2017. március 3., péntek

Elementál lények




Elementál lények



Az elementál lények az elemekből épülnek fel. Ezek a lények álltalában állatok szoktak lenni de bármilyen alakjuk lehet. Nincsenek belső szerveik, csak a saját elemük tölti ki őket. Sajátos tulajdonságaik lehetnek. Mivel minden elemnek megvannak a jó és rossz tulajdonságai, ezt ők is örökölték.Ezért nehéz uralkodniuk a testükön nehogy valami rosszat cselekedjenek akratuktól akár függetlenül is. Az elementáloknak tilos a saját elememükkel ellenkező elembe vagy elemhez menni, mert a másik elem elpusztítja. Ez egyéni vagy elemtől függő. Néha elemüket is idomítják. De ezeknél a lényeknél semmi sem biztos, csak a halmazállapotuk.
Víz elementálok:
Mint a nevükből is hallatszik ők vízből épülnek fel. Nekik vagy veszélyes vízben lenni vagy nem. Azért lenne veszélyes mert ők mikor belemennek a vízbe elkeverednek vele. Ha összetudja magát szedni akkor nem baj, ha nem akkor meg elvegyülnek a vízben (ez nem nagyon esélyes de megtörténhet). Vannak akik víznyomokat hagynak maguk után mikor lépnek éss vannak akik nem. Bármilyen hideget elviselnek és szabályozzák mikor faggyanak meg vagy olvadjanak ki. Mindent meg tudnak fagyasztani. Az ügyesebbek gyógyítani is tudnak köztük.
viz-leny.jpgwater_elemental.jpg 
Tűz elementálok:
Logikus meggondolásból az ő testüket tűz tölti ki. Nekik nagyon vigyázniuk kell nehogy felégessenek valamit. Ezért veszélyesebbek miont a többiek ha mérgesek. A tűz elementálok nem vegyülnek el úgy a saját elemükben mint a víz vagy levegő elementálok, ezért nem kell annyira vigyázniuk erre. Bármilyen meleget elviselnek. És mindent feltudnak hevíteni akármilyen melegre.
fire_wolf_mint-elemental.jpgfireelemental.jpg 
Levegő elementálok:
Ők tudnak a legjobban koncentrálnia jelenre, mivel bármikor elvegyülhetnek a levegővel. Sajnos nekik vízbe sem szabad menni, mert vagy feloldódnak, vagy szétmennek a nyomáson. Cserébe tudnak repülni a szél segitségével. És az ügyesebbek az időjárást is befolyásolni tudják. 
windelemental.jpgair_elemental_by_scorpion451-d463h8s.jpg 
Föld elementál:
Ez az elementál nem tud úgy figyelni, mert nem kell a jelenben legyen mivel nem vegyül szinte semmivel. Kővel, földdel és homokkal egyaránt tud egyesülni, és ennek megfelelően változtatni saját magát. Különleges képességük az erősebbeknek, hogy növényt tudnak ültetni akármilyen helyre, úgyhogy megmarad. Például van mikor erdőket ültetnek vissza.
earthelemental.jpgeartelemental2.jpg 
Vihar elementálok: 
 Ez az elementál félig levegő elementál. Felhő, villám, levegő alkothatja. Ők vihart képesek okozni bárhol,  bármikor. Egy kissé a szelet is befolyásolják. Elég kiszámíthatatlanok és gyorsan cselekszenek. Belőlük igen kevés van.
str-elemental.jpgstr-elmental2.jpg 
Fény elementálok:
A napra emlékeztetnek és legtöbben belőle születnek. Hasonlítanak a tűz elementálokhoz nehéz megkülönbözteteni őket. Azonban a fény elementál kedves meleget áraszt magából, míg a tűz égető forróságot. Különleges képessége felmelegíteni ezzel fájdalmat enyhíteni. Télen nagyon hasznos képesség. Belőlük van a legkevesebb mivel nehéz elválni a naptól.






















































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése