2019. november 16., szombat

Tartsd magad Nemzetem!






























Tartsd magad Nemzetem!

  • Trianon Himnusz



Tartsd Magad Nemzetem





Trianon Himnusz-Tartsd magad nemzetem!



Tartsd magad Nemzetem! - Trianon Himnusz









Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen!
Világra szóló aljas bűnök, TRIANON !


Elképesztő aljas hazugságok A TRIANONRÓL! Minden jóérzésű embernek KÖTELEZŐ tudni és tovább adni! Olyan mértékű az aljasságok sorozata, ami már emberi mértékkel nem mérhető! Ennél aljasabb holokauszt amit tudatosan megszerveztek mint a TRIANON nem történt. Ez a mai napig tart és szedi áldozatait, nagyságrendileg sem összehasonlítható azzal amivel ezt lefödték és ezért még fizetünk is.
 



NEM A BECSÜLETES EMBEREKRŐL VAN SZÓ, ÉS NEM ETNIKUMRÓL, HANEM AZOKRÓL A SZEMÉLYEKRŐL, AKIK ENNEK AZ ALJASSÁGNAK A KITERVELŐI ÉS SZEKÉRTOLÓI!


Amíg nem fogjuk fel, hogy kiknek is köszönhetjük Trianont és már a TRIANON előttről a mai napig tartó nemzet gyalázást, lejáratást, addig azt etetnek meg velünk amit csak akarnak, és annyi bőrt húzhatnak le rólunk amennyit csak akarnak.

Ha valaki az okokat keresné, visszamehetünk egészen a Kánaánitákig, akik szintén a mi ősiségeink voltak, és ki lettek irtva. 
Nem véletlen van szőnyeg alá söpörve a TRIANON, MERT AMIT TANÍTANAK ANNAK SEMMI KÖZE A VALÓSÁGHOZ.  Nem véletlen hogy egy hazug történelmet oktatnak a mai napig és nem véletlen tartunk ott ahol tartunk, mert ugyanaz a vezetés utódai élősködnek a nyakunkon, akik nem magyar érdekeket képviseltek soha, velünk meg 4 évente szórakoznak a hazug médiájukkal karöltve és röhögnek a markukba. 

Egyébként meg a magyarság nem tartott rabszolgákat, nem rabolt le és nem gyarmatosított egyetlen nemzetet sem, nem keresett 1 Forintot sem egyetlen, halottból sem, nem hamisítottuk meg egyetlen nemzetnek sem a történelmét, és nem erőszakoltunk rá egyetlen nemzetre sem hitvilágunkat.


Mi folyik itt? Mert lassan mindenki fajgyűlölő, náci, rasszista aki tud olvasni!
MILYEN VALLÁSI DOGMÁKKAL HÜLYÍTENEK?
Az ószövetség tele van gyilkossággal és olyan Istennel akihez semmi köze, sem Jézusnak, sem a teremtő Istennek, sem nekünk. Egyébként a teremtés történet egy SUMER teremtés történet ami a mi ősiségünk és nem az amit ma kimazsolázva, kisajátítva, átírva eladnak nekünk.

Talán Jézus is fajgyűlölő, rasszista volt, nem tudta mit beszél amikor figyelmeztette a vallási vezetőket ? 

"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja."
Máté 23:
14. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert felemésztitek az özvegyek házát, és színből hosszan imádkoztok; ezért annál súlyosabb lesz a ti büntetéstek.
15. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! mert megkerülitek a tengert és a földet, hogy egy pogányt zsidóvá tegyetek; és ha azzá lett, a gyehenna fiává teszitek őt, kétszerte inkább magatoknál.
27. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert hasonlatosak vagytok a meszelt sírokhoz, a melyek kívülről szépeknek tetszenek, belől pedig holtaknak csontjaival és minden undoksággal rakvák.

 
A lényeg, hogy volt egy záradéka ennek a békediktátumnak. 

A két világháború között egyértelmű megfogalmazás van ez egy béke diktátum. Szerződésnek akkor nevezhetünk egy megállapodást ha két fél egyenlő esélyekkel ül le. De itt egyáltalán meg sem hívták a magyar felet, nem volt képviselve.
Nagyon lényeges, hogy szerződésnek ezt semmiképpen nem lehet nevezni, tehát ez azt jelenti, hogy amikor már mindent készre fogalmaztak, akkor aláírásra hívták meg a magyar felet.
A világtörténelem legnagyobb gazemberségét végül is kisorsolással íratták alá. 
Ez egy nemzetgyilkossági kísérlet volt!

A záradék egyértelműen pontokban szedve, rögzíti, hogy mik a nemzetiségek jogai, az utód államokban, Csehszlovákiának, Romániának stb,.


Néhány pontban:
  • szigorúan tilos az etnikai arányokat megváltoztatni. Most meg kell nézni a jelenlegi arányokat és az akkoriakat!
  • hivatal nyelv használat stb...
  • az utolsó pont pedig az volt, hogy a békeszerződés addig nem lép érvényben, amíg ezt a záradékot, valamennyi utód állam a saját parlamentjében nem fogadtatja el, nem ratifikálja és nem iktatja törvényben.

És melyik országok iktatták ezt törvényben? Egyik sem!! Most akkor érvényben lépett ez a szerződés? Nem!!
Miért nem ezen az alapon tárgyalnak a Trianonról ?
Az ország nagy része nem is tud erről a záradékról és nem tudja, hogy ennek a függvényében érvényes vagy nem a TRIANONI béke diktátum!!
Tehát az elszakított területeken magyar állampolgárok élnek a mai napig. Jogilag teljesen tiszta az eset.
Nem beszélve arról, hogy kényszerítették Romániában a magyar embereket, hogy amennyiben egy éven belül nem lesznek román állampolgárok, akkor kötelesek elhagyni az országot.
Saját szülő földjükről kijjebb rudalják őket, elég sokan voltak akik emiatt jöttek menekültként az anyaországba. Ezek világra szóló aljas bűnök!! 
Ezt nem lehet tovább halogatni ! Tisztázni kell a románoknak a saját nyelvükön , hogy micsoda hazugság és ostobaság történt.
A tények makacs dolgok, és tudomásul kell venni és nem lehet a végletekig hallgatni róla.
Óriási erők vannak a kezünkben ha végre ébredünk, a magyarságot nem lehet ki irtani, a mi címerünk tökéletesen magában foglalja azt, ami miatt nem lehet. 
Ez jelenti a szent földet, és mivel van lefedve?
Egy másik szent földdel!!!
Óriási átverés áldozatai vagyunk!
És még egy példánk van rá amikor 56 -ban kiderült hogy egy spontán forradalmi megmozdulás, tényleg megrendítheti a világ aljas erői által összetákolt építményt. Abban a pillanatban lefödték SZUEZZEL!
Ezeket kell felelősségre vonni, egy biztos mindig lefedik azt ami a valóság és egy egészen más dolgokkal tele nyomják a fülünket.
Tény kérdés, hogy amikor 1920 előtt, már lezárult az első világháború és két éve volt a győztes hatalmaknak, hogy kidolgozzanak egy új világrendet. Ők azt csinálták hogy a legnevesebb tudósaiknak kiadták a feladatot, hogy véleményezzék azokat a terveket amelyek addig beérkeztek.
Kollányi Károly- kárpátmedence Európában című könyvében benne van, szó szerinti fordításai azoknak a szakvéleményeknek, amelyeket a legkiválóbb akkori Francia,  Angol, Olasz és Amerikai geológusai, földrajz tudósai, történet tudósai adtak szakvéleményt. DÖBBENETES OLVASMÁNY!!
Egyetlen egy sincs közülük amelyik javasolta volna a Kárpátmedence felosztását, mindegyik figyelmeztet arra, hogy a jó Isten által egy olyan egységnek teremtett földrajzi képződmény,
aminek nincs párja. A folyok befele folynak és nincs még egy olyan határ ahol a kárpátok a vonulata. Figyelmeztettek, hogy a tervezett szerinti új országokban, tehát Csehszlovákiában, Romániában, Jugoszláviában mindegyikben rosszabb lesz a nemzetiségeknek, mint a magyar királyság területén.
Ez azt jelenti, hogy aki Hitlert vagy a körét hibáztatja a második világháborúért, az tudatosan csal. Azok a felelősek akik ezt a nyilván valóan aljas és minden természet törvényt és egyéb társadalmi törvényt fölrúgó 1920 -as VERSZÁRI diktátum létrehozói a felelősek és az összes további vérengzésért, elhurcolásért. Ezt mind tudatosan csinálták!
Pontosan megvannak, melyik újságírók név szerint kik voltak akik ezt előkészítették, tehát tudjuk, hogy kikről van szó, jogutódjuk működik a mai napig.
Ez azt jelenti, hogy nincs elbújás 1849-től 1914-ig a szabadságharc után legfényesebb magyar nevet, módszeresen mocskolták be és tudjuk hogy kik, tudjuk hogy milyen megrendelésre és azok ma is hatalmon vannak.







MINDENKI FIGYELMÉBE !


Az itt bemutatott 1949-es "Kis Újság" címlapja a bizonyíték arra hogy a 
Kárpátmedencei zsidó holokausztot a "nyugati kultúra" iparmágnásai szervezték meg a német közgazdász SS főtiszten Veesenmeyeren keresztül. Veesenmeyer bedolgozott a Berlin-London-New-York tengely bankkartelljének. A cél az volt hogy a Kárpátmedence gazdasági-politikai-katonai egységét (és rajta keresztül egész közép Európáét) szétverjék. Ezt már a Habsburgok is több száz éve végezték ! Ezért a "munkáért" a tetü német bajkeverő Veesenmeyer büntetlenséget és részvénycsomagot kapott a Rothschildokról. A németeknek köszönhetjük a kommunista zsidó népirtást és a rendszerváltók mai országrablását ! Ez az újság a bizonyíték arra hogy az USA van a HOLOKAUSZT ÉS A KOMMUNISTA NÉPIRTÁS MÖGÖTT !!!!






AZÉRT IDE MÁR JÓ VASTAG BŐR KELL!





Nemzetgyilkossági kísérlet


Leírás: DR. VECSEKLŐY JÓZSEF szerző (1923. október 5. - 1992. november 28.) eredetileg jog- és államtudományi szakon végzett Budapesten. Évtizedeken át a városok közigazgatásával foglalkozott és szerzett nemzetközi elismerést.






Jelen kötete, a „Nemzetgyilkossági kísérlet” 1992-ben a halála után jelent meg.
Ez a nagy sikerű, eddig három kiadást is megért könyv egyedülállóan gazdag feldolgozása a trianoni országcsonkítás nemzetközi szálainak felgöngyölítésére, kibogozására.
A SZERKESZTŐI UTÓSZÓ szerint is Trianon valóban gyilkossági kísérlet volt, amely azóta is fojtogatja a nemzetet. A semlegesekre, a nemzetközi közvélemény jóindulatára várni pedig naivság volt akkor is, és ma is az.
Vecseklőy József ezt a kérdést járja körül szinte egyedülálló alapossággal.
A „NEMZETGYILKOSSÁGI KÍSÉRLET” című ezen kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik nyomon kívánják követni a bennünket megfojtani kívánó „hármas fogat” működését, nevezetesen a győztes nagyhatalmak (Franciaország, Anglia, USA), másodsorban a ránk irigykedő és bennünket gyűlölő szomszédaink (Szlovákia, Szerbia, Románia), továbbá a bennünket likvidálni kívánó belső ellenségeink ténykedését, akik együttesen igen tudatosan egy hármas gyűrűt fontak a nemzet nyakára, amelyet Vecseklőy József igen hatásosan érzékeltet, és amelyből feltétlenül le kell vonni a további létezésünk számára alapvetően szükséges tanulságokat.


ROMÁNIA MIKORTÓL LÉTEZIK?





MIÉRT FONTOS, LEHAZUDNI A MAGYAR TÖRTÉNELMET!


A lényeg, hogy ne ismerd meg, mit jelent magyarnak lenni és mekkora tudással rendelkeztek őseink.
 





Államférfiak a trianoni béke-parancsról

A világ már régen beismerte az országunkat ért megcsonkítás igazságtalanságát. Íme néhány államférfi idézete:
Andrej Hlinka páter, a legnagyobb szlovák párt, a Szlovák Néppárt vezetője 1925. június 4-én a következőket mondta:

Mindannyiunk lelkében lobogjon a magyar haza emléke, mert ezer esztendős magyar uralom alatt nem szenvedtünk annyit, mint a cseh uralom hat éve alatt.”

Vladimir Iljics Lenin:


Rájuk erőszakolták a békét, de ez a béke uzsorás béke, gyilkosok és mészárosok békéje… hallatlan béke, rabló béke…ez nem béke, ezek olyan feltételek, amelyeket útonállók késsel a kezükben diktálnak a védtelen áldozatoknak.”

André Tardieu, háromszoros francia miniszterelnök, a La paix című könyvében:


Azért nem lehetett a magyaroktól elszakított Felvidéken népszavazást tartani, mert akkor nem jött volna létre Csehszlovákia a lakosság ellenszavazata következtében.”

Tomás Garrigue Masaryk, Csehszlovákia első elnöke:

Választanunk kellett Csehszlovákia megteremtése vagy a népszavazás között.”

Lord Viscount Rothermerea Daily Mail kiadója és szerkesztője, 1927. június 21-i számában megjelent (Magyarország helye a nap alatt -
Hungary s Place in the Sun) című cikkében a következőket írta:


Két fiam esett el a háborúban. Nemes eszmékért áldozták az életüket és nem azért, hogy e dicső nemzettel ilyen igazságtalanul elbánjanak. Addig nem lesz nyugalom Európában, amíg revízió alá nem veszik a galád és ostoba trianoni szerződést.”

Francesco Nitti, olasz miniszterelnök, 1924. szeptemberében:


Trianonban egy országot sem tettek tönkre gonoszabbul, mint Magyarországot. De ezt az országot lélekben erős emberek lakják, akik nem nyugszanak bele hazájuk rombolásába. Magyarország megcsonkítása annyira becstelen, hogy senki nem vállalja érte a felelősséget. Mindenki úgy tesz, mintha nem tudna róla, mindenki szemérmesen hallgat. A népek önrendelkezési jogára való hivatkozás csak hazug formula… a leggonoszabb módon visszaéltek a győzelemmel… Nincsen olyan francia, angol vagy olasz, aki elfogadná hazája számára azokat a feltételeket, amelyeket Magyarországra kényszerítettek..”


Herbert Henry Asguitaki 8 évig volt angol miniszterelnök, 1925-ben:


Ez a béke nem államférfiak munkája, hanem súlyos és végzetes tévedések eredménye.”

Artur Neville Chamberlainangol miniszterelnök:


A trianoni szerződés eredménye Európában nem béke, hanem az új háborútól való félelem.”


Stanley Baldwin, angol miniszterelnök:


Európa békéje a trianoni békeszerződés napján szűnt meg.

Lloyd George, angol miniszterelnök, 1929. október 7-én mondott beszédében:


Az egész dokumentáció, melyet szövetségeseink a béketárgyaláson rendelkezésünkre bocsátottak, csaló és hazug volt.”







Magyaroknak pusztulniuk kell a Kárpát-medencéből!!!!!!

2013.12.08 18:32


Elnézést kérek Dr. Papp Lajostól miszerint 
az alábbi cikket Ő írta volna. 
A cáfolatát most találtam meg a neten. 
2012.01.27. 
Takács András 
------------

Titkok és összefüggések (amit minden magyarnak ismerni kell)

Magyarság története meghamisításának kizárólag egy célja volt – jelentette ki egy német történész csoport: Megszerezni, és elvenni a Magyaroktól a Kárpát medencét !!!!???
Magyarország a földi paradicsom!





A Kárpát-medence földrajzi elhelyezkedése pontosan Európa közepe. Az égtájakat figyelembe véve teljesen mindegy, hogy egy átutazó milyen irányból jön és milyen irányba folytatja útját. Ezt a területet központi helyzetéből adódóan mindenképpen érintenie kell.
Vagyis mi jelentjük Európa közepét. A múlt és a jelenkori történelem azt bizonyítja, hogy mindig idegen népeknek volt és van szüksége erre a területre, az itt lévő tudásra és nem  fordítva !


Az energiaközpont: A NASA kiadásában megjelent Gaia elmélet című munka azt írja, hogy Földünk szívcsakrája (föld szíve) a Kárpát-medencében, a
Pilisben (Pólus) található. Központja Dobogókő, mely a szakrális beavatás központja. A középkorban a Pilis olyan védett és zárt területi rendszert alkotott, melybe idegen be nem hatolhatott, a bejárás tiltott volt. (jól ismert Gertrudis királyné sorsa, aki a tiltás ellenére betette a lábát a tiltott területre. Az életével fizetett ezért.) A dalai Láma 22 évvel ezelőtt kinyilatkozta, hogy a Földön a magyaroknak energiaközpontot védő szerepük van. Brezsinszki nemzetbiztonsági tanácsadó a 70-es években
leírta: "Aki a világ fölötti uralmat meg akarja szerezni, annak el kell foglalnia a Föld szívét. Aki elfoglalta a Föld szívét, az birtokba vette Európát. Aki birtokba vette Európát, az ura az egész világnak." Murád szultán kijelentette, hogy aki elfoglalja Magyarországot, az ura az egész világnak. Vagyis, akié az energetikai központ, az a világ ura. Bonfini, Galeotto és IV. Béla leírják, hogy Európa népei mind irigylik a magyaroktól a Kárpát-medence területét, az itt lévő gazdagságot, ezért gyűlölet veszi őket körbe.


A középkorban úgy emlegették Magyarországot, hogy itt a leggazdagabb a
föld, bő a hal-áldás, nagymennyiségű a kenyérgabona, a bor pedig kiváló .
A hazánkat örök idők óta jellemző gazdagság ma is fenn áll. A bőséget
jelenleg nem mi, hanem egy megszálló, idegen csoport élvezi. 2006 tavaszán
a médiában bejelentették, hogy Magyarország a Föld 25 leggazdagabb országa
közé tartozik!


Ezt a hatalmas mértékű jövedelmet mi nem az olaj kitermelésének busás
hasznából értük el. Ez az előkelő hely a magyarság kemény munkájának
eredménye. A hazánkra jellemző kedvező adottságok miatt nem véletlen, hogy
a történelem során folyamatosan a Kárpát-medence volt mások számára a
megszerzendő és vonzó földterület. Nagy Sándor hódító hadjáratának célja
valószínűleg a Kárpát-medence és ezen belül a Pilis elfoglalása volt. A
Pilisben akarta felépíteni a Nap palotáját. Tudta, hogy a Kárpát-medence
megszerzésével a világ legnagyobb uralkodójává válhat. Szerencsénkre nem
ért célba, útközben meghalt.


A tatárok, a törökök, a Habsburgok, a németek, az oroszok mind ugyanezzel
az irigységgel és sokszor gyűlölettel gondolkodtak és cselekedtek földünk
megszerzése érdekében. És ez ma sincs másképp, a helyzet semmit nem
változott. Trianon átkaként megszüntették a királyságot, az ősi földeket a
nemességtől elkobozták, majd államosították. A parasztság földön futóvá
vált. Az egy kézbe került állami földeket ezt követően könnyű volt (az
elaltatott és elvakított néptől) privatizálni, kiárulni. Privatizálás: A
jelenlegi kiárusítással végleg ki akarják húzni lábunk alól a talajt, a
magyar anyaföldet. Az idegenek folyamatosan megkaparintják földjeinket és
minden fontos, központi intézményünk irányítását. Ma a magyar föld
megszerzése, kiárusítása idegen népek számára potom áron történik. Ami nem
kerül a privatizáció kalapácsa alá, azt az idegen tulajdonban lévő bankok
szerzik meg a föld jelzálog terhelésével.


Olyan helyzetet teremtenek, melyben minél többen kényszerülnek
hitelfelvételre, földművelő gazdáknak több tízmilliós hiteleket adnak
gépvásárlásra, majd manipulálják a jövedelmezőségüket a mezőgazdaságból,
mindezt az EU kézi vezérlésével, aminek eredményeként az elszegényedés
miatt egyre többen kénytelenek megválni földjüktől és azt az idegenek
kezébe átadni. A gazdák fizetésképtelenségük esetén elveszítik földjeiket,
melyet őseink vérükkel védtek és arról soha, semmilyen körülmények között
nem mondtak volna le. 2006 őszén a gazdákkal megkötött szerződések
ellenére nem vették át a megtermelt kiváló minőségű gabonát.
Feltételezhető, hogy szándékosan történt szerződésszegés. A 2007 évi kevés
termést látva, a magyar gazdák abban bíztak, hogy a maradék 2006 -os
termést ( amit az állam és az EU 2500 Ft-ért vásárolt fel és tárolt be)
feletetik az állataikkal, a kevés megtermettet pedig 5-7 ezer forintért el
tudják adni, amivel fellélegezhettek volna az EU megsemmisítő nyomása
alól. Ehelyett az illetékesek azonnal utasítást adtak a 2500 Ft-os gabona
erőművekben történő elégetésére, tették mindezt akkor, amikor tudták, hogy
néhány hónap múlva ugyanezt dupla áron eladhatta volna a paraszt!



Bizonyára abban gondolkodtak, hogy a hús árának meghagyása mellett a
paraszt ember képtelen a háromszoros áron adott gabonából egy disznót is
megtartani! De ez azt okozta, hogy a termelők elestek az éves
árbevételtől és csődbe, vagy csőd szélére jutottak. Csődhelyzetben pedig
a jelzálogterhelés miatt az idegen kézben lévő bankok kaparintják meg
földjeiket, házaikat, autóikat. A szőlősgazdákat arra buzdítják, illetve
kapnak EU támogatást, hogy vágják ki ősi szőlőültetvényeiket és adják el
földjeiket. A termelőket olyan megélhetési nehézségek gyötrik, hogy végső
kétségbe esésükben a pénzt választhatják. Ha így döntenek, ezek a
földterületek is idegen kezekbe kerülnek. A gazdálkodók tudatos
ellehetetlenítésére az őszi szüret idején, folyamatosan helikopterek
köröztek az ültetvények fölött. A gazdát és a segítő rokonságot, a
barátokat azzal a felkiáltással büntetik meg, hogy ők munkavállalóknak
minősülnek és ezért kötelesek adót fizetni . Ez egy újabb olyan trauma a
földtulajdonosoknak, mely a földtől való megváláshoz vezethet.


A parlagfűről elterjesztették, hogy minden allergiás megbetegedés fő
okozója, holott valójában "teljesen ártatlan". Helyette bármelyik más
mezei növényt is kikiálthatták volna főbűnösnek. Aki földdel rendelkezik,
az tudja, hogy bármelyik nap bármikor és bárhol kidughatja fejét a növény
a föld alól. Képtelenség egy nagyobb területen folyamatosan ellenőrizni
feltűnésüket. Akinél parlagfüvet találnak, az akár több milliós
pénzbírságra is számíthat.


Ezzel újra elérték céljukat: a gazdák nem bírják a büntetést kifizetni,
nem érdemes a földet a nevükön tartani, így megválnak tőle. Nem, vagy
keveset beszélnek az allergia valódi okairól: pl. a vegyszerezett
élelmiszerekről (70 % -ban felelős az emberi szervezetben lerakódott
mérgekért, ami az allergiás megbetegedések fő oka!). A génkezelt szójáról,
a rákkeltő levegőjű városokról, arról a hatalmas mennyiségű kemikáliáról,
melyet naponta használ és kozmetikumként magára ken az emberiség, ideértve
a bőrön keresztül felszívódó ruhaöblítőket, a vegyi parfümöket,
dezodorokat, különféle kozmetikai szereket, stb. Ez utóbbi mérgeket
naponta, folyamatosan, - hatalmas összegeket áldozva - reklámozzák,
kínálják a kereskedő hálózatok. Becslések szerint, amennyiben a
kiárusítás, a földtől történő el-és megválás, a kényszerűségből történő
eladások üteme a közeljövőben a jelenlegi tempóban folytatódik, ill. nő,
abban az esetben a megmaradt magyarországi földek többsége rövid időn
belül, akár néhány év alatt idegen kézbe kerülhet! A felvásárlások
gőzerővel történnek. A magyar lakosság túlnyomó része még ma sem gondolta
végig ennek katasztrofális következményeit! Holnap-holnapután a térképek
idegen földtulajdont jelezhetnek. Somogyban már van olyan terület, ahol
falustól együtt külföldi tulajdonban vannak még az utak is! A térképeken a
Magyarország feliratot szándékoznak eltörölni! Ne adjuk oda őseink
földjét! Hatalmas árat kell fizetnünk érte!


Mi a baj velünk, miért fél tőlünk a világ? Könnyen megkapjuk a választ.


A montreali McGill Egyetem kiváló professzora, Wilder Penfield, évekkel
ezelőtt (1960-65 között) megbízatást kapott a Rockefeller alapítványtól,
hogy kutassa ki és bizonyítsa be melyik a földünk alapvető génje. A ki nem
mondott valódi célja a kutatási feladat-adásnak az volt, hogy a szemita
(felsőbbrendű) gént találják meg.


Egy egész munkacsoport dolgozott rajta. Hosszú évek után meg is találták a
keresett gént, de nem egyet! Kettőt!


Penfield professzor azt rögzítette le jelentésében, hogy az egyik az
amerikai Indián vidékeken, a másik tisztább vérvonal a Kárpát-medencében
élő, magukat magyarnak nevező népcsoport, de hozzátette végső
jelentésében, hogy ez a vérvonal Japántól Kínán át Afrika felső részéig,
majd Közép Európa és az Uralon inneni terület egészen Skóciáig
megtalálható! Ez - a szemita barát - Rockefeller Alapítvány reményét
tönkretevő eredmény következménye volt, hogy az alapítvány azonnal törölte
a támogatását. Megvonta a szubvencióját, 40 évre pedig megtiltotta a
jelentés közzétételét és annak kinyomtatását.


Érdekesek a közelmúltban napvilágot látott történelemhamisítások is,
melyeknek elsőrendű célja a Magyarságtudat megsemmisítése! A
történelemtudósok azt tanítják, hogy a Magyar nép pusztai vándorló
műveletlen faj és a kárpát medencébe 896-ban érkezett. Ennek ellenére az
1961-ben talált Tatárlaki leleteken, melyek már bizonyítottan legalább
6000 évesek, és az ősi Magyar rovásírással írottak! Ne felejtsük, ekkor
még a piramisok sem léteztek!


De máris 15000 éves Magyarságnál tartunk, ha a glozeli köveket tekintjük
induló pontnak, melyek kora 15000 év! Amivel nem tud mit kezdeni a világ
tudományos köre, mert azt nem szeretnék elismerni, hogy a Magyaroké az
első írástudás, hiszen abban az időben még nem létezett írás!

Ezért csak egy kis múzeumban porosodik az egyébként érdekes
lelet........de meddig?


Talán fél a világ a Magyarok dominanciájától, fél a magyarság alapvető
képességeitől, nehogy azokkal más népek fölé kerekedjen. Gondoljunk csak
arra, hogy a Magyar találmányok érvényesülését éppen a mindenkori
kollaboráns magyar vezető réteg akadályozza meg! Gondoljunk csak bele, a
sok Nóbel díjasunk közül hányan érvényesültek Magyarországon!

 Ott van a világszenzációnak számító mű-vér, Dr. Horváth István professzor
találmánya, vagy a szintén világ szenzációnak számító antigén, mely a
vérerekből 5 hét alatt eltávolítja a koleszterint, ami az érszűkület ,
magas vérnyomás, azaz a halálozás 67%-os okozója! E kettő találmányból
Magyarország annyit profitálhatna, hogy a teljes adósságát pár év alatt
képes lenne visszafizetni!

Ez viszont ellentétes lenne a globalizmus
szándékával, ugyanis a Magyarság elnyomására megkezdődött a betelepítés: A
közelmúltban hazánkban nyilvánosságra hozott betelepítési terv és a
milliós-több milliós nagyságrend valós információ. A keletről érkezőkre
való hivatkozás miatt sokan, túlnyomóan csak a kínaiakra gondolnak és ez
eltereli a figyelmet arról a fajról, melynek betelepítése már
megkezdődött. Az 500.000 zsidó betelepítésére vonatkozó megállapodást
Medgyessy Péter, Mádl Ferenc, Hiller IstvánDávid Ibolya, és Kovács
László Izraellel 2004. április 14-én aláírta. Jelenleg ennek a számnak
többszörözése a tényleges terv. A milliós nagyságrend erről szól. Szó
nincs arról, hogy itt bárki is a magyarság 50 év múlva esedékes
nyugdíjellátását akarná megoldani az újonnan betelepítettek munkájából. A
2007-es betelepülési törvény szabad utat biztosít ezeknek a
bevándorlóknak. Az erdélyi magyarság mégis ki van zárva, számukra
különböző előírásokkal gátolják és nehezítik a betelepedést.. Népirtás:
Ahhoz, hogy ma idegen népek letelepedéséhez alkalmassá váljon ez a
terület, az őslakosság számát különböző megszorító intézkedésekkel,
konvergencia programmal, a gazdaság, az egészségügy teljes romba
döntésével csökkenteni kell.. A hiányt a betelepítendő idegenek fiatal
generációjával szándékoznak feltölteni. Már Horn Gyula és a jelenlegi
kormány is nyilvánosan kijelentette, hogy a Kárpát-medencében túl sok a 10
millió magyar.. Senki ne ringassa magát abban a tévhitben, hogy az Unió
majd megvéd minket. "Olyan szekeret tolunk, mely minket akar elgázolni!"
Simon Peresz: Izraeli miniszterelnök 2007. október 10-én a Telavivi Hilton
szállóban egy kereskedelmi összejövetelen kijelentette: Mára az izraeli
gazdaság olyan hatalmas eredményeket ért el, hogy az izraeliek többek
között fölvásárolják Magyarországot. Tervek: Az elkövetkező 15-20 évben
több millió zsidó betelepítését tervezik. Vagyis a tervek szerint 15-20 év
múlva az országban izraeliek, kínaiak és a romák tömegei lesznek. Az
izraeliek megkapják a magyar állampolgárságot (az erdélyi magyarok pedig
nem!), a letelepedési engedélyt és ideérkezésükkor az Izraeli kormány
támogatásával ingyen kész lakásokba költöznek. A maradék magyarság pedig
az izraeliek kiszolgálásához és eltartásához szükséges. A hazai lakosság
még ma sincs tudatában annak, hogy attól, hogy valaki magyarul beszél, még
koránt sem biztos, hogy gondolkodása és szíve is magyar. A korábbi
betelepülések miatt az új zsidó generációk már itt születtek, tudják,
ismerik és beszélik nyelvünket. Egyetem után azonnal pozicióba kerültek és
ma már jórészt ők irányítják a bankokat, a külföldi cégek mögé bújva a
maradékokat privatizálják, vidéken vásárolják fel TV felvétel kíséretében
a földek tömegét! Bőrük színe is fehér és többnyire nem hangoztatják
származásukat. Ezzel tévesztik meg a naiv magyarokat.


Természetesen senki nem ítéli el a becsületes munkából élő és nem elnyomó
szándékú zsidó közösséget! Milyen jövő vár ránk, ha a fentieket továbbra
is közönnyel nézzük és beletörődve elfogadjuk? Valószínű az erőszak és a
bűnözés elterjedése. A munkahelyek hiányának fokozódása, tömeges
kizsákmányolás, az egészségügyben a még fennmaradt kórházakban az
izraeliek védelme mellett a magyarságnak alig jut majd ellátás, ezért már
1-2 évet is kell várni egy műtétre! Számukra nem munkalehetőséget
kínálnak, hanem a saját kiszolgálásukra alkalmaznak bennünket, gondoljunk
a kíméletlen és zsarnokként viselkedő cégvezetőkre, irányítókra. Az
életben maradó és nem disszidáló magyarságnak a szolganép szerepét
szánják. A már agyongyötört magyar lakosságot ez alapjaiban rendíteni meg,
minden tekintetben. És: "Ha valakinek ez nem tetszik, annak el lehet menni
ebből a k. országból! " Mondta ezt az őslakosságnak egy olyan valaki,
akinek nem volt elég a rabolt vagyona, vezér is akart lenni, és mindegy
hogy jobb-, vagy baloldalról beszélünk. Egy kalap alá tartoznak és egy
tányérból esznek mindannyian. A kormány tagjainak zsidó származására a
Kossuth téri események során hosszú, percekig tartó névsor felsorolásával
próbálták a jelenlévők figyelmét felhívni. Ez a médiában botrányos
visszhangot váltott ki. Itt nem antiszemitizmusról van szó, hanem a
valóság és a tények nyilvánosságra hozásáról. Az igazsághoz minden
embernek alanyi joga van. Magyarország ma a külföldiek számára még mindig
a legjobb befektetési lehetőség. A Kárpát-medencében más államokban
befektetett tőkéikhez viszonyítva, szinte minden ágazatban a legnagyobb
hasznot, bevételt, jövedelmet termeljük mi, a legtöbbet dolgozó és a
legtöbb adót fizető magyarok. A privatizálás eredményeként a külföldiek
zsebét "tömjük zsírosra" szorgalmas munkával, az EU bérezés 10 %-ért,
mialatt az árakat már sok helyen magasabbra emelték mint magában a régi EU
országokban van! Nyugaton 800.000 - ból fizetik a 40 ezres gáz számlát,
míg Magyarországon 80 ezerből! Még ekkor van képe sokaknak kiállni a nép
elé és azt mondani, hogy még sok mindenben nem értünk el az EU áraihoz! A
keresetekről aljasul hallgatnak, miközben ők és a kiszolgáló udvarház népe
jóval meghaladja az EU felsővezetőinek átlagát!


Kereskedelmi, pénzügyi központtá váltunk, mely intézmények többsége
izraeli kézben van. Több bank van ma Magyarországon, mint a lakosság
létszámához viszonyítva bárhol a világon. Nálunk a legmagasabbak a hitel
kamatok. Ezzel nem a jobb kiszolgálást teszik a részünkre elérhetővé,
hanem a maguk számára, saját hasznukra a hatalmas mértékű uzsora kamattal
a minél nagyobb "népnyúzást" valósítják meg. Már autóra, vásárláshoz nincs
önrész, a pénz kölcsönöket pedig minden mérlegelés nélkül ömlesztik a
lakosságra jelzálog terhe mellett. Kiépítették ezért a behajtó rendszert,
amihez már az állami hatóságokat is igénybe veszik. Vehetik, hiszen ők
éppen ebből a körből kerülnek ki, és ezt a kört hívatottak szolgálni! Egy
utunk lehet , mely előre visz. Ez a jobb-, vagy baloldal teljes
kizárásával, kizárólag a magyarság érdekeinek szem előtt tartásával
történhet. Magyarellenesség: Tisztában kell lennünk azzal, hogy a
lecsatolt területeken folyó és az utóbbi időben felerősödő
magyarellenesség nem a véletlen, hanem szándékos uszítás eredménye. A
jelenlegi kormánnyal rokonlelkű osztrák vezetés még mindig nem mondott le
a magyar területekről, már lassan felvásárolták zsebszerződések és
különböző kiskapuk által a fél Dunántúlt! A szlovákok maguknak követelik
csonka hazánk északi, hegyvidéki tájait. 2006-ban szlovák vezető nyíltan
hangoztatta, hogy tankokkal kell bemenni Budapestre, és porig kell azt
rombolni.. A magyarverések rendszeresek. Az EU pedig alattomosan hallgat,
hiszen érdeke, hogy a magyar földeket megszerezzék.


Nemzetgyilkosság és népirtás:


A lakosság csökkentésére bevezetett néhány módszer példaként:
"Védő"oltások alkalmazása már kicsi, csecsemőkortól kezdve. Ma már több
tanulmány foglalkozik azzal, hogy az oltások milyen mértékben károsítják a
kisgyermek immunrendszerét és csökkentik saját védekező rendszerének
energiaszintjét. Olyan betegségek ellen adják, melyek ma már nem léteznek,
vagy előfordulásuk a világ távoli helyein is igen ritka. Vagyis a népesség
túlnyomó többsége soha életében nem lesz veszélyeztetett, de szervezetét
már életének kezdeti szakaszán legyengítik.


Elterjesztették az ingyenes védőoltásokat a megfázásos megbetegedések
ellen. Ezeket ingyen adják a gyermekek és a nyugdíjasok részére. A
lakosság nincs tudatában annak, hogy a szervezetet ezek az anyagok is
nagymértékben mérgezik és gyengítik. Ha kevesebben élik meg egészségesen a
felnőttkort, az kedvező a világuralmi helyzetben lévőknek , az
egészségügyi maffiát működtetőknek. A Magyar orvosokat naponta tömegével
induló repülőgépeken viszik tréningekre, ahol idegen nyelvű apró betűs
kötelezvényeket iratnak alá velük, a gyógyszerek alkalmazására, majd az
orvos látogatók keresik fel az akció folytatásaként az alul finanszírozott
orvosokat. Ezt tudja a kormány, mégsem tesz ellene, hiszen a gyógyszer
gyárak tulajdonosai éppen az általuk szolgált pénzvilág. Ezek kezükben
tartják hirdetésekkel, a médiát, aki rendszeresen "szárnyai alá vesz" 1-2
megfázásos esetet, és erre a néhány példára hivatkozva, rémhírként
ijesztget azzal, hogy az influenza valamelyik vírusa rövid időn belül
megtámadja a teljes ország népességét. Hosszú évekre visszamenően
bizonyított, hogy nagy, esetleg néhány áldozattal járó járványok kb. 37
évenként fordulnak elő. De ebben az esetben sem a lakosság kihalásáról van
szó! A lábon kihordott, kezeletlen megfázásnak lehetnek szövődményei. Ezek
az előfordulások mégis, csak töredékei azoknak a tragikus eseteknek,
melyek az oltások mellékhatásai miatt rendszeresen előfordulnak.
Lebénulás, egyéb idegrendszeri, vagy más megbetegedés több esetben is
előfordult. Azt is világosan lehet látni, hogy a beadott injekciók
ellenére minden évben vannak járványos időszakok és megbetegedések.

Küldd tovább!!!
https://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4429









Jövönk.info
  • Lesz-e Magyarországon polgárháború?
  • V. rész

Az önvédelem megszüntetése
Az önvédelem egy egészséges társadalomban mindig jelen van. Működött nálunk is, közösségi szinten, családban és faluban, de országos szinten is a történelem jelentős részében. Az önvédelem, és főleg a fegyveres önvédelem leépítése a második világháború utáni időszakban meglódult, napjainkra pedig oda jutott, hogy jóformán nem is védhetjük meg magunkat. Őseink, ha gond volt, akkor kiegyenesítették a kaszát, kezükbe kapták a villát vagy a baltát. Mostanság már ez is a lehetetlen kategória lett. Lehetetlen, hiszen jogi értelemben lassan már egy rossz szó is büntetendő, nem hogy egy támadás kivédése, vagy annak megtorlása.
A magyar önvédelem totális kivégzése napjainkra általánossá vált, az emberek pedig a kérdéssel nem foglalkozva elfordulnak, ha ez szóba kerül. Pedig a túlélés alapja nem is sokára az önvédelem lesz. A központi, állami védelem jóformán megszűnt, az emberek magukra maradtak.
Most elemezzük az elmúlt negyed évszázad egyik legnagyobb bűnét, az ország véderejének és fegyveres erejének kivonását. Azért kell erről beszélni, mert egy polgárháborús helyzetben számolni kell ezzel a veszteséggel, és az ebből fakadó általános problémákkal.
A honvédség fokozatos leépítése
A Magyar Honvédség az utóbbi több mint két évtizedben sorozatos csonkításon ment keresztül. A 90-es években történt meg a nagy leépítés a hidegháború végén. Ez elfogadható, hiszen az akkori túlméretezett honvédség felesleges volt az aktuális világpolitikai helyzetben, de ami utána jött az csak az elmebajjal magyarázható. Az egyre komolyabb leépítéseket újabbak és újabbak követték, ami a 2000-es években is pofátlanul és ésszerűtlenül folytatódott. A 2000-es években megtörtént leépítések már rámutattak arra, hogy a laktanyák bezárása és fegyverzet kivonása arra megy ki, hogy az ország védelmi képességét a lehető legnagyobb mértékben meggyengítsék. Persze a leépítésekről mindig a politika, magyarán a zsidók által vezetett magyarnak hazudott politikai vezetés, és a hozzá kapcsolódó háttérhatalom döntött. Olyan mértékben tüntették el az alakulatokat, hogy azt tanítani lehetne.
Még egy háború sem tudott volna ekkora károkat okozni a hadseregnek, mint a cionista hatás alatt álló politikai vezetés. Egy idő után, amikor eltűnt a laktanyák 70 százaléka, utána elkezdtek még meglévő teljes fegyvernemeket kivonni a rendszerből.
A fegyverek kivonása
A légierő kinyírása is látványos volt ebből a szempontból. Taszár bezárása, és így a SU-22-es felderítők és csapásmérő légierő leépítése, csak úgy, mint a pápai vadászrepülő ezred eltüntetése. Nem szólva szentkirályszabadjai harci helikopter ezred megszüntetéséről.
Kivonták a magyar hadseregtől a teljes nehézfegyverzetet. Eltüntették szinte a teljes tüzérséget. Egy osztályt hagytak összesen Tatán. Általában ezt mutogatják, mint dicső tüzérséget. Kivonták Pécsett, ahol komoly NATO eredményeket maga mögött tudó tüzérdandár volt sorozatvetőkkel. Szétverték a gépesített lövészdandárok tüzérségét. Sok helyen csak aknavetők maradtak. Kivonták a teljes önjáró tüzérséget is. Eltűntek a lánctalpas BMP-1-es csapatszállítók is a rendszerből, illetve eltüntették a tankok jelentős részét is. Hogy mindezek lehetőleg sose kerüljenek elő újra, ezért a kivont tankokat főleg külföldre, Irakba szállították ki, míg a kézifegyvereket Afganisztánba. A magyar AMD-k gyakran tűnnek fel külföldi tévék riportjaiban, amikor az afgán rendőrségről van szó.


Magyar T-72-esek a kikötőben, útban Irak felé, természetesen milliárdokért felújítva, lefestve.

A lőszer egy részét szintén ingyen adtuk oda más országoknak, egy részét pedig megsemmisítésre küldték, főleg a Gyurcsány körüli cégek „semmisítették meg” (értsd: adták el).

AMD-vel gyakorlatozó afgán rendőrök

Az afgán lázadók is zsákmányoltak már AMD-ket - mindegy kinél van, csak nekünk ne legyen semmi a kezünkben
És amiről senki sem szól egy szót sem, sok ezer fegyver és lőszer tíz, illetve százezrek kerültek ebből a kivont anyagból a cigánymaffia kezére, összesen nulla forintért. Magyarán jó cigányainkat jól megpakolták már előre munícióval és fegyverrel. Persze eközben a magyarnak már lassan az airsoft-ot is bejelentéshez kötik. Alig maradt valami, amivel kívülről érkező támadásra reagálhatnánk, de valójában az igazi cél az volt, hogy teljesen kivonják, amit fel lehetne használni egy polgárháborúban. Amit ilyen esetben lehetne hasznosítani azt kivitték, leszerelték, roncstelepre küldték, beolvasztották, ellopták, vagy rosszabbra cserélték.

2013, kivont eszközök és harcanyag Kalocsán egy bezárt laktanyában
A határőrség eltüntetése
Nemcsak a honvédséget iktatták ki folyamatosan, hanem már odáig fajult a dolog, hogy felszámoltak teljes szervezeteket. A munkásőrség megszűnt a szocializmus végén, de ez érthető volt. Azonban azt senki sem értette, hogy miért kell a határőrséget szétverni. Főleg ott, ahol az EU külső határai vannak, vagy politikailag labilis országok találhatóak, mint tőlünk délre. Az országhatár hossza 2246 kilométer. Ebből a szlovák határszakasz 679, az ukrán 137, a román 453, a szerb 164, a horvát 355, a szlovén 102, az osztrák pedig 356 km. A határaink összhossza annyira nagy, hogy ez a 2246 kilométer egyenlő légvonalban a Budapest-Malaga (Spanyolország déli része, Gibraltártól nem messze) távolsággal. De nem kell megijedni, mert tudatos és újabb aljas támadás volt ez. Ezt a valóban hatékonynak mondható és nagy múltú történelmi fegyveres szervezetet is tudatosan zúzták szét. A határőrség nem volt a hadsereg része, de a rendőrségé sem. A honvédség és a rendőrség között helyezkedett el. A fegyelem nagyobb volt, mint a rendőrségnél, és az alá és fölérendeltségi viszonyok is jobban megmutatkoztak. A határőrséget azonban gyengítették folyamatosan. Az egykori őrsök megszűntetése, a sorállomány kivonása már adott 1-2 pofont a határőröknek, de Gyurcsány zsidóinak parancsára végleg szétverték. Az ok, hogy nincs szükség rá, mert van Európai Unió, és szükségtelen maga a szervezet. Magyarán szükségtelen, főleg az ország cigánylakta más országokkal szomszédos megyéiben, ahol nagy szükség lett volna rájuk egy rázós helyzetben. Persze a szervezet fegyvereit kivonták, és teljes állományát a rendőrség állományába helyezték át.
Sorállomány megszüntetése és következményei
Meg lehet azonban szüntetni fegyvernemeket, egész szervezeteket. El lehet tüntetni laktanyákat, fegyver és lőszerraktárakat. Ki lehet vonni mindent, de legfontosabb az ember. A zsidó háttérhatalom elsődleges célja a fegyverforgató, avagy a fegyverhez értő népesség eltűntetése colt. Izraelben már gyerekkorban lövöldöznek, és a fegyver használatát tanítják a zsidók, még a nőket is bevonultatják, addig a magyarországi zsidók által vezetett politika a magyarországi sorállomány eltűntetését hajtotta végre, olyan gyorsan, ahogy csak lehet. Az ok, hogy „drága volt”. Lefordítva inkább veszélyes volt akkor, amikor egy polgárháború szélén állunk, és a regnáló háttérhatalom épp a magyarságot akarja eltüntetni. A magyar fiatalok elhülyítése, iskolai fegyelmének csökkenése az első lépés. Ezután nem kapja meg azt a fegyelmezést, amit a hadsereg és a kötelező sorkatonai szolgálat jelentett. Nem kap fegyveres képzést, és képtelen egy krízishelyzetben egy fegyvert helyesen megfogni, és taktikailag megalapozottan harcolni, ha kell. Gyáva és harcra teljesen alkalmatlan csürhe kialakítása volt a cél, és még mindig az. A hadsereg egy összetartozás érzést is adott, aminek gyengítése szintén fontos volt. Egy önmagát megvédeni képtelen, és a liberalizmus mocskába süllyedő, gyáva és lezüllött fiatalság prototípusának kifejlesztése így nagyszerűen előállt.
A rendőrség kezének megkötése, rendőrök kivonása és nyugdíjazása
A rendőrséget olyan testületté alakították, amelynek tagjai cselekedni is alig mernek, hiszen a felépített jogrendszer úgy lett kialakítva, hogy az a rendőrök munkáját a lehető legjobban akadályozza. A rendőrök keze meg lett kötve tudatosan. A rendőrök megalázása, leköpése, vagy támadása mindennapos, főleg a cigányhorda részéről. A rendőrök közössége is szét lett verve. Az államilag előírt, sőt dokumentumba, szerződésbe foglalt lehallgatás beépítése, a belső ügyosztály, vagy a kollégák közötti bizalmatlanság kialakítása elsődleges célnak tekinthető a háttérhatalom részéről. A rendőrök élete félelem lett. Tartanak a jogrendszertől, egymástól, a kollégáktól, de még saját telefonjuktól is.
A magyar emberek is bizalmatlanok, hiszen a rendőrök a legtöbb esetben semmit sem tesznek. Nem tudnak egyszerű ügyeket megoldani sok esetben. A bűnüldözés helyett főtevékenységként közlekedési vegzálások, előírt bírságolási kvóta pedig tovább rombolja a társadalmi megítélést. Az elmúlt időszak főtiszti botrányai, amikor kiderült, hogy már régen összefonódott a rendőrség a maffiával, tehát ezek a (tudatosan formált és tálalt) tények végleg összetörték a rendőrséggel szembeni bizalmat.
Ügyesen kitalálták a rendőrség zöldfülűesítését is.. A korábbi nyugdíjazási rendszer célja elsősorban a tapasztalt emberek kivonása volt. Ha a fiatalok nem dolgozhatnak úgy, hogy ott vannak a nagy öregek, akkor a tapasztalatlanokkal jól megszórt testület egyenesen használhatatlanná válik. A receptet itt is megírták a háttérben. Nem szólva az érdekvédelem (a bizalmat visszaállítani képes TMRSZ) ellehetetlenítéséről, vagy egyes rendőrök levadászásáról. A rendőrségbe beépült külföldi (zsidó) ügynökök pedig a háttérben mindent figyelnek. 
Militarizmus eltüntetése
A nemzetidegen rendszer alapból fél mindentől, ami fegyver, mindentől, ami emberek kezébe juthat, és fegyverként használható. Nemcsak lőfegyverekre gondolunk. A kés pengéjének hosszát is meghatározták, a hosszabb késeket fegyvernek minősítették már korábban. Mindegy, hogy penge vagy pisztoly, mindegy, hogy mi, csak önvédelemhez ne lehessen alkalmazni.

Persze valahol nem számít a penge mérete, jól azonosítható cigány fegyverrel pózol. - Ilyenkor hol a TEK? 
Lőfegyvert igényelni lehet, de engedélyt nem kap szinte senki hozzá. Ma már odáig jutott a rendszer, hogy kötelezően be kell vizsgáltatni az airsoft „fegyvereket” is, amelyet egy budapesti cég végezhet csak el. Miről is van itt szó? Budapesten van egy cég, amely beméri az adott játékfegyver tűzsebességét. Persze mindenkinek rögzítik az adatait és már megy is a TEK, a titkosszolgálat vagy egyenesen a Mossad listájára. Mit is jelent ez? Azt, hogy aki már csak egy fegyverhez nagyon hasonlító tárgyat fog meg a kezébe, akkor az adott személy gyorsan és egyenesen listára kerül. Központilag irányított összeírás történik. 
A taktika egyértelmű. Meg kell akadályozni mindent, ami bármilyen fegyverrel kapcsolatos. Teljesen mindegy, hogy színházi, airsoft fegyver vagy bármi más. 
És persze a szervezetek. Volt és van Magyarországon 1-2 szervezet, ami azért alakult, hogy védelmet nyújtson a magyar emberek számára. Az automatikus asszociációként beugró, politikai díszletnek, és a betiltandó militarizmus demonstrálására használt gárda a legkevésbé fajsúlyos volt ebből a szempontból. A Magyar Gárdának komolyabb kiképzése nem volt, harcra zömmel alkalmatlan lett volna. Ilyen jellegű képzésüket le is tiltotta a felhasználó pártvezetés. Amikor pedig már ez a tömeg kritikussá vált, szét is verték gyorsan. Ráadásul komoly belső feszültségeket is generáltak. Megosztották, és így tudták uralni a tömeget, ami egyben veszélyes lehetett volna még a névleg hazafias politikusok számára is. Magyarán a csanádisták, Szabó Gábor pártigazgató és a cinkos Vona (valamint a politikai ellenfelek és belső ellenzék lejáratására szakosodott sajtójuk) segítségével csinálták ki a jobb sorsra érdemes kezdeményezést. Persze úgy állították be, mint ha az MSZP és a Fidesz által meghozott törvények okozták volna a gárda széthullását. 
A militarista alapokon nyugvó szervezetek azonban minden eszközzel akadályozva vannak. A legjobb módszer a hatalom részéről a totális elhallgatásuk. Nem szabad hallani róluk, mert akkor veszélyessé vállnak. Őrsereg, Betyársereg, MNA, Pax, stb. mind veszélyesek a rendszerre, a rendszer szerint. Egyszerűen azért, mert magyarpártiak, „cigányellenesek” és anticionisták. A militarista gondolkodás visszaszorítása a rendszer számára a legfontosabb, hisz tudják, hogy egy esetleges összeomlás esetén fegyvert kezébe kaparintó magyarság elkötelezett erői gyorsan rendet vágnának az őskáoszban, amit a zsidó terror alakított ki évtizedek alatt. 
Jövőnk.info - Történelmi Tényfeltáró Munkacsoport










Hídfő.net


  • Szíria: a magyar kormányzat a terrorizmust támogatja!?


Terrorista módszereket alkalmaz a néppel... 
Magyarország az elsők között záratta be a budapesti szíriai nagykövetséget és szakította meg a diplomáciai kapcsolatot Szíriával, valamint támogatta a felkelőknek nevezett nemzetközi terroristákat. Megbízható szíriai információ szerint ezt azért lépte meg a magyar kormány, mert katari és szaúdi ígéretet kapott az IMF kölcsönök visszafizetésének fedezésére.

(És emlékezzünk, néhány hónappal ezelőtt a magyarországi híradások 3 elrabolt magyarról adtak hírt..vajon ők milyen céllal voltak kint és miért rabolták el őket?!  Nagy valószínűség szerint kémkedés miatt.  -szerk.-)

Ezt az információt alátámasztja az a szíriai közlés, hogy a magyar honvédségtől nagy mennyiségű fegyvert vásároltak a szaúdiak, melyet Törökországon keresztül a NATO jóváhagyásával juttattak a szíriai terroristákhoz. Ennek ismeretében érthető, hogy a terroristák által készített videókon látható AMD gépkarabélyok hogyan kerültek Szíriába. Szíriai közlés az is, hogy Hamad katari herceg több millió dollárért terepjárókat vásárolt, és ezeknek egy részét szintén Magyarországon szerezték be, és alakították át az utcai harcok követelményeinek megfelelően.
Bizonyított tény, hogy több terrorista Magyarországról érkezett Szíriába. Egy FSA terrorista vezért most tartóztattak le, aki több mint tíz évet dolgozott Magyarországon, és egy nemzetközi terroristákból álló alakulat parancsnoka volt. Nem a kormányerők vették őrizetbe, hanem a szaúdiak által támogatott DAES vahabita csoport. A katariak és a szaúdiak közötti erő-átrendeződésről korábban írtunk már, ez az akció is ennek a következménye – a törökök és a katariak által támogatott mérsékeltebb FSA erőket kiszorították a szélsőséges vahabita terroristák, akiket a szaúdiak támogatnak.
Hídfő.net | A damaszkuszi csata 2013 november

A damaszkuszi terroristák halálos szorításban.
Kétségbeesett üzenetek érkeznek az utánpótlás hiánya miatt a terroristák támogatóihoz. Fogytán a lőszer, a gyógyszer és olyan új fegyverekkel kell szembe nézniük, melyek hatása rendkívül brutális. A víz és élelmiszer szintén hiánycikk, áramellátás nincs. Szárazföldi úton az utánpótlás lehetetlen, a légi megoldás a szíriai légierő óriási fölénye miatt szintén kivitelezhetetlen. A szír származású és súlyos bűnöket el nem követőkre vonatkozó méltányos eljárási ígéret miatt sokan megadják magukat, illetve a megadásukat akadályozó nemzetközi terroristákkal súlyos harcokba keverednek. A szír hadsereg katonái a külföldi terroristákat vagy azonnal kivégzik, vagy átadják a katonai elhárításnak. Ezért ezek inkább az öngyilkosságot választják. Százszámra lövik agyon magukat. Aleppóban már csak tisztogatási műveletek folynak, a kis védekező gócok felszámolása és a bujkálók, elvegyülni szándékozók összeszedése a feladata a hadseregnek. Ebben igen aktívan és eredményesen segíti őket a lakosság.







Hídfő.net


  • A szubliminális sátánista propaganda
  • I. rész


A modern nyugati kultúra nagy tabuja, hogy a távoli múltban földalatti mozgalomként terjeszkedő sátánizmus ma az államok hallgatólagos beleegyezésével és/vagy aktív állami támogatással, kiterjedt médiagépezetet igénybe véve működhet. Az indirekt módon, tudat alatti (szubliminális) üzenetek formájában zajló tömeges személyiségdeformálás eredménye statisztikailag kimutatható. Magyarországon tíz év alatt 1,6 millió fővel csökkent a katolikusok száma. Az idősebb, keresztényként nevelkedett korosztályok eltűnnek, az őket követő fiatal generáció pedig már nem vallja magát se kereszténynek, se vallásosnak, miközben tabunak számít, hogy a most felnőtté váló generációtól már senki nem vár el semmiféle vallásosságot, viszont a mai huszonévesek – anélkül, hogy erről tudnának - egy a sátánizmust propagáló közegben nevelkedtek fel.

A tudat alatti üzenet

Az mára egy viszonylag széles körben ismert tény, hogy a nagy nyugati multinacionális cégek gyakran egyfajta indirekt marketinget folytatva tesznek szert csillagászati összegű bevételekre. A mozifilmekben két képkocka közt megjelenített Coca Cola képe a klasszikus eset, de az éppen divatos akcióhős által „véletlenül” felvillantott óramárka vagy a film egy jelenetében a háttérben látható üdítőital által kifejtett hatás ugyanezen elv szerint működik. Tudatos, érvelésen alapuló reklám helyett az agy öntudatlanul is befogadja a látottakat és a tudatos emlékként vissza sem idézhető képet a film által nyújtott élményhez kapcsolja, majd a néző a legközelebbi vásárlás alkalmából öntudatlanul is a filmben felvillanó márkát veszi meg.

Ugyanezen elvek szerint állt elő az a helyzet, hogy ma Magyarországon 1,6 millióval kevesebb katolikus van, mint tíz évvel ezelőtt. A tömegmédia egy többszintű, indirekt sátánista propagandát közvetít, mely három, jól elkülöníthető területen hat;
- fellazítja a keresztény gyökerű társadalmak keresztény egyházakhoz való kötődését, majd a szükséges távolság kiépítését követően nyíltan az egyház ellen uszít. A nyugaton nevelkedett legfiatalabb generációnak már idegen nem csak az ima, a templomba járás, de akár az isteni gondviselés gondolata, mert egy olyan közegben nevelkedett, ami szerint az ima fölösleges, értelmezhetetlen dolog, a templomba járás a maradiak és öregemberek dolga, Isten pedig nem létezik. A média a papok pedofília-botrányaitól hangos, a megmaradt hívőket maradiaknak, lelkileg sérültnek állítja be, miközben mindezt egy lelki sérült homoszexuális elméleteire alapozott tudomány akarja hitelesíteni. Egy ilyen közegben érthető, hogy senkinek nem tűnik fel a nemzetközi szinten működő, államok feletti sátánista propaganda, ami mára a szocializáció részévé vált. Ez a bizonyos vallásellenes szocializáció a sátánista propaganda legnyilvánvalóbb eleme, a másik két szint már nem közvetlenül látható.

- A sátánista propaganda másik szintje, ahogyan ferde képet alkot saját magáról. Anélkül, hogy bárki közvetlenül egyetlen állítást is tenne róla, emberek millióiban alakít ki hamis képet a sátánizmusról és a démoni erők működéséről. Ez a szint valójában két, jól elkülöníthető hatásra osztható, melyek közül, ha nem is a meghatározóbb, de a könnyebben tetten érhető a démoni erők működéséről alkotott hamis elképzelések összessége.

Hogyan képzeljük el ma a démoni erők működését? Erről leginkább a démoni erők filmes megjelenítése alapján alkothatunk képet, hiszen a többség ezekből a filmekből hall először a démoni erők létezéséről és működéséről. Az általánosan ismert horrorfilmek/thrillerek jellegzetes eleme a kísértés, a megszállás. Ilyen kultuszfilm pl. az Ördögűző (The Exorcist), de az általa ihletett filmek sokasága mellett egy mai példa a The Conjuring, ami a démoni megszállás egy tipikus esetét viszi filmvászonra. Óriási felelősség van ezeknek az erőknek a filmes megjelenítésén, ugyanis ezeknek köszönhetően a legtöbb ember szinte teljesen azonos elképzelésekkel rendelkezik a démoni erők működéséről. A démonok általi megszállással foglalkozó filmek nem a megszállottság hétköznapi eseteit mutatják be, hanem abszurd, groteszk eseteket, melyek ugyan lehetnek igazak, de elenyésző arányú kivételnek tekinthetők. A saját családját lemészárló, eltorzult arcú, külsőleg is démonhoz hasonlatossá váló megszállottak mutogatása csendben beadagolja a nézőnek azt a tudat alatti üzenetet, hogy ez, és csak ez a démoni megszállottság, amivel eltereli a figyelmet a démoni erők működésének teljesen hétköznapi eseteiről, - ami valójában a démoni erők működésének túlnyomó részét képezi. Az ilyen esetek előtérbe hozása, a megszállottságról alkotott hamis kép pedig lehetővé teszi, hogy a démoni erők a hétköznapi életben minden gyanún felül, teljességgel észrevétlenül működjenek.

Ilyen képet alkotunk a démoni megszállottságról

Azon felül, hogy a megszállottságról alkotott hamis kép láthatatlanná teszi a teljesen hétköznapi eseteket, többnyire ezek a filmek felelősek azért, hogy a démoni erőket az átlagember olyan, hatalmas erőkként képzeli el, ami parancsol az ember akaratának és könnyedén uralmat nyer az ember felett. Ennek a hamis elképzelésnek köszönhetően az emberek felett ténylegesen eluralkodhatnak démoni befolyások anélkül, hogy az egyén azt észrevenné, hiszen egyrészt nem ismeri fel, másrészt a sátánista propaganda a tudat alatti üzenetekkel elhiteti, hogy az ellenállásnak semmi ételme, mert a démon ereje mindig hatalmasabb.
A sátánista propaganda jellegzetes vonása, hogy az ember a sátánista propaganda létezését sem hiszi el. Teljes tagadással reagál. Emiatt a tudat alatti üzenetek kifejtik hatásukat, - és a statisztika önmagáért beszél. Ha valaki 80 évvel ezelőtt azt mondta volna, hogy 100 év múlva Európában a kereszténység egy elszigetelt kisebbség lesz – el lehet képzelni, mi lett volna az általános reakció. Pedig a tíz év alatt 1,6 millióval kevesebb katolikus intő jel, és ez csak az összlakossága vonatkoztatott statisztika. ’Valamiért’ arról nem hoznak nyilvánosságra adatokat, hogy a ’89 után születettek közt hány százalék mondaná magát kereszténynek. Hány hívő ember van azok közt, akik a rendszerváltás után születtek? A rendszer nem fogja leleplezni önmagát.
- A rejtett sátánista propaganda sikeresen elérte, hogy ma általánosan elfogadott dolognak számítanak olyan dolgok, amiért néhány évtizeddel ezelőtt megkövezés, de minimum általános megvetés járt volna. A tévképzetekkel tudták ezt elérni, ugyanis azt láthatjuk, hogy az embereknek fogalma sincs arról, mi sátánizmus, és mi nem az. Azt gondolják, a sátánizmus a sátánisták által végzett groteszk szertartások összessége, miközben nem veszik észre, hogy az életük egy-egy meghatározó eleme is sátánizmus. Annyira a hétköznapi élet részévé vált, hogy az átlagembernek már fel sem tűnik.

A sátánizmusról alkotott kép…

és a modern sátánizmus gyakorlata.

A sátánizmus idealizált képének kialakulásához az önmagukat sátánistáknak kikiáltók és okkultisták is nagyban hozzájárultak, de azt tisztázni kell, hogy a démoni erők szolgálata nem merül ki a feketemisében, a sátánista rituálékban, vagy a sátánista filozófiában. A démoni erők szolgálata, vagyis a modern sátánizmus gyakorlata a gyermekeit otthagyó családapa, a férjét megcsaló feleség, a feleségét megcsaló férj. A sátánizmus egy másik, modern gyakorlatának nevezhető az is, hogy ami mellé nem kerül meztelen nő, az a fogyasztói társadalomban sem eladható, még akkor sem, ha csak egyszerű újságról van szó. A sátánizmus modern gyakorlata, hogy az ember a legelemibb ösztöneinek van alávetve - az egyszerű ösztöneinél fogva mozgatható, felkelthető a figyelme, sőt, mi több; ezt teljesen normálisnak tartja, esetleg valamilyen indokkal még büszke is rá.
Hogy végre tisztább képet alkothassunk a társadalom mai állapotáról, ki kell jelentenünk; az erkölcstelenség minden formája sátánizmus. Ahogyan sátánizmus az erkölcstelenség elfogadása és az erkölcstelenség elleni fel nem lépés is. Az ösztönök értelem és érzelem fölé helyezése lealacsonyítja az embert, aki így a démoni befolyásokra nyitottabbá válik. A mai világban mennyire jelent valós veszélyt, hogy a démoni erők a társadalomra hatást gyakorolhatnak?

A megszállás
A démoni megszállással foglalkozó filmek jellegzetes vonásai akár a teljes társadalomra is vonatkoztathatók. A megszállás folyamata szintén tetten érhető a tömegeken. Ez akár a kultuszfilmekből ismert jelenetek alapján is körvonalazható. A megszállás első fázisa a figyelemfelkeltés. A démon fokozott ingerekkel hívja fel magára a figyelmet. Szokatlan hangok, hirtelen hangos zaj. Az inger a célszemély ingerküszöbét meghaladja, a figyelem a kívánt irányba terelődik. Nyikorgó ajtók, kopogás a padláson, vagy a falakban. Amelyik inger sikeresen odavonzza a figyelmet, a démon azt a tevékenységét fokozza, mígnem a kiszemelt áldozat állandó figyelmét megszerzi. Ez a megkörnyékezés folyamata, ami nem véletlen, hogy hasonlóságot mutat a tömegmédiában látottakkal. Ki hol halt meg, milyen szörnyűségek történtek a világban, botrányok, balesetek, mind a figyelemfelkeltés formái. Amelyik ingerre nő a nézettség, azt fokozzák. Ha a néző haláleseteket akar, a csapból is az fog folyni, hogy hol milyen haláleset történt. Ha a néző csak az erkölcstelenségre figyel fel, erkölcstelenséget mutatnak neki. Ha botrányt akar, akkor botrányt csinálnak. A lényeg mindig az állandó figyelem megszerzése.

Miután a démon megszerezte a kiszemelt áldozat figyelmét, megpróbál eluralkodni rajta. Ezt a figyelem teljes rabul ejtését követően megfélemlítéssel tudja véghezvinni. Az ajtók kicsapódnak, bár senki nincs ott, aki kinyitotta volna. Az ablaküveg betörik, pedig senki nem volt ott. Furcsa fények, villogás, esetleg eldurannak a villanykörték. Klasszikus jelenetei ezek a démoni megszállással foglalkozó filmeknek. A végkimenetel mindig a kiszemelt áldozat figyelmének rabul ejtése és a teljes megfélemlítés, mígnem az áldozat elfogadja a démon jelenlétét azzal, hogy a démon jelenlétéhez igazítja az életét, alkalmazkodik hozzá. A tömegmédia rabul ejti az ember figyelmét, olyan ingert ad, amit a néző akar, és az sem véletlen, hogy a következő lépcsőfok is hasonlóságot mutat. Nehéz lenne letagadni, hogy a tömegmédia az emberek általános megfélemlítésének eszközévé vált. A ’démon’ jelenlétéhez való alkalmazkodás szintén megjelenik a társadalom és a média viszonyában, ez tagadhatatlan. Amit a média sulykol, az elfogadottá válik. Az emberek alkalmazkodnak, és aki nem akarja elítélendőnek gondolni magát, azon is az alkalmazkodás kényszere van.

Az eluralkodás folyamata végül abban teljesedik ki, hogy a démon elszakítja az áldozatot a külvilágtól és elzárja a lehetséges segítség útvonalait. Ezt az ingerküszöb továbbfokozásával éri el, mígnem az ingerküszöb olyan szintre jut, hogy más benyomások egyszerűen nem jutnak el az áldozat agyáig. Abban a fázisban a kiszemelt áldozat önerőből és a környezete számára is menthetetlenné válik, ezen a ponton már ördögűzésre van szükség.

Az eluralkodás fázisának betetőzése kísérteties hasonlóságot mutat a társadalom atomizálódásával. Az ingerküszöböt fokozatosan emelik, mígnem a néző (az áldozat) már csak ugyanazon a forrásra tud figyelni. Erre kiváló példa a mai filmek és a több évtizeddel ezelőtti filmek közti különbség. Érdemes megfigyelni, hogy egy 50, vagy akár 30 évvel ezelőtt forgatott film mennyire nem tudja lekötni a figyelmet – mert az akkori filmek a mai ingerküszöböt már nemhogy nem haladják meg, de a közelébe se érnek (unalmasnak hatnak). Az emberek nem egymásra figyelnek, mert ’a valóság szürke’, az álomvilág pedig szép színes és erősebb ingereket ad. A démon elszigetelte áldozatát, aki már csak rá tud figyelni.
Miközben a megfélemlítés az utolsó ellenállást is legyűrte, a segítség minden más lehetséges útja el van zárva, a következő lépés a megszállás. Azon a ponton már exorcizmusra van szükség.

Nógrádi Tamás - Hídfő.net








Május elseje


  • A munka és az Illuminati születésnapjának ünnepe


A szabadkőművesség eredetével kapcsolatban két egymástól független verzió áll fenn. Az egyik szerint gyökerei sok évszázaddal ezelőttre nyúlnak vissza, mikor a keresztes hadjáratok során a templomos lovagok megszerezték Salamon kincsét egy templom romjai alatt, s olyan fontos könyvekről volt szó, hogy a tudás átörökítésére létrehoztak egy titkos rendet, mely a későbbi szabadkőművesség alapja. A birtokukban lévő információk olyan hatalmat jelentettek a rend tagjai számára, hogy a legtöbb vezetői pozíciót gond nélkül megszerezhettek. A legjelentősebb a skót, majd az angol trón megszerzése, ezen királyi családok tagjai mind a szabadkőműves vérvonalhoz tartoznak 1. A szélesebb körben elterjedt nézet szerint pedig a titkos társaság csak a 16.-17. században alakult, méghozzá Franciaországban. Később Angliában is megjelent, s később a központja is áthelyeződött oda. Eszerint a szabadkőművesek kötelező jelleggel istenhívők voltak. A 18. század elejétől a két szál összeforr. A skót trón megszerzése után hamarosan, 1717-ben megalakul az angliai nagypáholy London központtal, majd a következő két évtizedben Európa szerte gombamód szaporodnak a páholyok. A legrangosabb azonban mindig is a francia és az angol nagypáholy. A két országbeli szabadkőművesség néhány nézetben eltér, viszonyukat számos egyezménnyel szabályozzák a század során. 1776-ban megalakul az Adam Weishaupt vezette illuminátusok rendje. Ez a szabadkőművesség egyik okkult ága, alapvetően sátánisták voltak, ezzel könnyedén kivívták az egyház haragját. Az egyház üldözni kezdi őket, néhány levelüket elfogják, ezért úgy döntenek, hogy látszólag feloszlatják a rendet, és titokban működnek egyezményes szimbólumokkal kommunikálva. A francia szabadkőművesek olyan erős hatalmi bázisra tesznek szert, hogy egy összehangolt, forradalomnak leplezett hatalomátvételt hajtanak végre. A puccs, közismertebb nevén a francia forradalom, során Franciaország számos államformát "kipróbált", a jakobinusok és a girondiak harcának köszönhetően. A forradalom alapvetően pozitív eszményrendszerrel bírt, a köznép új jogokat kapott, elkezdődött a feudalizmus felszámolása. Az 1789-es Emberi- és polgári jogok nyilatkozatán megtalálható az illuminátusok legkedveltebb szimbóluma, a mindent látó szem fényben ragyogva. A francia hatalom máig szabadkőműves irányítás alatt van, mi sem hirdeti ezt jobban, mint a Párizs közepén díszelgő, 666 üveglapból 2 kirakott óriási piramis, a Louvre. A tematika miatt kicsit visszamegyünk az időben, 1778-ba, az amerikai függetlenségi nyilatkozat aláírásához. A nyilatkozat kifogástalan szövegezésű, valóban függetlenséget, szabadságot, egyenlőséget biztosít a polgároknak, azonban ezért cserében mindmáig az összes valaha hivatalban lévő amerikai elnök magas rangú szabadkőműves család leszármazottja lesz. Amerika pénznemének az új dollárt szavazzák meg. Ez az egydolláros miatt lényeges. A bankó hátoldalán egy osztott piramis díszeleg, csúcsán a fényben ragyogó mindent látó szem, a NOVO ORDO SECLORUM és az ANNUIT COEPTIS felirat. Az előbbi jelentése „Új világrend”, az utóbbié pedig „vállalkozásunk sikeres”. A piramis alján ez áll: MDCCLXXVI, azaz 1776. Amerikát nem akkor alapították, mi is történt akkor? A jó memóriájú olvasóknak már ismerős a dátum, az illuminátusok rendjének megalapítása. A fenti jelképek egyértelműen hozzájuk köthetők, mint ahogy a dátum is. Ez azt bizonyítja, hogy az illuminátusok tényleg nem oszlottak fel, hanem Amerika magas rangú vezetői pozícióiba léptek. Azóta az USA oszd meg és uralkodj elven működik. Megosztja a lakosságot: a látszatdemokráciában vagy a republikánusokra, vagy a demokratákra lehet szavazni, ez valójában teljesen lényegtelen. Mindkét pártot egy szabadkőműves háttérhatalom pénzeli. Minden egyéb párt irreleváns támogatottsággal rendelkezik. A szabadkőművesség célja nagy valószínűséggel egy globalizált, egységes, szabadkőművesek által irányított világ elérése, ez az „új világrend”. Ehhez számos összeesküvés-elmélet kapcsolható, de többnyire abszurdak és megalapozatlanok. A központ innentől kezdve Amerika, itt épülnek meg a globalizált világ legfontosabb intézményei, mint például az IMF és a Világbank. Fontos megjegyezni, hogy a hatalmat nemcsak politikai úton, hanem főként gazdasági hadviseléssel érik el. Ez úgy működik, hogy országokat eladósítanak, hiteleznek nekik az IMF segítségével, majd természeti erőforrásaikat nagyvállalataikkal olcsón, vagy ingyen felvásárolják. Itt kitérnék az első nagy gazdasági válságra, mely Amerikában robbant ki, és leginkább az USA-t súlytotta. A válság kapóra jött, hogy Rockefeller, az egyik legmagasabb rangú szabadkőműves család tagja függetlenítse az amerikai dollárt az arany alaptól. Az amerikai polgárok szinte összes aranykészletét bevonták, ami az állam tulajdonába került. Ez után kijelentették, hogy a dollár többé nem aranyalapú, így akármennyit nyomhatnak belőle legálisan, fedezet nélkül. A napjainkban is aktuális témáról, hogy a szabadkőművesség érdekeik elérése céljából hogyan adósít el országokat, ajánlom Drábik János történész, egyetemi tanár A pénz diktatúrája c. könyvét, illetve a Confessions of an Economical Hitman című filmet (egyelőre magyar szinkron nélkül). Érdekességképpen a rendszerváltáskor szabadkőműves politikusunk, Surányi György aláírt egy szerződést, hogy Magyarország lemond aranykészletének körülbelül 98 százalékáról, és 20 millió dolláros államadóssággal fejest ugrik az adósságspirálba. Máig vitatott, hogy miért kellett önként felvenni a hatalmas államadósságot. Léteznek nyitott szabadkőműves páholyok is, ám ezek csak nevükben azonosak azzal az elittel, aki a világ számos országát irányítja. Az elit a médián keresztül kommunikál egymással szimbólumok és a szteganográfia segítségével. Évente egyszer viszont összegyűlnek, és zárt ajtók mögött üléseznek. Ez a Bilderberg-találkozó. Nevét az első helyszínről, egy holland szállodáról kapta. Általában száz és kétszáz között ingadozik a taglétszám, a résztvevők multinacionális vállalatok tulajdonosai, politikusok, kormányzók, médiamágnások. Egy állandó résztvevő van, David Rockefeller. A témák szigorúan titkosak, az eseményt teljes hírzárlat kíséri. Szabadkőműves, illuminátus szimbólumok: - piramis (általában osztott, a tetején a mindent látó szemmel) - háromszög, avagy stilizált piramis szemmel - fekete-fehér lapokból kirakott padló - szabadkőműves kötények - olajág - eukaliptusz - bagoly - körző - napkorong - iránytű - nefelejcs - pentagramma (általában fejjel lefelé), a sátánt szimbolizálja - Baphomet, bikafejű isten Minden évben nemzeti ünnep, munkaszüneti nap a munka ünnepe néven elhíresült május elseje. Véletlen lenne, hogy az illuminátusok rendje 1776. május 1-jén alapult? 3 Írta: Rápli András

Forrás: 
https://www.tananyag.com/2012/08/a-szabadkomuvesseg-tortenete.html
A szabadkőművesség eredetével kapcsolatban két egymástól független verzió áll fenn. Az egyik szerint gyökerei sok évszázaddal ezelőttre nyúlnak vissza, mikor a keresztes hadjáratok során a templomos lovagok megszerezték Salamon kincsét egy templom romjai alatt, s olyan fontos könyvekről volt szó, hogy a tudás átörökítésére létrehoztak egy titkos rendet, mely a későbbi szabadkőművesség alapja. A birtokukban lévő információk olyan hatalmat jelentettek a rend tagjai számára, hogy a legtöbb vezetői pozíciót gond nélkül megszerezhettek. A legjelentősebb a skót, majd az angol trón megszerzése, ezen királyi családok tagjai mind a szabadkőműves vérvonalhoz tartoznak 1. A szélesebb körben elterjedt nézet szerint pedig a titkos társaság csak a 16.-17. században alakult, méghozzá Franciaországban. Később Angliában is megjelent, s később a központja is áthelyeződött oda. Eszerint a szabadkőművesek kötelező jelleggel istenhívők voltak. A 18. század elejétől a két szál összeforr. A skót trón megszerzése után hamarosan, 1717-ben megalakul az angliai nagypáholy London központtal, majd a következő két évtizedben Európa szerte gombamód szaporodnak a páholyok. A legrangosabb azonban mindig is a francia és az angol nagypáholy. A két országbeli szabadkőművesség néhány nézetben eltér, viszonyukat számos egyezménnyel szabályozzák a század során. 1776-ban megalakul az Adam Weishaupt vezette illuminátusok rendje. Ez a szabadkőművesség egyik okkult ága, alapvetően sátánisták voltak, ezzel könnyedén kivívták az egyház haragját. Az egyház üldözni kezdi őket, néhány levelüket elfogják, ezért úgy döntenek, hogy látszólag feloszlatják a rendet, és titokban működnek egyezményes szimbólumokkal kommunikálva. A francia szabadkőművesek olyan erős hatalmi bázisra tesznek szert, hogy egy összehangolt, forradalomnak leplezett hatalomátvételt hajtanak végre. A puccs, közismertebb nevén a francia forradalom, során Franciaország számos államformát "kipróbált", a jakobinusok és a girondiak harcának köszönhetően. A forradalom alapvetően pozitív eszményrendszerrel bírt, a köznép új jogokat kapott, elkezdődött a feudalizmus felszámolása. Az 1789-es Emberi- és polgári jogok nyilatkozatán megtalálható az illuminátusok legkedveltebb szimbóluma, a mindent látó szem fényben ragyogva. A francia hatalom máig szabadkőműves irányítás alatt van, mi sem hirdeti ezt jobban, mint a Párizs közepén díszelgő, 666 üveglapból 2 kirakott óriási piramis, a Louvre. A tematika miatt kicsit visszamegyünk az időben, 1778-ba, az amerikai függetlenségi nyilatkozat aláírásához. A nyilatkozat kifogástalan szövegezésű, valóban függetlenséget, szabadságot, egyenlőséget biztosít a polgároknak, azonban ezért cserében mindmáig az összes valaha hivatalban lévő amerikai elnök magas rangú szabadkőműves család leszármazottja lesz. Amerika pénznemének az új dollárt szavazzák meg. Ez az egydolláros miatt lényeges. A bankó hátoldalán egy osztott piramis díszeleg, csúcsán a fényben ragyogó mindent látó szem, a NOVO ORDO SECLORUM és az ANNUIT COEPTIS felirat. Az előbbi jelentése „Új világrend”, az utóbbié pedig „vállalkozásunk sikeres”. A piramis alján ez áll: MDCCLXXVI, azaz 1776. Amerikát nem akkor alapították, mi is történt akkor? A jó memóriájú olvasóknak már ismerős a dátum, az illuminátusok rendjének megalapítása. A fenti jelképek egyértelműen hozzájuk köthetők, mint ahogy a dátum is. Ez azt bizonyítja, hogy az illuminátusok tényleg nem oszlottak fel, hanem Amerika magas rangú vezetői pozícióiba léptek. Azóta az USA oszd meg és uralkodj elven működik. Megosztja a lakosságot: a látszatdemokráciában vagy a republikánusokra, vagy a demokratákra lehet szavazni, ez valójában teljesen lényegtelen. Mindkét pártot egy szabadkőműves háttérhatalom pénzeli. Minden egyéb párt irreleváns támogatottsággal rendelkezik. A szabadkőművesség célja nagy valószínűséggel egy globalizált, egységes, szabadkőművesek által irányított világ elérése, ez az „új világrend”. Ehhez számos összeesküvés-elmélet kapcsolható, de többnyire abszurdak és megalapozatlanok. A központ innentől kezdve Amerika, itt épülnek meg a globalizált világ legfontosabb intézményei, mint például az IMF és a Világbank. Fontos megjegyezni, hogy a hatalmat nemcsak politikai úton, hanem főként gazdasági hadviseléssel érik el. Ez úgy működik, hogy országokat eladósítanak, hiteleznek nekik az IMF segítségével, majd természeti erőforrásaikat nagyvállalataikkal olcsón, vagy ingyen felvásárolják. Itt kitérnék az első nagy gazdasági válságra, mely Amerikában robbant ki, és leginkább az USA-t súlytotta. A válság kapóra jött, hogy Rockefeller, az egyik legmagasabb rangú szabadkőműves család tagja függetlenítse az amerikai dollárt az arany alaptól. Az amerikai polgárok szinte összes aranykészletét bevonták, ami az állam tulajdonába került. Ez után kijelentették, hogy a dollár többé nem aranyalapú, így akármennyit nyomhatnak belőle legálisan, fedezet nélkül. A napjainkban is aktuális témáról, hogy a szabadkőművesség érdekeik elérése céljából hogyan adósít el országokat, ajánlom Drábik János történész, egyetemi tanár A pénz diktatúrája c. könyvét, illetve a Confessions of an Economical Hitman című filmet (egyelőre magyar szinkron nélkül). Érdekességképpen a rendszerváltáskor szabadkőműves politikusunk, Surányi György aláírt egy szerződést, hogy Magyarország lemond aranykészletének körülbelül 98 százalékáról, és 20 millió dolláros államadóssággal fejest ugrik az adósságspirálba. Máig vitatott, hogy miért kellett önként felvenni a hatalmas államadósságot. Léteznek nyitott szabadkőműves páholyok is, ám ezek csak nevükben azonosak azzal az elittel, aki a világ számos országát irányítja. Az elit a médián keresztül kommunikál egymással szimbólumok és a szteganográfia segítségével. Évente egyszer viszont összegyűlnek, és zárt ajtók mögött üléseznek. Ez a Bilderberg-találkozó. Nevét az első helyszínről, egy holland szállodáról kapta. Általában száz és kétszáz között ingadozik a taglétszám, a résztvevők multinacionális vállalatok tulajdonosai, politikusok, kormányzók, médiamágnások. Egy állandó résztvevő van, David Rockefeller. A témák szigorúan titkosak, az eseményt teljes hírzárlat kíséri. Szabadkőműves, illuminátus szimbólumok: - piramis (általában osztott, a tetején a mindent látó szemmel) - háromszög, avagy stilizált piramis szemmel - fekete-fehér lapokból kirakott padló - szabadkőműves kötények - olajág - eukaliptusz - bagoly - körző - napkorong - iránytű - nefelejcs - pentagramma (általában fejjel lefelé), a sátánt szimbolizálja - Baphomet, bikafejű isten Minden évben nemzeti ünnep, munkaszüneti nap a munka ünnepe néven elhíresült május elseje. Véletlen lenne, hogy az illuminátusok rendje 1776. május 1-jén alapult? 3 Írta: Rápli András

Forrás: 
https://www.tananyag.com/2012/08/a-szabadkomuvesseg-tortenete.html
A szabadkőművesség eredetével kapcsolatban két egymástól független verzió áll fenn. Az egyik szerint gyökerei sok évszázaddal ezelőttre nyúlnak vissza, mikor a keresztes hadjáratok során a templomos lovagok megszerezték Salamon kincsét egy templom romjai alatt, s olyan fontos könyvekről volt szó, hogy a tudás átörökítésére létrehoztak egy titkos rendet, mely a későbbi szabadkőművesség alapja. A birtokukban lévő információk olyan hatalmat jelentettek a rend tagjai számára, hogy a legtöbb vezetői pozíciót gond nélkül megszerezhettek. A legjelentősebb a skót, majd az angol trón megszerzése, ezen királyi családok tagjai mind a szabadkőműves vérvonalhoz tartoznak 1. A szélesebb körben elterjedt nézet szerint pedig a titkos társaság csak a 16.-17. században alakult, méghozzá Franciaországban. Később Angliában is megjelent, s később a központja is áthelyeződött oda. Eszerint a szabadkőművesek kötelező jelleggel istenhívők voltak. A 18. század elejétől a két szál összeforr. A skót trón megszerzése után hamarosan, 1717-ben megalakul az angliai nagypáholy London központtal, majd a következő két évtizedben Európa szerte gombamód szaporodnak a páholyok. A legrangosabb azonban mindig is a francia és az angol nagypáholy. A két országbeli szabadkőművesség néhány nézetben eltér, viszonyukat számos egyezménnyel szabályozzák a század során. 1776-ban megalakul az Adam Weishaupt vezette illuminátusok rendje. Ez a szabadkőművesség egyik okkult ága, alapvetően sátánisták voltak, ezzel könnyedén kivívták az egyház haragját. Az egyház üldözni kezdi őket, néhány levelüket elfogják, ezért úgy döntenek, hogy látszólag feloszlatják a rendet, és titokban működnek egyezményes szimbólumokkal kommunikálva. A francia szabadkőművesek olyan erős hatalmi bázisra tesznek szert, hogy egy összehangolt, forradalomnak leplezett hatalomátvételt hajtanak végre. A puccs, közismertebb nevén a francia forradalom, során Franciaország számos államformát "kipróbált", a jakobinusok és a girondiak harcának köszönhetően. A forradalom alapvetően pozitív eszményrendszerrel bírt, a köznép új jogokat kapott, elkezdődött a feudalizmus felszámolása. Az 1789-es Emberi- és polgári jogok nyilatkozatán megtalálható az illuminátusok legkedveltebb szimbóluma, a mindent látó szem fényben ragyogva. A francia hatalom máig szabadkőműves irányítás alatt van, mi sem hirdeti ezt jobban, mint a Párizs közepén díszelgő, 666 üveglapból 2 kirakott óriási piramis, a Louvre. A tematika miatt kicsit visszamegyünk az időben, 1778-ba, az amerikai függetlenségi nyilatkozat aláírásához. A nyilatkozat kifogástalan szövegezésű, valóban függetlenséget, szabadságot, egyenlőséget biztosít a polgároknak, azonban ezért cserében mindmáig az összes valaha hivatalban lévő amerikai elnök magas rangú szabadkőműves család leszármazottja lesz. Amerika pénznemének az új dollárt szavazzák meg. Ez az egydolláros miatt lényeges. A bankó hátoldalán egy osztott piramis díszeleg, csúcsán a fényben ragyogó mindent látó szem, a NOVO ORDO SECLORUM és az ANNUIT COEPTIS felirat. Az előbbi jelentése „Új világrend”, az utóbbié pedig „vállalkozásunk sikeres”. A piramis alján ez áll: MDCCLXXVI, azaz 1776. Amerikát nem akkor alapították, mi is történt akkor? A jó memóriájú olvasóknak már ismerős a dátum, az illuminátusok rendjének megalapítása. A fenti jelképek egyértelműen hozzájuk köthetők, mint ahogy a dátum is. Ez azt bizonyítja, hogy az illuminátusok tényleg nem oszlottak fel, hanem Amerika magas rangú vezetői pozícióiba léptek. Azóta az USA oszd meg és uralkodj elven működik. Megosztja a lakosságot: a látszatdemokráciában vagy a republikánusokra, vagy a demokratákra lehet szavazni, ez valójában teljesen lényegtelen. Mindkét pártot egy szabadkőműves háttérhatalom pénzeli. Minden egyéb párt irreleváns támogatottsággal rendelkezik. A szabadkőművesség célja nagy valószínűséggel egy globalizált, egységes, szabadkőművesek által irányított világ elérése, ez az „új világrend”. Ehhez számos összeesküvés-elmélet kapcsolható, de többnyire abszurdak és megalapozatlanok. A központ innentől kezdve Amerika, itt épülnek meg a globalizált világ legfontosabb intézményei, mint például az IMF és a Világbank. Fontos megjegyezni, hogy a hatalmat nemcsak politikai úton, hanem főként gazdasági hadviseléssel érik el. Ez úgy működik, hogy országokat eladósítanak, hiteleznek nekik az IMF segítségével, majd természeti erőforrásaikat nagyvállalataikkal olcsón, vagy ingyen felvásárolják. Itt kitérnék az első nagy gazdasági válságra, mely Amerikában robbant ki, és leginkább az USA-t súlytotta. A válság kapóra jött, hogy Rockefeller, az egyik legmagasabb rangú szabadkőműves család tagja függetlenítse az amerikai dollárt az arany alaptól. Az amerikai polgárok szinte összes aranykészletét bevonták, ami az állam tulajdonába került. Ez után kijelentették, hogy a dollár többé nem aranyalapú, így akármennyit nyomhatnak belőle legálisan, fedezet nélkül. A napjainkban is aktuális témáról, hogy a szabadkőművesség érdekeik elérése céljából hogyan adósít el országokat, ajánlom Drábik János történész, egyetemi tanár A pénz diktatúrája c. könyvét, illetve a Confessions of an Economical Hitman című filmet (egyelőre magyar szinkron nélkül). Érdekességképpen a rendszerváltáskor szabadkőműves politikusunk, Surányi György aláírt egy szerződést, hogy Magyarország lemond aranykészletének körülbelül 98 százalékáról, és 20 millió dolláros államadóssággal fejest ugrik az adósságspirálba. Máig vitatott, hogy miért kellett önként felvenni a hatalmas államadósságot. Léteznek nyitott szabadkőműves páholyok is, ám ezek csak nevükben azonosak azzal az elittel, aki a világ számos országát irányítja. Az elit a médián keresztül kommunikál egymással szimbólumok és a szteganográfia segítségével. Évente egyszer viszont összegyűlnek, és zárt ajtók mögött üléseznek. Ez a Bilderberg-találkozó. Nevét az első helyszínről, egy holland szállodáról kapta. Általában száz és kétszáz között ingadozik a taglétszám, a résztvevők multinacionális vállalatok tulajdonosai, politikusok, kormányzók, médiamágnások. Egy állandó résztvevő van, David Rockefeller. A témák szigorúan titkosak, az eseményt teljes hírzárlat kíséri. Szabadkőműves, illuminátus szimbólumok: - piramis (általában osztott, a tetején a mindent látó szemmel) - háromszög, avagy stilizált piramis szemmel - fekete-fehér lapokból kirakott padló - szabadkőműves kötények - olajág - eukaliptusz - bagoly - körző - napkorong - iránytű - nefelejcs - pentagramma (általában fejjel lefelé), a sátánt szimbolizálja - Baphomet, bikafejű isten Minden évben nemzeti ünnep, munkaszüneti nap a munka ünnepe néven elhíresült május elseje. Véletlen lenne, hogy az illuminátusok rendje 1776. május 1-jén alapult? 3 Írta: Rápli András

Forrás: 
https://www.tananyag.com/2012/08/a-szabadkomuvesseg-tortenete.html
A szabadkőművesség -Illuminati- eredetével kapcsolatban két egymástól független verzió áll fenn.

"Az illuminátus rend (latin illuminati „a megvilágosodottak“) titkos társaságát 1776. május 1-jén Adam Weishauptingolstadti filozófus, az egyházjog professzora alapította. Bajorországban 1785-ben végleg betiltották és azóta a szervezet nem működött hivatalosan."
Wikipédia



Az egyik szerint gyökerei sok évszázaddal ezelőttre nyúlnak vissza, mikor a keresztes hadjáratok során a templomos lovagok megszerezték Salamon kincsét egy templom romjai alatt, s olyan fontos könyvekről volt szó, hogy a tudás átörökítésére létrehoztak egy titkos rendet, mely a későbbi szabadkőművesség alapja. A birtokukban lévő információk olyan hatalmat jelentettek a rend tagjai számára, hogy a legtöbb vezetői pozíciót gond nélkül megszerezhettek. A legjelentősebb a skót, majd az angol trón megszerzése, ezen királyi családok tagjai mind a szabadkőműves vérvonalhoz tartoznak 1

A szélesebb körben elterjedt nézet szerint pedig a titkos társaság csak a 16.-17. században alakult, méghozzá Franciaországban. Később Angliában is megjelent, s később a központja is áthelyeződött oda. Eszerint a szabadkőművesek kötelező jelleggel istenhívők voltak.

A 18. század elejétől a két szál összeforr. 

A skót trón megszerzése után hamarosan, 1717-ben megalakul az angliai nagypáholy London központtal, majd a következő két évtizedben Európa szerte gombamód szaporodnak a páholyok. A legrangosabb azonban mindig is a francia és az angol nagypáholy. A két országbeli szabadkőművesség néhány nézetben eltér, viszonyukat számos egyezménnyel szabályozzák a század során.

1776-ban megalakul az Adam Weishaupt vezette illuminátusok rendje. Ez a szabadkőművesség egyik okkult ága, alapvetően sátánisták voltak, ezzel könnyedén kivívták az egyház haragját. Az egyház üldözni kezdi őket, néhány levelüket elfogják, ezért úgy döntenek, hogy látszólag feloszlatják a rendet, és titokban működnek egyezményes szimbólumokkal kommunikálva.

A francia szabadkőművesek olyan erős hatalmi bázisra tesznek szert, hogy egy összehangolt, forradalomnak leplezett hatalomátvételt hajtanak végre. A puccs, közismertebb nevén a francia forradalom, során Franciaország számos államformát "kipróbált", a jakobinusok és a girondiak harcának köszönhetően. A forradalom alapvetően pozitív eszményrendszerrel bírt, a köznép új jogokat kapott, elkezdődött a feudalizmus felszámolása. Az 1789-es Emberi- és polgári jogok nyilatkozatán megtalálható az illuminátusok legkedveltebb szimbóluma, a mindent látó szem fényben ragyogva. A francia hatalom máig szabadkőműves irányítás alatt van, mi sem hirdeti ezt jobban, mint a Párizs közepén díszelgő, 666 üveglapból 2 kirakott óriási piramis, a Louvre. 

A tematika miatt kicsit visszamegyünk az időben, 1778-ba, az amerikai függetlenségi nyilatkozat aláírásához. A nyilatkozat kifogástalan szövegezésű, valóban függetlenséget, szabadságot, egyenlőséget biztosít a polgároknak, azonban ezért cserében mindmáig az összes valaha hivatalban lévő amerikai elnök magas rangú szabadkőműves család leszármazottja lesz. Amerika pénznemének az új dollárt szavazzák meg. Ez az egydolláros miatt lényeges. A bankó hátoldalán egy osztott piramis díszeleg, csúcsán a fényben ragyogó mindent látó szem, a NOVO ORDO SECLORUM és az ANNUIT COEPTIS felirat. Az előbbi jelentése „Új világrend”, az utóbbié pedig „vállalkozásunk sikeres”. A piramis alján ez áll: MDCCLXXVI, azaz 1776. Amerikát nem akkor alapították, mi is történt akkor? A jó memóriájú olvasóknak már ismerős a dátum, az illuminátusok rendjének megalapítása. A fenti jelképek egyértelműen hozzájuk köthetők, mint ahogy a dátum is. Ez azt bizonyítja, hogy az illuminátusok tényleg nem oszlottak fel, hanem Amerika magas rangú vezetői pozícióiba léptek.

Azóta az USA oszd meg és uralkodj elven működik. Megosztja a lakosságot: a látszatdemokráciában vagy a republikánusokra, vagy a demokratákra lehet szavazni, ez valójában teljesen lényegtelen. Mindkét pártot egy szabadkőműves háttérhatalom pénzeli. Minden egyéb párt irreleváns támogatottsággal rendelkezik.

A szabadkőművesség célja nagy valószínűséggel egy globalizált, egységes, szabadkőművesek által irányított világ elérése, ez az „új világrend”. Ehhez számos összeesküvés-elmélet kapcsolható, de többnyire abszurdak és megalapozatlanok.

A központ innentől kezdve Amerika, itt épülnek meg a globalizált világ legfontosabb intézményei, mint például az IMF és a Világbank.

Fontos megjegyezni, hogy a hatalmat nemcsak politikai úton, hanem főként gazdasági hadviseléssel érik el. Ez úgy működik, hogy országokat eladósítanak, hiteleznek nekik az IMF segítségével, majd természeti erőforrásaikat nagyvállalataikkal olcsón, vagy ingyen felvásárolják. Itt kitérnék az első nagy gazdasági válságra, mely Amerikában robbant ki, és leginkább az USA-t súlytotta. A válság kapóra jött, hogy Rockefeller, az egyik legmagasabb rangú szabadkőműves család tagja függetlenítse az amerikai dollárt az arany alaptól. Az amerikai polgárok szinte összes aranykészletét bevonták, ami az állam tulajdonába került. Ez után kijelentették, hogy a dollár többé nem aranyalapú, így akármennyit nyomhatnak belőle legálisan, fedezet nélkül.

A napjainkban is aktuális témáról, hogy a szabadkőművesség érdekeik elérése céljából hogyan adósít el országokat, ajánlom Drábik János történész, egyetemi tanár A pénz diktatúrája c. könyvét, illetve a Confessions of an Economical Hitman című filmet (egyelőre magyar szinkron nélkül).

Érdekességképpen a rendszerváltáskor szabadkőműves politikusunk, Surányi György aláírt egy szerződést, hogy Magyarország lemond aranykészletének körülbelül 98 százalékáról, és 20 millió dolláros államadóssággal fejest ugrik az adósságspirálba. Máig vitatott, hogy miért kellett önként felvenni a hatalmas államadósságot.

Léteznek nyitott szabadkőműves páholyok is, ám ezek csak nevükben azonosak azzal az elittel, aki a világ számos országát irányítja. Az elit a médián keresztül kommunikál egymással szimbólumok és a szteganográfia segítségével. Évente egyszer viszont összegyűlnek, és zárt ajtók mögött üléseznek. Ez a Bilderberg-találkozó. Nevét az első helyszínről, egy holland szállodáról kapta. Általában száz és kétszáz között ingadozik a taglétszám, a résztvevők multinacionális vállalatok tulajdonosai, politikusok, kormányzók, médiamágnások. Egy állandó résztvevő van, David Rockefeller. A témák szigorúan titkosak, az eseményt teljes hírzárlat kíséri.


Szabadkőműves, illuminátus szimbólumok:


- piramis (általában osztott, a tetején a mindent látó szemmel)

- háromszög, avagy stilizált piramis szemmel

- fekete-fehér lapokból kirakott padló

- szabadkőműves kötények

- olajág

-  eukaliptusz

- bagoly

- körző

- napkorong

- iránytű
- nefelejcs

- pentagramma (általában fejjel lefelé), a sátánt szimbolizálja

- Baphomet, bikafejű isten (Bakfejű tudtommal..a szerk)


Minden évben nemzeti ünnep, munkaszüneti nap a munka ünnepe néven elhíresült május elseje. Véletlen lenne, hogy az illuminátusok rendje 1776. május 1-jén alapult? 3
 


Néhány Illumináti szimbólum amit a gyerekeknek szánt műsorokba szőttek bele..



Only 32nd Degree Scottish Rite Masons (the highest degree attainable other than the honorary 33rd) or Knight Templars of the York Rite could join the Shriners. This means that uncle Stan is a high level Freemason. This would also mean he knows what’s up with all of these symbols floating around.
 
The show is full of eyes. The "All Seeing Eye" is the most recognizable Illuminati symbol. 



This frame flashes for a split second at the end of the intro. We can easily recognize the Illuminati pyramid with illuminated capstone and All-Seeing eye, along with other alchemical symbols. 

(All-Seeing Eye at the apex of the mountain)

Uncle Stan’s attic has a stained glass window featuring the all seeing eye. 


Uncle Stan has two Owl clocks. The owl is an ancient symbol representing the occult elite (those who operate in the darkness). The Illuminati, and the great, wise owl of Bohemian Grove.


See anything familiar on the rug in uncle Stan's shop? 

Although the cartoon series is filled with symbolism, we wouldn't think to much into the conspiracy.  The show is based around a paranormal investigating theme. It would seem fitting for the show to feature symbols from the most secretive societies in the world. ... 

Then again what's with the symbolism in these pictures? ... 









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése