2018. március 10., szombat

Amerikai kormánytervek 9/11-re








  2011-11-28 19:41:26, hétfő




USA kormánytervek 9/11-re már előre tudták?


Amerikai kormánytervek 9/11-re


Bin Laden testvérei többször találkoztak a NASA-nál dolgozó kutató-tudósokkal, még 1987-ben. A megbeszéléseken részt vett tudósok közül ketten a nyilvánossághoz fordultak, az általuk elmondottakból derült ki, az Egyesült Államok kormányzatának határozott tervei voltak annak a bizonyos 9/11-nek megszervezésére. Nem régiben egy harmadik személy is felbukkant a színen, aki alátámasztja ezt a teljességgel hihetetlen történetet. A két megszólaló tudós egyike részt vett a kormányzat által alapított és pénzelt ,,Globális Megtisztítás 2000" nevet viselő tervezetben, ez körvonalazta az USA kormányzati stratégiáját globális háború kirobbantására, ezáltal pedig a népesség nagyarányú csökkentését. Greg Szymanski összefoglaló írását ismertetjük.



Rene Welch - saját szavai szerint -, az ,,ördöggel folytatott tárgyalásokat". Ezekről a megbeszéléseiről nemrégiben hozott nyilvánosságra részleteket. Ezek szerint, 1987-ben, a saudi királyi családból származó képviselőkkel találkozott, beleértve Bin Laden két fivért is, akik határozottan állították, az Egyesült Államok kormányzatának tevékeny része volt a 9/11 előkészítésében.

Welch teljességgel elképesztő történetét először májusban hozták nyilvánosságra, a NASA tudósai pedig egyik a másik után ellenőrizték le a történet hitelességét. A minap azonban újabb illető jelentkezett, aki határozottan kijelentette, hajlandó megerősíteni Welch történetét.

Az 1987-es találkozókra a saudiakkal Arizóna Államban került sor, egy ,,Sedona and Pleasant Valley" nevű helyen. Minden egyes összejövetel nyolc óránál is hosszabb időn át tartott. 1987-ben Bin Laden fivérei részletes tervekkel ismerkedhettek meg, miként kívánja az USA kormányzat megrendezni a Világkereskedelmi Központ megtámadását, megadva a kezdőlépést globális katasztrófa kiváltásához, beleértve kiterjedt háborús műveletek megkezdését a Közel-Keleten.

A 49 éves Ronald Logsdon philadelphiai illetőségű lakos tanúskodását követően , aki mint tudós együtt dolgozott NASA programokon Welch-csel, és részt vett a Bin Laden fivérekkel való találkozókon is, néhány héttel ezelőtt - hosszú közjátékot követően -, Naomi Niles, sedonai lakos, szintén megerősítette a Sedonában tartott találkozók tényét.

,,Így van, valóban részt vettem az egyik találkozón, még 1987-ben" - nyilatkozta Niles néhány hete sedonai otthonában, majd további részletekkel szolgált a történettel kapcsolatban, olyan dolgokról, melyekről Welch és Logsdon, mint NASA alkalmazottak, nem tudhattak.

Welch nemcsak hogy tudomást szerzett az USA kormányzat 9/11-re vonatkozó előzetes terveiről a Bin Laden fivérektől 1987-ben, hetekkel ezelőtt, Albuquerque-i otthonában, újabb ismereteket tett közzé, miszerint, amikor a NASA-nal dolgozott, Phoenixben, mint az agy fejlesztésével foglalkozó kutató, sikeresen megszerzett egy titkos számítógépes kódot, és sikerrel törte fel a kormány által létrehozott, ,,Globális Megtisztítás 2000" címet viselő projekt anyagát, azét a tervezetét, mely globális háború kirobbantására és a Föld népessége létszámának radikális csökkentésére irányul.

Ahogy megismerte a kormányzat ördögi terveit közel húsz évvel ezelőtt, egyúttal a kormányzat látóterébe került, és ott is maradt azóta is, Welch többször is említést tett az ,,ördöggel folytatott tárgyalásairól", hozzátéve, akkoriban ha hallgatólagosan is, de támogatta az FBI és a CIA hadműveleteit, betartotta a ,,hallgass és maradj nyugton" elvárást, minek köszönhetően teljesen egyedül maradt.

Azonban bő tizenkét hónappal ezelőtt Welch megtörte a hallgatást, elhatározta, elmondja az amerikaiaknak mindazt, amit csak megtudott az USA kormányzatának előzetes terveiről 9/11-et illetően, tudván azt, hogy a történet tartalma meglehetősen nehezen lenyelhető pirulát fog jelenteni és ,,teljes képtelenségnek" fog hangzani. Úgy érezte, meg kell kockáztatni a nyilvánossághoz való fordulást, vállalnia kell az erős kormányzati reakciót, de mindenképpen figyelmeztetni kell az amerikai lakosságot.

,,Ahogy előtte, azután is a nyomomban lesznek, hogy a nyilvánossághoz fordultam" - mondta Welch, akit begyógyszereztek és megvertek már számos alkalommal kormány alkalmazottak.

Mióta pedig tavaly májusban a nyilvánossághoz fordult, a kormány dühe újra ellene fordult, ugyanazokat a már korábban is megismert eljárásokat alkalmazva, mint annak idején, amikor tanúja lett a saudiak látogatásának, beleértve a Bin Laden testvéreket is. Ám Welch, ahelyett hogy elfutott, vagy elrejtőzött volna, elhatározta visszavág, nyilvánosságra hozva egy 200 oldalnyi dokumentációt, ezúttal más sokkal részletesebb információkat is arról a bizonyos 9/11-ről, és a ,,Globális Megtisztítás 2000" nevű tervezettről, ezek mellett az FBI és a CIA alapvető emberi jogok megsértő ténykedéséről.

,,Megneveztem a felelősöket és igazságot követelek." - tette hozzá Welch.

Azt is elmondta, szeretné a dokumentumait és a vele történteket könyv formában is megjelentetni, onnantól kezdve, amikor még csak ,,katonakölyök" volt és az apja a Légierőnél szolgált, mint B-52-es pilóta, ő pedig nagyjából három éves korában döbbent rá rendkívüli érzékeken túli érzékelő- (ESP) és látnoki képességeire, olyan adottságaira, melyek felnőttként végül a NASA programjaiban való részvétel lehetőségét adták meg számára.

A 200 oldalas, eddig megjelentetett dokumentumgyűjtemény, illetve naplórészletek, bepillantást adnak az FBI zavaros tevékenységébe 9/11 kapcsán, másolatokat tartalmaz a korábban, neves személyiségekhez elküldött levelekből, akik közül számos a korábbi Clinton adminisztráció tagja volt, beleértve Hillary Clintont, de Taosban, John Paternostert, az egykori kerületi ügyvédet is; - többek között hozzájuk juttatta el Welch 1995-ben a kormányzat által megtervezett, halálos veszély jelentő információkat.

Paternoster jelenleg is Taosban gyakorolja hivatását, szavai szerint nem emlékszik, hogy valaha is találkozott volna vagy hallott volna Welchről a Bin Laden történettel kapcsolatosan.

,,Ő ismer engem és az a nyomozótiszt is, név szerint Martinez, aki foglalkozott az ügyemmel" - nyilatkozta Welch pár hete egy telefoninterjú során, Új Mexikó-i otthonában. ,,Számos alkalommal láttam őt, és megőriztem az irodájában kapott feljegyzéseket is, csatoltam a megjelent 200 oldalas anyagban a rá vonatkozó részhez. E dokumentumot neki is átadtam. Szeretné az egész dolgot elfelejteni, minden bizonnyal fél, hogy elmondja az igazságot."

Lehetséges további FBI és CIA megtorlásokra hivatkozva hozzátette:

,,Mi a különbség aközött, hogy globális háborút vagy a népesség számának radikális csökkentését tervezik?"- fűzte tovább gondolatait Welch. ,,Amikor a NASA Alkalmazott Technika Központjában dolgoztam, Phoenixben, részt vettem az agy fejlesztésére és a tudat befolyásolására irányuló kísérletekben. Különböző számítógépes kódokhoz fértem hozzá és módomban állt titkos tervezetekbe bepillantást nyerni, mint amilyen a ,,Globális Megtisztítás 2000", melyben körvonalaznak bizonyos stratégiai elképzeléseket, mint amilyen például a 9/11, ezek segítségével pedig globális háború indítható; emellett tanulmányozott más stratégiákat is a világ népességének jelentős lecsökkentésének különböző módjairól."

,,Nos, miután a nyilvánossághoz fordultam, a kormány dühe magasba csapott, a telefonjaim lehallgatták, és minden igyekezettel azon voltak, hogy összezavarják életemet. Abban az időszakban valóban nagyon megrémültem, hiszen jelentős erővel rendelkeznek emberek - mint én - sakkban tartására, aki túl sokat tud. Eközben egyre közelebb és közelebb kerülnek az ország végleges lerombolásához."

,,Régebben megfigyeltem, amikor csöndben voltam, békén hagytak. Amikor viszont elkezdtem beszélni, a haragjuk ismét felcsapott. Innen tudom, hogy egyfolytában figyelnek, és azt is, hogy mindig is folyamatosan szemmel tartottak."

Welch állítása szerint, az a két bizonyos Bin Laden fivér - nem Osama -, beszámolt neki az amerikai kormányzat 9/11-e vonatkozó terveiről, még 1987-ben. Határozottan állította, az terv nem a fantázia szüleménye, se nem egy hiper-érzékeny ember képzeletének szülötte.

Logsdon, a NASA alkalmazásában állt másik tudós, aki együtt dolgozott Welch-csel, a következőképpen támasztja alá a nő történetét:

,,Két Bin Laden fivér eljött valami 90 mérföldre az Arizona állam-beli Phoenixből. Teljesen váratlanul megjelentek a házunk küszöbén. Testőreik felügyeleti pontokat állítottak fel szerte az épület körül, míg mások egyenesen az otthonunkhoz jöttek, bekopogtak az ablakokon, bejöttek, majd felállítottak egy vetítőt. A gépkocsikíséretben érkező emberek meglehetősen rémültnek tűntek, és úgy viselkedtek, mintha élet-halál kérdése lenne az ügy" - emlékezett vissza Logsdon, aki még azt is hozzátette, abban az időben, 1987-ben, a testvérpár nem rendelkezett 9/11-re vonatkozó ismerettel.

,,Ezek az emberek közölték velem, legyek nagyon óvatos, és arról is biztosítottak, a kormányzatunk tagjai megfigyelés alá helyeztek bennünket. Órákon keresztül különböző filmeket mutogattak nekünk az arabok és az Egyesült Államok kulcspozícióban lévő kormánytagjainak találkozóiról, akik az olajjal kapcsolatos dolgokat vitatták meg. Az utolsó sor arra utalt, hogy ha az arabok nem hajlandók átadni az olajat önként, az Egyesült Államok egészen egyszerűen erőszakkal veszi el tőlük. Azt is elmagyarázták, folyamatosan befolyásolták őket, kitöltetlen bank számlákat állíttattak ki velük, az olajból származó bevételt ezen a módon egyszerűen elszipkázták tőlük, így elvesztették minden ellenőrzésüket az ügyletek fölött."

,,Azután elmagyarázták, a Világkereskedelmi központ miért is lenne tökéletesen alkalmas céljaik megvalósítására. A Bin Laden fivérek azért mutatták meg ezeket a filmeket számunkra, mert egyértelműen és nagyon tisztán szerették volna érzékeltetni velünk, nekik mindehhez semmi közük, a legkisebb mértékben sem akarnak beleszólni semmiféle, az USA kormány által szított lázadásba az arab kormányok befolyásolása végett, vagy egy háború kirobbantása ürügyén."

Visszatekintve a kormány folyamatos dühödt akcióira, Welch hallgatásának kikényszerítése végett, a tudós visszaemlékezik arra, hogy az 1990-es évek közepén egy nagyjából két évnyi időtartam volt az, ami legmegrázóbb volt számára, amikor egy ügynök beszivárgott az életébe, különböző drogok és pszichikai szerek beszedetése révén igyekezett információkat kinyerni tőle, miután bizalmába férkőzött.

,,Nem volna becsületes, ha nem tennék róla említést, mennyire megrémültem akkoriban, és tudom, sok ember számára meglehetősen nehéz elhinni a történetemet, pedig az utolsó szóig igaz." - mondta Welch, visszaidézve azokat az éveket, amikor az ügynök, név szerint Alfred Hermendorf, beférkőzött életébe és a legkülönbözőbb gyógyszerek felhasználásával igyekezett minél többet megtudni róla.

,,Azonban nyilvánosságra fogom hozni az információkat és mindent megírok egy könyvben, mert ezek gonosz emberek és el akarják pusztítani Amerikát. Globális katasztrófa les ránk már a sarkon, amit majd igyekeznek természeti katasztrófának feltüntetni. Már az 1980-as években láttam a 9/11-re vonatkozó terveket. Tudom, mindez be fog következni, hacsak Busht minél gyorsabban el nem távolítjuk a hatalomból."



Itt mondták el neki, hogy becsapódott már a 2.-ik repülő is,de ő higgadtan befejezte a mese olvasást ....(sikerült a terv?)


Welch és Logsdon tudomást szerzett a kormányzat eme radikális elemeiről - akiknek egyetlen célja az Új Világrend megvalósítása -, amikor együtt dolgozott velük a NASA Alkalmazott Technika Központi Intézményében Phoenixben.

Együtt több mint 100 ,,agytröszt" résztvevővel, Logsdon, mint mérnök és Welch, mint szakember hipnotizőr-terapeuta és egyben a vezetője a Globális Elite Tudósklubnak, azon dolgoztak, milyen technológiák kifejlesztése révén lehetne az emberi agy működését megérteni és pszichikai kapacitását kiterjeszteni. A páros munkája során találkozott, miközben a ,,fény és hang" nevű gépet fejlesztették, komoly megbecsülést szereztek maguknak a 80-as években, bár áttörést nem sikerült elérniük. Valójában ez volt az a tervezet, mely révén kapcsolatba kerültek a Bin Laden fivérekkel, és tették tönkre tulajdonképpen saját karrierjüket, amikor tudomást szereztek a 9/11-re vonatkozó amerikai kormánytervekről és nyilvánosságra is hozták.

,,Ők (A NASA-nál) a továbbiakban nem tartottak igényt munkánkra, a Bin Laden incidenst követően azt is letagadták, hogy ismernek bennünket, hogy Rene és én egyáltalán léteztünk." - zárta szavait Logsdon.















  2011-11-28 19:39:51, hétfő





Tudatmanipuláció kísérletek

Tudatmanipuláció
A több évtizedes tudatmódosítási kísérlet szörnyű eredménye: az embert tárgyként kezelő globális média.
Amennyiben egy rendszer hazugságra épül, úgy az önfenntartása egy idő után lehetetlenné válik. Nem képes újratermelni a számára szükséges energiát, mentálisan és fizikailag is szennyezi környezetét. Esetünkben az energiát az emberi gondolkodás fejlődésének elnyomásából és Földünk élővilágának pusztításából veszi. Az emberektől elveszi azt az időt amit szellemi fejlődésükre használhatnának. Csak a legelemibb, a fajfenntartáshoz szükséges ösztönöket és az egót erősíti. A média összehangolt alkalmazásával már gyerekkorban elkezdi az egyén veleszületett szellemiségének leépítését.
A gyermekekben ösztönösen jelenlévő pozitív emberi értékek, a tisztelet a természet és az élővilág irányába, a jóindulat, és minden ami emberré tesz lerombolásra kerül. Ezeket az értékeket az ömlesztett, erkölcsi többlettartalom nélküli, erőszakkal átitatott mesefilmek rombolják. A folyamat során a gyermek serdülő korára a szülei ellen fordul, már csak az anyagi világ érdekli. A társadalom alappillérét jelentő család mint közösség megszűnik létezni. A valódi csillagokhoz tartozó történetek melyek átszövik az összes mitológiát és vallást a gyermek számára már nem is léteznek. A városi környezetben a szmog és a fényszennyezés miatt nem is látja őket. Számára a csillagok azok a személyek akik a médiában mint "sztárok" jelennek meg. Lehet tőlük zenét vásárolni, csengőhangot és posztert, esetleg bábot is vetethet szüleivel. A magazinokból a sztárok a fényűzést mutatják, a jahtok, villák, limuzinok, drága sportautók, paloták, és a testi örömök dominálnak. Valójában ez nem más mint bálványimádás...


Hogyan lesz a mesék tündéréből vagy gyönyörűséges királykisasszonyából az erkölcsi fertőt megtestesítő kabbalisztikus bálvány?
A titkos társaságok szimbolikájába nyerhetünk betekintést. Ma már nem kell titkosan kezelniük az információt. A szimbólumok erejét kihasználva a legnagyobb nézettségű műsorokban láthatjuk a rituálét. Nézzünk meg egy "megvilágosodott" illuminátus szertartást, melyet a világon az egyik legismertebb női előadó vezet le. Találkozni fogunk a szabadkőművesség 13 lépcsős piramisával, a már fel sem tűnő erkölcstelen öltözködéssel és a homoszexualitás népszerűsítésével. A beavatás pilanatát a csók és a kézmozdulatok jelzik. A "hölgy" napjaink egyik legnagyobb "csillaga" ráadásul neve is vallásos mondanivalóval bír: Madonna. Elmondása szerint a kabbalát (a miszticizmus zsidó tanait) tanulmányozza és követi.

A globalizáció létrehozta azokat a hálózatokat melyek az egész bolygón lehetővé teszik a direkt, kézzel fogható, és gyors információáramlást. Na de milyen áron épült?! A televíziócsatornák a mozihálózatok, a hordozható fényképezős mobiltelefonok és az internet világát éljük. Lehetőségünk van arra, hogy ezen dolgokat mostantól a valódi értékek megosztására használjuk: A különböző kultúrák és hagyományok, a természet tiszteletének népszerűsítésére és élményeink megosztására. Az egyetemes tudás előhívása és az emberi kulturális evolúció folyamatának elindítása a feladatunk! Egy teljesen ellentétes dologra kell ezt a rendszert használni mint amire eddig alkalmazták. Mert mire is használják jelenleg ezt az összetett rendszert?
Először is a különböző kultúrával rendelkező országok egymás ellen hangolására, a vallásokat felületesen ismerő emberek egymás ellen uszítására. Legyünk résen! A világhálón már terjedőben lévő "Új világrend"-ellenes irányzatok sem tökéletesek. A világméretű összeesküvést, az emberek chippel való szabályozását elítélik ugyan, de például a vallásos kérdésekben igencsak "mellé nyúlnak" egyes követői. Csak egy, viszont nagyon fontos dolgot emelünk ki ezek közül, hogy ne essünk újra egy történelmi hibába: A Nap tiszteletét magában foglaló ősi vallások nem azt a hagyományosan elterjedt "napimádatot" jelentik amit a felületes tanulmányozója elsőre lát benne! Napunk a vallásos megközelítésben, egy Föld központú gondolkodásban a Teremtés első központja. A fény, az éltető hőenergia és a helioszférikus védőmező forrása. A Végtelenben, a kozmosz felé a következő ilyen központ galaxisunk: a Tejút magja. "Lefelé" tekintve ebben a rendszerben a Földnek is van egy hasonló magja mely szintén életünk egyik alapfeltétele. Ez egy fejlett gondolkodásmód, az Univerzum tiszteletének tanítása... A különböző vallások sokszínűségükkel kiegészítik egymást és egy irányba mutatnak: a Végtelen felé.

Most pedig térjünk vissza napjaink globális médiájához:
Gyermekeink a televízión, a magazinokon, a köztéri reklámokon keresztül korántsem a hagyományos szépség és a pozitív erkölcsi példák bemutatásával találkoznak! A valódi értékrendszer helyett a szexualitás és az erőszak eltúlzott, direkt megjelenítésével kell szembesülniük. A reklámok és a szórakoztató ipar a nőt mint szexuális eszközt, csak a testiség hangsúlyozásával használja (!), és teszi ezt bármely termék népszerűsítése érdekében. Kihívóan, sokszor leplezetlen tálalásban, az igazi emberi értékek: mint az pozitív érzelmek, a családközpontú gondolkodás, az anyaság megjelenítése helyett csak a szexualitás és az ego dominál. Sajnos egyre gyakrabban utcáinkon, tereinken is találkoznunk kell a kendőzetlenül bemutatott homoszexualitással! Alapvetően mindenkinek magánügye a szexuális beállítottsága, viszont a társadalmilag elfogadott normáktól való eltérés erőteljes népszerűsítése már közügy! Az állatvilághoz hasonlóan az ember is rendelkezik a párosodásra felhívó, figyelemfelkeltő kommunikációs képességekkel. Amit pl. a rovarvilágban megfigyelhetünk, mint speciális mozgások vagy hanghatások keltése (például a pókok, lepkék párzási tánca vagy tücskök ciripelése) ugyanúgy jelen van az emlősök, így az emberek szintjén is a metakommunikáció, a tánc és az ,,érzéki" hang formájában. A vizuális hatások keltése amit az állatok párzási táncuk alkalmával használnak szintén megfigyelhető az emberek szintjén is. A médiában mindezeket súlyozottan alkalmazzák mert a leghatékonyabb reklámok olyan, a legelemibb ösztönökre hatnak amiket még az állatvilágból hoztunk magunkkal. Ilyenek a fajfenntartással kapcsolatos: a szexualitással, a táplálkozással, és az erőszakkal összefüggő pszichológiai hatások. A képkockák közé rejtett, tudatalattira ható ,,felvillanó" reklám mára ugyan már etikátlannak minősül, de pl. autóból nézve egy óriásplakát ugyanazt a hatást éri el. A mai filmsorozatok alapvető témái az eltúlzott érzékiség, a végletekig fokozott szépségimádat, sokszor fetisizmussal vegyítve. Az összes szereplő válogatott kinézetű, túlnyomó részt műtétekkel és ("photoshoppal"-speciális számítógépes retusálással) ,,feljavított" ember, vagy az arcát sminkkel is ,,eltakaró", a híreket sztoikus nyugalommal illetve manipulatív érzelmi hatásával együtt tálaló hírbemondó. Amennyiben minimális érzelmi megnyilvánuásait (hírbemondás esetén) vagy akár eltúlzott kinyilvánulásait (szappanoperákban) magas szinten tudja "játszani", úgy az erős hatással lehet a nézőre. Sokan hajlamosak arra (az alapvető bizalom jegyében), hogy mindent elhiggyenek csak azért mert az előadó(művész) szimpatikus, szépen és választékosan fogalmaz.

Valójában ma már szakosodott iskolákban lehet tanulni különböző manipulációs eszközök használatát, a mondanivaló tartalmától teljesen független meggyőző előadásmód elsajátítását. Szintén jellemző az idegen szavak eltúlzott mértékű használata, mely a nézőben (mivel legtöbbjének jelentését nem ismeri) kisebbségi érzést alakíthat ki. A magyar nyelv ragozó szerkezeténél fogva kitűnően alkalmas arra, hogy a lehető legkevesebb idegen kifejezéssel kommunikáljunk. Ezen kívül az úgynevezett szógyök rendszer logikájának köszönhetően még olyan összefüggésekre is rámutat nyelvünk melyeket ma hivatalosan nem is tanítanak. Két szógyök pl.: pír,piros,pirul,pirít,pirkad,parázs -tap,tapasz,tapos,tapod(tat),tapint,tapasztal. Ezek a kifejezések egy vizuális gondolkodásmóddal összekötve szoros kapcsolatban állnak egymással. A rendszer megfelelő ismerete tanítja használóját.
Hír érték manipuláció: a különböző hírek súlyozása esetén a valójában kisebb horderejű hír helyi tudósítással és érzelmileg (vagy politikailag) manipulált szöveggel bemutatva mélyebb emléket (benyomást) kelthet az emberben mint egy számára sokkal fontosabb esemény amit csak néhány mondatban, képek és videóanyag nélkül tálalnak. Pl: Szörnyű háborús eseményekről csak egy két mondat hangzik el, miközben emberek ezreit ölik meg és további tízezrek életét lehetetlenítik el. Már azt is szörnyű átélni ha hetekig tiszta víz és villany nélkül éhezve kell élni, a néző ebbe persze bele sem gondol mert sehol egy érző emberi arc amiből kiolvasható a szenvedés...aztán már jön is a következő ,,megrázó" hír: Tűzoltók mentették meg a fa tetején rekedt kiscicát -mindez helyi tudósítóval hang és képanyaggal na és aggódó megfigyelők arckifejezésének bemutatásával. A mélyebb érzelmi hatás következtében az előző hír szinte ,,törlődik".
A különböző filmprodukciókban nagyon ritka a hétköznapi, átlagos megjelenésű szereplő. Egy filmben a mindennapi, az utcán velünk bármikor szembejövő arc bemutatása szinte már meghökkenti a nézőt. A ,,fősodrású média" alap tevékenysége a különböző erőszakos cselekmények bemutatásán alapuló, bűnügyi témájú filmek ömlesztése. A lenyűgöző effektek, mint az emberi szöveteket, és akár sejteket bemutató trükkök és kameraállások, melyek segítségével a nézőt a képernyő elé szegezi, miközben brutális gyilkosságokat mutat be. Nem ritkán minden képzeletet, és régebben az ,,erős horror" kategóriába sorolt filmeket is felülmúlóan. Hiába a 12-es karika, ha a szülőnek nincs ideje elmagyarázni a látottakat! Valójában sokan értékelés és gondolkodás nélkül, kikapcsolódás gyanánt, agyukat szinte ténylegesen kikapcsolva nézik a televíziót. Ez a globalista rohanó világban persze érthető valamilyen szinten, hiszen sokan több mint 10 óra munka után csak elalváshoz ,,használják" a TV-t. Ilyenkor agyunk egy része a pszichológiai hipnózishoz hasonlóan azonban ébren marad és nyitottabb az információra mint éber állapotban!
Mára már idejétmúlttá váltak az egyszerű, erős hatásokkal (lövések, robbantások, fékcsikorgás, üvegtörés, sikoly, stb.) ,,dolgozó" filmek. Az eszköztár a nézők viselkedésének megfigyelésével a nézettségi adatok elemzésével, és a jegyeladások nyomon követésével sokkal ,,kifinomultabbá" vált. A recept egyszerű: A történet több szinten zajlik, valójában több esemény-szál van egymásra építve, így még több néző érdeklődését ragadja magával. A néző nem szereti a kiszámíthatóságot, ha előre tudja az eseményeket, ezért megfelelő időközönként fordulatokat alkalmaznak. A valódi szórakoztató és meghökkentő fordulatok mára mintha elfogytak volna. Ha kell akkor egy szokatlan ötlet köré írják meg az egész forgatókönyvet, közben az épp aktuális ,,beállítású" pszichológiai hatáskeltések beépítésével. Ezek a hatások a hang és képi elemek akár több produkción átívelő átfedésével, azok osztályozásával készen állnak, ott vannak a producerek polcain, csak arra várnak hogy beépítsék őket.
Hogy jobban érthető legyen, képzeljünk el egy 7 oszlopos equalizert, mellyel a különböző hangsávok erejét állítgathatjuk. Most cseréljük ki a frekvenciák értékeit a szereplőkre vonatkozóan pl. a hét főbűnre. Megfelelő pszichológiai ismeretekkel egy film átlagos értékelése könnyen nyomon követhető sőt visszafelé működtetve a hatásokat manipulálva beállítható. A szituációtól függő filmrészletek is ,,pontozhatók". Így már egy nagyobb felbontásban láthatjuk egy-egy film időben folyamatosan változó hatásgrafikonját... Pont mint a zenében a frekvenciák kijelzése. Megfelelő idő és anyagi ráfordítás esetén egy adatbázis alakítható ki és keresésekkel a hatás érdekében a ,,műsor" pszichológiailag szerkeszthető.


Persze előfordul az is, hogy a speciális ,,effektekkel" több különálló de legtöbbször azonos stúdió termékeként bemutatott sorozatokat kötnek össze. A néző nagy eséllyel már látta az egyiket, majd később a másikban azonos hanghatások kíséretében az ,,élményt" újra eladják neki. Az ,,effekt" újabb észlelésekor a már rögzült (valószínűleg nagy sikerű film által keltett) érzelmi állapotot ismételten átéli. Így a minimális üzleti hatás mellett (mivel az újabb filmet a kelleténél jobbra értékeli) a filmsorozatok nézettségi adatainak elemzésével gyakorlatilag személyiségi profilokra optimalizált bonyolult pszichológiai tömegkísérleteket lehet végezni.

Nagyon leegyszerűsítve a dolgot:

A filmek a hangerő és speciális hatások által létrehoznak vagy aktiválnak az agyban bizonyos neuronhálózati helyeket. Ezek a helyek a mai átlagosnak nevezett gondolkodás mellett hamarosan leépülnének (TV nélkül nincs folyamatos használatban, hiszen az életben nagyon ritkán előforduló szituációkról van szó), azonban egy újabb film ugyanoda vezeti a tudatalattit, ,,kinyitja" az elmében azt a helyet ahol a néző pl. egy életveszélyes esemény átélése közben akár a hang által beállított szívműködése mellett egy még váratlanabb szituációval (pl. .kaszkadőr jelenet) találkozik. Ilyenkor a tudatalatti, a kívülről érkező vegetatív idegrendszert befolyásoló tényezőkkel ,,harcolva" (villanó fények, sötétség, árnyékok, szokatlanul mély és magas hangok, szívdobogás-hang, szabálytalan lélegzés, ,,zihálás", stb....) közben újra több dimenziós* területi fedésbe jön a neuronhálózatának mesterségesen kialakított részével. A művelet bonyolultnak hangzik, *gyakorlatilag az időtényező miatt több mint 3 dimenziós kiterjedésről beszélünk. A vegetatív idegrendszer befolyásolásával a néző ,,feszültségének", összpontosításának befolyásolásával az időérzéket (leegyszerűsítve: a tudatos és a tudatalatti agyműködés frekvenciáját) is változtatják. A ,,rendszer" bonyolult, de felhasználójának nem kell teljesen ismernie ahhoz, hogy a magas hatásfokkal használja. TV-adások alkalmával nagyon hasonló (profilokba rendezhető) agyi tevékenységeket figyelhetünk meg egymástól eltérő helyen tartózkodó embereken, de nem ez a leg rémísztőbb. Ezek a neuronhálózati területek, illetve struktúrák amik hasonlóan gondolkodó, egymástól független emberekben is (mesterségesen) jelen vannak, akár azonos időszakban és hosszabb távon is aktivizálhatók. A rendszer ,,felbontása" illetve hatékonysága csak szakértelem, összeköttetés és pénz (na meg a lelkiismeret hiányának) kérdése. Nem kell feltétlenül arra gondolni, hogy egyszer csak elindítják a filmekből ismert programozott ,,biorobot" vagy "tudat-zombi" hadsereget. Elég ha csak vásárlási szokásokra és a politikai beállítottságra tudnak hatással lenni... A társadalom jelentős részének átlagos ,,agresszivitási hajlama" mindenesetre már egy egyszerűbb de nagyobb felületen működő médiahálózattal vagy filmstúdióval is könnyen befolyásolható.
A megfigyelő beleéli magát a filmbe, ezáltal természetes módon, tudat alatt valamilyen szinten azonosulhat a szereplőkkel. Ugyanez figyelhető meg hírműsorok nézése közben is: a néző nehezebben tud azonosulni a háborús helyzetekben bemutatott, vagy éhínség által súlytott emberekkel, hiszen ők koszosak, általában más nyelven beszélnek és az öltözködésük is teljesen eltérő.
Mivel a produkciókban a legtöbb karakter negatív tulajdonságokkal is bír (még a pozitív főszereplő hős is) ezért a film hatására a nézőben bűntudat alakulhat ki. A túlhangsúlyozott szexualitás és az erőszak a szereplők alaptevékenysége, a mai filmekben folyamatos és eltúlzott. Egyes sorozatokban még extrém helyzetekben is, pl. boncolás közben direkt témaként vetődik fel a szexualitás, nem csak a testbeszéd útján, a parafília csoportjába tartozó nekrofília természetességét sugallva (romantikus zenei aláfestés mellett a két pozitív szereplő a fiatal áldozat, a boncasztalon fekvő hulla számukra vonzó testéről beszél. Ez persze kórboncnokok között akár életszerű és humoros is lehet, de ha hazamennek nyilván nem erről mesélnek a gyerekeiknek -egy helyszínelők sorozat a sok közül-). Az ilyen és ehhez hasonló hatások helyes feldolgozásához nem elég az átlagos műveltségű, pszichológiai ismeretekkel nem rendelkező szülő felügyelete! Valójában még maga a szülő is veszélyben van.
Mint azt megfigyelhetjük, a ,,szabados" gondolkodásmód mára a legfiatalabb korosztályt sem kíméli! Egyes politikusok és közéleti szereplők szerint a szabad gondolkodásmód többek között azt is jelenti, hogy az ember szabadjára engedheti a testébe kódolt, a fajfenntartáshoz szükséges egyik legerősebb túlélési ösztönét a szexualitást. Nem kímélve ettől a fiatalkorúakat sem, mindezt pedig a legkifinomultabb pszichológiai eszközökkel, több társadalmi rétegen és beteggé vált emberek millióin tesztelt módszerek segítségével. Mindent az áru eladása érdekében...
A pszichiátria "tudományára" épülő gyógyszeripar: A mentálisan sérült tömegek gyógyszeres kezelése újabb bevételi forrást jelent a nyugati társadalmakban. Maguk a pszichológusok is betegek lesznek a sok eltorzult gondolkodásmóddal való találkozástól...

Azok akik a valódi kultúra elnyomásával keresik a pénzüket valójában hosszabb távon az egész társadalom szellemi bomlasztása érdekében cselekednek! Az ember a szexualitásra vonatkozó időzítését rég óta nem a természet diktálja, a gyermekek megkímélése a felnőttek szellemiségére van bízva. Ezzel is szemben áll a globális média! A médiaszereplőknél, színészeknél, nem ritka a fel nem dolgozott gyermekkori traumák okozta szellemi sérülés, melyet egész életük során próbálnak palástolni. Ennek megfelelően nem hétköznapi színészi képességekre tesznek szert, így az átlag ember számára igen megnyerő kommunikációs képességekkel rendelkeznek. Visszaélve ezen adottságnak tűnő képességükkel nem ritkán a szórakoztató iparon keresztül az emberek politikai nézetének befolyásolásra is felhasználják őket. Az ,,előadás" során a megfigyelő tudatalattija azonban ,,látja" az igazságot, és mivel a társadalom többsége tudatosan ezt a fajta viselkedést helyesnek véli, a tudatalatti alkalmazkodik, megpróbálja a valójában beteg, helytelen viselkedésmintát a többséghez hasonlóan utánozni a jobb beilleszkedés (a tudatalatti számára az életbenmaradás) érdekében. Így, a televízión keresztül valójában szellemileg sérült, valódi értékrendszerrel nem bíró vagy az ellen működő deviáns emberek mutatnak példát a társadalom nagy részének.
Mindezek után felmerülhet a kérdés, hogy mit lehetne tenni ezen hatások kiküszöbölése érdekében?

A probléma leegyszerűsíthető:

Agyunk tudatos és tudatalatti része egyaránt kiváncsi, újdonságokra, új információkra ,,éhes". Ezért szinte mindent megőriz, de ha memóriánk csak reklámokkal és pszichológiai módszerekkel manipulált információval van tele, akkor nagy eséllyel alakulnak ki mentális zavarok és betegségek. Mindez persze kisebb problémát jelent egy olyan közösségben ahol a hagyományok és tradíciók még a ,,fejekben vannak" és a mindennapok részét képezik. Természetesen mindezen globalista jelenségeket teljesen nem lehet, és talán nem is kell megszüntetni, hiszen egy részük a szórakoztatást is célozza. Hatásait viszont könnyebb úgy feldolgozni, hogy ismerjük a manipulatív tényezőket, amik sajnos a médián keresztül mindennapi életünk részévé váltak. Ezen kívül szükség van a ma még csak kialakulófélben lévő civil kontrollra is, az emberek megfelelő tájékoztatása érdekében!

Forrás:
www.vilagbiztonsag.hu








  2011-11-24 08:53:23, csütörtök





Kvázi-állandó skalár rendkívül alacsony frekvenciájú (ELF) hullámok,
a Gwen és a HAARP szerepe

"évek óta manipulálják az agyműködésünket,
bioritmusunkat, s az időjárást."


Áttekintés az ELF, Gwen tornyok, és HAARP közötti kapcsolatokról,
használatukról, kifejlesztésük céljairól



A Föld be van csomagolva egy forgó, gyűrű alakú mágneses mezőbe. Az ionoszféra, egy elektromágneses hullámtér, amely pajzsként elhárítja a napszél elektromosan töltött részecskéit. Föld rezonanciafrekvenciája hatására természetes hullámok jönnek létre, amelyek következtében az elektromos aktivitás jelenik meg a légkörben.



Együttesen ezek a hullámok alkotják "a Schumann rezonanciát", aminek a legerősebb jelenlegi mért értéke 7,83 Hz-nél van. Ezek a kvázi-állandó (skalár), rendkívül alacsony frekvenciájú (ELF) hullámok, amelyek természetesen léteznek a Föld elektromágneses üregében, amely a földfelszín és az ionoszféra között jön létre. Ezek a "földi agyhullámok" azonosak frekvenciatartomány viszonylatában az emberi alfa agyhullámok tartományával. Az élőlények fejlődése harmonikusan rezonál a természetes Schumann-rezonancia frekvencia lüktetésével. Ezt a frekvenciát manipulálják a HAARP technológia felhasználásával.

Összefüggés van a vér és a geomágneses hullámok között, mint ahogy ez kiderül a "A világ legnagyobb biológiai kísérlete (Rádióhullámok)" című cikkből is.



A különbözőség a Schumann és geomágneses hullámok között, zavarja a bioritmust. Egyes területeken a geomágneses-térerősség változtatásával lehetővé teszi bizonyos frekvenciákon az emberi beavatkozást. Az adások LF 150 és 175 kHz és a VHF felső, az UHF alsó tartományban 225-400 MHz-es frekvenciákon történnek.

A Gwen állomások továbbítanak 360 fokos, akár 300-500 km-es körben is jeleket.
Mindegyik torony 100-150 m magas. Ilyen tornyokat láthatunk Szlovákia területén, a határtól nem nagy távolságban Rimaszombat környékén is. A Gwen adók számos különböző funkciók töltenek be, többek között: ellenőrzik az időjárást, az elmét, viselkedést és hangulatot. Szintetikus telepatikus hullámokat állítanak elő infrahang tartományban.



A Gwen együtt működik a HAARP rendszerrel. Hatalmas, láthatatlan nedves légtömegek vándorolnak GWEN tornyok irányában a sarkok felé. A nedves légtömegek "megcsapolására" szolgál a vegyi-permetezés.


A mintegy 3 km-es magasságban kiszórt nanorészecskék felületén megindul a cseppképződés. A GWEN tornyok és HAARP együttesen létrehoz egy villamosenergia áramlást.

GWEN tornyok találhatók a törésvonalak mentén, és a vulkanikus tevékenységű területeken, többek közt a Csendes-óceán észak-keleti részein is. A korábbi, "HAARP, vagy hidrogénbomba? Esetleg mindkettő?" című cikkemben említett X-Band (röntgen) Radar (SBX) platform is ennek a rendszernek a része. 1963-ban, Dr. Robert Beck feltárta a külső mágneses mezők, és az agyhullámok között mutatkozó hatások kapcsolatát. Pszichiátriai felvételekkel igazolta, a napkitörések, és mágneses viharok hatásait. Önkénteseket tett ki pulzáló mágneses mezőknek, és hasonló válaszokat talált. Az USA 60 Hz-es, és az európai 50 Hz-es hálózatok az ELF hullámokkal rezegnek azonos frekvencián, mit ahogy az emberi agy is. A villamos energia elektromágneses térereje közvetlen hatást gyakorol a pajzsmirigyre, ami miatt az USA-ban hatalmas port kavaró persorozat után betiltották a nagyfeszültségű hálózatok alatti építkezést.

Dr. Andrija Puharich 1956-ban megállapította, hogy a bizonyos látnoki képességű indiai jógik szándékosan változtatják tudatállapotukat, a 8 Hz-es frekvencia környékén, amivel szívpanaszokat gyógyítanak betegeknél. Agyunk rendkívül érzékeny minden ELF hullámra, mert azonnal elkezd rezonálni a külső jel hatására, hasonlóan egy hangvillához. Puharich-al kísérletezve felfedezte hogy a 7,83 Hz-en (föld pulzusszám), a célszemély jól érzi magát, a 10,8 Hz lázadó magatartást eredményez, amíg a 6,6 Hz depressziót okoz.

Puharich-al készült ELF hullámoknál változás észlelt az RNS és DNS-, hidrogén-kötések töréseiben, ahogy egy személy magasabb vibrációs rátát ért el. 1976. július 4-én hoztak létre hipnotikus állapotot Moszkvában 10 Hz-es frekvencia segítségével. Már ekkor felhasználták ezeket az elme-automatákat vallomások tételének "megkönnyítésére", de amerikai templomban is fedeztek fel ilyen berendezést, vélhetően "a hívők hitét erősítendő"! Az orosz "harkály" jele az egész világon keresztül "utazott", egy Kijev melletti adóról, amit az US Air Force azonosított 5 különböző frekvencián.

Nikola Tesla 1901-ben fedezte fel, hogy az ELF hullámokat semmi sem tudja megállítani. Tesla hazatért Jugoszláviába, és halála után az oroszok hozzájutottak leírásaihoz. Puharich-al továbbra is figyelemmel kísérték az orosz ELF hullám jeleit, míg Mexikóban a magasabb harmonikusokat állítottak elő a MHz-es tartományban (5,340 MHz). Dr. Robert Beck tervezett berendezéseket, a CIA megbízására, ezeknek a hullámoknak a mérésére, vizsgálatához Puharich-al, és azok az emberi agyra gyakorolt hatásaihoz. Ő hozta létre a fogászati fogba ültetést, amit elme-kontroll áldozatoknál titokban helyeztek el a szájban, irányított fogorvosok által, ezzel előidézve, hogy hangokat halljanak a fejükben.

Jelenleg az implantátumok vékonyabbak a hajszálnál, és nanobot, vagy nanorobot névre hallgatnak. Ezek a biochipek bekerülnek a keringésbe, és akár az "idegenek" által elraboltak statisztikáit is erősíthetik, mert a célszemély fejében nem csak hangok, de hologram űrhajók is megjelenhetnek. Az USA szinte valamennyi egyetemén állítanak elő nanorobotokat, de igen nagy mennyiségben Németországban, és még Magyarországon is.

Felhasználási területük nem csak a gyógyászatot forradalmasíthatja, de jelentős "segítség" lehet a politikusok szerencsétlen áldozatainak megcsúfolásában, kémkedésben, katonai alkalmazásokban is. Kiváló lehetőséget biztosítanak az ELF és chamtrails tevékenységekkel kiegészítve, Kissinger megfogalmazása szerinti "haszontalan evőktől" való "megszabadulás, elektrokémiai mágnesesen okozta rák előidézésével. Chemtrails permetezést jelenleg is naponta hajtanak végre. Ezek tartalmaznak betegségeket okozó vírusokat, baktériumokat, vegyi anyagokat, amelyek befolyásolják a tudatállapotot (vas, alumínium, bárium-szilikát, nehézfémek stb. nanorészecskéi). Itthon még kihasználják a 60-as évek elejétől tartó kálium-korid mérgezés okozta közönyt is, de fluorizált víz okozta külföldi hatások sem jobbak, mert veszélybe sodorják az agy occipitalis lebenyét, letiltva az akaraterőt. Fluorid és a szelén "képessé" teszi az embereket arra, hogy "hangokat halljanak".

Az ELF hullámai zavarokat okoznak a test biológiai folyamataiban, és ezeket aktiválni lehet a lakosságban, ha a betegség már bejuttatták a testbe chemtrails felhasználásával.


A vegyi szórások mintáit többször elemezték, és kimutatták, hogyan hoz létre törésvonalakat térbeli felfogásban, megakadályozva az interakciót a különböző aminosavak között, amelyek kapcsolódnak a magasabb tudatossághoz, és növeli az agyban a dopamin termelődést egy kedvetlen, egymástól eltávolodó alacsonyabb reaktív állapotba hozva az elmét.



Alapvetően, az a cél, hogy ködös legyen a különbség a valóság és irreális között. Néhány ilyen esetet kapcsolatba lehet hozni a sok UFO emberrablásos esettel. A cél, a tömegek kikapcsolása olyan pontra, hogy még csak ne is harcoljanak. Annak érdekében, hogy az elkövetők azt csinálhassanak, amit akarnak, szükségük van egy globális "gyakoriságra" minden áldozat funkció eléréséhez. Ez egy konkrét mértéke a küszöbérték alatti tudatosságnak.

Az egész, része lehet egy nagyobb elme-kontroll tervnek, és az adók, amelyek az egész USA-ban, Angliában, és Európában ügyesen álcázott mobiltelefon tornyoknak és a fáknak álcázottak? A dél-svédországi LOIS és a Holland partok közelébe telepített LOFAR rendszerek már kevés gondot fordítanak az álcázásra. Rostock felett gyakran láthatók sarki fény (Auróra) jelenségek, pedig ezek csak az Északi-sark közelében jöhetnének létre. Egy agy működését a béta-szintű (13 Hz felett), rezgetik. Ez növelheti a test villamos energiáját, irányíthatóvá téve a pszichikus hatalmat. Ez kapcsolódik az New-Age mozgalom állításához, az emelkedő 12-14 Hz-es Schumann rezonancia, felé araszolás vonatkozásában. Stimulánsokkal elfogyasztott globális a "koffein", és genetikailag módosított növények.

A korai 1970-es években kísérleti telepnek használták az Utah Állami Börtönt, valamin az Állami Kórházat. Tesla hullámokkal manipulálták az elmét, kényszerítő beültető gondolatokkal, de az áldozatok, sikertelenül próbálták felvenni a harcot a bíróság előtt az University of Utah (Utah Egyetem) által kutatott szem-implantátumok vonatkozásában. Az üzenetek továbbításának módja széleskörű. A nyomkövető implantátum tartja a kapcsolatot a személyzettel", és a műholdas rendszer, tájékoztatást ad néhány percenként, hogy pontosan hova kell küldeni az üzenetet. Az AT & T is együttműködik ebben a projektben, több más bevont céggel együtt, beleértve számos kormányzati szervet.

Gyakori, hogy az áldozatokat, akik hangokat hallanak a fejükben, őrültnek titulálják, de az akusztikus adatokat továbbító mikrohullámú rendszerek használata már bevett gyakorlat. A Sydney Morning Herald 1983. március 21-i számában megjelent egy cikk dr Nassim Abd El-Aziz Neweigy, adjunktus a Mezőgazdaságtudományi Kar, Moshtohor Tukh-Kalubia, Egyiptom részéről, amiben kifejtette: "Az orosz műholdak által vezérelt fejlett számítógépek, küldhetnek hangokat a célszemélyek saját nyelvén. Kémiailag és a villamos energetikailag, az emberi agyat manipulálni lehet, és műholdasan még öngyilkosságot is indukálhatnak. Szélsőséges csoportok ellen lehet legyártani, a problémákat, és a véres zavargásokat lehet előidézni fejlett tele-eszközök segítségével számos földrészen, országban, Ázsia, Afrika, Európa és Latin-Amerika területein is."

Természetesen Neweigy adjunktus akkor azt, és úgy látta, ahogy a veszélyforrást észlelték, ami azt mutatja, hogy a "fejlesztések" mindenhol folynak. A probléma csak az, hogy ki issza meg ennek a levét? A válasz nem kérdéses! Mi, a gyanútlan kisemberek!



Az oroszok feltörték az emberi agy genetikai kódját. Kidolgoztak egy 23 EEG-sávos, 11 hullámhosszú teljesen független rendszert, amivel manipulálni lehet az agyműködést.



Az NSA Cray számítógépek távolról tudják nyomon követni az embereket, a 30-50 Hz-es EMF hullámokkal (már 5 milliwattos teljesítmény tartományban is) egy személy bioelektromos mezőjére vonatkozóan. Minden személy kibocsátása egyedi, és távolról is követhető. A neten mostanában keringő mobil lehallgatásról készített svájci tanulmány csak egy részért fedi le a lehetőségeknek!

1873-ban Maxvell, rejtett éterikus komponensnek nevezte felfedezését, miszerint az elektromágneses hullámok három részből állnak. Felfedezte a hullámformákat, amelyek bizonyos számú derékszögű forgatások eredményeként léteznek távol az elektromágneses mezőtől. Azt állította, hogy az elektromágneses sugárzás hullámai viszik az éterben, és az éter nem zavarta a mágneses erővonalakat. A rejtett összetevő neve csak "lehetséges", kivéve a hyperdimenzionális fizikát. Hozzávetőleg 3000 emberből egy érzékeny erre a mágnese hullám komponensre, Ők az un. "telepatikus típusok", de minden ember képes rá korlátozott mértékben!



Ahogy 2009-ben, idén is tönkre fogják tenni, a még használható, vízzel el nem árasztott területek növény- és állatvilágát, miközben média-módszerekkel, kormányzati látszatdöntésekkel, tudatos együttműködéssel segítik nem csak Magyarország, de Európa és az egész világ természeti egyensúlyának és légkörének tönkretételét!







  2012-01-11 08:50:08, szerda




Valami bűzlik New York-ban...

Egyes vélemények szerint a 2001. szeptember 11-i terrortámadás alkalmával a WTC tornyokat szándékosan robbantották fel és a repülőgépeket csak ürügyként használták, hogy Bush elnöknek legyen indoka egy világot rengető változásra. Ezen következtetésre számtalan bizonyítékot sorolnak fel. Érdekes módon olyan események is megindultak, amiknek megtörténését törvények szabályozzák, és olyan esetek kerültek napvilágra, ami meg sem történhetett volna, de ezen a napon mégis megtörténtek. Egyszóval minden a feje tetejére állt, és készen is van egy egész világot megrendítő katasztrófa.

A filmfelvételek

A CNN-nek voltak saját irodái a WTC-ben, azonban soha nem jelentette, hogy haltak volna meg a munkatársaik közül a WTC porig rombolt épületeiben.. A CNN olyan gyorsan ott volt az esemény helyszínén, hogy a második becsapódást már élőben közvetítette. Később bemutattak egy felvételt az
első becsapódásról, melyet VÉLETLENÜL egy amatőr készített. Állítólag hallotta a közeledő gép hangját és elkezdett filmezni. A gyanús az a felvételen, hogy a kamera nem a gépet keresi, csak az épületre van állítva, ahol SEMMI nem történik, majd pont azon a ponton csapódik be az első gép ahova a kamera néz.

Szokatlanul üres repülőgépek

Járat AA 077: 289 hely, 64 utas (a gép 3/4-e üres)
Járat AA 011: 351 hely, 92 utas (a gép majdnem 3/4-e üres)
Járat UA 175: 351 hely, 65 utas (a gép 4/5-e üres)
Járat UA 093: 289 hely, 45 utas (a gép 4/5-e üres)
Az American Airlines (AA) és a United Airlines (UA) mindig ilyen kevés utassal repül? Ha egy társaság gépén kevesebb, mint a helyek 50% van eladva, a légitársaságok lemondják az utat, illetve más járataikkal kombinálják, mert nem engedhetik meg maguknak félig teli gépek üzemeltetését. Főleg ebben az esetben, mert az utak különösen hosszúak voltak (Keleti parttól Kaliforniáig). Egyébként pedig normális esetben soha nem történik az meg, hogy egy gép 75-80%-ig üres. Aznap azonban 4 gép is felszállt egyszerre, ilyen kevés utassal! A merénylethez nagy Boeing gépekre volt szükség, teli tankkal, ám relatív kevés utassal, de nem emberségből hanem azért, hogy az utasok nehogy lefegyverezzék az elkövetőket Ez valós veszély volt és be is következett a 4/5-ig üres UA 093-as járaton, ahol az utasok védekeztek s ezáltal a gép idő előtt le is zuhant. Melyik terrorszervezet képes elérni, hogy telitankolt repülők hosszútávú járatként, kevés utassal induljanak annak ellenére, hogy ez a légitársaságnak magas anyagi veszteséggel jár?

A merényletek időzítése

A terroristák nagyon pontosan tervezik meg merényleteiket és azok időpontját. A WTC tornyokban egy átlagos napon több mint 50.000 ember dolgozott. Ha fanatikus terroristák lettek volna az elkövetők, egy ilyen gondosan kidolgozott merényletet bizonyára nem 9 óra előtt hajtottak volna végre, amikor még kevesen vannak az épületekben, és a felsőbb vezetők sincsenek a helyükön Kezdetben több tízezer áldozatról szóltak a híradások, ám a számok gyorsan csökkentek. A valós áldozatok száma 1200 személy TORNYONKÉNT.

Terroristák, akik névtelenek akarnak maradni, de jó széles nyomokat hagynak

Egy terrortámadásnál az elkövető terrorszervezet mindig jelentkezik, és kinyilvánítja követeléseit, ill. propagálják elképzeléseiket. Csak a titkosszolgálatok nem tesznek ilyet, ha gyilkosságot vagy terrorakciót követnek el. A szeptember 11-i merényletek után SENKI nem jelentkezett. A tettesek nyilvánvalóan ismeretlenek akartak maradni. Mégis olyan óvatlanok voltak, hogy egy autót hagytak a bostoni repülőtér mellett melyben a Korán egy példánya volt valamint egy arab nyelvű repülési útmutató holott tisztában voltak azzal, hogy soha többet nem térnek oda vissza. Ilyet csak akkor tesz valaki, ha szándékosan hamis nyomokat akar hátrahagyni.

Bush reakciói

Amikor Bush elnököt egy interjúban arról kérdezték, hogyan érezte magát, amikor a merényletekről hallott, azt mondta először úgy gondolta, hogy ez egy szörnyű 'baleset' volt amit egy 'borzasztó rossz pilóta" okozott. Holott köztudottan a New York feletti égen repülési tilalom van érvényben. Az elnöknek ez a személyes magyarázata tehát kissé valószerűtlen. A két becsapódás között Bush elnököt fogadták egy iskolában, ahol egy gyerekcsoport állattörténeteket olvasott fel neki. Kis idő után kapta a hírt, hogy egy második gép is belerepült a másik WTC toronyba. Bush fél órával később már nyilvánosan kijelentette, hogy a támadást iszlám terroristák követték el. Nemcsak az elkövetőket, hanem az őket esetleg bújtató országokat is háborúval fenyegette. Még a legcsekélyebb bizonyíték sem állt senki rendelkezésére az elkövetőket illetően, Bush mégis túl gyorsan tett világpolitikai méretű kijelentéseket..

Egy összehangolt akció, melyet lehetetlen külföldről koordinálni

1 órán belül 4 nagy-hatótávolságú utasszállítógép eltérítése olyan magas szintű komplex szervezést igényel, amit semmilyen terrorcsoport nem képes külföldről létrehozni. Minden biztonsági rendszert ki kellet játszani s mindezt úgy, hogy semelyik ország titkosszolgálata ne szerezzen róla tudomást. Ez gyakorlatilag ma már lehetetlen

Körözött terroristák nevei az utaslistán

Pár nappal a támadások után nyilvánosságra hozták az utaslisták alapján azoknak a neveit, akiket terroristaként azonosítottak köztük az FBI által is keresett terroristák neveit, mint Atta, Alomari, stb. Ez azt jelenti, hogy az összes terrorista a SAJÁT NEVÉRE foglalt jegyet a járatokra!? Többet közülük köröztek és senki nem vett észre semmit...

Mindkét torony váratlan összeomlása

A két torony összeomlását hivatalosan azzal magyarázzák, hogy azok az emeletek, amikbe a gépek becsapódtak, rázuhantak az alattuk lévő emeletekre és ezek tömege okozta a torony összedőlését. Ez a magyarázat nem indokolja, hogy miért zuhant össze alapokig mindkét épület. Erre azt mondják, hogy a felrobbanó kerozintankok megolvasztották az emeleteket tartó acélhornyokat. Ez az acélszerkezet 1300°C-tól olvad meg. Szénhidrogének, mint a kerozin, égés közben maximum 800°C-t érnek el, ezt is optimális égéskörülmények között, azonban egy acél és azbeszt közeg nem nevezhető optimális közegnek. A tűzoltóság szakemberei, akik szakértőnek mondhatók, csak azért mentek föl a tornyokba mert meg voltak arról győződve, hogy nincsenek közvetlen veszélyben . Azóta bebizonyosodott, hogy az első tűzoltócsapatok a 78. emeletig, azaz a becsapódás helyszínéig eljutottak. Egyikőjük sem tudósított 1300°C forróságú tűzről és olvadó acéltartókról, és még statikailag instabil elemekről sem amit az is bizonyít, hogy erősítést kértek. Pár perccel később a torony leomlott! Több túlélő, akik ki tudtak menekülni az épületekből, egymástól függetlenül, élő TV interjúkban számoltak be robbanásokról. Több tűzoltó is hallotta a robbanásokat. A tornyok precízen zuhantak önmagukra csak port és romokat hagyva. Robbantási szakértők szerint a romok helyzetét látva az épületeket robbanóanyag segítségével döntötték romba. Ha nem a repülőgépek becsapódása, hanem ténylegesen robbantások okozták a két torony teljes összeomlását, ennek a nyomai fellelhetőek lennének a romok között. Pontosan ez a vizsgálat maradt el. Valamilyen rendeletre hivatkozva még mielőtt egy vizsgálóbizottság összeállhatott volna, a romokat gyorsan eltakarították.

A biztonsági rendszer ' hihetetlen ' meghibásodása a Pentagonnál

8.45-kor csapódott az első gép a WTC első tornyába, 9.03-kor a második 9.30-kor Bush már háborúról beszél Amerika ellen. Mégis,9.47-kor, a világ LEGJOBBAN BIZTOSÍTOTT épületébe, a Pentagonba, melynek saját radar- és rakétarendszere van, belezuhant egy repülőgép.. A Pentagon elleni merénylet nem következett be váratlanul.A gép már egy órája letért az első légifolyosóról, és akkor már az egész országban a legmagasabb készültségi fok volt elrendelve. A Pentagonról készült fotókon jól látszik a relatív szűk becsapódási lyuk, holott egy Boeing szárnyfesztávolsága annak kb. a háromszorosa. Máig vita tárgya, hogy találtak-e repülőgéproncsokat a helyszínen. Tényleg egy repülőgép csapódott be a Pentagonba? Vagy esetleg itt is bombákat használtak? Ez megmagyarázná, hogy miért nem látta SENKI a repülőgépet.

A Bin Laden 'beismerő' videó

2001 decemberében hirtelen előkerült egy videofelvétel, amit állítólag US-csapatok véletlenül Jalalabad-ban találtak. Egy afgán város poros romjai között az amerikai katonák találnak egy videokazettát. Minden városban, amerre járnak minden videokazettát megnéznek? Nem afgán felirat állt a kazettán, hogy ennyire feltűnt nekik? Esetleg angol nyelvű? Vagy a kazettának egészen más a története? Mindenesetre a kazetta éppen a megfelelő időben került elő, amikor a kezdeti háborús eufória már lecsengőben volt, s így a világ közvéleménye megint felrázódott. Maga a felvétel nagyon sötét és a rajta lévő hangok is igen rosszul hallhatóak. A döntő mondatok elhangzásakor Bin Laden arca nem is látszik a sötétben Bin Laden ismerői szerint nem az ő hangja és beszédstílusa hallható a
felvételen. Nagyon valószínűtlen, hogy Bin Laden (aki tagadja, hogy a felvételen ő van) egy videokamera előtt hencegne a merényletekről illetve, hogy menekülő Al-Quaida tagok pont ezt a videofelvételt felejtenék magukkal vinni! Amit állítólag Bin Laden a videón mond az gyakorlatilag lehetetlen: mégpedig, hogy a merényleteket ő és Mohammed Atta szervezték meg Afganisztánból és arab országokból, és hogy a társaik gyakorlatilag a merényletekig nem is tudták mi az akciók célja! Ennek ellenére, előzetes ismeretek nélkül mégis képesek voltak 2 gépet mérnöki pontossággal nekivinni a WTC tornyoknak, illetve 1 géppel rázuhanni a Pentagonra!

Előrelátó pénzügyletek

2001. július 26-án Larry Silverstein úr mindkét WTC torony bérleti jogát megszerezte. Ez nagyon előnyös kondíciókkal sikerült neki. Az ingatlanspekuláns Larry Silverstein azonnal 3,55 milliárd dollárra
biztosította a WTC komplexumot. 48 nappal a bérleti jogi szerződés megkötése után a WTC-ből nem maradt más, mint egy hegy ócskavas és törmelék.

Haszon a tőzsdén

Magasrangú amerikai személyiségek a kormány és a CIA köreiből, röviddel szeptember 11. előtt eladták a légitársaságokban lévő részvénycsomagjaikat. Hivatalosan azt közölték, hogy az eladásokat követik, de semmi nem történt és az ügyet többet fel sem említették a médiában.

A történelem ismétli önmagát

Ugyan ki emlékszik még az Öbölháború előzményeire, ami 1991. január 17-én, a Sivatagi Vihar (Desert Storm) hadművelettel vette kezdetét? Saddam Husszein az Egyesült Államok által szállított biológiai és vegyi fegyverekkel vívott 1980-1988 között brutális háborút, akkori fő ellensége Irán ellen. Ideggázzal bombáztatta Irak északi részét. Az USA, aki akkoriban olyan embereket támogatott, mint Milosevics és Bin Laden, nem tiltakozott a bombázások miatt. Saddam továbbra is az USA kegyeit élvezte. Ez a helyzet akkor változott, amikor 1990 augusztusában az iraki invázió megkezdődött Kuvait ellen. Hirtelen Szaddam Husszein lett a gonosz maga. Bush (senior) elnök azonnali katonai intervenciót követelt Kuvaitban és Irakban. 1990. szeptember 11-én beszédet tartott, melyben először beszélt a nyilvánosság előtt az Új világrendről (new world order). Amikor 1990 októberében egy 15 éves kuvaiti kislányt az amerikai kongresszus emberjogi bizottságán meghallgattak, az amerikai lakosság háborús kedve egy csapásra ellángolt. A kislány, 'Nayirah' arról tudósított, hogy egy kuvaiti
kórházban, ahol önkéntes szolgálatot teljesített, látta, ahogy iraki katonák kuvaiti csecsemőket kiszedtek az inkubátorokból, és a földre dobták őket. Bush (sen.) elnök gyakran ismételte ezt a történetet kiemelve, hogy 312 gyerek esett így áldozatául az iraki brutalitásnak. Röviddel később ismertté vált, hogy engedélyezték a kislánynak is hamis néven valótlanságok kijelentését a kongresszus előtt majd 'Nayirah'-rólkiderült, hogy a kuvaiti nagykövet lánya. Ez egy azóta már történelmileg is bizonyított hazugsága az USA-hatalomnak, hogy egy számára fontos háborúhoz hozzájusson a CNN támogatásával. Ez az oka annak, hogy szinte SENKI nem tudja mekkora mészárlást végeztek az amerikai erők Irakban. 250.000-en haltak meg a támadások alatt, melyből minimum 150.000 a civil, gyerekek, nők. Fegyvertelen, menekülő embereket mészároltak le tömegesen a levegőből A korábbi US védelmi miniszter Ramsey Clark vádiratot nyújtott be Bush (sen.) elnök ellen háborús bűntett címén, de a vádpontokat elejtették és a médiában is elhallgatták az ügyet. Aki ilyesmire képes, az mindenre képes! Az öbölháború főszereplői a jelenlegi amerikai elnök apja, valamint az akkori védelmi miniszter Richard Cheney voltak, aki jelenleg az USA ALELNÖKE!











  2011-11-22 18:18:05, kedd




Kadhafi elnök emlékére

16 dolog, amit a líbiaiak nem fognak tapasztalni a "NATO demokráciában":

1. Líbiában mindenkinek állampolgári jogon jár az ingyenes elektromos áram, vagyis senki sem fizet villanyszámlát
2. Líbiában a bank állami tulajdonban van, és 0% kamatot számít fel a líbiai állampolgároknak adott kölcsönök után,
3. A saját otthon alapvető emberi jog Líbiában.
4. Minden újdonsült házaspár 60 ezer Dínárt (kb. 50.000 USD) kap az államtól, hogy az első otthonukat megvehessék, és családot alapíthassanak.
5. Az oktatás és az egészségügyi ellátás teljesen ingyenes Líbiában. Kadhafi "rémuralma" előtt a líbiaiak 25%-a tudott írni-olvasni, ma ez az arány 83%!
6. Ha egy líbiai állampolgár gazdálkodással szeretné megkeresni a kenyerét, akkor az államtól kap földterületet, házat, gazdasági épületeket, vetőmagot illetve az induló állatállományt. Mindezt természetesen ingyen!
7. Ha egy líbiai polgár nem talál az országon belül olyan oktatási intézményt, vagy egészségügyi ellátóhelyet amire szüksége van, az állam fizeti a külföldi tanulását vagy ellátását. Ezen kívül havonta 2300 USD ellátást biztosít lakhatásra és autókölcsönzésre.
8. Ha egy líbiai autót vásárol, az állam kifizeti a vételár felét.
9. Líbiában a benzin ára 0,14 USD literenként. Ez a mai magas USD/HUF árfolyammal számolva is csak 31 Ft...
10. Líbiának nincs külső adóssága, a háború nyomán a nemzetközi bankokban befagyasztott betéteinek összege hozzávetőleg 150 milliárd USD. Szerintem sosem fogják viszont látni...
11. Ha egy líbiai nem talál munkát a diplomája megszerzése után, az állam mindaddig fizeti neki az adott ágazatra jellemző átlagbérrel megegyező bérpótló támogatást, míg nem talál munkát.
12. A líbiai olajexportjából befolyó pénzek egy részét az állam közvetlenül a líbiai polgárok bankszámlájára utalja. Minden állampolgár részesedik tehát a nemzeti ásványkincsek értékesítéséből származó bevételekből.
13. Minden anya aki gyermeknek ad életet, 5000 USD-nek megfelelő összeget kap.
14. Az élelmiszereket ártámogatással lehet megvásárolni, 40 loave kenyér 0,15 USD vagyis kb. 34 Forint. Azt sajnos nem tudtam kideríteni, hogy hány kiló 40 loave..
15. A líbiaiak 25%-a rendelkezik egyetemi diplomával.
16. Kadhafi öntözési projektjének köszönhetően a sivatagi ország gyakorlatilag egész területe ellátott ivóvízzel.

Megfeledkeztem róla, de most pótolom a mulasztásomat. Néhány sor a líbiai adórendszerről:


Líbiában minden jövedelem adóköteles. Havi 1000 LD jövedelemhatárig (ez kb 189.000 Ft) 5 azaz ÖT % az adókulcs, e fölött 10%
Mindenki fizet ezenkívül jövedelemtől függően 1-3% úgynevezett Dzsihad adót, és 3,75% nyugdíj járulékot. Ezek önmagukban is barátságosnak tűnnek, főleg, ha beszámítjuk, hogy nincs villanyszámla, és évente mindenki kap állami támogatást (gondolom, ez az olajexportból származó juttatás), ami egyedülállóknak 1800 LD/év, házasoknak 2400 LD/év és még gyermekenként további 300 LD/év. Aki nem hiszi, járjon utána: http://www.worldwide-tax.com/libya/libya_tax_regime.asp


A bejegyzésnek ezzel még nem értünk a végére, még egy fontos dolog van, ami mindenképpen említést érdemel.

Mielőtt a NATO és az USA bombázni kezdte Líbiát és üldözni Kadhafi elnököt, az ENSZ egy díjat akart adományozni az ezredes részére, az emberi jogok területén elért eredményeiért. Nem furcsa, hogy az az ember, akit az ENSZ márciusban még kitüntetéssel jutalmazna az emberi jogok területén elért eredményeiért, az őszre "brutális diktátor"-rá válik? Nem meglepő, de elképesztő!
Itt olvasható az Egyesült Nemzetek Közgyűlésének Emberi Jogi Tanácsa közgyűlésének jelentése:
http://www2.ohchr.org/english/bodies/hrcouncil/docs/16session/A-HRC-16-15.pdf

Egy mondatot lefordítottam azoknak, akik nem kívánják elolvasni az egész jelentést:

"Több delegáció is elismeréssel vette tudomásul az ország (Líbya) elkötelezettségét az emberi jogok területén. . "

És most nézzük, hogy mely országok képviselői értettek egyet Kadhafi ezredes díjazásával (szintén a fenti dokumentumból derül ki):

Dánia, Kína, Olaszország, Hollandia, Mauritánia, Szlovénia, Nicaragua, Oroszország, Spanyolország, Indonézia, Svédország, Norvégia, Ecuador, Magyarország, Dél-Afrika, a Fülöp-szigetek, Maldív-szigetek, Chile, Szingapúr, Németország, Ausztrália, Kazahsztán, Lettország , Angola, Nigéria, Kongó, Burundi, Zambia, Ruanda, Burkina Faso, Szenegál, Elefántcsontpart, Dzsibuti, Zimbabwe.

Ezen országok NATO képviselői a jelek szerint nem osztották ezt a véleményt...

És bizony-bizony, Magyarország képviselője is egyetértett abban, hogy Kadhafi ezredes díjat érdemel. Vajon melyik politikus "honfitársunknak" illett volna Kadhafi halálának napján szembeköpnie saját magát?



És még valami : nem szakadt volna Európa nyakába az újkori népvándorlás !!!!

Mert eddig Kadhafi rendszere állította meg a nagyarányú népvándorlást a térségből !!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése