2018. március 8., csütörtök

Szar a zsidó muszlimok nélkül












Szar a zsidó muszlimok nélkül




Időzítés: szeptembertől indulnak a végrehajtások, pedig a 2004 után kötött minden devizahitel SEMMIS! 


A kormány megint bakot lő! 
A kerítésépítést hetekkel előtte bejelentette, és azonnal megtriplázódott a határsértők száma. 
Most is két héttel előbb bejelenti, hogy mire készül szeptember 15-től. Mire a törvény törvényerőre emelkedik, addig megint háromszor annyi analfabéta lépi át a zöldhatárt. 
A határsértők a határ előtt megsemmisítik a TÖRVÉNYES irataikat, és bejönnek iratok nélkül. Bemondásra rögzíti a magyar hatóság az adataikat, és mivel a papír türelmes, úgy hazudnak, mint a vízfolyás. Akár mindegyik bemondja, hogy Ali babának hívják, az a negyven meg mögötte a negyven rabló. És mindegyik 1980 január 1-jén született. 
Tényleg muszáj ezt megengedni?? Törvénytelenül jön be, törvényesen menjen vissza!! 
A magyar hatóságokat ennyire palira lehet venni? És írják az analfabéták által bediktált adatokat egész nap, fél éjszaka. Tanult emberekből hülyét csinál ez a rakás betolakodó! Kinek jó ez? 
Egyre több közülük az, amelyik bebizonyítja akár naponta többször is, hogy Magyarországon immár ő az úr! Tele van velük már az egész ország! Egy ismerős a bajai úton jött hazafelé Csabára. Útközben cirka kétszáz út szélén gyalogló "turistával" találkozott. 
Bejön a rossz idő, azonnal megkezdődik a népvándorlás, a házakba, lakásokba történő becsöngetés, az utcákon a szemetelés és a szemétkedés! Tényleg csak a Jó Istenben lehet már bíznia a magyarnak? A magyar kormány miért nem ad erre végre okot, hogy bízhassunk benne? Azok, akiknek a kertjét leszüretelték, bent aludtak a fóliasátrában, és eltűnt ez is, meg az is, vajon ők kiben bízzanak még? 
A két váltópárt egyformán beengedi őket a nyakunkra. A szocik se tudnának a jelenleginél többet beengedni, mert ide MIND bejöhet. Vajon hány jött be pisztollyal a zsebében vagy a hátizsákjában? 
Nagyon hiányzik a válasz arra, hogy miért engednek be iratok nélkül határsértőket? És miért nevezik a határsértőket migránsnak? 
Lehet őket sajnálni, de azt tudva róluk, hogy az irataikat megsemmisítik, és valahonnan valakik pénzt küldenek utánuk, nem sajnálatot érdemelnek, hanem egész mást!! És azok is, akik beengedik őket, összeíratják a közalkalmazottakkal a hamis adataikat, legalább 25 botot érdemelnek, és kitiltást Magyarországról. 
SVPSZ 





Németország letiltaná a Facebookról a menekültellenes bejegyzéseket 



2015. augusztus 28. 
VS.hu 


Heiko Maas igazságügyi miniszter ugyanazt tenné az idegengyűlölő posztokkal, mint a meztelen képekkel. 

Németország arra kéri a Facebookot, hogy távolítsa el "az idegengyűlölő és rasszista" menekültellenes bejegyzéseket mind a webes felületükről, mind a telefonos applikációjukból - írta a Telegraph.

Heiko Maas igazságügyi miniszter egy levelet juttatott el a közösségi oldalnak, miszerint sürgősen vizsgálja felül a gyűlöletbeszédről szóló irányelveit. "Bizonyos testrészekről készült képeket automatikusan törölnek erkölcsi aggályok miatt, de a rasszista és idegengyűlölő kijelentésekkel nem teszik ezt" - írta Maas.

A miniszter levele azért is aktuális, mert Németországban több erőszakba torkoló menekültellenes tüntetést is tartottak, amelyben több mint 30 rendőr megsérült, menekültekre dobáltak köveket, és több befogadóállomást is megpróbáltak felgyújtani. Maas azt is írta, azután döntött a levél elküldése mellett, hogy sok német Facebook-felhasználó is jelezte nekik, a xenofób bejegyzéseket még akkor sem törlik, ha azokat jelentik az oldalnak.

A levélben arról is szó van, hogy a cég egyik vezetőjét szeptember 14-ére várják a minisztériumba.

A Facebook gyorsan reagált a levélre, beleegyeztek a tárgyalásokba, és kiadtak egy közleményt, amelyben elítélik az idegengyűlölő hozzászólásokat: "A Facebook nem a rasszizmus helye... Az ilyen tartalom egyértelműen megsérti a szabályainkat, és arra ösztökéljük a felhasználóinkat, hogy ne használják gyűlöletbeszéd terjesztésére az oldalunkat."

A német autógyártó Porsche a múlt hónapban kirúgott egy ausztriai irodájukban dolgozó gyakornokot, miután az illető idegengyűlölő bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán.

Kapcsolódó:
   
A német kormány arra kéri a Facebookot, hogy automatikusan töröljék a menekültellenes, rasszista posztokat
   
Német képviselőnő beszéde Merkel árulásáról
   
Fővárosi egyeztetés az illegális bevándorlással kapcsolatos budapesti helyzetről
   
Meghökkentő dolgokat vásárolt a főváros a menekültek miatt

Kb. 70 ezer inváziós katona civilben?
A Rendészeti Igazgatóság vezetője, illetve a BÁH és a BRFK vezetői részletes tájékoztatást adtak az eddig megtett intézkedésekről illetve az előttük álló időszak várható feladatairól. A budapesti polgárok bejelentéseivel és panaszaival kapcsolatban, melyek szerint szemmel látható, hogy az illegális bevándorlók jelentős többsége fiatal férfi, a BÁH főigazgató-helyettese tájékoztatta a főváros vezetését, hogy a 2015. január elseje óta regisztrált 135 ezer illegális határátlépő 81,3 százaléka, azaz mintegy 110 ezer fő férfi, ebből a fiatal, 18-34 év közöttiek aránya több mint 66 százalék, 73 ezer fő.
További 11 százalékuk, 15 ezer fő pedig 34 évnél idősebb férfi. 
napigazdasag.hu

A te pénzed is bánja! Hova tűnnek a milliárdok? Kerítés építés 22 milliárdért?
Kiszámoltuk mennyibe kerül a kerítés, és közel sem annyi mint amennyiben a kormány megvalósítja! "Régen is loptak a szocializmusban, de akkor hagytak téged is lopni! Mostani korban csak a narancs tagok lophatnak, ha te lopsz, másnap vagy a NAV, vagy a TEK veri rád az ajtót!" 
adatlistazo.hu 




A menekültek áttörtek a kormány ellenállásán



Pénteken a egészen elképesztő dolgok történtek az ország több pontján is, nem csoda, hogy a világsajtó Magyarországról szóló drámai képekkel volt tele.
  • A következetlenül és érzéketlenül kezelt menekülteknek elfogyott a türelmük.
  • Amíg a miniszterelnök focimeccset nézett, megszületett a megoldás: a leginkább szem előtt lévő menekülteket elvitte az állam az osztrák határra.
  • Közben a Fradi-pálya mellett brutálisan összecsaptak a föltüzelt ultrák a rendőrökkel.
Elképesztő nap volt 2015. szeptember 4-e Magyarországon.

Röszke

Valamivel dél előtt több száz menekült tört ki a röszkei befogadó állomásról, ahol egy hangárban több mint kétezren zsúfolódtak össze. Ide azokat viszik be, akiket a szerb–magyar határon kapnak el, és elvben 24 órát kellene eltölteniük itt, amíg regisztrálják őket. Az ügyintézés azonban lelassult. Ez az a tábor, ahol augusztus 26-án is könnygázzal fékezték meg az elégedetlenkedést, és ahová a magyar hatóságok két napja nem engedték be a Human Right Watch megfigyelőit.


Pénteken az ügyintézés lassúsága miatt elégedetlen menekültek közül sokan átmásztak a tábor kerítésén, és az M5-ös autópálya felé vették az irányt, útközben ledöntöttek egy vadvédelmi kerítést. A rendőrség hajtóvadászatot indított, állítólag szinte mindenkit elfogtak. A tábort sorfallal zárták körül a rohamrendőrök, akiket a kerítés belső oldaláról megdobáltak, ezért könnygázt vetettek be. Az autópályát egy időre lezárták.

Bicske

A bicskei állomáson lázongó menekültek. MTI Fotó: Mohai BalázsA bicskei állomáson lázongó menekültek. MTI Fotó: Mohai Balázs


Tovább tartott a Bicskénél veszteglő vonat drámája. A szerelvény csütörtök délelőtt indult el a Keleti Pályaudvarról, tele menekültekkel. Többségük valószínűleg abban a tudatban szállt fel rá, hogy Ausztriába megy. Ehelyett Bicskénél megállították a szerelvényt, és minden utast az ottani menekülttáborba akartak irányítani. Sokan nem voltak hajlandók leszállni a vonatról, nem fogadtak el sem ételt, sem italt a rendőrségtől, és a kocsikban éjszakáztak. A patthelyzet végül úgy oldódott meg, hogy a vonaton maradottak többsége gyalog indult tovább a síneken nyugat felé. Egy 50 éves férfi közülük elesett, beverte a fejét és meghalt. Háromszáz menekült éjfélre eljutott Vértesszőlősig.

Budapest

A Keleti Pályaudvarnál lévők közül körülbelül 1200-an kora délután elégelték meg a várakozást (a MÁV még tegnap leállította a nemzetközi járatokat), és gyalog elindultak Ausztria irányába. Végigvonultak a Rákóczi úton, az Erzsébet hídon, a BAH csomóponton, majd az M1-es autópályán gyalogoltak. A rendőrség több  helyen teljesen leállította a forgalmat. Este 11 körülre Herceghalom közelébe értek, a rendőrség addigra lezárta az autópálya mögöttük lévő szakaszát. A gyerekekkel teli menet vonulását a világ összes hírügynöksége élőben követte. A magyar hatóságok semmit sem reagáltak.
Szétesés
Menekültek az M1-es autópálya mentén, a Sasfészek pihenőnél.
Megszűnt a vasúti összeköttetés Magyarország és Nyugat-Európa között, két autópályán is le kellett zárni szakaszokat, és menekültek százai indultak gyalog neki a világnak. A magyar hatóságok képtelenek voltak kezelni a helyzetet, holott összesen legfeljebb 2000 ember elhelyezéséről lett volna volt szó.
A helyzet két okból vált ennyire kezelhetetlenné:
  • Egyrészt a menekültek láthatóan nem bíznak a magyar hatóságokban. Régóta senki sem mondta el nekik, mi a helyzet, miért nem mehetnek tovább. Az államtól segítséget, ellátást nem kaptak.
  • Másrészt pedig nagyon bíznak abban, hogy Németország befogadja őket, amint átjutottak Magyarországon. A német kormány ugyanis bejelentette, hogy a háború elől menekülő szíreket nem utasítja ki.
A kormány este 8-kor válságstábot hívott össze, a döntést pedig Lázár János ismertette: a Bicske után a vágányon gyaloglókat, az autópályán gyaloglókat és a Keletinél várakozókat buszokra teszik, és lerakják őket Hegyeshalomnál, közvetlenül az osztrák határon. A közlekedésbiztonság helyreállítására hivatkozva.
Ezzel Magyarország szombat óta harmadszorra változtatta meg menekültpolitikáját, hiszen szombattól megakadályozták, hogy nyugat felé tovább menjenek, aztán hétfőn engedték, aztán keddtől megint nem, és végül pénteken nem csupán engedték, hogy menjenek, hanem el is vitték őket.
Péntekre a korábbi következetlenségektől gyanakodó, és a magyar szerveket egyre inkább ellenségnek tekintő menekültekkel mást aligha lehetett tenni, mint segíteni nekik eljutni nyugatra. Elszántságukkal világossá tették, hogy csak a fizikai erőszak állíthatná meg őket, ami háború elől menekülő családokkal szemben teljesen elfogadhatatlan megoldás. A teljes káoszt csak korábban lehetett volna megakadályozni, következetes és humánus bánásmóddal, péntekre már mindegy volt.
Ausztria csak éjfél után jelentette be, hogy beengedi területére a magyar buszokkal a határra szállított embereket. Ezzel végleg összedőlt a „ragaszkodunk Dublin III. szabályaihoz” érvelés, amit a német, osztrák és magyar kormányok kedd óta erőltettek.
A jelenleg Magyarországon tartózkodó menekülteknél sokkal többen vannak Európa és a Közel-Kelet számos országában, de nem volt példa sehol sem arra, hogy egy országban egyszerre több helyen ekkora káosz legyen jelenlétükből.
A teljes zavar jó jelképe, hogy egy vasúti pályaudvarról busszal vitték el az embereket oda, ahova napok óta vonattal próbáltak eljutni. A többségük a vonatjegyet is megvette már.
Napközben a parlament megszavazta a törvényt, ami alapján a kormány válsághelyzetet hirdethet ki tömeges bevándorlás esetén. A kormány ettől várja azt, hogy szeptember közepétől kezelhető lesz a helyzet.

És még zavargás is volt Budapesten

Szurkolók dobálják a rendőröket a magyar-román előtt. Fotó: MTI / Marjai JánosSzurkolók dobálják a rendőröket a magyar-román előtt. Fotó: MTI / Marjai János


És ha a röszkei kitörés, a bicskei síneken menekülés és az autópályán vonuló tömeg nem lett volna elég egyetlen napra, a Népligetnél több órás csatát vívott egymással a rendőrség az ultrákkal, akik a magyar–román meccs idején tüntettek az MLSZ ellen.
Vízágyúval, könnygázzal, lovakkal és kutyákkal próbálták feloszlatni rendőrök a rájuk támadó, téglákkal, üvegekkel, petárdákkal dobálózó tömeget. A csata legalább éjfélig tartott, sok sebesülttel, a sérültek között rendőrök is voltak.
Attól lehetett tartani, hogy az ultrák megtámadják a Keletinél várakozó menekülteket, végül ezt a látványos rendőri felvonulás megakadályozta.
A menekültügyekért és a rendőrség irányításáért felelős belügyminiszter szabadságon volt.


Német képviselőnő beszéde Merkel árulásáról






A This is Christian Syria (Ez a keresztény Szíria) Facebook-csoport internetes adatgyűjtése szerint magukat menekültnek álcázva megérkeztek Európába az iszlám terroristák.




2015. SZEPTEMBER 8. KEDD 09:06 2015. 09. 08. 08:21


ORBÁN: HADD DÖNTSÜK EL, KIVEL ÉLÜNK EGYÜTT!


Judi Tamara
Ragaszkodunk Magyarország jelenlegi etnikai és kulturális összetételéhez – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök tegnap a misszióvezetők budapesti értekezletén a Külgazdasági és Külügyminisztériumban. A kormányfő hosszasan beszélt a migrációs válság jelentette kihívásról, véleménye szerint az országnak olyan önálló külpolitikával kell rendelkeznie, melynek eredője a magyar érdek. Magyarország számára rendkívüli terhet jelent a kontinensre érkező bevándorlók tömege, hiszen százezrek helyett lassan több tíz millió emberről beszélhetünk.
A kormányfő kiemelte: a magyar állam emberséges és következetes álláspontot képvisel a menekültkérdésben, és ezen nem kíván változtatni. Orbán Viktor szerint nem létezik európai terv a válság kezelésére, a kvótarendszer időzítését pedig problémásnak tartja. Ott kell kezelni a konfliktusokat, ahol kialakultak – véli a kormányfő, hiszen csak a konfliktus okának megszüntetése után érdemes beszélni a kvóták lehetőségéről. A válság kapcsán azt sem tudhatjuk biztosan, mennyien fognak még a kontinensre érkezni, így arányokat és hányadokat meghatározni sem szerencsés, ráadásul a schengeni térségen belüli szabad mozgás joga feltételezi, hogy a bevándorlók nem maradnak majd a számukra kijelölt tagállamokban.



Spiró: A muzulmánok napjaink zsidói
„Az a véleményem, hogy a Római Birodalom története paradigmatikus, alakulása későbbi birodalmak alakulására is jellemző. A Szovjetunió széthullását sem csak a fegyverkezési verseny okozta, hanem az is, hogy a perifériáról a centrumba kerültek a teljesen sohasem pacifikált kaukázusi népek jól működő érdekképviseleti szervei, a maffiák. Európa mai problémáiról is lehet ezen a nyelven beszélni: a perifériáról a centrumba áramlottak más vallású, eltérő mentalitású tömegek, Európában nem sikerült integrálni őket, létszámuk nő, és Európa nem tudja, mihez kezdjen velük, immár saját állampolgáraival” – ez állt Spiró György író egyik 2006-os előadásában, amely úgy folytatódott: „Talán világos, hogy ma zsidónak a harmadik világot illető értelemben nem a megmaradt zsidókat, hanem a muzulmánokat tekintem. Hasonló a helyzetük az ókori zsidókéhoz: vallásilag töredezettek a kezdet óta (síiták és szunniták), egymással vetélkedő, a világpolitikában ellentétes álláspontot elfoglaló országokra és rétegekre oszlanak, az európai centrumokba már benyomultak. […] Ha kétezer éve a vérengzések nyomán, de még inkább a békés rettegés, a tanácstalanság, a közösség elviselhetetlen hiánya miatt egy senki által sem várt, gyökeresen új, az egyik legérdektelenebb provincián megszületett vallás hajtotta uralma alá a történelem eddigi leginkább felvilágosult, leg-ésszerűbben igazgatott szuperhatalmát, feltehetőleg mi is, utódaink is fogunk még álmélkodni.” Felhívtuk Spiró Györgyöt, aki korábbi előadásának minden szavát vállalta, azzal a kitétellel, hogy az egy kilenc évvel ezelőtti helyzetet ír le. A jelenkorról alkotott véleményét nem kívánta a nyilvánossággal is megosztani. Kertész Magda tegnap azt mondta az MTI-nek, hogy férje, a Nobel-díjas 
Kertész Imre ma is aktuálisnak tartja több évvel ezelőtt írt szövegét.Európa, gyerekes és öngyilkos liberalizmusa miatt hamarosan aláhanyatlik. […] A kapuit szélesre tárja az iszlám előtt, nem mernek többé beszélni fajról és vallásról, miközben az iszlám csak az idegen fajokkal és vallásokkal szembeni gyűlölet nyelvét ismeri” – írta A végső kocsma című kötetében. (E. M.)


Orbán Viktor szerint ott kell kezelni a konfliktusokat, ahol kialakultak


Orbán Viktor szerint ott kell kezelni a konfliktusokat, ahol kialakultak
Míg a nemzetközi porond többi szereplője, így az Egyesült Államok, Ausztrália vagy az öbölállamok rendelkeznek politikai döntéssel a helyzet orvoslására, Európában illúzió azt gondolni, hogy az érkező migránsokat egyszer majd hazaküldhetjük.
A miniszterelnök a budapesti értekezleten hangsúlyozta: egyetértési pontok léteznek, ugyanakkor Magyarország nem enged álláspontjából, és nem kívánja etnikai és kulturális összetételét megváltoztatni. Az ország nem veszítheti el azt az előjogot, hogy meghatározza saját fejlődési útját, és másoknak sincs joga egy szuverén államot változásra kényszeríteni. A miniszterelnök hasonlatképp a Magyarországon élő roma kisebbséget említette, akik több százezres nagyságban élnek az ország területén, mégsem kérünk fel más államokat arra, hogy éljenek együtt roma kisebbséggel. A szilárd kormányzati állásponthoz az is hozzátartozik, hogy az országnak semmi baja az iszlámmal, sőt a kormányfő szerint egy meghatározó lelki és szellemi építményről van szó. Ennek megfelelően az évek óta az ország területén élő, már asszimilálódott muszlim közösség léte sem jelent problémát. Igenis örülünk, hogy a körútjainkon kebabosok vannak – mondta a kormányfő, majd hozzátette, hogy a veszélyt leginkább az arányok radikális eltolódása jelenti.
A kormányfő beszédének szerves részét a határvédelem kérdése képezte, hiszen Magyarország a schengeni megállapodás részes államaként vállalta a külső határellenőrzés megerősítését. Bár a schengeni térség a belső határőrizet megszüntetésén nyugszik, a miniszterelnök szerint téves lenne azt hinni, hogy nincsenek határok. Az az ország, amelyiknek nincsenek határai vagy szükség esetén nem tudja azokat megvédeni, nem ország – mondta. Orbán az értekezleten hangsúlyozta, hogy Magyarország a jogi realitásokhoz kötődik, ragaszkodik a schengeni határellenőrzési kódex által előírtakhoz, azonban a jelenlegi körülmények közepette azoknak lehetetlen érvényt szerezni. A kódex hiába írja elő, hogy „a külső határokat csak a határátkelőhelyeken és azok hivatalos nyitvatartási ideje alatt lehet átlépni”, a jelenlegi szociológiai realitás eltér a korábban említett jogi realitástól, azért döntött a kormány a kerítés megépítése mellett. A miniszterelnök a továbbiakban kész bármennyi ember és pénz segítségével biztosítani, hogy – Görögországgal ellentétben – Magyarország képes legyen a külső határok védelmére. A déli állam bukott határvédelmével kapcsolatban Orbán hangsúlyozta: a jelenlegi válság bizalmi válság is, hiszen ha Görögország képes lenne a bevándorlók feltartóztatására, Magyarországra sem nehezedne ekkora teher.

Migrants in Budapest Keleti railway station


A tömeges bevándorlás nyilvánvalóan felveti az érzelmi viszonyulás kérdését, Orbán szerint eredményfelelősséggel kell jellemeznünk a politikát, és amennyiben az európai politikai döntések következtében milliók indulnak el, és értelmezik meghívásként a dublini szabályokat, inkább ne jöjjenek. „Azt kérem azoktól, akik Magyarországon keresztül akarnak menni Európába: ne gyertek. Ezt erkölcsi okokból mondom, mert nem tudunk mi, magyarok felelősséget vállalni azért, ami veletek az úton történni fog” – hangoztatta a kormányfő. A biztonság kérdésével kapcsolatban Orbán kiemelte: a bevándorlók a magyar határhoz érve már nem „az életükért futnak”, hiszen a Törökországig, Görögországig vagy Macedóniáig eljutott emberek már biztonságban vannak. A Németországba irányuló rohamot éppen ezért nem az életféltés indokolja, ezek az emberek a német élet reményében jönnek, ennek pedig semmi köze a biztonsághoz. Bár a múlt héten elfogadott, szeptember közepétől hatályos törvénymódosítások nem rögtön fejtik ki hatásukat, Orbán azt reméli, segítségükkel a déli határ légmentesen zár majd, és nem csak a magyarokkal szemben tartjuk be a szabályokat. Együtt kell működniük a hatóságokkal, az illegális átjárás előtt van lezárva a határ – szögezte le a kormányfő.
Orbán Viktor beszédére reagálva Mesterházy Attila, az Országgyűlés külügyi bizottságának szocialista tagja azt mondta, „az orbáni idegengyűlölet” alkalmatlan a menekültprobléma kezelésére, arra a diplomácia eszközeivel, az európai uniós országokkal közösen kellene megoldást találni. A Demokratikus Koalíció szóvivője a magyar kormányfőt tette felelőssé amiatt, hogy egyre több menekült jön Európába. Gréczy Zsolt szerint Orbán Viktor gyakorlatilag megnyitotta Európát a menekültek előtt, akik most úgy látják, Magyarországon könnyen átmehetnek nyugat felé.




A menekült hisztéria leple alatt Amerika megszállja Európát



Az amerikai védelmi miniszter Tallinban tett látogatása során bejelentette, hogy mintegy 250 harckocsit, egyéb nehéz haditechnikai eszközöket fognak kihelyezni több országba, a Baltikumtól egészen a Balkán-félszigetig.
Ashton Carter keddi bejelentése szerint a közép- és kelet-európai NATO-országok mind beleegyezésüket adták az erre vonatkozó tervekhez. Az amerikai páncélos haderő Észtországba, Lettországba, Litvániába, Bulgáriába, Romániába és Lengyelországba vonul be. Az orosz Szputnyik hírügynökség szerint viszont hét országba vonulnak be az amerikai páncélosok, így felmerül annak lehetősége, hogy van olyan ország, ahol a közvéleményt nem tájékoztatják erről, vagy a kormány nem adta beleegyezését, de nincs elég mozgástere nemet mondani.
Szlovákia és Magyarország láthatóan része az Oroszország felé felfejlődő frontnak, így fel kell tennünk a kérdést, hogy mi a két kormány hivatalos állásfoglalása az amerikaiak bevonulásával kapcsolatban. Hazánkban már számos alkalommal láthatóak voltak az amerikai hadsereg páncélosai. Március 14-én Tatabányán készült képi anyag tanúsította, hogy az amerikai hadsereg Stryker lövészpáncélosait vasúti úton szállítják, Magyarországon keresztül. Bár egyáltalán nem biztos, hogy a páncélosok elhagyták az országot, az ügy majdhogynem visszhang nélkül maradt a magyarországi sajtóban. Június 9-én szintén képi anyag bizonyította, hogy egy NATO-konvoj átlépte az ukrán határt: Záhonynál az amerikai hadsereg HEMTT taktikai teherjárművei, Humvee terepjárók léptek be Ukrajna területére; a hivatalos magyarázat szerint egy hadgyakorlatra, és vissza is térnek majd.
A fent említett országok esetében a vezető politikusok kiszolgálják az amerikaiak háborús készülődését, és ők maguk kérték az amerikai haderő bevonulását. Magyarországon azonban a politikai elit megosztott az amerikaiak tevékenységét illetően. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint katonai és gazdasági téren felhőtlen az együttműködés Washingtonnal, csak politikai kérdésekben adódnak ellentétek. A legnagyobb ellenzéki párt ugyanakkor nem támogatja a háborús készülődést; Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője kedden sajtótájékoztatón számolt be a párt álláspontjáról, miszerint nem szabad engedni az atlantisták minden követelésének, és csak veszélyt hoz ránk az amerikaiak térségi tevékenysége.
Mirkóczki szerint az Egyesült Államok provokációkat követ el, destabilizálja a térséget, és újra hidegháborús viszonyokat alakít ki. A Jobbik mostanra a legnagyobb ellenzéki párttá nőtte ki magát, így az amerikaiak tevékenysége egy újabb, súlyos megosztó tényezővé válhat Magyarországon, ha a kormány nyílt állásfoglalást tesz a háborús készülődés mellett. Az amerikaiak térségi tevékenységének veszélyeivel azonban több európai országban, a legkülönbözőbb politikai pártok tisztában vannak, emiatt az sem mondható, hogy a háborús készülődés elutasítása általánosságban vett Amerika-ellenesség lenne, ami csak a jobboldali pártok sajátossága. Németországban Sahra Wagenknecht, a Die Linke képviselője nyíltan beszélt arról, hogy Washington a NATO szervezetét használja fel saját geopolitikai céljainak megvalósítására, és a NATO az amerikai terjeszkedés gépezeteként működik. Mirkóczki szintén kijelentette, hogy a NATO mára csak papíron védelmi szövetség, a gyakorlatban – amerikai nyomásra – agresszorként és terjeszkedő hatalomként viselkedik.
Az amerikai páncélosok bevonulása ugyanakkor egyre inkább a megszállás jegyeit mutatja. Ahogy a világháború esetén, most is jelen vannak kollaboráns kormányok a nagyhatalommal szemben védtelen, kiszolgáltatott országokban, melyek “önként kérik” az idegen csapatok bevonulását. A fővonalú sajtó eközben ellenségkép-gyártással alátámasztja az idegen csapatok jelenlétének szükségességét (ez az ellenségkép Oroszország). Ashton Carter bejelentése nem sokkal követte azt a nyilatkozatot, ami egyértelművé tette, hogy az Egyesült Államok újabb ötezer katonát és vadászrepülőgépeket helyez ki a balti országokba. Eközben az is láthatóvá vált, hogy az USA Európa légterének egészét ellenőrzése alá akarja vonni; folyamatban vannak a tárgyalások a Visegrádi Négyek légtérvédelmének egyesítéséről, ami valami érthetetlen módon szintén azt jelentené, hogy a négy országban – Magyarországon is – amerikai vadászrepülőgépek állomásoznának. Bár Dr. Benkő Tibor vezérezredes, Honvéd Vezérkari főnök következetesen tagadta, hogy a Gripen vadászrepülőgépekkel kapcsolatos technikai hibák közt összefüggés lenne, a sajtó ezeket az eseteket használja fel annak deklarálására, hogy Magyarország képtelen megvédeni saját légterét. A logikai láncolat következő lépése lenne annak deklarálása, hogy valakinek a segítségére nagy szükség van.
Siklósi Péter, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért és védelmi tervezésért felelős helyettes államtitkára kedden kijelentette, szerinte “logikus lépés lenne”, ha az amerikai harckocsikat Magyarországon tárolnák, hogy “ne kelljen azokat ide-oda szállítgatni”. Így továbbra is fennáll annak lehetősége, hogy Magyarországra is bevonulnak az amerikaiak, és ehhez – külső ellenségképre hivatkozva – az ország vezetőinek egy része beleegyezését adja.

fullank.com (Címlap: Forrás: hidfo.ru)








Megszólalt a penész virág
Erre az emberre oda kel figyelni – körbe kell hugyozni - , hogy akik számítanak elkerüljék hugyos Ildikót !!!!!


Lendvai Ildikó: Még nem tértem magamhoz



A kormány benyújtotta a törvényjavaslatokat az országgyűlés rendkívüli, szept. 3-4-i ülésére. Még nem tértem magamhoz. A menekültkérdésben gyakorlatilag statáriális állapotokat vezetnek be. A kormány el fogja rendelni az ún."tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet".
Módosítják a rendőrségi törvényt. Eddig a rendőr a lakásodba nem léphetett be hatósági engedély vagy önkéntes bebocsátás nélkül. Most bármikor enélkül is rádtörheti az ajtót, ha feltételezi, hogy odabent "Magyarország területén jogellenesen tartózkodó személy", vagyis engedély nélküli menekült van - írja a stop.hu.
A rendőrség az elrendelt válsághelyzetben a járványveszélyre hivatkozva bármely területet vagy épületet lezárhat ill. kiüríttethet. (Gondolom, ez a Köztársaság tér kiürítését készíti elő, baráti ajándékként Kocsis Máténak.) A kormány a menekültüggyel összefüggésben (pl. tábor létesítésére) minden építési és környezetvédelmi előírást és eljárást mellőzhet, önkormányzati tulajdont rekvirálhat.

Aki átlépi a határzár-kerítést, arra kiutasítás és 3 évig terjedő börtön vár. Utóbbit fel lehet függeszteni, (annyi hely nincs), de ha még egyszer megpróbál visszajönni, le kell ülnie.

Ha mindezt "tömegzavargás" keretében, vagyis csoportban követik el, hiába nem rongálnak meg semnit, a börtön 1-5 év. Aki magyar állampolgár ehhez segítséget nyújt, (nem pénzért, tehát nem embercsempészként) szintén 1-5 évet kap. (Ha pénzért, 2-8 évet.) Ha közben az a rohadt, kegytárgyként kezelt kerítés megrongálódik, a büntetés a migránsnak 1-5 év, segítőnek 2-8 év (!).(Kár, hogy nincs halálbüntetés. Egyelőre.)

De aki szerencsétlen legálisan, a hivatalos határátlépő állomásokon jelentkezik menekültként, az se jár sokkal jobban. Számukra a határon olyan tranzitzónát létesítenek, ahonnan nem jöhetnek ki. Onnan kell beadniuk egy kérelmet, ami még nem a menekültstátus elnyerésére vonatkozik, csak arra, hogy egyáltalán nekivághatnak-e a folyamatnak.

Ez az "elfogadhatósági" kérelem, amit lehetőleg azonnal, de legkésőbb 8 napon belül elbírálnak. Ennyi idő alatt tolmácsot is alig lehet szerezni, de minek is - tömegesen "elfogadhatatlannak" ítélik majd, hiszen Szerbiát "biztonságos országnak" nyilvánítottuk, onnan nem lehet menekülni.

Ha ez történik, akkor van mód felülvizsgálati kérelemre a bírósághoz, de a bíróság sem engedhet be senkit, csak új eljárásra kötelezheti a menekültügyi hatóságot. A bíróság a helyszínen, a határnál hallgatja meg a kérelmezőt, de ezt -ez a kedvencem!- telefonon is megteheti.. A döntésről a kérelmező úgy értesül, hogy azt 15 napig kifüggesztik a tranzit zónában. Nyilván magyarul, ahogy eddig is magyar útbaigazító papírokat kaptak.

Na és hogy a FIDESZ frakció se maradjon ki az örömből, közülük a jobbak beadhattak egy határozati javaslatot "Üzenet az EU vezetőinek" címmel: "A kialakult helyzetért az EU-t terheli a felelősség... Nem engedhetjük meg, hogy illegális bevándorlók veszélyeztessék a magyar emberek munkahelyét... Felszólítjuk az EU vezetőit, hoigy térjenek vissza a józan ész útjára."

Megjegyeztem az aláírók nevét. Nem fogom, nem is tudom elfelejteni. Többek között Rogán, Harrach, dr. Gulyás, Tuzson Bence, Németh Szilárd.

Ki vagyok iratkozva belőlük.

stop.hu (Címlap: Lendvai Ildikó - Forrás: stop.hu





Aktuális valóság 
Szükségünk van rasszistákra? 


A következő fotók egy nemrég a Londoni muzulmán közösség "Vallással a békéért: tüntetésén készültek. Hogy senki sem legyen megsértve, a fotók nem lettek sem a sajtóban sem a TV-ben megjelenítve. 
A transzparensek és feliratai 

Gyilkoljatok le mindenkit aki az iszlámot megsérti, Európa fizetni fog, már elkezdődött, a kíírtásotok úton van...


Fejezzetek le mindenkit aki az iszlámot megsérti


Európa a rák az iszlám a válasz. Írtsatok ki mindenkit aki az iszlám ellen van!


Az iszlám fogja uralni a világot


Pokolba a békével


Európa taunlj Szeptember 11-ből


Európa fizetni fogsz. A te Szeptember 11.-ed úton van !



Készüljetek fel a valódi holokausztra!


Várjunk egy kicsit...
Fogjuk hagyni így tüntetni az országainkban őket? Csak békés összejöveteleket szabadna nekik megengedni, ha úgy döntenek.
Nyissátok fel a szemeiteket, kommentáljátok, beszéljetek, levelezzetek róla. A demokrácia elve alatt megőrült fanatokusok által hagyjuk magunkat gyarmatosítani. Csak magunk közt, ők sértegetnek minket, mikor a mi templomainkat akarják leégetni. Továbbra is sértegetni fognak minket, nem tartják magukat a mi életformánkhoz, fejkendő hordását követelik és úgy viselkednek ahogy csak akarnak. Mennyi ideig fogjuk ezeket a dolgokat elviselni? Meddig fogjuk ámítani magunkat, hogy nem látjuk és nem tudunk semmit arról mi történik?
Milyen lesz a gyermekeink jövője?

francia nyelvről szabadon fordította: Pager

Kérdés: Melyik ország, náció jut eszünkbe a fentiek alapján?

Kapcsolódó:
   
USA légi ereje segélyeket dobott az ISIS-nek (videofelvétel)
   
Az Iszlám Államot két amerikai tábornok ajánlására hozták létre
   
ISIS az új Izrael

Az izraeli zsidó titkosszolgálat egyik logója megegyezik a hitleri náci Németország náci logójával! Micsoda "véletlen"! És akkor még adjuk hozza azt is hogy a zsidó vallás az fasiszta uszító ideológia! Na akkor itt most ki a "fasiszta"?!
"Minden népet pusztíts el ne kíméld őket együttérzőn" - (Mózes V. 7/16, 12/2, 13/7, 15/6, 20/16, 23/20, 28/10) 





s

USA légi ereje segélyeket dobott az ISIS-nek (videofelvétel)


Iraki parlamenti képviselők a terrorizmus támogatásával vádolják az Egyesült Államokat.
Pár hónappal ezelőtt „véletlenül” a kurd Peshmarganak szánt fegyveres szállítmányt az Iszlám Állam terrorszervezet által ellenőrzött területeken landolt. Akkor sokan elhitték, hogy a véletlen műve volt.
Az iraki hadsereg az elmúlt hónapokban sikeresen összpontosította az erejét, és belső reformok végrehajtása után képes volt megállítani és visszaszorítani az ISIS fegyvereseit. Az iraki kormány szíriai mintára megalakította a saját népi milíciáját ami nemcsak védelmi hanem támadási műveletekben vesz részt. A Hasd Al-Saab az ország Haderejének a részét képezi és összhangban együtt működik a fegyveres erők különböző alakulataival.
Érdekes módon miután a milícia egyre nagyobb területeket szabadított fel a terroristák uralma alól az USA bírálni kezdte a Hasd Al-Saab létezését, és követelte Iraktól, hogy oszlassa fel vagy olvassa be hadseregbe a milícia csoportjait.
Két hete a Hasd Al-Saab előőrse több Mosuli falvat szabadított fel és mélyen az ISIS területére nyomult be. Az Iszlám Állam külföldi zsoldosai százával hagyták el a térséget, hogy elmeneküljenek az elkerülhetetlen iraki offenzíva elől.
Az elmúlt egy héten az USA légereje ismét több alkalommal fegyverszállítmányt és más csomagot dobott olyan területekre amik mélyen az Iszlám Állam fegyveresei ellenőriznek. Bár a bagdadi amerikai követség közleményéből az derül ki, hogy az Egyesült Államok tagadja a vádakat és elkötelezett a terrorizmus elleni harcban, ennek ellenére Alijah Nasif iraki parlamenti képviselő asszony panaszt nyújtott be az ENSZ-nek, miszerint az USA már nem először támogatja a terroristákat fegyverszállítmánnyal.
Mi jól tudjuk hogy az ENSZ az Egyesült Államok irányítása alatt áll, de mégis hozzájuk fordulunk, hogy ítéljék el az USA Közel-keleti politikáját , ami a terroristák felfegyverzéséről és támogatásáról szól.- mondta az iraki képviselő asszony
Az iraki harcoló alakulatok parancsnokai többször jelezték a kormánynak, hogy a szövetségesek vadászpilótái nem is támadják az ISIS álláspontjait hanem ellenkezőleg segélycsomagokat dobnak le nekik.
Az egyik ilyen csomagot a Hadejra térségben Salah Eldin tartományban dobta le a szövetségesek egyik gépe:


A tekriti biztonsági erők egyik tisztje Jasem Al-Jabarah szerint miután a várost lassan teljesen körbezárja az iraki hadsereg a népi milícia segítségével egyre gyakrabban lehetett látni a légtérben szövetséges repülőket akik ejtőernyők segítségével szállítmányokat juttatnak el a Tekritben rekedt terroristáknak.



A másik terrorista állam !!!!


Izraeli helikopterek a szíriai harctéren megsebesült terroristákat szállítanak el



Izraeli helikopterek kórházi kezelésre szállították a megszállt területekre vahabita terrorista csoportok 6 megsebesült tagját, akik a kormányerők ellen harcoltak Szíriában, közölte egy jelentés.
A hivatalos szíriai hírügynökség a SANA az izraeli médiát idézve közölte, hogy a helikopterek egy nappal korábban szállították a sebesülteket.
Az egyik sérült vahabita fegyverest Szafed város egyi kórházába vitték, a másik ötöt egy Hajfában lévő egészségügyi központba szállították.
A hírek nem jelentenek meglepetést, mert a tény az, hogy a Tel Aviv már hosszú ideje támogatja a szíriai elnök ,Bashar Al-Assad kormánya ellen harcoló vahabita fegyveres csoportokat az arab országban már több mint négy éve zajló konfliktusban. – közölte a Press TV.
Jelentések szerint Izrael tábori kórházak sorát állította fel a Szíriával közös határa közelében azért, hogy a harctérről ide érkező fegyvereseket kezeljenek.
A Golán-fennsík Izrael által megszállt szíriai területén létesültek azok a tábori kórházak, amelyeket sebesült vahabita fegyveresek kezelésére állítottak fel. Júniusban a Golánon élő helyi lakosok (drúzok) megállítottak egy izraeli járművet, ami az Al-Nuszra Front (Al-Kaida) terrorszervezet két tagját szállította az Al-Shejkh-hegy és Madzsdal Al-Shamsz falu közötti úton.
Ehud Jaari, egy izraeli politikai elemző azt mondta 2014. októberében, hogy a Tel Aviv kórházi kezelésben részesített több, mint 1400 vahabita fegyverest, akik a kormányerők elleni harcokban sebesültek meg Szíriában.
Orientalista.hu 




Orosz tengerészgyalogosok érkeztek Szíriába (Képgaléria)

Múlthét péntek reggel orosz tengerészgyalogosok egy 40 fős kontingense érkezett meg az Orosz Haditengerészet 720. sz. Anyagi-Technikai Ellátó Pontjára (720-й ПМТО – Пункт материально-технического обеспечения) Tartusz városába annak érdekében, hogy elkezdjék a polgári vezetésű Szíriai Nemzetvédelmi Erők (NDF) tagjainak kiképzését több tartományban, közötte Homszban, Lattakiában és Tartuszban Szíria nyugati területén.
A Tartuszba való megérkezésükről szóló torz propaganda hírek ellenére az orosz tengerészgyalogosok közvetlenül nem avatkoznak be a szárazföldi harcokba; azonban segítséget nyújtanak a Szíriai Arab Hadseregnek hírszerzési adatokkal és műholdas felderítéssel egyaránt, miközben a “szíriai” ellenzéki média jelentései szerint ezek az orosz katonák ellenőrző pontokat vesznek át Lattakia és Homsz tartomány vidéki területein.
Egy Lattakia tartománybeli katonai forrás szerint az orosz tengerészgyalogosok nem vettek át egyetlenegy ellenőrző pontot sem és nem bocsátkoztak harcba a “szíriai ellenzéki erőknek” nevezett vahabita terroristákkal. Ezeket a híreket az úgynevezett “szíriai ellenzék” média aktivistái fabrikálták.
  • 11951192_402796973244759_448447953679248741_n
  • 10505576_402796986578091_235571098546820473_n
  • 11062776_402797003244756_4588975255123527983_n
  • 11924310_402797076578082_8334417342446562917_n
  • 11949492_402797019911421_8550023661006008458_n
  • 11951192_402796973244759_448447953679248741_n
  • 11959970_402794636578326_7877333315473832047_n
  • 11987140_402797103244746_3329661311752585193_n
  • 11988290_402797039911419_1754894489552201309_n
  • 11988532_402794303245026_884770779892223757_n
  • 11990643_402796956578094_1616164578630032852_n
.
A forrás megerősítette, hogy az orosz tengerészgyalogosok mindannyian megérkeztek Tartuszba; jelenleg a következő hadászatilag fontos fekvésű városokban állomásoznak: Szlunfeh (Dzsabal Al-Akrad), Dszableh (Lattakia város) és Homsz.
Szombat éjjel a Szíriai Fegyveres Erők teljesen saját maguk ellenőrzik az említett térségekben települő állásokat és nem adtak át ellenőrzésre egy védelmi létesítményt sem a Szíriába érkezett orosz katonáknak.
Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg
Magyarországnak , és az EU nak nem ide kéne katonákat küldeni , hogy kevesebb legyen a migránsok hada , vagy a mi kormányunk és az EU is a NATO- val terrorista szervezet , és csak azt kapjuk amit megérdemlünk a terrorista gyanús vezetőink miatt !!!
A magyar törvények értelmében aki terroristákkal tart kapcsolatot , és segíti működésüket azt magát is terroristának tartjuk . Márpedig mi a világ különböző részein igen is segítjük a terroristákat – úgy mint a NATO különítményeiben harcoló alakulatokat vetünk be . A NATO pedig egy terrorista gépezet ( arabtavasz , afganisztáni háború, szír ellenes kiállás vagy a NATO terror szervezete a GLÁDIO legutóbb Ukrajnában vetették be , hazánkba vajon mikor vetik be ? És mind eszt a politikai maffiánk jóvoltából végzi a Magyar állam melyet így egy terrorista csicskás kinövésnek lehet minősíteni , mert egy zsidóbérenc politikai maffiát kaptunk a nyakunkba jobb és bal oldali pártok személyében , kik zsidóbbak a zsidónál , talán a jobbik az a kivétel akire nem illik ez a megállapítás , és innen úgy rémlik , hogy ők még magyar érdekeket képviselnek . De hát akkor kiket éltettek ti - hazaárulókat köztörvényeseket egyik többet lop mint a másik – közös bennük , hogy erről , és arról a zsidó érdekeket szolgálják ki , a magyar érdek harmadrendű , mint hogy a magyar is csak harmadrendű állampolgár !!!



Sziria


a

A szíriai kormányerők folytatják az ISIS elleni offenzívát

A szíriai kormányerők a szövetséges népi milíciákkal több fronton is támadást indítottak az Iszlám Állam nevű terrorszervezet ellen.
Az ISIS terroristák újra megtámadták a Deir Ezzor Katonai Repülőteret; Harmincnál több ellenséges fegyveres vesztette életét
Az “Iraki és Levantei Iszlám Állam” (ISIS) terrorszervezet második alkalommal támadta meg a Deir Ezzor Katonai Repülőtér keleti oldalát miután több egyidejű rohamot indított a Szíriai Arab Hadsereg védelmi vonalai ellen Al-Murrijah és Al-Dzsafra falvakban, hogy megpróbálja szétzilálni a védők állásait a bázis körzetében.
A terrorszervezet fegyveresei csütörtök reggel 09.30 órakor kezdték rohamukat damaszkuszi idő szerint, amikor egy nagy létszámú ISIS terroristákból álló kontingens támadta meg a Szíriai Arab Hadsereg 17. Tartalék Hadosztály 137. Gépesített Dandárát a Deir Ezzor Katonai Repülőtér keleti szárnyán, 8 órán át tartó intenzív tűzpárbaj bontakozott ki.
Az esti szürkület közeledtével a terrorista csoport támadási lendülete alábbhagyni látszott, amikor a Hadsereg 137. Dandárának katonái megtisztították a katonai repülőtérhez közeli térséget. Mivel a legtöbb támadó ISIS terrorista meghalt, vagy elmenekült a terrorszervezet fegyveresei visszavonultak a Deir Ezzor Katonai Repülőtér keleti szárnyáról; ez a kudarcot vallott támadás már második volt ezen a héten, amikor megszálló terrorszervezet képtelen volt elfoglalni a nagyon megerődített bázist.
Egy katonai forrás a 137. Dandárból közölte, hogy a Szíriai Arab Hadsereg 30-nál több ellenséges ISIS terroristával végzet csütörtökön, miközben megközelítőleg 25 másikat megsebesített az említett terrorszervezet kudarcot vallott támadása során.
A Deir Ezzor Katonai Repülőtér elleni támadásukon kívül az ISIS terroristák megrohamozták a Szíriai Arab Hadsereg védelmi állásait Al-Murrijah és Al-Dzsafra falvakban; azonban újra sikertelenek voltak és visszaverték őket ezekből a kiemelt fontos településekről keletre a katonai repülőtértől.
Az ISIS terrorszervezet új arcvonalon próbált támadni Deir Ezzor ellen
Az “Iraki és Levantei Iszlám Állam” (ISIS) nevű terrorszervezet egyújabb alkalommal indíott erőteljes rohamokat a Szíriai Fegyveres Erők védelmi állásai ellen Deir Ezzor tartomány fővárosán belül szombaton reggel, amikor két öngyilkos merényletet hajtottak végre és 60 aknavető gránátot és sorozatvető rakétát lőttek ki az al-Dzsubejleh, az Al-Szina és az Al-Amal kerületekre.
Az ISIS terroristák az Al-Dzsubejleh-kerületnél kezdték támadásukat szombat reggel, amikor az egyik fegyveresük bele vezette robbanószerkezettel felszerelt járművét (VBIED) az Al-Fardusz mecsetbe, ami miatt az épületet teljesen lerombolta és megölt egy tucatnyi polgári személyt.
Az ISIS terrorszervezet Al-Fadrusz mecset elleni öngyilkos támadást követően a vahabita fegyveresek megrohamozták a Szíriai Arab Hadsereg védelmi vonalait az Al-Dzsubejleh-kerület északi szektorában, ahol minimális sikert értek el, mert a környező épületekbeli erődített állásaikban lévő katonák heves ellenállást tanúsítottak.
Csak kis előrehaladást elérve és 15 fegyveresét elveszítve a terrorszervezet visszavonult az Al-Dzsubejleh-kerület északi szektorából annak érdekében, hogy elkerüljék a Szíriai Arab Légierő MI-24 “Hind” harci helikoptereit, amelyek a városnegyed felett járőröztek.
Az Al-Dzsubejleh-kerület elleni támadáson kívül az ISIS terroristák az Al-Szina és az Al-Amal kerületekben is megrohamozták a Szíriai Arab Hadsereg állásait; azonban ezek is sikertelen áttörési kísérleteknek bizonyultak, mert a Hadsereg 17. Tartalék Hadosztály 137. Gépesített Dandára visszaverte támadásukat és arra kényszerítette őket, hogy visszavonuljanak.
Miközben dél-keletre az Al-Szina-kerületről a terrorszervezet egy másik támadást indított a Deir Ezzor Katonai Repülőtér ellen, de hasonlóan mint a többi rohamuk ez sem tartott sokáig, mert az erődített állásaikat védő katonák megsemmisítettek 3 páncélozott járművet, amit az ISIS terroristák használtak. A katonák még likvidáltak 18 ellenséges fegyverest mielőtt a terrorszervezet visszavonult a bázis védelmi övezetétől.
Az ISIS terrorszervezet egyik rangidős vezére halt meg Al-Karaitinben (Al-Qaryatayn), Homsz tartományban.
Az “Iraki és Levantei Iszlám” (ISIS) terrorszervezet egyik magas rangú vezetőjének halálát jelentették források Al-Karaitin (Al-Qaryatayn) városból, Homsz tartomány keleti részén. A jordániai állampolgárságú Hazem Menejzil Abu Rumman (aliasz “Abu Al-Qaqa”) nagy valószínűséggel az ISIS legfőbb vezetői közé tartozott a terrorszervezethez közel álló közösségi média felületek szerint
Abu Al-Qaqa a Szíriai Légierő csapásaiban halt meg, amelyek az ISIS terrorszervezet állásait érték Al-Kataitinben. Média oldalak a jordániai Szalt városban (Abu Al-Qaqa születési helyén) működő Szalafista Mozgalomhoz közeli forrásokat idéztek, amely szerint 3 évvel ezelőtt érkezett Jordániából Szíriába, valamint ő irányitotta az Al-Karaitin környékén garázdálkodó terroristákat.
Az ISIS terrorszervezet offenzívába kezdett Palmyrától északra, megtámadta Al-Dzsazalt
Vasárnap reggel az “Iraki és Levantei Iszlám Állam” (ISIS) terrorszervezet egy újabb támadást indított Dzsazal város ellen több sikertelen kísérlet követően, hogy elfoglalja a térséget a Szíriai Arab Hadsereg 18. Páncélos Hadosztály 67. Dandárától (Liwa #67) Homsz tartomány keleti területén.
Az ISIS/Daesh terrorszervezet damaszkuszi idő szerint vasárnap reggel 08.30 órakor kezdte rohamát, amikor a terroristák nagy létszámú kontingense megrohanta a Szíriai Arab Hadsereg védelmi vonalát Dzsazal déli részén, elfoglalva a város déli szektorát két óra intenzív tűzharc után.
Dzsazal déli szektora elfoglalása után a terrorszervezet végig haladt a városon, megszállva a megmaradt részeket és megcélozva a Dzsazal-gázmezőket, amelyek közvetlenül nyugatra fekszenek a várostól.
A terrorszervezet képes volt elfoglalni két gáz állomást a Dzsazal-gázmezőkön mielőtt megérkezett a Hadsereg erősítése a Sivatagi Sólymok Dandárból (Liwa Szukkur Al-Szahra), hogy segítsenek visszaverni az ISIS hordát a városig. Ez sikeresnek bizonyult, mert a terrorszervezet fegyveresei vasárnap estig visszavonultak a Dzsazal-gázmezőktől.
Jelenleg az ISIS fegyveresek megszállva tartják Dzsazal települést, azonban a Szíriai Arab Hadsereg 18. Páncélos Hadosztály 67. Dandára együttműködve a Sivatagi Sólymok Dandárral (Liwa Szukkur Al-Szahra) visszatértek és a város nyugati szektorában harcolnak az ellenséggel.
Dzsazal város stratégiai előnyt biztosít azon erő számára amelyik ellenőrzi, mert megközelítőleg 10 kilométerre északra fekszik Tadmurtól (és Palmyra ősi romvárostól) és délre a Szíriai Arab Hadsereg uralma alatt lévő Al-Shaer-gázmezőktől, ami kontrollálja Homsz tartomány elektromos távvezeték hálózatát. (Dzsabal Al-Shaert a Szíriai Arab Hadsereg kemény csatákban védte meg a hódítók ellen tavaly augusztus óta).
Az ISIS terroristák és megbízóik célja a Palmyra körül zajló katonai műveletek akadályozása. A város május 21-i eleste után a Szíriai Arab Hadsereg fokozatosan közelítette meg újra a térségét a Homsz-Tadmur főútvonal megtisztításával és foglalt állásokat északra, nyugatra és délre: Al-Dzsazalban, az ókori bányáknál, Mazrat Abu Al-Favariszban, a Palmyra (Tadmur) Autósiskolánál, az Al-Kaddahat-magaslaton és az Al-Kvadri-gazdaságoknál Palmyra vidéki övezetében.
Az Oroszországi Föderációból érkező haditechnikai eszközök és hadianyagok nagyobb mértékű rendelkezésre állása lehetővé teszik a kelet-szíriai sivatagban húzódó arcvonal egységeinek megerősítését és a központi területek védelmét
Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg
y

Miért nem fogadnak be menekülteket Szíria úgynevezett Arab-öböl menti “barátai”?

A Magyarország elleni agresszív nemzetközi propaganda elérte a csúcsát a menekült ügy miatt. Nyugati és néhány arab ország felől is kritika. Mi viszont tudjuk kik merészelik kritizálni Magyarországot. A Szíriai Arab Köztársaság elleni proxy háborút kirobbantó nyugati országok és vahabita diktatúrák.
Az orosz Sputniknews média “platform” alábbi cikke rámutat néhány arab ország destruktív szerepére a szíriai válság kirobbantásában és arra, hogy ott milyen a menekült politika.
Amikor menekültek áramlanak Szíriából Európába, a szíriai “felkelő” csoportok (értsd: megszálló vahabita terrorszervezetek) Arab-öböl menti pénzügyi és diplomáciai szponzorai nulla számú menekültet fogadtak be a konfliktus zónából.
A “Szíria barátai” országok egy csoportja volt, közöttük Szaúd-Arábia, Katar és az Egyesült Arab Emirátusok, amelyek egyesülten nyújtottak diplomáciai és nyílt pénzügyi támogatást fegyveres csoportoknak, hogy gyorsítsák a “rendszerváltást” Szíriában 2012-ben.
A csoportot létrehozó arab országok azóta kiutasították a válságba került országot a háború és a nagyméretű humanitárius krízis miatt elhagyó menekülteket. Ugyanezek az országok szintén szponzoráltak “felkelő” (érstd: vahabita terrorista) szervezeteket Szíriában, nyíltan támogatva őket pénzzel és logisztikai segítséggel.
Ugyanebben az időben az Arab-öböl menti országok nagy mértékben rá vannak utalva a bevándorlók munkaerejére a mindennapi életben, valamiben ami lehetőséget nyújthatna szíriai menekülteknek, hogy átmenetileg új otthonra találjanak.
Nem látják szívesen a menekülteket:
A BBC szerint szigorú tartózkodási szabályok mellett és a menekültekre vonatkozó nemzetközi szerződésektől való távolmaradás mellett az Arab-öböl menti országok nagy mértékben rá vannak utalva Délkelet-Ázsiából származó bevándorló munkásokra. Még tovább rontja a helyzetet, hogy Szaúd-Arábia bevándorló munkásokat deportált (értsd: toloncolt ki), olyanokat akik szomszédos arab országokból valók, mint Jemen. A Human Rights Watch szervezet szerint az ország átlagban 2000 bevándorlót deportált (toloncolt ki) napi átlagban 2014 novembere és 2015 március között.
Ezenkívül Szaúd-Arábia úgynevezett “kafala-rendszere”, csak a munkáltatójuk pénzügyi támogatása mellett engedi belépni a bevándorlókat az országba.
Megtervezett katasztrófa:
Az öböl menti országok ezen felül előre láttk a menekültválságot miután a szíriai konfliktus elkezdődött 2011-ben, mondta Alekszandr Szotnyicsenko a Szentpétervári (Petrográdi) Állami Egyetem nemzetközi kapcsolatok tanszékének vezetője.
Az öbölmenti arab országok előrelátták a humanitárius katasztrófát, ami a szíriai háború eredménye és már 2011-ben elkezdték finanszírozni hatalmas táborok építését és fenntartását Törökországban és Jordániában.”- írta Szotnyicsenko
Szotnyicsenkó szerint a legtöbb menekült Szíriából Törökországba ment, mert az ország kijelentette, hogy fel van készülve menekültek fogadására. Ez lehetővé tette az Arab-öböl menti országoknak, hogy nagy mértékben elhárítsák a szíriai konfliktusból áramló menekületeket, amiben részt vettek (vesznek) a vahabita terroristák szponzorálásával. Törökországból jóval bonyolultabb eljutni az öbölmenti országokba (mint Szíriából), miközben Európa jóval közelebb van.” - tette hozzá Szotnyicsenko.
Ennek eredményeként a menekültek képesek illegálisan eljutni Európába Törökországból, miközben az öbölmenti országokba jóval bonyolultabb bejutni, közölte Szotnyicsenko. Ezenkívül a Szaúd-Arábiában és a Jordániában tartózkodó szíriai menekülteket letartóztatják és menekülttáborokba zárják.”
Orientalista.hu  – SZAH

Az Iszlám Államot két amerikai tábornok ajánlására hozták létre



James Henry Fetzer politikai elemző szerint az Egyesült Államok, Izrael és Szaúd-Arábia pénzelik az ISIS.



Dr._James_Fetzer
James Henry Fetzer politikai elemző
Az ISIS takfiri terrorista csoportot az Egyesült Államok két nyugalmazott amerikai tábornok tanácsadói munkájával hozta létre, nyilatkozta a politikai elemző. 
Az ISIS-t  az amerikai kormány alkotta meg, az ISIS-t az Egyesült Államok, Izrael, Szaúd-Arábia finanszírozza, az ISIS-t két nyugalmazott amerikai tábornok tanácsára hozták létre, az ISIS az Egyesült Királyság és az USA támogatásával működik”.- mondta James Henry Fetzer Press TV-nek hétfőn, hozzátéve, hogy „Washington DC-ben úgy ismerik az ISIS-t, mint John McCain hadseregét.”
A politikai elemző annak kapcsán beszélt erről, amikor megkérdezték az ex-CIA-főnök arra vonatkozó figyelmeztetéséről, hogy az ISIS hamarosan 9/11 stílusú támadásokat hajthat végre az Egyesült Államokban.
Ha nem tarjuk az ISIS-t az ellenőrzésünk alatt, akkor megtapasztaljuk, hogy támadnak”-nyilatkozta az USA Today-nak Michael Morell, az amerikai kémügynökség egykori vezetője a 2001. szeptember 11-ei támadásokra utalva.
Fetzer elmondása szerint ez “is jól mutatja azt a mélyen gyökerező őrült propagandát, félrevezetést és megtévesztést, amelyet az amerikai kormány végez.”
Ez az újabb erőfeszítés részét képzi az amerikai kormány programjának, amely az amerikai nép megtévesztésére és félrevezetésére irányul.”
A megtévesztéssel kapcsolatban rámutatott egy 2012. október 3-án a Szenátus Belbiztonsági Bizottsága által kiadott jelentésre, amelyben az szerepel, hogy “nincsenek hazai terroristák” az USA-ban.
Fetzer rámutatott továbbá Seymour Hersh oknyomozó újságíró riportjára is Oszama bin Laden halála kapcsán, mondván, hogy “már 2001. december 15-én meghalt Afganisztánban, tíz évvel korábban”, mint ahogyan azt a hivatalos történetben mondják a haláláról az amerikai tisztviselők.
Biztos, hogy nem halt meg kétszer”, mondta, hozzátéve, hogy “ez egyszerűen abszurd. Az amerikai kormány játszadozott az amerikai néppel”.
Hersh a London Review of Books honlapján vasárnap publikált cikkében azt írta, hogy a legmagasabb szintektől kezdve hazudik “az amerikai politika, mivel nem változott a működése, megmaradtak a titkos börtönök, a drone támadások, a Special Forces éjszakai razziái, megkerülve a parancsnoki láncot és azokat, akik esetleg nemet mondanának.”
Hivatkozva egy nyugalmazott magas rangú amerikai hírszerzési tisztviselőre, az újságíró kifejtette, hogy bin Laden meggyilkolása volt a “csúcspontja Obama első ciklusának, és jelentős mértékben hozzájárult az újraválasztásához.”
Orientalista.hu –Tia (persianews,Press TV)


TRAGIKUS ÖSSZEFÜGGÉSEK 

Van összefüggés a Titkos Transzatlanti Szabadkereskedelmi egyezmény megkötésének kierőszakolása az Európai Unió tagállamaitól és a MIGRÁCIÓS áradat Európára - és benne Magyarországra - való rázúdítása között. 
Ezt is nézd meg, hogy értsd mekkora a tét a migránsok miatt! 
https://www.youtube.com/watch?t=89&v=uQg4jsdT944 
Az USA minden áron világuralomra tör és ehhez nagyon jó partner SZÁMÁRA a NATO. 
Mindent el fognak követni, hogy kiépíthessék a tervezett európai NATO támaszpontját Magyarország területén! 
Ugyanakkor gőzerővel folynak a titkos tárgyalások, hogy létrejöjjön a Transzatlanti Szabadkereskedelmi egyezmény az EU és az USA között 
Ha kell, migránsokkal fog ÜRÜGYET PROVOKÁLNI rá! 

Magyarország tekintetében TRAGIKUS az, hogy hazaáruló volt "MINISZTERELNÖKÖK" kótyavetyélhetik el Magyarországot és tehetik végérvényesen tönkre a benne élő MARADÉK MAGYARSÁGOT, akik még mindig hisznek ezeknek a HAZAÁRULÓ VOLT MINISZTERELNÖKÖKNEK ÉS A VELÜK PAKTUMOT KÖTÖTT magukat demokratikusnak hazudóknak... 

Sajnos, nem tudtok arról, hogy mindez amiatt a T/5311-es törvény miatt van, melynek minden áron érvényt akarnak szerezni! 
Azért kell az ÜRÜGY, mert megtévesztéssel lett a parlament elé terjesztve - területfejlesztési törvénybe bújtatva - és, mint ilyen nem lehet a törvénynek érvényt szerezni közvetlen módon! 
2008-ban tudomásomra jutott, hogy Bajnai Gordon, területfejlesztési törvénybe bújtatva meg akarja szavaztatni 2008. április 22-én azt a törvényt, amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT. 
blog 
EGÉSZEN PONTOSAN HAZÁNK TERÜLETÉN AKARJA EZZEL A TÖRVÉNNYEL LEHETŐVÉ TENNI A NATO EURÓPAI TÁMASZPONTJÁNAK KIALAKÍTÁSÁT. 
A/35 §-hoz: Az OTrT a következő 27/A §-sal és az azt megelőző alcímmel egészül ki: 
,,Honvédelmi terület övezete 27/A § A honvédelmi terület övezetét a településszerkezeti tervben beépítésre szánt vagy beépítésre nem szánt különleges honvédelmi terület terület-felhasználási egységbe kell sorolni." 
Az 1/4. sz. melléklet Országos jelentőségű logisztikai központok és térségek felsorolását tartalmazza. Összesen 11 nagy térségre osztva Magyarország területét. Ezen térségek a mellékletben a település közigazgatási területét és annak 10 km-es környezetét jelöli. 
Logisztikai központok és térségek: 
I. Nyugat-dunántúli körzet Sopron (részközpont: Szombathely). 
II. Észak-dunántúli körzet: Győr - Gönyű. 
III. Közép-dunántúli körzet: Székesfehérvár (részközpont: Dunaújváros, Veszprém). 
IV. Dél-dunántúli körzet: Baja (részközpont: Mohács). 
V. Budapest körzet: Dél-Pest (Soroksár), 
Dél-Buda (Nagytétény), 
Csepel Nemzeti Szabadkikötő. 
VI. Közép-alföldi körzet: Szolnok. 
VII. Dél-alföldi körzet: Szeged (részközpont: Kisszállás). 
VIII. Észak-keleti körzet: Miskolc vagy Tiszaújváros. 
IX. Észak-tiszántúli körzet: Záhony (részközpont: Nyíregyháza). 
X. Délnyugat-dunántúli körzet: Nagykanizsa. 
XI. Közép-tiszántúli körzet: Debrecen. 
Bajnai ezt követően - talán ezért? - szinte tálcán a miniszterelnökséget. Majd újra kampányolhatott 2014-ben ezerrel, méghozzá a HAZA és HALADÁS-sal (azóta Egyesületével) összeáll a kép. Boross olyannyira akarta a NATO-t, hogy képes volt az akkori népszavazási küszöböt levinni, hogy érvényes legyen. Mondván, hogy: 
- "...oda be kellett lépni!". 
Lásd a korábbi képet az újságcikkről! Kép itt 
Erre a PAKTUM minden áron való betartatása miatt volt "szükség". Hogy soha ne lehessen még csak beszélni sem az általa újjászervezett titkosszolgálatokról - sem az előttiről, sem semmiről, amivel tönkretették Magyarországot és a benne élőket. 
Na, a lényeg: hogy megszavazta a parlament és azóta sem valósulhatott meg ez a logisztikai központ építése, pedig az IZRAELI MŰSZAKI ALAKULATOK KATONÁI - akik szerződéssel bedolgoznak a NATO-nak - azóta is magyarul tanulnak (még a gyerekeik is) mert annyira készülnének a nagy feladatra 

Már csak az ÜRÜGYRE lenne szükség, mint 1956-ban az akkori SZU-katonaság magyarországi megszállására.

Sikerült is kirobbantani az őszödi beszéd kapcsán a TV-székház "ostromát"! Amit egyébként GERGÉNYI PÉTER, mint civil nézelődő - tisztes távolból a tér szélén álldogálva - végig figyelemmel kísért! 
Ekkor kapott értelmet az, hogy miért volt ő a meghívott előadók listáján szinte, MINDEN Haza és Haladás meg a Magyar Nők Világfórumán előadónak! Kép itt 
A meghívókon ezért is emeltem ki az ő nevét. 
Egyenes folytatása volt a hatalmi provokációnak a 2006-os véres rendőri beavatkozás... blog 
Csakhogy, akkor még nem volt kész ez a törvényjavaslat! 
Ezért kell Borossnak és a mögötte álló érdekcsoportoknak Bajnai Gordon, aki tenni is fog azért, hogy a maradék kis országunk egész területe NATO támaszponttá váljon - a logisztikai központok kiépítésével. 
Amiért eredménytelen volt az uszítás a jobb- és baloldalra osztottsággal, a cigány-magyar, zsidó-magyar ellentétek szításával, ránk zúdították és zúdítják a menekülteknek álcázott dzsihadista fanatikusokat... 
Majd ők elrendezik mindazt, amivel 25. éve hiába próbálkoztak a magukat baloldalinak hazudó és a velük PAKTUMOT kötött - és azt 25 éven keresztül betartó - magukat demokratának hazudó POLITIKUSOK... 
Bóna Mária Ilona 
Kapcsolódó: 
   Bemennek a házakba, mindent felfalnak vagy tönkretesznek, a bankból több ezer eurót vesznek fel - Horgos polgármestere a jóságos menekültekről 
   Újabb, migránsokkal teli furgont találtak Hitler szülővárosánál 
   A TEK-nek kellett megfékeznie az őrjöngő migránst 
   Tüntetni kezdtek a menekültek a Keletinél 
   Újabb videó a bevándorlók tüntetéséről 
   A kormány válsághelyzetet rendelne el a jelenlegi déli határnál - íme a Fidesz új ígéretei 
   Könnygázt vetett be a rendőrség Röszkénél 
   Már a lakosok éléskamráit fosztogatják a bevándorlók 
   Horgos polgármestere: "Horgoson a helyzet katasztrofális, a károk felbecsülhetetlenek" 
   A fehér öngyűlölet pszichológiája a jelenlegi sötét invázió tükrében - egy történelmi áttekintés 


Bemennek a házakba, mindent felfalnak vagy tönkretesznek, a bankból több ezer eurót vesznek fel
  • Horgos polgármestere a jóságos menekültekről Reklám Bacskulin István, a jelenlegi határtól három kilométerre fekvő délvidéki Horgos polgármestere arról számolt be az M1 csatorna reggeli műsorában, hogy a település tehetetlen a "menekült"áradattal szemben. Nem tudják, hogy ki fogja megtéríteni a lakók és a gazdák kárát. „Egyes gazdálkodók egyetlen szem barackot sem szedtek le idén, mert a bevándorlók zölden megették az összeset” – fogalmazott a település vezetője, aki szerint a termelők arról is beszámoltak, hogy a migránsok késekkel alakították át az ültetvények locsolására használt berendezéseket zuhanyzóvá, így ellehetetlenül a homokhátság öntözése. „Eddig mintegy másfél millió eurós kárt regisztráltunk, és nem is lehet megbecsülni, hogy mennyi lesz a vége” – hangsúlyozta a mezőgazdasági kárbecslőként is dolgozó településvezető. A beszélgetés során elhangzott: a migránsok megdobálják a vonatokat, eddig a szerencsén múlt, hogy nem történt személyi sérülés. A polgármester arra is kitért, hogy hiába kértek a szerb szociális minisztériumtól mobil wc-ket, eddig nem kaptak, pedig nagy szükség lenne azokra a közegészségügyi állapot kezelése végett. Az utcák tele vannak emberi vizelettel és ürülékkel, mert a "menekültek" ott végzik el a dolgukat, ahol tudják - tette hozzá. (Híradó nyomán) 
    Forrás: https://kuruc.info/r/3/147615/?honnan=Nemzeti_Hirhalo


Horgos polgármestere: "Horgoson a helyzet katasztrofális, a károk felbecsülhetetlenek" (2015-08-29)





Újabb, migránsokkal teli furgont találtak Hitler szülővárosánál

Huszonhat migráns zsúfolódott össze abban a furgonban, amit osztrák rendőrök tartóztattak fel Braunau közelében, közölte a BBC. Három gyermeket kiszáradás miatt kórházba vittek, állapotuk kritikus. 
A menekültek Szíriából, Afganisztánból és Bangladesből érkeztek - közölte a BBC.
A furgont Ausztriában, a német határ közelében, a braunaui körzetben, Sankt Peter am Hart településnél tartóztatták fel. (Braunau arról nevezetes, hogy itt született Adolf Hitler.)
Az autó román sofőrje a rendőrök jelzésére nem állt meg, hanem gyorsított.
A vezetőt üldözőbe vették és elfogták. 
Összesen 26 menekültet találtak az autóban, közöttük három, öt és hat év körüli gyereket, akiket kiszáradás miatt kórházba vittek, állapotuk kritikus.
Az osztrák rendőrség szerint az embercsempészek ugyanannak
a bolgár-magyar bandának 
a tagjai, amelyhez a csütörtökön, szintén Ausztriában, 71 halottal megtalált teherautó is tartozott.




A TEK-NEK KELLETT MEGFÉKEZNIE AZ ŐRJÖNGŐ MIGRÁNST

Az iraki férfit már kiutasították Magyarországról, mivel rátámadt a rendőrökre, de aztán újra visszatért az országba, és ott folytatta ahol abbahagyta.
A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) fogdájában őrjöngő illegális bevándorlót kellett megfékeznie Terrorelhárítási Központműveleti egységeinek kedden délután.
A TEK közleménye szerint az iraki állampolgárságú férfi még 2012-ben lépte át illegálisan a magyar határt. Magyarországi tartózkodása során a hatóságok több esetben is eljárást kezdeményeztek ellene, mert az őrzött szálláson hivatalos személy elleni erőszakot követett el, és rátámadt a szállítását végző rendőrökre is.
A bevándorlót 2012 végén kiutasították az országból, de 2013 őszén újra a hatóságok látókörébe került Magyarországon. A férfit 2015 eleje óta tartották fogva a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság fogdájában, mivel ismét eljárás indult ellene hivatalos személy elleni erőszak és rongálás miatt.
Az őrizetben lévő iraki férfit 2015. augusztus 25-én a déli órákban kísérték vissza fogvatartási helyére, amikor az RRI őrzött szállásának folyosóján ellökte az őt kísérő egyik rendőrt. A zárkájában elhelyezett férfi ezután őrjöngeni kezdett, kitörte az ablakot, és összetörte a bútorokat. Az önmagára és másokra is veszélyes személy megfékezéséhez a rendőrség a TEK közreműködését kérte.







A kormány válsághelyzetet rendelne el a jelenlegi déli határnál


  • íme a Fidesz új ígéretei Reklám A kormány válsághelyzetet akar elrendelni a jelenlegi déli határnál a migránshullám miatt. Itt a hadsereget is bevetnék: a katonák bárkivel szemben felléphetnek, ha védeniük kell a határt és a kerítést, és fegyvert, illetve "kényszerítő eszközöket" is használhatnak. A rendőrök bárkinek a házába bemehetnek, ha azt feltételezik, hogy ott illegális határsértők rejtőztek el. A határ közelében a kormány olyan táborokat építene, melyeket csakis Szerbia felé lehet elhagyni, belföld felé már nem. Fegyvert használhatnak majd a katonák a határ és a kerítés védelmében, éles lőszert viszont csak nagyon indokolt esetben – ez olvasható ki abból a törvényjavaslatból, melyet fideszes képviselők terjesztettek a parlament elé péntek délután. Ugyanakkor a kormány válsághelyzetet készül kihirdetni, különleges jogokkal ruházná fel a rendőröket, és zárt táborokat állítana fel a határnál, hogy a betolakodók ne utazhassanak át az országon nyugati irányba. Korábban Németh Szilárd, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke közölte, hogy a kormány nem elégszik meg a rendőrségi határvadász egységek felállításával és a kerítés felépítésével, hanem a katonaságot is bevetnék. Csütörtökön a Jobbik is beterjesztett egy alkotmánymódosító javaslatot, mellyel lehetővé tenné fegyverek használatát a honvédekre támadó vagy a kerítést megrongáló bevándorlókkal szemben. A Jobbik kész biztosítani a kétharmadot a parlamentben, de csak akkor, ha a fegyverhasználatot is lehetővé teszik a határ védelmében. Szeptember 15-től bevethető lenne a hadsereg Őrkutya, gumilövedék, pirotechnikai eszköz, könnygázgránát, elfogó háló – ezeket vethetik majd be a katonák, ha a határon áttörő migránsokat próbálják megállítani. Illetve lőfegyvert is, ha olyan támadást észlelnek, ami életet vagy testi épséget súlyosan veszélyeztet, esetleg rátámadnak arra a létesítményre, melyet a katona őriz (egyébként a rendőrök már most is megvédhetik magukat ebben a formában). A tervezet szerint szeptember 15-től már bevethető lenne a hadsereg. A Fidesz – hasonló logikával, mint a Jobbik – a honvédelmi törvény módosításával lehetővé tenné, hogy a katonák fegyverrel védjék a határt. Ennek egyetlen feltétele van: a kormánynak előbb válsághelyzetet kell elrendelnie, és ki kell jelölnie azt a területet, ahol a Honvédséget be lehet vetni. A válsághelyzet elrendeléséről szóló törvénytervezetet a kormány dolgozta ki és terjesztette be, magyarán a kabinet szeretné felruházni magát azzal a joggal, hogy válsághelyzetet hirdethessen ki. A Fidesz javaslatából kiderül, hogy a katonák ugyanolyan feladatokat látnának el a déli határnál, mint az oda rendelt rendőrök. Hogy mit védhetnek meg fegyverrel a kezükben a katonák, azt a kormány fogja majd meghatározni, de nyilván ezek közé tartozik a kerítés is. A katonák a tervezet szerint a válságzónában megállíthatják majd az autókat, lezárhatják majd a területet, kényszerítő eszközöket alkalmazhatnak. A tervezet úgy fogalmaz, hogy a katonák – éles lőszer nélkül – „bárkivel szemben testi sérülést okozó” módon léphetnek fel, igaz, ez a fellépés „nem irányulhat emberi élet kioltására”. Amennyiben a katona használja a fegyverét – a kényszerítő eszközt –, azt jelentenie kell feljebbvalójának, aki kivizsgálja, hogy jogszerű volt-e az eszközhasználat. A kerítésmászókat tovább marasztalnák De nemcsak a honvédek, hanem a rendőrök is kemény módszerekkel intézkedhetnek válsághelyzetben. A Fidesz hozzányúlna ahhoz a jogosítványhoz is, ami már az 1222-ben kiadott Aranybullában is szerepelt: engedély, meghívó nélkül ne lehessen magánbirtokra, házba bemenni. Ez a modern jogrendszerbe úgy került be, hogy rendőr házkutatási engedély nélkül nem mehet be magánlakásba. Ha a törvényt megszavazzák, akkor válsághelyzetben a rendőr – amennyiben feltételezi, hogy ott határsértők bújnak meg – engedély nélkül benyomulhat bárhova. A "menekültek" is benyomulnának A Fidesz korábban bejelentette, a kerítés megrongálását bűncselekménnyé fogják nyilvánítani, és börtönbüntetéssel szankcionálható lesz. Ezt a pénteken beterjesztett törvények már tartalmazzák is. 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető az, aki átmászik a kerítésen – ez illegális határátlépés. Akár 5 évet is kaphat az, aki megrongálja a határzárat. Megemelték a embercsempészekre kivethető tételt is, a legsúlyosabb esetekben 8–10 évre. Azokat, akik törvényt szegve törnek át a határon – tehát nem a kapukat választják –, megrongálják a kerítést vagy akadályozzák annak építését – és ezért elítélik őket –, automatikusan kiutasítják. Ha mégis megpróbálnak visszaszökni Magyarországra, mehetnek a börtönbe. Különleges jogrend lesz a határnál Bevezetését a kormány rendelheti el a rendőrség és a menekültügyi hatóság vezetőjének kezdeményezésére, miniszteri javaslatra. Bevezetése esetén különleges jogosítványokat kapnak állam és a hatóságai. Bevezetésének feltételei: a) ha a Magyarországra érkező elismerést kérők száma aa) egy hónap átlagában a napi ötszáz főt, vagy ab) két egymást követő hét átlagában a napi hétszázötven főt, vagy ac) egy hét átlagában a napi nyolcszáz főt meghaladja, b) ha a Magyarországon a tranzitzónában tartózkodók száma ba) egy hónap átlagában a napi ezer főt, vagy bb) két egymást követő hét átlagában a napi ezerötszáz főt, vagy bc) egy hét átlagában a napi kétezer főt meghaladja. c) ha egy település közbiztonságát veszély fenyegeti d) zavargás tör ki a "menekültek" körében. Figyelembe véve a jelenlegi betolakodóhullámot, a törvény hatálybalépése után akár azonnal elrendelhető a válsághelyzetet. Zárt táborok ígérete A kormány a déli határszakaszok közelében tranzitzónákat alakítana ki, ahol lefolytatnák a menedékkérelmi eljárásokat. A tranzitzónák lényegében zárt táborok lennének: csak Szerbia felé lehetne elhagyni őket, Magyarország felé nem. Ezzel a megoldással a kormány a Mátyás királyhoz siető okos lány taktikáját veszi elő: lesz is zárt tábor (ami Orbán Viktor szerint 2013 előtt a sikeres magyar menekültügy kulcsa volt), meg nem is. A zárt menekülttáborokat az EU szüntette meg "embertelenségük" miatt, azóta csak bizonyos esetekben (kitoloncolás miatt vagy adminisztratív okokból) lehet a menedékkérőket zárt táborokba zárni. Mostantól - a fideszes ígéretek szerint - mindenki ilyen kvázi zárt táborba kerülne. Ugyanakkor még jobban felpörgetnék a menedékkérelmi eljárásokat is. Ezeket a táborokat lényegében azonnal megépítené a kormány, és az itt benyújtott menedékkérelmek ügyében hozott közigazgatási határozatot (megkapja-e vagy nem a menekültstátuszt) a bíróság nem változtathatja meg, vagyis nem lesz fellebbezés. Azaz - optimális esetben - formálissá tehetnék a menekültügyi eljárást. (HVG nyomán)
    Forrás: https://kuruc.info/r/2/147590/?honnan=Nemzeti_Hirhalo




Könnygázt vetett be a rendőrség Röszkénél (Hír TV, 2015.08.26.)





MÁR A LAKOSOK ÉLÉSKAMRÁIT FOSZTOGATJÁK A BEVÁNDORLÓK



Országszerte szombaton is több mint háromezer embert fogtak el a rendőrök tiltott határátlépés miatt - közölte a rendőrség vasárnap reggel az MTI-vel.
Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint három ember ellen közokirat-hamisítás, tizenöttel szemben embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.
Az M1 aktuális csatornán Röszkéről jelentkező tudósítója vasárnap reggel elmondta, hogy csak Csongrád megyében mintegy 2700-an lépték át illegálisan a határt.
Arról is beszámolt, hogy szombaton nem sokkal 22.00 óra után kisebb rendbontás is történt a kerítésnél. Egy nagyjából 100-150 bevándorlóból álló csoport érkezett a kerítéshez. Mivel a gyűjtőpontok és a hangár is túlzsúfolt volt, a rendőrök megpróbálták átmenetileg a kerítésnél feltartóztatni az embereket. Ők viszont nem engedelmeskedtek, ezért a rendőrök jobbnak látták, ha továbbengedik a tömeget. Tettlegességre nem került sor.
Vasárnap reggel a röszkei határnál nyugalom volt, de - mint a tudósító elmondta - mind a gyűjtőpontnál, mind a hangárnál folyamatosak a rendbontások. A rendőrök tájékoztatása szerint ezek egymástól elszigetelt esetek, jellemzően egy-egy hangadó igyekszik maga mellé állítani a tömeget. 
A rendőrök készen állnak arra, hogy ezeket a hangadókat kiemeljék a tömegből - mondta a tudósító.
A határ szerb oldaláról, Horgosról bejelentkező tudósító elmondta, hogy az éjszaka is sok, migránsokkal teli busz érkezett Palicsra, ahonnan Horgosra szállították őket. A riporter azt mondta: a bevándorlók "egyre agresszívabbak", az éjszaka forgató tv-stábokat botokkal fenyegetik. 
Több helyi lakos házába bementek, az éléskamrájában "falatoztak" - mondta a tudósító.




A fehér öngyűlölet pszichológiája a jelenlegi sötét invázió tükrében





  • egy történelmi áttekintés Reklám Európa sötét megszállása zajlik napjainkban továbbra is. Miközben naponta ezrével özönlenek hazánkba is az idegenek, nehéz eldönteni, néha melyik csoport is visszataszítóbb: a követelőző betolakodó, aki szerint Európa nyilván csak egy terülj, terülj, asztalkám; az ellenséges, képmutató zsidó, aki megköveteli tőlünk saját életterünk átengedését az idegen tömegeknek, s elvárja, hogy még mosolyogjunk is hozzá (mert ha nem, akkor rasszisták vagyunk); vagy a gerinctelen fehér liberális, aki aktívan segíti az egykoron szebb napokat látott haldokló Európa, és ezzel saját népének, hagyatékának elpusztítását... Igen, ilyen pólókat készítenek A magyarországi, a különböző fertőző betegségeket behozó betolakodóknak a Nyugati pályaudvarra hajszárítós fürdőszobákkal ellátott tranzitzónákat kiharcoló, súlyosan zsidógyanús Migration Aid szóvivője, Zsohár Zsuzsanna szerint például "Frankfurtban teljesen normális dolog az, hogy 30-40%-os a más ajkúaknak [a száma]". Ezzel azonban vitába szállna maga a német Belügyminisztérium, egy tőlük kiszivárgott dokumentum szerint ugyanis a bevándorlás "fenyegeti a társadalmi békét", melyben Frankfurt is meg van nevezve. Ezt megerősíti az Oxfordi Egyetem tavaly megjelent kutatása, mely tartalmaz egy esettanulmányt pont a frankfurti muszlim bevándorlók bűnelkövetéseiről, ebben olvashatjuk: "Németország olyan ország, ahol a másodgenerációs bevándorlók bűnözési mutatói egyértelműen meghaladják a többségi nemzetét" (31. fejezet). Tudhatjuk azt is, hogy szintén Frankfurtban a hat év alatti gyerekek között már 70% a "bevándorló hátterűek" száma. Hazánkban tehát olyanok segítik az új honfoglalókat, akik szerint ez "teljesen rendben van", miközben már titkosszolgálati szakértők is ki merik mondani: ez az idegenáradat egy Európa-ellenes hadviselés része. (Ugyanakkor sajnálatos, hogy még mindig "amerikázás" hallható, ahelyett, hogy megneveznénk őket: Amerikát már évtizedek óta cionisták irányítják, ahogy az egész közel-keleti részvétel is zsidó érdekek mentén történik.) Közben Zsohár bagázsát a német idegenimádók már meghaladták. Ott öngyűlölő német liberálisok azon munkálkodnak, hogy civil németek saját otthonaikba fogadjanak be néhányat közülük - miközben Margarete Koppers berlini rendőrfőnök szerint a már régen letelepedett "berlini" bevándorlók teszik ki a város bűnözőinek 68,4%-át, de a fiatalság között is háromszor hajlamosabbak az erőszakos bűnelkövetésre. A Flüchtlinge Willkommen ("Isten hozott, menekültek!") csoport azon munkálkodik, hogy saját otthonukat felajánló németekhez helyezzen el idegeneket. A csoport olyan jó dolognak tartja a saját népüket megszálló, pár generáció alatt azt lecserélő idegenek üdvözlését és lakhatásának megoldását, hogy még pólókat is gyártanak Refugees Welcome ("Isten hozott, menekültek!") felirattal (alatta: "Hozzátok a családjaitokat!"). Nem zavarja morálisan kificamodott "humanizmusukat", hogy mindeközben a nemi erőszak nem csak hogy megnőtt az utóbbi időben, de maguk az újabb honfoglalók, "menekültek" sem fogják vissza magukat (példákért lásd: itt, itt, itt, itt, itt vagy itt, vagy itt), áldozataik gyermekkorú, fiatalkorú lányok, vagy akár vak nők, és ez csak pár példa a közelmúltból. Essen városában egy 14 éves lány volt az áldozat, ahol a helyiek szerint mindennaposak a problémák a "menekültekkel", de ez a fajta annyira képtelen magát visszafogni, hogy még a saját táboraiban is erőszakol: ebben a szintén német példában, Detmoldban egy 13 éves táborlakó lány volt az áldozata egy másik táborlakónak. (De két nemi erőszak között akad idejük törni-zúzni, késelni is.) A helyzetre jellemző, hogy Pockingban egy iskola igazgatója utasította a diákok szüleit arra, hogy lányaikat saját biztonságuk érdekében olyan ruhákban küldjék iskolába, amely eltakarja karjaikat, lábaikat, az iskolával szemben ugyanis "menekülttábor" áll. Mint azt korábbi írásomban bemutattam, ez a fajta idegen kirívóan hajlamos a nemi erőszakra. Fontos tehát tudni, hogy az Eurostat adatai szerint tavaly a "menekültek" 70%-a férfi volt. A 14-34 éves, tehát a legaktívabb korosztályban minden négyből három férfi. Idegenek, férfiatlan "férfiak", nőietlen "nők" - közösen Európa elpusztításáért Ezek a jövevények persze nem kímélik azt sem, aki segítene rajtuk. Például napjainkban az angolokat Franciaország felől a calais-i csatornán át ostromló betolakodók az ott már csak "A dzsungel"-nek nevezett helyén pár éve egy fiatal újságíróhallgatót erőszakoltak meg az akkori jöttmentek, a rendőrség szerint "rendkívül brutális módon". Elvileg a fő elkövető egy már francia állampolgár arab embercsempész lehetett, ezzel is bizonyítva, hogy nem csak Európa elsötétítésén munkálkodik, de civilizáltságot se sikerült magába szívnia ittléte alatt. Közben nálunk a betolakodók becsempészéséről a cigányok gondoskodnak. Vajon a megerőszakolt szerencsétlen tanult valamit az esetből, vagy a liberális elmebaj olyan stádiumában van, mint pár másik hasonlóan járt társa? Amanda Kijera amerikai "emberi jogi aktivista" Haitibe utazott a pusztító 2010-es földrengés után, túlzónak találta ugyanis azon beszámolókat, melyek a helyi nők elleni erőszakról szóltak, ezt szerette volna megcáfolni egy cikkel, amin dolgozott (a fekete férfiak "becsületét" próbálva menteni). Ottléte alatt, minden könyörgése és fekete "testvérei" melletti elkötelezettségének hangoztatása ellenére fogva tartotta és sorozatosan megerőszakolta őt egy néger. Mint elképesztő, a kóros, morálisan degenerálódott liberálisok fejébe jó betekintést nyújtó írásában (újraközölt cikk itt) kijelenti, hálás az élményért, mert ezzel is jobban megértette a nők elleni erőszakot. Hogy szerinte mi az oka annak, ami történt? Természetesen a fehér ember: "a fekete férfiaknak minden okuk megvan arra, hogy dühösek legyenek a globális hierarchiában betöltött pozíciójuk miatt, de dühük félreirányított. Nem a nők az ő elnyomásuk forrása; az elnyomó politika és a még mindig nem kezelt fehér férfiuralom az, ami még mindig a globális színteret uralja." Szegény néger tehát csak frusztrált volt az elnyomó fehérek miatt, nem tehet róla. Ez nem egyedi eset, ebben a videóban egy másik beteges példány látható. Kimberly L. Smith egy olyan szervezet elnöke, amely Szudánban segít az ottani négereknek (mert az amerikai fehér emberek között nyilván nem akad, aki segítségre szorulna), ott elmondása szerint többször is megtámadták, illetve egy esetben súlyosan összeverték és megerőszakolták. Hogy ő mit tanult mindebből? Nem azt, hogy ezek a lények emberalatti szinten vegetálnak, erőszakosabbak, deviánsabbak, és potenciálisan veszélyesek, hanem azt, hogy mivel az ő fajtájuk mindig is összevissza erőszakolta egymás asszonyait, gyerekeit, így emiatt traumatizálva vannak, tehát érthető, hogy szegények maguk is megerőszakolnak másokat, illetve, hogy bennük is az emberi méltóságot kell meglátni. Innen logikus út vezet oda, ahol már nem csak a "másságot" menti fel a liberális annak bűnei alól, saját fehér fajtáját okolva, de saját fajtájának már nem is hajlandó életet adni. A szélsőliberális Huffington Post bloggere, Ali Michael a következőképpen vall: Volt egy időszak a húszas éveimben, mikor minden, amit megtudtam a rasszizmus történelméről, hozzásegített, hogy megutáljam magam, a fehérségemet, az őseimet... és a leszármazottaimat. Emlékszem, elhatároztam, hogy nem vállalhatok biológiai gyerekeket, mert nem akarom propagálni a saját [fehér] kiváltságaimat biológiailag. Ha tovább adom kiváltságaimat, azt egy olyanra akarom ráruházni, akinek nincsenek veleszületett kiváltságai; így elhatároztam, hogy örökbefogadok. Ellenszenves volt a fehérségem, de még inkább ellenszenves volt más fehér emberek fehérsége. Úgy éreztem, ahhoz, hogy igazán megszüntessük a rasszizmust, bűntudatunk kell legyen miatta, és más fehérekben is bűntudatot kell ébreszteni emiatt. Megjegyzendő, hogy esetenként ezek a "fehér öngyűlölők" valójában zsidók, akik persze nem zsidóságukat ostorozzák, hanem azt próbálják a fehérekkel éreztetni, hogy "egy közülük" belülről ostorozza a csoportot, ami morálisan manipulatívabb, mintha nyílt, külső kritikáról lenne szó. Ilyen a szintén Huffington Postban pár hete megjelent cikk is (szerzője zsidó), aminek már a kezdete az, hogy "ez a cikk fehér embereknek szól fehér emberektől. A 'te', 'mi', 'miénk' stb. itt így van alkalmazva". Ebben a szerző a fehér olvasókban próbál bűntudatot, öngyűlöletet, szégyenérzetet kelteni a szokásos módon: rabszolgaság, meg nem érdemelt fehér kiváltságok, fehér felsőbbrendűség stb. emlegetésével, miközben "fehér megsebzést" propagál; hogy a fehér közösség bántsa, sebezze meg önmagát, ezzel is lebontva a "fehér felsőbbrendűség rendszerét". Értsd: pusztítsuk magunkat még jobban, ez morális kötelességünk, mert csak az hoz el "faji és szociális egyenlőséget". A fehérellenesség, mint tudjuk, politikailag korrekt a jelenlegi zsidó légkörben. Ez a gyűlölködő cikk pedig jellemzően zsidó, az ilyen "belső radikális kritika" módszerét alkalmazta több felforgató zsidó mozgalom és irányzat a történelemben, főleg a múlt században, mint alább látni fogjuk. Ennek ellenére nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy bizony a fehér emberek tömegeivel mára már súlyos gondok vannak, ami a fehérellenességet illeti. Az egykori szinte teljesen zsidó mozgalmak mára már részben önjáróvá váltak, és sokszor zsidó vezetés nélkül működnek patologikus, etnomazochista fehérek által. Mint a fenti példák is mutatják, ez egy komoly, veszélyes jelenség. A világ népei közül gyakorlatilag csak a fehér ember teszi ezt. Közel-keleti arabok nem utaznak Afrikába, hogy néger törzseken segítsenek, malájok vagy filippínók nem fogadnak néger gyerekeket örökbe Haitiről... Például ez a gusztustalan oldal olyan képernyőfotókat gyűjt szociális médiumokból, melyeken "humánus" fehérek láthatók, amint nem fehér embereket segítenek, ölelgetnek és így ünneplik egymást és magukat, mutatva a világnak, hogy ők mennyire nem rasszisták. Ez a fajta viselkedés a morális önigazolás része, ezen keresztül érzik úgy, hogy ők erkölcsös, jószívű, figyelmes emberek... Csak a fehér embereknél látjuk ezt a tendenciát ennyire beteges szinten. Miért jellemző oly sok fehér emberre tehát az idegenimádat (a külcsoportért rajongás) és az önmegtagadás (a belcsoport démonizálása)? Az alábbiakban megkísérlem felvázolni ennek a hajlamnak az eredetét, illetve bemutatom azokat a folyamatokat, melyek a jelenlegi bizarr, beteg helyzethez vezettek. Az európaiak és a zsidók evolúciós pszichológiája - röviden Az alapfelvetés az, hogy az európai ember hajlamosabb az individualizmusra, mint más emberfajták általában. Fritz Lenz német genetikus szerint az északi emberek kisebb közösségekben fejlődtek ki a jégkorszak nehéz körülményei közt, így hajlamosabbak a szociális elszigeteltségre, semmint az összetartó csoportokba tömörülésre.1 Ez a nézőpont nem feltételezi, hogy az észak-európaiak nem rendelkeznek kollektivista mechanizmusokkal, ami a csoportversengést illeti, de azt igen, hogy ezek a mechanizmusok viszonylag kevésbé kidolgozottak, és hogy egy fokozottabb csoportkonfliktusnak kell fennállnia ahhoz, hogy ezek aktiválódjanak. Ez egybevág az ökológiai teóriával, miszerint ökológiailag kedvezőtlenebb életkörülményekben a hangsúly a mostoha fizikai környezettel való megbirkózáson van, nem más csoportokkal való versengésen, és ilyen környezetben kevesebb nyomás nehezedik a csoportra, hogy kiterjedt rokonsági hálózatokat és kollektivista csoportokat alkossanak.2 Evolúciósan az etnocentrikusság kihangsúlyozódik, mikor csoportok közötti versengés áll fenn, de ennek fontossága alacsonyabb, mikor a környezeti kedvezőtlenségekkel kell a (vadászó-gyűjtögető, etnikailag jellemzően homogén) csoportnak megküzdenie, mert az adott környezet nem tudna nagy csoportot táplálni. Ez az individualizmusra való hajlam látható a jellemzően európai egyszerű háztartás rendszerében is: egy férfi, egy nő és gyerekek. A monogám házasság, mely egyéni beleegyezésen és szereteten alapul, hamar átvette a szervezett házasságok helyét, melyek rokonsági vagy családi számításokon alapultak. A jégkorszakban és nehéz környezeti adottságok közt eltöltött idő elegendően hosszas volt ahhoz, hogy az európai ember pszichológiai és kulturális karakterét jelentősen formálja. Christopher Boehm antropológus a vadászó-gyűjtögető társadalmakat erkölcsalapú társadalmaknak nevezi, melyekben a nőknek jelentős szerepük van. Ezekben a társadalmakban az emberek alaposan odafigyelnek rá, hogy mások nem térnek-e el a szociális normáktól; az eltérőket elkerülik, kiközösítik. Döntéseket egyetértéssel hoznak. Felnőtt férfiak egymást egyenlőként kezelik. A kiközösített ember megmaradása a kedvezőtlen természeti élettérben bizonytalan, így evolúciósan a beilleszkedés és a csoportmorál elfogadása alakult ki és erősödött.3 Az európai kulturális eredet: északi vadászó-gyűjtögető. Rokonsági rendszer: Kétoldalú, enyhén férfiközpontú. Családrendszer: egyszerű háztartás. Házasság: exogám, monogám. Házassági pszichológia: harmónikus, közös beleegyezésen és vonzalmon alapul. Nők pozíciója: viszonylag magas. Szociális struktúra: individualista, demokratikus. Etnocentrikusság: viszonylag alacsony. Xenofóbia: viszonylag alacsony. Szocializáció: hangsúlyos a függetlenség, önállóság. Intellektuális helyzet: okfejtés, tudomány. Morális helyzet: morális univerzalizmus: az erkölcs független a csoportérdektől.4 A Közel-Kelet népeinek pszichológiai, erkölcsi fejlődése merőben más volt. Őket az antropológusok, mint Carleton S. Coon, "szegmentált társadalmaknak" nevezik. Ezek meglehetősen áthatolhatatlan (vér)rokonságon alapuló csoportokat alkotnak. A csoportok határait gyakran külső jegyek jelölik, mint sajátos hajviselet vagy öltözet, amint az a zsidókra is mindig jellemző volt egész történelmükben. Különböző csoportok telepednek le külön területeken, ahol megőrzik egységüket más egységes csoportok között.5 Jellemzően a csoportok közti konfliktus gyakran a felszín alatt lappangott. Például a késő 19. századi Törökországban viszonylagos felszínes harmóniában éltek zsidók, keresztények, muszlimok, de a legkisebb szikra is robbanáshoz vezetett.6 Mindez a zsidó etnocentrikusság a mai napig meghatározó a zsidók között, elég Izrael egész történetére, a rengeteg befolyásos zsidó nyomásgyakorló szervezetre, értelmiségire, mozgalmakra vagy eleve a zsidó etnikai kapcsolatrendszerre gondolni, mely híresen terebélyes, erős és agresszív. A zsidó kulturális eredet: közel-keleti állattenyésztők (pásztorok). Rokonsági rendszer: egyenesági, erőteljesen férfiközpontú. Családrendszer: kiterjesztett család, egyesült háztartások. Házasság: belterjes, vérségi, többnejű. Házassági pszichológia: haszonelvű; családi számításokon alapul, és a (vér)rokonság irányítja. Nők pozíciója: viszonylag alacsony. Szociális struktúra: kollektivista, tekintélyelvű, karizmatikus vezetők. Etnocentrikusság: viszonylag magas; „hiperetnocentrikusság”. Xenofóbia: viszonylag magas; „hiperxenofóbia”. Szocializáció: hangsúlyos a belcsoporthoz tartozás, kötelezettségek a rokonság felé. Intellektuális helyzet: dogmatizmus; alárendelés a belcsoport hatóságának és karizmatikus vezetőknek. Morális helyzet: morális részrehajlás; bel- és külcsoport moralitás; „az a jó, ami a zsidóknak jó".4 Mindezek fényében, a (főleg északnyugat-európai) fehér ember hajlamos morális alapon saját belcsoportjának tagjait is büntetni, ha úgy érzi, hogy azok eltértek a közösség által elfogadott morális konszenzustól. Mindez annak a valószínűségét feltételezi, hogy az európaiak önmaguk ellen fordításának a módja az, ha ezen erős hajlamukat aktiválja valami, mely meggyőzi őket saját morális romlottságuk felől. Ez pontosan az, amit zsidó értelmiségi és politikai mozgalmak csináltak és csinálnak ma is.7 Főleg hogy a zsidó elit alakítja ki bennük azt, hogy mi is pontosan ezen manipulált, öngyűlölő fehéreknek a "morális konszenzus": a média, oktatás, szórakoztatóipar, politikai légkör stb. által. Ma ezeknek a fehéreknek az "antirasszizmus", a "sokszínűség", a másságimádat, a homokosok érdekeinek támogatása, az idegenek érdekének saját fajtánk érdeke felé rendelése, illetve a "rasszizmus", a "kirekesztés" és a "homofóbia" ellenzése a morális konszenzus, mert ezt sugallják az elit, véleményformáló médiumok fentről. Ennek a pszichológiai hadviselésnek járt az élén több zsidó felforgató mozgalom és ideológia is. A freudi fehérellenes pszichológiai támadás A pszichoanalízis felforgató mivoltának nem csak azok vannak kitéve akik egy pszichiáter kanapéjára ülnek. Már a kezdetek óta a mozgalom ezen túlmutatott, és hamar az egész nyugati civilizációt áthatotta - társadalmi, kulturális, politikai téren is rombolt. Hatása a mai napig kihat. A londoni Tudományos Múzeum oldala így ír róla: Freud a 20. és 21. század gondolkodására gyakorolt hatását nem lehet tagadni. Ez áthatotta a nyugati kultúrát egészen a nemzetközi kreatív művészetekig. Gondolatai megtalálhatók művészetben, irodalomban, filmben és a színpadon. Az identitás, emlék, gyerekkor, szexualitás fogalmai és jelentései Freud munkássága mentén - és sokszor annak ellenére - alakultak. Nem kétséges, hatása jelen lesz a jövőben is. A pszichoanalitikus mozgalom a kezdetektől fogva túlsúlyosan zsidókból állt. 1906-ban mind a 17 tag zsidó volt, és erősen zsidó identitással rendelkeztek. Egy 1971-es tanulmány szerint az amerikai pszichoanalitikusok 62,1%-a zsidóként határozta meg magát, ehhez képest 16,7% protestáns és 2,6% katolikus. További 18,6% nem nyilatkozott, így feltehetően 62%-nál is nagyobb volt a zsidók száma.8 Yosef Hayim Yerushalmi rabbi, a zsidó történelem és kultúra professzora szerint: A történelem 'zsidó tudomány'-ként tartja számon a pszichoanalízist. Így is volt támadva. El lett pusztítva Németországban, Olaszországban, Ausztiában, és száműzve lett mint olyan. Még most is így tekintenek rá ellenségei és támogatói egyaránt. Persze mára már vannak olyan analitikusok, akik nem zsidók... De a mozgalom élcsapata az elmúlt ötven évben uralkodóan zsidó maradt, ahogy az volt a kezdetektől.9 Az áltudomány egyik vívmánya, hogy patologizálta (kórosnak ítélte meg) az antiszemitizmust (és így minden zsidók elleni kritikát). A Mózes és az egyistenhit című könyvében Sigmund Freud az antiszemitizmus gyökereit abban látta, hogy "az irigység, amit a zsidók kiváltottak azáltal, hogy fenntartották; ők az elsőszülöttek, Isten kedvenc gyerekei, nem lett feldolgozva mások által, mintha hitelt adnának a feltevésnek". Illetve, hogy azok a keresztények, akik a közelmúltban lettek azzá erőszakos térítések által "nem küzdötték még le ellenérzéseiket a rájuk erőltetett új vallás iránt, így azt kivetítették oda [a zsidókra], ahonnan a kereszténység ered". Szerintük az antiszemitizmus teljesen független a zsidók viselkedésétől, az egyfajta nem zsidó patológia, elfojtott szexualitás, kivetítés, pszichés zavar eredménye - melyek mind a hagyományos európai kultúrából erednek. A zsidók ilyetén képtelensége az önkritikára évezredes tulajdonság, Freud zsidó klikkje "tudományos" magyarázatot adott tehát minderre. A mai napig érvként használják ezt zsidók és filoszemiták egyaránt, elég csak a zsidó szerző, Theodore Isaac Rubin pár éve megjelent könyvének címére gondolni, melyben nevetséges freudi kimagyarázással próbál démonizálni minden zsidókat érő kritikát: Antiszemitizmus: az elme betegsége. Nem meglepő, hogy Rubin is pszichoanalitikus. Az elfojtott (értsd: civilizált, európai) szexuális morál "felszabadítása" egy fontos területe volt munkásságuknak. Freud azt "megvetendőnek" tartotta, és egy "összehasonlíthatatlanul szabadabb" szexualitást javasolt.10 Mint azt tudhatjuk, a "szexuális forradalom" óta túlszexualizált társadalomban a közerkölcs degenerálódott, a társadalom pedig kevésbé hajlandó közösségi érdekeit nézni egyéni élvezeteinek hajkurászása közben. Kevin MacDonald, a kaliforniai állami egyetem mára már zsidó nyomásra nyugdíjazott evolúciós pszichológia-professzora így foglalja össze a freudi felforgatást (a teljes tanulmány angolul itt): Jogos azt a következtetést levonni, hogy Freud valódi analizált alanya a nem zsidó kultúra volt, és hogy a pszichoanalízis alapvetően egy agresszió volt ezen kultúra iránt. A metodológusa és rendezett struktúrája a nem zsidó kultúra agymosásának tekinthető, amelyen keresztül az elfogadja saját kultúrájának radikális kritikáját és mindazt, amit a pszichoanalízis alapvetően magával von. [...] A nyugati vallásos és szekuláris intézmények egy erősen egyenlőségre törekvő párválasztási rendszert eredményeztek melyek magas befektetésű gyerekvállaláshoz kapcsolódtak. Ezek az intézmények központi szerepet játszottak a társas kapcsolatokban, mint a házasság alapjai. Azonban, mikor ezek az intézmények radikális támadásnak lettek kitéve a pszichoanalízis által, hamarosan úgy lettek tekintve, mint melyek neurózist szülnek, és a nyugati társadalom maga is úgy lett tekintve, mint ami kóros.7 A zsidó felforgatásra jellemző, hogy a zsidó jellegét igyekeztek elfedni, hiszen ha a célcsoport saját csoportjából jövőnek érzi az adott kritikát, azt könnyebben elfogadja. Így a felforgató mozgalmak se hirdették zsidó jellegüket, sőt, Freud fontosnak tartotta a nem zsidó Jung előtérbe kerülését. Ez dühítette a bécsi zsidó értelmiséget, de Freud ekképp magyarázta a dolgot: A legtöbben zsidók vagytok, így nem vagytok képesek barátokat nyerni az új tanításnak. A zsidóknak meg kell elégedniük az alapok előkészítésének szerény szerepével. Teljességgel nélkülözhetetlen, hogy kötelékeket alakítsak ki a tudomány világával.10 Az első világháború után pedig a Freudhoz hű Ernest Jones, szintén egy nem zsidó lett a Nemzetközi Pszichoanalitikus Egyesület elnöke. Freud, a zsidórasszista Világos, hogy Freud munkásságával zsidó csoportérdekeket szolgált, nem meglepő tehát, hogy erősen zsidó identitása volt, ezen felül pedig zsidó messianisztikus motiváció hatotta át munkásságát: Gyakran éreztem úgy, mintha örököltem volna azt a makacsságot és mindazt a szenvedélyt, amivel őseink templomaikat védték, mintha örömmel el tudnám dobni az életem egy nagy pillanatért.10 Az Álomfejtés című könyvében továbbá így vall: Iskolás korom végén Hannibál volt a kedvenc hősöm... Amikor a felsőbb osztályokban először sikerült megértenem, mit jelent egy idegen fajhoz tartozni, a szemita hadvezér figurája még jobban elnyerte tiszteletem. A fiatal elmémnek Hannibál és Róma szimbolizálta a kitartó konfliktust a zsidóság és a katolikus egyház között. Ez jól mutatja, hogy Freud saját magát egy idegen fajhoz tartozónak tartotta ez európai civilizációban, harcban "Rómával" és az ahhoz kapcsolódó katolikus egyházzal. Mikor az első női pszichoanalitikus, a zsidó Sabina Spielrein akkoriban kapcsolatban volt a svájci Carl Junggal, tőle szeretett volna gyereket. Számára egyfajta megváltót jelentett volna a gyerek, fúziót zsidó és árja között, Freud és Jung között. Ez nem történt meg. Freud Jézus példáját idézve így írt neki: Meg kell vallanom... hogy az ön fantáziája, miszerint e Megváltó egy kevert kapcsolatba szülessen, nem tetszett nekem egyáltalán. Az Úr által abban a zsidóellenes korban a felsőbbrendű zsidó fajba született ő.9 Mikor egy évvel később állapotos lett egy zsidó férfitól, Freud így írt neki: Én, mint tudja, kigyógyultam az árja ügy iránti utolsó szemernyi részrehajlásból is, és remélem, ha a gyermek fiú lesz, egy rendíthetetlen cionistává nevelődik majd. [...] Mi zsidók vagyunk és maradunk. Mások csak kihasználnak minket, és sosem fognak bennünket méltányolni.9 Carl Jung Freuddal való szakítása után ekképpen írt a mozgalomról: A freudi pszichológiában kifogásolok egy bizonyos egysíkúságot és elfogultságot, és a Freud-követőkben egy bizonyos szabadság nélküli, szektaszerű, fanatikus és intoleráns lelkületet.10 Valóban: Freud szerint ahhoz, hogy a nem zsidók elfogadják a pszichoanalízist, túl kell lépniük a faji eredetű "belső ellenállásaikon". A korai zsidó pszichoanalitikus Karl Abrahammel folytatott levelezésében ekképpen írt: Ön közelebb áll az intellektuális alapvetéseimhez faji rokonságunk [Rassenverwandschaft] miatt, míg ő [Jung] mint keresztény és egy lelkész apa fia, a hozzám vezető utat csak nagy belső ellenállásokon keresztül találja meg.9 Jung később elég tapasztalatot szerzett a zsidókról, s 1934-es A jelenkor lélekproblémája című művében így ír: Az árja tudatalatti nagyobb potenciállal rendelkezik, mint a zsidó. [...] A zsidó, aki egyfajta nomád, sosem alkotott saját kulturális formát, és amennyire meg lehet ítélni, soha nem is fog, mivel minden ösztöne és adottsága igényel egy valamivel civilizáltabb nemzetet, hogy gazdanépként elősegítse fejlődésüket. A frankfurti iskola fő ideológusai - mind zsidók A frankfurti iskola és a fehér identitás patologizálása A frankfurti iskola nem egy konkrét iskola volt, hanem marxista értelmiségiek csoportja. Tulajdonképpen a fehér világot felforgató kultúrmarxizmus, mai értelemben vett liberalizmus és a minden sorsdöntő kérdés (faji problémák, zsidó befolyás stb.) nyílt megvitatását bénító politikai korrektség megalkotói voltak. A kezdetekben minden tag zsidó volt, beleértve a Társadalomkutatási Intézetet az 1920-as években megalapító milliomos Felix Weil-t is, ahonnan a frankfurti iskola felforgató ideológusai működtek. A nemzetiszocialisták a Társadalomkutatási Intézetet kommunista szervezetnek tekintették, és bezáratták hat héttel Hitler hatalomra jutása után, mert az "olyan folyamatokat bátorított, melyek veszélyesek az államra".11 Miután az intézet az Egyesült Államokba költözött, továbbra is széles körben egy dogmatikus és elfogult marxista nézőponttal rendelkező kommunista szervezetnek tekintették.11 A frankfurti iskola freudi hatásra szintén patologizálta a zsidóellenes kritikákat. A Dialectic of Enlightenment című munkájuk szerint az elmélet, miszerint a zsidók egy sor negatív jellemvonással rendelkeznek, csupán az antiszemita önkivetítése: az antiszemita a zsidókat vádolja azzal, hogy hatalmat akarnak, de valójában az antiszemiták "teljes birtoklásra és korlátlan hatalomra vágynak, minden áron. Ebből eredő bűntudatukat vetítik ki a zsidókra". Bob Altmeyer pszichológia-professzor 1988-as könyvében írtak szerint a tudományos bizonyítékok "nem meggyőző" jellege ellenére az alapvetés, hogy az antiszemitizmus a zavart szülő-gyerek viszony eredménye, "olyan széles körben elterjedt kultúránkban, hogy az közhellyé vált". A mai napig kihat ez a fajta mentalitás, így lesz a történelem folytán mindig, mindenhol bajt okozó zsidóság bírálóiból "szexuálisan frusztrált", a fajtáját, kultúráját szerető, azt a beáramló idegen tömegektől óvó ember pedig "gyűlölködő". A frankfurti iskola talán legnagyobb hatású munkája a The Authoritarian Personality (A tekintélyelvű személyiség) című könyv volt, melyben nem csupán az antiszemitizmus, de maga a nem zsidó etnocentrizmus is patologizálásra kerül, mint valami kór tünete. Erről Kevin MacDonald professzor Daniel Levinson, az egyik szerző kapcsán írja (a teljes tanulmány angolul itt): Levinson megjegyzi: 'az etnocentrikust a külcsoport igénye meggátolja az egész emberiséggel való azonosulásban, mely megtalálható az antietnocentrikusságban'. Levinson egyértelműen hiszi, hogy az etnocentrikusság egy kóros elmeállapot jele, és az egész emberiséggel való azonosulás a mentális egészség netovábbja, de sosem vonja le az egyértelmű következtetést, miszerint a zsidók maguk valószínűtlen, hogy az egész emberiséggel azonosulnának, tekintve a belcsoport-külcsoport megkülönböztetéseket, melyek a judaizmusra oly jellemzők. Továbbá, az antiszemita Mack példájában Levinson leírja, hogy az elvárja a zsidóktól, hogy asszimilálódjanak, mintha ez annak a követelése lenne, hogy a zsidók 'kiiktassák magukat, hogy teljesen elveszítsék a kulturális identitásukat és az uralkodó kulturális folyamatokhoz igazodjanak'. Levinson szerint a zsidók asszimilációjának elvárása, és ezáltal szigorú belcsoport-külcsoport kategorizálásuk elhagyása Mack antiszemita pszichopátiája; ugyanakkor Levinson teljesen támogatja azt, hogy az antiszemita azonosuljon az egész emberiséggel és elhagyja az ő belcsoport-külcsoport szociális kategorizálását. Világos, hogy az etnocentrikusság és az avval járó belcsoport-külcsoport kategorizálás csak a zsidóknak jár, és kórosnak van feltüntetve a nem zsidók esetében. Bár nehéz meghatározni az olyan műveknek a nem zsidó kultúrákra tett hatását, mint A tekintélyelvű személyiség, nem lehet kérdés, hogy a nem zsidó kultúra radikális [szélsőbaloldali] kritikája ebben a műben, ahogy a pszichoanalízisben és annak származékaiban a nem zsidó magas befektetésű gyereknevelés és felfelé ívelő társadalmi mobilitás, családban, vallásban, országban lévő büszkeség kórosnak való feltüntetésére törekedett. Az 1960-as évek ellenkulturális forradalma mindenképpen A tekintélyelvű személyiségben került kifejezésre, beleértve a szülők elleni lázadás idealizálását, alacsony befektetésű szexuális kapcsolatokat, vagy a felfelé ívelő társadalmi mobilitás, szociális státusz, családi büszkeség, kereszténység és hazafiasság megvetését. Láthattuk, hogy a nem zsidó kultúra ilyetén elutasításának ellenére, a 60-as évek radikális baloldali zsidói továbbra is azonosultak szüleikkel és a judaizmussal. Az ellenkulturális forradalom egy nagyon mély értelemben egy küldetés volt, melyben a nem zsidóknak a beilleszkedésük és csoportazonosulásuk kórosnak lett bemutatva, míg a zsidó csoport-azonosulás, belcsoport büszkeség, családi büszkeség, felfelé ívelő szociális mobilitás és csoport-folytonosság megtartotta pszichológiai fontosságát és pozitív morális megítélését. Ebben az értelemben ezen radikálisok viselkedése teljesen megegyezett az A tekintélyelvű személyiség szerzőéivel, és a pszichoanalízis és szélsőbaloldali politika zsidó befolyásával összességében: a nem zsidó kultúra és nem zsidó csoportstratégiák alapvetően kórosak és elítélendőek azért, hogy a világ biztonságosabb legyen a judaizmusnak, mint egyfajta zsidó evolúciós stratégiának.7 Ezt a hozzáállást jól ismerheti mindenki. Itthon is a zsidó szervezetek: EMIH, Mazsihisz, TEV stb. folyamatosan azért démonizálnak, adott esetben kriminalizálnak vagy rekesztenek ki magyarokat, mert azok valahogy kifejezik etnocentrikusságukat. Agresszív zsidó aktivisták akkor is ugranak, ha csak egy népdalénekes hazafias rendezvényen való (állítólagos) fellépéséről van szó, mialatt persze az ő szervezeteiknek már a léte is a zsidó etnocentrikusságon és érdekérvényesítésen alapul. Jellemző, arcátlan zsidó részrehajló moralitás: az idetévedt gyökértelenek az őshonos gazdanépnek tiltanák meg a hazafiasságot, miközben ők maguk fanatikusan zsidó érdek szerint cselekednek. Mint a korábban Franz Boas és zsidó klikkje általi antropológiai manipuláció, minden emberfajta "egyenlőnek" való beállítása nagyban hatott a későbbi idegen fajú tömeges bevándorlást elősegítő törvényekre, úgy a pszichoanalízis vívmányai, a frankfurti iskola értelmiségi manipulációi és az ezekből merítő, hasonlóan túlnyomórészt zsidó vezetésű második hullámos feminizmus szintén jelentős hatással voltak a politikai, kulturális, szociális folyamatok alakulására. A hagyományos család, nemi szerepek, szexualitás, közerkölcs, a bel- és külcsoporthoz való tartozás, nemzeti és faji identitás züllesztése és felforgatása történt az egész nyugati világban. Nathan Glazer amerikai zsidó szociológus 1954-es könyvében írtak szerint "egy könyv se került kiadásra a háború óta a szociológia területén, mely nagyobb hatással lett volna az egyetemeken zajló munkálatok irányvonalára napjainkban". Sokatmondó kell legyen az is, hogy zsidó nyomásgyakorló és érdekérvényesítő szervezetek, mint a Rágalmazásellenes Liga (ADL) vagy az Amerikai Zsidó Bizottság (AJCommitte) előszeretettel finanszírozta hasonló munkák megjelenését, mint Az ésszerűtlenség politikája (1978), Amerikai előítéletesség könyvsorozat (1967), Előítéletesség és társadalom (1959), Tanulmányok az előítéletességben könyvsorozat (1950)... Tömegmédia a zsidó bomlasztás szolgálatában A felforgató zsidó elméletek, ideológiák és mozgalmak sikere nem az, hogy ezek olyan zseniálisak lennének feltétlenül, hanem az etnikai együttműködés, hálózatépítés. A befolyásos területekre beszivárgott etnocentrikus zsidók más zsidókat fognak felemelni, beleértve a zsidó érdekeket szolgáló igeológiákat is. Az ún. szociális kondicionálás lényege, hogy ha az ember minél többet lát és hall valamit minél több helyről (tömegtájékoztatás, akadémia stb.), annál inkább elfogadja annak legitimitását. Az elit-konszenzus része lesz. A homoszexualitás megítélését is ez a szociális kondicionálás formálta évtizedeken át (lásd Joe Biden hencegését erről). A zsidók médiabeli hatalmát nem kell ma már részletezni, a téma megfelelően dokumentált, és számos befolyásos zsidó is elismerte már az egyértelműt. A vén felvásárló Simon Peresz ebben a cikkben például az általa is elismerten zsidó Hollywood fiatalokra való hatását dicséri. A zsidó Philip Weiss a Mondoweiss internetes lapban megjelent pár évvel ezelőtti írása is elismeri ezt, de ezentúl egyértelművé teszi azt is, hogy a zsidók egymás közt érzik kényelmesen magukat, és hajlamosak zsidókat alkalmazni - fontos ezzel tisztában lenni, mert filoszemiták és zsidók szokásos érve az, hogy a zsidó túlsúly csak azért van, mert a zsidók "ennyire jók" abban, amit csinálnak. Magas intelligenciájuk és ambiciózus jellemük ehhez azonban nem lenne elég - valójában magas szintű etnocentrikusság és etnikai együttműködés az, ami az egyes zsidókat pozícióba emeli. A zsidó Ron Unz író 2012-es Az amerikai meritokrácia mítosza című tanulmányában bemutatta, miként növekedett egyedül a zsidók száma a Harvardon 2000-2011 között, miközben minden más etnikumé csökkent. Az ázsiaiakhoz képest 2,7-szeres, a fehérekhez képest pedig 46,8-szoros a felülreprezentáltságuk a népességbeli arányukat figyelembe véve. Ennek ellenére ami a legjobb eredményekkel rendelkező diákokat illeti (Phi Beta Kappa, a legkiválóbb felső 10%), ott már számbeli sokszoros felülreprezentáltságuk ellenére mind a fehérek (54%), mind az ázsiaiak (34%) megelőzik a zsidókat (11%). Nem a tudásuk eredménye tehát számbeli fölényük, hanem annak, hogy a zsidó Lawrence Summers, a Harvard akkori elnöke a zsidó Elena Kagant, a Legfelsőbb Bíróság bíróját nevezte ki a Harvard dékánjává. Ott ő a kari kinevezések több mint felét szintén zsidóknak adta. (A téma hosszasabb elemzése angolul itt.) Ez a törzsi együttműködés tehát az, ami a zsidókat és az ő mozgalmaikat, felforgató ideológiáikat felemeli. Így tett szert számottevő befolyásra olyan felforgató áltudomány is, mint a pszichoanalízis, és így tudják a zsidók elit pozícióba helyezni az ő érdekeiket szolgáló érveket, mozgalmakat, politikai irányzatokat, ügyeket. Ezt a faji együttműködést tehát nem feltétlenül úgy kell ezt elképzelni, hogy befolyásos zsidók csoportja fekete csuklyákban gyülekezik egy gyertyafényes szobában, ahol megbeszélik, miként lehetne elpusztítani a nyugati civilizációt... Ha cigányok kezében lenne a média, nyilván a programok tele lennének dajdajozással, ízléstelen förmedvényekkel, mert a cigány karakterből az jön, azt tenné műsorszámokká. Ha arabok kezében lenne a média, szintén a saját etnikai karakterüket tükrözné, ahogy az is bizonyos, hogy saját belcsoportjuk érdekeit szolgálnák ezzel a hatalommal. A zsidók esetében sincs ez másként. A zsidó jellem alapvető vonása pedig, hogy vonzódik a degenerált, a bizarr, a bomlasztó, felforgató dolgokhoz - így a kezükben lévő média is ezt fogja tükrözni. A világ degenerált zsidó (Kandinsky) - és hagyományos európai szemmel (Dahl) Jól bemutatja ezt a zsidó filmkritikus Neal Gabler A saját birodalmuk: miként találták fel a zsidók Hollydoodot című könyvében, ahol kijelenti: Megalkották a saját Amerikájukat - egy Amerikát, ami nem az igazi Amerika... De végül ez az Árnyékamerika oly népszerűvé lett, és oly széles körben lett terjesztve, hogy képei és értékrendje felfalta az igazi Amerikát [...] Hollywood nagy iróniája, hogy az amerikaiak végül is ezen Árnyékamerika által határozták meg magukat, melyet kelet-európai zsidó bevándorlók alkottak. A zsidó bomlasztás nem csak faji, de erkölcsi, kulturális és szellemi fronton is zajlik. Például a degenerált, minden fehér értéket lábbal tipró popkultúrát gyerekekre hányó zsidó Sumner Redstone MTV-je egy ideje már nem csak zenei programokat készít, hanem kimondottan politikai, faji témájúakat is. Az egyik legújabb förmedvény, amit készítettek, és a közelmúltban került adásba, a White People (Fehér emberek), mely a fehér ember szörnyűséges tetteit és jelen társadalomban betöltött "kiváltságos voltát" hivatott bemutatni, és emiatt a fehérekben bűntudatot ébreszteni. Előzetesében szégyenkező, könnyező, bűnbánó fehér fiatalokat látunk, akik nyilván őszintén elnézést kérnek, hogy léteznek egyáltalán. Nem vicc, ebben a videóban néhány gerinctelen példány szó szerint elnézést kér, amiért ők heteroszexuális, fehér "férfiak". (Egyikük erősen zsidógyanús, de persze nem zsidóságáért kér elnézést.) A különböző zsidó médiumok a fehér öngyűlölet mellett még temérdek degenerált, szexuálisan deviáns, fajkeveredést, erkölcstelenséget, hedonizmust propagáló szennyműsorait napestig lehetne sorolni... Az MTV példája azért jó, mert fiatalokat, gyerekeket céloz meg, és kultúraformáló hatása egyértelmű. Valami félelmetes szívtelenség és aljasság kellhet ahhoz, hogy az ellenségnek vélt csoportnak már a gyerekeit is célba vegyék, és egészen kiskortól pszichológiailag öngyűlöletre, szégyenre neveljék, hogy azok majd így pusztítsák el önmagukat, de legalábbis segítsék az ezért tevékenykedő zsidó folyamatokat. Az MTV alapítója és egykori elnöke, Bob Pittman egy 1982-es kijelentése sokat elárul erről: A legjelentősebb vonzalom, amit el tudsz érni: érzelmi. Ha az érzelmeiket be tudod indítani, s el tudod feledtetni velük a logikát, már birtoklod is őket. Az MTV-nél mi nem csupán műsorokat készítünk a 14 éveseknek: mi birtokoljuk őket.12 Persze a műsort készítő lelketlen zsidók azt nem fogják megemlíteni az ilyen fehéreket démonizáló műsorokban, hogy a rabszolga-kereskedelemben maguk a zsidók súlyosan felül voltak reprezentálva (a hollandban is), vagy azt, hogy az amerikai fehérek mindössze 2-5%-ának volt valaha rabszolgája (zsidó családok esetében ez 40% Jacob Rader Marcus rabbi kutatásai alapján). Ahogy azt sem, hogy maguk a fehérek is voltak rabszolgái a világ több népének is a történelem folyamán. A rabszolgaság, a gyarmatok ugyanis az emberi történelem részei (és mindennek a fehérek is voltak elszenvedői nemegyszer), nem egy sajátos sötét folt kizárólag a fehérek múltjában. Sőt, amíg a felforgató zsidók ma élő fehér fiatalokat nevelnek szégyenre, bűntudatra, öngyűlöletre azért, mert 150 éve pár százaléknyi fehér ültetvény-tulajdonosnak rabszolgái voltak, addig napjainkban is él a rabszolgaság Afrikában feketék között, a zsidók pedig a gázai koncentrációs táborba szorított palesztinok ezreit mészárolják le pár évente. Akinek a befolyása alatt a tömegmédia, az oktatás, a politika, az fogja a tömegek érzékenységét formálni a saját céljai szerint. Maguk a zsidók dicsekszenek vele, hogy ők uralják a médiát A szociális kondicionálás mechanikája Pontosan mi is teszi ezt a kulturális bomlasztást olyan hatásossá emberi szinten? Pszichológusok szerint kétféle információfeldolgozó rendszer létezik: az implicit (mélyen bennünk lévő, automatikus, tudatalatti) és explicit (tanult, irányított). Elménk implicit része automatikusan fogadja be és dolgozza fel az információkat, ezeket a gépiesen működő mechanizmusokat úgy hívják, hogy "modulok". Ilyen például az arcfelismerés: ha valakire ránézünk, azt felismerjük saját akaratunkon kívül, nem tudjuk lekapcsolni ezt az implicit folyamatot, az végzi a dolgát. Ennek a modulnak köze van az etnocentikussághoz is, több kialakult mechanizmus is létezik, ami miatt a saját fajtánkat preferáljuk. Philippe Rushton pszichológia-professzor Genetikai Hasonlóság Elmélete is jó példa erre. Az emberek hajlamosak olyanokkal szocializálódni, akik hozzájuk hasonlóak több téren is. Az explicit feldolgozás része a nyelv vagy gondolat. Ez már erőfeszítéssel jár és irányított, mint a folyamat, amit matematika feladatok megoldásakor használunk, ahol tudatosan kell terv alapján kalkulálni. Elménknek ez a része fogad be kulturális hatásokat. A fősodratú médiából például sok explicit üzenet jut el hozzánk: "nincs különbség emberfajok között", a "másság jó", a "keveredés kívánatos", aki ezt ellenzi, az "műveletlen", "primitív gyűlölködő", és így tovább... Ez sokszor összetűzésbe kerül az implicit modulokkal, mely inkább arra ösztökél minket, hogy hozzánk hasonlóakkal szocializálódjunk. Így keres a fehér ember ösztönösen olyan közegeket, lakhelyeket vagy hobbikat, ahol hozzá hasonlóak vannak, igaz ez még a liberálisabbakra is, akik (explicit) soha nem ismernék be, hogy faji okok is közrejátszanak, mert az "rasszista" lenne, de (implicit) mégis így cselekednek. Egy az amerikai Princeton egyetem általi kutatásban FMRI (funkcionális mágneses rezonanciavizsgálat) használatával fehérek feketék fotóira adott reakcióit vizsgálták. Amikor nagyon rövid időre mutatták a fotókat, a fehérek negatívan reagáltak rájuk, ez az implicit reakció. Mikor hosszabban voltak azok láthatóak, a negatív reakció valamelyest csökkent, és a kutatást vezető Jennifer Richeson professzor szerint "a kutatócsoport az agynak egy bizonyos részét aktiválódni látta, ehhez a részhez tartozik a 'végrehajtás kontroll', a célirányos gondolkodásra tett tudatos erőfeszítés. Ez annak a jele, hogy az agy azzal küzd, hogy ne gondoljon negatív gondolatokat." Ez azért van, mert volt ideje az agy explicit (tanult, manipulált) részének aktiválódni, az pedig tudatosan elfojtotta az automatikus negatív reakciót - hiszen azok "rosszak" és "rasszisták". Természetesen az explicit információfeldolgozás nem csak manipuláció áldozata lehet, azok, akik nem csak manipulatív forrásból szerzik az ismereteiket, hanem például az életben is találkoznak a "mássággal", nem lesznek annyira fogékonyak a hazugságok elfogadására, mint azt a "menekültek" támogatottsága is mutatja, ahogy az is tudható, hogy műveltebb fehérek hajlamosabbak az etnikai alapú önszegregációra. Közismert, hogy már a kisdedek is nyíltan a saját etnikumukhoz vonzódnak, majd ez gyermekkorban is megmarad, míg végül kamaszkorban csökken ennek nyíltsága - bizonyára azért, mert ekkorra már megtanulják a gyerekek, hogy a nyílt etnocentrikusság "kóros" és elítélendő, melyet minél többet hallanak, annál automatikusabb az explicit reakció. Mindeközben implicit módon mégis jellemzően fehér közösségeket keresnek maguknak. Az agy felső, explicit részének ilyetén manipulálása kihat arra, hogy miként foglal állást valaki, mit fejez ki mások irányába, illetve a saját etnikai csoportját is kevésbé fogja nyíltan védeni, például az idegen bevándorlással, vagy zsidó kizsákmányolással szemben. Beteges esetekben pedig konkrétan a saját belcsoportját fogja büntetni, pusztítani a belenevelt szégyen és öngyűlölet miatt. Ezért tehát létfontosságú a zsidó manipulációtól megszabadítani a fehér nemzetek kulturális, politikai légkörét, és ezt az ellenséges elitet lecserélni olyanra, ami valóban a miénk. Zsidó befolyás alatt a közvélemény A tömegek közvélekedésének zsidó érdekek szerinti irányítását jól szemlélteti például a holodomor megítélése. Ezek a holokauszt-propaganda által öngyűlöletre, etnikai szégyenre nevelt fehérek a holodomor szó hallatán nem vágják magukat vigyázzba, nem aktiválódik egy belső érzelmi kapcsoló. Gyermekkoruk óta ugyanis más lett beléjük nevelve, így akként is reagálnak. A belcsoportért felelősséget érezni beteges és romlott, morálisan aljas dolog, míg az idegen segítése, támogatása morálisan szép és jóságos - a freudi hagyaték. A holodomorról nem hall az átlagos fehér, a nyugati világ médiája, oktatása ugyanis súlyosan zsidó befolyás alá került, főleg a második világháború óta, nekik pedig etnikai érdekük a fehér emberben patologizálni minden nemzeti, faji hűséget és törődést, illetve elfedni a zsidó fehérellenes rémtetteket és csak áldozat szerepében bemutatni saját csoportjukat (a fehérekre jellemző empátiát manipulálva). Ezzel egyszerre elejét veszik egy potenciálisan megszerveződő fehér ellenállásnak, ami az ő befolyásukat megszüntetné, illetve erkölcsi manipulációval nyernek maguknak támogatást ennek a befolyásnak a megőrzésére. Ez a zsidó i24news nevű oldalon megjelent cikk is elismeri: zsidó érdek a bűntudat fenntartása. Shulamit Aloni egykori izraeli miniszter szintén elismeri ebben a videóban: "Ez egy trükk, amit mindig alkalmazunk. Mikor Európából valaki Izraelt kritizálja, mi felhozzuk a holokausztot. Mikor ebben az országban [Amerikában] valaki kritizálja Izraelt, akkor ők 'antiszemiták' [...] Nagyon egyszerű megvádolni embereket, akik az izraeli kormányt kritizálják, hogy ők 'antiszemiták', felemlegetve a holokausztot, a zsidók szenvedéseit, és ez igazol mindent, amit a palesztinokkal teszünk." Miközben az ún. zsidó holokausztot saját céljaik szerint bűntudatkeltésre, érzelmi zsarolásra használják, a saját csoportjukra rossz fényt vető dolgokat eltüntetik a tömegek elől. Így tesz a világ talán legbefolyásosabb zsidó nyomásgyakorló szervezetének, a Rágalmazásellenes Ligának (ADL) elnöke Abraham Foxman is, mikor e videó tanúsága szerint ukrán vezetőkkel találkozik, majd tisztességes ember számára már-már felfoghatatlan pofátlansággal képes a következőket mondani Viktor Juscsenko akkori elnök személyes tanácsadójának: Azért jöttünk, hogy az önök demokráciáját méltassuk, de ugyanakkor vegyes érzésekkel érkeztünk. A zsidók történelme ebben az országban meglehetősen tragikus. Egy sokkal aktívabb, agresszívabb hozzáállást szeretnénk látni az antiszemitizmus kezelésében [...] Van egy dolog, amivel kapcsolatban önöknek érzékenyeknek kell lenniük. Ez az, hogy ne kössék össze [a holodomort] a holokauszttal. Legyenek óvatosak, ne úgy legyen kezelve, hogy 'az ő népirtásuk - a mi népirtásunk' mert az kontraproduktív lenne mindkét oldalon. Az ún. zsidó holokauszt sajátossága, kiváltságos mivolta és lehetőleg kizárólagos reklámozása a cél. Ahelyett, hogy ráborította volna az asztalt és azonnal kitoloncolta volna az egész pofátlan, tiszteletlen bagázst az országból, a gerinctelen tanácsadó válasza sajnos jellemző: Mi természetesen tiszteljük a holokausztot, én megértettem az ön üzenetét, és megpróbálunk nagyon diplomatikusak lenni. A másik, később nyilatkozó ADL-es nőnek meg még van képe azt mondani, hogy ahhoz, hogy kezelni tudd [az antiszemitizmust], felelősséget kell vállalnod azért, ami a múltban történt, és így menj tovább előre. Mondja ezt akkor, mikor ők pont azért helyeznek nyomást ukrán vezetőkre, hogy elfedjék saját felelősségüket a holodomorban. A fentebb említett, tipikus zsidó részrehajló moralitás példája ez is. Az a jó, ami a zsidóknak jó, ami másra vonatkozik, rájuk nem - és fordítva. Tömeggyilkos zsidók: Jagoda és Kaganovics A becslések szerint 5-8 millió áldozatot követelő holodomor fő hóhérjai ugyanis zsidók voltak: Genrih Jagoda és Lazar Kaganovics, Sztálin két tömeggyilkosa. Egy izraeli lap, a YnetNews 2006-ban közölt egy cikket Sztálin zsidói címmel, alcíme: Nem szabad elfelednünk, hogy a modern idők legnagyobb gyilkosai közül többen zsidók voltak. A zsidó lap is elismeri: Genrih Jagoda volt a 20. század egyik legnagyobb zsidó gyilkosa, az Állami Politikai Igazgatóság helyettes parancsnoka és az NKVD alapítója, illetve parancsnoka, Jagoda "szorgalmasan végrehajtotta" Sztálin parancsait, és legalább 10 millió ember haláláért felelős. Zsidó megbízottjai alakították ki és igazgatták a Gulág-rendszert. Lazar Kaganovics becslések szerint legalább 20 millió ember haláláért felelős, az ő osztálya volt a legfontosabb a Kommunista Pártban. A két zsidó bűnlajstroma, illetve az egész bolsevizmus zsidó eredete és terebélyes zsidó jellege nem ezen írásom tárgya, így nem megyek részletekbe, de fontos megemlíteni, hogy a holodomor zsidóbolsevik etnikai érdekeket szolgált. Egy 1953-as előadásában, New Yorkban Raphael Lemkin, a "genocide" (népirtás) szó megalkotója is egyértelművé teszi a holodomor etnikai jellegét (a beszéd szövege angolul itt): Az ukrán nacionalizmus kiiktatásáért az ukrán parasztság fel lett áldozva [...] ha a szovjet program sikerül teljesen, ha az értelmiség, a papok és a parasztok ki lesznek iktatva, Ukrajna olyan halott lesz, mintha minden ukrán meghalt volna, mert olyan részét veszti el, ami megőrízte és kialakította kultúráját, hitét, közös eszméit, mely igazgatta és lelket adott neki, mely, röviden: nemzetté tette... Ez nem csak egy tömeggyilkosság. Ez a népirtás esete, nem egyének pusztításáé, hanem kultúráé és nemzeté. Dr. David Duke 2013-as, The Secret Behind Communism című könyvében foglalta össze az elmúlt évtizedek adatait a kommunizmus zsidó jellegéről, és bemutatja, hogy a zsidók a kommunizmussal etnikai érdekeiket érvényesítették. (Itt látható dr. Duke egy terjedelmes videója a könyvről.) Foxman tehát jellemző zsidó pofátlansággal azt követeli meg az ukránoktól, hogy ne említsék egy lapon ezt a holmi holodomort, melyben ukránok millióit irtotta ki két vérszomjas vörös zsidó a szentséges zsidó holokauszttal, mert az "kontraproduktív". A holodomor példája tehát jól mutatja milyen hatása van az egyértelműen túlsúlyos zsidó médiabeli/akadémiai/politikai/kulturális befolyásnak arra, hogy fehérek tömegei mit tartanak fontosnak, és mit nem. Az általuk tematizált szociális kondicionálás határozza meg, mi iránt alakul ki érzékenység a tömegekben, és mi az, ami a szőnyeg alá lesz söpörve úgy, hogy az utca embere nem is tudja, mi az a holodomor, hát még hogy a részleteket is ismerje, mint a népirtás zsidó jellegét. Pár éve például a TV2 megszakítás nélkül adta le a több mint három óra hosszú Schindler listája című hazug propagandafilmet, ami főműsoridőben komoly bevételkiesést jelenthetett reklámok nélkül, de valamiért fontos volt nekik a zsidók sajnáltatása és a bűntudatkeltés - közben a holodomorról játékfilmet hiába is keresnénk, főleg ilyen médiumokban. Konklúzió Mint láthatjuk, a fehér európaiak (főleg észak-nyugat-európaiak) hajlamosabbak az individualizmusra a világ népeihez viszonyítva. Ezzel együtt nem hiányzott belőlünk az etnocentrikusság, közösségi orientáció sem, amire történelmünk számos példával szolgál (és e nélkül már nem is léteznénk). A felforgató zsidó hatás előtt nemzeteink képesek voltak e kettőt egyensúlyban tartani. Míg a ránk valamelyest jellemző individualizmus segített felfedezőinknek, feltalálóinknak, művészeinknek, nagy gondolkodóinknak, addig az etnocentrikusság megőrizte a nemzet faji karakterét, életterét. A második világháború után kaptak a felforgató zsidó mozgalmak egy nagy löketet szerte a nyugati világban, főleg a tömegmédia és szórakoztatóipar kialakulásával és zsidó befolyásával. Nem csoda hát, hogy akkor lendült be igazán a fehérellenes propaganda is, ami mára a fentebb vázolt siralmas helyzetet eredményezte. Ez egybeesett a freudi és marxista módszereket alkalmazó, súlyosan zsidó irányítás alatt álló feminista agitáció és a liberalizmus által széteső család és nemi szerepek, illetve az erőszakos zsidó lobbi által kivívott tömeges nem fehér bevándorlással. Mondhatni addigra érett be a zsidó vetés. Mindez pár évtized alatt iszonyatos mértékű felfordulást és etnikai/kulturális/erkölcsi hanyatlást eredményezett. Tulajdonképpen ezek a fehér liberálisok áldozatai ennek a kegyetlen zsidó pszichológiai hadviselésnek. Egy egészséges, zsidó befolyás nélküli légkörben valószínűleg hasznos tagjai lehetnének a nemzetnek, viszont felnőtt emberekről beszélünk, nem menthetjük fel őket a felelősség alól. A jelenlegi katasztrofális helyzetünkben árulóknak kell őket tekinteni, kiket kíméletlenül félre kell söpörni az útból, ugyanis a végzetes etnikai lecserélésünk jelentős szekértolói ők, akkor is, ha mindezt egy eredetileg hasznos, de mára már patologizált, eltérített, kiforgatott moralitásból teszik. Ez a moralitás a fehér ember sajátja, és egy egészséges kultúrában hasznos lehet, de egy fajilag kevert, liberalizmussal felfogatott társadalomban ez a moralitás kifordul önmagából, és öngyilkos folyamatokat segít - melyet nemzeteink végtelenül aljas zsidó aláásói saját érdekeik szerint ki is használnak. Ez a mi Achilles-pontunk. Az erkölcsorientált mentalitással rendelkező fehér emberre sajnos félelmetesen nagy hatással van tehát ez a morális, pszichológiai hadviselés. Mivel azon nőttek fel, hogy ők mint fehérek romlottak, mint fehérek bűnösök, így magukat mint fehérek fogják büntetni - a csoport szenved, nem az egyén, mert a csoporthoz tartozás lett évtizedeken át démonizálva. Szerencsére még fajtánk egy részében van gerinc és becsület, de sajnos jelentős tömegek ilyen szintre süllyedtek már, ez a jelentős réteg pedig elég ahhoz, hogy a bomlasztó zsidók felforgatási programjainak, ügyködésének megágyazzon a mi közösségeinkben. A magyarországi állítólagos civilek munkássága is sokat árt a magyar etnikai érdeknek, nélkülük a betolakodóknak is nehezebb dolguk lenne, továbbá a politikai színtéren is az ilyen kaliberű öngyűlölő fehérek (vagy elvtelen karrieristák) kerülnek a felszínre, lévén, hogy az ellenséges zsidó politikai elit pont az ilyeneket emeli fel oda, hasznos idiótákként. Kollaboráns árulók nélkül nem tudott volna ilyen befolyásra szert tenni ez az ellenséges elit. Napjaink kollaboránsai ezek a bevándorlást támogató fehérek. A gondolat, hogy ezekben az emberekben túlteng az "emberség" és "jóság", nem tartható. Bennük a patologikus, beidegződött fehérellenesség, öngyűlölet teng túl. Ezt a pszichológiai késztetést elégítik ki az idegenek segítésével. Ha elbeszélgetünk egy példánnyal, nem meglepő, hogy előbb-utóbb oda lyukadunk ki, hogy a fehér embernek tulajdonképpen kötelessége befogadni a sok idegent, mert "rabszolgaság", mert "gyarmatok", mert "holokauszt", azért. Tehát a fehér ember bűnös és romlott, megérdemli a büntetést - ez a zsidó manipuláció eredménye. Ha csupán humanizmusról van szó, vajon megszerveződtek ezek az emberek, mikor a Máltai Szeretetszolgálat csángó rászorulóknak szervezett gyűjtést? Hoztak létre Facebook-oldalakat, több ezren idejüket, fáradságot, pénzt nem sajnálva megszerveződtek, hogy magyarokon segítsenek? Talán a beözönlő idegenek tömegei előtt a magyar hajléktalanok segítésére fordították energiáikat? Nem tették. Ha már háború és állítólagos menekültek; megszerveződtek ezek az emberek akkor, mikor Kárpátalján magyarok kerültek veszélybe a tavaly kialakult konfliktusokban? Nem tették. A "humanizmusuk" és "jóságuk" nem volt sehol, elvégre ilyen esetekben csak magyaroknak kell segítség, saját fajtánkat óvni pedig, mint tudjuk Freud óta: patologikus, beteges, rasszista dolog. A jó hír az, hogy ez a mentalitás és pszichológiai állapot visszafordítható megfelelő, pozitív hatásokkal. Jelenleg egy súlyosan zsidó befolyás alatt álló, mondhatni, konkrétan zsidó elit konszenzusa szabja meg, hogy mi a jó és mi a rossz, hogy mik a morális bel- és külcsoport határvonalai a fehérek számára, tehát ehhez elengedhetetlen, hogy az ellenséges zsidó elitet, mely súlyos hatással van médiára, popkultúrára, politikai folyamatokra, letaszítsuk jelenleg betöltött kiváltságos pozíciójából, és gondoskodjunk afelől, hogy oda ne térhessen vissza. Megszabadulva minden fehérellenes felforgató érzelmi és pszichológiai manipulációtól (és geopolitikai folyamatoktól), egy zsidómentes, egészséges légkörben megfelelő értéket közvetítve fentről lefelé (az elit-konszenzus hatása a csoportmorálra), lehetséges lenne visszairányítani a fehér ember erkölcsi érzékét egy racionálisabb, természetesebb mederbe. Abba a mederbe, amiben akkor volt, mikor a fehér ember civilizációkat, birodalmakat hozott létre, megálmodott és feltalált dolgokat, időtlen művészetet alkotott, és eleve: nem volt kihalóban. A sor hosszasan folytatható... A kérdés csak az, hogy mire ez megtörténik, marad-e még fehér ember, maradnak-e még fehér többségű országok, mert ha a jelenlegi katasztrofális folyamatok nem lesznek rövid időn belül megállítva és visszafordítva, érdekérvényesítő képességünk olyan szintre csökken a velünk ellenséges és tőlünk teljesen idegen csoportok tengerében, hogy onnan már nagyon nehéz lenne talpra állni. Ezért kell a jelenlegi helyzetet nagyon komolyan venni, és eszerint cselekedni. Csonthegyi Szilárd (Kuruc.info) Lábjegyzetek [1] The inheritance of intellectual gifts (Fritz Lenz, 1931) [2] Habitat, the templet for ecological strategies? (Southwood, T. R. E., 1977) [3] Moral Origins: The Evolution of Virtue, Altruism, and Shame (Christopher Boehm, 2010) [4] What Makes Western Culture Unique? (Kevin MacDonald, 2002) [5] Caravan: the Story of the Middle East (Carleton S. Coon, 1958) [6] Jewish Communities in Turkey during the Last Decades of the Nineteenth Century (Paul Dumont, 1982) [7] The Culture of Critique: An Evolutionary Analysis of Jewish Involvement in Twentieth-Century Intellectual and Political Movements (Kevin MacDonald, 2002) [8] The Fifth Profession: Becoming a Psychotherapist (Henry, W. E., Sims, J. H., & Spray, S. L., 1971) [9] Freud's Moses: Judaism Terminable and Interminable (Yosef Hayim Yerushalmi, 1991) [10] Freud: A Life for Our Time (Peter Gay, 1988) [11] The Frankfurt School. Its History, Theories, and Political Significance (Rolf Wiggershaus, 1994) [12] MTV is Rock Around the Clock, Philadelphia Inquirer, Nov. 3, 1982 
    Forrás: https://kuruc.info/r/9/147541/?honnan=Nemzeti_Hirhalo







Tüntetni kezdtek a menekültek a Keletinél 
A gondot az okozza, hogy a budapesti tranzitzónák teljesen megteltek a hétvégére, mivel a Szegedről érkezőket most nem a befogadó állomásokra irányítják, hanem a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Budafoki úti központjába
A központ azonban hétvégén nem működik, így a most Budapestre érkezőket nem tudják hova irányítani, nekik a pályaudvarokon kell várniuk. 
A Nyugati pályaudvarnál dolgozó civilek szerint ez okozza, hogy ezen a hétvégén sokkal több menekült tartózkodik az államások területén, mint korábban. Ez pedig egyre komolyabb ellátási problémákat okoz a pályaudvarokon. 

 

Újabb tiltakozás van a Keletinél 
Mintegy kétszáz körüli létszámú migránsnak hazudott határsértő zavarog, üvöltözik a Keleti Pályaudvar főbejáratánál (vasárnap 11,30 h.). 
Németországot éltetik, Magyarországot szidják! Németország nevét skandálva a szokásos jelet használva felfelé mutatnak, amikor Magyarország nevét skandálják, akkor az ujjukkal lefelé mutatnak. Vagyis halál ránk! 
Örülünk, hogy olyan lojális kormányunk van, hogy mindezek ellenére akár évekig eltartat benneteket velünk! 
Amikor beeszi őket a fene, eldobálják az irataikat, és átjőve a vasúton, Röszkén az igazoltatáskor hazug adatokat diktálnak be! Cirka a fele Mohamed Aliként iratkozik be, és több mint felének január 1-jén van a születésnapja. 
A hatóság félrevezetése bűncselekmény! Magyar ember, ha igazolvány nélkül megy ki az utcára, megbüntetik! Ezektől meg elfogadja a hazug bediktálásokat! Hát hol élünk magyarok? Hülyét lehet belőlünk csinálni? A teljes ellátást egyedül Magyarország biztosítja nekik! A görögök még vizet se igen adnak nekik. 
Elbocsátó szép üzenettel minél előbb el kell köszönni tőlük, mert bizony ilyenből még vagy kétmillió készül megszállni bennünket. Mi lesz, ha már kisebbségben leszünk a saját hazánkban? 
Köszönjük Amerika!Köszönjük NATO! Köszönjük tökéletlen Európai Unió! Köszönjük teszetosza kormány! 
Isten legyen irgalmas hozzánk magyarok! 
SVPSZ 
MÁR AZ ELKÖTELEZETT FIDESZHÍVŐK IS SOKAN ÁTLÁTNAK A KORMÁNY INTÉZKEDÉSEIN!!! 
Mára már nincs abban a helyzetben a kormány hogy megvédje a polgárait. Végül is mára ezt kommunikálják a szómenők. De nem is akarja. Véglegesnek látszik ha tettszik ha nem, az uniós forrásokért képes a hazát átadnia. A Merkel-féle politikának. Mivel nem sikerült az országunkat eddig anyagilag tönkretenni a librális komcsis uniónak, ezzel most sikerült. Most már rengeteg pénzt áldoz...(a szegény menekültekre.) De nem az országnak a stabilitásának s annak megőrzését látjuk. Mivel a határunkba beözönlötteket nem állítja le, ráadásul megakadályozása vagy annak a rendezése csak szómenésen alapul. Ezért a jelenlegi kormánynak a felelőssége ezt, is amit naponta tagadnak le a mellébeszélésükkel. Ameddig napi 3000-3500 menekültnek látszók lépik át a határt embercsempészek segítségével, igen ezek a valós tények. Mindezért mit várhatunk a jövőnkre nézve? Most lettünk kormányunk által rabszolgák? Erre álltunk ki a Békemenettel. A nagy szlogen is elmaradt. Minden magyar állampolgárt m egvédünk! 
Karácsonyi Mihály Facebook 
Kapcsolódó: 
   A fehér öngyűlölet pszichológiája a jelenlegi sötét invázió tükrében - egy történelmi áttekintés 
   A cigányszaporulat nem elég, Siklósnagyfalu vezetője bevándorlókat is telepítene a 20%-nyi magyarság nyakára 
   A szír menekültek 90 százalékának esze ágában sincs Európába jönni 
 




A cigányszaporulat nem elég, Siklósnagyfalu vezetője bevándorlókat is telepítene a 20%-nyi magyarság nyakára


Reklám A szennyvízhálózat kiépítéséért, járdaépítésért és saját egészségház létrehozásáért cserébe Siklósnagyfalu felajánlotta, hogy ideiglenes befogadóhelyet biztosít a migránsoknak. Az ötlet a megye déli szegletében található 480 fős település polgármesterétől származik, és egyelőre a lakosság sem tiltakozik ellene. Siklósnagyfalu halmozottan hátrányos zsáktelepülés, ennek minden jellemzőjével. A faluban nincs központi szennyvízhálózat, hiányosak a járdák, nincs élelmiszerbolt, és a háziorvos is egy másik településről jár át a betegekhez. A lakosság nyolcvan százaléka cigány, ráadásul munkanélküli vagy közfoglalkoztatott. Kosztics József polgármester a Helyi Híradóknak azt mondta: a munkaerőpiacon csak alig húszan tudtak elhelyezkedni, de azért közfoglalkoztatás keretében százan kapnak munkát jelenleg is. A település adóbevétele minimális. Koszticsot háromszor ítélték el közokirat-hamisítás vétsége miatt, 2006-ban le is tartóztatták, miután úgy nyerte meg az októberi választást, hogy már jogerősen elítélték közokirat-hamisításért és csalásért. A falu lélekszáma mindezek ellenére évről évre növekszik - ami etnikai összetétele alapján egyáltalán nem meglepő. "A helyiek életvitele kiegyensúlyozott, a település tiszta. Vigyázunk a rendre, a faluval sikerült megértetni, hogy ha szegények vagyunk is, nem kell koszosnak és mocskosnak lenni" - mondta a falu első embere. "A hírekből tájékozódom és láttam a bevándorló családokat, gyermekeket az utcán feküdni. Tisztában vagyok a veszélyekkel, melyet a menekültek jelenthetnek, az esetleges terrorveszéllyel. Én mégis szívesen adnék nekik helyet. Amúgy is csak átmenetileg tartózkodnának itt, hiszen Magyarország nem végcél nekik” - indokolta döntését Kosztics. A település első embere arra számít, hogy ha átmeneti befogadótábor épülne a falu határában lévő sportpálya melletti önkormányzati területen, akkor abból csak profitálhatna a település. Állandó lenne a rendőri jelenlét, még talán biztonsági kamerarendszer is épülne. Emellett megújulhatnának a beltéri utak és járdák, sőt a falu egy egészségházzal is gyarapodhatna. Kosztics nem tart a kulturális és nyelvi különbségtől, hiszen Siklósnagyfalu jelenleg sem egységes ebből a szempontból: most is együtt élnek a lovári, a beás cigányok és a magyarok a településen. Kosztics József közölte: ha egyértelmű válasz érkezne a kormányzat részéről az ideiglenes befogadótábor létesítésének ötletére, akkor népszavazást írna ki a faluban a kérdésről. A polgármester szerint, ha most kérdeznék meg, akkor 10 lakosból 8 igennel szavazna az akár ötszáz migráns elhelyezésére. A megkérdezett helybeliek közel ötven százaléka támogatna egy ilyen kezdeményezést. Egy harminc év körüli férfi - aki a nevét mégsem árulta el - azt mondta: jöhetnének bevándorlók a falu határába, mert hely az van bőven, de azért fél is tőlük. „Láttam a tévében, hogy a menekültek elsősorban háborús területről érkeznek, ezért akár fegyvereik is lehetnek” – fejtette ki. Mások inkább kiskorú gyermekeiket féltették. Egy ötven év körüli férfi határozottan ellenezte az elgondolást. Szerinte pont azért nem jó helyszín a menekülttábornak Siklósnagyfalu, mert nincs úthálózat, sem orvosi ellátás. Abban mindenki egyetértett, hogy ha a táborlakók a helybeliek szokásaihoz igazodnának, akkor nem lenne baj velük. Ez azonban kevésbé valószínű, hiszen ideiglenes befogadóhelyként a táborlakók állandóan cserélődnek, így nem adódhat lehetőségük beilleszkedni a falu életébe. Siklósnagyfalu lakói tehát nem mondtak nemet az átmeneti tábor ötletére. Bár él bennük félelem, mégis hisznek a falu vezetőjében és támogatják a döntéseit. A szomszéd településeken élők azonban egyöntetűen ellenzik a befogadóállomás létesítésének ötletét. (MTI nyomán) Egy kis magyarázat arra, miért szeretik Koszticsot a fajtársak: Ebből a korábbi híradórészletből kiderül, hogy lopásért is elítélték, de nem volt hajlandó bevonulni a börtönbe: Frissítés: Jobbik: a környező  települések véleményét is figyelembe kell venni! A Jobbik elképedve áll az előtt, hogy Siklósnagyfalu vezetője önként és dalolva szabadítaná rá migránsok tömegét a saját lakosságára, ráadásul annak megkérdezése nélkül. Életveszélyes tendenciának tartanánk, ha kistelepülések első emberei vágyott vagy valós fejlesztések, egészségház és közműépítés állami megvalósításáért cserébe migránsok befogadására, letelepítésére licitálnának. Ezzel az illegális bevándorlók körül egyfajta „másodlagos piac” alakulna ki, s az érintett, befogadásra infrastruktúra fejében igent mondó térségek lakossága elvesztené eddig megszokott életvezetésének lehetőségét - áll a Jobbik közleményében. A Jobbik éppen ezért arra szólítja fel a helyi vezetőt, hogy csak akkor álljon elő hasonló hagymázas ötleteknek akár csak vitára bocsátásával is, ha saját települése és a 15 kilométeren belül fekvő falvak, községek népe is helyi népszavazáson döntött arról, hogy a Magyarországot érő, több szempontból szervezettnek minősíthető invázió közepette befogadóállomást létesítene. A Jobbikra természetesen egy ilyen, tudományos-fantasztikus filmbe illő forgatókönyv esetén is számíthat minden olyan polgár, aki helyi ellenállást fejtene ki a bevándorlók tömeges befogadása miatt. A migrációs megszállás és tervezett lakosságcsere kapcsán mi a zéró tolerancia pártján állunk. Amellett, hogy számunkra a martonfai civil ellenállási modell szolgál példaértékkel, valljuk, hogy hazánk számára az lenne a leginkább célravezető, ha egyáltalán nem engednénk át a határon az illegális úton érkezőket. Emellett a honvédség odavezénylése által megelőznénk a határainkat mosó áradat által hozott konfliktusokat, jövőbeni összecsapásokat - írja Z. Kárpát Dániel, a párt alelnöke. Korábban írtuk: - A jobbikos Németh Zsolt feljelentette Siklósnagyfalu cigánybűnöző polgármesterét - Elfogták az elítélt, de megválasztott polgármestert
Forrás: https://kuruc.info/r/2/147618/?honnan=Nemzeti_Hirhalo



A szír menekültek 90 százalékának esze ágában sincs Európába jönni


A szíriai menekültek 90 százalékának esze ágában sincs Európába jönni, a télre alábbhagyhat a menekültek számának növekedése. A végső szót mondjuk úgyis a fegyverek mondják ki.
Bár hétről-hétre csúcsot dönt a déli határra érkező szír menekültek száma, a polgárháború elől Európába érkezők száma még mindig csak a töredéke azokénak, akik évek óta tengődnek törökországi vagy szíriai táborokban.
Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának a héten frissült adatai szerint összesen 4 089 023 szíriai hagyta már el hazáját, ebből az európai országokba július végéig alig 350 ezer szíriai jutott el (ezek felét ráadásul két állam, Svédország és Németország fogadta be). És miközben sokan jajonganak a duzzadó hullám miatt, hogy „Európa megtelt”, közben Szíria sokkal szerényebb anyagi lehetőségekkel rendelkező szomszédai valóban óriási tömegekről kénytelenek gondoskodni.

Fotó: unhcr.org

Ahol minden negyedik ember menekült

A legdurvább a helyzet a 4,5 milliós Libanonban, az ország lakossága három év alatt az egyharmadával nőtt meg, miután 1,2 millió menekültet fogadott be. A 6,5 milliós Jordánia tíz százalékkal gyarapodott. A legnagyobb, kétmilliós szír kontingenst a kilencvenmilliós Törökország fogadta be. Vizuális típusoknak a sztár-statisztikus Hans Rosling műanyag kockákkal is elmutogatja az aránytalanságot:




Ami igazán érdekes, hogy a milliós „új népvándorlás” - mielőtt Lázár János nyomába lépne, kicsitgondolkozzon el, miről beszél! - elterjedt víziója ellenére
a szír menekültek kilencven százaléka ott marad, ahová első lendületéből eljutott
A menekültek többsége 2012 körül még egyértelműen haza akart menni, majd a polgárháborúban beálló dinamikus patthelyzete miatt az ő életük is befagyott; és a polgári körülmények közül érkező családoknak tartósan be kellett rendezkedniük a sátorlakó-életmódra. Törökországban már megkezdődött egyfajta spontán kitelepülés, a kétmillió menekült alig tizede van már csak táborokban, a többiek belakják a déli tartományokat - a Török Vörösfélhold interjúi alapján 78 százalékuk még Németország vagy Svédország kedvéért sem is hagyná ott Törökországot. 


Fotó: Joseph Eid

És bár információink szerint a menekültügyi szervezeteknek „nincs idejük mélyinterjúra”, de az általunk megkérdezett szakértő szerint nagyon komplex okok vezetnek ahhoz, hogy valaki a határ mellől továbbinduljon Nyugatra. A klisék nem működnek. Egyfelől sok szegényebb férfinek a családja dobja össze a csempésztranszferre való pénzt, de előfordul az is, hogy hitelt vesznek fel az útra. De a másik oldalon ott áll az a tény is, hogy Szíriában a béke alatt viszonylag izmosabb középosztály alakult ki, melynek tagjai relatíve könnyen pénzzé tudták tenni ingóságaikat. Viszont pont otthoni ingatlanjaik és kapcsolatrendszerük miatt ők talán jobban vonakodnak attól, hogy végleg Európába költözzenek.

És ha már kapcsolatrendszer, akkor a szíriai menekültek többsége azért sem veszi célba Nyugat-Európát, mivel a szomszédos országokban jobban kiismerik magukat, arabul is meg tudják magukat értetni, és az otthonról ismert kulturális közegből sem kell kiszakadniuk. És ennek a kulturális közegnek fontos eleme az iszlám vendégbarátság tradíciója is; mely alapvetően barátságos közeget teremt a menkültek számára. Egy júniusi felmérés tanulsága szerint a törökök háromnegyede alapvetően barátsággal fogadja a menekülteket - még egyszer: kétmillió emberről van szó -, sőt, kétharmada "kötelességének" tartja befogadásukat. Mondjuk amikor pontos státuszukról és kívánatos életkörülményiről van szó, már nem ennyire barátságosak.

Közeleg a tél

Az Aszad-rezsim megroppanásával újra felélénkülő harcok ellenére a szíriai menekültek száma egyelőre nem ugrott meg nagyon. Óriási „migránstartalékot” képez azonban a 7-8 millió (!) belső menekült – azaz a lakóhelyéről elűzött, de az ország határain belül maradó ember.


Fotó: Khalil Mazraawi


A török határ környékén júliusban komoly felbolydulást okozott az újból fellángolt török-kurd viszály, ámde a csapások, az ellencsapások és az ellen-ellencsapások messzire elkerülik a Suruc-Gaziantep térségében álló menekülttáborokat. De nyugtalanság nem kerüli el a szíriai kurdokat, akik Kobani ostroma óta százezres tömegekben hagyták el otthonaikat, és keltek át a török határon. Számukra azonban a nyugati országoknál van biztonságosabb menedék is: az iraki autonóm kurd területek.

Az újabb menekülthullámokat a tél csitíthatja el. A szakértők szerint ugyanis a hideg időben sokkal kevesebben vágnak neki biztos szállás nélkül a fagyos Anatóliai-fennsíknak vagy a viharos Földközi-tengernek.

A háború még közelebb van

Persze minden jóslás és okoskodás dugába dőlhet a szíriai polgárháború egy-egy újabb fordulatára. A négy fél által felszabdalt Aleppónál például az Iszlám Állam előrenyomulása megint súlyos városharcokat vetít elő a 2,3 milliós történelmi metropoliszban. De szintén felforgathatja az előrejelzéseket a libanoni kormányválság eszkalálódása, hiszen a soknemzetiségű, sokfelekezetű állam már így is az összeomlás szélén áll -  és különösképp rossz lehet szunnita menekültnek lenni egy olyan helyen, ahol a Hezbollah az egyetlen megbízható rendfenntartó erő.

Szíria: itt a vég kezdete

Kivérzett az Aszad-rezsim, de rendszerváltás helyett terrorszervezetek vetélkednek a hatalomért, tartós megosztás helyett fellángolnak a harcok. Milliós városok, érintetlen tartományok válnak fronttá, újabb százezrek menekülhetnek el az országból.Tovább



Hallatja hangját Obama kurvája


Magyarország xenofób válasza címmel írt cikket a New York Times-ban a magyar menekülthelyzetről Eleni Tsakopoulos Kounalakis volt budapesti amerikai nagykövet. Kounalakis a második világháború óta eltelt időszak legnagyobb kihívásának nevezi a menekültkérdést, és úgy látja, hogy a magyar kormány válasza aggasztó.

Eleni Tsakopoulos Kounalakis
Eleni Tsakopoulos Kounalakis
Fotó: Kovács Tamás


Kounalakis az amerikai olvasóknak részletesen elmagyarázza, hogy a kormánynak milyen lépései voltak menekültügyben (a plakátkampánytól a kerítésig). Szerinte Orbán nem csak Magyarországon kívül akarja tartani a menekülteket, hanem egész Európán kívül. Ha a kerítéssel nem sikerül, akkor megfélemlítéssel és a menekültek őrizetbe vételével.

A volt nagykövet szerint miután Orbán Magyarországon nacionalista üzeneteivel és politikájával sikeres, nagyobb színpadon próbál befolyást szerezni. Az üzenetei viszont egyáltalán nem tükrözik az Európai Unió alapértékeit. Az EU viszont mint szervezet le van bénulva, nehezen jut dűlőre bármilyen kérdésben.
A nagy kérdés Kounalakis szerint, hogy az európai vezetők tudnak-e végre közös megoldást találni, vagy "Orbán xenofób álláspontja és a menekültekkel való durva bánásmód tölti ki a mostani vákuumot".




A szkíta kereszténységünk, Jézus tanításai a Kárpát-medencében 



2011.08.02. Magyar Ellenállás 
A BEAVATOTTAKHOZ-Azzal, amelyik már létezett a Krisztus születése előtti évezredekben és amikor az égi fényből megszületett a kis Jézus; a mi bölcseink, a MÁGUSOK keresték fel a jászolnál, hogy kifejezzék tiszteletüket, örömüket és hogy átadják népünk üdvözletét. A mennyei küldött, emberi, földi formáját a pártus-szittya népből választotta és felnőtt korában pedig ezek szeretet vallását tanította. 
A valódi, a Jézus-i kereszténység gyökerei ebből az ősi, tiszta, égi eredetű egyisten hitből származtak és innen kapták éltető erejüket. Ezt a gyönyörű szép, magasztos felfogást sem az akkori, sem a mai világ nem érti meg teljesen. Sokan még a jóakaratúak közül is csak felszínesen foglalkoznak vele. A gyűlölködők, az önzők és a hazugság ügynökei pedig még ma is szinte üldözik a valódi, a Jézusi kereszténység követőit. 
Az ősmagyar vallás bölcseit és beavatottjait az évezredek alatt sokszor üldözték tiszta hitük és magasrendű életszemléletük miatt. A legnagyobb pusztítások egyikét, népünk délkeleti ága szenvedte Kr.e. az V. században, amikor első Dáriusz üldözte és pusztította a mágusainkat. 
Kétezer évvel ezelőtt pedig Heródes és bandája magát az újszülött Jézust akarta elpusztítani. 
Názáreti Jézus személyesen gondoskodott arról, hogy szittya testvéreihez eljussanak apostolai, akik Júdás kivételével maguk is ugyanabból a népcsaládból származtak, mint Ő. Jézus minden apostola Galilea-i volt, Júdás kivételével, aki a judeai Iskarioth nevű helységből származott. 
    A Názáreti személyes megbízatását hajtották végre az apostolok, amikor az általa kijelölt helyekre mentek tanítani. 
Péter, főleg a Földközi-tenger partvidékén és Szamáriában, valamint Antiohiában hirdette az igét. 
András, aki Péter öccse volt, Szittyaföldön, Kappadokiában és Bithiniában tanított. Van olyan feljegyzés és térkép, mely szerint András apostol hazánkban is járt és az 50-es években a Szerémség környékén terjesztette Jézus üzenetét. András maradványait Skóciában őrzik. 
János, Kis-Ázsiában és főleg Efezus vidékén tevékenykedett, ahová otthonát is helyezte és ide menekítette az üldözések elől Jézus édesanyját Máriát, akinek háza ma is áll Efezusban. 
Fülöp azt a megbízást kapta Jézustól, hogy tanítson Szittyaföldön és a Pártusok országában. 
Bertalan, a Kaukázus vidékén, Örmény országban, Ciliciában járt és eljutott Indiáig. 
Tádé, Edesza, Szíria, Mezopotámia környékén tevékenykedett. Edeszába Abgár királyhoz ő vitte Jézus válaszlevelét. 
Simon (a lázongó), Tádé munkatársa és útitársa volt. 
Tamás, pártus földön, Médiában, Edeszában tanított és eljutott Indiába is. Edeszában nyugszik. 
Jézus 12 apostola közül legalább nyolc eljutott népünk valamelyik ágához, tehát mi első kézből kaptuk a Jézusi tanításokat. 
A BEAVATOTTAKHOZ

    A magyar nyelv hangjainak, szavainak, kifejezéseinek tanulmányozása, beható vizsgálata és a bennük rejlő esetleg eddig ismeretlen belső tartalom feltárása, megértése fontos lehet, mert ősidők emlékeit, tapasztalatait, tanításait, sőt titkait őrzi. 
    Ezek megközelítése, felderítése kitartó tanulást, türelmes vizsgálódást, elmélyedést, megtisztult, nyugodt lelkiállapotot és jóakaratot igényel. Valamint mértéktartást, szerénységet és mély tiszteletet, mert tevékenységünk során a teremtő erő közelébe jutunk. 
    A kellően felkészült, tisztaszívű érdeklődő előtt megnyílnak a titkok és betekintést nyerhet egy csodálatos világba. A magasztosság állapotában lévő egyén elé szinte magától kerül a keresett ismeretanyag. 
    A szokásos, felszínes értékelés helyett a mélyebb megértés válik lehetségessé. Sok esetben például naponta hallott szavak és mondatok kapnak új értelmet, illetve mutatják meg valójukat, eredeti, tiszta jelentésüket. 
    Az ősi időkben népünk életében fontos szerepe volt a BEAVATÁS-nak, főleg vallási, lelki vonatkozásban, de más téren is. Erről tanúskodik egy fontos magyar kifejezés: 
"NE KERÜLJÖN AVATATLAN KEZEKBE!" 
    Tehát valami fontos tárgy, írás, üzenet, tanítás, hír stb. ne juthasson illetéktelenekhez, ne juthasson olyanokhoz, akik nem beavatottak, vagyis AVATATLANOK. 
    Ez a szó azt is mutatja, hogy ha vannak AVATATLANOK, akkor léteznek BEAVATOTTAK is. Eredetileg beavatott volt az a személy, akit jellegzetes szertartás keretében maguk közé fogadtak bizonyos csoportok. Mielőtt erre sor kerülhetett, sokszor vizsgákat kellett letenni, vagy próbákat kiállni. Bizonyítani kellett, hogy a jelentkező méltó arra a megtiszteltetésre, ami az avatással, a befogadással, vagy kinevezéssel jár. Sokfajta beavatást ismerünk. Voltak vallási, katonai, szakmai, társadalmi, tudományos és egyéb csoportok, ahová csak beavatással lehetett bejutni. 
    E csoportok jellegétől függően a beavatás lehetett valami szép és emelkedett dologhoz való tartozás szentesítése, vagy abban az esetben, ha a csoport, vagy az eszme kétes értékű volt, úgy ez vonatkozott a beavatásra is. 
   A nyelvünkben fennmaradt kifejezés valószínűleg a régi és magasztos ŐSMAGYAR VALLÁSSAL kapcsolatos. Azzal, amelyik már létezett a Krisztus születése előtti évezredekben és amikor az égi fényből megszületett a kis Jézus; a mi bölcseink, a MÁGUSOK keresték fel a jászolnál, hogy kifejezzék tiszteletüket, örömüket és hogy átadják népünk üdvözletét. A mennyei küldött, emberi, földi formáját a pártus-szittya népből választotta és felnőtt korában pedig ezek szeretet vallását tanította. 

    A valódi, a Jézus-i kereszténység gyökerei ebből az ősi, tiszta, égi eredetű egyisten hitből származtak és innen kapták éltető erejüket. Ezt a gyönyörű szép, magasztos felfogást sem az akkori, sem a mai világ nem érti meg teljesen. Sokan még a jóakaratúak közül is csak felszínesen foglalkoznak vele. A gyűlölködők, az önzők és a hazugság ügynökei pedig még ma is szinte üldözik a valódi, a Jézusi kereszténység követőit. 
    Az ősmagyar vallás bölcseit és beavatottjait az évezredek alatt sokszor üldözték tiszta hitük és magasrendű életszemléletük miatt. A legnagyobb pusztítások egyikét, népünk délkeleti ága szenvedte Kr.e. az V. században, amikor első Dáriusz üldözte és pusztította a mágusainkat. 
    Kétezer évvel ezelőtt pedig Heródes és bandája magát az újszülött Jézust akarta elpusztítani. 
    A názáreti Jézus a mennyei szeretet vallását hozta a földre, azt gyakorolta és hirdette mindenki számára, mégis állandó zaklatásnak volt kitéve a farizeusok kémei által. 
Sötét lelkületű üldözőinek határtalan gyűlölete végül is keresztre feszítette Őt, aki a szeretetet és a megértést hirdette és gyakorolta. Kegyetlenül megkínozták, olyan aljas módszerekkel, melyeket utódaik a Rákosi rendszer sötét ÁVÓSAI alkalmaztak. Ugyan olyan gyűlölet, ugyan olyan kegyetlenség, ugyan olyan embertelen aljasság. 
    Az egyik vád az volt Jézus ellen, hogy szamaritánus, hogy MÁGUS, tehát nem júdeai. Jézus legyőzte üldözőit és legyőzte a halálát és magasztos tanításai ma is élnek, annak ellenére, hogy igaz követőit mindig üldözték. A pogány Róma például vadállatok elé vetette őket. 
    Az ősi Magyarország nyugati részét, a Jézus születése utáni időkben Róma hódító hadserege foglalta el. A Dunántúl ősmagyar lakossága 44 esztendő önvédelmi harcai után a hódítók uralma alákerült, ahol a pogány rómaiak már Kr.u. 293-ban üldözték a Jézuskövető ősmagyar lakosságot. 
    
    Honnan tudjuk, hogy ott ősmagyar lakosság élt? 
Többek között Ammiánus Marcellinus római történetíró örökített meg sok eseményt a Kr.u. első századokból, de sok adat maradt fenn más szerzők munkáiban is. Ugyancsak ismerjük a Kárpát medencében élő őslakos népünk több törzsének nevét. Ekkor már ott éltek a KALOTA, TOROCKÓ, OROS, KÁRPÁT, BALAT, FÓTI, SZÉKI, ŐSKUN, ŐSJÁSZ, BORS, MECSEK és más csoportjaink. Atilla királyunk őket szabadította fel az elnyomás alól a 400-as években, majd később ÁRPÁD apánk hazatérő népünket egyesítette a már benn élő testvérekkel, ez volt a HONEGYESÍTÉS. 
    ÁRPÁD APÁNK VOLT A HONEGYESÍTŐ. 
Ettől kezdve az egységes álamszövetség neve MAGYARORSZÁG. 
    Az ősi idők óta itt élő és a hazatérő magyar törzsek ugyanazt a nyelvet beszélték, s csak tájszólásbeli különbségek voltak . 
    Az Ammiánus által feljegyzett Dunamenti szavakat - melyek 359-ben hangzottak el - ma is értjük, mert kiejtésük és jelentésük ugyanaz. Amikor a rómaiak által megszállt területünkön parádézott a római császár 359-ben különös dolog történt. Az ott élő magyarok saját nyelükön "marha", "marha" sértő jelzőkkel illették a római császárt, aki alig tudott elmenekülni. Tehát ismerjük őslakos népünk több törzsének nevét, nyelvét és némelyiknek vallását is. 
    Egy meghökkentő, de a valóságot kifejező megállapítást kell tennünk; mégpedig azt, hogy 
A KÁRPÁTMEDENCEI ŐSMAGYARSÁG HAMARABB VOLT KERESZTÉNY, MINT RÓMA! Eredeti Jézus-i keresztény. 
    Gondolkozzunk el ennek a ténynek jelentőségén! 
    Népünk java része a Jézus által megerősített, tovább fejlesztett, ősi szittya-magyar hitet gyakorolta, több földrajzi területen. Többek között a Kárpát-medencében, a Fekete tenger vidékén, a Kaukázus mindkét oldalán és más helyeken. Edesza szittya város, ahol Abgár uralkodott, már Jézus idejében, Jézus-követő keresztény lett. 
    A Názáreti Jézus személyesen gondoskodott arról, hogy szittya testvéreihez eljussanak apostolai, akik Júdás kivételével maguk is ugyanabból a népcsaládból származtak, mint Ő. Jézus minden apostola Galilea-i volt, Júdás kivételével, aki a judeai Iskarioth nevű helységből származott. 
    A Názáreti személyes megbízatását hajtották végre az apostolok, amikor az általa kijelölt helyekre mentek tanítani. 
Péter, főleg a Földközi-tenger partvidékén és Szamáriában, valamint Antiohiában hirdette az igét. 
András, aki Péter öccse volt, Szittyaföldön, Kappadokiában és Bithiniában tanított. Van olyan feljegyzés és térkép, mely szerint András apostol hazánkban is járt és az 50-es években a Szerémség környékén terjesztette Jézus üzenetét. András maradványait Skóciában őrzik. 
János, Kis-Ázsiában és főleg Efezus vidékén tevékenykedett, ahová otthonát is helyezte és ide menekítette az üldözések elől Jézus édesanyját Máriát, akinek háza ma is áll Efezusban. 
Fülöp azt a megbízást kapta Jézustól, hogy tanítson Szittyaföldön és a Pártusok országában. 
Bertalan, a Kaukázus vidékén, Örmény országban, Ciliciában járt és eljutott Indiáig. 
Tádé, Edesza, Szíria, Mezopotámia környékén tevékenykedett. Edeszába Abgár királyhoz ő vitte Jézus válaszlevelét. 
Simon (a lázongó), Tádé munkatársa és útitársa volt. 
Tamás, pártus földön, Médiában, Edeszában tanított és eljutott Indiába is. Edeszában nyugszik. 
Jézus 12 apostola közül legalább nyolc eljutott népünk valamelyik ágához, tehát mi első kézből kaptuk a Jézusi tanításokat. 
     A hagyomány szerint a Szerémségben már az első évszázadban püspökségünk volt. Pécsen 260-óta vannak Jézus-i gyülekezetek. 293 előtt pedig további hét magyarországi városban volt ősi Jézus-követő egyházunk. Ezek: Nándorfehérvár, Szerémvár, Cibala, Sziszék, Pató, Szombathely és Sopron. 
     A 300 körüli időszakban a Dunántúlt megszállva tartó rómaiak üldözték a pannoniai keresztényeket és sokat ki is végeztek közülük. 293. november 8-án Diokléciánusz római császár kivégeztetett 4 kőfaragó mestert, mert megvallották Jézus-i keresztény hitüket. 
Néhány név vértanúink sorából: a cibalai püspök Özséb /Eusebius), a szerémvári püspök Irinyi, akit 304. március 23-án végeztek ki a rómaiak (Irenaeus), valamint a sziszéki püspökünk Kerényi, aki 304. június 4-én lett vértanú. A vatikáni levéltár 32 pannóniai vértanút említ, ezek jelentős része dunántúli. 
HAZÁNKBAN az EREDETI JÉZUSI KERESZTÉNYSÉG KB. 1950 ÉVES. 
    Ezt a tényt bizonyos körökben nem tudják nekünk megbocsájtani. 318-ban a római egyház kiközösítette ÁRIUS püspököt és hazánk déli részeire az Illér vidékére száműzték tanai miatt. Ugyanis ő azt mondta, hogy Jézus ISTENI, de nem ISTEN. 
    Középkori feljegyzések szerint Árius püspök gondolkodására nagy hatással volt a MAGHAR-nak hívott esszénus csoport, akik mér Jézus előtt is léteztek, de a Názáretit nagyon becsülték, mint a Fény gyermekét, aki a jó erőket maga köré gyűjtve küzd a sötétség ellen. 
    Árius hirdette Jézus tanításait, mint Isten fiának üzenetét. Hazánk déli részein Árius megjelenésével nagyon terjedt az u.n. Áriánusi kereszténység. 
    Népünk délkeleti, pártus ágából származott Világosító Gergely, aki az örményeket térítette a keresztény hitre 300 körül. Ma őt az örmény egyház saját szentjeként tiszteli. 
    A Kaukázus vidéki MAGYAR város 325-ben nyugatról kap érseket, akinek neve AMBRUS. 351-ben Nándorfehérvár püspöke ORSZÁG (Ursac), Szerémvár püspöke FÓTI (Photinus). 
360 körül született az al-Duna vidékén, kis Szittyaországban édes testvérünk JÁNOS BARÁT (Johannes Cassianus) szittya szerzetes. Ő volt, aki összegyűjtötte a pusztai remeték mondásait, elmélkedéseit. János barát hirdette, hogy "...Igaz, hogy gyakran kell imádkoznunk, de röviden, mert ha hosszú az ima, akkor figyelmünk esetleg elkalandozik és megtévesztő erők hatolhatnak tudatunkba. Tehát imádkozzunk gyakran és röviden!" 
Szittya testvérünk 3 könyvet írt latinul a szerzetes rendek szabályaival, tanításaival kapcsolatban. Őt tekinthetjük a korai szerzetesrendek egyik megalapítójának. 
    Feljegyezték, hogy szent Benedek is olvasta János testvérünk "Beszélgetések" (Collotiones) című munkáját, sőt szerzetes társaival is olvastatta ezt a jeles művet. 
Emlékezzünk arra, hogy János barát, jeles atyánkfia kb. 1600 évvel ezelőtt munkálkodott a hit megerősítésén. 
    Ugyancsak közülünk került Dénes (Dionysius Exiguus) szittya szerzetes az egyház tudósai közé. Ő kb. 463 és 527 között élt. A szittya Dénes barátnak köszönhetjük mai időszámításunk beosztását a Krisztus előtti (Kr.e.) és a Krisztus utáni (Kr.u.) meghatározást. Ugyancsak tőle származik Karácsony, szent ünnepének rögzítése a téli napforduló közelébe, az ősi magyar Karácsony - Kerecseny ünneppel majdnem egybevágó időszakra. 
    Véletlenül került a két ünnep egybe? Lehet, de nem valószínű. Dénes barát lelkének mélyén ott élt szittya elődeinek sok évezredes gyönyörű szép hite, hagyománya, mely szerint KARÁCSONY az egyik legszentebb időszak, a visszatérő Nap ünnepe, az életet adó fény diadala, a Reménység ünnepe. 
Alkalmasabb napot nem is találhatott volna Dénes. Ez a jól képzett atyánkfia, ősei sugallatát követve, népe hagyományainak alapjaira helyezte a fény gyermekének, Jézusnak születését. Az ünnep egyik ősi jelképe az örökzöld FENYŐ FA ez a FÉNYFA. Később maga Jézus mondta, hogy ő a világ-világossága, érthető az ősi kapcsolat. Fenyőfa-fényfa-karácsonyfa. 
     A korai egyházatyák egyike - Szt. Krizosztom - mondta, hogy december 25. nagyon alkalmas időszak Jézus születésnapjának megünneplésére, mivel a pontos napot nem ismerjük. A Mithra követők december 25-én tartják a Nap születésnapját, a mi Napunk pedig Jézus, jelentette ki Krizosztom. 
    Meg kell jegyezni, hogy sok régi vallás ünnepelte ezt az időszakot. Ekkor van az északi féltekén a téli napforduló ideje és ekkor született, illetve újraszületett Mithra, Nimród és mások. Bölcs előrelátás helyezte Jézus születésének idejét erre az időszakra. 
    Nálunk az ünnep neve Karácsony és ez szépen egyesíti ősi hagyományainkat Jézus születésével. Elődeink a régi időkben a téli napforduló idején sólymokat - kerecseny sólymokat - engedtek fel, hogy üdvözöljék a visszatérő Napot. Ha kicsivel is, de már hosszabbodnak a nappalok, több lesz a fény és visszatér a reménység, a bizakodás, hogy a dermesztő hideg után előbb-utóbb, de végül is tavasz lesz. 
    Népünk egyesítette az ősi szokásainkat és Jézus születését, mert üzenetük hasonló: az égi küldöttel visszatért a fény, a reménység, az örök tavasz ígérete. 
    A mieink ezt értették, az idegen AVATATLANOK nem. Ezért üldözték még az 1200-as években is azokat, akik Szent Karácsonyt hagyományosan ünnepelték sólymok röptetésével. Az AVATATLANOK sok mindent ma sem értenek, de gúnyolódnak és nevetségessé akarják tenni szent hagyományainkat, ősi tanításainkat, ezért nem lehet mindenki előtt mindent feltárni. 
     Elődeink sok ezer éves tapasztalata üzeni nekünk, hogy belső dolgaink NE KERÜLJENEK AVATATLAN KEZEKBE! 
     
     E rövid elmélkedés befejezéseként szeretném idézni János barát szittya szerzetest, aki kb. Atilla királyunk idejében élt és azt mondta, hogy szent szövegek tanulmányozásánál legalább négy szint rétegződését fedezhetjük fel, melyek a következők: 
1. A szöveg külső rétege elmondja, hogy mi történt. 
2. A második rétegben a jelképek és hasonlatok megmutatják ami rejtett. 
3. A harmadik szint tanulságai segíthetik mindennapi életünket. 
4. A negyedik réteg, a legmélyebb, sokszor titokzatos lelki értelmezés pedig az ég felé mutat. 
A miskolci Remete 
Forrás: osmagyaregyhaz.hu 
Kapcsolódó: 
   Árpád zsidó volt? - Dr. Balogh Sándor válasza Komoróczy Géza "professzor"-nak 







Tanulmányok Történelem
Írta: Balogh Sándor, Ph. D., Professzor emeritus, USA   
HETEK „Országos Közéleti Hetilapban” pár napja, pontosabban a XVI. évfolyam 24. számában a „mélymagyarok,” azaz a nemzeti érzésű magyarok szemében vörös posztónak szánt  A zsidó Árpád fejedelem és a mélymagyarok címmel jelent meg egy interjú Komoróczy Géza „történészprofesszorral.”
Komoróczy úr professzorsága idézőjelet érdemel a lapban közölt interjú alapján. A „professzor” név egy professzionális történész tanárra enged utalni, amit Komoróczy úr nem érdemel meg, illetve érdemtelenül használ ebben az esetben. Inkább professzionális manipulátor, aki egy régi trükköt, illetve tekintély-csúsztatást használ, és professzori tekintélyével próbál súlyt adni tudományosan megalapozatlan véleményének.
A lap még egy propaganda bulvár lapnak is dicséretére valló címet adott az interjúnak, A zsidó Árpád fejedelem és a mélymagyarok.
Először is, Komoróczy úr nem mondta, hogy Árpád zsidó volt. Ő csak feltételezte, mint egy lehetőséget, és a lap szerkesztője csinált belőle egy tényállítást, és írta „a zsidó Árpád.Ez megbocsájtható lenne egy egyszerű szerkesztőnek, aki csak egyszeri olvasásra gyárt címeket, és nincs ideje megemészteni, amit olvas. Azonban itt szándékos csúsztatásról van szó.
Ugyanis Komoróczy úr ezt mondta: „Márpedig könnyen elképzelhető, hogy nemcsak a kazárok, hanem szövetségeseik vezetői is felvették a zsidó vallást. Ezért merem azt mondani – magamban egy kicsit nevetve azon a fricskán, amit ez a mélymagyar tudatnak jelent –, hogy ha valaki egyáltalán zsidó volt a honfoglaló magyarok között, akkor Árpád fejedelem biztosan.”
Olvassuk csak el még egyszer, óvatosan. „Könnyen elképzelhető…” Tehát nincs semmi adata, csak élénk fantáziával elképzeli. Mit képzel el? Hogy a magyarok nem a zsidósított kazárok elől menekültek, hanem még az újhitet is felvették. No és ha felvették, hát Árpád is biztos felvette. Bizonyíték? Persze, hogy nincs.
Akkor miért mond minden bizonyíték nélkül ilyen zagyvaságot egy „történészprofesszor?” Hát, hogy „fricskázza a mélymagyarokat!” Ilyen személy, aki állítólagos szakmai tudását egy jóhiszemű nemzet jóhiszemű tagjainak, akik nem csak megtűrik, hanem befogadták és jó megélhetést adnak neki, a fricskázására használja, az olcsó propagandista és manipulátor az én könyvemben.  Ha diákjainak is „elképzeltés "fricskázó"  történelmet tanít, szégyent hoz az iskolára, ez esetben az ELTÉRE, amelyik alkalmazza!
De nézzük meg a tényeket, amelyeket a „professzor" úr nem vesz figyelembe. Kezdjük Koestler Arthurral, akit a Sötétség Délben című munkája világhírűvé tett. Koestler az európai zsidóság történetét kutatva a kazároknál kötött ki. A számtalan nyelvre lefordított A Tizenharmadik törzs c. munkájához alapos kutatásokat végzett. Ha lett volna valami esély, hogy Álmos vagy Árpád zsidóhitre való áttérése valószínűsíthető, ő biztos megragadta volna az alkalmat, hogy ezt megemlítse. Azonban Koestler mikor felsorolja a népeket, amelyek áttértek a zsidó hitre: a fekete bőrű falashák Abesszíniában, egy törzs Kínában, a jemeni zsidók, a berber törzsek a Szaharában, és a kazárok, a magyarokat nem említi.
Az Árpáddal esetleg bevonuló zsidó vallású törzsek pedig nem magyarok voltak Koestler szerint, hanem kabarok, akik csatlakoztak a magyarokhoz (angol szöveg, 142. o). Feltételezhető, hogy Koestlernek is volt olyan élénk fantáziája, mint Komoróczy úrnak, de neki nem jutott eszébe, hogy Árpád zsidó lehetett volna.
Egyébként az orosz történész, M. I. ARTAMONOV, Istorija Khazar ( Leningrad, 1962) című munkájában az írta, hogy
Kazáriában az uralkodó és az államot vezető réteg teljesen elzsidósodott és Álmos idejében egy Obadja nevű, talmudista zsidó királya lett… és talmudi ítéletekkel sújtotta a nem-zsidó kazár népet. A nem-zsidó nép fellázadt… Obadja a szomszédos besenyő harcosokból állított fel egy hadsereget és ölette a nem-zsidó szabadságharcosokat… akik nem bírva a túlerővel, a kazáriai szövetségből kivált Álmos-Árpád magyarságához csatlakoztak, mint kabarok.”
Tehát nyilvánvaló, hogy míg esetleg voltak zsidó hitre kényszerített kabarok, a magyarok Álmos és Árpád vezetésével a zsidóság felvétele helyett kiléptek a szövetségből.
Azonban ez nem minden, amit a „professzorúr elfelejtett, mikor ezt mondta: „ha valaki egyáltalán zsidó volt a honfoglaló magyarok között, akkor Árpád fejedelem biztosan.”  Nagy igyekezetében, hogy a „mélymagyarokatfricskázza, elfelejtette, hogy ha Árpád valóban felvette volna a zsidó vallást, attól nem lett volna zsidó, csak vallást változtatott volna, de megmarad magyarnak. Vagy ő úgy látja, hogy aki zsidó, az nem lehet magyar?  Tehát a kijelentés önmagában a történelmi tévessége mellett, fából vaskarika. Ha fel is vették volna a zsidó vallást, akkor is magyarok maradtak volna, ahogy a zsidóvá lett kabarok megmaradtak kabarnak, és a kazárok megmaradtak kazárnak.
Kedves Komoróczy „professzorúr, ha a mélymagyarok fricskázása volt a célja ezzel az interjúval illetve könyvével, bakot lőtt. Ha a könyvének akart propagandát csinálni, gondolom, néhány magyar gyűlölő HETEK olvasó megveszi a könyvet, de a nagyközönség átlát a trükkön és másra költi a pénzét. A fricskázott mélymagyarok pedig a megérdemelt utálattal fogadják propagandaförmedvényét. Ami a történész kollégáit és a magyar felsőoktatást illeti, azokra pedig szégyent hozott, és ha van bőr a képén, nyugdíjba vonul, és teljes idős manipulátor lesz, hogy nyugodtan fricskázhasson. Egyetemi katedrája és esetleges érdemei a múltban nem jogosítják fel „professzorurat, hogy a nemzettel fricskázzon és történelmet hamisítson.
És még egyet, tisztelt Komoróczy úr. Számunkra, magyarok számára, éljünk otthon vagy a nagyvilágban, nincs „mély magyar” vagy „magas magyar.” Csak magyar van, és magyarul beszélő idegen. És itt nem az állampolgárság vagy a vallás számít, hanem a nemzethez való hűség.
Az interjúért pedig köszönettel tartozunk, hogy alkalmat adott leleplezni Komoróczy urat, és ízelítőt adott, hogy két kötetes Magnus Opusától mit várhatunk. Ne várjunk egy ELTE professzorhoz illő valós történelmet, hanem manipuláló szándékkal írt propagandát.
Balogh Sándor, Ph. D., Professzor emeritus, USA
Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat
7562/120624


  
Drága professzor a mai helyzetet ülteti át a honfoglalási időkre , és abból indul ki , hogy a mostani vezetőink azon versenyeznek , hogy ki mikor megy fityma műtétre , mert ezek az urak díszmagyarba bujtatott MOSZAD ügynökök , és a szamár prof azt hiszi , hogy a megvezetett MOSZAD ügynökök révén kik tapossák egymást , hogy Kazárok lehessenek , - már a magyar népet is leigázta , pedig csak a hernyót fogta el aki az almába igyekszik . A férges almát meg most a bevándorlók elé dobjuk , ezzel jelöljük az utat a zsidólakóparkhoz ahol nem fizették ki a magyar vállalkozókat , és így átadjuk a jogot a lakóparkban tartózkodásukhoz !!!! És ha tudjuk rábeszéljük őket , ha nem tetszik a hely gyújtsák fel , mert mi annyira sem értékeljük magunkat , hogy felgyújtsuk az elrabolt értékeinket !!!
Drechsler, 1910-től temesvári főrabbi, 96 esztendős korában kijelentette, hogy 'ti, magyarok vagytok a legősibb nemzet, minden ma élő nemzet közül. Ezt mi, zsidók, nagyon jól tudjuk. Még a kivonulás előtt, Egyiptomban, már ott is megjelentek lovasaitok, és tudtuk rólatok, hogy már ősidők óta léteztek. Amikor a XIX. század végén, a kiegyezés után, a kultúrpolitikai terrort már nem lehetett fenntartani tovább, a tudományos kutatásban újra felbukkant a szkíta-hun irányzat, osztrák ügynökök kerestek meg, komoly összeget ajánlottak, hogy a dolog ne derüljön ki. És mi meg is tettük a megfelelő lépéseket.' (...)" 
(Bunyevácz Zsuzsa: Az Új Világrend tízparancsolata - avagy a Szent Grál elrablása?; Alexandra Kiadó, Pécs, 2009.; 479-480. oldal) 


Mez




A gazdag muzulmán országok egyetlen szír menekültet sem fogadnak be





SZEPTEMBER 7, 2015KÖZZÉTETTE: THEA1,749



refugeesfromsyria
Forrás: Breibart.com
A világ öt leggazdagabb muzulmán országa egyáltalán nem fogad menekülteket, mert félnek a terrorizmustól. Az olajban gazdag országok ugyan folyósítottak segélyeket a helyzet kezelésére, Nagy-Britannia több pénzt adott e célra, mint Szaúdi-Arábia, az Egyesült Arab Emírségek és Katar együttvéve.
A Szíriában folyó véres háború miatt mára 10-13 millió szír volt kénytelen elmenekülni otthonából. Közülük a legtöbben most is Szíriában vannak, 4 millióan pedig a szomszédos országokba, Törökországba, Libanonba és Jordániába menekültek, egy részük pedig annál is messzebb jutottak.
Libanon, ahol jelenleg 1,1 millió szír menekült van, tavaly júniusban zárta le határait a menekültek előtt. Jordánia, a maga 630 000 szír menekültjével tavaly augusztusban követte példáját, megakadályozva ezzel a szír lakosság kiáramlását.
Az ENSZ Menekültügyi Hivatalának (UNHCR) adatai szerint 2015 augusztusának elejéig Európa országai hozzávetőleg 350 000 menedékkérőt fogadtak, akiknek többsége szír és akik elsősorban Németországhoz folyamodtak menedékért. Magyarország és Ausztria hozzávetőleg 19 000 menedékkérelmet kapott, bár ez a szám bizonyára tovább emelkedik még. Az Egyesült Királyság 7030 menedékkérelem feldolgozásán ügyködik.
Miközben sokan azért emelik fel a hangjukat, hogy Európa tegyen többet a menekültekért, az Arab-félsziget öt leggazdagabb állama egyetlen menekültet sem fogadott be. Ehelyett úgy vélekednek, hogy a szír menekültek száma veszélyt jelent országaik számára, mivel ilyen embertömegben könnyűszerrel rejtőzhetnek terroristák is. Serif Elsajid-Ali, az Amnesty International Menekült és Migránsjogi vezetője „szégyenletesnek” nevezte tétlenségüket.
Az Öböl-menti országok példája visszataszító. A válság irányába mutatott együttérzésük és felelősségvállalásuk… egy szégyen.”
Az Öböl-menti államok egyike sem írta alá azt az 1951-es, a menekültek státuszát szabályozó egyezményt, ami kimondja, hogy

menekültnek tekintendő minden olyan személy, aki okkal attól tart, hogy – faja, vallása, nemzetisége, bizonyos társadalmi csoporthoz való tartozása vagy politikai véleménye miatt – üldöztetésben részesül, kívül tartózkodik azon ország határain, amelynek az állampolgára, és nem tud, vagy – e félelem okán – nem akar a fenti országtól védelmet kérni, vagy aki – amennyiben nem rendelkezik az állampolgársággal, és kívül tartózkodik azon ország határain, amelyben szokásos tartózkodási helye volt a fenti események következtében – nem tud, vagy – e félelem okán – nem akar oda visszatérni.”
A múltban előfordult már, hogy fogadtak menekülteket.
Huszonöt évvel ezelőtt több százezer, Szaddam Husszein elől menekülő kuvaiti kapott menedéket az országban. Sultan Sooud al-Qassemi arab szakértő szerint a kormány egész bérházakat bérelt ki Abu-Dhabiban és adta oda ingyen a menekült családoknak.”
Jelenleg azonban az Öböl-menti országok, amelyek nemzeti össztermékük alapján valamennyien rajta vannak a világ leggazdagabb ötven országának listáján, a pénzügyi segély folyósítása mellett döntöttek. A Daily Mail szerint az Egyesült Arab Emirátusok egy jordániai menekülttábort finanszírozott, ahol több tízezer szír menekültet szállásoltak el, míg Szaúdi-Arábia és Katar pénzt, élelmiszert, szállást és ruhát adományoztak a Libanonban, Törökországban és Jordániában tartózkodó menekülteknek.
Syrian_refugees


Az Öböl-menti országok hozzávetőleg 589 millió font (kb. 800 millió euró) értékű segélyt adtak, ami kevesebb mint egynegyede az Egyesült Államok által felajánlott 2,8 milliárd fontnak (3,8 milliárd euró) és csupán töredéke annak a 65 milliárd fontnak (89 milliárd euró), amit országuk védelmére költöttek 2012-ben. Az Egyesült Királyság eddig 920 millió fontot (1,257 milliárd euró) adott, amit a miniszterelnök ígérete szerint 1 milliárd fontra (1,366 milliárd euró) fognak kiegészíteni és további ezer menekültet fogadnak be.
A Twitteren egyre több kritikai éri az Öböl-menti országokat:



Gazdag arabok Európának: A fenébe! Nyissatok már ajtót ezeknek a szír menekülteknek, ti fásult koldusok!”
Időkjelei: Tudva persze, hogy Szaúdi-Arábia és más Öböl-menti országok Asszád szír elnök és kormánya megbuktatásán ügyködnek, valószínűleg nem sok olvasónk lepődik meg az említett országok fukarságán, a terroristáktól való félelem így valószínűleg csupán egy számunkra kissé ellentmondásosnak hangzó kifogás.
Kapcsolódó írás: Beszéljünk a menekültekről



Vajon a következő gazdasági válság elhozza a világkormányt?



JANUÁR 29, 2015KÖZZÉTETTE: THEA3,821


Joseph Candel: Ahogyan ezt már számos alkalommal kiemeltük, a világban bekövetkező válságok előkészítik a terepet a Világkormány és annak majdani vezetője, az Antikrisztus előtt, aki így a világ megváltójaként állhat elő a megoldásokkal, azokra a problémákra, amiket jórészt neki és követőinek köszönhetünk.
Az ő helyére áll egy gyalázatos. Nem úgy adják neki a királyi méltóságot, hanem váratlanul jön, és a királyságot csellel szerzi meg. …  Zavartalanul eljut a leggazdagabb tartományba is, és olyat tesz, amilyet sem elődei, sem ősei nem tettek. Prédát, zsákmányt és kincseket osztogat híveinek…” Dániel 11:21-24
world_government3
Sokak számára ismert tény, hogy a globális elit szerint egy kiterjedt gazdasági válság jelentős lépés lenne az Új Világrend, más szóval egy egységes világkormány megalakítása felé.
David Rockefeller már 1994-ben a következőket mondta:
Egy globális átalakulás küszöbén állunk. Csupán a megfelelő válságra van szükség ahhoz, hogy a nemzetek elfogadják az Új Világrendet.”
Arra nem tért ki, hogy milyen válságra gondolt, de egy gazdasági válság sokak szerint egész jól megfelelne e célra.
2008-ban, Gordon Brown, Nagy-Britannia akkori miniszterelnöke azt mondta, hogy
A nemzetközi pénzügyi válság különleges lehetőséget biztosított a világ vezetői számára, hogy egy igazán globális társadalmat hozzanak létre.”
Tehát szerinte a 2008-ban elindult, sokakat tönkretevő pénzügyi válság kitűnő lehetőség.
Ez a (Barack Obama volt vezérkari főnőkéről elnevezett) Rham szabályként ismertté vált elvhez hasonlít, ami leegyszerűsítve valahogy így hangzik: A politikusoknak tanácsos a válságokat kihasználva bevezetni az olyan népszerűtlen törvényeket vagy programokat, amelyeket normális körülmények között senki sem fogadna el.
2012-ben Nigel Farage, az Európai Parlement képviselője a következőket mondta:
okat, amelyek immár 20 éve mondják nekem, hogy mindezek [a gazdasági válság] mögött olyan emberek csoportja áll, akik egy egységes világkormányt akarnak létrehozni. Próbáltam figyelmen kívül hagyni ezeket a hangokat, hangsúlyozva, hogy „Ne adjunk túl sok hitelt az összeesküvés elméleteknek,” de meg kell mondjam, a [világkormány] lassan itt van az orrunk előtt.”
2014 novemberében pedig tényleg az orrunk előtt volt, amikor az úgynevezett „bukáshoz túl nagy” bankok, a G20-ak jóvoltából, áthárították a bankok hibás döntéseinek felelősségét a betétesekre.
Létezik-e ennél egyértelműbb jelzés arra, hogy a világ legnagyobb bankjai globális gazdasági válságra számítanak?
Körülbelül ezzel egy időben az olaj ára zuhanásnak indult, ami igen negatív hatással volt Oroszország, Irán, Venezuela és néhány afrikai ország gazdaságára. Az olcsó üzemanyagárak természetesen bizonyos tekintetben pozitívumnak számítanak a hétköznapi emberek számára, mára azonban láthatóvá vált, hogy több szövetségi állam, például Texas, Louisiana, Oklahoma és Észak-Dakota bajban vannak emiatt.
A csökkenő olajárak miatt számos amerikai nagyvállalat komoly bevételkieséssel kénytelen számolni. Az amerikai olajipari cégek számára sokkal költségesebb az olaj kitermelése, mondjuk Szaúdi-Arábiához, az Egyesült Arab Emirátusokhoz, Kuvaithoz vagy Irakhoz képest. Egyes cégek felhagytak az új kutak létesítésével, mások komoly létszámleépítéseket terveznek, megint mások pedig már a hiteleiket sem képesek törleszteni és mondani sem kell, hogy részvényeseik semmilyen osztalékra nem számíthatnak.
Az olajiparban jelentkező problémák pedig más területekre is kihatnak az Egyesült Államokban, hiszen most kevesebb csővezetékre, pumpára, motorra, stb. van szükség, az ezeket gyártó cégeknek pedig kevesebb alkalmazottra, és így tovább.
Amit biztosan tudunk, hogy a világ hatalmasai világkormányt akarnak, és úgy gondolják, hogy egy válság, talán éppen egy gazdasági válság, megteremtheti az ehhez szükséges körülményeket, amelyek beálltával enyhülhet vagy teljesen megszűnhet a népellenállás és mindenki elfogadja a felajánlott megoldást.
A terep készen áll: a bankok áthárították az esetleges csődökből adódó pénzügyi felelősséget, az olaj ára a padlón és bár ebben nincs egyetértés, sokan úgy gondolják, hogy a következő válság felhői már felettünk vannak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése