2019. július 6., szombat

Becsomagolt szabadságunk

1 megjegyzés:

  1. A zsidókazár cenzúra mindenféleképpen akadályozza a szabad internet használatát Itt csak a címet engedte meg hogy díszelegjen a világhálón ,. Ti kértétek erre , vagy az arab testvérek olyan egyezséget kötöttek , hogy ez a pálya a kettőjöké , és mindenki mást lealázzák a netről !!!

    Ha ez nektek sem jó így , hogy minden hülye zsidó szájkosár , és gondolat szabadságot sértsen , alakítsunk egy új fórumot ahová a metszett farkúak ne tehessék be a lábukat és a gondolat szabadságukat csak az ígéret földjén egymás között gyakorolhassák !!!

    A zsidó kommunista csürhe már eljátszotta , hogy hazudtunk reggel délben este minden hullámhosszon , és közben annyi egyént öltünk meg , hogy össze sem tudjuk számolni ++!!!!
    Ha nem úgy voltatok tájékoztatva , hogy ez is egy társadalmi kísérlet volt több mint 60 millió halottal , és nem vált be , de jön az újabb az új világrend jelszó alatt , és ez a zsidókazár fasizmus lesz !!! Kicsiben most tesztelik a Palesztin népen kiket sikerült a világ szemeláttára , és a legkisebb tiltakozások nélkül koncentrációs táborba zárni ahol börtönőrök tanulják a szakmát , mikor az egész világot koncentrációs táborokba kényszerítik , melyeket mint hun földön magunknak kellet megépíteni mindennek a kárára . Így maradt el az egészségügyi reform az oktatási reform a bérek felzárkóztatása a nyugdíjak közelítése a Lajtán túliak nyugdíjához .
    Egyszerű halandóként , ha bekerülsz a kórházba , és nem viszel gyógyszert vigyél be szöget , hogy a koporsódat legalább meg tudják csinálni , mert a végén a szöghiányra fogják , hogy még koporsó sem jár a magyar gojnak !!! De beszerezhetünk Amerikából műanyag koporsókat melyben 2- 3 hajdan személy is elfér , és mivel 3 lesznek kész az ulti parti !!!
    A kaptafát , mint látjátok a FEM táborok mintájára a világ szabadkőműves páholyainak az utasítására valósítják meg , mert sokan vagyunk és csak az erőforrásaikat fogyasztjuk el !!!
    Kiirtásra vagyunk ítélve , ha nekik az erőforrások az elsődlegesek , és nem az ember , mint kiirtandó goj elsődleges célunk az legyen , hogy fosszuk meg az erőforrádoltól ezt a zsidókazár fasisztákat , hogy a föld ne teremjen az állatok ne szaporodjanak a növények csak rákos sejteket szintetizáljanak , hogy a táplálék lánc megakadjon , és ha én felesleges leszek ők meg csak rákos sejtű táplálékot tudjanak magukhoz venni !!!

    Az ilyen cionfasiszta cenzor meg gyakorolja be jól a szakmát mert a gondolatrendőrdég a zsidófasizmus új vivmánya lesz , hisz így tudjátok majd a ciános chipeket észrevétlenül működtetve a másvilágra küldeni a nemkívánt emberiséget a 7 milliárdból csak 500 millió maradhat !!! Így tapossuk el a zsidóságot a bankárkasztot ezek irányítói a vakoló páholyok , ha ezektől megszabadul az emberiség egy jpbb kor köszönt ránk Talán cionista cenzorok sem lesznek , és a gondolataink is újból szabadok lesznek egy zsidó mentes világban !!!!

    VálaszTörlés