2016. június 10., péntek

Ki kinek a célkeresztjében áll !!!




Ki kinek a célkeresztjében áll !!!






Székelyföldi terrorvád: tüntettek Kézdivásárhelyen 

Tóth 2016. május 30. szek-helyek.ro 

Mintegy háromszázan jelentek meg Kézdivásárhely főterén vasárnap tiltakozni a két vármegyés - Beke István Attila és Szőcs Zoltán - fogva tartása ellen, valamint, azért mert a hatóság összemossa az autonómia békés úton történő elismerését a terrorizmussal. 
Székelyföldi terrorvád: tüntettek Kézdivásárhelyen

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM), a Minta és az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) felhívására megjelentek illetve kézdiszékiek, sepsiszentgyörgyiek, erdővidékiek, marosvásárhelyiek, csíkszeredaiak és székelyudvarhelyiek, sajnos nagyon kevés helybeli arccal lehetett találkozni. Ezzel szembe a volt szülészet-nőgyógyászat ablakából kiszűrődő egykori épületében zajló "Vidám vasárnap" résztvevőinek inkább bőgedezése mint éneke zavarta meg többször a tiltakozó akciót. 

A felszólalók a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) által összeállított vádiratban foglaltakat is elítélték, mert ez olyan elemeket tartalmaz amely egyértelműen a hatvannégy vármegyésekre vetítve de a magyarság ellen irányul. Tóth Bálint, a HVIM erdélyi szóvivője megköszönte azoknak, akik nem félnek, és szolidaritást vállalnak a két meghurcolt vármegyéssel, ezt követően Iochom Zsolt Wass Albert Adjátok vissza a hegyeimet! című versét szavalta el. Ambrus Ágnes nyugalmazott magyartanár mint a Történelmi Vitézi Rend tagja felszólalásában élesen bírálta azt az alattomos módszert, amivel próbálnak bűnvádat kreálni a magyar ifjak ellen. Véleménye szerint a vádiratban foglaltak kísértetiesen hasonlítanak a hírhedt román titkosrendőrség, a Securitate 1989 előtti módszereihez. Kiemelte, hogy elítélendő ha egy ma megfogalmazott vádiratban összemossák az első világháború eseményeit (amikor a székely hadosztály védte a hazáját az ellenséggel szembe) a ma történtekke l. Akkor háború volt és mindenki védte a hazáját, most egy békés autonómia harcról van szó, amit a hatalom terrorizmusnak igyekszik beállítani. 

Sorbán Attila Örs, az EMI országos elnöke elmondta, hogy a Beke-Szőcs-ügy már nemcsak a két ifjú, nemcsak egy szervezet, nemcsak Kézdivásárhely ügye, hanem a román állam saját állampolgáraival vívott háborújának eltitkolt, de talán legfontosabb csatája. Nemtetszését fejezte ki, hogy a meghívásuk ellenére egy párt parlamenti képviselője, vagy párt vezére sem jelent meg Kézdivásárhelyen. Mike Bernadett a HVIM tagja Babits Mihály Miatyánk című versét mondta el, majd a Minta képviseletében Bíró Enikő szólt az egybegyűltekhez feltéve a kérdést "kik lesznek a román karhatalom következő áldozatai?" A folytatásban Tóth Bálint beszélt. "Egy folyamat elindult, előbb betiltják a vármegyét, aztán az EMI-t és az SZNT-t és minden magyar autonomista szervezetet, és szépen elhallgatnak a harangok és kialusznak az őrtüzek" - mondotta. A a magyar és a székely himnuszt eléneklése előtt Sebestyén Rita végzős diák "A fogolytalanság" című saját versét szavalta el. 




Tvrtko ne­ki­megy Tri­a­non­nak!



A cím csöp­pet sem ha­tás­va­dász, in­kább maga a va­ló­ság. Ígé­rete sze­rint alig egy hét múlva fény derül egy meg­döb­bentő ti­tokra, mely eddig meg­bújt a több mint öt­száz ol­da­las do­ku­men­tum­ban.
Találgatni is nehéz, mire bukkanhatott Vujity Tvrtko, aki előtt feltárult aTrianoni békeszerződésminden sora. De ő maga állítja, eddigi munkássága fő művét tárja a nézők elé június negyedikén, amikor a Duna TV műsorra tűzi a dokumentumfilmjét. A riporter szerda este elárult néhány izgalmas és valóban hihetetlen részletet a forgatásokról.
Beszéltem két parlamenti képviselővel is, akikkel megállapodtunk, hogy miután bemutattuk a filmet, azzal a településsel kapcsolatban, amelyről szól, kezdeményezni fogunk valamit. Mindketten indítványt fognak benyújtani az ügyben”
ígérte Tvrtko, majd röviden és talányosan összefoglalta miről is van szó.
Hosszú nyomozás során felkutattam a Trianoni békeszerződés egyetlen, eredeti példányát, amit egy kisváros páncéltermében őriznek.”
Oda mindössze hat ember léphet be a világon. Kinyitották nekem azt a könyvet, és kihajtották a térképmellékletet, melyet 1920 június 4-én, 16:15-kor hajtottak össze, miután aláírta a két magyar, Drasche-Lázár Alfréd és Benárd Ágoston.
Az engedélyért több mint százezer forintot kellett fizetnem, és négy órát kaptam arra, hogy tanulmányozzam. Hozzá érnem nem volt szabad, ezt csak két ember tehette meg kesztyűben. Egy kis részen így is elszakadt a könyv”
meséli a videóban Tvrtko, akit a hideg is kirázott, amikor elérkezett ahhoz a fejezethez, melyről filmjét készítette.
tvrtko44.jpg
A legendás békeszerződéssel (Fotó: Facebook)
Megpróbálok erről úgy mesélni, hogy ne lőjem le a lényeget. Egy négyzetkilométerről van szó. Egy helyről ahol mindössze négy utca van, és ahol ma is élnek emberek.”
Maradjunk annyiban, hogy a Trianoni békeszerződés végrehajtásában vannak hibák. Egy olyan magyar területről van szó, melyről korábban még soha senki nem hallott.“Engem rázott a hideg, amíg olvastam a sorokat” – árulta el a riporter, aki egy ponton felmutatott egy papírlapot, majd kettétépte, jelezvén, hogyan bánna el a teljes békeszerződéssel, ha tehetné.
Egy órás webcam műsor Tvrtkoval:



Trianonon gúnyolódott Juhász Péter csoportja



BY VILÁGFIGYELŐ · 2016-06-07

Ismét a trianoni tragédiából űzött gúnyt a Juhász Péter, az Együtt 2014 politikusa által alapított Egymillióan a magyar sajtószabadságért csoport a nemzeti összetartozás napján.
Nagy felháborodást váltott ki az internetezők körében az Együtt 2014 politikusa, Juhász Péter által alapított Egymillióan a magyar sajtószabadságért (EMS) Facebook-csoport június 4-i akciója. A társaság szombaton a trianoni békediktátum évfordulójával egy időben tartott nemzeti összetartozás napján a következő üzenettel jelentkezett: „Ma van az ultranagymagyarok sírásnapja!!! Trianon, nemnemsoha, hiszekegyhülyeség! Vissza (Kis)Nagymagyarországot!”
Négy évvel ezelőtt, 2012-ben hasonlón lenéző, az elcsatolt területek magyarságát sértő közleményt jelentettek meg.
Bár az alaptörvény már kimondja, hogy a véleménynyilvánítás szabadsága nem irányulhat a magyar nemzet méltóságának megsértésére, a csoport alpári „poénkodását” egy polgári vagy büntetőjogi eljárásban vélhetően nem minősítenék törvényellenesnek. Egy demokráciában ugyanis a szólás­szabadságnak tág keretei vannak, és abba még az ilyen igénytelen, de nem uszító megnyilvánulások is beleférnek – reagált a Magyar Idők megkeresésére Szánthó Miklós.
Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint a poszt nyilvánvalóan szembemegy az alaptörvény szellemiségével, amely deklarálja az egységes magyar nemzet összetartozását és a felelősségviselést a határokon kívül élő magyarok kapcsán.
Hihetetlen, hogy Magyarországon még mindig vannak olyanok, akik nem értik meg: Trianon az egész egyetemes magyarság tragédiája volt. A hasonló megnyilvánulások ellen csak úgy lehet küzdeni, ha azokat a közösség egésze tahóságnak minősíti – közölte a szervezet vezetője.
Felháborította a provokatív bejegyzés az internetezőket
Forrás: Facebook
Felháborította a provokatív bejegyzés az internetezőket
Az EMS akciójára reagált Deutsch Tamás, a Digitális jólét programért felelős miniszterelnöki biztos is, aki beteges provokációnak nevezte azt. Szerinte „az ilyen ügyek nem a közéleti, hanem az orvosi kategóriába tartoznak”.
Szerencsére egyre kevesebb a hasonló megnyilvánulás – tette hozzá.
Érdemes megjegyezni, hogy a polgári törvénykönyv szerint a közösség bármely tagja jogosult a személyisége lényeges vonásának minősülő, a magyar nemzethez, illetve valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási közösséghez tartozásával összefüggésben a közösséget sértő jogsérelem esetén harmincnapos határidőn belül személyiségi jogát érvényesíteni.
Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára durva provokációnak nevezte a Facebook-bejegyzést. Mint mondta, politikai értelemben ez kimeríti a gyűlöletbeszéd fogalmát.
Ez megtagadása a magyar történelemnek, és kiváló alkalom arra, hogy belerúgjanak azokba, akik traumaként élik meg Trianont – vélte az államtitkár.

Gyűlöletbeszéd

Magyarország kormánya elkötelezett a véleménynyilvánítás szabadsága mel­lett, és következetesen fellép a gyűlöletbeszéd ellen – hangoztatta Trócsányi László igazságügyi miniszter az Internethasználat és felelősség című magyar–izraeli konferencián. Izraeli kollégája, Ajelet Saked hangsúlyozta: a gyűlöletkeltés napjainkban újabb formában jelenik meg az interneten. A magyar tárcavezető szavai szerint az antiszemitizmus, a cigányellenesség, illetve mindenféle előítélet és rasszizmus lassan ölő méreg. A holokausztra, a gyűlöletbeszéd lehetséges következményeire utalva azt mondta: a vészkorszak az előítéletek táplálásával, a hivatalos politika szintjére emelésével kezdődött. Napjainkban a gyűlölet nem áll meg a szavaknál: brutális tettek, terrorcselekmények formájában szedi ártatlan áldozatait – tette hozzá. Ugyanitt Deutsch Tamás azt mondta: a gyűlöletbeszéd undorító, alávaló és gonosz, mindegy, kire és milyen formában vonatkozik.



Toroczkai: A környező országok mellett Magyarországon is üldözik a trianoni igazságtalanság ellen harcolókat



BY VILÁGFIGYELŐ · 2016-06-04
A budapesti Hősök teréről induló és a rác, oláh és tót nagykövetségek épületeit érintő Trianon-ellenes felvonulást tartott szombaton a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) a Magyarország területeinek nagy részét elcsatoló párizsi békediktátum 96. évfordulója alkalmából.
A rendezvény kezdetén Toroczkai László, a HVIM alapítója, a Jobbik alelnöke – az MTI közlése szerint – néhány száz ember előtt arról beszélt, hogy a környező országok mellett Magyarországon is üldözik a trianoni igazságtalanság ellen harcolókat. Ezt mutatja, hogy a román hatóságok a közelmúltban börtönbe vetették a HVIM két székelyföldi vezetőjét, akiket életfogytig tartó börtönbüntetéssel fenyegetnek.



Toroczkai László az esettel kapcsolatban a magyar kormány és társadalom bajtársi kiállását is hiányolta a Bukarestből irányított állami terrorral szemben. Egyetlen magyar embertől sem várható el a “mérhetetlenül igazságtalan trianoni diktátum elfogadása” – fejtette ki, majd hozzátette, a Jobbik alelnökeként szerzett nagyobb politikai hatalmát arra használja majd, hogy még intenzívebben fellépjen ezen igazságtalanság ellen. A jobbikos politikus felszólalását “Vesszen Trianon!” felkiáltással zárta.


Volner János, a Jobbik alelnöke olyan radikálisokként jellemezte közösségük tagjait, akiknek a hétköznapokban is meg kell mutatniuk, bármit megtesznek országuk boldogsága érdekében.
Fülöp Erik, Tiszavasvári polgármestere, a Jobbik alelnöke beszédében a HVIM tagjait arra kérte, hogy a jövőben is ugyanilyen elánnal küzdjenek igazukért, “ha kell szavakkal, ha kell az utcán”.


Zagyva György Gyula, a HVIM társelnöke a román nagykövetség Thököly úti épülete előtt azt mondta, Románia az autonómiatörekvést támogatók megfélemlítésére olyan jogsértéseket követ el magyar nemzetiségűekkel szemben, amelyek szerinte az 1989 előtti Ceausescu-rendszerre emlékeztetnek. Kiemelte, szervezetük a jövőben ereje nagy részét arra fordítja majd, hogy felhívja a figyelmet a román kormány jogsértéseire, amelyekre szintén példaként említette két társuk bebörtönzését. Zagyva György Gyula beszéde végén arra kérte a felvonulás részvevőit, hogy egy percre üljenek le a nagykövetség elé, ezzel is kifejezve, nem tudják őket eltántorítani céljaiktól.


A HVIM felvonulását egy irredenta dalokat játszó kisteherautó vezette fel, ezt követően pedig egy Igazságot Magyarországnak feliratú molinót feszítettek ki. A részvevők a vonulás alatt “Vesszen Trianon!” és “Székelyföld nem Románia” rigmusokat skandáltak. Nagy részük fekete pólót viselve, egy kisebb csoportjuk pedig katonai mintázatú ruhában járta végig a demonstráció helyszíneit. A tömegben nemzeti és árpádsávos zászlók is feltűntek a HVIM lobogói mellett.
(MTI nyomán; képek: MTI – HVG)
/r/2/159709/”>Talán az Isten azt akarta üzenni ezzel a pofonnal, hogy össze kell fognotok – Trianon próbatételét ki kell állni Vona Gábor szerint




///

Egy NATO-tiszt is érintett a magyar kém botrányban

BY VILÁGFIGYELŐ · 2016-03-09
titkos-ugynok-kemkedes.jpg

Egy Magyarországon tartózkodó NATO-tisztet és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) egykori magyarországi képviselet-vezetőjét is meggyanúsítaná a rendőrség abban az ügyben, amelyben kémkedés gyanújával két magyar állampolgárt korábban már előzetes letartóztatásba helyeztek – értesült a Magyar Idők.
Ahogy az ismert: a Nemzeti Nyomozó Iroda az Egyesült Államoknak és a Nemzetközi Valutaalapnak való kémkedéssel gyanúsítja az amerikai bejegyzésű Arcade LLC tulajdonosát, Maxin Norbertet és a cég magyarországi képviselőjét, B. Béla Szabolcsot.
Kertész Gusztáv, az előzetes letartóztatásban lévő Maxin Norbert védője a napilapot tegnap úgy tájékoztatta, hogy a gyanúsítás olyan feljegyzéseken alapul, amelyeket a rendőrök B. Béla Szabolcs számítógépén találtak. Az ügyvéd nem árulta el, hogy pontosan mi szerepel a dokumentumokban, de annyit elmondott, hogy az egyik irat címe Magyarország stratégiai védelmi terve 2008–2013. A rendőrség szerint B. Béla Szabolcs ezt adta át a NATO és az IMF képviselőjének, Maxin Norbert megbízásából. Kertész Gusztáv hozzátette, a dokumentum valódi lehet, de hogy kitől és miként került a férfi számítógépére, azt egyelőre nem tudni.
Az üggyel összefüggő legutóbbi kihallgatásán Maxin Norbert megismételte, hogy valóban létezett egy Birodalom nevű csoport, de az nem kémszervezet volt, ahogyan azt a rendőrség gondolja. A hobbitörténész Maxin szerint ez egy fantasyközösség, amelyben beceneveket adtak egymásnak, közösen főztek lekvárt, hógolyóztak, főzőcskéztek és minden szerdán történelmi továbbképző esteket tartottak”. Az ügyvédtől azt is elárulta, hogy a Birodalom tagja volt több prominens üzletember és ismert politikus is.
Az ügy fejleményeiről a Magyar Idők a rendőrséget is megkérdezte, ahonnan lapzártáig nem érkezett válasz. Az amerikai nagykövetség az esettel összefüggésben legutóbb azt írta, hogy az Amerikai Egyesült Államok kormányának politikája szerint nem kommentálnak folyamatban levő jogi ügyeket, valamint nem reagálnak hírszerzési esetekről szóló találgatásokra. Ezt a politikát alkalmazzák akkor is, ha az Egyesült Államok nem része a jogi eljárásnak, illetve ez a válasz még alegvadabb állításokra is”.
Forrás: Magyar Idők


Kovács G. Tibor: Nem az ISIS, hanem az oligarchia ellen kell védekeznünk





BY KATA LIZÁTOR · 2016-02-28
Magyarország és Lengyelország Európa számára nagyobb veszélyt jelent, mint az Iszlám Állam.” Egy berlini propagandista nyerítette bele a médiaglóbuszba ezt a feltűnően kretén mondatförmedvényt. És valószínűleg tágra nyílt zsebbel rohanhatott a kasszához.

Kép: Illusztráció


Mondatok szőnyegbombázása rombolja Európát.
Az oligarchia már az 1990-es rendszerváltozás előtt fölismerte, hogy mérgező mondatokkal lehet a legsikeresebben rombolni a társadalmakat. Nem kell kétezer tankot Magyarországra zúdítani – miként az 1956 novemberében történt.
Kellően toxikus mondatok is kifejtik a kellő hatást.
Az egyik legborzalmasabb rombolást a következő mondat fejtette ki: „Az állam a legrosszabb tulajdonos:” Azokat a politikusokat, akik ezt 1990 után sulykolták, most bíróság elé kellene állítani, és tisztázni valós indítékaikat és utólagos meggazdagodásuk forrását.
Valószínűleg korrumpált politikusok voltak.
Mára dúsgazdagok, luxusvillában élnek, terepjáróval közlekednek, külföldre mentett vagyonuk – még – ismeretlen. Időnként előbújnak luxusvackaikból, és megbírálják – kigúnyolják – azokat a demokratákat, akik az általuk hátrahagyott szemetet takarítani próbálják.
Azt remélik, felejt a társadalom.
Ezért volna fontos bíróság elé állításuk- függetlenül az elévüléstől. Az elévülés a bűnözőket pártoló jogelv. A valóságban nincs elévülés. Egy meggyilkolt ember nem fog feltámadni attól, hogy gyilkosa bűncselekménye elévült.
Emberellenes jogelv az elévülés. Hatálytalanítani kell.
Az a mondat, mely szerint „Magyarország és Lengyelország Európa számára nagyobb veszélyt jelent, mint az Iszlám Állam”, jellegzetesen toxikus mondat. Fizetett propagandista találta ki. Fizetett propagandaműhely hozta létre.
Ezeket a propagandistákat nem érdekli a valóság.
Agytrösztjük azon „dolgozik”, hogy toxikus mondatokat vegyítsen, mérgezze a közéletet, rombolja – majd kirabolhatóvá tegye – a társadalmakat. A rombolásért fizeti őket az oligarchia. Bőszen mérgeznek, aláásnak, dúlnak mondataikkal.
Hazudnak gátlástalanul – ez használati értékük.
Felbérlőjük az oligarchia. Az oligarchia akarja rombolni Európát. Ezért bérel fel propagandistákat Budapesttől Bécsen és Berlinen át Brüsszelig sok európai városban. A propagandisták kifaragják a mondatot: „Az állam a legrosszabb tulajdonos.”
Majd az oligarchia megbíz egy politikust, aki szajkózza.
Ma is lázasan ügyködnek a propaganda boszorkánykonyhái. hogy toxikus mondatokat elegyítsenek. Az a berlini elme, amely ezt a vegyületet kiöklendezte: „„Magyarország és Lengyelország Európa számára nagyobb veszélyt jelent, mint az Iszlám Állam”, nagy szolgálatot tett az oligarchiának.
Azonosítani kell, tettét föl kell jegyezni.
Majd földeríteni pénzforrásainak eredetét, átvilágítani vagyonosodását, és ezek alapos ismeretében szembesíteni a jogállammal. Azonosítani kell konkrét megbízóit is, és törvényes keretek között az oligarchiával szemben is átgondolt védekező lépéseket kell tenni.
Brüsszelben, Bécsben és Budapesten is hasonlóképp kell eljárni.
 


A lengyelek tudnak valamit: a csatlakoznak az Ázsiai Infrastrukturális Beruházási Bankhoz



BY VILÁGFIGYELŐ · 2016-05-06
Az Ázsiai Infrastrukturális Beruházási Bankhoz (AIIB) csatlakozás segítheti Lengyelország ázsiai exportját, amelynek bővülése a lengyel kormány gazdasági stratégiájának jelentős eleme –jelentette ki Pawel Szalamacha lengyel pénzügyminiszter pénteken Varsóban.


A bank alapító okiratát tavaly június végén írták alá Pekingben. Az 57 alapító tag között 37 régióbeli (ázsiai, csendes-óceáni) és 20 régión kívüli ország található, köztük – az Egyesült Királyság, Franciaország, Németország és Olaszország mellett – Lengyelország is. Az Egyesült Államok és Japán távol tartotta magát a kezdeményezéstől.
A bank tényleges működése központjának ünnepélyes megnyitásával, az idén januárban vette kezdetét.
A multilaterális intézményt a szakmai közvélemény a nyugati dominanciájú Világbank és az Ázsiai Fejlesztési Bank (ÁFB) versenytársának tekinti, amelynek elsőrendű célja az ázsiai kontinens jelentős infrastrukturális lemaradásának enyhítése, a környezeti szempontokat is figyelembe vevő beruházások finanszírozása.

AddThis Sharing Buttons



Az ENSZ szerint gyermekeket ölni nem bűn – ha az nemes cél érdekében történik



BY VILÁGFIGYELŐ · 2016-06-09

2015 szeptemberében az ENSZ Kafkát megszégyenítő húzással Szaúd-Arábiát bízta meg az Ember Jogi Tanács egyik bizottságának vezetésével. Ennyi erővel művelődési és közoktatási miniszterré lehetne kinevezni Fekete Pákót.
Az ENSZ mindezt csupán néhány nappal azután lépte meg, hogy Jemenben a szaúdiak lebombáztak egy lagzit.
A szúdiak emberjogi hozzáállása még a jemeni násznép vérbefojtása nélkül is minimum érdekes. A nők egy hajszálnyival érnek kevesebbet a kecskéknél, lefejezéskultúrában pedig legfeljebb csak az Iszlám Állam versenyképesebb náluk.
Ja igen, az az Iszlám Állam amit Joe Biden szerint a szaúdiak is támogatnak.
Az ENSZ nemrég hozta nyilvánosságra a jelentését Children and armed conflict címmel. A jelentés a különböző fegyveres konfliktusokban a gyermekeket ért atrocitásokkal foglalkozik.
A végén van egy lista azokról a felekről akik gyermekeket rabolnak, soroznak, erőszakolnak, ölnek, csonkítanak, illetve iskolákat, kórházakat támadnak.
A jemeni konfliktusban való részvétele miatt Szaúd-Arábia is felkerült a gyermekmészárosok listájára.
Persze a szaúdiaknak ez egyáltalán nem tetszett, és azonnali helyreigazítást követeltek. Szerintük ugyanis “mindenki láthatja, hogy a koalíció nemes feladatot hajt végre a jemeni emberek érdekében”.
Ban Ki-moon pedig úgy döntött, hogy a “pontosság” fontossága miatt a koalícióval közösen felülviszgálják majd a tényeket, de addig is leveszik a szaúdiakat a gyermekgyilkosok listájáról.
Ügyes kis pincsi ez a Ban Ki-moon, nem?
Orientalista.hu – Sorkoz.blog.hu Politikai Ateista


A büdös zsidó anyátok életét vegyétek el !!!!!


Tel-Aviv újabb illegális telepeket építését tervezi

BY VILÁGFIGYELŐ · 2016-06-07
A facebook oldalunk poszt jogát letiltották, a hírekért látogasson közvetlenül a hhonlapunkra. A Felháborító Hírek facebook oldal kisegít minket és néhány cikkünket megosztja, javaslom az oldal követését. http://facebook.com/felhaboritohirek
Izrael illegális telepeken több mint 15.000 új lakás felépítését tervezi egy használaton kívüli repülőtér területén a megszállt Ciszjordánia és Kelet-al-Quds (Jeruzsálem) között, írja a Press TV.
Az épületeket a tervek szerint az Atarot repülőtér helyén húzzák fel al-Quds északi részén.
A terv jelenleg a helyi tervezési és építési bizottság jóváhagyásra vár, hogy utána hozzákezdhessenek a kivitelezéshez, számolt be az izraeli héber nyelvű Walla honlap.
Az izraeli Knesszet egy tagja, Nachman Shai arra figyelmeztetett vasárnap, hogy a bővítés a nemzetközi bírálatok új hullámát fogják elindítani.
Meir Turgeman, az izraeli tervezési bizottság elnöke azonban azt mondta, nem “lát politikai szempontból problémát”.
Az Ir Amim, amely magát, az izraeli-palesztin konfliktusra összpontosító non-profit szervezetként írja le, szintén elítélte a tervet “gyalázatnak” tartva azt.
Az eredeti tervek helyett, hogy az egyenlőséget erősítsék és a feszültségeket csökkentsenek a városban, [Izrael] megpróbál olyan ellentmondásos építési terveket elfogadtatni a nyilvánossággal, amelyek végrehajtása kétséges”, – mondta.
Izrael a nemzetközi felszólítások dacára gyorsította meg a törvénytelen települések bővítését Ciszjordánia-szerte.
Még áprilisban jelentette a Peace Now jogi csoport, hogy az Izrael által beépíteni tervezett telepek száma több mint megháromszorozódott 2016 első negyedévben az előző év azonos időszakához képest.
Több mint félmillió izraeli él, több mint 230 illegális településen, melyeket Ciszjordánia és Kelet-al-Quds (Jeruzsálem) palesztin területek 1967-es megszállása óta építettek ki.
Az összes izraeli telep törvénytelennek minősül a nemzetközi jog alapján.
Orientalista.hu – (Press Tv, Perisanews)

A zsidó anyátok életét vegyétek el !!!



Tel-Aviv újabb illegális telepeket építését tervezi



BY VILÁGFIGYELŐ · 2016-06-07
A facebook oldalunk poszt jogát letiltották, a hírekért látogasson közvetlenül a hhonlapunkra. A Felháborító Hírek facebook oldal kisegít minket és néhány cikkünket megosztja, javaslom az oldal követését. http://facebook.com/felhaboritohirek


Izrael illegális telepeken több mint 15.000 új lakás felépítését tervezi egy használaton kívüli repülőtér területén a megszállt Ciszjordánia és Kelet-al-Quds (Jeruzsálem) között, írja a Press TV.
Az épületeket a tervek szerint az Atarot repülőtér helyén húzzák fel al-Quds északi részén.
A terv jelenleg a helyi tervezési és építési bizottság jóváhagyásra vár, hogy utána hozzákezdhessenek a kivitelezéshez, számolt be az izraeli héber nyelvű Walla honlap.
Az izraeli Knesszet egy tagja, Nachman Shai arra figyelmeztetett vasárnap, hogy a bővítés a nemzetközi bírálatok új hullámát fogják elindítani.
Meir Turgeman, az izraeli tervezési bizottság elnöke azonban azt mondta, nem “lát politikai szempontból problémát”.
Az Ir Amim, amely magát, az izraeli-palesztin konfliktusra összpontosító non-profit szervezetként írja le, szintén elítélte a tervet “gyalázatnak” tartva azt.
Az eredeti tervek helyett, hogy az egyenlőséget erősítsék és a feszültségeket csökkentsenek a városban, [Izrael] megpróbál olyan ellentmondásos építési terveket elfogadtatni a nyilvánossággal, amelyek végrehajtása kétséges”, – mondta.
Izrael a nemzetközi felszólítások dacára gyorsította meg a törvénytelen települések bővítését Ciszjordánia-szerte.
Még áprilisban jelentette a Peace Now jogi csoport, hogy az Izrael által beépíteni tervezett telepek száma több mint megháromszorozódott 2016 első negyedévben az előző év azonos időszakához képest.
Több mint félmillió izraeli él, több mint 230 illegális településen, melyeket Ciszjordánia és Kelet-al-Quds (Jeruzsálem) palesztin területek 1967-es megszállása óta építettek ki.
Az összes izraeli telep törvénytelennek minősül a nemzetközi jog alapján.
Orientalista.hu – (Press Tv, Perisanews)


Vascsővel, csákánnyal és baltával estek neki a megállított autónak


BY VILÁGFIGYELŐ · 2016-06-07
Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán L. József 38 éves monori lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. június 2-án a reggeli órákban a Péteri és Gyömrő közötti úton – eddig ismeretlen társaival – megállásra kényszerített egy másik személyautót. A gyanúsított – három ismerősével együtt – kiszállt az autóból, majd a kezükben vascsővel, csákánnyal és baltával mentek oda a sértett által vezetett gépkocsihoz, amelynek az ablakait és a hátsó szélvédőjét betörték és letörték az egyik visszapillantó tükröt is.
A sértett a helyszínről ezt követően elhajtott, majd bejelentést tett a rendőrségen.
Az adatgyűjtés eredményeként a nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyek egyikét.
L. Józsefet a bűncselekmény elkövetése után – monori lakásán – többször keresték a rendőrök.
A 38 éves férfi 2016. június 6-án a délutáni órákban önként jelentkezett a Monori Rendőrkapitányságon. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Társainak azonosítása és felkutatása folyamatban van.
(Police.hu)



Gyermekek, nők és öregek gyilkolására szólított fel 2014-ben Budapest jelenlegi díszvendége – A Kuruc.infót is ő szeretné “célzottan likvidálni”


BY VILÁGFIGYELŐ · 2016-06-07
Az Igazságügyi Minisztérium által Budapesten megrendezendő világhálós gyűlöletbeszéd-ellenes konferencia megnyitóbeszédét – amint arról mi is hírt adtunk – Ájelet Bensaul Sákéd izraeli igazságügyi miniszter tartja. A fajgyűlölő, polgári foglalkozását tekintve számítógépmérnök Sákéd 2014 nyarán, a Gázai övezet ellen indított Szilárd sziklafok fedőnevű izraeli hadművelet idején a Facbook-oldalán egy szélsőséges izraeli publicista korábban írt cikkét idézve – tehát áttétetelesen – „az ellenség, egy teljes nép” likvidálására szólított föl. Hogy félreértés ne essék, az idézet elejére a magyaroknak erkölcsöt prédikáló miniszter asszony 2014-ben odaírta: „a cikk ma is időszerű, amiképpen tizenkét évvel azelőtt is az volt”. Az izraeli miniszter közben megérkezett Budapestre, s már tegnap délután a Duna-parton járt.



Ájelet Bensaul Sákéd (fotó: Facebook)

Budapestnek a közelmúltban már több vezető izraeli politikus díszvendége is volt, mint például a sorozaterőszakoló, jelenleg ezért börtönben ülő Mose Káccáv, egykori államelnök, vagy Ávigdor Lieberman, hajdani külügyminiszter (jelenlegi hadügyminiszter), aki számos megdöbbentő kijelentése között néhány évvel ezelőtt azt tanácsolta az izraeli légierőnek, hogy bombázza le az Egyiptom és Szudán határán létesült Asszuáni-gátat. De korábban járt a budapesti Országházban Áriél Sáron, néhai miniszterelnök is, aki „a bejrúti mészáros” néven is elhíresült (a libanoni főváros melletti Szábrá és Sátillá nevű palesztin menekülttáborokban történt vérengzésben hadügyminiszterként betöltött szerepe miatt – H. J.) A Budapestre már tegnap megérkezett erkölcsprédikátor zsidó díszvendég Ájelet Bensaul Sákéd, a Likud vezette kormánykoalíció igazságügyi minisztere lesz.

Mose Káccáv már 2004-ben díszvendég volt Budapesten

Ájelet Bensaul Sákéd 2014. június 30-án, éjjel 23:59 órakor, a Gáza övezet ellen indított izraeli hadjárat kellős közepén, amikor bosszúra vágyó szélsőséges zsidó csoportok Izrael-szerte palesztinokra vadásztak, a Zsidó Otthon (הבית היהודי) nevű, rasszista parlamenti párt képviselőjeként, frakcióvezetőjeként egy Uri Élicúr nevű, izraeli publicista tizenkét évvel korábban írt újságcikkét idézve a következő, a palesztinok meggyilkolására fölhívó, azóta egyébként törölt szöveget tett ki a Facebook-oldalára. (Maga ez a szöveg is megérne egy konferenciát, amelynek témája a világhálón terjesztett gyűlöletbeszéd lenne – H. J.) A Szihá Mekomit (Helyi Beszélgetés –שיחה מקומית) című héber nyelvű újságban azonban megőrizte az utókor számára az izraeli miniszter humanista szövegét, amiképpen más fórumok a Facebook-bejegyzéséről készült, ám azóta eltüntetett fényképet. Íme, Ájelet Bensaul Sákéd ominózus, 2014-ben a saját véleményét is tükröző bejegyzésének részletei magyarul:
Uri Élicúr, emléke legyen áldott, 12 évvel ezelőtt írt, félretett cikke. Időszerű a mának, amiképpen időszerű volt írása idején is:
(…) „Mi a megrendítő annak fölismerésében, hogy az egész palesztin nép az ellenségünk. Minden háború két nép között dúl (persze dúlhat egy-egy háború egyszerre több nép között is – H. J.), s minden háborúban az a nép, amely a háborút kirobbantotta, az teljes egészében ellenségnek számít. A hadüzenet nem háborús bűntett, s az ellenség hadüzenetére való háborúba lépés meg főleg nem az. Amiképpen nem háborús bűn a háború szó használata és az ellenség egyértelmű megnevezése. A háborúkban általában az ellenség az egy teljes nép, az öregjeivel, asszonyaival, városaival és falvaival, vagyontárgyaival és infrastruktúrájával együtt. (…)
A háború erkölcse szerint elkerülhetetlen, hogy ne érje bántódás az ellenség polgári lakosait. Ez az erkölcs nem ítéli el a Drezda német várost bombázó és porig romboló brit légierőt, de nem ítéli el az USA harci gépeit sem, amelyek lerombolták Lengyelország városait és elpusztították a fél Budapestet, amelyeknek szerencsétlen lakosai soha nem ártottak Amerikának, ám a gonosz ellen folytatott háborúban a győzelem érdekében mégis le kellett rombolni őket.” (…)
S a mi háborúnkban ez hétszeresen érvényes, mert az ellenség katonái a lakosság körében bújnak meg, s csak a lakosság támogatásának köszönhetően képesek harcolni ellenünk. Minden egyes terrorista (terrorista az a személy, aki az izraeli megszállás ellen bármilyen eszközzel küzd – H. J.) mögött több tucat férfi és asszony áll, akik nélkül nem lenne képes terrorcselekményeket elkövetni. A harcból kiveszik részüket a gyilkosságokra uszító tananyag írói, a rejtekhelyet biztosítók, a gépjárműveket rendelkezésre bocsátók, s mindenki, aki tiszteletben és erkölcsi támogatásban részesíti őket (a palesztin harcosokat – H. J.) Mindegyik az ellenség harcosa, s ezért életük elvesztéséért magukra vessenek. Most már ebbe a csoportba (akik magukra vessenek a halálukért – H. J.) tartoznak a sahídok (arab szó: azok, akik mártírhalált halnak – H. J.) édesanyja is, akik virágokkal és csókkal küldik őket a pokolba. Ezeknek az édesanyáknak követniük kell a fiaikat a halálba, mert nincs ennél nagyobb igazság. Követniük kell a fiaikat, a fizikai otthonnal együtt, amelyben nevelték a kígyót. Mert ha nem így lesz, ezekben az otthonokban majd további kis kígyókat nevelnek.
A likvidálás nem lehet csak célzott (amikor is az izraeli hadsereg ‘célzott likvidálással’ csak egyes személyeket tesz el láb alól – H. J.). Így van ez a háborúkban. Mert ami célzott, az nem likvidál, s ami pedig likvidál, az nem célzott (bizonyos helyre vagy személyre korlátozott – H. J.). Nem mi indítottuk ezt az aljas háborút, s nem mi tudjuk ezt befejezni. A háború befejezésének kulcsa a palesztin nép fiainak kezében van. Mi csak meg tudjuk perzselni az ujjukat, egészen addig, amíg használni akarják azt” –
idézi a saját véleményként és hitvallásaként is Ájelet Sákéd, a Zsidó Otthon nevű parlamenti párt akkori frakcióvezetője, jelenleg izraeli igazságügyi miniszter 2014. július 1-jén, amikor már három hete zajlott a Gázai övezet ellen indított Szilárd sziklafok fedőnevű hadművelet, amelynek végül összesen 2145 palesztin halálos áldozata volt, közülük 1715 polgári személy, főleg gyermekek és nők vesztették életüket, több tízezren megsebesültek. Egyébként Ájelet Bensaul Sákéd fentebb idézett, több ezer tetszikkel jutalmazott bejegyzését sokan máig konkrét gyilkosságra uszításként is értelmezik, mert a szöveg kitétele után egy nappal három zsidó terrorista Kelet-Jeruzsálemben elrabolta, majd élve elégette a halálakor 16 esztendős Muhámmád Ábu Hudájr palesztin fiatalt.

Gázai övezet, 2014: „Egy egész palesztin nép ellenségünk” (fotó: AP)
Ájelet Sákéd, Budapest mostani zsidó díszvendége nem csak igazságügyi miniszter, hanem az izraeli kormány politikáját a nagyvilágnak megmagyarázó (hászbárá – הסברה), elfogadtatni igyekező, illetve az azt bírálók állításainak megcáfolása, a zsidó közösségek elleni állítólagos támadások ellen fellépő Jiszráél Seli (Az Én Izraelem – ישראל שלי) nevű mozgalom társalapítója is. (A másik alapító, az Ájelet Sákédhez hasonlóan szélsőséges Náftáli Bennett, jelenlegi oktatási és diaszpóraügyi miniszter, az izraeli parlament politikai és biztonsági bizottságának tagja, a Zsidó Otthon párt elnöke – H. J.) Amikor Sákéd és Bennett 2012-ben a Netanjáhu-kabinet minisztere lett, az általuk alapított Az Én Izraelem nevű propagandairányító mozgalom vezetését átadták másoknak.

Sákéd Facebook-oldalára 2014-ben kitett, általa törölt, ám mások elmentette szöveg
Az Én Izraelem a megalapítása óta nemzetközi tüntetéseket szervez az izraeli kormány politikájának, az izraeli hadsereg fegyveres akcióinak támogatására, propaganda- és magyarázó (hászbárá) kampányt folytat a világhálón, így a többi között a Facebookon is (őket nem törlik a Facebook moderátorai – H. J.) arabul, héberül, angolul és oroszul. Sákéd mozgalma „csendes terrornak” nevezi az izraeli megszállás ellen tiltakozó nemzetközi és izraeli szervezetek, akadémiák és személyek megnyilvánulásait, illetve antiszemitizmusnak bélyegzi az izraeli kormány politikáját vagy egyes zsidók visszatetsző cselekedeteit bíráló bármilyen elmarasztalást.
Az Ájelet Sákéd alapította, s jelenleg igazságügyi miniszterként is messzemenően támogatott Az Én Izraelem mozgalom egyik fontos tevékenysége „a nemzetközi megmagyarázás” (ההסברה הבינלאומית), amelynek hangsúlyozottan fontos eleme, hogy megértesse a világ népeivel: Izrael a demokrácia szigete a Közel-Keleten. A mozgalom azt is a nagyvilág tudomására kívánja hozni, hogy Erec-Jiszráél (Izrael országa), tehát a tizenkét zsidó törzs által a bibliai időkben elfoglalt terület kizárólag a zsidó nép tulajdona.

Drezda, 1945. február: A Bombázási holokauszt áldozatainak egy része. Ez nem elítélendő… (fotó: archív)
Közben Ájelet Bensaul Sákéd már vasárnap Budapestre érkezett, s ezt az örömteli hírt nem az MTI jelentéséből tudtuk meg, hanem onnan, hogy az izraeli miniszter asszony a Facebook-oldaláramár 16 órával ezelőtt kitett egy fényképet, amelyen az Országházhoz közeli Duna-parton látható gyertyagyújtás közepette. A képhez természetesen „történelmi” magyarázat is dukál, ha már izraeli miniszterről van szó:
A nyilaskereszt (sic!) magyar náci (sic!) párt 1944 telén több ezer zsidót (Simon Peresz jó két évvel ezelőtt több tízezerről beszélt, ám a budapesti Külügyminisztérium hallgatott, mint a befagyott hullámsír – H. J.), főleg gyermekeket és asszonyokat végzett itt ki. Hármasával állították őket a Duna-partra, egyiket a másikhoz kötözték, de csak egybe lőttek bele (mert akkor már nem volt elég lőszerük, s egy hónappal később [sic!] Magyarország felszabadult), s így egyikük elesett és magával rántotta mindegyiket a befagyott folyóba (sic!).”
Az izraeli miniszter legutóbbi Facebook-bejegyzéséhez sorban érkeznek a kommentek, amelyek írói a Jobbik félelmetes antiszemitizmusával rémítgetnek (még nem hallottak a sikeres néppártosodásról – H. J.) és egyéni, valóban megtörtént, személyes és hozzátartozóik csodálatos megmenekülésének történetét mondják el, ostorozzák a bűnös magyarokat.

Ájelet Bensaul Sákéd első útja vasárnap a Duna-partra vezetett (fotó: Facebook)
Ismételjük: ennek a mostani, a rendezők meghívása értelmében a világhálós gyűlöletbeszédről szóló budapesti konferenciának a díszvendége egy izraeli miniszter (asszony), aki 2014. június 30-án, amikor a világsajtót bejárták a Gázai övezetben halomra gyilkolt palesztin gyermekek fényképei, kitett a Facebook-oldalára egy újságcikket, amellyel azonosulva egy nép öregjeinek, asszonyainak és gyermekeinek a gyilkolására uszított.
Gratulálunk az Igazságügyi Minisztériumnak, mert megint sikerült méltó, a magyaroknak erkölcsöt prédikáló izraeli díszvendéget édesgetni a székesfővárosba. Várjuk az izraeli miniszter magas magyar állami kitüntetését is. Hogy a jövőben legyen mit visszadobnia…
Hering József – Kuruc.info
Frissítés: Közben a Magyar Ügyvédi Kamara épületében ma délelőtt beszédet mondott Trócsányi László magyarországi és Ájelet Bensaul Sákéd izraeli igazságügyi miniszter – olvasható az izraeli miniszter Facebook-oldalára nemrég kitett közlésben:
Budapesten a Magyar Ügyvédi Kamara épületében az antiszemita uszítás ellen megrendezett konferencián beszédet mondtam, miközben a hátam mögött levő falon a holokauszt idején meggyilkolt budapesti zsidó ügyvédek nevei voltak olvashatók.
A magyar igazságügyi miniszter beszédében joggal mondta: a szóbeli uszítás előbb-utóbb fizikai bántalmazáshoz is vezethet. A miniszter kijelentette, hogy elkötelezett harcot vív az uszítás ellen. A magyarországi antiszemita portálok már meg is támadták őt magának a konferenciának a megtartásáért.
A világ összes igazságügyi miniszterének összefogása az uszítás ellen, illetve az internetes társaságok elleni közös munka változást idéz elő. Az Izraeli Igazságügyi Minisztérium már ma odaadó munkát végez az uszító Facebook-, Goggle-oldalak, posztok és portálok ellen. Nagy munka áll még előttünk”, írja Facebook-oldalán az izraeli miniszter.

Ájelet Bensaul Sákéd a Magyar Ügyvédi Kamarában szónokol (fotó: Facebook)
Az eredeti hírben olvasható, hivatkozásokkal alátámasztott információ szerint a magyaroknak erkölcsöt prédikáló izraeli miniszter 2014-ben egy teljes nép, gyermekek, öregek és asszonyok gyilkolására uszított. Csodálkozunk tehát az izraeli miniszter gátlástalanságán és arcátlanságán, hogy korábbi „szóbeli uszításának” tudatában másokat kioktat, az uszítás ellen harcot hirdet, visel. De csodálkozunk azoknak a magyaroknak a gyávaságán, vagy éppen arcátlanságán is, akik meghívásukkal, a díszletek biztosításával asszisztálnak ehhez a komédiához.
H. J. – Kuruc.info

AddThis Sharing Buttons



Ha ez fasiszta ország, miért itt vásárolja fel az ingatlanokat a zsidó?


BY VILÁGFIGYELŐ · 2016-05-05
zsid-csillag.jpg

Egyre több külföldi, nem európai uniós állampolgár vesz magyarországi ingatlant, körükben a főváros és a nyugati országrész a legnépszerűbb – írta a Magyar Nemzet csütörtöki számában a Miniszterelnökség által közzétett adatokra hivatkozva. Tavaly a nem uniós állampolgárok közül elsősorban kínai, orosz, ukrán és izraeli állampolgárok vásároltak lakást Magyarországon
Tavaly az azt megelőző évhez viszonyítva mintegy ötven százalékkal több nem uniós állampolgár vett lakást Magyarországon: az adatok szerint 2014-ben 1815-en, 2015-ben 2708-an vásároltak ingatlant – olvasható a lapban.
Mint írták, a vásárlások kétharmada Budapesten történt, ezt követte Zala, Pest majd Győr-Moson-Sopron megye. Tavaly a nem uniós állampolgárok közül elsősorban kínai, orosz, ukrán és izraeli állampolgárok vásároltak lakást Magyarországon.
 


Az izraeli hadsereg főtisztjei ellent mondanak Netanyahunak – Támogatják a Hamasz tengeri kikötőjének tervét



BY VILÁGFIGYELŐ · 2016-02-28


A Gázai övezet gazdasági helyzetének javítását és ezért kikötő építését sürgették az izraeli hadsereg magas rangú tisztjei, egyetértésben az övezetet irányító Hamasz radikális palesztin szervezettel, amely egyenesen robbanással fenyegetett, ha nem sikerülne megegyezni a kikötő létrehozásáról.
Egy névtelenül nyilatkozó magas rangú izraeli katonai illetékes szerint a hadseregben úgy vélik, hogy Jeruzsálemnek foglalkoznia kell a súlyos gázai gazdasági helyzettel és vizsgálnia kell a kikötő létrehozásának tervét a bajok orvoslása érdekében – jelentette csütörtökön az izraeli közszolgálati rádió.
A hadsereg egyik vezetője arra is figyelmeztetett, hogy ha nem enyhül a gazdasági válság az övezetben, és az ott élők úgy érzik, hogy nincs vesztenivalójuk, akkor az izraeli hadsereg elrettentő erejétől függetlenül megnő a súrlódás veszélye Izraellel.
A Hamasz egyik vezetője szerdán kijelentette, hogy ha Jeruzsálem és a Hamasz nem jut egyezségre a gázai kikötő megépítéséről, akkor “robbanás lesz Gázában” – írta a Háárec című izraeli újság honlapja. Musír al-Masri szerint a kikötő ügye palesztin alapjog, amely már előkerült az Izrael és Törökország közötti megbékélést szolgáló tárgyalásokon is.
Ugyanakkor a Hamasszal rivális, mérsékelt palesztin Fatah párt egyik vezetője a Háárecnek azt mondta, nem hisz abban, hogy a közeljövőben létrejönne a kikötő. Szerinte “annak megépítése izraeli érdek lenne, mert Jeruzsálem a Hamasz további uralmát szeretné Gázában, hogy megakadályozza a két rivális palesztin párt, a Hamasz és a Fatah kiegyezését”.
A Gázai-övezet kikötője ügyében eddig legalább öt javaslat került napirendre: egy egyiptomi területen, a Sínai-félsziget partvidékén, al-Arisnál épülő létesítmény, egy mesterséges kikötő felhúzása szemben a gázai partvidékkel, egy kikötőhely az övezet területén a gázai part területén, vagy elkülönített rész az asdódi vagy egy ciprusi, már létező kikötőben.
Izraelben a Háárec szerint a magas rangú katonatisztek és több miniszter elvileg támogatják az ügyet, különösen, ha cserébe sikerül hosszú távú tűzszünetben is megállapodni. A kérdés mégsem egyszerű, mert Benjamin Netanyahu miniszterelnök és Móse Jaalón védelmi miniszter ellenzi a gázai kikötő tervét.
Már a legutóbbi, 2014-es háború előtt is a tengeri kereskedelem kapujának létrehozása volt a Hamasz egyik legfontosabb követelése, amit Izrael és Egyiptom is elutasított. Jelentős előrehaladás azóta sem történt az ügyben, noha több európai kormány és Katar is támogatja ezt a palesztin követelést.
Orientalista.hu – MTI



A bizonyítékok Törökországhoz vezetnek, ahogy a kazár maffia világhálózata tovább esik szét


BY VILÁGFIGYELŐ · 2016-03-10

benjamin%2Bfulford%2Bh%25C3%25ADrek%2Bt%

A múlt héten az orosz elnök Vlagyimir Putyin megfenyegette Recep Erdogan török elnököt, hogy “helyreállítja Konstantinápolyban (Isztambul) a Kereszténységet, és megvédi az orosz tengeri biztonságot azzal, hogy felszabadítja a Dardanellákat és a Boszporusz szorost,” – Pentagon források szerint. “Ez volt a terv, hogy Törökország határait végig átrajzolják kiutasítva őket Ciprusról és balkanizálják,” tették hozzá.
Lehet, hogy ez késztette Ahmet Davutoglu török miniszterelnököt, hogy Iránba repüljön, hogy békére törekedjen a szunnita és síita iszlám frakciók között.
Ha a felek között létrejön egy békemegállapodás, ez azt jelenti, hogy az 1384 éves szakadás a két iszlám frakció között véget érhet. Ez az, amit a törökök remélnek, hogy szembeszállhassanak az orosz, nyugati katonai szövetséggel, melyet akkor tettek hivatalossá, amikor a pápa és az orosz ortodox pátriárka 962 év után február 12-én először találkozott.
A helyzetet azonban nem lehet olyan könnyen megoldani az USA-ban 2001. szeptember 11-én lezajlott náci puccsban való mély török részvétel miatt. Most úgy tűnik, hogy az USA elleni támadás dátumának kiválasztása összefügg azzal a ténnyel, hogy 1683. szeptember 11-e volt az utolsó dátum, amikor a törökök fegyveresen próbálták meg átalakítani Európát, de nem sikerült. Ez akkor volt, amikor Bécs ostromát egy Keresztény koalíció oldotta fel néhány órával azelőtt, hogy a törökök fel akarták robbantani Bécs falait.
A náci-török kapcsolat mély gyökerekkel rendelkezik a történelemben. Ez visszavezethető Hitler harmadik emberére Rudolf Hessre, aki Egyiptomban nevelkedett. A nyugat iránti haragja visszavezethető arra a tényre, hogy a győztes szövetségesek elkobozták családja vagyonát az 1. Világháborút követően. Hess ugyancsak tagja volt egy török titkos társaságnak, melynek ősi történelmi kapcsolatai voltak a német Thule Társasággal, és az olasz fasiszta P2 szabadkőműves páhollyal. Ezek a csoportok már régóta bosszút forralnak a nyugat ellen a német, a Habsburg és az Oszmán Török birodalom háború utáni megsemmisítése miatt.
A 2. Világháborúra készülve a brit hírszerzés és más források szerint a németek és a törökök több százezer Muzulmán Testvériség aktivistát képeztek ki, hogy harcoljanak a brit és francia uralom ellen a Közel-Keleten. Sok ilyen képzett harcost és ál-muzulmán “fundamentalistát” küldtek Szaúd-Arábiába a 2. Világháború után. Ez a csoport alakult át az al-Kaidává és most az ISIS-szé.
A legújabb manőverük volt, hogy elárasztják Európát muzulmán menekültekkel, amit a pápa “Arab inváziónak” ítélt. A törökök és szaúdi plusz náci szövetségeseik megtorolták ezt a kritikát, megölve négy apácát és 12 másikat Jemenben.
A támadás elkövetői nem muszlimok voltak, hanem akik egy olyan entitást imádnak, amit Fekete Napnak neveznek, de az igazi hívők már régóta mint Sátánt ismerik.
Ezt a sátáni hálózatot most szisztematikusan felszámolják oly módon, hogy még a nyugati vállalati irányítású médiában is látható. Donald Trump amerikai elnökjelölt felfutása az egyik legfontosabb példa erre. A múlt héten Newt Gingrich, az amerikai képviselőház korábbi elnöke az amerikai országos Fox tévében azt mondta, hogy a republikánus intézmény retteg Trumptól, mert “Ő nem közülük való… ő nem esett át beavatási szertartásokon, és nem tartozik titkos társasághoz.
Ez több halálos fenyegetésre sarkallt Trump ellen, kezdve idősebb George Bushal másokkal együtt.
Azonban a tény az, hogy ezúttal a Bush család az, akik ijedten futnak. Pentagon források szerint az orosz ortodox vezető Kirill újabb utazása Paraguayba “egy üzenet volt Bushéknak, hogy nincsenek biztonságban sehol sem.” A letartóztatott mexikói drogbárótól és Bush ügynök El Chapotól megvonták az alvást, amíg nem járul hozzá, hogy kiadják az Egyesült Államoknak, hogy tanúskodjon a Bush/Clinton maffia ellen, a források szerint.
Továbbá Hillary Clinton eltávolítása is elég gyorsan halad. Hillary leszbikus szeretője és segédje Huma Abedin ellen már vádat emeltek, a számítógépes embere immunitást kapott cserébe a vallomásáért, és a vádesküdtszék emberek meginterjúvolásával van elfoglalva, hogy lássák, kik lesznek beidézve a közelgő vádemelése során. A vádak között lesz államtitkok kiszivárogtatása, és a Clinton Alapítvány, mint titkos kormányzat felhasználása egyebek mellett, FBI források szerint.
Egy másik nyilvánvaló jele annak, hogy nincs minden a régiben az a tény, hogy David de Rothschild, a Rothschild bankár család svájci ágának vezetője a rendőrség elől menekül.
http://www.activistpost.com/2016/03/rothschild-bank-now-under-criminal-investigation-after-baron-david-de-rothschild-indictment.html
David de Rothschild neve gyakran felmerült a Fehér Sárkány Társaság és más nyugati titkos társaságok közötti tárgyalások során 2011. március 11-e, a Japán elleni szökőár és nukleáris támadás előtt.
311-et követően a Rothschildok képviselője Dr. Michael Van de Meer (más néven Michael Meiring) elmondta e sorok írójának, hogy a támadás célja az volt, hogy kikényszerítsék 50 millió japán átköltözését Tokióból és környékéről Észak-Koreába, ahol a Rothschildok egy új ázsiai központot terveztek létrehozni.
Egy időben a 311 támadások után a japán miniszterelnök Naoto Kan azt mondta egy sajtótájékoztatón a Külföldi Tudósítók Klubjában, hogy erősen javasolta a támadásokat követően, hogy evakuálják Tokiót és környékét. Azon tény ellenére, hogy nagyjából az egész nyugati sajtó és az összes nagy japán hírszerkesztőség riporterei jelen voltak, senki sem számolt be ezekről a megjegyzésekről. Most Kan történetét, hogy sürgette 50 millió ember evakuálását, hirtelen a világ összes hírügynöksége leadta, ahogy közeledik a terrortámadás 5. évfordulója.
Míg jelenleg Rothschildot csalásért körözik, csak idő kérdése, hogy az ő és családja szerepét a tömeggyilkos incidensben szintén vizsgálni kezdik.
Az Izraelként ismert agymosott európai Rothschild kolónia szintén komoly ostrom alatt áll. Az amerikai hírszerzők elmondták orosz partnereiknek, hogy Izraelt gyanúsítják azzal, hogy Törökországot használták megbízottként, hogy “elkerüljék az oroszok haragját,” az orosz GRU katonai hírszerzés főnökének, Igor Sergunnak nemrégiben történt meggyilkolása miatt. Ez visszafele sült el, mert “ez csak elmélyítette Oroszország és az USA katonai és hírszerzési együttműködését” az amerikai források szerint.
Ezt hangsúlyozva Joseph Dunford vezető amerikai tábornok Izraelbe utazott március 3-án, és figyelmeztette az izraelieket, hogy ne próbálják megölni Trumpot “vagy bármelyik másik jó fiút.” Azt is elmondták nekik, hogy szüntessék be a terroristák beszivárogtatását Jordániába, Libanonba és Szíriába. Továbbá az amerikai alelnök Joe Biden márcis 8-án szintén Izraelben járt figyelmeztetni őket, hogy ne működjenek együtt Törökországgal vagy Szaúd-Arábiával.
A kínaiak is megmutatták, hogy a kerítés melyik oldalán állnak egy 6 napos vízummentes program bevezetésével a Sanghaj régió számára, amely 51 országot foglal magában, köztük az Egyesült Államokat, Japánt, Oroszországot, Franciaországot és az Egyesült Királyságot, de szándékosan kizárták Izraelt. A japán kormány szintén korlátozza a vízum kiadását az izraeliek számára.
Közben a dolgok gazdasági fronton is kezdenek meleggé válni. A világ szállítása “a legrosszabb visszaesést tapasztalja a Vikingek óta.
A náci bábkormány Ukrajnában csődbe ment és működésképtelen, miközben a nagy nyugati bankok továbbra is túlélnek a csalárd számvitelük segítségével. A kanadai kormány mostanra nyilvánosan beismerte, hogy eladta az utolsó hivatalos aranytartalékát is.
Ez azért érdekes, mert a kanadaiak voltak talán az utolsó emberek a Földön, akik hajlandóak voltak arannyal kereskedni cserébe a Federal Reserve Board tévesen “amerikai dollárnak” nevezett adós bankjegyeiért.
A Nemzetközi Fizetések Bankja Bázelben, Svájcban, a magántulajdonú központi bankok világközpontja maga is szinte biztosan nagy bajban van. 21 kormányzójából csupán 4 nem európai vagy észak-amerikai (van egy jelképes brazil, kínai, indiai és japán). Még a BIS is kifogyhat az aranyból ezen a ponton.
Lehet, hogy ezért fokozódnak a cselszövések arany fronton. A Fehér Sárkány Társaság szövetségesei Darwinban, Ausztráliában azt mondják, hogy az amerikai hadseregnek 4000 katonája tartózkodik ott kiképzésen “valamiféle különleges műveletre.” Darwin a legközelebbi hely Ausztráliában az összeesküvés irányította Freeport McMoRan aranybányához és náci tengeralattjáró bázishoz Pápuán. Az amerikai hadsereg talán ezzel kapcsolatos lépéseket tervezhet, spekulált a forrás.
Egy CIA forrás Délkelet-Ázsiában eközben izgatott lett, amikor ezen hírlevél arról számolt be, hogy a perzsa királyi család aranya Thaiföldön úton van Honkongba. Azt mondta, hogy a perzsa arany enyhén radioaktív, így követni lehet műholddal, és a jelentés helyesen állította, hogy a végcélja Honkong lenne.
Az ázsiai szövetségesek most azt mondják, hogy az arany 13 százalékos kedvezménnyel lesz elérhető a piaci árhoz képest minimálisan 20 tonnás megrendelés esetén. A 13 százalékból 10 százalékkal finanszírozzák az új jövő tervezési hivatalt, és 3 százalék a jutalék, mondták. Az arany létezésének bizonyítékát a FST-nak állítólagosan még e hónap végén biztosítják, kínai kormányzati források szerint. Ha a bizonyíték rendelkezésre áll, azt nyilvánosságra kell hozni, mondta a Fehér Sárkány Társaság.
Ahogy a fentiek mutatják, és ebben több forrás is egyetért, valami nagyon nagy és világméretű dolog készülődik. Több bennfentes azt mondja, hogy ez már ebben a hónapban, vagy áprilisban megtörténhet. Egy dolgot kell figyelni, hogy történik-e bármi március 24-e körül, amikor az amerikai vállalati kormányszóvivő Barack Obama a náci dél-amerikai központba látogat Bariloche-ba, Argentínába.
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.




///

A NATO háborúra készül Oroszország ellen



BY VILÁGFIGYELŐ · 2016-06-07

A 2016 július 8–9-i varsói NATO csúcstalálkozón a “NATO az evolúció egy következő szakaszába lép” nyilatkozta Jens Stoltenberg NATO főtitkár.


Jens Stoltenberg
Hogy ez alatt pontosan mi értendő, azt az amerikai vezetésű szövetség Európában már eddig is végrehajtott katonai felkészülése mutatja. A főtitkár szerint a NATO fokozott jelenléte Kelet-Európában, együtt a gyorstelepítésű NATO erőkkel azt a célt szolgálják, hogy egyértelmű üzenetet küldjenek Oroszországnak. Kiemelte, hogy az EU és a NATO összehangolt politikát folytat az orosz “fenyegetés” ellen.
Az eseményeket figyelve úgy tűnik, ez az “evolúció” Oroszország megtámadását készíti elő.
A szövetség folyamatosan bővíti jelenlétét az orosz határok irányába. Az Aegis rakétavédelmi rendszer telepítése Romániában, Lengyelországban, Törökországban és Spanyolországban; a NATO katonai bővülése a balti államokban, Lengyelországban, Romániában; és egy “
északi front” létrehozására, amely Dániából, Izlandból Norvégiából, valamint a NATO-partner Svédországból és Finnországból áll,  Oroszország hagyományos és  atomfegyverekkel történő körbevételét és fenyegetését szolgálja.


A 2015 decemberében Romániában beélesített amerikai “rakétavédelmi” rendszer próbája
Naívság lenne azt hinni, hogy ezt Oroszország nem veszi észre. Katonai doktrínájában ezidáig az szerepel, hogy elsőként nem indítanak atomcsapást más ország ellen, de ha egy “véletlenül”  elszabadult NATO atomrakéta becsapódik Oroszország területén, az oroszok nem fognak habozni a válaszcsapással. Ekkor öszes európai rakétakilövőállás célponttá válik. Itt nem szilveszteri petárdák, hanem nukleáris töltetű rakéták néznek egymással farkasszemet. Egy atomháborúban pedig senki nem lehet győztes, a legnagyobb vesztes pedig pedig a polgári lakoság lenne.
A NATO szorgalmasan emlegeti az orosz fenyegetést, de ennek inkább az ellenkezője látszik. A szövetség  Ukrajnára is szemet vetett, de ott nem sikerült megvetnie a lábát, pedig szívesen átvették volna a Krím félszigeten lévő orosz katonai bázist, és Ukrajna Oroszországgal határos területein pedig bizonyára szívesen telepítettek volna náhány atomrakétát. Mióta ezt a szándékot a félszget Oroszországhoz való visszacsatolásával és a határ menti szakadárok támogatásával Putyin keresztül húzta, azóta egyre erősebb a propaganda az orosz fenyegetésről.
1954. február 19-én Hruscsov kezdeményezésére az orosz lakosságú Krím félszigetet a Szovjetunió akkori Ukrán tagköztársaságához csatoltolták. Most ezért beszélnek az oroszok visszacsatolásról.
A nukleáris fegyverek korszerűsítése az USA részéről és az új B61-12 irányított nukleáris bombák állomásoztatása Európában komoly fenyegetést jelent az EU biztonságára, felidézve az 1962-es kubai rakétaválság felkavaró emlékeit.
Mint emlékezetes, az akkori Szovjetunió a hidegháború tetőfokán atom rakétákat telepített Kubába, amit az amcsik akkor nem vettek jó néven. Úgy érezték túl közeli és túl nagy a fenyegetettség.  Ezért ultimátumot adtak a szovjeteknek: vagy kivonják rakétáikat, vagy lebombázzák azokat. Ha a szovjet vezetés akkor nem hátrál meg, elkerülhetetlenül kitört volna a harmadik viágháború.


Hruscsov és Kennedy
A helyzet most fordított. A NATO telepedett meg Oroszország határai mellett. Oroszország ugyan nem adott ultimátumot a NATO-nak, de abban ütemben gondoskodik határai védelméről, ahogy a NATO terjeszkedik.
Sajnos az a tapasztalat, ahol sokasodnak a fegyverek ott használni is fogják.
Ennek elkerülésére, a közelgő varsói NATO csúcstalálkozó bejelentését követően európai társadalmi aktivisták és prominens politikusok kidolgoztak egy petíciót “A varsói csúcstalálkozó felkészülés a háborúra, most van itt az ideje, hogy elhagyjuk a NATO-t!” címmel.
Egyenlőre aláírásokat gyűjtenek, és azzal kívánják demonstrálni, hogy a politikusok nem mindenki torkán tudják letolni az egyre kevésbé burkolt háborús propagandát.

Karel Vereycken francia újságíró, a petíció egyik szervezője így nyilatkozott: “
A petíció nemrég indult, de aláírások a teljes politikai spektrumból érkeznek.,” A petíciót szintén aláírta a ‘bal gaulle-ista’ elnökjelölt Jacques Cheminade, aki egy friss interjúban kihangsúlyozta, hogy a “jelenlegi helyzet rosszabb, mint a kubai rakétaválság”.


Oroszországot körbezárták az amerikai rakéták

Részlet a petícióból:

Ahhoz, hogy elkerüljük a jelenlegi visszaszámlálást a nukleáris háborúhoz, felszólítjuk a kormányt, hogy késedelem nélkül hozza létre egy új globális béke és biztonsági architektúra feltételeit a győztes-győztes elv alapján, melyet a BRICS javasolt, egy olyan együttműködést, melyhez Európának és az Egyesült Államoknak a saját érdekében csatlakoznia kell. A hatalmas erőfeszítéseket, amit a háborúkra fordítottunk a 20. században, ma a béke és a kölcsönös fejlődés érdekében kell mozgósítani!



A szövetség szakértői szerint, Oroszország nyerne egy NATO elleni elleni háborút


BY VILÁGFIGYELŐ · 2016-02-27

General Philip M. Breedlove néhány hete azt állította, hogy az Európai NATO csapatok készen állnak egy Oroszország elleni háborúra.
Leopard 2 tanks are seen during a German army, the Bundeswehr, training and information day in Munster, Germany © Fabian Bimmer
Most azonban a NATO vegy szakértői bizottsága kiadott egy tanulmányt, hogy melyből kiderül, hogy nem sok esélye lenne a szövetségnek egy Oroszország elleni háborúban. A tanulmány a vereség fő okának azt tartja, hogy a legtöbb európai NATO tag hadserege alulfinanszírozott és rosszul felszerelt.
A tanulmány Németországot hozza fel példának ahol 31 tigris helikopterből csupán 16 működőképes.
Még az európai NATO tagok hadserege folyamatosan leépül addig Oroszország négy év alatt soha nem látott modernizációt hajtott végre a hadseregében. Szinte minden téren az Egyesült államok hadseregének fejlettségi szintjét érte el, de már vannak olyan területek, amit túl is szárnyalt.
Forrás: rt.com


Az Európa elleni hegemonikus hibrid háború újabb vészjósló jele


BY VILÁGFIGYELŐ · 2016-03-23


Bár sokan – elsősorban liberális oldalról igyekeznek megkérdőjelezni azt az állítást, miszerint Európa ellen hadüzenet nélküli háború (Hibrid Háború) folyik, egyre több olyan biztos jel lát napvilágot, amely a háború tényét támasztja alá. Kövesd a pénz útját!!!
Még egyik oldalról logisztikával támogatják, pénzelik és szervezik a hatalmas tömeg útját, addig a másik oldalról (Európából) pedig a magas politikai pozícióban lévő ügynökeik csábítják és előkészítik a tömegek fogadtatását és elhelyezését.
Legyünk őszinték, nem kell ahhoz nagy jóstehetséggel rendelkeznünk, hogy belássuk: Európa már „nem bír el” több bevándorlót, és az egyre kezelhetetlenebb etnikai és terrorkonfliktusok mellett a teljes politikai és gazdasági összeomlása fenyeget.
Ilyen körülmények között látott napvilágot az alábbi hír is, mellyel kapcsolatban külön ki szeretnénk hangsúlyozni, hogy nem áll módunkban a hír valóságtartalmát kinyomoznunk.
A Kopp Online hasábjain jelent meg egy hír, miszerint nagy a valószínűsége annak, hogy egy fedett CIA akció lepleződött le a napokban, amely a migránsáradathoz köthető.
A CIA által működtetett Amerikai Global Airlines légitársaság egy teherszállító repülőgépe igen gyanús küldeményt szállított. A gép rakodóterében 57 tonna készpénz mellett egy hulla is lapult.
Az MD-11-es teherszállító gép Németországból Dél-Afrikába tartott, fedélzetén a hatalmas mennyiségű készpénzzel, és a hullával, amikor műszaki hiba miatt Zimbabwében a földre kényszerült.
Az ottani földi technikai személyzet fedezte fel, hogy a gép törzséből vér folyik. Ekkor felnyitották a gép rakterét, ahonnan előkerült a hulla és mellette (hivatalosan 57 tonna készpénz) is.
Természetesen az esetről a vezető német médiumok hallgatnak. Bár a New York Times röviden beszámolt a történtekről, (véletlenül ?) elfelejtette megemlíteni a légitársaság nevét, amely a CIA egyik fedőcége – a lap szerint.
Ez a támadás rendkívül alattomos. Az Európa megszállását kitervelő, pénzelő és levezénylő csoportok igyekeznek mindvégig rejtetten a háttérben maradni, miközben a kifinomult katonai, és hírszerzési hálózatukat arra használják fel, hogy spontán népvándorlásnak álcázva „a jobb élet ígéretével” útba indítsák Európába az előzőleg általuk elszegényített, kizsákmányolt harmadik világbeli emberek millióit.
Visszatérve a géphez, és annak rakományához: a Zimbabwei hatóságok azonnal lefoglalták a gépet és annak rakományát, valamint ezzel együtt a személyzetet is őrizetbe vették.
Olvasóink már biztos sejtik, hogy a gép személyzetének őrizetbe vétele nem tartott sokáig. Bár ennek a gépnek a rakományát nem nevezhetjük mindennapinak, mégis a Zimbabwei hatóságok engedtek az Amerikai nyomásnak, és néhány nap elteltével szabadon engedték a teljes személyzetet.
A Kopp újságíróinak azt még sikerült kideríteni, hogy a pénzrakománnyal együtt utazó hullától a személyzet Mozambik fölött kívánt megszabadulni oly módon, hogy a tervek szerint egyszerűen kidobták volna a gépből.
forrás: nextra.hu
NIF: MEGKÉRDEZTÜK A YAHOO-T.  ÍME MIT TALÁLTUNK:
There are 453.59237 grams per pound. One bill (any denomination) weighs 1 gram. There are 2000 pounds per ton. 2000 pounds/ton x 453.59237 grams/pound = 907184.74 grams (bills)/ton x $100/bill = $90,718,474
A repülőgépen 57 tonna 100.- dolláros volt. Az előbbi összeget megszorozzuk 57-tel.
90’718’474 $/to x 57 to = 5’170’953’018.- USD
Vagyis a gépen 5 milliárdnál több dollár volt. A háborúhoz 3 dolog kell: pénz, pénz, és pénz. Ilyen szállítmányok a jövőben is lesznek, és nem is egy!
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
Forrás …



Itt az ideje végre, hogy leállítsuk a bankárokat, az elitet, a hazug politikusokat, a háttérben bujkáló irányító erőket



BY VILÁGFIGYELŐ · 2016-06-09


Ne legyetek egy olyan ország, amelyet intézmények irányítanak intézmények számára”
“Nem szabad többé félnünk, a sarkunkra kell állnunk, és tennünk kell, ami szükséges, hogy visszaszerezzük, ami a miénk, leállítsuk ezeket a bankárokat, az elitet, a hazug politikusokat, a hazug képviselőket”

Ne legyetek egy olyan ország, amelyet intézmények irányítanak intézmények számára” “Nem szabad többé félnünk, a sarkunkra kell állnunk, és tennünk kell, ami…


Itt az ideje végre, hogy leállítsuk a bankárokat, az elitet, a hazug politikusokat, a háttérben bujkáló irányító erőket

BY VILÁGFIGYELŐ · 2016-06-09

“Ne legyetek egy olyan ország, amelyet intézmények irányítanak intézmények számára”
“Nem szabad többé félnünk, a sarkunkra kell állnunk, és tennünk kell, ami szükséges, hogy visszaszerezzük, ami a miénk, leállítsuk ezeket a bankárokat, az elitet, a hazug politikusokat, a hazug képviselőket”

Ne legyetek egy olyan ország, amelyet intézmények irányítanak intézmények számára” “Nem szabad többé félnünk, a sarkunkra kell állnunk, és tennünk kell, ami…




Itt az ideje végre, hogy leállítsuk a bankárokat, az elitet, a hazug politikusokat, a háttérben bujkáló irányító erőket

BY VILÁGFIGYELŐ · 2016-06-09

“Ne legyetek egy olyan ország, amelyet intézmények irányítanak intézmények számára”
“Nem szabad többé félnünk, a sarkunkra kell állnunk, és tennünk kell, ami szükséges, hogy visszaszerezzük, ami a miénk, leállítsuk ezeket a bankárokat, az elitet, a hazug politikusokat, a hazug képviselőket”

Ne legyetek egy olyan ország, amelyet intézmények irányítanak intézmények számára” “Nem szabad többé félnünk, a sarkunkra kell állnunk, és tennünk kell, ami…


TRIA-NON - Pap Gábor előadása (teljes)




Brüsszelben tárgyaltak Magyarország felszámolásáról

Kategória: Itthon


 Publikálva: 2015. június 15.



Brüsszelben folytatott tárgyalásokat a Demokratikus Koalíció, a magyar kormány anyagi mozgásterének csökkentéséről. A párt képviselői Giovanni Kesslerrel, az Európai Unió magyar közbeszerzéseit vizsgáló Csalás Elleni Hivatalának, az Olaf vezetőjével folytattak megbeszélést az Európai Ügyészség felállításáról.
A radikális atlantisták egy új uniós hivatal felállításával Brüsszel közvetlen felügyelete alá helyeznék az uniós források felhasználását, ami a gyakorlatban a tagállamok anyagi mozgásterének korlátozásához vezet. Az új hivatal felállása esetén ugyanis nem a magyar kormány, hanem Brüsszel dönthetne arról, milyen vállalatok és magánszemélyek juthatnak hozzá az uniós pénzekhez, melyik párt holdudvarának támogatása elfogadható, és melyik minősül sikkasztásnak.
Az Európai Ügyészség felállításának két, igen jelentős strukturális vonatkozása van:
Megakadályozná, hogy a kormánypárt saját embereinek ossza le az uniós pénzeket, a politikai ellenfeleket pedig megfossza a brüsszeli forrásoktól. Ez a látszólag pozitív irányú változás azonban mindössze annyit jelentene, hogy nem a Fidesz-közeli személyek jutnának az uniós pénzekhez, hanem valamelyik másik, Brüsszelnek jobban tetsző párt holdudvara. Nem nehéz belátni, hogy ha nem a Fidesz osztja le a forrásokat saját embereinek, hanem a Demokratikus Koalíció, vagy az MSZP teszi ugyanezt, az a munkából, bérből élő többségi lakosságnak semmilyen érzékelhető változást nem jelentene. Az Európai Ügyészség felállítása körüli vita tehát nem arról szól, hogy az emberek anyagi helyzete javuljon-e, hanem, hogy melyik párt férhet hozzá a legális látszattal elvételezhető uniós pénzekhez. Nem nehéz belátni, hogy ez a kérdést minden normális ember számára teljesen érdektelenné teszi.
Az Európai Ügyészség hétköznapokban látszólag érdektelen témája azonban jelentősen korlátozhatja a jövő magyarországi politikájának lehetőségeit. Az új hivatal működésének lényege a gyakorlatban az lenne, hogy Brüsszel a mostaninál jóval szigorúbban ellenőrizné, mire költi a kormány az uniós forrásokat, és ebben a kérdésben minden téren döntési jogosultsággal rendelkezne. Ez egy jogi fegyvert ad Brüsszel kezébe a mindenkori magyar kormánnyal szemben. Ha egy Brüsszel céljait Magyarországon kiszolgáló párt a saját embereinek leosztja az uniós forrásokat, az Európai Ügyészség vizsgálata azt legálisnak nevezné. Ha az éppen aktuális kormánypárt valamilyen téren szembemegy Brüsszel akaratával, az Európai Ügyészség azonnal súlyos problémákat találna az uniós pénzek felhasználása terén, és erre hivatkozva Brüsszel különböző jogcímeken korlátozni tudja a magyar kormány anyagi mozgásterét – eleve nem is engedne kifizetni olyan pénzeket, ami nem a Brüsszel által favorizált politikai párt holdudvarához jutna. Az Európai Ügyészség felállítása Brüsszel kezébe adná a magyar költségvetés egy tekintélyes része fölötti rendelkezést, ami a magyar belügyekbe való durva beavatkozás. Ha az Európai Unió nem akarja támogatni az ország fejlődését, ne utalja ki a forrásokat, de a költségvetés feletti ellenőrzést Brüsszel kezébe adni teljesen abszurd gondolat.
Ugyanakkor Gréczy Zsolt, a radikális atlantista párt szóvivője közleményében emlékeztetett arra, hogy a Demokratikus Koalíció már 2014 májusában bejelentette, hogy támogatja az Európai Ügyészség felállítását. A párt akkoriban vált érdekeltté abban, hogy működési költségeit Brüsszel beavatkozásával kelljen fedezni, a kormány ugyanis jelentős mértékben visszaszorította a radikális atlantista pártok finanszírozására használt – civil szervezetekből, pénzintézetekből és vállalatokból álló – pénzmosó hálózat működését.
Gyurcsány új pártjának egyetlen célja van; az Európai Egyesült Államok felépítése, ami a magyar államiság teljes felszámolását jelentené.
A Demokratikus Koalíció kivétel nélkül minden, a magyar belpolitikában tárgyalt kérdésre olyan választ fogalmaz meg, ami idegen hatóságok bevonásával jár. A DK ezzel a tevékenységével azt kívánja elérni, hogy a magyar belpolitikában meghonosodjon az a fajta gondolkodásmód, ami akár a magyar állam jogköreinek idegen hatóságoknak átadását is megengedhetőnek tartaná egyes belpolitikai kérdések megoldása érdekében. A radikális atlantisták célja nem kifejezetten az Európai Ügyészség felállítása, vagy bármely más, konkrét ügy uniós hatóságok bevonásával megoldása, hanem, hogy hozzászoktassák az embereket ahhoz a gondolathoz, hogy a jövőben egyes politikai kérdéseket a magyar állam jogköreinek idegen hatóságoknak átadásával akarjanak megoldani. Minden egyes nappal, amit a magyarországi pártok anélkül töltenek el, hogy a DK működésének egészét hazaárulásnak nyilvánítanák, ahhoz járulnak hozzá, hogy a magyar belpolitikában teret nyerjen a magyar államiság felszámolásának gondolata, mint bizonyos esetekben elfogadható alternatíva.
hidfo.ru


Miért fontos lehazudni a magyar történelmet!




Valami szokatlan dolog történt Nyíregyháza felett! 

Ismét "csak egy" összeesküvés-elméletről lenne szó, vagy meghibásodott a megfigyelő technikai eszköz? A radarképen a város felett megjelenő szabályos alakzat minimum gyanakvásra adhat okot. Emberi beavatkozás bizonyítéka lenne? 
Nemrégiben szabályos körvonalak kirajzolódása volt megfigyelhető a szabolcsi megyeszékhely felett a felhőzeti térképeken. A jelenség olyan formát rajzolt, mintha védőburok került volna pontosan a város felé. 
Érdekes jelenség. A véletlen műve lenne? Neked mi a véleményed? 
Valami szokatlan dolog történt Nyíregyháza felett!

A túl szabályos alakzat megjelenése gyanakvásra adhat okot, a közösségi oldalakon a radarképet megosztó felhasználók farkast kiáltottak, vagyis arra gyanakodtak, hogy mesterségesen előidézett jelenségről lehet szó. 

Ismertek olyan kutatóprogramok, melynek eredményeképp az ember képes lehet az időjárási tényezők befolyásolására. A legismertebb ilyen program az alaszkai kutatóbázisról működtetett HAARP, melynek célja az ionoszféra viselkedésének és tulajdonságainak tanulmányozása, illetve az eredmények alkalmazása a kommunikációs és felügyeleti rendszerek kialakításában, polgári és védelmi célokra egyaránt. 

A HAARP projekt számos összeesküvés-elmélet tárgya. Majdnem minden ilyen összeesküvés-elmélet kiindulópontja, hogy a tevékenység körül nagy a titkolózás. 

Egy másik magyarázat szerint sokkal prózaibb oka van annak, hogy miért bolondult meg a térkép szombaton, vagyis egyszerűen arról lehet szó, hogy meghibásodhatott a térségben működő egyik radar. 
Valami szokatlan dolog történt Nyíregyháza felett!




Különös légköri jelenség Magyarországon (Chemtrail, Haarp, Radar-interferencia?)



Chemtrail - vegyi permetezés, támadás az Emberiség ellen - teljes film- magyar felirattal



Amikor Permetezik a Chemtrail Gép


Vegyi Permetezés - Így Néz Ki Egy Chemtrail Gép Belseje


Lakott sziget - A betiltott film.... MIÉRT? Rájössz Te is,mert nem akarják, hogy erről tudj!


Ébresztőfilm (Wake Up Call)





MIT CSINÁL ÉS MIT NEM A HAARP? 




Az alaszkai Gokona területén felépített kutatóállomás, a HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program vagyis Magas Frekvenciás Aktív Sarkifény Kutató Program) a naptevékenység által a földi ionoszférára kifejtett hatásokat vizsgálja. Létesítésének gyakorlati célja az volt, hogy az ionoszféra zavarainak pontos okát tanulmányozzák, mivel ezen zavarok miatt a rádiós kommunikációban is zavarok keletkeznek. A helyszín kiválasztását az indokolta, hogy az alaszkai régióban a sarki fények rendszeresen jelentkeznek, jól észlelhető jelenségként kísérik a napból érkező részecskeáram földünk légkörével és magnetoszférájával való kölcsönhatását. A HAARP segítségével az úgynevezett geomágneses viharok testközelből tanulmányozhatóak - már ami a rádióhullámokra kifejtett hatást illeti. E kutatások segítségével arra törekednek a tudósok, hogy olyan rádiós kommunikációt fejleszthessenek ki, ami a geomágneses viharok idején is megbízhatóan működik. Természetesen nem a kereskedelmi rádiók zenés koraesti műsoráért aggódnak, hanem elsősorban a közlekedés (légi- és tengeri) irányításáért felelő helyzetmeghatározó egységek adatforgalmáért. Mivel a közlekedésirányításnak stratégiai jelentősége is van (gondoljunk a nagy találati pontosságú irányított lövedékekre, vagy a jól ismert automata kémrepülőgépekre, ezekhez elengedhetetlen a rendkívül precíz helyzetmeghatározás), így a HAARP kutatásaiban részint az amerikai hadsereg is részt vesz, azonban nem egyedül az övék a program. Két részlegből áll a kutatás: a passzív megfigyelésből és az aktív rádiósugárzás viselkedésének vizsgálatából. A passzív megfigyelést úgy kell érteni, hogy a telepen elhelyezett mérőműszerekkel, vevőantennákkal folyamatosan, az év 365 napján keresztül regisztrálják a mágneses tér változásait, az ionoszféra viselkedését - a folyamatosan változó környezeti hatások tükrében. A regisztrált adatok közcélú adatok, bárki hozzáférhet ezekhez, illetve az adatok alapján igen nagy számú tanulmány jelent már meg szakfolyóiratokban. 


A HAARP telephelye és a gyönyörű alaszkai táj

Az aktív megfigyelések során a telepen létesített rádióadók segítségével meghatározott körülmények közt kis ideig rádiójeleket sugároznak, majd ezek viselkedését vizsgálják az adott körülmények tükrében. Gyakorlatilag ez annyit tesz, hogy a vizsgálat során nem az egyébként nem tudományos precizitással működtetett átlag földi rádióadók jeleinek az ionoszférán való áthatolását, visszaverődését, elnyelődését kell mérni, hanem irányított, tudományos kísérletekben megkívánt pontosságú rádióadásokét. Az így sugárzott rádiójelek fizikai tulajdonságai tökéletesen ismertek tehát, a kísérletekből levont következtetések is hasonlóan nagy pontosságúak lesznek - vagyis a gyakorlati hasznosítás nem feltételezéseken, hanem tényenek alapul. A HAARP működésével kapcsolatosan számos, bolygónk körül keringő műhold méréseit is felhasználják a kísérletekhez, így az ionoszféra viselkedését nemcsak a felszínről, hanem a világűrből is figyelemmel kísérhetik a kutatók. A fentiekből talán kitűnhet, hogy jól összehangolt tudományos kísérleteket végeznek a rádióhullámok mérésének segítségével, ehhez azonban alapos tervezés is szükséges. A kísérleteket, amelyekben az aktív rádiósugárzást is felhasználják, jóelőre lefektetett elvek és módszerek alapján, meghatározott időpontokban lehet csak elvégezni, amikor minden résztvevő egység erre van programozva. Az ilyen aktív rádiósugárzással járó kísérleteket évekre előre lefoglalt időpontokban végzik, így lehetséges a földi műszerek és pl. a résztvevő műholdak megfelelő programozásának összehangolása. A légkörünk felépítéséről egy rövid írást érdemes átnézni, ha valaki nem járatos ezen területen, segíti a folyamatok megértését.

Az alaszaki táj felett a sarki fény lobogó selyme hullámzik, Joshua Strang fotója APOD volt 2007.04.09-én

A HAARP környezeti hatásai: a telep tervezésekor a különféle engedélyek beszerzéséhez részletes környezeti tanulmányokra volt szükség mind a létesítmény megépítése kapcsán, mind annak majdani működtetéséhez. A környezeti tanulmányok egyetlen negatív hatást találtak csak, mégpedig a telep területén lévő élővilág érintetlenségén esett károkat. Ez nem más, mint ami bármely korábban érintetlen területen folytatott építkezés során kialakul, hiszen az ott élő vadak és növények a bolygatás hatására elveszítik az élőhelyüket, ugyanez törtáénik, ha felparcelláznak egy domboldalt és ott engedélyezik a kiskertek, hétvégi házak építését. Semmi egyéb olyan hatást nem találtak a tanulmányok során, ami az ott élő állatokra, növényekre és a közelben élő emberekre bármilyen negatívummal járna.

Alaszkai vadvirágok 


A HAARP összeesküvés-hívek szerint a sugárzott rádiójelek segítségével kétféle dolgot hoznak létre:
- befolyásolják az időjárást, földrengéseket és hasonló természeti jelenségeket idéznek elő
- módosítják az emberek tudatát

Amellett, hogy mindkét esetben olyasmiről van szó, amit az emberek valóban képesek létrehozni, egyiket sem a HAARP rádióadója segítségével teszik.

Évtizedek óta ismert tény, hogy az időjárást helyi szinten lehet befolyásolni, erre vannak pl. a jégeső elhárító lövedékek, amelyek segítségével a kialakuló zivatarfelhőbe kondenzációs magvakként szolgáló anyagot juttatnak fel. Ennek segítségével elérhető, hogy a pusztítóan nagy méretű jég helyett egészen apró, a mezőgazdasági károkat minimális szinten tartó jég, vagy csupán eső essen - helyi szinten. Hasonló elven működnek azok a rakéták is, amelyekkel például a pekingi olimpia megnyitójára, vagy más, hasonló, sok embert megmozgató, nagy jelentőségű eseményre a várható esőzést elhárították - pusztán azzal, hogy a közelgő felhőzetet a célhelyszín ELŐTT esőzésre késztették elkerülve ezzel, hogy a célhelyszínen a rendezvény esőbe fulladjon. Itt is lokális hatásról van szó, amit csak az adott helyszín közelében lehet alkalmazni mechanikai beavatkozással, a felhőzetbe juttatott anyagokkal. Nem lehet egy felhőt rádióhullámokkal rávenni arra, hogy itt vagy ott bocsássa ki csapadékát, hiszen a rádióhullámok nem képesek kondenzációs magvakként szolgálni. Ha így volna, akkor a meteorológiai szolgálatok által világszerte használt csapadékintenzitás-mérő radarokkal is lehetne befolyásolni a csapadékot, egyszerűen, olcsón. Mi sem lenne jobb, mint egy aszályos térségre irányítani a csapadékot hozó felhőket rádióhullámokkal - ez azonban nem lehetséges. A HAARP sem képes rá, se a solti rádióadó, se más.

Kínai rakéta, mellyel a felhőkbe kondenzmagokat juttatnak, hazánkban is évtizedekig működőtt az ezüstjodid rakéták segítségével a jégesőeelhárítás


Földrengéseket emberi hatással létrehozni szintén képesek vagyunk, ez a tény ismét olyan, amiről évtizedek óta tudomásunk van. Ahhoz, hogy egy földrengés kipattanjon, arra van szükség, hogy a felszín alatti kőzetrétegekben fizikai változások álljanak be, feszültség halmozódjon bennük, ami aztán a kőzet rugalmatlansága okán rengésekként vezetődik majd le. Ha valahol nagyszabású építkezést kezdünk, például hatalmas víztározót hozunk létre, a víztározóba kerülő hatalmas mennyiségű víz tömege képes az alatta elhelyezkedő kőzetrétegekre kifejtett nyomást növelni, ezzel megváltoztatni a víztározó létesítése előtti természetes egyensúlyi viszonyokat. Ilyen esetekben számtalan kisebb földrengést lehet regisztrálni a tározó környékén, ezek szerencsére általában csak a műszeres mérésekkel felfedhetőek, de néha előfordulnak nagyobb, az emberek által érzett rengések is. Hasonló a helyzet a föld alatti víztartó rétegek megbolygatásával, ez esetben a korábban a kőzetek hézagait kitöltő víz biztosította állandó (vagy közel állandó) nyomás változik meg, ha onnan kiszivattyúzzák a vizet, vagy fordítva: bepumpálják a mélybe. Ennek a nyomásváltozásnak a hatására is hasonlóan kis erejű rengések pattannak ki. Közismert ma már, hogy a geotermikus energiát kihasználó erőművek környékén megszaporodnak a rengések, pontosan azok okból, hogy a mélybe pumpált nagy mennyiségű hideg víz megváltoztatja a nyomásviszonyokat és így a kőzetekben lévő feszültséget. Néhány, ezen ismeret híján lakott területre épített (elsősorban kísérleti üzemű) geotermikus erőművet be is zártak a kialakult rengések keltette félelmek miatt! 

Geotermikus erőmű alatt létrejövő kisebb földrengések

Lakatlan vidéken persze ennek nincs hatása az emberekre, így például Izlandon a Hengill-régióban létesült geotermikus erőműnél a regisztrált földrengések jelzik, mikor pumpálják a talajba a hideg vizet az erőműnél. Egy jól tervezett, a helyi kőzetviszonyokat kellően ismerő alapokon épített erőmű soha nem fog lakossági problémákat okozni. Helyi földrengéseket elő lehet idézni bányászattal is, hiszen ezzel is megbolygatjuk a felszín alatti rétegek nyomásviszonyait; ilyen eset történt pl. földgázkutak üzembe helyezése kapcsán Üzbegisztánban (a szénhidrogének kinyerése során ha csökken a mező nyomása, mesterségesen pumpálnak be a föld alatti rétegek nyomását növelendő pl. vizet, s ennek segítségével tudják a felszínre hozni a lenn még igen nagy mennyiségben, de kis nyomáson lévő gázt, kőolajat). Szilárd anyagok, pl. szén bányászata során a bányajáratokból folyamatosan szivattyúzni kell a vizet, hogy a munka is folyamatos lehessen, ilyen esetekben is megváltoznak a lenti nyomásviszonyok és kipattanhatnak földrengések, erre példák elsődlegesen a hatalmas léptékű kínai szénbányászat kapcsán ismertek. Különös figyelemmel kell eljárni tehát egy tektonikailag csak kissé is aktív területen, ha emberi beavatkozások történnek, akár építkezés, akár bányászat miatt turkálunk a földben vagy helyezünk a felszínére a korábbinál sokkal nagyobb tömegű dolgokat.

Az izlandi Hengill geotermikus erőmű alatt kipattant rengések pontosan akkor keletkeznek, amikor az erőműből a "fáradt" hideg vizet visszapumpálják a talajba, a piros és narancs pöttyök jelzik a kipattant rengéseket 

Kérdés persze, hogy a HAARP rádióhullámaival miként is kellene előidézni a földrengéseket? Lehetséges-e megváltoztatni rádióhullámok segítségével olyan fizikai viszonyokat, mint a tömeg vagy a nyomás? Tudunk rádióhullámok segítségével odébbtenni egy bőröndöt például (ami nem túl nagy tömeg, ugye)? Nem, semmi ilyesmit nem tudunk tenni!

A rádióhullámoknak hívott elektromágneses sugárzás egy bizonyos hullámhosszak / frekvenciák közti tartományt jelenti a teljes elektromágneses sugárzási spektrumban. Különféle frekvenciáit más- és más célokra használjuk ezek eltérő hatásai miatt. Közismert a mikrohullámú sütő, amelyben a mikrohullámok 2,45 GHz frekvenciájú sugárzás segítségével melegítik fel a sütőbe helyezett élelmet. A mikrosütő hullámai kb. 2,5-3 cm mélyen hatolnak be az ételbe, ekkora rétegben tudják kifejteni a közvetlen melegítő hatásukat. E hatás úgy jön létre, hogy a váltakozó elektromos mező az élelemben lévő dipólus molekulákat (a molekula egyik vége pozitív, másik vége negatív elektromos töltésű) megpörgetik, mivel e molekulák az elektromos mező irányának megfelelően akarnak beállni, a mező váltakozása hatására kezdenek pörögni, s ezzel egymásnak ütődnek, s ezáltal hő termelődik. Természetesen e hullámok az élőlényekbe is képesek behatolni (kb. 1,7cm mélyen), s ott égési jellegű sérülést okozni, emiatt van a mikrosütők ajtajába építve érzékelő s emiatt képes csak csukott ajtónál üzemelni a készülék. Létezik fegyver is, ami ezen elven működik, az ADS-nek hívott "hőágyú", ez a fegyver a 95 GHz frekvenciájú rádióhullámot sugározza ki a cél felé, irányított, koncentrált módon. Ez a sugárzás csak a bőr legfeleső 0,4mm rétegét éri el, beljebb nem képes hatolni, a felső réteget mintegy 44-45 fok melegre fűti fel, ez a legritkább esetben jár bármilyen sérüléssel, viszont kellően fájdalmas ahhoz, hogy a hőágyú segítségével pl. megfékezzenek egy feldühödött tömeget - ha kellően vékonyan öltözött, mivel egy vastag télikabát például túl sokat elnyel a sugárzásból ahhoz, hogy az alatta lévő embert bármi kellemetlen érzés érje. A fegyvert éles helyzetben még soha nem alkalmazták.

Háztartási felhasználásra gyártott mikrohullámú sütő, 1967-től lehetett vásárolni az USA-ban ezt az átlag konyhában is elférő modellt. Korábban töbszáz kilós, szekrény méretű mikrosütők voltak, ipari felhasználásra.

Ez a 95 GHz frekvencia abba a tartományba tartozik, amit EHF vagyis extremely high frequency (extrém magas frekvencia) névvel illetünk, a tartomány a 30-300 GHz (vagy 10-1mm hullámhosszban nézve). A mikrosütő és a hőágyú példáján láthattuk, hogy az alacsonyabb frekvencia (mikrosütő 1,7cm) mélyebben hatol be az élő anyagba, a magasabb frekvencia sokkal kevésbé mélyen (hőágyú 0,4mm). Ez a tartomány az, amiben a mikrohullámú adattovábbítás is történik, például telefon, internet továbbítása olyan területekre, ahová a vezeték kiépítése gazdaságilag nem rentábilis, ennek az adattovábbítási módnak hátránya az, hogy például erősebb esőzés, sűrű köd vagy havazás során a jel oly mértékben szóródni fog, hogy az adott célállomáson már gyakorlatilag használhatatlanul gyenge lehet. Láthatjuk, hogy ennek az oka az, hogy a levegőben lévő eső / hó szemcsék mérete kb. azonos tartományú a sugárzott rádióadás hullámhosszával. (Ugyanilyen hatása van pl. egy vulkánkitörés hamuhullásának is, erre kiváló példa a Merapi 2010. őszi kitörése, amikor a helyi mentőalakulatok és a polgári védelem céljára használt amatőr rádiós kommunikációjában bekövetkező jelváltozásokból, adás gyengüléséből, sistergésből, recsegésből lehetett tudni, hogy a hegy mely részén van éppen hamuhullás.) A rádiósugárzás hullámhossza és a testbe való behatolása tehát ismert összefüggésben áll, a HAARP projekt keretében ELF (extra alacsony frekvenciájú) 3-30 Hz tartományú sugárzást használnak, (alapvetően ezt a frekvenciatartományt a tengeralattjárókkal való rádiós kommunikációra használják) melynek hullámhossza 100.000 - 10.000 kilométer, azaz NAGYON sokkal több, mint az emberi test mérete, ergo nincs fizikai hatása a testre, úgy megy át rajta (ha a test a sugárzás útjában van), hogy sem a sugárzás a testre, sem a test a sugárzásra nincs hatással. Az ELF mellett a HF (high frequency - magas frekvenciájú) rádiótartományban működik még a HAARP, ez esetben 3-30 MHz (100m - 10m hullámhossz) az érintett frekvencia. Bizonyára sokak előtt ismert, hogy ugyanezt a tartományt használjuk a hétköznapi mobilkommunikációban: CB-rádiókban, walkie-talkie-kban, nagy távolságú repülési- és légvédelmi radarokban, ezt használják a bolti áruk megjelölésére ráerősített lopásgátlókban, tenyészállatok azonosító bilétáiban és még számtalan egyéb hétköznapi esetben találkozhatunk vele. Ha a HAARP sugárzásától tart valaki, akkor a felsorolt hétköznapi eszközöktől, melyekkel minden bizonnyal valóban kapcsolatba kerül, miért nem tart? Miért nem arról születnek összeesküvés-elméletek, hogy a lopásgátlók sugározta rádiójelekkel befolyásolják a vásárlók agyát s ösztönzik őket arra, hogy egy adott terméket megvásároljanak? Valljuk be, ha létezne ilyen technológia, akkor ezt már RÉGEN kihasználták volna a kereskedők!!!

Bolti árucikkekre erősíthető lopásgátlók, a bolt kijáratánál elhelyezett vevőegység ezekből sugárzott rádiójelet érzékelve kezd el sípolni.

Az összeesküvés-elméletekben arról ejtenek szót, hogy az emberi agy elektromos hullámai (amelyeket az EEG berendezésekkel mérünk és jól ismerünk, bizonyos neurológiai állapotok, betegségek kiválóan diagnosztizálhatóak segítségükkel) ebben a tartományban vannak, így az elmélet hívei szerint hasonló hullámokkal befolyásolhatók is. Már csak az a kérdés maradt akkor nyitva, hogy hol van az emberi szervezetben az elektromágneses hullámok vételére alkalmas berendezés? Mi célból építünk akkor antennákat a rádiós kommunikációs eszközeink számára, ha az agy közvetlenül képes felfogni a rádiójeleket? De tegyük fel, hogy ez lehetséges volna valami, ma még ismeretlen úton. 

EEG-vizsgálat során az agyunk által termelt elektromosságot mérik a képen látható speciális "sapkával" felfogott jelek segítségével. Az idegsejtek kommunikációjában alapvető fontosságú az elektromosság.

Így már csak az a kérdés, hogy az emberi szervezet miként választja szét a különböző kommunikációs csatornákat, és miért értelmezi az egyiket, és nem a másikat? Értsd: ha a HAARP sugárzásával befolyásolnak, akkor miért nem befolyásolnak a dunai hajók vízmélység-mérési jelentéseivel, vagy valamely kereskedelmi rádióban leadott slágerrel? Talán sokak számára ismerős, hogy a rádiós frekvenciák elosztását komoly tervezéssel lehet megoldani, nem megengedett, hogy egyazon frekvencián több adó is sugározzon, mivel ezek jelei így zavarják, gyengítik egymást. Ha a rádiókészüléken szeretnénk egy adót megkeresni, adók sokasága hallható egészen közel egymáshoz. Hullámhossztartománytól függően egészen nagy távolságból sugárzott adásokat is meghallgathatunk (gyerekkoromban, amikor hazánkban csak középhullámú rádióadások voltak, sokszor szórakoztam azzal, hogy igen távoli országok adásaira tekerem a készüléket s jókat nevetek a furábbnál furább nyelveken megszólaló műsorokon.). A mobiltelefonok és egyéb, adat- és jelátvitelre használt rádiós frekvenciák hasonlóképpen zavarják egymást: ha valakinél rádiós kapcsolaton érkezik az internet a házba, nem ritka, hogy egy másik rádiós jel zavart kelt, megszakítja az adatátvitelt, sávszélesség-ingadozást idéz elő. Ugyanez kicsiben is követhető, ha pl. wifi routeren osztjuk a családtagok közt az otthoni internetkapcsolatot, ez esetben is gyakran előfordul, hogy megszakad a jelfolyam, vagy egy szomszédnál üzemelő másik wifi eszköz bezavar a mi adataink áramába. A lakás különböző részein eltérő a rádiós jel erőssége attól függően, hogy hol van esetleg valami berendezésnek, építészeti megoldásnak (pl. falba épített fémhálók, rácsok) árnyékoló hatása. Olyan munkahelyeken, ahol a külső rádióadások kiküszöbölése létfontosságú a pontos munkavégzés szempontjából (nem az lenne a gond, hogy valaki munka közben hallgatja a Petőfit, hanem az, hogy a rádióhullám a használt, érzékeny műszereket zavarja), a munkaterületet speciális rádió-árnyékoló eszközökkel védik, ez gyakorlatilag ugyanolyan, mint a mikrohullámú sütő ajtajába épített fémrács, aminek köszönhetően a készülék belsejéből nem tud kijutni a sugárzás. Nem mindenhol van azonban lehetőség a hasonló védelemre, így például a meteorológiai csapadékradarok esetében sem, hiszen ezek pontosan a környezetből visszaérkező radarekhók alapján számítják ki, hogy egy adott csapadéktömb milyen intenzitású esőt produkál. Ha egy ilyen eset kapcsán zavaró rádiósugárzást is vesz a radar vevőegysége, az eredményül kapott kép igen megtévesztő! Erről az Országos Meteorológiai Szolgálat nemrégiben jelentett meg egy rövid cikket: Időjárási radarok zavarjelenségei Magyarországon

Egy svájci csapadékradar-hiba, a kör alakú mintázat NEM a HAARP műve, hanem különböző környékbeli rádióforrások által létrehozott jelzavarás.

Hasonló okból kialakuló radarjel-hibák természetesen más területeken (gyakorlatilag mindenhol) is vannak a világon, ennek számos példáját említik a HAARP-összeesküvés hívei különféle interneten terjesztett spekulációikban. A kerek, különböző szabályos mintázatot mutató struktúrák hasonlóak világszerte, ez azonban nem azért van, mert a HAARP azonos "besugárzással" próbál befolyást gyakorolni a világ különféle helyszínein, hanem azért, mert a meteorológiai radarok techológiája azonos világszerte - a jel feldolgozásában, finomításában, szűrésében vannak különbségek. Ilyen és ehhez hasonló jelhibákat már sok évtizeddel a HAARP megépítése előtt is észleltek, ekkor még elsősorban a radartechnika katonai felhasználása kapcsán. Közismert, hogy Nagy-Britannia a második világháború ideje alatt igen sokrétű és folyamatosan fejlesztett radarhálózattal próbálta meg előre észlelni a szigetországhoz közeledő támadó német repülőgépeket. Ezek a radarok azonban még távolról sem voltak olyan fejlettek, mint modern társaik, gyakorlatilag mindenféle akadályról visszaverődő jelet látott az operátor, (nem ritkán a radarekhót felerősítő és láthatóvá tévő mechanizmus maga termelte a hibákat az oszcilloszkóp képernyőjén) így nem volt ritka a hamis riasztás egy nagyobb madárraj esetében, ha az épp szolgálatban lévő operátor nem volt kellően gyakorolott a kapott képen megjelenő formák megkülönböztetésében. Ekkor még nem volt olyan technikai szűrő, ami az emberi tévedést kizárta volna, a radaroperátorok pedig leginkább az ügyes, gyors, precíz fiatal nők voltak, de korábbi, hasonló munkában nyert gyakorlat nélkül. Manapság a hasonló elvű légiforgalmi és légvédelmi radarok jele egy jól tervezett szoftveres szűrőn keresztülfuttatva kerül csak az operátor elé, így az évszakos madárvonulás vagy hasonló objektumok feltűnése már nem okozhat téves riasztásokat, no és persze az emberi operátor munkáját számos egyéb informatikai csoda is segíti ma már.

A II. Világháború idején az angol partok közelében felépített védelmi radarrendszer, a Chain Home és ennek későbbi, továbbfejlesztett változatai szolgálták a német légitámadások időben történő észlelését. Az operátorok kezdetleges műszerekből nyert jeleket értelmeztek és jelentették, ha a szigetország felé repülőraj - vagy tévedésükből adódóan madárcsapat - közeledett. 

Az időjárási radarok esetében a szoftveres szűrés (lásd a fentebb linkelt OMSZ cikk) hivatott a más rádiósugárzók által adott hamis jeleket kiszűrni. Ha azonban belép egy új, korábbról nem ismert rádiósugárzó az adott radar körzetében, akkor az erre még nem felkészített szűrő sem képes annak a hamis jeleit levonni a valós jelekből, így fordul elő időről időre, hogy a világhálón szabadon hozzáférhető radarképek közt szabályos mintázatokat fedezhetünk fel. Egy kicsike logikával arra is rájöhetünk könnyedén, hogy amennyiben a HAARP sugárzása hozná létre ezeket a fura megjelenésű radarképeket, az összeesküvésben részt vevő szervek időben tudnának az adott térségben dolgozó állami meteorológiai szolgálatok felé kellő információt adni, aminek segítségével ezek a fals jelek SOHA nem kerülnének a nagyközönség "értő" szeme elé. A fals radarképek megjelenése pontosan azt bizonyítja, hogy NINCS ilyen összeesküvés!

A következő eset, amit a HAARP számlájára írnak, az a besugárzott ionoszféra segítségével a repülőgépekkel szétszórt káros vegyszerek irányítása a földfelszín felé. Ennél kevés képtelenebb ötlet született még az emberiség körében! Elsőnek vegyük azt a talán közismert tényt, hogy bolygónknak van tömegvonzása, azaz minden olyan tárgy, ami a közelében van, előbb-utóbb a felszínre érkezik (ha el nem ég persze a légkörben zuhanás közben - lásd meteorok). A leérkezést befolyásolja néhány dolog, így például a levegő sűrűsége (fékezi a zuhanást), a felhajtó ereje (kisebb méretű tárgyat képes lebegtetni, magasabbra is emelni, ám a hatásai ideiglenes), a szelek (vertikális elmozdulást eredményezhet, elodázva a felszínre érkezést), de ezek sem tarthatják örökké a légkörben azt, ami belekerült. Még egy olyan aprócska holmi, mint egy mikronos mérettartományú porszem, vagy páracseppecske is leérkezik. Modern mérésekkel könnyen követhető egy-egy ilyen légköri szennyező anyagszemcse útja, a légkörből való kiülepedése. Közismert, hogy nagyobb vulkánkitörésekkor nagy mennyiségű finom por és különféle gázok jutnak a légkörbe: ha ezek a sztratoszférába kerülnek, ott akár éveken át is kimutatható a jelenlétük, azonban egy mégoly hatalmas kitörés anyaga is visszaülepedik a bolygónk felszínére pár év leforgása alatt. Ha a kitörési felhő csak a troposzférába jut fel, innen akár napok vagy hetek alatt is ki tud ülepedni! Talán emlékszünk még az izlandi Eyjafjöll kitörésére, amikor a párezer méteres magasságban (ami a repülőgépek által használt magasság) terjengett a vulkáni por s emiatt néhány napra lezárták a légteret a felhő útvonalán. Ha a por nem ülepedett volna ki, akkor még most se lenne légiforgalom, illetve sose lehetett volna, hisz a Föld története során megszámlálhatatlanul sok vulkánkitörés szennyezte már porával, gázaival a légkört! Gyakorlatilag ülepedés nélkül mi se lehetnénk, mivel a sok poranyag miatt el se jutna a felszínre a napfény, fagyos és sötét világunk volna! Látható tehát, hogy nincs arra szükség, hogy bármilyen módon is a felszín felé kelljen mozgatni egy a légkörbe jutott anyagot, hiszen a tömegvonzás gondoskodik róla, hogy leérjen a földre az illető holmi! Mégis, tételezzük fel, hogy van ilyen törekvés és a HAARP ionoszférába irányuló rádiósugárzása segítségével akarunk valamit a bolygó túlsó felén elérni, becélozni. Ennek a technikai megvalósításához egy aprócska akadályunk lesz csupán: a légkörünk nem konstans, mindegyik magassági rétege folyamatosan mozog, áramlik (szelek), emelkedik-süllyed (napsugárzás, napszél hatására duzzad vagy összemegy).

A magasban fújó szelek az ott elhelyezkedő felhőkből, az ezeket alkotó miniatűr jégkristályokból gyönyörű szálas szerkezetű képződményeket hoznak létre, ugyanez történne egy mesterségesen feljuttatott anyaggal is - a szél elhordaná.

Ezt a mozgást semmilyen jelenlegi technikával nem tudjuk mérni még egy adott pillanatra vonatkozóan sem, mivel egy olyan nagy léptékű dinamikus rendszerről van szó, ami erőforrásaink számára elérhetetlen feladatot jelent! Ha az egyszerű időjárás előrejelzésre gondolunk, ami pusztán a felszíntől alig 15 km magasságig terjedő légréteg viselkedését hivatott előre megbecsülni, s ismerjük azt, hogy ez az egyszerűnek tűnő feladat is milyen sok nehézségbe ütközik hiába a szuperszámítógépekkel lefuttatott bonyolult előrejelző modellek, hiába a megszámlálhatatlanul sok betáplált mérési eredmény, egyszerűen nem tudunk tökéletes előrejelzést készíteni egy adott hely egy adott időpontjára. Minél közelebb vagyunk időben a mérések eredményeinek begyűjtése s a modellek számításainak lefutása tekintetében az adott, előrejelezni kívánt időponthoz, annál nagyobb pontosságú az előrejelzés. De egy összehangolt összeesküvéshez ennél SOKKAL több kellene. Nemcsak a troposzféra különféle fizikai mennyiségeit kellene folyamatosan és igencsak sűrű rácspontokon mérni, hanem a teljes, többszáz kilométeres vastagságú földi légkörét! Az ionoszféra állapota nagyban függ a napszél, a világűrből érkező sugárzások mennyiségétől, energiájától, így nem lenne elég a földi környezet mérése, hanem legalább a Föld és a Nap közti régió hasonlóan sűrű rácspontú mérései kellenének ahhoz, hogy egy adott - és mindenképpen közeli - időpontra meghatározhassuk a HAARP és a kívánt felszínre vetített pont közti várható légköri viselkedést, MINDEN magasságban! Ahhoz, hogy a HAARP sugárzását elméletben egy meghatározott pont fölé lehessen juttatni, ismerni kell az ionoszféra tágulását, a benne folyó vertikális mozgásokat PONTOSAN. Ezen felül ismerni kell a kívánt célterület környékének PONTOS időjárási alakulását, hiszen hiába megy oda a HAARP sugárzása, ha egy viharzóna miatt a célterületre nem tudnak berepülni a "kémiai csíkokat okozó" és "mérgező anyagokat szóró" repülőgépek, vagy ha a szél egyszerűen elsodorja a kiszórt anyagot…


A Napból kiáramló napszél mérésére már több műhold is van, de ezek sem tudnak pontos képet adni a légkörünkbe érkező töltött részecskék pontos mennyiségéről és helyéről.

Külön kérdés az, hogy a világűrből az ionoszférába érkező sugárzás energiája milyen mértékű a HAARP általi "besugárzáshoz" képest. A Napból bolygónkra évente 3.850.000 exajoule energia érkezik, ez napi szintre visszaszámolva kb. 10.548 EJ. Az egész világ teljes évi energiafelhasználása mindössze 474 EJ, vagyis naponta kb.1,2 EJ (2008-as adat). Ebben az összegben benne van a HAARP által felhasznált energia is… A 474 EJ energiafelhasználás mintegy 15 TW (terawatt, 1013 W)-nak felel meg. A HAARP egy alkalommal, ha teljes energiabedobással üzemel, 10 MW (106 W) fogyasztású, az energiahatékonysága 45%, vagyis 4,5 MW sugárzódik a felsőlégkörbe. A besugárzás igen rövid ideig tart (részint a nagy energiaigény miatt), de így is láthatjuk, hogy mennyire elhanyagolható mennyiségű akár az emberiség energiafelhasználásával hasonlítjuk össze, s még szembeszökőbb, SOK NAGYSÁGREND különbség van a Napból érkező energiával szemben. Az esélyünk az ilyen besugárzás segítsésével végrehajtott bármilyen légköri módosításra kb. egyenlő azzal, mintha a Kínai Nagy Falat egy kolibri tollpihéjével akarnánk lerombolni. A légkörbe sugárzott energia egy része visszaverődik az ionoszféráról a föld felé, egy része kijut a világűrbe és csak egy kis töredéke az, ami távolra eljut az ionoszférában ide-oda "pattogva". Ezzel a légkört, időjárást módosító esélyünk a kolibritoll- Nagy Fal példáját fokozva kb. akkora lesz, mintha egy kolibritoll alatt megbújó tolltetű egyik lábízületével próbálkoznánk…



* * *



Lehet még sok más, az összeesküvés-hívek által kitalált módozat, amivel a HAARP vagy bármi, az emberi tudást kiterjesztő, fejlődésünket szolgáló kutatás, lehet teljesen más területén a tudománynak, mindig lesznek olyanok, akik azt vélik majd, hogy azok, akik a világot irányítják, pusztán a mi elpusztításunkra szervezkednek. Könyörgöm, ki fogja akkor eltartani ezeket az irányítókat, ha kiirtják a saját szolgáikat?? Legyünk eszünknél, emberek!




Képek forrásai:
www.iwm.org.uk
www.federmilben.de
www.alienexistence.com
wikipedia.org
www.haarp.alaska.edu
blog.dog-berry.com
dailymail.co.uk
hraun.vedur.is
www.businesspundit.com
wunderground.com
sohowww.nascom.nasa.gov 
A HAARP honlapja: http://www.haarp.alaska.edu/ 
© Landy-Gyebnár Mónika 2012.



TITKOS REPÜLŐGÉPEK MÉREGGEL PERMETEZIK AZ EMBEREKET – MEGDÖBBENTŐ KÉPEK ÉS VIDEÓK







CT4Olyan személyszállító repülőgépek, melyek nincsenek a Flightradar24-en feltüntetve – méreggel permetezik a légkört, ezzel megváltoztatják az időjárást és betegségeket okoznak.
Rákkeltő alumínium port, cinket és báriumot permeteznek a levegőbe.
Olvassa végig a cikket, mert megdöbbentő képeket és egy másfél órás videót is megtalálhat benne…

Nézze meg, hogy alakítanak át egy utasszállító repülőgépet méreg permetező gépezetté:
CT1
(A világ összes repülőgépe egyszerre megtekinthető és minden adatot megtudhatsz a repülőkről, az útirányról és még a földet is megtekintheted a pilótafülkéből. Itt a weboldal:  Flightradar24)
CT2
CT3
A következő képet Nyíregyháza és Debrecen térségében fotózták. Ezek a csíkok nem a normál repülőgép forgalomból tevődnek össze.
A Flightradar24-en mindig meg lehet tekinteni, hogy hol milyen repülőgép repül a világban, vagy éppen a fejünk felett.
CHEMTRAIL-csík terítette be Magyarországot múlt szombaton !
CT4
Érdekes, hogy ezek a gépek mindig akkor jelennek meg, amikor a családok az idejüket a szabadban töltik.
Két héttel ezelőtt például Nyíregyházán este minimum 12 ismeretlen repülő terítette be CHEMTRAILS vegyi anyagokkal a kék eget. Ezeket lehet látni a fenti képen. Érdekesség az volt, hogy ezek nem a kondenzcsíkok voltak. Ennyi repülőgépet soha nem lehet látni Debrecen és Nyíregyháza térségében.  A naplemente alig látszódott a permetezés után.
Szegeden és Békéscsabán és Pécsett is beszámoltak sokan hasonló tevékenységről.
A világ összes repülőgépe egyszerre megtekinthető és minden adatot megtudhatsz a repülőkről, az útirányról és még a földet is megtekintheted a pilótafülkéből. Itt a weboldal:  Flightradar24
Magyarországon nem beszél a média a CHEMTRAIL kivizsgálásáról, a CHEMTRAIL elleni tüntetésekről. Pedig hatalmas kárt okoznak ezek a repülőgépek. Egyesek szerint Csernobil ehhez képest játék volt.
A megdöbbentő, hogy a legmérgezőbb nehézfémekkel támadják az emberi szervezetet. Mik ezek? Alumínium, cink, stroncium, bárium.
Flightradar 24 nem is látja őket a legtöbbször.
Ezek a repülőgépek kifejezetten a permet terítésére szolgálnak, lásd a képeket.
Azt állítják a szakértői a témának, hogy a népesség csökkentés a célja a permetezéseknek.
A méreganyagok 7-10 napig a légkörben keringenek. Ha az eső esik sokkal hamarabb. Rákot okoz a leggyengébb immunrendszerek esetében már 4-6 hónap alatt!
A nehézfém raktározódik a szervezetben, amik sehogy sem kerülnek ürítésre. A veséken és a bélrendszeren át nem távoznak belőlünk, nyirokrendszerünk pedig nem győzi, így érthető, hogy elraktározódnak.
A fémek lerakódnak szerveinkben, a gerincben, valamint az agyban. A nehézfémek a szervezetbe jutáskor szinte azonnal reakcióba kerülnek és vegyületeket hoznak létre.
Nem kizárólag a belégzéssel jut be a legtöbb nehézfém, hanem az étellel (zöldségek, gyümölcsök, stb…)
Az idegrendszerre is mérgező hatása van az alumíniumnak, mert megváltoztatja a vér-agy gát működést.
Ezek a csövek a repülőgép alaptartozékai lehetnek?Ezek a csövek a repülőgép alaptartozékai lehetnek?
Mikor és mitől keletkezik a normál kondenzcsík a repülésnél?
A hagyományos kondenzcsík (contrail) akkor keletkezik, amikor a magasan haladó sugárhajtású repülőgép okozta nyomástól kicsapódik a levegőből a vízgőz, ez általában 8 ezer méter felett történik, ekkor apró jégkristályok keletkeznek.
Az ilyen csík általában néhány perc után magától eloszlik.
Mi az a chemtrail?
Ez gyakorlatilag magyarra fordítva kémiai csíkot jelent. Újnak számít a szó, mivel pár éve kezdték el használni.
A chemtrail teljesen máshogy viselkedik, mint a kondenzcsík. Közvetlenül a keletkezése után kondenzcsíkra hasonlít, viszont feloszlás helyett lassan szétterjed, és széles felhősávvá alakul.
Ezek a csíkok behálózzák az eget, és órákon keresztül felismerhetőek maradnak. A megfigyelések szerint a jelenség nyomán bármilyen tiszta kék égbolt gyorsan átláthatlan, szürke masszává alakulhat. A beterítést követő napokban az adott területen bizonyosan nem lesz csapadék.
Mikor jegyeztek fel először chemtrail csíkokat?
1998-ban jegyezték fel először az USA-ban. Azóta sok-sok országban fényképeztek le a házaik felett Nagy-Britanniában, Németországban, de Ausztráliában is hasonló csíkokat.
A kormányok ellenkezése miatt a csíkok ismeretlenek Kína és Brazília felett.
A Bodeni tó felett megjelenő csíkokat dokumentáló egyik német felhasználó szerint ráadásul pénteken és a hétvégén szabadnaposak a csíkhúzó gépek.
Megdöbbentő, hogy ezek a “permetező” repülőgépek egészen furcsa útvonal mentén haladnak, például láthatatlan határok mentén visszafordulnak a kijelölt terület beterítésére.
Az amerikai oceanográfiai és légköri felügyelet szerint nincs kémiai anyag a levegőben:
A National Oceanic and Atmospheric Administration, NOAA által kiadott tájékoztató szerint a tartós kondenzcsíkok nem tartalmaznak semmilyen kémiai anyagot, csupán a légköri viszonyok alakulása miatt maradnak fenn viszonylag sokáig.
A NOAA szerint a tengerészek már régóta figyelik a kondenzcsíkok viselkedését, és így következtetnek arra, ha változás várható az időjárási viszonyokban. A klímakutatásokban szintén be kellett vonni a légiközlekedés hatását, az ugyanis befolyásolja a felhőképződést, emlékeztet a NOAA. A klímára gyakorolt hatását a NASA napokban kiadott anyaga is hangsúlyozza.
Azt állítják sokan, hogy a gépekből mikroszkópikus anyagokat szórnak ki.
A világ nagyvárosai felett megörökített csíkok azonban rendkívül furcsák. A kérdéskört tanulmányozó felhasználók szerint kémiai anyagokat sőt biológiai ágenseket szórnak ki ezekből a gépekből, és minden hivatalos megnyilatkozás csak a gyanú elaltatását szolgálja.
Egyesek az állítólagos lehullott apró szálakat vizsgálják mikroszkóp alatt, és növesztett nanostruktúrákról számolnak be. Mások hámsérülésekből kihúzható, sebek gyógyulását akadályozó szálakról, a chemtrail sújtotta napokon asztmatikus tünetekről tudósítanak.  Egy repülőgépszerelő beszámolója szerint kis híján kirúgták, amikor egy utasszállító gép szervizelése közben oda nem tartozó tartályok csővezetékét próbálta megfejteni.
Ez már végképpen gyanús: Az amerikai képviselőház a 2001-es Space Preservation Act (világűr megóvási törvény) szövegében a tiltandó eszközök között sorolta fel a chemtrail kifejezést.
Teller Ede néhány éve egy olaszországi konferencián felvetette ezt a kérdést.
Buránszkiné Sallai Márta, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) egykori főosztályvezetője korábban az Index-nek azt nyilatkozta, hogy hazánkban a rendszerváltás előtt jégeső elhárítás volt Pécs mellett a Tenkes hegyen illetve Baján. Az ezüstjodid rakétákat alkalmazó beavatkozásokat az egykori Állami Biztosító támogatta.  Az olimpiai megnyitókon, a volt Szovjetunió fontos felvonulásain alkalmaztak felhőoszlatást, mondta az OMSZ főosztályvezetője.
Ezek a képek Ön szerint hagyományos repülőgépek alkatrészeit mutatják be?
CT6
CT7
CT8
Az egyik legmegdöbbentőbb dolog, hogy több tucat oldal, mely ezzel a témával foglalkozik, ugyan még létezik a keresőkben vagy más oldalakban linkként, de már maga az egész website törölve van. Önök szerint miért lehet ez?
Érdemes megnézni a Spektrum videóját is, mely bemutatja, hogy igenis létezik a fenti állítás:

Forrás: Hír.ma
Nemzeti InternetFigyelő



Az Oroszok nyilvánosságra hozták a (9/11) terror támadás feltárt eredményeit és bizonyítékait!

 Döbbenetes bizonyítékok! 
máj 14, 2016 vilagunk.hu 
Megoldódott a 9/11-rejtély: plutónium bomba...? 
"Az oroszok nyilvánosságra hozták a Szept 11 WTC (9/11) terror támadás feltárt eredményeit, bizonyítékait, tételesen a közvélemény számára. Ezekből sok ismert, de kimondatlan volt eddig is: 
Amerikai, angol és izraeli terroristák hajtották végre, 2 kilo tonnás plutónium bombával, (10 centis neutron bomba) ami az amerikai hadseregtől szerzett tüzérségi eszköz. 
Az Oroszok nyilvánosságra hozták a (9/11) terror támadás feltárt eredményeit és bizonyítékait!

Az épület alatt robbantott hatalmas üregbe zuhant az épület, a szuper erős acéltartókat pedig a neutron fluxus olvasztotta porrá.. A villanás jórészt a föld alatt történt és szinte magmává olvasztotta a kőzetet, villanása igen rövid volt és leginkább az infra tartományban. Ez magyarázza a torony tetején lévő hatalmas antenna füstté válását is. Valamint a hatalmas mennyiségű beton port, amelynek 72 órán át tartó radioaktív sugárzása visszatért aztán normálisra. Viszont tény, hogy azóta is sokan halnak meg rákos daganatoktól, akik ott voltak.. A sajtóba kiszivárogtatott precíz bizonyítékokat tételesen ellenőrizte az amerikai sajtó, és igazolta... 

A szervezés és a háttér jól dokumentált, szintén ismert a W54 "piszkos bombák" izraeli kezekbe juttatása. Gladió akcióként is nevezik..." John Lear, a CIA volt pilótája írásba foglalta nyilatkozatát, miszerint fizikai képtelenség, hogy utasszállítók csapódtak a Világkereskedelmi Központ ikertornyaiba. Mint mondta, a World Trade Center vázát 35 centis acélmerevítés alkotta. Ha abba egy utasszállító csapódott, annak harmonikaszerűen össze kellett volna préselődnie. Továbbá: "a függőleges és vízszintes vezérsíkok elváltak volna a gép farkától, majd az épületnek csapódva a talajra kellett volna zuhanniuk". 

Állítólag találtak egy 3-4 ablakot tartalmazó roncsdarabot, ami szintén elképzelhetetlen. Ugyanis abban az esetben, ha egy repülő 500 mérföld/órás sebességgel belecsapódik egy 35,5 centis acélmerevítésbe, egy ekkora darab a szerkezeti roncsolás mértéke miatt nem maradhatott volna meg - hangsúlyozta a pilóta. Vlagyimir Putyin orosz elnök minap megismételte korábbi állítását, hogy az ikertornyokat irányított robbantás pusztította el. 

Ezen a helyen láthattuk a szenzációs filmet február első hetéig: 
ám ezt februárban hála Isten nem politikai okok miatt törölték. A helyén ma ez olvasható: A videó BBC Worldwide anyagát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzői jogi okok miatt. Más forrást kerestünk és találtunk. Kollégánk Vajó Sándor Párizsban gyűjtötte össze az anyagokat és vállalta, hogy leírja a dokumentum film tartalmát és kísérő szövegét. Íme: Eric Hufschmid alkotása nem egy újabb manipulatív, hamis igazságok gyűjteménye, hanem a valós történések, eltitkolt elméletek és dokumentumok tényekkel, bizonyítékokkal alátámasztott válogatása. Az alábbiakban közölt filmszöveg-részlet is jelzi, az alkotók kitértek minden egyes apró részletre, ami a 9/11 lerombolásának valódi történetét tárja elénk. A mostani írásban tényekkel, bizonyítékokkal igazolhatóan bemutatjuk hogy a hivatalos sztori, Eric Hufschmid Painful deceptions-je, a továbbiakban közölt írás, amelyben kitérünk minden egyes apró részletre és amiben a 9/11 lerombolásának valódi története tárul elénk. 
Szeptember 11-én, négy utasszállító gépet eltérítettek. Egy órán belül kettő ezekből belerepült a World Trade Center hatalmas fémtornyaiba, tüzeket okozva és végül összedöntve azokat. Ezektől a hírektől megdöbbenve az amerikai közvélemény azt hitte, hogy a tüzek a tornyokban olyan hevesen égtek, hogy az épületek fém vázai végül fölolvadtak. 

...hivatalos források táplálták a médián keresztül az összezavart a hallgatóságig. A mítosz összetevői: a gépek becsapódása, lángoló kerozin gallonjai megolvasztják az acélt, melyek az épületek összedőlésekor apró darabokra hullnak. Nagyjából 10 másodperc alatt, 110 emelet a földre csuklik össze, porrá válva. Kezdjük az elején, az utcán. A hivatalos sztori megszületik. "...a semmiből kerül elő és belecsapódott az iker torony jobb oldalába, keresztülrobbant az egész épületen. Láttam, amikor a tornyok összedőlnek, először az egyik aztán a másik, valószínűleg a szerkezet nem bírta ki a heves tüzet." 
A mítosz bekerül a FEMA jelentésébe. Visszhangzották a szakértők. 

"A becsapódott teher okozta sérülés, majd az ezt követő tűz kombinációja idézte elő az összeomlást." - gene Corley, phd., Az Amerikai Polgári Mérnökök Társasága. John Skilling és Les Robertson szerkezeti mérnökök tervezték meg az ikertornyok acélszerkezetét 1960-as években. Mivel egy irányíthatatlan bombázó 1945-ben berepült az Empire State Bulding-be, a tornyok építésénél számításba vettek hasonló felhőkarcoló baleseteket is. "Az akkori idők legnagyobb gépével számoltunk, ami lassan és alacsonyan repül, elveszve a ködben. Úgy terveztük az épületet, hogy kibírja egy Boeing 707-es becsapódását bárhol találja is el." (Hivatalos sztori) a gép ami belecsapódott a tornyokba Boeing 767-es volt, nehezebb mint a 707-es megtankolva és gyorsan repült. A két gép összehasonlítása: A maximális felszállási súlya a 707-esnek majdnem 334.000 150 tonna. mivel a gépekett csak a szükséges üzemanyaggal látják el, a 767-esek amikor becsapódtak a toronyba, nem voltak maximálisan megtankolva, így a töm egűk nem közelítette meg a maximális súlyt. Ami a tüzek forróságát illeti, hallgassuk meg ezeknek New York tűzoltóknak a beszélgetését: "15-ös kocsi, két különálló tűzfészkűnk van. Két tömlővel képesek lennénk eloltani. Jegyezd. 78-adik emelet. Különálló tűzfészkek. Két tömlővel el lehet oltani. 

A FEMA adminisztratív jelentésében az áll, hogy a gépek üzemanyagának (kerozinjának) jó részét felemésztették a robbanások és az azt követő tűz pár perce. Ezek után azt mondták nekünk: (hivatalos sztori) A lángoló üzemanyag szétterjedt az emeletek között és meggyújtotta az épület berendezéseit, több tüzet okozva és nagy hőt termelve. Ez elég volt ahhoz, hogy a torony 47 acéloszlopos magja 236 külső oszlop és több ezer acél tartóelem egyszerre összedőljön. figyeljük, meg hogyan lángolnak a tornyok a becsapódások után. Ha valaha is megpróbálunk tüzet rakni, akkor tudod, hogy a füst elárulja, hogy a tűz nem ég tökéletesen. A füst az oxigén-hiányos tűz jele. Az iker tornyok több mint egy óráig álltak, füstöltek, de nem lángoltak. Ez idő alatt ezreket evakuáltak a lépcsőházakon keresztül. Mások csapdába szorultak a törmelékek között és segítséget kértek. Tény, hogy a tornyok úgy viselkedtek, ahogy várták. 
Az épület úgy lett tervezve, hogy kibírja, ha egy teletöltött 707-es beleütközik. Az volt a legnagyobb gép abban az időben. Az épület kibírta volna, ha egy utasszállító beleütközik, mivel a felépítése olyan volt mint a szúnyogháló az ajtón. Ez egy erős rács. A gép csak egy ceruza, ami kilyukasztja a szúnyoghálót. Ez valójában semmit nem jelent a szúnyoghálónak. A tornyokat úgy építették, hogy ellenálljanak 220 km/h sebességű téli viharoknak is. Egy szeles napon bárki érezhette, hogy billegnek. Egy repülő becsapódása nem volt több mint egy hurrikán egyetlen széllökése. 

"Épp a cuccomat raktam arrébb mikor hírtelen egy hangos csattanást hallottunk. Az épület elkezdett remegni. New York-iak megdöbbentek mikor egy óra múlva az első torony leomlott. (hivatalos sztori) "Úgyhogy a repülő üzemanyaga egy robbanásban vagy egy nagy tűzben, nem jöhet számításba! Nem volt a felelősségünk, hogy tervezéskor ezt a helyzetet figyelembe vegyük. - mondja az egyik tervező. - Gondolják el. kifejezetten repülőgép becsapódásra terveztek de soha nem gondoltak az üzemanyagra...? " 
"Soha nem fordult elő az előtt a történelemben. Hogy egy acél épület tűz miatt omoljon össze, ezidáig nem láttam olyat, hogy egy acél építmény összeomoljon a tűzben. Jonathan Barnett, PhD. Worcwsteri Műszaki Alapítvány. Valóságos pokol tombolt hosszabb ideig több acél szerkezetű épületben, de egyik sem omlott össze. 1975-ben, a World trade Center északi tornya éjszaka kigyulladt majd három óráig égett, emeletről emeletre terjedve. kétszer olyan sokáig égett, mint szeptember 11-én, de az összeomlás legkisebb jele nélkül ellenállt egy 20 órás tűznek. Ez az ami maradt belőle. Egy álló épület, ami elég erős ahhoz, hogy megtartson egy darut. Hasonlítsák össze a 20 órás poklot 90 perces füstöléssel. Miért építik az épületeket acélból? Erős, könnyű és rugalmas. Az acélnak rengeteg előnye van a fához és a betonhoz képest. Különösen felhőkarcoló építésénél. Az acél viszonylag könnyű, hatalmas teherbíró kapacitással. A felsőbb szintek nem nyomják össze az emeleteket maguk alatt és jobban e llenállnak az időjárásnak és a tűznek. 










n Luxembourgban van, az Európai néppárt negyvenedik jubileumi ünnepségén. Onnan mondta az M1-nek: a néppárt jól működik, de merészebben kell gondolkodnia, ha meg akarja oldani a migrációs válság és a terrorizmus problémáját.
Ha nincs az Európai Néppárt (EPP), akkor nincs vége a kommunizmusnak Európában, a Szovjetunió még létezik és csapatai bent állomásoznak többek között Magyarországon, és Magyarország nem tagja az Európai Uniónak - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Luxembourgban a magyar állami tévének az Európai Néppárt megalakulásának negyvenedik évfordulóján.
A miniszterelnök szerint az EPP az elmúlt évtizedekben a történelmi kérdésekben jó döntéseket hozott, jó ügyekért állt ki, és végigvitte az akaratát.
Ugyanakkor az Európai Uniónak és az Európai Néppártnak bátrabban, nagyívűbben kell gondolkoznia, ha megfelelő választ akar adni a 21. század problémáira, mint péládul a migrációs válság és a terrorizmus - folytatta.
Orbán az EPP évfordulós ünnepsége alkalmából több találkozót is folytatott. "Ezek a találkozók is abban a véleményemben erősítettek meg, hogy van egy 20. századból maradt Európai Unió és van egy 21. századi probléma." Az EPP-nek nem egyszerűen folytatnia kell a munkát, hanem be kell látni, hogy szakaszhatárhoz érkeztünk - mondta.


2016. MÁJUS 27. PÉNTEK 13:07


TIMES: AZ EU TITKOLJA, 


DE 


KÉSZ AZ ELSŐ LÉPÉS A 


KÖZÖS HADSEREG FELÉ

MTI
Összehangoltabb saját védelmi struktúra kialakítását tervezi az Európai Unió, de a terveket titkolja az EU-tagságról június 23-ára kiírt brit népszavazásig, nehogy kisiklassa a bennmaradást pártolók, köztük David Cameron miniszterelnök kampányát – írta diplomáciai forrásokra hivatkozva a pénteki The Times.
A tekintélyes konzervatív brit napilap értesülései szerint Federica Mogherini, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője 18 hónapot dolgozott a tervezeten, amelyet június 28-án, nem egészen egy héttel a brit EU-népszavazás után terjeszt majd a tagállamok vezetői elé.
A tervezetben új, uniós szintű állandó katonai-hadműveleti struktúra szerepel, saját főhadiszállással. A The Times által látott részletek szerint az EU egy ilyen kapacitás megteremtésével erősíthetné hozzájárulását Európa biztonságához és védelméhez. Az ennek érdekében végzett külső tevékenységet nagyobb mértékben össze kell hangolni az egyes szakpolitikai területeken, valamint intézményi és tagállami szinteken – áll a brit lap által idézett tervezetben.
A lap szerint mindez az első lépés lenne egy EU-hadsereg létrehozása felé, bár Mogherini szóvivője a The Times megkeresésére ezt határozottan cáfolta.
A lap forrásai szerint a Kül- és Biztonságpolitika Globális Stratégiája című tervezetet egyelőre annyira titkolják, hogy csak biztonsági és politikai kérdésekben illetékes tagállami képviselők szűk csoportja láthatja, és nekik is egy lezárt helyiségben kell hagyniuk minden elektronikus rögzítő eszközt, mielőtt elolvashatják a szöveget. A tervezetről azonban kézírásos jegyzeteket készíthetnek; a The Times a pénteki cikk szerint e feljegyzésekből látott kivonatokat.
A brit védelmi minisztérium szóvivője a lapnak kijelentette, hogy Nagy-Britannia soha nem lesz részese egy EU-szintű fegyveres erőnek, fenntartja vétójogát minden uniós szintű védelmi kérdésben, és szembeszáll minden olyan kezdeményezéssel, amely aláásná a tagállamok saját védelmi kapacitásait.





2016. MÁJUS 31. KEDD 14:07 2016. 05. 31. 15:00


LETILTOTT CIKK: AZ FBI 


VÁDEMELÉST JAVASOLHAT 


HILLARY CLINTON ELLEN

BREITBART.COM


Magyar Idők Online
Állítólag hosszú és kényes a vádak listája, pénzmosás, vesztegetés szerepel rajta, amelyekben érintettek lehetnek cégek, amerikai és külföldi kormányok i
Frank Huguenardot tudósként és közíróként mutatja be az amerikai konzervatív Breitbart.com portál, valamint a liberális Huffington Post hírportál szabadúszó munkatársaként. Huguenard vasárnap tett közzé a „Huffpost” alatt vezetett blogján egy cikket, amelyet nem sokkal később törölt a szerkesztőség, majd a szerzőtől megvonták a hozzáférést is a saját felületéhez. Megpróbált magyarázatot kapni a történtekre, de semmilyen választ nem kapott, amint a Breitbart kérdéseire sem reagált a Huffingtonpost.
Nos a cikk letiltása nem lehet véletlen, mert a szerző a liberális portálon minden eddiginél súlyosabb támadást intézett Hillary Clintonnal, de az egész Clinton klánnal szemben, ami aligha okozott felhőtlen örömöt a szerkesztőségben. Hogy a cikk egy rövid időre megjelent, azt Frank Huguenardnak sikerült dokumentálni, itt el is olvasható, az eredeti oldal linkjéből pedig pontosan látható, hogy létezett: http://www.huffingtonpost.com/entry/hillary-clinton-to-be-indicted-on-federal-racketeering_us_574af94be4b0009f3d848d20.
A cikk címe máris sokat mond: „Hillary Clintont szövetségi bűncselekmények elkövetése miatt vádolják meg”. Frank Huguenard a maga forrásaira hivatkozva írja, hogy James Comey (az FBI igazgatója) és az FBI – a RICO-törvény, a Bűnözés és korrupció által befolyásolt szervezetek törvénye alapján – vádemelési javaslatot tesz Loretta Lynchnek, az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma legfőbb ügyészének. A vádemelési javaslat meggyőző adatokat tartalmaz a Clinton Alapítvány tevékenységével kapcsolatban, méghozzá folyamatban lévő bűncselekményről, mint például pénzmosásról, vesztegetésről, amelyekben érintettek lehetnek cégek, valamint amerikai és külföldi kormányok is.

EGYRE JOBBAN SZORUL A HUROK

Hillary Clinton körül eddig is számos bomba robbant már, a levelezési botránya hónapok óta húzódik, legutóbb az amerikai külügyi tárca foglalt állást, miszerint miniszterként Hillary Clinton megsértette a hivatali előírásokat azzal, hogy levelezését részben magánszerveren bonyolította. Időközben kiderült az is, hogy az amerikai demokraták egyik elnökjelölt-aspiránsának, Hillary Clintonnak bizalmi embereivel is kapcsolatban áll a panamai offshore-botrányban érintett egyik milliárdos és az egyik orosz bank, melynek érdekeit Clinton kampányfőnökének lobbicége képviseli Washingtonban.
Soros a Clinton-kampány fő finanszírozója
Több mint 13 millió dollár kampánypénz kifizetésénél jár ebben az amerikai választási ciklusban Soros György magyar származású amerikai üzletember, aki Hillary Clintont több mint hétmillióval támogatta, mert őt tartotta a legalkalmasabbnak az elnökségre pályázók közül. Itthon is liberális személyek és ügyek mellé állt Soros.
Soros jelenik meg az amerikai kritikákban
Egy tőről fakadnak az utóbbi napok amerikai kritikái, a Clinton család kommunikációjában Soros Györgynek a magyar kormánnyal szembeni elégedetlensége jelenik meg – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
Ki óbégat Soros zsebéből
Egy korábbi amerikai elnök úgy találta jónak, ha kritizálja Magyarországot. Félti a demokráciát, és meglátása szerint autoriter rendszert akar kiépíteni itt a kormány, mint ahogy Lengyelországban is ugyanezt véli felfedezni.


Mitől lett véres Daróczi Inge?



Bors


Súlyos gyanút fogalmazott meg Choli Daróczi József a Frizbi felvételén: fiát megölték. A gyászoló apát nem hagyja nyugodni a kérdés: hogyan szennyezhette vér Joci ingét. A Bors megtudta a választ.
Óriási port vert fel Choli bácsi bejelentése: biztos benne, hogy fiát megölték. Daróczi Dávid édesapja véresen kapta vissza Joci ingét, s nem érti, hogyan kerültek a foltok egy akasztott ember ruhájára.
Tény, hogy a rendőrség a mai napig nem nyomoz. Álláspontjuk szerint nincs miért, az ügyet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják. Daróczi boncolása is közönséges hatósági boncolás volt, amelyet egy igazságügyi orvos szakértő végzett el. A Bors úgy tudja, hogy a boncolásnál jelen volt a BRFK egyik szakértője a rendkívüli halálesetek osztályáról is, de erre törvény adta lehetősége volt. A közigazgatási vizsgálatot kizárólag azért nem zárták le, mert az írásos szakértői véleményeket még nem küldték meg. A szakértőknek egyébként nem kell sietniük, nekik nincs előírva, hogy például harminc nap alatt küldjék meg a szakvéleményüket. A szóbeli tájékoztatás egyébként megtörtént, de mivel nem indult nyomozás, valószínűleg nem volt bűncselekményre utaló adat.
Lapunk úgy tudja, hogy Choli bácsi végül is nem fordult panasszal vagy egyéb észrevétellel a rendőrséghez, bár erre korábban utalást tett. És hogy mitől lett Daróczi inge véres? Dr. Fülöp Zoltán igazságügyi orvos szakértő a Borsnak elmondta, akasztásos haláleseteknél az a tapasztalat, hogy a légzés hamarabb leállhat, mint a keringés.
A légzés leállása után a szív még akár húsz percen keresztül is doboghat, ilyen esetekben az újraélesztés során először a légzést próbálják meg pótolni – kezdte lapunknak dr. Fülöp Zoltán.
Amikor már a keringés is leáll, akkor a szívmasszázson kívül végső esetben még adrenalin injekciót is megpróbálhatnak beadni közvetlenül a szívbe, amely újraindíthatja a szerv működését – tette hozzá dr. Fülöp Zoltán. Az orvos szakértő aláhúzta: akasztásos halál esetében a nyaki erek összeszorulnak, és a fejben olyan vérpangás alakul ki, amitől elpattanhatnak az erek az orrban és a szemben, melynek következtében vérzés indulhat meg.
Liptai Claudia és Daróczi Dávid édesapja a szertartás előtt
Claudia lába földbe gyökerezett a koporsónál
Liptai Claudia olyan rossz lelki állapotban volt szerelme temetésén, hogy a ravatalon álló nyitott koporsót meg sem merte közelíteni. Roma hagyományok szerint a hozzátartozók odalépnek a nyitott koporsóhoz, és megérintik a halottat, a műsorvezetőnő azonban képtelen volt erre. Ahogy azt sem bírta végignézni, hogy Dávid koporsóját elnyeli a föld. A sírba eresztés kezdete utáni percekben barátnője vállára támaszkodva sarkon fordult, és otthagyta a gyászoló családot, barátokat. Még virágot sem tudott szerelme koporsójára dobni. Amíg Daróczi családtagjai sírtak, Claudia földbe gyökerezett lábbal állt.
Nagyon furcsa volt, hogy Claudia nem volt ott az utolsó pillanatokban, a búcsúztatáson – mesélte Győzike, aki a szűk körű búcsúztató meghívottjaként közvetlen közelről láthatta az eseményeket.
Amikor betoppant a ravatalozóba, oda sem lépett a koporsóhoz. A sír mellett sem jött közel a koporsóhoz, meg sem várta, míg eltemetik szegény Jocit – mondta Győzike.
Forrás: Bors


Daróczi anyja: Dávidot elkábították, megkínozták, megölték, majd felöltöztették

800 ezret követel Ica néni Claudiától

Webbulvár, Új Ász
Fotó: Blikk
Nem adta fel a reményt a néhai Daróczi Dávid édesanyja, hogy bebizonyítsa: fia nem lehetett öngyilkos. Ráadásul ha így is tett volna, nem ezt a módszert választja.
Fia halála óta nyomoz édesanyja – Daróczi Dávid 2010 húsvétjának előestéjén vetett véget életének, felakasztotta magát. A saját nyomozás lassan, de töretlenül halad előre, sok a megválaszolatlan kérdés. Ezek az anya számára azt bizonyítják: fia nem lehetett öngyilkos.
Egész életében imádattal óvta őt, képtelenség, hogy egy búcsúlevél nélkül hagyta volna itt. Volt életbiztosítása, amelynek összegét kedvezményezettként csak baleset esetén kapta volna meg édesanyja. Tehát ha már öngyilkos lesz, inkább fának vezeti az autóját – véli az anya, aki hozzáteszi: látta a helyszínelésnél készült felvételeket: a fia fodrásznál járt. Ilyet tesz, aki halálra készül?
Azon túl, hogy érthetetlen sebek, vágásnyomok voltak rajta, Daróczi Dávid meztelen mellkasán nem látta nyomát az állítólagos újraélesztési kísérleteknek. Őt már hozták vissza klinikai halálból, és a defibrillátor okozta foltok sokáig látszottak. Az anya elképzelhetetlennek tartja, hogy fia zokni nélkül vette volna fel az utcai cipőjét. A kezén szúrásnyomok voltak. Az anya szerint Dávidot elkábították, megkínozták, megölték, majd felöltöztették – írja az Új Ász.
Daróczi Dávid édesanyja korábban is leszögezte: nem őrült meg, és nem a fájdalom beszél belőle. Az anya, aki több mint egy éve gyűjtögeti a bizonyítékokat, március elején ismételt nyomozást is kért elhunyt fia ügyében.
A hatóságok többször elutasították, míg elérte, hogy az ügyet újra elővegyék. A gyászoló anya például elképzelhetetlennek tartotta, hogy a fiának szinte semmije sem volt halálakor.
Csak a 8 millió forintos adósságról volt szó, amellyel kapcsolatban pedig az a furcsa, hogy hitelt sem kaphatott volna Daróczi Dávid, ha nincs semmije – vélte az anya.
Fontos kérdésnek tartotta azt is, miért volt véres a fia inge, vagy hogy hová tűntek fia bankkártyái és ruhái a halálát követően. Úgy tudja, Dávidnak 3 bankkártyája is volt, ám halála napján csupán 13 ezer forintot és egy kártyát találtak nála a rendőrök.
A 8 millió forintos adósságot végül 2011 áprilisában hagyatéki tárgyaláson a szülők kapták meg, mivel az örökségről egyikük sem mondott le. Felezik az összeget, de hogy hogyan fogják azt rendszeresen fizetni, nem tudják.
Az is kiderült, megvan Daróczi Dávid másik bankkártyája, melyet a szülők korábban hiányoltak: a számlán 100 ezer forint volt. A szülők által korábban megkérdőjelezett cég is előkerült, ahol a rendőrök 1000 forintra bukkantak.
Az egykori kormányszóvivő másik bankszámlájáról azonban most sincs semmi információ.

800 ezret követel Ica néni Claudiától

Sírkövet akar végre csináltatni fiának, Daróczi Dávidnak. Kifakadt Claudia ellen.
Daróczi Dávid (†37) édesanyja, Ica néni (65) hiába is próbál nyugdíjából összekuporgatni egy fiához méltó síremlékre valót, nem megy neki, ezért akarja, hogy Claudia adja vissza a jegygyűrűt.
A hagyatéki eljárást vezető közjegyzőnek hivatalosan megírtam, hogy adja vissza a jegygyűrűt, amelyet Joci vett neki – mondta az elhunyt kormányszóvivő édesanyja. – Claudia annak idején sírva mutatta be a szerelmük bizonyítékát, az eljegyzési gyűrűt a tévében. Ez már nyilván emlékbe sem kell neki, hiszen másba szerelmes. Nem érdekel, hogy kibe, nem érdekel semmi, de mondjuk megvan a véleményem arról, hogy nős emberrel kezdett. Mégis tartozik annyival Joci emlékének, hogy befizeti annak az ékszernek az árát a bankba, ezzel csökkentve a fiam rám hagyott adósságát, amelybe az is belejátszott, hogy százezreket költött rá – mondta Darócziné, aki is hozzátette: a luxusnyaralás árát is visszaköveteli Liptaitól.
Együtt nyaraltak Jocikámmal a Maldív-szigeteken. Egymillió-hatszázezer forintot fizetett ezért az én kincsem, Claudiának vissza kellene adnia nekem 800 ezer forintot – érvelt Ica.
Az idős asszony egyébként ma is úgy véli, Claudia a fia halálának igazi okát jelentő szörnyű titkok tudója. A hagyatéki eljárástól hiába várta, hogy tisztázódjon, hogyan tűnt el Daróczi hiányzó két bankkártyája.
Nem nekem kell a pénz! De sírkőre nem telik a 62 ezer forintos nyugdíjamból – kesergett Daróczi édesanyja, akinek a hagyatéki eljárás lezárása után hamarosan csak 28 ezer forintot visz a postás, ugyanis nem mondott le fia örökségéről. Ám úgy tűnik, csupán a fia után maradt nyolcmilliós adósság törlesztése maradt rá.
Nem bánom, ha egy fillérem sem marad, de akkor sem mondok le Joci telefonjáról, amelyre Claudia szintén igényt tartott, arra hivatkozva, hogy személyes emlék a fiamtól. Már ez sem kellhet neki, mivel ismét boldog egy nős férfi oldalán! – tette hozzá.
Kamarás Péter ügyvéd elmondta, hogy Daróczi Dávid édesanyja a nem szokásos mértékű – milliós érték közeli – ajándékot, az eljegyzési gyűrűt és a luxusutazás árát külön polgári perben követelheti csak vissza. Ebben az eljárásban azonban bizonyítania kell az ajándékra igényt tartónak a megajándékozott érdemtelenségét.
Az elhunyt hagyatékának viszont részét képezi a mobiltelefon, így az a törvényes örököst, vagyis a szülőt illeti. Mivel Daróczi Dávid nem hagyott hátra végrendeletet, amelyben bármit is hagyott volna menyasszonyára, így az örökléshez nem elég indok Claudia érzelmi kötődése az elhunyt telefonjához.
Blikk-információ


Mit akarnak a kopasz verőlegények Daróczi anyjától?

Szembefordult az őt követő férfiakkal Ica néni, az egykori kormányszóvivő, Daróczi Dávid édesanyja

Kiskegyed
Már az utcára sem nagyon mer kilépni kíséret nélkül, annyira fél az őt állandóan követő férfiaktól Ica néni, a tavaly elhunyt egykori kormányszóvivő, Daróczi Dávid édesanyja – állítja az Új Ász.
A lap információi szerint a minap két férfi a belvárostól egészen a csepeli temetőig, fia a nyughelyéig követte az idős asszonyt, aki végül a temető mellett dolgozó sírkövestől kért segítséget.
Arra kértem a fiút, hogy kísérjen a szemével, amíg bemegyek a temetőkapun, és ha követnének oda is, jöjjön utánam. Azonban amikor átértem a zebrán, a nagyobb férfihez léptem, és rákérdeztem, mit akar tőlem” – mesélte a lapnak Ica néni, akinek nyílt kérdésén elmondása szerint alaposan meghökkent a fiatalember, és hebegve-habogva magyarázkodott. A gyászoló édesanya – bár halálra volt rémülve – közölte követőivel, hogy jobban teszik, ha békén hagyják, mert őt nem lehet megfélemlíteni.
Attól tartok, hogy egyszer a fiam sírjánál fognak végezni velem – mondta Ica néni, aki váltig állítja, fia nem lett öngyilkos. – Nem a haláltól félek, csak attól, hogy a halálommal sírba vinném az igazamat, hiszen egyedül én harcolok érte.”


Daróczi féltestvére: Dávid nem lett öngyilkos!



Blikk


Először és utoljára áll a nyilvánosság elé Balogh László (43), Daróczi Dávid (†37) egyik féltestvére. A férfi szeretne tiszta vizet önteni a pohárba családjával kapcsolatban, hiszen úgy érzi, édesanyja, Ica néni hazugságai miatt sokan rosszat gondolnak róla és édestestvéréről, Attiláról. – írta a hétfői Blikk.
A volt kormányszóvivő anyja – akinek előző házasságából született két gyermeke, de otthagyta őket akkor, amikor Budapestre költözött – ugyanis azt állította, hogy a 40 évvel ezelőtt elhagyott fiait nem érdekelte öccsük halála.
Ezzel szemben a fivért nagyon is foglalkoztatja testvére halála, és állítja: nem igaz, hogy Dávid öngyilkos lett! Hogyan is lehetett volna, hiszen képtelen lett volna itthagyni imádott édesanyját. Köztudott, olyan szoros kapocs alakult ki közte és Ica néni között, hogy az asszony még korábban született két fiát, így őt és Attilát is hanyagolta…
Én nem hiszem, hogy Dávid maga vetett véget az életének! Már csak azért sem, mert anyánkról ő gondoskodott, ő tartotta el. Hogy lehetett volna képes önszántából eldobni az életet magától, amikor tudta, hogy tettével anyánkat magára hagyja, be sodorja? – érvelt a férfi, aki szerint édesanyjuk Dávid halála óta teljesen összezavarodott.
Anyánk agya teljesen meg van zavarodva. Én ott voltam Joci temetésén, és igenis találkoztunk, beszélgettünk, sőt a temetés után én kísértem haza, az úton pedig még csokoládét is vett egyetlen unokájának, a 4 éves kislányomnak – folytatta a négy műszakban dolgozó, tisztes családapa, aki elárulta, Dáviddal valóban szinte alig ismerték eg mást.
Gyerekkoromban láttam életemben először Jocit. Édesanyám húgai rendszeresen jártak hozzánk, és törődtek velünk. Egy alkalommal épp nálunk voltak, amikor csengettek, és ott állt előttem az ajtóban a 6-7 év körüli Joci a nagy fülével. A nagynénjéért jött, mondván: anyánk lent várja a ház előtt, igyekezzen kicsit.
Akkor láttam először az öcsémet, anyánk azonban felénk se nézett. Évekkel később Attila kereste fel őket, akkor egyszer együtt karácsonyoztak, de Choli rosszindulatú viselkedése miatt újra megszakadt a kapcsolat.
Tünde húgunk, Joci édestestvére okkal bánik olyan mostohán anyánkkal, hiszen ez az asszony nem érdemel mást. Mi sem kívánunk többet találkozni vele, megszakítunk vele minden kapcsolatot – jelentette ki határozottan Laci.
Az elhagyott fiúk 40 év után köszönik szépen, de nem kérnek egy ilyen családi botrányból, mindössze annyit szeretnének, hogy végre kiderüljön az igazság: miért is halt meg Dávid.
Ahogy arról a Blikk korábban már beszámolt, nem ő az egyetlen, aki nem hisz Daróczi Dávid öngyilkosságában. Az exkormányszóvivő édesapja, Choli Daróczi József többször is azt nyilatkozta, hogy valaki vagy az öngyilkosságba hajszolta, vagy a halálba segítette fiát. Az édesanya, Ica néni egyenesen a rendőrségre sétált be az általa fontosnak ítélt bizonyítékaival, hogy kezdjék újra a nyomozást Daróczi halálával kapcsolatban.
Mészáros Edit


Feldúlták Daróczi sírját





Napi Ász, Fn.hu
Karácsony másnapján az a látvány fogadta a csepeli temetőben a volt kormányszóvivő édesanyját, hogy fia, Daróczi Dávid sírját ismeretlenek megrongálták – értesült a Napi Ász.
Ica néni arról számolt be, hogy a fiától kapott nyakláncát adta el hónapokkal ezelőtt, hogy méltó síremléket állíthasson elhunyt gyermekének.
Elárulta, hogy december 24-én még minden rendben volt fia nyughelyén, de karácsony másnapján a rongálók barbár módon széttépték a díszeket, és többet el is loptak.
Forrás: Fn.hu
Kisért a múlt !!!, és a gyurcsány !!!!, a polgár háborús mizéria !!!



Már jönnek Magyarországra a német menekültek



Mandiner
Már jönnek Magyarországra a német menekültek
A migránsok miatt Magyarországra menekülő németekről készített riportot a Bayerischer Rundfunk. A riportban balatoni ingatlanügynökök is megszólalnak, akik szerint tíz német ügyfél szerint nyolc a migránsok miatt akar elvándorolni.


Bár az Orbán-kormány politikája miatt gazdasági okokból, vagy épp politikai tiltakozásként sok magyar külföldre költözött, a németek épp a jobboldali konzervatív kormánypolitika miatt egyre szívesebben költöznek Magyarországra – kezdi a Bayerischer Rundfunk műsorvezetője.
A bajor tévé riportja szerint sok német kifejezetten a menekültek miatt akar Magyarországra, a Balatonhoz költözni. A riport szerint ingatlanügynökök a Balaton térségében arról számolnak be, hogy tavaly szeptember óta új jelenség tapasztalható a német ügyfelek körében: a menekülés a menekültek elől. Egy ingatlanközvetítő azt mondta, hogy tíz német ügyfél közül nyolc a menekültek miatt akar kivándorolni Magyarországra.
A német kivándorlók értékelik, hogy a Balaton környékén nagy német közösség él, jó a klíma, hosszúak a nyarak és olcsó az élet. Újabban viszont az is számít nekik, hogy a magyar lakosság túlnyomórészt keresztény, és „alig vannak migránsok” – áll a riportról készített összefoglalóban, amely szerint a németek cserébe megbékélnek azzal, hogy Magyarország európai összevetésben a szegény tagállamok közé tartozik.
A műsor ugyanakkor bírálta a magyar menekültpolitikát, mondván, tavaly szeptemberben „menekültek ezrei rekedtek emberhez nem méltó körülmények között a magyar főváros szívében”.
Forrás: Mandiner


Spöttle: Merkelék levadásszák azt, aki 


beszélni mer



BY VILÁGFIGYELŐ · 2016-05-29
Merkel és kormánya tavaly ősz óta „levadássza” azokat a rendőröket, köztisztviselőket vagy újságírókat, akik nyíltan beszélni mernek a bevándorlás problémájáról – jelentette ki Gerog Spöttle a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. A biztonságpolitikai szakértő szerint nem véletlen, hogy a szolgálatok egyre többet szivárogtatnak, ez egy segélykérés a részüktől a politikusokkal szemben.
 
Georg Spöttle szerint nagyon sok illegális gazdasági bevándorló már rájött, hogy nem tud majd beilleszkedni Németországban. Nem beszélik a nyelvet, nincs meg bennük az akarat az integrációra, csak könnyű pénzt akarnak szerezni. Egy éve ülnek a migránsszállásokon, és várják, hogy történjen velük valami. Ezt használják ki a maffiacsoportok, igyekeznek elszipkázni a fiatalokat, nagyon sok pénzt ígérve nekik, például ha drogfutárként dolgoznak – magyarázta.

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő. Fotó: M1
A német rendőröknek ez hamar feltűnt, hisz fiatal bevándorlók több száz euróval pózoltak a közösségi oldalukon, holott csak 140 euró „zsebpénz” jár nekik a gyámügytől. A maffiacsoportok kifejezetten keresik a 14 éven aluliakat, hisz az ilyen fiatalok még nem büntethetők. Könnyebb kihasználni is őket, és ha még a nyelv is közös, akkor nagyon hamar integrálódnak a maffiába– mutatott rá.
A biztonságpolitikai szakértő úgy vélte, a német rendőrség nincs felkészülve erre. Csak Berlinben 1500 rendőr hiányzik, és a többi városban is ugyanaz a probléma: nincs pénz a rendőrség, az eszközök fejlesztésére, miközben a kormány kijelentette, hogy majdnem 30 milliárd eurót költ ebben az évben a migránsokra. Ez a bűnözői csoportoknak kedvez – emelte ki.

Nem véletlen, hogy a szolgálatok egyre többet szivárogtatnak, ez egy segélykérés a részüktől a politikusokkal szemben – tette egyértelművé. Egy felmérés alapján a bűncselekmények közel felét frissen beérkezett migránsok követik el, a rendőri beszámolók szerint pedig az elmúlt hónapokban az összes erőszakos bűncselekmény 80 százaléka 16 és 25 év közötti migráns férfiakhoz köthető – tette hozzá.
Merkel és kormánya azonban tavaly ősz óta „levadássza” azokat a rendőröket, köztisztviselőket vagy újságírókat, akik nyíltan beszélni mernek a problémáról, így azonban nem lehet konstruktív vitát kezdeményezni – emelte ki. Ha valaki megkérdőjelezi a migránsok „létjogosultságát”, hogy mit keres közel 2 millió ember Németországban, és miért akarnak még 1 milliót, akkor az már rögtön „kirekesztő, neonáci”, holott szó sincs erről – húzta alá Georg Spöttle.
 





Putyin: Románia és Lengyelország 

orosz rakéták célkeresztjében 

találhatja magát 

2016. május 28. Independent 888.hu 
Vlagyimir Putyin orosz elnök arra figyelmeztette Romániát és Lengyelországot, hogy könnyen orosz rakéták célkeresztjében találhatják magukat, amennyiben az USA kiterjeszti rájuk rakétavédelmi rendszerét. 
Putyin: Románia és Lengyelország orosz rakéták célkeresztjében találhatja magát

Putyin eddigi legbaljósabb fenyegetése hangzott el pénteken, miután Moszkva régóta arra figyelmezteti az USA-t és szövetségeseit, hogy amennyiben kiterjesztik a rakétavédelmi rendszert, megtorló lépésekre számíthatnak. 

Az USA szerint a rendszer Irán ellen jött létre. A rakétavédelem Románia egyes részein már élesítve van. Jelenleg az amerikaiak azon dolgoznak, hogy Lengyelország területét is lefedjék. 

Tegnap még nem tudták a román állampolgárok, hogy milyen érzés, ha rakéták irányulnak rájuk. Ma már meg kell hoznunk bizonyos intézkedéseket, hogy garantáljuk a saját biztonságunkat. Lengyelország is hasonló lépésekre számíthat" - mondta sokat sejtetően az orosz elnök. 

Putyin beszédéből nem derül ki pontosan, hogy Oroszország mire készül pontosan. Arról azonban biztosította a nemzetközi közvéleményt, hogy nem Moszkva fogja megtenni az "első lépést", csupán reagál a kialakult helyzetre. 

Addig nem cselekszünk, amíg nem látunk rakétákat a közvetlen szomszédságunkban" - mondta Putyin. 

Az orosz elnök vitatkozott azzal az állásponttal, hogy a védelmi rendszert Irán ellen hozták létre, hiszen idén, egy nemzetközi megállapodás keretében leállt Irán nukleáris programja és a perzsa államnak be kellett érnie az eddig épített atomerőmű működtetésével. A rakétavédelmi rendszer - amely radarokból és elhárító rakétákból áll - fenyegetést jelent Oroszország számára, mert azzal támadólag lehet fellépni orosz városok ellen. 
Putyin: Románia és Lengyelország orosz rakéták célkeresztjében találhatja magát

Putyin a Krím-félsziget annexiójával kapcsolatban kijelentette, hogy ez nem képezheti vita tárgyát. Oroszország és Törökország kapcsolatára utalva elmondta, hogy azok jelenleg is fagyosak. Az orosz fél szeretett volna tárgyalásokat kezdeni, de a törökök elzárkóztak ez elől. 

Az orosz-török viszony azután került mélypontra, hogy 2015 novemberében a törökök lelőttek egy orosz vadászgépet, amely betévedt a légterükbe. 

Putyin szerint a Déli-áramlatot az Európai Bizottság mesterkedése kaszálta el, mert nyomást helyeztek Bulgáriára, hogy álljon el a projekttől. De jelenleg épül egy balti-tengeri vezeték, és reményét fejezte ki, hogy itt nem ütköznek hasonló akadályokba. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése