2018. március 10., szombat

A gulyás kommunizmustól a maffia paprikás krumpli választásig !!!!









A gulyás kommunizmustól a maffia paprikás krumpli választásig !!!!
2018. 02. 25.



Ugye volt a gulyás kommunizmus hazánkban a legvidámabb barakban . Hova fejlődtünk ?
A közértekben nem lehet magyar gazdák terményeit kapni !!!
Úgy látszik a fidesz felvásárolta a gazdáktól a krumpli és zöldség készletüket , mert ezt fogja kiosztani a választási voksokért cserébe . Így a gulyáskommunizmus átalakul banánköztársaság maffia választási komédiájává , vagy így próbálják belopni a genetikailag módosított élelmiszereket hazánkba , hogy hulljon a népesség , és itt a jelző paprikás krumplit minden magyarnak , hogy huljon szét ez a társadalom minél hamarabb mert a helyzet cionéknál nagyon labilis , és a betelepítést fel kell gyorsítani akár úgy is , hogy egy polgárháborút szitunk az országban a 350 vakolópáholy nagymesterei a megfelelő biorobotokat beállítja megsugják nekik . Hogy kit kell likvidálni, hogy a helyzet eszkalálódjon . Bevetni Soros pénzén verbuvált magán zsoldos csapatát , és a Gládioval közösen lefejezni a gondolkodó réteget . A Koncentrációs táborokká alakított stadionokat megtölteni másként gondolkodókkal , és a hangadókat kiemelve a szemétégetőbe elkülöníteni , és likvidálni , az INKAL teszi a dolgát onnan megszökni nem tud a rohadék magyar , csak a kemence lesz a megváltásuk !!!! Mint 56 előtt a Dunába darálás volt , itt módosult a közeg a víz helyett a tűz lett az úr !!!!


Ha a másik variációt választjuk ott a GMO termék lesz a lassú halál hordozója , és Soros keze ebben is benne van, mert ő finanszirozza a programot .


Hogy a programot tökéletesen bejárathassák kell még egy választási ciklus , és az egész rendszer önjáróvá válik , megy már magától az adott emberkék tudják , hogy kit hová kell besorolni , hogy a temetői járatra kerüljenek , és így nem kell őket meg chippelni a halál chippel nem kell a ciános technológiát bevezetni , az jó lesz egy későbbi korban amikor már másként nem tuják uralni a terepet !!!!








Mindenkitől mindent! (Szabadlábon őrjöng
a világ legfőbb cigány uzsorása!) 

https://www.youtube.com/watch?v=1qUnGEsfncc 


Budaházyék terroristának minősítése a Soros-terv része, ezért ennek is megálljt kell parancsolni! 
2018. február 22-én Kubinyi Tamással az Álmos Király TV élő világhálós adásában beszélgetett dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője a végkifejlet felé tartó és baljós jelekkel kísért Budaházy-Hunnia büntetőperről. Tavalyelőtt nyár végén a terrorizmussal is vádolt 17 hazafit első fokon összesen 125 év fegyházra ítélték egy súlyosan törvénytelen és hatálytalan ítélettel. A másodfokú eljárás szakmai elemzése itt (https://goo.gl/jzqBCy) olvasható (szerző: dr. Gaudi-Nagy Tamás). 

Kinek az érdeke az, hogy már több mint 9 éve igyekeznek minden követ megmozgatva terroristának minősíteni nemzeti érzelmű ellenállókat, akik a hazánk függetlenségéért és szabadságáért küzdöttek ? Miért akarják azt, hogy a terrorizmus ne a valódi terroristákkal (iszlám szélsőségesek - legújabban pl. nálunk Ahmed H., a gyurcsányi időszak 2006 őszi állami terrorizmusa rendőri segédlettel) legyen a társadalmi tudatban összekapcsolva, hanem nemzetükért áldozatokra is kész hazafiakkal ? 
Milyen példátlan törvénytelenségek és milyen bűncselekmények megalapozott gyanúja lengi körül az elsőfokú ítéletet ? Hogy áll a másodfokú eljárás és mi várható ? 

Ezekről a témákról is szól a beszélgetés. 
(Ez a kérdés feszegeti dr. Morvai Krisztina nemzeti jogvédő európai parlamenti képviselő is minapi tv-interjújában: https://goo.gl/9DcRgx

George Soros emberei nem csak az Európai Unió vezető testületeiben, számos tagállam kormányában, és hazai nemzetellenes pártokban, álliberális-álcivil-áljogvédő szervezetekben vannak jelen, de a nemzeti jogvédők keserű tapasztalata szerint beszivárogtak a magyar államszervezet számos ágába, így az ügyészségbe és bíróságba is. 
Így válik lehetővé az, hogy a nemzetállamok felszámolását célzó Soros terv végrehajtását szolgáló koncepciós perek zajlanak magyar bíróságokon a Soros terv ellen küzdő hazafiakkal szemben. 
Céljuk az, hogy a tömeges bevándoroltatás eszközével is szolgált új, egyformásított, nemzetállamoktól mentes, nemzeti kultúráktól és hagyományoktól megfosztott, kevert népességű Európában teret nyerjen az új embertípus, a homo sorosiensis, amely már tökéletesen alkalmas a háttérhatalmak ördögi terveinek végrehajtására. 
Céljuk az is, hogy álcázott jogi és politikai módszerekkel, a patrióta európaiakat is megtévesztve leszámoljanak azokkal, akik készek és képesek határozott és kemény ellenállásra a nemzeti függetlenség és nemzeti értékek megóvása érdekében. 
Céljuk, hogy elvegyék a kedvét az ellenállástól azoknak, akik szeretett hazájukat a végveszélyből menteni szeretnék. 
Ezért akarják Budaházyékat évtizedekre fegyházba csukni terroristának alaptalanul minősítve őket. És ezért mentegetik minden létező fórumon a 2015-ös röszkei, valódi terrorcselekmény iszlamista elkövetőjét. 
A Budaházy-Hunnia koncepciós eljárás folytatása és a vádlottak terroristának minősítése és emiatt drákói megbüntetése nem nemzeti érdek, nem lehet a kormány érdeke sem. 
Ezzel szemben kifejezetten Magyarország ellenségeinek érdeke, ezért annak megálljt kell parancsolni. STOP SOROS-ra van szükség tehát nem csak az Országgyűlés napirendjén szereplő, egyébként helyeselhető törvényjavaslatok keretei között, de elengedhetetlen, hogy STOP SOROS törvénycsomag része legyen a Soros terv ellen harcoló és meghurcolt Budaházyéknak biztosított közkegyelem és jóvátételük. 
A BUDAHÁZY ÉS TÁRSAI SZABADSÁGÁÉRT INDÍTOTT PETÍCIÓ ITT (https://goo.gl/xYJ3ML ) ÍRHATÓ ALÁ. 
A már csaknem egy évtizede törvénytelenül, Soros érdekeinek megfelelően meghurcolt Budaházy György és 16 társának ügye egész Magyarország ügye ! 
Budapest, 2018. február 23. 
A NEMZETI JOGVÉDŐ SZOLGÁLAT (www.njsz.hu) nevében is: 
Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvezető 
www.gaudinagytamas.hu 
www.facebook/gaudinagytamas 


Morvai: Budaházy-ügy, migráció, Soros-terv. Mi a közös?


Ma Magyarországon, Európában és a világban két élesen különböző értékrend és világnézet feszül egymásnak. Az egyik lényege a nemzetek és a nemzeten alapuló államok feladása, a tömeges migráció/népvándorlás bátorítása és erőltetése, a hazafiasság gyűlölet-bűncselekménnyé nyilvánítása, az európai kultúra, a tradíciók és a kereszténység két lábbal tiprása. Ezzel szemben áll a nemzetek és a nemzeten alapuló államok melletti kiállás, a tömeges migráció visszautasítása, az európai kultúra és hagyományok, valamint a kereszténység értékeinek szenvedélyes és kitartó védelme. Európa, úgy tűnik, már sajnos elveszett. Azt, hogy milyen lesz Magyarország jövője, az fogja meghatározni, hogy a két fenti világnézet közül melyik kerül ki győztesen. De most nézzünk - ezzel szoros összefüggésben - egy érdekes és fontos kérdést: Ön a két világnézet és értékrend közül melyikhez kapcsolná a terrorizmus, terrorcselekmények, terrorveszély jelenségét? Alighanem tízből tízen az elsőként bemutatotthoz. Nem lehet tagadni a tömeges migráció, a Soros-terv és a terrorizmus veszélye közötti szoros okozati összefüggést. Ehhez képest mi történik Magyarországon? 9 éve folyik a másodikként körülírt értékrend és világnézet hazai ikonjának tekintett Budaházy Györggyel szembeni brutális büntetőeljárás, mégpedig „terrorcselekmény bűntette miatt.” Kinek az érdeke, hogy a magyar fejekben a terrorveszély, terrorizmus, terrorcselekmények fogalmakat és jelenségeket ne a Soros-tervhez, a tömeges migrációhoz, az európai unió által ránk kényszerítendő népvándorlás-pártisághoz kössék, hanem a hazafisághoz, a nemzet melletti kiálláshoz, a tradíciókat ruhaviseletétől kezdve a legkülönbözőbb módokon képvselő Budaházy Györgyhöz? Úgy gondolom, hogy a közelgő magyarországi választások szempontjából is hatalmas jelentősége van annak, hogy ez az alapvető kérdés tisztázódjon. Nem rejtem véka alá, hogy az én gyanúm a következő: létezik Magyarországon a rendőrségeken, az ügyészségen, a bíróságon és akár a legkülönbözőbb állami és kormányzati intézményeken belül is egy olyan „Deep State”, folyamatosan gúnyolt szóval „háttérhatalom”, amelyik elemi érdekének tekinti annak a világrendnek a támogatását, amelyet röviden és leegyszerűsítve „Soros-tervnek” szoktak nevezni. Az ő elemi érdekük az, hogy a Soros-tervvel szembenállókat, a hazafiakat, a „Gyurcsány és bandájával” szemben ellenállást tanúsítókat, a magyar nemzeti érdekekért minden körülmények között kiállókat mutassák be veszélyesnek, akiktől rettegni kell. Egyre inkább meggyőződésem, hogy ez van amögött, hogy Budaházy György 13 év fegyházbüntetést kapott a feltételes szabadság lehetősége nélkül. És sajnos - bármilyen fájdalmas kimondani - ez van amögött is, hogy az ügyészség még ezzel sem elégedett meg, hanem súlyosításért, 20 év körüli fegyházbüntetés kiszabásáért fellebbezett. Mint ismeretes, Budaházy György és a Hunnia-csoport összesen 125 év fegyházbüntetést kapott, a másodfokú eljárás most folyik. Még egyszer kérdezem: kinek az érdeke?
Morvai Krisztina Korábban írtuk:
Morvai: a Budaházy- (Hunnia-) ügy lényege öt percben 
Forrás: https://kuruc.info/r/7/182848/?honnan=Nemzeti_Hirhalo

BUDAHÁZY!





Döntött a bíróság: a kormánynak ki kell adnia az OLAF jelentéseit 
2018-02-21 atv.hu 

Szakács László az MSZP frakcióvezető-helyettese perre ment, első fokon pedig úgy döntött a bíróság: ki kell adni a Nemzetgazdasági Minisztériumnak a kért adatokat. 
Döntött a bíróság: a kormánynak ki kell adnia az OLAF jelentéseit

Az MSZP-s Szakács László közérdekű adatigénylés keretében próbálta megszerezni azokat az összefoglalókat, amelyeket az OLAF magyarországi koordinációs irodája 2007 és 2017 között készített az Elios Zrt. viselt ügyeiről - írja a Népszava
Szakács azt akarta megtudni, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium milyen információkkal rendelkezett az ügyről, milyen Magyarországot érintő OLAF-vizsgálatok vannak folyamatban és milyen intézkedéseket tett a kormány az érintett ügyekben, ugyanis ennek a koordinációs irodának a kötelezettsége, hogy az EU pénzügyi érdekeit sértő szabálytalanságokról és az OLAF hazánkat érintő vizsgálatairól tájékoztassa a nemzetgazdasági minisztert. 
Döntött a bíróság: a kormánynak ki kell adnia az OLAF jelentéseit
MSZP: Hozzák nyilvánosságra az OLAF jelentéseit

A tárca megtagadta az összefoglalók kiadását, mondván: döntés-előkészítő adatok szerepelnek benne, de Szakács perre ment, és a bíróság első fokon úgy döntött, ki kell adni a minisztériumnak a kért adatokat. A tárca vélhetően fellebbezni fog. 

Ha a cigány a húsos fazék közelébe kerül , inkább megfürdik a fazékba , hogy később , legyen mit lenyalnia , mint , hogy hagyja magát elkergetnie a közeléből !!!



Szórólapon gyalázzák a tanárt, a taxist és a zsidókat, mert támogatták Lázár Jánosék riválisát


Magyari Péter



Pénteken egy csomó hódmezővásárhelyi levélszekrénybe ezt a szórólapot dobták be:
Ezt szórják most.






A városban vasárnap tartanak polgármester-választást. Az összes ellenzéki párt, a Jobbiktól az MSZP-ig, a DK-tól az LMP-ig, az Együtt-től a Momentumig egy független jelöltet, Márki-Zay Pétert támogatja. 
Vele szemben két jelölt indul. A Fidesz Hegedűs Zoltán alpolgármestert indítja, illetve jelölt még Hernádi Gyula is, aki korábban MSZP-s volt, de a pártból kizárták, és most függetlenként próbálkozik, a helyi szocialisták szerint nyilvánvalóan a Fidesz biztatására, hogy megossza az ellenzéki szavazókat. Hegedűs mellett sokat kampányolt a város egykori polgármestere, Lázár János miniszter is. 
A fenti szórólapon olyanokat sorolnak fel, akik a nyomtatvány készítői szerint valamilyen módon segítették Márki-Zay kampányát. Többségük sosem viselt közéleti tisztséget, bár néhányan közülük a 90-es években önkormányzati képviselők voltak, illetve akad néhány jelenlegi aktivista is.
A listán többek között "Farkas Ferenc tanár", "Nagy Zsolt taxis" és "Zsidó Hitközség" felirat is szerepel. 
Márki-Zay a Facebook-on felhívást tett közzé, hogy jelentkezzetek azok a szimpatizánsai, akik a listáról lemaradtak.
Videóriportunk a hódmezővásárhelyi kampányról:

Név szerint listázzák az ellenzék támogatóit, mégis kimentek a kampányzáróra

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=I50kUuDfKs0






Sniper Legend

https://www.youtube.com/watch?v=zQyLbiuYRMg







Paks miatt reszketnek a németek

Aggályosnak nevezte a magyar Országos Atomenergia Hivatal (OAH) jogkörét érintő törvényi változtatást Barbara Hendricks német szövetségi környezet- és természetvédelmi, építésügyi és nukleáris biztonsági miniszter a Süddeutsche Zeitung című liberális német lap pénteki számában.
A politikus azt mondta, hogy „a legnagyobb mértékben aggályos” az OAH jogkörének megnyirbálása.
A Németországi Szociáldemokrata Párt (SPD) politikusa a Süddeutsche Zeitung címoldalán Orbán atomtervei nyugtalanítják Berlint címmel közölt összeállításban hangsúlyozta: a nukleáris biztonsághoz elengedhetetlen, hogy az atomerőművek üzemeltetését ne politikai szempontok alapján ítéljék meg, hanem egy „független, cselekvőképes hatóság felügyelje”.
A lap felidézte: a magyar kormány az atomenergiáról szóló törvény december 6-ai módosításával felhatalmazást kapott arra, hogy rendeletben szabályozza „a hatósági engedélyektől való eltérés lehetséges módjait és feltételeit a létesítés alatt álló nukleáris létesítményben”. Az újság egyebek között hozzátette, hogy szakértők szerint ez ellentétes a nemzetközi joggal. A nukleáris biztonságról szóló nemzetközi egyezmény ugyanis megkövetel egy hatóságot, amely a kormánytól függetlenül adja ki az engedélyeket, és ellenőrzi betartásukat.
Ha az állam figyelmen kívül hagyja a hatóság rendelkezéseit, akkor az engedélynek nincs értéke” – mondta a lapnak Gerrit Niehaus, a Baden-Württemberg tartományi nukleáris felügyeleti hatóság vezetője.
A Süddeutsche Zeitung szerint Barbara Hendricks is hasonlóan ítéli meg az ügyet. A miniszter a lapnak elmondta, szerinte tartani lehet attól, hogy Magyarország figyelmen kívül hagyja a nemzetközi és európai jogot.
Korábban az ellenzéki Zöldek egyik szövetségi parlamenti képviselője, Sylvia Kotting-Uhl levélben fordult a szakminiszterhez és Frank-Walter Steinmeier külügyminiszterhez, azt kérve, hogy a kormány tegyen lépéseket azért, hogy az Európa Bizottság indítson kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen. A politikus levelében kiemelte: nem szabad megengedni, hogy „egy uniós tagállam a nukleáris biztonság törvénysértő csökkentésén munkálkodjék”.




Hivatali visszaélés és költségvetési csalás: mi folyik Iregszemcsén?




Privatkopo.hu
2018.02.23. 8:49:00


Hivatali visszaélés bűntett, valamint költségvetési csalás bűntett gyanúja miatt négy feljelentést tett - ismeretlen tettesek ellen - a Központi Nyomozó Főügyészségen Nagy Rudolf vállalkozó. A bűncselekmények gyanúját felvető ügyek a Tolna megyei Iregszemcse község önkormányzatával kapcsolatosak.


Nagy Rudolf vállalkozó 2018 januárjában négy feljelentést nyújtott be a Központi Nyomozó Főügyészséghez, amelyből hármat hivatali visszaélés bűntett, egyet pedig költségvetési csalás bűntett gyanújával fogalmazott meg.
A feljelentő 2017-ben négy közérdekű adatigényléssel fordult Iregszemcse község önkormányzatához, amelyekben ügyvédekkel, könyvelővel kötött szerződések és kifizetések iránt érdeklődött, valamint az Iregszemcsei Szennyvízközmű Társulat zárszámadásába és tervdokumentációjába kért betekintést.
Az egyik közérdekű adatigénylésemre Süvegjártó Csaba fideszes polgármester válaszolt, amelyben közölte, hogy az általam megnevezett ügyvéddel az önkormányzat nem állt szerződéses jogviszonyban” - tájékoztatta a Privatkopo.hu bűnügyi portált Nagy Rudolf. „Ennek ellentmond az a négy, az interneten is elérhető határozat, amely egyértelműen bizonyítja, hogy dr. Turi Ákos ügyvéd éveken keresztül az iregszemcsei önkormányzat képviseletében járt el peres ügyekben. Nehezen hihető, hogy az önkormányzat nyilvántartásában nem találtak adatokat a közös munkára, valamint az azzal összefüggő munkadíj-kifizetésekre.”
Nagy 2017. december 5-én, az iregszemcsei önkormányzathoz benyújtott másik közérdekű adatigénylésére Fata Istvánné jegyző válaszolt, aki azt közölte a vállalkozóval, hogy az általa megnevezett ügyvédekkel nem állt az önkormányzat szerződéses jogviszonyban.
A dr. Acsádi Mariann ügyvéddel kapcsolatos kérdésemre semmilyen válasz nem érkezett, viszont a szekszárdi cégbíróságon fellelhető egy szerződés, amely igazolja, hogy az önkormányzat szerződéses jogviszonyban állt vele, a dokumentumot a polgármester, Süvegjártó Csaba írta alá” - magyarázta a feljelentő. „A Dr. Nagy Ügyvédi Iroda és dr. Nagy Róbert ügyvéddel kapcsolatos közérdekű adatigénylésemre egyértelmű nemleges választ kaptam. Az Iregszemcsei Víziközmű Társulat alapszabályát feltöltötték az önkormányzat honlapjára, azonban azon ügyvédi ellenjegyzés és dátum nem látható. A szekszárdi cégbíróságon található alapszabályon már dátum és ügyvédi ellenjegyzés is szerepel - a Dr. Nagy Ügyvédi Irodáé. Találtam egy megbízási szerződést is, amelyben Süvegjártó Csaba megbízza dr. Nagy Róbertet a társulat teljes körű képviseletével.”
Nagy Rudolf közérdekű adatigénylést nyújtott be az iregszemcsei önkormányzathoz a tervezett, valamint az elkészült szennyvízcsatorna nyomvonalának tervdokumentációjával kapcsolatban is. A csatorna-beruházás közel 95 százalékban európai uniós pályázati pénzekből valósult meg, a kivitelezést belügyminisztériumi pályázati kifizetés is segítette, ezért - Nagy szerint - lakossági hozzájárulásra nem lett volna szükség.
A csatornavezeték nyomvonalát a tervekben a 65. számú főút burkolata alatt jelölték ki. Az önkormányzat honlapján elérhető tervrajz is ezt támasztja alá, amelyen az látható, hogy a csatorna nyomvonala a szilárd burkolat alatt húzódik.
A helyszíni bejárásunk alkalmával azt tapasztaltuk, hogy - a fellelhető dokumentumokkal ellentétben - az elkészült nyomvonalat több helyen az árokban vagy a járda alatt hozták létre” - mondta a bűnügyi portálnak a feljelentő. „Mivel nem kaptunk róla semmilyen dokumentációt, nem tudjuk, változtattak-e később a tervrajzon, csökkentették-e a beruházás költségét, felmerül ugyanis a gyanú: az elkészült hálózati nyomvonal bekerülési költsége lényegesen kevesebb lehet a tervezettnél, hiszen nem kellett a szilárd burkolatot felbontani, elszállítani, majd helyreállítani, és nem kellett a főutat a munkálatok idejére lezárni. Lázár János több esetben nyilatkozott a fel nem használt pénzek sorsáról, a miniszter kifejtette, hogy a lakosságtól beszedett összegekkel el kell számolni, amennyiben a befizetők azt kérik, részükre vissza kell fizetni. Erről rendelkezik egyébként a 160/1995. (XII.26.) számú kormányrendelet, valamint az 1995. évi LVII. törvény is.”
A fellelhető adatok alapján Nagy Rudolf arra következtet, hogy ismeretlen tettesek költségvetési csalást követhettek el a beruházás eredeti tervének nagymértékű megváltoztatásával, az azzal összefüggő jelentős költségmegtakarítással, valamint a lakossági befizetések nem megfelelő felhasználásával.
A Privatkopo.hu értesülése szerint a feljelentéseket a Központi Nyomozó Főügyészség a területileg illetékes, hatáskörrel rendelkező Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Szekszárdi Járási és Nyomozó Ügyészség részére továbbította a büntetőeljárások lefolytatása céljából.
További friss információk




A Fidesz szerint a drága gáz az emberek érdekeit szolgálja



Már a Nemzeti Sportközpontok is olcsóbban jut gázhoz, mint a lakosság – számolt be a Hír TV


A stadionokat is fenntartó állami cég szabadpiaci gázközbeszerzésén az állami Főgáz adta a legjobb ajánlatot, egy köbméter gázért 73,34 forintot fizet az NSK, ami

öt forinttal kedvezőbb a legolcsóbb háztartási kategóriához képest.

Amikor a kormány a „rezsicsökkentéssel” kampányolt, valójában fix lakossági gázárat vezetett be. Azóta az ország olcsóbban jut az energiahordozóhoz, de most is a korábbi szinten befagyasztott árat fizeti a lakosság. A Fidesz mégsem tartja indokoltnak az árcsökkentést – Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója szerint a szabadpiaci árképzéshez képest
kiszámíthatóbb, az emberek érdekét jobban szolgáló, biztosabb megoldás az, amit mi bevezettünk”.


Olcsóbb gáz fűtheti a stadionokat, mint a magyar otthonokat




Már a Nemzeti Sportközpontok is olcsóbban jut gázhoz, mint a lakosság – számolt be a Hír TV. A stadionokat is fenntartó állami cég szabadpiaci gázközbeszerzésén az állami Főgáz adta a legjobb ajánlatot, egy köbméter gázért 73,34 forintot fizet az NSK, ami öt forinttal kedvezőbb a legolcsóbb háztartási kategóriához képest.
Amikor a kormány a „rezsicsökkentéssel” kampányolt, valójában fix lakossági gázárat vezetett be. Azóta az ország olcsóbban jut az energiahordozóhoz, de most is a korábbi szinten befagyasztott árat fizeti a lakosság. A Fidesz mégsem tartja indokoltnak az árcsökkentést – Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója szerint a szabadpiaci árképzéshez képest „kiszámíthatóbb, az emberek érdekét jobban szolgáló, biztosabb megoldás az, amit mi bevezettünk”.
Holoda Attila, az Orbán-kormány korábbi energetikai helyettes államtitkára szerint lenne lehetőség újabb lakossági gázárcsökkentésre. „A magyarországi kis- és középvállalkozások, ipari fogyasztók a szabadpiacról szerzik be az árat, és ezek a vállalkozások ma már olcsóbban kapják a földgázt a szabadpiacon, mint amennyiért a lakosságot megvédeni kívánó kormány a fogyasztóknak értékesíti” – mondta.
Az E.on a rezsicsökkentett árnál öt százalékkal olcsóbban kínálja a gázt azoknak, akik kilépnek a szabadpiacra, őket ugyanis nem köti a hatósági ár. Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke erre azt üzente a német cégnek: „kicsit fogja vissza az agarakat és ne avatkozzon be a választásokba”.



Mészáros Lőrinc tegnap 10 milliárdot keresett fél óra alatt azzal, hogy legfontosabb cégeit vagy azok egy részét átadta az Opus Nyrt-nek, ahol ezzel még nagyobb részesedést szerzett. Na és hol van itt a turpisság? Az Opus Nyrt. csütörtöki bejelentése szerint Mészáros Lőrinc 100 milliárd forint értékű részvénycsomaggal gazdagodik, mert megválik az állami támogatásokkal kitömött cégeitől. Annyira azért mégsem válik meg, de jó sok pénz üti a markát, hiszen az Opus Nyrt. már eleve egy Mészáros által is irányított társaság, aminek igazgatótanácsa most úgy döntött, hogy 611 forintos árfolyamon részvényeket bocsát ki, amik aztán Mészároshoz kerülnek legfontosabb cégeiért cserébe. 






Elkészült a maffiatérkép: Ezekben a városokban csalták el Tiborczék a közvilágítási pályázatokat



Én lopni kicsit , hogy a maffia befogadjon ,mert a visszaosztás túl drágának sikerült !!!!
A zsebet a zsidóktól vették , és olyan mély , hogy az emberek szervkereskedelme is belefér kamionos műtőstül orvosi aszisztenciával !!!
Hulljon a férgese ne hogy már én kerüljek a darálóba , a népességnek úgy is 6 millió alá kell esnie
2050 – re !!!
A neves tényfeltáró újságíró, Oroszi Babett térképre rakta azokat a városokat, ahol az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala (OLAF) súlyos szabálytalanságokat talált a közbeszerzéseknél.
A városok egy részénél az OLAF szerint maffiamódszerekkel csalták el a pályázatokat.
Szinte nincs olyan régió, amely ne lenne érintett a történetben – írja posztjában az oknyomozó.
Akit érdekel, hogy az ő városában is elcsalták-e Tiborczék a közbeszerzéseket, ezen a linken nézheti meg a térképet.
Az érintett települések:
Alsópáhok
Balatonfüred
Bácsalmás
Cegléd
Gyál
Hajdúböszörmény
Hatvan
Hévíz
Hódmezővásárhely
Jászberény
Kalocsa
Kecskemét
Keszthely
Kiskunfélegyháza
Mezőhegyes
Miskolc
Mórahalom
Paks
Siklós
Siófok
Szekszárd
Szigetszentmiklós
Szolnok
Sárvár
Tamási
Tapolca
Vác
Zalaegerszeg
Oroszi Babett azt írja, hamarosan további részleteket közöl az Átlátszó.hu-n.




Nagyon idegesek lettek az Orbán-beszédre érkezők, amikor a Tiborcz-fiú mocsokságairól kérdezték őket (+videó!)

Hát ez volna tiborcz – panasza , na nem a Bánk – ból .
A legtöbben menekülőre fogták, amikor meghallották Tiborcz István nevét.
Évértékelő” beszédet tartott ma Orbán Viktor a Várkert Bazárban, ahol hosszan beszélt az Elios-botrányról és benne veje érintettségéről Soros Györgyről és a ránk leselkedő migránsveszélyről.
Az Index riportere a fideszes szertartás vendégeit próbálta kérdezni az évtized korrupciós botrányáról.
Hogy milyen sikerrel, azt nézd meg a videóban:



Zavarba ejtően menekülnek a fideszesek, ha az Elios-ügy szóba kerül






Meg kell fogni Rogánt és Habonyt, és addig rázni fejjel lefelé, amíg elkezd potyogni a zsebükből a szajré



Illegális migráció alatt értsük mondjuk azt, amire a világ esze, Orbán Viktor a maga leépült szégyenében annyit bírt makogni, hogy boldog karácsonyt”(videó itt!): tehát konkrét terroristák beutaztatását letelepedési kötvénnyel, aztán zsíros üzleteket velük saját láb jeligére. Ha ez nem illegális, akkor semmi se.
Ehhez jelentős külföldi pénzbeáramlás társult. Na annak vissza lehet szerezni legalább a negyedét, ha szűknek néz ki a hó vége. És ehhez nincs szükség nyolc kilométeres szélességű razziákra meg alkotmánysértésre.
Elég megfogni Habony Árpádot és Rogán Antalt, aztán addig rázni őket fejjel lefelé, amíg potyogni kezd a zsebükből az illegális migrációból és terroristasimogatásból gyűjtött szajré. Meg lehet állni huszonöt százaléknál, de minek, ha jól esik.”
Tóta W. Árpád (hvg.hu, a teljes cikket itt találod)




Kéri László: A Tiborcz-botrány lehet az a banánhéj, amin eltaknyol a Fidesz



Az elemző szerint Orbán vejének korrupciós botránya az első, amit nem fognak tudni eltussolni a Fideszben, mert az Unió nélkülük is végigviszi.
Kéri László a zsúrpubi.hu-nak adott interjút, ebből idézzük a legerősebb tételeket:
Lett volna legalább másfél évük arra, hogy eltüntessék a nyomokat, kitaláljanak valami fedősztorit, kitermeljenek elhárító bűnbakokat, elküldjék a rokonfiút valahová Alsó-Patagóniába diplomatának, hogy ne legyen szem előtt.
Megegyezzenek csöndben az Unióval és szépen visszafizessék az eltüntetett pénzt, egyszóval, ennyi idő alatt lehetett volna ezerféle ötlettel is elhárítani a legnagyobb bajt. Azt a bajt, ami most a fejükön táncol. Aminek elviselésére láthatóan nem készültek fel, talán azért, mert az ilyen rendszerekben az ilyen súlyú problémák mindig is egyetlen ember döntésén múlhatnak csak.
És lehet, hogy Lázártól Poltig, Kövértől Vargáig mindenki arra várt, hogy a Főnök végre csináljon valamit a tarthatatlanná vált fiúcskával. És a Főnök meg csak várt…várt… várt…, és abban bízott, hogy mindezt meg lehet úszni, ezt is meg lehet úszni.
Hiszen, harminc éve már, hogy mindig mindent megúsztak.
Kaya Ibrahimtól a székházügyig, Sárazsadánytól a felcsúti stadionig, Paks II-től Matolcsyig, a vári rezidencia eszetlen költekezéseitől Rogán Tóniig, mindig és mindent. Miért éppen ezt a piti 13 milliárdot ne lehetne elfeledtetni?
És úgy tűnik, ez lesz az első olyan botrányuk, amelyet nélkülük is végig lehet vinni.
Amelyet ügyészség, rendőrség, közszolgálati média, parlamenti felelősség híján is át lehet tuszkolni a közvélemény érzékelési küszöbén. Amelyet még akkor is szét lehet teríteni, ha a Soros- és migránsellenes uszítás soha nem látott erővel folyik. (…)
Egészen biztos vagyok, hogy a Fidesz hitelvesztésének és morális megroppanásának fordulópontjává nemcsak ez a másfél éve eltitkolt ügy válhat, hanem még inkább ennek az idei elhazudása és letagadása. Az, ahogyan az egész vezérkar ebben a morális válságban eddig viselkedett, az mond el mindennél többet arról, ahová eljutottak 2010 óta.”
(A teljes interjút itt találod.)
Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!






A szadista lúgos orvos további 5 bűncselekményben bűnös az ügyész szerint

A megismételt másodfokú eljárás harmadik tárgyalási napját tartották ma a Kúrián annak a borzalmas bűncselekménynek, amelynek Mikola István unokaöccse, B. Krisztián a feltételezett elkövetője.
A korábban orvosként dolgozó szadista a vád szerint maró hatású lúggal öntötte le volt barátnője nemi szervét, majd szőnyegbe csavarta és magára hagyta.
A mai tárgyalási napon B. Krisztiánék egy majdnem másfél órás videót vetítettek le a bíróságon, amivel a Mikola-unokaöcs alibijét igyekeztek igazolni: eszerint a lúgos támadás időpontjában B. Krisztián épp egy tervezett beruházás miatt helyszínbejárást végzett munkahelyén, a Budai Irgalmasrendi Kórházban.
A teljes helyszínbejárás a vádlott szerint két és fél órát vett igénybe, közben alig találkozott valakivel a korai időpont miatt. Az alibi nem igazán győzte meg a Kúriát.
B. Krisztián és Renner Erika. fotó: Bors
Az ügyész szerint B. Krisztián további öt bűncselekményben bűnös
Dr. Csiha Gábor ügyész azt kérte a bíróságtól, hogy az életveszélyt okozó testi sértés mellett a vádlottat 5 további bűncselekményben: kifosztás, okirattal visszaélés, készpénz-helyettesítő fizetőeszközzel visszaélés, magánlaksértés és személyi szabadság megsértése bűncselekményekben is marasztalják el.
Véleménye szerint
a bizonyítékok alapján egyszerűen nem lehet más az elkövető, mint B. Krisztián.
Az ügyész szerint a vádlott célja az volt, hogy olyan maradandó sérülést okozzon, ami egész életében elkísérje Renner Erikát, főleg, hogy a sérülés befolyásolja volt barátnője jövőbeni szexuális életét.
Mindezt abban a tudatban tette B. Krisztián az ügyész szerint, hogy Renner Erika meghalhat.
Az ügyész felemlegette, hogy B. Krisztián autójában találtak egy fecskendőt, amiben kimutatták azt a nyugtató-altató szert, amit Renner Erika szervezetében is kimutattak.
Az ügyész szerint a vádlottra 2 és 12 év közötti büntetés szabható ki ebben a bűncselekményben: nem mondott konkrét időtartamot, csak hogy a középértéknél magasabb és a felső határhoz közel eső börtönbüntetést kér a vádlottra. Ez 9 és 11 év közötti letöltendő börtönbüntetést jelent.
Az ügyben február 16-án tartják meg az ügyvédi védőbeszédet, és B. Krisztián is felszólalhat az utolsó szó jogán. Február 22-én reggel 9-kor pedig valószínűleg kihirdetik az ítéletet.
(Index / 168 Óra / Nyugati Fény)






(tatabanyamiep) 

Miközben a média a két ország miniszterelnökeinek csúcstalálkozójáról csupa olyan kölcsönösen előnyös tényeket közöl, melyet megnyugodva fogad a közvélemény, elhallgatják a titkos paktumot: milyen feltételek között enged Izrael egy újabb Orbán-ciklust Magyarországon? A Magyar Igazság és Élet Pártja birtokába jutott a titkos információknak, és azt Nagy Tibor pártelnök megosztotta a nyilvánossággal. A paktum lényege: Izrael engedi az újabb Orbán-kormányzatot 2018-ban, ha az ország kiürítése nagyobb ütemben folytatódik. A megélhetési körülmények felszámolása, a devizahitel-csalássorozat anyagi és pszichikai hatásai, az egészségügyi ellátás vákuumnövekedése, az oktatásliberalizáció és mindenek előtt a köznyomor a népességi adatok katasztrofális romlása szerint alkalmassá tette Magyarországot félmillió zsidó beköltözésére, ám a következő ciklusban növelni kell az elvándorlás-betelepülés ütemét.... 


A cionista vakolók jó pofát vágnak a nemzet irtáshoz , hogy ez mennyire így van a páholyok ellenőrzik a végrehajtást , és ha kell közbelépnek akár egy polgárháború kirobbantásával is etnikai zavargásokat szítanak , és lefejezik a kazárrá kevésbé vált helytartóinkat , majd jöhet egy új metszett farkú friss kazár , aki minden páholy nagymesterének kinyalja a seggét , és ha kell be cumizza magát a hatalom szinpadára , hogy ott eljárja a dróton rángatott táncát , hogy mire a ciklus vége lesz tele legyen a zsidóktól vásárolt mérhetetlen zsebe !!!!



















Rendkívüli biztonsági intézkedések közepette fogadta a Parlamentben Orbán Viktor Benjamin Netanjahu izraeli kormányfot. A zsidó állam vezetoje elsosorban a gazdasági együttmuködés élénkítése miatt érkezett, illetve azért, mert az ország kapcsolatai megromlottak Németországgal, amely kritikus a gázai és ciszjordániai telepek terjeszkedésével kapcsolatban. Izrael az uniós tagállamok közül a V4-ek felé keresi a kapcsolatot, és ebben Orbán Viktor jó partnere lehet. Izrael egyetért a visegrádiak állá... 


A mi koncentrációs táboraink is lassan beüzemelésre készek lesznek , és ezt úgy valósították meg , hogy az egészségügy , az oktatás , a bérfelzárkóztatás rovására történjen . Nem fogadjuk a migránsokat , nehogy a zsidó lakóparkok veszélybe kerüljenek , még egy tucat vakoló páholyt telepítenek hazánkba , hogy legyen kit eltartanunk , mielőtt éhen döglenénk , hisz az elit így is a 3. luxus villáját lopja össze míg a magyar családok , és gyermekeik éheznek , és az utcán élnek , mert a zsidó maffia kilakoltatta a lakásukból őket !!!




És ha már itt volt rákérdezett likudos keresztapjára is.










Netanjahu: Magyarország kiáll az igazság mellett







CIA-vezető: az USAbeavatkozhat a magyar országgyűlési választásokba





A CIA volt igazgatója egy interjú során azt mondta, az Egyesült Államok beavatkozhat más országokban az országgyűlési választásokba, a “jó ügy érdekében.”
Pénteken a CIA volt igazgatója a Fox Newsnak nyilatkozva arról beszélt, hogy az Amerikai Egyesült Államok beavatkozhat más országok választási folyamatába, ha ezzel a “jó ügyet és a demokráciát” szolgálja. A volt igazgató James Woolsey az újságíróknak arra a kérdésre, hogy az USA korábban beavatkozott-e más országok országgyűlési választásaiba, azt a választ adta, hogy “valószínűleg, de ezt a rendszer érdekében tette.”
A volt CIA-igazgató azt követően beszélt a Fox Newsnak az amerikai beavatkozásokról, hogy a szövetségi hatóságok több orosz állampolgárt megvádoltak azzal, hogy beavatkoztak a 2016-os amerikai elnökválasztásba.
Woolsey Bill Clinton elnöksége idején szolgált a CIA igazgatójaként, és elmondása szerint az Egyesült Államok számára megszokott, hogy beavatkozik más országok választási folyamatába, a “demokrácia védelmében.”
Októberben az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője a Magyar Újságírók Országos Szövetségének rendezvényén felszólalva nyíltan elismerte, hogy rendszeres kapcsolatban áll ellenzéki újságírókkal. A kijelentés nem sokkal azt követően hangzott el, hogy az amerikai nagykövetség egyértelművé tette, szerintük Magyarországon sérülnek a demokrácia alapelvei.
Idomított kutyáink azért vidáman csaholnak , hogy egy két önálló szerepre válalkozó ebet kilőnek attól még a falka ugyan olyan éhenkórász lesz , és csak uszítani kell őket , és marnak mint a mustár !!!!
Kis zsebe babák a pórázon húzni kell egyet , hogy érezzék az irányítást !!!







Több orvos is színt vallott, hogy a betegségek kezelése sokkal több pénzt hoz, mint a betegségek megelőzése. Sokkal több pénzt szánnak a világszervezetek a kemoterápiák támogatására, mint a betegségek megelőzésére szolgáló technikák kiépítésére, fejlesztésére, kiterjesztésére. Dr. Kovács Géza rákkutató orvos a bíróságon elismerte, hogy szándékosan és tévesen állapított meg egészséges embereket rákkal, profitszerzés céljából. Kovács doktor egyértelműen beismerte, hogy a kemoterápiás szereket nyereségszerzés céljából adta pácienseinek. - Ki gondolta volna, hogy egy orvos azért hamisít meg diagnózist, hogy vagyonát gyarapítsa? 










Eddig több mint 340 ezer határon túli regisztrált

Meghaladta a 342 ezret azoknak a magyarországi lakcímmel nem rendelkező választópolgároknak a száma, akiket névjegyzékbe vettek az áprilisi országgyűlési választásra; a regisztrációra a levélben szavazáshoz van szükség – derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) szombat reggeli adataiból.
Eddig több mint 340 ezer határon túli regisztrált
A valasztas.hu oldalon az olvasható tájékoztató nem azt tartja nyilván, hogy mely országokból érkezett a kérelem, hanem azt, hogy a kérelmező mely országba kéri az értesítést a névjegyzékbe vételéről.
E szerint a már nyilvántartásba vett 342 325 választópolgárból legtöbben azt kérték, hogy Romániába (147 237), illetve Szerbiába (49 813) küldje az NVI a regisztrációs értesítést. Németországba 3256-an, az Amerikai Egyesült Államokba 1274-en, Kanadába 998-an, Svájcba 806-an, Nagy-Britanniába 685-en, Ausztráliába 663-an, Svédországba 550-en, magyarországi értesítési címre 1946-an várták az NVI határozatát regisztrációjukról. A kettős állampolgárságot tiltó országokba 19 374-en kérték az értesítést, e-mailben pedig 112 225-en.
A tavaszi országgyűlési választáson a külföldön élő, magyarországi állandó lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgárok levélben szavazhatnak. Ehhez előbb regisztrálniuk kell az NVI-nél, az iroda ez után levélben juttatja el a szavazási iratcsomagot – köztük a szavazólapot – a választópolgárhoz, aki a voksát levélben adhatja le. Aki korábban már sikeresen regisztrált, annak nem kell új kérelmet benyújtania, mert a korábbi tíz évig érvényes. A regisztrációra március 24-éig van lehetőség. A magyarországi lakcímmel nem rendelkező választópolgárok levélben és csak országos listára szavazhatnak.
A 2014-es országgyűlési választás idején 193 ezer, a 2016-os népszavazás idején pedig 274 ezer magyarországi lakcímmel nem rendelkező választópolgár szerepelt a névjegyzékben.
(MTI)




Kornai János: Fegyveres erőszak lehet a vége, ha kitör a tömegindulat Orbánék ellen





ADMIN5 NAPPAL AGO0  0
0SHARES
Tele van dühvel és elkeseredéssel – írja Kornai János Látlelet című könyvében. Habár a közgazdász már hatvan éve publikál, még soha nem fakadt ki olyan indulattal, mint a most megjelent műben.
Kornai a hvg.hu-nak adott interjújában arról beszél, hogyan betonozta be magát a Fidesz, miért tűrjük Orbánék uralmát és milyen módon dönthetnénk meg azt.
Hatalmi piramis épül ki, tetején a legfőbb vezető
Kornai már 8 évvel ezelőtt felvetette: a Fidesz átrajzolhatja a választási rendszert és szavazati jogot adhat a határon túli magyaroknak a hatalom megőrzése érdekében.
Szerinte a Fidesz már az első Orbán-kormány idején törekedett a centralizációra, csak nem volt kétharmada, hogy ezt végigvigye.
ARRA KÖVETKEZTETTEM: OLYAN RENDSZERT FOG BERENDEZNI, AMELYBEN NEM LEHET LEVÁLTANI. AZT A RENDSZERTÍPUST, AMELYIK A DEMOKRÁCIA BIZONYOS FORMÁLIS JEGYEIT MEGTARTJA UGYAN, DE A HATALOM NEM LEVÁLTHATÓ, AUTOKRÁCIÁNAK NEVEZEM”
hangsúlyozta a közgazdász, aki szerint Magyarország ma még jogállamnak tekinthető: habár tömegtermelésben alkotják és összecsapják a törvényeket, azok tekintélye mégsem szűnt meg teljesen, ahogy a bírói függetlenség felszámolása sem ment végbe, hiába ültette a hatalom sok esetben a saját híveit a bírói székbe.
A központosítás ugyanakkor olyannyira hétköznapi jelenséggé vált, hogy Kornai – még korábban – 33 példát hozott fel rá a médiától a filmiparig.
Most azt állítja: újabb 33 példa lehetne említhető, legutóbb épp a nyugdíj-főigazgatóság és az államkincstár közös irányítás alá vonása.
EGY ZSARNOKNAK KÖNNYEBB DOLGA VAN, HA CSAK KÉT GYEPLŐT KELL RÁNGATNIA, NEM EZRET.
HATALMI PIRAMIS ÉPÜL KI: TETEJÉN A LEGFŐBB VEZETŐ, AKI PARANCSOKAT AD AZ ALATTA LÉVŐ SZINTNEK, S AKARATÁT ENGEDELMESEN TELJESÍTIK.”
Kornai hangsúlyozza: a legnagyobb probléma, hogy a Fidesszel való viszony határozza meg a versenyképességet. Kialakult a Fidesz-közeli vállalatok köre, amelyek privilégiumokat élveznek, aki pedig kiesik a Fidesz kegyeiből, az lépten-nyomon hátrányba kerül. Ez nem egészséges állapot.

Kornai János / fotó: nol.hu
Orbán fel van készülve a fegyveres erőszakra is
Hogyan próbálná a hatalmát fenntartani a rezsim, ha kitörne a lázadás ellene? Kornai két forgatókönyvet lát elképzelhetőnek: az egyik, amelyben nem mennek az utcára százezres tömegek, csak aránylag kis tüntetések lesznek.
Ebben az esetben elegendő, amit most tesz: felkelti az egzisztenciális fenyegetettség érzetét. Sokan azért nem szólalnak meg, mert attól tartanak, hogy bajuk lesz, mások meg azért, nehogy az általuk vezetett intézményt, céget sodorják bajba.
A másik lehetőség, hogy kitör a tömegindulat. Ennek megfékezésére a jogi lehetőség elő van készítve, a tömeges bevándorlás elleni védekezés címén most is válsághelyzet van.”
Szerinte a fegyveres erőszak bevetéséhez minden feltétel adott, hiszen az ezt korlátozó fékek és ellensúlyok rendszere már nem működik; ha pedig kétely merülne fel a rendőrség vagy katonaság közbelépésének legitimitásával kapcsolatban, még mindig ott a terrorelhárítás.
Ám ezekre eddig nem volt szükség. Erdogan úgy érezte, hogy szükség van rájuk. Putyin is. Orbán joggal érezheti, hogy nincs szükség rájuk. Ha minden megy enélkül is, akkor minek?”
teszi fel a költői kérdést a tekintélyes közgazdász.
(A teljes interjút megtalálod a hvg.hu-n.)
Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!










HA A BOLOND ORBÁN MARAD, BELEDÖGLÜNK! (KOVALCSIK ENIKŐ, MÜLLER TIHAMÉR, POLGÁR ZOLTÁN)


Ha a bolond Orbán marad, beledöglünk! (Kovalcsik Enikő, Müller Tihamér, Polgár Zoltán)

2018-02-18
- Orbán Viktor, nem véletlenül vannak azok a hírek róla, hogy megbolondult! - 6 perces filmünk durva akciójelenetekkel.















Ha a bolond Orbán marad, beledöglünk!(Kovalcsik Enikő, Müller Tihamér, Polgár Zoltán)

Ha a bolond Orbán marad, beledöglünk! (Kovalcsik Enikő, Müller Tihamér, Polgár Zoltán)



Ha a Sátán elleni jog- és életvédelmi, valamint tömegtájékoztató munkánkat támogatná, a számlaszámunkon segíthet nekünk:
Számlaszám:
 11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB
Szónoklat:
Szklenkáné Kovalcsik Enikő 
(minden magyar idők egyik leghírhedtebb kilakoltatásának áldozata, családanyából lett halhatatlan nemzeti hős)
Müller Tihamér (a Dél-Alföldi Otthonvédők vezetője, a legismertebb jogvédők és otthonvédők egyike)
Dr. Polgár Zoltán (Magyarország egyik legnépszerűbb jogásza, halhatatlanná vált nemzeti hős)
A Felszólalások és a Kilakoltatás Operatőre:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
 (Világszerte ismert politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes)
Munkatárs:
Szendáj Andrea 
(jogvédelmi tanácsadó, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online munkatársa, a Kék Taláros Testület tagja)
Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma
Polgár Zoltán
Zene és a HÍRHÁTTÉR 3D-Animációi:
Sid Modwooder
Zeneszerző és Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI)
A filmben érintve (ABC-sorrendben):
Balogh Béla 
(az otthonvédő Koppány Csoport örökös elnöke, halhatatlan nemzeti hős, minden magyar idők legnagyobb hatású otthonvédő szervezetének vezetője)
Hofi Géza (a magyar történelem egyik vagy leghíresebb humoristája)
Mészáros Lőrinc (gázszerelő, Felcsút polgármestere, Orbán Viktor közpénzből százmilliárdossá tett strómanja)
Benjamin Netanjahu (Netanyahu, Izrael szélsőjobboldali pártja, a Likud vezetője, Orbán Viktor háborús bűnös szövetségese, a sajtó- és szólásszabadságot üldöző miniszterelnök, akit háborús bűnök miatt számos nyugati vezető is megpróbált a nemzetközi emberjogi bíróság elé állítani; az ő nevéhez fűződik Magyarország lakossági jogainak és szociális hálójának felszámolása)
Orbán Ráhel (Orbán Viktor közpénzen és tömegek halálba kergetésével felhizlalt és extrém milliárdossá tett lánya; mivel az egyik fele Orbán Viktor farkából jött elő, ezért Orbán közpénzből multimilliárdossá tette)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, oligarcha, keresztapa, a magyar maffiaállam létrehozója és vezetője, több ezer öngyilkosság legfőbb okozója, minden magyar idők legnagyobb külföldre menekülési hullámának legfőbb felelőse, az egészségügyi rák-várólisták kiépítésével legalább százezernyi magyar szándékos és tervszerű tömeggyilkosa, a magyar történelem talán legfőbb kilakoltatója, nemzeti burzsoá feudalista tömeggyilkos, tehát a szélsőjobboldali, fasiszta Benjamin Netanjahu izraeli vezető szervezett bűnözői szövetségese; pártja a Fidesz, amely a Netanjahu-féle Likud testvérpártja)
George Orwell (az 1984 és az Állatfarm írója)
Pintér Sándor (Magyarország belügyminisztere; Fidesz párt)
Tiborcz István (vidéki parasztgyerek, a mi pénzünk elrablásából kreált multimilliárdos oligarcha, aki azért kapta minden köztörvényes vagyonát, mert megdugta Orbán Viktor lányát, Orbán Ráhelt)
Vona Gábor (a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevű magyarországi párt elnöke; pártja esztendők óta az egyetlen parlamenti párt, amely a valódi civilek meghívására hajlandó megmozdulni, és az egyetlen parlamenti párt, amely a kilakoltatásoktól a devizaügyekig némileg mozgósítható; az összes többi párt lényegében nem létezik)



Mindenkitől mindent! (Szabadlábon őrjöng a világ legfőbb cigány uzsorása!)




 
Ugye volt a gulyás kommunizmus hazánkban a legvidámabb barakban . Hova fejlődtünk ?
A közértekben nem lehet magyar gazdák terményeit kapni !!!
Úgy látszik a fidesz felvásárolta a gazdáktól a krumpli és zöldség készletüket , mert ezt fogja kiosztani a választási voksokért cserébe . Így a gulyáskommunizmus átalakul banánköztársaság maffia választási komédiájává , vagy így próbálják belopni a genetikailag módosított élelmiszereket hazánkba , hogy hulljon a népesség , és itt a jelző paprikás krumplit minden magyarnak , hogy huljon szét ez a társadalom minél hamarabb mert a helyzet cionéknál nagyon labilis , és a betelepítést fel kell gyorsítani akár úgy is , hogy egy polgárháborút szitunk az országban a 350 vakolópáholy nagymesterei a megfelelő biorobotokat beállítja megsugják nekik . Hogy kit kell likvidálni, hogy a helyzet eszkalálódjon . Bevetni Soros pénzén verbuvált magán zsoldos csapatát , és a Gládioval közösen lefejezni a gondolkodó réteget . A Koncentrációs táborokká alakított stadionokat megtölteni másként gondolkodókkal , és a hangadókat kiemelve a szemétégetőbe elkülöníteni , és likvidálni , az INKAL teszi a dolgát onnan megszökni nem tud a rohadék magyar , csak a kemence lesz a megváltásuk !!!! Mint 56 előtt a Dunába darálás volt , itt módosult a közeg a víz helyett a tűz lett az úr !!!!


Ha a másik variációt választjuk ott a GMO termék lesz a lassú halál hordozója , és Soros keze ebben is benne van, mert ő finanszirozza a programot .
Hogy a programot tökéletesen bejárathassák kell még egy választási ciklus , és az egész rendszer önjáróvá válik , megy már magától az adott emberkék tudják , hogy kit hová kell besorolni , hogy a temetői járatra kerüljenek , és így nem kell őket meg chippelni a halál chippel nem kell a ciános technológiát bevezetni , az jó lesz egy későbbi korban amikor már másként nem tuják uralni a terepet !!!!




Merkelt migránsügyben megsértették (!) és kisöpörte magát a Bundestag terméből 
Lovas István 2018. február 23. lovasistvan.hu 










Dél-Afrika vadonatúj elnöke programja részévé tette a farmok elkobzását a fehér gazdáktól



A botrányok, hatalmi visszaélések nyomán a múlt héten elnöki székéből távozni kényszerült a velejéig korrupt Jacob Zuma dél-afrikai elnök.
Igen sokan remélték, hogy az új elnök, Cyril Ramaphosa pozitív, új fejezetet fog nyitni.
Tegnap Ramaphosa szólt a parlamenthez Fokvárosban és egyértelművé tette, hogy „meggyógyítja” az 1600-as években az európai gyarmatosítók miatt felszakadt sebeket és véget vet az igazságtalanságoknak. Az akkor történteket az „eredeti bűnöknek” tekinti, mondta, és „vissza kívánom adni a földet azoknak, akiké az volt”.
Hogy miként akarja ezt megtenni?
A kártérítés nélküli elkobzással, szögezte le és ígérte, ez lesz az egyik intézkedés, amelyet foganatosítani fog.
/Akik meg akarják hallgatni fogadalmát, a csatolt videó ott kezdődik, ahol ezt mondja/
A cikk igen baljós jelnek tekinti azt, hogy Dél-Afrika a katasztrofális zimbabwei útra lép.

Rossz hír a neokon tetveknek: Kurz Moszkvába utazik Putyinnal tárgyalni



Alig három héttel az orosz elnökválasztás előtt Sebastian Kurz osztrák szövetségi kancellár jövő kedden Moszkába utazik, hogy találkozzon Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, és ott három órán át tárgyaljanak.
Tárgyalnak turizmusról, energiáról, Szíriáról és Ukrajnáról is.
A vezető osztrák lap az erről ma 17 óra 22 perckor kitett híranyagában a találkozót annak időpontja miatt „meghökkentőnek” nevezte.






Breaking: Az orosz repülőgépek bombázzák a keleti démonokat







TAONAN, KÍNA - 23. JÚLIUS: (KÍNA OUT) Az orosz Su-24 harci repülőgép a kínai-orosz "Béke Misszión 2009" közös katonai gyakorlatán a Taonan taktikai tréningbázison, 2009. július 23-án Jilin tartományban, Kínában . Akár 1300 hadsereg és légierő mindkét oldalán részt vett a fúrótoronyban, amely július 22-26. Között Khabarovszk-Oroszországban és a Taonan taktikai tréning bázisán futott. (Fotó: Zhang Lei / ChinaFotoPress / Getty Images)


BEIRUT, LEBANON (09:30) - Az orosz harckocsik egy újabb éjszakán át egészen Damascus East Ghouta régiójának égén mentek keresztül, egymást követő relé bombázások végrehajtása a militáns célpontok ellen órákon át.
A katonai kapcsolatban álló források szerint az orosz légierő általános sztrájk küldetést hajtott végre a militánsok által tartott East Ghouta-nál, a lázadó taktikai pozíciókra, mozgalmakra és pontossági fegyverek gyűjtésére.
Az éjszakai művelet során négy-hat harci repülőgépet - egyszerre mindegyik levegőben szállított - legalább 30 sztrájkot szállítottak egymásnak egy "felderítő kijelölés-támadás" módban egymáshoz képest, hasonlóan ahhoz, ahogyan az amerikai légierő magával viszi magát.
A felemelkedett orosz bombázási erőfeszítés East Ghouta fölött a szíriai légi csoport legutóbbi megerősítését követi, amelyet tíz új repülőgép megérkezése képvisel (amennyire a vizuális megerősítés megerősíti), amelyek között két Su-57 lopakodó harcos is .
Először vetik be őket az oroszok Szíriában. Kelet Ghoutába bezárt terroristák bombázása a többi géppel intenzíven tart órák óta. Éjjeli felderítés után a teljesen körbezárt terroristák írtása teljes gőzzel folyik.





Toroczkai László Facebook bejegyzése: Na végre! Vannak még Nyugat-Európában is hazafiak, akik ébredeznek. Hiába védjük mi itt a magyar-szerb szárazföldi határt, ha közben tízezrével özönlenek a migránsok a Földközi-tengeren át továbbra is az Európai Unióba. Az igazán vérlázító azonban, hogy a tengeren az embercsempészekkel jól együttműködve úgynevezett "civil szervezetek" szállítják hajóikkal Európa partjaira a migránsok tízezreit. Ezeket a "civil szervezeteket" természetesen folyamatosan tömik pénzzel a Soros-féle szörnyetegek, így nem okoz gondot nekik a szállítás finanszírozása. Most nyugat-európai hazafiak szánták el végre magukat arra, hogy a tengeren indítsanak akciót az Európa sírját ásó "civilek" ellen. 






Jövőnk? Castel Volturno a lebénult olasz város a nigériai maffia kézben







A Nápolytól 35 km távolságra fekvő Castel Volturno olasz kisvárosban olyan dolgok történtek, amelyek még azok lélegzetét is elállíthatják, akik sok mindent átéltek és hallottak kontinensünkön arról, milyen következményei lettek annak a „Willkommenskulturnak”, amelyet Európa fő és súlyosan agresszív tönkretevője, Angela Merkel szabadított ránk.
Ha van érv, akkor az a negyvenezer lakosú Castel Volturno sorsa, ami önmagában is elegendő lenne ahhoz, hogy legalább egy napra megállítsa Európában a normál életmenetet, és elgondolkoztassa mindazokat, akik eddig nem szavaztak olyan pártokra és képviselőkre, akik az Európába irányuló és irányított, feltartóztathatatlannak tűnő migránsáradatnak végre gátat akarnak szabni.
Mivel ez az elképesztő példa a hatalmas többségben lévő jobboldali magyar szavazók, és az általuk eddig két ízben megválasztott kormányuk érvrendszerét erősíti – méghozzá páratlan módon – az teljesen természetes, hogy arról a közpénzen eltartott Magyar Távirati Iroda egyetlen szót nem jelent.
Az eredeti tudósítás erről február 17-én jelent meg a vezető baloldali, szociáldemokrata irányzatú (!) francia hetilapban, a L’Obs-ban, amelyet korábban teljes nevén Le Nouvel Observateur-nek, vagy becézve Le Nouvel Obs”-nak neveztek.
Miután azt nem egy, számunkra szintén fontos francia nyelvű cikkel egyetemben sajnos nem vettük észre, véletlenül lettünk rá figyelmesek a német nyelvű Journalistenwatch.com portál mai számában, ahol azt szinte szó szerint ismertetik.
A lényeg: az olasz fürdőhelyet teljesen átvették a nigériaiak, illetve nigériai maffiabandák. A 40 ezer lakosból húszezer nigériai. /A Journalistenwatch cikkében egy elütés van az eredetihez képest: a városka lakosságának számát 40 ezer helyett 30 ezernek írták./
Az utcatáblákat leverték, a szemetet nem szedik össze, a posta, az iskolák, a templomok és a rendőrség zárva tart. A totálisan elhanyagolt utcákon, a járhatatlanná vált járdák fölött a bűz terjeng.
A városban az egyértelmű úr a nigériai maffia. Minden utcakereszteződést ők uralnak, és minden utcasaroknak megvan a drogkereskedelmi főnöke. A kábítószerárusok egyik kezében az áru, a másik kezében a mobiltelefon.
Aki innen tudósítani akar, azt két rendőrnek kell kísérnie.
A szeméthegyek előtt fiatalkorú nigériai prostituáltak flangálnak. Ők egy-egy menetért 10-15 eurót kérnek.
Folytatás:




Netanjahu egyik legközelebbi embere vádalkut kötött, vallomást tesz a miniszterelnök ügyében





Vádalkut kötött az izraeli hatóságokkal a Bezeq telekommunikációs vállalat és a médiaügyi minisztérium összefonódásának korrupciós ügyében Slomó Filber, a minisztérium volt igazgatója, Benjámin Netanjahu miniszterelnök jobbkeze.
Slomó Filber vallomása a helyi média szerint nehéz helyzetbe hozza a kormányfőt, aki a médiaügyi tárcát is magánál tartotta a gyanús ügyletek idején, amikor Filber a gyanú szerint bizalmas belső iratokat adott át a Bezeqnek, és leállította a cég monopóliumát megtörő, korábban elindított kormányzati reformot. 
A rendőrség szerint a megvesztegetés idején a minisztérium a közérdekkel ellentétes döntéseket hozott, cserébe a Netanjahu család kedvező ábrázolásáért a Bezeq tulajdonában lévő népszerű Walla honlapon. A nyomozók szerint Filber a médiaügyi minisztérium élén a négyezres aktának nevezett ügyben kormányzati segítséget nyújtott a Bezeq telekommunikációs vállalatnak monopóliuma megtartásához, és a céget irányító Saul Elovics oligarcha számára kedvező döntésekhez. Az ügyben a Bezeq több vezető munkatársát is letartóztatták, és a bíróság öt nappal meghosszabbította fogva tartásukat. Slomó Filber mindent feltáró vallomása - amelyért cserében büntetésének egy részét elengednék - drámai hatással lehet Benjámin Netanjahu helyzetére, aki továbbra is elutasította és boszorkányüldözésnek nevezte a vádakat. (MTI)




Putyin a nyugati elitnek:

Vége a játéknak





Joseph Candel: Sok ember szeretné tudni, hogy Putyin vajon tényleg az Új Világrend ellen dolgozik vagy ő is csak egyike a beavatott játékosoknak, és éppen úgy utasításra teszi a dolgát, mint kollégái, akiket a világkormány felállításán dolgozó elit céljai megvalósítása érdekében mozgat a globális sakktáblán.
Tudjuk, hogy Oroszország fontos tagja a BRICS államoknak, amely immár saját valutaalappal és központi bankkal rendelkezik, és azon igyekszik, hogy elszakadjon a világ jelenlegi valutarendszerétől. De vajon tényleg ennyire függetlenül ténykednek?
Véleményem szerint inkább arról lehet szó, hogy a globalisták a BRICS államokat használják az amerikai dollár meggyengítésére. Ezek az országok egymás között már más valutákban kereskednek és hamarosan olajszerződéseiket is más fizetőeszközben fogják teljesíteni. Oroszország a világ egyik legnagyobb olajexportőre és mint ilyen, már egy ideje azon van, hogy minden dollártartalékától megszabaduljon. A legtöbb szakértő úgy látja, hogy amint a világ többi országa is követi példáját, a petrodollárnak vége.
A kérdés tehát, hogy Putyin a globalistáknak akar keresztbetenni vagy a BRICS egyik vezető országaként a terv egyik fontos részének kivitelezésében segít a dollár és az Egyesült Államok meggyengítésével és a világkormányhoz való csatalakozásának előkészítésével?
Ismert tény továbbá, hogy Henry Kissinger, a globalisták egyik fontos frontembere, rendszeresen találkozik Putyinnal és a hírek szerint igen jó barátok. Tudjuk, hogy a háttérhatalom a háborúk, gazdasági válságok, katasztrófák, a terrorizmus és egyéb problémák segítségével próbál egy olyan irányított káoszt kialakítani a világban, amire a megfelelő pillanatban, amikor már senki nem lát kiutat a helyzetből, megadhatják az előre elkészített választ.
Mindenki döntse el maga, hogy Putyin milyen szerepet játszik ebben a tervben, tudva, hogy idővel a válasz egyértelműen kirajzolódik majd azok számára, akik követik az idők jeleit. Putyinnak az alábbi cikkben részletezett legújabb beszéde mindenképpen említésre méltó és valószínűleg jelentőségteljes, helyes értelmezése azonban csak a fenti kérdések figyelembevételével lehetséges.
vladimir-putin-personal-wealth
Forrás: zerohedge.com
Az angolul beszélő világ nagy része valószínűleg kimaradt Putyin Szocsiban elhangzott legújabb beszédéből, illetve, akik értesültek is róla sem biztos, hogy első hallásra felfogták annak jelentőségét.
A nyugati média mindenesetre mindent megtett, hogy ne vegyen róla tudomást, vagy kiforgatva tálalja annak tartalmát. Függetlenül attól, hogy ki mit gondol Putyinról (a Nap és a Hold sem a mi véleményünk kedvéért létezik), valószínűleg Churchill 1946. március 5-én elhangzott ?Vasfüggöny? beszéde óta a legjelentősebb politikai beszéd hangzott el Szocsiban.
Putyin kijelentette, hogy a játékszabályok mostantól megváltoznak.
Mostanáig a nemzetközi politikát a következő szabályok szerint játszották:
A politikusok nyilvános kijelentéseket tettek, hogy ezekkel fenntartsák a nemzeti szuverenitás kellemes látszatát, ami kizárólag propaganda célokat szolgált, hiszen nem valós szuverenitásról beszélünk, hanem olyasmiről, aminek semmi köze a nemzetközi politika lényegéhez. Eközben titkos vagy zárt ajtós tárgyalásokon meghozták a valós döntéseket és megtárgyalták a követendő irányokat.
Korábban Putyin is ezen szabályok szerint játszott, cserébe csupán annyit várt, hogy Oroszországot egyenrangú félként kezeljék. Mivel ilyen irányú reményei szertefoszlottak, bejelentette, hogy a játéknak vége, ezzel végeredményben megszegve a nyugat által felállított tabut, nyíltan, az elit klánok és politikai vezetők feje felett szólva az emberekhez.
Egy orosz blogger, Chipstone, a következők szerint foglalta össze Putyin beszédét:
1. Oroszország nem játssza tovább ezeket a játékokat és nem folytat titkos, zárt ajtós tárgyalásokat apró-cseprő ügyekben. Oroszország ezzel szemben készen áll a komoly párbeszédre és megállapodásokra, amennyiben azok a kollektív biztonságot szolgálják, igazságosak és mindkét fél érdekeit figyelembe veszik.
2. A globális kollektív biztonság valamennyi rendszere romokban hever. Nincsenek többé nemzetközi biztonsági garanciák, az ezeket elpusztító entitást pedig Egyesült Államoknak hívják.
3. Az Új Világrend építői elbuktak. Homokvárat építettek. Az Új Világrend felépülésének kérdése nem csupán Oroszországon múlik, de a döntés nem születhet meg Oroszország nélkül.
4. A társadalmi rend újításait Oroszország konzervatív megközelítésből kívánja vizsgálni, de nem zárkózik el az ilyen újítások vizsgálatától, hogy kiderüljön, bevezetésük indokolt-e.
5. Oroszország nem szándékozik az Egyesült Államok folyamatosan terjeszkedő ?káosz birodalma? által létrehozott zavaros vizekben halászni és új birodalmat sem akar alapítani (ez szükségtelen, Oroszországnak már meglévő területeit kell fejlesztenie). Továbbá Oroszország nem kíván a világ megváltójának szerepébe lépni, ahogyan ezt a múltban tette.
6. Oroszország nem kívánja a saját képére átformálni a világot, de azt sem fogja hagyni, hogy mások az ő képükre próbálják átformálni Oroszországot. Oroszország nem fogja elzárni magát a világtól, aki azonban megpróbálja elszigetelni Oroszországot a világtól, az forgószelet arat.
7. Oroszország nem kívánja a káosz terjedését, nem akar, és nem is szándékozik kirobbantani semmilyen háborút, ugyanakkor úgy látja, hogy egy globális háború kirobbanása ma már szinte elkerülhetetlen, így erre fel van készülve és a készülődést folytatja. Oroszország nem akar háborút, de nem is fél tőle.
8. Oroszország nem kíván aktív szerepet vállalni azok feltartóztatásában, akik még mindig az Új Világrendjüket építik, amíg ezek az erőfeszítések nem sértik Oroszország kulcsfontosságú érdekeit. Oroszország inkább a partvonalról szemléli, amint ezek újabb és újabb sebeket szereznek igyekezetükben, amennyiben azonban bárki megkísérli Oroszországot is belerángatni ebbe a folyamatba, figyelmen kívül hagyva annak érdekeit, az meg fogja tanulni, hogy mit jelent a fájdalom.
9. Külső, de még inkább belső politikájában, Oroszország ereje nem az eliten és annak zárt ajtós tárgyalásain, hanem a népen fog nyugodni.
A fenti pontokhoz a következőt muszáj még hozzátenni:
10. Még mindig fennáll a lehetőség egy olyan új világrend felállítása előtt, ami megakadályozhatja a világháború kirobbanását. Ennek az új világrendnek az Egyesült Államok is elkerülhetetlen része lenne, de kizárólag mindenki mással egyező feltételek mellett: a nemzetközi jog és nemzetközi szerződések alapján, mindenféle egyoldalú kezdeményezés nélkül, más nemzetek szuverenitásának abszolút tiszteletben tartása mellett.
Összegezve:
Vége a játéknak gyerekek. Szépen tegyétek el a játékaitokat. Eljött a felnőtt döntések ideje. Oroszország készen áll. Vajon a világ többi országa is?
Időkjelei: Az idők jeleit figyelő keresztények közül többen is felvetették az Új Világrend v.2 bevetésének lehetőségét. Olyasmit képzeljünk el, mint amikor egy népszerűtlen (túl nagy ellenállással küszködő) politikai hatalom megszervezi saját leváltását, a rendszerváltónak járó nagyobb népszerűség reményében. E szerint a forgatókönyv szerint az Antikrisztusra a ma ismert bennfentesek legyőzőjeként is tekintenének, aki egy új Új Világrend élére állna és ezzel sok, magát felébredtnek tartó embert is megtéveszthetne. Ez is egyfajta elképzelés, amit érdemes észben tartani.










Az okostévé figyel téged





(Joseph Candel) Röviddel halála előtt George Orwell megírta utolsó művét, az 1984-et. A könyv egy hátborzongató jövőt tár elénk, amelyben a világot három diktatórikus kormány irányítja. A híreket, a könyveket, a színdarabokat, a filmeket, tulajdonképpen mindent folyamatosan cenzúráznak. A történelmet átírták, hogy az megfeleljen a kormány propagandaigényeinek. A ?gondolatrendőrség? folyamatosan figyelemmel kíséri az emberek viselkedését, hogy kiszűrje a deviánsnak ítélt elemeket. A lehallgatás az élet legintimebb területeire is kiterjed. Óceániában az ellenőrzés egyik leghatékonyabb eszköze a kétirányú televízió, ami minden hivatalba, irodába és otthonba belát, így a polgárok folyamatosan az állambiztonság felügyelete alatt állnak.
Bármilyen profetikusnak bizonyult is a regény, maga George Orwell sem képzelte, hogy a megfigyelés-technológia ilyen mértékű fejlődést ér el napjainkra. Regénye most kezd valósággá válni. Szegény Orwell, ha hirtelen belépne a mai világba, és meglátná, hogy mivé lett, valószínűleg szörnyethalna ijedtében. Az ő idejében mindez még csak tudományos fantasztikum volt; mára viszont valóság ? és ez sajnos nem fog elmúlni.
Figyelünk tégedFigyelünk téged
Forrás: bbc.com
?Nem szükséges, hogy a titkosszolgálat bepoloskázza a nappalidat, mert te magad teszed meg,? mondja Michael Price a salon.com újságírója, egy ?okos? tévé aggódó új tulajdonosa.
Az Internethez csatlakoztatott tévé felismeri tulajdonosa arcát, hallgatja, hogy mit mond és ezeket az információkat (meg egy rakás egyéb adatot, például a beérkező email üzeneteket) továbbíthatja egy harmadik félnek.
?Értitek? Ne beszéljetek személyes dolgokról vagy említsetek kényes témákat a tévé előtt,? írja Price.
?Ezek az adatok bizonyára szükségesek a személyre szabott tartalomszolgáltatáshoz, illetve a kényelem szempontjából, azonban az ilyen hihetetlenül személyes, az alkotmány által védett információkat nem kellene áruba bocsátani a reklámcégek számára, ahogy a bűnüldöző szervek hozzáférését is bírói végzéshez kell kötni.?
Daily Mail például arról számolt be, hogy Jason Huntley, brit informatikai tanácsadó felfedezte, hogy LG okostévéje titkosítás nélkül továbbította gyermekei nevét, ?mert megnézett egy családi filmet a készüléken?.
Michael Price elmagyarázza, hogy a jelenlegi törvények nem sok védelmet nyújtanak a ?harmadik felek birtokába? jutott adatok számára. Ide tartoznak a felhőben tárolt adatok is (bár a szövetségi fellebbviteli bíróság egy esetben úgy találta, hogy ez a szabály az email üzenetek esetében alkotmányellenes).
Az Internetre kötött okoseszközökról szólva érdemes megemlíteni, amit a CIA volt igazgatója, David Petraeusmondott 2012-ben:
?Az érdekesnek számító tételeket lokalizálni, azonosítani és figyelni fogják, illetve képesek távolról irányítani különböző technológiák, például rádiófrekvenciás azonosítás, szenzorhálózatok, apró beépített szerverek és energiahalász eszközök segítségével.?
Price szerint ez az jelenti, hogy a ?dolgok internete? fejlődik és hamarosan nemcsak a háztartási gépek, de még a zoknink is rá lesz kötve a hálózatra.
Természetesen az adatgyűjtést meg lehet akadályozni, amennyiben a csúcstechnológiát képviselő funkciók jelentős részét kiiktatjuk.
?A fogyasztók azzal a lehetetlen választással állnak szemben, hogy vagy lépést tartanak a technológiával vagy megvédik személyes adataikat? A csatornák közötti böngészés közben nem kellene amiatt aggódnunk, hogy a tévé figyeli és rögzíti a viselkedésünket a reklámcégek és a rendőrség kedvéért. A cégeknek jobban kellene vigyázni a fogyasztók adataira, amikor úgy döntenek, hogy személyes információkat gyűjtenek.?
(IJ) Erre valószínűleg várhatunk?






Mi mindenre jó egy zsarolóvírus





Az angolul „Ransomware” néven futó zsarolóvírus, amit elvileg azért hoztak létre, hogy komoly összegeket csikarjon ki a célba vett szervezetektől és vállalatoktól, látszólag sokkolta a világot. Az ilyen események azonban sok tekintetben gyanúsak, ráadásul a támadást szinte mindig bizonyos fontos részleteket kihagyva tálalják a nyilvánosság felé. Például szinte sohasem említik, hogy a nagy digitális rendszereket és hálózatokat szándékosan látják el bizonyos sebezhetőségekkel.
A szoftver és Internet óriások régóta együttműködnek a nemzetbiztonsággal, például a PRISM és hasonló projektek keretein belül, hogy hátsó bejárást biztosítsanak az államnak a világ számítógépes hálózataiba. Függetlenül attól, hogy ki mit gondol Edward Snowden-ről, az bizonyos, hogy tevékenységének köszönhetően számos „összeesküvés elméletről” bizonyosodott be, hogy nem csupán sültbolondok fantazmagóriáiról van szó, illetve, hogy az NSA és egyéb titkosszolgálatok szoros együttműködést tartanak fenn a Microsofttal, az Apple-lel, Google-lal, a Facebookkal, Yahoo-val és számos hasonló céggel és az is biztos, hogy a helyzet 2013 óta nem változott e téren.
A lényeg, hogy „nemzetbiztonsági érdekekre” hivatkozva svájci sajt keménységű védelmet építettek a különböző szoftverek és hálózatok köré, előkészítve a terepet az ilyen támadások előtt. Vagyis tökéletes környezetet teremtettek a megrendezett és valós kibertámadások számára.
Azt is érdemes tudni, hogy a zsarolóvírus egy olyan sérülékenységet biztosító NSA kódon alapul, amit az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal (NSA) azért fejlesztett ki, hogy más országok hálózataiba behatolhasson. Érdekes módon ezeket az NSA kódokat éppen a múlt hónapban tette közzé a „shadow brokers” nevű hekkercsoport.
CNN arról is írt, hogy az NSA ugyanezt a sérülékenységet használta ki, hogy hátsó ajtót nyisson a SWIFT bankrendszerben. Ez azért érdekes, mert a különböző nemzetközi szerződéseknek köszönhetően a hivatal eleve rendelkezik legális hozzáféréssel ezekhez a rendszerekhez, csakhogy ez ellenőrizhető és nyomon követhető, ily módon egy hátsó ajtó nyilván sokkal hasznosabb, főleg, ha nem terrorista tevékenységek után akarnak kutatni, hanem mondjuk saját sérülékenységi kódjaikat tesztelnék.
A SWIFT rendszer sérülékenysége külön figyelmet érdemel. Feltételezve, hogy a „shadow brokers” hekkercsoport egyáltalán létezik és nem egy NSA frontszervezet, a csoport a Microsoft és hasonló cégek által az NSA számára létrehozott gyengeségeket kihasználva próbál pénzhez jutni vagy terrorista cselekményeket elkövetni. Az NSA és szilícium-völgybeli barátaik pedig létrehoznak egy olyan szörnyet, ami képes amúgy biztonságos rendszereket, mint amilyen a SWIFT lenne, megtámadni.
Ez alapján felvetődik a kérdés, hogy a globális bankrendszerek mekkora hányada sebezhető ugyanilyen módon? Könnyen elképzelhető, hogy mind.
Amennyiben a Shadow Brokers-féle hekkercsoportok tényleg csak frontszervezetek, akkor az NSA szándékosan szabadítja a világra ezeket a sérülékenységeket. Miért? Nem lehetséges, hogy a nemzetközi bankoknak és kormányoknak előnyös, ha a pénzrendszer sebezhető?
Nem egyszer került már szóba, hogy a háttérhatalom egy komoly válságra készül, illetve készít elő. A Nemzetközi Valutaalap és társai évek óta nagy izgalommal beszélnek az általuk „nagy gazdasági resetként” emlegetett valamiről. A „reset” részletei homályosak ugyan, de a lényeg, hogy a jelen gazdasági rendszer fokozatosan egyre lehetetlenebb helyzetbe kerül, illetve egyes részei akár meg is semmisülhetnek. Egy ilyen resethez elengedhetetlenül szükséges valamilyen krízishelyzet, akár megelőzve azt, akár következményként.
Ahhoz, hogy új gazdasági rendszert vezethessenek be, a réginek csődöt kell mondania. Hogyan lehetne ezt kivitelezni anélkül, hogy a nemzetközi banki elitre hárulna a felelősség? Természetesen bűnbakok segítségével.
A bűnbakok egy része lehet politikai eredetű. Nem véletlenül halljuk szünet nélkül, hogy az érkező válság a „populizmus és a nacionalizmus” eredménye lesz, ami alatt azt értik, hogy minden a konzervatív, a szabadságot és szuverenitást támogató társadalmi rétegek hibája. Ők az új bűnbakok.
A bűnbakok másik része ennél sokkal megfoghatatlanabb.
Miért hozza nyilvánosságra az NSA saját gyártmányú sérülékenységeit (amennyiben tényleg ezt teszi)? Először is a megrendezett támadások így sokkal hihetőbbek. A zsarolóvírusok elterjedésével a lakosság fokozatosan elveszti gyanakvását és megszokja az ilyen jellegű támadásokat. Azután mi történne, ha egyszer csak valamelyik tőzsdét érné támadás? Valószínűleg piaci katasztrófa. Megfelelő előkészítéssel mindenki azonnal egy terrorista vagy hekkercsoportra gyanakodna, és még véletlenül sem arra a hatalomra, amelyik pedig a legtöbbet nyerné a válságon.
Azt a logikát is el lehet képzelni, hogy a tömeges közzétételeknek köszönhetően arra számítanak, hogy valaki tényleg támadást intéz egy ilyen fontos rendszer ellen, így megspórolják maguknak a megrendezést. Nem kell mást tenniük, mint kiszivárogtatni az ehhez szükséges virtuális kellékeket és várni, hogy valaki bekapja a csalit, elvégezve helyettük a piszkos munkát.
A legtöbb fontos államgazdaság pengeélen táncol. Talán egyedül a részvények és egyes valuták mutatnak némileg pozitív képet. Igazi lufi-pukkasztó helyzet.
A központi bankok által kezdeményezett mennyiségi enyhítések kora lejárt. Az olcsó pénz elfogyott. Nem nyomtatnak többet. A helyzet készen áll arra, hogy egy látszólag független esemény beindítsa a gépezetet. Ez persze nem azt jelenti, hogy egy kibertámadás önmagában elég erre, de be kell látnunk, hogy ideális eszköznek tűnik.
Egy biztos: az NSA és társszervezeteik aprólékos gonddal készítették elő a globális rendszereket a teljes és látványos, maximális pusztítást hátrahagyó összeomlásra.
Thea: Mint az ilyen témájú hírek esetében oly sokszor, ezúttal is megjegyzem, hogy a Béke Fejedelmének gyermekeiként akkor sincs okunk aggodalomra, ha mindez már holnap bekövetkezik, hiszen Isten nem a globális gazdaság állapota alapján, hanem az Ő gazdagsága szerint tölti be minden szükségünket1, és persze egy ilyen helyzet beálltával egyúttal lámpást tarthatunk és segítő kezet nyújthatunk azok számára, akik a Világosság felé igyekeznek.
Nem érdekes, hogy a láthatatlant egyre kevésbé érzékelő világ, talán éppen egy virtuális, vagyis fizikailag nehezen megfogható, „láthatatlan” verembe eshet bele? Végül is ez az esés ráébreszthet egyeseket a láthatatlan dolgok valódiságára. Nemcsak valódiságára, hanem örökkévalóságára.




Az Ebola hadművelet: 30 terület és érdekcsoport, amelyik jól jár





Forrás: Activist Post, Jon Rappoport
?Minden jelentős titkos akció több cél érdekében indul és az akcióban rejlő lehetőségek is többrétűek. Ezek egyike sem veszik kárba. Ami azonban érdekes, hogy az akcióval jól járó szereplők 99,9 százaléka nem látja, hogy egy megtervezett akcióról van szó.? (A varázsló felébred, Jon Rappoport)
Bár az alábbi cikk nem tartalmazza az Ebola akcióból adódó valamennyi lehetőséget, remélhetőleg a legtöbb jelentős tényezőre rámutat.
Jöjjön hát a lista (nem fontossági sorrend szerint):
Figyelemelterelés
A közel-keleten folyó amerikai háború lekerül a hírek címoldaláról.
Gyógyszeripar
Az oltások és gyógyszerek forgalma növekszik. A közvélemény agymosása erősödik, aminek eredményeként egyre többen elfogadják az oltásokat, elhiszik, hogy tényleg járvány van, egyre inkább félnek a kórokozóktól és a ?kiszámíthatatlan fertőzésveszélytől?.
A multik
A megacégek és pénzmágnások egyre nagyobb befolyást szereznek Nyugat-Afrika bőséges forrásaiban.
Katonai jelenlét
Az Egyesült Államok hadserege  katonai támaszpontot létesíthet Nyugat-Afrikában, jelentősen elősegítve az afrikai terjeszkedést és saját befolyásának erősítését. Legfőbb gazdasági versenytársa a kontinensen Kína.
CDC, WHO befolyás
Az Amerikai Járványügyi Központ (CDC) és az Egészségügyi Világszervezet befolyása tovább erősödött, végre fel tudnak mutatni valamit, amivel hitetlen költségvetésüket úgy ahogy megindokolhatják, és az emberiség védelmezőinek szerepében lubickolhatnak.
Az Ebola kutatással foglalkozó tudósokra több finanszírozás, előléptetés, hírnév és díjak várnak.
diagnosztikai tesztekre szakosodott ágazat egyértelműen nyer.
Az Ebola szűrésére használt irreleváns, használhatatlan és megbízhatatlan diagnosztikai tesztek kikövezték az utat a sok ezer vagy akár sok millió hamis pozitív eredmény megállapításához, amelyek tökéletes eszköznek bizonyulnak az olyan hamis járványok megteremtésében, amelyekben a vírusoknak nem sok szerep jut.
Az irreleváns, nem létező vírusok remek fedőtörténetnek bizonyulnak a betegségek valós kiváltó okának leplezéséhez.
Az egészségügyi kartell és kormánybeli szövetségeseik egyre közelebb kerülnek ahhoz az állapothoz, amelyben minden vakcina kötelezővé válik, a mentesség pedig semmilyen ürüggyel nem lesz lehetséges.
Az emberiség további mérgezése és legyengítése tehát folytatódik az oltások és gyógyszerek segítségével. Gyengébb = könnyebben irányítható.
Ebol-virus-lab-Copy
A szelektív karantén újabb lehetőségeket biztosít az alkotmányellenes állami elnyomásnak. Egy hamis járvány remek ürügy a szükségállapot bevezetésére.
A ?vírushordozók nyomonkövetése? címén az állami megfigyelés folytathatja terjeszkedését.
A járvány ?hadművelet? és a nyitott határok kihasználásával az állam és az egészségügyi hatóságok, abból kiindulva, hogy az Egyesült Államokat ellepték a beoltatlan emberek (bevándorlók), elrendelhetik minden amerikai lakos beoltását, természetesen ?a lakosság védelmében?.
A ?globális járvány? égisze alatt a toxikus modern orvoslás a világ minden szegletébe eljuthat, hogy kezelésbe vegye a ?fertőzött lakosságot?.
Az amerikai hadügy és nemzetvédelmi minisztériumok is tovább terjeszthetik hatalmukat, hiszen az ő olvasatukban minden járvány nemzetbiztonsági kockázatnak számít.
A globalisták által célul tűzött egységes, egyetlen kormány által uralt világ megvalósítása is közelebb kerül. A retorika szerint ?minden járvány az emberiséget veszélyezteti, ez egy közös ügy, a megoldáshoz pedig egyebek mellett egy egységes, globális orvosi rendszerre van szüksége a bolygónak?.
A járvány remek ürügy az utazási korlátozások bevezetésére. Újabb fentről lefelé irányuló hatalom.
Az utazás előtti lázmérés egyre több repülőtéren kötelező, mint a képen látható Abuja Nemzetközi Repülőtéren isAz utazás előtti lázmérés egyre több repülőtéren kötelező, mint a képen látható Abuja Nemzetközi Repülőtéren is
Egy adott terület ?fertőzött zónává? nyilvánításával gazdasági támadást indíthatnak az adott terület ellen. A karantén miatt tönkrement vállalkozásokat az IMF és a Világbank drákói kölcsönökkel mentheti ki, így újabb kerülhetnek az irányításuk alá.
A járvány miatti félelem hatására az egészségbiztosítók hatalma is nőhet a nép felett. ?Mi azért vagyunk, hogy segítsünk és mindenkit megvédjünk a betegségtől és a haláltól, szóval fogadd el a felállított diagnózist és kezelést. Nincs se kivétel se apelláta??
Folytatódhatnak a betegségek hagyományos és természetes gyógymódjai elleni támadások. ?Hogy merészel bárki a (teszteletlen és toxikus) Ebola elleni gyógyszereken kívül más módszerhez folyamodni!?
A propaganda közben csendesen tovább erősíti a ?sötét Afrikáról? felállított előítéleteket, ahonnan csupa szörnyűség érkezik.
A ?gyilkos vírus? remek fedőtörténet az afrikai lakosságot az éhezés, háborúk, fertőzött vizek, a termékeny földek és erőforrások elrablása és toxikus oltáskampányok segítségével évszázadok óta gyengítő és tizedelő kampány számára.
Az állami ügynökségek összehangolt forgatókönyvekkel rendelkeznek a ?járvány elleni harcra?, tovább konszolidálva a lakosság feletti központi hatalmat.
[highlight]Hamarosan láthatóvá válik majd egy új törekvés is: az oltóanyagokat és gyógyszereket az élelmiszereken keresztül vagy a levegőbe permetezve próbálhatják minél több emberhez eljuttatni.[/highlight]
Az Ebola természetesen számos eseményről képes elterelni a figyelmet, mint amilyen az NSA megfigyelési botrány, a Benghazi vagy a Fast&Furious ügyek, az amerikai kormány szövetsége a Sinola drog kartellel, az ISIS és egyebek.
A ?járvány elleni harc? sok tekintetben hasonlít a ?terrorizmus elleni harc?-hoz. Például mindkettő alapvető adatvédelmi és szabadságjogok elvesztésével jár.
Természetesen nem hagyhatjuk ki a médiát sem a nyertesek listájából, hiszen egy komoly és igen ijesztő témáról tudósíthatnak, így nézettségük és bevételeik nőnek.
A ?valósággyártó gépezet? is igen elégedett, hiszen képesek voltak egy új hamis valóságot előállítani a semmiből.
Időkjelei: A fenti cikkből természetesen nem az következik, hogy a járványok nem jelentenek veszélyt a modern világra nézve, hiszen erre maga Jézus figyelmeztetett, azonban a jelenlegi Ebola ügy egyre inkább mesterségesen gerjesztett (indított?) kampánynak tűnik, aminek segítségével a globalisták viszonylag csekély kockázattal igen sokat nyerhetnek.






A titokban tárgyalt Csendes-óceáni Partnerség a kormány helyére a megacégeket ülteti







Képzeljünk el egy kereskedelmi szerződést, amely felhatalmazza a multinacionális vállalatokat és befektetőket, hogy külföldi bíróságok előtt kártérítésre pereljék azokat a kormányokat, amelyek politikai vagy közigazgatási rendelkezéseinek következtében csökkent a nyereségük” – írta a Le Monde Diplomatique 1998-ban[1]. Akkor a nyilvánosság és a parlamenti képviselők ellenállásának köszönhetően zátonyra futottak a Multilaterális Befektetési Megállapodás (MAI[2]) tárgyalásai.
Az óriásvállalatok most ismét próbálkoznak a MAI még rosszabb változatával, amely a Kereskedelmi Világszervezet, a WTO bővített verziója kíván lenni. Hivatalos neve: Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerség (TTIP-TAFTA[3])
A szerződés értelmében egy-egy ország korlátlan mértékű kereskedelmi szankcióknak néz elébe vagy az adófizetők dollármillióit fizetheti ki kártérítésként az óriásvállalatoknak.
A lassított puccsnak tekinthető egyezmény tárgyalásai 2013 júliusában kezdődtek az USA és az Európai Unió között, és várhatóan 2016-ban fejeződnek be. A TTIP-TAFTA a horrorfilmek elpusztíthatatlan szörnyeihez hasonlóan éledt újjá és egyesíti a múlt legkárosabb egyezményeit, sőt új elemekkel is bővíti.
A TTIP-TAFTA aláírásának pillanatától a vállalatok kiváltságai jogerőre emelkednének és tartósan érvényben maradnának, akkor is, ha a közvélemény vagy a kormányzati szándék közben megváltozna. Az egyezséget ugyanis csak az összes aláíró ország egyetértésével lehetne módosítani.
A két egyezmény (TTIP, TAFTA és TPP) valódi gazdasági birodalmat hozna létre, amely közvetlen határain túl is képes lenne kikényszeríteni az egyezmények alkalmazását. Az USA-val és az EU-val kereskedelmi kapcsolatokat kereső országok ahelyett, hogy saját érdekeiknek megfelelő feltételekről tárgyalhatnának, alkalmazniuk kellene az egyezmények összes előírásait. Azaz el kellene fogadniuk az USA és az EU között kialakított közös piaci feltételeket.
A Barack Obama elnök újraválasztását támogatók, akik “hittek a változásban” most a düh és a szívinfarktus határán állnak. Az Obama-kormány ugyanis teljesen sajátjának fogadta el az óriásvállalatok által diktált tervet, amelyet a globális gazdaság ,,magas színvonalú, 21. századi “közgazdasági szabályozásaként állít be, miközben az sokkal inkább a 20. század szociális vívmányainak egyértelmű felszámolása. “
– Írta Lori Wallacha Public Citizen?s Global Trade Watch, a Globális Kereskedelem Állampolgári Felügyelet nevű civil szervezet igazgatója még 2014-ben.
original_11
A TTIP előtt az Egyesült Államok egy annál is nagyobb jelentőségű egyezményt akar megkötni, ez pedig a Csendes-óceáni Partnerség, vagyis TPP (bár ez utóbbi az EU-ra nem vonatkozik). Ez az egyezmény fogja megszabni a világkereskedelem új szabályrendszerét. A TTP tárgyalásokban Japán, Ausztrália, Brunei, Mexikó, Malajzia, Chile, Új-Zéland, Peru, Szingapúr, Vietnam és az USA vesznek részt, természetesen Kína mellőzésével.  Az egyezmény tartalmát tekintve nem sokban tér el a TTIP-től.
A dolgok jelen állása szerint pedig a helyzet egy cseppet sem javult. A TPP egyik kulcsfontosságú része, hogy az aláíró országok egészségügyi hatóságai közös erővel és megegyezéssel juttatják majd kedvező helyzetbe a gyógyszeripari óriásokat, még nagyobb piacot szerezve kétes termékeiknek.
Kérdés: Ki mondja meg, hogy egy gyógyszer biztonságos-e? Honnan származik az erre vonatkozó értékelés?
Válasz: “Mi mondtuk, hogy biztonságosak. Tudjátok, mi, a 12 TPP tagállam, mégpedig közös egyetértéssel, tehát ragaszkodnunk kell a döntésünkhöz. Semmit nem ismerünk el és egyébként is fogd be a szád.”
A megállapodás legitimitását részben az biztosítja, hogy az aláírók mind olyan hivatalosnak, olyan rendesnek tűnnek a külső szemlélő számára. Öltönyt viselnek és rendszeresen járnak fodrászhoz. Nem rágnak dohányt és nem köpködnek az utcán. Jó kapcsolatban állnak a sajtóval. Arcnélküli emberek ezek, akik belülről rágják szét a társadalmat.
Amennyiben elfogadják, ez a “kereskedelmi megállapodás” az egészségüggyel, gyógyszerekkel kapcsolatos “biztonsági” kérdésekért felelős kormányhivatalok nemzetközi kollektívájává alakul majd.
A gyógyszergyártóknak lehetősége lesz meghosszabbítani szabadalmaik élettartamát, termékeiket pedig a korábbihoz képest minimális felügyelettel vihetik országról országra.
ttip-no
A szerződés hatályba lépését követően az aláíró országok közösen, tehát teljes egyetértésben minősítik majd biztonságossá a kérdéses gyógyszereket a gyártók érdekében.
A TPP tulajdonképpen egy különleges jogokkal felruházott, különleges előnyöket élvező szervezetként fog működni. Az egyik ilyen előny a felelősségre vonástól való mentesség, hiszen a kormányok és cégek közötti vitás ügyekben választott magánbíróságok döntenének nem pedig az adott ország bírósága.
Ez akár jó is lehetne, ha mondjuk egy korrupt országot, kormányt bárki felelősségre vonhatna, csakhogy ez a jog kizárólag a multinacionális vállalatokat illetné, a kisvállalatokat nem.
Julian Assange a következőket mondta az egyezményről Ecuador angliai nagykövetségén:
A név ellenére a TPP-nek kevés köze van a kereskedelemhez. 29 fejezetéből mindössze 5 foglalkozik a hagyományos értelemben vett kereskedelemmel, a többi az Internet szabályozásáról, az Internetszolgáltatókra vonatkozó kötelező adatgyűjtésről és arról szól, hogy ezeket az adatokat mikor kötelesek átadni egy másik cégnek. Szó van még benne arról, hogy miként lehet előnyben részesíteni a helyi ipart vagy vállalkozásokat, a kórházak és az egészségügyi rendszer szabályozásáról, a kórházak privatizációjáról, tehát voltaképpen a modern gazdaság minden területéről, még a banki szolgáltatásokról is. Ez a történelem legátfogóbb nemzetközi megállapodása lesz.”
Mivel az egyezmény a ma még az üzleti szférának nem kiszolgáltatott területek sorát is érinti, a TTIP-TAFTA-tárgyalások zárt ajtók mögött zajlanak. Az amerikai tárgyalódelegáció mellett dolgozik több mint hatszáz nagyvállalati hivatalos lobbista, akik korlátlanul hozzáférnek az előkészítő dokumentumokhoz és az amerikai kormányt képviselő döntéshozókhoz. Ugyanakkor a közvéleményt és az újságírókat szigorúan kizárták, a tervezetek nem kerülhetnek nyilvánosságra, amíg a végleges egyezséget alá nem írják, amikor azonban már késő változtatni rajta.
A TPP tehát a megavállalatok globális kormánya lesz.
Időkjelei: A fent leírtakhoz hasonló kilátások bizonyára sokak számára aggasztónak tűnnek, így jó tudni, hogy a győzelem az erősödő sötétség ellenére is a miénk lehet. A háborút ugyanis 2000 éve megnyerték helyettünk, nekünk csupán néhány csata megvívása maradt, amelyek közül a legfontosabb saját lelkünk üdvössége. Hiába szövetkeznek ilyen-olyan területek, illetve az egész világ uralmáért, a legfontosabb döntést minden ember maga hozza meg. Szabadon.
Előtökbe adtam az életet és a halált, az áldást és az átkot. Válaszd hát az életet, hogy élhess” – V. Mózes 30:19






A világ csendben nézi az ártatlanok lemészárlását





Forrás: charismanews.com
A hitélet, az üzletvilág és a katonaság ismert vezetői azért gyűltek össze a múlt hónapban, hogy cselekvésre sarkallják az Egyesült Nemzetek Szövetségét az elmúlt 2000 év legsúlyosabb keresztényüldözése ellen.
Jonathan Cahn a holokauszthoz hasonlította a jelen eseményeit:
?Hetven évvel azután, hogy a helyi lakosság végigsétálhatott a haláltáborok épületein, új áldozatokat vezetnek halálukba és ismét a sátáni gonoszság, a gyűlölet, az erőszak és a szadista kegyetlenség vezérli az elkövetőket.?
?Ismét ártatlan emberek megsemmisítése a cél, Jézus követőié, akik azt tanulták, hogy amikor megütik őket, fordítsák oda másik orcájukat, amikor átkozzák őket, áldjanak, és amikor üldözik őket, bocsássanak meg elnyomóiknak. Ma ők a legüldözöttebbek a világon. Ők a modern világ áldozati bárányai.?
Globális Keresztényüldözés: Veszélyben a nemzetközi béke és biztonság elnevezésű esemény célja, hogy felhívja a világ figyelmét a Közel-Keleten folyó keresztényüldözésre és arra, hogy ez milyen hatással lehet a békére és biztonságra a világon.
?Minden tekintet a Közel-Keletre szegeződik, ahol keresztények ezreit fejezik le, feszítik keresztre és kínoznak meg a világ szeme láttára, ami nemcsak a kereszténységre, de az egész világra messzemenő hatással lesz,?
mondta Steve Strang, a Charisma magazin alapító szerkesztője.
?Ha nem teszünk semmit, a Közel-Keleten és a világ más tájain folyó mészárlás előbb-utóbb utat talál az Egyesült Államokba és más nyugati államokba és valós veszélyt jelent a nemzetközi békére és biztonságra.?
A Közel-Kelet a nemzetközi napirend fontos része és a térség vallási kisebbségének helyzete sok befolyásos embert késztetett arra, hogy megkongassa a vészharangot. Az igen színes közel-keleti mozaik fontos részét képező keresztények tömegesen kénytelenek elmenekülni, miközben a lemészároltak száma százezres nagyságokba szökött.
Egy évszázaddal ezelőtt a lakosság 20 százaléka volt keresztény a Közel-Keleten, ami mára hozzávetőleg 4 százalékra esett. Irakban például 1,4 millió keresztény élt az Öbölháború előtt, mára pedig mindössze 200 ezren maradtak.
_55990253_christians_middle_east_464
Az iraki Káld katolikus egyház vezetője szerint ?a keresztényeknek nagyon kevés ideje maradt.?
?Szó szerint Jézus követőinek népirtását láthatjuk a Közel-Keleten,? mondja Strang.
Az Iszlám Állam révén érkező mészárláson túl a keresztények sok országban saját kormányuktól szenvednek üldöztetést, például Észak-Koreában, Iránban, Afganisztánban, Szíriában, Nigériában, Pakisztánban, Vietnámban és Indonéziában.
?Észak-Koreában a keresztényeket börtönbe és munkatáborokba zárják, kínzásokat és halált szenvednek pusztán azért, mert Bibliát találtak náluk,? mondta Cahn.
?Nigériában egész keresztény falvakat irtottak ki, India Orissza tartományából 70 000 keresztény volt kénytelen elmenekülni. Szíriában 80 000 kereszténytől ?szabadultak meg?, Indonéziában pedig 10 000 keresztényt öltek meg muzulmán fanatikusok.?
?Most pedig, csaknem 2000 év elteltével, a legősibb keresztény közösségeket a kihalás, illetve pontosabban a kiirtás veszélye fenyegeti.?
Bagdad plébánosa arról számolt be, hogy az Iszlám állam emberei négy keresztény gyerektől azt követelték, hogy Jézust megtagadva váljanak Mohamed követőivé.
?Nem,? mondták a gyerekek. ?Mi Yeshuát szeretjük? Ő mindig velünk volt.?
Ezek voltak a gyerekek utolsó szavai.
A Mártírok Hangja keresztény figyelőszervezet adatai szerint több ember halt meg Krisztusba vetett hitéért az elmúlt 100 évben, mint az azt megelőző 19 évszázad során együttvéve.
?Éppen ez a testület, az Egyesült Nemzetek Szövetsége fogadta el az Egyetemes Emberi Jogok Nyilatkozatát, ami kimondja, hogy ?minden személynek joga van hitét a nyilvánosság előtt, vagy a magánéletben, istentisztelet, oktatás és szertartások végzése útján való kifejezésre juttatni,? mondta Cahn.
?Az ENSZ 2005 szeptemberében elfogadott dokumentumának 139. paragrafusa kimondja, hogy a nemzetközi közösségnek kötelessége megvédeni a lakosságot a népirtástól, az etnikai tisztogatástól és az emberiség ellenes bűntettektől.?
?A kérdés tehát, hogy most hol vannak a határozatok? Hol vannak a csapatok? Hol vannak az üldözöttek védelmére indított akciók? Hol van az egyetemes felháborodás?
Furcsa és erkölcstelen csend övezi körül ezeket az eseményeket. ? Pedig a gonosz nem marad veszteg. Ugyanaz a sötét erő, ami 70 éve 6 millió életet követelt [és azóta is folyamatosan szedi áldozatait], most 60 milliónál sem állna meg??
?A folyamatnak döbbenetet kellett volna kiváltani a világból, ehelyett egy aprócska pontként jelenik meg a média radarján,? mondta Strang.
?Két gondolattal zárnám beszédemet. Edmund Burke, neves ír államférfi mondta, hogy ?a gonosz győzelméhez elegendő, ha a jók tétlenek maradnak?, míg Mózes a következő bátorítást hagyta ránk: ?Legyetek erősek és bátrak, ne féljetek és ne rettegjetek tőlük, mert maga az ÚR, a te Istened megy veled, nem hagy el téged, és nem marad el tőled.? (V. Mózes 31:6)




A nagy hazaszállítási lázban kiderülhet, hogy van-e (elég) arany a Fed széfjeiben







2015-ben Németország összesen 120 tonna aranyat szállított haza Franciaországból és a Fed-től
Forrás: shtfplan.com




Az aranyfelhalmozás üteme igencsak felgyorsult az utóbbi időben, miközben egyre több ország és amerikai tagállam akarja hazaszállítani az Egyesült Államokban, illetve a Fednél tárolt aranyát.
A székfoglaló tehát elkezdődött, a kérdés csupán az, hogy ki marad hoppon a végén.
Texas állam a legújabb a jelentkező, a tét pedig 1 milliárd dollár.
A marháiról, a cowboy-okról és olajkutairól ismert amerikai állam egy merőben más termék által került a címoldalakra a napokban.
Ez a termék az arany.
Az egyik helyi képviselő ugyanis azzal a javaslattal állt elő, hogy hozzanak létre egy saját aranytrezort, ahol a University of Texas Investment and Mining Co. jelenleg New Yorkban tárolt 1 milliárd dolláros aranykészletét tárolhatnák.
Texas példája persze eltörpül más nemzetállamok hazaszállítási kísérletei mellett, mégis jól szemlélteti a tendenciát, vagyis azt, hogy egyre többen veszítik el bizalmukat a fiat valutákban és az azokat gyártó hatalmakban és új, szó szerint szilárdabb megtakarítások felé kacsintgatnak.
A kínai valuta készen áll a globális tartalékvaluta státuszra, ami hihetetlen következményekkel járhat az egykor hatalmas petrodollár számára, főleg ha figyelembe vesszük, hogy Kína soha nem látott mértékben halmozza aranykészleteit.
Elméletben rövid időn belül egyenlő szinten lehetnek e téren az Egyesült Államokkal, már amennyiben hinni lehet a papíron nyilvántartott adatoknak, értve ezt mindkét országra.
A központi bankok aranyat vesznek, ami nagyon kivételes jelenség? a mi életünk során még nem fordult elő” mindig eladtak, most pedig vesznek. Azt hiszem, hogy a pénzvilág átállása érkezik…
Azt hiszem, hogy az amerikai kormány szándékosan hagyja, hogy Kína aranyat halmozzon fel… Úgy gondolom, hogy Kínának az Egyesült Államokkal megegyező mennyiségű aranyat kell felhalmoznia a reset előtt. Úgy látom, hogy  a színfalak mögött valamilyen megállapodás van születőben a központi bankok között és ezért látjuk azt, hogy a kormányok aranyat vesznek. (forrás)
Azzal a kivétellel, hogy a többség szerint a szóban forgó arany nem létezik. A nyomai felbukkannak néha itt-ott, némi rálátást adva arra, hogy hol lehet, vagy hová tűnhetett, de ez nem változtat azon a feltételezésen, hogy a Fed New York-i széfjei, ha nem is üresek, de sokak szerint lényegesen kevesebb aranyat tartalmaznak, mint amennyit papíron ott tárolnak. Ahhoz tehát, hogy a Fed visszaszolgáltassa Texas vagy bármelyik gyanakvó és aranyat hazaszállítani kívánó nemzetállam aranyát, először be kell szerezze azt.
Egyes szakértők szerint az ország sokkal több arannyal rendelkezik, mint amennyit az utoljára 2009-ben frissített hivatalos adatokból sejteni lehet. Mi történik majd, ha az adatokat nyilvánosságra hozzák?
Valószínűleg ez a bizonytalanság is hozzájárul ahhoz, hogy mindenki megpróbálja hazaszállítani az aranyát, amíg még lehet, hogy legyen mit letennie az asztalra az új globális valuta indulásakor.
Bár történelmi horderejű lépésekről van szó, a közvélemény általában vagy nem értesül róluk, vagy nem tulajdonít különösebb jelentőséget nekik.
Németország, Svájc, Hollandia és számos dél-amerikai és közel-keleti ország követeli aranytartaléka hazaszállítását. Vajon ki marad üres kézzel a végén? Kik lesznek kénytelenek arany helyett elfogadni a számukra felajánlott tartalékvalutát, például SDR-ok formájában, a hatalom által meghatározott értéken?
Németország például egyre erélyesebben követeli, hogy a Francia Nemzeti Bank a nála tárolt teljes mennyiséget, azaz 374 tonna aranyat szállítson vissza, a New York-i Fed-től pedig 300 tonnát kérnek vissza az (elvileg) ott tárolt 1500 tonnából.
Schacht, Benjamin Strong, a New York Fed akkori elnöke, Montague Norman és Charles Rist, a Francia Nemzeti Bank elnöke a New York Fed előtt 1927-benSchacht, Benjamin Strong, a New York Fed akkori elnöke, Montague Norman és Charles Rist, a Francia Nemzeti Bank elnöke a New York Fed előtt 1927-ben
Hol van Németország aranya című, igen alapos és érdekfeszítő cikkében Vernon Silver leírja, hogy amikor Németország központi bankjának elnöke, Hjalmar Schacht a 20-as években meglátogatta a New York Fed hivatalát, hogy szemrevételezze országa aranykészletét (akkoriban ez még lehetséges volt), a Fed munkatársai hosszú várakoztatás után a következő üzenettel tértek vissza hozzá és a vele együtt várakozó Benjamin Stronghoz, aki a Fed elnöke volt akkoriban:
Mr. Strong, nem találjuk a Reichsbank aranyát.
Schacht nagylelkűen közölte velük, hogy Semmi gond. Én hiszek Önöknek, amikor azt mondják, hogy az arany megvan, és ha esetleg nem is találják, az Önök személye garancia, hogy szükség esetén pótolják.”
A németek türelme azóta elfogyott. Amikor 2013-ban Németország, több évig tartó tárgyalások után, a tervezett 300 tonnából 5 tonnát végre hazahozhatott aranykészletéből, az aranyrudak egy részét újra kellett önteni, tehát az eredeti jelölések, amelyek segítségével azonosítani lehetett volna, hogy valóban az eredeti német aranyat küldik-e haza, megsemmisültek. A hivatalos magyarázat szerint erre azért volt szükség, mert az eredeti rudak nem feleltek meg a londoni szabványnak (London good delivery). Ennek a magyarázatnak már csak azért sincs értelme, mert a Fed elvileg 120 000 aranyrúd közül válogathatott (ennyi német aranyat tárolnak), tehát miért választott olyan rudakat is a Németországba való hazaszállításhoz, amik nem feleltek meg a hivatalos szabványnak? (forrás)
Sokan úgy gondolják, hogy a Fed azért húzza az időt, hogy beszerezze a hiányzó aranyat.
CNBC cikke szerint egyes központi bankok spekulánsoknak és aranybánya tulajdonosoknak adják hitelbe a náluk tárolt aranyat, akik ebből finanszírozzák a bányáikat, tulajdonképpen kockázatmentesen, hiszen a kölcsönvett aranyat az újonnan kibányászott aranyból is vissza tudják fizetni, függetlenül attól, hogy mi történik közben az arany árfolyamával. Ez igen nyereséges vállalkozás a központi bankok számára, hiszen az arany különben csak tétlenül porosodna széfjeikben.
A CNBC azért hozzátette, hogy tudomásuk szerint a Bundesbank és a Fed nem folytat ilyen üzleteket. ( ? )
A nagyágyuk persze mindig először távoznak a játékból. Amennyiben további országok csatlakoznak a hazaszállítási lázhoz előbb utóbb mások is gyanút fognak.
Vajon így hal meg a dollár?








III. Világháború? A kelet és nyugat közötti harc tétje nem egy atomháború, hanem a dollár





Az alternatív gazdaságtan egyik érdekessége, hogy az ember gyakran kényszerül hidegvizet önteni a népszerű mémekre, illetve sokszor kapjuk meg a ?vészmadár? címkét, amit a tények sem képesek lemosni, pedig az általunk prezentált forgatókönyv még véletlenül sem mondható a legnegatívabbnak.
Meglepően sok alternatív hang és szerző gondolja, hogy a fölénk épült kártyavárnak egy Mad Max stílusú dühöngés vet majd véget. A végkifejlet szerintük kizárólag apokaliptikus természetű lehet, amibe tökéletesen illik egy atomholokauszt. A leggyakoribb érvelés szerint a III. Világháború szolgálja legjobban a globális elit érdekeit, akik minden erejükkel az Új Világrend nyilvános bevezetéséhez szükséges tökéletes katalizátort keresik.
Nem azt mondom, hogy a III. Világháború kirobbanása lehetetlen, mert nem az, de igencsak kérdéses, hogy mennyire lehet hasznos egy nukleáris katasztrófa az elit számára. Elsősorban azért, mert ma már nyíltan vallott céljaikat minden további nélkül elérhetik e nélkül is.
(Itt fontos megjegyezni, hogy a Jelenések 18 minden bizonnyal egy atomcsapást ír le, ez azonban valószínűleg már jócskán az Antikrisztus uralma alatt történik.)
A kelet és nyugat egymásnak feszüléséből kirobbanó háború eshetősége egyre gyakoribb téma mostanában, főleg az amerikai elnökválasztás közeledtével. Még a fősodrású média is pedzegeti a fegyveres konfliktus lehetőségét. Egyesek szerint a választások kimenetele határozza meg, hogy mekkora esély van erre.
Szerintem a kelet és a nyugat közötti feszültség, illetve az atomháború veszélye egy teljesen másfajta végjátékról próbálja elterelni a figyelmünket, ami nem egyéb, mint a dollár tartalékvaluta státuszának megszűnése.
Először is, az elitnek nem érdeke egy atomháború kirobbantása.
Vegyük figyelembe, hogy 2001. szeptember 11. óta az elit mérhetetlen pénzt, időt és energiát fektetett a mindent és mindenkit megfigyelés alatt tartó globális hálózat kiépítésébe, beleértve a tér- és egyéb figyelő kamerákat, a biometrikus adatok gyűjtését, az arc-, hang- vagy ujjlenyomat felismerő rendszerek bevezetését és sorolhatnánk.
Nemcsak az Egyesült Államokban és Európában, de Oroszországban és Kínában is! Vlagyimir Putyin idén júniusban írta alá az igencsak orwelli ?Jarovaja csomagot?, ami az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal által alkalmazott módszerekhez hasonló tolakodó orosz megfigyelő rendszer kiépítését irányozza elő, persze a terrorizmus elleni harc nevében. Ironikus módon még Edward Snowden is, aki jelenleg Oroszországban tölti számkivetettségének napjait, szóvá tette ezeket a törvénymódosításokat.
A lényeg tehát, hogy egy nagyon szerteágazó és még annál is költségesebb digitális felügyelőrendszert építenek körénk. Miért áldozna az elit ilyen sok pénzt és energiát egy ilyen mindenre és mindenkire kiterjedő rendszer kiépítésére, ha egy későbbi lépés az egészet használhatatlan roncshalmazzá változtatja egyetlen 1,2 megatonnás szempillantásban?
Arról nem beszélve, hogy egy kétoldalú nukleáris támadás a katonai műholdakat is célozná, így az ilyen szinten megfigyelést érdemlő valamennyi célpont is kisülne.
Érdemes megnézni az elitizmus pszichológiai alapjait is.
Az elit tagjai általában pszichopaták, csakhogy ezt a fajta megszállottságot nem a nihilizmus, hanem a nárcizmus hajtja. Egy magát imádó ember nem szívesen gondol az önpusztításra, illetve az általa imádott, a maga jogos tulajdonának gondolt kincsek megsemmisítésére.
Az elit teljes hatalmi központosítást akar. Egy olyan rendszert, amiben a tömegek nemcsak elfogadják, de egyenesen követelik a globalizmust. Az egész Földet akarják, lehetőleg épen és jól működően. Ennek érdekében persze hajlandóak beáldozni a rendszer egy-két tartozékát, de eszük ágában sincs feladni az egész gépezetet.
Természetesen a pszichopaták nem szeretnek veszíteni, így amikor bukásra állnak egy-egy projektben hajlamosak szándékosan magukkal rántani másokat. Azonban a globalizmus bukásáról szóló hírek vagy vélemények igencsak eltúlzottak.
Az érkező világháborúról szóló figyelmeztetések bizonyos feltevéseken alapulnak. Egyesek például azt gondolják, hogy a brit kilépés, a Trump kampány vagy a szuverenitást támogató mozgalmak erősödése egzisztenciális veszélyt jelentenek a globalista hatalom számára. Ez alapján úgy vélik, hogy egy elit által indított atomháború értelmes lépés lehet a ?vesztes pozíció? megfordítására.
Ahogy azonban erről korábban már szó volt, a helyzet nem egészen így áll. A különböző konzervatív és a szuverenitásért harcoló mozgalmak igazából tökéletesen előkészítik a terepet az elit utolsó nagyjelenete, a világméretű válság kirobbantása számára. Miután ezek a bizonyos konzervatív mozgalmak megfelelő hatalomhoz jutottak, a jelenleg is folyó gazdasági összeomlás tökéletes bűnbakjaivá válnak és a ?veszélyes populisták? személyében a válságot valójában elindító és kezelő elit létrehozza a tökéletes ellenségképet.
A globalisták nem futamodtak meg, csupán jól alkalmazzák azt a bizonyos sokszor emlegetett, sokak számára mégis nehezen felismerhető hegeli dialektikát: probléma, reakció, megoldás. Tézis, antitézis, szintézis.
Közben arról se feledkezzünk meg, hogy a kelet-nyugat konfliktus is jól megtervezett álca. Minden egyes nagy nemzet politikai és pénzügyi piramisának csúcsán a globalizmust és az IMF által felügyelt egységes világvalutát népszerűsítik. Putyin például nyíltan támogatja a Valutaalap által felügyelt globális pénzrendszert, ahogy teszik ezt kínai kollégái is, ráadásul e hónaptól kezdve hivatalosan is az SDR likviditását erősítik. Az IMF és a Világbank ellensúlyának gondolt BRICS Bank pedig igazából összejátszik ezzel a két globális alappal.
Vagyis a kelet-nyugat feszültségvonal csupán az átlagemberek fejében létező, mesterségesen gerjesztett jelenség.
Az oroszok és a kínaiak nem a ?jó? oldalán állnak. Nem a ?mi? oldalunkon állnak, de még a sajátjukon sem.
A globális hatalommal szemben egyetlen igazi kihívás létezik, ez pedig az egyén szabadsága, amit nem szervezetek, mozgalmak vagy politikai álláspontok, hanem az igazság és az egyetlen örök Igazság megismerése ad.
Donald Trump esetleges győzelme vagy a brit kilépés sem jelenthetnek igazi veszélyt a rendszer számára, sőt, tökéletes bűnbaknak bizonyulhatnak az érkező gazdasági válság esetére.
Az előzőek mellett, egy nukleáris háború az elit legsötétebb terveinek kivitelezésére sem igen válna be. A jelentős népességcsökkentési törekvéseket például bombák és rakéták helyett sokkal hatékonyabban kivitelezhetik gazdasági eszközökkel és a tömegek kiéheztetésével. De lassan a propaganda is megteszi, alternatívaként pedig egyik népet a másikra uszítva konvencionális fegyverek segítségével is elérhetik ugyanezt.
Ha tehát a mesterséges kelet-nyugat paradigmát nem egy atomháború előkészítésére használják, akkor mire?
Például a dollár lassú, de biztos trónfosztására, hogy helyére az IMF valutakosara, a világvaluta előfutárának tartott SDR állhasson.
Az elit nem dollárpárti. Az elit nem USA-párti és soha nem is volt. Egyetlen valuta, nemzet, egyén vagy kezdeményezés pártján sem áll, csupán addig és olyan mértékben támogat bármit, amíg az egy számára fontos lépés szempontjából hasznosnak bizonyul, és miután szerepét betöltötte, bármit és bárkit hajlandó beáldozni, ahogy maga a rendszer és annak kivitelezői is csupán eszközök egy általuk ismerni vélt egykori kerub kezében, aki végső bukása előtt minden segítőjét megpróbálja magával rántani majd.
Tehát nem arról van szó, hogy egy jó rendszert egy gonosz készül leváltani, hanem arról, hogy egy átmeneti rossz szerepét a legrosszabb veszi át.
A dollár halálával az elit nemcsak a teljes központosításhoz és a világvaluta bevezetéséhez szükséges káoszt készíti elő, hanem egy csapásra azoktól a millióktól is megszabadulhat a zűrzavarban, akik számára kedves a szabadság és a szuverenitás.
Sokan kíváncsiak arra, hogy az elnökválasztás kimenetele miként befolyásolja majd a kelet-nyugat paradigmát.
Valószínűleg sehogy. Az USA és Oroszország közötti kapcsolat már megfordíthatatlan pályára került, és ezen Trump győzelme se tudna változtatni, mert a globalisták az Ovális Irodába lépésének pillanatában visszavonnák piaci finanszírozásukat.
A kelet, az IMF utasításait követve, évek óta készül a dollártól való elszakadásra. Trump győzelme igazából az újraindítást gyorsítaná fel.
Sokan Barack Obama elnöki szereplése miatt tartanak ki a kelet-nyugat ellentéten alapuló atomháború kirobbanásának veszélye mellett. Azt gondolják, hogy Obama inkább elhamvasztaná a világot, semhogy átadja a gyeplőt Trumpnak. Nem veszik észre, hogy Obama is csak a Muppet show egyik szereplője. Egy végrehajtó. Az elitnek nincs rá szüksége a terv kivitelezéséhez.
Végül pedig fontos kihangsúlyozni egy tényezőt, amiről gyakran megfeledkezünk. Mennyei perspektíva nélkül az ember hajlamos túlságosan sok hatalmat tulajdonítani az ellenségnek. Az ördög, lévén maga is csak egy teremtmény, nem mindenható, nincs mindenhol jelen és nem tud mindent. Messze nem. Mérhetetlen arroganciájában nemcsak azt a hibát követte el, hogy legyőzhetőnek gondolta Istent, de azt is hiszi, hogy a mennyei királysághoz hasonló birodalmat építhet romlott anyagból.
Nemrégiben egy okkultból megtért férfi tett bizonyságot arról, hogy a sötét oldal berkeiben teljes a káosz. Egyáltalán nem egy egységesen, egy szent és közös célért működő szervezetről van szó, ahogy azt sokan tévesen feltételezik. Mindenki mindenki másnak a farkasa arrafelé. A hatalmi csatározások, az egymásnak ellentmondó utasítások, az érdekellentétek, pitiáner viszálykodások, berkeken belüli leszámolások és ellenségeskedések állandó jelenségei ennek a gyűlöleten és félelmen alapuló világnak. Nem csoda, hogy az onnan megtértek az igaz szeretetért a végsőkig szeretni képes és kitartó tanítványokká válnak!
Azon szorgoskodjunk, hogy minél többen legyenek!


A sátáni üdvözletet a végére hagyom , mert úgy látszik
a képet mahinálták









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése