2019. szeptember 9., hétfő

Diana














Diana






Lady Diana egyszerre több férfival is volt

Titkok és szeretők

Lady Diana sem volt olyan tökéletes, mint azt sokan gondolják. Volt, hogy egyszerre több vasat is a tűzbe tartott!

Egy régi videofelvétel alapján egyre többet közölnek a hercegnő magánéletéről. A The Sun magazin szerint Dianának több mint nyolc szeretője volt, ebből hat Károllyal való házassága alatt.
Figyelemre, gyengédségre és támogatásra vágyott, amit férjétől soha nem kapott meg. Talán ez lehetett az oka, hogy Diana mély depresszióban szenvedett, és valakit mindig magához akart kötni.

Diana és az ifjú Kennedy kapcsolata

Állítólag Diana az egykori amerikai elnök, John F. Kennedy fiával, az ifjabb Johnnal folytatott viszonyt. Simone Simmons Diana: The Last Word című életrajzi könyvéből az derül ki, hogy Diana álmodozott, hogy egy nap Amerika First Lady-je lehet.

Kapcsolatuk még 1995-ben kezdődött – tehát Károly idején. Az ifjabb Kennedy arra próbálta rábírni Dianát, hogy adjon interjút a George című újságnak, de a hercegnő csupán arra volt hajlandó, hogy találkozzon a sármos fiúval. Diana szavai szerint beszélgettek, és egyszer csak az ágyban találták magukat. Azonban az egyéjszakás kalandnak nem volt jövője.

Dodi mellett Khant

A médiát és a királyi családot is azzal hitegette a walesi hercegnő, hogy a Harrod’s örökösével, Dodi al-Fayeddal szerelembe estek egymással. Mégis a pakisztáni szívsebészről, Dr. Hasnat Khantról tartott fotót az éjjeliszekrényén. Diana barátnői szerint ez volt az igazán nagy szerelem a hercegnő életében.

A lovaskapitányról még Károly is mindent tudott

James Hewitt Dianával folytatott kapcsolatáról könyvet jelentetett meg. A ma 47 esztendős katona azt írja visszaemlékezésében, hogy románcuk idején – 1990-ben – nem volt ok aggodalomra, mert Károly herceg mindent tudott, és akkor már Camillával folytatott viszonyt. James saját bevallása szerint rögtön tudta, hogy a hercegnő nem csak egy szimpla lovasoktatásra jelentkezik nála.

Több mint testőr

Az NBC televízió mutatta be azt a videofelvételt először, amelyen Diana hercegnő Barry Mannakee-val való kapcsolatáról vall.
Barry-t a '80-as években bízták meg a hercegnő védelmével, amiből hamarosan több lett, mint egy egyszerű munkakapcsolat. A férfi 1987-ben motorbaleset áldozata lett. Diana szerint gyilkosságról volt szó.

További szeretők

  • Oliver Hoare régiségkereskedővel egy árverésen ismerkedett meg. Kapcsolatuk négy évig tartott.
  • Az autókereskedő James Gilbey-ről csupán annyit tudni, hogy ő is szoros viszonyt ápolt a hercegnővel.
  • A rögbijátékos Will Carlinggel nem tartott tovább szeretői viszonyuk pár hónapnál.
  • Christopher Whalley ingatlankereskedővel Diana a válása évében ismerkedett meg, de Dodi miatt otthagyta.
A média még Bryan Adams-el is összeboronálta, de Diana állította, hogy kettőjük között csupán jóbaráti viszony van.
  • Diana Oliver Hoare festővel és David Waterhouse királyi gárdataggal is eltöltött pár kellemes éjszakát.




Ábel Anita 

Ezt a kis ÁVH -s besugót miért is kapták fel ?
Talán még mindig jól szopik felfelé , és jól tapos lefelé

le sem tagadhatná, mennyire jól érzi magát a bőrében, 2018-ban nagy átalakuláson esett át, több kilót sikerült leadnia. A 44 éves sztár azóta is bomba formában tartja magát, Instagram-oldalára pedig egyre több bikinis fotót tölt fel.
A hétvégén a Balatonon strandolt, és némi testmozgásra is szánt időt, főleg a sztárok körében is nagy népszerűségnek örvendő SUP, vagyis az álló szörfözés nőtt nagyon a szívéhez. Nem is csoda, hogy vasárnap is egy szörfdeszkán kapta lencsevégre olasz szerelme, Roberto Favaro. Két felvételt is feltöltött az Instagramra, ha az alábbi kép jobb oldalán látható fehér nyílra kattintasz, megnézheted Ábel Anita másik bikinis fotóját is.



Diana hercegnő egyszer már nagyon furcsaként írta le Charles herceggel folytatott szexuális életét.


Diana hercegnő egyszer már nagyon furcsaként fejezte ki Charles herceggel folytatott szexuális életét.

A walesi hercegnő azt mondta, hogy amikor együtt voltak, Charles gyakran csak néhány hetente kéri tőle, hogy szexeljen.
Azt mondta, hogy a köztük lévő intimitás végül "kibővült".




Diana 1992-ben és 1993-ban beszélt Peter Settelen beszédet edzőjével, amikor ő és Charles 12 éve együtt voltak.




Megmondta neki:
- Nos, volt (szex). Volt. Volt. De furcsa, nagyon furcsa.
"De ott volt, akkor körülbelül hét évvel ezelőtt, hat évvel ezelőtt, jóval hét, és mert kilenc éves volt Harry,"
Diana azt mondta, hogy ösztönei azt mondták neki, hogy a helyzet kissé rendellenes.
Azt mondta, hogy Charles pár hetente kéri szexet, és intimitásuk "mintává" vált.
"Az ösztön azt mondta nekem, hogy annyira furcsa" - mondta. "Nem tudom - az ő ügyében nem volt erre követelmény."
Három hetente egyszer, és gondolkodtam. Aztán követtem egy mintát, aki háromhetente egyszer látta a hölgyét, mielőtt összeházasodtunk. "

Diana később kiderítette, hogy rájött, hogy Charles megcsalt vele Camilla Barker Bowles-szel, mielőtt elhagyta az Egyesült Királyságot öthetes turnéjára.
Azt mondta, hogy beszélgetett vele az utazásról, amikor Camilla telefonálta a tanulmányát.
A tanulmányomban beszéltem vele az útjáról, - mondta a nő. - Megszólalt a telefon, Camilla volt. Közvetlenül azelőtt, hogy öt hétig tartott volna.
"Tehát azt gondoltam:" Legyen kedves vagyok, vagy csak ülök itt? " Tehát azt hittem, kedves leszek, ezért hagytam őket, és ez csak eltörte a szívemet.

A pillanat tervezője, Aoife McNamara csatlakozik hozzánk a Girls With Goals héten!







Még élt a baleset után! Ezek voltak Diana hercegnő utolsó szavai a halála előtt!











Szinte hihetetlen, hogy soha egyetlen kép sem került elő arról, amikor a kiérkező mentők küzdöttek a hercegnő életéért, pedig a kocsi mellett rengeteg fotós és kíváncsi járókelő volt
Azt azonban nagyjából lehet tudni, hogy mi is történt azokban a percekben, a szemtanúk ugyanis egyre többmindent kotyognak ki... A 36 éves Diana hercegnő 1997. augusztus 31-én szenvedett autóbalesetet. A helyszínre érkező mentősök még életben találták, a kórházban azonban az orvosok már hiába küzdöttek érte, elhunyt. A baleset helyszínét percek alatt ellepték a kíváncsiskodó járókelők, ám később mégsem kerültek elő olyan fotók, amelyeken a mentés látható. Ennek okára csak évekkel később derült fény, egy 2006-ban nyilvánosságra hozott jelentés szerint a rendőrség parancsba kapta, hogy járjon körbe és semmisítsen meg minden képet, a rendőrségi felvételekkel együtt. Ennek az volt a legfőbb oka, hogy senki sem szerette volna, ha a világ így emlékszik a hercegnőre - írja a Femcafe.
A szemtanúk azonban azóta egyre több részletet mesélnek el a balesetről...
Diana még eszméleténél volt, mikor a mentők megérkeztek
Az elbeszélések szerint a francia rendőr, Sebastien Dorzee és kollégája ért elsőként a ronccsá tört autóhoz, akkor Diana hercegnő még eszméleténél volt.




"Istenem! - ezt suttogta akkor Diana hercegnő. Vér folyt az orrából és a szájából. Egy mély seb volt a homlokán, fogta a hasát, egyértelműen nagy fájdalmai voltak. Elfordította a fejét és meglátta a sofőrt, ettől nagyon zaklatottá vált. Ezután letette a fejét és becsukta a szemét" - mesélte a rendőr.
"Istenem! Mi történt?" - kérdezte a hercegnő egy perccel később a mentőstől, aki próbált segíteni rajta.








Bemutatják Diana haláltusáját





Bemutatják Diana haláltusáját


Már most óriási felháborodást váltott ki a Cannes-i Filmfesztiválon az a dokumentumfilm, amely Lady Diana balesetéről szól. A képkockák egész közelről mutatják be a baleset véres részleteit.
Szerdán nyitja kapuit a 64. Cannes-i Filmfesztivál a Francia Riviérán. A szemlén a vetítendő filmek között szerepel, egy eddig soha sem látott képsorokat felvonultató dokumentumfilm is, amely Diana, walesi hercegnő 1997-es halálos balesetét dolgozza fel.
Diana hercegnő és szeretője, Dodi menekülnek a paparazzik elől.
Mint ismert, Lady Di mellett Dodi Al-Fayed, a hercegnő szeretője és sofőrjük, Henri Paul is szörnyet halt a 14 évvel ezelőtti párizsi tragédiában, amikor Mercedesszükkel a paparazzik elől menekülve a falnak csapódtak egy alagútban. Dianát a baleset után kórházba szállították, kétórás életmentő műtétet hajtottak rajta végre, de az orvosok nem jártak sikerrel, és a hercegnő belehalt sérüléseibe.
Erről a tragikus eseményről készült 90 perces fekete-fehér dokumentumfilmet vetítik le a nagyérdeműnek. A film támogatói között van Mohammed Al-Fayed, egyiptomi üzletember, Dodi édesapja és Keith Allen, walesi színész is, aki mellesleg az újdonsült brit popsztár, Lily Allen édesapja.
Kiszivárogtatott források szerint a film közeli képkockáin olyan apró részletek is láthatóak lesznek, mint például Diana véresre festett szőke haja, vagy éppen eltorzult arca a karambolt követően, sőt a film olyan fotókat is felidéz, amelyek a halottszemle során készültek a hercegnőről - természetesen azok bizonyos részeit retusálják és kikockázzák.



Totálkárosra tört a Mercedes a balesetben.
Bár a dokumentumfilm Cannes-ban debütál, elkészítői a világ minden pontján szeretnék bemutatni a közeljövőben. Kivéve Nagy-Britanniát, ahol az angolok továbbra is Vilmos és Katalin nászát ünneplik, ezért a megrázó képsorokkal egyelőre nem akarják sokkolni a briteket, nehogy kivívják a szigetország népharagját.
Blikk-információ




A nagyobbik fia állhatott Diana hercegnő boldogságának útjában?

2019. júl. 24. 19:02
Diana hercegnő több gyermekre vágyott, ám Vilmos ezt nem hagyta /Fotó: Northfoto
Diana hercegnő több gyermekre vágyott, ám Vilmos ezt nem hagyta /Fotó: Northfot
    A híresztelések szerint Vilmos herceg egyáltalán nem repesett az örömtől amiatt, hogy néhai anyja, Diana hercegnő újra feleségül szeretett volna menni valakihez, illetve, hogy még több gyerekeket is szeretett volna.



    Miután elvált Károly hercegtől, Diana hercegnő kétségbeesetten vágyott arra, hogy újra házasságot kössön valakivel, és hogy legyenek még gyermekei két fia, Vilmos és Harry mellett. Ám a walesi herceg egykori feleségének mindez nem adatott meg, jóllehet néhány férfi mellett azért rátalált a boldogságra.
    Diana hercegnő – aki egy tragikus autóbalesetben vesztette életét1997 augusztusában – randizott Barry Mannakee rendőrtiszttel, Will Carling rögbijátékossal és James Hewitt katonatiszttel is. Hasnat Khan sebésszel két éven át alkottak egy párt, 1995-től kezdve. Utóbbihoz szívesen feleségül ment volna a Károllyal való szakítása után, ám valami közbeszólt: mégpedig, hogy nagyobbik fia, Vilmos ezt nem nézte volna jó szemmel.
    Diana a gyermekeivel: Vilmossal és Harry-vel /Fotó: Northfoto
    Hogy a gyermeke megakadályozta őt abban, hogy újra házasságot kössön, Diana Ingrid Stewartnak, a Majesty Magazine főszerkesztőjének árulta el.
    1997 júniusában beszéltünk arról Dianával, hogy újraházasodna-e. Azt mondta, Harry mindig arra biztatta őt, hogy hadd legyen egy kistestvére, mert elege van már abból, hogy ő a legkisebb. [...] Diana azt mondta, örülne, ha több gyereke lenne, és hogy nem tudja elképzelni magát örökké szingliként. Harry is szerette volna, ha az anyja újra feleségül megy valakihez. Vilmos azonban azt akarta, hogy Diana mindig mellette legyen, csak magának akarta őt" – mondta Ingrid Stewart.




Terrorizálta, majd gyerekei szeme láttára agyonlőtte feleségét a bekattant férj

 Döbbenetes alkotásokkal sokkolja környezetét a portugál graffitiművész

Döbbenetes alkotásokkal sokkolja környezetét a portugál graffitiművész

 Ez az elmúlt száz év egyik legnagyobb magyar orvosi sikere

Ez az elmúlt száz év egyik legnagyobb magyar orvosi sikere

 Színdarabot ír a női pólókapitány fia


Halálra volt ítélve Diana és Károly házassága



Újabb megdöbbentő titokról lebbentették fel a fátylat Diana hercegnő és Károly herceg múltjából.


Igencsak boldog lehet Vilmos herceg, hogy olyan nőt vett el Kate Middleton személyében, akit szeret. Édesapja és édesanyja nem volt ilyen szerencsés, legalábbis az írónô Ca­therine Mayer Charles: The Heart of a King című, nem hivatalos életrajzi könyve szerint. A mûbôl kiderült, hogy Károly herceg majdnem lemondta a házasságkötést Dianával, és jegyese sem lelkesedett túlzottan az összebútorozásért.



Mindkettejüknek megvolt a véleménye a másikról. Károly­nak nem fűlött a foga ahhoz, hogy Diana Spencer személyében egy alig ismert lányt kísérjen az oltár elé, a néhai hercegnő pedig már akkor érezte, hogy jövendőbelije nem hozzá, hanem Camilla Parker Bowleshoz vonzódik.


Terrorizálta, majd gyerekei szeme láttára agyonlőtte feleségét a bekattant férj

 Döbbenetes alkotásokkal sokkolja környezetét a portugál graffitiművész

Döbbenetes alkotásokkal sokkolja környezetét a portugál graffitiművész

 Ez az elmúlt száz év egyik legnagyobb magyar orvosi sikere

Ez az elmúlt száz év egyik legnagyobb magyar orvosi sikere

 Színdarabot ír a női pólókapitány fia

Színdarabot ír a női pólókapitány fia

Halálra volt ítélve Diana és Károly házassága

Újabb megdöbbentő titokról lebbentették fel a fátylat Diana hercegnő és Károly herceg múltjából.
2015.02.05. 10:00 Bors
  •  


Igencsak boldog lehet Vilmos herceg, hogy olyan nőt vett el Kate Middleton személyében, akit szeret. Édesapja és édesanyja nem volt ilyen szerencsés, legalábbis az írónô Ca­therine Mayer Charles: The Heart of a King című, nem hivatalos életrajzi könyve szerint. A mûbôl kiderült, hogy Károly herceg majdnem lemondta a házasságkötést Dianával, és jegyese sem lelkesedett túlzottan az összebútorozásért.
Mindkettejüknek megvolt a véleménye a másikról. Károly­nak nem fűlött a foga ahhoz, hogy Diana Spencer személyében egy alig ismert lányt kísérjen az oltár elé, a néhai hercegnő pedig már akkor érezte, hogy jövendőbelije nem hozzá, hanem Camilla Parker Bowleshoz vonzódik.
© Fotó: AFP
Az 1981. július 29-i londoni ceremónia előtt öt hónapig voltak jegyesek úgy, hogy nem sokkal korábban ismertették őket össze. Károly rendkívül kétségbeesett, mert Diana nem az a vidám vidéki lány volt, akit remélt, hanem egy rettentően érzékeny, étkezési zavarokkal küszködő nő. A brit trón örököse egy bizalmasát a következő szavakkal avatta be: nem tudom végigcsinálni, nem tudom megtenni.
Majdhogynem Diana is ugyanezekkel a szavakkal panaszkodott testvérének: nem mehetek hozzá, ez az egész hihetetlen – számolt be a Metró a The Times kiadásában megjelenő könyv pikáns részletéről. Diana ugyanis talált egy karkötőt, amit vőlegénye nem neki vett, merthogy a GF betűket vésték bele. Csak később jött rá, hogy a Gladys és a Fred becenév kezdőbetűi vol­tak, mert így becézte egymást Károly és Camilla.
A legszebb az egész történetben, hogy egyikük sem tu­dott a másik szenvedéseiről, kétségeiről, így álltak az oltár elé, miközben az egész világ lélegzet-visszafojtva nézte őket.

Ez az elmúlt száz év egyik legnagyobb magyar orvosi sikere



Vasárnap reggel hazaért Bangladesből a sziámi ikreket szétválasztó orvoscsapat és délután a János kórház auditóriumában számolt be munkájukról dr. Pataki Gergely plasztikai sebész, dr. Csókay András idegsebész, dr. Hudák István idegsebész és dr. Csapody Marcell, a végső szétválasztás aneszteziológusa. A három fázisú műtétsorozatban több, mint magyar száz orvos vett részt. Az első volt az agyi erek érrendszeren belüli szétválasztása, aztán jött a 44 plasztikai sebészeti beavatkozás, hogy a szétválasztás után a koponyákra megfelelő nagyságú szövet kerülhessen, és a harmadik, a szétválasztás, amire augusztus 1-én -2-án 33 órás műtéttel Dakkában került sor. Abban 35 magyar orvos, illetve egészségügyi dolgozó vett részt.


A Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány Pataki Gergely vezetésével 2010 óta végez Bangladesben helyreállító sebészeti műtéteket, amihez Dr. Csókay András is csatlakozott.
2017. november 30-án, a hazaindulás előtti utolsó napon jött hozzánk egy édesanya, hogy válasszuk szét a fejénél összenőtt iker gyermekeiket – emlékezett az idegsebész. Fényképet készítettünk a leleteikről, amit elküldtünk a telefonunkkal Hudák Istvánnak, aki azt üzente, hogy elképzelhető, hogy meg lehet csinálni az agyi erek szétválasztását.


A sikerhez az is hozzájárult, hogy háromszor is együtt imádkoztak a katolikus magyar orvosok, valamint a kinti muszlim, hindu és buddhista orvosok, akikhez a világon még legalább egymillió hívő csatlakozott – mondta Pataki Gergely.
Az orvosok optimisták. Rabeya, akinek az ébredése után az első szava a mama volt, már az édesanyja ölében ül. Rukaya-t egy bakteriális fertőzés miatt még altatásban tartják. A rehabilitáció évekig eltarthat és a végső szót a gyermekeknek és a szülőknek kell kimondani, hogy jobb lett így az életük. Pataki doktor a Borsnak még azt is elmondta, hogy egy ilyen típusú műtétnél a világon először fordul elő, hogy egy fejlett ország orvos csapata egy fejlődő szegény országban a gyermekek hazájában végez el egy ilyen bonyolult műtétet.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése