2020. május 17., vasárnap

Állítsuk meg a szervkereskedelmet ! 3.

















Állítsuk meg
a szervkereskedelmet ! 3.









Egy német újság beszámolt a KKP által szervezett szervrablásról, amit élő Fálun Gong gyakorlókon hajtanak végre



2013. november 3.
2013. október 11-én az Augsburg Allgemeine német újság publikált egy cikket „Harc a szervrablás ellen” címmel. A cikk elmagyarázta, hogy a Kínai Kommunista Párt (KKP) megöli a Fálun Gong gyakorlókat a szerveikért, és eladja azoknak, akiknek transzplantációra van szükségük, és óriási hasznot húznak ebből.
A Fálun Gong gyakorlók felszólították a jószívű embereket Rennertshofen-ben, Bajorország Neuburg-Schrobenhausen kerületében, hogy ne menjenek Kínába szervátültetésre.
Az elmúlt évtizedben a Fálun Gong gyakorlókon és más lelkiismereti foglyokon orvosi vizsgálatokat végeztek és megölték őket, ily módon élő donor-bankként használták fel őket a kínai transzplantációs ipar számára. Más országoktól eltérően Kínának nincs nagyszámú önkéntes szervadományozási rendszere, így a katonai kórházakban a foglyokat használják erre a célra.
Kína egy olyan hatalmas élő donor bankot hozott létre, amely valóságos szervátültetési ipar,” mondta az 50 éves Ursula Duslot Fálun Gong gyakorló az interjú alatt.
Duslot asszony állította fel az információs standot a Spitalplatz-on Rennertshofen-ben október 13-án, hogy aláírásokat gyűjtsön a kínai rezsim élő Fálun Gong gyakorlók testéből folytatott szervrablásának elítélésére.
Hat évvel ezelőtt az életem nem úgy ment, ahogy szerettem volna; testileg és lelkileg is elfáradtam,” magyarázta Duslot asszony. „Kerestem valamit, ami értelmet ad az életemnek, valamit, ami beilleszthető az életembe.”
Nem sokkal ezután a bátyja révén megismerte a Fálun Gongot, a spirituális tanítást, amit 1992-ben mutatott be először Kínában Li Hongzhi úr, a tanítás megalapítója. A tanítás alappillérei az Őszinteség–Jószívűség–Tolerancia alapelvek.
Mikor a kínai rezsim felismerte, hogy több, mint 100 millió ember gyakorolja a Fálun Gongot, eldöntötték, hogy felszámolják; megijedtek a puszta számoktól. A gyakorlókat 1999 óta üldözik, börtönökbe és koncentrációs táborokba küldenek ezreket.“
David Matas, kanadai emberjogi ügyvéd, és David Kilgour, nyugalmazott kanadai parlamenti képviselő, arról számolt be, hogy a szárazföldi Kínában a kórházak a honlapjaikon nyilvánosan feltüntetik, hogy garantálják a nyugati látogatóknak, hogy megfelelő szervet tudnak biztosítani mindenki számára két héten vagy akár még rövidebb időn belül.
Az orvosok a munkatáborokban vérmintát vesznek a foglyoktól, és elemzik azokat vércsoport szerint” mondta Duslot. „Ha valaki megfelel a transzplantációra várónak, akkor meg kell ölni, és el kell adni a szerveit.”
Ebben az évben az Orvosok az Erőszakos Szervrablás Ellen Szövetsége petíciót indított az ENSZ-hez, hogy független vizsgálatot kezdeményezzen a szervrablásról Kínában.
Két héten belül 166.000 ember, 33 európai országból írta alá a petíciót. Eddig az egész világon gyűjtött aláírások száma már meghaladja a 450.000-et.”
* * *
Örömmel vesszük, ha kinyomtatják és terjesztik az összes cikket és azok tartalmát, mely a Clearharmony oldalon jelent meg, de kérjük, jelöljék meg a forrást.



Állítsuk meg a szervkereskedelmet” kampány Németországban: A Hamburg-i Zöldek vezetője elítéli a KKP élő szervkereskedelmének a gyakorlatát



2013. szeptember 26.
2013 júniusában a Nemzetközi Társadalom az Emberi Jogokért (International Society for Human Rights - IGFM) egy országos, „Állítsuk meg a szervkereskedelmet” elnevezésű kampányt indított Németországban, Heidelbergben. Azóta sikeresen tartottak gyülekezéseket sok városban, többek között Freiburgban, Stuttgartban, Münchenben és Nürnbergben is.
A kampány célja, hogy rávilágítsanak a Kínai Kommunista Párt (KKP) élő Fálun Gong gyakorlókon folytatott szervrablásának bűntettére Kínában, és hogy rávegyék a nyugati kormányokat, hogy tegyenek konkrét intézkedéseket arra, hogy megakadályozzák a saját országukban élő embereket abban, hogy Kínába menjenek szervátültetésre.
Az emberi jogokat támogató Koerper beszél a gyűlésen
A járókelők aláírják a petíciót, amely elítéli a KKP szervkereskedelmének gyakorlatát
A Hamburg-i Zöldek elnöke, Fegebank asszony beszél a gyűlésen
Augusztus 27-28-án az IGFM tartott egy aláírásgyűjtést Hamburg belvárosában, valamint Brémában is. A Hamburg-i Zöldek elnöke, Katharina Fegebank asszony is részt vett az eseményen a saját városában, és beszédet is tartott.
A hajam az égnek állt, mikor hallottam, hogy szerveket vesznek ki élő testekből” – kiáltott fel Fegebank asszony. „Különösen akkor, mikor kiderült számomra, hogy Fálun Gong gyakorlók voltak a fő áldozatok…. Mi évek óta nagy figyelmet fordítunk erre a kérdésre, és kapcsolatban állunk a Fálun Gong képviselőivel.”
Amíg ösztönözzük a politikai és gazdasági kapcsolatokat [Kínával], nagy figyelmet kell fordítanunk arra, hogy vajon a kínaiak emberi jogait tiszteletben tartják-e és védik-e. Gyakran érzem, hogy ez a kérdés még nem kapott kellő figyelmet.”
A beszédében Fegebank asszony köszönetet mondott a Fálun Gong gyakorlóknak „az emberi jogok javításáért tett mindennapos erőfeszítéseikért.”
Nagyon örült, hogy az IGFM gyülekezést Hamburgban tartották, és remélte, hogy a Fálun Gong gyakorlók erősek maradnak a Kínában folyó atrocitásokkal szembenézve. „A szervkereskedelem egy olyan téma, ami ellen fokozott erőfeszítéseket kell tennünk, hogy megbirkózzunk a jövővel” – mondta.
2006-ban az IGFM tanács tagja és a kínai gazdasági szakértő Man Yang Wu elmondta, hogy a David Kilgour és David Matas által végzett vizsgálat bizonyítékokat tárt fel arra, hogy a Kínában zajló szervkereskedelem valóban történik.
A szervkereskedelem Kínában az egész államapparátus részére szolgáló nyereséggel működik” – mondta Wu úr. „Habár a szervkereskedelem a világ sok részén létezik, ahogy én tudom, csak Kínában áll fenn egy ilyen teljes rendszer, ami bevonja a rendőrség, a hadsereg, a munkatáborok, az egész bírósági rendszer és a nagy állami kórházak közreműködését.”
A KKP szerint Kína tizenkétezer szervátültetést végez évente. Azt állítják, hogy kivégzett foglyok a szervek forrásai. Azonban a párt elismeri, hogy átlagosan csak ezerhétszáz foglyot végeznek ki évente. Akkor hogyan magyarázza meg a párt azt, hogy hogyan adhat ezerhétszáz ember tizenkétezer szervátültetéshez szerveket minden évben?”
Ki fogunk dolgozni egy tervezetet a német politikusok között, hogy állítsák meg vagy korlátozzák a ’transzplantációs turizmust’ Kínába” – mondta Hubert Koerper IGFM igazgatósági tag a beszédében.
Azt is javasolta, hogy az IGFM négy kérést adjon elő:
1) Küldjenek egy független nemzetközi kutató delegációt Kínába, hogy vizsgálja ki a több tízezer szerv forrását, és a politikai foglyok tömeges meggyilkolását.
2) Rendeljenek el olyan törvényeket vagy határozatokat, amelyek megakadályozzák az európai turistákat abban, hogy Kínába menjenek szervátültetésre.
3) Állítsák le az európai kórházak és a kínai szervátültetéses ügynökségségek közötti együttműködést, beleértve a kínai transzplantációs sebészek képzését Németországban.
4) Követelik, hogy a biztosítótársaságok Németországban és Európában ne fizessenek semmilyen transzplantációs műtétért, melyet a szárazföldi Kínában hajtanak végre. 
Ezenkívül azt is javasolta, hogy a szervátültetéses műtéteknél a szükséges orvosi felszereléseket, mint a gyógyszereket, amelyek megfékezik a beültetett szervek kilökődését, ne lehessen Kínából importálni.
* * *
Örömmel vesszük, ha kinyomtatják és terjesztik az összes cikket és azok tartalmát, mely a Clearharmony oldalon jelent meg, de kérjük, jelöljék meg a forrást.




Bo Xilai hangfelvétele megerősíti a KKP Fálun Gong elleni kegyetlenségét



He Yu-tól

2013. szeptember 21.
Bo Xilai-t nemrég ugyan elítélték bizonyos bűncselekmények miatt, de a Fálun Gong gyakorlókból elrabolt szervek atrocitásában való részvételéről nem folyt nyilvános vita vagy büntetőeljárás. Egy hangfelvétel, melyet mostanában kaptunk, összefüggésbe hozza őt az élő gyakorlókon folytatott szervkereskedelemmel. A felvételen – amely néhány évvel ezelőtt készült – Bo állítja, hogy Jiang Zemin parancsot adott az élő gyakorlókon folytatott szervkereskedelem folyamatának megindítására.
Jiang kiadja a parancsot
A hangfelvételt 2013. augusztus 27-én adták át az Epoch Times-nak, habár ez a felvétel 2006. szeptember 13-án készült, mikor Bo, az akkori kereskedelmi miniszter, Wen Jiabo elnök társaságában Németországba, Hamburgba látogatott. A telefonbeszélgetés alatt, amit egy emberrel folytatott, aki azt állította, hogy ő a németországi kínai nagykövetség első titkára, Bo elismerte, hogy Jiang kiadott egy parancsot az élő gyakorlókon folytatott szervkereskedelem megindítására.
A telefonbeszélgetés rögzítése (audio fájl kínaiul, alul olvashatják a beszélgetés szövegét magyarul)
Hotel: Jó estét, ez az Atlantic Kempinski Hamburg, a nevem David Monte. Miben segíthetek?
Első titkár: Jó estét! Kapcsolná az 5. számú szobát…. nem, a 452-est.
Hotel: Megmondaná a vendég nevét?
Első titkár: Bo
Hotel: Kérem, várjon.
Bo: Halló, ki az?
Első titkár: Ön Bo Xilai miniszter?
Bo: Ki az?
Első titkár: Én vagyok a nagykövetség első titkára.
Bo: Ó!
Első titkár: Van valami sürgős mondanivalóm. A német külügyminisztérium kapcsolatba lépett velünk ma, néhány pontosítást kértek.
Bo: Ó!
Első titkár: Az volt a kérdésük, amikor ön volt Liaoning tartomány kormányzója, ön vagy Jiang Zemin volt az, aki parancsot adott ki a Fálun Gong gyakorlók élő szerveinek elrablására. Ez a kérdés azért merült fel, mivel ez kapcsolódik a holnapi találkozóhoz.
Bo: Jiang volt az.
Első titkár: A német külügyminisztérium hivatalnokai azt akarják, hogy meg legyen erősítve ez. Azt mondják, hogyha ön részt vett, a holnapi találkozó szintje megváltozhat. Ez azért van, mert a Fálun Gong benyújtott egy… (Bo félbeszakítja)
Bo: Stopp, kérje meg Ma nagykövetet [Németország kínai nagykövete], hogy oldja meg ezt.
Első titkár: Ez egy sürgős dolog. Mivel a papírokat ma délután adták be, egy hivatalos értesítést adtak nekünk… (Bo félbeszakítja)
Bo: Beszéljen Ma nagykövettel, ne velem. Ő nem tudja ezt kezelni?
A forrás, akitől a hangfelvétel származik, állította, hogy a kínai hadsereg, rendőrség, kórházak, börtönök, munkatáborok és a Politikai és Jogi Eljárások Bizottsága mind részt vettek az élő szervek kereskedelmében.
Az üldözésben való aktív részvétel
Jiang Zemin 1999 júliusában elindította a Fálun Gong elleni szisztematikus üldözést. Kezdetben azt a döntést, hogy elnyomják a nagy népszerűségnek örvendő gyakorlatot, nem fogadták el széles körben a kommunista párt emberei. Felismerve a Fálun Gong egészségre gyakorolt előnyeit, és a társadalom erkölcsi normájának emelésének a sikerességét, sokan a hatóságoknál, beleértve a Kínai Kommunista Párt (KKP) Központi Bizottságát, tartományi tisztviselőket és alárendelt tisztviselőket is, csak lassan valósították meg az újonnan létrehozott üldözéspolitikát.
De Jiang nem adta fel. Mikor Liaoning-ba látogatott 1999 augusztusában, azt mondta Bo-nak, Dalian város akkori polgármesterének: „Keménynek kell lenned a Fálun Gong kezelésében. Ez talán néhány képzettséget is adhat az előléptetéshez.” Ezért Bo kibővítette a börtön- és munkatábor-rendszert, miközben újakat is épített Dalianban.
Sokan a Fálun Gong gyakorlók közül, akik elmentek Pekingbe, hogy fellebbezzenek a Fálun Gong gyakorlásának jogáért, az újonnan alapított táborokba és börtönökbe lettek elszállítva. Bo parancsokat is adott ki: minden szintű bűnüldöző megverheti és meggyilkolhatja a gyakorlókat. Ezenkívül Bo vezette a szervkereskedelem lefolyását is, valamint a testtartósítást is Dalianban, ezzel végrehajtva Jiang politikáját: „fizikailag elpusztítani a gyakorlókat”.
Bo-t hamarosan előléptették Liaoning tartományi helyettes pártvezetővé, aztán alelnökké, és végül kormányzóvá. Elég hihető dolog, hogy rohamos előléptetésének oka a Fálun Gong üldözésében való aktív részvétele volt.
Ezenkívül körülbelül egy milliárd jüant költött a Liaoning tartományi börtönök felújítására, ebből egyedül 500 millió jüant csak a hírhedt Masanjia-ra költöttek. Ezzel létrehoztak egy „példamutató” munkatábort a Fálun Gong gyakorlók kínzására. Ily módon Shenyang városa vált az egyik legfontosabb helyszínévé az élő gyakorlókon végzett szervkereskedelem folyamatának, miközben Dalian lett a testtartósítás epicentruma.
Masanjia: a brutalitás büszkesége és öröme
A „Masanjia-ból kisétálva” című vizsgálati jelentést 2013. április 6-án adták ki. Habár néhány ember már elkezdte megérteni a Masanjia kegyetlenségét, ez a jelentés sok részletet feltételez, amik korábban ismeretlenek voltak a közönség számára. Több neves külföldi hírügynökség, beleértve a The Associated Pres -t és a The New York Times-t, átvette ezt a hírt, ezzel bírálták a súlyos kinzást, és a náci koncentrációs táborokkal hasonlították össze a hírhedt kínai tábort.
Sok gyakorló megtapasztalta a Masanjia gonosz környezetét. Wang Jie, egy Dalian városi gyakorló különböző típusú kínzásoktól szenvedett a munkatábor Első Brigádjában. A melleit elektromos botokkal sokkolták, ezzel súlyos fekélyeket okozva neki. 2006 júliusában halt meg.
Xin Shuhua, Benxi városi gyakorló felfedte a Masanjia második részlegében lévő kegyetlenkedéseket. Az őrök megerőszakolták a női gyakorlókat, és keményen rugdosták az alhasukat. Az őrök több fogkefét kötöttek össze egy csomóba, és a sörtéket kifelé tették, aztán erőteljesen be és ki mozgatták a gyakorlók nemi szervében. Az őrök működő elektromos botokat is betettek a gyakorlók vaginájába.
Du Bin, a The New York Times szerződéses operatőre készített egy dokumentumfilmet, melynek A szellemek fejei felett: a Masanjia munkatábor asszonyai a címe. Liu Xia leírta a tapasztalatait: erőszakkal becsavarták vastag takarókba, miközben tűzött a nap; és ülnie vagy guggolnia kellett a jégen csak egy kis ruhát viselve a dermesztő télben. A kínzás eredményeként a szája és a nemi szerve erősen vérzett. Úgy utal a Masanjia-ra, mint egy véres börtönre.
A kegyetlensége és a gyakorlók hitétől való megfosztás cselekedete miatt a Masanjia-t választották ki az ország példamutató intézménynek. Jiang és Bo számos díjat adott jutalmul, és a 2. részleg igazgatójának, Su Jingnek egyszer ötvenezer jüant is küldtek Pekingből, miközben Shao Li igazgatóhelyettes harmincezer jüant kapott. Más hivatalnokok is kaptak jelentős jutalmakat.
Masanjia-n kívül a Dabei börtön és számos más munkatábor (Zhangshi, Longshan, Dalian) is hírhedté vált a gyakorlók kínzásairól. Logikusan ezek közül mindegyik Bo felügyelete alá tartozott.
Élő szervkereskedelem
Bo elkezdte az élő Fálun Gong gyakorlókból kivett szervekkel való üzletelést Dalian városban, és más helyeken hamarosan követték a példáját, és hatalmas nyereségre tettek szert. Ennek eredményeként a hadsereg, a munkatáborok, börtönök és fogolytáborok összedolgoztak, ettől kezdve a szervkereskedés egy ellátási láncot alkotott.
Wang Lijun volt a Jinzhou városi rendőrség vezetője 2003 májusától 2008 júniusáig. Megalapított egy Pszichológiai Kutató Központot, és munkájáért megkapta a Guanghua díjat. Mikor átvette a díjat, Wang azt mondta: az eredmények „több ezer helyszíni tanulmányon” és „sok ember csapatmunkáján” alapultak. Ezen számok alapján az élő szervek ezreit távolították el, és ezt három éven belül hajtották végre azután, hogy a szervezet létrejött.
Nyilvános adatok szerint tizennyolcezer szervátültetéses műtétet végeztek 1994 és 2000 között. De ez a szám gyorsan húszezer műtétre ugrott egyedül csak 2005-ben. A State Organs című vizsgálati jelentésben Ethan Gutmann úgy találta, hogy a szervkereskedelem 2006-ban érte el a csúcsát, és legalább hatvanötezer gyakorlót gyilkoltak le a szervkereskedelem érdekében 2008-ig.
Perek világszerte
Negyvenegy gyakorló, összesen hat országból, beperelte Bo-t a Német Legfelsőbb Bíróságon 2003 novemberében. A vád többek között népirtás, emberiségellenes cselekedetek és kínzás.
Bo, kereskedelmi miniszterként látogatott el az Egyesült Államokba Wu Yi alelnök kíséretében 2003. április 20-án. A következő nap számos nem-kormányzati szervezet írt levelet az Egyesült Államok Belbiztonságának, kérve, hogy utasítsák ki Bo-t az országból. Majd az USA-ban töltött harmadik napon beidézték Bo-t bűnügyi vádakkal a Fálun Gong üldözése miatt.
Az NSW Állami Bíróság Ausztráliában 2007. november 5-én elítélte Bo-t. A gyakorolók megnyerték az ügyet, Bo azonban nem vett részt a tárgyaláson.
Öt hivatalnokot (Jiang Zemin, Luo Gan, Bo Xilai, Jia Oinglin és Wu Guanzheng) beidéztek 2009 novemberében büntetőperekkel kapcsolatban. A vád népirtás és kínzás volt.
Eddig több mint 30 hivatalnokot pereltek be, több tucat országban az emberellenes cselekedeteik, népirtás és/vagy kínzás miatt. Egyedül Bo-t közel 30 ország perelte be.
Bo bíróság elé állításával már csak idő kérdése, hogy mikor állítanak még több embert az igazságszolgáltatás elé, és hogy mikor büntetik meg őket a bűntetteik miatt.
* * *
Örömmel vesszük, ha kinyomtatják és terjesztik az összes cikket és azok tartalmát, mely a Clearharmony oldalon jelent meg, de kérjük, jelöljék meg a forrást.








2013. szeptember 10.
Augusztus 25-én kezdődött meg Lengyelországban, Varsóban az idei kulturális fesztivál, amelynek a nyitóünnepségén a Fálun Gong gyakorlók is részt vettek. Idén már a hetedik alkalommal vett részt a Fálun Gong ezen a nagyszabású eseményen.




A gyakorlók bevonulása
Egy helyi médiaképviselő interjút készít a Fálun Gong gyakorlókkal
 

A Fálun Gong információs anyagok felkeltették az emberek figyelmét
 

Az érdeklődők helyben kipróbálhatták a Fálun Gong gyakorlatokat
Az emberek nagy örömmel fogadták a felvonuláson a gyakorlók hajóját és előadásait. Sokan fényképeket készítettek magukról a gyakorlókkal, és a csodálatos Fálun Gong hajóval a parádé végén, miközben mások a gyakorlatokat tanulták. Többen érdeklődtek a helyi gyakorlóhellyel kapcsolatos információk felől, és megvették a Zhuán Fálun könyvet is, ami a Fálun Gong fő műve.
Az üldözés igaz körülményeit tartalmazó hatalmas információs táblák magukhoz vonzották az embereket, akik közül sokan aláírták a gyakorlók petícióját is, hogy ilyen módon támogassák az üldözés és a szervrablás befejezését.
Egy asszony, aki a férjével együtt írta alá a petíciót, azt mondta: „Ez egyszerűen hihetetlen, felfoghatatlan. Láttuk a gyakorlatbemutatótokat. Csodálatos volt és nagyon békés. Miért üldözi a kínai kormány a Fálun Gongot? Ehelyett inkább ajánlaniuk kellene. Ezek a kínzások, mint pl. az elektromos botokkal való ütlegelés, és a szervrablás egyszerűen brutálisak. Soha nem érdekeltek eddig a különféle petíciók. Azonban ez annyira komoly dolog, hogy a férjem és én is aláírjuk. Nagyon remélem, hogy mindenki más is így cselekszik. Mindannyiunknak segítenünk kell, hogy ez a bűncselekmény véget érjen. Isten áldjon titeket. Hála Istennek, Lengyelországban nem létezik már többé a kommunista párt.”




A petíció aláírása
Egy fiatal férfi, aki aláírta a petíciót, és megvette a Zhuán Fálun könyv egyik példányát, több mint egy órát beszélgetett a gyakorlókkal. „Egy kormánynak arra kellene törekednie, hogy a rossz embereket jó emberekké változtassa. Ezek meg azt akarják, hogy a jó emberek rosszak legyenek, miközben üldözik az Őszinteséget-Jószívűséget-Toleranciát? Gyanítom, hogy a bírósági tisztviselők, és a rendőrök Kínában gengszterek és tolvajok lehetnek. Máskülönben, hogyan tarthatna ki egy ilyen brutális üldözés ennyi ideig? Nagyon szeretném megtanulni a Fálun Gongot. El fogom olvasni a könyvet. Becsülöm a Mestereteket és titeket is. Kérlek, fogadjátok el ezt a szál füstölőt és gyújtsátok meg a Mesteretek fotója előtt.” A gyakorlók elfogadták a füstölőt, és meghívták a kedves érdeklődőt, hogy látogasson el a helyi gyakorlóhelyre.
Egy másik lengyel úriember így szólt, miközben aláírta a petíciót: „Mi a baj a kommunista párttal? Hogyan lehetséges, hogy nem tudják megkülönböztetni a jót a rossztól, ami ilyen egyértelmű? Mindig is azt gondoltam, hogy a Tibetben való üldözés volt a legkegyetlenebb. Most azonban azt gondolom, hogy a Fálun Gong üldözése még ennél is rosszabb. A szervrablás igazán gonosz dolog. Ezek a pokolba mennek. Voltam Kínában, és tudom, hogy az emberek ott nem mondhatják meg az igazságot. Nagyon szeretném megismerni az igazi Kínát. Szeretnék erről beszélgetni veletek, később esetleg felhívhatlak titeket?” Majd felírták egymás telefonszámait.
A gyakorlók a Fálun Gong üldözésének igaz körüklményeiről beszélnek
Számos kínai turista kilépett a kommunista pártból a gyakorlók segítségével. Az esemény alatt, több mint 900 aláírást gyűjtöttek össze. 
* * *
Örömmel vesszük, ha kinyomtatják és terjesztik az összes cikket és azok tartalmát, mely a Clearharmony oldalon jelent meg, de kérjük, jelöljék meg a forrást.



Franciaország: 



Egy francia gyakorlótól
2013. szeptember 9.
Franciaországban a Fálun Gong gyakorlók egy petíció aláírási akciót tartottak 2013. augusztus 18-án az Emberi Jogok terén Párizsban, hogy felszólítsák a Kínai Kommunista Pártot (KKP) az élő Fálun Gong gyakorlókon végrehajtott erőszakos szervkereskedelem bűncselekményének befejezésére. A petíció, amelyet az Orvosok az Erőszakos Szervkereskedelem Ellen (Doctors Against Forced Organ Harvesting - DAFOH) nevű szervezet készített, nagy figyelmet és támogatást kapott világszerte.



A járókelők az Emberi Jogok terén olvasnak a KKP Fálun Gong elleni üldözéséről és aláírják a petíciót, mely elítéli a kínai kommunista rezsim élő szervekkel való kereskedelmének bűntettét
Miután meghallotta a párt élő Fálun Gong gyakorlókon és más lelkiismereti foglyokon folytatott szervkereskedelmének embertelen gyakorlatát, egy francia nőgyógyász elmondta, hogy megdöbbent, hogy ilyen szörnyű bűntények zajlanak Kínában a „jólét” és a „gazdasági fejlődés” hátterében.
A legutóbbi kínai utamon sosem gondoltam volna, hogy ilyen brutális atrocitás folyik ott” – mondta.
Ellenzem az üldözés minden formáját” – magyarázta, miközben aláírta a petíciót. „Az embereknek meg kell engedni, hogy ajánlják fel a szerveiket, ha ezt szeretnék, de nem távolíthatók el a beleegyezésük nélkül, csak hogy valaki profitáljon belőle!”
Egy gyakorló elmondta neki, hogy néhány évvel ezelőtt egy kínai sebész volt felesége jelentette, hogy a férje élő Fálun Gon gyakorlók szerveit távolítja el Kínában évek óta. Az orvos láthatólag megdöbbent, mikor ezt meghallotta.
Amint egy francia pár aláírta a petíciót, a férj elmondta, hogy sok országban nem mernek semmit tenni, nehogy megbántsák Kínát.
A hallgatásuk a kínai emberi jogi visszaélésekkel szemben azt eredményezi, hogy bűnrészesek a párt bűncselekményében” – mondta.
A pár bátorította a gyakorlókat, hogy tartsanak ki az erőfeszítéseikben, hogy felhívják a közvélemény figyelmét a KKP bűntetteire, és elmondták, hogy remélik, hogy az aláírásuk hozzásegíthet az üldözés befejezéséhez.
Dajia Algériából a fiával és a lányával együtt szintén aláírták a petíciót. „Meglepődtem, mikor megtudtam, hogy néhány tagja a kínai társadalomnak mocskosul gazdag lesz mások kihasználásából. Ez szörnyű! Remélem, hogy ez a totalitárius rezsim egy nap meg fog változni!”
A francia gyakorlókat ösztönözte az erős támogatás a Fálun Gong felé, és megfogadták, hogy kitartóan segítenek az üldözés megállításában, bármi is történjen.
* * *
Örömmel vesszük, ha kinyomtatják és terjesztik az összes cikket és azok tartalmát, mely a Clearharmony oldalon jelent meg, de kérjük, jelöljék meg a forrást.


Most nem akarom az egész kontinens tiltakozását itt prezentálni , de látható , hogy mindenkit felháborít ez a cselekedet , kivéve a cionista zsidó maffia vezetésű Magyarországot , mert ők tanulmányozzák , hogy hogyan lehetne hasznosítani ezt a tapasztalatot , és az ország lakosságának szervrablását a legoptimálisabban működtetni , hisz tele van az ország nem kívánatos elemekkel akiktől valamilyen módon meg kell szabadulni. Mint láttuk az MSZP kormányzás cigány magyar polgárháborúra játszott a külföldi titkosszolgálatok bevonásával , és pénzelésével próbáltak háborút kezdetni a felekkel , nem sikerült a leleplezések egészen a Daróczi Dávidig fel lettek göngyölítve , csak épp az értelmi szerzőt hagyták szabadlábon , a fletót , neki még komoly feledatokat szánnak a kifosztásunk hátralévő részében , épp úgy a libás hibás faszszopó bajnainak is hazaárulási szerepkörben kell feszíteni a politika, vagy polgárháború színpadán , addig is komoly megosztó szerepet kell végezniük , hogy az ország megosztott legyen , és a metszett farkúak , ha betelepűlésre kényszerülnek , akkor egy elterelő polgárháború kirobbantása árán a menekülő zsidóság elözönheti az országot, és a fegyver arzenáljaikkal meg is szállhatja , és megadásra kényszerítheti az őslakosságot , vagy éppen likvidálhatják őket mint a palesztinokat . Hát ezért nem lehet nekünk önvédelmi képességeket felmutató erőnk , hisz azzal megnehezítenénk a beáramló sátánfajzatok letelepedését.

Varsó: 


A nyolc hónapos rab



Egy Hebei tartományi Minghui tudósítótól
2014. szeptember 10.
(Minghui.org) A nyolc hónapos kis Tianci fogollyá vált egy fekete börtönben Kínában, mikor az egész családját letartóztatták a Fálun Gong gyakorlása miatt a Hebei tartományi Hengshui-ban.
Zhang Tianci
Késő éjszakai letartóztatás 
A kis Tianci mélyen aludt 2014. május 30-án hajnali 3:30-kor, mikor néhány idegen betört a szülei otthonába. Tianci édesanyja, Liu Nana felkelt és azt gondolta, hogy a házába rablók törtek be. Aztán észrevette, hogy a szoba nem rablókkal, hanem rendőrökkel van tele. Egy rideg hang ráparancsolt: „Kelj fel! Pakolj össze néhány holmit a gyerekednek. Kövess minket!”

Nana akkor vette észre, hogy még az udvara is tele van rendőrökkel. Néhányuk jól felszerelt kommandós volt. Létrát használtak, hogy bemásszanak az udvarba.

Nana-t és Tianci-t bekényszerítették egy fekete autóba, és ismeretlen helyre vitték őket. Még ugyanezen az éjjelen Tianci nagyszüleit és két kisbaba korú unokatestvérét is letartóztatták, és ugyanarra a helyre vitték őket. A rendőrök megbilincselték a nagyapját, Zhang Hengyu-t, és fekete csuklyával takarták le a fejét.

A Hengshui város 610-es Irodájának irányítása alatt a helyi rendőrség és a Nemzetbiztonsági Részleg 16 Fálun Gong gyakorlót tartóztatott le három kerületben és egy városban: Hengshui városban, Jingxian, Gucheng és Zaoqiang kerületben. Tianci közvetlen családjából tíz embert tartóztattak le.

Kihallgatás 
Családtagjait a Hengshui-ban lévő Wenquan Hotel egyik szobájába vitték, amelyben egy kihallgató vasszék volt. Ez egy fekete börtön, melyet kifejezetten a Fálun Gong gyakorlók letartóztatására hoztak létre. A tisztek egymást váltva figyelték a foglyokat, akiknek nem engedték meg, hogy beszéljenek. A legfiatalabb fogoly, Tianci egy szobába került az édesanyjával.

Zhai Hongjun rendőr és egy másik női tiszt hallgatta ki Nana-t, miközben megpróbálták gyanúba keverni Tianci nagyapját, Zhang Hengyu-t. Nana ragaszkodott ahhoz, hogy nem tud semmit arról, amit az apósa tett, és azt mondta, hogy csak azt látta, hogy képeket fest a megélhetéséért.

Nem ismerve fel családja szörnyű helyzetét, a kis Tianci-nak mosoly volt az arcán, és megpróbált kijutni a szobából, hogy játsszon. Három nap múlva a rendőrség szabadon engedte a kisfiút és édesanyját, mivel semmilyen információt sem tudtak kiszedni belőle.

Mielőtt elmentek, Nana kérte, hogy láthassa az apósát és anyósát. Ahogy meglátta, hogy az apósát odakötözték a kihallgató székhez, nem tehetett róla, de elsírta magát. Akkor Nana még nem is tudta, hogy a saját szüleit és fivérét is letartóztatták.

Egy nehéz út a család megmentésére
Nana és Tianci visszatért az üres otthonukba Gucheng kerületben, amelyet teljesen átkutatott a rendőrség. A tehetetlenség érzésével Nana elvitte Tianci-t a szülei házába Jingxian kerületbe, és csak ott szembesült vele, hogy őket is letartóztatták. A szülei házát is átkutatta a rendőrség.

Mivel Nana férje egy másik városban dolgozott, egyedül Nana és Tianci maradt a két családból, és nem támaszkodhattak a rokonok támogatására. Mivel aratási időszak volt, a barátok, rokonok és a szomszédok segítettek Nana családjának a mezőgazdasági munkákban. Az egyik farmer felsóhajtott: „Egy jó családot semmisített meg a rendőrség. Miért olyan nehéz a hétköznapi embereknek a túlélés?”

A kis Tianci és édesanyja elkezdte a nehéz útját a családjuk megmentéséért, akiket jogtalanul tartanak fogva négy különböző helyen. Nana édesanyját, Sun Suying-et és az anyósát, Tan Fenling-et a Hengshui fogolytáborban tartják fogva. Az apósát, Zhang Hengyu-t a Zhengkou fogolytáborban tartották Gucheng kerületben. Az édesapjánt, Liu Xiwei-t a Jingxian kerületi fogolytáborba zárták, és a 19 éves öccsét, Liu Bingbing-et pedig a Zaoqiang kerületi fogolytáborba vitték.

Nana és Tianci elmentek Jingxian kerületbe, több tucat mérföldet megtéve, hogy beszélhessenek Zhang Qingchang helyettes vezetővel, aki személyesen vezette a rendőröket az édesanyja elleni letartóztatásnál. Meglátogatta a Jingxian kerületi fogvatartási központot is, és megpróbált mindent, amit lehetett, hogy engedjék szabadon a családját, de a kérését figyelmen kívül hagyták. Újra és újra próbálta, de minden alkalommal csalódottan tért haza.

Nana akkor elment a fogvatartási központba, hogy kérje édesapja, Liu Xiwei szabadon bocsátását. Elküldték a Hengsui városi Belbiztonsági Részleghez, ami kb. 40 mérföld távolságra volt. A helyszínen azonban nem engedélyezték a belépését az irodába. Miután telefonált, azt mondták neki, hogy menjen a Jingxian kerületi rendőrségre. Két látogatás múlva még mindig nem engedélyezték, hogy bármilyen hivatalnokot is meglátogathasson.

Nana nem adta fel. Több alkalommal beszélt Zhang Qingchang helyettes vezetővel. Zhang így válaszolt: „Ne beszélj nekem erről. Menj a bíróságra. Bérelj fel egy ügyvédet és perelj be bennünket bármiért, amiért csak akarsz.”

Időről időre a kicsi Tianci is megtette az utat kora reggel az édesanyjával, hogy megmentse a családját. Csendben várt az édesanyjával kint a kormányhivataloknál a forró nyári napokon az idegen városokban. A kis Tianci kimerült volt, de ritkán sírt, mintha megértette volna az édesanyja szomorúságát, és hajlandó volt vele együtt elviselni a nehézséget.
* * *
Örömmel vesszük, ha kinyomtatják és terjesztik az összes cikket és azok tartalmát, mely a Clearharmony oldalon jelent meg, de kérjük, jelöljék meg a forrást.




Közel 1700 Fálun Gong gyakorlót tartóztattak le 2014 márciusától májusig



Egy kínai Minghui tudósítótól
2014. július 2.
A Kínai Kommunista Párt (KKP) 2014-ben is folytatja a Fálun Gong gyakorlók letartóztatását. Több összehangolt razziára került sor 2014 márciusától májusig.

Ezeket az eseményeket dokumentálták Kína minden tartományában, önkormányzatánál és autonóm régiójában, kivéve Tibetben. A letartóztatott Fálun Gong gyakorlók száma nagymértékben emelkedett március óta. A június 3-án kapott információk szerint 1 694 gyakorlót tartóztattak le 2014-ben, márciustól májusig, amely 30 %-os növekedést jelent az előző évi, hasonló időszakhoz képest.

A következő ábra megmutatja, hogy márciusban 549, áprilisban 676 és májusban 469 gyakorlót tartóztattak le.


 

A fenti ábrák mutatják, hogy Shandong tartományban 216 gyakorlót tartóztattak le, Liaoningben 164-et, Jilin-ben 150-et, Hebei-ben 135-öt, Heilongjiangban 108-at, Hunanban 92-őt, Pekingben 84-et, Jiangsu-ban és Sichuanban 75-öt, Henanban 70-et, Shanghai-ban pedig 66-ot.

A következő táblázat a letartóztatott gyakorlók listáját mutatja tartományonként:
 

30 tartományban, önkormányzati területen és autonóm régióban került sor a letartóztatásra. Shandong, Liaoning, Jilin, Hebei, Heilongjiang és Hubei tartományok teszik ki a többséget, ezeket követi Hunan, Peking, Sichuan, Jiangsu, Henan és Shanghai.

Legalább 27 razzia érintett 6-nál több gyakorlót, amelyek összesen 280 gyakorlót.

Öt összehangolt razzia Liaoning tartományban több mint 70 gyakorlót érintett. A letartóztatások a következők voltak: március 20-án és 21-én kilenc gyakorlót Fumeng megyében, Fuxin városban; április 12-én hat gyakorlót Xinbin megyében, Fushun városban; április 22-én tizennégy gyakorlót Dalian városban; április 24-én harminckilenc gyakorlót Shenyangban, és május 17-én még hat gyakorlót tartóztattak le ugyanott.

A razziák Shandong tartományban 30 gyakorlót érintettek. Április 4-én Gaomi-ban, Weifangban tíz gyakorlót, április 8-án a Guan megyei Liaochengben tíz gyakorlót, és május 15-én Feiwangban újabb tíz gyakorlót tartóztattak le.

Három razzia Hunan tartományban több mint 30 gyakorlót érintett. Március 25-től 29-ig tizennégy gyakorlót tartóztattak le Changsha-ban; április 8-án és 9-én tíz gyakorlót Huaihua város Hecheng kerületében, és május 9-én tíz gyakorlót a Hengyang megyei Jibingtan járásban.

A három, Jilin tartományban végrehajtott razzia több mint 30 gyakorlót érintett. Március 24-én több mint húsz gyakorlót tartóztattak le Huadian városban, április 22-én hét gyakorlót Jilin városban, és április 26-án hat gyakorlót a Siping-i Gongzhuling városban.

Két razzia Hebei tartományban 17 gyakorlót érintett. Március 13-án tizenegy gyakorlót fogtak el Tangshan városban, és március 17-én hat gyakorlót a Huailai megyei Zhangjiakou-ban.

A Heilongjiang tartományi két razzia során 13 gyakorlót tartóztattak le. Március 21-én hét gyakorlót Jiamusi városban, és május 8-án hat gyakorlót a Harbin-i Shuangcheng városban.

A pekingi két razzia 12 gyakorlót érintett. Március 4-én hat gyakorlót tartóztattak le Peking Fengtai kerületében, valamint március 10-én és 12-én hat gyakorlót Peking Miyun vidékén.

Egy-egy razzia Jiangsu, Sichuan, Zhejiang, Yunman, Belső-Mongólia, Henan és Hubei tartományokban és Shanghai-ban összesen 86 gyakorlót érintett. Március 5-én tizenkét gyakorlót tartóztattak le Nanjiangban; március 26-án kilenc gyakorlót a Shanghai-i Pudong új kerületben; április 18-án hét gyakorlót Shifang városban; április 18-án hét gyakorlót fogtak el Yuyao városban; április 19-én és 20-án tizennégy gyakorlót Kunmingben és Shilinben; április 19-én és 20-án tizenöt gyakorlót tartóztattak le Belső-Mongólia Xilingole körzetében. Április 20-án tizenhat gyakorlót tartóztattak le a Zhoukou-i Dancheng városban, és május 15-én hat gyakorlót Wuhan Xihu kerületében.

Az 1 964 gyakorló közül néhányukat hatalmas összeg megfizetésére kényszerítette a hatóság, néhányukat agymosó előadásokra vitték, néhányukat pedig letartóztatták és börtönbüntetésre ítélték.

Annak ellenére, hogy a KKP rezsim a nemzetközi közösségnek az emberi jogok tiszteletben tartásáról és a vallásszabadságról beszél, ezek a tények teljesen ellentmondanak ennek.
* * *
Örömmel vesszük, ha kinyomtatják és terjesztik az összes cikket és azok tartalmát, mely a Clearharmony oldalon jelent meg, de kérjük, jelöljék meg a forrást.



Haláljelentés! 



2014. március 25.
A Fálun Gong gyakorló Huo Meilian asszony 2014. január 24-én egyedül volt otthon, amikor délután három órakor berontott a lakásába Ma Xiaojiang rendőrtiszt, öt további tiszttel a Xi’an városi Xincheng kerületi Belbiztonsági Osztálytól. Éppen akkor épült fel egy súlyos betegségből.

A rendőrtisztek elkobozták személyes holmijait és Fálun Gong könyveit, mindezt házkutatási parancs nélkül. Nagy lelki nyomást érzett, ami egészségi állapotát is rontotta. Két napra rá hunyt el, január 26-án.

Huo asszonynál előrehaladott vérszegénységet diagnosztizáltak 2013. december 2-án, és gyakorlatilag nem voltak vérlemezkék a vérében. Orvosa azt mondta, hogy a halál küszöbén áll, és az állapota gyógyíthatatlan. Nem volt más választása, haza kellett mennie.

Őszintén ismételgette, hogy „a Fálun Dáfá jó, az Őszinteség, Jóság és Tolerancia jó“, és a férje felolvasta neki a 
Zhuán Fálun könyvet. Csodával határos módon felépült.

Huo asszony és férjének üldözése 
Huo asszonyt és férjét, Chen-t a Fálun Gong üldözésének kezdete óta (1999. július 20.) zaklatták. Ennek ellenére kitartottak hitük mellett. Mindketten elvesztették az állásukat, mert nem voltak hajlandóak lemondani a Fálun Gong gyakorlásáról. Amikor először tartóztatták le Chen-t, lányuk, Chen Jie még általános iskolás volt. A kislányt hozzátartozóik nevelték fel, mert a szüleit többször illegálisan börtönbüntetésre ítélték.

A Baqiao kerület Belbiztonsági Osztályának emberei, valamint Fu Qing és Yang Tao a Xiwang rendőrkapitányságról 2010. szeptember 14-én letartóztatták Chen-t és lányát. Lakásukat teljesen feldúlták. Chen-t a Baqiao fogolytáborba vitték, de ott nem fogadták be őt rossz egészségi állapota miatt. Fu Qing és Yang Tao tiszteknek kórházba kellett vinnie Chen-t, és kénytelenek voltak kikényszeríteni az orvosból egy igazolást, azt állítva, hogy Chen egészséges. Erre Chen-t befogadták a Baqiao táborba, és ott két hónapon át kínozták.

2008. július 7-én a Xincheng rendőrség és a Hujiamiao rendőrség tisztjei, valamint a Hujiamiao utcai iroda és a Xi’an vasgyár emberei letartóztatták Chen-t. Hamisan megvádolták, majd egy agymosó központba vitték, ahol négy hónapig tartották. Utána átvitték egy kényszermunkatáborba, ahol 16 hónapot töltött. 2010 februárjában engedték szabadon.

2007. szeptember 30-án a Hujiamiao iroda emberei tartóztatták le, és egy agymosó központba vitték, amely a Xi’an város ápoló központjában található. Ott egy hónapig tartották fogva.

2007. június 1-én Huo asszonyt tartóztatták le, mert a Baqiao területen információs anyagokat osztogatott a Fálun Gong üldözéséről. Egy évre bezárták egy munkatáborba.

2005. május 3-án azért tartóztatták le Chen-t, mert a Shaanxi tartományban, a Chengcheng megyében a Fálun Gongról beszélt. Kényszermunkatáborba vitték, ahol 15 hónapig tartották. A tábor egy hónappal meghosszabbította az ítéletét. Majd 16 hónapi szolgálat után elvitték a Xi’an-i agymosó központba, ahol újabb három hónapig tartották fogva. 2006 szeptemberében engedték szabadon.

2001 áprilisában a Xi’an városi Állambiztonsági Osztály emberei tartóztatták le, mert a Fálun Gongot gyakorolta. Három évi kényszermunkára ítélték 2001. augusztus 23-án.

2000. március 13-án a Xibei vasgyárban dolgozó munkatársai rálőttek, mert a Fálun Gongot gyakorolja.

1999. december 28-án, röviddel miután megkezdődött a Fálun Gong üldözése, Xi’an város Xincheng kerületének tisztjei letartóztatták Chen-t, és egy kényszermunkatáborba vitték. Ott egy évig tartották fogva.
* * *
Örömmel vesszük, ha kinyomtatják és terjesztik az összes cikket és azok tartalmát, mely a Clearharmony oldalon jelent meg, de kérjük, jelöljék meg a forrást.



Az amerikai külügyminisztérium éves emberi jogi jelentése: 



2014. március 22.
Az USA Államhivatala 2014. február 27-én közzé tette a „Country Reports on Human Rights Practices for 2013” (Országjelentés az emberi jogi gyakorlatokról 2013-ban) c. jelentését. E szerint Kínában továbbra is folytatják az illegális szerveltávolításokat a rabok testéből. Ez a harmadik év, hogy a kínai emberi jogokról szóló éves USA jelentés tartalmazza a rabok, beleértve a Fálun Gong gyakorlók testéből való szervrablást.

A jelentés így foglalta össze az emberi jogok helyzetét Kínában, 2013-ban: „Általános az elnyomás és a korlátozás, különösen olyan szervezetek és magánszemélyek ellen, akik részt vettek civil vagy politikai jogi képviseletben és közérdekű ügyekben, illetve az etnikai kisebbségek, és azon jogi vállalatok ellen, amelyek „érzékeny” ügyek képviseletét vállalták.”

„A múlt évben az aktivisták, az ellenzékiek, a Fálun Gong gyakorlók, az újságírók, és a nyilvántartáson kívüli vallási vezetők és családtagjaik, valamint a korábbi politikai foglyok voltak az önkényes letartóztatások, börtön büntetések, és zaklatások célpontjai.”

A Fálun Gong gyakorlók kínzása
A jelentés szerint „Április 7-én a szárazföldi Kína egy új magazinja, a Lens beszámolt különböző visszaélésekről a Masanjia-i fogolytáborban, Liaoning tartományban, mint például elektromos botokkal való kínzás, kényszeretetés és hosszan tartó magánzárkába zárás.”

A Masanjia-i kényszermunkatábor hírhedt a fogva tartott Fálun Gong gyakorlók kínzásáról. A Minghui.org weboldal és más média ügynökségek számos esetet jelentettek Fálun Gong gyakorlók megkínzásáról és haláláról ebből a munkatáborból.

1999 júliusától, vagyis a Fálun Gong elleni üldözés hivatalos kezdetétől 2004 áprilisáig több mint négyezer Fálun Gong gyakorlót zártak a Masanjia-i kényszermunkatáborba. A Minghui weboldal 2000 óta több mint nyolcezer jelentést publikált a Fálun Gong gyakorlók Masanjia-ban történt megkínzásáról.

2013. november 6-án a CNN beszámolt egy „SOS” feliratú levélről, amit egy Halloween-i dekoráció csomagolásába rejtettek, és ebben a munkatáborban gyártották. Az Oregon-i Julie Keith talált rá a levélre, amit egy Fálun Gong gyakorló írt. A levélből kiderült hol gyártották a dekorációt, és hogy kényszermunkával készült, továbbá a levél megfogalmazója segítségért esedezett.

A Fálun Gong gyakorlókat elmegyógyintézetbe zárják
A börtönökön, kényszermunkatáborokon és fogva tartó központokon túl a kínai rezsim gyakran zárja a Fálun Gong gyakorlókat és más politikai aktivistákat elmegyógyintézetekbe.

Az USA jelentése szerint „Számos jelentés készült arról, hogy aláírást gyűjtő és egyéb aktivistákat zártak pszichiátriai központokba és akaratuk ellenére vették őket kezelésbe, politikai okok érdekében.”

„A Legal Daily (egy állami újság, ami jogi ügyekről számol be) szerint a Közbiztonsági Minisztérium közvetlenül rendelte el huszonnégy magas biztonsági fokozatú pszichiátriai intézmény bevonását a bűnügyi szempontból elmebháborodottak számára (más néven „ankang” intézmények). 1998 és 2010 májusa között több mint negyvenezer egyént zártak „ankang” kórházakba.”

„A bezárt egyének többek között: politikai aktivisták, tiltott vallási csoportok követői, olyan magánszemélyek, akik többször intéztek petíciókat a kormányhoz, a betiltott Kínai Demokrata Párt (CDP) tagjai, és a Fálun Gong gyakorlók.”

A Minghui.org weboldal sok ilyen esetről számolt be. Bizonyos gyakorlókat halálra is kínoztak ezekben az elmegyógyintézetekben, mint például Li Riqing-et, aki a Xiangtan-i Pszichiátriai Kórházban halt meg 2008 tavaszán.

A következő két esetről 2013-ban számoltak be.

A 43 éves Zhao Xianghai-t Hunan tartományból a Xiangtan Pszichiátriai Kórházba zárták hat évre, ahol az egyik kezét és lábát folyamatosan leláncolva tartották.

Liu Yong-ot Handan-ból, Hebei tartományból a Baoding-i Pszichiátriai Kórházba zárták tizenkét évre. Két hónappal szabadulása után, 2013. szeptember 12-én Liu-t újra letartóztatták otthonában, és újra elmegyógyintézetbe küldték.

Zhao Xianghai hat évet töltött pszichiátriai kórházban, kezét és lábát folyamatosan leláncolva tartották.
Embertelen bánásmód és elnyomás az emberi jogi ügyvédek ellen
A jelentés arról is beszámolt, hogy a kínai rezsim nem engedélyezi az emberi jogi ügyvédeknek, hogy bizonyos ügyfeleket védjenek, és megfenyegeti őket, hogy büntetésben lesz részük, ha mégis elvállalnák ezeket a „tiltott” ügyeket.

„A kormány felfüggesztette vagy visszavonta ügyvédek és ügyvédi irodáik engedélyeit, hogy megakadályozza őket kényes esetek elvállalásában, mint például a demokratikus ellenzékiek, vallási aktivisták, Fálun Gong gyakorlók vagy politikai kritikusok ügyei.”

Az emberi jogi jelentés a következő két példát említi a Fálun Gong gyakorlókkal kapcsolatban.

„Májusban a Szecsuán tartományi hatóságok őrizetbe vették és bántalmazták Tang Jitian-t és Jiang Tianyong-ot, mert meg akartak látogatni egy sötét börtönt Ziyang-ban, ami a jelentések szerint a tiltott Fálun Gong irányzat követőit tartja fogva.”

„Áprilisban Jiangsu tartományban egy bíróság a pekingi Wang Quanzhang ügyvédet 10 napos bírósági fogva tartásra ítélte, mert „súlyosan megsértette a bírósági folyamatot”. A „bírósági folyamat megsértése” abból állt, hogy mobiltelefonja segítségével másolatot készített néhány eredeti dokumentumról, amiket éppen beadni készült a bíróságra egy Fálun Gong gyakorló védelmében.”

A Fálun Gong gyakorlókat védő kínai emberi jogi ügyvédek után gyakran kémkednek, letartóztatják vagy bántalmazzák őket. Jogos kérelmeiket, mint hogy hozzáférjenek a bizonyítékokhoz, vagy találkozhassanak ügyfeleikkel gyakran elutasítják, és a védelmet különböző módokon zavarják.

A „Voice of America” („Amerika hangja”) szerint a Dalian városi Zhongshan kerület bírósága Liaoning tartományban törölt egy bírósági tárgyalási napot, és az értesítést a tizenhárom Fálun Gong gyakorló tárgyalását megelőző éjszaka kézbesítette.

Másnap reggel, a rendőrség letartóztatott két védőügyvédet és őrizetbe vette őket. Egyiküket, név szerint Cheng Hai-t bántalmazták is.

2013. november 7-én a Jilin városi fogva tartó központ megtagadta egy ügyvéd kérését, hogy meglátogathassa ügyfelét, Bao Wenjun-t, egy Fálun Gong gyakorlót. Az ügyvéd fellebbezett, hogy a látogatási jogtól való megfosztás a törvény megsértése. De a fogva tartó központ azt állította, hogy a parancsot a Nemzeti Biztonsági Irodától kapták, ami megtiltotta az ügyvédeknek, hogy Fálun Gong gyakorlókat látogassanak.

Két pekingi ügyvéd felmutatott egy bannert a Haigang kerületi ügyészség épülete előtt Qinhuangdao városban, Hebei tartományban 2013. október 17-én, ami az ügyészség törvénysértéseit ismertette.

Az ügyészség négy alkalommal gátolta meg az ügyvédeket, hogy megtekintsék szám szerint öt Fálun Gong gyakorló ügyét a szeptember 17-től október 17-ig tartó időszakban.

A Minghui.org weboldal publikált egy nyolc részből álló beszámolót „Injustice Is Served: The Court System in Today's China” („Igazságtalanság tálalva: A mai Kína bírósági rendszer”) címmel.
A Fálun Gong gyakorlók száműzetése
A Fálun Gong gyakorlók 15 éve tartó üldözése során sok külföldön élő gyakorlót nem engedtek be Kínába. Továbbá, a kínai konzulátusok és nagykövetségek több esetben is megtagadták, hogy meghosszabbítsák a gyakorlók kínai útlevelét.

Például 2002 júniusában megtagadták a Hong Kong-i határátkelőhelynél, hogy Dan Bihan, egy amerikai-kínai gyakorlónő belépjen Kínába. A határőrök egy szövet zsákot húztak rá, majd felrakták egy repülőre és visszaküldték az Egyesült Államokba.

A Virginia-i Lin Chuan és Shi Wei, egy kínai pár, akik mind a ketten Fálun Gongot gyakorolnak 2003-ban szerették volna meghosszabbíttatni útlevelüket. De a kínai nagykövetség indoklás nélkül elutasította kérelmüket.

Kuang Jiyun és felesége Kansasból (mind a ketten Fálun Gong gyakorlók) 2003-ban beszámoltak arról hogy a Chicago-i kínai konzulátus véglegesen felfüggesztette az útlevél meghosszabbítási kérelmüket.

Az emberi jogi jelentés szerint „A kormány továbbra is megtiltja számos kínai állampolgár visszatérését Kínába, akiket ellenzékinek, Fálun Gong aktivistának, vagy „bajkeverőnek” ítél.”
Az USA Államhivatala immár harmincnyolc éve minden évben jelentést készít a világ több mint kétszáz országának emberi jogi helyzetéről.
* * *
Örömmel vesszük, ha kinyomtatják és terjesztik az összes cikket és azok tartalmát, mely a Clearharmony oldalon jelent meg, de kérjük, jelöljék meg a forrást.

A birodalmi Amerikának nincs mit felhánytorgatni Kína szemére , hisz náluk ott sorakoznak a koncentrációs táborok országszerte és már azoknak a névsorát is össze gyűjtötték akik e táborok lakói lesznek , úgy cuzámen családostul kell majd bevonulni az átnevelő táborba , ahol megkapják majd a halálchip beültetést és ha úgy teszik nekik törlik az élők sorából a demokratikus lakosság amerikai goj részét , mert nem akart háborúba menni a cionista érdekek mentén , így majd egy géppel törlik az élők sorából őket , ha meg nem tanulják semlegesíteni ezt a halálchip technológiát , de ne felejtsétek el megszerezni ezt a chipet , hogy jóakarótokat idejében beolthassátok egy elkábított alkoholista nap után , mikor arra sem emlékszik , hogy hogy került haza az istenadta , és ha már begyakorolták a chip beültetést a nagyfőnökökbe való bevitelt is el kell sajátítani , és egy jó párat mindjárt aktiválni is kell , hogy lássák ők is kivannak téve a technológia áldásos hatásának , végül el kell jutni a rabszolga sorba taszító 300 családhoz ahoz a 6000 főjöz akik kirabolták ezt a földet , és beültetni a chipet és valakivel mindjárt aktiváltatni kell a ciántöltetet. Hát valahogy így fogunk megszabadulni a kamatrabszolgaságtól , és a cionista világuralom rémálmától is , ha kell minden zsidót likvidálni kell , nem csak a cionistákat . Annyit mondhatok a cionisták a goj lakosság leigázását akarják , és egy világbirodalom megalakításba hisznek , ahol mindenki őket szolgája majd az askenázit ki még csak nem is zsidó , csak azt felejtette el , hogy e harcban a végén őket is feláldozzák , hisz a föld lakosságának 90 % - át így vagy , úgy likvidálni kell , és e kontraszelekció során a nemzetállamok vezetőit fő rablóit ugyan úgy likvidálni kell , hogy nehogy konkurenciái legyenek a hatalomnak , a vakolók ezt jól kitalálták , minden hatalmat megakarnak szerezni és meg is szerzik a titkos társaságok kitartó szívós munka eredményeként likvidáltatják a nekik ellenségként szóba jöhető elemeket . Közeleg a végjátszmai összecsapás , mielőtt végleg lealkonyul a nyugat civilizációja , és átadná a terepet az orosz kínai vezetésű feltörekvő népeknek . És ideje lesz megtanulni a rabszolga sorsot , hogy a kiszolgáltatott szerep ne essen olyan rosszul majd nekik .



Haláljelentés! 



2014. március 19.
Yang asszony Shishi városból való, amely a Fujian tartományban található. 2014. február 23-án illegálisan tartóztatták le, amikor éppen a Fálun Gong üldözéséről beszélt az emberekkel. A Shishi városi Baogai közösségi rendőrőrs emberei tartóztatták le, majd később a városi Jiulongshan fogdába zárták.
Fálun
Letartóztatásának napján délután 1 órakor 5-6 rendőr tört be a lakásába. A rendőrök mind a Hubin rendőrőrsről érkeztek. Igazolás nélkül rontottak be a lakásába, és átkutatták az egész lakást. Több tárgyat is elkoboztak: a Fálun Gong megalapítójának két képét, valamint két képét a Fálun Dáfá emblémájáról, ill. a Zhuánc. könyvet is magukkal vitték, a Fálun Dáfá fő művét. Mindent lrosszabbul volt 
2014. március 6-án nagyon rosszul érezte magát Yang asszony. Ezért bevitték a fogda kórházába, március 8-án pedig hazaküldték. Ekkor már csak nehezen tudott lélegezni, és nem volt széklete sem. Egy nappal efényképeztek a lakásban. Mikor Yang asszony lányai a rendőrök neve ut án kérdezősködtek, nem kaptak választ.

Szabadon engedték, mikor egyre később súlyosbodott az állapota, a száján keresztül tudott csak levegőt venni gyors ütemben. Beszélni sem tudott, és állandóan lecsúszott az ágyon, nem tudta tartani magát. Az egész teste fekete és kék volt. A lányai erre egy mentőautót hívtak, de az orvosok már csak a halálát tudták megállapítani, nem tudtak már semmit tenni érte.

Háttérinformáció 
Amikor Yang asszony elkezdte gyakorolni a Fálun Gongot, az „Őszinteség, Jóság és Tolerancia“ elvei szerint élt, amelyek a Fálun Gong fő elvei. Ismerősei jó embernek tartották. Az utóbbi években állandóan zaklatták őt a Kínai Kommunista Párt emberei, a lakását pedig többször is átkutatták.
* * *
Örömmel vesszük, ha kinyomtatják és terjesztik az összes cikket és azok tartalmát, mely a Clearharmony oldalon jelent meg, de kérjük, jelöljék meg a forrást.












Hogy a Kínaiak nem készültek fel a világhatalom gyakorlására azt a példák nem igazolják , a saját fajtájukat likvidálják ha kell , és minden kegyetlenkedést begyakoroltak már , alig várják , hogy a bankárkaszt emberein próbálhassák ki ezt a tudományt , kiket a triádok fognak begyűjteni , mert már tudják , hogy genetikai biofegyvert akarnak alkalmazni a sárga faj ellen , ezért a kirajzott kínaiak megpróbálnak beépülni a befogadók társadalmába , hogy könnyebb legyen majd a kiváltságos kaszt likvidálása , vagy elrablása és Kínába juttatása, hogy ott méltón egrecíroztathassák őket kitéve őket eme tortúráknak , hogy a végén már kívánják a halált , hogy megértsék mit is jelent az egyszerű embereknek az élet , itt a földtekén .









Íme a halál listájuk , és ez még csak nőni fog , mert egy percig se higgye

bárki , hogy holnaptól megváltozik a Kínai vezetés hozzáállása , én inkább azt látom , hogy a mi maffia vezetőink fognak hozzájuk idomulni.








 Véres aratás
 felülvizsgált jelentés a szervkereskedelemre vonatkozó állítások a
Fálun Gong-gyakorlók Kínában


                 Tartalomjegyzék
Fordítások译文
(több jönni)


A. Bevezetés 
B. Azt az állítást, 
C. Munkamódszerekkel 
D. Nehézségei bizonyíték 
E. Módszerek a bizonyítási 
F. Elemei Proof és cáfolat 
   a) Általános szempontok 
       1.) Az emberi jogok megsértése 
       2) Egészségügy finanszírozása 
       3) hadsereg finanszírozása 
       4) korrupció 
  b) jellemző szempontok szervkereskedelem 
       5) A műszaki fejlődés 
       6.) kezelése halálraítéltek 
       7) a szervadományozás 
       8) Várakozási idő 
       9) terhelő Információ oldalak 
      10) donor recipiens interjúk 
      11) pénzt kell tenni 
      12) kínai transzplantáció etika 
      13) Külföldi transzplantáció etika 
      14.) kínai átültetett jogszabályok 
      15) Külföldi átültetett jogszabályok 
      16) Utazás figyelmeztetései 
      17) Pharmaceuticals 
      18) Külföldi állami finanszírozás gondozás 
  ) jellemző szempontok Fálun Gong 
      19) érzékelt fenyegetés 
      20) politikája üldöztetés 
      21) gyűlöletkeltés 
      22) Fizikai üldözés 
      23) tömeges letartóztatások 
      24) halálesetek 
      25) Azonosítatlan 
      26) vérvizsgálatok és orgona vizsgálat 
      27) forrásai korábbi átültetések 
      28) forrásai jövőbeli átültetések 
      29) holttestét a hiányzó szervek 
      30) Felvételi 
      31.) A vallomás 
      32) alátámasztó tanulmányok 
      33.) a kínai kormány válaszok 
G. További kutatások 
H. Következtetések 
I. Ajánlások 
J. Kommentár
K. FÜGGELÉKEK   1.. levele Meghívó CIPFG 
  2 életrajza David Matas 
  3 életrajza David Kilgour 
  4 levele a nagykövetség Kína 
  5 A Fogadó Experience 
  6. Etikai kapcsolat Kínával történő átültetés 
  7. Nyilatkozatok a kínai kormány 
  8. Edmonton rendőrség jelentése SZÁNDÉKOS előmozdításáról gyűlölet a kínai konzuli tisztviselői ellen a Fálun Gong 
  9. Fizikai Fálun Gong üldözését 
  10. nevét a halottak 
  11. Tanúvallomások, az Azonosítatlan 
  12. Nevei a hiányzó 
  13. vér vizsgálata a Fálun Gong börtönbüntetésüket töltő 
  14. átirata Telefon vizsgálatok eredményei 
  15. Kanada, az USA és Japán transzplantációs statisztikák az elmúlt 10 évben 
  16. Sujiatun 
  17. Matas-Kilgour válasz a kínai kormány nyilatkozatai 
  18. A felekezet 
  19. AI nyilvántartása száma kivégzett foglyok Kínában évente 
  20. Holttestét a hiányzó szervek








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése