2020. május 16., szombat

A hollókórus emberi szervet kíván








A hollókórus emberi szervet 

kíván






Emberi szervekkel is 
kereskedtek
az amerikai rabbik
  • A vesét 10 ezer dollárért

  • vették és 150-ért adták
Amint arról korábban beszámoltunk, az egyesült államokbeli New Jersey államban, Brooklynban nemzetközi pénzmosó és politikai korrupciós bűnbandát tartóztatott le csütörtökön az FBI. Az összesen 44 letartóztatott többsége zsidó, köztük öt rabbi és más zsidó közéleti ember. Az izraeli Vállá!Hádásot című hírportál újabb részleteket közölt a hatalmas botrányról. 

A bűnöző zsidók csütörtöki letartóztatásról készült fényképek

A letartóztatott zsidók között a pénzügyi bűncselekmények mellett izraeli donorok által adományozott emberi szervekkel kereskedő személyek is vannak. A zsidók ezen kívül hamisított luxuscikkeket is áruba bocsátottak. 

Az izraeli sajtó közben leközölte a 44 letartóztatott személy nevét, és az általuk elkövetett bűncselekményeket. A listáról megtudjuk például, hogy egy Lévi-Jichák Rosenbaum nevű brooklyni zsidót illegális szervkereskedés miatt vettek őrizetbe a hatóságok. 

A pénzmosás és egyéb pénzügyi bűncselekmények miatt lefogott tizennégy személy egytől egyig zsidó: Élijáhu Ben Hájjim, Smulik Kohén, Lévi Deutsch, Jesájáhu Ehrental, Mordeháj Fisch, Jolie Gertner, David S. Goldhirsch, Saul Cassin, Edmund Nahum, Abe Pollack, Lavel Schwartz, Binjamin Spirá, Náftáli Weber és Árjé Weiss. 
Saul Cassin rabbi, Deal városka szefárd főrabbijának fia is a letartóztatottak között van. Vele együtt összesen öt rabbit vettek őrizetbe csütörtökön az FBI emberei. Az FBI három éven keresztül nyomozott a brooklyni és a New Jersey állambeli Deal városka szíriai és askenázi eredetű zsidó közösségein belül, míg fölgöngyölítettek a nemzetközi bűnbandát. 

A nyomozók kezdetben az Izrael közbeiktatásával elkövetett pénzmosás bűncselekményének szálait vizsgálták, miközben lebuktak az emberi szervekkel, elsősorban vesével, illetve luxuscikkekkel illegálisan kereskedő zsidók is. 

A politikai korrupció miatt letartóztatottak között a spanyol ajkú keresztények és az egy szál muszlim arab Máher A. Halíl díszes társaságában szintén sok a zsidó, mint például Jichák Friedländer, Simon Haber és Mose Altman. 

Az FBI állítása szerint a New Jerseyben letartóztatott zsidó szervkereskedők 10 ezer dollárért vásároltak egy vesét Izraelben, amit 150 ezer dollárért adtak el Amerikában. Tiszta haszon. 
Júszef el-Kudszi – Kuruc.info



Auschwitzi doktoroknak nevezte az
izraeli orvosokat egy román kolléga


Kis Mengelék !!!!! A zsidó fasizmus zsenge hajtása!!!!


Bukarestben a rendőrség rajtaütött egy izraeli nőgyógyászati magánklinikán, s illegális petesejt-kereskedés és más bűncselekmények elkövetésének gyanújával letartóztatta a tulajdonosokat és az orvosokat. Szőkéknek és kék szeműeknek írták le a petesejtjüket eladó cigánylányokat. Auschwitzi doktoroknak nevezte az izraeli orvosokat a Román Orvosi Kollégium elnöke – valószínűleg meghurcolják…

A Sabyc klinika Bukarestben

A magyarországi hírközlő eszközök diszkréten elhallgatják, vagy három-négy mondattal elintézik azt a botrányt, amely az izraeli tulajdonban levő és izraeli orvosok által működtetett bukaresti Sabyk Gyógyászati Központ körül kirobbant. De hát Izraelről csak jót vagy semmit, tartják a magyarországi cionista sajtó hírverői és goj csicskásaik. A Kuruc.info azonban ezúttal sem hallgatja el a zsidók gaztetteit. 
A magyarországi zsidó sajtónál jóval tisztességesebb izraeli médiumok is beszámolnak a bukaresti botrányról, így például az általunk már többször hivatkozott Vállá.Hádásot című héber nyelvű hírportál, amely videóval mellékelt írásában ezúttal is lerántja a leplet az izraeliek külföldi gaztetteiről. 
A bukaresti Sabyk Gyógyászati Központ nevű izraeli tulajdonú és működtetésű, mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó magánklinika a román és az izraeli lapok szerint eddig több mint 20 millió eurós összegű petesejt-kereskedelmet bonyolított le. A mesterségesen megtermékenyítettek bevallott száma kétezer fölött van, s mindegyik ilyen beavatkozásért a klinika 10-15 ezer eurót kért. A legtöbb terméketlen páciens Izraelből és Németországból érkezett a bukaresti klinikára. 
Csakhogy a petesejteket meg is kellett szerezni valahonnan, s erre ragyogó alkalmat kínált a szegény romániai (leginkább cigány) lakosság. Az izraeliek ezeknek a fiatal, általában 15-18 éves cigány nőknek a petesejtért mindössze 800-1000 lejt, azaz 192-240 eurót fizettek. A számok ismeretében elképzelhetjük, hogy mekkora haszonra tettek szert, amíg az amúgy szintén korrupt román hatóságok rájuk nem tették a kezüket.(A kapzsi izraeliek valószínűleg nem kenték meg az illetékes román elvtársak markát – a szerk.) 
A legfőbb pénzbeszedő a tulajdonos, dr. Harry Méron, akinek az izraeli Ásdod városban is van egy magánrendelője. A klinika második számú embere a saját fia, dr. Jáír Méron, aki orvosként is fungál a román lapok által csak „gyermekgyárnak” nevezett intézetben. Fontos munkatársként említik még a szintén izraeli dr. Dov Kleint, a világhírű plasztikai sebészt és Nátán Laut professzort, a haifai B'néj Cijon (Cion gyermekei) kórház orvosát, valamint dr. Genja Süsskindet. Ők mindnyájan a letartóztatottak, majd házi őrizetbe helyezettek között vannak. Összesen harminc személyt állítottak elő a románok. 
Prof. Nátán Laut az izraeli tévének nyilatkozva elpanaszolta, hogy a román rendőrség durva rajtaütését a klinikán leginkább egy hollywoodi akciófilmhez tudná hasonlítani. (Ő ugyanis hozzá van szokva ahhoz, hogy zsidóra senki sem mer kezet emelni – a szerk.) Elmondása szerint a rajtaütéskor nagy számú fegyveres tört be a klinikára, s az álarcot viselő biztonságiak csőre töltött géppisztollyal hadonásztak. A profot arccal a falhoz állították, s belefojtottak minden magyarázkodási kísérletet, s eközben a megtermékenyítésre váró páciens szétnyitott combokkal a műtőasztalon feküdt. 

A bezárt klinikát román fegyveresek őrzik

Prof. Dov Feldberg nőgyógyász, a Petáh Tikvá-i Beilinson kórház nőgyógyászati részlegének igazgató-helyettese és dr. Eliézer Girs, a jeruzsálemi Hádászá kórház vezető nőgyógyásza a rendőrségi rajtaütés idején éppen Kazahsztánban tartott szakmai előadást. Nem hisszük, hogy társaik letartóztatásának hírére sietve visszatérnek Bukarestbe. 
Dr. Vasile Astarastoae, a Román Orvosi Kollégium elnöke a botrány kipattanása után a sajtónak elmondta, hogy már tavaly szerette volna bezáratni a Sabyk klinikát, amelynek orvosait most petesejt-kereskedés miatt letartóztatták. „Először is, az izraeli orvosok nem rendelkeztek romániai tevékenységre följogosító engedéllyel. S ezeknek a lelketlen embereknek a tevékenységét leginkább az auschwitzi doktorok cselekedeteihez tudnám hasonlítani”, nyilatkozta a Román Orvosi Kollégium elnöke. 
Jellemző, hogy az izraeli diplomácia nem azzal foglalkozik, hogy állampolgárai mit művelnek egy idegen ország területén, hanem máris ellentámadásba lendült a fent idézett hasonlat elhangzása miatt. Lilly Ben-Hárus, a bukaresti izraeli nagykövetség konzulja a román hatóságokhoz fordult magyarázatért a Román Orvosi Kollégium elnökének megnyilatkozása miatt. 
S hogy mire is célzott dr. Vasile Astarastoae, arról némi magyarázatot kaphatunk az izraeli 1-es tévécsatornán sugárzott riportból. A narrációban elhangzik, hogy a román hatóságok a letartóztatott dr. Harry Méront és dr. Jáír Méront a helybeli, gyenge és szegény sorsú nőket kihasználó pénzhajhászoknak nevezik. 
Az üggyel foglalkozó román nyomozó nyilatkozata: „Ők (mármint a letartóztatott izraeliek – a szerk.) a petesejt-adományozókat általában a társadalom perifériáján élő szegény nők köréből toborozták. Ezek a nők beleegyeztek abba, hogy hormonális kezelést kapjanak és viszonylag kis összegért eladják petesejtjüket.” 
A következő filmkockákon dr. Harry Méron Ásdod városban (Izrael) levő elegáns magánklinikáját látjuk kívülről, majd prof. Nátán Lautot, aki társaihoz hasonlóan jelenleg bukaresti házi őrizetben várja sorsának alakulását. A professzor lányának nyilatkozata után jön a lényeg, egy öregedő izraeli asszony, Évá Lév élménybeszámolója, aki szintén páciense volt a botrányos bukaresti klinikának. 
Évá Lév: „Dr. Harry Méront, a bukaresti klinika tulajdonosát kizárólag a pénz érdekelte, s ez egyértelmű volt számomra. A kezelőszobában nem csak az orvos tartózkodott, hanem boldog-boldogtalan ki-bejárkált a takarítóktól kezdve a kisegítő személyzetig, különféle dolgozókig és érdeklődve szemlélték a jelenetet. Közben széttárt combokkal feküdtem, és végezték rajtam a nőgyógyászati beavatkozást.” 
A videó következő jelentében a román rendőrök viselkedéséből kapunk ízelítőt. Egy elváltoztatott hangú személy így emlékezik a rajtaütésre: „A rendőrök betörtek a kezelőszobába, ahol egy lány a beavatkozás kellős közepén a műtőasztalon feküdt. A román rendőrök azt sem engedték meg az orvosnak, hogy legalább letakarja a páciens intim testrészeit vagy hogy kiszedje belőle a műszereket. A rendőrök fényképfölvételeket is készítettek a páciensről, miközben kajánul vihorásztak.” 
Az izraeli orvosok s a klinika tulajdonosai egyébként nem csak a petesejtet eladó román cigány nőket verték át a rendkívül alacsony vételárral, hanem az Izraelből és Németországból hozzájuk forduló pácienseiket is. Mivel Romániáról van szó – ahol a magyarokat kivéve az emberek többsége füstös képű –, a megtermékenyítésre várakozók közül sokan és jogosan aggódva megkérdezték, hogy milyen ábrázatú a donor. Szőke és kék szemű, hangzott az izraeli orvosok válasza.Sajnos a Vállá!Hádásot című portál által föltett videót nem minden olvasónk tudja megnézni, de itt van helyette a román rendőrség által készített fölvétel a rajtaütésről. Ezen utóbbi videót a Jediot Áháronot napilap tette közzé, ide kattintva tekinthető meg.
A videón lehet látni a román rendőrség (csendőrségi segítséggel történő) behatolását a klinika helyiségeibe. A behatolás az izraeli állítással ellentétben nem is volt annyira durva, hiszen a hatósági emberek jól hallhatóan kopogtak, s többször is elhangzott az angol "please" (kérem) szó. (Megteszi ezt a "magyar" tirpák, ha magyarok ellen lép föl? - szerk.)
Az viszont való igaz, hogy a rajtaütés pillanatában egy páciens a műtőasztalon feküdt mesterséges megtermékenyítés közben. Láthatjuk ezen a videón azt is, hogy a román rendőrök megszámolják a lefoglalt nagy összegű pénzt, amelyet aznap fizettek a páciensek.
Júszef el-Kudszi – Kuruc.info




Petesejt-kereskedő zsidókat tartóztattak le Romániában


Két izraeli és egy román állampolgárt tartóztatott le a rendőrség szervezett bűnözés elleni osztálya hétfőn. Az illetőket petesejt-kereskedelem vádjával tartják fogva, amelyet a feltételezések szerint egy bukaresti magánklinikán végeztek. Ehhez már kommentár sem szükséges.
A letartóztatottakon kívül még 22 személy ellen folyik vizsgálat, akik feltételezhetően ugyanannak a bűnszövetkezetnek a tagjai. Eredetileg 30 izraeli állampolgárt vettek őrizetbe, őket kaució ellenében szabadlábra helyezték.
A DIICOT szóvivője közölte, hogy a csoport külföldi párok számára közvetített petesejteket, amelyeket 18-30 éves romániai nőktől vettek le, mintegy 800-1000 lejért. Az ügyészség 24 órás elfogatóparancsot adott ki a Sabyc klinika orvosi vezetője, az ő fia (mindketten izraeli állampolgárok) és a klinika egyik alkalmazottja ellen.
A román orvosi kamara szintén vizsgálatot indít az ott dolgozó orvosok ellen, akiktől megvonhatják praktizálási engedélyüket is. A kamara elnöke, Vasile Ast?r?stoase szerint tettük az orvosi etika alapelveibe ütközik.
A Román Televízió hírei szerint a klinikán 1999 óta 1200 mesterséges megtermékenyítést végeztek el, noha nem rendelkeztek engedéllyel a beavatkozás végzésére. A páciensek főként izraeli, olasz és brit állampolgárok voltak. Izraeliek állítólag azért szerepeltek igen nagy számban a beteglistán, mert egy ottani törvény tiltja a petesejt pénzért vagy ingyen való átadását, ezért az izraeli nők gyakran fordulnak román, ciprusi, ukrán vagy spanyol klinikákhoz.




Egyesült Királyság: Az „Orvosok az 


erőszakos szervkereskedelem ellen, egy 


nonprofit nemzetközi szervezet” 


szemináriumot tartott Glasgow-ban 




2011. szeptember 05-én az Egyesült Királyságban az „Orvosok az erőszakos szervkereskedelem ellen” szemináriumot tartott, melynek címe „Válaszút előtt a szervátültetés” volt. Elsősorban a kutatásból azt az eredményt hozták nyilvánosságra, amely a Kínai Kommunista Párt (KKP) élő Fálun Gong gyakorlók szerveivel folytatott szervkereskedelmére vonatkozik.
A szeminárium a KKP szervkereskedelemmel kapcsolatos jelenlegi állapotban lévő visszaélését elemzi a nemzetközi etikai normákkal és felhívja az európai orvosi közösség figyelmét és az Egyesült Királyság társadalmát is, hogy miután megtudta az igazságot, állítsák meg együtt a KKP Fálun Gong gyakorlók elleni embertelen üldözését. A szemináriumot a Crowne Plaza Hotelben tartották meg a skóciai Glasgow-ban. Az esemény – mely a KKP bűnéről szólt, ami az élő Fálun Gong gyakorlókon folytatott szervkereskedelemmel kapcsolatos – széles körű érdeklődést váltott ki.
 


A konferenciaterem
Az „Orvosok az erőszakos szervkereskedelem ellen”- meghívta előadóknak a kanadai emberi jogi ügyvédet, David Matas-t, aki a Bloody Harvest (Véres aratás) című könyv szerzője is, egy orvosprofesszort, Dr. Li Huige-t, egy németországi egyetemről, és egy újságírót, Ethan Gutmann-t. Az Európai Parlament alelnöke (Edward McMillen Scott), aki a demokráciáért és az emberi jogokért felelős, küldött egy különleges levelet, hogy kifejezze a támogatását az eseménnyel kapcsolatban. Skócia három legnagyobb médiája közvetítette a szemináriumot, különös tekintettel Dalian-ba (Glasgow testvérvárosa), ahol folyik szervkereskedelem is. Ezen kívül mivel a szeminárium a tizenötödik évi „Európai Társaság a Szervátültetésért” konferencia ideje alatt lett megtartva (2011. szeptember 04-07.), mintegy negyven egészségügyi szakember vett részt a Társaságtól az eseményen.
A szeminárium megnyitóján a vendéglátó felolvasta Mr. McMillen Scott támogató levelét. A levél végén Mr. Scott ezt írta: „Folytatni fogom a nemzetközi erőfeszítéseket David Matas-szal, David Kilgour-rel és másokkal együtt, hogy még több ember fordítson figyelmet ezekre a szörnyű, embertelen ügyletekre.
Matas: Kínában nem létezik az a mechanizmus, mely megakadályozná a visszaéléseket
David Matas – az egyik vezető kanadai emberi jogi ügyvéd – és David Kilgour, korábbi államtitkára volt a kanadai kormány csendes-óceáni térségének, 2006-ban egy vizsgálatot kezdett azokkal az állításokkal kapcsolatban, hogy a KKP élő Fálun Gong gyakorlók szerveivel folytat szervkereskedelmet. A vizsgálatuk jelentését először 2006 júliusában adták közre, ami megerősíti az ilyen jellegű bűncselekmény létezését. 2010-ben együtt adták ki a Bloody Harvest (Véres aratás) című könyvet. Mr. Matas-t 2010-ben a Nobel-békedíjra jelölték.
 


Mr. Matas

Matas elmondta a szeminárium közönségének, hogy mivel David Kilgour és ő publikálta az első vizsgálati jelentést a Fálun Gong gyakorlók szerveivel való kereskedelemről, ugyanabban az ügyben egy követéses vizsgálatot folytattak. A legújabb eredmény az lett, hogy „az ügy még rosszabbá vált, növekedett a Fálun Gong gyakorlóktól beszerzett szervek mennyisége.“
Matas azt is elmondta: „A adatok ködösítéssel történő álcázása lehetővé teszi a szervátültetéssel kapcsolatos visszaélések könnyebb elkövetését. Az egyik tényező – hogy a Fálun Gong gyakorlókat megölték a szerveikért –, arra a következtetésre vezetett minket, hogy az olyan mechanizmusoknak, amiknek a helyszínen kellene lenniük, hogy helyben megelőzzék az ilyen visszaéléseket, nem voltak ott. A következtetés még inkább igaz most, mint mikor kiadtuk a könyvünket; amikor az adatok nyilvánosan elérhetőkké váltak, azt követően a Kínai Májátültetési Nyilvántartón keresztül, amely jelezte a visszaélést, ez többé már nem elérhető.”
Ethan Gutmann: A Fálun Gong gyakorlók továbbra is fő forrása az erőszakos szervkereskedelemnek
Ethan Gutmann alátámasztotta a szerkereskedelem bűncselekményének létezését a saját kutatásával. Rámutatott arra, hogy a kínai hadsereg részt vett a szervkereskedelemben. Gutmann elmondta, hogy a kommunista rezsim először kivégzett foglyokból, majd ezt követően a Fálun Gong gyakorlókból is vett ki szerveket. A legutolsó esettanulmánya kimutatta, hogy az elnyomott tibetiek és ujgurok is a szervkereskedelem forrásává váltak.
 


Mr. Ethan Gutmann
Orvosprofesszor: Ha az emberek nem szólalnak fel ez ellen, akkor mit várunk?
A németországi Li professzor beszédében elemezte, mit tett a szervkereskedelem lehetőségének a bűne a KKP rezsim alatt. Lelkiismereti okokból akart segíteni, hogy minél több ember megtudja az igazságot a szervkereskedelemről. Elmondta: „Ez döntően fontos. Látva ezt a fajta bűnözést, mely jelenleg Kínában folyik, a véleményem szerint mindenki felelősséggel tartozik. Miért? Ami most Kínában történik (szervkereskedelem), az szörnyű. Ha az emberek nem szólnak ez ellen, mit várnak?”
Li professzor sürgette a munkatársait a nyugati egészségügyi körökben, hogy a KKP szervkereskedelmével kapcsolatos igazság megismerése alapján vegyenek részt az erőszak megállításában. Elmondta: „A nyugati orvosok csak hagyják, hogy ez történjen Kínában. Miért olyan fontos ez? Lehetetlen, hogy a KKP rezsim helyesen cselekszik a saját törvényszegésével. A cél elmondani a nyugati orvosi társadalomnak, hogy gyakoroljon nyomást a KKP-re a nyugati egészségügyi intézményeken vagy szakmai szervezeteken keresztül, így megállítva a KKP általi üldözést. Az ilyen atrocitások nem folytatódhatnak.”
 


Li professzor

Li professzor reméli, hogy eközben az egészségügyi szakemberek a szárazföldi Kínában megtudják az igazságot és a lelkiismeretükre hallgatnak. Elmondta: Azok közül az orvosok közül, akik részt vettek a szervkereskedelemben, néhányan már cinkossá váltak, mikor rájöttek (mi történik). Ebből bonyolult kilépni. Néhányukat megvásárolt a KKP propaganda. Mindenkinek látnia kell a KKP igazi aljas színeit. Nincs indok arra, hogy üldözzék a Fálun Gong-ot, az emberek egy csoportját, akik jobb emberekké akarnak válni, akik az Őszinteség, Jószívűség, Tolerancia elvekben hisznek. A KKP egyszerűen felhasználja a rágalmazó propagandáját, hogy találjon egy mentséget a brutális üldözésre. Nekünk, orvosoknak kell ezen átlátni. Ne váljunk cinkossá!”
Skót keresztény párti vezető: A nyugati kormányoknak és az egészségügyi szakembereknek a segítségével kellene bizonyítani a vádakat
Donald Boyd orvos és a Skót Keresztény Párt vezetője. Elmondta, hogy sokat tanult a szeminárium alatt, mert a szeminárium tartalma még nem található meg a médiában. Úgy vélte, hogy ez az esemény jelentőségteljes. Elmondta: „Úgy gondolom, ez nagyon fontos és mindenkivel tudatni kell. Úgy gondolom, ez nagyon hiteles, szóval azt hiszem, folytatni kell a végéig. A nyugati kormányoknak és az egészségügyi szakembereknek mindent meg kell tenniük, hogy segítsenek bebizonyítani az állításokat.”
 


Mr. Donald Boyd

Dr. Boyd erősen elítélte a szervkereskedelemmel kapcsolatos rémtetteket, melyek megsértik az emberi jogokat és elfogadhatatlanok. Elmondta: „Kétségtelen (a szervkereskedelem bűntette) megsérti az erkölcsi törvényeket, beleértve az orvosi etikát és az emberiességet is. Nincs erkölcsi törvény, mely ezeket (a rémtetteket) elfogadná.”
Német doktornő: Úgy gondolom, mindenkinek tudnia kellene ezt
Júlia, egy doktornő Németországból lett delegálva a tizenötödik évi Európai Társaság a Szervátültetésért konferenciára. Miután részt vett a szemináriumon, azt mondta, hogy haladéktalanul lépéseket fog tenni, hogy megállítsa a szervkereskedelem további folytatását, mert a gonosz kihívása az emberiség ellen nem tolerálható. Elmondta: „El fogom mondani a munkatársaimnak és a barátaimnak, amit ma hallottam, amit döbbenetesnek találtam. Nem tudom megérteni, miért hunynak szemet más országok. A véleményem szerint a cselekvés már jó ideje esedékes, hogy megállítsuk ezt a történést. A huszonegyedik században élünk. Ami Kínában történik most (a szervkereskedelem) felülmúlja a képzeletet. Én – úgy gondolom – amit tehetek az, hogy nem vásárolok többé ilyen országtól termékeket. Ez szörnyű! Úgy gondolom, mindenkinek tudnia kell erről.”
Ez természetesen az emberiség ellen van. Senki sem, semmilyen náció, semmilyen tagja az emberi fajnak nem fogadhatja el az ilyen dolgokat. Úgy hiszem, több embernek kellene tudnia erről. Nem vagyok biztos benne, hogy a politikusok más országokban tudnak-e róla. Az ügy nagyon sürgős, nagyon rossz, szükséges gyorsan cselekednünk.”
Brit pszichológusnő: Elgondolkodtatott, hogy mit tehetnék én, mint ember
Ms. Clark, egy brit pszichológusnő szintén részt vett a tizenötödik évi Európai Társaság a Szervátültetés konferencián. Belefutott Mr. Matas-ba a konferencia plakát kiállításán, és eldöntötte, hogy felfüggeszti a konferencián való tevékenységét és részt vegyen a szemináriumon.
 


Ms. Clark Mr. Matas-szal beszélget

A szeminárium után sokat mesélt és sok ismeretet szerzett. A szeminárium elgondolkodtatta. Elmondta: „Megérintettek a beszédek. A téma nagyon fontos, nagyon komoly. A felszólalók nagy együttérzést közvetítettek. Sokszor fejeztem ki teljes aggodalmamat az emberi jogokkal kapcsolatban Kínában, úgyhogy nagyon örülök, hogy részt vettem a szemináriumon. Igen, most sokkal jobban vagyok informálva a problémáról (szervkereskedelem). El fogom mondani sok embernek, beleértve a kollégáimat és egy tanár barátomat. Továbbá, ahogy elhagytam a szemináriumot, azon gondolkoztam: mint ember, mit tehetnék.”
Középiskolai tanár: A szervkereskedelem ultra-brutális
A tanárok és tanulók egy csoportja a Glasgow-i Hillhead Középiskolából részt vettek a szemináriumon. Mind a tanárok, mind a diákok ledöbbentek a szeminárium témáján, a rémtettek hallatán, hogy élő Fálun Gong gyakorlókon szervkereskedelmet folytatnak. Elmondták, hogy minél több emberrel tudatni fogják ezt. Egy tanár, Mr. Philip elmondta: „Sosem hallottam még erről a problémáról, melyet a szeminárium taglalt. Nagyon megdöbbentő és felvilágosító volt. (A szervkereskedelem bűntette) sokkol és ultra-brutális. Először nehéz elhinni, hogy ilyen dolog megtörténhet. Köszönöm, hogy meghívtak minket erre a szemináriumra.”
Egy tanulólány, Suganda Azimi nagyon nyugtalan volt az emberi jogi problémák miatt. Mikor hallott a KKP szervkereskedelmének létezéséről, mélyen megrendült. Elmondta: „Ledöbbentem, hogy a nyilvánosság milyen keveset tud egy ilyen nagy dologról. Ez nincs a média előterében. Itt azt a következtetést tudom levonni, hogy valószínűleg gazdasági érdekek miatt a nyugati kormányok – beleértve a brit kormányt és az USA kormányát is – úgy döntött, hogy figyelmen kívül hagyja ezt a hatalmas problémát. Úgy gondolom, hogy az Amnesty International-nek és más emberi jogi szervezeteknek, és az Egyesült Nemzeteknek, több figyelmet kellene fordítania erre. Úgy tűnik, ők is szemet hunynak a probléma felett. Mint diákok, el kell mondanunk másoknak, sok embernek, és többet kell beszélni, hogy az emberek többet tudjanak erről. Családunknak, barátaiknak, amíg ők készek meghallgatni, szállítanunk kellene az információt, hogy mindenki tudja, hogy ez a dolog történik jelenleg Kínában.”
 


Azimi sokkot kapott a Kínában folyó szervrablás hallatán
Az „Orvosok az erőszakos szervkereskedelem ellen” egy non-profit nemzetközi szervezet, mely felhív minden orvost és szervátültetéssel foglalkozó szakembert a világ minden részén, hogy csatlakozzon azon törekvésükhöz, mely megkövetelné az akadálytalan hozzáférését a kínai fogdák, börtönök és kórházak nyilvántartásához, és egy független vizsgálat lefolytatását a Kínában folyó szervkereskedelemmel kapcsolatban. 


Illegális szervrablással vádolják Pekinget



A kínai statisztikák alapján Peking 41 ezer átültetett szerv gazdájával nem tud elszámolni.


Szervezett, állami jóváhagyással történő, illegális szervrablással és szervkereskedelemmel vádolja Kínát legújabb jelentésében David Kilgour ázsiai-csendes-óceániai ügyekért felelős egykori kanadai államtitkár és David Matas emberjogi ügyvéd.


A szerveket a Falunkung nevű vallási-spirituális mozgalom bebörtönzött tagjaiból nyerik, a bevételből gyaníthatóan a kínai egészségügyi rendszer forráshiányát kezelik – tájékoztat a Népszabadság. A kínai statisztikák alapján Peking 41 ezer átültetett szerv gazdájával nem tud elszámolni a 2000 és 2005 között végzett hatvanezer beavatkozásból, de nem ez az egyetlen olyan adat, amely nagyszabású, illegális program létét feltételezi.
Kínában átlagosan két hét alatt új májhoz juthat a beteg, míg Kanadában ugyanez két-három évbe is beletelik. Mindez Kilgour és Matas szerint azt támasztja alá, hogy nagyszámú élő, potenciális donor áll a hatóságok rendelkezésére szerte az országban. Dávid Matas a lapnak elmondta, Kínában tavaly óta létezik olyan törvény, amely a szervátültetést végző intézmények tevékenységét korlátozza, ám senkinek sem érdeke, hogy ezt be is tartsák. Az Európai Parlament napirendjére is felkerült jelentés társszerzője szerint azt szeretnék elérni, hogy a környező országok törvényben tiltsák meg állampolgáraiknak a Kínában végeztetett illegális transzplantációkat.




Forrás: Népszabadság 

Zsidó szervkitermelő maffia Amerikában


|
Zsidó szervkitermelő, és szervkereskedő maffia, azaz rabbik, zsidó polgármesterek és fajtársaik Jew Jerseyben
Nagy botrányt kavart Amerikában annak a Brooklynban élő izraeli állampolgárságú rabbinak, Levy Itzhak Rosenbaumnak a letartóztatása, aki elismerte bűnösségét. Az eset azt bizonyítja, hogy Izrael vezető szerepet tölt be a világra kiterjedő szervkereskedelem és az ahhoz kötődő szervezett bűnözés terén.
Miután egy FBI beépített ügynöktől 10 000 USD-t vett át, és letartóztatták, Rosenbaum rabbi beismerte, hogy régi szereplője az emberi szervkereskedelem fekete piacának, és hogy több ilyen üzletet bonyolított, esetenként 120-150 000 USD fejében. 2009-ben pénzmosás és korrupció vádjával szintén letartóztatták. Zsidó ügyvédjei széplelkű „szamaritánusnak” próbálták beállítani ezt a férget, de az amerikai törvények alapján 250 000 USD pénzbüntetésen túl öt-öt évet is kaphat minden közvetített vesénként. Még mielőtt bárki is elsiratná ezt a szegény rabbit, tudni kell, hogy megegyezés született arról, hogy kiadják Izraelnek, minden zsidó bűnöző végső mentsvárának. Jelenleg házi őrizetben van, természetesen. Nem sokkal utána az FBI a maffia további 44 tagját tartóztatta le, rabbik egész sorát, polgármestereket .
A sötét üzelmekre már 7 évvel ezelőtt fényt derített a Kaliforniai Egyetem antropológusa, Nancy Sheper-Hughes. Ez a bátor asszony már egy évtizede kutatja a szervkereskedelem rejtélyeit.
Ő (Rosenbaum) a nemzetközi bűnszervezet fő üzletkötője az Egyesült Államokban.”
A kutatónő forrásai közül az egyik fiatalember jóhiszeműen csatlakozott a segítőkésznek tűnő Rosenbaumhoz, majd amikor azokkal a „donorokkal” is találkozott, akiket e célból olyan elszegényedett országokból hoztak Amerikába, mint például Moldávia, rádöbbent, mivel is foglalkozik a főnöke.
Azt mondta (az informátor), borzasztó volt. Úgy hozták be ezeket az embereket, hogy nem voltak tisztában azzal, ami velük történni fog, haza akartak menni, és sírva könyörögtek.”- mondta Sheper-Hughes. A férfi útonállónak nevezte Rosenbaumot, aki ilyenkor elővette revolverét, amelyre úgy tűnt, hogy engedélye van, és ezt mondta: Most itt vagy. Az üzlet az üzlet. Most vagy ide adod a vesédet, vagy soha nem mész haza.”
Nancy Sheper-Hughes értesítette az FBI-t, majd hiába várt, nem történt semmi. A Belügyminisztérium 2004-ben (!) azt nyilatkozta az ügyben, hogy elképzelhetetlen egy ilyen hálózat létezése az országban, ezek csak amolyan „városi legendák”.
Nagyobb sikere volt Brazíliában és Dél-Afrikában, ahol felhasználva az általa nyújtott információkat, határozottan léptek fel a bűnözőkkel szemben. Járt több olyan Moldáviai faluban, ahol „a férfiak 20%-át már felszippantotta ez a rendszer, hogy fillérekért eladják a veséjüket.” Tehát Rosenbaumék 10 000 USD összköltségen megszerzik a nem zsidó áldozatok szerveit, majd 150 000 USD-t kérnek zsidó megrendelőiktől. Nem érne meglepetés, ha a műtéteket végző, szintén fajtárs orvosok, megúsznák egy enyhe dorgálással, fantasztikusan jövedelmező magas beosztásuk megtartása mellett.
A terhelő titkos hangfelvételen azt mondja Rosenbaum, hogy „Ezt már rég óta csinálom.” A beépített ügynök kérdésére, hogy hány ügyet bonyolított, azt válaszolta: „Egészen sokat.”
Nancy Sheper-Hughes-t, mikor éppen a „Kettévágott világ, a globális emberi szervkereskedés” című oknyomozó könyvének megjelenésére várt, szerdán felhívta az FBI, amire az antropológusnő vissza kérdezett: „Miért éppen most hívnak engem?” Majd hét év után végül rászánta magát az ügynökség és letartóztatta a hálózat tagjait.
Ide tartozik a hálózat még ennél is brutálisabb módszere, a PressTv nyomán: a korábbi izraeli hadügyminiszter elismerte, hogy már az 1990-es években a Gázai övezetben palesztin holttestekből „kitermelték” a belső szerveket. A palesztin hatóságok követelik Izraeltől, hogy számoljon el a sok, börtöneikben eltűnt fiatal palesztin sorsával, hollétével.
Az elhunytakat bizonyos esetekben lezárt dobozokban adják át a hozzátartozóknak, parancsba adva, hogy nem vizsgálhatják a holttestet és éjszaka temessék el - mondja Fathi Abu Mughli palesztin egészségügyi miniszter. Salem Khaleb titkos tömegsírokra hivatkozik, 302 holttestet találtak egy ilyen helyszínen. A palesztin hatóságok követelik a cionista bűnözők megbüntetését a Genfi Egyezmény alapján.
Egy svéd újságíró, Donald Boström leleplező cikkében az Aftonbladet lapjain az izraeli hadsereget egyenesen a Gázai-övezetben végrehajtott emberrablással vádolja, melynek palesztin áldozatai nyomtalanul eltűntek.
Természetesen sem a nyugati, sem a hazai sajtó nem kapta szárnyaira ezeket a híreket, de egy biztos: előbb vagy utóbb ezek a sátánfajzatok kamatostul megfizetnek minden sötét bűnükért!
Forrás: Veterans Today, PressTv
Bartha László – Jövőnk.info






Szervkereskedők markában



A kórházi várólisták generálják a jelenséget?

Szervkereskedők markában

Az egyre hosszabb kórházi várólisták miatt az életükért mindent megadni hajlandó tehetős vagy kevésbé jómódú, de élni akaró emberek végül mindig a szervkereskedők kezére játszanak.




A világ nyilvánossága előtt eddig teljesen ismeretlen svéd egyetemi tanár, Susanne Lundin az egyik népszerű világhálós műhelyben, a Project Syndicate oldalán közölt rövid élménybeszámolót és elemzést a világ egyik legvitatottabb kereskedelmi tevékenységéről, a szervkereskedelemről. A svéd egyetemi tanárnő írásával közvetve egy sajnálatos összefüggésre hívta fel a figyelmet: az egyre hosszabb kórházi várólisták miatt az életükért mindent megadni hajlandó tehetős vagy kevésbé jómódú, de élni akaró emberek végül mindig a szervkereskedők kezére játszanak.

Változatlan helyzet
 A svédországi Lund egyetemének néprajzkutatója megállapította, hogy továbbra sem változott a szervkereskedelem szerkezete és iránya: a gazdag országok betegei a szegény országok lakosainak szerveit vásárolják meg. Járt a szerveket küldő országokban is, hogy felmérje, hogyan működik napjainkban az egyre élénkebb szervkereskedelem. De pontosan tudta a világhálóról is, hogy melyek eme tevékenység ismert kommunikációs csatornái.

Az interneten zajló tevékenység is csak a jéghegy csúcsa, és az ENSZ egészségügyi világszervezete (WHO) úgy tudja, hogy a szervátültetések közel 10 százaléka tisztán kereskedelmi hátterű. A kétségbeesett vagy nehéz helyzetbe került emberek utolsó mentsvárai az ilyen oldalak, ahol 80-110 ezer dollárt is ígérnek egy-egy keresettebb szervért a tehetős, de a sír szélére került emberek – közvetítői. Az ár magában foglalja a sebészek honoráriumát is, akik az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában vagy a Fülöp-szigeteken szerezték gyakorlatukat és diplomájukat.
 
Pórul is járhatnak a donorok
Ez a piac viszont mégsem garancia nekik, mert hiába végzik el a donorokon az orvosi műtétet, nem mindig kapják meg a kialkudott teljes összeget, vagy ki sem fizetik őket. Így járt egy libanoni nő, aki tehetős spanyol vállalkozónak ajánlotta föl egyik veséjét, de egy huncut vasat sem kapott. Most csak nehezen tud dolgozni a műtét utáni komplikációk miatt. A másik történet egy olyan fiatalemberé, aki önhibájábó került szorult helyzetbe – bűnözőknek adósodott el – a Fülöp-szigeteken.

Kiszolgáltatott helyzetben. Fotó innen
Testvére kész volt feláldozni egyik veséjét, hogy kifizesse adósságát az utolsó dollárig. Egy harmadik donor úgy járt, hogy a műtét után közölték vele, újabb szerveket várnak tőle. Így lett belőle közvetítő. Hasonló történetek végtelen sorát tudnák mesélni a volt szovjet köztársaságok, közép-keleti vagy más ázsiai országok közvetítői vagy donorai is. A felajánlott szerveket főleg 5 ország kórházai vagy szervkereskedői fogadják szívesen: Izraelben, a Fülöp-szigeteken, Dél-Koreában, Japánban és Szaúd-Arábiában.

A szervkereskedelem négy „kelléke”
A szervkereskedelemhez legalább négy tényező megléte szükséges: először is kellenek hozzá olyan egészséges emberek, akik kénytelenek felajánlani valamelyik páros szervüket. Ők vagy anyagi vagy társadalmi helyzetük miatt kénytelenek ezt a megoldást keresni, esetleg hazájukban dúl háború, és meg is erősödött a szervezett bűnözés. Az ellenkező véglet a tehetős beteg, akinek az életét már csak egy szervátültetés mentheti meg. Kettejük között a harmadik szükséges feltétel a közvetítő, aki megteremti a kapcsolatot a két fél között, tető alá hozza a megállapodást közöttük, és megszervezi a műtétet a negyedik tényezőben, a kórházakban.

Az ilyen operációk elvégzéséhez jól felszerelt és megfelelő orvosi személyzettel is rendelkező egészségügyi intézmények is kellenek, amelyek például Pakisztánban, Iránban, Ukrajnában, a Fülöp-szigeteken vagy éppenséggel Dél-Afrikában is vannak már. A Fülöp-szigetek egyébként arról híres, hogy a szervátültetések egyik legismertebb központja, sőt idegenforgalmának szerves része, valóságos „iparága” lett. 1990 és 2008 között – utóbbi esztendőben új politikát vezettek be – jelentősen megnőtt az olyan műtétek száma, amelyek során a helyi lakosok áldozták fel szerveiket a szigetekre utazó külföldieknek.

A várólisták gerjesztik a szervkereskedelmet?
 Az emberek és szerveik kereskedelme nem új keletű jelenség, de az új körülmények és a megújuló orvostudomány miatt az újabb „üzletkötések” mindenképpen egyedülállóak, és más tényezők révén is könnyebb. És egy olyan korban, amikor rendelésre végzik el a szervátültetéseket, már nagyon nehéz megfordítani ezt a folyamatot. Ráadásul Lundin szerint a nyugati orvostudomány abból a felfogásból indul ki, hogy a betegségek és a halál olyan emberi hibák, amelyek ellen küzdeni kell.

Lundin a közelmúltban személyesen beszélt egy svéd pácienssel, aki bevallotta neki, hogy bár nem az a fajta ember, aki más embereket használ fel saját céljaira, most mégis igényt tartott egy emberi vesére. Tudniillik választania kellett: vagy meghal, vagy visszakapja rendes hétköznapi életét. A kórházi várólisták viszont egyre hosszabbak, és a biológiai imperatívuszok vezérlik működési rendszerét. Az új szervre váró betegek élni akarását pedig könnyen „aprópénzre” tudják váltani „élelmes” emberek vagy „vállalkozók”.

És amikor a kereslet (a műtétekre várók száma) jelentősen meghaladja a kínálatot (a felhasználható közpénz alapján elvégezhető szervátültetéseket), az élni akaró emberek inkább előbb, mint utóbb válaszút elé kerülnek: vagy kivárják a sorukat, de közben meghalhatnak, vagy más emberek szerveit vásárolják meg. Csakhogy a „szervkereskedők bazárjába” itt is csak a szerencsések vagy a kiváltságosok juthatnak el.

W. W. (forrás: Project Syndicate)






2011.02.14. 15:43 teregE.T.

Nem hiszem, hogy sokan lennének akik a fenti kép látványára nyugodtan dobnák be a szunyát, annak ellenére, hogy ha ilyet látunk általában már  hat az  altató.. A kialakuló szép új világrendünknek hála.. azonban egyre több az a szegény ember, aki kénytelen valamelyik szervétől önként megválni.. azért a pár ezer dollárért amivel a családja még pár évig húzhatja az igát.
Ahogy fejlődik a világunk.. úgy egyre több a szegény ember.. és ahogy fejődik az orvostudomány.. érdekes módon úgy lesznek egyre hosszabbak a szerv várólisták...
ez mindenesetre elgondolkodtató..   


és bár D. Tóth Kriszta szerint rosszul állunk a szervkereskedelemmel... tudjuk, hogy nekik kötelező hazudni.. hiszen ezért kapják a fizetést...
hogy miért érdemes szervekkel kereskedni..? itt van pár érv:
 Az arabok például, akik vállalkoznak veséjük eladására, készek Indiába elutazni a műtétért, amit otthon nem végeznek el rajtuk, hiszen az iszlám tiltja az emberi szervek kioperálását.
Számos "szervklinika" van az indiai-pakisztáni, valamint a mexikói-amerikai határon is.
Az európai és amerikai illegális szervkereskedelem azonban komoly problémával szembesült: számos megrendelő ugyanis nem Afrikából, Ázsiából származó májat, vesét, szívet akar, hanem fehér emberét.
mert ugye akinek pénze van az válogathat..
Ezt is lehet, de értelemszerűen a tarifák megváltoznak. Míg a nyomozóhatóságok felmérései szerint egy indiai szíve egymillió dollárt ér, egy európaié a dupláját.
A szervkereskedők azonban nemcsak a megnövekedett igények miatt álltak át újabban az európai, észak-amerikai donorok keresésére, hanem azért is, mert a fejlettebb államokból, ahol egészségesebbek az alanyok, kevesebb kockázattal lehet megszerezni az értékesíthető szerveket.
Sőt...
Ha ez az üzlet nagyobb profittal kecsegtet mint a veszélyes, országhatárokon átivelő kábitószerkereskedelem, szinte egyenesen következik belőle, hogy a szervezett bűnözés ráépül!!!!
A megszerzett szervet nem szükséges határt léptetni, egyszerűen be kell rendezni egy klinikát valahol az országon belül, és idehozni a kuncsaftot a pénzével együtt.
Sétál a fiatal a budapesti éjszakában, és valaki nem a gyermeket, hanem a három millió dollár értékű szivet látja benne ?
Mert hárommillió dollár hatszázmillió forint, és itt már ölnek embereket ezer forintért is...
Szóval nyugodtak lehetünk, hogy ez egy olyan üzletág ami túlmegy a hagyományos szervezett bűnözés keretein. Azt nem állítom ugyan, hogy bizonyos bűnözői körök nincsenek rákattanva a kiapadhatatlannak látszó bevételi forrásra.. de azt SEMMIKÉPPEN nem hinném el.. hogy ennek a tevékenységnek ipari méretű alkalmazásában nem játszik semmi szerepet az aktuális ország vezetése...!!!

régóta Orwell-i kis világunkban, főleg 2011-ben ez már nem lehetséges!!!!

Úgy látszik, hogy ezt más is így gondolja, sőt pénzzel támogatnák egy-két ügy felderítését is..



Akár 150 milliót fizetnének Orbán, Pintér és Hende szervkereskedelmi bűntettei tanúinak vagy nyomravezetőinek!
Külön vérdíj Tánczos Gábor tömeggyilkos rokona, Hende Csaba ellen!

2011-02-13.
HÍRHÁTTÉR-Felhívás!
 

Kiléte titokban tartását kérő vagyonos személyi kör azzal kereste fel a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁT, hogy az átadott információk, bizonyítékok függvényében 5, 15, de akár 150 millió Ft-nak megfelelő összeget juttatna olyan személyeknek, akik adatokkal, információkkal vagy bizonyítékokkal szolgálnának Hende Csaba magyar katonai titkosszolgálati és honvédelmi miniszter, valamint Pintér Sándor magyar polgári titkosszolgálati és rendőrminiszter, az ország egyik leggazdagabb embere, nemzetközi szinten hírhedt tömeggyilkos, illetve a bűnszervezet vezetője, Orbán Viktor magyar miniszterelnök nemzetközi és globális hálózati szervkereskedelmi bűntettei, emberrablásai és gyilkosságai tárgyában. A felhívó oldal kiemelten várja politikusok, de minden más tanú jelentkezését is, akik szemtanúi, fültanúi voltak vagy vannak ezen ügyeknek, vagy ha olyan személy(eke)t ismernek, aki(k)ről tudják, tanúja/tanúi volt(ak) vagy van(nak) ilyen eseményeknek, illetve kapcsolatban áll(nak), áll(tak) olyan személyekkel, akik hasznos információkkal szolgálhatnak.

Orbán Viktor és Pintér Sándor több, mint egy évtizedes közös és egymás mellett elkövetett szervkereskedelmi bűntettei mellett a minket megkeresett oldal kiemelt hangsúlyt helyezett a körmendi gyermekgyilkossággal elítélt Tánczos Gábor és Tánczos Krisztina rokona, Hende Csaba honvédelmi és katonai titkosszolgálati miniszter elkövetéseire és bűnügyi eltussolásaira, melyeknek - mint azt tanúsították - naponta is többen, világszerte pedig több ezren esnek áldozatul. Hende Csaba a magyarországi emberrablásokat, gyermekrablásokat (eltűnéseket), és a személyek, illetve szerveik külföldre hurcolását, továbbá az országon keresztül történő utaztatását diplomáciai járművekkel és diplomatákkal, valamint a laktanyák katonai járművein (ezek között vadászgépeken és teherszállító repülőgépeken, élelmezési szállítmányokon stb.) keresztül intézi.

Az életre szóló vagyoni juttatásokat felajánló kör kihangsúlyozta, hogy Magyarországon - a titkosszolgálati csúcstechnológiák és megfigyelési arzenál ellenére - azért nem indult még csak eljárás sem senki ellen szervkereskedelem miatt, mert maguk az ország vezetői a legfőbb üzleti érdekeltek, akik anyagi és politikai támogatást élveznek a nemzetközi szervkereskedelem szervezéséért, védelméért, és a média intézményesített hallgatása és a leleplezők eltitkolása biztosításáért.
Aki(k) úgy érzi(k), van tennivalójuk vagy mondandójuk az ügyek vonatkozásában, keressenek minket!: Tel.: +36/30/919-6386.
 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIAA világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezőjehttp://hirhatter.com
Tel.: +36/30/919-6386 ; Elérhetőség: Budapest

  

Érdekes.. ide tartozó információ, hogy az előbbiekben bemásolt cikk megjelenése után egy nappal a rendőrség azonnali házkutatást rendelt el a Hírháttér Multimédia alapító főszerkesztőjének kecskeméti lakásábanInformációk szerint a kecskeméti házkutatást a budapesti rendőrfőkapitányságról !! rendelték el..

Harc a szervkereskedelem ellen



Újfajta harcot hirdettek április végén a Fülöp-szigeteken feketén dolgozó szervkereskedők ellen. Akár húsz év börtönbüntetést is kaphatnak azok, akiket emberi testrészekkel való üzletelésen érnek.



A Fülöp-szigeteken a legsúlyosabb problémát a vesével való kereskedés jelenti. Főleg tengerentúli betegek érkeznek, akik komoly összegeket fizetnek egy-egy szervért, amelyre sokszor több hónapot is kénytelenek várni. A vesét aztán vagy elküldik a páciensnek, vagy ő utazik érte a Fülöp-szigetekre, ahol egy műtét keretében, mintegy nyolc millió forintnak megfelelő összegért cserébe a beültetést is elvégzik.
Több gengszterbanda is próbál hasznot húzni a gazdagabb országok betegeiből, amihez saját országuk egészséges szegényeit használják fel, hiszen 250 ezer és másfél millió forint közötti összeget fizetnek azoknak, akik hajlandóak alávetni magukat egy ilyen műtétnek. Sokszor adnak fel hirdetéseket jól fizető állásokra, amelyre a jelentkezők szép számmal meg is érkeznek. A cég „helyszínén” éri aztán az érdeklődőket a meglepetés, hogy tulajdonképpen mivel is kell fizetniük, hogy ők is megkapják a sokszor a létfenntartáshoz szükséges összeget, amely számukra annyira csábító, hogy sokszor nem tudnak nemet mondani.
Kína és Pakisztán után Fülöp-szigetek a harmadik legjelentősebb ország az illegális szervkereskedelemben. Francisco Duque fülöp-szigeteki egészségügyi miniszter szerint a szervkereskedők „dőzsölnek a szegénységünkön”. Hozzátette, hogy csupán 2002 és 2006 között hatvan százalékkal nőtt azok száma, akik részt vettek az üzletelésben, és a szám világszerte növekszik.
Egyiptomban például, ahol a szegények száma szintén nagyon magas, sokan választják valamely szervük eladását, illetve testük megcsonkítását azért, hogy pénzt szerezzenek. Nemcsak megélhetési problémák miatt szánják rá magukat az emberek, hanem azért is, hogy megvalósítsák az álmaikat: jobb autót vagy egy nyaralót vegyenek. Mohamed Queita, egyiptomi parlamenti képviselő tizenkét éve küzd a szervkereskedelem szabályozásáért. „Ez a legszörnyűbb kereskedelmi fajta egész Egyiptomban, rosszabb, mint a rabszolgaság” – mondta. Csak Kairó kórházaiban mintegy ezerötszázan találhatók a várólistán olyanok, akik alá akarják vetni magukat a műtétnek. Queita szerint az Arab-öbölbeli gazdagok mintegy szervpótléknak tekintik a szegény egyiptomiakat, akikhez a kereskedők vezetik őket.
Amerikában szinte minden nap halnak meg olyanok, akik különféle szervekre várakoznak. Noha a szegény országokból származó szerv nyilván olcsóbb, mégsem biztos, hogy mindenféleképpen megéri megvásárolni azt. Az amerikaiak szervezete ugyanis a nem túl egészséges táplálkozás miatt nem képes úgy működni, hogy az alkalmas legyen bármilyen eredetű szerv befogadására. A Fülöp-szigetek döntése értelmében ezentúl csak a vérszerinti tengerentúli rokonok léphetnek fel igénylőként szervekért. Kérdés persze, hogy a korábban szervturizmust ajánló cégek mit fognak szólni a döntéshez, hiszen ezentúl nem ajánlhatnak olyan turista utakat, amelyek a városnézés, a full-extrás, kirándulásos programok mellett még egy gyors szervátültetést is magukban foglalnak.


Adták-vették a veséket! Szervkereskedő hálózatot füleltek le - tucatnyi orvos érintett



Az Újdelhiben működő szervkereskedők az elmúlt 9 évben mintegy 500 vesét adtak el a világ különböző tájairól érkezett fizető pácienseknek
A legkiterjedtebb szervkereskedő hálózatot fülelték le Indiában. A BBC híradása szerint a rendőrség azt gyanítja, hogy az Újdelhiben működő szervkereskedők az elmúlt 9 évben mintegy 500 vesét adtak el a világ különböző tájairól érkezett fizető pácienseknek.
Az ügyben az indiai rendőrség a múlt csütörtökön tartott házkutatást Újdelhi egyik elegáns külvárosában, Gurgaonban. Az apartmanban a vizsgálat során korszerű műtőberendezéseket találtak, amelyekkel az illegális orvosi beavatkozásokat, vagyis a vesék eltávolítását és beültetését végezték. A rendőrök ezen kívül luxusautókba szerelt vérvizsgáló berendezéseket is lefoglaltak. A tippet a házkutatásra egy olyan páciens adta, aki eladta veséjét a kereskedőknek.
A szervkereskedő hálózat ügyében az indiai rendőrség feltételezése szerint mintegy tucatnyi orvos érintett. Négy gyanúsítottat őrizetbe vettek, de a szervkereskedelmet irányító orvosnak még időben sikerült külföldre menekülnie. Elfogása érdekében az indiai hatóságok már értesítették az Interpolt.
Az indiai törvények alapján minden körülmények között tilos az emberi szervekkel való kereskedelem. Kizárólag az engedélyezett, hogy valaki önként és anyagi ellentételezés nélkül felajánlja a rászorulóknak egyes szerveit.
De már viszonylag régóta sok szegény ember számára bevett pénzkereseti lehetőség, hogy pénzért eladják egyik veséjüket, amelyért gazdag indiaiak, vagy külföldiek jó pénzt fizetnek.
A "Hindustan Times" című indiai napilap információi szerint a vesékért 50 ezertől 100 ezer rúpiáig terjedő összeget (1250 és 2500 dollár), azaz a legkevesebb 217 ezer forintot, de akár 434 ezer forintot is fizettek.
A lebuktatott szervkereskedő hálózat az indiai rendőrség feltételezése alapján az elmúlt 9 év alatt mintegy 500 vesét adott el többnyire gazdag indiaiaknak vagy külföldről érkező állampolgároknak, akiknek hazájukban még hosszú ideig kellett volna várniuk új vesére.
Az ügy heves vitákat váltott ki egész Indiában. A történtek hatására az Indiai Egészségügyi Szövetség tagjai hétfőn arra szólítottak fel a törvényhozókat, hogy könnyítsenek a szervátültetés szabályozásán.
hirado.hu/FH


A zsidók Algériából elrabolt gyerekekből is kiszedték a belső szerveket



A New York-i rabbik szervkereskedelmi botrányával kapcsolatban a Al-Marada c. lapban nyilatkozott dr. Mustafa Khayatti, az algériai egészségügyi kutatási és fejlesztési központ vezető professzora.
Mustafa doktor azt állította az újság szeptember 6-án megjelent számában, hogy bizonyítékai vannak azzal kapcsolatban, hogy izraeli bűnbandák nem csak Marokkóban, de Algéria nyugati részében is évek óta elrabolták a gyerekeket és Marokkóba csempészték őket. Az elkábított és cselekvésképtelen gyerekekből Rabat-i és Casablanca-i magánklinikákon kioperálták a veséjüket, szívüket, tüdejüket, majd a szerveket Izraelbe és az Egyesült Államokba vitték ahol szervátültetésre váró zsidó paciensekbe ültették be azokat.
A zsidó szervrablók az algériai és marokkói gyerekek mellett szabályos embervadászatot folytattak Szudánban és Csádban is, ahol többnyire az utcán játszó felügyelet nélkül játszó gyerekek estek áldozatul a gyilkos emberrablóknak.
Az izraeli szervkereskedelmi botránnyal kapcsolatban az érdeklődők az alábbi linken olvashatnak bővebben.
(Jack Corn - Szent Korona Rádió)


Perverzek, szervkereskedők
rabolják el a gyermekeket


Horror a szigeten akár itt nálunk is történhetett ez a zsidó maffia megsejti a jó pénz szagát, és bizony beindul az üzlet, a francia kislány és a sok névtelen senki fiatalok eltűnése, még csak fel sem tűnt a lefizetett rendőri vezetőinknek, főleg úgy nem , hogy egyikőjük hozzátartozójuknak is kellet egy szerv.

Balla Eszter
vilag@hetivalasz.hu


 
Rabszolgává, szexuális tárggyá tett árva gyermekek, gátlástalan szervkereskedelem: a nemzetközi bűnöző hálózatok villámgyorsan fölfedezték maguknak Haitit.


A kétszázezer halálos áldozatot követelő, egymillió embert földönfutóvá tett január 12-i földrengés után a legnehezebb feladat Haitin az élet normalizálása.
Lassan munkába áll a haiti rendőrség is, de egyedül képtelenek ellátni a közbiztonság konszolidálását, mert a börtönből kiszabadult helyi elítélteken kívül a szigetet ellepték a külföldi bűnszövetkezetek is. Gyakori a lopás, fosztogatás, a nemi erőszak, a gyilkosság. A nemzetközi gyermek- és lánykereskedő maffiák az utcáról szedik áldozataikat.
A nagy felfordulásban még csak nem is tűnik fel, ha árva kisgyermekeknek vész nyoma. Haiti miniszterelnöke a CNN-nek úgy nyilatkozott, hogy az egyik legnagyobb probléma a gyermeklopás, az emberi szervek áruba bocsátása.
Az elrabolt kisgyermekek vagy rabszolgák, vagy szexuális perverzek áldozatai lesznek, legrosszabb esetben fiatal, egészséges szerveikért megölik őket.  A hatóságok azon fáradoznak, hogy csak a követségeken keresztül, hivatalosan kerüljenek ki a gyermekek az országból, de a bűnözők egyelőre „ügyesebbek".
Az Egyesült Államok vezette nemzetközi segélyakció nélkül képtelen lenne a szegény országot talpra állni, főként, hogy rengeteg nehézség akadályozza a munkát.
Remélhetőleg átmeneti intézkedésnek tekinthető, hogy Florida kormányzója felfüggesztette a súlyos sérültek fogadását, addig, ameddig Washington nem állja a költségeket. Eddig közel 500 életveszélyes gerinc és égési sebesültet láttak el a Miami és környékbeli korházakban, de többet a gazdasági gondokkal küszködő állam nem tud vállalni. A kormányzó az Obama adminisztráció azonnali intézkedését várja a finanszírozással kapcsolatban.


Az amerikai légierő tábornoka, Douglas Fraser úgy véli, hogy mobilitás akadályozza a segélycsomagok szétosztását. Mivel a lakosság egy része menekül, állandóan vándorol, van, akiket többször is elér a segítség, másokhoz viszont nem képesek eljutni.
A világ, elsősorban az Egyesült Államok továbbra is adakozik, de Bill Clinton szerint még több pénzre lenne szükség az egészségügyi ellátás javításásra, az ideiglenes otthonok, sátrak felállítására.
Múlt héten a George Clooney vezette sztárcsapat „Hope for Haiti" programja 61 millió dollárt gyűjtött.  Leonardo DiCaprio egymaga 1 millió dollárt utalt a katasztrófa sújtotta szigetnek. John Travolta magánrepülőjét vezette Haitibe: igaz, az élelmiszercsomagok, orvosok mellett öt szcientólógus hittéritő is helyet kapott a Boeing 707-es gépen.
Az FBI viszont arra figyelmeztet, hogy a jószándékú emberek ellenőrzött módon adományozzanak, csak bejegyzett, régóta működő, megbízható szervezeteken keresztül juttassák el segélyüket a haiti népnek, mivel bűnöző csoportok szakosodtak máris az adományozó csatornák „fosztogatására".


Szervadományozás és szervátültetés: uniós együttműködés



Közegészségügy - 22-04-2008 - 16:25
Plenáris ülés
Szervtranszplantáció határok nélkül


Szervtranszplantáció határok nélkül
Uniós együttműködéssel javítanák a képviselők a szervátültetés elérhetőségét, és minden tagállamtól azt kérik, 2010-ig töröljék el azokat a szabályaikat, amelyek szerint csak az adott országban használhatók fel a szervek. Az EP fellépne ugyanakkor a szervkereskedelem és a „szervturizmus” ellen, és szigorú szabályokhoz kötné a pénzügyi ellentételezést.
Saját kezdeményezésű (tehát nem kötelező érvényű) jelentést terjesztett a plenáris ülés elé az EP közegészségügyi szakbizottsága nevében Adamosz Adamou (GUE/NGL, ciprusi). Ezt az Európai Parlament április 22-én, 635 igen, 14 nem, 16 tartózkodó vokssal fogadta el.


Az EP jelentése üdvözli, hogy a Bizottság olyan irányelvet fog javasolni, „amely uniós szintű minőségi és biztonsági előírásokat állapít meg a szervek adományozására, beszerzésére, vizsgálatára, megőrzésére, szállítására és elosztására”.


A képviselők aggodalmukat fejezik ki, amiért nem áll rendelkezésre elegendő átültethető szerv Európában. A szöveg emlékeztet: az európai várólistákon jelenleg több ezer beteg van, körükben pedig „nagyon jelentős az elhalálozási ráta”.


Ne csak a donor országában használhassák fel a szerveket


A parlament „meggyőződése, hogy jelentős lehetőség rejlik a szakértelem megosztásában az unió tagállamai között, ami növelheti a donorok arányát és unió-szerte kiegyenlítheti a szervátültetés elérhetőségét”.


A képviselők felkérik a tagállamokat, hogy „2010. január előtt szüntessék meg az olyan jogszabályokat, amelyek előírják, hogy a donorok szerveit kizárólag csak egyazon országon belül szabad felhasználni”.


Az EP szerint szükségtelen közelíteni egymáshoz az egyes tagországok szervátültetésre vonatkozó jogi szabályozását, ugyanakkor a képviselők felkérik a tagállamokat, „vezessék be jogszabályaikba egy olyan jogi képviselő kinevezésének lehetőségét, aki egy személy halála után dönthet a szervadományozásról”.


A képviselők a nemzeti rendszereket kiegészítő „európai donorkártyát” vezetnének be.


A szervkereskedelem ellen...


A jelentés kiemeli: „biztosítani kell, hogy a szervadományozás továbbra is szigorúan nem kereskedelmi jellegű maradjon”.


Az EP biztosítaná, hogy „a szervadományozás önzetlen és önkéntes módon, a donorok és átültetésre várók közötti pénzkifizetés kizárásával, szigorúan csak az adományozáshoz kapcsolódó költségek és a kellemetlenségek ellentételezésére korlátozódó költségtérítés mellett történjen”.


A parlament arra kéri a tagállamokat, hogy „amennyiben nemzeti jogszabályaik ilyen adományozást lehetővé tesznek, biztosítsák a befogadóhoz genetikailag vagy érzelmileg nem kötődő, elhunyt és élő donorok névtelenségének megőrzését”. Az EP „sürgeti a tagállamokat, hogy határozzák meg azokat a feltételeket, amelyek mellett pénzügyi ellentételezést lehet nyújtani”.


A jelentés szerint kapcsolat van a szervhiány és a szervkereskedelem között, és a szervkereskedelem aláássa a rendszer hitelességét a potenciális önkéntes és fizetség nélkül adományozó donorok előtt. A szervek bármilyen haszonszerzési célú felhasználása etikátlannak minősül, összeegyeztethetetlen a legalapvetőbb emberi értékekkel és az emberi méltóság megsértését jelenti - áll a szövegben.


... egyetemes tilalom


A képviselők arra kérik az Európai Bizottságot, küzdjön a szerv- és szövetkereskedelem ellen és ennek egyetemes betiltásáért.


A jelentés arra is felszólítja a Bizottságot és a tagállamokat, hogy tegyenek intézkedéseket a „szervturizmus” megakadályozására, „hogy a legszegényebb és legsebezhetőbb donorokat megvédjék attól, hogy a szervkereskedelem áldozataivá váljanak”.


A képviselők a büntető törvénykönyvek módosításával is biztosítanák, hogy a szervkereskedelemért felelősöket - adott esetben az ebben közreműködő orvosokat is - vád alá helyezzék.


Az EU-ban is probléma


A parlament „utal az Európa Tanács és a WHO jelentéseire, amelyekből világosan kiderül, hogy a szervkereskedelem az EU tagállamaiban is létező probléma, és felkéri a Bizottságot és az Europolt, hogy javítsák a szervkereskedelmi ügyek felügyeletét és vonják le a megfelelő következtetéseket”.


A parlamenti vitában Hegyi Gyula (szocialista) azt mondta, „indokolatlanul sok ember hal meg, vagy szenved azért, mert nem jut beültethető szervhez időben, pedig sok embernek nem jelentene etikai problémát, hogy halála után felhasználják a szerveit, ha tudna a lehetőségről”.


A képviselő szerint fontos lenne, hogy a polgárok tudják, ha nem rendelkeznek szerveik esetleges átültetéséről, akkor ez bizonyos államokban engedélyt, másokban pedig az átültetés tilalmát jelenti. Hegyi üdvözölte, hogy az EP ajánlása szerint egy jogi képviselő a halál után is dönthet a szervek sorsáról, ha az elhunyt külön erről másképp nem rendelkezett. A politikus szerint a leghatározottabban fel kell lépni az illegális szervkereskedelem ellen, amely „egyike a legundorítóbb bűnöknek”.


A világon az első szervátültetést a magyar származású Ulmann Imre végezte 1902-ben, Bécsben” - kezdte hozzászólását Olajos Péter (néppárti). A képviselő hozzátette, annak ellenére, hogy nagyjából mind a személyi, mind az eszközi feltételek adottak, a mai napig Bécsben végzik a magyar tüdő-transzplantációkat, pedig ez háromszor annyiba kerül, mint Magyarországon.


Olajos szerint transzplantációs koordinátorokat kell kijelölni az európai kórházak intenzív osztályain. „Ezek száma Magyarországon jelenleg nulla, hallottuk, Spanyolországban 156” - mondta a képviselő, hozzátéve, a donorhiány, a hiányos felszereltség, a légi szállítási, valamint a szűkös emberi erőforrás-kapacitás miatt „a szív-átültetések tekintetében hazám Európában az utolsók között szerepel, pedig eredményeink kitűnőek, nemzetközi összehasonlításban is az elvárásnak megfelelnek”.

Halálbüntetés a szervkereskedőknek


Peking, 2011. február 24.
Egy most tárgyalt törvényjavaslat halálbüntetéssel sújtaná a szervkereskedelmet, amely eddig enyhébb büntetési kategóriába tartozott. ...
◄◄◄
Az Országos Népi Gyűlés Állandó Bizottsága harmadik olvasatban tárgyalja azt a törvényjavaslatot, amely szervkereskedelem esetén a halálbüntetés kiszabását is lehetővé tenné. A törvényjavaslat az emberöléssel tenné egyenértékűvé azt az elkövetési magatartást, amikor valaki más szervét annak beleegyezése nélkül eltávolítja, mást szervének felajánlására kényszerít, vagy fiatalkorú szervét távolítja el. A kínai Büntető Törvénykönyv (BTK) értelmében az emberölés halálbüntetéssel, életfogytig tartó szabadságvesztéssel vagy legalább 10 évig tartó szabadságvesztés-büntetéssel sújtható.
A jelenleg hatályos BTK szerint a szervkereskedelemben résztvevők mindössze testi sértésért, illetve jogellenes üzleti tevékenységért vonhatók felelősségre. Kína történetének első szervkereskedelemmel kapcsolatos büntetőpere tavaly szeptemberben zajlott le Pekingben, ahol a két elkövetőt négy év szabadságvesztés-büntetésre és fejenként 100 000 yuan pénzbüntetés megfizetésére ítélték jogellenes üzleti tevékenység miatt. (A súlyos testi sértés büntetési tétele ennél lényegesen magasabb, és a BTK maradandó testi károsodás esetén jelenleg is lehetővé tenné akár a halálbüntetés alkalmazását is – a szerk. megjegyzése.)
Kínában évente mintegy 10 000 szervátültetést hajtanak végre, és becslések 1,3 millióra teszik azok számát, akik várólistán vannak. A Kínai Társadalomtudományi Akadémia szerint a kereslet és a kínálat közötti óriási szakadék miatt az országon belül és kívül virágzik az illegális szervkereskedelem. Gyakran előfordul, hogy a legszegényebbek nevetségesen alacsony összegért hozzájárulnak valamely szervük eltávolításához anélkül, hogy a kapcsolódó kockázatokkal tisztában lennének. Az Akadémia szerint a szervkereskedelem felszámolása érdekében a bűnözőkkel kapcsolatban álló orvosok és kórházak megbüntetése is szükséges lenne.
A kínai BTK folyamatban lévő reformjának fő iránya egyébként a halálbüntetés alkalmazásának visszaszorítása. Az 1979-ben elfogadott BTK alapján 68 különböző bűncselekmény sújtható halálbüntetéssel, a törvényjavaslat ezek számát 55-re mérsékelné. A szigorítás azonban más területekre is kiterjed: a törvényjavaslat súlyosabban rendeli büntetni a mérgező vagy káros élelmiszerek előállítóit, és bűncselekménnyé nyilvánítaná a munkavállalók bérének szándékos visszatartását is. (Szerk.: Bóka János)
Forrás: China Daily


Újabb zsidó szervkereskedő maffia 


bukott le




A romániai, az USA-béli, s a Haitin történt talmudi bűnesetek után most Ukrajnában leplezték le az illegális zsidó szervkereskedő maffia egyik ágát.
Az ukrán belügyminisztérium cyberbűnözés és emberkereskedelem elleni ügyosztályának vezetője, Jurij Kucser csütörtökön jelentette be a botrányos eset leleplezését, kijevi sajtótájékoztatóján. Az ukrán-izraeli "közös vállalkozás Ukrajnából, Oroszországból, Fehéroroszországból, Moldáviából, és Üzbegisztánból toborzott szervdonorként szolgáló személyeket, majd Azerbajdzsánba és Ecuadorba küldték őket szervkivételre. Végül a szerveket főleg Izraelbe juttatták, de gazdag európai és ázsiai pácienseknek (recipiensek) is adtak el belőlük, átültetve beléjük. (Feltehető, hogy elsősorban szintén zsidó származásúak voltak a "rászorulók".)
Mint közölték, a 12 főből álló bűnszövetkezet irányítója egy izraeli állampolgár volt. Tagja volt a maffiának az ismert ukrán Salimov Nemzeti Sebészeti és Szervátültetési Intézet négy magas képesítésű sebésze is. Az általában hátrányos szociális helyzetű szervdonorok toborzásával hét személy foglalkozott Ukrajna több megyéjében, többek közt Kárpátalján.
Az interneten megjelenő hirdetésekben 10 ezer dollárt ígértek egy-egy veséért a potenciális donoroknak; a szervkereskedők leginkább a 18 és 25 év közötti, jó egészségi állapotban lévő nőket részesítették előnyben. A rendőrség információi szerint a bűnszövetkezet csaknem három éven át működött. A recipiensek az ügylet lebonyolítóinak egy-egy átültetett vese után 100-200 ezer dollárt fizettek, a transzplantációt végző ukrán orvosok markát pedig 15-20 ezer dollár ütötte. A szervkereskedelmi tevékenység éves "forgalma" mintegy 18 millió dollárra rúgott, a szervezők "tiszta" nyeresége meghaladta a 15 millió dollárt. Kucser azt is elmondta, hogy a maffia tagjai, akikre egy rendőrségi akció során Kijevben csaptak le, körülbelül 40 millió dollárt kerestek az üzleten. Mint közölte, a donorok szerveinek kivételét az esetek többségében azerbajdzsáni magánklinikákon végezték, de a hatóságnak tudomására jutott két Ecuadorban végzett műtét is, valamint több olyan eset ismert, amikor a veséket a Salimov nevét viselő intézetben operálták ki. Hozzátette: az ügyben folyik a nyomozás, de a bűnszövetkezet négy aktív tagját már letartóztatták és megindították ellenük a büntető eljárást.

Amit nem értünk: ha a Talmud szerint a gojok állatok, akkor a goj szervek hogy nem szentségtelenítik meg a zsidó páciensek testét?!
Tarnóczy Szabolcs – Kuruc.info

Szervekkel kereskedtek a háború idején


Elrabolt Koszovói albánok szerveit távolították el és adták el Oroszországba a szerbek - állította hétfőn több koszovói albán elektronikus és írott médium.
Erős a gyanú, hogy 1998-1999-ben, a koszovói háború idején a szerbek megölt albánok szerveivel kereskedtek Makedónián keresztül - közölte például a Kosovo Sot című újság.

A Szkopjéban megjelenő, Lajm című albán lap azt írta, hogy a szerbek Macedónián és Bulgárián keresztül értékesítették az emberi szerveket, s azt is hozzátette, hogy a tíz évvel ezelőtti háború idején "sok orosz orvos jelenlétét észlelték Makedóniában".

Bruno Vekaricnak, a háborús bűnösök üldözésére létrehozott szerb különleges ügyészség szóvivőjének értékelése szerint az albán állítások politikai reakciót jelentenek az eltűnt szerbek szerveivel való kereskedés ügyében indított vizsgálatokra. Mint mondta, nyilván sokakat nyugtalanít az a vizsgálat, amelyet a szerb ügyészség és a nemzetközi közösség indított az eltűnt szerbek szerveivel való kereskedés ügyében.
A Vekaric által említett vizsgálatnak kezdetei hosszú időre nyúlnak vissza. A délszláv háborúk bűnöseit üldöző hágai Nemzetközi Törvényszék már évekkel ezelőtt vizsgálatot kezdett, mert olyan információk birtokába jutott, amelyek szerint a koszovói albánok sok szerbet elraboltak, Észak-Albániába vittek, ahol létfontosságú szerveiket kioperálták, hogy értékesíthessék őket a nemzetközi szervkereskedelmi piacon, majd végeztek velük.

A Carla Del Ponte főügyész elrendelte vizsgálat során kerültek is elő nyomok, megtalálták a titkos operációknak állítólag otthont adó, Sárga Ház néven emlegetett épületet is, de a bizonyítékok nem voltak elegendőek a perindításhoz. A nyomozás azonban még mindig tart, részt vesz benne Dick Marty, az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének megbízottja is, aki március végén utazik Belgrádba, hogy tárgyaljon az ottani illetékesekkel.

A nemzetközi vöröskereszt 1900 olyan eltűnt koszovóit tart nyilván, akiről máig nem tudni, mi történt vele, s ezeknek a többsége albán.
Romok koszovóban, 1998-ból


Szerb civilek szerveit árulták?

- tömegsírok Albániában



Albánia - Tömegsírokra bukkantak ENSZ megfigyelők Albániában - írja a Blic.rs. Az ENSZ munkatársai a lap értesülései szerint jelentésükben tesznek említést a tömegsírokról.

A szóban forgó jelentést egyébként hivatalosan még nem bocsátották a szerb hatóságok rendelkezésére, bár többször kérték az ENSZ-től. Egyes részleteihez "nem hivatalos úton" jutott a szerb ügyészség - írja a lap.

A gyanú szerint a sírokban szerbek, romák, és "nem lojális albánok" nyugszanak, akiket a Koszovói Felszabadítási Hadsereg hurcolt Albániába. Az áldozatok később a burelji pszichiátriára kerültek, ahol bizonyos belső szerveiket eltávolították, hogy túladjanak rajtuk.

A szerb ügyészség korábban azt állította többek között Sali Berisha albán miniszterelnökről, hogy a közelmúltban Hágában felmenetett UCK vezérrel, Ramus Hardinajjal, összejátszva részt vett a Koszovó és Metóhia területén elfogott civilek szerveinek értékesítésében.

Százak tűntek el

Burelj város közelében lévő kórházba - azt gyanítják - az UCK rendszeresen szállította az emberanyagot Koszovó és Metóhia területéről, illetve Burelj térségében létesített táborokból és börtönökből. Néhányukat alagút köti össze a kórházzal. A kilencvenes évek végén több száz koszovói szerb tűnt el nyomtalanul a tartomány albánok ellenőrizte részeiről. Közülük szinte soha senki nem került elő.
Vladimir Vukcsevics háborús bűnökkel foglalkozó szerb ügyész
- kezében a szervkereskedelem-ügy egyik aktája. Fotó: AP

Hihetetlen, de igaz?
Legalábbis egyre több csontváz dől ki a szekrényből. Egyre biztosabb, hogy végül igaznak bizonyulnak a vádak, és bebizonyosodik, hogy valóban civilek szerveivel kereskedtek a koszovói albán fegyveres erők miután a NATO visszafoglalta nekik tartományukat.
Az eltűntek fotóival tüntetnek Belgrádban a rokonok.
Fotó: AP

Több száz szerb civil eltűnését jelezték a hatóságoknak az 1999-es NATO akció után. Ezekről a gyanús eltűnésekről egyébként 
Carla del Ponte, a volt hágai főügyész, is említést tesz könyvében (The Hunt: War Criminals And Me), amelyre a szerb küldöttség gyakran hivatkozott korábban is, amikor a nemzetközi nyilvánosság elé vitte az ügyet, de Crala del Ponte feltételezéseit nem mindig találták eléggé megalapozottnak az EU-ban és az ENSZ-ben. Az albánok pedig visszautasítják a vádakat.

Bár kezdetben sok kétely övezte az albán szervkereskedelem körül kialakult vitát, és vádaskodásokat egyre magasabb szintekről érkeznek visszaigazolások.
Jose Pablo Barajbar
Jose Pablo Barajbar - az eltűnt személyekkel foglalkozó ENSZ-iroda vezetője - szerint a feltételezéseket, melyek szerint romákat és szerbeket hurcoltak Albániába a koszovói konfliktus alatt, és után - sokáig elvetették, pedig később igaznak bizonyultak.

Mit gondol, léteznek-e bizonyítékok, amelyek alátámasztják a szervezett szervkereskedelem vádját - kérdezte tőle az AFP. „Azt mondanám, hogy valószínű, de legalábbis elképzelhető" - idézi Jose Pablo Barajbar válaszát a Blic.




Zsidó volt a koszovói szervkereskedő banda feje


*GOJ MINT VÁGOÁLLAT *





Zsidó volt a koszovói szervkereskedő banda feje - legalább 30 szerencsétlent nyomorított meg

Izraelben letartóztattak egy férfit, akit a koszovói rendőrség már évek óta köröz, mert feltételezi, hogy egy koszovói illegális szervkereskedő hálózat vezetője - közölte pénteken Jonathan Rafael, az EU koszovói rendőri és igazságügyi missziója, az EULEX ügyésze. Móse Harelt szervkereskedelem és más bűncselekmények vádjával vették őrizetbe.
A pristinai hatóságok feltételezik, hogy ő a vezetője annak a szervezetnek, amely 2008-ban az egyik pristinai kórházban legalább harminc illegális veseátültetést hajtott végre. A donorok szegény kelet-európai és közép-ázsiai országokból érkeztek, s 15 ezer eurót ígértek nekik szerveikért. Hét ember ellen már vádat emeltek az ügyben. Móse Harelt is őrizetbe vették 2008-ban Pristinában, de miután az őrizetét megszüntették, elhagyta Koszovót.

Az izraeli rendőrség szóvivője, Micky Rosenfeld még szerdán közölte: az elmúlt hetekben tíz izraelit vettek őrizetbe azzal a gyanúval, hogy részt vettek szervkereskedelemben. A szóvivő akkor úgy nyilatkozott, hogy nemzetközi szervcsempészetet folytattak, de nem említette, mely országokat érintette a bűnszövetkezet tevékenysége.
(MTI)
kuruc
21,5 milliót keresett minden veseátültetésen egy zsidó és török bűntársa
Illegális szervkereskedelem, emberkereskedelem és szervezett bűnözés miatt emelt vádat egy török és egy izraeli állampolgár ellen az Európai Unió koszovói rendőri és igazságügyi missziójának (EULEX) ügyésze. A két férfi szökésben van, az Interpol keresi őket.

Illusztráció - egy korábbi ügy főszereplője

Irina Gudeljevics, a misszió szóvivője közölte hétfőn, hogy a török Yusuf Sonmez és az izraeli Mose Harel ellen vádat emeltek emberkereskedelem, szervezett bűnözés és törvénytelen orvosi tevékenység végzése miatt.

vád szerint Harel kapcsolatba lépett veseátültetésre váró emberekkel, és a pristinai Medicus klinikára hozott szegény országokból szervdonorokat veseátültetésre. A műtéteket feltehetőleg a Koszovóban "török Frankensteinként" emlegetett Yusuf Sonmez végezte. Sonmez és Harel szökésben van, mindkettőjüket körözi az Interpol.
Korábban ugyanebben az ügyben az EULEX-ügyészség hét koszovói ellen is vádat emelt, köztük a klinika vezetője, Lufti Dervishi neves urológus, illetve az egészségügyi minisztérium egyik tisztviselője ellen.
Az ügy az után került a hatóságok látókörébe, hogy a pristinai repülőtéren rosszul lett egy török férfi, akinek egyik veséjét előzőleg a klinikán átültették egy izraeli férfi szervezetébe. A nyomozás során kiderült, hogy a szervkereskedelem áldozatainak - a donoroknak - 20 ezer dollárt (több mint 3 és fél millió forintot) ígértek a veséjükért, a betegeknek pedig 80-100 ezer eurót kellett fizetniük (nagyjából 25 millió forint). A donorokat kelet-európai és közép-ázsiai országok szegényei közül toborozták
.
Az EULEX márciusban, néhány héttel az után erősítette meg az első vádemeléseket, hogy az Európa Tanács elfogadta Dick Marty svájci szenátor jelentését, amely szervkereskedelemmel és szervezett bűnözéssel hozta összefüggésbe Hashim Thaci koszovói kormányfőt és a koszovói albánok egykori gerillahadseregének, a Koszovói Felszabadítási Hadseregnek (UCK) több más volt vezetőjét. Ezt a tevékenységet állítólag a szerb fegyveres erőkkel vívott, 1998-1999-es fegyveres konfliktus alatt és után végezték.
(MTI)
KURUC






Kannibál orvosok jöhetnek Magyarországra 


dolgozni? (Sokkoló fotókkal)


Egy abortusz műtéteket végző orvos megette az eltávolított emberi magzatokat. Egy másik orvos sorozatban meggyilkolta kis jövedelmű betegeit. Kínában állami cég árulja az emberi szerveket.
Emberi lábszárat evő öregasszony
Senki előtt nem titok, hogy a szocionisták ámokfutása miatt a magyar egészségügy soha nem látott mélyre süllyedt. A hazai egészségügyi személyzet az orvosokkal együtt tömegesen távozik Nyugatra. A súlyos orvoshiány pótlására a Gyurcsány-féle bábkormány harmadik világbeli "orvosokat," köztük arab, kínai és indiai származású "szakembereket" toboroz magyarországi munkára.Terítéken a magzat
Azok meg szívesen jönnek, mert ebben a keleti végeken vegetáló EU országban némi EU-s gyakorlatot szerezhetnek. Szakmai tudásuk, az arab, kínai vagy az indiai egyetemeken szerzett képzettségük a szülőhazájukban lehet, hogy elegendő, de koránt sem biztos, hogy Magyarországon is megfelel.
Nálunk letelepedni vagy huzamosabb ideig megmaradni a legtöbbjük nem akar, a nehéz magyar nyelvet csak úgy ahogy tanulják meg, a más vallási, nyelvi és kulturális környezetből jött "orvosok" csak látszólag, vagy még úgy sem kötődnek a magyar betegeikhez. Valódi céljuk, hogy az önéletrajzukba beírhassanak egy EU országban szerzett pár éves szakmai gyakorlatot, és az itt megszerzett kezdőtőkével minél előbb tovább álljanak egy sokkal jobban fizető nyugat-európai országba, Kanadába vagy az Egyesült Államokba. Garancia nincs rá, így csak remélni lehet, hogy az alábbi történetek hazánkban nem fognak megismétlődni.Kannibál kínai férfiKannibál kínai férfi
Még a borzalmas bűncselekményekhez szokott amerikai közvéleményt is megdöbbentette az az eset, mikor egy abortusz műtéteket végző indiai orvos megette az eltávolított emberi magzatokat. Egy másik indiai orvos sorozatban meggyilkolta kis jövedelmű betegeit, hogy az ilyen módon felszabadított ágyakat már másnap kiutalhassa a jól fizető pácienseinek.
No commentNo comment
Az Indiából bevándorolt Krishna Rajanna a 90-es évek végén nyitotta meg orvosi rendelőjét a multikulturalizmussal éppen csak ismerkedő Kansas City városában. Az amerikai betegek azonban gyorsan elpártoltak tőle, mert a rendelőben található piszok és rendetlenség hazájának szegénynegyedeiben uralkodó állapotokat idézték. Pár hónap múlva az indiai kollégák tanácsára Rajanna a gyógyító munkájának súlypontját a biztos bevételi forrást jelentő abortusz műtétekre helyezte át.
Az amerikai szövetségi és állami egészségügyi szabályok betartásáért felelős helyi hivatalok a rendelő megnyitásának pillanatától kapták a panaszokat a cigányok őshazájából érkezett orvos munkájára. A rendszeressé váló ellenőrzések következtében az "orvos" írásbeli figyelmeztetéseket, majd pénzbüntetést kapott. A panaszáradat azonban folytatódott, és egy köztörvényes bűncselekményre utaló állampolgári bejelentés kivizsgálására a városi seriff, William Howard nyomozót küldte ki a helyi lakosok által kedvesen "horror házának" hívott abortusz klinikára.
"Több évtizedes rendőri munkám tapasztalatai után abban a hitben voltam, hogy nekem már nem tudnak sok újat mutatni vagy mondani, (....) mikor beléptem a rendelőbe, észrevettem, hogy a falak mentén a földet vastagon beszórták rovarirtóval és több döglött egér volt félrerúgva a sarkokba (.....) dr. Rajanna ruházata büdös volt, feketén piszkos kézzel, hosszú, ápolatlan, összeragadt hajjal és barna foltos utcai ruhában mezítláb fogadott és kérésemre hosszú ideig keresett valamilyen lábbelit, végül talált egy gumicsizmát, amit felhúzott (.....) a rendelő minden helysége gyengén megvilágított és piszkos volt, az orvosi pihenőszobában több napja elmosatlanul hagyott edényeken svábbogarak voltak, nem találtam veszélyes hulladékokat tároló speciális konténereket, és kérdésemre az egyik dolgozó azt nyilatkozta, hogy a veszélyes hulladékokat a napi szemétbe keverve szokták kitenni az utcára (....) a műtőszoba padlóján nagyméretű, száraz, barnás, valószínűleg alvadt vérfoltok voltak, a levett vérminták és egyéb vizsgálatra váró anyagok szobahőmérsékleten, nyitott edényben, név és minden jelölés nélkül hevertek az asztalokon (....) fényképek és tanúvallomások bizonyítják, hogy az abortuszok után emberi maradványokat húztak le a vécén és az egyik dolgozó azt állította, hogy többen is látták, mikor az eltávolított magzatokat Mr. Rajanna nejlonzacskóban a hűtőszekrénybe tette és később az apróra vágott emberi magzatokat levesporba keverve mikrohullámú sütőben átmelegítette és félig nyersen megette" - sorakoztak a megdöbbentő vádak Kansas City Police Department nyomozójának írásbeli jelentésében.
Howard rádióján jelentette a látottakat, majd a seriff utasítására nyomban bezárta a rendelőt és további nyomozás és mintavétel céljából biztosította a helyszínt. A tisztiorvosi szolgálat emberei levetkőztették Rajanna-t, ruháit a testéről vett mintákkal és a hűtőszekrények tartalmával együtt további orvosszakértői vizsgálatra laboratóriumba küldték, majd jegyzőkönyvbe vették a dolgozók vallomásait. Az igazságügyi szakértők és bűnügyi helyszínelő csoportok szakvéleménye megerősítette Howard nyomozó jelentésében leírtakat. Kansas állam kormányzója azonnali hatállyal bevonta az indiai orvos működési engedélyét és jelenleg a bűnügyi eljáráson kívül a tisztiorvosi szolgálat és három másik állami hatóság is nyomozást folytat Krishna Rajanna ügyében.Egy magzat feje konzervből kivéveEgy magzat feje konzervből kivéve
Az abortusz útján "megszerzett" magzatok jóízű elfogyasztása nem csak Indiában, de Kínában, Fülöp-szigeteken és Ázsia más országaiban is gyakori. Az egy gyermekes családmodellt erőltető kommunista Kína több tartományában a közértek polcain sorakoznak a magzatok vagy korán elhalt vagy szándékosan megölt csecsemők agyvelejéből készített ízletes befőttek és konzervek.
Az indiai és ázsiai népek között a mai napig tartja magát az a hit, hogy az abortált magzatok ill. a néhány óra vagy nap után elhalt (megölt) csecsemők elfogyasztása meggyógyítja a betegeket, a lógó hímtagoknak visszaadja a férfierőt és a meddő asszonyok a következő próbálkozás után fejreállás nélkül is nyomban teherbe esnek.
Az abortuszt végző ázsiai "orvosok," sámánok, varázslók és bábaasszonyok a magzatos vacsora utáni maradékot sem dobják a kutyáknak, hanem szárítva vagy egyéb módon tartósítva a környék piacaira viszik, ahol jó pénzért eladják a rászorulóknak. Amerikai szervezetek már több sikertelen kampányt indítottak a központi kínai kormány ellen, követelve, hogy a szocialista kapitalizmust építő Kína törvényekkel tiltsa meg a magzatokkal és az elhalt csecsemők testének felhasználásával történő orvosi kísérleteket, a kozmetikai iparban történő felhasználásukat és az ezekből készült termékek exportját.
Kínai Népköztársaság emellett a világ legnagyobb emberi szervkereskedője. Az évente százával kivégzett politikai foglyokat, vagy a kínai gulágok börtöneiben fiatalon elhunyt rabokat nagyon ritkán kapják vissza a hozzátartozók, mert a dolgozó nép tulajdonát képező hullákból kiveszik a veséjüket, májukat, tüdejüket, retinahártyájukat és egyéb, még hasznosítható vagy eladható alkatrészüket, amiket egy hivatalos kínai állami cég az erre szakosodott izraeli és más nemzetközi vállalkozásoknak nagy haszonnal elad.
Az alábbi felsorolás Kínából kicsempészett és angolra fordított, abortált magzatokból és elhunyt csecsemőkből kioperált szervek megnevezését és árait tartalmazza. A politikai foglyok öregebb szervei azonban még ennél is jutányosabb áron kaphatók.Lehet náluk rendelni pl. agyalapi mirigyetLehet náluk rendelni pl. agyalapi mirigyet
Többek között lehet náluk kapni, vagy ha éppen nincs raktáron, akkor lehet rendelni kikapart magzatot vagy frissen elhunyt csecsemőt egészben, májat, lépet, csecsemőmirigyet, hasnyálmirigyet, agyalapi mirigyet, vékonybelet, vastagbelet, végbelet, vesét, mellékvesét, frissen vágott végtagokat, frissen remegő agyvelőt, csontvelőt, gerincvelőt, frissen kapart szemet, frissen vágott fület, bőrdarabokat, tüdőt, szívet, (kívánságra, némi felárral egyben is) egybe magzatot, (kívánságra 8 hetesnél fiatalabbat is) végtagok nélküli magzat törzset, köldökzsinór vért deciben, komplett gerinc oszlopot, stb.
Unprocessed Specimen (> 8 weeks) $ 70
Unprocessed Specimen (< 8 weeks) $ 50
Livers (< 8 weeks) 30% discount if significantly fragmented $150
Livers (> 8 weeks) 30% discount if significantly fragmented $125
Spleens (< 8 weeks) $ 75
Spleens (> 8 weeks) $ 50
Pancreas (< 8 weeks) $100
Pancreas (> 8 weeks) $ 75
Thymus (< 8 weeks) $100
Thymus (> 8 weeks) $ 75
Intestines & Mesentery $ 50
Mesentery (< 8 weeks) $125
Mesentery (> 8 weeks) $100
Kidney-with/without adrenal (< 8 weeks) $125
Kidney-with/without adrenal (> 8 weeks) $100
Limbs (at least 2) $150
Brain (< 8 weeks) 30% discount if significantly fragmented $999
Brain (> 8 weeks) 30% discount if significantly fragmented $150
Pituitary Gland (> 8 weeks) $300
Bone Marrow (< 8 weeks) $350
Bone Marrow (> 8 weeks) $250
Ears (< 8 weeks) $ 75
Ears (> 8 weeks) $ 50
Eyes (< 8 weeks) 40% discount for single eye $ 75
Eyes (> 8 weeks) 40% discount for single eye $ 50
Skin (> 12 weeks) $100
Lungs & Heart Block $150
Intact Embryonic Cadaver (< 8 weeks) $400
Intact Embryonic Cadaver (> 8 weeks) $600
Intact Calvarium $125
Intact Trunk (with/without limbs) $500
Gonads $550
Cord Blood (Snap Frozen LN2) $125
Spinal Column $150
Spinal Cord $325
Indiában közegészségügy gyakorlatilag nem létezik, és a népesség négyötöde a legminimálisabb egészségügyi ellátásban sem részesül. Kihasználva az angol nyelv ismeretét, az indiai orvosok nem törődve hazájuk áldatlan állapotaival, évtizedek óta ezrével vándorolnak ki az Egyesült Államokba, Kanadába és Ausztráliába. Többségük igyekszik megszerezni az adott országban való működéshez szükséges szakvizsgákat és engedélyeket, de előfordul, hogy az újonnan érkezett honosított diploma nélkül kezd el praktizálni. Az angolul kaffogva beszélő indiai orvosok minden emberi és erkölcsi normát semmibe vevő, gátlás nélküli pénzhajhászásáról legutóbb egy Ausztráliából megszökött indiai orvos esetét bemutatva cikkezett a világsajtó.
Az ausztrál újságokban csak "Dr. Halálnak" és "Bundaberg mészárosának" nevezett Jayant Patel ellen Queensland állam ügyészsége és a tartományi parlament Anthony Morris által vezetett Crime and Misconduct Commission nevű bizottsága az egész világra szóló körözést adott ki. Patelt a queenslandi Bundaberg kórház feljelentése alapján az ausztrál szövetségi főügyészség 87 rendbeli gyilkossággal gyanúsítja. A Morris-bizottság munkáját nagyban nehezíti, hogy a vád alá helyezett "orvos" szinte minden kórlapot, műtéti naplót és egyéb orvosi feljegyzést a vizsgálat megindítása után ellopott vagy meghamisított.
A vádiratban többek között szerepel, hogy nővérek szemtanúi voltak, hogy Patel bement a súlyos, de nem életveszélyes állapotban fekvő betegek szobájába és egyszerűen elzárta az infúziós palack pillangószelepét. Az ilyen módon meggyilkolt emberek váratlanul felszabadult ágyát Patel már másnap kiutalta a jól fizető pácienseinek. A műtéteknél segédkező személyzet tagjai szemtanúi voltak annak is, mikor Patel egy operáció során egy hosszú, vérelvezetésre szolgáló tűvel, minden szakmailag indokolható ok nélkül több mint ötvenszer szíven szúrta a betegét, aki a "kezelés" után már nem is tért magához és pár órával később elhunyt. Előfordult az is, hogy egy életveszélyes állapotban levő beteget Patel nem engedett át további kezelésre a szomszéd kórházba, arra számítván, hogy a halála után az ő ágyát is más, gazdagabb betegnek adhatja át.
Toni Hoffman, a kórház intenzív osztályának vezető nővére elmondta, hogy a kétségbeesett nővérek már egy földalatti, illegális betegmentő szolgálatot is szerveztek, hogy minél több ember kerülje el Patel doktor "gyógykezelését". A halál orvosa ellen Ausztráliában eddig több mint száz büntetőjogi per indult.
Patel azért költözött népes családjával Ausztráliába, mert az orvost két amerikai államban, New Yorkban és Oregonban már korábban eltiltották hivatásának gyakorlásától és az USA-ban már sehol nem tudott elhelyezkedni. A meghamisított önéletrajzát az ausztrál hatóságok elmulasztották ellenőrizni és így Patel rövid ottani működése nyolcvanhét ember életébe került.
Az ausztrál főügyészség információi szerint Patel a queenslandi vizsgálat eredménye elől az USA-ba menekült, és valószínűleg az Oregon állambeli Portland városában bujkál. Legutóbbi washingtoni tárgyalásai során a queenslandi miniszterelnök személyesen kérte Jayant Patel elfogását és kiadását az amerikai főügyésztől.A boltban lehet válogatni a konzervek közöttA boltban lehet válogatni a konzervek között
Bízzunk benne, hogy sem a kannibál Rajanna urat, sem a bujkáló Patel urat, sem kínai vagy izraeli szervkereskedőket nem fogunk látni az egri Markhot Ferenc Kórház, vagy más magyarországi kórház és rendelőintézet környékén.
(Jack Corn - Szent Korona Rádió)

Jó lesz nyitott szemmel járni és odafigyelni a zsidó maffia ténykedésére , és legalább a gyermekeinket felvilágosítani a várható szervdonori lehetőségekre, ha zsidó maffia szórakozóhelyeit látogatják . Ha a nagytudású belügyér és hadügyér közösen serénykednek az eltüntetésekben , hát nem sok esélye van annak aki e hálóba akad , de a kimentésük sem kecsegtet sok sikerrel , mert még mindig az ÁVH – zsidó unokák uralják a közéletet. Egy pár arc a moszad mocsokból






































































































































































A HÁROM TENOR
Ez a harc lesz a végső?




A beavatottak a harc folytatását ígérik


Mint hozzátartozó én biz kiherélném!!!!!!


"TÖRTÉNT VALAMI"
Igen, valóban történt valami. Zsidó rituális gyilkosság történt, cigányokkal végrehajtatva. Erről kellett volna szólni a műsornak.



Ő ezt most hallotta először BKV- s maffia erről nem tájékoztatta, hogy ilyen is van a világban, nahát.

ORBÁN VIKTOR CSAK A MAGYAR GÁRDÁT KÖPKÖDI

AZ ÁVÓS TÖMEGGYILKOSKOK
 MEG RÖHÖGNEK A RÓZSADOMBON

AUGUSZTUS 30 – A ZSIDÓK MINDEN RENDSZERHEZ ALKALMAZKODNAK




csak ő legyen a hóhér a vén büdös miért nem néz végig rajtuk ja hogy még hiányzik a rabi a tömegből , őt már akasztják.


HELLER MIÉRT NEM A ZSIDÓURALOMRÓL BESZÉLT?







Az örmény népirtás sem történt volna meg az ifjú törökök vezetői mind zsidó volt. Nemzetközileg összehangolt cselekmény volt ez mert egész Európában az ifjú mozgalmak vezetői zsidók voltak , már akkor is készültek valamire, de hogy gyilkoltak az biztos és gyilkoltattak a tudatlan néppel.
Valaminek a főpróbája volt itt élesbe kipróbálva, van itt annyi történész miért nem végez egyik sem ilyen jellegű tanulmányt , vagy ez már antiszemitizmus volna, a tények antiszemiták lennének a zsidók meg gyilkosok , mert elkövették e tetteket, és mivel ők a megmondó emberek azt hiszik így a tényeket antiszemitának bélyegzik, a húsdarálóba velük egyik se ússza meg a haleledel mivoltát, úsztassuk meg mint ők minket 56 előtt.


Nem ölnék a gyerekeket




Vasláncra kell verni a Haza-áruló söpredéket!
És megúsztatni!!!


A múmiákra meg a bikát kell ráengedni !!!




A VÖRÖS MÚMIA


SIMORNAK KEVÉS A HAVI 2 MILLIÓ


A drága ÁVH- s apuka kevés vagyont hagyott rá, de jó 


verőlegény lenne ő is, veri is a magyart elég sok a 


kilakoltatott család az országban , és még mondjátok 


hogy nem az ÁVH – s gyerekek uralkodnak hazánkban . 


A népnek alamizsnát adnak ők meg lerabolnak mindent a 


patkányok erkölcse a hóhér erkölcse.


ÁVH-s nyugdíjak és a rendvédelmi szervek szösszenete



A rendvédelmi szervek tiltakozása a nyugdíj rendszer módosítása miatt. Hogy 40 évesen ne tudjanak elmenni nyugdíjba, sztrájk bizotságot alakítottak . Egy kis adalék az ÁVH - s nyugdíjról, míg szüleink hajba kaptak mikor megtudták a rokonságon belül egyik másik tagja 34000 Ft - ot is kap nyugdíjként, és nem tudták , hogy az ÁVH-s pribékek százszoros nyugdíjára még a Német Állam Zsidó kárpótlást is fizet nekik.

Ime az írás mely leírja ezt az áldatlan állapotot. Az ÁVH- s pribékek és gyermekeik így tudják felvásárolni hazánkat. E zsidó pribékek ma is ott ülnek a bársonyszékekben szétlopják az országunk még megmaradt értékeit , és fennen hirdetik csak annyi magyart kell meghagyni akik kiganéznak utánunk. Konrád és liberális hazaáruló zsidó társai így kalkulálnak velünk ungarisi palesztinokkal. De kell e- nekünk ez az ingyen élő cionista zsidó bagázs, kik a magyarnak valló zsidókat is meglopják , meglopták, és amúgy mindenkit zsarolnak kifosztanak megölnek. Legszívesebben ledarálnának mint a Rákosi időkben, de erről nem szeretnek hallani a hollókosztosok. Na bégessünk tovább a múltat ne bolygassuk, mert még tényleg polgárháborúba kényszerítenek bennünket a cionista szervezetek. A zsidó hódoltsági területen nem értem meg a cigányokat miért a szegény magyarokat gyilkolják, mikor a gazdag zsidó főleg cionista zsidó a fő ellenségük. Abban ugyan hasonlítanak, hogy mindkét etnikumot el kell tartanunk, el kell viselnünk , hogy meglopnak megaláznak, és egyikünket másikunkat még meg is ölik.
 Eredmény: ÁVH-s zsidó ledarálta megölte a módosabb parasztokat ,
értelmiségieket, birtokosokat, itt maradt egy identitás nélküli tömeg maszlag kinek az agyát többször átmosták, és még a sajtot is ki akarják énekelni a szájából.
               Cionista zsidó már nem darál uralja a hazát a Nemzeti Vagyont megszerezte az állam apparátusba beült uralja a bíróságot ügyészséget igazságszolgálatot . Nem is lehet zsidót bebörtönözni.
              A döntéshozatalból mikor ebrúdalják már ki őket a megcsúfolt kommunistákkal , liberálisokkal együtt.  Eljön az az idő, és a magyar nép megint szép lesz méltó régi nagy híréhez , mit rákentek a századok....
  
Hazánkért Online, 2006. december

Egy másik fajta „kártérítés”
Nyugdíj-kiegészítések a ’60-as években
Hazai Levél

Édesanyám a magyarországi Nyugdíj Intézetnél dolgozott a hatvanas - hetvenes években. A Német Szövetségi kormány – (nyugat-német kormány) a hatvanas évek vége felé új törvényt hozott. A zsidóknak szóló állandó jóvátételek törvényeit kiegészítették azzal, hogy ’a nyugdíjazott zsidók hazai nyugdíját kiegészítik, ha a hazai (magyar) nyugdíj nem ér el bizonyos szintet.’ Ekkor megindult a hazai zsidókommunista vezetők "rohama" a Nyugdíj Intézet központjába. Édesanyám szavait idézem:
   
 " Megjelent az irodában egy ÁVH tiszt, közölte hogy szüksége van egy HAMIS nyugdíjigazolásra - a kommunista párttag – és ÁVH tiszt nyugdíjba vonulása esetén akkor (1968-ban) havi  476, 000 forint lett volna - a hazai átlag magyar melósok nyugdíjának több mint százszorosa - de, követelte hogy állítsunk ki részére egy hamis igazolást miszerint: a havi nyugdíja ’csak 800 forint’...!
     
Ezt természetesen megtagadtuk. Erre lehívatta a Nyugdíj Intézet igazgatóját s igazolta magát, hogy ő kicsoda, s az igazgató hajlongva végighallgatta - majd megparancsolta nekünk, hogy mostantól kezdve minden hamis igazolást kérő magas rangú kommunista zsidó részére kötelesek vagyunk kiállítani a HAMIS igazolást az alacsony nyugdíjról.
     
Ezt a gyakorlatot 1968-tól kezdve rendszeresen végrehajtottuk. Így a hazai átlag nyugdíjak százszorosát kézhez vevő kommunista zsidó közép és felső vezetők hivatalos igazolássalnyomorgóknak  voltak beállítva (300 ezer kommunista zsidó) s így, a nyugat-német kormánytól, a kárpótlásokon felül, még kiemelt nyugdíj is járt nekik.”

Nos, Édesanyám később, velem együtt külföldre távozván mindezt elmondta a menekültügyi hatóságoknak Nyugaton, nem is sejtve, hogy külföldön sem lehet az igazat elmondani. Tanúvallomásáért később Nyugaton, örökös feketelistán szerepelt: Mintegy 25 esztendős üldöztetést – mint „a demokrácia és az emberi jogok halálos ellensége” --szenvedett el azért, mert ezt elmondta. Végül idegileg összeroppant a rengeteg baj és üldözés miatt. Én természetesen már nem szólok és nem tanúskodom többé sehol, mert van éppen elég bajom enélkül is.

Szeretném, ha a sötétben botorkáló honfitársaim már egyszer s mindenkorra tudomásul vennék: a hazai kommunista vezetők MINDIG mindenben örökkön örökké hazudtak. A tömeggyilkos - tolvaj-hazaáruló kommunista csürhe nem elég, hogy a hazai nyugdíjak százszorosát kapja kézhez havonta, de még a mai napig is hamisított nyugdíjigazolások alapján dollár milliárdokat vesznek fel a német kormánytól - nyugdíj kiegészítésnek - mivel hamis papírokkal úgy állítják be, hogy ők minimum nyugdíjból nyomorognak. Undorító, hogy ezek a istentelen  gazemberek a születésüktől kezdve a haláluk másodpercéig csak hazudnak és lopnak.
Néhány példa
Egyik jó barátom a BM (Belügyben) könyvelő. Elmondta:
- egyszerű BM-alkalmazott (párttag) havi nyugdíja most 650, 000 forint.
- belügyes (ÁVH) tiszt havi nyugdíja 1 és 1, 5 millió forint havonta
- KÖZÉP szintű kommunista pártvezető nyugdíja havi 3 millió forint
 - felső szintű kommunista nyugdíja havi 6 millió forint
                         
Édesanyám nyugdíja havi 34 ezer forint. A kommunista tömeggyilkosok büntetés helyett milliós nyugdíjakat kapnak havonta, és lopnak-hazudnak rendületlenül tovább! És ez az ostoba nép újra és újra a gyilkosaira szavaz. Nálunk a lakosság elmebeteg más magyarázatot nem látok. +++

Üdvözlettel olvasója: K. István
Ez a nyugdíj téma mindig felkavar, az ÁVH – s pribékek a rabolt villákban tengetik nyugdíjas éveiket, majdnem éhen hallnak, még kutya kajára is alig jut nekik, ha az utódaik csak segédmunkások lehettek volna mint az 56 – os ok vagy nyilasok, akkor nem ők ülnek még mindig a bársonyszékekben. Mi így nem is tudtunk volna titeket lerabolni , kifosztani és a csendes holokausztal meg tizedelni, ledarálni is csak 56 előtt tudtunk benneteket. A pince labirintusok elnyelték legjobbjaitokat, és ti egy nagy emberi maszlaggá degenerálódtatok. Így gondolnátok ti cionista kazárok, kik oly messze vagytok a zsidóságtól, mint gojok az állatoktól.


Mi a faszt keresünk mi a NATO- ban előbb Líbiába, most Szíriába képeznek ki és dobnak be terrorista egységeket, kérem a kormányt vizsgálja felül álláspontját, és lépjünk ki a terrorista hálózatból, ne keljen a mi fiainknak meghalni, holmi cionista érdekekért. A Líbiai kormány aranyára fájt nekik a foguk , de főleg Sárközinek , és elhatározta megszerzi az aranyat és az olajat a törvényes Líbiai kormány megbuktatásával és a martalócaikat beküldte ebbe a kis földi paradicsomba a Kadhafit megölték vagyonát ellopták az olajat most már megint dollárért adják , ami szart sem ér a nép meg majd a betevő falatjáért kínlódik az aranybánya felett , csakhogy most ezek a büdös cionista zsidók szedik le a hasznot. Hát bizony nem csak Francia országban kellene a zsidó gyerekeket géppisztollyal szaporítani, ideje volna minden európai országban elkezdeni a fogat fogért elv alkalmazását.
Ha jól tudom nem hatalmaztuk fel a kormányt terrorista akciókban való részvétellel, innen nézve úgy látszik a NATO – val karöltve terrorista akciókat hajtunk végre Irak , Afganisztán, Afrika északi részén . Kérjük hagyjuk el a terrorista szervezeteket, mi nem állunk hadba egy beduinnal sem , és egy muzulmánnal sem , és nem remélhetünk sem aranyat sem olajat , judás pénzünk a koporsóban hazaküldött katonáink , és egy marék homok lehet. Vagy talán tevéket akarunk rabolni tőlük, azt megvehetjük és nem kell életekkel fizetni a cionista terrorért. Ha mégsem így volna és mi cionista zsidót akarunk ölni , felhívnám a kormány figyelmét cionista zsidót itthon is ölhetnek ezért nem kell Afganisztánba, Irakba, vagy Maliba menni, és az tulajdonképpen még belügy is maradna. 


Apropó drágáim , hogy álltok a szerv kereskedelemmel hallom a szigeten nem csak a kábítószer dívott , de a szervkereskedelem is jó hasznot hozott, járnak még azok a nagy sötét kocsik a a körúton és egyezményes jellel leintve a balek mindjárt a magánklinikán találja magát utoljára még álmodik ,és álmában csengetnek egyet és már is a másvilágon találja magát. És azok a büdös kurva zsaru főrendőrök megint csak félre néztek, és elúszott egy élet a cionista mámor a szigeti mámor in -kál seku jobblétre szenderit, csak igény bejelentés kell a drága kis szervedre, már is postázzák a moszados reptér ellenőrzés még véletlenül sem szúrja ki a titkos szervkereskedést, és különben is a fő zsaru is benne van majd ő szépen elsimítja az ügyet, elvégre azért kapják azt a szép summát. Hogy is van ez csúszó mászók, ti azért kapjátok a nagy lóvét, hogy magyart öljetek , a szátokkal meg azt ordítjátok , hogy kevés a magyar, zsidó SZDSZ – es banda kik nyíltan és burkoltan ölitek öltétek és ölni fogjátok a magyart míg itt hagyjuk hogy éljetek, holnaptól ti is az étlapon fogtok szerepelni, a fő rendőrökkel együtt, mert inkább a férgese hulljon mint a jó magyar ember.

Dühöng a férgese mint ahogy én , mert nem tudjuk megvédeni gyermekeinket , a fő rendőr Francia becsületrendet kap a vakolóktól , mert pusztítja a magyart . Szórakozásra csábít, kábítószert szedet, és egy félperc alatt szervdonorként visznek a fekete autók, örülhetsz ha életben maradsz , hisz akkor csak egy szervedre volt szükség . Mi volna ha egy egy zsidó szervkereskedésért egy egy zsidót ölnénk meg , fogat fogért elv alapján.


Dávidból lett Góliát.





Megdöbbentő tények Izraelről.
"A gyerekek átsétálnak a lerombolt otthonuk tégláin, az édesanyjuk egy sátrat állít fel, apjuk izraeli börtönben van. Könnyek közt, összezavarodva nézik a tankokat, amik az utcán át közelednek. A katonák méteres gépfegyvert tartanak és körbe-körbe néznek. Szükséges még bármit mondani? Csak képzeld el, hogy milyen érzés lenne palesztinnak lenni!

Izraelt egy olyan nemzet romjaira építették, melyet ő pusztított el. Palesztina. (És most mi magyarok vagyunk soron. Az ellenség ugyanaz. A cionista, talmudista izraeliták, függetlenül attól, hogy vallásos e vagy csak egyszerűen cionista az a zsidó.)

Izrael tartja a világrekordot az etnikailag megtisztított falvak, városok számában.500+ (Gondolkozunk csak, nálunk Magyarországon nem ugyan ez megy egyenlőre a cigányság segítségével. Aztán ha már a zsidónak nem lesz szüksége rájuk, őket is eltakarítják, ahogy évtizedek óta a magyarsággal teszik ezt. Tagadja le a kész tényeket, aki tudja.)

"Lifta" palesztinok lakta helység.1948-ban etnikailag megtisztított terület. "Ein Kerem" Palesztinok lakta terület. Keresztelő Szent János szülőhelye. Etnikailag megtisztítva 1948-ban.

Izrael tartja a rekordot a legtöbb menekült deportálásában.4 millió+. ( Nálunk egyenlőre még maguktól hagyják el az országot a magyarok, a jobb élet, a jobb kereset reményében és sokan már csak látogatóba jönnek haza. Persze az emberek jelentős többségének fogalma sincs arról, hogy 23 éve eladták az országunkat Izraelnek és a világ zsidóságának. Már a kommunizmus alatt is övék volt az ország, most csak annyi történt, hogy más lett a rendszer. Kommunizmusból az orrunknál fogva szépen átvezettek minket egy igazi náci zsidó cionista talmudista neoliberális diktatúrába, ahol az ostoba nép, 23 éve szavazgat ugyanazon alom különböző pártocskáira. Elárulóm! Minden parlamenti kutyulinak ugyanaz a zsidó világkormány a gazdája. És úgy ugatnak, ahogy azt a gazdi parancsolja. Magyarország összes eddigi kormánya bábkormány volt és amíg így mennek továbbra is a dolgok, addig ez így is marad. Semmi közük az ország kormányzásához, csak parancsokat hajtanak végre, cionista gazdáik parancsait.)

Izrael rombolja le a legtöbb otthont. A világon az izraeli védelmi erők ( IDF ) a felkelések megelőzésének okán teszi mindezt.60 ezer+. (Senkinek ne legyenek kétségei afelől, hogy nálunk is minden további nélkül megteszik ugyanezt, ha már nem tudnak tovább bujkálni a nyilvánosság elől. Már évek óta állomásoznak izraeli katonák Európában. Számuk kb 3 évvel ezelőtt 60 ezer volt. Azóta ez a szám már jóval több lehet. Folyamatos Izrael áttelepítése Európába. A Ferihegyi repülőteret is ezért kellett becsődöltetni. De nem csak oda és nem csak Izraelből telepítik befelé főképp Magyarországra a világ zsidóságát. Sok Izraeli katona van Erdélyben, Magyarországon és Németországban is, többek között.)

Izrael kapja a legtöbb elmarasztalást az ENSZ-ben.500+ (De ez a legkevésbé sem zavarja őket, mert az ENSZ is az ő kezükben van már. Á! Semmi közük a megalapításához. Vagy még is? Mi az amihez a cionistáknak nincs közük manapság, meg régebben is?Mondjuk a Teremtő Atya. Na ahhoz biztos, hogy semmi közük nincsen. Ők egészen máshonnét származtatják magukat.)

Izrael az Egyesült Államok biztonsági tanácsától kapja a legtöbb pártfogói szavazatot.100+ (Na ez sem a véletlen műve. Amerika Izrael nagy testvére. Amerika is a cionisták kormányzása alatt áll, már nagyon-nagyon régen. A CIA és a MOSSAD testvér szervezetek. És talán nyugodtan ide vehető még az angol titkosszolgálat is. És a többi és a többi.)

Izrael több civil meggyilkolásáért felelős, mint bármelyik másik ország. Lakosság/fő.50 ezer+ ( És ez nem csak a palesztin és arab lakosság ellen elkövetett gyilkosságokról szól. Több 100 de ha az eredeti Bibliai zsidóság rémtetteit is belevesszük, akkor több ezer éve gyilkolják és gyilkoltatják a Föld különböző népeit. Erre hatalmas mennyiségű bizonyíték van már, amiről persze az emberiség nagyon nagy része soha nem tudhatott és tudhat. Ha csak az elmúlt 23 év Magyarország-i gyilkosságait nézzük, mindez sohasem valósulhatott volna meg a zsidó neoliberális talmudista törvények alapján ítélkező megvezető rendszer nélkül. Soha nem gondolkozott el rajta bárki is, hogy miért ér egy gyilkos élete többet, mint amennyit az áldozatáé ért. Minden normális korban megkapta a törvényszegő, a bűnének megfelelő büntetést. Nem volt kegyelem a gyilkosoknak, a legkevésbé pedig a népirtó hazaárulóknak, akikkel most van tele az ország és a magyarnak nevezett parlament. Megnyugtatok mindenkit, olyan hogy magyar parlament, meg magyar kormány és magyar törvényes alkotmány, nincs! Nem létezik jelenleg ilyesmi Magyarországon. Azt már le se írom, hogy miért nem. Aki nem buta magától is rájöhetett már.)

Izrael börtönözte be a legtöbb civilt. Lakosság/fő.250 ezer. ( Magyarországon jelenleg is ülnek börtönben emberek, csupán azért, mert felmerték emelni a szavukat a zsidó cionista elnyomás, országunk kifosztása, népünk pusztítói ellen.)

Izrael a felelős a legtöbb ártatlan sebesültért. Lakosság/fő.200 ezer+. (Nálunk is voltak 2006-ban is többek között, mikor ki tudja honnét ide hozott (talán szlovák és izraeli) semmiféle ismertetőt nem viselő rendőrök magyar tüntetőket vertek és kínoztak.)

Izrael az egyetlen ország a földön, ahol megtagadják a jogot a menekültek visszatérésére.

Izrael az egyetlen ország a földön, aki a vele szomszédos országtól nyíltan lopja a vizet. ( És akkor a magyarországi ásványvizeinkről, meg az idegeneknek eladott vezetékes ivóvíz hálózatunkról nem is beszéltünk még. A többi ásványi és egyéb kincseinkről már nem is szólva, amiket a zsidóság jóvoltából szintén elvettek, elvesznek tőlünk.)

30 palesztin faluban 10 liter víz jut egy főre naponta, míg Izraelben 300 liter. ( Vajon nálunk is így lesz, ha hagyjuk, hogy fél Izrael ide költözzön? Az 1000%-ék.Hisz mi is csak gójok, állatok vagyunk a zsidók szemében. Megvezethető barmok, birkák. Csak aztán nehogy kellemetlen meglepetés érje őket. Itt nem egyszerű pásztor népekkel lesz dolguk, akiket úgy lődözhetnek le, mint Amerikában a telepesek azt a több millió bölényt. Vegyétek el szeretteinket és megismerhetitek az igazi poklok poklát. Mi nem palesztinok vagyunk.)

Izrael az egyetlen ország a földön, ahol kollektív büntetésként az otthonok lerombolása legális. ( Nálunk egyenlőre még csak a bank és lakás maffia veszi el 10 ezrek vagy 100 ezrek otthonát, hogy legyen a zsidó családoknak hová beköltözni, de az izraeli könnyű harckocsik már itt állomásoznak nálunk is évek óta, úgy hogy meddig tart nekik áthozni egy tucat katonai buldózert is. Hogy itt nálunk nem mernék ezt megtenni?Ha 1918-ban simán végig gyilkolták az országot a halálvonattal, aztán a második világháború utáni zsidó kommunista diktatúra ideje alatt is simán elhurcoltatták, megkínoztatták, meggyilkolták a magyarság zömét, miért pont ezt nem tudná senki elhinni, hogy erre is képesek volnának ezek a nem emberi lények.)

"Hitam al Falyen" kilenc gyermekes anya, mialatt a cionista állami gépezet lerombolja otthonukat. Ez egy fotó, egy palesztin édesanyáról és gyermekeiről, ahogy lerombolják az otthonukat. (Képzelje el bárki azt a borzalmas fájdalmat, azt az iszonyatos érzést, mikor kizavarják a saját házából, amit saját kezeivel felépített, aztán ledózerolják az egészet úgy, hogy mindene bent maradt. Azt a kegyetlen érzést, hogy semmit nem tehet ellene, mert akkor azonnal agyonlövik ott helyben, a teljes családjával együtt. Egy dokumentumfilmben mesélte az egyik palesztin ember, hogy előfordult olyan is, hogy nem volt hajlandó kijönni egy család, több mint 10 ember a házból, gyerekek, szülők, öregek és rájuk túrták az egészet. Utána talán egy hétig nem is engedték oda a zsidó katonák a többi palesztint, hogy legalább a halottakat tisztességesen eltemethessék. Aztán mikor végre kiáshatták a halottakat a romok alól, derült ki, hogy egyikük még élt és ott volt összezárva a halott családjával. Eltudják az ilyen borzalmakat képzelni?És akkor mikor azt hallom, hogy ne bántsd a zsidókat, mert okosak, ügyesek, stb...stb...Meg azt, hogy engem nem érdekel a politika. Meg jobb az ilyesmiről nem is tudni. Meg mit tehetnék én. És még hosszasan sorolhatnám a kifogásokat, és a totál ostoba, sötét agyú emberek hozzá állását a témával kapcsolatban. Egyszerűen nem képesek felfogni ésszel, hogy mekkora veszedelem fenyegeti a családjukat, szeretteiket, ismerőseiket, hazájukat. Őket nem érdekli a zsidó téma. Inkább önként mennek a vágóhídra. Mikor emberekkel beszélgetek a zsidó témáról és látom a közömbös hozzá állásukat, nem kicsit dolgozik bennem az ideg. Hogy lehet ennyire buta, ostoba egy állítólag értelmes faj, mint ezek az emberek, akik már azt is elfelejtették, hogy mit jelent az:gondolkozni.)

Izrael az egyetlen ország, ahol kollektív büntetésként fákat pusztítanak el. (Tudni kell, hogy a palesztin arabok olajfa ligetek terméséből élnek többek között, ha hagyják őket. Csak sajnos nem hagyják. Nálunk nem kell ilyen módszereket alkalmazni, a magyar saját magától irtott ki minden zokszó nélkül EU-s júdáspénzért egészséges gyümölcsösöket, szőlőket. A magyar már csak ilyen engedelmes fajta. Bármekkora hülyeségre rá lehet venni.)

Izrael az egyetlen ország a földön, ahol legális a politikai vagy vallási okokból elkövetett bérgyilkosság. Ezt hívják a héberek összpontosított kiemelésnek. (Sikul memukad ) ( Nálunk is bevetették magukat, mikor próbálták kirobbantani a cigány-magyar polgárháborút. Érdekes mód, csak a dolgozó cigányokat gyilkolták meg és mindig az utolsó házban lakokat. Bizonyíthatóan MOSSAD akció volt az összes cigány családok ellen elkövetett ilyen támadás.)

"Mahmoud al-Mabhouh" Hamas katonai vezetőt 2010 Január 19-én meggyilkolták Dubaiban. A helyi hatóságok Izrael felé mutogatnak.

Izrael egyedi módon ártatlan civileket használ, mint emberi pajzsot. (Ezt értse úgy, hogy annyira gyáva férgek, hogy palesztin emberek, sokszor gyerekek mögé bújva, akiknek a szeme bevan kötve, a kezük pedig hátra kötve, maguk előtt hajtva, fedezékként használják őket. Valahonnét ismerős már nekem ez a módszer.)

Minden ország közül Izrael az egyetlen, ahol legális a kínzás. ( Meg mindenhol máshol is ahol ezek ott vannak a világon, csak ott éppen titokban csinálják. Olvastam róla eleget, hogy miket műveltek nálunk is a kommunizmus ideje alatt, sőt már előbb is. A gyomrom felfordult attól, amik ott le voltak írva. Ja, hogy ezekről a megtörtént borzalmakról sehol sem lehet hallani a zsidó világ médiákban! Mily meglepő! )

Izrael az egyetlen ország a földön, ahol megszállt területeken illegális településeket építenek. (Na ne már! És mi van a Magyarország-i lakóparkokkal, irodaházakkal és még ki tudja mi minden épült, épül a magyarság tudta és bele egyezése nélkül, többek között ide telepített és folyamatosan ide települő izraeli zsidóknak is?Ez is teljesen illegális, hisz nem tudok róla, hogy a magyarok közül bárki is bele egyezett volna, hogy bármilyen zsidó házak, lakóparkok épüljenek magyar földön és hogy több millió zsidót és főleg izraelit telepítsenek a mi hazánkba.)

Izrael az egyetlen ország a földön, ahol bírósági tárgyalás nélkül bebörtönözhetnek békeaktivistákat. (Meg most már az USA is "most már legalább tudom honnét vették az ötletet a patrióta törvényükhöz" és semmi kétségem afelől, hogy Európában többek között nálunk is bevezetik, vagy már be is vezették ezt a zsidó jogtalanság gyakorlatott.)

A Guiness világrekordok könyve szerint, Izrael rendelte el a leghosszabb kijárási tilalmat Palesztinában.48 napot. (Jó lesz nálunk is rákészülni ilyesmire, jó sok élelmiszerrel, mert ezek bizony folyamatosan jönnek befelé az országunkba és ismerve a rossz szokásaikat, nálunk is egy Palesztina megszállásához hasonló diktatúrát vezetnének be. Ha hagyjuk! De ugye mi nem hagyjuk? Legalábbis remélem.)

A Guiness világrekordok könyve szerint, Izraelben van a legtöbb katonai ellenőrző állomás. ( Szerintem nem kellene megvárni, míg mi is ide jutunk.)


Izrael az egyetlen ország, ahol a katonai ellenőrző pontokon megtagadják a terhes nőktől, hogy eljussanak a kórházba szülni. Ezek a gyerekek sok esetben meghalnak. (Nagyon humánus népség ez a zsidó. Láttam videókat róla, mennyire humánusak és ember meg persze állatbarátok. Mikor ráfogták a fegyvert a mentősökre, akik egy terhes palesztin nőt akartak kórházba szállítani. Aztán vissza is fordították a mentőt és a szerencsétlen nőt is. Nem engedték tovább őket a kegyetlen zsidó katonák.)

Izrael kivételes abban, hogy az egyetlen ország, ahol az ellenőrző pontokon a betegek meghalnak, mert megtagadják tőlük az eljutást a kórházba. (Hogy a fenébe lehet, hogy egyetlen zsidó médiában sem mutogatják ezeket a videókat, a nagypofájú antiszemitázók, meg jogvédők?Sehogy se értem a dolgot. Talán mert a zsidóságról csak a szép dolgokat szabad elmondani, bemutatni, az ilyen emberbaráti szép gesztusokat nem?Na jó! Nem húzom fel magam, mert abból csúnya dolgok kerekednének ki, meg nyomdafestéket nem tűrő káromkodások. A magyar pedig hú de nagyon tudja cifrázni! )

Izrael az egyetlen ország a földön, ahol az ellenőrző állomásokon megtagadják az iskolás gyerekektől az átkelést. (Nálunk se jobb a helyzet, csak másabb. Itt meg direkte kötelező iskolába járni és szépen bemagolni azt a tanmesét, amit nagyon-nagyon rendes minden hátsó szándéktól mentes zsidó tankönyv írok állítanak össze gyermekeinknek, nehogy véletlenül engedelmes rabszolga helyet egy értelmes, gondolkozó ember váljék abból a gyerkőcből.)

Izrael az egyik a két ország közül, "a másik az USA" ahol a nemzetközi törvényekkel ellentétben, szegényített uránium bombát és kazettás bombát vetnek be. (Meg fehér foszfort ártatlan palesztinok, arabok ellen, fényes nappal, mikor a legtöbben mászkálnak az utcán. Ami ha ráhullik egy emberre, csontig leégeti a húst és napok múlva is még ég a szerencsétlen áldozaton, mert elolthatatlan. Aztán ott van egy másik nagyszerű zsidó találmány, a hústépő bomba, ami darabokra szaggatja, akinek a közelében felrobban. Ha pusztításról, tömeggyilkosságokról van szó a zsidó tudósok sziporkáznak a nagyszerű ötletektől. Jó példa erre az atombomba. Senkit ne tévesszenek meg a magyar nevek, igen, ők is mind zsidók voltak.)

Izrael annak ellenére, hogy nem szegény ország, a legmagasabb pénzügyi segélyt kapja az USA-tól. Napi 7 millió dollárt. (Szegény hülye amcsik meg minderről mit sem tudnak, hogy hová is megy az a pénz, amiért ők dolgoztak meg és fizetek be adóra, erre-arra. Na de ne legyünk naivak, mi sem maradunk ki Izrael támogatásából. Hisz itt is ott is zsidók kormányoznak. Ja, hogy ezt sokan nem tudják?Na majd idővel rájönnek.)

Izrael azt állítja, hogy az ellenségei leakarják törölni a térképről. Viszont Izrael valóban letörölt egy egész országot a térképről. Palesztinát. ( Most az egyszer igazat kell adnom Izraelnek. Valóban sokan szeretnék letörölni a térképről, okuk van rá több száz, az biztos, csak az a baj, hogy senki nem meri bevállalni. Pedig amíg létezik ez a sátán birodalma, nem lesz béke a Közel-Keleten. Egyetlen probléma, hogy az elit már költözködik és sajnos nem Amerikába, hanem ide Európába és főleg hozzánk magyar földre. Ez bizonyított tény.)

Izrael vitte be a Közel-Keletre a nukleáris fegyvereket, de Izrael az egyetlen ország a Közel-Keleten, aki visszautasítja a nukleáris atomsorompó szerződést. (Talán attól félnek, hogy kiderül, hogy több atom robbanófejük van, mint amennyi valaha is lehetne a környező arab országoknak. A pontos számok nem ismertek, de olyan 300-450 közzé tehető e robbanófejek száma. Ebből bizonyos források szerint pár ével ezelőtt
 16 darabot Magyarországra is behoztak 
és azóta mérhető többlet sugárzás bizonyos titkos helyeken, vagy csak egy helyen. De van ide bent már mindenféle fegyver, bomba, mi egyéb, e felől ne legyenek kétségeink. Igaz, hogy a honvédelmünket teljesen kicsinálták, leépítették, de ez is volt a cél. Viszont idegen katonából van ide bent már ép elég. Jó ha mindenki tudja, Izraelben kötelező a katonai szolgálat minden nőnek és férfinak. És már 13-14 éves kortól katonai kiképzésben részesülnek. Tehát, akiket ide telepítenek a nyakunkra, már kiképzett, bármikor bevethető katonák, természetesen ellenünk, ha már nagyon nem tetszene valakiknek a zsidó megszállás. Mondjuk a nemzeti érzelmű magyaroknak, mert nem minden magyar ilyen, sajnos. Sok a zsidó csahos, zsidó lelkületi, pénzimádó magyar is, akit nem érdekel, kié az ország, csak megtömhesse a feneketlen zsebét júdáspénzzel. Amit még jó tudni, egy zsidó családban nem ám egy-két gyerek van ám, de nem ám! Szaporák, mint a nyúl és 10 éven belül simán túlszaporodik minket az a tervezett 3 millió suttyomban ide települő zsidó. Mert ennyit terveznek a nyakunkra hozni, vagy még többet.)

Van a zsidóknál egy olyan kedves családi kikapcsolódási program, mikor izraeli gyerekek szívhez szóló üzeneteket írnak Gáza-i vagy Ciszjordánia-i palesztin, arab kortársaiknak és kedves szüleiknek szánt bombákra, vagy harckocsi lövedékekre.( Kiryat Shmona, 2006 Július 17. ( Kicsit sem beteg lelkűek, már ha tudják egyáltalán mi az, hogy lélek. Láttam videókat, ahogy egészen fiatal korban talmudista iskolákban fanatizálják a gyerekeiket, örökre beleverve a fejükbe, hogy ők az egyetlen felsőbb rendű faj, az ő istenük Jahwe kiválasztott népe, és a föld összes többi népe csak gój, állat, nem, tekinthető embernek. Kihasználható, kizsákmányolható, bármikor megölhető. Nem számít senki ezen a földön embernek, csak a zsidó. És ők egész életükben ezt is vallják és e szerint is élnek. Számukra a pénz, az arany az isten és a föld minden java őket illeti. Ezt le is írják, mint a Biblia-i ószövetségben, mint pedig a legszentebb írásukban, a Talmudban. Akit érdekel, olvassa el "Luzsénszki Alfonz" talmud fordítását. Akinek van valamilyen katolikusnak mondott vallása, az garantáltan kitér a hitéből, de előtte még rosszul lesz az említett olvasmánytól.)

Kelet-Németország, (NDK) után Izrael az egyetlen ország, akik elkülönítő falat építettek. (És nem is akár mekkorát, tömör betonból, pl:Gáza köré is. A falon kívül pedig mély árkokat dózeroltak, hogy senki ne tudjon kijutni a falak mögül. Aztán néhány havonta tömegmészárlást rendeznek, hogy nehogy túl szaporodjon a palesztin arab népesség. Majd megy a mentő és a sebesülteket összeszedik szervdonornak. Ez nem mese, mozifilm is készült róla."Farkasok völgye". A zsidó mindenből pénzt csinál, amiből csak lehet. Európában is működik a szervkereskedelmi maffiájuk. Nem egy gyerek, tinédzser került elő már nálunk is Magyarországon, teljesen kipakolva. De azért csak szavazzátok vissza nyugodtan minden negyedik évbe ugyan azt a maffia kormányt és minden mehet úgy, ahogy eddig. Van ám élet pártok, főleg zsidó pártok nélkül is. Hallott már valaki a Nemzeti kormányról, ami csak szín magyar emberekből állna?A falakra vissza térve, ha járt már valaki arra felé, ahol ezek az Izraeli lakóparkok épültek nálunk, az is láthat ilyen fura védelmi falakat vagy más védelmi kerítéseket, mert a zsidók felkészülnek már most a legrosszabbra is, ha netalántán nem szívesen látnák őket. Fegyverük is van, meg lőszer dögivel. Minden ami kell, de egyenlőre még lapulnak, mert minek is fednék fel magukat, mikor olyan jól megy az új hon elfoglalása. Minden ellenállás nélkül. Hülyék volnának bejelenteni, hogy hé magyarok, ez az ország már a miénk! Olyan jól elhülyítik itt a magyart a tévé csatornáikon keresztül, észre sem veszi szinte senki, hogy nem is magyarokat néz. Hísz magyarul beszélnek, magyar a nevük is legtöbbször, de a szívük, a lelkük megmaradt zsidónak. Csak a saját fajukat védik és lenácizák a befogadó nemzetett a magyart. Ha tényleg nácik volnánk és tényleg veszélyesek volnánk rájuk nézve, élhetnének ilyen nyugodtan még is közöttünk?És főleg ilyen jól?Egyiküknek sem kell megszakadnia a kemény fizikai munkában, mert azt mind egytől-egyik mocskosul rühelli. Viszont ha megnézzük, nem igen akad közöttük egyetlen szegény se. Ma Magyarországon a leggazdagabbak, jómódúak, hírességek, szinte egytől-egyig zsidók, vagy zsidó csahosok. Meglehet nézni a "Metapédiában"az interneten. Valamennyien rajta vannak a zsidó listán.)

Dél-Afrika után Izrael az egyetlen ország, amely apartheid rezsimet teremtett. Apartheid, Dél-Afrika történelem, Palesztina valóság.

Izrael teljes városokat alakított börtönné. Fallal elkerítve és a kijárást korlátozva.

Izraeli mérnökök találmánya a világon első abortusz hatékony, magzatra halálos könnygáz.

Izrael az egyetlen ország a földön, ahol bebörtönöznek gyerekeket politikai okokból. (És amit oda bent művelnek velük, arról már nem is szólva. Egy palesztin fiú beszélt is róla, hogy eltörték az összes végtagját, mert kővel dobált egy izraeli harckocsit. Aztán ahogy felgyógyult újra meglátogatták ezek a zsidó állatok és újra eltörték az összeforrt csontjait. Nem tudom, hogy egy jobb érzésű ember mit tudna csinálni ezekkel a szörnyetegekkel, de gondolom, csak kitalálnának valamit. Ötleteket nem adok hozzá, pedig akadna néhány. Tényleg muszáj megvárnunk, míg nálunk is ezt fogják csinálni, magyar srácokkal, lányokkal?)

Egyetlen más országban sincs olyan település, ami kizárólag egy etnikai csoport számára van elkülönítve. Ez áll a jelzőtáblán. Csak zsidóknak. ( Bruce Lee a híres amerikai-kínai kung-fu színész és harcművész legenda, egy laza felugrással és rúgással elintézte az ilyesmit, "Dühöngő ököl" című film klasszikusában. Ahol a japik hiték azt, hogy ők felsőbbrendűek a kínaiaknál. Pedig nem. Hiába betegagyú, beteg lelkű és főleg ilyen sötét lelkű népséggel már sok mindent nem lehet kezdeni Ők eldöntötték, hogy ők a föld urai, istenei és a többi emberféle csak állat, semmi több. Talán e képen kellene nekünk is hozzájuk állni, ahogy ők állnak hozzánk. Rajtuk már az Isten se segíthet, annyi bűnt követtek már el az egész emberiség ellen, az elmúlt sok-sok évszázad, évezred során. Ők választották maguknak ezt a sorsot, sötét lelkük legyen hát rajta.

Forrást nem találtam, mailban jött.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése