2017. október 13., péntek

A DRÓT MÖGÖTT IS GYARMAT LESZ!








A DRÓT MÖGÖTT IS GYARMAT LESZ!


Fehér könyvek!!!
Az Orbánék által építendő kerítés határzár is csak akkor ér valamit, ha mögötte NEMZET lesz, nem pedig a mai állapotok szerinti, kétszínű, kétkulacsos, idegenlelkű helytartók által MEG - vezetett gyarmat!
network.hu









Egy „feltartóztatási központ” a Negevben (Izraeli megszállt terület), az egyiptomi határ közelében. Fotó: DW
NO COMMENT! (Nincs hozzáfűzés!)
Mert bizony a Likud-nyik Fidesz-es helytartó pártvezetés is, miként az előző kormányok, annak a „nemzetköziekből” álló bűnszövetkezetnek a rokona, szövetségese, aki ennek a  népvándorlásnak az okságát embertelen parazitaságával sokszáz éve alapozza, most pedig újabb aljas célból, már tudatosan, ügynöki rendszerben szervezi!
Többeknek üzenem, hogy a hunmagyarság nem a „hazai - nemzetközi” helytartók váltóuralma alatt vergődő hazai állapotokat akarja megvédeni a „nemzetköziek” által gerjesztett népvándorlás elől, mi egy jövőbeni szabad, emelkedett Hunmagyar Nemzet lehetőségét féltjük!
 Sajnos bizonyos állításokkal ellentétben a mai népvándorlás nem a „nemzetközi” zsizsikség hatalmának végét, hanem gátlástalan ténykedésük egyik következményét és egy újabb aljas húzásukat jeleníti meg!Természetesen az ilyen aljas húzások magukban hordozzák részükre a sokoldalú kockázatot is.
Egyébként minden vég benne van a kezdetben és a kiteljesedés által is afelé közeledik, de soha nem önmagától, mert a változások, történések nélkül minden maradna a kezdeti állapotban.
A mai népvándorlás nem keverhető össze a történelmi területhódításokkal!
Másrészt a mai népvándorlás még közel sem azon óriási, borzalmas, véres népvándorlás, mely a „ nemzetköziek” gátlástalansága következtében beálló természeti változások és katasztrófák okán fog eljönni!
Ennek a gerjesztett népvándorlásnak nem a judeo-„kereszténység” elleni támadás és az iszlám maradandó terjesztése a célja, hiszen a zsizsikség által létrehozott, szintetizált álkereszténység bőven jó alapozó, kiegészítő eszköz - vallás az elnyomáshoz a „nemzetköziek” részére, de mára kevés a háborúhoz, felforduláshoz, ezért van szükségük az iszlámra, mint energikusabb ember és hit együttesre, később megsemmisítendő, vagy korlátozás alá kerülő fegyvernemre.
(Az alapvetően embertelen, aberrált hitű „nemzetköziek” a nemes lélek és tiszta ész alapján működő természetmaterialista, ősi, úrnépi / hunmagyar tudás - hit ellenében nem csak az asszír- judeo- római- „kereszténységet és az iszlámot hozták létre, hanem egyéb hibrid vallásokat is.)
 Nem is a fehér ember elleni támadás ez, hanem az úrnépi genetika, nemzetállami gondolkodásmód ellen „nemzetközi” módszerekkel: szétzüllesztéssel, összeuszítással, egymás kultúrájára, hazájára / életterére uszítással, manipulálhatóság megteremtésével, államalkotó népellenes, nemzetidegen szavazóbázis teremtésével, terrorral uralkodni, bedarálni a világot. Csak eszköz az eltérő szín, az eltérő vallás, az eltérő kultúra és egyéb hőn szeetett másság. Ha éppen szükséges lesz számukra, ledarálják őket is. „Összeuszítjuk őket, ráküldjük az egyiket a másikra, hagy üssék egymást a népek” módszert alkalmazzák nemzetközi szinten, hogy kezükben maradjon az irányítás, szétzüllesszék a nemzeteket, vagy nemzetté kovácsolódó népeket, hogy telhetetlen bendőjükbe szívhassák a népek vérét és sátáni hitük szerint uralkodhassanak. Ezt folytatják az egész világon, miért ne tennék az általuk létrehozott EU- ban, melyet a már régen eltervezett AMEURÓPAI BIRODALOM és majdani totális világuralom előbástyájaként kreáltak.
Annyira egyszerű, átlátszó és aljas a forgatókönyv, hogy sokan ezért nem is hiszik el.
Ha ezek véletlenül nemzetközi megmentőként, rendteremtőként lépnek fel a valójában általuk teremtett káoszban, a céljuk akkor sem lesz tisztességes, a totális uralom érdekében teszik, tehát jól vigyázz!!!
JÓL VIGYÁZZ, MERT NÁLUNK IS TÖRETLEN A „NEMZETKÖZIEK” URALMA!Minden kormány és média képéből az ő fertőzött nyáluk csorog és szükségből, a további hatalomátmentés okán, a hitelesség látszatának kedvéért ők is rázzák a nemzeti színű harangot, hogy még az ellenük kelt összefogás, harc élére is őket válaszd. Aki ennek a lényegét nem érti, bocsánat, de az roppant szemellenzős!
A „hazai - nemzetközi” helytartóink, miként a likudnyik zs…desz, a mesterségesen keltett népvándorlásban részben ellenérdekeltek a feletteseikkel szemben, hiszen jórészt nehezen mobilizálható dolgokkal tollasodtak, féltett pozíciókra tettek szert és egy hatalmas méreteket öltő népvándorlás, rájuk is, álnemzeti nemzetvesztőkre egzisztenciálisan és hatalmi szempontból is veszélyes. Egyrészt a hunmagyar nép megelégelné az állapotokat és a bevándorlókkal egyetemben elzavarná a kormányzatot. A másik, hogy a Fidesz ingyen, a Nemzet pénzén, határvédő kerítésből, melyet valójában a történelmi határainknál lenne érdemes megépíteni, teremthet magának ingyen választási reklámot, miként majd elhinti, hogy megvédte a Nemzetet. Tehát a kétkulacsos vazallus részben ellenérdekelt a nemzetközi feletteseivel. Ezért ne dőljünk be nekik, tegyék saját felelősségre, amit még megtehetnek!
Üzenem némelyeknekhogy ne higgyenek azoknak, akik le akarják venni a felelősséget a „nemzetközi” manipulátorok válláról! Ne hárítsuk a menekülőkre a felelősséget, mert akkor nekünk kell áldozni! Akkor se hárítsuk rájuk a felelősséget, ha semmi keresnivalójuk nálunk és nem szabad őket beengedni! Nyeljék le az a trágyát, akik kifőzték, akik e népek vérét szívták és élhetetlen állapotokat teremtettek a további kifosztásuk céljából!
Az átfogó magyar nemzeti rabszolgaállapot, nemzetpusztulás okán kelt nemzeti önostorozóknak, magyar bűnbakkeresőknek üzenem, hogy az agymosást sem mi végeztük magunkon! Azt hazudják, hogy birkamód tűrünk, de a hangunkat nem hallathatjuk. Azt hazudják, hogy restek vagyunk tenni, mert zsizsik vezényszóra már nem megyünk szelepleereszteni.
 A hunmagyarság a kisebb- nagyobb megszakításokkal több mint ezer évig tartó „nemzetközi” beszivárgás, orvgyilkosság, folyamatos cselszövés, átverés és baktériummal fertőzött nyálú ragadozó entitások harapásai során, lehetőségeihez mérten védekezett a külső és már belső ellenség ellen! Igaz, kifelé, némely alkalommal rossz irányba, de erről is a ravasz, „csendes”álmagyar megszállók tehettek. Ezek miatt, sokszor azok ellen védtük az európai „nemzetköziek”, uralkodómaffiák hatalmát, akikkel szövetséget kellett volna kötnünk.
 Mikor a nemzetközi zsizsikség az orosz medve és más népek erejét szovjetbe gyúrta és a jóravaló népeket felhasználva terrorizálta a hunmagyarságot, 1956- ban még e roppant erő ellen is felkeltünk, tehát nem igaz, hogy a hunmagyar nép tehet a sanyarú helyzetéről. A lehetőségein túl is mindent megtett a szabadságáért. A hunmagyarság jóhiszeműségével, nemeslelkűségével való visszaélés, megtévesztés nagyobb aljasság és nagyobb terror, mint a nyílt, fegyveres támadás, mert nehezebb ellene védekezni, de ez folyik több, mint ezer éve és e lelki állapotot csak hunmagyar értheti meg! 973- ban hibáztunk nagyot és azóta erősebb a daráló, de edződünk, kupálódunk és a világban egyedülállóan, mint ősnép, ősnyelv, őskultúra, dicső módon megvagyunk, - még !!! - De, ha nem szabadulunk meg a „nemzetközi” helytartó brigantik által vezetett, valamennyi párttól, hamar eljő a vég!
A jelenlegi állapottól kiindulva tudom, hogy elégtelen utcai cirkusz nem hoz megoldást, csak ráharapás lenne a gumicsontra és elterelésre lenne jó, miként többször megtörtént ez a szelepleeresztés, felesleges cirkusz, jól emlékszem!
Üzenem többeknek, hogy egy védelemre képtelen, valójában a színjátszást, a zsizsik hatalmat szolgáló rendszerben semmiféle kétszínű  orbánista módszer, de egyébként káros, csupán a semmittevőkkel szembeni tettrekészség okán tiszteletre méltó árnyékolás, műforradalmiság sem hoz megoldást.
A magyarságot manipuláló nemzetközi bűnbanda gátlástalansága okán per pillanat sokkal hatékonyabb tőlünk, „de az nevet, aki a végén nevet!” A ”nemzetközi” / zsizsik hatalmi beágyazódás bedarálta, tehetetlenségi állapotban lebegteti a hunmagyarságot. A kezükben a pénz, a média, a fegyver, ... és nekünk maradt még nemes lélek által vezérelt ész, kitartás a leleményesség és lesz megoldás, mert a hunmagyar nép zöme igenis  bölcs, megérti, tudatosul benne, mikor eljő az idő, mely nincs messze!
AZ EGYEDÜLI MEGOLDÁS: 
A MÁRA TELJESEN BEFÉSZKELŐDÖTT „NEMZETKÖZI”
BEÁGYAZÓDÁS KIPENDERÍTÉSE A HATALOMBÓL!
A PÁRTURALOM FELSZÁMOLÁSA ÉS A HUNMAGYAR SORS –
HUNMAGYAR KÉZBE HELYEZÉSE!
Ekkor beindul a láncreakció és a példát más nemzetek is követni fogják.
 A PÁRTURALOM FELSZÁMOLÁSÁÉRT - HUNMAGYAR VÉRSZÖVETSÉGnevében:                           
2015. június 22. Sopron
Kőműves Géza




Kőműves Géza: 


EZER ÉVE KÍVÜLRŐL, BELÜLRŐL ÉLVE NYÚZZÁK, DARÁLJÁK A HUNMAGYART!
network.huA népvándorlással kapcsolatos írásaimban nem hangsúlyoztam ki eléggé:
Magyarországon nem csak a bevándorló státuszban lévő népvándoroknak nincs semmi keresnivalója, hanem a menekült státuszban lévőknek sincs, bármennyire sajnáljuk őket!
                                                       
Csak egy helytartó kormányzat fogadja be az utóbbiakat!
Oda kell őket irányítani, akik legújabbkori, aljas mesterkedései miatt alapból menekültté váltak, vagyis Izraelbe, USA-ba, no meg azon egykoron gyarmatosító európai államokba, akik bőven szívtak a  mára menekültekké válók véréből !
Hunmagyar Testvérem! Te hajlandó vagy eltartani akár azt a jónéhány ezer főt, akit a kormány a menekült státuszuk esetén elvállal a terhedre? Vigyázz, itt mindenért te dolgozol meg! A kormány csak felhasználja azt, amit elvesz tőled! Kormánytagok, parlamentereink nem az éjjeli vagonrakásból keresett pénz felett rendelkeznek.
Természetesen, ha jobban megnézzük, miként írtam is, az európai, benne a  "hazai nemzetköziekből" álló - mindenkori magyarországi hatalmi "elit" helytartók, mint az előbbi terrorállamokkal szövetségesek is hozzájárultak a menekültek hazájának felforgatásához, a világban uralkodó áldatlan állapotok megteremtéséhez!
De a "hazai nemzetköziek" bűnéért sem  vállalhat a magyar nép felelősséget és nem vállalhatja a következményeit, mert nem csak ezután lennénk kárvallottjai a "nemzetköziek" aljassága következményeinek, hanem már az állapotok teremtése alatt is azok voltunk, s vagyunk folyamatosan.
Helytartó kormányaink "jóvoltából" a független státusz helyett betuszakolták a magyar népet a "nemzetköziek" bűnszövetkezetének fedő és eszközszervezeteibe. A magyar nép  élvenyúzásának árán közreműködünk bennük és részt veszünk fenntartásukban, de számtalan más módon is áramoltatjuk  e nemzetközi bűnbandának a nemzet verítékét és e számtalan más úton elrabolt, kevésbé feltűnő  tétel az igazán óriási!
Ezer éve kívülről, belülről élve nyúzzák, darálják a magyart!
Mindez azért van, mert idehaza sincs a
hunmagyar sors - hunmagyar kézben!
2015. 06. 09. Sopron




A cigányokat kilakoltatni tilos-EBESZ döntés!




Idejött az EBESZ egyik igazgatója, és elmondta, hogy cigányokat kilakoltatni tilos, sőt, elő kell mozdítani lakhatásukat
"Jelentősebb erőfeszítésekre" van szükség a magyarországi "roma közösségek" "fenntartható és nem diszkriminatív lakhatásának előmozdítására" - mondta az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatalának (ODIHR) igazgatója szerdán Budapesten.
network.huJavasoljuk az igazgató úrnak, költözzön be egy hónapra egy kilakoltatás előtt álló "roma" család házába a hasonló jelentések előtt, de akár el is viheti őket magához - és majd utána térjünk vissza a témára Michael Georg Link kétnapos magyarországi látogatása végén tartott sajtótájékoztatóján kiemelte a helyi hatóságok felelősségét és szerepét a "nem diszkriminatív lakhatási politika kialakításában és végrehajtásában". "A hatóságoknak be kell tartaniuk az EBESZ-nek a diszkriminációt tiltó rendelkezéseit, valamint a megfelelő lakhatásra vonatkozó nemzetközi emberi jogi normákat" - közölte. Michael Georg Link azt mondta, hogy Magyarország egyes részein "aggodalmat keltő intézkedéseket vezettek be". "Be kell fejezni a romák kilakoltatására vonatkozó rendeletek kiadását", és szerinte "a roma közösség képviselőivel szorosan együttműködve kell megtalálni a megfelelő, fenntartható és diszkriminációmentes megoldásokat". Az ODIHR igazgatója üdvözölte a miskolci cigányok lakhatásával kapcsolatos bírósági döntést, valamint az alapvető jogok biztosának ezzel kapcsolatos jelentését, amely egyebek mellett azt rögzítette, hogy "alapjogi szempontból aggályos olyan közösségi együttélési szabályok alkotása, amelyek beavatkoznak a kiszolgáltatott emberek magánszférájába". Michael Georg Link ugyanakkor megjegyezte, ha nem oldják meg a kérdést azonnal, az ország egyes részein a helyi hatóságok által bevezetett "diszkriminatív intézkedések" "veszélyes precedenst teremthetnek, negatív példát adhatnak másoknak". Azt mondta, felhívják "a magyar hatóságokat, különösen a helyi szintű vezetést, hogy hajtsák végre a romák társadalmi beilleszkedését célzó és az egyenlő jogokat biztosító politikát". Michael Georg Link arról is beszámolt, magyarországi látogatása során megbeszélést folytatott Balog Zoltán emberierőforrás-miniszterrel, Miskolcon pedig találkozott a "roma" kisebbségi önkormányzat és a "roma polgárjogi mozgalom" képviselőivel, valamint tárgyalt a polgármesteri hivatal illetékeseivel és a rendőrkapitánnyal. (MTI nyomán)
Forrás: https://kuruc.info/r/2/145154/




A MENEKÜLTÁRADAT, MINT BIOLÓGIAI FEGYVER!
A DRÓT MÖGÖTT IS GYARMAT LESZ!  


Az Orbánék által építendő kerítés határzár is csak akkor ér valamit, ha mögötte NEMZET lesz, nem pedig a mai állapotok szerinti,  kétszínű, kétkulacsos, idegenlelkű helytartók által MEG - vezetett gyarmat!
Mert bizony a Likud - nyik Fidesz- es helytartó pártvezetés is, miként az előző kormányok, annak a „nemzetköziekből” álló bűnszövetkezetnek a rokona, szövetségese, aki ennek a  népvándorlásnak az okságát embertelen parazitaságával sokszáz éve alapozza, most pedig újabb aljas célból, már tudatosan, ügynöki rendszerben szervezi!
Többeknek üzenem, hogy a hunmagyarság nem a „hazai - nemzetközi” helytartók váltóuralma alatt vergődő hazai állapotokat akarja megvédeni a „nemzetköziek” által gerjesztett népvándorlás elől! Mi egy jövőbeni szabad, emelkedett Hunmagyar Nemzet lehetőségét féltjük!
 Sajnos bizonyos állításokkal ellentétben a mai népvándorlás nem a „nemzetközi” zsizsikség hatalmának végét, hanem gátlástalan ténykedésük egyik következményét és egy újabb aljas húzásukat jeleníti meg! Természetesen az ilyen aljas húzások magukban hordozzák részükre a sokoldalú kockázatot is.
Egyébként minden vég benne van a kezdetben és a kiteljesedés által is afelé közeledik, de soha nem önmagától, mert a változások, történések nélkül minden maradna a kezdeti állapotban.
 A mai népvándorlás nem keverhető össze a történelmi területhódításokkal!
Másrészt a mai népvándorlás még közel sem azon óriási, borzalmas, véres népvándorlás, mely a „ nemzetköziek” gátlástalansága következtében beálló természeti változások és katasztrófák okán fog eljönni!
Ennek a gerjesztett népvándorlásnak nem a judeo-„kereszténység” elleni támadás és az iszlám maradandó terjesztése a célja, hiszen a szintetizált álkereszténység bőven jó alapozó, kiegészítő eszköz - vallás az elnyomáshoz a „nemzetközi paraziták” részére, de mára kevés a háborúhoz, felforduláshoz, ezért van szükségük az iszlámra, mint energikusabb ember és hit együttesre, később megsemmisítendő, vagy korlátozás alá kerülő fegyvernemre.
(Az alapvetően embertelen, aberrált hitű „nemzetköziek” a nemes lélek és tiszta ész alapján működő természetmaterialista, ősi, úrnépi / hunmagyar tudás - hit ellenében nem csak az asszír- judeo- római- „kereszténységet és az iszlámot hozták létre, hanem egyéb hibrid vallásokat is.)
 Nem is a fehér ember elleni támadás ez, hanem az úrnépi genetika, nemzetállami gondolkodásmód ellen „nemzetközi” módszerekkel: szétzüllesztéssel, összeuszítással, egymás kultúrájára, hazájára / életterére uszítással, manipulálhatóság megteremtésével, államalkotó népellenes, nemzetidegen szavazóbázis teremtésével, terrorral uralkodni, bedarálni a világot. Csak eszköz az eltérő szín, az eltérő vallás, az eltérő kultúra és egyéb hőn szeetett másság. Ha éppen szükséges lesz számukra, ledarálják őket is. „Összeuszítjuk őket, ráküldjük az egyiket a másikra, hagy üssék egymást a népek” módszert alkalmazzák nemzetközi szinten, hogy kezükben maradjon az irányítás, szétzüllesszék a nemzeteket, vagy nemzetté kovácsolódó népeket, hogy telhetetlen bendőjükbe szívhassák a népek vérét és sátáni hitük szerint uralkodhassanak. Ezt folytatják az egész világon, miért ne tennék az általuk létrehozott EU- ban, melyet a már régen eltervezett és általam régen előrejelzett AMEURÓPAI BIRODALOM és majdani totális világuralom előbástyájaként kreáltak.
                                                                                                                                                                        
Annyira egyszerű, átlátszó és aljas a forgatókönyv, hogy sokan ezért nem is hiszik el.
Ha ezek véletlenül nemzetközi megmentőként, rendteremtőként lépnek fel a valójában általuk teremtett káoszban, a céljuk akkor sem lesz tisztességes, a totális uralom érdekében teszik, tehát jól vigyázz!!!
JÓL VIGYÁZZ, MERT NÁLUNK IS TÖRETLEN A „NEMZETKÖZIEK” URALMA! Minden kormány és média képéből az ő fertőzött nyáluk csorog és szükségből, a további hatalomátmentés okán, a hitelesség látszatának kedvéért ők is rázzák a nemzeti színű harangot, hogy még az ellenük kelt összefogás, harc élére is őket válaszd. Aki ennek a lényegét nem érti, bocsánat, de az roppant szemellenzős!
A „hazai - nemzetközi” helytartóink, miként a likudnyik zs…desz, a mesterségesen keltett népvándorlásban részben ellenérdekeltek a feletteseikkel szemben, hiszen jórészt nehezen mobilizálható dolgokkal tollasodtak, féltett pozíciókra tettek szert és egy hatalmas méreteket öltő népvándorlás, rájuk is, álnemzeti nemzetvesztőkre egzisztenciálisan és hatalmi szempontból is veszélyes. Egyrészt a hunmagyar nép megelégelné az állapotokat és a bevándorlókkal egyetemben elzavarná a kormányzatot. A másik, hogy a Fidesz ingyen, a Nemzet pénzén, határvédő kerítésből, melyet valójában a történelmi határainknál lenne érdemes megépíteni, teremthet magának ingyen választási reklámot, miként majd elhinti, hogy megvédte a Nemzetet. Tehát a kétkulacsos vazallus részben ellenérdekelt a nemzetközi feletteseivel. Ezért ne dőljünk be nekik, tegyék saját felelősségre, amit még megtehetnek!
Üzenem némelyeknekhogy ne higgyenek azoknak, akik le akarják venni a felelősséget a „nemzetközi” manipulátorok válláról! Ne hárítsuk a menekülőkre a felelősséget, mert akkor nekünk kell áldozni! Akkor se hárítsuk rájuk a felelősséget, ha semmi keresnivalójuk nálunk és nem szabad őket beengedni! Nyeljék le az a trágyát, akik kifőzték, akik e népek vérét szívták és élhetetlen állapotokat teremtettek a további kifosztásuk céljából!
Az átfogó magyar nemzeti rabszolgaállapot, nemzetpusztulás okán kelt nemzeti önostorozóknak, magyar bűnbakkeresőknek üzenem, hogy az agymosást sem mi végeztük magunkon! Azt hazudják, hogy birkamód tűrünk, de a hangunkat nem hallathatjuk. Azt hazudják, hogy restek vagyunk tenni, mert zsizsik vezényszóra már nem megyünk szelepleereszteni.
 A hunmagyarság a kisebb- nagyobb megszakításokkal több mint ezer évig tartó „nemzetközi” beszivárgás, orvgyilkosság, folyamatos cselszövés, átverés és baktériummal fertőzött nyálú ragadozó entitások harapásai során, lehetőségeihez mérten védekezett a külső és már belső ellenség ellen! Igaz, kifelé, némely alkalommal rossz irányba, de erről is a ravasz, „csendes”álmagyar megszállók tehettek. Ezek miatt, sokszor azok ellen védtük az európai „nemzetköziek”, uralkodómaffiák hatalmát, akikkel szövetséget kellett volna kötnünk.
 Mikor a nemzetközi zsizsikség az orosz medve és más népek erejét szovjetbe gyúrta és a jóravaló népeket felhasználva terrorizálta a hunmagyarságot, 1956- ban még e roppant erő ellen is felkeltünk, tehát nem igaz, hogy a hunmagyar nép tehet a sanyarú helyzetéről. A lehetőségein túl is mindent megtett a szabadságáért. A hunmagyarság jóhiszeműségével, nemeslelkűségével való visszaélés, megtévesztés nagyobb aljasság és nagyobb terror, mint a nyílt, fegyveres támadás, mert nehezebb ellene védekezni, de ez folyik több, mint ezer éve és e lelki állapotot csak hunmagyar értheti meg!  ( Tácsi István:„ A Német-római Birodalom lényegében 962-ben I. Nagy Ottó császárrá választásától kezdődik. Ennek egyenes folytatása a 973. évi Quedlingburgi birodalmi gyűlés összehívása. Lényegében Magyarországtól nyugatra minden európai ország valamiképpen behódolt Ottónak, csak Géza nem. Ezért küld csak 12 főurat, a számuk nagyon fontos, ugyanis Úr Jézus 12 apostolának megfelelően, ami apostoli (független pápa állítási jog, amit azóta sem sikerült érvényben tartani) elkülönülést jelent a német törekvésektől. Géza mégis engedményekre kényszerült, mert tudatával voltak annak a politikai helyzetnek, hogy ettől kezdve a nyugat sokszorosan erősebbé vált a magyaroktól. A kalandozásoknak nevezett kereső, felderítő akciók is ezért kerültek megszüntetésre. )és azóta erősebb a daráló, de edződünk, kupálódunk és a világban egyedülállóan, mint ősnép, ősnyelv, őskultúra, dicső módon megvagyunk, - még !!! - De, ha nem szabadulunk meg a „nemzetközi” helytartó brigantik által vezetett, valamennyi párttól, hamar eljő a vég!

A jelenlegi állapottól kiindulva tudom, hogy elégtelen utcai cirkusz nem hoz megoldást, csak ráharapás lenne a gumicsontra és elterelésre lenne jó, miként többször megtörtént ez a szelepleeresztés, felesleges cirkusz, jól emlékszem!
Üzenem többeknek, hogy egy védelemre képtelen, valójában a színjátszást, a zsizsik hatalmat szolgáló rendszerben semmiféle kétszínű  orbánista módszer, de egyébként káros, csupán a semmittevőkkel szembeni tettrekészség okán tiszteletre méltó árnyékolás, műforradalmiság sem hoz megoldást.
A magyarságot manipuláló nemzetközi bűnbanda gátlástalansága okán per pillanat sokkal hatékonyabb tőlünk, „de az nevet, aki a végén nevet!” A ”nemzetközi” / zsizsik hatalmi beágyazódás bedarálta, tehetetlenségi állapotban lebegteti a hunmagyarságot. A kezükben a pénz, a média, a fegyver, ... és nekünk maradt még nemes lélek által vezérelt ész, kitartás a leleményesség és lesz megoldás, mert a hunmagyar nép zöme igenis  bölcs, megérti, tudatosul benne, mikor eljő az idő, mely nincs messze!
AZ EGYEDÜLI MEGOLDÁS: A MÁRA TELJESEN BEFÉSZKELŐDÖTT „NEMZETKÖZI” BEÁGYAZÓDÁS KIPENDERÍTÉSE A HATALOMBÓL!
 A PÁRTURALOM FELSZÁMOLÁSA ÉS A HUNMAGYAR SORS- HUNMAGYAR KÉZBE HELYEZÉSE! Ekkor beindul a láncreakció és a példát más nemzetek is követni fogják.
 A PÁRTURALOM FELSZÁMOLÁSÁÉRT HUNMAGYAR VÉRSZÖVETSÉG nevében:
Kőműves Géza
2015. június 22. Sopron



Kérdezni ugye még szabad?





Segédanyag a holoszédítő kurzusok majdani elszenvedői részére - a józan ész túlélése érdekében
Egy normális tanórán a diákok tehetnek föl kérdéseket a tanároknak. Mivel a Pázmány Péter „Katolikus” Egyetemen rövidesen előadások keretében, kötelező jelleggel oktatják majd a holokausztot, a témával kapcsolatban a diákok tanáraiknak szegezhetik kérdéseiket. Egyelőre ugyanis még nem született az egyetemen olyan rendelkezés, amely megtiltaná a diákoknak a kérdések megfogalmazását. (Miként egyelőre talán még az is elképzelhetetlen, hogy bárkit is bíróság elé állítsanak azért, mert bármiről, bárkit kérdezni merészel.) A magam részéről az alábbi kérdéscsokorral szeretnék hozzájárulni a Pázmány Péter „Katolikus” Egyetem – vagy bármely más oktatási intézmény – holokauszt-tanóráinak sikerességéhez. További kérdések is lennének, de ne legyünk telhetetlenek. Egyelőre elégedjünk meg ennyivel.
1. Része-e a „holokauszt emlékezetének” a megölt zsidók holttestéből készített szappan, illetve lámpaernyő? Ha nem, akkor miért állították egészen 1990-ig filmekben, könyvekben, újságcikkekben, hogy igenis létezett az emberi zsírból készített szappan és az emberbőrből készült lámpaernyő?
2. Miért állította több szemtanú is, hogy látott emberek megölésére szolgáló gázkamrákat Buchenwaldban, Bergen-Belsenben és Dachauban, sőt, más németországi táborokban is, amikor az 1960 óta érvényes „hivatalos” holodogma szerint csakis hat, a Lengyel Főkormányzóság területén felállított „haláltáborban” működtek gázkamrák? (Ha esetleg a holokauszttanárok nem említenék meg, elmondom: 1960. augusztus 19-én Martin Broszat, a Müncheni Jelenkorkutató Intézet munkatársa, egy a Die Zeit című lapnak írt levelében a következőket írta: "Sem Dachauban, sem Bergen-Belsenben, sem Buchenwaldban nem gázosítottak el sem zsidókat, sem más foglyokat... A zsidók gázzal történő tömeges megsemmisítése 1941-42-ben kezdődött, és kizárólag néhány, gondosan kiválasztott, a megfelelő technikai berendezésekkel felszerelt helyen történt elsősorban a megszállt Lengyelország területén (de sehol a Német Birodalomban), mégpedig Auschwitzban, a Bug melletti Sobiborban, Treblinkában, Chelmnóban és Belzecben." Broszat nem említi Majdaneket, ahol pedig az 1960-as évek elején érvényben lévő „holokausztemlékezet” szerint néhány százezer zsidót gázosítottak el. Hogy miért nem említi, arra vonatkozóan érdemes lesz megkérdezni a holotanárokat.)
3. Mennyivel szavahihetőbbek az auschwitzi gázkamrákról beszámoló szemtanúk, mint azok, akik a dachaui vagy a bergen-belseni gázkamrákról (és légkalapácsos, elektromos áramos, vízbe fojtós kivégzésekről) mondtak - ma már hivatalos holotörténészek részéről is elismerten - valótlanságokat?
4. Miképpen lehetséges, hogy noha 1990-ben „hivatalosan” 4 millióról 1,1 millióra csökkentették az Auschwitzban életüket veszített zsidók számát, ennek ellenére a 6 milliós áldozati szám mégsem változott?
5. Az előző kérdés egy másik láger vonatkozásában is felvethető: mivel magyarázható, hogy míg 1945-ben még 1,5 millió főben jelölték meg a Majdanekben megölt foglyok számát, ma pedig már csak 79 ezer a hivatalos majdaneki áldozati szám, miközben rendületlenül 6 millió zsidó áldozatról beszélnek?)
6. Ha igaz, hogy a „nácik” Auschwitz kiürítésekor megsemmisítették az összes, a zsidók legyilkolására vonatkozó dokumentumot (ami egyébként igencsak hosszadalmas és bonyodalmas művelet lett volna), akkor miért hagytak hátra a lágerben sok ezer zsidót élve, miért nem semmisítették meg áldozataik szemüvegeit, cipőit és más használati tárgyait, valamint az üres Zyklon-B-s dobozokat?
7. Az egykori „haláltáborok” múzeumaiban kiállított szemüvegek, cipők, ruhadarabok szolgálnak-e bármiféle bizonyítékkal arra vonatkozóan, hogy egykori viselőjük milyen körülmények között halt meg? Hasonlóképpen a fertőtlenítő, féreg-és rovarölő Zyklon-B készítmény üres dobozaiból miféle logika alapján lehet arra következtetni, hogy tartalmukat emberek tömeges meggyilkolására használták?
8. Hogyan lehetséges, hogy sem a nemzetiszocialista hierarchia felsőbb, sem pedig az alsóbb szintjein nem keletkeztek utasítások, parancsok, nem születtek tervek, költségvetések stb. több millió ember megsemmisítésének hatalmas műveletével kapcsolatban?
9. A magyarországi zsidók deportálásának kellős közepén, 1944. május 31-én a szövetséges légierő felvételeket készített az Auschwitz-Birkenaut „haláltáborról”. A fotókon miért nem látszik nyoma sem a nyílt színen zajló halottégetéseknek, illetve a gázkamrák előtt kígyózó soroknak, melyekről a „szemtanúk” beszámoltak?
10. A háború után eltelt hét évtized során hány olyan tömegsírt tártak föl, amely a „haláltáborokban” meggyilkolt zsidók földi maradványait tartalmazta? Ha nem történtek ilyen feltárások, annak mi az oka?
11. Bizonyítható-e dokumentumokkal, hogy a sok millió áldozat elhamvasztásához szükséges fa és koksz rendelkezésre állt a „haláltáborokban”?
12. Hivatalos auschwitzi iratok szerint az auschwitz-birkenau-i láger kórházában 1942. szeptember 10. és 1944. február 23. között 11 246 foglyot operáltak meg. De miért műtötték meg a betegeket a „megsemmisítő táborban”? Van-e bizonyíték arra nézve, hogy a szóban forgó, megműtött betegek Mengele állítólagos orvosi kísérleteinek alanyai voltak?
13. Ha igaz a hivatalos állítás, mely szerint valamikor 1941 nyarán, vagy őszén született meg a döntés a legfelsőbb szintű náci vezetők körében a „zsidóság teljes megsemmisítéséről”, akkor miért csak 1943 tavaszán építették fel, és vették használatba a „legmodernebb” birkenaui krematóriumokat? Az Óperenciás tengeren is túl
14. A ma érvényes áldozati számokat figyelembe véve 1942 májusa és 1944 májusa között naponta átlagban 833 embert gázosítottak el Auschwitzban, majd 1944 májusától kezdve napi átlagban 2222-t. De ha megvolt a megfelelő „kapacitás” a gázkamrákban és a krematóriumokban is a napi 2222 magyarországi zsidó kivégzéséhez és elhamvasztásához, illetve elégetéséhez, akkor miért elégedtek meg 833 ember kivégzésével naponta 1944 májusa előtt, főleg, ha tekintetbe vesszük, hogy a hivatalos holotörténészek szerint a nácik 1941 közepe vagy ősze óta az összes európai zsidót a lehető leggyorsabban ki akarták irtani?)
15. Mivel a négy birkenaui krematórium nem valami félreeső, eldugott területen fekszik, ezért a láger sok tízezernyi lakója pontosan láthatta az épületeket, amelyekben állítólag egymilliónál is több embert végeztek ki a „legnagyobb titokban” zajló népirtási program keretében. Vajon miért nem álcázták jobban a tömeggyilkosságok helyszínét a „nácik”?
16. Miért nem építettek a németek „az ipari méretű népirtás” helyszínein több, hatalmas méretű, valóban sok ezer ember befogadására alkalmas (de a világ szeme elől a birkenaui krematóriumoknál sokkal inkább elrejtett) igazi „halálgyárat”?
17. Miért gondolták a németek, hogy titokban tudják tartani a „tömeges megsemmisítést” az aushwitz-birkenaui munkatáborban, ahol legalább 30 német cégnek volt telephelye, és a foglyokon kívül civilek ezrei is dolgoztak?
18. Hogyan lehetséges, hogy a II-es és III-as birkenaui krematóriumok - a „legnagyobb titokban zajló népirtás” helyszínéül kijelölt épületek - tervrajzai a tervezést és az építést végző civil Huta cég irattárában egészen 1944. december 19-ig megtalálhatók voltak, és semmiféle titkosításról nincsen tudomásunk?
19. Miért terveztek vajon a nácik a II-es és III-as krematórium „gázkamráinak” közelébe egy igencsak kis méretű liftet (1.35 x 2.15 m), amellyel a halottakat a felsőbb szinten lévő hamvasztó kemencékhez kellett volna szállítani? Vajon mennyi ideig, hány napig tarthatott 2-3000 holttestnek a felsőbb szinten elhelyezkedő hamvasztó kemencékbe szállítása az egyetlen, igencsak kis alapterületű felvonó segítségével? (A „szemtanúk” állításai szerint ugyanis egyszerre 2-3000 embert is elgázosítottak, ráadásul 2-4 óránként érkeztek a gázkamrákhoz az újabb „transzportok”.)
20. Hogyan voltak képesek a feltételezések szerint a gázkamrákban fekvő halottak elszállításával megbízott úgynevezett Sonderkommando tagjai „néhány perccel” vagy akár „húsz perccel” az elgázosítások befejezése után a kamrákba bemenni (egyes szemtanúk szerint gázálarc nélkül), amikor a ciklon-B-szemcsék még javában árasztották magukból a hidrogén-cianidot?
21. Mennyi ideig tarthatott a Sonderkommando tagjai számára, amíg a II-es és III-as krematóriumok 210 négyzetméteres gázkamrájában megölt 2-3000 ember aranyfogait kihúzták, majd a halottakat eltávolították? A legenda egyik legfőbb auschwitzi helyszíne
22. Nem történt-e fennakadás a II-es és III-as krematóriumok „gázkamráiban” lévő szellőztető rendszer működésében, amikor egy-egy elgázosítás után állítólag 2-3000 halott feküdt a 210 négyzetméteres helyiségben?
23. A II-es és III-as krematóriumok úgynevezett vetkőző helyiségeinek 900 m3-es légterét egy 7,5 HP (5,59 kW) teljesítményű, beépített ventilátor szellőztette. Ezzel szemben a feltételezett gázkamrák 504 m3-es légterének szellőztetését egy 3.5 HP (2.61 kW) teljesítményű berendezéssel oldották meg. Vajon a németek miért szellőztették a vetkőztető helyiségeket 20%-kal nagyobb hatékonysággal, mint a „gázkamrákat”, melyekből minden elgázosítás után a gyilkos hidrogén-cianidot sürgősen el kellett távolítani, annál is inkább, mivel 2-4 óránként érkeztek a krematóriumokhoz az újabb és újabb „transzportok”?
24. A IV-es és V-ös krematóriumokban hogyan voltak képesek az SS-őrök 2-3000 embert az 1 méter széles ajtókon át a gázkamrákba betuszkolni? Miért nem hatalmas ajtókkal ellátott, óriási csarnokokat terveztek a németek a „halálgyárba”, hogy a halottaknak a hamvasztó kemencékbe szállítása könnyűszerrel megoldható legyen?
25. Amennyiben igaz a hivatalos holokauszttörténészek állítása, mely szerint a négy birkenaui krematórium (és korábban az Auschwitz I. táborban található krematórium) hullakamráit gázkamraként használták, hol tárolták a járványok, illetve más okokból elhunyt foglyok holttesteit? (Márpedig azt a hivatalos történészek is elismerik – ha érthető okokból nem is nagyon reklámozzák -, hogy Auschwitz-Birkenauban és más lágerekben több alkalommal is tífuszjárvány tombolt, melynek nagy számú fogoly esett áldozatul.)
26. Mi a hivatalos magyarázat azzal a dokumentummal kapcsolatban, amely szerint 1943. augusztus 4-én Karl Bischoff, a Központi Építésvezetőség vezetője azt írta dr. Wirthnek, a láger vezető orvosának, hogy nincs szükség újabb halottas kamrák építésére, mivel az elhunyt foglyok holttesteit naponta kétszer viszik el a krematóriumokba. 1944. május 22-én pedig az Auschwitzi Központi Építésvezetőség új irányítója, egy bizonyos Jothann levelében arról ír, hogy a lágerben elhunytak holttesteit minden reggel el kell távolítani a halottas kamrákból, és így nem lesz szükség újabb, az elhunytak tárolására szolgáló helyiségek építésére. Az idézett dokumentumok nem utalhatnak-e arra, hogy a krematóriumok halottas kamráit nem gázkamraként használták, hanem ténylegesen halottakat tároltak bennük?
27. Miféle írásos bizonyíték van arra vonatkozóan, hogy a III-as krematórium állítólagos gázkamrájának mennyezetén (amelyet a tervrajzokon a németek „Leichenkellernek”, vagyis „hullakamrának” jelölnek) lévő 14 zuhanyrózsa nem volt valóságos, hanem a foglyok megtévesztése céljából szerelték fel azokat?
28. Vajon meg lehetett téveszteni 14 hamis „zuhanyozóval” 2-3000 embert, akiket a „gázkamrákba” egy-egy kivégzés alkalmával állítólag betuszkoltak? Hogyan reagált a még kint várakozó 1000-2000 fogoly a bent lévők kétségbeesett segélykiáltásaira és esetleges ellenállási kísérleteire?
29. Miképpen lehetséges, hogy a fennmaradt dokumentumok szerint a IV-es és V-ös krematóriumok állítólagos gázkamráit nem szerelték fel a hidrogén-cianid gyors eltávolítását szolgáló szellőztető berendezéssel? (Ami annál is inkább érdekes kérdés, mivel a főtábor 3-as blokkjában, valamint a BW 5a és 5b, valamint a Kanada I. elnevezésű táborkörletekben található fertőtlenítő kamrákba is beépítettek szellőztető berendezést, hiszen a foglyok ruháinak, matracainak stb. fertőtlenítése Zyklon-B-vel zajlott, és egy-egy ilyen valódi elgázosító művelet után hosszú ideig kellett szellőztetni.)
  1. Hogyan tehették meg a németek, hogy 1944 júliusa és decembere között 335 lengyel munkást engedjenek szabadon a „legszigorúbb titokban” zajló „ipari méretű népirtás” színhelyéről, Auschwitz-Birkenauból? 31. Miféle írásos vagy más természetű bizonyítékok vannak arra nézve, hogy az II-es és III-as krematórium úgynevezett tetőzetén léteztek a Zyklon-B bejuttatására szolgáló nyílások?            Perge Ottó - Kuruc.info








Útban Trianon felé.... (I. rész) - Marton Veronika



Útban Trianon felé.... (I. rész) E cikk rövidítve korábban  már megjelent; most teljes egészében közlöm, mert nem lehet eléggé sulykolni, ismételni, ellensúlyozva a hivatalos agymosást, hogy nemzeti tragédiánk milyen következményekkel járt, s a tornyosuló árnyéka, mit eredményez a jövőben.  Csak remélni tudjuk, hogy felnő a félelem nélküli nemzedék, melynek lesz bátorsága, ereje nemet mondani erre a bevándorlási őrületre. xxxA történelmi Magyarország, a Kárpátok övezte föld, Európa közepe. Minden oldalról jól védhető, természetes határokkal övezett terület. Tökéletes földrajzi és gazdasági egység. Sokak szerint Magyarország határait nem is az emberek húzták meg, hanem maga az Úristen alkotta. A magyarok hiszik ezt, és tudván tudják, hogy 1920-ban a Trianonban erőszakkal és csalással létrehozott békediktátum érvénytelen.Pár éve Romániában, az Ojtozi-szorosnál egy nénikével beszélgettem. Ott lakott a hágón: „Tudja kedveském, amíg világ a világ, a magyar határ mindig itt lesz a Kárpátok gerincén.” S valóban, bármilyen kicsi is ma a haza, bármilyen erőszakos az agymosás, hamisan hazug az oktatás, a magyarok vérében kitörölhetetlenül benne van Nagy-Magyarország mesterségesen elfojtott emléke; s az utódokból elemi erővel tör ki a vágy, hogy újra együtt, újra egy hazában legyen minden magyar.  
unbenannt_8.jpg
Magyarország  Magyarország évszázadokon keresztül védelmezte Nyugatot, óvta az európai kultúrát a tatárdúlástól, a török pusztítástól. Végül keserűen kellett tapasztalnia, hogy saját magyar halottjai helyét a szerbek, a románok és a tótok foglalták el. Európa meg az I. világháborút lezáró békekötéskor „hálából” e népeknek ajándékozta azokat a területeket, melyekért a magyarok a véröket ontották. Magyarországot „megbüntették”, mert elhanyagolta az egyesítést, és hagyta a saját földjén a nemzetiségeit szabadon fejlődni. Ha valóban elnyomta volna őket, mint ahogy állítják a szomszédaink, nem lennének trianoni határok, s oly nagy lenne hazánk, mint pl. Franciaország.Magyarországnak az idegenekkel való bánásmódját 1027 táján a cseh Asztrik, pannonhalmi apát, a király bizalmas tanácsosa István király intelmei-ben fogalmazta meg:„A vendégnek és az idegennek adj helyt országodban! Hagyd meg nyelvöket, szokásaikat, mert gyenge és törékeny az ország, amelynek csak egy nyelve és azonos szokásai vannak!”István király ültette el azt a magot, amely ezer év múltán Trianon fájává terebélyesedett, mert a menekültként érkezett és befogadott idegenek  ádáz dühvel vetették magukat hazánkra.
  • románok a XII. századtól a török elől menekülve húzódtak Erdélybe.
  • szerbek a XV. századtól kezdődően szintén a török elől menekültek
  • szlovákok őseit, a tótokat az avarok határőrnépként telepítették az Északi Kárpátokba, s csak a jobb megélhetés kedvéért húzódtak a magyar Alföldre.
  • Az erdélyi szászokat II. Géza (1141-1161) magyar király hívta be.
  • svábok a török kiűzése után a XVIII. században érkeztek.
  • Horvátország a XII. században örökségként került a Magyar Koronához.
  • ruténok, a „gens fideleissima, a leghőségesebb nemzet, amit másokról nem lehet elmondani, a XII. században keletről menekültek Magyarországra.
  • A muraközi vendek erőszakkal soroltatnak a horvátokhoz. Hivatalosan nem is külön nemzetiség, pedig magánbeszélgetéseken elárulják, hogy a XIV. században betelepült franciák (templomosok) leszármazottjai.
  • zsidók csak most már uralkodó nemzetiségnek érezik magukat. Első csoportjuk Géza fejedelem idején érkezett. A XIX. század végétől tömegesen vándoroltak be Galíciából. A történelmi Magyarországon számuk kb. egymillió volt, ma is ennyien élnek a trianoni határokon belül! Idegenszívű kormányaink jóvoltából jelenleg is jönnek, jönnek, és folyamatosan jönnek...
  • És a most érkező afrikaiak, ázsiaiak, balkániak...?  A magyar föld nem tudja a tízezrével érkezőket ellátni, s nem is akarja. A nép sem akarja.  S majdan, ha jó későn  a nép megelégeli, vajon miként ebrudalja ki őket? Fegyverrel? Úgy tűnik, a "világ vezetői" a menekültáradattal az ellentéteket  végsőkig ki akarják élezni. Gondolván, ha egymásnak esnek, magától megoldódik a hely-problémájuk, s Kárpát-medencében az új "hódítóknak" lesz elegendő területük; szolga jut is, marad is, ha nem magyar, akkor néger, koszovói és ki tudja még milyen náció... 
  • ubuntu.jpg
  • Kilátásaink?
  • A magyaroktól sem fajilag, sem nyelvileg nem különböző szkítafajú népek a kunok, a jászok, az úzok, a besenyők a magyarságot gyarapították. Későbbi csatlakozásukról csak a népnevük árulkodik. Nem is tekinthetők külön nemzetiségnek.    
A Magyar Szent Korona magába foglalja a nemzet hagyományos szabadságjogait fajra, nyelvre, nemzetiségre való korlátozás nélkül. A nemzetiségeink mindegyike századokig teljes egyetértésben élt a magyarokkal, s csak osztrák hatásra lettek ellenségek (Divide et impera!). Műveltségi szintjük és életszínvonaluk messze magasabb volt, mint az anyaországban élőké. A török uralom elmúltával a Magyarországon soha nem üldözött, s lassan-lassan nemzetté érlelődött mindenáron igyekeztek létrehozni saját nemzeti államaikat.A szlovák nemzeti mozgalom, a Slovenská matica a XIX. század derekán Pesten kezdődött. Emiatt a emlegetik a szlovákok Pestet fővárosukként.A századforduló román értelmisége a debreceni egyetemen anyanyelvi oktatásban részesült. 1544-ben Kolozsvárt nyomtatták az első román nyelvű könyvet.A XIX. században a szerb nemzeti mozgalom és a szerb irodalmi műhelyek is Pesten szerveződtek.E nemzetiségek a Magyarország testéből kiszakított területeket nem harccal, hanem cselvetéssel, hazugságokkal, a történelmi tények hamisításával szerezték meg, és adták a kezére az alig 100 éves államiságra visszatekintő országaiknak. S ehhez a I. világháború un. győztes hatalmai (USA, Anglia, Franciaország és Olaszország...) hozzájárultak.Manapság sokan már tudják, hogy mi történt az I. világháborút követő békekötésen, de azt kevesebben, miért lett Magyarország bűnös nemzet, miért kellett eltűrnie, hogy elvegyék területének 2/3-át és népességének 3/5-ét. Az 1980-as években cseh ismerősömmel vonaton jöttünk Budapestről. A komáromi hídnál a túloldalra mutattam: Nekünk, magyaroknak mindig összeszorul a szívünk, ha átnézünk a Dunán. Fáj, hogy elveszítettük. Miért mondom ezt? - kérdezte az ismerősöm, hisz a magyar bűnös nemzet, megérdemelte. Egyébként is, ha valamelyik szlovákiai magyarnak nem tetszik, jöjjön Magyarországra, senki nem tiltja.A beszélgetés során kiderült, hogy minden holmiját, házát, szívét hagyja ott, csak menjen el. Nem értettünk egyet.Ha egy cseh értelmiségeinek, hetvenöt évvel a trianoni békekötés után is ez a véleménye, és ezt komolyan is gondolja, akkor semmi könyörületet nem várhatunk a világtól, de segítséget sem. Magyarország az I. világháború befejeződése után Németországgal, Ausztriával, Törökországgal és Bulgáriával együtt vesztes maradt. Mindenik országot területcsonkítással büntették meg, de a legnagyobb veszteség Magyarországot érte.Magyarország útjában állt és áll a világnak, az egyes érdekcsoportoknak, ezért elhatároztatott, el kell tűnnie, életképtelenné kell zsugorodnia, ami, hála Horthynak, minden területcsonkítása dacára sem sikerült.Oroszország a XIX-XX. sz. fordulóján többször próbálkozott a háború kirobbantásával, de mindig sikerült diplomáciai úton elodázni. Az oroszok célja az volt, hogy egy egységes szláv államot hozzanak létre Európában. E terv egyedüli akadályozója az Osztrák-Magyar Monarchia, főleg Magyarország volt. Az oroszok megtalálták szövetségeseiket a Monarchia kis szláv népecskéiben, a csehekben, a szerbekben és a tótokban. Segítőjük a háttérben Franciaország, ill. Románia volt. masaryk_es_benes.jpg  Tomas Garrugie Masaryk (1918) és Eduard Benes (1921) Masaryk és Benes, a két cseh értelmiségi vállalta az un. pánszláv mozgalom vezetését, és mesterien kiszolgálták az orosz megbízóikat. Osztrák-magyar állampolgárságuk dacára ők ártottak a legtöbbet Magyarországnak. Kiváló diplomáciai érzékkel számos szláv és nem szláv, főleg szabadkőműves politikust, nemzetközi újságírót nyertek meg a pánszláv eszmének.A századforduló elejére az Osztrák-Magyar Monarchia megérett a változásokra. Ennek szükségét a Monarchia vezetői is felismerték: Ferenc Ferdinánd osztrák trónörökös Horvátország és Szlavónia részvételével, a magyarok megkerülésével katolikus szláv uniót akart létrehozni.  Oroszország és Szerbia nem nézte jó szemmel e tervet. Ezért 1914. június 28-án Gavrilo Princip szerb diák meggyilkolta Ferenc Ferdinándot és feleségét. A szerb konfliktust az Osztrák-Magyar Monarchia békésen akarta rendezni, de orosz utasításra Szerbia minden békés kezdeményezést visszautasított. Így a Monarchia 1914. július 23-án ultimátumot küldött Szerbiának.  a_sarajevoi_merenylet.jpg  
  1.  I. 28-án Gavrilo Princip szerb diák meggyilkolta Ferenc Ferdinándot és Chotek Zsófiát, a feleségét
A közvélemény úgy tudja, a háborút Ausztria-Magyarország robbantotta ki, mégpedig gr. Tisza István magyar miniszterelnök ösztönzésére. Ma már köztudott, hogy Tisza volt az egyedüli a Monarchia kormányában, aki ellenezte Magyarország hadbalépését.  gavrilo_princip_elfogasa.jpg  Gavrilo Princip elfogása (Bosznia, Szarajevo) A franciák, legalábbis a hivatalos körök ádáz ellenségeink lettek, mert az 1871-es francia-porosz háborúban Magyarország nem az oldalukon harcolt. Franciaország és Oroszország szövetséges volt; s a magyarok úgy tartottak az oroszoktól, hogy még a franciákat sem támogatták. Inkább az osztrákokkal együtt a németekkel szövetkeztek, ennek ellenére a háború idején nem volt magyar katona a francia fronton.  grof_tisza_istvan.jpgGróf Tisza István (1861-1918) A politikai erőviszonyok már a XIX. században körvonalazódtak:
  • 1879-ben megalakult a német-osztrák-magyar kettős szövetség, ehhez később Olaszország (Az olaszok a háború kitörésekor kiléptek), majd Bulgária és Törökország is csatlakozott, s létrejött a Központi Hatalmak Szövetsége.
  • A Központi Hatalmak ellensúlyozására l892-ben Oroszország, Franciaország, Anglia... és az USA egymásra talált és létrehozta az Entente Szövetséget.
A világ két ellenséges táborra szakadt, s csak az erőpróba, a háború volt hátra.Az1918. július 24-i orosz mozgósítást a franciák elől két napig sikerült eltitkolni, akik csak az erre fel elrendelt német mozgósításról szereztek tudomást. Az oroszok mégis hamisan tájékoztatták Franciaországot, hogy az orosz háborús intézkedés a német mozgósítás következménye.  a_k_u_k_hadero_a_szavanal.jpg A k.u.k. haderő a Szávánál (korabeli képeslap) Masaryk 1916-ban állt elő az l904-ben megszerkesztett követeléseivel, miszerint a „cseh nép független, önálló alkotmánnyal bíró cseh államot követel”, Magvát a cseh-morva-sziléziai tartományok és a hozzácsatolt magyar Felvidék képezné. (Ekkor még nem használták a Szlovákia elnevezést!) Társaival követelte, hogy az így létrejött Csehországot Magyarország testéből kihasított, nyugati folyosó kösse össze a szerb és a horvát néppel, hogy könnyebbé váljon a cseh ipari állam és a szerb agrár-állam közötti összeköttetés. A cseheknek pedig kijutásuk legyen a tengerhez. „Kinyilvánította, hogy az „új cseh állam Oroszországhoz köti sorsát. A csehek és az oroszok osztoznak a Felvidéken. A csehek megkapják a Ruténföldet, Munkácsot, Ungvárt és Mármarosszigetet. ”A cseh nép akarata, hogy az új cseh államnak, mint királyságnak orosz nagyherceg legyen a királya”. Az orosz cár bukása után Masaryk elejtette a korábbi gazdáival való közösködést.Masaryk, az egyetemi tanár 1924-ben maga árulta el, hogyan fáradozott egy „jó” béke megteremtésén. Már 10 évvel a szarajevói merénylet előtt a pánszláviszmusra nevelte, buzdította a szláv ifjúságot, anélkül, hogy összeütközésbe került volna a Monarchia hatóságaival.A csehek nem harcoltak a háborúban, mégis ők kapták a zsákmány oroszlánrészét. Amikor Clemenceau végre tisztán kezdett látni a „győzelem sakáljai”-nak nevezte őket.A pánszlávistákkal megdolgozott közvélemény egyengette a bizalmas tárgyalások menetét, így mire a békekonferencia összeült, már megvolt a döntés: Magyarországnak pusztulnia kell!Erősen közrejátszott Magyarország könyörtelen feldarabolásában az a körülmény, hogy először megnyirbálták, majd a háború után betiltották a szabadkőművességet.románok 1916-ban megváltak osztrák szövetségesüktől, csatlakoztak az Entente-hez, s hadat indítottak a Monarchia ellen, azaz megtámadták Erdélyt. Árulásukért Franciaország odaígérte nekik Erdélyt és a Partiumot.1916-ban a Monarchia támadásai elől az egész szerb hadsereget Korfu szigetére menekítették, számítván arra, hogy a háború befejeztével, a békekötéskor jó hasznukat veszik. 1917-ben, az orosz-osztrák különbéke felmerülésének idején Franciaország magyar területeket ígért a cseheknek, akik orosz és ukrán területeket is kértek, mondván csak addig, amíg Oroszország vissza nem nyeri erejét, vagyis a bolsevizmus bukásáig.A békekötéskor mind a románoknak mind a cseheknek tett ígéreteket teljesítették.1918-ra hadviselő feleknek elegük lett a háborúból; csak az alkalomra vártak, hogy befejezhessék. Kapóra jött Wilson amerikai elnök l918 elején közzétett un. 14 pontja, amely kimondta az Osztrák- Monarchia népeinek önrendelkezési jogát, s hogy e jogot tiszteletben fogják tartani. Bízva ez ígéretben, a k.u.k. hadsereg letette a fegyvert.a_vilag_urai.jpg  A világ urai: Lloyd Georges, David (1863-1945), Clemenceau, Georges (1841-1929), Wilson, Thomas Woodrow (1856-1924) (Érdekes Újság)  1918. november 3-án Páduában Weber tábornok Ausztria részéről aláírta a fegyverszüneti egyezményt, amely kimondta, hogy Ausztria és Magyarország  területe mentes legyen minden katonai megszállástól. A francia kormány alig egy hónappal a fegyverszünet megkötése után elvetette a wilsoni 14 pontot és elfogadtatta az annexió elvét. Ezzel megkezdődött Magyarország pokoljárása.
harcunk_a_vilag_ellen.jpg
(Folytatása következik)Megjegyzés: E cikk rövidítve korábban  már megjelent; most teljes egészében közlöm, mert nem lehet eléggé sulykolni, ismételni, ellensúlyozva a hivatalos agymosást, hogy nemzeti tragédiánk milyen következményekkel járt, s a tornyosuló árnyéka, mit eredményez a jövőben.  Csak remélni tudjuk, hogy felnő a félelem nélküli nemzedék, melynek lesz bátorsága, ereje nemet mondani erre a bevándorlási őrületre.





TRIANON - A haszonlesők diktátuma


A haszonlesők diktátuma, a világtörténelem szégyene




Trianon Himnusz - Tartsd magad Nemzetem! Trianon Himnusz A Magyarság új Himnusza van születőben ezzel a fenséges dallal! Hála érte Istennek, és a szerzőknek! Az eredetije ugyan nem a Csík zenekar száma

http://www.dailymotion.com/video/xii0wf


Kádár Gyula, a Háromszék című székely napilap munkatársának írása:
Miért ne mondanánk el?
network.hu 
Június 4-e számunkra gyásznap akkor is, ha Trianon napját átkereszteljük a nemzeti összetartozás napjává.
Termé­szetes, a szomorú tények felsorolása mellett beszélni kell arról, hogy összetartozunk. Elmondjuk, hogy a világ legszebb nyelvét beszéljük, az egységes magyar kultúra és történelem részesei vagyunk. Tiszteljük és becsüljük történelmünket, melyet a nacionalisták (a szerző román nacionalistákra gondol - a szerk.) igyekeznek kisajátítani. Határozottan fogalmazunk, amikor jogfosztottságunkat nem fogadjuk el, küz­dünk ellene. Nem kell elhallgatni, hogy a magyarság ezer éven át egy nagyobb történelmi, gazdasági egységet, államot tartott fenn, védelmezvén Eu­rópát. Amikor szükség volt, harcolt a moldvai, a havaselvi csatatereken. Befo­gadó népként hazát és védelmet biztosított azoknak, akik magyar földre, Ma­gyar­országra, Erdélybe telepedtek. Idő­közben a magyarság létszáma csökkent, és hazánk – a történelmi Magyaror­szág – soknemzetiségűvé alakult. Mind­ezt tetézte az is, hogy elődeink Európa legliberálisabb nemzetiségpolitikáját folytatták. A betelepedők még évszázadok után sem kényszerültek a magyar nyelv megtanulására. 1880-ban az erdélyi románság kevesebb mint 6 százaléka ismerte az államnyelvet, a magyart. A magyar nemzetiségpolitikát nem lehet együtt emlegetni az Oroszországéval, a Ro­má­niáéval. Nem alkalmaztak nyelvi kényszert, erőszakos asszimilációra sem hoztak törvényeket, mint például Francia­országban. Iróniával mondjuk, hogy a nagyhatalmak talán ezért büntették Ma­gyarországot a legkegyetlenebbül. A területrablók, félve az ebül szerzett területek elvesztésétől, állandóan fegyverkeztek. Példaként az első világháború utáni időszakot említem.
https://www.youtube.com/watch?t=19&v=6FcheOCJx5c
Hihetetlen, hogy az utódállamok békeidőben közel 18-szor nagyobb létszámú haderőt tartanak fegyverben, mint a szétmarcangolt, darabolt Magyarország. Románia 278, Jugoszlávia 185 és Csehszlovákia 162 ezer, azaz 625 ezer fős szárazföldi hadserege nézett farkasszemet az alig 35 ezer fős magyarral. Ha nem hoznak létre több soknemzetiségű államot, a második világháború idején talán kisebb e térség népeinek véráldozata. Trianonban a Horvátország nélkül szá­mított Magyarország 283 ezer négyzet­kilométernyi területéből 93 ezret hagynak az államszervező és fenntartó magyarságnak, amely elveszti hazája területének bő kétharmadát, magyar népességének egyharmadát.
network.hu 












Miért ne mondanánk el, hogy 1920. június 4-én – a versailles-i kastélykertben, a Nagy-Trianon palotában – népünk példátlanul igazságtalan békediktátum elfogadására kényszerül? Trianon nemcsak magyar gyásznap, de a nagyhatalmi politika, felelőtlenség szimbóluma is. Amikor a történelmi Magyar­országot emlegetjük, akkor arra az államra gondolunk, amely 1918 táján eljut a települések szintjéig lebontott nyelvi önállóság biztosításához, a nemzetiségek önrendelkezésének kantonális jellegű meg­oldásához. Ennek szemléltetésére mondjuk el, hogy a települések joga lenne meghatározni a nyelvhasználatot. Amilyen nyelven fordulnak a felsőbb fórumokhoz, azok ugyanazon a nyelven lennének kötelesek válaszolni. Trianon következményei Miért ne említenénk meg: ha nincs Trianon, az életszínvonalunk két-háromszor magasabb szintű lenne, s a történelmi magyar haza területén legalább kétszer annyi magyar élne, mint most. Ha a népességfogyást nem állítjuk meg, néhány nemzedék alatt eltűnhet a magyarság. Ennek előidézésében jelentős szerep hárul az elrabolt területek magyartalanításában érdekelt nacionalizmusoknak. Erdélyből 95 év alatt jóval több magyar távozott, mind ahányan ma vállalják a magyarságukat. Elképzelhetetlen, hogy az utódállamok mennyi energiát pocsékolnak arra, hogy az államszervező magyarokat kisebbséggé tegyék. Hihetetlenül sok pénzt költenek a magyarság ellenőrzésére. A magyarok beolvasztásának, elűzésének vágya hivatás, életcél. Ezért spekulálnak, húzzák-halasztják a nyolc nagyrégió megteremtését. Semmilyen gazdasági és ésszerűségi érv nem számít, mert mögötte politikai érdek húzódik. A régiósítás célja Székelyföld és Partium magyar többségű tájegységeinek megszüntetése. Erről egy percig sem mondtak le, hanem várják a legkedvezőbb pillanatot a régiók véglegesítésére, a parlamenti, az elnöki és az alkotmányjogi megerősítést. A románosítástól a nacionalista vezetés nem sajnálja a hatalmas többletkiadásokat még akkor sem, ha az a románság életszínvonalának rovására megy. Az is igaz, hogy a magyarok háttérbe szorítása jól jön azoknak, akik a nagy létszámú elnyomó apparátusban dolgozhatnak. Egy­re nyilvánvalóbb, hogy a románság többsége nemzeti büszkeségből nem tud emberhez méltó körülmények közt élni, milliók kénytelenek vándorbotot fogni és vállalni a hontalanság megalázó kenyerét. Jogos kérdés: hasznos-e Romániának a román nacionalisták azon törekvése, hogy a magyarság eltűnjön? Köztudott, hogy a román nép fiatal- és középnemzedéke milliószámra telepedik át Európa gazdagabb felébe, előbb-utóbb beolvad az őt befogadó nemzetekbe... Nem félnek az autonómiától! Közösségi jogoktól való megfosztásunkban Románia azért (is) sikeres, mert a hazug propaganda külföldön még mindig hatékony. A nacionalista elit tudja, hogy a magyar hivatalos nyelv a magyarlakta régiókban és a területi autonómia nem jelent veszélyt. Tudja, hogy Erdély területének tíz, Románia területének négy százalékán, a magyar határtól több száz kilométerre, a két és fél megyényi Székelyföld önkormányzati hatásköre nem veszélyezteti a román állam egységét. Az itt élő románokat pedig nem kell félteni, mert a székely autonómia Románia keretében működne. A román nacionalista elitnek minden bizonnyal olyan tanítómesterei vannak, mint Ion Antonescu és Nicolae Ceausescu. Antonescu marsall – a tiszta fajú Románia híve – még a román hadsereget is felhasználta negyedmillió ukrán és román zsidó polgárának embertelen legyilkolására. A másik bálvány Ceausescu, a Tiszta Romá­nia program gyakorlatba ültetője, a falurombolás hírhedt kiagyalója, a zsidó és német nemzetiség áruba bocsátója. A magyarveszéllyel való riogatás régi bevált módszer, akárcsak az autonómia emlegetése. Jól tudják, hogy a Trianon óta eltelt időszakban – Lucian Boia professzor szavai­val – valósult meg Románia elrománosítása. Az elért sikerek Dobrudzsában és Erdélyben is látványosak. Ez utóbbiban már nincsenek nagy magyar városok, a magyarság kisebbségbe szorult, a szász és a zsidó lakosság eltűnt, csupán a 700 ezer fős székely tömb léte zavaró. A türelmetlen nacionalisták nem félnek az autonómiától, de úgy gondolják, hogy be kell fejezni Erdély magyartalanítását, meg kell teremteni a román alkotmányban vizionált egységes nemzetállamot. A világtörténelem szégyene Mitterand francia államfő úgy értékelte, hogy a trianoni diktátum „mocskos dolog volt”. Pozzi francia szakértő a világtörténelem szégyenének nevezte, míg Cherfis francia tábornok igazságtalan döntésnek. Lord Sydemann – a Lordok Házá­nak tagja – döbbenetesnek tartja Magyar­ország szétverését. Francesco Nitti olasz miniszterelnök szerint e diktátum Ma­gyar­or­szág megcsonkításával olyan becstelenséget követett el, melyért senki nem vállal felelősséget. Lord Newton – a Lor­dok Há­zának tagja – úgy véli, Európának be kell látnia, hogy Trianon igazságtalan volt. Magyarország szétcsonkolása igazságtalan azért is, mert nem az elszakításra ítélt területek népének beleegyezésével történt. A román politikusok sem merték vállalni a népszavazást, mert tudták, hogy az erdélyi románok egy része nem cserélné fel a magyar liberális rendszert, a magasabb életszínvonalat az elmaradott Romániáéra. A Székelyföld területi önkormányzatát megtagadó erők nem tudják, hogy a székely nép makacs. Márpedig egy öntudatra ébredt népet nem lehet eltiporni, előbb-utóbb kiharcolja az őt megillető kollektív jogokat. Ebben érdekelt a román demokratikus gondolkodásúak tábora is. Ők most próbálgatják szárnyaikat, bár kevesen vannak, de a magyarsággal összefogva jó irányba tolhatják a román demokrácia szekerét, valamint a helyi, a kulturális és területi autonómiák kialakítását. Az autonómiára a románoknak is szükségük van. Eddig az írás. Az idézett gondolatok ebből a bővebb gyűjtésből származnak, mely ugyancsak a Háromszékben jelent meg ma: Trianonról mondták David Lloyd George brit miniszterelnök a Lon­donban, 1928. október hó 4-én előadott beszédében kijelentette: „A teljes okmány- és adattár, amit egyes szövetségeseink a béketárgyalások során nekünk szolgáltattak, hazug és hamisított volt. Nem vettük észre a szövetségeseink által elénk terjesztett statisztikák valótlanságát, amelyek végül is a diplomácia történetének legigazságtalanabb békéjét hozták létre, és amelyek következménye a nemzetközi törvények és a nemzetközi jogok legdurvább megsértése volt.” Francesco Nitti olasz miniszterelnök 1924. szep­temberében: „Trianonban egy országot sem tettek tönkre gonoszabbul, mint Magyarországot. De ezt az országot lélekben erős emberek lakják, akik nem nyugszanak bele hazájuk rombolásába. Magyarország megcsonkítása annyira becstelen, hogy senki nem vállalja érte a felelősséget. Mindenki úgy tesz, mintha nem tudna róla, mindenki szemérmesen hallgat. A népek önrendelkezési jogára való hivatkozás csak hazug formula... a leggonoszabb módon visszaéltek a győzelemmel... Nincsen olyan francia, angol vagy olasz, aki elfogadná hazája számára azokat a feltételeket, amelyeket Magyarországra kényszerítettek.” Artur Neville Chamberlain angol miniszterelnök: „A trianoni szerződés eredménye Európában nem béke, hanem az új háborútól való félelem.” Stanley Baldwin angol miniszterelnök: „Európa békéje a trianoni békeszerződés napján szűnt meg.” Vladimir Iljics Lenin: „Rájuk erőszakolták a békét, de ez a béke uzsorás béke, gyilkosok és mészárosok békéje... hallatlan béke, rabló béke... ez nem béke, ezek olyan feltételek, amelyeket útonállók késsel a kezükben diktálnak a védtelen áldozatoknak.” Mattisone lord miniszter mondta később az angol felsőházban mentegetőzésként: „Uraim! Én vagyok az egyetlen miniszter, aki részt vettem a békeszerződések tárgyalásánál és aláírásánál. Foch francia tábornagy győzött meg mindannyiunkat, hogy Csehszlovákia határait így kell meghúzni, mert ez erős németellenes bástyát jelent Európa szívében. Ezért a nagy érdekért, nagy igazságért kellett tisztán magyar területeket adni Csehországnak, és ezért kellett megbocsátani Románia árulását. Trianon diktátuma, tehát nem a »magyar bűnök« miatti büntetés volt.” Nitti olasz miniszterelnök 1925-ben könyvében leírta: „Eddig egyetlen vegyes nemzetiségű állam volt a Kárpát-medencében, most lett belőle négy-öt. Az igaz­ságot helyre kell állítani..., nincs béke, amíg a hazugságok érvényben vannak, a revízió előbb-utóbb elkerülhetetlenné válik.” Veterlé abbé 1921. június 17-én a francia képviselőházban kijelentette: „Bizonyos vagyok benne, hogy népszavazás esetén sem a csehek, sem a románok, sem a szerbek nem kapták volna meg a szükséges szavazatok egyharmadát sem.” Pozzi írja: „Az Európa sorsát eldöntő politikusok annyit tudtak Magyarország földrajzáról és történelméről, mint az a tízéves kisdiák, akinek bizonyítványába a magyarországi tanítónő nem írja bele ezt a mondatot: a felsőbb osztályba léphet. Köztük is a legnagyobb tekintély az önmaga által meghirdetett elvekkel is gyakran ellentmondásba keveredő Wilson amerikai elnök volt, aki rendszeresen összetévesztette a szlovákokat a szlovénekkel, s akin az egyre súlyosabb jelekben megnyilvánuló elmebaj ekkorra már annyira elhatalmasodott, hogy ezt diplomatái alig bírták mások előtt titkolni, majd fél év múlva meg is halt.” Mit mondtak a kedvezményezettek nem sokkal a békekonferencia után? Maniu román miniszterelnök, az erdélyi románok vezére az 1920-as évek végén kijelentette: „...az úgynevezett magyar elnyomás alatt nekünk, erdélyi románoknak jobb dolgunk volt, mint most”. Hlinka szlovák nacionalista, a legnagyobb tót párt vezére 1925. június 4-én: „Mindannyiunk lelkében lobogjon a magyar haza emléke, mert ezeresztendős magyar uralom alatt nem szenvedtünk annyit, mint a cseh uralom hat éve alatt.” (Forrás: Bonsal amerikai ezredes könyve, aki tagja volt a trianoni tárgyalóküldöttségnek) Stipics, a magyarországi szerbek vezére 1925-ben röpiratban tette közhírré: „Az elmúlt hatesztendős jugoszláv uralom a mi szerbjeinkben kiváltotta a régi magyar uralom utáni vágyakozást.”
Forrás: kuruc.info

Tartsd magad Nemzetem!

Trianon Himnusz A Magyarság új Himnusza ...






TRIANON HIMNUSZ – TARTSD MAGAD NEMZETEM!



https://internetfigyelo.wordpress.com/2011/05/01/trianon-himnusz-a-csik-zenekarral-tartsd-magad-nemzetem/


Tartsd magad, nemzetem!

tipornak rendesen.
Ellopnak, eladnak, zsarolnak, pusztítnak végtelen.
Kígyók a kebleden, szitok a neveden,
tovább nem engedem, tovább nem engedem!
Azért mert hont adtál, mindenkit fogadtál,
zsoldosok, kufárok, tolvajok kezére jutottál.
Hittél a Nyugatnak, s mindenkor becsaptak,
elvennék múltadat, ásnák a sírodat.
Táltosok repülnek át az éjen,
s kitűzik az ökör-koponyát.
Sebeinket begyógyítják szépen,
s megvédik majd Árpád otthonát.
De addig szüntelen, légy résen nemzetem,
nézd a sok csillagot, 48′, ’56 ott ragyog.
Értsd meg a lényegét, fogjuk egymás kezét,
fogjuk egymás kezét, ahogyan soha még!
Tartsd magad, nemzetem, tipornak rendesen.
Ellopnak, eladnak, zsarolnak, pusztítnak végtelen.
Kígyók a kebleden, szitok a neveden,
tovább nem engedem, tovább nem engedem!
Nemzeti InternetFigyelő
NIF:   Sajnos Csiszár József hozzászólónknak igaza van, az előadó nem a Csík zenekar. Sőt a Csík zenekar minden honlapról letörölteti ezt a dal, mert mint ahogy – információnk szerint –  Csík János, a zenekar vezetője nyilatkozta az egyik honlapnak, nem akarnak politikát belevinni zenéjükbe. Természetes mi egy kicsit másként gondolkodunk, mert a történelem nem politika, a nemzeti érzések kinyilvánítása pedig a nemzet megmaradásának szükségessége. A Csík zenekarnak meg nem lesz hátrányára, ha muzsikájával ehhez hozzájárul.


Trianon


Magyarok Világhimnusza - Dobos Attila az Országos Trianon Szövetség közgyűlésén


Trianon Himnusz Tartsd magad, Nemzetem!


FELDERÍTŐ EXTRA - Együttműködött a III/III-as alosztállyal az Egészséges Fejbőr énekese





Milyen egy német kancellár, ha zsidó!


Angela Merkel , nyílván időhiányra hivatkozva a magyarországi németek képviselőjével nem volt hajlandó találkozni és nem  szakított időt a magyarországi németek kitelepítésének megemlékezésére sem.
network.hu 










De bezzeg a  magyarországi zsidóság vezetőit megtisztelte látogatásával, lerótta kegyeletét a holokamu áldozatai előtt. Ide még Orbán Viktor miniszterelnököt sem engedték be! sem engedték be!
Természetesen a magyarországi „németeket”- magyarországi zsidók parancsára telepítették ki!
                                                
                                                                                                                Kőműves Géza

Milyen egy német kancellár, ha zsidó – 2!




Merkel meglepődött azon, hogy az egyetemisták nagy része jobbikos - a zsidók "toleranciaoktatásra" köteleznék őket 
Mint ismeretes, Angela Merkel német kancellár és a zsidó felekezetek vezetői bő egy órát tanácskoztak hétfőn a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége Síp utcai dísztermében. A megbeszélésen Heisler András, a Mazsihisz elnöke, Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija, Deblinger Eduárd, a Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközség elnöke, Guba Gergely, a Szim Salom Progresszív Zsidó Hitközség elnöke és Kálmán Gábor, a Bét Orim Reform Zsidó Hitközség elnöke vett részt.
network.huKóser kaja!
A Mazsihisz.hu-n található beszámoló szerint Merkel bevezetőjében elmondta, hogy nyílt, őszinte beszélgetésre érkezett a zsidó közösséghez. Érdeklődött a kormány és a zsidóság kapcsolatáról, az általános közhangulatról, az antiszemita jelenségekről és a Jobbik jelenlétéről. Válaszában Heisler András azt mondta, a Magyarországon megjelenő antiszemitizmus "főként a társadalmi párbeszéd és a tolerancia hiányára vezethető vissza". Külön hangsúlyozta, hogy a Jobbik egyik legerősebb bázisa a felsőoktatásban tanuló fiatalság, amit Angela Merkel látható meglepetéssel fogadott, különösen az után, hogy előzőleg egyetemista fiatalokkal találkozott. Ezt követően a kancellár rákérdezett, milyen segítséget adhat a magyarországi zsidóságnak. Heisler András hangsúlyozta, hogy a történelem- és a toleranciaoktatás bevált német módszerei (értsd: olyan szintű elnemzetietlenítő agymosás, hogy lassan már azt sem tudják magukról, németek-e vagy törökök - a szerk.) "jól jönnének" a magyar köz- és felsőoktatásban is. Merkel pártolta a felvetést, de megjegyezte, hogy egyik ország sem oktathatja ki a másikat ebben a témában. Azonban példaként felhozta, hogy Németország és Franciaország e téren intenzíven keresi az együttműködés formáit, amihez önként más országok is csatlakozhatnak. A kancellár javasolta, hogy a "magyar" zsidó szervezetek ez ügyben vegyék fel a kapcsolatot a Német Zsidók Központi Tanácsával (és azok majd rákényszerítik a kormányra az akaratukat - hangzott volna a folytatás, ha Merkel valóban őszintén akart volna beszélni - de ők ezt persze nagyon jól tudják, nincs miért a gojok orrára kötni a mechanizmusokat). Heisler András végezetül egy személyes megjegyzést tett: édesanyja, aki - mint manapság szinte minden zsidó - "holokauszt-túlélő", rendkívüli izgalommal figyelte a találkozó előkészítését. "Ha a németek által hajdan üldözött zsidó asszony így áll Németország kancellárjához, akkor van remény!" - örvendezett, mire Merkel úgy reagált, hogy "azok után ami történt, ez csoda!" (Kuruc.info - Mazsihisz nyomán)
Megjegyzés: Ugye a farkamat is fitymáztatnom kell, mert ez a zsidók törvénye?Köszönöm, de nekem nincs fitymaszűkületem!
NEM-NEM-NEM és 4-szer is NEM!
Nem akarok úgy járni, mint az EL-AL légitársaság, mely minden felszálláskor 100-150 kg hiánnyal száll fel! (gyengébbek kedvéért ennyi fityma hiányzik a gépeken!)
Nem és NEM engedek! Ez HUNMAGYARORSZÁG! Ez az én hazám, majd én eldöntöm, hogy hogyan éljek! Ne egy kissebbség mondja meg nekem a többségnek, hogy hogyan éljek!
Mi lenne, ha én Izraelben osztanám a keresztyényi hitemet? Úgy járnék, mint a "názáreti Jézus"! Pedig Ő csak a "kufárokat átarta kiűzni - no nem Palsztinából - csak a templomokból!
Most Ők mondják meg, hogy mit egyek, milyen legyen a farkam, s hogy mit tanuljak!
N E M !!!!!!!!!!!!!!!
Inkább maradok "Pogány-keresztyény", mint Koppány, s hun őseim!






Történelemhamisítás Orbán-módra



Történelemhamisítás Orbán-módra: "zsidó bajtársiasságnak" hazudja a Kun Bélák aknamunkáját
network.hu




















































A farkára már nem is raktak zsinórt hely a helytartónak nincs is fitymája !!!!

"A magyar zsidóság első világháborús áldozatvállalásának komoly szerepe van abban, hogy Magyarország újra és újra képes talpra állni, hogy nemzetünkből nem veszik ki az életerő" (!) – mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten a Kozma utcai zsidótemető első világháborús hősi parcellájának felújítása alkalmából tartott megemlékezésen. A kormányfő beszédében erkölcsi kötelességnek nevezte a még létező katonasírok felkutatását és egy olyan adattár létrehozását, amely "megőrzi az elesett katonáink nevét". Orbán Viktor hangsúlyozta: "felfoghatatlan az az út, amely az első világháború hősi magyar zsidó bajtársiasságától a koncentrációs táborokig vezetett". Úgy látszik, Orbán Viktor nem tudja, hogy az úgynevezett zsidó bajtársak folytatták legnagyobb szájjal a harci morált gyengítő háborúellenes propagandát, ezek a "zsidó bajtársak" lázítottak folyamatosan a hátországban, majd vették át a hatalmat, s vezettek be rémuralmat, halomra gyilkolva a magyarokat, ezek a "zsidó bajtársak" szerelték le és eresztették szélnek a hazatérő katonákat, akik meg tudták volna védeni hazánkat a ránk törő, gyenge felszereltségű oláh, cseh és rác csapatoktól, s elsősorban ezeknek a "zsidó bajtársaknak" köszönhetjük Trianont, az oláh megszállást és nagyjából mindent, ami az első világháború katasztrofális végkimenetelével járt, merthogy semmi sem így történt volna, ha fegyverben marad az egymilliós haderőnk.

Utolsó hozzászólás

Kántor József üzente 2 éve
Ej Zoltán-Zoltán!!!

Mondta is a regnáló miniszterelnök,hogy "istván" nélkül nincs NEMZET.Tettei nélkül ma aligha beszélhetnénk önálló Magyar Nemzetről.
Első országvezető.Rögtön szegődött a tiszteletes miniszter: "szent istván" életmű,ma is mérce!
Ej Zoltán-Zoltán!!! - NEM CSAK HAZUDNI HIBA,hanem hanem az is: ha elhisszük azt!!!

Üdv: Hun-Magyarok Nyíregyháza








Kinek érdeke a bevándorlás!
network.hu Tiszta Németország  -  UGYE?!?
Pedig a kép ott készült!
   Ígérem, nem bonyolítom a témát, a lehetőséghez képest rövid és ütős lesz!
  Mindennapi az ide vonatkozó szófecsérlés, de a nagy lényeget senki nem fogalmazza meg.
  A múlt héten már leírtam ugyan, hogy a párizsi Charlie Hebdo nevű provokátor szennylap csőbe húzott s felhasznált, beáldozott zsidói elleni merényletet szerintem kik és milyen célból szervezték. Lényegében a WTC tornyok elleni önmerénylettel rokon megoldásnál és az asszír- latin- zsidó hatalmi elit legalább annyira aljas céljánál lyukadtam ki.
   (Megjegyzés: Az újság kiadója: Hogy micsoda véletlenek vannak! Rothschild-tulajdonos a Charlie Hebdo mögött; érdekes párhuzamok a párizsi merénylet és World Trade Center ikertornyok felrobbantása között. A holland Quote gazdasági magazin közlése szerint Edouard de Rothschild családja 2014 decemberében többségi tulajdonrészt vásárolt a Libération francia napilapban, amely egyúttal a Charlie Hebdo kiadója is.- a szerkesztő)


   Most praktikus okból tárjuk fel a bevándorlást szorgalmazók, a tárgyban közreműködők kilétét és érdekét, de elsőre sokatmondóan nézzük meg mely közismert ország az, ahová nem zsidónak nem lehetséges a bevándorlás!  Nem Izrael az ahová zsidón kívül mást nem engednek betelepedni? Nem USA  az, ahol félszázszor annyi menekültet lőttek agyon a határon, mint az egykori berlini falnál? Nem véletlenül az USA- ban, Izraelben, EU-ban székelő  asszír- latin- „zsidó”- kozmopolita- hatalmi elit szorgalmazza legjobban a fogjuk rá - nemzetállamokba történő bevándorlás lehetőségét?
   Ez a bűnöző, terrorista „elit” a lakáj szócsöveik közvetítésével emberbaráti szeretetre és a munkaerő hiányára hivatkozva szorgalmazza a bevándorlást.
   Miféle emberbaráti szeretetről beszélhetünk, mikor e háttérhatalmi és lakáj - terrorista entitások ( Közvetve az utóbbiak is, akik valójában a bűnbandát támogató politikusaink, kormányaink.) ezer számra mészároltatnak le az ártatlan embereket a világban. Háborúk, puccsok, önmerényletek, beteg, emberellenes ideológiák, „élelmiszerek”, járványok, gyógyszerek, … bevetésével. Hogy hajdan gyarmattartóként irtották, kirabolták, züllesztették, elszegényítették és tovább manipulálják a mára bevándorlóvá vált népeket, ez végtelenül nagy bűn, de ez irányában sem kélt a bűnösökből semmi neakulpa s önzetlen nemzetépítő segítség, csak a gyarmattartás formáján változtattak.
   A munkaerőhiány részben mese, másrészt, jól irányzott bérpolitikával, társadalmi változtatásokkal, nemzeti népességpolitikával rövid úton kezelhető lenne, de …
   A bevándorlás teljességgel a népek kárára és a szóbanforgó, parazita bűnbanda hasznára lett tervezve.
  A rengeteg menekültet s a terrorizmust az aljas, felbujtó, népeket kijátszó és összeuszító, gengszterkormányokat támogató politikájával maga az asszír- latin- „zsidó” terrorista, vérszopó maffia generálja.
  A bevándorlás következményei között fellépő szemet- szemért terrorizmus, melyre más eszköz hiányában úgy kényszerülnek a világot uraló bűnbanda aljas, állami szintre emelt terrorizmusa ellenében, elítélhető, de tetszik- nem teszik, „jogos”. - A szabadságharcnak ártatlan áldozatokkal is járó, a magyarság lelkületétől távol álló formája, de nem lehet tűrni, amit a kozmopolita bűnszövetkezet művel a világban. Feltett kézzel hagyja a világ, mikor ez állami szinten terrorista bűnbanda elejét veszi, hogy valamely emberséges és egyben valóban használható eszköz létezzen az ellenük történő fellépéshez.
   A terrorizmust a kozmopolita bűnbanda óhajtja is, hiszen, ha nincs, miként a példák mutatják, megszervezik.  Nem ők lesznek az áldozatok!
A betelepítési okok a teljesség igénye nélkül, fontossági sorrendben:
I.  Mindennemű agymosáson túl a nemzetállami tudat még hatékonyabb szétverése, valamint egész Európában is meglévő ősi hunmagyar genetika minél teljesebb felülírása.
II.       Az egészséges, hagyományokra, ősi gyökerekre és nemzetállami politikára hajlamos bennszülöttek elleni szavazóbázis – eszköz, vagyis mindenkori hatalom biztosítása az idegentudatú bevándorlók által.
III.  A betelepültek  terrorszabadságharcára, vagy a betelepült mezbe bújtatott, általuk szervezett terrorcselekményekre és áldozataira hivatkozva növelhetik a terrort, gyarmatosíthatnak, korlátozhatják a leigázott gójok szabadságát is.
IV. A hazugságaikkal ellentétben a bevándorlókkal mesterséges munkanélküliséget hoznak létre, mellyel szinten tarthatják, vagy lenyomhatják a béreket. A számukra egészséges munkanélküliséggel elérik, hogy nem az üzemeiknek kell menni az olcsó bérrabszolgák után, hanem azokat vándoroltatják a munkahelyek után. A jólképzett magyar menjen nyugatra, a helyébe jöjjenek lentről és ebből is szemezgethetnek.
   Akik idehaza teljes mellszélességgel támogatják a bevándorlást, azok nagyon erős magyarellenes rugókon teszik.
   Valódi politikai menekült, miként a mi 56- os menekültjeink egy része volt, Magyarországra kevés érkezik.
   A ravaszabb álnemzetiek a bevándorlás korlátozásának felvetésével csak nyerhetnek.
- Egyrészt a csökkentett bevándorlás nem terheli annyira a kormányzást.
- A bevándorlás korlátozása érdekében történő fellépéssel a nemzetben szimpátiát keltenek, viszont nagyon jól tudják, hogy az esetleges korlátozás ellenére a bevándorlást nem kell, hogy megszüntessék.
- Nagyon jól tudják, hogy a sok tekintetben gátlástalan és korlátolt, nemzetközi feletteseik túllőttek a fenti célon és ennek komoly hátulütője lesz.
- Az álnemzeti kormány szavazóbázisa egyrészt a szemellenzővel
ellátott hazai és beetetett külföldi magyarokból, valamint a kissé nemzeties liberális másokból áll. Tehát az álnemzetieknek a valódi nemzet elnyomásához, uralkodásukhoz nincs szükségük bevándorló tömegekre, mert nem hoz annyi hasznot, mint kárt a konyhára. Ráadásul az új jöttmentek az álbalos, álliberális  kerettagok szavazóbázisát erősítenék.
Sopron, 2015- 01- 18.
                                                                                                                      
                                                                                    Kőműves Géza
   (Megjegyzés: Az újság kiadója: Hogy micsoda véletlenek vannak! Rothschild-tulajdonos a Charlie Hebdo mögött; érdekes párhuzamok a párizsi merénylet és World Trade Center ikertornyok felrobbantása között. A holland Quote gazdasági magazin közlése szerint Edouard de Rothschild családja 2014 decemberében többségi tulajdonrészt vásárolt a Libération francia napilapban, amely egyúttal a Charlie Hebdo kiadója is.- a szerkesztő)








Kinek érdeke a bevándorlás?!
Az EU bólogat,a "politikusok" bólogatnak - Izrael az USA támogatásával halomra gyilkolja a gyermekeket,civileket: a Közel-keleten!!! Évtizedeken keresztül folyik a SZEMET hunyás mindezek fölött!!! Ma már Irak-Líbia padlóra téve,Afganisztán - Pakisztán,no meg " asztán hátasztán " és ahogyan az OTT élőkkel bántak évtizedeken át??! S hogy mindez megtörténhetett - az USA,az ENSZ,az "EU-Nyugat" bűne!!! Olyan AKCIÓTERVEK nevezett megállapodás is létrejött,az az létrejöhetett - ahol az EU-s média is többnyire kerülte a megszólalást,mint macska a boxer kutya udvarát!!! A "hazai sajtó" még csak említést sem tett róla!!! No akkor HUNMAGYARORSZÁG figyelem!
2004 áprilisában Magyarországon járt Mose Kacav izraeli államfő.Egy szokványos "baráti" látogatás volt.Olyannyira "BARÁTI",hogy - egy államközi megállapodás köttetett!!! 2004.április 14.napján,késő estéjén - Izrael magyarországi nagykövete fogadást adott,ahol összegyűlt a "megállapodást" aláíró "magyar politikai elit"is!!!
Mádl Ferenc
Medgyessy Péter
Kovács László
Hiller István
Dávid Ibolya
Herényi Károly
Orbán Viktor
Áder János
Pokorni Zoltán - és persze a Magyarországi Zsidó Hitközségek vezetői,no és persze Mose Kacav államfő is!!! MAGYARORSZÁG BEFOGADÓ CÉLORSZÁG,ha Izraelt külső agresszió érné,akkor Magyarország 500.000 zsidó befogadását vállalja,állampolgári jogokkal felruházva!!! Izraeli áruk európai terjesztése,izraeli vállalkozások MAGYAR ÁLLAMI pénzen való támogatása,a zsidó kultúra hangsúlyos megjelenítése,propagálása a MÉDIÁN keresztül!!! A gyűlölettörvény minden áron való elfogadtatása az országgyűlésben,annak szigorú alkalmazása!!! A nemzeti irányultságú kisebb pártok,civil szervezetek működésének ellenőrzése,korlátozása és megszüntetése!!! Az izraeli politika feltétlen támogatása,a magyar külpolitikában-nemzetközi fórumokon!!! HARC az antiszemitizmus minden formája ellen,a Berlini Deklaráció szellemében!!!
NO AKKOR HUNMAGYARORSZÁG -HUNMAGYAROK hogyan is a HUNMAGYAR JÖVŐ??! Mi is ez a "bal-jobb-jobb-bal"? 
Az EU és Izrael kapcsolata meglehetősen ÉRZÉKENY téma! 2003-ban EU-s felmérés alapján,az EU polgárainak 59 %-a gondolja,hogy a VILÁGBÉKÉT legjobban fenyegető ország: Izrael. TITKOS - ELTITKOLT megállapodások alapján cinkosai legyünk a világagresszor USA vagy a MINDENKIT semmibe vevő rasszista Izraelnek??! Hogy mi is történik napjainkban??! Ha kitörne egy háború - akkor az arab államok értelemszerűen NEM tennének különbséget az USA és Európa között.Egyrészt a NATO,másrészt az EU politikája,harmad és nem utolsó sorban pedig azért,mert a muszlim világ lakói: egy kalap alá vennének bennünket az USA-val és a többi nyugati állammal!!! Mint ahogyan tahó buzgalmában Gy.Ferenc tette: az arab focistákat a terroristákkal!!!
Tisztelt HUNMAGYAR TESTVÉREK! - ezen INFORMÁCIÓT szolgáltatta VIDA Lajos úr,aki azóta már elhunyt,de IGAZ FKGP-s politikus volt!!!
Hun-Magyarok: Nyíregyháza






AZ "ÚJ" - SÁG!


network.huAZ, HOGY BIZTOS VOLTAM ABBAN, HOGY A KÉT PÁRIZSI ARAB SRÁCOT MEGÖLIK. KISZEMELT BŰNBAKOK VOLTAK!!! AZ EGÉSZ MŰSOR EGYBEVÁG, MINT A BOSTONI "MERÉNYLETNÉL!
ROHADT, MINDENRE ELSZÁNT KOZMOPOLITA NÉPSÉG. NE FELEDD A SZEPT. 11-ÉN ELKÖVETETT ÖNMERÉNYLETET ÉS HIDD EL, AHHOZ KÉPEST EGY ILYET MEGSZERVEZNI, MIKOR AZ ALKAIDA NAGY RÉSZE TELE VAN MOSZADOS, CIA- ÉS ÜGYNÖKÖKKEL, SEMMISÉG!
Ébredj fel már végre HUNMAGYAR!
Korábban írtuk!
Magyar Oldal: „USA ÁLL A PÁRIZSI TÁMADÁS MÖGÖTT
cs, 01/08/2015 - 22:15 -- aszerk
TÖBBSZÖR ELÁRULTÁK MAGUKAT A CIONISTA GYILKOSOK
network.huAki követte a híreket, az rögtön észrevehette a gyanús elszólásokat. Miközben az elmúlt években és főleg az elmúlt hónapokban, megszaporodtak Franciaországban a zsidók elleni merényletek, ezt a cionsajtó mindig iszlám támadásnak állította be. Most viszont egy olyan támadást csináltak, amiből Amerika piszkos keze lóg ki.
ÁRULKODÓ JELEK A MEGRENDEZETT MERÉNYLETRŐL
network.huEz az állítólagos karikatúra a kiváltó ok!? Holott éppen magukról kellenekiállítani a B...u...z...i jelzőt
Első jel, hogy a nemzetközi zsidósajtó úgy állította be ezt a hírt, mintha a világ legfontosabb híre lenne. Miközben a világban percenként nem 12 embert lőnek le, hanem 120-at vagy sokkal többet is, de az nem hír, mert azok akiket megöltek, azok nem zsidók. Most kiválasztottak egy megfelelő és hihető célpontot, a zsidó lapszerkesztőséget, ahol azt állították egyetlen hazai hírben (!!!), hogy nemcsak Mohamedet gúnyolták évek óta (ami közönséges vallásgyalázás!), hanem a katolikusokat, sőt a zsidókat is. Na ez utóbbi az, amit nem hiszünk el. Lehet hogy voltak a lapban zsidókat ábrázoló gúnyrajzok, de hogy nem buzinak ábrázolták a rabbikat, abban biztosak lehetünk. De Mohamedet buzinak ábrázolták, mint itt az egyik képükön látszik. A másik gyanús jel, hogy elmesélték, hogy milyen profi gyilkosok voltak, mert golyóálló mellény volt rajtuk és ahogy mozogtak az is arra utalt. Utána meg azt mondták, hogy mégse voltak profi gyilkosok, mert a kocsiban hagyta az egyik az igazolványát. Harmadik gyanús jel az a bizonyos 18 éves gyerek (érdekes, a képét miért nem mutatták?), aki állítólag a sofőrjük volt, aki azonnal föladta magát a rendőrségen. Mire jött a negyedik gyanús jel, mivel a gyereket a rendőrség szabadon engedte, mert „nem csinált semmit” a merényletnél, hanem akkor éppen iskolában volt. És az iskolatársai is azt állították, hogy iskolában volt abban az időben. Már ennyi gyanús jel is túl sok lenne egy megrendezett krimiben, de ezek tovább szivárogtatták az árulkodó gyanús jeleket. Az ötödik gyanús jel, hogy amikor lelőttek mindenkit, akkor az utcán kiabálták, hogy ők az Al Kaida tagjai voltak és ezt az utcán lévők mondják el majd az odajövő sajtónak is. Majd hatodik gyanús jelként nem rohantak el a kocsival, hanem kényelmesen eloldalogtak, mint akik nem is félnek. Hetedik gyanús jel, hogy a rendőrség azonnal tudta, hogy „ezek régi bűnözők”, de nem figyelték őket eléggé. Nyolcadik gyanús jel, hogy a rendőrség elhúzza az időt az elfogásukkal. Gyanítható, hogy engedik őket külföldre menekülni. Kilencedik gyanús jel, hogy kiderítették, hogy egy benzinkútnál ennivalót kértek és a kútkezelő „felismerte őket”. Tizedik gyanús jel, hogy a gyilkosság után Párizs egy másik részére rendőrt hívtak valami bűntény miatt, mire kiment egy rendőrnő és azonnal lelőtték, de tettesek nincsenek! És egy ottani civilt is megöltek. Tizenegyedik gyanús jel, hogy a rendőrség nem hozza párhuzamba az előző merénylettel ezt az esetet. S ez utóbbi esetről szinte semmit sem mondanak. Tehát eddig három ártatlan rendőrt is föláldoztak, a CIA érdekében. Miközben Amerikában a négerek föl vannak bőszítve, hogy öljenek meg minél több rendőrt. Régen, úgy 50-60 évvel ezelőtt olyan hírek jöttek hozzánk, hogy Amerikában ütik a négereket a rendőrök. Most megfordult a helyzet. Most négerek lövik le csak úgy szórakozásból az amerikai rendőröket. A 3-dik képet a PressTV közölte a második párizsi gyilkosságról, s ezt az egészet az USA és a CIA számlájára írják.
MI VOLT A CÉL A TÁMADÁSSAL?
A cél teljesen világos. Amerika Európában több országban is fel akarja tüzelni a társadalmakat, főleg az arabok, muzulmánok ellen, hogy fegyveres összecsapások legyenek és ezek elmérgesedjenek. Ma este például a német ARD TV párhuzamba vonta a francia muzulmán ellenességet azzal amit a németek csinálnak, most már szaporodó mozgalom formájában, mivel elegük van a külföldiek bűnözéséből. Amerika célja, hogy Európában rettegés és félelem legyen az uralkodó. Ez a merénylet gyakorlatilag az Iszlám Állam (cionista szervezet) bemutatkozása volt Európában. A ma estei 22 órás hírekben már egyértelműen az Iszlám Állammal hozza kapcsolatba a két bérgyilkost. Nem nehéz megjósolni, hogy hasonló gyilkosságot továbbra is terveznek a CIA műhelyeiben. Ezért is nyilatkozták Amerikában vezető politikusok korábban, hogy az Iszlám Államot „nem lehet legyőzni” és, hogy ez még 30 év múlva sem lesz legyőzhető….
HAZAI VONATKOZÁSOK
Ma délben a cionrádióban (MR) Földi László volt hírszerző és Gyurikám (Nógrádi György) előadták a nagy kacsa meséiket, csak Amerika nevét nem mondták ki. Akik a háttérben mozgatják ezeket a provokációkat. Bár arra céloztak, hogy Franciaországban a Le Pen -féle pártot akarják ezzel is helyzetbe hozni, stb. A képen látható hazai TEK vezér az Origón egy nevetséges kacsát említett meg, hogy „decemberben” két francia gyereket fogtak el a déli határon (ők, a TEK), akik az Iszlám Államhoz akartak leutazni és korábban egy holland lányt is elfogtak ilyen mesével körítve. Érdekes, hogy decemberben miért nem mondták el a két francia gyereket, akiket lefogtak. A TEK vezér hallgatott arról, hogy mi lett a két francia gyerekkel? Ezt a kommunisták úgy csinálták régen, „Hogyha nincs ellenségünk, akkor majd csinálunk.” Most ezt az elvet követi Amerika. Az biztos, hogy Európa fölforgatásán mesterkednek, de majd meglátjuk, hogy mi lesz később. A Huffpost hozta le a szennylapból Mohamedet buziként ábrázolva. Miért nem egy rabbit ábrázoltak? Itt van a kutya elásva. Most a szellemi terroristákat dicsőítik, akik durva vallásgyalázást követtek el. Még egy nagy elszólás. Valakiknek ezt is lehet. Ma este a zsidó EchoTV-ben Bogár László kerek perec kijelentette, hogy az USA csinálta az Al Kaidát és az Iszlám Államot is, stb. A 2001-es WTC tornyok elleni merényletre is utaltak és Oszama Bin Ladenre is, aki Amerika ügynöke volt eleinte.
KÉRDEZZÜK A FRANCIA RENDŐRÖKTŐL
Miért nem közölték, hogy ki volt az a csodálatos ember, aki éppen akkor, abban a percben egy mobillal az emeleti ablakból teljesen véletlenül levette az egész gyilkolási jelenetet...Ki volt ez a csodálatosan fölkészült ügyes ember? Mi megmondjuk. A rendőrségnek vagy más szervezetnek az egyik ügynöke lehetett, mert ez nem ipari kamera felvétele volt.
















A "magyar" liberális "civilek" fő támogatói: Soros György és a norvégok ...- világot behálózó összefonódás

... - világot behálózó összefonódás
network.hu

























Spíler Blognéhány nappal ezelőtti kitűnő összefoglalója:
USA-külpolitika megrendelésre? – 7 állítás az amerikai kritikákról
A magyarországi baloldali sajtó tapsikol. Múlt héten pénteken előbb Bill Clinton, majd később Barack Obama is kikelt Magyarország ellen – a megfogalmazásuk szerint – civilek elleni vegzálások miatt. Na de nézzük a tényeket! Mi van a függöny mögött?
A norvégok és Soros a Clinton Alapítvány legbőkezűbb támogatói
Indulásként tisztázzuk. Hillary Clinton 2016-ban elnök szeretne lenni. Ebben támogatja őt férje és a családi alapítványuk, a Clinton Foundation. Ennek az alapítványnak a kezdeményezése a Clinton Global Initiative, amelynek rendezvényén Barack Obama beszólt. Nem túl nagy kutatómunkával meg lehet találni, hogy a Clinton Alapítványnak kik a legfőbb támogatói. Na ki? Ott van köztük a norvég állam  és Soros György. Egyébként az amerikai republikánusok már felhívták a figyelmet a szervezet és az amerikai adminisztráció körüli összeférhetetlenségi zavarokra.
Clinton nem hiteles, ha hatalommániáról és pénzcsinálásról van szó
Általában ezek azok a figurák, akik örökké hatalmon akarnak maradni, és pénzt csinálni” – mondta Bill Clinton Orbán Viktorról. Megvan annak a maga bája, ha Bill „szakszi” Clinton nevez bárkit pénz- és hatalommániásnak. A nyolc év elnökség után feleségét hatalmi pozíciókba ültető Clinton egy-egy előadásáért annyi pénzt kap, amiből valódi civil szervezetek százai tudnának évekig működni. Konkrétan: 2001 és 2013 között Clinton 105 millió dollárt keresett beszédekkel, előadásokkal. A legtöbbet bankok és pénzügyi szervezetek fizettek az Aranyszájú Bill mondásaiért, vagy esetleg valami egészen másért?
Bill Clinton pénzgyűjtési módszere: beszédekért kap dollármilliókat
Ráadásul felmerül a gyanúja annak, hogy a Clinton klán az elmúlt években azért kapott nagyobb támogatásokat külföldi államoktól, hogy azok érdekeit képviseljék a politikában. „Nem az a baj, hogy Clintonék gazdagok, hanem hogy honnan van a pénz” – jegyezte meg Ezra Klein a Vox híroldal írásában. Olyan államok is „mondattak beszédet” Bill Clintonnal, mint Katar, Szaúd-Arábia, és Norvégia. Norvégia ezen felül 2011-ben már több mint 10 millió dollárt adott évente Clinton alapítványának. Véletlenül pont befolyásos olajállamoknak volt oly fontos az elnöki szóbeliség – nesze neked, szólásszabadság.
A Clintonéknak adott adomány külpolitikai kuponokra váltható?
Az Átlátszó sem maradna azonban munka nélkül, ha Soros véletlenül szembefordítaná az ágyúit Clintonékkal. 2008-ban arról számolt be a Los Angeles Times, hogy a Clinton Alapítvány már több mint 500 millió dollárt gyűjtött be, külföldiektől, köztük kínaiaktól is. Az Alapítvány ugyan nem tette átlátszóvá magát és támogatóit, így is lehet azonban tudni, hogy a donorok egyike az Alibaba nevű kínai cég – amely együttműködött az elnyomó kínai államapparátussal a tibeti felkelők üldözésében. Ugye önök sem emlékeznek Clintonék kritikus megszólalásaira?
A Clinton Alapítvány pénzügyi és személyi átvilágításra szorulna
A Clinton Alapítvány alapos átvilágítása a hatalmi összeférhetetlenség gyanúján kívül azért is fontos lenne, mert a szervezet a lassan dollármilliárdos évtizedes adományhegyek ellenére sem jön ki bevételeiből. Kuszák a személyi viszonyok is: John D. Podesta, egy 2003-ban Sorosék által alapított liberális think tank vezetője egy időre beszállt a Clinton Alapítvány munkájába is. Egyébként pont a Podesta által vezetett szervezet, a Center for American Progress pénzelte Bajnai Gordonék magyarországi kampányát.
A magyar liberális szervezetek fő támogatói pénzelik Clintonékat is
Az elnökségért újrainduló klán támogatói között véletlenül éppen a magyar liberális „civilek” fő támogatói tűnnek fel: Soros György és a norvégok. Soros egyszerre adott pénzt a CAP-on keresztül a ballib ellenzék kampányára és a „független civilek” támogatására. Miként Norvégia egyszerre pénzelte Clintonékat és a liberális szervezeteket Magyarországon. A Laokoón-csoport tehát így teljes: szereplői a Clinton klán, Soros György, amerikai think tankek, egy amerikai mintára, politikai projektfinanszírozásra létrehozott magyar alapítvány és a norvég állam.
Amerikában jogi következménye is lehet a külföldi államok befolyásvásárlásának?
Pár hete a New York Times egy bazihosszú cikkben leplezte le az amerikai think tankek világát. Röviden: szakvéleményeket és befolyást vásároltak külföldi államok – elsősorban Norvégia – amerikai agytrösztöknél. A Times szerint mindez sértheti az külföldi ügynök regisztrációjáról szóló, 1938-ban a nemzetiszocialista befolyásszerzés miatt hozott amerikai törvényt. A szövetségi törvény megsértése akár öt év börtönbüntetéssel is sújtható.
Ezek a nem jelentéktelen körülmények sajnos elkerülték a 444.hu figyelmét. S hogy őket ki pénzeli? Nem fogjátok kitalálni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése