2011. június 5., vasárnap

Videó az elsődleges terrorról Drábik előadás.

Drábik János, dr. ( A sötét újkor - búcsú a felvilágosodástól )Az elsődleges terror a gazdasági és pénzügyi terror . A legfőbb ellenség a kamat.  http://www.youtube.com/watch?v=q0Y1Xeafsnk&feature=related   Érdekes előadás a pénzügyi terror a kamat, a civilizációk bukásáról. Az ok a kamat volt mindig.

Bővebben itt:

 Dr. Drábik János: Az emberiség jövője a XXI. században   75:32 perc

http://tdyweb2.wbteam.com/DrabikSziget0808.htm 

Itt azt is megtudjuk, hogy a kamat = az idő.

Eladom az időt ami nem is az enyém ez a kamat nagy átverés, az elsődleges terrorista, az elsődleges terrort gyakorolják a kamaton keresztül, a háborús bűnös pénz oligarhák. E terroristák két világháborút már kirobbantottak, és számtalan pénzügyi válságot okoztak, és mi jópofát vágunk e 6000 fős terroristának a ténykedéséhez.

Ébresztő nyakunkon a 3. világháború a vágóhídra jutunk, mint a barmokat letaglóznak könyörtelenül, létszámfölöttieket, ma a házatokból lakoltatnak ki, holnap halálos vírust kapsz, agymosottak, majd gondolkodnak helyetetek ők, de csak kétmilliárd fejével, FÖLÖSLEGES VAGY ÚGY JÁRSZ MINT A VEREBEK !!! Hová lettek a verebek???

NA CSIRIPELJ MÍG LEHET.  " Oly korban éltem én...." Gyalázatos ez a fasiszta terrorizmus a kis terrorista állam részéről, és az Ő megtévesztett nagy szövetségesétől.

Egy emberé csak az lehet amit Ő előállít, ami az Ő életenergiája. Minden más az emberiség közös tulajdona. Az időt sem adhatom el, mint kamatot 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése