2019. november 16., szombat

Holló bűnözők























 Holló bűnözők 





Így vette el a földemet Mészáros Lőrinc is

És így lehetne folytatni, de  ezt a szemét áradatot nem lehet befejezni csak abba hagyni , mert az embernek egy idő után elege lesz az egészből , mert kifordul a gyomra , és elönti a tehetetlen düh , és legszívesebben minden tetűhintást legyilkolna , hogy többé ne ismétlődhessen meg a borzalmak sokasága . De azt hiszem mindnyájunk zsebében kinyílna a bicska , és ha egy cionista elfajzott zsidót látna bizony miszlikbe kaszabolná. Ha nem is miszlikbe , de arról tehetnénk , hogy a Nemzeti Vagyonunkat elrablók ne dőzsöljenek itt a nyakunkon . Igen arra gondoltam , mivel számonkérés úgy sem lesz , csak tovább rabolnak , és gyilkolnak bűntettlenül vegyük a fáradságot , és a megölt magyar testvéreinkért , dobjunk benzines üvegeket az össze rabolt ingatlanjaikra , úgy , hogy ők is benne égjenek , hogy többé ne tudjanak lopni a gojoktól , mert ez így dicsőség számukra , és élvezik a törvényen kívüliséget , mert őket nem érheti el a törvény szelleme . Hát érje útól a magyarok bosszúja , és súlytson az egész családjukra , hogy írmagvuk se maradjon legyen az bár a legnagyobb helytartó korraboláns, de hazaáruló lett és e föld nem fogadhatja be e törpe nagyságokat . Csak így tisztulhat meg a magyar nemzet , csak így  emelkedhet ki a fertőből , ha a hazaárulókat kivetjük magunkból . Még egy írást akarok a témában , ahol is ez a gyalázatos faj , míg holokamut kiált , addig ők a föld népességéből a 80 % - ot likvidálni akarják . És akkor felmerül a kérdés ? 

A föld népességének a 80 % - át gyilkolják le veled együtt engem is , vagy pedig a bankárkaszt 300 családját , az - az kb 60000 főt , mert ennyi ember zsákmányolja ki a föld lakosságát , és tesz mindenkit kamatrabszolgává . Hát hogy , ti akartok e - kamatrabszolgaként élni egy fasiszta világállamban azt nem tudom , de én , még birodalomban sem akarok élni , nem akarok az Európai Egyesült államokban élni , kamatrabszolgaként , inkább gyilkoljunk le minden cionista zsidót mi mint , hogy ők öljék meg a föld lakosságának 80 % - át . 



Így vette el a földemet Mészáros Lőrinc is

A jezsuiták által támogatott bankárok most nyíltan javasolják saját verziójukat a pénzügyi Újraindításra

A jezsuitáknak az a terve, hogy 2020 januárjában egy világméretű pénzügyi összeomlást idéznek elő és ezután bevezetik azt a készpénz nélküli globális pénzügyi rendszert, ahol a Libra vagy a hasonló globalista kriptovaluták átveszik az USA dollár helyét, mindenki az okostelefonjával fizetne és globális társadalmi kreditrendszer határozná meg a fizetőképességüket.
Legnagyobb valószínűség szerint a pénzügyi összeomlást egymást követő események idéznék elő, melyek a központi bankok kritikus tömegét csődbe juttatnák:
A jezsuita ügynökök az alternatív média legalább 80%-ába is beszivárogtak. Ez a helyzet akkor fog napirendre kerülni, amikor eljön ennek az ideje.
Lassan kezd bekerülni a köztudatba az a tény, hogy a 2020-2025 közötti időszak egy olyan szakasz, amikor megtörténhet a régi rendszer visszafordíthatatlan összeomlása: jezsuiták megpróbálnak polgárháborút kirobbantani az Egyesült Államokban oly módon, hogy a lakosság körében a politikai jobb- és baloldal között elválasztódást és gyűlöletet polarizálnak. Fontos megérteni, hogy a politikai spektrum mindkét szárnyába egyenlő arányban szivárgott be a cabal és mindkét oldal egyenlő arányban foglal magában sok jó embert is.




Mit számít egy ember , egy család , egy nemzet , az emberiség , látjátok a kazár zsidók azt hiszik ők
mindent megtehetnek mint alul a képbevágásnál látszik bizony ők az emberiség hóhérai lettek , és eladták nekünk a dajka meséjüket a Hitleri fasizmusról , hol ott láthatod a vakoló göncbe bujt kazárok olcsóvá degradálják az ember húst !!! No Hillary most ehetsz amennyi belédfér !!! De kínáld meg a királynőt is , ne keljen gyerekeket gyilkoltatnia a sátáni szeánszaikra , így a jard sem talál már gyermek csontvázakat a palota kertjében !!!
Csodálkozom , hogy az amerikai nép még nem lázadt fel az évi 800 ezer gyermek elrablása miatt , kiket a sátánisták számlájára 300 ezret írhatunk . A pedofilok számlájára újabb 300 ezret , és a maradék 200 ezret a kazárok számlájára írhatjuk kel a vér a tésztájukba , és hogy a világot is csendes társukká alakítsák a gyerekek húsát bedolgozzák a hamburgerbe , és a világhálózatukban szét terítik a föld országaiba . Így nincs hulla , nincs bizonyíték , így bűntény sincs !!!
Csak emlékeztetnélek benneteket nálunk eddig két vérvád fogalmazódott meg az utóbbi H Zsófikáé a Körmendi kislányé , és az első Solymosi Eszterkéé . Mindkettőből polgárháború is lehetett volna Kérdezzék meg Viktort miért kellet Táncos Gábor balekra kiosztani a gyilkosság szerepkörét Kuncéval megegyeztek , hogy ő lesz a gyilkos és így átadják a hatalmat neki , mert ha az ígazság kitudódik polgárháború fog kitörni , és talán minden zsidót felkoncolnak , mert az elfojtott harag a felszínre kerül, és mindent elsöpör ebben az országban , és ki tudja máshol mit indíthat el , és az már a bankárok birodalmát is elsöpörte volna . Bár úgy lett volna ma egy tiszta országban élnénk nem rabolnának ki nap mint nap a holló kosztosok !!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése