2018. február 13., kedd

Skalár fegyverek II. részSkalár fegyverek II. rész  1. replikák HASZNÁLT a fogások EREDETI lelőtt


   egy másolata az űrrepülőgépek, hogy állítólag, ment az űrbe belsejében hoztuk létre a módosított NASA 747, a teljes úszó notebook.

Mindenki hitt a szimuláció és minden alkalommal egy shuttle indult, ki jött a szimulált film, amit újra. Azonban a tényleges shuttle soha nem jött le sértetlenül, csak roncsok. Eisenhower küldött több mint húsz U-2 kém járatok Oroszország felett között 1957-1960 és a légierő számolt be, hogy az oroszok már 1000 ICBMs által 1961.

Az orosz Szputnyik műhold indult a 4 október 1957 Az amerikai műhold az 1960-as és 1970-es is használták megfigyelni repülő csészealjak. Során 1977-ben, az orosz cosmospheres csak söpört az ég tiszta amerikai kém műholdak és hatalmasat "légi gémek" mentén mindkét partja amerikai szárazföld és bizonyítani uralkodtak helyet, és senki sem tudta megállítani őket csinál, amit akar, ijesztő ezer.

Az amerikai hatóságok magyarázni a "légi gémek", mondván ez volt a Sonic repülőgép Concorde, de tulajdonképpen ez volt az oroszok magasan a hely lövés részecskesugár fegyverek indiszponált állapotban.

Szinte naponta airquakes hallatszottak olyan területeken, mint légierő bázisok és egyéb katonai létesítmények. 1977-ben hét cosmospheres lebegett Amerikában, de hónappal később több száz követte. Nem ismert, hogy ha volt náci UFO-k hagyva az Antarktiszról, mint a "tűz az égből" fájlokat nem terjedtek ezt a szempontot, de a névtelen szerző ismerte az orosz cosmosphere tevékenységek létre airquakes.

Között december 1977 júniusa és 1978-594 airquakes fő hatásának történt, és UFO észlelések gomba módra szaporodtak.

Azonban néhány Sonic rengések több mint Dél-Kalifornia már nyomon követhető, hogy az ultra titkos Aurora kézműves fog Groom Lake, Nevada Pine Gap, Ausztráliában és az "igazi" UFO-k is felbukkant, ahol cosmospheres összejön. Az oroszok már a kifinomult lopakodó álcázó rendszer, de az extra-terrestials semlegesíteni ezt, hogy megmutassa a jelenlétüket, néha olyan emberek látná az orosz cosmospheres és ébredj a valóra.

Alien kézműves van strobózik színes fények zöld, sárga és kék, míg a cosmospheres nem villan, és maguk is magasan jelenik meg, mint a csillagok.

Vissza a Tartalomjegyzék
 
 1. köpenyes OROSZ UFO FELETT USA


  A cosmospheres lebeg a föld elektrosztatikus mező, és amelynek célja a részecske-sugár fegyvert kombinációjával infravörös érzékelést és a radar.

Az amerikaiak a tanulás ezt úgy döntött, hogy blokkolja érzékelőik rendszerek és zavarja őket a lebegő helyzetben voltak, s így nem lehet célja a részecske-sugár fegyvert, amikor elindította a rakétát. Túlórázott úgy tervezték, kobalt ionizációs bomba, amely létrehozta hatalmas mennyiségű teljesen ionizált atomok kobalt megfosztott elektronok, így a csupasz atommagok felrobbantotta különböző felső peremén a légkör olyan magas, mint lehetséges, de elmarad a lebegő magasságban a cosmospheres.

Ez lenne egy hatalmas vihar elektronok terjedt vízszintesen a Föld mágneses tere alatt cosmospheres. Ez párosul a földi nagy teljesítményű lézerek.

Azonban az oroszok még egy célja eszközt, amelynek alapja a tényleges atomi aláírása a cél és a normál zavarás nem volt hatása.

Vissza a Tartalomjegyzék
 
 1. Minden amerikai SATELLITES lelőtte OROSZORSZÁG től 1981-ig


  Április 12-én 1981-ben a Columbia űrsiklók kellett volna, hogy Föld körüli pályára, és telepíteni egy katonai műhold.

Két nappal később fognak leszállni egy másik hajója a színpadra dráma úgy tesz, mintha ez volt a Columbia. Minden amerikai kém műhold indult az elmúlt három évben lelőtték, vagy vak, mielőtt összegyűjtése sok adat. A transzfer COLUMBIA célja az volt, hogy átrepülnek Oroszország részecskesugár létesítmények és cosmodromes a kém műhold még mindig a fedélzeten, elküldeni az adatokat vissza.

Az "Tűz From The Sky" szerzője, több KGB ügynökök a CIA, mint lojális amerikaiak, és a tervek támadni Oroszországot kaptak az oroszok előre. A cikk "A CIA, UFO-k, MJ-12, JFK- James Jesus Angleton "Timothy S. Cooper, azt írja:
"A sokkoló igazságot a szovjet atomfegyver kémkedés programot, óriási, foglalkozott óriási csapást az amerikai és a brit biztonsági amikor megtudta, hogy a brit diplomaták belül működő amerikai külügyminisztérium, valamint a US Army technikusok a Los Alamos National Laboratories, volt nemcsak mellékelt tervrajzok és anyagok az atombomba, hogy a KGB rakodók New York, de ellopták a benyújtott terveket a hidrogén bombát is. Biztonsági tisztviselők hagyták találgatás, hogy mi mást szovjet kémek lopta el az orruk előtt. "
A "Tűz From The Sky" szerző folytatja mondván, Oroszország célja az volt, hogy állítsa le az űrsikló programot.

Lelőtték a High Flying U-2 kémkedett Oroszország felett 1960-ban Eisenhower elnök és Hruscsov találkozott, hogy megvitassa a. Oroszország azt mondta, hogy lő le Columbia ha repült át Oroszország és tedd közszemlére együtt a nukleáris meghajtású lézerlövés kém műhold. A harmadik generációs cosmospheres voltak az eszköz erre. Ők voltak tömeges és az úgynevezett "Super Heavies" vagy jumbo cosmospheres.

1980 / 81the oroszok építettek heten, nagyobb, mint a léghajó az 1930-as években. Ők járna a hasznos teher több mint 50 tonna, sokkal több, mint az űrsikló, valamint az elektromágneses meghajtás, ami vigye orbitális sebességet. Ők voltak érvényben, Oroszország űrrepülőgépek. Öt jumbo cosmospheres voltak felszerelve küzdenek berendezések megragadni egy nagy tárgy a térben, és a másik két neutron részecske-sugár fegyvert.

Kirúgták a Columbia közvetlen közelről, (csak hogy ki lehet kapcsolni), amennyit akartak az űrsikló biztonsági számítógépes repülni Oroszország felett, így tudták elfogni,, támogatva arra hivatkoznak, hogy használják a kémkedés.

Hőérzékelők az űrsikló programozott, hogy maga elpusztítható, ha megtámadják, és fújja a transzfer a biteket. Ez végül szétszórva Oroszország mintegy 75 mérföldre

Vissza a Tartalomjegyzék
 
 1. LIES, hazugság és hazugság


  nem lenne TV közvetítés, kivéve a kilövés. Április 12, 1981 volt, húsz év óta az első emberes repülést az űrbe.

Egy másik "hamis" COLUMBIA rakodtak az amerikaiak, és senki sem tudta ... szerint "Tűz From The Sky" klónok a személyzet két (termelt Dulce, NM, földalatti katonai / idegen telepítés) kerültek a csere shuttle, hogy üdvözölje Az éljenző tömeg. (Megjegyzés: A másik része az amerikai kormány, külön-külön hozott létre egy idegen szövetséget kötött a dimitutive szürkék és reptoids ez idő alatt.

Génsebészet történik azonban, hogy működött külön a shuttle űrprogram.

Klónozás gyárak underground most az egész USA-ban és az idegen szövetségek erősebb, mint valaha. Mindenféle csere az ember manapság gyártott underground az USA-ban - szintetikus, androidok, klónok, amely egy évig is eltarthat, hogy növekszik a tankok, és még lelke csere lehet gyártottuk technológia). Három több azonos transzfert voltak tárolás "feltételezett" leszállást.

Egy új program beindítását az márciusára tervezik 1982-ben és az űrsikló hadakozni az űrben. Az amerikai bolsevik kormány tervezők hajlandó megérteni, mi volt az ellen.

Oroszország vette űrhajósok a hét másik országban, míg Amerika sem tudott felkelni, hogy teret a transzfert.

Mindenki azt mondták, hogy Amerika öt-tíz év előtt az oroszok űrrepülés. Hazugság volt kapcsolatos űrsiklók, de burkoltan segítségével egykori náci mérnökök Area 51 , ​​katonai létesítmény Nevada és különböző idegen / amerikai szövetség a föld alatt több telepített, Amerca saját anti-gravitációs csészealjak haladnak is.

Azonban az űrsikló-program is volt a méltányos részesedését a volt náci tudósok segítségével, hogy szálljon le a földre, sok rakéta tudósok hoztak az USA a háború után. Néhány számadat adni annyi, mint 5000 "hasznos" nácik vették az USA a háború után.

Vissza a Tartalomjegyzék
 
 1. súrlódás a JAPÁN


  "Tűz fromthe Sky követelések április 9-én 1981-ben, egy amerikai tengeralattjáró elsüllyedt egy kis japán teherhajót, feltételezhetően nekiment, és elhagyta a helyszínt nélkül megmentésére túlélők és nem ismerte el az esetet, amíg 36 órával később, a jelentési azt 3 1/3 mérföldre van, ahol ez történt.

Amerikai hadihajók szándékosan szakadt japán halászháló a szalagok és a hajók nukleáris fegyverek látogatott a japán kikötőkben, titokban, de nem tiltották őket. Kísérlet történt a nyomás a japán, mert a náci hamis pénzt érkező dél-amerikai és az Antarktiszon. A nácik tettek a zsidó hamisítók termelnek amerikai dollár és a brit £ 5 megjegyzi olyan tökéletesen, hogy a bankok nem tudták felismerni azt!

A világ Valutaalappal Svájcban találtak mintegy 15 milliárd dollárt forgalomban nem létezik. Egyesült Államok volt a fizetésimérleg-válság, amely szintén nem lehetett elszámolni. Miniszterelnök Ohira volt nyomás alatt a bolsevikok újraélesedéshez és vált a rendőrök a Csendes-óceán nyugati, és ő készen áll, hogy menjen vele együtt figyelmeztetései ellenére Oroszország nem.

Ohira halt meg "hirtelen" és az amerikai bolsevikok akarta őt helyettesítő Suzuki ki a hivatal, mivel előtte nem élesedik újra.

Tehát Amerikában létrehozott események, amelyek létre presztízsveszteségen Japán, különösen Suzuki. (Fájdalmas betegség a keletiek) kellett készülj a háborúra kijönni Washington egyébként a Reagan-kormányzat volt, hogy eladja a legkifinomultabb fegyvereket Red China. Az űrsikló, mivel így kapjuk kém adatok Oroszország, hogy képes elpusztítani a fegyvereiket, és cosmosphere bázisok.

Kína szerepe volt a terv, hogy az Egyesült Államok egy kiindulópont, hogy megtámadják szibériai nukleáris bombák. A helyzet kétségbeejtő volt.

A május 6, 1981 az EK-135ns módosított katonai Boeing 707 használt nyomkövető orosz műholdak, lelőtték egy rutin repülés egy cosmosphere felette egy töltött részecske sugár fegyvert. A részecske-sugarak annyira szigorú, hogy lehet lőni a jet gázturbinás hajtómű repülés közben.

Május 26-án 1981-ben, Oroszország lelőtt egy másik igen kifinomult elektronikus hadviselés jet, az EA-6B Prowler. Csak mielőtt leszállt a nukleáris SuperCarrier hajót, a jumbo cosmosphere lőttek le egy neutron részecske-sugár fegyvert. Lezuhant egy pakli tele repülőgépek gyilkos tizennégy, és megsebesítve negyvennyolc.

Húsz repülőgép megsemmisült vagy megrongálódott. Ez volt a haditengerészet legrosszabb pilótafülkében katasztrófa óta a 1950-es szerint a "Tűz From The Sky".

Vissza a Tartalomjegyzék
 
 1. VÁLLALAT SHUTTLE eltökélt szándéka, hogy kémkedjen OROSZORSZÁG


  képességeit a következő űrsikló VÁLLALKOZÁSPOLITIKAI nem nyilvánosan. A november 12, 1981, a második űrsikló indítása került sor Floridában.

Mission Control szándékosan vágott az út rövid utáni hét órát, mintha egy hibás üzemanyagcellás volt a felelős. Ez volt a katonai missziót. A szervezet is alakult át kém műhold. Hogy négy év óta Oroszország használ neki "gyilkos műholdak" tönkretette az összes amerikai kém műholdak.

A kém műhold a shuttle készült volfrám, (képes ellenállni hihetetlen hő) rétegeit e körül kaptak helyet egy központi mag. Ez volt 30ft hosszú és 20ft széles, és még a túlélésre a részecske-sugár támadást, amely értesíti a szenzorok által tűz irányába a támadás egy hatalmas szén-dioxid gáz dinamikus fegyverét.

Az amerikaiak tudták, hogy az űrsikló valószínűleg lehagyni az első generációs cosmospheres azonban még mindig nem tudni a jumbo cosmospheres, ami tönkretette a Columbia űrsikló áprilisában indult 1981-ben.

Most ott mintegy nyolc-kilenc jumbos, amelyeket fel lehetett lehagyni ezt a transzfert. A vállalkozás vette le a pilóta nélküli, amikor át Oroszország volt, hogy fejjel lefelé a kém kamera rögzítése Oroszország katonai létesítményeket. Öt jumbo cosmospheres követte valamint néhány idegen űrhajó. Két évig Oroszországban már készül egy új anti-ballisztikus rakéta rendszer földalatti bunkereket telepítve a polgárok számára.

Ez alapult töltött részecske sugár fegyvert lőttek a módosított szuperszonikus TU-144 jet közlekedés. A november 12, 1981 egy század TU-144s került kódolt, hogy elkapjam, és lő le az Enterprise, mint a gyakorlat cél. A nagy fúvókák lőttek felfelé a sugár fegyvert robbantási a hátához az űrsikló törés félbe.

Azonos hamis filmek a legénység a fedélzeten készült, még újrahasznosítással régi korábbi "hamis" film az utolsó elindítása, amely valójában lövés belülről egy jumbo jet replaying távolsági jelenetek és redoing az elbeszélés.

A helyettesítő transzfer a White Sands katonai bázis "landolt".

Vissza a Tartalomjegyzék
 
 1. OROSZORSZÁG fokozza támadások


  A január 1982, Oroszország megújult geofizikai hadviselés időjárás módosítását és a mesterséges földrengések.

Kanada egyes részein szenvedett rendkívül hóvihar feltételek szólított fel a nemzeti vészhelyzet. Cosmospheres volt az egész Egyesült Államokban, folyamatosan járőröznek a stratégiai célterületek. 1981-ig nem lehetett még észlelni a jelenlétüket overhead, hogy láthatatlan a normál radar, kivéve közelről.Azonban 1981 végén látott fejlődése "számítógép fokozott infravörös" felderítő hősugárzás a cosmospheres.

On január 12, 1982, ez a célja az volt, a cosmosphere feletti központi New Jersey.

Célja biztosítva volt, és a lézer kirúgták egy része a cosmosphere kitörő A kék-zöld lángok. Ahogy parancsot kaptak, hogy soha ne legyen egy sorolhatók a nem orosz kézen arról, hogy a tengeren. Már 40 mérföldre fel, de a sérült cosmosphere belevetette magát a tengerbe, néhány tengeri mérföld. Ez lebegett a tenger 10 percig, égő és sokan tanúi. A Kreml küldött egy üzenetet, hogy ők drágán megfizet, ha ismétlődik.

Másnap január 13, 1982 Air Florida Boeing 737 jetliner lézeres hadviselés szakemberek fedélzeten lezuhant a Washington DC, mártva egy zsúfolt hídon. 74 ember halt meg. Aztán egy sor összetörik, és közel összeomlik történt. Mind a négy Air Force Thunderbird bemutató fúvókák készültek, hogy összeomlik.A Boeing 737-Kaliforniában esett a repülési útvonalat megmagyarázhatatlanul, látszólag ok nélkül alig marad katasztrófa.

A Japan Airlines DC-8 csapódott Tokyo Bay a február 9, 1982 egy tökéletes nap, nincs mechanikus problémák. A pilóta azt mondta, elájult, és a másodpilóta azt mondta, úgy érezte, "részeg". Ez volna tenni skalár fegyverek vagy neutron sugarak, amelyek megzavarják az elektronikus eszközök és a mentális és idegrendszeri emberek.

Hirtelen információ kiadását illetően UFO-k és a elleplezések idegen látogatók.

Vissza a Tartalomjegyzék
 
 1. újra próbálkozna felkelni az űrbe. HARMADIK alkalommal szerencsés?


  amerikai űrsikló 3 volt a tervezett március 22, 1982.

Szerint a "Tűz From The Sky" volt egy orosz előőrs a Hold felszínén közepe óta október 1977 Oroszország már telepített nyolc emberes nagy hatótávolságú részecske-sugár lehetőség. Rendszeres küldetések Oroszországból szállított a bázisok és forgatni legénység.

Oroszország esett tippeket, hogy le kellett gyakori utak a Hold a február 1982 kérdését a szovjet élet kering az USA között voltak egy fotót a Földet a Hold.Ezek célja, hogy gyarmatosítani a Naprendszer másikra. On október 30 és november 4, 1981, Oroszország küldött két űrhajó Venus férfiakkal fedélzeti poszton patakok jelentések vissza, és telepedett ott először.

Ők eredetileg küldött egy pilóta nélküli vízi járművek 1975-től 1978-ban kezdődött hosszú ideig tartózkodik orbitális tér járatok látni, hogy az emberek felállni a bolygóközi űrutazás. Arra számítottak, hogy leszállni Venus elején 1982-ben.

Az oroszok már a késztetést, hogy vizsgálja messzire dobta helyet végző Viking szellemében őseik. Amerikában azt mondták, hogy az űrsikló polgári, de ez volt a katonai. A harmadik shuttle, hogy menjen fel kellett hidrogén-fluorid gázt dinamikus lézerek telepített forgatható fejjel. Ez volt a célja, hogy megvédje a shuttle hiszen indított orbitális pályára. Mivel a lézeres lelőtt egy cosmosphere január 1982, úgy gondolták, hogy az elérné pályára biztonságosan.

Az orosz gyilkos műholdak végigsöpört az ég tiszta amerikai kém műholdak már. A legénység viselt űrruha, mert a kabin nem szabad nyomás miatt a komplex lézeres rendszer alakulna ki, azzal a képességgel, hogy tűz minden irányban. Az orr volt egy nukleáris hélium plazma lézer öt rezonátor és azt programozva, hogy műsorpásztázást minden orosz gyilkos műholdak és cosmospheres kapott hatókörén belül.

Az amerikai bolsevikok remélte, hogy az oroszok hullik a cosmospheres és a legénység előtt megállt műsorpásztázást őket. A kém műhold volt együtt kerül telepítésre, a legénység visszatért egy kis Gemini típusú ismételt belépési kapszula és a shuttle tartózkodó térben.

A június 27, 1982 amerikaiak milliói nézték spaceshuttle 4 elindítása.

A jumbo cosmosphere lőttek csak két gyors lövést a csökkenő booster. Az oroszok célja, hogy az amerikai kormány, hogy mentse arcát használni ezt az előnyt az elkövetkező években. Aztán jött a baleset Aeroflot moszkvai, majd a megtorlás egy Pan Am jet lezuhant New Orleans gyilkos 153. A "Tűz From The Sky" szerzője állítja azt is, hogy egészen az 1977-Amerika is arra figyelmeztetett, hogy az oroszok ültetett nukleáris bombák gátak körül az Egyesült Államokban

A készülékek még mindig ott vannak, képesek robbannak fel ravaszt. Azt állította, hogy az oroszok maguk is bejelentette, hogy ez az amerikai kormány.

(A legjobb orosz disszidens ezredes Lunev is állította, hogy mintegy hetvenöt bőrönd nukleáris fegyverek voltak helyezve az amerikai városok, amelyek robbannak fel távirányítóval. Írásai megtalálható Newsmax.com, bár egyesek szerint ez dezinformáció)

Vissza a Tartalomjegyzék
 
 1. BOLD én Amerikát ért támadásokat


  On július 15, 1982-ben Colorado heverte ki felhőszakadás által létrehozott orosz időjárás módosítását.

Az alacsony hozamú víz alatti bánya volt, felrobbantotta az alapja a Lawn Lake Dam. Az elpusztult azonnal, amit a robbanás. Július 16-án 1982-ben egy United Airlines DC-10 bal Boston során bizonyos kulcsfontosságú tagjai a bolsevik uralkodó csoport Amerikában.

A cosmosphere lőtt egy töltött részecske sugár szerte az íj a repülőgép indiszponált állapotban, hogy egy erőszakos levegő robbanás. A repülő rángatni le drasztikusan, és több megsérült komolyan. Egy lövés az egész íj egy katonai üzenetet, ami azt jelenti: "Halt azonnal vagy meg kell semmisíteni." Július 22 1982-ben a tesztrepülés az új Pershing-2 nukleáris rakétát fürdött neutron sugárzás a cosmosphere.

Az irányító rendszer megőrült, és meg kellett self megsemmisülnek. Az amerikai bolsevik cionisták a hatalom és az izraeli katonai tervezők célja, hogy Nuke Oroszország szeptember közepén 1982-ben akarták háború a Közel-Keleten, az első, hogy elnyelje a nagyhatalmak. Egy amerikai First Strike célja az volt, Oroszországgal szemben, csak akkor kezdeményezte amerikai nuking magát, egy elektromágneses impulzus, majd a "megtorlásra", hogy Oroszország.

Robbanófejek nagy sebességű rakéták indulnak a különböző helyszínek körüli US létre egy erőszakos EMP (electromagentic impulzus) epizód.

Ezután a stratégiai nukleáris erők bosszút a tettes, Oroszország. Két magas rangú szovjet tábornokok szellemű ki Oroszországban, és hozta a Washington. Az a két férfi bolsevik anyajegyek Oroszország katonai apparátust, akik számára új, nem bolsevik vezetők nem tárták fel, és kigyomlálni.

Magukkal hozták a rengeteg adatot Oroszország jelenlegi katonai testtartás. Egyesült Államok most már elég információt, és azt akarta, hogy sztrájk, míg a belső adatokat friss volt.

Vissza a Tartalomjegyzék
 
 1. A harc a csúcson a POWER


  A "Tűz From The Sky" szerző írja:
"A korai 1982-ben hatalmas rejtett harc a hatalomért, amit elosztjuk az amerikai kormány. Az egyik oldalon voltak az amerikai bolsevikok akinek legfőbb kormányzati operatív volt védelmi miniszter Caspar Weinberger [félig zsidó]. A másik oldalon volt a Rockefeller kartell, amelynek vezető kormányszóvivő volt államtitkár Alexander Haig.
Weinberger és Haig volt állandóan egymás torkának a hírekben, és ami még rosszabb, a magán. Elkapta a közepén volt a báb, Reagan elnök.
Reagan volt telepítve a Rockefeller kartell de jött, hogy nagyrészt a bolsevik kontroll meggyilkolása után "kísérlet" március 1981 februárjában 1982 amerikai katonai uralta a bolsevikok, de ez nem mindig volt így ... A Rockefeller kartell nem engedhetik meg, hogy a bolsevik ellenségek sikerül elindulna nukleáris háború; Ezért a katonai puccs előtt kell megtartani az amerikai bolsevik meglepetést [nukleáris] támadás Oroszország ellen.
Ha lehetséges, a puccs lenne elvégezni, mielőtt a negyedik űrsikló repülést terveznek 1982 nyarán, mert a háború a tervek követően azonnal a repülőút.
A Reagan-Begin Axis, összejátszik a cionista partnerek Izraelben, arra haladó minden megpróbálja elindítani egy nukleáris háború. "
Vissza a Tartalomjegyzék
 
 1. lopakodó repülő jön a mentő


  Amerikában fejlődött a "lopakodó" harci repülőgép, amelyet fejezte be Einstein relativitáselmélete munkája Cray Computer és így most már a láthatatlanság technológiát.

Úgy hívták őket "Phantom" háborús repülőgépek és járna speciális elektromágneses hajtómű. Hordoztak szupravezető mágnesek által is fenntartott közeli hőmérsékleten az abszolút nulla. A kriogén berendezések létrehoz egy rendkívül erős elektromágneses mező körül a repülőgép. A mező célja, elvei szerint Einstein "Egyesített Elmélet."

Hasonló munkát vállalt során a Philadelphia kísérlet 1943-ban, hogy a hadihajó "A Eldridge" láthatatlan mágnesekkel, de ők túl erős, és szakadt a hajó hiperűrbe, egy ideje négy óra, ami után materializált miután Norfolk, VA, 400 mérföldnyire. (Ugyanakkor nem volt sokkal az eset és a kötet. 1. és 2. az egyetemes SEDUCTION sorozat tartalmazza a teljes történetet.)

Einstein maga is részt vett a projektben. Furcsa módon Dr John von Neumann (is részt vesz a Philadelphia Experiment) kellett kitalálni a számítógép, hogy befejezze az egyenletek, hogy folytassa a munkát, miután a 1943 hadihajó láthatatlanság katasztrófa, és hála a számítógépet, az Egyesült Államok volt már készen áll a Nuke Oroszország láthatatlanul.

Einstein soha nem fejezte be munkáját, de sokan mások is folytatódott kézzel, köztük Bruce Cathie, aki az ő matematika kiderült, hogy az idő működött, hol van létezik, és hogyan lehet mérni. Ez mind olyan kérdés, méretű, hol a hullámok mondta, ami megy eltérő sebességgel egymáshoz képest.

Az idő csak egy kifejeződése egy adott hullámhossz frekvencia és manipulálható azt állította.

Vissza a Tartalomjegyzék
 


 
41. PHANTOM ELLEN COSMOSPHERE

Phantom repülőgépek közelről is gyengén észlelhető, míg távolabb vannak teljesen láthatatlan.

Sok "UFO" észlelések elmosódottak, mert ennek álcázó területen. Radar ugyanúgy viselkedik mint a fény, csak éppen más hullámhosszú, így Phantom repülőgépek számára láthatatlanok, a világos és a radar és lézer csak egy könnyű, ahogy kellene teljesen immunis cosmosphere lézeres támadások remélte az amerikaiak.

Az oroszok látta Ezen mezők segítségével azonban kifinomult infravörös sugár detektorok. A láthatatlanság terén is adna védelmet az orosz részecskesugár rendszer nyomkövető képességét, de a terv visszafelé sült el, mert az oroszok már kifejlesztett anti-láthatatlan pajzs technológia.

Azonban a töltött részecske sugár nem volt párja a fény-eltérítő pajzsot, így az egyetlen reménye az volt, hogy hiányozni fog a cél. Bár az oroszok is volt impulzus neutron sugarak, amelyek behatolnak a láthatatlanság pajzs, de az amerikaiak úgy gondolta, hogy tudták megvédeni ellene a nagyon kifinomult árnyékoló, annak érdekében, hogy megakadályozza zavar az elektronikus eszközök is.

Azt gondolták, sebezhetetlen egész Oroszország zugolyfája fegyverek tette Oroszország uralkodjon az Egyesült Államokban, mivel 1977 végén, támadó, amit csak a világűrben.

Az Egyesült Államok volt kétségbeesett, hogy kém adatokat először a helyet, mivel az oroszok lelőtték minden műholdak és shuttle, kivéve az utolsót. Az első két űrsikló nem sikerült, de a március 22, 1982 Shuttle COLUMBIA No. 3 sikeresebb volt a bevetés a szuperkém műholdas tudja küldeni vissza a képeket. A legénység még sikerült életben maradni, és visszatér a szokásos ismételt belépési az égből újra, egy másik tartalék transzfer a White Sands gyűjtemény.

COLUMBIA 3 titokban maradt helyet, míg a legénység használt kis Gemini típusú kapszulát splashdown.

Vissza a Tartalomjegyzék

 

 1. VÁRHATÓ GENOCIDE


  A "Tűz az égből" szerző azt állítja, hogy az Egyesült Államok most kész Nuke Közép-Szibériában, amely tartalmazza egy tucat alapjait a repülő rakétavédelmi rendszer szuperszonikus TU-144, felszerelt részecske gerendák.

Valamint hat orosz tér bázisok és négy cosmodromes a Bajkonur, Töretam, Plesetsk és Kaspusin Yar és két cosmosphere karok Szemipalatyinszkban és Novoszibirszkben. Hat volt az elsődleges és a másodlagos tizenkét célokat. A Sinkiang tartomány, Kína volt szükség, hogy biztosítsák e, így a Carter admin váratlanul dömpingelt tajvani december 15, 1978, és bejelentette, teljes diplomáciai kapcsolatot Kínával.

Az amerikai szándéka az volt, hogy elpusztítsa az összes orosz célokat, majd egy perccel később ők önálló okozni saját országukban erőszakos elektromágneses impulzusokat a robbanófejek amerikai nagysebességű rakéták az ország egész területén.

A Stratégiai / nukleáris erők engedelmeskednek megrendelések, hogy indít mit fognak hinni, hogy egy megtorlás Oroszország ellen. Ez dolgoztunk ki, hogy abban a pillanatban, mennyi ideig tart az nuking Szibéria lenne és a megtorlás. Az Indiai-óceán amerikai műholdas jel megerősítené az amerikai Phantom repülőgép támadást, majd a megtorlás követné.

Ez várható volt, hogy nem is olyan sok cosmospheres lenne Irány a US megtorlásra, mert akkor el fognak pusztulni. Eközben az amerikai rakéták lehúznak Oroszország, aki megfosztották minden őt védelem ellen rakétatámadás, és kigyulladt a tengerre nukleáris tűzviharokat.

Ez volt az ideális egyébként. Amerikában nem volt várható, hogy túlélje a nukleáris háború, nem a polgári védelem, vagy földalatti bunkereket a lakosság Oroszországgal ellentétben edzett robbanás menedékek a civilek. Az "Tűz From The Sky" szerzője, a bolsevik-cionista gyűlölte mind az amerikaiak és az oroszok, és rosszindulatúan tervezett feláldozni az amerikai lakosság az ajánlat, hogy Oroszország védtelen.

Közben, ezek a kiváló társaik, hanem laknak benne kormány háborús bunkerek (épült amerikai adófizetők pénzét) a Camp David-i, Mount Weather, Pine Gap, China Lake és tucatnyi más helyszíneken. Amikor a bolsevik-cionista uralkodó amerikai ragadta magához a hatalmat a Rockefellerek, titokban folytatta készletezés fegyverkezés világszerte, különösen Izraelben, azzal a szándékkal világuralomra.

Ez csak jön a bankárok és a globális kartell révén hatalmas károkat és / vagy megsemmisítésének mindkét nagyhatalom.

Vissza a Tartalomjegyzék
 
 1. TERVEK fóliázott, hogy elpusztítsa Oroszország katonai ARSENAL


  Sajnos a szuperkém műholdas márciusban indított 1982-ben a harmadik shuttle felfedezte a nagy számú kis kupolás létesítmények rendezett gyűrűk körül minden Űrközpont minden cosmosphere.

Ők voltak Rail Guns, amelyeket nem lehet eltérített elektronikus védelmet. Az "Tűz From The Sky" szerzője, július 13-án, Pravda közzétett egy beszédében a szovjet honvédelmi miniszter Marshal Ustinov, amely azt mondta, hogy az Egyesült Államok volt összehangolva a kereskedelem, hitel- és technológiai háborút a Szovjetunió ellen.

Ő is adott egy tompa figyelmeztetést Washington, hogy:
"... A megelőző első-csapásmérő nukleáris fegyverek használata nem biztosítják egy amerikai győzelem."
Oroszország új vezetői tudtak a Reagan-kormányzat tervét, hogy megtámadják őket, és állították elő őket, hogy legyőzze a tervezett amerikai első csapás, ha sor került rá.

De az Egyesült Államok továbbra is függetlenül a terv. A "fantom" gépeket székhelyű Észak-Norvégia, Kelet-Törökország és NW Kínában. Nagy motoros lézerek hívtak be ezekre a területekre, hogy lő le cosmospheres. A láthatatlan ember nélküli "fantomok" összeomlik kamakaze a céljaikat.

Míg Oroszország valóban nuked amerikai kormányzati fejesek lenne biztonságban a sugárzás a földalatti bázisok. Ők várhatóan 50 millió oroszok halott és több millió megsérült, és haldoklik. Ötből négy amerikaiak is voltak meghalni, ez lenne az ára, és talán 40-50 milliárd amerikaiak maradt. Az időpontot a minden háborús állapították meg szeptember 20, 1982 - The Feast of trombiták, Ros Hásáná.

On augusztus 24, 1982 másik cosmosphere lelőtték mint New York közelében. Ez létrehozott egy nagysebességű tűzgolyó, amit leírt a NY Times, mint lehetséges "aszteroida égő fel". Emlékeztető:
 • COLUMBIA 1 indított április 12, 1981-ben lőtték le két orosz cosmospheres. Lezuhant 85 mérföldre délre Kazan Közép-Oroszországban. A hamis leszállás színre vitte Edward Air Force Base segítségével az űrsikló "Enterprise" és a színészek.
   
 • COLUMBIA 2 indult november 12, 1981 titokban pilóta nélküli. Ez lelőtte az orosz TU-144 sugárhajtású repülőgépek segítségével sugárfegyverek, mint a Fehér-tenger közelében, Finnország.
   
 • COLUMBIA 3 indult március 22-én 1982 volt a célja, hogy pályára egy különleges új Spy Satellite, melyet edzett volfrám elleni támadás Oroszország helyet fegyverek és fegyveres egy robot-vezérelt lézeres, ami lő vissza. A transzfer is volt felfegyverezve lézerek. Ez hamis a leszállás március 30, 1982 at White Sands. Sikeresen telepített egy új lézeres felfegyverkezve kém műhold. A személyzet visszatért az első alkalommal.
Űrsikló 4 sikeresen indult június 24-1982 volt a célja, hogy telepíteni a műholdas amely megerősítené a Phantom repülőgép támadást indítani a háborút.

A támadás megerősítése érzékelő került geostacionárius pályán az Indiai-óceán egy segédrakéta. Ez volt a kriogén (nulla temp) műholdas, meg kikerülni az orosz tér fegyverek "meleg" (infravörös) érzékelők. A hő-detektáló American lézer is használták, hogy lő le az orosz cosmosphere, így a bolsevikok voltak arról, hogy az oroszok nem sikerült kimutatni a döntő kém műhold.

Azonban az oroszok elhitette velük nem tudják lokalizálni szándékosan a megtévesztés, ezért hagyták fel. Ehelyett a cél-tracker észlelt az atomi rezgések számít. Ez volt a mestere titkos fegyver. Vajon a foglyul nácik tett Oroszország fejleszteni is? A Pentagon besétált a csapdába. A Rockefeller kartell szövetkezetek, a CIA volt Fed frissítések az oroszoknak.

Azonban mégis volt egy back-up tervet tudni, ha az orosz telefonos rendszer volt, ki tudja, ha a fantomok sikerült. A ravasz oroszok létre hamisított szivárog, hogy voltak a rendezetlen viszonyok a Kremlben, a hatalmi harc. Az amerikai bolsevikok esett, hogy túl. Június 24-én, űrsikló 4-ben indult, és a következő nap egy államcsíny történt, amikor Rockefeller operatív Alexander Haig után abba kellett hagynia, és a bolsevik / cionista George Shultz átvette az államtitkár.

On szeptember 1, 1982, 19 nappal a tervezett Nuke sztrájk, a kommunista párt elnöke Hu Yaobang kijelentette, hogy Kína már nem szövetségese magát az Egyesült Államok Oroszországgal szemben, és tekintse, mindkét szuperhatalom egyenlő fenyegetések, köztük néhány békülékeny nyelven Oroszország felé, és az említett nagy orosz tisztviselők jön Kínába kezdeni tárgyalásokat körül a hónap közepén a kínai meghívást!

On szeptember 6 volt elnök Richard Nixon, aki hosszú évek óta együttműködik a Rockefeller kartell érkezett Pekingbe. Azt mondta nekik, hogy a Stealth alap az volt, hogy kell használni a háborúra, és zavarják a bázis műveleteket a bürokrácia. Oroszország kritikus helyet hármas stratégiai fegyverek nem voltak képesek kell semmisíteni. A szeptember 10 Oroszország leállítani a legtöbb nemzetközi telefonos szolgáltatás és Oroszországból, bár a helyeket, amelyeket nem célzott nyitva tartották.

A jumbo cosmosphere (észrevétlenül a saját elektromágneses meghajtási rendszer alacsony teljesítmény), amelynek célja a beam fegyver az egyetlen amerikai kém műhold. Ezek őrülten célja, hogy megtalálja Oroszország annak ellenére, hogy a kínai alap korlátozták a bürokrácia, a műholdas eltűnt, és a telefon volt már ki! On szeptember 17, 1982, három nappal a céldátum, Washingtonban, a közismert nemzeti újságíró a Washington Post interjút adott a Washington NBC rádióállomást, WRC.

Felhívta a figyelmet a háborús figyelmeztető tanult róla, felvázolva a terv rövid időre mindenki számára hallgat a Washington nagyvárosi terület, és hozzátette, hogy
"Ha a Pentagon volt ilyen terv, nyilvános időn át információkat előhozta volt valószínűleg csökken az esélye, hogy ez fog végezni!"
A visszaszámlálás lefújták kevesebb, mint öt óra van hátra.

Az oroszok továbbra is támadni a következő űrrepülőgépek. A november 26, 1985, amikor a Atlantis űrrepülőgép indult, a furcsa fény lóg az égen. Tom Bearden szerint egy skalár interferométer exoterm módban ütött a területen, csak a piacra dobás előtt. Tizenkét perccel a start után, egy hatalmas légköri, dübörgő robbanás történt a terület fölött, és hallatszott több száz mérföldre, és a part mentén.

A szovjetek segítségével az űrsikló indít, hogy teszteljék a ABM / antibomber rakétarendszer. Azonban úgy tűnik, maradt ott. Tom Bearden szerint, miután a Challenger űrrepülőgép lőtték le a teljes nézetben a nyilvánosság, és ezzel együtt a tudattal, hogy a dob többi shuttle valószínűleg igaz volt az orosz fegyverek tesztek:
"Az oroszok (KGB) láthatóan már eldöntötte, hogy megöli azt, és így az egyik elvár több halálos lövés, folyamatos módon, ahol már eddig is bizonyította a srácok nem ismeri, mi történt, mert társaink akkoriban semmit sem tudott a skalár interferometria, és nem hinné el. Egy kis nemzet skalár fegyverekkel barátságos Amerikába.
Hogy sor lövés és beavatkozások jött egyfajta csikorgó megállt, amikor egy barátságos kis nemzet egyszerűen megsemmisült több nagyméretű orosz rakéta tároló létesítmények, valamint az olyan stratégiai célokat.
Egy lövés kiütötte egyharmada a rakéták az egyik nagy orosz flotta. Így kilép, hogy szórakoztató és játékok a KGB azon a ponton, mert ez a kis nemzet már legalább működő prototípust kvantumpotenciál fegyverek és lehetett volna az átkozott Oroszország rögtön a föld színéről idején.
És az oroszok is tudta. Nem volt édes oka és diplomácia mögött őket; ez egy vas ököl. A követően minden tevékenységet, amely kísértetiesen visszaesés a színfalak mögött, és soha nem ismerte milyen volt a nyitott hírek, a szovjet gazdaság végül összeomlott, a berlini fal leomlása, és tudod, a többi ... "
Majd így folytatja:
"Háború" soha nem volt olyan hideg, mint képviselte. A színfalak mögött voltak folyamatos stratégiai maneuverings és készítmények leglátványosabb stratégiai támadások valaha is álmodtam az emberi elme által. Megvan benne (legalábbis eddig) az Isten kegyelme és a belek és a állóképessége egy barátságos kis nemzet is rendelkezik néhány, a legerősebb fegyver a földön. " (Bearden nem hagy kétséget afelől, hogy ez volt Izrael más írásaiban.)
Oroszország volt a szándéka, hogy ellenőrizzék a tér, az óceánok vele fegyverek teljes egészében, amelyben kijelentette, egy találkozón kommunista fejek Európában. Ők kifejezetten feltüntetésre került, hogy a használata "békés egymás mellett élés" volt, amely lehetővé teszi, hogy ezeket a fejlesztették ki és készítették.

Az anomáliák derült , hogy Bearden.

Bizonyíték a skalár támadás a január 28, 1986 Challenger űrsikló katasztrófa jegyezte mint: A flash figyelhető downstream az űrsikló jobboldali. A második villanás látszik záró a jobb szélen. A harmadik megmagyarázhatatlan vaku látható downstream az űrsikló jobb oldali szárnyában. 70 mm nyomkövető kamera vértes: A ragyogó narancssárga labda a láng, úgy tűnik, derül ki mellett a jobb szélen, és gyorsan egyesül a csóva a szilárd hajtóanyagú.

Ez a jelenség, megfigyelt analízis során a követési film után dob, már láttuk, a korábbi elindul. Ezt a sorozatot elfogták, mielőtt a jármű felrobbant. Ez egy skalár interferométer "rakéta", hogy látták? Ez szintén láthatók a korábbi elindul.

Ez a legújabb 2003 COLUMBIA transzfer katasztrófa talán nem is az orosz. A skalár támadás, a Columbia katasztrófája február 1, 2003 itt található: és ittGulufuture is vizsgálja annak lehetőségét, hogy a kínai skalár működését az időzítés miatt. A február 1, 2003 a nap, a Columbia robbanás, a kínai mondta Moszkvában, hogy
"..they Lenne megtenni a megfelelő intézkedéseket, hogy ellensúlyozza a lehető Egyesült Államok megelőző támadást".
Gulufuture is írta:
"A skalár-robbant sztrájkot az amerikai Columbia űrrepülőgép sújt egy súlyos elővásárlási csapás angol-amerikai terveket a Közel-Keleten átvétele. Pszichológiai hadviselés taktika volt az élen járnak a folyamatos konfliktusok előtti csatározások alatt a tervezett amerikai-brit invázió A Közel-Keleten. Ezúttal a csapás pusztító volt, mint az COLUMBIA összefutottam egy elektromágneses "fal" az égen át Texas.
Szombaton február 1, 2003 skalár Tesla Howitzer fegyver -, amelyek célja a Downing az amerikai Columbia űrsikló volt, hihetetlenül sikeres, és hagyja a piros arcok a Pentagon. És egész nap én már hallják és olvassák jelentések emberek hallani egy hatalmas boom, több tanú volt a gémet.
Gulufuture rámutat, hogy ez már egy nagy nyom a skalár elektromágneses eseményt. A Big fejlődésnek indul. "
Ez is lehet egy részecske-sugár fegyvert, amely szintén fejlődésnek indul.

Különböző dolgokat láttak a megfigyelők által, mint a bíbor villanás látott felrobbant. Olyan anomáliákat jelzi a támadás Columbia-től egy egzotikus fegyver megtalálható írta Conspiracy Nation:
A San Francisco Chronicle és más újságok is megemlítette, a rejtélyes képek,
"Öt furcsa és provokatív képek az űrsikló COLUMBIA ahogyan azt az újra belép a Föld légkörébe hajnal előtt szombaton. A képek, hozott egy Nikon 8 kamerát egy állványra, felfedi, mi fényesnek látszanak elektromos jelenségek villogó a pálya körül a Az űrsikló folyosón. "
Furcsa Bearden meggyőződése, ismeretlen forrásból lelőtték a COLUMBIA a február 1, 2003, mintsem hibáztatja az oroszok, de feltüntesse észrevételeit a katasztrófa, hogy a japán Yakuza és Aum Shinrikyo is csinál non-stop időjárási engineering az amerikai hiszen bérelt orosz skalár fegyverekkel 1989 óta.

Bearden bár egy másik levelezést a COLUMBIA itt .

Bearden írja vonatkozó COLUMBIA katasztrófa:
"Időről időre, a KGB (új nevén) rendelkezik, amely lehetővé teszi a Yakuza et al., Hogy nem valami drámai, mint például lő le egy repülőgép, stb, annak érdekében, hogy a gazember csoport továbbra is fizeti a bérleti . A Yakuza is végzett longitudinális EM hullámok interferometriával technológia vissza Japánba titokban, és láthatóan termelő kisebb, könnyebben hordozható fegyverek most a saját jól elrejtve létesítmények Japánban, teljesen különálló valamit, vagy szándékát a japán kormány által ...
A Yakuza azonban egyik fő ellensége az Egyesült Államokban, még erősebb, mint az Al-Kaida, és nem kíván közvetlenül részt vegyenek a nagy stratégiai sztrájk az esetleges megsemmisítése az Egyesült Államokban, amikor eljön ez az idő.
Látják ezt kitermelése bosszút az USA-ban elszenvedett vereség (és a szégyen, a Bushido koncepció) a második világháború, valamint az amerikai csökken atombomba Japánban. A Yakuza még működik a módosított régi Bushido kódot. "
Bearden mondja gazember japán csapatok (a Yakuza maffia és Aum Shinrikyo kultusz) bérelt (a KGB) skalár EM interferometriával fegyverek helyben Oroszországban, ez utóbbi 1989.

Mivel 1990 elején, hogy a tisztességtelen csapat Oroszországban még közvetlenül a mérnöki időjárás egész Észak-Amerikában. Hogy sor lövés és beavatkozások a shuttle megállt, amikor Izrael elpusztult több nagyméretű orosz rakéta tároló létesítmények, valamint az olyan stratégiai célokat. Úgy tűnik, hogy ha mindenki feladja a skalár fegyverek, a dolgok mennek, hogy csúszik.

Air lefagy még folyamatban van, és látni, mi történik Oroszország saját büntetés kiszabása a szégyen és megaláztatás, a web keresni kezdték.

(Azonban egy csoda, ha a nácik a Antarctican ufók lehet valami köze semmilyen orosz összeomlik, különösen annak tudatában, hogy elfogták nácik létre az orosz repülőgépek. Bizonyított tény, hogy nekik is superweapons.) Mi történt valójában a Tu-144-at A Paris Air Show 1973? Vajon a kísérleti hiba, a hiba a design szovjet SST volt, vagy balszerencse? 

James Oberg írja:
"Június 3-án, [1973] Az utolsó napon a légibemutató, a két különböző Mach 2 repülőgépek repült fej-fej tömeg előtt 200.000 repülés rajongók. Először az angol-francia Concorde tett egy csodálatos flyby és áramköri a területen, teljesítő több, mint egy vadászgép, mint egy utasszállító repülőgép. Akkor ez volt a Tu-144 a sor.
Pilot Mikhail Kozlov megtett azért, hogy jobban teljesítenek, mint a Concorde, kiegészítve egy sor manőverek alacsony flyby mentén Runway 060 ... újságírók nőtt nyugtalan több mint a repülőgép alacsony sebességgel. Látták a gép afterburners rúgni, festés shock gyémánt mögött négy motor. Ahogy a gép elérte a kifutópálya végén, ez húzta felfelé mászni, ami gyorsan vált veszélyesen meredek.
Kozlov majdnem függőleges emelkedés volt a várt hatást kifejteni: ... a bal kacsa tört tisztítsa le a hangsúlyozza. Ez csapódott szárnytőre mögötte, és egy kis narancssárga flare virágzott, mint a megrepedt üzemanyagtartályt felrobbant. A repülőgép híre újra és lebukott egyenesen a földre ", mint egy nyílhegyet," egy rémült újságíró emlékeztetett évvel később. "
A második vélemény erről származik Jean Alexander "... azt gondolták, hogy a baleset miatt a tény, hogy a repülő ellenőrzési rendszer mixer box, mechanikus szerkezet, amely átalakítja a dőlést parancsokat ELEVON mozgások ... azt nem hivatalosan jelentett hogy a baleset miatt a pilóta először próbál leszállni a rossz kifutópályára. On körbe megint ott találta magát egy ütközés során egy Mirage vadászgépek és tolta az orrát a Tu-144 lefelé éles szögben, hogy elkerüljük.
Ez dobta a másodpilóta, aki a forgatás idején, a hogy az ellenőrzések, és ha esetleg a gyógyulás tette bizonyult túl hirtelen, ami a szerkezeti hibája a jobb oldali mailek szárny panel. "
Egy másik orosz légi katasztrófa történt 1999-ben:
"Paris Air Show nyitja Crash. Június 12, 1999 LE BOURGET, Franciaország (AP)
A világ legnagyobb légi show megnyílt baljós jegyzetet ma, amikor a prototípus Oroszország legfejlettebb vadászgép lezuhant repülés közben tüntetés. A kék-fehér Szuhoj-30 MK éppen befejezte csapkodott, mint a nyárfalevél, ellenőrzött származású, amikor úgy tűnt, hogy elveszíti a hatalmat jön ki egy merülés a 43. Paris Air Show. A repülőgép zuhant a földre, úgy tűnt, hogy finoman érintse meg, majd a magasba vissza a levegőbe a farkával lángolt.
A brit sajtó úgy fogalmazott róla:
"Flame tört a motor és a Szuhoj kezdett egy meredek, szinte függőleges mászásra. Másodpercekkel később a két legénység adja ki a gép, mert kezdett fittyet hányva a levegőben. Az egyik néző azt mondta:" A repülőgép tűnt, hogy elveszíti a hatalmat. A farok fogott a kifutópálya és a afterburners jött be "."
Egy másik orosz légi katasztrófa történt június 10-én 2001:
"Két L-39 tréner sugárhajtású repülőgépeket összeütközött a levegőben a Levashovo repülőtéren közelében Saint Petersburg."
Pravda.RU június 23, 2001 írta a következő orosz repülőnap katasztrófa:
"Repülő letartóztatásban lévő FRANCIA légibemutató sértéseket OROSZ MARTIAL Becsület: MP
Egy orosz harci repülőgép őrizetben Le Bourget űrhajózási műsort egy követelés a svájci székhelyű Noga Co. szembeszállt a józan ész. Az ügy még rosszabb, mint a letartóztatás esett június 22-én, 60. évfordulóján a náci támadás a Szovjetunió a második világháborúban.
A felháborodást patinás orosz harci dicsőség és sértegették a memória katonák elesett a csatában a bátorságot, és saját, francia és más nemzetek, rámutat a szenátor. Francia rendelkező tisztviselők magukat a szégyentől, ahogy lerázta magáról önkényes letartóztatás, amikor a francia a második világháború veteránjai a Normandie-Niemen légi ezred látogat Oroszország, mondja Mr. Marghelov. "
A 3. katasztrófa egy repülőnap jött a következő:
"Július 28 2002 Ukrajna: Legrosszabb légibemutató katasztrófa a történelemben. A katasztrófa megölt 83 embert a mai napig a Nyugat-Ukrajnában a legrosszabb valaha sor került egy légi show. A további 115 ember számolt be, hogy megsérült, amikor A Szu-27 lezuhant 12.45 MSK pénteken. A repülő az égen körülbelül két percig, és látta el fejlettebb mozog.
Aztán elhallgatott, és elindult a föld felé, banki maradt, annak szárnyvégen nyíró fák és hozzáér a másik síkon a földön. Ezután autójának. A repülőgépek, repült a két tapasztalt pilóta, elvesztette erejét.
Csak egy nappal a katasztrófa után egy orosz repülőgép, egy Iljusin Il-86, lezuhant a felszállás a moszkvai legnagyobb repülőtere, megölve legalább 14 embert. Ukrán tisztviselők különösen érzékenyek a katonai balesetek után, az utolsó 2001. októberében, amikor egy kósza rakéta lőttek egy ukrán katonai bázis lelőtt egy orosz repülőgép, megölve mind a 78 emberrel a fedélzetén, legtöbbjük bevándorlók Izraelbe.
2000 szeptemberében, egy másik Su-27 közben lezuhant manőverek közel Zsitomir, Nyugat-Ukrajnában, megölve csak a pilóta. A Szu-27 termelnek különböző konfigurációk, akár egy vagy két legénység. A legutóbbi más katonai repülőgép baleset Ukrajnában, a pilóta meghalt a 2002 áprilisi baleset a Su-25 repülőgép Zaporizzsja, hogy történt, miután a gép volt javítás alatt.
Július 29-én, 2002, UK BBC NEWS írta egy orosz Airbus lezuhant Közép-Szibériában 1994-ben, arra kényszerítve az orosz kormányok. kérni az amerikai Federal Aviation Administration, hogy ellenőrizze az orosz polgári légi közlekedés.

Az eredmény az volt, hogy az orosz polgári repülés nem volt halálos áldozatok 1997 és 2001 közepén, amikor nem volt két baleset. Az ukrán Repülőnap balesetet okozhat az országban, hogy kérje az amerikai felügyelet. Volt még egy ütközés egy orosz repülőgép, a másik fölött a svájci határ Németország 2002-ben és egy másik Iljusin Il-86 repülőgép szerencsétlenségben 2002.

Oroszország elkezdte mondani a világnak, hogy a polgári repülés a nemzetközi szabványok biztonságát. Ez azért ironikus, figyelembe véve az összes okozott kárt a spaceshuttles és amerikai repülőgépek és rakéták már, de volt néhány ilyen orosz repülőgép összeomlik által létrehozott álcázott náci UFO-k segítségével saját sugárfegyverek érkező Antarktiszon?

Elvégre az oroszok tették elfog 275,000 nácik, és soha nem hagyja őket vissza.

Ismét hordozható skalár gerenda bazookas, egyetlen gép sem biztonságos többé.

Vissza a Tartalomjegyzék
 
 1. BRAZÍLIA


  szerint Tom Bearden Brazíliában van kvantumpotenciál fegyvereket, amelyeket használni skalár interferométer, hogy rábírja a betegség imprinting aláírását valakinek a sejtek szintjén.

Bearden azt állítja öbölháború-szindróma GWS ), amely több betegség, okozta az oroszok ezzel a technológiával. GWS elérte legalább 400.000 katonai helyszínén szerint Joyce Riley. Sok ezer elpusztult vagy fogyatékossá vált. Ez a technológia is kihozza öröklött betegség még nem aktív. Ez ismeretlen, aki adta a brazilok kvantumpotenciál fegyvereket.

A könyv a kapcsolatom UFO-k "által Dino Kraspedon , a brazil azt állítják, az író látogatott többször Sao Paulo 1952 tudós a Jupiter egyik holdja.

Ő is belépett az emberi idegen űrhajó, és közben a fedélzeten a Jupitarian elmagyarázta, hogy a antigravitációs meghajtási működtetett tudományosan. Az idegen tudtam több nyelvet is idézett a Bibliából, és átadta neveket és dátumokat elvből események a történelemben.

Azt mondta, a Jupiter holdjait, akik ott éltek, mindenféle méretben és színben. Azzal folytatta, hogy dolgozza ki az éteri rétegek körül bolygók, és hogy egy elektron deformálódott mágneses térben terjednek a hullám formájában. Egy elektron, egy álló hullám formájában belül atom és hogy a villamos energia kialakított áramlási elektronok származó fordulása egy forgórész egy mágneses mező által képezett mozgó mágnes felülete mentén egy vezető.

Elektron-nak változó hullám formájában, és jellemzői következtében gyakorlatilag korlátlan. Helyhez elektromos hullámok terén egy atom mindegyikének megvan a saját sajátos hullám felépítését és gyakoriságát és a hullámok különböző hosszúságú nem zavarják egymást, amint azt a rádió, annak ellenére, hogy foglalják el a ugyanazon a területen a tér.

Ő adta kifejezetten részletek a mágneses tér és az Einstein relativitás és objektumok hogyan vonzza, és irtózik minden más, különösen a taszítás napfény.A Jupitarian elmagyarázta, hogyan összes bolygó forgatni, és hogy a mágneses mezők működtetett kapcsolatban a Nap mágneses tere. Azt is elmondta, a vákuum, a Hyperspace különböző légköri rétegeket, és hogyan fényt befolyásolja a vákuum és a fizika, hogy az emberek még nem ismert, akkor az explicit részletesen.

A Jupitarian is állította, hogy egy másik nap is be Naprendszerünk végén a század tenni egy bináris rendszer, amely az volt, hogy miért jött ide. Azt mondta, minden pályája a bolygók lenne változtatni, és sok ember eltűnne a föld és jó emberek rematerialize a "ektoplazma", és amelyek "élő" ismét egy nagyobb fajta teste.

(Azt mondta, hogy időnként szellemek is "testet" segítségével ektoplazma és tudják, hogy objektumok maradnak a fizikai és ez csak így!) Egy barátom Kraspedon elküldte a könyvet, hogy a Szovjet Tudományos Akadémia júniusban 1952 Sept 1952-ben azt írta vissza mondván, hogy nagyon érdekli. A szovjetek küldtek fel az első műholdat súlyú 86kg csak néhány héttel később, mivel az amerikaiak azt állította, hogy csak egy műholdas 5 kg-os lenne képes fenntartani magát a pályára.

Az orosz szállító rakéta is maradtam a pályán, és ez mérlegelni sokkal több, mint a műholdas, az orosz űrprogram leszállt egy gyors indítás 1952-ben 1959-ben egy holland kereste fel néhány vénusziakkal, aki azt állította, a másik nap eljön a mi Naprendszerünk . A professzor a római jog Katolikus Egyetem Santos, Brazília is érintkezik a legénység egy repülő csészealj egy időben, mint Kraspedon és közölték vele, hogy a részleteket a rendszer meghajtási anti-gravitációs létrehozásával vákuum.

A híres amerikai George Adamski is megkereste vénusziakkal a 1950-es, aki elmondta neki antigravitációs meghajtási. A vezető brazil heti, Istoe , számolt be szeptember 3, 2003, egy elektromágneses impulzus szabotálták Brazília VLS rakéta. A brazil légierő hiszem ez volt a szabotázs szerint. 

Három nappal korábban tervezett lift-off ez egy hirtelen megmagyarázhatatlan gyújtást a gyorsindító és egy szóvivője azt mondta:
"Minden előtti utolsó dob tesztek nem jött létre, anélkül, hogy egyetlen problémát érzékel, röviddel a rakéta lángra, szikrázó tüzet, amely megemésztette az egész launchpad, elérve 3000 ° C maximumát. A tömeges olvadt fém ami nyújtó Néhány nyomokat, a katonatisztek vizsgálja a robbanás kezdett vizsgálata aki jelen volt azon a héten a Sao Luis, ahol a Alcantara űrközpont található.
Legnagyobb meglepetésükre jelentések Istoe, találtak egy meglepően sok külföldi, köztük sok amerikai, bejelentkezett Sao Luis szállodák azon a héten.
Legalább nyolc az említett külföldi van vizsgálat alatt .... [lekérdező] az alkalmazását egy idegen ügynök, hogy a rakéta, mint például egy mikrohullámú sugár vagy elektromágneses hullámok.
"Egy elektromágneses hullám lehet leadni egy kis készülék, vagy akár az űrből, néhány műhold," azt sugallja, tudós Edison Bittencourt, a professzor a brazil Aerospace Technical Center "[Forrás: EIR forrásból, és Istoe, szeptember 3, 2003]
Brazília elvesztette ötödét az űrprogram csapat a tűz, amely követte a rakéta robbanás.
Tizenegy ország legképzettebb helyet mérnökök, technikusok és tíz. Feloldásával egy csapat, hogy minőségi lesz három-négy évben, a rendező az Aerospace Technical Center, dandártábornok. Tiago Ribeiro, elmondta {} Istoe.
[Forrás: Orosz hírek vezetékek.]
Oroszország szakemberek felajánlotta, hogy segít a Brazil folytatja tér-technológiai programja után augusztus 22, katasztrófa a Alcantara indít oldalon.

Ők érkezik Brazíliában szeptember 4, hogy segítsen a vizsgálat oka a robbanás a VSL hordozó rakéta, hogy a megsemmisített egy jó része elindítását oldalon, és megölt legalább 21 brazil tér-tech mérnökök és vízre személyzetet.

Vajon skalár interferenciát fegyverek létrehozása egy robbanás?

A fórum a http://www.rumormillsnews.com azt mondta:

"Most, hogy egy brazíliai fiúk történetét, ugyanazt a technológiát, mint a német / idegen késő 40ies keveredett rossz szándékkal, sül mindig."
A szeptember 2003 robbanás az egyenlítői város Alcantara is megsérült két tucat technikusok felkészültek a dob, milyen volt a Brazília harmadik kísérlet, hogy küldjön egy rakéta az űrbe, és adja meg a jövedelmező nemzetközi űrhajózási piacon.

A $ US6.5 millió VLS-3 rakéta volt ütemezve kilövésre a következő napon, a műholdak által kifejlesztett brazil Nemzeti Űrkutatási Intézet. Júniusban Brazil megállapodást írt alá Ukrajnával indítani annak az országnak a Cyclone rakétákat az Alcantara bázist.

Brazília már régóta sikeres exportőr a kereskedelmi repülőgépek és arra törekedett, két évtizede, hogy bővítse a $ US60 milliárd éves piaca műholdas indít.(Ugyanakkor sok veszélyes fegyver lehet helyezni a műholdak.)

1997-ben a motor problémák után lift-off okozta a VLS-1, hogy összeomlik az Atlanti-óceánon. 1999-ben, a VLS-2 elpusztult távirányítót, amikor meghibásodott három perc után felszállás. A brazil elnök ezután ismét megerősítette elkötelezettségét, hogy továbbra is az erőfeszítés, hogy Brazília saját űrtechnológia.

Brazília tudomány és technológiai miniszter azt mondta egy sajtótájékoztatón a 21. október 2003, hogy Kína együttműködik Brazília a tudományos kutatás, mint például a nukleáris energia fejlesztése, valamint hogy a paktum terén a repülőgépipar, amely egyaránt hasznos országok . Brazília foreigns miniszter is meglátogatta India beszélni fejlődő nagyprojektek az építőiparban. India felajánlotta, hogy indítson Brazília mikro-műhold és eladni Brazília India szuperszámítógép.

India és Brazília egy csoport húsz ország (húzta össze a WTO cancúni találkozó), akik meg akarják reformálni az ENSZ. Sokat kell tudni Brazília űrprogram, mert a skalár és kvantumpotenciál fegyverek és szövetséget, hogy sok országban.

2000 áprilisában Brazíliában lépett foglalkozik velünk, hogy fordítson fiatal tér bázis az egyik a világ legjobb műhold elindítása oldalakon. Amerikai cégek úgy a bázist, az úgynevezett Alcantara, amely alternatívát kínál a többi Egyenlítői műholdas kilövőállomásokra - mint például a Kourou bázis Francia Guyana. A világ 17 elindítása oldalak - amelyből nyolc lehetővé teszik kereskedelmi bevezetése - Brazília legközelebb az Egyenlítő.

Lockheed Martin és az Orbital Sciences már részt kívánnak venni. De az egyik legambiciózusabb helyet projektjei között van Raytheon szerepe 1,4 milliárd dolláros rendszer az ébersége az Amazon (Sivam).

Sivam, a hosszú hitték, hogy egy főként katonai projekt. Raytheon társul a HAARP adók. A Lexington, Massachusetts űrhajózási cég épít egy bonyolult web szenzoros és kommunikációs eszközök - beleértve a műholdakat, megfigyelő repülőgépek és több tucat radar rendszerek - ami figyeli az 3,1 millió négyzetméter mérföld az Amazon. Az 1980-as években, Brazíliában összerakni egy kis 600.000.000 $ telepítését tervezi radar állomás három falu figyelemmel kíséri a légi forgalom. De a 2002-ígérkezik rendkívül kifinomult rendszere platformok, érzékelők, számítógépek és feldolgozó központok.

Brazília skalár és kvantumpotenciál fegyvereket. Ki használja őket ellen?

Radarok könnyen átalakítható a skalár adók. Állításokat felszínre, hogy Raytheon megvesztegette a brazil kormányok tisztviselői, de ez már leleplezte. A projekt fogja használni az időjárás és képekkel műholdvevők, környezeti érzékelők, megfigyelő repülőgépek és időjárási radarok. A Dec1999 Brazil döntött, hogy törmelék tudományos műholdak, miután két sikertelen elindul.

Az egyik rakéták megingott körülbelül három perc után, és arra kényszerítette a központot, hogy elpusztítsa azt.

A négyszeres rakéta, kezében egy több millió dolláros meteorológiai műhold és az irányító központ megsemmisült a rakéta és a műholdas távirányító.
"Más országok mindegyikében több rakétát robbant mielőtt valami kezdett dolgozni," "a hivatalos mondta.
A brazil-francia partnerség 2000-ben létrehozott egy új generációs műholdas, hogy végezzen tudományos kísérleteket.

A $ 6.000.000 Francia Saci-2 meteorológiai műhold megsemmisült együtt a rakéta (ismét) körülbelül három perc után kilövés szombaton, miután a négylépcsős rakéta szenvedett egy még nem azonosított probléma egyik meghajtási egységek. Úgy tűnt, hasonló az első brazil rakéta, amely felrobbant röviddel azután kilövés két éve során az első Saci műhold.

Vajon az ismeretlen forrásból lőni őket?

Brazília is elvesztette a kapcsolatot egy másik műhold indult Kínából más alkalommal, amely nem sokkal azt követően kilövésre. 1999 novemberében Kijev (Reuters) azt írta, hogy az ukrán és a brazil tisztviselők csütörtökön aláírta a külföldi együttműködési megállapodást, amely azt remélik, vezet az ukrán rakéták indítanak az űrbe a dél-amerikai országban.

Ukrajna törekvéseit, hogy vállaljon vezető szerepet a nemzetközi kereskedelmi műhold elindítása üzlet szenvedett a visszaesés 1998-ban, amikor annak egyik Zenit rakétákat lezuhant 12 multi-millió dolláros műhold fedélzetén röviddel azután kilövés egy ugródeszkát a volt szovjet Kazahsztán.

De még három rakétát később sikeresen indult - egy kazah és két olyan helyszín a Csendes-óceánon. Az ember elgondolkodik, aki szabotálja Brazília űrprogram vagy akár aki valóban mögött. Nem ismert, aki a brazil ellenségeink,. De lehetséges, hogy van egy pár idegenek ott dolgozik a kormányok. mert megjelent egy pár évvel ezelőtt, hogy UFO-k olyan gyakoriak Brazíliában, ők csak leszállni a repülőtéren.

Ez lehet a vonzereje, hogy a különböző országokban érdekes az űrprogram különösen, ha a portál nyitottabbak utazni az űrben használja féreglyukak, mint más országokban is burkoltan.

Ez a tér közepén van egy rács node ez lehetséges. Ott azt mondják, hogy a vatikáni tér közepén Dél-Amerikában, de nem tudni, hogy ez a brazil bázist. A Vatikán nagyon érdekli, amit Hubble teleszkóp fűrészt az űrben, 1996-ban a NASA láthatóan több száz fotót egy "Skycity" lóg a világűrben a föld felett, látszólag 300 mérföld széles illeszkedő leírása "Új Jeruzsálem" a Jelenések.

Ez a "kinyilatkoztatás" borította a 2003. májusi számában UFO Magazine (UK). Azt mondta, hogy látszólag egy konferencián 1996-ban, hogy megvitassák ezt a témát a részvétel a világ és a vallási vezetők. Ezt követően a Vatikán milliókat költött korszerűsítése a teleszkóp Arizonában.

Talán a brazil űrközpont, a Vatikán remélve, hogy képviselőt küldjön a Földről a világűrbe telepített új Jeruzsálem? Sokkal cselszövés történik a Föld sem.

Vissza a Tartalomjegyzék
 
 1. INDIA


  Van is egy háromoldalú együttműködés India, Dél-Afrika és Brazília.

Szóval India is sok lehetőséget, hogy megtanulják skalár technológia, ha azok fognak részt szorosan a tudományos projektek Dél-Afrika és Brazília akik őket, különösen, ha India már előrehaladott más területeken, mint a fizika és a számítógépek. Tehát az, hogy huszonegy brazil tér-tech mérnökök halt meg a balesetben, amikor az amerikaiak és más külföldiek betöltötte a szállodák a területen, hogy a héten gyanús.

Tetszőleges számú embert tehette ezt, mert ha ez a náci tudósok, hogy kezdetben segített a rakétákat, izraeliek lenne talán érdekli. Ha Ukranians vagy oroszok, Amerikában is ott lesz. Ha Kínában, a japán lenne érdekelt.

India az ő ősi védikus írások egyszer volt anti-gravitációs UFO-k teljes veszélyes sugár fegyvert, és lenyűgöző dolog, hogy szeretnék, ha a közelmúltban gyártott többé, mert nagyon ügyes a fizika és a fejlett számítógépes technológia.

Vissza a Tartalomjegyzék
 
 1. ​​JAPAN


  szerint 
  Harry Mason az ő Bright Skies cikkek, 1993. május 28, 23:03 óra nagy narancs-piros gömb tűzgolyó, egy kis kékes-fehér kúpos farka repült északra Leonora, hogy Laverton Nyugat-Ausztráliában.

Ez kibocsátott pulzáló, ordítozó, vagy hangos dízelmotor-hang, mielőtt letette. Ez volt tanúja egy 250km távolság legalább, de ez valószínűleg volt egy sokkal hosszabb repülési útvonalat, a származó jól ki, mint a dél-indiai-óceáni Antarktiszon.

Úgy tűnt, hogy az ívet lefelé a föld felé, majd eltűnt. Ezt követte egy majdnem vakító, hatalmas nagy energiájú robbanás a kék-fehér fény, hogy hullámzott körülbelül 3-5 másodpercig, megvilágította a szélcsendes, felhőtlen, holdtalan éjszaka, mintha nappal kb 100km minden irányban. Úgy nézett ki, mint egy nukleáris robbanás, de nem kráter valaha talált.

Aztán egy hatalmas piros színű flare lövés függőlegesen esetleg több km, majd azonnal egy hatalmas földrengés földre hullám, amely megrázta a föld olyan hevesen, hogy az emberek esett át. A földrengés mért 3,9. Aztán egy nagyon hangos, nagy robbanásveszélyes robbanás hallatszott egy 250km által 150km folyosón.

Ezt követően egy nagy mély-vörös-narancs színű féltekén az átlátszatlan világos, akkora, mint egy lenyugvó hold, egy ezüstszínű-shell emelkedett a földről, és lebegett "föld-nulla" lebegett körül közel két órán át, majd eltűnik hirtelen , mintha valaki meghúzta a kapcsolót. Kutyák egymástól távol lévő helyeken a közelben ment berzerk, esetleg egy ultrahang vagy EM hullámok terjedésének, amelyre érzékenyek.

Egy órával később, három megfigyelő ugyanazon a területen látta, hogy egy második mich kisebb kék-zöld-fehér tűzgolyó, amely emelkedett a földről, majd egy nagyon kis robbanás, és kisebb földrengés, de nem több intézkedést. A juhok állomás, ahol ezek a tűzgolyók landolt hívják Banjawarn, a keleti Goldfields régió Nyugat-Ausztrália.

Vásárolta április végén ugyanebben az évben a japán Aum Legfelsőbb Igazság (Aum Shinrikyo) kultusza . A harmadik tűzgolyó élén közvetlenül Banjawarn állomás májusban vagy júniusban 1993 kora reggel, esetleg mintegy 05:00, észak felé. Ez volt sárga-narancs-vörös, és volt egy nagyon kis kék-fehér farok.Ez világít a sötétben ég intenzív kék-fehér villanás. Lehetett végül elérték az amerikai haditengerészet skalár fegyvert kar Exmouth, NW Nyugat-Ausztrália.

Az Aum szekta csak elfoglalt Banjawarn állomáson egy hónapra. Mason szerint a tevékenységek a Banjawarn állomás volt a skalár EM eredetű, és azt írja, hogy az Aum szekta küldött egy csapatot, hogy a Tesla Múzeum, Belgrád, Jugoszlávia 1992-ben, azzal a céllal, hogy tudjuk, Tesla földrengés kiváltó fegyverek rendszer technikát, és elkezdték ezt 1993 Banjawarn.

A Banjawarn juhok állomás vette és elfoglalta 1993-ban, az Aum szekta, és kijelentette, céljuk nem volt ", hogy végezzen kísérleteket az emberiség javára".

Aum szekta helyettes vezetője Kiyohide Hayakawa látogatott Perth 1993 áprilisában, és segített a japán Mahikari kultikus ügynök, vásárolt Banjawarn. Az ő előzetes Aum nap, Hayakawa tanult egyetemi tanszék., Amelyben bizonyítékot találtak, hogy ez egy fedél japán elektromágneses EM fegyvereket kutatás.Azonban az Osaka Egyetem most ragaszkodik ahhoz, hogy Hayakawa tanult "tájépítészeti" (amelyet feltehetőleg előidézett földrengések).

Azt mondták, hogy a koreai "moonit" szekta által működtetett Rev Moon, a régi barátja az észak-koreai "Nagy Vezér", és egy üzlettársa GH Bush és sok amerikai férfiak eljáró "keresztény" vezetők. További információ ezen az oldalon is megtalálható itt .

Szerint Mason, a japán rendőrség úgy Hayakawa lehet egy kém N-koreai hadsereg. A magasabb az Mahikari úgy vélik, hogy a japán császár legyen a császár a bolygón, mert egy korábbi életre ő irányította a bolygót, és az ő sorsa, hogy uralja a Földet újra.

Covert japán pénz-hatalom alapok az Aum és Mahikari szekták, és ellenőrzik a japán kormányok. A néhai Sony elnök felvetette, hogy Japán kellene szövetségre Oroszország párzási japán mikrochipek orosz superweapons legyőzni amerikai és közösen uralják a világot. A két kultuszok nyúlványai az isten-császár imádata csoportok, feltehetően azzal a szándékkal, Japánban uralkodó a világon az oka WW2.

De most hála a Tesla technológia, és a lezuhant UFO Németországban 1939-ben, és a tömegpusztító náci rakéta mérnök és anti-gravitációs tudósok a bolygó összes elrejtett titkos műveleteket, a partnerségek megváltoztak. Mason mondja Hayakawa látogatott Oroszország huszonkét alkalommal és Észak-Korea tizenhét alkalommal. Miután megvette Banjawarn állomás meglátogatta a szovjet haditengerészeti bázis Vietnam. 1991-ben, megfelelően Mason, Gorbacsov felajánlotta, hogy bérbe a japán Szovjetunió szuper-titkos interkontinentális EM fegyvereket technológia, amely képes előállítani földrengések a US $ 900,000,000, az ott használt, mivel a 1960-as.

A közös orosz-japán egyetem jött létre a legjobb atomfizi- mindkét, hogy új fegyvereket japán mikrochippel. Az Aum szekta érkezett képviselői a japán.

Aum volt 30.000 japán, majd egy további 50.000 oroszok csatlakoztak. Tom Bearden meggyőződése, hogy a Banjawarn Tesla tűzgolyó megfelel ismert orosz skalár technológia. Mason azt is mondja, hogy más Tesla pajzsok a narancs-vörös félgömb vagy gömb láttak északra Banjawarn sokkal korábban az 1980-as, és újra 1988-1989, valamint 1992-ben azonban 1988-ban, csak nyugatra a területet, Mason volt jelen, amikor az elektromos áramkörök égett ki három jármű, három rádiók és minden délelőtt 11 órakor, de 10-15 km távolságra.

Azt mondja, hogy a horizont felett radar dolgozik Laverton, WA; Alice Springs, NT és Longreach, QLD és Bearden azt állítja, hogy ez könnyen átalakítható skalár EM tarackok.

Laverton kerületben volt egy története elektromos meghibásodások, köztük powerlines elfújta és a kiégés az erőmű generátorok. Ezek a skalár tarackok csak meg kell kereszttartó, hogy a csiga a fizikai plazma energiát. Furcsa tűzgolyók származhatnak Exmouth US Navy skalár adó kari és más tűzgolyók láttak felé, beleértve a Banjawarn.

Exmouth, szerint Mason, van egy HAARP adó, amely egy prototípus kísérleti felett a horizonton plazma fegyver.

Ez lehet az oka a japán Mitsui Corp. rendezett egy ausztrál aranyásó csinálni légi fotózás, a "olajkutatás" felett Exmouth, Laverton, Alice Springs (Pine Gap) és Longreach katonai adó karok.

1990 óta magányos japán motorosok már feltérképezése WA és NT bushtracks a Mitsui Corp. műholdképeket.

Miért japán hírszerzés ezek a helyek?

Laverton egyaránt egy skalár adó oldalon, és a radar helyén, közel a déli határán Banjawarn. Mason azt mondja, hogy a Banjawarn tűzgolyó lehet egy figyelmeztetés, hogy a tulajdonosok a Laverton karokon, a japán / orosz szövetség képes elpusztítani a kari.

Vajon miért a hatalmas földrengés történt Szibériában, és a Japán északi részén 2003-ban is, ez egy hasonló figyelmeztetést?

Vissza a Tartalomjegyzék
 
 1. KOBE FÖLDREN


  Az Aum tudományos miniszter, Hideo Márai atomfizikus, tekinthető a legintelligensebb élő japán, jelen volt Banjawarn alatt skalár tűzgolyó események 1993. május 28.

Szerint David Guyatt , Hideo Murai, (azt mondta, hogy a magasabb IQ, mint Einstein) megölte egy koreai késsel. Utolsó szavai ezek voltak: "Yudaya", lefordítva "Júdea". Ez egy kódszót.

Guyatt állítja a merénylet volt hangszerelte a Yakuza, a rettegett japán bűnözés maffia és az Aum szekta volt, kutatása és fejlesztése Tesla elektromágneses impulzus, földrengés előidézték és plazma fegyverek távoli régiókban a világ. Murai, kutatta EM technológia, mikrohullámú sütő és egyéb EM / ray / wave technológia és a kozmikus X-ray elemzése.

Az Aum szekta volt egy lézeres eszköz képes kiváltani hatalmas földrengések. Az Aum guru azt állította, a január 8, 1995, hogy Japán megtámadta egy földrengés 1995-ben, és a legvalószínűbb hely volt, Kobe . Az történt január 17, 1995, és az epicentruma volt Hayakawa kara.

Szerint Robert Sterling Aum szeptember katonai képzett tagjai az orosz bázisok. Ők toborzott személyzet legjobb orosz szakán. Borisz Jelcin bizalmasa, Oleg Lobov rendezett ezt, és segített Aum toboroz a tudósok a kultusz, és elvégzik a kémkedés. Ez Oroszország és Japán főiskola által finanszírozott japán Liberális Demokrata Párt.

Szerint Sterling, Aum halmozott fel nagy szerencsének, és a felvett több ezer követője, beleértve az orosz tudósok és sok technikai ember a szovjet Távol-Keleten. Működésük genetikailag manipulálni a biológiai anti-toxinok, plazma technológia és kísérletezik agyhullámok. Hideo Murai volt a tudományos zseni, és azt mondta a rádióban, hogy ő ismeri a skalár és Tesla fegyverek és a tudta megvédeni Aum tagjai EM fegyverekkel.

Mielőtt a hatalmas földrengés, a közel pontos epicentruma a Kobe Steel, Murai kara, voltak hatalmas elektromágneses zavarok az ionoszféra előtt több hónapig is több napig előtt ragyogó narancs-vörös és rózsaszín fények és gömb alakú formák fölött lebegett Kobe hiba vonalat. Több mint 5500 ember halt meg. Lehet, hogy Oroszország, vagy N-Korea javasolta Ted Daniels, annak érdekében, hogy a prófécia valóra, vagy esetleg egy baleset Murai földrengés laborban.

Mason vajon US követték el azt a figyelmeztetést, hogy megfeleljenek a NWO és a fenyegetés felé Exmouth kari 1993. május 28, volt, hogy szemet szemért? Mason azt mondja, hogy a tűzgolyók szeretik a repülő május 1-jén, ironikusan azt kérdezi, aki ünnepli ezen a napon?

De nézte a dátumok, láthatjuk a minta: január 17, 1995 Kobe "földrengés", március 20, 1995 tokiói metró gáz támadást, április 17, 1995 OK város bombázása, május 1, 1995 Perth robbanó tűzgömb, július 17 shootdown a TWA Flight 800 off NY / LI. Lehet, hogy a 17. napon lehet a jele a megtérülési Mason kérdezi? Azt mondja, eltekintve a gáz támadások, bizonyíték van skalár fegyverek az összes ilyen.

Mason is írja, hogy a Tokyo Gas Attack lehet elemzi Aum, mint egy balek. Furcsa több mint 50% -át a japán Liberális Demokrata Párt kabinet repült N-Korea egy hétig, a nap után, a metró támadást. Mason szerint bizonyíték van arra, hogy a CIA végre a metró gáz támadást, hogy destabilizálja az LDP kormányok. Csak harminc nappal megelőzően OK FBI épület "bombázás", Murai Aum tudományos miniszter elmondta külföldi riporterek kész volt "mindent elmond", ami egyértelmű Aum minden vád kapcsolatban a tokiói metró gáz támadásokat. De három héttel később Murai szúrták egy N-koreai, nem sokkal azután a metró támadások. Aum hibáztatta USA a Kobe földrengés. 

Szerint a Sterling a japán Liberális Demokrata Párt már az üzleti életben a Yakuza évtizedek óta, és hogy segített szponzor az orosz-japán College Moszkvában, ahol Aum tudott szerezni, így számos, a legújabb újoncok, és hogy mind ez a kultusz és A Yakuza mély gyökerei a Kobe / Osaka területén!Sterling írta:
"A whistle- fúvó Debra von Trapp kijelentette, április végén 1995, hogy a Clinton csapat volt néhány előzetes értesítések közelgő [OK város] támadást -, hogy az amerikai katonai hírszerzés volt" bukkant a szarin "Tokióban, hogy megbüntesse a japánok vásárol amerikai ügynökök, aki beállította a határőrizeti művelet a Fehér Házban, és aki poloska a Clinton számítógépein!
És hogy az Oklahoma City támadást követett az első szarin támadás pontosan harminc nap alatt! Újra és újra ... minden közrejátszik belekeverni "Japán, Incorporated" a Yakuza és a merész, nyíltan agresszív buddhista szekta nevű Aum Shinrikyo ... úton, motívum, pénz és hozzáférést szuper fegyverek és titkos technológiákat. "
Sterling hibáztatja a Yakuza for 9/11 segítségével által kifejlesztett technológia Aum, bár mások azt mondják, hogy volt egy belső munka, de van bizonyíték skalár technológiát alkalmaztak, hogy elbukik a WTC épületeket - de kié?

Mason azt mondja, hogy a japán oknyomozó újságírók www.pelago.com arra utalnak, hogy Aum volt fedezet a japán kormányok. újraélesítését Japán új orosz fegyverrendszerek, valamint támogatja ezt kapta, mert Japánban vásárolt új fronton vadászgépek és bombázók és tett közös védelmi gyakorlatok Oroszország és Japán között. Aum képzett orosz csapatokat.

1993-ban és 1994-ben Shoko Asahara, az Aum vezetője panaszkodott ausztrál hatóságok, hogy magát, és az Aum volt kitéve gáz- és lézeres támadások.

A sajtó azt javasolta, hogy egy nagyon befolyásos külföldi titkosszolgálat már egyre at Aum és a japán kormányok.

Szerint David Guyatt az ő Tesla Doom Weapons & Aum Shinrikyo még egy japán szekta működik az egész kormányok. osztályok és óriási befolyással japán külpolitika. Ez a militarista kultikus nevű Soka Gakkei, 15 millió tagja van világszerte, és hatalmas pénzügyeit.

Minden nagy japán üzleti Corp tele van tagjait. Ha betartják a tanítás egy 13 századi buddhista szerzetes, aki azt hirdette, a doktrína a "Final War" ellen küzdeni kell ellene a keresztény Nyugat és az iszlám világ. Ez új életre kelt a 1930-as vezetője által a katonai stratégája a japán megszálló Mandzsúriában, Kína és ő csodálta Hitlert.

Ez volt a helyszíne a kimondhatatlan biológiai kísérletek a kínai és a szövetséges foglyok. Aum szintén csatlakozott az tanításai ez a szerzetes. 1987-ben egy japán műhold indult felderítésére gamma sugárzás az orosz és a kínai atomkísérletek. Ők regisztrált hatalmas impulzust gamma-sugárzás, amelyik egy szovjet műhold, amelyet sugároz a Van Allen öv. A konklúzió az volt, hogy az oroszok foglalkozó időjárási mérnöki, valamint a fejlődő spaceplatform rakétaelhárító és a földrengés indukciós.

Hideo Murai , az Aum tudományos miniszter kapta meg az információt, hogy Japán egyik vezető X-ray csillagászok abban az időben.

A fej Japán külföldi hírszerző szponzorált Aum, és így Murai kezdte skalár tesztelés Nyugat-Ausztráliában. Ő volt arról, hogy felfedje az összes, de megölték.

Szerint újságíró Jack Amano, a David Guyatt a cikket:
"Ez volt Hayakawa, aki úgy döntött, hogy megvásárolja a juhok állomás [április elején 1993], csak nappal megelőzően az energia esemény és az azt követő földre tremor. Hayakawa a tartózkodások Oroszországba aratta jutalmak: Aum Orosz tudósok részletes tervek és az elméleti alapozó fejlesztésére a technológia erősebb is, mint a végső fegyver által jósolt Asahara.
Nem utolsósorban a Aum erőfeszítéseket, megvásárlása volt, a kapcsolódó amerikai fegyverek nyert adatok betörjenek érzékeny US adatbázisok. Ez, a támogatás a japán kormány a finanszírozás, az orosz technológiai know-how és a korszerű berendezések által nyújtott nagy japán transznacionális vállalatok, a borzalmasan erős szuper-fegyvert építenek az titok. "
Vissza a Tartalomjegyzék
 
48. KÍNA

1985-ben egy kínai Boeing 747 repülőgép útközben a Los Angeles szenvedett rendellenes motor flameout.


A jetliner esett 32.000 láb, és a pilóta végül sikerült újraindítani a motorokat, és hogy egy kényszerleszállás a San Francisco. Az incidens, különböző eszközök láthatóan nem értett egyet egymással, és nem értett egyet a megfigyelések a pilóta és a legénység. Bearden mondja, hogy ez egy skalár vizsgálat, de csak ha enyhe, a skalár interferometria (endoterm mód) okozva elektrosztatikus hűtés a belső égésű gáz a jet turbina, ami csökkenti a nyomást és a tolóerő.

A kínai megkapta a legújabb egzotikus amerikai fegyverek és időutazás a technológia, amikor a munkavállaló ott Dr Wen Ho Lee kiszivárgott titkos technológiával információk vissza Kínába, amikor dolgozott Los Alamos laboratóriumában néhány évvel ezelőtt. Ez tartalmazza a nukleáris kazettás bombák és egy fegyvert, amely eltörölte a villám.

A Los Alamos a Tesla Long-Pulse Magnet self megsemmisült néhány évvel ezelőtt. Ez a mágnes alkotta beágyazott magok réz drót, amelyeket mind a másik belsejében. Ez volt az, amit az úgynevezett 60-Tesla mágnes. A 1-Tesla mágnes tartja egy darab papírt, és a 2-Tesla tudta ránt a hűtő ajtaját ki. Ez lehetne használni, hogy az idő portált van, hogy Dr. Richard Boylan írt.

Azt állította, hogy használják a "holografikus" portálon áthaladni a tér-idő esetleg interdimenzionális.

Dr Wen Ho Lee dolgozott a "holografikus kaput". Azt mondta, hogy az oroszok is rendelt egy rendkívül hatékony gigantikus méretű mágnest US néhány évvel ezelőtt. Mágnesek adnak le skalár hullámokat, amelyek torzítják a hipertér és fel lehet használni, hogy hozzon létre háromdimenziós ajtók. A kínai Space Center at Lop-nor, amely az úgynevezett természetes örvény. Vajon ők is létrehozni saját interdimenzionális ajtóban, hogy időutazás?

Lop-nor volt tizenhat atombombát dobtak le azt Sinkiang Provence 1975-ig.

A cikk szerint " Fortress Australia "Lop Nor szuperszámítógép kapcsolódik az amerikai katonai szuperszámítógép Pine Gap , továbbá a természetes örvény területen. Elképzelhető, hogy az időben már hajlott eléréséhez Lop-nor, mert lehetséges, hogy sétálni egy rövid folyosón át Pine Gap és kijön az amerikai katonai bázis Area 51 Nevadában.

A kínaiak is most sugárfegyverek ami leüt műholdak. Nem ismert, hogy milyen sugárfegyverek általuk használt leüt műholdak, de van skalár fegyverek és kvantumpotenciál fegyverek (amelyek képesek kiváltani deseases segítségével skalár hullámok). 1978-ban Dr. Andrija Puharich leírt korai szovjet munkát Tesla módszer "ellenőrzött földrengések," kijelentette:
"A sok nagy földrengés 1976, van, aki különös figyelmet igényel a - a július 28, 1976 Tangshan, kínai földrengés."
Puharich elemzése azért fontos, mert ez írja le Légköri fény plazma hatások által létrehozott szovjet harkály rendszert. Ionoszféra fűtési ELF rendszerek, mint a HAARP, generálhat hasonló hatást.

Kijelentette:
"Az ok, hogy ez a 1976 földrengés felkeltette a figyelmemet, hogy megelőzte a fény fellángolás az egész ég alatt Tangshan. Továbbá, ez a földrengés történt az első hónapban a szovjet harkály rádió kibocsátás ... A legfontosabb hatása volt hogy amikor a szovjet harkály emissziós volt ereje teljében - Az ég világít, mint egy ionizált gázlámpával - ahogy Tesla megjósolta. "
A 6/5/77 New York Times leírta a nagy földrengés, amely elpusztította Tangshan, Kína és megölt mintegy 800.000 ember:
"Mielőtt az első remegés 03:42, az ég ragyogott, mint a napfény. A multi-színű fények, elsősorban a fehér és vörös, látták akár 200 mérföldnyire. A levelek a sok fa égett a ropogós, gyümölcs és zöldségfélék voltak felperzselt az egyik oldalon, mintha egy tűzgolyó. "
Ezek az elektromos hatások kötődnek az elektromágneses plazma és gömbvillám, és a furcsa sor villog ami a Tesla-stílus és HAARP-szerű adásokat.

Azonban a cikk Nexus által Gary T. Whitford a földrengések azt mondja, hogy öt nappal a Tangshan földrengés a francia felrobbantotta a nukleáris bomba Muroroa sziget a Csendes-óceán és az egyik nap a földrengés előtt US felrobbantotta egy atombombát Nevadában. Szerint a október 1995 Nexus magazin, 1974-ben egy tudós nevű Dr Matsushita törekvés nemzeti Center of Atmospheric Research in USA felfedezni a mágneses mező a Föld és a ionoszféra zavarta tíz-Tizennégy éves napon belül egy földalatti nukleáris kísérletet. 1977-ben megtiltotta az amerikai kormányt, hogy tegyen mérések után két hétig nukleáris kísérletet!

Műholdas adatok azt mutatják, nukleáris kísérletek az oka kóros pólusmozgás a föld.

A normál pólusmozgás a föld, az úgynevezett " Chandler Cycle ", amely a forradalom minden 430 nap, eltolja radikálisan után minden nukleáris kísérletet.Ez történik szándékosan, hogy elindítsanak egy pólusváltás ", hogy hozzon létre egy új világot?"

Gary Whiteford mondta, hogy voltak 1800 nukleáris bomba robbant 1945-től március 1989 egyedül! 1980 óta nem volt átlagosan közel ötven underground nukleáris kísérletek minden évben sor kerül. A forgatás a föld súlyos veszélyt ezzel, valamint az oroszok küldő skalár hullámok az olvadt mag és distrupting a Föld forgása is.

Azt mondta, hogy az olvadt mag termel a Föld mágneses tere és az amerikaiak is remek ez a cafatokra minden HAARP adók, nem csak a fenti nagy területen, de megváltoztatja a mágneses északi pólus szándékosan ezzel a helyzetbe őket távol természetes helyét.

Vissza a Tartalomjegyzék
 
 1. Oklahoma FBI épület bombázások "


  Április 17-én 1995-ben, az FBI épület állítólag felrobbantották Timothy McVeigh és Terry Nichols ellenérdekelt tudományos bizonyítéka.

Azonban 5-10 másodpercig a robbanás előtt, az FBI épület megremegett hevesen, mint egy földrengés szerint Mason. Szeizmikus bizonyíték rögzített mutatott kettős pilléren kirobbanó energiával rendezvény, két közel azonos 3-5 másodperc alatt, kis amplitúdójú több hullám vonatok, elválasztva a null területen előforduló több mint 9 másodperc letelte után a kezdeti szeizmikus cselekvési 5-10 másodpercig, mielőtt a robbanás.

A hangos kattanással előtt robbanás hallatszott is. Sparks kijött vezetékek az épületben előtt, fények kialudtak előtt 5 másodperccel, és az ionizáló elektromos érzés a forró levegő áramlását előtt a robbanás. Egy szemtanú mintegy 200 méterre a zérus nézte egy ezüst-fehér fény vaku vagy a sugár jön ki a tetején az épület, majd egy nagy kék-fehér elektromos ívkisülés flash vagy a gerendát, majd a narancs-vörös fény villog, vagy gerendát kilőtték az épület tetején 5 másodperccel a robbanás előtt.

Ezt követte azonnal a két robbanásveszélyes lökéshullámok, hogy kijött az alapja az épület. Több autó a föld feletti parkoló, volt elektromos gyújtás számítógépek teljesen kiégett, valamint számos irodai számítógépek egyre kiégett áramkörök, és Mason azt mondja, ezek a tények arra utalnak, hogy jelentős EM impulzust támadást.

Minden, akár majdnem egy mérföld a zérus már leütött, és darabokra tört, a pusztítás elképzelését felülmúlta.

Az epicentruma acéltartókra volt csavarva, mint a spagetti, de nem leírt tanúk bármilyen tűzgolyó vagy tüzes hatást. Épp csak pre-robbanás fény villog, majd a tiszta energia hullámok, nagyon magas plazma-típusú hő érintő autó festék. Légifotókat az FBI épület mutatni két, közel azonos csőszerű kárt formák fut át ​​az épületet, ami kissé kiszorított közel függőleges, hanem divergens / impulzus irányait, ami arra utal, egy orbitális platform használták.

Vajon még egy cosmosphere vagy akár egy műhold? szerint Bill Morgan :
"Ha okozhat egy földrengés is meg azt, hogy, mondjuk, hogy le egyetlen épület, a pár épületek. Lehet, hogy összeomlott a WTC ikertornyok volt az első nagy skalár támadást a világtörténelemben.
Mert egy bizonyos üzemmódban a hullámok interferenciát zónában okozhat metal enyhíteni, sőt olvadni. Ha igen, a repülőgép lezuhant beléjük pusztán egy címlapsztori, hogy köpenyt, hogy a Tesla Howitzer használták volna.
A baleset az egyik ilyen eszköz lehet kiirtani az összes földi élet. Nem tudták megzavarni a skalár hullám közötti egyensúly Föld és a Nap oly módon, hogy okozna hatalmas napenergia zavarok és a viharok, teljesen sütéshez a földön. "
Lehetséges, hogy a fém lágyító mód volt beállítva mind az FBI épület és a WTC ikertornyok, amely okozhatta az épületek összeomlását.

A UFO-t látott a WTC és a filmre néhány japán, aki volt a helyszínen. Ők tedd online, mint a video. Úgy tűnt, hogy köpenyes. Ki volt ez? Lehet egynél több frakció is részt mellett a bombákat elhelyezni a támaszok (hallottam, a tűzoltók megy le), a repülőgépek üti, és a skalár támadást.

Vajon egy külső skalár támadás kihasználni egy első találatot valaki más?

Vissza a Tartalomjegyzék
 
 1. Ki más járult UFO-k?


  A szeptember 2000 UFO magazin (Egyesült Királyság) futott egy úgynevezett "Electrogravitics'and azt mondta, hogy sok ország anti-gravitációs kutatás folyik. Graham Birdsall, a szerkesztő mondták, egy ember, aki valaha egy amerikai Navy SEAL, aki a Knight of Malta.

Máltai Lovagok a katonai szárnyát a Vatikán és Málta lovagi olyan díjat a katonai és hírszerző közösség.

Azt mondta, hogy a vállalati szervek és a multinacionális intézmények, akik érdekeltek a hagyományos energiatermelési, adta ki üres ellenőrzéseket azok, akik kitalálták anti-gravitációs eszközt, vagy akár $ 10- $ 20 milliót. Úgy látszik, ez nem volt semmi, amikor dollármilliárdokat forognak kockán. Azt mondta, hogy környezetbarát energiatakarékos készülékek lenyomták évtizedek óta, és még egy autó, amely fut a víz már elnyomta húsz éve.

A cikk szerint a B-2 lopakodó bombázó és F-117 egyaránt használható anti-gravitációs technológiával. Brazília is ezt a technológiát. A fizika professzora nevű Fran de Aquino bizonyította, hogy harminchat tudósok szerte a világon, hogy az ő anti-gravitációs technológiával dolgozott. Ő kapott egy $ 600,000 támogatás a US osztályon. energia hagyja jóvá a tervezetet, és ezzel párhuzamosan az orosz munkát.

Ez egy összefüggő brazil űrprogram?

British Aerospace anti-gravitációs kutatás vezetõje egy kínai-amerikai női tudós. Nagy-Britannia anti-gravitációs kutatások először alakult az egyetemeken Lancashire és Dél-Yorkshire-ben. Sajnos Graham Birdsall azóta hirtelen meghalt, mondott túl sokat? A dolog tette közzé a végén nagyon bizalmas információkat, és sok UFO kutatók halt meg gyanús körülmények között.

A könyvben "A vezérlők" parancsnok X, egy szerb férfi hívott Vladimir Terzinski elmondta, a náci UFO programot. Azt állította, hogy a katolikus jezsuita rend közötti kapcsolat volt az illuminátusok és a nácik. Ő volt dokumentumokat és fényképeket a lemez formájú jármű a nácik épített, hogy a hajtott Schauberger turbinák és Kohler tachion magneto-gravitációs meghajtók (minden alapját a szabad energia vagy antigravitációs) Azt állította, hogy a brit esetleg leszállt a Holdon egy évszázaddal ezelőtt és hogy még a Vatikán egy tudóscsoport, akik rakéta az űrbe a dél-amerikai bázisok. Mások azt is elmondta, hogy a Vatikán egy bázist a Holdon. Az amerikai anti-gravitációs bázis 51-es körzetben.

A könyv azt is mondja, hogy a japán anti-gravitációs technológiával kifejlesztett Thoku egyetem Sendai, Japán. Az idegen szövetségek lehetséges, hogy a különböző országok elérték outerspace sokáig gépeket is találták. Figyelembe véve, hogy hány underground és a tenger alatti idegen bázisok itt (amelyek közül néhány már itt legalább száz éve), nem lenne könnyű szövetséget lakói több mint ezer bázisok szerint Al Bielek teremteni a bolygón?

Bill Morgan azt állítja, hogy Tom Bearden szerint, tizenöt nemzet most már skalár fegyverekkel és nyilvánvalóan a legfejlettebb azok Oroszországban, Kínában és Izraelben. Nincs információ megtalálható a kínai skalár fegyverek program, de ismert, hogy az amerikai segített Taiwan övék. Izrael már azt mondta, hogy mivel titkos technológia kínai és ott volt a kínai kém Wen Ho Lee akik a Los Alamos.

Az országok, amelyek azt mondják, hogy skalár fegyverek:
 • Oroszország
 • US
 • Franciaország
 • Britannia
 • Ausztrália
 • Németország
 • Japán
 • Taiwan
 • Izrael
 • Dél-Afrika
 • Brazília
 • Argentína
 • Kína
Nem ismert, aki a tizenötödik ország (talán Ukrajnában?), Vagy valaki más is őket, de Brazília kötődve India és Kína tudományosan így talán India számára hozzáférést biztosítanak a technológia egy bizonyos ponton.

Lehet gyártani egy olyan eszközzel, ami egy egyszerű módosításával radar és Oroszország lehet árulni, hogy sok országban, vagy akár lízing őket, mint ők, hogy a japán Aum és Yazuka kultuszok.

Talán, amíg a pénz, hiszen nekik bérbe senkinek, és ha titokban háborúban az USA-ban, akkor lehet, hogy csak túl boldognak, hogy minél többen használják őket, amíg ez nem magukra! Henry Kroll fedezte náci tevékenységet Antarktisz könyvében " űrhajók a The Gods ".

Azt írta:
"Van egy példányát a 1948 listájának 261 német repülő csészealjak. Jelenleg 84 Vrills 11,5 méter átmérőjű, három Haunebu II 25 méter átmérőjű és több Hanebu III 79 méter átmérőjű.
 Ezek sebesség 2900 mérföld per óra, és képes az utazás a Marsra. A Hanebu IV volt a rajz táblák. Több Andromeda anyahajók épültek a régi Zeppelin akasztók ugyanabban az időben, mint a Vrills ... Ha a nácik 261 repülő csészealj kézműves 1948-ban ők is nagyon jól építettük ezren azóta.
Még ha minden a bázisok Németországban bombázták ki a lét biztos vagyok benne, hogy néhány közülük túlélte, mint a Marconi növény belsejében található egy kihalt tízezer láb, vulkán, ahol néhány dél-amerikai. Ki tudja, mit földalatti várost vannak már. "
WA Harbinson írta könyvében "Genesis":
"Admiral Byrd idézte a riporter, mint mondta: Szükség van az USA-ban, hogy védekező intézkedéseket az ellenséges légi harcosok amelyek közül a sarkvidékek", és abban az esetben, egy új háború az USA-ban lenne "megtámadta harcosok, hogy tud repülni hihetetlen sebességgel az egyik pólus a másik tankolás nélkül. "
Branton is írt könyvében " Secrets of the Mojave ":
"Az amerikai altengernagy Richard E. Byrd [a] az Antarktisz régió ... részt közel 4000 jól képzett katonai haditengerészeti csapatot, katonai hajók, mint rombolók, tengeralattjárók, repülőgép-hordozó és a repülőgépek. Amikor megérkezett a sarki kontinensen azok állítólag azt szét három különböző csoportok és kezdődött egy hatalmas reconnaissance- mint a műveletet.
Az egyik forrás is azt állította, hogy Byrd Navy találkozott az "ellenállás" van, és hogy volt egy célfotó harca az amerikai és a náci erők vannak, a veszteség mindkét oldalon ... Amikor az amerikaiak hagyott két héttel később ... Byrd, miután megérkezett Otthon, állítólag bement a düh, és elkezdte azt követelik, hogy a kormány viszont Antarktisz egy nukleáris kísérletet tartományban.
Byrd-én tett esküt a titoktartás és a naplójában zárt, hogy ez a nap. "
Szerint a Kroll, amikor Admiral Byrd találkozott a náci UFO-k és az elveszett Túl sok embert próbálják támadni a náci bázist az Antarktiszon, visszatértek Amerikába, hogy kiépítsék saját UFO-k tervei alapján lekért Németországban a háború után. Könyvében azt mondja:
"Több ezer rabszolga munkavállalók és SS urak eltűnt a káosz a felszabadulás és soha nem látták többé." ...
"Nagyon is lehetséges, a nácik továbbra is szállít alkatrészeket csészealj, férfiak, és dokumentumokat az Antarktiszra a háború alatt. Ítélve gigantikus méretű földalatti bázisok találtak Németországban a háború után, a szélcsatornák, összeszerelő üzemek, a pályára párna, gép üzletek , ellátási guba, szállás, és a szomszédos szolga negyedévben több ezer, nagyon is lehetséges, ők építették hasonló bázisok Grönland, Antarktisz és Dél-Amerikában ... A technológia legalább harminc évvel megelőzve az Egyesült Államokat "
Kroll szerint:
"Captain Heinz Schaffer könyvében U-977 kijelentette, hogy 1945 áprilisában az SS társult kínált neki egy bemutatót a" halál ray "(lézerfegyver) ... szerint a legtöbb tudós lézerek nem találták, míg a 1960-as. .. SS Általános Hans Kammler, akik szorgalmazták a fejlesztés a V-1 és V-2 rakéták eltűnt Németországból származó, 1945. április hollétéről rejtély, hogy ezen a napon.
A német repülő csészealj csapat tagjai Schriver és Bellonzo halottak, és Habermohl elfogták az oroszok. Ez megmagyarázhatja, Amerika félelem orosz csészealjak a háború után. Miethe aki dolgozott Projekt csészealj, elment dolgozni Kanadában és Amerikában. "
Allied bombázók és vadászgépek is beszámolt, több száz repülő tűzgolyók oldala mentén gépeiket és "halálos sugarak" számoltak be. A könyv szerint "UFO-k náci titkos fegyvere?" ha Admiral Byrd visszatért a náci vadász expedíció az Antarktiszon úgy döntött, hogy a legjobb dolog az lenne, hogy kapcsolja Antarktisz egy "atomi teszttartományba" az atom és hidrogén bomba.

Alighogy ezt a szándékot jelentettek be a sajtóban, mint egy egész "raj" UFO-k repült át a Fehér Ház a könyv szerint "tökéletes" tipikusan német "kialakulását."

Kroll írta:
"Júliusban 1952 flottát repülő csészealjak repült át a Fehér Ház. Ők látták több ezer ember és a dokumentumot a radar. Jets is rántotta három alkalommal, de a csészealjak egyszerűen outran őket minden alkalommal."
Azonban Kroll azt állítja, hogy a 27 augusztus, 30. és szeptember 1., 1958 az Egyesült Államok nem csepp több nukleáris bombák Antarktiszon. Nem ismert, hogy hány. Szerint a Nexus magazin két légköri nukleáris bombát dobtak Antarktiszon 1975-ben. Branton könyve "A Coscon Files: 33. rész",
"Terziski [követelések] .. hogy a német kísérletek agykontroll, a genetika, és hibridizáció (emberek és állatok közötti) - amelyek látszólag segíti a felfedezés és a tökéletesség a mikroszkóp Németországban, beleértve a Tesla skalár hullám mikroszkóp, amely segített A németek, hogy feltárja az emberi genom - megismételték tízszer intenzitásuk a földalatti náci South Polar művésztelepen, vagy "city".
Ez a bázis-város, a hír járja,, ismert a lakóit, mint a "NEW BERLIN", és tartalmazza a lakosság több mint 2.000.000 ember hű a náci filozófia. "
Eszmét, hogy a nácik folyamatosan szállítják a férfiak és anyagot a Déli-sarkra az egész háború alatt, szerző WA Harbinson írta,
"Ami a lehetőségét, hogy a németek épület önellátó underground kutatási gyárak az Antarktiszon, azt csak ki kell emelni, hogy a föld alatti kutatási központok a náci Németország volt a gigantikus bravúrokat, az építés tartalmazó szélcsatornák, gép üzletek, összeszerelő üzemek, a pályára párna, ellátási guba és a lakhatáshoz való hozzáférést, aki ott dolgozott, beleértve a szomszédos táborok rabszolgák és mégis nagyon kevesen tudták, hogy létezik. "
A cikk UFO. Alien vagy Man Made by Al Pinto írja náci szuper fegyverek.

A South Wales (UK) Argus [december 13,1944] kijelentette,
"A németek is készített egy" titkos "fegyver illeszkedik a karácsonyi szezonban. Az új eszköz, ami látszólag egy légvédelmi fegyvert, és hasonlít a üveggolyó díszítő karácsonyfa. Ők már látták lóg a levegőben, mint a német területen Néha külön-külön, néha klaszterek. színűek ezüst és látszólag átlátható. "
A New York Herald Tribune [2 január 1945] azt mondta:
"Most úgy tűnik, a nácik dobott valami újat az éjszakai égbolton Németország felett. Ez a furcsa, titokzatos" Foo Fighter "labdákat verseny mellett a szárnyait harcosok repülő behatoló küldetések Németország felett. Pilots már találkozott ez a hátborzongató fegyverrel Több mint egy hónap az éjszakai járatok. Senki nem tudja, mi ez a sky fegyver. A golyó a tűz hirtelen jelentkeznek és a kísérő repülőgépek számára mérföld. Úgy tűnik, hogy a rádió a földről irányítják, így a hivatalos hírszerzési jelentések mutatják. "
Lehettek volna Tesla Globes? 1978-ban egy tudományos kiállításon Hannoverben, Németországban néhány ember adta ki a papírt tartalmazó részletes ábrázolása, Németország WW2 repülő lemezek (nem beszélve a tervező neve), és azt állította, hogy a rajz úgy módosították, hogy a nyugat-német kormányok a teszi azt "biztonságos" a kiadványt.

Azt mondta, hogy a szabadalmak a kézműves bement a titkos orosz, amerikai és brit fájlokat, és a maradék fájlokat és valószínűleg a legfontosabbak, elment a "hiányzó" német tudósok és SS.

Al Pinto írta:
"Állítólag ők [nácik] magukkal vitték tagjai a repülő csészealj kutatócsoportok, az utolsó a legalapvetőbb csészealj alkatrészek, a jegyzetek és rajzok a csészealj, és a terveket gigantikus földalatti komplexumok és élő szálláshelyek alapján a földalatti gyárak A Nordhausenben a Harz-hegység [az Argentína, Chile és az Antarktisz].
WA Harbinson írta könyvében "Genesis",
"... Robert Ley, miniszter Labor náci Németországban 1945 áprilisában, izgatottan azt mondta Albert Speer, hogy német tudósok találták ki a" halál ray "(esetleg egy lézerfegyver). Captain Heinze Schaeffer, a kapitány az U-977 tengeralattjáró ( gyanúja figyelembe Hitler és Martin Bormann, hogy Patagónia, majd egy titkos náci bázist az Antarktiszon), kijelentette könyvében "U-boat 977", hogy 1945 áprilisában az SS társult kínált neki egy bemutatót egy úgynevezett "halál ray ".
1960-ban Hruscsov bejelentette a skalár interferométer, hogy a világ azt mondja:
"Van egy új fegyvert, csak a portfolión belül a tudósaink, hogy úgy mondjam, ami olyan erős, hogy ha gátlástalanul használták volna kiirtani minden földi életet. Ez egy fantasztikus fegyver."
Hány ember épített Tesla 'Death Ray "?

A könyvben "Time Viharok" Jenny Randles azt mondja, hogy május 22-én 1966 során egy felmérést az Antarktiszon, ír Explorer Eric Wilkinson figyelték, mi jelenik meg, mint a Tesla Globe jön létre. A sűrű fehér massza jelent meg a déli és függőlegesen emelkedett mintegy 600Ft magasságban a föld közelében.Átmérője körülbelül 100 ft, és ez nagyrészt homogén során negyvenöt perces időtartam.

Úgy tűnt, hogy nagyon lassan mozog, bővíteni és kapcsolatba egy pulzáló mozgást sűrűsége. Mint annak idején a zajt, mint egy méhraj, vagy akár egy elektromos transzformátor történt. Egy sötét "tube" alakult ki a felhő, és megütötte a hóban egy 45 fokos szögben. Ettől a ponttól kezdve, hogy létrehozott egy második visszavert sugár vagy nyaláb ezen a 75 fokos szögben emelkedik az első "csőbe". A hó emelkedett felfelé, mintha egy forgószél. Wilkinson volt több fotót. Az orosz Tesla Globes volt egy fekete vonal középen. Harry Mason írta "tiszta égbolt", hogy május 1-jén 1995 2:00 egy nagy gömb alakú narancs-vörös tűzgolyó csúcsos kék-fehér farok lerepült az Indiai-óceán fölött Perth város, W. Ausztrália Múltja pálya sovány Antarktisz közelében, Enderbyt Land, ahol egy japán és két orosz bázisok laknak. Egy orosz támaszpont Enderbyt Land egy skalár fegyverekkel összetett.

Ez várható pályája lenne vége felé NE partján Japán szerte a központ a szibériai Kamcsatka-félszigeten, akkor több mint N Alaska feltörekvő közelében Nova Scotia, Kanada. (A Kamcsatka-félszigeten van egy skalár tarack oldalon, és megfelelően Bearden a szovjetek lelőtték a koreai sík KAL 007 lehetőleg kémkedett, hogy néhány évvel ezelőtt.) A tűzgolyó repült egy N, NE irányba.

A tűzgolyó, amely a kibocsátott hangos zúgása pulzáló zaj megtorpant a fenti Perth. Hirtelen egy hatalmas robbanás a kék-fehér fény csapott felfelé világítás a város, mint napnál is világosabb sok km, hasonló a nukleáris robbanás. A hangos, vibráló hatalmas robbanást és a szeizmikus hullámok (tartós két perc) visszhangzott Perth okozva épületek rázni.

Négy erős fények a központban a tűzgolyó száguldott el, és megalakította a kereszt az égen. Aznap este más furcsa légi zajok és a kis fények hangzottak N, NE Perth. Szintén 1900 km-re északra Perth (északra Broome) egy hangos, dübörgő pulzáló dízelmotor hangzású zaj emelkedett a crescendo okozó tárgy essen a polcokon.

A szeizmikus rezgések tartott 1-2 percig. Ez lesz a csatában a halál, a teljes városokat képes lehet hamuvá keresztbe beam skalár fegyverek és részecske-sugár fegyvert lőttek a műholdak. Néhány megválaszolatlan kérdés még mindig léteznek, bár.
 • Majd a Föld túlélni, vagy fog kapni egyre bizonytalan, és folyamatosan imbolygó saját tengelye körül, ahogy eddig történt a közelmúltban?
 • Van-e jobb tanítani Tesla skalár technológia nyíltan az egyetemeken vagy a legjobb, hogy tartsa titokban?
 • Mi lett volna az ára annak, ingyen-energia volt Tesla pénzügyileg támogatta a munkáját?
Van-e jobb lett volna kevésbé veszélyes, de drága a villamos energia és a kapcsolódó daganatos megbetegedések vagy, hogy képesek voltak már sok kütyü powered by skalár hullámok és csak vesz egy jogi űrhajó, és látogasson el más bolygókon díjmentes ingyen-energia erő.

Kormány őszinteség már hiányzott, mivel WW2. Mars lehetett volna gyarmatosították nyíltan, és a föld esetleg átvette nyíltan az idegenek és elfogadott egy idegen szövetség.

Ehelyett mindez titokban.

Most vagyunk abban a helyzetben, amikor,
 • mi lehet alávetni tömeges hipnózis műholdon keresztül
 • városokban lehet semmisíteni egy pillanat nukleáris jellegű robbanások figyelmeztetés nélkül
 • levegőben lévő objektum robbant fel elindítása
 • földrengések és kitörő vulkánok gyártott rendelésre
 • Az aggasztó gondolat, hogy a már szakadt mágneses tér hiányában minket nagy napkitörések növekvő
 • hatalmas repedések felosztása a föld stimuláció az olvadt mag és a felkavaró közötti kapcsolat a Nap, a Hold és a Föld
Ez csak ötven évnyi skalár fegyver a kezében a férfiak, akik nem érdekel a más országok polgárai.

Tudnunk kell, hogy ki van nekik, és mit szándékozik csinál velük, és kinek. Nem része a világ biztonságos, különösen, ha skalár hullámok simán átmegy rajta a bolygón.

Bárcsak mindannyiunk biztonságos utazást a következő évezredben.

Vissza a Tartalomjegyzék
 
FORRÁSOK

Egy rendkívül hátborzongató ki Tom Bearden, amit az oroszok már ennek vége óta 1950-es skalár technológia ellen az Egyesült Államokban és számos más példát skalár támadások megtalálható:
Wars: The Brave New World of Scalar Electromagnetics (http://216.247.92.101/pub/bearden/scalar_wars.htm) a történelmi hátteret a Scalar Fegyverek Tom Bearden. (Http://www.geocities.com/Area51/Shadowlands/6583/project233.html) Tűz a Sky (http://www.anomalous-images.com/text/files.html) Harry Mason "tiszta égbolt" : http: //www.tmgnow.com.repository/secret/brightskies.html Tom Bearden honlapján (http://www.cheniere.org) Fortress Australia: http://rumormillnews.com/FORTRESS_AUSTRALIA.htm tüzet a Sky : http://www.anomalous-images.com/text/files.htmlHAARP. A végső fegyver a Conspiracy Jerry E Smith. (Www.jerryesmith.com) ufók náci titkos fegyvere? Mattern-Friedrich.Samisdat Publishers Toronto, Kanada. (Körülbelül 1966) Találkozás a Plejádok: belső pillantást UFO-k által Preston Miklós és Peter Moon. A Montauk Projekt által Preston Miklós és Peter Moon. Anti-Gravity és a világ Rács. Szerkesztette David Hatcher Childress. a kapcsolatom UFO-k által Dino Kraspedon.


Vissza a TartalomjegyzékKIFEJEZÉSGYŰJTEMÉNY

Skaláris hullámok is ismert, mint:
 • Tesla hullámokkal
 • longitudinális EM hullámok
 • teleforce
 • Sugárzó Energia
 • energiagazdálkodás
 • gravitációs hullámok
 • electrogravitational hullámok
 • szabad energia
 • nullpont energia
 • nulla vektor EM hullámok
 • elektromágneses kvantum energia
 • vákuum tér energiája
 • éter / éter-energia
 • Mágneses utazó hullámok
 • elektrosztatikus / magnetosztatikus hullámok
 • hullámok a potenciál.
Vissza a Tartalomjegyzék


Az új energia

Tartalom -  Rák - T ő megoldatlan egészségügyi kérdések A biológiai hatásai EM mezők Radiation

 -  beszél Fegyverzet - A Zoh mutatása -  a mozdulatlan elektromágneses generátor - kicsomagolása energiát egy állandó mágnes ...
 -  A World of Free Energy - jelenlegi helyzetTovábbi információEspañol

Español

 -  Scalar Időjárás Wars - A Katrina hurrikán és a The Rape of New Orleans
Español


Italiano -  Zero Point Energy - főfájl
Multimédia   -  AIDS biológiai hadviselés - egy lehetséges elektromágneses rendszerekkel


 -  Free Energy
 -  Rejtélyes Robbanás Over North Wales - UFO Crash in Llandrillo, UK


 -  A Challenger katasztrófa - STS 51L 1986
 -  Az Új Energia - A sorozat
Kapcsolódó Jelentések
 -  Echelon - főfájl

 -  HAARP Project - főfájl


 -  Nikola Tesla - főfájl


 -  pszichotronika - főfájl


 -  Időjárás Warfare - főfájl


 -  Wisconsin Report - Dr. Beter Audió Letters


Térjen vissza Temas / Paraciencia


 

Menü


Espańol


 - " Broadcast Teljesítmény " - Nikola Tesla


 -  New Energy Generator Ez a "nem üzemanyag- fogyasztási " - Tesla levele Robert U. Johnson
Espańol
 -  Purple Energy lemezek - főfájl

Espańol
 -  A skalár hullám és a Tesla Shields - Nikola Tesla - atyja "Star Wars"? - A "Antigravitációs És ..."

 -  Son of Tesla


 -  Tesla Howizters - longitudinális hullám Interferométerek
 -  Tesla "Black Box "


 -  Tesla ellentmondásos Élet és halál - a "Elnyomott Találmányok és más felfedezés" -  Tesla üzemanyag nélküli Generator - Nikola Tesla Később Energy Generation Designs


 -  Tesla Wireless teljesítményű adó és a Tunguz Robbanás 1908További információ -  Aquamarine álmok - Ralph Ring és Otis T. Carr
Espańol

Espańol
 -  El Jaque Mate - Informaciones Para Materializar Un Mundo NuevoEspańol


 -  Ingyenes energia Tesla ?? s Wireless Villany - azonnali megoldás, hogy a Planetary Energy "válság"

 -  George Bush Sr. (Scherff) - 4. Reich az USA-ban - a halálos ágyán Confessions Fotók arra sem, hogy George H. Scherf (f), Jr ...


 -  Nukleáris méretű robbanások nélkül Radiation - Egyesült Államok Szabadalmi 4873928 -  szabadalmak - Minden Tesla szabadalmak


 -  Pentagon Aliens - Korábban "űrlények From The Pentagon"

 -  Rotoverter


 -  A Hum - A Legacy a Nikola Tesla
 -  A World of Free Energy - jelenlegi helyzet


Tesla és a "Life in the Universe"


 -  A Wall of Light - Nikola Tesla és a Vénusz Space Ship ... Az X-12

Tesla halála Ray

 -  Tesla halálos sugarak - a "The Fantastic találmánya Nikola Tesla"

Külső linkek

Könyvek-értekezések


 -  Angels Ne játssz a HAARP - Az előleget a Tesla Technology - Dr. Nick Begich és Jeane Manning

 -  Colorado Springs Notes 1899-1900 - Nikola Tesla

Espańol
 -  Los Diarios Perdidos de Nikola Tesla - HAARP, Estelas Químicas y El Secreto de la Alternativa 4 - por Tim Swartz -  okkult Éter Fizika - Tesla Rejtett űrhajómeghajtás rendszer és a Conspiracy leplezni - William Lyne


 -  Tékozló Genius - The Life of Nikola Tesla - John J. O'Neill, július 1944 -  Secrets of Antigravitációs Propulsion - Tesla, UFO-k, és a minősített Aerospace Technology - P. Laviolette


 -  Tesla - The Lost Találmányok - George Trinkaus

 -  Az elveszett lapjaiban Nikola Tesla - HAARP, Chemtrails és The Secret of Alternative 4 - Tim Swartz


 -  Theory of Wireless Teljesítmény - Eric Dollard


Espańol
 -  Yo Ő Estado en Marte - por Narciso GenoveseMultimédia


 -  Chemtrails és HAARP időjárás Warfare - Megerősítette a History Channel
 -  Elements of Life - Nikola Tesla Technology

 -  El Proyecto Matriz # 119 - Nikola Tesla


 -  Energía Libre - La Carrera Hacia el Punto Zero

 -  Free Energy - A Race to Zero Point
 -  Holes In Heaven - HAARP és előleget a Telsa Technology -  Nikola Tesla Technology - Mad Villamosenergia-

 -  Sueños Aguamarinos - Entrevista a Ralph Ring -  Tecnología de Nikola Tesla - Energia Desbordada -  A titkokat rejtett az egyiptomi piramisok - voltak piramisok Igazából Tesla Towers?


 -  Megpróbálták, hogy a világ ugrik be a neve - Nikola Tesla The Greatest Inventor of All Time

 -  Időjárás Warfare - Program "Ez lehetetlen" History Channel
Photo Gallery

Espańol

EspańolKapcsolódó Jelentések
 -  az éghajlatváltozást - főfájl
 -  Echelon - La Red - főfájl

 -  HAARP Project - főfájl


 -  Las Pleyades - főfájl
 -  Quantum - főfájl


 -  az Aum Legfelsőbb Igazság Szekta (Aum Shinrikyo) - főfájl


 -  Az Electric Universe - főfájl


 -  A New Energy - főfájl


Colorado Springsi laboratórium
Nikola Tesla
Beograd, Jugoszlávia, 1978
által a Nikola Tesla Múzeum, BEOGRAD
TUDOMÁNYOS kommentárok Aleksandar Marin & C, az MTA doktora


Tartalom
Menú


Espańol

Espańol
  Peter Moon

Books and Excerpts from Edited Books

Espańol
  Encuentro en Las Pleyades - por Preston B. Nichols & Peter Moon


Espańol
  Experimentos en El Tiempo - El Proyecto Montauk - por Preston B. Nichols & Peter Moon

  Experiments In Time - The Montauk Project - by Preston B. Nichols & Peter Moon

  An Excerpt from 'Pyramids of Montauk- Explorations in Conciousness
Espańol
  El Proyecto KOALA - extracto de "Encuentro en Las Pléyades"


  The Music of Time - Excerpts  Uncle AL & The Sirians - Excerpt from 'The Pyramids of Montauk'
Reportajes Relacionados


  Time Travel - Main File


Preston B. Nichols és Peter Moon 
L-01 - 3/10/03
 Hátlapot:
Évezredeken a hét csillag néven a Fiastyúk már ragyogott az éjszakai égbolton, ihletett számos legenda és vitatta az emberiség, hogy felfedezzék a titkokat.

Találkozás a Plejádok "a történet egy ember, aki hozta a Fiastyúk, ahol megkapta a tudományos műveltséggel, akinek látókörét, messze túlmutat bármely tudományterületen tanítják egyetemeinken.

Első személyes történetét tárja Preston B. Nichols , valamint egy csomó információt meglepő, hogy a világ még ismeretlen. A New Look at Einstein tágul számunkra, hogy megértsük a fizika történetében, és hogyan tudja átlépni a fénysebességet elvek segítségével a manipuláció a valóság. Nyújt az új tudományos koncepciókat műszaki, hanem egyszerű leírással, hogy megértsék a laikus számára.

Köztük van olyan alternatív valóságok használatával
Twisters és Spinners , agykontroll szempontból a védelmi rendszer, a háborúk, implantátumok, idegen emberrablások és így tovább.

Peter Moon hoz több cselszövés, hogy a beállított, hogy ismertessék részt vettek egy furcsa projekt hozta őt Preston B. Nichols és az azt követő megjelenése ezt az információt. Előadásában a szerepét a Fiastyúk az ókori mitológiában új megvilágításba helyezi a jelenlegi problémák az emberiséget és utat nyit a jövőbe vetett remény.
AZ IGAZSÁG már kiderült:
Megvan a kulcsokat a Plejádok
És az ajtó nyitva áll a csillagok.
 

 
Ez a könyv szól
, hogy 
Robert Lee Nichols
Nem konstelláció az éjszakai égbolton is vetekszik a Plejádok a hatást gyakorolt ​​az emberi elme. Művészek, költők, tudósok, mitológusok és próféták egyaránt idézett 
a Fiastyúk nem csak inspirációt műveit, de a legfontosabb, hogy megértsük az emberiség és kapcsolata a kreatív elveinek létezését.

Ez a könyv azt mondja a hihetetlen történetet egy ember, aki látta magát szállították a Fiastyúk, ahol megvizsgálták és utasítására intelligens életformák emberi szempontból. A 
Pleiadians hozzálátott, hogy adjon neki egy oktatási és képzési, amely lehetővé tenné, hogy egészségük helyreállítása érdekében, és elérni páratlan megértését elektromágneses tudomány és milyen szerepet játszik az UFO technológia .

Találkozás a Plejádok egyesíti a történelem, fizika és ufology tapasztalataivalPreston Nichols és kínál a tiszta belátás, példátlan a technológia a repülő csészealjak és jelenségek körülöttük. Soha eddig nem magyarázta a téma UFO ilyen egyszerű nyelven, hogy fogják értékelni a tudományos és érthető a neofita.


INDEX


Részben Preston B. Nichols
Részben Peter Moon
B függelék - A részecskegyorsító szószedet


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése