2013. szeptember 7., szombat

Csacsog a felszín , hallgat a mélység.


Csacsog a felszín , hallgat a mélység.

Azt gondolod, itt nem történhet meg?



A közelmúlt gazdasági eseményeinek hatására sokan elgondolkoznak, merre is tart a világ és vajon az események egy határozott tervet követnek vagy véletlenszerűen, talán a hozzáértés hiánya miatt sodródnak a szakadék felé.
A világban körülöttünk folyó történések szinte mindegyike valamilyen szerepet tölt be az utolsó időknek nevezett szomorú, ám hála Istennek rövid korszak előkészítésében. Ezek jelentőségét és pontos kimenetelét számos tényező befolyásolja: például az emberek reakciói, döntései, a politikai vezetők és egyes nemzetek által hozott döntések és természetesen a háttérben, az Antikrisztus színrelépésének előkészítésén munkálkodó erők döntései.
Igazi vízválasztó előtt állunk és bár az események pontos alakulása, a fenti okokból még nem egyértelmű, olyan alapvető változásoknak vagyunk szemtanúi, amelyek az Antikrisztus színrelépését időben közelebb hozzák. Az emberiség által hozott döntések csupán a sebességre lesznek hatással. (Joseph Candel)
Forrás: Zerohedge.com
A történelem során a fizetésképtelenné vált kormányok minden esetben a régi, jól bevált forgatókönyv szerint jártak el.
A forgatókönyv része, hogy MINDEN felett átvették a hatalmat, a bérektől, az árak, a kereskedelem, a tőke felügyeletén át, egészen a határok és az emberek ellenőrzéséig. Minden felett. A módszer a civilizáció kezdetéig visszavezethető.
Az ókori Mezopotámiában a harmadik dinasztia például kialakította a határidős piacok kezdetleges formáját. Az emberek agyagtáblákon rögzítették a mezőgazdasági termékekjövőbeli leszállítására vonatkozó feltételeket, majd tulajdonképpen magukkal a táblákkal kereskedtek. Zseniális ötlet.
Amikor azonban a gazdaság helyzete kezdett kétségbeejtő lenni, a kormány egy bizarr, igen összetett és nem kevésbé bürokratikus rendszert vezetett be, hogy szabályozza a kereskedelmet és természetesen adót szedjen belőle. Odáig mentek, hogy elkezdték korlátozni az egy fő által felhasználható forrásokat és szabályozást vezettek be az öntözésre.
Az intézkedések megbénították a gazdaságot. A piac nem volt képes rendesen működni és a társadalom összeomlott.
Később, a IV. században, Diokleciánusz, római császár, ismert intézkedéseivel próbálta megzabolázni az elszabadult inflációt. Rögzített árakat vezetett be mindenre, a munkától az élelmiszereken át egészen a ruházatig.





5 francia livre, 1793
Az 1790-es években, a forradalom előtti Franciaországban, a kormány ugyanezzel a trükkel kísérletezett, teljesenelértéktelenítve az éppen csak bevezetett új papírpénzt. A francia gazdák nem tudtak nyereségesen termelni, végül pedig az 1793-as Maximum törvény súlyos hiányokat teremtett szinte minden fontos élelmiszerből. 
A modernkorban Argentína a legjobb példája ezeknek a taktikáknak. A kormány rögzítette a bolti árakat, betiltotta a reklámot és a nemesfémek és a külföldi valuták magántulajdonát, államosította a nyugdíjpénztárakat és korlátozta a marhaexportot.
Mondanom sem kell, hogy ez a politika szerencsétlenségbe sodorta az országot. Közben a világ, ezeket az eseményeket látva azt gondolja, hogy „itt ilyesmi nem történhet meg”.
Ez veszélyes hozzáállás és tájékozatlanságról tesz tanúbizonyságot.
A „szabadság hazájában” például csak a múlt hét során két törvényjavaslatot nyújtottak be szép csendben.
Az S.435-ös törvényjavaslat megtiltaná az Egyesült Államokból származó nyersolaj vagy finomított kőolajtermékek kivitelét.
A másik pénzügyi tranzakciós adót vezetne be az Egyesült Államokban is, az európai modell mintájára. Mint minden adó esetében, először ez is egy csekély összeg (jelenesetben mindössze 0,03%) lenne, de természetesen mérget vehetünk rá, hogy a többi adóhoz hasonlóan idővel ez is emelkedne.
A tranzakciós adó szinte minden pénzeszközre vonatkozna, részvényekre, kötvényekre, opciókra, derivatív szerződésekre, stb. Mindenre, kivéve természetesen az Államkincstártól közvetlenül megvásárolt amerikai államadósságot.
Egyelőre törvényjavaslatokról van szó, de ezek is mutatják milyen messzire hajlandó elmenni a politikai elit.
Tehát aki úgy gondolja, hogy saját országában nem történhet meg az aranybefektetések betiltása, a rögzített árak bevezetése vagy a nyugdíjpénztárak lefoglalása, gondolja át az álláspontját. Ezeknek a lépéseknek az esélye mindenképpen nagyobb a nullánál.


Celente – Arany, dollár és a várható trendek



Gerald Celente, a Trends Research Institute alapítója, Eric Kingnek nyilatkozott az aranyról, a dollárról és a cseppet sem derűs kilátásokról.
Celente: Nyilvánosságra hozták a legfrissebb adatokat Európában és az olasz, de az egész eurózóna munkanélküliségi adatai is rekord magasságban járnak, Európa többi része pedig szorosan a nyomukban. Az Egyesült Államokban az egyéni jövedelmek zuhannak.
Egyetlen dolog tartja működésben a rendszert, ez pedig a japán, kínai, európai és amerikai központi bankok által előállított digitális pénz, amivel az értéktelen papírokat felvásárolják. Szép kis piramisjáték!
Eric King: Ahogy haladunk előre, véleményed szerint mi lesz a „következő nagy trend”?
Celente: Mindenhol a társadalmak széthullását láthatjuk. Nézzük Görögországot. Arról lehet olvasni, hogy egyre több zsoldos érkezik az országba, mert a görög katonaság nem akar harcolni a saját népével.
Az emberek az utcán alszanak. Mindenüket elvesztették. Az öngyilkosságok száma mindenkori rekordokat döntött. Látjuk, hogy milyen kétségbeesettek és elveszettek az emberek. Ezrével mennek az utcára, például Portugáliában és ezek spontán megmozdulások. Olaszországban, Beppe Grillo esetében is népi mozgalomról van szó. A (központi tervezők) pedig felkészülnek a további zavargásokra. Nemcsak Európában, hanem az Egyesült Államokban is.
Látjuk, hogy miként változtatnak a törvényeken, mint például a Posse Comitatus törvény (ami megtiltja a kormánynak, hogy a katonaságot a civil lakosság ellen vesse be) hatályon kívül helyezése esetében. A katonaság most már átveheti a rendőrség szerepét. A polgárháború utáni, 1878-as Posse Comitatus törvényről beszélünk, amikor mindenhol katonák voltak.
Tehát a katonaság visszatérhet Amerika utcáira. Mindenhol forrong a hangulat. Az emberek elszegényednek vagy mindent elveszítenek, és még egyszer mondom, az egyetlen dolog, ami összetartja a díszletet, az az olcsó pénz.
Miért nem emelkedik az arany és az ezüst árfolyama? Mert, hogy ennek kellene történnie. Mindenki tudja, hogy a játék meg van bundázva. Szerintem a Federal Reserve és a többi központi bank manipulálja az árakat, hogy mesterségesen alacsonyan tartsák a kamatokat.
Az alacsony kamatok elvileg aláásnák a dollár és más valuták értékét. Nézzük meg milyen gyenge az arany kereskedés a piacokon és milyen könnyű manipulálni az árfolyamokat! Szerintem fontos számukra, hogy alacsonytan tartsák ezeket az árfolyamokat. Ezt leginkább Európa és az Egyesült Államok teszi. Talán az emberek előbb utóbb rájönnek, hogy a gazdaság csak azért döcög még úgy ahogy, mert a rendszert pénzzel elárasztva lerontották a valutáikat.
A kínaiak is tisztában vannak vele, hogy a tulajdonukban lévő amerikai eszközök értéktelenek és valamit tenniük kell. Azzal, hogy egyre több fizikai aranyat vásárolnak, megerősítik saját valutájukat. A jüant egyre gyakrabban fogják használni a pénzvilágban. Kína alaposan benne van a játékban és minden erejükkel azon vannak, hogy a dollár elveszítse tartalékvaluta státuszát.
1971-ben, amikor Nixon megszüntette a dollár aranyfedezetét, azt mondta, John Connally akkori pénzügyminiszterrel együtt, hogy a dollár, mint tartalékvaluta értékét az amerikai gazdaság ereje biztosítja. Csakhogy 1971 nagyon más volt, mint 2013. Az az erő már nincs meg. Erő helyett van viszont 16.500 milliárd dollár deficit és további sok ezermilliárd dollár fedezet nélküli kötelezettség.
Az Egyesült Államok gazdasága elveszítette erejét és esély sincs az adósság visszafizetésére.
A teljes interjú itt meghallgatható (angol nyelven): LINK



20 aggasztó adat a süllyedő amerikai gazdaságról



Gazdasági összeomlás nélkül nem igen tudják bemutatni emberüket, az Antikrisztust, a világnak. Az összeomlás után ellenben már mindenki egy „megmentőért” fog könyörögni. (Joseph Candel)





Na, most próbálja meg.”
Vajon az Egyesült Államok még mindig lefelé tart? Sajnos minden jel erre mutat. 
A fogyasztói bizalom zuhan, a szállítások volumene rendkívül alacsony, nagy kiskereskedelmi láncok sorra zárják be boltjaikat és hamarosan az amerikaiak is megtudják milyen az igazi megszorítás.
A benzin ára folyamatosan emelkedik, a bennfentesek továbbra is próbálnak megszabadulni értékpapírjaiktól és szinte mindennap hallani ismert cégek csődjéről. A helyzet kísértetiesen hasonlít a 2008-as válságot megelőző állapotra. Akkor is számos jel mutatta, hogy baj van, de természetesen a politikusok és a fővonalas média kitartóan hangoztatták, hogy minden rendben lesz. A tőzsde a valóságtól teljesen elrugaszkodva működött tovább. Amikor végül észbe kaptak, az események gyors egymásutánban követték egymást.
Úgy tűnik csak kevesen tanultak ebből a tapasztalatból. Az amerikai lakosság adósságállománya továbbra is növekszik, a Wall Street pedig meggondolatlanabb, mint valaha. Sokan meg vannak győződve arról, hogy 2008 csupán egy bukkanó volt az úton és a rendszerrel nincs semmi baj. Az elbizakodottságért általában nagy árat fizetünk.
Mire számíthat az Egyesült Államok az év során? A következő 20 esemény és adat nem sok jót sejtet.
1. A szállítások volumene elérte a kétéves mélypontot, a szállítási kiadások pedig az előző válság óta most először fordultak negatívba.
2. Egy gallon (3,78 liter) benzin átlagára több mint 50 centtel (110 forinttal) emelkedett mindössze két hónap alatt. (Időkjelei: ez literenként 29 forintos áremelkedést jelent. Egy liter benzin átlagára így még mindig csak 233 forint körül van az Egyesült Államokban.)
3. A Reader’s Digest, a világ egykor legnépszerűbb magazinja csődöt jelentett.
4. Altantic City legújabb kaszinója, a Revel, szintén csődöt jelentett. A hír azért érdekes, mert a kaszinótól várták, hogy kihúzza a várost a gazdasági gödörből.
5. Egy államilag megbízott bizottság azt találta, hogy „nincs kielégítő terv Detroit városának pénzügyi megmentésére és sokak szerint a csőd elkerülhetetlen. A város csődje az Egyesült Államok történelmének legnagyobb önkormányzati csődjét jelentené.
6. David Gallagher, a Town Sports International elnök-vezérigazgatója a napokban azt mondta, hogy cége komoly gondokkal küzd, mert a vásárlóknak már nincs elkölteni való pénze.
7. A Konferencia Bizottság szerint az amerikai fogyasztói bizalom egyéves mélyponton van.
8. Az Apple iPhone telefonok eladási forgalma az előrejelzéseknél rosszabbul alakult, aminek eredményeként a kínai gyártóóriás FoxConn befagyasztotta a munkaerő felvételt.
9. 2012-ben a globális mobiltelefon eladások az előző válság óta először csökkentek.
10. Egyesek szerint egy úgynevezett „kiskereskedelmi apokalipszisindult el. Az előrejelzések szerint néhány nagy amerikai áruházlánc, mint a Sears, a J.C. Penney, a Best Buy és a RadioShack több száz boltját fogja bezárni 2013 során.
11. A sajtónak kiszivárogtatott, egy igazgatótól származó belső Wal-Mart memo szerint a cég februári forgalma „teljes katasztrófa” volt és ez volt „a legrosszabb hónap eleji forgalom, amit 7 éves karrierje során a cégnél tapasztalt.”
12. Amennyiben a kormány nem tesz semmit, és a „költségvetési megszorítások” életbe lépnek március 1-ével, a Pentagon hozzávetőleg 800.000 polgári alkalmazottját lesz kénytelen kényszerszabadságra küldeni.
13. Barack Obama elismerte, hogy a megszorítások megbéníthatják az amerikai gazdaságot.
Az elnök szerint a kényszerszabadságok érinthetik az FBI ügynököket, forráscsökkentést jelenthetnek a rendőrség, a tűzoltóság és a tanárok számára.
Az emberek el fogják veszíteni az állásaikat,” mondta. „A munkanélküliségi ráta ismét emelkedhet.”
14. Amennyiben a megszorításokat tényleg elindítják, a kongresszusi költségvetési hivatal (CBO) előrejelzése szerint az amerikai GDP növekedés 0,6 százalékkal csökkenhet, a „munkahelyek számának növekedése pedig 750.000-rel csökkenhet.
15. Egy közelmúltban végzett Gallup felmérés szerint az amerikaiak 65%-a úgy gondolja, hogy 2013 gazdaságilag nehéz év lesz, a megkérdezettek fele szerint pedig az ország „legjobb napjai” már elmúltak.
16. Az Egyesült Államok GDP-je egy évre vetítve 0,1%-kal csökkent 2012 utolsó negyedévében. Ez volt az első csökkenés, ami a hivatalos adatokban is megjelent az elmúlt több mint három év során.
17. 2012-ben az éves GDP növekedés 1,5% volt. Art Cashin szerint, az ilyen mértékű GDP növekedés csökkenést a múltban mindig recesszió követte.
18. A Gazdasági és Együttműködési Szervezet (OECD) adatai szerint a világ leggazdagabb országainak gazdasága az elmúlt négy év során 2012 utolsó negyedévében csökkent először.
Valamennyi OECD tagállamnál esést regisztráltak, beleértve az Egyesült Államokat, Japánt, Németországot, Franciaországot, Olaszországot és az Egyesült Királyságot, de a legnagyobb csökkentést az Európai Unióban tapasztalták.”
19. A vállalati bennfentesek hatalmas mennyiségben és iramban szabadulnak meg részvényeiktől. Vajon tudnak valamit, amit mi nem?
  1. Még néhány komoly Wall Street-i név is az összeomlásra figyelmeztet. Seth Klarman, az egyik legelismertebb befektető például, év végi üzenetében azt írta, hogy az Egyesült Államok pénzrendszere bármelyik pillanatban összeomolhat.

Vajon Oroszország és Kína a dollár elleni lépésként halmozzák aranykészleteiket?



Egyértelmű, hogy az Egyesült Államok nem élhet örökké kölcsönpénzen, azt mondván, hogy Úgy ülök, mint királynéasszony, és nem vagyok özvegy, és semmi gyászt nem látok.” (Jelenések 18:7) Ahogy Paul Krugman közgazdász fogalmazott: „Ami nem tarthat örökké, az nem tart örökké”. Amerika pénzügyi hatalma a dollár tartalékvaluta és olajkereskedelmi fizetőeszköz státuszának köszönhető. Amennyiben Oroszország és Kína úgy dönt, hogy saját gazdaságuk védelme érdekében valutatartalékuk jelentős részét dollárból aranyra váltják, az amerikai gazdaság könnyen a tényleges összeomlás közelébe kerülhet. Az olajkereskedelem aranyra történő átállása esetén pedig a központi bankok is követnék a példát, 17.000 milliárd dolláros adóssága visszafizetésére kényszerítve az Egyesült Államokat. Ez természetesen a kegyelemdöfést jelentené az amerikai gazdaság számára. (Joseph Candel)
Vajon előfordulhat, hogy az olajkereskedelem egy több ezer éves valuta használatára álljon át a közeljövőben? Mit jelentene egy „aranyat az olajértrendszer a petrodollár és az amerikai gazdaság számára? Vajon Oroszország és Kína azért vásárolják egyre növekvő ütemben az aranyat, hogy ezzel tönkretegyék a dollárt? Az amerikai dollár a 70-es évek óta tartja az olajkereskedelem fizetőeszköze címet az egész világon, ami hihetetlen mértékben megnövelte a dollár és a dollár alapú adósság keresletét. Mi történik azonban, ha a világ szép lassan elkezdi visszautasítani az egyre gyengébb lábakon álló valutát és rájön, hogy az arany éppen olyan jól megfelel erre a célra?
Az amerikai dollár és a dollár alapú adósság utáni kereslet drámai mértékben zuhanni kezdene és mindenki elkezdene aranyat vásárolni. Vajon Oroszország és Kína egy ilyen helyzetre próbál felkészülni, hogy mire a világ többi része rájön, mi történik, ők már hatalmas készletekkel rendelkezzenek és viszonylag zökkenőmentesen leállhassanak a dollár használatával? Erről természetesen nem fogunk hivatalos nyilatkozatokat hallani, de egyre több jel mutat arra, hogy pontosan ez történik.
Egyetlen országot sem kárhoztathatunk azért, mert több aranyat próbál vásárolni. A fővonalas médiában egyik cikk a másikat követi a világban folyó valutaháborúról, miközben a központi bankok egymással versengve értékelik le saját valutáikat.
Miért akarná bárki is papírban tartani a pénzét ilyen piaci környezetben?
A legnagyobb vétkes pedig, mint már annyiszor, maga a Federal Reserve, amelyik egyre gyorsabb ütemben nyomtatja a dollárt, azt a látszatot keltve, hogy se a Fed, se az amerikai kormány nem törődik ennek káros hatásaival. A Fed intézkedései jelentik a legkomolyabb csapást a dollár számára.
Ezek az intézkedések előbb utóbb elérik, hogy a világ végleg leálljon a dollár használatával és lehet, hogy Oroszország és Kína lesznek az elsők.
Tehát miért is vesznek ennyi aranyat?
Bloomberg a következőket írta:
Amikor Vlagyimir Putyin azt mondja, hogy az USA az egész világgazdaságot veszélyezteti dollármonopóliuma kihasználásával, nemcsak a levegőbe beszélt, hanem erre a megállapításra teszi a pénzét.
Putyin nemcsak a világ legnagyobb olajtermelőjévé, hanem a legnagyobb aranyvásárlójává is tette országát. Az orosz központi bank 10 év alatt 570 tonna aranyat vásárolt, ami egy negyeddel több, mint a (vásárlás szempontjából)  második helyezett Kína által vásárolt mennyiség, az IMF adatai szerint.
Minél több aranya van egy országnak, annál inkább képes megőrizni szuverenitását, amennyiben egy fontos valutát, a dollárt, az eurót, a fontot, vagy más tartalékvalutát érintő katasztrofális esemény bekövetkezik,” nyilatkozta Evgenij Fedorov, Putyin pártjának egyik jogásza egy telefoninterjúban.
[Időkjelei: Magyarország jelenlegi aranytartaléka összesen 3.1 tonna. Ez a mennyiség elfér egy 54x 54x54 centiméteres kockában.]
Az aduász azonban Kína kezében van. Senki sem tudja pontosan, hogy Kína mennyi arannyal rendelkezik, de a jelek szerint a kínai aranyvásárlás hipersebességbe kapcsolt.
Zerohedge a következőket írta néhány hónapja:
Aki elgondolkozott azon, hogy mit csinál Kína hihetetlen kereskedelmi tartalékával, ha nem állampapírt vesz belőle, most abbahagyhatja gondolkozást. Peking továbbra is az aranyra fogad. Egyedül júniusban 68 tonnát vásároltak Hong Kongtól, hat hónap alatt pedig összesen 383 tonnát. Más szóval a még mindig rendkívül alulértékelt 1054 tonnás aranytartalékkal rendelkező Kína hat hónap alatt több aranyat vett, mint mondjuk Portugália, Venezuela, Szaúdi-Arábia vagy Nagy-Britannia aranytartaléka. Realisztikusan nézve a helyzetet Kína, amelyik évek óta nem bocsátott friss adatokat az IMF rendelkezésére aranytartalékait illetően, egész biztosan több arannyal rendelkezik, mint maga az IMF, az ő 2814 tonnájával.
Sokan nem látják, hogy ez a két ország egymaga képes elindítani az amerikai összeomlást. Nem kell egyebet tenniük, mint kihúzni a dugót. A gazdaság helyzete rendkívül instabil, de ez mind semmi ahhoz képest, ami a petrodollár megszűnését követné.




Kínai városok és gazdasági zónák Amerikában?



Mi folyik itt? Az elmúlt néhány év során a kínai kormány és nagy kínai cégek (amelyeknek legtöbbször, legalább bizonyos százalékban, a kínai kormány a tulajdonosa) szisztematikusan vásárolják fel az amerikai vállalatokat, ingatlanokat, földeket, infrastruktúrát és természeti erőforrásokat. Bizonyos esetekben úgy tűnik, hogy teljes közösségeket próbálnak felvásárolni egyetlen ügyleten keresztül. Mi történik és miért? Gazdasági gyarmatosítás folyik? Egyesek úgy gondolják, hogy Kína amolyan különleges „gazdasági zónák” kialakításán ügyködik, a kínai Shenzhen városánakmintájára.
A 70-es években Shenzen még csupán egy kis halászfalu volt, mára pedig hatalmas, 14 millió lakost számláló metropolisszá fejlődött. Eredetileg ezeket a „különleges gazdasági zónákatcsak Kína területén belül kezdték kialakítani, de a kínai kormány egyre több országban, például Nigériában vásárol fel hatalmas földterületeket. Megtörténhet ugyanez az Egyesült Államokban is? Dr. Jerome Corsi szerint a kínai központi bank tervei szerint „fejlesztési zónákat” akarnak kialakítani az Egyesült Államok területén belül, hogy a kínai kormány „kínai tulajdonú cégeket alapíthasson és ezek alkalmazottaiként az Egyesült Államokba telepíthesse állampolgárait”. A tervek szerint az Egyesült Államok Kína felé fennálló 1170 ezer milliárd dolláros tartozásának egy részét adósságból „tőkévé” alakítanák. Így tulajdonképpen „Kína az amerikai cégek, infrastruktúra és értékes föld birtokosává válna, a veszteségek ellen pedig maga az amerikai kormány szolgáltatná a biztosítékot.” Nehéz elképzelni? Pedig az Egyesült Államok gazdasági gyarmatosítása már sokkal előrehaladottabb állapotban van, mint azt sokan gondolnák.
Hogyan jutott idáig a helyzet? Néhány évtizeddel ezelőtt az Egyesült Államok a világ legnagyobb és kihívó nélküli gazdasági hatalma volt, Kína pedig egy harmadik világbeli ország.
Mi történt?
Az Egyesült Államok kötött néhány rendkívül kedvezőtlen „szabadkereskedelmi” egyezményt és egyes országok, mint például Kína, elkezdték agresszív módon, amolyan gazdasági fegyverként használni ezeket az USA ellen. Az elmúlt évtized során az Egyesült Államok több ezer vállalkozást és sok millió munkahelyet veszített Kína javára. Amikor a 2012-re vonatkozó kereskedelmi adatokat nyilvánosságra hozzák, látható lesz, hogy az Egyesült Államok kereskedelmi deficitje Kína felé jóval meghaladja a 300 milliárd dollárt, ami a mindenkori legmagasabb kereskedelmi deficit két ország között. Az elmúlt évtizedre vetítve az USA kereskedelmi deficitje Kína felé összesen több mint 2300 milliárd dollár. Ez a pénz az amerikai cégeket és munkásokat is gyarapíthatta volna, ami után ezek az emberek adót fizettek volna, ehelyett azonban ez az összeg Kínába vándorolt.
Kína pedig ahelyett, hogy ráült volna, kölcsönök formájában visszaforgatta, így az Egyesült Államok ma már több mint ezermilliárd dollárral tartozik az ázsiai országnak, sőt, további kölcsönökért folyamodik a már fennálló és egyre növekvő adósság finanszírozására. Jelenleg az Egyesült Államok hozzávetőleg napi 100 millió dollár kamatot fizet Kínának a feléje fennálló adósságok után. Nevetséges lenne azt állítani, hogy az Egyesült Államok adóssága „nem számít”. Tehát a hihetetlen kereskedelmi deficit és a robbanásszerűen emelkedő adósságok eredményeként Kína szisztematikusan gazdagodik, az Egyesült Államok pedig folyamatosan szegényedik.
Egyre halmozódó vagyonát pedig Kína arra használja, hogy hatalmát és befolyását minél több országra kiterjessze a világon.












A billiódolláros adósságbomba



Időkjelei: Bár a Biblia nem tesz említést gazdasági összeomlásról a végső idők eseményei között, lassan az ilyen híreket kevésbé követő emberek számára is egyértelművé válik, hogy a világ gazdaságával valami nagyon nincs rendben. Nehéz elképzelni, hogy az a sok gazdasági szakember ne tudna valamiféle megoldást találni az egyre súlyosabb gondokra. Az irányított válságokon keresztül azonban az elit saját „megoldásait” kínálhatja a világnak, hogy ezzel elérje a végső célt: a világkormány felállítását.
Forrás: Zerohedge.com
Az EU válság 2010-es felgyorsulása óta az uniós politikusok leginkább politikai pózokhoz folyamodtak az EU adósság és bankválság megoldását célzó valós pénzügyi megoldások bevezetése helyett.
A miheztartás végett érdemes megemlíteni, hogy „valós megoldás” alatt olyasmit értünk, ami (a) kimossa a rossz adósságokat a rendszerből, (b) kezelhető szintre csökkenti az adósság mennyiségét és (c) visszabillenti a bajba jutott országok gazdaságát a helyes kerékvágásba.
Konkrét példával élve, egy valós megoldás nyilván maga után vonna bizonyos következményeket, mint például fizetésképtelenséget, bankcsődöket és akár egyes országok kilépését az eurózónából. Természetesen egyetlen uniós vezető sem áll elő még csak hasonló felvetéssel sem, mert az egyet jelentene a politikai öngyilkossággal, hiszen ezt követően a politikai osztály többi része a javaslatot előterjesztő politikust vádolná minden következményért, ami a lépést esetleg követné.
Ezért az EU politikusok ide-oda passzolgatják a stafétát, félkész, hatástalan intézkedéseket hozva, például megszorításokért cserébe nyújtott mentőcsomagok formájában. Az eredmény, hogy nincs eredmény, azaz semmire sem találnak megoldást, hiszen a döntéshozók nem érdekeltek a saját gazdaságuk javát szolgáló intézkedések meghozatalában. Elég Görögországot venni példaként, ahol egyre több gyerek kerül kórházba alultápláltság miatt, de az ország GDP arányos adósságát még 2020-ra is 120 százalék körülire jósolják.
Az amerikai politikusok nyilván látják, milyen jól működik a módszer Európában (semmit sem javítunk meg, nincsenek nehéz döntések és senki sem veszíti el a pozícióját) és kezdik átvenni a stratégiát.
Nézzük a fiskális szakadék problémáját például, ami az elmúlt hetek végtelen politikai vitáinak egyik főtémája volt. Az eredmény: egy olyan „megállapodás”, aminek eredményeként megemelik az adókat, de nem csökkentik a deficitet vagy az adósságot.
Ugyanaz a nóta. Semmi sincs megoldva, csak jó sok politikai pózolás és ujjal mutogatás.
Sajnos egyre több hasonló „intézkedésre” számíthatunk a jövőben. Miközben mindenki a fegyverhasználat szabályozásáról beszél, az adósságplafon (ismételt) átlépésének napjáig már csupán egyetlen hónap van hátra. Legutóbb az Egyesült Államok elveszítette AAA hitelminősítését, a piacok zuhanása pedig ezermilliárd dollárt törölt a föld színéről néhány nap alatt.
A következő semmit sem megoldó kör alkalmával a helyzet sokkal rosszabb lesz. Amennyiben az USA ismét veszít hitelminősítéséből, a piacok komoly kockázattal néznek szembe, mivel az amerikai állampapírok jelentik a legkomolyabb biztosítékot a minimum 600.000 milliárd dolláros derivatíva piaccal szemben.
Bármelyik, a származékos piacon alapbiztosítékkal kereskedő bróker megmondhatja, hogy, amikor valakinek megkérdőjelezik a biztosítékát, az ügylet másik oldalán késedelem nélkül követelni fogják, hogy a kereskedő több tőkét mutasson fel az ügylete biztosítékaként. Ez könnyen az eszközök tömeges eladásához vezethet (mint a Lehman bukásakor is történt) és innen a helyzet rendkívül gyorsan el tud fajulni.
A hitelminősítés újabb lerontásának egy másik komoly következménye a kamatok esetleges emelkedése lenne. Egy 100 bázispontos emelkedés azt jelentené, hogy az USA további minimum 100 milliárd dollár kamatot lesz kénytelen fizetni az adóssága után. 2013-ban az Egyesült Államoknak hozzávetőlegesen minimum 300 milliárd dollár kamatot kell kifizetnie. A kamatok emelkedése esetén ez az összeg robbanásszerűen emelkedhet.
Az USA GDP arányos államadóssága már most is 100%. A GDP arányos deficit csaknem 10%. Ezek Görögországéhoz hasonló számok. Miközben az Egyesült Államok számos előnyt élvez, amit Görögország nem (például, hogy a világ jelenlegi tartalékvalutáját állítja elő és a világ legnagyobb gazdaságával rendelkezik), a kötvénypiacok nem könnyen bocsátják meg a fiskális kicsapongásokat.
Az amerikai politikusokat azonban úgy tűnik, mindez nem érdekli. Tudják, hogy az ország gazdasága egy katasztrófa és egyre inkább az, de nem a helyzet korrigálásával, hanem a megfelelő bűnbakok felkutatásával töltik az idejüket.
A lényeg, hogy az amerikai adósság helyzetét nem fogják megoldani. Két út lehetséges: Vagy átlépik az adósságplafont vagy sebtében elfogadnak egy újabb törvényjavaslatot a plafon ismételt megemelésére. Egyik változat sem fogja megoldani a helyzetet.
Egy biztos, 2013 „érdekes” év lesz.



Az amerikai titkosszolgálat betiltotta a Liberty ezüstdollár kereskedést az eBay-en



Forrás: shtfplan.com
2011 elején Bernad Von Nothaus ellen ítélet született, miután az állami bíróság belföldi terroristának nevezte, mert saját ezüst és aranyérméket vert, majd ezeket értékesítette.  Nothaus az érméket „Liberty (szabadság) dollárnak” nevezte, és ezzel magára haragította az amerikai titkosszolgálatot, a Federal Reserve Bankot és még számos másik állami intézményt.
A kormány szerint Von Nothaus hamisító, annak ellenére, hogy soha nem hamisított amerikai valutát, csupán egy alternatív, nemesfém tartalmú csereeszköz mechanizmust kínált.
Von Nothaus elítélését követően a titkosszolgálat figyelmeztetést adott ki, hogy elkezdik a Liberty dollárok elkobzását.
A Von Nothaus féle vállalkozás, a NorFed felszámolása óta sok érme került értékesítésre a világ legnagyobb online aukciós oldalán, az eBay-en, míg végül a titkosszolgálat néhány hete akcióba nem lendült. Megkeresték az eBay-t, a cég pedig tudatta az eladókkal, hogy a továbbiakban az Liberty érmék értékesítése nem lehetséges az oldalon:
Az Egyesült Államok titkosszolgálata kérte a Norfed Liberty dollárra vonatkozó aukciók felfüggesztését az eBay oldalán, mivel azok hamisítványok … Kérjük, ne indítsanak újabb aukciókat ezekre a tételekre. Értékeljük az Ön döntését, hogy az érméket a mi oldalunkon szerette volna értékesíteni és tisztában vagyunk azzal, hogy döntésével nem akart kárt okozni. Az aukciók indításáért kifizetett díjat visszatérítettük.
A Liberty Dollárokban nincsen semmi különös, hacsak az nem, hogy tiszta ezüstből vannak és így valódi kereskedelmi értékkel bírnak, ellentétben a forgalomban lévő hivatalos fizetőeszközzel, ami fémfedezet tekintetében teljesen értéktelen.
A kormány persze nem ért egyet ezzel az állásponttal és az Igazságügyi Minisztérium által kiadott sajtóközleményben tudatja velünk, hogy az ilyen tevékenység tulajdonképpen nem egyéb, mint terrorizmus, mert közvetlen veszélyt jelent az Egyesült Államok stabilitására:
Az ország fizetőeszközének aláásására tett kísérletek a belföldi terrorizmus egyedi formái, nyilatkozta Tompkins főügyész az ítélet kihirdetésekor. Bár ezek az államellenes tevékenységek nem erőszakos cselekmények, ettől még éppen annyira alattomosak és ugyanakkora veszélyt jelentenek az ország gazdasági stabilitására, tette hozzá. Eltökélt szándékunk, hogy válaszoljunk ezekre a veszélyekre, mégpedig a demokratikus államformánk legitimitását kétségbe vonó szervezetek szétbomlasztásával vagy ezekbe történő beszivárgással.
A titkosszolgálat azért avatkozott az ügybe, hogy megakadályozza a vásárlók megtévesztését, akik netán azt gondolhatják, hogy egy valós (hivatalos?) amerikai fizetőeszközt vásárolnak. Úgy tűnik, attól tartanak, hogy aki megvesz egy 35 dolláros ezüstérmét, zavarodottságában esetleg egy 1 dolláros üdítő vásárlására költené a nyílt piacon.
Ma a Liberty Dollárokat támadják, mert, mint kiderült ezek „egyértelmű és azonnali veszélyt jelentenek az Egyesült Államok gazdasági stabilitására”. Egyáltalán nem túlzás azt feltételezni, hogy előbb utóbb a kormány ugyanezen az alapon bármilyen fizetési mechanizmusra vagy értékre alkalmazhatja ezt az érvelést, főleg ha az adott eszköz nemesfémtartalommal is bír.
A 30-as években is ezért kobozták el az aranyat az állampolgároktól. Miért ne tennék meg még egyszer, azzal a különbséggel, hogy ez alkalommal az arany vagy ezüst érmék vagy rudak birtokosait terroristának is kikiálthatják.

A pénzügyi terroristák az alternatív pénzforgalmat terrorizmusnak minősítik , pedig itt az uzsora kamat nem is működik. Az elsődleges terrorista az uzsorakamattal működő banki tevékenység , az egész világot lenyúlták a kamatokkal a piszkos zsidó sátánimádó bankárok kik két világégést raktak az emberiség vállára. És még egyszer se kellet háborús bűnökért felelniök. Tagadjátok meg az uzsorakamatos tartozások visszafizetését, hogy csődbe menjenek a zsidó bankok, és , hogy be tudják vezetni az iszlám bankrendszert, mely közösen vállal felelősséget a befektetésért, ha befuccsolnak a bankkal együtt viselik a kockázatot. Ezeket a metszetteket meg ki kell kergetni az országból a világból , hogy mindenki felszabaduljon a kamatrabszolgaságból. Az összerabolt holmikat meg vissza kel adni a gazdáiknak , a rabló zsidóknak meg le kell vágni a kezüket , hogy az emberek tudják itt egy rabló zsidó bankárral van dolga. 



10 bizonyíték, hogy egy hamis gazdaságban élünk



Forrás: Activist Post
Ideje belátni, hogy egy hamis gazdaságban élünk. A szemfényvesztés minden létező elemét bevetik, hogy elhitessék a világgal a gazdaság valódiságát, de ezek mind csupán jól kidolgozott illúziók.
A hatalom egyik oldalán izgatott kijelentéseket hallunk a fellendülés visszatérésének jeleként értelmezett „zöld hajtásokról”, a másikon pedig a fiskális szakadék veszélyeire hívják fel a figyelmet, javasolva, hogy korlát nélküli monetáris enyhítésekre van szükség.
Halljuk, ahogy az emberek munkáért könyörögnek és halljuk, ahogy a politikusok munkát ígérnek nekik, pedig egy politikus nem tud munkahelyeket létrehozni. Látjuk, hogy tömegek táboroznak a boltok előtt, hogy leértékelt vackokat vegyenek fekete pénteken, elhitetve egyesekkel, hogy a fogyasztói társadalom virágzik, a következő pillanatban viszont kiderül, hogy mindent hitelre vásároltak.
A főáramú média pedig mindent megtesz, hogy elvonja a figyelmünket mindenről, ami valós. A hírekből olyan emberekről hallunk, akik a hírnév által váltak gazdaggá, és/vagy a gazdagság által váltak híressé és a címlapokon értesülünk arról, ha egy ilyen híresség macskája megdöglik. De erről talán ennyi elég is.
Közben a pénzügyi média megpróbálja agyon bonyolítani és érthetetlenné tenni a gazdasági kérdéseket és kizár mindenkit, aki esetleg kimondaná az igazságot.
Nem csoda, ha az emberek dühösek és össze vannak zavarodva.
Talán az alábbi tíz gondolat segít némileg szétoszlatni a ködöt.
1. Hamis munkahelyek. Nem csupán arról van szó, hogy a hivatalos munkanélküliségiadatok hamisak, a munkahelyek sem valósak. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy hány hivatásos munkavállaló termel értéket. A munkahelyek 80%-a úgy eltűnhetne holnap, hogy nem befolyásolná az alapvető emberi túlélést vagy boldogságot. Igen, tudjuk. A mai társadalomban pénzre van szükség a túléléshez és a munkahely pénzt jelent, de ebből nem következik egyértelműen, hogy minden munkahely a társdalom javát szolgálja.
2. Nem a megoldások, hanem a problémák teremtik a munkahelyeket. Nem hozhatjuk helyre az igazi problémákat, mert ezzel még több munkahelyet szüntetnénk meg. Nem vethetünk véget a háborúknak, mert akkor mit csinálna az a rengeteg katona munkahely nélkül. Nem vethetünk véget a kábítószer elleni harcnak, mert akkor mit csinálna az a rengeteg ügynök, börtönőr, bíró és többi alkalmazott helyette. Nem egyszerűsíthetjük az adózást, mert akkor mihez kezdenének a könyvelők, adótanácsadók és hasonló szakértők. Nem csökkenthetjük az állami és egészségügyi bürokráciát, mert mit csinálna akkor az a rengeteg aktatologató. Nem hagyhatunk fel a lakosság megfigyelésével, mert ma már ez az iparág több millió embernek ad munkát. Nem vethetünk véget a Wall Street-i kaszinónak, mert akkor talán mindenki munka nélkül maradna. Mi lenne az egyetemekkel, ha ez emberek rájönnének, hogy az általuk kínált termék fele annyit sem ér, sőt, ugyanezt a tudást szinte ingyen is megszerezhetik? Más szóval számos problémát hoztak létre, hogy hamis munkahelyeket teremtsenek.
3. A pénznek nincs értéke. A pénz mind között a legnagyobb illúzió. A pénzünket önkényesen meghatározott kamatra adott hitellel hozzák létre bizonyos magánmonopóliumok. A pénz nem egyéb, mint egy ígérvény. Azért van értéke, mert a törvény ezt mondja, az értékét pedig az határozza meg, hogy mennyi van belőle forgalomban, amit szintén egy haszonérdekelt monopólium határoz meg. A valós értéke tulajdonképpen nulla, mert nem egyéb, mint egy különleges tintával kiszínezett papírdarab. Az emberek számára csakis a készségek (munka), szerszámok és anyagok, az étel, a víz vagy az energia jelentenek értéket.
4. A Fed vásárolja fel az államadósság 90%-át. A Federal Reserve pénzt ad kölcsön az amerikai kormánynak, a kormány pedig kötvényeket bocsát ki a kiadások fedezetére. Ezeket a kötvényeket aukciókon értékesítik a piacon olyan befektetőknek, akik úgy gondolják, hogy az USA tartani fogja magát ígéretéhez a kötvények beváltását illetően. Most úgy tűnik, hogy az Egyesült Államoknak nincsenek már befektetői, mert az államkötvények 90%-át maga a Fed veszi meg. Ezt az adósság pénzzé alakításának, monetizálásának nevezetik, ebben az esetben viszont a pénzt alakítják pénzzé, tehát az egész nem egyéb, mint egy hatalmas piramisjáték. A lényeg, hogy a kamatokat mesterségesen alacsonyan tartsák, mert ahhoz, hogy külső „befektetőket” csábítsanak magukhoz, meg kellene emelni őket. Laikusok számára is érthető módon az a lényeg, hogy a monetáris rendszer olyan, mint egy hatalmas papírtigris vagy kártyavár, de kereshetnénk még vagy egy tucat hasonlatot a „hamis” szó leírására.
5. Mi a dolgok értéke? Az ármeghatározási mechanizmus olyan tekervényessé vált, hogy egy eszköz valós értékének meghatározása szinte lehetetlen. Az étel, üzemanyag, oktatás, lakás, biztosítás és egyebek állami támogatása, az adók, szabályok és törvények, a pénz értékének és a kamatoknak a manipulálása és a tőzsdei kaszinó mellett hogyan is határozhatnánk meg bárminek is a valós értékét? Például miért kerül egy uncia marihuána (egy bárhol megtermő gaz) 500 dollárba? Vajon az igazi érték a munkán és az anyagszükségleten, a kínálaton és keresleten múlik? Persze, hogy nem. A dolgok értékét leginkább a törvények és szabályok fújják fel.
6. A bukást jutalmazzák. Onnan tudjuk, hogy egy hamis gazdaságban élünk, hogy a bukást jutalmazzák, a sikert pedig büntetik. Mindenhol a világon azt mondják az embereknek, hogy szorosabbra kell húzniuk a nadrágszíjat és keményebben kell dolgozniuk, hogy kimenthessék az államot, a bankokat, a biztosítókat vagy akár az autógyártókat. Amikor pedig ezt megtesszük és keményebben dolgozunk a kevéske siker reményében, hihetetlen adókkal sújtanak, hogy vég nélkül finanszírozhassák ezeket a csaló intézményeket. Ugyanakkor a korlátlan pénznyomtatás és az egyre emelkedő adók fényévekre vannak a problémák gyökerének megoldásától. A helyzet az, hogy a bankok által kínált megoldások képezik a problémát, hiszen a befektetőosztályt gazdagítják a középosztály rovására. A globális bankárok az adófizetők és a jövő generációinak pénzével játszanak ebben a globális kaszinóban, amit eleve összeomlásra terveztek, hogy az összeomlás által elvehessék az emberek javait. Mindent feltettek a játszmára, de hamis pénzzel játszanak, a mi értékeink viszont, amiket kockáztatunk, valódiak.
7. Az üzleti társaságok ugyanolyan jogokkal rendelkeznek, mint az emberek, de nem sújthatók ugyanolyan büntetéssel. Azzal, hogy az amerikai legfelsőbb bíróság az emberekkel megegyező szólásszabadságot biztosított az üzleti társaságoknak, az utolsó szöget is beverte a köztársaság koporsójába. A pénz most már nyíltan finanszírozhatja a választásokat, és megvásárolhatja a büntetlen működéshez szükséges törvényeket. Lehet, hogy egy társaság is emberekből áll, de nem esnek az emberekkel megegyező elbírálás alá. A „Mi lenne ha a BP ember lenne?című cikk részletesen foglalkozott ezzel a kérdéssel. A feltevés szerint, az emberekhez hasonló elbírálás alapján a BP egy pszichopata gyilkos lenne. Ugyanez elmondható a legtöbb multi fenevadról, élén a hadiipari cégekkel. Ráadásul ma már ezek a cégek a kormánnyal is összefonódtak. Ez alapján miként definiálnánk magát a kormányt? Úgy gondolják, hogy a definíciók megváltoztatásával megváltoztathatják a valóságot, de ettől még nem válik igazsággá.
8. Az emberek olyan dolgokat vásárolnak, amikre nincs szükségük, olyan pénzből, ami nem az övék. A kormány adósságörvénye és őrült költekezése a fogyasztói szokásokban is tükröződik. Az infláció, az emelkedő munkanélküliség és az ingatlanpiac folyamatos zuhanása ellenére a hitelfelvétel nem állt meg. Az AP a következőket írta:
Az amerikaiak gyakrabban fizettek hitelkártyával és több hitelt vettek fel tanulmányaikra vagy autóvásárlásra október hónapban, mint korábban, aminek eredményeként a mindenkori legmagasabb szintre emelkedett a lakossági hitelállomány.
A Federal Reserve adatai szerint szeptemberről októberre a fogyasztói hitelek 14,2 milliárd dollárral emelkedtek, 2,75 ezermilliárd dollárra emelve a teljes lakossági hitelállományt.
A gépjárműveket és tanulói hiteleket is tartalmazó kategóriában a hitelek összege 10,8 milliárddal nőtt. A hitelkártyás vásárlások 3,4 milliárd dollárral nőttek.
A legaggasztóbb, hogy pont a negatív megtérülést jelentő hitelek, mint a diákhitel, az autóvásárlás és a hitelkártyás fizetés mértéke növekedett.
9. A vállalkozókat büntetik. Mára szinte lehetetlenné vált egyszerű megélhetéshez jutni önállóan. Az Egyesült Államok (és sok más ország, Magyarországot is ide sorolva) a bürokrácia országa lett, ahol a kisvállalkozások létrehozását megnehezítik és büntetik a függetlenséget. Az Egyesült Államokban az igazi önellátás és a legfontosabb vállalkozásforma elleni állami támadásokat leginkább a családi gazdaságok ellen folytatott harc szemlélteti. Az Agenda 21-hez hasonló kollektivista modelleknek köszönhetően egyre több ilyen gazdaságot számolnak fel, úgynevezett „védett zónákká” nyilvánítva a lefoglalt földeket. Az egyik legújabb ilyen esetben egy családi osztriga farmot zárattak be, arra hivatkozva a farm káros hatással van a környezetre. A hamis állítások alapján véghezvitt hadjárat egy 80 éve működő helyi vállalkozást tett tönkre, ami 50.000 turistát vonzott évente és 30 helyi lakosnak adott munkát. Sok ilyen esetben az elkobzott területek fejlesztők kezében landolnak, akiket egy cseppet sem érdekel a helyi gazdaság. A hamis gazdaság egyik elengedhetetlen része, hogy olyan területeken hoz létre függőséget, ahol erre nem lenne szükség. (Rövidfilm angol nyelven a gazdasági illúzióról és az értelmetlen törvényekről: link)
10. Irányított rabszolgaság. Szóval úgy gondolod, hogy a rabszolgaság intézményét az 1800-as években felszámolták? Nem egészen. A gazdasági behajtók (hitelezők) a hitelek segítségével rabszolgasorba döntötték a világot, a nemzetektől, az iparon keresztül, a helyi önkormányzatokig és a föld szinte minden állampolgáráig. Ráadásul ezt a szolgaságot olyan pénzen vásárolták meg, ami nem is az övék, csak úgy a semmiből nyomtatták. Akinek nincs hitele vagy hitelkártyája az is fizet a Fednek az infláción és a jövedelemadón keresztül. Ahogy John Perkins, az „Egy gazdasági bérgyilkos vallomásaiszerzője mondaná: itt az idő, hogy behajtsák a nekik járó „egy fontnyi húst” az állampolgároktól, a magasabb adók, alacsonyabb mértékű szociális juttatások és a nyugdíjak lefoglalása, más szóval a „megszorítások” által. (2 perces rövidfilm az “Egy gazdasági bérgyilkos vallomásai” alapján)
George Carlin azt mondta, hogy „azért hívják ezt Amerikai Álomnak, mert csak az hiszi el, aki alszik.” Már egyetlen ország megfertőzése is elég rossz lenne, pedig ma már az egész világ kollektív álomba merült és álmában a kormány az utolsó pillanatban szépen megold mindent. Az igazi világban azonban az összeomlás elkezdődött. Amíg nem a fenti 10 tényezőn próbálunk változtatni, a hallucináció fogságában maradunk. Az egyre több helyen induló tüntetések és helyi alternatív valutakezdeményezések és egyéb kreatív megoldások némi reményt adnak, hogy az emberek kezdenek ráébredni, hogy eddig aludtak. Mélyen a tükörbe nézve rájönnek, hogy a szemük elé vetített álomszerű gazdaság egyik célja, hogy a rossz irányba küldje az embereket a megoldásokat keresve.


A nélkülözők mostantól lejárt szavatosságú élelmiszert is vásárolhatnak Görögországban



Forrás: NaturalNews.com
Eddig csak minket etettek moslékkal úgy látjuk másnak is ezt a sorsot szánják a büdös zsidó bankárok , kik lépten nyomon megloptak bennünket. A nagy szabadságunkban besétáltunk a kamatrabszolgaságba, és közben kilopták a szemünket is mert lába kélt a nemzeti vagyonunknak is , de most viszik a földjeinket , holnap meg a víz készletünkre teszi rá a kezét a cionista sátánbanda, és mi ezt eddig csak hagytuk senkit nem dobtunk a közlekedési eszközök elé, nem úgy mint ők kik napjában gyakorolják a magyarok eltüntetését így is és a bevált feltűnés nélküli ölést az egészségügyben .
Görögország egyre komolyabb gazdasági problémáit tökéletesen illusztrálja a kormány legújabb kétségbeesett intézkedése az egyre nagyobb számú munkanélküli és az éhezők élelmiszerrel történő ellátására. A Voz Populihírportálon megjelent cikk leírja, hogy a nemrég elfogadott új törvény értelmében a görög kereskedők mostantól eladhatják a lejárt szavatosságú élelmiszereket, természetesen az eredetinél jelentősen alacsonyabb áron, a lakosság legszegényebb rétegeinek megsegítését tűzve ki célul, akik már legalapvetőbb szükségleteiket sem tudják megfizetni. Természetesen az intézkedést sokan kritizálták, egyesek diszkriminációval vádolva a kormányt, mások azért szólaltak fel, hogy az új szabály sok visszaélésre ad lehetőséget.
Mivel az árszabályozási kísérletek eddig nem jártak sikerrel, mint ahogy az ország gazdaságát fellendíteni hivatott megszorító intézkedések sem érték el a tervezett hatást, a görög kormány minden szalmaszálba megpróbál belekapaszkodni, hogy fenntartsa a rend látszatát egy olyan országban, ahol a munkanélküliség átlépte az átlag 25 százalékot, a 15 és 24 év közötti fiatalok körében azonban az 54 százalékot is meghaladja.
Egyre mélyebbre süllyedünk a válság mocsarában és még nem értünk a fenekére,” nyilatkozta Dimitrisz Aszimakopoulosz, a Görög Kisvállalkozások Szövetségének (GSEVEE) vezetője a phillyBurbs.comszerint. „180 ezer cég áll a csőd szélén és ezek közül 70 ezer esetében néhány hónapon belül várható, hogy végleg lehúzza a redőnyt.”
A lejárt szavatosságú élelmiszerek értékesítéséhez visszatérve, a hónapot és napot is feltüntető termékek esetében (amelyek közé a hús és tejtermékek is tartoznak) az eladhatóság egy héttel hosszabbodik meg, míg a hónapot és évet jelölő áruknál egy hónappal tovább maradhat a termék a polcon. A csupán az évet feltüntető termékeknél a szavatosság egy negyedévvel hosszabbodik meg az új törvény szerint.
Mivel a görög gazdaság szinte minden területe összeomlóban van, sokak szerint az intézkedés összességében nem sokat nyom a latban az egyre emelkedő árakkal szemben. Az EU-tól érkező ismételt és a problémákat inkább még tovább mélyítő mentőakciók pedig egyre több ellenállást, tüntetést és sztrájkot váltanak ki a lakosság körében.
Az amúgy is mélyponton álló és a túlélésért küzdő magánszektorra, a megszorító intézkedések részeként kivetendő adóemelés miatt 70 ezren mentek utcára Athénban és 17 ezren Thessalonikában. A tüntetések miatt több szolgáltatás szünetelt, a repülőgépjáratok nem indultak, több kórház, cég és közlekedési társaság leállt.
Antonisz Samaras, görög kormányfő arra figyelmeztetett, hogy amennyiben országa november 16-ig nem kapja meg a szükséges 31,5 milliárd eurós mentőcsomag részletet, a kormány minden pénze elfogy. Yiannis Stournaras, pénzügyminiszter, még drámaibban fogalmazva, kijelentette, hogy ez sokak számára egyenlő lenne az éhezéssel.

Celente: Nemcsak Németország aranya hiányzik

A Líbiai arany is így tűnt el azért kellet Kadhafinak meghalni a csigazabáló sárközi megölette , mert kellet az arany , és az olaj , és mi meg felajáljuk fiainkat golyófogónak , mert egyes politikusok ezért is pénzt kapnak, hát hulljon a magyar amíg a pénz csörgedezik a zsebébe a rohadt politikusnak.
Forrás: King World News
A King World News mai vendége, Gerald Celente, a világ egyik vezető és elismert trend előrejelzője, a Trends Research Intézet alapítója, arról beszélt, hogy nemcsak Németország aranya hiányzik. Az interjú során beszélt más országok aranykészleteivel kapcsolatban felmerült problémákról, valamint az összeomlás szélén álló globális gazdaságról:
Nemcsak Németország aranya hiányzik. Az Egyesült Államokkal és az összes többi országgal is ugyanez a helyzet. Senki sem tudja mi van Fort Knox-ban. Senkit nem engednek be. Hol van az Egyesült Államok aranykészlete? Hogy lehet, hogy senki sem léphet be Fort Knox-ba, hogy megnézze?”
Miért nem lehet ellenőrizni vagy megszámolni? Miért nem nézhetjük meg, mi van ott? Hogyan lehetséges, hogy még a politikusok sem léphetnek be oda? Az az arany nem létezik. Ez az egész csak arra jó, hogy még inkább meggyőzze az embereket: a királynak nincs aranya.”
Ez az egyik oka annak, hogy mindent megtesznek az arany árfolyamának alacsony szinten tartása érdekében.
Minden erővel azon vannak, hogy az arany árfolyama alacsonyan maradjon. AhogyJames Turk rámutatott, már a 90-es években szó esett arany swapokról a Fed jegyzőkönyveiben, pedig ez nem megengedett számukra. Ezért is tesznek meg mindent, hogy lenyomják az arany árát, de én hosszú távon gondolkozom és ezt a játékot, nem tudják túl sokáig fenntartani. Én a következőket jósolom: Szerintem eljön a pont, amikor bevezetnek egy új tartalékvalutát és ennek az új szabványnak valamilyen módon az arany is része lesz. Akkor az arany árfolyama meghaladja majd a 2000 dollárt unciánként.”
Kínában például mit csinálnak? Folyamatosan csökkentik a kamatokat, folyamatosan pénzzel árasztják el a gazdaságot, felduzzasztják. Figyeljük csak meg milyen hírek jönnek az Európai Központi Bank felől: a végtelenségig folytatják az értéktelen kötvények felvásárlását. Honnan szerzik rá a pénzt? Minél többet nyomtatnak, annál értéktelenebbé válik az adott valuta.”
Amerikáról nem is beszélve. Mindenki a választásokkal van elfoglalva, a két elnökjelölt pedig még említésre sem méltatja azt a fiskális szakadékot, aminek a szélén az országuk táncol. Nem látni, hogy a hanyatló gazdaságok okozta károknak hol a vége. Egyik gazdaság a másik után bukik el szerte a világon.”
KWN: Egyre többen beszélnek arról, hogy ezek a törekvések az Új Világrend bevezetését segítik elő. Néhány nappal ezelőtt Nigel Farage például elmondta, hogy évekig nem akart hinni ebben a törekvésben, de most már annyira egyértelmű, hogy mindenki láthatja.
Hiszen itt folyik az orrunk előtt! Hogyan tagadhatná le bárki is?” – mondja Celente. „Beszéltünk Mario Draghi-ról. Mit keres ott? Megpróbálja a hatalmat Brüsszelben konszolidálni. A bankrendszernek köszönhetően Európában minden szuverenitás megszűnik. Új vezérük lesz. Arról beszélnek, hogy a hatalom konszolidációjára azért van szükség, hogy ezek a problémák ne történjenek meg a jövőben. Szép kis sztori! El is hiszem. Azok az emberek, akik létrehozták a problémát, most majd szépen megoldják? Tündérmese. Ez egészen egyszerűen egy hatalomátvétel. Most nem vallási értelemben beszélek, de Jézus, a Béke Fejedelme, egyetlen egyszer folyamodott erőszakhoz: amikor kiűzte a pénzváltókat a templomból, mert ők voltak azok, akik fizikailag tönkretették a népet. Most nem pénzváltóknak, hanem bankoknak hívják őket. Ez a valóság. És a pénzhatalom ugyanolyan függőség, mint a kábítószer. Nincs lelkiismeretük. Amikor itt elfogy a pénz, háborút indítanak, mert kell nekik az újabb adag. Tudjuk, hogy ezen a téren is egyre forróbb a helyzet.”
Ha szétnézünk a világban, láthatjuk, hogy több millió ember ment az utcákra Spanyolországban, Portugáliában, Görögországban, mert nincs pénzük ételre, otthonra, lassan már semmire. Nem látják az emberek, hogy mi folyik itt? Az egész pénzrendszer az összeomlás szélén áll! A bankok is kifogytak a pénzből. Nem tesznek egyebet, mint digitális pénzt állítanak elő, hogy felszínen tartsák még egy ideig a globális piramisjátékot. És ahogy már korábban említettem, amikor kifogynak az ötletekből, elindítanak egy újabb háborút. És az a háború más lesz, mint az eddigiek.”
A teljes interjú angol nyelven: LINK


Miért szállíttatta el aranytartaléka kétharmadát a Bundesbank Londonból?



Forrás: Zerohedge.com
Három napja érkezett a hír arról, hogy a német számvevőszék felszólította a központi bank szerepét betöltő Bundesbankot, hogy ellenőrizze a hivatalos iratok szerint 3396 tonnát kitevő, New Yorkban, Londonban és Párizsban tárolt, offshore aranytartalékát. Kérte ugyanakkor 150 tonna arany három éven belüli hazaszállítását, hogy ellenőrizhesse az arany wolfram minőségét.
A londoni Telegraph cikkében megjelent legújabb fejlemények szerint ugyanez a Bundesbank, ami annyi fejfájást okoz a csődbe jutott államoknak, az igazi fedezettel rendelkező pénzzel kapcsolatos fixa ideájával, úgy döntött, hogy önként lehívja a Bank of England-nál letétbe helyezett aranykészletének kétharmadát. A Telegraph által közzétett bizalmas jelentés szerint a Bundesbank még 2000-ben és 2001-ben 940 tonna aranyat követelt vissza a Bank of England-nál tartott 1440 tonnás készletéből a „túlságosan drága tárolási díjra” hivatkozva, ami elég nevetségesen hangzik. A hír megdöbbentette az aranyveteránokat. Mi lehet az oka a lépésnek?
Ambrose Evans-Pritchard a következő elmélettel szolgált:
Az elmozdulás éppen akkor indult, amikor az euró a leggyengébb szinten állt a dollárhoz képest, ugyanakkor egybeesett azzal az időszakkal, amikor a Bank of England, Gordon Brown utasítására, Nagy-Britannia aranykészletének jelentős részét eladta, méghozzá a legalacsonyabb piaci áron.
Peter Hambro, a Petropavlovsk aranybánya elnöke, azt mondta, hogy a Bundesbank önvédelemből hívhatta vissza aranykészletét, mivel a jelek szerint nem allokált arannyal rendelkezett Londonban. „Lehet, hogy úgy gondolták, a Bank of England túl sok aranyat kölcsönzött ki és jobbnak látták hazavinni a készleteket. Ez az azonosítás miatt van. Lehetséges-e egyáltalán az embernek azonosítania saját allokált aranyát, vagy a tulajdonos nem egyéb, mint egy fémszámlával rendelkező általános hitelező?”
A „Hozzák vissza az aranyunkat” elnevezésű német civil kampányszervezet és amerikai szövetségese, a Trösztellenes Arany Bizottság azt állítják, hogy a hivatalos adatoknak nem lehet hinni. Szerintük a központi bankok aranykészleteik jelentős részét kiadták hitelre vagy shortolták.
Az üzenetet átvették a német törvényhozók is. „Minden aranyat haza kell hozni: pont a jelenlegi válságban van a legnagyobb szükségünk aranykészleteinkre,” mondta Heinz-Peter Haustein, a német Szabaddemokrata Párt (FDP) képviselője.
A spekulációktól függetlenül, nem titok, hogy sok ember szerint a központi bankok és a központi bankok bankjai (például a Nemzetközi Fizetések Bankja, BIS), rég kiadták aranykészleteiket hitelre, legtöbb esetben a rövidtávú fizikai aranykövetelések megerősítéseként, a megnövekedett kereslet miatt, ami általában a likviditáshiány kísérőjelensége (amikor igazán megmutatkozik az arany, mint valós monetáris fedezet értéke).
A probléma egy ilyen újrazálogosítási sémánál akkor jelentkezik, amikor a másik fél hirtelen fizetésképtelenné válik, hiszen azóta az aranyat már ismét újrazálogosították és már senki sem tudja, hogy kié is az arany valójában. Ez akkor válik különösen komoly gonddá, ha a fedezeti láncban az egyik fél csődbe megy, mint ahogy ezt az MF Global esetében tavaly láthattuk. Ilyenkor elindulnak a perek, hogy megállapítsák kinek hol az aranya. Mondani sem kell, hogy az MF Global esetében pont londoni leányvállalatuk volt a ludas az újrazálogosítási láncban (mert egyedül Londonban nem volt megszabva fedezeti határérték az újrazálogosításra). Amint elindultak a követelések a fizikai leszállításra, nem tudták az adott sorozatszámú XYZ aranytömböt lokalizálni.
A másik variáció, hogy a Bundesbank előre látta az európai merkantilista kísérlet bukását és esze ágában nem volt legértékesebb eszközét a bankár oligarchák kezében hagyni, amelyik mindent megtenne, hogy megszerezhesse a készleteket, ha egyszer a dominók elindulnak. A Bundesbank tagadásnak éppen nem nevezhető cáfolata is ezt erősíti:
A Bundesbank azt nyilatkozta, hogy teljes bizalommal viseltetik a kezelők „integritása és függetlensége” iránt, valamint, hogy minden évben megkapták a részletes elszámolást. Ugyanakkor utalt arra, hogy további lépéseket tesz tartalékai védelmében. „Ennek része lehet a készletek egy részének relokációja,” nyilatkozta a bank.
Amit egyik fél sem mondott ki, hogy Németország semmi rosszat nem tett, csupán követeli, ami jogosan az övé.
A dolog lényege, hogy egy globalizált rendszerben, ahol minden szuverén entitás egyre inkább alárendeltje a globalizált „egész” hitelteremtő hatalmának, mindenkinek az Új Világrend ajtaja elé kell helyeznie szuverén függetlenségét, mielőtt átlépi a küszöböt.
Végtére is egy globalizált rendszer csak így képes egy végtelen, értékpapír-fedezetű kötelezettség felhőt fenntartani, amelyen most mindannyian bináris pehelyként lebegünk. Egy olyan rendszert, ami lehetővé teszi az azonnali tőkeáramlást, a monetáris felcserélhetőséget, garantálja a szuverén kötvények folyamatos áramlását (amíg senki nem mer kiszállni a rendszerből), és amiben minden biztosíték egy újrazálogosított zálog… természetesen a közjó érdekében. Mindez igaz volt a Bundesbank fenti lépéséig.
Tulajdonképpen ennyi a történet, mert bár a Bundesbank azt tette, amihez minden joga megvolt, mégis áthágta a modern monetáris rendszer kardinális szabályát: miszerint egy szuverén hatalom soha nem helyezheti saját embereit a globális vállalati-társadalmi-banki oligarchák fölé, akik mindig minden kemény (és egyéb) eszközt maguknak akarnak, akár azonnal, a rendszer biztosítékaként, beleértve a világ GDP-jének 20-szorosát képviselő közel 1 billiárd (1015) dollár értékű derivatívákat is. Mellesleg ezért van a világ állandóan egyetlen karnyújtásnyira a teljes monetáris (és kereskedelmi) paralízistől, ahogyan azt a Lehman-csőd utáni káoszból és a Fed intézkedéseiből olyan nyilvánvalóan láthattuk.
Szinte biztos, hogy a Bundesbank intézkedéseinek semmilyen hatása nem lesz, mert ha túl sokat foglalkoznának vele, esetleg kiderülne, hogy melyik ország lesz az első áldozat, amikor átszakad a gát. Amikor ugyanis ez megtörténik, márpedig előbb-utóbb megfog, minden egyes bank, vállalat és személy keresni fogja Londonban, New Yorkban, Párizsban vagy valamelyik szimpatikus helyi bank páncéltermében tárolt allokált aranyát, de csak a hűlt helyét, illetve humorosan megfogalmazott tartozási elismervényeket talál majd az aranytömbök helyett

Miért szállíttatta el aranytartaléka kétharmadát a Bundesbank Londonból?


Forrás: Zerohedge.com
Három napja érkezett a hír arról, hogy a német számvevőszék felszólította a központi bank szerepét betöltő Bundesbankot, hogy ellenőrizze a hivatalos iratok szerint 3396 tonnát kitevő, New Yorkban, Londonban és Párizsban tárolt, offshore aranytartalékát. Kérte ugyanakkor 150 tonna arany három éven belüli hazaszállítását, hogy ellenőrizhesse az arany wolfram minőségét.
A londoni Telegraph cikkében megjelent legújabb fejlemények szerint ugyanez a Bundesbank, ami annyi fejfájást okoz a csődbe jutott államoknak, az igazi fedezettel rendelkező pénzzel kapcsolatos fixa ideájával, úgy döntött, hogy önként lehívja a Bank of England-nál letétbe helyezett aranykészletének kétharmadát. A Telegraph által közzétett bizalmas jelentés szerint a Bundesbank még 2000-ben és 2001-ben 940 tonna aranyat követelt vissza a Bank of England-nál tartott 1440 tonnás készletéből a „túlságosan drága tárolási díjra” hivatkozva, ami elég nevetségesen hangzik. A hír megdöbbentette az aranyveteránokat. Mi lehet az oka a lépésnek?
Ambrose Evans-Pritchard a következő elmélettel szolgált:
Az elmozdulás éppen akkor indult, amikor az euró a leggyengébb szinten állt a dollárhoz képest, ugyanakkor egybeesett azzal az időszakkal, amikor a Bank of England, Gordon Brown utasítására, Nagy-Britannia aranykészletének jelentős részét eladta, méghozzá a legalacsonyabb piaci áron.
Peter Hambro, a Petropavlovsk aranybánya elnöke, azt mondta, hogy a Bundesbank önvédelemből hívhatta vissza aranykészletét, mivel a jelek szerint nem allokált arannyal rendelkezett Londonban. „Lehet, hogy úgy gondolták, a Bank of England túl sok aranyat kölcsönzött ki és jobbnak látták hazavinni a készleteket. Ez az azonosítás miatt van. Lehetséges-e egyáltalán az embernek azonosítania saját allokált aranyát, vagy a tulajdonos nem egyéb, mint egy fémszámlával rendelkező általános hitelező?”
A „Hozzák vissza az aranyunkat” elnevezésű német civil kampányszervezet és amerikai szövetségese, a Trösztellenes Arany Bizottság azt állítják, hogy a hivatalos adatoknak nem lehet hinni. Szerintük a központi bankok aranykészleteik jelentős részét kiadták hitelre vagy shortolták.
Az üzenetet átvették a német törvényhozók is. „Minden aranyat haza kell hozni: pont a jelenlegi válságban van a legnagyobb szükségünk aranykészleteinkre,” mondta Heinz-Peter Haustein, a német Szabaddemokrata Párt (FDP) képviselője.
A spekulációktól függetlenül, nem titok, hogy sok ember szerint a központi bankok és a központi bankok bankjai (például a Nemzetközi Fizetések Bankja, BIS), rég kiadták aranykészleteiket hitelre, legtöbb esetben a rövidtávú fizikai aranykövetelések megerősítéseként, a megnövekedett kereslet miatt, ami általában a likviditáshiány kísérőjelensége (amikor igazán megmutatkozik az arany, mint valós monetáris fedezet értéke).
A probléma egy ilyen újrazálogosítási sémánál akkor jelentkezik, amikor a másik fél hirtelen fizetésképtelenné válik, hiszen azóta az aranyat már ismét újrazálogosították és már senki sem tudja, hogy kié is az arany valójában. Ez akkor válik különösen komoly gonddá, ha a fedezeti láncban az egyik fél csődbe megy, mint ahogy ezt az MF Global esetében tavaly láthattuk. Ilyenkor elindulnak a perek, hogy megállapítsák kinek hol az aranya. Mondani sem kell, hogy az MF Global esetében pont londoni leányvállalatuk volt a ludas az újrazálogosítási láncban (mert egyedül Londonban nem volt megszabva fedezeti határérték az újrazálogosításra). Amint elindultak a követelések a fizikai leszállításra, nem tudták az adott sorozatszámú XYZ aranytömböt lokalizálni.
A másik variáció, hogy a Bundesbank előre látta az európai merkantilista kísérlet bukását és esze ágában nem volt legértékesebb eszközét a bankár oligarchák kezében hagyni, amelyik mindent megtenne, hogy megszerezhesse a készleteket, ha egyszer a dominók elindulnak. A Bundesbank tagadásnak éppen nem nevezhető cáfolata is ezt erősíti:
A Bundesbank azt nyilatkozta, hogy teljes bizalommal viseltetik a kezelők „integritása és függetlensége” iránt, valamint, hogy minden évben megkapták a részletes elszámolást. Ugyanakkor utalt arra, hogy további lépéseket tesz tartalékai védelmében. „Ennek része lehet a készletek egy részének relokációja,” nyilatkozta a bank.
Amit egyik fél sem mondott ki, hogy Németország semmi rosszat nem tett, csupán követeli, ami jogosan az övé.
A dolog lényege, hogy egy globalizált rendszerben, ahol minden szuverén entitás egyre inkább alárendeltje a globalizált „egész” hitelteremtő hatalmának, mindenkinek az Új Világrend ajtaja elé kell helyeznie szuverén függetlenségét, mielőtt átlépi a küszöböt.
Végtére is egy globalizált rendszer csak így képes egy végtelen, értékpapír-fedezetű kötelezettség felhőt fenntartani, amelyen most mindannyian bináris pehelyként lebegünk. Egy olyan rendszert, ami lehetővé teszi az azonnali tőkeáramlást, a monetáris felcserélhetőséget, garantálja a szuverén kötvények folyamatos áramlását (amíg senki nem mer kiszállni a rendszerből), és amiben minden biztosíték egy újrazálogosított zálog… természetesen a közjó érdekében. Mindez igaz volt a Bundesbank fenti lépéséig.
Tulajdonképpen ennyi a történet, mert bár a Bundesbank azt tette, amihez minden joga megvolt, mégis áthágta a modern monetáris rendszer kardinális szabályát: miszerint egy szuverén hatalom soha nem helyezheti saját embereit a globális vállalati-társadalmi-banki oligarchák fölé, akik mindig minden kemény (és egyéb) eszközt maguknak akarnak, akár azonnal, a rendszer biztosítékaként, beleértve a világ GDP-jének 20-szorosát képviselő közel 1 billiárd (1015) dollár értékű derivatívákat is. Mellesleg ezért van a világ állandóan egyetlen karnyújtásnyira a teljes monetáris (és kereskedelmi) paralízistől, ahogyan azt a Lehman-csőd utáni káoszból és a Fed intézkedéseiből olyan nyilvánvalóan láthattuk.
Szinte biztos, hogy a Bundesbank intézkedéseinek semmilyen hatása nem lesz, mert ha túl sokat foglalkoznának vele, esetleg kiderülne, hogy melyik ország lesz az első áldozat, amikor átszakad a gát. Amikor ugyanis ez megtörténik, márpedig előbb-utóbb megfog, minden egyes bank, vállalat és személy keresni fogja Londonban, New Yorkban, Párizsban vagy valamelyik szimpatikus helyi bank páncéltermében tárolt allokált aranyát, de csak a hűlt helyét, illetve humorosan megfogalmazott tartozási elismervényeket talál majd az aranytömbök helyett



Hogyan A Manhattan ékszerész felszámolás aranyrudat töltött Tungsten



Márciusban egyes sarkok az internet felrobbant, amikor egy kiló arany bár állítólag találtak volna "sózott" Erősített, a fém, a hasonló súlyú, de sokkal kevésbé értékes.
Más szóval, egy arany bár tele volt a sokkal olcsóbb fém a megtévesztés vásárlók. Egy uncia arany ér $ 1766, míg egy uncia Tungsten ér kb 360 $.
Egy riadt, ha szkeptikus, post Felix Salmon először hívta fel a figyelmet rá .
Egy lélegzettel  veszi  a ZeroHedge, utalva egy állítólagos incidens 2010-ben küldött összeesküvés-elmélet egy őrület:
Tehát két dokumentált esemény két év alatt: elszigetelt? Vagy megjelölése, ugyanaz a jelenség, a nemesfém megalázottság, hogy a jelölt a hanyatló szakaszában a Római Birodalom.
Itt volt az a fotó, amely állítólag bebizonyította:
hamis arany bar
Mind a 2010-es és a márciusi esetet követően leleplezte a Perth Mint Ausztráliában.
De semmiképpen nem, hogy véget ért a spekuláció egy hatalmas összeesküvés , hogy a világ arany készletek kerülnek lealjasította kitöltésével arany rúd a volfrám.
Egy arany kereskedő Manhattan Diamond District on 47th Street felfedezte a múlt héten, hogy az nyilvánvalóan aranylemez bár valójában több, mint 75 százaléka Tungsten.
Ma úgy döntött, hogy nyomon követni.
Ibrahim Fadl jött New York Egyiptomból, a 70-es évek közepén, hogy keresni a Masters in vegyészmérnöki Columbia Egyetemen . Majdnem biztos, az egyetlen, aki a 47. utca és a periódusos rendszer elemeinek lóg irodájában:
Fadl
Rob csábít a Business Insider
Tizenegy évvel ezelőtt, s kinyitotta a boltot.
Nemrég azt mondta, a fickó kereskedő a 20. utcán fúrt egy 10 oz. bar Ő volt el, hogy ellenőrizze a minőség - és megtudta, hogy sós a volfrám. Figyelmeztetett Fadl, hogy tegyék ugyanezt.
Itt van, amit találtam Fadl:
Fadl
Rob csábít a Business Insider
Fadl
Rob csábít a Business Insider
Tíz uncia bárok vastagabb, így nehezebb felismerni, ha hamisított - a szokásos X-sugarak által használt kereskedők nem hatolnak elég mélyre.
Plusz, a rudak már lezárt és számozott. Tehát, aki ezt tette futnia kell egy rendkívül kifinomult működés, Fadl mondta.
"Ez szégyen. Ez az üzlet a bizalomra épül."
Az FBI és a titkosszolgálat vizsgálja az esetet, de Fadl kételkedik abban, hogy ez a saját erő, hogy megfékezze a gyakorlatban, mivel az ösztönzők szó.
"A magasabb árat, biztos vagyok benne, hogy van egy csomó ezt a dolgot," mondta. "Az emberek hoznak semmit fényes, és megpróbálta eladni."
De van egy különbség eladási semmit, és ez a szint a hamisítás.
Mint Felix Salmon megjegyezte a posztján márciustól:
... A gazdasági ösztönzők itt olyan hatalmas, az emberek keresnek, hogy a vagyont a hamis-arany-bár az ipar, hogy én nagyon kétlem, senki sem próbálta. És statisztikailag elmondható, hogy ha egy csomó ember, akik megpróbálták, akkor annak egy részét olyan emberek sikerült.
Fadl szerint megvette a hamisított egy orosz kereskedő, aki megvette tőle korábban. Nem biztosítja a kereskedő nevét, és azt mondta a férfi, már visszatért a hazájába.
Beszéltünk több más kereskedők a 47th Street, aki azt mondta, hogy hallottak Fadl a megpróbáltatásokat, de továbbra is közömbös. A legtöbb azt mondta, hogy csak vásárolni a kereskedők tudják.
Persze, ez is igaz Fadl.
Ugyanakkor, sokan mondták nekünk, hogy egy sor nem neves kereskedők az utcán, aki valószínűleg habozás eladni sós fém. 
Fadl szerint felvette a kapcsolatot a média, hogy a szó ki más neves kereskedők, hogy nincs túl nagy óvintézkedést annak érdekében, hogy tevékenységük nem kap elárasztott.
"Ők fel kétség mindenki feje."


Az uzsorás zsidó bankárok wolframmal töltötték meg az aranyrudakat , hogy a többi részét el tudják lopni a világ aranykészletéből . Hát már ezért is kötelet érdemelnének . Na ez a terrorista zsidó bagázs , ezért háborúzik Amerika , hogy fiai ebben az értelmetlen háborúkban esnek el egy olyan rabló bandáért akik a szemüket is kilopják , de emellet még el is tartatják magukat a bamba Amerikaiak meg fizetnek mint a katona tiszt . Ja hogy drága ám az atomhatalomá válás a költségek csillagászatiak , és ők a harmadik legnagyobb atomhatalommá akarnak fejlődni , addig bizony sok aranyat kell lopni a közös tároló bunkerekből , de úgy kellet volna csinálniuk , hogy a világ ne vegye észre a lopást. Így remélem mindenki, minden nemzetállam hazaszállítja a saját aranyát , mint Németország.
Ha most egy kis kitérőt tehetek , hát igen így már érthető , hogy a FIDESZ testvér pártja a LIKUD , mind a két csoport túlsokat lopot már , és bizony ezt tudja a nép.
Ha most Sziria ellen megindul a háború a nemzetközi helyzet olyan lesz , hogy a FIDESZ elveszti a választásokat . Bizony úgy járnak , hogy a zsidók zsákszámra szórják majd az értéktelen dollárt a libatolvajék lábaelé , és ők megveszik a választókat , de a választók is rábasznak , mert a dollár két három nap mulva összeomlik és bizony az a valuta amiért eladták a lelküket , csak WC papirnak lesz jó . Hát bizony ilyenek a kilátások , de ránk nézve mindenképpen kedvezőtlenek . Be betoonozzák magyar ország kamatrabszolgaságát , de úgy érzem meg is érdemelik , mert mindegy melyik rablót választják meg mindegyik eladja az országot , és ha jól megnézzük már ma is gyarmatok vagyunk . A nagy magyar zsidó gyarmat , a nemzetinek mondott kormányba csak 80 % a zsidó , mondanomsemkell ezek csiszta magyarok még a nyelvet is törik , és a vérgyilkosságokat is futtában csinálják Panorámás busszal jönnek , egy saktervágással fültől fülig vágás , és a vért felfogva , a hülye magyarok keresik a vért , míg ők már határokon tul is vannak , de a gyilkosság balekjét valahogy bekellene varni . Ilyenkor kellene a Pintért bevarni , ő épp elég saktervágást végzett az aranyháromszögben , hát azért lett a rendőri fizetésből többszörös milliomos . Nem győzte az olajos mocskos uzsora pénzeket mosni , ha jól meggondoljuk még mindig mosogatja az olaj forintokat .
Ő már bele is nyugodott a választási vereségben elvégre a másik oldal garantálta , hogy továbbra is mosogathatja majd a forintjait , ezt csinálni mégis jobb , mintha robbantgatni kellene . Amugy már kiöregedett a bérgyilkos szakmából , és nem árt ha bebiztosítja magát a békés nyugdijas évekre . Mi volna , ha ő is a húsdarálóban végezné mint az a sok ártatlan magyar, kiket ledaráltak haleledelnek .
Na szóval a FIDESZ- nek szembe kell néznie egy dollár esővel , mint a művészvilágban volt az a kerekesszékes zsidó félkegyelmű akit elláttak dollárral kilóra vette meg a barom magyarokat és még gunyt is űzött a felépők produkcióján , tehette hisz számolatlanul kapta a pénzt a lejáratásunkra, egy ilyen korcs zsidó ki a középiskolát is kegyelemből tudta elvégezni , akkor ő volt a megmondó ember .
Hát a FIDESZ is beleszalad egy ilyen megmondó banda lejárató világába . És mivel a holdudvara már csak a zsebét tartja , úgy néz ki , hogy a másik irányba fordul mert ott hullik a manna . Olyan ingyen élők ők mint a vezert körülvevő 80 % . Kifacsartuk a citromot , dobjuk el már nincs rá szükségünk .
Na most jutottatok el oda , hogy könnyebb megölni százezer embert mint írányítani és már ugathat a Bajer Zsolt , csak a holdat ugatja , a Pintéré az irányító szerep , most ölni kell az embereket . Csak az a baj , hogy megint a magyar fog fogyni , mert azt gondolom tudjátok , hogy nem zsidót fognak ölni , de nem is cigányt , azt már a Gyurcsány megpróbálta , és nem jött be a polgárháború.
És hogy majdnem Bajnai libás korszakát éljük , csak most sertés és csirke kivitelben , húllhat a sok gazda a libások után most a moslékba keveredtek . Hogy is mondják egyik kutya másik eb , zsidó zsidót nem rabol ki csak a goj húzhatja a rövidebbet , de ne feledjük el , hogy a földünk és a vizünk még a tulajdonunkban van , és a zsidónak meg kell kaparintania , mert hol lesz akkor a világ leigázása . Saktervágás ciánosítás vegyifegyver bevetése , hogy az atomról eltereljék a figyelmet gönc a kinga húzós szájú hazaáruló a patkány leánya az olaj pénzeken hollókosztolták , most árulja hazáját egy baszásért ledarálhatják magyarságát , kullancsként szopná a kulturát , de csak a trágya dombon él , jövőre beérik és beszántják a vetés alá , így legalább haszna lesz éltének , halálának .


14 szemelvény a gazdaság egyre gyengülő állapotáról



Időkjelei: A jelenlegi káosz és gazdasági gondok számos olyan ideiglenesnek mondott intézkedés bevezetését teszik lehetővé, amelyeket az emberek egyéb alternatíva hiányában, kétségbeesésükben fogadnak el. Igazi vízválasztó előtt állunk és bár az események pontos alakulása még nem egyértelmű, olyan alapvető változásoknak vagyunk szemtanúi, amelyek az Antikrisztus színrelépését időben közelebb hozzák. Az emberiség által hozott döntések csupán az események sebességére lesznek hatással.
Nem az Egyesült Államok az egyetlen ország, amelyik komoly gazdasági problémákkal küzd jelenleg.
Akárhová nézünk, a helyzet egyre romlik. Kínában jelentős lassulás indult el és Japánban is újabb pénznyomtatási projekt indult a gazdaság életben tartására. Az európai munkanélküliségi adatok tovább romlottak, Spanyolországban és Görögországban pedig fokozott intenzitással indultak újra a tüntetések.
Az Egyesült Államokban egyre több jel utal arra, hogy újabb recesszió van kialakulóban és a cégvezetők egymás után jelentik be a tervezett leépítéseket. Manapság a gazdaságban minden mindennel összefügg, tehát a recesszió valamennyi országra hatással van. Emlékezzünk a 2008/2009-es válságra. A Wall Street-ről kiindult gazdasági gondokat a bolygó legtávolabbi szegletében is megérezték és ez a következő hullámnál sem lesz másként.
Miért váltottak a központi bankok pánik üzemmódba? A teljes tárat kilőtték és úgy nyomtatják az új pénzt, mintha az életükért harcolnának. Sajnos, a pénznyomtatás ezúttal kevés lesz.
Amennyiben létezne egy „könnyített üzemmód” gomb, a hatalmon lévők már megnyomták volna.
A következő 14 adat/esemény segít áttekinteni a gazdaság jelenlegi állapotát:
1. A dolgok nem álnak túl jól Kínában. Kéthete a Shanghai Composite Index hároméves mélypontra zuhant. Vajon az S&P 500 is követni fogja?
2. A Bank of Japan újabb pénznyomtatásba kezdett, a rogyadozó japán gazdaság megmentésére:
A japán nemzeti bank szerepét betöltő Bank of Japan régóta gyártja a pénzt a semmiből. A napokban jelentették be nyolcadik ilyen, a japán gazdaság megtámogatását célzó akciójukat. A Bank of Japan 10.000 milliárd jen értékben vásárol kötvényeket a pénzrendszer likviditásának növelése érdekében. Ezzel összesen 80.000 milliárd jenre növelte teljes kötvényportfolióját, ami Japán nemzeti össztermékének 20 százaléka.
3. Spanyolországban újraindultak és egyre erőszakosabbak a parlament előtti tüntetések. Az embereknek elege van a kormány megszorító intézkedéseiből, amelyek a népet sújtják, az ország problémáit azonban nem oldják meg.
4. Miközben a munkanélküliségi ráta a 25 százalékos szint körül mozog, a kukázás olyan elterjedt jelenséggé vált Spanyolországban, hogy az egyik spanyol város élelmiszer áruháza lakatokat szereltetett a szemetesekre, „közegészségügyi megelőző intézkedésként.
5. Az Európai Központi bank minden eddigi pénznyomtatási akciója ellenére, a tízéves futamidejű spanyol kötvények hozama ismét 6 százalék körülre emelkedett.
6. A gazdasági tüntetések Görögországban is kezdenek durvulni:
A rendőrség riasztógránátokkal és könnygázzal oszlatta a feldühödött tüntetőket, akik tízezrével vonultak az athéni utcákon az új megszorító intézkedések elleni sztrájk részeként. A becslések szerint csak Athénban több mint 50 ezren vettek részt a megmozdulásban.
7. A munkanélküliségi ráta 16 hónapja folyamatosan emelkedik Franciaországban és mára évtizedes csúcsot ért el.
8. A munkanélküliek száma egyetlen év alatt 37 százalékot emelkedett Olaszországban.
9. A tartós árucikkekre vonatkozó új megrendelések volumene 13,2 százalékkal esett augusztusban az Egyesült Államokban. Az előző válság (2009. január) óta ez volt a legnagyobb ilyen irányú visszaesés.
10. Az amerikai Gazdaságelemző Intézet adatai szerint az USA GDP-je 2012 második negyedévében, a jósolt 1,7 százalékos éves mértékhez képest mindössze 1,3 százalékkal nőtt.
11. Az amerikai posta (U.S. Postal Service) az elmúlt két hónap alatt immár másodszor kénytelen bejelenteni, hogy nem tudja teljesíteni fizetési kötelezettségeit:
Az Amerikai Posta nem képes teljesíteni a kongresszus által előírt 5,6 milliárd dolláros fizetési kötelezettségét, saját munkavállalói egészségügyi hozzájárulásának előfinanszírozására, ami két hónap alatt másodszor fordul elő a hivatallal.
12. Úgy tűnik a General Motors (ismét) a csőd felé tart:
Barack Obama büszke a General Motors megmentésére, ami jó hír, mert ha ismét megnyeri a választásokat nagy eséllyel megismételheti a mentőakciót.
A szövetségi kormány a GM részvényeinek 26 százalékát birtokolja, aminek összértéke a becslések szerint 10,1 milliárd dollárt tesz ki, a cég nem realizált 16,4 milliárd dolláros veszteségével szemben.
13. A State Street Global Advisors által végzett felmérés szerint a „világ különböző pontjain megkérdezett 300 befektető, köztük a legnagyobb nyugdíjalapok, eszközkezelők és magánbankok, 71 százaléka a Lehman Brothers csődjéhez hasonló esemény bekövetkezésétől tart.”
14. A Business Roundtable (üzleti kerekasztal) által az amerikai elnök-vezérigazgatók között végzett felmérés szerint pedig az év korábbi időszakához képest jelentősen nőtt azon vezetők száma, akik létszámleépítésre készülnek:
A vezetők derűlátása egyenes arányban csökken a foglalkoztatottsági előrejelzések romlásával. A megkérdezett 138 vezető 38 százaléka azt mondta a mostani negyedévre vonatkozó felmérés során, hogy munkahelycsökkentésre számít az elkövetkezendő hat hónap során. Az előző negyedévben a vezetők 20 százaléka mondta ezt. Ehhez hasonlóan, ebben a negyedévben 29 százalékuk számít a munkahelyek számának növekedésére, az előző negyedév 36 százalékához képest.
A gazdaság stabil, kiszámítható körülmények között képes leginkább virágozni. Az észnélküli pénznyomtatás egy ideig javíthatja a rövidtávú számokat, de fejtetőre állítja az egész rendszert.
Miután hihetetlen mértékű bizonytalanságot teremtettek, nehéz lesz meggyőzni az embereket, hogy a stabilitás visszaállítása sikerülhet. (Időkjelei: Itt lép majd képbe a „várva várt” gazdasági szupermen, aki erre is képes lesz.)
A gazdaság esetében a bizalom az egyenlet egyik legfontosabb tagja. Amikor az emberek elveszítik bizalmukat a rendszer iránt, szinte mindegy mit tesznek a döntéshozók.
A pénzügyi hatóságok jelenleg különféle trükkökkel próbálják működésben tartani a pénzrendszert, ezek az intézkedések azonban fokozatosan aláássák az emberek bizalmát, míg végül az ár átszakítja a gátat.






Oroszország felkészül egy esetleges gazdasági összeomlásra



Forrás: RiaNovosti
Az orosz gazdaság készen áll a globális növekedés lassulása és az egyre mélyülő eurózóna adósságválság miatt bekövetkező gazdasági összeomlás lehetőségére, nyilatkozta Vlagyimir Putyin augusztus 16-án.
A helyi ombudsmanokkal folytatott megbeszélésen Putyin elmondta, hogy mind az európai mind a globális helyzet rendkívül összetett.
A világgazdaság motorjának számító Egyesült Államok állapota jobbnak tűnhet, azonban a gazdaság fenntarthatósága szempontjából fontos makrogazdasági mutatók azt jelzik, hogy ott sem jobb a helyzet, mint Európában. GDP arányos államadósságuk 104 százalék,” mondta.
Ettől függetlenül is súlyos problémát jelent, hogy az Egyesült Államok pénzrendszerét komoly mennyiségű, állami garanciával biztosított jelzáloghitel terheli, tette hozzá.
Ezek a tényezők együttesen bizonyos fokú aggodalomra adnak okot. A helyzetet rontja, hogy most arról érkeznek hírek, hogy Kína gazdasági fejlődése is lelassult, sőt hanyatlik, és Kína a világ egyik legnagyobb fogyasztója. Ezek kétségkívül aggasztó jelek. Reménykedjünk abban, hogy ezek az aggodalmak nem alakulnak valós és teljes gazdasági válsággá,” mondta Putyin. „Reméljük a legjobbakat, de készüljünk fel a legrosszabbra,” tette még hozzá.
Oroszország már 2011-ben hozzálátott bizonyos válságkivédő intézkedések bevezetéséhez, hogy felkészüljön és válaszoljon a kedvezőtlen gazdasági fejleményekre, mondta Putyin.
Megállapodtunk, hogy egy komoly összeget teszünk félre a következő évre, a 2013-as költségvetés keretén belül, amolyan állami működési tartalékként, hogy hatékonyan és gyorsan tudjunk reagálni bármilyen válságtényezőre, amennyiben azok tényleg megjelennek,” mondta Putyin, hozzátéve, hogy az orosz gazdaság jelenleg egészséges paramétereket mutat.
Az orosz pénzügyminisztérium bejelentette, hogy több válság-költségvetési forgatókönyvet is készítenek, hogy az olajárak alacsonyan maradhassanak.
Jelenleg az állami költségvetés alkalmazkodóképességét vizsgáljuk, különféle „nyomáspróbákat” végzünk, hogy megvizsgáljuk, mi történne a gazdasági körülmények hirtelen és komoly változása esetén. Kiszámoljuk a várható bevételeket 80 és 60 dolláros hordónkénti olajárak esetére is,” nyilatkozta Alexej Lavrov, helyettes pénzügyminiszter korábban.



Be a húsdarálóba: Teljes piaci összeomlás?


Az online kereskedelem és globális gazdaság korában egyetlen pénzpiac drasztikus esése vagy hirtelen zuhanása is elég a globális pánik és teljes rendszerösszeomlás kiváltásához. Paul Henri Spaak, ez Egyesült Nemzetek közgyűlésének első elnöke évekkel ezelőtt azt mondta: „Megfelelő kaliberű embert akarunk, aki engedelmességre bír minden népet, és kihúz minket abból a gazdasági fertőből, melybe egyre inkább belesüppedünk. Ilyen emberre várunk, és ha eljön – legyen akár Isten, vagy maga az ördög – tárt karokkal fogadjuk majd.”
Pontosan ez fog történni! A világ egy pénzügyi zsenit vagy megváltót akar, aki végre stabilitást és jólétet teremt, és amikor az Antikrisztus megjelenik a színen pontosan ennek az igénynek fog eleget tenni. A szándékosan létrehozott káosznak véget vető vezetőt hősként köszönti majd a világ. – Joseph Candel
Forrás: SHTFPlan.com
Az Egyesült Államokat hamarosan áttolják a húsdarálón és teljesen mindegy mit tesz, illetve mit mond Barack Obama vagy Mitt Romney a válság kezelése érdekében, a végeredmény elkerülhetetlen.
Sem a republikánusok sem a demokraták nem képesek megállítani a vonatot, ráadásul mindkét párt egyformán felelős a kialakult helyzetért.
Ahogy azt Charlie McGrath, a Wide Awake News-tól írja, „már nemcsak a bloggerek és az Internet eldugott szegleteiben működő alternatív média figyelmeztet az amerikai rendszer elkerülhetetlen összeomlására.”
Ott tartunk, hogy egyre több elit intézmény és bennfentes nyilatkozik hasonló stílusban, teljes összeomlást és az eddigi megszokott életstílus végét jósolva.
Három konkrét előrejelzést vagy jóslatot, mindegy minek nevezzük, mindenképpen érdemes megemlíteni:
1. Egyenesen megyünk a pénzügyi húsdarálóba.
2. Bármelyik pillanatban lezuhanhatunk a pénzügyi szakadékba.
3. Példanélküli, korábban soha nem tapasztalt súlyosságú piaci összeomlás közeledik.
Vajon kik tették ezeket a súlyos kijelentéseket?
Az első mondat a JP Morgan egyik munkatársától származik, a másodikat Ben Bernanke, az amerikai Fed jelenlegi elnöke, a harmadikat pedig Steven Rattner, Barack Obama pénzügyi tanácsadója mondta.
Az IMF és az amerikai kongresszus költségvetési hivatala az amerikai történelem eddigi legnagyobb adóemelésére és kiadáscsökkentésére figyelmeztetnek. Nem véletlen, hogy ezt teszik.
A figyelmeztetés azért hangzott el, mert ez fog történni, nem pedig azért mert nem.
A szuverén adóssághegy robbanásakor soha nem látott deflációs spirál indul el, amit az elit ugrásra készen vár, hogy a helyzetet kihasználva fillérekért vásároljon fel mindent. Az emberek ülnek majd, a nagy semmivel az ölükben, és a szomszédokat, ezt vagy azt a pártot vagy országot okolva a történtekért.
Ugyanaz az elit, amelyik azt ígérte, hogy véget vet a háborúknak, hogy vizsgálatot tart a Fed-ben és rendbe teszi a pénzügyeket, most kiterjeszti hatalmát és „hivatalosan” is átveszi a kormány szerepét és irányítását.
A jelen helyzetben minden jel arra mutat, hogy semmit sem fognak tenni annak érdekében, hogy a több évtizede elindított folyamat más irányt vegyen. Az évek óta tartó költekezési, hitelfelvételi és központosítási folyamatok következményeit nem lehet visszafordítani.
A rendszer, ahol viszonylagos bőséget, stabilitást és békét élvezhetünk, élvezhettünk, teljes újraindítás előtt áll.
Az elit tudja mi a következő lépés, tanúbizonyságot adva róla saját intézkedéseivel. Erről suttognak zárt ajtók mögött a Wall Street-en és más magas körökben és erről beszél immár a fővonalas média is. A Beacon Equity a következőket írta:
A Bear Stearns 2008-as összeomlásához hasonlóan, aminek lehetséges csődjéről számos hír röppent fel annak megtörténte előtt és amiknek hitelességét a fővonalas média arrogánsan tagadta, most hasonló híresztelések indultak a Wall Streen-en egy újabb pénzügyi összeomlás veszélyéről. (Időkjelei: Természetesen sokszor maguk a hírek gerjesztik a válságot, illetve indítják el a dominókat, de hát ez is a játszma része és a résztvevők belekalkulálják a képletbe.)
Miközben a Morgan Stanley centiméterekre van a 2008-as armageddoni mélységtől, egyre több hír érkezik az amerikai brókerház összeomlásáról.
Arról kapok híreket, hogy egy nagy pénzügyi cég össze fog omlani,” mondja Rick Wiles, a TruNews házigazdája. „A név, amit hallottam, nem más, mint a Morgan Stanley…”
Gerald Celente, a Trends Research alapítója és Ann Barnhardt, volt tőzsdeügynök is pénzügyi veszélyre figyelmeztetnek.
A felügyeleti szervek aludtak, amikor az MF Global és a PFG Best csődöt jelentettek 2008 után, magukkal rántva ügyfeleik befektetéseit a pénzügyi sírba. Miért ne történhetne meg ugyanez a Morgan Stanley-vel is?
Nem adnak semmilyen információt, amiből ki lehetne találni, hogy változtattak-e a valamit?” mondja Adam Hurwich pénzügyi szakértő.
A TruNews interjút követő nap a Bloomberg is hasonló híreket közölt. Miért erősítené meg az elithű Bloomberg Rick Wiles információit? Az időzítés nem véletlen. Michael Bloomberg teszi a dolgát, amivel a globális bankkartell megbízta és leadja a drótot, hogy a Morgan Stanley készen áll az áldozati oltárra.
Meglátjuk.




ÁVH-s örökösök Eldorádója, izraeli haszonszerzéssel


Több városban volt úgynevezett értelmiségi háttérbeszélgetés, ahol többször olyan váratlan fordulat is előállt, amelyre senki nem számított. Véletlenül egy nem értelmiségi, de igen befolyásos ember is részt vett az egyik beszélgetésen. Amikor már az ötödik, vagy hatodik hozzászóló – főorvos, iskolaigazgató, stb. – mondta mindig ugyanazt, akkor barátunk, nevezzük Jánosnak, igen fölháborodott.
Már ne haragudjatok nagytiszteletű barátaim, de ti mindannyian valahogy mellébeszéltek. Vagy nem tudjátok, vagy nem meritek kimondani, hogy azok a kommunista ivadékok, akik rárontottak különböző szinten a magyarságra, azok gyűlölnek bennünket. Mert minek lehet azt nevezni, hogy az 1980-as évek nacionalista hangulatát milyen módon fordították meg, ha nem a gyűlöletre gondolok? Mert ezek a kommunista ivadékok, legyenek bármelyik politikai pártba beépítve az ellenzéki kerekasztal óta, tulajdonképpen most mutatják meg a magyaroknak, hogy mit gondolnak rólunk. Jártattátok a szátokat! Demokrácia kell nektek! Na majd kaptok! És ennek megfelelően, akik államosítottak, gyilkoltak, ÁVH-t csináltak, majd utána munkásőrként csatangoltak az országban, most köpönyeget váltottak és kifosztják, megbüntetik a magyar állampolgárt. Még hozzáteszem, közben gyűlölik is őket. Ugyanazok, akik ötéves terveket adtak el és fojtogatták vele a magyarságot, ma konvergencia-programot csinálnak, de már valamennyi vagyonunktól megfosztottak vagyunk. Nincsenek már jogaink, kizárólag kötelességeink, mégpedig az, hogy “fogd be a szád”, vagy más néven: “sírig tartsd a pofád!” Élénk felhördülést keltett ez a gondolatsor, főleg az ott lévő fideszes, meg miépes szimpatizáns jóemberekben. Mert, hogy így össze van mosva minden. Hogy gondolja tisztelt hozzászóló, hogy a magyar politikai “elitet” összemossa! És itt óriási meglepetés történt. “Úgy, hogy ismerlek benneteket!” – mondta és ránézett a kereszténydemokrata városi elnökre, hogy “te pártitkár voltál, meg előtte ÁVH-s”. Körbenéz, és a fideszesnek azt mondja, “neked pedig a faterod volt a megyei párbizottságon a személyzetis”. Hogy a személyeskedést meggátoljam, fölálltam.
És ahogy kell, csendre intettem a lassan kaotikussá váló közállapotokat. Hisz, az a legnagyobb baj, hogy ez mind igaz. Mert mikor lett kinevezve az előbb még oly nagyon szidott Gergényi Péter főkapitány, meg Bene László, ha nem a “rendszerváltozás” után. Mikor lettek a bírók megválasztva? Kik lettek az ügyészek? – hogy ne csak a politikusokat nevezzük meg. Nem vesszük észre, hogy ugyanazok a hazaáruló gyilkosok vannak most is a magyarság fölé helyezve, akik voltak az elmúlt évtizedekben, vagy uram bocsá’, egészen a tanácsköztársaságig. A magyar társadalom, addig az időpontig, amíg nem tud szembenézni a közelmúltjával, magyarul az utolsó évszázadával, addig igen nagy bajban lesz. Addig lesznek álforradalmárok, álreformerek, de a társadalom tulajdonképpen tévúton ténfereg. Mert miért nem vizsgáljuk meg, mi is történt például október 23-án? Nem nagyon olvastam egyetlen egy újságban sem, hogy ezen a napon a védtelen tömegre több mint 1800 lövedéket lőttek ki a rendőrök. És, ha hozzáteszem, hogy mind emellé a fegyvert fejmagasságban használták, tehát törvénytelenül és büntetőjogi felelősségre vonás megítélése alá esve, akkor még nem fejeztük be az események boncolását. Ugyanis, ugyanezen a napon 1600 gránátot lőttek ki a tömegre. Könnygáz, stb. Összehasonlításként nézzük meg a legvéresebb párizsi éjszakát. Itt, mármint Párizsban azon az estén, tavaly nyáron több mint 2000 gépkocsit gyújtottak fel randalírozó fiatalok, akik több százezren törtek, zúztak kirakatokat és mindent, ami az útjukba esett. A velük szemben felvonuló rendőrség, a megerősített nemzeti gárdával összesen, harmada lövedéket nem lőtt ki, mint a budapesti forradalom évfordulóján. Hogy mi az aránytalan, ebből mindenki levonhatja a következtetést. De vajon hova vezet az, hogy meggyaláznak mindent, ami magyar? Eladnak és eljátszanak mindent, ami hozzátartozik a magyar értékekhez és biztosítaná a Haza jövendő jólétét! Vagy minek nevezzük azt, amikor a magyar szabadalmak döntő többsége az alábbiak szerint kerül idegen tulajdonba:
Az egyik polgármester, csodálatos feltalálónkat, akinek két szabadalma védelmet élvezhetne az egész világon, beprotezsálja a Kóka-féle hordába. Mármint a Gazdasági Minisztériumba. Ott nagyon megörülnek a szabadalomnak és biztatják is a fiatalembert, hogy csak ide a papírral, a többi dolog már az övék. A következő találkozóra szintén a polgármester úrral mennek, akit az illetékes államtitkár-helyettes kiküld a tárgyalásról. A fiatalember félóra múlva érkezik feldúlva, és alig tudja elmondani a problémáját. A magyar vezető közhivatalnok az alábbi ajánlatot teszi a feltalálónak: a minisztérium felkarolja a szabadalmat, de ennek egy kritériuma van; a találmányt izraeli állampolgárnak kell benyújtani, és oda kell kivinni az egész hasznosítási lehetőséget! Majd ok onnan tudják, hogyan kell az egész világon ezt eladni, és abból hasznosítani, mindenki javára az értéket. És ebből a haszonból, ha hajlandó lemondani a szabadalmas a további követeléseiről és nem fejleszti tovább a szabadalmat, tíz százalékban részesül a haszonból. A fiatalember ma Németországban, Hazánkon kívül kutat, mert ott legalább egy laboratóriumot kapott. De az a közhivatalnok, aki a zsidó állam érdekeit védi és közben a magyar forintokból gazdagodik, az ma is ott van, és ma is kormánytag. Vajon ez a szellemiség vagy ez a felfogás nem a magyargyűlöletbol fakad-e? Miért van az, hogy a magyar innováció, a magyar tudomány az megbukik, részint az áltudományos akadémia csokornyakkendős figuráin, valamint a politika és a gazdasági élet cionista figuráin? Meddig kell idegen hazába mennie a magyarnak, ha esetleg többet tud, mint bárki a szakterületén, az egész világon? Ez egy olyan kérdés, amelyre egyszer majd válaszolni kell azoknak is, akik eltűrték, szó nélkül, hogy lőjék a magyart, gyilkolják és azt, hogy az egész ország ma a politikusok jóvoltából inkább tűnik szemétdombnak, mint egy jól működő európai tagállamnak. Mert ma Magyarország sajnos a hamisítások központja, amelyet intézményesítetten a magyar politika és a gazdasági élet vezető gárdája szervez. Biztosítja a védelmet, és a szabadságot azoknak, akik megfelelő mértékben bizonyítani tudják, hogy gyűlölik a magyarságot! És bármit tesznek ma már a magyar politikusok, ebből az ördögi körből nem tudnak kikerülni, mert minden lépésük csak hazaárulás, bárhová lépnek is a földre.
Óriási felhajtást próbáltak Puskás Ferenc, a mindenki Puskás Öcsijének a temetéséből, a politikusok maguknak csinálni. Nem sikerült! Megdöbbentő volt, hogy ugyanúgy jártak, mint október 23-án. Már a zászlófelvonás is félre sikeredett, ugyanúgy az üres téren álltak a politikusok, Lomnicival és Biharival együtt. Nem mentek ki az emberek, pedig sok százezren és sok millióan szerették Puskás Öcsit, még a nevét viselő stadionba sem. A nép nem hajlandó közös sorsot vállalni a saját kifosztóival. Külön repülőgép jött Spanyolországból, de itt voltak a belgák, a franciák, a németek, a görögök, csak a magyarok hiányoztak. És még ennek a politikusgárdának ez sem elég. Ha látták volna, a Kossuth téren hányan fényképezkednek a körbezárt Parlament hátterével. Viszik a rossz hírt a magyarokról, illetve azok torz egyéniségű politikusgárdájáról. Mert az a nép, amelyet kizárólag hazaárulók vezetnek, önmagában is kell, hogy hibát találjon. Ugyanolyan hamis ma a látszat, mint amilyen volt 1970-ben és ’80-ban, amikor kiderült, hogy például a Magyar Államkincstárban szinte minden drágakő hamis, amely fedezetként van odatéve. A legutolsó bizományi áruházi becsüs is meg tudta állapítani, hogy az egész rendszer egy nagy csalás. És akkor azt hittük, hogy ez csak tisztulhat. Akkor még nacionalista érzelmek voltak az egész közéletben. Több piros-fehér- zöld zászló volt a közintézményekben, mint a mai nap. Akkor még volt magyar tulajdon, amelynek mára már nyoma sincs.
Ma pedig panaszkodnak a sintérek, akik politikusnak neveztették magukat, hogy csak 3,9 millió ember dolgozik, több mint másfélmillióval kevesebben, mint a kádár-rendszerben. És ebből is csak 3,3 millió, aki a nyugdíjalapját fizeti, a jelenlegi nyugdíjasoknak. Vajon az nem merül fel, hogy ki szervezte meg a nyugdíjrendszer átalakítását? 1997-ben, Medgyessy Péter pénzügyminisztersége és Horn Gyula kormányzása alatt olyan nyugdíj-rendszert alapítottak, amelynek az volt a koncepciójaja, hogy az elkövetkezendő években munkahelybővülés, államháztartási-hiány és dinamikus fejlődés lesz az alapja annak, hogy megszüntetik a kizárólagos állami nyugdíj- rendszert. Az a pénz, amit kivonnak ebből a nyugdíj-rendszerből, a felosztó-kirovó rendszer az alapja, az ma összedőlt. Ugyanis az elmúlt ötven év befizetett nyugdíjalapjait ellopták, most pedig arányaiban is kevesebbet kell befizetni az állami pénztárba, mint az úgynevezett magánnyugdíj-pénztárak megjelenése előtt. Akkor is, már közel tíz éve lehetett látni, hogy csőd a vége. Vissza lehet keresni az ezzel kapcsolatos érdekegyeztető tanácsi megszólalásainkat.
Tehát az a baj, hogy előre lehet látni, tudatosan tesznek mindent tönkre, azért, hogy menjen el mindenki Magyarországról, és egyre kevesebb magyar legyen a Hazában. Ha kell, ehhez még az egészségügyi ellátási- rendszert is tönkre teszik és emberi fogyasztásra alkalmatlan, lejárt szavatosságú élelmiszerekkel teszik tönkre az egyébként is megromlott egészségi állapotunkat. Ezt csak tudatosan lehet végrehajtani! Ne higgye bárki, hogy a magyar politikusok, akiket különböző egyetemeken tanítottak, idegen érdekek szolgálatára, ezeket az egyszerű megállapításokat ne ismernék fel. De igen is az volt a feladatuk, hogy olyan körülményeket teremtsenek, amelyek nem alkalmasak a társadalom egészséges állapotának a fenntartásához. Másképpen, demokrácia ürügyén sarcolják a népet. Szipolyozzák ki a tudást és alázzák meg nap, mint nap a munkavállalókat. Mert ők ma rabszolgák, mégpedig azok rabszolgái, akiket soha nem ismerhetnek meg, mert ők a globalizáció urai. Közben pedig, olyan mélyre silányul a közélet, hogy már egy városi közlekedést sem tudnak megszervezni. Miközben Európa szégyene lesz Magyarország, legyen az a Siemens csalássorozata, az úgynevezett MSZP-s hajléktalanok cégvezetésével, amelyet Hornéktól tanultak. De ugyancsak, és ez a lényege, a globalizáció urai az úgynevezett nagy magyar vállalatokat szemelték ki arra, hogy előörsként behatoljanak a Balkánra, vagy éppen még a további keleti országokba is. A Mol Rt. az OTP, vagy a T- mobil az nem más, mint egy előretolt helyőrség, amely megvesztegetésre alapítja összes piaci tevékenységét. Hisz ma Magyarországon, a belső piacon is kizárólag így lehet érvényesülni. Aztán a nyugatiak, amikor már a behatolás sikerül a Balkánon ezeknek a cégeknek, akkor lecsapnak az elkövetőre, vagy elkövetőkre. És nem a megvesztegetési összeg miatt, mert az náluk is bekalkulált minden Siemens terjeszkedésben. Részt vettem Nyugaton, a stratégiai vállalatok vezetőinek meghívására néhány tanácskozáson, még 1997-ben és ’98-ban, mint a Magyar Munkaadók Nemzetközi Szövetségének egyik képviselője. Megdöbbentő volt, hogy milyen módon tudatták velünk, hogy mit szabad a nyugati multicégeknek és mi tiltott nekünk. Bizony, a Siemensnél ez már tíz évvel ezelőtt is így volt, mintegy tízszázaléknyi összeg megvesztegetésre van elkülönítve. Úgyis, mint a politikusok, a gazdasági szakemberek és a sajtó megvétele. Most a magyarok erre még egy kicsit ráspékeltek, a tíz százalékból először tizenöt, majd húsz lett és az egészet nem lehetett másként lefedezni, mint mérlegcsalás-sorozattal. De ez is honnan indul? Az Artur Andersen cég, vagy a többi úgynevezett nagy könyvvizsgálók, egy-egy évben több mérleghamisítást hagynak jóvá a világon, mint az Európai Unió éves költségvetése. Ezt a számot egyébként tőlük tudom.
Hogy csak Amerikában, négy cégnél 60 milliárd dollár a csalás! – akkor még mennyi lehet a többi, ami sok százezer cégnél előfordulhat? Az egész világ ma a csalásra épül, a globalizáció őrült, cionista csalássorozatára. Amelyet sajnos egy terrorista államból irányítanak, még akkor is, hogyha ezt néha az óceánon túlról tagadják. Mert az Európai Unió és a NATO szinte könyörög a Moszadnak, hogy hagyja abba a csalássorozatát, a kémkedését, mert felborul a piacgazdálkodás. Nálunk ez már megtörtént! Ugyanis, ha a rendszerváltozás – vagy minek nevezzük – után közel húsz évvel még további megszorító csomagokra van szükség, akkor ezt nem lehet másnak nevezni, csak hazaárulásnak. De nem hallani, sem az ellenzéki oldalon, sem a munkaadóknál és munkavállalóknál azt a mindenütt fölvetődő problémát, hogy hova tűnt a nemzet vagyona?! Mert bizony, ma Magyarországon nincs közigazgatás, nincs igazságszolgáltatás és nincs a tulajdon védelmében, vagy a magyar érdekek védelmében semmilyen előzetes védelmi munka. Ebbe beletartozik a nemzetbiztonsági szakszolgálati feladatkör, vagy a rendőrségi vagy az APEH nyomozóinak tevékenysége, vagy bármilyen szakmunka. Mert a rendőrség nem vizsgálhatja a nagy bűncselekményeket. Ezt kizárólag csak néhányan, hazaszeretetből tesszük. Mert hogy van az, hogy a Siemensnél, már néhány írásos bizonyítékot is beterjesztve, ugyanaz a Farkas Imre áll, aki a gyémántcsalások sokmilliárdos dolgait is irányította. De ezek a bizonyítékok nem a rendőrségnél bukkannak elő, hanem néhány barátom, akiket az élet megtanított arra, hogy védjék a sajátjukat és a nemzet vagyonát, maguk szerezték meg a bizonyítékokat és adták oda a bírósági eljárás büntető szakában. Vajon a nemzetbiztonságnak, vagy a politikának az a legfontosabb, hogy minden egyes kérdést egyszerűen a szőnyeg alá söpörjön? Mert a mai társadalomban sajnos az összes többi bizonyíték, az a rabszolgák jajszavának minősül csak. Azokat el lehet tüntetni, vagy éppen fizikálisan is el kell tüntetni, akik még valamit a Hazáért tenni akarnak. Legyen ez bankkonszolidáció, vagy éppen privatizációs csalássorozat, hamis gyémánt, vagy költségvetési csalás.
Ma Magyarországon nem találunk, a társadalmi élet egy részén sem, szabályosan működő rendszereket. De hisz fejétől bűzlik a hal, ha a miniszterelnök egy közbűntényes csalássorozatból milliárdos lehet, akkor vajon mit várunk el a követőktől? Ma Hazánk, nemcsak a maffiák szabad játéktere és prédája, hanem azon titkosszolgálatoké is, akik meg akarják szerezni a magyar földet. És ebben nemcsak az izraeli titkosszolgálat játszik főszerepet, hanem legalább még négy olyan nagy szolgálat, amelynek Budapesten van már a központja. Mert aki azt hiszi, hogy a KGB utódja az FSZB, nem garázdálkodik nyugodtan Magyarországon, az nagyon téved. És akkor még nem beszéltünk a CIA- ról, az angolokról, a franciákról és Közép-Európa legerősebb titkosszolgálatáról, a románról. A román titkosszolgálat, a SEI már olyan erős, és ezt a fideszesektől és a kommunistáktól tudom, hogy nem tudják kiszorítani őket a magyar közéletből. De ha ismerik a behatolás módját, azt nem tudom, miért nem lehet cselekedni. Mindig ugyanazok a szereplők, bármilyen cselekményre is kerül sor Magyarországon, mint akiket az utóbbi évtizedekben megismertünk. Tapsoltatják magukat a politikusok, meg az ál-ellenzék, legyen az temetés, vagy akármilyen társadalmi ünnep. Csak közben azt nem veszik észre, hogy a nép már kívül marad mindenen és nem hajlandó sorsközösséget vállalni a saját elnyomóival. Pedig még ez a nép nem szembesült a tényleges problémával. Mert rendkívül álságos az egész rendszer, amelyre csak egy példát hozok. Az egészségügy átalakítását, állítólag a magyarság döntő többsége, több mint 50 százaléka támogatná akkor, ha abba a magántőkét is belevonnák. Meg kell kérdezni, ki volt az az aljas gazember, aki ezt a kérdést egyáltalán fölteszi azoknak az embereknek, akiknek a legminimálisabb információjuk sincs arról, hogy hogyan is működik a magyar egészségügyi ellátó rendszer. Ugyanis, ilyen kérdést már föltettek a privatizációval kapcsolatban. Ha hiszik, ha nem, a magánosítást a magyar lakosság döntő többsége támogatta. Mármint a közvélemény- kutatások szerint. De, akkor is hasonló volt a helyzet, fogalmuk sem volt, hogy mit jelent ez és mi lesz a következménye. Ma Magyarország nem tekintheto másnak, mint egy építési projektnek, amelyet zsidó országból érkező spekulánsok, a saját érdekeik szerint befolyásolnak. De ha kell, körbekerítik a Parlamentet, és ha kell, farkasszemet néznek a rendőrökkel és veretik a magyarságot. Ugyanis a parancsokat ma nem a magyar Parlamentben adják, hanem kicsit távolabb, Brüsszelben, Tel-Aviv-ban, Washingtonban, vagy uram bocsá’ Moszkvában. Mert nekünk a vezetőink rossz lelkiismeretű tolvajok, akik egyszerűen a saját népük elől dugják el az igazat, a valót.
Nem merik közölni, hogy Magyarországon ma olyan állapot állt elő, hogy körülbelül, a tervek szerint, 2040-re érjük utol az Európai Unió fogyasztói átlagát. Ha nem volna olyan súlyos a probléma, azt kellene mondani, ahhoz az uniónak és tagállamainak igen nagymértékben kellene visszaesni, mert a mi fejlődésünk az nem pozitív irányú, hanem kifejezetten visszafejlődés. Mert nálunk nem védik a magyar belső piacot és kifejezetten magyarellenes a közigazgatás. Elítélik azokat az embereket, vagy legalább is megkísérlik elítélni, akik felismerték, hogy az élhető életet ez a rendszer nem biztosítja, sem napjainkban, sem az elkövetkezendő években. De ezeket a tényeket nemcsak mi tapasztaljuk a bőrünkön, hanem minden egyes uniós vizsgálat ugyanezt az eredményt hozza. Akkor miért támogatják a magyar politikusokat? Ennek egyetlen egy oka van: félnek a magyar eszmétől, a magyarság tudásától és attól a lappangó hazaszeretettől, amely a Kárpát-medencét hosszú évezredeken keresztül uralmunk alatt tartotta. Ez valós félelem. Ugyanis az elmúlt százötven év fejlődése az kizárólag a magyar innováción alapult, még akkor is, ha ennek a hasznait jórészt az óceánon túlról hallottuk csak vissza. Ma ez a spekulatív tőke legalább 3000 kilométerrel közelebb került hozzánk és a Közel-Keleten fejti ki hatását, de ez az ország már az unió úgynevezett 26. tagja, amely a társulásos szerződésből kizárólag csak előnyöket élvez. 99 százalékban a magyarok hátrányára! Ennek a problémának a megoldása nélkül Magyarországot, az elkövetkezendő években nem lehet szabad hazának tekinteni.


Ávósok 2006


A forradalmárokat börtönbe juttató bírák és ügyészek nevei
2006-10-07. 03:29:16
A kossuthter.com elkezdte közzétenni a tüntetésekkel összefüggő előzetes letartóztatások elrendelésében, illetve a jogtipró, ávós időket idéző elsőfokú ítéletek meghozatalában közreműködő kommunista bírák és ügyészek névsorát. Várjuk fényképeiket is a szerk@kuruc.info címre. Ismeretes, rendőrökre baltával, százas csoportban támadó cigányok szabadlábon védekeznek és első tárgyalásukra is 10 hónappal a bűncselekmény elkövetése után kerül sor. Eközben (más hasonló ítéletek mellett) egy srácot 1 év két hónap börtönre ítéltek, mert belerúgott egy rendőrautóba. Másokat, akik még ennyit sem tettek és szintén büntetlen előéletűek, 30 napos előzetesbe vágnak, összevernek és kínoznak. Természetesen esetleges szabadlábra helyezést követően sem ejtik ellenük a nulla bizonyítékokon alapuló vádakat. Igen, akik egy köztörvényes kormány és rendszer védelmében ilyen ítéleteket hoznak, sokak véleménye szerint vérbírák. A görénykurzus emberi jogok megsértésére különben állítólag érzékeny (már amennyiben nem magyarok jogairól van szó) sajtója máris a jogtipró talárosok személyiségi jogait félti, illetve a békés tüntetőket közleményben fenyegető NBH-val, valamint rendőrséggel, ügyészséggel fenyegetőznek, lásd cikkünk végén. Ehhez képest az egyik érintett, Tatár bíró szerint csak vétséget követtünk el, mi több Lomniczi főbíró is hasonló szellemben nyilatkozott. Véleményünk szerint akik tisztességes fiatalok életét teszik tönkre, üldöztetik azokat, akik megrongálták a mocskos szovjet emlékművet, asszisztálnak a közép-ázsiai diktatúrákat idéző hatósági vallatásokhoz, miközben az ún. igazságszolgáltatás tevékenységének is köszönhetően az ország a köztörvényes bűnözők paradicsoma betörőtől miniszterelnökig, nos, ezek az emberek vállalják önmagukat, kérjenek bocsánatot, esetleg mondjanak le és ne nyüszítsenek saját személyiségi jogaikról. Fájjon a fejük inkább áldozataik kirúgott fogai és lerúgott veséi miatt. Vérlázító, hogy egyetlen rendőr vagy fegyőr ellen sem indult eljárás a helyenként Guantanamo-t idéző szadisztikus rémtettek ügyében, és persze az impotens ellenzék sem kezdeményezte parlamenti vizsgálat megindítását a hatalmi terror felelőseinek megtalálására.
(A lista egyelőre töredékes, folyamatosan bővül)
Bírák:
Martineczné dr. Szilágyi Csilla
kovacsDr. Kovács Krisztina
Dr. Tatár J. Tamás (BKKB) 1046 Budapest, Lakkozó utca 39.
Dr. Dénes Veronika (PKKB) 1065 Budapest, Nagymező utca 37/39. telefon: 06-1-312-8983
Ráczné Dr. Kschwendt Katalin (PKKB) 2097 Pilisborosjenő, Panoráma utca 65/b. telefon: 06-26-336-834
vasvariDr. Vasvári Csaba (PKKB) 1133 Budapest, Kárpát utca 9. 4. em. 4. telefon: 06-1-801-2433
Dr. Fuér Angéla (BKKB) 1067 Budapest, Csengery utca 48. telefon: 06-1-321-7585, mobil: 06-20-943-3375
Dr. Gábriel Éva (BKKB) 1122 Budapest, Városmajor utca 7. telefon: 06-1-355-1409
stummerDr. Stummer Attila (PKKB)
Ügyészek:
Dr. Palásti Márta (Budapesti VI. és VII. ker. Ügyészség) 1184 Budapest, Dolgozó utca 3/c. telefon: 06-1-292-4207, mobil: 06-20-369-1967
Dr. Falvai Zsolt vezető ügyész (Budapesti Nyomozó Ügyészség) 1044 Budapest, Megyeri út 224. telefon: 230-9428
A főbűnös, Gyurcsány Ferenc lakcíme: Budapest, II. Szemlőhegy utca 42.



Elhallgatott kérdések


2006.12.29. 09:17:09
Nagy Attila nemrégiben rövid, de velős összeállítást készített közelmúltunk és jelenünk legfontosabb – és természetesen agyonhallgatott kérdéseiről.
Kinek kellett a Szovjetunió?
A háttérhatalomnak. A zsidó, liberális, szabadkőműves és illuminátus érdekszövetségnek.
A szovjet rendszer (és a kommunizmus) végtelen hazugságait tükrözi a milliókkal énekeltetett szovjet himnusz: “Szövetségbe forrt szabad köztársaságok, a nagy Oroszország kovácsolta frigy, hogy éljen a szovjet egysége, hatalma, a népek akarták, s alkották meg így…” A cáfolat lehet akár egy mondatos is: biztosan nem a népakarat hozta létre a Szovjetuniót. A nemzetközi zsidóság ültette Lenint Oroszországra, majd Oroszországot késztette az immár szovjet nevet viselő unió kialakítására. A gyarmatosítás nyelve az unióban és a csatlós államokban is az orosz lett, pedig maga az orosz nép vétlen volt a folyamatban. Bár senki nem születhetett “szovjetnek” (csak orosznak, ukránnak stb.), a kor a szovjet emberről szólt, aki bármelyik nemzethez tartozik is, elsősorban arra büszke, hogy Szovjet Szocialista Köztársaságok Szövetségének tagja, és a nagy Szovjetuniónak az állampolgára.
A világ két politikai rendszerre szakadt, melyről a szovjet kordokumentumok így szóltak: “A kapitalizmus táborában: nemzeti ellenségeskedé s és egyenlőtlenség, gyarmati rabszolgaság és sovinizmus, nemzeti elnyomás és pogromok, imperialista kegyetlenkedé sek és háborúk. A szocializmus táborában: kölcsönös bizalom és béke, nemzeti szabadság és egyenlőség, a népek békés együttélése és testvéri együttműködése.”
A burzsoázia képtelen volt megszervezni a népek együttműködését. Csak a szovjetek táborában, a lakosság többségét maga köré tömörítő proletárdiktatúra feltételei közt vált lehetővé, hogy gyökerestül kiirtsuk a nemzeti elnyomást, megteremtsük a kölcsönös bizalom légkörét és lerakjuk a népek testvéri együttműködésének alapjait.”
E gondolatok cáfolatát maga a rendszer adta meg. A KGB 45 pontjában (a leigázás alapelvei, avagy hogyan bánjunk a bennszülöttekkel), ez áll a nemzeti egységről: A bennszülött vezetés nyilvános fellépései lehetnek nemzeti és történelmi színezetűek, de azok nem vezethetnek a nemzet egységéhez. Ha létrejön egy olyan jellegű szervezet, amelyik… szorgalmazná a hivatalos vezetés gazdasági tevékenységének ellenőrzését, azonnal be kell indítani ellene nacionalizmus és sovinizmus vádjával egy rágalomhadjáratot. ” Bár a kommunista világrendszer mára kimúlt, de emlékművei állnak, kádeeri túlélnek, bizonyságul a háttérhatalom megmaradásának.
Miért demagóg a demokrácia?
Mert a többség uralmát hamisan szajkózza.
Gyökerei a bolsevizmusba nyúlnak, ami a magyar történelemben előbb szocialista (népi) demokrácia, majd 1989 után eurokommunista demokrácia formájában jelent meg. Tehát 1989-ben nem a (soha nem volt) demokrácia, hanem csupán ennek jelzője változott meg. A Rákosi-kor történelemhamisítását nem követte a fogalmak tisztázása. Ha ugyanis 1956-ban forradalom volt, az ezt követő időszakot Kádártól Gyurcsányig következetesen át kellett volna nevezni ellenforradalommá . Így öröklődtek Rákositól napjainkig a legendás hazugságok és megtérések, melyeket időnként be lehetett vallani, hogy utána látványos reformok és újrakezdések ideje jöhessen. Az előbbi korát tükrözi egy felhívás:
“Mit jelent a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány?
- Szakítás a Rákosi-klikk uralmával
- Béke és függetlenség
- Rend és demokratikus munkáshatalom
- A dolgozók jogos követeléseinek megvalósítása
Ezt akarjátok, akkor támogassátok a Rákosi börtönéből kiszabadult Kádár János vezetése alatt álló munkás-paraszt kormányt a rend helyreállításában, az élet megindításában, a fegyveres ellenállók lefegyverzésében, a félrevezetettek felvilágosításában. “
1990-ben az Országgyűlés megalkotta a XXVIII. Törvényt az 1956 októberi forradalom és szabadságharc jelentőségéről, ami “megalapozta a reményt, hogy létrehozható a demokratikus társadalmi rend”, “az Országgyűlés mindent megtesz a többpártrendszerű demokrácia, az emberi jogok és a nemzet függetlenségének védelme érdekében”.
2006-ban Budapesten az eurodemokrácia hangján szólt José Manuel Barroso, az Európai Bizottság vezetője: “1956 forradalma nyitott utat és alapozta meg az Európai Unió létrejöttét. (?) Magyarország és a magyarok a szabadságra szavaztak… A forradalom a tettek és a gondolatok forradalma volt, hősei egy jobb sorsért küzdöttek, felkelésükkel kinyilatkoztattá k: szabadság nélkül az élet elviselhetetlen. Erre a bátor lépésre a kommunista válasz elnyomás, gyilkosság és hazugság volt.” Szili Katalin házelnök szerint ’56 üzenete az volt, hogy a kommunizmus megdönthető.” És a Parlament kupolája még ekkor sem szakadt le.
Ki volt Antall József?
Egy történelem-hamisító történész, orvosi diploma nélküli orvos-történész, akit a sors kormány nélküli kormányfővé emelt.
Magyarázatra csak az utóbbi szorul, ha valaki nem tudná, hogy 1989-ben a háttérhatalom változatlan maradt. Tehát Antall nem az országirányitás, a kormányzás lehetőségét kapta, hanem egy olyan pilótafülkébe ült, ahol a háta mögött más kezeli a botkormányt. A kormánynélküli megnevezésben párja Horthy Miklósnak, aki egy tenger nélküli országban lehetett ellentengernagy. Az Antallra vonatkozó tények ismerete csak annak okoz csalódást, aki a bebetonozott szocialista gazdaság, marxista gondolkodás és ateista diktatúra után keresztény szellemű, emberi szabadságra épülő ország-irányításban reménykedett.
1990-93 között Antall kormányának tagja volt Mádl Ferenc, ekkor még csaknem szürke eminenciás, tárca nélküli privatizációs miniszter. Ugyanő 1990-91-ben az Állami Vagyonügynökség igazgató tanácsának elnöke, majd 1993-94-ben művelődési és közoktatási miniszter. (A közép-keletre belopakodó “Európa” ekkor alapozta meg azokat az átalakításokat, melyek a magyar iparban, tudományban és oktatásban máig ható végzetes következményekkel jártak. Tehát Antall és Mádl idejében, megbocsáthatatlan felelőtlenségükkel vagy tudatlanságukkal kezdődtek azok a folyamatok, melyek 2006 szeptemberében az elhíresült gyurcsányi hazugság-bevallá sig duzzadtak. Gyurcsány és köre tehát csak a jéghegy csúcsa. Mádl pedig bevált kommunista felfelé buktatás módszerével időközben köztársasági elnökké is előléphetett.
Az antalli politika másik támasza Surján László, aki előbb patológus orvos volt, majd a népjóléti miniszter, jelenleg pedig Magyarország 24 európai parlamenti képviselőinek egyike. Látszólag hibátlan karrier, elgondolható fizetése nagyságrendjének változása is. Ezt azért kell kiemelni, mert a hazai orvosokat fokozódó terhek nyomják, az egészségügyet megcsúfoló adminisztratí v megszorítások terhelik, amire ő európai bársonyszékből néz. Megérteni ezt csak úgy lehet, hogy Surján nem a magyar orvosok képviselője az Európa Parlamentben, hanem Brüsszel képviselője az itthoni folyamatokban.
Antall mellett a korszak további kulcsemberei, akik az 1989-es rózsadombi paktumban érintettek: Göncz Árpád, Boross Péter, Horn Gyula, Pető Iván, Paskai László, Zoltai Gusztáv (MaZsiHiSz). Mert mindenki szem az eurocionizmus láncolatában.
A zsidó nem szent, csak sérthetetlen
A címbeli állítás is feltehető kérdés formájában, ami így kezdődne: Miért van az úgy, hogy zsidók (és bérencei) kibújhatnak a polgári és keresztény erkölcsi igazságtétel alól? A (zsidó) világmédia botránykrónikájá nak vannak szélsőséges esetei: ilyen volt Clinton amerikai elnök viszonya L. Monicaval, Kósa Lajos debreceni polgármester esete egy útszéli örömlánnyal, vagy éppen Medgyessy volt miniszterelnök ügynökmúltja. Az utóbbi a 209-es sorszám ismeretében igazán nem nevezhető ritka esetnek. A botrányhősök azonban a forgatókönyvek szerint megerősödve kerülhetnek ki a takargatni való helyzetekből. A Medgyessyt megelőző első kétszáz titkos ügynök teljes, hivatalos listája (egyéb bűnökkel együtt) hivatalosan napvilágra sem került, nemhogy felelősségre vonás történt volna.
Ezek után nem rázta meg a világot Mose Kecav izraeli elnök esete. Pedig a 2006 szeptemberi hírek szerint háromtól tizenhat évig terjedő szigorított börtönre is ítélhetnék, ha a bíróság bűnösnek találja az ellene felhozott vádakban. A vádemelési javaslat nemi erőszakra, szexuális zaklatásra, szemérem elleni vétségre, illegális lehallgatásokra, az igazságszolgáltatá s akadályozására és hivatali hatalommal való visszaélésre is vonatkozik. A felsorolt vádlehetőségeken túl azonban Mose Kecav ügyének is vannak fontosabb, láthatatlan és ismeretlen szálai. 2004 áprilisában ugyanis Magyarországon járt az izraeli államfő. Látogatását a Dohány utcai zsinagóga kerítésén (Herzl Tivadarral, a cionizmus megalapozójával együtt) egy márványtábla örökíti meg. Az ok látszólag egy szokványos, baráti (?) látogatás volt. Ehhez képest zárt körben olyan államközi megállapodás köttetett, melynek egyes pontjai (magyar részről) külön-külön is hazaárulással érnek fel. Ezen nemcsak a balliberális pártelit képviseltette magát, de jelen voltak az akkori (magyarországi) parlamenti pártok, a magyar kormány tagjai és az akkori magyar államfő, Mádl Ferenc is. Ezen alkalomból Izrael magyarországi nagykövete fogadást adott a a megállapodást aláírók részére. Az egyezmény részben az Európai Unió-Izraeli akcióterv alapján került megfogalmazásra, és hamarosan, 2004 május 1-én, Magyarország uniós csatlakozásával életbe is lépett. A magyar felek ezzel az aláírással tulajdonképpen ratifikáltak egy, az európai uniós országokban sem kellően ismertetett kerettervet.
A dokumentum aláírásán részt vettek:
Mose Kacav – Izrael államfője, Mádl Ferenc – a Magyarország Köztársaság elnöke,
Medgyessy Péter miniszterelnök,
Kovács László és Hiller István (MSZP), Dávid Ibolya és Herényi Károly (MDF), Orbán Viktor, Áder János és Pokorni Zoltán (Fidesz MPP) valamint a
Magyarországi Zsidó Hitközségek vezetői.
A dokumentum az alábbiakról szólt:
1, Magyarország befogadó célország. Abban az esetben, ha Izraelt külső agresszió érné, mely veszélyezteti az ott élő zsidók életét, Magyarország 500.000 zsidó befogadását vállalja, állampolgári jogokat adva a befogadottaknak. Hasonló megállapodások értelmében Németország további félmillió, Lengyelország pedig 100.000 Izraeli állampolgár befogadására tett ígéretet az ott elhangzottak szerint. (Megjegyzés: ezzel szemben Németország a zsidók bevándorlásának korlátozásáról döntött 2006-ban)
2, Az izraeli áruk európai terjesztése.
3, Az izraeli vállalkozások (magyar) állami pénzen való támogatása.
4, A zsidó kultúra hangsúlyos megjelenítése és propagálása a médián keresztül.
5, A gyűlölettörvény minden áron való elfogadtatása az országgyűlésben és annak szigorú alkalmazása.
6, A nemzeti irányultságú kisebb pártok, valamint civil szervezetek működésének ellenőrzése, korlátozása és megszüntetése.
(Értsd: a megalkuvást nem ismerő, valódi nemzeti erők, az ún. “szélsőjobb” eltaposására tett törekvés szentesítése.)
7. Az izraeli politika feltétlen támogatása a magyar külpolitikában és a nemzetközi fórumokon.
8, Harc az antiszemitizmus minden formája ellen a Berlini Deklaráció értelmében.
A fenti pontokat 2006-ban nyilvánosságra hozó internetes hírportál közlése szerint az információ nem feltétlenül teljes. Az anyagot hivatalosan megkapta a Magyar Távirati Iroda elnöke, aki a pontokat nem cáfolta, illetve kitért a válaszadás és a nyilvánosságra hozatal elől. Az ügy azért kiemelten fontos, mert megerősíti azt a tényt hogy a demokráciát hirdető társadalom tagjait olyan politika készteti vallomástételre (pl. az utóbbi 16 év népszavazásaival), ami mellőzi a demokrácia alapértékeit – a tájékozódáshoz és tájékoztatáshoz való jogot és kötelességet. A fenti adatok ismerete vagy annak hiánya pedig közvetlenül befolyásolja nemzetünk jövőbeli politikai mozgásterét.
A zsidó nem szent, csak sérthetetlen. A XXI. század világszerte a zsidó prüdéria kora. Ennek fokozatai országonként változóak, és fordítottan arányosak a zsidó érdekérvényesítés fokával. Ahol leginkább tolakodó a zsidóság, ott illik legkevésbé nevén nevezni. Magyarországon égbekiáltó ellentmondás: 2004 áprilisában (eltitkolt) háttérmegállapodás köttetett 500 000 zsidó magyarországi befogadásáról, és (nyilvános) népszavazás során megtörtént több millió határon túli magyar nemzettestvér kettős állampolgárságának megtagadása. Rövidebben: Zsidó befogadás és magyar kitelepítés zajlik. Az előbbit a kormány eltitkolta, az utóbbit propagandájával segíti. A tények igazolják: MAGYARORSZÁGON TERVSZERU ZSIDÓ BETELEPÜLÉS ÉS MAGYAR NÉPIRTÁS FOLYIK!
Az anyagi és pénzvilágot behálózó kőművesek pusztítják élő bolygónk földműveseit. Ennek alapján lehet beszélni a város és falu sorsáról, a napjainkban gyakorta idézett gyűlölet és szeretet forrásáról. Az élő és élettelen világ azonban egymás mellett létezik, és minden harc ellenére továbbra is megmaradnak a nemzeközi és a nemzeti törekvések is. Ezek létünk végpontjai. Amikor egyik a másik kárára túlteng, lásd proletár internacionalizmus vagy mai kozmopolitizmus képében, akkor felerősödik a nemzeti létért való küzdelem. Nem volt ez másképp Arany János korában sem: “Támadni kell, mindig nagyobb körökben, /Életnek ott, hol a mártir-tetem/ magát kiforrja csendes földi rögben:/ Légy hű, s bízzál jövődbe, nemzetem.” A történelem csak akkor lehet történelemformá ló is, ha dokumentumait megismerjük. A krónikának számunkra három elhallgatott vagy félremagyarázott nagy korszaka van. I. Elhallgatott magyar őstörténet II. A magyarság utóbbi kétezer évének diadalmas csúcspontjai mintegy 500 évvel vannak áthelyezve (a hivatalos történetírás az ezeréves Magyarországot Szent Istvántól számítja az Európai Unióig – legutóbb már az 1956-os szabadságharcot is az unió felé előremutatónak nevezve). A magyar dicsőségek csúcspontjai valójában Attila és ezer év múlva az XV. század második felében Mátyás nevével jelölhetők meg. III. Az utóbbi 50 év története pedig négy titkos forgatókönyv ismerete alapján lenne érthető. Ezek sorrendben:
1. A KGB 45 pontja -
2. az 1956-os követelések
3. A rózsadombi paktum, 1989-ből.
4. A magyar-izraeli megállapodás 2004-ből.
Ezek hiányában hamis minden történelemkönyv és hamisító minden történész. Négy elhallgatott, egybehangzó forgatókönyv, melynek alapindítékai megfogalmazódtak már az 1848-as követelésekben is (szabadság, felelős minisztérium, nemzeti őrsereg, magyar katonáinkat ne vigyék külföldre…- mindezek 2006-ban új értelemmel bírnak). Az 1956-os követelésekből: “Vizsgálják felül az eddigi államközi szerződéseket: feltételeiket hozzák nyilvánosságra!!! Ugyanebben: Közöljék az eddigi jóvátétel összegeit és ennek megoszlását. A homályos hátterű háborús jóvátétel után az 1989-es rózsadombi paktumban a fizetési kötelezettség alapja is átfogalmazódott: “Magyarország teljesen kártalanítja a magyar zsidóságot a második világháború alatt elszenvedett veszteségekért. ” A történetírásban ekkoriban született meg a holokauszt és a holokauszt-kárpótlás.
Mire kötelez Nándorfehérvár?
A magyarság tiszteletére és európai megbecsülésére.
2006-ban éppen 550. évfordulója volt a nándorfehérvári diadalnak. A magyar nemzeti dicsőségek sorában 1956 volt a másik, amit mérföldkőnek említ az európai történetírás is. A napjainkig terjedő időben több elgondolkoztató dátum is utal a magyarság évszázados szabadságharcának rövidülésére. Rákóczi szabadságharca még 8 évig folyt, az 1848-ban kezdődő bő egy éven át, az 1956-os megmozdulás alig két hétig és 2006. október 23-án a szabadság érzése egy napig sem tartott. E tények ismerete azért fontos, hogy tudjuk, milyen erőkkel állunk szemben. De amikor egész Európát fenyegette egy világbirodalom, akkor Nándorfehérvárnál a magyarok sikerrel szálltak szembe a túlerővel. 2006-ban ismét Európa van veszélyben, s ha itt a keleti végen az idegenek a gazdasági, szellemi leigázásban Magyarországnak szánják a legsanyarúbb sorsot, ennek ismerete adjon erőt a feltámadáshoz.
Napjainkban a provokációval kezdődött Gyurcsány-botrány csak a figyelem félreterelésére szolgál. Az idegen ügynökök máig tartó jelenléte a Medgyessy-botrány óta közismert. A harsogó IGEN-propaganda hátterében a Parlament nemet mondott az ügynökmúlt felszámolására, és a nemzetközivé dagadt újabb miniszterelnöki botrány kivizsgálására. A legfőbb népképviselet folyamatosan többszörös bizonyítékát adta a nemzetárulásnak, a legfőbb belső veszély azonban az álnemzeti félrevezetés. A MAGYAR NÉPNEK JOGA VAN SZÁMONKÉRNI A HAZAÁRULÓ POLITIKÁT! Ehhez kell a herderi hazugságot (nemzethalál) feledtetni, Cion bölcseit leleplezni és a KGB tevékenységét megismerni. Az ország mai bajainak forrása a háttérhatalomnak az a diktátuma, mely az Európai Unió álarcában fogalmazódik meg. Ezért időszerű a jelszó: Habsburg, kommunista, cionista unió – büszke, szabad magyarnak nem való! A tollal, fegyverrel való harc nem érhet véget, erre szólít az 1956-ban elhunyt Gérecz Attila sírverse:
Hívd egybe, ki hív és magyar,
Hívd ki sebbel ékes!
Győzni fog, ki hinni akar,
S áldozatra képes!”



Az euró halála? A befektetőknek nem kell a német államkötvény



Forrás: CNBC
A befektetők a legrosszabbtól tartanak az euró ügyében, miután a német államkötvények aukcióján igen csekély érdeklődés mutatkozott a régió legerősebb gazdaságának papírjai iránt. Az egyik elemző odáig ment, hogy az európai fizetőeszközt a „haláltusájukat járó” valuták közé sorolta.
Németország az árverésre bocsátott 6 milliárd euró értékű, 10-éves futamidejű papírok mindössze 60%-át tudta eladni, ami az elmúlt 16 év során, vagyis amióta Németországban eurót használnak fizetőeszközként, a leggyengébb keresletnek számít az ország adóssága iránt. A legstabilabb európai gazdaság által értékesítésre bocsátott adósság ilyen mértékű elutasítása új szintre emeli a válságot.
A „bund” elutasítása egyenlő az euró elutasításával, ami pedig egyenlő az euró haláltusájával,” írja Mark Steele, a BMO Capital Markets elemzője. „Korábban is volt már néhány gyenge német árverés. Nem erről van szó. A lényeg, hogy milyen gyengén teljesít az euró a gyenge árverést követően.”
Az árverést követően az euró több mint 1%-kal esett a dollárhoz képest, elérve az egyheti mélypontot, sőt akár az olasz és görög válság közepén jegyzett októberi mélypont alá is eshet. A bejelentés, hogy ezentúl mindkét országot technokraták irányítják egy rövid időre javította az euró helyzetét.
Az Európai Pénzügyi Stabilitási Eszköz (EFSF) nem biztosítja ugyanazt a tűzerőt az Európai Központi Bank számára, mint amilyennel a Fed rendelkezik és amit fel is használt az Egyesült Államok hitelválsága során, amikor a monetáris mennyiségi enyhítés keretében felvásárolva az amerikai kincstárjegyeket. Németország, az inflációtól tartva, nem akarta a Fed példáját követve felvásárolni más országok rossz adósságát.
Angela Merkel, kancellárasszony ellenezte, hogy az EKB-t az adósság tőkésítésére használják,” mondta Dennis Gartman. „Németország nem is szeretne ilyen fogalmakban gondolkozni, de lehet, hogy nem lesz más választása.”
Mostanában arról reppentek fel hírek, hogy az Európai Szerződés átdolgozott verziója értelmében, Európában is lehetőség nyílik mennyiségi enyhítésre, csak más néven és kerülő úton. Az egyik opció szerint az EKB pénzt kölcsönözne az IMF-nek, amely ezért cserébe felvásárolná az éppen bajban lévő ország rossz adósságát, mielőtt az megfertőzné a többi országot.
A rakétavetőkhöz már késő van,” mondta Mitchell Goldberg, a ClientFirst Strategy elnöke. „Most már interkontinentális ballisztikus rakétákra van szükség. A helyzet nagyon gyors ütemben romlik.”
A befektetők folyamatosan vásárolták a német papírokat, miközben egyik válság sújtotta területről a másikra menekültek: először Írországból, majd görög, olasz és Spanyolországból végül Belgiumból. Szerdán azonban a 10-éves futamidejű Bund-ok értéke, a sikertelen árverés után jelentősen esett, 2,05% fölé, sőt, az azonos futamidejű amerikai kincstárjegyeknél is magasabbra nyomva a hozamot, ami október eleje óta nem fordult elő.
Az euró jelenlegi formájának végnapjait látjuk,” mondta Brian Stutland, a Stutland Volatility Csoport feje. „Nem látok esélyt az euró feltámadására, hacsak a Fed be nem jelenti a QE3-at (3. mennyiségi enyhítést), amellyel ezúttal euró adósságot vásárolnának fel.”


Nem választott vezető. Pénzügyi diktatúra. Nem felel senkinek a tetteiért. Már két világháborút a nyakunkba varrtak. Nem kell nekünk a birodalmi státusz, maradjunk csak meg nemzetállamként, és az Európai térség is legyen nemzetállamok szövetsége. Nem kell a zsidó világbirodalom, nem kell a kamatrabszolgaság , egyáltalán nem kellenek nekünk a zsidó rablók. Nem akarunk Merkel negyedik birodalma lenni, már az apja sem tudta összehozni a harmadik birodalmat, Ő önként mondjon le a zsidó világbirodalom megteremtéséről. Nem kellenek Hitlerek, nem kellenek az uzsorakamatos cionista zsidó bankárok. Nem kell nekünk a globalizáció. Nemzet államokat akarunk. A libatolvaj Bankárokat megtestesítő bajnaik gyurcsányok , és a vagyonukat össze rabló különböző szerveződések a nemzeti vagyonunkat adják vissza , hogy ne éhezhessenek a XXI. században Magyarországon a gyerekek. Munkát és megélhetést minden családnak , a kibaszot rabló zsidókat meg vezessék ki az országból . Ez itt nem az ígéret földje nekik. Ez itt a temetőjük lesz , csak még élesedjen kicsit a helyzet. Az ÁVH unokák nem akarnak menni , de eljön az idő mikor már nem is tudnak menni. Bedaráljuk őket mint a nagyapjuk tette a magyarsággal 56 előtt, Te büdös ÁVH zsidó menj míg nem leszel haleledel, rabold ki Galíciát ha hagyják itt kitelt a bérletetek, húzzatok a más világba, had legyen nemzet e nép. Az agykontrol alatt tartott politikusaink is belátják zsidók nélküli társadalmat kell építenünk, hogy Magyarország megmaradhasson. Ki a zsidókkal e hazából , de a nemzeti vagyonunkat rázzák ki a zsebükből előtte.



2013-ra kitörhet a „tökéletes gazdasági vihar”



Forrás: Moneynews.com





"Vállalkozás-ellenes törvények - munkanélküliség - kilakoltatások"
Az Egyesült Államok pénzügyi problémái, a kínai gazdaság lassulása, az európai adósságátrendezés és a japán stagnálás együttes hatása soha nem látott „tökéletes vihart” gerjeszthet a világgazdaságban 2013-ra, mondta Nouriel Roubini a New York Egyetem professzora. 
Az esély három az egyhez, hogy ezek a tényezők egymás hatását felerősítve 2013-tól visszavetik a gazdasági növekedést, mondta Roubini, aki a jelenlegi globális pénzügyi válság kitörését is megjósolta.
A helyzet már most is érzékeny,” mondta. „Mindenki szenved a túl sok köz- és magánadósságtól, ami egyre nagyobb súllyal nehezedik a világra. Legkésőbb 2013-ra elérjük a válság mélypontját.”
Az egyre emelkedő munkanélküliségi ráta az Egyesült Államokban, a növekvő olaj és élelmiszerárak, az emelkedő kamatok Ázsiában és a földrengés okozta kereskedelmi fennakadás Japánban komoly hátráltató erőt jelentenek a világgazdaság számára. A részvényárfolyamok globálisan 3,3 ezermilliárd dollárral estek május eleje óta és Roubini szerint a pénzpiacok a jövő év közepétől elkezdhetnek aggódni a kockázati tényezők együtthatása miatt.
A 45 országot felölelő tőzsdei világindex (MSCI AC World Index) 4,7%-ot zuhant ebben a hónapban a legutóbb napvilágot látott adatok hatására. Ilyen adat például az Egyesült Államok hivatalos munkanélküliségi rátája, ami 9,1%-ra emelkedett májusban, jelezve, hogy a világgazdaság veszített erejéből. Az amerikai kincstárjegyek árfolyama emelkedett a múlt héten, így immár kilencedik hete folyamatosan csökken a kétéves futamidejű papírok hozama, ami 2008 óta a leghosszabb ilyen időszak és valószínűleg annak köszönhető, hogy a jóslatok szerint a Fed folytatja gazdaságélénkítő hadjáratát.
A „tőkeáttétel csökkentés fenntartása”, a gazdaságélénkítő programok megszüntetése és a bizalom fokozatos elvesztése 2011 második felére a globális bővülés lelassulását eredményezheti, mondta Roubini.
Az Egyesült Államokban a költségvetési deficittel járó kockázatok kezelésének hiánya kötvénypiaci „felkeléshez” vezethet Roubini szerint.
Az idei, a jövő és minden bizonnyal a 2013-as évre vonatkozó költségvetési hiány még mindig több mint évi ezermilliárd dollár lesz,” mondta Roubini szingapúri beszédében. „Fennáll a kockázat, hogy a kötvénypiac vigilantistái felébrednek az Egyesült Államokban, ahogyan Európában is ez történt, magasabbra nyomva a kamatokat és ezzel ellehetetlenítve a kilábalást.”
Európában a hatóságok kénytelenek lesznek átütemezni a görög, az ír és a portugál adósságot, mert ha tovább halogatják, a folyamat sokkal kevésbé lesz kontrollálható, tette hozzá Roubini.
A görög küzdelem
Az EU vezetői minden erejükkel azon vannak, hogy még június 24-e előtt olyan megoldást találjanak a görög adósságproblémára, amiben a mentőcsomag terhét megoszthatják a kötvénytulajdonosokkal. Közben az euró-zóna legnagyobb adósságterhét cipelő görög kormány további kölcsönök után kutat megtetézve a múlt évi 110 milliárd eurós mentőcsomagot.
Kína
A kínai gazdaság 2013 környékére várt földet érése sem lesz zökkenőmentes, mivel a kormány növekedésélénkítő befektetései többletkapacitást generálnak a gazdaságban, mondta Roubini a riportereknek.
Kína most már nemcsak a nettó exportra, hanem a fix befektetésekre is egyre erősebben támaszkodik,” ami mára elérte a GDP 50%-át. „Ez két súlyos problémát okoz majd a jövőben: óriási mértékű bedőlt hitelt a bankrendszerben és hihetetlen mennyiségű többlet kapacitást.”
Az elmúlt két év során Kína 2,7 ezermilliárd dollár értékben nyújtott hitelt, amely eredményeként az ingatlanárak, a hatósági árkorlátozás, a megemelt kauciók és a második ingatlan megvásárlásának korlátozása ellenére is a mindenkori legmagasabb szinten állnak. (Kapcsolódó: Kína 64 millió üres lakása)
Roubini 2006-ban a globális pénzrendszer katasztrofális összeomlását jósolta, ami 2008-ban a Lehman Brothers összeomlásával el is indult és most is tart.


Hirtelen és fájdalmas összeomlás” várható az USA korábbi főszámvevője szerint



Forrás: Infowars.com
David Walker, az amerikai kormányzati ellenőrzési hivatal korábbi operatív vezérigazgatója és volt főszámvevő komoly figyelmeztetést adott ki az adósságplafon megemelésére vonatkozó kompromisszumos megállapodás megkötését követően.
Kevesebb, mint három év múlva ott fogunk tartani, ahol ma Görögország, az adósság nemzeti össztermékhez viszonyított mértékét illetően,” mondta.
Görögország adóssága meghaladja a GDP 100%-át és lassan eléri a 150% is, ami olyan súlyosnak számít, hogy az EU és az IMF mentőcsomagja nélkül az ország fizetésképtelenségéhez vezetett volna.
Az Egyesült Államok szintén nagyon közel áll a 100%-os arányhoz, az ország GDP-je pedig kevesebb, mint évi egy százalékos növekedést mutat.
Ezt kiemelten fontos jelzésként kellene értelmeznünk,” mondta Walker, hozzátéve, hogy azonnali és komoly intézkedésekre van szükség a kormánykiadások átütemezése érdekében, hogy elkerülhető legyen a teljes összeomlás a későbbiekben.
Walker, aki nemegyszer felszólalt már a szövetségi kormány pazarló magatartása ellen, arra figyelmeztetett, hogy „a tünetek helyett a baj forrását kellene kezelni,” hozzátéve, hogy az adósságplafon és vele együtt a költségvetési deficit megemelése a Görögországéhoz hasonló helyzethez fog vezetni.
Értsük meg, ha a kormány valamennyi 2010. Szeptember 30-ig esedékes kötelezettségének eleget akart volna tenni, beleértve az ország közadósságát, a fedezetlen nyugdíjkifizetéseket, a nyugdíjasok egészségbiztosítását, a társadalombiztosítási kötelezettségeket, medicare kiadásokat és még egy sor egyéb kötelezettséget és előre nem látható kiadást, 61 600 ezermilliárd dollárnak kellett volna lenni az államkasszában,” magyarázta Walker.
Ha egy ország költségvetési deficitje és adóssága folyamatosan növekszik, a jogosultságon alapuló programok és katonai kiadások szerkezeti reformjának hiányában az adósságplafon emelése előbb utóbb elkerülhetetlenné válik.”
Amerika sem immunis az adósságválság ellen,” mondta Walker. „Azt gondolják, mi nem megyünk csődbe, mert annyi pénzt nyomtatunk amennyit csak akarunk. Ugyanakkor súlyos kamatkockázatokkal, valuta és inflációs kockázatokkal nézünk szembe. Ha az igazi válság elér bennünket, az hirtelen fog megtörténni és igen fájdalmas lesz.”
A probléma hosszú távú megoldását illetően Walker azt mondta leginkább a népszerű lökhárító matrica szövegével tudná jellemezni elképzelését: „Korlátozott hatalom a kormánynak, szabadság az egyénnek és pénzügyi felelősség mindenkinek.”
Én csatlakoznék egy ilyen kezdeményezéshez, azzal a feltétellel, hogy először felnyitnám a motorháztetőt és megnézném mi a baj,” majd hozzátette, hogy „a jobb és a baloldal is olyan ígéreteket tesz, melyek ellentétben állnak kötelességükkel és az országnak tett hűségesküjükkel.”


Ha az USA beleugrik a Szíriai háborúba lehet hogy összeomlik és több részre szakad a birodalmi Amerika. Így győznek a nemzetállamok , és levetik a zsidó igát , és nem finanszírozzák többé a terrorista zsidó államot. Így a zsidó terrorista állam is szétesik , a palesztin Koncentrációs tábor felszabadul , és kiűzik a zsidókat a földjükről . Borul az uzsorás bankrendszer is a bankárkaszt háborús bűnökért felszámolás alá kerül , és az iszlámbankokat terjesztik el világszerte. A terrorista zsidóknak nem adnak még egy esélyt , hogy leigázzák a világot , senki nem akar kamatrabszolgaként zsidókat kiszolgálni gojként .



A bankárok szerint az Egyesült Államokat és Európát is legyőzték már



Az idők jelei egyre nyilvánvalóbban láthatók körülöttünk. A készülő egységes világkormány, vagy globális kormányzás, ahogy a hatalmi elit szereti hívni, gyors ütemben épül. A hírekben hallott események jó része ennek nyílt színrelépését hivatott előkészíteni, hogy az egész világ üdvözölhesse az új hőst, a világ megmentőjét: az Antikrisztust és zseniális új pénzrendszerét. – Joseph Candel
Forrás: Inforwars.com
CNBC csatornán egy érdekes riportot lehetett látni néhány nappal ezelőtt, amiben több pénzügyi elemző is arra hívta fel a figyelmet, hogy az USA a központi bankok és vezetőik irányítása alatt áll, akiknek végső célja egy világkormány felállítása. A műsor azért szokatlan, mert úgy tűnik, hogy már a fővonalas média sem próbálja leplezni mi is történik valójában.
A műsorvezető a következő kérdést intézte a vendégekhez:
Mindannyian a központi bankároknak dolgozunk? Ez már a globális kormányzás vagy egységes világ a központi bankárok vezetésével? A központi bankok akarata szerint élünk és halunk?”
A kérdésre válaszolva: mindannyian a központi bankok rabszolgái vagyunk,” felelte az egyik vendég.
A központi bankok vezetőinek és a szabályok, törvények megalkotóinak a lekötelezettjei vagyunk, nem a gazdasági alapszabályok irányítanak bennünket,” tette hozzá egy másik meghívott.
Ez csak egy aprócska, bár ritka példája annak, amit a banki elit a szemünk láttára tesz a világkormány felépítése érdekében és az emberek kárára.
Miután a főáramú média évtizedekig „összeesküvés elméletként” kezelte a témát, mára lehullt a lepel és az emberek kénytelenek szembenézni a valósággal.
A hatalom a világkormányt erőlteti ránk „megoldásként”. Azt próbálják az emberekbe sulykolni, hogy az egyetlen járható út és működőképes megoldás, ha a hatalmat néhány elit vezető kezében összpontosítják, egy új világvaluta bevezetésével kiegészítve.



Rachman arriving to Bilderberg Conference

Rachman a Bilderberg konferenciára tartva
A gazdasági válság kibontakozásakorGideon Rachman, a Financial Times újságírója (aki azóta, munkája elismeréseként, az idei Bilderberg találkozóra is meghívást kapott), szerkesztői cikkében kijelentette, „minden készen áll” egy diktatórikus világkormány felállítására, amit a technokrata elit kényszerít az emberiségre. 
Rachman 2008-as felhívása óta a világkormány színrelépésének előkészületei komoly előrehaladást mutatnak. Franciaország, Írország, Németország, Belgium, Olaszország, Görögország, és persze az IMF és az Európai Központi Bank is a Goldman Sachs bankárainak irányítása alá kerültek.
A technokraták szégyenkezés nélkül adják a világ tudtára terveiket.
2009-es megválasztását követően az EU új elnöke, Herman van Rompuy azt mondta, hogy a pénzügyi válság és a globális felmelegedés elleni küzdelem célja, hogy előkészítsék „bolygónk globális irányítását.” „2009 a globális kormányzás első éve,” mondta.
Még ugyanebben az évben a pápa is csatlakozott Van Rompuy-hoz, amikor egy „globális politikai hatóság” felállítását szorgalmazta a globális gazdaság irányítására.
Robert Zoelick, a Világbank elnöke, szintén nyíltan hirdette a G20-ak csúcstalálkozóján, hogy a terv a nemzeti szuverenitás felszámolása és a globális kormány bevezetése.
A globális kormányzást sürgető szervezetek és személyek retorikájának fontos része a globális valuta bevezetésének népszerűsítése is.
2000-ben mondott beszédében, Sirkka Hämäläinen, az EKB ügyvezetői tanácsának egyik tagja azt mondta: „Végezetül szeretnék kitérni Paul Volcker próféciájára. Lehet, hogy igaza volt, és egy napon tényleg egységes világpénzünk lesz. Talán az európai integrációt, más területi integrációkhoz hasonlóan, egy teljes mértékben integrált világhoz vezető megoldásnak tekinthetjük.”
Jean-Claude Trichet, az EKB korábbi elnöke, a Külkapcsolatok Tanácsa előtt mondott beszédében egyértelművé tette, hogy a Globális Gazdasági Gyűlés (GEM), amelyik a Nemzetközi Fizetések Bankjának (BIS) bázeli központjában jön össze, „a globális kormányzás legfőbb csoportosulásává válna a központi bankok között.”
Trichet hozzátette, hogy a BIS ülések célja, hogy biztosítsák, „a rendszer következetes haladását az igazi globális kormányzás felé.”
A globális kormányzás pontos mikéntjére is kitért:
A globális kormányzásra sok definíció létezik. A gazdasági és pénzügyi világban úgy gondolom a globális kormányzás nemcsak a nemzetek feletti és nemzetközi intézményeket foglalja magában, hanem a globális szinten progresszívan létrejött informális csoportokat is. Ezek az informális csoportok (G7, G10, G20, stb.) kulcsfontosságú szerepet töltenek be a globális koordinációban, ott ahol a döntéseket még mindig nemzeti szinten hozzák, legyen az átgondolt szabványok, szabályok, törvények meghatározása vagy makrogazdasági irányelvek koordinálása.”
A politikai hatalom számos más tagja is nyíltan hirdeti a globális kormányzás szükségességét, nemcsak a pénzügyi válságra adott válaszként, hanem az ember által állítólag előidézett globális felmelegedés megoldásaként is.
2009-ben Bank Ki-moon ENSZ főtitkár elismerte, hogy az egyre lankadó globális felmelegedés ürügyén kivetett karbonadót egy globális testület szedné:
Egy globális kormányzati szervet állítunk fel ennek bevezetésére és kezelésére.”
Meg tudjuk csinálnicímmel megjelent New York Times szerkesztői cikkében Ban Ki-moon leírja, hogy a széndioxid kibocsátás csökkentését célzó törekvések „elengedhetetlen eszköze egy globális kormányzati szerkezet felállítása.”
David De Mayer Rothchild, ismert globalista és környezetvédő is a globális kormányzásra vonatkozó tervekről beszélt egy Bloomberg interjú során.
Már túl vagyunk a beszéden. A történelemből tudjuk, hogy a globális kormányzás féle tervek kivitelezése ezekre a kérdésekre nagyon nehéz a valóságban.”
Az ENSZ 2010-es tervezete félreérthetetlenül megmutatta, hogy a globális felmelegedés hisztériát és a „túlnépesedést” a középosztály felszámolására, a vagyon globális újraelosztására és a növekvő népvándorlás leplezett támogatására használják.
A 2011-es Durbani Klímacsúcson az eddigi legőrültebb és legdrákóibb klímaváltozási egyezmény született, amely értelmében a nyugatnak „a karbonadó” fizetésén keresztül kötelessége tiszteletben tartani „Földanya jogait”. A karbonadó nem egyéb, mint a világkormány finanszírozását szolgáló pénzalap.
Manapság a globális kormányzásra irányuló törekvések egyre nyíltabbak. Az alábbi idézetek viszont megmutatják, hogy a terv és az erőfeszítés több évtizedre nyúlik vissza.
Ma Amerika szörnyülködne, ha ENSZ csapatok vonulnának be Los Angelesbe, hogy helyreállítsák a rendet. Holnap hálásak lesznek érte. Amikor eléjük tárjuk a helyzetet, önként mondanak majd le személyes jogaikról, saját jólétükért és biztonságukért cserébe, amit a világkormány biztosít majd számukra.” – Henry Kissinger
Hálásak vagyunk a Washington Postnak, a New York Times-nak, a Time Magazinnak, kitűnő kiadványaiknak és igazgatóiknak, akik részt vettek üléseinken és közel negyven éven át betartották ígéretüket, hogy a hallottakat bizalmasan kezelik. Lehetetlen lett volna megvalósítani világméretű tervünket, ha azokban az években a nyilvánossággal is meg kell küzdenünk. Ma azonban a világ sokkal kifinomultabb és készen áll arra, hogy a világkormány felé meneteljen. Az intellektuális elit és a központi banki vezetők nemzetek felett álló szuverenitása mindenképpen jobb, mint az elmúlt századok során gyakorolt nemzeti önirányítás.” – David Rockefeller
A következő évszázadban a nemzetek, ahogyan ma ismerjük őket, megszűnnek létezni. Valamennyi állam egyetlen, globális hatalmat fog elismerni. A nemzeti szuverenitás mégsem volt olyan jó elképzelés.” – Strobe Talbot, Bill Clinton kormányának külügyminiszter helyettese a Time magazinnak nyilatkozva, 1992
Egy új globális egyezségre van szükségünk – a világ országai és kontinensei közötti megállapodásra.” – Gordon Brown
A globális kormányzás előkészületeit látjuk. Azonban egyet kell értsünk, és el kell fogadnunk a kötelező érvényű elkötelezettséget.” – George Papandreou, Görögország korábbi miniszterelnöke
Sokunk számára úgy tűnik, hogy egy világméretű konfliktus elkerüléséhez először is meg kell erősítenünk az Egyesült Nemzetek Szövetségét, hogy elindulhassunk a világkormány felé vezető úton, saját törvényhozó, végrehajtó, bírói és a béke megőrzéséhez szükséges rendfenntartó szerveink mintájára. Ennek elérése érdekében természetesen nekünk, Amerikaiaknak bizonyos szinten fel kell adnunk szuverenitásunkat. Ezt a keserű pirulát le kell nyelnünk. Ehhez bátorság, és az új rendben való hit kell. Pat Robertson néhány éve írt könyvében azt mondta, hogy világkormányra van szükségünk, de csak amikor a Messiás eljön. Ő szó szerint úgy értette, hogy minden ezt megelőző világuralmi törekvés az ördög munkája. Hát akkor csatlakozzatok hozzám. Örülök, hogy itt ülhetek a Sátán jobbján.” – Walter Cronkite









Felkészülés az eljövendőkre



Sokszor érezzük azt, hogy ennél mélyebbre már nem süllyedhetünk, de sajnos minden jel arra mutat, hogy a mostaninál is súlyosabb válság vár a világra, hiszen a globalisták célja olyan kétségbeesett helyzetet teremteni, amiben az emberek bármit hajlandóak elfogadni a kilábalás érdekében. A világot minden szinten a világkormány és leendő vezetőjének, az Antikrisztusnak a felemelkedésére készítik elő. – Joseph Candel
Forrás: SHTFplan.com
A globális kormányzás bevezetésére kitalált rendszer az összeomlás szélén áll. A számadás napja közeledik.
Az Egyesült Államok kormányának bizonyos tagjai és a globális kormányzás előkészítésében segédkező bennfentesek nagyon is tisztában vannak a jelenlegi rendszer korlátaival és szavatossági idejével. Tudják, hogy hamarosan ütközőponthoz érünk.
Nem véletlenül folynak soha nem látott mértékű beszerzések a készenléti rendőrségnél, az amerikai védelmi minisztériumnál és több más rendvédelmi szervnél.
Tudják, hogy mi várható. Összeomlás.
Tisztában vannak az irányított összeomlás részleteivel. Tudják, hogy ennek köszönhetően részesül jelenleg 100 millió amerikai az állami segély valamilyen formájában és ezért vándorol a nép jelenlegi és jövőbeli vagyona hol gyorsabb, hol lassabb ütemben egy maroknyi bankár zsebébe.
Tudják, hogy kevés idő van a számadásig és nem akarják, hogy az a nap felkészületlenül érje őket. Ezért akarnak 30.000 drónt a fejünk fölé, ezért van szükség több ezer készenléti rendőrre az utcákon és ezért akarják, hogy az emberek azon vitatkozzanak, hogy vajon Obama újraválasztása vagy Romney megválasztása hozza el a szabadítást.
Sokan, sajnos a legtöbben, még mindig nem értik, hogy semmilyen elnök megválasztása sem hozna változást. (Időkjelei: És ez sajnos a legtöbb országra elmondható.)
Mindegyik úgy táncol, ahogy a háttérhatalom, más szóval azok az emberek fütyülnek, akik senkinek nem tartoznak számadással a föld gazdaságának tönkretételéért.
A tömeges elektronikus megfigyelés, a sok ezer drón, a készenléti rendőrségek, a hadsereg hazai bevetésre történő felkészítése és aszükségállapot bevezetését előkészítenihivatott törvények és elnökivégrehajtási utasítások mind azonos irányba mutatnak. (http://idokjelei.hu/2012/02/iteletnap-torveny-a-szovetsegi-kormany-osszeomlasa-esetere/)
A globalisták tudják mi következik és készülnek.
Lehet, hogy nekünk is ezt kellene tennünk, mert olyan idők köszönthetnek ránk, amilyetlegtöbbünk nem élt még át életében. Miközben a világ példanélküli változásokon megy át, el kell fogadnunk, hogy nehéz, éhezéssel, lázongásokkal és vérontással súlyos idők közelednek.
Ma több millió embernek az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában az is gondot okoz, hogy ételt tegyen az asztalra. Több tucat háború vagy konfliktus folyik a világban ebben a pillanatban, amelyekben férfiak, nők és gyerekek halnak meg. Az elmúlt hónapok során milliók mentek az utcákra a világ szinte minden szegletében, miközben a rendszer, ahogyan azt eddig ismertük összeomlik körülöttünk.
Ha a szemünk előtt álló tények illetve folyamatosan zajló események nem győzik meg az embereket arról, hogy valósidőben történik a világ irányított destabilizációja, akkor nem tudni mi képes erre.
Az állam készül. Lehet, hogy nekünk is ezt kellene tennünk? Kezdjük mondjuk azzal, hogy kinyitjuk a szemünket vagy felébredünk.



A „Szép új világ” építése a legmagasabb körökben



Az utolsó idők jeleit, a Világkormány vagy közkedvelt nevén a globális kormányzás térnyerésének jeleit ma már mindenhol láthatjuk. Számos esemény célja nem más, mint felkészíteni a világot ennek a kormányzásnak és majdani vezetőjének, az Antikrisztusnak az elfogadására. Aki nyitott szemmel jár látnia kell az írást a falon, látnia kell a színfalak mögött tevékenykedő globalisták kezének munkáját. – Joseph Candel
Doha Bank: Az ENSZ „Magas szintű tematikus vitafórumát a világgazdaság helyzetéről” 2012. május 17-18 között tartották az ENSZ New Yorki ECOSOC termében, amelynek egyik kerekasztal beszélgetésén Mr. R. Seetharaman, a Doha Bankcsoport elnök-vezérigazgatója is részt vett, írja a 4-traders.com.
Hiszel az Új Világrendben? Akkor biztos egy paranoiás őrült vagy. Netán mégsem? Az alábbi cikk arra próbál rámutatni, hogy a négy éve tartó pénzügyi válságra ajánlott globális megoldások és az ENSZ-alapú „Új Világrend” megvalósítása szorosan összefügg egymással.
Ez nem egy összeesküvés elmélet. Az alábbi néhány gondolat Katar legnagyobb magánbankjának elnök-vezérigazgatójától, R. Seetharaman-tól származik.
Egyesek azt mondhatják, hogy kit érdekel egy aprócska és sokak számára furcsa közel-keleti ország bankvezetőjének elemzése. Azonban fontos észben tartani, hogy a hatalmi erők komoly hangsúlyt fektetnek az iszlám elnyugatosítására, és a Katarhoz hasonló kicsi közel-keleti országok tökéletes eszköznek bizonyulnak arra, hogy pénzügyi éket verjenek ebbe a komoly erőnek számító közösségbe, térségbe.
A Bloomberg médiaóriás támogatásával Katart választották a LIBOR-t helyettesíteni hivatott QIBOR létrehozására, napi referenciapontot biztosítva a fedezet nélküli hitelek bankközi kamatlábára. Milyen volumenről is beszélünk? Úgy 90.000 milliárd dollárról.
Katar igenis nagyjátékosnak számít és így Mr. Seetharaman is fontos szereplője a piacnak.
További részletek a 4-traders.com cikkéből:
Mr. Seetharaman kiemelte a válság kezelésére hozott szabályozási reformokat. „A G20-as országok vezetésével, a Pénzügyi Stabilitási Bizottság (FSB), az IMF és a BIS koordinálásával megtörtént a válság kezelésére alkotott szabályozási reformok felülvizsgálata. A Dodd-Frank Wall Street reform és az amerikai Fogyasztóvédelmi törvény segítettek bevezetni a válság kezelésére létrehozott szabályozási reformokat.
A Volcker Szabály is ennek a szabályozásnak a keretében került bevezetésre a sajátszámlás kereskedés korlátozása érdekében. A tőzsdefelügyelet (SEC) emellett keményebb szabályok bevezetését kezdeményezte a fedezeti alapok és magántőke társaságok részére. Az FSB, az IMF és a BIS makro felügyeleti keretrendszerek kidolgozásán ügyködnek, többek között a túlzott tőkeáramlás hatásának mérséklésére. A rendszer szempontjából fontos pénzintézetek, szabályozások, az árnyékbanki tevékenységek felügyelete és a kockázatkezelési gyakorlat szintén a felülvizsgálat alatt álló területek közé tartoznak.
Bizonyára mindenki hallott már az ENSZMillenniumi Fejlesztési Célokról. A Wikipedia szerint közülük nyolcat mind a 193 ENSZ tagállam és legalább 23 nemzetközi szervezet elfogadott, mint 2015-ig teljesítendő célokat. Ezek a következők:
  • Véget vetni a súlyos szegénységnek és éhínségnek
  • Megvalósítani a mindenkire kiterjedő alapfokú oktatást
  • Előmozdítani a nemek közötti egyenlőséget és segíteni a nők felemelkedését
  • Csökkenteni a gyermekhalandóságot
  • Javítani az anyai egészségügyet
  • Küzdeni a HIV/AIDS, a malária és más betegségek ellen
  • Biztosítani a környezeti fenntarthatóságot
  • Globális partnerség kiépítése a fejlesztés érdekében
Jól hangzik, ugye? Sajnos tudva, hogy az ENSZ a világot uralni kívánó hatalmi elit egyik fontos eszköze, a látszat csal. A „környezeti fenntarthatóság” például egy tipikus Trójai Faló az igazi ökofasizmus bevezetésére, hogy az ember életének és megélhetésének minden aspektusát „zöld irányítás alá” hajthassák.
A cikk tovább taglalja Mr. Seetharaman lelkes álláspontját a kérdésben és azt is megtudhatjuk hogy jönnek ide a Millenniumi Fejlesztési Célok:
Mr. Seetharaman az ENSZ Millenniumi Fejlesztési Céljait a szabályozási reformokhoz és a gazdasági fejlődéshez hasonlította. „A globális szerkezet jelenlegi átszervezése az egyik ENSZ Millenniumi Fejlesztési célt, ’a fejlesztés érdekében kiépítendő globális partnerséget’ támogatja, amelynek célja egy nyitott, szabályozott, előrelátható, nem diszkriminatív kereskedelmi és pénzügyi rendszer kialakítása. A gazdaságoknak muszáj a fenntartható fejlődés elveit beépíteni irányelveikbe és programjaikba, a környezeti források veszteségeinek visszafordítása érdekében.
Ezzel az egyes gazdaságok a ’környezeti fenntarthatóság’ Millenniumi Fejlesztési Célt is elérhetik. A pénzügyi szektor is kiveheti részét a fenntartható fejlődésből a „klímaváltozás kezelését és a globális felmelegedés enyhítését” célzó kezdeményezések támogatásával.
Az idézetből láthatjuk, hogy a globális szabályozási reformokat is úgy alakították, hogy azok összhangban legyenek más diktatórikus kezdeményezésekkel. A kérdés, hogy hogyan.
A válasz (természetesen) … erőszakkal.
Mr. Seetharaman kijelentéseiből kitűnik, hogy a szabályozási intézkedések felhatalmazzák a legfelső szabályozó testületeket, hogy rákényszerítsék a nagybankokat az ENSZ irányelvek betartására.
Ezekből a hangzatos mondatokból úgy tűnik az elit globális szabályozási menürendszerek segítségével készül a hatalom formális átvételére. Ebbe a hatalomba beletartozik a tőkeáramlás és a saját számlás kereskedés (ami meghatározza, hogy mibe fektethetünk) irányítása valamint az a kényszer, hogy a globális piacok résztvevői legszemélyesebb adataikat és legbizalmasabb üzleti információikat is megosszák a hatóságokkal, ha kereskedni akarnak.
A nagy Szem előtt semmi sem maradhat rejtve.
Az emberek általában nem követik szoros figyelemmel a globális szabályozási kérdéseket, azonban ebből a cikkből kiderül mennyire szorosan összefonódtak a pénzügyi és politikai hatalmak az elit legmagasabb szintű párbeszédében. Az Új Világrend lépésről lépésre valósul meg a szemünk előtt.



Bilderberg Van Rompuy közös globális kormányzást akar Oroszországgal




Előbb lealázták butának tohonyának kikiáltott oroszok , most jók volnának a pénzügyi hatalomnak, nem kellene háborúzni a természeti kincseiért , de mivel Magyarországot már leanyázták az oroszok nem kérnek az uzsorás bankárkasztosokból . Sőt Sorosra körözést adtak ki , ha ők is elkezdik a vadászatot mint a bankárkaszt , akkor hamar levadásszák őket , mert be társul hozzájuk Kína is és a triádok bérgyilkosai lefejezik a bankárkasztot csicskásaikkal együtt. Bár már ott tartanánk , már megszűnne a zsidó bankok uzsora uralma , és az iszlám bankok áldásos ténykedésének örvendezhetnénk.






Forrás: The New American
Miközben a keresztény és a poszt-keresztény világ a karácsonyi készülődéssel volt elfoglalva, egy fontos esemény zajlott le Brüsszelben szinte észrevétlenül. Az Európai Unió és Oroszország vezetői december 20-án és 21-én a 30. EU-orosz csúcson továbbhaladtak a konvergencia útján és a kölcsönös függőség kialakításában, aminek végcélja a politikai, gazdasági és társadalmi fúzió.
A csúcsot követő összegzésében Herman Van Rompuy, az Európai Bizottság elnöke, ismételten utalt a „globális kormányzás,” mint elsődleges cél irányába tett haladásra, ami mindig is a világkormány kódneve volt a globalista elit köreiben. Van Rompuy a következőket nyilatkozta:
Az EU és Oroszország közös erővel komolyan hozzájárulhat a globális kormányzás kialakításához és a regionális konfliktus megoldásához, a G8-ak és G20-ak közötti globális gazdasági kormányzás létrehozásához és számos nemzetközi és területi kérdéshez. Szeretnék gratulálni Putyin elnöknek a G20-ak elnöki tisztének átvételéhez.
Ahogy arról számtalanszor hírt adtunk, a „globális kormányzás” egy megtévesztő kifejezés, amit a politikai uralkodó osztály azért használ, mert megfoghatatlanabb és homályosabb, valamint kevésbé vészjósló, mint a „globális kormány” vagy „világkormány” szókapcsolatok, így használata kisebb politikai ellenállásba ütközik.
A „globális kormányzás” kifejezés a 90-es években jött divatba, „A Mi Globális Szomszédságunk” című publikáció 1995-ös megjelenését követően, ami az ENSZ által alapított Globális Kormányzás Bizottságról készült jelentés volt. A jelentés mindent megtett, hogy biztosítsa olvasóit, nincs okuk aggodalomra, mert a cél nem egy világkormány felállítása. A jelentésben ez állt:
A globális kormányzás nem jelent globális kormányt. Senkit ne tévesszen meg a két kifejezés hasonlósága. Nem azt javasoljuk, hogy egy világkormány felállítása felé kellene haladnunk.
Kofi Annan, ENSZ főtitkár ugyanezt a jelentéstani bűvészmutatványt és hamis garanciát alkalmazta az ENSZ New Yorki Millennium Csúcsán 2000-ben. „Mi a Népek: Avagy az ENSZ szerepe a XXI. században” című jelentésében, Annan „a globális kormányzás új formáinak, a globális gondnokság új moráljának” kialakítását, valamint „új szabványok és globális szabályok bevezetését szorgalmazta, az ENSZ-szel a globális törvényhozó szerepében.
Annan megpróbálta adresszálni az emberek nyilvánvaló aggodalmát ezekkel a globális átszervezésekkel kapcsolatban. „Mit értünk „kormányzás” alatt, amikor a kifejezést a nemzetközi világra alkalmazzuk?” – tette fel a kérdést. „Egyesek fejében a kifejezés hallatán még mindig egy „világkormány” képe jelenik meg. Egy központosított, bürokratikus szörny képe, ami sárba tiporja az emberek és nemzetállamok jogait.” Biztosította hallgatóit, hogy ezeknek az aggodalmaskodó „képzelgéseknek” nincs valóságalapja. „Semmi sem kevésbé kívánatos,” mint a világkormány, mondta Annan, kitartva amellett, hogy „a központosított hierarchia anakronizmusnak számít ebben a képlékeny, nagyon is dinamikus világban. Nem egyéb, mint a XIX. századi gondolkodásból ránk maradt elavult hozadék.”
Néhány hónappal a Millennium Csúcs és Kofi Annan beszéde előtt, 1999. február 26-án, Sir Shridath Ramphal, a Globális Kormányzás Bizottság társelnöke, a Bizottság Barcelonai gyűlésén nagyon is eltérő nézőpontról tett tanúbizonyságot:
Arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy amikor „kormányzásról” és „demokráciáról” beszélünk, tovább kell látnunk az országokon belüli kormányzásnál és a nemzeteken belüli demokráciánál. A Globális Kormányzás és a Globális Nemzet felé kell tekintetnünk.
A Globális Nemzet, nagy „N-nel”, nem egyéb, mint egy világállam vagy világkormány. Összegző beszédében Ramphal a nemzetállamok megszűnésére is kitért:
Ahogy a nemzetállamok százada véget ér, a népek korábbi kormányainál sokkal magasabb szinten szerveződnek újjá … ők értik, hogy az igazságosság és a túlélés felé vezető út összekapcsolódik, és hogy az előttünk álló feladat nem egyéb, mint összhangba hozni az emberek érdekeit és erkölcsi indíttatásait.
A politikai elit számos tagja, akik korábban félresöpörték mások aggodalmait arra vonatkozóan, hogy a „globális kormányzás” csupán a „globális kormány” fedőneve, most tényként kezelik, hogy a kettő egy és ugyanaz. Jacques Attali, buzgó globalist, Nicolas Sarkozy, volt francia elnök szószólója, például a következőket mondta: „A globális kormányzás csupán egy szépítő kifejezés a globális kormányra.”
Van Rompuy – a Bilderbergek jelöltje
Jacques Attali maga is veterán Bilderberg tag, és ezzel vissza is kanyarodtunk Herman Van Rompuy-hoz, akit sokan már csak Bilderberg Van Rompuynak neveznek, mivel jelenlegi pozícióját a Bilderberg Csoport tevékenységének és befolyásának köszönheti. 2009. november 17-én a Guardian-ban megjelent „Ki beszél Európa nevében?” című cikkében Ian Taylor a következőket írta:
Van Rompuy egy kevesek által ismert, ám komoly hatalommal bíró brüsszeli személyiség, Etienne Davignon vicomte (aki az Európai Bizottság alelnöke volt 1980-ban) által elnökölt, zártkörű tanácskozáson találkozott Henry Kissingerrel. A vicomte jelenleg a Bilderberg Csoport, az árnyékba húzódó, szabadkőműves politikusokból és bankárokból álló szervezet elnöke. Tagjai rendszeresen összegyűlnek, hogy egymás között, a legnagyobb titokban vitassák meg a világ dolgait. Minden jel szerint Van Rompuy részben azért vett részt találkozójukon, hogy megpályázza az uniós állást, aminek legfontosabb funkciója, hogy az EU finanszírozásához szükséges új adórendszert bevezesse és véget vessen az állandó EU-s költségvetési csatáknak.
Jon Ronson, a Guardian egy másik újságírója, Lord Denis Healey-vel, a Bilderberg Csoport egyik alapítójával készített interjút 2001-ben, amiről a „Ki mozgatja a szálakat?című cikkében olvashatunk. Habár Lord Healey váltig állította, hogy a csoport egyáltalán nem része semmilyen összeesküvésnek, mégis megerősítette, hogy egy világkormány megalakítása érdekében tevékenykednek. Ronson a következőket írta:
Denis Healey a következőképpen jellemezte a Bilderberg Csoport tagjait: „Habár túlzás lenne azt mondani, hogy mi a világkormány megalakításáért küzdünk, de mégsem lenne teljesen alaptalan állítás. Mi, a Bilderberg Csoportban úgy éreztük, hogy nem folytathatjuk a végtelenségig az egymással való harcot a semmiért, emberek halálát okozva és milliókat téve hajléktalanná. Ezért úgy éreztük, hogy egy egységes, az egész világot magába foglaló közösség kialakítása jó dolog lenne.”
A Bilderberg összehozza a politikusokat, nagyiparosokat, bankárokat és az újságírókat. A politikába olyan embereket is be kell vonni, akik nem politikusok. Komoly hangsúlyt fektetünk arra, hogy összehozzuk a felemelkedőben lévő fiatal politikusokat a bankárokkal és iparmágnásokkal, akik képesek bölcs tanácsokkal ellátni őket. Ez növeli annak esélyét, hogy értelmes globális irányelveket hozzunk létre.”
David Rockefeller, a Bilderberg konklávé veterán tagja, még ennél is egyértelműbben foglalkozott a csoport 1991-es gyűlésén mondott beszédében:
Hálásak vagyunk a Washington Postnak, a New York Times-nak, a Time Magazinnak, kitűnő kiadványaiknak és igazgatóiknak, akik részt vettek üléseinken és közel negyven éven át betartották ígéretüket, hogy a hallottakat bizalmasan kezelik. Lehetetlen lett volna megvalósítani világméretű tervünket, ha azokban az években a nyilvánossággal is meg kell küzdenünk. Ma azonban a világ sokkal kifinomultabb és készen áll arra, hogy a világkormány felé meneteljen. Az intellektuális elit és a központi banki vezetők nemzetek felett álló szuverenitása mindenképpen jobb, mint az elmúlt századok során gyakorolt nemzeti önirányítás.”
A fenti nyilatkozatot és sok egyéb hozzászólást a Bilderberg találkozókról francia titkos ügynökök szereztek meg, akiknek az volt a feladata, hogy megfigyeljék az összejövetelt, annak egyértelmű kihatása miatt a francia nemzeti érdekekre és biztonságra. Később a megszerzett információkat két francia kiadvány számára szivárogtatták ki. Hilaire du Berrier, a The New American szerkesztő munkatársa, megerősítette a jelentések hitelességét egy jóbaráton, a francia titkosszolgálat korábbi vezetőjén, Alexander de Marenches grófon és egyéb forrásokon keresztül és ezzel elsőként tette közzé az információkat angol nyelven a monacói HduB Report folyóirat 1991. szeptemberi számában, amit később a The New American is átvett. Az akkor sokak által badarságnak tartott és összeesküvés elméletként kezelt információkat a világban zajló események sorra igazoltak, majd maguk az események irányítói is egyre nyíltabban elismertek.




Konvergencia: Orosz-európai egyesülés



Forrás: The New American
A Gulf News néhány nappal ezelőtt „Az európai-orosz intézményi integráció fontosságacímmel megjelent cikkében, a kelet-nyugat egyesülésének legújabb globalista dicshimnuszát olvashattuk, Igor Ivanov, volt orosz külügyminiszter tollából.
Teljes újraindítás nélkül az orosz-európai kapcsolatok tovább fognak romlani,” írja Ivanov. Ennek kiküszöbölésére azt javasolja, hogy „Oroszország és Európa vizsgálja meg, hol találkoznak érdekeik,” és próbáljanak meg „partneri kapcsolatot és politikai együttműködést kialakítani a szorosabb integráció érdekében.”
A „konvergencia” az elit egyik kedvenc témája mindenhol a világon, különösen a Royal Institute for International Affairs (RIIA) más néven Chatham House, a Külkapcsolatok Tanácsa (CFR), a Világpolitikai Konferencia (WPC), a Trilaterális Bizottság, a Carnegie Alapítvány a Világbékéért és a Bilderberg csoport berkeiben. Igor Ivanov, aki a szovjet diplomácia egyik kiemelkedő funkcionáriusa és Putyin biztonsági tanácsának tagja volt, valamennyi felsorolt szervezettel kapcsolatban áll. Azoknak a „volt” kommunistáknak az egyre bővülő táborához tartozik, akik ma már a globalista zászló alatt gyülekeznek, a milliárdos orosz oligarchákkal, vezető nyugati cégek elnökeivel, Wall Street-i bankárokkal, elit alapítványok vezetőivel és az elit agytrösztök tagjaival egyetemben.
A globalista elit az általuk áhított politikai és gazdasági átalakulást definiáló számos zászló és kódnév alatt menetel előre. Ilyen például a globalizáció, a globális kormányzás, az internacionalizmus vagy az új világrend elnevezés is. Néha, egy-egy ritka őszinteségi roham vagy arrogáns nyilatkozat során némelyik globalista kimondja az igazi célt leginkább tükröző meghatározást: a világkormányt is.
A konvergencia, annak politikai és gazdasági értelmében, nem része az átlagemberek szókincsének, a világkormány felállítását célul tűző globalista programnak azonban központi eleme. A konvergencia nem más, mint az a folyamat, amelynek segítségével eltörlik a különböző nemzetekre jellemző politikai, gazdasági, társadalmi és kulturális különbségeket, a zökkenőmentes fúzió érdekében, először regionális csoportokat alakítva ki, amelyeket azután könnyebb egyetlen globális kormányba tömöríteni. Ezeket a lépéseket természetesen megtévesztő eszközök segítségével teszik meg, hiszen a legtöbb nemzet nem nézi jó szemmel, hogy egy globális gulágba akarják beleerőltetni, amit az ENSZ vagy valami más hasonló globális szerv irányítana.
A globalizációs versenyben Oroszország és Európa számára egyaránt komoly a tét,” mondja Ivanov.
Amennyiben Európa nem lesz képes megbirkózni a XXI. század kihívásaival, gazdasági stagnálással, erősödő társadalmi elégedetlenséggel és politikai bizonytalansággal lesz kénytelen szembe nézni,” folytatta. „Miközben az ipari termelés kelet Ázsiába vándorolt és a kutatásfejlesztés Észak-Amerikában maradt, Európát az a veszély fenyegeti, hogy elveszíti pozícióját a nemzetközi piacokon, aminek eredményeként az egész európai projekt kérdésessé válik.”
Az ilyen végkifejlet elkerülése érdekében Oroszországnak és Európának muszáj megtalálni a konvergenciát lehetővé tevő területeket és ezeken mindkettőjük számára előnyös együttműködést kialakítani. Egy ilyen együttműködés megalapozásához először meg kell szabadulniuk egymással szemben fennálló előítéleteiktől.”
Oroszországnak Európa egészébe történő intézményi integrációjához komoly elszántságra van szükség mindkét fél részéről. Ebben a globalizált században azonban ez az egyetlen opció.”
Ivanov egyik régi pajtása brit diplomáciai körökben Sir Roderic Lyne, volt oroszországi brit nagykövet, a kelet-nyugati konvergencia és elsősorban az orosz-EU integráció lelkes támogatója „Oroszország az EU-ban? Soha se mond, hogy nem!” címmel írt cikket a kérdésről.
Az Európai Unió politikája 1991 óta a konvergencia támogatása és az Oroszországgal való egyre szorosabb kapcsolat kiépítése,” írta Lyne. „Ez nyilvánvalóan az Unió érdeke és talán Oroszországé is.”
Annak ellenére, hogy Putyin számos alkalommal nyilatkozott igen negatívan az Egyesült Államokról és Európáról, kijelentette, hogy „nagyon is elképzelhetőnek tartja,” hogy Oroszország egy nap Európával közös valutaunióba tartozzon.

Oroszország betagozódására azért lenne szükség , hogy a végtelen orosz természeti kincseire rátehetnék a kezüket , és így megtudnának menekülni a végső bukástól. Most szép szóval mosolydiplomáciával kezdik , majd a viszály szításával folytatják és végül nem marad más a nyílt ütköztetés, ahol minden erejüket össze szedve egy utolsó csatát kezdeményeznek. Sok- sok ártatlan ember halálával mint mindig. De jobb volna ha az emberiség felismerné ezt a csapdát , és azt a 300 családot azt a 6000 főt öletné meg akiért a földön most a kamatrabszolga sors vár minden nép fiaira, ha hagyják hogy úgy történjen minden ahogy kigondolták. Ha a szűken vett 6000 fő likvidálása nem elég , mert ott vannak a csicskások is kik kiszolgálják ezeket, hát őket is meg kell ölni mint a titkos szervezetek , titkos szolgálatok embereit kik írányították a mi kiirtásunkat.
Ha leszámolna a világ ezekkel az elemekkel kik két világháborút hoztak az emberiség nyakába, pénzelték uszították a nemzeteket és mégis elkerülték a számonkérést , mint háborús bűnöst nem itélték el soha őket , és még mindig pénzelik a háborúkat. Most éppen a terrorizmus jelszavával ölik a muszlim népességet ártatlanul hullnak mint a legyek a cionista forgatókönyvek szerint, pedig a terroristák ők maguk az uzsora kamatra kölcsönzött pénzükkel , mert az elsődleges terrorista a kamatra kiadott uzsorás pénz. Amit mi terrorizmusnak látunk , és annak látatnak az bizony az elsődleges terrorizmusra adott válasz , mert senki sem akar kamatrabszolga lenni, márpedig , ha kinyitod a szemed az egész világra rá akarják húzni a kamatrabszolga sorsot, hogy a büdös zsidók világhódító szerepe beteljesüljön.
Vegyétek észre és távolítsátok el a közéletből őket , mert meglopnak elárulnak, eladnak benneteket, hogy a világot uralhassák . Ha lehet küldjétek vissza őket Galíciába, és a kiszolgálókat is küldjétek el velük , hogy nemzetté válhassatok. Ha a világ minden zsidaját Galíciába űztök, és ott is tartjátok őket, megszűnik az a népréteg ki viszályt szított köztetek , és míg ti veszekedtetek ellopták a vagyonotokat, mint nálunk a Nemzeti Vagyonunkat. És a nemzetinek mondott fülkeforradalmár zsidó csapatunk a még megmaradt értékeinket zsebeli be éppen . A föld ,a víz , mire fáj a foga és amire nem akar törvényt hozni, mert jobb és egyszerűbb a zavarosban halászni. Mert megedződtek ők már az olajszőkítésben , öltek és gyilkoltak terrorizálták az egész nemzetet. Terrorista kormány májusban terrorista világtalálkozót szervez és ezt nyíltan hirdeti a zsidó médián keresztül , csak azt nem tudom, hol vannak a benzines palackok, mert fegyverünk az nincsen , nem úgy mint az Amerikai polgároknak, kiket, most akarnak lefegyverezni , mondva csinált ürüggyel , tömeg gyilkosságokat követnek el fegyveresen , hogy a lőfegyvereket begyűjthessék. De náluk is ott van még a benzines palack , ha kiveszik a kezükből a fegyvert a cionista pénzhatalom emberei.
Ha a cionista pénzhatalom elbukik és győzünk, hogy ne legyenek a földön többé kamatrabszolgák a cionista uzsorakamattal működő bankokat föl kell számolni, és iszlám bankrendszert kell bevezetni, ahol a kockázat közös a bankkal , és nem csinálnak az emberből kamatrabszolgát. Ha minden zsidót és kiszolgálóját Galíciába száműzünk, ott működtethetik az uzsorás kamatos bankot egymásközött. Még valamit ne engedjétek , hogy a zsidók ezek után beszivárogjanak a társadalmotokba, ha nem akartok békétlenkedőkkel foglalkozni, és tolvajokra vigyázni.
Már most építsétek le a közéletből a zsidókat, hisz ha elemeznénk a ténykedésüket csak a lopás dominálna a ténykedésük alatt, eltűnt a Nemzeti Vagyonunk , és most próbálják megszerezni a földjeinket és a vízbázisunkat.
Ne hagyjuk elő a benzines palackkal, égjenek a hazaárulók, el vették forradalmainkat, a rendszerváltásunkat az ÁVH zsidók unokái , és fiai még mindig diktálnak , itt csak a forradalom segít , mert ma holnap te is a kilakoltatott senkik között fogod tengetni az életedet, Hát akkor nem jobb egy célért feltenni a szabadságunkat és a gyilkosainkat a sárgafőldbe döngölni , és ha kell meghalnunk e terrorista kormányzat úgy sem segít nekünk. Nem kapára kaszára, hanem benzines üvegre fel , és hulljon a cionista ÁVH- s csőcselék, kik elrabolták a nép vagyonát , és e nemzetinek mondott zsidó cionista kormány nem tesz semmit a számonkérésügyben, hisz ők is az ÁVH – s unokák soraiba tartoznak . Tisztító tüzet és Antal szavait ,, Tetszettek volna forradalmat csinálni....,,

Ja és az oroszok felé : remélem lesznek olyan bölcsek és átlátnak a mesterkedéseiken , és nem adják békésen a természeti kincseiket a rablók karmai közzé hullni. Tudják meg , hogy meg kell érte dolgozni, és különben is Orosz országot a területén még senki nem győzte le , még egy ilyen haramia csapat sem fogja megszerezni az orosz anyácskát a mi földjeinket. De tudjátok meg nem vagyunk mi már egyedül, hisz jól tudjuk, hogy ma Szíria , holnap Irán, holnap után Oroszország , utána Kína , és a többiek jönnének , ha nem fognánk össze . De az összefogás elkezdődött a világ 4/5 – öd részének az embereit tartja össze ez a tömörülés az atomarzenál is kiegyensúlyozott, úgy , hogy megint két pólusú lett a világ, és mi nem a kamatrabszolgaságot kínáljuk a hozzánk kapcsolódók számára, van alternatíva ti is válasszatok , és ne legyetek kamatrabszolgák, már csak az unokáitok miatt sem , mert ha így haladtok , akkor lehet hogy az ők gyermekei meg sem fognak születni , fölöslegesek vagytok ebben a felállásban , hát döntsetek belátással, és józanul, a jövőtök a tét

Ne bízzatok Merkel negyedik birodalmában , Hitler nem tudta felépíteni a harmadik birodalmat , Hitler lánya úgy gondoljátok a negyedik birodalmat felépíti a zsidó bankárok örömére kihirdetik az Európai Egyesült Államokat, vegyétek észre túlhaladott ez a képződmény és a zsidók nagyon akarják , hogy ők is benne legyenek , de ehhez minket le kell igázni, hogy új hazájuk legyen , és mi ezt nem akarjuk palackot nekik , hogy füstbe ment tervük legyen az új gyarmatosításuk. Öljétek őket , mert ők eddig is gyilkoltak bennünket , nyíltan és burkoltan löktek a járművek elé, hogy kevesebben legyünk.
Már azt hittem befejeztem ezt az írást, amikor hallom a hírekbe, hogy felmentették az ezredeseket a vád alól. Így most egy kis mondanivalóm akadt, lehet, hogy egyeseknek nem fog tetszeni a véleményem, hát ezért közzé teszem.
Mint tudjátok az olajszőkítés több szálon folyt , úgy mint rendőrségi , honvédségi, alvilági , titkosszolgálati, politikai osztály , bíróság , ügyészség, vámosok, föl egészen a draskovicsékhoz , mindenki benne volt a gyors meggazdagodás lehetőségében. A folyamat alatt több embert öltek meg a Kecskeméti tanyavilágban és szerte a hazában mint 56 – utáni véres megtorlásban . Ezek főleg az alvilági figurák voltak, a piszkos munkát elvégezték , és nehogy a politikus urakra terhelő vallomást tehessenek inkább kinyírták őket erről sokat tudna mesélni a Pintér úr, és a gyilkosság BT.
Na hogy ne szaporítsam itt a szót , az ezredes urak megüzenték Pintér rendőrségének jó lesz ha nem találnak bizonyítékokat az ők ténykedésükre, mert kitálalnak olajügyben , ahol ugyan úgy vitték hozták a Nokiás dobozokat , csak itt diplomatatáskák voltak , mert a Nokiásba nem fért volna bele a vesztegetési összeg egy egy politikus felé. Az ártatlanok , hát nem találtak bizonyítékokat, a gengszterek egymást zsarolják , és jól látszik miért nincs számonkérés . A Pintér azért lehet rendőrfőnök mert minden oldalról zsarolható, és így azt csinálja amit mondanak vagy kipakolnak és repülnek a politikusok is.
Csakhogy ez még így nem az egész igazság , mert ezt az egészet a különböző titkosszolgálatok szeme láttára és különböző rögzítéseken megörökített momentumokkal alátámasztva bizony nemzetbiztonsági kockázatokat hordoznak ezek az urak, és hölgyek. Hát így lettek ők beszervezve moszad , cia és más állományokba, és van pofájuk a Jobbikra fogni a nemzetbiztonsági kockázatot. Most addig míg a politikusokat , rendőröket, a megmaradt katonákat biróságiakat ügyészeket beszervezik az rendben volna , mert van nekünk egy szolgálatunk , kik ezeket az ügynököket ki kell , hogy szűrjék, de amikor az ők soraiba kerülnek árulók , ott már bizony halálos veszedelemről beszélhetünk, és bizony a szolgálatok is elkövették ezt a zsarolhatóvá válási procedúrát.
Na már most ahogy a bűnözői kört likvidálták ugyan ezt kell tenni a többi elemekkel is , ha már kiadták a vadászati engedélyt az alvilági szálra a többit is le kell vadászni, mindegy , hogy milyen jó máskülönben , ő egy hazaáruló lett azzal hogy zsarolható és különböző szolgálatok megzsarolták ezáltal úgy érzem elvesztették a nép bizalmát , azelőtt likvidálták őket most meg magasabb pozícióba helyezik , hisz nem a nemzetállam védelme a feladatuk, mint a bankoknak sem a nemzet hűséges kiszolgálása a feladatuk , és a politikai elitnek kik 50 % -k + 1 szavazattal visszavehetnénk a monetáris jogot és ezzel egy pénz szivattyút leállítanának , nem mi kemény kamatokkal terhelt hitelpénzt sózunk az adófizető polgárok nyakába, hogy gazdálkodják ki ezt is , és a régi adósságot is, a nép ezekből a pénzekből mit sem látott , csak a kamatos kamattal terhelt uzsora pénzeknek a visszafizetésébe tették érdekelté , hogy még az unokáikat is eladták kamatrabszolgának . És mindezt tették úgy , hogy akit tudtak azt eltettek lábalól , és közben azt hajtogatták , hogy fogy a magyar , és hogy mekkora bűn ez a magyarság koporsójában.
Ha lehet köpd szembe magadat, és ne nézz a tükörbe te szarházi Árpád-házi leszármazott kinek a farkából is levágtak egy kicsit persze , hogy nem érzed át a magyar sorsot. Volna itt mit csinálni az áll nemzeti kormánynak , de ehelyett holokauszt ünnepekre járnak , és azon tanakodnak, hogy mikorra irjanak ki egy újabb termőföld kártérítést , és természetesen jidis nyelven legyen megfogalmazva , és az egész titkosan legyen kezelve, mert az árulásnak csak később szabad kiderülnie. Na mekkora hülyék vagytok mit vesztek még be a torony órát láncostul eladtuk a fejetek felül, alulról meg most visszük a földjeiteket, és a vízkészleteiteket is a maradék természeti kincseiteket már feltérképeztük és azt várjuk hogy mikorra írjátok ki rá az árverést.
Ezek után csak azt kívánom néktek , hogy mikor megy a nép a benzines palackokkal otthon találjon benneteket családostul , hogy ne keljen a gyermekeiteknek árván felnőniük, és hogy ráébredjetek a gyermekeiteket likvidálva értelmetlen lesz a vagyon rablás folytatása. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése