2018. október 5., péntek

Fehér könyvek







Fehér könyvek



A minap a kezembe került az 56 – os eseményekről kiadott -
Fehér kőnyvek sorozatából egy pár drb .
Belelapoztam , és elgondolkodásra adott időt az esemény aktualitása – október 23 . - Majd az , hogy mindenki kiakarja sajátítani magának . Majd az ünnepségi sorozat a kitüntetettek .
Össze állt a kép : és csak ha a szabadkőműves páholyok szintjén elemezzük a dolgokat akkor értjük meg a mozgató rugókat .
Az események mögött még mindig a vakolók állnak !!!
csak két mozzanat a Kitüntetett államtitkár III/ III -as volta , és a szabadkőműves mivolta miatt kaphatta a kitüntetést !!!
A másik az ölebeiket rászabadították arra a szervezetre kinek a vezetője végül is lelőtte a szabadkőműves kutyát , vagy csak csak a szabadkőművesek kutyája volt , de már alulról szagolja az ibolyát , de ha nem így sikerült volna a páholy nagymestere már meghivta volna egy teára , és bizony így is halott lenne !!!

De vegyük a görényi esetett belelövet a tömegbe zsidó hadsereg állományú tagokkal lövöldöztet , és a végén az elkenés a gyurcsány polgárháborús tervei nem úgy sültek el , csak az összekötő kormányszóvivőt akasztják fel !!! Szegény Ratyi bácsi azóta is keresi az okát , hogy miért az ő fiát , és miért nem a gyurcsányt ???????

Menjünk tovább. A fehér könyvek egy szabadkőműves kiadvány volt !!! - Azért kellet kiadni , hogy a gojok véletlenül se hozzák kapcsolatba a háttér hatalmi erőkkel , mert akkor is a páholyok diktáltak – ők rendelték el a húsdarálók működtetését , az ÁVH – kegyetlenkedését a zsidók jóvoltából e keretlegények is vakolók voltak , és a szabadkőműves rend rájuk is vonatkozott , és a kommunista felső vezetésre is kik szintén a kőműves család tagjai voltak , és bizony ők nem csak a páholyon belül osztották a halált , de ténykedésüket az egész népre kiterjesztették , és nizony sok hazánkfia lett rákos beütésű nagybeteg , hol ott csak az volt a bűnűk , hogy a látóterükbe kerültek e gyikosoknak !!!!!
No a lényeg a terror továbbra is működik , csak más hordja a sábeszdeklit !!!!!
Helytartóink azokat a feladatokat hajtják végre amit a páholy az ügyeletes páholy kitűzött : - stadionnak álcázott koncentrációs táborok . - 3000 faluba 10000fős létesítmény , hogy a környék alakói elférjenek e táborokba , mielőtt a megsemmisítő táborba juttathatnák őket Kistarcsa Égető mű .- nagyüzemi megsemmesítő tábor a keritések a kijutást lehetetlenítik meg a földhányás az aknamezőt biztosítja , hogy csak a mezőn áthaladó robbanjon fel .
A zsidó lakópark ingyen felhúzása az építő iparunk padlót is fogott mert az alvállalkozók csődbe mentek !!!! E lakó parkokba kell parlamenti döntés után a muszlimokat , és a cigányság egy részét elhelyezni , mert egy újabb épitőipari csődöt már nem birna elviselni az ország , és sem mecsetre , sem zsinagógára nem telne !!! - most sem telik csak helytartóink zsarolva vannak , és így megszavazzák minden évben egy új zsinagógát , már az orbán düllőben is zsinagóga épűl , és a környéken már nem halatszik a harangszó , csak az ajvékolás , és a cigány káromkodás divik a nagy arányú rablásokkal !!!!

No ennyi bevezető után el kell mondanom e könyvek mint az alkotmányúnk is egy szabadkőműves tákolmány !!!!!!!!!
És jó volna ha az országházunkba nem fekete miséket tartanának a kazárjaink a vakolóinkkal és helytartóinkkal !!!!!
Ha magyar érdekeket védtek volna most az egészségügyet , az oktatást , a nyugdíjakat , az emberek bérét rendezték volna , és nem a megsemmisítő táborok kiépitésére folyt volna el az a kis pénzünk amit esetleg a kilakoltatott családok megsegítésére is elkölthettek volna , és a politikus urak nem a harmadik luxus villáik berendezésére rabolnámnak ki bennünket !!!!

Egy szó mint száz azt a 300 szabadkőműves páholyt kell célba venni , akik ha csak egyenként is de állandó támadásban szétverik e nemzet újjáépülését , így a mi célunk e páholyok szétverése az akadámiától az utolsó magyarellenes cionista bagázsig !!!
Én e cionista szabadkőműves háttér irányításra akarnám felhívni a szíves figyelmet , mert , ha össze akarjuk rakni az ellenünk ténykedő erők működését , csak ezen a szinten tudjuk meglátni az össze függőségeket , hogy esetleg a nép is ki oszthatná nekik a méreg pirulákat , mert bizony itt már az intézményeinket is uralják , és e távlatokból nézve bizon az egész ország egy nagy megsemmisítő tábor intézményesített halál tábori részlegekkel működik látszólag normálisan , de aki jobban belelát , látja hogy gyilkolják a magyart , most azt nem tudom , hogy jobb lesz e , hogy tudomásukra jut az, hogy a halál völgyáben járnak , és a kiút , csak az lehet , ha kezükbe veszik az irányítást , és bizony ők kezdik el a megtisztítást sorban az egész vonalon , Hát ez van barátaim ma még élünk és el tudom ezt mondani , de holnap …. ha magára marad az ember , hát eltapossák !!!! Figyeljünk egymásra , és ne a fülke forradalmárokra , mert ők már elkurvultak megérdemlik már a halált !!!!!

Hát ennyit a sorozatról e pár írást előlegként írtam okt . 23 . - i időzítésre !!!!

Köszönöm türelmeteket , és merüljetek bele ha lehet a tanulmányozásba , és nyiljon ki a szemetek a jóra , de lássátok a rosszat , és ne menjetek el mellette szó nélkül , mert vétkesek közt cinkos aki hallgat !!!!!

Én el kezdtem te folytatod , sok itt a tenni való ,álj be a sorba , ha azt akarod , hogy az unokád még magyar , és szabad , és nem zsidó gyarmatban kamatrabszolgaként éljen !!!!

Ez a nemzet többet érdemel becsületes munkával becsületes béreket!!! Az adóságainkból az a nép csak a terheket látja akik felvették ezt az adóságot fizessék vissza a nép nem kapot belőle eloptátok mint a bemzeti vagyonunkat és a többi értékeinket ásvány , és víz készleteinket , a családokat kilakoltattátok , míg ti a harmadik luxus vállátokban terpeszkedtek !! A jövő nemzedékét éheztetitek , mert nem jut az asztalra , ha van még asztaluk , és nem tüzelték el , mert fáznak !!! siralmos a jövő ezeknek az emberekne , de mindezt ti cselekedtétek , és bizony ez rátok kell , hogy vissza huljon , és titeket kell a koncentrációs táborokban átnevelni , vagy a megsemmisítő táborban családostul meleg vizet kell szolgáltassatok , hogy kiegyenlitődjön a számla , de a 300 páholy elég tüzelő anyagot biztosít , és mivel az inkállal védettétek , ha ők is bekerülnek akkor kitartunk tavaszig , és közben megtisztul ez a társadalom !!! Így legyen !!!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése