2018. október 4., csütörtök

Az év embere










Az év embere


Kérjük a Jobbikot
Vona Gábort , 
Morvai Krisztinát , 

Gaudi-Nagy Tamást és minden hazáját ,és 
igazságot szerető goj polgárát , harcoljuk ki az év 
embere megtisztelő címet e cionisták vakolók 
által 
meghurcolt embernek , hogy a családja is méltó 
megnyugvásban részesülhessen .
Én csak meg tudom köszönni az értünk tett 
cselekedetét , és remélem , hogy a cionista 
szabadkőműves terroristák is így meg lesznek , 
hurcolva , és eszük ágában sem lesz a külföldi 
páholyoktól kártérítést elfogadni gyalázatos tettük 
miatt !!!!!



Ő az az ember aki legtöbbet tette e haza szabadságáért !
Míg terroristáink ma is szabadon futkosnak gyilkolnak , és ha tehetnék újból a tömegbe lövetnének , mert ők az igazi terroristák , aki a parancsot kiadta , és aki végrehajtotta , az átlag ember csak azt látta ki ül a bársony székben , hát ő a terrorista , de ennek az embernek is parancsoltak , mégpedig a vakoló páholyból , egy zsidó 33 fokozatú nagymester , vagy a páholyok nagymesterei , akik már Trianonnál a fél országot kihúzatták a lábaink alól , még mindig a polgárból csinálnak terroristát , hogy ellenségképük legyen a titkos szolgálatokkal cigányokat lövetnek le , hogy polgárháborús hangulat uralkodjon az országban , és mind ez a gyurcsány cigány zsidó jóvoltából beleegyezésével történik , majd mikor kiderül e kurva összekötőjét felakasztják , hogy a szálak ne érjenek fel hozzájuk , és e balekokat akiket úgymond elkövetők, most mint terroristák folyik a kirakat perük .
A másik véglet a magyar ugaron nem volt még annyi gyilkosság mint az olajszőkítés , és napjaink idején , a gyilkosság BT hagyott hátra . A Kádári vészkorszakban sem gyilkoltak meg annyi embert mint jelenleg is teszik . Akkor is rá lehetet fogni a zsidó ÁVH – s bosszúra , de ha mélyebben elemzünk , és az értelmi szerzőt is meg akarjuk nevezni , azt kell mondanom , hogy akkor is és most is a szabadkőműves páholyokból osztották az észt és a parancsokat , hogy a bábfigurák eljátszák násztáncukat , mint a tiszavirág , és a napvégén beteljesüljön a haláluk .
Na itt is a folyó a vakoló páholy , a tiszavirág az a sok balek aki aszísztál e balekforgó szinpadhoz , és úgy tesz mint aki nem tudja , hogy a háttérből még mindig a 33 fokozatú nagymesterek osztják a parancsot , az észt , és a halált is !!!!
És hogy a velejéig romlott ez a maffia rendszer az azt bizonyítja , hogy a polgárokból kell terroristát faragni . Nem baj , hogy ha sánta vak , vagy mankóval tud csak járni , a lényeg , hogy ez a mi terroristánk , és bizonyítani kell, hogy hová folyik el az adófizetők pénze , mert minden adóforintért nem lehet zsinagógát építeni , míg a nép fiai lányai éheznek és fáznak , vagy éppen kivándorolnak , hogy ti luxus villáitokat be tudjátok rendezni az ellopott nemzet vagyonából !!!
Tehát az alaphelyzet a maffia állam megteremtése volt és működtetése , ennek érdekében az intézményeit , a kinevezett vezetőit a maffia állam működtetésére használjátok maffia bárók , olajos keresztapák az alvilágot a politika síkjára emeltétek , és innen osztjátok a kegyet és a büntetést , na meg a halált is !!!

Épp ezért is tartom én az év emberének a ti baleknak kikiáltott mondvacsinált terroristátokat , mert meghurcoltattátok , lejárattátok elraboltátok fiatalságát , hol ott ő hitt az igazságban , de ti a gazság intézményeit működtetitek , és szabadítjátok e meggyötört népre . Még a muszlimokat kell befogadnunk , és építhetjük nekik a mecseteket , mint a zsidóknak a zsinagógát , közben a szorgalmas goj nép meg majdnem éhen hall a jövő generációjára sem ügyeltek , mert bizony míg ti agyon lopjátok magatokat sok családban még mindig nem tudnak mit adjanak az éhes gyerekeknek !!! Gondoljátok , hogy ők már kamatrabszolgák , vagy azzá szeretnétek nevelni őket !!!
Baleknak rabszolgának , mert már titeket ott fenn meg chipeltek , és azt kell csinálnotok amit mondanak mert , ha nem a rádio frekvenciás jelre a cián kapszula berobban a testetekben , és egy tragikus halált hallt politikus lennétek ,. .. Azért itt még nem tartunk , hogy titeket megvéve az egész ország az ölükbe hull .
A tényállás az az , hogy mi is szabadulni szeretnénk tőletek nem kell a maffiozó rendszeretek . Mi is úgy jártunk veletek mint a németek Merkellel ő rájuk szabadította a migránsokat , és a tehetősebbjei új hazát keresnek maguknak . Mi is nyögjük a migránsok szülte problémák hatását , de a ti bekebelezésetekből adódó gyarmatosítást is . Nem leszünk zsidó gyarmat , se muszlin , se cigány , inkább kivándorol a népünk a sűrű éjszakában .
Mint ahogy a Római birodalom is azért bukott el mert olyan kamatot szabtak ki , hogy a földet nem volt érdemes megművelni a zsidónak ott maradtak a földek , de a birodalom nem tudta etetni a hadsereget a népet , így elbukott, és ti is így jártok inkább kivándorolnak a goj lakosok , de nem etetnek benneteket , és nem dolgoznak rátok , mert ti csak zsinagógát építtetek nekik kárpótlást rendeztek minden évben a gojoktól a lakást elszeditek , kell a betelepülni vágyó jötmenteknek . A lakóparkokat is ingyen megépítettétek nekik tönkre is ment a magyar kisvállalkozók által működtetett építőipar , mert még mindig nem fizették ki őket !!
Ha most a muszlimokkal is eljátszátok ezt a formulát azt a társadalom már nem fogja kiheverni , de ott van a ki nem fizetett lakóparki üres lakások garmada telepítsétek oda be a muszlimokat , így nem raboljátok még egyszer le az országot , és ha ezt megteszitek a cionisták is elhúznak innen melegebb éghajlat felé .
Az olaj szőkítésből kivette a részét minden hatalmi ágazat ott alapoztátok meg a maffia állam alpjait . Pedig az Antal csak azt akarta , hogy teremtsük meg a mi felső osztálybelienket , erre ti politikusok , rendőrök , katonák , titkos szolgák , igazságszolgáltatók , ügyészek bírák , mind akartatok a zsákmányból az alvilággal versenyeztetek ki tud többet lopni , és a gyilkosság BT gyártotta a halottakat . Tele az akácos erdeink jelöletlen sírral , már nem azt kell énekelni , hogy …

,,Akácos út , ha végig megyek rajtad én …. ,,

Már nem lesz hely ahová a legyilkolt polgárokat elföldeljétek , mert már valakire temettek !!!!
Bűzlik ez a rendszer bűzletek ti magatok is a halál szaga lengi be a vidéket , a paraszt már nem veteményez mert a cigány learatja , vagy dézsmálja a termést , és ha vendégségbe elmegy mire haza ér a házát széthordja a cigány horda . Se ajtaja se teteje , se bútora , se vagyona nem lesz már neki !!!
Még csak most építettétek ki a maffia birodalmat , és már a kamat , és a cigány megakadályozza az élelem termelést !!!
A zsidó barátnőtök hiába viszi a kacsát, libát , a disznót , ebből nem lesz termelés , nem etetni , halászni kell megtanítani őket , hogy munkára fogják a dolgos kezeiket , és a zsidót is arra neveljétek , hogy dolgozzon meg a betevőjéért , és ne zsarolja ki a gojtól .
Máskülönben ahogy az EU sem lesz az Európai Egyesült Államok, mert nem akarunk zsidó gyarmatban kamatrabszolgaként élni , inkább minden zsidót , bocs kazárt likvidálunk , hogy ne keljen több zsinagógát építeni nekik , és hogy helytartóink ne jelentkezzenek fityma műtétre , hogy ne lógjanak ki a kazár talpnyalók seregéből, és hogy ne keljen nekik is új zsinagógát építetni , mert a régiek nem fogadják be az új kazárságot , így mi is meg szeretnénk szabadulni tőletek . A kamatkapitalizmusotoktól az uzsora civilizációtoktól , és tőletek akik ezt működtetitek , egészen a szabadkőműves páholyaitokig bezárólag , ronda cionista bagázs ne a mi nyakunkon élősködjetek az alföldi rónaság akácosaiba még a halottakra rá tudunk temetni benneteket , hogy megszabaduljunk tolvajainktól , hogy ne mi legyünk mindig a balekok , készítsétek a molotov koktélokat nagy itt a törleszteni valónk a jövő nemzedéke felé csak így tudunk elszámolni , hogy ne legyenek zsidó gyarmaton kamatrabszolgák , se nálunk , se Európába , se Amerikába , ki kell venni a kezükből a pénzcsinálás lehetőségét , mert ők az ingyen előállítot pénzért olyan kamatot kérnek , hogy az egész emberiség kamatrabszolgaként élheti le az életét , ha hagyják neki , de ha a halálchipet megkapod , ha nem tetszik a pofád kiiktatnak az élők sorából , de minden élő hozzád tartozóval együtt .

Ha lehet titerket szeretnénk a börtönben látni loptatok, raboltatok, öltetek eleget , hogy oda kerüljetek !!!!!
Talán a nép nagylelkű lesz és megelégszik a vagyonelkobzásotokkal , de ti a nemzeti vagyonunkat a jövőnket raboltátok el , ezért száműzetés járna , és a megvetésnek kellene , hogy osztályrészetek legyen !!!!!

Mint ahogy a Jobbik elnöke fogalmazott
,,Hazaárulóknak nem jár virág ,,
Talán a gyarmatosító nem küld nektek sejem zsinórt !!!!
De mi vegyétek úgy hogy elküldtük nektek !!!!

A maffia birodalmi államnak itt kellene kimulnia , és a működtetőknek valahol az alföldi akácosokban kéne porladni !!!

Mert nem vagyunk bűszkék rátok páholyokból szalajtottakra
lopjatok kevesebbet , hogy jusson minden házban zsiroskenyérre legalább minden gyermeknek !!!!

Köpjétek szembe magatokat mikor a rabolt velencei tükörbe nézitek az elégedet eltorzult pofátokat !!!



És akkor térjünk vissza Budaházyhoz , mert bármelyikünk lehetne az ő helyében , ha felmertünk volna állni a karosszékből , és a tisztelet kijár neki mert ő a te pofádat is kinyitotta , hogy ne legyünk zsidó gyarmaton kamatrabszolgák !!!


AZ ÉV EMBERE










KÖZÉLET 2157 

Orbán Viktor az év embere




Remélem a díjat átadja a Budaházynak , mert őt illeti meg !!!!









Budaházy György 13 év fegyházat kapott



Tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcselekménnyel, testi sértéssel, kényszerítéssel vádolt Budaházy Györgyöt kedden kihirdetett elsőfokú ítéletében a Fővárosi Törvényszék. A férfit a bíróság a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségéből is kizárta. 
Budaházy György egyik társa 12 év fegyházbüntetést kapott terrorcselekmény, lopás, lőfegyverrel visszaélés miatt, négyen 10 évet, egy további pedig 9 évet kapott. Ketten kaptak két év körüli felfüggesztett szabadságvesztést, a többiek pedig 5-7 év körüli letöltendő szabadságvesztést. Az ítélet kihirdetésére megtelt a Fővárosi Törvényszék díszterme, a hallgatóság az ítélethirdetés során többször felmorajlott, Budaházyt pedig megérkezésekor tapssal, illetve nevének skandálásával fogadta. 
MTI Fotó: Mohai Balázs
MTI Fotó: Mohai Balázs
Amikor az ügyész a fellebbezésekről kezdett nyilatkozni, a hallgatóság soraiból pfujolás hallatszott. A  bíróság folyosóján azt kiabálták, hogy "vérbíró", "gyilkosok". A teremben a hallgatóság egy része elénekelte a himnuszt és a székely himnuszt. A bíró kérésére a rendbontások miatt a rendőrök kiürítették a hallgatóság részére fenntartott karzatot.
Pártreakciók
A DK politikusa, Vadai Ágnes közleményében aúgy fogalmaz: ez az első alkalom, hogy ítélet született egy szélsőjobboldali terrorista ellen, aki robbantásokkal próbálta megfélemlíteni a korábbi, baloldali kormány tagjait. A politikus kijelenti, hogy a magyar jobboldal a keddi ítélettel "megkapta rég megérdemelt bizonyítványát, még ha a 2006-tól kezdődően erőszakos bűncselekményeket politikai alapon elkövető terrorcsoport ítéletére 10 évet kellett is várni". A DK szerint az ügy rávilágít arra, hogy Magyarországon nem a háború elől menekülők, hanem az Orbán Viktor és Vona Gábor szárnyai alatt felnőtt erőszakos csoportok jelenthetnek terrorveszélyt - jelenti ki a független képviselő.
A Jobbik az elmúlt 26 év legnagyobb szégyeneként értékelte, hogy míg Budaházy Györgyöt elítélik, "addig sem a Biszku-féle kommunista vezetők, sem a rablóprivatizáció egyetlen tettese, sem egyetlen korrupt politikus, sem a 2006-os rendőrterrorért felelős Gyurcsány Ferenc és társai nem kerültek rács mögé, Vizoviczki László pedig ki tudja, honnan előteremtett negyedmilliárd forint ellenében odahaza dőzsölhet".
Korábban írtuk:
A vád szerint a Budaházy György által létrehozott Magyarok Nyilai elnevezésű terrorszervezet 2007 és 2009 között erőszakos cselekményekkel próbálta megváltoztatni a kormánypártok politikáját és félelmet kelteni a lakosság egyes csoportjaiban. A vádlottak az ügyészség szerint Molotov-koktélos támadást intéztek MSZP- és SZDSZ-pártirodák, képviselők, vezető politikusok otthonai ellen, ezeknél a cselekményeknél sérült nem volt. Ugyanakkor a vádpontok között szerepel Csintalan Sándor HírTV-s műsorvezető, korábbi vezető szocialista politikus brutális bántalmazása és egy szórakozóhely, egy jegyiroda és melegbárok elleni támadás is.
A vádlottak többsége tagadta bűnösségét, de volt olyan is, aki magára és másokra terhelő vallomást tett. Az ügyész vádbeszédében húsz évet megközelítő büntetést indítványozott az első és másodrendű vádlottnak, és tíz-tizenöt év körülit még tucatnyi társuknak. A védelem ugyanakkor felmentést kért.
Budaházy Györgyöt 2009-ben fogták el, több mint két évet töltött előzetes letartóztatásban, a büntetőper 2011-ben kezdődött. Budaházy Gyögy neve 2002-ben vált ismertté, amikor a választás eredménye, a szocialista-szabad demokrata koalíció győzelme ellen tiltakozva néhány társával lezárta az Erzsébet hidat. A következő években tüntetéseket szervezett, több eljárás folyt ellene.







Az év embere





Ő az az ember aki legtöbbet tette e haza szabadságáért !
Míg terroristáink ma is szabadon futkosnak gyilkolnak , és ha tehetnék újból a tömegbe lövetnének , mert ők az igazi terroristák , aki a parancsot kiadta , és aki végrehajtotta , az átlag ember csak azt látta ki ül a bársony székben , hát ő a terrorista , de ennek az embernek is parancsoltak , mégpedig a vakoló páholyból , egy zsidó 33 fokozatú nagymester , vagy a páholyok nagymesterei , akik már Trianonnál a fél országot kihúzatták a lábaink alól , még mindig a polgárból csinálnak terroristát , hogy ellenségképük legyen a titkos szolgálatokkal cigányokat lövetnek le , hogy polgárháborús hangulat uralkodjon az országban , és mind ez a gyurcsány cigány zsidó jóvoltából beleegyezésével történik , majd mikor kiderül e kurva összekötőjét felakasztják , hogy a szálak ne érjenek fel hozzájuk , és e balekokat akiket úgymond elkövetők, most mint terroristák folyik a kirakat perük .
A másik véglet a magyar ugaron nem volt még annyi gyilkosság mint az olajszőkítés , és napjaink idején , a gyilkosság BT hagyott hátra . A Kádári vészkorszakban sem gyilkoltak meg annyi embert mint jelenleg is teszik . Akkor is rá lehetet fogni a zsidó ÁVH – s bosszúra , de ha mélyebben elemzünk , és az értelmi szerzőt is meg akarjuk nevezni , azt kell mondanom , hogy akkor is és most is a szabadkőműves páholyokból osztották az észt és a parancsokat , hogy a bábfigurák eljátszák násztáncukat , mint a tiszavirág , és a napvégén beteljesüljön a haláluk .
Na itt is a folyó a vakoló páholy , a tiszavirág az a sok balek aki aszísztál e balekforgó szinpadhoz , és úgy tesz mint aki nem tudja , hogy a háttérből még mindig a 33 fokozatú nagymesterek osztják a parancsot , az észt , és a halált is !!!!
És hogy a velejéig romlott ez a maffia rendszer az azt bizonyítja , hogy a polgárokból kell terroristát faragni . Nem baj , hogy ha sánta vak , vagy mankóval tud csak járni , a lényeg , hogy ez a mi terroristánk , és bizonyítani kell, hogy hová folyik el az adófizetők pénze , mert minden adóforintért nem lehet zsinagógát építeni , míg a nép fiai lányai éheznek és fáznak , vagy éppen kivándorolnak , hogy ti luxus villáitokat be tudjátok rendezni az ellopott nemzet vagyonából !!!
Tehát az alaphelyzet a maffia állam megteremtése volt és működtetése , ennek érdekében az intézményeit , a kinevezett vezetőit a maffia állam működtetésére használjátok maffia bárók , olajos keresztapák az alvilágot a politika síkjára emeltétek , és innen osztjátok a kegyet és a büntetést , na meg a halált is !!!

Épp ezért is tartom én az év emberének a ti baleknak kikiáltott mondvacsinált terroristátokat , mert meghurcoltattátok , lejárattátok elraboltátok fiatalságát , hol ott ő hitt az igazságban , de ti a gazság intézményeit működtetitek , és szabadítjátok e meggyötört népre . Még a muszlimokat kell befogadnunk , és építhetjük nekik a mecseteket , mint a zsidóknak a zsinagógát , közben a szorgalmas goj nép meg majdnem éhen hall a jövő generációjára sem ügyeltek , mert bizony míg ti agyon lopjátok magatokat sok családban még mindig nem tudnak mit adjanak az éhes gyerekeknek !!! Gondoljátok , hogy ők már kamatrabszolgák , vagy azzá szeretnétek nevelni őket !!!
Baleknak rabszolgának , mert már titeket ott fenn meg chipeltek , és azt kell csinálnotok amit mondanak mert , ha nem a rádio frekvenciás jelre a cián kapszula berobban a testetekben , és egy tragikus halált hallt politikus lennétek ,. .. Azért itt még nem tartunk , hogy titeket megvéve az egész ország az ölükbe hull .
A tényállás az az , hogy mi is szabadulni szeretnénk tőletek nem kell a maffiozó rendszeretek . Mi is úgy jártunk veletek mint a németek Merkellel ő rájuk szabadította a migránsokat , és a tehetősebbjei új hazát keresnek maguknak . Mi is nyögjük a migránsok szülte problémák hatását , de a ti bekebelezésetekből adódó gyarmatosítást is . Nem leszünk zsidó gyarmat , se muszlin , se cigány , inkább kivándorol a népünk a sűrű éjszakában .
Mint ahogy a Római birodalom is azért bukott el mert olyan kamatot szabtak ki , hogy a földet nem volt érdemes megművelni a zsidónak ott maradtak a földek , de a birodalom nem tudta etetni a hadsereget a népet , így elbukott, és ti is így jártok inkább kivándorolnak a goj lakosok , de nem etetnek benneteket , és nem dolgoznak rátok , mert ti csak zsinagógát építtetek nekik kárpótlást rendeztek minden évben a gojoktól a lakást elszeditek , kell a betelepülni vágyó jötmenteknek . A lakóparkokat is ingyen megépítettétek nekik tönkre is ment a magyar kisvállalkozók által működtetett építőipar , mert még mindig nem fizették ki őket !!
Ha most a muszlimokkal is eljátszátok ezt a formulát azt a társadalom már nem fogja kiheverni , de ott van a ki nem fizetett lakóparki üres lakások garmada telepítsétek oda be a muszlimokat , így nem raboljátok még egyszer le az országot , és ha ezt megteszitek a cionisták is elhúznak innen melegebb éghajlat felé .
Az olaj szőkítésből kivette a részét minden hatalmi ágazat ott alapoztátok meg a maffia állam alpjait . Pedig az Antal csak azt akarta , hogy teremtsük meg a mi felső osztálybelienket , erre ti politikusok , rendőrök , katonák , titkos szolgák , igazságszolgáltatók , ügyészek bírák , mind akartatok a zsákmányból az alvilággal versenyeztetek ki tud többet lopni , és a gyilkosság BT gyártotta a halottakat . Tele az akácos erdeink jelöletlen sírral , már nem azt kell énekelni , hogy …

,,Akácos út , ha végig megyek rajtad én …. ,,

Már nem lesz hely ahová a legyilkolt polgárokat elföldeljétek , mert már valakire temettek !!!!
Bűzlik ez a rendszer bűzletek ti magatok is a halál szaga lengi be a vidéket , a paraszt már nem veteményez mert a cigány learatja , vagy dézsmálja a termést , és ha vendégségbe elmegy mire haza ér a házát széthordja a cigány horda . Se ajtaja se teteje , se bútora , se vagyona nem lesz már neki !!!
Még csak most építettétek ki a maffia birodalmat , és már a kamat , és a cigány megakadályozza az élelem termelést !!!
A zsidó barátnőtök hiába viszi a kacsát, libát , a disznót , ebből nem lesz termelés , nem etetni , halászni kell megtanítani őket , hogy munkára fogják a dolgos kezeiket , és a zsidót is arra neveljétek , hogy dolgozzon meg a betevőjéért , és ne zsarolja ki a gojtól .
Máskülönben ahogy az EU sem lesz az Európai Egyesült Államok, mert nem akarunk zsidó gyarmatban kamatrabszolgaként élni , inkább minden zsidót , bocs kazárt likvidálunk , hogy ne keljen több zsinagógát építeni nekik , és hogy helytartóink ne jelentkezzenek fityma műtétre , hogy ne lógjanak ki a kazár talpnyalók seregéből, és hogy ne keljen nekik is új zsinagógát építetni , mert a régiek nem fogadják be az új kazárságot , így mi is meg szeretnénk szabadulni tőletek . A kamatkapitalizmusotoktól az uzsora civilizációtoktól , és tőletek akik ezt működtetitek , egészen a szabadkőműves páholyaitokig bezárólag , ronda cionista bagázs ne a mi nyakunkon élősködjetek az alföldi rónaság akácosaiba még a halottakra rá tudunk temetni benneteket , hogy megszabaduljunk tolvajainktól , hogy ne mi legyünk mindig a balekok , készítsétek a molotov koktélokat nagy itt a törleszteni valónk a jövő nemzedéke felé csak így tudunk elszámolni , hogy ne legyenek zsidó gyarmaton kamatrabszolgák , se nálunk , se Európába , se Amerikába , ki kell venni a kezükből a pénzcsinálás lehetőségét , mert ők az ingyen előállítot pénzért olyan kamatot kérnek , hogy az egész emberiség kamatrabszolgaként élheti le az életét , ha hagyják neki , de ha a halálchipet megkapod , ha nem tetszik a pofád kiiktatnak az élők sorából , de minden élő hozzád tartozóval együtt .

Ha lehet titerket szeretnénk a börtönben látni loptatok, raboltatok, öltetek eleget , hogy oda kerüljetek !!!!!
Talán a nép nagylelkű lesz és megelégszik a vagyonelkobzásotokkal , de ti a nemzeti vagyonunkat a jövőnket raboltátok el , ezért száműzetés járna , és a megvetésnek kellene , hogy osztályrészetek legyen !!!!!

Mint ahogy a Jobbik elnöke fogalmazott
,,Hazaárulóknak nem jár virág ,,
Talán a gyarmatosító nem küld nektek sejem zsinórt !!!!
De mi vegyétek úgy hogy elküldtük nektek !!!!

A maffia birodalmi államnak itt kellene kimulnia , és a működtetőknek valahol az alföldi akácosokban kéne porladni !!!

Mert nem vagyunk bűszkék rátok páholyokból szalajtottakra
lopjatok kevesebbet , hogy jusson minden házban zsiroskenyérre legalább minden gyermeknek !!!!

Köpjétek szembe magatokat mikor a rabolt velencei tükörbe nézitek az elégedet eltorzult pofátokat !!!



És akkor térjünk vissza Budaházyhoz , mert bármelyikünk lehetne az ő helyében , ha felmertünk volna állni a karosszékből , és a tisztelet kijár neki mert ő a te pofádat is kinyitotta , hogy ne legyünk zsidó gyarmaton kamatrabszolgák !!!


AZ ÉV EMBERE










KÖZÉLET 2157 

Orbán Viktor az év embere




Remélem a díjat átadja a Budaházynak , mert őt illeti meg !!!!



Budaházy György











  Newest  Oldest  Most Comments  Most Views  
  Posted any date  Posted in the last year  Posted in the last month  Posted in the last week  Posted in the last day

A Budaházy-ügy vádlottjaiért tüntetnek a parlamentnél

Nemzeti bázis 2016-11-02 Nincs hozzászólás 59 views
A Budaházy-ügy vádlottjaiért szerveztek tüntetést a Parlamentnél Szabadságot Budaházynak, szabadságot a politikai foglyoknak! címmel. Fél 10 után néhány perccel kezdődött a demonstráció a Parlamentnél, javarészt idős tüntetőkkel. Felszólalt Morvai Krisztina jobbikos EP-képviselő, aki azt mondta, igazságtalan és orvoslásra szorul, ami Budaházy Györgyékkel történt. Szerinte ez nemcsak a mostani előzetes letartóztatás megszüntetését jelenti, hanem azt is, hogy a még nem jogerősen elítéltek amnesztiát kapjanak. „Van úgy, hogy az igazságtalanság elviselhetetlen mértékűvé válik, ilyenkor az igazságtalanság semmiképpen nem maradhat érintetlen, hanem orvoslásra szorul és ezt az orvoslást minden igazságszerető embernek követelnie kell” – hangsúlyozta Morvai Krisztina. Mikrofont ragadott Toroczkai L...
Budaházy ismét börtönbe került

Budaházy ismét börtönbe került

Nemzeti bázis 2016-10-28 1 hozzászólás 99 views
Újra börtönbe került Budaházy György. A szélsőjobboldalon nemzeti hősként tisztelt férfit és társait terrorizmussal vádolják – többségüket első fokon bűnösnek is találta a bíróság augusztusban. A másodfokú bíróság Budaházyhoz hasonlóan mindazokat letartóztatta, akik első fokon házi őrizetbe kerültek, a lakhelyelhagyási tilalmakat pedig házi őrizetre súlyosították. A vád szerint Budaházy György volt a katonai vezetője annak, a Gyurcsány-kormány idején alapított csoportnak, amely merényleteket is tervezett balliberális politikusok ellen 2010 előtt. A hírre Budaházyék hívei spontán tüntetést hirdettek a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet belvárosi objektuma elé. A helyszínen megjelent Budaházy György testvére is. Budaházy Edda azt mondta: megtámadják a másodfokú bíróság döntését. „Jogi lé...
Másfél órán át lassították a forgalmat ­- Budaházy mellett demonstráltak

Másfél órán át lassították a forgalmat ­- B


Az év embere


Kérjük a jobbikot Vona Gábort , 
Morvai Krisztinát , 
Gaudi-Nagy Tamást és minden hazáját ,és 
igazságot szerető goj polgárát , harcoljuk ki az év 
embere megtisztelő címet e cionisták vakolók 
által 
meghurcolt embernek , hogy a családja is méltó 
megnyugvásban részesülhessen .
Én csak meg tudom köszönni az értünk tett 
cselekedetét , és remélem , hogy a cionista 
szabadkőműves terroristák is így meg lesznek , 
hurcolva , és eszük ágában sem lesz a külföldi 
páholyoktól kártérítést elfogadni gyalázatos tettük 
miatt !!!!!



Ő az az ember aki legtöbbet tette e haza szabadságáért !
Míg terroristáink ma is szabadon futkosnak gyilkolnak , és ha tehetnék újból a tömegbe lövetnének , mert ők az igazi terroristák , aki a parancsot kiadta , és aki végrehajtotta , az átlag ember csak azt látta ki ül a bársony székben , hát ő a terrorista , de ennek az embernek is parancsoltak , mégpedig a vakoló páholyból , egy zsidó 33 fokozatú nagymester , vagy a páholyok nagymesterei , akik már Trianonnál a fél országot kihúzatták a lábaink alól , még mindig a polgárból csinálnak terroristát , hogy ellenségképük legyen a titkos szolgálatokkal cigányokat lövetnek le , hogy polgárháborús hangulat uralkodjon az országban , és mind ez a gyurcsány cigány zsidó jóvoltából beleegyezésével történik , majd mikor kiderül e kurva összekötőjét felakasztják , hogy a szálak ne érjenek fel hozzájuk , és e balekokat akiket úgymond elkövetők, most mint terroristák folyik a kirakat perük .
A másik véglet a magyar ugaron nem volt még annyi gyilkosság mint az olajszőkítés , és napjaink idején , a gyilkosság BT hagyott hátra . A Kádári vészkorszakban sem gyilkoltak meg annyi embert mint jelenleg is teszik . Akkor is rá lehetet fogni a zsidó ÁVH – s bosszúra , de ha mélyebben elemzünk , és az értelmi szerzőt is meg akarjuk nevezni , azt kell mondanom , hogy akkor is és most is a szabadkőműves páholyokból osztották az észt és a parancsokat , hogy a bábfigurák eljátszák násztáncukat , mint a tiszavirág , és a napvégén beteljesüljön a haláluk .
Na itt is a folyó a vakoló páholy , a tiszavirág az a sok balek aki aszísztál e balekforgó szinpadhoz , és úgy tesz mint aki nem tudja , hogy a háttérből még mindig a 33 fokozatú nagymesterek osztják a parancsot , az észt , és a halált is !!!!
És hogy a velejéig romlott ez a maffia rendszer az azt bizonyítja , hogy a polgárokból kell terroristát faragni . Nem baj , hogy ha sánta vak , vagy mankóval tud csak járni , a lényeg , hogy ez a mi terroristánk , és bizonyítani kell, hogy hová folyik el az adófizetők pénze , mert minden adóforintért nem lehet zsinagógát építeni , míg a nép fiai lányai éheznek és fáznak , vagy éppen kivándorolnak , hogy ti luxus villáitokat be tudjátok rendezni az ellopott nemzet vagyonából !!!
Tehát az alaphelyzet a maffia állam megteremtése volt és működtetése , ennek érdekében az intézményeit , a kinevezett vezetőit a maffia állam működtetésére használjátok maffia bárók , olajos keresztapák az alvilágot a politika síkjára emeltétek , és innen osztjátok a kegyet és a büntetést , na meg a halált is !!!

Épp ezért is tartom én az év emberének a ti baleknak kikiáltott mondvacsinált terroristátokat , mert meghurcoltattátok , lejárattátok elraboltátok fiatalságát , hol ott ő hitt az igazságban , de ti a gazság intézményeit működtetitek , és szabadítjátok e meggyötört népre . Még a muszlimokat kell befogadnunk , és építhetjük nekik a mecseteket , mint a zsidóknak a zsinagógát , közben a szorgalmas goj nép meg majdnem éhen hall a jövő generációjára sem ügyeltek , mert bizony míg ti agyon lopjátok magatokat sok családban még mindig nem tudnak mit adjanak az éhes gyerekeknek !!! Gondoljátok , hogy ők már kamatrabszolgák , vagy azzá szeretnétek nevelni őket !!!
Baleknak rabszolgának , mert már titeket ott fenn meg chipeltek , és azt kell csinálnotok amit mondanak mert , ha nem a rádio frekvenciás jelre a cián kapszula berobban a testetekben , és egy tragikus halált hallt politikus lennétek ,. .. Azért itt még nem tartunk , hogy titeket megvéve az egész ország az ölükbe hull .
A tényállás az az , hogy mi is szabadulni szeretnénk tőletek nem kell a maffiozó rendszeretek . Mi is úgy jártunk veletek mint a németek Merkellel ő rájuk szabadította a migránsokat , és a tehetősebbjei új hazát keresnek maguknak . Mi is nyögjük a migránsok szülte problémák hatását , de a ti bekebelezésetekből adódó gyarmatosítást is . Nem leszünk zsidó gyarmat , se muszlin , se cigány , inkább kivándorol a népünk a sűrű éjszakában .
Mint ahogy a Római birodalom is azért bukott el mert olyan kamatot szabtak ki , hogy a földet nem volt érdemes megművelni a zsidónak ott maradtak a földek , de a birodalom nem tudta etetni a hadsereget a népet , így elbukott, és ti is így jártok inkább kivándorolnak a goj lakosok , de nem etetnek benneteket , és nem dolgoznak rátok , mert ti csak zsinagógát építtetek nekik kárpótlást rendeztek minden évben a gojoktól a lakást elszeditek , kell a betelepülni vágyó jötmenteknek . A lakóparkokat is ingyen megépítettétek nekik tönkre is ment a magyar kisvállalkozók által működtetett építőipar , mert még mindig nem fizették ki őket !!
Ha most a muszlimokkal is eljátszátok ezt a formulát azt a társadalom már nem fogja kiheverni , de ott van a ki nem fizetett lakóparki üres lakások garmada telepítsétek oda be a muszlimokat , így nem raboljátok még egyszer le az országot , és ha ezt megteszitek a cionisták is elhúznak innen melegebb éghajlat felé .
Az olaj szőkítésből kivette a részét minden hatalmi ágazat ott alapoztátok meg a maffia állam alpjait . Pedig az Antal csak azt akarta , hogy teremtsük meg a mi felső osztálybelienket , erre ti politikusok , rendőrök , katonák , titkos szolgák , igazságszolgáltatók , ügyészek bírák , mind akartatok a zsákmányból az alvilággal versenyeztetek ki tud többet lopni , és a gyilkosság BT gyártotta a halottakat . Tele az akácos erdeink jelöletlen sírral , már nem azt kell énekelni , hogy …

,,Akácos út , ha végig megyek rajtad én …. ,,

Már nem lesz hely ahová a legyilkolt polgárokat elföldeljétek , mert már valakire temettek !!!!
Bűzlik ez a rendszer bűzletek ti magatok is a halál szaga lengi be a vidéket , a paraszt már nem veteményez mert a cigány learatja , vagy dézsmálja a termést , és ha vendégségbe elmegy mire haza ér a házát széthordja a cigány horda . Se ajtaja se teteje , se bútora , se vagyona nem lesz már neki !!!
Még csak most építettétek ki a maffia birodalmat , és már a kamat , és a cigány megakadályozza az élelem termelést !!!
A zsidó barátnőtök hiába viszi a kacsát, libát , a disznót , ebből nem lesz termelés , nem etetni , halászni kell megtanítani őket , hogy munkára fogják a dolgos kezeiket , és a zsidót is arra neveljétek , hogy dolgozzon meg a betevőjéért , és ne zsarolja ki a gojtól .
Máskülönben ahogy az EU sem lesz az Európai Egyesült Államok, mert nem akarunk zsidó gyarmatban kamatrabszolgaként élni , inkább minden zsidót , bocs kazárt likvidálunk , hogy ne keljen több zsinagógát építeni nekik , és hogy helytartóink ne jelentkezzenek fityma műtétre , hogy ne lógjanak ki a kazár talpnyalók seregéből, és hogy ne keljen nekik is új zsinagógát építetni , mert a régiek nem fogadják be az új kazárságot , így mi is meg szeretnénk szabadulni tőletek . A kamatkapitalizmusotoktól az uzsora civilizációtoktól , és tőletek akik ezt működtetitek , egészen a szabadkőműves páholyaitokig bezárólag , ronda cionista bagázs ne a mi nyakunkon élősködjetek az alföldi rónaság akácosaiba még a halottakra rá tudunk temetni benneteket , hogy megszabaduljunk tolvajainktól , hogy ne mi legyünk mindig a balekok , készítsétek a molotov koktélokat nagy itt a törleszteni valónk a jövő nemzedéke felé csak így tudunk elszámolni , hogy ne legyenek zsidó gyarmaton kamatrabszolgák , se nálunk , se Európába , se Amerikába , ki kell venni a kezükből a pénzcsinálás lehetőségét , mert ők az ingyen előállítot pénzért olyan kamatot kérnek , hogy az egész emberiség kamatrabszolgaként élheti le az életét , ha hagyják neki , de ha a halálchipet megkapod , ha nem tetszik a pofád kiiktatnak az élők sorából , de minden élő hozzád tartozóval együtt .

Ha lehet titerket szeretnénk a börtönben látni loptatok, raboltatok, öltetek eleget , hogy oda kerüljetek !!!!!
Talán a nép nagylelkű lesz és megelégszik a vagyonelkobzásotokkal , de ti a nemzeti vagyonunkat a jövőnket raboltátok el , ezért száműzetés járna , és a megvetésnek kellene , hogy osztályrészetek legyen !!!!!

Mint ahogy a Jobbik elnöke fogalmazott
,,Hazaárulóknak nem jár virág ,,
Talán a gyarmatosító nem küld nektek sejem zsinórt !!!!
De mi vegyétek úgy hogy elküldtük nektek !!!!

A maffia birodalmi államnak itt kellene kimulnia , és a működtetőknek valahol az alföldi akácosokban kéne porladni !!!

Mert nem vagyunk bűszkék rátok páholyokból szalajtottakra
lopjatok kevesebbet , hogy jusson minden házban zsiroskenyérre legalább minden gyermeknek !!!!

Köpjétek szembe magatokat mikor a rabolt velencei tükörbe nézitek az elégedet eltorzult pofátokat !!!



És akkor térjünk vissza Budaházyhoz , mert bármelyikünk lehetne az ő helyében , ha felmertünk volna állni a karosszékből , és a tisztelet kijár neki mert ő a te pofádat is kinyitotta , hogy ne legyünk zsidó gyarmaton kamatrabszolgák !!!


AZ ÉV EMBERE










KÖZÉLET 2157 

Orbán Viktor az év embere




Remélem a díjat átadja a Budaházynak , mert őt illeti meg !!!!









Budaházy György 13 év fegyházat kapott



Tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcselekménnyel, testi sértéssel, kényszerítéssel vádolt Budaházy Györgyöt kedden kihirdetett elsőfokú ítéletében a Fővárosi Törvényszék. A férfit a bíróság a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségéből is kizárta. 
Budaházy György egyik társa 12 év fegyházbüntetést kapott terrorcselekmény, lopás, lőfegyverrel visszaélés miatt, négyen 10 évet, egy további pedig 9 évet kapott. Ketten kaptak két év körüli felfüggesztett szabadságvesztést, a többiek pedig 5-7 év körüli letöltendő szabadságvesztést. Az ítélet kihirdetésére megtelt a Fővárosi Törvényszék díszterme, a hallgatóság az ítélethirdetés során többször felmorajlott, Budaházyt pedig megérkezésekor tapssal, illetve nevének skandálásával fogadta. 
MTI Fotó: Mohai Balázs
MTI Fotó: Mohai Balázs
Amikor az ügyész a fellebbezésekről kezdett nyilatkozni, a hallgatóság soraiból pfujolás hallatszott. A  bíróság folyosóján azt kiabálták, hogy "vérbíró", "gyilkosok". A teremben a hallgatóság egy része elénekelte a himnuszt és a székely himnuszt. A bíró kérésére a rendbontások miatt a rendőrök kiürítették a hallgatóság részére fenntartott karzatot.
Pártreakciók
A DK politikusa, Vadai Ágnes közleményében aúgy fogalmaz: ez az első alkalom, hogy ítélet született egy szélsőjobboldali terrorista ellen, aki robbantásokkal próbálta megfélemlíteni a korábbi, baloldali kormány tagjait. A politikus kijelenti, hogy a magyar jobboldal a keddi ítélettel "megkapta rég megérdemelt bizonyítványát, még ha a 2006-tól kezdődően erőszakos bűncselekményeket politikai alapon elkövető terrorcsoport ítéletére 10 évet kellett is várni". A DK szerint az ügy rávilágít arra, hogy Magyarországon nem a háború elől menekülők, hanem az Orbán Viktor és Vona Gábor szárnyai alatt felnőtt erőszakos csoportok jelenthetnek terrorveszélyt - jelenti ki a független képviselő.
A Jobbik az elmúlt 26 év legnagyobb szégyeneként értékelte, hogy míg Budaházy Györgyöt elítélik, "addig sem a Biszku-féle kommunista vezetők, sem a rablóprivatizáció egyetlen tettese, sem egyetlen korrupt politikus, sem a 2006-os rendőrterrorért felelős Gyurcsány Ferenc és társai nem kerültek rács mögé, Vizoviczki László pedig ki tudja, honnan előteremtett negyedmilliárd forint ellenében odahaza dőzsölhet".
Korábban írtuk:
A vád szerint a Budaházy György által létrehozott Magyarok Nyilai elnevezésű terrorszervezet 2007 és 2009 között erőszakos cselekményekkel próbálta megváltoztatni a kormánypártok politikáját és félelmet kelteni a lakosság egyes csoportjaiban. A vádlottak az ügyészség szerint Molotov-koktélos támadást intéztek MSZP- és SZDSZ-pártirodák, képviselők, vezető politikusok otthonai ellen, ezeknél a cselekményeknél sérült nem volt. Ugyanakkor a vádpontok között szerepel Csintalan Sándor HírTV-s műsorvezető, korábbi vezető szocialista politikus brutális bántalmazása és egy szórakozóhely, egy jegyiroda és melegbárok elleni támadás is.
A vádlottak többsége tagadta bűnösségét, de volt olyan is, aki magára és másokra terhelő vallomást tett. Az ügyész vádbeszédében húsz évet megközelítő büntetést indítványozott az első és másodrendű vádlottnak, és tíz-tizenöt év körülit még tucatnyi társuknak. A védelem ugyanakkor felmentést kért.
Budaházy Györgyöt 2009-ben fogták el, több mint két évet töltött előzetes letartóztatásban, a büntetőper 2011-ben kezdődött. Budaházy Gyögy neve 2002-ben vált ismertté, amikor a választás eredménye, a szocialista-szabad demokrata koalíció győzelme ellen tiltakozva néhány társával lezárta az Erzsébet hidat. A következő években tüntetéseket szervezett, több eljárás folyt ellene.







Az év embere





Ő az az ember aki legtöbbet tette e haza szabadságáért !
Míg terroristáink ma is szabadon futkosnak gyilkolnak , és ha tehetnék újból a tömegbe lövetnének , mert ők az igazi terroristák , aki a parancsot kiadta , és aki végrehajtotta , az átlag ember csak azt látta ki ül a bársony székben , hát ő a terrorista , de ennek az embernek is parancsoltak , mégpedig a vakoló páholyból , egy zsidó 33 fokozatú nagymester , vagy a páholyok nagymesterei , akik már Trianonnál a fél országot kihúzatták a lábaink alól , még mindig a polgárból csinálnak terroristát , hogy ellenségképük legyen a titkos szolgálatokkal cigányokat lövetnek le , hogy polgárháborús hangulat uralkodjon az országban , és mind ez a gyurcsány cigány zsidó jóvoltából beleegyezésével történik , majd mikor kiderül e kurva összekötőjét felakasztják , hogy a szálak ne érjenek fel hozzájuk , és e balekokat akiket úgymond elkövetők, most mint terroristák folyik a kirakat perük .
A másik véglet a magyar ugaron nem volt még annyi gyilkosság mint az olajszőkítés , és napjaink idején , a gyilkosság BT hagyott hátra . A Kádári vészkorszakban sem gyilkoltak meg annyi embert mint jelenleg is teszik . Akkor is rá lehetet fogni a zsidó ÁVH – s bosszúra , de ha mélyebben elemzünk , és az értelmi szerzőt is meg akarjuk nevezni , azt kell mondanom , hogy akkor is és most is a szabadkőműves páholyokból osztották az észt és a parancsokat , hogy a bábfigurák eljátszák násztáncukat , mint a tiszavirág , és a napvégén beteljesüljön a haláluk .
Na itt is a folyó a vakoló páholy , a tiszavirág az a sok balek aki aszísztál e balekforgó szinpadhoz , és úgy tesz mint aki nem tudja , hogy a háttérből még mindig a 33 fokozatú nagymesterek osztják a parancsot , az észt , és a halált is !!!!
És hogy a velejéig romlott ez a maffia rendszer az azt bizonyítja , hogy a polgárokból kell terroristát faragni . Nem baj , hogy ha sánta vak , vagy mankóval tud csak járni , a lényeg , hogy ez a mi terroristánk , és bizonyítani kell, hogy hová folyik el az adófizetők pénze , mert minden adóforintért nem lehet zsinagógát építeni , míg a nép fiai lányai éheznek és fáznak , vagy éppen kivándorolnak , hogy ti luxus villáitokat be tudjátok rendezni az ellopott nemzet vagyonából !!!
Tehát az alaphelyzet a maffia állam megteremtése volt és működtetése , ennek érdekében az intézményeit , a kinevezett vezetőit a maffia állam működtetésére használjátok maffia bárók , olajos keresztapák az alvilágot a politika síkjára emeltétek , és innen osztjátok a kegyet és a büntetést , na meg a halált is !!!

Épp ezért is tartom én az év emberének a ti baleknak kikiáltott mondvacsinált terroristátokat , mert meghurcoltattátok , lejárattátok elraboltátok fiatalságát , hol ott ő hitt az igazságban , de ti a gazság intézményeit működtetitek , és szabadítjátok e meggyötört népre . Még a muszlimokat kell befogadnunk , és építhetjük nekik a mecseteket , mint a zsidóknak a zsinagógát , közben a szorgalmas goj nép meg majdnem éhen hall a jövő generációjára sem ügyeltek , mert bizony míg ti agyon lopjátok magatokat sok családban még mindig nem tudnak mit adjanak az éhes gyerekeknek !!! Gondoljátok , hogy ők már kamatrabszolgák , vagy azzá szeretnétek nevelni őket !!!
Baleknak rabszolgának , mert már titeket ott fenn meg chipeltek , és azt kell csinálnotok amit mondanak mert , ha nem a rádio frekvenciás jelre a cián kapszula berobban a testetekben , és egy tragikus halált hallt politikus lennétek ,. .. Azért itt még nem tartunk , hogy titeket megvéve az egész ország az ölükbe hull .
A tényállás az az , hogy mi is szabadulni szeretnénk tőletek nem kell a maffiozó rendszeretek . Mi is úgy jártunk veletek mint a németek Merkellel ő rájuk szabadította a migránsokat , és a tehetősebbjei új hazát keresnek maguknak . Mi is nyögjük a migránsok szülte problémák hatását , de a ti bekebelezésetekből adódó gyarmatosítást is . Nem leszünk zsidó gyarmat , se muszlin , se cigány , inkább kivándorol a népünk a sűrű éjszakában .
Mint ahogy a Római birodalom is azért bukott el mert olyan kamatot szabtak ki , hogy a földet nem volt érdemes megművelni a zsidónak ott maradtak a földek , de a birodalom nem tudta etetni a hadsereget a népet , így elbukott, és ti is így jártok inkább kivándorolnak a goj lakosok , de nem etetnek benneteket , és nem dolgoznak rátok , mert ti csak zsinagógát építtetek nekik kárpótlást rendeztek minden évben a gojoktól a lakást elszeditek , kell a betelepülni vágyó jötmenteknek . A lakóparkokat is ingyen megépítettétek nekik tönkre is ment a magyar kisvállalkozók által működtetett építőipar , mert még mindig nem fizették ki őket !!
Ha most a muszlimokkal is eljátszátok ezt a formulát azt a társadalom már nem fogja kiheverni , de ott van a ki nem fizetett lakóparki üres lakások garmada telepítsétek oda be a muszlimokat , így nem raboljátok még egyszer le az országot , és ha ezt megteszitek a cionisták is elhúznak innen melegebb éghajlat felé .
Az olaj szőkítésből kivette a részét minden hatalmi ágazat ott alapoztátok meg a maffia állam alpjait . Pedig az Antal csak azt akarta , hogy teremtsük meg a mi felső osztálybelienket , erre ti politikusok , rendőrök , katonák , titkos szolgák , igazságszolgáltatók , ügyészek bírák , mind akartatok a zsákmányból az alvilággal versenyeztetek ki tud többet lopni , és a gyilkosság BT gyártotta a halottakat . Tele az akácos erdeink jelöletlen sírral , már nem azt kell énekelni , hogy …

,,Akácos út , ha végig megyek rajtad én …. ,,

Már nem lesz hely ahová a legyilkolt polgárokat elföldeljétek , mert már valakire temettek !!!!
Bűzlik ez a rendszer bűzletek ti magatok is a halál szaga lengi be a vidéket , a paraszt már nem veteményez mert a cigány learatja , vagy dézsmálja a termést , és ha vendégségbe elmegy mire haza ér a házát széthordja a cigány horda . Se ajtaja se teteje , se bútora , se vagyona nem lesz már neki !!!
Még csak most építettétek ki a maffia birodalmat , és már a kamat , és a cigány megakadályozza az élelem termelést !!!
A zsidó barátnőtök hiába viszi a kacsát, libát , a disznót , ebből nem lesz termelés , nem etetni , halászni kell megtanítani őket , hogy munkára fogják a dolgos kezeiket , és a zsidót is arra neveljétek , hogy dolgozzon meg a betevőjéért , és ne zsarolja ki a gojtól .
Máskülönben ahogy az EU sem lesz az Európai Egyesült Államok, mert nem akarunk zsidó gyarmatban kamatrabszolgaként élni , inkább minden zsidót , bocs kazárt likvidálunk , hogy ne keljen több zsinagógát építeni nekik , és hogy helytartóink ne jelentkezzenek fityma műtétre , hogy ne lógjanak ki a kazár talpnyalók seregéből, és hogy ne keljen nekik is új zsinagógát építetni , mert a régiek nem fogadják be az új kazárságot , így mi is meg szeretnénk szabadulni tőletek . A kamatkapitalizmusotoktól az uzsora civilizációtoktól , és tőletek akik ezt működtetitek , egészen a szabadkőműves páholyaitokig bezárólag , ronda cionista bagázs ne a mi nyakunkon élősködjetek az alföldi rónaság akácosaiba még a halottakra rá tudunk temetni benneteket , hogy megszabaduljunk tolvajainktól , hogy ne mi legyünk mindig a balekok , készítsétek a molotov koktélokat nagy itt a törleszteni valónk a jövő nemzedéke felé csak így tudunk elszámolni , hogy ne legyenek zsidó gyarmaton kamatrabszolgák , se nálunk , se Európába , se Amerikába , ki kell venni a kezükből a pénzcsinálás lehetőségét , mert ők az ingyen előállítot pénzért olyan kamatot kérnek , hogy az egész emberiség kamatrabszolgaként élheti le az életét , ha hagyják neki , de ha a halálchipet megkapod , ha nem tetszik a pofád kiiktatnak az élők sorából , de minden élő hozzád tartozóval együtt .

Ha lehet titerket szeretnénk a börtönben látni loptatok, raboltatok, öltetek eleget , hogy oda kerüljetek !!!!!
Talán a nép nagylelkű lesz és megelégszik a vagyonelkobzásotokkal , de ti a nemzeti vagyonunkat a jövőnket raboltátok el , ezért száműzetés járna , és a megvetésnek kellene , hogy osztályrészetek legyen !!!!!

Mint ahogy a Jobbik elnöke fogalmazott
,,Hazaárulóknak nem jár virág ,,
Talán a gyarmatosító nem küld nektek sejem zsinórt !!!!
De mi vegyétek úgy hogy elküldtük nektek !!!!

A maffia birodalmi államnak itt kellene kimulnia , és a működtetőknek valahol az alföldi akácosokban kéne porladni !!!

Mert nem vagyunk bűszkék rátok páholyokból szalajtottakra
lopjatok kevesebbet , hogy jusson minden házban zsiroskenyérre legalább minden gyermeknek !!!!

Köpjétek szembe magatokat mikor a rabolt velencei tükörbe nézitek az elégedet eltorzult pofátokat !!!



És akkor térjünk vissza Budaházyhoz , mert bármelyikünk lehetne az ő helyében , ha felmertünk volna állni a karosszékből , és a tisztelet kijár neki mert ő a te pofádat is kinyitotta , hogy ne legyünk zsidó gyarmaton kamatrabszolgák !!!


AZ ÉV EMBERE










KÖZÉLET 2157 

Orbán Viktor az év embere




Remélem a díjat átadja a Budaházynak , mert őt illeti meg !!!!



Budaházy György











  Newest  Oldest  Most Comments  Most Views  
  Posted any date  Posted in the last year  Posted in the last month  Posted in the last week  Posted in the last day

A Budaházy-ügy vádlottjaiért tüntetnek a parlamentnél

Nemzeti bázis 2016-11-02 Nincs hozzászólás 59 views
A Budaházy-ügy vádlottjaiért szerveztek tüntetést a Parlamentnél Szabadságot Budaházynak, szabadságot a politikai foglyoknak! címmel. Fél 10 után néhány perccel kezdődött a demonstráció a Parlamentnél, javarészt idős tüntetőkkel. Felszólalt Morvai Krisztina jobbikos EP-képviselő, aki azt mondta, igazságtalan és orvoslásra szorul, ami Budaházy Györgyékkel történt. Szerinte ez nemcsak a mostani előzetes letartóztatás megszüntetését jelenti, hanem azt is, hogy a még nem jogerősen elítéltek amnesztiát kapjanak. „Van úgy, hogy az igazságtalanság elviselhetetlen mértékűvé válik, ilyenkor az igazságtalanság semmiképpen nem maradhat érintetlen, hanem orvoslásra szorul és ezt az orvoslást minden igazságszerető embernek követelnie kell” – hangsúlyozta Morvai Krisztina. Mikrofont ragadott Toroczkai L...
Budaházy ismét börtönbe került

Budaházy ismét börtönbe került

Nemzeti bázis 2016-10-28 1 hozzászólás 99 views
Újra börtönbe került Budaházy György. A szélsőjobboldalon nemzeti hősként tisztelt férfit és társait terrorizmussal vádolják – többségüket első fokon bűnösnek is találta a bíróság augusztusban. A másodfokú bíróság Budaházyhoz hasonlóan mindazokat letartóztatta, akik első fokon házi őrizetbe kerültek, a lakhelyelhagyási tilalmakat pedig házi őrizetre súlyosították. A vád szerint Budaházy György volt a katonai vezetője annak, a Gyurcsány-kormány idején alapított csoportnak, amely merényleteket is tervezett balliberális politikusok ellen 2010 előtt. A hírre Budaházyék hívei spontán tüntetést hirdettek a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet belvárosi objektuma elé. A helyszínen megjelent Budaházy György testvére is. Budaházy Edda azt mondta: megtámadják a másodfokú bíróság döntését. „Jogi lé...
Másfél órán át lassították a forgalmat ­- Budaházy mellett demonstráltak

Másfél órán át lassították a forgalmat ­- Budaházy mellett demonstráltak

Nemzeti bázis 2016-09-08 Nincs hozzászólás 64 views
Veszprém – Forgalomlassító demonstrációt szervezett Orbán Imre, a Jobbik Veszprém megyei szervezetének elnöke a múlt héten első fokon terrorcselekmény miatt elítélt Budaházy György és társai mellett. A Budapest úton mintegy húsz autóval közel ötvenen csatlakoztak a másfél órás megmozduláshoz. A résztvevők nemzetiszínű és árpádsávos lobogókkal, valamint többek között „A terroristák terroristát kiáltanak?” feliratú táblával érkeztek a helyszínre. Orbán Imre kiemelte, a Jobbik igazságtalannak tartja az ítéletet, amely szerinte egyetlen jogállamban sem állná meg a helyét. Veol.hu / Marton Attila
Viták, összefoglalók, vélemények a Budaházy-perről

Viták, összefoglalók, vélemények a Budaházy-perről

Nemzeti bázis 2016-09-06 Nincs hozzászólás 46 views
Csörte: Vendégek: Hont András, a HVG rovatvezetője Boros Tamás, a Policy Solutions stratégiai igazgatója Nagy Ervin filozófus Hegedüs Szabolcs, a Lánchíd Rádió főszerkesztő-helyettese Napról napra összefoglaló: HírTV Szabad gondolat – Gaudi-Nagy Tamással: Lánchíd Rádió Szabadfogás: Rendhagyó vitaműsor, amelyben a legszélsőségesebb vélemények is elhangozhatnak. Szereplői: Wahorn András zenész, képzőművész, Csintalan Sándor rádiós műsorvezető, volt képviselő, Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, jogvédő, Puzsér Róbert újságíró, Magyar Kornélia politikai elemző, Konok Péter történész. A műsorvezető Dévényi István, a Válasz.hu felelős szerkesztője. Szó van még Orbán Ráhel misztikus utazásáról, és Bayer Zsolt kitüntetéséről is. HírTV Kékfény: DunaTV Toroczkai László, Jobbik: Reggeli járat – Hír...
„Nem vagyunk terroristák!” – százak a Legfőbb Ügyészség előtt

Nem vagyunk terroristák!” – százak a Legfőbb Ügyészség előtt

Nemzeti bázis 2016-09-04 Nincs hozzászólás 36 views
Nem vagyunk terroristák! – címmel tiltakozó gyűlést tartanak a Legfőbb Ügyészség épülete előtt. A tüntetést Toroczkai László, a Jobbik alelnöke hívta össze a Budaházy Györgyre kirótt 13 éves fegyházbüntetés ellen tiltakozva. Körülbelül hatszázan mentek el az ügyészség elé meghirdetett demonstrációra – mondta el a Hír TV tudósítója a helyszínről 12 óra után. A rendőrség nagy erőkkel biztosítja a helyszínt, beavatkozásra nem volt szükség. A szervezők egyébként fel is hívták erre a figyelmet, hogy rendbontásra ne kerüljön sor. Toroczkai László, Patrubány Miklós, Gaudi-Nagy Tamás és Hegedűs Lóránt is a felszólalók között van. Budaházy György testvére megköszönte, hogy ennyien eljöttek, rövid beszédében azt mondta, hogy olyan idő jön ma Európára, amelyben szükség lesz Budaházyra és támogatóira....
Budaházy György: cáfoljuk a vádakat, és nem követtük el azokat!

Budaházy György: cáfoljuk a vádakat, és nem követtük el azokat!

Nemzeti bázis 2016-09-03 Nincs hozzászólás 60 views
ATV
Morvai Krisztina nyílt levele Budaházy Györgyhöz

Morvai Krisztina nyílt levele Budaházy Györgyhöz

Nemzeti bázis 2016-09-02 Nincs hozzászólás 42 views
Koncepciós eljárás? Budaházyék ellen? Miért?” Kedves Gyuri! Az index.hu portál néhány órával a megdöbbentő ítélet után rövid videofelvételt tett közzé, amelyen újságírójukat – a tárgyalásról távozva – megkérdezted: “Zsidó vagy?” Az anyagnak azt a címet adták: „Kis zsidózás után hazasétált a törvényszékről Budaházy György”. Mint helyreigazító közleményedből kiderült, az érintett riporter a tárgyalóteremben minden lehetőséget kihasználva, „informatíve” eléd tárta és tartotta a karján lévő héber nyelvű tetoválást. Ezt követte a Te kérdésed. Az ország jelentős részét megdöbbentette a veletek szembeni sokkoló ítélet. A józan gondolkodásra képes, értelmes és némi jogérzékkel rendelkező emberek többsége – az ezer sebből vérző bírói indokolás ismere...

Gaudi-Nagy: 125 év 17 hazafira – a nemzet arcul csapása a Budaházy justizmord: nem maradhat így!

Gaudi-Nagy: 125 év 17 hazafira – a nemzet arcul csapása a Budaházy justizmord: nem maradhat így!

Nemzeti bázis 2016-09-01 Nincs hozzászólás 24 views
Hazaszerető emberként és nemzeti jogvédőként is sokakkal együtt megrázott, s felháborított a Budaházy György és 16 társa elleni törvénytelen és drákói elsőfokú ítélet. Sokéves nemzeti jogvédő és politikai küzdelem ellenére nem a 2006 őszi rendőrterror felelőseire, hanem 17 hazafira szabtak ki összesen 125 év szabadságvesztést. Budaházyra a legsúlyosabbat, 13 év fegyházat, aki ráadásul már ült előzetesben két és fél évet. Átlagosan fejenként ez több mint 7 év: annyi amennyit egy szimpla emberölésért adnak szokásosan. Itt emberélet veszélyben sem volt, de egy bizonyított terrorcselekmény sincs. A szolidáris erőmutatás is segíthetett abban, hogy végül nem kerültek előzetesbe a másodfokú ítéletig. A maratoni ítélethirdetést követően nyilatkoztam az ítéletről, Almási Lajos filmjén ez látható. D...
Tizenhárom évet kapott Budaházy (videókkal frissítve)

Tizenhárom évet kapott Budaházy (videókkal frissítve)

Nemzeti bázis 2016-08-31 Nincs hozzászólás 154 views
Tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcselekménnyel, testi sértéssel, kényszerítéssel vádolt Budaházy Györgyöt kedden kihirdetett elsőfokú ítéletében a Fővárosi Törvényszék. A férfit a bíróság a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségéből is kizárta. Budaházy György egyik társa 12 év fegyházbüntetést kapott terrorcselekmény, lopás, lőfegyverrel visszaélés miatt, négyen 10 évet, egy további pedig 9 évet kapott. Ketten kaptak két év körüli felfüggesztett szabadságvesztést, a többiek pedig 5-7 év körüli letöltendő szabadságvesztést. Az ítélet kihirdetésére teljesen megtelt a Fővárosi Törvényszék díszterme, a hallgatóság az ítélethirdetés során többször felmorajlott, Budaházy megérkezésekor pedig tapsolt és az elsőrendű vádlott nevét skandálta. A vád szerint a Budaházy György által ...





Morvai Krisztina nyílt levele Budaházy Györgyhöz

Nemzeti bázis adatlap-képe
By Nemzeti bázis on 2016-09-02
0 Comments / 43 views




morvai krisztinaKoncepciós eljárás? Budaházyék ellen? Miért?”
Kedves Gyuri!
Az index.hu portál néhány órával a megdöbbentő ítélet után rövid videofelvételt tett közzé, amelyen újságírójukat – a tárgyalásról távozva – megkérdezted: “Zsidó vagy?” Az anyagnak azt a címet adták: „Kis zsidózás után hazasétált a törvényszékről Budaházy György”. Mint helyreigazító közleményedből kiderült, az érintett riporter a tárgyalóteremben minden lehetőséget kihasználva, „informatíve” eléd tárta és tartotta a karján lévő héber nyelvű tetoválást. Ezt követte a Te kérdésed.
Az ország jelentős részét megdöbbentette a veletek szembeni sokkoló ítélet. A józan gondolkodásra képes, értelmes és némi jogérzékkel rendelkező emberek többsége – az ezer sebből vérző bírói indokolás ismeretében – szembesült annak reális lehetőségével, hogy koncepciós eljárás zajlott (zajlik) ellenetek és az igazán értelmesek azt is átlátják, hogy ha ez így van, akkor ez velük vagy hozzátartozójukkal is bármikor előfordulhat, amennyiben az erősen koncentrált hatalom politikai, vagy gazdasági érdekeit valamilyen formában keresztezik. Elemi érdekek fűződnek tehát ahhoz, hogy Téged, vádlott társaidat s támogatóitokat hiteltelenítsék, lejárassák, a veletek kapcsolatban a legkülönbözőbb körökben megjelenő együttérzést megsemmisítsék. Fel kell készülni tehát arra, hogy mind veled, mind a többi érintettel és támogatóval szemben mostantól rendszeresek lesznek az „Index ügyhöz” hasonló durva és aljas provokációk, manipulatív csapdák. Ennek tudatában mindannyiunknak bölcsnek, előre látónak és minden helyzetben higgadtnak kell lennünk. Az „ellenoldal” stratégiai célja annak bizonyítása, hogy a nemzeti érzelmű, valódi rendszerváltást akaró személyek és erők „veszedelmesek”. Ezért kell belőled, belőletek terroristákat faragni, az embereket veletek rémisztgetni. S most, hogy porszem esett a gépezetbe, mert az ítéletet követően egyre többeknek kinyílik a szeme s elkezdenek gondolkodni, a cél az, hogy erkölcsileg, emberileg megsemmisítsenek Téged, benneteket s bennünket (támogatóitokat), illetve az ítélet abszurditását egyéb okból kifogásolókat a nyilvánosság előtt. Látod, hogy mit művel az „ellenoldali” sajtó Schiffer Andrással pusztán azért, mert feltette a minden józan gondolkodású ember számára logikus kérdést: „Ha Budaházynak 13 év, mennyi jár a szemkilövetőknek?”.
A másodfokú ítéletig hátralévő időben komoly feladatok várnak ránk, személyesen rám is. Alapos munkával pótolni kell a „rendszerváltás” óta elmaradt feladatot: szakszerűen és érthetően fel kell tárni mi a különbség a jogállamiság és az önkény, a hatalommegosztás (hatalmi ágak elválasztása) és az ellenőrizetlen hatalomkoncentráció, a demokrácia és a diktatúra között. Hasonlóképpen s ezekkel szoros összefüggésben: mi a különbség az alkotmányos feladatát betöltő, a hatalmat ellenőrző, független bíráskodás és a végrehajtó hatalommal “összeérő”, hivatalnoki szemléletű bíráskodás között. Az ellenetek folyó büntetőeljárás e vonatkozásban „állatorvosi ló”, amin mindez illusztrálható, bemutatható. Jogászként és az „európai értékeket” zászlajára tűző Európai Unió „kötelékében”, választott képviselőként tevékenykedő magyar emberként, én az elkövetkező időkben ezt szeretném tenni, azaz ügyeteken keresztül szeretném ezeket az összefüggéseket bemutatni és érthetővé tenni. Ehhez a gondolataim és az erőm gyűjtésére, rövid elvonulásra van most szükségem. Ennélfogva sajnos nem tudok részt venni az eljárás és az ítélet ellen tiltakozó első tüntetésen, ami tudomásom szerint ezen a hétvégén lesz. Bízom benne, hogy az emberek megfélemlítettsége ellenére sokan elmennek majd, megértéseteket kérem, amiért én nem leszek közöttük.
Mostantól folyamatosan teszek közzé sajtóközleményeket a „Budaházy ügy/ Hunnia ügy” egyes aspektusairól, azzal a céllal, hogy a fontos alkotmányos, emberi jogi, büntetőjogi összefüggések megértését segítsem. Elsőként „újratöltve” adom közre azt a rövid dokumentumfilmet, amit pár éve készítettünk a Te közéleti, politikai tevékenységedről, egyebek mellett a szavazatok újraszámlálását követelő hídblokádodról, a Szabadság téri szovjet emlékmű „megrongálásáról”, az EU csatlakozás elleni valamint a földrablások elleni tiltakozásodról. A videót kísérő sajtóközlemény címe: „Koncepciós eljárás? Budaházyék ellen? Miért?” Bízom benne, hogy a filmet megtekintve sokan megtalálják s megértik a választ. Folytatás következik!
Isten áldjon, szeretettel gondolok Rád, Rátok,
A dokumentumfilm itt látható:


Budaházy film 15 perc


Megkérjük Vona Gábort , és a jobbikot karolja fel ezt a kezdeményezést , legyen Gyuri az év embere , mert ma ő holnap az egész országot bebörtönzik a szabadkőműves helytartó segédek !!!!




"Boldog az az ország, amelynek ilyen terroristái vannak"



Bácskai Balázs

2016. május 20. 21:58

Budaházy György védője szerint nem terrorcselekmény, csupán jóval kisebb súlyú rongálás történt a büntetőper tárgyává tett esetekben, és egyébként sem bizonyított, hogy a cselekményeket egyáltalán a vádlottak követték el.
"Boldog az az ország, amelynek ilyen terroristái vannak"
– fogalmazott Szikinger István perbeszédének első napján, pénteken a Fővárosi Törvényszéken, emlékeztetve a Párizsban és Brüsszelben néhány hónapja elkövetett, több tucatnyi halálos áldozatot követelő merényletekre.
A vád szerint a Budaházy György által létrehozott Magyarok Nyilai elnevezésű terrorszervezet 2007 és 2009 között erőszakos eszközökkel próbálta megváltoztatni a kormánypártok politikáját. A vádlottak Molotov-koktélos támadást intéztek MSZP- és SZDSZ-pártirodák, illetve képviselők és miniszterek otthona ellen. Ezeknek a cselekményeknek a következtében ugyan senki sem sérült meg, ám egy másik vádpont szerint vascsövekkel súlyosan bántalmazták Csintalan Sándor Hír TV-s műsorvezetőt, korábbi szocialista politikust.
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Szikinger István szerint a vádbeli cselekmények nem alkalmasak terrorcselekmény megvalósítására, egyébként pedig az sem bizonyított, hogy egyáltalán a vádlottak követték el azokat. Feltéve, de meg nem engedve, hogy Budaházy és társai számlájára írhatók a cselekmények, van olyan adat, mely szerint az elsőrendű vádlott kifejezetten arra adott utasítást, hogy személyi sérülés ne történjen. Budaházy György nem híve a személy elleni erőszaknak – jegyezte meg az ügyvéd.
Emlékeztetett arra, hogy az egyik, az ügyészség szerint terrorcselekménynek minősülő támadásnál komolyan felmerült, hogy inkább zaklatásnak minősítsék, ami úgy viszonyul a terrorcselekményhez, mint a könnyű testi sértés az emberöléshez. Az ügyvéd szerint a vádbeli cselekmények sem állami szerv kényszerítését, sem a lakosság megfélemlítését nem valósították meg. Soha senki komolyan még csak fontolóra se vette, hogy a parlament nem szavazza meg azt, amit a vádbeli szervezet ellenzett.
Az ügyészség szerint a terrorszervezet előbb az egészségügyi törvény parlamenti elfogadását, majd Gyurcsány Ferenc kormányfő lemondása után Bajnai Gordon kormányalakítását próbálta megakadályozni és előrehozott választásokat akart a terrorcselekményekkel kikényszeríteni.
Emellett az ügyészség szerint a Vörös Csepel szórakozóhely, a Broadway Jegyiroda és két melegbár elleni támadás a lakosság egyes csoportjainak megfélemlítését célozta. Miután az egyik felgyújtott melegbárban voltak vendégek, így ebben az esetben aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés kísérletével valósult meg a vádhatóság szerint a terrorcselekmény.
A lakosság megfélemlítése kapcsán Szikinger István arra hívta fel a figyelmet, hogy szinte minden bűncselekmény megijeszthet ugyan egyes embereket, ám nincs adat arra, hogy ezek a támadások komoly félelmet keltettek volna. Megjegyezte, a romagyilkosságok kapcsán sem merült fel, hogy terrorcselekményekről lenne szó.
Fotó: MTI Fotóbank
Szikinger István szerint az ügyészségnek még a bűnszervezet, vagy terrorszervezet létét, létrejöttét sem sikerült bizonyítania. A vádbeli Budaházy György vezette Magyarok Nyilai vagy nem is létezett, vagy nem a vádlottakhoz köthető.
Ezzel kapcsolatban az ügyvéd arra hívta fel a figyelmet, hogy az egyik vádbeli cselekmény után a Magyarok Nyilai által kiadott közlemény lényeges pontokon másként írta le a támadást, mint ahogy az történt, amiből egyenesen következik, hogy nem az elkövetőkhöz köthető a dokumentum.
A vádlottak túlnyomó többsége az eljárás során tagadta bűnösségét, ám volt, aki beismerte tettét és másokra is terhelő vallomást tett. Az egyik korábbi gyanúsított a hatóságokkal együttműködve a tárgyaláson már tanúként tehetett társait terhelő vallomást, továbbá az egyik vádlottnak rögzítették többórányi beszélgetését, amely az ügyészség szerint lényeges pontokon támasztja alá a vádat.
Az ügyész néhány napja perbeszédében egyes vádlottaknak 20 évet megközelítő szabadságvesztést indítványozott.
Budaházy György védőbeszéde várhatóan hétfőn folytatódik a Fővárosi Törvényszéken. Az elsőfokú ítélet a több mint fél évtizede kezdődött perben várhatóan a nyári ítélkezési szünet előtt megszületik.
(MTI)


A Magyar Nemzet és a budai napközis forradalmárok



888.hu
2016. november 22. 13:48
Nagy az aggodalom, de ez nem egyszerű visongás. Ez már művészet.

Sivalkodik. Régen disznókra mondták. Mostanság főként liberálisokra. Mármint a kormánysajtó forradalmi hevületű munkatársai. Használják a szót ezek mellett balliberálisokra, szocdemekre, zöldekre, hatvannyolcasokra és bárkire, akiben a nyugati világot felforgató népmozgalom ellenségeit vélik felfedezni.
Jobboldaliakra is. Olyanokra, akik sajnálatos módon ragaszkodnak rögeszmékhez, amelyeket valaha polgári értékeknek, olykor csak józan észnek neveztek.
Ők mind nem haladnak a korral, ráadásul összevissza röfögnek.
Sivalkodnak. Ez nem egyszerű visongás. Igaz, József Attila is megidéz a szóval valamit az elérhetetlen idillből, amikor így ír: „mint harmatos, magas fűben tíz-húsz kövér, víg gyerek / sivalkodva, meztelenül ha rakáson hempereg”. De most más a téma. Az, ahogy a szóban benne rejlik valami vészjósló, valami a közelítő tél rettenetéből. Mintha a meztelen rakás alatt már ott lapulna egy jóságos, de határozott tekintetű böllér kése.
Ha tehát eljön az idő, majd csend lesz, így végre nyugodtan foglalkozhat mindenki a dolgok előrelendítésével. A sivalkodókkal folytatott parttalan viták helyett.
Ám ha az ember ezeket a szövegeket olvassa, az a benyomása támad, hogy távolról sem tartunk még itt. Mert hát sok még a szenny és a buta beszéd. Például a romkocsmákban, ahol a búslakodó ártányok egyre és mindig sivalkodnak. Nem akarják abbahagyni.
Pedig eljárt fölöttük az idő. Sok sivalkodó éppenséggel rá is szolgált arra, hogy eljárjon. Megbánni azonban már késő a sok nácizást, homofóbozást, orbánviktorozást egyfelől, az értékalapúzást, a szennymédiázást, az ügynökaktázást másfelől. Tudomásul kell venni, hogy a nagy világforradalom, amelynek sem David Cameron, sem Hillary Clinton, sem a jelöltségig sem jutó Sarkozy nem tudott ellenállni, elsöpri egyiket is, másikat is. Elsöpri a gyengéket, miközben az erősek, akik, mint tudjuk, „hajnalban kelnek, fát aprítanak, / isznak egy korty pálinkát, s így tovább”, már felemelték a zászlót (Nigel Farage a söröskorsót). És a brexit után alatta sok ezer ember vonul. Mit ezrek, milliók! Ahogy egy disznóügyi klasszikusban versbe szedte Orwell, „állatok Ír- s Angolhonban / S más hazákban, réteken”.
Elfogadom – bár megengedve, hogy talán lehetne rajta jobbítani másként is olykor –, hogy a régi világ megérett a pusztulásra, és mit számít eközben, ha páran még sivalkodnak. (Akárhogy is, nálam ez az ige az év szava lesz, ha lesz még év meg naptár – volt már forradalom, amely után aztán az sem lett), mert úgyis közeleg a tél. Ám valahogy nem megy ki a fejemből egy kép. Ezen a képzeletbeli képen egy másik egykori forradalmár, Ságvári Endre van, ahogy halála előtt pár perccel franciakrémest eszik egy budai cukrászdában.
Tudom, igazságtalan vagyok, hiszen fogalmam sincs, evett-e valamit is abban a cukrászdában tényleg, mielőtt betoppantak az államrendőrség nyomozói. És miért ne járhatna egy kommunista, akinek harminckét neve volt, cukrászdába szervezkedni? És miért ne lehetne a harminckettő Ságvári közül az egyik az, aki franciakrémest is eszik? Csipketerítőn.
Mégis befészkelte magát a fejembe, ott ragadt ez az igazságtalan kép. Lágy franciakrémessel a szánk szélén rohanni a forradalomba. Bele. Hogy később egy egész rendszer sziklaszilárd morális fundamentumává válhassunk.
Sokszor eszembe jut hát a kis budai cukrászda. A franciakrémessel és a csőre töltött stukkerrel. Most is, amikor a kormánysajtóban az aczéli típusú kijáró-benyaló kultúrpolitika újraépítői állami milliókból-milliárdokból, minisztériumokból posztolgatva, kitömött kutatóműhelyek ólmelegéből írogatva, budai törzshelyeiken jóféle krémeseket zabálva, másfél mázsás szőke boldogságban dagonyázva prédikálnak az elitek árulásáról, a fehér ember dühéről, a forradalomról, a sivalkodókról. A közeledő télről.
A pesti belvárosi értelmiségnek – sok kárt tett az is – hál’ istennek vége van. De itt jönnek ők, megkaptuk helyettük a budai napközis mozgalmárokat.
Pedig annyira szerettem volna hinni, hogy ennek a háborúnak, ennek a műfajnak, ennek a világnak, ezeknek vége. Hogy leáldozott itt nekik negyed százada.
De nőnek kifele a földből. Nőnek megint.”
– Tóth Szabolcs Töhötöm, mno.hu


Kálmán "HírTV" Olga havi 4 milliós fizetést kaphat Simicskától

Sümeghi Lóránt

2016. december 18. 09:58
Sajtóértesülések szerint Kálmán Olga hiába volt a legjobban fizetett ATV-s munkatárs, Simicska ajánlatára még ő sem tudott nemet mondani.

Ahogyan arról a 888.hu is korábban beszámolt, az elfogulatlanság látszatára sem adó, balliberális műsorvezető jövő év február 15-től az ATV stúdióját a mostanra már a jobbikosoknak állandó helyet biztosító HírTV stúdiójára cseréli.
Kálmán Olga felmondásának okairól egyelőre csak találgatni lehet, azonban sajtóértesülésekszerint kulcsszerepet játszhatott a műsorvezetőnek ígért csillagászati fizetés összege, amely elérheti akár a havi négymillió forintot is. Aligha tekinthető véletlen egybeesésnek, hogy napokkal korábban szintén megírtuk, hogy nemcsak Császár Attila a HírTV ikonikus tudósítója hagyhatja el a csatornát, hanem Simicska első embere, Nagy Zoltán hírigazgató is. Feltételezhetően azért, mert a már leplezetlen politikai irányváltást Kálmán Olgástul, már az ő gyomruk sem vette be.
Egyébiránt, köztudott, hogy Kálmán Olga volt az ATV egyik legjobban fizetett munkatársa, a műsorstruktúrát gyakran az ő megjelenéséhez igazították annak érdekében, hogy teret biztosítsanak mértéktelenül elfogult beszélgetéseihez.




MÉG TÖBB "BUDAHÁZY GYÖRGY"



Gaudi-Nagy szerint törvénytelen a Budaházy-ítélet


Hazaszerető emberként és nemzeti jogvédőként is sokakkal együtt megrázott, s felháborított a Budaházy György és 16 társa elleni törvénytelen és drákói elsőfokú ítélet  – nyilatkozta a maratoni ítélethirdetést követően dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetője.
Gaudi emlékeztetett: a sokéves nemzeti jogvédő és politikai küzdelem ellenére nem a 2006 őszi rendőrterror felelőseire, hanem 17 hazafira szabtak ki összesen 125 év szabadságvesztést. Budaházyra a legsúlyosabbat, 13 év fegyházat, aki ráadásul már ült előzetesben két és fél évet. Átlagosan fejenként ez több mint 7 év: annyi amennyit egy szimpla emberölésért adnak szokásosan. Itt emberélet veszélyben sem volt, de egy bizonyított terrorcselekmény sincs. A szolidáris erőmutatás is segíthetett abban, hogy végül nem kerültek előzetesbe a másodfokú ítéletig.
Döbbenetes volt szembesülnöm a tárgyalóteremben azzal, hogy az elvileg független és a törvényeknek alávetett, s a törvényességet minden körülmények között érvényre juttatni hivatott bírói tanács terrorcselekmény miatti ilyen súlyos elítélést alapozott az ügyészség által előterjesztett bizonyítékokra dacára annak, hogy azok kapcsán – okkal – kétségeit és aggályait hangoztatta, a védelem érveit és bizonyítékait meg egyáltalán nem vette figyelembe. Magyarán törvénytelen ítéletet hozott”
– mondta el többek között a nemzeti jogvédő.
Forrás: alfahir.hu, fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

125 év 17 hazafira - a nemzet arcul csapása a Budaházy justizmord: nem maradhat így!




Budaházy a PS-nek: Nem én vagyok a terrorista




Levélben kereste meg Budaházy György a PestiSrácok.hu szerkesztőségét, írásában pedig kifejtette saját meglátásait a Fővárosi Törvényszék keddi ítéletével összefüggésben. Mint ismert, az elsőrendű vádlott Budaházyt és 14 társát mások mellett terrorcselekmény elkövetése miatt ítélte több évi fegyházbüntetésre a bíróság. Budaházy portálunknak nyomatékosította, az ártatlanság vélelme még most is megilleti. “Az ügyészek és a bírók süketek és vakok, sokan találják koncepciósnak a keddi ítéletet” – fakadt ki Budaházy.
Levelet kapott a PS Budaházy Györgytől, a terrorcselekménnyel vádolt és emiatt kedden első fokon tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélt korábban aktív radikális vezető. Budaházy levelében elsőként azt sérelmezte, hogy a média és az üggyel kapcsolatban megszólaló személyek kész tényként kezelik a bűnösségüket, a terrorizmust és, mint fogalmaz: „már megy a dolgok parttalan felnagyítása”. Ezzel szemben, mivel az első fokon eljárt bíróság ítélete nem jogerős, az ártatlanság vélelme még most is megilleti a Hunnia-per vádlottjait – hívta fel a figyelmet Budaházy, kiemelve azt is: a Magyarországon – még a bíróság által is elismerten – joggyakorlatban még kimunkálatlan terrorizmus tényállásának ítéleti megindokolása igen felületes volt, pedig ennek az ügynek ez a lényege, hisz egyébként kisebb értékű rongálásokról van szó”. A Csintalan Sándor ellen elkövetett testi sértés megemlítésének mellőzése mellett Budaházy megjegyezte azt is, hogy véleménye szerint az ítélet indoklásában csak a vád bizonyítékairól hallhattunk.


Mintha a mi védekezésünk is csak addig terjedt volna, hogy ezeknek a törvényes mivoltát vitattuk, kétségtelenül ezt is megtettük (persze az a botrány, hogy ezt lehet egyáltalán vitatni és ezt még a bíróság is valamelyest elismerte), de voltak cáfoló tanúink, dokumentumaink és a valóság tényeivel való vádirati ellentmondások is, mégis ezek értékelése semmilyen szinten nem történt meg
– adott hangot az eljárás törvényességével kapcsolatban felvetődött aggályainak a bíróság által Magyarok Nyilai-ügyként aposztrofált per elsőrendű vádlottja. Budaházy azt is sérelmezi, hogy számára nem derült ki az ítélet indoklásából, hogy tulajdonképpen melyik vádpontban és mi alapján állapította meg büntetőjogi felelősségét a bírói tanács, majd kiemelte:
Rengeteg energiám és időm ment rá ezen ügy dokumentumainak feldolgozására, a jogi helyzet átlátására, az ügyben való védekezés felépítésére. És most azzal kellett szembesülnöm, hogy úgy tűnik, ez semmit nem ért, mert akiket azért fizetnek (ügyészek, bírók), hogy az ügyet ugyanígy feldolgozva, az általam felvetettekre érdemben reagáljanak, süketek és vakok. Nem meglepő, hogy mindezek után rengetegen koncepciósnak vélik az eljáráson túl, az ítéletet is.”
Budaházy György az ellene és tizenhat társa ellen terrorcselekmény bűntette miatt indult per tárgyalásán, az ítélethirdetés után a Fővárosi Törvényszék tárgyalótermében 2016. augusztus 30-án. A bíróság elsőfokú ítéletében tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcselekménnyel, testi sértéssel, kényszerítéssel vádolt Budaházy Györgyöt. Rendbontások miatt, a bíró kérésére a rendőrök kiürítették a hallgatóság részére fenntartott karzatot. Fotó: Horváth Péter Gyula
Budaházy György szerint süketek és vakok az ügyészek és bírók. Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu
Ezután a „rendszerváltás óta folyó mutyi politizálást” és a rendre beígért elszámoltatások elmaradását” okolja, amiért nem a Gyurcsány rezsim által elkövetett terror felelőseinek, hanem neki és társainak kell „szembesülnie ezzel a fenyegető helyzettel”.
Gondolatainak zárásaként ígertett tett Budaházy György, hogy igazáért minden lehető jogi fórumon tovább harcol, és megköszönte a mellettük való kiállást azoknak, aki ezt tették, mert szerinte erre nagy szükségük van.
Azért a súlyosan igazságtalan ítéleten való jól érzékelhető, igen széleskörű felháborodás és megütközés mutatja, hogy nem én vagyok ennek a nemzetnek a szemében a terrorista.”
Vezető fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu



A Jobbik szégyennek tartja Budaházy elítélését, a DK szerint Orbán és Vona terrorveszélyt okoz


A Jobbik igazságtalannak tartja, a Demokratikus Koalíció alelnöke viszont üdvözölte, hogy a Fővárosi Törvényszék kedden, első fokon tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcselekménnyel, testi sértéssel, kényszerítéssel vádolt Budaházy Györgyöt.
A Jobbik közleményében az elmúlt 26 év legnagyobb szégyeneként értékelte, hogy míg Budaházy Györgyöt elítélik, addig sem a Biszku-féle kommunista vezetők, sem a rablóprivatizáció egyetlen tettese, sem egyetlen korrupt politikus, sem a 2006-os rendőrterrorért felelős Gyurcsány Ferenc és társai nem kerültek rács mögé, Vizoviczki László pedig ki tudja, honnan előteremtett negyedmilliárd forint ellenében odahaza dőzsölhet”.
A Jobbik azt írta, Budaházy György a szocialisták 2002-es csalásgyanús győzelme után a szavazatok újraszámlálását követelte, négy évvel később, az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülését követően pedig a Gyurcsány-kormány távozását követelő tömegek egyik vezérévé vált. Arcpirítónak tartjuk, hogy ez az ítélet épp 2006. tizedik évfordulója előtt született meg” –írták.
Vadai Ágnes közleménye szerint viszont ez az első alkalom, hogy ítélet született egy szélsőjobboldali terrorista ellen, aki robbantásokkal próbálta megfélemlíteni a korábbi, baloldali kormány tagjait. A politikus kijelenti, hogy a magyar jobboldal a keddi ítélettel megkapta rég megérdemelt bizonyítványát, még ha a 2006-tól kezdődően erőszakos bűncselekményeket politikai alapon elkövető terrorcsoport ítéletére 10 évet kellett is várni”. A DK szerint az ügy rávilágít arra, hogy Magyarországon nem a háború elől menekülők, hanem az Orbán Viktor és Vona Gábor szárnyai alatt felnőtt erőszakos csoportok jelenthetnek terrorveszélyt – jelenti ki a független képviselő.
MTI




Budaházy, a nemzet ellensége


Talán emlékeznek tisztelt és kedves olvtársaink a hőskorszakra, amikor a mi miniszterelnökünket, államunk első emberét Gyurcsány Ferencnek, a titkosszolgálati miniszterünket pedig Szilvásy Gyurinak hívták. Ekkor történt az, hogy a titkosszolgálat vezetőjét meg egy bizonyos Laborc Sándornak hívták. Ez utóbbi két úriember azóta különböző büntetőeljárásokba involválódott bele, sőt, az elsők között volt a magyar jogi fércköztársaság történelmében, hogy valami büntetőszankciónak gúnyolt ejnye-bejnyét is muszáj volt velük szemben kiszabni.
Ez olyannyira egyedi, hogy erre még nem volt példa, s ha arra gondolunk, hogy az öreg Laborc Sanyi személyesen ült le Portik Tamással Fideszt lejáratni, vagy épp alattuk fáradt be az orosz titkosszolgálat az NBH-ba, akkor belegondolhatunk, mi minden ment akkoriban. A Political Capital zseniális tanácsadásait most ne is említsük, de voltak ott különböző halászok is, akik aztán mindenféle adatokat halásztak a Gyuri megbízásából.
Szóval: legendás, hősies idők voltak, akkor lőttek például fejbe pár cigány etnikumú magyar állampolgárt, szám szerint kilencet, a titkosszolgálatok tevőleges segítségével, ugyanis a katonák benne voltak, szóval mindenféle dolgok alakultak akkoriban.
Volt olyan, amikor a „szlovák titkosszolgálat jelzésére” kellett a parlament előtt nagygyűlést elhalasztani (hazudta Szilvásy Gyuri), de csodás idők voltak amúgy is, tobzódtak az Egymásért-ügyek, az UD-ügy, satöbbi, s amikor Dávid Rigolya próbálta tevőleges titkosszolgálati segítséggel menteni hatalmát, no az volt a legütősebb.

Ezt a kis felsorolásnak sem teljes szösszenetet azért írtam, hogy dührohamunk kezdő löketeit felhorgasszam.

De most kezdünk csak igazán horgadásba. Bár történetileg korábbra, tematikailag kicsit mégis ide kívánkozik az a 2006 forró őszének emlegetett időszak. Tíz éve ugyanis a mi Ferencünk a rendőrség Bene és Gergényi vezette szervezetének jókedélyű asszisztenciájával belelövetett a tömegbe, kardlapoztatott, majd dutyiba vágatott igen jelentős mennyiségű embert. Nota bene a hatóságok és az igazságszolgáltatás (a függetlenségükre akkoriban is igen büszke) elemei pedig sorozatban vágták be a teljesen ártatlan polgárokat a karcerba. Többek néhány szemmel kevesebbek lettek, másokat konkrétan nyomorékra vertek a rend éber őrei.
No, ezek az emberek, akik ezért közvetlenül felelősek, így Gyurcsány Feri, Szilvásy Gyuri, Laborc Sanyi, Gergényi Peti kisebb, büntetőjoginak igazán nem nevezhető karcolásokkal úszták meg az akkori eseményeket, mert, bár említettem, hogy volt valami, de a dolgok súlyához képest ugye érezhetően nem siettek felelősségre vonni őket. Megjegyzem Gyurcsány Feriig még fel se ért a dolog…
No, ebben a derék időszakban volt ez a jó kiállású csávó, ez a Budaházy Gyuri, aki komolyan tervezte, hogy akkor ő most odavágna az államhatalom komcsik és neokomcsik által fertőzött, rothadó bástyáin uraskodó, egyébként tolvajbandának. A kétségkívül vonzó tervet leginkább az „Íjász”hoz címzett kocsmában szőtte, jelentős mennyiségű sör elfogyasztása mellett. Ám voltak egyéb hatalmas államellenes húzásai is, például elment hagyományőrző ruhában rendezvényekre is.
Aztán érkezett az a pillanat, amikor az akkori híresztelések szerint a mi Budaházy Gyurinkat autójának csomagtartójában futball labdának álcázott robbanóanyaggal fogták el. Sajnos ez a dolog egyes vájt fülű elemeknek kicsit gyanúsnak tűnt, különösen azért, mert Drazsé elvtárs akkoriban szeretett rettegni vidéki kölköktől. Azonban a vájt fülű elemek olvastak ilyet már korábban is, sőt, emiatt rögtön megdöbbentek azon, hogy jé, már megint valaki egy csomagtartóban, futball labdának álcázva óhajt bombákat szállítani szakadt Ladájában.

Aztán következett a nagy hatósági homályba burkolódzás a dologban, ugyanis, mint kiderült, a futball labda az bezony futball labda volt, és nem bomba.

Szóval a fentiek és a még fentiek tekintetében nem vagyok meggyőződve arról, hogy a hatóságok bizonyítékai kellően erőteljes bizonyítékok… Horribile dictu azt feltételezném, hogy kellett valami operatívnak hazudott anyag arról, hogy ez a Budaházy fiú nagyon veszélyes, sőt a magyar társadalom (házmester-Magyarország) és hatóságok működését ismerve csak úgy ömölhetett a „fontos bizonyítékok” áradata.
Namost a különböző nemzeti kocsmákban előszeretettel előadó Gyuri hatalmas összeesküvő lehetett, a vádirat és az azt tükröző ítélet szerint tehát olyan karizmatikus egyén volt, hogy küldte a politikusokhoz az „embereit”, akik aztán puffogtattak, molotov-koktéloztak, satöbbi. Már alapból hihető…
Eddig a cinikus gúny oldala. Azonban nézzük meg a dolog politikai oldalát!
Ebből a derék emberből egyrészt mártírt, másrészt nemzeti idolt csinálnak, a fentiek mellett pedig az ügyészség és a bíróság egymásból és magukból egyaránt röhejes hülyét. Főleg úgy, hogy a fent említett Feriket, meg egyebeket meg se karcolták. Tehát a Budaházynak 13 év, terrorszervezet (kár, hogy nem kémhálózat, ürgebőrbe varrt anyagok, stb…) a Gyurcsány Ferinek, Szilvásy Gyurinak meg nagy semmi. Gratulálunk, a magyar igazságszolgáltatás ismét a pókhálószerűségéről adott tanúbizonyságot. Azaz a madarak, nagy rovarok átszakítják, a kis muslincák fennakadnak. Vagy magyarabbul: a nagy halak megússzák, a kis halakat megeszik.
Így kell igazságot szolgáltatni!






Schiffer András: Mennyi jár a szemkilövetésért?



Budaházy tizenhárom év. Mennyi jár a szemkilövetésekért?” –tette fel a kérdést Facebook oldalán Schiffer András arra reagálva, hogy a Fővárosi Törvényszék elsőfokon  13 év fegyházbüntetésre ítélte Budaházy Györgyöt




Tizenhárom évet kapott első fokon a terrorcselekménnyel vádolt Budaházy György




Tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte első fokon Budaházy Györgyöt a Fővárosi Törvényszék. Az ítélet szerint Budaházy bűnszervezetben társtettesként követte el terrorcselekményeit, testi sértés és kényszerítés is a rovására írható. A bírói tanács Budaházy társaivalszemben sem volt elnéző: a másodrendű vádlott 12 év fegyházbüntetést kapott, és a legtöbben is tíz év körüli büntetést kaptak. Valamennyiük esetében kizárta a bíró a feltételes szabadlábra bocsátás lehetőségét is.
A vártak szerint óriási érdeklődés mellett hírdette ki elsőfokú, nem jogerős ítéletét a Fővárosi Törvényszék kedden. A hét év után hozta meg ítéletét a Budaházy György és tizenhat vádlott-társa ellen folyó büntetőeljárásban a bíróság. A Hunnia-perként is emlegetett eljárásban az ügyészség  terrorcselekménnyel vádolta Budaházyékat. A per fővádlottjának ügyvédje korábban azzal védekezett: az eljárás koncepciós jellegét mutatja többek között az is, hogy az ártatlanság vélelmének durva megsértésével olyan iratok kerültek a nyomozás során a sajtóhoz, amelyek védence bűnösségét prejudikálták a közvéleményben – vélekedett az ügyvéd. Hozzátette: akkor figyelt fel az ügyre, amikor a nyomozás alatt a sajtóban sajátos módon az jelent meg, hogy perdöntő bizonyíték került elő Budaházy György ellen.


Tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte első fokon Budaházy Györgyöt a Fővárosi Törvényszék. Az ítélet szerint Budaházy bűnszervezetben társtettesként követte el terrorcselekményeit, testi sértés és kényszerítés is a rovására írható. A bírói tanács Budaházy társaivalszemben sem volt elnéző: a másodrendű vádlott 12 év fegyházbüntetést kapott, és a legtöbben is tíz év körüli büntetést kaptak. Valamennyiük esetében kizárta a bíró a feltételes szabadlábra bocsátás lehetőségét is.
A vártak szerint óriási érdeklődés mellett hírdette ki elsőfokú, nem jogerős ítéletét a Fővárosi Törvényszék kedden. A hét év után hozta meg ítéletét a Budaházy György és tizenhat vádlott-társa ellen folyó büntetőeljárásban a bíróság. A Hunnia-perként is emlegetett eljárásban az ügyészség  terrorcselekménnyel vádolta Budaházyékat. A per fővádlottjának ügyvédje korábban azzal védekezett: az eljárás koncepciós jellegét mutatja többek között az is, hogy az ártatlanság vélelmének durva megsértésével olyan iratok kerültek a nyomozás során a sajtóhoz, amelyek védence bűnösségét prejudikálták a közvéleményben – vélekedett az ügyvéd. Hozzátette: akkor figyelt fel az ügyre, amikor a nyomozás alatt a sajtóban sajátos módon az jelent meg, hogy perdöntő bizonyíték került elő Budaházy György ellen.
Budaházyt 2009 tavaszán akkor fogta el a rendőrség, amikor maga ment be, hogy bejelentsen egy későbbi demonstrációt. A gyanú emberölés előkészülete, terrorcselekmény és robbanóanyaggal való visszaélés volt. A hídlezárás és más politikai akciók révén közismert férfi előzetes letartóztatásával szemben akkor a Jobbik, a HVIM és a Magyar Gárda is tiltakozásának adott hangot, utóbbiak a nemzeti oldal megfélemlítésének szándékát sejtették a kényszer-intézkedés mögött.
A Nemzeti Nyomozó Iroda és a Nemzetbiztonsági Hivatal együttműködése során szerzett adatok alapján a hatóságok úgy gondolták, Budaházy György áll a Hiller István, Kóka János és más politikusok háza ellen intézett lőfegyveres, illetve Molotov-koktélos támadások elkövetői mögött, valamint az ő utasítására készítettek elő további legalább két országgyűlési képviselő ellen robbantásos merényletet a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg nevű csoport tagjai, méghozzá focilabdába rejtett bombákkal.




Budaházy György védője minden vádpontban felmentést kér


Minden vádpontban felmentést kért a terrorcselekménnyel vádolt Budaházy György védője a Fővárosi Törvényszéken hétfőn. Szikinger István ügyvéd perbeszédében azt mondta, hogy a nyomozás során számos törvénytelenség történt: kényszerítettek, fenyegettek gyanúsítottakat, a titkos információgyűjtés anyagát jogellenes módon szerezték be, és miközben volt olyan házkutatás, ahol a fel nem használt metrójegyeket is lefoglalták, Budaházy György telefonjának még a híváslistája sem szerepel a terhelő bizonyítékok között. A védő szerint a terhelő vallomások többségét olyanok tették, akik vagy érdekeltek voltak, vagy megfélemlítettek. Például az a tanú, aki az egyik vádlottal a vádbeli cselekmények idején órákon át rögzítette beszélgetéseiket, majd a hangfelvételeket átadta a rendőrségnek, valójában inkább rendőrségi provokátor volt, akinek a hatóságokkal való kapcsolata nem tisztázott, ám feltételezhető, hogy anyagi előnyre számított – mondta.
Az eljárás koncepciós jellegét mutatja többek között az is, hogy az ártatlanság vélelmének durva megsértésével olyan iratok kerültek a nyomozás során a sajtóhoz, amelyek védence bűnösségét prejudikálták a közvéleményben – vélekedett az ügyvéd. Hozzátette: akkor figyelt fel az ügyre, amikor a nyomozás során a sajtóban sajátos módon az jelent meg, hogy perdöntő bizonyíték került elő Budaházy György ellen.
A terrorcselekmény vádjával kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet, hogy a vádbeli esetek nem állami szerv kényszerítését vagy a lakosság megfélemlítését célozták – ami a terrorcselekmény megállapításához szükséges -, hanem csupán vélemény kifejezését. Sok esetben a konkrét sértettek nem is nagyon tudták mire vélni a történteket. Például Szilvásy György – a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati minisztere -, akinek a vidéki házánál robbanás történt, az eljárás során azt is elképzelhetőnek tartotta, hogy csak a kint felejtett hígító miatt volt kisebb detonáció. A védő nem vitatta, hogy több vádpont valóban bűncselekményről szól, ám szerinte azok többnyire nem túl nagy értékű rongálások és korántsem olyan súlyúak, mint egy terrorcselekmény. Ráadásul, az sem bizonyított, hogy egyáltalán a vádlottak követték el, az pedig végképp nem, hogy – amint azt a vád állítja -, minderre Budaházy György adott utasítást.
Szikinger István felidézte: védence többször kinyilvánította, hogy nem híve a személy elleni erőszaknak, bízik az igazságszolgáltatásban, konfliktusait ott akarja rendezni. A pénteken kezdődött másfél napos védőbeszéd idejére csaknem megtelt a Fővárosi Törvényszék esküdtszéki nagyterme. A hallgatóságban ott volt mások mellett Novák Előd, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselő, Toroczkai László, Ásotthalom jobbikos polgármestere, Morvai Krisztina EP-képviselő, Gaudi-Nagy Tamás volt jobbikos országgyűlési képviselő és ifjabb Hegedűs Loránt református lelkész, egykori MIÉP-es országgyűlési képviselő.
Az ügyész néhány napja perbeszédében egyes vádlottaknak 20 évet megközelítő szabadságvesztést indítványozott. A büntetőper védőbeszédekkel folytatódik, utána a vádlottak szólalhatnak fel, és a tervek szerint még a nyári ítélkezési szünet előtt kihirdeti az elsőfokú ítéletet a törvényszék Budaházy György és társai ügyében. A vád szerint a Budaházy György által létrehozott Magyarok Nyilai elnevezésű terrorszervezet 2007 és 2009 között erőszakos eszközökkel próbálta megváltoztatni a kormánypártok politikáját és félelmet kelteni a lakosság egyes csoportjaiban.
A vádlottak az ügyészség szerint Molotov-koktélos támadást intéztek MSZP- és SZDSZ-pártirodák, képviselők, valamint Hiller István szocialista oktatási miniszter, Kóka János szabad demokrata frakcióvezető otthona ellen, Szilvásy György titkosszolgálatokat felügyelő miniszter vidéki ingatlanánál pedig robbantottak. Ezeknél a cselekményeknél személyi sérülés nem történt, a terrorcselekmények az ügyészség szerint rongálással valósultak meg. Egy másik vádpont szerint vascsővel súlyosan bántalmazták Csintalan Sándor HírTV-s műsorvezetőt, korábbi vezető szocialista politikus. Az ügyészség szerint a terrorszervezet előbb az egészségügyi törvény parlamenti elfogadását, majd Gyurcsány Ferenc kormányfő lemondása után Bajnai Gordon kormányalakítását próbálta megakadályozni, és előrehozott választásokat akart a terrorcselekményekkel kikényszeríteni.
Az ügyészség szerint a Vörös Csepel szórakozóhely, a Broadway Jegyiroda és két melegbár elleni támadás a lakosság egyes csoportjainak megfélemlítését célozta. Miután az egyik felgyújtott bárban voltak vendégek, abban az esetben aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés kísérletével valósult meg a vádhatóság szerint a terrorcselekmény. A vádlottak túlnyomó többsége tagadta bűnösségét, ám volt, aki magára és másokra is terhelő vallomást tett. Az egyik korábbi gyanúsított például, aki a hatóságokkal együttműködött, a tárgyaláson már tanúként tett társait terhelő vallomást. Az egyik vádlottnak pedig többórányi beszélgetését rögzítették, amely az ügyészség szerint lényeges pontokon alátámasztja a vádat.
Forrás: MTI, Fotó: Horváth Péter Gyula/pestisracok.hu









Amit ők elkövettek, az kőkemény terrorizmus



Csaknem húsz év fegyházat kért az ügyészség a Magyarok Nyilai terrorszervezet vezetésével és terrorcselekmény bűntettével vádolt Budaházy Györgyre és egy társára – hangzott el a per hétfői tárgyalásán a Fővárosi Törvényszéken. A Központi Nyomozó Főügyészség képviselője vádbeszédében kiemelte, hogy ilyen hosszan tartó, szervezett terrorcselekmény-sorozatra Magyarországon az elmúlt évtizedekben nem volt példa, ezért indokolt szigorú büntetések kiszabása. A perbeszéd során elhangzott az is, hogy az elégedetlenség kifejezésének egy demokráciában megvannak a játékszabályai”, amit a Hunnia Mozgalom megalapítója, Budaházy György nem tartott be és céljait nem demokratikus, törvényes módon akarta elérni, „hanem az erőszak eszközéhez nyúlt”.
PÁMER DÁVID – PestiSrácok.hu


Budaházy Györgyöt terrorcselekmény bűntette mellett Csintalan Sándor megveretése miatt mint felbujtót, aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettével is vádolják. A vádlottak közül 16-an a cselekményeiket a Budaházy György vezette bűnszervezet tagjaként követték el. A cselekményeket Katonai Parancsnokság” néven Budaházy György utasítására, huzamos együttműködés keretében szervezetten valósították meg – állítja az ügyészség. A vádirati szerint Budaházy György 2007. elején egy több személyből álló – Hunnia Mozgalomnak nevezett – csoportot hozott létre és vezetett abból a célból, hogy országgyűlési képviselők elleni támadásokkal – azokat megfélemlítve – befolyásolják a parlamenti döntéseket, megakadályozzák a több-biztosítós modell bevezetését. A csoport tagjai Budaházy György utasítására 2007. december 13-a és 16-a között hajtották végre Hiller István és Kóka János országgyűlési képviselők ingatlanai ellen – általuk figyelmeztető akciónak” nevezett  – fegyveres, illetve Molotov koktélos támadásokat. 2007. december 16-án a kuruc.info internetes oldalán megjelent közleményben figyelmeztették az összes országgyűlési képviselőt arra, hogy senki nem utolérhetetlen”, és ennek tudatában a 2007. december 17-i szavazáson nemmel szavazzanak. Ugyancsak Budaházy György utasítására – aki magát a csoport tagjaival való kapcsolattartás során „Katonai Parancsnokság” néven jelölte – 2008. február 7-éről 8-ra virradó éjszaka a csoport tagjai hajtottak végre országgyűlési képviselők ingatlanai ellen Molotov koktélos támadásokat, amely cselekményükkel az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény országgyűlés általi elfogadását akarták befolyásolni.
Budaházy az eljárás során végig tagadta bűnösségét, az ügyészség szerint azonban megáll a terrorvád. Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

A VOLT TITOKMINISZTER TULAJDONÁT IS TÁMADÁS ÉRTE

A vád szerint a Hír TV szerkesztőségébe 2008. február 10. napján elektronikus levelet küldtek az alábbi tartalommal: „A péntek hajnali lángok emlékeztessenek minden hazaárulót arra, hogy hol a nem gomb. Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg” A vádirat szerint Budaházy György csoportjának tagjai több SZDSZ, és MSZP székház ellen követtek el Molotov koktélos támadásokat, ők gyújtották fel a XIII. kerületében, a Hollán Ernő utcában található Broadway-jegyirodát 2008. április 01-jén, és egyebek mellett a Szilvásy György tulajdonában lévő lesencefalui ingatlan elleni 2008. szeptember 2-án éjszaka történt támadást is az ő számlájukra írják.

AZ ERŐSZAK ESZKÖZÉHEZ NYÚLTAK

Prancz Balázs perbeszéde elején hangsúlyozta, hogy az elégedetlenség kifejezésének egy demokráciában megvannak a játékszabályai”, amit a Hunnia Mozgalom megalapítója, Budaházy György nem tartott be és céljait nem demokratikus, törvényes módon akarta elérni, „hanem az erőszak eszközéhez nyúlt”. Ennek ellenére a vádlottak fontos  – az ügyész szerint hiteltelen -védekezési eleme volt, hogy ellenük koncepciós eljárást folytatnak a hatóságok. A vádbeszédben elhangzott, hogy az ügy kulcsfontosságú bizonyítéka volt Benkő György tanúvallomása, illetve az általa készített hanganyag is. A titokban rögzített felvételeken a másodrendű vádlott S. József számolt be az ő és társai által elkövetett bűncselekményekről, melyeket Budaházy utasítására követtek el. A férfi olyan kijelentést is tett, hogy amit ők elkövettek, az kőkemény terrorizmus”. Az ügyész szerint S. József elmondásait más, titkos információgyűjtés és házkutatások alkalmával begyűjtött bizonyítékok, valamint gyanúsítotti és tanúvallomások is alátámasztják.

A vád szerint az elsőrendű vádlott volt a szervezet megkérdőjelezhetetlen vezetője. Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

BUDAHÁZY VOLT A BŰNSZERVEZET VEZETŐJE?

Prancz Balázs közölte, a Hunnia Mozgalomból fejlődött ki a Magyarok Nyilai és a terrorszervezet vezetője pedig Budaházy György lett. A célpontokat és az elérni kívánt célt is az elsőrendű vádlott határozta meg- fűzte hozzá az ügyész, hozzátéve, hogy a vádlott olyan kijelentést is tett, hogy az általa irányított szervezetben hierarchia van, nem demokrácia”. Ezt igazolja, hogy amikor a vezetőt elfogták, a bűnszervezet még kint lévő tagjai tanácstalanok lettek, hiszen Budaházy Györgynek nem volt helyettese. Prancz Balázs ezek után sorba vette mind a kilenc vádpontot, amelyek közül az első szerint a másodrendű vádlott és ismeretlen társa megpróbálta felgyújtani az SZDSZ XI. kerületi, valamint a szocialisták két pártirodáját is. Az ügyészség képviselője hozzátette, ennek célja az Országgyűlés működésének befolyásolása, az akkori kormánypártok és a velük szimpatizálók megfélemlítése volt, majd utalva a közelmúltban elkövetett párizsi és brüsszeli terrortámadásokra, hangsúlyozta, a terrorcselekmény lényege a megfélemlítés. Adat keletkezett arra továbbá, hogy Budaházy fideszes pártirodák megtámadását is számba vette, ám a tagok ezt erősen ellenezték, így végül letett tervéről.

BOSSZÚBÓL VERHETTÉK MEG CSINTALAN SÁNDORT

Az ügyész szerint bizonyítható az is, hogy Budaházy utasítására vascsövekkel verték meg súlyosan Csintalan Sándor volt MSZP-s képviselőt, aki a Hír Televízió egyik műsorában szocialista ügynöknek nevezte az elsőrendű vádlottat. Elhangzott, Csintalan a verés közben az életéért könyörgött és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A vádbeszéd kitért rá, a másodrendű vádlott ugyancsak főnöke” parancsára lőtt rá Hiller István házára, illetve bizonyítható, hogy a Kóka-villa elleni támadásban Budaházy György személyesen vett részt. Utóbbi két cselekmény célja ugyancsak a megfélemlítés volt, ahogy  az újlipótvárosi Hollán Ernő utcában található Broadway jegyiroda elleni és melegbárok elleni fellépés, valamint   egy székesfehérvári bankautomata felrobbantása, hogy a terrorszervezet működéséhez, katonáinak támogatásához szükséges pénzt megszerezzék. De a vádlottak terhére róják a volt titokminiszter, Szilvásy György vidéki ingatlanánál elkövetett robbantást is.


Súlyos büntetéseket kért az ügyész a vádlottakra. Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

SÚLYOS BÜNTETÉSEKET KAPHATNAK

A Központi Nyomozó Főügyészség képviselője a büntetéskiszabás kapcsán azt emelte ki, hogy ilyen hosszan tartó, szervezett terrorcselekmény-sorozatra Magyarországon az elmúlt évtizedekben nem volt példa, ezért indokolt szigorú büntetések kiszabása. Az ügyész az összesen tizenhét vádlott közül Budaházy Györgyre és egyik társára húsz évet megközelítő fegyházbüntetés kiszabását indítványozta, tucatnyi vádlottra 10-15 év körüli szabadságvesztéseket, felfüggesztettet viszont csak egyetlen vádlottra, akinél az ügyészség szerint nem bizonyítható a bűnszervezethez tartozás. Mivel a vád szerint az elkövetés bűnszervezetben volt, ezért ez a feltételes szabadlábra helyezés kizárásával jár.
Címlapfotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

Ha ez a terrorizmus akkor az igazi terroristáink akik tényleg bűnszervezetben rabolták el nemzeti vagyonunkat , és tele szórták az alföldi rónaság akácos erdeit legyilkolt magyarokkal , és még mindig gyilkolnak bennünket szervezetten a zsidó messiás nevében szabadkőművesként , rendőrként , politikusként , igazságszolgáltatóként , titkos szolgaként , a hatalom minden ágát irányítva törvényekkel rendeletekkel kisemmizte ezt a népet , sok családot a híd alá száműzte , mert kellet nekik a házuk , a kocsijuk, kik nem ettek eleget ,mint ahogy József A . irta
,, Harmadnapja nem ettem , se sokat se keveset ,,

Igen te tetted ezt helytartó , és te csináltattál koholt vádakkal a polgárból a magyar polgárból , mert a zsidóból nem mersz tzerroristát kiáltani , pedig mindenki tudja , hogy ebben az országban a cionista zsidó lehet csak terrorista , hisz a lakóparkokat is ingyen húzatták fel a goj válalkozókkal ez az igazi terrorizmus , hisz csődbe ment az egész építő ipar a terrorjaik miatt !!!!
A haramiák kutyája meg ugat a biróság épületében , ahol a balekokat el kell itéltetni , mert hogy jön az ide , hogy legyilkoltatjuk a cigányokat , és nem történik polgárháború , ugyan a gyurcsány cigányt , zsidót , homokost , kéne lefogni , de inkább csak az összekötőt akasztják fel . A Ratyi bácsi azóta is siratja a fiát , de ti az igazi terroristát nem üldözitek , csak a balekokat itélitek el , hogy a nép szemét ne nyissátok fel , had aludjanak , mert így , csak fordítatok egyet a nyakán , és már is alulról szagolhatja az ibolyát .





Toroczkai: A Magyarok Nyilait Gyurcsányék hozták létre


Toroczkai Lászlót, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vezetőjét, a 2006-os őszi események kulcsszereplőjét, Ásotthalom polgármesterét hallgatták meg tanúként a Budaházy György és társai ellen indított büntetőeljárásban. Budaházyt többek között terrorcselekmény bűntettével és aljas indokból elkövetett súlyos testi sértéssel vádolják felbujtóként. Toroczkai mesélt a Hunnia mozgalom születéséről és elhalásáról, valamint arról is , hogy a Jobbik tőlük vette a Magyar Gárda ötletét. A HVIM vezére azt is elmondta, szerinte a Magyarok Nyilait a Gyurcsány kormány titkosszolgálata hozta létre.


Toroczkai elmondta, Budaházyval több, mint 15 éve ismerik egymást, a 2006-os őszi események és a Gyurcsány kormány elleni tiltakozások kapcsán kerültek közelebbi, mondhatni baráti kapcsolatba. A tanú szerint a nemzeti oldal, amelynek tízezresre becsülte a létszámát, olyan, mint egy „nagy család”. A szereplők ismerik egymást. Budaházyval rendszeresen, a többi vádlott közül néhányukkal különböző kormányellenes megmozdulásokon, rendezvényeken találkozott. Toroczkai meghallgatása abból a szempontból volt nagyon fontos, mert a vádban szereplő Hunnia mozgalmat együtt alapította Budaházy Györggyel, így annak megalakulásáról és tevékenységéről részletesen be tudott számolni.

TÖBB MOZGALOM MEGALAKÍTÁSÁBAN IS RÉSZT VÁLLALT

Toroczkai vallomásában a Hunnia mellett több, általa is megalakított – rövid életű – mozgalomról is beszélt. Szóba került a „Mi magunkért” és a „Razzia” elnevezésű mozgalom is. Előbbi konkrétan Toroczkaihoz kötődik, ő találta ki, amikor saját elmondása szerint 2006 őszén a „nemzeti megmozdulások ikonja” lett. Ez a kezdeményezés – ami a határon túliak képviseletével is foglalkozott volna – azonban pár hónap után „elhalt”. A „Razzia” elnevezésű mozgalomnak – amit a tanú PR fogásnak szánt -, az volt a lényege, hogy állampolgárokat arra buzdított, tegyenek nekik bejelentéseket politikusok, közszereplők, rendőrök korrupciógyanús ügyeiről. Kevés bejelentés érkezett, ám utóbb kiderült, nekik lett igazuk, hiszen, főleg a kormányváltás után, néhány dolog kiderült – utalhatott Ásotthalom nemrég megválasztott polgármesetere a Vizoviczki ügyre, illetve egyes szocialista politikusok meggyanúsítására, őrizetbe vételére. A Hunniával kapcsolatban Toroczkai elismerte, az ötlet valóban kettejüktől származik, ám először alapítványként akarták bejegyeztetni. „De ez törvénytelen módon a mai napig nem történt meg” – mondta el a tanú, aki szerint már akkor prejudikáltak velük kapcsolatban. A HVIM vezére azt is elmondta, hogy a Hunnián belül létezett egy „Párhuzamos Magyarország” gondolat, koncepció, amely a Gyurcsány Ferenc vezette kormány törvénytelenségeire akarta felhívni a figyelmet. A mozgalmuk, „A kezdet napja” elnevezésű nyitórendezvényét 2007. április 21-én tartották ötezer fő részvételével. Toroczkai még arra is emlékezett, hogy a sajtó az időpont kapcsán azzal támadta őket, hogy Adolf Hitler születésnapja miatt tartották éppen akkor az összejövetelüket. „Pedig Hitler születésnapja április 20-án van, ha jól tudom” – fűzte hozzá a nemrég megválasztott polgármester.

A HUNNIÁTÓL „VETTE” A MAGYAR GÁRDA ÖTLETÉT A JOBBIK

Toroczkai beszélt a Hunnia felépítéséről, célkitűzéseiről is. A név Budaházytól származik, s amíg volt benne lendület, az elsőrendű vádlott részt is vett benne. A mozgalommal igényüket akarták kifejezni egy másik, jobb, élhetőbb Magyarországért. A Hunniában a tanú szerint érvényesült a demokrácia, mindenki beleszólhatott a nemzeti oldalról. Szervezett jellege soha nem alakult ki a mozgalomnak, még csak hivatalos vezetőket sem választottak. Szerettek volna egy új alkotmányt, illetve „csinálni valami újat, de valami régit is egyben”. A minta a hun államszervezet működése volt, nem pártrendszerben és politikusokban gondolkodtak. Ebben a szervezetben nem kaptak volna helyet a „csalással”, „hazugsággal” hatalomra kerülő politikusok. Hunniát egyébként úgy képzelték el, hogy abban tevékenyen részt vesznek a „szakértők”, a „katonák” és a „támogatók”. Több szakértői egyeztetést is folytattak közjogi kérdésekkel kapcsolatban. Anyagi támogatókból a tanú szerint alig akadt, míg a „katonák” elképzelésből nem lett semmi. A Magyar Gárda megalakulásával az ő kezdeményezésük „elhalt”. „Nem akarom a Jobbikot megsérteni, de ezt az ötletet tőlünk vették” – állította Toroczkai. A tanú szerint az egész mozgalom egy idő után hanyatlani kezdett, ő maga is úgy látta, hogy „kezdett kifáradni a nemzeti oldal”. „A tüntetéseken is egyre kevesebben vettek részt” – panaszkodott a tévészékház elleni ostrom vezetője.

TOROCZKAI: A MAGYAROK NYILAIT A TITKOSSZOLGÁLAT HOZHATTA LÉTRE

Toroczkai a Magyarok Nyilai Felszabadító Hadsereggel kapcsolatban is kifejtette a véleményét. Ő meg van arról győződve, hogy ez az egész vagy egy vicc, vagy pedig az akkori kormány és titkosszolgálat kreálmánya. „Ez egy hülye elnevezés, normális, nemzeti oldalhoz köthető emberek nem neveznek el így egy szervezetet”. -mondta el a véleményét a tanú. Egyébként ezzel a névvel Toroczkai már találkozott jó tíz évvel ezelőtt, amikor a lapjában egy – homokkal megtöltött – „álcsőbomba” kapcsán írt róluk. Későbbi tevékenységükről csak a sajtóból értesült. A Magyarok Nyilai kapcsán szóba került Csintalan Sándor megveretése is. Toroczkai kérdésre elmondta, hogy „hála a jó Istennek” nem ismeri közelebbről a szocialista párt korábbi alelnökét, csak a bíróságon találkozott vele, miután a „mocskolódásai” miatt Budaházyval közösen beperelték. Toroczkai úgy emlékezett, hogy a pert ellene azért indították, mert Csintalan az egyik műsorában „idiótának” és „szocialista ügynöknek” nevezte őket. „Ez az MSZP-s ügynöközés egy volt kommunista szájából feldühített” – tette hozzá a tanú. Csintalan még azzal is „megvádolta” Toroczkait, hogy csak hangadó volt, de nem vett részt a televízió ostromában. A tanú szerint azonban ők jogi úton akarták csak megtorolni a sérelmeiket, a Csintalan elleni támadásról nincs tudomása. Az újdonsült polgármestert a tárgyaláson két, általa írt levéllel is szembesítették, amelyekben „sorsdöntő beszélgetésekről”, és „cselekvésekre buzdításokról” írt. Toroczkai „felháborítónak” tartotta, hogy a személyes levelezéséből idéznek, és állította, ezekben „semmilyen felbujtás nem szerepel”.

TOROCZKAI A „JÓ KÉRDÉSEKRE” NEM TUDOTT VÁLASZOLNI

A tárgyalás végén dr. Kenéz Andrea tanácsvezető bíró is kérdezett a tanútól. Toroczkai feltűnően sokszor a „nem emlékszem”, vagy a „nagyon jó a kérdés, nem tudok rá válaszolni” mondatokkal hárított. A bírónő meg is jegyezte, hogy Toroczkai pont a „jó kérdésekre nem tud válaszolni”. Az öttagú bírói tanács vezetője többek között arra lett volna kíváncsi, hogy a tanú és Budaházy konkrétan milyen szerepet vállaltak a mozgalomban, kik voltak a vezetők, hány tagja volt a szervezetnek, illetve kik voltak azok, akik megszűrték a jelentkezőket. A bírónő a „felvételi” kérdőívről is hosszan faggatta Toroczkait, de a HVIM-es a kérdéseket, állítása szerint csak a tárgyalóteremben látta először. Ezen a kérdőíven a jelentkezők származására, vallási hovatartozására, nemére voltak kíváncsiak. Azt is tudakolták ezeken az íveken, hogy a felvételüket kezdeményezők voltak-e már katonák, vagy harcoltak-e már valahol.

A VÁD

Budaházyt terrorcselekmény bűntettével továbbá Csintalan Sándor megveretése miatt aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettével, mint felbujtót vádolják. A vádlottak közül 16-an a cselekményeiket a Budaházy György vezette bűnszervezet tagjaként követték el. A cselekményeket „Katonai Parancsnokság” néven Budaházy György utasítására, huzamos együttműködés keretében szervezetten valósították meg – állítja az ügyészség. A vádirat szerint Budaházy György 2007. elején egy több személyből álló – Hunnia Mozgalomnak nevezett – csoportot hozott létre és vezetett abból a célból, hogy országgyűlési képviselők elleni támadásokkal – azokat megfélemlítve – befolyásolják a parlamenti döntéseket, megakadályozzák a több-biztosítós modell bevezetését. A mozgalom fő célja az lett volna, hogy az általuk létrehozott „árnyékkormány” idővel átveszi a hatalmat – a polgárok támogatásával – a Gyurcsány Ferenc vezette kormánytól. A csoport tagjai Budaházy György utasítására 2007. december 13-a és 16-a között hajtották végre Hiller István és Kóka János országgyűlési képviselők ingatlanai ellen – általuk „figyelmeztető akciónak” nevezett – fegyveres, illetve molotov koktélos támadásokat. 2007. december 16-án megjelent közleményben figyelmeztették az összes országgyűlési képviselőt arra, hogy senki nem utolérhetetlen, és ennek tudatában a 2007. december 17-i szavazáson nemmel szavazzanak. Ugyancsak Budaházy György utasítására – aki magát a csoport tagjaival való kapcsolattartás során „Katonai Parancsnokság” néven jelölte – 2008. február 7-éről 8-ra virradó éjszaka a csoport tagjai Cegléden, Dunaújvárosban, Rácalmáson, Gödön, Kunhegyesen, Sarudon hajtottak végre országgyűlési képviselők ingatlanai ellen molotov koktélos támadásokat, amely cselekményükkel az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény országgyűlés általi elfogadását akarták befolyásolni. A Hír TV szerkesztőségébe 2008. február 10. napján elektronikus levelet küldtek az alábbi tartalommal: „A péntek hajnali lángok emlékeztessenek minden hazaárulót arra, hogy hol a nem gomb. Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg”. 2009. április 8-án egy miskolci országgyűlési képviselő, egy Szigetváron lakó országgyűlési képviselő és egy adonyi országgyűlési képviselő házánál kívántak elhelyezni – Budaházy utasítására – a csoport tagjai futball labdába rejtett pokolgépeket. A bombákat egy időben akarták felrobbantani, amit a rendőrség akadályozott meg. A támadások célja az volt, hogy kiprovokálják, Bajnai gordon megválasztása helyett, előrehozott választás legyen. Budaházy György és bűntársai a cselekmény elkövetésekor tudatában voltak annak, hogy a robbantásra használni kívánt anyag alkalmas az emberélet kioltására. A vádirat szerint Budaházy György csoportjának tagjai több SZDSZ, és MSZP székház ellen követtek el Molotov koktélos támadásokat, ők gyújtották fel a XIII. kerületében, a Hollán Ernő utcában található Broadway-jegyirodát 2008. április 01-jén, és egyebek mellett a Szilvásy György tulajdonában lévő lesencefalui ingatlan elleni 2008. szeptember 2-án éjszaka történt molotov koktélos támadást is az ő számlájukra írják.
Fotó: Kormanyvaltas.hu


Na nem ragozom tovább a témát olyan ez mint ahogy azt állították , hogy az ÁVH – nál nem verték az embereket, hogy kicsikarják a beismerő vallomásukat , vagy mikor azt állítják , hogy nem volt húsdaráló a Budapesti Duna parton !!!! - igen és akkor mitől volt piros a szőke Duna , csaktán nem a Gerő Ernő véreset pisilt !!!, vagy a körmös Bauernak elindult az orra vére és az jelent meg a Dunában , mert a WC – ben kellett elállítani a vérzést és amikor lehúzta a vizet , hát az orra vére is a Dunába ürült . Drága szaros testvéreim , az ők szara közvetlenül a Dunába lett ürítve , hogy az osztály ellenség véletlenül se tudja kikémlelni drága cionista kazár zsidó vezetőink hogylétét , és hát ezért híztak olyan jól a Budapesti rakpart közelében élő halak .
Nem a húsdarálóról e grága ÁVH – s emberkék tudnának beszélni , ha hagynák , de még a családjukat is kiirtanák , ha csak erre gondolának , és rémálmukban kibeszélnék , hogy ki kezelte a húsdarálót , hisz az többszörösen védett államtitok volt lesz , és van felmentést csak a goj holt lelkek adhatnak e titok feloldására , de azt , csak egy halotlátó tudná elmondani , őt meg halálbűntetés terhe mellett hallgatásra kötelezték Talán Nagy Imre , de ő már annyit kellet , hogy hazudjon , hogy ő maga sem hinné el az állítását , pedig élőben be is mutatták a működését neki !!!

Nemzeti bázis 2016-09-08 Nincs hozzászólás 64 views
Veszprém – Forgalomlassító demonstrációt szervezett Orbán Imre, a Jobbik Veszprém megyei szervezetének elnöke a múlt héten első fokon terrorcselekmény miatt elítélt Budaházy György és társai mellett. A Budapest úton mintegy húsz autóval közel ötvenen csatlakoztak a másfél órás megmozduláshoz. A résztvevők nemzetiszínű és árpádsávos lobogókkal, valamint többek között „A terroristák terroristát kiáltanak?” feliratú táblával érkeztek a helyszínre. Orbán Imre kiemelte, a Jobbik igazságtalannak tartja az ítéletet, amely szerinte egyetlen jogállamban sem állná meg a helyét. Veol.hu / Marton Attila
Viták, összefoglalók, vélemények a Budaházy-perről

Viták, összefoglalók, vélemények a Budaházy-perről

Nemzeti bázis 2016-09-06 Nincs hozzászólás 46 views
Csörte: Vendégek: Hont András, a HVG rovatvezetője Boros Tamás, a Policy Solutions stratégiai igazgatója Nagy Ervin filozófus Hegedüs Szabolcs, a Lánchíd Rádió főszerkesztő-helyettese Napról napra összefoglaló: HírTV Szabad gondolat – Gaudi-Nagy Tamással: Lánchíd Rádió Szabadfogás: Rendhagyó vitaműsor, amelyben a legszélsőségesebb vélemények is elhangozhatnak. Szereplői: Wahorn András zenész, képzőművész, Csintalan Sándor rádiós műsorvezető, volt képviselő, Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, jogvédő, Puzsér Róbert újságíró, Magyar Kornélia politikai elemző, Konok Péter történész. A műsorvezető Dévényi István, a Válasz.hu felelős szerkesztője. Szó van még Orbán Ráhel misztikus utazásáról, és Bayer Zsolt kitüntetéséről is. HírTV Kékfény: DunaTV Toroczkai László, Jobbik: Reggeli járat – Hír...
„Nem vagyunk terroristák!” – százak a Legfőbb Ügyészség előtt

Nem vagyunk terroristák!” – százak a Legfőbb Ügyészség előtt

Nemzeti bázis 2016-09-04 Nincs hozzászólás 36 views
Nem vagyunk terroristák! – címmel tiltakozó gyűlést tartanak a Legfőbb Ügyészség épülete előtt. A tüntetést Toroczkai László, a Jobbik alelnöke hívta össze a Budaházy Györgyre kirótt 13 éves fegyházbüntetés ellen tiltakozva. Körülbelül hatszázan mentek el az ügyészség elé meghirdetett demonstrációra – mondta el a Hír TV tudósítója a helyszínről 12 óra után. A rendőrség nagy erőkkel biztosítja a helyszínt, beavatkozásra nem volt szükség. A szervezők egyébként fel is hívták erre a figyelmet, hogy rendbontásra ne kerüljön sor. Toroczkai László, Patrubány Miklós, Gaudi-Nagy Tamás és Hegedűs Lóránt is a felszólalók között van. Budaházy György testvére megköszönte, hogy ennyien eljöttek, rövid beszédében azt mondta, hogy olyan idő jön ma Európára, amelyben szükség lesz Budaházyra és támogatóira....
Budaházy György: cáfoljuk a vádakat, és nem követtük el azokat!

Budaházy György: cáfoljuk a vádakat, és nem követtük el azokat!

Nemzeti bázis 2016-09-03 Nincs hozzászólás 60 views
ATV
Morvai Krisztina nyílt levele Budaházy Györgyhöz

Morvai Krisztina nyílt levele Budaházy Györgyhöz

Nemzeti bázis 2016-09-02 Nincs hozzászólás 42 views
Koncepciós eljárás? Budaházyék ellen? Miért?” Kedves Gyuri! Az index.hu portál néhány órával a megdöbbentő ítélet után rövid videofelvételt tett közzé, amelyen újságírójukat – a tárgyalásról távozva – megkérdezted: “Zsidó vagy?” Az anyagnak azt a címet adták: „Kis zsidózás után hazasétált a törvényszékről Budaházy György”. Mint helyreigazító közleményedből kiderült, az érintett riporter a tárgyalóteremben minden lehetőséget kihasználva, „informatíve” eléd tárta és tartotta a karján lévő héber nyelvű tetoválást. Ezt követte a Te kérdésed. Az ország jelentős részét megdöbbentette a veletek szembeni sokkoló ítélet. A józan gondolkodásra képes, értelmes és némi jogérzékkel rendelkező emberek többsége – az ezer sebből vérző bírói indokolás ismere...

Gaudi-Nagy: 125 év 17 hazafira – a nemzet arcul csapása a Budaházy justizmord: nem maradhat így!

Gaudi-Nagy: 125 év 17 hazafira – a nemzet arcul csapása a Budaházy justizmord: nem maradhat így!

Nemzeti bázis 2016-09-01 Nincs hozzászólás 24 views
Hazaszerető emberként és nemzeti jogvédőként is sokakkal együtt megrázott, s felháborított a Budaházy György és 16 társa elleni törvénytelen és drákói elsőfokú ítélet. Sokéves nemzeti jogvédő és politikai küzdelem ellenére nem a 2006 őszi rendőrterror felelőseire, hanem 17 hazafira szabtak ki összesen 125 év szabadságvesztést. Budaházyra a legsúlyosabbat, 13 év fegyházat, aki ráadásul már ült előzetesben két és fél évet. Átlagosan fejenként ez több mint 7 év: annyi amennyit egy szimpla emberölésért adnak szokásosan. Itt emberélet veszélyben sem volt, de egy bizonyított terrorcselekmény sincs. A szolidáris erőmutatás is segíthetett abban, hogy végül nem kerültek előzetesbe a másodfokú ítéletig. A maratoni ítélethirdetést követően nyilatkoztam az ítéletről, Almási Lajos filmjén ez látható. D...
Tizenhárom évet kapott Budaházy (videókkal frissítve)

Tizenhárom évet kapott Budaházy (videókkal frissítve)

Nemzeti bázis 2016-08-31 Nincs hozzászólás 154 views
Tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcselekménnyel, testi sértéssel, kényszerítéssel vádolt Budaházy Györgyöt kedden kihirdetett elsőfokú ítéletében a Fővárosi Törvényszék. A férfit a bíróság a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségéből is kizárta. Budaházy György egyik társa 12 év fegyházbüntetést kapott terrorcselekmény, lopás, lőfegyverrel visszaélés miatt, négyen 10 évet, egy további pedig 9 évet kapott. Ketten kaptak két év körüli felfüggesztett szabadságvesztést, a többiek pedig 5-7 év körüli letöltendő szabadságvesztést. Az ítélet kihirdetésére teljesen megtelt a Fővárosi Törvényszék díszterme, a hallgatóság az ítélethirdetés során többször felmorajlott, Budaházy megérkezésekor pedig tapsolt és az elsőrendű vádlott nevét skandálta. A vád szerint a Budaházy György által ...





Morvai Krisztina nyílt levele Budaházy Györgyhöz

Nemzeti bázis adatlap-képe
By Nemzeti bázis on 2016-09-02
0 Comments / 43 views




morvai krisztinaKoncepciós eljárás? Budaházyék ellen? Miért?”
Kedves Gyuri!
Az index.hu portál néhány órával a megdöbbentő ítélet után rövid videofelvételt tett közzé, amelyen újságírójukat – a tárgyalásról távozva – megkérdezted: “Zsidó vagy?” Az anyagnak azt a címet adták: „Kis zsidózás után hazasétált a törvényszékről Budaházy György”. Mint helyreigazító közleményedből kiderült, az érintett riporter a tárgyalóteremben minden lehetőséget kihasználva, „informatíve” eléd tárta és tartotta a karján lévő héber nyelvű tetoválást. Ezt követte a Te kérdésed.
Az ország jelentős részét megdöbbentette a veletek szembeni sokkoló ítélet. A józan gondolkodásra képes, értelmes és némi jogérzékkel rendelkező emberek többsége – az ezer sebből vérző bírói indokolás ismeretében – szembesült annak reális lehetőségével, hogy koncepciós eljárás zajlott (zajlik) ellenetek és az igazán értelmesek azt is átlátják, hogy ha ez így van, akkor ez velük vagy hozzátartozójukkal is bármikor előfordulhat, amennyiben az erősen koncentrált hatalom politikai, vagy gazdasági érdekeit valamilyen formában keresztezik. Elemi érdekek fűződnek tehát ahhoz, hogy Téged, vádlott társaidat s támogatóitokat hiteltelenítsék, lejárassák, a veletek kapcsolatban a legkülönbözőbb körökben megjelenő együttérzést megsemmisítsék. Fel kell készülni tehát arra, hogy mind veled, mind a többi érintettel és támogatóval szemben mostantól rendszeresek lesznek az „Index ügyhöz” hasonló durva és aljas provokációk, manipulatív csapdák. Ennek tudatában mindannyiunknak bölcsnek, előre látónak és minden helyzetben higgadtnak kell lennünk. Az „ellenoldal” stratégiai célja annak bizonyítása, hogy a nemzeti érzelmű, valódi rendszerváltást akaró személyek és erők „veszedelmesek”. Ezért kell belőled, belőletek terroristákat faragni, az embereket veletek rémisztgetni. S most, hogy porszem esett a gépezetbe, mert az ítéletet követően egyre többeknek kinyílik a szeme s elkezdenek gondolkodni, a cél az, hogy erkölcsileg, emberileg megsemmisítsenek Téged, benneteket s bennünket (támogatóitokat), illetve az ítélet abszurditását egyéb okból kifogásolókat a nyilvánosság előtt. Látod, hogy mit művel az „ellenoldali” sajtó Schiffer Andrással pusztán azért, mert feltette a minden józan gondolkodású ember számára logikus kérdést: „Ha Budaházynak 13 év, mennyi jár a szemkilövetőknek?”.
A másodfokú ítéletig hátralévő időben komoly feladatok várnak ránk, személyesen rám is. Alapos munkával pótolni kell a „rendszerváltás” óta elmaradt feladatot: szakszerűen és érthetően fel kell tárni mi a különbség a jogállamiság és az önkény, a hatalommegosztás (hatalmi ágak elválasztása) és az ellenőrizetlen hatalomkoncentráció, a demokrácia és a diktatúra között. Hasonlóképpen s ezekkel szoros összefüggésben: mi a különbség az alkotmányos feladatát betöltő, a hatalmat ellenőrző, független bíráskodás és a végrehajtó hatalommal “összeérő”, hivatalnoki szemléletű bíráskodás között. Az ellenetek folyó büntetőeljárás e vonatkozásban „állatorvosi ló”, amin mindez illusztrálható, bemutatható. Jogászként és az „európai értékeket” zászlajára tűző Európai Unió „kötelékében”, választott képviselőként tevékenykedő magyar emberként, én az elkövetkező időkben ezt szeretném tenni, azaz ügyeteken keresztül szeretném ezeket az összefüggéseket bemutatni és érthetővé tenni. Ehhez a gondolataim és az erőm gyűjtésére, rövid elvonulásra van most szükségem. Ennélfogva sajnos nem tudok részt venni az eljárás és az ítélet ellen tiltakozó első tüntetésen, ami tudomásom szerint ezen a hétvégén lesz. Bízom benne, hogy az emberek megfélemlítettsége ellenére sokan elmennek majd, megértéseteket kérem, amiért én nem leszek közöttük.
Mostantól folyamatosan teszek közzé sajtóközleményeket a „Budaházy ügy/ Hunnia ügy” egyes aspektusairól, azzal a céllal, hogy a fontos alkotmányos, emberi jogi, büntetőjogi összefüggések megértését segítsem. Elsőként „újratöltve” adom közre azt a rövid dokumentumfilmet, amit pár éve készítettünk a Te közéleti, politikai tevékenységedről, egyebek mellett a szavazatok újraszámlálását követelő hídblokádodról, a Szabadság téri szovjet emlékmű „megrongálásáról”, az EU csatlakozás elleni valamint a földrablások elleni tiltakozásodról. A videót kísérő sajtóközlemény címe: „Koncepciós eljárás? Budaházyék ellen? Miért?” Bízom benne, hogy a filmet megtekintve sokan megtalálják s megértik a választ. Folytatás következik!
Isten áldjon, szeretettel gondolok Rád, Rátok,
A dokumentumfilm itt látható:


Budaházy film 15 perc


Megkérjük Vona Gábort , és a jobbikot karolja fel ezt a kezdeményezést , legyen Gyuri az év embere , mert ma ő holnap az egész országot bebörtönzik a szabadkőműves helytartó segédek !!!!




"Boldog az az ország, amelynek ilyen terroristái vannak"



Bácskai Balázs

2016. május 20. 21:58

Budaházy György védője szerint nem terrorcselekmény, csupán jóval kisebb súlyú rongálás történt a büntetőper tárgyává tett esetekben, és egyébként sem bizonyított, hogy a cselekményeket egyáltalán a vádlottak követték el.
"Boldog az az ország, amelynek ilyen terroristái vannak"
– fogalmazott Szikinger István perbeszédének első napján, pénteken a Fővárosi Törvényszéken, emlékeztetve a Párizsban és Brüsszelben néhány hónapja elkövetett, több tucatnyi halálos áldozatot követelő merényletekre.
A vád szerint a Budaházy György által létrehozott Magyarok Nyilai elnevezésű terrorszervezet 2007 és 2009 között erőszakos eszközökkel próbálta megváltoztatni a kormánypártok politikáját. A vádlottak Molotov-koktélos támadást intéztek MSZP- és SZDSZ-pártirodák, illetve képviselők és miniszterek otthona ellen. Ezeknek a cselekményeknek a következtében ugyan senki sem sérült meg, ám egy másik vádpont szerint vascsövekkel súlyosan bántalmazták Csintalan Sándor Hír TV-s műsorvezetőt, korábbi szocialista politikust.
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Szikinger István szerint a vádbeli cselekmények nem alkalmasak terrorcselekmény megvalósítására, egyébként pedig az sem bizonyított, hogy egyáltalán a vádlottak követték el azokat. Feltéve, de meg nem engedve, hogy Budaházy és társai számlájára írhatók a cselekmények, van olyan adat, mely szerint az elsőrendű vádlott kifejezetten arra adott utasítást, hogy személyi sérülés ne történjen. Budaházy György nem híve a személy elleni erőszaknak – jegyezte meg az ügyvéd.
Emlékeztetett arra, hogy az egyik, az ügyészség szerint terrorcselekménynek minősülő támadásnál komolyan felmerült, hogy inkább zaklatásnak minősítsék, ami úgy viszonyul a terrorcselekményhez, mint a könnyű testi sértés az emberöléshez. Az ügyvéd szerint a vádbeli cselekmények sem állami szerv kényszerítését, sem a lakosság megfélemlítését nem valósították meg. Soha senki komolyan még csak fontolóra se vette, hogy a parlament nem szavazza meg azt, amit a vádbeli szervezet ellenzett.
Az ügyészség szerint a terrorszervezet előbb az egészségügyi törvény parlamenti elfogadását, majd Gyurcsány Ferenc kormányfő lemondása után Bajnai Gordon kormányalakítását próbálta megakadályozni és előrehozott választásokat akart a terrorcselekményekkel kikényszeríteni.
Emellett az ügyészség szerint a Vörös Csepel szórakozóhely, a Broadway Jegyiroda és két melegbár elleni támadás a lakosság egyes csoportjainak megfélemlítését célozta. Miután az egyik felgyújtott melegbárban voltak vendégek, így ebben az esetben aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés kísérletével valósult meg a vádhatóság szerint a terrorcselekmény.
A lakosság megfélemlítése kapcsán Szikinger István arra hívta fel a figyelmet, hogy szinte minden bűncselekmény megijeszthet ugyan egyes embereket, ám nincs adat arra, hogy ezek a támadások komoly félelmet keltettek volna. Megjegyezte, a romagyilkosságok kapcsán sem merült fel, hogy terrorcselekményekről lenne szó.
Fotó: MTI Fotóbank
Szikinger István szerint az ügyészségnek még a bűnszervezet, vagy terrorszervezet létét, létrejöttét sem sikerült bizonyítania. A vádbeli Budaházy György vezette Magyarok Nyilai vagy nem is létezett, vagy nem a vádlottakhoz köthető.
Ezzel kapcsolatban az ügyvéd arra hívta fel a figyelmet, hogy az egyik vádbeli cselekmény után a Magyarok Nyilai által kiadott közlemény lényeges pontokon másként írta le a támadást, mint ahogy az történt, amiből egyenesen következik, hogy nem az elkövetőkhöz köthető a dokumentum.
A vádlottak túlnyomó többsége az eljárás során tagadta bűnösségét, ám volt, aki beismerte tettét és másokra is terhelő vallomást tett. Az egyik korábbi gyanúsított a hatóságokkal együttműködve a tárgyaláson már tanúként tehetett társait terhelő vallomást, továbbá az egyik vádlottnak rögzítették többórányi beszélgetését, amely az ügyészség szerint lényeges pontokon támasztja alá a vádat.
Az ügyész néhány napja perbeszédében egyes vádlottaknak 20 évet megközelítő szabadságvesztést indítványozott.
Budaházy György védőbeszéde várhatóan hétfőn folytatódik a Fővárosi Törvényszéken. Az elsőfokú ítélet a több mint fél évtizede kezdődött perben várhatóan a nyári ítélkezési szünet előtt megszületik.
(MTI)


A Magyar Nemzet és a budai napközis forradalmárok



888.hu
2016. november 22. 13:48
Nagy az aggodalom, de ez nem egyszerű visongás. Ez már művészet.

Sivalkodik. Régen disznókra mondták. Mostanság főként liberálisokra. Mármint a kormánysajtó forradalmi hevületű munkatársai. Használják a szót ezek mellett balliberálisokra, szocdemekre, zöldekre, hatvannyolcasokra és bárkire, akiben a nyugati világot felforgató népmozgalom ellenségeit vélik felfedezni.
Jobboldaliakra is. Olyanokra, akik sajnálatos módon ragaszkodnak rögeszmékhez, amelyeket valaha polgári értékeknek, olykor csak józan észnek neveztek.
Ők mind nem haladnak a korral, ráadásul összevissza röfögnek.
Sivalkodnak. Ez nem egyszerű visongás. Igaz, József Attila is megidéz a szóval valamit az elérhetetlen idillből, amikor így ír: „mint harmatos, magas fűben tíz-húsz kövér, víg gyerek / sivalkodva, meztelenül ha rakáson hempereg”. De most más a téma. Az, ahogy a szóban benne rejlik valami vészjósló, valami a közelítő tél rettenetéből. Mintha a meztelen rakás alatt már ott lapulna egy jóságos, de határozott tekintetű böllér kése.
Ha tehát eljön az idő, majd csend lesz, így végre nyugodtan foglalkozhat mindenki a dolgok előrelendítésével. A sivalkodókkal folytatott parttalan viták helyett.
Ám ha az ember ezeket a szövegeket olvassa, az a benyomása támad, hogy távolról sem tartunk még itt. Mert hát sok még a szenny és a buta beszéd. Például a romkocsmákban, ahol a búslakodó ártányok egyre és mindig sivalkodnak. Nem akarják abbahagyni.
Pedig eljárt fölöttük az idő. Sok sivalkodó éppenséggel rá is szolgált arra, hogy eljárjon. Megbánni azonban már késő a sok nácizást, homofóbozást, orbánviktorozást egyfelől, az értékalapúzást, a szennymédiázást, az ügynökaktázást másfelől. Tudomásul kell venni, hogy a nagy világforradalom, amelynek sem David Cameron, sem Hillary Clinton, sem a jelöltségig sem jutó Sarkozy nem tudott ellenállni, elsöpri egyiket is, másikat is. Elsöpri a gyengéket, miközben az erősek, akik, mint tudjuk, „hajnalban kelnek, fát aprítanak, / isznak egy korty pálinkát, s így tovább”, már felemelték a zászlót (Nigel Farage a söröskorsót). És a brexit után alatta sok ezer ember vonul. Mit ezrek, milliók! Ahogy egy disznóügyi klasszikusban versbe szedte Orwell, „állatok Ír- s Angolhonban / S más hazákban, réteken”.
Elfogadom – bár megengedve, hogy talán lehetne rajta jobbítani másként is olykor –, hogy a régi világ megérett a pusztulásra, és mit számít eközben, ha páran még sivalkodnak. (Akárhogy is, nálam ez az ige az év szava lesz, ha lesz még év meg naptár – volt már forradalom, amely után aztán az sem lett), mert úgyis közeleg a tél. Ám valahogy nem megy ki a fejemből egy kép. Ezen a képzeletbeli képen egy másik egykori forradalmár, Ságvári Endre van, ahogy halála előtt pár perccel franciakrémest eszik egy budai cukrászdában.
Tudom, igazságtalan vagyok, hiszen fogalmam sincs, evett-e valamit is abban a cukrászdában tényleg, mielőtt betoppantak az államrendőrség nyomozói. És miért ne járhatna egy kommunista, akinek harminckét neve volt, cukrászdába szervezkedni? És miért ne lehetne a harminckettő Ságvári közül az egyik az, aki franciakrémest is eszik? Csipketerítőn.
Mégis befészkelte magát a fejembe, ott ragadt ez az igazságtalan kép. Lágy franciakrémessel a szánk szélén rohanni a forradalomba. Bele. Hogy később egy egész rendszer sziklaszilárd morális fundamentumává válhassunk.
Sokszor eszembe jut hát a kis budai cukrászda. A franciakrémessel és a csőre töltött stukkerrel. Most is, amikor a kormánysajtóban az aczéli típusú kijáró-benyaló kultúrpolitika újraépítői állami milliókból-milliárdokból, minisztériumokból posztolgatva, kitömött kutatóműhelyek ólmelegéből írogatva, budai törzshelyeiken jóféle krémeseket zabálva, másfél mázsás szőke boldogságban dagonyázva prédikálnak az elitek árulásáról, a fehér ember dühéről, a forradalomról, a sivalkodókról. A közeledő télről.
A pesti belvárosi értelmiségnek – sok kárt tett az is – hál’ istennek vége van. De itt jönnek ők, megkaptuk helyettük a budai napközis mozgalmárokat.
Pedig annyira szerettem volna hinni, hogy ennek a háborúnak, ennek a műfajnak, ennek a világnak, ezeknek vége. Hogy leáldozott itt nekik negyed százada.
De nőnek kifele a földből. Nőnek megint.”
– Tóth Szabolcs Töhötöm, mno.hu


Kálmán "HírTV" Olga havi 4 milliós fizetést kaphat Simicskától

Sümeghi Lóránt

2016. december 18. 09:58
Sajtóértesülések szerint Kálmán Olga hiába volt a legjobban fizetett ATV-s munkatárs, Simicska ajánlatára még ő sem tudott nemet mondani.

Ahogyan arról a 888.hu is korábban beszámolt, az elfogulatlanság látszatára sem adó, balliberális műsorvezető jövő év február 15-től az ATV stúdióját a mostanra már a jobbikosoknak állandó helyet biztosító HírTV stúdiójára cseréli.
Kálmán Olga felmondásának okairól egyelőre csak találgatni lehet, azonban sajtóértesülésekszerint kulcsszerepet játszhatott a műsorvezetőnek ígért csillagászati fizetés összege, amely elérheti akár a havi négymillió forintot is. Aligha tekinthető véletlen egybeesésnek, hogy napokkal korábban szintén megírtuk, hogy nemcsak Császár Attila a HírTV ikonikus tudósítója hagyhatja el a csatornát, hanem Simicska első embere, Nagy Zoltán hírigazgató is. Feltételezhetően azért, mert a már leplezetlen politikai irányváltást Kálmán Olgástul, már az ő gyomruk sem vette be.
Egyébiránt, köztudott, hogy Kálmán Olga volt az ATV egyik legjobban fizetett munkatársa, a műsorstruktúrát gyakran az ő megjelenéséhez igazították annak érdekében, hogy teret biztosítsanak mértéktelenül elfogult beszélgetéseihez.




MÉG TÖBB "BUDAHÁZY GYÖRGY"



Gaudi-Nagy szerint törvénytelen a Budaházy-ítélet


Hazaszerető emberként és nemzeti jogvédőként is sokakkal együtt megrázott, s felháborított a Budaházy György és 16 társa elleni törvénytelen és drákói elsőfokú ítélet  – nyilatkozta a maratoni ítélethirdetést követően dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetője.
Gaudi emlékeztetett: a sokéves nemzeti jogvédő és politikai küzdelem ellenére nem a 2006 őszi rendőrterror felelőseire, hanem 17 hazafira szabtak ki összesen 125 év szabadságvesztést. Budaházyra a legsúlyosabbat, 13 év fegyházat, aki ráadásul már ült előzetesben két és fél évet. Átlagosan fejenként ez több mint 7 év: annyi amennyit egy szimpla emberölésért adnak szokásosan. Itt emberélet veszélyben sem volt, de egy bizonyított terrorcselekmény sincs. A szolidáris erőmutatás is segíthetett abban, hogy végül nem kerültek előzetesbe a másodfokú ítéletig.
Döbbenetes volt szembesülnöm a tárgyalóteremben azzal, hogy az elvileg független és a törvényeknek alávetett, s a törvényességet minden körülmények között érvényre juttatni hivatott bírói tanács terrorcselekmény miatti ilyen súlyos elítélést alapozott az ügyészség által előterjesztett bizonyítékokra dacára annak, hogy azok kapcsán – okkal – kétségeit és aggályait hangoztatta, a védelem érveit és bizonyítékait meg egyáltalán nem vette figyelembe. Magyarán törvénytelen ítéletet hozott”
– mondta el többek között a nemzeti jogvédő.
Forrás: alfahir.hu, fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

125 év 17 hazafira - a nemzet arcul csapása a Budaházy justizmord: nem maradhat így!




Budaházy a PS-nek: Nem én vagyok a terrorista




Levélben kereste meg Budaházy György a PestiSrácok.hu szerkesztőségét, írásában pedig kifejtette saját meglátásait a Fővárosi Törvényszék keddi ítéletével összefüggésben. Mint ismert, az elsőrendű vádlott Budaházyt és 14 társát mások mellett terrorcselekmény elkövetése miatt ítélte több évi fegyházbüntetésre a bíróság. Budaházy portálunknak nyomatékosította, az ártatlanság vélelme még most is megilleti. “Az ügyészek és a bírók süketek és vakok, sokan találják koncepciósnak a keddi ítéletet” – fakadt ki Budaházy.
Levelet kapott a PS Budaházy Györgytől, a terrorcselekménnyel vádolt és emiatt kedden első fokon tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélt korábban aktív radikális vezető. Budaházy levelében elsőként azt sérelmezte, hogy a média és az üggyel kapcsolatban megszólaló személyek kész tényként kezelik a bűnösségüket, a terrorizmust és, mint fogalmaz: „már megy a dolgok parttalan felnagyítása”. Ezzel szemben, mivel az első fokon eljárt bíróság ítélete nem jogerős, az ártatlanság vélelme még most is megilleti a Hunnia-per vádlottjait – hívta fel a figyelmet Budaházy, kiemelve azt is: a Magyarországon – még a bíróság által is elismerten – joggyakorlatban még kimunkálatlan terrorizmus tényállásának ítéleti megindokolása igen felületes volt, pedig ennek az ügynek ez a lényege, hisz egyébként kisebb értékű rongálásokról van szó”. A Csintalan Sándor ellen elkövetett testi sértés megemlítésének mellőzése mellett Budaházy megjegyezte azt is, hogy véleménye szerint az ítélet indoklásában csak a vád bizonyítékairól hallhattunk.


Mintha a mi védekezésünk is csak addig terjedt volna, hogy ezeknek a törvényes mivoltát vitattuk, kétségtelenül ezt is megtettük (persze az a botrány, hogy ezt lehet egyáltalán vitatni és ezt még a bíróság is valamelyest elismerte), de voltak cáfoló tanúink, dokumentumaink és a valóság tényeivel való vádirati ellentmondások is, mégis ezek értékelése semmilyen szinten nem történt meg
– adott hangot az eljárás törvényességével kapcsolatban felvetődött aggályainak a bíróság által Magyarok Nyilai-ügyként aposztrofált per elsőrendű vádlottja. Budaházy azt is sérelmezi, hogy számára nem derült ki az ítélet indoklásából, hogy tulajdonképpen melyik vádpontban és mi alapján állapította meg büntetőjogi felelősségét a bírói tanács, majd kiemelte:
Rengeteg energiám és időm ment rá ezen ügy dokumentumainak feldolgozására, a jogi helyzet átlátására, az ügyben való védekezés felépítésére. És most azzal kellett szembesülnöm, hogy úgy tűnik, ez semmit nem ért, mert akiket azért fizetnek (ügyészek, bírók), hogy az ügyet ugyanígy feldolgozva, az általam felvetettekre érdemben reagáljanak, süketek és vakok. Nem meglepő, hogy mindezek után rengetegen koncepciósnak vélik az eljáráson túl, az ítéletet is.”
Budaházy György az ellene és tizenhat társa ellen terrorcselekmény bűntette miatt indult per tárgyalásán, az ítélethirdetés után a Fővárosi Törvényszék tárgyalótermében 2016. augusztus 30-án. A bíróság elsőfokú ítéletében tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcselekménnyel, testi sértéssel, kényszerítéssel vádolt Budaházy Györgyöt. Rendbontások miatt, a bíró kérésére a rendőrök kiürítették a hallgatóság részére fenntartott karzatot. Fotó: Horváth Péter Gyula
Budaházy György szerint süketek és vakok az ügyészek és bírók. Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu
Ezután a „rendszerváltás óta folyó mutyi politizálást” és a rendre beígért elszámoltatások elmaradását” okolja, amiért nem a Gyurcsány rezsim által elkövetett terror felelőseinek, hanem neki és társainak kell „szembesülnie ezzel a fenyegető helyzettel”.
Gondolatainak zárásaként ígertett tett Budaházy György, hogy igazáért minden lehető jogi fórumon tovább harcol, és megköszönte a mellettük való kiállást azoknak, aki ezt tették, mert szerinte erre nagy szükségük van.
Azért a súlyosan igazságtalan ítéleten való jól érzékelhető, igen széleskörű felháborodás és megütközés mutatja, hogy nem én vagyok ennek a nemzetnek a szemében a terrorista.”
Vezető fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu



A Jobbik szégyennek tartja Budaházy elítélését, a DK szerint Orbán és Vona terrorveszélyt okoz


A Jobbik igazságtalannak tartja, a Demokratikus Koalíció alelnöke viszont üdvözölte, hogy a Fővárosi Törvényszék kedden, első fokon tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcselekménnyel, testi sértéssel, kényszerítéssel vádolt Budaházy Györgyöt.
A Jobbik közleményében az elmúlt 26 év legnagyobb szégyeneként értékelte, hogy míg Budaházy Györgyöt elítélik, addig sem a Biszku-féle kommunista vezetők, sem a rablóprivatizáció egyetlen tettese, sem egyetlen korrupt politikus, sem a 2006-os rendőrterrorért felelős Gyurcsány Ferenc és társai nem kerültek rács mögé, Vizoviczki László pedig ki tudja, honnan előteremtett negyedmilliárd forint ellenében odahaza dőzsölhet”.
A Jobbik azt írta, Budaházy György a szocialisták 2002-es csalásgyanús győzelme után a szavazatok újraszámlálását követelte, négy évvel később, az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülését követően pedig a Gyurcsány-kormány távozását követelő tömegek egyik vezérévé vált. Arcpirítónak tartjuk, hogy ez az ítélet épp 2006. tizedik évfordulója előtt született meg” –írták.
Vadai Ágnes közleménye szerint viszont ez az első alkalom, hogy ítélet született egy szélsőjobboldali terrorista ellen, aki robbantásokkal próbálta megfélemlíteni a korábbi, baloldali kormány tagjait. A politikus kijelenti, hogy a magyar jobboldal a keddi ítélettel megkapta rég megérdemelt bizonyítványát, még ha a 2006-tól kezdődően erőszakos bűncselekményeket politikai alapon elkövető terrorcsoport ítéletére 10 évet kellett is várni”. A DK szerint az ügy rávilágít arra, hogy Magyarországon nem a háború elől menekülők, hanem az Orbán Viktor és Vona Gábor szárnyai alatt felnőtt erőszakos csoportok jelenthetnek terrorveszélyt – jelenti ki a független képviselő.
MTI




Budaházy, a nemzet ellensége


Talán emlékeznek tisztelt és kedves olvtársaink a hőskorszakra, amikor a mi miniszterelnökünket, államunk első emberét Gyurcsány Ferencnek, a titkosszolgálati miniszterünket pedig Szilvásy Gyurinak hívták. Ekkor történt az, hogy a titkosszolgálat vezetőjét meg egy bizonyos Laborc Sándornak hívták. Ez utóbbi két úriember azóta különböző büntetőeljárásokba involválódott bele, sőt, az elsők között volt a magyar jogi fércköztársaság történelmében, hogy valami büntetőszankciónak gúnyolt ejnye-bejnyét is muszáj volt velük szemben kiszabni.
Ez olyannyira egyedi, hogy erre még nem volt példa, s ha arra gondolunk, hogy az öreg Laborc Sanyi személyesen ült le Portik Tamással Fideszt lejáratni, vagy épp alattuk fáradt be az orosz titkosszolgálat az NBH-ba, akkor belegondolhatunk, mi minden ment akkoriban. A Political Capital zseniális tanácsadásait most ne is említsük, de voltak ott különböző halászok is, akik aztán mindenféle adatokat halásztak a Gyuri megbízásából.
Szóval: legendás, hősies idők voltak, akkor lőttek például fejbe pár cigány etnikumú magyar állampolgárt, szám szerint kilencet, a titkosszolgálatok tevőleges segítségével, ugyanis a katonák benne voltak, szóval mindenféle dolgok alakultak akkoriban.
Volt olyan, amikor a „szlovák titkosszolgálat jelzésére” kellett a parlament előtt nagygyűlést elhalasztani (hazudta Szilvásy Gyuri), de csodás idők voltak amúgy is, tobzódtak az Egymásért-ügyek, az UD-ügy, satöbbi, s amikor Dávid Rigolya próbálta tevőleges titkosszolgálati segítséggel menteni hatalmát, no az volt a legütősebb.

Ezt a kis felsorolásnak sem teljes szösszenetet azért írtam, hogy dührohamunk kezdő löketeit felhorgasszam.

De most kezdünk csak igazán horgadásba. Bár történetileg korábbra, tematikailag kicsit mégis ide kívánkozik az a 2006 forró őszének emlegetett időszak. Tíz éve ugyanis a mi Ferencünk a rendőrség Bene és Gergényi vezette szervezetének jókedélyű asszisztenciájával belelövetett a tömegbe, kardlapoztatott, majd dutyiba vágatott igen jelentős mennyiségű embert. Nota bene a hatóságok és az igazságszolgáltatás (a függetlenségükre akkoriban is igen büszke) elemei pedig sorozatban vágták be a teljesen ártatlan polgárokat a karcerba. Többek néhány szemmel kevesebbek lettek, másokat konkrétan nyomorékra vertek a rend éber őrei.
No, ezek az emberek, akik ezért közvetlenül felelősek, így Gyurcsány Feri, Szilvásy Gyuri, Laborc Sanyi, Gergényi Peti kisebb, büntetőjoginak igazán nem nevezhető karcolásokkal úszták meg az akkori eseményeket, mert, bár említettem, hogy volt valami, de a dolgok súlyához képest ugye érezhetően nem siettek felelősségre vonni őket. Megjegyzem Gyurcsány Feriig még fel se ért a dolog…
No, ebben a derék időszakban volt ez a jó kiállású csávó, ez a Budaházy Gyuri, aki komolyan tervezte, hogy akkor ő most odavágna az államhatalom komcsik és neokomcsik által fertőzött, rothadó bástyáin uraskodó, egyébként tolvajbandának. A kétségkívül vonzó tervet leginkább az „Íjász”hoz címzett kocsmában szőtte, jelentős mennyiségű sör elfogyasztása mellett. Ám voltak egyéb hatalmas államellenes húzásai is, például elment hagyományőrző ruhában rendezvényekre is.
Aztán érkezett az a pillanat, amikor az akkori híresztelések szerint a mi Budaházy Gyurinkat autójának csomagtartójában futball labdának álcázott robbanóanyaggal fogták el. Sajnos ez a dolog egyes vájt fülű elemeknek kicsit gyanúsnak tűnt, különösen azért, mert Drazsé elvtárs akkoriban szeretett rettegni vidéki kölköktől. Azonban a vájt fülű elemek olvastak ilyet már korábban is, sőt, emiatt rögtön megdöbbentek azon, hogy jé, már megint valaki egy csomagtartóban, futball labdának álcázva óhajt bombákat szállítani szakadt Ladájában.

Aztán következett a nagy hatósági homályba burkolódzás a dologban, ugyanis, mint kiderült, a futball labda az bezony futball labda volt, és nem bomba.

Szóval a fentiek és a még fentiek tekintetében nem vagyok meggyőződve arról, hogy a hatóságok bizonyítékai kellően erőteljes bizonyítékok… Horribile dictu azt feltételezném, hogy kellett valami operatívnak hazudott anyag arról, hogy ez a Budaházy fiú nagyon veszélyes, sőt a magyar társadalom (házmester-Magyarország) és hatóságok működését ismerve csak úgy ömölhetett a „fontos bizonyítékok” áradata.
Namost a különböző nemzeti kocsmákban előszeretettel előadó Gyuri hatalmas összeesküvő lehetett, a vádirat és az azt tükröző ítélet szerint tehát olyan karizmatikus egyén volt, hogy küldte a politikusokhoz az „embereit”, akik aztán puffogtattak, molotov-koktéloztak, satöbbi. Már alapból hihető…
Eddig a cinikus gúny oldala. Azonban nézzük meg a dolog politikai oldalát!
Ebből a derék emberből egyrészt mártírt, másrészt nemzeti idolt csinálnak, a fentiek mellett pedig az ügyészség és a bíróság egymásból és magukból egyaránt röhejes hülyét. Főleg úgy, hogy a fent említett Feriket, meg egyebeket meg se karcolták. Tehát a Budaházynak 13 év, terrorszervezet (kár, hogy nem kémhálózat, ürgebőrbe varrt anyagok, stb…) a Gyurcsány Ferinek, Szilvásy Gyurinak meg nagy semmi. Gratulálunk, a magyar igazságszolgáltatás ismét a pókhálószerűségéről adott tanúbizonyságot. Azaz a madarak, nagy rovarok átszakítják, a kis muslincák fennakadnak. Vagy magyarabbul: a nagy halak megússzák, a kis halakat megeszik.
Így kell igazságot szolgáltatni!






Schiffer András: Mennyi jár a szemkilövetésért?



Budaházy tizenhárom év. Mennyi jár a szemkilövetésekért?” –tette fel a kérdést Facebook oldalán Schiffer András arra reagálva, hogy a Fővárosi Törvényszék elsőfokon  13 év fegyházbüntetésre ítélte Budaházy Györgyöt




Tizenhárom évet kapott első fokon a terrorcselekménnyel vádolt Budaházy György




Tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte első fokon Budaházy Györgyöt a Fővárosi Törvényszék. Az ítélet szerint Budaházy bűnszervezetben társtettesként követte el terrorcselekményeit, testi sértés és kényszerítés is a rovására írható. A bírói tanács Budaházy társaivalszemben sem volt elnéző: a másodrendű vádlott 12 év fegyházbüntetést kapott, és a legtöbben is tíz év körüli büntetést kaptak. Valamennyiük esetében kizárta a bíró a feltételes szabadlábra bocsátás lehetőségét is.
A vártak szerint óriási érdeklődés mellett hírdette ki elsőfokú, nem jogerős ítéletét a Fővárosi Törvényszék kedden. A hét év után hozta meg ítéletét a Budaházy György és tizenhat vádlott-társa ellen folyó büntetőeljárásban a bíróság. A Hunnia-perként is emlegetett eljárásban az ügyészség  terrorcselekménnyel vádolta Budaházyékat. A per fővádlottjának ügyvédje korábban azzal védekezett: az eljárás koncepciós jellegét mutatja többek között az is, hogy az ártatlanság vélelmének durva megsértésével olyan iratok kerültek a nyomozás során a sajtóhoz, amelyek védence bűnösségét prejudikálták a közvéleményben – vélekedett az ügyvéd. Hozzátette: akkor figyelt fel az ügyre, amikor a nyomozás alatt a sajtóban sajátos módon az jelent meg, hogy perdöntő bizonyíték került elő Budaházy György ellen.


Tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte első fokon Budaházy Györgyöt a Fővárosi Törvényszék. Az ítélet szerint Budaházy bűnszervezetben társtettesként követte el terrorcselekményeit, testi sértés és kényszerítés is a rovására írható. A bírói tanács Budaházy társaivalszemben sem volt elnéző: a másodrendű vádlott 12 év fegyházbüntetést kapott, és a legtöbben is tíz év körüli büntetést kaptak. Valamennyiük esetében kizárta a bíró a feltételes szabadlábra bocsátás lehetőségét is.
A vártak szerint óriási érdeklődés mellett hírdette ki elsőfokú, nem jogerős ítéletét a Fővárosi Törvényszék kedden. A hét év után hozta meg ítéletét a Budaházy György és tizenhat vádlott-társa ellen folyó büntetőeljárásban a bíróság. A Hunnia-perként is emlegetett eljárásban az ügyészség  terrorcselekménnyel vádolta Budaházyékat. A per fővádlottjának ügyvédje korábban azzal védekezett: az eljárás koncepciós jellegét mutatja többek között az is, hogy az ártatlanság vélelmének durva megsértésével olyan iratok kerültek a nyomozás során a sajtóhoz, amelyek védence bűnösségét prejudikálták a közvéleményben – vélekedett az ügyvéd. Hozzátette: akkor figyelt fel az ügyre, amikor a nyomozás alatt a sajtóban sajátos módon az jelent meg, hogy perdöntő bizonyíték került elő Budaházy György ellen.
Budaházyt 2009 tavaszán akkor fogta el a rendőrség, amikor maga ment be, hogy bejelentsen egy későbbi demonstrációt. A gyanú emberölés előkészülete, terrorcselekmény és robbanóanyaggal való visszaélés volt. A hídlezárás és más politikai akciók révén közismert férfi előzetes letartóztatásával szemben akkor a Jobbik, a HVIM és a Magyar Gárda is tiltakozásának adott hangot, utóbbiak a nemzeti oldal megfélemlítésének szándékát sejtették a kényszer-intézkedés mögött.
A Nemzeti Nyomozó Iroda és a Nemzetbiztonsági Hivatal együttműködése során szerzett adatok alapján a hatóságok úgy gondolták, Budaházy György áll a Hiller István, Kóka János és más politikusok háza ellen intézett lőfegyveres, illetve Molotov-koktélos támadások elkövetői mögött, valamint az ő utasítására készítettek elő további legalább két országgyűlési képviselő ellen robbantásos merényletet a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg nevű csoport tagjai, méghozzá focilabdába rejtett bombákkal.




Budaházy György védője minden vádpontban felmentést kér


Minden vádpontban felmentést kért a terrorcselekménnyel vádolt Budaházy György védője a Fővárosi Törvényszéken hétfőn. Szikinger István ügyvéd perbeszédében azt mondta, hogy a nyomozás során számos törvénytelenség történt: kényszerítettek, fenyegettek gyanúsítottakat, a titkos információgyűjtés anyagát jogellenes módon szerezték be, és miközben volt olyan házkutatás, ahol a fel nem használt metrójegyeket is lefoglalták, Budaházy György telefonjának még a híváslistája sem szerepel a terhelő bizonyítékok között. A védő szerint a terhelő vallomások többségét olyanok tették, akik vagy érdekeltek voltak, vagy megfélemlítettek. Például az a tanú, aki az egyik vádlottal a vádbeli cselekmények idején órákon át rögzítette beszélgetéseiket, majd a hangfelvételeket átadta a rendőrségnek, valójában inkább rendőrségi provokátor volt, akinek a hatóságokkal való kapcsolata nem tisztázott, ám feltételezhető, hogy anyagi előnyre számított – mondta.
Az eljárás koncepciós jellegét mutatja többek között az is, hogy az ártatlanság vélelmének durva megsértésével olyan iratok kerültek a nyomozás során a sajtóhoz, amelyek védence bűnösségét prejudikálták a közvéleményben – vélekedett az ügyvéd. Hozzátette: akkor figyelt fel az ügyre, amikor a nyomozás során a sajtóban sajátos módon az jelent meg, hogy perdöntő bizonyíték került elő Budaházy György ellen.
A terrorcselekmény vádjával kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet, hogy a vádbeli esetek nem állami szerv kényszerítését vagy a lakosság megfélemlítését célozták – ami a terrorcselekmény megállapításához szükséges -, hanem csupán vélemény kifejezését. Sok esetben a konkrét sértettek nem is nagyon tudták mire vélni a történteket. Például Szilvásy György – a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati minisztere -, akinek a vidéki házánál robbanás történt, az eljárás során azt is elképzelhetőnek tartotta, hogy csak a kint felejtett hígító miatt volt kisebb detonáció. A védő nem vitatta, hogy több vádpont valóban bűncselekményről szól, ám szerinte azok többnyire nem túl nagy értékű rongálások és korántsem olyan súlyúak, mint egy terrorcselekmény. Ráadásul, az sem bizonyított, hogy egyáltalán a vádlottak követték el, az pedig végképp nem, hogy – amint azt a vád állítja -, minderre Budaházy György adott utasítást.
Szikinger István felidézte: védence többször kinyilvánította, hogy nem híve a személy elleni erőszaknak, bízik az igazságszolgáltatásban, konfliktusait ott akarja rendezni. A pénteken kezdődött másfél napos védőbeszéd idejére csaknem megtelt a Fővárosi Törvényszék esküdtszéki nagyterme. A hallgatóságban ott volt mások mellett Novák Előd, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselő, Toroczkai László, Ásotthalom jobbikos polgármestere, Morvai Krisztina EP-képviselő, Gaudi-Nagy Tamás volt jobbikos országgyűlési képviselő és ifjabb Hegedűs Loránt református lelkész, egykori MIÉP-es országgyűlési képviselő.
Az ügyész néhány napja perbeszédében egyes vádlottaknak 20 évet megközelítő szabadságvesztést indítványozott. A büntetőper védőbeszédekkel folytatódik, utána a vádlottak szólalhatnak fel, és a tervek szerint még a nyári ítélkezési szünet előtt kihirdeti az elsőfokú ítéletet a törvényszék Budaházy György és társai ügyében. A vád szerint a Budaházy György által létrehozott Magyarok Nyilai elnevezésű terrorszervezet 2007 és 2009 között erőszakos eszközökkel próbálta megváltoztatni a kormánypártok politikáját és félelmet kelteni a lakosság egyes csoportjaiban.
A vádlottak az ügyészség szerint Molotov-koktélos támadást intéztek MSZP- és SZDSZ-pártirodák, képviselők, valamint Hiller István szocialista oktatási miniszter, Kóka János szabad demokrata frakcióvezető otthona ellen, Szilvásy György titkosszolgálatokat felügyelő miniszter vidéki ingatlanánál pedig robbantottak. Ezeknél a cselekményeknél személyi sérülés nem történt, a terrorcselekmények az ügyészség szerint rongálással valósultak meg. Egy másik vádpont szerint vascsővel súlyosan bántalmazták Csintalan Sándor HírTV-s műsorvezetőt, korábbi vezető szocialista politikus. Az ügyészség szerint a terrorszervezet előbb az egészségügyi törvény parlamenti elfogadását, majd Gyurcsány Ferenc kormányfő lemondása után Bajnai Gordon kormányalakítását próbálta megakadályozni, és előrehozott választásokat akart a terrorcselekményekkel kikényszeríteni.
Az ügyészség szerint a Vörös Csepel szórakozóhely, a Broadway Jegyiroda és két melegbár elleni támadás a lakosság egyes csoportjainak megfélemlítését célozta. Miután az egyik felgyújtott bárban voltak vendégek, abban az esetben aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés kísérletével valósult meg a vádhatóság szerint a terrorcselekmény. A vádlottak túlnyomó többsége tagadta bűnösségét, ám volt, aki magára és másokra is terhelő vallomást tett. Az egyik korábbi gyanúsított például, aki a hatóságokkal együttműködött, a tárgyaláson már tanúként tett társait terhelő vallomást. Az egyik vádlottnak pedig többórányi beszélgetését rögzítették, amely az ügyészség szerint lényeges pontokon alátámasztja a vádat.
Forrás: MTI, Fotó: Horváth Péter Gyula/pestisracok.hu









Amit ők elkövettek, az kőkemény terrorizmus



Csaknem húsz év fegyházat kért az ügyészség a Magyarok Nyilai terrorszervezet vezetésével és terrorcselekmény bűntettével vádolt Budaházy Györgyre és egy társára – hangzott el a per hétfői tárgyalásán a Fővárosi Törvényszéken. A Központi Nyomozó Főügyészség képviselője vádbeszédében kiemelte, hogy ilyen hosszan tartó, szervezett terrorcselekmény-sorozatra Magyarországon az elmúlt évtizedekben nem volt példa, ezért indokolt szigorú büntetések kiszabása. A perbeszéd során elhangzott az is, hogy az elégedetlenség kifejezésének egy demokráciában megvannak a játékszabályai”, amit a Hunnia Mozgalom megalapítója, Budaházy György nem tartott be és céljait nem demokratikus, törvényes módon akarta elérni, „hanem az erőszak eszközéhez nyúlt”.
PÁMER DÁVID – PestiSrácok.hu


Budaházy Györgyöt terrorcselekmény bűntette mellett Csintalan Sándor megveretése miatt mint felbujtót, aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettével is vádolják. A vádlottak közül 16-an a cselekményeiket a Budaházy György vezette bűnszervezet tagjaként követték el. A cselekményeket Katonai Parancsnokság” néven Budaházy György utasítására, huzamos együttműködés keretében szervezetten valósították meg – állítja az ügyészség. A vádirati szerint Budaházy György 2007. elején egy több személyből álló – Hunnia Mozgalomnak nevezett – csoportot hozott létre és vezetett abból a célból, hogy országgyűlési képviselők elleni támadásokkal – azokat megfélemlítve – befolyásolják a parlamenti döntéseket, megakadályozzák a több-biztosítós modell bevezetését. A csoport tagjai Budaházy György utasítására 2007. december 13-a és 16-a között hajtották végre Hiller István és Kóka János országgyűlési képviselők ingatlanai ellen – általuk figyelmeztető akciónak” nevezett  – fegyveres, illetve Molotov koktélos támadásokat. 2007. december 16-án a kuruc.info internetes oldalán megjelent közleményben figyelmeztették az összes országgyűlési képviselőt arra, hogy senki nem utolérhetetlen”, és ennek tudatában a 2007. december 17-i szavazáson nemmel szavazzanak. Ugyancsak Budaházy György utasítására – aki magát a csoport tagjaival való kapcsolattartás során „Katonai Parancsnokság” néven jelölte – 2008. február 7-éről 8-ra virradó éjszaka a csoport tagjai hajtottak végre országgyűlési képviselők ingatlanai ellen Molotov koktélos támadásokat, amely cselekményükkel az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény országgyűlés általi elfogadását akarták befolyásolni.
Budaházy az eljárás során végig tagadta bűnösségét, az ügyészség szerint azonban megáll a terrorvád. Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

A VOLT TITOKMINISZTER TULAJDONÁT IS TÁMADÁS ÉRTE

A vád szerint a Hír TV szerkesztőségébe 2008. február 10. napján elektronikus levelet küldtek az alábbi tartalommal: „A péntek hajnali lángok emlékeztessenek minden hazaárulót arra, hogy hol a nem gomb. Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg” A vádirat szerint Budaházy György csoportjának tagjai több SZDSZ, és MSZP székház ellen követtek el Molotov koktélos támadásokat, ők gyújtották fel a XIII. kerületében, a Hollán Ernő utcában található Broadway-jegyirodát 2008. április 01-jén, és egyebek mellett a Szilvásy György tulajdonában lévő lesencefalui ingatlan elleni 2008. szeptember 2-án éjszaka történt támadást is az ő számlájukra írják.

AZ ERŐSZAK ESZKÖZÉHEZ NYÚLTAK

Prancz Balázs perbeszéde elején hangsúlyozta, hogy az elégedetlenség kifejezésének egy demokráciában megvannak a játékszabályai”, amit a Hunnia Mozgalom megalapítója, Budaházy György nem tartott be és céljait nem demokratikus, törvényes módon akarta elérni, „hanem az erőszak eszközéhez nyúlt”. Ennek ellenére a vádlottak fontos  – az ügyész szerint hiteltelen -védekezési eleme volt, hogy ellenük koncepciós eljárást folytatnak a hatóságok. A vádbeszédben elhangzott, hogy az ügy kulcsfontosságú bizonyítéka volt Benkő György tanúvallomása, illetve az általa készített hanganyag is. A titokban rögzített felvételeken a másodrendű vádlott S. József számolt be az ő és társai által elkövetett bűncselekményekről, melyeket Budaházy utasítására követtek el. A férfi olyan kijelentést is tett, hogy amit ők elkövettek, az kőkemény terrorizmus”. Az ügyész szerint S. József elmondásait más, titkos információgyűjtés és házkutatások alkalmával begyűjtött bizonyítékok, valamint gyanúsítotti és tanúvallomások is alátámasztják.

A vád szerint az elsőrendű vádlott volt a szervezet megkérdőjelezhetetlen vezetője. Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

BUDAHÁZY VOLT A BŰNSZERVEZET VEZETŐJE?

Prancz Balázs közölte, a Hunnia Mozgalomból fejlődött ki a Magyarok Nyilai és a terrorszervezet vezetője pedig Budaházy György lett. A célpontokat és az elérni kívánt célt is az elsőrendű vádlott határozta meg- fűzte hozzá az ügyész, hozzátéve, hogy a vádlott olyan kijelentést is tett, hogy az általa irányított szervezetben hierarchia van, nem demokrácia”. Ezt igazolja, hogy amikor a vezetőt elfogták, a bűnszervezet még kint lévő tagjai tanácstalanok lettek, hiszen Budaházy Györgynek nem volt helyettese. Prancz Balázs ezek után sorba vette mind a kilenc vádpontot, amelyek közül az első szerint a másodrendű vádlott és ismeretlen társa megpróbálta felgyújtani az SZDSZ XI. kerületi, valamint a szocialisták két pártirodáját is. Az ügyészség képviselője hozzátette, ennek célja az Országgyűlés működésének befolyásolása, az akkori kormánypártok és a velük szimpatizálók megfélemlítése volt, majd utalva a közelmúltban elkövetett párizsi és brüsszeli terrortámadásokra, hangsúlyozta, a terrorcselekmény lényege a megfélemlítés. Adat keletkezett arra továbbá, hogy Budaházy fideszes pártirodák megtámadását is számba vette, ám a tagok ezt erősen ellenezték, így végül letett tervéről.

BOSSZÚBÓL VERHETTÉK MEG CSINTALAN SÁNDORT

Az ügyész szerint bizonyítható az is, hogy Budaházy utasítására vascsövekkel verték meg súlyosan Csintalan Sándor volt MSZP-s képviselőt, aki a Hír Televízió egyik műsorában szocialista ügynöknek nevezte az elsőrendű vádlottat. Elhangzott, Csintalan a verés közben az életéért könyörgött és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A vádbeszéd kitért rá, a másodrendű vádlott ugyancsak főnöke” parancsára lőtt rá Hiller István házára, illetve bizonyítható, hogy a Kóka-villa elleni támadásban Budaházy György személyesen vett részt. Utóbbi két cselekmény célja ugyancsak a megfélemlítés volt, ahogy  az újlipótvárosi Hollán Ernő utcában található Broadway jegyiroda elleni és melegbárok elleni fellépés, valamint   egy székesfehérvári bankautomata felrobbantása, hogy a terrorszervezet működéséhez, katonáinak támogatásához szükséges pénzt megszerezzék. De a vádlottak terhére róják a volt titokminiszter, Szilvásy György vidéki ingatlanánál elkövetett robbantást is.


Súlyos büntetéseket kért az ügyész a vádlottakra. Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

SÚLYOS BÜNTETÉSEKET KAPHATNAK

A Központi Nyomozó Főügyészség képviselője a büntetéskiszabás kapcsán azt emelte ki, hogy ilyen hosszan tartó, szervezett terrorcselekmény-sorozatra Magyarországon az elmúlt évtizedekben nem volt példa, ezért indokolt szigorú büntetések kiszabása. Az ügyész az összesen tizenhét vádlott közül Budaházy Györgyre és egyik társára húsz évet megközelítő fegyházbüntetés kiszabását indítványozta, tucatnyi vádlottra 10-15 év körüli szabadságvesztéseket, felfüggesztettet viszont csak egyetlen vádlottra, akinél az ügyészség szerint nem bizonyítható a bűnszervezethez tartozás. Mivel a vád szerint az elkövetés bűnszervezetben volt, ezért ez a feltételes szabadlábra helyezés kizárásával jár.
Címlapfotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

Ha ez a terrorizmus akkor az igazi terroristáink akik tényleg bűnszervezetben rabolták el nemzeti vagyonunkat , és tele szórták az alföldi rónaság akácos erdeit legyilkolt magyarokkal , és még mindig gyilkolnak bennünket szervezetten a zsidó messiás nevében szabadkőművesként , rendőrként , politikusként , igazságszolgáltatóként , titkos szolgaként , a hatalom minden ágát irányítva törvényekkel rendeletekkel kisemmizte ezt a népet , sok családot a híd alá száműzte , mert kellet nekik a házuk , a kocsijuk, kik nem ettek eleget ,mint ahogy József A . irta
,, Harmadnapja nem ettem , se sokat se keveset ,,

Igen te tetted ezt helytartó , és te csináltattál koholt vádakkal a polgárból a magyar polgárból , mert a zsidóból nem mersz terroristát kiáltani , pedig mindenki tudja , hogy ebben az országban a cionista zsidó lehet csak terrorista , hisz a lakóparkokat is ingyen húzatták fel a goj vállalkozókkal ez az igazi terrorizmus , hisz csődbe ment az egész építő ipar a terrorjaik miatt !!!!
A haramiák kutyája meg ugat a bíróság épületében , ahol a balekokat el kell ítéltetni , mert hogy jön az ide , hogy legyilkoltatjuk a cigányokat , és nem történik polgárháború , ugyan a gyurcsány cigányt , zsidót , homokost , kéne lefogni , de inkább csak az összekötőt akasztják fel . A Ratyi bácsi azóta is siratja a fiát , de ti az igazi terroristát nem üldözitek , csak a balekokat ítélitek el , hogy a nép szemét ne nyissátok fel , hadd aludjanak , mert így , csak forditatok egyet a nyakán , és már is alulról szagolhatja az ibolyát .





Toroczkai: A Magyarok Nyilait Gyurcsányék hozták létre


Toroczkai Lászlót, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vezetőjét, a 2006-os őszi események kulcsszereplőjét, Ásotthalom polgármesterét hallgatták meg tanúként a Budaházy György és társai ellen indított büntetőeljárásban. Budaházyt többek között terrorcselekmény bűntettével és aljas indokból elkövetett súlyos testi sértéssel vádolják felbujtóként. Toroczkai mesélt a Hunnia mozgalom születéséről és elhalásáról, valamint arról is , hogy a Jobbik tőlük vette a Magyar Gárda ötletét. A HVIM vezére azt is elmondta, szerinte a Magyarok Nyilait a Gyurcsány kormány titkosszolgálata hozta létre.


Toroczkai elmondta, Budaházyval több, mint 15 éve ismerik egymást, a 2006-os őszi események és a Gyurcsány kormány elleni tiltakozások kapcsán kerültek közelebbi, mondhatni baráti kapcsolatba. A tanú szerint a nemzeti oldal, amelynek tízezresre becsülte a létszámát, olyan, mint egy „nagy család”. A szereplők ismerik egymást. Budaházyval rendszeresen, a többi vádlott közül néhányukkal különböző kormányellenes megmozdulásokon, rendezvényeken találkozott. Toroczkai meghallgatása abból a szempontból volt nagyon fontos, mert a vádban szereplő Hunnia mozgalmat együtt alapította Budaházy Györggyel, így annak megalakulásáról és tevékenységéről részletesen be tudott számolni.

TÖBB MOZGALOM MEGALAKÍTÁSÁBAN IS RÉSZT VÁLLALT

Toroczkai vallomásában a Hunnia mellett több, általa is megalakított – rövid életű – mozgalomról is beszélt. Szóba került a „Mi magunkért” és a „Razzia” elnevezésű mozgalom is. Előbbi konkrétan Toroczkaihoz kötődik, ő találta ki, amikor saját elmondása szerint 2006 őszén a „nemzeti megmozdulások ikonja” lett. Ez a kezdeményezés – ami a határon túliak képviseletével is foglalkozott volna – azonban pár hónap után „elhalt”. A „Razzia” elnevezésű mozgalomnak – amit a tanú PR fogásnak szánt -, az volt a lényege, hogy állampolgárokat arra buzdított, tegyenek nekik bejelentéseket politikusok, közszereplők, rendőrök korrupciógyanús ügyeiről. Kevés bejelentés érkezett, ám utóbb kiderült, nekik lett igazuk, hiszen, főleg a kormányváltás után, néhány dolog kiderült – utalhatott Ásotthalom nemrég megválasztott polgármesetere a Vizoviczki ügyre, illetve egyes szocialista politikusok meggyanúsítására, őrizetbe vételére. A Hunniával kapcsolatban Toroczkai elismerte, az ötlet valóban kettejüktől származik, ám először alapítványként akarták bejegyeztetni. „De ez törvénytelen módon a mai napig nem történt meg” – mondta el a tanú, aki szerint már akkor prejudikáltak velük kapcsolatban. A HVIM vezére azt is elmondta, hogy a Hunnián belül létezett egy „Párhuzamos Magyarország” gondolat, koncepció, amely a Gyurcsány Ferenc vezette kormány törvénytelenségeire akarta felhívni a figyelmet. A mozgalmuk, „A kezdet napja” elnevezésű nyitórendezvényét 2007. április 21-én tartották ötezer fő részvételével. Toroczkai még arra is emlékezett, hogy a sajtó az időpont kapcsán azzal támadta őket, hogy Adolf Hitler születésnapja miatt tartották éppen akkor az összejövetelüket. „Pedig Hitler születésnapja április 20-án van, ha jól tudom” – fűzte hozzá a nemrég megválasztott polgármester.

A HUNNIÁTÓL „VETTE” A MAGYAR GÁRDA ÖTLETÉT A JOBBIK

Toroczkai beszélt a Hunnia felépítéséről, célkitűzéseiről is. A név Budaházytól származik, s amíg volt benne lendület, az elsőrendű vádlott részt is vett benne. A mozgalommal igényüket akarták kifejezni egy másik, jobb, élhetőbb Magyarországért. A Hunniában a tanú szerint érvényesült a demokrácia, mindenki beleszólhatott a nemzeti oldalról. Szervezett jellege soha nem alakult ki a mozgalomnak, még csak hivatalos vezetőket sem választottak. Szerettek volna egy új alkotmányt, illetve „csinálni valami újat, de valami régit is egyben”. A minta a hun államszervezet működése volt, nem pártrendszerben és politikusokban gondolkodtak. Ebben a szervezetben nem kaptak volna helyet a „csalással”, „hazugsággal” hatalomra kerülő politikusok. Hunniát egyébként úgy képzelték el, hogy abban tevékenyen részt vesznek a „szakértők”, a „katonák” és a „támogatók”. Több szakértői egyeztetést is folytattak közjogi kérdésekkel kapcsolatban. Anyagi támogatókból a tanú szerint alig akadt, míg a „katonák” elképzelésből nem lett semmi. A Magyar Gárda megalakulásával az ő kezdeményezésük „elhalt”. „Nem akarom a Jobbikot megsérteni, de ezt az ötletet tőlünk vették” – állította Toroczkai. A tanú szerint az egész mozgalom egy idő után hanyatlani kezdett, ő maga is úgy látta, hogy „kezdett kifáradni a nemzeti oldal”. „A tüntetéseken is egyre kevesebben vettek részt” – panaszkodott a tévészékház elleni ostrom vezetője.

TOROCZKAI: A MAGYAROK NYILAIT A TITKOSSZOLGÁLAT HOZHATTA LÉTRE

Toroczkai a Magyarok Nyilai Felszabadító Hadsereggel kapcsolatban is kifejtette a véleményét. Ő meg van arról győződve, hogy ez az egész vagy egy vicc, vagy pedig az akkori kormány és titkosszolgálat kreálmánya. „Ez egy hülye elnevezés, normális, nemzeti oldalhoz köthető emberek nem neveznek el így egy szervezetet”. -mondta el a véleményét a tanú. Egyébként ezzel a névvel Toroczkai már találkozott jó tíz évvel ezelőtt, amikor a lapjában egy – homokkal megtöltött – „álcsőbomba” kapcsán írt róluk. Későbbi tevékenységükről csak a sajtóból értesült. A Magyarok Nyilai kapcsán szóba került Csintalan Sándor megveretése is. Toroczkai kérdésre elmondta, hogy „hála a jó Istennek” nem ismeri közelebbről a szocialista párt korábbi alelnökét, csak a bíróságon találkozott vele, miután a „mocskolódásai” miatt Budaházyval közösen beperelték. Toroczkai úgy emlékezett, hogy a pert ellene azért indították, mert Csintalan az egyik műsorában „idiótának” és „szocialista ügynöknek” nevezte őket. „Ez az MSZP-s ügynöközés egy volt kommunista szájából feldühített” – tette hozzá a tanú. Csintalan még azzal is „megvádolta” Toroczkait, hogy csak hangadó volt, de nem vett részt a televízió ostromában. A tanú szerint azonban ők jogi úton akarták csak megtorolni a sérelmeiket, a Csintalan elleni támadásról nincs tudomása. Az újdonsült polgármestert a tárgyaláson két, általa írt levéllel is szembesítették, amelyekben „sorsdöntő beszélgetésekről”, és „cselekvésekre buzdításokról” írt. Toroczkai „felháborítónak” tartotta, hogy a személyes levelezéséből idéznek, és állította, ezekben „semmilyen felbujtás nem szerepel”.

TOROCZKAI A „JÓ KÉRDÉSEKRE” NEM TUDOTT VÁLASZOLNI

A tárgyalás végén dr. Kenéz Andrea tanácsvezető bíró is kérdezett a tanútól. Toroczkai feltűnően sokszor a „nem emlékszem”, vagy a „nagyon jó a kérdés, nem tudok rá válaszolni” mondatokkal hárított. A bírónő meg is jegyezte, hogy Toroczkai pont a „jó kérdésekre nem tud válaszolni”. Az öttagú bírói tanács vezetője többek között arra lett volna kíváncsi, hogy a tanú és Budaházy konkrétan milyen szerepet vállaltak a mozgalomban, kik voltak a vezetők, hány tagja volt a szervezetnek, illetve kik voltak azok, akik megszűrték a jelentkezőket. A bírónő a „felvételi” kérdőívről is hosszan faggatta Toroczkait, de a HVIM-es a kérdéseket, állítása szerint csak a tárgyalóteremben látta először. Ezen a kérdőíven a jelentkezők származására, vallási hovatartozására, nemére voltak kíváncsiak. Azt is tudakolták ezeken az íveken, hogy a felvételüket kezdeményezők voltak-e már katonák, vagy harcoltak-e már valahol.

A VÁD

Budaházyt terrorcselekmény bűntettével továbbá Csintalan Sándor megveretése miatt aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettével, mint felbujtót vádolják. A vádlottak közül 16-an a cselekményeiket a Budaházy György vezette bűnszervezet tagjaként követték el. A cselekményeket „Katonai Parancsnokság” néven Budaházy György utasítására, huzamos együttműködés keretében szervezetten valósították meg – állítja az ügyészség. A vádirat szerint Budaházy György 2007. elején egy több személyből álló – Hunnia Mozgalomnak nevezett – csoportot hozott létre és vezetett abból a célból, hogy országgyűlési képviselők elleni támadásokkal – azokat megfélemlítve – befolyásolják a parlamenti döntéseket, megakadályozzák a több-biztosítós modell bevezetését. A mozgalom fő célja az lett volna, hogy az általuk létrehozott „árnyékkormány” idővel átveszi a hatalmat – a polgárok támogatásával – a Gyurcsány Ferenc vezette kormánytól. A csoport tagjai Budaházy György utasítására 2007. december 13-a és 16-a között hajtották végre Hiller István és Kóka János országgyűlési képviselők ingatlanai ellen – általuk „figyelmeztető akciónak” nevezett – fegyveres, illetve molotov koktélos támadásokat. 2007. december 16-án megjelent közleményben figyelmeztették az összes országgyűlési képviselőt arra, hogy senki nem utolérhetetlen, és ennek tudatában a 2007. december 17-i szavazáson nemmel szavazzanak. Ugyancsak Budaházy György utasítására – aki magát a csoport tagjaival való kapcsolattartás során „Katonai Parancsnokság” néven jelölte – 2008. február 7-éről 8-ra virradó éjszaka a csoport tagjai Cegléden, Dunaújvárosban, Rácalmáson, Gödön, Kunhegyesen, Sarudon hajtottak végre országgyűlési képviselők ingatlanai ellen molotov koktélos támadásokat, amely cselekményükkel az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény országgyűlés általi elfogadását akarták befolyásolni. A Hír TV szerkesztőségébe 2008. február 10. napján elektronikus levelet küldtek az alábbi tartalommal: „A péntek hajnali lángok emlékeztessenek minden hazaárulót arra, hogy hol a nem gomb. Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg”. 2009. április 8-án egy miskolci országgyűlési képviselő, egy Szigetváron lakó országgyűlési képviselő és egy adonyi országgyűlési képviselő házánál kívántak elhelyezni – Budaházy utasítására – a csoport tagjai futball labdába rejtett pokolgépeket. A bombákat egy időben akarták felrobbantani, amit a rendőrség akadályozott meg. A támadások célja az volt, hogy kiprovokálják, Bajnai gordon megválasztása helyett, előrehozott választás legyen. Budaházy György és bűntársai a cselekmény elkövetésekor tudatában voltak annak, hogy a robbantásra használni kívánt anyag alkalmas az emberélet kioltására. A vádirat szerint Budaházy György csoportjának tagjai több SZDSZ, és MSZP székház ellen követtek el Molotov koktélos támadásokat, ők gyújtották fel a XIII. kerületében, a Hollán Ernő utcában található Broadway-jegyirodát 2008. április 01-jén, és egyebek mellett a Szilvásy György tulajdonában lévő lesencefalui ingatlan elleni 2008. szeptember 2-án éjszaka történt molotov koktélos támadást is az ő számlájukra írják.
Fotó: Kormanyvaltas.hu


Na nem ragozom tovább a témát olyan ez mint ahogy azt állították , hogy az ÁVH – nál nem verték az embereket, hogy kicsikarják a beismerő vallomásukat , vagy mikor azt állítják , hogy nem volt húsdaráló a Budapesti Duna parton !!!! - igen és akkor mitől volt piros a szőke Duna , csaktán nem a Gerő Ernő véreset pisilt !!!, vagy a körmös Bauernak elindult az orra vére és az jelent meg a Dunában , mert a WC – ben kellett elállítani a vérzést és amikor lehúzta a vizet , hát az orra vére is a Dunába ürült . Drága szaros testvéreim , az ők szara közvetlenül a Dunába lett ürítve , hogy az osztály ellenség véletlenül se tudja kikémlelni drága cionista kazár zsidó vezetőink hogylétét , és hát ezért híztak olyan jól a Budapesti rakpart közelében élő halak .
Nem a húsdarálóról e drága ÁVH – s emberkék tudnának beszélni , ha hagynák , de még a családjukat is kiirtanák , ha csak erre gondolának , és rémálmukban kibeszélnék , hogy ki kezelte a húsdarálót , hisz az többszörösen védett államtitok volt lesz , és van felmentést csak a goj holt lelkek adhatnak e titok feloldására , de azt , csak egy hallotlátó tudná elmondani , őt meg halálbűntetés terhe mellett hallgatásra kötelezték Talán Nagy Imre , de ő már annyit kellet , hogy hazudjon , hogy ő maga sem hinné el az állítását , pedig élőben be is mutatták a működését neki !!!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése