2019. november 16., szombat

Szovjet skalár elektromágneses fegyverek II. a





























Szovjet skalár 

elektromágneses fegyverek

 II. a






SITE OF MYSTERY CLOUD






DIA 43
Ezen a dia megmutatjuk a helyét a "hideg robbanás" partjainál Japán április 9-én, 1984. A helyszín a robbanás csak 200 mérföldre a Tokió belvárosában. Ezt látta a legénység több sugárhajtású utasszállító, többek között Japánban Air Lines Flight 36.







Gombafelhő FROM SEA
OFF Japánból KÖZELÉBEN OROSZ TEST AREA


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s44.htm
DIA 44
Egy rövid idő előtt, a szovjetek sietve bejelentette, rakéta vizsgálatokat fog elvégezni a zóna bizonyos távolságra a hideg robbanás helyén. Ez a szándék a megtévesztés, hogy fedezze az eset, ha bármilyen idegen nemzet jelezte, hogy megértette, hogy mi történik.
Ez is volt a közvetlen "inger", hogy a japán és a világ többi része: Azaz, serkentik a rendszer, és nézd meg a kutatók elismerik, hogy mi történt. Ha igen, akkor tudni skalár EM fegyvereket. Ha nem, akkor az ország nem tud semmit a skalár EM fegyvereket, és azok az országok védtelenek velük szemben.
Mindenesetre, körülbelül 05:14 Pacific Standard Time április 9-én, 1984, a hatalmas gombafelhő tört az óceán fölött délre a Kuril-szigeteken. A gomba gyorsan emelkedett, bővül emelkedett. Két perc múlva elérte a tengerszint feletti magassága 60000 méter, átmérője körülbelül 200 mérföld.
Az egyik pilóta egy Boeing 747-es, aki figyelte a felhő egy volt B-52 bombázó pilóta. Leírta a felhő nagyon hasonlít egy gombafelhő egy hatalmas nukleáris robbanás, csak nem volt vaku látható fény. Figyelembe kitérés után kikapcsolta, természetesen el a robbanás, és felkészült a robbanás lökéshullám, amely soha nem jött.


Gombafelhő emelkedik a SEA
(HIDEG ROBBANÁS)


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s45.htm


SLIDE 45.
  • 0514 HRS, április 9, 1984
  • Szürkésfehér felhő jelent meg
  • ROSE 60.000 FT 2 perc.
  • 180 MI. SE Hokkaido
    200 MI. Tokió
    DÉLI Kuril -szigetek
  • SZOVJET rakéta VIZSGÁLATI TERVEZETT 350 MI.
    AWAY, 2100 HRS április 9, 1984
Valóban, ez nagyon rendellenes felhő volt köszönhető, hogy a hideg robbanás - a teszt egy szovjet skalár EM tarack a pulzáló endoterm mód.
A fegyver célzott beavatkozás zóna, EM energia (hő) gyorsan visszavonták, amikor az elfogult endoterm kivonás történt. Az óceán fölött egy erős alacsony nyomású zóna jött létre. A víz az óceán is szívta fel, mintha egy óriás porszívó. A vizet hevesen tört cseppek, amely egy sűrű felhő, erős felfelé lendületét.
A környező nagyobb nyomású levegő rohant az alacsony nyomású zóna, nyomja az emelkedő sűrű felhő vízgőz felfelé, mint a felfelé lendület folytatódott. A keverés miatt gyors bővülése a növekvő felhő, ami a sűrűségét a vékony mérhető, mert felállt és kibővítették. Egy hatás nagyon hasonlít a kialakulása egy erős Thunderhead eredményezett, kivéve sokkal gyorsabb.
A keverési felhő is hasonlított a gombafelhő egy óriási nukleáris robbanás, mint egy feltörekvő Thunderhead nem.
De nem külső lökéshullám következtében akárcsak egy nukleáris robbanás. Szintén nem látható vaku történt, valószínűleg a tudatos tervezés az oroszok.
Így a szép "stimulus", és vizsgálatot végzett: jó néhány utasszállító volt "pingelni", amely a magas szintű inger illetékes megfigyelők. A hír az volt biztos, hogy jelentették, hogy több nemzet. A sajtó biztos volt benne, hogy vegye fel a történetet. Ez a magasabb rendű ösztönző látni, hogy az USA, Japán, vagy más potenciális ellenfelek a Szovjetunió elismerte a tesztelése hideg robbanás fegyver.
A mi reakció, mi biztosította őket (nagy biztonsággal), hogy még semmit sem tudott a skalár EM interferometria vagy hideg robbanások.






Gombafelhő FROM SEA OFF JAPAN


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s46.htm
DIA 46
  • Öt Boeing 747-es repült, vagy ahhoz közeli FELHŐ
    - semmilyen szennyeződés
    - NEM NUKLEÁRIS
  • OCEAN 21.000 FT DEEP
    - túl mély tenger alatti vulkán Oka FELHŐ
    - jelzi, mesterséges jelenség
Öt Boeing 747-es repült át, vagy annak közelében a felhő útban Anchorage, Alaska. A repülőgép ellenőrizni Anchorage radioaktív szennyeződés, de semmit sem találtak. Ez azt mutatta, hogy a hatalmas "robbanás" volt, nem nukleáris.
Az óceán a területen is szól 21.000 méter mély. Ez tényleg túl mély a tenger alatti vulkán tört ki, hogy okozott a felhő. (Különben is, a vulkán folytatta volna szippantani, legalább egy kicsit, és így úgy tűnik, hogy ki az a kérdés, mint a lehetséges oka a baleset.)  
Röviden, egy ember okozta jelenség jelzi.  
Sőt, tudjuk, hogy ez egy hideg robbanás. Mint már azt korábban jeleztük, a kolléga ténylegesen elő az alapvető hatása alatt egy tál vizet a laboratóriumban, egy kis skalár interferométer az endoterm módban.




Nem ismert természeti jelenség


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s47.htm
DIA 47


  • DR. Daniel A. Walker és munkatársai
  • Geofizikus, UNIV. Hawaii
  • MONITOR ARRAY hidrofonok
    - ON OCEAN ALSÓ
    - RECORDS JELEK (szeizmikus, vulkánkitörések)
  • Az adatok azt mutatják hiányában TERMÉSZETES
    SEISMIC esetleg vulkáni ESEMÉNY
    okozhatták április 9
    JELENSÉG partjainál Japánban.
  • MEGJELENT SCIENCE.
Továbbá, a történet nem ért véget.
A geofizikus, a University of Hawaii, Dr. Daniel A. Walker, együtt kollégáival kíséri egy sor hidrofonok az óceán aljára, felvételi jelek, mint a szeizmikus események, vulkánkitörések stb
Dr. Walker és munkatársai végre egy átfogó elemzést a rögzített adatok szerint a hidrofonokat és környékén az idő az incidens kérdéses. Az adatok azt mutatják, hogy nincsenek olyan természetes vagy vulkáni szeizmikus esemény okozhatta az április 9 jelenség partjainál Japánban.Ő és kollégái arra a következtetésre jutott, hogy ez vagy egy még ismeretlen természeti jelenség, vagy mesterséges jelenség.A jelentést közzé Science . (Walker és munkatársai, "Kaitoku fenékhegy és a Misztérium Cloud április 9-i 1984" Science, 227 (4687), február 8, 1985 o. 607-611.)






Robbanásveszélyes események látható SZOVJET ISLAND


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s48.htm
DIA 48
Aviation Week and Space Technology szeptember 26, 1983


Itt van két amerikai meteorológiai műhold képek a rendellenes kipufogók szóló Bennett szigeten amit korábban említett.
A kipufogó a bal oldali képen körülbelül 150 mérföld hosszú, és majdnem vízszintes (mintegy 1,5 fokkal a horizont felett). Ez teljes mértékben összhangban van a folyamatos kipufogó egy "dömping transzfer" skalár EM tarack a folytonos exoterm mód. (Az elsődleges tarack, természetesen úgy aktiválódik a endoterm üzemmódban van.)
Azt hiszem, minden nyitott kutatónak meg kell vallanom, hogy ez valóban egy nagyon erős vízsugár-szerű kipufogó, és nem olyan, mint bármi, amit valaha lát természetes vulkán geológiai vagy gáz szellőző. Ha valaki tudja, hogy egy ilyen rendhagyó vulkáni vagy geológiai kipufogó lennék leginkább örömmel, hogy egy fénykép vagy jelentést. Tudomásom szerint nincs ilyen természetes fotó létezik, és nem ilyen természetes kipufogó valaha jelentettek.  
A jobb oldali képen a "puff" robbanásveszélyes megjelenése a kipufogó. Más szavakkal, ez az egyik a kipufogó egy "dömping transzfer" tarack használt pulzáló exoterm mód. Mivel nem volt olyan sok energiát kiírása, ez dump egy impulzus. Ismét, a primer tarack, természetesen úgy aktiválódik a endoterm módban.  
Több mint 100 időjárási műhold képek ezek rendellenes kipufogók hoztak 1974 óta.  
Egy vagy több amerikai repülőgép volna akár vektoros a kipufogók, és a minták a kipufogógáz venni és elemezni. A kipufogó épül fel egy kis agyag és sár és a víz, és hidegebb, mint a környező levegő.






Robbanásveszélyes események látható SZOVJET ISLAND




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s49.htm
DIA 49
Aviation Week and Space Technology szeptember 26, 1983


Ezek a kipufogók származó Bennett-szigeten eufemisztikusan nevezik tollak amerikai időjárás elemzők.
Itt van egy másik amerikai időjárási műhold fotó, amely bemutatja a kettős megjelenése több felfújja.  
Logikus ilyen kipufogók ha a másodlagos "dömping átutalás" tarack működik a folyamatos üzemmódban, folyamatos kivonás "hatalom megérinti" az akkumulátor az elsődleges tarack. Ebben az esetben, a működésének elsődleges tarack lenne téve az aláírása a kipufogó. Például, ez azt jelzi, kipufogó több felfújja, ezért valószínűleg több frekvencia és több primer adó, minden fokozatos, ellenőrzött módon. Hogy természetesen azt jelzi, a termelés bővítését Fourier formák - 3-dimenziós geometriai formák - az elsődleges tarack (ka) t. Mivel ezek felfújja, azt jelezheti, robbanásszerű kialakulása távoli gömb alakú energia az elsődleges tarack. Ez viszont azt jelzi a használatát a tarack rendszer az "impulzus égetés" mód, ami ellen fel lehet használni rakétákat, hajók, repülőgépek, földi célpontokat, páncélozott járművek, víz alatti célok, stb






BENNETT ISLAND, WRANGELSKA sziget és Novaja Zemlja


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s50.htm
DIA 50
Ez a dia helyét mutatja három érdeklődési területe képest szovjet skalár EM fegyverek tesztelése.
Wrangel sziget, északi északkeleti része a szovjet szárazföldi, a társult tesztekkel ezeket a fegyvereket nagy kör alakú breakups az óceán jégtakaró. Ez természetesen segíthetik tengeralattjárók akaró a felszíni és a tűz rakéták, tengeralattjárók és akaró tüzet a víz alatt, és szükséges a jég felbomlott.  
Furcsa módon, Wrangel Island területén legkülönösebb történet: jogilag még mindig tartozik az USA-ban, de már "adott" a Szovjetunióba engedélye nélkül az amerikai szenátus, ami illegális.  
Bennett-sziget, egy kicsit távolabb a nyugati és még mindig északra a szovjet szárazföldi, híres a fenomenális száma rendellenes kipufogók korábban tárgyalt.  
Északra a szovjet szárazföldi és közel a közepén fekszik a nagy sziget a Novaja Zemlja. Időjárás műholdak fotózta rendellenes keringés alatt a szigeten, amelyek további jelöltek kipufogók származó skalár EM tarack műveleteket.






LÉTREHOZÊSA TERÜLETI Ø-KÖR MINTA


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s51.htm
DIA 51
Csonka FOURIER EXPANSION (3D)
 
   y = y 0 + f 1 (λ 1 ) + f 2 (λ 2 ) +. . . + F n (λ n )
   z = z 0 + g 1 (λ 1 ) + g 2 (λ 2 ) +. . . + G n (λ n )
  Megjegyzés:
   beavatkozás két ilyen
   SCALAR félteke HOZ
   A "izzó félgömb
   SHELL "
Ezen a dia azt mutatja, hogy a félgömb kupola (vagy más szabályos alakú) is komponált skaláris hullámok 3-dimenziós Fourier bővítése. Csonkolásával bővítése - mondjuk 10 vagy 12 után gyakorisági - jól reprezentálja a kívánt forma nyerhető gyakorlati számú frekvencián, és viszont gyakorlati számú adók. A számítógép kiszámítani az megszorozzuk funkciókat az egyes frekvenciákon és az egész komplexum frekvenciák kerülnek át, hogy készítsen a skalár forma. Által zavaró két ilyen skaláris űrlapok, a 3-dimenziós héj a zárt-ben , közönséges EM energia képződik a térben.
Interferenciája Két ilyen skalár félgömb alakú felületeket hoz létre "izzó félgömb héj vagy kupola az energia." Interferenciája Két ilyen skalár gömbfelületek létrehoz egy "izzó gömbhéj vagy földgömb az energia."
Mindkét geometriai formák már többször láttam.








TESLA SHIELD








DIA 52
Különösen érdekes az a félgömb alakú héj energia, amely évvel ezelőtt nevezte a "Tesla pajzs."         Amint ezt a diát, két skalár félgömb alakú felület jön létre, ha több frekvenciaérzékeiő és csonkított Fourier sorozat terjeszkedést. Interferencia a két félteke skaláris létrehoz egy hatalmas, izzó félgömb héj közönséges elektromágneses energia. A héj, az energia sűrűség elegendő, hogy a Dirac anyag a Dirac tenger vákuum. A héj így tele izzó plazma.         Ilyen héj lehet több száz mérföld átmérőjű tövénél. A hatalmas energia kialakításához szükséges ilyen védelem shell kapunk egy "skalár erő csap" az olvadt magja maga a Föld, mint azt már korábban említettük. Az április végén / május elején 1985, 27 ilyen "power csapok" került a földre a szovjetek. Ha minden csap képes meghajtani 4-6 nagy skalár EM fegyvereket, majd a szovjet stratégiai skalár EM arzenál tartalmaz több mint 100 szörnyû superweapons képes létrehozni robbanások exoterm, endoterm robbanások, mérnöki az időjárás, megtalálni és elpusztítani tengeralattjárók víz alatti, felderítése és megsemmisítése ballisztikus rakéta nem sokkal a start után, felderítése és megsemmisítése hosszú távú stratégiai bombázók, amint azok a levegőben stb         Mindenesetre, az óriás Tesla pajzs ellen hasznos behatoló jármű. Ha a héj nem olyan nagy, az energia sűrűsége nagyon magas lesz. Ebben az esetben az intenzív plazma fűtés biztosítékot, és még elpárolgó fémes szervek. Ezen túlmenően, minden olyan jármű, találkozik a héj van kitéve egy rendkívül intenzív EMP eredő mindenütt belsejében annak áramkört. EM árnyékolás nem használat ellen létrehozását az energia egész téridő az áramkörök; ilyen árnyékolás csak segít ellen energiaáramlás a térben a hagyományos értelemben. így az elektronika bármely jármű találkozik a pajzsot azonnal dudded, függetlenül attól, hogy az árnyékolt ellen rendes elektromágneses interferencia (EMI). Ez magában foglalja az elektromos működést egy nukleáris robbanófejet, melyet egy ismételt belépési járművet. Elektromosan minden átható a héj teljesen dudded. Továbbá, robbanó anyagok felrobbant, amikor egy ilyen EMP találkozik, és az éghető anyagok hevesen fogyasztják vagy állítsa kigyulladt. Ablációs árnyékolás szenved egy érdekes katasztrófa: mivel az energia nem próbálja "áramlik", az árnyékolás, de "felmerül mindenütt egyszerre," ablációs "történik mindenütt az egész ablációs anyag, csak azt azonnal felrobbant. Ezen kívül a kisebb Tesla kagyló ( mondjuk 50 mérföld átmérőjű) az energia sűrűsége elegendő ahhoz, hogy megolvad vagy párolog fémek, mint a rakéta struktúrák.         Egy ilyen Tesla pajzs, nincs szükség a megkülönböztetésre igazi robbanófej-csapágy ismételt belépési járművek csalik, pelyva, stb egész "rendetlenség" belépés a pajzs egyszerűen "tisztították meg" és a "sterilizált", vagy megsemmisítik. Az árnyékolás vigyázni ICBM / IRBMs és nukleáris robbanófejek, a stratégiai bombázók és a nukleáris bombák, rakéták és nukleáris robbanófejek, újra belépés járművek és robbanófejek, csalik, pelyva, stb






BÔVÜLÔ kupolaszerű JELENSÉG




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s53.htm
DIA 53
MARINE OBSERVER 40:17, 1970
Március 20, 1969
KARIBI ÉS NYUGAT
NORTH ATLANTIC
        Itt megmutatjuk egyik példánya látható szovjet vizsgálatok a Tesla pajzs (félgömb alakú héj energia) az óceán fölött.
        Ez az eset történt, a Karib-térségben és Nyugat-Észak-Atlanti-óceán március 20, 1969, és beszámoltak a 
Marine Observer , Vol. 40, 1970, p.17.
        A félkörben tejfehér fény, meglehetősen intenzív először, bukkant fel a láthatáron. A félkör kibővített, fényerő ahogy bővült. Az incidens tartott körülbelül 10 percig.
        Látott egy elhaladó hajó, a tetején a félgömb elérte a megfigyelés emelkedési szöge 50 fok, míg az alap a félgömb fény bezárt szögben 70 fok.
        Ez közvetlenül utal egy teszt a Tesla pajzs, először egy kis, intenzívebb pajzsot, majd bővülő nagyobb méretű kevésbé intenzív pajzs, amelynek elsődleges pusztító mechanizmus EMP. Ne feledje, hogy az EMP egy Tesla pajzs 
helyileg tartalmazza az energia-palack héj. Ez nem egy közönséges EMP energia sugárzott ki a tojásból.
Félgömbök és földgömbök 1977


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s54.htm
DIA 54




Nem méretarányos
0855 GMT
március 24, 1977
23 o 05 ?? N; 17 o 25 ?? W
MV KINPURNIE CASTLE


        Itt van egy másik példa a nyilvánvaló szovjet vizsgálatok a félgömb alakú Tesla pajzs az óceán fölött. Ezúttal párosul egyidejű vizsgálata két kisebb skalár interferométer létrehozása Tesla gömbök EM energia.
        Ez az eset történt 23 fok 5 perc északra, 17 fok 25 perc irányban. Azt megfigyeltek, és jelentették a brit hajó, HMV Kinpurnie Castle, a március 24, 1977. A jelentés a 
Marine Observer , Vol. 48, 1978, p. 21-22.
        Először egy nagy, közepesen fényes félgömb fény képződik, szükség körülbelül 3 perc alatt megtenni. Látták a hajó, a tetején a félgömb volt a megfigyelés magassági szög 30 fok, míg a bázis bezárt szögben 40 fok. Ez volt az alapvető Tesla pajzs.
        Aztán két másik fényes gömbök vagy foltok a fény, mindegyik körülbelül 1 fok átmérőjű, ahogy a hajó alakult ugyanezen a területen; egy belső a pajzsot, és egy kívül. Az izzó gömb belsejében a pajzs, a fénysugár hasonlít egy hatalmas reflektor világított le az óceán ?? s felület körülbelül 10 másodpercig.
        Ismét a jelenség tartott kb 10 percig, majd eltűnt.
        A világító földgömb, vagy tapasz belül a félgömb esetleg a vizsgálat egy másik fegyver telepített egy szovjet repülőgép a területen. Ha igen, a légi jármű helyezett erős gömb alakú pajzsot maga körül. Ezen túlmenően, a légi jármű felhasználásával valamilyen skaláris interferométer gerenda fegyver egy víz alatti üzemmódban. Valószínűleg ez azt jelentené, a "lövés" egy ellenséges nukleáris tengeralattjáró belsejében az árnyékolt zónában. Így ez a repülőgép lenne a skalár EM berendezés keresni a víz alatti sub és felderítése, valamint azt is, hogy koncentrálni interferencia energia rajta a víz, elpusztítva gyorsan.
        Elég annyit mondani, hogy lehetséges, hogy végre skalár interferometria segítségével egyetlen gerenda, egy szabadalmaztatott eljárás felfedezett egy közeli munkatársa. Így az "izzó sugár az óceán" emlékeztető fényszóró nagyon jó dolog, a tengeralattjáró-elhárító szerepet. Ugyanez a fegyver, persze, szintén megtámadni az ellenséges felszíni hajó, amely lehetett volna benne az árnyékolt terület kialakulásának.
        A másik világító földgömb vagy tapasz, kívül a félgömb, valószínűleg egy második skalár interferométer a haditengerészeti munkacsoport, szimuláló folyamatos támadás egy bizonyos cél (rakéta vagy repülőgép) kívül a védő kupola.
        Mint látható, ez a jelenség közvetlenül jelzi a művelettípusok egy elvár tesztelését szovjet skalár EM fegyvereket tengeren, esetleg védelme a szovjet haditengerészeti munkacsoport alatt szimulált harci műveleteket.






SARYSHAGAN IRÁNY - szeptember 1979
(felől AFGHANISTAN)






DIA 55

Több Események Látott szeptember 1979 Afganisztánból

Furcsa rikító ragyogás lobbant csendben át a Hindu Kush; által leírt Nick Downie.
A Sunday Times, augusztus 17, 1980
Ábra a 12A. Tanú a Super-fegyver?


        A londoni 
Sunday Times az augusztus 17, 1980 tartalmazott információk és a fotó-vázlatot események megfigyelés a vizsgálat nagyon nagy Tesla gömbök mélyen a Szovjetunió. Az észlelések készültek az afganisztáni háború brit operatőr Nick Downie. A jelenség látható volt, az irányt a Saryshagan Missile Test Range, amely szerint - az Egyesült Államok védelmi minisztériuma ?? s szovjet katonai erő , 1986 - egy vagy több nagy irányított energia fegyverek (harmat). 
        Bár Downie látta a hatalmas földgolyó fény egy nagy távolság, a kiszélesedő némán át a Hindu Kush és bővíthető kiterjeszt ív körülbelül 20 fok, fényerő ahogy bővült. (Egy ív 20 fok által bezárt tárgy több száz mérföld távolságra utal tárgya több mint száz mérföld átmérőjű. Ez ad némi ötletet a hatalmas energia ellenőrzés és manipulálta ezeket a szovjet fegyverek.).
        Downie látta a látvány több mint egy alkalommal 1979 szeptemberében.

Hátteret a rövidebb
        Még ugyanabban a hónapban - szeptember 1979 - a világító földgömb álló tartalmazó függőleges csík fekete közepén volt látható az égen a Saint Petersburg, Florida. Ez a bizonyos típusú megfigyelés, hogy a terület már korábban összefüggésbe a szer ismert tevékenység Saryshagan.
        Továbbá, ebben a hónapban az Egyesült Államok nukleáris figyelmeztető Vela műholdak észlelt rejtélyes "nukleáris villanás" a Dél-Atlanti-óceán partjainál Afrika. Vita dúlt az amerikai hírszerzés és a tudományos körökben a mai napig arról, hogy a nukleáris robbanás, vagy valamilyen más mechanizmus készített a vaku.
         Sőt, a vaku már elő a skalár EM tarack származó Saryshagan mint még egy "ping" az USA-ban információs rendszerrel, annak megállapítására, függetlenül attól, hogy tudott a skalár EM tarackok. Ismét negatív válasz azt mondta nekik, nagy bizalommal, hogy (1) még mindig didn ?? t tudni skalár EM dolgokat, és (2) mi még mindig teljesen védtelen a szovjet skalár EM fegyverekkel.
         1980-ban, a második "Vela Flash "számoltak be. Ez alkalommal történt az 
infravörös tartományban egyetlen , ami pozitív kizárja bármiféle nukleáris robbanás. Még ez fokozott inger mindig kiváltott amerikai akció, amelyből kiderült, a teljes tudatlanság skalár EM fegyverek.
        Egy másik lehetőség, hogy a szeptember 1979 Vela vaku is létezik: az országok nem ellenséges az Egyesült Államok lehet vizsgálni a skalár EM fegyver készített a vaku.
        Mindenesetre sebesség, honnan Downie ?? s észleléséről, akkor igen valószínű, hogy a fegyverek a DEW Saryshagan Mi ssil e Test Range aktív volt 1979 szeptemberében, és állított elő hatalmas Tesla gömbök. Ha a harmat a Saryshagan képes a hatalmas világító Tesla világon, szinte biztos a skalár EM interferométer és képes a hatalmas Tesla pajzsokat is. Downie jelentett egyéb korábbi észlelések hasonló jelenségek látott afgánok mélyen a Szovjetunió azonos irányában Saryshagan.
        Röviden hadd fedezze a felhasználása egy ilyen "hatalmas földgömb" vagy gömbhéj az izzó EM energia és a plazma.
        Azáltal, hogy egy ilyen "óriás földgömb" több ezer kilométerrel távol a védett hátország, egy egész ív az ég védhető szemben nagy hatótávolságú ballisztikus rakéta támadás midcourse. Során midcourse pályája, a támadó rakéták volna behatolni a globuláris héj kétszer, ki vannak téve a hatalmas belső eMPS 
kétszer . Nagyon nagy a valószínűsége tehát, hogy létezik rakétákat belépő elfoglalt terület a világon vannak dudded belépéskor és / vagy kilépés. Ez magában foglalja az elektronikai belül a nukleáris robbanófejek magukat. Továbbá, ez különösen hatékony ellen MIRV és MARV rakéta hordozók, mivel a többszöri ismételt belépési járművek általában mindig a jármű fő alatt a legtöbb midcourse. Az ezzel a midcourse ABM földgömb védelem jelentősen csökkenti a járművek számának érkező utóbbi része midcourse és végső fázisában a röppálya.
        Segítségével egy kisebb, intenzívebb gömb és helyezi a bejövő klaszterek tárgyak vagy egyes tárgyak, mind EMP és intenzív helyi melegítés ellen használt a tárgyakat. Ez alkalmas az utóbbi része midcourse és a végső fázisában ICBM ?? s ?? s közbeeső hatósugarú ballisztikus rakéta, SLBM ?? s, és rakétákat. Az is hasznos, a bejövő stratégiai bombázók és a levegő-föld rakéták, mind a ballisztikus és cirkáló.
        két mód a gömbök - főleg a kisebbek - lehet használni. Először is, a folyamatos üzemmódban lehet használni, hogy "sütjük", vagy párolog el bejövő objektumok viszonylag kis mennyiség (mondjuk két-három több tíz kilométer átmérőjű). Másodszor, az "impulzus" üzemmód használható "szolgáltatás" minden bejövő tárgyak, függetlenül attól, hogy áthaladtak a "nagy világ" midcourse védelem. Ez további garanciát megöli a tárgyak;megkülönböztetés nem szükséges, csak a szolgáltatás mindet. Az expozíció az összes bejövő objektumok több támadást emeli annak valószínűségét, hogy ölni lényegében 100% -os, vagy olyan közel, hogy egy kívánsága. Természetesen a beérkező jármű továbbra is találkozhat a terminál védelem, amely a Tesla pajzs és a kapcsolódó kóbor "Quickshot" kis élénk gömbök.
        Röviden ezekkel a rendszerekkel lényegében 100% ABM és anti-bombázó védekezés lehetséges. Továbbá, a szovjetek rendelkeztek olyan hatékony védelem két évtizedben, mint ahogy már nyíltan kijelentette.








FOLYAMATOS TESLA EMP GLOBE


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s56.htm
DIA 56



        Itt van még egy igazolt eset egy hatalmas teszt egy szovjet skalár EM tarack mélyen a Szovjetunió.
        Ez egy CIA-jelentés, megjelent a Freedom of Information Act. Egy biztosak lehetünk benne, hogy az incidens történt mint azt.
        A jelenséget látható két repülőgép közeledik Mehrabad Airport Teheránban, Iránban június 17-én 1966-ban és a pilóták által jelentett.
        A távoli horizonton mélyen a Szovjetunió, az intenzív gömbölyű fénygömb jelent meg, "ül a horizonton", hog
Teherán, Irán 17 JUNE 1966
Látható KÖZELÉBEN Mehrabad repülőtérhez
Akár 4-5 PERC
Látott 2 REPÜLŐGÉP
CIA-jelentés alatt kiadott FOIA
        Itt van még egy igazolt eset egy hatalmas teszt egy szovjet skalár EM tarack mélyen a Szovjetunió.
        Ez egy CIA-jelentés, megjelent a Freedom of Information Act. Egy biztosak lehetünk benne, hogy az incidens történt mint azt.
        A jelenséget látható két repülőgép közeledik Mehrabad Airport Teheránban, Iránban június 17-én 1966-ban és a pilóták által jelentett.
        A távoli horizonton mélyen a Szovjetunió, az intenzív gömbölyű fénygömb jelent meg, "ül a horizonton", hog

y úgy mondjam. A világon a fény emelkedett hatalmas méret, fényerő, mint tette, szó szerint kitöltésével ív a távoli ég, mint bővült. A megfigyelés védve volt a legtöbb földi megfigyelők véleménye a repülőtéren maga miatt beavatkozó-hegység, amely elfedte a legtöbb jelenség a földön.
        A csendes, bővülő világon megfigyelhető volt négy vagy öt percig, mielőtt elhalványult.

Hátteret a rövidebb
        Ez megint pozitív bizonyíték a tesztelése hatalmas skalár EM interferométer, a "midcourse ABM világ" típusú akció.
        Azonban jegyezze fel a dátumot --mid 1966! A szovjetek ezért vizsgálja a skalár fegyverek hatalmas mérete és ereje legalább két évtizede. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztési megkezdődött legalább egy évtizeddel korábban, vagy a közepén 50-es években.
        Még korábban a január 1960 Nyikita Hruscsov bejelentette a fejlesztését a "fantasztikus" szovjet fegyver, amely képes akár az pusztítson el minden élet a földön, ha gátlástalanul használni. 1962-ben a lelkes Hruscsov kénytelen volt meghátrálni, és elveszíti arcát, mielőtt John Kennedy a kubai rakétaválság. Hruscsov rakéták és bombázók voltak siralmas forma, mivel jól tudta Kennedy (szívességi szovjet kém, ezredes Oleg Penkovsky). Kennedy még 
nem tudja, hogy Hruscsov új superweapons közeledett telepítését, de még nem volt teljesen kész.
        mentése arc és megakadályozzák az azonnali megbuktatása, Hruscsov látszólag végzett megdöbbentő két sztrájk bemutató az új fegyverek, amint váltak működési kész. Április 10-én 1963-ban észlelt, és elpusztította a USS 
Thresher nukleáris tengeralattjáró egy skalár EM tarack a víz alatti "folyamatos" módban. Másnap megmutatta a "pulzáló" víz alatti pusztítás mód nukleáris subs termel egy hatalmas víz alatti EM robbanás alatt a óceán 100 mérföldre északra Puerto Rico. A sors iróniája, mint az Atlanti-óceán jött élve az amerikai hadihajók keresi az elveszett Thresher , a második vizsgálat a fegyverek is fejezte be az al történt a déli őket észrevétlenül és figyelmen kívül hagyta, annak ellenére, hogy láttam és jelenteni (a FBI és az US Coast Guard) egy elhaladó amerikai jetliner a pilóta és a személyzet, aki megfigyelte a víz alatti robbanás.
        Mi így is rögzítse a fejlődés ezen fegyverek a szovjetek kiindulási jóval 1960 első operatív bevetése a hatalmas stratégiai fegyverzet történt elején 1963.
        Megjegyezzük, hogy a 1966 vizsgálat megfigyelt itt tökéletesen összhangban van ezzel a becsült fejlesztési ütemtervet.
        így nagy szovjet stratégiai skalár EM fegyvereket helyeztek működésbe a helyszínen 
23 éve ! Ez azt jelenti, hogy legalább három további generáció a skalár EM fegyvereket fejlesztettek és központi telepítése most.












Titokzatos fény OVER NORTH PACIFIC


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s57.htm
DIA 57




ASAHI esti hírek
Tokió
június 22, 1982

Látott 42 o N LAT
153 o E LONG
  • Június 18, 1982
  • NORTH PACIFIC
  • 700 km-re keletre Kushiro
  • JAL FLIGHT 403
  • JAL FLIGHT 421
Megjegyzés:
ilyen eseményekre
többször látott Jetliner
Személyzet OVER THE NORTH PACIFIC
        Események szovjet vizsgálatok a Tesla pajzs és a Tesla világon fegyvereket rutinszerűen megfigyelhető pilóták repült át az Északi-Csendes-óceán és a ki Japánban.
        Ez az egyik tipikus példája. Két jetliners, Japan Air járatok vonal 403 és 421, látó és jelentette a nagy gömb izzó fény ül mögötte a horizontot, és kiterjesztése is fölötte. A repülőgép volt a közelben a 42 fok N szélesség és 153 fok hosszúsági idején. A megfigyelés tehát mintegy 700 mérföldre keletre Kushiro.
        Az átmérője a labda becsülték legalább 18-27 km-t a pilóták. Attól függően, hogy a tényleges távolság és a gömb, akkor lehet, hogy sokkal nagyobb méretű.
        Ez az eset jelentették az Asahi Evening News, Tokió, június 22, 1982-ben.
        Sok más hasonló észlelések számoltak be a sugárhajtású utasszállító pilóták repült át ezeket vizek.












Fehér gömb látható NORTH ATLANTIC 1976




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s58.htm


SLIDE 58.


  
MARINE OBSERVER , 47:66, 1977
22 június 1976
NORTH ATLANTIC
2113-2140 ÓRA
  • 2113: ORANGE GLOW mögött felhők
  • 2115: fehér gömb ÉSZLELNÉNK ALT 10 o ,
                  SZEM 290. o
  • Fehér gömb szerint alakult
  • STARS látszott KERESZTÜL gömb
    MINDENKOR
  • AZ 2140 TERÉN ELTŰNT
    Itt egy másik megfigyelés közelebb haza.
        Ez az eset volt megfigyelhető egy elhaladó hajó június 22-én 1976 az észak-atlanti, mintegy 2113-2140 óra. Úgy tűnik, a 
Marine Observer , Vol. 47, 1977, p. 66.
        Először is, egy narancssárga fény tûnt mögött távoli felhők. Pár perc múlva, a ragyogó fehér fénygömb volt megfigyelhető, hogy a bal oldalon a narancssárga fény, csak a felhők felett. A fehér gömb, majd lassan bővült a sokkal nagyobb gömb, fényerő ahogy bővült. A maximális méretét, a tetején a fehér gömb elérte a 24 fok 30 perc emelkedési szöge a megfigyelő. Fejlesztés maximális méret szükséges, körülbelül 10 perc alatt.
        A 2140 óra a gömb elhalványult és eltűnt. A gömb volt elég vékony, hogy a csillagok lehetett látni rajta keresztül minden alkalommal.
        Ez megint eset erősen illeszkedik a nagy Tesla gömb mód a szovjet skalár EM interferométer.
        jelentősége és szerepe a narancssárga fény nem ismeretesek.


FOLYAMATOS TESLA FIREBALL


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s59.htm
DIA 59




LITVÁNIA
10 SEP 1976
BRITISH
EURÓPAI
AIRWAYS
FLIGHT # 831
KÖZÖTT
Moszkva és
London
CIA-jelentés alatt kiadott FOIA


        Itt van még egy eset, amely egy inger, hogy a brit kormány, hogy ha a britek tisztában skalár elektromágnesesség.
        Ez megint egy CIA jelentés megjelent a Freedom of Information Act, így a részleteket megbízhatóak.
        A szeptember 10, 1976 British Airways európai repülés 831, repülő Moszkva és London felett Litvánia idején megfigyelt intenzív fénygömb felett a felhők alatt a repülőgép. A fény annyira intenzív, hogy világít az ég az egész környék.
        ​​Az érintett pilóta jelentette az izzó tárgy a szovjet földre hatóságok, akikkel kapcsolatban volt. Megkapta a kemény utasításokat figyelmen kívül hagyja a fény, és lényegében továbbra is a kiutat innen.
        Itt látjuk egy esemény, amelynek egy kis, erős Tesla világon, az a fajta, amivel a védelem nem "szolgáltatás" tárgyak, már behatolt nagy midcourse földgömb, vagy légi jármű közeledik a védett területet.
        Nyilvánvaló, hogy a szovjet hatóságok nyomon a repülőgép, és tudta, hogy a közelben. Logikusnak tűnik tehát, hogy szándékosan helyezte a fényesen izzó labda alatt a repülőgép úgy, hogy a pilóta és a legénység nem tudott nem megfigyelni.
        A furcsa üzenet a pilóta egyszerűen célja, hogy növelje az intenzitást az inger. Az ösztönző volt, hogy valami ilyesmit: "A szovjetek csinálnak valamit, a kutatás és fejlesztés, amely lehetővé teszi számukra, hogy intenzív golyó izzó fény a távolból, és ezeket a tárgyakat a levegőben és a repülőgépen, esetleg, hogy elfogják őket." A cél természetesen az volt, hogy tartsa be a brit kormány ?? reakciója az eset után jelentette a pilóta az ő érkezését Londonban.
        ismét a reakció a brit - és az Egyesült Államok is - volt, mint előre. Ismét megmutattuk, hogy semmit sem tudott a skalár elektromágneses fegyverek, és nem ismeri fel, mikor találkozott a hatásait.


















TERMINAL ABM SYSTEM




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s60.htm
DIA 60
        Nagyon szép dolgokat lehet tenni, ha egy fészket több Tesla pajzs --say három vagy négy --concentrically, egyik a másik belsejében. Ebben az esetben még a nukleáris sugárzás (mint például a gamma-sugarak), egy védelmi elnyomó nagy magasságban nukleáris robbanás lehet kezelni.
        Tegyük fel, hogy három ilyen koncentrikus pajzs kerülnek egy nagy létfontosságú területen. Továbbá tegyük fel, hogy a nagy magasságban nukleáris robbanás kerül fölé a külső árnyékolás. Gamma-sugárzás szinte azonnal lecsap a plazma a külső héj, ahol felszívódik, szétszórt, és újra sugárzott alacsonyabb hőmérsékleten. (Ez, miután az összes, amit csinál plazmák.) Belül az első shell, a szórt sugárzás most a röntgen- és ultraibolya régióban.Engedje meg követni a legtöbb halálos összetevő, az X-sugarak.
        A szórt röntgen majd a sztrájk a második plazma héj, és felszívódik, szétszórt, és újra sugárzott alacsonyabb hőmérsékleten. Bent a második héj a szórt sugárzás most a látható és infravörös tartományban, egy kis ultraibolya.
        Ez az optikai sugárzás viszont a sztrájk harmadik plazma héj, és felszívódik, szétszórt, és újra sugárzott még alacsonyabb hőmérsékleten. Bent a harmadik shell a legtöbb energia jelenleg formájában rádiófrekvenciás (RF) energia, egy kis infravörös és látható sáv spektrális energia tartalom.
        Ezen a ponton, közönséges elektromágneses interferencia (EMI) árnyékolás elektronikus berendezések a földön és belső a harmadik pajzs is vigyázni bármely rádiófrekvenciás interferencia eredő emergens rádiófrekvenciás zaj.
        Amint látható, három kagyló elegendő lehet átalakítani a gamma és röntgen sugárzás (és ultraibolya és infravörös) többnyire ártalmatlan rádiófrekvenciás energia előtt mindhárom kagyló megbontják. Így a taktikája védelem szándékos elnyomás egy előzetes nagy magasságban nukleáris robbanás lehet ellensúlyozni több Tesla pajzsok.
        Ezen kívül természetesen bármilyen közönséges jármű átható mindhárom pajzsot vannak kitéve az egymást követő erőszakos EMP ?? s, és szinte biztos, elektromosan dudded. A járműveket is a többszörös az intenzív fűtés, így éghető üzemanyagok, robbanóanyagok, és ablatives elpusztulnak. Ezen kívül, acélszerkezetek lehet olvasztott vagy elpárologtatott.
        Gondold csak el: minden, ami eléri egy ilyen Tesla pajzsok megy 
phht! mint egy bogár üti villamosított bugkiller képernyőn.
        Az évek múlásával hajók jegyezni és az ilyen többszörös pajzs "fény jelenségek", távoli régióiban az óceán. Amerikai hírszerző már rutinszerűen nem fizetett figyelmet jelentések "fények este", távoli óceáni területek, és így a szovjet teszteket így maradt viszonylag észrevétlenül hivatallal ~.






Két ív AZ SKY








http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s61.htm
DIA 61
        Csak a listára egy esemény, amelynek a tesztelése több koncentrikus Tesla pajzsok, itt egy korai elvégzett vizsgálat közepén 1961 felett az Indiai-óceánra.
        Az incidens történt 1800 óra. Greenwich Mean Time (GMT) és figyelték meg a múló hajót. A jelentés tartalmazza 
Marine Observer , Vol. 32, 1962, p.64.
        Az első a hajó legénysége ?? megfigyelhető egy hatalmas, nagyon világos ív fény a horizonton, vagy azon túl, a mindkét végén halad alatt a rálátás a horizontra. Ez valójában talán egy nagy Tesla pajzs, de az ilyen alacsony intenzitású, hogy csak a kereszteződés ív lehetett tisztán látni. Az ív közbezárt íven körülbelül 150 fokos keresztül az átmérője az alján.
        Mintegy 10 perc elteltével, egy második és halványabb ív megjelent, koncentrikusan belsejében az első. A hajó így figyelte, mi lehetett, a fészkelő két óriás félteke (az EM energia), hogy a többszörös Tesla pajzs.
        Valószínű, ez volt a teszt korai kutatási és fejlesztési prototípus, mert Hruscsov csak bejelentette az új "fantasztikus fegyverek" a fejlesztés az ő január, 1960 beszéd a szovjet Elnökségének. És úgy tűnik, szárazföldi fegyverek, mint ez a prototípus valószínűleg nem lett telepítve és működőképes, amíg április 1963.
        azonban még 1961-ben a szovjetek volna fejlesztése és tesztelése prototípusait a fegyver alkalmassá tengeri munkacsoport védelem és használat.
        Számos más hasonló jelenségek bevonásával beágyazott félteke vagy hatalmas koncentrikus íveket a fény már látott tengerészek tengeren.






ABM védelmet




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s62.htm
DIA 62
        Amikor a különböző képességeit Tesla pajzsok, földgömb, és skaláris tarack integrált össze egy ABM védelem, a legfélelmetesebb szovjet stratégiai védelmi képesség nyilvánvaló.
        Ezen dia foglalkozunk csak midcourse és terminális fázis ABM védelem. Később ki kell terjednie az alkalmazott ezen fegyverek indítson fázis ABM védelem, primer fázis bombázó védelem, víz alatti tengeralattjáró-elhárító védelem stb
        Tegyük fel az USA-ban, hogy provokált kétségbeesetten indítson rakéta támadás Oroszország felé, ahogyan az a dián.
        Először jön a dob szakasz megsemmisítése indított rakéták, amit majd hamarosan kiterjed.
        A fennmaradó rakéták midcourse találkozni lehet nagyon nagy, izzó gömbök a fény, ahol az EM energiasűrűség tartalmazza, és tartott a gömbhéj "energia üveg" az izzó gömbök . Minden földgömb kiterjedhet íven legfeljebb körülbelül 20 fok, ahogy a szovjet megvédte területen. rakéták könyv MIRV és MARV hasznos terhet még nem lett telepítve a visszatérési járművek.
        A rakéta és a hasznos teher találkozás egyik gömbölyű kagyló, egy erős EMP hirtelen tapasztalható az egész rakéta és minden összetevőjét. Ismét EMI árnyékolás nincs jelentősége, mivel az EMP felmerül onként téridő egész jármű hangerő. Az eredmény pillanatnyi dudding minden elektronikus áramköröket, beleértve az elektronikai, a nukleáris robbanófejek magukat. A HE tartalma nukleáris robbanófej rendszer hevesen felrobbant, teljesen tönkreteszi a konfiguráció a robbanófej. Az alacsony rendű nukleáris robbanás következhet be, hanem inkább a robbanófej ?? nukleáris anyag csak felbomlott, finom eloszlású, és állítsa kigyulladt.
        Ezen kívül minden éghető anyag van beállítva hevesen kigyulladt, vagy megsemmisült. Robbanásveszélyes anyagok, mint a booster hajtóanyagok és HE robbanóanyagok hevesen felrobbant. Ablációs és műanyagok szó szerint felrobban darabokra szakadt szét hirtelen heves abláció kigázosodó mindenhol belül. A maradványok a jármű már teljes fel nem robbant bomba, mint a terhelés, beleértve a jármű ismételt belépési, nukleáris robbanófej elektronika, nukleáris anyagokat a zavarok és robbanás a HE része a robbanófej rendszer, stb
        Mégis, minden egyes darabja a törmelék át kell haladnia az izzó shell még egyszer, mielőtt kilép. Így a második "lövés", éppen olyan hatásos, mint az első, még mindig vár minden egyes darabja a törmelék lezúduló mentén a héjon belül kijövő.
        Ahogy a törmelék folytatódik az utóbbi része midcourse és korai végső fázisban, a részek elég nagy ahhoz, hogy nyomon kövesse vannak kitéve kicsi, intenzív Tesla gömbök, ahol az energia sűrűsége a héj sok nagyságrenddel nagyobb, mint a nagyobb világon a korábban használt midcourse. Ez a része a védelmi rendszer egyszerűen szolgáltatások minden bejövő "blob" módszeresen, talán először az impulzus üzemmódban. Később, bármilyen foltokat még így is kapnak a maximális "folyamatos fűtés" üzemmódban egy kis Tesla gömb, hogy valóban párolog fémek és anyagok.
        Abban a valószínűtlen esetben, ha valami még mindig aktív, illetve, hogy egy tárgy sikerült kitér a nagy és kis Tesla tűzgolyók, a Tesla pajzs még nem találkozott, fölé magasodó a védett területen. Jelentős célokat ez pajzs lesz koncentrikus, és tartalmaz három vagy több koncentrikus Tesla pajzsok. Ismét a közeledő jármű kerül a többszörös EMP ?? s és komoly fűtés egész kötet. Ezen túlmenően, a koncentrikus pajzsok lesz "megtisztítására", és sterilizáljuk bármilyen gamma-sugárzás és EMP eredő bármilyen szándékos nagy magasságban védelem elnyomás atomrobbanás hogy valahogy (elképzelhetetlenül!) Kap a dob fázis ABM rendszer, és a Tesla-gömb midcourse és korai terminális fázis védelmet.
        Mint látható, a rendszer bonyolult jelent legfélelmetesebb védelem, hogy biztosan megközelíti a 100% -os hatékonysággal szemben a jelenlegi hármas, sőt ellen hozzáadása rakéták.
        Ezen kívül, mivel ezeket a fegyvereket szenvednek nagyon furcsa megszorítások és korlátozások A skalár adók valójában kettős mód: lesznek hagyományos radarok egyszerűen váltás a szokásos EM mód. Ezek egy részét a nagyobb hagyományos ABM védelmi rendszer komplex mi jelenleg elismerik a Szovjetunióban. Ebben a hagyományos szerep, hát ABM elfogó rakéta áll rendelkezésre, az alkalmazott, ha a hagyományos szerepet kell feltételezni.
        később fogunk foglalkozni az oka a furcsa korlátozásokat, amelyeket be kell helyezni a képzetlen használata a nagy skalár EM rendszerek, különösen a az impulzus vagy a "burst" csomópontok.






WOODPECKER Gerenda Intersect egész Észak-Amerikában






http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s63.htm


DIA 63
Illusztráció után szovjet katonai erő , a Védelmi Minisztérium, 1985, p. 45
     Júliusban 1976-ban a US kapott nagyon különleges Bicentennial üdvözlet a Szovjetuniótól.
     Abban az időben, kommunikációs rendszer, a világ a 3-30 megahertz zenekar hirtelen találkozott jelentős zavaró rendkívül erős, csiripelt szovjet adók, amelyeket hirtelen aktív. Ezen adók továbbra is továbbította a mai napig.
     A becslések szerint az ereje a hatalmas adók változnak, de a számok elérheti a több száz megawatt névleges alak mint 100 megawatt.
     Ezek a nagy teljesítményű adók voltak azonnal becenevén " harkályok ", mert a jellegzetes hang hangolt jelet, amikor megkapta. Azaz, a kapott jelet tett a "hierarchia" hangzik, mint egy harkály csőre ütő egy darab fa. (figyelj az alábbi felvétel)






     Több nemzet tiltakozott, de az erős jelek tovább, egészen a mai napig. Az egyetlen szovjet válasz az volt, hogy adjunk hozzá egy "szórt spektrumú" képesség, úgy, hogy az adó nem lakik túl hosszú egy adott frekvenciát, de eltolt időszakosan más frekvenciákat.
     Ezek az adók nyilvánvalóan soha nem pontosan helyezkedik el, az amerikai hírszerzés, de a gerendák szállítására sok a jellemzőit over-the-horizont (OTH) radar. Ők nevezték OTH-radarok amerikai hírszerzés, és kérdés nélkül, hogy e misszió, amellett, hogy néhány nagyon érdekes küldetéseket, amelyek az amerikai hírszerzés nem nem értékeli. 
     Szovjet katonai erő , a Védelmi Minisztérium, 1985, p. 45. jelzi a közvetlen metszéspont felett az Egyesült Államok a harkály radar gerendák alkalmazott egy OTH-szerep. Megmutatjuk illusztrálására, hogy ez a kereszteződés a dia.
     Ezen kívül megjelenik egy további "scanner" gerenda, amely lehet szkennelni az egész kereszteződés "rács" az USA-ban alkotta hullám interferencia két fő harkály gerendák.
     Ezek a harkály távadók sok különböző funkciókat.
     Először, fel lehet használni a szokásos over-the-horizont radar csomópont, mivel a gerendák követik a Föld-ionoszféra hullámvezető és görbe a Föld körül. Ebben az üzemmódban tudnak érzékelni rakétákat dob ​​és azt követően, valamint a stratégiai bombázók, amikor levette és azt követően.
     Azonban ezek a skalár interferencia rács fegyver számos más célokra.
     Először is fel lehet használni biológiai támadás teljes lakosságuk célzott területen. Ezt a szempontot nem vonatkozik az e eligazítás . Elég annyit mondani, hogy a bevezetett zárt ELF modulációs jel 10 Hz-ot és kevésbé gyakran észlelt több Harkály frekvencián egyszerre. A célterület, ez moduláció - amennyiben megfelelően erősebb, mint a Schumann rezonancia a Föld mágneses mező is - magával ragadja százalékában az agy a "kényszerű bevitelét." Ebben az esetben ezek az emberi agyakat "szinkronizálva", hogy a harkály jeleket, hogy a többszörös koherens frekvenciák fáziszárt beléjük. Azaz, több összefüggő EM csatornát közvetlenül e sodró agyában most létezik. Ezen a ponton, a Fourier bővítések lehet használni a támadás sajátos részeit az agy geometriailag.
     Ezen kívül, skalár EM betegség mintákat is modulált fel a fuvarozók, ismét Fourier terjeszkedést. Különleges biológiai hatások okozta a sodró lakosság az akarat, kizárólag csak az állam a művészet a szovjet technológia támadni őket. A lehetséges indukált hatások közé tartozik az azonnali halál, szív roham, súlyos érzelmi zavar, az ellenőrzés elvesztése a belső funkciók, betegségek, letiltása az immunrendszer, és még a beültetés a gondolatok, érzelmek, és a gondolatok, amelyek értelmezik a célzott témakörökről, mint a saját.
     Míg a további vita ezen a területen kívül esik e tájékoztató, a biológiai vonatkozásait a harkály adók szörnyű. Elég azt mondani, hogy a több ezer kísérlet Kaznacheyev igazolták, hogy szinte bármilyen sejthalál és a betegségek minta lehet elektromágneses továbbítani . Kaznacheyev jelentett a hatás a közeli ultraibolya. Kísérletezők Egyetem Marburg Nyugat-Németországban duplázott a kísérleteket az infravörös.
     A lényeg az, hogy a fotonok maguk tudnak szállítani a halál és a betegség minták között a sejtek. skalár EM technológia lehetővé teszi, hogy a szintézis a tényleges potenciális minta (ami végül is teljes ellenőrzést jelenti töltés és töltés eloszlása, ezért a biokémia cella) egy adott sejtes betegség vagy halál mechanizmus. Tünetek (és sejthalál tőlük!) A nukleáris sugárzás, vegyi mérgezés, bakteriális fertőzés, és egyéb mechanizmusok sikeresen indukálta a Kaznacheyev kísérletek .
     Dr. Popp NSZK tett közzé egy elemzést a virtuális foton mester rendszer a sejtek. Mivel a skalár EM jelenti a szándékos rendelési virtuális részecske fluxus a determinisztikus mintákat, a mester vezérlés könnyen be skaláris technikák kiváltására betegség és rendellenesség tetszés szerint.








HÁLÓZAT virtuális ADÓEGYSÉGEK.




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s64.htm
DIA 64
Ezen a dia mi vázlatosan képviseli a szovjet beavatkozás harkály rácsot az US A rács könnyen használható befolyásolni és ellenőrizni az időjárás, és a több mint egy évtizede a szovjetek manipulált az időjárás az Egyesült Államokban és más a világ.
A különös a dia címének, szeretnénk felhívni a figyelmet arra a tényre, hogy az exoterm mód skalár interferometria lovaglás a harkály radar jelek, mind a harkály hálózat interferencia sejtek működhet, mint egy kis "virtuális adó." Ez pontosan az, ha a szovjetek nem léphetnek be az USA-ban, és létre több ezer EM adók rendszeres időközönként az ország egész területén!
És persze ez még rosszabb. Az endoterm üzemmódban, olyan, mintha a szovjetek engedélyezték be az USA-ban és épít több ezer "hideg generátorok" az egész USA-ban azt jelenti, hogy ebben a módban, minden a "adók" valójában kivonat elektromágneses energia.
Ez a két mód lehetővé tették a Szovjetunió drasztikusan manipulálni az időjárás akarat felett az Egyesült Államokban az elmúlt évtizedben (és hasonlóan, más helyeken is.)
(A teljes nyilvánosságra hozatalát a szovjet időjárás ellenőrzési műveleteket az Egyesült Államokban, lásd TE Bearden, szovjet időjárás Engineering Over North America , 1 óra. videokazetta, 1955, beszerezhető a Pf 1472, Huntsville, Alabama 35807, 40,00 $ US számlás, VHS vagy BETA formátumban. Mi csak egy rövid összegzést itt.).
Röviden, belül a különböző referencia szint nullák a szokásos EM harkály fuvarozók, skalár "csatornák" hoznak létre. Scalar gerendák, jelek, és interferométer hüvelyesek és sebességváltók keresztül kell továbbítani ezeket alapjelcsatornák mintha közvetlenül a drót. Fokozatos, pulzus alakítására, és a Fourier bővítése képződését geometriai formák, majd a kulcsot kell használni skalár interferometria keresztül a belső skalár csatornák a szovjet harkály jeleket.
Azáltal, egy vagy több sejt rács és a skaláris beavatkozás ott az exoterm folyamatos üzemmódban, helyi fűtés és bővítése a levegő, és kialakulását a magas nyomású terület fordul elő.
Azáltal, egy vagy több sejt rács és a skaláris beavatkozás ott az endoterm folyamatos üzemmódban, helyi hűtés és csökkenő a levegő, és kialakulhatna egy alacsony nyomású terület fordul elő.
Elektromágneses 'forgása "a zavaró skalár gerendák, a hotspotok és coldspots mozgatható mentén a kívánt útvonal és a kívánt sebességet.
Ezekkel a módszerekkel az egész Jetstream szerte az Egyesült Államokban lehet eltérni, és szabályozható, hogy nagy mértékben. A nedvesség lehet levonni a Csendes-óceán dél-kaliforniai túli és Mexikóban, és összeütközött az USA déli rendkívül hideg levegő lehozták Kanadából, termelő jég viharok, mint azok, és körülbelül 1 február 1985.
Erőszakos vihar aktivitás oly módon váltható és irányított. Azáltal, "spin", ugyanezek a viharok is indukált alkotnak kiterjedt tornádók.
A tartós időjárás mérnöki tevékenységek, a szárazság vagy a túl sok eső és az árvizek is okozta területeken az Egyesült Államok, mint kívánatos.Növények is megsemmisült vagy súlyosan megrongálódott, hogy súlyos és unseasonal időjárás.
Ha a rács kerül a földre skalár EM hordozók helyett normál EM fuvarozók (és a harkály "radarok," lehet váltani, vagy add, skaláris hordozó mód, amikor csak akarja), akkor lehet használni, mint egy tengeralattjáró-elhárító fegyver mint később látni fogjuk. Azt is fel lehet használni, hogy okoz lényeges óceán hatásokat, amelyek drasztikus következményei vannak a világ időjárás - mint például a rendellenes El Nino a 1982-1983.
A lokalizációs egy helyen fűtési tetején a vihar üllő, és egy másik helyszínen a hűtés oldalára, a helyi heves leáramló hozható létre. Időjárási műhold észlelt éppen olyan rendellenes kombinált fűtési és hűtési zivatar üllő felett az Egyesült Államok Bár lehetnek természetes mechanizmusokat, hogy ezt a rendhagyó kettős minta, az is okozta a szovjet időjárás mérnöki, ami okozhat akár széles területen, vagy erősen lokalizált hatásokat.
Minden ilyen típusú időjárás mérnöki események szándékosan létre az USA-ban a Szovjetunió.
Talán a legnagyobb időjárási hatások által kiváltott megváltoztatásával néhány nagyszabású normális mechanizmusok befolyásolják és irányítják az időjárás. Így a mesterségesen előidézett El Nino a 1982-1983 volt egy ilyen eset, ami drasztikus időjárás felborítja világszerte egy év vagy több.
Az elmúlt évtizedben az időjárás annyira rendhagyó, hogy csak egyszer fordul elő 1200-as években véletlenül. Ez nem volt köszönhető, hogy a szokásos véletlen, hanem a szovjet időjárás mérnöki, különösen azért, mert az Advent a harkály adó komplexumok.


TOVÁBBI hátteret a rövidebb


A küllő távadók hordozhat skalár összetevőket, amelyek amellett, hogy biológiai csapások, fel lehet használni sok más célokra, mint például a 
  1. befolyás és ellenőrizni az időjárás, 
  2. letér az óriás jetstreams a felső légkör, 
  3. felderítése, nyomon követésére és megsemmisíti rakéták elindítása után nem sokkal, 
  4. felderítése, nyomon követése és megsemmisíti stratégiai bombázók és más légi jármű, 
  5. támadás föld és az óceán felszíni célpontot nagy légi elektromágneses robbanás: robbanás az EM termel a tűzgolyó, a hőhatás és a robbanás hulláma egy nukleáris robbanás nélkül a nukleáris sugárzás és radioaktív szennyeződés csapadék;
  6. támadási felület föld és az óceán célok nagy "hideg robbanások", ahol az élőlények fagy szinte azonnal, így a felszíni létesítmények és berendezések ép,
  7. támadás föld és az óceán felszíni célpontot komoly belső elektromágneses zavarokat, hogy minden elektronika dudded,
  8. támadás személyzet a szárazföldi és tengeri közvetlen lerombolása idegrendszer egy belső indukált erős EMP,
  9. működését pedig távoli létesítmények, berendezések és a személyzet vagy megsemmisíti az élelmiszer-növények nagy részén a súlyos hideg vagy súlyos fűtés, vagy akár megdöbbentő oszcilláció a kettő között.
    Ezen kívül a skalár szempontok a harkály adók is sugárzott át a földet, és óceán a felszíni hullámok, vagy egy adott mélységben metszik a távoli régiót. Ez a mód használható
  10. okoznak távoli földrengés egy távoli hiba zóna letétbe helyezésével energiát a sziklák ott, egyre nagyobb a feszültség, amíg a lemez csúszás következik be a hiba zóna,
  11. okoz nagy, rendellenes ringató egy teljes lemez vagy nagy területen, letétbe helyezésével és kitermelése energiát váltakozó területeken, ami horpadás a nagy szikla lemez,
  12. hozzanak létre egy beavatkozás rács alatt a víz, hogy a víz alatti tengeralattjárók kimutatható, nyomon követhető, és megsemmisítették a pályaudvarés a rakéták is fűtött,
  13. támadás hadihajók és munkacsoportokban a víz és a hajótesten keresztül, figyelmeztetés nélkül,
  14. támadás rakéta silók és nukleáris tárolóhelyek "bevezetése előtt", közvetlenül a föld is,
  15. kezdeményezi a teljes nukleáris robbanás implózió típusú nukleáris robbanófejek fedélzeti rakéták állomáson,
  16. kezdeményez teljes nukleáris robbanás implózió típusú nukleáris robbanófejek tárolóhelyek és kész tartalék,
  17. elpusztítani tengeri és óceáni alsó szerelt aknák és víz alatti érzékelők, ideértve akár egész "mezők" őket,
  18. felismerni és elpusztítani ellenséges torpedók, hajó-víz alatti tengeralattjáró-elhárító rakéták, és a dömping-ellenes tengeralattjáró lőszerek és díjak,
  19. "Pumpa" a villamos földelés távoli elektromos elosztó és termelési rendszereket, hogy a rendszer nem katasztrofális,
  20. "Pumpa" a villamos földelés távoli elektromos rendszereket annak érdekében, hogy a rádió és televízió adók, elektromos hálózatok és vezetékek komplexek épületek és létesítmények sugároz a kívánt skalár hullám alkatrész vagy jel komplex gépek és az emberek. 
Mindent összevetve, a harkály adó komplexumok és egyéb kapcsolódó skalár EM fegyverekkel a leghasznosabbak a nagy missziók szükséges háborúban.








Szovjet Időjárás Engineering át Észak-Amerika




Ez a szalagos előadás, ami történt 1985-ben, benne van a történelmi csak tájékoztató jellegű. Azóta a technológia került kifejlesztésre szigorúbb longitudinális EM hullám interferométer, amely a pontos jellegéről korábbi időjárási mérnöki fegyvereket. 

Az alapjait skalár elektromágnességgé jól magyarázza e táblákban.


Cohen amerikai védelmi miniszter aggodalmát fejezi ki az öko-terrorizmus a skalár elektromágneses fegyvereket.
"Mások [terroristák] folytat még egy öko-típusú terrorizmus, ahol tudják megváltoztatni a klíma, elindult földrengés, vulkanikus tevékenység távolról használata révén elektromágneses hullámok ... Tehát rengeteg zseniális elmék arra nézve, hogy a munkahelyen megtalálják amelyben kitölti terror az egyéb népek ... Ez igazi, és ez az oka annak, hogy van, hogy fokozzák a [terrorizmusellenes] erőfeszítéseket. " 
Védelmi miniszter William Cohen egy április 1997 terrorelhárítás által szponzorált konferencián korábbi szenátor Sam Nunn.  
Idézet DoD News Briefing, a védelmi miniszter, William S. Cohen, Q & A konferencián a terrorizmus, a tömegpusztító fegyverek és az USA stratégiája, University of Georgia, Athens, április 28, 1997.





Példák a rendellenes felhő képződmények a 2000. évi
  1. Complex "küllős kerék" minta, előfutára, melyet először figyelték meg mintegy 20 évvel ezelőtt. November 28, 2000
    See 
    http://www.flashradar.freeservers.com/FLASH20229.html 
  2. Hatszög alakú minták - lehetséges tesztek elszigetelési akadályok szennyezett területek biológiai hadviselés. November 16, 2000
    See  
    http://www.cyberspaceorbit.com/radar/utahex.html

CANADA
EM/RF/MW
RADIATION
RING
http://www.flashradar.freeservers.com/FLASH20229.html

 

AAND ALSO ON THE US SIDE MINOT AIR FORCE BASE THIS IS THE PAGE POSTED ON THE LT. COL. THOMAS BEARDEN WEBSITE
 
THE LT. COL. THOMAS BEARDEN WEBSITE




 FLASH RADAR FRONT PAGE
 FLASH RADAR RESEARCH ORIGINAL WEBSITE 23 PAGES












HEX fölött lóg a WEST










11/16/00 hexadecimális anomália nyers adatok
11/16/00 hex anomália kék vonal körülhatárolása hozzá
11/16/00 hex rendellenesség animáció (kék vonal vázlat hozzá egy keret)
INFRA-RED SAT 11/17/00 17: 15Z (kontrasztanyagos, Photoshop, automata beállítás szűrő)
11/23/00 FALLON NAS: A javasolt változtatások lehetővé tenné a haditengerészet frissíteni és egységes szerkezetbe Navy képzés állami és haditengerészet adják földeket, és frissítse a meglévő légtér fedő ezeket a földeket. Változások közé olyan új vezetékes és a mobil elektronikai hadviselés (EW) oldalak
Dátum: 11/18/00 22:54:14 Pacific Standard Time Szia Kent, a Re Pápua Quake én még mindig vár válaszokat Joides hajó és a CSIRO hol voltak a kérdéses időszakban. ANON küldött nekem a hatszög felhő hivatkozás . Szeretném tudni, hogy az adatokat a kép eredetét, hogy ellenőrizze, hogy valós vagy már doctored .................. Ha valódi, akkor megtalálta megdönthetetlen bizonyítékot felhő időjárás manipuláció valamilyen eljárás - akár szándékos tech alkalmazás, vagy valami bizarr melléktermék néhány más kísérlet ...................... Lásd a következő szempontokat küldött Tom B. Üdvözlettel , ANON Szia ANON, azt gondoltam, hogy talán a "Pentagon" kérdés, de ez egy hatszög !!! A központ úgy tűnik, hogy körülbelül a SW Idaho egy nagyon elszigetelt része az alsó 48 állam - SW a Snake River? ?? Nem tudok egy jó fix a kép szállított, de az eredeti forrás lehet, hogy jobb legyen a Lat-Long fix a teljes szerkezet ................ nem tudom, hogy ez annak köszönhető, Egy központi ok pontot, vagy mert él a kiindulási pontot, azaz ok. néhány phenominon ellenőrző minden éle alapján a strukturális központban, vagy az útvonal mentén.Ha ez egy érző ellenőrzés dolog, akkor nem értem a célját, vagy ok-okozati összefüggés a tényleges módszertan. A hatszög alakú kristály közös pl Quartz. Talán néhány EM eszköz felhasználásával oszcilláló kvarc crytal áramkör, amely valamilyen módon alignes töltött felhő részecskék utánozni a központi elhelyezkedésű ??? kvarc oszcillátor belső kristályos atomi szerkezet ?????? Ez idő ellenőrzés vagy valamilyen melléktermék egy másik kísérlet, amely teljesen független az időjárási ellenőrzés ??? Az csak homályosan hasonló természetes phenominon hogy láttam van a Yilgarn pajzsa WA ahol látszólagos nagy földpát cyrstal vázlat is látható a regionális gránit északra Leonora-Laverton, a széle körvonal valójában metszette kéreg hiba lineárisokból de úgy néz ki az egész világon, mint egy hatalmas tökéletes földpát kristályos formában keresztmetszet. Földpát formák mintegy 35% , a sziklák érintett és már az is kérdéses, ha az összes apró kristályok valahogy visszanőtt a fiatalabb metamorf esemény, hogy egy hatalmas kristály körülvevő minden más összetevők ??? A földpát "kristály" szól 100km hosszú és 60km széles .......................... Olyan ez, mintha a fizikai univerzum kiküld egy jelet A tervezet az - inkább, mint a DNS klón jelzést ad, amely szén-dioxid és hidrogén hogyan kombinálni. Vajon a földpát kristály nem ugyanaz, mint egyfajta kvantum hatás jel minden más Ca, Na, K, Si, O atomok közölve, hogyan csatlakozhat együttesen annak elsődleges kristály ............ .... Ha így van valaki megrepedt a módszert hatszögletű felhők - vagy ez egy véletlen mellékterméke egy nagy Quartz kristály EM adó ??? Nem hiszem, mást !!! Üdvözlettel





Az üzenetben kelt 11/18/00 22:54:14 Pacific Standard Time, ANON írja:

<< ANON küldött nekem a hatszög felhő referencia. Szeretném tudni, hogy az adat, kép eredetét, hogy ellenőrizze, hogy valós vagy már doctored .................. >>
KENT: gyűjtöttem példák különböző adatforrások és mindet a merevlemezünkön.
Először láttam a rendellenességet, és most is ott van, valós időben a:
http://weather.yahoo.com/graphics/satellite/west_usa_loop.html
Is észrevette a hatszög az infravörös (kissé) itt:
http://weather.unisys.com/satellite/sat_ir_us_loop-12.html
Ismét ott van, de most már meg kell tekintenünk gyorsan. Megmentettem az animáció-adatot a merevlemezről. A helyzet az, hogy van, hogy megragadja ezeket pontosan a rendezvény ideje alatt a múlt archívumok nem könnyen hozzáférhető.
Letöltöttem több adat, még nem publikált az interneten. Néhány adat olyan nagy file, hogy tiltja webes hacsak szerkesztett, vágott, stb
Az én jelenlegi webes bemutatót csináltam hozzá egy zöld vonal körvonalazta, hogy segítsen az emberek mit akartam meghatározni a következő weboldalon:
radar / utahex.html
Érdekes, dolgozó elkülönítve magamat Charlie Plyler, ELFRAD, szintén figyelemmel kíséri a következő, esetleg kapcsolódó EM anomália:
Dátum: 11/17/00 05:13:56 Pacific Standard Time
Kent lehet, hogy érdekli ez az adat. Ez egy grafikon a Golden Ratio frekvencia, hertz 1.618033. Ez folyamatosan rögzíti a ELFRAD állomás.Minden jel felett 1,72 és a 1,52 Hz alatt már csökkent. Mi továbbra is figyelemmel kíséri, és megjeleníti ezeket a jeleket "
http://www.elfrad.com/SDR3.htm
Mi már évek óta nem tudja meghatározni a forrása ezeknek adások. Minden olyan információt kaphat hasznos lenne számunkra. Köszönöm, Charlie Plyler Elfrad Group
http://www.elfrad.com
Kent Steadman
ORBIT
csatolt fájlok
(Letölthető fájl üres mappába, és csomagolja nézet böngésző vagy GIF-animáció Viewer, mint a GIF Construction Set).
Dátum: 11/19/00 07:59:26 Pacific Standard Time
Re A Hexagon Cloud Van egy újabb gondolat, hogy jön egy tipp a Kent Steadman újra a Jeff Rense hely, ahol van egy hivatkozást Kén Hexafloride szabadul meg feletti magasságban Salt Lake City kutatásának biokémiai hadviselés anyag terjedését árak.
Most az egy dolog, a hatszög nem tennie abba időjárás benne a pálya, így dobott egy karantén "Wall" középpontja körül a szerkezet. A Kent Steadman videó folyam bizonyítja ezt nagyon jól.
Ezért lehetőség az, hogy a Hex jelent teszt egy EM módszer célja, hogy karanténba kitett helyen biochem támadás. A stoping időjárási minta mozgás tudna megvédeni szomszédos területek légi szétoszlását ártalmas hiba, vírus, vagy kémiai aeroszol cseppecskék
..................
Lenne értelme, hogy egy ilyen technikát tesztelik ebben az időben - együtt a kén-hexafluorid és Chemtrail dolog
.................................
A másik gond az, hogy az adatokat nem doctored, hogy úgy tűnjön, mintha a hex leáll az időjárás BUT Kent bebizonyította nekem, hogy ő kapta a képeket személyesen a nyilvánosság időjárás kép forrása és még ma is van egy vestigal maradványa a hex a képekre írt ugyanazon a helyszínen -, de azt, hogy elpusztult a bejövő elöl beszélünk, így a valóságban a hex látszik biztos .................
Üdvözlettel,
ANON
Az üzenetben kelt 11/19/00 20:59:01 Pacific Standard Time, ANON írja:
<< Némi kételyeket az utolsó levél re hex leáll időjárás. Ahogy újra megvizsgálja a hex video stream vettem észre, hogy végig a felső belső széle időjárás nem úgy tűnik, hogy becsapnak a hatszögletű, majd forgassa ki a NE szélén a hex. Amit kezdetben vélt felhők úgy néz ki, kicsit olyan, mint a hó a földön jelölésre ki a belső fedelet, és élek a hex ..............
Meg kell nézni a videót néhány, de ez valójában nem jelenik meg, ha a hexa egy felhő egyáltalán - csak a föld fehér fedél hó vagy fagy ??? >>
EDITOR
A. Azt hiszem, a fagy-hó elmélet valószínűleg pontos; azonban miután figyelte az anomália körülbelül egy 24 órás periódus kezdődik a 11/16 Mintha láttam:
1. Ez a bejövő felhők nyugatról úgy tűnt, hogy lepattan az északi hex meghatározott terület.
2. Hogy a magas nyomású terület a tengeren, hogy a NW úgy tűnt, hogy furcsán tükör a hex, negatív alakja tiszta égbolt, és hogy az idő "fegyvert", úgy tűnt, hogy hajlítsa a bizarr szögletes könyök.
3. Hogy az időjárás a hex, jég és hó felhő tűnt mozdulatlan csak változó hőmérséklet, a későbbi délután - ezek a változások a fehértől a barnáig-ködös-land-tömeg szokatlanul hirtelen.
B. Szintén a nap folyamán később kaptam egy e-mailt a Charlie Plyler vonatkozó érdekes jelet ő már nyomon:
Dátum: 11/17/00 05:13:56 Pacific Standard Time
"Kent lehet, hogy érdekli ez az adat. Ez a grafikon a Golden Ratio frekvencia, 1.618033 hertz. Ez folyamatosan rögzíti a ELFRAD állomások. Minden jel felett 1,72 és a 1,52 Hz alatt már legyengített. Mi továbbra is nyomon követi és jeleníti meg ezeket a jelekethttp://www.elfrad.com/SDR3.htm Nem tudtuk, hogy meghatározza a forrása ezeknek a sebességváltók. Minden információt kaphat hasznos lenne a számunkra. " Köszönöm, Charlie Plyler Elfrad Group
Érdekes az ötszög megnyilvánulása 2D a Golden Ratio, nem egészen egyezik a hex, de érdekes.
11/20/00
IDŐJÁRÁS
A FACT ÓTA keleti oldalán a időjárási minta azt mutatta, önmagában LEHETSÉGES Pentagon is megfigyelhető. MOST ez lenne több értelme, ha vagyunk tanúi PHI [ aranymetszés ] HARMONIC rezonancia jelenség.
C. Aztán tudomást szerzett a DOD permetezés kísérlet, vagyis a kén-hexafluorid jutását egén Salt Lake City
SEE URL:
Rense: http://www.sightings.com/general5/study.htm
A Salt Lake Tribune: http://www.sltrib.com/2000/oct/10212000/utah/35229.htm
D. Aztán kapott egy megerősítő e-mailt a belföldi illetőségű Heber, Utah:
Dátum: 11/17/00 21:18:01 Pacific Standard Time
Igen. Miután a hóvihar kaptunk egy nagyon nehéz takaró csúnya felhők, hibák leves, mintegy 7-10 ezer. Úgy tűnik, hogy egy csomó ember inak, szalagok és izmok külön a csomópontot. Ne ya hiszem, van valami köze az alak a pulzus? Mint a szimbolikus alakja.
Maradjunk nyitva minden elmélet.
Kent Steadman
















Infravörös Satellite - US 12 óra hurok




























Vissza



Kattintson a képre a teljes méretű.









Az ilyen típusú képet mutatja, hő alapú sugárzás az infravörös spektrumot. Más szóval, a melegebb a felület, annál több infravörös sugárzást bocsát ki. Egy műhold kép, hűtő felületek világos és sötét felületek melegebb.Mivel a légkör hűl, ahogy növekszik magasságban, felhők jelennek meg a világos területek és a földfelszínt sötét területeken. Ezen kívül, az alacsony felhők szürke lesz, és magasabb felhők jelennek meg több fehér. Tall zivatar felhők jelennek meg a fényes fehér és köd lesz nehéz felismerni a szárazföldről területeken. A nagy előnye, IR, hogy meg tudja nézni a nap 24 órájában.






LAUNCH FÁZIS ABM SYSTEM




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s65.htm
DIA 65




  • "BIG EYE vizsgál négyzetrács érzékeli PENETRÁCIÓ
  • COMPUTER RIASZT több adó
  • Hüvelyesek szakaszos SO EMP PULSE TÖRTÉNIK kívánt TÉR
  • Penetrációs IS DUDDED vagy nem semmisítik
        Ezen a dia bemutatjuk a használatát a harkály hálózat a Launch fázisban ABM rendszer szerepét.
        A skalár alkatrészek létre interferencia rácsot az USA-ban, bizonyos magasságban a föld felett. Egy vagy több különálló skalár interferométer továbbítja a skalár csatornákon létre a harkály ?? szokásos EM fuvarozók, szkennelés révén a rácsos cellák egyenként a "csak alig energia kinyerése" endoterm mód. Vissza a Szovjetunióban, a kinyert energiát áthalad a beolvasott vevő elfogult, csak azért, hogy a normális energia kivont távoli légkör nem jelenik meg a képernyőn a szkennelés. Minden jelentős mennyiségű többlet energia megjelenő sejt --such mint a hajtóművek egy nagy légi jármű vagy a rakéta kipufogó egy nagy rakéta - fedezhető fel.
        Az az e fegyver négyszeres: (1) a szkennelés interferométer vagy "nagy szem" pásztázza a négyzetrács, érzékeli penetráció, és nyomon követi az emelkedő rakéta. (2) A külön skalár EM interferométer (a tarack) vezérli a számítógépet, és lőtt egy külön skalár EM csatorna nyílt meg a szokásos EM harkály fuvarozók. (3) Két skalár időzített impulzusokat lőttek úgy, hogy közelednek, és megfelelnek a rács tartalmazó cellát emelkedő rakéta. Ennek eredményeként a hirtelen kialakult egy erőszakos EMP impulzus az egész rakéta és a környező környékén. (4) Az összes rakéta és robbanófej elektromos és elektronikus rendszereket azonnal dudded és megsemmisítik. Ezen kívül, üzemanyagok, hajtóanyagok és robbanóanyagok az
a rakéta azonnal lángra, robbanásszerűen elpusztítja a behatoló rakéta.
        Ez gondoskodik a rakéta célt. (Ugyanez a fegyver, persze, lehet, szemben a levegőben stratégiai bombázók - beleértve Stealth-típusú bombázók. Sőt, Gary Powers ?? nagy repülő repülőgép valószínűleg lelőtték 1960-ban a "zsűri összetákolt" skalár EM tarack segítségével módosított radarok és időzített skalár hüvelyesek, hogy egy légi robbanás és EMP.)
        A harkály hálózat / tarack fegyverrendszer helyezhető át az óceán és használt rakéták ellen, haditengerészeti föld-levegő és föld-felszín rakéták, submarine- indított ballisztikus rakéták és stb Helyezés egy fuvarozó munkacsoportot, akkor is gondoskodik a légi fuvarozó által indított, amilyen gyorsan csak elindul. Azt is ügyesen vigyázni a rakéták által indított irányított rakéta-cirkáló a kísérő munkacsoport.
        Most ?? s vessünk egy pillantást az irányító és tűzvezető végéig ezt a fegyvert a rendszer, vissza a Szovjetunióban.










Szovjet parancsnokság ÉS KONCEPCIÓ




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s66.htm
DIA 66




        Ezen a dia mutatunk egy feltételezett szovjet tűzvezető rendszer a rács fegyver. .
        Két vagy több gazdasági szereplők ülni konzolt, szemben egy hatalmas kijelző (képernyő). A kijelző tartalmaz egy rács amely a távoli beavatkozás rács a harkály hordozók (vagy skalár EM hordozók, ha a föld alatti vagy víz alatti üzemmód). A távoli rakéta indult be a tényleges beavatkozás rács fölött okoz spot fény jelenik meg a megfelelő négyzet rács (cella) a piaci szereplők ?? képernyő. A gazdasági szereplők nyomon követi a kijelzett célt válasszuk tüzelési módja és a cselekvés, vegyenek részt a cél, és felmérjék, hogy a távoli célpont meghal vagy kimaradt az égetés.
        Amikor egy rakéta indul a távoli területen, amely felett a harkály hálózat került, gyorsan emelkedik keresztül a szkennelt rács sejteket a felfelé út.Mivel behatol a sejtbe, további energiát kivont (mivel része a rakéta ?? s kipufogó energia ma már kivont is). A képernyő a Szovjetunióban, a további energia érkezett fölé emelkedik elfogultság, ami a "virág" vagy spot fény jelenik meg a képernyőn, a megfelelő hálózat cella képviselet.
        A távoli üzemeltető most észlelte a rakétaindítást és a helyét. Ő hozza a marker az előirányzott pályán, és aktiválja a számítógép is bevitele a fajta tüzelés vagy intézkedéseket kell végrehajtani. Ebben az esetben mondjuk azt kéri tört energia kialakulni belül a távoli indított rakéta, és hogy aktív mód a tüzelés cselekvés.
        A számítógép kiszámítja a szükséges paramétereket egy skalár interferométer csatornát az exoterm módban, és a tüzelő a helyét az emelkedő rakéta úgy, hogy két skaláris impulzusok találkozik a sejt által áthatolt emelkedő rakéta a másik oldalon a föld. Mivel a csatorna nyitva van, a tüzelés megoldás telepedett le, és az interferométer tarack readied, a számítógép aktiválja mutatók a konzolon értesíti a kezelő. Ha minden készen áll, a "kész-tűz" lámpa világít a konzolon.
        kézhezvételét követően a parancsot a tűz és elpusztítani a rakéta, a kezelő megnyomja a tűz gombot. A számítógép tüzek aktivált skalár EM tarack n az impulzus üzemmód. Az üzemeltető továbbra is nézni a képernyőn.
        Ha az impulzusok találkoznak a távoli cella rács, erőszakos EMP hirtelen keletkezik, és az egész a rakéta és a környező környékén. Ez felrobban a rakéta hajtóanyagok és robbanófejeket, megsemmisítése a cél ..
        A távoli képernyőn, hirtelen drasztikus "virágzó" a cél ered hirtelen kivonása egy nagy mennyiségű további energia a pásztázó skalár interferométer.Az üzemeltető így tudja, hogy tett egy "kill".
        Kell valamilyen okból a cél hiányozni, további energia továbbra is kivont a szkennelés interferométer a rács sejt / környéke, ahol az EMP bukkan. A távoli kezelő továbbra is látni a virág az ő köre, de közel sem olyan nagy, mint amikor a rakéta felrobban. Ő tehát tudja, hogy az EMP hatása tüzelés történt, de a célt nem értük (látni fogja a virágzás a beszámítási helyen is) .A az esetben a kezelő gyorsan jelöljük az EMP hely, nyomja meg a kapcsoló, és a számítógép automatikusan a helyes és a tűz újra.
        Mindenesetre, a kisasszony a nagy "hangrobbanás" vagy a robbanás még mindig eredményez az EMP megjelenése zóna hirtelen melegítése a levegő. Ezek éppen az a gémek, amelyek összefüggő három NASA űrsikló elindítja vége előtt 1985 Ezek tényleges tesztelte a fegyverrendszer, a transzfer indít, hogy a cél, és késlelteti a robbanás néhány percig, hogy az űrsikló lenne valójában nem kell semmisíteni. A november 26, 1985 a "marker adó" (izzó fénygömb) is készült az oldalon. Ez valószínűleg a keleti műholdak és más felderítési rendszerek. Mintegy 12 perccel azután, hogy éjszakai elindítása, egy nagy robbanás történt az oldalon, hallott több száz mérföldre felfelé és lefelé a part. Röviddel azután, a fény hirtelen elköltözött nagyon gyorsan - gyorsabban, mint egy sugárhajtású repülőgép.
        Ha sok rakétákat indítanak, az üzemeltető megjelöli azokat gyorsan, egymás után, és a tarack tűz robbant után tört rájuk, megtizedelték az indított rakéták , egyik a másik után. Ily módon a legtöbb counterstrike rakétákat indított az Egyesült Államok lesz hamarosan megsemmisítik elindítása, így jelentősen csökkenthető a rakéták, amelyek el midcourse.
        Azonban úgy tűnik a veszteség az űrsikló indult január 28, 1986 okozta mellett egy fém-lágyító minta az exoterm módban, és környékén az emlékeztető, a tényleges emlékeztető ionos lángok egy vevő erősítő. Ez vezetett az egyik meghibásodása a támogatások és a részleges szakadár jog emlékeztető. Az emlékeztető forgatjuk a tartályba, ami kárt és az ebből eredő robbanás, amikor a szellőztető fő tüzelőanyag megüt a nyomásfokozó láng.
        A szórt spektrumú technikák és a megfelelő időzítés és a fokozatos, az egyik rendszer a harkály adó lehet állítani a beavatkozás rácsok, különböző részein a világ. A szkennerek és tarackok működhetnek a megfelelő zónák, ismét szórt spektrumú technikák és a megfelelő időzítés és fokozatos.
        Tény, hogy a legújabb verziók valószínűleg működőképes a "szokásos EM hordozó" (légköri) üzemmód és a "skalár EM szállító" ( víz és a föld) üzemmód egyszerre - újra időzített váltás között EM és skalár EM fuvarozók, szórt spektrumú technikák és időzítése és ütemezése tarackok és szkennerek.
        Így egységes rendszer működik a földön, víz alatt, és a légköri mód. Működhet szemben a nagyon sokféle, különböző célok korábban említettük. Meg lehet csinálni mindezt "egyidejűleg" egy valós idejű, gyakorlati szempontból.








LAUNCH FÁZIS ABM SYSTEM (ANTI-SLBM)


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s67.htm


DIA 67

        Itt megmutatjuk a rendszer működését a légkörben az óceán fölött, hogy elpusztítsa al indított ballisztikus rakéták, mint a Poseidon és a Polaris. A rendszer működése látható használja a normál EM harkály vivőfrekvencia, skaláris komponensek megállapítása interferencia rács, és skalár csatornák a szkennerek és tarackok. A rács létre ezzel a módszerrel a világ bármely pontjáról.
        Mint látható, azok korai szakaszában dob, ez a mód gondoskodik a rakétákat indított a víz alatti amerikai, brit és francia nukleáris tengeralattjárók.
        Ne feledd, ez csak egy mód, amelyben a rendszer működik. Ez ugyanakkor más interferencia rácsok más helyeken, és akár más mód, beleértve a víz alatti hálózatok ellen használt a tengeralattjárók magukat. Meg lehet folytató sokaságát célpontja egy sokféle típusú, lényegében az összes egyszerre.






Felderítése és JELÖLÉS rakétaindítást




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s68.htm
DIA 68




        Itt megmutatjuk a rakétákat indított a víz alatti tengeralattjárók, ha csak kimutatni a légkörben az óceán fölött. Mivel minden emelkedő rakéta észlel, az üzemben a képernyőre helyezi a kurzor (a "marker"), az észlelt pálya helyszínen a hatálya alól.
        A számítógép gyorsan kiszámítja az égetési paramétereket és azt jelzi, hogy a rendszer "kész a tüzet."
        By a további skalár szkenner frekvenciák a több gigahertzes tartományban és finom szkennelés, a kezelő képes legyen ellátni a nem együttműködő cél azonosítása.
      Miután a kezelő helyezi a kurzort a cél. A fejlett rendszer finom vizsgál és azonosítja azt ellenséges. folytatódik a pálya automatikus.
        Amikor a kezelő megnyomja a tűz gombot a kijelölt cél. a számítógép kezdeményezi a tüzet a megfelelő skaláris EM tarack keresztül létrehozott rács skalár égetés csatornákat.






Tönkretéve a MEGKEZDETT RAKÉTÁK




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s69.htm
  DIA 69




        Ezen a dia de átmenetileg elhagyjuk a beavatkozás rács és vázlatosan mutatják működését skalár EM tarack.
        Ahogy. két impulzusokat lőttek úgy, hogy azok megfelelnek a rács cellában, ahol az emelkedő rakéta található. A drasztikus EM impulzus bukkan mindenütt az egész rakéta és környékén okoz azonnali rakéta megsemmisítése.
        Persze, egyes tarack nem a harkály hordozó ?? s skaláris csatorna is tűz a rakétákat a tisztán skaláris exoterm mód. Vagy tudja használni a nagy "Tesla földgömb" a folyamatos üzemmódban, a kis Tesla "fénygömb" a folyamatos vagy pulzáló üzemmód, stb
        is, a folyamatos EM energia is okozott kialakulni egy szélesebb, "indiszponált" beavatkozás terület okozó elektronikus dudding áramkörök járművekben egy nagyobb területen. Ez egy nagyon hasznos mód használata ellen tömeg támadásaival számos légi jármű és / vagy sok rakétát ugyanabban az időben. Azaz, a teljes kialakulása lehet támadni a "kamu elektronika" módban, majd nyomon követi intenzívebb szervizelése egyes szerencsétlen cél.
        Ismét 1960 Gary Powers valószínűleg lezuhant egy nyers prototípus skalár interferométer "tarack" kapott módosításával két rendes radarok. Legalább a szovjetek korábban nem tudta, hogy le egy átható U-2-es rakéták, hogy megszállott. Tudjuk, hogy a skalár tarack volt fejlesztés, mert Hruscsov bejelentette, hogy az Elnökség január, 1960, hogy egy új "fantasztikus fegyver" volt a fejlődés. A fejlesztés prototípus valószínűleg használt Powers le ??repülőgép.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése