2019. szeptember 9., hétfő

A pedofil hálózat 300ezer gyermeket szippant fel évente







A pedofil hálózat 300ezer gyermeket szippant fel évente










#Pizzagate! Hillary Clinton kampányfőnöke pedofil hálózatot működtetett egy "gyerekbarát" washingtoni pizzériában!




Szia, John!
Az ingatlanügynök talált egy zsebkendőt (úgy tudom, hogy egy pizzával kapcsolatosnak tűnő térkép van rajta. A tiéd? El tudják küldeni, ha akarod. Tudom, hogy elfoglalt vagy, szóval ha nem a tiéd, vagy nem kell, nem kell válaszolnod.
Susaner”
Ugye, milyen zavarbaejtő ez a levél? Ki írogat bárkinek egy elhagyott zsebkendő (zsebkendő!!!) miatt? Ki hord magánál egyáltalán szövet zsebkendőt? Pláne olyat, amire térkép van nyomtatva? Miért rajzol egyáltalán bárki "pizzával kapcsolatos" térképet? És miért ír valaki levelet, ha annyira nem fontos az egész, hogy nem is vár rá választ?
És ha még azt is elárulom, hogy "John" valójában a Clinton-univerzum egyik állócsillaga, az amerikai politika egyik legmeghatározóbb háttérembere, John Podesta? Az a John Podesta, aki egykor Bill Clinton kabinetfőnöke, legutóbb pedig Hillary Clinton kampányfőnöke volt? És ha tudná, hogy "Susaner" valójában Susan Sandler, a multimilliárdos Herbert Sandler és Marion Sandler oktatásügy iránt különösen érdeklődő gyermeke? Azé a Sandler-házaspáré, akik, nincs jobb szó erre, filantrópok? Tudja, ki filantróp még?
Soros György!
Ha még mindig nem gyanakodna eléggé, mit szól ahhoz, hogy a "pizza", mint az köztudott, a pedofilok kódolt nyelvén "lányt" jelent? Márpedig így van, mert ezt írta a 4chanen egy Névtelen fórumozó egy azóta sajnos törölt posztjában.










És most ne jöjjön azzal, hogy csak egy névtelen forrás állítja ezt. Ez, ha lehet, csak

hitelesebbé teszi a közlést. Milyen őrült szállna szembe nevét, címét, arcát felvállalva a politikai-gazdasági elit két ilyen nagyhatalmú tagjával?
Sandler tehát arra figyelmezteti levelében Podestát, hogy elhagyta szupertitkos kislánytérképét.
A levél további része nehezebben dekódolható. Lehet, hogy szimpla figyelemelterelés, a gyanakvás elaltatását szolgálja. Vagy, ahogy az az ilyen bűnözői körökben szokás, valójában tartalmával ellentétes értelmű. Sandler valójában ezt üzeni:
Dobj félre mindent, mert ennél most semmi sem fontosabb. Határozott utasítást várok!
Ezt az olvasatot erősíti "John" válasza:
Az enyém, de nem kell aggódni miatta.”
Ha ennyire nem fontos, akkor miért válaszolt? Pláne, hogy "Susaner" direkt felajánlotta, hogy ne válaszoljon, ha nem fontos. "John" levele nyilván azt jelenti, hogy azonnal semmisítsétek meg ezt a terhelő bizonyítékot.

Csak erős idegzetűeknek!

Ha valamiért úgy érezné, hogy ez légből kapott, vagy túlzó feltételezés, akkor olvassa el ezt a levelezést Podesta és Jim Steyer polgárjogi ügyvéd és
között.
Hahó, John!
Tudjuk, hogy a konyhaművészet mestere [kiemelés tőlem] vagy, ezzel már hosszú évek óta tisztában vagyunk...
de mégis, diószósz tésztára? Mary, könyörgök, légy őszinte, valóban ízletes volt az a szósz?”
Perverz állatok! Komolyan mondom, szó szerint öklendezek. Névtelentől pontosan tudjuk, hogy a "dió" valójában színesbőrű személyt, a "tészta" pedig fiút jelent. A szószt talán nem kell megmagyaráznom. Mint látják, ez a gusztustalanság még egy "gyerekjogi aktivistát" is zavarba ejtett, még ha aztán azt is írta, hogy egy bizonyos Tommal kipróbálnák.
Podesta álságos védekezése, hogy ez egy "csodálatos ligúr étel", legfeljebb azoknak a gyanakvását altathatja el, akik bedőltek a Podesta-testvérek évtizedes álcájának. Vagyis annak, hogy az egyébként olasz származású testvérpár rendszeresen családi receptek alapján, saját maguk készítette ételekkel eteti vendégeit.
És ez még csak a jéghegy csúcsa. A Sandler levelében emlegetett térképből már sejthető, hogy egy szervezett bűnbandával állunk szemben, akik gondosan eltervezik - térkép! - gyalázatos bűncselekményeiket. Podesta a Wikileaksen kiszivárogtatott levelezésénekmélyére ásva rábukkanhat egy 2008-as, a már idézett levelek előtt hat évvel küldött emailre:
Heló! Néhány fiatal ügyvédhaverom adománygyűjtést rendez Obamának és megnézi a vitát a Comet Ping Pongban csütörtök este. Kábé 150-en lesznek, fejenként 25-35 ezer dollárt gyűjtöttek. Beugranál nyolc fele egy rövid beszédre? Ők (és én is) boldogok lennénk.”
A levelet James Alefantis, a Comet Ping Pong pizzéria tulajdonosa írta. Ez egy "gyerekbarát" pizzéria, ahova pingpong-asztalokkal próbálják becsalogatni a mit sem sejtő áldozatokat.
Most őszintén, ismernek bárkit, aki hajlandó lenne 25 ezer dollárt adni egy pizzáért? Na, és azért, hogy megerőszakolhasson egy kislányt?

Sátánista, iszlamista, terrorista!

A befizetett pénzösszeg és a résztvevők nagy száma alapján egyértelmű, hogy a Comet Ping Pong törzshelye lehet hálózatnak. Az étterem ezt nem is igyekszik leplezni. Mi másért választották volna cégérüknek ezt, ami, mint látható, egyes olvasatok szerint egyértelműen sátánista üzenet - márpedig Podestáról az már korábban kitudódott, hogy sátánista szertartások keretében emberi testnedveket is fogyaszt.
A figyelmesebb szemlélő emellett még a radikális iszlám terrorizmussal is kapcsolatot fedezhet fel, hiszen a kép bal sarkától indulva az óramutató járásával egyezően a pakisztáni,
a fordított török,
a fordított azerbajdzsáni
és az algériai zászlóra,
vagyis muzulmán államok zászlóira találhat utalást.
Az összeesküvés a legfelső körökig is elér. Egy fényképes dokumentum bizonyítja, hogy maga Barack Obama is "pingpongozott" a Comet Ping Pongban.
Persze vannak, akik szerint a kép a Fehér Házban készült, de ugyan ki tenne ki a saját étterme falára egy képet, amin az Egyesült Államok elnöke pingpongozik, ha az valójában nem az éttermében készült?
Ez a pingpongos vonal elsőre furának, ide nem illőnek tűnhet. Ez akár a figyelemelterelés része is lehetne, de valójában ez is egyértelműen pedofil utalás. A Comet Ping Pong étlapjának tetején ez az ábra látható:
Mire emlékeztet a két, egymásra rakott pingpongütő?
Pillangó. Fotó: Keith Ewing / Flickr CC BY-NC 2.0
Ha csak egy kicsit is jártas a pedofil kódrendszerben, és ki ne volna az, már tudja, hogy a pillangó a pedofilok szimbóluma. És ne jöjjön azzal, hogy a pillangót más cégek is használják, például az MSN. Miért, mit gondol, a pedofilok sosem csetelnek?

Miért? Ugyan, miért???

Józanon gondolkodó embernek aligha kellhet ennél több bizonyíték. De tudom, hogy vannak még köztünk olyanok, akik az őszinte beszéd helyett az ún. mainstream sajtónak hisznek. Hozzájuk szólok most. Hahó! Hát nem gyanús, hogy olyan, szent tehénként tisztelt lapok, mint a New York Times és a Washington Post már november 21-én, illetve









Miért? Ugyan, miért???

Józanon gondolkodó embernek aligha kellhet ennél több bizonyíték. De tudom, hogy vannak még köztünk olyanok, akik az őszinte beszéd helyett az ún. mainstream sajtónak hisznek. Hozzájuk szólok most. Hahó! Hát nem gyanús, hogy olyan, szent tehénként tisztelt lapok, mint a New York Times és a Washington Post már november 21-én, illetve 24-én mindenféle bizonyíték nélkül hamisnak nyilvánították a híreket? Hetekkel azelőtt, hogy az egyáltalán eljuthatott volna
a megválasztott elnök hírszerzőből lett nemzetbiztonsági főtanácsadójának fiához, Michael Flynn Jr-hoz?
Komolyan azt hiszik, hogy a New York Times előbb tud meg valamit egy hírszerző múltú nemzetbiztonsági főtanácsadó fiánál?
Ugyan miért fontos ennek a két lapnak, amik hónapokon át próbálták elhitetni az amerikai választókkal, hogy Trumpnak semmi esélye nincs a győzelemre, egy jelentéktelen washingtoni pizzéria tulajdonosának hogyléte?
És miért próbálják azóta is több cikkben "cáfolni" a bizonyítékokat, állítván, hogy a Comet Ping Pongnak még csak pincéje sincs? Hát akkor ez mi?

24-én mindenféle bizonyíték nélkül hamisnak nyilvánították a híreket? Hetekkel azelőtt, hogy az egyáltalán eljuthatott volna
a megválasztott elnök hírszerzőből lett nemzetbiztonsági főtanácsadójának fiához, Michael Flynn Jr-hoz?
Komolyan azt hiszik, hogy a New York Times előbb tud meg valamit egy hírszerző múltú nemzetbiztonsági főtanácsadó fiánál?
Ugyan miért fontos ennek a két lapnak, amik hónapokon át próbálták elhitetni az amerikai választókkal, hogy Trumpnak semmi esélye nincs a győzelemre, egy jelentéktelen washingtoni pizzéria tulajdonosának hogyléte?
És miért próbálják azóta is több cikkben "cáfolni" a bizonyítékokat, állítván, hogy a Comet Ping Pongnak még csak pincéje sincs? Hát akkor ez mi?
Mi másért posztolna a Comet Ping Pong tulajdonosa fotót egy ilyen "hűtőkamráról"? És miért kéne elhinnünk egy "riporternek", hogy az étteremnek nincs is pincéje?
Hol van a fotó arról a nem létező pincéről? Hol?
És miért próbálják ugyanezek a lapok most azt elhitetni, hogy Podesta levelezését orosz hackerek törték fel és szivárogtatták ki a Wikileaksnek? Tudják, mire hivatkoznak forrásként ezek a hitelességükre annyira kényes lapok? "Névtelen kormányzati forrásokra"! Ugyan miért kéne névtelenségbe burkolóznia azoknak, akik mögött a teljes kormány ott áll? Mi félnivalójuk van?

Köszönjük!

Sok mindenért hálát adhatunk Donald Trumpot hatalomba segítő, kicsi, de annál aktívabb internetes közösségnek. Személy szerint én kifejezetten hálás vagyok, hogy végre felszabadították a világot a tények rabságából, a valóság fojtogató igájából. Hogy végre mindenki
valóban szabadon,
és, ami tán még ennél is fontosabb, politikai korrektségtől mentesen alakíthassa nézeteit az őt körülvevő világról. De hogy még attól is megmentettek minket, hogy az Egyesült Államokban

Mi másért posztolna a Comet Ping Pong tulajdonosa fotót egy ilyen "hűtőkamráról"? És miért kéne elhinnünk egy "riporternek", hogy az étteremnek nincs is pincéje?
Hol van a fotó arról a nem létező pincéről? Hol?
És miért próbálják ugyanezek a lapok most azt elhitetni, hogy Podesta levelezését orosz hackerek törték fel és szivárogtatták ki a Wikileaksnek? Tudják, mire hivatkoznak forrásként ezek a hitelességükre annyira kényes lapok? "Névtelen kormányzati forrásokra"! Ugyan miért kéne névtelenségbe burkolóznia azoknak, akik mögött a teljes kormány ott áll? Mi félnivalójuk van?

Köszönjük!

Sok mindenért hálát adhatunk Donald Trumpot hatalomba segítő, kicsi, de annál aktívabb internetes közösségnek. Személy szerint én kifejezetten hálás vagyok, hogy végre felszabadították a világot a tények rabságából, a valóság fojtogató igájából. Hogy végre mindenki
valóban szabadon,
és, ami tán még ennél is fontosabb, politikai korrektségtől mentesen alakíthassa nézeteit az őt körülvevő világról. De hogy még attól is megmentettek minket, hogy az Egyesült Államokban
sátánista pedofilok
vegyék át a hatalmat, azért már nem is tudom szavakba önteni a hálámat.



Hillary és Bill Clinton célozza meg a pedofília és a satanizmus botrányát

Huma Abedin férjét (jobbra), a Szaúdot, aki az utóbbi években Hillary Clinton legfontosabb segédje, Anthony Weiner demokratikus amerikai politikát (balra) hivatalosan vádolták gyermekpornográfia birtoklásában, és képek megosztása egy 15 éves lánygal.

hillary satanisták

A botrányt Hillary Clinton jelölésének a 2016. évi elnökválasztáson való demoralizációjának egyik fő tényezőjének tartották. Az állítás, miszerint hamis hírek voltak, szinte egyhangú volt az amerikai baloldaliak körében.

A Wall Street Journal forrásai szerint Weiner a lányról fényképeket kért, ezért pornográf büntetőeljárással kell szembenéznie, akár 15 év börtönre is. Weiner harmadik alkalommal került rá kifejezetten üzenetek küldésére. Az első botrány után 2011-ben lemondott a kongresszustól. A második, 2013-ban tönkretette a New York City Hall jelölését.

A szövetségi ügyészek az FBI által folytatott nyomozás után gyermekpornográfiai anyagokat nyújtottak be a demokrata demokratikus elektronikus eszközökkel, például laptopjával és mobiltelefonjával kapcsolatos szakértelem alapján. A végrehajtók tavaly megkezdték a nyomozást.

Az elmúlt hetekben az ügyet ismerő személy szerint Weiner ügyvédei a manhattani szövetségi ügyészekkel beszélgettek, abban a reményben, hogy elriasztják őket a pertől.


Az FBI a Lolita Express néven ismert szexuális kizsákmányolás és pedofília rendszert is vizsgálja, amelyet Jeffrey Epstein milliomos, a Clinton család magánbarátja vezet. Az Anthony Weiner és Huma Abedin elektronikus készülékein felfedezett e-mailek maga Weiner bűncselekményt jelentettek.

Lolita Express: Bill és Hillary Clinton a „Orgy-sziget” pedofilján





Jeffrey Epsteint már 2008-ban elítélték egy lánynál való szex kéréséért. Vannak olyan repülési nyilvántartások, amelyek szerint Bill Clintont mint a „Lolita Express” néven járatos járatot játsszák a pedofilmilliomos magántulajdonban, vele Chauntae Davies-ként, egy jól ismert softporn film színésznőként. A Bill Clinton által végrehajtott 26 azonosított járat közül legalább 12 utazásnál Ghislaine Maxwell kíséretében volt, aki egykori milliomos szerető volt, és akit gyanítottak, hogy ő „segítő”, aki kiskorú lányokat szervezett orgiákra.


A Fox News honlapja szerint a repülőgépet állítólag ágyakkal felszereltek, amelyen az utasok csoportos szexet folytattak a lányokkal. A orgiák nem csak Epstein sugárhajtóműjén, hanem a Virgin-szigeteken, 72 hektáros magánszigeten, az úgynevezett "Orgy-sziget" -en is bekövetkeztek.





"Bill Clintont kapcsolatban álltak Jeffrey Epstein-kel, és New York-ban a legközelebbiek tudták a pedofíliás részvételét" - mondta Conchita Sarnoff, a washingtoni DC embercsempészet emberkereskedelem áldozatainak megmentésére létrehozott szövetségéről. az Epstein „TrafficKing” ügyét. Conchita azt kérdezi: "Miért kötődik egy volt elnök ilyen emberhez?"

Epstein, aki királyi államok, államfők, hírességek és milliárdosok barátságát élvezi, 13 hónapot töltött börtönben és házi őrizetben a gyermekprostitúcióval való kapcsolattartás céljából.





Volt egy emberkereskedőkből álló csapata, aki 12 éves fiatal lányokat keresett, hogy megismerkedjen a barátaival az Orgy-szigeten, amelyet Kis Szent Jakabnak is neveznek.

A bírósági nyilvántartások azt mutatják, hogy Jeffrey Epsteinnek 21 különböző Bill Clinton telefonszáma volt. Ez bizonyítja, hogy a kettő nagyon közel állt egymáshoz, de mi volt a részvétel Hillary Clinton és Epstein között? A World Net Daily webhelye szerint bizonyítékok vannak arra, hogy Clinton meglátogatta Orgy-szigetet

A bírósági nyilvántartások azt mutatják, hogy Jeffrey Epsteinnek 21 különböző Bill Clinton telefonszáma volt. Ez bizonyítja, hogy a kettő nagyon közel állt egymáshoz, de mi volt a részvétel Hillary Clinton és Epstein között? A World Net Daily webhelye szerint bizonyítékok vannak arra, hogy Clinton meglátogatta Orgy-szigetet. Hivatkozva a New York-i Rendőrség megbízható forrására, a Blackwater USA alapítójára és az Egyesült Államok haditengerészet elit csoportjának korábbi tagjára, Erik Princere, a webhely azt állítja, hogy a Huma Abedin laptopján található 650 000 e-mail között férje beszámol arról, hogy Hillary Clinton legalább hat alkalommal járt a pedofil Epstein „Orgy-szigeten”. Egyéb információk között vannak olyan vádak, amelyek pénzmosásra utalnak.

Sátánista szertartások Hillary Clinton elnöki kampánykoordinátorokkal


A Wikileaks 2016-ban az amerikai elnökválasztás során kiszivárogtatott kijelentései között szerepel John és Anthony Podesta testvérek, Hillary Clinton elnöke és a választási kampány koordinátora e-mailei, akik egy „pártot” szerveznek, amely valójában egy rituálé: „előadóművész” és Marina Abramovic, a satanista, Aleister Crowley varázsló követője. A Marina által ismert fekete mágia rituálé olyan elemeket tartalmaz, mint a vér, a sperma és az anyatej, amelyet a Thelemita szektában imádott démonoknak kínálnak. Crowley-ről ismert volt a gyermekeket érintő rituálék létrehozása és népszerűsítése, amelyek 




során a pedofíliát és még a kiskorúak rituális gyilkosságát is felhasználták és használják a "varázslatos erők" elérésére és az ördög felmagasztalására.





Hillary Clinton közvetlen tanácsadója, John Podesta, részt vett a híres amerikai boszorkány által végzett sátáni rituálékban.

John Podesta és Hillary Clinton legfontosabb segítői 2011 óta ismertek az akkori kongresszusi Washington Wein szexuális 

kapcsolatokról, ám semmit sem tettek annak érdekében, hogy őt és Huma Abedint 2015-16-ban megtartsák a párt elnöki ajánlatából.

Ezek mind valós tények, amelyeket a mainstream média kihagyott vagy kevés nyilvánosságra hozott, és amelyek a "hamis hírek" vagy az "összeesküvés elmélet" promótereit jelölik meg, akik nem hajlandók alárendelni a politikai korrektség pszichológiai bilincseit, amelyek a hatalmat garantáló fő fegyverek. a forradalmi globalista diktatúra tagjai és követői számára.

Alex Pereira, a Radio Vox újságírója és főszerkesztője .




Hivatkozások: A
Gawker Matter bizonyítja a Clinton járatainak rekordját az Epstein Jets-en 
http://gawker.com/flight-logs-put-clinton-dershowitz-on-pedophile-billio-1681039971

Repülési naplók https://www.documentcloud.org/documents/1507315-epstein-flight-manifests.html

Hillary nyomai az Orgy-szigeten http://www.wnd.com/2016/11/source-fbi-has-evidence-hillary-visited-orgy-island/

John Podesta és a Demokrata Csúcstalálkozó tudta Weiner részvételéről 2011 óta 
http://www.dailywire.com/news/10383/11-things-you-need-know-about-anthony-weiner-aaron-bandler 
http: // www.nydailynews.com/news/politics/clinton-aides-worried-weiner-sexting-2011-wikileaks-article-1.2852398

Lolita Express http://www.infowars.com/will-the-fbi-email-investigation-shed-new-light-on-the-lolita-express-and-other-clinton-sex-scandals/




Andrew herceg, az Egyesült Királyságban látogatott az orgia szigetén http://www.mirror.co.uk/news/world-news/prince-andrew-allegation-first-pictures-4925112

Ha bebizonyosodik, hogy megpróbálta az igazságszolgáltatás akadályozása, Hillary arcok 20 év börtön http://themostimportantnews.com/archives/if-hillary-clinton-is-charged-with-obstruction-of-justice-she-could-go- a börtön-for-20-éves

Bill Clinton a Lolita Expressnél http://www.foxnews.com/us/2016/05/13/flight-logs-show-bill-clinton-flew-on-sex-offenders-jet-much-more-than-prevablely -known.html

Forrás: Maszk nélküli média.












Hillary Clinton elnökjelöltsége: kínos részletek kerülhetnek nyilvánosságra





Nemcsak az amerikaiak, de a világ is feszülten várja, mikor jelenti be hivatalosan is Hillary Clinton, hogy indul az elnökségért 2016-ban. De az utolsó dolog, amire a volt First Ladynek, szenátornak, külügyminiszternek szüksége van, hogy korábban szexbotrányokba keveredett elnök férje ismét egy sötét ügy szereplője legyen. 
Az új évet mind Angliában, mind az Egyesült Államokban botrányos perrel indították, aminek szálai elérték a Buckingham Palotát és az amerikai felső tízezret. Újra elővették a 61 éves Jeffrey Epstein amerikai befektető milliárdos elleni pedofilvádakat, és Floridában elindult a per. Epstein fiatalkorú – 12-18 éves –, többnyire hátrányos helyzetű szép lányokat toborzott, akiket szexrabszolgaként tartott floridai és New York-i , valamint Karib-tengeri szigetén. Az orgiák napi szinten folytak, a lányoknak időnként meztelenül kellett részt venniük a partikon. Egy feljelentés alapján 2008-ban már elitélték a milliárdost. Akkor tárgyalás nélkül feltűnően enyhe büntetést, mindössze másfél évet kapott, amiből tizenhárom hónapot töltött le. Az alku az áldozatok bevonása nélkül történt, a mostani perben viszont már kiterjedt nyomozással akarják Jeffrey Epstein és környzetének a társadalomra különösen nagy veszélyt jelentő bűnösségét bizonyitani.   
Így kerültek elő újabb részletek, mi szerint II. Erzsébet angol királynő 55 éves fia, Andrew herceg is különleges szolgáltatásokat kapott a gyermeklányoktól. Jeffrey Epstein rájuk parancsolt, hogy a herceg minden kérését teljesítsék.
A Buckingham Palota kategorikusan tagadja a vádakat, de azt kénytelenek voltak elismerni, hogy a herceg a regisztrált pedofillal börtönbüntetése után is tartotta a kapcsolatot. Emiatt Andrewnak már korábban le kellett mondani a kereskedelmi nagyköveti posztjáról. A tét óriási. Túl az angol monarhia becsületén esett újabb csorbán, a hercegnek amerikai bíróságon kell felelnie tettéért.  A floridai ügyvédek magabiztosak. Nekik segít, hogy Epstein kamerákkal szerelte fel mindegyik házát.    
Jeffrey Epstein baráti köréhez tartozott többek között Alec Baldwin, Kevin Spacey, Mick Jagger, Eliott Spitzer volt New York-i kormányzó, Michael Bloomberg volt New York-i polgármester, Tony Blair volt brit és Ehud Olmert volt izraeli miniszterelnök, és nem utolsósorban Bill Clinton volt amerikai elnök.
Clinton 2002 és 2005 között, közvetlenül elnöksége után, alapítványának elindítása idején került szoros kapcsolatba Epsteinnel, aki 21 telefonszámon tudta őt elérni. Clinton Epstein magángépével többször is leutazott az „orgiaszigetre”, pontosan tudta, hogy mi folyik ott. Őt magát semmiféle szexuális visszaéléssel nem vádolják, de tanúként kihallgathatják a perben.
Hillary Clintonnak legkevésbé sem hiányzott, hogy férje nevét ismét egy sötét üggyel hozzák kapcsolatba, mert így újra felszínre kerülnek a clintoni elnökség botrányai. Egyáltalán nem örültek annak sem, hogy Monica Lewinsky tavaly visszatért, és a Vanity Fairben arról írt, mekkora árat fizetett a Clintonnal folytatott szexuális kalandért. Hillary Clinton lehetséges republikánus ellenfele, Rand Paul, Kentucky-szenátor rögtön le is csapott az írásra, és a főnök–beosztott kiszolgáltatott viszonyt, a nők munkahelyi megalázását akarta láttatni az esetben, cáfolva, hogy Clintonék a nők igazi patrónusai.     
A Demokrata Párt is joggal tart attól, hogy Hillary elnökjelöltségének egyik legnagyobb rizikófaktora éppen férje lesz. Bár a volt elnök népszerű politikus, aki kiválóan ért az emberek nyelvén, s az amerikaiak nosztalgiával gondolnak a szeptember 11-i előtti békés korra, a 90-es évek jól menő gazdaságára, de nem kérnek a clintoni botrányokból. Ellentétben Európával, ahol a választókat nemigen érdeklik politkusaik nőügyei – Mitterand, Sarkozy, Hollande, Berlusconi –, a puritán protestáns Amerikában számos politikus bukását – Gary Hart, John Edwards, Eliott Spitzer – okozta a szex. Sőt egy New York-i szállodai erőszak miatt az amerikaiak buktatták meg az IMF elnökét, Dominique Strauss-Kahnt is.
Az elnökválasztási kampány során az ellenzék minden követ megmozgat majd, hogy feltárja Bill Clinton ügyeit: kikkel állt kapcsolatban, kiktől fogadott el alapítványa pénzt. Hillary támogatói attól tartanak, hogy kínos részletek kerülhetnek a nyilvánosságra, s csak a nyitány a pedofil Jeffrey Epstein ügye.








A szex-rabszolga-botrány, amely felfedte a pedofil milliárdos Jeffrey Epsteint



2016. október 9. |07:08


Jeffrey Epstein tagadja a kiskorú lányok állításait, akik azt állítják, hogy rávegyék a Palm Beach-i kúriára, hogy pénzért cserébe "masszázsozzon".
Splash News / AP








BŐVEBBEN:

2005-ben a világot bemutatták a visszahúzódó milliomos milliárdnak, Jeffrey Epsteinnek, a hercegek barátjának és az amerikai elnöknek, a sötétebb titkokkal rendelkező hatalmi brókernek: Pedofil is volt, akit vádolt, hogy tucatnyi kiskorú lányt toborzott szex-rabszolga hálózatba, megvásárolják a csendet és elindulnak, bár csak egyetlen számban ítéltek el kiskorú prostitúcióját. Az Orgy-sziget néven ismert karib-szigeteki látogatók között szerepelt Bill Clinton, Andrew herceg és Stephen Hawking.
Az állítólagos Epstein áldozat, Virginia Roberts Giuffre 2011. évi bírósági bejelentése szerint Lintont látta Clintont és Andrew herceget a szigeten, de soha nem látta, hogy az egykori elnök cselekszik rosszul. Giuffre azzal vádolta Andrew herceget, hogy kiskorában volt szexuális kapcsolatban vele, a Buckingham-palota tagadja.
"Epstein kevesebb mint egy mérföldnyire van tőlem Palm Beachben" - írja James Patterson a The Postnak. Azóta eltelt 11 évben, amikor a Palm Beach-i rendőrség kivizsgálta és vádolta Epsteint, végül kijavította a jogalapját, és 13 hónapig szolgált egy vád alatt egy 14 éves lány prostitúciójának felkutatására, Patterson megszállottja volt az ügyről.
"Olyan izgalmas karakter, amelyről olvashat." - Mit gondol? Ki ő?"
Patterson új könyve, a „Filthy Rich: Egy hatalmas milliárdos, a szexuális botrány, amely felébreszti őt, és minden igazságosság, amelyet a pénz megvásárolhat” kísérlet ilyen kérdések megválaszolására. John Connolly és Tim Malloy közreműködésével a könyv részletes rendőrségi interjúkat tartalmaz azokkal a lányokkal, akik Epstein és körében mások szexuális zaklatását állítják. Giuffre azt állította, hogy Epstein ex-barátnője, Ghislaine Maxwell, a késő média iparmágnás Robert Maxwell lánya visszaélt vele. Ghislaine Maxwell tagadta a visszaélés engedélyezésével kapcsolatos állításokat.
Epstein felnőtt életének nagy részét a világ legerősebb férfival való kapcsolatok ápolására töltötte. A repülési naplók azt mutatják, hogy 2001 és 2003 között Bill Clinton 26-szor repült Epstein magánrepülőjével, amelyet a sajtó „The Lolita Express” -nek nevez. Az Epstein 2006. júliusi letartóztatása után a szövetségi adóügyi nyilvántartások azt mutatják, hogy Epstein abban az évben 25 000 dollárt adományozott a Clinton Alapítványnak.
Bill Clinton 1994-ben.
AP

Epstein rendszeresen ellátogatott Donald Trump Mar-a-Lagoba is, és ketten barátok voltak. A Daily Mail szerint Trump volt gyakori vacsora vendég Epstein otthonában, amely gyakran tele volt alig öltözött modellekkel. 2003-ban a New York magazin beszámolt arról, hogy Trump részt vett egy vacsora partin az Epstein tiszteletére Bill Clinton mellett.
A tavalyi évben a The Guardian beszámolt arról, hogy Epstein „kis fekete könyve” tartalmazza az A-listák elérhetőségeit, köztük Tony Blair, Naomi Campbell, Dustin Hoffman, Michael Bloomberg és Richard Branson.
A 2006-os bírósági beadványban a Palm Beach-i rendõrség megjegyezte, hogy Epstein otthonának átkutatása során két rejtett kamerát fedeztek fel. A Tükör beszámolt arról, hogy 2015-ben egy 6 éves, „Jane Doe No. 3” által benyújtott polgári peres eljárás, amelyről úgy vélte, hogy a most házas Giuffre, azt állította, hogy Epstein rejtett kamerákkal vezette kastélyát, és titokban rögzítette az ő prominens orgiáit. barátok és kiskorú lányok. A végső cél: a zsarolás a bírósági iratok szerint.
Nagy-Britannia herceg Andrew 2012-ben az
AP-ben

A 3. számú Jane Doe azt állította, hogy szexuális erőszakra kényszerítette őt „számos kiemelkedő amerikai politikus, hatalmas üzletvezető, egy jól ismert miniszterelnök és más világvezetők között”.
"Nagyon sok részletet fedeztünk fel a rendőrségi nyomozásról és sok a lányokról, arról, hogy mi történt velük, milyen hatással volt életükre" - mondja Patterson.
"Az olvasónak fel kell kérdeznie: Itt történt-e az igazságosság, vagy sem?"
Epstein, most 63 éves, mindig is rejtélyes nemzetközi ember volt. Brooklynban született, középtávú neveléssel rendelkezik: apja a Parks osztályon dolgozott, szülei pedig a kemény munkát és az oktatást hangsúlyozták.
"Sok részletet fedeztünk fel a rendőrségi nyomozásról és a lányokról, mi történt velük, az életükre gyakorolt ​​hatással."
 - James Patterson
Epstein ragyogó volt, kihagyta a két fokozatot, és 1969-ben végzett a Lafayette Középiskolában. Tanulmányozta a Cooper Union-ot, de 1971-ben kimaradt, és 1973-ig 1973-ban kalkulust és fizikát tanított Daltonban, ahol egy Bear Stearns fia oktatását végezte. Hamarosan Epstein alkalmazta létesítményét a Wall Street-en, de 1981-ben egy felhő alá hagyta a Bear Stearns-t. Saját vállalkozást alapított, a J. Epstein & Co.
Az új cégbe való belépés akadálya magas volt. A New York-i magazin 2002. évi profilja szerint Epstein csak olyan ügyfeleket vett fel, akik legalább egy milliárd dollárt meghaladó tőkét bocsátottak ki kezelésére. Az ügyfeleknek szintén átalánydíjat kellett fizetniük és meghatalmazást kellett aláírniuk Epsteinnek, lehetővé téve neki, hogy bármit megtehessen pénzükkel.
Ennek ellenére senki sem tudta pontosan, mit tett Epstein, vagy hogy képes volt megszerezni egy személyes milliárd dolláros plusz vagyont. A tömb hosszú, kilenc emeletes kúria mellett a manhattani Felső-Keleti oldalon Epstein a 6,8 millió dolláros kúria tulajdonosa Palm Beachben, 18 millió dolláros ingatlan Új-Mexikóban, a 70 hektáros magán-karibi sziget, helikopter, a Gulfstream IV. és a Boeing 727.
"Hiszem, hogy Jeff valamiféle pénzkezelő céget tart fenn, bár tőle nem kap egyenes választ" - mondta egy magas rangú befektető a New York-i magazinnak. „Egyszer azt mondta, hogy 300 ember dolgozik érte, és azt is hallottam, hogy kezeli a Rockefeller pénzt. De soha nem lehet tudni. Olyan, mintha Oz varázslóját nézzük - lehet, hogy kevesebb van ott, mint ami szemmel néz. ”
Jeffrey Epstein Palm Beach otthoni
Splash News-ja

Nagyon titokzatos” - mondta Rosa Monckton a Vanity Fair-ban 2003-ban. Monckton volt a Tiffany & Co. volt brit vezérigazgatója, és megbízott a késő Diana hercegnővel. Az 1980-as évek óta Epstein közeli barátja. „Soha nem tárja fel a kezét. . . Ő egy klasszikus jéghegy. Amit látsz, nem az, amit kapsz. ”
Mindkét profil megvilágította, hogy Epstein hajlamos volt a fiatal nőkre, ám soha nem ment tovább. A New York-i magazinban Trump azt állította, hogy Epstein magányos, magányos, tojásfejű és teetotaler-képe nem volt teljesen pontos.
Donald Trump 1990-ben,
AP

"15 éve ismerem Jeffet" - mondta Trump. - Fantasztikus srác. Nagyon szórakoztató, hogy együtt van. Még azt is mondják, hogy annyira szereti a gyönyörű nőket, mint én, és sokuk fiatalabb. Nem kétséges, hogy Jeffrey élvezi társadalmi életét. ”
Három évvel azután, hogy ez a profil futott, Michele Pagan, a Palm Beach-i rendõrtiszt zavart üzenetet kapott. Egy nő arról számolt be, hogy 14 éves mostohalánya bevallotta egy barátjának, hogy pénzért szexelt egy idõsebb férfival. A férfi neve Jeff volt, és udvarházban lakott egy udvarházban.
Pogány rábeszélte a nőt, hogy hozza le mostohalányát interjúba. Patterson könyvében Marynek nevezi a lányát. És Mary, mint sok olyan lány, aki végül beszélt, a kevésbé ismert munkásosztályból származott, a Palm Beach környékén.
Egy barátom barátja, Mary azt mondta, elmondta neki, hogy száz óra alatt képes dollárt keresni, csak egy középkorú fickó lábának masszírozására. Sok más lány csinálta, hetente háromszor.
Mary azt állította, hogy elmentek a kastélyba az El Brillo Way útján, ahol egy női alkalmazott kísérte fel egy rózsaszínű szőnyeges lépcsőn, majd egy szobába, ahol masszázságy, egy szexuális játékokkal ellátott fegyver és egy kislány fotója húzódott. le a fehérneműjét.
Ghislaine Maxwell
Getty Képek

Epstein csak egy törülközővel lépett be a helyiségbe - mondta Mary.
- Levette a törülközőt - mondta Mary pogánynak. „Nagyon épült srác volt. De a gyomrok nagyon kicsi volt.
Mary azt mondta, hogy Epstein az asztalra lépett, és parancsokat csapott rá. Azt mondta a rendõrségnek, hogy egyedül van a szobában vele, megrémülve.
Pogány a következőt írta eseményjelentésében:
- Levette a nadrágját, hagyva a nadrágját. A lány hátradőlt, miközben kitett fenék megérintette Epstein kitett fenékét. Epstein aztán oldalára fordult, és fel-le mozogva elkezdett dörzsölni a péniszét. Epstein kihúzta egy lila vibrátort, és elkezdett masszírozni Mary hüvelyi területét.
A Palm Beach további hat nyomozót jelölt ki a nyomozáshoz. „Szemetes húzást” végeztek Epstein szemétéből, telefonon átszitálva a telefonszámot, használt óvszert, fogkefét, kopott fehérneműt. Egy alkalommal a rendõrség talált egy darab papírt, melyben Mary telefonszáma, valamint a toborzó személy számát találta.
2005. szeptember 11-én a nyomozók újabb szünetet kaptak. Alison, ahogy a könyvben hívják, Joe Recarey nyomozó elmondta, hogy 16 éves korában elment Epstein házába. Alison a Wellington Green Mall bevásárlóközpontban dolgozott, és így megtakarított egy Maine-i utazásra, amikor egy barátja elmondta neki: „Két órán belül repülőjegyet kaphat. . . Mehetünk masszázst adni ennek a fickónak, és 200 dollárt fog fizetni.
Alison elmondta Recarey-nek, hogy százszor járt Epsteinben. Azt mondta, hogy vásárolt neki egy új, 2005-ös Dodge Neon repülőjegyet, és pénzt adott neki. Alison azt mondta, hogy még azt is kérte tőle, hogy szabaduljon meg a szüleitől, hogy teljes munkaidőben vele élhessen, mint a szexuális rabszolga.
Azt mondta, hogy Epstein lassan eszkalálódott szexuális igényeiről, és annak ellenére, hogy Alison ragaszkodott ahhoz, hogy soha ne legyenek közösülés, azt állították: „Ez egyszer. . . az asztal fölé hajolt, és belebújt. Az én engedélyem nélkül.
Alison aztán megkérdezte, hogy az, amit Epstein tett vele - erőszakoskodott, és beszélt az ő félelmességétől.
A tanúvallomása rövidített változata, ahogy azt a könyvben felsorolták:
Alison : Mielőtt még valamit mondok. . . Ööö, van-e esély arra, hogy bírósághoz kell mennem, vagy ilyesmi? Kéziség : Úgy értem, amit veled tett, bűncselekmény. Nem hazudok neked. Alison : Nem nemi erőszaknak tekinti, mit tett? Kézimunka : Ha engedély nélkül magába helyezi magát. . . Ez bűncselekmény. Ez bűncselekmény. Alison : Nem akarom, hogy a családom tudjon erről. . . Mert Jeffrey megkap engem. Srácok, rájössz, hogy igaz? . . . Most nem vagyok biztonságban. Nem vagyok biztonságban. Kézimunka : Miért mondod, hogy nem vagy biztonságban? Azt mondta, hogy már embereket bántott? Alison : Nos, hallottam, hogy fenyegeti az embereket telefonon, igen. Természetesen.Recarey : Meg fogsz halni? Meg fogja szakítani a lábad? Vagy - Alison : A fentiek!
Alison azt is elmondta Recarey-nek, hogy Epstein annyira erőszakos lett vele, hogy a férfi kiszakította a haját, és körülölelte. - Úgy értem - mondta a lány -, voltak olyan éjszakák, amikor kijöttem, és alig tudtam sétálni, um, tőle annyira durva.
Két hónappal később Recarey interjút készített Epstein korábbi 11 éves házvezetőjével, akit valószínűsíthetően Alessi úrnak írtak alá. Alessi szerint Epstein naponta három masszázst kap. . . foglalkoztatás vége felé a masszőrök. . . Úgy tűnt, hogy legfeljebb 16 vagy 17 éves. . . [Alessi-nak] le kell mosnia egy masszírozót / vibrátort és egy hosszú gumi péniszt, amelyek a masszázs után a mosogatóban voltak. ”
Egy másik házvezető, Alfredo Rodriguez azt mondta a Recarey-nek, hogy nagyon fiatal lányok naponta legalább kétszer masszázst adnak Epsteinnek, és egy esetben Epstein Rodriguezt egy tucat rózsával szállította Mária számára a középiskolájába.
2006 májusában a Palm Beach-i Rendőrség valószínű okokból tett nyilatkozatot nyújtott be, amelyben felkérték az ügyészeket, hogy válasszák Epsteint négy számú jogellenes szexuális cselekedettel kiskorúval - egy második fokozatú bűntettel - és egy számú rosszul és szánalmasan elkövetett gyanúval egy 14 éves korosztálytól. éves kiskorú, szintén második fokozatú bűntett.
Jeffrey Epstein manapság szabad ember, bár az a személy, aki rutinszerűen rendezi a fiatal nők által peren kívüli polgári peres ügyeket a bíróságon kívül.
A Palm Beach ügyészei szerint a bizonyítékok gyengék voltak, és miután az ügyet a nagy zsűri elé terjesztették, Epsteint csak egyetlen számban vádolták fel prostitúcióért. 2008-ban bűnösnek vallotta magát, és névlegesen 13 hónapos 18 hónapos börtönbüntetést töltött egy megyei börtönben: Epstein hetente egy napot töltött ott, a másik hatot pedig „munkabocsátásért”.
Jeffrey Epstein manapság szabad ember, bár az a személy, aki rutinszerűen rendezi a fiatal nők által peren kívüli polgári peres ügyeket a bíróságon kívül. 2015-ig Epstein több ilyen esetet rendezett.
Giuffre beperelte Ghislaine Maxwell-t a manhattani szövetségi bíróságon, és rágalmazással vádolta - mondta Maxwell, hogy Giuffre hazudott arról, hogy Maxwell felveszi őt és más kiskorú lányokat. Epsteint arra hívták fel, hogy tanúvallomást tegyen a bíróság előtt ebben a hónapban, október 20-án.
Az Epstein áldozatainak valódi száma soha nem lehet ismert.
Egész életében regisztrált szexuális bűncselekmény lesz, nem az, hogy ez fáradtságot okoz neki.
"Nem vagyok szexuális ragadozó," bűncselekmény "- mondta Epstein a The Postnak 2011-ben." Ez a különbség a gyilkos és a bagelust ellopó ember között. "













Pedofil-orgiák, orosz hekkerek: Az álhírek nyerték meg Trumpnak a választást?



Már hetek óta az mozgatja a teljes amerikai médiát, hogy vajon az úgynevezett álhírek elképesztő elterjedése és népszerűsége nyerte-e meg Donald Trumpnak a novemberi elnökválasztást. Bizonyítani ugyan nem sikerült, mégis egyre többen valószínűsítik, hogy "az egész mögött Moszkva és az orosz hírszerzés áll".


Bűnbakkeresés: Elektori rendszer, álhírek és az oroszok
A Forbes újságírója éles hangvételű cikkben fakadt ki amiatt, hogy a mainstream média hetek óta másról sem cikkezik, mint arról, hogy az oroszok által gerjesztett álhírek hogyan nyerték meg Trumpnak a választást. Tom Basile három különböző pontra bontotta a demokraták delegitimálási törekvéseit.
Az újságíró szerint a demokraták a választási vereséget követően elsőként abba kapaszkodtak bele, hogy Hillary Clinton a várakozásoknak megfelelően megnyerte az úgynevezett népszerűségi szavazást.
Ezzel viszont kétségbe vonták a választási rendszer alapját képező elektori rendszert, azzal nem is számolva, hogy az egész kampány más ütemezéssel folyt volna, ha nem az elektorokért, hanem az országosan szerzett több szavazatért ment volna a küzdelem. 
Basile a második pontban az álhírek általános elterjedésére való hivatkozást emelte ki, amit különösen felháborítónak tart, hiszen ezzel a demokrata média kvázi hülyének nézi az amerikai választók millióit, hiszen megkérdőjelezi, hogy a Trumpra voksolók felelősségteljesen tudtak dönteni a választás napján.
Ezt tetőzte a harmadik pont, amelyben a demokrata oldalak és vezetők egyenesen azt állították, hogy maga Putyin és az orosz hírszerzés felelős azért, hogy Trump irányába dőlt el a mérleg nyelve.

Álhíreket gyártanak, ebből élnek
Ahhoz kétség sem férhet, hogy az eddigi elnökválasztási kampányban minden eddiginél több álhír járta be a közösségi oldalakat, a Buzzfeed elemzése szerint idén augusztusra a közösségi oldalakon publikált tartalmakra adott reakciókban a kamu hírek beelőzték a mainstream média híreit.
A New York Times példaként felhozta egy texasi férfinak az esetét, aki a Twitter oldalára feltöltött egy képet arról, hogy busszal szállítják a demontrálókat a Trump-ellenes tüntetésre. A hírt már több tízezren megosztották, mire kiderült, a buszon utazók csak egy számítógépes konferenciára mentek. 
A Washington Post pedig egy olyan embert mutatott be, aki évek óta abból él, hogy a közösségi oldalakra álhíreket és hamis történeteket gyárt. Ő volt az, aki elhitette százezrekkel, hogy Obama be akarja tiltani az amerikai himnuszt. 
Az NPR pedig John Jansennek a történetét vette elő, aki arról volt híres, hogy az álhírportálján elterjesztette, hogy megöltek egy FBI-ügynököt, aki Clinton szerverbotrányának az ügyében nyomozott.
Háború az álhírekkel szemben
A nagy közösségi oldalak, főként a Facebook és a Google ígéretet tett arra, hogy a jövőben megpróbálják hatékonyabban kiszűrni a hazugságot terjesztő oldalakat. A jelenlegi rendszer szerint az álhírterjesztő portálok ki vannak tiltva a hirdetési lehetőségből.
Bár Mark Zuckerberg a felháborodás és tiltakozás ellenére úgy vélte, hogy a Facebookon elterjedt álhírek nem befolyásolták az amerikai elnökválasztást.

A közösségi oldal vezére szerint az oldalon megosztott tartalmak 99 százaléka hiteles, mindössze 1 százaléka mondható kamu tartalomnak. 
Hillary Clinton egy washingtoni rendezvényen azonban még tovább ment, „életveszélyesnek” minősítette az ilyen jellegű híreszteléseket, miután egy Pizzagate néven elhíresült összeesküvés miatt egy 28 éves férfi behatolt egy pizzériába, ahol lövöldözni kezdett. „Immár egyértelmű, hogy az úgynevezett álhírek nagyon is valós következményekkel járnak” – fogalmazott a demokrata jelölt. 
john mccainJohn McCain
Moszkva juttatta hatalomra Trumpot?
A Washington Post először egy Propornot nevezetű szervezetre hivatkozva azt írta, hogy bejegyzések és IP-címek rengetegét átvizsgálva arra a következtetésre lehet jutni, hogy az amerikai választásokat a kifinomult orosz propagandagépezet befolyásolta. A lap szerint orosz hekkerek álhírekkel és hamis elemzésekkel árasztották el a közösségi oldalakat, hogy így feketítsék be a Demokrata Pártot és Hillary Clintont.
A lap pár nappal később már egy titkos CIA-jelentésről számolt be, mely szerint bizonyítékok vannak arra, hogy az orosz hírszerzés döntötte Trump oldalára a választást.
A zárt ajtós tájékoztatón a CIA munkatársai arról tájékoztatták a szenátorokat, hogy orosz hírszerzők szivárogtathattak a Wikileaksnek, bár arra nincs bizonyítékuk, hogy az egészen a Kremlből irányították. Barack Obama ezt követően teljes körű vizsgálatot rendelt el az orosz hekkertámadások ügyében.
A lap megszólaltatta Trumpot is, aki szerint nevetségesek ezek a feltételezések. Szerinte ugyanazok az emberek állítják ezt, akik anno Szaddám Husszeinről mondták azt, hogy tömegpusztító fegyverekkel rendelkezik. A Egyesült Államok választott elnöke nem hiszi, hogy az oroszok beleavatkoztak a választás folyamatába, hasonló véleményen van a külügyminiszteri posztra sokáig pályázó John Bolton is. A volt amerikai ENSZ-nagykövet szerint az Obama-kormányzat akarja félrevezetni az embereket.
Nem minden republikánus vezető vélekedik hasonlóan. John McCain és Lindsay Graham szenátorok például két demokrata kollégájukkal együtt nyilatkozatban szorgalmazták, hogy a kongresszus indítson vizsgálatot az esetleges orosz beavatkozás miatt.
Hazugságok jobbról is, balról is
Amióta felkapott lett a téma, a mainstream és az alternatív média egymást szapulja azzal, hogy ki mennyi álhírt kreált az elmúlt hónapokban, és ki hogyan tévesztette meg az olvasóit. Összegyűjtöttünk mindkét oldalról 3-3 főáramú állítást, ami befolyásolhatta a választók döntését:
Demokratapárti állítások
- Trump nem nyerheti meg a választást
(Amióta Trump bejelentette, hogy indul az elnökválasztáson, a teljes Clinton-párti média azon volt, hogy elhitesse a választókkal, a republikánus elnökjelöltnek esélye sincs nyerni novemberben. Erről bővebben itt olvashat)
- Clinton sosem kapott titkosított emailt
(Az elnökválasztás egyik kiemelt témája az volt, hogy Hillary Clinton a külügyminisztersége idején titkosított anyagokat küldött a magán emailszerveréről. Clinton azt állította kétszer is, hogy nem küldött titkosított anyagokat, az FBI azonban talált ilyen emaileket a magán szerverén.)
- Oroszország áll a Podesta emailek mögött
(A harmadik elnökjelölti vitán Clinton azt állította, hogy maga Putyin áll az orosz hekkertámadások mögött és ő szivárogtatott a Wikileaksnek és ezt mind a 17 titkosszolgálat alátámasztja. Az állítást Julian Assange tagadta, határozottan álította, hogy nem az orosz kormány volt a forrás, ahogyan az is kiderült, hogy a 17 szolgálatból mindössze kettőnél merült fel ennek a gyanúja.)
Republikánuspárti állítások Clinton
- és a hívei szervezett módon erőszakoskodnak gyerekekkel
(Pizzagate néven híresült el az az összeesküvés-elmélet, ami végül abba torkollt, hogy egy 28 éves férfi lövöldözni kellett a Comet Ping Pong nevezetű pizzériában. A kiszivárgott Podesta-emailekből eredő feltételezések szerint, a demokrata elit pedofil orgiákat tart a vendéglátó egység titkos szobáiban.)
- Meghalt az FBI-ügynök, aki Clinton után nyomozott
(Egy Denver Guardian nevű álhírterjesztő portál írta meg, hogy öngyilkos lett egy FBI-ügynök, aki Clinton emailjei után nyomozott, miután megölte a feleségét. A hírből semmi sem igaz. )
- Ferenc pápa kiállt Trump mellett
(Szintén egy kamu hírportál terjesztette el, hogy mind Tom Hanks, mind Ferenc pápa nyilvánosan támogatta Donald Trump jelöltségét. Ezek is hamisnak bizonyultak)











E-mail: Az FBI bizonyítékokkal rendelkezik arról, hogy Hillary Clinton szexuálisan és pedofíliával látogatott Orgy-szigetre,



FBI HILLIA "jó helyzetben lévő forrást" idézve a New York-i Rendőrségnél, a Blackwater USA alapítója és a SEAL haditengerészetből nyugdíjba vonult Erik Prince állítása szerint a 650 000 e-mail között Huma Abedin volt férje laptopján Hillary Clinton bizonyítékkal rendelkezik, tehát Mint Bill Clinton volt elnök, karibi menedékjog volt az Orgy-sziget néven ismert Jeffrey Epstein pedofil elítélésére.
Prince  elmondta a Breitbart Daily News rádióműsorának,  hogy Abedin és volt férje, a volt demokratikus képviselő. Anthony Weiner most már együttműködik a hatóságokkal Bill és Hillary Clinton különféle nyomozásaival kapcsolatban.
"E-maileket találtak az Állami Minisztériumtól" - mondta az FBI nyomozói. Sok más, valójában fenyegető bűnügyi információt találtak, köztük a pénzmosást, köztük azt is, hogy Hillary erre a szigetre mentek el az elítélt pedofil, Jeffrey Epstein mellett. Bill Clinton több mint 20 alkalommal ment oda. Hillary Clinton legalább hat alkalommal ott volt.
Májusban a  FoxNews.com szerint  Bill Clinton sokkal gyakrabban repült a hírhedt Epstein Boeing 727 „Lolita Express” repülőgépen, mint korábban beszámoltak.

A repülési nyilvántartások azt mutatják, hogy legalább 26 utat tett, és nyilvánvalóan legalább öt járatnál még mindig elhagyta titkosszolgálatát. A 2001 és 2003 közötti utazási manifestumok más utasokat a kezdőbetűikkel vagy neveikkel azonosítottak, köztük a "Tatiana" -t. A sugárhajtómű állítólag ágyban volt felszerelve, ahonnan az utasok csoportos szexet folytattak a lányokkal.
A FoxNews.com júliusban számolt be arról,  hogy Epstein ügyvédei dicsérték Bill Clintonnal fennálló szoros barátságát, sőt azt is kijelentették, hogy a milliárdos segített elindítani a Clinton globális kezdeményezést.
Az augusztusban felkeresett e-mailek azt mutatták, hogy Roy Black híres védőügyvédet túlságosan ellentmondásosnak tartották az esemény megrendezésére Obama elnök számára, mert képviselte Epsteint azzal a vádakkal, hogy közel három tucat kiskorú lányt kereskednek Ő és hatalmas barátai. A fekete és az Alan Dershowitz társügyvéd 2008-ban sikerült megállapodást találni, amelyben Epstein csak egy prostitúcióval kapcsolatos kiskorú bűntudatát vallotta be. Epstein szexuális bűncselekményként nyilvántartásba vett és részben háztartási őrizetben volt, mindössze 13 hónap a 19 hónapos büntetésből.
Időközben, egy furcsa csavarral, a  Wikileaks péntek e-mailt tett közzé, amelyben Hillary Clinton kampány elnökét, John Podesta-t meghívta  Marina Abramovic előadóművész által szervezett „vacsora-főzési szellemre” , amelynek rejtett rituáléja van. készítette: satanista Aleister Crowley.
A WikiLeaks Twitter-fiókjának tweetje utalt arra, hogy még sokkal több van a történetben: „A Podestas szelleme“ Főzés ”vacsora? Nem az, amit gondol. Ez a vér, a sperma és az anyatej. De többnyire vér. http://wearechange.org/spirit-cooking-disturbing-podesta-email-yet-warning-graphic-content/… ”
John Podesta testvére, Tony Podesta 2015. június 28-án sugárzott, amelyben Abramovic írta: „Nagyon örömmel várom a Spirit Cooking vacsorát a helyemre. Gondolod, hogy tudsz értesíteni nekem, ha a testvéred csatlakozik? Minden szerelmem, Marina. "
Tony Podesta írta testvérének, a továbbított e-mail fölött: "NYC-ben vagy július 9-én, csütörtökön. Marina azt akarja, hogy jöjjön vacsorára."
A kapcsolóról szóló másik tweetben a WikiLeaks megjegyzést fűzött hozzá: „Tony Podesta. Naponta hozza udvarias külföldi ügynököt Szaúd-Arábiába. Éjszaka a Spirit Cooker.
Abramovic a New York Magazine-ban szerepelt, mint „a világ leghíresebb előadóművésze”. Megjelent egy új memoár, a  „Crossing Walls”,  és megjelent egy olyan videóban, amely Jay Z-t mutatta be,  aki ebben az évben  Hillary Clinton  kampánya . éjszaka Ohioban  .
"Olyan undorító"
Prince szerint a NYPD sajtótájékoztatót akart tartani, amelyben bejelenti a Weiner nyomozásán alapuló parancsokat és további letartóztatásokat, ám "nagy nyomást" kapott az Igazságügyi Minisztériumtól.
"Az a hulladékmennyiség, amelyet ezekben a Hillary, a közvetlen köre és még a Kongresszus más demokratikus tagjai által elkövetett bűncselekmények e-maileiben találtak, annyira undorító volt, hogy átadták az FBI-nak, és azt mondták:" Nyissa meg ezt nyilvánosságra, ha nem újból megnyitja a nyomozást, és nem hajtja végre helyesen időbeni vádakkal ”-  mondta a herceg a Breitbart Daily Newsnak  .
Abedint, aki a 2016. évi kampány során Hillary Clinton mellett állt, azonnal eltávolították a kampányból, miután James Comey az FBI igazgatója múlt pénteken tájékoztatta a Kongresszust a 650 000 e-mail felfedezéséről és a manipulációval kapcsolatos vizsgálat újbóli megnyitásáról szóló döntésről. Clinton osztályozásainak kialakulása.
Abedin először Clinton nevében jelent meg péntek óta egy pénzeszköz-gyűjtő csütörtökön, Washington DC-ben, a  CBS News.
Clinton kampánysegédjei megerősítették a CBS-nek, hogy a kampány Brooklyn központjában dolgozik ezen a héten.



Pedophilia Island és Lolita Express




A Pedofília-sziget korábban szexuális és politikai korrupciót tartalmaz. Nyúlik vissza, 2000-ben, emlékszünk egy multi-milliomos nevű Jeffrey Epstein aki azzal vádolta, és elítélték megszervezése szexuális között a kiskorúak és VIP felnőttek saját Karib-szigetek, amelyeket az úgynevezett sziget orgiák”  Minor Bántalmazva a modellezésre vagy a cselekedetre tett munkavállalási ígéretek alapján becsaptak, és érkezéskor megértették a véletlenül bejutott sötét világot.
Ezek a kérdéses lányok elítélték az esetet, és rámutattak a világ leghatalmasabb és legbefolyásosabb férfiaira, köztük Andrew herceg, Hillary Clinton és férje, Bill. A 90-es és 2000-es években Epstein a pedofil orgiák szervezésére szentelte magát ezen a szigeten, amelyre magánrepülője volt, amelyet kizárólag eseményeinek vendégeinek átadására használt. Ezt a gépet Lolita Expressnekhívták
A Washington, Hollywood és Wall Street hírességek által széles körben használt repülőgépet a sajtó "Lolita Express" -nek nevezi. Ebben Epstein ágyakat telepített, hogy filmezze vendégei orgiáit gyermekekkel és kiskorúakkal, amelyeken más országok vezetői is részt vettek, például Andrew herceg a Brit Koronából.
Jelenleg Epstein említése olyan, mint egy átok az Egyesült Államokban. 2008-ban a Wall Street-i finanszírozót elítélték kiskorú lány szexuális kapcsolat felkéréséért. 13 hónapot töltött börtönben, és 3. szintű szexuális bűnelkövetõnek írták alá, ami a rendõrség legmagasabb riasztása.
A Fox News, a hálózat, amely a legjobban ismeri ezeket az intimitásokat, a finanszírozó a gyermekkereskedők láncával együttműködve dolgozott együtt orgiák szervezésével velük egy luxuslakásban , melyet a Szűz-szigeteken, Little St. James-ben tartottak. "Orgia szigetének" hívták , ahol Epstein szinte állandóan él.
Clinton az Epstein környezetének része volt , annak ellenére, hogy tisztában volt azzal, hogy Epstein pedofil. Mindkettő ilyen volt. Clinton pedofíliájával kapcsolatos nyílt titokról szóló spekulációkat tavaly közzétették "Bill Clinton itt volt: az egyszázalékos elit" Orgy Island's Exposed "(1) és Gawker, egy újságíró címmel. elhunyt, hozzátette a hiányzó linket: a kapcsolatokat Clinton és Epstein között 
Clinton egy „masszázs” című részben egy pornó színésznő kíséretében utazott aLolita Express” -en egy pornó színésznővel, akinek a neve szerepel az Epstein napirendjén, mondta Gawker, amely az Egyesült Államokban már közismert, mert elérte a A legfontosabb televíziós hálózatok.
A repülőgép fedélzeti naplói azt mutatják, hogy Clinton több mint tucat járatot osztott meg egy asszonyommal”, amelyet az ügyészség úgy ítéli meg, hogy felelős azoknak a gyermekeknek a biztosításáért, akiknek Epstein megsértette.
Az egyik ilyen nemi erőszakos lány, Virgina Roberts, elmondta a szövetségi bíróságnak, hogy Epstein 15 éves korában szexuális rabszolgává toborzta őt, és hogy szexforgalmi áruként használták „politikailag összekapcsolt és pénzügyileg hatalmas” emberekkel, köztük Andrew herceggel. és ügyvéd, Alan Dershowitz.
Két, az Epsteinhez kapcsolódó nőt, a brit munkaügyi Ghislaine Maxwell-et és korábbi asszisztensét, Sarah Kellen-et azzal vádolták, hogy gátolókként toborzott fiúkat és lányokat neki, és maguknak is.
Ez semmi új: 2007-ben a Palm Beach-i rendőrség már nyomozást indított Kellen ellen, ám az ügyészség büntetlenséget garantált, egy üres ellenőrzést a jogsértések folytatására, akár a botrány nyomása, akár cserébe. mások elítélése. Az egyetlen biztos, hogy tíz évig az ügyészség megengedte neki, hogy büntetlenül folytatja a gyermekek megerõszakolását.
A brit munkavállaló, Ghislaine Maxwell, a híres sajtómágnás Robert Maxwell lánya. Az eddig felfedezett telepen kapcsolattartó szerepet töltött be a Brit Királyi Házlal. Virgina Roberts azzal vádolja, hogy orgiák alatt fényképezett kiskorúakat.A számítógép merevlemezén tele van gyermekpornográfiával. Ugyanakkor ugyanazokkal a kiskorúakkal együtt leszbikus nemi erőszakokban vett részt, amelyeket Epstein miatt elfogtak.
2002 és 2003 között Clinton legalább 11 járatot osztott meg mindkét gördülővel - Maxwell és Kellennel - az Epstein síkon, mindig a pilóta fedélzeti folyóiratainak megfelelően, amelyek ma már az amerikai bíróságok rendelkezésére állnak.
Például, 2002 januárjában Clinton, asszisztense, Doug Band és a titkosszolgálat testőrei Japán és Hong Kong között utaztak Epstein, Maxwell, Kellen és két "Janice" és "Jessica" név alatt álló nővel. Egy hónappal később az archívumok jelzik, hogy Clinton Miami-ból Westchesterbe utazott Epstein, Maxwell, Kellen társaságában, és valaki "tinédzsernek" nevezett társaságban.
Ugyanebben az évben Epstein kölcsönzte a gépet Clintonnak, hogy"jótékonysági" utazást tegyen Afrikába egy hétig a "szegénység és az AIDS elleni küzdelemhez" Ron Burkle milliomos, a nemzetbiztonsági tanácsadó, Gayle Smith társaságában. és mások, például a hollywoodi nemi erőszakosKevin Spacey.
A fedélzeti újság két nő jelenlétét jelzi öt napig, a fent említett Kellen és Chauntae Davis, amely Epstein fekete könyvének” számos részében megjelenik a kaliforniai „masszőrök” és a Lolita Express” repülőgép kísérője között. Legjobban a fehérnemű modelljeként és a HBO sorozatok és olyan filmek színésznőjeként ismert, mint például az "Exposed", amelynek rendezője nagyon finoman álnevet használ: "Clinton J. Williams" (Bill Clinton neve hátra). Jelenleg és a milliárdos és barátai által elkövetett összes bűncselekmény ellenére a pedofília szigete továbbra is az ő tulajdonát képezi, és a 90-es években azonos méretű vagy annál nagyobb magánpartnereket továbbra is tartanak, de a A pedofilok nemcsak pártok, hanem rituálék és áldozatok is megtalálhatók gyermekekkel. Ennek bizonyítéka egy titokzatos templomban, amely hasonló az ősi egyiptomi sírokhoz.














Kiskorúak szexuális zaklatásának képei elleni globális művelet




LYON (Franciaország) - Kiskorúak szexuális bántalmazásával kapcsolatos képek cseréjéhez használt mobil alkalmazások elleni műveletet követően 38 letartóztatást hajtottak végre Latin-Amerikában és Európában. A TANTALIO művelet a Spanyol Nemzeti Rendőrség és Az INTERPOL és az Europol koordinálásával tizenöt európai ország, valamint Közép- és Dél-Amerika rendõri erõi vettek részt rajta, és olyan emberek ellen irányultak, akik a WhatsApp üzenetküldést használtak a kiskorúak elleni szexuális zaklatásról szóló fényképek és videók cseréje céljából.
A Kolumbiában fogva tartott hat ember közül négyre vonatkoztak kék értesítések az INTERPOL-tól, amelyek a rendőrség által használt információk, amelyekben információ gyűjtésre kerülnek egy személy tevékenységeiről és tartózkodási helyéről, ami bizonyítja, hogy az általuk nyújtott nyomozások értékes segítséget nyújtanak. Az INTERPOL rendőri képességei.
A nemzetközi együttműködés rendkívül fontos a bűncselekmények áldozatainak és elkövetői azonosításában, valamint a különféle országokban folytatott nyomozások kapcsolatának feltárásában. Kolumbiából ösztönözzük az INTERPOL eszközök, különösen a gyermekek szexuális kizsákmányolásáról szóló nemzetközi adatbázis (ICSE) használatát ennek a bűnügyi jelenségnek a leküzdésére ”- mondta Jorge Mora Cortes, az INTERPOL nemzeti központi hivatala vezetője Kolumbiában
A nyomozás 2016-ban kezdődött, amikor a Spanyol Nemzeti Rendőrség tucat WhatsApp csoportot fedezett fel, amelyek képeket cseréltek kiskorúak elleni bűncselekményekről, és elkötelezték magukat a csoportok tagjainak felfedezéséhez használt számok és azok előállításának gyanújaként. ezt az anyagot.
Több száz fénykép és videó található meg, amelyeket az INTERPOL kicserélt az Europollal az ICSE adatbázisán keresztül.
Ez az eszköz egyedülálló globális platformot alkot, és lehetővé teszi a speciális ügynökök számára, hogy összetett kép- és videó-összehasonlító programokat alkalmazzanak az áldozatok, az elkövetők és a bűncselekmény közötti kapcsolatok kialakítására a digitális tartalom elemzése révén, Fényképek és felvételek vizuális és hallóképessége.
Néhány hónappal korábban a fent említett adatbázis használata lehetővé tette 10 000 áldozat azonosítását, és minden nap még öt további kiskorút azonosítanak.
A bűnözők továbbra is kihasználják az új technológiákat, hogy egyszerűen csak egy gombnyomásra cseréljenek videókat és képeket a gyermekbántalmazásról nemzetközi szinten. De a TANTALIO művelethez hasonló fellépések erős üzenetet közvetítenek: a világ rendőrsége továbbra is egységes erőfeszítéseket tesz arra, hogy azonosítsa a bűnözőket, megtalálják tartózkodási helyüket, és igazságügyi kezekbe tegyék őket azért, mert részt vettek ezekben az embertelen bűncselekményekben, vagy profitot szereztek. velük ”- mondta Bjorn Sellstrom, az INTERPOL kiskorúak elleni bűncselekményekkel foglalkozó műveletének koordinátora.
"Függetlenül attól, hogy ezt az anyagot személyesen, számítógépen vagy mobil eszközökön vagy alkalmazásokon cserélik, az a tény, hogy a bűncselekmény alján sérülékeny gyermek bántalmazása történik" - tette hozzá Bjorn Sellstrom.
Ez a művelet több mint 300 eszköz lefoglalását tette lehetővé, ideértve a számítógépeket, mobiltelefonokat, táblagépeket és merevlemezeket, hogy digitális kriminalisztikai elemzést végezzenek.
Rob Wainwright, az Europol igazgatója elmondta: „Ezek a bűnözők az új technológiákat addig használják, amíg a bűnüldözés nem fedezi fel őket. Ez az eset jó példa a Spanyol Nemzeti Rendőrség által vezetett rendészeti ügynökségek nemzetközi együttműködésére. Folytatnunk kell erőforrásaink és képességeink egyesítését annak érdekében, hogy leküzdjük ezt a veszélyt, amely gyermekeinket üldözi, és azokat a bűnözőket az igazságosság kezébe adjuk. ”
Ezen felül az INTERPOL továbbra is támogatni fogja a folyamatban lévő nyomozásokat azáltal, hogy segítséget nyújt a mobiltelefonokból és más lefoglalt eszközökből származó digitális bizonyítékok kinyeréséhez és elemzéséhez a képeken megjelenő áldozatok azonosítása érdekében.
A következő országok vettek részt a műveletben: Németország, Argentína, Bolívia, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Spanyolország, Guatemala, Olaszország, Mexikó, Paraguay, Peru és Portugália.



































Zárszóként a témához !!!
Egyre másra olvashatjuk a médiában , hogy le – le csaptak egy pedofil hálózatra , ezek a balekok e nagy halakhoz képest valóban pitiáner beteges elkövetők .


Ha az USA statisztikáját nézzük e szörnyek éves szinten 800 ezer gyermek elrablást követnek el , és mint olyanok nem bűntethetőek , mert védi őket az a kiváltság , hogy mentesek a bűn elkövetésében , mert az USA elnökei voltak , vakoló páholyok ilyen olyan nagymesterei , kazár maffia tagjai , kik a sátánista sekta prominens tagjai , királyi család sarjai , és így tovább . …
A pedofiliások évi 300 ezer gyermek elrablásáért felelősek , kik szexrabszolgaként élik életüket .
Ha tönkre baszták őket , átadják a sátánistáknak , kik emberálldozat bemutatása után az oltáron megszabadítják életüktől őket , és a nyomok eltüntetése a megdonáldsz hálózat feladata Mint nálunk 56 előtt a Dunába darálták a kuláknak mondott önáló életre képes lakosságunkat , itt a gyermekeket darálják a húsok közzé , és terítik a világba a hálózaton keresztül .
Hát azért van az a sokk köcsög hirtelen gazdag , és a kölykeik kihivóan megdonáld hamburgert zabál , és nem veszi észre , hogy közben kannibálozza magát , és rákap az emberhúsra . És még véletlenül sem küld egy táviratott az elveszett amerikai szülőnek , hogy a kedves fiát pont most faltam fel egy hamburgerbe keverve !!!
Két tömeges fogyasztó van még a kalapba a sátánisták , és a kazár zsidók , nekik bizonyos kajáikba kell a gyermek hús , a sátánisták , meg- ők is magas szintű kazárok , az oltárokon emberálldozatnak kell a sátánt dicsőiteni !!
De ezeket mind tudják az illetékesek , és mivel oly magasak a szálak eredetei , hogy ha megpiszkálják bizony az életük is ki lesz oltva !!! Ha nem tudnád ezeknek a tudatuk , úgy van beállítva , hogy Amerika az kazár gyarmat , és nekik a cionista érdekekért , kell háborúzniuk , és ezt úgy oldják meg , hogy el kell töntetni azt a sok munkanélküli fiatalt valahol valamelyik csatatéren .
Azt nem tudom , hogy az a sok szülő miért nem lázad a kazár mentalitás ilyen formája után ???
Nálunk Solmosi Eszter , és H Zsófika meggyilkolása után , kellet a szálakat úgy össze zavarni , hogy véletlenül se törjön ki polgárháború , így lett a balek Táncos Gábor , és a mostani kormány legitimitása is innen fakad az Orbán gyorsan intézkedett , hogy a Táncos a bűnös Kunce meg rábólintott és kint jeruzsálemben megadták a gyarmatunkon Orbánnak a kormányalakítási lehetőséget , és azóta is mindig az eső útjuk a szent földre vezet , hogy járjanak úgy mint a MALÉV – járat utasai , lőjék bele őket is a tengerbe !!!!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése