több szertartást távolról és vártuk a visszajelzést.
Visszajelzés pozitív volt, tudtak önfeledten mosolyogni és már tudják más nézőpontból, talán magasabbról is szemlélni életüket, affinitásuk nagyban változott az élet élését illetően.
Hogy a gyermek áldás is elérhető lett volna természetesen nem állítható, de ha valakiknek úgymond mindene megvan ahhoz, hogy gyermek születhessen, és mégsem adódik az áldás, érdemes elgondolkodni és próbát tenni, hogy ezen nyavalyák mint holt lelkek, régebbi fogadalmak, önátkok, nem teszik-e fizikailag elérhetetlenné a nemzést.

137-Mindig éreztem a nagymama itt van körülöttem.

Sorozatos sikertelenség miatt keresett fel egy fiatalember. A történetének bogoztuk az eredetét, hogy milyen téves megértés az amit úgymond mutatni akar neki az élet.
Ezután szertartásokat végeztünk el távolról, ahol a nagymama holt lelkét engedtük el a fiatalember aurájából. A nagymama várta egyébként a férjét, vagyis a fiatalember nagypapájának a „távozását” az élők közül.
A fiatalember megrökönyödve mondta, hogy Ő érezte mindig is a nagymama jelenlétét, a gondolatait. Többször álmodott vele, és egy belső sejtése volt, hogy valahogy vigyáz rá.
Elmondtuk mindkettőjüknek, hogy az, amit így tesz az nem segítség, és mindkettőjüknek csak hátránya származik ebből a kapcsolatból.
Elmondtuk, hogy hogyan segíthet jobban unokájának és ezután hazasegítettük a fénybe.
A fiatalember már megkönnyebbülve és talán megértve a leckét tud továbbmenni az útján, megértve hogy az élet miért tett újra és újra adott szituációkat a lába alá keze ügyébe.
Innentől már saját kezében a sorsa… de egyébként eddig is abban voltJ

136-Elsötétedik a szem

Egy fiatal hölgyön segítettünk kérésének megfelelően. A környezete megfigyelte, hogy egy egy vita után, vagy kisebb indulat megjelenése után arca megváltozik, szemei besötétednek.
A fiatal hölgynek vannak kiesett percei és saját maga is észrevette az indulatosságát, melynek forrását nem tudta megtalálni magában.
Érezte és tudta nincs „egyedül” de félt, hogy esetleg a vele lévő lény rossz helyre kerülne. Ennek ellenkezőjéről meggyőztük, vagyis a legjobb helyre kerül a holt lélek, ahová csak kerülhet…
A szertartást távolról elvégeztük, és azonnal tapasztalható volt az eredmény. Érezhető volt odabent a magány és a nyugodtság, megkönnyebbülés.

135-Mániákusság

Egy középkorú Úr édesanyja keresett fel minket. Már régebb óta ott motoszkál a fejében, hogy fiával kapcsolatosan valami nincs rendben spirituális oldalról.
A férfi saját mániákussága miatt már többször ütötte meg a lábát. Az édesanya eddig nem hitt efféle dolgokban, de egy ideje Ő és a párja is észrevette, hogy a fiának van egy másik „személyisége”. A másik arc megjelenése fizikailag is látható, főleg a szemek és tekintet területén, cselekedeteiben pedig a szétválás egyértelmű.
Beszélgetésünk során több mindenre fény derült, amivel közös feladatuk van még. Igyekeztünk a legjobb tudásunk szerint odaadni a megértést, amit kértünk tegyék magukévá és építsenek be az életükbe.
Elvégeztünk szertartásokat melyek a megértéssel együtt segíthetnek egyenesbe tenni a dolgokat és a múltat lerakni.
134-Valaki dalolászik idebent.

Valaki dalolászik idebent.
Egy kedves fiatal hölgy hívott minket, számára nagyon furcsa dologgal kapcsolatosan. Sokan elmondják ilyenkor: hogy rendben, elmesélik az elejétől fogva, de kérik, ne nézzük őt dilisnek emiatt.
Higgyétek el kedves olvasók, vannak olyan történéseink, amiket mi sem merünk leírni, kicsit talán félünk a kritikától, így is kapunk hideget és meleget is. Hideget a szkeptikus olvasgatóktól…
Szóval senki problémáját nem nézzük hülyeségnek.
A hölgy panasza, hogy valaki fütyül és dalolászik adott szituációkban a fejében. A hangokat egy megszálló okozta, de persze nem véletlenül. Egy tanítást tudtunk kibogozni a rejtélyből, mely sokkal hosszadalmasabb volt, mint maguk a szertartások.
A hang tizede megmaradt, az elme működtetője már magától is gyártja a dudaszót, hogy helló mit is kellene máskánt csinálni!
Innentől ha a tanítás célba ér és beépítődik a mindennapokban a dudaszó is felesleges, és el is tűnik.

133-Amikor egy vállalkozáson ül átok

99%-ban materialista szemléletű cégtulajdonosok kerestek fel egy számukra meg nem magyarázható történés sorozattal.
A maradék 1% hit miatt beszéltek a történésekről az egyik rokonuknak, akiről tudták, hogy benne van „ilyen dolgokban”
A hölgy küldte hozzánk Őket, mert Ő is vélt felfedezni egy hátsó rossz szándékot ami befolyásolja a vállalkozásuk életét.
A telephelyeken olyan eszközök és szerszámok mentek tönkre, amik igazából életfogytiglanisok. A termékekkel a kész állapot elérése után olyan szerencsétlenségek történtek, amik eladhatatlanná tették az árút. Furcsa balesetek a cégben dolgozókkal.
A szertartásokat elvégeztük távolról, most történik úgymond a teszt periódus, de mi már tudjuk, hogy ha valaki rosszat is akart akár az egész cégnek… Nos az már nem hat.

132-Én vagyok mindig az utolsó utáni!

Egy fiatal hölgy megelégelte, hogy minden nála megy tönkre, amikor Ő van soron a hibák mindig Nála jönnek ki.
Ha persze jutalmazásról van szó akkor éppen nála fogy el a "manna".
Gondolatai közt ott lebegett a volt nem kedves ismerőse is. Félt, hogy esetleg elátkozta Őt. Túlságosan nem hitt a hölgy úgymond „ezekben a dolgokban” de már matematikailag is felfedezhető volt egy véletlen sorozattól való eltérés.
Szükségesnek tartottuk több szertartás elvégzését. Innentől tudható, hogy ezos vagy spirituális nyavalya nincs a dologban.

131-Elpirulás, szívdobogás, Isten káromlás

Egy fiatal anya keresett fel minket, hogy beazonosíthatóan egy adott dátum után, furcsa jelenségek történnek Vele: tömegiszony, indokolatlan elpirulás, testremegés adott élet szituációkban, mindez heves szívdobogással.
Sok esetben, amikor vallásos vagy ezotérikus „cselekvést” művelt, Istent szidalmazó hangok voltak a fejében hallhatóak.
Ott jártunkkor a szertartások során engedtünk el rokonokat a fénybe… elég közelieket is.
A puding próbája hátra van, mivel munkánk sikere visszaigazolódik majd ha a tömegbe való kilépés és szerepelés már nem rémálom.

130-Mániákus depresszió
Mániákus depresszió
Egy anya keresett fel minket, hogy fia édesapja halála óta mentális „beteg”.
A gyermek képtelen munkát vállalni állapota miatt, téves képzelgései vannak (megjegyzem nem feltétlen téves, csak nem ellenőrizhető, anya és a család tapasztalatainak ellentmondó képzelgések). Képzelgései negatívak, és fájdalmasak az érzelmi töltöttség erősségétől.
Gyakran vannak kirohanásai.
Spirituális oldalról már jártak egy helyen ahol vettek le róla szellemet, de bebizonyosodott, hogy az édesapát nem sikerült hazaküldeniük. Állapota akkor nem változott.
Ott jártunkkor az auráját tisztítottuk megszállóktól és az elhunyt édesapát is azonosítottuk. Elengedése nem tökéletes, mivel tudat alatt ragaszkodik édesapja energiájához, sokszor véleményünk szerint irodalmi írásaiban megjeleni felismerhetően még a család számára is az elhunyt édesapa gondolkodás világa.
Az elengedéshez több időre van szüksége a fiatalembernek, melynek eléréséhez tudatosodás vezet

129-Örökösödés - vudu

Örökösödés - vudu
Egy fiatalember keresett fel minket, hogy elhunyt édesapja vagyoni elosztásában úgymond zavarok vannak.
Van egy mögöttes érzés, hogy a mostoha anyja nem úgy bánt édesapjával, ahogy „illett” volna.
Mióta vita van a vagyon elosztásban a fiatalembert folyamatos támadások érik.
Szkeptikusnak ezek persze véletlennek tűnhetnek: rossz félelmetes, bántó álmok a mostoha anyával, eltörő, tönkre menő dolgok, barátok elfordulása, anyagi problémák beköszöntése, lelki állapot változása, frusztráltság.
Mind mögött érezhető egy erő, ami a mostohától árad. Fizikai jelek is utaltak arra, hogy nem tisztességes eszközökhöz is nyúlt a hölgy. Vudu praktikák eszközei is előkerültek.
A fiatalembert megtisztítottuk holt lélektől, és mindenféle átkot rontást levettünk róla.
A fiatalember felfrissült és érzi, hogy erőt kapott, valamint álmai is megváltoztak.

128-„5 embert már tönkretettem”

„5 embert már tönkretettem”
Egy spirituális témákban jártas fiatalember kért segítséget Tőlünk. Jellemző tünet az ebben a témában jártas személyeknél, hogy másnak tud segíteni, viszont magán nem.
Azokban a pillanatokban, amikor egy erős meg nem értés, egy el nem fogadás veszi át a fiatalember fejében a gondolatok vezérszálát, akkor egy idegen erő próbál hozzáférni a fizikai test vezérléséhez.
A hangulat depresszív, fizikai cselekedetek agresszívek lesznek, s a fiatalember tudja, hogy most Ő nem Ő.
Találkozásunk alkalmával elvégeztünk több szertartást, melynek során kommunikáltunk az idegen erővel.
A megszálló erő elmondta, hogy már több embert tönkre tett és ezt szándékozik tenni a fiatalemberrel is. Hála Istennek egy hosszabb beszélgetést követően még is azt választotta, hogy elmegy a fénybe.

127-Unoka neki megy a nagyinak

Unoka neki megy a nagyinak
Kényes problémával keresett fel egy nagymama. Unokája nagyon ingerült főleg az utóbbi 2 évben. A gyermek érez idegen gondolatokat és a gyakori kirohanásai utána azt mondja, hogy hangok mondták hogy mit tegyen.
Fizikai bántalmazások is történtek és a helyzet már tűrhetetlen lett.
A gyermeken ott jártunkkor elvégeztünk egy szertartást, mely alatt elhunyt rokonok lelkeit segítettük haza a fénybe.
A halott lelkek és az élő család kapcsolata nem volt felhőtlen a fizikai életben még életük alatt.

126-Iszik a férjem- non stop alkohol – nem volt ilyen régen

Egy hölgy keresett fel, aki hitt „ezekben” a dolgokban, és a körülötte történő dolgok és nemrégiben elhunyt após halálának időpontja között összefüggést vélt felfedezni.
A férje haragos lett, hasonló fizikai problémái voltak, mint após Úrnak volt életében, valamint az alkohol sajnos  ékként szolgált párkapcsolatukban. (szintén após „szórakozása” volt ilyen annó).
Szerencsére sikerült megértetni a Hölgynek a férjével (általában hölgyek keresnek fel és Ők tolmácsolnak a férfiaknak)hogy valami itt nincs rendben, és hogy fogadják el ennek a fiatal srácnak a segítségét…az Én segítségemet.
Távoli tisztítási szertartásokat végeztünk, minek során valóban az após holt lelke, szelleme lett átvezetve a fénybe.
Visszajelzés: A férj hízelgő lett, másnap virágot is hozott a párjának. Köszönöm, hogy segíthettünk.

125-Nem merek kimenni az utcára

Egy fiatal ember keresett fel Minket kinek panasza a következő volt, és amikben nem ismert „régi énjére”:
Nem mer kimenni az utcára, tartózkodik a világosságtól, szívesebben van egyedül.
A fekeresőnk tisztában volt a vilgáot irányító erőkkel, és volt egy hite, hogy hasonló befolyás alatt állhat.
A fiatalemberen elvégeztünk szertartásokat melyek során utasításra hozzátapadt holt lelkeket engedtünk a fénybe.
A fiatalember befordultságát egy tudati változás is okozza, melyre legjobb tudásunk szerint rávilágítottunk, s ezután a már az Ő dolga ennek megértése, változtatása.

124-Egyik szellem a másikhoz: „Óvatosan csináld nehogy 

valami baja legyen”

Németországból keresett fel minket egy kint élő Magyar pár. A tüneteik jellemzőek voltak albérletükben: este kezdődő kopogások, nyikorgások, valaki néz érzés, általános rossz érzés a lakásban, mely elmúlik, ha kilépnek. Mindemellett fáradtak, és ok nélkül sokszor ingerlékenyek egymással.
A sorolt eseményeket még eltűrték, betudták valami másnak (szomszédból jön a hang, túlterheltek, rossz megszokás), azonban nem régen történt egy eset:
Félálom szerű állapotban a hölgy látta reggel ébredéskor az ágyból, félig csukott félig nyitott „komás” szemmel, hogy közelítenek felé ketten, 2 lebegő lényszerű forma, az egyik férfi és a másik nő. A nő szólt a férfi lénynek, hogy óvatosan csinálja, nehogy valami baja legyen a lánynak. Ezután a férfi alak ráült a mellkasára és a lány érezte, hogy energiát vesz el Tőle.
A hölgy nagyon megijedt, és pánikszerűen keresett megoldást az interneten és talált ránk.
Mi távolról elvégeztük feladatunkat és a pár éjszakái azóta nyugodtak, érzik tele vannak energiával, és affinitásuk is megnőtt az élethez. Egyfajta nyugodtság van rajtuk és az otthonuk egy kellemes, meleg odabújós kuckóvá vált.

123-Tisztán szeretnék látni

Egy hölgynek a dolgai mostanában nem mennek tervszerűen. Már feltűnt, hogy talán valami spirituális nyavaja okozza a kellemetlen dolgait.
Párkapcsolati problémák, ingatlan eladási sikertelenség, anyagi problémák, egészségügyi problémák.
Amiatt keresett fel minket, hogy tisztán lásson és az elméje is tisztában legyen azzal, hogy ez sajnos úgymond „ilyen” a sors diktálja ezt és nem valami átok, vagy megszállás következménye.
A szertartásokat sikeresen elvégeztük. Mind átoktól, mind holtlélektől terhelt volt a hölgy, de hogy a fenn említett problémákat ezek okozták-e, azt majd az idő igazolja.

122-Negatív gondolatok meditáció alatt

Külföldről kerestek fel minket egy problémával. Egy hölgy gyakorolta az önmegismerést, melynek során mély meditációkba tudott megérkezni. „Ott tartózkodása” alatt idegen, bántó gondolatok jöttek fel.
Problémájával keresett már fel hasonszőrű embert, de a probléma akkor csak 3 napig oldódott meg.
Távolról végeztük el a szertartást, amit félre ismerhetetlenül érzett a hölgy és megkönnyebbült. A „kezelés” tartósnak bizonyult köszönjük az adományát.

121-Szkeptikus akarok maradni kontra gyerek szellemeket lát!

Egy fiatal hölgy keresett fel, hogy gyermeke szellemeket lát, furcsa zajok vannak este, fáradtak folyamatosan.
Felajánlottuk, hogy távolról megtisztítjuk az ingatlant és csak akkor kérünk adományozást ha a gyermek már nem lát szellem alakokat.
Zéró kockázatuk volt csak sikert érhettek volna el, de a fiatal hölgy élettársa megtudta, hogy mire készül a neje és megtiltotta.
A férj szkeptikus és inkább beletörődik, hogy a gyermekkel van baj és Ők is képzelgik csak a többit.
Sajnálom, ezekben az esetekben tehetetlenek vagyunk!

120-Rázós elhúzódó eset

Egy viszonylag hozzánk közeli településről keresett fel Minket egy fiatal lány. Anyagi helyzete nem engedte meg, hogy a benzinköltséget állja, emiatt kérte távoli segítségünket.
Édesapja nem régiben elhunyt, és azóta a házban jön megy a szelleme.
Ő érzékeli, félálom állapotban kommunikál vele.
Az apa szelleme folyamatosan csörög, nem hagyja nyugodni a családot, álmatlanul telnek az éjszakák, mindenki ideges.
A szertartást elvégeztük távolról, viszont a „makacs” apa nagyon ragaszkodik a helyhez, Ő odatartozik, és senki se akarja Őt onnan elküldeni, Ő látna akarja a gyerekeket….mondja.
Megmutattuk hová mehetne, hogy kikkel találkozhat odaát a fényben, de az apa nem hitte el, amit lát és továbbra is ott akar maradni.
A családtagok kérlelik, hogy menjen, de a férfi érthetetlen, nem fogadja el és nem érti meg helyzetét, sajnos már életében sem volt hite semmi felé, bizalma nem volt senkiben.
Az apa már nem tud bemenni az ingatlanba, de tud még kellemetlenséget okozni a családnak.
A legjobb megoldás az, hogy az ember már életében felkészül a halálra és az átmenetre…de sajnos ezt senki sem tanítja, tudomány el nem fogadja.
Hagyunk egy kis időt az apának, hogy gondolja át a történteket és később ismét megpróbálhatjuk az átsegítését.

119-Anglia

Egy fiatal lány keresett fel, aki külföldön dolgozik, hogy érdekes összefüggést talált romló fizikai állapota és a nagypapája halála között.
Észrevette azt is, hogy szavajárása, káromkodása nagyban hasonlít az elhunyt nagypapa viselkedésére.
A szertartást távolról végeztük el.

118-Határon túl távolról

Határon túl távolról
A távsegítség adásban az a jó, hogy a távolság nem akadály, további költséget az utazás nem jelent.
Így volt ez most is amikor Romániából kértek segítséget.
A tünetek a „szokásosak” : figyelnek minket, gyermek fél a szobába, furcsa zajok, leeső dolgok, folyamatos fáradtság.
A szertartásokat távolról elvégeztük és a problémák orvosolva lettek. Hála Istennek.
 

  117-Ördögűzés több felvonásban.

Sajnos nem volt elégséges az első és eddig egyetlen szertartás egy démonnal folytatott harcra.
Az lény kezelhetetlen és nyilatkozni úgymond nem akaró erő volt. A hosszas és fárasztó szertartást be kellett fejezni energiánk fogytával.
A megszálló erő jelentősen csökkent, és ezzel egyenes arányban csökkent a megszállás erőssége és térnyerése a kedves fiatalembernél. Viszont a szertartást folytatni kell akár több alkalommal is, hogy a lény örökké távol maradjon a fiatalember fényétől.

116-Torzult arc.

Egy ezotériás témákban járatos hölgy keresett fel minket, aki már bajával több helyen járt. Az anyagi orvos világ feltette a kezét, magyarázatot nem tud adni problémára.
A kedves hölgy minden egyes otthoni ébredésnél torzult arccal találja magát szembe a tükörben. A hölgy látja, hogy az nem Ő a tükörben. Érdekes módon, ha nem otthon alszik, ez a fajta fizikai elváltozás sosem következik be. (független az alvási fizikai körülményektől, matrac, párna)
Keresgetve az internetet bukkant ránk és kérte a távoli segítségünket. Távoli szertartással tisztítottuk az ingatlant és hölgy auráját is.
Az elváltozást egy holt lélek okozta aki éjjeli órákban, alvás időszakában volt nagyon közeli kapcsolatban a hölggyel.

115-Rossz ágy

Egy elégedett „ügyfelünk” keresett, fel hogy egy új helyre költözött, és cselekedetünkre ismét szükség volna.
Az új helyen az ágy, ami az albérletben van úgymond „alhatatlan”
Már maga a fekvés is rossz érzésekkel jár, aludni rajta képtelenség, és ehelyett inkább a földet válassza esti pihenésre.
A távoli szertartással a tisztításokat elvégeztük, mellyel bizonyos átjárók is lezárásra kerültek.
Másnapra az ágy taszító hatása eltűnt.


114-Gyomorideg

Több éve megmagyarázhatatlan hasi feszültségről, szorongásról számolt be egy minket felkereső Úr.
Pénzt nem kímélve próbált megoldást találni mind az anyagi mind a spirituális világban, mindezidáig sikertelenül.
Kötéseket szabadítottunk fel távolról az Úrról, valamint több éve aurájában lakó holt lelket engedtünk haza a fénybe. Elkellett telnie pár napnak, hogy az Úr érezze a diferenciát. Egyfajta üresség lett benne úrrá az idegesség helyén, mely űrt ezután saját magának kell kitöltenie csupa jó dolgokkal.

113-Lény

Egy hölgy keresett minket hogy bizarr dolgok történnek körülötte:
Fülei égnek, érzi valaki vagy valami hozzáér, az állatok beszélnek gondolatokat küldenek felé, világítás le föl kapcsolgat, kattanások a házban, környező emberek utcán boltban utána szólnak és üzeneteket közölnek felé, titokzatos telefonhívásai vannak.
Első körben, ha ezt egy pszichológus vagy pszichiáter hallja akkor bogyók után néz…
Mi tudtuk hogy a tüneteket egy „lény” okozza.
A megszabadulás a lénytől bizonyos megértésekkel járt, valamint tisztításokkal.

112-Nem tudok elszakadni a volt barátnőmtől.

Egy fiatalember keresett fel, hogy szakítás történt Ő és párja közt, ám azóta minden egyes pillanatban rá gondol, és figyelmét nem tudja levenni a történtekről.
Mindennapi életét már betegesen vezérli a gondolatszál ami a volt barátnőjéhez fűzi. Gondolkodásra képtelen emiatt feladatinak az ellátása is nagyon háttérbe szorult.
Kértek, hogy ha tudunk segítsünk…..
Távolról végeztünk tisztítást a fiatalemberen. Mind átoktól/kötéstől, mind holt lélektől megszabadítottuk, hogy még a gyanú is megszűnjön efféle nyavalyák felé.
A fiatalembert kértük jelezzen, ha beidegződése nem csökken…Hála Istennek jelzésével nem találkoztunk, az érkezett adományát köszönjük.

111-Depresszió, hajtépés.

Egy házszentelés alkalmával éreztem, hogy a főbérlővel úgymond valami nincs rendben. A szentelő szertartás alatt furcsán viselkedett.
Amikor elkezdtem kicsit faggatni, elmondta hogy nagyon régen depressziós. Kezelésről kezelésre jár, de eredmény nincs.
Éreztem, hogy vannak vele, és kértem, hogy „feküdjön a kezem alá”.
A szertartás elkezdése után úgymond kibújt a szög a zsákból. A megszálló előjött és elkezdte fizikailag is irányítani a hölgyet.
A hölgy a haját tépte és kiabált, hogy Ő nem árt senkinek sem és hagyjuk Őt békén.
Egy hosszas beszélgetés alatt kiderült, hogy az élete párjának már több mint 10 éve elhunyt anyukájának a holt lelke van a hölggyel.
A holt lélek belátta, hogy senkinek sem jó, ha marad és nem megy fénybe, és a hazasegítő rituálénkkal eltávozott.
Hála Istennek több anti depressziós kezelésre nincs szükség.

110-Ha valaki ragaszkodik a hanghoz
Egy fiatalember keresett fel, hogy hangok vannak a fejében. Férfi női, veszekedős, bántós hangokkal társalog és ebből a csevejből szeretne kikászálódni.
Kérésére elvégeztük a tisztítási szertartást távolról mely után ismét telefonon beszélgettünk és ezt hallottuk:
Most már a férfi hangok eltűntek és csak egy kedves női hang maradt, akivel kellemesen elnevetgél...
Ebben az esetben tehetetlenek vagyunk ha az elengedés nem teljes, a minket felkérő testvérünk részéről J

109-Már altató nélkül megy az alvás.

Egy vidéki családi házban furcsa jelenségek történtek: zörgés, ismeretlen eredetű járkálás hangok, és egy folyamatos figyelnek érzés.
A családi viták elég gyakoriak voltak, és egy általános indulatosság lett úrrá a családtagokon, amikor otthon tartózkodtak.
A tisztítást távolról elvégeztük, és megnyugtató telefonos visszajelzést kaptunk, hogy hála Istennek már az altatót sem kell beszedni a felnőtteknek éjszakára, és az alvási periódus is pihentető lett.

108-Minket is majdnem megdobtak.

Ha egy holt lelkek által „feldúlt” lakásba megyünk be felkérésre, akkor ott elhalkulnak abban a pillanatban a dolgok. A lelkek mind élő mind holt átmennek egy figyelő állapotba.
Most nem így volt, és szinte mi is kaptunk a dobálózásból. Az a bizonyos lény hol ceruzákkal, hol műanyag játékfigurákkal, hol zsebkendővel dobálózott. A legdurvább a beszámolók alapján a késdobálás volt. Ez arra ösztökélte a lakásban lakókat, hogy meneküljenek otthonról és töltsék az éjszakát máshol.
Azonban a jelenség oda is követte őket.
Másnap személyesen mentünk el az eredeti otthonukba ahol szertartások alatt vettük észre az ismét elkezdett dobálózást.
Meg kellett találnunk, hogy ki az az élő személy az ott lakók közül, akinek úgymond szót fogad a lény. Meg kellett értenünk mi okozza a történést, hogy mi áll a lelki háttérben.
Ez sokkal nehezebb, mint egy egy szertartás elvégzése, és ez az egész „szakmánkban” az esszencia része.

107-Démoni/Lelki?

Egy család keresett fel minket, hogy az ami a fiukkal történik már kibírhatatlan.
A fiatal srácnak voltak olyan pillanatai, hogy nagyon kiborulva csapkodott, neki meg ya szüleinek és megmagyarázhatatlan októl agresszív.
Személyesen mentünk el, hogy a szükséges szertartást elvégezzük.
Gyanítottuk, hogy az erő ami uralja a fiút az démoni eredetű. Ott jártunkkor azonosítottuk, hogy az az erő ami a lényt a fiúhoz vonzza az a fiú részéről is megvan. Vagyis ragaszkodik a fiú az erőhöz.
Egy hatalmas harag az amit ilyen esetben le kell tudni tenni. Feladatunk ilyenkor már inkább lelki munka a fiún, és szinte maga a szertartás már csak fizikai.

106-Határon túlról.

Ismét felkértek minket Országhatárunkon túlról távoli segítségadásra.
A családfőt este valaki nézi, olyankor, amikor ő már félig alszik és mozgásra képtelen (ilyen fél álom szerű alvási paralízises állapot) Az a valaki felé hajol, és mintha valamit kivenne belőle…idéztem a szavait a minket felkereső családnak.
A kisgyermekük láthatatlan emberekkel barátkozik, amit hála istennek elhittek, és tudták, hogy nem beképzelés.
Kértek tegyünk úgymond rendet, amit távolról is megtudtunk tenni.
A teret és a benne lakókat megtisztítottuk és a jelenségek már aznap estére eltűntek.
Azóta pihenten ébrednek és a nyugalom érezhető, amikor egymással beszélgetnek a családtagok (ez idáig ez nem volt jellemző)

105-Párkapcsolati hiány okozója lehet holt lélek?

A válasz igen lehet, de nem feltétlen.
Tipikus visszatérő probléma a párkapcsolat hiánya. Valamennyivel több hölgy keres fel hasonló „hiányossággal”, mint férfi.
Ez esetben is így volt.
Az elengedő szertartásokat elvégeztük, átok levétellel együtt. A szertartások alatt hozzátartozókat engedtünk sikeresen a fénybe.
A szertartás egyfajta mellékhatása az energiával való feltöltés, mely erőt ad ismét nekimenni a világnak. Mindemellett szükség van a beidegződött, múltbéli lenyomatok elengedésére is.
Ezáltal most minden nyavalyától, és ha a megértést, amit otthagytunk magáévá teszi, akkor a múlt súlyaitól is felszabadultan várhatja a párjának megjelenését az életében ez a kedves Hölgy.

104-Szellem a lakásban.

"Szellemet láttunk" szóltak bele a minket felhívó telefon beszélőkéjébe.
Ritkán nevezik így meg konkrétan a problémájukat a minket felkeresők. De ha valaki lát valamit azért az általában hisz a szemének.
Egy házaspár fiatal gyermeke már régóta mondja szüleinek, hogy ott egy bácsi egy néni…és hogy most kiment az ablakon, de majd visszajön….
A szülők nem fordítottak a gyermekre nagyobb figyelmet mindaddig, míg az apa nem látott egy kislányt szellem alakban feljönni a lépcsőjükön.
Utána természetesen nagy volt a riadalom és keresgettek megoldást az interneten. Összeállta kép, hogy mi miatt fáradtabbak, mi miatt kapcsolgatódig a lámpa, és van az a sok megmagyarázhatatlan kattogás, recsegés a lakásban.
A szertartásokat távolról elvégeztük, és a zavaró dolgok megszűntek. A jelenségek hátterében állt egy megbocsátásra való képtelenség is, amit szerencsére egy hosszabb beszélgetéssel úgymond letudtunk.

103-Sikerese megbocsátás.

Megoldhatatlannak tűnő esettel találkoztunk. A házban történő jelenségekért egy elhunyt rokon volt felelőssé tehető.
A gyermek mutogatott a levegőbe, hogy ott egy bácsi, nyikorgások, villany kapcsolgatás, általános fáradtság és rosszkedv voltak a zavaró jelenségek.
A jelenségeket nem sikerült eltüntetnünk elsőre, mivel az elhunyt és egy családtag között harag állt fenn.
Elmondtuk az érveket a megbocsátással kapcsolatosan, melyeknek megértése már nem a mi feladatunk volt. Kezünket le is vettük a családról mondván majd jelentkeznek, ha úgy érzik megbocsátottak a halottnak.
A megoldatlan eseteinknél ahol elmondjuk, hogy szükség van a megbocsátásra sokszor olyan, mint ha a falnak beszélnénk. Nem hiszik el, hogy erre van szükség, hogy nyugodalomra találjanak mindannyian, vagy még maguknak is hazudnak, hogy ÓÓÓ Ő már nem is haragszik.
Ez esetben hála Istennek nem így volt. Másnap kerestek, hogy egy szívkinyitós visszaemlékezéssel és megbocsátással maximálisan úgy érzik, hogy a megbocsátás sikerült. Mindezt szívből érzik és tudtam, éreztem valójában meg is történt.
Ezután a tértisztítást és személyek tisztítását ismét elvégeztük és a megnyugvás nem maradt el!

102-Alvás minősége
Egy család keresett fel minket, …véletlenül találték meg a weboldalunkat.
Amit megfigyeltek odahaza, és amire magyarázatot kerestek: mióta a családfő fizikai helyhiány miatt az emeleten kell, hogy aludjon, éjszakánként többször felébred, érzi valaki figyeli Őt, fáradtabb reggel mint este lefekvéskor. A családtagok félelemmel mennek fel a felső szintre, ami addig használaton kívül volt, ahol a családfő most már esténként alszik.
A teret távolról megtisztítottuk és a zavaró jelenségek megszűntek.

101-Démoni ok

Ismét határainkon kívülről kérték segítségünket egy kényes témában.
Egy fiatalember már nagyon régen szenved búskomorságban. Agresszív, türelmetlen, hangja megváltozik, és akarata ellenére dohányzik holott utálja. Szüleit fizikailag bántalmazza.
Ortodox papot is hívtak segítségül. Kinyilatkoztatásai után mássága egy negyed évre abbamaradt, majd folytatódott minden tovább.
A szenteltvizes teszten sajnos Ő sem ment át, rosszul volt tőle és köhögött.
Időpontot egyeztettünk, hála Istennek a fiú meg akart szabadulni az Őt uraló lénytől és ismét szabad akart lenni és folytatni a tanulmányait.
Ott jártunkkor fényt derítettünk, hogy mi miatt tartózkodott a démoni erő a fiúval, mely okot feloldottuk és a lény távozott. A további szertartás alkalmával halott hozzátartozókat is sikerült hazaengednünk a fénybe.
A fiú megkönnyebbült és szeretet vette át a szívében a helyet.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése