2015. február 16., hétfő

A népirtás jegyei



A népirtás jegyei


Az USA hidrogénbombához juttatta Izraelt





Foszforeszkáló sárga szalagokkal akarta halálba küldeni Kijev a magyar és ruszin katonákat



13-án délután ajándékot kapott a munkácsi 128. Dandár. Kijevből. El nem hiszik olvasóink hogy mit?FOSZFORESZKÁLÓ SÁRGA SZALAGOKAT! Azzal a paranccsal, hogy OKVETLENÜL VISELNIÜK KELL! Föl is ragasztgatták a szerencsétlenek magukra-előírás szerint.
Tegnap este volt a főpróbája a látványnak. Kilométerekről a SÖTÉTBEN IS KIVÁLÓAN LÁTHATÓAK VOLTAK! Mint a szentjánosbogarak!-úgy világítottak. A milicia mesterlövészei nem hittek a szemeiknek!
RÁDIÓN KÖZÖLTÉK A MUNKÁCSIAKKAL, hogy egészen kiváló célpontok a sötétben. JOBB LENNE, HA MEGSZABADULNÁNAK A VILÁGÍTÓ DÍSZEIKTŐL!
Válaszüzenetükben megköszönték a figyelmeztetést, leszedték magukról a csilli-villit miután 46-an megadták magukat. A túloldalon maradottak is megszabadultak a rávezető díszeiktől.
Ma dél tájban tudatosult bennük a gyanú, hogy szándékosan akarta őket Kijev levadásztatni!
 https://balrad.wordpress.com





Orbán Kijevben: Ukrajna számít Magyarországra


Kijev kérni fogja az Európai Tanács rendkívüli ülésének összehívását, ha vasárnapra virradóan nem lépteti életbe mindkét szemben álló fél a tűszünetet Kelet-Ukrajnában. 


Ezt Petro Porosenko ukrán államfő jelentette ki pénteken, amikor megbeszélést folytatott Kijevben Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel - olvasható az ukrán államfő hivatalos honlapján a megbeszélésről közzétett közleményben az MTI szerint.
Indoklásul azt hozta az ukrán elnök, hogy Francois Hollande francia államfő és Angela Merkel német kancellár nemcsak országukat képviselték a csütörtökön véget ért minszki csúcstalálkozón, hanem az Európai Uniótól is felhatalmazást kaptak a tárgyalásra. Hozzátette, hogy az ülés összehívásában Magyarország támogatására is számít. Orbán Viktor elmondta, hogy tisztában van a tűzszünet és a minszki megállapodások teljesülésének fontosságával. 
A találkozón szót ejtettek a két ország együttműködéséről az energiabiztonság területén, beleértve az Ukrajnába irányuló gázszállítások diverzifikációjának további előrehaladását.
Szó volt az ukrajnai magyar kisebbség helyzetéről. A megbeszélésen részt vett Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnöke, az ukrán parlament egyetlen magyar képviselője, aki arról számolt be, hogy a Kárpátalján élő magyarok támogatják Porosenko elnöknek a béke megteremtésére tett erőfeszítéseit. Hozzátette, hogy az ukrajnai magyar kisebbség nem érez nemzetiségi alapon történő hátrányos megkülönböztetést Ukrajnában.
Orbán Viktor kifejezte elégedettségét az ukrajnai magyar kisebbség jogainak tiszteletben tartását illetően. A tárgyalófelek megvitatták továbbá a magyar kisebbség szociális és kulturális fejlődésének további lehetőségeit.
Az ukrán államfő köszönetet mondott Magyarországnak Ukrajna függetlenségének, területi épségének és szuverenitásának támogatásáért, valamint a humanitárius segítségnyújtásért, beleértve a kelet-ukrajnai harcokban megsebesült ukrán katonák magyarországi gyógykezelését - tartalmazza az államfő honlapján közzétett közlemény a magyar kormányfő munkalátogatásáról.

Kiállunk Oroszország mellett






Orbán Viktor kifejezte elégedettségét az ukrajnai magyar kisebbség jogainak tiszteletben tartását illetően.
??????????????????????


Te hülye cigány zsidó !!!!
Ne parolázz gyilkosainkkal !!!!!!
Titeket is meg kéne jelölni FOSZFORESZKÁLÓ SÁRGA SZALLAGOKKAL MEG SÁRGA CSILLAGGAL.

EL SEM HISZI AZ EMBER , HOGY egy országnak nem csak a külügyminisztere III/ III , de a miniszterelnöke is , és a háttér pénzügyi erői rángatják zsinóron , és még akkor azt híresztelik magukról , hogy nemzeti kormányunk van .
A sátán kutyája vagy te is, mint Obama!!!!


A sátán kutyája vagy te is mint Obama?????

Vagy csak ugatsz , mert megláttad a holdat!!!

Esetleg neked is megmutatták a kivilágított magyarjainkat , és nem győztél örülni , hogy őket már nem neked kell legyilkolni !!!




Rátok virrad a zsidó hajnal körös körül csak a romok , és a hullák , és a bűz, ezt csak a büdös zsidó orr bírja elviselni .
No azért az idomított goj kutyák is hozzá szoktak már , így csak szűkölnek néha , ha eszükbe jut , hogy valaha szabadok voltak .





Komoly harcok a gyebalcevoi katlanban




A Gyjebalcevohoz közeli Logvinovonál béke és barátság ide vagy oda-nagyon kemény csata dúl. Valcman martalócai minden követ megmozgatnak délelőtt tizenegy óta, hogy egy valamit elfoglaljanak.
Az a valami pedig nem más, mint amerikai, angol és lengyel bérgyilkosgyülekezet lehet. Tegnap óta angol és lengyel nyelvű, kétségbeesett segélyhívásokat lokalizált a milicia a környéken, de nem igazán tudták bemérni az adások helyét. Már a mögöttünk maradó hét első felében felröppent a hír, miszerint a gyebalcevoi katlanban valami olyan titok lappang, amit nagyon nem azeretne a kijevi junta, ha napvilágra kerülne. Egyre erősebb a valószínűsége annak, hogy reguláris NATO-csapatok tanyáznak a katlanban, csak hát csapdába estek. (Pon Paul egykori amerikai elnökjelölt egyébiránt egy tegnapi washingtoni konferencián kevés híján be is ismerte.)
Meglehet ma estére kiderül a martalócok küszködésének az oka!
13-án délután ajándékot kapott a munkácsi 128. Dandár. Kijevből. El nem hiszik olvasóink hogy mit?
FOSZFORESZKÁLÓ SÁRGA SZALAGOKAT!
Azzal a paranccsal, hogy OKVETLENÜL VISELNIÜK KELL! Föl is ragasztgatták a szerencsétlenek magukra-előírás szerint.

flu


Tegnap este volt a főpróbája a látványnak. Kilométerekről a SÖTÉTBEN IS KIVÁLÓAN LÁTHATÓAK VOLTAK! Mint a szentjánosbogarak!-úgy világítottak. A milicia mesterlövészei nem hittek a szemeiknek!

flu

RÁDIÓN KÖZÖLTÉK A MUNKÁCSIAKKAL, hogy egészen kiváló célpontok a sötétben. JOBB LENNE, HA MEGSZABADULNÁNAK A VILÁGÍTÓ DÍSZEIKTŐL!
Válaszüzenetükben megköszönték a figyelmeztetést, leszedték magukról a csilli-villit-miután 46-an megadták magukat. A túloldalon maradottak is megszabadultak a rávezető díszeiktől.
Ma dél tájban tudatosult bennük a gyanú, hogy szándékosan akarta őket Kijev levadásztatni!




Monday, February 16, 2015

Orbán a bankok államosításával fenyegeti Washingtont



Orbán Viktor kormányfő, Andreas Treichl Erste-vezető és Suma Chakrabarti, az EBDR elnöke hétfőn közös bejelentést tett, miszerint az államnak 15%-os részesedése lesz az Erste Bank magyarországi leányvállalatában, a bankadót pedig elkezdik csökkenteni. A kormány hajlandó a bankadó csökkentésére és a további államosítások elkerülésére, ha a bankok a kormány elvárásai szerint módosítják a hitelezést. Ennek megfelelően az Erste egy új, 170 milliárdos hitelprogramot indít.
A kormányfő emellett egy szándéknyilatkozatot írt alá, miszerint a kormány nem akar többségi tulajdont szerezni a nagy bankokban, és a következő három évben magánkézbe adja a magyarországi bankokban birtokolt többségi tulajdonrészét. Mindezekben a leglényegesebb az a kitétel, miszerint ez a megállapodás addig érvényes, amíg a magyar bankrendszer egészét nem fenyegeti komoly veszély.
Hídfő.net.ru | Orbán Viktor
A kormány jelenleg egy olyan hatalmi átmenetet bonyolít le, ami méretét és összetettségét tekintve csak az 1989-es rendszerváltást megelőző gazdasági átmenethez fogható. Az állam ennek megfelelően központosítja az energiaszektor, a tömegmédia és a bankszektor irányítását, hogy megfelelő tárgyalási alapot szerezzen Magyarország újrapozicionálásához a térségi politikában. A kormány a stratégiai ágazatokban szerzett többségi tulajdonrészt tárgyalási alapként használja a 2012 nyara óta láthatóan zajló geopolitikai átrendeződésben, melynek elsődleges kérdése, hogy Magyarország a jövőben az Európai Egyesült Államok része lesz (és a magyar államiság megszűnik létezni), vagy az Oroszország által életre hívott új szövetségi rendszer, az Eurázsiai Gazdasági Unió része lesz, ahol Magyarország állami jogkörei megmaradnak. A kormány az átrendeződés első szakaszában államosítja a stratégiai ágazatok azon részét, amire a külpolitikai, gazdasági és később belpolitikai átmenet lebonyolítása során szükség van. Az átmenet második szakaszában egy új, részleges privatizáció várható, összhangban a várható konszolidációval.
Tavaly októberben nyilvánosságra jutott információk szerint kormánykörökben számolnak azzal, hogy a CIA felforgatással és egy puccskísérlettel próbálja megakadályozni ezt a folyamatot. Az úgynevezett "civil" csoportok támogatásainak megvonása, anyagi hátterük az eddiginél komolyabb ellenőrzése ezt a szándékos felforgatást hivatott megakadályozni.
Ennek fényében az Erste Bankkal kötött megállapodás egy ultimátumnak tekintendő. A kormány ultimátuma nagyjából így összegezhető: "amint jelét látjuk annak, hogy a bankrendszert megpróbálják külföldről bedönteni, államosítjuk az egészet". A kormány eközben zéró toleranciát hirdetett a külpolitikai jellegű intézkedések akadályoztatására, ami azt mutatja, hogy az orosz államfővel folytatott tárgyalások jelentős gyakorlati eredménnyek zárulhatnak.






Monday, February 16, 2015




Atombomba a gyjebalcevoi katlanban?!


Hidrogénbomba van a katlanban. Ha a NATO


katonák nem tudják tartani a katlant, akkor kilövik


Moszkvára.


Maradék-Ukrajna közeljövőjének történéseire utalhat az a hír, miszerint tegnap este Valcmanné és szüleményei nagy sietséggel elröppentek uradalmuk fővárosából-Kijevből.
Ugyancsak érdekes hír még az is, hogy a tavaly 2-i odesszai vérengzés egyik főszervezőjének tartott fasiszta Nikola Volkov rendőrszázados tegnak-meg nem nevezett helyen-fűbe harapott. Kimúlásának körülményeiről sem ad hírt a http://public.od.ua/





A nap legfélelmetesebb híre Donbassz és a “béke” kapcsán: a gyjebalcevoi katlanban ATOMBOMBA VAN! A kissé hihetetlennek tűnő hír tegnap este jelent meg a http://news-front.info oldalán. Német forrásra hivatkozva közli a lehetőségét annak, hogy a katlanba az amerikaiak bejuttattak egy mini atombombát.
titan

A Békehírek élére kívánkozik, hogy mára virradóan a valcmanista megszálló latorbandák Donyeck lakótelepeit tüzérséggel lőtték.
A repülőteret “Grad”-vetőgépekkel hintették meg-szintén a mára virradó éjszaka.

kotor
Gorlovkát az éjjel egy alkalommal érte mintegy ötperces latortüzérségi támadás.
Gyjebalcevoban viszonylagos csend volt az éjszaka. Csjernuhino térségéből az éj leple alatt a martalóchordák árkon-bokron, erdőn-mezőn keresztül próbálkoztak kitöréssel Luhansz irányába. A lesben álló népköztársaságiak viszont maradásra bírták őket.

karta30

A ma reggel kiadott DNR jelentés szerint a tegnapi katlanbéli és Mariupol környéki összecsapásokban mintegy kétszázötven-háromszáz lator kimúlt. Kilencvenhat pribék megadta magát. Technikai veszteségeik fölsorolása hosszadalmas lenne. Maradjunk annyiban, hogy tetemes.
Elesett ugyanakkor negyvenhét népfelkelő is, és 108 harcos megsebesült. Zömmel a Sirokino környéki összecsapásokban.

Обзор карты боевых действий 16.02.2015 на 18-00





Pusilin és Vladiszlav Dejneho, a “luhanszki népköztársaság” minszki összekötőcsoporthoz delegált tárgyalója, közös nyilatkozatot bocsájtott ki.
A szakadár politikusok leszögezték, hogy bár egyes követeléseik nem tükröződnek a február 12-én Minszkben elfogadott intézkedéscsomagban, azoknak a végrehajtására fognak törekedni.
Pusilin az Interfax orosz hírügynökségnek azzal magyarázta szándékukat, hogy “amíg az emberek ezreinek halálához vezető és szörnyűséges pusztítást okozó szégyenteljes, bűnös döntések, utasítások léteznek, addig semmilyen valódi béke nem lehetséges”. Közölte, hogy a szakadár területek számára “elfogadhatatlan Kijev akármilyen halovány közeledése a NATO felé vagy bármilyen oroszellenes szövetség irányába”. Kilátásba helyezte, hogy amennyiben az ukrán vezetés mégis ezt tenné, akkor a donyecki és luhanszki “népköztársaságok” azonnal megszakítják a kapcsolatot Kijevvel és semmisnek tekintik a minszki megállapodásokat.
Posztolta akv 07:09 0












Monday, February 16, 2015



Terrorakciót akadályoztak meg Magyarországon


Magyarországot egyelőre csak tranzitországnak tekintik a terroristák, de Budapesten is terveztek fegyveres támadást, amelyre a tálib ellenállás egyik vezetője adott utasítást, írja az Magyar Nemzet Online hozzátéve, a merényletre készülők leleplezésében természetesen nagy szerepe volt a TEK-nek.
Az Európai Unióban jelenleg kétezer-ötszáz olyan személyt tartanak számon a különböző titkosszolgálatok és rendvédelmi erők, akik potenciális elkövetői lehetnek egy terrorcselekménynek – írja a cikk. Magyarországot jelenleg főként arra használják a potenciális terroristák, hogy Nyugatra jussanak, egy pakisztáni kiképzőtáborból Budapesten keresztül érkezett például Berlinbe az a férfi, akinél olyan adathordozókat találtak, amely tervezett terrorcselekmények részletes leírását tartalmazta.
A TEK már több embert is lekapcsolt, akik Magyarországon keresztül akartak terroristacsoportokhoz eljutni. Egy holland lányt tavaly ősszel azért vettek őrizetbe, mert az Iszlám Állam harcosa akart lenni, decemberben pedig két tizenéves fiút fogtak el és adtak át a hatóságoknak, mert szíriai terroristakiképző táborba készültek.
hír24
Posztolta akv 06:58 0










Monday, February 16, 2015


Az USA hidrogénbombához juttatta Izraelt


Hídfő.net.ru | Izrael atomfegyver

Az amerikai védelmi minisztérium egy mindeddig titkosított, nemrég nyilvánosságra hozott jelentése alapján az Egyesült Államok - sértve az 1978-ban, a nukleáris leszerelésről az USA által is aláírt egyezményt - közreműködött abban, hogy Izrael saját hidrogénbombát állított elő.
A program egyben sérti az USA külföldi segítségnyújtást szabályozó törvényének Symington Amendmentként ismert módosítását is, ami betiltja az idegen országoknak történő nukleáris felszerelés szállítását és az ezzel kapcsolatos technológiák átadását más országoknak. A nemrég nyilvánossá tett, 1987-es jelentés részletezi, hogyan jutott hozzá Izrael a nukleáris fegyverek előállítására alkalmas létesítmények terveihez, valamint a fegyverek előállításához szükséges technológiához. A jelentés szerint az izraeli laboratóriumok a Los Alamos és Oak Ridge területén található létesítmények tervei alapján épültek, ahol az amerikai nukleáris arzenál fejlesztésének nagy része zajlott.
Régóta nyílt tikok, hogy Izrael képtelen lett volna atomfegyverek kifejlesztésére és előállítására az Egyesült Államok "segítsége" nélkül, most azonban nyilvánosságra jutottak a részletek erre vonatkozóan. A jelentést Grant Smith, az "Institute for Research: Middle Eastern Policy" elemzőintézet igazgatójának igénylésére hozták nyilvánosságra az információ szabadságát rögzítő törvény alapján. Smith három évvel ezelőtt kezdte meg az adatok nyilvánosságra hozásának jogi procedúráját. Néhány hónappal ezelőtt a szövetségi bíróságról kilépve elmondta, hogy a védelmi minisztérium 1987-ben titkosította az izraeli atomprogramra vonatkozó információkat, ez az adófizetőknek mintegy 86 milliárd dollárjába került, ráadásul törvénysértő módon tették mindezt.
A jelentés nyilvánosságra jutásának időpontja egyáltalán nem véletlen egybeesés: a Közel-Kelet térképe nemsokára újrarajzolódik, a térség erőegyensúlya felbomlott. Izrael mindeddig nem engedett nemzetközi megfigyelőket az országba, hogy a nukleáris létesítményeket ellenőrizhessék. Mindeddig gyakorlatilag semmilyen bizonyíték nem volt arra vonatkozóan, hogy Izrael valóban rendelkezik katonai atomprogrammal, és a "több ezer izraeli atombombáról" gyártott teóriák nem többek alaptalan összeesküvés-elméletnél.
Izraelnek elsősorban nem tényleges atomfegyverre van szüksége, hanem, hogy az Izraelt megszálló erőként ismerő, erőfölényben lévő arab országok meg legyenek győződve arról, Izrael elegendő tömegpusztító fegyverrel rendelkezik ahhoz, hogy háború esetén pusztító ellencsapást mérjen az agresszorra. Ez a nukleáris arzenál egy politikai fegyver, ami garantálja Izrael sértetlenségét. Az Egyesült Államok Izrael védelmében lép fel azzal, hogy "hiteles" dokumentumokkal támasztja alá az izraeli nukleáris arzenál létezését.




Sunday, February 15, 2015



Putyin és Orbán ellen szervezkednek a fővárosban




A Humán Platform szervezi az orosz elnök budapesti látogatásának előestéjére.
Tüntetést szervez az orosz elnök látogatásának előestéjére a Humán Platform mozgalom. Putyin: nyet! Európa: igen! – a szervezők ezzel a címmel hirdették meg az eseményt, a demonstráció résztvevői a program szerint a Keleti pályaudvartól a Nyugati pályaudvarig vonulnak át.
Facebook-oldalukon az alábbi felhívás áll:
Az elmúlt években az Orbán-kormány politikája egyre inkább közeledik Putyinéhoz, és így az egész ország egyre távolabb kerül Európától. Orbán Viktor – a putyinizmus éltanulója – egy keletre tartó kényszerpályát akar ránk erőltetni, többek között a mindannyiunkat, sőt, gyermekeinket is feleslegesen eladósító paksi beruházással. Mondjuk ki együtt: nem kérünk a putyinista illiberális demokráciából! Gyere el február 16-án hétfőn 18 órakor a Keleti pályaudvarhoz, és hozd el az ismerőseidet is!
Február 17-én pár órára hazánkba látogat az orosz diktátor, Vlagyimir Putyin. Előző este (hogy azok is velünk lehessenek, akik munkából, iskolából érkeznek) tüntessünk egy jobban működő Európa mellett, és álljunk ki az újságírókat és aktivistákat gyilkoló, a szólás-, gyülekezés- és véleményszabadságot korlátozó, a másként gondolkodókat és LMBTQ embereket üldöző, az Ukrajna ellen háborút kezdő, a saját állampolgárainak jólétét EU elleni szankciókkal veszélyeztető Putyin és Orbán Viktor szövetsége ellen!
Ne hagyjuk, hogy Orbánék Európa helyett Putyint válasszák!
Nyilvánvalóan az Unióval is vannak problémák, erősebb és demokratikusabb Európára lenne szükség, amely a déli és keleti államokat és polgáraikat nem perifériaként, hanem valóban egyenrangú társként kezeli. De a jelenlegi EU százszor jobb szövetségese Magyarországnak, mint Putyin diktatúrája. Magyarország útja a demokrácia, nem a diktatúra. Ne hagyjuk, hogy Magyarország elszigetelődjön, ne hagyjuk, hogy Magyarország egy diktatúra szövetségrendszerébe sodródjon! Gyere el a tüntetésre, vegyél részt a Putyin látogatására időzített kampányban!”
Útlezárások lesznek
Hétfő délután fél 6-tól este 11 óráig lezárják az V. kerületi Bajcsy-Zsilinszky utat a Nyugati tér és az Andrássy út között. Délután 5 órától este fél 7-ig pedig szakaszosan és időszakosan lezárják még a több kerületet érintő a Thököly út (Dózsa György úttól), Baross tér, Rákóczi út, Erzsébet körút, Teréz körút, Nyugati tér útvonalat. A rendőrség forgalomirányítással segíti a közlekedést – olvasható a police.hu-n.
(
Válasz)




Sunday, February 15, 2015

Minszki megállapodás: Éjféltől ketyeg a 72 óra..



Értesüléseink szerint tüzérségi tűz nem hallatszott sem Donyeck, sem Mariupol, sem Debalceve - a legfőbb fegyveres konfliktusövezetek - térségében. Kézifegyverekből mindazonáltal egy-egy lövést lehetett hallani Donyeckben a tűzszünet kezdetét követően. Luhanszk körzete egybehangzó jelentések szerint nyugodt volt. A két fél egyes illetékesei éjfél után azzal vádolták a velük szemben állókat, hogy egyes helyeken megsértik a tűzszünetet, de független forrásokból ezt egyelőre nem erősítették meg. Orosz hírforrások által közölt oroszbarát nyilatkozatok szerint a nyugat-ukrán katonák nehézfegyvereket mozgattak Debalcevénél, Gorlovkánál és a donyecki repülőtérnél. Ukrán közlés szerint a szeparatisták legalább egy ízben tüzérséggel sértették meg a tűzszünetet. Szóval megy a csikicsuki... Itt jegyeznénk meg, hogy a nyugat-ukrán EU-barát hadügy és kormány (hiszen ők sorozták be és integrálták a Jobb Szektort és támogatják munícióval őket - egyébként ez az Iszlám Állam modellje is, mivel csak a szélsőségesek foghatóak harcra a mai pacifista világban és ha megszervezik őket és utána szabadjára engedik, akkor ez lesz belőle - tanulság!) most is provokatív céllal pajzsként használja a helyzet befolyásolása érdekében az ukrán szélsőségeseket - Jobb Szektor - , akik időközben már több mint egy tucat (források 15-19 egységről beszélnek) kelet-ukrán területre vezényelt katonai egység felett vette át az irányítást és ők nem ismerik el álláspontjuk szerint a tűzszünet tényét. Mára már több, a civil lakosságon elkövetett bosszúéhes, erőszakos cselekedet írható a számlájukra, ami nem a keresztényi erkölcsökön nyugvó hazafias honvédő magatartás jellemzi őket, mint az elvárható egy hazafiasnak valló politikai-katonai szervezettól. Vagyis ezzel lejáratják a lovagi renden alapuló igazságos honvéd jellemet.

Képtalálat a következőre: „ukrán orosz barátság kép”

Itt még felvetnék egy kérdést miránk vonatkoztatva, hogy vajon a magyarhoni hazafias szervezeteknek tagjait egy esetleges hazai mozgósítás alkalmával besoroznák-e a hívatalos sorállományba? Fegyvert adva a kezünkbe és ott térnyerés esetén nem kísérelnénk-e meg a rendszerdöntést? Az eddigi rendszerellenes tüntetések nem titkolt szándéka volt a Majdantéri állapotok előidézése itthon, de a hazai hazafias erők ebből jól vizsgáztak, nem ültek fel. Vagyis a hatalom szempontjából a legbiztonságosabb a behívás utáni letartóztatás lenne, mint kockázati tényező, ami érthető is lenne A magyar veszélyes! Történelmi példák bizonyítják. A Jobb Szektor egyelőre nem fordult - eddig paktált - nyíltan a kezébe lehetőséget adóik ellen, eddig...
A közép-európai idő szerint szombaton 23 órakor kezdődött fegyvernyugvás része annak a megállapodásnak - miről már korábban beszámoltunk, amelyet a héten dolgozott ki Petro Porosenko ukrán elnök, Vlagyimir Putyin orosz államfő, Angela Merkel német kancellár és Francois Hollande francia köztársasági elnök, és aláírták az érintett felek. A 13 pontos intézkedéscsomag - a továbbiakat a tűzszünet betartásához kötve - rendelkezik a nehézfegyverek visszavonásáról és a fogolycseréről is. Az említett négy vezető (a "normandiai négyek") szombaton is konzultáltak egymással, és mind Porosenko, mind Putyin megerősítette elkötelezettségét a tűzszünet tiszteletben tartása mellett. Bejelentették azt is, hogy vasárnap ismét megbeszélik a tűzszünet első tapasztalatait. A fegyvernyugvás kezdetét követően a fő irányító, John Kerry amerikai külügyminiszter bejelentette, hogy telefonon beszélt orosz kollégájával, Szergej Lavrovval, akitől a minszki megállapodás teljes tiszteletben tartását kérte.


Gölöncsér Miklós összegzése




Sunday, February 15, 2015

A Jobb Szektor tovább viszi a háború gépezetét - nincs tűzszünet




Alig néhány nap telt el a minszki béketárgyalások óta, de a harcok intenzitása nem csökkent a volt Ukrajna délkeleti régióiban. Ma éjjel hajnali egy órakor az ukrán média oldalára felkerült a címoldalra: "elhallgattak a fegyverek. Csendbe borult Luganszk és Donyeck". A harcok állítólag éjfélkor megálltak. Reggeli 5 óráig nem jelentettek tűzszünet megsértést egyik oldalról sem. Pár órával később azonban már mindkét fél arról számolt be, hogy a másik oldal megsértette a tűzszünetet.
Dimitrij Jaros a Jobb Szektor, majd Szemencsenko a Donbassz zsoldoscsapat vezetője is kijelentette; nem hajlandóak semmiféle béketárgyalást figyelembe venni, ők nem állapodtak meg semmiben, harcolnak, míg "egész Ukrajnát vissza nem foglalják". Ennek megfelelően a harcok folytatódnak tovább. Ugyan Petro Porosenko ukrán elnök elrendelte a tűzszünetet, de ezt sem Luganszkban, sem Donyeckben nem érzékelték. Luganszkban folyamatos a város ágyúzása, valamint egy hatalmas robbanás is volt, valószínűleg nagyobb hatótávolságú rakéta csapódott be.

Dimitrij Jaros (archív fotó)
A legádázabb harc, és ezzel együtt médiaharc Debalcevo körül zajlik. Az ukránok több forrásban is bejelentették, hogy hatalmas harcok árán, de elfoglalták a Debalcevoból kivezető autópályát, és most nyitva a debalcevói katlan. A milícia mindezt cáfolta, és állítják, az autópályára a DNK hadserege nem is telepített ellenőrzőpontokat, ennek nem lenne értelme, mert 30 kilométer hosszan tüzérségi tűz alatt tartják az autópályát, így azon semmi nem tud se ki- se bejutni. A milícia szavait alátámasztja az a tény, hogy valamennyi település az autópályaszakasz két oldalán a milícia kezén van. Ennél azonban sokkal lényegesebb, hogy a milícia rengeteg vér és áldozat árán, de észak felől áttörte a város védelmi vonalát. A kemény akciót a "Szellem" és a "Motorola" csapat vezényelte le, akik sikerrel törtek be a városba, és megkezdődött a házról házra helységharc. A csapatok tájékoztatása szerint nagyon komoly veszteségeket szenvedtek a védelem áttörése alatt, de az akciót sikerrel végrehajtották. Most északi irányból özönlik be a DNK hadsereg a városba.
Eközben Alexander Zaharcsenko az egész DNK területére elrendelte a tűzszünetet. Azonban azt is kijelentette, hogy a tűzszünet nem vonatkozik a DNK belső területeire, így Debalcevóra sem, valamint egyetlen olyan esetre sem, amikor az ukránok hajtanak végre támadást. A bejelentés után pár órával érkezett jelentés róla, hogy Mariupoltól keletre, ahol a tűzszünet meghirdetése miatt két településről visszavonult a milícia, azonnal az AZOV zsoldosok vonultak be. A DNK hadsereg nem nézte tétlenül az esetet, és rögtönzött rakétacsapásokat hajtottak végre, majd csapatösszevonással azonnali ellentámadást indítottak, és visszaverték a zsoldosokat.
Eközben folyamatosan kerülnek elő a városok ágyúzását rögzítő, valamint a Debalcevó környéki harcokban elhagyott ukrán állásokról készült videofelvételek. Elhagyott tankok, bunkerek, lőszerkészletek. Több videó került fel NATO országokból származó fegyverekről és lőszerekről, például román páncéltörő lövedékekről, ahol a ládákon még olvasható a Bukarest felirat.
Február 12-én a Donyecki Népi Köztársaság védelmi minisztere, Vlagyimir Kononov bejelentette, hogy a térségben harcoló ukrán csapatok közül 17 zászlóalj kicsúszott az ukrán hadsereg irányítása alól, és a Jobb Szektor vezetőjének utasításait követik. Ezek az alakulatok Dimitrij Jaros parancsainak megfelelően járnak el, aki a fegyverszüneti egyezményt nem veszi figyelembe, így aigha valószínű, hogy bárhol is néhány óránál tartósabb tűzszünetet lehet megvalósítani.








Sunday, February 15, 2015


2,5 milliárd állami támogatást kapott cége, miközben végig ott ült a parlamentben


A fideszes Farkas Sándor érdekeltsége, a Kinizsi 2000 négy év alatt kétmilliárdot meghaladó agrártámogatáshoz jutott. És a pályázat nélküli földekről még nem is beszéltünk!



Többmilliárdos állami agrártámogatáshoz jutott egy ma is aktív kormánypárti országgyűlési politikus érdekeltsége az elmúlt négy évben, miközben az említett csongrádi képviselő, Farkas Sándor úgy jutott bevételhez megtámogatott cégéből, hogy közben a mezőgazdasági bizottság tagja is volt – ez derült ki a magyarnarancs.hu kutatásaiból. Azaz képviselői fizetésén túl közpénz járult hozzá Farkas gyarapodásához.
Közelíti a 2,5 milliárdot
Az Opten adatai szerint ma is vezető tagja Farkas Sándor a Kinizsi 2000 Mezőgazdasági Zrt.-nek. A cégnek a 2000-es évek közepétől volt vezérigazgatója, ezt a posztot egészen 2012 májusáig töltötte be. Farkas vagyonnyilatkozata szerint a cégben ma is 37 százalékos tulajdona van, és az igazgatóság elnöke. (Farkas Sándor felesége a cég igazgatósági tagja.) A szegedma.hu egy évvel ezelőtt ezt írta: „A Kinizsi 2000 Mg. Zrt. elnök-vezérigazgatójaként havi bruttó 600 ezer forintot keres, míg családi gazdaság tagjaként évi 2 milliót.”
A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal honlapjáról pedig kiderül: cég területalapú támogatás címén 237 millió forintot igényelt és kapott a 2014-es évre, a második részlet folyósítása éppen a hetekben történik. Igazán jelentős összeget, 437 millió forintot uniós forrásból állattartótelep-korszerűsítésre kapott a Kinizsi 2000 Zrt., továbbá szintén állattartótelep-korszerűsítés céljából az állami kasszából 150 millió forintos összegből is támogatták a céget. Ezenkívül a Kinizsi kapott egyebek mellett cukortámogatást, juhtámogatást, tejtámogatást is, összesen még 130 millió forint értékben. A 2014-re vonatkozó támogatások számításaink szerint meghaladják a 950 millió forintot.
Ez kiemelkedő a korábbi évek támogatásához képest is. Míg 2013-ban a Kinizsihez befolyt állami és uniós támogatás 505 millió volt, addig ez a szám 2012-ben 384 millió, 2011-ben 290 millió, 2010-ben pedig 343 millió volt. Azaz 2010 és 2014 között a Kinizsi számításaink szerint 2,47 milliárd forint agrártámogatás kapott, miközben a parlament mezőgazdasági bizottságának tagja volt 2010 és 2014 között, tavasz óta pedig – mivel Farkas újra képviselő lett – a testület alelnöke. Emellett Farkas pályázat nélkül jutott hozzá földekhez, illetve szintén állami pályázaton kapott több tízmillió forintot érdekeltségének fejlesztésére.


A kis maffiózó csak megszületik mire megdöglik.




Sunday, February 15, 2015


Donbasszra lecsapott a béke!



kettő
Donyeck “fényei” éjjel kettőkor!
Ma 0-órakor rátört Donbasszra a béke és a nyugalom. Mind a DNR, mind az LNR-erői “tüzet szüntess” parancsot kaptak a frontokon, és elhallgattak tüzérségi fegyvereik.
Persze nekik könnyű volt, hiszen általában a front közelében tartózkodnak a főnökök, és elég csak egy intés. Nem ilyen egyszerű Nyalókakirály martalóchordáinak helyzete, mert hát ugye a távolság…! Kijev azért mégiscsak messzebb van a fronthoz mint Donyeck vagy Luhanszk.
Csakis a nagy távolságnak tudható be, hogy a Kijevben kiadott “tüzet szüntess” parancs még éjfél után két órával nem jutott el a pribékbandához. Ugyanis éjjel két órakor (ottani idő szerint) Donbassz olyan stratégiai katonai célpontjai, mint Donyeck, Gorlovka Jelenovka, Makejevka, Telmanovo, Volja, Grekovo és Jenakijevo még javában Nyalókakirály latortüzérségének intenzív munkálkodását nyögte. (Igaz persze az is, hogy Kijevben másabb az időszámítás. Ott egy óra mínuszban vannak a donbasszi időszámításhoz képest)
A donyecki repülőtér is az eddig megszokott ostromot élte át jóval éjfél-azaz a bejelentett tűzszünet “kezdete óta.
Moszkvai idő szerint hajnali négyre ért a hang a latorütegekhez. Azóta azok is csendben vannak.
A gyjebalcevoi katlanban csak a tüzérségek nem dolgoznak, (a pribékeknek elfogyott a munició, a milicisták meg tartják a csendrendeletet.) minden más hangszer viszont szól. Egész éjszaka erőlködtek a martalócok a kitöréssel, de végülis maradtak a helyükön. Kissé megritkulva. Éjjel kettőkor kezdődött a mulatság. Hajnali négyre be is fejeződött.
Gyjebalcevoban azért egész éjjel dúltak az utcai harcok.

 A katlan továbbra is zártkörű rendezvény helyszíne! 

Belépés csak milicistáknak.

A déli végeken Mariupol környékén is helyreállt az 

“eredeti állapot éjfélre. A városból kikóborló “Azov” 

latrok minden addig megszerzett Mariupolon kívüli 

pozícióikat kénytelenek voltak feladni, és a városba

 visszasántikálva hozzáfogni a veszteségleltár 

elkészítéséhez. Szép hosszú listát kell írniuk.






Komoly harcok a gyebalcevoi katlanban






A Gyjebalcevohoz közeli Logvinovonál béke és barátság 

ide vagy oda-nagyon kemény csata dúl. Valcman 

martalócai minden követ megmozgatnak délelőtt 

tizenegy óta, hogy egy valamit elfoglaljanak.

Az a valami pedig nem más, mint amerikai, angol és 

lengyel bérgyilkosgyülekezet lehet. Tegnap óta angol és 

lengyel nyelvű, kétségbeesett segélyhívásokat lokalizált 

a milicia a környéken, de nem igazán tudták bemérni az 

adások helyét. Már a mögöttünk maradó hét első felében

 felröppent a hír, miszerint a gyebalcevoi katlanban 

valami olyan titok lappang, amit nagyon nem azeretne a 

kijevi junta, ha napvilágra kerülne. Egyre erősebb a 

valószínűsége annak, hogy reguláris NATO-csapatok 

tanyáznak a katlanban, csak hát csapdába estek. (Pon 

Paul egykori amerikai elnökjelölt egyébiránt egy tegnapi 

washingtoni konferencián kevés híján be is ismerte.)

Meglehet ma estére kiderül a martalócok küszködésének

13-án délután ajándékot kapott a munkácsi 128. Dandár.

 Kijevből. El nem hiszik olvasóink hogy mit?

FOSZFORESZKÁLÓ SÁRGA SZALAGOKAT!

Azzal a paranccsal, hogy OKVETLENÜL VISELNIÜK KELL! 

Föl is ragasztgatták a szerencsétlenek magukra-előírás 

szerint.

flu

Tegnap este volt a főpróbája a látványnak. 

Kilométerekről a SÖTÉTBEN IS KIVÁLÓAN LÁTHATÓAK 

VOLTAK! Mint a szentjánosbogarak!-úgy világítottak. A 

milicia mesterlövészei nem hittek a szemeiknek!


flu
RÁDIÓN KÖZÖLTÉK A MUNKÁCSIAKKAL, hogy egészen 

kiváló célpontok a sötétben. JOBB LENNE, HA

 MEGSZABADULNÁNAK A VILÁGÍTÓ DÍSZEIKTŐL!

Válaszüzenetükben megköszönték a figyelmeztetést,

 leszedték magukról a csilli-villit-miután 46-an megadták

rávezető díszeiktől.

Ma dél tájban tudatosult bennük a gyanú, hogy 

szándékosan akarta őket Kijev levadásztatni!






Saturday, February 14, 2015

Van-e Ukrajnának erkölcsi és jogi alapja bármely áldozatot követelni Kárpátalja magyarjaitól?




Az MVSZ Elnökségének második nyilatkozata az ukrán válságról
De honnét ez az elvakult hév,
amely elevenbe vágva hasítaná le Ukrajnát,
azt a részt is, ahol soha híre sem volt a régi Ukrajnának,
mint amilyen például a nomád pásztorok "Vad Mezeje",
Novorosszija vagy a Krím, vagy a Donyec-medence,
csaknem egészen a Kaszpi-tengerig?
Alekszandr Szolzsenyicin
(Hogyan mentsük meg Oroszországot? - 1990. július)

"A Magyarok Világszövetsége mélységes aggodalommal követi a drámai ukrajnai fejleményeket. A fiatal ország sérülékeny demokráciája hónapok óta elhúzódó válsággal küzd, amely szinte megfékezhetetlen erőszakba torkollott" - írtukFelelosségünk az ukrán válság idején című nyilatkozatunkban egy évvel ezelőtt.

Mára a helyzet Ukrajnában tovább romlott és a térség a világpolitika legsúlyosabb konfliktusgócává vált, ami a magyar nemzet és az emberiség egésze iránt érzett felelősségünk jegyében újbóli megszólalásra késztet minket.

Míg egy évvel korábban még csak figyelmeztettünk, mára már tiltakoznunk kell. Tiltakoznunk kell, hiszen Kárpátalja magyar és ruszin népei akaratuk ellenére egy belháború részeseivé váltak, amelyben őket áldozatok, sőt véráldozat meghozatalára kényszeríti a saját országában háborút indító kijevi vezetés.

A Magyarok Világszövetsége tisztában van azzal az állam-rezonnal, amely minden időkben elvárja polgáraitól, hogy az állam védelmében - külső támadás esetén - áldozatot hozzanak; ha kell, akár véráldozatot is! Csakhogy, ehhez az is kell, hogy az adott államnak legyen erkölcsi és jogi alapja ezt az áldozathozatalt megkövetelni. Márpedig ez az a feltétel, amelynek Ukrajna semmilyen tekintetben nem felel meg.

Vegyük számba, hogy mit is kapott Kárpátalja népe - ruszinok és magyarok - Ukrajnától.

Kapott Szovjet-Ukrajna idején népirtást (genocídium), tömeges deportálást, gyarmatosítók beözönlését (kolonizáció) és katonai megszállást. Jutott Magyarországnak is Szovjet-Ukrajna "jótéteményeiből", hiszen az "ukrán" Hruscsov innen indította az 1956-os Magyar Forradalmat és Szabadságharcot vérbe fojtó katonai intervenciót...

A szuverén Ukrajnától kapott rögtön az elején - 1991. december 1. után - egy elsikkasztott népszavazást, amely 80%-os többséggel autonóm státust követelt Kárpátaljának.

Kapott végtelen korrupciót, lepusztított környezetet, kiirtott erdőket, és az egész Közép-Európában legmélyebb szegénységet.

És kapta a Vereckei-hágón a Magyarok Világszövetségének kezdeményezésére és pénzéből megépült honfoglalási emlékmű folyamatos rongálását, és végül felrobbantását...
Ennyit Ukrajna erkölcsi alapjáról. Eközben pedig egy pillanatig sem feledhetjük, hogy Kárpátalja a Szovjetunió felbomlásakor anélkül csöppent az ölébe, hogy ezért Ukrajna bármi módon megszolgált volna. Tisztában volt ezzel Leonyid Kucsma, Ukrajna államelnöke is, aki informálisan felajánlotta Magyarországnak ezt az ezer éven át a Magyar Királysághoz tartozó területet.
Ám jogi alapja sincs Ukrajnának áldozatot követelni Kárpátalja népétől! Hiszen nem érte külső támadás, sőt ellenkezőleg: maga Kijev indított háborút saját államának területén, saját állampolgárai ellen, akik mertek élni a minden népet elidegeníthetetlenül megillető önrendelkezési joggal, és merték e szándékukat kinyilatkoztatni.

Ha Kijev háborúzni akar saját országa polgárai ellen, akkor találjon magának ehhez önkénteseket, vagy fizessen meg erre kapható zsoldosokat.

Sem erkölcsi, sem jogi alapja sincs tehát Ukrajnának áldozatokat követelni a kárpátaljai magyaroktól!
Mindezek alapján felhívjuk a magyar kormányt, hogy védje meg Kárpátalja magyar állampolgárait a katonai behívóktól, a kényszersorozástól. Mondja ki a magyar kormány is, hogy Ukrajnának nincs sem erkölcsi, sem jogi alapja áldozatot követelni Kárpátalja magyarjaitól, és hasson oda, hogy ezt a kijevi vezetés is belássa.

A magyarság megtapasztalta, milyen sorsra számíthat azoktól a pénzhatalmi és világpolitikai erőktől, amelyek két világháborúba is belehajszolták térségünk európai hatalmait.

Az MVSZ ezen az alapon kapcsolódott be aktívan a Magyar Békekör munkájába, miután úgy ítélte meg, hogy az ukrán válság messze túlnőtt magán Ukrajnán, és a teljes világégés veszélyével fenyeget. A Magyar Békekör szervezeteivel együtt támogatjuk a magyar kormánynak a vészhelyzet diplomáciai eszközökkel történő rendezésére tett erőfeszítéseit, az Angela Merkel kancellárral, továbbá Porosenko és Putyin elnökökkel létrehozott személyes találkozót.

Ugyanakkor épp 20. századi tapasztalataink alapján óva intünk attól, hogy pénz- és világhatalmi nyomásra mai kormányunk is a második világháború utáni elődei, így Antall József és Jeszenszky Géza példáját követve visszatérjen a nemzeti önfeladás politikájához, mert ez népünkre immár végzetes lenne, és senki se menthetné fel a nemzetvesztés vádja alól.

Budapest, 2015. február 14-én
A Magyarok Világszövetségének Elnöksége

A kiadmányt hitelesíti Patrubány Miklós István Ádám, a Magyarok Világszövetségének elnöke

Kapcsolódó:
Nem csak sorozás zajlik Kárpátalján, betelepítésre is készülnek - de a Fideszt csak Ukrajna "területi épsége" érdekli
Ezreket soroznak be Kárpátalján
Kárpátaljai fiatalok indultak Magyarországra a sorozás elől
Jacenyuk: Tűrhetetlen, hogy a megyevezető úgy viselkedik, mintha egy Kárpátaljai Autonóm Köztársaságban élne


Rosszullét és ájuldozás az itélet hallatán! Miként fognak viselkedni a NAGYVADAK?! Az országot tönkretevők! Az életfogytiglan és a teljes vagyonelkobzás hallatán! No ott-akkor lesz csak igazán ájuldozás! (Mentő meg nem!)

Súlyos fegyházbüntetéseket szabott ki a Gyulai Törvényszék egy áfacsalással foglalkozó kecskeméti társaságnak, amelynek tagjai papíron utaztatták a gabonát. Azért Gyulán tárgyalták az ügyet, mert a jogász vádlott korábban ügyész volt a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségen.

Emberölésért sem szoktak ennyit adni – 10 év fegyházbüntetést kapott az elsőrendű, 9 évet a másodrendű, 8 évet a harmadrendű vádlott. Összesen 43 vádlottja volt annak a pernek, amelynek során több mint 80 év szabadságvesztést osztott ki az első fokon eljáró Gyulai Törvényszék. Mivel a vádlottak egy része az ítélet szerint bűnszervezet tagjaként követte el tettét, ők feltételesen sem bocsáthatók szabadlábra.
A kecskeméti Hírösvény szerint az elsőrendű vádlott, B. István, akit Kecskeméten a fél város csak Cucu néven ismer, Olaszországban alapított egy céget. Ez a vállalkozás magyar cégektől vásárolt gabonát – rendszerint olyanoktól, amelyek maguk is „Cucu” érdekkörébe tartoztak. Az ügyletek csak papíron mentek végbe, az áru közel sem került Olaszországhoz, hanem lábon adták el magyar termelőktől, de az áfát visszaigényelték utána, mintha exportálták volna.
A fővádlottnak hatékony segítői voltak: először is a barátnője, dr. K. Edit, aki a jobb jövedelem reményében a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségen végzett munkáját hagyta ott a gabonaüzlet érdekében. (Őmiatta került Békés megyébe a vádemelés és az ügy tárgyalása.) Aztán egy könyvelő, D. Szilvia, aki a hamis számvitelt végezte. Volt egy tippadó, továbbá egy ruhakereskedő, aki szintén rájött, hogy milyen jó üzlet papíron exportálni és fölvenni rá az áfát. Ő ruhákat „adott el” az elsőrendű vádlott olasz cégének.
Enyhébb büntetést kaptak a gabonatermelő vádlottak. Ők a bíróságon azzal védekeztek, hogy Magyarországon a szabályszerű gyakorlatot folytató gabonakereskedők sokára, vagy egyáltalán nem fizetnek a búzáért. A fővádlottak ezzel szemben készpénzzel, azonnal fizettek. Igaz, tudták, hogy adót csalnak, de így legalább nemcsak elkelt a termésük, hanem az árát is megkapták. A termelők nem minősültek bűnszervezet tagjainak.
A súlyos ítélet hallatán először a másodrendű vádlott, D. Szilvia könyvelő ájult el, miután elhangzott, hogy adócsalás, magánokirat-hamisítás miatt 9 év fegyházbüntetésre ítélte őt a Gyulai Törvényszék, és feltételes szabadlábra sem bocsátható. A bíró mentőt hívott, ők pedig a vádlottat a kórház sürgősségi osztályára szállították – írja a beol.hu.
Amikor rá került a sor, és elhangzott, hogy 6 év fegyházra ítélte a bíróság, továbbá ő sem kerülhet feltételesen szabadlábra, a negyedrendű vádlott, a volt ügyésznő, dr. K. Edit rángatózni kezdett, kapkodta a levegőt. A mentők őt is elvitték a sürgősségi osztályra.
A kiszabott több mint 100 millió forint vagyonelkobzás, illetve pénzbüntetés egy része a vádlottakat sújtja, más része a cégeiket. Csak azokat a vállalkozásokat nem büntették meg, amelyek időközben megszűntek.
(
NOL)








Saturday, February 14, 2015

A brit védelmi minisztérium elismerte, hogy tankokat szállítottak Ukrajnába



A brit védelmi minisztérium elismerte, hogy egy magánvállalaton keresztül fegyvereket szállított Ukrajnába, többek között páncélozott harcjárműveket is. A kiszállítást egy 2013-ban kötött szerződésre hivatkozva intézték, és a hatóságok végig felügyelték azt. Az ukrán nemzetbiztonsági bizottság szerint 20 páncélos érkezett meg hozzájuk, további 55 kiszállítása még folyamatban van. Olekszandr Turcsinov szerint ezeket nemsokára hadrendbe állítják.

Hídfő.net.ru | Turcsinov


Turcsinov szerint a harceszközöket fegyverezet nélkül szállítják ki, és Ukrajnába érkezését követően látják el a Nemzeti Gárda által használt eszközökkel. A fegyverszállítás így papíron a "nem-halálos" fegyver kategóriába esik, az ukrán határ átlépését követően viszont nagyon is halálossá válnak.
Nyílt titok, hogy az európai országok már a 2014 februárjában történt kijevi puccs óta fegyverekkel látják el Ukrajnát. A közvetítő cégeket keresztüli eladás eközben lehetővé teszi a diplomáciai bonyodalmak elkerülését; nem közvetlenül egy-egy ország adja el a fegyvereket az ukrán hatóságoknak, hanem több országban bejegyzett magáncégek közbeiktatásával. Így a fegyverszállítások útvonala a civil sajtó számára gyakorlatilag lenyomozhatatlan, és jogi értelemben véve nem adtak el fegyvereket Ukrajnának, mert az ukrán hadsereg papíron csak sokadik vevő az "értékesítési láncban".


Saturday, February 14, 2015

Putyin leleplezi az USA a 2001. szeptember 11-i merényletekben játszott szerepét?



State of the Nation elnevezésű hírportál a Pravda egyik cikkére hivatkozva közölte: Oroszország arra készül, hogy nyilvánosságra hozza azokat a műholdfelvételeket, amelyek alapjaiban kérdőjelezik meg a 2001. szeptember 11-i merényletek hivatalos magyarázatát.

Egyes amerikai elemzők szerint annak ellenére, hogy az USA és Oroszország kapcsolatai a hidegháború befejezése óta nem voltak olyan feszültek, mint napjainkban, Vlagyimir Putyin mindeddig nem okozott még komolyabb fejfájást Obama elnök számára. A mostani helyzet azonban leginkább a vihar előtti csendhez hasonlítható - közölték a közelebbről meg nem nevezett elemzők, akik meg vannak győződve arról, hogy "Putyin egyszer fog odacsapni, de az erős ütés lesz". Ez az "erős ütés" az lesz, hogy Moszkva nyilvánosságra hozza azokat a bizonyítékokat, amelyek igazolják: az USA kormánya és titkosszolgálatai szerepet játszottak a 2001. szeptember 11-i támadások végrehajtásában. A bizonyítékok között a terrorakcióról készült műholdfelvételek is megtalálhatók.

A leleplezés nyomán állítólag nem csak az fog kiderülni, hogy az amerikai kormány részt vett a támadások megtervezésében és kivitelezésében, hanem a közvélemény sikeres manipulációjáról is lehull a lepel. A merényleteket az USA kormánya tervezte ugyan, de másokkal hajtatta végre azért, hogy az USA elleni támadás a nemzetközi terrorizmus agressziójának tűnjön. A cél pedig a Közel-Kelet meghódítása az Egyesült Államok olajérdekeltségeinek és a nagyvállalatoknak a kívánságára.

A szakértők úgy tudják, a bizonyíték olyan mértékben meggyőzőek lesznek, hogy teljes mértékben leleplezik a 2001. szeptember 11-i merényletek hivatalos magyarázatát. Oroszország azt szeretné bizonyítani, hogy Amerika kész úgynevezett hamis zászlós önmerényletek végrehajtására is a saját polgárai ellen, azzal a céllal, hogy legyen ürügy katonai agressziók megindítására idegen államok ellen. A perdöntő bizonyítékot pedig a műholdfelvételek fogják szolgáltatni - vélik a Pravdának nyilatkozó amerikai szakértők.

Ha Putyin akciója sikerrel jár, akkor az USA elveszíti hitelességét a nemzetközi színtéren, és többé aligha léphet fel a terrorizmus elleni harc irányítójaként. A leleplezések nyomán tömegtüntetésekre is sor kerülhet az USA-ban, melyek egy általános felkeléshez is vezethetnek - mutatnak rá az amerikai elemzők, akik a vártnál sokkal súlyosabb következményeket is lehetségesnek tartanak.
Perge Ottó - Pravda - State of the Nation nyomán

Kapcsolódó:
Elkerülhetetlen a cionáci vereség, a Pentagon úgy tesz, mintha nem tudná, hogy Oroszország, Irán és Törökország kicsinálja Szaúd-Arábiát








Saturday, February 14, 2015



Kijev elárulta a fronton bekerített több ezer ukrán katonát




Luhanszkot a tegnap esti támadást követően ma ismét lőtte “Uragan”-rakétákkal a bérgyilkosok gyülekezete. Négy civil lakos belehalt, egy fél lakótelep romhalmazzá vált.

Gorlovkát Dzserzsinszkből lőtték a martalócok.
Donyecket egész nap érték a latorgránátok, mint ahogyan a repteret is.
(Ясиноватая)Jaszinovataja ma szintén a martalóctüzérség belövéseitől szenvedett.
(Докучаевск)Dokucsajevszkben a latortüzérség az 1-es számú iskolát lőtte szét.
(Курахово)Kurahovonál egy éppen készülődő “Tocska”-ütegre csapott le a milícia. Két kilövőállvány, és négy páncélozott járművet leolvasztottak, a latorszemélyzetből mindössze kettő úszta meg az akciót. Ők fogságba estek.
(Красногоровка)Krasznogorovka pribékhordája sem járt jobban! Itt nyolc páncélozott jármű, egy egész “Grad”-üteg, hat teherautó, és száznál is több pribék veszett oda.

rakt
Teljes a káosz és a pánik a martalócok között a lőszerraktáruk megsemmisülését követően. A robbanás hatalmas volt. Mág három órával a detonáció után is ott lebegett a füstfelhő Gyjebalcevo fölött. A legújabb hírek szerint rengeteg külföldi bérgyilkos pusztulhatott el. Főként lengyeleket emlegetnek, de amerikai “tanácsadók” igen népes csapata is tanyázott azon a környéken.
A katlanhelyzetről: a gyjebalcevoi katlan komoly harcok helyszíne. Valcman martalócai kétségbeesetten próbálkoztak ma egész nap a kitöréssel, da már legalább háromszáz körül jár csak a mai napon, és csak a Logvinovonál zajló harcokban fűbe harapott latrok száma. Logvinovoból ráadásul teljesen kiverte őket a milicia, úgyhogy az utolsó esélyüket is elvesztették a pribékek, hogy ki tudjanak valahogyan törni.

128


Gyjebalcevoból konvojba verődve, mentőautóban, teherautóban és minibuszban igyekezett kimenekülni egy csapat valcmanista. Rajtavesztettek. Sajnálatos dolog, de mind a 18 valcmanista a Munkácsi 128-asok állományába tartozott. Némi örömre ad okot, hogy magyar nem volt köztük.
(Тельманово)Telmanovot viszont bőszen ágyúzta ma Valcman latortüzérsége (Мирный)Mirnyijből.
A Novoazovszk felé irányuló banditatámadás is rosszul sült el a bűnbandák számára. A sík terepre kicsődült fasiszta csürhe rettenetes veszteségeket szenvedett, és végülis feladva nagyívű elgondolásaikat, most vánszorognak vissza Mariupolba. Gyógyítkozni egy kicsit.
https://balrad.wordpress.com/2015/02/13/nyakunkon-a-donbasszi-beke/
Donbassz “utolsó teljes háborús éjszakája” (mert hisz tudjuk: ma éjféltől egycsapásra a béke, a szeretet, és a kölcsönös tisztelet fog elhatalmasodni a térségben) minden tekintetben méltó folytatása volt a tegnapi nappalnak.



A népköztársasági erők fokozták a szorítás a megszálló martalócbanda torkán, az pedig kézzel-lábbal, foggal-körömmel csíp-rúg-mar-harap, hogy szabadulhasson a biztos pusztulásból.
Donbassz pribéktüzérsége által elérhető települései egész éjjel támadás alatt álltak. Luhanszk, Donyeck, Gorlovka, Dokucsajevszk, Makejevka. Lángolnak a városok és falvak. Mára virradóan becslések szerint legalább száz civil halt bele a megszállóktól megtisztított terület peremvidékén.
Rotyogott mára virradóan a gyjebalcevoi katlan. Uglegorszk, Logvinovo, Szvetlodarszk környékén Valcman kétségbeesett martalócai egyik kitörési kísérletét követi a másik. Egész éjjel próbálkoztak minden helyen, minden formában. A katlan eddig sejtett titka kezd bizonyossággá válni. Ezerszám pusztulnak ott a külföldi zsoldosok. A nyugati világ szemetét seperte itt össze a “világelit”!
Gyjebalcevoban egész éjjel igen heves utcai harcok dúltak, és azok reggel csak fokozódtak. A város már közel kétharmadát a milicisták ellenőrzik.
Tegnap a kora esti órákban a népköztársasági erők leszedtek a katlan fölött négy darab latordrónt.
(Курахово)Kurahovoba az éjjel nagy kijevi latorerő érkezett. Latoregyedek ezernyi, és rengeteg harci technika. Tankok, önjáró lövegek, mindenféle reaktív tüzéreszköz, és sok-sok csapatszállító páncélos! A kijevi junta készül a békére!
https://balrad.wordpress.com/2015/02/14/mar-csak-egy-felet-kell-aludni-a-bekeig-donbasszban/


A legfrissebb hírek szerint ma reggel (helyi idő szerint) 9-órakor minden eddiginél hevesebb “harcok” törtek ki a gyjebalcevoi katlanban.
Azért idézőjelben a harcok, mert minden jel szerint egy rendkívül egyenlőtlen és a valcmanista martalócok számára kudarcra ítélt cselekménysorozat kezdődött ma reggel a katlanban. A zsoldoshordák végső elkeseredettségükben és kilátástalanságukban ismét egy minden eddiginél nagyobb méretű, tömeges kitörési kísérletbe fogtak.
A Gyjebalcevoból kiszorított-zömmel külföldi pribékek-és egyéb más katlanbéli latorbandák egyenesen a sík terepre özönlöttek, és ekkor akcióba léptek a népköztársaságiak eddig hallgató, ám a környékbeli magaslatokra telepített tüzérségi ütegei. Elképesztőek a kijevi junta bandáinak technikai veszteségei. Alig egy óra leforgása alatt tankjaik tucatjai olvadtak le. Mindenfelé lángoló páncélozott csapatszállítók és teherautók. A latoregyed-veszteséget még csak meg sem meri becsülni sem a milicia, amely “kényelmes” pozícióiból, távcsöveken keresztül nézi “Ilovajszk II.” (illetve az mostmár csak a második legnagyobb tragédiája lehet a kijevi juntának) kialakulását.
Ma reggel a donyecki reptér ellen is egy újabb pribékroham indult. Ezt az új terminál környékén kezdték meg nyolc óra tájban Valcman banditái, de fél kilencre mind a nyolc rohamozó latortank acélgyártási adalékanyaggá nemesülve füstölgött. A jelentés megemlíti, hogy láttak NÉGY(!) visszafelé vánszorgó sebesült latoregyedet is a buli végén.
Peszki határában a 95. Légiszállítású dandár kb. százfős hordája pusztult el egy “útszéli” milicista rajtaütésben. Négy “Ural” furikozta a banditákat, a konvoj élén egy “Uaz”-zal. A maradványok szerint ebben egy VALAKI tért meg teremtőjéhez.
Avgyejevkánál nemrégen a népköztársaságiak ismét támadást indítottak a búnözők ellen.
Ugyanakkor Donyeck-a város-ismét latortüzérségi támadás alatt áll reggel óta.
Mariupol környékén (Рассадки)Rasszadki falunál a népköztársaságiak tüzérsége megsemmisített egy lőszer és üzemanyagszállító latorkonvojt. Tizenkettő teher-és tartályautó, valamint három tank és három páncélozott csapatszállító-no meg a bennük tartózkodó-latrok már nem érik meg a ma éjfélkor “beköszöntő békét”.
https://balrad.wordpress.com/2015/02/14/itt-van-hat-ilovajszk-ii/
Debalceve településről nem esik szó a nemrég aláírt minszki megállapodásban, ami azt jelenti, Kijev elárulta a településen tartózkodó mintegy 5000 ukrán katonát.
A Donyecki Népi Köztársaság beszünteti a tüzet mindenhol, kivéve a köztársaság belső területein, ahol továbbra is tartózkodnak ukrán katonák. Alexander Zaharcsenko donyecki államfő szerint minden olyan kísérletet, amiben Kijev fegyveresei megpróbálnak áttörni a Debalceve körüli ostromgyűrűn, vissza fognak verni. "Mindenhol beszüntetjük a tüzet, kivéve a belső területeken. Minden próbálkozást, amellyel a kijevi katonák el akarják hagyni a katlant, megállítunk. Erre már kiadtam a parancsokat."
Zaharcsenko az újságíróknak nyilatkozva kifejtette, hogy a minszki megállapodás egyetlen szóval sem említi Debalceve helyzetét. Eduard Baszurin, a milícia helyettes vezetője szerint Kijev arra adott parancsot, hogy az ukrán katonák ne adják meg magukat, mert február 15. után az EBESZ fogja kihozni őket. Ugyanakkor a minszki megállapodásban egyetlen szó nem esik a településről, és Kijev tagadja, hogy ott lennének bekerített csapatai. Zaharcsenko szerint azonban mintegy ötezer ukrán katona van bekerítve, akik nem jutnak ellátmányhoz, és úgy tűnik, Kijev egyszerűen elárulta őket.
A Donyecki Népi Köztársaság fegyveres erői felajánlották a várost védő ukrán katonáknak, hogy békés elvonulási utat kapnak, de ehhez le kell tenniük a fegyvert. A kitörési kísérleteket meg fogják hiúsítani.
Debalceve település a volt Ukrajna legnagyobb vasúti csomópontja, ami összeköti Ukrajna nagyvárosait Oroszország nyugati régióival. Egyes jelentések szerint több mint tízezer ukrán katona tartózkodik a településen, a milícia minden eddigi, a város elfoglalására tett kísérlete kudarcba fulladt. Ugyanakkor az ukrán csapatok nem jutnak ellátmányhoz, mert a milícia ellenőrzés alá vonta a településhez vezető főútvonalat, amit Kijev eddig az ott tartózkodók ellátására használt.



Legújabb térkép:https://pbs.twimg.com/media/B9zlOORIEAAEClG.jpg

Minden valószínűség szerint ütött az utolsó órája a Gyjebalcevoban tanyázó latorhordának. Mintegy egy órával ezelőtt a népköztársaságiak “Grad” vetőgépekkel-szinte közvetlen irányzással-mértek irtózatos tűzcsapást a városban lévő valcmanista “katlanparancsnokság” épületére.
A jelentés szerint nincs és nem is lesz szükség túlélők után kutatni a romok alatt. Hírek szerint kézrekerítési akció indult Szemenycsenko latorparancsnok kézrekerítésére!
Sztarobesevonál is folyik a latorbanda felszámolása. Az Ilovajszknál a nyáron “akciózó” milicisták szerint ami ma történik a gyebalcevoi katlanban, az akkor és ott barátkozásnak tűnik már.
Donyeck elképesztő latortüzérségi támadás alatt áll reggel óta. A város minden pontjára záporoznak a tüzérségi gránátok. Ugyanez a helyzet Makejevkában is.



vér

A fenti videon Valcman martalócai igazi rablóhordaként viselkednek. Fosztogatnak, és verik a civileket. A zsákmány: alkohol!
Mariupol környékén az “Azov” latorbanda ismét kitörést kísérelt meg Sirokinonál. Az akciót a népköztársaságiak ismét lefújták, bár két milicista harckocsi, és kilenc milicista elesett. El lehet akkor gondolni, gogy a latorbanda veszteségei mekkorák lehetnek, ha feladták ezt a kísérletet is.



Donbasszban mindjárt béke lesz!

A kijevi udvar is készül a békés építőmunkára. Nyalókakirály fölfogadta személyes tanácsadójának Szaakasvili bukott grúz alomtestvért. (Mondják, a derék narancsvalagú nyakkendőfaló már be is rendelt egy csomó nyaktekerészeti mellfekvencet, amit izgis időkben csócsálhat. Lesz rá alkalma!)
vili

Nyalókakirály az udvartartás jelenlétében ma bejelentette: amennyiben mégsem lesz béke, egész birodalma területére érvényes statáriumot fog kihirdetni!
Alekszej Karjakin az LNR Népi Tanácsának elnöke bejelentette, hogy a tűzszünetet éjféltől életbe léptetik. A csapatok továbbra is pozícióikban maradnak, anehéz fegyverzet visszavonása pedig megkezdődik. Bár-tette hozzá-a gyjebalcevoi katlanból nem kéne, hiszen Kijev szerint az nem is létezik. Így akár maradhatnának is azok a fegyverek, de mi visszavonjuk őket.
hogy
A katlanban most már abszolút bizonytalan minden. Beállt a sötétség, és a népköztársaságiak tüzérsége fölöslegesen nem lövöldöz. Ami világít-az már nem mozdul. Az ugyanis már ég.
Információink szerint viszont a miliciák olyan szoros páncélosblokádot vonnak a katlanban a latrok köré, hogy még egy nyúl sem lenne képes kibújni észrevétlen.
Csjernuhinoban még mindig éri meglepetés a milicistákat. 79 latorhullát találtak egy udvarban, egy találatot kapott mobil krematórium mellett. Némi tudakolódást követően kiderítették, hogy több száz martalócot égethettek el azon a helyen.
Mariupol környékén az “Azov” latorzászlóalj ma már a fene tudja hány csapást volt kénytelen elszenvedni. Késő délutánra (Пищевик)Piscsevik falunál is utolérte őket a sors.
(Павлопольe)Pavlopoljenál még este is verte őket a milicia.
(Саханки)Szahankitól is véres fejjel, kivert fogakkal kellett elkotródniuk. Az utóbbi két napban jó sokat spóroltak az őket abrakoló Kolomojszkijnak. Benyának zsebben marad egy csomó zsoldra szánt összeg. Vagy kétszázötven martalóca végleg lekerült a zsoldlistáról.
https://balrad.wordpress.com/2015/02/14/donbasszban-mindjart-beke-lesz/








Friday, February 13, 2015


Védelmi miniszter: 17 zászlóalj már a Jobb Szektor irányítása alatt áll



A Donyecki Népi Köztársaság védelmi minisztere, Vlagyimir Kononov szerint a térségben harcoló ukrán csapatok közül 17 zászlóalj kicsúszott az ukrán hadsereg irányítása alól, ezek a csapatok már a Jobb Szektor vezetőjének utasításait követik.
Hídfő.net.ru | Vlagyimir Kononov

"Információim vannak arra vonatkozóan, hogy 17 helyi zászlóalj kivonta magát az úgynevezett terrorellenes művelet irányítása alól, és Dmitrij Jaros utasításait követik." Kononov a Ria Novosztyinak nyilatkozva elmondta, hogy a Jobb Szektor irányítása alatt harcoló csapatok semmilyen tűzszünetet vagy egyéb megállapodást nem vesznek figyelembe, és újabb összeütközéseket provokálnak ki.
A közelmúlt eseményei is azt mutatták, hogy Kijev nem tudja irányítása alatt tartani a délkeletre küldött csapatokat, melyeket a Jobb Szektor csoportok beintegrálásával hoztak létre. Ezeket az alakulatokat már több alkalommal fel akarták oszlatni, ilyenkor az érintett fegyveres csoportok egy része Kijevbe vonult, és ahelyett, hogy a kormány elrendelte volna feloszlatásukat, inkább engedtek minden követelésüknek, hogy a frontra visszatérjenek.
A kormány ugyanakkor nem is törekszik a Jobb Szektor féken tartására. Kijev szándékosan fegyverez fel és enged szabadjára hazai szélsőjobboldali csoportokat, abból a célból, hogy később a terrorveszélyre hivatkozva tudjon nyugati "békefenntartókat" behívni, melyek teljesen legálisan, az extrémista csoportok felszámolásának ürügyén szabadon mozoghatnak az országban. A tavaly februári EuroMajdant követően Kijev a hazai szélsőjobboldali szervezeteket küldte az első sorba a frontra, főként azzal, hogy kihasználta a Jobb Szektor "idegengyűlöletét", ami helyi viszonylatban az oroszellenességet (is) jelenti, emiatt az ukrán nacionalisták voltak legkönnyebben mozgósíthatóak. A Jobb Szektor délkeleti működéséhez mostanra háborús bűnök sorozata köthető, etnikai tisztogatásról és Kramatorszk környékén tömeges nemi erőszakról is érkeztek jelentések.






Friday, February 13, 2015

Kína azzal fenyeget, hogy fegyverrel támogathatja az USA felbomlását



Hídfő.net.ru | Kína támogatná Havaii leszakadását

Kína kínálásba helyezte, hogy fegyverekkel fogja támogatni a Havaii függetlenségéért küzdő aktivistákat, ha az Egyesült Államok továbbra is beavatkozik a távol-keleti szigetcsoportok kapcsán kialakult területi vitába.
Michael Pillsbury, a Pentagon tanácsadója szerint egy magánbeszélgetés alkalmával megemlítették neki, hogy Kína fegyverekkel támogathatja azt a csoportot, amit több mint száz évvel ezelőtt amerikai puccsal távolítottak el a hatalomból. Ez egy büntetés lenne azért, hogy az USA fegyvert szállít Tajvannak. Az USA 50. tagállama kínai támogatással elnyerné függetlenségét az Egyesült Államoktól, ha az USA nem hagy fel az agresszív Távol-Kelet-politikájával. Pillsbury szerint Kína "különösen érzékeny" a Tajvannak adott fegyverszállítmányokra, esetenként "egy amerikai teherautó gumiabroncs is ellenséges retorikát válthat ki".
Pillsbury a bejelentést megelőzően vett részt egy tanácskozáson 35 kínai katonai vezetővel, ezen az eseményen történhetett a magánbeszélgetés. "Azt kérdezték tőlem, hogyan reagálna a Pentagon, ha az ő barátaik, akik Havaii függetlenségéért küzdenek, kapnának egy rakat fegyvert [...] Nagyon meglepődtem, mert még nem is halottam arról, hogy működne ilyen csoport. Majd rá kellett jönnöm, tényleg léteznek."




Thursday, February 12, 2015



Kettős tudat vagy tudathasadás



Gondolom sokaknak feltűnt már, hogy a belföldi és nyugati híradásokban is következetesen csak a lengyel, román, esetleg bolgár NATO fegyverzet telepítéséről esik szó. Magyarország és Szlovákiaesetében ezt nem hangsúlyozzák ki, bár a fegyverzetek és a haderő betelepítése szintén folyamatos, de egészen más okból hallgatnak erről. Előfordulhat, hogy az oroszlán szerelmes lesz a bárányba, és nem fogja megenni, de ha a báránybőrbe is farkas bújt, már más a felállás, főleg a valódi bárányok szempontjából. A nyugati és kelet-európai médiamanipuláció következetesen oroszellenes propagandájába beépített hazugságok és a keleti, Eurázsiai Gazdasági Uniós "előretörés" álcája mögötti "egyezkedés", kísértetiesen hasonlít a 2002-2010 közötti Orbán-Gyurcsány, MSZP-FIDESZ átverés és terelgetés módszereire,. De a politikusok és a médiájuk általi hazugságokat még tetézi a visszaeső világkereskedelem, amiről már korábban is említettem, hogy megtervezett folyamat eredménye és ez az okaEurópa és az USA fizetésképtelenséget előidéző leépítésének is.

Sok szó esik az álbaloldal és az általuk létrehozott álcivil szervezetekről, valamint a
FIDESZ-en belüli "pártszakadásról", de ha egymás mellé és folyományaiként helyezzük el az eseményeket, könnyen átlátható, hogy az álbal -és áljobboldal tevékenysége párhuzamosan az ukrajnai, a szaudi, iraki, török, görög eseményekkel, ugyanazt a célt szolgálja, ahogy a kelet-nyugati kereskedelem csökkentése. Természetesen ez is összefügg a "magyar" minisztériumok 2015-re tervezett vidékre telepítésével. Martonyi már 2001-ben elkotyogta egy repülőgépen megejtett beszélgetésben, hogy Európa "logisztikai központjaBudapesten lesz, mert a "fajtája" szeret dicsekedni. Az ehhez szükséges épületek, lakóparkok elkészültek, és nem "véletlenül" ürítették ki a budapesti, felújított palotákat.Magyarország ugyanis nem háborús területnek kijelölt zóna, bár a lakosság leveréséhez és megfélemlítéséhez, majd tömeges deportálásához szükséges provokációk előidézése mindkét egygazdájú "parlamenti oldal" kiosztott feladata.Orbánék "magánalkotmánya" erre lett kihegyezve. Aki nem olvasta, hibát követ el saját maga és családja, rokonai, barátai ellen...

Hellyel-közzel mindenki tud, vagy könnyen tudomást szerezhet akár a jelenleg fosztogató áljobb, de a korábban, a 
70-30%-os "megegyezéses" lopási előnyt birtokoló MSZP (SZDSZ, MDF) lopási, csalási, gyakran rablási, gyilkosságokkal is megspékelt terroruralmának részleteiről, mivel a dokumentumok jelentős része elérhető az interneten is. Csak az nem lát, aki nem akar látni... de a jelenlegi "felélénkült politikai élet" nem a kormánypárt és a jelentéktelen létszámú ellenzéke - bár hasonló gazdasági háttérbázissal rendelkező MSZP utódszervezetek - érdeme. Főleg nem a demokratikus jogok előtérbe helyezése, mivel ilyenekMagyarországon nem léteztek. Eddigi "halott politikáról" lehet ugyan beszélni, de változásról csak a nyugat, Izrael, az EU és Oroszország kiszolgálásának, és kívánalmainak megnövekedése, felgyorsulása esetében, amihez aszisztál az illegitim bérenckormány és vele szinkronban "álellenzéke" is. Mindkettő tudja, ha megbízóik érdekei szerint jól intézik Magyarország sorsát, megmaradhatnak helytartóknak, de csak vidéken, ott sem tartósan, mert a "központosítás" előbb-utóbb utoléri őket bárhol a világon.
1945. után a szovjet megszállás "ideiglenesen Magyarországon tartózkodó alakulatai" biztosították a bolsevik-zsidó rémuralom katonai hátterét. 1956-ig és utána is, a nyugat szorgalmasan uszított a Szovjetunió ellen, de 1953-ban megmérgezték Sztálint1954-ben megalakult a Bilderberg Group, és aSzovjetunióban Hruscsov, egy ukrán-zsidó foglalta el a főtitkári széket. Sztálinhalálával a New York-i zsidó "világkormány" státuszában is "helyreállt a rend". A "magyar forradalom" már nem volt olyan fontos. A szuezi-válságra hivatkozva megtagadták a segítségnyújtást, de megakadályozták 100 ezer spanyol önkéntes segítségnyújtását is. 1956. úgy jön ide, ahogy a Rákóczi-szabadságharc. I. Lipótaz 1699-es karlócai béke után a magyaroknak alig juttatott szerepet. II. Apafi Mihályt elfogatták és lemondatták az erdélyi fejedelem címéről. Az országot kinevezett kormányzó irányította, hasonlóan a jelenlegi és a jelenlegit megelőző korábbi bérenckormányokhoz. Rákóczi megpróbálta kihasználni a nemzetközi helyzetet, a habsburg ház spanyol ágának kihalását és az ebből következő, előre látható francia-osztrák háborút. A szabadságharcot megelőzően I. Lipót a végvári katonaságot menesztette és szerb határvidéket hozott létre védvonalként, elsősorban a belső lázadás ellen.
Rákóczi már 1701-ben is csak francia segítség ígéretében merte vállalni a szabadságharcot, nemesi támogatás nélkül. A letartóztatott Rákóczit "jezsuiták" szöktették meg Gottfried Lehmann dragonyos kapitány segédletével (a Lehmanés a "Lehmann" között van némi különbség). 1703-után Rákóczinak nem csak azosztrákokkal, de dánokkal, horvátokkal, erdélyi-szászokkal, rácokkal is harcolnia kellett, a vereséget szenvedett franciák segítsége nélkül. 1711-re véget ért a szabadságharc. A "Szatmári-béke" hasonlatos az 1867-es "kiegyezéshez". Ám lényeges megemlíteni, hogy a hazai nemzetiségek közül ruszinok, német polgárok, szlovének, szlovákok, románok, de svédek, lengyelek és franciacsapatok is harcoltak Rákóczi oldalán. Az etnikai felsorolás fontosságára később visszatérek...
Az összes elért "
eredmény", hogy az 1791-es X. törvénycikk biztosította az ország jogi függetlenségét a habsburg-birodalom többi államával szemben, és a helyzet 1848-ig nem is változott. 1848. március 15-én, a párizsi (február 22.) és bécsi(március 13.) forradalom hírére Magyarországon is "kitört" a forradalom, bár a fáma nem beszél arról, hogy a "márciusi ifjaknak" és a hozzájuk csatlakozó tömegnek zsidók adtak fegyvert a kezébe.

A forradalmak hátterében a 
Rothschildok álltak. Az 1848-49-es szabadságharcvégeredményben azzal végződött, hogy a habsburgokat ugyan még kis létszámmal is legyőzték, de Ferenc József 200 ezer orosz katonát kért és kapott I. Miklós cártól, természetesen a Rothschildok hiteleiből fizetve, akikkel vérbefolythatta a felkelést. A szabadságharcban együtt harcoltak a Magyar Független Felelős Nemzeti Kormány zászlajai alatt magyarok, székelyek, románok, ruszinok, németek és még sok más nemzetiség. Akkoriban elsősorban a jobbágyfelszabadításért, a nemzetiségek önállóságáért léptek harcba a magyarok oldalán, de párhuzamot vonva a 2006. október 23-i eseményekkel,Gyurcsány is orosz segítséggel akarta leverni a kiprovokált forradalmat, amelyekhez Orbán biztosította a tömeget. A "módszer1956-ból is ismeretes, amikor Csermanek János, alias Kádár, néhányadmagával, kijelentve, hogy "ők a magyar kormány", behívta az oroszokat. Gyurcsány elvetélt próbálkozása a katonai irányítás bevezetésére, elbukott. Most ugyanezt akarják elérni a másik oldalról, amihez igen nagy létszámú izraeli, NATO, amerikai bérgyilkos és "hivatalos" haderőt, hollandokat, európai csendőrséget és az évek óta itt "tevékenykedő" In-kal Security, IOSA, izraeli érdekeltségű őrző-védő fegyveres szervezetek mellett a TEK-et, Orbán magánhadseregét is mozgósíthatják.

A donbaszi és luhanszki "
példa" olyan "nyalóka" az ördög képében, ami elvárásaik szerint beindíthatja elsősorban a kelet-európai rablókormányok elleni lázadásokat orosz segítséget remélve. Magyarország kiemelt fontosságú, ezért nincs 71 éve újabb megszavazott érvényes alkotmánya, ezért nincs hadserege, és ezért kell egy látszattevékenységet folytató gyarmati helytartó kormány. A "magyarnak nevezett" külpolitika biztosítja, hogy minden környékező utódállam készséggel megtámadja MagyarországotRomániát is beleértve. Ha ezt nem sikerülne elérni, még mindig ott van az Orbánnal 2009. szeptember végén kiegyező Morvai, vagy 2009. október elején kiegyező Vona Jobbikja tartaléknak. Mivel Ukrajnábólkitiltották a "rasszistának", finomabban "radikális jobboldalinak" bélyegzett pártot, Ukrajna felől is átcsoportosítható az ott harcoló, külföldiekből álló bérgyilkos haderő, de mozgósítható a belföldi zsidó és cigány etnikum is.

A helyzet ugyan a felsoroltak szerinti megvilágításban katasztrofálisnak tekinthető, mert sokkal rosszabb, mint amilyen valaha is fenyegette az ország területén élő nemzetet és nemzetiségeket, de az egyre jobban húzódó "
végjáték", és a nép felbosszantásához igénybe vett "kiteregetési eszközök", valamint az alternatív média felvilágosító munkája azok szemét is felnyitja, akik korábban bevarratták.Csak bérgyilkosokból álló magánhadseregekkel nem lehet háborút nyerni. A nemzetiségek közötti ellentétek szítása is csak addig jelent kihasználható lehetőséget, ameddig a kölcsönös konszenzus lehetővé nem teszi a nemzetek közötti közös cél felismerését. A gyakorlat azt mutatja, hogy van közös, mindenki és minden nemzet által elfogadható cél.
Ez pedig a: 
MINDEN EMBERNEK JÁRÓ JOG ELŐTTI KIVÉTEL NÉLKÜLI EGYENLŐSÉG!
Ez utóbbi folyománya a lopott, rabolt vagyonok visszaszerzése, a korrupt hivatalnokok, bírók, maffia-klánokba tömörült politikus, multi, bankár és bűnőző bandák felszámolása és népbíróságok előtti felelősségrevonása, elítélése. A bank -és tőzsderendszer felszámolása, a társadalom szemetének eltávolítása, amelyek minden baj forrásai, azonnal meg kell szüntetni. Szintén a "jog előtti egyenlőség" tudja biztosítani a nemzetek önrendelkezési jogát, a kölcsönös segítségnyújtást az elnyomók felszámolására, mert látni kell, hogy az egykor igazságosnak tartott és kivétel nélkül mindenkire érvényes törvények hogyan veszítették el érvényességüket.

A "
nemzetmentési szerveződések érdeklődés hiányában" saját magukat számolják fel, illetve létre sem tudnak jönni, mert a kirekesztő szerveződések saját magukat zárják el a többi szerveződéssel való szövetség lehetőségétől. Miért támogatná egy családját becsületes munkából eltartani szándékozó sváb, román, szlovák, szlovén, cigány vagy más nemzetiségű, amikor eleve kirekesztik származása miatt. Ha nem érzi magáénak a célkitűzéseket, mert ő nem magyar, mert nem annak született, és saját nemzetiségi jogokat fog követelni a közös érdekek együttes támogatása nélkül. Ezek beígérésével, mindig a történelem folyamán, egymásra uszíthatóvá váltak a nemzetek, nemzetiségek. Aki veszi a fáradságot, és utána keres a szkíta, hun-magyar birodalom hoszú fennállásának ismert okaira, azt találja, hogy a Szent Korona oltalma alatt élő népek lakosságának minden tagja azonos jogokat élvezett és azonos jogi kötelezettségek vonatkoztak rá, kivétel nélkül.
Rákócziék nem tudtak többet ígérni a horvátoknak, szerbeknek, erdélyi szászoknak, mint amit habsburg birodalom megadott a számukra, pedig felkínálhattak volnaállamszövetséget is. Az 1848-49-es szabadságharc sem váltotta bejobbágyfelszabadítási és nemzeti önrendelkezési ígéreteit a "nemesek" kompromisszumképtelensége miatt, amit ki is használtak a habsburgok. 1945-től néhány év alatt felszámolták az előző rendszert, és a bolsevik-zsidó irányítás terrorja - köszönhetően a szovjet tankok "támogatásának" - kiirtotta, vagy hallgatásra kényszerítette az embereket. 1956-ban már megvolt a közös akarat, mert a bolsevik irányítás és kiszolgálói vagy elmenekültek, vagy megkapták azt, ami járt nekik. 56-ban ismételten előkerültek az idegen hadseregek, "véletlenül" megint pont az oroszok vezette SzovjetunióéMagyarország lakossága - ahogy Európa többi népe - sem tanult abból, hogy mit jelent az "oszd meg és uralkodj" egyszerűen megérthető mondanivalója, elve és gyakorlata.

A mára már nyíltan emberiség ellenes tevékenységet folytató "
pénzuralmi képviselők", röviden bűnözők, a világ lakosságának átverésével próbálják átmenteni hatalmukat. Putyin és zsidó oligarchái, vagy a kelet milliárdosai, semmivel sem különbek, mint a nyugati, de bárhol fellelhető, közös érdekek alapján tevékenykedő hasonszőrű társaik. Merkel a BRD-t dobta oda koncként az USA-nak, miközbenIzraeltől a Goldman Sachson át City of Londonig mindenki a vérét szívja a német népnek. A franciáknál Sárközyk, Hollande-szerű hazaárulók vezetik félre az embereket, ahogy a "brit világbirodalom képviselői" is ugyanezt teszik. Az USA-ban Obamba táncol pengeélen, Rothschild és Rockefeller érdekek bábjaként, miközben a hadsereg lázadásától retteg, de országonként felsorolható az összes, politikusnak, befektetőnek, tőkésnek, multiknak, bankoknak nevezett, a kisemberek számára arctalan gazember. A világpolitika olyan színültig telt latrina, amit már régen ki kellett volna szivattyúzni és fertőtleníteni, pedig rendszeres és alapos karbantartás mellett nem bűzlene annyira, és a férgek sem nyüzsögnének benne. Az emberiség mindig kitermel "salakanyagot" de nem szabad, hogy ellepje ez a fekália amikor trágyának még jó...

Közeledik 
Putyin "fekete márciusa", ahogy nemzeti ünnepünk, március 15. is. Ha megérett a helyzet a cionista háttérhatalom számára, jó idő lesz és uszítanak, ha nem, megint havat lapátolhatunk és uszítanak, de lassan kifutnak az időből... Az egész ingatag lábakon álló NWO-s förmedvényt lehúzhatják a WC-n, ha kikerül a világhálóra egy olcsón előállítható és üzemeltethető energiatermelő berendezés, vagy ha az emberek rájönnek, hogy a népesség túlnyomó részének jog előtti egyenlőségéhez csak a kezüket kell kinyújtani, még az utcára sem kell kivonulni, de bármikor jöhet egy "igazi vezető" is, akit nem tudnak befolyásolni, megfélemlíteni, megakadályozni abban, hogy eljusson "igéje" az emberiség embernek nevezhető, vagyis nem vérfertőzött, genetikailag nem hibás részéhez... Valójában már évszázadok óta csak az "arisztokráciának nevezett ingyenélő aljanépnek", a háttérhatalom "pénzembereinek" nevezett telhetetlen és hataloméhes patkányainak, az őket kiszolgáló és részükké válni kívánó politikus férgeknek, a vallási felsőbbrendűséget hirdető fanatikusainak kell a háború. A nép meglenne nélkülük is, csak időben ki kell vágni a "rákos részeket" az emberiség testéből...
A "
miniszter" szó azt jelenti, szolga. A hivatalnokok, "köztisztviselők" nem hatalmat kapnak a néptől, hanem munkát, amit el kell végezniük, ha nem akarnak másból megélni, vagyis képviselni legjobb tudásuk szerint munkáltatójuk, a nép érdekeit. Aki "király" akar lenni, kapja meg izzó vastrónját és lángoló koronáját, mint ahogy magukból kiindulva tették ezt Dózsa Györggyel. "Nagyot akar a szarka, de nem bírja a farka", mert az emberiség átlagos intelligenciahányadosa is növekedik, nem csak a lélekszám...

/
Tulok/






Thursday, February 12, 2015



A Nyugat évtizedes propagandával készült az ukrán háborúra



A nyugati sajtó hírei alapján azt gondolhatnánk, az ukrán konfliktus valóban nemrég kezdődött; az események a 2014-es kijevi EuroMajdannal, vagy épp az orosz felkelésekkel indultak meg. A tényleges, látható eseménysorozat valóban akkor kezdődött - csakhogy vannak arra utaló jelek, miszerint Nyugaton hosszas tervezőmunka, és egy teljes, az ukrán háborúra szánt generáció szocializálása előzte meg az ukrán konfliktus tényleges kirobbantását.
Néhány száz évvel ezelőtt, ha érezhetően háború készült, vagy tisztában volt vele az ország, hogy lassan, de biztosan hódító hatalom közeledik, a nép ajkán elkezdődtek a mesegyártások. Amiben a gaz török vagy tatár volt a fő ellenség. Később labanc, vagy maga Napóleon. Ezek a mesék szájról szájra jártak, és készítették fel az embereket a harcra, a hősiességre, a háború nehézségeire. A könyvek és nyomtatás megjelenésével velük együtt megjelentek a háborúkra felkészítő írott propagandaanyagok is. A vélt ellenség népét lealacsonyító írások, könyvek, hangulatkeltések. Ha visszatekintünk az időben, az egyik talán legjellemzőbb a második világháborút megelőző propagandaháború, amely majd 6 évig tartott. A háborús uszítás tehát harceszköz, ami alkalmazkodik a kor színvonalához, és még egy lényeges jellemzője van, igyekszik azokat a személyeket megcélozni, amelyek potenciális résztvevői lehetnek a háborúnak. Iparmágnásokat éppúgy, mint a hadra fogható ifjúságot.
Vitathatatlan, hogy a mai korban ez a mozi és a televízió lenne. Ez igaz volt a hetvenes, vagy nyolcvanas évek háborúira. Mára azonban a televíziót felváltotta a számítógép. Iszonyatos mennyiségű emberhez jut el, és mivel az ember vizuális lény, rendkívül fogékony a látványra, főleg ha az interaktív. Részese az ott történő eseményeknek. Ha ezt összerakjuk, és tudjuk azt, hogy a hadra fogható réteget kell megfogni, akkor megkapjuk a világ legkézenfekvőbb propagandaeszközét, a számítógépes játékokat.
Sorolhatnánk pár játékot, amely alapvetően arra készült az elmúlt tíz évben, hogy a Kelet és Nyugat közti háború kérdését élezze ki. Akár a Battlefield, vagy a COD – MW1-2-3 mind lényegében arról szól, hogyan küzd meg az Egyesült Államok a feltörekvő keleti hatalmakkal, legfőképpen az oroszokkal. Azonban vagy egy játék (Arma2), amely eredetileg egy katonai tréning programnak készült, és átalakított változata lett maga a civil játék. Ebben a játékban a résztvevők egy volt szovjet tagköztársaságban harcolnak az oroszok ellen. A volt tagköztársaságban forradalom tör ki, és a nyugati katonák rendfenntartónak érkeznek. Ezt a lépést az oroszok provokációnak fogják fel maguk ellen, és megjelennek az orosz szabadcsapatok - a játékban milícia néven - majd végül az orosz hadsereg is beavatkozik. A játéknak további érdekességei vannak. A térkép felszíne szinte megszólalásig hasonlít ahhoz a területhez, ahol a háború most zajlik. Egy-egy betű arrébb helyezésével, vagy kicserélésével azonnal megkapjuk Gorlovka, Mikolajvka, Zelenopol, vagy Gorki neveket, amely utóbbi például egy orosz-ukrán határon fekvő település.


Sztarüj Szabar - Krím félsziget. Gorka (Gorki) - létező település Ukrajnában, az orosz határ közelében.
Ha megtekintjük a térképet, vagy belenézünk a játékéba, egyértelműen – valamilyen véletlen okán – éppen olyan környezetet fogunk kapni, mint amilyen a mostani donyecki háborús övezetben található. Lapos, néhol kissé dombos, de jellegzetesen alföld szerű táj, bokrokkal, facsoportokkal övezve. Még maga a fák – lombos és fenyves – összetétele is kísértetiesen hasonlít az eredeti vidékre.
A játékot kár tovább elemezni, sokkal hatásosabb, ha valaki rákeres a képekre az interneten, kezdheti a csodálkozást, főleg ha látott már képeket bőven a donbasszi háborúról. A lényeg azonban az, hogy ezt a játékot immár 5 éve lehet játszani. De ez a második rész, az elsővel már 8 éve játszhatnak. Vagyis kik használták legtöbbet? Az a korosztály, akik most éppen 20-26 évesek, és örömmel állnak be az Ajdar vagy éppen a Donbassz zsoldoscsapatokba Lengyelországból, Csehországból. Aki a játékkal játszott (és itt nem holmi egyszerű játékról beszélünk, ez valóban kiképzési célokra készült) már alapvető „helyismerettel” rendelkezik. Ismeri az épületeket, középületeket, az általános terepadottságokat, ismeri a keleti és főleg az Ukrajnában használt fegyverek sajátosságait, megismerte a rádiózási szokásokat, a kisebb csoportos taktikákat, vagyis egy átfogó alapképzésen már átesett.


Egy templom a "képzeletbeli" tájon... és alább az igazi épület, a volt Ukrajnában.
Nevszkij katedrális, Jalta (Krím-félsziget)


Felül: donyecki táj a játékban. Alább donyecki táj a valóságban:








Thursday, February 12, 2015


A tomboló antiszemitizmus ellen: Herzl Tivadar, Izrael és a cionizmus történetét oktató tankönyvet mutattak be Budapesten



A bemutató után mindjárt egy nagy arányú könyv égetés történt az ablakon kiszórt könyveket, mindjárt felgyújtották és elégették , mondván ez itt a mi hazánk .





Budapesten a Herzl Központban bemutatták Herzl Tivadar, Izrael Állam és a cionizmus történetét oktató kézikönyvet. A magyarországi "nem zsidó" középiskolások oktatására szánt kiadvány a magyar kormány, a Cionista Világszervezet és a magyarországi zsidó közösség közös kezdeményezésének eredményeként jelenhetett meg.

A tankönyvvel a kezdeményezők szeretnék elmélyíteni a Magyarország és Izrael közötti kapcsolatot, illetve fölszámolni a "tomboló antiszemitizmust" - írja az izraeli Má'árív című napilap.




Natan Saranszkij, a Zsidó Ügynökség elnöke és Gusti Jehosua Braverman a Herzl Központ 2013-as megnyitóján

A kézikönyvet kimondottan a "nem zsidó" diákok számára írták, s amelyből a pedagógusok a magyarországi középiskolákban a cionizmus lényegéről, a zsidó állam történetéről és a Budapesten született, felnőtt Herzl Tivadarnak, a politikai cionizmus megteremtőjének életéről taníthatnak. Gusti Jehosuá Braverman (hölgyről van szó - H. J.), a Cionista Világszervezet egyik vezetője a Má'árívnak Budapesten elmondta: "Az egész világon tombol az antiszemitizmus, ezért nagy jelentősége van az oktatásnak, mert az Izraellel és a cionizmussal kapcsolatos tudatlanság félelmet, az pedig gyűlöletet és végül erőszakos cselekedeteket idéz elő", vélekedett a cionista vezető.

Braverman az izraeli lapnak azt is elmondta: "A most kiadott tankönyv kimondottan a magyar ifjúságnak íródott, a saját nyelvén tanítja Izrael és a cionizmus megalapítójának, Binjámin Zeév Herzlnek a történetét", vélededett a cionista vezető, majd kifejezte azon reményét, hogy a magyar kormány által is támogatott oktatási projekttel sikerül majd fölszámolni az antiszemitizmust, illetve közelíteni egymáshoz Magyarországot és Izraelt.

Amint azt már többször is kifejtettük, de ismét fölhívjuk rá a Magyarországon tevékenykedő cionista aktivisták szíves figyelmét: Herzl Tivadar a XIX. század végén nem azért hozta létre a politikai cinizmust, hogy annak terjesztői a gazdanépek okításával, "tomboló antiszemitizmusával", pártpolitikai és kulturális életével foglalkozzanak, hanem azért, hogy a diaszpórában élő zsidókat fölkészítsék, majd bevándoroltassák az Ígéret földjére. Persze idézhetnénk a XX. század egyik ismert zsidó, ám nem cionista írójának a véleményét is, amely szerint Magyarországon cionizmussal foglalkozni olyan reménytelen ügy, mintha valaki Mekkában sertéshús-készítményeket árusító üzletet kívánna nyitni.
H. J. - Kuruc.info


Rétvári Bence (jobbról az első), Ilán Mor (középütt)

Frissítés: A középiskolai tanároknak szánt cionizmust és Izrael történelmét tanító könyv bemutatóján a fentebb fölsoroltakon kívül jelen volt még Ilán Mor, a zsidó állam budapesti nagykövete és Rétvári Bence, a Nemzeti Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára (aki nemrégiben Jeruzsálemben a zsidók segítségét kérte a Kuruc.info elnémításához - H. J.) - írja az 'Áruc 7 héber hírportál.H. J. - Kuruc.info

Kapcsolódó:
Rétvári szerint a munka az egyetlen kiút a szegénységből
A munka szabaddá tesz!
Balog államtitkára Tel-Avivban csalogatja hazánkba a zsidókat: "szeretnénk, ha minél több izraeli fiatal jönne"



"Amely országban a zsidók megszaporodnak, az vagyoni végromlás szélén áll, az adózó nép szegénységének veszedelmesebb forrása nem lehet, mint a zsidók szemlátomást való szaporodása."
Kölcsey Ferenc



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése